Επιστροφή στο Forum : Ποντοπόρα - Πλοία & Φωτογραφίες (Oceangoing ships & photos)
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
Πολυ ωραιος ο roci....:D:D
Πολυ ξενερισμα η προπελα ομως...!!;)
Θα έχουν τρελαθεί στο vibration αυτοί εκει μέσα! Χάθηκε να βάλει λιγο ballast στο APT?
mastropanagos
02-01-2009, 19:50
Θα έχουν τρελαθεί στο vibration αυτοί εκει μέσα! Χάθηκε να βάλει λιγο ballast στο APT?
Το vibration ειναι το λιγοτερο,οι καταπονησεις της μηχανης ειναι μεγαλες...Ειναι τελειως ξεσαβουρωτο το βαπορι,σχεδον η μιση προπελα εκτος νερου...
mastrovasilis
02-01-2009, 19:50
έστω λίγο να τριμάρει βρε παιδί μου.;)
mastrovasilis
02-01-2009, 19:54
Το vibration ειναι το λιγοτερο,οι καταπονησεις της μηχανης ειναι μεγαλες...Ειναι τελειως ξεσαβουρωτο το βαπορι,σχεδον η μιση προπελα εκτος νερου...
Ασε για να έχουνε δουλειά οταν θα παει dry dock να επισκευάσουν και το stern tube.;) εκτός απ΄όλα τα υπόλοιπα.
Rocinante
02-01-2009, 20:01
έστω λίγο να τριμάρει βρε παιδί μου.;)
Ασε για να έχουνε δουλειά οταν θα παει dry dock να επισκευάσουν και το stern tube.;) εκτός απ΄όλα τα υπόλοιπα.
Μα τι λενε;;;;;;
Καλυτερα να επιστρεψω στην Πηνελοπη μου αυτα τα tube και τα ballast δεν ειναι για μενα...:(
Μα τι λενε;;;;;;
Καλυτερα να επιστρεψω στην Πηνελοπη μου αυτα τα tube και τα ballast δεν ειναι για μενα...:(
Χα, χα. Ωραιως ο Roci!:p ¶σε τα σαλόνια των ποσταλιών και έλα σε ενα ποντοπόρο να νιώσεις βαπορίσιο μπουλμέ και λαμαρίνα, λάδι και γράσο!
mastrovasilis
02-01-2009, 20:15
Χα, χα. Ωραιως ο Roci!:p ¶σε τα σαλόνια των ποσταλιών και έλα σε ενα ποντοπόρο να νιώσεις βαπορίσιο μπουλμέ και λαμαρίνα, λάδι και γράσο!
Κοινώς να αποκτήσεις λαμαρινίαση:D:D
mastropanagos
02-01-2009, 20:15
λάδι και γράσο!
Οσο για αυτο αλλο τιποτα....χαχαχαχαχα...
Κοινώς να αποκτήσεις λαμαρινίαση:D:D
Βασιλη σπουδαια γυναικα η δεσποινης...λαμαρινιαση...;);)
mastrovasilis
02-01-2009, 23:33
γυναίκα με ήθος και αρχές φίλε Γιώργο.:D;)
mastropanagos
03-01-2009, 03:52
Ωρες ωρες ομως ειναι πολυ καλυτερη αυτη η λαμαρινιαση,πειτε με μπαρκαρουτσο αλλα εμενα μου αρεσει...χαχαχαχα..:D
Αν εχεις τετοια παιδια για φιλους τι αλλο να θες!!
Μεχρι την ιδια...γυναικα μοιραζονται και προβλημα κανενα..;):D:D
Να ειμαστε καλα ολοι μας ρε σεις...
Και οπως λεει ο φιλος μου..ειναι ωραια η θαλασσα γιατι κινειται παντα..
Αυτο το triquel εικονων ειναι απο Β.Ατλαντικο πηγαινοντας για Καναδα στο Baia Comu για σταρι.
Πανο απολαυσε το...
mastropanagos
03-01-2009, 19:42
Αυτο το triquel εικονων ειναι απο Β.Ατλαντικο πηγαινοντας για Καναδα στο Baia Comu για σταρι.
Πανο απολαυσε το...
Το απολαυσα και μου αρεσε και παρα πολυ Γιωργο...Να εισαι καλα...:)
Ρε συ Πανο, μηπως μονοπολουμε το forum σημερα παρεϊτσα???? ;):D
mastropanagos
03-01-2009, 19:46
Ρε συ Πανο, μηπως μονοπολουμε το forum σημερα παρεϊτσα???? ;):D
Καλα δεν θα το πιστεψεις ε,πριν 5 λεπτα σκεφτομουν ακριβως το ιδιο....:D
Καλα δεν θα το πιστεψεις ε,πριν 5 λεπτα σκεφτομουν ακριβως το ιδιο....:D
Ειμαστε μεγαλα πνευματα ρε συ..!
Λοιπον παω να ανεβασω κατι απο AQABA.
mastrovasilis
04-01-2009, 11:29
Πανο απολαυσε το...
Πανέμορφες συνάδελφε.;)
Glorious Express (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=2357)
hayabusa
04-01-2009, 22:32
ωραίο κουτί :P
'Ετσι είναι αυτός ο τύπος πλοίων. Κουτά όντως.... Είναι εντυπωσιακό να δεί κανείς την φόρτωση τους στα τέρμιναλς της Ιαπωνίας και της Κορέας. Είναι θεαματικά γρήγορη. Μπαίνουν μέσα σφαίρα...:shock: και έχουν τέλεια οργάνωση. Με μικρό μινι-bus μεταφέρουν κυκλικά τους οδηγούς στους χώρους στάθμευσης. Θα παραξενευτείτε αλλά έχει και ατυχήματα, όπως συγκρούσεις και άλλα. Μπράβο Trakman που μας έδωσες την ευκαιρία να πούμε δυό λόγια γι αυτή την κατηγορία πλοίων.
Με την ευκαιρία θα σας πω ότι σε μια βόλτα που έκανα χθές είδα 4 car carriers της NEPTUNE Lines δεμένα. Δυό στην Κοινοσούρα/Αμπελάκια πρυμάτσα και αλλά δυό στο τέρμιναλ αυτοκινήτων στο ΝΜΔ, που δεν δούλευαν. Νομίζω ότι η κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες πιά..
mastropanagos
05-01-2009, 06:14
'Ετσι είανι αυτός ο τύπος πλοίων. Κουτία.... Είναι εντυπωσιακο να δεί κανείς την φόρτωση τους στα τέρμιναλς της Ιαπωνίας και της Κορέας. Είναι θεαματικά γρήγορη. Μπαίνουν μέσα σφαίρα...:shock:
Και πανε και τα ιδια σφαιρα,χτυπανε κατι 30αρια και πολλες φορες μερικα και 35αρια....;)
Σαν σταματημενους μας περναγαν,που να δωσει το γκαζαδικο...:D:D
Μην σας ξεγελά η φωτογραφία (http://www.theseanation.gr/news/shipping/msc-daniella-14.000-teus.htm). Δεν ανταποκρίνεται σε τέτοια μεγέθη. 14000 TEUS είναι θηρίο!! Πάρτε μια γεύση (http://containerinfo.co.ohost.de/vessel_9399002.html).
Πρέπει να βάλουμε φωτογραφία του πλοίου στον Πειραιά.
hayabusa
05-01-2009, 15:27
μη μου πεις οτι το πλοιο που φαινεται στην πρώτη φωτογραφία είναι το ίδιο με αυτό που φαίνεται στην δεύτερη :shock:
μη μου πεις οτι το πλοιο που φαινεται στην πρώτη φωτογραφία είναι το ίδιο με αυτό που φαίνεται στην δεύτερη :shock:
Και βεβαια οχι!! Γιαυτό είπα "μην σας ξεγελα η φωτογραφια"
hayabusa
05-01-2009, 15:32
χεχε, πάλι καλά...φαίνεται πως ερμήνευσα λίγο διαφορετικά τα γραφόμενα σου και ως εκ τούτου ήμουν έτοιμος να πάρω τηλέφωνο τον οφθαλμίατρο :p
sylver23
05-01-2009, 16:10
αυτο με τα ατυχηματα το εχω ξανακουσει απο πολλους σε τετοια πλοια.οποτε παιδια οπως εχω μαθει απο φαναρτζιδες πρεπει να ελεγχεται και τα καινουργια αυτοκινητα για πιθανον τρακαρισματα.εννοειτε πως τα επισκευαζουν στην ελλαδα και τα πουλαν κανονικα στην τιμη τους.
Για να μην μου στεναχωριεται ο φιλος μου...
Φωτο 1 - Γμω το χαος μου,ακρη δεν εβγαζα!!
Φωτο 2 - Ετοιμα και τα spare..
Φωτο 3 - Η πλωρη..
Φωτο 4 - Η Γεφυρα
Το βαπορακι Πανο θα εκανε conversion για ασφαλταδικο. Γι'αυτο και τα spares. Απο 4εις Cargo θα βγαζαμε τις 2 και βεβαια μεγαλη αλλαγη στα heating coils αλλα και στη μονωση των C.O.T's γιατι η πισσα θα αποθυκευονταν σε μεγαλη θερμοκρασια.
26410
26411
26412
26413
hayabusa
05-01-2009, 18:44
η φωτό της πλώρης είναι εντυπωσιακότατη :D
η φωτό της πλώρης είναι εντυπωσιακότατη :D
Να σου αφιερωσω δυο φωτο με πλωρες..
Φωτο 1 - Αυτες ειναι η αδυναμία μου...
Φωτο 2 - Απο το βαπορακι μας
26417
26418
BULKERMAN
05-01-2009, 21:24
ENG ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.. ROSARIO ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ PANAMAX.
26433
mastrokostas
05-01-2009, 21:30
Φωτο 3 - Η πλωρη..
Φωτο 4 - Η Γεφυρα
Το βαπορακι Πανο θα εκανε conversion για ασφαλταδικο. Γι'αυτο και τα spares. Απο 4εις Cargo θα βγαζαμε τις 2 και βεβαια μεγαλη αλλαγη στα heating coils αλλα και στη μονωση των C.O.T's γιατι η πισσα θα αποθυκευονταν σε μεγαλη θερμοκρασια.
26410
26411
26412
26413
Γιώργαρε ,απο τις ωραιότερες που έχεις βάλεις :shock:.Να σαι καλά!!!
mastrovasilis
05-01-2009, 21:34
Γειά σου ρε Γιώργη με τις ομορφιές σου. αυτό θα πει Μπάλα:D;)
mastrokostas
05-01-2009, 21:34
Να βάλω και εγώ μια που μου έστειλε, η καλή μου φίλη η Αλεξάνδρα !
Στον Eng και στον παλιόγκαζα Μαστροπαναγο !
26434
Παιδια σας ευχαριστω αλλα τι να πω.. αυτη ειναι η ζωη μας παιδια! Βρισκουμε την ομορφια εκει που οι αλλοι βλεπουν λαμαρινες, σκουρια και πετρελαια! Ειμαστε οι παραδοξοι εμεις.. ειμαστε Θαλασσινοι!
mastrokostas
05-01-2009, 21:44
Μέχρι να γνωρίσω ανθρώπους σαν εσάς ,νόμιζα ότι κάτι δεν παει καλά με μένα .
mastrovasilis
05-01-2009, 22:33
Eng και mastropanago τον έχουμε έτοιμο τον φίλτατο Μαστροκώστα να ξαναβγάλει φυλλάδιο και να ξαναμπαρκάρει με full λαμαρινίαση αυτή την φορά. ;)
mastrokostas
05-01-2009, 23:21
Μπαααα !!Δεν νομιζω!Διότι εγώ πέρασα απο τα βαπόρια ,και ξέρω και την άλλη τους πλευρά τους .Την πλευρά που γνωρίζεις ,όταν βάλεις την πόρτα της καμπίνας σου ,στον γάντζο ! ;)
Roger Rabbit
05-01-2009, 23:44
Ευχαριστούμε.!!!
