Επιστροφή στο Forum : Εκτελούνται πάσης φύσεως Ελαιοχρωματισμοί - Μετασκευές - Ανακατασκευές πλοίων !!!
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
seaways_lover
04-11-2009, 17:11
Για τον φίλτατο Απόστολο που το ζήτησε κι εχει και δίκιο!!! Δικό σου φίλε μου ;)
63583
seaways_lover, είσαι καλλιτέχνης, άψογος, τα σέβη μου :D!
giorgos_249
04-11-2009, 18:34
ΕΓ/ΟΓ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Η Αυθεντική φωτογραφία προέρχεται από τη γκαλερί.
Apostolos
04-11-2009, 21:34
Για τον φίλτατο Απόστολο που το ζήτησε κι εχει και δίκιο!!! Δικό σου φίλε μου ;)
Σε ευχαριστώ!!!! Ως κλασσικός σπασίκλας θα μου άρεσε με τα παλιά! Και ως μεγαλύτερος σπασίκλας θα πώ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΎΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ! ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΥΡΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΑΠΛΩΡΑ!
Φιλικά :)
f/b delfini
04-11-2009, 22:03
DEN TO EFIAKSA KALA ALLA TO ANEVAZW
Για νέος τα πήγες μια χαρά, προσπάθησε κι άλλα, ευκολότερα ;)
theofilos-ship
04-11-2009, 23:00
Ενας νεος ΘΕΟΦΙΛΟΣ για μια αλλη NEL !63673
.voyager
04-11-2009, 23:12
Καλά, ε... Το τελειοποίησες βλέπω το σχέδιό σου. "Τζιτζί"!!!
theofilos-ship
04-11-2009, 23:27
Εχω και κοτερο παμε καμια βολτα?:rolleyes:..χε χε
Apostolos
05-11-2009, 12:51
Καλά τι να πώ! ¶λλος είναι ο ναυπηγός μας και άλλος κάνει καραβολατρικό πλοίο! Εμείς μαζί σου είμαστε (ναι καρφάκι ειναι αλλά μην παρεξηγηθείτε :) )
Akis Dionisis
05-11-2009, 14:10
Ενας νεος ΘΕΟΦΙΛΟΣ για μια αλλη NEL !63673
Το έχεις σκεφτεί ποτέ σοβαρά να στείλεις αυτό το σχέδιο στην ΝΕΛ για περίπτωση (λέμε τώρα) σκεφτεί να ναυπηγήσει κανένα καινούργιο καράβι??
Ίσως να θέλει λίγο διόρθωμα η τσιμενιέρα του..
theofilos-ship
05-11-2009, 14:25
Για την τσιμινιερα του δεν διαφωνω.Οσο για το σχεδιο Καλη ιδεα αλλα δεν εχω ειδικοτητα Ναυπηγου αλλα μουσικου! Οποτε καθως θα το πηγαινα στην ΝΕΛ θα μου φερνανε Νταουλια στο κεφαλι! Οσο για την αγορα νεου πλοιου ειναι απιθανο(πιστευω).Ας δουμε λιγο τα παλια και στην δευτερα παρουσια εχει ο θεος:rolleyes:
seaways_lover
05-11-2009, 16:01
Αποστολη ελεος!!!
Παρε κι αυτη την εκδοχή!!!;)
Οχι άλλο Eurocargo!!!!! (οπως "οχι αλλο καρβουνο"...):p
63728
seaways_lover
05-11-2009, 16:05
Φιλε theofilos-ship το σχεδιο σου ειναι καταπληκτικο. Οσο για τα νταουλια, στο κεφαλι της ΝΕΛ φιλε μου, οχι σε σενα!!!!;)
theofilos-ship
05-11-2009, 16:20
Να 'σαι καλα.Αλλα ειπα να μην κραξω:?
.voyager
05-11-2009, 16:57
Εμένα μ' αρέσει το Νάπολη με το accommodation πιο μπροστά! "Εγκρίνω"! :cool:
Nissos Mykonos
05-11-2009, 17:09
Kαι εμένα μου αρέσει πολύ το Νάπολη με το accomodation πιο μπροστά!!!Συγχαρητήρια Γιώργο!!!Πολύ καλή δουλειά!!!
seaways_lover
05-11-2009, 17:21
Εμένα μ' αρέσει το Νάπολη με το accommodation πιο μπροστά! "Εγκρίνω"! :cool:
Kαι εμένα μου αρέσει πολύ το Νάπολη με το accomodation πιο μπροστά!!!Συγχαρητήρια Γιώργο!!!Πολύ καλή δουλειά!!!
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Χωρις καμμια γνώση ναυπηγικής αλλά με το όποιο ένστικτο και την όποια γνώση φώτοσοπ έκανα ότι καλύτερο μπόρεσα. Να 'στε παντα καλά! :D
Speedkiller
05-11-2009, 17:26
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Χωρις καμμια γνώση ναυπηγικής αλλά με το όποιο ένστικτο και την όποια γνώση φώτοσοπ έκανα ότι καλύτερο μπόρεσα. Να 'στε παντα καλά! :D
Eξαιρετική δουλεία φίλε μου και πολύ προσεγμένηΣυγχαρητήρια!
seaways_lover
05-11-2009, 17:30
Eξαιρετική δουλεία φίλε μου και πολύ προσεγμένηΣυγχαρητήρια!
Να 'σαι καλα φιλε Speedkiller. Σ' ευχαριστώ. :D
cpt babis
05-11-2009, 17:47
Mπορει να μην ξερω απο φωτοσοπ αλλα καταλαβαινω πως ειναι μια υπεροχη δουλεια!!!!
Συγχαρητηρια Γιωργο !!!!
Apostolos
05-11-2009, 18:09
Αυτός εισαι μάγκα μου!
seaways_lover
05-11-2009, 18:53
Mπορει να μην ξερω απο φωτοσοπ αλλα καταλαβαινω πως ειναι μια υπεροχη δουλεια!!!!
Συγχαρητηρια Γιωργο !!!!
Σ' ευχαριστω καπετανιο μου!!!:D
Αυτός εισαι μάγκα μου!
Χαίρομαι που επιτελους σ' αρεσε φιλε μου!!! ;)
Φίλιππος Αίγιο
07-11-2009, 23:44
Το νεο πλοιο της NEL LINES ΧΙΟΣ πρωην ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ 5.
64098
seaways_lover, η δουλειά σου μου αρέσει έτσι όπως είναι. Ποιοτικά είναι απόλυτα άρτιο και σαν μετασκευή ολοκληρομένη σύμφωνα με το πρότυπο.
Φίλιππος Αίγιο, είναι πολύ όμορφη αυτή η δουλειά και νομίζω του πάνε τα άσπρα.
Ευχαριστούμε και τους δύο.
seaways_lover
08-11-2009, 10:28
@ Leo : Καπετάνιο μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι αν στεκεται και σαν μετασκευη, τότε η χαρα είναι διπλή :D
@ Φίλιππος Αίγιο : Φίλε μου Φίλιππε συμφωνώ κι εγω πως και στα λευκα ειναι υπέροχο. Παντως για όσους δεν αρεσει, το εχουμε και σε μπλε εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=206376&postcount=738) ;)
Φίλιππος Αίγιο
08-11-2009, 11:24
Χαίρομαι που σας άρεσε το πλοίο στα άσπρα.παντως και στα μλε είναι ωραίο φίλε seaways lover.
sea_serenade
08-11-2009, 21:17
Πάντως Φίλιππε τα σινιάλα της NEL ταιριάζουν απόλυτα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας...........¶ψογη δουλειά, μπράβο!!!!!!!
Leonardos.B
09-11-2009, 19:58
Θα ηθελα να κάνω μία πρόταση στους Mods αρχικά, και στους εραστές του θέματος μετά για ¨"Επέκταση του θέματος των μετασκευών-ελαιχρωματισμώνκλπ".
Πιστεύοντας οτι σ αυτό το φόρουμ,υπάρχουν ανθρωποι με μεράκι-γνώσεις-εμπειρία και το κυριότερο καραβολάτρες,προτείνω τα¨
α)Ποιά η βέλτιστη σχεδίαση σκάφους,που θα μπορούσε να καλύψει ιδανικά τις γραμμές της Ακτοπλοίας.
-Ιδανικός τύπος σκάφους για Κρήτη
- -"- -"- -"- -"- Κυκλάδες
- ------------------------------------
- ------------------------------------
κλπ κλπ
β)Σχεδίαση ακτοπλοικών συνδέσεων,που θα συνδιάζουν τις πραγματικές ακτοπλοικές ανάγκες σύνδεσης νήσων με κέντρο,τις οικονομικοτεχνικές δυνατότητες εφοπλιστών,κρατικές επιχορηγήσεις κλπ κλπ .
Οι προτάσεις για το σκάφος θ αφορούν (ανάλογα με την δρομολόγησή τους) την ταχύτητα-ουσιαστική απαίτηση για οικονομική ταχύτητα-,το σύστημα πρόωσης/ελιγμών,την ανάγκη υπαρξης αριθμού κλινών-ή την ποσόστωση μεταξύ κλινών και καθισμάτων κλπ κλπ.
Αντιλαμβάνομαι οτι ετσι δυσκολεύει το παιχνίδι,αλλα ετσι θα συμμετάσχουν Καπεταναίοι με τις απόψεις τους για το τέλειο για την γραμμή καράβι,Μηχανικοί για το αντικείμενό τους,Τεχνικοί για τον τρόπο-τόπο κατασκευής,Πράκτορες και αλλοι για τα δρομολόγια,Νησιώτες για τις ανάγκες τους,και ιδιαίτερα Ελληνες Ναυτικοί που στην πλειοψηφία τους,ήξεραν-ξέρουν και μπορούν να κρίνουν.
Αγαπητοί Mods,αγαπητοί συμφορουμίτες,για δες τετο,το θέμα,και τι λέτε εάν συμφωνείτε,ξεκινάμε να βρούμε και ν αποφασίσουμε πως θα το δουλέψουμε και πως θα το διασκεδάσουμε?:idea:
Μ εκτίμηση Leonardos_b
Είμαι λάτρης του θέματος και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πρόταση του φίλου Leonardos.B. Επειδή μπορώ μόνο να σχολιάσω, δεν έχω γνώση των υπολοίπων (κατασςκευών, ελαιοχρωματισμών κλπ), αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο όπως προτάθηκε, ας το ξεκινήσουμε.
ndimitr93
09-11-2009, 20:17
Είμαι λάτρης του θέματος και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πρόταση του φίλου Leonardos.B. Επειδή μπορώ μόνο να σχολιάσω, δεν έχω γνώση των υπολοίπων (κατασςκευών, ελαιοχρωματισμών κλπ), αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο όπως προτάθηκε, ας το ξεκινήσουμε.
