Επιστροφή στο Forum : Επιχείρηση...Λιβύη
georginio
26-02-2011, 01:15
Πιστεύω πως κάποια πλοία θα κάτσουν και μετά τις 9-10 Μάρτη που τελειώνουν οι ναυλώσεις!Δεν υπάρχουν μόνο Κινέζοι εκεί! Άμα όμως ξεθυμάνει η ένταση... τότε θα έρθουν πίσω και πιο νωρίς... αλλά τα λεφτά τους θα τα πάρουν!
Akis Dionisis
26-02-2011, 01:25
Πιστεύω πως κάποια πλοία θα κάτσουν και μετά τις 9-10 Μάρτη που τελειώνουν οι ναυλώσεις!Δεν υπάρχουν μόνο Κινέζοι εκεί! Άμα όμως ξεθυμάνει η ένταση... τότε θα έρθουν πίσω και πιο νωρίς... αλλά τα λεφτά τους θα τα πάρουν!
Aυτό είναι το ζητούμενο!
Να πέσουν τα φράγκα ζεστά ζεστά!!!;)
Έχει να ανάψει μετά το τέλος της Επιχείρησης Λιβύης λαμπάδες η ΑΝΕΚ...
georginio
26-02-2011, 01:50
Εμενα ενα με εννοιαξε περισσοτερο απολα φιλε Ακη.Οτι αρκετα μελη πληρωματος ξαναβρηκαν την ευκαιρια να δουλεψουν...και μαλιστα με πολυ καλα λεφτα!Δεν νομιζω να αναψει λαμπαδες μονο η Ανεκ.Ο Αγουδιμος?αυτουνου και αν του εκατσε κουτι!Βεβαια στην Ανεκ θα σωσει αρκετες καταστασεις που επικρατουσαν τον τελευταιο καιρο.Οι εργαζομενοι ειχαν χασει πια την φιλοδοξια τους και πιστευαν πως η εταιρεια θα παει για βρουβες....!Επισης κατι μου λεει πως η Ανεκ θα παρει πιο πολλα λεφτα ανα πλοιο!
Akis Dionisis
26-02-2011, 01:59
Εμενα ενα με εννοιαξε περισσοτερο απολα φιλε Ακη.Οτι αρκετα μελη πληρωματος ξαναβρηκαν την ευκαιρια να δουλεψουν...και μαλιστα με πολυ καλα λεφτα!Δεν νομιζω να αναψει λαμπαδες μονο η Ανεκ.Ο Αγουδιμος?αυτουνου και αν του εκατσε κουτι!Βεβαια στην Ανεκ θα σωσει αρκετες καταστασεις που επικρατουσαν τον τελευταιο καιρο.Οι εργαζομενοι ειχαν χασει πια την φιλοδοξια τους και πιστευαν πως η εταιρεια θα παει για βρουβες....!Επισης κατι μου λεει πως η Ανεκ θα παρει πιο πολλα λεφτα ανα πλοιο!
Μακάρι για όλες τις εταιρείες, αλλά λέω για την ΑΝΕΚ, γιατί η ΑΝΕΚ ήταν έτοιμη για φουντάρισμα!
Μακάρι όλα να πάνε καλά και τίποτα άλλο!
και μιας και το θυμήθηκα... όσα διαβάζω που διαλέξανε το Ηράκλειο αντί για τη Σούδα κτλ κτλ, οκ εδώ βλέπω βεντέτα ανα μεταξύ τους και αυτό επίσης είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο!
Στη προκειμένη περίπτωση, κοιτάμε να σωθούν και να γυρίσουν πίσω ανθρώπινες ψυχές! Δεν κοιτάμε να συμφέροντά μας!
errikos!
26-02-2011, 02:19
φανικε κ ο Βενιζελος!!
georginio
26-02-2011, 02:54
Ναι!Και εχει γυρω στους 4500 Κινεζους!
georginio
26-02-2011, 02:59
Μακάρι για όλες τις εταιρείες, αλλά λέω για την ΑΝΕΚ, γιατί η ΑΝΕΚ ήταν έτοιμη για φουντάρισμα!
Μακάρι όλα να πάνε καλά και τίποτα άλλο!
και μιας και το θυμήθηκα... όσα διαβάζω που διαλέξανε το Ηράκλειο αντί για τη Σούδα κτλ κτλ, οκ εδώ βλέπω βεντέτα ανα μεταξύ τους και αυτό επίσης είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο!
Στη προκειμένη περίπτωση, κοιτάμε να σωθούν και να γυρίσουν πίσω ανθρώπινες ψυχές! Δεν κοιτάμε να συμφέροντά μας!
Για φουντο ευτυχως δεν πηγαινε.Αυτα ηταν υποθεσεις και συκοφαντιες και μεγαλο ρολο σε αυτο ηταν η μη καταβολη της δοσης.Ξερω καλα τι γινεται μεσα στην εταιρεια και διαβεβαιω οτι τα πραγματα ηταν ασχημα αλλα οχι και τοσο!Αμα ειχε παρει τον δρομο της χρεωκοπιας δεν θα την εσωζαν ουτε τα 12εκ.(καθαρα κερδη) που θα παρει απο τις ναυλωσεις
Φίλε Λεο με κάθε σεβασμό, αλλά παρότι moderator τώρα βγαίνεις εσύ εκτός θέματος και μπορούμε πολύ εύκολα να ξεφύγουμε.
Ευχαριστώ Νίκο για το σχόλιο σου, εδώ δεν είναι θέμα moderator, κάνουμε κουβέντα για όλα και είναι ελεύθερος ο καθένας να πει την γνώμη του, αρκεί να μην προσβάλλει και να είναι κόσμιος. Το δικό μου ποστ σε βεβαιώνω ότι δεν είχε δόλο ή κατεύθυνση...
Επικεντρώνεται στην κρίση της κυβέρνησης ποια πλοία θα πάνε. Το γεγονός της αποδρομολόγισης 2 βαποριών στην ίδια γραμμή (Ανκόνα) με συνοπτικές διαδικασίες (για δεμένα/λυμένα πλοία) πότε προλάβανε, να μαζευτούνε τα πληρώματα, να γίνουνε τα χαρτιά να τα ευλογήσουνε οι κλάσεις, όταν άλλες αποδρομολογίσεις ή δρομολογίσεις στο ΣΑΣ σέρνονται ένα χρόνο με σόχλια (αποδεκτή κατα πλειοψηφία με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσει τα απαραίτητα πιστοποιητικά από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα κλπ κλπ). Καταννοώ το επείγον της κατάστασης, αλλά έχω και μια νοημοσύνη.... και ψάχνομαι.
