PDA

Επιστροφή στο Forum : ’ρτεμις [Artemis, Georgios 2]

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5

starce
14-06-2009, 00:11
Efkaristo gia thn pliroforia.

Leo
14-06-2009, 05:58
Μια φωοτγραφία του πλοίου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8445) με τα νέα του χρώματα και τα ΜΕΣ βαμμένα ;).

NAXOS
14-06-2009, 06:14
Απο χθεσινες πληροφοριες τη γραμμη μαλλον θα τη ξεκινηση το HIGHSPEED 1 ,ισως και μεσα στην εβδομαδα και το Αρτεμις θ'ανηφοριση για Σποραδες . Προσωρινα ?????? Ποιος Ξερει ???

Leo
14-06-2009, 06:17
Τις ίδιες πληροφορίες άκουσα κι εγώ χθες, δεν το είπα επειδή δεν τις διασταύρωσα. Να που ο φίλος NAXOS έχει τις ίδιες :confused:.

speedrunner
14-06-2009, 08:10
Απο χθεσινες πληροφοριες τη γραμμη μαλλον θα τη ξεκινηση το HIGHSPEED 1 ,ισως και μεσα στην εβδομαδα και το Αρτεμις θ'ανηφοριση για Σποραδες . Προσωρινα ?????? Ποιος Ξερει ???

Μου φαίνεται πολύ πιθανό μιας και όπως ξαναείπα (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=216962&postcount=107) τα δρομολόγια του Highspeed 1 είναι περασμένα μέχρι και τις 16/06,

FLYING CAT 2
14-06-2009, 11:15

ε τοτε δεν πρεπει να παρει τα παλια του σινιαλα ??:pαφου η ανεκ και καλα δεν εχει παρει εγκριση για δρομολογια στις σποραδες.
απο την αλλη ομως το highspeed 1 θα παρει τα σινιαλα της ανεκ??:(

nkr
14-06-2009, 11:40
Ειναι αξιοπλοοω το καραβι διοτι πηγαινε Σαρωνικο και δεν ειχε ιδιαιτερες θαλασσες εκει ενω τωρα θα εχει.

Speedkiller
14-06-2009, 11:42
Ειναι αξιοπλοοω το καραβι διοτι πηγαινε Σαρωνικο και δεν ειχε ιδιαιτερες θαλασσες εκει ενω τωρα θα εχει.

Πως είπατε παρακαλώ???:confused:

nkr
14-06-2009, 11:49
Εκει που θα παει δεν θα εχει πιο δυσκολες θαλασσες απο τον Σαρωνικο θα αντεξει?

Speedkiller
14-06-2009, 11:52
Εκει που θα παει δεν θα εχει πιο δυσκολες θαλασσες απο τον Σαρωνικο θα αντεξει?

Aυτό είναι ένα θέμα αλλά δεν νομίζω πως το προηγούμενο Post εννοούσε κάτι τέτοιο!Η τουλάχιστον δεν νομίζω πως ήταν εμφανές!

nkr
14-06-2009, 11:53
Τωρα που το ειδα και εγω εκανα μεγαλο λαθος.

Παρακαλω να διαγραφει.

hsw
14-06-2009, 12:36
H είδηση της τελευταίας στιγμής! Το Highspeed θα ξεκινήσει κατευθείαν μόλις κατεβει ή θα πρέπει πρώτα να αλλάξει σινιάλα; Θα ταξιδεύει σαν ταχύπλοο ή σαν τους Αιολους?

AIOLOS KENTERIS II
14-06-2009, 12:46
H είδηση της τελευταίας στιγμής! Το Highspeed θα ξεκινήσει κατευθείαν μόλις κατεβει ή θα πρέπει πρώτα να αλλάξει σινιάλα; Θα ταξιδεύει σαν ταχύπλοο ή σαν τους Αιολους?Ρε παιδια ξερετε ειναι σιγουρο ας μας πει καπιος στα σιγουρα?? Στιν αρχι ακουμε HIGH SPEED 1 δεν μου αρεσε και τοσο μετα λεει οχι τελικα θα μπει το αρτεμις λεω ωραια ... Το βαφουν του κανουν τα απαρετιτα και μετα παλι λενε οχι δεν θα μπει θα παει σποραδες και θα κατεβει το HIGH SPEED 1 μα τωρα το σκευτικαν τωρα που το εβαψαν ??:confused:

Vortigern
14-06-2009, 12:49
Mην ξεχναμε οτι η ΑΝΕΚ κανει κουμαντο στην HSW οποτε οποιο θελει θα στειλη στις Σποραδες και οποιο θελει στις Κυκλαδες,τωρα αν θα βαλουν καμια κρητη στι τσιμινιερα του HSP I θα το δουμε...

Giwrgos1980
14-06-2009, 15:20
Ρε παιδία.....έτσι και αλλίως με το Highspeed 1 έχει πάρει την άγονη......

speedrunner
14-06-2009, 15:32
Λογικά κάποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε με το να βάλουν το Άρτεμις στην θέση του Highspeed 1, όχι ότι δεν ξέρουν τι κάνουν και βάφουν τα πλοία χωρίς λόγο.

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
15-06-2009, 08:13
Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι κάποια εταιρεία έκανε ένσταση για τη δρομολόγηση του ΑΡΤΕΜΙΣ στην άγονη θεωρώντας την παράνομη αφού η ΑΝΕΚ πήρε τη γραμμή με το Highspeed 1. Έτσι αναγκαστικά θα πάει το Αρτεμις στις Σποράδες και θα κατέβει το HS1 στην άγονη έστω και για λίγο καιρό.

speedrunner
15-06-2009, 08:23
Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι κάποια εταιρεία έκανε ένσταση για τη δρομολόγηση του ΑΡΤΕΜΙΣ στην άγονη θεωρώντας την παράνομη αφού η ΑΝΕΚ πήρε τη γραμμή με το Highspeed 1. Έτσι αναγκαστικά θα πάει το Αρτεμις στις Σποράδες και θα κατέβει το HS1 στην άγονη έστω και για λίγο καιρό.

Ε δεν είναι και δύσκολο να μαντέψεις την εταιρία που έκανε την ένσταση μιας και μόνο μια ακόμη είχε καταθέσει φάκελο για την συγκεκριμένη γραμμή, έπεσα μέσα????
Συμπατριώτη ξέρεις πότε θα ξεκινήσει δρομολόγια το Highspeed 1?

Speedkiller
15-06-2009, 08:34
Πολυ καλά έκανε και έκανε ένσταση αν υπήρχε κάτι "παράνομο"!!!Δε μπορεί να κάνει ο καθένας ότι του ρθει στο κεφάλι...

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
15-06-2009, 09:21
Κανένας δεν πρέπει να επικροτεί το παράνομο. Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει κάποια ελαστικότητα με γνώμονα το συμφέρον και την εξυπηρέτηση των νησιών. Δηλαδή, κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε μία εταιρεία να κερδίζει το διαγωνισμό με την υποχρέωση να περέχει πλοία ορισμένων προδιαγραφών χωρίς να δεσμεύεται συγκεκριμένο πλοίο. Δεν ξέρω αν είναι παράλογο αυτό που λέω.

Panos80
15-06-2009, 10:19
Κανένας δεν πρέπει να επικροτεί το παράνομο. Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει κάποια ελαστικότητα με γνώμονα το συμφέρον και την εξυπηρέτηση των νησιών. Δηλαδή, κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε μία εταιρεία να κερδίζει το διαγωνισμό με την υποχρέωση να περέχει πλοία ορισμένων προδιαγραφών χωρίς να δεσμεύεται συγκεκριμένο πλοίο. Δεν ξέρω αν είναι παράλογο αυτό που λέω.
Χωρις αυτο που λες να το θεωρω λαθος, μπορει ομως καποιες εταιρειες να εκμεταλευτουν την ελαστικοτητα που λες επικαλωντας το συμφερον των νησιων για να περασει το δικο τους. Γνωμη μου ειναι : το highspeed δηλωσες; το highspeed θα παει.

aegeanspeedlines
15-06-2009, 10:21
Χωρις αυτο που λες να το θεωρω λαθος, μπορει ομως καποιες εταιρειες να εκμεταλευτουν την ελαστικοτητα που λες επικαλωντας το συμφερον των νησιων για να περασει το δικο τους. Γνωμη μου ειναι : το highspeed δηλωσες; το highspeed θα παει.

παιδιά τι λετε?? στο site της hsw δειχνει το χαισπειντ μεχρι τις 6/9!!!:lol:

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
15-06-2009, 10:40
Άσε τι λέει στο site. Έχει μπλέξει το θέμα. Την προηγούμενη εβδομάδα κουβέντιαζα με τον αρχικαμαρώτο του Άρτεμις ο οποίος προετοίμαζε το βαπόρι για να κατέβει στις Κυκλάδες και την Παρασκευή το απόγευμα έμαθα ότι τελικά θα ανηφορίσουν για Αγιο Κωνσταντίνο.

FLYING CAT 2
15-06-2009, 12:20
Άσε τι λέει στο site. Έχει μπλέξει το θέμα. Την προηγούμενη εβδομάδα κουβέντιαζα με τον αρχικαμαρώτο του Άρτεμις ο οποίος προετοίμαζε το βαπόρι για να κατέβει στις Κυκλάδες και την Παρασκευή το απόγευμα έμαθα ότι τελικά θα ανηφορίσουν για Αγιο Κωνσταντίνο.

Με τα χρωματα της της Hellenic seaways η της ανεκ??

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
15-06-2009, 12:42
Αυτό δεν το έχω μάθει ακόμα. Αφού όμως κολλάμε στο γράμμα του νόμου , τότε το Άρτεμις πρέπει να ανέβει Αγ.Κωνσταντίνο με τα σινιάλα της Hellenic και το HS1 με τα σινιάλα της ΑΝΕΚ στις Κυκλάδες. Και έχω την περιέργεια να το δω αυτό το χρωματικό συνδυασμό Vodafone / ΑΝΕΚ.

gtogias
15-06-2009, 12:50
Αυτό δεν το έχω μάθει ακόμα. Αφού όμως κολλάμε στο γράμμα του νόμου , τότε το Άρτεμις πρέπει να ανέβει Αγ.Κωνσταντίνο με τα σινιάλα της Hellenic και το HS1 με τα σινιάλα της ΑΝΕΚ στις Κυκλάδες. Και έχω την περιέργεια να το δω αυτό το χρωματικό συνδυασμό Vodafone / ΑΝΕΚ.

Πέρα από τις όποιες ενστάσεις και αντιρρήσεις έχει κανείς για την τήρηση ή μη των νόμων στην Ελλάδα, το να συμμετέχεις σε διαγωνισμό με το πλοίο Χ και να στέλνεις το Ψ δεν είναι κόλλημα με το γράμμα του νόμου. Είναι παράβαση του.

Leo
15-06-2009, 12:52
Αν υπάρξει αλλαγή στο ΗΣ1 πιστεύω θα είναι μίνιμουμ. Δηλαδή στις τσιμινέρες και όπου γράφει Hellenic Seaways θα γίνει ΑΝΕΚ στις πλευρικές εγγραφές. Αν υπαρχει συμβατική υποχρέωση με την Vodafone τότε το κόκκινο θα παραμείνει και δεν ενοχλεί.

