Επιστροφή στο Forum : Θαλασσινές εικόνες και Τοπία 2009 (Seaview 2009)
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
23
24
mastrokostas
04-10-2009, 10:33
Σε ευχαριστώ φίλε Leo για την αποκλειστική αφιέρωση. Μας έλειψες στην συνάντηση, η απουσία σου ήταν αισθητή.
Περιμένω τις ζουμεριστές από αυτό το τεράστιο catamaran και σε ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων. Καλά να περνάς!
Φίλε DimitrisT, σε ευχαριστώ για την αφιέρωση σου, είναι καταπληκτική.
Να είσαι πάντα καλά.
Εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να κάνω μια αφιέρωση σήμερα την ΑΥΓΗ στον MastroΚΩΣΤΑ. Ο ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ να τον φυλάει.
59275
Επειδή μου έφτιαξες την ημέρα ,πάρε κάτι απο αυτα που σου αρέσουν , αν και το συγκεκριμένο παιχνιδάκι, αρέσει και σε μένα .;)(Αυτο με το πανι φυσικα!)
59282
Επειδή μου έφτιαξες την ημέρα ,πάρε κάτι απο αυτα που σου αρέσουν , αν και το συγκεκριμένο παιχνιδάκι, αρέσει και σε μένα .;)(Αυτο με το πανι φυσικα!)
59282
Πες κι άλλα ψέμματα πες....:p:p:D
xidianakis
04-10-2009, 11:30
Σας ευχαριστώ όλους για τις αφιερώσεις και τις υπέροχες φωτογραφίες σας!!!
Χαλκίδα 8/5/2009.
Για τους φίλους nissos mykonos, ndimitr93, Dimitris T, cataman, Leo, vinman, cpt babis, nkr, leonidas, eliasaslan, Nikos V, dokimakos21, rocinante, TSS Apollon, φανουλα, ελμεψη,Trakman, diagoras, Thanasis 89, heraklion, douzoune, xidianakis, και Naxos.
59222
σ' ευχαριστω πολυ λαζαρε! πολυ ομορφη φωτο.. λιγο πιο καλοκαιρινη!! θα ανταποδωσω οσο πιο γρηγορα μπορεσω...
59282
Σε ευχαριστώ φίλε mastrokosta για την αφιέρωση.
Το nacra catamaran που τράβηξες θα μπεί και αυτό στην συλλογή των multihulls.
Πες κι άλλα ψέμματα πες....:p:p:D
Leo αυτά τα παιχνιδάκια είναι για όλες τις ηλικίες. Εσύ μπορείς να είσαι στο φουσκωτό και να μας ακολουθείς.
Σε εσένα αφιερώνω την Θωμαίς.
59297
Ακροτιρι.Αφιερωμενη στους laz94,cpt babis και douzoune.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59306&stc=1&d=1254662384
Σας ευχαριστώ όλους σας για τις φωτογρφίες και τις αφιερώσεις σας! Να 'στε καλά!!!
Kαλημέρα και Καλή Εβδομάδα σε όλη την όμορφη παρέα του Ναυτιλία!!
Η αρμονία της φύσης...στην Σύμη!!
Θάλασσα,βουνό,ουρανός.....ότι καλύτερο!!
59377
Καλημέρα,
Από την ανατολή στη Σύρο την 02.10.09, το φανάρι έξω από το λιμάνι της Ερμούπολης, με νοτιαδούρα, υγρασία και αντάρα!!!
Για όλους τους μαθητές του n@autilia.gr που και σήμερα απολαμβάνουν αργία.
59379
υ/γ. ζητώ συγνώμη που δεν τήρησα το πρωτόκολλο σήμερα, λόγω δουλειάς
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ
59381
cpt babis
05-10-2009, 07:38
Ακροτιρι.Αφιερωμενη στους laz94,cpt babis και douzoune.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε Νικο!!!!
Οι φωτογραφιες ειναι πολυ ομορφες!!!!
Να εισαι καλα!!!!
Καλημέρα,
Από την ανατολή στη Σύρο την 02.10.09, το φανάρι έξω από το λιμάνι της Ερμούπολης, με νοτιαδούρα, υγρασία και αντάρα!!!
Για όλους τους μαθητές του n@autilia.gr που και σήμερα απολαμβάνουν αργία.
59379
υ/γ. ζητώ συγνώμη που δεν τήρησα το πρωτόκολλο σήμερα, λόγω δουλειάς
Σε ευχαριστουμε πολυ καπτεν !!!!
Να εισαι καλα και να μας χαριζεις τετειες υπεροχες φωτογραφιες!!!!!
ndimitr93
05-10-2009, 09:34
Θέλω αφενός να ευχαριστήσω το καπετάνιο μας ο οποίος μας σκέφτηκε σήμερα το πρωί και να αφετέρου να αφιερώσω σε όλους εσάς που δεν πάυετε να έχετε πίστη στο ότι κάνετε, και συνεχίζετε ακάθεκτοι στο έργο σας...όταν κάποιος πιστεύει κάτι, όλα μπορούν να γίνουν...Θα μου επιτρέψετε όμως την παρακάτω φωτογραφία να την αφιερώσω λίγο παραπάνω στον Ηλία μας για λόγους που ξέρει ο ίδιος...:D
Καλημέρα
59382
cpt babis
05-10-2009, 09:37
Θέλω αφενός να ευχαριστήσω το καπετάνιο μας ο οποίος μας σκέφτηκε σήμερα το πρωί και να αφετέρου να αφιερώσω σε όλους εσάς που δεν πάυετε να έχετε πίστη στο ότι κάνετε, και συνεχίζετε ακάθεκτοι στο έργο σας...όταν κάποιος πιστεύει κάτι, όλα μπορούν να γίνουν...Θα μου επιτρέψετε όμως την παρακάτω φωτογραφία να την αφιερώσω λίγο παραπάνω στον Ηλία μας για λόγους που ξέρει ο ίδιος...:D
Καλημέρα
59382
Καλα Νικο υπεροχη!!!!
DimitrisT
05-10-2009, 10:16
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλο το Ναυτιλία.
Χίος 20/9 .....
59386
Αφιερωμένη στους φίλους Nikos Maroulis, Leo, Trakman, mastrokostas, douzoune, cataman, leonidas, Eng, Laz94,cpt babis,ndimitr93, diagoras, seaways lover,Nissos Mykonos, naxos,eliasaslan,Naias II, hayabusa, vinman,ελμεψη,nοrth star,Nikos V, sylver23 & nkr.
Φηρα.Αφιερωμενη στους DimitrisT,laz94,cpt babis και douzoune.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59391&stc=1&d=1254731450
Nick_Pet
05-10-2009, 10:39
Η είσοδος του μεγάλου λιμανιού.
59392
Nick_Pet
05-10-2009, 10:49
Αφιερωμένη σε όσους ονειρευόμαστε ταξίδια με πλοίο, δεσμευμένοι πίσω από ένα γραφείο...
59395
douzoune
05-10-2009, 11:28
Φίλε douzoune, σ ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σου. Ξέρεις δεν είναι πάντα οι φωτογραφίες να είναι δαφνοστεφανωμένες για να τις εκτιμούμε. Είμαι της άποψης ότι σημασία έχει η χειρονομία της αφιέρωσης και αυτό μετράει. Η αυριανή ανατολή θα είναι για σένα.... (προαναγγέλεται). Σ ευχαριστώ πολύ.:D
Leo σ' ευχαριστώ πολύ για την μαγική εικόνα που μου αφιέρωσες. Οι εικόνες της ανατολής είναι οι αγαπημένες μου γιατί σηματοδοτούν την έναρξη-γέννηση κάτι καινούργιου. Δυστυχώς κάποιες υποχρεώσεις (όχι οι εκλογές:D) με κράτησαν εκτός του διαδικτύου γενικότερα οπότε οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους καλούς φίλους που μου αφιέρωσαν τις πανέμορφες εικόνες τους.
Για σένα Leo αλλά και για τους καλούς φίλους mastrokostas,Speedkiller, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94 μια ανατολή.....
59400
cpt babis
05-10-2009, 11:43
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλο το Ναυτιλία.
Χίος 20/9 .....
59386
Αφιερωμένη στους φίλους Nikos Maroulis, Leo, Trakman, mastrokostas, douzoune, cataman, leonidas, Eng, Laz94,cpt babis,ndimitr93, diagoras, seaways lover,Nissos Mykonos, naxos,eliasaslan,Naias II, hayabusa, vinman,ελμεψη,nοrth star,Nikos V, sylver23 & nkr.
Φηρα.Αφιερωμενη στους DimitrisT,laz94,cpt babis και douzoune.
Leo σ' ευχαριστώ πολύ για την μαγική εικόνα που μου αφιέρωσες. Οι εικόνες της ανατολής είναι οι αγαπημένες μου γιατί σηματοδοτούν την έναρξη-γέννηση κάτι καινούργιου. Δυστυχώς κάποιες υποχρεώσεις (όχι οι εκλογές:D) με κράτησαν εκτός του διαδικτύου γενικότερα οπότε οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους καλούς φίλους που μου αφιέρωσαν τις πανέμορφες εικόνες τους.
Για σένα Leo αλλά και για τους καλούς φίλους mastrokostas,Speedkiller, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94 μια ανατολή.....
59400
Σας ευχαριστω πολυ φιλοι μου!!!!
Οι εικονες σας ειναι υπεροχες!!!!
Να ειστε καλα!!!!
eliasaslan
05-10-2009, 14:48
Καλημέρα
59382
Αφού ευχαριστήσω τον captain για την υπέροχη αφιέρωσή του, να περάσω στο μήνυμα του φίλο Νίκου.. Νίκο, σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση αυτής της πολύ όμορφης φωτογραφίας. Για εσένα έχω κάτι λίγο πιο καλλιτεχνικό, με λίγο διαφορετικά χρώμματα από τα συνιθισμένα κοκκινοπορτοκαλοκίτρινα, για να συγκρίνουμε και να δούμε αν αυτά δίνουν ξεχωριστή ομορφιά στο τοπίο ;).. Περιμένω να μου πεις την γνώμη σου. Ο ήλιος δύει.. ή ανατελλει? δεν θυμάμαι..
59415
Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλό απόγευμα και καλή ξεκούραση την τελευταία από τις 4 χαλαρές μας ημέρες σε όλους τους μαθητές!
Για όλους τους συμφορουμίτες που αύριο το πρωί θα βρίσκονται μρποστά σε ένα θρανείο λοιπόν, αφιερώνεται η παρακάτω φωτογραφία.. :D
59414
Μια φωτογραφια τραβηγμενη απο καπου ψηλα.Το που θα το δειτε αργοτερα;). Αφιερωμενη στους Nikos Maroulis, Leo, Trakman, mastrokostas, douzoune, cataman, leonidas, Eng, Laz94,cpt babis,ndimitr93, diagoras, seaways lover,Nissos Mykonos, eliasaslan, hayabusa, vinman,,nοrth star,Nikos V, sylver23 και Dimitris T.
.
59429
ndimitr93
05-10-2009, 17:29
Ξεκινάω από την φωτογραφία του Νίκου η οποία φυσικά λαμπει!!!! Δύσκολα θα πετύχεις τέτοια στιγμιότυπα....Μπράβο Νίκο....;)
Ηλία μου, μάλλον ανατέλλει!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Πολύ καλλιτεχνική φώτο και με υπέροχο χρώμα!!!!:D
cpt babis
05-10-2009, 17:58
Μια φωτογραφια τραβηγμενη απο καπου ψηλα.Το που θα το δειτε αργοτερα;). Αφιερωμενη στους Nikos Maroulis, Leo, Trakman, mastrokostas, douzoune, cataman, leonidas, Eng, Laz94,cpt babis,ndimitr93, diagoras, seaways lover,Nissos Mykonos, eliasaslan, hayabusa, vinman,,nοrth star,Nikos V, sylver23 και Dimitris T.
.
59429
Νικο μου σε ευχαρισω πολυ!!!!
Υπεροχη η φωτογραφια σου!!!
Να εισαι καλα!!!
