Επιστροφή στο Forum : Μπλου Σταρ 2 [Blue Star 2]
scoufgian
09-09-2008, 16:53
Περα απο το οτι η φωτογραφια ειναι αψογη για νυχτερινη , μονο και μονο για τα οσα εγραψες παραπανω αξιζεις συγχαρητηρια !!! οπως και να εβγαινε η φωτο !!! :D
ευχαριστω ORION για τα καλα σου λογια!!!:oops::oops:.οσο για τη φωτογραφια του NIREA θα συμφωνησω με το μιχαλη οτι ειναι παρα πολυ ωραια
dimitris
09-09-2008, 18:34
Βορειο-ανατολικα της Ναξου χωριο Απολλωνας, στα ανοιχτα περναει το Blue Star 2 ( φωτο. prutanis 23/8/08 )
15512
Vortigern
10-09-2008, 17:10
αφιερωμενες στους φιλους Roi , Leo , mike rodos , eliasaslan, Orion V ,scoufian , dimitris, και γενικα σε ολο το φορουμ....
eliasaslan
10-09-2008, 18:13
Να σε ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου πάρα πολύ από τις πολύ όμορφες πλωράτες φωτο του βαποριού που μου αρέσει ιδιαίτερα, σου ετοιμάζω κι εγώ μερικές πλωράτες....
Vortigern
10-09-2008, 18:18
ναι καλε μην ανχονεσε....κανε την δουλεια σου με την ησιχια σου
mike_rodos
11-09-2008, 15:35
ένα πλοίο που όπως έχω αναφέρει είναι από τα αγαπημένα μου, σήμερα στη νέα του θέση στο λιμάνι της ΑΚΑΝΤΙΑ, ήταν μία θέση που είχε ζητήσει η BLUE STAR FERRIES από την αρχή του καλοκαιριού, ώστε να μπορούν τα καράβια της να δένουν με ασφάλεια κατά την περίοδο του χειμώνα και όταν έχει απαγορευτικό!!!
15798
15799
Thanasis89
11-09-2008, 15:41
Όταν αγαπάς κάτι το κάνεις να φαίνεται πιο όμορφο, περισσότερο, απ' ότι είναι ! Το ίδιο συνέβη τώρα και με τον μιχάλη έβγαλε δυο φοβερές φωτογραφίες με το βαπόραρο της Ρόδου !
mastrovasilis
11-09-2008, 15:44
Μπράβο ρε Μιχάλη πολύ ωραίε φωτό.;)
eliasaslan
11-09-2008, 17:10
Γεια σου ρε Μιχαλάρα με τις πρωτότυπες φωτό από το βαπόρι που έδωσε νέα πνοή και επιτέλους χαίρεσαι να το βλεπεις στη γραμμή της Ρόδου-Πειραιά.... Είναι ένα βαπόρι που αγαπάω και εγώ ιδιαίτερα για αυτό το λόγο, σε ευχαριστούμε θερμά για τις φωτο... κλασσικά πράγματα λέω φυσικα... αλλά αυτά ειναι τα λόγια... να σαι καλά!!
mike_rodos
11-09-2008, 17:11
Να είστε καλά παιδιά... Ευχαριτώ για τα καλά σας λόγια...
Vortigern
11-09-2008, 22:34
Να είστε καλά παιδιά... Ευχαριτώ για τα καλά σας λόγια...
σου οφιλω κ εγω ενα ευχαριστο για τις υπεροχες φωτογραφιες σου
Η συνάντιση δύο μελλοντικών θρύλων.
pontios thessaloniki
15-09-2008, 23:18
πολυ ωραιες οι φωτο,φιλε kastro,να εισαι καλα.Μου αρεσε πολυ το σημειο απο οπου τραβηχτηκαν.:D
giannisk88
15-09-2008, 23:20
Ωραίες φίλε!Ειδικά η πρώτη!!
Mεχρι να δουμε το Blue Star 1 Απο Πατρα :mrgreen:
Ας δουμε μια του Blue Star 2 απο Πειραια .......
16659
giannisk88
19-09-2008, 14:57
Σωστός!!Τωρα που εχουν πέσει όλα τα βλέμματα στο διδυμάκι του μπορεί να ζηλεψει και αυτό!!Ψυχή εχει!!
Mεχρι να δουμε το Blue Star 1 Απο Πατρα :mrgreen:
Ας δουμε μια του Blue Star 2 απο Πειραια .......
16659
Επιβλητική φωτογραφία!!!
dark_vts
19-09-2008, 22:14
Αναχωρηση σημερα το απογευμα....
http://i215.photobucket.com/albums/cc46/STRtm/bs2a.jpg
http://i215.photobucket.com/albums/cc46/STRtm/bs2b.jpg
http://i215.photobucket.com/albums/cc46/STRtm/bs2c.jpg
http://i215.photobucket.com/albums/cc46/STRtm/bs2a.jpg
http://i215.photobucket.com/albums/cc46/STRtm/bs2b.jpg
http://i215.photobucket.com/albums/cc46/STRtm/bs2c.jpg
Εξαιρετικός o dark!!! Αχ αυτό το κόκκινο...!! Ευχαριστούμε φίλε μου!
dimitris!
20-09-2008, 01:52
Φιλε dark απλά άψογος..
Μαζί με τα συγχαρητήρια φίλε dark_vts, θα σε καλωσορίσω στην παρέα των " σαν τα μούτρα μας " ...;):D
Μαζί με τα συγχαρητήρια φίλε dark_vts, θα σε καλωσορίσω στην παρέα των " σαν τα μούτρα μας " ...;):D
Μεγαλώνει τελικά αυτή η παρέα φίλε Leo...:D
Nautikos II
20-09-2008, 08:01
Πανεμορφες φιλε, απο πλωρη μεχρι πρυμη
dark_vts
20-09-2008, 10:25
Trakman, Dimitris, Leo, Vinman, Tsentzos σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια!
και καλως σας βρηκα λοιπον στην παρέα των " σαν τα μούτρα μας " ;):D;)
dimitris
20-09-2008, 10:29
Αυτος κατι ξερει...:D dark_vts καλως ηρθες κι ευχαριστουμε!
dark_vts
20-09-2008, 10:36
Αυτος κατι ξερει...:D dark_vts καλως ηρθες κι ευχαριστουμε!
Να'σαι καλα φιλε dimitris:D κατι ξερω κι εγω, κι αν δεν ξερω θα μαθω;)
Πολυ καλο το πρωτο δειγμα , και για να σου δωσει ο captain το χρισμα "σαν τα μουτρα μας " κατι ξερει ;-)
sylver23
20-09-2008, 15:55
αντε ο κοκκινος σε λιγο δεν θα χωραει απο τον κοσμο.(ρε παιδια δεν παμε να βαψουμε λιγο τα καγκελα και να φτιαξουμε λιγο την σκαλα??η ψυχη μου με πιανει οποτε ανεβαινω μην σπασει κανα σκαλι και πεσω στα καθαρα νερα του πειραια):D:D
leonidas
20-09-2008, 18:35
(συνεχεια)!!!
MYTILENE
21-09-2008, 14:54
¶κυρο: Ερώτηση-απορία-που λέγανε και στο στρατό οι καραβανάδες-επειδή σε αυτό το πανέμορφο πλοίο δεν έχω μπεί ποτέ και δεν το γνωρίζω εσωτερικά, στο επάνω deck του γκαράζ τα φορτηγά ανεβαίνουν με ασανσέρ ή με ράμπα????:rolleyes::rolleyes:
giannisk88
21-09-2008, 15:08
Αν δε κάνω λάθος με ράμπα.Δεν εχω ταξιδέψει αλλα απο μία ματιά στο γκαράζ του νομίζω οτι είδα ράμπα και ανέβαινε πανω.Τωρα αν δε θυμάμαι καλά ας μας πει κάποιος γνώστης.
eliasaslan
21-09-2008, 15:44
με ράμπα φίλε MYTILENE
eliasaslan
21-09-2008, 15:44
Έχω πάρα πολλές φωτογραφίες του εσωτερικού του, θα τις ανεβάσω μόλις βρω χρόνο
giannisk88
21-09-2008, 15:46
Εμείς εδώ είμαστε, οποτε μπορεις, θα τις περιμένουμε!!!;)
eliasaslan
21-09-2008, 15:52
εννοείται φίλε vinman, είναι ολοκληροτική περιήγηση
Μη με τρελένεις τώρα...!:D:cool:
leonidas
21-09-2008, 16:09
πλακα κανεις τωρα να δω απο το αγαπημενο μου πλοιο το blue star 2 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΦΟΤΟ...!!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ Σ'ΑΥΤΟ Ο ΑΤΥΧΟΣ!!!
φιλε μου,βαλε οσες εχεις!!!
απο τωρα Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ !!!!
eliasaslan
22-09-2008, 12:39
Αγαπητοί φίλοι laz94 και leonidas να σας πω μια που μπήκα στον πειρασμό ότι έχω ακριβώς 138 φωτογραφίες προσεγμένες από όλους τους εσωτερικούς χώρους του πλοίου (εκτός από εσωτερικό καμπινών και γκαραζ γιατί μου το απαγορέψανε) και φυσικά πάρα πολλές από το εξωτερικό του... Δεν ήθελα από τώρα να σας το πω παιδιά, γιατί δεν γνωρίζω ππότε θα βρω τόσο χρόνο να τις ανεβάσω, και έχω δεχτεί για ανάλογες φωτο από μέλος του φόρουμ παράπονα για υποσχέσεις που δεν τηρώ.. δε θέλω λοιπόν να το ξαναπάθω... εννοείται ότι θα τις ανεβάσω όμως και σίγουρα όχι πολύ αργά... μακάρι να μη με προλάβει άλλος!!... να στε καλά για την κατανόηση
eliasaslan
apollo_express
22-09-2008, 17:07
Σήμερα το μεσημέρι από το Blue Star Paros (οι είκονες είναι από κινητό και γι' αυτό η χαμηλή ποιότητα).
17163
Aφιερωμένη σε όλους τους καλούς φίλους!!!
17485
eliasaslan
05-10-2008, 14:57
Ενημέρωση: Σήμερα το Blue Star 2 για πρώτη φορά με το φως του ηλίου έδεσε στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας στη Λέρο... αποκλειστικό φωτορεπορτάζ στιγμή προς στιγμή, αφού με ξύπνησε από την κόρνα του, ξύπνησα τον πατέρα μου κι εγώ και με κατέβασε στο λιμάνι να το φωτογραφίσω....
moutsokwstas
06-10-2008, 19:37
προχωρα στο παρασυνθημα φιλε μου, ανεβασε φωτο, ταξιδεψε μας....
προχωρα στο παρασυνθημα φιλε μου, ανεβασε φωτο, ταξιδεψε μας....
