Επιστροφή στο Forum : Δελτίο Σύρου (Syros report)
Απαπα.... Μα τι χρειάζεται αυτό το όντως αντιαισθητικό πράγμα εκεί...:mad: ...
speedrunner
21-04-2010, 19:28
Μα τι λιμάνια έχουν εκεί στις Αζόρες και δεν μπορούν να δέσουν τα πλοία όπως σε εμάς????
Λίγο έξω από το λιμάνι της Σύρου αρχές Ιανουαρίου 2010. Κόσμος και ντουνιάς. (http://www.nautilia.gr/forum/../gallery.asp?contentid=15397) Οι τυχεροί (ο τυχερός δηλαδή) που ήταν πάνω στο Superferry II, στη γνωστή μπαλκονάρα, όπως θα έλεγε και ο ίδιος, εκείνη την ημέρα παρακαλείται να δώσει αναλυτικότερο ρεπορτάζ.
:evil:
Θα την ρωτήσω και θα μεταφέρω στο φόρουμ ότι μου πει..... που τέτοια τύχη εγώ. Να κανα γλαράκι με χταποδάκι καμια σουπιά. Τέτοια μαζεμένα δεν είχα την τύχη να ζήσω, παρά μόνο να χαζέψω από τις φωτογρφίες ;)
Λίγο έξω από το λιμάνι της Σύρου αρχές Ιανουαρίου 2010. Κόσμος και ντουνιάς. (http://www.nautilia.gr/forum/../gallery.asp?contentid=15397) Οι τυχεροί (ο τυχερός δηλαδή) που ήταν πάνω στο Superferry II, στη γνωστή μπαλκονάρα, όπως θα έλεγε και ο ίδιος, εκείνη την ημέρα παρακαλείται να δώσει αναλυτικότερο ρεπορτάζ.
:evil:
Αυτη ειναι συναντηση Django:cool:
Για να δουνε μερικοι-μερικοι τι θεα εχουμε..........:D
Επειδή είστε προκλητικοί.... αυτό με αγάπη για εσάς!!!
86173
roussosf
23-04-2010, 07:03
Επειδή είστε προκλητικοί.... αυτό με αγάπη για εσάς!!!
86173
μην την χασεις αυτη την φωτο
του χρονου θα ειναι συλλεκτικη:p:p
μην την χασεις αυτη την φωτο
του χρονου θα ειναι συλλεκτικη:p:p
...ωχ...προβλέπω νέες τιμωρίες...:D:p
manoubras 33
23-04-2010, 17:36
Μετα απο τις δυο σημερινες αναχωρησεις του Aegean Odyssey, και του Νorwegian Dream (προς το παρον) απο τα ναυπηγεια Νεωριου,ο νεος επισκεπτης για τον καλλωπισμο του εδεσε στο ντοκο σαρανταρη, το φορτηγο Husky Ranner σημαιας Αγγλιας..!
86226
86227
Να με συνχωραται οπου το δελτιο Συρου το εχω κανει δελτιο Νεωριου... Απλα θελω ολοι οι Συριανοι φιλοι που μενουν μακρια απο τον τοπο τους, να εχουν πλήρη εικονα του λιμανιου..!
Αυτη την ωρα το Splendour of the seas εξω απο το λιμανι της Ερμουπολης για μεταφορα ασθενους.Φωτο σε λιγο!!
Το πλοιο πλησιασε το λιμανι..
87201
η βαρκα ηταν ετοιμη..
87202
87203
Ελπιζουμε ολα να πανε καλα!!!
Πάντα κοντά σε όλα τα γεγονότα απο την όμορφη Σύρο!!
Να'σαι καλά Νικόλα!
manoubras 33
30-04-2010, 16:30
Το Star Clipper Σημερα στο λιμανι της Ερμουπολης..!
87535
Σήμερα στο λιμάνι της Σύρου. To classic (πλέον) Sapphire που έχει έρθει μάλλον για μπιντεδάκι και το συμπαθέστατο Sea Coquette που ήρθε για πετρέλαια. Καταθέτω τα τεκμήρια.
BULKERMAN
03-05-2010, 17:19
Σήμερα στο λιμάνι της Σύρου. To classic (πλέον) Sapphire που έχει έρθει μάλλον για μπιντεδάκι και το συμπαθέστατο Sea Coquette που ήρθε για πετρέλαια. Καταθέτω τα τεκμήρια.
Φίλε Django εκεί στη ράδα έχετε έναν επισκέπτη αυτή την ώρα...La Jolla λέγεται...Θά χουμε φωτό???:D:D
manoubras 33
03-05-2010, 17:28
Το RO-RO SEA COQUETTE σημερα στις εγκαταστασεις τις Αvin για bunkering..! Για τους φιλους Django και BULKERMAN!
88103
Φίλε Bulkerman
Φαίνεται ελάχιστα από εδώ που είμαι, είναι πίσω από το φανάρι και δυστυχώς δεν προλαβαίνω να πάω Αζόλιμνο ή έστω Λαζαρέτα πριν σκοτεινιάσει. Ξέρεις πόσο θα κάτσει; Αν είναι ευχαρίστως να πάω αύριο.
Django
ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ manoubras!
BULKERMAN
03-05-2010, 17:35
Φίλε Bulkerman
Φαίνεται ελάχιστα από εδώ που είμαι, είναι πίσω από το φανάρι και δυστυχώς δεν προλαβαίνω να πάω Αζόλιμνο ή έστω Λαζαρέτα πριν σκοτεινιάσει. Ξέρεις πόσο θα κάτσει; Αν είναι ευχαρίστως να πάω αύριο.
Django
ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ manoubras!
Για καύσιμα είναι εκεί.Οπότε λίγες ώρες θα μείνει.Να σαι καλά πάντως!!!Ευχαριστώ!
Bulkerman!
Σήμερα και μετά τα μηνύματα σου εξελίχτηκε μια τραγελαφική ιστορία με πρωταγωνιστές δύο μέλη του forum, ο ένας είμαι εγώ ο άλλος θα αποκαλυφθεί λίγο αργότερα.
Προς το παρόν και καθότι ο χρόνος με πιέζει κράτα μια μακρινή από εμένα και ετοιμάσου για δωράκι.
Να είσαι καλά
Django
88141
Πρωινος επισκεπτης στο λιμανι μας
88145
Τώρα προσέχω ότι έχει κι "Καλατράβα" στα ντέκ του... :D
Σημερα ειχαμε και πετρελευση στο Αρτεμης
88151
Για τον Django με ειδική άδεια από τον mike_rodos, γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα την (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=341115&postcount=1626) έβλεπες.... :p:D
Κι όμως μέγιστε Leo την είδα!
Και σε ευχαριστώ πολύ για την προώθηση (ο φίλος με τους ειδικούς λόγους ε; ).
;)
Α ρε Thomson Spirit, καλοτάξιδη να σαι Ολλανδέζα μου.
Ευχαριστώ φυσικά και τον φωτογράφο.
Γεια σου ρε Mike!
BULKERMAN
03-05-2010, 23:03
Bulkerman!
Σήμερα και μετά τα μηνύματα σου εξελίχτηκε μια τραγελαφική ιστορία με πρωταγωνιστές δύο μέλη του forum, ο ένας είμαι εγώ ο άλλος θα αποκαλυφθεί λίγο αργότερα.
Προς το παρόν και καθότι ο χρόνος με πιέζει κράτα μια μακρινή από εμένα και ετοιμάσου για δωράκι.
Να είσαι καλά
Django
88141
Φίλε Django ότι και να πω θα ναι λίγο!!!Νίωθω υπόχρεος!!:D
Έχει και δώρο ε?:D
Φίλε Django εκεί στη ράδα έχετε έναν επισκέπτη αυτή την ώρα...La Jolla λέγεται...Θά χουμε φωτό???:D:D
Bulkerman!
Να είσαι καλά
Django
88141
Τραγελαφικη......χα χα:D
Για τον Bulkerman που το ζητησε και τον "βιαστικο" Django!!!!!!!!!!
La Jolla.....
88187
BULKERMAN
03-05-2010, 23:17
Τραγελαφικη......χα χα:D
Για τον Bulkerman που το ζητησε και τον "βιαστικο" Django!!!!!!!!!!
La Jolla.....
88187
Β Α Π Ο Ρ Α Σ !!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Υ.Γ Πρέπει να έγιναν πάρα πολλά για να βγει αυτή η φώτο...:D
Β Α Π Ο Ρ Α Σ !!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Υ.Γ Πρέπει να έγιναν πάρα πολλά για να βγει αυτή η φώτο...:D
Σωστος ο Bulkerman!!!!
Παρα πολλα:cool:
@Nikos V Εντάξει Νίκο σου ανάβω το πράσινο φως και έχεις την άδεια να με κάνεις ρόμπα.
@Bulkerman Τι υπόχρεος βρε; Να μην νοιώθεις έτσι! Ο ένας τρέχουμε για τον άλλον, και όλοι μαζί για όλους. Μπορεί να είναι το αγαπημένο σου βαπόρι, μπορεί να είχες μπαρκάρει σε αυτό, μπορεί απλά να γούσταρες να το δεις στη ράδα της Σύρου. Από τη στιγμή που μπορούσε να καλυφθεί το θέμα, το καλύψαμε. ¶σε που μας έδωσες την ευκαιρία να τα πούμε λιγάκι και να μοιραστούμε ένα όμορφο καραβίσιο απόγευμα.
:cool:
apollo_express
05-05-2010, 16:54
Γιατί το Norwegian Dream περιολανιέται εδώ και ένα χρόνο από ράδα σε ράδα (μέχρι την Κυριακή ήταν στη ράδα της Σύρου); Συγγνώμη αν έχει απαντηθει στην ενότητα για τα κρουαζιερόπλοια, αλλά δεν το βρήκα.
Αυτή είναι μαι σωστή ερώτηση που δεν έχει απάντηση, ράβεε ξύλωνε και αποτέλεσμα :?:.
Rocinante
05-05-2010, 18:53
Παντως η καμερα περιεργως δουλευει...
88498
88498
Εγω θα το πω ακομη μια φορα!