Αρα καταλαβαίνουμε ότι το θέμα δεν θα συμπεριλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς εφόσον ανέρχεται σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο το οποίο ανεβάζει την δυσκολία των μετασκευών καθώς πρέπει να υπάρχει μία λογική και μία μελέτη επί της κάθε μετασκευής, όπως πχ μην υπάρχουν περιττές λέμβοι, ή να τοποθετούνται MES, ακόμα και τα πτερύγια ευστάθειας, τα οποία μπορεί να μην φαίνονται αλλά θα συμβάλλουν στην υπόλοιπη μετασκευή.....
Εν τέλει συμφωνώ λοιπόν με την παράπανω πρόταση και θα προτείνω την δομή που θα ήθελα να είχε κάθε μετασκευή....
Θα προτιμούσα να αναγράφουμε σαν τίτλο το όνομα του βαποριού και σε παρένθεση στο κανονικό εφόσον το αλλάξαμε πχ Thassos Express (Νήσος Χίος)....
Επίσης απο κάτω να ορίζεται μία λίστα με τα κύρια χαρακτηριστικά όπως:
Μήκος, πλάτος, βύθισμα, ταχύτητα, thrusters, επιβάτες, lane meters (οχήματα-φορτηγά), καμπίνες, αεροπορικά....Δεν συμπεριλαμβάνω τις μηχανές καθότι θα είναι δύσκολο σε απλούς καραβολάτρες να τοποθετήσουν συγκεκριμένη μηχανή....
Και μετά να ακολουθεί ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ.....
Ελπίζω να μην κούρασα και ξεκινάμε....;):D
Leonardos.B
09-11-2009, 20:37
Αγαπητέ Ndimitr93,θα πρότεινα να μήν πάμε σε τέτοιες λεπτομέρειες,γιατί ετσι θα βγούν εκτός παιδιάς πάρα πολλοί συνάδελφοι.
Σκοπός της πρότασής μου,δεν είναι να δώσουμε ετοιμες μελέτες σε Ναυπηγεία και Εφοπλιστές,αλλά να περάσουμε και ν ασχοληθούμε δημιουργικά σ ενα θέμα παραπλήσιο και βατό απο την πλειοψηφία των μελών του Φόρουμ.
( Π.Χ. αρκεί κάποιος να θέλει να βάλει Azipods,γιατί κατα την αποψή του,είναι πλέον μια βατή τεχνολογικά λύση,οικονομικά ανεκτική,αλλά πλήρως συμφέρουσα οσον αφορα την δυνατότητα ελιγμών.Τον τύπο και την ιπποδύναμη των κινητήρων ας τ αφήσουμε για το Ναυπηγείο).
Στην περίπτωση που θα ξεκινήσει το νέο θέμα (η μάλλον η επέκταση του παλαιού),δεν σημαίναι σε καμία περίπτωση το σταμάτημα της λειτουργία ς του παλαιού.
Ζητώ συγνώμη εάν προκάλεσα πρόβλημα.
ndimitr93
09-11-2009, 20:38
Αγαπητέ Ndimitr93,θα πρότεινα να μήν πάμε σε τέτοιες λεπτομέρειες,γιατί ετσι θα βγούν εκτός παιδιάς πάρα πολλοί συνάδελφοι.
Σκοπός της πρότασής μου,δεν είναι να δώσουμε ετοιμες μελέτες σε Ναυπηγεία και Εφοπλιστές,αλλά να περάσουμε και ν ασχοληθούμε δημιουργικά σ ενα θέμα παραπλήσιο και βατό απο την πλειοψηφία των μελών του Φόρουμ.
( Π.Χ. αρκεί κάποιος να θέλει να βάλει Azipods,γιατί κατα την αποψή του,είναι πλέον μια βατή τεχνολογικά λύση,οικονομικά ανεκτική,αλλά πλήρως συμφέρουσα οσον αφορα την δυνατότητα ελιγμών.Τον τύπο και την ιπποδύναμη των κινητήρων ας τ αφήσουμε για το Ναυπηγείο).
Στην περίπτωση που θα ξεκινήσει το νέο θέμα (η μάλλον η επέκταση του παλαιού),δεν σημαίναι σε καμία περίπτωση το σταμάτημα της λειτουργία ς του παλαιού.
Ζητώ συγνώμη εάν προκάλεσα πρόβλημα.
Φυσικά και δεν προκαλέσατε πρόβλημα....Εγώ απλά έκανα μία προσθήκη που εάν θέλουν την αποδεχόμαστε.....!;)
ειναι ενα πλοιο που εχει προκαλεσει πολες αντιδρασεις,οσον αφορα το ξενο νυολογιο του (ουτε κι εγω συμφωνω),και οσον αφορα το σχημα του...οι πλειοψηφια το θεωρει "κουτι",και δεν νομιζω να εχουν πολοι αντιθετοι αποψη...τωρα απο αυτο το "κουτι" σε παρα πολους αρεσει η πλωρη του που την θεωρουν επιβλητικη και οτι ειναι πολυ αντοχης για την ανδριατικη...εγω παλι ,μετα το θεμα του νυολογιου του,ειναι ο δευτερος και εξισου σημαντικος λογος για τον οποιο δεν μου αρεσει αυτο το καραβι (αφου εχουμε συμβιβαστει με την ιδεα οτι τα πλοια θα ειναι τετραγωνισμενα και με πολυ λιγοτερες περατζαδες...)
ΓΙΑ ΜΕΝΑ αν το πλοιο ηταν ετσι πιστευω οτι θα μου βελτιωνε το παρουσιαστηκο του...αποψη μου παντα!!!
65318
αν παλι ειχε τα ακολουθα χρωματα και σινιαλα τοτε οχι μονο θα το συμπαθουσα αλλα θα το λατρευα κιολας
65326
giorgos_249
18-11-2009, 18:18
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή η πλώρη που προτείνεις δεν ταιριάζει στο πλοίο. Προφανώς είμαι μέσα στο σύνολο των ανθρώπων που θεωρούν την πλώρη του κρουιζ ευρώπη επιβλητική , και μια από τις πιο όμορφες σε πλοία μεγάλου μεγέθους, μετά την πλώρη του Αριάδνη φυσικά. Η τωρινή πλώρη του ταιριάζει καλύτερα πιστεύω. Όσο για τα σινιάλα , συμφωνώ απόλυτα , και ποιος ξέρει , κάποια στιγμή μπορεί να το δούμε και με αυτά που προτείνεις ή με άλλα ελληνικά...
Αντίθετα με τον giorgos_249, για τα δικά μου μάτια είναι καλή η έκδοση των Μινωικών περισσότερο από αυτή της Στρίτζης. Εξάλλου το έχω πει και εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=279322&postcount=455).
καλα καπετανιο μου εννοειτε πως την εκδοση των μινωικων υποστιριζω κι εγω...η εκδοση by stritzis lines ή stritzis ferries ειναι μια λοξα που εχω εδω και χρονια και βαφω ολλα τα πλοια στα χρωματα της εταιριας που εξηπυρετει το νησι μου
το λατω μετα τον τελευταιο του δεξαμενισμο του...;)... φωτο του ndimitr93
65611
ndimitr93
20-11-2009, 19:41
Τι αμαρτίες πληρώνω??!!?!??!!?!?!:mrgreen::mrgreen: Καλοοο.....;)
65611
Δεν τολμήσαμε να το δοκιμάσουμε με μπλέ βρεχάμενα, σαν το Λισσός. Είναι μια πρόκληση για τους ναυπηγοεπισκευαστές, δεν είναι?
Speedkiller
21-11-2009, 12:31
Δεν τολμήσαμε να το δοκιμάσουμε με μπλέ βρεχάμενα, σαν το Λισσός. Είναι μια πρόκληση για τους ναυπηγοεπισκευαστές, δεν είναι?
Oρίστε παρακαλώ...:-P
Φώτο του ndimitr93!
65706
diagoras
21-11-2009, 12:35
Ενω στο ΛΙ55Ο5 παει για το Λατω δεν ειμαι και απολυτος ισως αν το δουμε απο αλλη γωνια
douzoune
21-11-2009, 12:43
Oρίστε παρακαλώ...:-P
Φώτο του ndimitr93!
Σιγά που δεν θα είχε την απάντηση ο expert!!!!:D
Πολύ καλή δουλειά (όπως πάντα άλλωστε). Νομίζω ότι του πάει. Σαν να το φρεσκάρει κάπως!!!
Αυτό δεν το θυμόνουνα καθόλου, σωστός!! Ευχαριστώ speed ;)
ndimitr93
21-11-2009, 14:05
Από άλλη οπτική γωνία......Φωτογραφία (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=280391&postcount=1108) δικιά μου.....;):D
65709
Γιάννης Φ
21-11-2009, 16:42
Η HELLENIC SEAWAYS αγόρασε το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ και με μια μικρή μετασκευή που περιελάμβανε προσθήκη 44 τετράκλινων καμπινών (εσωτερικές & εξωτερικές) και προσθήκη plexy glass στο τελευταίο πρύμνιο κατάστρωμα ,το δρομολόγησε στο Ρέθυμνο...!!!:p:D;)
65722
Leonardos.B
21-11-2009, 17:04
Η HELLENIC SEAWAYS αγόρασε το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ και με μια μικρή μετασκευή που περιελάμβανε προσθήκη 44 τετράκλινων καμπινών (εσωτερικές & εξωτερικές) και προσθήκη plexy glass στο τελευταίο πρύμνιο κατάστρωμα ,το δρομολόγησε στο Ρέθυμνο...!!!:p:D;)
Και λέω εγώ,ο ταξιδευτής,είναι χειμώνας και εχω να επιλέξω μεταξύ π.χ. "ΕΛΥΡΟΣ" απο Χανιά (Μετην επιβάρυνση 1 ωρας με το λεωφορείο)ή κάποιο παλάτι κόκκινο-μπλέ-κίτρινο, ή με τον Αδαμάντιο Κοραή.(Δέν λέω οτι το καραβάκι είναι κακό,αλλα συγκρίνεται με τ αλλα?????)
Ωραιότατη η προσπάθειά σου,αλλα η δρομολόγηση του, μου αφήνει μια πικρή γεύση.;)
Apostolos
21-11-2009, 18:15
Και λέω εγώ,ο ταξιδευτής,είναι χειμώνας και εχω να επιλέξω μεταξύ π.χ. "ΕΛΥΡΟΣ" απο Χανιά (Μετην επιβάρυνση 1 ωρας με το λεωφορείο)ή κάποιο παλάτι κόκκινο-μπλέ-κίτρινο, ή με τον Αδαμάντιο Κοραή.(Δέν λέω οτι το καραβάκι είναι κακό,αλλα συγκρίνεται με τ αλλα?????)