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
15-06-2009, 13:03
Πέρα από τις όποιες ενστάσεις και αντιρρήσεις έχει κανείς για την τήρηση ή μη των νόμων στην Ελλάδα, το να συμμετέχεις σε διαγωνισμό με το πλοίο Χ και να στέλνεις το Ψ δεν είναι κόλλημα με το γράμμα του νόμου. Είναι παράβαση του.

Σωστό, σωστότατο είναι να μην παραβαίνουμε το γράμμα του νόμου, αρκεί αυτό να μη γίνεται επιλεκτικά. Δεν μπορεί δηλαδή το κράτος να μπλοκάρει τη δρομολόγηση ενός καθ' όλα αξιόλογου πλοίου σε κάποια γραμμή αλλά να μη δίνει καμία σημασία π.χ. στην τήρηση του ωραρίου εργασίας και ανάπαυσης των ναυτικών. Εκεί, πού και πότε έχει παρέμβει το κράτος;

gtogias
15-06-2009, 13:07
Σωστό, σωστότατο είναι να μην παραβαίνουμε το γράμμα του νόμου, αρκεί αυτό να μη γίνεται επιλεκτικά. Δεν μπορεί δηλαδή το κράτος να μπλοκάρει τη δρομολόγηση ενός καθ' όλα αξιόλογου πλοίου σε κάποια γραμμή αλλά να μη δίνει καμία σημασία π.χ. στην τήρηση του ωραρίου εργασίας και ανάπαυσης των ναυτικών. Εκεί, πού και πότε έχει παρέμβει το κράτος;

Επιμένω ότι δε μιλάμε για το γράμμα του νόμου αλλά για καραμπινάτη παρανομία. Καλώς υπήρξε η ένσταση του έτερου διαγωνιζόμενου.

Για την επιλεκτική εφαρμογή, (ή την τήρηση των προσχημάτων) δεν θα διαφωνήσω. Μια ακόμη όμως παρανομία, ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με δημόσιο χρήμα, δεν δικαιολογεί τις άλλες, ούτε θα έπρεπε να επιτρέπει νέες.

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
15-06-2009, 13:56
Τότε δεν διαφωνούμε κάπου νομίζω. Καλό θα ήταν όλα να γίνονται όπως πρέπει και να υπάρχει και ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινούνται οι εταιρείες , αλλά και το κράτος ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους συμπεριφορές. Διότι αυτό που γίνεται με το Αρτεμις καταντάει γελοίο. Δίνουμε τη γραμμή στην ΑΝΕΚ με το ΗΣ1, αλλά οι δύο ομόσταυλες εταιρείες αποφασίζουν ότι καλύτερα είναι να φύγει το Αρτεμις και ετοιμάζουν αυτό. Και μετά , κάποια εταιρεία κάνει ένσταση επειδή δεν πηγαίνει στην άγονη των Κυκλάδων το βαπόρι για το οποίο η ίδια εταιρεία είχε καταθέσει τον Απρίλιο άλλη ένσταση προκειμένου να μην κατέβει. Μα είμαστε στα καλά μας;

gtogias
15-06-2009, 14:19
Τότε δεν διαφωνούμε κάπου νομίζω. Καλό θα ήταν όλα να γίνονται όπως πρέπει και να υπάρχει και ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινούνται οι εταιρείες , αλλά και το κράτος ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους συμπεριφορές. Διότι αυτό που γίνεται με το Αρτεμις καταντάει γελοίο. Δίνουμε τη γραμμή στην ΑΝΕΚ με το ΗΣ1, αλλά οι δύο ομόσταυλες εταιρείες αποφασίζουν ότι καλύτερα είναι να φύγει το Αρτεμις και ετοιμάζουν αυτό. Και μετά , κάποια εταιρεία κάνει ένσταση επειδή δεν πηγαίνει στην άγονη των Κυκλάδων το βαπόρι για το οποίο η ίδια εταιρεία είχε καταθέσει τον Απρίλιο άλλη ένσταση προκειμένου να μην κατέβει. Μα είμαστε στα καλά μας;

Σίγουρα δε διαφωνούμε. Όλη αυτή η ιστορία με τις άγονες θα ήταν για τα γέλια αν δεν μας έπεφτε λίγο ακριβή και βέβαια αν πετύχαινε τον σκοπό της, την προσφορά αξιοπρεπών μετακινήσεων/μεταφορών σε ένα μεγάλο τμήμα Ευρωπαίων πολιτών, δικαίωμα που απολαμβάνουν (θεωρητικά) όλοι οι άλλοι κάτοικοι αυτής της ηπείρου.

Ζητώ συγγνώμη και από τους διαχειριστές για το offtopic.

Leo
15-06-2009, 14:51
Βρίσκω ενδιαφέρουσα την ανταλλαγή των σκέψεων σας, όμως αν θέλετε να συνεχίσετε για τις άγονες, παρακαλώ να συνεχίσετε εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=842&page=18&highlight=%B6%E3%EF%ED%E5%F2).

Speedkiller
15-06-2009, 22:57
καλα που υπαρχει φιλαρακια και αυτος ο καιμενος ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΥΛΗΔΗΣ που χωρις μιζες σκεφτεται τα νησια μας και αφινουν το μονοπωλειο της hsw και κανει οτι θελει!!!!!!:confused:

Ωραία φώτο φίλε!!!:-)

AIOLOS KENTERIS II
15-06-2009, 23:01
καλα που υπαρχει φιλαρακια και αυτος ο καιμενος ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΥΛΗΔΗΣ που χωρις μιζες σκεφτεται τα νησια μας και αφινουν το μονοπωλειο της hsw και κανει οτι θελει!!!!!!:confused:Ωραια η φωτο σου ..Και καλοσειρθες και στιν παρεα μας ..

AegeanIslands
16-06-2009, 17:47
καλα που υπαρχει φιλαρακια και αυτος ο καιμενος ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΥΛΗΔΗΣ που χωρις μιζες σκεφτεται τα νησια μας και αφινουν το μονοπωλειο της hsw και κανει οτι θελει!!!!!!:confused:

43938
To ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2 ομορφοτερο απο ποτε (υποκειμενικα) κανει αναποδα στην Υδρα,η πλωρη που φαινεται ΑΡ πρεπει να ειναι το ΓΙΩΡΓΗΣ ενω στη βαρδιολα διακρινεται ο Cpt Σταθης ΡΑΠΤΗΣ οπου με τον Τακη ΚΟΥΠΕΤΩΡΗ στα χειριστηρια αποτελουσαν τη συνταγη επιτυχιας για το βαπορι για χρονια!

BEN BRUCE
16-06-2009, 18:18
Ωραία φώτο φίλε!!!:-)

Ναι αμε καταπληκτικη φωτο αμα ηταν και του χρηστη που την ανεβασε θα ηταν ακομα καλυτερα βεβαια!Γιατι απλα η φωτο ειναι του BEN BRUCE το 15 αυγουστο του 1997 στην υδρα.Δηλαδη δικη μου!!!

Speedkiller
16-06-2009, 18:29
Ναι αμε καταπληκτικη φωτο αμα ηταν και του χρηστη που την ανεβασε θα ηταν ακομα καλυτερα βεβαια!Γιατι απλα η φωτο ειναι του BEN BRUCE το 15 αυγουστο του 1997 στην υδρα.Δηλαδη δικη μου!!!

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τίνος φώτο είναι η καθεμιά...Εγώ αυτό που είπα είναι πως είναι ωραία!

BEN BRUCE
16-06-2009, 18:54
Σε καμια περιπτωση δεν εχω κατι προσωπικο με αυτους που ειδαν και σχολιασαν τη φωτογραφια μου,αλλωστε δεν ειναι υποχρεωμενοι να γνωριζουν τινος ειναι.Το προβλημα εινα με αυτον που την ανεβασε σαφως που με το πρωτο ποσταρισμα εβαλε μια φωτο που εχει ανεβει!

BULKERMAN
16-06-2009, 19:18
Κολλαριστο σημαιοστολισμενο, μολις 7 μηνων, γεωργιος 2 τον 15αυγουστο του 1997 στην υδρα

29463
Οριστε και για του λογου το αληθες!

Βen το βαζω για να δουνε ποιου ειναι η φωτο.;)

NAXOS
17-06-2009, 16:53
ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΝΔΟΚΥΚΛΑΔΙΚΑ.
ΔΡΟΜΟΛΙΓΙΑ ΠΙΟ ΒΡΑΔΥ

hsw
17-06-2009, 16:57
Πολύ ευχάριστα νέα!! Και το Ηighspeed μένει Σποράδες; Τι άλλαξε πάλι τελευταία στιγμή;

sg3
17-06-2009, 18:25
που τα βλεπουμε τα δρομολογια?

AIOLOS KENTERIS II
17-06-2009, 18:28
ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΝΔΟΚΥΚΛΑΔΙΚΑ.
ΔΡΟΜΟΛΙΓΙΑ ΠΙΟ ΒΡΑΔΥEιναι σιγουρο αυτο??Σε λιγο θα τρελαθουε πια με τις αλαγες αν ειναι και αλιθεια??

Leo
17-06-2009, 18:33
Eιναι σιγουρο αυτο??Σε λιγο θα τρελαθουε πια με τις αλαγες αν ειναι και αλιθεια??

Θα δείξει Αίολε, θα δείξει, κοντός ψαλμός, αληλούια!!!!! Εσυ έχε το νου σου κάτι καινούργιο θα φωτογραφίσεις την ερχόμενη εβδομάδα.... Τώρα κρήτη ή δελφινάκια τι σημασία έχει? καινούργιο θα είναι :D. Με το καλό...

AIOLOS KENTERIS II
17-06-2009, 18:35
Θα δείξει Αίολε, θα δείξει, κοντός ψαλμός, αληλούια!!!!! Εσυ έχε το νου σου κάτι καινούργιο θα φωτογραφίσεις την ερχόμενη εβδομάδα.... Τώρα κρήτη ή δελφινάκια τι σημασία έχει? καινούργιο θα είναι :D. Με το καλό...Εγω ειμαι ειδει ετιμος και περιμενω να περασει το φαναρι...:p:p

speedrunner
17-06-2009, 19:21
Θα δείξει Αίολε, θα δείξει, κοντός ψαλμός, αληλούια!!!!! Εσυ έχε το νου σου κάτι καινούργιο θα φωτογραφίσεις την ερχόμενη εβδομάδα.... Τώρα κρήτη ή δελφινάκια τι σημασία έχει? καινούργιο θα είναι :D. Με το καλό...

Ότι και να έρθει Κρήτη θα έχει αφού μιλάμε για ΑΝΕΚ, πάντως εγώ δεν έχω μάθει ακόμη κάτι...

