PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρέβελης [Prevelis, Preveli, Ferry Orange 2]

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

alcaeos
05-07-2008, 19:57
Καλά φιλά φοβερές φωτογραφίες ευχάριστο πολύ

ΓιαννηςΤ
05-07-2008, 20:31
και 2 φωτογραφιες απο το λιμανι του ρεθυμνου

http://img61.imageshack.us/img61/9383/dsc01310sf9.jpg

http://img66.imageshack.us/img66/5923/dsc01312ku9.jpg

APTERAKIAS
05-07-2008, 22:04
Μπορούσε η ΑΝΕΚ άνετα να δρομολογήσει το ΛΙΣΣΟΣ στις κυκλάδες και το ΠΡΕΒΕΛΗ να συνεχίσει κανονικα τα δρομόλογιά του για Ρέθυμνο.

navigation
05-07-2008, 22:09
Μπορούσε η ΑΝΕΚ άνετα να δρομολογήσει το ΛΙΣΣΟΣ στις κυκλάδες και το ΠΡΕΒΕΛΗ να συνεχίσει κανονικα τα δρομόλογιά του για Ρέθυμνο.
Δεν νομίζω οτι θα μπορούσε να δέσει παρο-ναξια το Λισσος

JASON12345
05-07-2008, 22:14
Παιδια,ο Εφοπλιστής Ιουλίου είχε ένα μεγάλο αφιέρωμα για το ΠΡΕΒΕΛΗΣ.
Παρατήρησα βέβαια ότι παραέλεγαν καλά λόγια που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν και γλύψιμο προς την Εταιρεία:rolleyes:
Εμπάσει περίπτωση είχε ενδιαφέρον και κάποιες ωραίες εικόνες!

marsant
11-07-2008, 09:08
Το Πρεβελης σημερα αργησε να ερθει Σαντορινη 1ωρα,δηλαδη το δρομολογιο Παρο-Ναξο-Θηρα το καλυψε σε 11 ωρες και 40 λεπτα!!!Χωρις να πιασει την Ιο.Συνεπως αυτο σημαινει και καθυστερημενη αναχωρηση και απο εδω(Σαντορινη) μιας και ειχε αναχωρηση 09.15 και ακομα δεν εχει φυγει.Παντως πρεπει κατι να εχει γινει δεν εξηγειται αλλιως,γιατι παντα το δρομολογιο το εβγαζε σε 10 ωρες και 40 λεπτα.

Leo
11-07-2008, 09:18
Υποθέτω ο νέος καπετάνιος είναι πιο προσεκτικός και καθυστερεί λίγο στις μανούβρες? Είδα κανα δυό φορές την μανούβρα άφιξης στον Πειραιά και απ αυτό και μόνο το υποθέτω.

adel
11-07-2008, 09:29
Το πλοίο άργησε να έρθει Σαντορίνη,γιατί δεν μπορούσε να δέσει εύκολα στο λιμάνι της Νάξου, λόγω του αέρα υποθέτω, με αποτέλεσμα να φύγουν γύρω στις 07:20 από Νάξο

yoR
11-07-2008, 10:44
Πράγματι το γνωστό περιοδικό το παραέκανε με το ΠΡΕΒΕΛΗΣ. Καλό πλοίο είναι αλλά όχι και για τόσο θαυμασμό. Μένω Κρήτη, έχω μπεί σε όλα σχεδόν τα κρητικά και τέτοια εγκώμια με κάνουν να αναρωτιέμαι αν οι υπόλοιποι Έλληνες για να ενθουσιάζονται τόσο ταξιδεύουν ακόμα με ψαρότρατες...

Μάλλον το περιοδικό υπακούει πλέον πιστά τους κανόνες του marketing...

nautikos
11-07-2008, 10:56

Οχι απλα μαλλον, σιγουρα και οχι τωρα, αλλα εδω και κατι χρονια. Στο λεει καποιος που εχει απο το τευχος 1 ως το τελευταιο;) Δυστυχως το περιοδικο εχει χασει σχεδον τελειως το ''κατι'' που ειχε παλια και το διαβαζαμε σαν παλαβοι! Αν μας διαβαζουν ας το λαβουν σοβαρα υποψη (εχω ακουσει τα ιδια (και χειροτερα) σχολια απο παρα παρα πολλους);).

dk
11-07-2008, 11:20
Το Πρεβελης στο λιμανι του Πειραια χθες το βραδυ.

9353

MARGARITIS24
11-07-2008, 15:00
συμφωνω με τον φιλο ναυτικο οσο αφορα το περιοδικο αλλα το πρεβελης αυτο το καλοκαιρι εφερε την αλλαγη στις κυκλαδες.μας ξαναεφερε την πιο παλια καλη εποχη.

marsant
11-07-2008, 15:22
Η αληθεια ειναι οτι και εγω που το διαβαζω το περιοδικο απο το 1998 εχει αλλαξει τα τελευταια χρονια παρα πολυ.Για το Πρεβελη ιδιαιτερα δεν θα τα γραφε αυτα ουτε η ιδια η εταιρια!Ο εφοπλιστης το διαφημιζει καλυτερα.Το Πρεβελη ειναι οντως παρα πολυ καλο καραβι και μου αρεσει αρκετα(εχω ταξιδεψει παρα πολλες φορες).Αλλα φρασεις του στυλ ''απολαυστικη κρουαζιερα'', ''επισκεψη στο παλατι των χανιων'', κ.α ειναι καπως υπερβολικα..

JASON12345
11-07-2008, 16:13
Πράγματι το γνωστό περιοδικό το παραέκανε με το ΠΡΕΒΕΛΗΣ. Καλό πλοίο είναι αλλά όχι και για τόσο θαυμασμό. Μένω Κρήτη, έχω μπεί σε όλα σχεδόν τα κρητικά και τέτοια εγκώμια με κάνουν να αναρωτιέμαι αν οι υπόλοιποι Έλληνες για να ενθουσιάζονται τόσο ταξιδεύουν ακόμα με ψαρότρατες...

Ναι!Ακριβώς αυτό παρατήρησα και γω.Εκνευρίστηκα όμως ιδιαίτερα όταν προς το τέλος του περιοδικού αναφέρει

<<Η ΑΝΕΚ είχε επιφυλάξεις για να γίνει το αφιέρωμα στο ΠΡΕΒΕΛΗΣ στο τεύχος που κρατάτε ήδη στα χέρια σας.Εμείς όμως επιμήναμε>>μπλα μπλα μπλπλα

Δηλαδή η ΑΝΕΚ δεν ήθελε να βγει το ρεπορτάζ και το περιοδικό έκανε το ρεπορτάζ αλλά με εκνευριστικές ατάκες <<γλυψίματος>> ως προς την ΑΝΕΚ για να αφήσει η παντοδύναμη ανεκ το αφιέρωμα.
Πάντως γενικά κάτι τέτοια στοιχεία ως τους εφοπλιστές τα έχει το περιοδικό γι αυτό λέω να μην το ξαναπάρω!

Εάν είαι αυτό που κατάλαβα τότε είναι απράδεκτο!

Δη

JASON12345
11-07-2008, 16:18
Ωχ,ναυτικέ λυπάμαι δεν είδα το μύνημα σου.Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και με κάλυψες απόλυτα.Εδώ ρε συ παρουσίαζε σαν εθνικό μας ευργέτην costamare που καλύτερα να μην πούμε τι φήμες έχουν ακουστεί γι αυτήν την εταιρεία...
Και συνεχεια το ίδιο τροπάρι <<οι εφοπλιστές μας και οι εφοπλιστές μας>>αυτ΄πο είναι το μύνημα του περιοδικού.Λες και αυτό που θα κάνει την ελλάδα ισυρή είναι να δώσουμε ΚΙ ΑΛΛΟ δύναμη στους εφοπλιστές.Θα ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!!!:mad:
Τέλος πάντω τσαντίστηκα απογευματιάτικα...

marsant
11-07-2008, 16:18
Ναι!Ακριβώς αυτό παρατήρησα και γω.Εκνευρίστηκα όμως ιδιαίτερα όταν προς το τέλος του περιοδικού αναφέρει

<<Η ΑΝΕΚ είχε επιφυλάξεις για να γίνει το αφιέρωμα στο ΠΡΕΒΕΛΗΣ στο τεύχος που κρατάτε ήδη στα χέρια σας.Εμείς όμως επιμήναμε>>μπλα μπλα μπλπλα

Δηλαδή η ΑΝΕΚ δεν ήθελε να βγει το ρεπορτάζ και το περιοδικό έκανε το ρεπορτάζ αλλά με εκνευριστικές ατάκες <<γλυψίματος>> ως προς την ΑΝΕΚ για να αφήσει η παντοδύναμη ανεκ το αφιέρωμα.
Πάντως γενικά κάτι τέτοια στοιχεία ως τους εφοπλιστές τα έχει το περιοδικό γι αυτό λέω να μην το ξαναπάρω!

Εάν είαι αυτό που κατάλαβα τότε είναι απράδεκτο!

Δη

Ναι φιλε JASON12345 το παρατηρησα και εγω αυτο που λες στις πισω σελιδες που απαντουσαν σε μια επιστολη και απορησα και εγω με το που το ειδα.

GeoSea
11-07-2008, 16:24
Να ρωτήσω κάτι σχετικό με τις θέσεις που υπάρχουν για το Πρέβελης;

Ενδιαφέρομαι να βγάλω για Πειραιά - Πάρο σε αριθμημένες αεροπορικές θέσεις. Έχω ρωτήσει σε πρακτορείο και μου είπαν πως δεν υπάρχουν, υπάρχει μόνο κατάστρωμα. Στο internet όμως βλέπω πως υπάρχουν και αεροπορικές με 4€ επιπλέον.΄

Έχει ταξιδέψει κανείς με αεροπορικές;

marsant
11-07-2008, 16:26
Υπαρχουν και αεροπορικες στο Πρεβελη.Μηπως καταλαβες λαθος και σου ειπε το πρακτορειο οτι δεν υπαρχουν για το λογο οτι ειναι κλεισμενες?Σε διαφορετικη περιπτωση δεν ξερουν τι τους γινεται φιλε GeoSea.

AegeanIslands
11-07-2008, 20:51
Υποθέτω ο νέος καπετάνιος είναι πιο προσεκτικός και καθυστερεί λίγο στις μανούβρες? Είδα κανα δυό φορές την μανούβρα άφιξης στον Πειραιά και απ αυτό και μόνο το υποθέτω.
Agapite LEO sygxorise mou afti tin paratirisi omos to sxolio "o neos Ploiarxos einai pio prosextikos" den einai efstoxo.
Einai katanoito oti prosexei poli o Captain tou PREVELIS ki etsi prepei,alla afto den simainei oti einai pio prosextikos apo ton proigoumeno an katalavainw swsta.
Filika ;)

navigation
11-07-2008, 21:19
Εγώ θα έλεγα οτι είναι συγκρατημένος στις κινήσεις του....μην ξεχνάμε οτι ήρθε από ένα βαπόρι-εργαλείο. Play mobile στην κυριολεξία. Και ξαφνικά σε ένα πλοίο δυσκολοκίνητο, ε! δεν μπορείς να κάνεις τον ¨μάγκα¨(sorry) από τόσο νωρίς! Και δεν εννοώ φυσικά οτι ο καπτα-Διαμαντής έκανε τον ¨μάγκα¨...αντιθέτως του βγάζω το καπέλο. Ο καπτα-Γιάννης είναι καπετάνιος 1 χρόνο και κάτι....όποτε νομίζω οτι μια χαρά τα έχει πάει μέχρι στιγμής! Σήμερα στην Ναξο έμαθα οτι είχε 8αρι...δεν ήταν λογική κάποια καθυστέρηση λοιπόν!!!