Ωραιότατη η προσπάθειά σου,αλλα η δρομολόγηση του, μου αφήνει μια πικρή γεύση.;)
Ας επανέλθουμε στην πραγματικότητα Λεονάρδε, κάνουμε πλάκα και όχι σοβαρή κουβέντα. Νομίζω ότι ειναι ευκολο να διακρίνουμε την πλάκα απο το σοβαρό
Leonardos.B
21-11-2009, 18:42
Ας επανέλθουμε στην πραγματικότητα Λεονάρδε, κάνουμε πλάκα και όχι σοβαρή κουβέντα. Νομίζω ότι ειναι ευκολο να διακρίνουμε την πλάκα απο το σοβαρό
Συμφωνώ απόλυτα.Και εγώ πάνω σ αυτή την βάση απάντησα.
ndmitr93 είναι Super το Λατώ, παρόλα αυτά όμως η ΑΝΕΚ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα κλασικά της χρώματα στα ύφαλα και δεν υοθέτισε την βαφή στα χρώματα Λισσός, ούτε στο Ιεράπετρα, εμένα η αλλαγή αυτή μου αρέσει νομίζω ότι τους πάει περισσότερο από το καφέ-κόκκινο-γκρενά :D
Φίλε Γιάννης Φ, καλή η πρόταση ως βαφή, για μένα η μοναδική γραμμή που θα του πήναινε σ αυτά τα χρώματα είναι Ανδροτηνομυκονία, από την Ραφήνα. ;)
Γιάννης Φ
23-11-2009, 21:37
Ευχαριστώ...!!!:p
f/b delfini
26-11-2009, 15:05
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ:D!!!!!!!!!!!!
Θα παρακλέσω όποιος ναυπηγοεπισκευαστής έχει λίγο χρόνο να μου βάψει το Ιεράπτρα (στην πάνω φωτογραφία (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=283948&postcount=742) του φίλου vinman) με το γαλάζιο της ΑΝΕΚ στα βρεχάμενα..... θα ήθελα πολύ να το δω σ αυτή την πόζα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Apostolos
30-11-2009, 12:47
Και όχι μεχρι τέρμα πάνω, μια λωρίδα όπως ήταν παλαιώτερα της ΝΕΛ!
ndimitr93
30-11-2009, 20:00
Θα παρακλέσω όποιος ναυπηγοεπισκευαστής έχει λίγο χρόνο να μου βάψει το Ιεράπτρα (στην πάνω φωτογραφία (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=283948&postcount=742) του φίλου vinman) με το γαλάζιο της ΑΝΕΚ στα βρεχάμενα..... θα ήθελα πολύ να το δω σ αυτή την πόζα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Το δοκίμασα και του πάει γάντι!!!:D
Αρχική φωτογραφία εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=283948&postcount=742).....
66993
Συμφωνώ κι εμένα μ αρέσει. Νίκο ευχαριστώ για τον κόπο και τη αμεσότητα της εργασίας. Επίσης ευχαριστώ τον φωτογράφο vinman και φυσικά την παρέα του :D.
και εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερο γιατί δεν το βάψανε έτσι στην επισκευή άραγε? γιατί μόνο το λισσός δλδ?
εγω με τον πονο μου........;)
;)http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=67339&stc=1&d=1259792167
Rocinante
02-12-2009, 23:27
εγω με τον πονο μου........;)
;)Υπεροχο.
Τελικα ή αυτα τα χρωματα ειναι γενικα πολυ πετυχημενα ή εγω ειμαι βαρια αρρωστος με τη Sealink:)
Υπεροχο.
Τελικα ή αυτα τα χρωματα ειναι γενικα πολυ πετυχημενα ή εγω ειμαι βαρια αρρωστος με τη Sealink:)
το πρωτο roci!!!;););)
πως θα ηταν τα πλοια της ανεκ αραγε, αν παραμενε στα παλια σινιαλια του κρητη και καντια/ρεθυμον?????????? (φωτο των trakman,tss apollon)
67461
67462
ndimitr93
04-12-2009, 13:49
πως θα ηταν τα πλοια της ανεκ αραγε, αν παραμενε στα παλια σινιαλια του κρητη και καντια/ρεθυμον?????????? (φωτο των trakman,tss apollon)
67461
67462
Χαλια......Δεν νομίζω ότι τους πάνε.....;)
ChiefMate
04-12-2009, 14:30
εγω παλι νομιζω πως ειναι ομορφα!
Στον Πειραια κατεβαινες στο λιμανι κ εβλεπες λευκα βαπορια κ ανοιγε το ματι σου,τωρα τον κανανε οι εταιρειες σαν το Dover που πας κ τα βλεπεις ολα μπλε σκουρα!
ndimitr93
04-12-2009, 15:09
εγω παλι νομιζω πως ειναι ομορφα!
Στον Πειραια κατεβαινες στο λιμανι κ εβλεπες λευκα βαπορια κ ανοιγε το ματι σου,τωρα τον κανανε οι εταιρειες σαν το Dover που πας κ τα βλεπεις ολα μπλε σκουρα!
Καμία σχέση αυτό που αναφέρεις...εμείς μιλάμε καθαρά για τις τσιμινιέρες....άσπρα είναι και τώρα τα πλοία της ΑΝΕΚ........
ChiefMate
04-12-2009, 20:49
Καμία σχέση αυτό που αναφέρεις...εμείς μιλάμε καθαρά για τις τσιμινιέρες....άσπρα είναι και τώρα τα πλοία της ΑΝΕΚ........
Κ της ΑΝΕΚ κ του Αγουδημου κ ολων των εταιρειων....
Αναφερα πως εμενα μου αρεσε ετσι,κ σχολιασα πως ειναι η κατασταση μεσα απο τα δικα μου ματια..
Αρα δεν ειναι ασχετο,ετσι δεν ειναι?
ndimitr93
04-12-2009, 22:52
Αφου το ζήτησε (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=285927#post285927) ο Θάνος του κάναμε την χάρη......Φωτογραφία (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=13578) του Μπάμπη......:D
67558
Thanasis89
04-12-2009, 22:57
Ευχαριστώ το Νικόλα για την άμεση ανταπόκρισή του. Τα μάτια μου το θέλουν μάλλον λευκό... Ωραία δουλειά Νίκο !
dokimakos21
05-12-2009, 09:54
Τι θεμα ειναι αυτο??Το βρισκω πολυ ωραιο....
Θα συμφωνισω απολυτα με τον Θαναση...Θα το πρωτιμουσα λευκο..;)
dokimakos21
05-12-2009, 10:45
Φωτο leo απο την gallery...
Μετα απο συζητησεις με την SAOS FERRIES η Ανωνημη Ναυτιλιακη Εταιρεια Τηνου (Α.Ν.Ε.Τ) προεβει στην αγορα του Ε/Γ-Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΛΗΜΝΟΣ...
Το πλοιο μετανομαστηκε σε ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ κ βρισκετε στον Πειραια οπου περιμενει σειρα για να ανεβει στην δεξαμενη Βασιλειαδη για ενα ρεκτιφιε για να μπορεσει να ταξιδεψει μετα τον πολυμηνο παροπλισμο του...
Το πλοι θα δρομολογιθει στην Γραμμη Ραφηνας-Ανδρου-Τηνου-Μυκονου..
67597
Αντίθετη άποψη με εσάς παληκάρια έχω εγώ. Το Hellenic Voyager βαφτίστηκε με τα χρώματα της HSW και θεωρώ ότι αυτά και μόνο το αναδυκνείουν σε ΒΑΠΟΡΑ. Δεν θα τα άλλαζα με τ ί π ο τ α.
Αυτό δεν είναι μομφή για τον μετασκευαστή/ελαιοχρωμαρτιστή ndmitr93. Κάθε άλλο, πάντα εκτιμώ τα παιδιά (όλων των ηλικιών) για αυτά που σκέφτονται και μας παρουσιάζουν σε αυτό το θέμα. Το σχόλιο μου αφορά το πριν και το μετά σε χρωματιμούς.
Speedkiller
05-12-2009, 11:07
Αντίθετη άποψη με εσάς παληκάρια έχω εγώ. Το Hellenic Voyager βαφτίστηκε με τα χρώματα της HSW και θεωρώ ότι αυτά και μόνο το αναδυκνείουν σε ΒΑΠΟΡΑ. Δεν θα τα άλλαζα με τ ί π ο τ α.
Ηρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
67601
Ηρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη....:mrgreen::mrgreen:
67601
χαχαχαχα!!! του πανε ομως........;)
douzoune
05-12-2009, 11:20
Τώρα έγινε ακόμα πιο βάπορας από ό,τι ήταν!!!:D Πλάκα-Πλάκα εμένα μου αρέσουν και ίσως αν του βάζαμε και μπλε φορεσιά να ήταν και το μοναδικό βαπόρι της ΝΕΛ που θα του πήγαιναν γάντι....
Να πούμε οτι το όνομα είναι Φίλια από το ομώνυμο χωριό της Λέσβου. Το λέω για να μην διαβαστεί αλλιώς και ελπίζω να κατάλαβα σωστά.:D
Για την ποιότητα μετασκευής Speedkiller δεν χρειάζεται να πούμε κάτι....είναι πάντα αψεγάδιαστη!!!
Speedkiller
05-12-2009, 11:24
Να πούμε οτι το όνομα είναι Φίλια από το ομώνυμο χωριό της Λέσβου. Το λέω για να μην διαβαστεί αλλιώς και ελπίζω να κατάλαβα σωστά.:D
Σωστός...;)
Λυπάμαι που δεν θα συμφωνήσω :D, δεν μου αρέσει άσπρο αυτό το βαπόρι. Το κόκκινο κάτω από το λευκό είναι πάρα πολύ ειδικά πλώρα.... το ιδιο ισχύει και για αδελφό ξάδελφα Ιαπωνικά με παρόμοιο βάψιμο (Κρήτη κλπ). Εξαίρεση αποτελεί το Λισσός με τα μπλέ βρχάμενα. Τώρα πιστεύω είμαι σαφής στο τι με χαλάει... Επαναλαμβάνω ότι εκτιμώ πάρα πολύ τις προσπάθειες όλων σας και δεν κριτικάρω σινιάλα ή λεπτομέρειες αλλά συνολική οπτική εικόνα.
Speedkiller
05-12-2009, 12:06
Τελευταία προσφορά!:p
67608
67608
Εγώ πάντως θα το αγόραζα!!! :p
Για τη καλή σου διάθεση Κώστα (να κάνεις πράξη τα γούστα κάθε .....) και για τον τον κόπο σου.... μέσα κ εγώ θα αγόραζα....:D:D. Ευχαριστώ πάντως.
Rocinante
06-12-2009, 21:09
Space: the final frontier. These are the voyages of the starship Penelope A..
Its five-year mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations; to boldly go where no man has gone before.
67879
diagoras
06-12-2009, 21:11
Φωτο leo απο την gallery...
Μετα απο συζητησεις με την SAOS FERRIES η Ανωνημη Ναυτιλιακη Εταιρεια Τηνου (Α.Ν.Ε.Τ) προεβει στην αγορα του Ε/Γ-Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΛΗΜΝΟΣ...
Το πλοιο μετανομαστηκε σε ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ κ βρισκετε στον Πειραια οπου περιμενει σειρα για να ανεβει στην δεξαμενη Βασιλειαδη για ενα ρεκτιφιε για να μπορεσει να ταξιδεψει μετα τον πολυμηνο παροπλισμο του...
Το πλοι θα δρομολογιθει στην Γραμμη Ραφηνας-Ανδρου-Τηνου-Μυκονου..