Εισε απιστευτος!!
Σε ευχαριστουμε:D
Σημερα το πρωι στο λιμανι μας
88601
Οσα χρονια κατεβαινω πρωι κατω στο λιμανι,και κατεβαινω καθε πρωι, πρωτη φορα βλεπω τοσα καικια να πουλανε ψαρια!!!
88498
Antoine, αυριο θα φθάσω στις 19.00, θα πάω να στηθώ στην Πυροσβεστική, μη τυχόν και δεν με πάρεις.... Μη τυχόν... αυτό σου λέω μόνο Καγκεμπίτη...:p
leonidas
07-05-2010, 22:15
Την αφιερώνω στον αγαπημένο μου συνταξιδιώτη ...:D
Λιμάνι Ερμούπολης σήμερα στις 19:00 ;)
88766
Το pan orama την ημερα της απεργιας 05/05/010
88768
MYTILENE
22-05-2010, 19:04
Μ. Παρασκευη μεσημερι τα AQUA με το ΜΥΚΟΝΟΣ
82924
TA NEA ΜΕΛΗ ΤΗΣ ....ΝΕΛ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΡΟ???ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ.......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ:p;)
TA NEA ΜΕΛΗ ΤΗΣ ....ΝΕΛ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΡΟ???ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ.......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ:p;)
Ελπίζω ότι στολίζει τις Κυκλάδες μας να μη το πάρει η ΝΕΛ:D!!! Δεν τη δίνουμε την Πόπη:D!!!!!!
MYTILENE
22-05-2010, 19:18
Ελπίζω ότι στολίζει τις Κυκλάδες μας να μη το πάρει η ΝΕΛ:D!!! Δεν τη δίνουμε την Πόπη:D!!!!!!
Δε θα τα πάρουμε και όλα μην αγχώνεσαι,απλά θα τα ομορφαίνουμε-με τα σινιάλα μας- και θα τα έχουμε εκεί να σας εξυπηρετούνε....ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ:ΝΕΛ ΠΑΝΤΟΥ:p;)
Δε θα τα πάρουμε και όλα μην αγχώνεσαι,απλά θα τα ομορφαίνουμε-με τα σινιάλα μας- και θα τα έχουμε εκεί να σας εξυπηρετούνε....ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ:ΝΕΛ ΠΑΝΤΟΥ:p;)
Όπως και ΝΕΛίτες να φανταστώ έτσι?? Γιατί στη Μυτιλήνη που είχα έρθει πριν 2 μήνες....και πήγα να βγάλω εισητήρια από το Κεντρικό Πρακτορείο της ΝΕΛ, ο ιδιοκτήτης όλο κάπου αλλού ήταν:D!!!
manoubras 33
24-05-2010, 17:37
Σημερινό απογευματινό δελτίο Σύρου, δηλαδή πριν από λίγο, με τρεις αφίξεις στον ιδιο χρονο. Πραγματικά στο λιμάνι επικρατούσε ο πανικός, παντού αυτοκίνητα και κόσμος στην τρεχάλα! Πολύ έντονη κίνηση κόσμου..! όπου αφήνει πλέον το νησί και ξαναγύρνα στην καθημερινότητα…. Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από την αφίξεις των τριών βαποριών.!Αφιερωμένες!!
Πρώτος ο βάπορας με την υπέροχη μανούβρα. Blue Star 1.
90780
Ενώ παράλληλα εισέρχεται το Αίολος κεντέρης ΙΙ
90781
90782
δεν περνούν λίγα λεπτά και φτάνει και το Speedrunner 3
90786
έπεται συνεχεια ...
Super Jet
24-05-2010, 17:39
υπεροχες! ευχαριστούμε manoubras 33!
manoubras 33
24-05-2010, 17:41
Ακομη αλλες δυο, με την υπεροχη μανουβρα του SpeedRunner 3..
90787
90788
Για ολους τους καλους φιλους του Ναυτιλια!!
Οι ανταποκριτες του nautilia ειναι παντου............:rolleyes:
90828
Ας δουμε μερικες ακομη εικονες.....
90829
90830
Δεν παίζεστε..... :D. Λείπει τώρα ο κύριος με το ποδήλατο :p
Η αφιξη του ΑΚ ΙΙ
90831
Η εμφανιση του cpt Γιωργου με το SR III
90832
Η αφιξη του SR III....
90833
90834
Και τελος η εμφανιση του HS 4......
90835
manoubras 33
24-05-2010, 19:40
Οι ανταποκριτες του nautilia ειναι παντου............:rolleyes:
90828
Ο Καραβολατρης - Κρανοφορος - Καραβομαραγκος - Μανουβραδορος, ειμαι ΕΓΩ!!!! Ειστε απιστευτος!!!:D Ευχαριστωωω :D
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Ειδικη αφιερωση...........
vinman,Trakman,Thanasis89,Leo:D!!!!!!!
90841
Νίκο ο Θανάσης τι φταίει? Εντάξει οι υπόλοιποι έχουμε κάτι που μας δένει :D. Σήμερα "το σκίσατε" το θέμα ή μάλλον η Σύρος είχε θέμα!!!!! Σας ευχαριστούμε ;).
Απο αλλη γωνια
90844
Ολε!!!!!
Γεια σου ρε zozef με τα ωραια σου!!:D
Δεν πιστευω να εχεις μονο αυτη!!!!
Και αυτη
90851
Ξανα ΟΛΕ!!:D!!
Κανε υπομονη εχω και εγω!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
90841
χαχαχαχαχαχαχα!!!
....μας πήρατε χαμπάρι Νικόλα....!!!:D
Πραγματικά το σκίσατε το θέμα όπως λέει και ο Leo!!
Nα'στε καλά παιδιά...;)
Thanasis89
27-05-2010, 19:11
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
90841
Πετάμε... :D Ευχαριστώ πολύ Νικόλα ! ;)
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
90841
Αυτά μου κάνετε και σε λίγο ο Μαρούλης θα μου ζητάει Δήλωση Αποκλειστικής Αφοσίωσης στα Πλεούμενα...!!:p:D:D
Να'σαι καλά Νίκο!!!
(Σόρυ για την καθυστερημένη απάντηση!!!)
Μια αναχωριση
91333
Και μια αφιξη
91334
Ακομη δυο φωτογραφιες του Salamis Filoxenia η μια παρεα με το Νησος Μυκονος και η απογευματιμη αναχωρηση.....
91341
91342
MYTILENE
30-05-2010, 13:21
Απο αλλη γωνια
90844
2 όμορφα πλοία -το καθένα στο είδος του- δύο εταιρείων πρότυπο.Ευχαριστούμε για τη φώτο σου φίλε
Χθεσινη αποψη του λιμανιου της Ερμουλης!!!
ΟΝΕΙΡΟ:D
92479
Χθεσινη αποψη του λιμανιου της Ερμουλης!!!
ΟΝΕΙΡΟ:D
92479
Νικολα αυτο το στολιδι που φωταγογει το λιμανι σας ειναι το Ονειρο ε???
πραγματηκα το να το βλεπεις νυχτα σε ενα τοσο ομορφο λιμανι ειναι σαν ΟΝΕΙΡΟ... ενα απο τα 4 αγαπημενα μου pleasure craft,τα αλλα 3 ειναι το prince abdullaziz,το alexander kai το paris
Νικολα αυτο το στολιδι που φωταγογει το λιμανι σας ειναι το Ονειρο ε???
πραγματηκα το να το βλεπεις νυχτα σε ενα τοσο ομορφο λιμανι ειναι σαν ΟΝΕΙΡΟ... ενα απο τα 4 αγαπημενα μου pleasure craft,τα αλλα 3 ειναι το prince abdullaziz,το alexander kai το paris
Σωστα φιλε ιθακη αυτο το σκαφος ειναι το Ονειρο!!!
Ομορφο σκαφος εχει ερθει αρκετες φορες στο λιμανι μας!
Και το στολισε πραγματικα:D
Σημερα ειχαμε αφιξη του ANKARA στο λιμανι μας!!
92567
92569
Κρουαζιερα του Ναυτικου Επιμελητηριου της Τουρκιας στα Ελληνικα νησια πριν καταληξουν στον Πειραια αυριο για τα Ποσειδωνια!!!
Κυριακή ξημερώματα στην Ερμούπολη με το ¶κουα να αναχωρεί στις 06.00 και δεμένα τα 'Αρτεμις και Φλάινγκ Κάτ 3...!!!!
97308
leonidas
12-07-2010, 12:29
Τρέεελαα!!!! :D
Μανώληηηηηηηηηη,τί μας κάνεις τώρα και είμαι και πολύ μακρυά!!!!!!!!!!!!!!Φοβερή!!!!!:D
Μια πόλη που λάτρεψα!!!
Αφιερωμένη στην παρέα του καφέ της Κυριακής και σε όλους τους φίλους από τη Σύρο!!!
97376
Κυριακή ξημερώματα στην Ερμούπολη με το ¶κουα να αναχωρεί στις 06.00 και δεμένα τα 'Αρτεμις και Φλάινγκ Κάτ 3...!!!!
97308
Μια πόλη που λάτρεψα!!!
Αφιερωμένη στην παρέα του καφέ της Κυριακής και σε όλους τους φίλους από τη Σύρο!!!
97376
Trakman,vinman καταπληκτικες φωτογραφιες απο την αρχοντισα των κυκλαδων:D
Ευχαριστουμε πολυ!!!!
Για τον ''ξενιτεμένο'' φίλο ¶ρη,τον απόντα Λεωνίδα που όμως θα παραΣΥρθεί σύντομα και φυσικά σε όλη την υπέροχη Συριανή παρέα του Σαββατοκύριακου!!;)
¶ρτεμις και Αίολος!!!
97387
Χίλλια ευχαριστώ Μανώλη.Αρχόντισσα με τα όλα της.Φοβερές και τρομερές λήψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T.S.S. APOLLON
13-07-2010, 09:39
Οι φιλοι Trakman και vinman δωσανε ρεστα...ρεσιταλ φωτογραφιας!!!
Για τους εκλεκτούς φίλους από τη Σύρο!!!