AIOLOS KENTERIS II
17-06-2009, 19:23
Ότι και να έρθει Κρήτη θα έχει αφού μιλάμε για ΑΝΕΚ, πάντως εγώ δεν έχω μάθει ακόμη κάτι...Ελα αστα αυτα τωρα που δεν ξερεις εσυ..:cool:

istdsg
17-06-2009, 20:07
πρωτα πολλα δεν θα θελα να κλεψω πρωσοπικα δεδομενα απο κανενα χρηστη του φορουμ,ουτε λεω οτι η φτωτογραφια ειναι δικια μου πρωσοπικα .αλλα ο σχολιασμος αν καποιος νεος στο φορουμ ανεβασει εστω μια φωτογραφια .λυπαμαι που το λεω ειναι κομπλεξικο

Leo
17-06-2009, 20:38
πρωτα πολλα δεν θα θελα να κλεψω πρωσοπικα δεδομενα απο κανενα χρηστη του φορουμ,ουτε λεω οτι η φτωτογραφια ειναι δικια μου πρωσοπικα .αλλα ο σχολιασμος αν καποιος νεος στο φορουμ ανεβασει εστω μια φωτογραφια .λυπαμαι που το λεω ειναι κομπλεξικο

Πρακτικά όταν μπαίνεις σε ενα φόρουμ φροντίζεις να ενημερωθείς για την λειτουργία του ή το παρακολουθείς για ένα διάστημα ώστε να ενημερωθείς πριν αρχίσεις να γράφεις, να έισαι εξοικειωμένος! Δεν θα σχολιάσω το τι είναι κομπλεξικό, αυτό το κρίνουν τα μέλη. Περισσότερα σχόλια σε ΠΜ και όχι στο θέμα. Ευχαρσιτώ

istdsg
17-06-2009, 20:46
eyxaristw na se kala

Vortigern
17-06-2009, 22:46
Παντως απο ολους τους Κυκλαδιτες η Σεριφος και η Σιφνος δν θα δουνε την Κρητη....φτου και τελειωσαν και οι Παννελαδικες να πηγαινα στη Μηλο...:D

speedrunner
19-06-2009, 07:33
Χθες η ΑΝΕΚ ενημέρωσε με φαξ το κεντρικό της πρακτορείο στην Φολέγανδρο για την έναρξη δρομολογίων του Ε/Ο Άρτεμις στις γραμμές που ήδη ξέρουμε χωρίς όμως να στείλει τα δρομολόγια και τις μέρες που θα εκτελούνται, όπως ανέφερε το φαξ αυτά θα γίνουν γνωστά μετά την έγκριση απο το υπουργείο.

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
19-06-2009, 08:18
Γιώργο, ετοίμασε τη φωτογραφική μηχανή σου γιατί το Άρτεμις με το ξεκίνημα των δρομολογίων τη Δευτέρα έρχεται στη Φολέγανδρο. Θα ξαναπεράσει την Τρίτη ερχόμενο από Ανάφη και μετά το Σάββατο από Σύρο με προορισμό τη Μήλο και την Κυριακή με την επιστροφή. Αυτό λέει το πρόγραμμα μέχρι τώρα, όμως σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες μετατροπές/βελτιώσεις ανάλογες με την κίνηση στα νησιά.

Σήμερα το βαπόρι θα περάσει επιθεώρηση ISM και μάλλον αύριο αφήνει πίσω του το Σαρωνικό.

speedrunner
19-06-2009, 08:28
Γιώργο, ετοίμασε τη φωτογραφική μηχανή σου γιατί το Άρτεμις με το ξεκίνημα των δρομολογίων τη Δευτέρα έρχεται στη Φολέγανδρο. Θα ξαναπεράσει την Τρίτη ερχόμενο από Ανάφη και μετά το Σάββατο από Σύρο με προορισμό τη Μήλο και την Κυριακή με την επιστροφή. Αυτό λέει το πρόγραμμα μέχρι τώρα, όμως σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες μετατροπές/βελτιώσεις ανάλογες με την κίνηση στα νησιά.

Σήμερα το βαπόρι θα περάσει επιθεώρηση ISM και μάλλον αύριο αφήνει πίσω του το Σαρωνικό.

Το Δευτέρα Τρίτη πολύ καλό, το Σάββατο Κυριακή καθόλου καλό γιατί τις ίδιες μέρες κάνει δρομολόγιο και το Αίολος Κεντέρης ΙΙ, ελπίζω να το αλλάξουν και να μην το αφήσουν έτσι.

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
19-06-2009, 08:42
Γι' αυτό σου είπα ότι θα υπάρξουν κάποιες μετατροπές / βελτιώσεις. Αυτά τα πράγματα είναι βλέποντας και κάνοντας. Σίγουρα τα τελικά δρομολόγια θα διαμορφωθούν και σε σχέση με τα δρομολόγια των άλλων πλοίων για να υπάρχει και εξυπηρέτηση αλλά και κέρδος για τις εταιρείες.

AIOLOS KENTERIS II
19-06-2009, 10:44
Γι' αυτό σου είπα ότι θα υπάρξουν κάποιες μετατροπές / βελτιώσεις. Αυτά τα πράγματα είναι βλέποντας και κάνοντας. Σίγουρα τα τελικά δρομολόγια θα διαμορφωθούν και σε σχέση με τα δρομολόγια των άλλων πλοίων για να υπάρχει και εξυπηρέτηση αλλά και κέρδος για τις εταιρείες.Διλαδι αυριο η μεθαυριο θα ερθει για δοκιμαστικο??

Nautikos II
19-06-2009, 11:51
Αντε με το καλο

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
19-06-2009, 12:01
Αυτό που ξέρω είναι ότι αύριο θα αναχωρήσει για Σύρο και τη Δευτέρα ξεκινάει με το πρώτο κανονικό δρομολόγιο που φτάνει στην Ανάφη.
Αν υπάρξει κάτι άλλο , θα ενημερώσω.

Speedkiller
19-06-2009, 12:03
Αυτό που ξέρω είναι ότι αύριο θα αναχωρήσει για Σύρο και τη Δευτέρα ξεκινάει με το πρώτο κανονικό δρομολόγιο που φτάνει στην Ανάφη.
Αν υπάρξει κάτι άλλο , θα ενημερώσω.

Με το θέμα της ένστασης γνωρίζεις μήπως τι έγινε?Ξεπεράστηκαν τα όποια νομικά προβλήματα???:rolleyes:

emmanouil
19-06-2009, 16:20
Σημερα το μεσημερι πηγε στο Ν.Μ.Δ

speedrunner
19-06-2009, 16:33
Τα δρομολόγια ανέβηκαν στο σύστημα κρατήσεων.:p

UPDATE: για να είμαι ποιο ακριβείς ανέβηκε το πρώτο δρομολόγιο το οποίο είναι
Δευτέρα 09:00 απο Σύρο για Πάρο - Νάξο - Φολέγανδρο - Σίκινο - Ίο - Θηρασιά - Σαντορίνη - Ανάφη
Τρίτη 07:00 απο Ανάφη για Σαντορίνη - Θηρασιά - Ίο - Σίκινο - Φολέγανδρο - Νάξο - Πάρο - Σύρο

sg3
19-06-2009, 17:30
που μπορω να δω τα δρομολογια συγκεντωμενα τα εχει η hsw ή η ανεκ γιατι δεν βρηκα τιποτα!

speedrunner
19-06-2009, 18:46
Τα δρομολόγια του πλοίου είναι:

Δευτέρα 09:00 απο Σύρο για Πάρο - Νάξο - Φολέγανδρο - Σίκινο - Ίο - Θηρασιά - Σαντορίνη - Ανάφη
Τρίτη 07:00 απο Ανάφη για Σαντορίνη - Θηρασιά - Ίο - Σίκινο - Φολέγανδρο - Νάξο - Πάρο - Σύρο
Τετάρτη 07:00 απο Σύρο για Πάρο - Νάξο - Ηρακλειά - Σχοινούσα - Κουφονήσι - Κατάπολα - Αιγιάλη - Δονούσα - Νάξο - Πάρο - Σύρο
Πέμπτη 07:00 απο Σύρο για Πάρο - Νάξο - Δονούσα - Αιγιάλη - Κατάπολα - Κουφονήσι - Σχοινούσα - Ηρακλειά - Νάξο - Πάρο - Σύρο
Παρασκευή 04:30 απο Σύρο για Τήνο -Ανδρο - Τήνο Σύρο
10:00 απο Σύρο για Κύθνο - Κέα - Λαύριο
18:00 απο Λαύριο για Κέα - Κύθνο - Σύρο
Σάββατο 07:00 απο Σύρο για Νάξο - Ίο - Σαντορίνη - Σίκινο - Φολέγανδρο - Κίμωλο - Μήλο
Κυριακή 11:00 απο Μήλο για Κίμωλο - Φολέγανδρο - Σίκινο - Σαντορίνη - Ίο - Νάξο - Σύρο

sg3
19-06-2009, 19:38
ευχαριστωωω!!

rjjjh2004
19-06-2009, 19:39
θα είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για ενδοκυκλαδικά αν κρίνω από την εμπειρία μου στον Αργοσαρωνικό!

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
20-06-2009, 08:23
Στις 8.30 το πρωί το Άρτεμις άφησε πίσω του την πιάτσα του Αργοσαρωνικού και πηγαίνει στη Σύρο για να ξεκινήσει τη νέα του καριέρα.

Καλοτάξιδο και τυχερό!

dokimakos21
20-06-2009, 10:42
Στις 8.30 το πρωί το Άρτεμις άφησε πίσω του την πιάτσα του Αργοσαρωνικού και πηγαίνει στη Σύρο για να ξεκινήσει τη νέα του καριέρα.

Καλοτάξιδο και τυχερό!

Το συναντησα λιγο μετα την εξοδο του απο την εξοδο του σεπαρεσιον....!!!Ηταν τοσο ομορφο με τα νεα του χρωματα...!!καλα ταξιδια να εχει το πληρωμα του..!!

emmanouil
20-06-2009, 12:01
TI KΡΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

hayabusa
20-06-2009, 12:09
ψυχραιμία, δεν πάει και για καρφίτσες...δεν θα το χάσουμε και τελείως άλλωστε, κάθε τόσο θα περνάει και από το Λαύριο ;)

laz94
20-06-2009, 12:45
Μόλις μπήκε στο λιμανι της Ερμούπολης!!

αιγαιοπλόος
20-06-2009, 15:44
Γνώμη για το Αρτεμις είναι ότι πρέπει να καθιερώσει, να "χτίσει" όπως λέμε, καθημερινή σύνδεση της Σύρου με Πάρο - Νάξο, σε σταθερή ώρα. Να ξέρει δηλ. ο κόσμος ότι κάθε μέρα την τάδε ώρα ξεκινάει το Αρτεμις από Σύρο για Πάρο, Νάξο και επιστρέφει την τάδε ώρα. Να συνδεθεί δηλ. το πλοίο με τη γραμμή και όχι να προσπαθεί να καλύψει όλα τα νησιά με τρελές ώρες αναχώρησης (όπως π.χ. ο Αίολος που αναχωρεί μια μέρα στις 04.30 για Τήνο - Ανδρο).

Nikos_V
20-06-2009, 16:02
Μόλις μπήκε στο λιμανι της Ερμούπολης!!
Μολις σημερα λοιπον εφτασε...........

