Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μπλου Σταρ Δήλος [Blue Star Delos]

Σελίδες : 1 [2] 3

capten4
17-04-2013, 05:35
1η Ιουλιου λεει το προγραμμα, αλλα δεν νομιζω οτι θα χασει του Αγιου Πνευματος...24/6.....και πιστευω οτι το βαπορι-το ιθακη-, θα αποδειχτει "μικρο".....

leo85
17-04-2013, 11:37
Στις 5-4-2013 στον Πειραιά.

142672

Flying Dolphin XVII
20-04-2013, 18:59
Ξεκίνησε σήμερα ο βάπορας στη γραμμή Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα. Καλά ταξίδια!!

speedrunner
27-04-2013, 08:38
Ξεκίνησαν τα Highspeed σήμερα και ανέβηκε και η ταχύτητα του πλοίου, σταθερά πάνω απο 24,5!!!!

Akis Dionisis
27-04-2013, 10:58
Η πρώτη φορά που το είδα από κοντά και το φωτογράφισα...
143262 143263 143264 143265

proussos
27-04-2013, 16:53
143282

Highspeed DELOS...σήμερα στον Σαρωνικό !

Trakman
27-04-2013, 17:09
Φανταστική λήψη!!!!!

Captain_Nionios
06-05-2013, 21:41
Οποιος θελει ας ριξει μια ματια εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?116786-%CC%F0%EB%EF%F5-%D3%F4%E1%F1-%D0%DC%F4%EC%EF%F2-Blue-Star-Patmos&p=482106#post482106)... Μπορει να του φανει ενδιαφερον και βεβαια να του τυχει να δει εικονες σαν την παρακατω.

Ομολογω οτι δεν την ειχα δει και ειναι απιθανη!!!

143282

Highspeed DELOS...σήμερα στον Σαρωνικό !

manolisfissas
24-05-2013, 18:08
Το BLUE STAR DELOS όταν ξεκίναγε το δρομολογιο του.

144637

Espresso Venezia
26-05-2013, 13:23
Από ότι βλέπω στο AIS, το πλοίο πριν μόλις λίγα λεπτά έδεσε στην κεντρική προβλήτα του Περάματος.

FONIADAKIS
26-05-2013, 14:40
Από ότι βλέπω στο AIS, το πλοίο πριν μόλις λίγα λεπτά έδεσε στην κεντρική προβλήτα του Περάματος.

το πλοίο από σήμερα βγαίνει εκτός δρομολογίων, αφήνοντας την θέση του, στα πρωινά δρομολόγια της Παροναξίας, στο BLUE STAR NAXOS.

manolisfissas
26-05-2013, 19:40
Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε FONIADAKIS & Espresso Venezia . :) :) :)

thanos75
26-05-2013, 21:51
Γιατί όμως βγαίνει εκτός δρομολογίων τέτοια εποχή? Κάτι είχε ακουστεί και για αντικατάσταση του Πάτμος. Ισχύει?

BLUE STAR PATMOS
26-05-2013, 23:59
Μάλλον καμία μικρή ακινησία θα κάνει το πλοίο μέχρι να ξαναβγεί τον Ιούνιο..Πραγματικά είναι πολύ κρίμα να βλέπουμε το "διαμάντι" της ακτοπλοϊας μας να είναι πάλι δεμένο και να μην ταξιδεύει..

P@vlos
27-05-2013, 00:18
Άκουσα για αντικατάσταση του Διαγόρα απο βδομάδα

thanos75
27-05-2013, 08:50
ʼκουσα για αντικατάσταση του Διαγόρα απο βδομάδα

Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο φίλέ μου...πάντως στο σχετικό του thread γράφτηκε πως ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ θα πάει Νέωριο γύρω στις 15 Ιουνίου και από την άλλη πλευρά τις ίδιες πάνω κάτω μέρες θα ξαναβγει το ΔΗΛΟΣ στην Παροναξία. Εκτός κι αν ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ κάνει πρώτα κάποια ακινησία και πάει μετά Νεώριο ή αλλάξουν οι προγραμματισμένες ημερομηνίες. Ας ελπίσουμε να το δούμε έστω και σε μικροσκάντζες...όπως και ο φίλος Blue Star patmos πιο πάνω είναι κρίμα να καταντήσει το βαπόρι να δουλεύει μόνο 5 μήνες το χρόνο.

Apostolos
01-06-2013, 01:10
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ θα αντικαταστεθεί απο το ΝΑΞΟΣ

Flying Dolphin XVII
01-06-2013, 04:01
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ θα αντικαταστεθεί απο το ΝΑΞΟΣ
Και το Νάξος προφανώς απ το Δήλος.

pantelis2009
13-06-2013, 15:30
Το BLUE STAR DELOS που ήταν αραγμένο στη ΝΑΥΣΙ, είναι πλέον στην Ε1.
Ας το δούμε φωτογραφημένο απο την Κυνόσουρα όταν έκανε την ακινησία του.

145543

karavofanatikos
14-06-2013, 13:06
Το πλοίο από νωρίς το πρωί έχει μεθορμίσει στην κανονική του θέση στα Λεμονάδικα, αναμένοντας να ξεκινήσει τα καλοκαιρινά του δρομολόγια, αύριο στις 07:25!

pantelis2009
15-06-2013, 09:49
Το BLUE STAR DELOS εχθές στα Λεμονάδικα κάνοντας τις τελευταίες εργασίες του, φωτογραφημένο απο το Μπρούφας. Για όλους τους φίλους του.

145628

karavofanatikos
30-06-2013, 15:06
20' νωρίτερα θα πιάνει από αύριο και για όλο το καλοκαίρι το πλοίο στο λιμάνι του Αθηνιού, καθώς η εξυπηρέτηση της Ίου μετακομίζει στη Ραφήνα.

Aquaman
03-07-2013, 21:46
Η κολια του Δηλος την πρωτη του Απριλη στον Αθηνιο.

Aquaman
03-07-2013, 21:47
την πρωτη του Ιουλη εννοουσα, σορρυ παιδες.

npb
04-07-2013, 23:47
γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο καπετάνιος στο δήλος????

karavofanatikos
05-07-2013, 08:29
γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο καπετάνιος στο δήλος????

Απ' όσο θυμάμαι πρέπει να είναι ο Cpt Σπύρος Πεφάνης.

ΩΡΙΩΝ
05-07-2013, 09:00
Νομίζω ο Cpt. Σπύρος Πεφάνης είναι στο Πάτμος...:confused:

Giannis_lymp
05-07-2013, 09:05
Την προηγούμενη Κυριακή που ταξίδεψα με το Δήλος, στην ανακοίνωση αναφέρθηκε το όνομα του Cpt Σπύρου Πεφάνη ως πλοιάρχου

apollo_express
05-07-2013, 09:47
Στο Πάτμος νομίζω ότι είναι ο cpt. Κυριάκος Χωριανόπουλος.

npb
05-07-2013, 21:23
είχα την εντύπωση ότι στο πάτμος ήταν ο cpt σπύρος πεφάνης και στο δήλος ο cpt κυριάκος χωριανόπουλος

Apostolos
08-07-2013, 23:09
Ειναι ομως το ανάποδο!

diagoras
10-07-2013, 01:34
1467216-8-2012 στον Πειραια φορτωνοντας για αλλο ενα πρωτοκολλο

Γιάννης Φ
17-07-2013, 00:25
Την προηγουμενη βδομαδα πραγματοποιησα 2 ταξίδια με το πλοίο. Οι γενικές εντυπώσεις μου είναι άριστες. Το πλοίο ειναι απολύτως σχεδιασμένο για την γραμμή του και μελετημένο μέχρι την τελευταια λεπτομέρεια. Πολύ φωτεινοί και καλόγουστα διακοσμημένοι χώροι με προσεγμένο design. Οι εξωτερικοί ημικλειστοι χώροι μου άρεσαν αρκετά και μου φανηκαν αρκετα χρησιμοι, καθώς και στα 2 δρομολόγια ταξιδεύαμε με πρωτοκολλο. Πολύ έξυπνο βρήκα επίσης και τον προθάλαμο καθώς εξέρχεσαι στο εξωτερικό κατάστρωμα καθώς και τους ανεμοθώρακες γύρω απο το εξωτερικό μπαρ. Το πλοίο πεντακάθαρο με μόνη ενσταση στις τουαλέτες πίσω απο το πλώριο σαλόνι που και στα 2 ταξίδια δεν είχαν την καθαριότητα που θα έπρεπε. Επίσης οι τιμές στα μπαρ αλλα και στα Goody's πρέπει να προσαρμοστούν στα δεδομένα της σημερινης εποχής καθώς είναι αρκετά αλμυρες. Γενικότερα έχουμε να κάνουμε με ένα διαμάντι της ελληνικής ακτοπλοϊας που εύχομαι να μείνει στη χώρα μας αλλά και στη γραμμή του μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Flying Dolphin XVII
18-08-2013, 15:53
Ο βάπορας ανοιχτά της Πάρου στις 25/7/2013
147973

fredy13
05-09-2013, 15:58
148537

14/8 στην Ναξο,απο τον Σκοπελιτη.

manos75
06-09-2013, 17:53
εχω να αναφερω καποια πραγματα που με ενοχλησαν στο καραβι καθως σημερα ταξιδεψα απο πειρεα για την παρο.γιατι πρεπει ο καθε επιβατης να κανει μεσα στο καραβι οτι γουσταρει και να μην του λενε τιποτα απο το πληρωμα.καποιοι επιβατες ειχαν απλωσει στους καναπεδες τα ποδια τους ,αλλοι ειχαν ξαπλωσει και κοιμοτανε στους καναπεδες, και αλλοι ειχαν πιασει ολες τις καρεκλες και βαζανε τα ποδια τους και τις τσαντες τους ,με αποτελεσμα να μην βρισκεις πουθενα να καθησεις.οταν διαμαρτυρηθηκα στην ρεσεψιον η απαντηση ηταν θα το κοιταξουμε ακομα το κοιταζουνε το θεμα κανεις δεν τους ειπε τιποτα.παμε τωρα στο αλλο το ποιο απαραδεκτο.εκοψα ο χαζος εισητηρια αεροπορικης θεσης και οχι καταστρωματος.και μολις το καραβι ξεκινησε ολοι οι εξυπνοι που δεν ειχανε βρει καρεκλα πηγαν και καθησαν στις αεροπορικες χωρις να πληρωσουν το παραπανω αντιτιμο.και φυσικα ελενχος ουτε για δειγμα.μου εχει δωσει η ετερεια δειγματα οτι αρχιζει να γινετε μπατε σκυλοι αλεστε.και θα πω και τα θετικα το καραβι ειναι πεντακαθαρο πραγματικα λαμπει στην ωρα του και ενα πραγματικο στολιδη.και κατι τελευταιο που δεν εχει τοσο σχεση με το καραβι αλλα με τους υπαλληλους της ετερειας.την ωρα που ηταν ετοιμο για αναχωρηση ενας επιβατης ετρεχε να το προλαβει και η κοπελα του ειχε μοινει λιγο πισω, ενας κυριος με την γραβατα και το σιμπι στο χερι που ηταν υπαλληλος της ετεριας ουρλιαζε το καραβι να φυγει τωρα,ο υπαρχος ελεγε να περιμενουν ενα λεπτο ο επιβατης τους παρακαλαγε και αυτος να επιμενει να φυγει αμεσως. αποτελεσμα να ανεβαινει ο καταπελτης και να κατεβαινει ,ο επιβατης πανω στον καταπελτη να φωναζει το καραβι να σηκωνει απονερα με τις μηχανες ετοιμες και στο τελος κερδισε ο επιβατης. φασαρια για 2 λεπτα παραπανω καθυστερησεις και οι ξενοι που ηταν στο καταστρωμα να σχολιαζουν και να γελανε και φυσικα να τραβανε και βιντεο.

