PDA

Επιστροφή στο Forum : Ρομίλντα [Romilda - Pride Of Canterbury - Free Enterprise VIII]

Σελίδες : 1 [2] 3

NAXOS
10-12-2008, 19:57
KAI MIA AΠO MENA ME TH.....ΡOMANTIKH KYΡIA

Ergis
10-12-2008, 20:04
γιατι τραγωδια;;;;αυτη τη στιγμη ειναι το μονο που ταξιδευει σε ολο το αιγαιο μαζι με το λισσος

sea_serenade
10-12-2008, 20:13
Τραγωδία γιατί το ΡΟΜΙΛΝΤΑ στο Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Αγκώνα ήταν κάπως υπερβολικό ακόμα και για εκείνη την εποχή αν λάβουμε υπόψη τα γκαράζ και τις καμπίνες που απαιτεί η Αδριατική

Ergis
11-12-2008, 01:46
τουλαχιστον θα ταξιδευε γεματο αφου δεν θα ηταν αρκετο...

sea_serenade
11-12-2008, 11:08
Ε, ναι όσο γι' αυτό ούτε λόγος......:razz::razz::razz:

mitilinios
14-12-2008, 21:39
Το Ρομίλντα δυσκολεύεται σήμερα με τον καιρό αφού εδώ και ένα τρίωρο η ταχύτητα του πλοίου δεν ξεπερνάει τους 10 κόμβους. :mad: Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα αφού έρχονται τα Χριστούγεννα και η κίνηση προβλέπεται αυξημένη.

mitilinios
15-12-2008, 00:23
Όλα εντάξει. Το πλοίο επέστρεψε στις φυσιολογικές του ταχύτητες. Μάλιστα τώρα κινείταν με πάνω από 15 κόμβους. :shock: Πάντα τέτοια...

milos express
16-12-2008, 09:39
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ..ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕΡΙΦΟ-ΚΥΘΝΟ 3,5 ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 1,30 ΩΡΕΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΘΝΟ ΑΝΟΙΞΕ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΑΙ... ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ (....ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ..ΕΤΣΙ ΧΟΡΕΥΕΙ..) ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ..:cool:

mitilinios
16-12-2008, 22:56
Μπράβο :( σε όποιον έκανε τον συγκεκριμένο προγραμματισμό του δρομολογίου!!!

vinman
18-12-2008, 21:29
Με κόντρα τον ήλιο,σήμερα στον Πειραιά...

24998

pontios thessaloniki
30-12-2008, 23:33
Αυτην την στιγμη ο φιλος μας vortigern βρισκεται στην ΡΟΜΙΛΝΤΑΡΑ και περιμενει την ληξη του απαγορευτικου για να αναχωρηση για Σιφνο:DΥΠΟΜΟΝΗ φιλε ΘΑΝΟ:DΠιστευω θα μας ξεναγησης οπως εσυ ξερεις;)

sylver23
31-12-2008, 01:25
και η χαρα του ειναι μεγαλη καθως κοβει βολτες στον πειραια αλλα και στο πλοιο...παλι καλα σου κατσε θανο.καλο ταξιδι

scoufgian
31-12-2008, 05:07
και απ οτι βλεπω δεν εφυγε ακομα..........καταλαβα αποψε θα τρελαθηκε στις νυχτερινες αυτος με τη καινουργια του μηχανη........

leonidas
31-12-2008, 07:56
Καταλαβα....;)
Αγιος Βασιλης ερχεται και ολους μας καταδεχεται...:p:p:p

scoufgian
31-12-2008, 13:45
παρακαλω ενα γλυκο του κουταλιου στο Vortigern που καταφερε κι εφτασε μολις τωρα στο νησι........:p:p:p

leonidas
31-12-2008, 14:52
παρακαλω ενα γλυκο του κουταλιου στο Vortigern που καταφερε κι εφτασε μολις τωρα στο νησι........:p

Χαχαχαχαχαχαχαχα...
Α ρε Γιαννη ;)

Και κοκκινο χαλι επισης του στρωσανε...:p

sylver23
31-12-2008, 14:59
λοιπον εγω εχω να πω οτι ο θανος ειναι απαραδεκτος.μολις τωρα εμαθα οτι απο τη μια το βραδυ μεχρι τη μια το μεσημερι αντι να κοβει βολτες στον πειραια και στο ρομιλντα ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ.τουλαχιστον προλαβε να βγαλει φωτο με συναντησεις καπου

Vortigern
31-12-2008, 15:11
Ναι κοιμομουν γιατι ημουν πτωμα...αυριο θα κοιμαστε ομως εσεις γιατι θα βαρεθητε και θα ξενυχτισεταιω να βλεπεται φωτο.....καλη τυχη να εχεται αχαχα :p;):D

leonidas
31-12-2008, 15:34
Περιμενουμε με αγωνια!!!!:p

Vortigern
31-12-2008, 19:16
Λοιπον θα κανω μια μικρι εισαγωγη πριν αρχισω να ανεβαζω φωτο απο το Ρομιλντα.Λοιπον ειδη εχουμε κανει αρκετα αφιερωματα σε καραβια ειτε νεοτευκτα ειτε παλια.Θα προτεινα να ανοιγαμε και ενα θεμα στην γκαλερυ με φωτογραφιες απο αφιερωματα σε καραβια π.χ.Οπως ειναι γνωστο ποια ειμαι στην Σιφνο και προσπαθω να βαλω σε μια σειρα της φωτογραφιες που εβγαλα,να με συνχωρησεται αν κανω καποιο λαθος λεγοντας που βρισκεται το καθε μερος που θα δουμε στις φωτο.Ακομα να πω και κατι αλλο τις φωτο τις εβγαλα απο Πλωρα προς Πρυμα οποτε θα ηθελα να σας παρακαλεσω στις φωτο οταν τις βλεπεται να ερχεσται απο πρυμα εσεις για να καταλαβεται πως ειναι το πλοιο οταν μπενεις μεσα,συγνωμη που δν το σκεφτηκα ποιο νωρις αυτο,Πιστευω να ικανοποιησουν ενα μεγαλος μερος σχετικα με τις αποριες σας για το πλοιο

Οτι ειναι να πω θα το πω.....
Λοιπον μια περιληψη του πλοιου ετσι οπως το ειδα εγω.

Αρχικα θα ηθελα να διαψευσο καποια αρνητηκα σχολια δικα μου αλλα και αλλονον για το οτι το πλοιο ειναι βρομικο και τετοια,το πλοιο μεσα βρισκεται μια χαρα καθαρο με πολλους ωραιους και μεγαλους χωρους,ομολογο οτι εγω κοντεψα να χαθω καμια σχεση με το Αγιο Γεωργιος που μπενεις μεσα και ξεχυνεσε δεξια και αριστερα.Στο Ρομιλντα μπενεις μεσα πας δεξια και αριστερα αλλα μετα εχεις να εξερευνησης τοσους χωρους.Τα εξω καταστροματα ισος ειναι λιγο βρωμικα αλλα αυτο δν με πειραζει εμενα.Μερικα αρνητικα σχολια ειναι οτι δν ξερω τι να πω οταν εφτασα εξω απο την γεφυρα χτυπισα το τζαμι τις γεφυρας αφου ειδα μεσα οτι ηταν 3 ατομα,αυτο που ηθελα να ρωτησο ηταν πως μπορω να βγω στο πλωριο μπαλκονακι και η απαντηση που πηρα δν ηταν ωραια απο εναν ανθρωπο που θα επρεπαι να ηταν παραδειγμα σα παιδια,τελος παντον δν θα μεινω εδω πολυ μακαρι να μην την πατησουν και αλλοι ετσι και καλη χρονια στον ανθρωπο απο εμενα.Ακομα αλλο ενα αρνητικο σχολιο που θα κανω ειναι το εισητηριο,απαραδεκτο να πληρωνο 35€ εισητηριο για Σιφνο και να κανω 8 ωρες ταξιδι ενω την ιδια ωρα πληρωνεις στο Αγιος Γεωργιος 31€ με 6 ωρες ταξιδι..ας μην το τραβηξω αλλο γιατι το πλοιο το διαλεξα εγω να το ταξιδευσω για να φερω υλικο.Θα ηθελα παρα πολυ να το ξαναταξιδευσω αλλα με αυτες τις τιμες μου ειναι αδυνατον.

Τελικο συμπερασμα μου:

Το πλοιο ειναι ομορφο εσωτερικα,καθαρο,και εχει μεγαλη ελευθερια κινισης μεσα.Να πω οτι στην διαρκεια του ταξιδιου δν εχει παρα πολυ εντονο vibrations οσο στις μανουβρες στα λιμανια.
Ελπιζω να μην δημιουργισω αντιθεσεις και παρατραγουδα.

pontios thessaloniki
31-12-2008, 19:31
θανο προχωρα,θελουμε φωτο τωρα:D

Vortigern
31-12-2008, 19:50
Αφου πω ακομα 2 δυο λογια που ξεχασα πριν θα προχωρησω σε φωτογραφιες.Στο καραβι εμεινα απο τις 10:30 τις Τριτης μεχρι και τις 3:00 της Τεταρτης για το λογο οτι ειχε απαγορευτικο φυγαμε σημερα στις 7:30.Ακομα κατι που ξεχασα ειναι οτι σε ολο το πλοιο υπαρχουν στολισμενα κανδρα με τα πλοια του Αγουδημου οταν ηταν ασπρα ακομα.Λοιπον ξεκιναμε με την εισοδος μας (φωτο1) μετα καθως ανεβουμε τα σκαλια τις εισοδου βλεπουμε αυτο (φωτο2),προχωραμε οπου βλεπουμε μια ωραια υποδοχη(φωτο3)Μετα βλεπουμε το μερος που οταν ανεβουμε τις σκαλες αυτες στην (φωτο3)απο δεξια η αριστερα ειναι το μερος οπου βρισκεται η Ρεσεψιον την οποια δν με αφησαν να βγαλω και δν ξερω τον λογο(φωτο4).Στην φωτο 5 ο διαδρομος που παμε προς τα μεσα στο πλοιο.Υπενθιμιζω οτι για να καταλαβεται πως ακριβως ειναι να το δειτε πρυμα και οχι πλωρα οπως ειναι οι φωτο. 25917

25918

25919

25920

25921

Rocinante
31-12-2008, 19:54
Φιλε Θανο σε ευχαριστουμε για την αναλυση σου και περιμενουμε με αγωνια το φωτορεπορταζ
ΑΑαα βλεπω ξεκινησες ωραια

sylver23
31-12-2008, 20:00
αντωνη αραξε στην πολυθρονα.βαλε κρασακι γιατι στανταρ εχει πολυ δρομο ο θανος ακομα....

kapas
31-12-2008, 20:11
μια χαρα το βλεπω το βαπορακι μεσα!!!πενα!!!;)

Vortigern
31-12-2008, 20:18
Σωστα τα λεει ο Συλβεστρος ακομα εχουμε δρομο,λοιπον θα συνεχισω με ακομα 5 γιατι ειδι ειμαι κουρασμενος απο το ταξιδι αλλα πρεπει να κρατησω ορεξη γιατι οπως ξερεται οι ποιο πολυ αποψε εχει ξενιχτη...οπως παντα.Οριστε αλλες πεντε και με τον νεο χρονο θα την γνωρισουμε ακομα ποιο πολυ την ομορφη Ρομιλντα.

Και..παμε να δουμε την συνεχεια.Μετα τον διαδρομο παμε σε εναν ποιο μικρο διαδρομο ο οποιος δεξια και αριστερα εχει εστιατορια self servise και Coffe shop.!Φωτο1)...μετα ας γυρισουμε με την κανονικη ροη και ας παμε τωρα κανονικα απο πρυμη σε πλωρη στις υπολιπες 4 φωτο που βλεπουμε την συνεχεια του διαδρομου που φτανει μεχρι την πλωρη ενα μικρο μερος με ενα στολισμενο Χριστουγεννιατικο δεντρο και διπλα ενα μερος για Πληροφοριες αποτι φαινετε.Τελος η μοναδικη καντινα που ειδα μεσα στο πλοιο.Καλη χρονια να εχεται ολοι και με τον νεο χρονο θα δουμε και τις υπολιπες,καλα να περασεται αποψε.!Απο εμενα καλο βραδυ.... 25927

25928

25929

25930

25931

Nautikos II
31-12-2008, 20:19
Πραχματι ωραιοτατο ειναι μεσα, και οι φωτο πανεμορφες

Vortigern
01-01-2009, 01:13
Παει ενας χρονος τωρα που ανεβασα της πρωηγουμενες φωτο απο την Ρομιλντα
Συνεχιζω με τον ιδιο ρυθμο...
Λοιπον στην πρωτη φωτο βλεπουμε το πλωριο σαλονι..φευγουμε απο αυτο παμε καπου στην μεση του πλοιου και απο εκει ανεβενουμε αυτες τις σκαλες που βλεπουμε εναν διαδρομο που οδηγει στην οικονομικη θεση η οποια ηταν κλειστη,και ακομα αλλους δυο που οδηγουν σε αεροπορικα καθισματα. 25941

25942

25943

25944

25945

Vortigern
01-01-2009, 01:18
Συνεχεια...η σκαλα αυτη οδηγει παλι κατω λιγο ποιο μπροστα απο την ποιο πανω που ειδαμε,δηλαδη μετα τις αεροπορικες,στις τελαυταιες δυο απο το εσωτερικο του πλοιου βλεπουμε τους διαδρομους που μας πανε στις λιγοστες καμπινες που εχει το πλοιο,κατα τη γνωμη μου ειναι ωραιος... 25946

25947

25948

25949

Vortigern
01-01-2009, 01:30
Και αφου ειδαμε τους εσωτερικους ας δουμε και τους εξωτερικους χωρους.. 25950

25951

25952

25953

25954

Vortigern
01-01-2009, 01:37
Και τελος στην πρωτη φωτο ειναι το μερος με την οικονομικη θεσει που οπως ειπα ειναι κλειστει,στις επομενες βλεπουμε φωτο απο την δεξια βαρδιολα αλλα και τα χειριστηρια του πλοιου... 25955

25956

25957

25958

25959

Vortigern
01-01-2009, 01:45
Τελος να σας ευχαριστισω ολους.Ελπιζω να καλυψα αρκετα οσο γινεται στους εσωτερικους χωρους.Συγνωμη αν μερικες φωτο ειναι κουνημενες αλλα προσεχτε ποσες ωρες γραφει ο Συλβερ υπνου μετα τις φωτο.....
Κλεινω εδω δν εχω κατι αλλο να πω...Καλη Χρονια! 25960

25961

25962

25963

Nissos Mykonos
01-01-2009, 01:53
Θανο σε ευχαριστουμε για την φωτοξεναγηση μεσα στο Ρομιλντα!!!Οι εσωτερικοι του χωροι ειναι μια χαρα απο οσο βλεπω στις φωτογραφιες !!!

eliasaslan
01-01-2009, 10:06
Θάνο να σε ευχαριστήσω κι εγώ για την πανέμορφη ξενάγησή σου στο πλοίο!...

sea_serenade
01-01-2009, 11:18
Σωστός ο Vortigern, σωστή και η ΡΟΜΙΛΝΤΑΡΑ. Πραγματικά, το πλοίο είναι μια χαρά. Στις φωτό φαίνεται καθαρό και περιποιημένο, άσχετα με το τι λέγεται για το βαπόρι. Το μόνο που με χαλάει στα Αγουδημόπλοια ( και όχι μόνο) είναι αυτά τα πλαστικά φυτά που τα βάζουν για ντεκόρ. Τα θεωρώ άκρως αντιαισθητικά αλλά τες πα. Μπρόστά στα υπόλοιπα αυτά είναι πταίσματα.

scoufgian
01-01-2009, 13:03
Με τη σειρα μου ,να πω ενα μπραβο ,στο Θανο και να του πω, οτι με το φωτορεπορταζ που εκανε ,με ωθησε να αγαπησω περισσοτερο αυτο το βαπορι.Αλλιως το περιμενα εσωτερικα κι αλλιως τελικα ειναι.Προσωπικα οι εσωτερικοι του χωροι δεν με χαλανε καθολου.Και παλι μπραβο και ευχαριστω στο δημιουργο

Rocinante
01-01-2009, 13:10
Μπραβο Θανο φοβερη δουλεια, πληρης αναλυση. Στο επομενο ταξιδι σου τωρα πια με αλλο βαπορι και αναλογο ρεπορταζ.

mike_rodos
01-01-2009, 13:45
ότι και να πείς θα είναι λίγο!!! Είναι το μόνο καράβι της GA που δεν έχω ταξιδέψει ποτέ μου! Και μέσα από τις φώτο του φίλου μας vortigerm ταξίδεψα! Να σε καλά φίλε... Καλή χρονιά!

leonidas
01-01-2009, 13:47
Απιστευτο ρεπορταζ Θανο...
Πιστευω πως 'καλυψες' ολο το πλοιο με τις τελειες φωτο σου.
Συγχαριτηρια φιλε..;)
Παντα τετοια...Καλη Χρονια

parianos
01-01-2009, 15:52
Vortigern, πολυ καλο ρεπορταζ εκανες και απο οτι ειδα τις φωτογραφιες τους εσωτερικους του χωρους εκαναν μερικες αλλαγες, τελευταια φορα που ταξιδεψα με αυτο ηταν πριν απο 4 χρονια και ητανε λιγο χαλια, τωρα καλυτερα ειναι....

Vortigern
02-01-2009, 01:47
Σας ευχαριστω ολους,αλλο ενα φωτορεπορταζ τελειωσε με επυτιχια οπως μου δειξατε με τα σχολια σας....ελπιζω καποια στιγμη να κανω και αλλα στο μελλον.....

sylver23
02-01-2009, 01:51
μπραβο θανο ,πολυ καλη δουλεια.το εσωτερικο οντως φαινετε περιποιημενο.βεβαια τα χρονια δεν κρυβονται

Vortigern
02-01-2009, 01:53
μπραβο θανο ,πολυ καλη δουλεια.το εσωτερικο οντως φαινετε περιποιημενο.βεβαια τα χρονια δεν κρυβονται

Για τα Χρονια του ομως μια χαρα ειναι...μονο η ταχυτητα ειναι το προβλημα...που πιστευω οτι εχει παραπανω μιλια γιατι βλεποντας τα απονερα ειναι φανερο οτι η αριστερι προπελα δουλευη στο φουλ ενω η δεξια ισα ισα που φαινετε να βγαζει απονερα...ψοφια....απλα δν το ανοιγουν...

f/b kefalonia
02-01-2009, 04:25
θανο τελειο το ρεπορταζ μπραβο!!!!!!!;)

marsant
02-01-2009, 12:01
Μπραβο φιλε vortigern για το απολαυστικο φωτορεπορταζ σου:wink:.Η Ρομιλντα οντως παει κομμενη με 14,5 με15 κομβους ενω μπορει να παει χωρις μεγαλο ζορισμα 16,5 με 17 κομβους.Αλλα η αγονη βλεπετε εχει πολλες καταπονησεις στις μηχανες του καραβιου και θελουν να βγαζει ησυχα τα δρομολογια του (μην ξεχναμε οτι πιανει παρα πολλα λιμανια σε καθε δρομολογιο) αλλα και να εχει μικρη καταναλωση...

Mixalhs_13
02-01-2009, 22:00
Θανο , θελω να σε ευχαριστησω κι εγω για το ομορφο φωτορεπορταζ σου !
Δεν περιμενα οτι οι εσωτερικοι χωροι ειναι πολυ καλοι ;)