Μπαααα !!Δεν νομιζω!Διότι εγώ πέρασα απο τα βαπόρια ,και ξέρω και την άλλη τους πλευρά τους .Την πλευρά που γνωρίζεις ,όταν βάλεις την πόρτα της καμπίνας σου ,στον γάντζο ! ;)
Αστα ρε Κωστα.. Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια. Και οπως λεω, πολύ μπουλμέδες εχούν και ενα κομμάτι μου, κομματι της καρδιάς μου!
Αστα ρε Κωστα, και φαντασου πως δεν ειμαι και στη θεση σου με οικογένεια!
mastropanagos
06-01-2009, 01:37
Φωτο 3 - Η πλωρη..
Φωτο 4 - Η Γεφυρα
26410
26411
26412
26413
Πολυ ωραιες φωτο ρε συ Γιωργο,απολαυστικες πραγματικα...Να σου πω αυτα πανω στη κουβερτα λεγονται frames???Καπου το ειχα ακουσει για τα πιο παλια βαπορια...
Να βάλω και εγώ μια που μου έστειλε, η καλή μου φίλη η Αλεξάνδρα !
Στον Eng και στον παλιόγκαζα Μαστροπαναγο !
26434
Γκαζαδικο με τα ουλα του..χεχε...:D
Ευχαριστω βρε Κωστα,να εισαι καλα...
Eng και mastropanago τον έχουμε έτοιμο τον φίλτατο Μαστροκώστα να ξαναβγάλει φυλλάδιο και να ξαναμπαρκάρει με full λαμαρινίαση αυτή την φορά. ;)
Θα τον καταφερω εγω,ετσι και αλλιως μικρος ειναι ακομα....;)
[quote=mastropanagos;155664]Πολυ ωραιες φωτο ρε συ Γιωργο,απολαυστικες πραγματικα...Να σου πω αυτα πανω στη κουβερτα λεγονται frames???Καπου το ειχα ακουσει για τα πιο παλια βαπορια...
Αυτα Πανο υπαρχουν σε ολα τα βαπορια και γκαζαδικα ανεξαρτήτως μεγεθους. Στα αγγλικα τα λεμε Deck Transverses και ειναι οι Εγκαρσιες Ενισχύσεις που βαστανε την κουβερτα. Στα περισσοτερα βρισκονται κατω απο το καταστρωμα αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που λογω επικινδυνων φορτιων (χημικών ή ασφαλτος) να τις βγαζουν επανω στο Deck για προστασια απο τη διαβρωση. Οποτε μεσα η C.O.T ειναι απλα ενα κουτι με μόνα στηρίγματα καποια μεγαλα - μεγαλα Μπρακετα.
mastropanagos
06-01-2009, 16:59
[quote=mastropanagos;155664]Πολυ ωραιες φωτο ρε συ Γιωργο,απολαυστικες πραγματικα...Να σου πω αυτα πανω στη κουβερτα λεγονται frames???Καπου το ειχα ακουσει για τα πιο παλια βαπορια...
Αυτα Πανο υπαρχουν σε ολα τα βαπορια και γκαζαδικα ανεξαρτήτως μεγεθους. Στα αγγλικα τα λεμε Deck Transverses και ειναι οι Εγκαρσιες Ενισχύσεις που βαστανε την κουβερτα. Στα περισσοτερα βρισκονται κατω απο το καταστρωμα αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που λογω επικινδυνων φορτιων (χημικών ή ασφαλτος) να τις βγαζουν επανω στο Deck για προστασια απο τη διαβρωση. Οποτε μεσα η C.O.T ειναι απλα ενα κουτι με μόνα στηρίγματα καποια μεγαλα - μεγαλα Μπρακετα.
Να σαι καλα βρε Γιωργο,εγω αυτο που ειχα ακουσει ηταν οτι στα πιο παλια βαπορια τα εβαζαν πανω στη κουβερτα ενω στα πιο καινουργια εμπαιναν κατω απο το καταστρωμα...
mastrovasilis
06-01-2009, 18:02
Αυτα Πανο υπαρχουν σε ολα τα βαπορια και γκαζαδικα ανεξαρτήτως μεγεθους. Στα αγγλικα τα λεμε Deck Transverses και ειναι οι Εγκαρσιες Ενισχύσεις που βαστανε την κουβερτα. Στα περισσοτερα βρισκονται κατω απο το καταστρωμα αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που λογω επικινδυνων φορτιων (χημικών ή ασφαλτος) να τις βγαζουν επανω στο Deck για προστασια απο τη διαβρωση.
Και κάνουν την δουλειά μας πιο γρήγορη φίλε Eng και Μαστροπανάγο γιατί με ένα καλό σάρωμα ελέγχεις και main deck kai longl's του Μ.D και Deck transverse. ¶ρε ομορφιές..... Να΄σαι καλά ρε Γιώργο.;)
Ανεβαίνοντας τα κανάλια του Porto Marghera, Ιταλία (Βενετία) στο δρομο για το terminal για εκφόρτωση κάρβουνου.
26476
26477
26478
Rocinante
11-01-2009, 14:11
Το τερας σε λιγες ωρες θα ειναι εδω.
MSC Daniela. Μηκος 366μ Πλατος 51μ Βυθυσμα 12,9 !!!!
Ειναι ανοιχτα της Σαντορινης και ερχεται. Πως ερχεται; 22.6
Αφιξη 23:00.
Εως τωρα φωτογραφιες του πλοιου; Εχω δει μονο μια.
Ισως συναντηθει και με το Liberty. Πλοια απο το παρελθον. Πλοια απο το μελλον...
Roger Rabbit
11-01-2009, 15:34
Nα μία:
http://i221.photobucket.com/albums/dd81/nikitas_/200690.jpg
Rocinante
11-01-2009, 20:13
Γρηγοροτερα εφτασε. Ειναι εξω απο το λιμανι. Τα ρυμουλκα σπευδουν....
Roger Rabbit
11-01-2009, 21:31
Πρέπει να είναι τεράστιο ε;:D
Παναγιώτης
12-01-2009, 00:36
366 μέτρα μήκος, 51 μέτρα πλάτος και 12,9 βύθισμα !
BULKERMAN
12-01-2009, 08:29
ηδη καποιος εβαλε νυχτερινη φωτο της αφιξης του πλοιου στο shipspotting.
πραγματικα πολυ μεγαλο!!
Roger Rabbit
12-01-2009, 14:34
ηδη καποιος εβαλε νυχτερινη φωτο της αφιξης του πλοιου στο shipspotting.
πραγματικα πολυ μεγαλο!!
http://i221.photobucket.com/albums/dd81/nikitas_/ShipPhotoMSCDANIELA.jpg
www.shipspotting.com
Nissos Mykonos
12-01-2009, 17:23
Δυο σκαναρισμενες φωτογραφιες αφιερωμενες στον Μαστροπαναγο,τον Eng και στον nikitasko!!!!
m/t Tamara
26905
m/t Falcon
26906
mastropanagos
12-01-2009, 20:53
www.shipspotting.com
Μα τωρα βαπορι το λετε εσεις αυτο???:confused::confused:
Δυο σκαναρισμενες φωτογραφιες αφιερωμενες στον Μαστροπαναγο,τον Eng και στον nikitasko!!!!
m/t Tamara
26905
m/t Falcon
26906
Να σαι καλα Γιαννακη,σ'ευχαριστω....:D
hayabusa
12-01-2009, 20:58
Μα τωρα βαπορι το λετε εσεις αυτο???
όντως, πλεομενο βουνό το λέω εγω :-D:-D
mastropanagos
12-01-2009, 21:00
όντως, πλεομενο βουνό το λέω εγω :-D:-D
Χαλια ειναι,χαλια....
Γιαννακη σ'ευχαριστω για τις φωτο.. Αλλα και αυτη η Cardiff ακομα στα παλια ειναι με τα tanker. Αναμένονται (απ' οτι λενε το καλοκαιρι 2 suezmax απο Κορεα!!) Βλέπουμε και ελπιζουμε.. ετσι Πανο;)??
Οσο για το container ειναι κουκλα σαν γαστα (ναυπηγικα ετσι??) αλλά κατα τ'άλλα.. συμφωνω με τον 2ο Μηχανικο..;):D
Για να συνερθουμε λιγο λεω γω...
Γιαννακι για σενα και βεβαια εξαιρετικα αφιερωμενες στον..αλλον τον γκρινιαρη!!;);)
Nissos Mykonos
13-01-2009, 14:45
Γιαννακη σ'ευχαριστω για τις φωτο.. Αλλα και αυτη η Cardiff ακομα στα παλια ειναι με τα tanker. Αναμένονται (απ' οτι λενε το καλοκαιρι 2 suezmax απο Κορεα!!) Βλέπουμε και ελπιζουμε.. ετσι Πανο??
Οσο για το container ειναι κουκλα σαν γαστα (ναυπηγικα ετσι??) αλλά κατα τ'άλλα.. συμφωνω με τον 2ο Μηχανικο..
Γιώργο απ' όσο μου έχει πει ο πατέρας η cardiff περιμενει την αφιξη δυο drillship (η φωτογραφία παρακάτω) τώρα για τα suezmax δεν ξέρω....
Για να συνερθουμε λιγο λεω γω...
Γιαννακι για σενα και βεβαια εξαιρετικα αφιερωμενες στον..αλλον τον γκρινιαρη!!
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο να 'σαι πάντα καλά!!!!!Αν μπορώ να καταλάβω το πλοίο είναι το Ipanema!!!! Ορίστε μια φωτογραφία για σένα τραβηγμένη πάνω στο πλοίο !!!!!!
26954
Πολυ σωστα Γιαννη το Ipanema ειναι...
Μας εχει φαει αυτο πια!!
Για τα drillships εχω ακουσει για ανοιξη - καλοκαιρι και γω!
Roger Rabbit
13-01-2009, 14:57
m/t Tamara
26905
m/t Falcon
26906
Ωραίος ο φίλος!
Ευχαριστώ!
Ένα θηρίο (για τα δεδομένα του Κορινθιακού), το Oriental (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=2747), διέσχισε πριν λίγο τη Γέφυρα. Μακάρι να ήταν και καλύτερη η μέρα!
mastropanagos
14-01-2009, 13:08
Ένα θηρίο (για τα δεδομένα του Κορινθιακού), το Oriental (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=2747), διέσχισε πριν λίγο τη Γέφυρα. Μακάρι να ήταν και καλύτερη η μέρα!
generaladiko της Marmaras Navigation....Πολυ ωραια φωτο Γιωργο...
Nissos Mykonos
14-01-2009, 13:52
Γιωργο πολυ ωραια φωτογραφια μπραβο!!!!!
generaladiko της Marmaras Navigation....Πολυ ωραια φωτο Γιωργο...