67597
Πωπω κι αμα γινοταν κιολας θα ηταν τελεια.Μπραβο Φωτη πολυ ωραια σκεψη και εκτελεση
BULKERMAN
06-12-2009, 21:18
Its five-year mission: to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations; to boldly go where no man has gone before.
67879
Γεια σου ρε ROCI!!!!! η Πηνελοπη περασε πια σε αλλη διασταση!!!!!:D
Leonardos.B
06-12-2009, 21:22
:p"Ουράνια"σχεδίαση.
67879
Πριν λίγες ώρες ήμουν στο βαπόρι...δε με ενημέρωσαν όμως για την πτήση, να καθόμουν κι άλλο:(!!!
Τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας, και τι άλλο έχουν να πάθουν οι καρδιές μας σ' αυτό το φόρουμ:D:p;)......!!!!
Και από τον αστερισμό του Κενταύρου πάμε πίσω σε κάτι πιο γήινο. Τα γούστα μου τα ξέρετε λίγο πολύ, οπότε για δείτε το ROMANZA (http://www.nautilia.gr/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=287140#)του Χανδρή με μια διαφορετική μετασκευή αλλά... Ελύρος :rolleyes:
68070
Rocinante
08-12-2009, 21:38
Και από τον αστερισμό του Κενταύρου πάμε πίσω σε κάτι πιο γήινο. Τα γούστα μου τα ξέρετε λίγο πολύ, οπότε για δείτε το ROMANZA (http://www.nautilia.gr/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=287140#)του Χανδρή με μια διαφορετική μετασκευή αλλά... Ελύρος :rolleyes:
Αρη μου αν ο ορισμος Αλλα... Ελυρος αφορα τη μετακινηση του καθρεπτη εχει καλως, μιας και με τη μετατροπη σου το πλοιο παραμενει υπεροχο για να μην πω ομορφοτερο. Γιατι αν ακολουθησουμε ακριβως τα βηματα που εγιναν στο Γιαπωνεζικο θα πρεπει να αρχισεις τα χτισιματα πρυμα-πλωρα :rolleyes::rolleyes:
knossos palace
08-12-2009, 23:12
67608Ειναι ευκολο να φτιαχτει με τα χρωματα της ανεκ και τσιμινιερα αλλα ελυρος?:oops::oops::oops:
παιδια για μια ακομα φορα θα σας ξενερωσω και θα παω κοντρα σε αυτα που σας αρεσουν και θα σας χαλασω μια απο τις αγαπημενες σας πλωρες...
68105
η φωτο ειναι του φιλου nikosnasia
επεισης παρακατω ειναι μια κοκκινη εκδοχη πυ θα μου αρεσε να δω
68104
Akis Dionisis
08-12-2009, 23:54
Τους καταπέλτες βάψτους κόκκινους γιατί έτσι ταιριάζουν περισσότερο..
Μαύροι (σκούρο μπλε) δε λέει ούτε για αστείο..;)
¶σχετο αλλά το κόκκινο δεν του πάει καθόλου..:rolleyes:
Τους καταπέλτες βάψτους κόκκινους γιατί έτσι ταιριάζουν περισσότερο..
Μαύροι (σκούρο μπλε) δε λέει ούτε για αστείο..;)
¶σχετο αλλά το κόκκινο δεν του πάει καθόλου..:rolleyes:
απαπαπαπα.......
τους εβαψα οσο ποιο πολυ μπορουσα...
68110
εγω παλι πιστευω οτι της παει το κοκκινο
Μ' αρέσει, ωραία η επιλογή σου Ιθάκη να το δούμε στα κόκκινα. Συγχαρητήρια, πολύ καλή και η δουλειά σου. Αυτό είναι προεόρτιο για την μετάταξη του στην Αδριατική.
Όταν ένα βαπόρι " το ΄χει από μόνο του " του πάνε όλα.... :D
καπετανιο μου,πραγματηκα με χαροποιει αυτη σου η απαντηση και με εκλπησει γιατι ειδικα απο εσενα που ξερω ποσο σου αρεσει η πλωρη της,πισκευα οτι η μετασκευη της δεν θα σου αρεσε...
ChiefMate
09-12-2009, 16:45
τους εβαψα οσο ποιο πολυ μπορουσα...
68110
εγω παλι πιστευω οτι της παει το κοκκινο
Σωστοοοοο!!!!Αυτο το βαπορι κ να το αφησουν κ να γεμισει σκουρια(...που λεει ο λογος!) παλι ομορφο θα ειναι!
Οπως η κουκλαρα με το πρωην ιδιο ονομα που ειναι παρατημενη υπο κατασχεση στην Ιταλια......
BULKERMAN
10-12-2009, 14:57
Σωστοοοοο!!!!Αυτο το βαπορι κ να το αφησουν κ να γεμισει σκουρια(...που λεει ο λογος!) παλι ομορφο θα ειναι!
Οπως η κουκλαρα με το πρωην ιδιο ονομα που ειναι παρατημενη υπο κατασχεση στην Ιταλια......
οχι μονο ειναι κατασχεμενη αλλα ο ιδιοκτητης την ειχε βαψει και καταμαυρη...!!!
cpt babis
16-12-2009, 00:25
Πειτεμε τρελο το δεχομαι!!!:D
68912
Πειτεμε τρελο το δεχομαι!!!:D
68912
Για το σχόλιο και την αυτογνωσία σου και μόνο, σου αξίζει ένα μπράβο!!! :D
Tο CRUISE EUROPA με περισσότερα παράθυρα.
68918
seaways_lover
16-12-2009, 15:58
Μικρούλι, αλλά πάρα πολύ γλυκούλι. Η νέα Πορφυρούσα στο Διακόφτι Κυθήρων, ανανεωμένη, μετασκευασμένη και φρεσκοβαμένη, πανέτοιμη για τα τακτικά δρομολόγιά της!!!
68937
Η πρωτότυπη φωτογραφία, από το θέμα της Πορφυρούσας, είναι του φίλτατου cpt babis.
cpt babis
16-12-2009, 16:04
Πολυ ωραια μετασκευη Γιωργο!!!
seaways_lover
16-12-2009, 16:07
Να 'σαι καλά φίλε μου Μπάμπη :D
MYTILENE
17-12-2009, 11:02
Ηρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
67601
Κάντο λίγο στο ''αγαπημένο'' χρώμα των ΝΕΛΙΤΩΝ.....το μπλέ!!!!!
Speedkiller
17-12-2009, 13:16
Ορίστε πρόεδρε! ;-)
69040
MYTILENE
17-12-2009, 15:45
Ορίστε πρόεδρε! ;-)
69040
Πιστεύω οτι είναι καλύτερο έτσι,ετοιμασέτο και ξεκινησέτο για Μυτιλήνη........τους Χιώτες άστους να βολοδέρνουν με το ΛΙΣΣΟΣ.......;):p
Speedkiller
18-12-2009, 13:10
Για τον πρόεδρο και τις ιδέες του.... :) NEL ΠΑΝΤΟΥ!!!:cool:
69188
Thanasis89
18-12-2009, 13:28
Κωστή να του βάζαμε κανένα κατάστρωμα ; Καμιά ιστορία να ποσταλέψει λίγο ; :D
MYTILENE
18-12-2009, 13:53
Κωστή να του βάζαμε κανένα κατάστρωμα ; Καμιά ιστορία να ποσταλέψει λίγο ; :D
Το θέλω RΟ/RΟΟΟΟΟOΟΟO..........
Speedkiller
18-12-2009, 15:04
Nα το και το δεύτερο!:cool::D
69191
MYTILENE
19-12-2009, 08:41
69191
Φοβερή δουλειά μπράβο.
69191
εισαι σιγουρος??δεν το ξανασκευτεσαι λιγακι λεω εγω??χαχα:cool::D
καλά για το σαμοθράκη,ασχολίαστο,ωραίες φιλοδοξίες έχουμε για το μέλλον της ΝΕΛ μήπως να κοιτάξουμε και για το σουμελά,πρός αντικατάσταση του ταξιάρχη...:confused::p
MYTILENE
19-12-2009, 13:07
καλά για το σαμοθράκη,ασχολίαστο,ωραίες φιλοδοξίες έχουμε για το μέλλον της ΝΕΛ μήπως να κοιτάξουμε και για το σουμελά,πρός αντικατάσταση του ταξιάρχη...:confused::p
Off topic αλλά δε θα ήταν κακή ιδέα από τη στιγμή που οι Λημνιοί δεν ευχαριστιούνται ΟΥΤΕ με το ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ;)!!!!Για 30-40 άτομα μια χαρά είναι το ΠΑΝΑΓΙΑ-ΒΟΗΘΑ-ΣΟΥΜΕΛΑ.....;)
Ορίστε το πλήρος μετεπισκευασμένο HELLENIC VOYASER με τα χρώμματα της ΑΝΕΚ.
Off topic αλλά δε θα ήταν κακή ιδέα από τη στιγμή που οι Λημνιοί δεν ευχαριστιούνται ΟΥΤΕ με το ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ;)!!!!Για 30-40 άτομα μια χαρά είναι το ΠΑΝΑΓΙΑ-ΒΟΗΘΑ-ΣΟΥΜΕΛΑ.....;)
για κανε και το αγιασσου... αφου πηρες φορα...
Speedkiller
19-12-2009, 15:03
Ελα μια Ανθή για στον StefanosP!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
69345
Αν εξαιρέσουμε το Φίλια και το Θεσσαλονίκη, δεν νομίζω ότι έχετε σχέδια για να ανεβάστε τη Εταιρεία σας εκεί που της πρέπει. Γυρίζουμε σε ημίμετρα που σε λίγα χρόνια πάλι τα ίδια θα έχουμε. Θέλουμε επαναστατικές μετασκευές (και δεν εννοώ το Μακεδονία, το άλλο το είπε ο Πρόεδρος), νέα πλοία, να μην πω νεότευκτα... τι έχουμε τους ναυπηγούς εδώ?:p;)
Για να δω Πόεδροι και γραμματείς τι θα μας παρουσιάσετε.... Χωρίς " .... θα δούμε παρακαλώ " επί τω έργω..... :D
Ελα μια Ανθή για στον StefanosP!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
αυτά είναι!!!:p ευχαριστώ πάντως για νέα αγορά εγώ θέλω τον διαγόρα αλλά αυτόν δεν μας στον δίνουν...
Σας παρουσιάζω το ΗELLENIC VOYAGER
BULKERMAN
21-12-2009, 16:44
Θεός φυλάξοι!!! οτι πιο άσχημο έχω δει ποτέ μου!!:confused: ρε παιδιά αν είναι να κάνετε κάτι να γίνετε σωστα!!
seaways_lover
21-12-2009, 18:11
Θεός φυλάξοι!!! οτι πιο άσχημο έχω δει ποτέ μου!!:confused: ρε παιδιά αν είναι να κάνετε κάτι να γίνετε σωστα!!
Yποτίθεται οτι σ' αυτό το θεμα κάνουμε τα βαπόρια πιο ομορφα......