Leo
12-07-2008, 00:35
Συνφωνώ μαζί σας παίδες, ναι η έκφραση που χρησιμοποίησα δεν ειναι ακριβής. Συμμερίζομαι το σχόλιο του AegeanIslands ήταν ατυχής η έκφραση που χρησιμοποίησα. Όπως και το σχόλιο του navigation, παρόλο που αυτό που σχολίασα δεν αφορούσε την σημερινή μέρα αλλά την απογευματινή άφιξη της Πέμπτης. Έχετε δίκιο.

Speedkiller
13-07-2008, 21:22
Σημερινή του άφιξη στον Πειραιά!Σόρρυ για την κιτρινιλα αλλά ο ήλιος δεν βοηθούσε...

9503

9504

9505

Espresso Venezia
13-07-2008, 21:25
E μπρε Κώστα, ε μπρε Κώστα !!!

Μα η κιτρινίλα είναι όλη η ομορφιά παλικάρι μου. Αυτή η κιτρινίλα του ηλιοβασιλέματος.

Ωραίες φωτογραφίες, KEEP WALKING..... :D

konigi
13-07-2008, 21:29
Τα πετρελαια του τα βγάζει σε αυτή την γραμμή το βαποράκι ή μπα....?

Nautikos II
13-07-2008, 21:31
Και μια απο εμενα, για τους δυο παραπανω φιλους Speed Killer Espresso Venezia ;)

9506

Speedkiller
13-07-2008, 21:33
Χα χα..:DTsentzo στο ΥΕΝ ήσουν???Ωραίος!!!Thanks!!!!

Espresso Venezia
13-07-2008, 21:39
Και μια απο εμενα, για τους δυο παραπανω φιλους Speed Killer Espresso Venezia ;)

Ευχαριστούμε Σάκη !!! :D

Τα πετρελαια του τα βγάζει σε αυτή την γραμμή το βαποράκι ή μπα....?

Φίλε μου konigi, συγγνώμη αλλά τι εννοείς ???

Αν βγάζει τα έξοδα του ??? :confused: Όχι μόνο τα βγάζει αλλά έχει και κέρδος.
Τους έχεις εσύ για τόσο ...ψυχικάρηδες τους εφοπλιστάδες που θα αφήνανε ένα καράβι χωρίς κέρδη σε μία μη επιχορηγούμενη γραμμή ???
Την πρωτή μέρα κιόλας θα το είχαν σταματήσει.....

scoufgian
14-07-2008, 06:14
Σημερινή του άφιξη στον Πειραιά!Σόρρυ για την κιτρινιλα αλλά ο ήλιος δεν βοηθούσε...

καλα ,γιαπωνεζικο βαπορι και να μην ειναι κιτρινο?βρε θα μας τρελανετε?:mrgreen::mrgreen:ωραιες φωτο..........

JASON12345
14-07-2008, 17:28
Φίλε ήμουν και γω σε εκείνη την θέση,κοντά στο κόκκινο εκείνη την ημέρα και ίδα και γω να περνάει το πρέβελης.Αν ειδε κανείς ένα παιδί παρέα με έναν παππού τότε ήμουν εγώ!

marioskef
14-07-2008, 21:14
...Αν ειδε κανείς ένα παιδί παρέα με έναν παππού τότε ήμουν εγώ!

To παιδί ή ο παππούς?;)

navigation
15-07-2008, 21:20
11-07-2008 αφιξη στον Πειραια. Ένα...φιλακι (εικονικό) πρώτα στην Ροδάνθη και μετα φουλ τις μηχανες για μέσα...
Αφιερωμενες στον thalassolyko;)
9634

9635

9636

9637

Maroulis Nikos
15-07-2008, 23:21
Την Κυριακή θα έχετε αφιέρωμα απο Νάξο ;)

navigation
16-07-2008, 19:51
Την Κυριακή θα έχετε αφιέρωμα απο Νάξο ;)

Αυτό τώρα ήταν υπόσχεση, απειλή ή προειδοποιηση?;)

kastro
16-07-2008, 23:03
Μπορεί αυτό το καράβι να βγάλει ένα ολόκληρο καλοκαίρι στην γραμμή Πειραιάς Χανιά;Η ΑΝΕΚ πέρυσι το καλοκαίρι δεν πρέπει να τα πήγε πολύ καλά.

navigation
16-07-2008, 23:14
Μπορεί αυτό το καράβι να βγάλει ένα ολόκληρο καλοκαίρι στην γραμμή Πειραιάς Χανιά;Η ΑΝΕΚ πέρυσι το καλοκαίρι δεν πρέπει να τα πήγε πολύ καλά.
Μόνο με αλλο πλοιο δίπλα! Είναι πολύ μικρό για να καλύψει τις ανάγκες των Χανιών οχι μόνο το καλοκαιρι αλλα και τον χειμώνα!

kastro
16-07-2008, 23:18
Για τις σκάντζες των Λατό Λισσός των Δεκέμβριο καλό είναι.

cmitsos
17-07-2008, 16:43
navigation? φοβερές οι φώτος! περιμένουμε και του Νίκου!

Georgecz3
18-07-2008, 23:32
Μια φώτο αφιερωμένη στο Leo (καθώς είναι απο την πατρίδα του) αλλα και στους υπόλοιπους fan του Πρεβέλης.
Ο Πρέβελης λοιπόν στο λιμάνι της Σύρου

dimitris
18-07-2008, 23:36
Και διπλα του το Νισσος Μυκονος!!!

Espresso Venezia
18-07-2008, 23:41
...Ο Πρέβελης λοιπόν στο λιμάνι της Σύρου

Βρε παιδιά, βρε παιδιά, προσέξτε λίγο τον ορίζοντα της φωτογραφίας...

Θα αρχίσει το καραβάκι να τσουλάει μόνο του στην κατηφόρα... :D
Δεν λες πάλι καλά που είναι δεμένο πρύμα... :D

Georgecz3
18-07-2008, 23:48
Φίλε εσπρέσσο εχείς δίκαιο. Την "εγύρα " την φωτογραφιούλα:oops::oops:
Γενικά είμαι ολιγων τι αγαρμπος στο θέμα φωτογραφικές μηχανές:(
To διώρθοσα πάντως

Leo
18-07-2008, 23:52
Μια φώτο αφιερωμένη στο Leo (καθώς είναι απο την πατρίδα του) αλλα και στους υπόλοιπους fan του Πρεβέλης.
Ο Πρέβελης λοιπόν στο λιμάνι της Σύρου

Σ ευχαριστώ φίλε μου Georgecz για την αφιέρωση και έχει σημασία γιατί τώρα που την είδα βρίσκομαι και εγώ στην Σύρο. Οσο για την κατηφόρα που λέει ο Εσπρέσσο, μόλις γυρίσω θα την ισιώσω να είμαστε όλοι χαρούμενοι, εδώ δεν διαθέτω κατάλληλη σύνδεση για πολλά:D

Espresso Venezia
19-07-2008, 00:19
Φίλε εσπρέσσο εχείς δίκαιο. Την "εγύρα " την φωτογραφιούλα
To διώρθοσα πάντως

Εεεετσι μπράβο !!!
Παιδιά μην με παρεξηγείτε αν κάνω συστάσεις καμμιά φορά επί τεχνικών θεμάτων στις φωτογραφίες. Δεν θέλω να παραστήσω τον έξυπνο. Το κάνω απλά για να βελτιωνόμαστε όλοι μας και να βλέπουμε πιό σωστές και κατά συνέπεια πιό όμορφες φωτογραφίες.

...τώρα που την είδα βρίσκομαι και εγώ στην Σύρο....

Που βρίσκεσαι ??? Στην Σύρο ??? Εφθασες στο νησί σήμερα κι αντί να κάτσεις να ρομαντζάρεις στο ολόγιομο φεγγάρι, την ...έστησες μπροστά στον υπολογιστή ??? :confused:

Αφεντικό συγγνώμη αλλά... δεν πας καλά !!! :D:D:D

Leo
19-07-2008, 16:59
Χμμμμμ, σωτές οι παρατηρήσεις σου φίλε Γιώργο.... Αλλά έχοντας μαζί το υπολογιστή για διάφορους λόγους να μην έλεγα και δυό λόγια στην παρέα?;)... Αν μη τι άλλο τί είδα στο ταξίδι? :D ¶σε πού είδα και φωτογράφισα και τον Πρέβελη :rolleyes:

marsant
20-07-2008, 16:37
Η Πρεβελης αργησε να φυγει σημερα απο την Σαντορινη 2 ωρες με συνεπεια αλυσιδωτες καθυστερησεις και να μην προλαβαινει για να φυγει στην ωρα του σημερα το βραδυ απο τον Πειραια.Παντως αν φυγει πριν τις 23.30 το βραδυ θα ειναι θαυμα μιας και η αφιξη του αναμενεται στις 22.45 στην καλυτερη στο λιμανι του Πειραια.

Maroulis Nikos
20-07-2008, 16:46
Στο λιμάνι της Νάξου σήμερα αφιερωμένες στον thalasolyko.

9886

9887

pontios thessaloniki
20-07-2008, 16:49
Καταπληκτικες φωτο,μπραβο Νικο.

navigation
20-07-2008, 18:28
Στο λιμάνι της Νάξου σήμερα αφιερωμένες στον thalasolyko.

Τι μόνο για δύο φωτογραφίες ήταν το όλο θέμα.....
Α! Nikos την επόμενη φορά πιο πολλές παρακαλώ και πιο κοντινες:D....ευχαριστω!!!!

Maroulis Nikos
21-07-2008, 00:31
Τι μόνο για δύο φωτογραφίες ήταν το όλο θέμα.....
Α! Nikos την επόμενη φορά πιο πολλές παρακαλώ και πιο κοντινες:D....ευχαριστω!!!!

όχι βέβαια μόνο δύο αύριο όι υπόλοιπες ;)

kastro
21-07-2008, 16:11
Σήμερα γύρω στις δέκα προβλέπετε να κάνει άφιξη στον Πειραιά απ'όταν μπήκε το Λισσός στην Μυτιλήνη το καράβι ποτέ πιστό στα δρόμολογιά του.

apollo_express
21-07-2008, 17:23
Χθες πρέπει να είχε κάποιο πρόβλημα γιατί ήρθε στη Νάξο γύρω στις 15.30.

marsant
21-07-2008, 18:13
Σήμερα γύρω στις δέκα προβλέπετε να κάνει άφιξη στον Πειραιά απ'όταν μπήκε το Λισσός στην Μυτιλήνη το καράβι ποτέ πιστό στα δρόμολογιά του.

Tι σχεση εχει φιλε kastro το Λισσος με τις καθυστερησεις του Πρεβελη?:confused:
Απλα ετυχαν κατι αναποδιες στο πλοιο,καθυστερησεις σε λιμανια(ιδιαιτερα στη Ναξο) λογο οτι πεφτει εκεινη την ωρα με αλλα καραβια και ετσι περιμενει τις πιο πολλες φορες απο εξω.Εξαλου η ταχυτητα του ειναι πολυ καλη παντα απο 17,8 μεχρι 19,7!

