Επιστροφή στο Forum : Παναγία Τήνου [Agios Georgios, Panagia Ekatondapiliani, Apollo Express II, Hengist]
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
Καλα τα λετε παιδια. Δεν ειναι δυνατον να συγκρινουμε τον αρχοντα hengist με τα μπαουλα τα σημερινα οσον αφορα το ταξιδεμα τους. Αν εξαιρεσουμε τη ταχυτητα του (εχει χασει λιγο απο την ταχυτητα που ειχε στα νιατα του), τοτε σε ολα τα αλλα ειναι κλασεις ανωτερος.
Εχει ανοικτα καταστρωματα για ατελειωτες βολτες και περατζαδες και δε νιωθεις εγλωβισμενος, και ειναι κλασεις ομορφοτερος (κατ'εμε). Επειδη εκεινα τα χρονια εφτιαχναν βαπορια , μενει να δουμε σε τι κατασταση θα ειναι τα σημερινα κουτια οταν και αν φτασουν τα χρονια του Hengist.
Rocinante
09-01-2010, 20:42
Αν και εχουμε ξεφυγει λιγο να πω και κατι αλλο που το θεωρω σημαντικο.
Ενα πλοιο κερδιζει τις εντυπωσεις οταν υπαρχουν καποιοι λογοι σαν τους παρακατω. Ανεση, ταχυτητα, αξιοπιστια, καθαριοτητα, συνεπεια, ευγενεια πληρωματος κ.λ.π.
Ο Αγιος Γεωργιος, το Superferry , ο Βιτσεντζος Κορναρος και μερικα ακομα ειναι πλοια πολυ πιο ανετα απο καποια καινουρια, πολυ αξιοπιστα μηχανικα , Πεντακαθαρα , συνεπεστατα στα δρομολογια τους.
Καποια καινουρια ειναι πραγματικα διαμαντια.
Καποια αν και γρηγορα σε πνιγουν τα στενα ή και ανυπαρκτα σαλονια.
Αν θυμαστε υπαρξαν συζητησεις (εντος και εκτος φορουμ που καποια πραγματα λεγονται πιο ωμα) πριν μηνες για ενα καινουριο πλοιο οπου η κατασταση του πλοιου απο πλευρας καθαριοτητας περιγραφτηκε με τα μελανοτερα χρωματα οπως και η συμπεριφορα του πληρωματος.
Ετσι λοιπον καταληγω στο συμπερασμα οτι ενα ταξιδι μπορει να ειναι ευχαριστο ειτε ενα πλοιο ειναι 1 ετους ειτε ειναι 38 ετων...
Ουτε βεβαια ειμαι της αποψεις οτι καποιο πλοιο με προηγουμενη ιστορια θα πρεπει σωνει και καλα αν το εχει παρει η βολτα να εκθειαζεται σαν υπεροπλοιο του σημερα.
Το Horsa για παραδειγμα και τα τριξιματα τα εχει και ταλαιπωρημενο ειναι και κυλιωμενες δεν εχει και το τραπεζακι μου το πηρανε ;) αλλα υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι θετικοι λογοι που με κανουν να το προτιμω.
Αμα τωρα μπω καμια μερα μεσα και δω να τρεχουν κατσαριδες να ειναι ολα σπασμενα και το πληρωμα να μην ενδιαφερεται, να χαλαει και να εχει καθυστερησεις θα πω απλα κριμα, θα αναπολω τις ομορφες στιγμες του αλλα υπαρχει και το Ferry Kochi...
Καλα τα λετε παιδια. Δεν ειναι δυνατον να συγκρινουμε τον αρχοντα hengist με τα μπαουλα τα σημερινα οσον αφορα το ταξιδεμα τους. Αν εξαιρεσουμε τη ταχυτητα του (εχει χασει λιγο απο την ταχυτητα που ειχε στα νιατα του), τοτε σε ολα τα αλλα ειναι κλασεις ανωτερος.
Εχει ανοικτα καταστρωματα για ατελειωτες βολτες και περατζαδες και δε νιωθεις εγλωβισμενος, και ειναι κλασεις ομορφοτερος (κατ'εμε). Επειδη εκεινα τα χρονια εφτιαχναν βαπορια , μενει να δουμε σε τι κατασταση θα ειναι τα σημερινα κουτια οταν και αν φτασουν τα χρονια του Hengist.
Συμφωνώ φίλε Πάνο μαζύ σου στο ότι το Hengist σαν πλοίο είναι ανώτερο από τα μπαούλα του σήμερα. Θα διαφωνήσω όμως σε ένα. Δεν είναι το πλοίο με τα ανοικτά καταστρώματα που λες και τις περατζάδες. Σε σχέση με τα σημερινά έχει σαφώς περισσότερους ανοικτούς χώρους, σε σχέση όμως με πλοία της γενιάς του έχει απελπιστικά λίγα ανοικτά καταστρώματα, ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι στεγασμένα. Οι περατζάδες του είναι μετρημένες και στεγασμένες και αυτές και η πρόσβαση στην πλώρη ανύπαρκτη. Η λέξη κόντρα γέφυρα δυστυχώς δεν παίζει στο πλοίο.
Τώρα, θέλω να ανεβάσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος αν το έχετε ξαναδει. Αν ναι, ζητώ συγνώμη γιατί μου είναι αδύνατο να ελέγξω 150 σελίδες στο φόρουμ. Αν όχι παραθέτω το σχετιτκό σύνδεσμο και μερικά καρέ που έφτιαξα. Πρόκειται για μία προσάραξη του Hengist τον καιρό που ταξίδευε στα στενά της Μάγχης. Στους φίλους του Hengist
http://www.shipsnostalgia.tv/action/viewvideo/1326/MV_Hengist/
Rocinante
10-01-2010, 12:04
Ναι ειναι ενα εντυπωσιακο αλλα και αποκαλυπτικο βιντεο.
Το ειχα εντοπισει εδω και κανα εξαμηνο αλλα ψιλοδισταζα να δωσω λινκ γιατι τοτε ηταν μια περιοδος που ειχαν ακουστει διαφορα χαζα περι επικινδυνοτητας καποιων πλοιων.
Και για να γινω πιο σαφης.
Πολλοι ειχαμε δει φωτογραφιες απο το ατυχημα του Hengist στην τρομερη θυελα που ειχε πληξει τη Βρετανια. Ολες ηταν απο την δεξια πλευρα και πολλοι οπως και εγω θεωρουσα οτι φτηνα την γλιτωσε.
Ηταν ομως η πρωτη φορα που εβλεπα το πλοιο απο την αριστερη πλευρα οπου υπηρξε μια ατυχια. Η υπαρξη ενος τσιμεντενιου μωλου που σφηνωθηκε στα υφαλα του πλοιου ανοιγοντας του μια τεραστια τρυπα...
Στο βιντεο φαινεται να εφτασε πολυ βαθια...
Καπου ειχα δει αλλα δεν θυμαμε που,εικονες απο την επιχειρηση για την ρυμουλκηση του πλοιου. Προφανως η πρωτη κινηση θα ηταν να σπασει ο μωλος. Μαλιστα σε καποιον φιλο που του το ειχα δειξει του ειχα πει οτι προφανως τα μπαζα να βγηκαν απο την πορτα του γκαραζ. Εκεινος χαριτολογοντας μου ειπε οτι απλως σφαγησαν το πλοιο και το κομματι του μωλου ειναι ακομα κατω στο γκαραζ:D:D.
Αργοτερα η περιοχη γυρω απο το πλοιο σκαφτηκε απο μηχανηματα και το πλοιο επεπλευσε και ρυμουλκηθηκε για τις γενικες επισκευες. Το τραυματισμενο τμημα εγινε καινουριο και ουτε φαινεται τιποτα σημερα που ταξιδευει με ασφαλεια και φυσικα δεν κινδυνευει να ανοιξει η τρυπα δια μαγειας:rolleyes:
giorgos_249
10-01-2010, 12:22
Για πιο καλής ανάλυσης φωτογραφίες από το ατύχημα δείτε εδώ:
http://www.faktaomfartyg.se/hengist_1972_ex.htm (http://www.faktaomfartyg.se/hengist_1972_ex.htm)
Tasos@@@
10-01-2010, 12:25
TΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!
Για να πω την αληθεια μου δεν θυμαμαι να ειχα ακουσει ποτε γι'αυτο το ατυχημα που ειχε το καραβι η απλα δεν το θυμαμαι.
Περα απο την προσκρουση στον ντοκο που του χαρισε την τρυπα,υπηρξαν αραγε αλλες ζημιες λογω της προσαραξης?
Rocinante
10-01-2010, 12:39
Παντως αν θελετε να μαθετε για το τι εγινε στην μεγαλη θυελλα του 87 που επληξε Γαλλια και Βρετανια μπορειτε να διαβασετε ΕΔΩ (http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Storm_of_1987)
Λεει και για το πλοιο.
Ριξτε και μια ματια στο πινακακι στα δεξια.
Χαμηλοτερη ατμοσφαιρικη πιεση 953 mbar !!!!!!!
Νεκροι 22.
Κοστος ζημιων 7.3 δισεκατομυρια δολαρια :shock::shock:
Tasos@@@
15-01-2010, 21:00
Αγιος Γεωργιος σημερα το πρωι,καταπλωρα...
Αφιερωμενη στους Ben Bruce, melis7, TSS Apollon, rocinante, Leo
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_4504.jpg
opelmanos
15-01-2010, 21:11
To Άγιος Γεώργιος φουλάρει από το Αγία Κυριακη..Πειραιάς 08-01-2010
72924
Χαρισμένη σε όλη την παρέα
BEN BRUCE
17-01-2010, 00:50
PANAGIA EKATONTAPYLIANI το 1998 εξω απο τον πειραια
73148
Για τους TSS APOLLON,tasos@@@, apostolos
dokimakos21
19-01-2010, 10:12
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Αναχωρει απο τον Πειραια στις 15.01.10...