(Σόρυ για το μεγάλο μέγεθος, αλλά δύσκολο να χωρέσεις όλο το λιμάνι σε 1000 pixels!!!)
http://a.imageshack.us/img339/3559/trakakissyr.jpg
Σημερινη αφιξη του Sapphire στην Ερμουπολη...........
97798
Και μετα απο λιγο απεκτησε και παρεα........Salamis Filoxenia!!
97799
Για ολους τους καλους φιλους:D
manoubras 33
14-07-2010, 21:52
Οι φωτογραφιες σας ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!!
Ευχαριστουμε ολα τα παιδια και φιλους, που μας χαρισαν πραγματικα πανεμορφες εικονες απο το νησι.
Σημερα στην απογευματινη μου βολτα, χαζεψα και απολαυσα αυτα τα δυο ομορφα σκαρια..!
Sapprhire kai Salamis filoxenia.
Για ολους τους Συριανους φιλους και μη.
97801
97802
97803
Υ.Γ. Νικο ωραια θεα εχετε απο κει πανω! Ζηλευω! Παντος θα σας ξαναεπισκεφτω συντομα!!:D
Οι φωτογραφιες σας ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!!
Ευχαριστουμε ολα τα παιδια και φιλους, που μας χαρισαν πραγματικα πανεμορφες εικονες απο το νιση.
Σημερα στην απογευματινη μου βολτα, χαζεψα και απολαυσα αυτα τα δυο ομορφα σκαρια..!
Sapprhire kai Salamis filoxenia.
Για ολους τους Συριανους φιλους και μη.
97801
97802
97803
Υ.Γ. Νικο ωραια θεα εχετε απο κει πανω! Ζηλευω! Παντος θα σας ξαναεπισκεφτω συντομα!!:D
Ωραιος ο Γιαννης!!!!
Ευχαριστουμε!!!!:D
Πάω για ύπνο πατριωτάκια, με στείλατεεεεεε :D Να 'χαμε τι να 'χαμε μια ταράτσα νάχαμε :D Σούπερρρρ! Ευχαρσιτούμε!
@ Τrakman & vinman ..... παληκάρια αν νομίζετε ότι είδατε την Σύρο.... απογοητευτείτε :D
Και εδω κατα την αναχωρηση του SALAMIS
97984
Αααααα, μα εσείς έχετε ξεφύγει εντελώς. Μπράβο συλλέκτη θαλασσινών μεζέδων!!!!!!:D
¶κουα και Ιπτάμενο Γατί 3 στην Ερμούπολη...τον περασμένο Σάββατο προς Κυριακή...!!!;)
97988
Καλο σας απογευμα, η καθιερωμενη συναντηση καθε Παρασκευη πρωι.
101221
Χθες αργά το βράδυ το δελτίο κατέγραψε!
101436
για όλους εσας που αγαπάτε το νησί μας και τα ποστάλια που το στόλισαν!
manoubras 33
08-08-2010, 13:39
Το δελτιο επισης κατεγραψε και τον βραδινο επισκεπτη (στο κοκκινο) ;-)
Για την συναντηση μας μετα απο καιρο, και την ομορφη αλλα συντομη κουβεντα μπροστα απο μια ογκωδης πλωρη! :D
101473
Γειά σου Γιαννάκη, με τα ωραία σου :p:D
Χθες το μεσημερι ο ΑΙΟΛΟΣ και το SAMAR.
102038
Υπαρχουν σκαφατοι και σκαφατοι!!!!!!!!!
102039
Και που μονο σαμαρι δεν ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leonidas
24-08-2010, 23:17
Θέλει λίγη ώρα να την καταλάβετε..Προσπάθησα πολύ να την φτιάξω, ήταν πιο σκοτεινή...συγνώμη για την ποιότητα...:cool:
ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ & BLUE STAR PAROS, 22/8/10 στο λιμάνι της Ερμούπολης
Nissos Mykonos
24-08-2010, 23:55
Θέλει λίγη ώρα να την καταλάβετε..Προσπάθησα πολύ να την φτιάξω, ήταν πιο σκοτεινή...συγνώμη για την ποιότητα...:cool:
ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ & BLUE STAR PAROS, 22/8/10 στο λιμάνι της Ερμούπολης
Επειδή η γωνία λήψης μας ξεγελάει λίγο, τα πλοία στην πραγματικότητα δεν ακούμπησαν.. Η βαρδιόλα του Νήσος Μύκονος είναι πιο μπροστά από την βαρδιόλα του Blue Star Paros (περίπου εκεί που είναι τα παράθυρα του καθρέπτη του Blue Star Paros) .!Σύμφωνα με πληροφορίες και από τα δύο πλοία, δεν ακούμπησαν για πολύ λίγο..!
...αναχώρηση του Νήσος Μύκονος απο την Ερμούπολη..!
103582
manoubras 33
28-08-2010, 08:31
Σημερα το πρωι που κατεβηκα μια βολτα στο λιμανι, συναντησα το Δηλος Εξπρες στο ντοκο του τελωνειου..
Απ΄οτι καταλαβα αργοτερα πραγματοποιησε εκτακτη προσεγγιση για μεταφορα ασθενη.
Δυο φωτογραφιες κατα την αναχωρηση του.
103691
103692
Παρασκευη 13/08/10 στο λιμανι της Ερμουπολης Χαισπιντ 5-Μπλου Σταρ 2-Αιολος Κεντερης ΙΙ!!
Για τους leonida,Nissos Mykonos,diagora!!
104476
Σαββατο 07/08/10 στο λιμανι της Ερμουπολης Ιπποτης-Μπλου Σταρ Ιθακη-Αρτεμις!
104477
Δελτίο Σύρου της 2 Σεπτ. 2010
Ο απόπλους του Νήσος Μύκονος και του Blue Star Ithaki, με διαφορά λίγων λεπτών. Για όλους εσάς.
104478
104479
104480
104481
104482
Η συνέχεια αυτονόητη..... μερικές φωτό στο θέμα του Νήσος Μύκονος
Φωτό: Δεν χρειάζονται συστάσεις, μια γνωστή ταξιδιάρα καραβολάτρισσα ;)
diagoras
05-09-2010, 23:54
Παρασκευη 13/08/10 στο λιμανι της Ερμουπολης Χαισπιντ 5-Μπλου Σταρ 2-Αιολος Κεντερης ΙΙ!!
Για τους leonida,Nissos Mykonos,diagora!!
104476
Ευχαριστω Νικο.Ομορφο traffic;)
*Φωτογραφια Leo.Aπιστευτη ανεση του cpt Σπυρου στην βαρδιολα;)
sylver23
07-09-2010, 15:26
Τον κύριο που με υποδέχτηκε την 1η Σεπτέμβρη στην Σύρο τον γνωρίζουμε??
Επιπλέον πληροφορίες:
1.Ειναι ένας κύριος που βγάζει κάτι θολές και κουνημένες φωτογραφίες.Ενα μάτσο χάλι:D
2.Συνεχώς την βγάζει σε ένα χάλια μπαλκόνι με χάλια θέα για να τραβάει τις φωτογραφίες αυτές
3.Θα τον βρείτε και στον προβλήτα της Ερμούπολης να φωτογραφίζει τυχαία τις δεξαμενές ψάχνοντας με τέρμα ζουμ ακόμα αυτή την βιολάντω Γουλανδρή που του έχει πει ο Λεο οτι βρίσκεται εκεί
104947
Nissos Mykonos
07-09-2010, 15:44
Μήπως γνωρίζουμε και τον νεαρό που με υποδέχτηκε στην Σύρο το μεσημέρι της 13ης Αυγούστου?
Με μία φράση ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ...
104948
Ο νεαρός της φωτογραφίας έψαχνε να με βρει πάνω στο Νήσος Μύκονος για να με φωτογραφίσει αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο να με βρει κάποιος... Εγώ όμως τον εντόπισα!
opelmanos
07-09-2010, 16:05
Παιδιά θα ήθελα οποιος έχει και μπορεί να ανεβάσει κάποιες παλιές φωτό από την Σύρο της δεκαετίας του 90 !!!Υπάρχει αλήθεια κάτι ?/
Χθεσινο περασμα εξω απο το λιμανι με ολιγολεπτη σταση για αποβιβαση ασθενη με δικα του μεσα οπως βλεπετε.
106464
106468
29/09/10 Αριστερη του cpt Ηλια στο λιμανι της Ερμουπολης παρεα με το Νησος Μυκονος!!!
108789
108790
108791
Για τους proussos,Naias II,NikosP,αιγαιοπλοο,zozef,manoubra33,vinman,Trakm an,TSS APOLLON,ΣΚΟΡΠΙΟ,Nissos Mykonos,diagoras,leonidas,sylver23.....
Και η συνεχεια.....
108798
108799
108800
Για τους pantalis2009,DeepBlue,ιθακη,captain_nionios,Thanas is89,dokimakos21.......
¶ψογος ο Νικόλας όπως πάντα!
Σ' ευχαριστώ Νίκο.
dokimakos21
09-10-2010, 21:23
ΣΥΡΟΣ 9.9.2010
110269
110270
dokimakos21
11-10-2010, 19:04
QUIZ : Ποίος Συριανός Καραβολάτρης βρίσκετε σε αυτή την φωτογραφία..?
110787
Ο Πατήρ και ο υιός..... V:p:D
dokimakos21
11-10-2010, 19:46
Ο Πατήρ και ο υιός..... V:p:D
Χαχαχαχα σωστος Leo..!!!
To δωρο 8α στο δωσει ο ιδιος στο θεμα του Blue Star Ithaki...!;)
Σαββατο 09/10/10.......Ιθακη-Μυκονος-Ακουα!!
111100
Πριν απο λιγο.........
Κινγκ οφ Θηρα,Αιολος Κεντερις ΙΙ,Samar{ξανα στο λιμανι μας},Ακουα Τζιουελ,Galileo,Μπλου Σταρ Παρος,Αρτεμις και λιγο ποιο διπλα το Σουπερφερυ ΙΙ.......μια ομορφη παρεα στο λιμανι της Ερμουπολης!!!!
