PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρέβελης [Prevelis, Preveli, Ferry Orange 2]

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

Thanasis89
13-01-2010, 12:59
Τέλεια Μάνο ! Μπράβο ! Σ' Ευχαριστώ πολύ !

Captain_Nionios
13-01-2010, 15:29
Να σαι καλα Μανο, σ'ευχαριστω πολυ. Να σε καλα και να χαιρεσαι παντα τετοια τρελα ταξιδια οπως το τελευταιο!!!;)

φανούλα
13-01-2010, 19:56
Στον Πειραιά Παρασκευή 8 Γενάρη,λίγο πριν την αναχώρηση..!!
Αφιερωμένη στην Φανούλα,στον Artmios Sintihakis,στον Leo,στον Τhanasis89,στον captain nionios και στον Trakman!

72538

Ευχαριστώ πολύ Μάνο!!! Περιμένουμε σύντομα κι άλλο υλικό:D:D!!!

Giovanaut
13-01-2010, 20:08
Κατι ξερει ο Μανωλης κι απιλεγει κρουζιερες στις αγονες...!!!!
Με χαρα να σε υποδεχτουμε και Βορεια στις δικες μας αγονες....;);)

vinman
14-01-2010, 11:13
Κατι ξερει ο Μανωλης κι απιλεγει κρουζιερες στις αγονες...!!!!
Με χαρα να σε υποδεχτουμε και Βορεια στις δικες μας αγονες....;);)

...είναι στα σχέδια μου αυτό που γράφεις...;)
Δεν ξέρω το πότε αλλά σίγουρα θα γίνει κάποια στιγμή!

Nissos Mykonos
14-01-2010, 18:21
Το Πρέβελης λίγο πριν τα φανάρια του Πειραιά στις 21-8-2009....Αφιερωμένη στους φίλους vinman,Giovanaut,Φανούλα και σε όλους τους φίλους του πλοίου!
72752

vinman
14-01-2010, 23:34
Αναχώρηση απο Ηράκλειο,Σάββατο 9 Ιανουαρίου!

72821

Trakman
14-01-2010, 23:39
Μάνο στο έχω ξαναπεί, ζηλεύω πολύ τα ταξίδια σου!!! Ελπίζω κάποιο να το κάνουμε παρέα!;)
Και χαίρομαι που μας δίνεις μια γεύση μέσα από τις καταπληκτικές σου φωτογραφίες!!

vinman
15-01-2010, 01:20
Μάνο στο έχω ξαναπεί, ζηλεύω πολύ τα ταξίδια σου!!! Ελπίζω κάποιο να το κάνουμε παρέα!;)
Και χαίρομαι που μας δίνεις μια γεύση μέσα από τις καταπληκτικές σου φωτογραφίες!!

...καλά εννοείτε Γιώργο πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα κάνουμε ταξιδάκι παρέα...;)
Για σένα η παρακάτω φωτογραφία...χρώματα ανατολής εν πλώ το περασμένο Σάββατο 9 Ιανουαρίου,ανάμεσα Σίκινο και Φολέγανδρο,σκαρφαλωμένος πάλι σε ''απαγορευμένα'' μέρη...!!!
Επίσης αφιερωμένη στους φίλους Leo,mastrokostas,mastropanagos,captain_nionios,Tha nasis89,Φανούλα,hayabusa,Nissos Mykonos,diagoras,TSS APOLLON,Rocinante,Nikos_V,dokimakos21,polykas,fros t,Αλκυόνη,Artmios Sintihakis,giannisk88,eliasaslan,sylver23,Giovanau t,dimitris T,opelmanos,Laz94,Apostolos,Nikos Maroulis,Cataman,cpt babis,Roi Baudoin,ελμεψη....και σε όσους φίλους ξεχνάω...

72832

Thanasis89
15-01-2010, 01:34
Είχα πάρει μια γεύση ! Μα σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι θα είναι τόσο μαγευτική Μάνο ! Σ' Ευχαριστώ πάρα πολύ !

Giovanaut
15-01-2010, 11:15
Το Πρέβελης λίγο πριν τα φανάρια του Πειραιά στις 21-8-2009....Αφιερωμένη στους φίλους vinman,Giovanaut,Φανούλα και σε όλους τους φίλους του πλοίου!

Σ ευχαριστουμε παρα πολυ Γιαννη
Πανεμορφη η βραδυνη..!!!!

...καλά εννοείτε Γιώργο πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα κάνουμε ταξιδάκι παρέα...;)
Για σένα η παρακάτω φωτογραφία...χρώματα ανατολής εν πλώ το περασμένο Σάββατο 9 Ιανουαρίου,ανάμεσα Σίκινο και Φολέγανδρο,σκαρφαλωμένος πάλι σε ''απαγορευμένα'' μέρη...!!!
Επίσης αφιερωμένη στους φίλους Leo,mastrokostas,mastropanagos,captain_nionios,Tha nasis89,Φανούλα,hayabusa,Nissos Mykonos,diagoras,TSS APOLLON,Rocinante,Nikos_V,dokimakos21,polykas,fros t,Αλκυόνη,Artmios Sintihakis,giannisk88,eliasaslan,sylver23,Giovanau t,dimitris T,opelmanos,Laz94,Apostolos,Nikos Maroulis,Cataman,cpt babis,Roi Baudoin,ελμεψη....και σε όσους φίλους ξεχνάω...

Μανο το ταξιδι σου, αν κρινω απο το υλικο, πρεπει να ηταν τρελα...!!!!!
Υπεροχη η φωτο σου...!!!
Να εισαι καλα να μας τρελενεις...!!!
Πολλα ευχαριστω...!!!!

laz94
15-01-2010, 13:14

72832

Μάνο σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Η φωτογραφία σου έχει μαγευτικά χρώματα!;)

artmios sintihakis
15-01-2010, 14:41

72832
Μάνο υποκλίνομαι...σε ευχαριστώ πολύ!!!

cpt babis
15-01-2010, 14:42

72832
Πανεμορφη Μανο !!!
Σε ευχαριστω πολυ !!!
Να σαι καλα!!!

Captain_Nionios
15-01-2010, 16:43
Μανο αυτη τη φωτογραφια τη σχολιασα και στο facebook. Ειναι απλα ΜΑΓΙΚΗ και εκτος απο αυτο μου θυμιζει το πανεμορφο ταξιδι που εκανα το καλοκαιρι στην Καρπαθο με ακριβως αυτο το δρομολογιο... Εχω την εικονα του περασματος αναμεσα σε Φολεγανδρο και Σικινο στο μυαλο μου μονο που εμεις λογω μεγαλης καθυστερησης στην αναχωρηση απο Πειραια δεν περνουσαμε το ξημερωμα. Τα χρωματα της Αυγης κανουν τη φωτογραφια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!! Σε ευχαριστω παρα πολυ για την αφιερωση.;)

Μανο αυτη τη θελω σε mail!!!

Trakman
15-01-2010, 16:49
Εγώ τώρα Μάνο τι να πω?!?!? Τα είπαν όλα οι καλοί φίλοι που προηγήθηκαν!!! ΜΑΓΕΙΑ!!!!!

diagoras
15-01-2010, 16:54
Μανωλη σε ευχαριστω πολυ για την αφιερωση αυτου του πινακα ζωγραφικης.Πραγματικα ζηλευω τα ταξιδια σου.Πιστευω και ολοι οι υπολοιποι καραβολατρες.Ελπιζω καποια μερα οπως ειχες πει και εσυ αφου δεν ειχε τυχει τοτε να τυχει να ταξιδεψουμε μαζι

speedrunner
15-01-2010, 18:42

72832

Φίλε τι να πώ τα είπαν όλοι πριν απο εμένα, και μόνο που είδα την θέα που βλέπω απο την Φολέγανδρο φτάνει....είναι καταπληκτική μπράβο!!!

DimitrisT
15-01-2010, 19:32
Μπράβο φίλε Μανώλη!!! Εξαιρετική φωτογραφία!!!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση,να σαι καλά.

AIOLOS KENTERIS II
15-01-2010, 19:35

72832Vinman σε ευχαριστω πολλι για τιν πανεμορφι φωτο που μας χαρισες !!ετσι απλα για να βλεπουν μερικοι τι ομρφιες βλεπουμε καθε προι εμεις εκει περα..:p Α και ξεχασα σιντομα θα ανεβει μια φωτο καπου σε εκεινο το σειμιο ειναι αλα απο ψιλα για να δεις πως φενεστε εσεις οταν περνατε απ τι φολεγανδρο!!;)

vinman
15-01-2010, 21:58
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια....!!!
Θα μου επιτρέψετε να σας αφιερώσω άλλη μία φωτογραφία αυτή τη φορά απο τη δεξιά πλευρά του πλοίου,ένα κατάστρωμα πιο κάτω,με φόντο τα χρώματα της ανατολής και την Φολέγανδρο..!!!

72935

Nissos Mykonos
15-01-2010, 22:03
Μανώλη καταρχάς να σε ευχαριστήσω που μου αφιέρωσες την προηγούμενη μαγευτική σου φωτογραφία!!Και οι δύο φωτογραφίες είναι Μαγικές, με υπέροχα χρώματα!!!Σίγουρα και οι υπόλοιπες φωτογραφίες σου θα είναι καταπληκτικές!!!
Να είσαι πάντα καλά Μανώλη!!Σε ευχαριστούμε!!

cpt babis
15-01-2010, 22:04
Θα μου επιτρέψετε να σας αφιερώσω άλλη μία φωτογραφία αυτή τη φορά απο τη δεξιά πλευρά του πλοίου,ένα κατάστρωμα πιο κάτω,με φόντο τα χρώματα της ανατολής και την Φολέγανδρο..!!!

72935
Μανο .....απλα μαγεια η φωτο!!!!!!!
Να σαι καλα!!!

Captain_Nionios
15-01-2010, 22:04
Μανο ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ NANOSECOND ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ MAIL. Δεν παλευεσαι, ειναι εξαιρετικες!!!;)

speedrunner
15-01-2010, 22:18

72935

μην ξαναλέω τα ίδια απλά καταπληκτική, πάλι καλά που την Τετάρτη κατεβαίνω στο νησάκι μου!!!!!

vinman
16-01-2010, 11:15
...αφήνοντας την Σαντορίνη με προορισμό το Ηράκλειο,το περασμένο Σάββατο 9 Γενάρη..!!

72992

Tasos@@@
16-01-2010, 11:17
Τρομερες φωτογραφιες απο τον φιλο Vinman.

giannis95
16-01-2010, 11:33
Οντως άμα το παρατηρήσεις δεν φαίνεται σαν αδερφός της ΕΛΛΗ Τ έχει μεγάλες διφορές...!!!!Αλλά τι να κάνουμε ας το χωνέψουμε οτι είναι!!!

Rocinante
16-01-2010, 11:34
Μανωλη εγω δεν θα σε ευχαριστησω...
Αντιθετως απαιτω τη δευτερα στη συναντηση εξηγησεις διοτι ανεβαζοντας αυτη τη φωτογραφια σπαταλησα ενα τεταρτο απο το χρονο μου κοιταζοντας αυτον τον απιθανο συνδυασμο χρωματων φυσικων και τεχνιτων σαν υπνοτισμενος και αναψα και τσιγαρο βλαπτοντας την υγεια μου. Και με εκανες και να ζηλεψω αυτο που το πας...

Μανωλη να εισαι παντα καλα και να μας χαριζεις παρομοιες.....
Τι παρομοιες; Εικονες; Φωτογραφιες ;
Κι ομως ειναι κατι παραπανω που δεν λεγεται. Να μας κανεις τελος παντον να αισθανομαστε για λιγο εστω ομορφα.