44849

44850

44851

sylver23
20-06-2009, 16:04
Νικο σε ευχαριστουμε πολύ.
Ενω το πλοίο με αυτά τα σινιάλα το θεωρώ πανέμορφο ,κατι δεν μου κολλάει.
Βλεπεις το ΑΝΕΚ και περιμένεις κάτι μεγαλύτερο.

Nikos_V
20-06-2009, 16:13
Καλοταξιδο το πλοιο και ο καπτα Στελιος Περιστερακης με το πληρωμα του!!!!!!

!44854

44855

44856

44857

Nissos Mykonos
20-06-2009, 16:13
Nίκο ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση από την Σύρο!
Εύχομαι καλά ταξίδια στο πλοίο και στο πλήρωμα του!

sea world
20-06-2009, 16:19
NIKO S'EYXARISTOYME GIA THN ANTAPOKRISH KAI ANAMENOYME NA MAS PEIS ANTIDRASEIS KAI SXOLIA TWN KATOIKWN!;)
KALOTAKSIDO NA EINAI KAI KALH DYNAMH STO PLHRWMA TOY!

hsw
20-06-2009, 16:23
Πολύ όμορφο το πλοίο με τα νέα του σινιάλα και ευχαριστούμε πολύ φίλε Nikos_V για την ανταπόκριση από το λιμάνι της Σύρου. Απ' ότι παρατηρώ, τα δρομολόγια είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ από άποψη ωρών καθώς μπορεί πολύ εύκολα να πάει κάποιος από Πειραιά σε Σίκινο, Ανάφη και σε άλλα "απομωνομένα" νησιά, αφού υπάρχει τέλεια σύνδεση με τα λιμάνια μεγαλύτερων νησιών μέσω των Highspeed. Πολύ έξυπνη κατά τη γνώμη μου η κίνηση της εταιρίας να βάλει ένα πλοίο στην ενδοκυκλαδική επειδή θα έχει αρκετά μεγάλο κέρδος λόγω αυτής της σύνδεσης των νησιών!

Maroulis Nikos
20-06-2009, 16:28
Υπέροχες φωτογραφίες φίλε Νικόλα σε ευχαριστούμε πολύ να είσαι καλά ;)

ΑΡΗΣ
20-06-2009, 16:40

!44854

44855

44856

44857

Νίκο εξαιρετικό το ρεπορτάζ.Εγώ έπινα καφεδάκι εκείνη την ώρα.Σα δέ ντρέπομαι.Ήξερα όμως ότι κάπου θα την έχεις στήσει και θα τραβάς.:D

Leo
20-06-2009, 16:55
Γνώμη για το Αρτεμις είναι ότι πρέπει να καθιερώσει, να "χτίσει" όπως λέμε, καθημερινή σύνδεση της Σύρου με Πάρο - Νάξο, σε σταθερή ώρα. Να ξέρει δηλ. ο κόσμος ότι κάθε μέρα την τάδε ώρα ξεκινάει το Αρτεμις από Σύρο για Πάρο, Νάξο και επιστρέφει την τάδε ώρα. Να συνδεθεί δηλ. το πλοίο με τη γραμμή και όχι να προσπαθεί να καλύψει όλα τα νησιά με τρελές ώρες αναχώρησης (όπως π.χ. ο Αίολος που αναχωρεί μια μέρα στις 04.30 για Τήνο - Ανδρο).

Αφού πρώτα ευχαριστήσω τον Νίκο για το ρεπορτάζ της πρώτης άφιξης της Αρτέμιδας στην Ερμούπολη, θα συνυπογράψω την άποψη του φίλου αιγαιοπλόος. Η ταυτόχρονες αφιξο-αναχωρήσεις απο την Σύρο ή τα νησία την ίδια ώρα δεν θα λύσουν το ενδοκυκλαδικό πρόβλημα έτσι κι αλλιώς. Αφού τώρα έχουμε, καλώς ή κακώς, τρία πλοία στην γραμμή ας βρούν οι αρμόδιοι την χρυσή τομή να συνδέονται οι Κυκλάδες όπως πρέπει με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των μικρότερων νησιών με το διοικητικό του κέντρο.

NAXOS
20-06-2009, 17:12
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΠΑΝΩ. μΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ ΓΙΑ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

vinman
20-06-2009, 17:49
Νίκο,υπέροχες φωτογραφίες απο την πρώτη παρουσία του Αρτεμις στη Σύρο!!
Σε ευχαριστούμε πολύ!!

leonidas
20-06-2009, 18:17
Να πω κι εγω με τη σειρα μου τα συγχαριτηρια στον Νικο για το υπεροχο live ρεπορταζ απο την μαγικη Συρα.Ευχαρισουμε που τις μοιραζεσαι μαζι μας !
Καλοταξιδο να ειναι με την νεα του γραμμη και μακαρι
να το αγαπησει ο κοσμος.
Και το καλυτερο,ενα ακομα στολιδι θα υπαρχει στο λιμανι της Ερμουπολης!:D

AegeanIslands
20-06-2009, 19:15
Αφού πρώτα ευχαριστήσω τον Νίκο για το ρεπορτάζ της πρώτης άφιξης της Αρτέμιδας στην Ερμούπολη, θα συνυπογράψω την άποψη του φίλου αιγαιοπλόος. Η ταυτόχρονες αφιξο-αναχωρήσεις απο την Σύρο ή τα νησία την ίδια ώρα δεν θα λύσουν το ενδοκυκλαδικό πρόβλημα έτσι κι αλλιώς. Αφού τώρα έχουμε, καλώς ή κακώς, τρία πλοία στην γραμμή ας βρούν οι αρμόδιοι την χρυσή τομή να συνδέονται οι Κυκλάδες όπως πρέπει με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των μικρότερων νησιών με το διοικητικό του κέντρο.
Αυτοι οι Συριανοι τελικα ειναι πολυ τυχεροι!
Ολο το χρονο παρελαυνουν απο την Ερμουπολη ολα τα ειδη πλοιων,απο Κρουαζιεροπλοια που ειτε προσεγγιζουν ειτε Δεξαμενιζονται,μεγαλα ακτοπλοικα,μικροτερα ακτοπλοικα,συμβατικα,ταχυπλοα,monohull,catamaran κοκ.Πραγματικα τους ζηλευω ενα σπιτι με θεα απο τη θεση "βαπορια" θα ηταν πραγματικα ευλογια....
Το ΑΡΤΕΜΙΣ θεωρω πως ειναι φτιαγμενο για τη γραμμη ,μεγεθος-χωριτικοτητα-μηχανες(manoeuvrability-καταναλωση/ταχυτητα) το καθιστουν ιδεωδες για την αποστολη αυτη.Αν γινονταν απο θεμα ευσταθειας να υπηρξε προσβαση το Ντεκακι στην κοντρα γεφυρα θα ηταν ονειρο.Και αν υπηρχε περιπτωση να τοποθετουσαν και δυο σιγαστηρες στις εξαγωγες των Κυριων Μηχανων για να απολαμβαναμε ακομη περισσοτερο τις περατζαδες!!!

speedrunner
20-06-2009, 21:17
Καταπληκτικές η φωτογραφίες απο την όμορφη Σύρο, το περιμένω πως και πως την Δευτέρα να μπει στο λιμάνι της Φολεγάνδρου.

Leo
20-06-2009, 22:52
Καταπληκτικές η φωτογραφίες απο την όμορφη Σύρο, το περιμένω πως και πως την Δευτέρα να μπει στο λιμάνι της Φολεγάνδρου.

Κι εμείς επίσης γιατί ποτέ δεν είχατε τόση μεγάλη ποικιλία πλοίων και εταιρειών στο νησί σας. Εύχομαι να δείτε ακόμη περισσότερα και να είναι για το καλο του νησιού σας και την τέρψη των δικών μας οφθαλμών :D.

AIOLOS KENTERIS II
21-06-2009, 00:35
Εγω προσωπικα να ευχαριστισω το νικο για τις υπεροχες φωτο του και να ευχιθω στο βαπορακι και το πλιρομα του καλα ταξιδια να εχει και καλες θαλασσες!!..Το περιμενω πως και πως να περασει το φαναρι του λιμανιου σφιριζοντας :p:D

f/b kefalonia
21-06-2009, 01:27
Να ευχαριστισω κι εγω με την σειρα μου τον φιλο Νικο!ΑΝΕΚ παντου!!!!!:D

nikosnasia
21-06-2009, 12:19
ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΟ.
45058

laz94
21-06-2009, 12:23
Υπέροχη φωτογραφία! Μπράβο!
Καλά ταξίδια να έχει και καλές θάλασσες!:wink:
Ποιός να το περίμενε.....

Leo
22-06-2009, 08:29
Η κουκλίτσα ξεκίνησε σήμερα δρομολόγια. Αναχώρηση απο την Σύρο στις 09.00 κατ αρχήν για Πάρο. Καλά ταξίδια!

45218

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
22-06-2009, 09:26
Το Άρτεμις σε λίγο θα "γνωρίσει" την Πάρο. Έχουμε κάποια ανταπόκριση εκεί για να δούμε και φωτογραφίες ;;; :wink:

speedrunner
22-06-2009, 10:35
Πάντως η ταχύτητα του πλοίου είναι σταθερά κάτω απο 17 μίλια και δεν πλησιάζει καν τα 18 που έπρεπε να πηγαίνει για την γραμμή που κάνει.:(

BEN BRUCE
22-06-2009, 10:38

!44854

44855

44856

44857

Ειναι τελικα ενα αιγαιοπελαγιτικο σκαρι διχως αλλο!Του παει πολυ η συρος και το αιγαιο

Leo
22-06-2009, 10:40
Με τρόμαξες!!! Είδα δημοσίευση και νόμιζα έίσαι στην Πάρο :D....

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
22-06-2009, 11:24
Πάντως η ταχύτητα του πλοίου είναι σταθερά κάτω απο 17 μίλια και δεν πλησιάζει καν τα 18 που έπρεπε να πηγαίνει για την γραμμή που κάνει.:(

Εντάξει, πάει με 17 και όχι με 18 αλλά είναι και από επισκευή οι μηχανές του, οπότε λίγη περισσότερη προσοχή χρειάζεται.

Άλλωστε και τα Π.Τήνου / Π.Χοζοβιώτισσα με κάποια τέτοια ταχύτητα θα είχαν την υποχρέωση να κινούνται αλλά τα 14 με το πολύ ζόρι τα δίνανε.

Ας μη γκρινιάζουμε λοιπόν http://mail.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/tsmileys2/03.gif, γιατί θα έχουμε στα νησάκια μας ένα πολύ αξιόλογο σκαρί να μας εξυπηρετεί ολοχρονίς, οπότε ας ευχηθούμε και στο ΑΡΤΕΜΙΣ και στο πλήρωμά του να έχουν καλά ταξίδια!