111673
Για ολους εσας!!
mike_rodos
17-10-2010, 21:49
Πριν απο λιγο.........
Κινγκ οφ Θηρα,Αιολος Κεντερις ΙΙ,Samar{ξανα στο λιμανι μας},Ακουα Τζιουελ,Galileo,Μπλου Σταρ Παρος,Αρτεμις και λιγο ποιο διπλα το Σουπερφερυ ΙΙ.......μια ομορφη παρεα στο λιμανι της Ερμουπολης!!!!
111673
Για ολους εσας!!
Moναδική...! Ευχαριστούμε πολύ Νίκο.
T.S.S. APOLLON
17-10-2010, 21:58
Καταπληκτικη!!!Ευχαριστουμε Nikos_V!
dokimakos21
17-10-2010, 22:17
Πριν απο λιγο.........
111673
Για ολους εσας!!
Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η...!!!
Χθεσινη αφιξη του Νησος Μυκονος και του Μπλου Σταρ Ιθακη στην βροχερη Ερμουπολη!
Δειτε τι εκανε ο cpt Ηλιας για να κερδισει χρονο!
Καταπληκτικη κινηση απιστευτα σβελτη μανουβρα!!111921
111922
Για τους Leo,Trakman,vinman,dokimako,TSS APOLLON,Marouli Niko,prousso,leonida,NikoP,NaiasII,mike_rodos,ελμε ψη,diagora,Nissos Mykonos,pantelis2009,manoubra33,zozef,αιγαιοπλοο.. ..
Και η συνεχεια......
111923
111924
111925
καλα απιστευτη "κοντρα"....τελικα νικο ξερουμε ποιος ακουμπησε πρωτος τον ντοκο ή θελουμε το photo finish???
hayabusa
19-10-2010, 22:56
η Σύρος μας θύμισε κάτι από τα παλιά. υπέροχο το ρεπορτάζ !
pantelis2009
19-10-2010, 22:58
Χθεσινη αφιξη του Νησος Μυκονος και του Μπλου Σταρ Ιθακη στην βροχερη Ερμουπολη!
Δειτε τι εκανε ο cpt Ηλιας για να κερδισει χρονο!
Καταπληκτικη κινηση απιστευτα σβελτη μανουβρα!!111921
111922
Για τους Leo,Trakman,vinman,dokimako,TSS APOLLON,Marouli Niko,prousso,leonida,NikoP,NaiasII,mike_rodos,ελμε ψη,diagora,Nissos Mykonos,pantelis2009,manoubra33,zozef,αιγαιοπλοο.. ..
Ευχαριστώ για την αφιέρωση, καταπληκτικές φωτο & υπέροχες ασκήσεις ακριβείας απο τους Έλληνες καπεταναίους. Νά σε καλά για τις ανταποκρίσεις απο το ωραίο σου νησί;):p.
Κοίτα και συ στο Μαρία-Ελένη έχεις και σύ αφιέρωση:o.
Καταπληκτικές εικόνες που σπάνια βλέπουμε πια στα λιμάνια μας,
Νίκο σε ευχαριστούμε πολύ!
Νίκο ευχαριστώ και εγώ για την αφιέρωση του μοναδικού ρεπορτάζ. Αντίθετα με τον φίλο μου τον Γιώργο (ιθάκη) θεωρώ ότι οι μανούβρες και των δύο πλοίων ήταν αρστοτεχνικές καιεξαιρετικά ΑΣΦΑΛΕΙΣ, δεν είδα καμία κόντρα. Γιώργο δυό ανόμοια πλοία δεν κοντράρουν ούτε στην ανοιχτή θάλασσα, ούτε μέσα στο λιμάνι. Εδώ η παροιμία όλοι οι καλοί χωράνε έχει ένα λόγο :D.
καλε μου καπτεν εγω δεν ειπα οτι καποια απο τις δυο μανουβρες δεν ηταν αριστοτεχνηκη ή ηταν λιγοτερο ασφαλης....ειναι απολυτα λογικο οτι τα δυο πλοια ειναι,οσο ανομοια και να ειναι,θα εχουν διαθορετικη γραμη στο ρεμετζο που πιστευω οτι ειναι χαρακτηριστηκη του εκαστοτε πλοιαρχου...αμα ηταν τα πλοια να ακολουθουν την ιδια ακριβως γραμη αραγματος τοτε θα τα πλοηγουσαν ρομποτ...απο εκει και περα εκεινη την μερα το πρωι ετυχε να μιλαω με εναν πολυ καλο μου φιλο ναυτη,που μου διηγουταν παρομοιες ιστοριες "κοντρων" σε λιμανια της ευρητερης περιοχης με πρωταγονηστες παλι ανομοια πλοια,επτανησος vs bari express,που υπηρχαν αναλογα αξιοθαυμαστες στιγμες....
εν κατακλειδη με τον ορο "κοντρα" δεν εννοουμε κατα αναγκη κατι επικινδυνο,αλλα κατι αξιοθαυμαστο που σε καθηλωνει με αγονοια να το παρακολουθησεις
καλε μου καπτεν εγω δεν ειπα οτι καποια απο τις δυο μανουβρες δεν ηταν αριστοτεχνηκη ή ηταν λιγοτερο ασφαλης....ειναι απολυτα λογικο οτι τα δυο πλοια ειναι,οσο ανομοια και να ειναι,θα εχουν διαθορετικη γραμη στο ρεμετζο που πιστευω οτι ειναι χαρακτηριστηκη του εκαστοτε πλοιαρχου...αμα ηταν τα πλοια να ακολουθουν την ιδια ακριβως γραμη αραγματος τοτε θα τα πλοηγουσαν ρομποτ...απο εκει και περα εκεινη την μερα το πρωι ετυχε να μιλαω με εναν πολυ καλο μου φιλο ναυτη,που μου διηγουταν παρομοιες ιστοριες "κοντρων" σε λιμανια της ευρητερης περιοχης με πρωταγονηστες παλι ανομοια πλοια,επτανησος vs bari express,που υπηρχαν αναλογα αξιοθαυμαστες στιγμες....
εν κατακλειδη με τον ορο "κοντρα" δεν εννοουμε κατα αναγκη κατι επικινδυνο,αλλα κατι αξιοθαυμαστο που σε καθηλωνει με αγονοια να το παρακολουθησεις
Γιώργο είτε θέλεις να το παραδεχθείς είτε όχι ο όρος "κόντρα" σημαίνει κόντρα και δεν είναι τίποτα άλλο από βορά για όχι θετικά σχόλια, στην συγκεκριμένη μανούβρα νομίζω άστοχη.
Καλησπερα σε ολους!!
Το μονο που θελω να αναφερω ειναι οτι ολο τον καιρο που παρακολουθω τις αφιξοαναχωρησεις των πλοιων στο λιμανι της Ερμουπολης ταχυπλοων και συματικων,χειμωνα-καλοκαιρι υπαρχει μεταξυ των πληρωματων ενας μεγαλος σεβασμος!!
Βοηθα κατα την γνωμη μου και το λιμανι αλλα η συνεργασια των καπετανιων ειναι νομιζω υποδειγματικη!!
ok,παω πασο καπτεν....εγω παντως για καλο το ειπα λογο οτι μου αρεσε
Χωρις παρεξηγηση παντα;)
manoubras 33
21-10-2010, 21:03
Nικο σε ευχαριστω κι εγω με τη σειρα μου..Πραγματικα μοναδικο το ρεπορταζ σου και οι εξαιρετικες εικονες απο το λιμανι!!
Να ετοιμάζεστε αύριο για το BS Paros, και να ξεχάσετε το μπλέ χρώμα στο φως της μέρας για καμιά 15αριά μέρες. Μακάρι να βγω ψέυτης....
Βάζουνε τελικά το Ιθακη στη θέση του Πάρος και η γραμμή απο Πειραιά για Σύρο/Τήνο/Μύκονο θα εξυπηρετείται απο την Aegean Speedlines.
Βάζουνε τελικά το Ιθακη στη θέση του Πάρος και η γραμμή απο Πειραιά για Σύρο/Τήνο/Μύκονο θα εξυπηρετείται απο την Aegean Speedlines.
Πράγμα που θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο. Όχι γιατί θα είναι το Speedrunner III στη γραμμή, που συμπαθώ γιατί στηρίζει την γραμμή μας και έμπρακτα με τις καλύτερες τιμές για ταχύπλοο, αλλά για το ΑΔΕΙΑΣΜΑ της Blue Star Ferries γενικότερα. ¶κουσα μάλιστα από συγγενή μου που θα ταξίδευε αύριο πρωί με το ΒΣ Ιθάκη, ότι έλαβε μήνυμα να πάει να πάρει τα λεφτά από το ειστήριο του, γιατί το δρομολόγιο θα είναι ανεκτέλεστο. Μάλιστα επρότειναν το αυριανό απογευματινό δρομολόγιο με το ΒΣ2 και δεν γνώριζαν άν είχε άλλο πλοίο το πρωί....... Συμμερίζομαι την ατυχία της εταιρείας, αλλά όχι και το εν ψυχρώ άδειασμα μιας γραμμής από τα πρωινά δρομολόγια από Πειραιά στο 100%, να μην προσθέσω και την άλλη γραμμή από Ραφήνα.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ανέκαθεν η Μπλου Σταρ έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ΠαροΝαξία και αυτό φαίνεται και απο τα εκτακτα βραδυνά που κάνει στη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και σε άλλες μέρες αιχμής. Και απο ο,τι θυμάμαι λίγα χρόνια πριν με το έδενε το Ιθάκη άφηνε τη γραμμή Σύρου/Τήνου/Μυκόνου και μάλιστα μια τουλάχιστον χρονιά έκανε δρομολόγια ο Αιολος. Δεν ξέρω βέβαια, επειδή πάντα μιλάνε οι αριθμοί, αρα και το κέρδος, τι αφήνει σε τελική ανάλυση η μία γραμμή και τι η άλλη.
Υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο εταιριών για τα δρομολόγια ή απλα η Aegean Speed Lines εκμεταλλεύεται το κενό που δημιουργείται; Παντώς από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλοίο ούτε από τη Ραφήνα, δε θα έπρεπε να παρατήσουν τη γραμμή ξαφνικά για 15 μέρες και από τον Πειραιά..