Nikos_V
16-01-2010, 11:48

72832

Μανο ευχαριστουμε που μοιραζεσε μαζι μας αυτες τις καταπληκτικες στιγμες απο τα ταξιδια σου:cool:

Speedkiller
16-01-2010, 11:52
Τα πλοία δεν είναι αδερφά και δεν μπορώ να καταλάβω πως και από που αυτό προκύπτει!:confused: Όπως και να χει όμως καλή χώνεψη...:p

giannis95
16-01-2010, 13:29
Τα πλοία δεν είναι αδερφά και δεν μπορώ να καταλάβω πως και από που αυτό προκύπτει!:confused: Όπως και να χει όμως καλή χώνεψη...:p
Τα πλοία είναι 100% σίγουρο οτι ειναι αδέρφια...Είναι έγκυρη η πηγή..!!:D

vinman
16-01-2010, 13:40
...προσπάθεια πρόσδεσης στο Ηράκλειο το περασμένο Σάββατο...

73014

Speedkiller
16-01-2010, 13:45
Τα πλοία είναι 100% σίγουρο οτι ειναι αδέρφια...Είναι έγκυρη η πηγή μας..!!:D

Σορρυ φίλε αλλά δε με πείθεις ούτε εσύ ούτε η πηγή σου!:cool:Φτιάχτηκαν με 4 χρόνια διαφορά σε διαφορετικά ναυπηγεία και με μεγάλες οφθαλμοφανείς εξωτερικές διαφορές!Και μηχανικώς είχαν τεράστιες διαφορές σύμφωνα με το facta!

giannis95
16-01-2010, 13:55
Σορρυ φίλε αλλά δε με πείθεις ούτε εσύ ούτε η πηγή σου!:cool:Φτιάχτηκαν με 4 χρόνια διαφορά σε διαφορετικά ναυπηγεία και με μεγάλες οφθαλμοφανείς εξωτερικές διαφορές!Και μηχανικώς είχαν τεράστιες διαφορές σύμφωνα με το facta!
Τα στοιχεία μου ειναι οι υποπλοιαρχοι του Ελυρος οπου έχουν περάσει από το συγκεκριμένο πλοίο και το γνωρίζουν...!!!;)

Leo
16-01-2010, 14:03
Τα πλοία δεν είναι αδέλφια και η κουβέντα κλείνει εδώ. Τι πρέπει να κάνουμε να τα διαγράψουμε για να πιστείς? Παραδέξου ότι υπάχουν κι άλλοι πιο διαβασμένοι απο τις πηγές σου.

BULKERMAN
16-01-2010, 14:23
Λοιπόν για να μην τρελαθούμε τελείως τα 2 πλοία το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι είναι Ιαπωνέζικης καταγωγής!!!

Κατ'αρχήν το Ελλη Τ. ναυπηγήθηκε το 1976 και το Πρέβελης το 1980...
Εμφανισιακά αν τα δεις όταν ήταν και τα 2 στην Ιαπωνία ουδεμία σχέση έχουν.Αν το δεις και σχεδιαστικά το Ελλη Τ έχει
Επίσης το ένα ναυπηγήθηκε στο IMABARI και το άλλο στο KOCHI.

Το ότι το είπε ένας υποπλοίαρχος δεν σημαίνει ότι το γνωρίζει κιόλας!!!
Δεν έχει το αλλάθητο του Πάπα!!

Leo
16-01-2010, 14:25
Αμμμμ κι αυτός να το ΄λεγε πάλι λάθος θα ήτανε :D (γαι τον πάπα το λέω);)

giannis95
16-01-2010, 15:18
Πωπω...Είστε πολύ ωραίοι μπράβο σας και εις ανώτερα....Από ειρωνεία βλέπω σκίζουμε... !Για μιλάτε λίγο πιο όμορφα για τους υποπλοιάρχους γιατί δεν τους ξέρετε και από χθές !

Tasos@@@
16-01-2010, 15:22
Πωπω...Είστε πολύ ωραίοι μπράβο σας και εις ανώτερα....Από ειρωνεία βλέπω σκίζουμε... !Για μιλάτε λίγο πιο όμορφα για τους υποπλοιάρχους γιατί δεν τους ξέρετε και από χθές !

Φιλε giannis95 δεν νομιζω να ειπωθηκε κατι κακο για καποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ατομο(επειδη τυχαινει να παρακολουθω την κουβεντα).Ειπωθηκε οτι ακομα και υποπλοιαρχος να ειναι καποιος (και μπραβο του που εφτασε ως εκει εννοειται,ξερουμε ολοι τι χρειαζεται μια τετοια θεση) δεν σημαινει οτι γνωριζει τα παντα.Το οποιο διορθωσε με αν κανω λαθος δεν νομιζω οτι ειναι ουτε λαθος,αλλα ουτε και προσβλητικο.

giannis95
16-01-2010, 15:24
Φιλε giannis95 δεν νομιζω να υποθηκε κατι κακο για καποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ατομο(επειδη τυχαινει να παρακολουθω την κουβεντα).Υποθηκε οτι ακομα και υποπλοιαρχος να ειναι καποιος (και μπραβο του που εφτασε ως εκει εννοειται,ξερουμε ολοι τι χρειαζεται μια τετοια θεση) δεν σημαινει οτι γνωριζει τα παντα.Το οποιο διορθωσε με αν κανω λαθος δεν νομιζω οτι ειναι ουτε λαθος,αλλα ουτε και προσβλητικο.
Εγώ το είπα για τον κύριο Leo...!!

nissos_mykonos
16-01-2010, 15:27
ναι ρε παιδια δεν χρειαζεται να τα ξερει ολα καποιος...εγω σε προσφατο ταξιδι μου (δεν θελω να αναφερω το ονομα του πλοιου) πηγα στην γεφυρα και γνωρισα τον υποπλοιαρχο και φυσικα του εκανα πολλες ερωτησεις...οταν ομως τον ρωτησα τι καταναλωση εχει το πλοιο την ωρα δεν ηξερε να μου πει....

giannis95
16-01-2010, 15:30
ναι ρε παιδια δεν χρειαζεται να τα ξερει ολα καποιος...εγω σε προσφατο ταξιδι μου (δεν θελω να αναφερω το ονομα του πλοιου) πηγα στην γεφυρα και γνωρισα τον υποπλοιαρχο και φυσικα του εκανα πολλες ερωτησεις...οταν ομως τον ρωτησα τι καταναλωση εχει το πλοιο την ωρα δεν ηξερε να μου πει....
Δεν είπα οτι υα ξέρει όλα είπα οτί ο άνθρωπος έιχε κάνει σε αυτό το καράβι και ξέρει κάτι παραπάνω απο μερικούς μερικούς!!!

kapas
16-01-2010, 15:39
ενω εσυ φιλε μου για να μιλας ετσι ανοικτα, μαλλον μας ξερεις και απο χθες.... λιγος σεβασμος!!! Σεβασμος στην εμπειρεια και στις γνωσεις καποιων ατομων και προπαντως, σεβασμος στους μεγαλυτέρους μας!!!!!

BULKERMAN
16-01-2010, 15:39
Δεν είπα οτι υα ξέρει όλα είπα οτί ο άνθρωπος έιχε κάνει σε αυτό το καράβι και ξέρει κάτι παραπάνω απο μερικούς μερικούς!!!

Φίλε Γιάννη εγώ θα σου πω ένα μόνο...Η ειρωνεία,η κοροιδία,η βρισιά κ.λ.π είναι ότι πιο εύκολο μπορεί να κάνει ο καθένας!
Το δύσκολο είναι όταν κάποιος αντικρούει τα λεγόμενα σου να ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ τι θα του απαντήσεις με παραδείγματα και αποδείξεις έτσι ώστε δείξεις ότι έχεις δίκιο εσύ !!

Και συ απαντάς με ειρωνείες και μηνύματα που θίγεις κάποιον και το διορθώνεις μετά...

Θα ταν φρόνιμο να ηρεμήσεις και να σταματήσεις!!

BULKERMAN
16-01-2010, 15:41
ενω εσυ φιλε μου για να μιλας ετσι ανοικτα, μαλλον μας ξερεις και απο χθες.... λιγος σεβασμος!!! Σεβασμος στην εμπειρεια και στις γνωσεις καποιων ατομων και προπαντως, σεβασμος στους μεγαλυτέρους μας!!!!!

Αυτό το τελευταίο ελπίζω να μην το πάρει τις μετρητοίς ο Leo...:D

Y.Γ ΤΟ ΕΊΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΉΣΟΥΜΕ ΛΊΓΟ...

Tasos@@@
16-01-2010, 15:49
Ηδη μετραω 8 post ανευ λογου και αιτιας....σ'ενα θεμα για ενα πλοιο,αλλα πραγματα ειναι αυτα που πρεπει να συζηταμε και να "τσακωνομαστε" γι'αυτα.Οχι τετοιου ειδους.Πιστεψε με φιλε giannis25 υπαρχουν παρα πολλα ατομα που διαβαζουν αυτο το θεμα.Δεν νομιζω κανεις να το διαβαζει για να δει ποιος θα την πει σε ποιον.Κανεις δεν επιτεθηκε ουτε σε εσενα ουτε σε κανεναν (υποπλοιαρχο η μη)...Εσυ επιτεθηκες (ειδικα κιολας)και πιστευω να καταλαβαινεις οτι αυτο πρεπει να σταματησει αν μη τι αλλο,για τον καθε καραβολατρη (οπως εισαι και εσυ προφανως) που θελει να δει μια φωτογραφια του Πρεβελης η να διαβασει κατι ουσιαστικο γι'αυτο.

Maroulis Nikos
16-01-2010, 15:59
Παρακαλώ να σταματήσει εδώ η συζήτηση και να επανέλθουμε στο θέμα μας.

dokimakos21
16-01-2010, 16:23
Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ -Κατα την αφιξη του σημερα στο Ηρακλειο...
Χαρισμενη εξαιρετικα στον artmios sintixakis k στον Thanasis89 αλλα κ για ολους εσας...!!
73026

MILTIADIS
16-01-2010, 16:28
ωραιος ο dokimakos21!!το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο το βαπορι θα το βλεπουμε για πολλα χρονια ακομα στις αγονες κ θα το χαιρομαστε απο τις φωτο του που θα βλεπουμε σε διαφορα νησια!

Thanasis89
16-01-2010, 17:16
Στον Φώτη και στον Αρτέμη, μα και στον Μάνο (vinμαν) ! Πρέβελης...

73037

cpt babis
16-01-2010, 17:18
Χαρισμενη εξαιρετικα στον artmios sintixakis k στον Thanasis89 αλλα κ για ολους εσας...!!
73026

Στον Φώτη και στον Αρτέμη, μα και στον Μάνο (vinμαν) ! Πρέβελης...

73037
Υπεροχες οι φωτο σας !!!
Μπραβο!!!

dokimakos21
16-01-2010, 17:40
Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ -Μολις εχει αρχισει κ ξεπροβαλει στο λιμανι του Ηρακλειο...
Για τους Thanasis89,artmios sinitxakis k vinman....
73040

vinman
16-01-2010, 18:10
Θανάση και Φώτη σας ευχαριστώ για τις όμορφες φωτογραφίες σας και ανταποδίδω με την αναχώρηση του απο Ηράκλειο το περασμένο Σάββατο!

73051

artmios sintihakis
16-01-2010, 19:07
Τhanasis89 k dokimakos21 σας ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση!!Πραγματικά πίνακες ζώγραφικής οι φωτό σας!!

polykas
16-01-2010, 21:12
73026

Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ -Μολις εχει αρχισει κ ξεπροβαλει στο λιμανι του Ηρακλειο...
Για τους Thanasis89,artmios sinitxakis k vinman....
73040

Σε ευχαριστούμε Φώτη...:D

mike_rodos
17-01-2010, 10:46
Μήπως γνωρίζει κάποιος το λόγο που το Πρέβελης αναχώρησε καθυστερημένα σήμερα από το λιμάνι της Ρόδου? Αντί στις 05:00, αναχώρησε στις 09:30.

mike_rodos
17-01-2010, 10:48
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=96021&cid=4 Μόλις το βρήκα...

BULKERMAN
17-01-2010, 20:43
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=96021&cid=4 Μόλις το βρήκα...

Βλάβη στον καβο??? χαχαχαχαχα!!!!!Να δω τι θα ακούσουμε ακόμη...

Kostis_KRHTH
17-01-2010, 20:53
Βλάβη στον καβο??? χαχαχαχαχα!!!!!Να δω τι θα ακούσουμε ακόμη...