Espresso Venezia
21-07-2008, 18:20
Φαντάζομαι ότι ο φίλος μας Kastro εννοεί την μετάβαση του καπτάν Διαμαντή από τον Πρέβελη στο Λισσός.

Τουλάχιστον αυτό υποθέτω......

kastro
21-07-2008, 23:26
Φαντάζομαι ότι ο φίλος μας Kastro εννοεί την μετάβαση του καπτάν Διαμαντή από τον Πρέβελη στο Λισσός.

Τουλάχιστον αυτό υποθέτω......

Ακριβώς αυτό.

navigation
24-07-2008, 18:11
Ακριβώς αυτό.
Είσαι πολύ λάθος φίλε μου (κατα την γνώμη μου ,πάντα)και σταματήστε πια αυτές τις ανόητες συγκρίσεις (και δεν μιλάω μόνο για το Πρέβελης), Έλεος!

Espresso Venezia
24-07-2008, 21:38
Φίλε μου navigation αφού πρώτα διευκρινίσω ότι δεν πήρα θέση (αν και νομίζω είναι ευδιάκριτο) απλά προσπάθησα να ερμηνεύσω τον φίλο kastro, θα ήθελα λίγο την βοήθεια σου σε κάποιες απορίες μου.

Τι είναι αλήθεια (αν υπάρχει) αυτό που μπορεί να ξεχωρίσει έναν καπετάνιο από έναν άλλον ??? Οι γνώσεις, το ένστικτο, το ταλέντο, η πείρα, τίποτα από αυτά ή ένας συνδυασμός όλων αυτών ???

Προσωπικά πιστεύω ότι την διαφορά την κάνει εν μέρει το ταλέντο αλλά πολύ περισσότερο (καταλυτικά θα έλεγα) η πείρα.

Θα ήθελα να θέσω ένα ακόμα ερώτημα για όποιον μπορεί να μας δώσει μία απάντηση. Από την στιγμή που όπως λες ''σταματήστε πια αυτές τις ανόητες συγκρίσεις'' έχεις να μας δώσεις μία εξήγηση για ποιό λόγο άραγε η ΑΝΕΚ πήρε τον καπτάν Διαμαντή από τον Πρέβελη στον οποίο βρισκόταν μόλις ένα μήνα και όλοι είχαμε δεχθεί ότι τον είχε ''τοποθετήσει'' εκεί η ΑΝΕΚ γιατί το πλοίο ξεκίναγε ένα καινούργιο, άγνωστο και δύσκολο δρομολόγιο (Κυκλάδες), και τον μετέθεσε στο Λισσός σε ένα δρομολόγιο πάλι καινούργιο για την ΑΝΕΚ, και με προορισμό ένα λιμάνι (Χίος) στο οποίο από παντού ακούγονταν ενδοιασμοί για το αν καν μπορεί να μπει το πλοίο στο λιμάνι ???

Μήπως η ίδια η εταιρεία έδωσε τροφή για αυτές τις ''ανόητες συγκρίσεις'' ??? Θα ήταν λογικό να πάει στο Λισσός ο οποιοσδήποτε καπετάνιος ο οποίος θα είχε διατελέσει και στο παρελθόν στο πλοίο και γνώριζε τις όποιες αντιδράσεις του. Αλλά με το να πάει ο κάπταν Διαμαντής ο οποίος ούτε από όσα γνωρίζω είχε ξαναταξιδέψει με το πλοίο ούτε καν είχε τον χρόνο να ''εξοικιωθεί'' μαζί του (μόλις τέσσερις ημέρες μετά το ατύχημα του Θεόφιλου πήγε στη Χίο), μήπως -επαναλαμβάνω- η ίδια η εταιρεία δέχεται ότι υπάρχουν καλοί και πολύ καλύτεροι καπεταναίοι άρα και δεν υφίστανται οι συγκρίσεις ως ανόητες ???

Θα ήθελα να μην εκλειφθεί αυτό το μήνυμα ως απόπειρα ''εξυπναδισμού'' και ειδικά δε από τον καλό φίλο navigation. Απλά ρωτάω κάποια πράγματα που δεν γνωρίζω, και που θα μπορούσαν πιστεύω να αποτελέσουν ερωτήματα για τον καθένα από εμάς.

helatros68
24-07-2008, 22:11
Στην ακτοπλοια και ειδικα στο θεμα της μανουβρας θεωρω οτι μεγαλο ρολο παιζει το ταλεντο. Στα ποντοπορα τα κριτηρια ειναι πολλα και διαφορετικα.

karystos
25-07-2008, 08:19
Τα ερωτήματα που βάζεις φίλε Espresso Venezia δεν είναι σημερινά. Βασανίζουν την Ελληνική Ακτοπλοία για χρόνια.

1. Πέρα από την πείρα και το ταλέντο χρειάζεται και μια τρίτη ιδιότητα που λέγεται "άγνοια κινδύνου". Υπάρχουν κάποιοι που την έχουν (σήμερα κατ' εξοχήν δύο) και κάποιοι άλλοι που είναι αναγκασμένοι να προσποιούνται πως την έχουν. Τα αποτελέσματα είναι άλλοτε καλά κι άλλοτε κακά. Δεν κρίνω αν είναι καλή η κακή ιδιότητα διότι χωρίς αυτήν η Ελληνική Ακτοπλοία θα είχε καταρρεύσει προ πολλού. Το θέμα είναι αν θα πρέπει κάποτε να πάψει να είναι το κυρίαρχο κριτίριο.

2. Το θέμα ποιό βαπόρι θα πάει που και με ποιόν καπετάνιο δε θα έπρεπε να είναι εσωτερικό θέμα εταιρείας και καπετάνιου (Στη συγκεκριμένη περίπτωση ΑΝΕΚ - Παπαγεωργίου) αλλά θα έπρεπε να έχουν γνώμη και άλλοι δύο :
Α) Το ΥΕΝ. Προυπόθεση βέβαια γι αυτό θα ήταν οι υπηρεσίες του να λειτουργούν αδιάβλητα και όχι όπως είναι γνωστό ότι λειτουργούν. Δηλαδή αν οι Υπηρεσίες πούν π.χ. ότι "ξέρετε εμείς κρίνουμε ότι το ΛΙΣΣΟΣ είναι ακατάλληλο γαι τη Χίο", αυτό να στηρίζεται σε αντικειμενικά κριτίρια και μόνο και να μην υπάρχουν υπόνοιες εύνοιας του ενός ή του άλλου. Το κατά πόσο λειτουργούν έτσι το ξέρετε, διότι σήμερα έχουμε στο Πέραμα νεκρούς (για πολλοστή φορά) από "ανεξηγητη έκρηξη" και το ΛΙΣΣΟΣ που συζητάμε είναι νερό από την κάνουλα.
Β) Η ΠΕΠΕΝ. Που θα πρέπει κάποτε να κάνει και τίποτα παραπάνω για τα μέλη της από το να κόβει κάθε χρόνο την πίτα και να λέει όλο "yes". Να διεκδικήσει να έχει λόγο που να μετράει και να βγεί και να πει στα ίσια "εμείς ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ σε μέλος μας να πάει να μπει με το τάδε βαπόρι στο τάδε λιμάνι επειδή προστατεύουμε και το μέλος μας και το επιβατικό κοινό από κακοτοπιές". Τέρμα. Για να μην είναι πάντα ο πλοίαρχος ο βλάκας, που του πετάνε όλοι το μπαλάκι κι όσο τα πραγματα πάνε καλά "Μπράβο" και "¶ξιος" κι όταν το καθίσει το βαπόρι "Ασυνείδητος" και "Παρ' τον μέσα".

Προφανές είναι ότι το ΘΕΟΦΙΛΟΣ - αν έπρεπε ντε και καλά να μπεί η ΑΝΕΚ στη γραμμή - έπρεπε να αντικατασταθεί από το ΠΡΕΒΕΛΗΣ, που έτσι κι αλλιώς μύγες βαράει στην Παροναξία μαζί με το ΡΟΔΑΝΘΗ. Με τον ίδιο καπετάνιο και τέλος. Όμως εδώ το ατύχημα του ΘΕΟΦΙΛΟΣ κάποιοι το είδαν σαν ευκαιρία θεόσταλτη για αρπαχτή, τα κανόνισαν στο άψε σβήσε με τους αρμόδιους, έγινε μια ΣΑΣ για το θεαθήναι, κανονισμένη εκ των προτέρων, μια υπεύθυνη δήλωση, κι εκεί που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε το ΛΙΣΣΟΣ, όρίστε "πεδίον δόξης λαμπρόν". Σκάβει κομματάκι στη Χίο, έχει κάτσει κανα δυο φορές αλλά δεν το λέμε σε κανέναν αφού, ψιλοπράγματα, ξεκολλάει μοναχό του, άμα αγριέψει ο καιρός θα τη χάσουμε και δυο τρείς τέσσερις φορές, όλα καλά. Και το ΥΕΝ και η ΠΕΠΕΝ το μόνο που ξέρουνε να πούνε είναι "βλογημένο να ΄ναι". Κανείς δεν ξέρει ότι το ΛΙΣΣΟΣ τραβάει πολλά νερά και τα βυθίσματα δε φτάνουν κι ότι από ελικτικές ιδιότητες είναι λίγο χειρότερο από βοιδάμαξα (ένα τιμόνι, μπαταριστές, που δεν έχουνε και φρένο κι αργούνε ακόμη περισσότερο να μπατάρουν, που σημαίνει ότι με τον περιστεριώνα πίσω σε παίρνει ο αέρας άσε που έχεις και περιορισμένες κινήσεις). Προφανώς λοιπόν χρειάζεται άνθρωπος ειδικών αποστολών και όπως βλέπετε αυτός ο άνθρωπος υπάρχει και τα καταφέρνει μια χαρά - πλην όμως αυτό είναι μια ωραιοποίηση κι όχι η πραγματικότητα. Διότι και ο Τάκης ο Σαμιωτάκης είχε βάλει με το ανάποδα το ΚΑΜΕΙΡΟΣ στο μέσα λιμάνι της Τήνου. Αυτό τι σημαίνει; Ότι το ΚΑΜΕΙΡΟΣ ήταν κατάλληλο για την Τήνο;

karystos
25-07-2008, 08:24
Να συμπληρώσω ότι άνθρωπος ειδικών αποστολών δε χρειάζεται μόνο στη γέφυρα αλλά και κάτω στη μηχανή (ίσως κι ακόμη περισσότερο). Μόνο που αυτός δε φαίνεται και τον ξεχνάμε.

nautikos
25-07-2008, 08:59
Να συμπληρώσω ότι άνθρωπος ειδικών αποστολών δε χρειάζεται μόνο στη γέφυρα αλλά και κάτω στη μηχανή (ίσως κι ακόμη περισσότερο). Μόνο που αυτός δε φαίνεται και τον ξεχνάμε.