Το συγκεκριμενο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί......:cry:
giorgos_249
21-12-2009, 19:10
Απλά δηλώνω την επιθυμία μου. Το όνομα θα ήθελα να το επιλέξετε εσείς. Το αυθεντικό προέρχεται από εδώ: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c4/Image-Cruiseferry_Tenerife_2.JPG
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=69655&stc=1&d=1261418973
opelmanos
21-12-2009, 21:42
As κάνω και μια βόλτα άπό εδώ .Φανταστικό θέμα πραγματικά για όλα τα γούστα .Αυτό που θέλω να δω είναι τον Θεόφιλο με τα σινιάλα της Αγούδιμος και του ΑΛΚΑΙΟΥ με τα χρώματα της Minoan:p
Rocinante
21-12-2009, 22:50
Yποτίθεται οτι σ' αυτό το θεμα κάνουμε τα βαπόρια πιο ομορφα......
Το συγκεκριμενο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί......:cry:
Οχι τιποτε αλλο αλλα μπορει να το δουν οι Αιγυπτιοι της El Salam Shipping και να μας το ζητησουν.
Για οσους δεν ξερουν η εταιρεια αυτη ειχε στο στολο της πλοια οπως το πλοιο Boccaccio (http://www.faktaomfartyg.se/boccaccio_1970.htm) καποια αδελφια του και πολλα αλλα με την απιστευτη μετασκευη. Τελικα το Boccaccio επνιξε πολυ κοσμο...
douzoune
21-12-2009, 22:58
Οχι τιποτε αλλο αλλα μπορει να το δουν οι Αιγυπτιοι της El Salam Shipping και να μας το ζητησουν.
Για οσους δεν ξερουν η εταιρεια αυτη ειχε στο στολο της πλοια οπως το πλοιο Boccaccio (http://www.faktaomfartyg.se/boccaccio_1970.htm) καποια αδελφια του και πολλα αλλα με την απιστευτη μετασκευη. Τελικα το Boccaccio επνιξε πολυ κοσμο...
Και αν παρατήρησα σωστά Rocinante, έχει και το αδερφάκι των Κορνάρος και Σαμοθράκη, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μια πρώιμη μορφή Ανθής Μαρίνας....:mrgreen::mrgreen:
Rocinante
21-12-2009, 23:03
Και αν παρατήρησα σωστά Rocinante, έχει και το αδερφάκι των Κορνάρος και Σαμοθράκη, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μια πρώιμη μορφή Ανθής Μαρίνας....:mrgreen::mrgreen:
Σωστα. Ο ποιητης και το Σαμοθρακη ηταν τυχερα. Ολα τα υπολοιπα δεινοπαθησαν.
και ενα αδερφι της ρομιλντας που επεσε σε λαθος χερια αρκετες φορες... http://www.faktaomfartyg.se/free_enterprise_VI_1972.htm
cpt babis
22-12-2009, 10:05
As κάνω και μια βόλτα άπό εδώ .Φανταστικό θέμα πραγματικά για όλα τα γούστα .Αυτό που θέλω να δω είναι τον Θεόφιλο με τα σινιάλα της Αγούδιμος και του ΑΛΚΑΙΟΥ με τα χρώματα της Minoan:p
Μανο ετοιμα και τα δυο ;)
Θεοφιλος
69705
Αλκαιος
69706
opelmanos
22-12-2009, 13:10
Μανο ετοιμα και τα δυο ;)
Θεοφιλος
69705
Αλκαιος
69706Ωραία και τα 2 ευχαριστώ Μπάμπη μια νικρή διώρθοση στις τσιμινιέρες την θέλουν όμως:cool:
και ενα αδερφι της ρομιλντας που επεσε σε λαθος χερια αρκετες φορες... http://www.faktaomfartyg.se/free_enterprise_VI_1972.htm
έγω λέω όποιος έχει παιδιά να τους δείχνει τις φωτογραφίες αυτών των "πλοίων" για να τρώνε το φαί τους;)
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΟΥΔΙΜΟ
69715
Speedkiller
22-12-2009, 15:56
Βλάσφημοι!!!!:p:p:pΠως το καταντήσατε έτσι το βαπόρι μου ωρέ???
Βλάσφημοι!!!!:p:p:pΠως το καταντήσατε έτσι το βαπόρι μου ωρέ???
Ο ΜΑΝΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ!!!ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ:p
Σας παραουσιάζω το ΜΥΤΗΛΙΝΗ με τα νέα του χρώμματα.
ΘΕΟΦΙΛΟΣ με τα παλια πιο περηφανα σινιαλα της G.A. FERRIES, για τον Speedkiller:p
http://img694.imageshack.us/img694/5148/1theofilara2.jpg (http://img694.imageshack.us/my.php?image=1theofilara2.jpg)
( η φωτογραφια δεν ξερω σε ποιον ανηκει)
seaways_lover
22-12-2009, 18:05
Το M/S SCOTTISH VIKING κατασκευάστηκετον Απρίλιο του 2009 από τα ναυπηγεία C.N.Visentini του Francesco Vientiane & Cο στο Porto Virο της Ιταλίας με αριθμό Lap. 221. Οι διαστάσεις του 186 μέτρα μήκος, 25,6 μέτρα πλάτος και βύθισμα 6,85 μέτρα. Τα βάρη του είναι GT / NT / DWT = 26904 / 9000 / 7000 αντίστοιχα. Έχει δυο μηχανές MAN Β&W diesel 9L48/60B με αποτέλεσμα ισχύος 21.600 kW. Αναπτύσσει ταχύτητα 24 κόμβων και εξυπηρετεί 800 επιβάτες (428 σε καμπίνες). Τα γκαράζ είναι χωρητικότητας 195 αυτοκινήτων και τα γραμμικά του μέτρα είναι 2250. Το Δεκέμβρη του 2009 αγοράζεται από την ΝΕΛ, μετονομάζεται σε ΝΗΣΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ με νηολόγιο Μυτιλήνης, μειώνοντας δραστικά το μέσο όρο ηλικίας του στόλου της εταιρίας. Η παραλαβή του αναμένεται τις πρώτες μέρες του 2010. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Έχει και συνέχεια... ;)
69719
Πρωτότυπη φωτογραφία και στοιχεία από faktaomfartyg (http://www.faktaomfartyg.se/scottish_viking_2009.htm).
Speedkiller
22-12-2009, 20:57
ΘΕΟΦΙΛΟΣ με τα παλια πιο περηφανα σινιαλα της G.A. FERRIES, για τον Speedkiller:p
( η φωτογραφια δεν ξερω σε ποιον ανηκει)
Ασχολίαστος!!!:pΗ φώτο Νομίζω είναι του Στέφανου Π.(stefanos p) αλλά δεν πάιρνω και όρκο!
Το M/S SCOTTISH VIKING κατασκευάστηκετον Απρίλιο του 2009 από τα ναυπηγεία C.N.Visentini του Francesco Vientiane & Cο στο Porto Virο της Ιταλίας με αριθμό Lap. 221. Οι διαστάσεις του 186 μέτρα μήκος, 25,6 μέτρα πλάτος και βύθισμα 6,85 μέτρα. Τα βάρη του είναι GT / NT / DWT = 26904 / 9000 / 7000 αντίστοιχα. Έχει δυο μηχανές MAN Β&W diesel 9L48/60B με αποτέλεσμα ισχύος 21.600 kW. Αναπτύσσει ταχύτητα 24 κόμβων και εξυπηρετεί 800 επιβάτες (428 σε καμπίνες). Τα γκαράζ είναι χωρητικότητας 195 αυτοκινήτων και τα γραμμικά του μέτρα είναι 2250. Το Δεκέμβρη του 2009 αγοράζεται από την ΝΕΛ, μετονομάζεται σε ΝΗΣΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ με νηολόγιο Μυτιλήνης, μειώνοντας δραστικά το μέσο όρο ηλικίας του στόλου της εταιρίας. Η παραλαβή του αναμένεται τις πρώτες μέρες του 2010. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Έχει και συνέχεια... ;)
69719
Πρωτότυπη φωτογραφία και στοιχεία από faktaomfartyg (http://www.faktaomfartyg.se/scottish_viking_2009.htm).
Να και ένας άνθρωπος με γούστο!!!!:)Μπράβο!Εξαιρετικός!!!
opelmanos
22-12-2009, 21:06
( η φωτογραφια δεν ξερω σε ποιον ανηκει)Marsant kai gnkles είσαι φανταστικοί !!!!Εγώ πολύ θα ήθελα να το έβλεπα με αυτά τα χρώματα το πλοίο και αφήστε τον Speed να λέει τα δικά του:cool:
seaways_lover
22-12-2009, 21:49
Να και ένας άνθρωπος με γούστο!!!!:)Μπράβο!Εξαιρετικός!!!
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φιλε Speedkiller. Νομιζω το προτεινε κι ο Leo. Καινούρια βαπόρια για τη ΝΕΛ και σ' αυτο το πνευμα κινηθηκα. Θα κανω κι άλλα....;):D
ChiefMate
22-12-2009, 22:13
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φιλε Speedkiller. Νομιζω το προτεινε κι ο Leo. Καινούρια βαπόρια για τη ΝΕΛ και σ' αυτο το πνευμα κινηθηκα. Θα κανω κι άλλα....;):D
Σωστος!
Κανα καινουργιο βαπορι να δουμε στον Πειραια(εικονικα....)!!!
Κ αν μας βγει σε λευκο χρωμα δεν πειραζει,ετσι παιδια????
Όχι επειδή το πρότεινα, αλλά επειδή αξίζει, θα πρέπει να πω συγχαρητήρια για την πρόταση. Είναι μια χαρά και μπλέ αφού η επιστροφή σε λευκό είναι μάλλον όνειρο. Έχουμε ξαναπεί ότι το λευκό χρώμα είναι αρκετά ακριβότερο (σε κόστος) και σαφώς περισσότερο λερωσιάρικο από άλλα χρώματα, άρα.....;)
MYTILENE
23-12-2009, 17:34
69719
Με όλα αυτά που μας είπες κα ικυρίως με το τρόπο που τα παρέθεσες θα με κάνεις να κατέβω λιμάνι να το περιμένω......τέλεια δουλειά μπράβο σου;)
Ασχολίαστος!!!:pΗ φώτο Νομίζω είναι του Στέφανου Π.(stefanos p) αλλά δεν πάιρνω και όρκο!