δημοσιογραφοι τι περιμενεις....

dokimakos21
19-01-2010, 10:25
ΠΡΕΒΕΛΗΣ-Αφιξη στο Ηρακλειο...
Για ολους εσας...;)
73420

BEN BRUCE
24-01-2010, 23:26
PREVELIS αναχωριση απο τον πειραια στις 4 αυγουστου του 2006

74315

dokimakos21
26-01-2010, 10:33
ΠΡΕΒΕΛΗΣ-ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 24/1/2010
74484

manos75
31-01-2010, 17:23
απο σημερα ο βαπορας ειναι σε αδεια και ξεκουραση στην ελευσινα. για μια βδομαδουλα.ελπιζω να του ριξουν και κανενα βαψιμο γιατι τα ταξιδια στης αγονες τον εχουν ταλαιπωρισει.

MILTIADIS
31-01-2010, 18:32
Τωρα που ειπαμε για βαψιμο,σιγουρα θα του κανουν,απλα ελπιζω να το κανουν ετσι οπως ειναι στην υπεροχη φωτογραφια του BEN BRUCE λιγο πιο πανω!

BEN BRUCE
31-01-2010, 20:23
PREVELIS κατα την διαρκεια αλλαγης των σινιαλων απο cretan ferries σε ANEK LINES

75185

Για τους πολλους φιλους αυτου του πλοιου

polykas
02-02-2010, 08:32
To πλοίο ανέβηκε χθές στην δεξαμενή στην Ελευσίνα.

Giovanaut
02-02-2010, 13:08
Ποια μερα αρχιζει δρομολογια...???

gpap2006
02-02-2010, 13:52
Μάλλον Παρασκευή ξεκινάει πάλι.

Giovanaut
02-02-2010, 13:56
Μάλλον Παρασκευή ξεκινάει πάλι.
Ευχαριστω για την πληροφορια...!!!!

helatros68
02-02-2010, 21:50
Το πλοιο λιγο πριν τον δεξαμενισμο του στην Ελευσινα στις 1.2.2010.

75498

M.D.I
04-02-2010, 13:16
απο σημερα ο βαπορας ειναι σε αδεια και ξεκουραση στην ελευσινα. για μια βδομαδουλα.ελπιζω να του ριξουν και κανενα βαψιμο γιατι τα ταξιδια στης αγονες τον εχουν ταλαιπωρισει.
Ναι φιλε εχεις δικιο για το βαψιμο.Εγω απλως θελω να επισημανω οτι τα ιχνη που αφηνουν οι καδενες στην πλωρη απο τα αγανταρισματα,ειναι στοιχεια δυνατου μανουβραδορου πλοιαρχου και πλοιου που εχει αδυνατες ελικτικες ικανοτητες.Αλλωστε ειναι γνωστα σε ολους τα δρομολογια ''φωτια'' που κανει το πλοιο,αλλα και οι ικανοτητες του καπ-Βασιλη.Καλα ταξιδια να εχουν,και εμεις να καμαρωνουμε μανουβρες.

AegeanIslands
04-02-2010, 23:13
Μια που λετε για βαψιματα και μπογιες καλο θα ηταν καποια στιγμη να σκεφτουν εκει στην ΑΝΕΚ να ευθυγραμμισουν την επιλογη χρωματισμων στο στολο.
Ισως του ΠΡΕΒΕΛΗΣ να του πηγαινε καλυτερα το Μπλε bottom top ομοιο του ΛΙΣΣΟΣ.
Και επιτελους να αντικατασταθει αυτο το μαυρο στο οκιο προφανως με λευκο.
Αν και προβλεπω να οργιαζουν οι καδενες του οσωνουπο...;)

Sotiris1785
04-02-2010, 23:54
Με αυτό που λές δηλαδή ο καπετάνιος για τα δύσκολα που δουλεύει άγκυρα πολύ πάει Πρέβελης???

Aktofylakas
05-02-2010, 01:46
Ηρωικη εξοδος του ΠΡΕΒΕΛΗΣ απο το λιμανι του Ρεθυμνου στις 03 Δεκεμβριου 2001 με Καπετανιο τον Γιωργο Κολυδα. Την φωτογραφια βρηκα σε ενα παλιο τευχος του Εφοπλιστη.

http://aktofylakas.blogspot.com/2010/02/blog-post_1047.html

Captain_Nionios
05-02-2010, 09:05
Πολυ πολυ ομορφη να σαι παντα καλα!!!

ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
05-02-2010, 13:31
φοβερη φωτογραφια μαλλον θα εφυγε και χωρις επιβατες σαν ro/ro..

polykas
05-02-2010, 15:24
Στο μεγάλο λιμάνι πλέον.Τέλος ο δεξαμενισμός.

Aktofylakas
05-02-2010, 18:58
φοβερη φωτογραφια μαλλον θα εφυγε και χωρις επιβατες σαν ro/ro..

Απο οτι θυμαμαι αναγκαστηκε να βγει απο το λιμανι για να αποφυγει τα χειροτερα!!

Melis7
05-02-2010, 19:05
Κι ευτυχώς τα απέφυγε.........!!!!!!!

Thanasis89
05-02-2010, 20:05
Παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2007. Αν θυμάμαι καλά ήταν 21 του μηνός. Το πλοίο ζήτησε και πήρε, φυσικά, άδεια να αποπλεύσει για την Σούδα καθώς κατέστη επικίνδυνη η παραμονή του στο λιμάνι του Ρεθύμνου. Την επόμενη μέρα το πρωί το Ρέθυμνο μετρούσε αρκετές υλικές ζημιές κατά μήκος της Παραλίας, εκ των οποίων οι σοβαρότερες παρατηρήθηκαν στην περιοχή του παλιού λιμανιού. Χαρακτηριστικά μπορώ να σας αναφέρω, για να καταλάβετε το μέγεθος της μανίας του καιρού, ότι κατέρρευσε από ριπή κύματος το (χτιστό) ταμείο του δημοτικού χώρου σταθμεύσεως στο παλιό λιμάνι. Μετά από το γεγονός αυτό το κατασκεύασαν εξ' ολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα. :shock:

φανούλα
05-02-2010, 20:08
Κι ευτυχώς τα απέφυγε.........!!!!!!!

Και τώρα είναι πάλι έτοιμο για δράση:p;)...!!!!!!
(συγνώμη για το εμπόδιο στα δεξιά της φώτο αλλά δεν το πρόσεξα την ώρα που φωτογράφιζα:oops:)

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=75773&stc=1&d=1265396869

Thanasis89
05-02-2010, 20:10
Εγώ προτείνω να σε συγχωρέσουμε γι' αυτό το ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος... :p
Ευχαριστούμε Φανούλα μας για την πολύ όμορφη φωτογραφία σας, παρά το ατυχές εμπόδιο (Σιγά το πράγμα) ! :D ;)

Melis7
05-02-2010, 20:21
Και τώρα είναι πάλι έτοιμο για δράση:p;)...!!!!!!
(συγνώμη για το εμπόδιο στα δεξιά της φώτο αλλά δεν το πρόσεξα την ώρα που φωτογράφιζα:oops:)

Και πάλι Φανούλα δεν μπορεί να κρύψει την ομορφιά του πλοίου

konigi
05-02-2010, 20:33
Μόνο τα ύφαλα έβαψαν?

vinman
06-02-2010, 00:03
..έξω απο το Ηράκλειο με προορισμό την Σητεία το Σάββατο 9 Ιανουαρίου...
Αφιερωμένη στην Φανούλα καθώς και στους Artmios sintihakis,Thanasis89,captain_nionios,Nissos Mykonos,diagoras,Tasos@@@,Melis7,TSS APOLLON,giannisk88,dokimakos21 και Leo!

75844

Melis7
06-02-2010, 00:06
Ευχαριστώ και πάλι.... Να ρωτήσω κάτι άλλο???? Είχε ακουστεί ότι μπορεί να έμπαινε στην άγονη της Δωδεκανήσου, στη θέση του Ιεράπετρα..... Ισχύει κάτι τέτοιο??? Ξέρετε?

Captain_Nionios
06-02-2010, 00:16
Γεια σου vinman με τις ωραιες γκριζιες σου!!! Να σαι καλα φιλε μου.

Thanasis89
06-02-2010, 00:31
Η απάντηση μου στην υπέροχη φωτογραφία του Μάνου. Φυσικά στον ίδιο, στον Διονύση, στην Φανούλα, στον Γιάννη (Nissos Mykonos), στον Φώτη (dokimako) και στον Αρτέμη !

Η λήψη με το ψιλόβροχο να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και ο φακός κατά τύχη να μην συναντά στο κρύσταλλό του κάποια σταγόνα... :oops:

75847

Καλή σας Νύχτα !

dokimakos21
06-02-2010, 09:39
Με την σειρα μου 8α ηθελα να ευχαριστισω τους vinman k thanasis89...
Για εσας λοιπον για ολους τους υπολοιπους εδω....
75861

mike_rodos
16-02-2010, 16:58
To ΠΡΕΒΕΛΗΣ, πριν από 10 λεπτά ανοιχτά της Ρόδου (περιοχή αεροδρομίου) με κατεύθυνση το λιμάνι της Ρόδου, προερχόμενο από Κάρπαθο... ;) Η παρέα από την Ρόδο είναι παντού και πάντα... Για τον φίλο ΕΛΜΕΨΗ που δεν κατάφερε να πάει και για τους πολύ καλούς φίλους marsant, thanasis89, dokimakos21, vinman και Nissos mykonos!

77350

Thanasis89
16-02-2010, 17:30
Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη ! Είναι πάρα πολύ όμορφη η φωτογραφία σου. Μπράβο !
Πρώτα ο Θεός, πολύ σύντομα θα δούμε την όμορφη Ρόδο ! ;)

dokimakos21
16-02-2010, 20:06
Ευχαριστω πολυ φιλε μου...!!Συντομα ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα στην ομορφη Ροδο...

thanos75
16-02-2010, 22:25
To ΠΡΕΒΕΛΗΣ, πριν από 10 λεπτά ανοιχτά της Ρόδου (περιοχή αεροδρομίου) με κατεύθυνση το λιμάνι της Ρόδου, προερχόμενο από Κάρπαθο... ;) Η παρέα από την Ρόδο είναι παντού και πάντα... Για τον φίλο ΕΛΜΕΨΗ που δεν κατάφερε να πάει και για τους πολύ καλούς φίλους marsant, thanasis89, dokimakos21, vinman και Nissos mykonos!

77350
Πανέμορφη Mike όπως και ολες οι δουλειές σου εξάλλου. Στο φόντο είναι η απέναντι χερσόνησος της Τουρκίας?

mike_rodos
17-02-2010, 06:14
Πανέμορφη Mike όπως και ολες οι δουλειές σου εξάλλου. Στο φόντο είναι η απέναντι χερσόνησος της Τουρκίας?

Ευχαριστώ πολύ... Ναι είναι η Τουρκία...

dokimakos21
17-02-2010, 16:56
PREVELIS-Στο Ηρακλειο...
Για ολους εσας...:p
77567

mike_rodos
21-02-2010, 07:29
Σε ένα ταξιδάκι μου το φθινόπωρο στην Κρήτη φυσικά πήγα με το μοναδικό πλοίο που υπάρχει στην γραμμή... Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ... Τα συναισθήματα ανάμεικτα, το καράβι πεντακάθαρο, το φαγητό στο self service άψογο, η ευγένια του πληρώματος μοναδική (εκτός μίας εξέρεσεις, που μου χάλασε την όλη εικόνα του πλοίου)... Αν και έχουν ξανά ανέβει φώτο από το πλοίο και από άλλα μέλη του φόρουμ μας... Θα ήθελα να σας δείξω μερικές και εγώ όπως το είδα σε εκείνο το ταξίδι μου...

reception

78147

μπαρ σαλονιού Α θέσεως

78148

Σαλόνι Α θέσεως

78149

Διάδρομος με τις κλειστές καμπίνες

78151

Εξωτερικό κατάστρωμα

78150

Καλά ταξίδια στο πλήρωμα του πλοίου, που χαρίζει ζωή στα άγωνα λιμάνια της χώρας μας...!

manos75
22-02-2010, 16:56
επειδη και εγω εχω ταξιδεψει πιο παλια με αυτο το καραβι το θεωρω ενα απο τα αγαπημενα μου.και φετος το καλοκαιρι λεω να ξανακανω ενα ταξιδακι παλι.μαικ αν εχεις διαθεση πες μας τι σε πειραξε.

mike_rodos
23-02-2010, 21:41
Σημερινή παραμονή του ΠΡΕΒΕΛΗΣ στο λιμάνι της Ρόδου... Και φυσικά και πάλι οι δύο καραβολάτρες της Ρόδου ήταν εκεί... Αφιερωμένη σε όλους τους φίλους του πλοίου!