DeepBlue
06-09-2013, 19:57
Κάτω από την Οία 01-09-2013...148574

thanos75
07-09-2013, 12:14
εχω να αναφερω καποια πραγματα που με ενοχλησαν στο καραβι καθως σημερα ταξιδεψα απο πειρεα για την παρο.γιατι πρεπει ο καθε επιβατης να κανει μεσα στο καραβι οτι γουσταρει και να μην του λενε τιποτα απο το πληρωμα.καποιοι επιβατες ειχαν απλωσει στους καναπεδες τα ποδια τους ,αλλοι ειχαν ξαπλωσει και κοιμοτανε στους καναπεδες, και αλλοι ειχαν πιασει ολες τις καρεκλες και βαζανε τα ποδια τους και τις τσαντες τους ,με αποτελεσμα να μην βρισκεις πουθενα να καθησεις.οταν διαμαρτυρηθηκα στην ρεσεψιον η απαντηση ηταν θα το κοιταξουμε ακομα το κοιταζουνε το θεμα κανεις δεν τους ειπε τιποτα.παμε τωρα στο αλλο το ποιο απαραδεκτο.εκοψα ο χαζος εισητηρια αεροπορικης θεσης και οχι καταστρωματος.και
μολις το κα
ραβι ξεκινησε ολοι οι εξυπνοι που δεν ειχανε βρει καρεκλα πηγαν και καθησαν στις αεροΕπορικες χωρις να πληρωσουν το παραπανω αντιτιμο.και φυσικα ελενχος ουτε για δειγμα.μου εχει δωσει η ετερεια δειγματα οτι αρχιζει να γινετε μπατε σκυλοι αλεστε.και θα πω και τα θετικα το καραβι ειναι πεντακαθαρο πραγματικα λαμπει στην ωρα του και ενα πραγματικο στολιδη.και κατι τελευταιο που δεν εχει τοσο σχεση με το καραβι αλλα με τους υπαλληλους της ετερειας.την ωρα που ηταν ετοιμο για αναχωρηση ενας επιβατης ετρεχε να το προλαβει και η κοπελα του ειχε μοινει λιγο πισω, ενας κυριος με την γραβατα και το σιμπι στο χερι που ηταν υπαλληλος της ετεριας ουρλιαζε το καραβι να φυγει τωρα,ο υπαρχος ελεγε να περιμενουν ενα λεπτο ο επιβατης τους παρακαλαγε και αυτος να επιμενει να φυγει αμεσως. αποτελεσμα να ανεβαινει ο καταπελτης και να κατεβαινει ,ο επιβατης πανω στον καταπελτη να φωναζει το καραβι να σηκωνει απονερα με τις μηχανες ετοιμες και στο τελος κερδισε ο επιβατης. φασαρια για 2 λεπτα παραπανω καθυστερησεις και οι ξενοι που ηταν στο καταστρωμα να σχολιαζουν και να γελανε και φυσικα να τραβανε και βιντεο.
Εννοείται Μάνο πως είχες κάθε δικαίωμα να σηκώσεις τον
επιβάτη που κάθονταν στο αριθμημένο σου κάθισμα. Γιατί δεν το έκανες αλήθεια?

manos75
07-09-2013, 13:04
μα εγω δεν ειπα οτι πηρανε την αριθμημενη θεση του δικου μου καθισματος.απλα εγω πληρωσα αριθμημενη και αλλοι καθησανε δωρεαν χωρις να πληρωσουν και χωρις να γινει κανενας ελενχος απο το πληρωμα.και εκτος αυτων που ανεφερα σχετικα με τον καθενα που επερνε και δυο τρεις καρεκλες και δεν ηταν δουλεια μου εμενα ουτε να τους κανω παρατηρηση ουτε να τσακωθω μαζι τους.

thanos75
07-09-2013, 21:48
[QUOTE=manos75;502996]μα εγω δεν ειπα οτι πηρανε την αριθμημενη θεση του δικου μου καθισματος.απλα εγω πληρωσα αριθμημενη και αλλοι καθησανε δωρεαν χωρις να πληρωσουν και χωρις να γινει κανενας ελενχος απο το πληρωμα.και εκτος αυτων που ανεφερα σχετικα με τον καθενα που επερνε και δυο τρεις καρεκλες και δεν ηταν δουλεια μου εμενα ουτε να τους κανω παρατηρηση ουτε να τσακωθω μαζι τους.[/QUOTE

Καταλαβαίνω τι εννοείς. Δυστυχώς ο ΕΈλληνας ταξιδιώτης έχει ακόμα πολύ άσχημη νοοτροπία...Π.χ να καβατζωνει καρέκλες για τις αποσκευες η να ξαπλώνει στους καναπέδες ενώ το πλοίο χτυπα πρωτόκολλο. Εντύπωση όμως μου κάνει το ότι το πλήρωμα δεν έκανε παρατηρήσεις

Dream Star Glaros
08-09-2013, 09:48
εχω να αναφερω καποια πραγματα που με ενοχλησαν στο καραβι καθως σημερα ταξιδεψα απο πειρεα για την παρο.γιατι πρεπει ο καθε επιβατης να κανει μεσα στο καραβι οτι γουσταρει και να μην του λενε τιποτα απο το πληρωμα.καποιοι επιβατες ειχαν απλωσει στους καναπεδες τα ποδια τους ,αλλοι ειχαν ξαπλωσει και κοιμοτανε στους καναπεδες, και αλλοι ειχαν πιασει ολες τις καρεκλες και βαζανε τα ποδια τους και τις τσαντες τους ,με αποτελεσμα να μην βρισκεις πουθενα να καθησεις.οταν διαμαρτυρηθηκα στην ρεσεψιον η απαντηση ηταν θα το κοιταξουμε ακομα το κοιταζουνε το θεμα κανεις δεν τους ειπε τιποτα.παμε τωρα στο αλλο το ποιο απαραδεκτο.εκοψα ο χαζος εισητηρια αεροπορικης θεσης και οχι καταστρωματος.και μολις το καραβι ξεκινησε ολοι οι εξυπνοι που δεν ειχανε βρει καρεκλα πηγαν και καθησαν στις αεροπορικες χωρις να πληρωσουν το παραπανω αντιτιμο.και φυσικα ελενχος ουτε για δειγμα.

Στα Blue Star, δυστυχως, πάντα γίνεται αυτό όταν δεν είναι γεμάτα. Περιμένουν οι "έξυπνοι" ελληναράδες να ξεκινήσει το πλοίο, να καθήσουν όσοι δικαιούνται να καθήσουν, και μετά ορμάνε σαν τις μέλισσες στις ελεύθερες θέσεις.... Και, φυσικά, αυτός που έχει πληρώσει για αεροπορική θέση αισθάνεται μ.....ς...

DeepBlue
08-09-2013, 10:10
Άφιξη στον Αθηνιό 03-09-2013. 148639148640148641

DeepBlue
08-09-2013, 10:16
148642148643

Agrino
08-09-2013, 13:11
Απλά απίθανες! Ευχαριστούμε DeepBlue! :D

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
09-09-2013, 10:03
Στα Blue Star, δυστυχως, πάντα γίνεται αυτό όταν δεν είναι γεμάτα. Περιμένουν οι "έξυπνοι" ελληναράδες να ξεκινήσει το πλοίο, να καθήσουν όσοι δικαιούνται να καθήσουν, και μετά ορμάνε σαν τις μέλισσες στις ελεύθερες θέσεις.... Και, φυσικά, αυτός που έχει πληρώσει για αεροπορική θέση αισθάνεται μ.....ς...
Παντού γίνεται αυτό με τα αριθμημένα.Μου έχει τύχει κ να σηκώσουν πράγματα που έχω αφήσει επάνω. Βέβαια στην πρώτη ενόχληση αποχωρούν σιωπηρά αλλά τελευταία στο BSPt άκουσα την δικαιολογία "ήθελα να είμαι μαζί με τα παιδιά μου". Πριν από πολλά χρόνια σε υδροπτέρυγο της HFD ένας μπάρμπας δεν ήθελε να αποχωριστεί με τίποτα την δικό μου κάθισμα κ ας υπήρχαν ένα σωρό άδεια. Επιπλέον η πλοιοσυνοδός δυστυχώς δεν μπορούσε να του επιβληθεί.

SteliosK
09-09-2013, 17:19
Το στολίδι με φόντο την Αίγινα στις 30/08/2013

148709

DeepBlue
09-09-2013, 17:57
Και μια μπροστά από το ηφαίστειο της Σαντορίνης.Για τον SteliosΚ και όλους τους φίλους του πλοίου...148719

diagoras
10-09-2013, 13:54
148733
Αναχωρηση περσυ τον Αυγουστο με 2400 ατομα!Μεχρι 31/10 το Πατμος παραμενει στα δρομολογια του!Για να δουμε αν θα γινει η σκατζα

parianos
11-09-2013, 22:10
Το blue star DELOS θα κανει το τελευταιο του δρομολογιο στην Παροναξια την Κυριακη 15 Σεπτεμβριου και απο Δευτερα 16 του μηνος τη θεση του το blue star NAXOS. Και κατι αλλο, καπετανιος του DELOS ειναι ο κυριος Χωριανοπουλος ενω ο κυριος Πεφανης δεν ξερω που πηγε;

ffyiannis
12-09-2013, 14:43
εχω να αναφερω καποια πραγματα που με ενοχλησαν στο καραβι καθως σημερα ταξιδεψα απο πειρεα για την παρο.γιατι πρεπει ο καθε επιβατης να κανει μεσα στο καραβι οτι γουσταρει και να μην του λενε τιποτα απο το πληρωμα.καποιοι επιβατες ειχαν απλωσει στους καναπεδες τα ποδια τους ,αλλοι ειχαν ξαπλωσει και κοιμοτανε στους καναπεδες, και αλλοι ειχαν πιασει ολες τις καρεκλες και βαζανε τα ποδια τους και τις τσαντες τους ,με αποτελεσμα να μην βρισκεις πουθενα να καθησεις.οταν διαμαρτυρηθηκα στην ρεσεψιον η απαντηση ηταν θα το κοιταξουμε ακομα το κοιταζουνε το θεμα κανεις δεν τους ειπε τιποτα.παμε τωρα στο αλλο το ποιο απαραδεκτο.εκοψα ο χαζος εισητηρια αεροπορικης θεσης και οχι καταστρωματος.και μολις το καραβι ξεκινησε ολοι οι εξυπνοι που δεν ειχανε βρει καρεκλα πηγαν και καθησαν στις αεροπορικες χωρις να πληρωσουν το παραπανω αντιτιμο.και φυσικα ελενχος ουτε για δειγμα.μου εχει δωσει η ετερεια δειγματα οτι αρχιζει να γινετε μπατε σκυλοι αλεστε.και θα πω και τα θετικα το καραβι ειναι πεντακαθαρο πραγματικα λαμπει στην ωρα του και ενα πραγματικο στολιδη.και κατι τελευταιο που δεν εχει τοσο σχεση με το καραβι αλλα με τους υπαλληλους της ετερειας.την ωρα που ηταν ετοιμο για αναχωρηση ενας επιβατης ετρεχε να το προλαβει και η κοπελα του ειχε μοινει λιγο πισω, ενας κυριος με την γραβατα και το σιμπι στο χερι που ηταν υπαλληλος της ετεριας ουρλιαζε το καραβι να φυγει τωρα,ο υπαρχος ελεγε να περιμενουν ενα λεπτο ο επιβατης τους παρακαλαγε και αυτος να επιμενει να φυγει αμεσως. αποτελεσμα να ανεβαινει ο καταπελτης και να κατεβαινει ,ο επιβατης πανω στον καταπελτη να φωναζει το καραβι να σηκωνει απονερα με τις μηχανες ετοιμες και στο τελος κερδισε ο επιβατης. φασαρια για 2 λεπτα παραπανω καθυστερησεις και οι ξενοι που ηταν στο καταστρωμα να σχολιαζουν και να γελανε και φυσικα να τραβανε και βιντεο.
με κάλυψες απόλυτα φίλε μου.άλλωστε όλοι τις έχουμε ζήσει αυτές τις καταστάσεις.απλά προσωπικά δεν δίνω το 100% του φταιξίματος στο πλήρωμα αλλά στον κάθε κάφρο νεοέλληνα που δεν σέβεται ούτε την σκιά του.είμαστε ότι φαινόμαστε δυστυχώς!!!!

karavofanatikos
12-09-2013, 16:50
Το blue star DELOS θα κανει το τελευταιο του δρομολογιο στην Παροναξια την Κυριακη 15 Σεπτεμβριου και απο Δευτερα 16 του μηνος τη θεση του το blue star NAXOS.

Aν δεν με απατά η μνήμη μου μέχρι τις 30/9 δεν είχαν πει ότι θα κάτσει το Δήλος στην ΠαροΝαξία;; Τι έγινε, τόσο πολύ έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους για την κίνηση στη γραμμή με αποτέλεσμα να αντικαθιστούν το κρουαζιερόπλοιο γρήγορα γρήγορα με το μικρό;;!!!

gpap2006
12-09-2013, 16:58
Προφανως γινεται για λογους οικονομιας..Φαινεται τα μικρα αρκουν πλεον για να καλυψουν την κινηση..

DeepBlue
12-09-2013, 17:36
Σαντορίνη 01-09-2013.148767

Psarianos
12-09-2013, 17:46
Επίσης διαφορετικό πλήρωμα έχει ένα πλοίο 2400επιβατών σε σχέση με ένα 1400.Με άλλα λόγια το Νάξος καλύπτει την ήδη μειωμένη κίνηση και συμφέρει την εταιρία απο οικονομικής πλευράς με το μειωμένο πλήρωμα που θα έχει.Δυστυχώς στις εποχές που ζούμε,το ΔΗΛΟΣ δέν μπορεί να σταθεί σε καμία γραμμή μετά τον Αύγουστο.