Πολυ σωστα η επισημανση σου φιλε. Τον μηχανικο τον ξεχνανε τελειως, δεν αναγνωριζουν σχεδον ποτε την αξια του. Ξεχνανε ολοι βεβαια οτι το πλοιο ειναι μια μηχανη και για να δουλεψει καλα χρειαζεται πανω απο ολα καλους μηχανικους. Ο καπετανιος μπορει ευκολα να ξεσχιζει το προσαναποδα, το Pitch, το bow thruster κτλ και να βγαινει ηρωας, αν ομως ο μηχανικος δεν ετρωγε την νιλα να τρεχει για να εχει τα συστηματα αυτα στην εντελεια για να δουλευουν στο 110%, τοτε ο καπετανιος δεν ξερω ποσο μαγκας θα ηταν, οσο και αντιληψη να εχει στα ρεμεντζα και στους χειρισμους...;) Καπεταναιους θρυλους εχουμε πολλους, εχετε ακουσει ποτε για κανενα μηχανικο θρυλο?? Οχι βεβαια, ποιος τους χεζ... τους μηχανικους...;)

mastrokostas
25-07-2008, 09:19

Πολυ σωστα η επισημανση σου φιλε. Τον μηχανικο τον ξεχνανε τελειως, δεν αναγνωριζουν σχεδον ποτε την αξια του. Ξεχνανε ολοι βεβαια οτι το πλοιο ειναι μια μηχανη και για να δουλεψει καλα χρειαζεται πανω απο ολα καλους μηχανικους. Ο καπετανιος μπορει ευκολα να ξεσχιζει το προσαναποδα, το Pitch, το bow thruster κτλ και να βγαινει ηρωας, αν ομως ο μηχανικος δεν ετρωγε την νιλα να τρεχει για να εχει τα συστηματα αυτα στην εντελεια για να δουλευουν στο 110&#37;, τοτε ο καπετανιος δεν ξερω ποσο μαγκας θα ηταν, οσο και αντιληψη να εχει στα ρεμεντζα και στους χειρισμους...;) Καπεταναιους θρυλους εχουμε πολλους, εχετε ακουσει ποτε για κανενα μηχανικο θρυλο?? Οχι βεβαια, ποιος τους χεζ... τους μηχανικους...;)
Πόσο δίκιο έχετε !
Τον μηχανικό θρύλο τον ξέρουν λίγοι και μόνο όσοι γνωρίζουν δυο πράγματα από μηχανοστάσια .Εκεί κάτω ,δεν είναι μόνο ένα μπροσο-ανάποδα και το προπελακι στο 100% .Και μετά στον καταπέλτη με γυαλί ηλίου ,γουκι τοκι στο χέρι ,το κινητό να κρέμεται στην ζώνη σαν τον JonWay, και πέντε κιλά ζελέ στο μαλλί !;)

Maroulis Nikos
26-07-2008, 11:18
Στα χειριστήρια ο Thallasolykos....
Προηγούμενη Κυριακή στην Νάξο .........

10345

10346

10347

10348

10349

Maroulis Nikos
26-07-2008, 14:18
και μία ακόμη φωτογραφία για τον φίλο μας dimitri και naxos.

10354

dimitris
26-07-2008, 14:43
Νικος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! για αλλη μια φορα ακομα !!! οι φωτογραφιες σου ειναι φοβερες!!!

thalassolykos
26-07-2008, 18:46
niko se eyxaristoyme gia tis fwtos sou

perimenoume kai alles fwtos........... erxontai kai alles kales manouvres!!!

mastrovasilis
26-07-2008, 18:50
ωραίες οι φωτό Νίκο αλλά και ο thalassolykos καλό τιμόνι.. ε??;)

navigation
26-07-2008, 18:59
Αντε μπράβο...και μας τις αργησες....αντε εντάξει σε δικαιολογούμε!!! Αξιζε που περιμέναμε....thanks!!!!!:D

marsant
28-07-2008, 08:23
Σημερινες φωτογραφιες της Πρεβελης τραβηγμενες πριν λιγο στο λιμανι του Αθηνιου(Σαντορινης).Αφιερωμενες στον Τhalassolyko..

http://imageshack.gr/files/u3ph0d1rxex89c9irty3.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=u3ph0d1rxex89c9irty3.jpg)

http://imageshack.gr/files/fhdyfmenhmbw8mwtrwzz.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=fhdyfmenhmbw8mwtrwzz.jpg)

http://imageshack.gr/files/p4hyb0zfxvv9aj7x8qsi.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=p4hyb0zfxvv9aj7x8qsi.jpg)

το μικρουλη που φαινεται ειναι το Αρσινοη.

apollo_express
28-07-2008, 09:56
Στη Νάξο του Αγίου Πνεύματος (17-6), λίγο ετεροχρονισμένες, αλλά τώρα τις θυμήθηκα!

10503

10505

10507

Orion_v
28-07-2008, 17:46
Πρεβελης 26/7 Πειραιας

10523

10525

Maroulis Nikos
29-07-2008, 01:45
Πρέβελης στον Πειραιά.
10604

mastrovasilis
29-07-2008, 08:43
Πολύ ωραία χρώματα. μπράβο νίκο....;)

mastrovasilis
29-07-2008, 08:55
Κατασκευάστηκε το 1980 για λογαριασμό της Shikoku Kaihatsu Ferry KK, Tokyo και ονομάστηκε Orange Ferry No.2. το 1994 περνάει στην Ρεθυμνιακή Ναυτιλιακή Τουριστική και μετενομάζεται PREVELI εκτελώντας το δρομολόγιο Πειραιάς Ρέθυμνο. το 2000 περνάει στην ΑΝΕΚ Sea Lines και μετενομάζεται σε PREVELIS όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

και μία φωτό σαν PREVELI
10616

πηγή. simplonpc.co.uk

Trakman
29-07-2008, 11:04
Από το περιοδικό εφοπλιστής:

http://www.efoplistis.gr/pdf/EF_0708_080.pdf

Orion_v
29-07-2008, 13:29
Πολύ ωραία χρώματα. μπράβο νίκο....;)

Ειναι η σωστη γωνια για εκεινη την ωρα !!! , πολυ καλη !!!

Thanasis89
29-07-2008, 15:19
Απίστευτη φωτογραφία Νίκο ! Μπράβο υπέροχα χρώματα !

giannisk88
29-07-2008, 17:52
Πριν απο λίγο στη Σύρο απο τη webcam.Οταν είδα τη webcam ξαφνιάστηκα ευχάριστα!!!

Leo
29-07-2008, 18:14
Κατάσκοπεεεε ;), κάθε Τρίτη περνά απο Σύρο το πλοίο και μετα διανυκτερεύει στον Πειραιά.. κάνει την αργία του...:D

mike_rodos
29-07-2008, 18:50
Πριν απο λίγο στη Σύρο απο τη webcam.Οταν είδα τη webcam ξαφνιάστηκα ευχάριστα!!!

Στην φώτο φαίνεται γεμάτο από επιβάτες!!! Καλοκαίρι και Κυκλάδες και να ήταν άδειο δεν τεριάζει....

marsant
29-07-2008, 21:12
Και εγω που το ειδα προχθες εδω στη Σαντορινη ειχε πολυ κοσμο.Η αληθεια ειναι οτι αν ηταν αδειο ρε παιδια τετοια εποχη το καραβι(στην γραμμη αυτη ολα δουλεουν πολυ) θα ηταν και κριμα ,γιατι ειναι πολυ προσεγμενο και περιποιημενο το βαπορι.2 φορες που ταξιδεψα φετος με την Πρεβελη εκτος οτι ηταν πολυ καθαρο,σε κερδιζε και το πληρωμα με την ευγενεια του.

thalassolykos
30-07-2008, 03:37
milame gia prwtokolo kai pou eise akomh.

apollo_express
30-07-2008, 08:44
Την Κυριακή θα ταξιδέψω από Νάξο, ελπίζω να βρω καμιά θέση! 8)

kastro
30-07-2008, 23:09
Την Κυριακή θα ταξιδέψω από Νάξο, ελπίζω να βρω καμιά θέση! 8)

Θα βρεις φίλε σίγουρα γιατί το πλοίο έχει πληρώτητα 1500 άτομα και οι πιο πολλοί επιβάτες θα προτιμήσουν τα blue star για την συγκεκριμένη γραμμή.

thalassolykos
31-07-2008, 06:31
enw dhladh to blue star den exei plhrwthta??? 8a einai kai poio vromiko............. kai ante na vreis karekla

8a vreis apollona na eise sigouros!!!! oloi oi kaloi xwrane

apollo_express
31-07-2008, 08:14
Η γέφυρα είναι επισκέψιμη;

Kalloni
31-07-2008, 12:36
milame gia prwtokolo kai pou eise akomh.

Meta to protokolo einai oi yperarithmoi :D opote tin plironei o ypoploiarxos kai de mas symferei :cool:

kastro
31-07-2008, 13:43
Η γέφυρα είναι επισκέψιμη;

Πουθενά η γέφυρα δεν είναι επισκέψιμη εκτός αν έχεις γνωριμίες με τον πλοίαρχο.

sylver23
31-07-2008, 13:45
μην παιρνεις κ ορκο.δες superferry.

marsant
31-07-2008, 16:49
Η ΑΝΕΚ παντως ρε παιδια τα προσεχει πολυ τα πλοια της και μεσα και και εξω.Απο μεσα τα παντα ειναι στην τριχα στο Πρεβελης,απο την καθαριοτητα μεχρι και στο πως σε προσεχουν.Οταν ειχα παρει καμπινα(μια δικλινη εσωτερικη) ειχε μεσα εκτος απο περιοδικα και κατι σοκολατακια δειγμα του ποσο πολυ προσεχουν τον πελατη.Αυτες οι κινησεις κερδιζουν τον κοσμο ενω το πληρωμα ειναι πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι(πραγμα σπανιο στις μερες μας) .Η ταχυτητα της Πρεβελης ειναι πολυ καλη.Σπανια την πετυχαινεις κατω απο 18 μιλια ακομα και οταν τον εχει βορια,ενω υπηρχαν και φορες που ειχε πιασει 20+.Και οι τιμες του πολυ καλες για αυτα που προσφερει.Αλλωστε αυτο φαινεται και απο την προτιμηση του κοσμου που το αγκαλιασαν αμεσως εδω στις κυκλαδες.

kastro
31-07-2008, 23:08
22΄15 Έκανε άφιξη σήμερα και έξω περίμενε κόσμος και κοσμάκης για να επιβηβαστεί στο πλοίο,τόσο κόσμο δεν είχα δει ούτε όταν πήγαινε στο Ρέθυμνο ούτε πέρυσι που πήγαινε στα Χανιά.

Trakman
31-07-2008, 23:11
22΄15 Έκανε άφιξη σήμερα και έξω περίμενε κόσμος και κοσμάκης για να επιβηβαστεί στο πλοίο,τόσο κόσμο δεν είχα δει ούτε όταν πήγαινε στο Ρέθυμνο ούτε πέρυσι που πήγαινε στα Χανιά.

Μου φαίνεται ότι η ΑΝΕΚ έχει πιάσει λαχείο με το Πρέβελης στη γραμμή αυτή.

marsant
01-08-2008, 08:12
20αρισμα του ΠΡΕΒΕΛΗΣ αυτη τη στιγμη..

http://imageshack.gr/files/x13ivp3kyf4f775ipb61.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=x13ivp3kyf4f775ipb61.jpg)

stelios_ag
01-08-2008, 09:39
20αρισμα του ΠΡΕΒΕΛΗΣ αυτη τη στιγμη..

Βοηθάει το μελτέμι...