Πάνο μια μικρουλα διόρθωση, το MV ORIENTAL είναι Bulk Carrier 45338 τον. DWT με κλάση ABS. Η φάση είναι οτι τοτε που εκανα παχυμετρησεις, το είχα μετρησει στο Περαμα, πρέπει να ήταν καπου στο 2006. Καλό βαποράκι του 1997! Αρε εποχές.....
mastropanagos
14-01-2009, 17:02
Πάνο μια μικρουλα διόρθωση, το MV ORIENTAL είναι Bulk Carrier 45338 τον. DWT με κλάση ABS. Η φάση είναι οτι τοτε που εκανα παχυμετρησεις, το είχα μετρησει στο Περαμα, πρέπει να ήταν καπου στο 2006. Καλό βαποράκι του 1997! Αρε εποχές.....
Οκ Γιωργο,οτι πεις....:D
Οκ Γιωργο,οτι πεις....:D
Θα σου πω και αλλα ιδιαιτερως εσενα...;):p:p
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!! Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είναι bulker ή general cargo... Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!!;):D
Speedkiller
14-01-2009, 20:24
Να μια δική (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=2750) μου...
Να προσθέσουμε και ενα ''Νεο Τύπο'' Neo-Panamax αφού το κανάλι μεγαλώνει. Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Surveyor του ABS έχει και σχετικό άρθρο. http://www.eagle.org/news/pubs.html
sylver23
16-01-2009, 16:50
το jan d σε διαδικασια ξεφορτωσης,αλλο ενα πισω και το baltic?? tern φορτωμενο πιο πισω στον σταθμο των container στο κερατσινι
και επισης αλλο ενα που δεν θυμαμαι ονομα στον πειραια.ο μαστροπαναγος θα μας πει
27084
27085
Και ένα άλλο είδος Ore Carrer (VLOC = Very Large Ore Carrier) Chinamax?? 400.000 ton dwt!! που περιγραφετε στο επισυναπτομενο "Βulk Carrier Update" του DNV. Έχει δωθεί παραγγελία για 12 τέτοια πλοία. Θα δέίξει που θα καταλήξει με τις παρούσες συνθήκες
Έχουν ξεφύγει τα μεγέθη των πλοίων!!
mastropanagos
16-01-2009, 19:21
το jan d σε διαδικασια ξεφορτωσης,αλλο ενα πισω και το baltic?? tern φορτωμενο πιο πισω στον σταθμο των container στο κερατσινι
και επισης αλλο ενα που δεν θυμαμαι ονομα στον πειραια.ο μαστροπαναγος θα μας πει
27084
27085
Αν θυμαμαι καλα φιλε Συλβερ λεγεται Kaptain Adem.....
sylver23
17-01-2009, 00:11
καλα θυμασαι φιλε πανο
κοψε τα φιλε μην σε πλακωσω στις μπουνιες...:p:p
Και ένα άλλο είδος Ore Carrer (VLOC = Very Large Ore Carrier) Chinamax?? 400.000 ton dwt!! που περιγραφετε στο επισυναπτομενο "Βulk Carrier Update" του DNV. Έχει δωθεί παραγγελία για 12 τέτοια πλοία. Θα δέίξει που θα καταλήξει με τις παρούσες συνθήκες
Έχουν ξεφύγει τα μεγέθη των πλοίων!!
Να σου πω, στη Κινα που ημουν πριν 15 μερες, κανουν μετασκευη VLCC σε VLOC, η χωρητικοτητα των οποιων ειναι περιπου στους 300,000 τον. με 11 αμπαρια. Αυτα τα λεγανε AustaralianMax και κατασκευαστηκαν για τη μεταφορα του Iron Ore απο terminals της Αυστραλίας στη Κινα. Αν δεις καποιες φωτο που εχω postαρει στα Ποντοπορα Πλοια + Φωτο θα τα δεις σε διαδικασια μετασκευης.
καλα θυμασαι φιλε πανο
κοψε τα φιλε μην σε πλακωσω στις μπουνιες...:p
Ειστε και τα δυο σας αστερια...;):p
Γεφυρες τη μερα...
Γεφυρες τη νυχτα...
Η ομορφιά, η γοητεια και ο...ρομαντισμος (για καποιους πιο ευαισθητους - Μικρουλι ;)) σε όλους τους το μεγαλειο!
Φωτο 1 - Ημερα..
Φωτο 2 - Νυχτα..
φωτο 3 - Βαρδιολες..
Φωτο 4 - Η Πρυμνη απο το "φτερο"...
GIATI DEN VAZETAI KANENA TANKER RE PAIDIA
BULKERMAN
20-01-2009, 20:30
φιλε MPOUROU αν παρακολουθησεις το θεμα απο την αρχη θα δεις οτι πιο πολλα γκαζαδικα εχει.αναλογως τι εχει ο καθενας αυτα βαζει.
Γεφυρες τη μερα...
Γεφυρες τη νυχτα...
Η ομορφιά, η γοητεια και ο...ρομαντισμος (για καποιους πιο ευαισθητους - Μικρουλι ;)) σε όλους τους το μεγαλειο!
Φωτο 1 - Ημερα..
Φωτο 2 - Νυχτα..
φωτο 3 - Βαρδιολες..
Φωτο 4 - Η Πρυμνη απο το "φτερο"...
Φίλε Eng, μήπως αυτό τό πόστ πήγαινε καλύτερα εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=31861&highlight=%C3%DD%F6%F5%F1%E5%F2)? Αν ναι πές μου να το μεταφέρω ;).
mastropanagos
21-01-2009, 03:12
GIATI DEN VAZETAI KANENA TANKER RE PAIDIA
Με θιγει εμενα αυτο που λες..χεχε..:D:D
Κοιτα στις προηγουμενες σελιδες και θα δεις πολλααα γκαζαδικα....;)
peiraths ths agaphs
23-01-2009, 11:45
kalhmera kalhspera twra mparkara sto site sas prwth fora exete photos apo mpananadika?
Παναγιώτης
23-01-2009, 12:30
Έχουμε από ψυγεία εδώ κι εδώ αλλά και στη γκάλερυ εδώ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?CatId=239&ContentType=Gallery).
peiraths ths agaphs
23-01-2009, 12:53
Έχουμε από ψυγεία εδώ κι εδώ αλλά και στη γκάλερυ εδώ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?CatId=239&ContentType=Gallery).
se e4yxaristw mhpws mporeis na mou peis pou tha brw tis istories twn naytikwn?eixa mpei prin alla twra den tis briskw sorry alla eimai kainourios
Παναγιώτης
23-01-2009, 13:10
εδώ θα τις βρεις.
peiraths ths agaphs
23-01-2009, 15:07
εδώ θα τις βρεις.
ok eyxaristw
Φίλε Eng, μήπως αυτό τό πόστ πήγαινε καλύτερα εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=31861&highlight=%C3%DD%F6%F5%F1%E5%F2)? Αν ναι πές μου να το μεταφέρω ;).
Leo, το εχω δει τo θεμα αυτο αλλα ειναι ολο για ακτοπλοϊα. Νομιζω πως οι φωτο μου - αν και θεματολογικα ειναι ιδιες - εντουτοις θεωρω πως ειναι καλυτερα στα Ποντοπορα, γιατι στη γεφυρα ενος φορτηγου δεν περιοριζεσαι στο αν ειναι ωραια ή οχι, που για να πω την αληθεια εκτος απο νεα πλοια, σε ολα τα παλια η γεφυρες ηταν πανω κατω μια κοπια. Και αφεταιρου δεν εστιαζομαι τοσο στις φωτο οσο στις σκεψεις ή τυχων συγκινησεις που μπορει να φερει σε καποιον βλεποντας τες. Αυτη ειναι η αποψη μου, τωρα αν πιστευεις οτι πρεπει να παει στο αλλο θεμα, δεν εχω προβλημα.
panagiotis_f
26-01-2009, 00:16
Εμεινα για λιγο μακρια απο το forum αλλα εβλεπα τα ενδιαφεροντα θεματα που προβαλονταν.Ομως εφτασε και εμενα η σειρα μου να φυγω για μπαρκο.Ευχομαι σε ολους σας καλη συνεχεια και σε οσους ταξιδευουν ηδη καλα ταξιδια και γαληνιες θαλασσες.Εις το επανιδειν σε κανα 6μηνο με νεο υλικο.
Εμεινα για λιγο μακρια απο το forum αλλα εβλεπα τα ενδιαφεροντα θεματα που προβαλονταν.Ομως εφτασε και εμενα η σειρα μου να φυγω για μπαρκο.Ευχομαι σε ολους σας καλη συνεχεια και σε οσους ταξιδευουν ηδη καλα ταξιδια και γαληνιες θαλασσες.Εις το επανιδειν σε κανα 6μηνο με νεο υλικο.
Καλές θάλασσες να έχεις φίλε Παναγιώτη!! Ο ¶η Νικόλας μαζί σου!!!
Παναγιώτης
26-01-2009, 00:40
Καλά ταξίδια να έχεις συνονόματε
Maroulis Nikos
26-01-2009, 00:48
καλά ταξίδια και απο εμένα, με το καλό να επιστρέψεις πάλι στην παρέα μας.
mastropanagos
26-01-2009, 02:30
Καλα ταξιδια συναδελφε και συνονοματε Παναγιωτη,καλες θαλασσες και ο Αη Νικολας παντα στη πλωρη σου....
Με το καλο να γυρισεις στη πατριδα....
Καλα ταξιδια, Panagioti f.
Roger Rabbit
26-01-2009, 15:28
______________Καλά ταξίδια panagioti_f !!!
http://i221.photobucket.com/albums/dd81/nikitas_/ALBURAQjpg.jpg
Roger Rabbit
28-01-2009, 15:12
http://i221.photobucket.com/albums/dd81/nikitas_/610x.jpg
google
Roger Rabbit
28-01-2009, 15:12
Στον mastropanago!
http://i221.photobucket.com/albums/dd81/nikitas_/88832013_e4befd928d_b.jpg
mastropanagos
28-01-2009, 22:00
google
Αυτο το βαπορι ειχε δεχθει επιθεση απο πειρατες πριν λιγο καιρο....
Στον mastropanago!
Ωραιος ο Νικητας,να σαι καλα ρε φιλε....:D
Nissos Mykonos
29-01-2009, 17:30
Για τον Μαστροπαναγο τον Eng και τον Nikitasko..
Το m/t Venice
28089
Το Maersk Depansar φωτογραφιμενο απο τον πατερα μου στην βαρδιολα του Venice σημερα πριν απο μια 2 ωρες στο Γιβλαρταρ
28090
Maersk Depansar και Maersk Narvik
28091
Y.Γ Συγνωμη για την ποιοτητα των φωτο αλλα ειναι απο κινητο.
Γιαννάκη είσαι πολυ καλος! Το Venice που βρισκεται στη φωτο? Ξερεις? Να ειναι καλα ο πατερα σου και καλες θαλασσες να εχει, για που εχει πορεια τωρα?
Nissos Mykonos
29-01-2009, 18:01
Γιαννάκη είσαι πολυ καλος! Το Venice που βρισκεται στη φωτο? Ξερεις? Να ειναι καλα ο πατερα σου και καλες θαλασσες να εχει, για που εχει πορεια τωρα?
Το Venice στην φωτο βρισκεται στο Canakkale στην Τουρκια πριν 15 μερες περιπου!Τωρα ειναι στο Γιβλαρταρ με προορισμο την Νεα Ωρλεανη!!28094
mastrokostas
29-01-2009, 18:13
Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τον γιο να παρακολουθεί τον πατέρα του, που βρίσκεται τόσο μακριά ,απο το AIS !
Να σαι καλά λεβέντη μου και ο πατέρα σου να έχει γαλήνιες θάλασσες και καλά ταξίδια !!!
