Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ο Κόλπος των θαυμάτων (Ελευσίνα) [Historical photos from Eleusis Bay]

Σελίδες : 1 [2]

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
27-11-2019, 09:14
To δεξαμενόπλοιο WAVE που ήταν παροπλισμένο για δεκαετίες στον κόλπο της Ελευσίνας, εδώ σαν ALINTA τον Αύγουστο του 1974. Φωτογραφία που μας έστειλε ο Peter Fitzpatrick.
196062Από τα πολύ τελευταία εναπομείναντα Δ/Ξ με 2 ακομοντέσια.Απορώ πως άντεξε 15 χρόνια παροπλισμένο.

a.molos
27-11-2019, 14:07
Από τα πολύ τελευταία εναπομείναντα Δ/Ξ με 2 ακομοντέσια.Απορώ πως άντεξε 15 χρόνια παροπλισμένο.
Δεν άντεξε ! Είναι αυτό που κάποια στιγμή βγήκε στην Εθνική οδό, παρασυρμένο από τον άνεμο ! Ειναι και η αφορμή που άνοιξε το συγκεκριμένο topic, πριν από πολλά χρόνια απο το φίλο μας τον Αντώνη. Δείτε και τη σχετική ανάρτηση στην πρώτη σελίδα. Την ημέρα εκείνη περνούσα με το λεωφορείο από τον Σκαραμαγκά, και είχες την αίσθηση ότι θα μπορούσες να συγκρουστείς με το πλοίο. Δυστυχώς δεν ανοίγουν οι φωτογραφίες.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
27-11-2019, 18:35
Δεν άντεξε ! Είναι αυτό που κάποια στιγμή βγήκε στην Εθνική οδό, παρασυρμένο από τον άνεμο ! Ειναι και η αφορμή που άνοιξε το συγκεκριμένο topic, πριν από πολλά χρόνια απο το φίλο μας τον Αντώνη. Δείτε και τη σχετική ανάρτηση στην πρώτη σελίδα. Την ημέρα εκείνη περνούσα με το λεωφορείο από τον Σκαραμαγκά, και είχες την αίσθηση ότι θα μπορούσες να συγκρουστείς με το πλοίο. Δυστυχώς δεν ανοίγουν οι φωτογραφίες.
Από ανοικτά των Ναυπηγείων Ελευσίνας παρασύρθηκε κ έφθασε στα διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο.Όταν μπήκα στην Σχολή 1977,ήμουν νιός Κ γέρασα, αυτό ήταν δεμένο σε ντάνα μαζι με ένα STAR της ιδιας εταιρείας.Δάσος τότε τα καράβια,πραγματικά η χαρά του καραβολάτρη!

gioros
28-11-2019, 09:43
Από ανοικτά των Ναυπηγείων Ελευσίνας παρασύρθηκε κ έφθασε στα διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο.Όταν μπήκα στην Σχολή 1977,ήμουν νιός Κ γέρασα, αυτό ήταν δεμένο σε ντάνα μαζι με ένα STAR της ιδιας εταιρείας.Δάσος τότε τα καράβια,πραγματικά η χαρά του καραβολάτρη!
Προδηδεις την ηλικία σου αγαπητέ μου

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
28-11-2019, 10:10
Προδηδεις την ηλικία σου αγαπητέ μου
Δεν έχω πρόβλημα,εξ άλλου οι φίλοι εδώ,πάνω κάτω ξέρουν!