Leo
01-08-2008, 09:42
..... κι ο καιρός φυσούσε πρύμααα!

marsant
01-08-2008, 10:43
Σιγουρα και μαλιστα πολυ:D αλλα ακομα και ετσι επιασε 20 μιλια.

kastro
01-08-2008, 13:41
Το γκάζωσαν λίγο παραπάνω για να προλάβουνε άμα είχε ώρα αναχώρησης 22''30 και έκανε άφιξη 22''15.

manolis m.
01-08-2008, 14:41
Den einai ola kairikes sinthikes filoi mou....ena ploio pou exei ypiresiaki gyrw sta 18,5-19 knots me mia kali sinitirisi twn mixanwn tou ( pou pistuew oti ginetai) kai vasei twn dinatotitwn pou exoun oi mixanes tou mporei na ta piasei ta 20 milia me ligo anoigma parapanw.

marsant
01-08-2008, 14:46
Οντως ειναι πολυ καλα συντηρημενο φιλε Μανολη αλλα 20 μιλια χωρις την βοηθεια ρευματων δεν μπορει να τα πιασει.Αλλωστε το ειχαν δηλωσει και στον εφοπλιστη οτι ''με την βοηθεια των ρευματων βλεπουμε και 20 μιλια.''

NAXOS
01-08-2008, 21:04
Απο σημερα δεν παιρνει ξεκοτσαριστα λογω των καθυστερισεων που προκαλουν στα λιμανια.
Απο τη Δευτερα 4/8 ομως η ΑΝΕΚ βαζει το ΡΟΡΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 2 η 3 φορες την εβδομαδα απο Πειραια για Παρο-Ναξο-Θηρα για την εξυπηρετηση των φορτηγων το δυσκολο 15νθημερο του Αυγουστου

konigi
01-08-2008, 21:05
Και στα Χανιά ποιο ρο/ρο θα έχει να διπλαρώνει το Λατώ?

kastro
02-08-2008, 13:32
Μόλις είδα στο ais ότι είναι δεμάνο στο λιμάνι της Πάρου οπότε κατά τις 20''00 λογικά θα κάνει άφιξη στον Πειραιά.

marsant
02-08-2008, 13:33
Μόλις είδα στο ais ότι είναι δεμάνο στο λιμάνι της Νάξου οπότε κατά τις 20''00 λογικά θα κάνει άφιξη στον Πειραιά.

Στην Παρο ειναι δεμενο το βαπορι οχι στη Ναξο.

polykas
03-08-2008, 15:10
Aφιερωμένες στον navigation....:):):)

11016

11018

11017

11020

11019

vinman
03-08-2008, 17:29
Ως Πρέβελη με τα σινιάλα της Ρεθυμνιακής στον Πειραιά....
http://i2.photobucket.com/albums/y33/vinman30/preveli.jpg

mastrovasilis
03-08-2008, 18:12
A ρε polykas έσκισες πάλι.!!

kastro
03-08-2008, 22:49
19''45 έκανε άφιξη σήμερα και αναχώρησε με ολιγόλεπτη καθυστέρηση για να δούμε αύριο.

apollo_express
04-08-2008, 14:11
Στις 31-7 στη Νάξο:

11074

11075

11076

11077

11078

apollo_express
04-08-2008, 14:20
Χθες από Νάξο για Πειραιά:

11080

11081

11082

11083

Το καράβι είναι ΤΕΛΕΙΟ. Μακάρι να μείνει και το χειμώνα και για πολλά χρόνια ακόμα. Ένα τέτοιο καράβι νομίζω ότι το χρειάζεται η γραμμή.

Thanasis89
04-08-2008, 15:26
Πολύ όμορφες φωτογραφίες ! Αν όντως τα πάει καλά μακάρι να μείνει στην γραμμή... Του άξιζε το κάτι καλύτερο... :)

ΒΑΓΓΟΣ
04-08-2008, 17:48
ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΠ ΠΡΕΒΕΛΑΚΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΛΗΠΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΙΣΩΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ.

Roi Baudoin
08-08-2008, 23:50
Ένα πραγματικά πολύ όμορφο πλοίο.
Κρουαζιέρα πραγματική για Πάρο-Νάξο-Ίο-Σαντορίνη.
Εδώ τρεις φωτογραφίες του πλοίου τραβηγμένες από το "Μαρίνα" την Κυριακή το πρωΐ στις 27 Ιουλίου 2008.
Το πλοίο έφθασε περίπου στις 07:25 το πρωΐ, ενώ λίγη ώρα πιο πριν είχε φθάσει το "Αρσινόη". Οι φωτογραφίες αυτές συμπληρώνουν τις υπέροχες φωτογραφίες που έχει ήδη ανεβάσει ο φίλος marsant.
Σε όλους τους φίλους του πλοίου και της ΑΝΕΚ που πιστεύω ότι μετά το φετινό καλοκαίρι θα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Και σε αυτό μεγάλο ρόλο θα έχει παίξει και το "Πρέβελης"....

Φθάνοντας το πρωΐ

11459

Ανάποδα

11460

Δεμένο στον Αθηνιό

11462

thalassolykos
09-08-2008, 05:33
SUPER SUPER OI ΦΩΤΟΣ ΣΟΥ Α ΡΕ CALDERA VIEW!!!!!!

marsant
09-08-2008, 08:10
Φιλε Roi καταπληκτικες οι φωτογραφιες σου!

dimitris!
09-08-2008, 10:04
Τα συγχαρητήρια μου και από μένα, απλά τέλειες...

iletal1
09-08-2008, 10:46
Ο συνδυασμός καλντερα και όμορφα πλοία ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!

Roi Baudoin
09-08-2008, 12:25
Νομίζω ότι στην καλδέρα της Σαντορίνης τα πάντα γίνονται μαγικά. Και τα πλοία αποκτούν μυθικές ιδιότητες.
Ακόμα και ο αλησμόνητος "Νηρέας" εδώ φαινόταν πιο όμορφος, πιο καλοσυντηρημένος και πιο λαμπερός.
Πόσο, μάλλον, όταν πρόκειται για ένα πλοίο που το έχουν κυριολεκτικά μέσα και έξω "κούκλα".
Εδώ φθάνει στη Σαντορίνη το Σάββατο 26 Ιουλίου 2008, γύρω στις 08:30 το πρωΐ. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από από τα Φηρά και φυσικά δεν είναι οι καλύτερες μιας και η συγκεκριμένη μηχανή έχει περιορισμένες δυανατότητες zoom.
Δίνει, όμως, την ατμόσφαιρα του πρωϊνού.

Σε όλους τους καλούς φίλους και πολλά ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια.

11484

11485

Thanasis89
09-08-2008, 13:00
Παιδιά φοβερές οι φωτογραφίες σας ! Μπράβο !

Maroulis Nikos
09-08-2008, 13:31
φίλε roi καλησπέρα σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες φωτογραφίες που μοιράζεσαι μαζί μας, πραγματικά μας δίνεις την δυνατότητα έστω και για λίγο να ταξιδέψουμε μαζί σου....

giannisk88
09-08-2008, 13:41
Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε Roi.
Τόσο για της υπέροχες φωτό, όσο και για το κείμενο απο πανω απο τις φωτό.
Να'σαι καλά φίλε!!

iletal1
09-08-2008, 13:47
Να πω κι εγώ με τη σειρά μου τα συγχαρητήρια και για τις φωτό και για το κείμενο.

vinman
09-08-2008, 18:06
Φοβερές φώτο φίλε Roi...!!!

marsant
10-08-2008, 09:55
Συμφωνω απλολυτα με τα λεγομενα του φιλου Roi και θα το ξαναπω για ακομη μια φορα, οτι και η ψαροτρατα με το τοπιο της Σαντορινης φαινεται σαν γιοτ!

Leo
10-08-2008, 12:42
Για να ικανοποιήσω την επιθυμία της φίλης kalypso θα της αφιερώσω τις παρακάτω 3 φωτογραφίες του πλοίου απο την Σύρο.

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του φίλου kostas13 ο οποίος με τη σειρά του τις αφιερώνει στον φίλο thalassolykos.

¶φιξη, πρόσδεση και αναχήρηση από την Σύρο την Τρίτη 5 Αυγούστου.

11553

11554

11555

Rocinante
10-08-2008, 13:02
Η μια φωτογραφια καλυτερη απο την αλλη. Τελειες kostas13 ευχαριστουμε

giannisk88
10-08-2008, 13:32
Παρα πολύ τέλειες φωτό!!Ξερετε τι έχω παρατηρήσει??
Οτι απο τοτε που ήρθε το Πρέβελης στα νησιά του Αιγαίου το αγαπήσαμε ακόμα πιο πολύ!!!Του πάει γενικά το Αιγαίο αυτού του πλοίου!!!

apollo_express
10-08-2008, 13:52
Σήμερα στη Νάξο. Το καράβι αυτό θυμίζει άλλες εποχές...

11556

11557

11558

11559

kalypso
10-08-2008, 20:36
φίλε Leo σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση και τις εξαιρετικές φωτογραφίες.....Αpollo_express oι φωτογραφίες σου πολύ ωραίες.....Το Νίκο τον πήρε το μάτι σου??

Leo
10-08-2008, 21:16
Να το πάρει το ποτάμι??? Ηταν μέσα στον Πρέβελη ;) ο Bosss

Orion_v
10-08-2008, 22:00
Tετοια προβολη του Πρεβελης ποιος τη φανταζοταν ? :) , οχι οτι δεν την αξιζει , ισα ισα.

kalypso
10-08-2008, 22:07
Να το πάρει το ποτάμι??? Ηταν μέσα στον Πρέβελη ;) ο Bosss

Μιλήσαμε λίγο πριν μπει...

Maroulis Nikos
10-08-2008, 23:41
και όταν το ταξίδι ξεκινάει με μία απίστευτη λιακάδα.....
11676

όταν ταξίδι τελειώνει, εδώ ταιριάζει το τραγούδι συνεφιασμένη κυριακή
11677

Maroulis Nikos
10-08-2008, 23:44
εν πλώ απο μία άλλη οπτική γωνία ....

11634

11635

giannisk88
11-08-2008, 00:23
Πολύ ομορφες φωτό Νικο!!!
Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση?
Η καθαριότητα της πλώρης!!!!:eek:

marsant
11-08-2008, 07:44
Ωραιες οι φωτο σου Νικο μπραβο,οπως και η πλωραρα του.:smile:

kalypso
11-08-2008, 08:49
γεια σου Νίκο με τα ωραία σου.....καταπληκτικές.....
μήπως να κανονίσω κανένα ταξιδάκι και εγώ προς τα εκεί???

Thanasis89
11-08-2008, 11:33
Υπέροχες φωτογραφίες και ειδικά εκείνη που αρχίζει και συννεφιάζει... Είναι φοβερή !

vinman
11-08-2008, 12:17
Πολύ όμορφες φωτογραφίες!!!

Orion_v
11-08-2008, 17:20
Πολύ ομορφες φωτό Νικο!!!
Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση?
Η καθαριότητα της πλώρης!!!!:eek:

Τι να σχολιασω για αυτες τις φωτογραφιες ? η μαλλον μονο ενα σχολιο μπορω να κανω , ενιωσα σα να βρισκομαι στο πλοιο :p

Οσες φορες ταξιδεψα με το Πρεβελης παντα ηταν καθαρο , ακομα και περισυ τετοιες μερες που εκανε Πειραια-Χανια με πολυ κοσμο , ηταν πολυ καθαρο !!!