jvrou
03-01-2009, 04:17
Φίλε vortigern σου μιλάω σαν ένας ας πούμε συχνός επιβάτης του ρομίλντα καθώς μπαίνω μέσα γύρω στις 6 φορές το χρόνο.. στην Σίκινο βλέπεις δεν μπορούμε να πάμε αλλιώς χειμώνα-καλοκαίρι. Αυτά που θα πω απευθύνονται κυρίως στους φιλους που δεν ταξιδεύουν με το συγκεκριμένο καράβι. Εσύ απ'ότι καταλαβαίνω είχες καιρό να ταξιδέψεις με το συγκεκριμένο...
Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως φαίνεται άσχημη η κατάσταση από τις φωτογραφίες σου. Απλά δεν πιστεύω πως είναι τόσο καλή η κατάσταση..
Το γεγονός ότι στις φωτογραφίες δεν φαίνεται ούτε ένα μέλος του πληρώματος δεν σημαίνει κάτι? Επειδή ταξιδεύω και με άλλα καράβια πιστεύω πως είναι μακράν το καράβι με το λιγότερο πλήρωμα ανάλογα πάντα με το μέγεθός του. Η εσωτερικοί χώροι είναι κα8αροί δεν μπορώ να πω.. τα πατώματα δηλαδή. Δεν 8α μιλήσω για την αισθητική που ανέφερες (τα λουλούδια). Όντως είναι τραγικά αλλά οκ. Οι εξωτερικοί χώροι γιατί δεν πρέπει να είναι καθαροί? Κυρίως γι'αυτό είναι υπεύθυνοι οι επιβάτες οι οποίοι πετάνε τις γόπες από τα τσιγάρα τους κάτω.. (καλύτερα από την θάλασσα) Αλλά που να τα πετάξουν?? δεν υπάρχει κάποιο δοχείο. Αν υπήρχε αρκετό πλήρωμα να καθαρίζει συχνά? Μέσα τώρα. Οι καναπέδες μπροστά τώρα που φαίνονται τόσο καλοί (και είναι) μπήκαν το καλοκαίρι μαζί με αυτά τα πλεξιγκλας (νομίζω τέτοιο είναι τ υλικό) που σημαίνει ότι πλέον το συγκεκριμένο σαλόνι δεν είναι της οικονομικής θέσης (όπως ήταν πριν αλλαχτούν οι καναπέδες). Οι προηγούμενοι αλλάχτηκαν επειδή ήταν τόσο βρώμικοι που είχαν γίνει πλέον μαύροι. Αν καθόσουν με τζιν θα είχες μαυρίλα όταν σηκωνόσουν. Δεν είναι υπερβολικό. Μάλιστα είχα ακούσει πως είχαν πιάσει κοριούς (εδώ ακούστε). Δηλαδή άλλαξε τους απαράδεκτους καναπέδες και έβαλε κ παραπάνω εισιτήριο για να κάτσεις στους καινούργιους για να βγάλει τα έξοδά τους φαίνεται...Τα καλλύματα μάλλον άλλαξε όχι τους καναπέδες.. Και τώρα το κορυφαίο. Φίλε vortigern τουαλέτα πήγες??μύρισες? εκτός αν είχες καμπίνα. Τότε ήσουν καλά. Οι τουαλέτες μυρίζουν απίστευτα άσχημα, οι 3 στις 5 είναι κλειστές (και το καλοκαίρι) και δεν υπάρχουν γενικά. Δεν λέω βρίσκω συχνά έναν ανθρωπο να καθαρίζει αλλά........... Αλλά ο συγκεκριμένος που καθαρίζει είναι αυτός που είναι και στο bar και επομένως για να πάει εκεί κλείνει το bar.
Αυτά είχα να σου πω λοιπόν φίλε μου vortigern χωρίς καμί τάση ειρωνίας, απλά για να δείξω πως τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο φαίνονται στις φωτογραφίες.

vinman
03-01-2009, 06:11
Μπράβο Θάνο!
Πολύ καλό φωτορεπορτάζ!!

Vortigern
03-01-2009, 10:52
Φιλε jvrou κατα πολυ μεγαλο μερος εχεις δικιο,δν ηθελα να αναφερω πολλα απο τα ασχιμα του πλοιου για να μην δημιουργησω ισως προβληματα,λοιπον το πληρωμα που μετρησα εγω ξενοδοχειακα δν πρεπει να ξεπερνα τα 10 ατομα,τραγικο,γιατι θα μπορουσαν να ειχαν δουλεια και αλλα ατομα ,οι εξωτερικοι χωροι ειναι βρωμικοι προς το καθαρο..δλδ αλλου ειναι καθαρα αλλου εσταζαν και νερα απο καπου.Για να πας τουαλετα πρεπει να εχεις ενα χάρτη μαζι σου για να την βρες εκει που ειναι η οποια ειναι η μονη ανοιχτη που σχετικα μεσα μυριζε αλλα κατω ηταν λιγο καθαρα,καθαριστη δν ειδα.....
Κατι αλλο που δν ανεφερα.....ζητουσαν στην Ρεσεψιον 50Ε για μια δυκλινη καπμινα και 20Ε για τετρακληνη....οταν εγω ρωτησα και μου ειπαν αυτα πηγα να βρω την μανα μου να της το πω...μετα απο 5 λεπτα που πηγα πισω στην ρεσεψιον μου ειπε οτι τις εδωσε...περιεργα πραγματα..........

jvrou
04-01-2009, 17:13
Φιλε jvrou κατα πολυ μεγαλο μερος εχεις δικιο,δν ηθελα να αναφερω πολλα απο τα ασχιμα του πλοιου για να μην δημιουργησω ισως προβληματα,λοιπον το πληρωμα που μετρησα εγω ξενοδοχειακα δν πρεπει να ξεπερνα τα 10 ατομα,τραγικο,γιατι θα μπορουσαν να ειχαν δουλεια και αλλα ατομα ,οι εξωτερικοι χωροι ειναι βρωμικοι προς το καθαρο..δλδ αλλου ειναι καθαρα αλλου εσταζαν και νερα απο καπου.Για να πας τουαλετα πρεπει να εχεις ενα χάρτη μαζι σου για να την βρες εκει που ειναι η οποια ειναι η μονη ανοιχτη που σχετικα μεσα μυριζε αλλα κατω ηταν λιγο καθαρα,καθαριστη δν ειδα.....

Κατι αλλο που δν ανεφερα.....ζητουσαν στην Ρεσεψιον 50Ε για μια δυκλινη καπμινα και 20Ε για τετρακληνη....οταν εγω ρωτησα και μου ειπαν αυτα πηγα να βρω την μανα μου να της το πω...μετα απο 5 λεπτα που πηγα πισω στην ρεσεψιον μου ειπε οτι τις εδωσε...περιεργα πραγματα..........

Εγώ δεν είπα πως βλέπω πάντα καθαριστή, απλά βλέπω δυσανάλογα πολλές φορές σε σχέση με την καθαριότητα που υπάρχει στις τουαλέτες.
Και να σκεφτείς ότι δεν αναφέρθηκα στην τιμή του εισιτηρίου. Γιατί αν όλα αυτά υπήρχαν σ'ένα καράβι που το εισητήριο του για Σίκινο ήταν πχ 25Ε τότε λίγοι θα μιλούσαν. Με το εισητήριο όμως 42Ε τι να πει κανείς??

Vortigern
05-01-2009, 09:09
Απο σημερα υπαρχη και αυτο το βιντεο (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=2361) στην γκαλερι μας
Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Frost που με βοηθησε να σχετικα με την ενωση του τραγουδιου με το βιντεο

leonidas
05-01-2009, 10:21
Πολυ ωραιο βιντεο Θανο.:D
Μπραβο σε εσενα αλλα και στον frost...;)

Apostolos
05-01-2009, 12:20
Αν αυτό το πλοίο είχε 20 μιλάκια θα ήταν ότι καλύτερο για το Αιγαίο

leonidas
05-01-2009, 13:23

Κι αμα ηταν και ετσι ακομα καλυτερα;;;

Υ.Σ.συγνωμη,δεν το τελειωσα καλα...

manolis m.
05-01-2009, 13:37
2 katastrwmatakia epanw kai to fougaro ligo pros ta pisw...idios Venizelos tha itan ! xaxa:D

giorgos....
05-01-2009, 16:16
φίλε leonidas έχεις μια τάση να κόβεις τα μπαλκονάκια απο τα πλοία..:D:D

leonidas
05-01-2009, 16:18
φίλε leonidas έχεις μια τάση να κόβεις τα μπαλκονάκια απο τα πλοία..:D:D

Αυτο ειναι αληθεια...:p

nickosps
06-01-2009, 10:55
Ρομίλντα με τα παλιά πανέμορφα σινιάλα, Αύγουστος 99 στη Σύμη από καλοκαιρινές διακοπές με ελαφρώς κομμένη την πλώρη.

kapas
06-01-2009, 12:06
Ρομίλντα με τα παλιά πανέμορφα σινιάλα, Αύγουστος 99 στη Σύμη από καλοκαιρινές διακοπές με ελαφρώς κομμένη την πλώρη.
αυτο δεν ειναι εκοψα λιγο την πλωρη... αυτο ειναι αφησα λιγο απο το καραβι!!!;)χαχα:p

nickosps
06-01-2009, 12:23
αυτο δεν ειναι εκοψα λιγο την πλωρη... αυτο ειναι αφησα λιγο απο το καραβι!!!;)χαχα:p
Χαχα! Όπως το δει κανείς φίλε kapas! Ωραίος...

jvrou
06-01-2009, 15:24

Πραγματικά αλλά...δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Όσον αφορά το χρώμα αν και συμφωνώ πως όλα τα υπόλοιπα καράβια του Μάκη ήταν πιο όμορφα ως λευκά εμένα συγκεκριμένα το Ρομίλντα μ'αρέσει περισσότερο όπως είναι τώρα.

Ergis
15-01-2009, 10:31
το ρομιλντα ςδω και ωρα δεν ξεπερναει τους 9,5 κομβους κοντα στην φολεγανδρο:(:(.γνωριζουμε κατι;;;:confused::confused:

Thanasis89
15-01-2009, 10:56
Classic Moments... :p Τώρα όλα καλά 13.5 και μπαίνει στην Φολέγανδρο.

FOYNTARISTOS
15-01-2009, 21:59
το ρομιλντα ςδω και ωρα δεν ξεπερναει τους 9,5 κομβους κοντα στην φολεγανδρο:(:(.γνωριζουμε κατι;;;:confused::confused:
το παραξενω θα ηταν να πηγαινε γρηγορα

marsant
17-01-2009, 14:50
Παει με μειωμενη ταχυτητα γιατι αν πηγαινει με 15 κομβους πεφτει καθε φορα πανω στο ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ που μπαινει στην Ιο και ετσι αναγκαζεται καθε φορα το ΡΟΜΙΛΝΤΑ και περιμενει εξω απο την Ιο μεχρι να βγει ο ΚΟΡΑΗΣ.

folegandros
17-01-2009, 16:26
Eπίσχεση εργασίας στο romilda! Το σημερινό δρομολόγιο για Σύρο - Πάρο - Νάξο - Ιο - Σίκινο - Φολέγανδρο - Θήρα - Ανάφη δεν θα πραγματοποιηθεί!

giorgos....
17-01-2009, 16:29
μακάρι να μην επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα σου φίλε..

folegandros
17-01-2009, 16:40
Δυστυχώς έχουν επιβεβαιωθεί! Αν συνεχίσει η επίσχεση η Φολέγανδρος η Σίκινος και η Ανάφη θα αντιμετωπίσουν προβλήματα καθώς δεν έχουν άλλο πλοίο από Πειραιά!

moutsokwstas
17-01-2009, 16:55
την επισχεση την κανουν επειδη δεν εχουν καταβληθει τα ποσα των επιδοτησεων απο το υπουργειο στην εταιρια?

folegandros
17-01-2009, 17:14
Δεν ξέρω φίλε μου! Στην προκειμένη περίπτωση έγινε επειδή δεν πληρωνόταν το πλήρωμα! Και συνήθως γι αυτό γίνετε κάτι τέτοιο! Τώρα για ποιον λόγο δεν πληρώνονταν δεν ξέρω!

Ergis
17-01-2009, 17:15
τι ειναι η επισχεση εργασειων;;;

folegandros
17-01-2009, 17:22
Επίσχεση εργασίας είναι ένα είδος κατάληψης και σχεδόν πάντα γίνετε όταν το πλήρωμα είναι απλήρωτο για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Ergis
17-01-2009, 17:26
αυτα ειναι οντως κακα νεα......

moutsokwstas
17-01-2009, 17:36
μηπως περιμενε ο πλοικτητης, να λαβει το ποσο της επιδοτησης που δικαιουται, για να τακτοποιησει τις υποχρεωσεις του και στο θεμα του πληρωματος?

Ergis
17-01-2009, 17:42
"......Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι εταιρείες G. A. Ferries του Γ. Αγούδημου που το υπουργείο της χρωστάει 7 εκατ. ευρώ και η........"
ειναι αποσπασμα απο κειμενο που αναφερεται στις οφηλες και στα χρεη των εταιριων...:(:(:(

folegandros
17-01-2009, 18:06
Τώρα πληροφορήθηκα πως το πλήρωμα είναι απλήρωτο πάνω από 4 μήνες! O καπετάνιος και όλο το πλήρωμα λένε πως φέτος έχει βγάλει τόσα λεφτά που θα μπορούσε να τους πληρώσει! Δεν αρνούμαι όμως ότι κ το υπουργείο μπορεί να έχει αργήσει την επιδότηση! Το μόνο σίγουρο όμως απ όλα αυτά είναι ότι οι μόνιμοι κάτοικοι των μικρών νησιών θα την πληρώσουν πάλι!

Ergis
18-01-2009, 10:40
ισως ειναι εντολη και του ιδιου του γερασιμου προκειμενου να του δωσουν τις οφειλες του.να ειναι ενα ειδος εκβιασμου....παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι οι κατοικοι των νησιων θα την πληρωσουν οπως ειπε καΙ ο φολεγανδρος

folegandros
18-01-2009, 16:37
Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε η κατάσταση είναι πολύ ποιο σοβαρή γιατί αφήνει εσκεμμένα χωρίς πλοίο από Πειραιά τουλάχιστον 3 νησιά! Αλλά δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο σε καμιά περίπτωση! Και απ ότι ακούω δεν θα κρατήσει πολύ η επίσχεση.

marsant
18-01-2009, 16:51
Για να φτασει σε αυτο το σημειο βεβαια η εταιρια φταει φυσικα το κρατος για τα λεφτα που δεν δινει και φτανουν πολλες εταιριες στα ορια τους..Εδω δεν νοιαζει το υπουργειο για το αν θα μεινουν τα νησια χωρις καραβι, τον Αγουδημο θα πειραξει?Αλλωστε χρησιμοποιει και σαν μετρο πιεσης προς το κρατος αυτο που γινεται τωρα οπως σωστα ειπε πιο πανω ο φιλος Εργης

Ergis
18-01-2009, 17:29
εχουμε κανενα νεο απο την επισχεση;;;;;;θα κρατησει πολυ ακομα;

folegandros
18-01-2009, 19:15
Για να φτασει σε αυτο το σημειο βεβαια η εταιρια φταει φυσικα το κρατος για τα λεφτα που δεν δινει και φτανουν πολλες εταιριες στα ορια τους..Εδω δεν νοιαζει το υπουργειο για το αν θα μεινουν τα νησια χωρις καραβι, τον Αγουδημο θα πειραξει?Αλλωστε χρησιμοποιει και σαν μετρο πιεσης προς το κρατος αυτο που γινεται τωρα οπως σωστα ειπε πιο πανω ο φιλος Εργης
Καλά αυτό είναι σίγουρο! Φυσικά φταίει και το κράτος! Χρωστάει πολλα στην εταιρία!

εχουμε κανενα νεο απο την επισχεση;;;;;;θα κρατησει πολυ ακομα; Απ ότι ακούω την Τρίτη θα κάνει κανονικά το δρομολόγιό του!

folegandros
20-01-2009, 21:39
Τελικά η επίσχεση συνεχίζεται!To σημερινό δρομολόγιο του Ρομιλντα το εκτέλεσε το Μιλενα.

Ergis
21-01-2009, 00:22
τουλάχιστον δεν έμειναν τα νησιά χωρίς καράβι.κατι ειναι και αυτο!

nikolas200
21-01-2009, 15:41
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ. VORTIGERN ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΛ/ΔΡΟ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ROMILDA ΚΑΙ ΤΟ RUNNER ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠ ΕΞΩ

BEN BRUCE
29-01-2009, 00:39
Ρομιλντα το σινιαλο!Αφιερωμενο στους ga fans και τον καπτα μακη

28043

nickosps
29-01-2009, 09:19
Ευχαριστούμε Ben φίλε μας!!:D

dimitris
29-01-2009, 15:57
τελειωσε η επισχεση? ετοιμαζεται για αποπλου η "Ρομιλντα"...

FOYNTARISTOS
29-01-2009, 16:02
αν εδεινε ο Αγουδημος το εν δεκατο απο οτι του εβγαζε,το πλοιο θα ηταν ενα απο τα καλυτερα στον πειραια.ROMILDARA

vinman
31-01-2009, 12:11
...καθαρό μετά τη βροχή,περιμένει...

28308

28309

28310

sea_serenade
31-01-2009, 12:15
...καθαρό μετά τη βροχή,περιμένει...

Πάλι καλά που έρχεται και ο χειμώνας δηλαδή και βρέχει (κακία ε???)

BEN BRUCE
03-02-2009, 21:24
Ρομιλντα απο σαντορινη για αναφη στις 17-3-2007
28680

scoufgian
04-02-2009, 06:06
αυτος κι αν ειναι πινακας...........

Leo
04-02-2009, 06:55
Ρομιλντα απο σαντορινη για αναφη στις 17-3-2007
28680

Αστράφτει, δεν καπνίζει..... περασμένα μεγαλεία και διηγόντας τα να κλαίς.

Vortigern
10-02-2009, 13:34
Ρομιλντα εν πλω πανω απο το Αγιος Γεωργιος...... Για τους marsant και jvrou 29370

xara
10-02-2009, 14:06
Το ΡΟΜΙΛΝΤΑ φουλάρει απο το ΜΑΝΤΟΥΔΙ.
Εν Πειραιεί τη 10/2/09

nikolas200
10-02-2009, 15:09
καταπλήκτική vortigrn

jvrou
10-02-2009, 15:31
Ρομιλντα εν πλω πανω απο το Αγιος Γεωργιος...... Για τους marsant και jvrou

Πωωωωω!!!!!! με έστειλες άσχημα.. Ευχαριστώ πολύ..Νά'σαι καλά!!

marsant
10-02-2009, 17:18
Αχ φιλε vortigern τι μας κανεις απογευματιατικα...Να σαι καλα:wink:

taxman
23-02-2009, 21:54
χτεσ ταξιδεψα με το πλοιο και εμεινα αρκετα ενθουσιασμενοσ . καθαρο σε ολουσ τουσ εσωτερικουσ χωρουσ του και με ευχαριστω περιβαλον..κοσμο τιποτα αλλα το πληρωμα στισ θεσεισ τουσ και ασ μην ειχε κοσμο.......

speedrunner
24-02-2009, 17:25
Γιατί το πλοίο είναι στον Πειραιά και δεν κάνει το σημερινό του δρομολόγιο;
Και απο ότι βλέπω ενώ ήταν περασμένα τα δρομολόγια του στο σύστημα μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου τώρα δεν υπάρχει τίποτα....:eek:
Τι έχει γίνει ξέρει κάποιος;:confused::confused:

Vortigern
24-02-2009, 17:26
Γιατί το πλοίο είναι στον Πειραιά και δεν κάνει το σημερινό του δρομολόγιο;
Και απο ότι βλέπω ενώ ήταν περασμένα τα δρομολόγια του στο σύστημα μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου τώρα δεν υπάρχει τίποτα....:eek:
Τι έχει γίνει ξέρει κάποιος;:confused::confused:

Μηπως την θεση του παρει το Μαρινα???

opelmanos
24-02-2009, 17:32
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΙΟ-ΜΥΤΗΛΗΝΗ? ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

plori
24-02-2009, 17:35
Nα η απάντηση στο ερωτημά σας!!!! http://www.protothema.gr/content.php?id=24742

dimitris
24-02-2009, 17:41
Παντως το "Ρομιλντα" πρεπει να πηρε καυσιμα κανονικα σημερα...:rolleyes:
εδωσε πρωτα στον "Ελυρο" και μετα πηγε στο "Ρομιλντα"...:rolleyes:

Vortigern
24-02-2009, 17:49
Δν ξερω τι γινεται αλλα ως ποτε θα μας κοροιδευη ο Κ.Μακης?Δηλαδη την νυφη θα την πληρωσουν η Σικινος και η Φολεγανδρος παλι που δν θα εχουν πλοιο να πανε στον προορισμο τους....Ελπιζω να γινει συντομα κατι αν ειναι να γινει απο την μερια της HSW

Oσο για την γραμμη της Κασου-Καρπαθου κ.τ.λ τοσα χρονια η ΛΑΝΕ εξυπηρετουσε τα γυρο νησια εκει και μπηκε ο Αγουδημος να τα φερει ανω κατω,βεβαια σε αυτο δν φταει μονο ο Αγουδημος..Μακαρι να ξαναεπαιρνε καποτε αυτη την γραμμη η ΛΑΝΕ...

marsant
24-02-2009, 18:25
Η εταιρια ανακοινωσε οτι δεν θα πραγματοποιησουν τα δρομολογια τους τα πλοια ΡΟΜΙΛΝΤΑ και ΡΟΔΑΝΘΗ λογω ελειψης χρηματων για ανεφοδιασμο καυσιμων.Κατα την γνωμη μου παντως αυτο ειναι και ως μετρο πιεσης για να δωσει το κρατος τα ωφειλομενα που εχουν φτασει πλεον τα 9,000,000Ε!!Tα νησια θα την πληρωσουν παλι την...''νυφη'' αλλα δεν φταει η εταιρια που εδω και 20 χρονια ειναι απο τις λιγες που εξυπηρετει την αγονη, αλλα το κρατος για την κατασταση που εχει φτασει να φερνει τις εταιριες στα ορια τους και πολυ περισσοτερο να μην νοιαζεται για το τι συνεπειες μπορουν να εχουν τα νησια μας και οι κατοικοι τους.....

helatros68
24-02-2009, 20:11
Αν και μάλλον είμαι εκτός θέματος συμφωνώ κατηγορηματικά με τον Vortigern σε ότι αφορά την γραμμή της Κασου τουλάχιστον. Ύστερα από 14 χρόνια γυρίσαμε πάλι πίσω σε άλλες εποχές.

marsant
24-02-2009, 20:26
Σε τι ομως ρε παιδια γυρισε η γραμμη σε αλλες εποχες?Επειδη μειωθηκε (με το ΡΟΔΑΝΘΗ) η αποσταση για την Κασο και Καρπαθο 6 ολοκληρες ωρες??Η μηπως το Ιεραπετρα και το Κορναρος ειναι καλυτερα πλοια απο το Ροδανθη?Μην τρελαθουμε κιολας....Οτι θα επρεπε η γραμμη να εχει πιο νεα πλοια να το δεχτω, οχι ομως οτι με την εισοδο της G.A ferries γυρισε σε αλλες εποχες....Η Λανε ηταν πριν οχι η Blue Star Ferries...........

Vortigern
24-02-2009, 20:28
Σε μερικα θα συμφωνησω... αλλα την χαλκη γιατι την εβγαλαν απεξω?Πως εξυπηρετητε αυτο το νησι τωρα?

helatros68
24-02-2009, 20:36
Ότι επί 14 χρόνια ήξερες πότε θα φύγεις και πότε θα φτάσεις. Υπήρχε συνέπεια και διάθεση για εξυπηρέτηση ακόμα και για τους δύσκολους μήνες του χειμώνα. Μιλώ συγκεκριμένα για την Κασο όπου υπάρχει μια ιδιαιτερότητα με το λιμάνι του νησιού. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο εδώ.Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την άποψη στείλε μου pm.

marsant
24-02-2009, 20:38
Φιλε Θαναση σε αυτο φταει το Υπουργειο και οχι η καθε εταιρια.Οταν βγηκε η προκηρυξη απο το υπουργειο για τον διαγωνισμο εγραφε για Κασο-Καρπαθο-Διαφανη-Ροδο και δεν ανεφερε πουθενα την Χαλκη.Δεν γινεται να εχουν υπογραψει οι εταιριες και να μην ποιανουν την Χαλκη επειδη ετσι τους αρεσει.Επειδη η Χαλκη εξυπηρετειται απο τοπικα πλοια της Ροδου δεν θελησαν οι κυριοι του ΥΕΝ να μπει η Χαλκη στον διαγωνισμο.Κατα την γνωμη μου αυτο ειναι ενα τεραστιο λαθος και πρεπει να πεσουν καποια στιγμη κεφαλια εκει στο ΥΕΝ......

Vortigern
24-02-2009, 20:48
Φιλε Θαναση σε αυτο φταει το Υπουργειο και οχι η καθε εταιρια.Οταν βγηκε η προκηρυξη απο το υπουργειο για τον διαγωνισμο εγραφε για Κασο-Καρπαθο-Διαφανη-Ροδο και δεν ανεφερε πουθενα την Χαλκη.Δεν γινεται να εχουν υπογραψει οι εταιριες και να μην ποιανουν την Χαλκη επειδη ετσι τους αρεσει.Επειδη η Χαλκη εξυπηρετειται απο τοπικα πλοια της Ροδου δεν θελησαν οι κυριοι του ΥΕΝ να μπει η Χαλκη στον διαγωνισμο.Κατα την γνωμη μου αυτο ειναι ενα τεραστιο λαθος και πρεπει να πεσουν καποια στιγμη κεφαλια εκει στο ΥΕΝ......

Ενταξει αμα ειναι ετσι τα πραγματα καλος...

mike_rodos
24-02-2009, 20:57

Δυστιχώς η Χάλκη εξυπηρετείτε με τα 2 καϊκια από το λιμάνι της Κάμειρου Σκάλας και από το Παναγιά Σπηλιανή (δεν είμαι σίγουρος αν λέγεται έτσι) κάθε Σάββατο 15:00 από το λιμάνι της Ρόδου. Αυτό θα πεί άγωνη γραμμή... Να θες να πάς Πειραιά...

jvrou
27-02-2009, 17:14
Ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθεί το αυριανό δρομολόγιο του;;

jvrou
28-02-2009, 17:16
Έμαθα πως δεν θα πραγματοποιηθεί το σημερινό δρομολόγιο επειδή πάει για δεξαμενισμό. Ισχύει?? και αν ναι θα αντικατασταθεί από κάποιο?

speedrunner
28-02-2009, 17:28
Την τρίτη το Νταλιάνα θα κάνει δρομολόγιο για Πάρο - Νάξο - Ίο - Σίκινο - Φολέγανδρο - Σαντορίνη - Ανάφη.

Notis
28-02-2009, 18:06
Είδα την Ρομίλντα να μπαίνει στο λιμάνι του Πειραιά, σήμερα ακριβώς στις 11.30.
Πετάχτηκα για λίγες ώρες με το ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ μέχρι την Αίγινα, και την περιμέναμε να περάσει για να βγούμε.
Ερχόταν απο δρομολόγιο;

thanos75
28-02-2009, 18:20
Την τρίτη το Νταλιάνα θα κάνει δρομολόγιο για Πάρο - Νάξο - Ίο - Σίκινο - Φολέγανδρο - Σαντορίνη - Ανάφη.
Και το δρομολόγιο της άγονης της Δωδεκανήσου την Τετάρτη ποιό πλοίο θα την κάνει?

speedrunner
28-02-2009, 19:26
Είδα την Ρομίλντα να μπαίνει στο λιμάνι του Πειραιά, σήμερα ακριβώς στις 11.30.
Πετάχτηκα για λίγες ώρες με το ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ μέχρι την Αίγινα, και την περιμέναμε να περάσει για να βγούμε.
Ερχόταν απο δρομολόγιο;

Επέστρεφε απο δυτικές Κυκλάδες.

taxman
02-03-2009, 13:40
Επέστρεφε απο δυτικές Κυκλάδες.
ΚΑΚΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΥΡΙΟ Η ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΔΑΝΘΗ

captain 83
02-03-2009, 14:03
Αύριο το δρομολόγιο του ΡΟΜΙΛΝΤΑ θα γίνει από το ΝΤΑΛΙΑΝΑ στις 19:00.

speedrunner
02-03-2009, 17:39
Αύριο το δρομολόγιο του ΡΟΜΙΛΝΤΑ θα γίνει από το ΝΤΑΛΙΑΝΑ στις 19:00.

Δεν είναι ακριβώς το δρομολόγιο του Ρομίλντα καθώς τις Τρίτες το Ρομίλντα πήγαινε απο δυτικές Κυκλάδες ενώ αύριο θα πάει απο Παροναξία.

BEN BRUCE
15-03-2009, 23:24
Ρομιλντα ξημερωματα 18 μαρτιου 2007 στην παρο
32859

Thanasis89
15-03-2009, 23:48
Για κάποιο λόγο ο Ben έχει πολλά κέφια τελευταία ! Θα το ερευνήσω ! :D

Παρεπιπτόντως έχουν τα ίδια χειριστήρια με τον ποιητή... Ένεκα το κανάλι λέτε ; :rolleyes: KAMEWA και τα δύο. Απλά το ποιητή είναι για εσωτερικό χώρο.

32865

jvrou
16-03-2009, 17:58
Ρομιλντα ξημερωματα 18 μαρτιου 2007 στην παρο

Κυκλαδίτικη μαγεία...

BEN BRUCE
16-03-2009, 18:25
romilda καθρεφτης δυναμικος και διαχρονικος
32942

BEN BRUCE
16-03-2009, 18:37
Ρομιλντα control room, ηλεκτροστασιο,μειωτηρες.Πριν 2 χρονια ειπατε τιποτα για καθαριοτητα κτλ για αγονοπλοιο?Λαμπει!
32946

32947

32948

marsant
16-03-2009, 18:54
Σε ευχαριστουμε BEN για τις φωτο, και εκτος απο αυτα που γραφεις για την ΡΟΜΙΛΝΤΑ, θελω να προσθεσω οτι ειναι απο τα λιγο καλοταξιδα βαπορια στην ακτοπλοια μας!

parianos
16-03-2009, 20:02
Βλεπω πρωτη φορα τις φωτο του μηχανοστασιου, δεν τα εχω ξαναδει ετσι...

Thanasis89
16-03-2009, 20:05
Τέτοια δείχνε μας για να μας φτιάχνεις :D ! Μπράβο τους ! Πολύ όμορφες φωτογραφίες !

plori
16-03-2009, 21:44
Τέτοιο καθαρό και φρεσκοβαμένο μηχανοστάσιο δεν φανταζόμουν οτι υπάρχει στην εμπορική ναυτιλία ,μου θύμιζε τα μηχανοστάσια που μας έβαζαν να βάφουμε στο πολεμικό ναυτικό οταν θα είχαμε επιθεώρηση.Μπράβο στο πλήρωμα μηχανής:D

BEN BRUCE
16-03-2009, 21:57
A' μηχανικος τοτε ,πριν 2 χρονια ,ηταν ο Ηρακλης Παλαιολογος,πρεπει να εχει παρει συνταξη.

Thanasis89
16-03-2009, 22:27
A' μηχανικος τοτε ,πριν 2 χρονια ,ηταν ο Ηρακλης Παλαιολογος,πρεπει να εχει παρει συνταξη.

Ο παλιός είναι αλλιώς... ;)

Νικόλας
25-03-2009, 18:28
Και δύο φώτο από εμένα εχθές στο μεγάλο λιμάνι :D
33837
33838

τσιβας
25-03-2009, 19:22
Α' Μηχανικος τοτε ηταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, παλια καραβανα
στο F/B Romilda, απο Α/Β. Τωρα πραγματι εχει παρει συνταξη.

dimitris
29-03-2009, 22:48
Απο μια αλλη οπτικη γωνια...
στο Μαρινο και στον φιλο Μιχαλη απο Ροδο!
34207

marsant
29-03-2009, 22:53
Aρχοντας οπως παντα ο φιλος Δημητρης!Μακαρι να το δουμε να ξαναταξιδευει..

Nissos Mykonos
29-03-2009, 23:04
Δημήτρη τα έκανες πάλι τα μαγικά σου!!!Καταπληκτική φωτογραφία!!!

mike_rodos
30-03-2009, 06:22
Απο μια αλλη οπτικη γωνια...
στο Μαρινο και στον φιλο Μιχαλη απο Ροδο!

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη... Είναι το μοναδικό πλοίο της GA FERRIES που έχει έρθει Δωδεκάνησα και δεν έχω ταξιδέξει ποτέ μαζί του... :(

nkr
30-03-2009, 11:45
Εχει παρει καποια αγονη φετος το ROMILDAκι?

marsant
30-03-2009, 13:27
Οχι δεν εχει παρει και περιμενει και αυτο τι θα γινει οπως και τα υπολοιπα πλοια της εταιριας.Παντως το Ρομιλντακι λειπει πολυ απο τις κυκλαδες και ιδιαιτερα στα μικρα νησια που προσεγγιζε, καθως οι νησιωτες το εχουν αγαπησει και τους ειχε γινει συνηθεια εδω και πολλα χρονια.Οτι καιρο και να ειχε εριχνε καταπελτη σε οποιοδηποτε λιμανι, ενω τα αλλα παιρναγαν και σφυριζαν.....

nkr
30-03-2009, 15:12
Σωστα φιλε marsant συμφωνω και εγω με αυτα που λες μας εχει λειψει το καραβι αυτο.

speedrunner
30-03-2009, 16:43
Οχι δεν εχει παρει και περιμενει και αυτο τι θα γινει οπως και τα υπολοιπα πλοια της εταιριας.Παντως το Ρομιλντακι λειπει πολυ απο τις κυκλαδες και ιδιαιτερα στα μικρα νησια που προσεγγιζε, καθως οι νησιωτες το εχουν αγαπησει και τους ειχε γινει συνηθεια εδω και πολλα χρονια.Οτι καιρο και να ειχε εριχνε καταπελτη σε οποιοδηποτε λιμανι, ενω τα αλλα παιρναγαν και σφυριζαν.....

Συγνώμη που θα το πω, αλλά ας φύγει και πιστέψτε με δεν θα μου λείψει καθόλου...

nkr
30-03-2009, 16:59
Γιατι εχεις καποια εμπειρια απο το καραβι?

speedrunner
30-03-2009, 17:05
Γιατι εχεις καποια εμπειρια απο το καραβι?

Φυσικά...τις ατελείωτες ώρες ταξιδιού για Φολέγανδρο,:mad:

MF2000gr
30-03-2009, 17:06
Καλα ας κανει οτι φευγει να ερθει κανενας Κοραης και με τον πρωτο καιρο να βγειτε ολοι κιτρινοι και ανασκελα και τοτε τα ξαναλεμε.

nkr
30-03-2009, 17:07
Ενταξει εχει σοβαρο προβλημα με την ταχυτητα του αλλα ενταξει ειναι σχετικα καλο καραβι.

jvrou
30-03-2009, 17:17
Φίλε speedrunner δεν θα σου άρεσε να έχεις 2 φορές την εβδομάδα τον Κοραή και άλλες 2 τη Ρομίλντα?? Τουλάχιστον εγώ για την Σίκινο θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Η Ρομίλντα ποιάνει ότι καιρό να έχει και δεν χάνει δρομολόγια... Ο χειμώνας είναι δύσκολος.. Και σίγουρα όλοι μας έχουμε αναθεματίσει κάθε φορά που μπαίνουμε...

Υ.Γ επειδή αναφέρθηκε για το αν πήρε κάποια άγονη, βγήκαν τα αποτελέσματα των άγονων?? και αν ναι που μπορώ να τα δω?

nkr
30-03-2009, 17:20
Η δικη μου αποψη ειναι οτι προτιμοτερο ειναι το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ παρα το ROMILDA.

dimitris
Φίλε speedkiller δεν θα σου άρεσε να έχεις 2 φορές...
ο speedrunner ειναι jvrou τα αποτελεσματα αν δεν κανω λαθος την Τεταρτη 01/04 εχει Σ.Α.Σ

Speedkiller
Φίλε speedkiller δεν θα σου άρεσε να έχεις 2 φορές την εβδομάδα τον Κοραή και άλλες 2 τη Ρομίλντα?? Τουλάχιστον εγώ για την Σίκινο θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Η Ρομίλντα ποιάνει ότι καιρό να έχει και δεν χάνει δρομολόγια... Ο χειμώνας είναι δύσκολος.. Και σίγουρα όλοι μας έχουμε αναθεματίσει κάθε φορά που μπαίνουμε...

Υ.Γ επειδή αναφέρθηκε για το αν πήρε κάποια άγονη, βγήκαν τα αποτελέσματα των άγονων?? και αν ναι που μπορώ να τα δω?

Βρε παιδια χαλαρώστε!!!Εγώ δεν μίλησα καν!!!:D

nkr
30-03-2009, 17:22
Πες να ακουσουμε και την αποψη σου.:D

speedrunner
30-03-2009, 17:37
Φίλε speedkiller δεν θα σου άρεσε να έχεις 2 φορές την εβδομάδα τον Κοραή και άλλες 2 τη Ρομίλντα?? Τουλάχιστον εγώ για την Σίκινο θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Η Ρομίλντα ποιάνει ότι καιρό να έχει και δεν χάνει δρομολόγια... Ο χειμώνας είναι δύσκολος.. Και σίγουρα όλοι μας έχουμε αναθεματίσει κάθε φορά που μπαίνουμε...

speedrunner εδώ,
Προσωπικά θα προτιμούσα να μην έχω καθόλου Ρομίλντα και να έχει κάποιο άλλο πλοίο, αλλά και το σενάριο που λες είναι καλό για να υπάρχει και η επιλογή του επιβάτη. Να επιλέξει αν θέλει να ταξιδέψει με Ρομίλτα και όχι θέλοντας και μη να μπαίνει μέσα γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.
Και μην το καταδικάζουμε το Κοραής ακόμη δεν ξεκίνησε για εμάς.

nkr
30-03-2009, 17:42
Για Φολεγανδρο εχει μονο το ROMILDA?

speedrunner
30-03-2009, 17:45
Για Φολεγανδρο εχει μονο το ROMILDA?

Συμβατικό ναι! και τον χειμώνα που δεν δουλεύουν τα ταχύπλοα τι να κάνεις...:sad::sad::sad:

nkr
30-03-2009, 17:47
Ειναι ενα προβλημα και αυτο.Πιστευω πως θα σας βοηθησει το ΑΔΑΜΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ.

jvrou
30-03-2009, 17:58
Βρε παιδια χαλαρώστε!!!Εγώ δεν μίλησα καν!!!:D

Χίλια συγγνώμη μπέρδεψα τα ονόματα.. Το διορθωσα...

jvrou
30-03-2009, 18:02
Πάντως όσον αφορά τα νησιά μας, Σίκινο και Φολέγανδρο εκκρεμεί νομίζω και το δρομολόγιο Πάρο-Νάξο-Ίο-Σίκινο-Φολέγανδρο-Σαντορίνη-Ανάφη... Για εκεί υπάρχει πρόθεση από άλλη εταιρία ή και εκεί Κοραής?? ή μήπως Ρομίλντα??

nkr
30-03-2009, 18:05
Εκει ειναι το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ αν δεν κανω λαθος.

plori
30-03-2009, 18:10
Οχι φίλοι μου να μας λείπει και το Ρομίλντα πρός Θεού!!!!

speedrunner
30-03-2009, 18:26
Οχι φίλοι μου να μας λείπει και το Ρομίλντα πρός Θεού!!!!

Πες τα ρε φίλε και θα με τρελάνουν

ΥΓ. Φίλε nkr κάνε ένα κόπο να διαβάσεις και το θέμα του Αδαμάντιου Κοραή

marsant
30-03-2009, 18:38
Και ομως φιλοι μου οσο και νας φαινεται περιεργο το βαπορι λειπει πολυ, μαλιστα χθες αρκετοι κατοικοι της Αναφης επαιρναν τηλ σε γνωστο πρακτορειο της Σαντορινης και ρωταγαν ποτε θα ξαναμπει.

speedrunner
30-03-2009, 18:44
Και ομως φιλοι μου οσο και νας φαινεται περιεργο το βαπορι λειπει πολυ, μαλιστα χθες αρκετοι κατοικοι της Αναφης επαιρναν τηλ σε γνωστο πρακτορειο της Σαντορινης και ρωταγαν ποτε θα ξαναμπει.

καλά μην τρελαθούμε, η Ανάφη έχει την καλύτερη σύνδεση τώρα, Πειραιά Σαντορίνη Ανάφη, απο 18 ώρες 9,5 και με τι καράβι, μην λέμε ότι θέλουμε.

marsant
30-03-2009, 19:04
A καλα το Πρεβελης με το Ρομιλντα ειναι η μερα με την νυχτα αυτο δεν χωραει σηζητηση, ομως οι ανθρωποι επερναν τηλ και ρωταγαν απο την αγωνια τους γιατι δεν περναει το Ρομιλντα που το ειχαν 3 φορες την εβδομαδα και οχι 1 φορα που ειναι τωρα το Πρεβελης, και δεν ξερουν και αν ξαναπερασει:confused:

nkr
30-03-2009, 19:14
Σωστα ρε παιδια το ROMILDA ειναι ενα αναποσπαστο κομματι της ζωης των κατοικων των αγονων γραμμων που εξυπηρετει λογικο ειναι να το θελουν πισω οι ανθρωποι.

speedrunner
30-03-2009, 19:30
A καλα το Πρεβελης με το Ρομιλντα ειναι η μερα με την νυχτα αυτο δεν χωραει σηζητηση, ομως οι ανθρωποι επερναν τηλ και ρωταγαν απο την αγωνια τους γιατι δεν περναει το Ρομιλντα που το ειχαν 3 φορες την εβδομαδα και οχι 1 φορα που ειναι τωρα το Πρεβελης, και δεν ξερουν και αν ξαναπερασει:confused:

2 φορές την εβδομάδα ήταν το Ρομίλντα 2 φορές είναι και το Πρέβελης

nikolas200
31-03-2009, 19:23
Συμφωνώ με τον φίλο speedrunner. Μακριά απο την Φολ/δρο ΡΟΜΙΛΝΤΑ. Δεν ξέρετε τι έχουμε τραβήξει εμείς που ταξιδεύουμε άγονη γραμμή τοσα χρόνια

giannisk88
31-03-2009, 23:54
Εδώ που τα λέμε παιδιά καλύτερα Πρέβελης παρα Ρομίλντα!!!!Κλάσεις ανώτερο!!!

noulos
01-04-2009, 00:19
Η ξεκούραση συνεχίζεται!
Αφιερωμένη σε όσους λείπει!

nickosps
01-04-2009, 00:43
Η αλήθεια είναι ότι μας λείπει να τη βλέπουμε να ταξιδεύει ακούραστη στο Αιγαίο:( Ευχαριστούμε...

nkr
01-04-2009, 15:00
Ειναι πραγματικα κριμα να βλεπεις παροπλισμενα καραβια:(,ενω οταν ηταν στην ενεργο δραση καλυπταν τοσα μιλια για τις αγονες γραμμες.

nikolas200
01-04-2009, 19:20
Ειναι αλήθεια οτι μας λείπει. Κακά τα ψέμματα. Παρ όλα τα μειονεκτήματα του που έχουν ειπώθει στο forum επί το πλείστον εξυπηρέτησε για πολλά χρόνια ακούραστα τους κατοίκους της άγονής γραμμής. Και βέβαια το πλοίο από μόνο του δεν φταίει. Εαν έιχε καλύτερο πλοιοκτήτη μπορεί τώρα να μιλούσαμε για ένα απο τα καλύτερα πλοία της Ελληνικής ακτοπλοίας. Παρ όλα αυτά όμως το πλόιο έχει αφήσει ανεξήτηλο σημάδι στις καρδίες όλων αυτών που ταξιδεύουν στο Νότιο Αιγαίο και κυρίως αυτών της άγονης γραμμής που πολλές φορές ήταν το μόνο μεταφορικό μέσο, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, που πολλές φορές περίμεναν να το δούνε να προβάλλει στο εκάστοτε λιμάνι

opelmanos
02-04-2009, 21:22
Εχουμε κανένα νέο για το πλοίο μας?

Speedkiller
07-04-2009, 15:25
Για που το βαλε το Romilda???

nkr
07-04-2009, 15:47
Απ οτι ειδα δεν πρεπει να πηρε αγονη φετος, για να δουμε τι θα απογινει με αυτο το καραβι τελικα.Μηπως φιλε speed γνωριζεις που πηγε?

opelmanos
08-04-2009, 20:30
Που βρίσκεται η ΡΟΜΙΛΝΤΑ?Γνωρίζει κανείς κάτι?

dimitris
08-04-2009, 20:36
Που βρίσκεται η ΡΟΜΙΛΝΤΑ?Γνωρίζει κανείς κάτι?
Χθεσινη (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=190803&postcount=343) ...

tasos_33
16-04-2009, 19:17
Ο ais το δειχνη τωρα κοντα στα ψαρα,ξερει κανεις τι γινεται:?:

dimitris
16-04-2009, 19:24
Ο ais το δειχνη τωρα κοντα στα ψαρα,ξερει κανεις τι γινεται:?:

Φιλε tasos_33 και μια μερα το εδειχνε στην Ελευσινα εκει που ηταν δεμενο το Γεωργιος Εξπρες...
η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη πριν λιγο 18:42 για την ακριβεια;)
35845

tasos_33
16-04-2009, 19:27
Τι να πω,μου εκανε εντυπωση και εμενα γιατι το εδειχνε με 19 μιλια.

Σ'ευχαριστο φιλε dimitri.

giorgos....
16-04-2009, 20:52
φίλε tasos_33 εμένα πιο πολύ εντύπωση θα μου έκανε το οτι το έδειχνε να κινείται με 19 κόμβους παρά οτι το ήταν στα Ψαρά..;);)

τα έχει αυτά το ais

tasos_33
16-04-2009, 20:56
Αυτο ακριβως ειπα και εγω παραπανω.

rjjjh2004
07-05-2009, 14:47
Pride of Canterbury στο λιμάνι της Νιος!:D
38105

38107

38108

38109

opelmanos
07-05-2009, 15:11
.Καπνιστή καπνιστή η κοπέλα μας,μου θυμίζει τη κοπέλα μου που καπνίζει τόσο πολυ.Πολύ ωραίες φωτό,Ευχαριστούμε πολυ φίλε μου

f/b kefalonia
07-05-2009, 15:28
Πολυ ομορφες φωτογραφειες!!!!ευχαριστουμε πολυ!!!!!!

xidianakis
10-05-2009, 14:27
θα ταξιδεψει φετος η ρομιλνταρα ή θα μεινει δεμενη???

hsw
10-05-2009, 17:15
θα ταξιδεψει φετος η ρομιλνταρα ή θα μεινει δεμενη???

το πιο πιθανό είναι να δρομολογηθεί από Βόλο/Αγ.Κων/νο για Βόρειες Σποράδες

opelmanos
10-05-2009, 21:02
το πιο πιθανό είναι να δρομολογηθεί από Βόλο/Αγ.Κων/νο για Βόρειες ΣποράδεςKαλά εκεί δεν είναι το ΣΚΙΑΘΟΣ?

Dimitrisvolos
10-05-2009, 21:47
Kαλά εκεί δεν είναι το ΣΚΙΑΘΟΣ?
Ειναι το Εξπρές Σκιαθος αλλα μαλλον θα ειναι και το Ρομιλντα......
οπως δηλώθηκε και στο ΣΑΣ

rjjjh2004
12-05-2009, 11:17
Θυμάμαι όταν πρωτοταξίδεψα με την Ρομίλντα (επίσης αποκαλούμενη Βρωμίλντα) για Πειραιά-Αστυπάλαια, στη σκάλα προς τις καμπίνες υπήρχαν κολλημένες 2 αφίσες (αγγλικά και γαλλικά) αρχαιολογικής αξίας τις οποίες φωτογράφησα:
"Μην μεταφέρετε ζώα από Αγγλία σε Γαλλία - κίνδυνος λύσσας"! Προφανώς αναφερόταν σε κρούσματα της ασθένειας τις αρχές της δεκαετίας του '70, όταν η Ρομίλντα ως Pride of Canterbury έκανε το δρομολόγιο Αγγλία-Γαλλία. Κανείς όμως στην Ελλάδα στο πλαίσιο συντήρησης, ανακατασκευής ή απλού ελαιοχρωματισμού δεν άγγιξε τις εν λόγω αφίσες. Ίσως γιατί στα πλοία της εν λόγω εταιρίας δεν γίνονται σπατάλες για συντήρηση... Θεωρούνται περιττές!

http://www.nautilia.gr/forum/images/misc1/progress.gif

marsant
12-05-2009, 11:21
Η αφισα υπαρχει ακομα?Που κολλαει η συντηρηση με την αφισα?

rjjjh2004
12-05-2009, 11:25
1. Λογικά υπάρχει ακόμα,
2. Αν δεν είχαν αφήσει ακόμα όλες τις βρώμικες ταπετσαρίες τοίχου, τα πράσινα τριμένα βελούδινα καθίσματα από αγγλικό παμπ και τις τουαλέτες που να θυμίζουν στρατόπεδο νεοσυλλέκτων, ίσως να είχαν φροντίσει να τις ξηλώσουν.... Αλλά το πλοίο αυτό ταξιδεύει με την ξενοδοχειακή υποδομή που χτίστηκε... Η οποία είναι πλέον γηραιότερη των 35 ετών!

DimitrisT
14-05-2009, 13:58
Η Ρομίλντα στο Βαθύ της Σάμου 2/8/07

nikosnasia
14-05-2009, 21:53
ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2003-2004. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΟ.
39231

39233

opelmanos
14-05-2009, 22:08
Ωραίες οι φωτό.Το Νοέμβριο του 2004 δεν ήταν?Ποιό πλοίο είχε αντικαταστήσει?

nikosnasia
14-05-2009, 22:26
ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΜΙΛΕΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ & ΤΟ 2003 & ΤΟ 2004.

Dimitrisvolos
14-05-2009, 22:28
Πρεπει να ερχοταν και Βολο τοτε . αν δεν κανω λαθος

nikosnasia
14-05-2009, 22:30
ΤΟ ΜΙΛΕΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΙΑΘΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΜΙΛΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.

opelmanos
14-05-2009, 22:34
Γνωρίζει κανείς αν έκανε ποτέ ΧΙΟ-ΜΥΤΗΛΗΝΗ?Δεν θυμάμαι εγώ κάτι πάντως μήπως κανένας αλλος πατριώτης??

opelmanos
15-05-2009, 08:07
Μιa foto apo to

BEN BRUCE
19-05-2009, 19:29
ROMILDA στον πειραια ενα βραδυ

40016

opelmanos
19-05-2009, 21:11
Yπέροχη φωτό αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει ξαναανέβει.Μήπως υπάρχει καμία φωτό που καπνίζει πολύ έντονα?

opelmanos
19-05-2009, 21:27
Πάρτε 1 που βρήκα και αν υπάρχει καμία με ποιό έντονο κάπνισμα ανεβάστε την

40038

dimitris
19-05-2009, 21:33
opelmanos μπορεις να μας δωσεις και την πηγη της φωτογραφιας? ή ειναι δικη σου?

BEN BRUCE
19-05-2009, 21:49
Σας βαζω μια που καπνιζει αν και θα μπορουσε περισσοτερο γιατι ειμαστε στον χειμωνα του 2006 και η ρομι παει με δυο μηχανες

40039

marsant
19-05-2009, 21:50
Ατελειωτη η Ρομιλνταρα!Πολυ ωραια φιλε BEN!

AIOLOS KENTERIS II
19-05-2009, 21:54
Σας βαζω μια που καπνιζει αν και θα μπορουσε περισσοτερο γιατι ειμαστε στον χειμωνα του 2006 και η ρομι παει με δυο μηχανες

40039Τελια η φωτο BEN !!!Αλα γιατι λες οτι παει με 2 μιχανες 2 δεν εχει παντα σε λειτουργια η ειχε καμια βλαβι τιν εποχι εκινει ??

opelmanos
19-05-2009, 21:56
opelmanos μπορεις να μας δωσεις και την πηγη της φωτογραφιας? ή ειναι δικη σου?Μου την έστειλε ένας φίλος μου.

BEN BRUCE
19-05-2009, 21:58
Yπέροχη φωτό αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει ξαναανέβει.Μήπως υπάρχει καμία φωτό που καπνίζει πολύ έντονα?

Δεν εχει ξανα ανεβει αυτη η φωτο του ROMILDA εδω στο NAUTILIA, ισως παλαιοτερα σε αλλο forum, αλλα η φωτο ειναι δικη μου

opelmanos
19-05-2009, 22:01
Τέλειες πάντως και οι 2 που έβαλες.ΑΝ έχεις και άλλες καπνιστές φωτό ρίξτες

BEN BRUCE
19-05-2009, 22:24
ROMILDA φυμε για τον opelmanta αλλα μη ζητησεις αλλη γιατι εγινε τεκες το φορουμ και με τα ρεμπετικα ως γνωστον δεν τα παω καθολου καλα

40041

opelmanos
19-05-2009, 22:26
Τhanks BEN

BEN BRUCE
19-05-2009, 22:30
Δειτε και μια εξωτερικη τετρακλινη του ROMILDA η οποια κοιτα εκει που ειναι τα πολλα παραθυρα.Για αυτους που λενε κακα για το βαπορι.

40042

BEN BRUCE
19-05-2009, 22:33
ROMILDA αποψη της γεφυρας

40043

Νικόλας
19-05-2009, 22:35
ώραιεσ φώτο ΒΕΝ
χχαχα πείτε μου ότι αυτός ο μοχλός δεξιά είναι τιμόνι??

BEN BRUCE
19-05-2009, 22:36
Τελια η φωτο BEN !!!Αλα γιατι λες οτι παει με 2 μιχανες 2 δεν εχει παντα σε λειτουργια η ειχε καμια βλαβι τιν εποχι εκινει ??

Γιατι ειναι παγκοσμιος γνωστο ,που λεει και ο καπτα μακης καλη του ωρα ,οτι η ROMILDA εχει τρεις μηχανες και προπελες

Thanasis89
20-05-2009, 01:48
ώραιεσ φώτο ΒΕΝ
χχαχα πείτε μου ότι αυτός ο μοχλός δεξιά είναι τιμόνι??

Ναι Νικόλα αυτό είναι τιμόνι ! Κι εγώ όταν το είδα με τον Διονύση στον Κορνάρο ξαφνιαστήκαμε ! :D

nickosps
20-05-2009, 10:09
Μπράβο ρε Ben! Είσαι αρχηγός!

rjjjh2004
20-05-2009, 12:40
Yπέροχη φωτό αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει ξαναανέβει.Μήπως υπάρχει καμία φωτό που καπνίζει πολύ έντονα?Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε μερικές φωτογραφίες μου από το λιμάνι τις Ίου (καλοκαίρι 2005) που έχω ανεβάσει.... Εκεί να δεις καπνό κατά τη διαδικασία της πρόσδεσης!!!

opelmanos
20-05-2009, 14:50
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε μερικές φωτογραφίες μου από το λιμάνι τις Ίου (καλοκαίρι 2005) που έχω ανεβάσει.... Εκεί να δεις καπνό κατά τη διαδικασία της πρόσδεσης!!!Προσωπικά μου αρέσουν τα πλοία που βγάζουν πυκνό μαύρο καπνό.Είναι σαν να καίγεται αποθήκη με πλαστικά.Να έβγαζε και ο ΤΕΟ τόσο πολύ δεν θα θέλα τίποτα άλλο.Οσο για τις φωτογραφίες σου τις είδα και ήταν τέλειες.ΑΝ βρείς και άλλες με περισσότερο καπνό ανέβασε τες.Προς το παρών πάρε μία απ'το φουγάρο του40128

mike_rodos
20-05-2009, 16:55
Δειτε και μια εξωτερικη τετρακλινη του ROMILDA η οποια κοιτα εκει που ειναι τα πολλα παραθυρα.Για αυτους που λενε κακα για το βαπορι.

40042

Ωραία φώτο ben, αλλά μάλλον θα με πεις κακό... Το τραπεζάκι της φώτο είναι όλα τα λεφτά!8-) Το συρτάρι κρέμεται ή μου φαίνεται???:rolleyes:

.voyager
20-05-2009, 20:24
Κάπου στο Αιγαίο πριν χρόνια. Σκαναρισμένη.

40146

AIOLOS KENTERIS II
20-05-2009, 20:26

40146Φοβερι φωτο σε σινδιασμο με το χειμονειατικο τοπιο σε ευχαριστουμε !!

Vortigern
20-05-2009, 20:31

40146

Χρηστο αυτο που θαυμαζο περισσοτερο σε εσενα ειναι οτι εισαι ενα νεο παλικαρι και αρχειο το οποιο μπορει να θεωρηθη σπανιο και παλιο.Μπραβο και συνεχισε ετσι!Σε ευχαριστω πρωσωπικα για ολες τις ομορφιες που ανεβαζεις καθυμερινα

.voyager
20-05-2009, 20:39
Χρηστο αυτο που θαυμαζο περισσοτερο σε εσενα ειναι οτι εισαι ενα νεο παλικαρι και αρχειο το οποιο μπορει να θεωρηθη σπανιο και παλιο.Μπραβο και συνεχισε ετσι!Σε ευχαριστω πρωσωπικα για ολες τις ομορφιες που ανεβαζεις καθυμερινα

Mε τιμάνε τα λόγια σου, ειλικρινά. Είναι η καλύτερη "ανταμοιβή". Οι συγκεκριμένες είναι φωτογραφίες που τραβούσα από 8 ετών (αν το σκεφτείς ήμουν νιάνιαρο!), ταξιδεύοντας με τον πατέρα μου, με μια απλή μηχανή, δυστυχώς χωρίς zoom και πολυτέλειες και χωρίς να ξέρω τότε τι ακριβώς μου άρεσε στα ποστάλια (ενώ βρισκόμουν σε γκαζάδικα!). Ωστόσο, δεν έχω πολλές παλιές.
Σ΄ευχαριστώ και πάλι.

Vortigern
20-05-2009, 20:40
Mε τιμάνε τα λόγια σου, ειλικρινά. Είναι η καλύτερη "ανταμοιβή". Οι συγκεκριμένες είναι φωτογραφίες που τραβούσα από 8 ετών (αν το σκεφτείς ήμουν νιάνιαρο!), ταξιδεύοντας με τον πατέρα μου, με μια απλή μηχανή, δυστυχώς χωρίς zoom και πολυτέλειες και χωρίς να ξέρω τότε τι ακριβώς μου άρεσε στα ποστάλια (ενώ βρισκόμουν σε γκαζάδικα!). Ωστόσο, δεν έχω πολλές παλιές.
Σ΄ευχαριστώ και πάλι.

Απο τοσος ταξιδευα και εγω με τον πατερα μου αλλα προσφατα ανακαλυψα οτι ειμαι καραβολατρης

Και παλι να εισαι καλα και σε ευχαριστουμε!

opelmanos
21-05-2009, 16:21
ΜΕ την άπρη φορεσιά τoυ καλοκαίρι 200540263

noulos
23-05-2009, 22:40
Απο τοσος ταξιδευα και εγω με τον πατερα μου αλλα προσφατα ανακαλυψα οτι ειμαι καραβολατρης...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΝ ΧΑΜΕΝΑ!!! :-)

nikosnasia
18-06-2009, 19:20
29/3/2007 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
44464

nikosnasia
18-06-2009, 19:22
ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
44465

opelmanos
18-06-2009, 19:34
ΑΨΟΓΟΣ!!!!

Νικόλας
27-06-2009, 15:43
και αυτό εχθές εκεί στο λιμάνι περίμενε :D
46049

MILTIADIS
27-06-2009, 15:56
και αυτό εχθές εκεί στο λιμάνι περίμενε :D
46049
ωραια Νικολα!αυτο ξερουμε αν θα ξαναταξιδεψει?η' θα περιμενει για πολυ εκει?:D

Νικόλας
27-06-2009, 16:04
δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια ας μας πει όποιος γνωρίζει
αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το βαπόρι έχει τα μάυρα του τα χάλια και παρέα κάτι τόνους μύδια :p

xidianakis
27-06-2009, 16:37

40042
το συρταρι απο το κομοδινο κρεμετε ή μου φαινεται??

BEN BRUCE
27-06-2009, 17:02
Mαλλον σου φαινεται!

xidianakis
27-06-2009, 17:04
Mαλλον σου φαινεται!
αααααα!!! ειπα κ εγω!! λεω "μα ειναι δυνατον!!!".....:razz::grin:

BEN BRUCE
27-06-2009, 17:25
Mπορει να το χαλασα και εγω!Η κανα καλοπαιδο σε καμια πενταημερη!

opelmanos
27-06-2009, 21:41
Mπορει να το χαλασα και εγω!Η κανα καλοπαιδο σε καμια πενταημερη!E ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα.Μια φορά είχαμε πάει πενταήμερη και ταξιδεύαμε με τη Σαπφώ.Πιάναμε λοιπόν τα μπουγέλα από το κατάστρωμα και τα πετούσαμε στη θάλασσα,χτυπούσαμε καμπίνες μας κυνηγούσαν,αλλά ζημιές δεν κάναμε στο εσωτερικό παρα μόνο ένα ηλεκτρονικό που αχρηστέψαμε

Speedkiller
27-06-2009, 21:45
Για τη Romilda που γιορτάζει σήμερα!!!
46140

xidianakis
27-06-2009, 22:00
τα χρονια του πολλα κ απο εμενα μιας που δεν μπορω να ειμαι πειραια!!!

Speedkiller
27-06-2009, 22:01
τα χρονια του πολλα κ απο εμενα μιας που δεν μπορω να ειμαι πειραια!!!

Δεν λέω το πλοίο!Την χρήστη Romilda λεώ!:wink:

xidianakis
27-06-2009, 22:05
εεεε μα δν διευκρινισες κ εσυ φιλε speedkiller:wink:!!! τεσπα οποιος γιορταζει, τα χρονια πολλα κ απο εμενα!!:grin:

noulos
27-06-2009, 22:43
Είπα και' γω! Υπάρχει Αγία Ρομίλτντα; :lol:
Χρόνια πολλά στην φίλη μας λοιπόν!!!

opelmanos
28-06-2009, 07:00
Χρόνια πολλά και από εμένα

Leo
28-06-2009, 07:42
Άργησε μεν εδώ είναι δε... :D Χρόνια Πολλά Ρομίλντα!!

Αναχώρηση στις 06.10.07 ώρα 15:15

46205

gtogias
28-06-2009, 14:30
Για πολλούς από τα πλέον όμορφα πλοία της ακτοπλοϊας, η Ρομίλντα παίρνει το μπανάκι της ένα χειμωνιάτικο πρωινό του 2007 στη δεξαμενή Βασιλειάδη:

46283

gtogias
01-07-2009, 14:47
Η γνωστή χαϊδευτικά ως θωρηκτό, κοροϊδευτικά ως βρομίλντα μα πιο γνωστή ως φέρουσα μια από τις πιο ωραίες πλώρες που ταξιδεύουν στις ελληνικές θάλασσες, η Ρομίλντα εν πλω στον Σαρωνικό το Μάιο του 2007:

46860

Speedkiller
01-07-2009, 14:50
Η γνωστή χαϊδευτικά ως θωρηκτό, κοροϊδευτικά ως βρομίλντα μα πιο γνωστή ως φέρουσα μια από τις πιο ωραίες πλώρες που ταξιδεύουν στις ελληνικές θάλασσες, η Ρομίλντα εν πλω στον Σαρωνικό το Μάιο του 2007:

46860

Eξαιρετικός!!!:D

Rocinante
01-07-2009, 16:17
Η γνωστή χαϊδευτικά ως θωρηκτό Αλλωστε και το συγκεκριμενο βαψιμο παραπεμπει στα τρικ που εφαρμοζαν οι αντιπαλοι στον Β παγκοσμιο πολεμο προσπαθοντας να ξεγελασουν σχετικα με τις διαστασεις και το σχημα ενος πολεμικου που επλεε σε αποσταση.
Υπεροχη φωτο ευχαριστουμε.