Αυτη ειναι η Ερμουπολη των αντιθεσεων!
113071
Παντρεμα νεοκλασικου με μαντερνου!!
roussosf
27-10-2010, 17:58
Αυτη ειναι η Ερμουπολη των αντιθεσεων!
113071
Παντρεμα νεοκλασικου με μαντερνου!!
δεν ειναι αντιθεση αυτη
ετσι οπως καταντησανε τη Συρο σε λιγο καιρο θα ερχομαστε με φορτηγιδες
και ετσι θα ειναι ποιο πολα τα φορτηγα απο τα επιβατικα
Τέτοιος πλουραλισμός πια..... ότι λαχταράει η ψυχή σας σήμερα..... για τον καψούρη Λεωνίδα!!!
Ναυπηγοεπισκευαστικά......
113537
κρύβονται και άλλα δύο
και
ακτοπλοϊκο-κρουαζιερο-τουριστικά....
113538
μικρά μεν αλλά τι να τα κάνεις και μεγάλα?
manoubras 33
06-11-2010, 15:21
Σημερινες μεσημεριανες αφιξεις..! Για τους φιλους Nikos_V,Leo,Zozef...
Καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε ολοι μας..
Β.S.Ithaki - Nissos Mykonos
114274
BULKERMAN
06-11-2010, 15:34
Σημερινες μεσημεριανες αφιξεις..! Για τους φιλους Nikos_V,Leo,Zozef...
Καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε ολοι μας..
Β.S.Ithaki - Nissos Mykonos
114274
Ωραία θέα μεσημεριάτικα στη Σύρο!!!Απλά κοιτάς κ απολαμβάνεις βλέποντας τα!!
Η χθεσινη "πιρουετα" του cpt Γιωργου Ευμορφοπουλου απο μια αλλη οπτικη γωνια......!!
114598
114599
114600
Για ολους εσας!!:D
manoubras 33
08-11-2010, 18:38
Σουπερ Νικο!! Ευχαριστουμε!!
Το ΑΡΕΘΟΥΣΑ λιγο πριν την σημερινη του αναχωρηση.
114932
αιγαιοπλόος
16-11-2010, 13:37
115616
Είναι ωραία αυτά τα χειμωνιάτικα πρωινά με λιακάδα στο λιμάνι της Ερμούπολης. Βρίσκεις και το φρέσκο ψαράκι σου στο καΐκι κι απολαμβάνεις τον καφέ σου δίπλα στη θάλασσα.
Για τους Leo, Nikos V., Vinman, Trakman, Zozef, Leonidas, Thanassis 89. Ωρα καλή σε όλους.
Από την Σύρο για Πειραιά πέρασε και το Blue Star 1, πριν περίπου μισή ώρα, προερχόμενο από τα Δωδεκάνησα. Είχε αποπλεύσει από την Ρόδο χθες αργά το απόγευμα.
Αυτη την ωρα ο Διαγορας περνα τα φαναρια του λιμανιου της Ερμουπολης.
Η εικονα του λιμανιου της Ερμουπολης πριν απο λιγα λεπτα!!
Οι αδελφοι Αιολοι ξεκουραζονται παρεα με το Αρτεμις!!
117777
Για τους manoubra33,zozef,αιγαιοπλοο,kost,roussosf,Leo,vinm an,Trakman,dokimako21,pantelis2009,DimitrisT...
Πάρα πολύ όμορφη Νίκο!!!! Το λιμάνι σας λάμπει και το χειμώνα!!
pantelis2009
06-12-2010, 17:17
Ευχαριστώ φίλε Nikos_V για την αφιέρωση. Είναι υπέροχη (κοίτα στις θαλασσινές εικόνες;)). Και πάλι Χρόνια σου πολλά με υγεία.:D
Τεταρτη μεσημερι στο λιμανι της Ερμουπολης...........!!
Μπλου Σταρ Ναξος,Μπλου Σταρ 2,Σουπερφερυ 2,Νησος Μυκονος,Αιολος Κεντερης ΙΙ:cool:
119848
pantelis2009
24-12-2010, 18:11
Υπέροχη θέα;). Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.
manoubras 33
24-01-2011, 20:21
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου κάτω από ένα γκρίζο απόγευμα εδώ στο νησί, βρίσκομαι ως συνήθως στο χώρος εργασίας μου (στους ταρσανάδες του νησιού) καθώς κάνω ένα διάλειμμα να ξεκουραστώ διότι ήταν δύσκολη ημέρα, (είχε μανούβρα όπως λέμε εδω στα καρνάγια), αντικρίζω να ζυγώνει το ρυμουλκό Αγία Τρίας, χωρίς να γνωρίζω το λόγο της επίσκεψης του απευθείας ο νους μου στάθηκε ότι πρόκειτε να ρυμουλκηθεί μια μπιγα όπου βρίσκετε σε ένα ντοκο αρκετό καιρό (Οι Συριανοί θα ξέρουν) Αν δεν με άπατα η μνήμη μου έχει το όνομα Μακεδονία, εεε και σκέφτηκα πέρασε να την πάρει
Λίγο αργότερα καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται για την μπιγα, αλλά για το Phoenix (ένα ιστορικό και αρκετά μεγάλο ρυμουλκό από το σύνολο που ανήκει στην οικογένεια του Νεώριου) κάπου εκεί ξεκινά το ρυμουλκιο! Χάζεψα λίγο την όλη διαδικασία και έπειτα συνέχισα την δουλειά μου..
Την επομένη μέρα στον πρωινό καφέ στην δουλεία, συνάντησα τον Καπτα Αντώνη Συρίγο! Ρυμουλκαδόρος όπως δηλώνει εκείνος!! Βετεράνος καπετάνιος στα ρυμουλκά του Νεωρίου, άνθρωπος με ναυτοσύνη, και αλμύρα κεντημένη πάνω στο πετσί του, τώρα πλέον συνταξιούχος!
Τον ρώτησα. Καπτα Αντώνη έφυγε το Phoenix? Δάκρυσα παιδί μου, μου απαντά..Του είπα το αντίο από την βεράντα μου με το τηλέφωνο στο χέρι σε επικοινωνία με ανθρώπους που το είχαν ζήσει, και τους λέω κατέβητε στο λιμάνι ρε να το δείτε για τελευταία φορά, μου είπε στην συνεχεία.. ιδιαίτερο ρυμουλκό, με μπαταριστες μηχανές μου ανέφερε, μπορεί να ήταν δύσκολο αλλά μας διευκόλυνε πολύ όταν ρυμουλκούσαμε μεγάλα βαπόρια κάποτε με αυτό, ήταν οι λίγες αναφορές στα λόγια και στα μάτια του! Τώρα θα είναι ήδη Τουρκιά είπε, και με αυτό έκλεισε η κουβέντα..
Διαλέγω να το αναρτήσω στο θέμα του νησιού, διότι θεώρησα ότι επί πολλά χρόνια ήταν ένα σκαρί εργάτης του ναυπηγείου, και φίλος στους καραβολατρες.. Αν και δεν είχε ναυπηγηθεί στο νησί αλλά ούτε στην χωρά αύτη ,από τα λόγια του Καπτα Αντώνη εισέπραξα ότι ήταν για πολλά χρόνια κάτοικος της Σύρου!
Αν κάποιος φίλος έχει να προσθέσει στοιχειά για το ρυμουλκό, και κάποια εικόνα (καθώς δεν έχω προς το παρόν πρόχειρο κάτι) με χαρά να την δούμε σε ανάλογο θεμα.
pantelis2009
24-01-2011, 21:13
¶λλο ένα πλοίο λοιπόν μας άφησε για τα διαλυτήρια της Τουρκίας. Ευχαριστούμε φίλε manoubras 33 για το ρεπορτάζ. Κρίμα που δεν είχες την φωτο μηχανή σου να αποθανατήσεις τις τελευταιες του στιγμές.
Ευχαρσιτούμε Γιάννη για την όμορφη περιγραφή που γλυκαίνει αυτό καθεαυτό το γεγονός της αναχώρισης του Φοίνικα από τη Σύρο!
Να εισε καλα Γιαννη για την περιγραφη!!!!
Κυριακη 16/01/11 το απαγορευτικο κρατησε το Σουπερφερυ στο λιμανι μας!!:grin:
121206
Πήρε τη σωστή θέση γιατί περίμενε φωτογράφιση προφανώς? :p Γεγονός πάντως είναι ότι αυτή η θέση είναι περιζήτητη στα απαγορυετικά.
proussos
24-01-2011, 23:40
121211
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου κάτω από ένα γκρίζο απόγευμα εδώ στο νησί, βρίσκομαι ως συνήθως στο χώρος εργασίας μου (στους ταρσανάδες του νησιού) καθώς κάνω ένα διάλειμμα να ξεκουραστώ διότι ήταν δύσκολη ημέρα, (είχε μανούβρα όπως λέμε εδω στα καρνάγια), αντικρίζω να ζυγώνει το ρυμουλκό Αγία Τρίας, χωρίς να γνωρίζω το λόγο της επίσκεψης του απευθείας ο νους μου στάθηκε ότι πρόκιτε να ρυμουλκηθεί μια μπιγα όπου βρίσκετε σε ένα ντοκο αρκετό καιρό (Οι Συριανοί θα ξέρουν) Αν δεν με άπατα η μνήμη μου έχει το όνομα Μακεδονία, εεε και σκέφτηκα πέρασε να την πάρει
Λίγο αργότερα καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται για την μπιγα, αλλά για το Phoenix (ένα ιστορικό και αρκετά μεγάλο ρυμουλκό από το σύνολο που ανήκει στην οικογένεια του Νεώριου) κάπου εκεί ξεκινά το ρυμουλκιο! Χάζεψα λίγο την όλη διαδικασία και έπειτα συνέχισα την δουλειά μου..
