Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μπλου Σταρ 1 [Blue Star 1]

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6

laz94
17-01-2009, 19:08
Κάθε εταιρεία κάνει συμβαση με εταιρείες οι οποιές "διαχειρίζονται" τα καταστήματα με φαγώσιμα στο πλοίο...όπως η hellenic έχει τα everest έτσι η blue star έχει τα goodies...

Ευχαριστώ Νίκο!;);)

leonidas
17-01-2009, 20:16
Και μην ξεχναμε και τα floc@fe στα Blue Star !

(sorry για το off topic)

Πισω στο θεμα μας...

Ergis
18-01-2009, 10:35
ειτε το πιστευεται ειτε οχι εκεινη την ημερα το προσπερασαμε με το νησος μυκονος:D:D:D.εχω ανεβασει αλλη μια και στο γκαλερι για λογαριασμο του μυκονος

Nissos Mykonos
18-01-2009, 10:46
ειτε το πιστευεται ειτε οχι εκεινη την ημερα το προσπερασαμε με το νησος μυκονος:D:D:D.εχω ανεβασει αλλη μια και στο γκαλερι για λογαριασμο του μυκονος
Ω!!!!Μπραβο στην μυκοναρα μας που προσπερασε το Blue Star 1!!!Μπραβο Γιωργο πολυ ωραια η φωτο!!!!

Ergis
18-01-2009, 10:49
μετα ομως μας ξαναπροσπερασε....αυτο το καραβι δεν πιανεται δυστυχως...ειναι προφανες οτι πηγαινε με μειωμενη ταχυτητα.οταν ηρθα εκεινη την ημερα εβαλα το αις να δω και ελεγε οτι το μπλου σταρ πηγαινε με 24 και το μυκονος με 26.....ε,λογικο δεν ειναι...

Nissos Mykonos
18-01-2009, 10:51
μετα ομως μας ξαναπροσπερασε....αυτο το καραβι δεν πιανεται δυστυχως...ειναι προφανες οτι πηγαινε με μειωμενη ταχυτητα.οταν ηρθα εκεινη την ημερα εβαλα το αις να δω και ελεγε οτι το μπλου σταρ πηγαινε με 24 και το μυκονος με 26.....ε,λογικο δεν ειναι...
Λογικο ειναι να προσπερασει την Μυκοναρα αφου οπως ειπες δεν πιανεται!!!Και η τελικη ταχυτητα του ειναι 28-29 κομβους!!Ενω του Μυκονος 27+!!

sylver23
19-01-2009, 00:21
καλα του μυκονος ειναι 25+ αλλα τσπ.εγω αλλο θελω να ρωτησω.οι αλληλοπροσπερασεις εγιναν λιγο εξω απο τον πειραια?μετα το σουνιο δλδ με πορεια για πειραια?

Ergis
19-01-2009, 12:56
οχι,το μυκονος προσπερασε καπου στο ελληνικο και μετα μας προσπερασε το μπλου σταρ ξανα λιγο πριν το στενο κυθνου και κεας.το μπλου σταρ πηγαινε για συρο και το μυκονος προς παρο απο πειραια.στην φωτογραφια εδω ειναι οταν μας κανει επιθεση και μας προσπερναει και στην φωτο στο γκαλερι ειναι οταν το προσπερασαμε εμεις.περασαμε παρα πολυ κοντα!!!!:shock::shock:

sylver23
19-01-2009, 19:17
α οκ ευχαριστω.το ρωτησα διοτι ειναι λογικο αμα ειχαν πορεια προς πειραια να γινονται αυτα καθως ειναι αναλογα ποιος εχει πρωτα αφιξη.

Ergis
19-01-2009, 19:59
να δουμε και τα 2 αδελφακια μαζι διπλα διπλα

Nissos Mykonos
20-01-2009, 12:52
Τρεις φωτογραφιες του βαπορα αφιερωμενες στον eliasaslan που ταξιδεψε μαζι του και στον Mike Rodos!!!
1η φωτο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=3039)
2η φωτο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=3038)
3η φωτο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=2866)

eliasaslan
20-01-2009, 15:10
Γιάννη ένα απέραντο ευχαριστώ ρε φίλε. Να είσαι πάντα καλά και να συνεχίζεις έτσι!! Αχ τι μου θυμίζεις τι μου θυμίζεις :D:D

mike_rodos
20-01-2009, 15:12
Τρεις φωτογραφιες του βαπορα αφιερωμενες στον eliasaslan που ταξιδεψε μαζι του και στον Mike Rodos!!!
1η φωτο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=3039)
2η φωτο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=3038)
3η φωτο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=2866)

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη! Να σε καλά φίλε μου... Μην μου ζητάς ανταπόδωση με hsw είναι δύσκολο και ακατόρθωτο για μένα.... Αλλά στις προσεχείς μέρες έρχεται κάτι καλό... ;););)

eliasaslan
20-01-2009, 15:18
Εδώ λοιπόν η παραγγελία που λέγαμε... Δεν θα φλυαρίσω πολύ.. Είναι ξέρετε πάρα πολύ ωραίο να βρίσκεσαι στο BS1 με όμορφη παρέα και να παραγγέλνεις ένα Club με θέα το Αιγαίο... την τράβηξα λίγο βιαστικά γιατί πεινούσα!!! Στους Corfu, Leo, Leonida, Nissos Mykonos, Scoufgian, Mike Rodos, Vortigern και σε όλους όσους θα ήθελαν να βρίσκονταν στη θέση μου... ( σε όλο το forum δηλαδή ) :D:cool:

27430

Nissos Mykonos
20-01-2009, 15:56
Εδώ λοιπόν η παραγγελία που λέγαμε... Δεν θα φλυαρίσω πολύ.. Είναι ξέρετε πάρα πολύ ωραίο να βρίσκεσαι στο BS1 με όμορφη παρέα και να παραγγέλνεις ένα Club με θέα το Αιγαίο... την τράβηξα λίγο βιαστικά γιατί πεινούσα!!! Στους Corfu, Leo, Leonida, Nissos Mykonos, Scoufgian, Mike Rodos, Vortigern και σε όλους όσους θα ήθελαν να βρίσκονταν στη θέση μου... ( σε όλο το forum δηλαδή ) :D:cool:

27430
Ηλια εγω θα βρισκομαι στην θεση σου το καλοκαιρι και θα τρωω φυσικα club!!Κατι αλλο ποσα ευρω εκανε το club?:D

scoufgian
20-01-2009, 16:05
Ηλια να σ ευχαριστησω παρα πολυ για το γευμα............:mrgreen::mrgreen:

mike_rodos
20-01-2009, 16:31
Να σε καλά Ηλία... Έλα στην Ρόδο να ανταποδώσω το κέρασμα αλλά σε γνήσιο! ;););)

Vortigern
20-01-2009, 17:41
Kαλο ηταν αλλα η πατατες ηταν αναλατες....Σε ευχαριστω παντος Ηλια

eliasaslan
20-01-2009, 17:59
Να στε καλά ρε παιδιά, Γιάννη φθηνό ήταν ρε φίλε, 5 ευρώ είχε!!

eliasaslan
20-01-2009, 18:11
Μία ακόμη φωτογραφία του βάπορα στο λιμάνι του Λακκίου της Λέρου ένα παγωμένο βράδυ... Αφιερωμένη στον pontios thessaloniki που ακόμη προσπαθεί να χονέψει το κυριακάτικο ποτήρι και στον finnpartner 1966 που του αρέσει το Λακκί :cool::D

27444

pontios thessaloniki
20-01-2009, 18:27
Nα εισαι καλα Ηλια, ευχαριστω για την αφιερωση:D

Nissos Mykonos
20-01-2009, 19:35
Μία ακόμη φωτογραφία του βάπορα στο λιμάνι του Λακκίου της Λέρου ένα παγωμένο βράδυ... Αφιερωμένη στον pontios thessaloniki που ακόμη προσπαθεί να χονέψει το κυριακάτικο ποτήρι και στον finnpartner 1966 που του αρέσει το Λακκί :cool::D

27444
Ωωωωω!!!Τελεια φωτο Ηλια να εισαι παντα καλα ρε φιλε!!!!

mike_rodos
30-01-2009, 15:55
Μετά τον Ηλία ας δούμε και μερικές φωτογραφίες του bs 1 από την Ρόδο... 10 λεπτά αμέσως μετά την άφιξη του bs paros, εμφανίστηκε και το bs 1 το οποίο αξίζει να σημειώσω πως ποτέ δεν είχα πετύχει στο λιμάνι... Ήθελα να πάω κοντά να τα φωτογραφίσω και τα 2 αλλά ο χρόνος πίεζε γιατί 08:00 πιάνουμε δουλειά!!!

28189

28190

28191

28192

28193

mike_rodos
30-01-2009, 15:57
και η συνέχεια....

28194

28195

28196

scoufgian
30-01-2009, 15:58
συνεχισε να πυροβολεις εσυ παιδι μου.........καλα το πας........α μην το ξεχασω !!!για το κοπο σου ,σε αποδεσμευω για 1 εβδομαδα απο τη φωτογραφηση στο λιμανι της Ροδου,ετσι για να ξεκουραστεις...........:p:p

Nissos Mykonos
30-01-2009, 16:05
Μιχαλη οι φωτο του βαπορα ειναι πολυ ομορφες,συνεχισε να μας αφηνεις αφωνους με τις φανταστικες φωτο σου απο την ομορφη Ροδου!!!

mike_rodos
30-01-2009, 16:06
συνεχισε να πυροβολεις εσυ παιδι μου.........καλα το πας........α μην το ξεχασω !!!για το κοπο σου ,σε αποδεσμευω για 1 εβδομαδα απο τη φωτογραφηση στο λιμανι της Ροδου,ετσι για να ξεκουραστεις...........:p:p

Tώρα που πήρα φόρα πως να σταματίσω Γιάννη, τα φρένα είναι χαλασμένα!!! :)

plori
30-01-2009, 17:34
Σε χθεσινή συνέντευξη νομαρχιακού συμβούλου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε οτι έχει έλθει σε επαφές για την προσέγγιση του BS στην Σίφνο.Πραγματικά μια εξέλιξη που εαν πραγματοποιηθεί και δεν μείνει μόνο στην σκέψη ή στην συζήτηση τότε ΄θα μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία.Ας περιμένουμε και θα δούμε...............:confused::confused:

plori
30-01-2009, 17:39
Σε χθεσινή συνέντευξη νομαρχιακού συμβούλου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε οτι έχει έλθει σε επαφές για την προσέγγιση του BS Σίφνο στο περασμά του πρός Σαντορίνη και αντίθετα.Ας ελπίζουμε οτι δεν θα παραμείνη στην συζήτηση ή στην ωραία σκέψη και θα δούμε αυτό το "κουκλί" στην Σίφνο.Βέβαια στην περιόδο αυτή πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται ας περιμένουμε και ας ελπίζουμε............:confused:

eliasaslan
30-01-2009, 19:42
Μιχάλη σε ευχαριστούμε πολύ για ακόμη μία φορά, ααα και να μην φτιάξεις τα φρένα μια χαρά ειναι έτσι!

Vortigern
30-01-2009, 20:33
Σε χθεσινή συνέντευξη νομαρχιακού συμβούλου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε οτι έχει έλθει σε επαφές για την προσέγγιση του BS Σίφνο στο περασμά του πρός Σαντορίνη και αντίθετα.Ας ελπίζουμε οτι δεν θα παραμείνη στην συζήτηση ή στην ωραία σκέψη και θα δούμε αυτό το "κουκλί" στην Σίφνο.Βέβαια στην περιόδο αυτή πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται ας περιμένουμε και ας ελπίζουμε............:confused:

Ετσι οπως τα λεει ο φιλος plori ειναι,νομιζω ειναι καιρος να το δημοσιευσουμε οτι συζητητε εντονα στο νησι.Αυτο ακουγεται απο τα Χριστουγεννα και σε μια ομιλια που ειχα τα Χριστουγεννα με αυτον τον νομαρχη καθως ειναι πολυ γνωστος σε μενα,μου ειπε οτι το παλευουμε να γινει αυτο και θα κανουμε οτι μπορουμε,μαλιστα ταξιδευαμε μαζι εκεινη την μερα και μ ειπε οτι παει να μιλισει με αρμοδιους.Η πιθανοτητα που λεμε ειναι οτι στο δρομολογιο Σαντορινη-Κω-Ροδο επειδη και το Blue star 1 αλλα και το 2 περνανε εξω απο την Σιφνο λενε να προσεγγιζει και στην Σιφνο...μακαρι να δουμε κατι τετοιο αυτο θα ειναι πραγματικα εξελιξη!!!Εγω και ο plori θα σας ενημερωνουμε συνεχως για τις εξελιξεις και για οτι ακουγετε εδω
Παντος το θεμα εχει παρει σοβαρη εξετασει.....θα δουμε...υπομονι.

vinman
31-01-2009, 11:31
....λίγο μετά την πρωινή βροχούλα...

28295

28296

28297

dimitris
31-01-2009, 11:37
Μανο στην τελευταια φωτο το εχουνε βαλει να φορτιση???:D:p

sea_serenade
31-01-2009, 12:10
Λογικό Δημήτρη, ταξίδι έχει μπροστά του. Να μείνει απο μπαταρία καταμεσής στο πέλαγος??? Ντροπή!!!!

laz94
31-01-2009, 17:35
....λίγο μετά την πρωινή βροχούλα...

28295

28296

28297

Τέλειες φωτο!
Έχω αρχίσει να το συμπαθώ και αυτό όπως το αδελφάκι του...:mrgreen::-D

mike_rodos
01-02-2009, 22:57
Σήμερα καθώς βρισκόμουν στο λιμάνι με ένα φιλαράκι και ερχόταν το ΝΤΑΛΙΑΝΑ και το σχολίαζα για τον θόρυβο, αλλά και για την σκουριά που έχει πάνω του... Λέω ευτηχώς που πλέον υπάρχουν τα blue star 1 και 2 και το ταξίδι είναι πολύ γρήγορο... Πετιέται μία κυρία από την διπλανή παρέα και μου κάνει... "Το blue star 2 είναι μόνο γρήγορο, για Κώ κάνει 2,5 ώρες ενώ το blue star 1 που ταξίδεψα πέρυσι έκανε 5,5 ώρες..." :confused: Εκεί έπαθα ένα σοκ!!! Και τις λέω "ότι αυτά που λέει δεν στέκουν γιατί εκτός ότι είναι παρόμοια πλοία έχουν και την ίδια ταχύτητα, αλλά και το ότι ταξίδεψε πέρυσι πάλι δεν στέκει γιατί ήταν στις βόρειες θάλασσες... Μήπως το μπερδέψατε με κάποιο άλλο πλοίο όπως το Διαγόρας που μετά την Κώ πιάνει και Νίσυρο και Τήλο...???" Και μου απαντάει "όχι δεν ξέρω εγώ που μπήκα!!!" Και απαντάω και εγώ "Μάλλον ΟΧΙ"... Τι άλλο θα ακούσω στην ζωή μου:confused:

hsw
01-02-2009, 23:12
υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ blue star 1 και blue star 2 (έστω και μικρή);

Nissos Mykonos
01-02-2009, 23:14
Σήμερα καθώς βρισκόμουν στο λιμάνι με ένα φιλαράκι και ερχόταν το ΝΤΑΛΙΑΝΑ και το σχολίαζα για τον θόρυβο, αλλά και για την σκουριά που έχει πάνω του... Λέω ευτηχώς που πλέον υπάρχουν τα blue star 1 και 2 και το ταξίδι είναι πολύ γρήγορο... Πετιέται μία κυρία από την διπλανή παρέα και μου κάνει... "Το blue star 2 είναι μόνο γρήγορο, για Κώ κάνει 2,5 ώρες ενώ το blue star 1 που ταξίδεψα πέρυσι έκανε 5,5 ώρες..." :confused: Εκεί έπαθα ένα σοκ!!! Και τις λέω "ότι αυτά που λέει δεν στέκουν γιατί εκτός ότι είναι παρόμοια πλοία έχουν και την ίδια ταχύτητα, αλλά και το ότι ταξίδεψε πέρυσι πάλι δεν στέκει γιατί ήταν στις βόρειες θάλασσες... Μήπως το μπερδέψατε με κάποιο άλλο πλοίο όπως το Διαγόρας που μετά την Κώ πιάνει και Νίσυρο και Τήλο...???" Και μου απαντάει "όχι δεν ξέρω εγώ που μπήκα!!!" Και απαντάω και εγώ "Μάλλον ΟΧΙ"... Τι άλλο θα ακούσω στην ζωή μου:confused: :)
Μιχάλη το Blue Star 1 να κάνει 5,5 ώρες για Κω??Λιγο τρελό είναι μάλλον πολύ τρελό..Τώρα για την κυρία που σου είπε ότι ταξίδεψε με τον βαπόρα και έκανε 5,5 ώρες και πέρυσι που όπως της είπες δεν ήταν στην Ελλάδα ας μην το συζητήσουμε...

eliasaslan
02-02-2009, 13:39
Φίλε Mike, σε φαντάζομαι πώς θα έκανες όταν άκουσες αυτή την κοτρόνα το δίχως άλλο.. τα πλοία που κάνουν 5.5 ώρες είναι 2.. Πρωτέας και Νταλιάνα.. Κοίτα, είναι και τα 3 μπλε σε κάποια σημεία, μπορεί να μπερδεύτηκε η κυρία.. :D

mike_rodos
02-02-2009, 15:04
Φίλε Mike, σε φαντάζομαι πώς θα έκανες όταν άκουσες αυτή την κοτρόνα το δίχως άλλο.. τα πλοία που κάνουν 5.5 ώρες είναι 2.. Πρωτέας και Νταλιάνα.. Κοίτα, είναι και τα 3 μπλε σε κάποια σημεία, μπορεί να μπερδεύτηκε η κυρία.. :D

Όχι Ηλία και το ΔΙΑΓΟΡΑΣ κάνει 5,5 ώρες από Κώ για Ρόδο όταν έχει ενδιάμεσα Νίσυρο και Τήλο!!!

eliasaslan
02-02-2009, 21:03
Τόσο πολύ? Με συγχωρείτε, δεν το ήξερα... Λογικό είναι θα μου πεις.. άλλη φορά παιδιά θα κοιτάω πρώτα το ais και μετά θα γράφω στο forum.. Αξίζει τότε Mike να πάρεις Lux στον Διαγόρα να πας Ρόδο - Πειραιά.... :D

ελμεψη
07-02-2009, 22:28
Στον προβλήτα του λιμανιού της Κω προσέκρουσε αργά το απόγευμα το επιβατηγό πλοίο «Blue Star 1» κατά την διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης. Στο πλοίο βρίσκονταν 191επιβάτες και 91 άτομα πλήρωμα, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους. To πλοίο παραμένει στο λιμάνι, έως ότου του δοθεί άδεια να αποπλεύσει.

Πηγή (http://www.zougla.gr/news.php?id=23392)

hayabusa
07-02-2009, 22:35
έχει γίνει γνωστό κατι παραπάνω σχετικά με τα αίτια της πρόσκρουσης ;

ndimitr93
07-02-2009, 23:26
Πάντως δεν ξεπερνά τους 21 κόμβους....το βλέπω και πάει γύρω στους 20,1-20,7

scoufgian
15-02-2009, 06:34
Το ραντεβού με το «πρώτο» μπλε αστέρι κλείστηκε, Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ημερομηνία ίσως όχι και τόσο τυχαία… ημέρα των ερωτευμένων!

ΒLUE STAR 1.
Μια από τις 2 Ναυαρχίδες ,της BLUE STAR FERRIES,που απολαμβάνουμε πλέον, στα γαλανά νερά του Αιγαίου μας.Η ναυπήγηση του, ολοκληρώθηκε το 2000 ,στα Ναυπηγεία VanderGiessen-deNoord ,του Ρότερνταμ της Ολλανδίας.Στην Ελλάδα το καμαρώνουμε ,από τις 11 Ιουνίου 2000. Το πλοίο στα πρώτα χρόνια ζωής του, σύνδεσε τη Πάτρα με λιμάνια της Ιταλίας. Στις 22 Ιουλίου 2002, ανοίγει την γραμμή των Δωδεκανήσων, μια δρομολόγηση με πολλές αντιδράσεις και παρασκήνιο .Μετά το κλείσιμο της γραμμής των Χανίων, αντικαταστάθηκε από το Blue Star 2,όπου και επιστρέφει στις γραμμές της Πάτρας με την Ιταλία.Το Γενάρη του 2007 ,αφού υπέστη μια μικρή μετασκευή στο deck 9 (προσθήκη καμπίνων), αναχώρησε για τη Βόρεια Ευρώπη, όπου και δρομολογήθηκε στη γραμμή Rosyth-Ζeebrugge (Βέλγιο-Σκωτία).Η παραμονή του εκεί χαρακτηρίστηκε επιτυχής. Κάτοικοι των περιοχών αυτών αγάπησαν το πλοίο και το αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή. Τον Σεπτέμβριο του 2008 «επαναπατρίστηκε» και δρομολογήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στη γραμμή Πάτρα-Μπάρι .Σήμερα το απολαμβάνουμε, στη γραμμή Πειραιάς-Ρόδος με ενδιάμεσους προορισμούς. Μαζί με το αδελφάκι του BLUE STAR 2 ,έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στη γραμμή αυτή, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των Δωδεκανήσιων κατοίκων. Στην ανάπαυλα αυτών των δρομολογίων, βρήκαμε την ευκαιρία, να επισκεφτούμε το πλοίο, στο λιμάνι του Πειραιά και να το γνωρίσουμε καλυτερα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ημέρα των ερωτευμένων θα πει κανεις,δεν είχαμε άλλη δουλειά να κανουμε?Κι όμως ο «έρωτας» μας για τα πλοία και τη θάλασσα ,δεν άφησε κανένα ενδεχόμενο, για ματαίωση της επίσκεψης. Ετσι πρωί πρωί, φτάνουμε δίπλα στο ΥΕΝ, όπου μας περιμένει ο βάπορας. Έχει μήκος 176 μέτρα και πλάτος 25,7 μέτρα. Μέγιστη ταχύτητα 28 κόμβους και είναι «κτισμένο» σε 10 deck.Μπορεί να μεταφέρει 1890 επιβάτες (θερινό πρωτόκολλο) και 850 οχήματα. Εκείνη τη στιγμή αποβιβάζονται και οι τελευταίες νταλίκες από το πλοίο. Η παρέα γνωστή ,Γιάννης και Κώστας, Μανώλης και Δημήτρης, μετά από την ταυτοποίηση των στοιχείων μας, οδηγούμαστε στο γραφείο του Πλοίαρχου, όπου μας καλωσορίζει μαζί με τον Ύπαρχο. Σε λίγα λεπτά έρχονται και τα καφεδάκια μας και η συζήτηση ανοίγει γύρω από το Πλοίο και όχι μόνο, μια συζήτηση, που μαζί τους , μπορούσε να κρατήσει μέρες . Ήδη έχει περάσει μιάμιση ώρα ,χωρίς να το καταλάβουμε και στην παρέα μας έρχονται , ο Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος μαζί με τον Αρχιθαλαμηπόλο, οι οποίοι θα μας ξεναγήσουν στο μπλε αστέρι!
Πάμε λοιπόν…
Η ξενάγηση μας ξεκινά από το Deck (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck3BlueStar1#) 3 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck3BlueStar1#),όπου είναι και το σημείο εισόδου ,τόσο για τα οχήματα όσο και για τους επιβάτες. Το πλοίο διαθέτει γκαράζ ,τα οποία καταλαμβάνουν ,τα 6 πρώτα Deck του πλοίου. Οι 2 τεράστιοι καταπέλτες οχημάτων οδηγούν τα ΙΧ στα καταστρώματα 1,2 και 3, ενώ τα φορτηγά και λεωφορεία ,στα Deck (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck5BlueStar1#) 3 έως και 6 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck5BlueStar1#).Ενας μικρότερος καταπέλτης στη δεξιά μεριά της πρύμης, καλωσορίζει τον επιβάτη στο πλοίο. Εκεί αφού γίνει ο πρώτος έλεγχος από το πλήρωμα, κυλιόμενες αλλά και συμβατικές σκάλες, οδηγούν τον επιβάτη στο Deck (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck7BlueStar1#) 7 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck7BlueStar1#) ,όπου συναντά τη Reception και όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Αφού ο επιβάτης τακτοποιηθεί, με τη βοήθεια του ευγενέστατου και εξυπηρετικού πληρώματος, έχει τη δυνατότητα, να ξεκινήσει τη περιήγηση του στο πλοίο, από το snack bar που υπάρχει στo πίσω μέρος του Deck 7.Tα τεράστια τζάμια που υπάρχουν στο σημείο εκείνο, βοηθάνε τον επιβάτη ν απολαύσει το καφέ του ,αγναντεύοντας τη θάλασσα.
Την υπόλοιπη διάρκεια της παραμονής του στο πλοίο, μπορεί να την αφιερώσει, είτε σε ψώνια, στο κατάστημα με είδη δώρων ,που υπάρχει αμέσως μετά τη reception, είτε στο cafe ,που υπάρχει στο ίδιο Deck. Eπίσης για τους φίλους της πληροφορικής και του internet ,υπάρχει χώρος, δίπλα ακριβώς από τo χώρο υποδοχής. Επειδή η διάρκεια του ταξιδίου είναι μεγάλη μέχρι το τελικό προορισμό, ο επιβάτης μπορεί να απολαύσει ,γαστρονομικές δημιουργίες, τόσο στο Buffet ,όσο και στο Ala Carte Restaurant ,που υπάρχουν στο ίδιο επίπεδο. Τέλος στιγμές χαλάρωσης ,παρακολουθώντας TV ή διαβάζοντας κάποιο περιοδικό, μπορεί να απολαύσει ο επιβάτης στο σαλόνι που υπάρχει μπροστά ,με θέα τη πλώρη του πλοίου. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους ,κυριαρχεί η ξύλινη επένδυση, που σε συνδυασμό με τους άνετους καναπέδες και πολυθρόνες που υπάρχουν ,δημιουργείτε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.Να σημειώσουμε εδώ, ότι οι θέσεις δεν χωρίζονται σε οικονομική και διακεκριμένη.Ανεβαίνοντας ένα επίπεδο και φτάνοντας στο Deck (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck8BlueStar1#) 8 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck8BlueStar1#) ,συναντάμε από τη μέση και προς τη πλώρη ,τις καμπίνες των επιβατών.2κλινες και 4κλινες καμπίνες και καμπίνες Lux περιμένουν τον επιβάτη ,να αφεθεί στα χεριά του Μορφέα. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών δρομολογίων ,ο επιβάτης μπορεί ν αναλώσει το χρόνο του στο Αtrium Bar,το οποίο βρίσκεται εκεί, που άλλοτε ήταν ο χώρος της πισίνας. Σήμερα στο χώρο αυτό, δεν υπάρχει πισίνα, αλλά ένας στεγασμένος χώρος με bar και άφθονες θέσεις για τους λάτρεις του καταστρώματος. Στο πίσω μέρος του Deck 8 ,υπάρχει χώρος στον οποίο μπορεί ο επιβάτης να βγει έξω και να απολαύσει την αλμύρα της θάλασσας .Το Deck 9 καταλαμβάνεται κυρίως από τις καμπίνες του πληρώματος. Στο επίπεδο αυτό εντοπίζουμε και τη κατασκευαστική διαφορά (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck9BlueStar1#) του BLUE STAR 1 από το BLUE STAR 2.Λιγο πριν τον ξενιτεμό του, στο χώρο γύρω από τη τσιμινιέρα ,προστεθήκαν καμπίνες με σκοπό ,να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των εκεί δρομολογίων. Φτάνοντας στο Deck (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck10BlueStar1#) 10 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck10BlueStar1#), συναντάμε τη γέφυρα του πλοίου ,το ελικοδρόμιο και το χώρο φύλαξης των κατοικίδιων γέφυρα διαθέτει το πιο σύγχρονο εξοπλισμό, για την ασφαλή πλεύση του πλοίου, δίνοντας παράλληλα και στο πλοίαρχο ,την ευκαιρία ,να ταξιδέψει τους επιβάτες του ,με περισσή άνεση και ασφάλεια. Οι εντυπώσεις που μας άφησε το BLUE STAR (http://picasaweb.google.com/scoufgian/DiaforaMeriBlueStar1#) 1 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/DiaforaMeriBlueStar1#) είναι καταπληκτικές. Ένα υπέροχο ,σύγχρονο πλοίο, που σέβεται, τόσο τον επιβάτη όσο και το πλήρωμα του. Μακάρι τέτοιου είδους πλοία ,να συνεχίσουν να κοσμούν τις υπέροχες θάλασσες της χώρας μας. Εν κατακλείδι ,να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του αφιερώματος και είναι οι :

1) κα Γρηγορά Χριστίνα , Υπ/νη Marketing της Blue Star Ferries,
2) κος Παναγιώτης Καραμόσχος , Πλοίαρχος του Blue Star 1
3) κος Ιωάννης Μπουρμπουτζόγλου , Ύπαρχος του Blue Star 1
4) κος Παναγιώτης Φασούλας , Υποπλοίαρχος του Blue Star 1
5) κος Χρήστος Ελσιανλη , Δόκιμος Πλοίαρχος του Blue Star 1
6) κος Γιάννης Κούλης , Α’ Μηχανικός του Blue Star 1
7) κος Ιωάννης Χριστοδουλόπουλος , Προιστ. Οικονομικός του Blue Star 1
8 ) κος Ανδρέας Μαντέλης , Προιστ.Αρχιθαλαμηπόλος του Blue Star 1
9) κος Αναστάσιος Αλεξάκης , Αρχιθαλαμηπόλος του Blue Star 1
10) κος Χρήστος Μιχαλόπουλος , Ναύκληρος του Blue Star 1

Aφιερωμενο εξαιρετικα στο πληρωμα του BLUE STAR 1 και στα μελη του Nautilia.Gr

Scoufgian-Dimitris-Moutsokwstas-Prutanis

mike_rodos
15-02-2009, 07:08
Αν και ποτέ μου δεν έχω μπεί στο blue star 1, παρά μόνο στο 2... Με το αφιέρωμα σας παιδιά, ένοιωσα ένα ταξίδι μαζί του (με την εξαίρεση ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στην γέφυρα). Ευχαρίστουμε πολύ παιδιά για την ξενάγηση, να είστε πάντα καλά για να δούμε και άλλα αφιερώματα από την εκπληχτική παρέα!!! Το ρεπορτάζ όχι απλά τέλειο... Αλλά άψογο... Κάτι που μου κέντρισε την προσοχή είναι ότι το εστιατόριο της διακεκριμένης θέσης, είναι πολύ καλύτερο από πολυτελές εστιατόρια που υπάρχουν στην Ελλάδα!!! Καλά ταξίδια στο καράβι και στο πλήρωμα του, να τους έχουμε στην Ρόδο να μας εξυπηρετούν, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι η μόνη μας ελπίδα αυτή η εταιρεία!!!

vinman
15-02-2009, 07:16
Το ραντεβού με το «πρώτο» μπλε αστέρι κλείστηκε, Σάββατο 14 Φεβρουαρίου.....................................

...Παιδιά είστε κάτι παραπάνω απο εκπληκτικοί...!!!!
Πολλά πολλά μπράβο για όλα αυτά που μας προσφέρετε!!
Σας ευχαριστούμε πολύ!!

laz94
15-02-2009, 08:28
Τώρα έπαθα σοκ!!!:shock:
Παιδια χίλια μπράβο!
Καταπληκτικό το ρεπορτάζ σας!
Μας βοηθήσατε να γνωρίσουμε ένα πλοίο που εγω τουλάχιστον δεν είχα ταξιδέψει μαζί του και τώρα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις....!!!
Παντου υπάρχει πολυτέλεια και άνεση και αυτό είναι πολύ καλό!
Μόνο που υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι....!!! Θελώ να ταξιδέψω τώρα μαζί του! Γίνεται??? Χαχαχα!:D

laz94
15-02-2009, 08:47
Να ρωτήσω κάτι;;; Υπάρχουν καθίσματα αεροπορικού τύπου στο πλοίο;;

scoufgian
15-02-2009, 08:50
Να ρωτήσω κάτι;;; Υπάρχουν καθίσματα αεροπορικού τύπου στο πλοίο;;
Βεβαια και υπαρχουν στο Deck 7,λιγα αλλα υπαρχουν.Παραλειψη:rolleyes::rolleyes:

laz94
15-02-2009, 09:11
Βεβαια και υπαρχουν στο Deck 7,λιγα αλλα υπαρχουν.Παραλειψη:rolleyes::rolleyes:

Α! Ωραία! Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Να 'σαι καλά;)!

MYTILENE
15-02-2009, 09:49
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και από μένα παιδιά, να είστε καλά να το κάνετε και σε άλλα πλοία!!

eliasaslan
15-02-2009, 10:10
Παιδιά είστε όντως καταπληκτικοί!! σας ευχαριστούμε πάρα πολύ... :D

Vortigern
15-02-2009, 11:03
Οπως παντα καταπληκτικοι!!!Και οι τεσσερης...μπραβο;)

dimitris
15-02-2009, 12:13
Ευχαριστουμε ολους τους φιλους για τα καλα τους λογια!!!
Ευχαριστουμε και ολους οσους μας βοηθησαν για να γινει αυτη η επισκεψη(εταιρεια και πληρωμα) και να σας παρουσιασουμε το πλοιο εστω και μεσα απο τις φωτογραφιες μας και την περιγραφη μας που καμια φορα ειναι και δυσκολο να περιγραψεις αυτα που βλεπεις.
;):);)
συντομα και παλι σε καποιο πλοιο της ακτοπλοϊας μας!

Nissos Mykonos
15-02-2009, 12:17
Παιδιά το αφιέρωμα σας στον βαπόρα είναι κάτι παραπάνω από τέλειο!!!Για το πλοίο θα πω ένα πράγμα:
Παντού μέσα στο πλοίο κυριαρχεί η πολυτέλεια και φυσικά η άνεση!!!
Και οι τέσσερις είστε καταπληκτικοί!!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

scoufgian
15-02-2009, 18:12
Να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου ,ολους τους φιλους ,για τα καλα τους λογια.Απλως θα ηθελα να πω δυο λογια ,με αφορμη αυτο το αφιερωμα.Οι παρουσιασεις αυτες ,γινονται με σκοπο ,να γνωρισουμε ολοι εμεις ,τα πλοια της ακτοπλοιας μας.Με τη πολυτιμη βοηθεια των ακτοπλοικων μας εταιριων ,γινεται αναλυτικη παρουσιαση των πλοιων ,ετσι ωστε καθε μελος μας ,να μαθει καποια πραγματακια περισσοτερα για το εσωτερικο του,την ιστορια του,το πληρωμα του ,κ.α.Σε συνομιλιες που εχουμε με τα πληρωματα ,μας διαβιβαζουν συχνα ,την χαρα τους για την κινηση αυτη,γιατι πια ,τα ΜΜΕ το μονο που εχουν να δειξουν, ειναι ατυχηματα και δυσαρεστες ειδησεις απο την ακτοπλοια.Τιποτα αλλο.Δυσκολα λενε δυο καλα λογια για το Ελληνικο πλοιο και για τον Ελληνα Ναυτικο.Ετσι με τη πρωτοβουλια αυτη ,προσπαθουμε να φερουμε κοντα στο κοσμο ,την Ελληνικη μας Ακτοπλοια ,που τοσα πολλα μας εχει προσφερει.

moutsokwstas
15-02-2009, 18:30
διαβαζοντας τις ευχαριστιες και τα σχολια μετα το ανεβασμα του αφιερωματος κι οχι μονο σε αυτο, θελω να επισημανω την ευγενεια, το καλοσωρισμα, την υπομονη, τη διαθεση,την ξεναγηση και την προσφορα ολων των μελων του πληρωματος απο τον πιο μεγαλο σε βαθμο, μεχρι τον τελευταιο ως μελος του πληρωματος. να ευχαριστησουμε και την εταιρια για την ευγενικη της παραχωρηση και διαθεση του πλοιου και του πληρωματος, ωστε να πραγματοποιηθει αυτο που ειδατε σημερα. αυτο που διαπιστωνω για μια ακομη φορα, ειναι οτι οι ναυτικοι μας θελουν τη συμπαρασταση και τη στηριξη κι απο εμας τους απλους πολιτες. το βλεπουμε στην υποδοχη, τη συζητηση και την ξεναγηση που μας κανουν, γιατι ας μην ξεχναμε οπως σε καθε δουλεια ετσι και στο δικο τους επαγγελμα ερχονται αντιμετωποι οχι μονο με τον καιρο, τις δυσκολιες προσεγγισης στα λιμανια, αλλα και με τα παραπονα και τη συμπεριφορα των επιβατων. ας τους βοηθησουμε λοιπον και να τους ευχηθουμε να εχουν παντοτε καλα ταξιδια, σας ευχαριστουμε.

prutanis
15-02-2009, 19:47
να πω κι εγω σε ολους ενα μεγαλο ευχαριστω για τα καλα σας λογια γιαυτο το αφιερωμα και να ευχαριστησω την εταιρεια που μας βοηθησε να το πραγματοποιησουμε επισης να ευχαριστησω κι εγω το πληρωμα που μας δεχτηκε με πολλη ζεστασια απο την ωρα που πατησαμε τον καταπελτη μεχρι την ωρα που φυγαμε τους ευχομαι ολοψυχα να εχουν παντα καλα ταξιδια και να εχουν τον Αη Νικολα παντα μαζι τους

plori
15-02-2009, 20:24
Τα λόγια είναι περιττά ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ είναι δικό σας!!!!!

Trakman
15-02-2009, 21:21
Μια ακόμη εξαιρετική δουλειά από τη γνωστή παρέα που μας ξεναγεί σε μερικά από τα πιο όμορφα καράβια μας!! Είχα πει στο παρελθόν ότι περιμέμενουμε ανάλογες δουλειές, ήρθε λοιπόν μια ακόμα και είναι άξια θερμών συγχαρητηρίων!!! Μπράβο παιδιά!! Ευχαριστούμε πολύ!!!!

leonidas
15-02-2009, 21:58
Ειδα ενα ρεπορταζ που μου ανοιξε τα ματια.
Κανατε ρεπορταζ για το αγαπημενο μου πλοιο που
τοσα χρονια ηθελα να δω πως ειναι ο χωρος του εσωτερικα.
Τελικα αρπαξα την ευκαιρια και ταξιδεψα μαζι του μεσα απο αυτο το λεπτομερη,
ακριβη και πολυτελη ρεπορταζ που μεσα απ'την
καρδια σας το κανετε για το αγαπημενο σας θαλασσινο φορουμ.
Το πλοιο φαινεται ποσο απιθανο ειναι εξωτερικα αρα ετσι ειναι
και εσωτερικα.Η πολυτελεια και η ανεση κυριαρχει στους χορους του πλοιου
που ετσι βοηθα εμας τους επιβατες να νιωθουμε σαν στο σπιτι μας.
Συγχαριτηρια,μπραβο και παντα αξιοι για τετεια ρεπορταζ.
Ευχαριστω δεν θα πω.
Το ευχαριστω δεν ειναι τιποτα για αυτο το
φανταστικο ρεπορταζ.

:D

polykas
16-02-2009, 08:09
Το ραντεβού με το «πρώτο» μπλε αστέρι κλείστηκε, Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ημερομηνία ίσως όχι και τόσο τυχαία… ημέρα των ερωτευμένων!

ΒLUE STAR 1.
Μια από τις 2 Ναυαρχίδες ,της BLUE STAR FERRIES,που απολαμβάνουμε πλέον, στα γαλανά νερά του Αιγαίου μας.Η ναυπήγηση του, ολοκληρώθηκε το 2000 ,στα Ναυπηγεία VanderGiessen-deNoord ,του Ρότερνταμ της Ολλανδίας.Στην Ελλάδα το καμαρώνουμε ,από τις 11 Ιουνίου 2000. Το πλοίο στα πρώτα χρόνια ζωής του, σύνδεσε τη Πάτρα με λιμάνια της Ιταλίας. Στις 22 Ιουλίου 2002, ανοίγει την γραμμή των Δωδεκανήσων, μια δρομολόγηση με πολλές αντιδράσεις και παρασκήνιο .Μετά το κλείσιμο της γραμμής των Χανίων, αντικαταστάθηκε από το Blue Star 2,όπου και επιστρέφει στις γραμμές της Πάτρας με την Ιταλία.Το Γενάρη του 2007 ,αφού υπέστη μια μικρή μετασκευή στο deck 9 (προσθήκη καμπίνων), αναχώρησε για τη Βόρεια Ευρώπη, όπου και δρομολογήθηκε στη γραμμή Rosyth-Ζeebrugge (Βέλγιο-Σκωτία).Η παραμονή του εκεί χαρακτηρίστηκε επιτυχής. Κάτοικοι των περιοχών αυτών αγάπησαν το πλοίο και το αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή. Τον Σεπτέμβριο του 2008 «επαναπατρίστηκε» και δρομολογήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στη γραμμή Πάτρα-Μπάρι .Σήμερα το απολαμβάνουμε, στη γραμμή Πειραιάς-Ρόδος με ενδιάμεσους προορισμούς. Μαζί με το αδελφάκι του BLUE STAR 2 ,έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στη γραμμή αυτή, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των Δωδεκανήσιων κατοίκων. Στην ανάπαυλα αυτών των δρομολογίων, βρήκαμε την ευκαιρία, να επισκεφτούμε το πλοίο, στο λιμάνι του Πειραιά και να το γνωρίσουμε καλυτερα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ημέρα των ερωτευμένων θα πει κανεις,δεν είχαμε άλλη δουλειά να κανουμε?Κι όμως ο «έρωτας» μας για τα πλοία και τη θάλασσα ,δεν άφησε κανένα ενδεχόμενο, για ματαίωση της επίσκεψης. Ετσι πρωί πρωί, φτάνουμε δίπλα στο ΥΕΝ, όπου μας περιμένει ο βάπορας. Έχει μήκος 176 μέτρα και πλάτος 25,7 μέτρα. Μέγιστη ταχύτητα 28 κόμβους και είναι «κτισμένο» σε 10 deck.Μπορεί να μεταφέρει 1890 επιβάτες (θερινό πρωτόκολλο) και 850 οχήματα. Εκείνη τη στιγμή αποβιβάζονται και οι τελευταίες νταλίκες από το πλοίο. Η παρέα γνωστή ,Γιάννης και Κώστας, Μανώλης και Δημήτρης, μετά από την ταυτοποίηση των στοιχείων μας, οδηγούμαστε στο γραφείο του Πλοίαρχου, όπου μας καλωσορίζει μαζί με τον Ύπαρχο. Σε λίγα λεπτά έρχονται και τα καφεδάκια μας και η συζήτηση ανοίγει γύρω από το Πλοίο και όχι μόνο, μια συζήτηση, που μαζί τους , μπορούσε να κρατήσει μέρες . Ήδη έχει περάσει μιάμιση ώρα ,χωρίς να το καταλάβουμε και στην παρέα μας έρχονται , ο Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος μαζί με τον Αρχιθαλαμηπόλο, οι οποίοι θα μας ξεναγήσουν στο μπλε αστέρι!
Πάμε λοιπόν…
Η ξενάγηση μας ξεκινά από το Deck (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck3BlueStar1#) 3 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck3BlueStar1#),όπου είναι και το σημείο εισόδου ,τόσο για τα οχήματα όσο και για τους επιβάτες. Το πλοίο διαθέτει γκαράζ ,τα οποία καταλαμβάνουν ,τα 6 πρώτα Deck του πλοίου. Οι 2 τεράστιοι καταπέλτες οχημάτων οδηγούν τα ΙΧ στα καταστρώματα 1,2 και 3, ενώ τα φορτηγά και λεωφορεία ,στα Deck (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck5BlueStar1#) 3 έως και 6 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck5BlueStar1#).Ενας μικρότερος καταπέλτης στη δεξιά μεριά της πρύμης, καλωσορίζει τον επιβάτη στο πλοίο. Εκεί αφού γίνει ο πρώτος έλεγχος από το πλήρωμα, κυλιόμενες αλλά και συμβατικές σκάλες, οδηγούν τον επιβάτη στο Deck (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck7BlueStar1#) 7 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck7BlueStar1#) ,όπου συναντά τη Reception και όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Αφού ο επιβάτης τακτοποιηθεί, με τη βοήθεια του ευγενέστατου και εξυπηρετικού πληρώματος, έχει τη δυνατότητα, να ξεκινήσει τη περιήγηση του στο πλοίο, από το snack bar που υπάρχει στo πίσω μέρος του Deck 7.Tα τεράστια τζάμια που υπάρχουν στο σημείο εκείνο, βοηθάνε τον επιβάτη ν απολαύσει το καφέ του ,αγναντεύοντας τη θάλασσα.
Την υπόλοιπη διάρκεια της παραμονής του στο πλοίο, μπορεί να την αφιερώσει, είτε σε ψώνια, στο κατάστημα με είδη δώρων ,που υπάρχει αμέσως μετά τη reception, είτε στο cafe ,που υπάρχει στο ίδιο Deck. Eπίσης για τους φίλους της πληροφορικής και του internet ,υπάρχει χώρος, δίπλα ακριβώς από τo χώρο υποδοχής. Επειδή η διάρκεια του ταξιδίου είναι μεγάλη μέχρι το τελικό προορισμό, ο επιβάτης μπορεί να απολαύσει ,γαστρονομικές δημιουργίες, τόσο στο Buffet ,όσο και στο Ala Carte Restaurant ,που υπάρχουν στο ίδιο επίπεδο. Τέλος στιγμές χαλάρωσης ,παρακολουθώντας TV ή διαβάζοντας κάποιο περιοδικό, μπορεί να απολαύσει ο επιβάτης στο σαλόνι που υπάρχει μπροστά ,με θέα τη πλώρη του πλοίου. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους ,κυριαρχεί η ξύλινη επένδυση, που σε συνδυασμό με τους άνετους καναπέδες και πολυθρόνες που υπάρχουν ,δημιουργείτε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.Να σημειώσουμε εδώ, ότι οι θέσεις δεν χωρίζονται σε οικονομική και διακεκριμένη.Ανεβαίνοντας ένα επίπεδο και φτάνοντας στο Deck (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck8BlueStar1#) 8 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck8BlueStar1#) ,συναντάμε από τη μέση και προς τη πλώρη ,τις καμπίνες των επιβατών.2κλινες και 4κλινες καμπίνες και καμπίνες Lux περιμένουν τον επιβάτη ,να αφεθεί στα χεριά του Μορφέα. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών δρομολογίων ,ο επιβάτης μπορεί ν αναλώσει το χρόνο του στο Αtrium Bar,το οποίο βρίσκεται εκεί, που άλλοτε ήταν ο χώρος της πισίνας. Σήμερα στο χώρο αυτό, δεν υπάρχει πισίνα, αλλά ένας στεγασμένος χώρος με bar και άφθονες θέσεις για τους λάτρεις του καταστρώματος. Στο πίσω μέρος του Deck 8 ,υπάρχει χώρος στον οποίο μπορεί ο επιβάτης να βγει έξω και να απολαύσει την αλμύρα της θάλασσας .Το Deck 9 καταλαμβάνεται κυρίως από τις καμπίνες του πληρώματος. Στο επίπεδο αυτό εντοπίζουμε και τη κατασκευαστική διαφορά (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck9BlueStar1#) του BLUE STAR 1 από το BLUE STAR 2.Λιγο πριν τον ξενιτεμό του, στο χώρο γύρω από τη τσιμινιέρα ,προστεθήκαν καμπίνες με σκοπό ,να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των εκεί δρομολογίων. Φτάνοντας στο Deck (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck10BlueStar1#) 10 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/Deck10BlueStar1#), συναντάμε τη γέφυρα του πλοίου ,το ελικοδρόμιο και το χώρο φύλαξης των κατοικίδιων γέφυρα διαθέτει το πιο σύγχρονο εξοπλισμό, για την ασφαλή πλεύση του πλοίου, δίνοντας παράλληλα και στο πλοίαρχο ,την ευκαιρία ,να ταξιδέψει τους επιβάτες του ,με περισσή άνεση και ασφάλεια. Οι εντυπώσεις που μας άφησε το BLUE STAR (http://picasaweb.google.com/scoufgian/DiaforaMeriBlueStar1#) 1 (http://picasaweb.google.com/scoufgian/DiaforaMeriBlueStar1#) είναι καταπληκτικές. Ένα υπέροχο ,σύγχρονο πλοίο, που σέβεται, τόσο τον επιβάτη όσο και το πλήρωμα του. Μακάρι τέτοιου είδους πλοία ,να συνεχίσουν να κοσμούν τις υπέροχες θάλασσες της χώρας μας. Εν κατακλείδι ,να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του αφιερώματος και είναι οι :

1) κα Γρηγορά Χριστίνα , Υπ/νη Marketing της Blue Star Ferries,
2) κος Παναγιώτης Καραμόσχος , Πλοίαρχος του Blue Star 1
3) κος Ιωάννης Μπουρμπουτζόγλου , Ύπαρχος του Blue Star 1
4) κος Παναγιώτης Φασούλας , Υποπλοίαρχος του Blue Star 1
5) κος Χρήστος Ελσιανλη , Δόκιμος Πλοίαρχος του Blue Star 1
6) κος Γιάννης Κούλης , Α’ Μηχανικός του Blue Star 1
7) κος Ιωάννης Χριστοδουλόπουλος , Προιστ. Οικονομικός του Blue Star 1
8 ) κος Ανδρέας Μαντέλης , Προιστ.Αρχιθαλαμηπόλος του Blue Star 1
9) κος Αναστάσιος Αλεξάκης , Αρχιθαλαμηπόλος του Blue Star 1
10) κος Χρήστος Μιχαλόπουλος , Ναύκληρος του Blue Star 1

Aφιερωμενο εξαιρετικα στο πληρωμα του BLUE STAR 1 και στα μελη του Nautilia.Gr

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και από μένα στον καλό φίλο Γιάννη και στην όμορφη ομάδα του.Τους ευχαριστούμε πολύ.

eliasaslan
16-02-2009, 12:59
Παιδιά, για ακόμη μία φορά συγχαρητήρια για το καταπληκτικό ρεπορτάζ σας που δεν νομίζω να ξαναδούμε... Τώρα που βρήκα χρόνο θα ήθελα να σας δώσω κι εγώ ένα μικρό δωράκι :D Σας ευχαριστούμε πολύ :)

Επίσης να σημειώσω ότι η δεύτερη είναι λίγο περισσότερο για τον scoufgian, και το λέω αυτό, διότι το προτιμάει μόνο ολόκληρο το πλοίο!! :p;)

29939

29940

scoufgian
16-02-2009, 13:05
Παιδιά, για ακόμη μία φορά συγχαρητήρια για το καταπληκτικό ρεπορτάζ σας που δεν νομίζω να ξαναδούμε... Τώρα που βρήκα χρόνο θα ήθελα να σας δώσω κι εγώ ένα μικρό δωράκι :D Σας ευχαριστούμε πολύ :)

Επίσης να σημειώσω ότι η δεύτερη είναι λίγο περισσότερο για τον scoufgian, και το λέω αυτό, διότι το προτιμάει μόνο ολόκληρο το πλοίο!! :p;)

29939

29940
οχι μονο ολοκληρο το πλοιο!!!Δωρο και μια μπιντα.........τι εβγαλε παλι ο Θεος!!!Μπραβο Ηλια

dimitris
16-02-2009, 17:33

29939

29940
Σας ευχαριστουμε ολους και παλι για τα καλα σας λογια!!!
Ηλια κι εσυ να εισαι παντα καλα και να συνεχισεις να μας δινεις ομορφες εικονες απο το νησι σου!!!
Και να εχετε στην γραμμη πλοια σαν το Blue Star 1 !!!

Nissos Mykonos
16-02-2009, 18:22

29939

29940
Ηλία να είσαι πάντα καλά και να ανεβάζεις φανταστικές φωτογραφίες όπως κάνεις τώρα...!!!

eliasaslan
16-02-2009, 20:22
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια. όσο για το BS είναι όντως ένα θαύμα εδώ στο νησί... :D Γιάννηδες τι να σας πω ρε παιδιά, με συγκινείτε κάθε φορά που γράφετε σχόλιο :D:)

prutanis
16-02-2009, 22:28
Μπραβο Ηλια Πολυ Καλες Φωτογραφιες

plori
16-02-2009, 22:31
Σε χθεσινή συνέντευξη νομαρχιακού συμβούλου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε οτι έχει έλθει σε επαφές για την προσέγγιση του BS στην Σίφνο.Πραγματικά μια εξέλιξη που εαν πραγματοποιηθεί και δεν μείνει μόνο στην σκέψη ή στην συζήτηση τότε ΄θα μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία.Ας περιμένουμε και θα δούμε...............:confused::confused:
Σε συζήτηση που είχα σήμερα πληροφορήθηκα οτι το σενάριο αυτό δεν προχωράει.

Leo
27-02-2009, 19:23
Την καλησπέρα μου στο φόρουμ απο το πλοίο... σε όλο το φόρουμ.:D Φωτογραφία αποκλείεται, έχει τόσο πολύ κόσμο που δεν έχει γωνιά χωρίς κόσμο ;)

dimitris
27-02-2009, 19:38
Καλησπερα απο το φορουμ στο πλοιο (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=171572&postcount=300)! Καλο ταξιδι Λεο!
Καπου εδω καθεται...:D:p
30719

scoufgian
27-02-2009, 19:41
α ωραια στα Goodys καθεται!!!!captain ,2 cheeseburger και 1 green,μεσαιες πατατες και μεσαια sprite

mike_rodos
27-02-2009, 20:10
Για μένα το φαγητό είναι περιττό... Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να ταξίδευα!!! Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου Leo και καλά να περάσεις το 3ήμερο... Γί αυτό τρογώσουν με το απαγορευτικό???

thanos75
27-02-2009, 21:37
α ωραια στα Goodys καθεται!!!!captain ,2 cheeseburger και 1 green,μεσαιες πατατες και μεσαια sprite

Εάν θυμάμαι καλά το blue star 2 έχει self-service & a-la carte...Το 1 έχει goodys?΄Ή έχει αλλάξει γενικώς κάτι στην πολιτική της εταιρείας αναφορικά με το φαγητό...Πάντως στο self-service του 2 έχω φάει απίστευτο φαγητό...Εάν δεν υπάρχει πια, κρίμα

thanos75
27-02-2009, 21:50
Πάντως επί τη ευκαιρία, νοιώθω την ανάγκη να πω πως παρόλο που η blue star δίπλωσε τα Δωδεκάνησα με 2 πραγματικά θαυμάσια και γρήγορα πλοία, η Κως (από την οποία μερικώς κατάγομαι) ακόμα υποφέρει από τις άγριες ώρες άφιξης των πλοίων...όλα τα δρομολόγια από Πειραιά φτάνουν μεταξύ 4 & 5 τα ξημέρωματα...Επιπλέον δε νομίζω πως το δρομολόγιο Σαντορίνη-Κως-Ρόδος εξυπηρετεί πραγματικά την Κω (ενδεχομένως ούτε και τη Ρόδο)...Με το δρομολόγιο Σύρος-Κως-Ρόδος έφτανε το καράβι στην Κω σέ 8 ώρες και 10 λεπτά....Τώρα το ταξίδι διαρκεί 10 ώρες και σχεδόν καθιστά επιτακτική σχεδόν την ανάγκη χρήσης καμπίνας...Καλό θα είναι κάποια στιγμή το καλοκαίρι η blue star ferries (ή και η hsw εάν τελικά δρομολογηθεί το Αριάδνη) να καταρτίσει και κάποια εξπρές δρομολόγια (Πειραιάς-Κως-Ρόδος) την εβδομάδα...
Τώρα βέβαια θα μου πείτε εδώ κοντεύει να γίνει άγονη γραμμή η Κάλυμνος που έχει 15000 κατοίκους και εσύ σκέφτεσαι εξπρές δρομολόγια στην Κω...Πονεμένη πάντως ιστορία οι ακτοπλοικές συγκοινωνίες γενικά στα Δωδεκάνησα. Συγγνώμη για το μακροσκελές σχόλιο

prutanis
27-02-2009, 22:18
Εάν θυμάμαι καλά το blue star 2 έχει self-service & a-la carte...Το 1 έχει goodys?΄Ή έχει αλλάξει γενικώς κάτι στην πολιτική της εταιρείας αναφορικά με το φαγητό...Πάντως στο self-service του 2 έχω φάει απίστευτο φαγητό...Εάν δεν υπάρχει πια, κρίμα

Παντως στην επισκεψη μας στο βαπορι (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=171572&postcount=300) στις 14/02/2009 το self service ειναι goody's και το ala carte υπαρχει κανονικα πλωρα και αριστερα τωρα για το blue star 2 δεν γνωριζω να σου πω αλλα συνηθως η εταιρεια οτι κανει στο ενα βαπορι κανει και στο αλλο!

thanos75
27-02-2009, 22:55
Παντως στην επισκεψη μας στο βαπορι (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=171572&postcount=300) στις 14/02/2009 το self service ειναι goody's και το ala carte υπαρχει κανονικα πλωρα και αριστερα τωρα για το blue star 2 δεν γνωριζω να σου πω αλλα συνηθως η εταιρεια οτι κανει στο ενα βαπορι κανει και στο αλλο!
Ωχ...κατάλαβα, μάλλον καταργήσανε τα εστιατόρια self-service και βάλανε goodys, όπως και στα πιο μικρά blue star...Σαν να σού λένε κοινώς ή θα τα "σκάσεις" στο ala carte ή θα φας "σκουπίδια"!
Κρίμα πάντως γιατί κατά κοινή ομολογία το φαγητό στο self-service ήταν πολύ καλό χωρίς να πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου

Leo
28-02-2009, 00:12
Για μένα το φαγητό είναι περιττό... Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να ταξίδευα!!! Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου Leo και καλά να περάσεις το 3ήμερο... Γί αυτό τρογώσουν με το απαγορευτικό???

mike ευχαριστώ για τις ευχές σου. Είναι πολύ λογικό αυτό με τα απαγροευετικά και τα άγχη μας αν θα έχει πλοίο. Μην νομίζεις έχω και εγώ μια γκαντεμιά σαν του rocinante και βάλε :D:p

hsw
28-02-2009, 01:03
...η Κως (από την οποία μερικώς κατάγομαι) ακόμα υποφέρει από τις άγριες ώρες άφιξης των πλοίων...όλα τα δρομολόγια από Πειραιά φτάνουν μεταξύ 4 & 5 τα ξημέρωματα...Επιπλέον δε νομίζω πως το δρομολόγιο Σαντορίνη-Κως-Ρόδος εξυπηρετεί πραγματικά την Κω (ενδεχομένως ούτε και τη Ρόδο)...Με το δρομολόγιο Σύρος-Κως-Ρόδος έφτανε το καράβι στην Κω σέ 8 ώρες και 10 λεπτά....Τώρα το ταξίδι διαρκεί 10 ώρες και σχεδόν καθιστά επιτακτική σχεδόν την ανάγκη χρήσης καμπίνας...

τώρα που το παρατηρώ προσεκτικότερα, ούτε το Διαγόρας έχει καλές ώρες άφιξης στην Κω... Δρομολόγιο εξπρές (Κως-Ρόδος) κάνουν τα δύο μεγάλα κάθε Σάββατο (23:30-07:25)... Ευελπιστώ πως αν η hsw βάλει την Αριάδνη θα έχει καλύτερες ώρες για Κω λόγω ανταγωνισμού.

thanos75
28-02-2009, 10:30
τώρα που το παρατηρώ προσεκτικότερα, ούτε το Διαγόρας έχει καλές ώρες άφιξης στην Κω... Δρομολόγιο εξπρές (Κως-Ρόδος) κάνουν τα δύο μεγάλα κάθε Σάββατο (23:30-07:25)... Ευελπιστώ πως αν η hsw βάλει την Αριάδνη θα έχει καλύτερες ώρες για Κω λόγω ανταγωνισμού.
Μακάρι να γίνει αυτό με το Αριάδνη...Θα εξυπηρετούσε πάρα πολύ να υπήρχε πλοίο που θα έφευγε από τον Πειραιά είτε μεσημέρι, είτε πρωί για Κω-Ρόδο έστω και 2 φορές την εβδομάδα...Όντως θα χτυπούσε έτσι η hsw τον ανταγωνισμό

.voyager
04-03-2009, 15:29
Ένας κατάπλους "παλιός" (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=4391) στην Πάτρα...

scoufgian
09-03-2009, 17:26
το επαναπατρισμενο αδελφακι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4583)στο Πειραια .Μην ξεχναμε και το αφιερωμα (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=171572&postcount=300) του.....

Eng
10-03-2009, 13:24
Συνεχεια με τις φωτο απο τον καιρο εκεινο..
Ωραια χρονια, τα αναπολλώ αλλά οχι ομως να τα ξαναζησω..!!

Giorgos_D
10-03-2009, 13:44
Οι φωτογραφιες απο την βαρδιολα ειναι απιστευτες....

Eng
10-03-2009, 13:52
Οι φωτογραφιες απο την βαρδιολα ειναι απιστευτες....

Ηταν πανεμορφα εκει πάνω. Σαν να εισαι Βασιλιας!!
Και βεβαια ολα τα λεφτα ηταν οταν κοιταγες τη πλωρη απο κει πάνω..

vinman
15-03-2009, 18:38
Πάνω απο το Superfast XII την Παρασκευή...!!

32798

32799

dimitris
21-03-2009, 07:43
Ωραιος ο Μανος!!!
διπλα του κι εγω:D
33350

mike_rodos
28-03-2009, 17:56
Σήμερα στο λιμάνι της Ρόδου... Υπόμονη μέχρι την άλλη Παρασκευή που θα ταξιδεύω μαζί του για ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ....

34090

Speedkiller
31-03-2009, 15:53
Να και μια αναχώρηση απο Πειραιά στον φίλο Mike!

34274

mike_rodos
31-03-2009, 17:58
Ευχαριστώ πολύ speedkiller... Δυστιχώς εμείς το πλοίο δεν το βλέπουμε με ηλιοβασίλα για να βγάλουμε φωτογραφίες σαν την δική σου... Υπόσχομαι να ανταποδώσω σύντομα...

mike_rodos
01-04-2009, 18:36
Ήρθε η ώρα να εκτελέσουμε μία παραγγελία για έναν πολύ καλό φίλο από το nautilia.gr, ζήτησε φωτογραφίες από ένα από τα δύο blue star από την παραλία του ενυδρείου, στο βορειότερο άκρο του νησιού... Tα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά, λόγο της σκόνης που έχει η ατμόσφαιρα! Φίλε scoufgian ελπίζω να σ' αρέσουν.. και υπόσχομαι ότι μία μέρα με καλύτερες συνθήκες θα ξανα βρεθώ εκεί για να βγεί ένα σωστό αποτέλεσμα...

34356

34357

34358

34359

34360

scoufgian
01-04-2009, 18:47
Ήρθε η ώρα να εκτελέσουμε μία παραγγελία για έναν πολύ καλό φίλο από το nautilia.gr, ζήτησε φωτογραφίες από ένα από τα δύο blue star από την παραλία του ενυδρείου, στο βορειότερο άκρο του νησιού... Tα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά, λόγο της σκόνης που έχει η ατμόσφαιρα! Φίλε scoufgian ελπίζω να σ' αρέσουν.. και υπόσχομαι ότι μία μέρα με καλύτερες συνθήκες θα ξανα βρεθώ εκεί για να βγεί ένα σωστό αποτέλεσμα...

34356

34357

34358

34359

34360
φιλε Mike ευχαριστω για τις φωτογραφιες.Βλεπω κρατησες την επιθυμια μου και την εκπληρωσες αμεσα.Καλοριζικη η μηχανη και σε περιμενουμε συντομα κοντα μας......

mike_rodos
05-04-2009, 20:23
Το ημερολόγιο γράφει Παρασκευή 3/4/09 και ώρα αναχώρησης από Ρόδο για το μεγάλο λιμάνι 17:00 :) Φώτο από το εσωτερικό δεν μπόρεσα να βγάλω λόγο αυξημένης επιβατικής κίνησης... Τα συναισθήματα μεικτά, ως θαυμαστής της blue star, δεν έμεινα ικανοποιημένος από πολλά πράγματα μέσα στο καράβι, αλλά δεν παύει να είναι η εταιρεία που ένωσε το νησί μου με τον Πειραιά με 12 ώρες ταξίδι.. Οι παρακάτω φώτο εξαιρετικά αφιερωμένες στους scoufgian και moutsokwsta για ότι έκαναν για μένα κατά την παραμονή μου στα μέρη τους!
Υ.Γ. Γιάννη αν με αφήνεις εμένα βράδυ στο λιμάνι βγάζω φώτο... αλλά φορά να το ξέρεις.. Ιδού τα αποτελέσματα...

34723

34724

34725

34726

mike_rodos
05-04-2009, 20:28
Μετά από τα 2 μου ταξίδια με το blue star 1 πήγα για ακόμα μία φωτογραφισή του, μαζί με έναν πολύ καλό φίλο από το nautilia που βρίσκεται στη Ρόδο, από τον οποίο περιμένουμε το βιντεάκι της αναχώρησης... :) Φίλε vortigern εξαιρετικά αφιερωμένες σε σένα!

34727

34728

34729

34730

scoufgian
05-04-2009, 20:33
Το ημερολόγιο γράφει Παρασκευή 3/4/09 και ώρα αναχώρησης από Ρόδο για το μεγάλο λιμάνι 17:00 :) Φώτο από το εσωτερικό δεν μπόρεσα να βγάλω λόγο αυξημένης επιβατικής κίνησης... Τα συναισθήματα μεικτά, ως θαυμαστής της blue star, δεν έμεινα ικανοποιημένος από πολλά πράγματα μέσα στο καράβι, αλλά δεν παύει να είναι η εταιρεία που ένωσε το νησί μου με τον Πειραιά με 12 ώρες ταξίδι.. Οι παρακάτω φώτο εξαιρετικά αφιερωμένες στους scoufgian και moutsokwsta για ότι έκαναν για μένα κατά την παραμονή μου στα μέρη τους!
Υ.Γ. Γιάννη αν με αφήνεις εμένα βράδυ στο λιμάνι βγάζω φώτο... αλλά φορά να το ξέρεις.. Ιδού τα αποτελέσματα...

34723

34724

34725

34726
κατ αρχην ευχαριστω για την αφιερωση.επειτα εγω σε αφησα στο καταπελτη να μπεις στο πλοιο,οχι να σουλατσαρεις μεσα στο λιμανι.........αλλη φορα αλυσοδεμενο θα σε παραδιδω

dimitris
05-04-2009, 20:43
κατ αρχην ευχαριστω για την αφιερωση.επειτα εγω σε αφησα στο καταπελτη να μπεις στο πλοιο,οχι να σουλατσαρεις μεσα στο λιμανι.........αλλη φορα αλυσοδεμενο θα σε παραδιδω

Αν τον παραδωσεις αλυσοδεμενο μπορει να μεινει και λιγο παραπανω στο πλοιο:p:D

Nissos Mykonos
05-04-2009, 22:50
Μιχάλη σε ευχαριστούμε για τις φώτο του Blue Star 1 και περιμένουμε με χαρά το βίντεο της αναχώρησης του...!

Akis Dionisis
12-04-2009, 02:11
Σαν να τεμπελιάζει λίγο απόψε ή μου φαίνεται??
Με 20-21 κόμβους πάει..:rolleyes:

mike_rodos
12-04-2009, 09:26
Σαν να τεμπελιάζει λίγο απόψε ή μου φαίνεται??
Με 20-21 κόμβους πάει..:rolleyes:

Kάθε Σαββάτο από Ρόδο για Πειραιά, μετά την Κώ (επειδή δεν πιάνει άλλα λιμάνια) το πηγαίνουν με 20-21 knots. Λόγω ώρας άφιξης στο μεγάλο λιμάνι..

ελμεψη
12-04-2009, 14:09
Λίγο πριν το αεροπλάνο πατήσει Ρόδο βλέπω από το παράθυρο ενά καραβάκι να ανηφορίζει για Πειραιά.Ήταν το BLUE STAR 1 (http://www.nautilia.gr/images/content/DSC03928(1)_27691142009.JPG).

mike_rodos
12-04-2009, 14:43
Λίγο πριν το αεροπλάνο πατήσει Ρόδο βλέπω από το παράθυρο ενά καραβάκι να ανηφορίζει για Πειραιά.Ήταν το BLUE STAR 1 (http://www.nautilia.gr/images/content/DSC03928%281%29_27691142009.JPG).

Aπίστευτη φώτο! Μπράβο ελμεψη!!!!

marsant
12-04-2009, 15:00
Φοβερη φωτογραφια θα μπορουσε ανετα να ηταν σε διαφημηση της εταιριας!

DriFterPanos
12-04-2009, 20:32
Kalispera! akolouthei mia foto apo gkazomeno blue star! apolafste ipef8ina....
35492

thanos75
12-04-2009, 20:58
Λίγο πριν το αεροπλάνο πατήσει Ρόδο βλέπω από το παράθυρο ενά καραβάκι να ανηφορίζει για Πειραιά.Ήταν το BLUE STAR 1 (http://www.nautilia.gr/images/content/DSC03928(1)_27691142009.JPG).
Απίστευτη πραγματικά...και μέσα από αεροπλάνο! Ουάου...!

laz94
13-04-2009, 09:49
:shock::shock:
Eλμέψη κ DriFterPanos πραγματικά υπέροχες οι φωτογραφίες σας..!!! Να 'στε καλά!!!;)

leonidas
14-04-2009, 08:38
Για που το 'βαλε το Blue Star 1 ?
Βολτιτσα πρωι πρωι ; :p

dimitris
17-04-2009, 00:57
Για τον φιλο mike_rodos...;)
35872

mike_rodos
17-04-2009, 01:02
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! Συνέπεια... ;)

mike_rodos
17-04-2009, 10:30
Δημήτρη εσύ χθες στην αναχώρηση στον Πειραιά, εγώ σήμερα στην άφιξη στη Ρόδο... Παντού υπάρχει και ένας πράκτορας του nautilia.gr. Να πούμε πως το πλοίο ήρθε με μία καθυστέρηση περίπου μίας ώρας (ανταγωνισμός πλέον δεν υπάρχει) και περίμενε έξω από το λιμάνι περίπου 15 λεπτά λόγω κίνησης εντός του λιμένα!

35878

35879

35880

35881

Leo
17-04-2009, 11:33
Νομίζω ότι εντόπισα μια διαφορά, μεταξύ Ρόδου και Πειραιά. Ο mike_rodos μας λέει ότί είχε ολιγόλεπτη καθυστέριση λόγω κίνησης στο λιμάνι της Ρόδου. Δεν ξέρω αν ήταν πλοία γραμμής ή κρουαζιερόπλοια που τη προκάλεσαν αλλά θα σχολιάσω και ας βγω για λίγο off topic.

Απ ότι έχω προσέξει στον Πειραιά την καθυστέριση την τρώνε κατά κύριο λόγο τα κρουαζιερόπλοια, εκτός κι αν έχουν μπεί/δέσει στό λιμάνι πρίν τις 05.00. Αν υπάρξει σε επιβατικό καθυστέριση είναι κυριώς γιατί άλλο επιβατικό έχει προηγηθεί και δεν έχει τελείωσει με το ρεμέντζο του. Φυσικά στον παραπάνω κανόνα έχουν υπάρξει και εξαιρέσεις και θα υπάρξουν κι άλλες στο μέλλον. Όμως παρατηρώ ότι το traffic του Πειραιά κάνει πολύ καλή δουλειά στην διαχείριση της θαλάσσιας κυκλοφορίας. Να λέμε και τα καλά.

Nikos_V
20-04-2009, 22:49
Το Blue Star 1 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6101) μανουβραροντας στο λιμανι της Ερμουπολης!!

Vortigern
22-04-2009, 00:28
Αφιερωμενες στους καλους φιλους eliasaslan,mike rodos,Νικος V. και ελμεψη

Μια πλωρατη..... (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6066)

Και μια με το καστρο του Αγιου Νικολαου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6067)

mike_rodos
22-04-2009, 05:57
Ευχαριστώ πολύ Θάνο!

eliasaslan
22-04-2009, 10:56
Φίλε Θάνο, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις δύο φωτογραφίες που αφιέρωσες και σε μένα. Ομολογώ δεν το περίμενα να πας στην άκρη της Ακαντιάς για να βγάλεις πλωράτη το Blue Star 1! Όχι μόνο πήγες, αλλά έβγαλες και εξεραιτικής ποιότητας φωτογραφίες. :D:cool: Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια...

ελμεψη
22-04-2009, 11:37
Ευχαριστώ πολύ φίλε Vortigern για την αφιέρωση.Σου αφιερώνω την παρακάτω που είναι τραβηγένη πάνω από τον Πρωτέα την Μεγάλη Τετάρτη.Ένα μικρό σχόλιο.Είσαι τυχέρος που τράβηξες την πρώτη φωτογραφία από εκείνο το σημείο γιατί από 1/5/2009 όλοι θα βλέπουνε τα καράβια από μακρυά καθώς κλείνει το λιμάνι και κανένας δεν θα έχει πρόσβαση εκει πέρα ελεύθερα.
36386

Vortigern
22-04-2009, 13:34
Ευχαριστώ πολύ φίλε Vortigern για την αφιέρωση.Σου αφιερώνω την παρακάτω που είναι τραβηγένη πάνω από τον Πρωτέα την Μεγάλη Τετάρτη.Ένα μικρό σχόλιο.Είσαι τυχέρος που τράβηξες την πρώτη φωτογραφία από εκείνο το σημείο γιατί από 1/5/2009 όλοι θα βλέπουνε τα καράβια από μακρυά καθώς κλείνει το λιμάνι και κανένας δεν θα έχει πρόσβαση εκει πέρα ελεύθερα.
36386

Σε ευχαριστω ελμεψη.Οσο για το Λιμανι το περιμεναμε και εγω και ο Mike οτι σε λιγο καιρο θα εκλεινε και αυτο καθως απο τις 3 φορες που καναμε την επισκεψη μας εκει στην τελαυταια ειδαμε τις σιδερενιες πορτες οι οποιες θα εμποδιζουν τον καθε απλο και καθε καραβολατρη να βρισκεται μεσα στο Λιμανι.Κριμα πραγματακα

Γιώργος Αίγιο
26-04-2009, 15:39
Ταξιδεψα και εγω προσφατα με το βαπορι, πηγενοντας Ροδο.Δεν εμεινα αρκετα ευχαριστημενος απο την πλευση του καραβιου και εκτος απο αυτο, το πλοιο ειχε προβλημα και στο λιμανι της Κω δεν μπορουσε να σηκωθει ο ενας καταπελτης!Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να φθασει με καθυστεριση 2 περιπου ωρον στο λιμανι της Ροδου στις 23/4.

vinman
30-04-2009, 22:08
Για τους φίλους Eliasaslan και Mike rodos η σημερινή αναχώρηση του πλοίου απο το μεγάλο λιμάνι!

37238

37239

37240

37241

vinman
30-04-2009, 22:10
...και η συνέχεια...!!

37242

37243

37244

mike_rodos
30-04-2009, 22:12
Για τους φίλους Eliasaslan και Mike rodos η σημερινή αναχώρηση του πλοίου απο το μεγάλο λιμάνι!

Ευχαριστώ πολύ vinman... Να είσαι καλά φίλε μου!!!

mike_rodos
01-05-2009, 09:32
Για τον φίλο vinman η σημερινή άφιξη του στη Ρόδο :mrgreen:

37343

37344

37345

37346

eliasaslan
01-05-2009, 10:17
Καλημέρα και πάλι στο nautilia.gr! 8) Επειδή έλειπα στη Σάμο για τη μονοήμερη εκδρομή του σχολείου μου χθες, τώρα μόλις είδα τις φανταστικές φωτογραφίες του φίλου vinman. Να τον ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου και να του αφιερώσω με αγάπη τις παρακάτω νυκτερινές εικόνες από Λέρο ;) :D

37347

37348

37349

DimitrisT
01-05-2009, 11:04
καλό μήνα σε όλους,να είστε καλά για τις υπέροχες φώτο που μοιράζεστε μαζί μας,σας ευχαριστώ.

laz94
01-05-2009, 11:30
Vinman, Mike Rodos και Eliasaslan...τέλειες οι φωτο......να 'στε πάντα καλά!!!:p;):D

marsant
01-05-2009, 14:05
Χθες το βραδυ κατεβηκα στο λιμανι να παρω τους γονεις μου που ερχοντουσταν με το Blue Star 1.Δυστηχως φωτογραφιες δεν μπορουσα να βγαλω γιατι εκτος οτι ηταν βραδυ επικρατουσε χαμος στο λιμανι.Το πλοιο ηρθε στις 00.30 μας εφερε 1463 επιβατες(!), 66 Ι.Χ, 16 νταλικες που στην κυριολεξια αδειασε απο επιβατες ολο το βαπορι Σαντορινη και θα συνεχιζε για Κω-Ροδο με 257 επιβατες συνολικα.

vinman
01-05-2009, 15:10
Mike rodos και Eliasaslan,σας ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σας!!;)
Για εσάς αλλά και για όλο το Ναυτιλία,άλλη μία φωτογραφία απο το θηρίο!!

37366

f/b kefalonia
01-05-2009, 18:14
Πολυ ομορφη φωτο!!!!!Καραβαρα!!!!

AIOLOS KENTERIS II
01-05-2009, 18:48
Ωραια φωτο με το θυριο!!

vinman
02-05-2009, 16:09
Άλλες δύο αφιερωμένες τον Trakman και τον Roi Baudoin!!

http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6555

http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6552

DimitrisT
02-05-2009, 17:29
Πολύ καλές οι φωτογραφίες σου Vinman,να σαι καλά.

mike_rodos
03-05-2009, 13:09
Αν και οι πινακίδες απαγόρευσεις εισόδου στο λιμάνι της Ακαντιάς μπήκαν, οι πόρτες παραμένουν ανοιχτές και ο χώρος χωρίς φύλαξη (μακάρι να παραμείνει και έτσι) :mrgreen: Ας δούμε μία διαφορετική φωτογραφική λήψη του blue star 1 σήμερα στο λιμάνι της Ρόδου! Αφιερωμένη στους θαυμαστές της blue star ferries!

37617

laz94
03-05-2009, 13:14
Αν και οι πινακίδες απαγόρευσεις εισόδου στο λιμάνι της Ακαντιάς μπήκαν, οι πόρτες παραμένουν ανοιχτές και ο χώρος χωρίς φύλαξη (μακάρι να παραμείνει και έτσι) :mrgreen: Ας δούμε μία διαφορετική φωτογραφική λήψη του blue star 1 σήμερα στο λιμάνι της Ρόδου! Αφιερωμένη στους θαυμαστές της blue star ferries!

37617

Μιχάλη σε ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φωτο σου! Να 'σαι καλά!!

moutsokwstas
03-05-2009, 13:14
ωραια φωτο, το καλοκαιρι σε αυτο το σημειο πρυμα που ειναι δεμενο, μας ειχαν απαγορευσει να περασουμε πιο περα στο σημειο που εχεις τραβηξει τη φωτο. τοτε πρεπει να ηταν το aqua marine αγκυροβολημενο σε αυτο το σημειο. αργα η, γρηγορα τα μετρα θα ξεκινησουν δεν τιθεται θεμα.

Vortigern
07-05-2009, 13:29
Για τους φιλους Mike Rodos και Ηλια!.....

Αναχωρηση απο Πειραια (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6722)

για το γνωστο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6723)

δρομολογιο του (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6724):p

mike_rodos
07-05-2009, 20:40
Για τους φιλους Mike Rodos και Ηλια!.....

Αναχωρηση απο Πειραια (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6722)

για το γνωστο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6723)

δρομολογιο του (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6724):p

Eυχαριστώ πολύ Θάνο!!! Να σε καλά φίλε μου....

nkr
07-05-2009, 20:48
Πολυ ωραια φωτογραφια φιλε μου με το αστερι 1.:D:mrgreen::p

eliasaslan
08-05-2009, 13:07
Μιχάλη και Θάνο μας έχετε τρελάνει... :D Σας ευχαριστούμε ειλικρινά, να συνεχίζετε με τον ίδιο ρυθμό... το nautilia.gr σας παροτρύνει :)

mike_rodos
08-05-2009, 17:19
Μιχάλη και Θάνο μας έχετε τρελάνει... :D Σας ευχαριστούμε ειλικρινά, να συνεχίζετε με τον ίδιο ρυθμό... το nautilia.gr σας παροτρύνει :)

Ποιός μιλάει??? :) Ηλία και εσύ είσαι πρωταγωνιστής στα blue star...

Romilda
10-05-2009, 20:39
Τραβγμενη απο την γεφυρα την Ελ Βενιζελος σημερα.

laz94
11-05-2009, 17:55
Ωραία φωτο!!!:D;)

vinman
16-05-2009, 21:38
Για τους φίλους Mike rodos και Eliasaslan,φωτογραφία πάνω απο το Κνωσός το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 8 Μαίου..!!

39574

BEN BRUCE
18-05-2009, 14:40
ΒLUE STAR 1 καπου αναμεσα σε κω και ροδο το καλοκαιρι του 2004 φωτο απο το anthi marina.Ληψη με αναλογικη μηχανη slr

39877

.voyager
18-05-2009, 14:46
Πολύ ωραία!!

eliasaslan
18-05-2009, 15:05
Δύο από την παρέα των μάγων του nautilia.gr... Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο προσωπικά!!

mike_rodos
19-05-2009, 16:24
Για τους φίλους Mike rodos και Eliasaslan,φωτογραφία πάνω απο το Κνωσός το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 8 Μαίου..!!

ευχαριστώ πάρα πολύ vinman!

ελμεψη
20-05-2009, 00:42
Εισοδος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7387) του Blue Star 1 στο λιμανι της Ροδου και συναντηση του με ενα αμερικανικο πολεμικο,νομιζω φρεγατα.Αφιερωμενη σε ολους τους Δωδεκανησιους.

jumpman
20-05-2009, 03:14
Καταδρομικό είναι φίλε μου. Νομίζω κλάσης Algerin Brucks. Δεν ξέρω αν το γράφω σωστά.Ωραία φώτο πάντως.Μπράβο!!!

mike_rodos
20-05-2009, 06:14
Εισοδος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7387) του Blue Star 1 στο λιμανι της Ροδου και συναντηση του με ενα αμερικανικο πολεμικο,νομιζω φρεγατα.Αφιερωμενη σε ολους τους Δωδεκανησιους.

Ευχαριστούμε Νίκο!!! ;)

eliasaslan
20-05-2009, 10:20
Σε ευχαριστώ κι εγώ πολύ ελμεψη για την πανέμορφη εικόνα που μοιράστηκες μαζί μας!! :D

ελμεψη
20-05-2009, 14:24
Καταδρομικό είναι φίλε μου. Νομίζω κλάσης Algerin Brucks. Δεν ξέρω αν το γράφω σωστά.Ωραία φώτο πάντως.Μπράβο!!!

Βασικα το εψαξα λιγο και το πλοιο ειναι το USS Leyte Gulf-55 που ειναι φρεγατα, η ετσι τουλαχιστον το δηλωνουν.

gtogias
20-05-2009, 14:29
Βασικα το εψαξα λιγο και το πλοιο ειναι το USS Leyte Gulf-55 που ειναι φρεγατα, η ετσι τουλαχιστον το δηλωνουν.

Στην παρακάτω σελίδα του ναυτικού των ΗΠΑ έχει όλα στα σχετικά:

http://www.leytegulf.navy.mil/default.aspx

ελμεψη
22-05-2009, 11:41
Το Blue Star 1 δεμενο στο λιμανι της Ροδου, μια φωτογραφια πανω (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=7507) απο το Πρωτεας και μια πρυμα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7508).Αφιερομενες στους Mike Rodos,eliasaslan καθως και σε ολους τους λατρεις των μπλε γιγαντων που αλωνιζουν το Αιγαιο.

prutanis
22-05-2009, 23:47
Blue Star 1 Γεφυρα!
40409

thanos75
24-05-2009, 20:59
Blue Star 1 Γεφυρα!
40409
Πολύ high tech φαίνεται!!! Και πεντακάθαρη

diagoras
02-06-2009, 13:20
εδω ειναι να κανεις 12-4 και να νυσταζεις ετσι και κατσεις λιγο σε αυτη την πολυθρονα σε πηρε ο υπνος μεχρι να πεις κυμινο

sea world
02-06-2009, 16:34
εδω ειναι να κανεις 12-4 και να νυσταζεις ετσι και κατσεις λιγο σε αυτη την πολυθρονα σε πηρε ο υπνος μεχρι να πεις κυμινο

FILE diagoras, KA8E AKSIWMATIKOS POY ANEBAINEI GIA BARDIA KAI DH SE EPIBATHGA PLOIA POY EXEIS AYKSHMENO TO AIS8HMA THS ASFALEIAS KAI EY8HNHS KA8WS METAFEREIS EPIBATES, DEN KOIMATAI, SE DIABEBAIW!
KAI MAKARI OLES OI GEFYRES, NA EIXAN TETOIA SYSTHMATA OPWS EXEI TO BLUE STAR;)

diagoras
02-06-2009, 16:40
πολυ σωστα ολα αυτα και τα γνωριζω δεν ηθελα να δωσω ακριβως αυτο το νοημα αλλα απο πολλες ερευνες εχει διαπιστωθει πως ναυτικοι εχουν αποκοιμηθει εν ωρα βαρδιας προς Θεου δεν ειπα ποτε πως καποιος θα επρεπε να το κανει αυτο ποτε απλως ηθελα να τονισω την ολοκαινουργια σε συστηματα και ανεσεις γεφυρα του πλοιου οπου διαφερει απο πολλες αλλες για μενα γεφυρες ειναι αυτες που δεν υπαρχει ουτε καρεκλα καθοτι αυτες ειναι οι πραγματικα ναυτικες και οχι αυτες με τους καναπεδες και τις πολυθρονες και παλι συγνωμη για τη φραση με την οποια δεν ειχα σκοπο να δημιουργησω κουβεντα πειτε πως δεν υπαρχει αυτο το μηνυμα

sea world
02-06-2009, 16:46
για μενα γεφυρες ειναι αυτες που δεν υπαρχει ουτε καρεκλα καθοτι αυτες ειναι οι πραγματικα ναυτικες και οχι αυτες με τους καναπεδες και τις πολυθρονες

O KA8ENAS EXEI TIS APOSPSEIS TOY! EGW PANTWS EIMAI YPER THS NEAS TEXNOLOGIAS, BLEPONTAS TA PRAGMATA APO THN SKOPIA TOY NAYTIKOY;)
TELOS off topic!

diagoras
02-06-2009, 16:49
δεν αντιλεγω με τα νεα συστηματα ο cpt εχει τον απολυτο ελεγχο καθως μπορει να βρισκεται αυτος στα χειρηστηρια και οχι να δινει εντολες δεν εχω ναυτικη πειρα απλως πιστευω πως στο θεμα της μανουβρας βοηθαει η εξελιγμενη γεφυρα

νομιζω ομως πως πρεπει να κλεισουμε αυτη τη συζητηση καθως εδω αναφερομαστε στο blue star 1 και οχι σε γεφυρες πλοιων

dokimakos21
15-06-2009, 09:25
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΦΙΞΗ..!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ nautilia.gr
43832

43833

43834

43835

43836

laz94
15-06-2009, 09:29
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΦΙΞΗ..!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ nautilia.gr
43832

43833

43834

43835

43836

Πραγματικά υπέροχες!!! Σε ευχαριστούμε πολύ!!!:wink::D:p:cool:

eliasaslan
15-06-2009, 13:48
Φίλε dokimakos 21, να επαναλάβω κι εγώ τα λόγια του Λάζαρου.. Να είσαι καλά και καλώς ήρθες και πάλι στον δυκτιακό μας τόπο... :D

capten4
16-06-2009, 02:17
ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ , "ΠΙΤΑ" ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΙΧ....

43989

43990

43991

43992

vinman
17-06-2009, 21:50
..γεμάτο και σήμερα...!!
Για τους φίλους Eliasaslan,Mike rodos και Capten4..!

44267

44268

44269

44270

44271

Thanasis89
17-06-2009, 23:24
Λοιπόν πείτε μου ότι δεν βρεθήκατε και σήμερα να τρελαθώ ! :p Να 'στε καλά παιδιά υπέροχες οι φωτογραφίες σας !

diagoras
18-06-2009, 01:56
44328
φορτωνει για σαντορινη-κω-ροδο

eliasaslan
18-06-2009, 10:12
Μετά τον καταιγισμό φωτογραφιών από τα εκλεκτά μέλη Capten4 και Vinman, θα ήθελα να τους αφιερώσω τις παρακάτω φωτογραφίες... ;)

Λέρος, Φεβρουάριος 2008. :D:cool:

Εικόνα 1. Μία σύνθεση που για τους λάτρεις της εταιρίας (σαν εμένα) μπορεί να φανεί ξεχωριστή.

44369

Εικόνα 2. Απλώς ελάτε να καθίσετε σε αυτό το παγκάκι!! :p

44370

f/b kefalonia
18-06-2009, 20:31
Πολυ ομορφες φωτογραφιες φιλε μου!!!!Ενα μεγαλο μπραβο!!!!!

xidianakis
21-06-2009, 12:42
μακαρι να ηταν στα δρομολογια που κανω το bs1 η το 2!! ειναι πραγματικοι βαπορες!!

opelmanos
21-06-2009, 15:14
Φωτό τραβηγμένΗ από το Μπάρμπα όταν μας έκανε προσπέραση εν πλώ από πειραιά γι

ελμεψη
21-06-2009, 15:17
Φωτό τραβηγμένΗ από το Μπάρμπα όταν μας έκανε προσπέραση εν πλώ από πειραιά για Χιο

.13-04-2007

Φιλε μου μετεφερε την φωτογραφια στο Bluestar 2, Παντως πανεμορφη ληψη.Μπραβο σου

f/b kefalonia
24-06-2009, 13:29
Μπλου Σταρ 1!Αφιερωμενες σε ολο το φορουμ!

45565

45566

45567

xidianakis
26-06-2009, 07:39
Μπλου Σταρ 1!Αφιερωμενες σε ολο το φορουμ!

45565

45566

45567
φιλε f/b kefalonia, πολυ ομορφες οι φωτος σου απο τον βαπορα!!!! σ' ευχαριστουμε!!!

DimitrisT
28-06-2009, 12:46
Μακρινές φωτο (κατάστρωμα του Χίος) από την αναχώρηση του στις 26/6
46261

46262

46263

eliasaslan
28-06-2009, 21:27
Καλησπερίζω ξανά το φόρουμ μας! Αφού ευχαριστήσω θερμά τους προλαλήσαντες f/b kefalonia και dimitis T, ας μεταφερθούμε στην Λέρο για να δούμε την σημερινή αναχώρηση του βάπορα από το νησί μου από.. μία άλλη ματιά :D. Να σας πω την αλήθεια, δεν γνωρίζω τον λόγο που τοποθετήθηκε αυτό το σωσίβιο στο λιμάνι, αλλά να είναι καλά όποιος το έβαλε, καθώς μου έβαλε ακόμη μία ιδέα για να φωτογραφήσω τον βάπορά μας ;)..

Από μία άλλη ματιά, λοιπόν, σήμερα (28/06/09) στο λιμάνι του Λακκίου Λέρου :cool:.. Αφιερωμένη σε όλους τους λάτρεις του πλοίου :-)

46375

ελμεψη
28-06-2009, 22:12
[SIZE=3]Καλησπερίζω ξανά το φόρουμ μας! Αφού ευχαριστήσω θερμά τους προλαλήσαντες f/b kefalonia και dimitis T, ας μεταφερθούμε στην Λέρο για να δούμε την σημερινή αναχώρηση του βάπορα από το νησί μου από.. μία άλλη ματιά :D. Να σας πω την αλήθεια, δεν γνωρίζω τον λόγο που τοποθετήθηκε αυτό το σωσίβιο στο λιμάνι, αλλά να είναι καλά όποιος το έβαλε, καθώς μου έβαλε ακόμη μία ιδέα για να φωτογραφήσω τον βάπορά μας ;)..

Από μία άλλη ματιά, λοιπόν, σήμερα (28/06/09) στο λιμάνι του Λακκίου Λέρου :cool:.. Αφιερωμένη σε όλους τους λάτρεις του πλοίου :-)

Μια μοναδικη και ξεχωριστη φωτογραφια απο ενα χαρισματικο ατομο που εχει αναδειξει την καλυτερη πλευρα καθε πλοιου και του τοπου του.Συγχαρητηρια Ηλια παντα τετοια!!!

vinman
29-06-2009, 07:15
Άφιξη του πλοίου σήμερα το ξημέρωμα στο μεγάλο λιμάνι!!
Για τον φίλο eliasaslan!!

46423

nickosps
29-06-2009, 08:49
Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον Ηλία!!!!!!!!! Και στον Vinman!!

laz94
29-06-2009, 09:02
Ηλία και vinman σας ευχαριστιύμε πολύ!!
Καταπληκτικές οι φωτογραφίες σας...!!!:wink:
Να 'στε καλά!

eliasaslan
29-06-2009, 11:11
Επειδή αγαπητοί φίλοι εχθές ο χρόνος μου μετά το μεσημέρι ήταν ελάχιστος, δεν πρόλαβα να καλύψω το ρεπορτάζ από την άφιξη του Blue Star 1 στην Λέρο... Τώρα, όμως, που μου περισσεύει ο χρόνος, με μεγάλη μου χαρά θα προσπαθήσω να σας ταξιδέψω στο λιμάνι του Λακκίου Λέρου :cool:.

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009, λοιπόν, και αναμένεται η άφιξη του Ε/Γ Ο/Γ Blue Star 1... Προγραμματισμένη άφιξη στην Λέρο 08.35. Με καθυστέρηση 20 λεπτών, τελικά, έκανε την εμφάνισή του στον κόλπο με πάνω από 150 άτομα που είχαν μαζευτεί σε διάφορα σημεία γύρω από το λιμάνι (ένας από αυτούς κι εγώ) να το χαζεύουν... Ο κόσμος στο λιμάνι δεν ήταν πολύς για την ημέρα, και περίμενα να συμβαίνει το ίδιο στους καταπέλτες του πλοίου... Να μην σας τα πολυλογώ, τα Ι.Χ. και οι επιβάτες που ξεχύθηκαν από τους καταπέλτες του Blue Star 1 ήταν τόσοι πολλοί, που το λιμάνι μας δεν τους άντεξε... Επικρατούσε το αδιαχώρητο.. Εικόνες που θυμίζουν μεγάλο λιμάνι πραγματικά...

Οι πρώτες 2 φωτογραφίες αφιερώνονται σε όλους τους καλούς φίλους, ο πρώτος εξ αυτών φυσικά ο μοναδικός Vinman που με μετέφερε στον τόπο του εγκλήματος πριν από λίγο... Εγώ συνεχίζω να λέω το λιμάνι του Πειραιά αυτοκρατορικό μετά από τέτοιες φωτογραφίες κι ας με κοροϊδεύετε :p.

Εικόνα 1. Όσοι από εσάς έλθετε στο νησί νομίζω ότι απαγορεύεται να μην βρεθείτε σε αυτή την εικόνα...

46445

Εικόνα 2. Εδώ νομίζω πως δεν έχω κάτι να πω... Απλώς το Blue Star 1 :cool:;)

46446

Nikos_V
30-06-2009, 17:43
Να λοιπον ΜΙΑ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9087) φωτο του βαπορα για τον Ηλια τον Λαζαρο και τον Μανωλη.......:D;)

vinman
30-06-2009, 17:58
Ηλία και Νίκο,σας ευχαριστώ πολύ για τις πανέμορφες φωτογραφίες!!

laz94
30-06-2009, 21:43
Να λοιπον ΜΙΑ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9087) φωτο του βαπορα για τον Ηλια τον Λαζαρο και τον Μανωλη.......:D;)

Νίκο σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!
Και ήθελα πολύ να δω μια βραδινή του βάπορα στην Σύρο......
ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ!!
Να 'σαι πάντα καλά...:wink::wink:

xidianakis
04-07-2009, 08:16
τα συγχαρητιρια μου στον Ηλια και τον vinman. σας βγαζω το καπελο!

eliasaslan
04-07-2009, 18:49
Στιγμιότυπο από την άφιξη του βάπορα στο λιμάνι της Λέρου ένα χειμωνιάτικο πρωινό... Εξεραιτικά αφιερωμένη στον captain Leo... :D;). Όχι τυχαία, αλλά γιατί όπως με τον βάπορα έγινε φωτεινή η γκρίζα εκείνη Κυριακή, έτσι και σήμερα έγινε πολύχρωμη μία όχι και τόσο ζωντανή μέρα :D

47631

laz94
04-07-2009, 19:30
Τέλεια χρώματα....τέλεια φωτογραφια....τέλειος βάπορας.....
Τί άλλο θέλουμε.....????
Μπράβο Ηλία.....:wink:

DimitrisT
04-07-2009, 19:51
Να σαι καλά φίλε eliasaslan,σε ευχαριστούμε για την φανταστική φωτογραφία με τα πάρα πολύ ωραιά χρώματα.

Maroulis Nikos
04-07-2009, 19:52
Στιγμιότυπο από την άφιξη του βάπορα στο λιμάνι της Λέρου ένα χειμωνιάτικο πρωινό... Εξεραιτικά αφιερωμένη στον captain Leo... :D;). Όχι τυχαία, αλλά γιατί όπως με τον βάπορα έγινε φωτεινή η γκρίζα εκείνη Κυριακή, έτσι και σήμερα έγινε πολύχρωμη μία όχι και τόσο ζωντανή μέρα :D

47631

Μια ακόμη υπέροχη φωτογραφία απο τον πολύ καλόα μας φίλο eliasaslan.
Σε ευχαριστούμε πολύ .

eliasaslan
05-07-2009, 12:38
Αφού σας ευχαριστήσω αγαπητοί φίλοι laz94, dimitris T και cptn Nikos Maroulis, θα ήθελα να παραμείνουμε στο νησί της Άρτεμης και να δούμε ακόμη τρεις φωτογραφίες, αυτή τη φορά λίγο πιο καλλιτεχνικές.

Αφιερωμένες εξεραιτικά στους παραπάνω συμφορουμίτες, καθώς και στους Eng, Trakman, Speedkiller, mike rodos, sylver 23, thanassis 89, Vinman, hayabusa, Rocinante, Φανούλα, nissos mykonos, leonidas, BEN BRUCE, nikosps, T.S.S. Apollon.

47760

47761

47765

Και συνεχίζω με 2 ακόμη ξεχωριστές φωτογραφίες που θα ήθελα να τις αφιερώσω στα ακόλουθα εκλεκτά μέλη:

κ. esperos, polykas, apostolos, mastrokostas, mastropanagos, dimitris!, scoufgian, prytanis, north star, marsant, ελμεψη, finnpartner 1966, vortigern, helatros68, .voyager, giannisk88, pontios thessaloniki, f/b kefalonia και ndimitr93.

Αγαπητοί φίλοι, να είμαστε όλοι καλά!

47762

47763

diagoras
05-07-2009, 13:41
Παρα πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σου.Αυτες και πολλες αλλες φωτο σου δεν υπαρχουν λογια να τις χαρακτηρησουν.;)

ndimitr93
05-07-2009, 13:43
Ηλία σε ευχαριστώ και συνέχισε να ανταποκρίνεσαι;):p

vinman
05-07-2009, 14:04
Μπράβο Ηλία!!
Καταπληκτικές όπως πάντα!!
Σε ευχαριστώ πολύ!

Speedkiller
05-07-2009, 14:06
Αφού σας ευχαριστήσω αγαπητοί φίλοι laz94, dimitris T και cptn Nikos Maroulis, θα ήθελα να παραμείνουμε στο νησί της Άρτεμης και να δούμε ακόμη τρεις φωτογραφίες, αυτή τη φορά λίγο πιο καλλιτεχνικές.

Αφιερωμένες εξεραιτικά στους παραπάνω συμφορουμίτες, καθώς και στους Eng, Trakman, Speedkiller, mike rodos, sylver 23, thanassis 89, Vinman, hayabusa, Rocinante, Φανούλα, nissos mykonos, leonidas, BEN BRUCE, nikosps, T.S.S. Apollon.

47760

47761

47765

Και συνεχίζω με 2 ακόμη ξεχωριστές φωτογραφίες που θα ήθελα να τις αφιερώσω στα ακόλουθα εκλεκτά μέλη:

κ. esperos, polykas, apostolos, mastrokostas, mastropanagos, dimitris!, scoufgian, prytanis, north star, marsant, ελμεψη, finnpartner 1966, vortigern, helatros68, .voyager, giannisk88, pontios thessaloniki, f/b kefalonia και ndimitr93.

47762

47763

Πάντα με ένα καλό λόγο και με τέλειες φωτογραφίες ο Ηλίας!!!Μπραβο!!!:wink:

ελμεψη
05-07-2009, 14:43
Ηλια μοναδικα τα ντοκουμεντα που μας χαριζεις καθε φορα απο το μοναδικο και πανεμορφο νησι σου.Ευχαριστω πολυ για την αφιερωση:D

leonidas
05-07-2009, 15:05

47760

47761

47765

47762

47763

Τοσο μοναδικες με πανεμορφα χαρακτηριστικα που δειχνουν και τονιζουν την καθε λεπτομερεια οι φωτογραφιες σου ειναι σπανιο να το βρεις.Το να πω οτι εισαι εκπληκτικος ειναι λογο φιλε Ηλια γιατι αν αυτο που βλεπεις σε μαγευει σε ταξιδευει και σε παρασυρει τοτε δεν μπορεις να το περιγραψεις με λογια αλλα μονο με το συναισθημα σου.:)

Maroulis Nikos
05-07-2009, 15:20

47760

47761

47765

47762

47763

Να είσαι καλά φίλε eliasaslan για ακόμη φορά υπέροχες....

diagoras
05-07-2009, 17:28
Παλιοτερη φωτογραφια του blue star 1 για Χανια.Δεν μπορω να φτασω το ταλεντο του Ηλια στις φωτογραφιες αλλα τουλαχιστον προσπαθησα
47824

laz94
05-07-2009, 17:45
Ηλία σε ευχαριστώ πολύ!:wink:
Εξαιρετικές οι φωτογραφίες σου (όπως πάντα...):D
Να 'σαι πάντα καλά!!!:wink::wink:

heraklion
05-07-2009, 19:44
Παλιοτερη φωτογραφια του blue star 1 για Χανια.
Μήπος έχεις κάνει κάποιο λάθος?Γιατί το Ble Star 2 πήγαινε στα Χανιά.;)

diagoras
05-07-2009, 19:45
Οχι γιατι καποια περιοδο το blue star 1 κατεβηκε χανια απο τα δωδεκανησα ισως για να κανει ετησια το 2 και μετα ηρθε και το blue horizon και το 1 γυρισε στην γραμμη του

ndimitr93
05-07-2009, 19:53
Οχι γιατι καποια περιοδο το blue star 1 κατεβηκε χανια απο τα δωδεκανησα ισως για να κανει ετησια το 2 και μετα ηρθε και το blue horizon και το 1 γυρισε στην γραμμη του
Εγώ πάλι, το Blue Horizon δεν το θυμαμαι καθόλου να είχε έρθει.....

diagoras
05-07-2009, 19:58
Το blue horizon στη γραμμη κως-ροδος εννοω

dokimakos21
05-07-2009, 20:16
Εγώ πάλι, το Blue Horizon δεν το θυμαμαι καθόλου να είχε έρθει.....

Ειχε ερ8ει στα χανια το horizon σε σκατζα του blue star...

nickosps
05-07-2009, 20:34
Κι εγώ με τη σειρά μου, αφού μόλις είδα το εκπληκτικό φωτορεπορτάζ σου Ηλία να σου πω ευχαριστώ και πολλά μπράβο! Συγζαρητήρια!:D

eliasaslan
05-07-2009, 20:56
Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητοί φίλοι για τα όμορφα και προσεγμένα σας σχόλια.. :D diagoras, ένα μεγάλο μπράβο!

naftopoulo
07-07-2009, 13:00
Το BLUE STAR 1 σημερα με την μπαριζα διπλα του...

48248

dimitris!
08-07-2009, 10:41
Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω οτι τα δύο αδερφάκια είναι ιδανικά για την γραμμη Χιο- Μυτιλήνη. Και πιστεύω (χωρίς να ξέρω κατι συγκεκριμένο) οτι αργά ή γρήγορα κάποιο απο τα 2 θα μας έρθει προς τα πάνω...

diagoras
08-07-2009, 15:49
Αυτα λιγο απιθανο αλλα τα καινουργια που ναυπηγουνται για λογαριασμο της blue star και μοιαζουν με νησος μυκονος-χιος καθολου απιθανο:D

Nissos Mykonos
08-07-2009, 17:49

47760

47761

47765

47762

47763

Άπαιχτος ο Ηλίας(όπως πάντα)!!!Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου(αν και καθυστερημένα) για την αφιέρωση!!!

sg3
08-07-2009, 17:55
αν το ενα καινουριο το βαλει 12νησα και το 1ή2 για χιο μτλνη ωστε να χωραει και σε αλλα λιμανια?(πχ καλυμνο):rolleyes:

hayabusa
08-07-2009, 17:55

47760

47761

47765

47762

47763

άψογος όπως μας έχει συνηθίσει. μπράβο :D

leonidas
17-07-2009, 10:40
Επιτελους σε μια βρομαδα ακριβως θα ταξιδεψω μαζι σου στην πατριδα μετα απο 6 χρονια υπομονης βαπορα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9644) μου !!! :cool:

diagoras
17-07-2009, 14:43
Το blue star 1 περιμενει την αναχωρηση του για κω-ροδο ενω εμεις(blue star 2)αναχωρουμε για Χανια

leonidas
18-07-2009, 10:38
Αυτη τη στιγμη στο BLUE STAR 1.

Copyright:Matina:p

Ρεσεψιον
49871

Πρυμνιαιο σαλονι
49872

Διαδρομος
49873

Απονερα
49874

ndimitr93
18-07-2009, 10:41
Αυτη τη στιγμη στο BLUE STAR 1.

Copyright:Matina:p

Ρεσεψιον
49871

Πρυμνιαιο σαλονι
49872

Διαδρομος
49873

Απονερα
49874
Αστην την κοπέλα να ταξιδέψει ήσυχη....εις βάρος σου θα είναι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

leonidas
18-07-2009, 10:43
Αστην την κοπέλα να ταξιδέψει ήσυχη....εις βάρος σου θα είναι!!!

χαχαχαχαχα...
Περιμενε εχει και δευτερη δοση...:p
Της ειπα να παει και στην πλωρη...να δουμε τωρα...:rolleyes::D

leonidas
18-07-2009, 11:13
Αυτη τη στιγμη στο BLUE STAR 1 :D #2

Copyright: Matina :p

Αυτην την βαζω επειδη το ζητησε η αδερφη μου :mrgreen:

49879

Πλωριαιο σαλονι !!!

49882

BLUE STAR FERRIES logo

49881

συνεχιζεται...:cool:

leonidas
18-07-2009, 11:22
Αυτη τη στιγμη στο BLUE STAR 1 :D #3

Copyright: Matina :razz:

Εξωτερικο πλα'ι'νο καταστρωμα με θεα
49884

Εξωτερικο πλα'ι'νο καταστρωμα αφ'υψηλου

49885

και τελος το τελευταιο καταστρωμα πισω απο την μετασκευη (καμπινες)
49886

:D

ndimitr93
18-07-2009, 11:22
Φίσκα βλέπω πάει το βαπόρι Λεωνίδα.....Σιγά σιγά όλοι για Σαντορίνη τραβάμε!:mrgreen:

leonidas
18-07-2009, 11:33
Φίσκα βλέπω πάει το βαπόρι Λεωνίδα.....Σιγά σιγά όλοι για Σαντορίνη τραβάμε!:mrgreen:

Ναι εχει παρα πολυ κοσμο...
Για Σαντορινη, για Συρο με τον βαπορα...:D

Nick_Pet
18-07-2009, 13:14
Καλά είστε φοβεροί! Πλέον γίνονται και παραγγελίες σε γνωστούς και φίλους για φωτογράφηση των πλοίων, όταν δεν ταξιδεύουν τα μέλη του Nautilia.gr! :D
Καμία ευκαιρία δεν πάει χαμένη.

leonidas
18-07-2009, 13:50
Καλά είστε φοβεροί! Πλέον γίνονται και παραγγελίες σε γνωστούς και φίλους για φωτογράφηση των πλοίων, όταν δεν ταξιδεύουν τα μέλη του Nautilia.gr! :D
Καμία ευκαιρία δεν πάει χαμένη.

Το συζητας?

Οριστε και στην Σαντορινη οταν αφιχθη μαζι με το Σπηντραννερ ΙΙ πριν μιση ωρα...:D

Copyright : Matina :p

49901

Dimitrisvolos
18-07-2009, 14:09
Το συζητας?

Οριστε και στην Σαντορινη οταν αφιχθη μαζι με το Σπηντραννερ ΙΙ πριν μιση ωρα...:D

Copyright : Matina :p

49901

Φανταστική .Μπράβο

HIGHSPEED 4
18-07-2009, 14:16
ΦΙΛΕ LEONIDAS η φωτο σου για ακομα μια φορα ειναι ολα τα λεφτα!!εχεις πολυ ταλεντο!!

Nick_Pet
18-07-2009, 14:26
ΦΙΛΕ LEONIDAS η φωτο σου για ακομα μια φορα ειναι ολα τα λεφτα!!εχεις πολυ ταλεντο!!

Ο Leonidas μπορεί να έχει πολύ ταλέντο, αλλά για τη συγκεκριμένη φωτό, τα συγχαρητήρια πάνε στη Matina! :)

leonidas
18-07-2009, 14:28
Χαχαχαχαχαχα...
Ευχαριστει πολυ...:p:D

ndimitr93
18-07-2009, 15:05
Να σου πώ Λεωνίδα....δεν λες στη Ματίνα να γραφτέι και αυτή στο φορουμ?? Βλέπω το κατέχει το άθλημα καλά...!!:mrgreen:

HIGHSPEED 4
25-07-2009, 23:43
κεφακια το bluestar 1..28kn εδωσε!!

leonidas
27-07-2009, 13:09
Καλησπερα nautilia.gr απο την αρχοντισσα του Αιγαιου, την Συρο...

Την παρασκευη 24/7/09 πραγματοποιησα το πρωτο μου ταξιδι με τον αρχοντο βαπορα Blue Star 1...
Το βαπορι ειναι πραγματικα τεραστιο!
Απο τις φωτογραφιες και τα ρεπορταζ δεν καταλαβαινεις τιποτα, πρεπει οπωσδηποτε να κανεις ενα ταξιδακι μαζι του για να καταλαβεις και πως τα παει με τον καιρο...
Θα ειχε ενα 5αρακι στο κεντρικο Αιγαιο...
Πεταγε !
Δεν καταλαβαινες οτι εισαι σε καραβι...
Πολυ αρχοντια μεσα...
Στο ντεκ 7 ειναι ολοι οι κοινοχρηστοι χωροι του πλοιου...
Πλωτη καφετερια σου θυμιζει...
Μπαρ στην πρυμνη, στην μεση, στο στην πλωρη...
Self servise, Restaurant...
Οτι θελησει η καρδια, σου εκει μεσα θα το βρεις...
Καμπινες...πααρα πολλες...Θυμιζει ξενοδοχειο
Το γκαραζ δεν το συζητω...Πολυ τεραστιο...
Αριστες εντυπωσεις...
Φανταστικο καραβι...
Η μεγαλη εντυπωση που προκαλει εσωτερικα ειναι τα παραθυρα του οπου αρχιζουν απο το ταβανι και καταληγουν στο πατωμα...Απ την κορυφη ως τα νυχια που λενε...
Τα πιο ομορφα μερη κατα τη γνωμη μου, ειναι το σαλονι Blue Star Night Club στην πρυμνη με τα φημισμενα τεραστια παραθυρα που εχουν θεα τα αφρωδες απονερα του πλοιου, το GPS του πλοιου (εκει μπορεις να δεις την ταχυτητα, που βρισκεσαι εκεινη τη στιγμη, τι ωρα θα φτασεις στον προορισμο σου με αυτην την ταχυτητα...)οπου βρισκεται μπροστα σου στον χωρο υποδοχης, την ωρα που ανεβαινεις τις κυλιομενες, και το πλωριαιο σαλονι με θεα την πλωρακλα αλλα και ολα τα εξωτερικα του καταστρωματα...Πρυμνη και πλαγια.Με λιγα λογια, ολοκληρο το πλοιο ειναι τελειο!!!
Το λατρεψα!
Εκεινη την ημερα ητανε φισκα και εκανα μιαμιση ωρα να βρω θεση να κατσω σε παραθυρο...:p
Τελικα βρηκα θεση στο υπεροχο Blue Star Night Club στην πρυμνη ! :D
Εκανα ενα ταξιδι, τρελα.
Το ευχαριστηθηκε η ψυχη μου!

Καλα ταξιδια βαπορα και ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ! :cool:

xidianakis
27-07-2009, 14:52
Καλησπερα nautilia.gr απο την αρχοντισσα του Αιγαιου, την Συρο...

Την παρασκευη 24/7/09 πραγματοποιησα το πρωτο μου ταξιδι με τον αρχοντο βαπορα Blue Star 1...
Το βαπορι ειναι πραγματικα τεραστιο!
Απο τις φωτογραφιες και τα ρεπορταζ δεν καταλαβαινεις τιποτα, πρεπει οπωσδηποτε να κανεις ενα ταξιδακι μαζι του για να καταλαβεις και πως τα παει με τον καιρο...
Θα ειχε ενα 5αρακι στο κεντρικο Αιγαιο...
Πεταγε !
Δεν καταλαβαινες οτι εισαι σε καραβι...
Πολυ αρχοντια μεσα...
Στο ντεκ 7 ειναι ολοι οι κοινοχρηστοι χωροι του πλοιου...
Πλωτη καφετερια σου θυμιζει...
Μπαρ στην πρυμνη, στην μεση, στο στην πλωρη...
Self servise, Restaurant...
Οτι θελησει η καρδια, σου εκει μεσα θα το βρεις...
Καμπινες...πααρα πολλες...Θυμιζει ξενοδοχειο
Το γκαραζ δεν το συζητω...Πολυ τεραστιο...
Αριστες εντυπωσεις...
Φανταστικο καραβι...
Η μεγαλη εντυπωση που προκαλει εσωτερικα ειναι τα παραθυρα του οπου αρχιζουν απο το ταβανι και καταληγουν στο πατωμα...Απ την κορυφη ως τα νυχια που λενε...
Τα πιο ομορφα μερη κατα τη γνωμη μου, ειναι το σαλονι Blue Star Night Club στην πρυμνη με τα φημισμενα τεραστια παραθυρα που εχουν θεα τα αφρωδες απονερα του πλοιου, το GPS του πλοιου (εκει μπορεις να δεις την ταχυτητα, που βρισκεσαι εκεινη τη στιγμη, τι ωρα θα φτασεις στον προορισμο σου με αυτην την ταχυτητα...)οπου βρισκεται μπροστα σου στον χωρο υποδοχης, την ωρα που ανεβαινεις τις κυλιομενες, και το πλωριαιο σαλονι με θεα την πλωρακλα αλλα και ολα τα εξωτερικα του καταστρωματα...Πρυμνη και πλαγια.Με λιγα λογια, ολοκληρο το πλοιο ειναι τελειο!!!
Το λατρεψα!
Εκεινη την ημερα ητανε φισκα και εκανα μιαμιση ωρα να βρω θεση να κατσω σε παραθυρο...:p
Τελικα βρηκα θεση στο υπεροχο Blue Star Night Club στην πρυμνη ! :D
Εκανα ενα ταξιδι, τρελα.
Το ευχαριστηθηκε η ψυχη μου!

Καλα ταξιδια βαπορα και ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ! :cool:
LEONIDA, αρχισα να ζηλευω!! θελω κι εγω ταξιδι με τον βαπορα!!:grin:

laz94
27-07-2009, 15:08
LEONIDA, αρχισα να ζηλευω!! θελω κι εγω ταξιδι με τον βαπορα!!:grin:

Εγώ να δεις που ειναι κ τ αγαπημενο μου πλοίο....:p....!!!
Σε ευχαριστούμε Λεωνίδα!!;)

HIGHSPEED 4
27-07-2009, 21:07
παιδια νομιζω ειναι απο τα καλυτερα πλοια της ελληνικης ακτοπλοιας!!

thanos75
27-07-2009, 22:28
Έχω ταξιδέψει μόνο με το 2...Έχουν κάποια διαφορά τα δύο πλοία στο εσωτερικό τους ή είναι δίδυμα?

heraklion
27-07-2009, 22:36
Έχω ταξιδέψει μόνο με το 2...Έχουν κάποια διαφορά τα δύο πλοία στο εσωτερικό τους ή είναι δίδυμα?
Το 1 έχει καμπίνες εκεί που το 2 έχει εξωτερικό σαλόνι μπροστά απο το φουγάρο.

ελμεψη
27-07-2009, 22:36

Εχω την εντυπωση οτι καποιο πισω εχει σαλονι στην αριστερη πλευρα και το αλλο εχει καθισματα αεροπορικου τυπου εκει. Απλα ετσι ητανε το Δεκεμβρη του 2006 που ειχα ταξιδεψει με αυτα τελευταια φορα.Τωρα αν εχει αλλαξει κατι τωρα δεν το ξερω.

.voyager
28-07-2009, 09:59
Με αφορμή τη δρομολόγησή του Σκωτία στη θέση του SF που είχε πωληθεί, έγινε μικρής έκτασης μετασκευή στο Νεώριο Σύρου.

Φίλιππος Αίγιο
28-07-2009, 10:24
Ναι και αν δεν κανω λαθος σε αυτην την μικρης εκτασης μετασκευη του ειχαν προστεθει και μερικες καμπινες.

.voyager
28-07-2009, 10:35
Ακριβώς. Κι έχασε την πισίνα του.

thanos75
28-07-2009, 15:31
Να'στε όλοι καλά παιδιά για τις πληροφορίες σας...Ελπίζω σύντομα να έχω την τύχη να ταξιδέψω μαζί του

Αλκυόνη
30-07-2009, 21:53
Άφιξη στην Κω. Αφιερωμένη στον dokimakos21

http://www.nautilia.gr/images/content/P1080332_63533072009.JPG

vinman
30-07-2009, 23:25
Άφιξη στην Κω. Αφιερωμένη στον dokimakos21

Πολύ όμορφη φωτογραφία..;)

diagoras
30-07-2009, 23:27
Πολυ ομορφη φωτογραφια και πολυ επιβλητικο το πλοιο

hsw
31-07-2009, 00:32
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009, 00:41

Αναστάτωση προκλήθηκε στους επιβάτες του «Blue Star 1», μισή ώρα πριν από τον προγραμματισμένο, για τις 0:00 τα μεσάνυχτα, απόπλου του.

Άγνωστος φαρσέρ τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν όλοι οι χώροι του πλοίου.

Κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος επιθεώρησε τους χώρους του «Blue Star 1», χωρίς, ωστόσο, να εντοπιστεί κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Αυτή την ώρα οι επιβάτες με προορισμό τα λιμάνια της Θύρας της Κω και της Ρόδου επιβιβάζονται ξανά στο πλοίο, το οποίο αναμένεται να αναχωρήσει με τουλάχιστον μία ώρα καθυστέρηση.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=55509&cid=4

giannisk88
31-07-2009, 10:37
Αυτος που την έκανε τουλάχιστον πρόλαβε να μπει απο οτι κατάλαβα.........
Α ρε Ελλαδα αθάνατη!! Καλή συνέχεια στο βαπόρι και μακρυα απο τέτοια συμβάντα.

Akis Dionisis
01-08-2009, 12:33
Ρε παιδιά επειδή έχασα λίγο τη μπάλα...
Είχε κανένα δρομολόγιο σήμερα το πρωί το Blue Star 1 από Πειραιά για Κω και Ρόδο?? :rolleyes:

dokimakos21
01-08-2009, 12:44
Ρε παιδιά επειδή έχασα λίγο τη μπάλα...
Είχε κανένα δρομολόγιο σήμερα το πρωί το Blue Star 1 από Πειραιά για Κω και Ρόδο?? :rolleyes:

ναι,ναι στισ 9 για σαντορινη-κω-ροδο

Akis Dionisis
01-08-2009, 13:00
ναι,ναι στισ 9 για σαντορινη-κω-ροδο
Οκ..!!! Ευχαριστώ.. Φεύγαν κάτι γνωστοί μου σήμερα με αυτό το δρομολόγιο αλλά δεν μπορούσα να τους βρω στο ΑΙΣ να τους κάνω καμιά πλάκα... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Notis
09-08-2009, 01:31
Ένδιαφέρον δεν έχουν μόνο οι μανούβρες κατα την πρόσδεση, αλλά και κατά την αναχώρηση..

Εδώ στις 29/07/2009 στον Πειραιά, οι φωτογραφίες πάνω απο το Νήσος Χίος, για το οποίο προορίζονταν και τα φορτηγά που φαίνονται...

Notis
09-08-2009, 01:37
Αναχώρηση Blue Star 1