Roger Rabbit
29-01-2009, 18:19
Είσαι μεγάλος!
mastropanagos
29-01-2009, 18:43
Για τον Μαστροπαναγο τον Eng και τον Nikitasko..
Το m/t Venice
28089
Το Maersk Depansar φωτογραφιμενο απο τον πατερα μου στην βαρδιολα του Venice σημερα πριν απο μια 2 ωρες στο Γιβλαρταρ
28090
Maersk Depansar και Maersk Narvik
28091
Y.Γ Συγνωμη για την ποιοτητα των φωτο αλλα ειναι απο κινητο.
Γεια σου ρε Γιαννακη με τις ομορφιες σου...Σ'ευχαριστω ρε φιλε,να εισαι καλα....
mastropanagos
30-01-2009, 01:08
Μπαλα μεσα..............Μπαλα εξω...........:D:D
Το λεμε και τροπιδα η βολβο.....;)
28146
28148
Συνεχεια σεμιναριου...
Μπαλα drydock (με μικρη στουκα...)
Μπαλα πολυυυ μεσα...
Μπαλα και...οτι συνοδευει...
28152
28153
28154
Υ.Γ Οτι πει ο φιλος μου!!!!
mastropanagos
30-01-2009, 01:22
Συνεχεια σεμιναριου...
Μπαλα drydock (με μικρη στουκα...)
Μπαλα πολυυυ μεσα...
Μπαλα και...οτι συνοδευει...
Υ.Γ Οτι πει ο φιλος μου!!!!
Που ειναι η μπαλα οεο....:D:D
Τα δελφινακια κανουν πολλες φορες συντροφια στα βαπορια και μαλιστα ειναι και ωραιο σαν θεαμα να τα βλεπεις να πηδανε μπροστα απο τη μπαλα...
Ξερω οτι σου αρεσουν γι' αυτο και τα εβαλα!!!
Πάνο αυτο ειναι για σενα! Θυμασαι τι σου ελεγα στο τηλεφωνο??
Επισης θελω να το αφιερωσω στον Μαστροκωστα γιατι τα συγκεκριμενα σε πάνε πολυ...πίσω και δεν νομιζω να τα πολυ συνανταμε συχνα!!
ΥΓ: Για την ωρα η πηγη ειναι απο το διαδικτυο αλλα ελπιζω συντομα να σας εχω και προσωπικες φωτογραφιες (καταλαβες Πανο???)
Το Venice στην φωτο βρισκεται στο Canakkale στην Τουρκια πριν 15 μερες περιπου!Τωρα ειναι στο Γιβλαρταρ με προορισμο την Νεα Ωρλεανη!!
Γιαννακη δεν θα πω τιποτα αλλα θα συμφωνησω με τον Μαστροκωστα! Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο εστω και μεσα απο μια κουκιδα να υπαρχει αυτη η επαφη, αυτη η ενωση μεταξυ πατερα - γιου. Μακαρι να συνεβαινε σε πολλους αυτο!! Και - Μαστοκωστα - σιγουρα ενα πατερας θα ηταν πολυ περιφανος γι'αυτο δεν συμφωνεις??. Γιαννακη, ο πατερας σου ειναι πολυ τυχερος που εχει ενα γιο σαν εσενα!! Να εισαι παντα καλα και ευχομαι και γω, ο πατερας σου να εχει γαληνιες και ηρεμες θαλασσες αι συντομα να ξανα ερθει!
Nissos Mykonos
30-01-2009, 21:30
Γιαννακη δεν θα πω τιποτα αλλα θα συμφωνησω με τον Μαστροκωστα! Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο εστω και μεσα απο μια κουκιδα να υπαρχει αυτη η επαφη, αυτη η ενωση μεταξυ πατερα - γιου. Μακαρι να συνεβαινε σε πολλους αυτο!! Και - Μαστοκωστα - σιγουρα ενα πατερας θα ηταν πολυ περιφανος γι'αυτο δεν συμφωνεις??. Γιαννακη, ο πατερας σου ειναι πολυ τυχερος που εχει ενα γιο σαν εσενα!! Να εισαι παντα καλα και ευχομαι και γω, ο πατερας σου να εχει γαληνιες και ηρεμες θαλασσες αι συντομα να ξανα ερθει!
Γιωργο συμφωνω απολυτα με αυτα που λες!Οντως ο πατερας μου ειναι πολυ παριφανος και ακομα να αναφερω επικοινωνουμε με e-mail οταν δεν μπορουμε να μιλησουμε στο τηλ.!
Οριστε και αλλες δυο φωτο η μια ειναι σιγουρα στο Γιρβαλταρ και η αλλη δεν ξερω απο που ειναι αλλα θα μαθω..αφιερωμενες σε ολους τους καλους φιλους!!
28222
28223
mastropanagos
30-01-2009, 23:00
Πάνο αυτο ειναι για σενα! Θυμασαι τι σου ελεγα στο τηλεφωνο??
Επισης θελω να το αφιερωσω στον Μαστροκωστα γιατι τα συγκεκριμενα σε πάνε πολυ...πίσω και δεν νομιζω να τα πολυ συνανταμε συχνα!!
ΥΓ: Για την ωρα η πηγη ειναι απο το διαδικτυο αλλα ελπιζω συντομα να σας εχω και προσωπικες φωτογραφιες (καταλαβες Πανο???)
Καταλαβα Γιωργο,καταλαβα....;)
Πανο παμε δυνατα!!!
Αυλιδα...
1. Το αμπαρι
2. SA-2 και Αγιος ο Θεος.....
3. Για τον φιλο μου...
4. Για τον φιλο μου...
28372
28373
28374
28375
Αλλα επειδη τα Ναυπηγεια εχουν πολυ βαβουρα.. Παμε κατι απο θαλασσα μερια ετσι για νιωσουμε την ηρεμια της..
Να αφιερωθουν μονο στη Μικρουλα που αργοτερα θα ειναι σ' αυτα τα μερη που τοσο αγαπαει!!
28383
28384
28385
28386
28388
mastropanagos
01-02-2009, 05:27
Πανο παμε δυνατα!!!
Αυλιδα...
1. Το αμπαρι
3. Για τον φιλο μου...
4. Για τον φιλο μου...
Εισαι ωραιος οπως παντα,να εισαι καλα ρε Γιωργαρε.....;)
Vortigern
01-02-2009, 22:46
Δυο φωτο σε μια εικονα(σκαναρισμενη)απο τον καιρο που ταξιδευε ο πατερας μου.Αποτι μου ειπε αυτο πρεπει να ειναι το ''Βασιλευς Καδμος'',''Κing Kadmos'' και πρεπει να ειναι στον Παναμα,οποιος γνωριζει περισσοτερα ας πει,Αφιερωμενες στον Μαστροκωστα,Μαστροπαναγο,Eng και Nissos Mykonos... 28452
Δυναμική επάνοδος στα Ποντοπόρα Θανο! Πολυ καλος!! Πραγματι απ' οτι θυμαμαι ειναι ο Παναμαςστην εξω ραδα. Λοιπον θα σου αφιερωσω και γω κατι απο εμας τους..Ποντοπορους!!
Port Hedland - Αυστραλία
Nissos Mykonos
01-02-2009, 23:20
Θάνο σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση!!!Όσο για τις φώτο και η δικιά όσο και οι φώτο του μαστρογιώργου ειναι πολυ ομορφες!!!!
Vortigern
01-02-2009, 23:28
Δυναμική επάνοδος στα Ποντοπόρα Θανο! Πολυ καλος!! Πραγματι απ' οτι θυμαμαι ειναι ο Παναμαςστην εξω ραδα. Λοιπον θα σου αφιερωσω και γω κατι απο εμας τους..Ποντοπορους!!
Port Hedland - Αυστραλία
Να σε καλα Γιωργο,ευχαριστω για την αφιερωση
Τζωνη επισης ευχαριστω για τα καλα σου λογια...
mastropanagos
01-02-2009, 23:32
Δυο φωτο σε μια εικονα(σκαναρισμενη)απο τον καιρο που ταξιδευε ο πατερας μου.Αποτι μου ειπε αυτο πρεπει να ειναι το ''Βασιλευς Καδμος'',''Κing Kadmos'' και πρεπει να ειναι στον Παναμα,οποιος γνωριζει περισσοτερα ας πει,Αφιερωμενες στον Μαστροκωστα,Μαστροπαναγο,Eng και Nissos Mykonos... 28452
Να σαι καλα ρε Θανο,μου αρεσει να βλεπω φωτο με βαπορια απο πιο παλιες εποχες.....
Vortigern
01-02-2009, 23:34
Να σαι καλα ρε Θανο,μου αρεσει να βλεπω φωτο με βαπορια απο πιο παλιες εποχες.....
Θα το εχω στα υποψη μου τοτε γιατι εχω και αλλες....συντομα...
mastrokostas
02-02-2009, 07:59
Θα το εχω στα υποψη μου τοτε γιατι εχω και αλλες....συντομα...
Φυσικά και είναι Παναμάς Θάνο. Eυχαριστώ !
Και να τις βάλεις ,και μάλιστα γρήγορα ,και καλύτερα να τις βάλεις στο gallery .
mastrokostas
02-02-2009, 08:03
Πανο παμε δυνατα!!!
Αυλιδα...
1. Το αμπαρι
3. Για τον φιλο μου...
4. Για τον φιλο μου...
28372
28373
28374
28375
Φίλε Γιώργο ,εδώ έχω κάνει αρκετούς δεξαμενισμούς .Και μόνο που το θυμάμαι , μου πονάνε τα πόδια Πολύ τρέξιμο !
mastropanagos
02-02-2009, 16:59
M/T Astro Libra στο Yosu της Κορεας....Φορτωμενο οσο παει...:D
28511
Λοιπον ενα βαπορακι που το καϊκε το κομοδεσιο..
Η επισκευή και..
το πρωτο ναυλο μετα τη μετασκευή.
Πάνο.. ξερω ξερω δεν σε εντυπωσιαζουν οποτε....δεν σου μιλαω!! ;):D
Nissos Mykonos
02-02-2009, 19:43
Πέντε φώτο αφιερωμένες στον Eng,στον mastrokosta και στον mastropanago!!!
Μ/Τ Ιpanema
28526
M/T Kamari
28527
MSC Alabama
28528
M/T Tamara στην Σαγκάη στον δρόμο για την δεξαμενή για την επισκευή του
28529
και το M/T Τamara φωτογραφιμένο πάνω από το M/T Conquistador
28530
mastropanagos
02-02-2009, 19:45
Μ/Τ Ιpanema
28526
M/T Kamari
28527
MSC Alabama
28528
28529
28530
Γεια σου Γιαννακη με τις ΟΜΟΡΦΙΕΣ σου....Να σαι καλα....
Ο καπετανιος του alabama στη 3η φωτο την παλευει?????Να τον "ξυρισει" παει???
Γιαννάκη εισαι πολυ καλος!! Το Καμαρι για μενα ειναι το..πρωτο μου μπαρκο, απο Τουρκία - Σκαραμαγκα για επισκευη. Ειναι επίσης και το πρώτο βαπόρι που ανεβηκα οταν πρωτο ασχολήθηκα με τις παχυμετρησεις.
Οποτε σε σενα, σαν απόγονος της οικογενειας της Cardiff αλλά και στον άλλον (ξερεις αυτον που τον περιμενει βρεγμενη σανιδα...:p), σας αφιερωνω τις παρακατω φωτο. - Συγνωμη μονο για την αναλυση γιατι τοτε δεν υπηρχε φραγκο ουτε για τη καντινα..ποσο μαλλον για μηχανη:D.