Μη βιάζεσαι ;), έχουμε σχολείο, υποχρεώσεις, αγώνες κλπ. Είναι πολυάσχολος ο φίλος eliasaslan. Αλλά όταν βρεί χρόνο και "χτυπήσει".... ζωγραφίζει :D. Ας περιμένουμε λοιπόν.
eliasaslan
07-10-2008, 14:50
Μετά από την απόλυτα λογική παρατήρηση του φίλου Moutsokwsta, και την απάντηση του captain μας Leo (την οποία όταν την άκουσα είπα, αν κι ένας που με καταλαβαίνει!!!) είπα ότι δεν θα συνεχίσω να παίζω το ρόλο του "νεκρού μέλους" στο nautilia.gr και να λάβω δράση!! Ας δούμε λοιπόν πότε και που βρισκόμαστε, τα συναισθήματά μου και την περιγραφή των φωτογραφιών.... Ας ταξιδέψουμε λοιπόν.....:p
..... στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας στη Λέρο... Το ημερολόγιο έγραφε Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2008.. Ήταν παράξενα εκείνη την ημέρα -ετά από μήνες διαύγειας και μπονάτσας- μία μέρα μουντή, κρύα, περίεγρη και άσχημη!! Ξύπνησα παιδιά εκείνη την ημέρα από ένα στ'αλήθεια διαφορετικό θόρυβο.. Το ρολόι έδειχνε 9:21. Είπα, γιατί δεν κοιμάμαι κι άλλο τώρα που μπορώ? Κοιμούνται και οι γονείς, άρχοντας σε ένα τοσο μεγάλο σπιτι μονολογούσα..
Πριν τελειώσουν οι σκέψεις μου, ακούστηκε ο ίδιος, περίεργος πρωτάκουστος διαφορετικός θόρυβος πιο δυνατά αυτή τη φορά.... με τη τσίμπλα στο μάτι λοιπόν.. είπα να σηκωθώ, και να πάω κάτω να δω τι συμβαίνει και αμέσως μετά να μπω στο nautilia.gr (βλέπετε όταν κοιμούνται οι γονείς δεν τρώω πρώτα πρωινό γιατί βαριέμαι!)... κατεβαίνω αργά τη σκάλα του σπιτιού νυσταγμένος ακόμα... (Η βεράντα του σπιτιού μου έχει καταπληκτική θέα φάτσα κάρτα το λιμάνι της αγίας Μαρίνας Λέρου, το κάστρο και όλο τον πανέμορφο οικισμό... θα σας δείξω τη θέα σε λίγο..) θέλω δε θέλω λοιπόν, αφού κατέβαινα θα έβλεπα τη θέα.. κατέβαινα αργά, με το πασο μου χωρίς να δω ακόμα τη θέα!!!! μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξεκούρασης στον καναπέ ξαπλωμένος σαν πεθαμένος, είπα να φιλοτιμηθώ να δω επιτέλους τι γίνεται έξω!!
Παιδιά τι να σας πω... τι να σας πω... πετάχτηκα πάνω σαν στρατιώτης... σα να μου πέταξαν ένα βυτίο με καυτό νερό.. Είδα λοιπόν για πρώτη φορά στα χρονικά είδα το μεγαλοπρεπές αυτό καράβι με το φως του ήλιου στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας... Για πότε πήρα τη μηχανή, πότε ξύπνησα τον πατέρα μου:evil:... πότε βγήκα στη βεράντα δεν το κατάλαβα, φτάνει ότι πρόλαβα να βγάλω και από τη βεράντα, και από το λιμάνι, και από το μύλο 159 φωτογραφίες (θα δείτε σε λίγο) μέσα στα 18 λεπτά που έμεινε στο λιμάνι... Ήτανε μία ξεχωριστή μέρα για μένα αφιερωμένη στο nautilia.gr
Σας κούρασα πάρα πολύ, ώρα να απολαύσετε το περιεχόμενο... Με συγχωρείται αν κάποιες είναι θωλές, φταίει ο καιρός... σας θυμίζω ότι υπάρχει μεγάλη συνέχεια.. προς το παρών ορίστε οι 3 πρώτες από τη βεράντα του σπιτιού μου να καταλάβετε την εικόνα, και όταν γυρίσω από το μπάσκετ η συνέχεια (7μμ)
Αφιερωμένες σε όλο το φόρουμ, λίγο περισσότερο στους manolis m, Leo, Nikos, Polykas, Trakman
:cool::cool:
19068
19069
Μετά από την απόλυτα λογική παρατήρηση του φίλου Moutsokwsta, και την απάντηση του captain μας Leo (την οποία όταν την άκουσα είπα, αν κι ένας που με καταλαβαίνει!!!) είπα ότι δεν θα συνεχίσω να παίζω το ρόλο του "νεκρού μέλους" στο nautilia.gr και να λάβω δράση!! Ας δούμε λοιπόν πότε και που βρισκόμαστε, τα συναισθήματά μου και την περιγραφή των φωτογραφιών.... Ας ταξιδέψουμε λοιπόν.....:p
..... στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας στη Λέρο... Το ημερολόγιο έγραφε Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2008.. Ήταν παράξενα εκείνη την ημέρα -ετά από μήνες διαύγειας και μπονάτσας- μία μέρα μουντή, κρύα, περίεγρη και άσχημη!! Ξύπνησα παιδιά εκείνη την ημέρα από ένα στ'αλήθεια διαφορετικό θόρυβο.. Το ρολόι έδειχνε 9:21. Είπα, γιατί δεν κοιμάμαι κι άλλο τώρα που μπορώ? Κοιμούνται και οι γονείς, άρχοντας σε ένα τοσο μεγάλο σπιτι μονολογούσα..
Πριν τελειώσουν οι σκέψεις μου, ακούστηκε ο ίδιος, περίεργος πρωτάκουστος διαφορετικός θόρυβος πιο δυνατά αυτή τη φορά.... με τη τσίμπλα στο μάτι λοιπόν.. είπα να σηκωθώ, και να πάω κάτω να δω τι συμβαίνει και αμέσως μετά να μπω στο nautilia.gr (βλέπετε όταν κοιμούνται οι γονείς δεν τρώω πρώτα πρωινό γιατί βαριέμαι!)... κατεβαίνω αργά τη σκάλα του σπιτιού νυσταγμένος ακόμα... (Η βεράντα του σπιτιού μου έχει καταπληκτική θέα φάτσα κάρτα το λιμάνι της αγίας Μαρίνας Λέρου, το κάστρο και όλο τον πανέμορφο οικισμό... θα σας δείξω τη θέα σε λίγο..) θέλω δε θέλω λοιπόν, αφού κατέβαινα θα έβλεπα τη θέα.. κατέβαινα αργά, με το πασο μου χωρίς να δω ακόμα τη θέα!!!! μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξεκούρασης στον καναπέ ξαπλωμένος σαν πεθαμένος, είπα να φιλοτιμηθώ να δω επιτέλους τι γίνεται έξω!!
Παιδιά τι να σας πω... τι να σας πω... πετάχτηκα πάνω σαν στρατιώτης... σα να μου πέταξαν ένα βυτίο με καυτό νερό.. Είδα λοιπόν για πρώτη φορά στα χρονικά είδα το μεγαλοπρεπές αυτό καράβι με το φως του ήλιου στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας... Για πότε πήρα τη μηχανή, πότε ξύπνησα τον πατέρα μου:evil:... πότε βγήκα στη βεράντα δεν το κατάλαβα, φτάνει ότι πρόλαβα να βγάλω και από τη βεράντα, και από το λιμάνι, και από το μύλο 159 φωτογραφίες (θα δείτε σε λίγο) μέσα στα 18 λεπτά που έμεινε στο λιμάνι... Ήτανε μία ξεχωριστή μέρα για μένα αφιερωμένη στο nautilia.gr
Σας κούρασα πάρα πολύ, ώρα να απολαύσετε το περιεχόμενο... Με συγχωρείται αν κάποιες είναι θωλές, φταίει ο καιρός... σας θυμίζω ότι υπάρχει μεγάλη συνέχεια.. προς το παρών ορίστε οι 3 πρώτες από τη βεράντα του σπιτιού μου να καταλάβετε την εικόνα, και όταν γυρίσω από το μπάσκετ η συνέχεια (7μμ)
Αφιερωμένες σε όλο το φόρουμ, λίγο περισσότερο στους manolis m, Leo, Nikos, Polykas, Trakman
19068
19069
Η συνέχεια προμηνύεται άκρως ενδιαφέρουσα...;)
Σε ευχαριστώ πολύ eliasaslan για την αφιέρωση!!!
dimitris
07-10-2008, 15:22
eliasaslan περιμενουμε και τις υπολοιπες και σ' ευχαριστουμε για την ανταποκριση απο την Λερο! αν κι εχω μαμα με καταγωγη απο εκει με φερανε μια φορα μονο σε ηλικια 2 ετων...:D
eliasaslan
07-10-2008, 15:32
ευχαριστώ παιδιά, η μητέρα σου είναι Λεριά δηλαδή dimitris? Το σόι της απο εδώ είναι?
Mixalhs_13
07-10-2008, 15:36
Πολυ ομορφο σκαρι ρε παιδια :p
Eliasaslan,άψογος για ακόμα μία φορά!!!
Περιμένω και εγώ όπως και τα υπόλοιπα παιδιά τις επόμενες φωτογραφίες!!!
eliasaslan
07-10-2008, 20:37
Ευχαριστώ πολύ τους Trakman, Vinman, Moutsokwstas, dimitris για τα καλά τους λόγια.. Να αφιερώσω λοιπόν, λίγο περισσότερο τις επόμενες φωτογραφίες στους Moutsokwstas, Vinman, Captain Nionios, Esperos, Roi Baudoin και Orion V:p
από τη βεράντα ακόμα... 9.23πμ. Αρχή
19104
19105
19106
19107
19108
mastrovasilis
07-10-2008, 20:39
Γεια σου ρε eliasaslan με τις ομορφιές σου απο το όμορφο νησί. Είσαι καταπληκτικός.;)
eliasaslan
07-10-2008, 20:42
Συνέχεια 1
Από τη βεράντα τελευταίες... βάζω πολλές να διαλέξετε
19109
19110
19111
19112
Φιλε Ηλια πανεμορφες ειναι οι φωτογραφιες σου οπως παντα,μπραβο!Ωραια θεα εχεις:wink:
από τη βεράντα ακόμα... 9.23πμ. Αρχή
Αρχη ακομα ε ?:D , να σαι καλα , και ευχαριστω για την αφιερωση , με το πασο σου , να δουμε και τι αλλο μας ετοιμαζεις !!! ;)
eliasaslan
07-10-2008, 20:49
Να σαι καλά Mastrovasilli! Για σένα και φυσικά για όλο το φόρουμ (και για τον dimitris που τον ξέχασα!)
Συνέχεια 2 με το δέντρο που αγάπησα... στη βεράντα που θα παίζουμε τάβλι...!:D:cool:
19113
19114
19115
19116
19117
eliasaslan
07-10-2008, 21:00
Και τώρα μπαίνουμε στο ψητό αγαπητοί φίλοι... Ρε Marsant πως σε ξέχασα!!! να στε καλά! Αυτές λοιπόν με το μύλο της Αγίας Μαρίνας είναι αφιερωμένες σε όλους τους παραπάνω των προηγούμενων φωτο, φυσικά και στους Marsant, mike_rodos, scoufgian, Rosinante και σε όλους, όλους τους καλούς φίλους που είμαστε μαζί τόσο καιρό στο site που αγαπάμε!