Αφού ευχαριστήσω τον captain για την υπέροχη αφιέρωσή του, να περάσω στο μήνυμα του φίλο Νίκου.. Νίκο, σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση αυτής της πολύ όμορφης φωτογραφίας. Για εσένα έχω κάτι λίγο πιο καλλιτεχνικό, με λίγο διαφορετικά χρώμματα από τα συνιθισμένα κοκκινοπορτοκαλοκίτρινα, για να συγκρίνουμε και να δούμε αν αυτά δίνουν ξεχωριστή ομορφιά στο τοπίο ;).. Περιμένω να μου πεις την γνώμη σου. Ο ήλιος δύει.. ή ανατελλει? δεν θυμάμαι..
59415
Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλό απόγευμα και καλή ξεκούραση την τελευταία από τις 4 χαλαρές μας ημέρες σε όλους τους μαθητές!
Για όλους τους συμφορουμίτες που αύριο το πρωί θα βρίσκονται μρποστά σε ένα θρανείο λοιπόν, αφιερώνεται η παρακάτω φωτογραφία.. :D
59414
Ηλια σε ευχαριστομε πολυ!!!
Να εισαι καλα !!!!
Οι φωτογραφιες σου εχουν υπεροχα χρωματα!!!!!;)
mastrokostas
05-10-2009, 20:05
Μια υπεροχη ανατολη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11746)αφιερώνω σε όλους τους καλούς φίλους, που κατά καιρούς μου αφιερώνουν όμορφες φωτο !!
Καλό βράδυ σε όλους τους φίλους του θέματος...
59492
Πινακας ζωγραφικης Μανωλη, πολλα συγχαρητηρια!!!
Rocinante
05-10-2009, 23:17
Καληνυχτα Μανωλη...:shock:
hayabusa
05-10-2009, 23:19
Mανώλη ειλικρινά σου μιλάω, η φωτογραφία αυτή πρέπει να σταλεί στα γραφεία της Blue Star μαζί με την τιμή πώλησης της για να την βάλουν σε κάποιο διαφημιστικό φυλλάδιο !
Καλό σου βράδυ !
Καλημέρα σε όλο το Ναυτιλία!!!
59531
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
59537
Καλημέρα σε όλους,
καλό μάθημα, καλή δουλειά, καλή ξεκούραση, ανάλογα με το τι κάνει ο κάθε ένας ....
Τι δουλειά έχουν τα κοράκια παρέα με τους γλάρους? Διεκδικούν την βραχονησίδα (μπλόκι)? Μάλλον οι καιροί έχουν αλλάξει...:shock:
59538
Nissos Mykonos
06-10-2009, 06:32
Kαλημέρα σε όλο το nautilia.gr!!!
59539
DimitrisT
06-10-2009, 09:21
Καλημέρα σε όλο το Ναυτιλία.
Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σας,να είστε καλά.
Ήλιος και θάλασσα.......
59540
roussosf
06-10-2009, 11:53
Καλημέρα σε όλους,
καλό μάθημα, καλή δουλειά, καλή ξεκούραση, ανάλογα με το τι κάνει ο κάθε ένας ....
Τι δουλειά έχουν τα κοράκια παρέα με τους γλάρους? Διεκδικούν την βραχονησίδα (μπλόκι)? Μάλλον οι καιροί έχουν αλλάξει...:shock:
59538
στο τελος ομως θα μεινει ενας
59542
douzoune
06-10-2009, 14:23
Ένας γλάρος μού ποζάρει κάπου στον Θερμαϊκό...
Για τους φίλους Leo, mastrokostas,Speedkiller, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS
59548
cpt babis
06-10-2009, 14:27
Για τους φίλους Leo, mastrokostas,Speedkiller, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS
59548
Πολυ ομορφη η φωτογρφια!!!!
Να εισαι καλα !!!!
Σε ευχαριστω πολυ!!!!
DimitrisT
06-10-2009, 15:02
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε douzoune για την αφιέρωση,να σαι καλά.Υπέροχη φωτογραφία.Μπράβο!!
Speedkiller
06-10-2009, 15:21
59548
Οβριόκαστρο....
59603
Για τον douzoune και τους υπόλοιπους φίλους της Λέσβου και συντοπίτες...
douzoune
06-10-2009, 18:15
Οβριόκαστρο....
Για τον douzoune και τους υπόλοιπους φίλους της Λέσβου και συντοπίτες...
Ωραία φωτογραφία από την βορειοδυτική Λέσβο και από ένα μέρος που μάλλον λίγοι το ξέρουν. Σ' ευχαριστώ για την αφιέρωση...
Για όσους θέλουν να μάθουν κάποια περισσότερα στοιχεία (ιστορικά) για την ευρύτερη περιοχή αλλά και το Οβριόκαστρο....
http://www.limenoscope.ntua.gr/show_port.cgi?lan=el&id=83
Η Διώρυγα της Κορίνθου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=11680) ένα πρωινό του Οκτώβρη.
Μια πανοραμική άποψη της Γέφυρας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=11679) τραβηγμένη από πολύ μακριά.
hayabusa
06-10-2009, 20:37
Ας μεταφερθούμε για λίγο πίσω στις όμορφες και ξένοιαστες ημέρες του καλοκαιριού. Τότε που η γαλήνια θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα καθιστούσαν τις παραλίες το αγαπημενο σημείο προσέλευσης πολλών, φωτογράφων και μη.
Η παρακάτω φωτογραφία λοιπόν, που είναι τραβηγμένη στην Καλλονή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=11768) αφιερώνεται σε όλους όσους νοσταλγούν το καλοκαίρι που μας πέρασε και επίσης αφιερώνεται εξαιρετικά στους Leo, ndimitr93, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras,Douzoune,Naias II, DimitrisT, ελμεψη,kapas,rocinante,Nikos V, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, sylver23, Thanasis89 και Mastrokostas,polykas, BEN BRUCE,Ellinis, Nissos Mykonos, seaways lover & vinman....
giannisk88
06-10-2009, 21:08
Ας μεταφερθούμε για λίγο πίσω στις όμορφες και ξένοιαστες ημέρες του καλοκαιριού. Τότε που η γαλήνια θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα καθιστούσαν τις παραλίες το αγαπημενο σημείο προσέλευσης πολλών, φωτογράφων και μη.
Η παρακάτω φωτογραφία λοιπόν, που είναι τραβηγμένη στην Καλλονή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=11768) αφιερώνεται σε όλους όσους νοσταλγούν το καλοκαίρι που μας πέρασε και επίσης αφιερώνεται εξαιρετικά στους Leo, ndimitr93, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras,Douzoune,Naias II, DimitrisT, ελμεψη,kapas,rocinante,Nikos V, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, sylver23, Thanasis89 και Mastrokostas,polykas, BEN BRUCE,Ellinis, Nissos Mykonos, seaways lover & vinman....
Φιλε μου τι φωτογραφία είναι αυτή!!!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση και να πώ πως αυτή η φωτογραφία συγκρίνετε μόνο με τα πιο όμορφα καρτ ποστάλ με τα ωραιότερα μέρη απο όλο το κόσμο!!!
cpt babis
06-10-2009, 21:15
Σε ευχαριστω πολυ !!!!!
Να εισαι καλα!!!!
ndimitr93
06-10-2009, 21:17
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έχουν αφιερώσει φωτογραφίες και παίρνω σειρά!!!:D
Δύο γνωστές φιγούρες στο λιμάνι της Σούδας...;)
59643
Αφιερωμένη στους Leo, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, ελμεψη, hayabusa, kapas, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman.:cool:
cpt babis
06-10-2009, 21:20
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έχουν αφιερώσει φωτογραφίες και παίρνω σειρά!!!:D
Δύο γνωστές φιγούρες στο λιμάνι της Σούδας...;)
59643
φιερωμένη στους Leo, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, ελμεψη, hayabusa, kapas, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman.:cool:
Σε ευχαριστω πολυ Νικο!!!!
Υπεροχη!!!!
Να εισαι καλα!!!!
Καλημέρα σε όλο το Ναυτιλία!
59695
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
59696
Καλημέρα!!!!
Σε όλη την παρέα του θέματος ενεργά μέλη και θεατές....
59701
Nissos Mykonos
07-10-2009, 06:45
Καλημέρα στην καλύτερη θαλασσινή παρέα!!!!
59704
douzoune
07-10-2009, 08:19
Καλημέρα στους αγαπητούς φίλους Leo, mastrokostas,Speedkiller, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II
59705
DimitrisT
07-10-2009, 09:16
Φίλοι μου Hayabusa,ndimitr93 & douzoune σας ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σας ,να είστε καλά.
Χίος 20/9........
59707
ndimitr93
07-10-2009, 09:23
Καλημέρα στην καλύτερη θαλασσινή παρέα!!!!
59704
Εγώ αυτό κάπου το ξέρω!!!!:D
Καλημέρα σε όλους!!!!!!
59708
roussosf
07-10-2009, 09:55
εστω και μεσημερι
καλημερα σε ολους
59723
Nick_Pet
07-10-2009, 10:59
Από τα παιχνιδίσματα της θάλασσας με τον ήλιο, προκύπτει το παρακάτω αποτέλεσμα.
Οι φωτό είναι πάνω από την Πηνελόπη Α.
59735
59736
Nick_Pet
07-10-2009, 11:08
Ραφήνα, Αύγουστος 2009.
59740
59741
59742
59743
Δεν ξέρω αν αυτό το θέμα το παρακολουθεί ο rocinante γιατί αν ναι.... θα μας ..... Τι πολυτάλαντη που είναι η Ποπάρα του :p μέχρι χρωματιστά απόνερα και ξεσκονίσματα (της πλώρης) κάνει.
Μια γατα μαζι με το ηφαιστειο.Αφιερωμενη στους laz94,cpt babis,douzoune,dimitris T. και Ωριων.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59744&stc=1&d=1254908243
cpt babis
07-10-2009, 15:17
Καλημέρα στους αγαπητούς φίλους Leo, mastrokostas,Speedkiller, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II
59705
Φίλοι μου Hayabusa,ndimitr93 & douzoune σας ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σας ,να είστε καλά.
Χίος 20/9........
59707
Μια γατα μαζι με το ηφαιστειο.Αφιερωμενη στους laz94,cpt babis,douzoune,dimitris T. και Ωριων.
Σας ευχαριστω και τους τρεις!!!!
Υπεροχες!!!!!
Να ειστε καλα!!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τις αφιερώσεις και τις όμορφες φωτογραφίες που ανεβάζετε!!
Θα μου επιτρέψετε την παρακάτω φωτογραφία να την αφιερώσω σε όλους τους Συριανούς φίλους μας!!
59761
Σας ευχαριστώ όλους για τις αφιερώσεις και τις όμορφες φωτογραφίες που ανεβάζετε!!
Θα μου επιτρέψετε την παρακάτω φωτογραφία να την αφιερώσω σε όλους τους Συριανούς φίλους μας!!
59761
Και εγω θα ηθελα να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ολους για τις αφιερωσεις σας........
59774
http://www.youtube.com/watch?v=9PMnAbv0jAY
Εγω θα σας καληνυχτισω με ενα video μου για το ηλιοβασιλεμα της Σαντορινης.Αφιερωμενο στους laz94,cpt babis,douzoune και DimitrisT.
mastrokostas
07-10-2009, 20:10
Αυτήν (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11824) την ανατολη ,με τον ξύλινο ντοκο και to δεξαμενόπλοιο στο βάθος ,να αφιερώσω στους καλούς φιλους :
Nikos Maroulis, Leo, Trakman, douzoune, cataman, Eng,diagoras, seaways lover,Nissos Mykonos, naxos,eliasaslan,Naias II, hayabusa, vinman,ελμεψη, Nikos V, sylver23.
cpt babis
07-10-2009, 20:17
http://www.youtube.com/watch?v=9PMnAbv0jAY
Εγω θα σας καληνυχτισω με ενα video μου για το ηλιοβασιλεμα της Σαντορινης.Αφιερωμενο στους laz94,cpt babis,douzoune και DimitrisT.
Πολυ ομορφο φιλε Νικο !!!!
Ευχαριστω!!!!