1. Ο Οργασμος της επισκευης..
2. Ο Οργασμος απο τις..Cargo area pipes
3. Πανο? Pump Room φιλαρακι..με κατακορυφη σκαλα!! Pump Room για πολυ αντρες!! Ετσι?
mastropanagos
02-02-2009, 20:32
Γιαννάκη εισαι πολυ καλος!! Το Καμαρι για μενα ειναι το..πρωτο μου μπαρκο, απο Τουρκία - Σκαραμαγκα για επισκευη. Ειναι επίσης και το πρώτο βαπόρι που ανεβηκα οταν πρωτο ασχολήθηκα με τις παχυμετρησεις.
Οποτε σε σενα, σαν απόγονος της οικογενειας της Cardiff αλλά και στον άλλον (ξερεις αυτον που τον περιμενει βρεγμενη σανιδα...:p), σας αφιερωνω τις παρακατω φωτο. - Συγνωμη μονο για την αναλυση γιατι τοτε δεν υπηρχε φραγκο ουτε για τη καντινα..ποσο μαλλον για μηχανη:D.
1. Ο Οργασμος της επισκευης..
2. Ο Οργασμος απο τις..Cargo area pipes
3. Πανο? Pump Room φιλαρακι..με κατακορυφη σκαλα!! Pump Room για πολυ αντρες!! Ετσι?
Για πολυ αντρες Γιωργο αλλα σου εβγαινε η πιστη να κατεβεις εκει κατω....Αστα...:D
28551
Ειδες πως ξερω σε ποιον αναφερομαι...;)
mastrokostas
02-02-2009, 21:37
Μ/Τ Ιpanema
28526
M/T Kamari
28527
MSC Alabama
28528
28529
28530
Γιαννάκη υπέροχες και βαπορίσιες !Σ ευχαριστώ
Για πολυ αντρες Γιωργο αλλα σου εβγαινε η πιστη να κατεβεις εκει κατω....Αστα...:D
28551
Ρε Πάνο τι καθαριότητα είναι αυτή !!!!!!!!!!!!!!!!
mastropanagos
02-02-2009, 21:40
Ρε Πάνο τι καθαριότητα είναι αυτή !!!!!!!!!!!!!!!!
Ετσι ηταν και το μηχανοστασιο Κωστα μετα την επισκευη που χαλαρωσαμε...Το βαπορι ελαμπε....Ας ειναι καλα ο Δευτερος και ο Γραμματικος επανω...
alkiviadis
03-02-2009, 22:50
Το Venice στην φωτο βρισκεται στο Canakkale στην Τουρκια πριν 15 μερες περιπου!Τωρα ειναι στο Γιβλαρταρ με προορισμο την Νεα Ωρλεανη!!28094
Suggnomh gia to akuro alla auto ton xarth pos mporo na ton do?
Nissos Mykonos
03-02-2009, 22:56
Suggnomh gia to akuro alla auto ton xarth pos mporo na ton do?
Φίλε alkiviadi μπορείς να δεις τον χάρτη από εδώ (http://www.nautilia.gr/ais.asp)!!Ο χάρτης δείχνει τα πλοία live.
Στον Πανο και τον Παναγιωτη..
Ξερω οτι και οι δυο σας μοιραζεστε το ιδιο παθος για αυτες.....
Ολες ειναι απο το Ντουμπαι...
alkiviadis
04-02-2009, 14:21
Φίλε alkiviadi μπορείς να δεις τον χάρτη από εδώ (http://www.nautilia.gr/ais.asp)!!Ο χάρτης δείχνει τα πλοία live.
Σε ευχαριστώ πολυ!
matthaios
05-02-2009, 23:12
Το M/V Kastro της Neda Maritime κατα τον πρόσφατο διάπλου του απο το Ρίο
Δωράκι η αεροφώτο απο τον φίλο του φόρουμ Γιώργο Γιαννακή
4553
http://www.giannakis-photo.gr/
καλησπερα φιλε αποστολε εχεις και αλλα πλοια της NEDA?
mastrovasilis
10-02-2009, 18:04
M/V Go Trader
Loa 185
Lbp 177
Breath 30.40
Depth 16.50
Tonnage 45693 deadweight
Flag Malta
29399
29401
pontios thessaloniki
10-02-2009, 19:12
Γεια σου mastrovasilli τεμετερον,με τις τελειες φωτο σου:Dνα εισαι καλα:)
Vortigern
10-02-2009, 20:49
Δν γνωριζω τιποτα για αυτο εδω...σκαναρισμενη φωτο
Καποιος απο τους ''γκαζακιδες'' αμα γνωριζει κατι ας πει....
(η φωτο ειναι απο τα ταξιδια του πατερα μου) 29428
Μια Μπαλα, ενα Καθρευτης και μια Τσιμινιερα...
(που εισαι ρε Μαστροκωστα να παμε κανα ταξιδακι????)
mastropanagos
11-02-2009, 20:52
Μια Μπαλα, ενα Καθρευτης και μια Τσιμινιερα...
(που εισαι ρε Μαστροκωστα να παμε κανα ταξιδακι????)
Δεν κανει για εκει ο Μαστροκωστας.....Αστο εκει θα παω εγω....:D
mastrokostas
11-02-2009, 22:10
Δεν κανει για εκει ο Μαστροκωστας.....Αστο εκει θα παω εγω....:D
Γιατί δεν κάνω ?Ο Μαστροκώστας είναι παντός καιρού !Και για κει κάνω !:D
mastropanagos
12-02-2009, 14:31
Γιατί δεν κάνω ?Ο Μαστροκώστας είναι παντός καιρού !Και για κει κάνω !:D
Σαν τα super puma ενα πραγμα ε????:D:D
mastropanagos
12-02-2009, 15:14
Ο γιγαντας εν πλω με ελαφρια ομιχλη.....
29555
manolis_creta
14-02-2009, 18:43
εδω ενα φορτηγο πλοιο που συναντησα στις μεγαλες λιμνες του καναδα το καλοκαιρι που μας περασε (ιουλιος νομιζω)
29746
mastrovasilis
15-02-2009, 09:38
Και μερικά στοιχεία για το mv που ανέβασε ο φίλος manolis creta.
Flag Limassol, Cyprus
Call sign - P3GH9
IMO number - 9229984
Owner - Moon Shipping, Cyprus
Ship type - Bulk carrier
Gross tonnage - 21,300
Net tonnage -
Deadweight tonnage - 35,000
L.O.A. - 199.90 meters
L.B.P. - 192.00 meters
Width overall - 23.90 meters
Width moulded -
Draught - 10.10 meters
Depth - 15.30 meters
Number of cargo holds - 6
Builder - New Century Shipbuilding Company
Country - Shanghai, China
Hull number - 00/019
Engine builder - Hudong Shipyard
Number of engines - 1
Engine type - MAN B&W 6S46MC-C diesel
Fuel - Heavy fuel oil & diesel oil
Horsepower - 10,686 bhp or 7,860 kW
πηγή: (http://www.wellandcanal.ca/salties/federal/ems/ems01.htm)
manolis_creta
15-02-2009, 15:25
Και μερικά στοιχεία για το mv που ανέβασε ο φίλος manolis creta.
Flag Limassol, Cyprus
Call sign - P3GH9
IMO number - 9229984
Owner - Moon Shipping, Cyprus
Ship type - Bulk carrier
Gross tonnage - 21,300
Net tonnage -
Deadweight tonnage - 35,000
L.O.A. - 199.90 meters
L.B.P. - 192.00 meters
Width overall - 23.90 meters
Width moulded -
Draught - 10.10 meters
Depth - 15.30 meters
Number of cargo holds - 6
Builder - New Century Shipbuilding Company
Hull number - 00/019
Engine builder - Hudong Shipyard
Number of engines - 1
Engine type - MAN B&W 6S46MC-C diesel
Fuel - Heavy fuel oil & diesel oil
Horsepower - 10,686 bhp or 7,860 kW
πηγή: (http://www.wellandcanal.ca/salties/federal/ems/ems01.htm)
είσαι άπαιχτος !!!!!!
Η Πυξίδα που εχεις ως avatar να υποθέσω ειναι απο το τιμονάκι?
εδω ενα φορτηγο πλοιο που συναντησα στις μεγαλες λιμνες του καναδα το καλοκαιρι που μας περασε (ιουλιος νομιζω)
29746
Μπορεί να είσαι μικρός αλλά απέχτησες απίστευτες εμπειρίες αν πήγες στις μεγάλες λίμνες .... Για δες στην γκαλερί μας μια ενότητα με Lakers.
manolis_creta
15-02-2009, 21:56
μερικες φωτογραφιες ακομα απο τις λιμνες , και συγκεκριμενα στα thousand islands (1000 νησια) ενα μικρο γκαζαδικο το SICHEM BEIJING
some info ...
Name: SICHEM BEIJING
MMSI: 565585000
IMO: 9397042
Call sign: 9VHK4
Flag: Singapore
Vesseltype: tanker
Width: 20 m
Length: 129 m
Type Of Cargo: carrying dangerous goods, harmful substances or marine pollutants / imo hazard or pollutant category b
Και ένα μικρό γκαζάδικο κι από μένα για τους φίλους γκαζάδες!!!!! Eng, Mastropanago και Mastrokosta το Jet XV δικό σας....
Και ένα μικρό γκαζάδικο κι από μένα για τους φίλους γκαζάδες!!!!! Eng, Mastropanago και Mastrokosta το Jet XV δικό σας....
Μικρούλι.. δυναμικη επανοδο βλέπω! Να εισαι καλα. Πολυ ομορφη φωτο!
Και να μην χανεσαι...
Δες λοιπον τι θα βλεπεις απο μια γεφυρα οταν με το καλο βαλεις τη στολή..
mastropanagos
16-02-2009, 22:28
Φανουλα να σου ανταποδωσω με μια φωτο απο ενα γκαζα...:D
Η ωραιοτερη στιγμη στη γεφυρα για εμενα να χαζευω τα κυματα να σκανε στη πλωρη και αργα αργα να αγκαλιαζουν το βαπορι...
29983
Να γιατί μου αρέσει η γέφυρα:D:p;).... Αλλά βρε παιδιά αυτό δεν είναι "σκάει το κύμα στην πλώρη", αυτό είναι μας πήρε και μας σήκωσε:D........... Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας για τις υπέροχες φώτο!!!!!!!
mastropanagos
16-02-2009, 22:35
Να γιατί μου αρέσει η γέφυρα:D:p;).... Αλλά βρε παιδιά αυτό δεν είναι "σκάει το κύμα στην πλώρη", αυτό είναι μας πήρε και μας σήκωσε.......... Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας για τις υπέροχες φώτο!!!!!!!
Καθολου μας πηρε και μας σηκωσε,νορμαλ και καθημερινα πραγματα....;)
Νορμάλ για τους γκαζάδες:D:D:D..........και μόνο;)
sylver23
17-02-2009, 19:54
Μικρούλι.. δυναμικη επανοδο βλέπω! Να εισαι καλα. Πολυ ομορφη φωτο!
Και να μην χανεσαι...
Δες λοιπον τι θα βλεπεις απο μια γεφυρα οταν με το καλο βαλεις τη στολή..