Για ολους εσας...:p;)
73416
Πάντως για να σχολιάσω και γω το Άγιος Γεώργιος πιστεύω ότι είναι ένα ωραίο πλοίο αλλά παλαιά πλήν όμως λόγω των παραμβάσεων που έχει υποστεί κατά καιρούς έχει χάσει τα παλιά χαρακτηριστικά του και έχει γίνει ένα εμπορευματικό σκεύος.Ταξιδεύω με το πλοίο πολύ συχνά και για να μπείς στον χώρο των αεροπορικών πρέπει να πληρώσεις μεγαλύτερο εισητήριο!!!!!Οσο για τις βόλτες στα πλαϊνά καταστρώματα αυτές έγιναν σαλόνια!!!!Άραγε με αυτούς τους τρόπους δεν συνδυάζει τα αρνητικά χαρακτηριστικά των παλιών (ταχύτητα, πολυτέλια)πλοίων μαζί με των σημερινών(εμπορευματοποίηση).
erenShip
20-01-2010, 11:58
Πάντως για να σχολιάσω και γω το Άγιος Γεώργιος πιστεύω ότι είναι ένα ωραίο πλοίο αλλά παλαιά πλήν όμως λόγω των παραμβάσεων που έχει υποστεί κατά καιρούς έχει χάσει τα παλιά χαρακτηριστικά του και έχει γίνει ένα εμπορευματικό σκεύος.Ταξιδεύω με το πλοίο πολύ συχνά και για να μπείς στον χώρο των αεροπορικών πρέπει να πληρώσεις μεγαλύτερο εισητήριο!!!!!Οσο για τις βόλτες στα πλαϊνά καταστρώματα αυτές έγιναν σαλόνια!!!!Άραγε με αυτούς τους τρόπους δεν συνδυάζει τα αρνητικά χαρακτηριστικά των παλιών (ταχύτητα, πολυτέλια)πλοίων μαζί με των σημερινών(εμπορευματοποίηση).
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!
Tasos@@@
21-01-2010, 10:44
Φιλε kythnos δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες αλλα οταν βλεπεις αυτο το αναθεματισμενο VENTOURIS SEA LINES στο πλαι και το παλιο αρχοντικο σκαρι του,αληθεια,σκεφτεσαι οτι εισαι σε ενα εμπορευματοποιημενο σκαφος?
Στο βαθμό που κανείς βλέπει μόνο το συμβολικό του πλοίου, όπως είναι η εταιρεία του και το σκαρί, νιώθει ευτυχής που βλέπει το πλοίο αυτό, αλλά μην ξεχνάμε 'οτι για τους κατοίκους των νησιών ένα πλοίο είναι η μόνη πολλές φορές επικοινωνία που έχουν με τον υπόλοιπο κόσμο. Αν λοιπόν δεί κανείς το πλοίο αυτό σαν μέσο μεταφοράς εκεί υπάρχουν πολλά προβλήματα οπώς ανέφερα σε προηγούμενο μνμ. Εγώ απο τη μία χαίρομαι που υπάρχει αυτό το πλοίο, επειδή μου αρέσουν τα πλοία(ειδικά τα παλιά) και απο την άλλη ταλαιπωρούμαι κάθε που θέλω να μετακιμηθώ στο νησί μου....(Είναι διαφορετική η οπτική του να βλέπεις τα πλοία κάθε που πάς διακοπές κ άλλο να είναι η μόνη σου επικοινωνία)
giannisk88
21-01-2010, 15:25
Φίλε Kythnos έχεις δίκιο.
Οι πιό πολλοί απο μάς το θαυμάζουμε για την ιστορία του και την ομορφιά του, για εσάς όμως σαν μέσο για να μετακινηθείτε δέν είναι και ότι καλύτερο.
Οσες φορές και να το έχουν ανακαινίσει δε παύει να είναι πολλών χρονών.
nissos_mykonos
21-01-2010, 15:26
Στο βαθμό που κανείς βλέπει μόνο το συμβολικό του πλοίου, όπως είναι η εταιρεία του και το σκαρί, νιώθει ευτυχής που βλέπει το πλοίο αυτό, αλλά μην ξεχνάμε 'οτι για τους κατοίκους των νησιών ένα πλοίο είναι η μόνη πολλές φορές επικοινωνία που έχουν με τον υπόλοιπο κόσμο. Αν λοιπόν δεί κανείς το πλοίο αυτό σαν μέσο μεταφοράς εκεί υπάρχουν πολλά προβλήματα οπώς ανέφερα σε προηγούμενο μνμ. Εγώ απο τη μία χαίρομαι που υπάρχει αυτό το πλοίο, επειδή μου αρέσουν τα πλοία(ειδικά τα παλιά) και απο την άλλη ταλαιπωρούμαι κάθε που θέλω να μετακιμηθώ στο νησί μου....(Είναι διαφορετική η οπτική του να βλέπεις τα πλοία κάθε που πάς διακοπές κ άλλο να είναι η μόνη σου επικοινωνία)
συμφωνο απολυτα....νησια σαν την κυθνο χρειαζονται καινουργια πλοια που θα μεταφερουν τους κατοικους με ασφαλεια
hayabusa
21-01-2010, 15:37
σιγα ρε παιδιά, απο που σας προέκυψε οτι ο Αγιος Γεωργιος δεν ειναι ασφαλές πλοίο ;
giannisk88
21-01-2010, 15:43
Μια χαρά ασφαλές είναι το βαπόρι.Γι'αυτο και μπορεί να ταξιδεύει ακόμα.Απλώς η συμπεριφορά του σε άσχημο καιρό δε ξέρω πώς είναι για τους επιβάτες.Έχετε εμπειρία απο άσχημο καιρό να μας περιγράψετε? δυστυχώς δεν έτυχε να ταξιδέψω με το βάπορα.
giannisk88
21-01-2010, 16:04
Και μιάς και μιλάμε για το βάπορα ας δούμε μία συνηθησμένη καλοκαιρινή στιγμή για τη Μήλο..
Αφιερωμένη σε όσους αγαπούν το πλοίο..
Εκείνη τη μέρα βρέθηκα αργότερα στην αναχώρηση του όπου ο κάπτεν είχε βγεί στην αριστερή βαρδιόλα και μόλις έλινε κάβους χαιρέτησε κάποιο γνωστό του ίσως στο λιμεναρχείο γνέφοντας το χέρι και χτυπόντας τη "κόρνα" του βάπορα....Αυτή η σκηνή με γύρισε χρόνια πίσω καθώς σήμερα σπάνια βλέπεις καταρχάς ανοιχτές βαρδιόλες και ανοιχτές καρδιές....;)
73694
Προσωπικα εχω ταξιδεψει με τον Αγιο Γεωργιο 3-4 φορες με γεματο 8αρι. Το πλοιο για τον ογκο του συμπεριφερεται αψογα και δινει την αισθηση οτι προκειται για στιβαρο βαπορι, θαλασσοβαπορο οπως και το αδελφακι του ο Απολλωνας. Επισης καντε τον κοπο και ρωτηστε τον Καπεταν Ν.Σαρδη να σας πει τη γνωμη του. Τρελαμενος με το πλοιο του.
nissos_mykonos
21-01-2010, 19:05
εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η συμπεριφορα του καθολου στο νερο.....περνει τις ιδιες κλισεις με το πηνελοπη Α.........ασε που οταν εχει νοτια παει αστα να πανε.........
AGIOS GEORGIOS
21-01-2010, 19:26
Θέλω να μάθω πότε πάει για ετήσια το Άγιος Γεώργιος ξέρει κάποις να μου πει;
Πέρσι πήγε τον Μάιο οπότε λογικά τότε (χωρίς συγουριά)
gpap2006
21-01-2010, 19:33
Γύρω στα μέσα Απρίλη θα δέσει, θα πάει δεξαμενή 10-13/5 και τέλη Μαίου θα μπει κανονικότατα στα θερινά του.
MARGARITIS24
21-01-2010, 21:23
εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η συμπεριφορα του καθολου στο νερο.....περνει τις ιδιες κλισεις με το πηνελοπη Α.........ασε που οταν εχει νοτια παει αστα να πανε.........
κ ποιο πλοιο δεν παει αστα να πανε με νοτια!!!ολα υποφερουνε...απο τα πιο καλοταξιδα πλοια αυτο κ τα αδελφακια του
κ ποιο πλοιο δεν παει αστα να πανε με νοτια!!!ολα υποφερουνε...απο τα πιο καλοταξιδα πλοια αυτο κ τα αδελφακια του
Με βρισκεις απολυτα συμφωνο.
erenShip
21-01-2010, 22:00
[QUOTE=gpap2006;303805]Γύρω στα μέσα Απρίλη θα δέσει, θα πάει δεξαμενή 10-13/5 και τέλη Μαίου θα μπει κανονικότατα στα θερινά του.[/QUOTE
ξέρει κανένας αν θα το αντικαταστήσει κανένα άλλο καράβι, ή θα μείνει μόνο το Κοραής στην γραμμή?
gpap2006
21-01-2010, 23:52
Τα τελευταία χρόνια δεν αντικαθίσταται. Η γραμμή έμενε με κάποιο Αγουδημοβάπορο και πέρσυ με τον ΚΟΡΑΗ. Επιπλέον , μέχρι τότε θα έχουν ξεκινήσει και τα ταχύπλοα των Δυτικών Κυκλάδων.
giorgos....
22-01-2010, 00:27
παιδιά μακάρι να συνεχίσει να εξυπηρετεί τη γραμμή για όσο αντέχει ή όσο κρίνει η εταιρεία του.. είναι πολύ συνεπές στα δρομολόγια του και έχει κλάσεις καλύτερη συμπεριφορά στον καιρό απο κάτι καινούργια, γρήγορα και σύγχρονα πλοία..
ας δούμε τον Άγιο στο λιμάνι την πρωτοχρονιά αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου..
73800
Εξαιρετική φωτογραφία απο τον βάπορα Γιώργαρε!!