DimitrisT
07-10-2009, 20:23
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε nkr για τις αφιερώσεις,να σαι καλά.Υπέροχο βίντεο.
Rocinante
07-10-2009, 21:46
Δεν ξέρω αν αυτό το θέμα το παρακολουθεί ο rocinante γιατί αν ναι.... θα μας ..... Τι πολυτάλαντη που είναι η Ποπάρα του :p μέχρι χρωματιστά απόνερα και ξεσκονίσματα (της πλώρης) κάνει.
Φωτοστεφανο ειναι ασχετε...
Αυτήν (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11824) την ανατολη ,με τον ξύλινο ντοκο και to δεξαμενόπλοιο στο βάθος ,να αφιερώσω στους καλούς φιλους :
Nikos Maroulis, Leo, Trakman, douzoune, cataman, Eng,diagoras, seaways lover,Nissos Mykonos, naxos,eliasaslan,Naias II, hayabusa, vinman,ελμεψη, Nikos V, sylver23.
Mastrokosta ευχαριστω πολυ!!Αυτη για σενα.:D
59795
mitsikos
07-10-2009, 22:11
Mastrokosta ευχαριστω πολυ!!Αυτη για σενα.:D
59795
εγω με αυτο το καικι εχω κανει το γυρο της Αντιπαρου και περασα φανταστικα και το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους αν ποτε βρεθειται στην Αντιπαρο να πατε μια βολτα μαζι με τον Καπτα Αντωνη που το εχει. θα περασετε τελεια.
59802
Καλημέρα σας,
Κατ εξαίρεση σήμερα και αύριο την ακούτε πρώτα από εμένα...
59838
ndimitr93
08-10-2009, 06:20
Καλημέρα........
59840
Αφιερωμένη στους Leo, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, ελμεψη, hayabusa, kapas, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman.:cool:
DimitrisT
08-10-2009, 06:27
Καλή σας μέρα φίλοι μου.
59841
Αφιερωμένη σε όλους τους φίλου του θέματος.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Νίκο για την αφιέρωση,να σαι καλά.Καταπληκτηκή φωτογραφία.
Nissos Mykonos
08-10-2009, 06:36
Kαλημέρα σε όλους.....!!!
59842
Αφιερωμένη στους φίλους Leo, ndimitr93, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis,DimitrisT, ελμεψη, hayabusa,Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman..
Καλημέρα και από μένα!
Με την αλλαγή του ωραρίου στην δουλειά, έγινα και εγώ πολύ πρωινός.
Λοιπόν, απολαύστε τον καφέ σας με θέα το λιμανάκι της Σίφνου, συντροφία με τον Vortigern, που τον έχουμε χάσει τώρα τελευταία σε αυτό το post.
Φυσικά αφιερωμένη σε όλους όσους μας χαρίζεται όμορφες εικόνες.
59843
cpt babis
08-10-2009, 07:07
Καλημέρα........
59840
Kαλημέρα σε όλους.....!!!
59842
Αφιερωμένη στους φίλους Leo, ndimitr93, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis,DimitrisT, ελμεψη, hayabusa,Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman..
Φιλοι μου Νικο και Γιαννη σας ευχαριστω πολυ!!!
Υπεροχες οι φωτογραφιες σας!!!!
Να ειστε καλα!!!!
Καλημερα και απο εμενα σε ολο το φορουμ!!!!
59850
seaways_lover
08-10-2009, 11:12
Μετα απο αρκετα και οχι απαντα λυμενα προβληματα με το pc, σας στελνω κι εγω την καλημερα μου ευχαριστωντας σας μεσα απο την καρδια μου για τις αφιερωσεις σας παρ' ολη την απουσια μου. Να είστε όλοι παντα καλα.
59853
59854
Δυο ηλιοβασιλεματα στο Ριο αφιερωμενα σε Nikos Maroulis, Leo,mastrokostas, Trakman, ελμεψη, Dimitris T, hayabusa, diagoras, vinman, Nissos Mykonos, cataman, Eng, Naxos, Nikos V, sylver23, eliasaslan, leonidas, roussosf, Naias II, cpt babis, laz94, ndimitr93, erwdios, C. Κάρολος, Roi Baudoin, Ellinis, Haddock, Appia 1978, Φίλιππος Αίγιο, Ben Bruce, .voyager, Apostolos, Dimakis Charilaos, Django, mitsakos, opelmanos, lefme, sea serenade, tonia, φανούλα, T.S.S. APOLLON, Espresso Venezia....... και τα ονοματα δεν εχουν τελειωμο. Ειστε τοσοι πολλοι κι ολοι υπεροχοι...:D
Τι να πρωτοθαυμάσω, σε ποιον να δώσω πρώτα συγχαρητήρια, ποιον να ευχαριστήσω πρώτα?!?!?!? Να'στε καλά όλοι!!!!!!!! Μοναδικές λήψεις από όλους!!!!!!
Εξαιρετικές φωτογραφίες απο όλους τους φίλους!!
Την ''καθυστερημένη'' μου καλημέρα και απο μένα σε όλο το Ναυτιλία!
59857
Speedkiller
08-10-2009, 12:44
Καλημερα και απο εμενα σε ολο το φορουμ!!!!
59850
Eξαιρετική!!!:eek:
cpt babis
08-10-2009, 15:15
Μετα απο αρκετα και οχι απαντα λυμενα προβληματα με το pc, σας στελνω κι εγω την καλημερα μου ευχαριστωντας σας μεσα απο την καρδια μου για τις αφιερωσεις σας παρ' ολη την απουσια μου. Να είστε όλοι παντα καλα.
59853
59854
Δυο ηλιοβασιλεματα στο Ριο αφιερωμενα σε Nikos Maroulis, Leo,mastrokostas, Trakman, ελμεψη, Dimitris T, hayabusa, diagoras, vinman, Nissos Mykonos, cataman, Eng, Naxos, Nikos V, sylver23, eliasaslan, leonidas, roussosf, Naias II, cpt babis, laz94, ndimitr93, erwdios, C. Κάρολος, Roi Baudoin, Ellinis, Haddock, Appia 1978, Φίλιππος Αίγιο, Ben Bruce, .voyager, Apostolos, Dimakis Charilaos, Django, mitsakos, opelmanos, lefme, sea serenade, tonia, φανούλα, T.S.S. APOLLON, Espresso Venezia....... και τα ονοματα δεν εχουν τελειωμο. Ειστε τοσοι πολλοι κι ολοι υπεροχοι...:D
Υπεροχες οι φωτογραφιες σου φιλε Γιωργο!!!!
Σε ευχαριστω πολυ !!!!
Να εισαι καλα!!!!
Μια φωτογραφία για όλους τους καλούς φίλους μιας και θα λείψω απο σήμερα για 2-3 μέρες στην Κρήτη λόγω ενός θλιβερού γεγονότος....
...μία μελαγχολική φωτογραφία...κάπως σαν την διάθεση μου...αλλά συνάμα και με πινελιές αισιοδοξίας....έτσι όπως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις που μας προσφέρει η ζωή....
Να είστε όλοι καλά...!
59863
Καληνυκτα παιδες.Αφιερωμενη στους γνωστους αγνωστους.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59877&stc=1&d=1255024410
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59878&stc=1&d=1255024442
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59879&stc=1&d=1255024442
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59880&stc=1&d=1255024442
DimitrisT
09-10-2009, 00:48
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Φίλοι μου Nissos Mykonos & seaways lover σας ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σας,να είστε καλά.
Αφήνοντας πίσω μας το λιμάνι των Οινουσσών.Η φωτογραφία είναι τρανηγμένη από το Οινούσσαι ΙΙΙ.Αφιερωμένη σε όλους τους φίλους του θέματος.
59904
Καλή σας νύχτα φίλοι μου.
Καλημέρα,
σήμερα ειδική μνεία στους ποντοπόρους με αρχή τρεις ξενητεμένους Chief Mate, mastropanagos και Eng. Επίσης στους φίλους που αφιερώνουν φωτογραφίες σε μένα και στολίζουν αυτό το θέμα με τις ομορφιές τους:
NAXOS, mastrokostas, ελμεψη, vinman, eliasaslan, Nissos Mykonos, ndimitr93, leonidas, Dimitris T, hayabusa, diagoras, cataman, Eng, Νάτσιος, Naias II, Thanasis89, cpt babis, laz94, sylver23, Speedkiller, douzoune, erwdios, C. Κάρολος, seaways_lover, Nikos Maroulis, Trakman, north star, nkr, mitsakos, sea serenade,T.S.S. APOLLON, roussosf και το νεο-εισαχθέντα Nikos V :D.
59906
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ ΧΘΕΣ ? ΠΡΟΣ ...ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΥΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΑΔΝΗ
59908
ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΥ
59911
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ VINMAN
Nissos Mykonos
09-10-2009, 06:50
Kαλημέρα σε όλο το Ναυτιλία!!!
59912
Αφιερωμένη στους φίλους Leo,ndimitr93,NAXOS,seaways_lover,Trakman, eliasaslan,Nikos V και Mastrokostas.:D
douzoune
09-10-2009, 07:15
Καλημέρα στους αγαπητούς φίλους Leo, mastrokostas,Speedkiller, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V
59913
Καλημερα σε ολους.........Leo,Trakman,vinman,seaways lover,douzoune,speedkiller,Nissos Mykonos,Dimitris T........και σε οσους ξεχνω!!
59920
mastrokostas
09-10-2009, 08:17
Αρχίσατε πρωί-πρωί !και όλοι μαζί !!!και δεν κάνω κανέναν σχόλιο, διότι πλέον τι άλλο να πούμε !το έχετε σκίσει το θέμα !:D
Συμφωνώ με τον Μαστροκώστα απόλυτα!!!!! Να'στε όλοι καλά, σας ευχαριστώ!!!!!!
DimitrisT
09-10-2009, 10:03
Φίλοι μου Leo,douzoune,Nikos V σας ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σας,ν ειστε καλά.Φανταστικές φωτογραφίες.
Χίος 29/9 ...........
59927
Αφιερωμένη στουσ φίλους Leo,douzoune,Nikos V,mastrokostas,Trakman,Nikos Maroulis,vinman,ndimitr93,Eng,naxos,laz94,ελμεψη,s eaways lover,cataman, cpt babis,nkr,sylver23,leonidas,diagoras,Nissos Mykonos,eliasaslan,Naias II, hayabusa.
cpt babis
09-10-2009, 13:08
Καλημέρα,
σήμερα ειδική μνεία στους ποντοπόρους με αρχή τρεις ξενητεμένους Chief Mate, mastropanagos και Eng. Επίσης στους φίλους που αφιερώνουν φωτογραφίες σε μένα και στολίζουν αυτό το θέμα με τις ομορφιές τους:
NAXOS, mastrokostas, ελμεψη, vinman, eliasaslan, Nissos Mykonos, ndimitr93, leonidas, Dimitris T, hayabusa, diagoras, cataman, Eng, Νάτσιος, Naias II, Thanasis89, cpt babis, laz94, sylver23, Speedkiller, douzoune, erwdios, C. Κάρολος, seaways_lover, Nikos Maroulis, Trakman, north star, nkr, mitsakos, sea serenade,T.S.S. APOLLON, roussosf και το νεο-εισαχθέντα Nikos V :D.
59906
Καλημέρα στους αγαπητούς φίλους Leo, mastrokostas,Speedkiller, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V
59913
Φίλοι μου Leo,douzoune,Nikos V σας ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σας,ν ειστε καλά.Φανταστικές φωτογραφίες.
Χίος 29/9 ...........
59927
Αφιερωμένη στουσ φίλους Leo,douzoune,Nikos V,mastrokostas,Trakman,Nikos Maroulis,vinman,ndimitr93,Eng,naxos,laz94,ελμεψη,s eaways lover,cataman, cpt babis,nkr,sylver23,leonidas,diagoras,Nissos Mykonos,eliasaslan,Naias II, hayabusa.
Σας ευχαριστω και τους τρεις !!!!
Οι φωτογραφιες σας ειναι ΥΠΕΡΟΧΕΣ !!!!
Να ειστε καλα!!!