απο την γεφυρα της ποπης δεν νομιζω να τα βλεπει αυτα!!:o:o:p
Θα τα βλέπω με τα κυάλια;):D:D:D........
sylver23
19-02-2009, 17:12
το caravos horizon στο μωλο Δεη στις 8.2.2009 στην βολτα μας μετα την κοπη της πιττας.!αφιερωμενη σε ολη την παρεα που ειμασταν μαζι και ειδικα σε καποιους που κουτουλαγανε απο την νυστα μεσα στο αμαξι (δεν θα πω οτι ηταν ο μαστροπαναγος και ο eng)
30266
[quote=sylver23;173287]το caravos horizon στο μωλο Δεη στις 8.2.2009 στην βολτα μας μετα την κοπη της πιττας.!αφιερωμενη σε ολη την παρεα που ειμασταν μαζι και ειδικα σε καποιους που κουτουλαγανε απο την νυστα μεσα στο αμαξι (δεν θα πω οτι ηταν ο μαστροπαναγος και ο eng)
Συλβερ, είσαι παλιοτομαρο.. Στο εχω ξαναπεί ή μου φαινεται!! Αλλα για να ξερεις οτι εγω ειμαι πάντα..νηφαλιος (ας πουμε..) πάρε μια φωτο απο τον Ισθμο!
Παλιοπαιδο..:p
Ένα θηρίο 188 m στον Κορινθιακό, ή αλλιώς το Caledonia (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4061)λίγο πριν περάσει τη γέφυρα!:D
Αφιερωμένη στο Leo, τον mastropanago και τον Eng!
Ένα θηρίο 188 m στον Κορινθιακό, ή αλλιώς το Caledonia (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4061)λίγο πριν περάσει τη γέφυρα!:D
Εξαιρετικα αφιερωμενη στους παραπάνω φιλους μου και βεβαια σε σενα Trackman!
Η αναχωρηση, είναι μια στιγμη τοσο ιδιαιτερη καθως μεσα σου υπάρχει ενα συνοθύλεμα συναισθηματων, θλιψη για αυτα / ους που αφηνεις, προσμονή του νεου ταξιδιού αλλά και μια δόση φόβου.. Μια απειροελαχιστη δοση φόβου για την αναγκη του.."ανεικην" ή οπως θα λεγαμε την αναγκη να συμβιώσεις με το νεο σου πλήρωμα. Την αγωνια αν θα σε δεχτουν και πως θα σε δεχτουν..
Στιγμες σιγουρα αξέχαστες ακομά και στον Καπτεν-Λεο μας.
Ετσι λοιπον, Pilot on the stbd wing, 15 to stbd, eng. slow ahead!!!
30338
30339
mastrokostas
20-02-2009, 20:08
Εξαιρετικα αφιερωμενη στους παραπάνω φιλους μου και βεβαια σε σενα Trackman!
Η αναχωρηση, είναι μια στιγμη τοσο ιδιαιτερη καθως μεσα σου υπάρχει ενα συνοθύλεμα συναισθηματων, θλιψη για αυτα / ους που αφηνεις, προσμονή του νεου ταξιδιού αλλά και μια δόση φόβου.. Μια απειροελαχιστη δοση φόβου για την αναγκη του.."ανεικην" ή οπως θα λεγαμε την αναγκη να συμβιώσεις με το νεο σου πλήρωμα. Την αγωνια αν θα σε δεχτουν και πως θα σε δεχτουν..
Στιγμες σιγουρα αξέχαστες ακομά και στον Καπτεν-Λεο μας.
Ετσι λοιπον, Pilot on the stbd wing, 15 to stbd, eng. slow ahead!!!
30338
30339
Και εγώ που πίστευα ότι όλες οι βαρδιολες είναι με ξύλο το πατωμα . Αμ δεν είναι ποσταλι ! τις βαρδιολες τις βλέπουν μόνο το πλήρωμα ,και όχι επιβάτες .Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό που είδα .:roll:
Και εγώ που πίστευα ότι όλες οι βαρδιολες είναι με ξύλο το πατωμα . Αμ δεν είναι ποσταλι ! τις βαρδιολες τις βλέπουν μόνο το πλήρωμα ,και όχι επιβάτες .Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό που είδα .:roll:
Να σου πω Μαστροκωστα, πρεπει εμεις οι φορτηγησιοι να ειμαστε λιγο..περιεργοι γιατι ακομα και αυτες τις λαμαρινες που αποτελλουν τις βαρδιολες μπορουμε και τις συγκρινουμε και να λέμε η μια ειναι πιο ομορφη απο την αλλη.. Πιανω τον εαυτο μου καμια φορα να ανρωτιεται πως θα ηταν να δουλευα ενα Κρουαζιεροπλοιο αοπου η χλιδή είναι στο αποκορύφομα, και πάλι ομως ξερεις τι απανταω?? Πάλι Κωστα θα μιλουσα για τις λαμαρινες του!
Τι να πω..:rolleyes:. Μαλλον ετσι σκιαγραφίζεται η ζωή μας, μεσα στις λαμαρινες..:)
mastrokostas
20-02-2009, 20:39
Να σου πω Μαστροκωστα, πρεπει εμεις οι φορτηγησιοι να ειμαστε λιγο..περιεργοι γιατι ακομα και αυτες τις λαμαρινες που αποτελλουν τις βαρδιολες μπορουμε και τις συγκρινουμε και να λέμε η μια ειναι πιο ομορφη απο την αλλη.. Πιανω τον εαυτο μου καμια φορα να ανρωτιεται πως θα ηταν να δουλευα ενα Κρουαζιεροπλοιο αοπου η χλιδή είναι στο αποκορύφομα, και πάλι ομως ξερεις τι απανταω?? Πάλι Κωστα θα μιλουσα για τις λαμαρινες του!
Τι να πω..:rolleyes:. Μαλλον ετσι σκιαγραφίζεται η ζωή μας, μεσα στις λαμαρινες..:)
Ε και εγώ κάπως έτσι! Αλλά εμένα φιλε μου άρεσε και το υπόλοιπο .;)Και μάλιστα αρκετά !Τα κρουαζιερόπλοια είναι σαν το κάπνισμα !άμα τα αρχίσεις δύσκολα τα κόβεις .
Eng η αλήθεια είναι ότι μιά βαρδιόλα θα μου ανέβαζε λίγο την διάθεση αυτό τον καιρό, που έχω ξεχάσει και τ' όνομα μου. Χάζεψα αρκετά την φωτογραφία πριν διβάσω τα σχόλια σας.... Στον φίλο μου το μαστροΚώστα θέλω να πω ότι στα φορτηγά βαπόρια το ξύλινο πανιόλο έχει περιοριστεί μόνο κάτω από το παλινόριο, όπου μετά αντικαταστάθηκε από ενα πλαστκό πάζλ διάδρομο (που καίγεται από τον ήλιο) και τελικά μετα από λίγο καιρό γίνεται αυτό που είδες..... Σημασία όμως έχει η στιγμή την βαρδιόλας. Ο καπετάνιος στην μέση της βαρδιόλας να λέει την κίνηση να την κάνει ο αξιωματικός μέσα στην γέφυρα.... Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς για τις αναμνήσεις :D
mastropanagos
23-02-2009, 12:46
Ένα θηρίο 188 m στον Κορινθιακό, ή αλλιώς το Caledonia (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4061)λίγο πριν περάσει τη γέφυρα!
Βρε συ Γιωργο αυτο ειναι μικρουλι,οχι θηριο...:D:D
Να εισαι καλα παντως..!!
Εσεις οι απο πανω πιασατε τις βαρδιολες???Θα επανελθω και εγω με καμια βαρδιολα...:p
mastropanagos
23-02-2009, 12:49
Εγω θα σας δειξω τη βαρδιολα by night και χιονισμενη...;)
30364
Nissos Mykonos
23-02-2009, 14:21
30364
Καλά φιλαράκο είσαι απίστευτος!! Πού ήσασταν και χιόνιζε τόσο πολύ??
Επειδή μου έδωσες αφορμή δείτε αυτό (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=152449&postcount=811) το μήνυμα με φωτογραφίες από χιονόπτωση μέσα στην μέση του ωκεανού!Και εδώ (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=2067) το σχετικό βίντεο!!
mastropanagos
23-02-2009, 14:48
Καλά φιλαράκο είσαι απίστευτος!! Πού ήσασταν και χιόνιζε τόσο πολύ??
Επειδή μου έδωσες αφορμή δείτε αυτό (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=152449&postcount=811) το μήνυμα με φωτογραφίες από χιονόπτωση μέσα στην μέση του ωκεανού!Και εδώ (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=2067) το σχετικό βίντεο!!
Η φωτο ειναι στο Καναδα Γιαννη....
Με τη σειρα μου να αφιερωσω στον συνονοματο Trackman αλλά και στον Γκαζα κατι ιδαιτερο απο τα φορητηγα. Εκφωρτωση συτηρων με φυσουνα.
mastrokostas
23-02-2009, 15:53
30364
Εδώ περιμένεις να βγει ο καπετάνιος με πέδιλα του σκι .
Εκφορτωση τσιμεντου στο Dubai.. Σκετη απολαυση ετσι??:rolleyes:
Roger Rabbit
25-02-2009, 22:20
Εκφορτωση τσιμεντου στο Dubai.. Σκετη απολαυση ετσι??:rolleyes:
Στη πρώτη φωτό τι είναι;;
Στη πρώτη φωτό τι είναι;;
Στη πρωτη φωτο είναι το καταστρωμα στην αριστερη πάντα. Οτι βλέπεις κάτω είναι τσιμεντο..
Το επομενο σετακι φωτογραφιων ειναι αφιερωμενο σ' αυτους περασαν ωρες στη Γεφυρα και στο..πισω δωματιο - το Radio Room. Ξεχωριστα απο ολους η καμπάνα χτυπάει για τον Αρχικαπετανιο μας καπτεν Λεο. Και βεβαια σε ολους τους νεους φιλους μας οπως η αγαπημενη μου Μικρουλα που ονειρευονται τον εαυτό τους σε μια γεφυρα!
manolis_creta
25-02-2009, 23:03
πολυ ωραιες οι φωτογραφιες απο τις βαρδιολες , τωρα Eng το radio room ηταν ο χωρος που περναγα τις πιο πολλες μου ωρες , φτιαχνοντας διαφορα χαρτια! αν και ειχαμε ac , το radio room ειχε ζεστη... ανοιγα την πορτα και εβαζα ενα ξυλο για να παρ.ανοιχτη! φυσαγε ενα αερακι αλλο πραγμα..:D οταν ομως με εβλεπε ο chief eng φωναζε γιατι δημιουργούσε απωλεια ψυξης η ανοιχτη πορτα:lol:
εδω μια βαρδιολα φορτηγου με επιρροες απο ποσταλι..:cool:
30579
mastrokostas
04-03-2009, 19:58
Στους δυο καλους μου φιλους Eng και mastropanago.
31258
mastropanagos
04-03-2009, 20:34
31258
Bulk Carrier κατα τη διαρκεια της κατασκευης του ε???
Να σαι καλα Κωστα...;)
31258
Εε, δεν θα ερθεις προς τα πάνω??? Παντου θα σε γυρισω μ'αυτά που κανεις...
Υπέροχο το μωρο..