Την επομένη μέρα στον πρωινό καφέ στην δουλεία, συνάντησα τον Καπτα Αντώνη Συρίγο! Ρυμουλκαδόρος όπως δηλώνει εκείνος!! Βετεράνος καπετάνιος στα ρυμουλκά του Νεωρίου, άνθρωπος με ναυτοσύνη, και αλμύρα κεντημένη πάνω στο πετσί του, τώρα πλέον συνταξιούχος!
Τον ρώτησα. Καπτα Αντώνη έφυγε το Phoenix? Δάκρυσα παΐδι μου, μου απαντά..Του είπα το αντίο από την βεράντα μου με το τηλέφωνο στο χέρι σε επικοινωνία με ανθρώπους που το είχαν ζήσει, και τους λέω κατέβητε στο λιμάνι ρε να το δείτε για τελευταία φορά, μου είπε στην συνεχεία.. ιδιαίτερο ρυμουλκό, με μπαταριστες μηχανές μου ανέφερε, μπορεί να ήταν δύσκολο αλλά μας διευκόλυνε πολύ όταν ρυμουλκούσαμε μεγάλα βαπόρια κάποτε με αυτό, ήταν οι λίγες αναφορές στα λόγια και στα μάτια του! Τώρα θα είναι ήδη Τουρκιά είπε, και με αυτό έκλεισε η κουβέντα..
Διαλέγω να το αναρτήσω στο θέμα του νησιού, διότι θεώρησα ότι επί πολλά χρόνια ήταν ένα σκαρί εργάτης του ναυπηγείου, και φίλος στους καραβολατρες.. Αν και δεν είχε ναυπηγηθεί στο νησί αλλά ούτε στην χωρά αύτη ,από τα λόγια του Καπτα Αντώνη εισέπραξα ότι ήταν για πολλά χρόνια κάτοικος της Σύρου!
Αν κάποιος φίλος έχει να προσθέσει στοιχειά για το ρυμουλκό, και κάποια εικόνα (καθώς δεν έχω προς το παρόν πρόχειρο κάτι) με χαρά να την δούμε σε ανάλογο θεμα.
Σε συνέχεια όσων λέει ο manoubras 33 , παραθέτω τη φωτογραφία τη στιγμή που ξεκινάει το τελευταίο ταξίδι του ΦΟΙΝΙΚΑ. Στα 61 του χρόνια , απομακρύνθηκε για τελευταία φορά από το νησί με σιωπηλό αποχαιρετισμό !
pantelis2009
25-01-2011, 08:53
ευχαριστούμε το φίλο proussos για την φωτο.;)
12/01/11 Μπλου Σταρ 1-Μυκονος στο λιμανι της Ερμουπολης.
121504
Καλησπερα σε ολη την παρεα,στις 15/01/11 ημερα Σαββατο ταυτοχρονη αφιξη!!
121697
Πριν απο λιγο στο λιμανι της Ερμουπολης!!
122363
Το Πρεβελης στα καινουργια του καθηκοντα:-D
pantelis2009
03-02-2011, 13:47
Ευχαριστούμε φίλε Nikos_V για την άμεση πληροφόρηση;).
roussosf
05-02-2011, 18:54
Απο την Συρο μου εστειλαν φωτο και video απο τις καστροφες στο λιμανι της Συρου
στους Apostolos , Leo , και ισως dokimakos συγουρα κατι θα τους θυμιζουν
122561 122562
Απο την Συρο μου εστειλαν φωτο και video απο τις καστροφες στο λιμανι της Συρου
στους Apostolos , Leo , και ισως dokimakos συγουρα κατι θα τους θυμιζουν
122561 122562
Καλησπερα σε ολους!!
Μεσημερι Πεμπτης και ο καιρος αγριευει............
122691 122692
ο γραιγολεβαντες ακομη μια φορα εδειξε τα δοντια του!!!
Ακομη μερικες .......
122695 122696 122697
το βραδυ της Πεμπτης ο καιρος ξεφυγε και για αυτο τον λογο το Αρτεμις πηγε στην ραδα ενω το Σουπερφερυ προλαβε να οχυρωθει στην θεση βηχος!!
Εδω (http://www.syrostoday.gr/)μπορειτε να δειτε.......
roussosf
07-02-2011, 17:44
Ακομη μερικες .......
122695 122696 122697
το βραδυ της Πεμπτης ο καιρος ξεφυγε και για αυτο τον λογο το Αρτεμις πηγε στην ραδα ενω το Σουπερφερυ προλαβε να οχυρωθει στην θεση βηχος!!
Εδω (http://www.syrostoday.gr/)μπορειτε να δειτε.......
ο Στεφανος που τραβηξε αυτες τις φωτογραφιες στο Syros today θα ειναι ακομα απλωμενος για να στεγνωσει....:p
Καλησπερα!!
Δευτερα 14 Φεβρουαριου..........μια μεγαλη οσο και ομορφη παρεα:-D
123535
Αιολος Κεντερης ΙΙ,Ακουα Τζιουελ,Μπλου Σταρ 2,Μπλου Οριζον,Σουπερφαστ VI.........
Παράπονο δεν έχετε, ούτε το καλοκαίρι τέτοια κίνηση!!!
Πανέμορφη φωτογραφία Νίκο!!! Ευχαριστούμε!!!
.............και μετα απο λιγο εκανε την εμφανιση του και το Πρεβελης:-D
123536
pantelis2009
15-02-2011, 22:44
Υπέροχες νυχτερινές απο το φίλο Nikos_V και σ' ευχαριστούμε;):cool:.
Καλησπερα!!
Δευτερα 14 Φεβρουαριου..........μια μεγαλη οσο και ομορφη παρεα:-D
123535
Αιολος Κεντερης ΙΙ,Ακουα Τζιουελ,Μπλου Σταρ 2,Μπλου Οριζον,Σουπερφαστ VI.........
..εσείς σε λίγο θα έχετε πιο πολλά πλοία απο ότι εμείς στον Πειραιά...:D
Πανέμορφη Νικόλα...Να'σαι καλά να μας χαρίζεις τέτοιες ωραίες εικόνες...;)
Κωστάκης
17-02-2011, 15:04
Από το πρωί το Blue Horizon βρίσκεται στην μεγάλη δεξαμενή ενώ όπως βλέπουμε και στην εικόνα από την webcam του λιμανιού το Superfast VI έχει δέσει στην θέση στην οποία διανυκτερεύουν τα Aqua Jewel και Αίολος Κεντερης.
http://i.imgur.com/FZfn0.png
Καπως ετσι ηταν το μεσημερι!!!
123692
roussosf
17-02-2011, 17:57
και το ΓΕΓΟΝΟΣ
η προεκταση της πλωτης ΒΙΟΛΑΝΤΩ με το ονομα NORWEGIAN DREAM κανει δοκιμαστικα αυτη την στιγμη μεταξυ Συρου και Τηνου
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
dokimakos21
17-02-2011, 18:06
και το ΓΕΓΟΝΟΣ
η προεκταση της πλωτης ΒΙΟΛΑΝΤΩ με το ονομα NORWEGIAN DREAM κανει δοκιμαστικα αυτη την στιγμη μεταξυ Συρου και Τηνου
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
:p:p
Είναι εδώ και μέρες και τριγυρνάει γύρω από την Σύρο λόγο traffic.. Βλέπετε είχε το θράσος το Horizon να του πάρει την θέση...!;)
Καλησπερα σε ολο τον κοσμο,σημερα το απογευμα στο λιμανι μας !!!!!!!!!!!
125274
pantelis2009
05-03-2011, 19:49
Αυτό είναι traffic;). Ευχαριστούμε φίλε zozef :D.
dokimakos21
14-03-2011, 15:40
Όταν ο Capten ζωγραφίζει ...
126387
dokimakos21
14-03-2011, 15:42
Ο γνωστός Συριανός καραβολάτρης δεν μας έλεγε που θα ήταν κατά την άφιξη στην Σύρο ... αλλά ήταν τελικά εύκολο να τον βρούμε ... ;)
126388
Όταν ο Capten ζωγραφίζει ...
126387
...και όταν ο capten αποφασίσει να ζωγραφίσει το κάνει με μαγικό τρόπο....!!!
126832 126833
Παρακαλείται όπως ο cpt Ηλίας παραδώσει διαβήτη και μοιρογνωμόνιο με το πέρας των χειρισμών πρόσδεσης:D
Παρακαλείται όπως ο cpt Ηλίας παραδώσει διαβήτη και μοιρογνωμόνιο με το πέρας των χειρισμών πρόσδεσης:D
Συμφωνω απολυτα με τον Αρη!!
Χθεσινη αφιξη στην μουντη Ερμουπολη.............
126931 126932 126933
Και η συνεχεια.......
............
126934 126935 126936
Για τους φιλους ΑΡΗ,Trakman,vinman,prousso,leonida,αιγαιοπλοο,zoze f,TSS APOLLON,pantelis2009,dokimako21,roussosf,diagora laz94....
[QUOTE=Nikos_V;438265]............
126934 126935 126936
Για τους φιλους ΑΡΗ,Trakman,vinman,prousso,leonida,αιγαιοπλοο,zoze f,TSS APOLLON,pantelis2009,dokimako21,roussosf,diagora laz94....[/
Τι μας κάνεις ρε συ μεσημεριάτικα Νίκο?Αχ βαχ:D
pantelis2009
19-03-2011, 17:41
Ευχαριστώ φίλε Nikos_V γιατί έτσι ταξιδεύουμε και μείς;).
roussosf
19-03-2011, 18:08
Και η συνεχεια.......
............
126934 126935 126936
Για τους φιλους ΑΡΗ,Trakman,vinman,prousso,leonida,αιγαιοπλοο,zoze f,TSS APOLLON,pantelis2009,dokimako21,roussosf,diagora laz94....
συγχαριτηρια στους χειριστες
της camera ( Nikos V ) και του captain
Και η συνεχεια.......
............
126934 126935 126936
...αχ βρε παλιόπαιδο....αχ...:D;)
...αχ βρε παλιόπαιδο....αχ...:D;)
Εμμμμ! Σκισατε όλοι, μέσα έξω, ψηλά και χαμηλά!:grin:
gpap2006
20-03-2011, 15:39
Στο Νεώριο Σύρου θα είναι αύριο για δεξαμενισμό το ΜΥΤΙΛΗΝΗ και το SUPERFAST II. Το ΜΥΤΙΛΗΝΗ επανέρχεται στα δρομολόγια από Πειραιά Τετάρτη απόγευμα.