Σε ευχαριστούμε πολύ!!
speedrunner
22-01-2010, 05:28
Τα τελευταία χρόνια δεν αντικαθίσταται. Η γραμμή έμενε με κάποιο Αγουδημοβάπορο και πέρσυ με τον ΚΟΡΑΗ. Επιπλέον , μέχρι τότε θα έχουν ξεκινήσει και τα ταχύπλοα των Δυτικών Κυκλάδων.
Ναι αλλά φέτος η εταιρία έχει υποχρέωση και στα επιδοτούμενα της άγονης οπότε θα δούμε τι θα γίνει!!!!!
Captain_Nionios
30-01-2010, 22:39
Παιδες ριξτε μια ματια στην παρακατω εικονα. Δεν ειναι λιγο περιεργο το βαπορι να βρισκεται αγκυροβολημενο ανατολικα της Σαντορινης;
75042
Εκεί πήγε λόγο καιρού, το εχει ξανακάνει εαν δεν κάνω λάθος.
Ναι, δεν είναι πρώτη φορά που το κάνει!
MYTILENE
31-01-2010, 01:05
Αν δείς πολλά βαπόρια σήμερα αλλάζουν πορεία ή αγκυροβολούν σε διάδορα ασφαλέστερα σημεία λόγω ισχυρού Νοτιαδάκου:p.Πχ ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΙΙ αγκυροβολημένο ή και ΛΙΣΣΟΣ αλλάγη πορείας κλπ.Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο στα πληρώματα.
ΥΓ:Ερώτηση άκυρη:Ο ΑΓΙΟΣ τη δρομολογιο έκανε και βρέθηκε εκεί?
Maroulis Nikos
31-01-2010, 01:09
Αν δείς πολλά βαπόρια σήμερα αλλάζουν πορεία ή αγκυροβολούν σε διάδορα ασφαλέστερα σημεία λόγω ισχυρού Νοτιαδάκου:p.Πχ ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΙΙ αγκυροβολημένο ή και ΛΙΣΣΟΣ αλλάγη πορείας κλπ.Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο στα πληρώματα.
ΥΓ:Ερώτηση άκυρη:Ο ΑΓΙΟΣ τη δρομολογιο έκανε και βρέθηκε εκεί?
έκανε το δρομολόγιο του κανονικά με διανυκτέρευση και αναχώρηση αύριο το πρωί στις 08:00 για Πειραιά.
giorgos....
31-01-2010, 09:25
το ίδιο ακριβώς έκανε και το Γεώργιος Εξπρές πολλές φορές λόγω καιρού, όπως το ίδιο έκανε και ο Κοραής πέρσυ το χειμώνα..
dokimakos21
31-01-2010, 11:12
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Ενας απο τους ακουραστους εργατες του Αιγαιου και των νησιων μας,ταξιδευοντας για ενα ακομη δρομολογιο....
75112
speedrunner
31-01-2010, 11:25
Παιδες ριξτε μια ματια στην παρακατω εικονα. Δεν ειναι λιγο περιεργο το βαπορι να βρισκεται αγκυροβολημενο ανατολικα της Σαντορινης;
75042
Μάλλον φίλε μου δεν παρακολουθείς και πολύ τα πλοία γιατί αυτή η εικόνα είναι η ποιο συνηθισμένη για πλοία που διανυκτερεύουν στην Σαντορίνη με ΝΔ ανέμους!!!
theofilos-ship
01-02-2010, 15:49
Βλαβη στην μια μηχανη ο Αγιος....επεστρεψε πειραια:|
cpt babis
01-02-2010, 16:32
Για ολο το Nautilia.gr
75313
giorgos....
01-02-2010, 17:01
Στις 16:20 περίπου το μεσημέρι το Άγιος Γεώργιος επέστρεψε στο λιμάνι του Περαιά με μηχανική βλάβη.
75314
Το πλοίο μπήκε στο λιμάνι και έδεσε μόνο του χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι επιβάτες εξαργύρωσαν τα εισητήρια τους και τους επεστράφησαν τα χρήματα..
Δέν έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία της βλάβης.
AGIOS GEORGIOS
01-02-2010, 20:04
Ξέρουμε τη θα γίνει παρακάτω αν επιδιωρθώθηκε η βλάβη ή θα το αντικαταστήσουν με κανένα άλλο ώσπου να επισκευαστεί η βλάβη;
BULKERMAN
01-02-2010, 20:42
Μάλλον φίλε μου δεν παρακολουθείς και πολύ τα πλοία γιατί αυτή η εικόνα είναι η ποιο συνηθισμένη για πλοία που διανυκτερεύουν στην Σαντορίνη με ΝΔ ανέμους!!!
Ε καλά τώρα...δεν θα κάθετε και όλη μέρα στο ΑΙS να παρακολουθεί κάθε πλοίο που πηγαίνει κ που αγκυροβολεί!!!
giorgos....
02-02-2010, 09:18
φίλε AGIOS GEORGIOS δεν έχω μάθει κάτι πέρα απο το οτι η βλάβη είναι στην αριστερή κύρια μηχανή. οι επιβάτες στην πληοψηφία τους θα φύγουν σήμερα με τον Κοραή. Νομίζω πως κάποιοι που δεν ήταν απο Αθήνα θα φιλοξενούνταν σε ξενοδοχείο με έξοδα της εταιρείας.
το πλοίο χθές κατα τη διαδικασία πρόσδεσης..
75431
AGIOS GEORGIOS
02-02-2010, 20:02
Εγώ πάντως σήμερα δεν είδα αναρτημένα δρομολόγια μέχρι και την Πέμπτη από την Παρασκευή και μετά έχουν κανονικά αναρτημένα τα δρομολόγια του!!!
speedrunner
03-02-2010, 05:22
Εγώ πάντως σήμερα δεν είδα αναρτημένα δρομολόγια μέχρι και την Πέμπτη από την Παρασκευή και μετά έχουν κανονικά αναρτημένα τα δρομολόγια του!!!
Σήμερα το πλοίο θα κάνει το δρομολόγιο του κανονικά (http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=PIR&to=FOL&date=03%2F02%2F2010&Submit.x=16&Submit.y=2)!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ''ΑΓΙΟΣ'' ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ.
Speedkiller
04-02-2010, 18:15
Χωρίς λόγια...
75670
tolis milos
04-02-2010, 18:42
Με μια λέξη ΜΑΓΕΙΑ!!!!!!!!
hayabusa
04-02-2010, 19:22
απλά καταπληκτική ! :D
nikosnasia
04-02-2010, 19:37
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...... χωρίς λόγια !!!!!!!!!
giorgos....
04-02-2010, 19:47
Πανέμορφη φωτογραφία, μαγευτική..
BEN BRUCE
04-02-2010, 20:28
AGIOS GEORGIOS εξω απο την μηλο τον αυγουστο του 2005
75675
Χωρίς λόγια...
75670
Τώρα την βλέπω τώρα λέω και εγώ όσα είπαν οι παραπάνω φίλοι όλα μαζί.
Μοναδική!!!!!
Captain_Nionios
05-02-2010, 09:02
Χωρίς λόγια...
75670
Ευγε ευγε ΜΑΓΙΚΗ!!!
AΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ........ΕΥΓΕ.
Συγχαρητήρια σε όλους σας για τις υπέροχες φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει..... Μία και από μένα αλλά όχι όπως οι δικές σας.... Πιο απλή...
http://i800.photobucket.com/albums/yy281/meligeor/Fwto%20ploiwn/DSC01935.jpg
BEN BRUCE
06-02-2010, 21:50
PANAGIA EKATONTAPYLIANI στην παρο την ανοιξη του 1999
75964
Το καράβι δεν έπιασε Σέριφο και μετά την Σίφνο πηγαίνει με μειωμένη ταχύτητα .
http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_6219.html
Η απάντηση εδώ.
gpap2006
07-02-2010, 16:15
Πάλι βλάβη για τον ΑΓΙΟ. Σε λίγες μέρες που δένει ο ΚΟΡΑΗΣ για ετήσια να δούμε αν ο ΑΓΙΟΣ θα είναι σε θέση να καλύψει τις Δυτικές χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
speedrunner
07-02-2010, 16:26
Μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή παρουσίασε το πλοίο «Άγιος Γεώργιος», το οποίο απέπλευσε από τη Σέριφο, με προορισμό τον Πειραιά.
Το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι με την αριστερή μηχανή και μειωμένη ταχύτητα, ενώ ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον θάλαμο επιχειρήσεων του ΥΕΝ.
Στο «Άγιος Γεώργιος» επιβαίνουν 179 άτομα, τα οποία είναι όλα καλά στην υγεία τους.
www.zougla.gr (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=102836&cid=4)
Βλάβη στην δεξιά μηχανή ενώ πριν λίγες ημέρες (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=308524&postcount=1550) η βλάβη ήταν στην αριστερή.:(
Ωραιά είχε βλάβη στην αριστερή τώρα στην δεξιά άρα δεν θα ξαναπάθει:D:D:D
Επειγοντως ξεματιασμα στο βαπορα.
Με μονο την αριστερη και παει με 15 μιλακια? Μπραβο του.
giorgos....
07-02-2010, 18:59
ρε παιδιά το πλοίο είναι καλοσυντηρημένο αλλά είναι παλιό.. λογικό είναι να βγαίνουν τέτοιες βλάβες.. σε 2,5 μήνες περίπου κάνει την ετήσια του και θα επανέλθει καλύτερος....
πάντως και ένα ευχέλαιο δεν θα έκανε κακό..
Tasos@@@
08-02-2010, 00:26
75964
Και μετα απο πολλες μερες αποχης...μπαινω και τι να δω??ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ....:D:D:D
Captain_Nionios
08-02-2010, 02:57
Πάλι βλάβη για τον ΑΓΙΟ. Σε λίγες μέρες που δένει ο ΚΟΡΑΗΣ για ετήσια να δούμε αν ο ΑΓΙΟΣ θα είναι σε θέση να καλύψει τις Δυτικές χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
Λογικα ομως δε θα μεινει μονος του στη γραμμη μιας και ο Κοραης μαλλον θα αντικατασταθει απο αλλο βαπορι της εταιριας του.