78666

Speedkiller
23-02-2010, 21:46
Σημερινή παραμονή του ΠΡΕΒΕΛΗΣ στο λιμάνι της Ρόδου... Και φυσικά και πάλι οι δύο καραβολάτρες της Ρόδου ήταν εκεί... Αφιερωμένη σε όλους τους φίλους του πλοίου!

78666

H φώτο απερίγραπτη......:eek:Συγχαρητήρια!!!

Thanasis89
23-02-2010, 21:52
Μιχάλη ο Κώστας με κάλυψε απόλυτα ! Μπράβο !

ελμεψη
23-02-2010, 21:58
Εγω ειπα να το παρακανω λιγο σημερα και εκανα την νυχτα μερα:p

78667

78668

78669

78670

Giovanaut
23-02-2010, 22:07
Αψογοι και οι δυο σας...!!!!
Υπεροχες οι φωτογραφιες σας...!!!

Τι καλλιτεχνες ειστε....???

dokimakos21
23-02-2010, 22:16
Τι λες τωρα???:shock::shock::shock:Φανταστικες φωτογραφιες παιδια...
Μπραβο σας...

Thanasis89
23-02-2010, 22:40
Πάει κλείσαμε για απόψε... Αύριο πάλι ! Μπράβο ρε παιδιά ! Μπράβο ! Φανταστικές !

Leo
24-02-2010, 06:02
Μιχάλη και Νίκο, όλα όσα είπαν οι παρπάνω +1 μπράβο :D.

vinman
24-02-2010, 06:07
Μιχάλη,Νίκο,μαγευτικές φωτογραφίες!!
Να'στε καλά και οι δύο!!

mike_rodos
24-02-2010, 06:11
Eυχαριστούμε "παίδες".... Και το βιντεάκι (http://www.youtube.com/watch?v=LHOpDPATToc) από την χθεσινή του αναχώρηση! :p

artmios sintihakis
27-02-2010, 16:05
΄Σημερινή άφιξη κ αναχώρηση του ΠΡΕΒΕΛΗΣ στο λιμάνι Ηρακλείου!!!Αφιερωμένες στους λάτρες του πλοίου!!!
79215

79216

79218

79221

79222

artmios sintihakis
27-02-2010, 16:15
Και η αναχώρηση του....
79224

79225

79228

79232

Trakman
27-02-2010, 18:41
Μια ακόμη όμορφη ανταπόκριση από τον Αρτέμη στο Ηράκλειο!!;)

konigi
28-02-2010, 05:16
Πανέμορφες οι φώτο φίλε Αρτέμη!!
Χίλια συγνώμη που κάνω αυτές τις ερώτησεις, αλα γιατι τα περισσότερα πλοία της ΑΝΕΚ (που ποιάνουν Κρήτη εννοώ) να πιάνουν μόνο Ηράκλειο και όχι και Σούδα?
Εμείς δεν μπορούμε να θέλουμε να πάμε Κυκλάδες ή Δωδεκάνησα?
Γιατί μας έχουν καταδικάσει μόνο σε μια γραμμή?
Εμείς δεν έχουμε καλό λιμάνι?
Η ΑΝΕΚ δεν έχει έδρα τα Χανια?
Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να πληρώσουμε 5 ευρώ παραπάνω και να πάμε διακοπές ή για δουλειές στις Κυκλάδες ή στα Δωδεκάνησα χωρίς να πάμε Ηράκλειο?
Δεν μπορούμε να φέρουμε απευθείας κόσμο απο τις Κυκλάδες ή τα Δωδεκάνησα Χανια?
Γιατί μόλις έρχετε και άλλη εταιρία στα Χανιά κάνετε σαν τρελοί μην χάσετε το μονοπώλειο?
Τον κόσμο δεν τον σκεφτεστε?
Γιατι μόνο το συμφέρον σας?
Γιατι να λέγετε ΑΝΕΚ και όχι Βαρδιν ή οπως αλλιώς θέλετε?
Ξέρω ότι κατα 99,9% δεν θα πάρω απάντηση σε αυτο!!!
Αλλά εστιάζομαι σε μια λέξη με 5 γράμματα!!!
ΓΙΑΤΙ?

Speedkiller
28-02-2010, 06:57
Eχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά η απάντηση στο γιατί σου είναι το γιατί εσείς στα χανιά δεν στηρίξατε Αριάδνη επί Hellenic, Βlue Star κλπ...Πολύ σχετικό είναι κ πως δεν στηρίξατε (εσείς οι κρητικοί όχι μόνο οι Χανιώτες) το superfast τώρα!Θέλω να πω πως το λάθος ήταν πως ενώ είχατε επιλογές τις κλωτσήσατε!Μη μου πεις πως χαίρεσαι (πέραν των άλλων γραμμών) που την πολυσυζητημένη "αναβάθμιση" των Χανίων Έλυρος η ΑΝΕΚ την πήγε Ηράκλειο!?Σας έχουν "στο τσεπάκι τους" και σας χορεύουν όπως θέλουν...

mike_rodos
28-02-2010, 09:48
Aγκυροβολημένο σε κόλπο της Νοτιοανατολικής Ρόδου (Χαράκι) βρίσκετε το ΠΡΕΒΕΛΗΣ, το οποίο δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι της Ρόδου λόγω των θυελλωδών Βορειοδυτικών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, προερχόμενο από Ηράκλειο - Σητεία - Κάσο - Κάρπαθο. Είναι λίγο μακριά για να πάμε για ανταπόκριση :(

agathi2010
28-02-2010, 09:51
Aγκυροβολημένο σε κόλπο της Νοτιοανατολικής Ρόδου (Χαράκι) βρίσκετε το ΠΡΕΒΕΛΗΣ, το οποίο δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι της Ρόδου λόγω των θυελλωδών Βορειοδυτικών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, προερχόμενο από Ηράκλειο - Σητεία - Κάσο - Κάρπαθο. Είναι λίγο μακριά για να πάμε για ανταπόκριση :(
εαν τα καταφερω φιλε μου θα προσπαθησω να πεταχτω;)

mike_rodos
28-02-2010, 09:53
εαν τα καταφερω φιλε μου θα προσπαθησω να πεταχτω;)

Εγώ θα πεταχτώ όταν μπαίνει στο λιμάνι μας... Μήνες έχουμε να το δούμε μέρα στη Ρόδο...! :p

agathi2010
28-02-2010, 09:59
Εγώ θα πεταχτώ όταν μπαίνει στο λιμάνι μας... Μήνες έχουμε να το δούμε μέρα στη Ρόδο...! :p
μονο μην μπει παλι βραδυ..........:confused:

konigi
28-02-2010, 11:32
Eχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά η απάντηση στο γιατί σου είναι το γιατί εσείς στα χανιά δεν στηρίξατε Αριάδνη επί Hellenic, Βlue Star κλπ...Πολύ σχετικό είναι κ πως δεν στηρίξατε (εσείς οι κρητικοί όχι μόνο οι Χανιώτες) το superfast τώρα!Θέλω να πω πως το λάθος ήταν πως ενώ είχατε επιλογές τις κλωτσήσατε!Μη μου πεις πως χαίρεσαι (πέραν των άλλων γραμμών) που την πολυσυζητημένη "αναβάθμιση" των Χανίων Έλυρος η ΑΝΕΚ την πήγε Ηράκλειο!?Σας έχουν "στο τσεπάκι τους" και σας χορεύουν όπως θέλουν...

Πίστεψε με όμως φίλε πως αν έρθει αυτη την στιγμη κάποια εταιρία στα Χανια, όλοι οι Χανιώτες θα την προτιμήσουν!!
Και δεν το λέω απλά για να το πω!!!
Ο κόσμος έχει αγανακτήσει, κ δεν μιλάω μόνο για την αλλαγή της γραμμής του Έλυρου, αυτο είναι το τελευταίο!!
Το θέμα είναι πως κάνουν οτι θέλουν όποτε θέλουν!!! Μόνο το κέρδος σκέφτονται!!! Έχουν μπει μέσα στην εταιρία 5 χαραμοφάηδες κ κοιτάνε μόνο το προσωπικό συμφέρον!!!
Είμαι απο Χανια κ δεν τολμάω να παω να ρωτήσω καν για δουλεια στην ΑΝΕΚ, που επι εποχή Ειρηναίου μόνο Κρητικοί εργάζονταν κ πιο πολύ Χανιώτες απο οικογένειες άπορες!!!
Βοηθούσε η ΑΝΕΚ, νοίαζονταν για τα Χανιά κ τον κόσμο τους!!!
Μπορεί να μην είχε χρήματα η εταιρία αλλα κοιταζε τον άνθρωπο!!
Όχι πως οι άλλες εταιρίες είναι καλύτερες απλά αναφέρω το τότε κ το τώρα!!!
Γιατι λοιπον να πηγαίνει το Πρέβελης Ηρακλειο?Δεν τους φτάνουν τόσα άλλα?
3 Διαφορετικα βαπόρια έχουν με 3 διαφορετικές γραμμές!!!
Εμάς γιατί ούτε μια στην ουσια?
Κάντε κάτι για τα Χανια κύριοι!!
Δώστε τους λίγη αξία!!!
Αφήστε το προσωπικό συμφέρον και γυρήστε στο συλλογικό!!!
Όλοι θα εποφεληθείτε αν δρομολογήσετε το Πρέβελης Χανιά!!
Και τουρισμός θα έρχεται κ θα πηγαίνει στα νησια,και προιόντα που τώρα αναγκάζονται να πηγαίνουν απο Ηράκλειο ή μέσω Πειραια, και το συμαντικότερπ απόλα ειναι πως θα αποκαταστήσετε το κύρος σας!!! Και δεν μιλάω για αλλαγή γραμμής!!! Δεν είμαι καν ειδικός σε αυτο!!!
Μιλάω μια απλή αλλαγή αντι για Ηράκλειο Χανια!!!

mike_rodos
28-02-2010, 12:01
Μιλάω μια απλή αλλαγή αντι για Ηράκλειο Χανια!!!

Η απλή δική μου λογική λέει ότι το πλοίο πρέπει να πιάνει την μεγάλη πόλη του νησιού. Επειδή την συγκεκριμένη γραμμή την ζώ από το 2000 έως σήμερα, θα πω ότι μετά την δρομολόγηση των πλοίων (επί ΛΑΝΕ) στο Ηράκλειο και όχι στον Άγιο Νικόλαο, ο μεγαλύτερος όγκος των ταξιδιωτών σώθηκε, γιατί δεν έχει όλες τις ώρες συγκοινωνία... Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσες Παρασκευές βράδια έχουμε περάσει στα παγκάκια του Αγίου Νικολάου δεκάδες επιβάτες περιμένοντας το Κορνάρος ή το Ιεράπετρα που περνούσε στις 07:30 το πρωί και δεν είχε καν συγκοινωνία από το Ηράκλειο εκείνη την ώρα. Και η Κρήτη δεν είναι κανένα μικρό νησί να πείς πέρνω ταξί και πήγα στο άλλο λιμάνι... Μιλάμε για αποστάσεις πάνω από 70 χιλιόμετρα από λιμάνι σε λιμάνι... Επίσης από ότι ξέρω είναι μία επιδοτούμενη γραμμή που λέει για Ηράκλειο - Σητεία - Κάσο - Κάρπαθο - Ρόδο, οπότε και η εταιρεία δεν μπορεί να την αλλάξει...

konigi
28-02-2010, 12:14
Η απλή δική μου λογική λέει ότι το πλοίο πρέπει να πιάνει την μεγάλη πόλη του νησιού. Επειδή την συγκεκριμένη γραμμή την ζώ από το 2000 έως σήμερα, θα πω ότι μετά την δρομολόγηση των πλοίων (επί ΛΑΝΕ) στο Ηράκλειο και όχι στον Άγιο Νικόλαο, ο μεγαλύτερος όγκος των ταξιδιωτών σώθηκε, γιατί δεν έχει όλες τις ώρες συγκοινωνία... Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσες Παρασκευές βράδια έχουμε περάσει στα παγκάκια του Αγίου Νικολάου δεκάδες επιβάτες περιμένοντας το Κορνάρος ή το Ιεράπετρα που περνούσε στις 07:30 το πρωί και δεν είχε καν συγκοινωνία από το Ηράκλειο εκείνη την ώρα. Και η Κρήτη δεν είναι κανένα μικρό νησί να πείς πέρνω ταξί και πήγα στο άλλο λιμάνι... Μιλάμε για αποστάσεις πάνω από 70 χιλιόμετρα από λιμάνι σε λιμάνι... Επίσης από ότι ξέρω είναι μία επιδοτούμενη γραμμή που λέει για Ηράκλειο - Σητεία - Κάσο - Κάρπαθο - Ρόδο, οπότε και η εταιρεία δεν μπορεί να την αλλάξει...