Στην παραλια του Περιβολου ενα μικρο καικι.Αφιερωμενο στους laz94,cpt babis,douzoune,Dimitris T και Leo.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59942&stc=1&d=1255099069
ndimitr93
09-10-2009, 16:42
Καλησπέρα.....
Λιμάνι Σούδας, 08-10-09
59943
Αφιερωμένη στους Leo, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, ελμεψη, hayabusa, kapas, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman.:D
cpt babis
09-10-2009, 17:07
Στην παραλια του Περιβολου ενα μικρο καικι.Αφιερωμενο στους laz94,cpt babis,douzoune,Dimitris T και Leo.
Καλησπέρα.....
Λιμάνι Σούδας, 08-10-09
59943
Αφιερωμένη στους Leo, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, ελμεψη, hayabusa, kapas, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman.:D
Σας ευχαριστω να ειστε καλα!!!!
Μετά από μια κουραστική εβδομάδα που δεν μου άφησε περιθώρια χαλάρωσης, λέω να σας αφιερώσω μια δύση του Σαρωνικού τραβηγμένη από το BS Ithaki χαρισμένη σε όλη την παρέα αλλά κυριώς στους mastrokosta, τον opelmanos και τον douzoune.
59951
mastrokostas
09-10-2009, 19:16
Μετά από μια κουραστική εβδομάδα που δεν μου άφησε περιθώρια χαλάρωσης, λέω να σας αφιερώσω μια δύση του Σαρωνικού τραβηγμένη από το BS Ithaki χαρισμένη σε όλη την παρέα αλλά κυριώς στους mastrokosta, τον opelmanos και τον douzoune.
59951
Καπετάνιε σε ευχαριστώ !Δίνει κάτι χρώματα ο Σαρωνικός !!!και εδώ με την σιλουέτα του Ruby Princess είναι απίθανα !Να σαι καλά φίλε !
diagoras
09-10-2009, 20:47
Kαλησπερα.Επιτελους μετα απο μερες στο αγαπημενο μου φορουμ και στο υπεροχο αυτο θεμα.Ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις αφιερωσεις των πινακων ζωγραφικης σας σε εμενα.Ανταποδιδω λοιπον στους leo,leonidas,trakman,laz94,voyager,ελμεψη,douzoume ,dimitrisT,ndimitr93,nissos mykonos,cpt babis,mastrokostas,naxos,nikos_v,cataman,eliasslan ,tss apollon,seaways_lover,hayabusa,eng,vinman
59958
cpt babis
09-10-2009, 20:54
Kαλησπερα.Επιτελους μετα απο μερες στο αγαπημενο μου φορουμ και στο υπεροχο αυτο θεμα.Ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις αφιερωσεις των πινακων ζωγραφικης σας σε εμενα.Ανταποδιδω λοιπον στους leo,leonidas,trakman,laz94,voyager,ελμεψη,douzoume ,dimitrisT,ndimitr93,nissos mykonos,cpt babis,mastrokostas,naxos,nikos_v,cataman,eliasslan ,tss apollon,seaways_lover,hayabusa,eng
59958
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Γιαννη!!!!
Να εισαι καλα!!!
douzoune
09-10-2009, 21:05
Κάθομαι αρκετή ώρα και την χαζεύω και πραγματικά είναι σαν να ταξιδεύω στον Σαρωνικό. Φανταστική!!! Σε ευχαριστώ για την special αφιέρωση.
Nissos Mykonos
09-10-2009, 21:21
Mιας και αύριο στις 5:00 θα πρέπει να ξυπνήσω διότι θα πραγματοποιήσω ένα μονοήμερο ταξίδι στην Τήνο, σήμερα θα σας καληνυχτίσω σχετικά νωρίς!!!
Καληνύχτα σε όλους!!!!
Κρήτη 20/7/2009...
59964
Αφιερωμένη στους Leo, ndimitr93, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, ελμεψη, hayabusa,Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman.:D
ndimitr93
09-10-2009, 21:25
Επ....σε καληνυχτίζω και εγώ......Καλό ταξίδι και με κάψιομο!!!!;)
Καληνύχτα σε όλους!!!
Είστε για βουτιά?? (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=11856)
http://www.nautilia.gr/images/content/P6054808_38638102009.jpg
Αφιερωμένη στους Leo, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, ελμεψη, hayabusa, kapas, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman.;)
cpt babis
09-10-2009, 21:26
Mιας και αύριο στις 5:00 θα πρέπει να ξυπνήσω διότι θα πραγματοποιήσω ένα μονοήμερο ταξίδι στην Τήνο, σήμερα θα σας καληνυχτίσω σχετικά νωρίς!!!
Καληνύχτα σε όλους!!!!
Κρήτη 20/7/2009...
59964
Αφιερωμένη στους Leo, ndimitr93, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, ελμεψη, hayabusa,Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman.:D
Καληνυχτα Γιαννη και καλο ταξιδι αυριο!!!!
Να εισαι καλα φιλε σε ευχαριστω!!!
Σε ευχαριστω πολυ!!!
cpt babis
09-10-2009, 21:28
Επ....σε καληνυχτίζω και εγώ......Καλό ταξίδι και με κάψιομο!!!!;)
Καληνύχτα σε όλους!!!
Είστε για βουτιά?? (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=11856)
Αφιερωμένη στους Leo, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, ελμεψη, hayabusa, kapas, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman.;)
Υπεροχη Νικο!!!
Σε ευχαριστω πολυ!!!
Να εισαι καλα!!!
DimitrisT
10-10-2009, 04:43
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλο το Ναυτιλία
Φίλοι μου ndimitr93,nkr,diagoras,Nissos Mykonos σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις αφιερώσεις σας,να είστε καλά.Ωραιότατες φωτογραφίες.
Η Ανατολή της 29ης Σεπτεμβρίου στη Χίο.
59990
Αφιερωμένη στους καλούς φίλους Leo,douzoune,Nikos V,diagoras, mastrokostas, Trakman,Nikos Maroulis, vinman, ndimitr93,Eng, naxos,laz94, ελμεψη,seaways lover,cataman, cpt babis,nkr,sylver23,leonidas,Nissos Mykonos, eliasaslan,Naias II, hayabusa.
Nissos Mykonos
10-10-2009, 04:53
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλο το Ναυτιλία!!!!
59992
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ
59993
Καλημέρα,
οι ψαράδες καλάρουν τα δύχτα τους... ο μεζές θα ακολουθήσει :D.
Καλό σ/κ σε όλο το n@utilia.gr
59999
cpt babis
10-10-2009, 07:45
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλο το Ναυτιλία
Φίλοι μου ndimitr93,nkr,diagoras,Nissos Mykonos σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις αφιερώσεις σας,να είστε καλά.Ωραιότατες φωτογραφίες.
Η Ανατολή της 29ης Σεπτεμβρίου στη Χίο.
59990
Αφιερωμένη στους καλούς φίλους Leo,douzoune,Nikos V,diagoras, mastrokostas, Trakman,Nikos Maroulis, vinman, ndimitr93,Eng, naxos,laz94, ελμεψη,seaways lover,cataman, cpt babis,nkr,sylver23,leonidas,Nissos Mykonos, eliasaslan,Naias II, hayabusa.
Υπεροχη!!!
Σε ευχαριστω πολυ φιλε Δημητρη!!!!
Να εισαι καλα!!!!
DimitrisT
10-10-2009, 08:07
Καλημέρα φίλοι μου για δεύτερη φορά .
Σημερινή φωτογραφία του Azamara Journey λίγο πριν την είσοδο του στο λιμάνι της Χίου με φόντο τα όμρφα χρώματα της Ανατολής.Αφιερωμένη σε όλους τους φίλους του θέματος.
60005
douzoune
10-10-2009, 09:26
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του θέματος. Η "νύφη" του Θερμαϊκού χτες το μεσημέρι....
Αφιερωμένη στους Leo, mastrokostas,Speedkiller, Nissos Mykonos, ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους σας!!!
60024
diagoras
10-10-2009, 10:33
Καλημερα σε ολο το ναυτιλια.Καλο σ/κ και καλο ταξιδι σε οσους ταξιδευουν.Η παρακατω φωτογραφια αφιερωμενη σε ολους
60025
Καλο Σαβατοκυριακο παιδες.Αφιερωμενη σε ολους.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60027&stc=1&d=1255168650
Αφιερωμένη στο μέλος που τράβηξε αυτή την φωτογραφία με την μηχανή μου.
60072
ΟΚ, λίγο off topic, αφού δε φαίνεται η θάλασσα αλλά μιας και πετύχαμε τον ήλιο σε κέφια να μην την ανεβάσω?
60078
roussosf
10-10-2009, 19:41
καλησπερα
οι ψαραδες που καλαρανε το πρωι γυριζουν με γεματα τα διχτυα , μπορει να μην φαινονται
αλλα το καικακι ειναι πατημενο μεχρι τα μπουνια
Γνώριμη εικόνα στο μικρό λιμανάκι του Βάλτου (στην Πάργα):
60103
Nissos Mykonos
10-10-2009, 22:03
Kαλησπέρα σε όλους!!!!!
60107
Welcome back Γιάννη... και οι πυροβολισμοί αρχίζουν!!!! :D
diagoras
10-10-2009, 22:18
Πες τα καπταιν.Αμα αρχιζει ετσι φαντασου τι θα ακολουθησει
cpt babis
10-10-2009, 22:31
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του θέματος. Η "νύφη" του Θερμαϊκού χτες το μεσημέρι....
Αφιερωμένη στους Leo, mastrokostas,Speedkiller, Nissos Mykonos, ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους σας!!!
60024
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα!!!!
Υπεροχη η φωτογραφια σου!!!!
Speedkiller
10-10-2009, 23:15
Για τον douzoune και όλα τα παιδιά που στολίζουν το θέμα!
60116
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ. ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΟΡΕΞΗ. ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ....ΚΟΜΦΟΡ, ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ.ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ
60151
60152
Καλημερούδια,
για την ημέρα και την παρέα!!!!
60161
roussosf
11-10-2009, 07:44
καλημερα σε ολο το forum απο το λιμανι της Ν Μακρης
και
Χρονια Πολλα στους εορταζοντες
60166
proussos
11-10-2009, 09:10
Σπάνιο φαινόμενο να βλέπεις δελφίνια έξω από το λιμάνι της Πάτρας...Οκτώβριο μήνα !
60168
60169
60170
DimitrisT
11-10-2009, 09:38
Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σας,να είστε καλά.
60171
DimitrisT
11-10-2009, 11:10
Φίλε Συλβέστρο,χρόνια σου πολλά,να τα εκατοστήσεις,οτι επιθυμείς.
Βροντάδος φωτο από το Αίπος .Αφιερωμένη στον εορτάζοντα Συλβέστρο.
60190
Καλέ μας φίλε proussos, ευχαρσιτούμε, μας έφτιαξες την μέρα.... Πάνε χρόνια που έχω να ζήσω αυτή την εμπειρία! Τώρα κατάλαβα πόσο μου έχει λείψει... :)
Rocinante
11-10-2009, 11:38
Καλημερα. Ποιος καλος ανθρωπος θα κατεβει για κανα μελανουρι γιατι εγω δεν μπορω ;)
60194
Χρονια πολλα παιδες να τα εκατοστησετε,η επομενη φωτογραφια εξαιρετικα αφιερωμενη σε εσας.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60195&stc=1&d=1255254425
Φωτογραφίζοντας τον Πατραϊκό στο υπέρυθρο!
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και από μένα!!!!
http://www.nautilia.gr/images/content/Trakakis_PA095537_227311102009.jpg
(Φίλτρο IR R72)
cpt babis
11-10-2009, 12:34
(Φίλτρο IR R72)
Δεν νομιζω να θες και σχολιο για αυτη τη φωτο!!!!
Απλα τελεια!!!
Nissos Mykonos
11-10-2009, 12:40
Καλά Γιώργο δεν υπάρχουν λόγια για την φωτογραφία σου!!!!!!!Είναι απλά υπέροχη!!!!
Σε ευχαριστούμε για την αφιέρωση!!!!Να 'σαι πάντα καλά!!!!