75964
Φίλε Κώστα, τι μας έκανες πάλι???? :shock::shock::shock::shock:
AGIOS GEORGIOS
08-02-2010, 10:26
Το δρομολόγιο της Τετάρτης θα γίνει κανονικά; Γιατί έχω βγάλει εισητήριο να φύγω αύριο με τον "Άγιο Γεώργιο" στις 14:55.
giorgos....
08-02-2010, 19:02
στο openseas υπάρχει το δρομολόγιο της Τετάρτης..
Έξω απο το λιμάνι του Πειραιά,Παρασκευή 12 Φλεβάρη!
Για τον φίλο giorgos...!
76829
xidianakis
13-02-2010, 00:41
Έξω απο το λιμάνι του Πειραιά,Παρασκευή 12 Φλεβάρη!
Για τον φίλο giorgos...!
76829
αυτες οι "αεροτομες" που εχει στην πλωρη σε συνδιασμο με την τσιμινιερα που φοραει, το κανουν ακομα πιο βαπορα!
BEN BRUCE
13-02-2010, 00:47
AGIOS GEORGIOS
76842
Eιδικη αφιερωση στον καλο φιλο Giorgos....
giorgos....
13-02-2010, 01:15
παίδες ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες και ανταποδίδω με μια κατάπλωρη του Άγιου κατα την είσοδο του στο λιμάνι..
76853
BEN BRUCE
13-02-2010, 09:41
Καταπληκτικη φωτο φιλε Giorgos......
speedrunner
14-02-2010, 07:06
Το πλοίο απο 22/01/2010 εως 21/03/2010 θα τροποποιήσει τα δρομολόγια του τις ημέρες που κάνει την άγονη γραμμή (Τετάρτη-Πέμπτη-Σάββατο-Κυριακή) και θα προσεγγίζει την Μήλο και την Κίμωλο για να καλύψει τις ανάγκες των νησιών κατα την ετήσια ακινησία του Αδαμάντιος Κοραής.
...έξοδος απο τον Πειραιά στις 12 Φλεβάρη!
Για τους φίλους dokimakos21,giorgos...,Leo,Rocinante και Φανούλα!
77047
Rocinante
14-02-2010, 22:20
...έξοδος απο τον Πειραιά στις 12 Φλεβάρη!
Για τους φίλους dokimakos21,giorgos...,Leo,Rocinante και Φανούλα!
Ευχαριστουμε φιλε Μανωλη.
...12 Φεβρουαρίου...
77458
speedrunner
18-02-2010, 06:59
Χθες ο βράδυ το πλοίο δυσκολεύτηκε πολύ να πιάσει στο λιμάνι της Φολεγάνδρου λόγο των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την στιγμη, τελικά μετά την τέταρτη προσπάθεια κατάφερε να πιάσει με ασφάλεια στο λιμάνι και να αποβιβάσει τους επιβάτες και τα οχήματα!!!!!!! Νωρίτερα το πλοίο είχε συναντήσει δυσκολίες και στο λιμάνι της Σερίφου.
Για τους φίλους giorgos...,TSS APOLLON,Rocinante,Thanasis89,mike_rodos,ελμεψη και την Φανούλα!
78058
Captain_Nionios
20-02-2010, 20:05
Ουδετερη οδικη συμπεριφορα απο το γαλλικο μικρομεσαιο...
Thanasis89
20-02-2010, 20:10
Νιόνιο Έγραψες ! ;)
giorgos....
21-02-2010, 11:25
ευχαριστώ πολύ φίλε vinman..
πάρε μια κι απο μένα τώρα.. να την αφιερώσουμε όμως και στον rocinante και στη Φανούλα που είναι λατρείς των Γάλλων..
78174
Το corsica και το Λισσός είναι Γαλλίδες Γιώργο :p:D:confused:. Μας μπέρδεψες
Rocinante
21-02-2010, 12:22
Merci beaucoup Vinman et giorgos…. pour les photographies de Hengist ;)
Mecier Leo pour l' amour que vous avez aux bateaux japonais vous gagnez une grande disque de nougat aux amandes ;);)
je croix c'est le deuxieme :D :pwow!!!
Rocinante
21-02-2010, 13:40
je croix c'est le deuxieme :D :pwow!!!
Την πατησα...:cry:
BEN BRUCE
21-02-2010, 21:58
Το NAIAS II ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ το ομοσταυλο PANAGIA EKATONTAPYLIANI το 1998 μια τριτη που συνεπεφταν στην συρο
78352
Με τι ταχυτητα πηγαινε τοτε ο Hengist και με τι το Ναιας ΙΙ? Φοβερη ο φωτο σου Ben.
BEN BRUCE
22-02-2010, 09:43
Το NAIAS II καλυψε το 7 λεπτο της διαφορας αρκετα γρηγορα
T.S.S. APOLLON
23-02-2010, 13:04
F/B Απολλων Εξπρες 2...φωτογραφημενο στις 29-4-1994 κοντα στις Φλεβες.
78606
Φωτογραφια Παλιος καλος φιλος Καραβολατρης
giorgos....
24-02-2010, 02:09
ααααχχ.... ωραίες στιγμές τότε..
Captain_Nionios
24-02-2010, 03:33
F/B Απολλων Εξπρες 2...φωτογραφημενο στις 29-4-1994 κοντα στις Φλεβες.
78606
Φωτογραφια Παλιος καλος φιλος Καραβολατρης
Εξαιρετικη φωτογραφια και ιστορικη, να σαι καλα. Μαλιστα ζουσε ακομα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ayrton Senna και πρεπει να ηταν Μεγαλη Παρασκευη η 29η Απριλιου 1994, μιας που ο μεγαλος βραζιλιανος μας αφησε την Κυριακη του Πασχα ανημερα της Πρωτομαγιας!!!
Σήμερα το πρωί 20 λεπτά πριν την αναχώρηση του!
Για τους φίλους giorgos...,Rocinante,TSS APOLLON,Φανούλα,dokimakos21,Trakman!
79147
Το NAIAS II ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ το ομοσταυλο PANAGIA EKATONTAPYLIANI το 1998 μια τριτη που συνεπεφταν στην συρο
για μένα ήταν τα ομορφότερα σινιάλα που φόρεσε αυτό το βαπόρι και μάλιστα στη πιο όμορφη και απόλυτα καραβολατρική εποχή
Aναχώρηση πρωινό Σαββάτου 27 φλεβάρη!
79292
Aναχώρηση πρωινό Σαββάτου 27 φλεβάρη!
79292
EΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!
Μπράβο Μάνο!!!;)
speedrunner
28-02-2010, 08:40
Απαγορεύτικε ο απόπλους του πλοίου απο το λιμάνι της Σαντορίνης λόγω πρόσκρουσης που είχε το πλοίο στον λιμένα.
Το πλοίο θα αναχωρήσει απο την Σαντορίνη για Πειραιά κενό επιβατόν για να επισκευαστέι η ζημια!!!
Αρτεμισία
28-02-2010, 08:46
Παλι τα ίδια...
agathi2010
28-02-2010, 08:55
το πλοιο ηδη ξεκινησε......
dokimakos21
28-02-2010, 09:39
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Αναχωριση απο το μεγαλο λιμανι
Για ολους εσας..!
79342
speedrunner
28-02-2010, 10:44
Οι πληροφορίες μου λένε ότι το πλοίο έχει ένα μικρό βαθούλωμα στην πρύμνη και θα μπορούσε άνετα να πραγματοποιήσει το σημερινό του δρομολόγιο, μάλιστα απο ότι μαθαίνω ο πλοίαρχος, ο κεντρικός πράκτορας και ο Δήμαρχος της Σαντορίνης έκαναν ότι μπορούσαν για να αλλάξουν την γνώμη του νηογνώμονα και να εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιο του αλλα ήταν αμετάπιστος και έτσι το πλοίο αναχώρησε κενό επιβατών για Πειραιά αφήνοντας τους επιβάτες των δυτικών Κυκλάδων ξεκρέμαστους μιας και το Άγιος Γεώργιος είναι το μοναδικό πλοίο που εξυπηρετεί τα νησιά αυτή την περίοδο. Οι επιβάτες της Σικίνου και της Φολεγάνδρου με προορισμό τον Πειραιά προωθούνται μέσω Νάξου με τα πλοία Αίολος Κεντέρης ΙΙ και Νήσος Μύκονος.
H είδηση στο site του Μάκη
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=109370&cid=4 (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=109370&cid=4)
emmanouil
28-02-2010, 16:12
Μολις τωρα πηρε αδεια απο το traffic και παει για Ν.Μ.Δ
T.S.S. APOLLON
28-02-2010, 16:57
Σήμερα το πρωί 20 λεπτά πριν την αναχώρηση του!
Για τους φίλους giorgos...,Rocinante,TSS APOLLON,Φανούλα,dokimakos21,Trakman!
79147
Φιλε vinman ζωγραφισες Καταπληκτικη φωτογραφια!
Υπάρχουν πληροφορίες εαν το πλοίο θα εκτελέσει το αυριανό δρομολογιό του.;.:confused:
ευχαριστώ πολύ φίλε vinman..
πάρε μια κι απο μένα τώρα.. να την αφιερώσουμε όμως και στον rocinante και στη Φανούλα που είναι λατρείς των Γάλλων..
78174
Όλα τα λεφτά η φώτο να σκίζει τα νερά του Σαρωνικού (απ'ο,τι κατάλαβα)
gpap2006
01-03-2010, 16:14
Εργασίες τέλος, το πλοίο σε λίγα λεπτα θα είναι στο μεγάλο λιμάνι για να φορτώσει για Δυτικές.
Άντε με το καλό!!! Κι άλλο κακό να μη του τύχει!!!
Επίσης επιφυλλάσομαι για απάντηση στις φώτο σας;)!!!
Άντε με το καλό!!! Κι άλλο κακό να μη του τύχει!!!
;)!!!
Απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!!!!
Roi Baudoin
05-03-2010, 21:39
Ας κάνουμε μια μικρή επιστροφή στο παρελθόν και ας γυρίσουμε πίσω στο καλοκαίρι του 2003.
Ακόμα και το 2003 φαντάζει, πλέον, πολύ μακρινό.
Με μια φράση θα μπορούσαμε να πούμε ότι "Ότι χάσαμε, δεν θα το ξαναβρούμε" (στίχος από τραγούδι των "Χειμερινών Κολυμβητών").
Μέχρι και πριν λίγα χρόνια η γραμμή της Σαντορίνης είχε πολλά πλοία και τα νυκτερινά δρομολόγια πρόσφεραν τη δυνατότητα να φτάσεις στη Σαντορίνη την ώρα που χάραζε.
Η εμπειρία ήταν απερίγραπτη.
Αναχώρηση από Πειραιά στις 22:00 και άφιξη στη Σαντορίνη στις 06:00.
Σήμερα, τα δρομολόγια αυτά είναι λίγα και περιστασιακά.
Την εμπειρία αυτή μπορείς να τη ζήσεις σήμερα με το πλοίο που κάνει την άγονη γραμμή μέσω Δυτικών Κυκλάδων (μέχρι πρότινος το "Αδαμάντιος Κοραής"), ή κάποιο πλοίο που συνεχίζει για Κρήτη ή Δωδεκάνησσα.
Τότε, όμως, το δρομολόγιο ήταν καθημερινό (κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού).
Ας δούμε , λοιπόν, πλάνα από μια ιταλική ταινία του 2004.
Η ταινία έχει τον τίτλο "Che ne sara di noi" (ελληνικός τίτλος "Εκείνο το καλοκαίρι")
και γυρίστηκε από τον Giovanni Veronesi σε παραγωγή των Luigi και Aurelio De Laurentis.
Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν οι ηθοποιοί Silvio Muccino, Violante Placido, Elio Germano, Giuseppe Sanfelice, Myriam Katania, την Έφη Παπαθεοδώρου κ.ά.
Η ταινία περιγράφει το ταξίδι στη Σαντορίνη μιας παρέας φίλων από την Ιταλία.
Στην ταινία υπάρχουν πολύ όμορφα πλάνα από το νυκτερινό ταξίδι για τη Σαντορίνη με το "Παναγία Εκατονταπυλιανή".
Υάρχουν, βέβαια και πλάνα από απογευματινή άφιξη του πλοίου στον Αθηνιό.
Η άφιξη στη Σαντορίνη, το δέσιμο, οι καβοδέτες, η αποβίβαση των επιβατών.
Εικόνες αφιερωμένες σε όλους τους φίλους που αγάπησαν αυτά τα μοναδικά νυκτερινά ταξίδια της Σαντορίνης.
Και, βέβαια, στον Haddok, τον Django, τον Νάξος, τον Rocinante, τον Captain_Nionios, τον frost, τον giorgos ...., τον Jolly Roger, τον Καπετάν-Αντρέα και τον plori.
80412
80417
80413
80415
Rocinante
05-03-2010, 22:05
Ας κάνουμε μια μικρή επιστροφή στο παρελθόν και ας γυρίσουμε πίσω στο καλοκαίρι του 2003.
Ακόμα και το 2003 φαντάζει, πλέον, πολύ μακρινό.
Με μια φράση θα μπορούσαμε να πούμε ότι "Ότι χάσαμε, δεν θα το ξαναβρούμε" (στίχος από τραγούδι των "Χειμερινών Κολυμβητών").
Μέχρι και πριν λίγα χρόνια η γραμμή της Σαντορίνης είχε πολλά πλοία και τα νυκτερινά δρομολόγια πρόσφεραν τη δυνατότητα να φτάσεις στη Σαντορίνη την ώρα που χάραζε.
Η εμπειρία ήταν απερίγραπτη.
Αναχώρηση από Πειραιά στις 22:00 και άφιξη στη Σαντορίνη στις 06:00.
Σήμερα, τα δρομολόγια αυτά είναι λίγα και περιστασιακά.
Την εμπειρία αυτή μπορείς να τη ζήσεις σήμερα με το πλοίο που κάνει την άγονη γραμμή μέσω Δυτικών Κυκλάδων (μέχρι πρότινος το "Αδαμάντιος Κοραής"), ή κάποιο πλοίο που συνεχίζει για Κρήτη ή Δωδεκάνησσα.
Τότε, όμως, το δρομολόγιο ήταν καθημερινό (κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού).
Ας δούμε , λοιπόν, πλάνα από μια ιταλική ταινία του 2004.
Η ταινία έχει τον τίτλο "Che ne sara di noi" (ελληνικός τίτλος "Εκείνο το καλοκαίρι")
και γυρίστηκε από τον Giovanni Veronesi σε παραγωγή των Luigi και Aurelio De Laurentis.
Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν οι ηθοποιοί Silvio Muccino, Violante Placido, Elio Germano, Giuseppe Sanfelice, Myriam Katania, την Έφη Παπαθεοδώρου κ.ά.
Η ταινία περιγράφει το ταξίδι στη Σαντορίνη μιας παρέας φίλων από την Ιταλία.
Στην ταινία υπάρχουν πολύ όμορφα πλάνα από το νυκτερινό ταξίδι για τη Σαντορίνη με το "Παναγία Εκατονταπυλιανή".
Υάρχουν, βέβαια και πλάνα από απογευματινή άφιξη του πλοίου στον Αθηνιό.
Η άφιξη στη Σαντορίνη, το δέσιμο, οι καβοδέτες, η αποβίβαση των επιβατών.
Εικόνες αφιερωμένες σε όλους τους φίλους που αγάπησαν αυτά τα μοναδικά νυκτερινά ταξίδια της Σαντορίνης.
Και, βέβαια, στον Haddok, τον Django, τον Νάξος, τον Rocinante, τον Captain_Nionios, τον frost, τον giorgos ...., τον Jolly Roger, τον Καπετάν-Αντρέα και τον plori.
80412
80417
80413
80415
Ευχαριστουμε φιλε Αντωνη. Ομορφα πλανα, καθαρα.
Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν πολλα πλοια αγαπημενα σε Ελληνικες και ξενες ταινιες που περιμενουν να τα ανακαλυψουμε.
Blue Star Ithaki
05-03-2010, 22:18
Αυτο το σιματάκι τι είναι;;;
80425
captain 83
05-03-2010, 22:40
Έχει βολβό το πλοίο.
Χθεσινή αναχώρηση για όλους τους φίλους!
80514
giorgos....
06-03-2010, 22:41
Το νέο ανανεωμένο site της ventouris sea lines (http://www.ventourissealines.gr/index.asp?a_id=15) είναι γεγονός....
όμορφο, καλαίσθητο, λειτουργικό, πραγματικά σε ταξιδεύει....
nissos_mykonos
06-03-2010, 22:56
Το νέο ανανεωμένο site της ventouris sea lines (http://www.ventourissealines.gr/index.asp?a_id=15) είναι γεγονός....
όμορφο, καλαίσθητο, λειτουργικό, πραγματικά σε ταξιδεύει....
πραγματικα πολυ ωραιο..........πολυ καλη δουλεια!!!!!!!!μπραβο!!!!
BEN BRUCE
07-03-2010, 21:38
AGIOS GEORGIOS το 2005
80793
Ειδικη αφιερωση στον καλο φιλο giorgos.....
giorgos....
08-03-2010, 00:50
ευχαριστώ πολύ Κωστή.. ανταποδίδω και εγώ με την σειρά μου..
Ο Άγιος Γεώργιος σε χρυσαφένια θάλασσα..
80808
Υπέροχη φίλε Γιώργο τα χρώματα αυτής της φωτογραφίας είναι υπέροχα...
78352
Πάλι μας άφησες με ανοιχτό το στόμα φίλε Κώστα.....
Σημερινή έξοδος τον Πειραιά αφιερωμένη στον Trakman και τον Leo..!
81534
Ζωγραφιά Μάνο, ζωγραφιά!!!!!! Σε υπερευχαριστούμε!!!!!!!;)
tolis milos
13-03-2010, 16:50
Η χθεσινη αναχωρηση απο το μεγαλο λιμανι! (η φωτο ειναι απο το ΝΜΔ γι'αυτο δεν ειναι πολυ καλη η φωτο).
81572
Βγαίνοντας απο το λιμάνι εν μέσω συνεχόμενων ''κορναρισμάτων'' απο τον Καπτά Νίκο Σάρδη το Σάββατο 20 Μαρτίου!
82054
BULKERMAN
31-03-2010, 10:38
Βγαίνοντας απο το λιμάνι εν μέσω συνεχόμενων ''κορναρισμάτων'' απο τον Καπτά Νίκο Σάρδη το Σάββατο 20 Μαρτίου!
82054
ZΩΓΡΑΦΙΑ!!!!!!
Thanasis89
31-03-2010, 14:03
Την ίδια στιγμή ! Για τον Μάνο, τον Nikos_V και τον Φώτη (dokimakos21)...
82141
Μιλάμε για τρελή μπαταρισιά ! Τέλεια !
...και την αμέσως προηγούμενη στιγμή απο αυτή του Θανάση...:D
Φυσικά για τον θανάση,τον Νικόλα και τον φώτη!!!
82147
giorgos....
31-03-2010, 14:18
αααα.... εδώ υπάρχει θέμα.. μιλάμε για συμορία. ;);)
DeepBlue
31-03-2010, 14:32
Σε όλους εσας με τις υπέροχες φωτο σας...82161
αααα.... εδώ υπάρχει θέμα.. μιλάμε για συμορία. ;);)
Και για σενα Γιωργη μαζι με τους vinman,Thanasis89,dokimako......
82248
giorgos....
31-03-2010, 19:09
νά σαι καλά φίλε Νίκο..
Μια ενδιαφέρον ανακοίνωση: http://www.ventourissealines.gr/index.asp?a_id=60&n_id=22&p_id=55
giorgos....