MYTILENE
12-08-2008, 17:14
Αντε και ίσως το χειμώνα σας στέλνω φώτο του ΠΡΕΒΕΛΗΣ από το ..............Βορειοανατολικό Αιγαίο;););).

apollo_express
12-08-2008, 18:40
Το θέλουμε στην Παροναξία και το χειμώνα!!!! 8)

Leo
12-08-2008, 19:36
Αντε και ίσως το χειμώνα σας στέλνω φώτο του ΠΡΕΒΕΛΗΣ από το ..............Βορειοανατολικό Αιγαίο;););).

Φίλε MYTILENE μήπως είστε άσωτοι? Έχετε το Λισσός και τον Πρέβελη? Ή μήοως εννοείς&#168;"φύγε εσύ έλα εσύ (με τις γιρλάντες)" :rolleyes:

navigation
13-08-2008, 00:04
Σε ποιον να πρωτο-δώσω συγχαρητήρια!!!
Μπραβο σε όλους οι φωτγραφίες σας είναι κατι παραπάνω σπό αληθινές!!!

kastro
13-08-2008, 22:29
Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα βόλτα με το Πρέβελη στην Σαντορίνη.
Επίσης μου είπε σήμερα μέλος του πληρώματος ότι τον Νοέμβριο μετά την ετήσια επιθεώρηση θα ξαναπιάσει γραμμή για το Ρέθυμνο.

giorgos....
17-08-2008, 09:11
Κυριακή 3-8-08 στη Νάξο με 7αράκι και το Πρέβελης να βιράρει..
12100
12101

apollo_express
17-08-2008, 09:39
Οι φωτογραφίες είναι από το "Νάξος";

giorgos....
17-08-2008, 11:11
Α ρε τσάκαλε.... ξέρεις τις ώρες ώς γνήσιος νησιώτης....
Από το Blue Star Naxos είναι..

polykas
17-08-2008, 14:14
Κυριακή 3-8-08 στη Νάξο με 7αράκι και το Πρέβελης να βιράρει..
12100
12101

Ωραίος ο giorgos με τις φωτογραφίες του....;)

marsant
17-08-2008, 19:11
Σημερινες φωτογραφιες της Πρεβελης πριν λιγο φθανοντας στη Σαντορινη.Οι φωτογραφιες ειναι εξαιρετικα αφιερωμενες στον φιλο Thalassolyko:D.Eδω οι φωτο με τον Thalassolyko στα χειρηστηρια ο οποιος εκτος απο τα ωραια ρεμετζα που μας χαριζει,ξεσηκωνει και το νησι με τις κορνες του θυμιζοντας αλλες εποχες;)

http://imageshack.gr/files/sf75y77zvwuw6pv18gi7.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=sf75y77zvwuw6pv18gi7.jpg)

http://imageshack.gr/files/e3fva84rwdjiwisfbmbz.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=e3fva84rwdjiwisfbmbz.jpg)

ερχονται και αλλες..

marsant
17-08-2008, 19:12
και η συνεχεια..
http://imageshack.gr/files/a0b21qyqft09i7si32ey.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=a0b21qyqft09i7si32ey.jpg)

http://imageshack.gr/files/8senipnb2perxym1dnei.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=8senipnb2perxym1dnei.jpg)

http://imageshack.gr/files/v9t8w5m8l0hmpevcvpnm.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=v9t8w5m8l0hmpevcvpnm.jpg)

marsant
17-08-2008, 19:14
http://imageshack.gr/files/8crhhhcb4fe3h0polg9l.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=8crhhhcb4fe3h0polg9l.jpg)

http://imageshack.gr/files/b3h9x24ts86wzz3l5edb.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=b3h9x24ts86wzz3l5edb.jpg)

http://imageshack.gr/files/6v3xl7o0b2kswwtu28nw.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=6v3xl7o0b2kswwtu28nw.jpg)

http://imageshack.gr/files/fs6q15b2n79bpo0796ma.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=fs6q15b2n79bpo0796ma.jpg)

marsant
17-08-2008, 19:19
και εδω αναχωρωντας απο τον Αθηνιο, οπου αξιζει να σημειωθει οτι το πλοιο παρα τον χαμο που επικρατουσε απο την πολυ μεγαλη επιβατικη κινηση που ειχε(πανω απο 800 επιβατες και κοντα στα 100 Ι.Χ) το βαπορι φορτωθηκε με ταξη και ετσι το βαπορι εφυγε στην ωρα του.Ενα μεγαλο μπραβο στο πληρωμα!

http://imageshack.gr/files/0igg7eic681pstvbt8zi.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=0igg7eic681pstvbt8zi.jpg)

http://imageshack.gr/files/muwi5g7w5ixucin92dpg.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=muwi5g7w5ixucin92dpg.jpg)

Orion_v
17-08-2008, 20:00
Μπραβο marsant !!! ωραιες εικονες μας εδειξες !!! :D

polykas
17-08-2008, 22:32
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ marsant....:D

Thanasis89
17-08-2008, 23:32
Ωραίος ο marsant, φοβερός στην ανταπόκριση από την όμορφη Σαντορίνη...

marsant
18-08-2008, 00:18
Να σται καλα σας ευχαριστω και εγω για τα καλα σας λογια.:wink:

Captain_Nionios
18-08-2008, 00:47
marsant εγγυηση...Ετσι απλα...

laz94
18-08-2008, 08:48
Καλημέρα σας! Είμαι νέο μέλος στο forum και θέλω να αρχίσω με μια φωτο του "ΠΡΕΒΕΛΗΣ" στην Συρο στις 8-7-2008. Την τράβηξα πάνω από το BS ITHAKI.

12202

plori
18-08-2008, 13:01
Καλημέρα σας! Είμαι νέο μέλος στο forum και θέλω να αρχίσω με μια φωτο του "ΠΡΕΒΕΛΗΣ" στην Συρο στις 8-7-2008. Την τράβηξα πάνω από το BS ITHAKI.

12202

Νομίζεις οτι είναι πίνακας ζωγραφικής εαν προσέξεις την στεριά .

Orion_v
18-08-2008, 13:06
Kαι ειναι και απο κινητο , απ' οτι ειδα στο image properties :cool:

laz94
18-08-2008, 13:06
Νομίζεις οτι είναι πίνακας ζωγραφικής εαν προσέξεις την στεριά .
ΟΝΤΩΣ! ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΡΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

giorgos....
18-08-2008, 18:06
Γειά σου marsant με τις απίστευτες φώτο σου απο το απίστευτο νησί. Πρίν μιά εβδομάδα ήμουν εκεί και δέν έλεγα να φύγω..

Νά και η αρχή του ταξιδιού μέχρι να φτάσει το Πρέβελης στη Σαντορίνη και στον μαγικό φακό του marsant.
12257
εδώ αφήνωντας τον Πειραιά..

marsant
18-08-2008, 18:42
Να εισται καλα φιλοι Captain Nionios και giorgos σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.Φιλε Γιωργο χαιρομαι που σου αρεσε και το νησι μας:wink:

giorgos....
18-08-2008, 20:29
Φίλε marsant είσαι απο Σαντορίνη; Εδώ και 2 χρόνια την έχουμε καθιερώσει ώς αρχή των διακοπών της παρέας.. Έχουμε περάσει τις καλύτερες μέρες των διακοπών μας στο νησί..
Απλά φανταστικό..

navigation
22-08-2008, 21:36
http://imageshack.gr/files/0igg7eic681pstvbt8zi.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=0igg7eic681pstvbt8zi.jpg)

Καπετάνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο......λίγο οξαλικό στον καταπέλτη σου:D:D:D!!!!
Μπράβο marsant και laz94 πολύ ωραίες φώτο!!

laz94
23-08-2008, 09:58
Το Πρέβελης στον Πειραιά παρέα με τον Βενιζέλο και την Ιεράπετρα στις 21-4-2008

scoufgian
23-08-2008, 10:48
Το Πρέβελης στον Πειραιά παρέα με τον Βενιζέλο και την Ιεράπετρα στις 21-4-2008
αχουτο!!!μπροστα στο βενιζελο ειναι λες και εχει φαει σμικρυνση 40%.:D:D.μπραβο λαζαρε...........

mike_rodos
23-08-2008, 15:49
Σε αυτό το πλοίο δεν μου αρέσει, που ο καταπέλτης του δεν είναι ακριβώς στην μέση... Μου χαλάει όλη την εικόνα!!!

kastro
23-08-2008, 15:53
Σε αυτό το πλοίο δεν μου αρέσει, που ο καταπέλτης του δεν είναι ακριβώς στην μέση... Μου χαλάει όλη την εικόνα!!!

Αν ήταν στην μέση ο καταπέλτης δεν θα υπήρχε είσοδος για τους επιβάτες.Θα ήταν δηλαδή σαν το ¶πτερα.

mike_rodos
23-08-2008, 15:56
Αν ήταν στην μέση ο καταπέλτης δεν θα υπήρχε είσοδος για τους επιβάτες.Θα ήταν δηλαδή σαν το ¶πτερα.

Αφού έχει πάρα πολύ χώρο... θα μπορούσε ο καταπέλτης των επιβατών να ήταν ποιο αριστερά και ο κεντρικός καταπέλτης να ήταν στο κέντρο ακριβώς!!! Τεσπά... αυτή εμένα είναι η γνώμη μου...

kastro
23-08-2008, 15:57
Εμένα το μόνο που δεν μου αρεσεί είναι που έχει στο πλάι κίτρινες και μπλε κορδέλες σαν τον βενιζέλο.

Νaval22
23-08-2008, 17:01
προφανώς όταν ήρθε απο τη ιαπωνία ήταν σε αυτή τη θέση ο καταπέλτης και όπως είναι λογικό δεν άλλαξε εξάλλου δεν υπήρχε και λόγος

scoufgian
24-08-2008, 19:57
ν αφιερωσουμε τη σημερινη πρωινη αναχωρηση του Πρεβελη ,στο thalassolyko.Να σημειωσουμε ,οτι ειναι απο τα λιγα πλοια, που βαραει μπουρου.....Ηχορυπανση........:D:D
12909

12910

GeoSea
24-08-2008, 20:53
Γνωρίζει κανείς γιατί το Πρέβελης πηγαίνει με 11.5 κόμβους απόψε από Σαντορίνη για Νάξο; Ταξιδεύω αύριο το πρωί...

f/b kefalonia
24-08-2008, 20:57
αυτη την στιγμη παει με 10,4 κομβουσ!!!!!για τι αραγε????

f/b kefalonia
24-08-2008, 20:57
να μολισ επιταχυνε 15,6

kastro
24-08-2008, 21:17
Το πιό πιθανό είναι να έκανε λάθος το ais.Αν είδατε από εκεί την ταχύτητα.

f/b kefalonia
24-08-2008, 21:21
ναι οντωσ μπορει να εκανε λαθος γτ τωρα ειναι οκ!!!!

GeoSea
24-08-2008, 21:21
Το πιό πιθανό είναι να έκανε λάθος το ais.Αν είδατε από εκεί την ταχύτητα.