Εσεις έχετε όμως τόσα πλοία στη Ροδο!!
Τοσές γραμμές!!!
Τουρισμο!!!
Εμείς στα Χανια τι έχουμε?
Τουρισμο?
Κόσμο? Ή δυο μιση ώρες ταξίδι για Ηράκλειο κ μετα βαπόρι?και όχι μονο εμείς αλλα και ο επισκέπτης!!!

Thanasis89
28-02-2010, 12:28
Κώστα καταλαβαίνω το θυμό σου, αλλά κάπου δεν έχεις δίκιο. Ο Μιχάλης έδωσε μια λογικά θεμελιωμένη απάντηση.
Για να ηρεμήσεις σου λέω μόνο αυτό : Μια πόλη 30.000 κατόικων και ένας νομός με ακόμα περισσότερους χωρίς καμιά επικοινωνία με την πρωτεύουσα. Οι κάτοικοί της αναγκάζονται να οδηγήσουν στο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ οδικό δίκτυο της Κρήτης για να φτάσουν στον προορισμό τους. Δεν θα σε πάω μακριά πήγαινε μόνο 50 χλμ ανατολικότερα. Είναι μεγάλος μαρασμός για μένα να βλέπεις ένα λιμάνι ΚΕΝΟ. Κοντεύω 4 χρόνια εδώ πέρα και με πονάει το ίδιο σαν χθες.
Και αν θες την άποψη μου έχω κουραστεί πολύ με αυτή την κατάσταση. Ευτυχώς με το αυτοκίνητο μου την πάλεψα λίγο αλλά τα έξοδα δεν το επιτρέπουν συνέχεια. Το ΚΤΕΛ δεν παλεύεται... Κατέβηκα από το γκαράζ για να προλάβω θέση. Εκείνη την ημέρα, μόνο το Superfast γέμισε δύο λεωφορεία για Ρέθυμνο, αν σου λέει κάτι αυτό. Μεγάλο ΒΑΣΑΝΟ !
Έγιναν λάθη θα μου πεις και δεν φταίει κανένας άλλος, για την κατάσταση στο Ρέθυμνο παρά οι ίδιοι οι Ρεθυμνιώτες και θα έχεις απόλυτο δίκιο. Τέλος πάντων. Δεν θεωρώ την συγκεκριμένη συζήτηση εκτός θέματος γιατί μιλάμε για τον Πρέβελη το "καμάρι" της Ρεθυμνιακής.

Κώστα πες Δόξα το Θεό και μην σκας. Γιατί αν κάτσεις να σκάσεις θα τρελαθείς και όχι τίποτ' άλλο δεν θα σου πεί ούτε ένας ευχαριστώ. Φιλική συμβουλή.

konigi
28-02-2010, 12:45
Έχεις δίκιο φίλε Θανάση αλλά μια εταιρία Χανιωτικη, γιατι Χανιώτες τη ίδρυσαν και την διαχειρίζονταν μέχρι πριν λίγα χρόνια να έχει παραμελήσει το μέρος που την ανέδειξε δεν λέγετε απλα παραμέληση, λέγεται θράσσος!!!
Στα Χανια δεν ζητάμε απλά και άλλη εταιρία στην γραμμή μας!!!
Το απαιτούμε να έρθει!!!
Την χρειαζόμαστε!!!! Και ας μην είναι απευθείας Πειραά!!!
Ας μας συνδέσει με τα νησιά!!!Ακόμα καλύτερα!!
Που είναι οι εποχές που καμαρώναμε στα Χανια, το Κρήτη, το Άπτερα, ή ακόμα και τον προπάτωρα,το Κύδων!!!
Είμασταν περήφανοι για τα Βαπόρια μας, για τα Χανιά μας, για τη Εταιρία μας!!!Γιατί έδώ δεν υπήρχε ΑΝΕΚ, υπήρχε η Εταιρία μας!!!
Μια Εταιρία που ξεκίνησε λαϊκής βάσης και κατέληξε προσωπικών συμφερόντων!!!
Μην μακρυγορώ!!!
Μια απλή πρόταση έκανα για το Πρέβελης!!!
Και στην τελική ας το βγάλουν απο το Ηράκλειο και ας βάλουν Ρέθυμνο!!!
Του αξίζει και με το παραπάνω!!!Δικό τους βαπόρι είναι άλλωστε!!!!
Όσο για την απάντηση του Μιχάλη, ο φίλος εστιάστηκε στην τελευταία γραμμή!!!όλο το υπολοιπο όμως????

mike_rodos
28-02-2010, 20:15

Λίγο μετά τις 17:00 και μετά την αναχώρηση του Blue Star 1, προσέγγισε ξανά το λιμάνι της Ρόδου το ΠΡΕΒΕΛΗΣ. Στο πλοίο κοντά κατά την ώρα της μανούβρας βρισκόταν το ρυμουλκό ΗΡΑΚΛΗΣ 3. Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την σημερινή του άφιξη....

79431

79432

79433

79434

79435

agathi2010
28-02-2010, 20:24
φιλε Mike ευχαριστουμε για τις φωτο.Τελικα δεν προλαβα να βγαλω κι εγω φωτογραφιες.Το ειδα που ηταν απ εξω αλλα εφυγα να παω στη δεντροφυτευση στη Καμειρο.........Ηταν ωραια

konigi
28-02-2010, 20:26
Πολύ ωραίες φίλε Μιχάλη!!!Ευχαριστούμε!!

ελμεψη
28-02-2010, 23:07
Το Πρεβελης αναχωρει με καθυστερηση 13 ωρων... για το καθιερωμενο δρομολογιο του κατω απο το φως της πανσεληνου.Η ποιοτητα οχι τοσο καλη γιατι οι συνθηκες ηταν δυσκολες.Ελπιζω να σας αρεσουν...

79466

79467

artmios sintihakis
28-02-2010, 23:34
Mike Rodos πανέμορφες οι φωτό σου,όπως πανέμορφο ειναι κ το πλοίο!!Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση σε έσας τους Ροδίτες(μπορεί να φανεί χαζη αλλα τελος παντων ίσως να ξέρετε)μπορείτε να μου απαντήστε διοτι το βαπόρι κατα την αναχώρηση του απο τη Ρόδο πάει απο την ανατολική πλευρά του νησιού κ όχι απο την άλλη πλευρά απο την δυτική όπως συνήθιζαν να πηγαίνουν τα πλοία προερχόμενα απο Κρήτη?Διότι τον τελευταίο καιρό εχω παρατηρήσει ότι πάει απο εκεί συνέχεια!

mike_rodos
01-03-2010, 06:15
Mike Rodos πανέμορφες οι φωτό σου,όπως πανέμορφο ειναι κ το πλοίο!!Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση σε έσας τους Ροδίτες(μπορεί να φανεί χαζη αλλα τελος παντων ίσως να ξέρετε)μπορείτε να μου απαντήστε διοτι το βαπόρι κατα την αναχώρηση του απο τη Ρόδο πάει απο την ανατολική πλευρά του νησιού κ όχι απο την άλλη πλευρά απο την δυτική όπως συνήθιζαν να πηγαίνουν τα πλοία προερχόμενα απο Κρήτη?Διότι τον τελευταίο καιρό εχω παρατηρήσει ότι πάει απο εκεί συνέχεια!

Πάει απο την ανατολική πλευρά διότι είναι μερικά μίλια πιο κοντινή η απόσταση με την Κάρπαθο από ότι από την δυτική πλευρά της Ρόδου. Παλιά τα υπόλοιπα πλοία περνούσαν από την δυτική γιατί στο δρομολόγιο τους είχαν το Διαφάνι και την Χάλκη. Και τώρα όποτε έχει νοτιά το πλοίο περνάει από την δυτική πλευρά για να γλυτώσει από τα κύματα.

Melis7
01-03-2010, 09:57

78666

Καταπληκτική φώτο με απίθανα χρώματα......

Λίγο μετά τις 17:00 και μετά την αναχώρηση του Blue Star 1, προσέγγισε ξανά το λιμάνι της Ρόδου το ΠΡΕΒΕΛΗΣ. Στο πλοίο κοντά κατά την ώρα της μανούβρας βρισκόταν το ρυμουλκό ΗΡΑΚΛΗΣ 3. Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την σημερινή του άφιξη....

79431

79432

79433

79434

79435

Πολύ ωραίες φώτο και πάλι, αλλά δύο τις ξεχώρισα.... Την τελευταία αλλά και αυτή που ελιναι τραβηγμένη κατάπλωρα και φαίνονται οι κιτρινες και μπλέ γραμμές στο πλάι σαν φρύδια.....!!!! Εξαιρετικές

mike_rodos
02-03-2010, 21:49
F/B ΠΡΕΒΕΛΗΣ στη Ρόδο....
Αφιερωμένη στους dokimakos 21, thanasis 89 και ελμεψη....

79960

Υ.Γ. προς τους 3 αναφερώμενους... Το Σαββατόβραδο πλησιάζει... ;)

Thanasis89
02-03-2010, 21:57
Πως και πως το περιμένω ! ;)
Ευχαριστώ Μιχάλη !

φανούλα
02-03-2010, 22:24
Πως και πως το περιμένω ! ;)
Ευχαριστώ Μιχάλη !

Περνάνε οι μέρες!!! Εκεί θα είναι και θα σας περιμένει!!!

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=79979&stc=1&d=1267565021

dokimakos21
02-03-2010, 23:01
Μιχάλη ευχαριστώ πολυ...!!Ειμαστε στο -5 για να το απολαυσουμε...!!

dokimakos21
07-03-2010, 04:09
ΠΡΕΒΕΛΗΣ-Εχοντας δεσει πριν απο λιγο στην Ροδο...!
Για τον Μιχαλη,τον Νικο και για ολους εσας.....!
80651

mike_rodos
07-03-2010, 09:36
ΠΡΕΒΕΛΗΣ-Εχοντας δεσει πριν απο λιγο στην Ροδο...!
Για τον Μιχαλη,τον Νικο και για ολους εσας.....!

Eυχαριστούμε πολύ Φώτη... Τέλεια η φώτο... ;)

Leo
07-03-2010, 10:05
Με έχετε μπερδέψει εντελώς... που είναι τώρα οι ταξιδευτές? Γυρίσανε? Μείνανε στην Ρόδο? Για πες μας βρε Μιχάλη να καταλάβουμε. :D

mike_rodos
07-03-2010, 10:12
Με έχετε μπερδέψει εντελώς... που είναι τώρα οι ταξιδευτές? Γυρίσανε? Μείνανε στην Ρόδο? Για πες μας βρε Μιχάλη να καταλάβουμε. :D

Είναι μέσα στο Πρέβελης και γυρνάνε... Πληροφορίες λένε ότι και οι 2 καραβολάτρες θα κατέβουν Κρήτη, ο ένας θα πάει σπιτάκι του και ο άλλος θα συνεχίσει για Πειραιά με άλλο πλοίο:confused: Γρύφος: Κόκκοινο πλοίο και το όνομα του τελειώνει σε ΧΙΙ... :rolleyes:

Leo
07-03-2010, 10:17
Χεχεχε!!! Αν δεν υποστηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.... :D

φανούλα
07-03-2010, 12:40
Καλό ταξίδι να έχουν τα παιδιά μας κι ελπίζω να μη τους έχει προλάβει η βροχούλα που έχουμε στα νησιά και να απολάυσουν το ταξίδι τους!!!

artmios sintihakis
07-03-2010, 12:55
Αφιερωμένη στον dokimakos21 κ Thanasis89!!!Καλό ταξίδι παιδιά,σας περιμένω,θα με δείτε κ στο κόκκινο βέβαια να σας φωτογραφίζω,να πιούμε καφεδάκι!!!!!!
80684

Thanasis89
08-03-2010, 13:25
Πάμε να δούμε και τον Πρέβελη στον Πειραιά ! ;)
Στον Μάνο, τον Φώτη, τον Trakman και τον Αρτέμη !

80851

Να σημειωθεί ότι βαπόρι ξέσυρε και κατευθύνθηκε με μεγάλη θέρμη προς το ομόσταβλό του... :D ;)

vinman
08-03-2010, 13:29
...τελικά Θανάση δεν μας είπες πιο απο τα δύο σου άρεσε περισσότερο??
Πρέβελης ή Ιεράπετρα?

ελμεψη
08-03-2010, 13:34
Μπορει να μας εστησε αλλα αξιζε τον κοπο, ενα απο τα καλυτερα πλοια για βραδινη φωτογραφηση που προσεγγιζουν το λιμανι της Ροδου μιας και ο φωτισμος του ειναι μοναδικος. Αφιερωμενη στον Mike Rodos, vinman, Leo, artmios sintihakis, και τους δυο ταξιδιωτες του πλοιου.

80853

Thanasis89
08-03-2010, 13:56
...τελικά Θανάση δεν μας είπες πιο απο τα δύο σου άρεσε περισσότερο??
Πρέβελης ή Ιεράπετρα?

Ήθελα να το γράψω στην εμπειρία μου, αλλά δεν ήθελα να μπλέξω τα πλοία... Να απαντήσω αντικειμενικά ή συναισθηματικά ; Και μετά όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε ! :D

vinman
08-03-2010, 14:04
Ήθελα να το γράψω στην εμπειρία μου, αλλά δεν ήθελα να μπλέξω τα πλοία... Να απαντήσω αντικειμενικά ή συναισθηματικά ; Και μετά όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε ! :D

...αντικειμενικά...;)
Την δική μου άποψη στην είπα πριν το ταξίδι σου και για τα δύο πλοία...!!
Τώρα η σειρά σου...:D

Thanasis89
08-03-2010, 14:23
Μάλιστα ! Το Πρέβελης παρ' όλο που έχει όλα τα φόντα ενός σύγχρονου πλοίου (μεγάλα σαλόνια με θέα στην πλώρη, φωτεινό, άνετο κλπ) ήταν χαώδες. Δηλαδή αν δεν είχες ταξιδέψει άλλη φορά με πλοίο χανόσουν με περισσή ευκολία. Τώρα τα σημάδια της Ρεθυμνιακής ήταν παντού και αυτό όσο να 'ναι σε φορτίζει συναισθηματικά. Εξωτερικά το πλοίο ήθελε ένα γερό μάζεμα και βάψιμο... Γενικά είναι λίγο εγκαταλελειμμένο. Είναι πολύ δύσκολο πλοίο στην μανούβρα του και η γραμμή αυτή απλά δεν του ταιριάζει. Απογοητεύτηκα που δεν το ταξίδεψα με καιρό αλλά ελπίζω σε επόμενο ταξίδι μαζί του. Παρά την αρνητική του εικόνα έμεινα ευχαριστημένος !

Μια φωτογραφία του στην Σητεία (δεν είναι και η καλύτερη καθώς δεν βοηθούσαν οι συνθήκες του λιμανιού).

80857

polykas
08-03-2010, 16:48

80851

Να σημειωθεί ότι βαπόρι ξέσυρε και κατευθύνθηκε με μεγάλη θέρμη προς το ομόσταβλό του... :D ;)

Απλά. Υπέροχη...:D

Trakman
08-03-2010, 16:57
Θανάση σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση, είναι καταπληκτική!!!!
(Είμαι σίγουρος ότι στο ταξίδι σας περάσατε φανταστικά, βλέπω όμως ότι και φωτογραφικά άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω!!!;):D)

Φίλε Νίκο (ελμεψη) υπέροχη βραδυνή φωτογραφία!!!!

Captain_Nionios
08-03-2010, 18:52

80851

Αυτη εδω ειναι εξαιρετικη, πραγματικα εξαιρετικη!!!

konigi
09-03-2010, 03:17
Απογοητεύτηκα που δεν το ταξίδεψα με καιρό αλλά ελπίζω σε επόμενο ταξίδι μαζί του.

80857

To γνωρίζεις πως δεν έχει πτερύγεια ευστάθειας?
Εγώ την πάτησα μια φορά πριν πολλά χρόνια με 8άρι απο Σούδα για Πειραια...:D:D:D
Ήταν τότε που ταξίδευε με το Ρ στην μπλε τσιμινιέρα, αλλά άσπρο στις μπάντες!!!
Μόλις που το ειχε πάρει η ΑΝΕΚ!!!

Thanasis89
09-03-2010, 11:07
Το γνωρίζω Κώστα και γι' αυτό το λόγο ήθελα να δω πόσο υπερβολικό είναι στον καιρό, καθώς έχω ακούσει πολλά και ήθελα να το δω με τα ίδια μου τα μάτια. Σε ένα άλλο ταξίδι !

Melis7
10-03-2010, 19:35
Πολύ ωραίες φώτο παιδιά.... Μπράβο σε όλους σας και ευχαριστούμε

tolis milos
13-03-2010, 00:10
Το Πρεβελι πριν ενα μηνα στο λιμανι της Μηλου...
81484
81485
81486
81487
81488

tolis milos
13-03-2010, 00:15
Συνεχεια....
81489
81490
81491
81492
81493

vinman
14-03-2010, 06:37
Αναχώρηση απο Ηράκλειο...για τους φίλους Thanasis89,dokimakos21,tolis_milos,
Artmios sintihakis,Captain_nionios!

81650

Captain_Nionios
14-03-2010, 07:40
Γεια σου ρε Μανο με τις ζωγραφιες σου!!!

tolis milos
14-03-2010, 11:05
Να σε καλά φίλε Vinman πολυ ωραια φωτο!!

Giovanaut
14-03-2010, 17:33
Υπεροχες οι φωτο και των ταξιδιωτων, αλλα και ολων σας...!!!

Αληθεια σε εσας, τα παιδια της αγονου απευθυνομαι(Ροδιτες, Κρητες κτλ.), αν καποιος ζηλιαρης απο τα Βορεια, αποφασιζε να κανει το ιδιο, θα ετυγχανε αναλογης φιλοξενιας....????

Λεω εγω τωρα....;)

Thanasis89
15-03-2010, 22:20
Μια πλωράτη νυχτερινή... Στους vinman, dokimakos21, Trakman, NikosV, mike_rodos, ελμεψή και Παντελής...

81881

Δύσκολη ώρα για φωτογράφους που λέει και το γνωστό άσμα !

laz94
15-03-2010, 22:23
Μια πλωράτη νυχτερινή... Στους vinman, dokimakos21, Trakman, NikosV, mike_rodos, ελμεψή και Παντελής...

81881

Δύσκολη ώρα για φωτογράφους που λέει και το γνωστό άσμα !

Δύσκολη ώρα αλλά με εξαιρετικά αποτελέσματα!
Μπράβο Θανάση!!!;)
Πολύ όμορφη!

vinman
15-03-2010, 22:24
....Δύσκολη ώρα για φωτογράφους που λέει και το γνωστό άσμα !

...δύσκολη αλλά με όμορφα αποτελέσματα,άρα χαλάλι η δυσκολία...;)

vinman
15-03-2010, 22:57
Για σένα Θανάση αλλά και για τον Φώτη (dokimakos21),τον Γιώργο (Trakman),
τον Διονύση (Captain_nionios),τον Αρτέμη (Artmios sintihakis),τον Νίκο (ελμεψη) και τον Μιχάλη (mike_rodos),
πέρυσι τον Ιούνιο μανουβράροντας στο Ηράκλειο..!

81891

Thanasis89
15-03-2010, 22:59
Τέλεια χρώματα ! Σ' Ευχαριστώ πολύ Μάνο !

ελμεψη
15-03-2010, 23:04
Καταρχας Θαναση δυσκολη ωρα αλλα δεν μασας απο τετοια, μετα απο μια ωρα καθυστερησης και αναμονης δεν επαιζε να μην βγει κατι καλο. Και να το αποτελεσμα. Οσο για τον Μανωλη οτι και να πω θα ναι λιγο, τον χρυσωσε τον Πρεβελη και τον ανεβασε κατηγορια. Ενα μεγαλο μπραβο και στους δυο σας!!!

vinman
16-03-2010, 00:40
...για την μεταμεσονύχτια παρέα απο το skype...:D
Λίγο πριν την είσοδο του στο Ηράκλειο ένα μεσημέρι του Οκτώβρη...!!

81921

Captain_Nionios
16-03-2010, 04:33
Για σένα Θανάση αλλά και για τον Φώτη (dokimakos21),τον Γιώργο (Trakman),
τον Διονύση (Captain_nionios),τον Αρτέμη (Artmios sintihakis),τον Νίκο (ελμεψη) και τον Μιχάλη (mike_rodos),
πέρυσι τον Ιούνιο μανουβράροντας στο Ηράκλειο..!

81891

Μεσιε και οι δυο που εβαλες ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ αλλα αυτη με το χρυσο στις μπαντες ειναι ολα τα λεφτα!!!

Rocinante
16-03-2010, 07:55
Μεσιε και οι δυο που εβαλες ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ αλλα αυτη με το χρυσο στις μπαντες ειναι ολα τα λεφτα!!!
Χρυσο;
Θα προτιμουσα να το ονομαζα πορτοκαλι γιατι με το που την ειδα σκεφτηκα ενα παλαιοτερο ονομα. Ferry Orange...
Καταπληκτικες Μανωλη αλλα αυτη με το Ferry Orange ειναι σε αλλο επιπεδο.

vinman
16-03-2010, 11:27
..αν και δεν είναι πορτοκαλί Roci...για σένα..;)

81959

artmios sintihakis
16-03-2010, 11:46
ΠΡΕΒΕΛΗΣ το καμάρι των Ρεθυμνιωτών μπαίνοντας με αρκετό δρόμο στο λιμάνι Ηρακλείου!!Αφιερωμένη στον Thanasis89,vinman,theofilos-ship,MILTIADIS,dokimakos21,φανουλα,mike rodos k giannisk88!
81966

Thanasis89
16-03-2010, 11:59
Ferry Orange 2 ή αλλιώς ΠΡΕΒΕΛΗ... Σε όλους τους καλούς φίλους που λιώνουν στο nautilia.gr αυτή την στιγμή... ;)

81969

Rocinante
16-03-2010, 12:10
Ferry Orange 2 ή αλλιώς ΠΡΕΒΕΛΗ... Σε όλους τους καλούς φίλους που λιώνουν στο nautilia.gr αυτή την στιγμή... ;)

81969
Ωραιο φιλε Θαναση αλλα για κοιταξε το λιγο καλυτερα. Εντυπωσιακο !! μοιαζει να σου χαμογελαει :D:D

nautical96
16-03-2010, 12:17

81969

καταπληκτική η φωτογραφία σου φίλε Θάνο..;)
όπως και επυτιχιμένο το σχόλιο του φίλου rocinante...

T.S.S. APOLLON
16-03-2010, 12:27
Αναχώρηση απο Ηράκλειο...για τους φίλους Thanasis89,dokimakos21,tolis_milos,
Artmios sintihakis,Captain_nionios!