Το θέμα είναι γενικό και ανοικτό σε όλα από όσο διαβάζω. Εδώ διαβάζουμε από τις κόντρες Χανιά-Ηράκλειο (αν είναι δυνατόν), μέχρι το πως θα ξελασπώσει η ΑΝΕΚ, πόσο ανάγκη είχε αυτά τα χρήματα (λογικό κάθε αναγκεμένος βοήθεια ψάχνει) και καταλήγουμε στο πόσο δρόμο έχουν τα φοσενάκια ή πόσο κουνάει ο Βενιζέλος. Τι δεν συμπεριλαμβάνεται εδώ είναι το μακελειό που επικρατεί στην ίδια την Χώρα. Είναι προς τιμή της Ελλάδας που βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί στον απεγκλοβισμό των ξένων από την εμπόλεμη ζώνη, έχω προσωπική εμειρία από απεγκλοβισμό, κατανοώ τους πάντες και τα πάντα όταν έχουν μέτρο και λογική. Εδώ όμως μερικές φορές ξεφεύγουμε γενικά από υπερβάλοντα ζήλο, αγάπη, μίσος κλπ. Ενίοται το θέμα γίνεται και chat.
pantelis2009
26-02-2011, 08:18
Το Ελ. Βενιζέλος σε λίγο θα είναι Ηράκλειο. Για ετοιμάστε μηχανές;):D
124585
errikos!
26-02-2011, 08:27
οσο για τις ταχυτητες οπως ειδαμε κ του βενιζελου να ερχαιτε με 15kn μιπως γινετε για να κανουν περισοτερες μερες???μια σκεψη κανω...
pantelis2009
26-02-2011, 08:49
Στο λιμάνι λίγο πριν είχε μπει το Κρήτη ΙΙ και το Φαιστός Παλάς ετοιμαζόταν να αποπλεύσει. Μήπως γι' αυτό πήγαινε με 17,3 το Ελ.Βενιζέλος;;;;;)
piraeus industries
26-02-2011, 08:53
Εμενα ενα με εννοιαξε περισσοτερο απολα φιλε Ακη.Οτι αρκετα μελη πληρωματος ξαναβρηκαν την ευκαιρια να δουλεψουν...και μαλιστα με πολυ καλα λεφτα!......
Αυτό ακούγετε λες και τα πληρώματα θα πληρωθούν με κατι...extra!!!Πραγμα το οποίο δεν νομίζω να ισχύει....(Αν και το θέμα μας ουσιαστικά δεν είναι τα χρήματα που θα "πέσουν" στις εταιρίες και τα πληρώματα!)
Όσο για τις μειωμένες ταχύτητες, νομίζω οτι οι ναυλώσεις γίνονται για ενα χ-ψ χρονικό διαστημα και όχι αοριστου χρόνου και όσο κρατήσει η επιχειρήση αυτή!
Αλλωστε απτην ιστοσελίδα της Ανεκ τα δρομμολόγια για Ανκώνα από Δευτέρα τα δίνει ως εξής
http://web.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod/Routes_Timetables
οπως βλέπουμε από Τετάρτη επανέρχονται κανονικά H.Spirit και O. Champion
Apostolos
26-02-2011, 09:21
Στην κρίση και στην ανάγκη έννοιες όπως SOLAS, safety και άλλα πάνε περίπατο...
despina76
26-02-2011, 12:14
Παιδια,ξερετε τι γινετε με τα αλλα πλοια το ΕΧΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ και το ΝΙΣΣΟΣ ΡΟΔΟΣ;
giannisk88
26-02-2011, 12:35
Το Νήσος Ρόδος όπως διάβασα ξεκίνησε σήμερα το πρωί από τη Βεγγάζη για Πειραιά.
Γιά το Σαντορίνη δεν διάβασα κάποια αναφορά
despina76
26-02-2011, 13:15
Ακουσα οτι πηγενει Μαλτα,αλα δεν ειμαι σιγουρη.
georginio
26-02-2011, 14:57
Αυτό ακούγετε λες και τα πληρώματα θα πληρωθούν με κατι...extra!!!Πραγμα το οποίο δεν νομίζω να ισχύει....(Αν και το θέμα μας ουσιαστικά δεν είναι τα χρήματα που θα "πέσουν" στις εταιρίες και τα πληρώματα!)
Όσο για τις μειωμένες ταχύτητες, νομίζω οτι οι ναυλώσεις γίνονται για ενα χ-ψ χρονικό διαστημα και όχι αοριστου χρόνου και όσο κρατήσει η επιχειρήση αυτή!
Αλλωστε απτην ιστοσελίδα της Ανεκ τα δρομμολόγια για Ανκώνα από Δευτέρα τα δίνει ως εξής
http://web.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod/Routes_Timetables
οπως βλέπουμε από Τετάρτη επανέρχονται κανονικά H.Spirit και O. Champion
Φιλοι μου και εγω το εχω δει αυτο αλλα κυκλοι της εταιρειας λενε οτι (μαλλον) καποια πλοια της Ανεκ η της Χελλενικ θα κατσουν κατω αρκετο καιρο....αναλογα με τις αναγκες.Οσο για το πληρωμα...στην αποστολη του Λιβανου ειχαν παρει κατι παραπανω και το ξερω παρα πολυ καλα!
Akis Dionisis
26-02-2011, 17:01
Ξεκίνησε πάλι ο "χοντρός" για κάτω.....
mike_rodos
26-02-2011, 19:04
Προορισμός αυτή την φορά το λιμάνι της πόλης Misratah
pantelis2009
26-02-2011, 19:10
Καλό ταξίδι να έχει και καλή επιστροφή.;)
Κωστάκης
26-02-2011, 19:21
Απ' οτι άκουσα το Νησος Ρόδος θα φτάσει αυριο το πρωι στον Πειραιά με 2.400 επιβατες περίπου εκ των οποίων ο ένας είναι Έλληνας.
errikos!