Αφιερωμένη στους εξαίρετους φίλους μου Πάνο και Μαστροκώστα. Λοιπόν, είμαστε στο εξω αγκυροβόλιο του Dampier ενος υπέροχου μέρους της κεντροδυτικής Αυστραλίας που το μονο που εχει ειναι ερημος και αποθηκες Iron Ore!!, ο καιρός είναι 8αρι γεματο και ξεμπαρκαρουμε με τον αρχιμηχανικό από ενα 160αρι Bulker. Στις φωτο θα δειτε πρωτα πρωτα το GPS του πλοίου καθως κατεβαιναμε για Αυστραλία.. και κατοπιν την accomodation ladder, το pilot boat καθώς και τη μοναδική φωτο που μπορεσα να τραβηξω, του πλοιου γιατι μετα...αφηστε..οταν βγηκαμε απο το απαγκιο του πλοιου εκεί τα ειδα ολα και το ειρωνικό ηταν πως ο κολπος που βρησκεται το Dampier λεγεται Gulf of Sharks.. Καλή ψυχολογια δε νομιζετε???
mastropanagos
05-03-2009, 23:20
Αφιερωμένη στους εξαίρετους φίλους μου Πάνο και Μαστροκώστα. Λοιπόν, είμαστε στο εξω αγκυροβόλιο του Dampier ενος υπέροχου μέρους της κεντροδυτικής Αυστραλίας που το μονο που εχει ειναι ερημος και αποθηκες Iron Ore!!, ο καιρός είναι 8αρι γεματο και ξεμπαρκαρουμε με τον αρχιμηχανικό από ενα 160αρι Bulker. Στις φωτο θα δειτε πρωτα πρωτα το GPS του πλοίου καθως κατεβαιναμε για Αυστραλία.. και κατοπιν την accomodation ladder, το pilot boat καθώς και τη μοναδική φωτο που μπορεσα να τραβηξω, του πλοιου γιατι μετα...αφηστε..οταν βγηκαμε απο το απαγκιο του πλοιου εκεί τα ειδα ολα και το ειρωνικό ηταν πως ο κολπος που βρησκεται το Dampier λεγεται Gulf of Sharks.. Καλή ψυχολογια δε νομιζετε???
Ξεμπαρκαρες και εβλεπες γυρω σου να περνανε τιποτα περιεργα πτερυγια???:p
Θα σου πω το γεγονος οτι ενω παλευαμε με τα κύματα στη κυριολεξια σ'αυτό το..μικρό σκαφακι με τα νερα να μπαίνουν στο πίσω μερος της βεραντας, οι πιλοτοι ξαφνηκά κόβουν ταχύτητα και μας λένε, Hey Greeks check these sharks here, they are pairs!! Ο Αρχιμηχανικός μπήγει κάτι ελληνικά μπινελίκια σ' αυτούς και ξανασυνεχισαν. Αυτοί οι Αυστραλοί είναι λίγο λασκα.. Λες και μας ενοιαζε αν εκει στο χαλασμο μας ενδιαφεραν αν είναι ζευγαρι οι καρχαρίες ή οχι..!!:D
Αρα λοιπόν Πάνο..κατι είδα!!
mastropanagos
05-03-2009, 23:45
Θα σου πω το γεγονος οτι ενω παλευαμε με τα κύματα στη κυριολεξια σ'αυτό το..μικρό σκαφακι με τα νερα να μπαίνουν στο πίσω μερος της βεραντας, οι πιλοτοι ξαφνηκά κόβουν ταχύτητα και μας λένε, Hey Greeks check these sharks here, they are pairs!! Ο Αρχιμηχανικός μπήγει κάτι ελληνικά μπινελίκια σ' αυτούς και ξανασυνεχισαν. Αυτοί οι Αυστραλοί είναι λίγο λασκα.. Λες και μας ενοιαζε αν εκει στο χαλασμο μας ενδιαφεραν αν είναι ζευγαρι οι καρχαρίες ή οχι..!!:D
Αρα λοιπόν Πάνο..κατι είδα!!
Ηταν ζευγαρι αυτοι ειπες???Αρα λοιπον ολο και κατι ειδες...:D:D:D
Ηταν ζευγαρι αυτοι ειπες???Αρα λοιπον ολο και κατι ειδες..
Παλι καλά που δεν με ρώτησες να σου πω τι έκανε το ζεύγος...
Αλλα δεν θα σου πω.. ετσι για να μαθεις...:p
Αδιάκριτε..
Roger Rabbit
07-03-2009, 10:31
http://i221.photobucket.com/albums/dd81/nikitas_/ASTRO_CHORUSjpg.jpg
http://i221.photobucket.com/albums/dd81/nikitas_/x.jpg
hayabusa
07-03-2009, 10:33
η δεύτερη με την μανούβρα είναι εντυπωσιακή :D
mastropanagos
07-03-2009, 22:13
Στη πρωτη φωτο ειναι η κουβερτα του Astro Chorus..!!;)
Φωτογραφιες αφιερωμενες στους Μαστροπαναγο Μαστροβασιλη Eng και σε ολους τους ποντοπορους του φορουμ;):D
31860
31861
mastropanagos
09-03-2009, 20:28
Φωτογραφιες αφιερωμενες στους Μαστροπαναγο Μαστροβασιλη Eng και σε ολους τους ποντοπορους του φορουμ;):D
31860
31861
Γεια σου ρε Νικολα...Πολυ ωραιες,σ'ευχαριστω...!!!:D
Νικόλα είσαι ωραιος. Καλά που το ξεθαψες το Caravos Horizon?? Αυτό το είχα κάνει επισκευή στο Περαμα πριν καναδυο χρονια.. Αρε εποχες..
Ευχαριστω πολύ!
mastropanagos
09-03-2009, 20:33
Νικόλα είσαι ωραιος. Καλά που το ξεθαψες το Caravos Horizon?? Αυτό το είχα κάνει επισκευή στο Περαμα πριν καναδυο χρονια.. Αρε εποχες..
Ευχαριστω πολύ!
Ακομα στο Μολο Δεη πρεπει να ειναι Γιωργο...!!!Μεχρι πριν κανενα μηνα τουλαχιστον εκει ηταν..!!!
Πανο το καραβος οριζον ηρθε Συρο ανεβηκε δεξαμενη και εφυγε.
mastropanagos
09-03-2009, 20:42
Πανο το καραβος οριζον ηρθε Συρο ανεβηκε δεξαμενη και εφυγε.
Εγω το θυμαμαι πριν λιγο καιρο στο Μολο της Δεη,μαλλον τελειωσε επισκευη,ανεβηκε δεξαμενη και εφυγε,τωρα δεν ξερω που βολοδερνει...:D
sylver23
09-03-2009, 21:52
το caravos horizon στο μωλο Δεη στις 8.2.2009 στην βολτα μας μετα την κοπη της πιττας.!αφιερωμενη σε ολη την παρεα που ειμασταν μαζι και ειδικα σε καποιους που κουτουλαγανε απο την νυστα μεσα στο αμαξι (δεν θα πω οτι ηταν ο μαστροπαναγος και ο eng)
30266
Συλβερ, είσαι παλιοτομαρο.. Στο εχω ξαναπεί ή μου φαινεται!! Αλλα για να ξερεις οτι εγω ειμαι πάντα..νηφαλιος (ας πουμε..) πάρε μια φωτο απο τον Ισθμο!
Παλιοπαιδο..:p
Ευχαριστω πολύ!
τελικα γιωργο ακομα κοιμοσουν!!!καλα βρε μαρεσει που στο ειχα αφιερωσει τοτε και το αστειο ειναι οτι μου απαντησες κιολας!!και τωρα απορεις για το caravos horizon??τι να πω!!!
Νικο του γιωργου μονο ακτοπλοικα απο δω και περα να του αφιερωνουμε γιατι απο οτι φαινεται τα ποντοπορα δεν τα πολυ προσεχει!!
ΟΚ Συλβεστρο μονο ακτοπλοικα απο αυριο!!!;)Α ρε Γιωργο που εμπλεξες!!!:D:D;)
mastropanagos
09-03-2009, 22:10
τελικα γιωργο ακομα κοιμοσουν!!!καλα βρε μαρεσει που στο ειχα αφιερωσει τοτε και το αστειο ειναι οτι μου απαντησες κιολας!!και τωρα απορεις για το caravos horizon??τι να πω!!!
Νικο του γιωργου μονο ακτοπλοικα απο δω και περα να του αφιερωνουμε γιατι απο οτι φαινεται τα ποντοπορα δεν τα πολυ προσεχει!!
ΟΚ Συλβεστρο μονο ακτοπλοικα απο αυριο!!!Α ρε Γιωργο που εμπλεξες!!!
:mad::mad::mad::mad:
Nissos Mykonos
10-03-2009, 16:59
Δύο φωτογραφίες αφιερωμένες στους Eng, mastrokostas και mastropanagos!!
M/T QUETZALCOATL
32032
M/T IPANEMA
32033
Όλα καλά με το M/T QUETZALCOATL??
Για προσεξτε λιγο τη φωτογραφία!!
mastropanagos
10-03-2009, 22:51
Όλα καλά με το M/T QUETZALCOATL??
Για προσεξτε λιγο τη φωτογραφία!!
Η κουβερτα του ειναι λες και εχει πεσει βομβα επανω..Επισης εχουν βαλει γυρω απο το βαπορι αυτο το προστατευτικο για το pollution...
Η κουβερτα του ειναι λες και εχει πεσει βομβα επανω..Επισης εχουν βαλει γυρω απο το βαπορι αυτο το προστατευτικο για το pollution...
Πρέπει να έχει "σκάσει" Mastropanago. Έχει και μια μαυρίλα στον καθρεφτη. Εκεί λογικά απο κάτω πρέπει να είναι το pumproom.
mastropanagos
10-03-2009, 23:11
Πρέπει να έχει "σκάσει" Mastropanago. Έχει και μια μαυρίλα στον καθρεφτη. Εκεί λογικά απο κάτω πρέπει να είναι το pumproom.
Στο κεντρο του καθρεπτη απο κατω ειναι το pump room,οντως...!!Κατι τετοιο πρεπει να εχει γινει γιατι και οι λαμαρινες φαινονται λυγισμενες λες και εχουν λυγισει λογω θερμοκρασιας...
Σύλβερ στο έχω ήδη γραψει..(οτι εγω είμαι πάντα νηφάλειος - ας πούμε), οπότε λογικότατο - αφου δεν είμαι νηφάλειος να το ξεχνάω.
(Μα τι τι είπα ο..π..αιδαρος??)
Χαιρομαι πάντως που με προσέχεις..οταν μιλάω..!!:D
Οσο για τα περι Ακτοπλοϊας...θα τα πούμε από κοντα!
Πάνο, δεν χρειαζεται να συνεχίσω..
Γιαννάκι, το Ipanema είναι κουκλίτσα!! Οσο για το άλλο.θα το προτείνω για τη νεα διαφήμιση των Raflers - τα κυμματιστα..βαπόρια!!:p
Myron N (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4697) , αφιερωμένη στον Eng!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!;)
Γιώργο και μια αφιέρωση και στο..ίδιο θεμα!
Gangway to Captain, Pilot on port ladder, pilot boat approaching on port side.
Γιώργο και μια αφιέρωση και στο..ίδιο θεμα!
Gangway to Captain, Pilot on port ladder, pilot boat approaching on port side.
Θηρίο ο βάπορας!!! Να'σαι καλά!!!
Το MSC Venice από χθες στο Βόλο. Ενας από τους συχνότατους επισκέπτες!!
32275
32276
32277Για σενα Eng:D;)
Καταπληκτικές φωτογραφίες Νίκο, μπράβο!!!
Εδώ κάτι μικρότερο (δεν ξέρω καν αν το λέμε ποντοπόρο αλλά τέλοσπάντων!), το Silvana (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4858), αφιερωμένη στον Νίκο V, τον Eng και τον mastropanago!
Εδώ κάτι μικρότερο (δεν ξέρω καν αν το λέμε ποντοπόρο αλλά τέλοσπάντων!), το Silvana (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4858), αφιερωμένη στον Νίκο V, τον Eng και τον mastropanago!
Είσαι πολύ καλός! Σ'ευχαριστώ.. Αυριο θα σου εχω..τσιπουραδικα για φωτο..!! Θα δεις...
Λοιπόν φίλε μου Trakman, αυτό είναι ενα πανέμορφο Container / General Cargo ship γύρο στους 4000 τον. Dwt
Πάνο, πολύ θα το λιγουρευόμουν αυτό το καραβακι..;)
mastropanagos
13-03-2009, 00:11
Το MSC Venice από χθες στο Βόλο. Ενας από τους συχνότατους επισκέπτες!!
Εγω θελω να βαλεις φωτο απο αυτα τα γκαζιαρικα...:D:D:D
Ωραιο το silvana Γιωργο...Σ'ευχαριστω...;)
Εγω θελω να βαλεις φωτο απο αυτα τα γκαζιαρικα...:D
Ωραιο το silvana Γιωργο...Σ'ευχαριστω...
Μπα παναθεμασε, μου σταθηκε η μπουκια μου!!
Εισαι απίστευτος..να σε πάρει και να σε σηκώσει παλιόπαιδο..:D:D
mastropanagos
13-03-2009, 00:17
Μπα παναθεμασε, μου σταθηκε η μπουκια μου!!
Εισαι απίστευτος..να σε πάρει και να σε σηκώσει παλιόπαιδο..:D:D
Αυτη η ατακα θα γραψει ιστορια να ξερεις....:D:D
Οταν ξεμπαρκαρω θα λεω οτι ημουνα δοκιμος σε γκαζιαρικο βαπορι..χαχαχα...
Αυτη η ατακα θα γραψει ιστορια να ξερεις....:D
Οταν ξεμπαρκαρω θα λεω οτι ημουνα δοκιμος σε γκαζιαρικο βαπορι..χαχαχα...
Οχι θα λες δοκιμος σε γκαζιαρικο...Φονια!!:p
mastropanagos
13-03-2009, 00:23
Οχι θα λες δοκιμος σε γκαζιαρικο...Φονια!!:p
χαχαχαχα...ναι ναι...:D:D
Πάνο είμαστε για εκφόρτωση στο Ντουμπάι και ερχεται στο ντοκο μπροστα μας αυτο το βαπόρι. Προσεχε τι ζημιά είχε και που..!!
Το Αγία Κυριακή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4938) ρυμουλκούμενο από το Κένταυρος χθες το μεσημέρι.
Το Αγία Κυριακή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4938) ρυμουλκούμενο από το Κένταυρος χθες το μεσημέρι.
Πολύ ωραιο καραβάκι (Πάνο..;)). Έχει και μπίγες!
Γιώργο Γενικού Φορτίου είναι πέριπου 4-5000 τόνους dwt.
Πολύ ομορφη φωτο!!
mastrovasilis
14-03-2009, 15:15
καλησπέρα σε όλους.
Αφιερωμένες οι παρακάτω φωτό στους eng - mastropanago - Nikos v
BW Vincon 289.600 dwt bulk carrier
32458
Berge pacific 231.000 dwt bulk carrier
32459
Roger Rabbit
14-03-2009, 15:26
Γειά σου μαστρο-Βασίλη με τις καραβάρες σου!!
mastrovasilis
14-03-2009, 15:27
διαφορά μεγέθους.
32475
Αφιερωμένη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4953)στον scoufgian και το moutsokwsta! Δε χρειάζεται να σας πω που είναι, έτσι?!?:D Σημερινή!
Πριν απο ολα να σας ευχαριστησω ολους!!:D;).Και τωρα φωτο για ολους ΕΣΑΣ.!!Μαστροβασιλη Μαστροπαναγο Eng Μαστροκωστα Trackman.........και σε οσους ξεχνω!!!!!!!
32564
32565
32566
Πριν απο ολα να σας ευχαριστησω ολους!!:D;).Και τωρα φωτο για ολους ΕΣΑΣ.!!Μαστροβασιλη Μαστροπαναγο Eng Μαστροκωστα Trackman.........και σε οσους ξεχνω!!!!!!!
32564
32565
32566
¶παιχτος πάλι!!! Ευχαριστούμε!!!
Ακομη μερικες.Φωτο1 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=4960),Φωτο2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4962),Φωτο3 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=4961)!!!!
Βασιλιε.. Nihao ma?
Nice come back, long time to see you!!
Πανεμορφο το 300αρι μωρο!! Μακαρι να ημουν εκει στα γνωστα μέρη - τυχερε!! Ελπιζω ο φιλος μου να μην του κακοφανεί που τον ρειχνεις ετσι με το μικρό..γκαζιάρικο στη τελευταια φωτο :D.
Νικο, ευχαριστω φιλε μου!! Να εισαι καλά και πάντα τετοια..!!
mastrovasilis
16-03-2009, 12:16
Βασιλιε.. Nihao ma?
Nice come back, long time to see you!!
Πανεμορφο το 300αρι μωρο!! Μακαρι να ημουν εκει στα γνωστα μέρη - τυχερε!! Ελπιζω ο φιλος μου να μην του κακοφανεί που τον ρειχνεις ετσι με το μικρό..γκαζιάρικο στη τελευταια φωτο :D.
Νικο, ευχαριστω φιλε μου!! Να εισαι καλά και πάντα τετοια..!!
Nixao ma φίλε Γιώργο μαστροπανάγο Leo Thanassis89 Sylver pontios thesalloniki Nikos V και σε όλο το n@utilia αφιερωμένες οι επόμενες αφου σου άρεσε τόσο πολύ το 300αρι.
32892
32893
32896
Φόρτωση στην Punta do Ubu, Βραζιλία...
Πλοίο Cape size, φορτίο σιδιρομετέλευμα
32898
mastropanagos
16-03-2009, 14:12
2 μερες ελειψα και πηξαμε στα bulk carrier..:D:D:D
Πολυ ωραιες οι φωτο απο ολους.....
Eviacement III (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5096) στο Ρίο.
Αρε πάνο έχεις δικιο!! Παρόλα αυτά, από τα 300αρια - πρωην VLCC και νην VLOC - να σας κάνω μια απότομη προσγείωση στα 5 + 8 αρια..! Φορτοεκφορτωση σκραπ στο Βολο.
Και βεβαια ο Αρχικαπετανιος μας, κλέβει τη παρασταση με τη φωτο του!!
Dan Fichter (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5102) στο Ρίο-Αντίριο. Για τον Eng! (Τι να κάνω?!? Λίγες οι φορές που περνάνε μεγάλα εδώ!!)
Dan Fichter (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5102) στο Ρίο-Αντίριο. Για τον Eng! (Τι να κάνω?!? Λίγες οι φορές που περνάνε μεγάλα εδώ!!)
Πανέμορφο Γιωργη, τα μικρά αυτά εχουν άλλη ομορφιά!!
Οπότε και γω να σου αφιερωσω το Naftocement IV μπαίνοντας στον Ισμό.
Πανέμορφο Γιωργη, τα μικρά αυτά εχουν άλλη ομορφιά!!
Οπότε και γω να σου αφιερωσω το Naftocement IV μπαίνοντας στον Ισμό.
Πάτρα ερχόταν?!? :D Σ'ευχαριστώ πολύ Γιώργο, ένα μέρος όπου θέλω πολύ να πάω κάποια στιγμή!!
Πέρασε και κάτι μεγάλο! Kerel (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5129), για τον Leo και τον Eng!
Thanasis89
19-03-2009, 14:08
Βασίλη ευχαριστώ πολύ για την φωτογραφία ! Καλά να περνάς και να προσέχεις και να γυρίσεις σύντομα !
Πέρασε και κάτι μεγάλο! Kerel (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5129), για τον Leo και τον Eng!
Καλα εκει στη γεφυρα τη βγαζεις?? :p
Ωραιος ο γκαζιαρης αν και θα επρεπε να αφιερωθεί και στο φιλο μας τον Μαστροπαναγο. Οσο για την προηγουμενη ερωτηση, είναι η εισοδο από τη πλευρά του Κορινθιακου Κολπου, οπότε το βαπορακι πηγαινε Αργοσαρωνικό.
sea world
21-03-2009, 00:15
--------------------------------------------
sylver23
21-03-2009, 00:18
Πειρατεία στο ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο «Τιτάν»
Σε πλήρη συνεργασία με τον Θάλαμο Επιχειρήσεων της Κουάλα Λουμπούρ βρίσκεται ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας μετά την πειρατεία στο ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο με σημαία Αγίου Βικεντίου, «Τιτάν», στον Κόλπο του Αντεν
περισσοτερα και πηγη (http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/03/20/1643584.htm)
sea world
21-03-2009, 00:22
$$^%$$$$$$$^$$^$%%%%$
SHMEIWSH: Ena mikro provlhmataki pou parousiasthke sto PC mou, den me voh8hse gia th foto:(:(
Elpizw na epanor8wsw!!
mastropanagos
21-03-2009, 19:55
VLCC M/T Astro Centaurus,Kristen Navigation...!!!
Σε ενα καλο μου φιλο που ειναι μπαρκαρισμενος εκει τωρα...!!!
33408
mastrovasilis
21-03-2009, 23:59
m/v capitola. τέλιωσε το μπανάκι του και ήρθε η ώρα για sea trial.
33456
BULKERMAN
23-03-2009, 09:33
τρομερη φωτο του panamax ths cardiff! πλοιο απο τα ναυπηγεια hudong -zonghua της κινας. μαστρο βασιλη ειναι προσφατη?
Αχιλλεύς (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5398)στο Ρίο
Nissos Mykonos
24-03-2009, 21:53
Μερικές φωτογραφίες του m/t Ipanema και του m/t Tamara αφιερωμένες στους Trakman,Eng και mastropanagos!!
M/T IPANEMA
33765
33766
M/T TAMARA
33768
Μερικές φωτογραφίες του m/t Ipanema και του m/t Tamara αφιερωμένες στους Trakman,Eng και mastropanagos!!
M/T IPANEMA
33765
33766
M/T TAMARA
33768
Να'σαι καλά Γιάννη, ευχαριστούμε!!!!!;)
mastrovasilis
25-03-2009, 00:02
τρομερη φωτο του panamax ths cardiff! πλοιο απο τα ναυπηγεια hudong -zonghua της κινας. μαστρο βασιλη ειναι προσφατη?
καλημέρα φίλε bukerman . η φωτό είναι προσφατη και ειναι σο ναυπηγειο beihai shipyard στο Qingdao.
Γιαννακη πολυ ομορφη η φωτο, ευχαριστω πολυ!! Θ ασου αφιερωσω λοιπον και εγω αλλά και στον Μαστροβασιλη, ενα car Carrier από ενα λιμανι εξω από το Dubai.
mastrovasilis
26-03-2009, 12:47
Σ'ευχαριστώ φίλε Eng οι παρακάτω αφιερωμένες
Imperial Fortune σε διαδικασία πλαγιοδέτησης στο ντόκο της γιάρδας
33904
33903
Nissos Mykonos
26-03-2009, 14:11
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την φώτο!Maστροβασίλη η επόμενη φώτο αφιερωμένη εξαιρετικά σε εσένα!!33911
mastropanagos
26-03-2009, 14:19
Για ολους σας.....
33912