Η Blue Star πρέπει να διαλλέξει άναμεσα στο 1.να το κρατάει δεμένο 8μήνες τον χρόνο,2.να το πουλήσει/ναυλώσει,3.να του βάλει επιπλέον κρεβάτια(όπως το ΠΑΤΜΟΣ)και να το δουλεύει στα Δωδεκάνησα όλο τον χρόνο-με παράλληλη πώληση του Blue Horizon.

gpap2006
12-09-2013, 18:01
Επειδη φετος ειναι σειρα του bs2 να περασει 5ετες survey εχω μια ελπιδα μηπως δουμε το ΔΗΛΟΣ στα Δωδεκανησα το χειμωνα με μειωμενες ταχυτητες (εφοσω ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ παει Μπαρι για τις μετασκευες των κοκκινων).

Captain_Nionios
12-09-2013, 18:40
Λογικο αυτο που λες, συναμα με τις τιμες των καμπινων και τις ταλαιπωρημενες τσεπες των ταξιδιωτων τα περιπου 100 κρεβατια μαλλον δεν θα αποτελεσουν προβλημα, παρα τις μεγαλες αποστασεις...

Ilias 92
12-09-2013, 19:27
Γιατί ρε παιδιά αυτοί που το έφτιαξαν δεν ήξεραν ότι τον χειμώνα ένα τόσο μεγάλο καράβι δεν θα έβγαινε. Σε ποια εποχή μέσα στο χειμώνα ταξίδευαν 2.400 άτομα την ημέρα?
Δεν είναι υποχρεωτικό να πουληθεί ή να μετασκευαστεί. Πιο καλά να παροπλίζεται και να σκατζάρει άλλες γραμμές παρά να έχει ζημίες.
Να πούμε ότι τον Μάιο του 2012 μπήκε 12νησα για δυο εβδομάδες.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
13-09-2013, 07:55
Επειδη φετος ειναι σειρα του bs2 να περασει 5ετες survey εχω μια ελπιδα μηπως δουμε το ΔΗΛΟΣ στα Δωδεκανησα το χειμωνα με μειωμενες ταχυτητες (εφοσω ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ παει Μπαρι για τις μετασκευες των κοκκινων). Γιά ποιές μετασκευές των κόκκινων;

karavofanatikos
13-09-2013, 08:20
Γιά ποιές μετασκευές των κόκκινων;

Tων Superfast I & II της Αδριατικής. Ρίξε μια ματιά φίλε Βίκτωρα στο θέμα του Superfast Ι, όπου έχουμε κάνει και αντίστοιχη αναφορά.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
13-09-2013, 08:31
Tων Superfast I & II της Αδριατικής. Ρίξε μια ματιά φίλε Βίκτωρα στο θέμα του Superfast Ι, όπου έχουμε κάνει και αντίστοιχη αναφορά.
Σε ευχαριστώ.

thanos75
13-09-2013, 08:59
Γιατί ρε παιδιά αυτοί που το έφτιαξαν δεν ήξεραν ότι τον χειμώνα ένα τόσο μεγάλο καράβι δεν θα έβγαινε. Σε ποια εποχή μέσα στο χειμώνα ταξίδευαν 2.400 άτομα την ημέρα?
Δεν είναι υποχρεωτικό να πουληθεί ή να μετασκευαστεί. Πιο καλά να παροπλίζεται και να σκατζάρει άλλες γραμμές παρά να έχει ζημίες.
Να πούμε ότι τον Μάιο του 2012 μπήκε 12νησα για δυο εβδομάδες.

Ακριβώς, ακόμα και στην εποχή των "παχέων αγελάδων" τέτοιες πληρότητες (2000 άτομα και) δεν έπαιζαν ποτέ και σε καμία γραμμή τους χειμερινούς μήνες, και αυτό είναι κάτι που το ξέρουν πολύ καλά όλες οι εταιρίες. Βέβαια έχω την αίσθηση πως όταν ναυπηγούνταν το Delos η εταιρία ίσως το είχε ως πλάνο για 6μηνη δρομολόγηση (Απριλιο-Οκτώβριο), άσχετα αν η οικονομική κρίση και η άνοδος των καυσίμων έκανε το 6μηνο τελικά 4μηνο.
Πάντως κατά τη γνώμη μου είναι πιο πιθανό να το δούμε φέτος ως σκάντζα του ΠΑΤΜΟΣ στη γραμμή Χίου-Μυτιλήνης παρά στα Δωδεκάνησα

DeepBlue
13-09-2013, 09:22
01-09-2013 Με πορεία τον Αθηνιό.148778

CAPTAIN PICARD
17-09-2013, 13:51
Τελικά κουτσά στραβά τα Χίος και Πάτμος βρήκαν καταφύγιο στη γραμμή Χίου-Μυτιλήνης και ταξιδεύουν σχεδόν σε ετήσια βάση (τα βοηθούν και οι καμπίνες τους και οι λάθος επιλογές της ΝΕΛ) ενώ το αντικειμενικά τέλειο ημερόπλοιο Δήλος (φοβάμαι και το Μύκονος) ξεκίνησε τη χειμερία νάρκη του από τα μέσα Σεπτέμβρη. Ελπίζω πως όταν σε λίγα χρόνια οι τελευταίοι παλαίμαχοι του Αιγαίου (Μυτιλήνη, Ιεράπετρα που φέτος δεν ταξίδεψε, Πρέβελης) μας αφήσουν οριστικά, το βαπόρι αυτό θα βρει ένα μονιμότερο ρόλο στο Αιγαίο-αρκεί να μην έχει πωληθεί ως τότε ή να μην χαθεί στις ναυλώσεις σαν την Αριάδνη. Ίσως αυτό να περιμένουν και οι διοικούντες στη Blue Star. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το φετινό Μάιο στον Πειραιά.149043

jasonbourne
17-09-2013, 15:47
Ποσες καμπινες εχει το Δηλος και ποσες το Horizon?

karavofanatikos
17-09-2013, 15:56
Το Blue Horizon διαθέτει 588 κρεβάτια και το Δήλος 118 κρεβάτια.

leo85
17-09-2013, 18:21
Το Δήλος σήμερα το πρωί στην Ε1 μόνο του.

148960

diagoras
19-09-2013, 19:03
Παμε παλι...75 μυρια ακινητα ολο το χειμωνα!Ελπιδα επαναδρομολογησης του πλοιου ειναι εκτος απο τη λογικα σκατζα στα Δωδεκανησα ή στο αδερφο του,η μετασκευη των κοκκινων στο Μπαρι οπου λογικα θα γινει αντικατασταση με ενα εκ των Orizon και Blue 1 ή 2.Δεμενο στη Βασιλειαδη την Δευτερα
149051

Captain_Nionios
19-09-2013, 19:57
Ειχα μαθει οτι το ημερησιο κοστος του δανειου για το βαπορι ειναι περιπου 7500 ευρω, δεν θυμαμαι ακριβες νουμερο αλλα ηταν μεταξυ 7000-8000. Αν δραστηριοποιειται 120 μερες το χρονο, τοτε μονο και μονο οι δοσεις του δανειου για τις υπολοιπες 245 ημερες ειναι καπου στα 1.85 εκατομμυρια. :apologetic:

bsdelos
05-10-2013, 18:22
BS DELOS & BS PATMOS ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ!!!149461
Η ΔΗΛΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! 149462

ithakos
05-10-2013, 19:59
Kαι οι δικές μου πληροφορίες λένε για δωδεκάνησα φέτος στη σκάτζα του ΒΣ2 και ίσως του Διαγόρα γιατί υπάρχει και θέμα με το λιμάνι της Καλύμνου.

ιθακη
05-10-2013, 20:44
Kαι οι δικές μου πληροφορίες λένε για δωδεκάνησα φέτος στη σκάτζα του ΒΣ2 και ίσως του Διαγόρα γιατί υπάρχει και θέμα με το λιμάνι της Καλύμνου.

Ποιος την χάρη σου αν γίνει αυτο ρε σφουγγαρά

Ilias 92
05-10-2013, 22:59
Το μόνο πρόβλημα που έχει το λιμάνι της Καλύμνου για έμενα είναι οι άπειροι λιμενικοί που πήγαν να σβήσουν πυρκαγιά σε σκάφος προχτές με πυροσβεστηράκι αυτοκινήτου.
200 μέτρα βαπόρι χωράει να μανουβράρει. Πριν προεκτείνουν τον κυματοθραύστη, τα καράβια γυρίζανε και κάνανε ανάποδα 500-600 μέτρα μακριά από τον ντόκο?? δεν νομίζω!!
Ακόμα το Δήλος είναι μόλις 5 μέτρα μεγαλύτερο από τον Διαγόρα.
Την σκάντζα του Διαγόρα από άποψη κόστους συμφέρει να την κάνει το Πάρος/ Νάξος και όχι το ακριβό Δήλος. (Όχι ότι θα με χαλάσει το ΒΣΔ)
Αν μπει θα το ταξιδέψω σίγουρα ( καλά να είμαστε), νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία να μπει και η Κάλυμνος στην γραμμή κορμού του ΒΣ2 για αυτό το διάστημα πειραματικά.
Μην τσιμπάτε σε ότι λένε οι εταιρείες και οι παπαγάλοι τους, άγονη η Κάλυμνος ( λόγω λιμανίου ) με τους 18.000 κατοίκους που μόνο τα ψάρια που μεταφέρονται αρκούν για να στεριώσει γραμμή!!

Captain_Nionios
06-10-2013, 01:29
Παλαιοτερα ειχε μπει και ενα απο τα μεγαλα Μπλου Σταρ για καποιο χρονικο διαστημα, νομιζω ανοιξη προς καλοκαιρι 2011... Επισης το Μπλου Σταρ Δηλος εχει απειρως καλυτερες ελικτικες ικανοτητες απο το Διαγορα, δε νομιζω να υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.

ιθακη
06-10-2013, 12:05
σωστός ο αϊπάνουθε σιορ. Και για την ακρείβεια ορίστε το βίντεο (http://youtu.be/95ioU_FjM_s) με την πρώτη άφηξη του Μπλού Σταρ (1) στην Κάλυμνο στις 26-06-2010

ithakos
06-10-2013, 16:38
H Κάλυμνος στερείται της εξυπηρέτησης με τα μεγάλα της blue star λόγω ότι κάποιοι για λόγους συμφερόντων έκλεισαν το λιμάνι με την προσθήκη κυματοθραυστη για να εξυπηρετήσουν τους ψαράδες μεα ποτέλεσμα να χωράνε μόνο μικρότερα πλοία ....αλλιώς θα είχε το νησί συγκοινωνία όπως η γειτονική Κω με 5 δρομολόγια εβδομαδιαία.Επίσης στο παραπάνω βίντεο το ΒΣ2 προσεγγίζει τον εξωτερικό προβλήτα του λιμανιού που με μποφώρ ( τα οποία το χειμώνα είναι πολλά και συχνά) θα έχουμε προβλήματα.Κατά τα άλλα βλέπουμε το BS2 να περνάει απ έξω και να μας χαιρετάει όπως λένε και εδώ!!!Επίσης η επιβατική κίνηση του νησιού είναι πολύ μεγάλη...ειλικρινά γίνεται το αδιαχώρητο κάθε φορά στο λιμάνι από νταλίκες,αυτοκίνητα και επιβάτες.πολύ θα συνέφερε το μεγάλο της BS εδώ!!!

thanos75
07-10-2013, 09:49
BS DELOS & BS PATMOS ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ!!!149461
Η ΔΗΛΑΡΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! 149462

Να υποθέσω η πρώτη είναι τραβηγμένη Τρίτη του Πάσχα που μας πέρασε ε? Πρέπει να έπεσε τρελό σφύριγμα στο αντάμωμά τους...
Σε κάθε περίπτωση υπέροχες και οι 2 φίλε μου

manos75
11-10-2013, 19:52
φευγουμε απο το θεμα του δηλος. αλλα εγω παντως που πηγα φετος καλυμνο με τον διαγορα μεσα ιουλιου δεν ειδα ουτε μεγαλη τουριστικη κινηση,ουτε τοσες πολλες νταλικες που να χρειαζετε να μπουν στην γραμμη τα μεγαλα μπλου σταρ. μια χαρα ειναι και ο διαγορας και εξυπηρετει το νησι με τρια δρομολογια την εβδομαδα και το λιμανι καλο το ειδα με τον διαγορα να μπαινει ανετα και χωρις κανενα προβλημα.

ithakos
11-10-2013, 21:27
φευγουμε απο το θεμα του δηλος. αλλα εγω παντως που πηγα φετος καλυμνο με τον διαγορα μεσα ιουλιου δεν ειδα ουτε μεγαλη τουριστικη κινηση,ουτε τοσες πολλες νταλικες που να χρειαζετε να μπουν στην γραμμη τα μεγαλα μπλου σταρ. μια χαρα ειναι και ο διαγορας και εξυπηρετει το νησι με τρια δρομολογια την εβδομαδα και το λιμανι καλο το ειδα με τον διαγορα να μπαινει ανετα και χωρις κανενα προβλημα.

Από μία μέρα δεν βγάζεις συμπερασμα.

bsdelos
19-10-2013, 21:14
Να υποθέσω η πρώτη είναι τραβηγμένη Τρίτη του Πάσχα που μας πέρασε ε? Πρέπει να έπεσε τρελό σφύριγμα στο αντάμωμά τους...
Σε κάθε περίπτωση υπέροχες και οι 2 φίλε μου
ευχαριστω φιλε να σε καλα!!!ναι τριτη του πασχα ηταν!!!

giorgos....
12-02-2014, 00:31
Την πρώτη του βραδιά στην Ελλάδα.

152441

superfast vi
06-04-2014, 03:33
εργασιες εχουν ξεκινησει απ οτι ξερω στο πλοιο που βρισκεται στο λιμανι του πειραια στην ε1.μηπως γνωριζει καποιος ποτε ξεκιναει δρομολογια??

ιθακη
06-04-2014, 10:44
Την Πέμπτη απ όσο ξέρω

DeepBlue
06-04-2014, 14:26
Σαντορίνη 03-09-2013.154128154129

leo85
06-04-2014, 17:05
¶ντε να ετοιμαζόμαστε σιγά -σιγά.......

154136

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
07-04-2014, 09:45
Την Πέμπτη απ όσο ξέρω
'Αλλαξε κάτι; Στο site της ΒSF λέει 6/6.

speedrunner
07-04-2014, 10:37
Δεν άλλαξε κατι, έτσι είχαν περαστεί τα δρομολόγια απο την αρχή,

bsdelos
08-04-2014, 10:28
Αυτή την ώρα "κόβει" βόλτες κοντά στην Σαλαμίνα!!!!

superfast vi
08-04-2014, 14:06
γνωριζει κανεις τι εχει βγει κ κανει στη ραδα του πειραια??

Captain_Nionios
08-04-2014, 17:44
Συνηθως εκει πανε για να πεσουν δυτες για καθαρισμο των υφαλων, αν δεν εχουν σκοπο να το δεξαμενισουν ισως να επελεξαν να του παρουν τα πολλα "σταφυλια" απο κατω...

gpap2006
08-04-2014, 19:54
Πάντως αν κρίνω από τα ωράρια δεν σκοπεύουν να το πηγαίνουν κομμένο το εργαλείο.Δίνει άφιξη Πάρο 11,25 από 11,40 που είναι των μικρών..

maria korre
24-04-2014, 09:24
Η μεγάλη επιστροφή! Και του χρόνου να είμαστε καλά

Giwrgos1980
24-04-2014, 22:09
Έκτός θέματος αλλά οκ....σαν Ναξιώτης που είμαι (εκ'καταγωγής)......έριξαν άσφαλτο στον προβλήτα....πως κι έτσι?!

VASILIS CRETA
24-04-2014, 22:14
Και έναρξη τουριστικής περιόδου αλλά και προεκλογική περίοδος... Και σαμπουάν και μαλακτικό που λένε.....:witless:

Giwrgos1980
24-04-2014, 22:17
Και έναρξη τουριστικής περιόδου αλλά και προεκλογική περίοδος... Και σαμπουάν και μαλακτικό που λένε.....:witless:
Σωστόοοος....δεν έχεις άδικο!

Aquaman
25-04-2014, 00:39
Συμμετρική απο αερος, το μεσημεράκι της 15/04/14.

SteliosK
08-05-2014, 02:10
Το Blue Star Delos απόψε στην Ε3

155207 155210 155208 155209

T.S.S. APOLLON
22-05-2014, 18:56
Blue Star Delos αποπλους απο το μεγαλο λιμανι 14-5-2014

155579

roussosf
13-06-2014, 21:13
Καλά γεννητούρια...............
http://www.tinostoday.gr/2014/06/blue-star-delos.html#more
αυτές οι καθυστερύσεις είναι χωρίς .....................παράπονα πελατών

kalypso
22-06-2014, 22:06
μεταμεσονυχτια χθες στον Πειραια..
156475

karavofanatikos
23-06-2014, 09:03
Και μετά την βραδινή φωτογραφία απ' την Καλυψώ, ας δούμε την πρωινή αναχώρηση του πλοίου το Σάββατο που μας πέρασε!

156486 156487 156488 156489 156490

kalypso
23-06-2014, 09:54
Πολυ όμορφες...καλημέρα καλη εβδομάδα karavofanatikos....!

seajets
28-06-2014, 11:46
Συγνώμη, αλλά το πλοίο δεν υποτείθεται ότι θα έκανε και Ίο; Ούτε φέτος, αλλά ούτε και πέρσι είχαμε φτηνή συγκοινωνία. Και από Ραφήνα δεν συμφέρει.

roussosf
28-06-2014, 11:51
Συγνώμη, αλλά το πλοίο δεν υποτείθεται ότι θα έκανε και Ίο; Ούτε φέτος, αλλά ούτε και πέρσι είχαμε φτηνή συγκοινωνία. Και από Ραφήνα δεν συμφέρει.
για ψάξε το μηπως οικονομικα συμφέρει περισότερο η Ραφήνα?

GiorgosVitz
28-06-2014, 13:07
για ψάξε το μηπως οικονομικα συμφέρει περισότερο η Ραφήνα?

Ραφήνα- Ίος είναι 35 ευρώ. Το ίδιο για από Πειραιά για Ίο (η οικονομική θέση). Αν υπολογίσουμε και το εισιτήριο του κτελ αττικής από Αθήνα για Ραφήνα που είναι 2,40 ευρώ (η τη βενζίνη για το αυτοκίνητο) η Ραφήνα είναι πιο ασύμφορη από τον Πειραιά για όσους μένουν στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου ή ανεβαίνουν στην Αθήνα για δουλειές, γιατρούς κλπ

roussosf
28-06-2014, 19:25
Ραφήνα- Ίος είναι 35 ευρώ. Το ίδιο για από Πειραιά για Ίο (η οικονομική θέση). Αν υπολογίσουμε και το εισιτήριο του κτελ αττικής από Αθήνα για Ραφήνα που είναι 2,40 ευρώ (η τη βενζίνη για το αυτοκίνητο) η Ραφήνα είναι πιο ασύμφορη από τον Πειραιά για όσους μένουν στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου ή ανεβαίνουν στην Αθήνα για δουλειές, γιατρούς κλπ
Ο ΚΟΡΑΗΣ όντως το έχει 36€ και 9-10 ώρες ταξίδι
το ΙΘΑΚΗ το έχει 35€ (μηδενικη διαφορα ) αλλα 7:30 ώρες ταξίδι
θα μου πείς τι είναι δυό ώρες παραπάνω?
λιγο περισσότερα €υρα στα μπαρ του πλοίου από τα 2,50€ του ΚΤΕΛ
νομίζω ότι αυτό κάτι λέει

GiorgosVitz
28-06-2014, 19:49
Ο ΚΟΡΑΗΣ όντως το έχει 36€ και 9-10 ώρες ταξίδι
το ΙΘΑΚΗ το έχει 35€ (μηδενικη διαφορα ) αλλα 7:30 ώρες ταξίδι
θα μου πείς τι είναι δυό ώρες παραπάνω?
λιγο περισσότερα €υρα στα μπαρ του πλοίου από τα 2,50€ του ΚΤΕΛ
νομίζω ότι αυτό κάτι λέει

Συμφωνώ απολύτως. Γι' αυτό προτίμησα να κάνω εξ αρχής σύγκριση για τα 2 δρομολόγια της BSF(ξέχασα να το αναφέρω βέβαια :o ), ακριβώς για το λόγο που αναφέρεις. Ο Κοραής παρότι φεύγει από Πειραιά έχει ελαφρώς πιο ακριβό εισιτήριο συν τα καλούδια του μπαρ που βγαίνουν αρκετά παραπάνω από το 2,5 του κτελ. Οπότε το Ιθάκη κερδίζει κατά κράτος στη σύγκριση.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η σύνδεση της Ίου με τον Πειραιά (με το Δήλος) είναι προτιμότερη για τους κατοίκους του νησιού σε σχέση με το Ιθάκη. Από τη στιγμή που το Δήλος δεν πιάνει την Ίο το καλοκαίρι, το Ιθάκη είναι η καλύτερη επιλογή.

bluestar1
28-06-2014, 20:52
ποσο κοστιζει να φυγει καποιος απο πειραια με το δηλος να κατεβει ναξο και απο 'κει να παρει το ιθακη να παει ιο??

karavofanatikos
28-06-2014, 21:06
ποσο κοστιζει να φυγει καποιος απο πειραια με το δηλος να κατεβει ναξο και απο 'κει να παρει το ιθακη να παει ιο??

34,5 + 14,5 = 49 ευρώ

Giannis_lymp
30-06-2014, 18:20
Στο πλοίο έχει τοποθετηθεί, πλέον, πινακίδα με το όνομά του πάνω από τον καταπέλτη των επιβατών, στα πρότυπα των Blue Star Ithaki, Naxos και Paros.

karavofanatikos
13-07-2014, 10:39
Το αστέρι της ΠαροΝαξίας λίγο πριν μπει στο separation!

157250

Σε μια αναζήτηση που έκανα στο σύστημα κρατήσεων, παρατήρησα πως το πλοίο τα πηγαίνει περίφημα!!

bsdelos
13-07-2014, 12:59
http://prntscr.com/427m0f για δείτε εδώ!!! δεν πάει απλά περίφημα... μπόμπα τα πάει!!!! :o:o:o

DeepBlue
13-07-2014, 14:47
Αθηνιός 03-09-13.157280

Akis Dionisis
17-07-2014, 12:05
Φεύγοντας ένα πρωινό...
157469

T.S.S. APOLLON
18-07-2014, 15:55
Blue Star Delos αποπλους απο το λιμανι του Πειραια 15-7-2014

157531

manolisfissas
19-07-2014, 21:30
Το B.S DELOS στην πρωινή του αναχώρηση σήμερα το πρωί. (Για όσους πάνε διακοπές :(

157589.

Espresso Venezia
19-07-2014, 22:22
Το B.S DELOS στην πρωινή του αναχώρηση σήμερα το πρωί.

Μανωλάκη, ένας παλιός μου φίλος, από τους μεγαλύτερους Έλληνες φωτογράφους, όταν του πηγαίνανε κάποια φωτογραφία με θάλασσα στην οποία ο ορίζοντας δεν ήταν ...οριζόντιος (όπως οφείλει πάντα να είναι), του έλεγε αστειευόμενος : "Βρε μπαγάσα, θα .....χυθεί η θάλασσα έξω από την φωτογραφία τόσο πολύ που γέρνει".

Ο σωστός "ορίζοντας" είναι ένας απαράβατος νόμος και της φύσης αλλά και της καλής θαλασσινής φωτογραφίας. Αν έχουμε τραβήξει μία φωτό που "γέρνει" (στον καθένα μπορεί να τύχει αυτό), είτε την ισιώνουμε πριν την ανεβάσουμε - παρουσιάσουμε, είτε δεν την παρουσιάζουμε καθόλου (την πετάμε).

Όλα αυτά στα λέω, για να μαθαίνεις, να προσέχεις περισσότερο και να βγάζεις συνεχώς όλο και καλύτερες φωτογραφίες.

maria korre
20-07-2014, 07:02
Μανώλη, ο Espresso Venezia έχει δίκιο. Ανακάλυψα ότι το ίδιο σφάλμα έχουν και οι δικές μου φωτογραφίες. Η θάλασσα πότε ανηφορίζει, πότε κατηφορίζει. Μάθημα για να προσπαθήσουμε για πιο σωστές λήψεις...
Η φωτογραφία σου όμως δεν είναι << για πέταμα>>. Είναι πάρα πολύ ωραία. Εξάλλου εμείς δεν είμαστε φωτογράφοι, αλλά θαλασσολάτρες.

ιθακη
20-07-2014, 09:53
Επίσης εδώ απ ότι θυμάμαι, δεν είμαστε φόρουμ επαγγελματιών φωτογράφων, αλλά εραστών της θάλασσας. Αυτό για μένα σημαίνει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να ανεβάσει αυτό που έχει τραβήξει, χωρίς να νοιάζεται αν θα τον κρίνουν, όπως κάνουν "αλλού"

giorgos....
20-07-2014, 10:17
Σαφώς και μπορεί ο καθένας μας να ανεβάζει τη φωτογραφία του. Εδώ δεν κρίνουμε την φωτογραφία. Η φωτογραφία μας πολλές φορές αποτελεί συνοδευτικό αυτών που γράφουμε. Ότι κάνουμε, το κάνουμε με αγάπη για τη θάλασσα και τα πλοία και κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει, είναι ένα ακόμα λιθαράκι στο οικοδόμημα του nautilia.gr.

pantelis2009
20-07-2014, 10:37
Δεν νομίζω πως ο φίλος Γιώργος (Espresso Venezia) να είχε κακή πρόθεση με αυτό που έγραψε στον ανιψιό μου Μανωλάκη (όπως γράφει). Απλά του λέει να προσέχει λίγο περισσότερο. Αρκετά πιστεύω με το off topic.:fat:

Espresso Venezia
20-07-2014, 17:35
Δεν νομίζω πως ο φίλος Γιώργος (Espresso Venezia) να είχε κακή πρόθεση με αυτό που έγραψε στον ανιψιό μου Μανωλάκη (όπως γράφει). Απλά του λέει να προσέχει λίγο περισσότερο. Αρκετά πιστεύω με το off topic.http://www.nautilia.gr/forum/images/smilies/fat.png

Αν και ο Παντελής που γνωρίζει έδωσε την πρέπουσα απάντηση, θα ήθελα να συμπληρώσω ότι ο Μανωλάκης είναι ένα γλυκύτατο παιδί, το οποίο έχει πάθος με την φωτογραφία, και τις δύο - τρεις φορές που έχουμε βρεθεί στη Σαλαμίνα με τον θείο και τον πατέρα του για καφέ, με βομβάρδιζε με ερωτήσεις για την τεχνική της φωτογραφίας και τις φωτογραφικές μηχανές (δεν είναι μόνο καραβολάτρης αλλά θέλει να μάθει να τραβάει και καλές φωτό και μπράβο του), και μου έδειχνε φωτό στην μηχανή του ζητώντας μου να τις κρίνω. Το ποστ μου λοιπόν (για το οποίο απολογούμαι διότι πράγματι ήταν offtopic) το έκανα αποκλειστικά για τον μικρό Μανώλη, ήταν γραμένο σε πρώτο πρόσωπο, και δεν απευθυνόταν -ή πολύ περισσότερο- δεν έκανε υποδείξεις σε κανένα απολύτως άλλο μέλος του φόρουμ (αδυνατώ ειλικρινά να καταλάβω γιατί κάποιοι εθίγησαν).

Σαφώς και δεν θα υποδείξω εγώ τι φωτογραφίες (από άποψη τεχνικής ποιότητας) πρέπει να ανεβαίνουν στο φόρουμ, αυτό είναι αλλωνών απόφαση, και για να πω την αλήθεια μου ούτε και που με ενδιαφέρει. Ζητώ και πάλι συγνώμη για το offtopic.

pantelis2009
20-07-2014, 18:00
Όπως τα λέει ο φίλος Espresso Venezia έτσι και είναι τα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόση μεγάλη επίθεση στο φίλο Γιώργο. Ο Μανώλης του έχει ζητήσει άπειρες φορές να του εξηγήσει πολλά πράγματα στη μηχανή του και εντελώς φιλικά του έγραψε αυτό για τη φωτο του, ώστε να προσέχει περισσότερο. Πιστεύω ότι άδικη ....η επίθεση σας.

maria korre
20-07-2014, 18:37
Φίλε Γιώργο, εγώ πάντως δεν ένιωσα να θίγομαι. Αντίθετα συνειδητοποίησα τη δική μου απροσεξία και γέλασα. Απάντησα γιατί μου άρεσε πολύ η φωτο του Μανώλη.
Και για να γυρίσουμε πάλι στο θέμα του πλοίου, μια πρωινή αναχώρηση στις 18-7-2014.

157625

DeepBlue
20-07-2014, 20:17
Οία 01-09-13.157626

manolisfissas
20-07-2014, 20:58
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Κύριε Γιώργο και θα προσπαθήσω να διορθώθω.(Είμαι μικρός ακόμα :-D)

maria korre
26-07-2014, 12:54
Νάξος, 26-7-2014. Φαίνεται κι ο Σκοπελίτης.

157849

citcoc
07-08-2014, 12:38
http://www.marineinsight.com/shipping-news/new-shipping-renewable-energy-innovation-project-launched/

Τι γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο project?

Captain_Nionios
07-08-2014, 20:35
Σημερα επειδη εχει καθυστερησει αρκετα στην αναχωρηση απο Παρο αντι για τα συνηθισμενα 24.5-24.8 , παει 25.8-26. Λογικα δεν πρεπει να πεφτει καρφιτσα...

karavofanatikos
08-08-2014, 09:03
Με μία ώρα καθυστέρηση αναχώρησε σήμερα το πρωί το πλοίο απ' τον Πειραιά, λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα! :sour:

nickosps
08-08-2014, 10:09
Κάποιος θα παρακοιμήθηκε...

Captain_Nionios
08-08-2014, 11:08
Εντυπωσεις απο το ταξιδι Ναξος-Πειραιας της Δευτερας που μας περασε.

Πλην του μεγαλου πανω πλωριου σαλονιου και των δυο μικροτερων πιο πρυμα που ειναι διακεκριμενη ολο το πλοιο ηταν γεματο. Ισως να πλησιαζε και να ξεπερνουσε τους 2000 επιβατες. Οπως ειχαμε συζητησει και στο παρελθον παροτι εχουν εκμεταλευτει καθε διαθεσιμο εσωτερικο και εξωτερικο χωρο, τουλαχιστον οι αποστασεις μεταξυ των θεσεων ειναι πολυ καλυτερες σε σχεση με τα μικροτερα ξαδερφια οποτε παροτι το πλοιο ηταν γεματο ο διαθεσιμος χωρος για να κατσεις και να απλωθεις ηταν σαφως περισσοτερος και συνεπως η ανεση πολυ καλυτερη. Το πληρωμα εκανε οτι μπορουσε για να το διατηρησει καθαρο και τα καταφερνε σε μεγαλο βαθμο.

Η επιθυμια του κοσμου για περισσοτερο ελευθερο εξωτερικο ντεκ χωρις ανεμοθωρακες ηταν επισης εμφανης, οι δυο ανοιχτες μικρες πλαινες περατζαδες κατω απο τις βαρκες ηταν γεματες απο ορθιους αλλα και απο καθισμενους. Μιας που ειπα για τους ανεμοθωρακες να σημειωσω οτι στο τελευταιο ντεκ της γεφυρας τα ανοιγματα στην οροφη φερνουν δροσια ενω στο απο κατω ντεκ επισης η κατασταση ηταν καλη. Το μονο μερος που ειχε πολυ ζεστη ηταν πρυμα στο πρωτο ντεκ επιβατων.

Το βαπορι ειναι πραγματικα μια τεραστια "χαβουζα". Απορροφα απιστευτο κοσμο και τον ταξιδευει αξιοπρεπεστατα μεσα και εξω οπως ειπα παραπανω. Θα ηθελα ομως σαφως περισσοτερα ανοιχτα ντεκ, τα εχουμε ολοι αναγκη, οχι μονο οι καραβολατρες.

DeepBlue
08-08-2014, 11:44
Στον Αθηνιό.158428

manolisfissas
27-08-2014, 09:46
Το Μπλου Σταρ Δήλος όταν φόρτωνε για το πρωινό του ταξίδι. :o:o

158895

karavofanatikos
10-09-2014, 18:58
Για μία ακόμη εβδομάδα θα δουλέψει το πλοίο πέραν του αρχικού προγραμματισμού και συγκεκριμένα μέχρι τις 21/9. Αντίστοιχα το ίδιο διάστημα το Blue Star Naxos θα παραμείνει στη ΣυροΤηνοΜυκονία και το Ιθάκη για ξεκούραση!

karavofanatikos
22-09-2014, 08:46
Το πλοίο ολοκλήρωσε την φετινή του αποστολή στη γραμμή της ΠαροΝαξίας, κατά τη διάρκεια της οποίας τα πήγε περίφημα κι έδεσε - όπως μας έχει συνηθίσει τα δύο τελευταία χρόνια - στον προλιμένα για το ξεχειμώνιασμά του. Αξίζει να πούμε ότι χθες το βράδυ το πλοίο κατά την επιστροφή του είχε μία σύντομη κόντρα με το Νήσος Μύκονος στον Τάμελο, όπου το δεύτερο πλοίο στέφθηκε "νικητής" ολοκληρώνοντας έτσι και τα δύο τη φετινή τους σεζόν!

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
22-09-2014, 09:37
Το πλοίο ολοκλήρωσε την φετινή του αποστολή στη γραμμή της ΠαροΝαξίας, κατά τη διάρκεια της οποίας τα πήγε περίφημα κι έδεσε - όπως μας έχει συνηθίσει τα δύο τελευταία χρόνια - στον προλιμένα για το ξεχειμώνιασμά του. Αξίζει να πούμε ότι χθες το βράδυ το πλοίο κατά την επιστροφή του είχε μία σύντομη κόντρα με το Νήσος Μύκονος στον Τάμελο, όπου το δεύτερο πλοίο στέφθηκε "νικητής" ολοκληρώνοντας έτσι και τα δύο τη φετινή τους σεζόν!
Γιά να δούμε θα ξεχειμωνιάσει εκεί ή θα δούμε τίποτα ανακατατάξεις; Αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με το BS ITHAKI.
Eννοείς ότι το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ολοκλήρωσε την κανονική σαιζόν διότι παίρνει την άγονη της ΝΕΛ. Εκτός κ αν αλλάξει κάτι.

giorgos....
22-09-2014, 19:16
Φίλε Karavofanatike επειδή χθές επέστρεφα με το Highspeed 4 στον Πειραιά και τα περάσαμε με συνοπτικές διαδικασίες, όντως τα 2 πλοία ήρθαν σχετικά κοντά (περίπου 3-4 μίλια) καθώς το Νήσος Μύκονος ερχόταν από Σύρο. Άν το Blue Star Delos δεν είχε φύγει καθυστερημένο 10 λεπτά από την Πάρο, τα δύο πλοία ίσως και να βρισκόντουσαν πολύ κοντά καθώς ταξίδευαν με την ίδια ακριβώς ταχύτητα.

Giannis_lymp
30-09-2014, 18:30
Αναρτήθηκαν τα δρομολόγια της Παροναξίας και το Δήλος φαίνεται πως επανέρχεται στις 28/3/2015

Nautilia News
06-11-2014, 11:09
http://www.nautilia.gr/new/site/modules/mod_news_pro_gk4/cache/LOGONEWS.blue_star.delos_solar_installationnsp_73. jpg (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1913:blue-star-delos-&catid=45:2010-09-14-08-55-21&Itemid=98)
Blue Star Delos: Εγκατάσταση ηλιακών πανελ στο πλοίο (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1913:blue-star-delos-&catid=45:2010-09-14-08-55-21&Itemid=98)

Ilias 92
06-11-2014, 20:38
Αφού το καράβι δουλεύει 5-6 μήνες τι την θέλουν την οικονομία?
Καποτε κάποιοι έλεγαν διάφορα για οικονομία στα πλοία και τους κοροίδευαν στην συγκεκριμένη εταιρεια.

roussosf
07-11-2014, 05:08
Αφού το καράβι δουλεύει 5-6 μήνες τι την θέλουν την οικονομία?
Καποτε κάποιοι έλεγαν διάφορα για οικονομία στα πλοία και τους κοροίδευαν στην συγκεκριμένη εταιρεια.
σωστα το είπες ...δουλεύει ...μεχρι σήμερα
με τα νεα δεδομένα μετα την πωληση του ΙΘΑΚΗ θα δουλεύει περισσότερο ισως και 9-10 μηνες
μην ξεχνάς το 2013 τετοια εποχη ειχε νομίζω ακινησία

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
07-11-2014, 08:45
σωστα το είπες ...δουλεύει ...μεχρι σήμερα
με τα νεα δεδομένα μετα την πωληση του ΙΘΑΚΗ θα δουλεύει περισσότερο ισως και 9-10 μηνες
μην ξεχνάς το 2013 τετοια εποχη ειχε νομίζω ακινησία
Aπό τότε που ήλθε,τέτοια εποχή ήταν δεμένο.Θα ξεκινήσει 28/3/15.

thanos75
07-11-2014, 08:49
Aπό τότε που ήλθε,τέτοια εποχή ήταν δεμένο.Θα ξεκινήσει 28/3/15.
Ακριβώς...ας μη γελιόμαστε ακόμα και σε εποχές "παχέων αγελάδων" (όποτε και άμα αυτές έρθουν ξανά:pride:), είναι πολύ δύσκολο ένα τέτοιο βαπόρι να είναι εκμεταλλεύσιμο για πάνω από 7 μήνες το χρόνο. Εκτός κι να γίνει κάποια πολύ γενναία μετασκευή - αν και δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο να είναι στα πλάνα της εταιρίας

manolisfissas
31-01-2015, 20:35
Το B.S. DELOS στον Πειραιά όπου και κάνει την ακινησία του.

163893.

karavofanatikos
13-02-2015, 15:42
Το πλοίο απ' τις 13 έως τις 16 Μαρτίου θα βρεθεί στη μεγάλη πλωτή δεξαμενή του Περάματος για τον καθιερωμένο δεξαμενισμό του.

manolisfissas
23-02-2015, 10:43
Το B.S.DELOS στον Πειραιά τραβηγμένο από τον κόκκινο.

164431.

pantelis2009
27-02-2015, 08:31
Το πλοίο απ' τις 13 έως τις 16 Μαρτίου θα βρεθεί στη μεγάλη πλωτή δεξαμενή του Περάματος για τον καθιερωμένο δεξαμενισμό του.
Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα του ΟΛΠ για τις δεξαμενές, το BS Δήλος επισπεύδει το δεξαμενισμό του από τις 06/03/2015 έως τις 09/03/2015. Γιατί άραγε έρχεται ........μία εβδομάδα νωρίτερα????????????

gpap2006
27-02-2015, 08:38
Το Σάββατο 14/3 ξεκινά πρωινό Παροναξίας σύμφωνα με site εταιρίας του.

pantelis2009
06-03-2015, 08:29
Το πλοίο ήδη έχει μπει στη μεγάλη του Περάματος για το δεξαμενισμό του.

pantelis2009
07-03-2015, 18:28
Το BS Δήλος στη μεγάλη δεξαμενή του Περάματος, φωτογραφημένο σήμερα από το εκκλησάκι στην Κυνόσουρα.

164745

karavofanatikos
07-03-2015, 19:01
Ας δούμε το στολίδι των Κυκλάδων να καλλωπίζεται κι από άλλη οπτική γωνία.

164746

thanos75
09-03-2015, 09:15
Στολίδι πραγματικά...και τι καλά που φέτος θα το δούμε να ξεκινάει νωρίτερα από κάθε άλλη χρόνιά!!!:fat:

pantelis2009
11-03-2015, 08:58
Πριν από λίγο το BS Δήλος τελείωσε με το δεξαμενισμό του και βγήκε από τη μεγάλη δεξαμενή Περάματος.
Εδώ φωτογραφημένο από την Κυνόσουρα στις 10/03.

164838

mitsakos
11-03-2015, 09:00
Και εδώ κατευθύνεται προς το λιμάνι του Πειραιά μετά τον αποδεξαμενισμό του.

Δεν μπορώ να ανεβάσω από κινητό.... Επιφυλασομαι για το απόγευμα.

mitsakos
12-03-2015, 17:32
Και εδώ κατευθύνεται προς το λιμάνι του Πειραιά μετά τον αποδεξαμενισμό του.

Δεν μπορώ να ανεβάσω από κινητό.... Επιφυλασομαι για το απόγευμα.

Οριστε και η φωτογραφια απο χθες την ωρα που επεστρεφε στο λιμανι.

164873

pantelis2009
12-03-2015, 17:44
Από το ναυπηγείο Παπίλα δεν είναι τραβηγμένη!!!!!!

mitsakos
12-03-2015, 17:53
Από το ναυπηγείο Παπίλα δεν είναι τραβηγμένη!!!!!!
Ναι Παντελη. Το καταλαβες απο την γωνια της δεξαμενης?

pantelis2009
12-03-2015, 18:01
Ναι Παντελη. Το καταλαβες απο την γωνια της δεξαμενης?
Έτσι είναι.:fat:

andria salamis
12-03-2015, 19:54
Μετα απο τον αποδεξαμενισμο του,εκανε,ενα μινι δοκιμαστικο,και μετα μπηκε στον Πειραια,
εδω βλεπουμε,και την φωτο,ειναι πολυ μακρια,με ολο το ζουμ.

164880

leo85
28-03-2015, 19:30
Πρωινός κατάπλους σήμερα με λίγο πιο δυνατή βροχή.

165244

28-3-2015

maria korre
09-04-2015, 14:43
Μεγάλη Πέμπτη. Ένα ωραίο ρεμέτζο στη Νάξο με γεμάτο 9άρι! Συγγνώμη για την ποιότητα αλλά πάλευα στην ταράτσα του σπιτιού μας με τον αέρα και τη βροχή. Φαίνεται και το μικρό αλλά όμορφο κρουαζιερόπλοιο ΑΡΤΕΜΙΣ.

165538 165539 165540 165541

maria korre
10-04-2015, 08:20
Απόγευμα Μεγάλης Πέμπτης στην παραλία της Νάξου. Και ξαφνικά μέσα στην κοσμοχαλασιά, ενώ ξέραμε για απαγορευτικό, το είδαμε...

165554 165555 165556 165557

roussosf
11-04-2015, 06:26
Απόγευμα Μεγάλης Πέμπτης στην παραλία της Νάξου. Και ξαφνικά μέσα στην κοσμοχαλασιά, ενώ ξέραμε για απαγορευτικό, το είδαμε...

165554 165555 165556 165557

αυτες οι φωτό είναι μια απόδειξη του ότι
αν είχαμε λιμάνια ίσως δεν θα είχαμε απαγορευτικά
και θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ο πολύς κόσμος ότι δεν κινδυνεύει τόσο πολύ έως καθόλου στο πλοίο στην ανοικτή θάλασσα όσο κινδυνεύει το ίδιο το πλοίο σε αυτά που κάποιοι χαραμοφάηδες τα ονόμασαν λιμάνια
έκαναν και τελετές εγκαινίων τρομάρα τους
"ορα Τηνος " και πολλά άλλα.............

SteliosK
30-04-2015, 07:33
Καλημέρα nautilia.gr πριν λίγο στη Βόρεια είσοδο του Συστήματος
166015

giorgos....
30-04-2015, 09:44
Καλημέρα Στέλιο... :pirate:

ιθακη
31-05-2015, 01:28
όπως πολύ σωστά επισήμανε ο φίλος ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ

Στον Πειραιά πλέον δένει παράλληλα με το αδελφό του σε μιά θέση αρκετά στενάχωρη γιά τις νταλίκες αλλά κ γιά την ουρά των οχημάτων προς φόρτωση.
Πολύ στριμόκωλα γιά την μανούβρα όταν είναι μέσα ΠΡΕΒΕΛΗΣ ή Β.ΚΟΡΝΑΡΟΣ κ δεν πάρουν από εκεί το ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ...:uncomfortableness:

το πλοίο δένει παράλληλα με το αδερφό του, και λόγο της στριμωγμένης κατάστασης, το Δήλος κάνει την μανούβρα στην κεντρική λεκάνη, και έρχεται με ανάποδα στην θέση του

166785 166786 166787 166788 166789

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
01-06-2015, 08:33
όπως πολύ σωστά επισήμανε ο φίλος ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
Tι να κάνω,μέσα σε αυτό το λιμάνι μεγαλωσα:pride:. Όταν το πρωτοείδα παιδάκι,είπα ότι εδώ είναι η ζωή!:tears_of_joy:

manoubras 33
03-06-2015, 17:43
Από την πρώτη άφιξη στην Ερμούπολη τον Απρίλιο του 2012, όταν λόγο καιρού (γαρμπής) είχε αναχωρήσει από τη Νάξο για ασφαλές λιμάνι.

166877

HIGHSPEED 4
04-06-2015, 18:12
29,1 έφτασε χτες το Δήλος. Φέτος το ανοίγουν περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά

Captain_Nionios
04-06-2015, 18:25
Φετος οντως ειναι πολυ συχνα στους 25.5-26+ κομβους σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια που ηταν περιπου ενα κομβο πιο χαμηλα. Ισως να εχει να κανει και με την καλυτερη τιμη των καυσιμων.

Αλλα νομιζω πως 29.1 ειναι υπερβολικο νουμερο και ισως σφαλμα του AIS. Αν θυμαμαι καλα στα trials εφτασε μεγιστη μεχρι 28.3-28.5, δεν ειμαι σιγουρος για το ακριβες νουμερο. Επισης δε νομιζω να υπηρξε λογος να το ανοιξουν στο 100% της ισχυος.

capten4
04-06-2015, 18:41
Αν εχει πρυμα καιρο,η δυνατα ρευματα ,λογικο ειναι να γραψει ενα πλοιο νουμερα πολυ ψηλα....προ ημερων,βαπορι στην γραμμη της Ανδροτηνομυκονιας ,που η νορμαλ ταχυτητα του ειναι στο 19+, κατεγραψε ταχυτητα σε καποιο σημειο 21,2.Στο ιδιο σημειο στην επιστροφη,με το ιδιο ρευμα κοντρα,η ταχυτητα ηταν στο 18 και κατι....

Captain_Nionios
04-06-2015, 21:37
Συμφωνοι για τα ρευματα, μπορει να ειναι ισχυρα πολλες φορες.

Αλλο ομως τα 25.5-26 να γινουν 27 και αλλο να γινουν 29.1 οπως λεει ο φιλος. Δηλαδη να πηρε 3-3.5 κομβους απο τα ρευματα παει πολυ. Γι'αυτο υποθετω λαθος του AIS

Εκτος αν το ανοιξαν για λιγο στο 100% και με ρευματα εφτασε στα 29.1 ...

proussos
04-06-2015, 22:08
166933

Με όποια ταχύτητα κι αν τρέξει...είναι απόλαυση !

speedrunner
05-06-2015, 05:09
Μάλλον κάποιο λάθος έχει κάνει ο φίλος HIGHSPEED4, κοιτώντας ένα προς ένα τα στίγματα στο AIS για τις 03/06 το πλοίο έφτασε μέχρι και τα 26,5 Knots!!!! Προφανώς ήθελε να γράψει 26,1 και αντί για 6 πάτησε 9!!!!!!!!

HIGHSPEED 4
05-06-2015, 10:53
Όχι δεν το έγραψα εκ παραδρομής. το έγραφε στο AIS εκεί που λέει μέγιστη ταχύτητα. 29.1 και μάλιστα το παρακολούθησα τις 3 τελευταίες μέρες γιατί έβλεπα κάτι 27.5 -27.8 και μου έκανε μεγάλη εντύπωση για το συγκεκριμένο πλοίο. Προφανώς τα 29.1 ή προήλθαν από τα ρεύματα ή είναι λάθος του ais

T.S.S. APOLLON
08-06-2015, 15:49
Πολυ πιθανον

maria korre
26-07-2015, 14:34
25-7-2015, στη Νάξο. Κατά πως είδα και άκουσα έφερε πάρα πολύ κόσμο!

168366 168367168368

maria korre
31-07-2015, 18:21
29-7-2015 απόγευμα στη Νάξο!

168507

karavofanatikos
21-08-2015, 18:27
To Blue Star Delos κατά την έξοδό του απ' τον κόλπο της Παροικιάς!

168894

SteliosK
27-09-2015, 19:46
Το στολίδι πριν λίγο στην Πάρο..

169651

pantelis2009
28-09-2015, 07:20
Γεια σου Στέλιο με τα ωραία σου.

SteliosK
09-10-2015, 20:44
Σήμερα στο στενό Πάρου-Νάξου

169877

maria korre
10-10-2015, 07:54
Μπαίνοντας ένα μεσημέρι του Ιούλη στο λιμάνι της Νάξου!

169881

renetoes
10-10-2015, 11:09
[QUOTE=maria korre;560432]Μπαίνοντας ένα μεσημέρι του Ιούλη στο λιμάνι της Νάξου!

169881
Όμορφη φωτογραφία!

SteliosK
17-10-2015, 20:57
Με φόντο την Σαντορίνη

170087 170088

Apostolos
28-10-2015, 14:22
Μια μέρα που στη Νάξο η αριστερή ήταν μονόδρομος!

170282 170283

Aquaman
07-11-2015, 17:29
Σε μια αναχώρηση απο Θήρα περυση τον Απρίλη

Ilias 92
07-11-2015, 17:47
Βρε καλώς τον Βασίλη σε χάσαμε!
Η ωραία φωτό σου να πούμε ειναι απο το Nacional Volcanographic :):)

Aquaman
07-11-2015, 18:35
Χαχα...και για το Νασιοναλ Βαπορογκραφικ μη σου πω. Εν τω μεταξυ τωρα προσεξα οτι εγραψα το "περυσι" με ητα πριν :sour:

Nautilia News
01-01-2016, 12:06
http://www.nautilia.gr/new/site/modules/mod_news_pro_gk4/cache/LOGONEWS.blue_star.Bs_Delos_vradinsp_73.JPG (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=3313:-blue-star-delos-2016&catid=45:2010-09-14-08-55-21&Itemid=98)
Διπλό ποδαρικό από το Blue Star Delos για το 2016 (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=3313:-blue-star-delos-2016&catid=45:2010-09-14-08-55-21&Itemid=98)

andria salamis
01-01-2016, 19:12
Μια βόλτα την πρώτη της χρονιάς,με ελάχιστο κόσμο,και αυτοκίνητα.
Το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ ηταν το πρώτο Πλοίο,που κατέπλευσε στον Πειραιά.

171679

parianos
01-01-2016, 21:37
Εχω μια διαμαρτυρια εδω στο φορουμ σε ποιον να μιλησω; ειχα βαλει ενα post δικο μου και το βγαλατε εξω.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
05-01-2016, 12:31
Μια βόλτα την πρώτη της χρονιάς,με ελάχιστο κόσμο,και αυτοκίνητα.
Το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ ηταν το πρώτο Πλοίο,που κατέπλευσε στον Πειραιά.

171679Περίμενε από τις 23,20 έξω από το λιμάνι..Όταν το είδα,υπέθεσα ότι το πρώτο θα ήταν κανένα κρητικό το επόμενο πρωινό.

andria salamis
12-01-2016, 19:17
Ο Απόπλους του Δήλος,φωτο απο το Ν.Μ. Δραπετσώνας.

171950

andria salamis
13-01-2016, 06:32
Περίμενε από τις 23,20 έξω από το λιμάνι..Όταν το είδα,υπέθεσα ότι το πρώτο θα ήταν κανένα κρητικό το επόμενο πρωινό.

Για 40 λεπτά,δεν χάνεται η πρωτιά,

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
13-01-2016, 09:08
Για 40 λεπτά,δεν χάνεται η πρωτιά,
Αν θέλανε να είναι τυπικοί ναι αλλά φαίνεται ήταν οι αρχές έξω που περίμεναν.

manolisfissas
23-01-2016, 20:07
Σημερινή αναχώρηση του BLUE STAR DELOS από τον Πειραιά στις 7:25 με 6 βαθμούς θερμοκρασία. :cold:

https://www.youtube.com/watch?v=wzYKiJfwM4Q

Χαρισμένο σε όλη τι θαλασσινή παρέα του Nautilia.gr όπου είχε τα γενέθλιά του στις 18-1.

Dimitris Mentakis
24-01-2016, 13:58
Το BS DELOS στο σημείο που είναι δεν είναι καθόλου εύκολο να το δεις να κάνει μανούβρες κατά τον απόπλου του . Με την ευκαιρία της προηγούμενης απεργίας το πεδίο ηταν ελεύθερο .. σπάνια περίπτωση λοιπόν και εξαιρετική ευκαιρεί για βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=wZBj9dim0tY

pantelis2009
16-02-2016, 14:54
Πρόβλημα είχε σήμερα το Blue Star Delos στο λιμάνι της Πάρου σύμφωνα με το δημοσίευμα εδώ (http://fileleutheros.net/main/mcay2unq712993p709drwntefogqd7).

karavofanatikos
03-03-2016, 14:48
To πλοίο απ' τις 21 έως τις 23 Μαρτίου θα βρεθεί στη μεγάλη πλωτή δεξαμενή του Περάματος για τον καθιερωμένο δεξαμενισμό του.

173192

Λίγο έξω απ' τις Πόρτες.

pantelis2009
21-03-2016, 12:33
Όπως τα λες γίνανε Νεκτάριε.
Σήμερα το πρωί στις 09.35 π.μ φωτογραφημένο από την Κυνόσουρα, την ώρα που περιμένει για να βγει από την δεξαμενή το Bridge.

173676

pantelis2009
23-03-2016, 16:50
Πήρε παράταση στο δεξαμενισμό του???? Κανονικά αύριο έπρεπε να ανέβει το Νήσος Σάμος.

SteliosK
05-04-2016, 16:54
BS Delos με προορισμό τη Νάξο..

174048

gnikles
05-04-2016, 17:59
BS Delos με προορισμό τη Νάξο..

174048
Είναι πανέμορφη φωτογραφία!!!

T.S.S. APOLLON
18-04-2016, 20:21
Το ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ παραπλεει τα Θερμια εχοντας ροτα την Παρο και ο Τηνιος καραβολατρης ΛΕΑΝΔΡΟΣ δεν εχασε την ευκαιρια με τον φωτογραφικο του φακο να το απαθανατισει στις 16-4-2016

174327

hayabusa
01-06-2016, 07:41
Η πρόσφατη αναχώρηση του εντυπωσιακού πλοίου από drone :)

https://www.youtube.com/watch?v=rMAZP4-C76g

parianos
12-06-2016, 17:45
Ενας φιλος μου εχει τα εισιτηρια του Δηλος επιστροφη απο Σαντορινη με αριθμο καμπινας 8007 και με ρωτησε που βρισκεται αυτη η καμπινα; Του ειπα οτι βρισκεται στο 8ο καταστρωμα πισω απο την γεφυρα στα δεξια παραθυρα σωστα του τα ειπα; δεν θυμαμαι καλα και ρωταω εσας. Εαν καποιος εχει φωτο το plan του Δηλος να στειλει να δω...

maria korre
20-07-2016, 15:13
Σήμερα μπαίνοντας < με τις πάντες!!!> στη Νάξο!

176536 176537 176538 176539

maria korre
20-07-2016, 15:36
Μπορεί να σας κουράζω, αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει να βλέπω την εξέλιξη της μανούβρας.

176544 176545 176546 176547
Και σε όλες, ο θαλασσοδαρμένος Skopelitis περιμένει υπομονετικά.

Dimitris Mentakis
18-08-2016, 12:03
https://www.youtube.com/watch?v=wZBj9dim0tY Σε μια όμορφη αναχώρηση του απο το λιμάνι του Πειραιά

manolisfissas
28-08-2016, 11:19
Ακόμα ένα όμορφο αστέρι...........σε μια πρωινή του αναχώρηση.!!!!!!!!!!!!!!!

177505

hayabusa
28-08-2016, 16:50
¶φιξη και ρεμέτζο του πλοίου από αέρος στο λιμάνι της εκπληκτικής Σαντορίνης !

https://www.youtube.com/watch?v=kKc-472UDX4

manolisfissas
30-08-2016, 12:05
Πρωινή αναχώρηση......!!!!!

177518 177519

threshtox
31-08-2016, 11:53
Βραδινή άφιξη στον Πειραιά, 7 Αυγούστου..

177524

hayabusa
03-09-2016, 11:59
Ενάερια αναχώρηση από τη Σαντορίνη στις 22/8 όπου το πλοίο περνώντας ανάμεσα από τον όρμο των Φηρών και το ηφαίστειο μας χάρισε ιδιαίτερα εντυπωσιακές εικόνες :)

https://www.youtube.com/watch?v=8MWRnz_-4MU

Captain_Nionios
09-11-2016, 20:07
Σαν σημερα, νωρις το πρωι, πριν 5 χρονια εμπαινε στο λιμανι του Πειραια για πρωτη φορα.

Ποτε περασαν...

179024179025

maria korre
19-04-2017, 08:33
14-4-2017 Μεγάλη Παρασκευή! Κι ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ πάντα στη θέση του!

182564182565182566182567

Nautilia News
01-05-2017, 16:00
Το Blue Star Delos στη γραμμή Πειραιάς – Σύρος – Τήνος – Μύκονος

Διαβάστε περισσότερα https://nautilia.gr/eidiseis/aktoploia/blue-star-delos-syros-tinos-mykonos/ .

pantelis2009
04-05-2017, 11:35
To Blue Star Delos αφού ξεφόρτωσε πήγε στη ΝΑΥΣΙ. Γιατί ???

thanos75
04-05-2017, 12:05

Μάλλον καμια μικρο-ακινησιούλα για εργασίες, γιατί στην Συροτηνομυκονία φαίνεται ότι ξεκινάει την Τρίτη που μας έρχεται. Εξάλλου το Blue Star 2 ξεκίνησε ήδη τη σκάντζα της Παροναξίας

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
04-05-2017, 13:13
To πρωί στα λεμονάδικα ήταν με τη πλώρη προς τα μέσα κ έβγαλε σωστικά.

pantelis2009
06-05-2017, 11:44
Το BLUE STAR DELOS δεμένο στη ΝΑΥΣΙ φωτογραφημένο σήμερα από την Κυνόσουρα.

182910

maria korre
06-05-2017, 14:15
18-4-2017 Τρίτη του Πάσχα. Το συναντήσαμε κάτω από τη Σύρο.

182911 182912

T.S.S. APOLLON
24-05-2017, 13:10
Blue Star Delos αποπλους απο το λιμανι της Τηνου 12-5-2017

183189

maria korre
14-07-2017, 14:15
183831 Επιστρέφοντας!

T.S.S. APOLLON
15-09-2017, 11:13
Blue Star Delos καταπλους στην Τηνο 26-5-2017

184611

parianos
31-12-2017, 23:22
Καλη Χρονια σε ολους τους συνφορουμιτες ναυτιλιας με υγεια και ποδαρικο για τη νεα χρονια 2018 στο λιμανι του Πειραια το Blue Star Delos.....

roussosf
12-02-2018, 09:45
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ
Αξιοι Ελληνες Ναυτικοί

https://cyclades24.gr/2018/02/limani-tinos-ploio-kimata/

ΖΗΤΩ τα Ελληνικά λιμάνια.....................:tennis:

proussos
12-02-2018, 11:04
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ
Αξιοι Ελληνες Ναυτικοί

https://cyclades24.gr/2018/02/limani-tinos-ploio-kimata/

ΖΗΤΩ τα Ελληνικά λιμάνια.....................:tennis:

Προς τι το σχόλιο αγαπητέ ?
Φταίνε όλοι αυτοί οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στα πλοία που χρόνια τώρα δείχνουν πόσο φιλότιμο έχουν και πόσες ικανότητες ώστε να προσεγγίσουν με κάθε καιρό !
Φταίνε και οι ανταγωνιστικές σχέσεις μεταξύ των πληρωμάτων που καλλιεργούνται εδώ και χρόνια...
Αυτό αφορά ΟΛΑ τα "λιμάνια"...πάρτε παράδειγμα το αίσχος του Αθηνιού με τις ίδιες καιρικές συνθήκες...που έχουν καταστραφεί οι θέσεις πρόσδεσης.
Αν κάποια στιγμή μπει μπροστά κάποιο σωματείο ή κάποιοι "τρελοί" Πλοίαρχοι και πουν ΟΧΙ στην προσέγγιση με αποτέλεσμα να εηγκλωβιστούν χιλιάδες επιβάτες μέσα στο πλοίο ή έξω στην προβλήτα , τότε θα αρχίσουν οι μπετονιέρες να ετοιμάζουν σκυρόδεμα για την κατασκευή προβλητών.
Κατά τ'άλλα όλοι αυτοί που έχουν φουσκωτό και ξέρουν να "πλοιαρχούν" , ζητούν μεγαλύτερα πλοία στις προεκτάσεις των επαρχιακών δρόμων που βαφτίζουν "λιμάνια" !!!

roussosf
12-02-2018, 11:29
Φίλε μου proussos οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι εργαζόμενοι στα πλοία και οι εργαζόμενοι στα λιμάνια. Μάλιστα οι δεύτεροι κινδυνεύουν για την ζωή τους και περισσότερο σε τέτοιες καταστάσεις.
Προσωπικά πιστεύω ότι για αυτά τα χάλια των λιμανιών φταίμε και εμείς που είμαστε έξω από τον συγκεκριμένο χώρο .

renetoes
12-02-2018, 18:12
Προς τι το σχόλιο αγαπητέ ?
Φταίνε όλοι αυτοί οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στα πλοία που χρόνια τώρα δείχνουν πόσο φιλότιμο έχουν και πόσες ικανότητες ώστε να προσεγγίσουν με κάθε καιρό !
Φταίνε και οι ανταγωνιστικές σχέσεις μεταξύ των πληρωμάτων που καλλιεργούνται εδώ και χρόνια...
Αυτό αφορά ΟΛΑ τα "λιμάνια"...πάρτε παράδειγμα το αίσχος του Αθηνιού με τις ίδιες καιρικές συνθήκες...που έχουν καταστραφεί οι θέσεις πρόσδεσης.
Αν κάποια στιγμή μπει μπροστά κάποιο σωματείο ή κάποιοι "τρελοί" Πλοίαρχοι και πουν ΟΧΙ στην προσέγγιση με αποτέλεσμα να εηγκλωβιστούν χιλιάδες επιβάτες μέσα στο πλοίο ή έξω στην προβλήτα , τότε θα αρχίσουν οι μπετονιέρες να ετοιμάζουν σκυρόδεμα για την κατασκευή προβλητών.
Κατά τ'άλλα όλοι αυτοί που έχουν φουσκωτό και ξέρουν να "πλοιαρχούν" , ζητούν μεγαλύτερα πλοία στις προεκτάσεις των επαρχιακών δρόμων που βαφτίζουν "λιμάνια" !!!

Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά... Η μεγάλη ευκαιρία των Ελλήνων πλοιάρχων χάθηκε τότε, το φθινόπωρο του 2001 (μετά το ναυάγιο του Εξπρές Σαμίνα), κατά τη συγκέντρωσή τους στο πλοίο ΠΑΤΜΟΣ, στο λιμάνι του Πειραιά. Αν είχαν πράξει αυτό που πρότειναν πολλοί, τα πράγματα στην Ελλάδα και στην ακτοπλοία θα ήταν διαφορετικά σήμερα.

Δεν τους κατηγορώ, ούτε μιλώ εκ του ασφαλούς, ξέρω ότι και αυτοι είχαν (και έχουν) οικογένειες να συντηρήσουν.

Με όλη μου την εκτίμηση!

pantelis2009
19-03-2018, 11:16
Το πλοίο αφού πήγε και ξεφόρτωσε στον Πειραιά, έφυγε και πήγε στο ναυπηγείο της Ελευσίνας για το δεξαμενισμό του. Καλή συνέχεια σε όλους.

pantelis2009
23-03-2018, 18:14
Και σήμερα ανέβηκε στη δεξαμενή.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
24-03-2018, 10:09
Ήθελα να δω τι μπλε θα το βάψουν γιατί την απόχρωση που έβαψαν τα ΒS PATMOS κ NAXOS δεν την είδαμε αλλού.

pantelis2009
24-03-2018, 15:37
Ένα βίντεο από την ώρα που το Blue Star Delos (https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=FgRZF1blbWg) μπαίνει στην δεξαμενή της Ελευσίνας. Καλή συνέχεια.

pantelis2009
30-03-2018, 15:59
Το Blue Star Delos τελείωσε με το δεξαμενισμό του στην Ελευσίνα και επέστρεψε στον Πειραιά στην Ε1. Κανένας εκεί κοντά για να δει τον χρωματισμό του????

leo85
31-03-2018, 21:42
Το πλοίο σήμερα πήγε στον Πειραιά στην Ε1.

187572

pantelis2009
08-07-2018, 10:47
Τo Blue Star Delos πριν λίγο κάνοντας ανάποδα να δέσει στην όμορφη Πάρο.

189139

parianos
09-07-2018, 14:30
Χθες γυρισα με το Δηλος πολυ γεματο κοσμο με δυο φιλους μου και με δυσκολια βρηκαμε καρεκλες και με αφιξη στο λιμανι του Πειραια στις 23:15 και μεχρι να βγουμε εξω με τοσο κοσμο παλι χανω την συγκοινωνια, μηπως η εταιρεια να ξανασκεφτει σοβαρα να βαλει το Χιος το απογευματινο δρομολογιο της Κυριακης στις 16:30 προς Πειραια οπως εκανε περσι το Νησος Σαμος; Οι δυο φιλοι μου εφυγαν απο το ξενοδοχειο στις 12 μεχρι να παρουν το Δηλος στις 19:15 ειναι πολλες ωρες αναμονη και αν υπηρχε το 16:30 για Πειραια ειναι καλυτερο γι΄αυτους και για μενα φυσικα. Κακως το βγαλανε το Χιος απο τα καθημερινα δρομολογια της Παροναξιας. Εχω ακουσει πολλα παραπονα....και τοσο πολυ κοσμος καθε Κυριακη να φευγουν δεν συμφερει το 19:15....

maria korre
15-07-2018, 07:29
Μπαίνοντας χθες το μεσημέρι στο λιμάνι της Νάξου.

189217

pantelis2009
22-09-2018, 16:37
TO BLUE STAR DELOS ΣΕ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΕΡΦΕΡ
kaipou theos (https://plus.google.com/108530232758743479078) Σεπτεμβρίου 22, 2018 Πλοία (http://www.kaipoutheos.gr/search/label/%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CE%AF%CE%B1?&max-results=7)

Η αλήθεια είναι ότι ουκ ολίγοι Κυκλαδίτες αρέσκονται να παρακολουθούν μέσα από τις εξειδικευμένες ιστοσελίδες τις κινήσεις των πλοίων των γραμμών μας..

https://1.bp.blogspot.com/-HY2vEpxmtNM/W6ZAe-0DD6I/AAAAAAAAMQ4/4n2ZyxNESuc94PQ2LV71bca715Oo8o09QCLcBGAs/s640/20180922_161451.jpg (https://1.bp.blogspot.com/-HY2vEpxmtNM/W6ZAe-0DD6I/AAAAAAAAMQ4/4n2ZyxNESuc94PQ2LV71bca715Oo8o09QCLcBGAs/s1600/20180922_161451.jpg)

Και όταν υπάρχει μία παράκαμψη, ουσιαστικά έχουμε … συναγερμό. Όπως κι έγινε σήμερα. Λίγο μετά τις 1.30 όταν και το Blue Star Delos άφησε το λιμάνι της Νάξου (στις 1.08) για την Σαντορίνη… Και ο λόγος του συναγερμού, η παράκαμψη που έκανε το επιβατικό πλοίο στο ύψος της Μικρής Βίγλας και του Καστρακίου.
Οπότε άρχισαν και οι ερωτήσεις: Γιατί; Συνέβη κάτι; Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όλοι σκεφτόμαστε πάντα το χειρότερο; Το κακό.
Η απάντηση; Η συμμετοχή του Blue Star Delos την έρευνα και διάσωση σέρφερ ο οποίος λόγω καιρικών συνθηκών είχε χάσει τον προσανατολισμό του…
Και έτσι υπήρξε ενημέρωση στο Λιμεναρχείο Νάξου με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν όλα τα παραπλέοντα σκάφη. Το ευχάριστο είναι ότι σχεδόν αμέσως εντοπίστηκε ο σέρφερ από ιδιωτικό ταχύπλοο και όλα τελείωσαν ήμερα και απλά…
Όσο για το Blue Star Delos; Στις 15.15 έδεσε κανονικά στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη..
Πηγή naxospress.gr

Amorgos66
28-09-2018, 18:39
...και μετα την αρση του απαγορευτικου
κ τον κακο χαμο που εγινε στην Αθηνιο
απο κοσμο που ηθελε να αναχωρησει
με αποτελεσμα να φυγει στις 5.30
αντι στις 3.15,...το πλοιο τραβηξε για
...Δονουσα...!!...πρωτη φορα στην
ιστορια κ μενει να μαθουμε τον λογο...
190461

gpap2006
28-09-2018, 18:45
.το πλοιο τραβηξε για
...Δονουσα...!!...πρωτη φορα στην
ιστορια κ μενει να μαθουμε τον λογο...
190461
Ηταν πολλες μερες χωρις πλοιο το νησι λογω απαγορευτικου κ πηγε εκτακτως για ανεφοδιασμο.

pantelis2009
10-12-2018, 16:24
Νάξος: Γεμάτο 9αρι στο λιμάνι και το Delos αντί για Σαντορίνη πήγε Σύρο
https://www.naxospress.gr/sites/default/files/styles/inside_node_main_image/public/field/image/viber_image_5.jpg?itok=2UG25jzZ
10/12/2018 - 15:37
Νικόδημος Λιανός (https://www.naxospress.gr/profile/nikodimos-lianos)

Κοινωνία (https://www.naxospress.gr/koinonia)

Tags: Κοινωνία (https://www.naxospress.gr/tags/koinonia)
Ελληνική Ακτοπλοϊα (https://www.naxospress.gr/tags/elliniki-aktoploia)
Κυκλάδες (https://www.naxospress.gr/tags/kyklades)
Blue Star Ferries (https://www.naxospress.gr/tags/blue-star-ferries)

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ο χειμώνας δείχνει τα δόντια του.. Ούτε Πηνελόπη, ούτε Οδυσσέας, ούτε άλλος …μνηστήρας στο προσκήνιο. Απλά χειμωνιάτικος καιρός. Και όπως είναι λογικό από τις 12 το μεσημέρι το Λιμεναρχείο Νάξου – μετά από ενημέρωση που είχε από την ΕΜΥ – προχώρησε σε ανάρτηση σημειώματος όσον αφορά την προσοχή των κατόχων αλιευτικών σκαφών λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που ανακοίνωσε η ΕΜΥ.
Και όπως τονίζεται καλό είναι οι αλιευτικοί σύλλογοι να προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και να μην υπάρξει πρόβλημα με τα σκάφη τους. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και το έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων που εκδόθηκε τη Δευτέρα (10/12), οι άνεμοι στην περιοχή των Κυκλάδων πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ.
Όμως, ο καιρός είναι σε τέτοια ένταση που ανάγκασε το Blue Star Delos να μην πάρει το δρόμο για τη Σαντορίνη λίγο μετά τις 1.50 το μεσημέρι (ήταν στη Νάξο στις 1.10) αλλά να φύγει για τη Σύρο θεωρώντας ότι είναι το ιδανικό λιμάνι για τις καιρικές συνθήκες. Και λίγο μετά τις 3.10 το μεσημέρι, το Blue Star Delos έδωσε στην Ερμούπολη και θα παραμείνει έως τις 6 το απόγευμα όπου και θα έχουμε νέα δεδομένα για τον καιρό. Οπότε; Η θα πάρει το δρόμο για τη Σαντορίνη, ή θα γυρίσει στον Πειραιά ανάλογα με ότι προβλέπεται…
Εμείς πάντως να προσθέσουμε ότι στις Κυκλάδες ο αέρας είχε την τιμητική του σήμερα.. Με θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς και με τη βροχή να πέφτει, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η ένταση του ανέμου. Και όπως είδαμε μέσα από τις σελίδες του meteo.gr στην Απείρανθο Νάξου έχουμε καταγραφή έντασης στα 111 χιλιόμετρα ανά ώρα από Νότια κατεύθυνση (!!!) και στην Αμοργό έφτασε τα 90 χιλιόμετρα από βόρεια όμως κατεύθυνση…
ΠΗΓΗ (https://www.naxospress.gr/arthro/koinonia/naxos-gemato-9ari-sto-limani-kai-delos-anti-gia-santorini-pige-syro)

Amorgos66
10-12-2018, 17:50
...τελικα 6.15 ξεκινησε απο Συρο για τη συνεχεια
του δρομολογιου,αλλα το περιεργο
ειναι αλλο...!!
Ενω το Δηλος γυρισε στη Συρο,το Ακουα Τζουελ
ταυτοχρονα εκτελεσε κανονικα το δρομολογιο
του για την αγονη Ανατολικων Κυκλαδων...!!
191480

Amorgos66
11-01-2019, 06:35
...ηταν πολυ το μποτζι...
https://www.logotypos.gr/λαχτάρησαν-οι-επιβάτες-στο-χθεσινό-δρ/#

OfTheHighSeas
11-01-2019, 08:51
...ηταν πολυ το μποτζι...
https://www.logotypos.gr/λαχτάρησαν-οι-επιβάτες-στο-χθεσινό-δρ/#

Στο myshiptracking.com δεν φαίνεται πορεία βορείως της Γυάρου και της Μακρονήσου ή κοντά στο Κάβο Ντόρο.
Πορεία όπως η περιγραφόμενη ακολούθησε το BLUE STAR PAROS, που έκανε το δρομολόγιο Σύρος Τήνος Μύκονος, κατά την επιστροφή του το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου.
Είναι πάντως περίεργο ότι τα πλοία αυτά των 150 μέτρων ταξίδευαν, ενώ τα 200 μέτρων πλοία της Κρήτης όχι.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
11-01-2019, 10:09
Στο myshiptracking.com δεν φαίνεται πορεία βορείως της Γυάρου και της Μακρονήσου ή κοντά στο Κάβο Ντόρο.
Κάβο Ντόρο το λένε καθ'υπερβολήν οι αδαείς κ εννοούν αυτήν την περιοχή που περιέχεται στους χάρτες που αναρτήσατε

gpap2006
11-01-2019, 11:17
Υπερβολές αναυτων επιβατων. Το χειμωνα αυτα τα ταξιδια ειναι ρουτινα..

Espresso Venezia
11-01-2019, 14:56
Γελοία πράγματα. Σαν να λέμε, "Έβρεχε έξω, βγήκα για μιά βόλτα και έγινα μούσκεμα. Μα καλά, δεν έπρεπε η αστυνομία να απαγορεύει την κυκλοφορία των πεζών όταν βρέχει ???".

Τσάμπα μάγκες. Και ο τύπος που έκανε την ανώνυμη καταγγελία για το πλοίο που .....κουνούσε στην φουρτούνα, και το site (πολύ περισσότερο) που όχι μόνο την δημοσιοποίησε αλλά και την διάνθισε με χαριτωμενιές.