26-02-2011, 20:23
κ θα ξανα κατεβει ξερουμε??
despina76
26-02-2011, 20:26
Ερχεται το ΝΙΣΟΣ ΡΟΔΟΣ
despina76
26-02-2011, 20:31
Μονο το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ δεν φαινετε απο πουθενα.Τι γηνετε;
giorgos....
27-02-2011, 00:15
Tο CRUISE ROMA είναι δεμένο στη VALLETTA..
giorgos....
27-02-2011, 01:53
Να και το HELLENIC SPIRIT.... Όπου νά' ναι θα φανεί και το OLYMPIC CHAMPION..
Μονο το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ δεν φαινετε απο πουθενα.Τι γηνετε;
http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=327675&q=100
Έρχεται!
Επίσης, τώρα το HELLENIC SPIRIT, 19 νμ απο το στενό των Αντικυθήρων, με προορισμό το Ηράκλειο.
giorgos....
27-02-2011, 01:57
Για πές λεπτομέρειες για το Σαντορίνη..
giorgos....
27-02-2011, 02:42
Και το EUROPA PALACE κατεβαίνει προς Λιβύη με προορισμό την Βεγγάζη.
Κωστάκης
27-02-2011, 06:19
Αυτη τη στιγμη περναει τα φανάρια ου Πειραιά το Νησος Ρόδος.
Κωστάκης
27-02-2011, 06:37
Μηπως ξέρουμε εαν θα ξανααναχωρήσει για την Λιβύη;
georginio
27-02-2011, 07:11
Ανάλογα με τις εξελίξεις! Πάντως....για να ξέρετε....δεν υπάρχει ακόμα σίγουρη ημερομηνία επιστροφής των πλοίων... οπότε καλό θα ήταν να μην συμβουλεύεστε τα site των εταιρειών
http://www.creteplus.gr/web/index.php/art/72/1/10332/Εκατομμύρια-ευρώ-στα-ταμεία-της-ΑΝΕΚ-και-των-Μινωικών.html#
piraeus industries
27-02-2011, 12:46
Το champion ετοιμαζεται για Πατρα και το spirit για Μισουράτα
Επίσης το υπό σημαία Αλγερίας πλοίο Tassili II κατευθύνεται στη Benghazi κι αυτό για τον ίδιο σκοπό
pantelis2009
27-02-2011, 15:30
Φωτο με την αποβίβαση των Κινέζων δεν μας έχετε δείξει ακόμη!!!!! Γιατί;;; Δεν αφήνουν να μπείτε στο χώρο του λιμανιού οι λιμενικοί;;;;;)
despina76
27-02-2011, 17:14
Για πές λεπτομέρειες για το Σαντορίνη..
Το Σαντορινη αυριο το πρωι φευγει για Μαλτα.
pantelis2009
27-02-2011, 17:46
Το Hellenic Spirit απέπλευσε ξανά για Λιβύη, αν και το AIS του λέει προρισμός Ηράκλειο.;)
http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=328242&w=400&h=300&q=80 (http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=328242&q=100)
Για τη Μιζουράτα απέπλευσε το «HELLENIC SPIRIT»
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011, 18:27
Για το λιμάνι Μιζουράτα της Λιβύης απέπλευσε σήμερα το απόγευμα από το Ηράκλειο το Ε/Γ-Ο/Γ «HELLENIC SPIRIT» Ν. Χανίων 30, προκειμένου να επιβιβάσει ξένους υπηκόους, στο πλαίσιο επιχείρησης απομάκρυνσής τους από τη Λιβύη, στην οποία η χώρα μας διαδραματίζει ενεργό ρόλο, εδώ και πολλές ημέρες.
Πηγή:.zougla.gr
mike_rodos
27-02-2011, 19:30
Αναχώρησε από το Ηράκλειο για Τρίπολη το Olympic Champion με ώρα άφιξης αύριο στις 22:00 ώρα Ελλάδας!
124816124817124818
与爱 航运 :roll::cool:
Για την Τριπολιτσά :mrgreen: της Λιβύης εχει βάλει πλώρη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ με 26 κόμβους και 500 μίλια ακόμα απόσταση για να φτάσει.
giorgos....
28-02-2011, 02:00
Το KNOSSOS PALACE εν πλώ προς Μάλτα. Αναμένεται σε 1 ώρα περίπου στο λιμάνι της VALLETTA.
georginio
28-02-2011, 02:22
Ξεκινησε και το Ροδος ξανα για κατω!
pantelis2009
28-02-2011, 08:44
Σ' ευχαριστούμε φίλε lissos για τις φωτο σου.
Είναι αυτό που λέμε " στρατιωτάκια, ακούνητα, αμίλητα .....αλλά γελαστά;), αφού γλίτωσαν:D.
piraeus industries
28-02-2011, 09:33
Το champion ετοιμαζεται για Πατρα και το spirit για Μισουράτα
Συγνώμη για την λανθασμένη πληροφορία σχετικά με το champion
Και το «Νήσος Ρόδος» στη Λιβύη
Άλλο ένα ελληνικό πλοίο πλέει με προορισμό την Λιβύη προκειμένου να παραλάβει άτομα τα οποία θέλουν να εγκαταλείψουν την χώρα της βορείου Αφρικής.
Ο λόγος για το «Νήσος Ρόδος» ιδιοκτησίας Hellenic Seaways το οποίο απέπλευσε από το Πέραμα στις 20:00 με προορισμό το λιμάνι της Βεγγάζης.
Με το «Νήσος Ρόδος» ο αριθμός των πλοίων ελληνικών συμφερόντων που πάνε στην Λιβύη φτάνουν τα 5 μαζί με τα OLYMPIC CHAMPION, HELLENIC SPIRIT, Εξπρές Σαντορίνη και Ελ.Βενιζέλος .
Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε αναμονή άλλα 3 πλοία. Ο λόγος για τα Χαισπιντ 5, Σπιντράνερ 2 και Λισσός.
Πηγή: newsbomb.gr
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΝΕΤ στην Βεγγάζη Πάνος Χαρίτος σε απευθείας τηλεφωνική του ανταπόκριση στο δελτίο των 12, πριν λίγο συγκροτήθηκε υποτυπώδες Εθνικό Συμβούλιο στην πόλη αυτή.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Επιτροπής σε συνομιλία του με τον δημοσιογράφο δήλωσε οτι εξετάζεται να δημιουργηθεί μόνιμη ακτοπλοοική γραμμή Βεγγάζης-Κρήτης.
hayabusa
28-02-2011, 11:31
τα ταχύπλοα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που τα στέλνουν κάτω; το λέω γιατί δεν έχουν και την τρελή μεταφορική ικανότητα.