κακώς δεν παίρνεις;)
69719
η πλωρη του μου θυμιζει κατι απο ΔΗΛΟΣ...καλη προσπαθεια;)
Γιάννης Φ
23-12-2009, 21:49
Και το νέο πλοίο της NEL LINES...!!! Το ΠΛΩΜΑΡΙ (ex.golfo delgli angeli) ναυπηγήθηκε το 2004, έχει υπερεσιακή ταχύτητα 24 κόμβων και θα συνδέει το λιμάνι του Πειραιά με την Χίο & την Μυτιλήνη...!!!:p Αναμένεται να παραδωθεί στην NEL τον Φεβρουάριο του 2010...(Αυθεντική φώτο και στοιχεία στο facta);)
69887
opelmanos
23-12-2009, 22:03
Και το νέο πλοίο της NEL LINES...!!! Το ΠΛΩΜΑΡΙ (ex.golfo delgli angeli) ναυπηγήθηκε το 2004, έχει υπερεσιακή ταχύτητα 24 κόμβων και θα συνδέει το λιμάνι του Πειραιά με την Χίο & την Μυτιλήνη...!!!:p Αναμένεται να παραδωθεί στην NEL τον Φεβρουάριο του 2010...(Αυθεντική φώτο και στοιχεία στο facta);)
69887Αυτό μάλιστα. ;)
.Είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε εμείς οι Λέσβιοι!!!Πολύ καλό φίλε Γιάννη.
Εγώ θα σχολιάσω θετικά όλα, αλλά την εποχή των 26~28 μιλίων η Χίος και η Μυτιλήνη δεν ότι κρίνετε σκόπιμο να μείνουν κάτω από τα μέσο όρο, σε μια νέα μετασκευή ή αγορά ή παραγγελία. ¶ρα να το ξασκεφτούνε οι ναυπηγοί της μετασκευής ? Να θεωρήσετε ότι η άποψη μου για το Νήσος Χίος είναι ότι είναι μικρό (σε μέγεθος, χωρητικότητες) για την Γραμμή.
Γιάννης Φ
23-12-2009, 22:10
Αυτό μάλιστα. ;)
.Είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε εμείς οι Λέσβιοι!!!Πολύ καλό φίλε Γιάννη.
Ευχαριστώ πολύ...!!!:p
Speedkiller
23-12-2009, 22:19
Παραγγελιά για τον Opelmanos...
69891
COPYRIGHT:http://matteosgallery.fotopic.net/p41302465.html
opelmanos
23-12-2009, 22:41
69891
COPYRIGHT:http://matteosgallery.fotopic.net/p41302465.htmlΕυχαριστώ φίλε Κώστα αλλά βάλε και κανένα όνομα κανένα μουστάκι να γίνει ποιό φινετσάτο
Γιάννης Φ
23-12-2009, 22:59
Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ πουλήθηκε στην ΜΙΝΟΑΝ...!!! Αφιερωμένη στον φίλο opelmanos...!!!;) Φώτο απο την gallery...
69899
opelmanos
23-12-2009, 23:10
Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ πουλήθηκε στην ΜΙΝΟΑΝ...!!! Αφιερωμένη στον φίλο opelmanos...!!!;) Φώτο απο την gallery... Χώρια απ'τη ζωγραφια είσαι τρομερός και ξέρεις το γιατί?Γιατί πήρες την φωτό μου που είχα τότε πάει εκδρομή στη Σούδα!!!Πρόσεξε μήν σε πάρει χαμπάρι ο Speed μόνο:cool:
69891
φανταστικη μετασκευη....;)
69891
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!
giannis95
24-12-2009, 21:37
Μιας και τώρα στις διακοπές μου δεν έχω να κάνω και πολλά πράγματα είπα να αρχίσω την πρώτη μου τροποποίηση...Ξέρω δεν είναι και πολύ καλή αλλα πάντα η προσπάθεια μετράει....!!:oops:
69989
Για όλλους σας!!!
Είναι πολύ ωραία. Μπάβο σου!
Σας παρουσιάζω και τον Θεολογο. Η φωτο είναι δικία μου.
69991
cpt babis
24-12-2009, 22:14
Μιας και τώρα στις διακοπές μου δεν έχω να κάνω και πολλά πράγματα είπα να αρχίσω την πρώτη μου τροποποίηση...Ξέρω δεν είναι και πολύ καλή αλλα πάντα η προσπάθεια μετράει....!!:oops:
69989
Για όλλους σας!!!
Γιαννη μια χαρα ειναι :D
To highspeed να βγαλεις μονο ;)
giannis95
24-12-2009, 22:46
Γιαννη μια χαρα ειναι :D
To highspeed να βγαλεις μονο ;)
Ναι έχεις δίκιο ουδέν σχόλειο για το highspeed...χαχαχαχα...!!!!:p:p
giannis95
25-12-2009, 14:46
Μάλλον έτσι είναι καλήτερο νομίζω...!!!:D
Ευχαριστώ Μπάμπη για το σχόλειο...!!!;)
70113
cpt babis
25-12-2009, 14:50
Tωρα ειναι τελειο!!!
Μπραβο!!!
Γιάννης Φ
25-12-2009, 16:36
;)
Χώρια απ'τη ζωγραφια είσαι τρομερός και ξέρεις το γιατί?Γιατί πήρες την φωτό μου που είχα τότε πάει εκδρομή στη Σούδα!!!Πρόσεξε μήν σε πάρει χαμπάρι ο Speed μόνο:cool:
Ευχαριστώ πολύ...!!!;)
Nissos Mykonos
09-01-2010, 00:30
Για να δούμε το Επτάνησος με άσπρο χρώμα, όπως μας το ζήτησε ο φίλος noulos εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=298149&postcount=169)..
71940
Η φωτογραφία (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=278857&postcount=164) ανήκει στον φίλο Appia_1978
ChiefMate
09-01-2010, 12:06
Πολυ σωστο!!!
Ευγε!!!
Γιάννη μπράβο, να το δούμε κι με ένα ακόμη συρίτι μπλέ στα κάτω ανοιχτά παράθυρα λες ή θα γίνει πολύ πιλάφι. Να κάνουμε μαι λεπτή λωρίδα κάπου? Για σκέψου και ρίξε καμιά πινελιά ;):D
Nissos Mykonos
09-01-2010, 13:49
Κάπτεν Λεό κάτι έχω σκεφτεί!Θα επιστρέψω σύντομα με δύο εκδοχές...;)
Nissos Mykonos
09-01-2010, 14:47
Επέστρεψα λοιπόν με τις δύο εκδοχές που σκέφτηκα....
Η πρώτη με μία μπλε γραμμή στα παράθυρα του γκαράζ:
72003
Και η δεύτερη με μία λεπτή γραμμή:
72002
Ευχαριστώ Γιάννη του χρειαζόταν ένα από τα δύο.......:D.
απο τα χρωματα του Στριτζη δεν επιτρεπετε να απουσιαζει το μπλε γκαραζ.......
αυτο ειναι σαν ασπιρινη....
εγω η μονη αλλαγη που θα ηθελα να δω στο πλοιο ειναι η παρακατω...
72008
η φωτο παντα απο τον Appia_1978
και με αφορμη το επτανησος,οριστε μια οικαστικη παρεμβαση για το αγαπημενο μου κφαλονια...
72012
72013
φωτο απο τον dokimako 21
Apostolos
09-01-2010, 21:09
Εγώ μαζι σου ειμαι! Τρελένομαι για γυαλιά στη γέφυρα!
εγώ πάλι νομίζω ότι δεν του πάει καθόλου όπως δεν θα πήγαινε σε κανένα japanaki της γενιάς εκείνης
ευχαριστω καπετανιο....ομολογω οτι θα με ξαφνιαζε ευχαριστα αν το εβλεπα αυτο μετα τον δεξαμενισμο του....
Εγώ μαζι σου ειμαι! Τρελένομαι για γυαλιά στη γέφυρα!
Το ΡΟΔΑΝΘΗ με σινιαλα που θα ηθελα πολυ να το εβλεπα και πιστευω οτι του πανε..
(η φωτο αν θυμαμαι καλα ανηκει στον opelmanos)
http://www.nautilia.gr/forum/%3Ca%20href=http://img704.imageshack.us/i/11r23.png/%20target=_blank%3E[IMG]http://img704.imageshack.us/img704/9695/11r23.png
http://img704.imageshack.us/img704/9695/11r23.png (http://img704.imageshack.us/i/11r23.png/)
opelmanos
14-01-2010, 20:40
Το ΡΟΔΑΝΘΗ με σινιαλα που θα ηθελα πολυ να το εβλεπα και πιστευω οτι του πανε..
(η φωτο αν θυμαμαι καλα ανηκει στον opelmanos)
Έγραψες Μαρίνο!!!Περιμένω να το δώ με τα χρώματα της Νελ λευκό.Φυσικά και είναι δική μου η φωτό και χαίρομαι που σου άρεσε :p
Nissos Mykonos
14-01-2010, 21:24
Μάνο έτοιμη η Ροδάνθη με τα σινιάλα της ΝΕΛ...
72792
nickosps
14-01-2010, 22:12
Ωραίες οι μετασκευές σας παιδιά! Μαρίνο λες να δούμε κάτι τέτοιο? Τουλάχιστον να ταξιδέψει ξανά, και αν κρίνουμε πόσο προσέχει τον ¶γιο η VSL, καλά θα περάσει! Όσο για τη NEL, έστω και τώρα να επανενωθεί με την αδερφή της δεν θα ήταν και άσχημα (από το να σαπίζει).
Από ότι βλέπω είστε και οι δυο μέσα στο κλίμα του ποιος πρέπει να πουλήσει και ποιος να αγοράσει. Καλή η πρόταση σας, συγχρητήρια για την ιδέα και την δουλειά σας.
Apostolos
17-01-2010, 11:25
Όχι και Ροδάνθη όμως!!!
opelmanos
17-01-2010, 11:31
Όχι και Ροδάνθη όμως!!!Γιατί θα σε χαλούσε να την αγοράζαμε ?Εμένα πρωσοπικά καθόλου. ίσα ίσα σε πολύ καλή κατάσταση είναι και θα την ανοίξουν και παραπάνω να ξεμπουκώσουν λίγο οι μηχανές της!!
Το ΕΒΟΙΑ ΣΤΑΡ με το όνομα BLUE STAR KALYMNOS
73293
nickosps
18-01-2010, 23:42
Αφού το κάνεις που το κάνεις Blue Star, βάλ' του και τα σινιάλα στις μπάντες...;)
Το ΠΟΣΕΙΔΟΝ ΕΛΛΑΣ σαν BLUE STAR MYKONOS!!!
74118
Κοίτα ορφεα, εσύ τώρα με αυτή τη μετασκευή έκανες δυο εχθρούς. Μιά με τον Έργη που του χάλασες τα αγαπημένα του σινιάλα της HSW και μια δέυτερη που υποβάθμισες τα ονόματα Blue Star ...... και άρα θα σε "περιλάβουνε" οι Μπλουσταρίτες :D. Διότι ούτε μπλου Στάρ βλέπω ούτε μπλου χαλ. Συνεπώς που δένει το όνομα με την Ορφέας Λάϊνς? Συνοψίζω με δυό λόγια .... δεν λέει. Προσπάθησε με κάτι που να έχει συνοχή άποψη και λογική.
Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ με τα χρώμματα της BLUE STAR FERRIES. H original (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=10252)είναι του opelmanos.
74127
Speedkiller
24-01-2010, 15:11
Περιττό να πως είναι απαράδεκτο....Θεόφιλος=ΝΕΛ!!!:)
Το ΚΡΗΤΗ II με τα συνιάλα της AGOUDIMOS LINES.