Σε όλους λοιπόν, Συνέχεια 3 Αγία Μαρίνα 9.29π.μ :cool::D Polykas παμε μια κόντρα? :p:D
Συνέχεια 4 λοιπόν. Αυτές με το μύλο, ακολουθούν κι άλλες με τον οικισμό
19118
19119
19120
Nick_Pet
07-10-2008, 21:02
Πανέμορφες φωτογραφίες από ένα πολύ ωραίο νησί κι ένα εντυπωσιακό πλοίο. Όσο για τη βεράντα, η θέα μιλάει από μόνη της..;)
Captain_Nionios
07-10-2008, 21:03
Ηλια σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για τις καθαρα ναυτρικες οσο και ρομαντικες εικονες που μας προσφερεις.Περιμενε λιγο, ερχεται ανταποδοση...
eliasaslan
07-10-2008, 21:04
Με συγχωρείτε κύριοι... Η ώρα έχει περάσει για μένα... 12 χρονών ακόμα δυστηχώς, δεν έχω την άνεση του να κοιμάμαι όπωτε θέλω... αύριο το μεσημέρι λοιπόν η συνέχεια με εικόνες από ουζερί να σας φτιάξω το κέφι, και από μπακλαβάδες και καταίφια!!! καληνύχτα σας, ευχαριστώ πολύ και δεν ξεχνάω την αυριανή υπόσχεση!! Γεια χαρά!:cool::D
dimitris
07-10-2008, 21:07
Καληνυχτα φιλε μας eliasaslan και να συνεχισεις να μας δινεις τετοιες ομορφες εικονες απο το νησι σου!!! Ευχαριστω και για την αφιερωση!!!
Ηλία μας έχεις καταπλήξει!!
Καλό βράδυ και περιμένουμε τη συνέχεια αύριο!!
manolis m.
08-10-2008, 00:03
Apo mikros exei mepi sto pneuma o Elias...Mpravo mas..etoimazoume tous aurianous fwtoreporters tou nautilia..otan eimeis tha variomaste pleon na pame na vgaloume phwto...Vevaiws auto den tha ginei pote..apla logou xari!
eliasaslan
08-10-2008, 21:03
Μετά από τα εγυενικότατα σχόλια των παραπάνω φίλων, να συνεχίσω μετά από πολύ διάβασμα (οι καθηγητές τα έχουν παίξει) το ρεπορτάζ από τη Λέρο...
Στην Αγία Μαρίνα λοιπόν, εκείνη τη μουντή Κυριακή που ήταν διαφορετική!
Αφιερωμένες στους Roi, Polykas, Leo, σε όλους τους καλούς φίλους των προηγούμενων φωτογραφιών και σε όλο το φόρουμ!
19239
19240
19241
19242
19243
¶ψογος!!!
Εκπληκτικό φωτορεπορτάζ!!
eliasaslan
08-10-2008, 21:11
Πάμε για μεζεδάκια και ουζάκι? Φύγαμε... γκαρσόν, φέρε μας σε παρακαλώ 5.000 ουζάκια, καμιά 1000 χταπόδια, καλαμαράκια και ότι ζητήσουν τα παιδιά, άνοιξε τις ομπρέλες και φέρε μας για ορεκτικό... ένα Blue Star 2 σε παρακαλώ...
Για όλο το nautilia.gr;):D
19245
19246
19247
19248
19249
manolis m.
08-10-2008, 21:35
telika to nautilia exei antapokrites pantou..euge!
Rocinante
08-10-2008, 21:57
Ηλια δεν ξερω πως αλλα καποια στιγμη πρεπει να σε γνωρισουμε και απο κοντα. Οταν πριν καιρο καποιο πουλακι μου ειπε την ηλικια σου επεσα απο τα συννεφα. Μπραβο σου.
Speedkiller
08-10-2008, 22:04
Ηλία έδωσες ρέστα!!!!!!!!!!!Μπράβο φίλε μου!!!!!!!Μπράβο!!!!!!!!!!!!!
mastrovasilis
09-10-2008, 09:41
Συγχαρητήρια και από μένα Ηλία. Πολύ καλή δουλειά.;)
Mixalhs_13
09-10-2008, 10:00
Πολυ ωραιες φωτογραφιες !
Το ερχομενο Καλοκαιρι μαλλον θα παω Λερο και φροντισε να με ξεναγησεις στο ομορφο νησι σου :cool:
eliasaslan
09-10-2008, 14:04
Παιδιά, σήμερα μία πολύ χαλαρή μέρα για μαθήματα, και έτσι έχω χρόνο για το site. Μόλις επέστρεψα από το dodekanisos pride που έφυγε την ώρα που σηκονώταν ο καταπέλτης η μητέρα μου! Mastrovasilli, σε ξέχασα τελείως, με συγχωρείς πολύ, το ίδιο και για τον Silver23, με συγχωρείτε... Rocinante, σίγουρα θα συναντηθούμε κάπου σύντομα, ειδικά αν περάσετε από τα Δωδεκάνησα Χριστούγεννα, πάσχα, ή καλοκαίρι που τα διανύω και τα ορφώνω όλα συνέχεια σίγουρα. Φυσικά για τη Λέρο υσχίουν όλες οι εποχές!!! Mixalhs13, φυσικά θα σε ξεναγήσω στο νησί μου, να έρθεις και θα περάσεις πραγματικά αξέχαστα... Όποιος από το forum πραγματικά έρθει Λέρο, δεν το συζητάω, θα στενοχωρηθώ αν δε με ενημερώσει!
Πάμε τώρα στη συνέχεια, με την αναχώρηση του βάπορα. λίγες δυστηχώς φωτογραφίες από το σημείο που θα κάνουμε περίπατο! η τελευταία είναι με το τουριστικό "Barbarosa" που φιλοξενεί τους επισκέπτες στα γειτωνικά πανέμορφα μικρονησάκια με ολοήμερες εκδρομές και φαγητό...
Για όλο το φόρουμ!!!;):D:cool:
19329
19325
19326
19330
19328
manolis m.
09-10-2008, 15:16
O pitsirikas einai ola ta lefta!! Euge!
mastrovasilis
09-10-2008, 16:50
Mε κάλυψε ο manolis m. ;)
Ευχαριστώ Ηλία.;)
eliasaslan
10-10-2008, 06:21
Να στε καλά, ευχαριστώ πολύ!!! υπάρχει και η αναχώρησή του ρε παιδιά... το βραδάκι...
Mixalhs_13
10-10-2008, 13:06
Ωραια περιμενουμε βραδινες φωτογραφιες !! :p
eliasaslan
10-10-2008, 13:52
Τελικά μεσημεριανές είναι και αυτές! Λίγο πιο ασχημούτσικες, αλλά είπα δε χάνω και τίποτα να τις ανεβάσω! Για τον Mixalis13, και για όλους όσους τους αρέσει η Λέρος!
19496
19497
19498
19499
Mixalhs_13
10-10-2008, 14:01
Ρε φιλε παντα εχει ασχημο καιρο η ομορφη Λερος ; :D
eliasaslan
10-10-2008, 14:07
Όχι φίλε μου, την ίδια μέρα είναι, αφού μία φορά όλη κι όλη ήρθε στην Αγία Μαρίνα ο βαπόραρος... EDIT: Την ημέρα... όταν ερχόταν τα βραδάκια με νοτιά, απλά το χάζευα, δεν μου ήρθε στο μυαλό να το βγάλω φωτο...
Speedkiller
10-10-2008, 14:58
Φανταζόμουν πως είσαι μικρός αλλά όχι και τόσο φίλε μου...Σου αξίζουν συγχαρητήρια για τις πραγματικά πανέμορφες φωτογραφίες που μοιράστηκες μαζί μας!!!Να σαι καλά!!!!
mike_rodos
11-10-2008, 08:13
Μπράβο και από εμένα Ηλία!!! Για όσους δεν ξέρουν τον Ηλία είναι ένας απίστευτος πιτσιρικάς, με μία ψηφιακή μηχανή, που όποτε έρχεται Ρόδο θερίζει όλο το λιμάνι μας!!! Όπως βλέπεται και στην Λέρο το ίδιο κάνει... Είναι ο καλύτερος ανταποκριτής του nautilia στα Δωδεκάνησα!!! ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ... Ανέβασε και κανένα κρουαζιερόπλοιο τόσα έβγαλες όλο το καλοκαίρι... :) Και να πώ και κάτι αλλό μια φορά είχαμε πεί να βρεθούμε 18:00 και με έστεισε ένα 15λέπτο γιατί εκείνη την ώρα αναχωρούσε το BS2.... :twisted:
eliasaslan
11-10-2008, 12:36
:p:D:cool: xexexexexexe Μην τα λες ρε Μιχάλη και με κοροιδεύουν οι captains!!!
eliasaslan
11-10-2008, 13:23
Ευχαριστώ και τον Speedkiller για το σχόλιό του! :oops::oops:
eliasaslan
11-10-2008, 15:00
Να περάσουμε λοιπόν στην χορταστική αναχώρηση του BS2 στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας Λέρου... αφιερωμένες στους καλούς φίλους (και καπετάνιους) Leo, Nikos, Polykas, captain Nionios, mastrovasillis, speedkiller, scoufgian, sylver23, rocinante, trakman, voyager1984, mike_rodos, marsant, και για να μη σας κουράζω άλλο σε όλα τα άλλα μέλη του εξεραιτικού μας φόρουμ!!:D:cool:
Αρχή: Παρακαλώ οι κύριοι επισκέπτες όπως εξέλθουν, το πλοίοι είναι έτοιμο προς αναχώρηση... καλό ταξίδι...:D
19668
19669
19670
19671
19672
Σε ευχαριστούμε Ηλία...
Συνέχισε έτσι...;)
mastrovasilis
11-10-2008, 16:22
Τα σέβη μου κύριε ανταποκριτά.:cool::cool:;)
Να περάσουμε λοιπόν στην χορταστική αναχώρηση του BS2 στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας Λέρου... αφιερωμένες στους καλούς φίλους (και καπετάνιους) Leo, Nikos, Polykas, captain Nionios, mastrovasillis, speedkiller, scoufgian, sylver23, rocinante, trakman, voyager1984, mike_rodos, marsant, και για να μη σας κουράζω άλλο σε όλα τα άλλα μέλη του εξεραιτικού μας φόρουμ!!:D:cool:
Αρχή: Παρακαλώ οι κύριοι επισκέπτες όπως εξέλθουν, το πλοίοι είναι έτοιμο προς αναχώρηση... καλό ταξίδι...:D
19668
19669
19670
19671
19672
Συμφωνώ με τους προλαλίσαντες, ευχαριστώ Ηλία!!!
sylver23
11-10-2008, 19:14
σε ευχαριστουμε ηλια για ολο αυτο το φωτορεπορταζ.συνεχισε με τον ιδιο ρυθμο να μας χαριζεις φωτο απο τα μακρινα δωδεκανησα
eliasaslan
12-10-2008, 19:53
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα θερμά σας σχόλια! Εννοείται ότι υπάρχει συνέχεια πάνω στο ψητό από την αναχώρηση (θυμίζω για ακόμη μία φορά στην Αγία Μαρίνα Λέρου) του BS2. Ας συνεχίσουμε λοιπόν, την ώρα που η σημερινή μέρα είναι μέρα απαγορευτικού με πολλές φωτογραφίες και πολλές όμορφες στιγμές από όλα τα λιμάνια της χώρας μας... Εγώ λοιπόν απαντάω σε όλους τους ζωγράφους ότι είμαι παρών με BS2!!!!!:D
Στους Roi, Polykas, Paroskayak, Leo, Nikos, Trakman, Vinman, Speedkiller, σε όλους των προηγούμενων φωτογραφιών για να μην πολυλογούμε!:cool: και σε όλο το φόρουμ! λίγους είπα! BS2 σε όλο του το μεγαλείο.... απολαύστε το:D
19860
19862
19864
19865
19866
mastrovasilis
12-10-2008, 19:58
Καταπληκτικός ο Ηλίας όπως πάντα. ;)
Mixalhs_13
13-10-2008, 11:27
Δεν εχω λογια να σου πω αφου για μια ακομη φορα "ζωγραφισες" :cool:
.voyager
13-10-2008, 11:29
Καταπληκτικός ο Ηλίας, καταπληκτικό το μέρος κι ο καιρός, καταπληκτικό το πλοίο και το πιο ωραίο flap!!!