Thanasis89
11-10-2009, 14:42
Χρόνια Πολλά Γιάννη ! Χρόνια πολλά Συλβέστρο ! Εύχομαι να έχετε στην ζωή σας υγεία και ευτυχία και κάθε άλλο καλό...
Η φωτογραφία είναι για εσάς... Είναι από το χθεσινό μου ταξίδι... Το πλοίο γνωστό όπως και ο προορισμός... Να είστε πάντα καλά...
60217
Μα γιατί βάζω φωτογραφία μετά τον Γιώργο ; :p (Seven Seas Voyager)
douzoune
11-10-2009, 14:54
Ο Trakman μας έβγαλε άλλη μια φορά νοκ-άουτ...:D:D
Στις δυτικές ακτές του Θερμαϊκού Κόλπου βρίσκεται ένας από τους σημαντικότερους υγροτόπους της Ελλάδας: η προστατευόμενη περιοχή του Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα η οποία επίσης περιλαμβάνει και τις εκβολές του Γαλλικού ποταμού, την λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, τον υγρότοπο Νέας Αγαθούπολης και την Αλική Κίτρους. Οι ξύλινες καλύβες που βλέπετε στην εικόνα έχουν κατασκευαστεί για τους ψαράδες της περιοχής τις οποίες ενοικιάζουν κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες....
Εξαιρετικά αφιερωμένη στους Leo,Speedkiller καθώς και στους σημερινούς εορτάζοντες. Επίσης αφιερωμένη στους ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V
60219
Μην παραλείψετε να τον επισκεφθείτε αν βρεθείτε στην Θεσσαλονίκη. Είναι μόλις 5χλμ από την πόλη.
diagoras
11-10-2009, 14:59
Ο Trakman μας έβγαλε άλλη μια φορά νοκ-άουτ...:D:D
Στις δυτικές ακτές του Θερμαϊκού Κόλπου βρίσκεται ένας από τους σημαντικότερους υγροτόπους της Ελλάδας: η προστατευόμενη περιοχή του Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα η οποία επίσης περιλαμβάνει και τις εκβολές του Γαλλικού ποταμού, την λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, τον υγρότοπο Νέας Αγαθούπολης και την Αλική Κίτρους. Οι ξύλινες καλύβες που βλέπετε στην εικόνα έχουν κατασκευαστεί για τους ψαράδες της περιοχής τις οποίες ενοικιάζουν κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες....
Εξαιρετικά αφιερωμένη στους Leo,Speedkiller καθώς και στους σημερινούς εορτάζοντες. Επίσης αφιερωμένη στους ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V
60219
Μην παραλείψετε να τον επισκεφθείτε αν βρεθείτε στην Θεσσαλονίκη. Είναι μόλις 5χλμ από την πόλη.
Ευχαριστω παρα πολυ για την αφιερωση φιλε μου.Η φωτογραφια ειναι εκπληκτικη.Πριν διαβασω τα λεγομενα σου νομιζα οτι ειναι απο καποια χωρα του εξωτερικου το μερος
Από το ταξιδάκι μου στις ΣΠΕΤΣΕΣ !!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!
60230
Θανάση η φώτο σου είναι ΜΑΓΕΙΑ!!!!!! Φανταστικά χρώματα, υπέροχο θέμα!!!!
douzoune καταπληκτική η φώτο σου και εξαιρετικά χρήσιμη η πληροφόρησή σου!! Ομολογώ ότι δεν γνώριζα την ύπαρξη της τοποθεσίας αυτής, και αν κρίνω από την φωτογραφία σου πρέπει να αξίζει και με το παραπάνω μια επίσκεψη!! Σ'ευχαριστώ για την αφιέρωση!!!
Νικόλα ανέβασες μια γνήσια θαλασσινή εικόνα!!! Μπράβο!!!
north star
11-10-2009, 17:32
Οταν η θάλασσα συναντάει το φως......
60238
Οι φωτο σας ειναι όλων σας τοσο υπεροχες που πραγματικα ζηλεύω που δεν μπορω να ειμαι σε ενα απο τα τοσο πανεμορφα μερη που παρουσιαζετε.
Παρόλα αυτα, να μια.διαφορετικη φωτο, τοσο για το μερος οσο και για τη στιγμη της λήψης. Γιατι το τονονιζω αυτο?? Οχι γιατι ετυχε να γυρναω αργα απο το βαπορι αλλά επειδη εκεινη τη στιγμη ειχα επιθυμήσει ολους σας τους φιλους μου, οπως τον Γιαννακη και τον Νικο V και τον Trakman που μας εντυπωσιαζει, και πολλους άλλους.
Να λοιπον κατι που ανταποκρίνεται σε..εκεινη τη στιγμη που η σκεψη μου ηταν σε σας..
Το τερμιναλ iron ore αλλα και pet kok στον Giang Ji River λιγο ποιο κατω απο τη Ναντονγκ (για οσους ξερουν).
60240
north star
11-10-2009, 17:43
για όλους τους φίλους που καθημερινά δίνουν "τροφή" στα μάτια μας.....
60241
Ετσι για να μας θυμάσαι φίλε Eng μια γαλανόλευκη !!
από ΣΠΕΤΣΕΣ και αυτή :D
60244
Ετσι για να μας θυμάσαι φίλε Eng μια γαλανόλευκη !!
από ΣΠΕΤΣΕΣ και αυτή :D
60244
Καλε ρε παλιοπαιδο..με συγκινησες γμτ σου....
Μπραβο ρεεε....
Τι στα κομματια μας πιανει εμας οταν ειμαστε τοσο μακρυα....??? Δεν ξερω....
Σ'ευχαριστω ρε συ.....
mastrokostas
11-10-2009, 19:09
Στου δυο καλούς μου φίλους Nissos Mykonos και sylver 23 να τους ευχηθώ τα καλύτερα και να τους αφιερώσω αυτήν (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=11894) την φωτο !;)
Η φωτογραφία είναι από κινητό γι' αυτό και η ποιότητα δεν είναι η καλύτερη
http://i531.photobucket.com/albums/dd355/erwdios_80/03102008002.jpg?t=1255282675
ΓΙΑ ΤΟΝ SYLVER ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
60260
sylver23
12-10-2009, 01:23
καλημερα σε ολο το forum απο το λιμανι της Ν Μακρης
και
Χρονια Πολλα στους εορταζοντες
dozoune
Στις δυτικές ακτές του Θερμαϊκού Κόλπου βρίσκεται ένας από τους σημαντικότερους υγροτόπους της Ελλάδας: ...................................
Φίλε Συλβέστρο,χρόνια σου πολλά,να τα εκατοστήσεις,οτι επιθυμείς.
Βροντάδος φωτο από το Αίπος .Αφιερωμένη στον εορτάζοντα Συλβέστρο.
Χρονια πολλα παιδες να τα εκατοστησετε,η επομενη φωτογραφια εξαιρετικα αφιερωμενη σε εσας.
Χρόνια Πολλά Γιάννη ! Χρόνια πολλά Συλβέστρο ! Εύχομαι να έχετε στην ζωή σας υγεία και ευτυχία και κάθε άλλο καλό...
Η φωτογραφία είναι για εσάς... Είναι από το χθεσινό μου ταξίδι... Το πλοίο γνωστό όπως και ο προορισμός... Να είστε πάντα καλά...
Μα γιατί βάζω φωτογραφία μετά τον Γιώργο ; :p (Seven Seas Voyager)
Από το ταξιδάκι μου στις ΣΠΕΤΣΕΣ !!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!
Στου δυο καλούς μου φίλους Nissos Mykonos και sylver 23 να τους ευχηθώ τα καλύτερα και να τους αφιερώσω αυτήν (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=11894) την φωτο !;)
ΓΙΑ ΤΟΝ SYLVER ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
Θέλω να ευχαριστήσω και εδώ όλους τους καλούς φίλους για τις ευχές και τις αφιερώσεις.
Χαίρομαι γιατί σήμερα έχω δεχτεί με 1002 τρόπους απο πάρα πολλά μέλη του φόρουμ ευχές και αυτό δείχνει το τί καλή παρέα είμαστε.
Να είστε όλοι καλά!:p
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ BLUE STAR PAROS ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
60284
Καλημέρα σας,
με γλάρους θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας!!
Ένα νησάκι στον Ευβοϊκό που το χρώμα του το οφείλει στους κατοίκους του :D
60285
Καλημερα και καλη βδομαδα και απο μενα με ενα πολυ πρωινο ξυπνημα που δεν το συνηθιζω... με μια ανατολη πανω απο τα Τουρκικα παραλια εχωντας ριξει την πρωινη συρτι.
60286
.voyager
12-10-2009, 05:51
Πολύ όμορφη.
ndimitr93
12-10-2009, 06:33
Καλημέρα!!!
60287
Αφιερωμένη στους Leo, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, ελμεψη, hayabusa, kapas, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman.:wink:
Nissos Mykonos
12-10-2009, 06:52
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!!!
Ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου όλους όσους μου ευχήθηκαν για τα γενέθλια μου και εδώ και άλλα θέματα!!!!
Για όλους εσάς η παρακάτω ανατολή στην Ραφήνα το Σάββατο που μας πέρασε!!
60288
roussosf
12-10-2009, 07:04
καλημερα απο τη ανατολικη Αττικη και στο βαθος η Ποπη μολις εφυγε για τους φιλους της Ανδροτηνομυκονιας
με λιγη προσοχη διακρινεται και το βορειο μερος της Τζιας
60293
Καλημέρα σε όλη την θαλασσινή παρέα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Να αφιερώσω και από αυτό το post μια φωτογραφία πρώτα στον φίλο Συλβέστρο αλλά και και τον Γιάννη μία χτεσινή φωτογραφία από ένα γραφικό χωριουδάκι του Παγασητικού με θέα ένα μικρό νησάκι και στο βάθος το Πήλιο, αλλά και στους υπόλοιπους που μας χαρίζουν όμορφες εικόνες.
60294
mastrokostas
12-10-2009, 07:42
Καλημέρα σας,
με γλάρους θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας!!
Ένα νησάκι στον Ευβοϊκό που το χρώμα του το οφείλει στους κατοίκους του :D
60285
Καπετάνιε πήγες και στα μέρη μου βλέπω !Το νησάκι αυτό είναι η Ξεροπούλα ,έχει και έναν φάρο επάνω ,και χιλιάδες γλάρους .
Καλημερα σε ολους,και καλη εβδομαδα!!
60299
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
60310
Παραλία δίπλα στο ενυδρείο στη Ρόδο!
Καπετάνιε πήγες και στα μέρη μου βλέπω !Το νησάκι αυτό είναι η Ξεροπούλα ,έχει και έναν φάρο επάνω ,και χιλιάδες γλάρους .
Σωστάαααα, πέρασα μια πρέσα την προηγούμενη εβδομάδα και μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι. Μετά χαλάρωσα.... και γύρισα πίσω πρεσαρισμένος με τα διόδια των Αφιδνων.... :D.
douzoune
12-10-2009, 08:59
Καλημέρα σε όλους....
Η παρακάτω ανατολή για τους Leo,Speedkiller,mastrokostas,Sylver23, Nissos Mykonos,ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V
60327
DimitrisT
12-10-2009, 09:42
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Το λιμάνι της Χίου λίγα λεπτά πριν την ανατολή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11974) ,με όμορφα πρωινά χρώματα.
60340
Αφιερωμένη στους καλούς φίλους Leo,Trakman,Nikos Maroulis,mastrokostas, ndimitr93,douzoune,Nikos V,diagoras, vinman, Eng, naxos,laz94, ελμεψη, seaways lover,cataman, cpt babis,nkr,sylver23,leonidas,Nissos Mykonos, eliasaslan,Naias II, hayabusa.
sylver23
12-10-2009, 11:47
Καλημέρα σε όλη την θαλασσινή παρέα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Να αφιερώσω και από αυτό το post μια φωτογραφία πρώτα στον φίλο Συλβέστρο αλλά και και τον Γιάννη μία χτεσινή φωτογραφία από ένα γραφικό χωριουδάκι του Παγασητικού με θέα ένα μικρό νησάκι και στο βάθος το Πήλιο, αλλά και στους υπόλοιπους που μας χαρίζουν όμορφες εικόνες.