74168
f/b delfini
24-01-2010, 16:26
To posidon hellas se morfh blue star
elpizw na sas aresei
74185
f/b delfini
24-01-2010, 16:42
efxaristw
PROSEXOS NOVA FERRIES.........
Μισό λεπτό να μην παίρνουμε φόρα και τα ισοπεδώνουμε όλα. Εδώ είναι δεκτές οι προτάσεις και οι προσπάθειες σας όταν είναι Ποιοτικές και όχι ποσοτικές. Στο παρόν θέμα έχουν βγει μετασκευές ΑΣΤΕΡΑΤΕΣ και θα παρακαλέσω το θέμα να το κρατήσουμε σε ένα επίπεδο και όχι ότι να ΄ναι. Αν σκέφτεστε να κάνετε προτάσεις και μετασκευές ουσίας, ξεφυλλίστε τις προηγούμενες σελίδες αυτού του θέματος και ελάτε πίσω με τις δικές σας καλύτερες προτάσεις! Αλλιώς θα το κλείσουμε το μαγαζί.
f/b delfini
24-01-2010, 20:56
poseidon hellas ws athina me ta xrwmata ths nova ferries
λοιπον παιδες,για να δειτε ποσο δεν στεκω στα μυαλα μου,βλεπετε την ωρα που ποσταρω...τριτη βραδυ,χαραματα προς τεταρτη πρωι,και αντι να κοιμαμαι που αυριο το πρωι εχω να δωσω και μαθημα,με εχουν ποιασει αυπνιες....και αντι να κατσω να δω κανενα ντοκυμαντερ που εχει τετοια ωρα,εγω καθομαι και οραματιστηκα ενα πλοιο...
και ιδου:
74617
πιστευω πως αν το πλοιο ηταν ετσι θα το ερωτευομουνα...
φωτο του φιλου corfu apo to galery
Μπράβο ιθάκη, ελπίζω να γράψεις το ίδιο καλά και στο μάθημα που σήμερα διαγωνίζεσαι... ;) Καλή επιτυχία :D
Speedkiller
27-01-2010, 13:37
Corse για τον Στέφανο κ όλους τους Νελίτες!:)
74651
COPYRIGHT:http://www.shipspotting.com/modules/myalbum/photo-704882-Corse
Καταλαβαίνω το εγχείρημα από τον speedkiller, γιατί φέρνει λίγο στον Θεόφιλο (από άποψης όγκου και πρώτης ματιάς), σε αυτή την γωνία και με αυτά τα χρώματα. Μακάρι, ότι κι αν είναι, θα είναι μάλλον αναβάθμιση για την γραμμή. Δεν σχολιάζω την μετασκευή/χρωματισμό, αυτή είναι δεδομένη για τις επιχειρήσεις speedkiller ;)
Μπράβο ιθάκη, ελπίζω να γράψεις το ίδιο καλά και στο μάθημα που σήμερα διαγωνίζεσαι... ;) Καλή επιτυχία :D
thanks καπτεν αλλα το μαθημα διστυχος πηγε στον κουβα...
opelmanos
27-01-2010, 13:52
74651
COPYRIGHT:http://www.shipspotting.com/modules/myalbum/photo-704882-CorseΚώστα πολύ καλή δουλειά έκανες αλλά να το βαφτίσουμε και ένα Ελληνικό όνομα τι λές?
εξαιρετικα αφιερομενη στον captain_nionio kai to leo που το ζητησανε στο αντοιστιχo θεμα
74657
εγω εχω να διαπυστωσω το εξης...στο καραβι πιστευα οτι με χαλουσε η πλωρη που εχει κλιση....τελικα τωρα που την βλεπω χωρις καταπελτη αλλα με κλιση,καταλαβαινω τι με χαλουσε πραγματικα...
φωτο του opelmanos
Captain_Nionios
27-01-2010, 15:02
Τι λες τωρα ρε θηριο; Πωωωωω. Ειναι κατι που ηθελα να δω και ως κουλαδι εννοειται πως δεν μπορουσα να κανω απο μονος μου. Βεβαια απο την αριστερη μερια φαινεται ακριβως ετσι αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χαρη στο γειτονα το βλεπουμε και απο τη δεξια οπως θα επρεπε να ειναι, τουλαχιστον για τα γουστα αρκετων εδω μεσα. Να εισαι καλα ιθακη!!!
να εισαι καλα καπετανιο μου πατριωτακη.....τελικα εγω εχωνα το λεω απο εδω και περα...η πλωρη της ειναι απιστευτα ομορφη χωρις τον καταπελτη...
opelmanos
27-01-2010, 15:47
να εισαι καλα καπετανιο μου πατριωτακη.....τελικα εγω εχωνα το λεω απο εδω και περα...η πλωρη της ειναι απιστευτα ομορφη χωρις τον καταπελτη...Kαλά θα ήταν να γινόταν και στην πραγματικότητα αυτή η μετατροπή και να τοποθετούσαν 2 μπουκαπόρτες από πίσω αλλά δεν ...
εξαιρετικα αφιερομενη στον captain_nionio kai to leo που το ζητησανε στο αντοιστιχo θεμα
74657
εγω εχω να διαπυστωσω το εξης...στο καραβι πιστευα οτι με χαλουσε η πλωρη που εχει κλιση....τελικα τωρα που την βλεπω χωρις καταπελτη αλλα με κλιση,καταλαβαινω τι με χαλουσε πραγματικα...
φωτο του opelmanos
ειμαι της αποψης οτι η εισαι γιαπωνεζος η δεν εισαι.......
cpt babis
27-01-2010, 16:48
Δοκιμασα και εγω με την βοηθεια ενος φιλου για να το δουμε χωρις καταπελτες ;)
74661
H φωτο ειναι του opelmanos
Υπάρχουν πολλά Ιαπωνέζικα φέρυ χωρίς πλαϊνούς καταπέλτες Γιώργο! ΟΚ είναι σήμα κατατεθέν αλλά όχι και το καθοριστικό, μιας Ιαπωνικής Ταυτότητας ;). Γιατί θα σου απαντήσω ή είσαι HSW ή δεν είσαι :p:p. Έλα όμως που είσαι ΑΝΕΚ :D
Akis Dionisis
27-01-2010, 17:58
Υπάρχουν πολλά Ιαπωνέζικα φέρυ χωρίς πλαϊνούς καταπέλτες Γιώργο! ΟΚ είναι σήμακατατεθέν αλλά όχι και το καθοριστικό, μαι Ιαπωνικής Ταυτότητας ;). Γιατί θα σου απαντήσω ή είσαι HSW ή δεν είσαι :p. Έλα όμως που είσαι ΑΝΕΚ :D
Και της πάνε τα σήματα της ΑΝΈΚ μια χαρά..:cool:
Περιττό να πως είναι απαράδεκτο....Θεόφιλος=ΝΕΛ!!!:)
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ;)
74651
COPYRIGHT:http://www.shipspotting.com/modules/myalbum/photo-704882-Corse
εντάξει για αυτό υποκλίνομαι καταπληκτικός παρόλο που πίστευα ότι το corse θα είναι χάλια με σινιάλα της ΝΕΛ μπορώ να πώ ότι το έφτιαξες τέλειο και μάλλον θα αλλάξω γνώμη,ευχαριστούμε
douzoune
27-01-2010, 21:07
Τα συγχαρητήρια μου στον Speedkiller....άψογος όπως πάντα!!!
Θα ήθελα κάποιος τολμηρός καλλιτέχνης-μετασκευαστής, εφόσον είναι εφικτό, να μας πραγματοποιήσει την μετασκευή του Μυτιλήνη σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο που μας έδειξε ο stefanosp εδώ (http://www.nautilia.gr/forum//showpost.php?p=303247&postcount=1632).
giorgos_249
28-01-2010, 18:47
Τα συγχαρητήρια μου στον Speedkiller....άψογος όπως πάντα!!!
Θα ήθελα κάποιος τολμηρός καλλιτέχνης-μετασκευαστής, εφόσον είναι εφικτό, να μας πραγματοποιήσει την μετασκευή του Μυτιλήνη σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο που μας έδειξε ο stefanosp εδώ (http://www.nautilia.gr/forum//showpost.php?p=303247&postcount=1632).
Θα το τολμήσω. Όσο για το αποτέλεσμα δεν υπόσχομαι τίποτα
Γιάννης Φ
29-01-2010, 18:27
Συγνώμη αλλα μήπως μπορούν οι ναυπηγοί μας να μας φτιάξουν το ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ με τα χρώματα της ΝΕΛ...??? Ευχαριστώ
Γιάννης Φ
29-01-2010, 18:45
Θα το κάνω αλλα αύριο.
Ευχαριστώ:p...!!!
Speedkiller
29-01-2010, 20:22
Γιάννη ορίστε η επιθυμία σου....:mrgreen:
74906
--->> Original Φώτo <<--- (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9213)
MYTILENE
29-01-2010, 20:31
Τα χρώματα.... ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕ!!!!Απλά τέλειο-ος!!!Μπράβο;)
Γιάννης Φ
29-01-2010, 20:31
Γιάννη ορίστε η επιθυμία σου....:mrgreen:
74906
--->> Original Φώτo <<--- (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9213)
Ευχαριστώ πολύ...!!!:p Πραγματικά θα γίνει πολύ όμορφο με τα σινιάλα της ΝΕΛ !!!:D
Speedkiller
29-01-2010, 20:44
Να και χωρίς τη Λωρίδα...Καθαρόαιμο ΝEL!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
74913
Original Φώτο: (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9213)
opelmanos
29-01-2010, 20:50
Να και χωρίς τη Λωρίδα...Καθαρόαιμο ΝEL!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
74913
Original Φώτο: (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9213)
Κώστα δώσε σε παρακαλώ και μια της Ροδάνθης με τα χρώματα της Νελ.
Ξέρεις εσύ ,είσαι μερακλής σε τέτοια :D
Ευχαριστώ πολύ...!!!:p Πραγματικά θα γίνει πολύ όμορφο με τα σινιάλα της ΝΕΛ !!!:D
γιατί φίλε το αγόρασε η ΝΕΛ και δεν το κατάλαβαμε?
Γιάννης Φ
29-01-2010, 22:11
γιατί φίλε το αγόρασε η ΝΕΛ και δεν το κατάλαβαμε?
Εννοώ οτι στην φωτογραφία θα γίνει πανέμορφο...;) Και γιατί όχι και στην πιθανή ναύλωση ή αγορά...!
Rocinante
29-01-2010, 22:33
Κωστα καταπληκτικη δουλεια συγχαριτηρια.
Προτιμω αυτη με τη λωριδα.
Περιεργο. Μια λωριδα χρωματος και κανει ενα βαπορι τελειως διαφορετικο.
γιατι το λες αυτο???υπαρχουν πολλα γιαπωνεζικα που δεν εχουν ουτε εναν πλαινο καταπελτη...ενα γρηγορο παραδειγμα που μου ερχετε στο μυαλο ειναι το ionian king (ferry lavender),για το ionian queen (new akashia) δεν ειμαι απολυτα σιγουρος,πρεπει να ειχε εναν πρυμα δεξια και να του τον εκοψαν στην δραπετσονα...