NAXOS
22-06-2009, 12:08
MIA AΛΙΘΗΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

45259

45260

45261

45262

45263

hayabusa
22-06-2009, 12:10
άψογη και ταχύτατη η ανταπόκριση. από κόσμο ξέρουμε πώς τα πάει ;

Giwrgos1980
22-06-2009, 12:11
Καλώς μας ήρθε ο βάπορας......καλά του ταξίδια.......μπράβο φίλε νάξος για τις φωτό από την πατρίδα.......και μπράβο και στον Νίκο για τις προηγούμενες φωτό της άφηξης του βάπορα στην Σύρα :D:D

Thanasis89
'Ημουν σίγουρος ότι θα μας έχει κάτι :D ! Σ' Ευχαριστούμε πολύ !

Leo
Ευχαριστούμεεεεε!!!! :D

NAXOS
22-06-2009, 12:12
ΚΑΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ45264

45265

45266

45267

45268

nickosps
22-06-2009, 12:32
Συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες! Το καραβάκι είναι πανέμορφο!

Speedkiller
22-06-2009, 12:36
Ωραίος Ο Αρτέμης!!!:D:D

Leo
22-06-2009, 12:59
Σειρά απ όσο καταλαβαίνω έχει η Φολέγανδρος. Οπλίστε!!! :wink:

AIOLOS KENTERIS II
22-06-2009, 13:02
Σειρά απ όσο καταλαβαίνω έχει η Φολέγανδρος. Οπλίστε!!! :wink:Εγω ειμαι ετιμος και σε λιγο φευγω για να βαρεσω πιρ κατα του ΑΡΕΤΜΙΣ :p

Vortigern
22-06-2009, 13:36
Και φυσικα ελπιζω και στο φιλο speedrunner.

Τα σχολια μετα και για την Ναξο και για τη Φολεγανδρο...;)

speedrunner
22-06-2009, 14:44
Ορίστε λοιπόν και η πρώτη Άφιξη πλοίου της ΑΝΕΚ στην Φολέγανδρο.

45285

45286

45287

45288

45289

f/b kefalonia
22-06-2009, 14:44
Ευχαριστουμε πολυ για την ομορφη ανταποκριση!!!!!!

Παρατηρησα στην Φολεγανδρο οτι ο καταπελτης στην προβλητα δεν καθεται καλα....:rolleyes:

speedrunner
22-06-2009, 14:53
Πολύ ωραίο το πλοίο και απο κοντά , το μόνο αρνητικό είναι ο καταπέλτης του πλοίου ο οποίος είναι πολύ χαμηλός και κοντός προκαλώντας προβλήματα στα οχήματα αφού δεν έρχεται σε ευθεία με το λιμάνι, ακόμη το πλοίο στην πρώτη του άφιξη είχε μια μικρή επαφή ο καταπέλτης με την μπίντα και έτσι έφυγε ένα πέταλο απο αριστερά όπως μπορείτε να δείτε και ποιο κάτω,
Απο κόσμο πάρα πολύ καλά έφερε 49 άτομα και πήρε 130 περίπου αφού με το απαγορευτικό του SuperJet πήρε όλους τους επιβάτες για Σαντορίνη καθώς και για Πειραιά αφου θα πάνε μέσω Ίου και μετά θα συνεχίσουν με το Speedrunner ΙΙ.

AIOLOS KENTERIS II
22-06-2009, 16:54
Οριστε λιπον και απο μενα πρωτι αφιξι στο λιμανι τις φολεγανδρου!!:pΑφιαιρομενες σε ολους σας ...45294

45295

45296

45297

45298

AIOLOS KENTERIS II
22-06-2009, 16:56
45299

45300

45301

45302

45303

AIOLOS KENTERIS II
22-06-2009, 16:58
45304

45305

45306

45307

45308

AIOLOS KENTERIS II
22-06-2009, 17:01
Οριστε λιπον και η τελευτεα οσο για το βαπορακι μια χαρα ειναι οτι πρεπει για τι γραμι για τα αρνιτικα θα σιμφονισω με το SPEEDRUNNER..45309

Giwrgos1980
22-06-2009, 17:07
Μιά χαρά το βαποράκι......άψογο.....όντως του πάει γάντι η γραμμή......
Να πώ κι ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας για τις φανταστικές φωτό που μας παραθέτετε......

Speedkiller
22-06-2009, 17:11
Οριστε λιπον και απο μενα πρωτι αφιξι στο λιμανι τις φολεγανδρου!!:pΑφιαιρομενες σε ολους σας ...45294

45295

45296

45297

45298

Βλέπω του την είχες στήσει σε καλό σημείο και το μάγκωσες...:DΑυτές οι τρύπες κάτω απ το ΑΝΕΚ είναι που του άνοιξες πυρ???:pΩραίος φίλε μου!!!

AIOLOS KENTERIS II
22-06-2009, 17:14
Βλέπω του την είχες στήσει σε καλό σημείο και το μάγκωσες...:DΑυτές οι τρύπες κάτω απ το ΑΝΕΚ είναι που του άνοιξες πυρ???:pΩραίος φίλε μου!!!Ναι ναι αυτες ανοιξα :lol::p

apollonas
22-06-2009, 19:49
MOLIS ENIMEROSA KAI TON KARABI GIA NA DOUNE TIS FOTO OTI APORIES EXETE NA TIS GRAPSETE TIS BLEPOUN TOUS EDOSA TON KODIKO NA MPOUNE NA THAVMASOUN TIS FOTO SAS:p

Vortigern
22-06-2009, 20:38
Πολυ ομορφω το καραβακι.Μακαρι να το βαζανε να περναει και απο Σιφνο.Γιατι εμεις μειναμε απεξω?:(

Speedrunner kai AIOLOS KENTERIS II συνχαρητηρια για το ρεπορταζ

Αφου λοιπον μας διαβαζουν τωρα στο καραβι να παρακαλεσω να περασουν και μια βολτα απο Σιφνο:D:D

Leo
22-06-2009, 22:51
Όλο και θα φανεί κάποια στιγμή στισ ακινησίες των Κεντέρηδων... νωρίς ή αργότερα θα γίνει και ο Θάνος θα είναι εκεί.

Vortigern
22-06-2009, 22:54
Όλο και θα φανεί κάποια στιγμή στισ ακινησίες των Κεντέρηδων... νωρίς ή αργότερα θα γίνει και ο Θάνος θα είναι εκεί.

Ναι αυτο περασε και απο το δικο μου μυαλο.Το θεμα ειναι αν θα ειμαι εγω Σιφνο οταν περασει:DΤελος παντων να μην βγενω αλλο εκτος θεματος

polykas
25-06-2009, 09:40
Αναχώρηση λοιπόν του πλοίου αύριο πουρνό-πουρνό για την Τήνο.Κατά την προσωπική μου γνώμη ,όποιος θέλει να πάει στην Τήνο, θα πρέπει να κοιμάται μέσα στο πλοίο.Και το λέω αυτό για την ώρα αναχώρησης όπου είναι στις 04:30.Μεγάλη επιτυχία.Πάντως οι καλοί μας φωτογράφοι της Τήνου,είναι έτοιμοι να το αποθανατήσουν ,στην πρώτη άφιξη του ότι ώρα και να είναι αυτή.

kalypso
25-06-2009, 09:44
περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε φωτογραφίες polykas!!

BULKERMAN
25-06-2009, 09:45
Αναχώρηση λοιπόν του πλοίου αύριο πουρνό-πουρνό για την Τήνο.Κατά την προσωπική μου γνώμη ,όποιος θέλει να πάει στην Τήνο, θα πρέπει να κοιμάται μέσα στο πλοίο.Και το λέω αυτό για την ώρα αναχώρησης όπου είναι στις 04:30.Μεγάλη επιτυχία.Πάντως οι καλοί μας φωτογράφοι της Τήνου,είναι έτοιμοι να το αποθανατήσουν ,στην πρώτη άφιξη του ότι ώρα και να είναι αυτή.

POLYKA ξερεις αν ερθει και απο Ανδρο?

Maroulis Nikos
25-06-2009, 09:49
Άνδρο κάθε Παρασκευή με ώρα αναχώρησης και άφιξης αντίστοιχα ΑΝΔΡΟΣ 06:50 07:00
Φίλε πατριώτη αν μπορέσεις να βγάλεις φωτογραφία χαρά μας ;)

BULKERMAN
25-06-2009, 09:56
Άνδρο κάθε Παρασκευή με ώρα αναχώρησης και άφιξης αντίστοιχα ΑΝΔΡΟΣ 06:50 07:00
Φίλε πατριώτη αν μπορέσεις να βγάλεις φωτογραφία χαρά μας ;)

Το δευτερο πλοιο της ΑΝΕΚ που πιανει Ανδρο μετα το AEGEAN GLORY πριν καποια χρονια που ηρθε για μια μονο φορα λογω βλαβης του ΜΥΚΟΝΟΣ.

Νικο θα προσπαθησω να μαι στο λιμανι εκεινη την ωρα.

Maroulis Nikos
25-06-2009, 09:58
Το δευτερο πλοιο της ΑΝΕΚ που πιανει Ανδρο μετα το AEGEAN GLORY πριν καποια χρονια που ηρθε για μια μονο φορα λογω βλαβης του ΜΥΚΟΝΟΣ.

Να είσαι καλά σε ευχαριστούμε πολύ ;)
άντε να έρθω στην Άνδρο με το καλό να γνωριστούμε ;)

polykas
25-06-2009, 10:13
Aύριο θα πέσουν λοιπόν πολλές φωτογραφίες...:D

noulos
25-06-2009, 12:20

Πατριότη ελπίζω να είσαι κοντά στο Γαύριο γιατί αν είσαι από Χώρα μεριά που να τρέχεις μεσ' τα άγρια χαράματα!!! ;)

Panos80
25-06-2009, 12:51
Ρε παιδια το βλεπετε πουθενα στο AIS; Και μια ερωτηση ακομα: Γινεται να βλεπεις ενα πλοιο σε καποιο ΑIS και να μη το βλεπεις απο καποιο αλλο;

kapas
25-06-2009, 13:02
Ρε παιδια το βλεπετε πουθενα στο AIS; Και μια ερωτηση ακομα: Γινεται να βλεπεις ενα πλοιο σε καποιο ΑIS και να μη το βλεπεις απο καποιο αλλο;
μαλλον για να μην το βλεπεις ειναι εκτος εμβελειας... τωρα σχετικα με αυτο που ρωτησες, ολα τα site των ais παιρνουν τα δεδομενα απο την κοινη πηγη(δεν ξερω απο που) οποτε δεν γινεται να εμφανιζεται στο ενα και να μην εμφανιζεται στο αλλο...:p

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
25-06-2009, 13:04
Αν μπεις στο www.marinetraffic.com/ais/ (http://www.marinetraffic.com/ais/) θα δεις ότι αναχώρησε από την Αμοργό.