81650
Φιλε vinman Πανεμορφη φωτο! Υπεροχα χρωματα αλλα και γωνια ληψης

Rocinante
16-03-2010, 12:31
καταπληκτική η φωτογραφία σου φίλε Θάνο..;)
όπως και επυτιχιμένο το σχόλιο του φίλου rocinante...
Μα ειναι περιεργο καποια πλοια η κατασκευη τους σε συνδιασμο με το βαψιμο τα κανει να δειχνουν περιεργα οταν τα βλεπεις απο μπροστα.
Δες ΕΔΩ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=325766&postcount=708) μια φωτογραφια του Vinman με ενα Κεντερη. Δειχνει τοσο θυμωμενος λες και του εβρισες τον πατερα :D:D

Thanasis89
16-03-2010, 12:46
Αντώνη έχεις απόλυτο δίκιο ! Όταν έβγαλα την φωτογραφία και την πέρασα στον υπολογιστή μου φάνηκε κάπως διαφορετικό το πλοίο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω... Αλλά μάλλον έχει αυτή την φατσούλα... :)

Ευχαριστώ φίλε nautical96 ! Να είσαι καλά !

nautical96
16-03-2010, 13:04
Μα ειναι περιεργο καποια πλοια η κατασκευη τους σε συνδιασμο με το βαψιμο τα κανει να δειχνουν περιεργα οταν τα βλεπεις απο μπροστα.
Δες ΕΔΩ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=325766&postcount=708) μια φωτογραφια του Vinman με ενα Κεντερη. Δειχνει τοσο θυμωμενος λες και του εβρισες τον πατερα :D:D

το ξέρω φίλε μου...πάντως όταν βλέπω πλοία να παίρνουν τέτοιες περίεργες εκφράσεις με τρελένουν....:D

dokimakos21
16-03-2010, 13:46
ΠΡΕΒΕΛΗΣ-Αφιξη στο Ηρακλειο...
81977

opelmanos
16-03-2010, 13:54
Πρέβελλης (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=10515) στην Σούδα του 2005

vinman
31-03-2010, 10:27
Αναχώρηση με καθυστέρηση εξήμιση ωρών το Σάββατο 20 Μαρτίου!
Για τον Αρτέμη που θα το ταξιδέψει σήμερα!

82052

mike_rodos
31-03-2010, 16:15
Mετά την καταπληκτική φώτο του Vinman... Θα ευχηθώ και εγώ στον Άρτεμη καλό ταξίδι με το βαπόρι... Με μία φώτο από την Νοτιοδυτική Ρόδο...

82256

MILTIADIS
31-03-2010, 17:10
Θερμα συγχαρητηρια στους vinman και mike rodos για τις καταπληκτικες,γεματες ομορφα χρωματα φωτογραφιες τους!!περιμενουμε ανταποκριση και απο τον πανταχου παρων Αρτεμη που απ οτι μου ειπε τηλεφωνικως ειχε ενα αρκετα απολαυστικο ταξιδι μεχρι τη Θηρα!!:D

artmios sintihakis
31-03-2010, 23:11
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις φωτό σας κσας ευχαριστώ για τις ευχές!Οπώς είπε κ ο MILTIADIS πραγματικά είχα ένα υπέροχο ταξίδι με την ΠΡΕΒΕΛΑΡΑ!!Αφιερωμένη κ η παραπάνω φωτό!Σήμερα κατά την άφιξη του στο λιμάνι Ηρακλείου για να με παραλάβει!!!
82340

Leo
31-03-2010, 23:14
Που πας? πάλι Σαντορίνη?:p

artmios sintihakis
31-03-2010, 23:19
Που πας? πάλι Σαντορίνη?:p
Τώρα μόνο πάλιιιιιιιι.....απο το πρωί είμαι στο νησί!!

proussos
31-03-2010, 23:25
ΠΡΕΒΕΛΗΣ στην Σαντορίνη...
82348

MILTIADIS
31-03-2010, 23:32
Τώρα μόνο πάλιιιιιιιι.....απο το πρωί είμαι στο νησί!!
Ελα ασ τα λογια και δωσε και καμια αλλη πρεβελισια φωτογραφια!!:Dγιατι εκανες καλη αρχη με αυτη που μας εδειξες και θελουμε κ αλλο!!

vinman
01-04-2010, 02:26
Για τον monsieur Αρτέμη αλλά και για τους Nikos_V,dokimakos21,Thanasis89,
Miltiadis,Proussos,mike_rodos,Trakman,Captain_nion ios!!

82375

artmios sintihakis
01-04-2010, 11:01
Να' σαι καλά Μάνο..Καλη μέρα να έχεις κ καλό μήνα ορίστε άλλη μια του Πρεβέλαρου σήμερα το πρωί να αναχωρεί απο τον Αθηνιό για Ανάφη!!!
82414

vinman
06-04-2010, 00:00
Να' σαι καλά Μάνο..Καλη μέρα να έχεις κ καλό μήνα ορίστε άλλη μια του Πρεβέλαρου σήμερα το πρωί να αναχωρεί απο τον Αθηνιό για Ανάφη!!!
82414

Σε ευχαριστώ Αρτέμη και ανταποδίδω με την αναχώρηση με το πρώτο φώς του ήλιου στις 20 Μαρτίου!!
Επίσης για τους φίλους Nikos_V,Thanasis89,dokimakos21,mike_rodos,ελμεψη,
Trakman,Leo,Captain_nionios!

83151

Thanasis89
09-04-2010, 23:58
Ξεσύροντας...

83964

vinman
10-04-2010, 00:12
Ηράκλειο τον περασμένο Οκτώβριο!
Για τον Θανάση και την Φανούλα!

83967

artmios sintihakis
10-04-2010, 17:06
Στον vinman,MILTIADI,giannisk88,Leo,Thanasis89,dokimako s21,Nick Maroulis,diagoras!!
ΠΡΕΒΕΛΗΣ!!!Σήμερα 10-04-2010 στη άφιξή του στο λιμάνι του Αθηνιού!
84102

MILTIADIS
12-04-2010, 00:51
Τυχερε!!!:Dοχι μονο το φωτογραφισες,μπηκες κιολας!!πολυ ομορφη και ζωντανη φωτο φιλε Αρτεμη!!σ'ευχαριστω πολυ!!;)

vinman
12-04-2010, 23:13
Απογευματινή παλαιότερη αναχώρηση απο τον Πειραιά!
Για τους φίλους Artmios sintihakis,Trakman,Thanasis89,Leo,dokimakos21,Capt ain_nionios,Φανούλα!

84612

ελμεψη
13-04-2010, 22:51
Απογευματινη αφιξη στο λιμανι της Ροδου με τον ηλιο να παιζει μαζι του. Αφιερωμενες οι παρακατω φωτο στους Thanasis89,Artemios sintihakis dokimakos21, mike rodos,Leo,Captain_nionios, ,Nikos_V και vinman.

84776

84777

84778

Thanasis89
14-04-2010, 23:56
Στους καλούς φίλους από την Ρόδο, από το μέλος που είμασταν μαζί εκείνο το πρωινό αλλά και στα παιδιά που είμαστε παρέα κάθε βράδυ... Μια συνήθεια που γίνεται λατρεία !

Πρωί Πρωί με την δροσούλα, ό,τι ήρθα από Κρήτη...

84878

Captain_Nionios
15-04-2010, 00:21
Παιδες πολυ καλες ολες να ειστε καλα. Φιλε ελμεψη η δευτερη απο τις τρεις ειναι σκετη μαγεια σ'ευχαριστω ιδιαιτερως!!!

vinman
15-04-2010, 00:27
Για τους ξενύχτηδες Thanasis89,Trakman,φανουλα,Captain_nionios αλλά και το καλό παιδί που πάει νωρίς για ύπνο Artmios sintihakis..!!!

84886

mike_rodos
16-04-2010, 17:43
Άφιξη στη Ρόδο την Τρίτη 13/4/10... Περνόντας μπροστά από το κόκκινο φανάρι της Ακαντιάς.! Για τους φίλους Vinman, dokimakos21, artmios, thanasis89, Ελμεψη, Leo και Νissos Mykonos!

85168

To πλοίο περίμεναν στο λιμάνι πάρα πολλοί επιβάτες και ιχ για επιβίσαση...

vinman
17-04-2010, 09:59
Αναχώρηση απο Πειραιά στις 20 Μαρτίου!
Για τους φίλους Nikos_V,Thanasis89,dokimakos21,mike_rodos,ελμεψη,A rtmios sintihakis!

85270

giorgos....
18-04-2010, 15:50
στον Αθηνιό της Σαντορίνης το περασμένο καλοκαίρι..
για τον Αρτέμη που έχει την τύχη να θαυμάζει αυτό το μαγευτικό τοπίο συνέχεια..
85466

vinman
19-04-2010, 12:55
Για τους φίλους giorgos... και Artmios sintihakis για τις όμορφες φωτογραφίες που μας χαρίζουν απο την Σαντρίνη!

85607

Rocinante
21-04-2010, 12:26
Ενα μικρο ξυσιματακι ειχαμε το βραδυ χωρις προβληματα. Ολα καλα.
http://www.madata.gr/epikairotita/social/59598.html

marsant
21-04-2010, 16:24
Το Πρεβελακι ειναι ακομα δεμενο στο λιμανι του Αθηνιου, ενω ειχε αναχωρηση κανονικα στις 13.05.Να υποθεσω οτι σχετιζεται με το περιστατικο που εχει ποσταρει ο φιλος rocinante, και περιμενει καμια εγκριση?

artmios sintihakis
22-04-2010, 00:21
Το Πρεβελάκη φτάνοντας σήμερα αργοπωρημένω στο λιμάνι Ηρακλείου!!!!!Η φωτό για τον MILTIADI και φυσικά για τον vinman,Thanasis89,giannisk88,Leo,dokimakos21,marsa nt,Nissos Mykonos,diagoras,φανούλα κ στον Νίκο Μαρουλη κ σε πο΄λλούς ακόμη...:D!Πρέβελης παίζοντας με τα κύματα....παιχνίδισμα το οποίο το κάνει ακόμη πιο όμορφο!!
86023

harlek
22-04-2010, 00:25
Λέγεται ότι στη γέφυρα βρίσκεται ο πρώην πλοίαρχος της Ακουάρας, Τάσος Τρέσσος. Έκανα ζουμ στη φωτογραφία μήπως δω τίποτα, αλλά εις μάτην! :)

MILTIADIS
22-04-2010, 00:27
Δαμαζοντας τα κυματα καλυτερα..:pεχει αποδειξει και κατα το παρελθον(εσυ μας εχεις δειξει τοτε παλι φωτογραφιες)οτι δεν τις λογαριαζει τις φουρτουνες..Ουτε κ εσυ βεβαια μιας και εισαι ρεπορτερ παντος καιρου!:DΣ ευχαριστω πολυ αρτεμη για την αφιερωση της υπεροχης αυτης εικονας!!

harlek
22-04-2010, 00:34
Το Πρεβελακι ειναι ακομα δεμενο στο λιμανι του Αθηνιου, ενω ειχε αναχωρηση κανονικα στις 13.05.Να υποθεσω οτι σχετιζεται με το περιστατικο που εχει ποσταρει ο φιλος rocinante, και περιμενει καμια εγκριση?

Μάλλον φταίει ότι "ακούμπησε" ΚΑΙ στη Σαντορίνη!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=126805&cid=4

vinman
22-04-2010, 10:21
Πέρυσι πριν την προσθήκη του επιπλέον κομματιού στον καταπέλτη!
Για τους φίλους Artmios sintihakis,Pantelis2009,Tasos@@@,dokimakos21,Thana sis89,mike_rodos,ελμεψη,Αιγαιοπλόος,Nikos_V!

86059

Tasos@@@
22-04-2010, 10:31
Φιλε Μανο ευχαριστω και ανταποδιδω!
Επισης στον Αρτεμη,στην Φανουλα,στον Θαναση,στον Λεο και σε ολους ανεξαιρετως τους αγαπητικους της....

http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_4365.jpg

pantelis2009
22-04-2010, 13:27
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Να δούμε το Πρέβελης στις 15/04/2010 να εισέρχετε στη Σαντορίνη τραβηγμένο απο το Φηροστεφάνι. Χαρισμένες σε Φανούλα, vinman, rocinante, Thanasis89, artmios sintihakis, harlek,nkr, Tasos@@@, dokimakos21, αιγαιοπλόος,mike_rodos,Nikos_V,ελμεψη και όσους ξέχασα:cool:

86081

86082

86083

86084

86085

navielect
22-04-2010, 13:32
Στην Κασο δεν ειναι που λενε τον προβλητα "Προβλητας Μανολης Φραγκιαδακης"? Ας τον πουνε προβλητας Πρεβελης. Ποιο πολλες φορες τον εχει τιμισει το βαπορι :razz:

mike_rodos
24-04-2010, 00:16
Mήπως γνωρίζει κανείς τον λόγω που το Πρέβελης δεν έχει ξεκινήσει από Πειραιά για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο στις 00:00

Nissos Mykonos
24-04-2010, 10:58
Το πλοίο αυτήν την ώρα, όπως φαίνεται και στο AIS, κατευθύνεται προς την Ελευσίνα..Ίσως κάποιος έκτακτος δεξαμενισμός;
86370

Rocinante
25-04-2010, 14:52
Μια μερα εμεινε. Το πλοιο επιστρεφει στη βαση του.
Αν και δεν ειμαι τοσο σιγουρος τωρα που το ξαναβλεπω:confused:

Rocinante
25-04-2010, 16:53
Δεν με προσεχετε βλεπω.
Για να δουμε τωρα τι θα γινει αν σας πω οτι παει Λαυριο;);)

nkos
25-04-2010, 16:54
για που το βαλε το βαπορι μπας παει για ραφινα

Tasos@@@
25-04-2010, 16:55
Δεν με προσεχετε βλεπω.
Για να δουμε τωρα τι θα γινει αν σας πω οτι παει Λαυριο;);)

Ωπα,ωπα...roci.....τι εννοεις???
Εξηγησου!!Δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα!!!:D

Rocinante
25-04-2010, 17:02
Ααααα δεν ξερω.....
Παντως πολυ αιφνιδιαστηκαν πριν 2 ωρες οταν εμαθαν οτι το πλοιο ειχε προορισμο το Λαυριο ;)
Εκτος αν εχω πεσει τοσο εξω.....
Και παει...... Αυλιδα;;;;;;

nkos
25-04-2010, 17:05
μπα για ραφινα παει το λαυριο σχεδον το περασε

nkos
25-04-2010, 17:23
εμεινε λιγο πιο πανο απο το λιμανι του λαυριο τι γραμι θα κανει αποκει

Tasos@@@
25-04-2010, 18:02
O roci κατι ξερει....και δεν μιλαει!!!;)
Μου εχει κινησει την περιεργεια παντως....

nkos
25-04-2010, 18:12
μιπος παρει τιν θεσι του αρτεμις στην αγονι αλλιος πια γραμι θα κανι εχτος αν γεινι καμια επλειξι και πιασει δρομολογια απο ραφινα στι θεσι του ακουα

vinman
25-04-2010, 18:14
μιπος παρει τιν θεσι του αρτεμις στην αγονι αλλιος πια γραμι θα κανι εχτος αν γεινι καμια επλειξι και πιασει δρομολογια απο ραφινα στι θεσι του ακουα

...μπα...στα Στύρα θα πηγαίνει σε αντικατάσταση του Μελίνα...
Έλεος πια με τα φανταστικά σενάρια....είπαμε αλλά όχι και έτσι...

speedrunner
25-04-2010, 18:23
ΕΛΕΟΣ, δίκιο έχει ο φίλος vinman, αντικατάσταση του Άρτεμις χαχα μα που τα σκέφτεστε!!!!LOL Μήπως λέω μήπως το αυριανό του δρομολόγιο λόγω της απεργίας το κάνει από Λαύριο και οχι απο τον Πειραιά?????

Amorgos66
25-04-2010, 23:20
ΕΛΕΟΣ, δίκιο έχει ο φίλος vinman, αντικατάσταση του Άρτεμις χαχα μα που τα σκέφτεστε!!!!LOL Μήπως λέω μήπως το αυριανό του δρομολόγιο λόγω της απεργίας το κάνει από Λαύριο και οχι απο τον Πειραιά?????
.....να μην χαθει και η ...επιδοτηση....!!!;)

opelmanos
26-04-2010, 10:09
Το πλοίο παραμένει ακόμα στο λιμάνι του Λαυρίου .Φίλοι Dokimanos kai Vinman το καθήκον σας καλεί.Γαζώστε το με τις μηχανές σας ;)!!!

ΓιαννηςΤ
26-04-2010, 10:29
Έλεος πια με τα φανταστικά σενάρια....είπαμε αλλά όχι και έτσι...

χααχαχαχαχαχαχαχαχχα
ο κυρ Γιαννης τρελαθηκε και εβαλε το πρεβελη στη γραμμη
φημες οτι εχει κλεισει και καποιο παλατι για το καλοκαιρι φαινονται ανακριβεις :mrgreen:

T.ΓΙΑΝΝΗΣ
26-04-2010, 10:38
Προς το παρών άλλο τον καίει .(βλέπε Χανιά):rolleyes:
Λες να δει το Πρέβελη ξανά για Ρέθυμνο :confused:

αιγαιοπλόος
26-04-2010, 12:47
Καλό.... http://www.mybike.gr/public/style_emoticons/default/2funny.gif

dokimakos21
26-04-2010, 12:56
ΠΡΕΒΕΛΗΣ-Στην Ροδο ξημερωματα 07.03.10
Για τους Ροδιτες φιλους,τον Μανο,τον Θανο,τον Γιωργο,τον Αρτεμη και τον Leo....!
86770

Trakman
26-04-2010, 12:59
Πολύ καλό αποτέλεσμα σε δύσκολη λήψη Φώτη!!!;)

Nissos Mykonos
26-04-2010, 13:05
Το Πρέβελης στο λιμάνι του Πειραιά την προηγούμενη Παρασκευή...
Για τους φίλους Dokimakos21,Trakman,Mike_rodos_ελμεψη,Thanasis89 και Vinman..
86772

Amorgos66
26-04-2010, 13:51
Το πλοίο παραμένει ακόμα στο λιμάνι του Λαυρίου .Φίλοι Dokimanos kai Vinman το καθήκον σας καλεί.Γαζώστε το με τις μηχανές σας ;)!!!
...με τη διαφορά οτι ...όλη νυχτα ήταν αρόδου και το πρωί...μπήκε μέσα...
Κανονικά ωρα 16.00 είχε δρομολόγιο.........,για να δουμε...!!!!

Dimitrisvolos
26-04-2010, 14:05
Ορίστε και η ανακοίνωση απο την ΑΝΕΚ
http://web.anek.gr/anek_prod/pdf/publish/news/2010/20100426.pdf

Giwrgos1980
26-04-2010, 14:31
Ορίστε και η ανακοίνωση απο την ΑΝΕΚ
http://web.anek.gr/anek_prod/pdf/publish/news/2010/20100426.pdf

Άρα πήγε on purpose στο Λάυριο το βαπόρι για να εκτελέσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο. Μάλιστα...ενδιαφέρον αυτό και μπράβο στην ΑΝΕΚ!

Amorgos66
26-04-2010, 14:32
[QUOTE=Dimitrisvolos;337974]Ορίστε και η ανακοίνωση απο την ΑΝΕΚ
http://web.anek.gr/anek_prod/pdf/publish/news/2010/20100426.pdf[/QUOT

Amorgos66
26-04-2010, 14:34
[QUOTE=Amorgos66;337981]
Χαχαχα,....ολα για την επιδοτηση ,...Κύριοι,......!!!Ακόμα και αδειοι,...συμφέρει..!!!
Εμ,...γιατι η Μπλου Σταρ,...καβάντζωσε τα Φωκλαντ και την Αστυπάλαια
απο χρόνια.....!!
Κατσε να δουμε όμως τι θα πει και το ...Δ.Ν.Τ......!!!

Rocinante
26-04-2010, 14:41
....ολα για την επιδοτηση ,...Κύριοι,......!!!Ακόμα και αδειοι,...συμφέρει..!!!
απο χρόνια.....!!
Α μπραβο ετσι...
Γιατι διαβαζω και στο θεμα της γραμμης Θεσ/νικη - Κρητη για την επιδοτουμενη και ποιο πλοιο θα μπει ΦΕΤΟΣ το καλοκαιρι και δεν μιλαω. Εδω τοσα χρονια δεν βρεθηκε κανεις σιγα να μην δωσουν τωρα λεφτα για μια γραμμη που θεωρειτε απλως αναπτυξιακη και οχι α προτεραιοτητας.
Και για να επανελθουμε στο θεμα καλα κανανε στην ΑΝΕΚ. Στειλανε το πλοιο στο Λαυριο. Οι δε κοπριτες που "περιφρουρουν" τον Πειραια ειναι τοσοι πολλοι που οι μισοι να φυγουν να πανε με ενα... πουλμαν στο Λαυριο θα τους πεταξουν στη θαλασσα.
Ερε και καθομαστε και τους κοιταμε αντι να τους αρχισουμε με τα γιαουρτια 150 ατομα εκλεισαν το κεντρικο λιμανι......

Leo
26-04-2010, 14:46
Πόσοι? Για μέτρα (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=337968&postcount=36) καλά....

Rocinante
26-04-2010, 14:56
Πόσοι? Για μέτρα (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=337968&postcount=36) καλά....
Ενταξει μωρε μπορει να εχουν παει μερικοι για κατουτρημα.....
Συγνωμη. Δια ουρησιν...

speedrunner
26-04-2010, 17:49
Χαχαχα,....ολα για την επιδοτηση ,...Κύριοι,......!!!Ακόμα και αδειοι,...συμφέρει..!!!
απο χρόνια.....!!

32 Φορτηγά
6 ΙΧ
42 Άτομα

έτσι για την ιστορία!!!!!

vinman
26-04-2010, 21:14
Για τον φίλο opelmanos και ας μην είναι απο το Λαύριο...:D

86864

zozef
26-04-2010, 21:38
Οπου και να παει αυτο ,προβλημα δεν θα εχει.
86873

Amorgos66
27-04-2010, 08:40
...χαχαχ...
΄..πάντως ο παρευρισκόμενος αστυφύλαξ....μιλάει με τον Αρχηγό.....
-Ολα Ο.Κ. σερ.....!!!

ελμεψη
27-04-2010, 22:07
Μετα απο την ολιγοημερη απουσια του απο τα νερα μας κατευθασε μεσα στην χρυση θαλασσα απο την νοτιανατολικη πλευρα του νησιου εκατσε για λιγο και μετα αναχωρησε.

87057

87058

manos75
28-04-2010, 08:21
καλα φιλε ελμεψη οι φωτογραφιες σου ειναι φανταστικες ειδικα η πρωτη ειναι ολα τα λεφτα.κανονικη καρτποσταλ ευχαριστουμε και εσενα και ολα τα παιδια του φορουμ που ανεβαζουν τετοιες φωτογραφιες.

mike_rodos
28-04-2010, 17:04
Χθεσινή άφιξη και παραμονή του ΠΡΕΒΕΛΗΣ στο νησί μας... Για τους πολύ καλούς φίλους vinman, dokimakos21, thanasis89 και έλμεψη...

87174

87175

Thanasis89
28-04-2010, 20:24
Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη ! Η παρακάτω δικιά σου και στους Μάνο, Φώτη, Γιώργο (trakman) και Νίκο (ελμεψή)... Από το όμορφο νησί σας... ;)

87228

artmios sintihakis
02-05-2010, 22:35
Είσοδος κ έξοδος της ΠΡΕΒΕΛΑΡΑΣ απο το λιμάνι Ηρακλείου εχθές 01-05-10.......Στους φίλους μας απο την Ρόδο,vinman,Thanasis89.dokimakos21,giannisk88,MILT IADIS,Leo,Nick Maroulis,minoan,Nissos Mykonos!
88004

88005