γιατι το λες αυτο???υπαρχουν πολλα γιαπωνεζικα που δεν εχουν ουτε εναν πλαινο καταπελτη...ενα γρηγορο παραδειγμα που μου ερχετε στο μυαλο ειναι το ionian king (ferry lavender),για το ionian queen (new akashia) δεν ειμαι απολυτα σιγουρος,πρεπει να ειχε εναν πρυμα δεξια και να του τον εκοψαν στην δραπετσονα...
και που κακως πιστευω επραξαν
MARGARITIS24
31-01-2010, 00:58
δεν ειχαν πλαινο καταπελτη
Φίλιππος Αίγιο
31-01-2010, 01:13
Ειχε αλλα οχι ακριβως πλαινο αλλα ακριβως πανω στην γωνια οπως ειναι και στο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ της SAOS.
δεν ειχαν πλαινο καταπελτη
και για του λογου τα αληθες
οταν ηρθε ελαδα με ονομα ionian glory
75054
και μετα την μετασκευη της πρυμνης και της μετονομασιας του
75055
πηγη http://www.faktaomfartyg.se/new_akashia_1988.htm
Υ.Γ αν καποιος mod θεωρει οτι πρεπει να μεταφερθει στο θεμα του πλοιου,μεταχαρας να το κανει
Giovanaut
04-02-2010, 00:51
BREAKING NEWS!!!
Αγαπητοι μου φιλοι το ονειρο σας εγινε πραγματικοτητα..!!!
Πριν απο λιγες μερες εκλεισε το πιο τρελο deal της ακτοπλοιας μεσα σε ακρα μυστικοτητα...!!!
Η Ναυτιλιακη αγορασε το ΑΡΙΑΔΝΗ..!!!
Και για να μην νομιζετε οτι σας δουλευω εχω αποδειξεις...!!!
Παρακατω βλεπεται το πλοιο στο λιμανι της Μυρινας οπου μετεβη και αλλαξε σινιλα εσπευσμενα, προκειμενου να ξεκινησει αμεσως δρομολογια..!!!
Το πλοιο θα χρησιμοποιηθει και απο τη νεα του εταιρεια ως σκαντζαδορος, ενω πληροφοριες θελουν το πλοιο να ξεκινα απο Λημνο την αντικατασταση του ΤΑΞΙΑΡΧΗ στην αγονη σημερα κιολας..!!!
Αφιερωμενο σε ολους τους τρελο-ταξιδιαρηδες, της μεγαλυτερης και ομορφοτερης θαλασσινης οικογεννειας..;);):p
75642
Το οποίο αξιοπρεπώς ανέδειξες, αναπροσδιόρισες, αναβάθμισες, ανά....... Μπράβο Γιάννη, ένα χαμόγελο για όλους! :D
theofilos-ship
04-02-2010, 15:44
Γιαννιο εγραψες του πανε πολυ τα χρωματα...:rolleyes:
BREAKING NEWS!!!
Αγαπητοι μου φιλοι το ονειρο σας εγινε πραγματικοτητα..!!!
Πριν απο λιγες μερες εκλεισε το πιο τρελο deal της ακτοπλοιας μεσα σε ακρα μυστικοτητα...!!!
Η Ναυτιλιακη αγορασε το ΑΡΙΑΔΝΗ..!!!
Και για να μην νομιζετε οτι σας δουλευω εχω αποδειξεις...!!!
Παρακατω βλεπεται το πλοιο στο λιμανι της Μυρινας οπου μετεβη και αλλαξε σινιλα εσπευσμενα, προκειμενου να ξεκινησει αμεσως δρομολογια..!!!
Το πλοιο θα χρησιμοποιηθει και απο τη νεα του εταιρεια ως σκαντζαδορος, ενω πληροφοριες θελουν το πλοιο να ξεκινα απο Λημνο την αντικατασταση του ΤΑΞΙΑΡΧΗ στην αγονη σημερα κιολας..!!!
Αφιερωμενο σε ολους τους τρελο-ταξιδιαρηδες, της μεγαλυτερης και ομορφοτερης θαλασσινης οικογεννειας..;):p
75642
Τι μπόμπα είναι αυτή??? Ποτέ δε θα τη χορτάσετε τη ΝΕΛ εσείς εκεί πάνω!!! Όλα δικά σας θα τα πάρετε:D:D!!!
Υ.Γ. Καταπληκτική δουλειά!!! Μπράβο Γιαννάκη!!!
opelmanos
04-02-2010, 21:34
Θεοφιλάρα στους αιθέρες!!:cool:
75682
Μάνο, πλάκα πλάκα είναι μια χαρά, άρα κατάλληλο και για την θάλασσα. ;)
artmios sintihakis
04-02-2010, 22:23
'Οντως το σήμα της ΕΤΖΙΑΝ (για το φουγάρο ομιλώ)πάει γαντιιιι...κ όμορφο σινιάλο για την ακτοπλοία!!!!
MILTIADIS
04-02-2010, 23:22
75682
χαχαχαχα!!:D:Dπεταει Μανο!!!;)αρκετα επικαιρο βαψιμο δεδομενης της παραπαιουσας καταστασης στην ακτοπλοια η οποια ερχεται σε αντιθεση με την ανθηρη κατασταση που επικρατει στο χωρο των αεροπορικων συγκοινωνιων οι οποιες εχουν για τα καλα παρει κεφαλι..
Nissos Mykonos
05-02-2010, 15:03
Για να δούμε το αδελφάκι της Αρχόντισσα Αριάδνης με τα σινιάλα της Agoudimos Lines...Κατά την ταπεινή μου γνώμη τα χρώματα του ταιριάζουν γάντι!
75742
Η φωτογραφία (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=306166&postcount=2503) είναι του φίλου ιθακη.
giorgos....
05-02-2010, 15:05
είναι το ιδανικό φίλε nissos mykonos..
το αρτεμισια με το sea jet 2.
75744
Για να δούμε το αδελφάκι της Αρχόντισσα Αριάδνης με τα σινιάλα της Agoudimos Lines...Κατά την ταπεινή μου γνώμη τα χρώματα του ταιριάζουν γάντι!
75742
Η φωτογραφία (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=306166&postcount=2503) είναι του φίλου ιθακη.
πραγματικα του πανε man...
75742
:shock::shock:......Τα σπάειιιιιιιιιιιιιιι.......:D:D!!!!!
75742
Γιάννη έγραψες..!!!
75742
οοοοοοοοοοοοο :shock:
φανταστικό αποτέλεσμα !!
αλλά πολύ ασπρίλα έπεσε κάντε και κανένα μπλέ ;):mrgreen::mrgreen:
75742
αναδερφε εννοεις το αδερφακι της που ισως να ερθει στην ελλαδα να εναι ετσι οκ...απλα η φωτο που ποσταρα δεν απεικονιζει το αδελφακι της αριαδνης,αλλα την αριαδνη (rainbow bell,μετα στην Miyazaki Car Ferry ονομαστηκε ferry himuka,αριαδνη ειναι το ιδιο πλοιο)...το αδερφακι της που ειναι το rainbow love για την Kyuetsu Ferry Co μετονομαστηκε σε NEW GOLDEN BRIDGE V. για λογαριασμο της Ocean Bridge Line...απλη διευκρινηση...
πηγη: αριαδνη http://www.faktaomfartyg.se/rainbow_bell_1996.htm
rainbow love http://www.faktaomfartyg.se/rainbow_love_1997.htm
75682
Επειδή μου άρεσε πάρα πολύ αυτη η αλλαγή σινιάλων, προσπάθησα να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο...
Ελπίζω να μην θυμώσει ο φίλος opelmanos...;)
Εδώ το speedrunner III το οποίο μετονομάστηκε σε ""Olympia"" μετα την πώληση του από την Aegean Speed Lines στην νεα κρατική ναυτιλιακή εταιρία "OLYMPIC SEAWAYS"
Ορίστε μια φωτογραφία του. Εκτελώντας το νέο του δρομολόγιο:
Σύρος - Τήνος - Μύκονος - Ευδηλος - Βαθύ
75948
Η φωτογραφία είναι του φίλου Vinman
Γειά σου Λάζαρε καλλιτέχνη με τις ανατροπές σου :D!!!!!
75742
Τώρα την είδα αυτήν τη μετασκευή. Σαν δουλειά την κρίνω πολύ καλή, αλλά άσπρη η Αριάδνη/Πηνελόπη δεν μου αρέσει. Χάνει την επιβλητικότητα της και την αρχοντιά της. Αυτό για τα δικά μου μάτια και γούστα φυσικά. Σεβαστές οι απόψεις των άλλων φίλων, όπως και το γούστο τους.
To ΠΟΣΕΙΔΟΝ ΕΛΛΑΣ με μια μικρή μετεπισκευή.
75952
Nissos Mykonos
06-02-2010, 19:47
Τώρα την είδα αυτήν τη μετασκευή. Σαν δουλειά την κρίνω πολύ καλή, αλλά άσπρη η Αριάδνη/Πηνελόπη δεν μου αρέσει. Χάνει την επιβλητικότητα της και την αρχοντιά της. Αυτό για τα δικά μου μάτια και γούστα φυσικά. Σεβαστές οι απόψεις των άλλων φίλων, όπως και το γούστο τους.
Κάπτεν Λεό συμφωνώ μαζί σου!Επειδή δοκίμασα να βάψω την Αριάδνη μετά την μετασκευή με τα χρώματα της Agoudimos Lines, σου λέω πως δεν έβγαζε την αρχοντιά που βγάζει με τα χρώματα που έχει σήμερα, γι' αυτό και προτίμησα να την βάψω όπως ήταν πριν την μετασκευή..Αν θέλεις μπορώ να ανεβάσω την φωτογραφία της..;)
artmios sintihakis
06-02-2010, 21:51
Καλησπέρα σας!!Ποιοσ καλός ελαιορωματιστης τηα μου φτιάξει ενα απο τα ΠΑΛΑΣ του Ηρακλείου με τα χρώματα της Blue Star Ferries?Θα το εκτιμούσα ιδίαίτερα!!!!Απλα θέλω να δω κάτι.....
MILTIADIS
06-02-2010, 21:59
Καλησπέρα σας!!Ποιοσ καλός ελαιορωματιστης τηα μου φτιάξει ενα απο τα ΠΑΛΑΣ του Ηρακλείου με τα χρώματα της Blue Star Ferries?Θα το εκτιμούσα ιδίαίτερα!!!!Απλα θέλω να δω κάτι.....
τα θελει και σενα ο οργανισμος σου!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:
τεσπα,αν ειναι φιλοι μου φτιαχτε το σας παρακαλω γιατι κι εγω θελω να..δω κατι!:cry::shock:
φτιάξτε και κανένα airbus της olympic air στα σινιάλα της blue star να δούμε πως θα είναι και το αντίστροφο :p