Ενα διπλό ελληνικό γλυκό πες και έφτασα:p
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
60310
Παραλία δίπλα στο ενυδρείο στη Ρόδο!
Οι ξαπλώστρες δεν θα επρεπε να κοιτάνε στην θάλασσα???Εκτός και αν έχει καμμιά καλύτερη θέα απο εκεί...οπως λέει και ο φίλος μου τςς απολλων -καμμια αφροδίτη οχι της Μηλου αλλά της Ρόδου:D
Καλημέρα σε όλους....
Η παρακάτω ανατολή για τους Leo,Speedkiller,mastrokostas,Sylver23, Nissos Mykonos,ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V
60327
Το λιμάνι της Χίου λίγα λεπτά πριν την ανατολή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11974) ,με όμορφα πρωινά χρώματα.
60340
Αφιερωμένη στους καλούς φίλους Leo,Trakman,Nikos Maroulis,mastrokostas, ndimitr93,douzoune,Nikos V,diagoras, vinman, Eng, naxos,laz94, ελμεψη, seaways lover,cataman, cpt babis,nkr,sylver23,leonidas,Nissos Mykonos, eliasaslan,Naias II, hayabusa.
Dozoune και Δημητρη σας ευχαριστώ πολύ!!
Ανταποδίδω με μια φώτο απο την παραλία σπάσματα (που λόγω έργων για το νέο λιμάνι Ευδήλου έχει κλείσει η μισή) δίπλα ακριβώς στον Εύδηλο με νερά πραγματικά πεντακάθαρα.
Στο βάθος το Μυκονος...
Λεο θυμάσαι που σε είχα πάρει τηλ και απορούσες για το πως και πρωινός...
60346
mastrokostas
12-10-2009, 12:23
Ανταποδίδω με μια φώτο απο την παραλία σπάσματα (που λόγω έργων για το νέο λιμάνι Ευδήλου έχει κλείσει η μισή) δίπλα ακριβώς στον Εύδηλο με νερά πραγματικά πεντακάθαρα.
60346
Ποια καθαρά νερά μας λες φίλε μου !Όλο λαδιές είναι !Άπα-πα –πα!!:D
sylver23
12-10-2009, 12:31
Ε και??Παρθένο πεντακάθαρο ελαιόλαδο είναι...:p:p
Captain_Nionios
12-10-2009, 17:35
Ο ηλιος ανατελει στο Βαθυ της Σαμου ξημερωματα 3/10/2009... Αφιερωμενη στον κυριο του ποστ απο πανω, το Roi Baudoin,στον Rocinante, στο Vinman, το Leo, το Θαναση, τον Trakman και σε ολους τους καλους φιλους...
60375
60376
Γεια σου Νιόνιο!!!! Μας έλειψες!!!;) Απίστευτες οι φωτος, τέλεια χρώματα!!!!!! Να'σαι καλά!!!!!!!!!!!!
Rocinante
12-10-2009, 21:28
Ο ηλιος ανατελει στο Βαθυ της Σαμου ξημερωματα 3/10/2009... Αφιερωμενη στον κυριο του ποστ απο πανω, το Roi Baudoin,στον Rocinante, στο Vinman, το Leo, το Θαναση, τον Trakman και σε ολους τους καλους φιλους...
Ορισμενες φορες σκεφτομαι οτι ο ουρανος ντυνεται με τα καλα του και παιρνει ποζα για τον φωτογραφησεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
Σε ευχαριστω.
Νιόνιο... χωρίς σχόλια, χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας. Σ ευχαρσιτώ γαι την αφιέρωση.
Nissos Mykonos
12-10-2009, 21:41
Καλώς ήρθες Captain Νionio!!!!Μου έφτιαξες την διάθεση με τις υπέροχες φωτογραφίες σου από την πατρίδα μου!!!!!Na είσαι καλά!!!!
Γι' αυτό και εγώ θα σου αφιερώσω μία δύση στις 10/10/2009 εν πλω με την Πηνελόπη Α. για Ραφήνα!Επίσης θα ήθελα να την αφιερώσω στον Αντώνη(rocinante), που ξέρω ότι του αρέσουν αυτά το χρώματα,στον Μastrokosta και στον Κάπτεν Λεό...!!
60400
Αν και τέτοιες εικόνες σαν του Captain_Nionios δεν σηκώνουν σχόλια, μία μόνο λέξη μου έρχεται στο μυαλό...... Μαγεία!!!!
Θα προσπαθείσω να ακολουθήσω στο ίδιο θέμα με ένα σούρουπο που απόλαυσα κατά την διάρκεια του ψαρέματος προχτές το Σάββατο.
Αφιερώμενη σε όλους του καλούς φίλους που μας χαρίζουν τέτοιες μαγευτικές εικόνες και μας μαθαίνουν πώς να τις αιχμαλωτίζουμε.
60404
Το αποτέλεσμα του ψαρέματος μπορείται να το δείτε εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=263635#post263635).
Rocinante
12-10-2009, 22:00
Επίσης θα ήθελα να την αφιερώσω στον Αντώνη(rocinante), που ξέρω ότι του αρέσουν αυτά το χρώματα,
Γιαννη μου σε ευχαριστω που με θυμηθηκες.
Τελικα βλεπω οτι οσοι ταξιδευουν με το Horsa ξυπνα μεσα τους κατι το καλλιτεχνικο. Αλλωστε και ο Leo που τωρα τελευταια μας εχει καταπληξει με τις ονειρικες φωτογραφιες που βγαζει εχει ταξιδεψει κατ επαναληψη με το συγκεκριμενο πλοιο. Απλως αργησε λιγο παραπανω να ξυπνησει αυτη η εμπνευση.
Καλα ας κλεισω το τηλεφωνο και ας μπλοκαρω για καλο και για κακο το Mailbox γιατι θα τα ακουσω παλι :D:)
diagoras
12-10-2009, 22:08
Καπταιν Λεο το ουζακι που λεγαμε στην γκαλερυ εδω ή στην πανω ταβερνα???
60408
60407
Επιλεγεις θεα και μου λες:p
60375
60376
Μαγευτικές!
Σε ευχαριστώ πολύ Διονύση!
Καληνύχτα σας,
τα χρώματα της δύσης στον Ευβοϊκό χθες!
Για τον mastrokosta που έλειπε απ το χωριό του, τον rocinante που την έβγαλε ξάπλα, τον Nissos Mykonos που είχε πέσει μέσα στην τούρτα του, τον vinman που χάσαμε, τον Captain Nionio που βρήκαμε, τον Trakman που ξύπνησε αξημέρωτα σήμερα και νυστάζει τώρα, τον cataman για τα καλορίζικα αφού άρχισε με ένα καλάμι (έτοιμος να μας πάρει στο κηνύγι) :D, το ΒΑ Αιγαίο Dimitis T και douzoune. Τέλος στον Thanasis89 που σιωπηλά εχάθη και κατηφόρισε.... Να είστε όλοι καλά....
60411
hayabusa
12-10-2009, 22:25
Ζήλεψα τα δελφινακια που είδα σε προηγούμενη οπότε είπα να σας ανεβάσω και εγώ κάτι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11993).
Μια παλιά φωτογραφία τραβηγμένη με φιλμάτη μηχανή μάλλον από το ΝαιαςΙΙ πηγαίνοντας προς Μύκονο.
Αφιερωμένη εξαιρετικά στους Leo, ndimitr93, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras,Douzoune,Naias II, DimitrisT, ελμεψη,kapas,rocinante,Nikos V, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, sylver23, Thanasis89 και Mastrokostas,polykas, BEN BRUCE,Ellinis, Nissos Mykonos, seaways lover & vinman και σε όλους ανεξαιρέτως τους φίλους που αγαπάνε και συντελούν σε αυτό το θέμα
Να είστε πάντα καλά :D
Tα σχόλια σας φυσικά είναι ευπρόσδεκτα ;)
sylver23
12-10-2009, 22:31
Υπέροχη και αυτή αλλα και του προυσσος!!!
Εχω να δω δελφίνι κάμποσα χρόνια.
Η φάση είναι οτι μία φορά που ταξίδευα προς Ικαρία παλαιότερα ήμουν με την φωγραφική μηχανή και την βιντεοκάμερα στο δεξί κατάστρωμα και έβγαζα φώτο και βίντεο...
Μετά απο λίγη ωρα εμφανίζεται ο πατέρας μου και μου λέει :μα καλά που είσαι τόση ώρα,εδώ και 10 λεπτά στα αριστερά μας ,μας κοντράριζαν δελφίνια...
Οπως πάντα στον κόσμο μου....:p
diagoras
12-10-2009, 22:36
Καληνυχτα στους καλους φιλους leo,trakman,leonidas,rocinate,vinman,douzoume,haya busa,dimitrisT,ndimitr93,nissos mykonos,sylver23,ελμεψη,seaways lover,cataman,cpt babis,captain nionios,thanasis89,laz94,mastrokostas με τον ηλιο να κανει δειλα δειλα την εμφανιση του.
60420
mastrokostas
12-10-2009, 22:52
Καλώς ήρθες Captain Νionio!!!!Μου έφτιαξες την διάθεση με τις υπέροχες φωτογραφίες σου από την πατρίδα μου!!!!!Na είσαι καλά!!!!
Γι' αυτό και εγώ θα σου αφιερώσω μία δύση στις 10/10/2009 εν πλω με την Πηνελόπη Α. για Ραφήνα!Επίσης θα ήθελα να την αφιερώσω στον Αντώνη(rocinante), που ξέρω ότι του αρέσουν αυτά το χρώματα,στον Μastrokosta και στον Κάπτεν Λεό...!!
60400
Αν και τέτοιες εικόνες σαν του Captain_Nionios δεν σηκώνουν σχόλια, μία μόνο λέξη μου έρχεται στο μυαλό...... Μαγεία!!!!
Θα προσπαθείσω να ακολουθήσω στο ίδιο θέμα με ένα σούρουπο που απόλαυσα κατά την διάρκεια του ψαρέματος προχτές το Σάββατο.
Αφιερώμενη σε όλους του καλούς φίλους που μας χαρίζουν τέτοιες μαγευτικές εικόνες και μας μαθαίνουν πώς να τις αιχμαλωτίζουμε.
60404
Το αποτέλεσμα του ψαρέματος μπορείται να το δείτε εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=263635#post263635).
Ζήλεψα τα δελφινακια που είδα σε προηγούμενη οπότε είπα να σας ανεβάσω και εγώ κάτι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11993).
Μια παλιά φωτογραφία τραβηγμένη με φιλμάτη μηχανή μάλλον από το ΝαιαςΙΙ πηγαίνοντας προς Μύκονο.
Αφιερωμένη εξαιρετικά στους Leo, ndimitr93, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras,Douzoune,Naias II, DimitrisT, ελμεψη,kapas,rocinante,Nikos V, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, sylver23, Thanasis89 και Mastrokostas,polykas, BEN BRUCE,Ellinis, Nissos Mykonos, seaways lover & vinman και σε όλους ανεξαιρέτως τους φίλους που αγαπάνε και συντελούν σε αυτό το θέμα
Να είστε πάντα καλά :D
Tα σχόλια σας φυσικά είναι ευπρόσδεκτα ;)
Καληνύχτα σας,
τα χρώματα της δύσης στον Ευβοϊκό χθες!
Για τον mastrokosta που έλειπε απ το χωριό του, τον rocinante που την έβγαλε ξάπλα, τον Nissos Mykonos που είχε πέσει μέσα στην τούρτα του, τον vinman που χάσαμε, τον Captain Nionio που βρήκαμε, τον Trakman που ξύπνησε αξημέρωτα σήμερα και νυστάζει τώρα, τον cataman για τα καλορίζικα αφού άρχισε με ένα καλάμι (έτοιμος να μας πάρει στο κηνύγι) :D, το ΒΑ Αιγαίο Dimitis T και douzoune. Τέλος στον Thanasis89 που σιωπηλά εχάθη και κατηφόρισε.... Να είστε όλοι καλά....