Kυριακή 13 Μαρτίου...Σουπερφάστ ΧΙ και Norwegian Dream...στην Ερμούπολη!!
Για τους καταπληκτικούς ανταποκριτές μας απο το όμορφο νησί της Σύρου Nikos_V και zozef!!;)
127459
Louis Majesty στην μαγευτικη Ερμουπολη!!!
Για τους φανατικους Συριανους και οχι μονο:-D
128573
Louis Majesty στην μαγευτικη Ερμουπολη!!!
Για τους φανατικους Συριανους και οχι μονο:-D
128573
Παρακαλείσαι όπως σταματήσεις να ανεβάζεις τις υπέροχες αυτές λήψεις γιατί μου προκαλείς ψυχολογικά προβλήματα.Μια γουλιά καφέ δε μπορώ να πιω Κυριακάτικα....αμάν:D
ΑΡΗ στη υγειά σου αυτό (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?25087-%C8%E1%EB%E1%F3%F3%E9%ED%DD%F2-%E5%E9%EA%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%D4%EF%F0%DF%E1-%28Seaview%29&p=441931#post441931)! Καλημέρα!!!!!!!!
Καλημερα απο την αρχοντισα των Κυκλαδων ,και σας περιμενουμε ολους για καφεδακι και οχι μονο!!!!!!Νικο V πολυ καλη............
ΑΡΗ στη υγειά σου αυτό (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?25087-%C8%E1%EB%E1%F3%F3%E9%ED%DD%F2-%E5%E9%EA%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%D4%EF%F0%DF%E1-%28Seaview%29&p=441931#post441931)! Καλημέρα!!!!!!!!
Αγαπητέ Leo αυτό ήταν η χαριστική βολή.Ε ρε δε θα σας πετύχω πουθενά..θα σας δείξω εγώ θα δείτε τί θα πάθετε:D
Εχθες το μεσημερι Ιθακη-Αριαδνη στο λιμανι της Ερμουπολης.....
Και τωρα η φωτο........!!
129439
T.S.S. APOLLON
13-04-2011, 00:27
Πανεμορφη φωτογραφια!!! Αψογος ο φιλος Nikos_V!!!
opelmanos
13-12-2012, 08:41
Ανταποκριτές της Σύρου αύριο το βράδυ στις 23:30 έρχεται ο Θεόφιλος στο λιμάνι σάς ,θα θέλαμε δύο φωτογραφίες η μιά απο άνω πόλη και την άλλη από την μεριά τοου εργοστασίου στο λιμενοβραχίωνα .φίλε NIKOS V ανέλαβε !
Εχω την εντύπωση (αν και ακόμα δεν φαίνεται στο σύστημα κρατήσεων) οτι θα έρχεται σε μόνιμη βάση τις Παρασκευές στη Σύρο.
opelmanos
13-12-2012, 12:24
Mά είναι στο σύστημα δρομολογίων η Σύρος
Ναι, είναι και για αυριο μέσα στο σύστημα, δεν είναι ομως τις επόμενες Παρασκευές. Μάλλον η εταιρεία ζητάει εγκρίσεις απο το Υπουργείο και μετα γίνεται η προσθήκη στο δρομολόγιο.
SteliosK
30-12-2012, 20:44
Σύρος 29/12/2012
133487 133488
Καλο απογευμα σε ολους σας,σημερα το μεσημερι το λιμανι μας,στο Νεωριο Κρητη ΙΙ ,Β/S 1 και Φαιστος και στο λιμανι Ακουα Tζουελ και Σπιριτ ,Ιθακι ,Συρος.
133955
roussosf
04-01-2013, 15:47
Καλο απογευμα σε ολους σας,σημερα το μεσημερι το λιμανι μας,στο Νεωριο Κρητη ΙΙ ,Β/S 1 και Φαιστος και στο λιμανι Ακουα Tζουελ και Σπιριτ ,Ιθακι ,Συρος.
133955
μια απορια
στην πλωρη του Ιθακη ειναι ενα φορτηγο που το βλεπω σε καθε φωτογραφια του λιμανιου
μηπως εχει ενταχθει στο ......ΕΣΠΑ για να γινει τουριστικη επιχειρηση?
μια απορια
στην πλωρη του Ιθακη ειναι ενα φορτηγο που το βλεπω σε καθε φωτογραφια του λιμανιου
μηπως εχει ενταχθει στο ......ΕΣΠΑ για να γινει τουριστικη επιχειρηση?
Αυτο επειδη εχει γινει ενα με την τουριστικη προβλητα παει για μουσειο!!!!!!!!!Και γι αυτο ο λογος που δεν αναφερθηκε:indecisiveness:
Καλο απογευμα σε ολους σας ,αυτες τις μερες λογο καιρικων συνθηκων κλινουμε προς τα αριστερα!!!!!!!!!!
134523
Καλησπερα σε ολο τον κοσμο,την Τεταρτη το μεσημερακι μαζι με μια παρεα απο καραβολατρες, βλεπαμε τις αναχωρησεις των πλοιων!!!!!!!!!!!
134583
Καλημερα σε ολη την παρεα!!!Λιμανι Ερμουπολης by night........
137316
sylver23
07-02-2013, 17:43
Αψογος! Αλλά πανέμορφη και η Ερμούπολη!
Αχ....Πότε θα πάω στον Άγιο Στέφανο.... (Οι Συριανοί κατάλαβαν..)
MYTILENE
07-02-2013, 17:57
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μπράβο στο φίλο Νίκο
sylver23
07-02-2013, 18:12
Νίκο θέλω και με τον Θεόφιλο (το παρακάτω σχηματάκι θα στο εξηγήσω από κοντά)
___
/
__/
/
/
----
Maroulis Nikos
07-02-2013, 20:03
Καλημερα σε ολη την παρεα!!!Λιμανι Ερμουπολης by night........
137316
να είσαι καλα Νικόλα !!!
roussosf
06-03-2013, 13:49
Εγκίθηκε η μελέτη για το νέο λιμάνι της Ερμούπολης
http://www.syrostoday.gr/News/8830-Egkrithike-i-meleti-gia-to-neo-limani-tis-Ermoupolis.aspx
Το σχόλιο το δικό μου
"Επιτέλους υπάρχουν και κάποιοι που σκέφτονται λογικά "
Θεωρώ ότι αν γίνει σωστά θα είναι μια σημαντικότατη αναβάθμιση για τη Σύρα.
Καλησπέρα σε όλους σας ,επειδή θα με πείτε πνεύμα αντιλογίας πάλι,στο συγκεκριμένο σημείο που λένε οτι θα γίνει το νέο λιμάνι,εαν δεν γίνουν πρώτα απ΄ολα τα κατάλληλα αποστραγγιχτικά έργα ομβρίων υδάτων ,το έργο θα ειναι μια μεγάλη αποτυχία,το επίπεδο του δρόμου με την θάλασσα ειναι πάρα πολύ μικρο,και αυτές τις μέρες με το ψιλόβροχο γινότανε χαμός,ήθελες βάρκα για να περάσεις.
roussosf
08-03-2013, 21:16
Καλησπέρα σε όλους σας ,επειδή θα με πείτε πνεύμα αντιλογίας πάλι,στο συγκεκριμένο σημείο που λένε οτι θα γίνει το νέο λιμάνι,εαν δεν γίνουν πρώτα απ΄ολα τα κατάλληλα αποστραγγιχτικά έργα ομβρίων υδάτων ,το έργο θα ειναι μια μεγάλη αποτυχία,το επίπεδο του δρόμου με την θάλασσα ειναι πάρα πολύ μικρο,και αυτές τις μέρες με το ψιλόβροχο γινότανε χαμός,ήθελες βάρκα για να περάσεις.,
αυτά τα έργα δεν έχουν καμμιά σχέση με τον σχεδιασμό του λιμανιού
αν όντως υπάρχει πρόβλημα ας το φτιάξουν τώρα
αφού σε αυτό το σημείο κάνουν κανοε καγιακ γινει δεν γινει το λιμάνι οταν βρέχει θα υπάρχει πρόβλημα
λογικα η είσοδος -έξοδος του λιμανιού θα είναι απο το βενζινάδικο στα Λαζαρέττα
,
αυτά τα έργα δεν έχουν καμμιά σχέση με τον σχεδιασμό του λιμανιού
αν όντως υπάρχει πρόβλημα ας το φτιάξουν τώρα
αφού σε αυτό το σημείο κάνουν κανοε καγιακ γινει δεν γινει το λιμάνι οταν βρέχει θα υπάρχει πρόβλημα
λογικα η είσοδος -έξοδος του λιμανιού θα είναι απο το βενζινάδικο στα Λαζαρέττα
Για οσους ξερουν την περιοχη απο την ΑVIN μεχρι την Πειραικη ειναι Βενετια!!!!!!!!!!!!!!
proussos
08-03-2013, 23:00
Υπάρχει και η λύση του Φοίνικα...:tears_of_joy:
roussosf
09-03-2013, 06:54
Υπάρχει και η λύση του Φοίνικα...:tears_of_joy:
εκεί μήπως δεν μας αφήνει ο .....Γαρπής?
Για οσους ξερουν την περιοχη απο την ΑVIN μεχρι την Πειραικη ειναι Βενετια!!!!!!!!!!!!!!
αυτό είναι καλό για τον τουρισμο του τοπου :05.18-flustered::cocksure:
ας το εκμεταλευτεί το κλιμάκιο του ΕΟΤ Συρου και ο Δημος
αιγαιοπλόος
12-03-2013, 16:28
140175
Σημερινή. Το Hellenic Spirit στη δεξαμενή.
ΣΥΡΟΣ by night καλο τριημερο!!!!!!!!!!!!
140920
Φυσικα το προηγουμενο ηταν ποιο high!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα σε ολους σας ,σημερα το μεσημερι στο λιμανι μας μια ιστορικη συναντηση!!!!!