Vortigern
25-06-2009, 13:06
μαλλον για να μην το βλεπεις ειναι εκτος εμβελειας... τωρα σχετικα με αυτο που ρωτησες, ολα τα site των ais παιρνουν τα δεδομενα απο την κοινη πηγη(δεν ξερω απο που) οποτε δεν γινεται να εμφανιζεται στο ενα και να μην εμφανιζεται στο αλλο...:p

Eγω στο ΙΟΣ ΕΛΛΑΣ δν εβρισκα το ΣΠ ΙΙΙ ενω στο Συρος το εβρισκα:D

BULKERMAN
25-06-2009, 16:24
Πατριότη ελπίζω να είσαι κοντά στο Γαύριο γιατί αν είσαι από Χώρα μεριά που να τρέχεις μεσ' τα άγρια χαράματα!!! ;)

Πιο κοντα δεν γινεται...:wink:

polykas
26-06-2009, 10:16
Το όμορφο καραβάκι στην πρώτη προσέγγιση στην Τήνο από την Σύρο στις 05:30.

Copyright Lakis.

45818

45819

polykas
26-06-2009, 10:20
Αναμένουμε σε λίγο και τις φωτό με το φως της ημέρας...:D

FLYING CAT 2
26-06-2009, 10:54
Καλα αυτο το δρομολογιο ειναι τοσο αβολο!!!Ποιος θα παει 4.30 απο την συρο στην τηνο και στην ανδρο!!!

T.S.S. APOLLON
26-06-2009, 10:54
Φιλε polyka καλως το δεχθηκαμε!

noulos
26-06-2009, 11:03
Καλα αυτο το δρομολογιο ειναι τοσο αβολο!!!Ποιος θα παει 4.30 απο την συρο στην τηνο και στην ανδρο!!!
Λογικά κανένας, αλλά από Ανδρο για Σύρο που φεύγει στις 07:00 είναι καλή ώρα για να προλάβει κάποιος καμιά υπηρεσία της πρωτεύουσας του νομού ανοιχτή! Και επιστροφή με τον Αίολο το απόγευμα! :wink:

Leo
26-06-2009, 11:13
Για αυτό επιδιτούνται οι γραμμές φίλοι, για να κουβαλήσουν 1 ή 101. Κι όμως υπάρχουν αρκετοί που βολεύονται, εκδρομές έκτακτα περιστατικά κλπ. Ότι υπάρχει καλό είναι.....

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
26-06-2009, 11:50
Συμφωνώ απόλυτα με το Leo. Εδώ κάνουμε αμάν και πως να έχουμε βαπόρια να μας εξυπηρετούν, τα ωράρια θα κοιτάμε; Άλλωστε είναι τέτοια η γραμμή που εξυπηρετείται ώστε μοιραία δεν μπορούν όλα τα νησιά να έχουν αφιξοαναχωρήσεις σε επιθυμητά ωράρια. Λογικό δεν είναι;

polykas
26-06-2009, 18:24
Αναμένουμε σε λίγο και τις φωτό με το φως της ημέρας...:D

Oρίστε και οι υπόλοιπες...:D

Copyright Youli...:D

45853

45854

45855

Rocinante
26-06-2009, 22:00
Πω Πω ομορφιες !!!!!!
Μπραβο Youli.
Ευχαριστουμε Polykas.

vinman
26-06-2009, 22:28
Ωραίο ρεπορτάζ Γιώργο!!
Σε ευχαριστούμε πολύ!!

speedrunner
27-06-2009, 19:59
Αλλαγή στις ώρες άφιξης στα λιμάνια έκανε το Άρτεμις, αύξησε λίγο την διάρκεια του ταξιδιού, φαίνεται ότι δεν έβγαιναν οι ώρες που του είχαν με την ταχύτητα που πάει.

Nikos_V
30-06-2009, 17:48
Η ξεκουραση (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9089) μετα την πρωτη αφιξη........

speedrunner
30-06-2009, 18:11
Με απόφαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αναστάση Παπαληγούρα, ανατέθηκε από 22/6/2009 με σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας (Ν.3511/2006), η εξυπηρέτηση των επιπλέον έξι (06) ενδοκυκλαδικών δρομολογίων, που είχαν προκηρυχθεί στον επαναληπτικό διαγωνισμό της 11-3-2009, στο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΄΄ΑΡΤΕΜΙΣ΄΄ Ν.Π.10317 της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΚ Α.Ε., έως την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού για την κάλυψη των αυξημένων ακτοπλοϊκών αναγκών της θερινής περιόδου, στο πλαίσιο της ανταπόκρισης του ΥΕΝΑΝΠ, στα αιτήματα φορέων του Νομού, για τη δρομολόγηση και τρίτου πλοίου.

Το ανωτέρω πλοίο θα εκτελεί δρομολόγια ως ακολούθως :
1. ΣΥΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΑΝΔΡΟΣ και επιστροφή.
1 δρομ/εβδομάδα
2. ΣΥΡΟΣ – ΚΥΘΝΟΣ – ΚΕΑ – ΛΑΥΡΙΟ και επιστροφή.
1 δρομ/εβδομάδα
3. ΣΥΡΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΔΟΝΟΥΣΑ – ΑΙΓΙΑΛΗ – ΚΑΤΑΠΟΛΑ – ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ – ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΝΑΞΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΣΥΡΟΣ
2 δρομ/εβδομάδα
(Το δεύτερο δρομολόγιο θα εκτελείται ως εξής:
ΣΥΡΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ – ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ - ΚΑΤΑΠΟΛΑ – ΑΙΓΙΑΛΗ – ΔΟΝΟΥΣΑ – ΝΑΞΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΣΥΡΟΣ)
4. ΣΥΡΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ – ΣΙΚΙΝΟΣ – ΙΟΣ – ΘΗΡΑΣΙΑ – ΘΗΡΑ – ΑΝΑΦΗ και επιστροφή.
1 δρομ/εβδομάδα
5. ΣΥΡΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΙΟΣ – ΘΗΡΑ – ΣΙΚΙΝΟΣ – ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ – ΚΙΜΩΛΟΣ – ΜΗΛΟΣ και επιστροφή.
1 δρομ/εβδομάδα

Με την δρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ΄΄ΑΡΤΕΜΙΣ΄΄ και με τα δρομολόγια που ήδη εκτελούν από το φθινόπωρο τα Ε/Γ-Ο/Γ – ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ Ι και ΙΙ με επιδότηση, οι ενδοκυκλαδικές ακτοπλοϊκές συνδέσεις εξυπηρετούνται για πρώτη φορά με γρήγορα και σύγχρονα πλοία.

www.marinews.gr (http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=8802)

τι εννοεί "έως την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού για την κάλυψη των αυξημένων ακτοπλοϊκών αναγκών της θερινής περιόδου" δηλαδή μόλις περάσει η καλοκαιρινή περίοδος και έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες του διαγωνισμού θα μπει στην θέση του Άρτεμις το Highspeed 1 :confused::confused::confused:

karystos
01-07-2009, 08:27
Με δεδομένο ότι ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί με οριστική κατακύρωση των γραμμών - και της επίμαχης 210 στο HS1 - άρα τα περί μη ολοκληρώσεως είναι επιεικώς ανακρίβειες, εκείνο που εννοεί είναι, ότι την πατήσανε, επειδή κάποιοι τους χαλάσανε τη μανέστρα, ότι αναζητούν πανικόβλητοι "λύσεις" και κάνουνε τη μια πατάτα πάνω στην άλλη, ότι κάποιοι κατάλαβαν ξαφνικα ότι είναι πολύ μπλεγμένοι αλλά δε βρίσκουν τρόπο να ξεμπλέξουν, και ότι η υπόθεση θα έχει πολύ χοντρή συνέχεια. Όπου θα φανεί ποιοί κάνουνε κουμάντο, ποιοί είναι τα πιόνια και πόση δύναμη έχει η αυθαιρεσία του "έτσι γουστάρουμε και κανένα δε ρωτάμε".

Η γραμμή κατακυρώθηκε με επίσημο διαγωνισμό σε συγκεκριμένο πλοίο συγκεκριμένης εταιρείας. Όλα τα άλλα πλοία που πήραν γραμμές από το διαγωνισμό εκτελούν τα δρομολόγιά τους. Το πως γίνεται η συγκεκριμένη να πήγε με απ' ευθείας ανάθεση σε άλλο πλοίο της ίδιας εταιρείας είναι μία από τις πολλές ερωτήσεις που κάποιοι θα κληθούν να απαντήσουν.

speedrunner
01-07-2009, 09:31
Με δεδομένο ότι ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί με οριστική κατακύρωση των γραμμών - και της επίμαχης 210 στο HS1 - άρα τα περί μη ολοκληρώσεως είναι επιεικώς ανακρίβειες, εκείνο που εννοεί είναι, ότι την πατήσανε, επειδή κάποιοι τους χαλάσανε τη μανέστρα, ότι αναζητούν πανικόβλητοι "λύσεις" και κάνουνε τη μια πατάτα πάνω στην άλλη, ότι κάποιοι κατάλαβαν ξαφνικα ότι είναι πολύ μπλεγμένοι αλλά δε βρίσκουν τρόπο να ξεμπλέξουν, και ότι η υπόθεση θα έχει πολύ χοντρή συνέχεια. Όπου θα φανεί ποιοί κάνουνε κουμάντο, ποιοί είναι τα πιόνια και πόση δύναμη έχει η αυθαιρεσία του "έτσι γουστάρουμε και κανένα δε ρωτάμε".

Η γραμμή κατακυρώθηκε με επίσημο διαγωνισμό σε συγκεκριμένο πλοίο συγκεκριμένης εταιρείας. Όλα τα άλλα πλοία που πήραν γραμμές από το διαγωνισμό εκτελούν τα δρομολόγιά τους. Το πως γίνεται η συγκεκριμένη να πήγε με απ' ευθείας ανάθεση σε άλλο πλοίο της ίδιας εταιρείας είναι μία από τις πολλές ερωτήσεις που κάποιοι θα κληθούν να απαντήσουν.

Πάντως για το πολύ τυπικό της υπόθεσης οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη, μπορεί αυτό να εννοούν "ολοκλήρωση διαδικασιών";)

karystos
01-07-2009, 12:01
Το ΘΕΟΦΙΛΟΣ και το ΠΡΕΒΕΛΗΣ ταξιδεύουν χωρίς υπογραφές;

parianos
02-07-2009, 23:17
Τις μερες που ημουν στη Σαντορινη και το φωτογραφιζα.....

47280

47281

47282

costastokcostastok
06-07-2009, 14:14
Με προορισμό Κύθνο και Σύρο, το ΆΡΤΕΜΙΣ δυτικά της Τζιας (Κούνδουρος)...

47989

47990

47991

47992

costastokcostastok
06-07-2009, 14:21
Το ΑΡΤΕΜΙΣ έξω από την Τζια με προορισμό το Λαύριο...

47993

47994

47995

47996

(φωτογραφίες από το Μαρμάρι Εξπρές)

Leo
06-07-2009, 14:36
Ευχαριστούμε φίλε, μοναδικές φωτογρσφίες το χάραμα... :D

laz94
06-07-2009, 15:17
Εξαιρετικές όλες οι φώτο!!

Υ.Γ. Αυτη είναι πλωρη.....:p:D

AegeanIslands
06-07-2009, 17:40
Ωραιοτατες οι Φωτο.Το μεγαλειο του nautilia.gr ολο και μεγαλωνει.
Πρεπει να ειναι πρωτη φορα που βλεπω Radar (το νεο) που δεν ειναι πανω στη διαμηκες γραμμη του πλοιου.

dokimakos21
06-07-2009, 18:22
Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες...!!!
Μπραβο..!!

Nikos_V
15-07-2009, 23:49
Το Αρτεμις παρεα με τον γλαρο....

49407

Leo
16-07-2009, 06:24
Νίκο μας είχες λέιψει εσύ, η Άρτεμις και οι ζωγραφίες σου :D.

FLYING CAT 2
24-07-2009, 15:01
ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΠΛΟΙΟ!!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ!!ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ??

dokimakos21
24-07-2009, 16:30
Άρτεμις-Άφιξη στην Τήνο 24.07.09

50584

50585

50586

50587

Αφιερωμενες στους polykas,nikos v ,leo:p

Panos80
25-07-2009, 08:42
Με 17.8 πριν λιγο η αρτεμις!! Αντε και εις ανωτερα (τα εχει γι'αυτο το λεω).

BEN BRUCE
25-07-2009, 12:08
GEORGIOS II νυν artemis λιγο πριν τελειωσει η ναυπηγηση και ερθει σε επαφη με το νερο το νοεμβριο του 1996

50678

NAXOS
25-07-2009, 18:33
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

50689

50695

dokimakos21
27-07-2009, 23:34
ΑΡΤΕΜΙΣ-Αφιξη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=9900) και αναχωριση (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=9901)στην Τηνο...!!:p

AIOLOS KENTERIS II
28-07-2009, 21:42
Σε ευχαριστουμε πολλι για τις ωραιες σου φωτο απο τιν ομορφι τινο!!

Nikos_V
30-07-2009, 21:19
Με τον φρεσκο βορια......

51069

51070

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
30-07-2009, 21:35
μπραβο νικο πολυ καλες ευχαριστουμε

Nikos_V
30-07-2009, 22:04
μπραβο νικο πολυ καλες ευχαριστουμε
Ευχαριστω!!!;)

artmios sintihakis
30-07-2009, 22:43

51069

51070
Νικόλα σε ευχαριστούμε πάρα πολύ γι' αυτες τις υπεροχες φοτο..μα είναι πραγματικα υπέροχες,όπως κ το μικρό καραβάκι μας που παίζει με τα κύματα,η φουσκοθαλασσια το κάνει λίγο αγρια..την Αρτεμις μας!!

Maroulis Nikos
30-07-2009, 23:20

51069

51070

Υπέροχες Νικόλα να είσαι καλά...

vinman
30-07-2009, 23:23

51069

51070

Kαταπληκτικές Νίκο...;)

f/b kefalonia
31-07-2009, 00:00
Τελειες φιλε Νικο!!!Παλευει με τα κυματα!!!!!

laz94
31-07-2009, 09:34
Απίστευτες φωτογραφίες!!Μπράβο Νίκο!!:D

FLYING CAT 2
31-07-2009, 17:26
πραγματι τρομερες φωτογραφιες!!το πλοιο θα συνεχισει τα ιδια δρομολογια κανονικα ολο το χρονο η τον χειμωνα θα αραιωσουν??

NAXOS
31-07-2009, 18:25
KANONIKA ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.

51164

51173

polykas
31-07-2009, 23:01
Eν-πλώ από Άνδρο προς Τήνο...:D

51185

AIOLOS KENTERIS II
31-07-2009, 23:40
Eν-πλώ από Άνδρο προς Τήνο...:D

51185Τελια φωτο φιλε polyka σε ευχαριστουμε πολλι!!

polykas
01-08-2009, 19:48
Για τον φίλο Απόλλων και Δοκιμάκο...:D:D:D

51266

FLYING CAT 2
01-08-2009, 22:04

51266

τελεια η φωτογραφια σου!!
ειναι με διαφορα το αγαπημενο μου συμβατικο πλοιο!!!
κριμα που δεν φορα πλεον τη φορεσια της Hellenic Seaways!!!:(

opelmanos
02-08-2009, 15:33
Και εδώ μια φωτό απ'τον ΘΕΟΦΙΛΟ το 2007

51338

laz94
02-08-2009, 15:39
Και εδώ μια φωτό απ'τον ΘΕΟΦΙΛΟ το 2007

51338

Ένα από τ αομορφότερα πλοία, ωραιότερο από ποτέ!!
Με τα σινιάλα που του ταιριαζουν περισσοτερο (κατα την γνωμη μου;))
Μπράβο Μανο!
Πάρα πολύ ωραία φωτογραφία!!!

captain
05-08-2009, 12:37
Σε ένα από τα περασματά του από το Κουφονήσι

51642

51643

FLYING CAT 2
11-08-2009, 18:41
ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΑ!

T.S.S. APOLLON
11-08-2009, 21:10

51266
Ευχαριστω πολυ για την αφιερωση!

Leo
11-08-2009, 21:53
31 Ιουλίου 2009 από Άνδρο για Τήνο, για τους T.S.S. APOLLON και rocinante.

52146

T.S.S. APOLLON
11-08-2009, 22:04

52146
Απιθανη φωτογραφια!!! Ευχαριστω για την αφιερωση.

Rocinante
11-08-2009, 22:13
Πανεμορφη καπετανιε σε ευχαριστω. Εγω δυστυχως δεν το φωτογραφησα μονο απο μακρυα. Πολυ νωρις ηταν για μενα...:-D

Leo
11-08-2009, 23:05
Ακόμη μιά για του φίλους του πλοίου που θα αποκτήσει πολλούς φίλους στα νέα του ενδοκυκλαδικά δρομολόγια.

http://www.nautilia.gr/images/content/P1200822art_21371182009.jpg

emmanouil
12-08-2009, 16:55
Μηπως ξερετε πως τα παει με τα μποφορ??

Leo
13-08-2009, 08:58
Μηπως ξερετε πως τα παει με τα μποφορ??

Όπως βλέπεις φίλε μου!
Δηλαδή μια χαρά, η μικρή κυρία των Κυκλάδων αντεπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της και κουβαλάει και κόσμο.

polykas
15-08-2009, 00:10
Τήνος 14-8-2009.

52383

T.S.S. APOLLON
15-08-2009, 21:14
F/B Άρτεμις... Τήνος 14 Αυγούστου 2009...

Χαρισμένη στους φίλους Leo, Polykas και dokimakos21

52484

Leo
15-08-2009, 22:59
7.8.2009 άφιξη στην Σύρο. Για τον T.S.S. APOLLON, ξέρει εκείνος γιατί... :D

http://www.nautilia.gr/images/content/P1210673art_21371582009.jpg

T.S.S. APOLLON
15-08-2009, 23:30
Φιλτατε Leo Θα την αποθηκευσω! Ευχαριστω.

Apostolos
16-08-2009, 17:10
Πόσο πλήρωμα εχει το ομορφο σκαρί? εχει γίνει μετασκευή για να υποδεχθεί το έξτρα πλήρωμα της γραμμής?

Nikos_V
18-08-2009, 11:46
Τα τελευταια νεα δεν ειναι ευχαριστα για το αγαπημενο Αρτεμις.Οι πληροφοριες αναφερουν οτι τις πρωτες μερες του Σεπτεμβρη αναχωρει για Αγιο Κωνσταντινο:(.

ΩΡΙΩΝ
18-08-2009, 11:53
Μα καλά, δεν είναι με επιδότηση στη γραμμή; Η΄ήταν προσωρινή και λήγει;

Apostolos
18-08-2009, 11:58
Εεεε κάποιο θα το αντικαταστήσει απο τον Αργοσαρωνικό...

Nissos Mykonos
18-08-2009, 12:00
Τα τελευταια νεα δεν ειναι ευχαριστα για το αγαπημενο Αρτεμις.Οι πληροφοριες αναφερουν οτι τις πρωτες μερες του Σεπτεμβρη αναχωρει για Αγιο Κωνσταντινο:(.
Άρα αν τα τελευταία νέα Νίκο αληθεύουν και το Άρτεμις αναχωρήσει για Άγιο Κωνσταντίνο, τότε λογικά θα αναλάβει την γραμμή του Άρτεμις το Highspeed 1 που αν δεν κάνω λάθος η ΑΝΕΚ με αυτό είχε πάρει αυτή την επιδοτούμενη γραμμή ...

noulos
18-08-2009, 12:00
Κάτι ξέρεις εσύ και δεν μας λες!!! :p

laz94
18-08-2009, 12:05

Ελπίζω να μην γίνει έτσι γιατι αν ειναι θα ειναι το Νεφέλη....:rolleyes::(

αιγαιοπλόος
18-08-2009, 12:23

Πάντως το openseas βγάζει δρομολόγια για το Αρτεμις μέχρι 31 Οκτωβρίου. Ισως η ΑΝΕΚ (που το διαχειρίζεται) να βάλει άλλο πλοίο, πιθανώς το Highspeed 1 (που επίσης το διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ).

Αντιθέτως, τα Αίολος Κεντέρης Ι και ΙΙ έχουν δρομολόγια στο openseas μέχρι 13 Σεπτεμβρίου !!! Μετά, οι Αίολοι δεν εμφανίζονται στα δρομολόγια.

Leo
18-08-2009, 12:43
Προφανώς ετοιμάζεσαι για ταξιδάκι και ψάχνεσαι ε?:D

αιγαιοπλόος
18-08-2009, 12:59
Προφανώς ετοιμάζεσαι για ταξιδάκι και ψάχνεσαι ε?:D
Φεύγω το Σάββατο με το Νήσος Χίος. Αλλά ούτως ή άλλως χαζεύω πολύ στο openseas. Γι' αυτό μου έχει βγει η φήμη του "ειδικού" επί των δρομολογίων :D

speedrunner
18-08-2009, 18:41

Δεν με εκπλήξει κάτι τέτοιο γιατί έτσι και αλλιώς απο την αρχή ξέρουμε οτι κάποια στιγμη το Highspeed 1 να αντικαταστήσει το Άρτεμις,

FLYING CAT 2
18-08-2009, 20:16
αν παει θα ειναι με τα σινιαλα της ΑΝΕΚ??

speedrunner
19-08-2009, 03:24
αν παει θα ειναι με τα σινιαλα της ΑΝΕΚ??

Μα φυσικά τι ερώτηση είναι αυτή αφου την γραμμή την έχει πάρει η ΑΝΕΚ.;)

f/b kefalonia
19-08-2009, 07:56
Αν ομως το αντικαταστησει το Αρτεμις ενα ταχυπλοο μεχρι ποσο θα ισχυει αυτη η γραμμη;;;Δλδ το χειμωνα θα διακοπει η εν λογω γραμμη;Γιατι οπως ολοι ξερουμε τα ταχυπλοα σταματουν.:confused:

Leo
19-08-2009, 08:17
Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το Highspeed 1 πήρε την γραμμή σαν ταχύπλοο ή σαν συμβατικό? Αν και γενικότερα έχουμε χάσει την μπάλα τι είναι ταχύπλοο και τι συμβατικό (στο ais οι Αίολοι κίτρινοι - 17-20 μίλια, τα Παλάτια μπλέ 29-30 μίλια :confused:).