δεν θα ήταν πιο αποδοτικό να τα βάζαν προσωρινά στο Αιγαίο και να έστελναν κανένα πλοίο της προκοπής;
georginio
28-02-2011, 11:40
Και το «Νήσος Ρόδος» στη Λιβύη
Άλλο ένα ελληνικό πλοίο πλέει με προορισμό την Λιβύη προκειμένου να παραλάβει άτομα τα οποία θέλουν να εγκαταλείψουν την χώρα της βορείου Αφρικής.
Ο λόγος για το «Νήσος Ρόδος» ιδιοκτησίας Hellenic Seaways το οποίο απέπλευσε από το Πέραμα στις 20:00 με προορισμό το λιμάνι της Βεγγάζης.
Με το «Νήσος Ρόδος» ο αριθμός των πλοίων ελληνικών συμφερόντων που πάνε στην Λιβύη φτάνουν τα 5 μαζί με τα OLYMPIC CHAMPION, HELLENIC SPIRIT, Εξπρές Σαντορίνη και Ελ.Βενιζέλος .
Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε αναμονή άλλα 3 πλοία. Ο λόγος για τα Χαισπιντ 5, Σπιντράνερ 2 και Λισσός.
Πηγή: newsbomb.gr
Φιλε μου,με ολο το σεβασμο,μηπως ειναι λιγο παλιο αυτο το αρθρο?Φιλε hayabusa εχεις δικιο σε αυτο που λες,αλλα τα ταχυπλοοα τα στελνουν λογω ταχυτητας και λογω αεροπορικων!Οσο για μονιμη γραμμη Βεγγαζης-Κρητης....μηπως υπερβαλουν λιγο ρε παιδια?
GameManiacGR
28-02-2011, 12:33
Έφυγε και το Ionian Queen για την Βεγγάζη.Αυτη τη στιγμή ανοιχτά του Αράξου με 19.6
Πηγή:AIS
παιρνω τωρα αμεσως την κινεζικη πρεσβια να τους ενημερωσω οτι το 6μετρο ταχυπλοο σκαφος (http://www.youtube.com/watch?v=vuXm_jU_Rxc) μου ειναι στην διαθεση τους οποτε θελουν να το ναυλωσουν μπας και μας αφησουν κανενα πλοιο στα νερα μας γιατι στο τελος θα ξεμεινουμε:p:p:p
GameManiacGR
28-02-2011, 12:44
Ένα ακόμα πλοίο από το λιμάνι της Πάτρας, φεύγει για την φλεγόμενη Λιβυη. Το IONIAN QUEEN εχει ήδη εντολή άμεσου απόπλου και αυτή την ώρα κάνει τις απαραίτητες προμήθειες. Θα πάει στην Βεγγάζη, για να μεταφέρει στο Ηράκλειο της Κρήτης Φιλιππινεζους, που έχουν εγκλωβιστεί στην σπαρασσομένη χώρα.
Να υπενθυμίσουμε πως τα ξενοδοχεία του νησιού σε εποχή μεγάλης κρίσης, γνωρίζουν στιγμές κορύφωσης των κρατήσεων από χώρες που ζητούν την φιλοξενία των πολιτών τους, που μεταφέρουν τα ναυλωμένα από τις ίδιες Ελληνικά πλοία, πολλά από τα οποία έφυγαν από το λιμάνι της Πάτρας.
πηγή: Thebest.gr
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
28-02-2011, 12:51
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΝΕΤ στην Βεγγάζη Πάνος Χαρίτος σε απευθείας τηλεφωνική του ανταπόκριση στο δελτίο των 12, πριν λίγο συγκροτήθηκε υποτυπώδης Εθνικό Συμβούλιο στην πόλη αυτή.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Επιτροπής σε συνομιλία του με τον δημοσιογράφο δήλωσε οτι εξετάζεται να δημιουργηθεί μόνιμη ακτοπλοοική γραμμή Βεγγάζης-Κρήτης.
E καλά,αφού είναι "υποτυπώδης" Εθνικό Συμβούλιο τότε δεν το συζητάμε. Αχ αυτές οι ελληνικούρες!
Συγγνώμη γιά το οff topic.
Έφυγε και το Ionian Queen για την Βεγγάζη.Αυτη τη στιγμή ανοιχτά του Αράξου με 19.6
Πηγή:AIS
Φιλε Γιαννη (minoan) ή οποιος αλλος μας "ρεπορτερ" απο την Κριτη,αυτο σας παρακαλω πολυ θελω να το δω σε καποια φωτογραφια....πλοιο της endeavor να προσεγγιζει λημανι της Κριτης....
giorgos5
28-02-2011, 13:55
2 μήνες να περίμενε λίγο ο Ερωτόκριτος,θα ξαναερχόταν στην πρώην βάση του!:(
Giannis1996
28-02-2011, 16:02
Φιλε Γιαννη (minoan) ή οποιος αλλος μας "ρεπορτερ" απο την Κριτη,αυτο σας παρακαλω πολυ θελω να το δω σε καποια φωτογραφια....πλοιο της endeavor να προσεγγιζει λημανι της Κριτης....
Ισος καταφερω και εγω να τραβήξω φωτογραφιες. Ποτε φτανει Ηρακλειο??Και με ολο το σεβασμο........................ Η ΚΡΗΤΗ γραφετε ετσι...(χωρις να θελω να πω οτι ειμαι τελειος...και εγω κανω πολλα λαθη αλλα ειπαμε οχι και ετσι:rolleyes::roll::rolleyes::roll:
.........
pantelis2009
28-02-2011, 17:18
Πάντως το Λισσός σήμερα το μεσημέρι στις 12.00 είχε βάλει τις μηχανές μπροστά;) και το AIS ου είναι ακόμη ανοικτό.:roll:
georginio
01-03-2011, 00:58
Το πρωι στις 6 θα φτασει το Champion στην Τριπολη
giorgos....
01-03-2011, 02:45
Ο Βενιζέλος ξεκίνησε από την Μισράτα στις 18:30, οπότε αναμένεται σήμερα το πρωί προς μεσημέρι στην Κρήτη. Εν τω μεταξύ, εντύπωση μου κάνει το IONIAN SPIRIT που βρίσκεται στη VALLETTA της Μάλτας.:o:o
errikos!
01-03-2011, 08:51
ti egine telika me to lissos katevike stin livii??i mipws efige gia dialisi??
το ΛΙΣΣΟΣ ξεκινησε σημερα στις 4.20 το πρωι με προορισμο τη ΛΙΒΥΗ,δεν θα ξαναεπιστρεψει ομως αποτι φαινεται στην ΕΛΛΑΔΑ.
BULKERMAN
01-03-2011, 11:26
Kύριε Ελέησον , Κύριε Ελέησον , Κύυυυυρρριιιεεε Ελλλέεεεεεησσοοοννν!!!!.... Αρχίσανε τα μοιρολόγια πάλι!!!Τι πράγμα είναι αυτό κάθε φορά...
Άντε και καλά σαράντα!!
piraeus industries
01-03-2011, 12:14
Τίποτα νεοτερο απο Λιβύη έχουμε?
Εργης
το ΛΙΣΣΟΣ ξεκινησε σημερα στις 4.20 το πρωι με προορισμο τη ΛΙΒΥΗ,δεν θα ξαναεπιστρεψει ομως αποτι φαινεται στην ΕΛΛΑΔΑ.
Και που θα αφήσει τους επιβάτες απο Λιβύη ;;;
georginio
01-03-2011, 14:35
Η θα τους αφησει Κρητη....η θα τους παει μεχρι την Ινδια!
hayabusa
01-03-2011, 14:36
Mπορεί να πάει και στη Μάλτα, όπως τόσα άλλα ;)
piraeus industries
01-03-2011, 14:51
Από καλή πηγη εμαθα πως το Spirit αναχώρησε από το αγκυροβόλιο της Μισράτα για....Πάτρα, και οτι οι ναυλώσεις ήταν για μεχρι σήμερα απογευματινές ώρες...οπότε σιγά-σιγά οι βαποράκλες μας θα επαναπατρίζονται!
giorgos....
01-03-2011, 16:22
Kύριε Ελέησον , Κύριε Ελέησον , Κύυυυυρρριιιεεε Ελλλέεεεεεησσοοοννν!!!!.... Αρχίσανε τα μοιρολόγια πάλι!!!Τι πράγμα είναι αυτό κάθε φορά...
Άντε και καλά σαράντα!!
φίλε BULKERMAN ο καθένας αποχαιρετά το αγαπημένο του πλοίο με τον τρόπο που θέλει και πρέπει να είναι σεβαστός από όλους. Κάποιοι έχουν ακόμα αγαπημένα πλοία και λυπούνται που φεύγουν ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Τί να κάνουμε? Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα πλοία με πιστούς φίλους..
Μπορεί για μένα το ΛΙΣΣΟΣ να μην ήταν αγαπημένο μου πλοίο αλλά είναι αδύνατον να μην στεναχωρηθείς όταν βλέπεις ένα πλοίο να φεύγει για να συναντήσει το θάνατο. Εγώ έτσι το βλέπω..
BULKERMAN
01-03-2011, 16:47
φίλε BULKERMAN ο καθένας αποχαιρετά το αγαπημένο του πλοίο με τον τρόπο που θέλει και πρέπει να είναι σεβαστός από όλους. Κάποιοι έχουν ακόμα αγαπημένα πλοία και λυπούνται που φεύγουν ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Τί να κάνουμε? Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα πλοία με πιστούς φίλους..
Μπορεί για μένα το ΛΙΣΣΟΣ να μην ήταν αγαπημένο μου πλοίο αλλά είναι αδύνατον να μην στεναχωρηθείς όταν βλέπεις ένα πλοίο να φεύγει για να συναντήσει το θάνατο. Εγώ έτσι το βλέπω..
Οι ακραίες αντιδράσεις πιστεύω ότι δεν κάνουν καλό.Εγώ για παράδειγμα,είχα σαν λατρεία και θα το θυμάμαι όσο ζω το Επτάνησος...όταν έμαθα ότι πάει για διάλυση στενοχωρήθηκα πολύ αλλά μέχρι εκεί...Αυτή είναι η μοίρα τους μιας και σε όλα υπάρχει ημερομηνία λήξεως.
Είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων!
Το να κάθεσαι να λες τώρα για το δάκρυ των γλάρων που το αποχαιρετούν στο τελευταίο του ταξίδι , για τη σκουριασμένη λαμαρίνα που συμβολίζει το άγχος του πλοίου που θα αντιμετωπίσει το φλόγιστρο των διαλυτών και άλλα τέτοια γραφικά (κατά τη γνώμη μου πάντα..) που έχουν ακουστεί κατά διαστήματα ε είναι ακραία πιστεύω και λέγονται απλά για μείνει η εντύπωση!
Πρέπει να μαστε συμβιβασμένοι με κάποια πράγματα,δηλαδή την πραγματικότητα!
Οι άνθρωποι πάνε τα πλοία και όχι τα πλοία τους ανθρώπους!Άνθρωποι τα φτιάξανε και άνθρωποι τα διαλύουνε!
Αυτό είναι το πιστεύω μου.
sylver23
01-03-2011, 17:06
Θα παρακαλέσω να μείνουμε στο θέμα της Λιβύης και να μην ξεφεύγουμε με ότι είναι άσχετο με αυτό.
Θεωρώ οτι ένα σοβαρό θέμα όπως αυτό απαιτεί την απαραίτητη σοβαρότητα απο όλους μας.
Για άλλες συζητήσεις γύρω απο τα πλοία , τις εταιρίες τους , τις φωτογραφίες αυτών κτλ υπάρχουν τα κατάλληλα θέματα.
Rocinante
01-03-2011, 17:29
Το Ιταλικο Snav Lazio προερχομενο απο το Παλερμο θα φτασει σε περιπου 10 ωρες στην Τριπολη.
Giannis1996
01-03-2011, 22:41
Mολις φανηκε το ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
giorgos....
01-03-2011, 23:41
έφτασε το EXPRESS SANTORINI στη VALLETTA της Μάλτας.
124994
Akis Dionisis
02-03-2011, 00:44
Πολύ κομένος ανεβαίνει ο "χοντρός"...
Πριν από λίγο τον πέτυχα με 12,8 κόμβους!
Έχει αεράκι, ή μήπως ανεβαίνει σιγά σιγά για να δέσει το πρωί στο Ηράκλειο??
μολις ειδα στον "προδοτη" οτι το HELLENIC SPIRIT επιστρεφει στην πατρα.
για να δουμε,ποσο θα κανουν να συμαζεψουν το πλοιο.....
Akis Dionisis
02-03-2011, 10:25
Kαι το ΙΟΝΙΑΝ QUEEN έρχεται...
Και το OLYMPIC CHAMPION επιστρέφει Πάτρα ....
giorgos....
02-03-2011, 13:14
Υπάρχει πιθανότητα αυτό να ήταν το τελευταίο δρομολόγιο του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ προς Λιβύη.Οι επόμενες ώρες θα δείξουν.
Η θα τους αφησει Κρητη....η θα τους παει μεχρι την Ινδια!
ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΛΙΒΗΥ ΜΕ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΘΑ ΠΑΕΙ ΙΝΔΙΑ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ!!!!!!!
despina76
02-03-2011, 14:41
Το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ερχεται στην ΕΛΛΑΔΑ:p:p:p
pantelis2009
02-03-2011, 17:13
Το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ερχεται στην ΕΛΛΑΔΑ:p:p:p
Γιά δες και στο θέμα του;):D.
mike_rodos
02-03-2011, 18:34
Σε περίπου 30 λεπτά αναχωρεί από Ηράκλειο το Ionian Queen για ακόμη ένα ταξιδάκι προς Λιβύη!
emmpapad
02-03-2011, 18:51
125066
24-02-2011
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
emmpapad
02-03-2011, 18:55
125067125068125069
24-02-2011
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
emmpapad
02-03-2011, 19:15
125078
02-03-2011
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Σε περίπου 30 λεπτά αναχωρεί από Ηράκλειο το Ionian Queen για ακόμη ένα ταξιδάκι προς Λιβύη!
καμια φωτο εχουμε απο το λιμανι???
emmpapad
02-03-2011, 19:22
125088125089125090
02-03-2011
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
emmpapad
02-03-2011, 19:25
125091
02-03-2011
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
emmpapad
02-03-2011, 19:57
125095
02-03-2011
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
pantelis2009
02-03-2011, 20:44
Υπέροχες φωτο απο τον φίλο emmpapad. Ευχαριστούμε πολύυυυυυυυυυ;):D.
125095
02-03-2011
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Σε υπερευχαριστούμε φίλε μας για την εξαιρετική ανταπόκριση!!!
Απέπλευσε από τη Μιζουράτα το «NHΣΟΣ ΡΟΔΟΣ»
Βραδινές ώρες σήμερα, απέπλευσε το Ε/Γ-Ο/Γ «NHΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» Ν.Π. 11520, από το λιμάνι Μιζουράτα Λιβύης για το λιμάνι Σύρτη Λιβύης και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της επιχείρησης απομάκρυνσης ξένων πολιτών από τη χώρα που έχουν ξεσπάσει αιματηρές ταραχές
Πηγή: zougla.gr
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
03-03-2011, 08:39
[QUOTE=emmpapad;433401]125095
02-03-2011
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ[/QΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΑΝΩΛΗ,ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
pantelis2009
03-03-2011, 17:25
Το Ελ. Βενιζέλος γιατί έφυγε απο το Ηράκλειο και πήγε Χανιά;;;;:roll:
Rocinante
03-03-2011, 22:42
To Ankara βορεια της Ανδρου αυτη τη στιγμη με διαγαλαξιακη ταχυτητα περιπου 11 κομβων.....
Κυκλοφορει δε τις τελευταιες ωρες παλι το σεναριο βοηθειας προς την Αιγυπτιακη πλευρα αλλα οπως δειχνουν τα πραγματα αλλο Κινα και αλλο Αιγυπτος και αναζητουνται οικονομικοι ποροι για την απομακρυνση αρχικα ουτε λιγο ουτε πολυ 100.000 ατομων !!!!!
Μεχρι να βρεθουν, και αν, ωστε να ναυλωθουν επιβατηγα πλοια η Ελλαδα θα συμετασχει με 2 αρματαγωγα και ισως εναερεια μεσα, μαζι με την Τουρκια την Γαλλια και αλλες χωρες.
Παντως εαν δεν απομακρυνθουν ολοι οι ξενοι εξωτερικη στρατιωτικη επεμβαση δεν προκειται να υπαρξει.
Στην Σουδα ομως υπαρχουν αφιξεις πλοιων, απ αυτα παντως που δεν μπορουμε να δουμε στο AIS........
hayabusa
03-03-2011, 23:01
ευχαριστούμε για την ενημέρωση Roci. είναι δυστυχώς γεγονός πως οι ισορροπίες εκεί κάτω είναι εξαιρετικά λεπτές και τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή.
Ας ελπίσουμε οι πολεμικές ιαχές να κοπάσουν το συντομότερο και να πρυτανεύσει η λογική στη διευθέτηση των πραγμάτων .
giorgos....
04-03-2011, 01:59
Φίλε Παντελή το πιθανότερο σενάριο είναι ο παροπλισμός μέχρι την επόμενη ναύλωση το καλοκαίρι στην Τυνησία, αν δεν υπάρξει νέα ναύλωση από την πλευρά των Αιγυπτίων..
Appia_1978
04-03-2011, 09:28
Και το Ευρώπη Πάλας στη Συρία. Αυτό δεν περίμενα να το δω ποτέ. Κανένας ανταποκριτής του nautilia στη Λαττάκια; ;)
BULKERMAN
04-03-2011, 09:57
Η Αίγυπτος ζήτησε βοήθεια για τη μεταφορά από τη Λιβύη περίπου 500.000 υπηκόων της μεταξύ άλλων και από την Ελλάδα...Να δούμε πόσα πλοία θα πάνε κάτω!!
Akis Dionisis
04-03-2011, 10:45
Οπότε μετά από αυτό, σημαίνει ότι οι ναυλώσεις συνεχίζονται...
Αυτό είναι καλό για τις εταιρείες, για επιπλέον έσοδα, (αν συνεννοήθηκαν με ελληνικές εταιρειές...)
BULKERMAN
04-03-2011, 10:56
Οπότε μετά από αυτό, σημαίνει ότι οι ναυλώσεις συνεχίζονται...
Αυτό είναι καλό για τις εταιρείες, για επιπλέον έσοδα, (αν συνεννοήθηκαν με ελληνικές εταιρειές...)
Αν ισχύει αυτό τελικά και συμφωνήσουν οι εταιρείες προβλέπω να κάνουν το Λιβύη-Αίγυπτος...Πέραμα-Παλούκια!!:D
Akis Dionisis
05-03-2011, 11:28
Επιστρέφει και το Νήσσος Ρόδος απ'ότι είδα νωρίτερα στο ΑΙΣ...
knossos palace
05-03-2011, 11:38
Σουδα Η Ηρακλειο?
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
05-03-2011, 11:42
ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ DEFENCENET TH Φ/Γ ΨΑΡΑ ΘΑ ΣΚΑΤΖΑΡΕΙ Η ΥΔΡΑ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΓΥ ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Φ/Γ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ,ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ ΕΝ ΠΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ.ΓΙΑ ΤΑ Α/Γ ΚΑΙ ΕΓ/ΟΓ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΥΝΗΣΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΠΟ Φ/Γ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ!
speedrunner
05-03-2011, 12:20
Αναχώρησε πριν απο λίγο το Speedrunner II απο το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό, σύμφωνα με το AIS του, το λιμάνι της Βεγγάζης
Κωστάκης
05-03-2011, 12:35
Σε λίγα λεπτα το Νησος Ρόδος στην Σούδα.
Τριτη-Τεταρτη παει και το Ionian Sky μια βολτα μεχρι την Λιβυη:cool:
pantelis2009
05-03-2011, 18:31
Το Ελ. Βενιζέλος που βρήσκετε;;;
Το Ελ. Βενιζέλος που βρήσκετε;;;
Αραχτό στη Σούδα...
;)
Giannis1996
05-03-2011, 19:44
Nα το και το IONIAN KING!!!!!!:):)
giorgos....
05-03-2011, 20:59
Ο Βενιζέλος μάλλον αύριο ή μεθαύριο θα ξαναφύγει για Λιβύη..
pantelis2009
05-03-2011, 21:41
Το Ionian King με τα 5,8 που πάει τώρα σε 20 λεπτά θα είναι στο λιμάνι της Σούδας. Καλώς να το δεχθείτε;):cool:.
Rocinante
06-03-2011, 09:09
Το Ionian King με τα 5,8 που πάει τώρα σε 20 λεπτά θα είναι στο λιμάνι της Σούδας. Καλώς να το δεχθείτε;):cool:.
Δυστυχως Παντελη το πλοιο εφτασε αλλα ειχαμε παρατραγουδα.
http://www.skai.gr/news/greece/article/164462/thriler-me-metanastes-sti-souda/
Νεότερο άρθρο για το τραγικό συμβάν....
http://www.skai.gr/news/greece/article/164468/tragodia-sti-souda-tis-kritis/
BULKERMAN
06-03-2011, 10:29
Tι να πει κανείς...
κανειs δεν το περιμενε αυτο????????? μην μου πειτε οτι σε καποιον απο εσαs δεν περασε απο το μυαλο του!!!!!!!!!!!!!
Κρίμα να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά ....
pantelis2009
06-03-2011, 16:06
Σώθηκαν απο τον πόλεμο στη Λιβύη και πνίγηκαν στα νερά της Σούδας επειδή δεν είχαν χαρτιά. Τι να πει κανείς. Κρίμα και πάλι κρίμα:(.
Giannis1996
06-03-2011, 17:01
Ερχεται το IONIAN QUEEN!!!!!!!!!!!!!!!
pantelis2009
06-03-2011, 18:40
Νομίζω ότι πρώτη φορά έρχετε το IONIAN QUEEN στο Ηράκλειο. Περιμένουμε φωτο;):D.
knossos palace
06-03-2011, 21:59
Δευτερη κ. Παντελη
Φίλιππος Αίγιο
07-03-2011, 22:44
Και το IONIAN SPIRIT στην Σούδα παιδιά.AGOUDIMOκρατια στα Χανιά.
Και στη Συρία (Λατάκια) το KNOSSOS PALACE!
giorgos....
08-03-2011, 02:28
πάντως στα αναμενόμενα πλοία έχει το EUROPA PALACE με ημερομηνία 8-3-2011..
θα δούμε..
speedrunner
08-03-2011, 07:51
Το Κνωσσός Παλλάς έχει φύγει απο την Συρία απο χθες με προορισμό τον Πειραιά ( αυτή την στιγμή βρίσκεται νότια της Αστυπάλαια ), το Europa Pallas πρέπει να έφτασε στην Συρία πριν απο λίγες ώρες!!!
Στον Πειραιά το «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ»
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το απόγευμα της Τρίτης το Ε/Γ-Ο/Γ «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» Ν. Ηρακλείου 31 προερχόμενο από τη Λαττάκεια Συρίας, απ’ όπου παρέλαβε ξένους υπηκόους, για να τους μεταφέρει εκτός Λιβύης, στο πλαίσιο επιχείρησης επαναπατρισμού.
Στον Πειραιά το «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ»
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το απόγευμα της Τρίτης το Ε/Γ-Ο/Γ «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» Ν. Ηρακλείου 31 προερχόμενο από τη Λαττάκεια Συρίας, απ’ όπου παρέλαβε ξένους υπηκόους, για να τους μεταφέρει εκτός Λιβύης, στο πλαίσιο επιχείρησης επαναπατρισμού.
OK σαν πληροφορία την έχουν πει κι άλλα μέλη, ενώ έχει δημοσιευθεί και στο θέμα του πλοίου και μάλιστα σωστά. Τώρα είπε η zougla μια ασυναρτησία εμείς γιατί πρέπει να την διαβάσουμε?
Για δείτε τι γράφει, δηλαδή έλεος βρε παιδιά, ότι στραβό και καρά-χαζο γιατί το φέρνουμε στο φόρουμ τι μας προσφέρει? Μόρφωση? Κακή γνώση? Ασυναρτησία?
Φίλε zamas, λυπάμαι για το ύφος μου, αλλά καλό θα είναι πριν δημοσιεύουμε κάτι να το ελέγχουμε και να ρίχνουμε μια ματιά στις προηγούμενες δημοσιεύσεις να σιγουρευόμαστε ότι το θέμα δεν έχει δημοσιευθεί. Διότι εδώ ανέβηκε σαν είδηση και όχι σαν θέμα για σχολιασμό.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
09-03-2011, 08:50
OK σαν πληροφορία την έχουν πει κι άλλα μέλη, ενώ έχει δημοσιευθεί και στο θέμα του πλοίου και μάλιστα σωστά. Τώρα είπε η zougla μια ασυναρτησία εμείς γιατί πρέπει να την διαβάσουμε?
Για δείτε τι γράφει, δηλαδή έλεος βρε παιδιά, ότι στραβό και καρά-χαζο γιατί το φέρνουμε στο φόρουμ τι μας προσφέρει? Μόρφωση? Κακή γνώση? Ασυναρτησία?
Φίλε zamas, λυπάμαι για το ύφος μου, αλλά καλό θα είναι πριν δημοσιεύουμε κάτι να το ελέγχουμε και να ρίχνουμε μια ματιά στις προηγούμενες δημοσιεύσεις να σιγουρευόμαστε ότι το θέμα δεν έχει δημοσιευθεί. Διότι εδώ ανέβηκε σαν είδηση και όχι σαν θέμα για σχολιασμό.AYTOI OI KAINOYΓΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.
ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.
Πριν απο λιγο 21:24 ζητησε αδεια απο το traffic του Πειραια να αναχωρήσει το "ALEXANDROS" (δεν ειμαι 100% σίγουρος για το ονομα) για προορισμό την ΒΕΓΓΑΖΗ της Λιβύης φορτωμένο με ανθρωπιστικη βοήθεια.
ΥΣ.
Αν ξερει καποιος το ονομα του πλοιου ας μου στειλει π.μ για να διορθόσω το Post μου
Rocinante
09-03-2011, 21:38
Πριν απο λιγο 21:24 ζητησε αδεια απο το traffic του Πειραια να αναχωρήσει το "ALEXANDROS" (δεν ειμαι 100% σίγουρος για το ονομα) για προορισμό την ΒΕΓΓΑΖΗ της Λιβύης φορτωμένο με ανθρωπιστικη βοήθεια.
ΥΣ.
Αν ξερει καποιος το ονομα του πλοιου ας μου στειλει π.μ για να διορθόσω το Post μου
Ενα Αλεξανδρος παντως βγαινει τωρα απο τον κολπο της Ελευσινας απο το δυτικο περασμα
ΥΣ.
Ενα Αλεξανδρος παντως βγαινει τωρα απο τον κολπο της Ελευσινας απο το δυτικο περασμα
Μετα απο αρκετο ψαξιμο στο internet κατέληξα οτι πρέπει να ειναι ΜΑΛΛΟΝ το Μ/V Αλέξανδρος το οποιο εχει ΞΑΝΑΠΑΕΙ ανθρωπιστικη βοήθεια στην Λιβυή
Διαβαστε το αρθρο της February 28, 2011
http://witnessfree.blogspot.com/2011/02/blog-post_9546.html
Φιλε rocinante ειχες δικιο.
Το ειχα δει κ' εγω το πλοιο αλλα το Ais του εγραφε προορισμος ΕLEUSINA. Τωρα το αλλαξε σε BANGHAZI
Η τελευταια επικοινωνια με το Τraffic του Πειραια έγινε στις 23:25
125868
Foto: marineTraffic
125870
Αν δεν πενέψεις το σπιτι σου (φωτο) θα πεσει να σε πλακωσει... χιχιχι
Akis Dionisis
09-03-2011, 23:48
Επιστρέφει και το Europe Palace...
despina76
10-03-2011, 12:41
Ερχεται το Εξπρεσ Σαντορινη.:p:-D:p
DimitrisT
11-03-2011, 13:58
Ανταλλαγές πυροβολισμών μεταξύ Αιγυπτίων εντός του «Ελ.Βενιζέλος» (http://www.theseanation.gr/news/genericnews/adallages-pirovolismon.htm)
Πηγή:theseanation.gr
karavofanatikos
11-03-2011, 14:26
Επειδή δεν υπήρχε ο παραμικρός έλεγχος από τις αρχές:confused: (?), πρέπει να διακινδυνεύεται η ζωή του πληρώματος που βγάζει το ψωμί του?? Ας ευχηθούμε το πλήρωμα να μην έχει πάθει το παραμικρό!!
pantelis2009
11-03-2011, 17:38
Ποιές αρχές φίλε karavofanatikos;;; Στη Λιβύη που φόρτωσε των κόσμο;; Εκεί επικρατεί το χάος.:D
Ας ευχηθούμε το πλήρωμα να είναι καλά και να μην έγινε τίποτε, όπως λέει ο πλοίαρχος;).
mike_rodos
11-03-2011, 20:04
Ανταλλαγές πυροβολισμών μεταξύ Αιγυπτίων εντός του «Ελ.Βενιζέλος» (http://www.theseanation.gr/news/genericnews/adallages-pirovolismon.htm)
Πηγή:theseanation.gr
Στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχει και διάψευση της ΑΝΕΚ LINES
Ionian King και Ionian Queen λογικα σε λιγο μαζι στην Σουδα ΠΑΡΑΚΑΛΩ φωτο......... ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
pantelis2009
11-03-2011, 22:07
Το Ελ.Βενιζέλος έφυγε απο Αλεξάνδρεια και μας έρχετε;).
126038
Akis Dionisis
12-03-2011, 01:24
Και το SPEEDRUNNER II ;)
Μαζεύονται σιγά σιγά ... Άντε να τα δούμε πάλι πίσω στην πατρίδα ...:):):)
karavofanatikos
12-03-2011, 21:39
Σήμερα το μεσημέρι το Speedrunner II, πλάι στο Highspeed 1 στου Τζελέπη!:D
126164
pantelis2009
15-03-2011, 15:40
Άλλα 4 πτώματα εντοπίστηκαν στη Σούδα, απο τους μετανάστες που μετέφερε το Ionian King. (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4622677)
DimitrisT
16-03-2011, 13:52
Η ΑΝΕΚ μετέφερε τους περισσότερους από τους 30.000 πολίτες από τη Λιβύη (http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&page=1&catid=5&contentid=14583)
πηγή: marinews.gr