142274
roussosf
12-04-2013, 09:18
Καλησπερα σε ολους σας ,σημερα το μεσημερι στο λιμανι μας μια ιστορικη συναντηση!!!!!
142274
μηπως το μεγαλυτερο κανει δοκιμές στο λιμάνι???????????????????????????
μηπως το μεγαλυτερο κανει δοκιμές στο λιμάνι???????????????????????????
Δεν νομιζω!!Για την Παροναξια μπορει!!
roussosf
31-05-2013, 12:38
προς τους τοπικούς ανταποκριτές
με αφορμή μια φωτο που αναρτήθηκε στις 28/5/13 στο marine traffic για το "ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ" έχω ένα ερώτημα
στα θεμέλια του BLUE HORIZON πήγε και έκατσε?:05.18-flustered:
εύχομε να μην ζηλέψει και την μονιμότητά του...................
προς τους τοπικούς ανταποκριτές
με αφορμή μια φωτο που αναρτήθηκε στις 28/5/13 στο marine traffic για το "ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ" έχω ένα ερώτημα
στα θεμέλια του BLUE HORIZON πήγε και έκατσε?:05.18-flustered:
εύχομε να μην ζηλέψει και την μονιμότητά του...................
Ακριβως εκει ουτε χιλιοστο δεν εχασε !!!!!!!!!
145104
karavofanatikos
15-08-2013, 15:35
Μετά από 23 μήνες παραμονής στο λιμάνι της Ερμούπολης, το φορτηγό πλοίο Esc Isabel, αναχώρησε προχθές το μεσημέρι απ' τη Σύρο με προορισμό ναυπηγείο της Τουρκίας. Περισσότερα παρακάτω:
http://www.syrostoday.gr/News/10041-Efuge-to-ESC-ISABEL-apo-tin-Suro.aspx (http://www.syrostoday.gr/News/10041-Efuge-to-ESC-ISABEL-apo-tin-Suro.aspx)
roussosf
15-08-2013, 20:40
Μετά από 23 μήνες παραμονής στο λιμάνι της Ερμούπολης, το φορτηγό πλοίο Esc Isabel, αναχώρησε προχθές το μεσημέρι απ' τη Σύρο με προορισμό ναυπηγείο της Τουρκίας. Περισσότερα παρακάτω:
http://www.syrostoday.gr/News/10041-Efuge-to-ESC-ISABEL-apo-tin-Suro.aspx (http://www.syrostoday.gr/News/10041-Efuge-to-ESC-ISABEL-apo-tin-Suro.aspx)
το Ρ/Κ Αγ Νεκταριος που το τραβαγε χθες το βραδυ πηγαινε κατα Πορτ Σαιντ μερια.................
θα μου πεις τι Alliaga τι Alang
karavofanatikos
08-10-2013, 14:43
Ενισχύεται διοικητικά το Λιμεναρχείο Σύρου.
Όπως έγινε γνωστό στην πρόσφατη ετήσια συνάντηση των αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος η οποία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Νάξο, το Λιμεναρχείο Σύρου πρόκειται να αναλάβει στην αρμοδιότητά του τη λειτουργία δύο ακόμη Λιμενικών Σταθμών.
Πρόκειται για Λιμενικούς Σταθμούς των Δυτικών Κυκλάδων που σήμερα ανήκουν στο Λιμεναρχείο Μήλου και θα περάσουν στην αρμοδιότητα της Σύρου.
Συνεπώς, ο ρόλος του Λιμεναρχείο Σύρου που είναι και το κεντρικό Λιμεναρχείο των Κυκλάδων, θα είναι ενισχυμένος στο άμεσο μέλλον.
Πηγή: Cyclades24.gr
Καλησπέρα σε ολους σας το λιμάνι μας χθες και σήμερα ειχε την τιμητική του!!!!!!!!!!!!!
150951150952
karavofanatikos
07-12-2013, 19:25
Καλησπέρα σε ολους σας το λιμάνι μας χθες και σήμερα ειχε την τιμητική του!!!!!!!!!!!!!
150951150952
Zozef, τα πλάνα που μας δείχνεις είναι τη στιγμή που αναχωρεί ο Αρχιεπίσκοπος με το B.S.Ιθάκη από Σύρο για Τήνο;;
Zozef, τα πλάνα που μας δείχνεις είναι τη στιγμή που αναχωρεί ο Αρχιεπίσκοπος με το B.S.Ιθάκη από Σύρο για Τήνο;;
Ετσι ακριβώς.
karavofanatikos
13-12-2013, 09:51
Όμορφη μέρα η σημερινή για το Νεώριο! Όπως διαβάζω σε κυκλαδίτικα sites, η πολυσυζητημένη ανάθεση του έργου για την επισκευή των 2 δεξαμενών του Π.Ν τελικά υπογράφτηκε, ενώ το δεξαμενόπλοιο ALIAKMON που περίμενε από χθες στα ανοιχτά για να πάει στο ναυπηγείο για την καθιερωμένη επισκευή του, παρασύρθηκε απ' τους ανέμους και προσάραξε στην Αζόλιμνο. Άλλη μία μικρή αβαρία-μάλαμα για το ναυπηγείο.
Και μιας που έχει γίνει πολύ συζήτηση για το λιμάνι μας αυτές τις μέρες να δούμε και τις εργασίες ενίσχυσεις της εξωτερικής πλευράς του κυματοθραύστη ,από την σχολή πλοιάρχων μέρχι τα τριπόδια του πράσινου που μάλλον έλαβαν τέλος .
151885151886151887151888
manoubras 33
30-01-2014, 17:53
Αποψη του Ναυπηγειου στις 28 Γεναρη του 2014.
152143
Σήμερα πραγματικά ομόρφυνε το λιμάνι μας,και με πλοία και με μανουβρα!!!!!!!!!
153371153372153373153374153375
roussosf
24-03-2014, 13:21
εεεεεεεεεεε εσείς οι Συριανοί και οι υπόλοιποι ταξιδευτές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
153571
θα δούμε καμιά φωτογραφία του λιμανιού η θα αρκεστούμε στις web cam των site
γινετε ο χαμός του χαμού στο λιμάνι και εσείς ...κοιμούσαστε????????????????????????
σε λίγο μπαίνει και το ΙΘΑΚΗ
αντε βγοδόνετε...........................
karavofanatikos
24-03-2014, 15:18
Πράγματι, στο λιμάνι γίνεται χαμός μοναδικής ομορφιάς, όμως απ' ότι φαίνεται οι Συριανοί έχουν χρόνο για άλλα πράγματα!!! :fat:
http://www.cyclades24.gr/index.php/eleytheros-xronos/gossip/item/10827-amok-kalergi-siros-mpanio-video-mpania
proussos
24-03-2014, 15:39
εεεεεεεεεεε εσείς οι Συριανοί και οι υπόλοιποι ταξιδευτές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
153571
θα δούμε καμιά φωτογραφία του λιμανιού η θα αρκεστούμε στις web cam των site
γινετε ο χαμός του χαμού στο λιμάνι και εσείς ...κοιμούσαστε????????????????????????
σε λίγο μπαίνει και το ΙΘΑΚΗ
αντε βγοδόνετε...........................
Πράγματι, στο λιμάνι γίνεται χαμός μοναδικής ομορφιάς, όμως απ' ότι φαίνεται οι Συριανοί έχουν χρόνο για άλλα πράγματα!!! :fat:
http://www.cyclades24.gr/index.php/eleytheros-xronos/gossip/item/10827-amok-kalergi-siros-mpanio-video-mpania
Λυσάξατε !!!
153574 153575
roussosf
24-03-2014, 19:09
Λυσάξατε !!!
153574 153575
συγνώμη
μήπως έχουμε άδικο????????
αλλά βλέπεις κάποιοι πήραν τα εύσημα με κάτι νυχτερινές λήψεις και τώρα κάνουμε.....οφθαλμοσυντήρηση από ότι λέει ο karavofanatikos
Καλημερα σε ολο τον κοσμο!!!!!
156433
Το τέλος και η αρχή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
156517
roussosf
24-06-2014, 06:38
Το τέλος και η αρχή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
156517
sure.....................????????????????????
Σήμερα είχαμε μια ωραία εικόνα στο λιμάνι μας B/S PATMOS με Ν ΜΥΚΟΝΟΣ!!!!
158011
Ο ένας φεύγει και ο άλλος πάει να δέσει!!!!!!!!
158078
manoubras 33
25-08-2014, 13:47
Κνωσός Παλάς Δεύτερα 25 Αυγούστου 2014
158824
SteliosK
27-08-2014, 12:08
Άφιξη στην όμορφη Σύρο
158907
Takerman
27-08-2014, 17:47
Πολύ όμορφη φωτό.
manoubras 33
05-09-2014, 15:42
Σήμερα το μεσημέρι κατέφθασε στο Νεώριον και η δεύτερη πλωτή δεξαμενή του πολεμικού ναυτικού, σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.Το ρυμούλκιο ως το νησί το ανέλαβε το Ρ/Κ Αιγαίο Πέλαγος.
159269 159270 159271 159272
pantelis2009
05-09-2014, 16:49
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τις ωραίες φωτο.
pantelis2009
10-09-2014, 19:28
Φίλε manoubras 33 κανένα νεότερο με τη δεξαμενή του Π.Ν???? Μπήκε για δεξαμενισμό????? Περιμένουμε φωτο σου.
manoubras 33
11-09-2014, 18:06
Φίλε manoubras 33 κανένα νεότερο με τη δεξαμενή του Π.Ν???? Μπήκε για δεξαμενισμό????? Περιμένουμε φωτο σου.
Κολλημένη στον ντόκο είναι και γίνονται εργασίες μέσα.Όταν με το καλό ανεβεί δεξαμενή, θα ενημερώσω.
pantelis2009
11-09-2014, 18:16
Κολλημένη στον ντόκο είναι και γίνονται εργασίες μέσα.Όταν με το καλό ανεβεί δεξαμενή, θα ενημερώσω.
Ευχαριστώ για την απάντηση και περιμένουμε φωτο σου.