το ελπίζω!! πάντως τώρα δείχνει 18.1kn.

marsant
06-09-2008, 18:49
Πρεβελης πριν λιγο στη Σαντορινη λιγο πριν την αναχωρηση του.Αφιερωμενες εξαιρετικα στον φιλο Thalassolyko και σε ολο το forum..

http://imageshack.gr/files/oxa52ufyfqdqmdtgswhu.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=oxa52ufyfqdqmdtgswhu.jpg)

http://imageshack.gr/files/et3itybmjzyx7a0prjln.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=et3itybmjzyx7a0prjln.jpg)

εδω με το flyingcat4 στα αριστερα του και στο βαθος το Διαγορας να καταφτανει...
http://imageshack.gr/files/77o73shhqqtq5kap8lt8.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=77o73shhqqtq5kap8lt8.jpg)

http://imageshack.gr/files/8yny7818g3bklw0tcijx.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=8yny7818g3bklw0tcijx.jpg)

marsant
06-09-2008, 18:52
συνεχεια με την αναχωρηση του και ανεβασμα των στροφων του...
http://imageshack.gr/files/f98kh4tql02qxi7dtz9u.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=f98kh4tql02qxi7dtz9u.jpg)

με το Διαγορας οπου υπηρχε εντονος χαιρετισμος με κορνες..
http://imageshack.gr/files/qijln54n89djnw5c5prb.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=qijln54n89djnw5c5prb.jpg)

http://imageshack.gr/files/x1s4cuxrmb3675pefvl8.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=x1s4cuxrmb3675pefvl8.jpg)

http://imageshack.gr/files/mlj8qi1gp6ti5d3pb81o.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=mlj8qi1gp6ti5d3pb81o.jpg)

pontios thessaloniki
06-09-2008, 18:54
Τελειες οι φωτο σου φιλε marsant να εισαι καλα:D

kastro
06-09-2008, 21:41
συνεχεια με την αναχωρηση του και ανεβασμα των στροφων του...

Μπράβο μεγάλε,Το flyngcat αναχώρησε κανονικά στην ώρα του;Ρωτάω γιατί όταν πήγα ήθελα να κατέβω Ηράκλειο και ήτανε καθυστερούμενο θα έφτανε μετά τις 21''00.

Roi Baudoin
06-09-2008, 22:07
Φίλε marsant, σ' ευχαριστούμε πολύ για τις αεροφωτογραφίες σου.
Πολύ όμορφες συναντήσεις ωραίων πλοίων.
Πάντα τέτοια.

marsant
07-09-2008, 07:32
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια να σται καλα:wink:

Στην ωρα του εφυγε kastro το flyingcat4.

apollo_express
07-09-2008, 14:43
Πότε θα σταματήσει τα δρομολόγια;

kastro
07-09-2008, 15:01

Εώς 14 Σεπτεμβρίου γράφει η ιστιοσελίδα της Ανέκ,μετά η πιο πιθανή γραμμή είναι Χίος-Μυτιλήνη.

giorgos....
07-09-2008, 15:04
πάντα συνεπής στο ραντεβού του ο marsant.

Georgecz3
07-09-2008, 15:23

Εώς 14 Σεπτεμβρίου γράφει η ιστιοσελίδα της Ανέκ,μετά η πιο πιθανή γραμμή είναι Χίος-Μυτιλήνη.

Βασικά σχεδόν σίγουρη η γραμμή

marsant
07-09-2008, 16:14
Μεχρι τον Ιανουαριο δεν το κουναει απο την γραμμη του το βαπορι,ενω το ιδιο συμβαινει και με το Λισσος που θα μεινει στην γραμμη του κανονικα και αυτο.

nickosps
07-09-2008, 21:23
¶φιξη στον Πειραιά...8/8/08 Στην πρώτη δεξιά φαίνεται το Μυτιλήνη.Για όλο το forum!

marsant
07-09-2008, 22:02
Ωραιες οι φωτο σου!Πανω απο το ΡΟΔΑΝΘΗ πρεπει να τις τραβηξες ε?

nickosps
07-09-2008, 22:07
Ωραιες οι φωτο σου!Πανω απο το ΡΟΔΑΝΘΗ πρεπει να τις τραβηξες ε?
Ναι! Ξέχασα να το αναφέρω:cool:

eliasaslan
10-09-2008, 17:46
Marsant και nickosps τέλειες φωτο!!

Thanasis89
11-09-2008, 10:05
Παιδιά μήπως ξέρουμε πάνω κάτω ποια ήταν η επιβατική του Πρέβελη στο Ρέθυμνο τα τελευταία 3 χρόνια πριν φύγει για Κυκλάδες ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

kastro
14-09-2008, 21:27
Χάλασε το Πρέβελη την Πάρο και πηγαίνει το highspeed 1 να εξυπηρετήσει τους επιβάτες.

dimitris
14-09-2008, 22:26
Καποια ματακια το ειδαν σημερα πρωϊ πρωϊ...:mrgreen:
Αποπλους 14-9-2008
16221

Leo
14-09-2008, 22:36
Και κάποια άλλα ματάκια το είδαν έξω απο τό λιμάνι... Η συνέχεια λοιπόν εκτός λιμένος σε δύο φωτογραφίες.

16224
16225

giannisk88
14-09-2008, 22:42
Οταν έχεις όρεξη ρε δάσκαλε βγάζεις κάτι φωτό!!!!Απίστευτες!!!!!Αψογος!!!Ειδικα η πρώτη!

Trakman
14-09-2008, 22:43
Απ'ότι καταλαβαίνω απόψε, το μισό forum βόλταρε στον Πειραιά σήμερα!!;):D

kastro
14-09-2008, 23:22
Χάλασε το Πρέβελη την Πάρο και πηγαίνει το highspeed 1 να εξυπηρετήσει τους επιβάτες.

Ανάμεσα από το στενό Κίμωλο-Σίφνο ετοιμάζεται να περάσει το Πρέβελη και με ταχύτητα 11,6 ώπος είδα στο ais.
Να δούμε τι πλοίο θα βάλει η ΑΝΕΚ στην θέση του αν έχει σοβαρή ζημιά.

giorgos....
14-09-2008, 23:26
μπράβο παιδιά.. εκπληκτικές φωτογραφίες..

Thanasis89
14-09-2008, 23:31
Παιδιά μήπως ξέρουμε τι έπαθε το καμάρι του Ρεθύμνου ; Υπέροχες οι φωτογραφίες των παιδιών ! Μονίμως stand by... ;)

giorgos....
14-09-2008, 23:36
το πλοίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται έξω απο την κίμωλο με κατέυθηνση προς πειραιά..

giorgos....
14-09-2008, 23:40
σόρυ αλλά μάλλον το πρόβλημα πρέπει να παρουσιάστηκε στη σαντορίνη....
έχω την εντύπωση, λόγο πορείας..

manolis m.
14-09-2008, 23:54
mporei to mytilini !!! ;)

Trakman
14-09-2008, 23:55

Απ'το...πληκτρολόγιό μου το πήρες φίλε Μανώλη!!;):D:lol:

Speedkiller
15-09-2008, 09:05

Μανώλη απ το στόμα μου το Πήρες!!!!!Μακάρι...:cool:

dimitris!
15-09-2008, 10:07
Aν μας πάρετε το Μυτιλήνη προς τα κει τι θα μας στείλετε για αντάλλαγμα??:DΑν και δεν νομίζω πως μπορεί κάποιο βαπόρι να αντικαταστήσει την Μυτιληνάρα.(Ακόμα και στα μπλέ:mad:)

Speedkiller
15-09-2008, 11:44
Δεν έχει αντάλαγμα φίλε δημήτρη...Ο,τι υπάρχει εάν υπάρχει...Αντε γιατι πολλά ζητάτε εκει πάνω!:p:p:p

manolis m.
15-09-2008, 13:10
THA SAS STEILOUME LATW !!! XEXE...KATEUTHIAN GIA MYTILINI GIA NA MIN KSANAKANEI ANASKAFI STIN XIO!!

parianos
16-09-2008, 14:03
Το Πρεβελης στις 19 του μηνος θα παει στην Ιτεα προκειμενου να φιλοξενησει δωρεαν οσους παραστουν στα αποκαλυπτηρια του Μνημειου της Γυναικας του Ναυτικου. Αριστη η προσφορα του κ. Γ. Σ. Βαρδινογιαννη προς τιμην του Γενικου Γραμματεα του ΙΜΟ κ. Ευθυμιου Μητροπουλου. Το διαβασα απο το περιοδικο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ στο ΝΩΕ ΕΞΠΡΕΣ στην σελιδα 126.

Leo
16-09-2008, 14:18
Μόνο που το Πρέβελης ασθενεί βαριά/ελαφρά (?) και δεν ξέρω αν θα τεικά θα πάει αυτό ή κάποιο άλλο πλοίο της Εταιρείας... :confused:

Trakman
18-09-2008, 10:03
Μόνο που το Πρέβελης ασθενεί βαριά/ελαφρά (?) και δεν ξέρω αν θα τεικά θα πάει αυτό ή κάποιο άλλο πλοίο της Εταιρείας... :confused:

Κανένα νέο έχουμε από το Πρέβελης?

Leo
18-09-2008, 10:15
Ο Πρέβελης αυτό το σ/κ θα πάει Γαλαξείδι να παραστεί σαν πλωτό ξενοδοχείο στις εκδηλώσεις που έχουμε πεί εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=111089&postcount=296). Φυσικά λόγω μεγέθους θα κάνει τον περίπλου της Πελοπονήσου. Όταν γυρίσει .... ανάλογα με το που θα δέσει θα υποθέσουμε τι παίζει.

vinman
18-09-2008, 10:17
Κανένα νέο έχουμε από το Πρέβελης?

Σύμφωνα με τον πίνακα των δρομολογίων απο το site της Ανεκ γράφει ότι θα έχει ανεκτέλεστα δρομολόγια ακόμα στις 19,20 και 21 του μήνα...;)Απο 22 και μετά μέχρι και μέσα Οκτωβρίου δείχνει να έχει κανονικά δρομολόγια.Να σημειώσω πως τα δρομολόγια αυτά ανανεώθηκαν χτές στο Site της εταιρείας.
http://www.anek.gr/greek/dromol/kyklades.html

Trakman
18-09-2008, 10:19
Ο Πρέβελης αυτό το σ/κ θα πάει Γαλαξείδι να παραστεί σαν πλωτό ξενοδοχείο στις εκδηλώσεις που έχουμε πεί εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=111089&postcount=296). Φυσικά λόγω μεγέθους θα κάνει τον περίπλου της Πελοπονήσου. Όταν γυρίσει .... ανάλογα με το που θα δέσει θα υποθέσουμε τι παίζει.

Οκ! Το είχα διαβάσει αυτό με το Γαλαξίδι, απλά νόμιζα ότι η ζημιά του ήταν σοβαρή και δεν μπορούσε να κάνει τέτοιο ταξίδι. Ευχαριστώ Leo!

giorgos....
18-09-2008, 19:37
κοίτα να δείς που έρχεται ο βάπορας στην πατρίδα και δεν μπορώ να πάω!!!!
γκαντεμια....

despo
18-09-2008, 19:47
Θα προλάβεις, παει με ταχύτητα ... ψαρόβαρκας !

giorgos....
18-09-2008, 20:01
έχουμε και τη δουλειά στη μέση.. τί να κάνεις?

ΩΡΙΩΝ
18-09-2008, 20:04
Το Πρέβελης στα ανοιχτά της Νάξου στις 8/9, φωτογραφημένο απο τον ¶γιο Προκόπιο

http://www1.picturepush.com/photo/a/1058239/1024/%CE%A9%CE%A1%CE%99%CE%A9%CE%9D-Photos/GR-08---Septembrios-084.jpg

ndimitr93
18-09-2008, 21:10
ΤΟ ΠΡΕΒΕΛΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.....ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ;;;

Leo
18-09-2008, 21:24
Ο φίλος Τράκμαν που χάθηκε? παιδιά νυχτερινή λήψη εν κινήσει δεν γίνεται... είναι δύσκολα!

ndimitr93
18-09-2008, 21:26
ΜΕ ΜΙΑ OLYMPUS SP560 ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...(ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΩ..) ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ;;;

Trakman
18-09-2008, 21:29
Ο φίλος Τράκμαν που χάθηκε? παιδιά νυχτερινή λήψη εν κινήσει δεν γίνεται... είναι δύσκολα!