60411
Καληνυχτα στους καλους φιλους leo,trakman,leonidas,rocinate,vinman,douzoume,haya busa,dimitrisT,ndimitr93,nissos mykonos,sylver23,ελμεψη,seaways lover,cataman,cpt babis,captain nionios,thanasis89,laz94,mastrokostas με τον ηλιο να κανει δειλα δειλα την εμφανιση του.
60420
Ειστε ολοι ,απίθανοι καλλιτέχνες!!!!!Διοτι η φωτογραφια ειναι τεχνη !;)
T.S.S. APOLLON
12-10-2009, 23:22
Καπου στον Σαρωνικο...10-10-2009.
60429
DimitrisT
12-10-2009, 23:28
Καλησπέρα φίλοι μου.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ και μπράβο σε όλους τους φίλους για τις φανταστκές φωτογραφίες που μας χαρίζετε.Να είστε όλοι καλά.
Φίλοι μου ndimitr93,sylver23,douzoune,Leo,hayabusa,diagoras σας ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σας :-D .
Το ηλιοβασίλεμα της 26ης Ιουνίου τραβηγμένο από το Νήσος Χίος.
60431
Αφιερωμένη στους καλούς φίλους Leo,Trakman,Nikos Maroulis,mastrokostas, ndimitr93,douzoune,Nikos V,diagoras, vinman, Eng, naxos,laz94, ελμεψη, seaways lover,cataman, cpt babis,nkr,sylver23,leonidas,Nissos Mykonos, eliasaslan,Naias II, hayabusa,north star,captain nionios,speedkiller & T.S.S.Apollon.
cpt babis
12-10-2009, 23:31
Καλημέρα!!!
60287
Αφιερωμένη στους Leo, Nissos Mykonos, eliasaslan, Trakman, giannisk88, Eng, Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, ελμεψη, hayabusa, kapas, Laz94, leonidas, Maroulis Nikos, .voyager, Τss apollon, seaways lover, Thanasis89 και vinman.:wink:
60340
Καλημέρα σε όλους....
60327
Σας ευχαριστω ολους!!!!
Οι φωτογραφιες σας ειναι τελειες!!!
Να ειστε παντα καλα!!!
T.S.S. APOLLON
12-10-2009, 23:35
Στην Τηνο 10-10-2009.
60433
χαρισμενη στον φιλο DimitrisT
DimitrisT
12-10-2009, 23:39
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε T.S.S.Apollon για την αφιέρωση,να σαι καλά.Υπέροχη φωτο!!Μπράβο!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !!
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
60436
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ(είστε πολλοί σίγουρα κάποιον θα ξεχάσω γι αυτό δεν σας γράφω:D)
Καληνύχτα (ή καλημέρα?) και απο μένα με μία εικόνα απο τους όμορφους Λειψούς,ξημερώματα Σαββάτου 26 Σεπτέμβρη,τέτοια ώρα περίπου!!!!
Αφιερωμένη στους καλούς φίλους Leo,mastrokostas,Trakman,Captain_nionios,hayabusa, seaways_lover,Rocinante,NAXOS,TSS APOLLON,Thanasis89,sylver23,Φανούλα,Αλκυόνη,Ελμεψη ,Dimitris T,Nissos Mykonos,diagoras,ndimitr93,Laz94,cpt babis,cataman,Nikos_V,Νικόλας,eliasaslan,Eng,Leoni das,Maroulis Nikos,douzoune,nkr και Roi Baudoin!
60448
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΜΑ . Ο ΗΛΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ
60452
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Η φωτογραφία σου NAXOS ζηλευτή, μοναδική!!
Σήμερα μια φωτογραφία στολίδι του χωριού μου με ιδαίτερη σημασία.
Από αριστερά ο Τάσος, δεξιά ο Νίκος (ποιός Νίκος? ) το γράφει εδώ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11996).:D
Ειδική αφιέρωση στον καλό μου φίλο, και σε όλους τους ψαγμένους καραβολάτρες και στοχαστές αυτού του θέματος.
http://www.nautilia.gr/images/content/P1240109_213712102009.jpg
Nissos Mykonos
13-10-2009, 06:46
Kαλημέρα σε όλους!!!
Άφιξη στην Άνδρο με το Highspeed 2 στις 10/10/2009...;)
60454
Καλημέρα σε όλους και από εμένα.
Αυτήν την φωτογραφία την αφιερώνω σε όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά του Nautilia.gr (δεν είναι μοντάζ, έτσι ονόμασε την βάρκα)!!!!!
60453
Απο σήμερα το μεσημέρι το pc ταξιδεύει για Γερμανία για format. Αχ καταραμένη ίωση των χοίρων, μέχρι και το pc μου κόλλησε:cry:.
Θα σας παρακολουθώ από internet cafe όμως για τις επόμενες 4 μέρες.
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Η φωτογραφία σου NAXOS ζηλευτή, μοναδική!!
Σήμερα μια φωτογραφία στολίδι του χωριού μου με ιδαίτερη σημασία.
Από αριστερά ο Τάσος, δεξιά ο Νίκος (ποιός Νίκος? ) το γράφει εδώ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11996).:D
Ειδική αφιέρωση στον καλό μου φίλο, και σε όλους τους ψαγμένους καραβολάτρες και στοχαστές αυτού του θέματος.
http://www.nautilia.gr/images/content/P1240109_213712102009.jpg
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!Καπτεν σε ευχαριστω πολυ και ανταποδιδω!!:D
60458
και φυσικα σε ολους εσας που ανεβαζετε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτο σε αυτο το ποστ!!!
douzoune
13-10-2009, 07:58
Καλημέρα σε όλους....
Η σημερινή μου εικόνα από το λιμάνι της Καβάλας, 24-6-2009...
Για τους Leo,Speedkiller,mastrokostas,Sylver23, Nissos Mykonos,ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V,Νικόλας, T.S.S Apollon,cataman
60459
Nick_Pet
13-10-2009, 08:27
Αυγουστιάτικο ηλιοβασίλεμα στο Κάβο Ντόρο. Διακρίνονται το φανάρι της Καρύστου (στο κέντρο) και ο φάρος της Φάσας (δεξιά).
60460
DimitrisT
13-10-2009, 08:46
Kαλημέρα σε όλο το Ναυτιλία.
60461
sylver23
13-10-2009, 13:03
Καλημέρα σε όλους....
Για τους Leo,Speedkiller,mastrokostas,Sylver23, Nissos Mykonos,ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V,Νικόλας, T.S.S Apollon,cataman
60459
Εγω κολλάω λίγο σε αυτήν επειδή μου θυμίζει πολλά...
Ξενοδοχείο Galaxy -Διαμονή κατα την εγγραφή μου στο ΤΕΙ
Πιο δεξιά Εμπορική τράπεζα -Σήκωμα απο το ΑΤΜ χρημάτων κάθε μήνα
Ακόμα πιο δεξιά Ουζάδικο και Καφετέρια στον όροφο οπου και κατέθετα τα λεφτά που σήκωσα:p
Και φυσικά ατελείωτες περαντζάδες στο λιμάνι!!
Βρε μπας και πρέπει να ανέβω μια βόλτα....
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σας
ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ !!!
60469
έκατσα καμιά ώρα μέχρι να το πετύχω άσχετα αν το δάγκωσα :D
mastrokostas
13-10-2009, 13:39
Καλημέρα σε όλους....
60459
Αγαπημένη πόλη !!Όποιος δεν την έχει επισκεφτεί χάνει !
Ακόμα πιο δεξιά Ουζάδικο και Καφετέρια στον όροφο οπου και κατέθετα τα λεφτά που σήκωσα:p
Να κάτσεις εκεί που είσαι !!!
Το διάβασμα έπαιζε πουθενά ??Τα μαθήματα ?Διότι βλέπω μόνο πως πέρναμε και ξοδεύαμε !!!
diagoras
13-10-2009, 14:56
Καλησπερα σε ολους.Ευχαριστω θερμα ολα τα μελη για τις αφιερωσεις τους.Ας παρουμε μια γευση με το τι επικρατουσε σημερα στο Αιγαιο απ την παραλια του Σχοινια
60473
Υ.Γ. Συγνωμη για την ποιοτητα αλλα σε σχολικη εκδρομη φοβομουν να παρω φωτογραφικη
douzoune
13-10-2009, 16:56
Εγώ πάλι έχω κολλήσει με την ταβέρνα που φέρει το όνομα της πατρίδας μου(πίσω ακριβώς από το σημείο λήψης της φωτό;)). Σε κάθε επίσκεψη στην Καβάλα την τιμάω δεόντως!!!:D:D
Sylver αυτή για σένα...(24-6-2009 και αυτή-γι αυτό και το Σαμοθράκη είναι εκεί)
60494
Μια διαφορετική φωτογραφία της γέφυρας...Όταν ο ήλιος με τα σύννεφα παίζουν παιχνίδια
http://i531.photobucket.com/albums/dd355/erwdios_80/PA020176.jpg?t=1255458137
eliasaslan
13-10-2009, 22:15
Έπειτα από την καθιερωμένη συγκίνηση, χαρά και περιφάνεια που νιώθω όταν βρίσκω τον χρόνο να χαζεύω τις σελίδες αυτού του θέματος, θα ήθελα να δηλώσω κι εγώ παρών από την Λέρο σε αυτή την υπέροχη παρέα..
Οργώνοντας το Αιγαίο, δεν σε ενδιαφέρει τίποτα.. απλώς απολαμβάνεις τις στιγμές... Αφιερωμένη εξεραιτικά στους εορτάζοντες dokimakos21, Νissos Μykonos, sylver23 και όποιον ξεχνάω, καθώς και στους μοναδικούς φίλους που έχω στο site.. Γνωρίζετε ποιοί είστε :D;)...
Διαγόρας.. Κάπου στο ανατολικό Αιγαίο :cool:..
60521
diagoras
13-10-2009, 22:55
To απεραντο Aιγαιο απλωνεται πισω απ το highspeed 2.Σας καληνυχτιζω με αυτην την εικονα.Αφιερωμενη στους leo,leonidas,trakman,eng,rocinate,roi badouin,ndimitr93,nissos mykonos,cataman,cpt babis,sylver23,vinman,mastrokostas,dimitrisT,douzo ume,eliasslan,naias ii,nikos_v,laz94,ελμεψη,voyager,hayabusa,seaways_l over
60526
ΣΠΕΤΣΕΣ ξεκινήσαμε για μπανάκι και για σπηλιά του έρωτα ναι..
το αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε το καραβάκι και το λεωφορείο και να βρεθούμε εδώ.εγώ βαρέθηκα να περιμένω και άρχιζα να βγάζω στο άσχετο φώτο και να
60527
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ !:D
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ !
Μια καληνυχτα αφιερωμενη σε ολη την καλη παρεα που μας χαριζει μοναδικες φωτογραφιες. Ηλιοβασιλεμα στο θεατρακι της Πατρας.
Υ.Σ Το Golf χαλαει την εικονα αλλα τις να τους πεις οταν παρακαρουν πανω στα πεζοδρομια σαν...
60538
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ
Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΘΗ ,Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΟΥΠΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΡΑΔΑ
60545
Καλή μέρα να έχουμε και σήμερα!
Για όλους!!
60549
60552
Nissos Mykonos
14-10-2009, 06:51
Καλημέρα σε όλους!!!!
Πάνω από το εξωτερικό κατάστρωμα του Highspeed 2 στην δεύτερη επίσημη άφιξη του στο λιμάνι της Άνδρου...;)
Για όλους εσάς.!
60560
douzoune
14-10-2009, 07:20
Καλημέρα σε όλους!!!
Για τους Leo,Speedkiller,mastrokostas,Sylver23, Nissos Mykonos,ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V,Νικόλας, T.S.S Apollon,cataman.......μια εικόνα από τον Θερμαϊκό....
60561
roussosf
14-10-2009, 07:56
καλημερα σε ολους απο Ν Μακρη
η φωτο ειναι σημερινη
αν ηταν πριν τον Αυγουστο θα ηταν και ποιο ωραια
60562
DimitrisT
14-10-2009, 09:23
Καλημέρα φίλοι μου.