FLYING CAT 2
19-08-2009, 13:28
Μα φυσικά τι ερώτηση είναι αυτή αφου την γραμμή την έχει πάρει η ΑΝΕΚ.;)

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΑΝΕΚ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ??

Leo
19-08-2009, 13:50
Να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, μερικές σελιδες πίσω είναι όλα γραμμένα εδώ και στο θέμα του Highspeed 1 (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=25297&page=16). Επίσης στο θέμα Άγονες Γραμμές (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=842&page=21&highlight=%C1%E3%EF%ED%E5%F2) μπορείς να μάθεις κι άλλα πράγματα. Επίσης στο θέμα του ΣΑΣ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=65&page=17) θα βείς τα αποτελέσματα των συζητήσεων.

speedrunner
19-08-2009, 18:16
Μα βρε παιδιά την γραμμή την έχει πάρει το Highspeed 1 ( όπως και τα Αίολος έχουν πάρει τις άλλες δύο) και όχι το Άρτεμις, τι ποιο λογικό να έρθει στην γραμμή το Highspeed.....το Άρτεμις ήρθε μόνο για το καλοκαίρι για να εξυπηρετηθεί η γραμμή.
Επίσης μέλος του πληρώματος του Άρτεμις ανέφερε το ίδιο πράγμα στην χθεσινή του προσέγγιση στην Φολέγανδρο, ότι δηλαδή απο Σεπτέμβριο θα έρθει το Highspeed 1.

UPDATE: Τελευταία ενημέρωση απο 07/09 το Highspeed 1 στην θέση του Άρτεμις.

Leo
19-08-2009, 22:01
Ένα ακόμη στολίδι στο λιμάνι της Ερμούπολης

http://www.nautilia.gr/images/content/P1210396_21371982009.jpg

Rocinante
19-08-2009, 22:10

Αααα αυτα δεν μας τα ειπες.
Και νυχτερινη Leo?;)

Nissos Mykonos
19-08-2009, 22:34

Καταπληκτική φωτογραφία κάπτεν!
Το Άρτεμις όντως στολίζει το λιμάνι της Ερμούπολης!!!

leonidas
19-08-2009, 23:03

Εκπληκτικη καπτεν...
Οντως δινει στο λιμανι μια δοση στολισμου...:mrgreen:
Το λεω αυτο γιατι το λιμανι ειναι στολιδι...:D

vinman
19-08-2009, 23:21

Πολύ όμορφη φωτογραφία σε ένα εξίσου όμορφο λιμάνι...!!
Ευχαριστούμε Captain..;)

T.S.S. APOLLON
20-08-2009, 18:11
F/B Αρτεμις...Τηνος 7-8-2009.

53058
χαρισμενη στον φιλο dokimakos21.

xidianakis
21-08-2009, 16:40
το Αρτεμακι σε δυσκολα νερα!.... 8 μποφωρ.. αναχωρηση λιμανι ναξου 17-8-09.. (αν δειτε τον καταπελτη θα εχετε μια εικονα για τη διασκεδαση που θα ειχαν μεσα!).
για τους λεο, εργη, highspeed 4, vinman, t.s.s apollon, naxos και miltiadis.
53236

53237

53238

53239

53240

MILTIADIS
21-08-2009, 16:50
το Αρτεμακι σε δυσκολα νερα!.... 8 μποφωρ.. αναχωρηση λιμανι ναξου 17-8-09.. (αν δειτε τον καταπελτη θα εχετε μια εικονα για τη διασκεδαση που θα ειχαν μεσα!).
53236

53237

53238

53239

53240
θηριο ειναι,μην το βλεπετε ετσι μικρο μικρο!:)αν και μεταξυ μας οι επιβατες του δεν θα ειχαν και πολυ ευχαριστω ταξιδι:???:
σ'ευχαριστω πολυ για την αφιερωση φιλε xidianaki!

Ergis
21-08-2009, 19:46
53236

53237

53238

53239

53240

Σευχαριστω πολυ για την αφιερωση πατριωτη!!!:D:D:Dκριμα που δεν ειναι στα κοκκινα.:(.....αλλα αυτο ειναι μια αλλη πονεμενη ιστορια

T.S.S. APOLLON
21-08-2009, 20:13
53236

53237

53238

53239

53240
Σε ευχαριστω και ανταποδιδω.
F/B Αρτεμις...Τηνος 31-7-2009.

53244

FLYING CAT 2
21-08-2009, 20:22
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ??Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ HIGHSPEED 1 ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ-ΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ- ΣΤΟ ΕΝΔΟΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΑΝΕΚ ΔΕΝ ΠΟΛΥΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΑ HIGHSPEED ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ!!ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΤΣΙ!!

vinman
21-08-2009, 21:32
Σε ευχαριστώ φίλε Xidianakis για την αφιέρωση!!
Πάντως εμένα θα μου άρεσε να ήμουν μέσα και ας είχε όσα μποφώρ ήθελε...:cool:;)

xidianakis
21-08-2009, 22:02
1) MILTIADI, αν και μικρο ειναι πολυ ομορφο και δυνατο πλοιο. το σκαρι του, σου δινει και μια γευση ταχυπλοου!!

2) ΕΡΓΗ, η κοκκινη φορεσια οντως του πηγαινε πιο καλα! να προσθεσω οτι καπετανιος ειναι ο Στελιος Περιστερακης, πατριωτης κ αυτος!!

3) T.S.S. APOLLON, σ' ευχαριστω για την πανεμορφη φωτογραφια.

4) VINMAN, συμφωνω! αν δεν εχει λιγο αερακι (πανω απο 7ρακι) ειναι βαρετο το ταξιδι!:wink:

οπως και να εχει το θεμα, οπου κι αν το στειλουν απο σεπτεμβρη, θελω να πω στο πληρωμα και ειδικοτερα στον καπετανιο του πλοιου που γνωριζωμαστε ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!

dokimakos21
22-08-2009, 22:46
F/B ARTEMIS
Αφιξη στην Τηνο 14/08/09

53407

Χαρισμενη στους φιλους Polykas k TSS APOLLON:p

T.S.S. APOLLON
22-08-2009, 22:55
F/B ARTEMIS
Αφιξη στην Τηνο 14/08/09

53407

Χαρισμενη στους φιλους Polykas k TSS APOLLON:p
Πανεμορφη!!!

dokimakos21
24-08-2009, 17:59
Το ΑΡΤΕΜΙΣ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=10545) κατα την αφιξη του στην Τηνο 14.08.09

NAXOS
25-08-2009, 05:29
TH KYRIAKH 23 ΑΥΓ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

53718

FLYING CAT 2
25-08-2009, 20:27
TH KYRIAKH 23 ΑΥΓ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

53718

T.E.Λ.Ε.Ι.Α.!!!!!!!!!!!!!

dokimakos21
30-08-2009, 12:26
Ε/Γ-Ο/Γ ARTEMIS
Τήνος 14.08.09

54368

Χαρισμενη στον TSS APOLLON

T.S.S. APOLLON
30-08-2009, 12:51
Ε/Γ-Ο/Γ ARTEMIS
Τήνος 14.08.09

54368

Χαρισμενη στον TSS APOLLON
Σε ευχαριστω και ανταποδιδω!
F/B Αρτεμις...Συρος 14-8-2009.

54371

speedrunner
03-09-2009, 09:23
Τα δρομολόγια του πλοίου εικονικά είναι περασμένα μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, αλλα ανοιχτά για κρατήσεις είναι μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 09/09.
Μήπως μετά θα μπέι το Highspeed 1???

grad
03-09-2009, 09:38
Το Highspeed 1 έχει το τελευταίο του δρομολόγιο στις Σποράδες την Κυριακή 06/09. Από εκεί και πέρα κατεβαίνει προς κατεβαίνει προς τις Κυκλάδες...

FLYING CAT 2
07-09-2009, 00:02
TΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ HIGHSPEED 1 ΣΤΑ ΕΝΔΟΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ???

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝΙΑΛΑ??:D:D:D:D

dokimakos21
07-09-2009, 13:57
TΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ HIGHSPEED 1 ΣΤΑ ΕΝΔΟΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ???

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΝΙΑΛΑ??:D:D:D:D

15/09 σταματει τα δρομολογια κ 8α παει επισκευη για ενα μηνα....

speedrunner
07-09-2009, 14:14
Μιας και απο ότι φαίνεται μας αφήνει το καραβάκι είπα να κατέβω σήμερα λιμάνι για κάποιες αποχαιρετιστήριες φωτογραφίες σε μια απο της τελευταίες του αφίξεις στο λιμάνι της Φολεγάνδρου.
Πριν απο λίγο....

55458

speedrunner
07-09-2009, 14:15
και η συνέχεια...

55466

FLYING CAT 2
07-09-2009, 16:10
και η συνέχεια...

55466

ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΟΥ Η ΜΠΑ???

emmanouil
07-09-2009, 16:20
AN ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...

speedrunner
10-09-2009, 06:59
Ξεκίνησε για το τελευταίο του δρομολόγιο στα ενδοκυκλαδικά, απο αύριο αναλαμβάνει το Highspeed 1;)

Leo
10-09-2009, 07:19
Ευχαριστούμε speedrunner για την ενημέρωση, άλλες φωτογραφίες τώρα ;):D

sg3
10-09-2009, 10:00
που θα το δουμε το αρτεμις απο δω και περα?σαρωνικο?

FLYING CAT 2
10-09-2009, 12:27
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΩΜΤΑ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS ΑΦΟΥ Η ΝΑΥΛΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΕΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΩ???:evil::evil:

speedrunner
11-09-2009, 05:22
:confused:Με μπέρδεψε το Άρτεμις,
αυτή την στιγμη κάνει το δρομολόγιο απο Σύρο για Τήνο και Άνδρο όπως έκανε κάθε Παρασκευή (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=220566&postcount=316) χωρίς όμως αυτό το δρομολόγιο να είναι περασμένο στο σύστημα κρατήσεων (http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=JSY&to=TIN&date=11%2F09%2F2009&Submit.x=16&Submit.y=4).:confused:

FLYING CAT 2
11-09-2009, 14:31
:confused:Με μπέρδεψε το Άρτεμις,
αυτή την στιγμη κάνει το δρομολόγιο απο Σύρο για Τήνο και Άνδρο όπως έκανε κάθε Παρασκευή (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=220566&postcount=316) χωρίς όμως αυτό το δρομολόγιο να είναι περασμένο στο σύστημα κρατήσεων (http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=JSY&to=TIN&date=11%2F09%2F2009&Submit.x=16&Submit.y=4).:confused:

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ??

aegeanspeedlines
11-09-2009, 14:33
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ??

Στη Σύρο αλλά το AIS του είναι κλειστό..

Nikos_V
11-09-2009, 23:18
Σωστα τα λετε.Και σημερα προς το μεσημερι θα μαθουμε το γιατι..........

αιγαιοπλόος
11-09-2009, 23:19
Πλαγιοδετημένο μπροστά στο λιμεναρχείο.
Με τον καταπέλτη κατεβασμένο κι ένα μαδέρι (γέφυρα) για πέρασμα στον ντόκο.