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πάει αργά και θα κάνει κανένα τρίωρο να φτάσει... Θα δω τι μπορώ να κάνω αλλά δεν υπόσχομαι!!

ndimitr93
18-09-2008, 21:30
ΟΚ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ:D:D

Trakman
18-09-2008, 21:30
ΜΕ ΜΙΑ OLYMPUS SP560 ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...(ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΩ..) ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΟΜΩΣ;;;

Φίλε μου δεν έχουμε όλοι τόσο καλή μηχανή! Ταξιδεύει με βλάβη νομίζω, δεν το έχουν επιδιορθώσει.

Speedkiller
18-09-2008, 21:31
Φίλε Δημήτρη είναι δύσκολο...Ιδίως αν τραβας τα πλευρά του πλοιου που η μετατοπιση του θα είναι εμφανης...Οπως και να χει όμως περιμένουμε φώτο...;)

ndimitr93
18-09-2008, 21:32
Φίλε Δημήτρη είναι δύσκολο...

ΝΙΚΟΣ... ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Speedkiller
18-09-2008, 21:36
ουπς....:oops:
Σορρυ Νίκο...
Ειμαι out of order...Please κατανοηση...

ndimitr93
18-09-2008, 21:37
ΟΚ..ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΟΒΩ ΚΕΦΑΛΙΑ....:D:D:D:D

giorgos....
19-09-2008, 01:23
ακόμα και με ψηφιακή απλή μπορείς να τραβήξεις νύχτα αρκεί να έχεις τη μηχανή κάπου σταθερά και να μήν είναι πολύ μακρυά ο στόχος....
γιατί δεν πήγε απο κόρινθο? δέν περνάει απο τον ισθμό?
παιδιά αν ήμουν στο χωριό θα είχαμε πολύ υλιό να δείξουμε απο την επίσκεψη του στην ιτέα..

sylver23
19-09-2008, 01:29
αρκει το αντικειμενο που φωτογραφιζεις να μην κουνιεται

Trakman
19-09-2008, 01:48
Λοιπόν, έκανα μια προσπάθεια... Όπως θα καταλαβαίνετε μου ήταν πολύ δύσκολο λόγω:
μικρού οπτικού zoom της μηχανής μου
βραδυνής λήψης
κινούμενου στόχου
μη φωταγώγησης της γέφυρας
και...λόγω απειρίας μου! Δεν είμαι φωτογράφος!
Οπότε μην κρίνετε τις φωτογραφίες! Ήθελα απλά να αποτυπώσω την όμορφη στιγμή, γιατί τα μέλη του nautilia είναι παντού!!
(Και τώρα πάω για ύπνο γιατί το πρωί δε θα ανοίγει το μάτι για δουλειά! Αφήστε που η κοπέλα μου με περνά και για τρελό που τρέχω τέτοια ώρα για μια φωτογραφία!!!!)

http://www.imageshack.gr/files/v8ha6jnwothckvt5ocgl.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=v8ha6jnwothckvt5ocgl.jpg)

http://www.imageshack.gr/files/7r74jx543vshccxatm99.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=7r74jx543vshccxatm99.jpg)

http://www.imageshack.gr/files/il6g7s7ju004p6rezeoo.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=il6g7s7ju004p6rezeoo.jpg)

http://www.imageshack.gr/files/y58amwbw9nzv051dojbt.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=y58amwbw9nzv051dojbt.jpg)

Orion_v
19-09-2008, 01:56
Eισαι για δεσιμο ρε !!! :lol: , ευχαριστουμε :D

giorgos....
19-09-2008, 02:42
γνήσιος καραβολάτρης ο trakman. αυτά είναι..
νά' σαι καλά φίλε.. ευχαριστούμε..

Leo
19-09-2008, 05:23
Trakman ™ &#174; &#169;! Μοναδικός.... καραβολάτρης (με την βούλα)! Σήμα κατατεθέν και όχι μόνο. Έχουμε κάνει κι άλλους "σαν τα μούτρα μας" αλλά εσύ μας έχεις βάλει τα γυαλιά :D. Ευχαριστούμε πολύ!!! Έχεις πάρει και τα διακιώματα της επιστροφής (μακάρι να είναι ημέρα).

vinman
19-09-2008, 05:34
Φίλε Trakman τι να πώ μετά απο αυτό?
Είσαι ανεπανάληπτος!!
Μας χάρισες μία μοναδική στιγμή του πλοίου!!

Trakman
19-09-2008, 07:42
Eισαι για δεσιμο ρε !!! :lol: , ευχαριστουμε :D

γνήσιος καραβολάτρης ο trakman. αυτά είναι..
νά' σαι καλά φίλε.. ευχαριστούμε..

Trakman ™ &#174; ©! Μοναδικός.... καραβολάτρης (με την βούλα)! Σήμα κατατεθέν και όχι μόνο. Έχουμε κάνει κι άλλους "σαν τα μούτρα μας" αλλά εσύ μας έχεις βάλει τα γυαλιά :D. Ευχαριστούμε πολύ!!! Έχεις πάρει και τα διακιώματα της επιστροφής (μακάρι να είναι ημέρα).

Φίλε Trakman τι να πώ μετά απο αυτό?
Είσαι ανεπανάληπτος!!
Μας χάρισες μία μοναδική στιγμή του πλοίου!!

Παιδιά τα λόγια σας είναι τόσο θερμά που δεν ξέρω τι να απαντήσω!! :oops:Να είμαστε πάντα καλά όλοι να μοιραζόμαστε την αγάπη μας (ή την τρέλα μας!!) για τη θάλασσα και τα καράβια!!
Ελπίζω στην επιστροφή να μπορώ πάλι να πάω και να είναι μέρα για καλύτερο (και πιο κοντινό, δεν έβαλα πολύ zoom χθες λόγω της κίνησης του πλοίου-θα έβγαιναν κουνημένες!) αποτέλεσμα!!

Speedkiller
19-09-2008, 08:16
Μια χαρά σε βρίσκω φίλε Trakman!!!!!!!Ωραίος φίλε μου!!!!οσο για την τρέλα όλοι έχουμε κάτι από αυτήν οπότε don't worry!!!!:D

Thanasis89
19-09-2008, 08:21
Trakman θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ! Εξάλλου κάθε πότε βλέπεις το θηρίο κάτω από την γέφυρα στο Ρίο ; Φοβερές φωτογραφίες ! Μπράβο !

Trakman
19-09-2008, 09:06
Μια χαρά σε βρίσκω φίλε Trakman!!!!!!!Ωραίος φίλε μου!!!!οσο για την τρέλα όλοι έχουμε κάτι από αυτήν οπότε don't worry!!!!:D

Trakman θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ! Εξάλλου κάθε πότε βλέπεις το θηρίο κάτω από την γέφυρα στο Ρίο ; Φοβερές φωτογραφίες ! Μπράβο !

"Συνάδελφοι είμαστε όλοι στην τρέλα..." που λέει και το άσμα!!
Ευχαριστώ πολύ!!!:D:D:D

ndimitr93
19-09-2008, 12:12
Φιλε Trakman σε ευχαριστω και εγω απο μέρους μου για αυτό το φωτορεπορταζ που είναι σπάνιο να βλέπεις τέτοια πλοία κάτω από τέτοιες υπερκατασκευές...Σε ευχαριστώ.

giannisk88
19-09-2008, 15:02
Εγώ θα πώ οτι και ο Λεο Trakman.Είσαι γνήσιως καραβολάτρης! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ!

Trakman
19-09-2008, 15:04
Φιλε Trakman σε ευχαριστω και εγω απο μέρους μου για αυτό το φωτορεπορταζ που είναι σπάνιο να βλέπεις τέτοια πλοία κάτω από τέτοιες υπερκατασκευές...Σε ευχαριστώ.

Εγώ θα πώ οτι και ο Λεο Trakman.Είσαι γνήσιως καραβολάτρης! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ!

Σας υπερευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια!!!

MYTILENE
21-09-2008, 11:01
Είναι πολύ καλές και συγχαρητήρια φίλε!!!Όσο για τη κοπέλα σου πες της να κάνει υπομονή.......σε λίγο καιρό δημιουργείται ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ μελών του nautilia.gr:D:D:p:p!!!!Και πάλι μπράβο

Captain_Nionios
21-09-2008, 11:06
Μετα τις μαγειες και τους πυροβολισμους του Trakman να βαλω μια φωτογραφια απο το πρωι της 18/4/2008. Επιστροφη απο Χανια για τις διακοπες του Πασχα και το Πρεβελης δεσποζει, διπλα του το Σαντορινακι πιο διπλα το Ιεραπετρα. Εξαιρετικα αφιερωμενη σε ολους τους μαγους εδω μεσα αλλα λιγο πιο πολυ στον marsant (ειναι τρια βαπορια που εχουν σχεση με το νησι του), στον Trakman που το απαθανατησε προσφατα και στο vinman που κοντευει να χωρισει με τη γυναικα του για να μας ευχαριστησει.;)

16946

Trakman
21-09-2008, 11:37
Είναι πολύ καλές και συγχαρητήρια φίλε!!!Όσο για τη κοπέλα σου πες της να κάνει υπομονή.......σε λίγο καιρό δημιουργείται ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ μελών του nautilia.gr!!!!Και πάλι μπράβο

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε MYTILENE!!
Να'σαι σίγουρος ότι η κοπέλα μου θα'ναι από τα πρώτα μέλη αυτού του συλλόγου!!!!!!:D

Μετα τις μαγειες και τους πυροβολισμους του Trakman να βαλω μια φωτογραφια απο το πρωι της 18/4/2008. Επιστροφη απο Χανια για τις διακοπες του Πασχα και το Πρεβελης δεσποζει, διπλα του το Σαντορινακι πιο διπλα το Ιεραπετρα. Εξαιρετικα αφιερωμενη σε ολους τους μαγους εδω μεσα αλλα λιγο πιο πολυ στον marsant (το απολαυσε φετος στο νησι του), στον Trakman που το απαθανατησε προσφατα και στο vinman που κοντευει να χωρισει με τη γυναικα του για να μας ευχαριστησει.

16946

Captain Nionio ευχαριστώ για την αφιέρωση, η φωτογραφία είναι τέλεια!!!
Υ.Γ.: vinman σε καταλαβαίνω, υπομονή!!!!;):D:lol:

vinman
21-09-2008, 11:37
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Διονύση για την αφιέρωση!!
Εκπληκτική φώτο!!!

Υ.Γ.Αντέχει ακόμα η Σοφία μου τις παραξενιές μου...και θα με ανέχεται για πολλά πολλά χρόνια ακόμα...!!!

dimitris
21-09-2008, 11:40
τι να πει και η δικια μου που θελει να παρει φωτογραφικη μηχανη:D
Παιδια να ειστε καλα για τις ωραιες φωτογραφιες που μας προσφερετε
και υλικο απο το αρχειο σας!

Vortigern
21-09-2008, 12:24
τι κανει το πρεβελης στην ιτεα?Εκτος κ αν ειναι λαθος του ΑΙΣ