31-03-2010, 20:19
Πολύ καλή κίνηση απο τη VSL..
artmios sintihakis
31-03-2010, 23:17
Ο πανέμορφος ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ σήμερα στην απογευματινή του άφιξη στην Σαντορίνη!!ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ λοιπόν να σκίζει τα ήρεμα νερά της καλντέρας!Αφιερωμένη σε vinman,MILTIADIS,giannisk88,Leo,Thanasis89,dokimak os21,Nick Maroulis,φανούλα κ σε πολλούς ακόμη!!!!
82341
xidianakis
31-03-2010, 23:22
.....μα ο Αγ. Γεωργιος δεν ηταν και ο "guest star" στη ταινια "ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ"?
proussos
31-03-2010, 23:28
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έξω από τον Πειραιά...για το δρομολόγιό του
MILTIADIS
31-03-2010, 23:48
Ο πανέμορφος ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ σήμερα στην απογευματινή του άφιξη στην Σαντορίνη!!ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ λοιπόν να σκίζει τα ήρεμα νερά της καλντέρας!Αφιερωμένη σε vinman,MILTIADIS,giannisk88,Leo,Thanasis89,dokimak os21,Nick Maroulis,φανούλα κ σε πολλούς ακόμη!!!!
82341
:o:oΑρτεμη η φωτογραφια σου ειναι εκπληκτικη,υπεροχη!!!!!!κατευθειαν για καρτ-ποσταλ!!!ενα πολυ ομορφο ποσταλι σε φοβερο φοντο!!μπραβο κ ευχαριστω πολυ για την αφιερωση!
Απο το μέλος της ''συμμορίας''....αφιερωμένη στα υπόλοιπα μέλη Nikos_V,dokimakos21,Thanasis89,
αλλά και στους φίλους Artmios sintihakis,giorgos...,Nikos Maroulis,Leo,Φανούλα!
82374
nickosps
01-04-2010, 12:00
82341
Πολύ όμορφη φωτογραφία Αρτέμη! Το τοπίο της Σαντορίνης προσφέρεται για καταπληκτικές φωτογραφίες!
T.S.S. APOLLON
01-04-2010, 12:49
82054
Φιλε vinman πανεμορφη φωτογραφια!!!
...έχοντας βγεί λίγα δευτερόλεπτα πριν απο το λιμάνι...!!
Για τους Thanasis89,Trakman,Rocinante,Φανούλα,giorgos...,TS S APOLLON!
82493
giorgos....
01-04-2010, 22:21
βάπορας.. όμορφη φωτογραφία φίλε vinman.. Α.. καλορίζικο το "εργαλείο"..
Rocinante
02-04-2010, 08:25
Μανο ευχαριστω και για αυτη και για ολες τις αλλες που ειναι υπεροχες.
Roi Baudoin
03-04-2010, 15:14
Οι φωτογραφίες σας είναι όλες πολύ όμορφες.
Αλλά ειδικά στις φωτογραφίες του καλού φίλου vinman, το πλοίο απογειώνεται ....
Roi Baudoin
03-04-2010, 15:36
Το Σάββατο του Λαζάρου είχαμε τη χαρά να ταξιδέψουμε με το "Άγιος Γεώργιος" για τη Σίφνο.
Το πλοίο έφτασε στη Σίφνο σε λιγότερο από πέντε ώρες, μιας και δεν έπιασε στην Κύθνο.
Τα ταξίδια με το "Αγιος Γεώργιος" είναι πάντα μοναδικά και θυμίζουν άλλες εποχές.
Εύχομαι το πλοίο να μείνει στη γραμμή για χρόνια.
Εύχομαι να υπάρχουν πάντοτε όμορφα συμβατικά πλοία για τα νησιά μας.
Θερμές ευχαριστίες προς το "Άγιος Γεώργιος", τον "Αδαμάντιο Κοραή" και τα πληρώματά τους.
Εδώ το "Άγιος Γεώργιος", φωτογραφημένο από το Φανάρι των Καμαρών την Μεγάλη Τρίτη (30 Απριλίου 2010) στο δρομολόγιό του από Σίφνο για Πειραιά.
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους τους φίλους.
82871
82872
Φανταστικές φωτογραφίες Αντώνη..!!!
Θέλουμε κι άλλες σε πρώτη ευκαιρία!!;)
Roi Baudoin
03-04-2010, 16:38
Ας δούμε, λοιπόν, δυο ακόμα φωτογραφίες με το "Άγιος Γεώργιος".
Πλάνα διαδοχικά με πρωταγωνιστή τον έναν από τους πάλαι ποτέ θρυλικούς "Απόλλωνες".
Το καράβι, πάντως, είναι στα καλύτερά του.
Όμορφες στιγμές από το φανάρι των Καμαρών την Μεγάλη Τρίτη 30 Μαρτίου 2010.
Και, βέβαια, ακόμα και στον ξερό βράχο των Καμαρών όλα τα φυτά ήταν ανθισμένα.
Και αυτό που λείπει από τις φωτογραφίες είναι οι ανακατεμένες μυρωδιές των λουλουδιών.
Ω γλυκύ μου έαρ!
82888
82887
artmios sintihakis
05-04-2010, 01:02
Μ.Σάββατο κ άφιξη του υπέροχου αυτού βαποριού στο λιμάνι της Σαντορίνης,στο οποίο απόψε θα διανυκτερεύσει κιόλας κ θα φύγει την Δευτέρα!!!!Αφιερωμένες οι παρακάτω φωτό σε όλους κ ειδικά σε αυτούς που το λατρευούν!!!!Η άφιξη του Αγίου Γεωργίου κ η μανούβρα του!!!!
83036
83037
83038
83039
83040
artmios sintihakis
05-04-2010, 01:03
Και συ΄νεχίζουμε με την πρόσδεση του!!!
83041
83042
83043
Μπράβο Αρτέμη!!
Τουλάχιστον δεν τεμπελιάζεις στην Σαντορίνη...:p:D
Για σένα αλλά και για τον φίλο Roi Baudoin η αναχώρηση στις 20 Μαρτίου!
83045
MILTIADIS
05-04-2010, 01:49
Μ.Σάββατο κ άφιξη του υπέροχου αυτού βαποριού στο λιμάνι της Σαντορίνης,στο οποίο απόψε θα διανυκτερεύσει κιόλας κ θα φύγει την Δευτέρα!!!!Αφιερωμένες οι παρακάτω φωτό σε όλους κ ειδικά σε αυτούς που το λατρευούν!!!!Η άφιξη του Αγίου Γεωργίου κ η μανούβρα του!!!
Και συ΄νεχίζουμε με την πρόσδεση του!!!
Οι φωτογραφιες σου αρτεμη 8α μπορουσαν καλιστα να κοσμουν διαφημιστικες μπροσουρες της εταιρειας:shock:!!παρα πολυ ομορφες,πανοραμικες και με υπεροχα χρωματα μας μετεφεραν στο ομορφο νησι σου κανοντας μας να ζηλευουμε!!ΜΠΡΑΒΟ κ ευχαριστουμε για ολα αυτα τα διαμαντια που μας χαριζεις
giorgos....
05-04-2010, 02:34
Αρτέμηηηη.... τί έκανες τώρα ρε φίλε? άψογος..
φίλε vinman για μια ακόμη φορά έγραψες..
giorgos....
05-04-2010, 12:55
Άγιος Γεώργιος εν πλώ προς Κύθνο. καλοκαίρι 2009. αφιερωμένη σε όσους δουλεύουν για να κρατάνε αυτό το βαπόρι στην εξεραιτική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα..
83074
erenShip
06-04-2010, 12:41
το άγιος γεώργιος ανοιχτά του Σουνίου τραβηγμένη από το Νήσος Μύκονος στις 5-4-2010
DeepBlue
06-04-2010, 16:57
Χθεσινή άφιξη στον Πειραιά.Στον giorgos.... για την καλή παρέα που μου κράτησε και σε όλους τους λάτρεις του πλοιου 83277
Αγ.Γεωργιος αναχωρηση απο τον Πειραια στης 26-3-2010.Αφιερωμενη στους deep blue,giorgoss και vinam.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=83292&stc=1&d=1270571137
DeepBlue
06-04-2010, 18:42
Ευχαριστώ nkr.Πολύ όμορφη φωτο.Η επόμενη για εσένα και τον giorgos.... 83297
giorgos....
06-04-2010, 20:48
φίλε deep blue εγω ευχαριστώ.. για σένα λοιπόν και για τον nkr η επόμενη φώτο απο τη χθεσινή άφιξη του Άγιου..
83313
καλό κουράγιο στη δουλειά που κάνεις τώρα.. με τον Βενιζέλο εντάξει?
artmios sintihakis
06-04-2010, 20:57
Αγιος Γεώργιος στην Σαντορίνη!!!!Αφιερωμένη...
83317
giorgos....
06-04-2010, 21:00
επίτηδες το κάνεις φίλε Αρτέμη.. για να μην κλείσω τον υπολογιστή. με το καλό σε κανα μήνα θα είμαι μέσα και θα φωτογραφίζω εγώ εσένα απο κάτω..
DeepBlue
06-04-2010, 21:00
Δυστηχώς δεν είχε Βενιζέλο.Ήταν δυσκολα σήμερα το πρωί.:(:( Ορίστε όμως άλλη μια από εχθές.Για σενα φίλε giorgos.... 83318
giorgos....
06-04-2010, 21:04
δεν πηράζει. κάπου θα κάτσει.. πάντως τρομακτική η διαφορά μεγεθών των δυο πλοίων στη φωτογραφία σου.
artmios sintihakis
06-04-2010, 21:05
επίτηδες το κάνεις φίλε Αρτέμη.. για να μην κλείσω τον υπολογιστή. με το καλό σε κανα μήνα θα είμαι μέσα και θα φωτογραφίζω εγώ εσένα απο κάτω..
Α όσον αφορά φωτό του Αγ.Γεώργιου δεν έχεις δει ακόμη τίποτα!!!!Σιγά σιγά θα σας τις πλασάρω!!!:D
DeepBlue
06-04-2010, 21:17
δεν πηράζει. κάπου θα κάτσει.. πάντως τρομακτική η διαφορά μεγεθών των δυο πλοίων στη φωτογραφία σου.Εδώ φαίνεται καλύτερα.Αλλά τι σου λέω αφού ήσουν κι εσύ εκεί...;)83326
Roi Baudoin
06-04-2010, 23:01
Το φωτογενές "Άγιος Γεώργιος" έχει την τιμητική του τις τελευταίες ημέρες.
Φωτογραφίες του πλοίου από τη Σαντορίνη, το Σούνιο, τον Πειραιά, τη Σίφνο και τα υπόλοιπα νησιά.
Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία από μας, το "Άγιος Γεώργιος" αποτελεί έναν από τους τελευταίους εκπρόσωπους της παλιάς αγαπημένης γενιάς των πλοίων.
Η εταιρεία του το διατηρεί σε πολύ υψηλά επίπεδα και κάθε χρόνο οι χώροι του πλοίου (εσωτερικοί και εξωτερικοί) γίνονται συνεχώς καλύτερα.
Κάποιος από τους συνταξιδιώτες μας είχε εκφράσει το παράπονο ότι τα σημερινά εισητήρια δεν έχουν την ομορφιά των παλιών εισητηρίων.
Εισητήρια, όμως, όπως τα παλιά συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως είναι η περίπτωση της αλλαγής θέσης μέσα στο καράβι.
Εδώ, λοιπόν, ένα τέτοιο παλιό "εισιτήριο" σε σημερινή χρήση.
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον giorgos .... και σε όλους τους φίλους.
83372
83373
giorgos....
07-04-2010, 00:57
Μοναδικός όπως πάντα ο roi.. Να είσαι καλά φίλε..
ROI τι μου θύμισες !! της πρακτόρισες στο πρακτορείο με ταχύτητα "φωτός¨ να πηγαίνουν τα χέρια τους για να γράψουν τα εισητήρια και μια ουρά ο κόσμος να περιμένει!!!! Άλλες εποχές.
καλα οι δυο φωτο του deepblue ειναι καταπληκτικες.ειδικα εκει που φαινεται και το κνωσος παλας ειναι αριστουργημα.το αγιος γεωργιος ειναι σαν μια μικρη βαρκουλα μπροστα στο αλλο τερας ετοιμο να τον καταπιει.μπραβο φιλε μου.;)
DeepBlue
07-04-2010, 17:49
καλα οι δυο φωτο του deepblue ειναι καταπληκτικες.ειδικα εκει που φαινεται και το κνωσος παλας ειναι αριστουργημα.το αγιος γεωργιος ειναι σαν μια μικρη βαρκουλα μπροστα στο αλλο τερας ετοιμο να τον καταπιει.μπραβο φιλε μου.;)
Να'σαι καλά φίλε manos75.Το Φαιστός είναι το οποίο έφτασε την ίδια ώρα με τον Αγιο και περίμεναν το Πάρος να φύγει αλλά νομίζω μπορεί και ο giorgos.... να βοηθησει.Φίλε giorgos.... ακούς;;;;:D
Στην Πειραική Μ.Πέμπτη!
Για τους φίλους Roi Baudoin,Thanasis89,giorgos...,Nikos Maroulis,Artmios sintihakis!
83503
giorgos....
07-04-2010, 18:19
ακούω και βλέπω φίλτατε..
DeepBlue
07-04-2010, 18:32
ακούω και βλέπω φίλτατε..
Μήπως μπορείς να μας βοηθήσεις λιγάκι εκεί με το Φαιστός και τον Άγιο;;;; Λέω μήπως;;);)
giorgos....
07-04-2010, 18:42
κάτι τέτοιο εννοείς?
83511
ελπίζω να βοηθάει..
DeepBlue
07-04-2010, 18:50
Έτσι Έτσι τώρα μάλιστα.Αυτό τα λέει όλα...Άψογος όπως πάντα:D
καλα ειστε απιστευτοι φαινεται σαν να το σπρωχνει η να του λεει κανε στην ακρη μη σε λιωσω.χαχαχα
Έξω απο τον Πειραιά στις 20 Μαρτίου!!
Για τους φίλους Roi Baudoin,Maroulis Nikos,Nikos_V,dokimakos21,Thanasis89,
Rocinante,Φανουλα,Trakman,giorgos...!
83677
speedrunner
08-04-2010, 18:04
Την Κυριακή το πλοίο θα κάνει το τελευταίο του δρομολόγιο και απο την Δευτέρα βγαίνει για την ετήσια του απο την οποία θα επιστρέψει στις 08/05!!!
gpap2006
08-04-2010, 18:13
Μαζί με την Πόπη και το ΛΙΣΣΟΣ αποτελούν την τριάδα των παλαιότερων ενεργών ακτοπλοικών του Αιγαίου αυτή τη στιγμή. Ας τα χαρούμε όσο προλαβαίνουμε ακόμα...
Roi Baudoin
08-04-2010, 21:03
Στην τριάδα των παλαιότερων ενεργών ακτοπλοϊκών του Αιγαίου που ανέφερε ο gpap2006, θα πρέπει να προσθέσουμε, νομίζω, και το "Μακεδών" που είναι επίσης του 1972.
Από κοντά ακολουθεί το "Μυτιλήνη" (1973).
Και λίγο αργότερα έρχονται το "Θεόφιλος", το "Βιτσέντζος Κορνάρος" και το "Λατώ" (1975).
Μακάρι τα πλοία αυτά να συνεχίσουν να ταξιδεύουν για πολλά χρόνια ακόμα για να μας χαρίζουν ταξίδια ονειρικά.
Και τα μάτια μας να γεμίζουν από όμορφες εικόνες, όπως αυτή που μας χάρισε ο καλός φίλος vinman.
giorgos....
10-04-2010, 02:51
άφιξη του Αγίου στον Πειραιά..
άντε να δώ ποιός θα αντέξει μέχρι το πρωί..:D:D
83997
...αντέχουμε...αντέχουμε...:D
83998
giorgos....
10-04-2010, 04:19
μια καληνύχτα σε όλους τους ξενύχτιδες..
σήμερα είναι το τελευταίο δρομολόγιο του Άγιος Γεώργιος, μετά στις 6 Μαίου ξανά.. καλή επιθεώρηση να έχει και όλα να πάνε καλά και να τον δούμε καλύτερο απο πρίν.. άλλωστε του έχω τάξει ενα ταξίδι αμέσως μετά την επισκευή....
84003
dokimakos21
10-04-2010, 10:35
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Αναχωριση απο τον Πειραια 20.03.2010
Για την συμμορια.....!!!!!
84042
DeepBlue
10-04-2010, 18:37
Μια και από εμένα για όλους τους φίλους του.Άντε και γρήγορα ξανά κοντά μας... 84115
Να προσθέσω κι εγώ μιά φωτογραφία, απο την Μεγάλη Παρασκευή, λίγο έξω απο το λιμάνι του Πειραιά. Η φωτό τραβήχτηκε απο το Μπλού Σταρ Νάξος, στο ταξίδι μου για Πάρο.
http://gi154.photobucket.com/groups/s268/M1Z94T3K0W/IMGP2206.jpg
speedrunner
11-04-2010, 15:32
Σήμερα το πρωί στην Φολέγανδρο το πλοίο και ο Cpt Νίκος Σαρδής αφού σφύριξαν πολλές φορές μας αποχαιρέτισαν και ανανέωσαν το ραντεβού για τις 8 Μαΐου!!!!
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=84315&stc=1&d=1270992711
Πάνω απο το Φαιστός Παλάς τον περασμένο Νοέμβρη!
84317
Άφιξη στον Πειραιά για τους giorgos...., Roi, artemios, nkr, pantelis2009, Hlias, Tasos2009, vinman, Thanasis89 και σε όλους τους φίλους του βάπορα!!!
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=84408&stc=1&d=1271018297
artmios sintihakis
12-04-2010, 00:50
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ στους φίλους του βάπορα!!!
84427
MILTIADIS
12-04-2010, 00:57
Κορυφαια Αρτεμη!!πολλα μπραβο για ολα τα''λαβρακια''που μας εφερες απο τη σαντορινη!:p
giannisk88
12-04-2010, 01:03
Κορυφαια Αρτεμη!!πολλα μπραβο για ολα τα''λαβρακια''που μας εφερες απο τη σαντορινη!:p
Μίλτο ξέρεις τώρα ε, όλες αυτές τις μέρες θα χρειαστούμε πολλά υπογλώσσια για να αντέξουμε τα αποτελέσματα των 10 ημερών:p
Αρτέμη πανέμορφη φίλε!!Πάμε γερά!!!
Μίλτο ξέρεις τώρα ε, όλες αυτές τις μέρες θα χρειαστούμε πολλά υπογλώσσια για να αντέξουμε τα αποτελέσματα των 10 ημερών:p
Αρτέμη πανέμορφη φίλε!!Πάμε γερά!!!
Δώσε αέρα...... να δω πως μαζευτεί στη σχολή τώρα.;)
tolis milos
13-04-2010, 15:03
Και εδω 5 φωτο του Αγιου απο την μεθορμιση του στον ΝΜΔ (οι φωτο δεν ειναι και οι καλυτερες λογο οτι ειναι με full zoom και ειναι απο το σπιτι μου)
84699
84700
84701
84702
84703
giorgos....
14-04-2010, 00:51
στο καλύτερο σημείο μένεις φίλε tolis.. στη θέση σου θα την έβγαζα όλη μέρα στο μπαλκόνι..:D:D
Αυτό δεν είναι μπαλκόνι/ταράτσα..... είναι ένας χώρος ζηλευτός από κάθε καραβολάτρη!!!!!
Αναχώρηση απο Σίφνο!
Αφιερωμένες στους φίλους Leo,Trakman,Rocinante,Thanasis89,giorgos...,
Roi Baudoin,Artmios sintihakis,TSS APOLLON,Nissos Mykonos,diagoras,
Φανούλα,dokimakos21,Sylver23,Maroulis Nikos,BULKERMAN,Kάρολος,
Captain_nionios,douzoune,leonidas!
84929
84930
Rocinante
15-04-2010, 18:25
Εντυπωσιακα καθαρη εικονα.
Σε ευχαριστω Μανο.
AGIOS GEORGIOS
15-04-2010, 20:30
Καμία φωτογραφία του πλοίου από την επισκευή του υπάρχει;
nickosps
15-04-2010, 23:57
Πραγματικά πολύ ποιοτικές οι φωτογραφίες σου vinman!
Thanasis89
17-04-2010, 01:33
Καθαρά, καταγάλανα νερά και η πλώρη του Άγιου να σκίζει το νερό...
85235
Στην παρεούλα και σε εκείνους που θα ήθελα να ήταν μαζί μας !
....για το νυχτερινό παρεάκι...!!
85236
erenShip
17-04-2010, 11:58
Καθαρά, καταγάλανα νερά και η πλώρη του Άγιου να σκίζει το νερό...
85235
Στην παρεούλα και σε εκείνους που θα ήθελα να ήταν μαζί μας !
πάρα πολύ ωραία φωτογραφία!!! από τις ωραιότερες που έχω δει!!!
artmios sintihakis
17-04-2010, 19:18
Αι Γιωργης.....Αφιερωμένη στους vinman,MILTIADIS,giannisk88,Thanasis89,dokimakos21 ,Leo,minoan,Nick Maroulis..
85316
Για τους φίλους nickosps,Trakman,Artmios sintihakis,Leo,Roci,Φανούλα,
Roi Baudoin,giorgos...,Thanasis89,dokimakos21,Pantelis 2009,Nissos Mykonos,
diagoras,Nikos_V,NikosP,Κάρολος,TSS APOLLON,NAXOS!
85327
giorgos....
17-04-2010, 20:59
να είσαι καλά φίλε Μάνο.. μία κι απο μένα..
85347
nickosps
18-04-2010, 03:15
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Μάνο!
dokimakos21
18-04-2010, 11:50
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Αναχωριση απο τον Πειραια με τις μπαντες...!!!
85440
...για όλους τους φίλους του πλοίου..!!
85717
artmios sintihakis
20-04-2010, 00:01
Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ξεκουράζεται στον Αθηνιό!!!!
85725
Tasos@@@
21-04-2010, 18:01
Για τον Μανο,την Φανουλα,τον Ben,τον Αρτεμη και τον Leo...(και ας ειναι κακης ποιοτητας λογω ψηφιακου ζουμ)
πριν λιγο καιρο στην Πειραικη...
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_4676.jpg
Thanks Τάσο!!
Για σένα...!
85983
Tasos@@@
21-04-2010, 18:08
:shock::shock::shock:
Να'σαι καλα φιλε Μανο!!
DeepBlue
24-04-2010, 11:09
Για όλους τους φίλους του πλοίου και φυσικά για τους giorgos.... και polykas που γιόρταζαν εχθές;) 86373
86374
f/b kefalonia
24-04-2010, 11:24
Και μια φωτογραφια απο μενα για ολους εσας μετα απο καιρο!!!
86380
Ο Αγιος εν πλω για τους εορταζοντες χθες giorgos....,polykas,giorgos249...........οτι καλυτερο στην ζωη σας παιδια!!!!:D
86396
Rocinante
24-04-2010, 13:45
Αμ τα λεγα χθες στο θεμα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....:(
Η μνημη μου επαξια ανταγωνιζεται αυτην μιας ζαμπονοτυροπιττας...
Ξεχασα τους giorgos.... και giorgos249. Παιδια χρονια σας πολλα.
Να δειτε οτι θα θυμηθω σε κανα εξαμηνο κι αλλους....
giorgos....
24-04-2010, 15:25
να είστε καλά.. ευχαριστώ πολύ. Νικόλα πολύ όμορφη φωτογραφία φίλε..
Ένα καράβι που όλοι αγαπήσαμε στο ταξίδι μας στη Σίφνο για το ταξίδεμα και τη φιλοξενία του!
Για τον giorgos....
86672
giorgos....
26-04-2010, 03:55
με τη σειρά μου φίλε και συνονόματε Γιώργο..
αυτή είναι για σένα..
86723
ένα καράβι που μόνο να το αγαπήσεις μπορείς..
Tasos@@@
27-04-2010, 01:22
Στην Φανουλα,τον Μανο,τον Λεο,τον roci,τον Ben,τον giorgos...,τον Trakman και οσους ξεχασα...
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_3055.jpg
Rocinante
27-04-2010, 19:22
Το πλοιο Hengist σε ενα πλανο απο το συνεργειο κινηματογραφησης του ντοκιμαντερ του BBC (Ο γυρος του κοσμου σε 80 μερες) με τον Michael Palin.
Η ληψη εχει γινει την μεση της Μαγχης απο το ομοσταυλο Horsa που μολις εχουν συναντηθει.
87006
giorgos....
28-04-2010, 00:04
πού πας και τα ξεθάβεις ρε Αντώνη όλα αυτά τα διαμάντια?
Rocinante
28-04-2010, 08:30
πού πας και τα ξεθάβεις ρε Αντώνη όλα αυτά τα διαμάντια?
Αστα Γιωργο μου. Οπως διαπιστωσες και προχτες καποια διαμαντια που ξεθαψα δεν ειδα οτι η τσεπη ηταν τρυπια και τα εχασα :(:(:(
Σε αντίθεση με το αδερφάκι (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=340123&postcount=570) του,εδώ είχαμε ''οργασμό'' εργασιών σήμερα στον Ν.Μ.Δ.!
87642
87643
Mανούβρα πριν το ξημέρωμα...τον Μάρτιο που μας πέρασε!
87867
gpap2006
02-05-2010, 10:58
Ανέβηκε ήδη στην μεγαλη δεξαμενη Βασιλειαδη.
giorgos....
03-05-2010, 20:37
Ο Άγιος ετοιμάζεται....
88150
Η ακριβώς αντίθετη γαι τον φίλο Γιώργο, από το θεσπέσιο τρικάταρτο (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=21132&page=10) στο βάθος :D Μόνο που δεν σε βλέπω :p
88165
giorgos....
03-05-2010, 20:57
χαχα.. μάλλον δεν πήγαμε την ίδια ώρα.
Rocinante
04-05-2010, 18:59
Το πλοιο εξερχεται αυτη τη στιγμη απο το λιμανι.
Τελεωσε κιολας ο δεξαμενισμος;
Για δοκιμαστικο τετοια ωρα;
Rocinante
04-05-2010, 19:53
Επανερχομαι για να σας πω οτι το πλοιο επεστρεψε και ελαβε την θεση των δρομολογιων του.....
dokimakos21
04-05-2010, 20:49
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Πριν λιγα λεπτα κατα την επιστροφη του απο τον δοκιμαστικο πλου..!!
88362
Υ.Γ. Για τον φιλο Rocinante ...!
Rocinante
04-05-2010, 20:59
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Πριν λιγα λεπτα κατα την επιστροφη του απο τον δοκιμαστικο πλου..!!
88362
Πανετοιμος ο Πολεμαρχος. Σε ευχαριστω Φωτη.;-)
giorgos....
04-05-2010, 21:37
άντε να ετοιμάζεται γιατί έχουμε και ταξίδι μπροστά μας..
θα δούμε αν έχει γίνει καμια αλλαγή σε σχέση με πρίν την ετήσια..
88362
πολυ του πανε οι ασπρες χουφτες.καλοταξιδο να ειναι!
Δοκιμαστικο ο βαπορας αυτη την ωρα.
dokimakos21
09-05-2010, 18:32
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ by night....!
Για ολους φιλους του πλοιου...!
88928
tolis milos
09-05-2010, 18:46
Την μέρα που έδεσε για την ετήσια του!! Για όλο το Nautilia!!
88933
88934
Nissos Mykonos
09-05-2010, 23:30
Άφιξη στον Πειραιά στις 22:30....Για τους φίλους Giorgos....,Rocinante,Tolis Milos και Dokimakos21...!
88974
tolis milos
10-05-2010, 00:14
Να είσαι καλά φίλε Nissos Mykonos!! Η επομενη φωτο για τους φίλους Nissos Mykonos και στους φαν του πλοίου!!
88980
Kαμαρωτο εφυγε σημερα το πρωι στις 12.00(σ.χθες) ο βαπορας και εκανε παιχνιδια με το flyingcat4,κριμα που δεν ειχα την μηχανη μαζι.Εκανε πολυ ωραια αντιθεση το ασπρο του στην θαλασσα φερνοντας μου στο μυαλο πραγματικα αλλες εποχες!
giorgos....
10-05-2010, 00:56
Γνωρίζεις γιατί έφυγε στις 12? Το δρομολόγιο νομίζω είναι στις 8..
Γνωρίζεις γιατί έφυγε στις 12? Το δρομολόγιο νομίζω είναι στις 8..
12 εφυγε απο τον Αθηνιο,δεν ξερω τον λογο φιλε Γιωργο.Ισως αλλαξαν τις ωρες γιατι σηκωσε ακριβως 12.00 καταπελτη.
giorgos....
14-05-2010, 09:57
Αύριο 7:25 για Σέριφο-Σίφνο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη. Ελπίζω να γυρίσω με την κάμερα και τη φωτογραφική γεμάτη. Έρχεται η ώρα..;);)
89509
DeepBlue
14-05-2010, 10:54
Φίλε Γιώργο καλά να περάσεις να το απολαυσεις και να επιστρέψεις με πολύ πολύ υλικό...;);)
Maroulis Nikos
14-05-2010, 16:36
Αύριο 7:25 για Σέριφο-Σίφνο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Σαντορίνη. Ελπίζω να γυρίσω με την κάμερα και τη φωτογραφική γεμάτη. Έρχται η ώρα..;);)
89509
καλά να περάσεις φίλε Γιώργο ;)