eliasaslan
13-10-2008, 12:44
Να σαι καλά φίλε Voyager1984, για τη γούνα σου τι να πω πια... που πήγες μέχρι την Πάτρα μισοκοιμισμένος... :D Mixalis13 ευχαριστώ πολύ και σένα για τα καλά μσου λόγια! Ρε παιδιά όμως ξέχασα τον εωρτάζων Sylver23 και τώρα κατάλαβα από άλλα topics ότι γιορτάζει... φυσικά θα του στείλω πρωσοπικό μύνημα, αλλά θα μιλήσω και με εικόνες έτσι για τα μακρινά Λεριακά χρόνια πολλά! :D:cool:
sylver23
13-10-2008, 14:27
σε ευχαριστω πολυ ηλια.αναμενω (κ ολοι μας φυσικα ) τις εικονες
eliasaslan
16-10-2008, 13:21
Πιό χαλαρή η σημερινή ημέρα, κι έτσι βρήκα ευκαιρία να ανεβάσω τις φωτογραφίες που περίσεψαν από τη Λέρο πριν αρχίσω με το εσωτερικό του πλοίου... Σας κούρασα πολύ με παρόμοια πλάνα, και είπα να επιλέξω τώρα τις 15 του Sylver! Όλες αυτές λοιπόν στον Sylver23 για τις καταπληκτικές στιγμές που μας χαρίζει! Αν και καθυστερημένα, χρόνια πολλά!!:D:cool:
Αρχή: άντε και του χρόνου να μας ξανάρθει....:)
20248
20249
20250
20252
20253
eliasaslan
16-10-2008, 13:27
Για τον Sylver φυσικά και για όλους τους καλούς φίλους του nautilia.gr :D:cool:
Συνέχεια 1.
20254
20255
20256
20257
20258
MYTILENE
16-10-2008, 13:31
Προσωπικά δε με κουράζεις ΚΑΘΟΛΟΥ φίλε μου,αντιθέτως με ευχαριστεί που βλέπω αυτό το υπέροχο βαπόρι σε ένα πολύ όμορφο νησί σαν τη Λέρο.Και πάλι μπράβο και ευχαριστούμε για τις φώτο
Για ακόμη μια φορά εξαιρετικός φίλε eliasaslan!!! Δεν υπήρχε περίπτωση να βλεπω ενα από τα αγαπημένα μου πλοία σε ωραίο τοπίο και κουραστώ! Τι λες τώρα;;;;
Υ.Γ. Αυτές οι φωτό με το εσωτερικό μην τις καθυστερήσεις και πολύ.........;):D. Τις περιμένω πως και πως......;)
Nick_Pet
16-10-2008, 13:55
Πανέμορφες φωτογραφίες. Αυτό που έχω να παρατηρήσω στην 3η, 4η και 5η φωτογραφία του Ηλία είναι πόσο αρμονικά "δένει" το μαύρο των καυσαερίων από την τσιμινιέρα με τη συννεφιά του ουρανού. Όχι φυσικά ότι η συννεφιά οφείλεται στα καυσαέρια, αλλά φαίνεται λες και είναι ενωμένα! ;)
sylver23
16-10-2008, 14:04
ηλια σε ευχαριστω παρα πολυ.περιμενω και τις απογευματινες..:p:p
parianos
16-10-2008, 15:53
Φιλε eliasaslan θελω να σε συγχαρω για τις ωραιες σου φωτογραφιες και αντε βαλε τις φωτο το εσωτερικο του πλοιου διοτι ειμαι πολυ περιεργος πως ειναι μεσα....
eliasaslan
16-10-2008, 19:52
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα θερμότατα σχόλιά σας, να στε καλά... Τώρα για του εσωτερικού, αυτή είναι η μεγάλη μου έκπληξη....
Mixalhs_13
17-10-2008, 12:18
Αδημονουμε για τη μεγαλη εκπληξη σου φιλε μας :p
eliasaslan
17-10-2008, 15:01
Και οι τελευταίες φωτογραφίες από Λέρο (σας κούρασα) αφιερώνονται στον εορτάζων Trackman.... :D:cool:
20313
20314
20315
20316
20317
Πιάνει και Λέρο το καράβι εγώ νόμιζα Κω-Ρόδο-Κάλυμνο και την Σύρο καμιά φορά.
Και οι τελευταίες φωτογραφίες από Λέρο (σας κούρασα) αφιερώνονται στον εορτάζων Trackman.... :D:cool:
20313
20314
20315
20316
20317
Καθόλου δεν μας κούρασες!!
ίσα ίσα που τις χαρήκαμε όλες!!
Πάντα τέτοια!!
manolis m.
17-10-2008, 15:07
Elias pragmatika katapliktikes fwtografies!
heraklion
17-10-2008, 15:08
Θα κάνει προσθήκη καμπινών όπως το αδέρφι του?
manolis m.
17-10-2008, 15:09
Signwmi ? Ekane prosthiki kampinwn to Blue Star 1 ?
20313
20314
20315
20316
20317
Ηλία σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωσή σου και για το όμορφο φωτορεπορτάζ σου που είναι πραγματικά υπέροχο!!!;):D
heraklion
17-10-2008, 15:13
Signwmi ? Ekane prosthiki kampinwn to Blue Star 1 ?
Έκανε πρίν φύγει για την γραμμή Σκωτίας-Βελγίου κάτο από το φουγάρο,εκεί που είχε ενα εξωτερικο σαλονι.
manolis m.
17-10-2008, 15:17
A..ok! Thnx gia tin pliroforisi!
Mία όμορφη φωτογραφία του μέσα απο το φυλλάδιο της Blue star ferries του 2007
20638
manolis m.
19-10-2008, 11:27
Pantws auti i phwto perepie na typwnetai edw kai 6 xronia i idia sta filladia tis Blue star!
ndimitr93
20-10-2008, 13:26
Έχει δρομολόγιο τώρα;; Γιατί έφυγε νωρίς για δρομολόγιο...μήπως πάει για δεξαμενισμό στη Σύρο και το αντικαθιστά το 1;
Έχει δρομολόγιο τώρα;; Γιατί έφυγε νωρίς για δρομολόγιο...μήπως πάει για δεξαμενισμό στη Σύρο και το αντικαθιστά το 1;
Όπως το λες!!;)
dimitris
20-10-2008, 22:00
Απο τους ντοκους του Πειραια στους ντοκους του ναυπηγειου Συρου
Φωτογραφία του φιλου μας Leo!!
20860
Rocinante
20-10-2008, 22:04
Απο τους ντοκους του Πειραια στους ντοκους του ναυπηγειου Συρου
Φωτογραφία του φιλου μας Leo!!
Μπραβο στον φιλο μας Leo. Καταπληκτικες ολες οι φωτογραφιες ρεπορταζ που μας στελνει. Τελικα αξιζε το ταξιδι παρολο που ταλαιπωρηθηκε λιγακι στο πηγαινε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Speedkiller
20-10-2008, 22:07
Τι υποννοείς Rocinante???:rolleyes:
Rocinante
20-10-2008, 22:11
Τι υποννοείς Rocinante???:rolleyes:
ΑΑΑ δεν τα ξερετε;
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ
-Ελα τι κανεις;
-Μια χαρα παω για Συρο
-ααα μπραβο πολυ ωραια καλο το ταξιδι;
-Τι να σου πω βρε παιδι μου ειμαστε στον καβοντορο και κουναει:shock:
-?????????????????????????????? Δηλαδη τι κουναει????
Να σαν να σκονταφτει καπου.....
ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΑΑΑΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΔΡΑΜΑΜΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ:D:D
ΑΑΑ δεν τα ξερετε;
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ
-Ελα τι κανεις;
-Μια χαρα παω για Συρο
Βγάλε και άλλα στη φόρα Roci...:D
sylver23
20-10-2008, 23:11
κουναει????ο λεο το πε αυτο?ελεος
mastrokostas
21-10-2008, 19:58
ΑΑΑ δεν τα ξερετε;
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ
-Ελα τι κανεις;
-Μια χαρα παω για Συρο
Χίλια συγγνώμη ,στον φίλο ταλαίπωρο ταξιδιώτη ,αλλά δεν έχουμε προλάβει να το στρώσουμε άσφαλτο ακόμη αυτό το κομμάτι !Αλλά καλό θα ήταν να εκλέξουν και τα αμορτισέρ του συγκεκριμένου πλοίου .
Ο άλλος πήρε φόρα και μπαίνει, άφιξη Σύρο για δεξαμενισμό Δευτέρα 20.10.08 ώρα 16.05. Επίσης αφιερώμένη στους eliasaslan και leonidas
20974
Μην είστε βιαστικοί.... την συνάντηση θα την δέιτε σε μερικές μέρες βιντεάκι... :p που θα έιναι αφιερωμένο σε όλο το nautilial.gr
eliasaslan
22-10-2008, 13:22
καπετάνιε για δωράκι μου τις φιλάς στα Blue Star μόλις τελείωσε το 7ωρο με τελευταία ώρα Αρχαία??? Να σαι καλά!!!
leonidas
22-10-2008, 15:09
φανταστικη φωτογραφια !
και επισης ευχαριστω για την αφιερωση...
αχ να μπορουσα να ημουν εκει εκεινη τη στιγμη...:twisted:
gigeorgi
01-11-2008, 23:39
Ενημέρωση: Σήμερα το Blue Star 2 για πρώτη φορά με το φως του ηλίου έδεσε στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας στη Λέρο... αποκλειστικό φωτορεπορτάζ στιγμή προς στιγμή, αφού με ξύπνησε από την κόρνα του, ξύπνησα τον πατέρα μου κι εγώ και με κατέβασε στο λιμάνι να το φωτογραφίσω....
Στις πολύ ωραίες πράγματι φωτογραφίες του Ηλία ας προσθέσω και μια λεπτομέρεια για την ημέρα εκείνη. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις και με τον αέρα να φυσάει από συγκεκριμένη διεύθυνση τα πλοία από Πειραιά δεν μπορούν να δέσουν στο Λακκί και κατευθύνονται στην Αγία Μαρίνα.
Ο καιρός τη συγκεκριμένη ημέρα ήταν μουντός, με χαμηλή νέφωση κ.τ.λ. όπως την περιγράφει σωστά παρακάτω ο φίλος Ηλίας, αλλά μάλλον δεν ήταν οι καιρικές συνθήκες που ανάγκασαν το πλοίο να μή δέσει στο Λακκί. Μεταφέρω λοιπόν την πιο κάτω πληροφορία από αυτόπτες μάρτυρες:
Το πλοίο μπαίνοντας στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας σφύριξε τρεις φορές, πράγμα καθόλου συνηθισμένο. Το γεγονός είναι ότι το πλοίο μετέφερε στη Λέρο τη σορό του επί χρόνια πράκτορα της εταιρείας στο νησί, ο οποίος πέθανε στην Αθήνα, και οι συριγμοί υποθέτω, ήταν προς ένδειξη τιμής. Στην Αγία Μαρίνα βρίσκεται ο καθεδρικός ναός του νησιού, πολύ κοντά στη προκυμαία, απ' όπου ξεκίνησε και η νεκρώσιμη πομπή.
Αν και το θέμα έμμεσα σχετίζεται με το πλοίο καθεαυτό, εντούτοις έγραψα τα πιο πάνω, - μετά από ένα σχεδόν μήνα από το γεγονός και ύστερα από πολλή σκέψη-,για δύο λόγους: Πρώτα για να θυμηθούμε - και να τιμήσουμε στην προκειμένη περίπτωση- τους ανθρώπους που αν και στην πλειοψηφία τους δεν είναι ναυτικοί, εντούτοις συντελούν τα μέγιστα στην ομαλή διακίνηση επιβατών και εμπορευμάτων. Και ύστερα για να σκεφθούμε πόσο ζωτικής σημασίας για το όποιο μικρό νησί είναι η προσέγγιση του πλοίου και τι προβλήματα-από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα-δημιουργούνται από τη μη προσέγγισή του.
Ευχαριστώ
eliasaslan
02-11-2008, 12:36
gigeorgi ο λόγος ήταν αυτός. Δεν τον είπα επίτηδες, διότι ήταν ένας πολύ καλός φίλος των γονέων μου και χρόνια πράκτορας στη Dane Sea Lines. Μετά ο ένας του γιος έγινε πράκτορας στην Blue Star Ferries και παραμένει έως σήμερα. Δεν ήθελα να το αναφέρω για προφανείς λόγους, αλλά αφού το ανέφερες.... Σφύριξε πολύ δυνατά 3 φορές (εξού και ο περίεργος θόρυβος από τον οποίο ξύπνησα) Ήταν μία πολύ ευγενική κίνηση της εταιρίας που τόσο εμπιστέυθηκε (αντίθετα με τη Dane).
Ευχαριστώ
gigeorgi
02-11-2008, 22:15
Σύμφωνοι Ηλία. Και εγώ σκέφτηκα πολύ πριν δημοσιεύσω την πληροφορία που είχα από πρώτο χέρι. Το έκανα όμως γιατί είναι φανερό ότι τα πλοία δεν τρέχουν από μόνα τους και ότι για να κινηθούν υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν σπουδαίες υπηρεσίες για το σκοπό αυτό χωρίς ποτέ να φαίνονται ή να αναφέρονται.
Ευχαριστώ
Έπεσε από την δεξαμενή το βαπόρο....;)
Φυσικά και έπεσε.Βγήκε μια βόλτα μέχρι το Τελωνείο άραξε και την επομένη ξαναμπήκε για να πάρει τη θέση του το Superfast XII.
Φώτο:Κανάρης Κ.
http://img395.imageshack.us/img395/2876/10112008025mf8.jpg (http://imageshack.us)
http://img395.imageshack.us/img395/10112008025mf8.jpg/1/w900.png (http://g.imageshack.us/img395/10112008025mf8.jpg/1/)
Nick_Pet
12-11-2008, 10:00
Πολύ ωραία φωτογραφία :D
Ιδέα μου είναι ή σκούρυναν το χρώμα?? Το ίδιο πιο σκούρο μπλε φαίνεται και στην τελευταία φωτο του SFII.
Πολύ ωραία φωτογραφία :D
Ιδέα μου είναι ή σκούρυναν το χρώμα?? Το ίδιο πιο σκούρο μπλε φαίνεται και στην τελευταία φωτο του SFII.
Και τα δύο είναι φρεσκοβαμμένα.Μην ξεχνάς ότι ο χρόνος και η αλμύρα φθείρει το χρώμα.Είναι επίσης και το φως την ώρα της λήψης που μπορεί να ξεγελάει(απόγευμα με συννεφιά και τον ήλιο κατά τη δύση του.
Και πλέον επίσημα ανταποκριτής από την όμορφη Σύρο καλέ μου φίλε Κανάρη.Σε υχαριστούμε πολύ.:DΕίσαι καταπληκτικός.
scoufgian
12-11-2008, 15:40
Φυσικά και έπεσε.Βγήκε μια βόλτα μέχρι το Τελωνείο άραξε και την επομένη ξαναμπήκε για να πάρει τη θέση του το Superfast XII.
Φώτο:Κανάρης Κ.
πολυ ωραια φωτογραφια φιλε μου.....
Nautikos II
12-11-2008, 16:01
Ειναι τελεια;)
leonidas
12-11-2008, 17:00
Τι αλλο να ειχα;
Την αγαπημενη μου Συρο και το αγαπημενο μου πλοιο !
Τι αλλο θα μπορουσα να ζητησω;
Τα χρωματα τελεια...μια μαγεια ειναι...και ειδικα το φοντο ..
Αχ τι μου κανατε....
Δεν εχω λογια...
Συγχαριτηρια!
Nautikos II
12-11-2008, 17:22
Και δυο απο το γνωστο κοκκινο στου φιλους του Blue Star 2;)
22369
22370
Mixalhs_13
12-11-2008, 17:31
Στον υπνο μου σκεφτομαι συνεχεια αυτη την τελευταια φωτογραφια !
Τρελαινομαι τετοιες σκηνες :D
eliasaslan
12-11-2008, 19:40
Τι μου θυμίζεις φίλε nautikosII.... Το πρώτο ταξίδι με ένα από τα BS1,2 αυτό το πλοίο για μένα ήταν μία νέα διαφορετική αντίληψη τότε (4 χρόνια πριν)... για τα πλοία... άκουγα μέρχι τότε ταξίδι με καράβι και έκλαιγα...:p:D
22369
22370
ΩΩΩΩΩ!!!!!:o
Σε ευχαριστούμε Ναυτικός ΙΙ!!!!!
Πολύ ωραίες!!!:smile:
Ή μάλλον, υπέροχες!!!!!:D
22369
22370
Πανέμορφες...;)
eliasaslan
15-11-2008, 19:37
Ρόδος λοιπον.... το νησί των ιπποτών.... αφιερωμένες στον mike rodos για τα γενέθλιά του και γιατί είναι πολύ καλό παλικάρι! Επίσης θα ήθελα να τις αφιερώσω στον leonidas που έχει τρέλα με το καράβι, στον speedkiller που είναι πάντα έτοιμος για δράση, στον sylver23 γιατί με βοηθάει πολύ σε θέματα σχετικά με το forum, στο Leo που μου κόλλησε την BSF, στην αγαπημένη μου ξαδέρφη από τη Ρόδο και σε όλους τους καλούς φίλους του nautilia.gr :D:p
22534
22535
22536
22537
Ρόδος λοιπον.... το νησί των ιπποτών.... αφιερωμένες στον mike rodos για τα γενέθλιά του και γιατί είναι πολύ καλό παλικάρι! Επίσης θα ήθελα να τις αφιερώσω στον leonidas που έχει τρέλα με το καράβι, στον speedkiller που είναι πάντα έτοιμος για δράση, στον sylver23 γιατί με βοηθάει πολύ σε θέματα σχετικά με το forum, στο Leo που μου κόλλησε την BSF και σε όλους τους καλούς φίλους του nautilia.gr :D:p
22534
22535
22536
22537
Πάρα πολύ ωραίες είναι! Μπράβο Ηλία! Είσαι καταπληκτικός!;);)
Κατα την γνώμη μου ειναι το ωραιότερο πλοίο των ελληνικών θαλασσων και είμαστε πολύ τυχεροι που το έχουμε!
mike_rodos
16-11-2008, 06:24
Ευχαριστώ πολύ Ηλία... Εκείνη την ημέρα ήταν που με είχες στήσει αν θυμάμαι καλά... :D και ο λόγος για να φωτογραφήσεις το BS2 :x, μόνο να σε διορθώσω για την γιορτή μου γιατί τα γενέθλια μου έχουν περάσει εδώ και πολλούς μήνες...:p
Καλημέρα eliasaslan, τα σέβη μου, αν σε κόλλησα, είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα και απολαμβάνω τις ζωγραφιές σου τώρα..... να είσαι καλά.
leonidas
16-11-2008, 09:03
Αχ Ηλια....
Τι μου εκανες....:p
Συγχαριτηρια για την φωτο . Ειναι ΤΕΛΕΙΑ !!!
Ευχαριστω πολυ για την αφιερωση και συμφωνω μαζι σου .Ειμαι ΤΡΕΛΟΣ με το καραβι .
Και παλι ευχαριστω.
Επισης μπραβο επειδη σκαρφαλωσες-γατζωθηκες για να βγαλεις αυτην την μαγικη φωτογραφια και να μας την χαρισεις ! (Αν το εκανες :p )
Για την τρέλα των μικρών μας φίλων leonidas και eliasaslan σας αφιερώνω το Blue Star 2 κατά την άφιξη του στην Σύρο την Μεγάλη Παρασκευή 21 Απριλίου 2006. Προσέξτε τότε η γέφυρα δεν έιχε βαφτεί ακόμη μαύρη.
22592
sylver23
16-11-2008, 12:45
ηλια ευχαριστως να σε βοηθαω σε οτι θελεις και το κανω χωρις να το θεωρω αγγαρια.οι φωτο σου ειναι αριστουργηματα...εισαι 12 χρονων και απορω σε λιγα χρονια το τι θα βγαζεις...ποσο καλυτερες πια???και σε καποια αλλα θεματα που ανεβασες ειναι εκπληκτικες και η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν εχω δει ολα τα θεματα οποτε παιζει να εχεις και αλλες ....να δω τι θα δουν ακομα τα ματια μου.
λεο για την δικια σου δεν λεω κατι γιατι ειναι μια ακομα ΧΑΛΙΑ φωτο.:mad::p
ευγε captain λεο
leonidas
16-11-2008, 14:56
Μεγαλε Δασκαλε Leo , υποκλινομαι.
Αυτο μονο.:p
Ειναι υπεροχη η φωτογραφια!
Σε υπερευχαριστω για την αφιερωση
και για την κατανοηση που μου δινεις και επισης για τις
απαντησεις που μου δινεις σε ολες τις αποριες μου!
Εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ! ;)
:D
Mixalhs_13
16-11-2008, 16:43
eliasaslan εισαι απαιχτος :p
dimitris
18-11-2008, 22:54
Μετα τις φοβερες φωτογραφιες του μικρου μας φιλου eliasaslan
και του "μεγαλου" φιλου μας Leo το "Blue Star 2" στο Νεωριο που αυτες τις μερες θ'αλλαξει με το "Blue Star 1" να παει και αυτο για την ετησια του;)
διακρινουμε και λιγο Blue Star Naxos (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=138109#post138109)...
22791
eliasaslan
19-11-2008, 13:08
Πανέμορφη φίλε Δημήτρη!
dimitris
19-11-2008, 15:26
eliasaslan σ'ευχαριατω πολυ!!!
αφου χθες το επισκεφτηκα εγω στην Συρο σημερα ηρθε αυτο στον Πειραια να με δει...:D
22814
sylver23
19-11-2008, 15:28
πως και εδεσε ετσι?
scoufgian
19-11-2008, 15:29
ενα μεγαλο μπραβο στο Δημητρη για το συνολο των φωτογραφιων που τραβηξε σε Συρο και Πειραια
dimitris
19-11-2008, 15:31
πως και εδεσε ετσι?
τοποθετουσαν τα σωστικα του μεσα...
ενα μεγαλο μπραβο στο Δημητρη για το συνολο των φωτογραφιων που τραβηξε σε Συρο και Πειραια
Γιαννη Ευχαριστω πολυ!!!;)
Δημήτρη,ζωγράφισες σε Σύρο και Πειραιά!!!
Πάντα τέτοια!!;)
dimitris
22-11-2008, 22:08
Δημήτρη,ζωγράφισες σε Σύρο και Πειραιά!!!
Πάντα τέτοια!!;)
Να εισαι καλα Μανωλη!!!;)
leonidas
23-11-2008, 09:30
Δημητρη , βλεπω επεσε κηνυγητο ... :p
Παρ'ολα αυτα να σε συνγχαρω για τις
φανταστικες φωτογραφιες που εβγαλες σε
Συρο και Πειραια !
...Αυτα ειναι ! ;)
dimitris
23-11-2008, 09:59
Δημητρη , βλεπω επεσε κηνυγητο ... :p
Παρ'ολα αυτα να σε συνγχαρω για τις
φανταστικες φωτογραφιες που εβγαλες σε
Συρο και Πειραια !
...Αυτα ειναι ! ;)
leonidas να εισαι καλα!!!
δεν επεσε κυνηγητο, λιγο τυχη, λιγο οτι μενω στον Πειραια, λιγο ταξιδακια με τι δουλεια;)
leonidas
23-11-2008, 10:03
Λιγο το ενα λιγο το αλλο , τα εκανες τα κολπα σου :D
giannisH2
25-11-2008, 14:25
ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟ BLUE STAR 2 STH ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?:rolleyes:
ndimitr93
28-11-2008, 21:34
Μέχρι να ρθει από Σαντορίνη έρχεται από Σύρο.
από την webcam της Σύρου
ndimitr93
28-11-2008, 21:48
Και αναχώρηση
hayabusa
28-11-2008, 23:55
καμια φωτο του βαπορα επι ιδιοκτησιας Στριντζη εχουμε; :D
.voyager
29-11-2008, 00:06
Φίλε/-η, από το αγαπημένο νησί των ανέμων, δεν πήρξαν ποτέ υπό απόλυτη ιδιοκτησία Στρίνζη με την έννοια Strintzis Lines. Έγινε η συγχώνευση με την Άττικα κατά την εξέλιξη της ναπήγησής τους, οπότε τροποποιήθηκαν και τα ονόματά τους, όπως έχουμε αναφέρει. Mόνο με την επωνυμία αυτή κάτω από το Blue Star Ferries προσωρινά, τη μεταβατική περίοδο. Έχω φώτο εγώ, θα σκανάρω σύντομα ;)
hayabusa
29-11-2008, 11:34
σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση φίλε voyager :D
hayabusa
29-11-2008, 12:23
χεχε, μόλις ψάρεψα αυτό από το AIS (να πάρουμε μια ιδέα τουλάχιστον)http://syros-observer.aegean.gr/ais/showphoto.aspx?photoid=11008
Ολες οι φωτο ειναι απο την επιστροφη του απο την Μύκονο
23713
23714
23715
23716
23717
Σε ευχαριστούμε πολύ Νοτιά για την ανταπόκριση σου.....:D
.voyager
03-12-2008, 22:03
Καράβαρος, ευχαριστούμε!
Καλησπερα.Σημερινες απο την ΣΥΡΟ.
23741
23744
23745
.voyager
03-12-2008, 22:15
Πλήρης ανταπόκριση του δρομολογίου του :D
MYTILENE
04-12-2008, 00:39
Αποριά-Μα....κια:Σύρο-Τήνο-Μύκονο κάνει ο καράβαρος?:rolleyes:
Καλησπερα.Σημερινες απο την ΣΥΡΟ.
Μπράβο Νίκο.Σε ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σου...:D
Με την κάμερα του Λάκη.Χθεσινές εικόνες από την Τήνο.
23758
23759
23760
leonidas
04-12-2008, 10:22
Συγχαριτηρια στους ανταποκριτες μας στη Συρο και στην Τηνο !
Εκπληκτικες φωτογραφιες !!!!!!!!!!!!!
Και σε ωραιες ποζες βλεπω ο βαποραρος μου !!! :D
Mixalhs_13
04-12-2008, 11:56
Απολαυστικες φωτογραφιες !!!
Να ειστε καλα και σας ευχαριστουμε !
Καθώς βρισκόμουν εχθές στο χωριό μου βλέπω από μακριά ένα πανέμορφο βαπόραρο να διασχίζει τα νερά μας!!! Αν και η απόσταση ήταν μεγάλη (γι αυτό και η ποιότητα της φωτό) ήθελα να το απαθανατήσω και να το αφιερώσω στους Thanasis89;)΄, leonidas και eliasaslan που ξέρω ότι τους αρέσει και σε όλους τους φίλους του ναυτιλία!!!
23793
leonidas
04-12-2008, 15:54
Μπράβο Φανούλα !!!
Είναι φανταστική !!!
Μου θυμίζει καλοκαιρινό τοπίο ... :cool:
Και σε ελάχιστες φορές , δυστηχως βλέπουμε τον βαποράρο ημέρα ...
Και είναι και όμορφο καράβι , γι'αυτό το λέω
...
αιγαιοπλόος
04-12-2008, 19:34
Καθώς βρισκόμουν εχθές στο χωριό μου βλέπω από μακριά ένα πανέμορφο βαπόραρο να διασχίζει τα νερά μας!!!
Και λέω τώρα εγώ: Τί ωραία που θα ήταν να έμπαινε το αδελφό Blue Star 1 στη γραμμή Πειραιάς - Σύρος - Τήνος - Μύκονος (στη θέση του Ιθάκη), όπως είχε ζητήσει αρχικά η ίδια η Blue Star...
Και θα το έβλεπες κάθε μέρα τον βαπόραρο να διασχίζει τα νερά της Τήνου, αγαπητή Φανούλα.
Αλλά....
Θα εξακολουθήσουμε να στριμωχνόμαστε στο καλοτάξιδο μεν αλλά μικρό για τη γραμμή Blue Star Ithaki.
Φανούλα, polykas, notias, και Nikos V, τι να πω??
Δεν έχω λόγια!
Καταπληκτικές!
eliasaslan
05-12-2008, 12:53
Φανούλα πολύ όμορφη η σπάνιά σου φωτογραφία! Να σαι πάντα καλα΄!!
Thanasis89
05-12-2008, 21:18
Φανούλα μου πολύ ταξιδιάρικη η φωτογραφία σου... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση ! Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να έρθω στο νησί σας για να θαυμάσω αυτές τις τέλειες εικόνες που βλέπεις κι εσύ ! :)
f/b kefalonia
13-12-2008, 14:04
Το αστερι στον Πειραια!!!!
24558
24559
Nissos Mykonos
13-12-2008, 14:15
Το αστερι στον Πειραια!!!!
24558
24559
Μπραβο f/b kefalonia για τις φωτογραφιες του βαπορα.Πολυ καλη δουλεια!!! ;););)
manolis m.
14-12-2008, 12:56
to BLUE SYAR 2 me tin kakokairia apo panw tou...xexe!
24623
Nissos Mykonos
14-12-2008, 13:00
24623
:shock:Απιστευτη φωτο Μανωλη!!!Σημερινη ειναι?
manolis m.
14-12-2008, 13:01
Xtesini einai! Se euxaristw gia to sxolio s!
24623
Πω πω!!! Καταπληκτική φωτογραφία!!
Μπράβο ρε θηρίο!!!!:D:D:D:D
...και άλλη μία Σαββατιανή...
24707
Speedkiller
21-12-2008, 18:56
Βγαίνοντας απο Πειραιά (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=1857)...
Nissos Mykonos
21-12-2008, 19:01
Βγαίνοντας απο Πειραιά (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=1857)...
Speedkiller απιθανη φωτογραφια!!Ο τροπος που σκιζει τα κυματα ειναι μαγευτικος..!!!
πσσσσ τα σπασε!!!!!!
eliasaslan
25-12-2008, 18:45
Να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και Χρόνια σε όλο το φόρουμ, ανεβάζοντας ΓΙΑ ΑΡΧΗ αυτή την φωτογραφία που κατά τη γνώμη μου έχει περισσότερο συναισθηματική αξία... Εύχομαι λοιπόν ολόψυχα σε όλα τα μέλη αυτού του μεγάλου φόρουμ να φτάσουν στη θέση αυτού του ανθρώπου... σε αυτο σημείο του Blue Star 2 πια όταν έχουν μπαστούνι (και φυσικά πριν το αποκτήσουν) για να απολαύσουν τη θέα του λιμανιού της Λέρου!! (ιδιαίτερα στο Λεο που κοντεύει αυτή η ώρα...... χεχεχ:razz::cool::D)
25497
eliasaslan
25-12-2008, 18:57
Και επειδή με το γυναικείο φύλο δεν έχω τίποτε, ίσα ίσα :p, να μην το αφήσω παραπονεμένο...;) Στο ίδιο σήμείο λοιπόν, στη θέση της δεσπινίδας, προτρέπω να έρθετε όλες οι κοπέλες του forum και να απολαύσετε τη μαγεία του Αιγαίου λίγο έξω από τή Λέρο... :D:cool:
25498
25499
Vortigern
25-12-2008, 19:06
Και επειδή με το γυναικείο φύλο δεν έχω τίποτε, ίσα ίσα :p, να μην το αφήσω παραπονεμένο...;) Στο ίδιο σήμείο λοιπόν, στη θέση της δεσπινίδας, προτρέπω να έρθετε όλες οι κοπέλες του forum και να απολαύσετε τη μαγεία του Αιγαίου λίγο έξω από τή Λέρο... :D
25498
25499
Α βρε μπαγασα Ηλια..πολυ ωραια η κοπελα για τις φωτο σου δν το συζητο ειναι χαλια οπως και οι αλλες:p....ταξιδακι καναμε????
Ευχαριστουμε πολυ!!
eliasaslan
25-12-2008, 19:06
Και τέλος, εδώ παροτρύνω όλους τους νεαρούς του nautilia.gr να βρεθούν στη θέση του κουκουλοφόρου:p και να δουν από κοντά το νησί μου με το BS2! (χωρίς το τσιγάρο όμως που κρατάει...:mad:) Να είστε όλοι καλά!
25500
leonidas
26-12-2008, 10:26
Ποπο Ηλια αμαν πια!!!:shock:
Μια μερα γιορτης και δεν μας αφηνεις σε ησυχια...:p
Φιλε , μαγεψες παλι....:o
Ηλία καταπληκτικές οι φωτογραφίες σου! Μπράβο!
Και με νόημα η κάθε μια!;) Και πάλι μπράβο!
Συνέχισε έτσι φίλε μου!;)
eliasaslan
26-12-2008, 11:04
Να στε καλά παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ!!!
Mixalhs_13
26-12-2008, 16:08
25499
Τελικα συμφωνουμε οτι ειναι κουκλα η γυναικα :cool:
sylver23
26-12-2008, 16:30
ηλια αργεις αλλα οταν ανεβαζεις ...........
πολυ ωραιες ολες,φωτο με θεμα (και στις 2 με πολυ καλο θεμα)
το χεις εσυ.τελος.μην τα ξαναλεμε .εχεις αποψη οταν φωτογραφιζεις
τωρα βεβαια ο λεο αμα σε περιλαβει .....:p:p
eliasaslan
26-12-2008, 16:36
Να στε καλά, να σας ευχαριστήσω Μιχάλη και Συλβέστρο για τα καλά σας λόγια...:D Τώρα όσο για το Λεο.... δε νομίζω να έχω άδικο ε??? :razz::D:cool:
eliasaslan
26-12-2008, 16:39
Ωχ, να ευχαριστήσω φυσικά και τον καλό φίλο Θάνο που απάντησε τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να δω το σχόλιο του, και να πω ότι οι φωτογραφίες είναι καλοκαιρινές εκτός από την τελευταία που την τράβηξα πρόσφατα...
mitilinios
26-12-2008, 19:27
Φαίνεται ότι σήμερα το BLUE STAR 2 έχει βαλθεί να προσπεράσει το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ και να μπει πρώτο στο λιμάνι της Σύρου! Για να δοπύμε αν θα τα καταφέρει. :razz:
Ηλία σχολίασα σε άλλό θέμα. Η φωτογραφία του ηλκιωμένου κυρίου είναι κι αυτή μια φάση της ζωής μας που εγώ θα φθάσω πρώτος... όπως σωστά παρατήρησες..... :D. Φυσική ροή των πραγμάτων ;)
Vortigern
26-12-2008, 23:25
Ηλία σχολίασα σε άλλό θέμα. Η φωτογραφία του ηλκιωμένου κυρίου είναι κι αυτή μια φάση της ζωής μας που εγώ θα φθάσω πρώτος... όπως σωστά παρατήρησες..... :D. Φυσική ροή των πραγμάτων ;)
Παλικαρι εισαι ακομα εχεις να φας ακομη
ψωμια ....
eliasaslan
29-12-2008, 10:58
Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένο αυτό το αδελφάκι, να σας παρουσιάσω δύο στιγμές από την αναχώρησή του στο λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας, στη Λέρο... Μία Κυριακή του καλοκαιριού :cool: Σε όλο το φόρουμ....
Εδώ λοιπόν λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, πλάι στον φάρο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=2190)του λιμανιού...
Και τώρα αφήνει την Λέρο, για Κω, Ρόδο, τραβηγμένη μέσα από τα παλιά κανόνια του λιμανιού.... (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2191):D:p:cool:
leonidas
29-12-2008, 14:36
Ηλια ειναι φανταστικες οι φωτογραφιες σου...:shock:
Μπραβο φιλε που εισαι μονιμος ανταποκριτης σε ενα μαγικο μερος και
χαριζεις μαζι μας πανεμορφες φωτογραφιες αυτου του εκπληκτικου βαποριου!
scoufgian
31-12-2008, 10:47
Blue Star 2 στη Ροδο......
25854
25855
Nissos Mykonos
31-12-2008, 10:51
Blue Star 2 στη Ροδο......
25854
25855
Πολυ ωραιες φωτογραφιες Γιαννη!!!Στην πρωτη φωτο η πλωρη που φαινεται ειναι του Δημητρουλα ή κανω λαθος?
scoufgian
31-12-2008, 10:58
Πολυ ωραιες φωτογραφιες Γιαννη!!!Στην πρωτη φωτο η πλωρη που φαινεται ειναι του Δημητρουλα ή κανω λαθος?
πολυ σωστα.............η οποια Δημητρουλα θα παιξει σε λιγο.........:p:p
leonidas
31-12-2008, 13:34
Κι απο μενα Μπραβο Γιαννη!!!
Τελειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
eliasaslan
31-12-2008, 20:34
Αφού συγχαρώ κι εγώ με τη σειρά μου το Γιάννη για τις πολύ ωραίες λήψεις του στο λιμάνι της Ρόδου, να παραμείνουμε στο πανέμορφο αυτό σημείο της δωδεκανήσου και να δούμε 2 στιγμές από την εντυπωσιακή καθημερινή καλοκαιρινή αναχώρηση του βάπορα. Με παρέα το πολύ όμρφο κρουαζιερόπλοιο Blue Monarch (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=2247) και ακόμη μία με το ακούραστο Σύμη (Ευτυχία) (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2248) λίγο έξω από το λιμάνι... Μερικές ακόμη υπάρχουν στο θέμα του Σύμη...:D
Θα ήθελα να τις αφιερώσω στον Mıke Rodos για την καθυστέρηση που του έκανα εκείνη την ημέρα που πρωτοσυναντηθήκαμε:razz:, στον φίλο Vortıgern για το πανέμορφο ρεπορτάζ της Ρομιλντάρας, στον scoufgıan, στον αγαπητό δάσκαλο Leo, στους Rocinante, pontios thessaloniki, leonidas Nıssos mykonos και φυσικά σε όλο το φόρουμ που γιορτάζει σήμερα! Καλή χρονιά και από μένα λοιπόν, χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2009 με καινούργιες εκπλήξεις και προσδοκίες :cool:
Όσο για το εσωτερικό φωτορεπορτάζ που σας είχα πει, θα γίνει πραγματικότητα με κάθε λεπτομέρεια από την άλλη Τρίτη που θα επιστρέψω με το βαπόρι από Πειραιά :D
eliasaslan
31-12-2008, 20:36
επαναληψη του προηγουμενου...
leonidas
01-01-2009, 11:28
Ευχαριστω πολυ Ηλια για την αφιερωση!!!
Να'σαι καλα και να μας χαριζεις μαγικες φωτο οπως αυτες και το 2009...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ...
Περιμενω με αγωνια να ερθει η Τριτη...ξερεις εσυ.;)
eliasaslan
01-01-2009, 11:41
Να σαι καλά Λεωνίδα, ευχαριστώ πολύ και όσο για την Τρίτη, έχει κλείσει ήδη!...
eliasaslan
01-01-2009, 12:50
επαναληψη του επομενου γιατι μου εβγαλε οτι δεν ανεβηκε αυτο...:rolleyes: δεν πειραζει!:D
eliasaslan
01-01-2009, 13:00
Εδώ λοιπόν, ας απολαύσουμε μία εικόνα από τα πλαϊνά καταστρώματα του καραβιού, με φόντο το Λακκί της Λέρου που αφήνουμε πίσω... :D
Θα ήθελα να την αφιερώσω στους καλούς φίλους MYTILENE, vortigern, Leo, laz94, leonidas, mastrovasilis, mike rodos, marsant, scoufgian, dimitris, mixalis 13 και σε όλους τους fan του πλοίου:D Να είστε όλοι καλά :cool:
25971
Vortigern
01-01-2009, 13:03
Εδώ λοιπόν, ας απολαύσουμε μία εικόνα από τα πλαϊνά καταστρώματα του καραβιού, με φόντο το Λακκί της Λέρου που αφήνουμε πίσω... :D
Θα ήθελα να την αφιερώσω στους καλούς φίλους MYTILENE, vortigern, Leo, laz94, leonidas, mastrovasilis, mike rodos, marsant, scoufgian, dimitris, mixalis 13 και σε όλους τους fan του πλοίου:D Να είστε όλοι καλά :cool:
Εσυ να εισαι καλα Ηλια που μας χαριζεις ομορφιες!
leonidas
01-01-2009, 13:18
Ηλια,δεν παιζεσαι...
Μια φανταστικη φωτογραφια του αγαπημενου μου βαποριου
ειναι το οτι καλυτερο δωρο !!!!!!!!!!
Ευχαριστω πολυ για την αφιερωση και ευχομαι ολο το ''9''
να μας δινεις αυτα τα δωρα...:D
mike_rodos
01-01-2009, 13:35
Ηλία χρονιάρα μέρα τι κάνεις??? Να σε καλά φιλαράκο μου... Εύχομαι το 2009 να κάνεις πολλά ταξίδια για να μας ανεβάζεις αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες σου!!!
Ηλία σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Να 'σαι καλά!;)
Η φωτογραφία σου είναι πάρα πολύ ωραία! Και τραβηγμένη απο ένα τέλειο σημειο!
Μπράβο!;);)
eliasaslan
01-01-2009, 14:19
Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους παιδιά, να είστε κι εσείς καλύτερα, και το 2009 να είναι μία καλύτερη χρονιά για όλους με υγεία και ευτυχία :D:cool:
Nissos Mykonos
01-01-2009, 21:06
Αφού συγχαρώ κι εγώ με τη σειρά μου το Γιάννη για τις πολύ ωραίες λήψεις του στο λιμάνι της Ρόδου, να παραμείνουμε στο πανέμορφο αυτό σημείο της δωδεκανήσου και να δούμε 2 στιγμές από την εντυπωσιακή καθημερινή καλοκαιρινή αναχώρηση του βάπορα. Με παρέα το πολύ όμρφο κρουαζιερόπλοιο Blue Monarch (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=2247) και ακόμη μία με το ακούραστο Σύμη (Ευτυχία) (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2248) λίγο έξω από το λιμάνι... Μερικές ακόμη υπάρχουν στο θέμα του Σύμη...:D
Θα ήθελα να τις αφιερώσω στον Mıke Rodos για την καθυστέρηση που του έκανα εκείνη την ημέρα που πρωτοσυναντηθήκαμε:razz:, στον φίλο Vortıgern για το πανέμορφο ρεπορτάζ της Ρομιλντάρας, στον scoufgıan, στον αγαπητό δάσκαλο Leo, στους Rocinante, pontios thessaloniki, leonidas Nıssos mykonos και φυσικά σε όλο το φόρουμ που γιορτάζει σήμερα! Καλή χρονιά και από μένα λοιπόν, χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2009 με καινούργιες εκπλήξεις και προσδοκίες :cool:
Όσο για το εσωτερικό φωτορεπορτάζ που σας είχα πει, θα γίνει πραγματικότητα με κάθε λεπτομέρεια από την άλλη Τρίτη που θα επιστρέψω με το βαπόρι από Πειραιά :D
Σε ευχαριστω Ηλια για την αφιερωση!!!Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου!!!!!Να ΄σαι παντα καλα και να μας χαριζεις και το 2009 πολυ ομορφες φωτογραφιες!!!
dimitris
01-01-2009, 22:11
25971
Ηλια να εισαι παντα καλα φιλε μου και σ'ευχαριστω!!!
eliasaslan
02-01-2009, 12:58
Γιάννη και Δημήτρη, να είστε καλά κι εσείς και να είμαστε και το 2009 ένα πανέμορφο φόρουμ με ευχάριστες συγκιρίες!
Nissos Mykonos
02-01-2009, 16:32
To Blue Star 2 αυτη την ωρα συμφωνα με το ais εχει πιασει 29,4 κομβους:shock::shock: λιγο μετα την αναχωρηση του απο το λιμανι της Ροδου!!!
ndimitr93
02-01-2009, 16:38
To Blue Star 2 αυτη την ωρα συμφωνα με το ais εχει πιασει 29,4 κομβους:shock::shock: λιγο μετα την αναχωρηση του απο το λιμανι της Ροδου!!!
Και 29,6 πιο πριν......
leonidas
02-01-2009, 19:37
Και 29,6 πιο πριν......
Μπραβο το θηριο!!!!!!!!:D
Δεν ηξερα οτι τοσο πολυ πιανει...:shock:
Μπορει να πιασει και 30 ;:rolleyes:
ndimitr93
02-01-2009, 19:42
Μπραβο το θηριο!!!!!!!!:D
Δεν ηξερα οτι τοσο πολυ πιανει...:shock:
Μπορει να πιασει και 30 ;:rolleyes:
Κρίνω μετά απο αυτό πως μπορεί να πιάσει και 30!!!!!!!
leonidas
02-01-2009, 19:52
Κρίνω μετά απο αυτό πως μπορεί να πιάσει και 30!!!!!!!
Μακαρι...
Μ'αρεσει που στο site της blue star (http://www.bluestarferries.gr/GREEK/01-stolos/02-Grammes-Esoterikou/BlueStar2.htm) λεει μεγιστη 28 κομβους...:rolleyes:
Και παλι μπραβο , που εφτασε τα μινωϊκα !
ndimitr93
02-01-2009, 20:02
Μακαρι...
Μ'αρεσει που στο site της blue star (http://www.bluestarferries.gr/GREEK/01-stolos/02-Grammes-Esoterikou/BlueStar2.htm) λεει μεγιστη 28 κομβους...:rolleyes:
Και παλι μπραβο , που εφτασε τα μινωϊκα !
Ναι, και στο facta (http://www.faktaomfartyg.se/blue_star_2_2000.htm) λέει 27!!!!!:confused::rolleyes:
Vortigern
02-01-2009, 21:38
E Νοτιας ειναι αυτος.....
eliasaslan
03-01-2009, 12:45
Για να ταξιδέψουμε λοιπόν στην Αγία Μαρίνα Λέρου και να απολαύσουμε το βαπόρι μας :D Τις είχα ανεβάσει ξανά, αλλά τώρα είναι με την gallery, οπώτε είπα να τις ξαναθυμηθούμε!
ολιγόλεπτη ξεκούραση για τις μηχανές λοιπόν, και ήταν αρκετή για φωτογράφηση από τον παλιό νερόμυλο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2309), από το "τσιπουράδικο" (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2310), φυσικά από τους κάβους του λιμανιού (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2311)... και ακόμη μία με το βαπόρι να μας χαιρετάει πατώντας την κόρνα 3 φορές (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2312) για άλλα λιμάνια, με άλλους φωτογράφους να το περιμένουν, και ανθρώπους να ταξιδέψουν μαζί του για διαφορετικούς προορισμούς... :cool:
Αφιερωμένες σε όλους τους συμφορουμίτες μου που περνάμε φανταστικά κάθε φορά που πληκτρολογούμε www.nautilia.gr (http://www.nautilia.gr) ;) Να είμαστε όλοι υγιείς λοιπόν, και να περνάμε κάθε μέρα και καλύτερα :D
Για να ταξιδέψουμε λοιπόν στην Αγία Μαρίνα Λέρου και να απολαύσουμε το βαπόρι μας :D Τις είχα ανεβάσει ξανά, αλλά τώρα είναι με την gallery, οπώτε είπα να τις ξαναθυμηθούμε!
ολιγόλεπτη ξεκούραση για τις μηχανές λοιπόν, και ήταν αρκετή για φωτογράφηση από τον παλιό νερόμυλο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2309), από το "τσιπουράδικο" (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2310), φυσικά από τους κάβους του λιμανιού... και ακόμη μία με το βαπόρι να μας χαιρετάει πατώντας την κόρνα 3 φορές (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2312) για άλλα λιμάνια, με άλλους φωτογράφους να το περιμένουν, και ανθρώπους να ταξιδέψουν μαζί του για διαφορετικούς προορισμούς... :cool:
Αφιερωμένες σε όλους τους συμφορουμίτες μου που περνάμε φανταστικά κάθε φορά που πληκτρολογούμε www.nautilia.gr (http://www.nautilia.gr) ;) Να είμαστε όλοι υγιείς λοιπόν, και να περνάμε κάθε μέρα και καλύτερα :D
να 'σαι παντα καλα φιλε...πολλες ευχες και απο εμενα!!
leonidas
03-01-2009, 12:55
Για να ταξιδέψουμε λοιπόν στην Αγία Μαρίνα Λέρου και να απολαύσουμε το βαπόρι μας . Τις είχα ανεβάσει ξανά, αλλά τώρα είναι με την gallery, οπώτε είπα να τις ξαναθυμηθούμε!
ολιγόλεπτη ξεκούραση για τις μηχανές λοιπόν, και ήταν αρκετή για φωτογράφηση από τον παλιό νερόμυλο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2309), από το "τσιπουράδικο" (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2310), φυσικά από τους κάβους του λιμανιού... και ακόμη μία με το βαπόρι να μας χαιρετάει πατώντας την κόρνα 3 φορές (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=2312) για άλλα λιμάνια, με άλλους φωτογράφους να το περιμένουν, και ανθρώπους να ταξιδέψουν μαζί του για διαφορετικούς προορισμούς...
Αφιερωμένες σε όλους τους συμφορουμίτες μου που περνάμε φανταστικά κάθε φορά που πληκτρολογούμε www.nautilia.gr (http://www.nautilia.gr) Να είμαστε όλοι υγιείς λοιπόν, και να περνάμε κάθε μέρα και καλύτερα
Αυτο το καραβι που πιανει σε ενα παραδεισενιο λιμανι και που φωτογραφιζεται απο εναν φανταστικο καλλιτεχνη:p...ειναι το κατι αλλο!!!;)
Μπραβο ρε Ηλια με τις ζωγραφιες σου και
που επισης χαριζεσαι μαζι μας αυτες τις φωτο που δεν τις βρισκεις αλλου !:D
eliasaslan
03-01-2009, 14:38
Σας ευχαριστώ πολύ kapas και leonidas για τα καλά σας λόγια!! Να είστε κι εσείς καλύτερα και να περνάτε καλά όλες τις στιγμές σας.!
mike_rodos
03-01-2009, 15:20
Βρε Ηλία ευτιχώς που είμαστε νέα παιδιά και δεν κινδυνεύουμε από υγεία... Μπράβο φίλε, πραγματικά ζωγραφίζεις με την φωτογραφική σου!!! Πάντα τέτοια!!!
mike_rodos
14-01-2009, 19:25
Για που το έβαλε και το Blue star 2??? με 20,5 kn και πορεία που ποτέ δεν το έχω δεί να ταξιδεύει παρά μόνο όταν δεν μπορούσε να μπεί στο λιμάνι λόγω καιρού... Πρώτη φορά όμως το βλέπω να βγαίνει από το λιμάνι και να πιάνει αυτή την πορεία.... Μήπως ξεκίνησε το δρομολόγιο του και τραβάει άλλη γραμμή για να αποφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τον καιρό....
26992
mike_rodos
14-01-2009, 19:29
τελικά βγήκε από το λιμάνι λόγω του κυματισμού....
scoufgian
14-01-2009, 19:35
και να δουμε μια βραδυνη αφιξη του Blue Star 2 στο Πειραια,αφιερωμενη στον ανταποκριτη απο τη Ροδο :mrgreen::mrgreen:,που κατασκοπευει αυτη τη στιγμη το βαπορα........
26996
Nissos Mykonos
14-01-2009, 19:42
και να δουμε μια βραδυνη αφιξη του Blue Star 2 στο Πειραια,αφιερωμενη στον ανταποκριτη απο τη Ροδο :mrgreen::mrgreen:,που κατασκοπευει αυτη τη στιγμη το βαπορα........
26996
Γιαννη πανεμορφη φωτογραφια!!!!!Μπραβο!!!!
Vortigern
14-01-2009, 19:49
To καραβι παει να απαγκιασει σε ενα σημειο το οποιο δν θυμαμαι...το συνιθιζουν τα πλοια με αυτο τον καιρο και προσωπικα μου εχει τυχει μεσα στο Ιεραπτερα ποιο παλια...:???:
mike_rodos
18-01-2009, 14:24
O καλύτερος τρόπος για να ευχηθώ στο αγαπημένο μας φόρουμ πιστεύω πως ήταν να βγάλω σήμερα μερικές φωτογραφίες από το λιμάνι της Ρόδου. Ας αρχίσω από το αγαπημένο μου καράβι το blue star 2, δεμένο τον τελευταίο καιρό στην Ακαντιά για να προστατεύεται από τους ισχυρούς νοτιάδες. Οπότε χρόνια πολλά nautilia.gr, αφιερωμένες εξαιρετικά στον ιδρυτή της σελίδας και σε όλους τους υπεύθυνούς για την σωστή λειτουργία του φόρουμ. Επίσης στο μικρό μας φίλο eliaslan και στο συνάδελφο θαυμαστή του bs2 laz.
27232
27233
27234
27235
scoufgian
18-01-2009, 15:28
το εβλεπα στις φωτογραφιες του Νταλιανα και λεω κατι δεν παει καλα!!Τοσο μακρια εδεσε το ενα απο το αλλο?Αλλα μετα ανοιξα το ais και ειδα οτι εχει δεσει εκει που δειχνουν και οι φωτο του Μιχαλη,στην Ακαντια.Ομορφες φωτογραφιες απο ενα συγχρονο βαπορι......
Nissos Mykonos
18-01-2009, 15:34
O καλύτερος τρόπος για να ευχηθώ στο αγαπημένο μας φόρουμ πιστεύω πως ήταν να βγάλω σήμερα μερικές φωτογραφίες από το λιμάνι της Ρόδου. Ας αρχίσω από το αγαπημένο μου καράβι το blue star 2, δεμένο τον τελευταίο καιρό στην Ακαντιά για να προστατεύεται από τους ισχυρούς νοτιάδες. Οπότε χρόνια πολλά nautilia.gr, αφιερωμένες εξαιρετικά στον ιδρυτή της σελίδας και σε όλους τους υπεύθυνούς για την σωστή λειτουργία του φόρουμ. Επίσης στο μικρό μας φίλο eliaslan και στο συνάδελφο θαυμαστή του bs2 laz.
27232
27233
27234
27235
Μιχαλη πολυ ωραιες οι φωτο του βαπορα!!!!!Στην Ακαντια που δενει μπορεις να παρεις κατα μηκος το πλοιο και να βγαζεις φωτο,κατι που δεν μπορεις να το κανεις στην γνωστη του θεση στο λιμανι της Ροδου!!!
scoufgian
18-01-2009, 15:41
Στην Ακαντια που δενει μπορεις να παρεις κατα μηκος το πλοιο και να βγαζεις φωτο,κατι που δεν μπορεις να το κανεις στην γνωστη του θεση στο λιμανι της Ροδου!!!
Γιατι βρε συνονοματε το λες αυτο?Αφου και στη κανονικη του θεση, μπορεις να βγαλεις φωτο, πηγαινοντας ακριβως απεναντι ,στο φαρο της Ακαντιας,να το τραβηξεις καταπλωρα και να συνεχιζεις να το τραβας μεχρι καποιο σημειο.Βγαινω λιγο εκτος θεματος αλλα το λιμανι της Ροδου ειναι απο τα λιγα λιμανια που ειναι η χαρα του καραβολατρη........Αξεχαστες στιγμες.............:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
26996
καταπληκτικη φωτο.....:cool::cool: