Επιστροφή στο Forum : Λατώ [Lato, Varuna, Daisetsu]
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
Δηλαδή σε μια βδόμαδα... ε μα κι ο φίλος μιχάλης 79 είπε ότι θα φύγει αλλά δεν κατάφερε να μάθει το πότε! Ασ περιμένουμε να δούμε ...
Καταπληκτικο το ΛΑΤΩ...στολιζει(ευτυχως ακομη) το λιμανι μας!!!!
Καταπληκτικό το Λατώ ε;;;Είναι φοβερό πλοίο.Μακάρι να μην φύγει ποτέ από εδώ.
Φανταστικο βαπορι,φανταστικη γραμμη,πολυ επιβλητικο βαπορι υπερεχει απο τα αλλα!!
JASON12345
04-06-2008, 20:34
Καταπληκτικο το ΛΑΤΩ...στολιζει(ευτυχως ακομη) το λιμανι μας!!!!
Πες στα ρε φίλε!! (εκτός κι αν το λες ειρωνικά:D:cool:)
panthiras1
04-06-2008, 21:18
Μετά την δρομολόγηση της ΕΛΥΡΟΣ γνωρίζει κανείς την τύχη των ΛΑΤΩ - ΛΙΣΣΟΣ;
marioskef
05-06-2008, 00:56
Αν είναι κάποιο πλοίο να διπλώσει με το Ελυρος μέχρι να βρεθεί ο παρτενερ που του αξίζει (οχι πως το Αριαδνη δεν του παει, απλά τυπικά ανήκει σε άλλη εταιρεία), τότε αυτό θα είναι το Ελυρος...
Προσωπική μου εκτίμση είναι πως επειδή η εταιρεία μετά την αύξηση κεφαλαίου και το ομολογιακό δάνειο που θα πάρει θα έχει αρκετό ρευστό, τουλάχιστον ένα θα μπορούσε να παραμείνει στην εταρεία για ναυλώσεις αντικαταστάσεις κλπ ίσως και καμιά καινούργια γραμμή (λογικά εξωτερικού).
Αλλωστε για Ηράκλειο ταιριάζουν μια χαρά αφού κακά τα ψέματα τα Κρητη είναι μικρά για τη γραμμή (σε ξενοδοχειακό)
scoufgian
05-06-2008, 05:51
Αν είναι κάποιο πλοίο να διπλώσει με το Ελυρος μέχρι να βρεθεί ο παρτενερ που του αξίζει (οχι πως το Αριαδνη δεν του παει, απλά τυπικά ανήκει σε άλλη εταιρεία), τότε αυτό θα είναι το Ελυρος...
κατι δεν παει καλα!!!μαλλον ηθελες να γραψεις, οτι το Λατω ,προτιμας ,να διπλωσει με το Ελυρος.....
kingminos
05-06-2008, 22:16
Αλλωστε για Ηράκλειο ταιριάζουν μια χαρά αφού κακά τα ψέματα τα Κρητη είναι μικρά για τη γραμμή (σε ξενοδοχειακό)
Αλλά μεγάλο γκαράζ.
marioskef
06-06-2008, 23:56
Ναι τα Κρήτη έχουν πολύ μεγάλο γκαράζ το οποίο εξυπηρετεί πάρα πολύ καλά τις ανάγκες του Ηρακλείου. Αλλωστε στα φορτηγα η ΑΝΕΚ είναι άκρως επιτυχημένη σε αυτη τη γραμμη.
Γενικότερα όμως τα Κρήτη σαν σύνθεση γκαράζ / ξενοδοχειακού θεωρώ οτι είναι πιο συμβατά με τις ανάγκες της Αδριατικής όπου οι επιβάτες αναλογικά είναι λιγότεροι. Αντίθετα αν και το εχει πολύ μεγαλο ξεονοδοχειακό για το Ηρακλειο, ιδίως για το Χειμώνα, θεωρώ οτι σε σχέση με τα Κρήτη είναι πιο ταιριαστά από τη στιγμή βέβαια που θα αποχωρήσει από τα Χανια
panthiras1
07-06-2008, 11:28
Το "μεγάλης ηλικίας" αλλά αξιόλογα στα υπόλοιπα πλοία ΛΑΤΩ & ΛΙΣΣΟΣ σταματούν το δρομολόγιο των Χανίων λόγω της μεγάλης τους ηλικίας. Δεν είναι άδικο για το Ηράκλειο να συζητάμε ότι θα ήταν καλό να δρομολογηθούν εκεί;
Αντίθετα, καλό είναι η ΑΝΕΚ να βάλει στόχο σε 2 ή 3 χρόνια να αντικαταστήσει και τα ΚΡΗΤΗ. Αρχίζουν και αυτά να μεγαλώνουν...
Σημαντική παρατήρηση:
Πιστεύω ότι θα αισθανόμαστε πολύ πιό όμορφα, αν στην Ελλάδα υπήρχαν πάντα καινούργια πλοία. Ότι δηλαδή γίνεται και σε κάποια άλλα κράτη. Το πλοίο μόλις βγαίνει απο τα ναυπηγεία και για τα 10 πρώτα χρόνια να μένει στην Ελλάδα και μετά να πωλείται. Έτσι θα είχαμε πάντα καινούργια πλοία.
Δεν είναι μακρυά αυτή η εποχή, όσο και αν ορισμένοι με χαρακτηρίσουν υπερβολικά αισιόδοξο.
JASON12345
07-06-2008, 11:39
Δηλαδή τι έγινε φίλε;;
Θα φύγουν οι βάποροι.;;
Αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι κανένα μαζί μας:confused:
Το "μεγάλης ηλικίας" αλλά αξιόλογα στα υπόλοιπα πλοία ΛΑΤΩ & ΛΙΣΣΟΣ σταματούν το δρομολόγιο των Χανίων λόγω της μεγάλης τους ηλικίας
panthiras1
07-06-2008, 18:28
Θέμα: ΄Ελυρος
03-06-08, 20:39
panthiras1 (http://forum.nautilia.gr/member.php?u=2189) http://forum.nautilia.gr/images/statusicon/user_online.gif
http://forum.nautilia.gr/images/icons/icon1.gif
25 Ιουλίου, το πρώτο δρομολόγιο της ΕΛΥΡΟΣ για Χανιά
Μέχρι 25 Ιουλίου τα δρομολόγια για τα Χανιά θα τα καλύπτουν το ΛΑΤΩ με την ΑΡΙΑΔΝΗ.
Μετά τις 25 Ιουλίου μπαίνει η ΕΛΥΡΟΣ στη θέση του ΛΑΤΩ. Έτσι θα έχουμε ΑΡΙΑΔΝΗ και ΕΛΥΡΟΣ. Την μετά τις 25 Ιουλίου τύχη του ΛΑΤΩ δεν την γνωρίζω.
http://forum.nautilia.gr/showthread.php?t=18204&page=64
marioskef
09-06-2008, 00:30
Το "μεγάλης ηλικίας" αλλά αξιόλογα στα υπόλοιπα πλοία ΛΑΤΩ & ΛΙΣΣΟΣ σταματούν το δρομολόγιο των Χανίων λόγω της μεγάλης τους ηλικίας. Δεν είναι άδικο για το Ηράκλειο να συζητάμε ότι θα ήταν καλό να δρομολογηθούν εκεί;
Αντίθετα, καλό είναι η ΑΝΕΚ να βάλει στόχο σε 2 ή 3 χρόνια να αντικαταστήσει και τα ΚΡΗΤΗ. Αρχίζουν και αυτά να μεγαλώνουν...
Σημαντική παρατήρηση:
Πιστεύω ότι θα αισθανόμαστε πολύ πιό όμορφα, αν στην Ελλάδα υπήρχαν πάντα καινούργια πλοία. Ότι δηλαδή γίνεται και σε κάποια άλλα κράτη. Το πλοίο μόλις βγαίνει απο τα ναυπηγεία και για τα 10 πρώτα χρόνια να μένει στην Ελλάδα και μετά να πωλείται. Έτσι θα είχαμε πάντα καινούργια πλοία.
Δεν είναι μακρυά αυτή η εποχή, όσο και αν ορισμένοι με χαρακτηρίσουν υπερβολικά αισιόδοξο.
Δεν υπάρχει κάποιος τόπος σε αυτόν το πλανήτη που τα πλοία του, φεύγουν σε μια δεκαετία. Ακόμα κι στο Βορρά που υποθέτω οτι εκεί αναφέρεσαι αυτό δεν ισχύει...
Είναι κακό πιστεύω να κρίνεις ένα πλοίο από την ηλικία του... Αλλά μάλλον από τις δυνατότητές του και πως μπορεί να καλύψει τις όποιες ανάγκες του δρομολογίου του.
Τα ΚΡΗΤΗ ήταν και είναι αν όχι ο μεγαλύτερος, σίγουρα από τους μεγαλύτερους εργάτες της ΑΝΕΚ. Και προσωπικά πιστεύω οτι αν και δεν ήτν γκλαμουράτη, αυτή η επένδυση μετά από 12 περίπου χρόνια αποδεικνύεται πολύ επιτυχημένη.
Τα ΛΑΤΩ ΛΙΣΣΟΣ δεν φεύγουν λόγω ηλικίας αλλά επειδή δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες της γραμμής, για μια εταιρεία που φιλοδοξεί να έχει την γραμμή μονοπωλιακή ή τουλάχιστον να είναι κυρίαρχη. Και με αυτά τα πλοίά ήταν ευάλλωτη.
Αντίθετα στο Ηράκλειο ο ρόλος και οι στοχοι της ΑΝΕΚ είναι πολύ διαφορετικοί.
Εκεί η ΑΝΕΚ έχει δευτερευον ρόλο καθώς δεν μπορεί να χτυπήσει την ποιοτητα των Παλατιών. Για αυτή τη γραμμή πιστεύω το ΛΑΤΩ είναι μια χαρά
panthiras1
09-06-2008, 17:34
Σίγουρα ένα πλοίο δεν κρίνεται μόνο απο την ηλικία του. Κρίνεται όμως και από την ηλικία του. Θα πρέπει στην Ελλάδα να απαιτήσουμε να αναβαθμιστούν οι θαλάσσιες συγκοινωνίες. Και θα το απαιτήσουμε διαλέγοντας για τα ταξίδια μας πλοία σύγχρονα, όπου τουλάχιστον μπορούμε, γιατί υπάρχουν και δρομολόγια που εξυπηρετούνται μόνο από πλοία μεγάλης ηλικίας.
Καλώς ή κακώς μιά μηχανή ή πολλές μαζί μηχανές, όταν περάσουν τα χρόνια πρέπει να αντικατασταθούν και στη θέση τους να μπουν νεότερες.
Θα ήταν ευχής για όλους μας έργο αν αποσυρθούν όλα τα μεγάλης ηλικίας πλοία και στη θέση τους μπουν καινούργια. Συμφωνείς αγαπητέ μου marioskef; Εσύ δεν θα ήθελες να ταξιδεύεις με ένα πλοίο π.χ. ίδιο με το ΛΑΤΩ ή το ΛΙΣΣΟΣ ηλικίας 5 ετών, αντί να ταξιδεύεις με το σημερινό ΛΑΤΩ ή ΛΙΣΣΟΣ που είναι μεγάλης ηλικίας;
JASON12345
09-06-2008, 17:56
Όταν όμως τα καινούργια είναι κουτιά, δεν έχουν καταστρώματα ,δε μπορείς να αναπνεύσεις θαλασσινό αέρα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με λίγα λόγια παραμόνο να κλειστείς στην εσωτερική <<πολυτελεία>> και να βλέπεις τηλεόραση (παρεπιμτόντως το ΛΑΤΟ εσωτερικά είναι εντυπωσιακό) τότε να μου λείπουν,οι νεες γενιές πλοίων που είναι κάπως έτσι
Εγώ δεν είμαι νησιώτης και δεν έχω τα προβλήματα των νησιωτών που τα σέβομαι και τα κατανοώ αλλά ας αφήσουμε και κανένα ΛΑΤΟ ΛΙΣΣΟΣ όρθιο
να απολαμβάνουμε και λίγο κατάστρωμα,να μυρίζουμαι θάλασσα,να κοιμόμαστε τα βράδια στα καταστρώματα(το κάνω πάντα στο ΛΑΤΩ ποτε δεν παιρνω καμπινα),και στο κάτω κάτω έτσι όπως είναι το δρομολόγιο των Χανίων, σου επιτρέπει να έχεις έναν ολοκληρωμένο υπνο,και η επομενη μέρα να είναι όλη δική σου,με τον 9.
Τι φαγομάρα σας έπιασε επιτέλους.
Εντάξει το είδαμε το Τσάμπιον,εντυπωσιαστήκατε,σας άρεσε,αλλά εγώ εάν ήταν να διαλέξω στο ΛΑΤΟ και σε αυτό το γρήγορο << λεωφοριακό>>κουτί με ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ θα διάλεγα το ΛΑΤΟ το οποίο δεν συγκρίνεται με κανένα γρήγορο τσου..εκι.Άντε πια να φέρουμε γρήγορα και γρήγορα καράβια,όταν
θα κατεβαίνεις πειραιά και θα είναι όλα ίδια ,να δούμε και πόσοι καραβολάτρες θα υπάρχουν.Ας ασχολειθούμαι καλύτερα με την φόρμουλα 1:?:mad:
panthiras1
09-06-2008, 18:18
Από panthiras1: Εσύ δεν θα ήθελες να ταξιδεύεις με ένα πλοίο π.χ. ίδιο με το ΛΑΤΩ ή το ΛΙΣΣΟΣ ηλικίας 5 ετών, αντί να ταξιδεύεις με το σημερινό ΛΑΤΩ ή ΛΙΣΣΟΣ που είναι μεγάλης ηλικίας;
Από JASON12345: Όταν όμως τα καινούργια είναι κουτιά, δεν έχουν καταστρώματα ,δε μπορείς να αναπνεύσεις θαλασσινό αέρα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με λίγα λόγια παραμόνο να κλειστείς στην εσωτερική <<πολυτελεία>> και να βλέπεις τηλεόραση (παρεπιμτόντως το ΛΑΤΟ εσωτερικά είναι εντυπωσιακό) τότε να μου λείπουν,οι νεες γενιές πλοίων που είναι κάπως έτσι
Εγώ δεν είμαι νησιώτης και δεν έχω τα προβλήματα των νησιωτών που τα σέβομαι και τα κατανοώ αλλά ας αφήσουμε και κανένα ΛΑΤΟ ΛΙΣΣΟΣ όρθιο να απολαμβάνουμε και λίγο κατάστρωμα,να μυρίζουμαι θάλασσα,να κοιμόμαστε τα βράδια στα καταστρώματα.....
Ιάσωνα, συμφωνώ μαζί σου. Δεν θα αισθανόσουνα όμως καλύτερα αν ένα πλοίο ίδιο με το ΛΑΤΩ, εκτελούσε το δρομολόγιο των Χανίων και ήταν 5 χρονών; Ένα πλοίο με τα καταστρώματά του και με ότι άλλο θέλεις; Γιατί θα πρέπει για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου να ταξιδεύεις με ένα πλοίο μεγάλης ηλικίας;
Υ.Γ. Πριν λίγες ημέρες μπήκα βιαστικός επισκέπτης στην Αριάδνη. Περίμενα σύμφωνα με αυτά που γράφονται εδώ ότι θα δω το σούπερ πλοίο. Θεωρώ ότι είναι ένα πλοίο σύγχρονο ίδιο όμως όπως όλα τα άλλα. Επειδή όμως ήμουνα βιαστικός, δεν γύρισα όλο το πλοίο. Ίσως την επόμενη φορά που θα το γυρίσω όλο να αλλάξω γνώμη.
Πάντως το ΛΑΤΩ μου φάνηκε πιό οικείο, αλλά όσο και αν στεναχωρώ κάποιους, ήρθε η ώρα του να αντικατασταθεί.
marioskef
10-06-2008, 00:36
Θα ήταν ευχής για όλους μας έργο αν αποσυρθούν όλα τα μεγάλης ηλικίας πλοία και στη θέση τους μπουν καινούργια. Συμφωνείς αγαπητέ μου marioskef; Εσύ δεν θα ήθελες να ταξιδεύεις με ένα πλοίο π.χ. ίδιο με το ΛΑΤΩ ή το ΛΙΣΣΟΣ ηλικίας 5 ετών, αντί να ταξιδεύεις με το σημερινό ΛΑΤΩ ή ΛΙΣΣΟΣ που είναι μεγάλης ηλικίας;
Εγω θα ήθελα να ταξιδεύω με ένα πλοίο 5 χρόνων αλλά στην σημερινή πραγματικότητα και τα πλοία των 30 ετώ ν και βάλε έχουν τη θέση τους. Όταν τα παλάτια κοστίζουν 60 ευρώ το κρεβάτι τους και η ΑΝΕΚ (έστω και μόνο το χειμώνα) το δείνει 40 με τέτοια πλοία υπάρχει πολύς κόσμος που θα προτιμήσει κάτι πιο παλιό αλλά φτηνό από το πολυτελές και καινούργιο. Γιατι μεταξύ μας πολυτελες, καινούργιο και φτηνό δεν πρόκειται ποτέ να δεις.
Και επειδή καλώς ή κακώς στο Ηράκλειο η ΑΝΕΚ δεν μπορεί να ανταγωνιστει τις Μινωικές στην ποιότητα δεν μπορεί επί μακρόν να βάλει ένα πλοίο πενταετίας. Αν λοιπόν δούμε τα πράγματα από την πλυρά της εταιρείας κι όχι του επιβάτη, τότε ισχυρίζομαι πως το Λατώ που είναι μεν παλιό αλλά σχετικά αξιόπιστο και με τις κατάλληλες διαστάσεις για το Ηράκλειο, θα μπορούσε ανετα να στεριώσει εκεί προς όφελος και των επιβατών και της εταιρείας
kingminos
10-06-2008, 00:48
Εγώ που είμαι κάθε μέρα στο λιμάνι βλέπω ότι η ΑΝΕΚ στο Ηράκλειο μεταφέρει πολλά φορτηγά και λίγους επιβάτες που απ'αυτούς οι περισσότεροι είναι πακιστανοί.Γνώμη δικιά μου SOPHOCLES V.-LEFKA ORI είναι ότο πρέπη.
marioskef
10-06-2008, 01:04
Και στην Βενετία ποιος θα πηγαίνει?
ndimitr93
10-06-2008, 08:47
Στη Βενετία μπορούν να πηγαίνουν τα ΚΡΗΤΗ 1 και 2 όπως και παλαιότερα. άλλωστε μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα έως 22 κόμβων.
JASON12345
10-06-2008, 13:09
Εγώ που είμαι κάθε μέρα στο λιμάνι βλέπω ότι η ΑΝΕΚ στο Ηράκλειο μεταφέρει πολλά φορτηγά και λίγους επιβάτες που απ'αυτούς οι περισσότεροι είναι πακιστανοί.Γνώμη δικιά μου SOPHOCLES V.-LEFKA ORI είναι ότο πρέπη.
Αυτά τα δύο δεν είναι για κρήτη:rolleyes:
Θα συμφωνίσω μαζί σου Jason!!!Τα έχω στην κυριολεξία ζήσει αυτά τα καράβια και ομολογώ πως ούτε τα Lefka Ori,Sophocles V. κάνουν για την Κρήτη αλλά ούτε και τα Κρήτη θα τα έβγαζαν πέρα στην Αδριατική....
marioskef
10-06-2008, 21:52
Τα ΚΡΗΤΗ κάνουν απλώς τις σκάτζες στη Βενετία πλέον. Στην αρχή της καριέρας τους έκαναν με αρκετή επιτυχία και μέχρι να έρθουν τα νεότευκτα αδερφά το δρομολόγιο Πάτρα Αγκώνα, ενίοτε με Ηγουμενίτσα...
panthiras1
12-06-2008, 20:40
9-6-08 Από panthiras1: ...........Πάντως το ΛΑΤΩ μου φάνηκε πιό οικείο, αλλά όσο και αν στεναχωρώ κάποιους, ήρθε η ώρα του να αντικατασταθεί.
Δεν αντιπαθώ το ΛΑΤΩ ούτε και το ΛΙΣΣΟΣ. Αντίθετα θα πρέπει να παραδεχτούμε όλοι μας ότι υπηρέτησαν άξια όλα αυτά τα χρόνια το κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα την γραμμή των Χανίων. Όμως πρέπει να δεχτούμε ότι είναι μηχανές και όπως όλες οι μηχανές θα πρέπει κάποια εποχή να αντικατασταθούν με άλλες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει και να διαλυθούν. Υπάρχουν και άλλα μέρη της γης όπου η οικονομία βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα από την δική μας και εκεί σίγουρα έχουν να προσφέρουν ακόμα πολλά. Θα ήμουνα ευχαριστημένος αν κατασκεύαζε η ΑΝΕΚ νέα καράβια ίδια με τα ΛΑΤΩ - ΛΙΣΣΟΣ ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι και οι καραβολάτρες των ανοιχτών καταστρωμάτων (και εγώ προτιμώ τα ανοιχτά καταστρώματα από τα κλειστά αποπνιχτικά).
Δεν σας κρίβω ότι κατά την σύντομη επίσκεψή μου στην ΑΡΙΑΔΝΗ αντιλήφθηκα ότι το ΛΑΤΩ μου ήταν πιό οικείο, δηλαδή πιό γνώριμο, πιό γνωστό, πιό φιλικό. Χωρίς βέβαια να ισχυρίζομαι ότι η ΑΡΙΑΔΝΗ είναι χειρότερη από το ΛΑΤΩ. Έχει και αυτή το δικό της στυλ. Βέβαια ήταν μιά σύντομη επίσκεψη. Θα την ξαναεπισκευτώ σύντομα και τότε θα έχω τον χρόνο που απαιτείται.
Speedkiller
20-06-2008, 17:34
To Λατώ σε ένα "πέπλο" ομίχλης... Άφιξη σε Πειραιά!Σόρρυ για την Πετονιά...:mad:
7891
7902
και μία φωτογραφία του μοντέλου του Λατώ....αφιερωμένη σε όλους τους Λατώφιλους!??!!
scoufgian
20-06-2008, 20:43
δεν παιζω!!!!!λιγο μικρο σε μηκος, δεν ειναι το μοντελο?θα τους κανω μηνυση..............:mrgreen::mrgreen:
Captain_Nionios
20-06-2008, 20:46
Ρε παιδια αυτο το μοντελο εχει τα καταστρωματα του Λατω πανω στο σκαρι και το σχημα των Καντια-Ρεθυμνον...:confused::confused::confused:
nautikos
20-06-2008, 21:05
Γενικα ειναι αστα να πανε... Απορω παντως με αυτον που το εφτιαξε, ενω το εχει αρκετα προσεξει σε φινιρισμα κτλ, πως στο καλο επεσε τοσο εξω στις αναλογιες:confused: Ακομα και σχεδιο να μην εχεις, δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις τοσο μεγαλο σφαλμα αναλογιων...:rolleyes: Η μονη αξια που εχει πιστευω οτι ειναι η συναισθηματικη για το δημιουργο του και το χρονο που δαπανησε (συγχωρεαστε με, αλλα στο μοντελισμο εχω μαθει να ειμαι αρκετα αυστηρος).
Apostolos
20-06-2008, 21:06
To ψηφίζω ώς το χειρότερο μοντέλου ενός πανέμορφου σκαριού!
και μένα μου φάνηκε περίεργο το σχήμα του.....ενώ το Πρέβελης και το Λισσός ήταν πιο πιστά αντίγραφα των πρωτοτύπων.Δυστυχώς δεν τα είδα σήμερα και πολύ φοβάμαι ότι μάλλον έπεσαν θύματα του μεγάλου σεισμού.....
kingminos
20-06-2008, 22:30
7902
και μία φωτογραφία του μοντέλου του Λατώ....αφιερωμένη σε όλους τους Λατώφιλους!??!!
Τι'ν αυτό;:D:D:D
JASON12345
20-06-2008, 23:52
Οοοο!Πολύ ωραίο αν και οι διαστάσεις δεν έχουν μπει σε σωστή αναλογία σε σχέση και με την πραγματική του διάσταση
grangelo
02-07-2008, 21:13
7902
Ειναι μακετα απο το... μελλον!
Μολις τελειωσουν με την μετασκευη του Ελυρου τοτε θα παρει σειρα το Λατω και θα το κανουν ετσι... :D:D:D
Captain_Nionios
02-07-2008, 21:21
Ναι ειχαν μια συζητηση στην ΑΝΕΚ για να το δρομολογησουν Δυτικες Κυκλαδες και επειδη δε χωραει λενε θα το μπασουμε καμια 40αρια μετρα μεσα ωστε να μανουβραρει με ανεση...:p:D;)
Apostolos
06-07-2008, 20:05
Μια φώτο αφιερωμένη σε όλους τους ΑΝΕΚιτες... Τι να κάνουμε όλοι έχουμε κουσούρια...:D
8981
Τα πυροτεχνήματα είναι για το βαπόρι?:D:D:D
Τυχαίο περιστατικό που έδεσε με ένα βαπόρι μύθο γαι την Κρήτη με πολλούς φίλους Κρητικούς και όχι μόνο.
agnostos
06-07-2008, 23:34
και μένα μου φάνηκε περίεργο το σχήμα του.....ενώ το Πρέβελης και το Λισσός ήταν πιο πιστά αντίγραφα των πρωτοτύπων.Δυστυχώς δεν τα είδα σήμερα και πολύ φοβάμαι ότι μάλλον έπεσαν θύματα του μεγάλου σεισμού.....
Που ειναι αυτα τα αντιγραφα οεο???
:confused::confused::confused::confused:
nautikos
07-07-2008, 08:16
Τυχαίο περιστατικό που έδεσε με ένα βαπόρι μύθο γαι την Κρήτη με πολλούς φίλους Κρητικούς και όχι μόνο.
Μπορει να ειχε να κανει με καποια εκδηλωση για τη Ναυτικη Εβδομαδα 2008, νομιζω ειχαν καποιους ιστιοπλοικους αγωνες και μετα δεξιωση στο Αβερωφ.
Ακριβώς αυτό , είμουν μαζί με τον Απόστολο σ αυτή την φωτό γι αυτό και απαντώ (εκ μέρους του) με τόση βεβαιότητα :D.
Captain_Nionios
08-07-2008, 20:56
Επειδη πολλα εχουν γραφτει στο thread του Λισσος για τις μανουβρατζιδικες ικανοτητες του,νομιζω πως το πιο δυσκολο βαπορι στη μανουβρα αυτη τη στιγμη στην ακτοπλοια μας ειναι το αγαπημενο Λατω.Αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια και παντα σε συγκριση με το Λισσος ισως ειναι ακομα πιο αργο.Μονοτιμονο,με τουμπαριστες και 7+ μετρα βυθισμα νομιζω πως ειναι κατανοητο οτι δεν παιρνει ευκολα απο εντολες...Παντως ειναι ενα πολυ καλο βαπορι και ανυπομονω να κανω ημερισιο μαζι του.Να το απολαυσω μερα και καλοκαιρι...
mastrokostas
08-07-2008, 21:21
Ακριβώς αυτό , είμουν μαζί με τον Απόστολο σ αυτή την φωτό γι αυτό και απαντώ (εκ μέρους του) με τόση βεβαιότητα :D.
Μόνο με τον Απόστολο ήσουν Leo φίλε μου ????Μόνο ?Τους άλλους δεν τους είδες ?
Κρύβε λόγια....:p, έβλεπα το Δημητρούλα στο βάθος και δεν πρόσεξα του άλλους Κυρίους... :rolleyes:
to LATO mazi me to KRITI I
To Lato στο πειραια
9569
9570
heraklion
14-07-2008, 21:14
βλεπω ότι δεν ειναι στη θεση του.
ειναι παλιοτερες φωτογραφιες...
Aυτές πρέπει να ειναι μετά την επιστροφή του από την ναύλωση μόλις εχουν αλλάξει πάλι τα συνιάλα...
νομιζω ειναι τραβηγμενες καπου τον απριλιο...
nautilego
18-07-2008, 00:59
http://forum.nautilia.gr/images/icons/icon4.gif Στο online σύστημα κρατήσεων της ΑΝΕΚ (www.anek.gr (http://www.anek.gr/)) το ΛΑΤΩ έχει αντικαταστήσει την ΕΛΥΡΟ στα δρομολόγια μέχρι τις 3 Αυγούστου (προς το παρόν).
scoufgian
21-07-2008, 16:07
φωτο ,απο πρωινη αναχωρηση ,του ΛΑΤΩ,απο το λιμανι της Σουδας.Για μενα ,ενα απο τ αγαπημενα μου βαπορια......
9950
9951
9952
Λιγο πριν την αναχωρηση , 19/7
http://img201.imageshack.us/img201/7144/p7190126qb9.jpg (http://imageshack.us)
http://img201.imageshack.us/img201/7144/p7190126qb9.3131e001b2.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=201&i=p7190126qb9.jpg)
agnostos
21-07-2008, 19:00
Και εδω μια φωτο του lato μετα την "μετασκευη"....:D
ΥΓ ελπιζω να μην εχει προβλημα ο φιλος scoufgian για τον δανεισμο της φωτο του αλλα δεν ειχα αλλη...;)
scoufgian
21-07-2008, 19:13
Και εδω μια φωτο του lato μετα την "μετασκευη"....:D
ΥΓ ελπιζω να μην εχει προβλημα ο φιλος scoufgian για τον δανεισμο της φωτο του αλλα δεν ειχα αλλη...;)
δεν εχω κανενα προβλημα αλλα γιατι να του τραβηξεις μετασκευη?κι ετσι αρχοντισσα ειναι.........:confused::confused:
marioskef
21-07-2008, 19:22
Πάντως πλάκα πλάκα με μια γερή ανακαίνηση (για να μην παραπονιούνται όσοι έχουν μανία με τα καινούργια) θα μπορούσε άνετα να αντέξει στη γραμμή για αρκετά ακόμη χρόνια...
Εύ δηλαδή τι θα άλλαζες σε ένα λαβύρινθο?γιατι κάποιος που δεν το ξέρει εσωτερικά το θεωρεί λαβύρινθο..
marioskef
21-07-2008, 19:39
Ε, στο πρώτο ταξίδι το έχεις μάθει...
Μια ανακαίνηση είπα...
Το οτι είναι λαβύρινθος είναι θετικό... Για να μην πλήττεις στο ταξίδι...
Θα στρίψω σωστά ή όχι:p
ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΜΕΤΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
Speedkiller
21-07-2008, 20:07
Και μένα μου άρεσε η μετασκευή του άγνωστου αλλά νομίζω πως το πρόσθετο τμήμα της πλώρης έπρεπε να φτανει ένα deck πιο ψηλά!:mrgreen:
Αμα εφτανε πιο ψηλα φιλε SpeedKiller για να στριβει θα θελει ρυμουλκα:mrgreen:
pontios thessaloniki
21-07-2008, 20:29
Συμφωνω μαζι σου speedkiller.
nautikos
21-07-2008, 20:57
Του εδωσες φιλε παντως ενα στυλακι που το κανει να φαινεται καμια δεκαετια νεωτερο, μπραβο!
ΛΑΤΩ , στο σημερινο ημερησιο απο Χανια !!!
10405
10406
10407
10408
Συνεχιζουμε ...
10410
10411
10412
10414
Αντε αλλη μια πλωρη !!!
10416
heraklion
26-07-2008, 23:31
Φίλε orion v θυμάσαι τι ώρα έφτασε στον Πειραιά?
Αν και δεν κοιταξα ωρα , κατα 9 παρα πρεπει να εδεσε , δεν κοιταξα ωρα σορυ !!! :D:D
heraklion
26-07-2008, 23:41
Αν έδεσε 9 παρα σημαίνει ότι ήρθε πολυ καθυστερημένα. Πότε έφυγε απο Πειραιά για Χανιά το βράδυ?
Αν έδεσε 9 παρα σημαίνει ότι ήρθε πολυ καθυστερημένα. Πότε έφυγε απο Πειραιά για Χανιά το βράδυ?
Απο Σουδα εφυγε κανονικα , σου ειπα οτι ρολοι δεν ειδα , αλλα ηταν σουρουπο και μεχρι να βγω απο το λιμανι ηταν νυχτα ( ξερω σε φωτησα :mrgreen:)
Παντως απ' οτι καταλαβα θα ξεφορτωνε και θα φορτωνε για να κανει το βραδυνο !!!
Edit : κατεβαινει Χανια τωρα το ειδα στο AIS
agnostos
27-07-2008, 12:43
ΛΑΤΩ , στο σημερινο ημερησιο απο Χανια !!!
10405
10406
10407
10408
Ωπ... Βλεπω καλα??? Γεμισαν την πισινα νερο?? Πες μου τωρα οτι επιτρεπουν τις βουτιες(και δεν προοριζεται για λιμνη με χρυσοψαρα) να τρελαθω τελειως!!!:mrgreen:
ΥΓ. Χαιρομαι που σας αρεσε η μετασκευη μου...
Καλημέρα σε όλους και χθες και σήμερα το Λατώ έφυγε από την Σούδα στις 12 το μεσημέρι και γιαυτό άργησε να φτάσει στον Πειραια χθές!!κάνει τα δρομολόγια του Έλυρου με τις ώρες του Έλυρου με κάποια καθυστέρηση βέβαια...
Maroulis Nikos
27-07-2008, 15:07
Λατώ την προηγούμενη Παρασκευή έξω απο το λιμάνι του Πειραιά, περιμένοντας να του δόθει το οκ απο τις λιμενικές αρχές για να μπεί μέσα.
10457
Σύμφωνα με την ΑΝΕΚ το ΛΑΤΩ στο ημερήσιο από τα Χανιά φτάνει στον Πειραιά στις 20.30. Ξέρει κανείς αν σε γενικές γραμμές μένουν πιστοί στο 20.30? Ρωτω για να δω αν προλαβαίνω στον Κηφισό το τελευταίο δρομολόγιο για Πάτρα στις 21.45...
marioskef
31-07-2008, 21:48
Nομιζω πιο ασφαλή επιλογή θα ήταν να έπαιρνες το τραίνο...
Μην ξεχνάς πως και να φτάσει στο λιμάνι 20.30, μεχρι να ανοίξει για να φύγουν οι επιβάτες και να πας στο κηφισο θέλεις λίγο χρόνο...
Nομιζω πιο ασφαλή επιλογή θα ήταν να έπαιρνες το τραίνο...
Μην ξεχνάς πως και να φτάσει στο λιμάνι 20.30, μεχρι να ανοίξει για να φύγουν οι επιβάτες και να πας στο κηφισο θέλεις λίγο χρόνο...
Αυτό φοβάμαι... Ευχαριστώ!
ndimitr93
31-07-2008, 22:51
Αυτό φοβάμαι... Ευχαριστώ!
Φίλε εγώ παρακολουθώ καθε μέρα το Λατώ στο Χαρτη Πλοιων Πραγματικού Χρόνου και φτανει 20:30 στον Πειραιά. Νομίζω ότι αν αποβιβαστείς έγκαιρα μέχρι τις 20:50 και πάρεις Ταξί κατα τις 21:00 προλαβαίνεις αλλά με επιφυλάξεις.(Αν έχει ΗΣΑΠ για τον Κηφισσό δες και αυτή την εκδοχή-λιγότερος χρόνος)
Φίλε εγώ παρακολουθώ καθε μέρα το Λατώ στο Χαρτη Πλοιων Πραγματικού Χρόνου και φτανει 20:30 στον Πειραιά. Νομίζω ότι αν αποβιβαστείς έγκαιρα μέχρι τις 20:50 και πάρεις Ταξί κατα τις 21:00 προλαβαίνεις αλλά με επιφυλάξεις.(Αν έχει ΗΣΑΠ για τον Κηφισσό δες και αυτή την εκδοχή-λιγότερος χρόνος)
Σε ευχαριστώ και εσένα φίλε μου!
sylver23
31-07-2008, 22:57
ησαπ για κηφισσο δεν εχει.σε συμβουλευω να μην περιμενεις ταξι με ολο τον κοσμο αλλα να πας εξω απο τον σταθμο του ησαπ(απεναντι απο την Ε5)που εχει πιατσα κ διερχομενα.
ησαπ για κηφισσο δεν εχει.σε συμβουλευω να μην περιμενεις ταξι με ολο τον κοσμο αλλα να πας εξω απο τον σταθμο του ησαπ(απεναντι απο την Ε5)που εχει πιατσα κ διερχομενα.
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Έχω καιρό να το σκεφτώ μέχρι τη μέρα που ταξιδεύω! Ευχαριστώ!!
Ξεχνάς όμως την παρακάτω παράμετρο. :)
Λατώ την προηγούμενη Παρασκευή έξω απο το λιμάνι του Πειραιά, περιμένοντας να του δόθει το οκ απο τις λιμενικές αρχές για να μπεί μέσα.
Εγώ φτάνοντας το περασμένο Σάββατο στον Πειραιά από Ηράκλειο με το Festos κανονικά στις 17:30 περιμέναμε μέχρι τις 18:30 μέχρι να μπούμε λιμάνι και να δέσουμε. :???:
εν τέλει το Λατώ κάνει 9 ώρες ακριβώς?
Κατι τέτοιο...Ξέρει μήπως τι ώρα έφυγε απόψε από Πειραιά?
εν τέλει το Λατώ κάνει 9 ώρες ακριβώς?
Απ'ότι φαίνεται :(... Πάντως το βραδυνό θυμάμαι να το κάνει σε 8 ώρες...
μακάρι...φίλε μου ταξί γτ όταν φτάνει το πρώι καράβι...δύσκολα πέφτεις μέσα στην ώρα!!
sylver23
31-07-2008, 23:26
επειδη βλεπω δικαιολογημενα να μας επιπλητουν,δεν μεταφερομαστε στις γεν συζητησεις ή στο τσατ
μακάρι...φίλε μου ταξί γτ όταν φτάνει το πρώι καράβι...δύσκολα πέφτεις μέσα στην ώρα!!
Αυτό είναι αλήθεια! Δύσκολο να ξέρεις ακριβώς τι ώρα θα μπει να δέσει!
ndimitr93
31-07-2008, 23:50
Κατι τέτοιο...Ξέρει μήπως τι ώρα έφυγε απόψε από Πειραιά?
Έφυγε στις 23:49
καταλαβα...9 θα φτάσει Χανια...Αρε Παναγιωτάκι...μια φορά έρχεσαι Κρήτη και θα σου βγεί η ψυχή...;)
ndimitr93
31-07-2008, 23:58
καταλαβα...9 θα φτάσει Χανια...Αρε Παναγιωτάκι...μια φορά έρχεσαι Κρήτη και θα σου βγεί η ψυχή...;)
σήμερα το πρωί που ήρθε το λατώ στη σούδα έδεσε 8 κ 20 (ξύπνησα αξημέρωτα περιμένοντας το!!) θα σας ανεβάσω φοτο (...και βίντεο) αύριο και φοτο από την αυριανή του πρόσδεση (αν ξυπνήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
άρα ήταν άγγλος στην ώρα του!!!!
Ιάπωνας στην καταγωγή και στο μεγάλωμα του,Ελλήνοιταλός στα νίατα του και Κρητικός στα γεράματα του...;););)
Σύντομα θα αναλάβει ο Έλυρος το Λατό τι τύχη θα έχει;Λογικά θα μείνει παροπλισμένο μέχρι να βρεθεί αγοραστής.
scoufgian
01-08-2008, 13:47
Σύντομα θα αναλάβει ο Έλυρος το Λατό τι τύχη θα έχει;Λογικά θα μείνει παροπλισμένο μέχρι να βρεθεί αγοραστής.
εχω την εντυπωση ,πως εχει ειπωθει ,σε προηγουμενα post,οτι το ΛΑΤΩ ,θ αντικαταστησει ,ενα απο τα 2 ΚΡΗΤΗ ,που πανε αυτη τη στιγμη ,Ηρακλειο.
ndimitr93
03-08-2008, 23:56
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΤΩ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ ΣΤΙΣ 1/8 ΣΤΙΣ 8:20 ΤΟ ΠΡΩΙ.
Το ΛΑΤΩ σε παλαιότερη φωτογραφία, κάνοντας ημερήσιο δρομολόγιο για Χανιά, τη στιγμή που συναντιέται με το ΛΙΣΣΟΣ.
http://i531.photobucket.com/albums/dd355/erwdios_80/latw.jpg
(υπάρχει και η ανάποδη φωτογραφία στο αντίστοιχο θέμα)
grangelo
09-08-2008, 19:23
11529
11530
11531
Grangelo, εύγε για τη δουλειά σου!
Οι βραδινές φωτογραφίες, με το σούρουπο, γλυκαίνουν τις γραμμές των πλοίων. Τα λαμπιόνια, ο υποφωτισμός της τσιμινιέρας, και οι φανοί ναυσιπλοΐας φανερώνουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα του πλοίου.
Mμμ... πραγματι , πολυ ομορφες , μου αρεσουν και εμενα πολυ φωτογραφιες με αυτο το φωτισμο !!!!
To Λατω κραταει ακομα καλα την ταχυτητα του(για την ηλικια του).Οταν κανει ημερησια παντα παει 20+,μαλιστα το ειχα πετυχει καποια στιγμη να περναει και τα 21.
Το Λατώ περιμένει υπομονετικά να έρθει η ώρα που θα λύσει κάβους για ακόμα ένα ταξίδι προς τα Χανιά...σήμερα...
Όπως δεν το έχουμε ξαναδεί για την γρήγορη εκφόρτωση των Ι.Χ. ύστερα από την αφιξή του από ημερήσιο δρομολόγιο.
11895
11894
pontios thessaloniki
13-08-2008, 23:15
Πολυ ωραιες οι φωτο σου φιλε kastro,μπραβο.
giorgosss
13-08-2008, 23:21
Αναμφίβολα ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ φωτογραφία φίλε kastro;)
Γιάννης Φ
13-08-2008, 23:23
Φοβερή φωτογραφία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μιχαλης79
13-08-2008, 23:42
Πολυ ωραιες φωτο. Συγχαρητηρια.
Μου φαινετε περιεργο που τον ανοιξαν γιατι οσο χρονια ειναι το πλοιο στην γραμμη των Χανιων και ειναι 11 τουλαχιστον ποτε δεν τον εχουν χρησιμοποιησει, ασε που θελει περιπου 20 λεπτα να ανοιξει
Πολυ ωραιες φωτο. Συγχαρητηρια.
Μου φαινετε περιεργο που τον ανοιξαν γιατι οσο χρονια ειναι το πλοιο στην γραμμη των Χανιων και ειναι 11 τουλαχιστον ποτε δεν τον εχουν χρησιμοποιησει, ασε που θελει περιπου 20 λεπτα να ανοιξει
Τόσο πολύ? Για ποιο λόγο?
Πέντε λεπτά χρειάστηκαν για να τον κλείσουν,αν θέλετε έχω άλλες τρεις φωτογραφίες με τον πλώριο καταπέλτη ανοιχτό.
mike_rodos
14-08-2008, 09:44
Πέντε λεπτά χρειάστηκαν για να τον κλείσουν,αν θέλετε έχω άλλες τρεις φωτογραφίες με τον πλώριο καταπέλτη ανοιχτό.
Και δεν τις ανεβάζεις... Σπάνιο φαινόμενο είναι αυτό!!!
mike_rodos
14-08-2008, 10:24
Ακόμα δύο.
Ευχαριτώ πολύ kastro!!! Μακάρι τέτοιες εικόνες να ήταν καθημερινές... Πρώτη φορά βλέπω καράβι να άνοιγει τον πλωριαίο καταπέλτη...
Captain_Nionios
14-08-2008, 12:37
Αν και ειναι πολυ μακρινη και οχι καλη,αφιερωνεται στον Roi Baudoin.Ενα πραγματικο βαπορι σε μεγαλη ηλικια συνεχιζει ακουραστα το πολυ καλο εργο του.Λατω λοιπον φιλοι μου σε ημερισιο δρομολογιο στις 1/8/2008.Εγω κατεβαινα με το Ιεραπετρα για Κασσο και ετσι το τραβηξα...
Πολύ όμορφη φωτογραφία...;)
giannisk88
14-08-2008, 14:26
Παιδιά φέτος το καλοκαίρι έχετε κάνει την καλυτερα δουλειά!!!!Γενικα!!!Μας εχετε τρελάνει με τις υπεροχες φωτογραφίες σας!!!Πραγματικά μπράβο!!!
Mπραβο φιλε Captain Nionios πολυ ωραια η φωτογραφια σου οπως και ο βαπορας.
navigation
16-08-2008, 09:14
και αλλη μία με ανοιχτο τον πλωριο καταπέλτη...
12050
giannisk88
16-08-2008, 09:48
Πολύ ωραία φωτό φίλε!!!
Βλέπω οτι το βάφουν!!Λετε να το βάφουν για να τον ξαναφυλάξουν (και να μη το ξαναλειτουργούν)?? γιατι για να βάφεις ενα καταπέλτη πλοίου κάτασπρο για να ανεβουν πάνω, μετα απο λίγο, φορτηγά και οχήματα δεν είναι και οτι πιο έξυπνο......
Ειναι το κομματι του καταπελτη που οταν ειναι κλειστος , διπλωνει και φαινεται εξωτερικα , και νομιζω οτι παντα ασπρο ηταν. :D
giannisk88
16-08-2008, 11:55
Ειναι το κομματι του καταπελτη που οταν ειναι κλειστος , διπλωνει και φαινεται εξωτερικα , και νομιζω οτι παντα ασπρο ηταν. :D
Ναι άσπρο ήταν φίλε μου..Αλλα οταν μπαίνουν οχήματα πατάνε σίγουρα εκεί πάνω.Γι'αυτο διερωτήθηκα.Παντως ισως που δε θα το ξαναχρησιμοποιήσουν και το βάφουν για να φαίνεται και όμορφα μιας και φαίνεται.;)
Ναι άσπρο ήταν φίλε μου..Αλλα οταν μπαίνουν οχήματα πατάνε σίγουρα εκεί πάνω.Γι'αυτο διερωτήθηκα.Παντως ισως που δε θα το ξαναχρησιμοποιήσουν και το βάφουν για να φαίνεται και όμορφα μιας και φαίνεται.;)
Αφου δεν τον χρησιμοποιουν συχνα , αν ποτε τυχει και τον κατεβασουν του ριχνουν και ενα βαψιμο , ευκαιρια ειναι !!! :lol:
και αλλη μία με ανοιχτο τον πλωριο καταπέλτη...
12050
Επίσεις είναι και πρώτη φορά που έχει ρίξει άγκυρα.
ΓιαννηςΤ
16-08-2008, 12:09
και τρεις απο μεσα
http://img179.imageshack.us/img179/41/dsc02875fr6.jpg (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/2555/dsc02877ix1.jpg (http://imageshack.us)
http://img512.imageshack.us/img512/3392/dsc02876gw9.jpg (http://imageshack.us)
navigation
16-08-2008, 12:15
η φώτο του πλωριού καταπέλτη είναι τραβηγμένη πριν 3 βδομάδες περιπου και πιστέυω οτι το βάψιμό του έγινε για καθαρά λόγους συντήρησης!!!
mike_rodos
16-08-2008, 12:16
και τρεις απο μεσα
http://img512.imageshack.us/img512/3392/dsc02876gw9.jpg (http://imageshack.us)
Πολύ καλές... Ευχαριστούμε φίλε μου... Πάντως ο κύριος με την καρέκλα έχει το ίδιο γούστο με μένα!!! Να απολαμβάνει το ταξίδι του από την πρύμνη!!! Καρεκλίστα και αραχτός...
Πολύ καλές... Ευχαριστούμε φίλε μου... Πάντως ο κύριος με την καρέκλα έχει το ίδιο γούστο με μένα!!! Να απολαμβάνει το ταξίδι του από την πρύμνη!!! Καρεκλίστα και αραχτός...
Πάντως mike_rodos το ίδιο πράγμα μας εντυπωσίασε στην φωτογραφία... όταν είδα τον νεαρό της φωτογραφίας σκέφτηκα " αυτός άραγαε τι στόχάζεται? " που κοιτάει, τι τον έχει συνεπάρει? :D
Μαγεια !! , χασιμο !!! , ακομα και σε βραδυνο , καρεκλιτσα, καφεδακι και το mp3 και να εχει καθαρο ουρανο να χαζευεις τα αστρα , κατεβαινοντας με το βραδυνο στο απο κατω deck (εκει που στοχαζεται ο φιλος μας , αλλα πιο μεσα ) ηταν δυο πιτσιρικαδες με λυρα και επαιζαν ολο το βραδυ , ολα τα λεφτα !!! :D
Να είναι και το γυράδικο ανοιχτό.:lol:
Captain_Nionios
16-08-2008, 15:57
Παιδια οσα γραφετε ειναι πραγματικα πολυ ταξιδιαρικα και ομορφα.Θυμιζουν στον καθενα τα ταξιδια και τις σκεψεις του κατα τη διαρκεια αυτων...Οσον αφορα για το Λατω εχω φωτογραφιες απο το ταξιδι μου στις 12/7 σε ημερισιο απο Χανια για Πειραια...Μαλιστα τοπικα ειχε και 8αρι καποιες στιγμες.Θα ανεβασω μερικες απλα δεν τις εχω ακομα στα Χανια.Ειναι σε laptop φιλου που ειναι Αθηνα...
pontios thessaloniki
16-08-2008, 18:41
το ΛΑΤΟ στον Πειραια στις 4 Ιουλιου 2008.
Να υποθέσω ότι σας αρέσει να απολαμβάνετε το ταξίδι από την πρύμη, γιατί δεν μπορείτε να το απολαύσετε από την πλώρη ? Το αγνάντεμα από την πλώρη είναι πολύ καλύτερο αφού είναι πολύ πιο ήσυχο σημείο και βλέπεις που πας και όχι τι μένει πίσω, αλλά ελάχιστα καράβια το προσφέρουν πλέον. Μετά το ανεπανάληπτο του ΚΥΔΩΝ μπορείς να το κάνεις στο LISSOS (αρκετά καλός χώρος) και λιγότερο στο ΛΑΤΟ (εμποδίζει ο μπροστινός καταπέλτης που τόσο καιρό αναρωτιόμουν γιατί τον άφησαν). Στις φωτο του ΕΛΥΡΟΣ φαίνεται ένας καλός επίσης τέτοιος χώρος αλλά φοβάμαι πως δεν θα είναι προσβάσιμος.
Ακριβως οπως το ειπες τα καραβια που εχεις προσβαση στην πλωρη ειναι λιγα , η παρακατω φωτο δειχνει την πορτα που εχεις προσβαση στην πλωρη στο Λατω , σε νυχτερινα την εχω βρει κλειστη ( καλως κατα τη γνωμη μου ) στο προσφατο ημερησιο ηταν ανοιχτη , πραγμα που μου επετρεψε (λιγες σελ. πισω στο θεμα) να φωτογραφισω την πλωρη και να απολαυσω το ταξιδι λιγο απο εκει.
12178
Rocinante
17-08-2008, 19:59
Μου αρεσει Orion V που φωτογραφιζεις τετοιες λεπτομεριες σε πλοιο. Και εγω το ιδιο κανω οταν ταξιδευω
Μεσα στο πλοιο φυσικο ειναι να τραβας λεπτομερειες , αν μπορεις την πλωρη , τα απονερα και λεπτομερειες :) , απλα οταν εχει πολυ κοσμο μου ειναι δυσκολο , δεν μου αρεσει να υπαρχουν και ανθρωποι στις φωτογραφιες μου , που πιθανως δεν θα ηθελαν , οπως δεν θελω να φωτογραφιζουν κι εμενα χωρις να το ξερω ;):D
Εγώ έχω βρει την πόρτα του Κρήτη ΙΙ που οδηγεί στο πάνω γκαράζ ανοιχτή σε ημερίσιο.
ndimitr93
18-08-2008, 22:04
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ
ndimitr93
18-08-2008, 22:56
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΛΑΤΩ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΣΟΥΔΑ
ndimitr93
18-08-2008, 22:57
ΚΙ ΑΛΛΕΣ 2
Georgecz3
21-08-2008, 12:07
Καθώς συναντίεται με την Αριαδνή στις 2-8 στην επιστροφή του απο Χανιά
Το Λατώ επιβιβάζει επιβάτες στον Πειραια για το βραδινό του δρομολόγιο προς Χανιά. 5-7-2008 (όχι και πολύ καλές λόγω κακής ποιότητας φωτογραφίας)
Captain_Nionios
22-08-2008, 16:32
Το ημερολογιο γραφει 12/7/2008 και ανεβαινουμε απο Χανια με ημερισιο δρομολογιο.Εχει ενα οκταρακι και εμεις χαζευουμε τα απονερα...Για ολους σας...
mike_rodos
22-08-2008, 16:38
Το ημερολογιο γραφει 12/7/2008 και ανεβαινουμε απο Χανια με ημερισιο δρομολογιο.Εχει ενα οκταρακι και εμεις χαζευουμε τα απονερα...Για ολους σας...
Ευχαριστούμε πολύ Captain_Nionios... πραγματικά τα απόνερα μπορεί να τα χαζεύω και ώρες!!! Από μωρό πάντα κάθομαι στην πρύμη και τα χαζεύω, σχεδόν σε όλα μου τα ταξίδια!!! Και αν τύχει και είμαι με παρέα, τους παρατάω και πάω μόνος μου τσάρκα στα καταστρώματα για να απολαύσω λίγες στιγμές από απόνερα και όχι μόνο!!!
scoufgian
24-08-2008, 19:52
σημερινη ,πρωινη ,αφιξη του Λατω ,στο λιμανι του Πειραια.Εδω ,περιμενοντας τη σειρα του ,εξω, απο τη μπουκα του λιμανιου.
12905
12906
12907
σημερινη ,πρωινη ,αφιξη του Λατω ,στο λιμανι του Πειραια.Εδω ,περιμενοντας τη σειρα του ,εξω, απο τη μπουκα του λιμανιου.
12905
12906
12907
Απλά πανέμορφες φίλε scoufgian...;)
dimitris
24-08-2008, 19:57
επεσε επιδημια scoufgian μεγιες!!!
πολυ καλες!!!;)
scoufgian
24-08-2008, 20:00
Παιδια σας ευχαριστω;);)
f/b kefalonia
24-08-2008, 21:06
κουνουσε κουνουσε???
Μπραβο scoufgian , και για του Λατω τις φωτογραφιες ,αλλα και για οτι αλλο μας ανεβασες σημερα !!! :D
Captain_Nionios
24-08-2008, 22:52
Αν το γλιτωσιυμε το εγκεφαλικο καλα θα ειναι.ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ scoufgian...
Ηρθα απο Χανια με αυτο το πλοιο πριν απο 1 εβδομαδα και δυστυχως
πρεπει να αναφερω οτι το Λατο δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση.
Το Λατώ σε αναχώριση από Πειραιά για Χανιά στις αρχές Ιουλίου
Το Λατώ σε αναχώριση από Πειραιά για Χανιά στις αρχές Ιουλίου
Λάθος πρέπει να έχεις κάνει φίλε laz94 στην ημερομηνία,αρχές Ιουλίου δεν το θυμάμαι να έδεσε σε αυτήν την θέση στον Πειραιά.
Σαν που βλέπεις ότι έχει δέσει φίλε μου kastro?? Εγώ βλέπω να φεύγει απο την μόνιμη θέση του εσύ που το βλέπεις?
Σαν που βλέπεις ότι έχει δέσει φίλε μου kastro?? Εγώ βλέπω να φεύγει απο την μόνιμη θέση του εσύ που το βλέπεις?
Στις δύο πρώτες φωτογραφίες φαίνετε ότι είναι δεμένο στην θέση των Κρήτη.
Βρήκα αυτήν τυχαία μόλις τώρα.Παρέα με τον Σοφοκλή κοντεύουν δυο χρόνια.
Στις δύο πρώτες φωτογραφίες φαίνετε ότι είναι δεμένο στην θέση των Κρήτη.
Μα σε καμία φωτο δεν είνει δεμένο. Ήμουν δίπλα απο το Highspeed 1(κοντά στην πλώρη) και τις τράφηξα από εκεί όλες.
Μα σε καμία φωτο δεν είνει δεμένο. Ήμουν δίπλα απο το Highspeed 1 (κοντά στην πλώρη) και τις τράφηξα από εκεί όλες.
Έτσι μπράβο... πές τα κι εσύ. Αυτό φαίνεται δεν θέλει επεξήγηση...
dimitris!
26-08-2008, 17:45
13069
Λατώ αφιξη στον Πειραιά το βραδάκι..
f/b kefalonia
26-08-2008, 17:55
μερικες φωτο του Λατω απο την σημερινη μου βολτα στο λιμανι....δυστυχωσ με τα ποδια...:(εφαγα πολυ ζεστη....!!!
13070
13071
13072
13073
f/b kefalonia
26-08-2008, 17:57
συγνωμη παιδια η δευτερη ειναι λιγο κουνημενη!!!!:rolleyes:
sylver23
27-08-2008, 01:05
λες κ εγινε σεισμος κ εγυρε το πλοιο προς τα δεξια με σπασμενες κολωνες.δηλ απορω αμα θα μπορεσω ποτε να πετυχω να βγαλω επιτηδες τετοια φωτο.:D:D
f/b kefalonia
27-08-2008, 09:33
αυτα φιλε σιλβερ23 μονο εγω μπορω να τα κανω...!!!χαχα!!!ειδες η κουραση τι κανει??χαχα!!!
scoufgian
27-08-2008, 09:35
αυτα φιλε σιλβερ23 μονο εγω μπορω να τα κανω...!!!χαχα!!!ειδες η κουραση τι κανει??χαχα!!!
ενα παγωτο στο κυριο για το κοπο του..........:D:D
eliasaslan
27-08-2008, 09:38
;):D χα χα χα χα χα καλο
f/b kefalonia
27-08-2008, 09:40
ευχαριστω πολυ παιδια θα το τιμισω δεοντωσ!!!!χαχαχ!!!!!!
Έχετε σκεφτεί τον Οκτώμβριο που θα γυρίσει το Αριάδνη hellenic ότι το Λατό μπορεί να ξαναπιάσει γραμμή για Χανιά.
το αριαδνη θα αγοραστεί απο την ΑΝΕΚ δεν υπάρχει θέμα επιστροφής στη hsw
giorgosss
27-08-2008, 13:32
:(
Συγγενικό μου πρόσωπο ταξίδεψε με το Λατώ μας πριν απο κάποιες μέρες και είπε πως το καράβι ήταν σε μαύρα χάλια...Ο κλιματισμός χαλασμένος και οι τουαλέτες ΟΛΕΣ βουλωμένες πλην μιας.Οι επιβάτες αγανακτισμένοι χαρακτήριζαν λέει το βαπόρι μπ****έλο, καρβουνιάρη επειδή άργησε να φτάσει Πειραιά, και όλοι μαζί τα χαν βάλει με την ΑΝΕΚ λες και το κανε επίτηδες...Κρίμα
Εχούν δίκιο οι ταξιδιώτες αναφορικά με την κατασταση του πλοίου.
Δυστυχώς με το πρόγραμμα των δρομολογίων και τα συνεχή ημερήσια , το πληρωμα δεν προλαβαίνει να καθαρίσει και να συντηρήσει σωστά τους κοινοχτηστους χώρους του πλοίου.
Ποσο φυσικά , τώρα που για αρκετό καιρό θα μείνει "αταξίδευτο" μιας και θα αντικατασταθεί από το 'Ελυρος, μέχρι τουλάχιστον τον Οκτώβριο που θα τελειώσει ??? η ναυλωση.
Και γω δυστυχώς άκουσα πολλά παράπονα για το ΛΑΤΩ αυτό το καλοκαίρι. Εδικά όσον αφορά την καθαριότητα του πλοίου.
Επειδή ωστόσο αυτό το καράβι έχει και πολλούς φίλους, ανεβάζω δύο φωτογραφίες τις οποίες και τους αφιερώνω.
Σούδα, 18/8/2008 περίπου 20.30 - 21.00 το βράδυ.
http://www.imageshack.gr/files/seatyc1urozitfq7hb1d.jpg (http://forum.nautilia.gr/%5BURL=http://www.imageshack.gr/view.php?file=seatyc1urozitfq7hb1d.jpg%5D%5BIMG%5D http://www.imageshack.gr/files/seatyc1urozitfq7hb1d.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D)
http://www.imageshack.gr/files/oyo7v6colnc1s55mqcby.jpg (http://forum.nautilia.gr/%5BURL=http://www.imageshack.gr/view.php?file=oyo7v6colnc1s55mqcby.jpg%5D%5BIMG%5D http://www.imageshack.gr/files/oyo7v6colnc1s55mqcby.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D)
Καταπληκτικές φωτογραφίες.Αυτό το πλοίο είναι από τα αγαπημένα μου.Πιστεύω πως είναι ένα πραγματικό και αυθεντικό πλοίο με μια τζιμινιέρα στο κέντρο σχεδόν του πλοίου, με ωραία πλώρη, συμπαθητική πρύμη και πολλά και όμορφα καταστρώματα.
Καταπληκτικές φωτογραφίες.Αυτό το πλοίο είναι από τα αγαπημένα μου.Πιστεύω πως είναι ένα πραγματικό και αυθεντικό πλοίο με μια τζιμινιέρα στο κέντρο σχεδόν του πλοίου, με ωραία πλώρη, συμπαθητική πρύμη και πολλά και όμορφα καταστρώματα.
Σε ευχαριστώ φίλε jumpman! Θα συμφωνήσω με τα σχόλιά σου για το ΛΑΤΩ!
Αν είχαμε ανταγωνισμό στην γραμμή Πειραίας-Χανιά από άλλη εταιρεία πιστεύεται ότι το Λατό θα διπλάρωνε το Αριάδνη στην γραμμή.Μάλλον όχι.
dimitris!
28-08-2008, 10:33
13275
Λατώ δεμένο στο μεγάλο λιμάνι
scoufgian
30-08-2008, 16:54
Καπετανιος:ευτυχως βοηθησε ο Αγ.Νικολας κι εκοψε το τιμονι..Αμα γκρεμιζα το κοκκινο,ποιος ακουγε μετα τη γκρινια των μελων του naytilia......
13780
13781
13782
dimitris
30-08-2008, 16:58
Γιαννη πολυ καλες οι φωτογραφιες σου!!!
παντος δυο που βλεπω πανω στον κοκκινο
πρεπει να αλλαξαν babylino καποια στιγμη:p
Eχω πιει σχεδον μισο καφε , και εχω καπνισει τρια τσιγαρα χαζευοντας τρεις φωτογραφιες , νομιζω οτι δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλο !!! ;)
.voyager
30-08-2008, 19:57
...και εχω καπνισει τρια τσιγαρα χαζευοντας τρεις φωτογραφιες
Μάλλον καπνίζεις πολύ :D Χεχε!
Όντως πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!
sylver23
31-08-2008, 01:12
πολυ ωραιες φωτο.το ανεβασμα που κανει η πρυμνη φαινεται παρα πολυ ασχημο απο αυτην την οπτικη γωνια
Nα σας στελείλω κ εγω κατι που εχω απο ΛΑΤΩ αν και δεν ειναι καινούριο, είναι αρχές Απρίλη απο τα παλάτια. Ταξίδεψα το χειμώνα με το πλοίο οταν ήταν Ηράκλειο και μου έδωσε μια εντύπωση κάποιας εγκαταλειψης. Θα μπορούσαν να το συντηρούν καλύτερα εσωτερικα..
sunflower
31-08-2008, 17:13
Υπάρχουν φήμες που θέλουν το ΛΑΤΩ στα Δωδεκάνησα.... Ξέρει κανείς τίποτα;;;;;;
μιχαλης79
31-08-2008, 17:15
Μην πιστευεται οτι ακουτε...
Σε ποιο λιμανι θα δεσει το πλοιο? και σε τι προβλητες,εδω στον Πειραια και δυσκολευεται ορισμενες φορες
Υπάρχουν φήμες που θέλουν το ΛΑΤΩ στα Δωδεκάνησα.... Ξέρει κανείς τίποτα;;;;;;
Με το άνοιγμα που κάνει η ΑΝΕΚ στο υπόλοιπο Αιγαίο (Λισσός στο βόρειο Αιγαίο-Πρέβελη στην Παροναξία) όλα είναι πιθανά. Όμως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να διασφαλιστεί το Αριάδνη στη γραμμή των Χανίων. ;)
Ας δούμε και κάποιους απο τους εσωτερικούς χώρους του Λατώ στα νιάτα του στην Ελλάδα...απο τα φυλλάδια της Ανεκ το 1990 και 1991...
14220
Μην πιστευεται οτι ακουτε...
Σε ποιο λιμανι θα δεσει το πλοιο? και σε τι προβλητες,εδω στον Πειραια και δυσκολευεται ορισμενες φορες
τα ίδια λέγαμε και για το λισσος πριν παει στη χιο προβλέπω ΑΝΕΚΟΚΡΑΤΙΑ σε λίγο στο αιγαίο.Εδώ που τα λέμε τα δωδεκάνησα θα ήταν καλή κίνηση γιατί στην ουσία εξυπηρετούνται μόνο απο τη blue star ο αγούδημος μάλλον δεν πιάνεται,αν προσφέρει καλά ωράρια και ταχύτητα και δεν κάνει 20 ώρες για Ρόδο μπορεί να τα πάει πολύ καλά
τα Κορίτσια του φυλλαδίου γιατί δεν τα είδα ποτέ στην Πισίνα του πλοίου ? :D:D
sylver23
03-09-2008, 12:14
θα πηγαινες λαθος ωρες
manolis m.
03-09-2008, 12:22
Xexe..Ap oti kserw oi pisines sta LATO-LISSOS leitourgousan mono otan ta ploia taksideuan Adriatiki..!!
scoufgian
03-09-2008, 12:24
Xexe..Ap oti kserw oi pisines sta LATO-LISSOS leitourgousan mono otan ta ploia taksideuan Adriatiki..!!
σωστα κι εγω την ιδια εντυπωση εχω
sylver23
03-09-2008, 12:29
η ερωτηση πιστεω ηταν ρητορικη.
panthiras1
03-09-2008, 12:29
Και στα ημερήσια για Χανιά
manolis m.
03-09-2008, 12:32
Nai swsta kai imouna kai mesa se ena tetoio...
Thanasis89
06-09-2008, 10:58
Στον Πειραιά... Στους λάτρεις του πλοίου !
Thanasis89
06-09-2008, 11:01
Στον Πειραιά... Αφιερωμένο στους λάτρεις του πλοίου.
Speedkiller
06-09-2008, 11:02
Eleni μήπως κάτι ξέχασες?;)
Thanasis89
06-09-2008, 11:06
Ναι, αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω λόγω μεγάλης ανάλυσης. Μια Βοήθεια ;
manolis m.
06-09-2008, 11:15
Pare ena programma epeksergasias fwtografiwn kai kane tes smikrinsi .!!! pros theou oxi resize me to panit gia tha alloiwthoun poli!!
Thanasis89
06-09-2008, 11:22
Ευχαριστώ πολύ Μανώλη ! Παιδιά ζητώ συγγνώμη για το λάθος...
manolis m.
06-09-2008, 11:28
Pio sigkekrimena...MICRoSOFT PICTURE MANAGER!! einai kai eukolo stin xrisi tou kai veltiwnei xrwmatikes ateleies!!
Thanasis89
06-09-2008, 11:53
Δεύτερη προσπάθεια... :oops: Στον Παιραιά, αφιερωμένη στους λάτρεις του πλοίου !
Υ.Γ. Χίλια ευχαριστώ Μανώλη !
manolis m.
06-09-2008, 11:54
Deuteri kai kali prospatheia elenai !! thnx tpt!!
Δεύτερη προσπάθεια... :oops: Στον Παιραιά, αφιερωμένη στους λάτρεις του πλοίου !
Υ.Γ. Χίλια ευχαριστώ Μανώλη !
Ως λάτρης του καραβιού... σ'ευχαριστώ!!
Rocinante
06-09-2008, 20:43
Το παρελθον και το μελλον...
14916
sea_serenade
06-09-2008, 21:21
Το παρελθον και το μελλον...
Συμβολικότατη η φωτό φίλε Rocinante. Μακάρι το μέλλον να είναι η συνέχεια και όχι η μετάλλαξη του παρελθόντος.
και μια ωραια ακουαρελα.... ελπιζω να ξερετε απο που;)...
ndimitr93
09-09-2008, 16:04
οχι δεν ξερουμε. απο που;;;;
οχι δεν ξερουμε. απο που;;;;
απο την επιτειακη εκδωση τις ανεκ... αν και περσινη νομιζω οτι υπαρχει ακομα στα καταστηματα των καραβιων... το λεω σε περιπτωση που ενδιαφερεστε να την αγορασετε...
giannisk88
09-09-2008, 19:23
EEEEEEτσι..Αν και δεν είμαι φανατικός της Ανέκ μου έδωσαν και εμένα ενας γνωστός μου αυτές τις ακουαρέλες.Είναι πραγματικά πολύ όμορφες!!Εχω στολίσει μερικές στο γραφείο!!!
giorgosss
10-09-2008, 00:09
Ζητώ συγγνώμη για τις παραφωνίες σε μερικές φωτογραφίες αλλά η κατάσταση στο "λιμάνι" είναι τραγική.
Αφιερωμένες λοιπόν σε όλους τους συντέλεστές και συμμετέχοντες του μοναδικού αυτού forum, και ειδίκα στον Roi Baudoin και στον ξενιτεμένο συντοπίτη trakman.
Λατώ 9/9/2008
http://img297.imageshack.us/img297/958/kkkscn1392qk8.th.jpg (http://img297.imageshack.us/my.php?image=kkkscn1392qk8.jpg)http://img224.imageshack.us/img224/751/kkkdscn1397vt0.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=kkkdscn1397vt0.jpg)http://img134.imageshack.us/img134/4946/kkkdscn1386uf5.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=kkkdscn1386uf5.jpg)
http://img353.imageshack.us/img353/9566/aauh8.th.jpg (http://img353.imageshack.us/my.php?image=aauh8.jpg)
giorgosss
10-09-2008, 00:10
http://img134.imageshack.us/img134/7530/kkkdscn1380mi9.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=kkkdscn1380mi9.jpg)
http://img82.imageshack.us/img82/9618/kkkdscn1360fd6.th.jpg (http://img82.imageshack.us/my.php?image=kkkdscn1360fd6.jpg)
http://img151.imageshack.us/img151/3928/kkkdscn1333po2.th.jpg (http://img151.imageshack.us/my.php?image=kkkdscn1333po2.jpg)
http://img135.imageshack.us/img135/5884/dscn1398dv3.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=dscn1398dv3.jpg)
giorgosss
10-09-2008, 00:10
http://img353.imageshack.us/img353/4258/kkkdscn1346oo1.th.jpg (http://img353.imageshack.us/my.php?image=kkkdscn1346oo1.jpg)
http://img262.imageshack.us/img262/2387/kkkdscn1384wv0.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=kkkdscn1384wv0.jpg)
Captain_Nionios
10-09-2008, 00:23
Οπα οπα Γιωργο μας ξεκανες τωρα.Εξαιρετικες.Α ρε Σουδα με το Βαποραρο σου...
Ζητώ συγγνώμη για τις παραφωνίες σε μερικές φωτογραφίες αλλά η κατάσταση στο "λιμάνι" είναι τραγική.
Αφιερωμένες λοιπόν σε όλους τους συντέλεστές και συμμετέχοντες του μοναδικού αυτού forum, και ειδίκα στον Roi Baudoin και στον ξενιτεμένο συντοπίτη trakman.
Λατώ 9/9/2008
http://img297.imageshack.us/img297/958/kkkscn1392qk8.th.jpg (http://img297.imageshack.us/my.php?image=kkkscn1392qk8.jpg)http://img224.imageshack.us/img224/751/kkkdscn1397vt0.th.jpg (http://img224.imageshack.us/my.php?image=kkkdscn1397vt0.jpg)http://img134.imageshack.us/img134/4946/kkkdscn1386uf5.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=kkkdscn1386uf5.jpg)
http://img353.imageshack.us/img353/9566/aauh8.th.jpg (http://img353.imageshack.us/my.php?image=aauh8.jpg)
Φίλε Γιώργο μ'έφτιαξες τώρα!!! Είδα Σούδα και 'ανοιξε το μάτι μου!!!
Ωραίο πράγμα να πηγαίνεις για δουλειά, να ανοίγεις τον υπολογιστή και να βλέπεις τέτοιες φωτογραφίες και μάλιστα με αφιέρωση!! Αχ νησί μου... Να'σαι καλά φίλε μου, σ'ευχαριστώ!!
giorgosss
10-09-2008, 10:44
Και εγώ σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια φίλοι trakman και captain_nionios:D
mastrovasilis
10-09-2008, 10:51
δεν άφησες γωνία ακάλυπτη. μπράβο σου.
Vortigern
11-09-2008, 13:27
εχθες το πρωι πανω απο το σπηντρανερ..
Στην πρώτη φώτο η πρύμη της Μυρτιδιώτισσα και της "Λατούς" και η πλώρη του Βενιζέλου και στην δεύτερη μόνο η πρύμη της "Λατούς"...
pontios thessaloniki
11-09-2008, 20:28
πολυ ωραιες οι φωτο φιλε laz94,ειδικα η πρωτη μου αρεσε πολυ.:)
πολυ ωραιες οι φωτο φιλε laz94,ειδικα η πρωτη μου αρεσε πολυ.:)
Κι εμενα , ποσα Smart χωραει ο Βενιζελος ? :lol::mrgreen:
pontios thessaloniki
11-09-2008, 20:34
καλη ερωτηση φιλε orion v,αν γνωριζει κανεις ας μας βοηθησει.:D
υπολογίστε ποσα κανονικα αυτοκίνητα χωράει επι 2...:rolleyes::p
Vortigern
11-09-2008, 22:20
Στην πρώτη φώτο η πρύμη της Μυρτιδιώτισσα και της "Λατούς" και η πλώρη του Βενιζέλου και στην δεύτερη μόνο η πρύμη της "Λατούς"...
αψογος φιλε Λαζαρε...τελειες κ οι 2
eliasaslan
12-09-2008, 12:47
καταπληκτικές οι φωτό λάζαρε...
υπολογίστε ποσα κανονικα αυτοκίνητα χωράει επι 2...:rolleyes::p
Πολύ έξυπνη η απάντηση σου.
Σας ευχαριστώ πολύ eliasaslan, pontios thessaloniki, vortigern και orion_v! Να 'στε πάντα καλά;)
Captain_Nionios
18-09-2008, 10:36
Τα απονερα του Λατω καθως βγαινουμε απο τον κοπλο της Σουδας στις 12/7/2008.Λιγες σελιδες πριν εχω βαλει μια αναλογη αλλα μεσοπελαγα με αρκετη ανταρα...Trakman (πρωτος λογω καταγωγης), Roi Baudoin, Rocinante, Polyka, Niko, vinman, Paroskayak, Leo, marsant δικια σας.
16494
Captain_Nionios
18-09-2008, 10:43
Αλλη μια αποκλειστικα για τον Trakman.Απο τη αριστερη περατζαδα εχω κρεμαστει για να βγαλω τα πλαινα απονερα με θεα την αριστερη βαρδιολα.Ζητω συγνωμη για τον οριζοντα που γερνει αλλα δε μπορουσα να κανω κατι καλυτερο με τοσο αερα και κρεμασμενος στο καγκελο.Την ιδια μερα 12/7/2008.
16495
Captain_Nionios
18-09-2008, 10:50
Αλλη μια.Αγαπητοι συνταξιδευτες διαλεξτε θεση και ελατε να απολαυσουμε το καλοκαιρι, τον ηλιο, τα απονερα και ολοκληρη την αυρα του Λατω.Για ολους σας.
16496
Αλλη μια.Αγαπητοι συνταξιδευτες διαλεξτε θεση και ελατε να απολαυσουμε το καλοκαιρι, τον ηλιο, τα απονερα και ολοκληρη την αυρα του Λατω.Για ολους σας.
Κάτι τέτοια μας κάνεις και μετά που μυαλό για δουλειά...:D
Να 'σαι καλά για τις στιγμές χαλάρωσης του μυαλού που μας προσφέρεις!!
Τα απονερα του Λατω καθως βγαινουμε απο τον κοπλο της Σουδας στις 12/7/2008.Λιγες σελιδες πριν εχω βαλει μια αναλογη αλλα μεσοπελαγα με αρκετη ανταρα...Trakman (πρωτος λογω καταγωγης), Roi Baudoin, Rocinante, Polyka, Niko, vinman, Paroskayak, Leo, marsant δικια σας.
Αλλη μια αποκλειστικα για τον Trakman.Απο τη αριστερη περατζαδα εχω κρεμαστει για να βγαλω τα πλαινα απονερα με θεα την αριστερη βαρδιολα.Ζητω συγνωμη για τον οριζοντα που γερνει αλλα δε μπορουσα να κανω κατι καλυτερο με τοσο αερα και κρεμασμενος στο καγκελο.Την ιδια μερα 12/7/2008.
16495
Τι μου κάνεις τώρα Captain Nionio!! Μου ξυπνάς καταπληκτικές αναμνήσεις και άντε να δουλέψω τώρα!! Καταπληκτικές φωτογραφίες, να'σαι καλά φίλε μου!!
Captain_Nionios
18-09-2008, 11:33
Κάτι τέτοια μας κάνεις και μετά που μυαλό για δουλειά...:D
Να 'σαι καλά για τις στιγμές χαλάρωσης του μυαλού που μας προσφέρεις!!
Τι μου κάνεις τώρα Captain Nionio!! Μου ξυπνάς καταπληκτικές αναμνήσεις και άντε να δουλέψω τώρα!! Καταπληκτικές φωτογραφίες, να'σαι καλά φίλε μου!!
Ρε σεις μην τα λετε αυτα.Σε λιγο θα με ψαχνουν οι εργοδοτες σας να με σκοτωσουν...Παιδια χαρα μου να σας ταξιδευω οποτε μπορω.Σας ευχαριστω πολυ.
πραγματικα πολυ ωραιες φωτο!!!!! στην τελευταια νομιζω ομως οτι θα επρεπε να υπηρχε και μια φωτεινη ταμπελα που να λεει F/B LATO στο τελευταιο καταστρωμα.... γιατι δεν ειναι????:confused::confused:
ndimitr93
18-09-2008, 13:11
Για δείτε φρέσκια 10 λεπτά πριν αναχωρήσει χθες για Πειραιά.
manolis m.
18-09-2008, 13:29
Mia iapwneziki gravoura tou Latw...
16508
Captain_Nionios
18-09-2008, 21:31
Ο οριζοντας ειναι ισιος, οχι ομως και το καγκελο τις κουπαστης του Λατω.Βλεπεται εχει ενα οκταρι γρεο και παροτι δεν κουνιεται ρουπι εχει μια κληση απο τον αερα.Φιλε Roi μονο για σενα που εχεις απολαυσει τοσα και τοσα καγκελα κουπαστων να μην ειναι παραλληλα με τον οριζοντα...Ειμαι σιγουρος γι'αυτο.;)
16576
stelios_ag
19-09-2008, 20:45
Η ανακοίνωση αυτή είναι κολλημένη στην πόρτα του εστιατορίου self service του Λατώ.
giannisk88
19-09-2008, 22:51
Με το τρόπο που το λέει στη τελευταία παράγραφο είναι σα να λέει "συγγνώμη που θα υποστείτε και άλλο αυτό το βαπόρι"!!!Ελεος!
Με το τρόπο που το λέει στη τελευταία παράγραφο είναι σα να λέει "συγγνώμη που θα υποστείτε και άλλο αυτό το βαπόρι"!!!Ελεος!
Πραγματικά... Απίστευτο... :lol:
τι θα γινει το λατω αραγε αφου μπει η ελυρος???? πεταμα ή τπτ αλλο??
sunflower
20-09-2008, 13:15
Kαι τωρα που μαλλον πλησιαζει προς το τελος της καριερας του ας το δουμε εδω σε ενα διαφημιστικο (ποπο ρε παιδι μου πως τα παιρνει τα στροφιλικια...χεχε:D) μολις αρχιζε την καριερα του στην Ηιgashi Nihhon Ferry ως VARUNA...Σκληρη γενια....Αφιερωμενο σε ολους που το αγαπανε!!
16758
heraklion
20-09-2008, 14:33
Δεν νομίζω να φτάνει στο τέλος της καριέρας του. Η ΑΝΕΚ δεν έχει άλλο πλοίο για τα ΧΑΝΙΑ εκτός από τον ΕΛΥΡΟ. Εγώ το βλέπω για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα.
Nautikos II
20-09-2008, 14:35
Μια ποζα του Lato μαζι με τον Venizelo
16771
giannisk88
20-09-2008, 14:39
Αυτα είναι!!Φοβερός ο Tsentzos!!Να είσαι καλά!!
Nα 'σαι καλά φίλε Tsentzos για την ωραία φωτογραφία!!
Thanasis89
21-09-2008, 00:57
Kαι τωρα που μαλλον πλησιαζει προς το τελος της καριερας του ας το δουμε εδω σε ενα διαφημιστικο (ποπο ρε παιδι μου πως τα παιρνει τα στροφιλικια...χεχε:D) μολις αρχιζε την καριερα του στην Ηιgashi Nihhon Ferry ως VARUNA...Σκληρη γενια....Αφιερωμενο σε ολους που το αγαπανε!!
16758
Ρε παιδιά βλέπω την φωτογραφία του φίλου sunflower και βλέπω ότι οι γιαπωνέζοι βάζουν λίγα ντεκ στα βαπόρια τους (τουλάχιστον μέχρι πριν 10 χρόνια) ! Τα φέρνουμε εδώ και πλακόνουμε τις λαμαρίνες ! Δεν ξέρω αν συμφωνείτε οι ειδήμονες, αλλά αυτή η παρατήρηση μου γενάται καθώς συγκρίνω τις φωτογραφίες.:confused:
Φίλε Thanasis89, οι Ιάπωνες, αν και ναυτικός λαός, προφανώς χρησιμοποιούν τα πλοία ώς το τελευταίο μέσον ταξιδιού τους. Έχουν σιδηροδρομικό δίκτυο που σφυρίζει. Για όλα τα γούστα και βαλάντια, αλλά και αεροπορικό επίσης. Απο την άλλη οι θάλασσες τους ανατολικές και δυτικές δεν ταξιδεύονται. Τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα και το swell δεν το αποχωρίζονται ποτέ. Εμείς πάλι που είμαστε ταξιδιάριδες και αγοράζουμε έτοιμα πλοία και τα εμπλουτίζουμε με καταστρώματα, σαλόνια και καμπίνες και τα φέρνουμε στα μέτρα και τις ανάγκες μας, με σαφώς ελάχιστα χρήματα σε σύγκριση με μια νεα παραγγελία.
Thanasis89
21-09-2008, 09:20
Κατάλαβα φίλε μου ! Σ' ευχαριστώ πολύ ! :D Βέβαια δεν πιστεύω πως αυτό το φόρτωμα γίνεται προς το χειρότερο ( να εξηγούμαστε να μην παρεξηγούμαστε ;) )...
Να συμπληρώσω πως όλα αυτά τα καράβια πρίν έρθουν στην Ελλάδα χρησιμοποιούνταν κυρίως ως οχηματαγωγά παρά ως επιβατηγά εξού και τα λίγα καταστρώματα επιβατών,πάντως απο τη παραπάνω φωτογραφία θα έλεγα πως ήταν πανέμορφο έτσι με τα λίγα deck και χωρίς αυτές τις κακόγουστες υπερκατασκευές της ΑΝΕΚ που πιστεύω πως έχουν χαλάσει πολύ την όψη,ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ με χίλια λοιπόν
Speedkiller
21-09-2008, 12:12
Και γω μαζί σου Στέφανε...Ερωτόκριτος!!!