60564
Καθημέρινα, βλέποντας κανείς το θέμα των Θαλασσινών Εικόνων, είναι σαν να ανοίγει ένα παράθυρο και μπαίνει μέσα η θαλασσινή αύρα... Την νιώθεις, την βλέπεις, την ακούς, την οσφρίζεσαι!! Να'στε καλά όλοι!!!
Naias II
14-10-2009, 10:05
Μια φωτογραφία από Σίφνο που την τράβηξε ένας φίλος, λίγα χρόνια πίσω.Η ποιότητα όχι και τόσο καλή,αλλά το σκηνικό με το τράγο να αγναντεύει τη θάλασσα είναι κάτι το διαφορετικό :D
60565
BULKERMAN
14-10-2009, 10:12
Καλημέρα σε όλους!!!!
Πάνω από το εξωτερικό κατάστρωμα του Highspeed 2 στην δεύτερη επίσημη άφιξη του στο λιμάνι της Άνδρου...;)
Για όλους εσάς.!
60560
Ωπ να και το λιμανι μας!!:D:D με τα καμενα μας απο οτι βλεπετε...:evil:
να σαι καλα Nissos Mykonos!!
leonidas
14-10-2009, 18:52
Καλησπερα σας!
Βουλα 10/10/09
Στον Λεο οπου βρισκοταν μαζι μου :D
60593
ndimitr93
14-10-2009, 19:22
Καλησπέρα στην μεγαλύτερη και καλύτερη θαλασσινή παρέα!!!
Ο ήλιος έχει ήδη δύσει σήμερα πίσω από τους πρόποδες του Ακρωτηρίου και οι εκβολές του ποταμού περιμένουν τα πρωτοβρόχια για να ταράσσουν τα νερά (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=12042) του κόλπου...
http://www.nautilia.gr/images/content/PA140570_386314102009.jpg
Καλημέρα σε όλους....
60459
To απεραντο Aιγαιο απλωνεται πισω απ το highspeed 2.Σας καληνυχτιζω με αυτην την εικονα.Αφιερωμενη στους leo,leonidas,trakman,eng,rocinate,roi badouin,ndimitr93,nissos mykonos,cataman,cpt babis,sylver23,vinman,mastrokostas,dimitrisT,douzo ume,eliasslan,naias ii,nikos_v,laz94,ελμεψη,voyager,hayabusa,seaways_l over
60526
Καλημέρα σε όλους!!!
Για τους Leo,Speedkiller,mastrokostas,Sylver23, Nissos Mykonos,ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V,Νικόλας, T.S.S Apollon,cataman.......μια εικόνα από τον Θερμαϊκό....
60561
Σας ευχαριστώ όλους σας για τις μοναδικές αφιερώσεις σας.
Μιας και το pc θα είναι έτοιμο από μεθαύριο θα σας ανταποδώσω σύντομα.
T.S.S. APOLLON
14-10-2009, 20:19
Τηνος...26-7-2009.
60597
T.S.S. APOLLON
14-10-2009, 20:22
Καλαματα...23-7-2009.
60600
T.S.S. APOLLON
14-10-2009, 20:39
Συρος...11-10-2009.
60602
diagoras
14-10-2009, 21:01
Ο ήλιος έχει ήδη δύσει σήμερα πίσω από τους πρόποδες του Ακρωτηρίου και οι εκβολές του ποταμού περιμένουν τα πρωτοβρόχια για να ταράσσουν τα νερά (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=12042) του κόλπου...
Ευχαριστω πολυ Νικο.Πολυ ομορφη φωτογραφια
cpt babis
14-10-2009, 21:11
Καλημέρα σε όλους!!!
60561
Οι φωτο σας ειναι υπεροχες!!!!!
Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!
Να ειστε παντα καλα!!!
roussosf
14-10-2009, 22:13
η φωτο αυτη ειναι on topic
καλο ειναι να μεινει ως συνημενο αρχειο
δυστυχως τετοιες εικονες υπαρχουν σημερα πολλες
καποτε αυτη ηταν η ζωη μας
τα σχολια δικα σας
60615
giannisk88
14-10-2009, 22:22
http://www.nautilia.gr/images/content/PA140570_386314102009.jpg
Σορυ παιδιά που σας γυρίζω λίγο παραπάνω απλα δε μπορώ να αφήσω ασχολίαστη αυτή τη ζωγραφιά!!! Να είσαι καλά φίλε Νϊκο!!!!
Φοβερή φωτογραφία!!!
T.S.S. APOLLON
14-10-2009, 22:30
Σαρωνικος...11-10-2009.
60618
χαρισμενη στους φιλους douzoune και ndimitr93
douzoune
14-10-2009, 22:45
Σαρωνικος...11-10-2009.
χαρισμενη στους φιλους douzoune και ndimitr93
Σ' ευχαριστώ πολύ T.S.S Apollon. Ανταποδίδω με την παρακάτω φωτό...
60619
diagoras
14-10-2009, 22:59
Καληνυχτα με ενα γκαζαδικο εξω απ την Ανδρο.Στους φιλους leo,leonidas,nissos mykonos,ndimitr93,tss apollon,trakman,laz94,douzoume,dimitrisT,mastrokos tas,eng,vinman,cpt babis,cataman,eliasslan,hayabusa,ελμεψη,seaways_lo ver,voyager
60623
DimitrisT
14-10-2009, 22:59
Καλησπέρα φίλοι μου.
Να είστε όλοι καλά για τις μοναδικές φωτογραφίες που μας χαρίζετε.Φίλοι μου vinman,diagoras,douzoune,ndimitr93 σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις αφιερώσεις σας.
Η Λάτζα του Seabourn Odyssey καθώς επιστρέφει στο πλοίο που βρίσκεται στη ράδα.Αφιερωμένη στους φίλους Leo,Trakman,Nikos Maroulis,mastrokostas, ndimitr93,douzoune,Nikos V,diagoras, vinman, Eng, naxos,laz94, ελμεψη, seaways lover,cataman, cpt babis,nkr,sylver23,leonidas,Nissos Mykonos, eliasaslan,Naias II, hayabusa,north star,captain nionios,speedkiller,Νικόλας ,T.S.S.Apollon,Nick Pet,erwdios,roussosf & captain nionios.
60622
diagoras
14-10-2009, 23:01
Πανεμορφη ληψη Δημητρη!!!Σε ευχαριστω για την αφιερωση.Να σαι καλα
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Η ΠΟΡΤΑΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ . ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΕΝΟΣ BS . ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ
60629
Καλημέρα σας,
Βροχερό ξημέρωμα στην Αθήνα, η φωτογραφία δεν θα μπορύσε να είναι άλλη από αυτήν.
Για τους ποντοπόρους φίλους που έχουν ζήσει παρόμοιες εικόνες. Με την ευκαιρία αφιερωμένη και σε όλη την καλή παρέα του θέματος που κάθε μέρα μας ταξιδεύει με μαγευτικές εικόνες και θαλασσινά τοπία.
60630
Καλημέρα σε όλο το Ναυτιλία!!
Σε αντίθεση με τον φίλο Leo εγώ επιμένω καλοκαιρινά...:D
60631
Nissos Mykonos
15-10-2009, 06:50
Καλημέρα σε όλους!!!!
Ραφήνα 10/10/2009.....Αφιερωμένη σε όλους τους φίλους του θέματος!!
60642
DimitrisT
15-10-2009, 09:17
Kαλημέρα σε όλους.
Χίος 14/10
60661
Nick_Pet
15-10-2009, 09:19
Ο αφανής ναύτης, στη Χώρα της Άνδρου, χαιρετάει τη φουρτουνιασμένη θάλασσα. Αφιερωμένες σε όλα τα μέλη του Nautilia.gr.
60659
60660
60662
Nick_Pet
15-10-2009, 09:28
Θα μεταφερθούμε σε δύο από τις (πολύ) μικρές Κυκλάδες.
Κατ' αρχήν, το λιμάνι της Σχοινούσσας.
60663
60664
Nick_Pet
15-10-2009, 09:32
Και το λιμάνι της Ηρακλειάς. Οι φωτο δεν είναι και πολύ ευθυγραμμισμένες, γιατί το καϊκάκι κούναγε αρκετά :)
60665
60666
60667
60668
Καλημέρα σε όλο το Ναυτιλία!!
Σε αντίθεση με τον φίλο Leo εγώ επιμένω καλοκαιρινά...:D
Μανωλη συγχαρητηρια για τις φωτογραφιες σου βλεπω δεν αφησες καμια γωνια του νησιου μου αφωτογραφιτη.Μπραβο σου. Θα σου αφιερωσω και γω μια φωτογραφια απο ενα μερος που ειμαι σιγουρος οτι το ειδες απο το πλοιο και θα σου αρεσε πολυ.Η παραλια του Αι Γιωργη.
60687
Μανωλη συγχαρητηρια για τις φωτογραφιες σου βλεπω δεν αφησες καμια γωνια του νησιου μου αφωτογραφιτη.Μπραβο σου. Θα σου αφιερωσω και γω μια φωτογραφια απο ενα μερος που ειμαι σιγουρος οτι το ειδες απο το πλοιο και θα σου αρεσε πολυ.Η παραλια του Αι Γιωργη.
60687
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Η αλήθεια είναι ότι τράβηξα πάνω απο 100 φωτογραφίες που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του νησιού σου....και ο λόγος είναι ότι ξετρελάθηκα με τις ομορφιές του...!!!!
Είναι η Νο 1 επιλογή μου για ολιγοήμερες διακοπές μόλις δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία...!!!
douzoune
15-10-2009, 14:01
Καλό μεσημέρι σε όλους!!!!
Για τους Leo,Speedkiller,mastrokostas,Sylver23, Nissos Mykonos,ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V,Νικόλας, T.S.S Apollon,cataman........
60696
DimitrisT
15-10-2009, 14:06
Φωτογραφία από το λιμάνι της Χίου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=12076) με to Azamara Journey το ρ/κ Μιχάλης Σ και διάφορα άλλα πλεούμενα.
cpt babis
15-10-2009, 14:55
Καλό μεσημέρι σε όλους!!!!
Για τους Leo,Speedkiller,mastrokostas,Sylver23, Nissos Mykonos,ndimitr93, eliasaslan, Trakman,Naxos, cpt babis, diagoras, DimitrisT, hayabusa,seaways lover, vinman, nkr, laz94, έλμεψη, ΝΑΧΟS, Naias II, Nikos_V,Νικόλας, T.S.S Apollon,cataman........
60696
Υπεροχη !!!!
Να εισαι καλα!!!!
Σε ευχαριστω πολυ!!!!
παιδιά σας ευχαριτώ όλους σας για τις αφιερώσεις και σας ανταποδίδω
ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ :D
60704
hayabusa
15-10-2009, 15:22
60687
καταπληκτική ! μπράβο !!!
Thanasis89
15-10-2009, 15:55
Γεράνι Ρεθύμνου... Δίπλα στο κύμα... Στον Nionio, στον Mastrokosta, Leo, Roci, Sylver (νομίζω το θυμάσαι), Γιάννη (Nissos Mykonos), Νίκο (ndimitr93) και στον Μανώλη (vinman)...
60708
mastrokostas
15-10-2009, 16:09
Γεια σου φιλε Θαναση ,με τις ομορφιες απο το Ρεθυμνο !
mastrokostas
15-10-2009, 16:12
Ανταποδίδω με μια καλοκαιρινή από Παξούς !Σε όλους τους φίλους που στο θέμα αυτό ζωγραφίζουν !!!
60709
ndimitr93
15-10-2009, 17:37
Ο ήλιος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=12043) είχει μόλις δύσει εχθές....
http://www.nautilia.gr/images/content/PA140555_386314102009.jpg
leonidas
15-10-2009, 18:27
Καλησπερα σας...
Το συννεφιασμενο Λαυριο πριν 8 ωρες... :D
60711
ndimitr93
15-10-2009, 19:14
Καλησπερα σας...
Το συννεφιασμενο Λαυριο πριν 8 ωρες... :D
60711
Εκδρομούλα Λεωνίδα????:D:D:cool: