Επιστροφή στο Forum : Cruise Ausonia [Σουπερφάστ XII - Superfast XII]
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
BEN BRUCE
06-05-2010, 23:01
Ας δουμε τι βλεπει ο επιβατης απο το σαλονι μιας καλης καμπινας
88621
BEN BRUCE
06-05-2010, 23:03
Ας δουμε και το διαυλο ηγουμενιτσας μεσα απο την γεφυρα
88622
BEN BRUCE
06-05-2010, 23:07
SUPERFAST XII η μια πλευρα του V της μια απο τις τεσσερις υπεσυνχρονες WARTSILA.
88623
BEN BRUCE
06-05-2010, 23:16
SUPERFAST XII κατεβαινει την αδριατικη και το δρομομετρο του μηχανοστασιου δειχνει 29 μιλια
88624
giannisk88
06-05-2010, 23:22
Φίλε Ben δε παίζεσαι με τίποτα....Απίστευτα "ντοκουμέντα" του πανέμορφου αυτού βαποριού!!!!!
BEN BRUCE
07-05-2010, 00:13
SUPERFAST XII ενα απο τα καλυτερα φερυ του κοσμου βγαινει συρταρωτα απο την θεση του για αλλο ενα δρομολογιο στην μεγαλονησο
88633
BEN BRUCE
07-05-2010, 00:15
SUPERFAST XII αναχωρηση απο την ancona
88634
pantelis2009
07-05-2010, 07:06
Υπέροχο υλικό απο πολλά σημεία του πλοίου. Ευχαριστούμε φίλε BEN BRUCE.:):)
Άφιξη στον Πειραιά στις 24 Απριλίου για τους φίλους Artmios sintihakis,giannisk88,
dokimakos21,Appia_1978,Thanasis89,Leo,Nikos_V,Trak man,Tasos@@@,
Nissos Mykonos,diagoras!
88749
Αφήνοντας τον Πειραιά..!
Αφιερωμένες στον καλό φίλο απο τη Σύρο Nikos_V!
89102
89103
Απο ολα τα καινουργια πλοια που εχουμε στο λιμανι του Πειραια,το XII ειναι με διαφορα το πιο ομορφο νεοτευκτο και σε καμια περιπτωση δεν θυμιζει κουτι οπως (σχεδον) ολα τα αλλα..
Απο ολα τα καινουργια πλοια που εχουμε στο λιμανι του Πειραια,το XII ειναι με διαφορα το πιο ομορφο νεοτευκτο και σε καμια περιπτωση δεν θυμιζει κουτι οπως (σχεδον) ολα τα αλλα..
θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου συνφορουμιτη,δεν το λεω επειδη ειμαι λατρης της εταιριας αλλα πιστευω οτι και τα νησος μυκονος-χιος ειναι κοντα.:D
Captain_Nionios
11-05-2010, 13:22
Αφήνοντας τον Πειραιά..!
89102
89103
RESPECT μαγκα RESPECT!!!
diagoras
11-05-2010, 19:35
Αναχωρηση απ το μεγαλο λιμανι
89165
Αφιερωμενη στους vinman,artmios sintihakis
Κάποιος φίλος που ταξιδεύει στις 20 του μήνα μου είπε για αναχώρηση απο Πειραιά στις 2 το μεσημέρι.
Ξέρει μήπως κάποιος κάτι?
Για τους φίλους Trakman,Leo,Konigi,Artmios sintihakis,Captain_nionios,Tasos@@@,
Thanasis89,Nikos_V,dokimakos21,Captain,BULKERMAN,d iagoras,Nissos Mykonos,nickosps,NikosP!
89347
89350
navielect
12-05-2010, 21:57
παιδια με ολο το σεβασμο μπορω να πω κατι???
BULKERMAN
12-05-2010, 22:01
Αφήνοντας τον Πειραιά..!
89102
89103
T ι βαπόραρος θεέ μου...:shock: Και φυσικά στα χέρια του Vinman έδειξε ακόμη πιο πολύ!!!
nikosdet
12-05-2010, 22:12
παιδια με ολο το σεβασμο μπορω να πω κατι???
Τι ρωτάς και δεν το λες;! Θα στο απαγορέψουμε εμείς; Φαντάζομαι (και ελπίζω) ότι εδώ πέρα γράφουμε ελεύθερα!
Αφήνοντας τον Πειραιά..!
89102
89103
Φιλε Μανο σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρα πολυ!!!:D
Αγαπημενο πλοιο,πραγματικος βαπορας!
navielect
12-05-2010, 22:19
Τι ρωτάς και δεν το λες;! Θα στο απαγορέψουμε εμείς; Φαντάζομαι (και ελπίζω) ότι εδώ πέρα γράφουμε ελεύθερα!
Να σαι καλα ρε Φιλε.
Με ολο το σεβασμο ρε παιδες αλλα 100 σελιδες τωρα βλεπω τα ιδια και τα ιδια. Μπαινω να διαβασω ενα νεο για το βαπορι και βλεπω το βαπορι να αναχωρει
μια απο την πλωρη μια απο την πρυμη. Μετα να φτανει στο Ηρακλειο. και παει λεγοντας. Ελεος δηλαδη. Ολες οι φωτο ειναι υπεροχες. Για εναν καινουριο ομως που θελει να διαβασει 2 πραγματα για το βαπορι ειναι απο κουραστικο εως ενοχλητικο. Αν διαφωνειται μαζι μου δεν εχω προβλημα να αποχωρησω να μην ξαναδιαβασω κτλ. Δε θελω να σας τη σπασω. Αλλα δεν εχω δικιο?
Φίλε μου βρίσκεσαι σε ένα καραβολατρικό φόρουμ, όχι ειδησεογραφικό. Μέσα από τις φωτογραφίες βλέπουμε τα αγαπημένα μας σκαριά που πολλοί από μας δεν έχουμε τη χαρά να τα ταξιδεύουμε κάθε μέρα.
Σύντομα πάντως θα λειτουργήσει νέα, πιο λειτουργική gallery, οπότε θα αποσυμφοριστεί το φόρουμ.
...και μιας και βρισκόμαστε σε καραβολατρικό φόρουμ....και τα πλοία μοιραία ή έρχονται ή φεύγουν ας δούμε άλλη μία αναχώρηση...στον φίλο navielect..!!
89355
nikosdet
12-05-2010, 22:37
Να σαι καλα ρε Φιλε.
Με ολο το σεβασμο ρε παιδες αλλα 100 σελιδες τωρα βλεπω τα ιδια και τα ιδια. Μπαινω να διαβασω ενα νεο για το βαπορι και βλεπω το βαπορι να αναχωρει
μια απο την πλωρη μια απο την πρυμη. Μετα να φτανει στο Ηρακλειο. και παει λεγοντας. Ελεος δηλαδη. Ολες οι φωτο ειναι υπεροχες. Για εναν καινουριο ομως που θελει να διαβασει 2 πραγματα για το βαπορι ειναι απο κουραστικο εως ενοχλητικο. Αν διαφωνειται μαζι μου δεν εχω προβλημα να αποχωρησω να μην ξαναδιαβασω κτλ. Δε θελω να σας τη σπασω. Αλλα δεν εχω δικιο?
Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου! Λογικό και επόμενο είναι να υπάρχουν φωτογραφίες του, αυτό που δεν ξέρω είναι γιατί πρέπει να υπάρχουν και εδώ όταν υπάρχει η gallery. Αλλά για αυτά ασχολούνται οι διαχειριστές! Πάντως μας ευχαριστεί να βλέπουμε πολλές φωτογραφίες από τα καράβια την ακτοπλοϊα μας!
Trackman όντως είναι καραβολατρικό το φόρουμ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και ειδησεογραφικό! Πού αλλού μπορούμε να μαθαίνουμε τα νέα των πλοίων και των εταιρειών ή να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας; Παρεπιπτόντως φοβερή η τελευταία σου φωτογραφία! :p
Φίλε Νίκο σαφώς και θα γραφτούν και ειδήσεις (δεν είμαστε όμως και δημοσιογράφοι!), και ερωτήσεις, και εμπειρίες, και, και, και.;)
Η gallery αυτή τη στιγμή δε λειτουργεί, είναι σε φάση αναβάθμισης. Οπότε σύντομα θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι :D.
Captain_Nionios
13-05-2010, 01:27
Να σαι καλα ρε Φιλε.
Εμενα δεν με ενοχλει τοσο αυτο που γραφεις αλλα οτι τα περισσοτερα ποστ σου εδω μεσα εχουν δηκτικο υφος. Εφοσον εχεις ναυτικες γνωσεις και σου αρεσει το αθλημα χρησιμοποιησε πιο εποικοδομητικα τις γνωσεις σου και αν σε κουραζουν οι φωτογραφιες απλα μην αφιερωνεις χρονο να τις βλεπεις ολες. Βλεπε μονο τα ποστ που εχουν μπολικο κειμενο.
DeepBlue
14-05-2010, 11:55
Αναχώρηση για Ηράκλειο... 89513
parianos
16-05-2010, 11:29
Το καλοκαιρι θα κανει αλλαγη ωραριων στα δρομολογια του απο Πειραια προς Ηρακλειο και αντιστροφα.
Απο 02/07/2010 εως 29/08/2010 καθημερινα στις 09:00 το πρωι απο Πειραια και αφιξη Ηρακλειο το μεσημερι στις 15:30. Απο Ηρακλειο θα αναχωρει το βραδυ στις 21:30 και αφιξη Πειραια το πρωι στις 05:30.
πηγη: απο το περιοδικο "ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" που κυκλοφορει τωρα πρωτη φορα.
Λίγο πριν την είσοδο του στο λιμάνι του Πειραιά στις 24 Απριλίου!
Για τους φίλους Trakman,Leo,dokimakos21,Thanasis89,captain_nionios ,Konigi,
giannisk88,Artmios sintihakis,Nikos_V,Αιγαιοπλόος,Captain,Nissos Mykonos,
diagoras,Tasos@@@!
89782
89783
αιγαιοπλόος
17-05-2010, 12:36
Εξαιρετικές οι φωτογραφίες, Vinman. Οπως πάντα άψογος.
SEA_PILOT
20-05-2010, 18:01
SUPERFAST XII [manouvra apoplou sto Pirea]
http://www.youtube.com/watch?v=2-C55806WJ4
DeepBlue
21-05-2010, 16:21
Αλλαγή θέσης στον Πειραιά μετά την μεσημεριανή αναχώρηση του Νήσος Μύκονος.Για όλους τους φίλους του βάπορα...και για τους pantelis2009,Nissos Mykonos,captain και giorgos.... 90297
90298
Captain_Nionios
21-05-2010, 16:40
SUPERFAST XII [manouvra apoplou sto Pirea]
http://www.youtube.com/watch?v=2-C55806WJ4
Ρε μαγκα οτι εχεις βαλει απο χθες ειναι τρομερα προσεγμενο, με καταπληκτικη ποιοτητα εικονας και πολυ ωραια καδρα. Να σαι καλα.
pantelis2009
21-05-2010, 16:48
Αλλαγή θέσης στον Πειραιά μετά την μεσημεριανή αναχώρηση του Νήσος Μύκονος.Για όλους τους φίλους του βάπορα...και για τους pantelis2009,Nissos Mykonos,captain και giorgos.... 90297
90298
Ευχαριστώ φίλε DeepBlue. Πάντα υπέροχες.:p
Είσοδος στον Πειραιά!
Για τους φίλους Trakman,Leo,TSS APOLLON,Artmios sintihakis,Captain,Nikos_V,
Αιγαιοπλόος,Τhanasis89,dokimakos21,Nissos Mykonos,diagoras!
91278
Πάντα λαμπερός ο βάπορας, όπως και οι φωτογραφίες σου Μάνο!!;)
T.S.S. APOLLON
27-05-2010, 10:58
Πανεμορφη φωτογραφια φιλε vinman! Ομορφο και το κοκκινο βελος!
dimitris cpt
29-05-2010, 18:06
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΣΗ ΤΟΥ cpt ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΑΛΟΥΜΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ (ΕΦΟΠΛΗΣΤΗΣ)ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ <ΠΙΑ ΕΙΝΕ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ SUPERFAST XII >KAI EIXE ΠΕΙ ΠΩΣ <ΟΔΗΓΑΕΙ ΑΝΑΜΦΟΙΒΟΛΑ ΜΙΑ mercedesAMG ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ!!!!!!!!
pantelis2009
30-05-2010, 22:56
Πειραιάς 28/05/2010. Χαρισμένες σε DeepBlue, T.S.S. APOLLON, vinman, Trakman & Captain_Nionios.
91798
91799
91800
DeepBlue
31-05-2010, 17:19
Ευχαριστώ πολύ φίλε pantelis2009.Την ίδια μέρα έξω από το λιμάνι για εσένα και όλους τους φίλους του βάπορα;) 91886
T.S.S. APOLLON
01-06-2010, 21:44
F/B Superfast XII...Πειραιας 29-5-2010.
92010
Πειραιάς, 02/06/2010.
92042
Άλλη μία από το μεγάλο λιμάνι.
92411
Super Jet
05-06-2010, 19:33
Πειραιάς, 02/06/2010.
92042
Κατι παραπανω απο υπεροχη!
Super Jet
09-06-2010, 13:06
Σημερινες επειτα απο την αναχωριση του Νήσος Μύκονος. Αφιερομένες σε όλους τους φίλους.
92948
92949
92950
92951
92952
παιδια βαλτε και καμια φωτογραφια στο εσωτερικο του πλοιου.Δεν εχω ταξιδεψει ποτε με το 12 και θα ηθελα να δω αν αξιζει να θυσιασω το ταξιδι μου με την παλαταρα....
Akis Dionisis
10-06-2010, 12:08
παιδια βαλτε και καμια φωτογραφια στο εσωτερικο του πλοιου.Δεν εχω ταξιδεψει ποτε με το 12 και θα ηθελα να δω αν αξιζει να θυσιασω το ταξιδι μου με την παλαταρα....
Αν ψάξεις στις προηγούμενες σελίδες κάτι θα βρεις...
nautical96
10-06-2010, 12:16
Ψάξε καλύτερα το θέμα φίλε μου και θα βρείς πολλές φωτογραφίες απο το εσωτερικό του πλοίου...
Αν και εγώ σου σηνειστώ να το προτημήσεις γιατί κατά την γνώμη μου είναι πιο πολυτελές και συνχρωνω πλοίο απο τα ΠΑΛΑΣ!
artmios sintihakis
10-06-2010, 12:25
Πιο σύγχρονο δεν το λες..οτι έχει το ένα έχει κ το άλλο...όσον αφορά τεχνολογία...πολυτέλεια στα ίδια επίπεδα σχεδόν,με το να υπερτερεί το Παλας........ΣΤΡΙΜΟΚΩΛΟ το λεεεεεεεςςς....όμως!!!Πνίγεσαι εκει μέσα,πως να το πώ!!Άποψη μου.....βέβαια έτσι!!Πολύ στριμόκωλοοοοο.......κ το διαπιστώνει όποιος ταξειδέυει!!Άποψη μου έτσι!
artmios sintihakis
10-06-2010, 12:30
Όσον αφορά τεχνολογία κ τα δύο βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο....πολυτέλεια σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το να υπερτερεί βέβαια το ΠΑΛΑΣ ειδικά στους χώρους...Όσον αφορά το δε ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ ΧΙΙ πολύ στριμόκωλοοοο...πάρα πολύ όμωως...και όσοι έχουν ταξιδέψει αυτήν την γνώμη σχημάτισαν..Πολύ στριμώκολο βρε παιδί μου....Και πέρα απο την πλάκα παιδιά η διαφορά είναι εμφανής ανάμεσα στα δυό βαπόρια έτσι...μην κοροιδεύομαστε..να μιλάμε αντικειμενικά!!Όλα τα παραπάνω είναι άποψη μου βέβαια έτσι!!
nautical96
10-06-2010, 12:34
Πιο σύγχρονο δεν το λες..οτι έχει το ένα έχει κ το άλλο...όσον αφορά τεχνολογία...πολυτέλεια στα ίδια επίπεδα σχεδόν,με το να υπερτερεί το Παλας........ΣΤΡΙΜΟΚΩΛΟ το λεεεεεεεςςς....όμως!!!Πνίγεσαι εκει μέσα,πως να το πώ!!Άποψη μου.....βέβαια έτσι!!Πολύ στριμόκωλοοοοο.......κ το διαπιστώνει όποιος ταξειδέυει!!Άποψη μου έτσι!
εγώ θα συμφωνήσω στο οτι είναι πάρα πολύ στριμωκτα..την πρώτη μου φορά που ταξίδευψα με αυτό ήταν το Γενάρη την ημέρα των φώτον...κόσμος!!!!! ειδικά την άλλη μέρα το πρωί που φτάσαμε στον Πειραιά στις κυλιόμενες σκάλες μόνο που δεν ποδοπατηθήκαμε!!
η πολυτέλει και η διακόσμηση των παλατιών δεν είναι του γούστου μου...ο καθένας έχει τα δικά του...
artmios sintihakis
10-06-2010, 12:43
Κοίτα φίλε μου nautical ότι έχουν βαριά διακόσμηση με όλα αυτά τα χρυσά κ τα άλλα,την έχουν...αυτό όμως είναι που τα κάνουν τόσο πολυτελέστατα....κ θα συμφωνήσω κ μαζί σου μιας κ η διακόσμηση γενικα που υπάρχει στα πλοία της ΑΤΤΙΚΑ είναι πιο ωραία κ μου αρέσει περισσότερο..αλλά πιο πολυτελης δεν την λές...γι αυτό είπα ότι αντικειμενικά τα ΠΑΛΑΣ απο θέμα πολυτέλειας έχουν ένα παραπάνω + και απο εκεί κ πέρα γούστα είναι αυτά!!Αλλά όταν κρίνουμε ένα βαπόρι να το κρίνουμε αντικειμενικά κ όχι επειδή μας αρέσει κ είμαστε κολλημένοι με κάποια ετειρεία!!Προς θεού δεν λέω οτι είσαι κολλημένος εσύ ..γενικά μιλάω!
Captain_Nionios
10-06-2010, 12:51
Κατα τη γνωμη μου τα XI-XII ειναι τα πιο ιδανικα νεοτευκτα βαπορια για να απολαυσεις το ταξιδι σου. Υστερουν σε ΠΟΣΟΤΗΤΑ χωρων σε σχεση με τα Παλατια αλλα θεωρω πως η ποιοτητα, ο διακοσμος και η διαμορφωση των χωρων τους ειναι εξαιρετικη. Το κυριοτερο μειονεκτημα του ειναι οτι σε περιπτωση που εχει πολυ κοσμο δεν θα βρεις την απλα των Παλατιων. Απο κει και περα η ποιοτητα υλικων σε ταπετσαριες καναπεδων-καθισματων, επενδυσεις τοιχων και οροφης ειναι πολυ μπροστα απ' οτι αλλο εχω μπει. Επισης εχει δυο σαλονια με πολυ εντονη προσωπικοτητα, το μαγικο πλωριο σαλονι με απεριοριστη θεα μπροστα και πλαγια (ειδικα στα ημερισια ειναι τρελα) και το πανοραμικο πρυμιο σαλονι-ντισκο. Ταυτοχρονα και πολυ εξυπνα εκμεταλευται ως θεσεις επιβατων τους χωρους ενδιαιτησης οταν αυτοι δεν λειτουργουν ωστε να καλυψει το ενα μειονεκτημα του, τους λιγοτερους κοινοχρηστους χωρους σε σχεση με τα Παλατια. Το δευτερο μειονεκτημα του ειναι οτι οι καμπινες του ειναι μικρες αλλα ακομα και εκει εχει πλεονεκτηματα. Πολυ γλυκια διακοσμιση, αψογες τουαλετες σε καθαριοτητα και εργονομια, ενω δεν εχουν καθολου μα καθολου vibration. Στη μανουβρα με το XI στην Ηγουμενιστα ουτε καν καταλαβα την παραμικρη δονηση και ευτυχως που ειχα βαλει ξυπνητηρι ωστε να σηκωθω χαραματα και να φωτογραφισω τους χωρους του χωρις κοσμο. Επισης τα εξωτερικα καταστρωματα του ειναι αρκετα και εχουν ποικιλια. Για να γνωρισεις το πλοιο δες το link, ειναι το αφιερωμα που ειχα κανει για το ταξιδι Πατρα-Ανκονα-Πατρα στην προσφορα-μινι κρουαζιερα φετος του Αγιου Βαλεντινου!!!
http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=101506
artmios sintihakis
10-06-2010, 13:00
Μην ξεχνάμε κιόλας ότι το ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ ΧΙΙ παιδιά είναι κ κατα 14 μέτρα μικρότερο έτσι!!Κ αυτό παίζει ρόλο,όσον αφορά τους χώρους του!!΄Κ πάλι θα συμφωνήσω με τον Captain Nionio σε αυτά που λέει!Γενικά η φιλοσοφία που έχει στην διακόσμηση η ΑΤΤΙΚΑ είναι αυτό το μοντέρνο κ απλό που έχουμε στα σπίτια μας κ τπτ παραπάνω..Για μένα το καλύτερο που υπάρχει μέσα στο βαπόρι είναι το πρυμνιό σαλόνι!!Δεν υπάρχει απλά.....αλλά απο την άλλη τα ΠΑΛΑΣ σου προσφέρουν κάτι άλλο πάλι!!!Άλλη φιλοσοφία διακόσμησης....
Captain_Nionios
10-06-2010, 13:20
Κοιταξε να δεις, επειδη εχω μπει σχεδον σε ολα τα νεοτευκτα το XII δεν ειναι στριμοκωλο γενικα ως βαπορι, απλα υστερει σε ποσοτητα χωρων σε συγκριση με τα γηπεδα σε χωρους Παλατια. Μπροστα σε Ικαρο-Olympic Champion-Superfast VI θεωρω οτι εχει περισσοτερους κοινοχρηστους χωρους και κορυφαια ποιοτητα υλικων με ιδιαιτερα ζεστη σε χρωματα διακοσμιση. Απο πλευρας χωρων θεωρω στριμοκωλο το Blue Horizon, αυτο πραγματικα ειναι στριμοκωλο, μισο ντεκ κοινοχρηστων χωρων ενω self service και εστιατοριο ειναι πολυ μεγαλα σε σχεση με το μεγεθος των υπολοιπων χωρων. Επισης και σε αντιθεση με το XII δεν μπορεις να κατσεις (οχι για να φας) στο self service οταν αυτο δεν σερβιρει. Το XII ειναι το μονο βαπορι που στους χωρους του self service μπορεις να κατσεις απλα για να ταξιδεψεις οταν αυτο δε σερβιρει . Τωρα απο πλοια της Minoan την καλυτερη διακοσμιση για μενα την εχει ο Ικαρος ενω τα Παλατια σε ορισμενα σημεια προσπαθουν να εντυπωσιασουν με φτηνη (σε ποιοτητα υλικων) υπερβολη (επιλογη χρωματισμων).
nautical96
10-06-2010, 14:03
Κοιταξε να δεις, επειδη εχω μπει σχεδον σε ολα τα νεοτευκτα το XII δεν ειναι στριμοκωλο γενικα ως βαπορι, απλα υστερει σε ποσοτητα χωρων σε συγκριση με τα γηπεδα σε χωρους Παλατια. Μπροστα σε Ικαρο-Olympic Champion-Superfast VI θεωρω οτι εχει περισσοτερους κοινοχρηστους χωρους και κορυφαια ποιοτητα υλικων με ιδιαιτερα ζεστη σε χρωματα διακοσμιση. Απο πλευρας χωρων θεωρω στριμοκωλο το Blue Horizon, αυτο πραγματικα ειναι στριμοκωλο, μισο ντεκ κοινοχρηστων χωρων ενω self service και εστιατοριο ειναι πολυ μεγαλα σε σχεση με το μεγεθος των υπολοιπων χωρων. Επισης και σε αντιθεση με το XII δεν μπορεις να κατσεις (οχι για να φας) στο self service οταν αυτο δεν σερβιρει. Το XII ειναι το μονο βαπορι που οι χωροι του self service εχουν ταυτοχρονα και μορφη σαλονιου. Τωρα απο πλοια της Minoan την καλυτερη διακοσμιση για μενα την εχει ο Ικαρος ενω τα Παλατια σε ορισμενα σημεια προσπαθουν να εντυπωσιασουν με φτηνη (σε ποιοτητα υλικων) υπερβολη (επιλογη χρωματισμων).
θα συμφωνήσω απολύτος με τα χρώματα που έχουν επιλέξει στις καμπίνες των παλατιών..πάντα με βάση το γούστο μου μιλάω δεν είναι ωραίο αυτό το χρώμα σε όλες τις καμπίνες.Ειδικά το σχέδιο και το χρώμα στις κουρτίνες των εξωτερικών καμπινών θα το πω λίγο παρδαλό με βάση την εξωτερική ομορφιά
του και τους πολύ καλούς χώρους του δεν τεριάζουν καθόλου...βέβαια δεν εχουν και πολύ μεγάλη διαφορά το χρώμα τις καμπίνας του με το 12...
Να σας πω οτί όλα αυτά που είπα παραπάνω ειναι με βάση την γνώμη μου και το γούστο μου και όχι γιατί συμπαθώ το ένα πλοίο παραπάνω απο το άλλο.;)
aeroplanos
10-06-2010, 14:30
Mην ξεχναμε οτι τα Superfast (VI-XI-XII) περα απο την ανωτερη ποιοτικα κατασκευη ειναι και περισσοτερο καραβολατρικα καραβια. Η μοντερνα σχεδιαση τους, εν αντιθεσει με οτι συμβαινει με τα υπολοιπα καραβια (πχ Παλατια), συδυάζεται και με απλετους εξωτερικους χωρους. Δεν ειναι σε καμμια περιπτωση "κουτια" και δεν αναγκαζεσαι να μπαινοβγαινεις για να πας απο πλωρα - πρυμα και τουμπαλιν.
T.S.S. APOLLON
10-06-2010, 14:40
F/B Superfast XII...Πειραιας 29-5-2010.
93026
vageliss23
11-06-2010, 16:23
Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι τα Παλάς έχουν σαφώς μεγαλύτερη άπλα και "πολυτέλεια",η οποία όμως φλερτάρει λίγο και με το κιτς.
Το SF 12 είναι ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ πολυτελές, πεντακάθαρο και μοντέρνο.
...έξοδος απο το λιμάνι του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι...!!
Για τους φίλους Trakman,Leo,Thanasis89,dokimakos21,Nikos_V,TSS APOLLON,
Αιγαιοπλόος,Αrtmios sintihakis,Konigi,Captain,Captain_nionios!
93237
DeepBlue
11-06-2010, 22:05
Πριν λίγες ημέρες στον Πειραιά.Για τους pantelis2009,vinman,polykas και όλους τους φίλους του βάπορα;) 93262
93263
diagoras
11-06-2010, 22:09
Για ολους τους φιλους του πλοιου
93266
pantelis2009
11-06-2010, 22:20
Ευχαριστώ και ανταποδίδω φιλε DeepBlue. Σήμερα το μεσημέρι 14.07 την ώρα που φορτώνει. Χαρισμένη σε diagoras, vinman, T.S.S. APOLLON, Captain_Nionios, polykas & artmios sintihakis:p
93269
SEA_PILOT
13-06-2010, 06:13
ΜΕΘΟΡΜΗΣΗ κ ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΤΟΥ SF12 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
http://www.youtube.com/watch?v=4xcyVcNxy1M
Captain_Nionios
13-06-2010, 08:16
ΥΠΕΡΟΧΟ ρε μαγκα, οπως παντα!!!
pantelis2009
18-06-2010, 08:44
To Suprefast XII στις 16/06/2010 την ώρα του δεκατιανού:p. Χαρισμένο σε diagoras, vinman, T.S.S. APOLLON, Captain_Nionios, polykas & artmios sintihakis.
94071
μιας και το καραβι κανει μαμ, παιδια αν ξερετε μπορειτε να μου πειτε ποσα δρομολογια βγαζει με τα καυσιμα που φορτωνει καθε φορα, ετσι απο απλη περιεργεια ρωταω :mrgreen:
Άφιξη χθές βράδυ στο Ηράκλειο...!!!
Για όλους τους φίλους...!
94420
mike_rodos
20-06-2010, 21:07
Άφιξη χθές βράδυ στο Ηράκλειο...!!!
Για όλους τους φίλους...!
94420
O Vinman ξαναχτυπά... Τέλεια φώτο Μάνο..!
pantelis2009
20-06-2010, 23:50
Φίλε vinman είμαστε και μεγάλη ανθρώποι, πρόσεχε λιγάκι!!!!!:p
...άψογη στροφή λίγο πριν ισιώσει για να κάνει ανάποδα και να πάει προς τον ντόκο που θα δέσει...!!
Για τους φίλους Trakman,Leo,Captain,mike_rodos,Nikos_V,dokimakos21 ,
NikosP,Thanasis89,Pantelis2009,Artmios sintihakis,TSS APOLLON,diagoras,
Nissos Mykonos,Maroulis Nikos,Captain_nionios,Deep Blue,nautical96,
giannisk88,φανούλα,Αιγαιοπλόος!
94461
pantelis2009
21-06-2010, 09:04
Υπέροχος φωτισμός φίλε vinman. Ευχαριστώ:cool:
DeepBlue
21-06-2010, 13:01
...άψογη στροφή λίγο πριν ισιώσει για να κάνει ανάποδα και να πάει προς τον ντόκο που θα δέσει...!!
94461
Ευχαριστώ πολύ κι ανταποδίδω με μια αναχώρηση απο τον Πειραιά.Επίσης και για τους pantelis2009,nkr,Nissos Mykonos,diagoras και SEA PILOT:D94499
94461
Όμορφος - βραδυνός - Βάπορας!!!
Ευχαριστώ φίλε Μάνο!!!:D
pantelis2009
21-06-2010, 18:31
Ωραία γωνία λήψης φίλε DeepBlue. Ευχαριστώ:p
T.S.S. APOLLON
21-06-2010, 18:45
[QUOTE=vinman;359748]...άψογη στροφή λίγο πριν ισιώσει για να κάνει ανάποδα και να πάει προς τον ντόκο που θα δέσει...!!
Καταπληκτικη νυχτερινη ληψη φιλε vinman σε ευχαριστω και ανταποδιδω
94519
nautical96
21-06-2010, 20:31
πανέμορφη φωτό φίλε T.S.S APOLLON!!!
σημερινή είναι?
T.S.S. APOLLON
21-06-2010, 21:46
Φιλε nautical96 η φωτογραφια βγηκε στις 13-6 -2010.
T.S.S. APOLLON
21-06-2010, 21:54
F/B Superfast XII...Πειραιας 13-6-2010.
94551
Χαρισμενη στον φιλο nautical96
nautical96
21-06-2010, 22:02
F/B Superfast XII...Πειραιας 13-6-2010.
94551
Χαρισμενη στον φιλο nautical96
σε ευχαρηστό πολύ!!!
ρώτησα γιατί σήμερα λίγο μετά που αναχώρησε το πλοίο ήμουν στο λιμάνι..;)
Super Jet
22-06-2010, 14:34
στο 2:30 φαίνομαι εγω με την πρασινη μπλούζα και ο πατέρας μου. Πολυ ωραίο βίντεο.
...άλλη μία απο τη Σαββατιάτικη άφιξη στο Ηράκλειο...για όλους τους φίλους..!!
94646
T.S.S. APOLLON
26-06-2010, 20:48
F/B Σουπερφαστ ΧΙΙ...Πειραιας 26-6-2010.
95125
Απιθανη σιλουετα πανεμορφο πλοιο
DeepBlue
30-06-2010, 18:40
Μεσημεριανή άφιξη σήμερα στον Πειραιά.Για τους vinman,dokimakos21,pantelis2009,T.S.S. APOLLON,Leo,nkr,Trakman:D95485
T.S.S. APOLLON
01-07-2010, 22:19
Ευχαριστω φιλε DeepBlue και ανταποδιδω
F/B Superfast XII...Πειραιας αποπλους 26-6-2010.
95649
T.S.S. APOLLON
02-07-2010, 23:47
F/B Superfast XII...Πειραιας αποπλους 26-6-2010.
95767
95769
Για τους φιλους Ben Bruce,Apostolos,T.J., vinman,polykas,dokimakos21,Tasos@@@,NaiasII.
Για τους φίλους ΤSS APOLLON,DeepBlue,dokimakos21,συνάντηση εν πλώ στις 23 Απριλίου!
96412
panagiotis78
08-07-2010, 23:24
Σε μια στιγμή ξεκούρασης στο Πειραιά
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=96820&stc=1&d=1278624190
Λίγες ώρες πριν την σημερινή του αναχώρηση.:D:D
96902
96908
Και μια απο εμένα ,μεσοπέλαγα προς Ηράκλειο...φτερωτή τσιμινιέρα και απόνερα στους 28 knots !
DeepBlue
20-07-2010, 12:37
Πάμε Ηράκλειο... ;) Για τους pantelis2009,T.S.S. APOLLON,vinman,dokimakos21 και όλους τους φίλους του πλοίου.:D98840
98842
pantelis2009
20-07-2010, 12:43
ευχαριστώ φίλε DeepBlue:D
Καλησπερα σε όλο το Nautilia.gr.....!!!!To superfast XII στον Πειραια στης 28/6/2010....!!!!!!!!!!!:p;):D
100301 8-)
1) Πολύ κρύο ρε παιδιά στις καμπίνες μπρρρρρ !!
2) Νέα μόδα να ανοίγουν τις πόρτες οι καμαρώτοι στις 5 το πρωί για να βγάλουν έξω τον κόσμο;; και αν λέω αν είναι καμμία που αλλάζει ρούχα εκείνη την ώρα δεν θα αρχίσει να τσιρίζει;; :D:D (να μου πείτε αυτά είναι τα τυχερά των καμαρώτων)
vageliss23
01-08-2010, 17:51
Ελπίζω αυτό να γίνεται μόνο από Παρασκευή ως Κυριακή που το πλοίο έχει αναχώρηση στις 09:00.
Ελπίζω αυτό να γίνεται μόνο από Παρασκευή ως Κυριακή που το πλοίο έχει αναχώρηση στις 09:00.
Μάλλον γιατί αν δεν κάνω λάθος, σε ένα διαφημιστικό της εταιρίας είχα διαβάσει οτι στον Πειραιά επιτρέπεται όποιος επιβάτης θέλει να μείνει στο πλοίο μέχρι τις 9.... αλλά αυτό ήταν βέβαια όταν είχε πρωτομπεί στην γραμμή... δεν ξέρω τώρα...
Γίνεται και στο Ηράκλειο. 1 ώρα πριν φτάσουμε (πριν 1 μήνα) γύρω στις 3 παρα ήρθε και άνοιξε την πόρτα !
Mανούβρα στο Ηράκλειο στις 19 Ιουνίου 2010!
Για τους φίλους Trakman,Leo,dokimakos21,Nikos_V,Sylver23,giannisk8 8,
Artmios sintihakis,Nissos Mykonos,diagoras,Laz94,nautical96,DeepBlue!
100607
pantelis2009
02-08-2010, 07:43
To Superfast XII στον Πειραιά στις 29/07/2010. Χαρισμένες σε όλους:p
100654
100655
Mανούβρα στο Ηράκλειο στις 19 Ιουνίου 2010!
Για τους φίλους Trakman,Leo,dokimakos21,Nikos_V,Sylver23,giannisk8 8,
Artmios sintihakis,Nissos Mykonos,diagoras,Laz94,nautical96,DeepBlue!
100607
Βαπόραρος με τα όλα του!
Ευχαριστώ πολύ Μάνο!
χθες ήταν κάποιος στο φάρο στο λιμάνι του Πειραιά και τραβούσε το πλοίο όταν έβγαινε έξω. είχε και τρίποδο. Ποιος να ήταν άραγε?
πάντως αποπνικτική η ατμόσφαιρα και ελεεινή η ζέστη στο 2ο υπόγειο γκαράζ του πλοίου, που αντί για κρύο βάζανε καυτό αέρα μέσα!!
Λιώσαμε 40 λεπτά να περιμένουμε να ανοίξει για να βγούμε έξω !!
Νομίζω κάτι πρέπει να κάνουν. Μάλλον για κατασκευαστικό πρόβλημα το κόβω. Με τόσα εύφλεκτα υλικά εκεί μέσα (λάστιχα, βενζίνες κτλπ) το ρισκάρουν να διατηρούν θερμοκρασία 39> Κελσίου;; ;;;
Σήμερα το πρωί έξω απο τον Πειραιά...!!
Για τους φίλους Nikos_V,Trakman,Leo,dokimakos21,Captain!
101465
χθες ήταν κάποιος στο φάρο στο λιμάνι του Πειραιά και τραβούσε το πλοίο όταν έβγαινε έξω. είχε και τρίποδο. Ποιος να ήταν άραγε?
πάντως αποπνικτική η ατμόσφαιρα και ελεεινή η ζέστη στο 2ο υπόγειο γκαράζ του πλοίου, που αντί για κρύο βάζανε καυτό αέρα μέσα!!
Λιώσαμε 40 λεπτά να περιμένουμε να ανοίξει για να βγούμε έξω !!
Νομίζω κάτι πρέπει να κάνουν. Μάλλον για κατασκευαστικό πρόβλημα το κόβω. Με τόσα εύφλεκτα υλικά εκεί μέσα (λάστιχα, βενζίνες κτλπ) το ρισκάρουν να διατηρούν θερμοκρασία 39> Κελσίου;; ;;;
Λιγο δυσκολο να εχει κλιματισμο στα γκαραζ. Αρκει ενας εξαερισμος αλλα τι να σου κανει και αυτος οταν εξω εχει τετοια θερμοκρασια;
nautical96
08-08-2010, 12:41
Σήμερα το πρωί έξω απο τον Πειραιά...!!
Για τους φίλους Nikos_V,Trakman,Leo,dokimakos21,Captain!
101465
καταπληκτική λήψη!!
...για τους φίλους Nikos_V,Trakman,Leo,dokimakos21,DeepBlue,Captain,
TSS APOLLON,Pantelis2009,Appia_1978,nautical96,Laz94,N issos Mykonos,
diagoras,Captain_nionios,Artmios sintihakis,giannisk88!
102429
dokimakos21
18-08-2010, 08:54
SUPERFAST XII-Διαδικασία πρόσδεσης στο Ηράκλειο 14.8.2010!
Για τους φίλους Vinman,Trakman,Leo,Nikos V,DeepBlue,Captain,
Appia_1978,Laz94,Nissos Mykonos,
102431
...για τους φίλους Nikos_V,Trakman,Leo,dokimakos21,DeepBlue,Captain,
102429
Να σαι καλά Μάνο..:D:p!!!Ευχαριστώ πολύ...Υπέροχη και αυτή όπως και οι άλλες με τον "ξάδελφο" Μπλέ Ορίζοντα..!!!;)!!!
Την καλημέρα μου!!!
SUPERFAST XII-Διαδικασία πρόσδεσης στο Ηράκλειο 14.8.2010!
Για τους φίλους Vinman,Trakman,Leo,Nikos V,DeepBlue,Captain,
Appia_1978,Laz94,Nissos Mykonos,
102431
..Σε ευχαριστώ φίλε dokimakos21...:D..Όπως έγραψα και στο θέμα του "Έλυρου", το ταξίδι σου στη Κρήτη έφερε υπέροχα αποτελέσματα!!!;)
...Καλημέρα!!!
DeepBlue
18-08-2010, 14:12
Vinman και dokimakos21 άψογες φωτο.Ευχαριστώ πολύ:D
pantelis2009
18-08-2010, 17:16
Υπέροχη φίλε vinman, ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω:eek:.
αφιξη στο μεγαλο λιμανι 23-07-10 για τους vinman,Nikos_V,Trakman,Leo,dokimakos21,DeepBlue,Ca ptain,
102463
Captain_Nionios
18-08-2010, 20:35
Ωραιο σημειο, ωραιος φωτισμος!!! Να σαι καλα ιθακη!!!
που τον ειδες βρε Νιονιο τον ωραιο φωτισμο???πιομενος ημουν εκεινο το βραδυ και δεν μπορουσα να εστιασω και σωστα,γι αυτο και η θολουρα...:D
Captain_Nionios
18-08-2010, 21:19
Η ωρα που ειναι τραβηγμενη η φωτογραφια ειναι πολυ ωραια!!!
pantelis2009
18-08-2010, 23:15
Πιωμένος - ξεπιωμένος το αποτέλεσμα είναι ωραίο;). Ευχαριστώ για την αφιέρωση. Να τα πούμε απο κοντά, όταν μπορέσεις:D.
αφιξη στο μεγαλο λιμανι 23-07-10 για τους vinman,Nikos_V,Trakman,Leo,dokimakos21,DeepBlue,Ca ptain,
102463
Πάρα πολύ ωραία!
Ευχαριστώ πολύ!;)
DeepBlue
21-08-2010, 16:27
Πρωινή αναχώρηση για Ηράκλειο.Για τους pantelis2009,Leo,vinman,dokimakos21,laz94,Ιθάκη,Di mitrisT και όλους τους φίλους του κόκκινου.;) 102871
pantelis2009
21-08-2010, 17:20
Ευχαριστώ φίλε DeepBlue και ανταποδίδω σε σένα και όσους αναφέρεις;):D
102879
ευχαριστω DeepBlue και ανταποδιδω με ρεμεντζο απο την αφιξη του στο Πειραια στις 23-07-10
102887
Πρωινή αναχώρηση για Ηράκλειο.Για τους pantelis2009,Leo,vinman,dokimakos21,laz94,Ιθάκη,Di mitrisT και όλους τους φίλους του κόκκινου.;) 102871
Ευχαριστώ φίλε DeepBlue και ανταποδίδω σε σένα και όσους αναφέρεις;):D
102879
Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2!
dokimakos21
22-08-2010, 14:37
Superfast XII-Πλώρη για Ηράκλειο..!
103036
T.S.S. APOLLON
22-08-2010, 14:45
Πανεμορφη φωτογραφια! Υπεροχο πλοιο!
το πλοιο γιατι μαζεψε 50 λεπτα καθυστερηση?
artmios sintihakis
28-08-2010, 23:57
Γεια σας μετά απο πολύ καιρό...SUPERFAST XII μπουκαροντας στο λιμάνι Ηρακλείου κ η μανούβρα του!!
103771
103772
103773
103774
103775
hayabusa
30-08-2010, 14:49
Ο κόκκινος γιγαντας χθες στο Ηράκλειο, την ώρα που φόρτωνε υπο το φως του δειλινού
http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/nautilia/DSC_3296.jpg
http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/nautilia/DSC_3286.jpg
http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/nautilia/DSC_3281.jpg
Captain_Nionios
30-08-2010, 15:01
Πολυ ομορφες φωτογραφιες του ομορφοτερου βαποριου που προσεγγιζει καθημερινα το Ηρακλειο!!!
Το κόκκινο βέλος χθές στο Ηράκλειο.
104314
104315
23 Απριλίου στον Πειραιά!
Για τους φίλους Trakman,Leo,dokimakos21,Konigi,captain!
104894
DeepBlue
07-09-2010, 12:55
Για τους vinman,konigi,pantelis2009,captain,Leo,Nissos Mykonos,dokimakos21,T.S.S. APOLLON,Nikos V,nkr,Ιθακη,Κάρολος...:D104930
T.S.S. APOLLON
07-09-2010, 13:01
Πανεμορφο το Κοκκινο Βελος! Ευχαριστω φιλε DeepBlue
ωραιος ο κοκκινος γιγαντας...ευχαριστω φιλε deep blue και ανταποδιδω με μια,οχι και τοσο καλη (δεν φημιζομαι για το σταθερο μου χερι σε περιπτωσης ελλειψης φωτος),απο εναν πρωινο καταπλου του στις 23/07
105026
pantelis2009
08-09-2010, 07:50
ευχαριστώ φίλε DeepBlue.;)
Captain_Nionios
10-09-2010, 04:14
Καθεσαι αραχτος στην αριστερη περατζαδα του Blue Horizon και χαζευεις απολαμβανοντας την ηρεμια... Ξαφνικα κοιτας τον αριστερο σου καθρεφτη και βλεπεις τον κοκκινο γιγαντα ετοιμο να σε κατασπαραξει...
105337
Μετα απο λιγα λεπτα η προσπεραση ηταν γεγονος. Πραγματικα ειναι υπεροχο να απολαμβανεις εν πλω το Superfast XII με ταχυτητα που κυμαινοταν μεταξυ 27.7-27.9 κομβων, οπως ειδα στο ιστορικο του AIS μολις εφτασα σπιτι. Οι παρακατω φωτογραφιες ειναι γι' αυτους που τους αρεσει αυτο το φανταστικο βαπορι!!! Χθες 9/9/2010.
105338
105339
105340
105341
Captain_Nionios
10-09-2010, 04:20
Επειδη ομως οταν οι κομβοι ειναι πολλοι και το βαπορι κουκλα πρεπει να εστιαζουμε και σε λεπτομερειες...
Η πλωρη...
105342
... και η πρυμη!!!
105343
Αυτα απο μενα!!!
Όντως κουκλί φίλε Captain_Nionios...Και οι φώτος της προσπέρασης άκρως απολαυστικές...!!!!:D Ευχαριστούμε!!
Υ.Γ Η πρώτη - ξεχωριστή ... "all the money"...;)
πραγματικα πολυ ωραια φαση Διονυση...σ ευχαριστουμε πολυ
roussosf
10-09-2010, 20:09
πραγματικα ειναι ενα πολυ ωραιο καραβι ,καθαρο μεσα και εξω θα τολμησω να πω το καθαροτερο στην γραμμη με πολυ καλο και σταθερο ταξιδεμα χωρις vibration και αλλους θορυβους
εζησα και εγω την ηδονη του προσπερασματος στον Horizon
dokimakos21
10-09-2010, 20:27
ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ ΧΙΙ
Για τον Captain Nionio και τις ομορφίες του,αλλα και για όλους εσας.!
105454
Για τους φίλους Captain_nionios,dokimakos21,Konigi,NikosP,captain, Nikos_V,
Trakman,Leo,Thanasis89,giannisk88,Artmios sintihakis,DeepBlue...8 Αυγούστου έξω απο την Πειραική!
105587
DeepBlue
12-09-2010, 13:07
Ε ρε κάτι ομορφιές...Ευχαριστώ πολύ φίλε vinman.;) Επίσης Captain Nionios και dokimakos21 απίθανες φωτο.Πολύ κόκκινο τώρα τελευταία...:D
Μανούβρα σήμερα τα ξημερώματα!
Για τους φίλους NikosP,Nikos_V,ελμεψη,Αιγαιοπλόος,mike_rodos,capta in,
Captain_nionios,Thanasis89,Leo,Trakman,leonidas,De epBlue,TSS APOLLON!
106777
106778
Thanasis89
19-09-2010, 00:35
Σ' Ευχαριστώ ρε Μάνο ! Να είσαι καλά ! Είναι όλες απίστευτες... ;)
Μανούβρα σήμερα τα ξημερώματα!
Για τους φίλους NikosP,Nikos_V,ελμεψη,Αιγαιοπλόος,mike_rodos,capta in,
Captain_nionios,Thanasis89,Leo,Trakman,leonidas,De epBlue,TSS APOLLON!
106777
106778
O vinman σε μεγαλα κεφια!!!
Ευχαριστω πολυ:grin::cool:
dokimakos21
20-09-2010, 18:15
ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ ΧΙΙ-Ξημερωματα 18.9.2010
Για τον φιλο Vinman αλλα και για τους NikosP,Nikos_V,ελμεψη,Αιγαιοπλόος,mike_rodos,capta in,
Captain_nionios,Thanasis89,Leo,Trakman,leonidas,De epBlue,TSS APOLLON..!
107116
DeepBlue
20-09-2010, 18:57
Για τον φιλο Vinman αλλα και για τους NikosP,Nikos_V,ελμεψη,Αιγαιοπλόος,mike_rodos,capta in,
107116
Ευχαριστώ φίλε dokimakos21 να'σαι καλά.;)
107116
Σε ευχαριστώ Φώτη!!
Για σένα αλλά και τους φίλους Nikos_V,captain,Leo,Captain_Nionios,diagoras,
leonidas,Nissos Mykonos,Laz94,DeepBlue,gtogias,Sylver23,Trakman,κα ι NikosP!!
107154
diagoras
20-09-2010, 21:34
Ευχαριστω Μανο για την αφιερωση.Αυτες τις μερες εχεις δωσει ρεστα.Ανταποδιδω με μια στις 8-8-2010(βρε ποιοι ηταν στο κοκκινο εκεινη την μερα:mrgreen:)φορτωνωντας για το πρωινο του δρομολογιο
107160
T.S.S. APOLLON
20-09-2010, 21:44
Ευχαριστω τους φιλους vinman και dokimakos21 για τις απιθανες νυχτερινες ληψεις που μας χαρισαν!!!
Για τους φίλους Nissos Mykonos,leonidas,Thanasis89,Sylver23!
107768
παιδια δεν εχω ταξιδεψει ακομα μαζι του...αξιζει να θυσιασω το αυριανο ταξιδι με την παλαταρα για χαρη του???
MILTIADIS
29-09-2010, 12:47
αξιζει να θυσιασω το αυριανο ταξιδι με την παλαταρα για χαρη του???
Mεταξυ μας...Οχι!:lol::lol::lol:
Captain_Nionios
29-09-2010, 13:17
Σου εχω ξαναπαντησει στο παρελθον φιλε ΓΑΛΑΖΙΟ και βαζω εδω παλι τη δημοσιευση μου. Θεωρω πως σαφεστατα και αξιζει να θυσιασεις το ταξιδι με το Παλατι για το Superfast XII!!!
http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=355938&postcount=1304
Thanasis89
29-09-2010, 23:23
Απίστευτο πλοίο ! Σε όλα του...
108352
Αφιερωμένη σε όλους τους καλούς φίλους !
Captain_Nionios
29-09-2010, 23:40
Να τος και ο Θανος που απολαυσε και αυτος την προσπεραση του XII ενω βρισκοταν στον Οριζοντα!!! Δεν συμβαινει συχνα γιατι συνηθως καθυστερει λιγο η αναχωρηση του XII και δεν προλαβαινει να τον φτασει οσο οι πορειες τους ειναι κοινες. Να σαι καλα Θανο υπεροχη φωτογραφια, υπεροχο βαπορι!!!
DeepBlue
30-09-2010, 15:46
Πρωινή αναχώρηση του κόκκινου βάπορα.Για τους pantelis2009,Leo,polykas,vinman,T.S.S. APOLLON,Captain Nionios,Thanasis89,dokimakos21,Nissos Mykonos,nkr,captain...:p108409
pantelis2009
30-09-2010, 17:34
Ευχαριστώ φίλε DeepBlue και ανταποδίδω σε σένα και όσους φίλους αναφέρεις.;)
108420
SuperFast XII...22/09/2010.
Για τους φίλους DeepBlue,Captain_Nionios,dokimakos21,Nikos_V,Capta in,
NikosP,Leo,Trakman,TSS APOLLON,diagoras,Nissos Mykonos,leonidas!
108452
108453
Πραγματικό στολίδι για τον Πειραιά!
Σ' ευχαριστώ Μάνο
ειχε σημερα καθυστεριση αναχωρησης το πλοιο απο πειραια?
Akis Dionisis
01-10-2010, 18:07
Μάρτιος 2010!
Μανουβράροντας για να φύγει μία Κυριακή μεσημέρι από τον Πειραιά! :cool:
http://img834.imageshack.us/img834/5594/dsc00008f.jpg
Captain_Nionios
01-10-2010, 18:16
Εισαι σιγουρος οτι ειναι μανουβρα για αποπλου γιατι η στροφη δειχνει οτι ειναι μανουβρα καταπλου. Θα μου πεις οτι μεσημερι αποπλεει απο Πειραια και δεν καταπλεει, απλα ισως να επεσες στις περιπτωσεις που απεπλευσε απο Πειραια τα μεσανυχτα λογω απεργιας, εφτασε στο Ηρακλειο πρωι και ειχε αμεση αναχωρηση για Πειραια ωστε να προλαβει το μεσημεριανο δρομολογιο, συνεπως κατεπλευσε μεσημερι. Υποθεση κανω!!!
Nissos Mykonos
01-10-2010, 18:19
Διονύση μπορεί εκείνη την μέρα να είχε δέσει στην θέση μπροστά στο Υ.Ε.Ν., γι' αυτό και η αναχώρηση του μπορεί να έγινε με αυτόν τον τρόπο.;) Αλλά καλύτερο θα ήταν να περιμένουμε την απάντηση του Άκη.;)
Akis Dionisis
01-10-2010, 18:27
Διονύση μπορεί εκείνη την μέρα να είχε δέσει στην θέση μπροστά στο Υ.Ε.Ν., γι' αυτό και η αναχώρηση του μπορεί να έγινε με αυτόν τον τρόπο.;) Αλλά καλύτερο θα ήταν να περιμένουμε την απάντηση του Άκη.;)
Eκεί ήταν δεμένο από το πρωί...
Εγώ το έβγαλα την ώρα που έφευγε...;)
Captain_Nionios
01-10-2010, 18:32
Ομορφα, παντως ηταν αρκετα περιεγη η γωνια του, ενδιαφερουσα φωτογραφια!!! ;)
Έχω μια εντύπωση πως όντως είναι απόπλους!!!
Η στροφή μου θυμήζει αρκέτα τις στροφές του καπτα Γιώργου Ρήγκου!!!
Τις συνηθίζαμε και με το ΧΙ...;)
dokimakos21
12-10-2010, 18:45
Superfast XII-Πριν λίγο με τσίτα τα γκάζια στο Αιγαίο...!!
Για τους Leo,Trakaman,Vinman,Konigi,NikosP,NikosV.,Captain_ Nionios,Thanasis89,Ben Bruce,TSS APOLLON,Proussos..!
110946
110947
ωραια φωτο Φωτη...μεσα στην γκριζα καταζνια,το κοκκινο βελος προσδηδει ενα υπεροχο χρωμα στο τοπιο
Superfast XII-Πριν λίγο με τσίτα τα γκάζια στο Αιγαίο...!!
Για τους Leo,Trakaman,Vinman,Konigi,NikosP,NikosV.,Captain_ Nionios,Thanasis89,Ben Bruce,TSS APOLLON,Proussos..!
110946
110947
Πανέμορφες Φώτη!
Σε ευχαριστώ και ανταποδίδω σε σένα αλλά και στους φίλους Trakman,Leo,
NikosP,Nikos_V,proussos!
110961
T.S.S. APOLLON
12-10-2010, 21:08
Καταπληκτικες φωτογραφιες του κοκκινου βελους απο τους φιλους dokimakos21 και vinman!!!
pantelis2009
12-10-2010, 21:12
Τα είπες όλα!!!!!! απλά τους ευχαριστούμε που τις μοιράζονται μαζί μας;):D.
...μανούβρα στον Πειραιά...για τους φίλους TSS APOLLON,mike_rodos,ελμεψη,
Trakman,Leo,NikosP,dokimakos21,Nikos_V!
111782
111783
dokimakos21
25-10-2010, 20:24
SUPERFAST XII-Εν πλω για Ηράκλειο με τσίτα τα γκάζια 12.10.2010...!
Για τον φίλο Deep Blue (ναι σας φωτογράφιζα) (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=401345&postcount=1066),Leo,Leonidas,Vinman,TSS APOLLON,mike_rodos,ελμεψη,
Trakman,NikosP,Nikos_V!
112634
mike_rodos
25-10-2010, 20:26
Όπως πάντα μοναδικές φώτο από τους vinman και dokimakos21. Ευχαριστούμε παίδες!
T.S.S. APOLLON
25-10-2010, 20:34
Απιθανες φωτογραφιες απο τους φιλους vinman και dokimakos21!!!
DeepBlue
25-10-2010, 21:46
SUPERFAST XII-Εν πλω για Ηράκλειο με τσίτα τα γκάζια 12.10.2010...!
Για τον φίλο Deep Blue (ναι σας φωτογράφιζα) (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=401345&postcount=1066),Leo,Leonidas,Vinman,TSS APOLLON,mike_rodos,ελμεψη,
Trakman,NikosP,Nikos_V!
112634
Να'καλά φίλε dokimakos21.Συνάντηση του nautilia εν πλω...:p
Πειραιάς 28η Οκτωβρίου το πρωί...για τους φίλους NikosP,captain,Leo,Trakman,
dokimakos21,TSS APOLLON,mike_rodos,Nikos_V,Captain_Nionios!
113502
Giannis1996
05-11-2010, 15:12
magiki!!!!!!!!!!!!!!
:p
artmios sintihakis
12-11-2010, 09:23
SUPERFAST XII εν πλώ κ με φόρα κατευθύνεται προσ την μπούκα του λιμανιού του Ηρακλείου!!!
Στους vinman,dokimakos21,Thanasis89,Leo, Marouli κ βεβαίως gainnisk88 κ MILTIADIS!!!
115097
MILTIADIS
13-11-2010, 01:06
Ωραιος!!!μπραβο Αρτεμη!!
giannisk88
13-11-2010, 13:26
Ωπα!!!!Να'τα και τα "μπαντιλικιααααα"...Γειά σου μρε Αρτέμη με τα ωραία σου..
Αρτέμη, ευχαριστώ όπως τα λέει ο Ζάννης :p:D... Πολύ σωστά τα λέει η φωτογραφία βγάζει μια κίνηση που το μπαντιλίκι το μυρίζεσαι!!!!!
Thanasis89
13-11-2010, 22:13
Αρτέμη σου οφείλω ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο ! Μιλάμε για μπαταρισιά... :D ;)
...έχοντας μόλις περάσει τον κόκκινο φάρο του λιμανιού στο Ηράκλειο,την περασμένη Κυριακή 7 Νοέμβρη...!
Για τους φίλους NikosP,Leo,Trakman,Nikos_V,Artmios sintihakis,TSS APOLLON,
dokimakos21,captain,diagoras,Nissos Mykonos,giannisK88!
115431
T.S.S. APOLLON
14-11-2010, 20:37
Ευχαριστουμε φιλε vinman για τις ομορφες φωτογραφιες που μας χαριζεις!!!
dokimakos21
14-11-2010, 21:19
...έχοντας μόλις περάσει τον κόκκινο φάρο του λιμανιού στο Ηράκλειο,την περασμένη Κυριακή 7 Νοέμβρη...!
Για τους φίλους NikosP,Leo,Trakman,Nikos_V,Artmios sintihakis,TSS APOLLON,
dokimakos21,captain,diagoras,Nissos Mykonos,giannisK88!
115431
Παναγια μου...!!!Αρχισαν τα οργανα...!!Σε ευχαριστουμε πολυ Μανο..!
nikosdet
15-11-2010, 01:12
Εξαιρετικός!! Πραγματικά εύγε! :D
Στο Ηράκλειο,για όλους τους φίλους του ''κόκκινου βέλους''!
115754
Giannis1996
22-11-2010, 17:52
APO TIS 23-1-11 TO SUPERFAST XII PIGENEI PATRA GIA NA ADIKATASTISEI TA SUPERFAST XI & SUPERFAST VI. STI GRAMMI TOU EPISTREUEI STIS 10-3-11. TO XRONIKO DIASTIMA AUTO THA TO ADIKATASTISEI TO BLUE STAR 1.
vageliss23
22-11-2010, 18:46
Δεν ξέρω γενικά πως πάει από κίνηση, πάντως χτες στο δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιά είχε πάρα πολύ κόσμο και νομίζω μάλιστα πως πρέπει να ηταν πουλημένες και σχεδόν όλες οι καμπίνες.
Giannis1996
22-11-2010, 22:31
TORA TELEUTEA ETSI EINAI PANTA!!!!!!!!!:p
thanos75
24-11-2010, 13:21
APO TIS 23-1-11 TO SUPERFAST XII PIGENEI PATRA GIA NA ADIKATASTISEI TA SUPERFAST XI & SUPERFAST VI. STI GRAMMI TOU EPISTREUEI STIS 10-3-11. TO XRONIKO DIASTIMA AUTO THA TO ADIKATASTISEI TO BLUE STAR 1.
Και πέρσι έτσι είχε γίνει!
dokimakos21
24-11-2010, 13:26
Και πέρσι έτσι είχε γίνει!
Όχι φίλε Θάνο ...!Περσι υπήρχε και το ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ V..!Έτσι είχε κοπεί το βραδυνό δρομολόγιο και έγιναν οι σκάτζες...!
δεν εστελναν Πατρα το bleu star 1:rolleyes:
Giannis1996
24-11-2010, 20:17
δεν εστελναν Πατρα το bleu star 1:rolleyes:
Ma eides:mad::mad::mad:
thanos75
25-11-2010, 16:30
Όχι φίλε Θάνο ...!Περσι υπήρχε και το ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ V..!Έτσι είχε κοπεί το βραδυνό δρομολόγιο και έγιναν οι σκάτζες...!
Σωστότατος...
Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΑΠΟΡΑΣ στο μεγάλο λιμάνι....!!!!:rolleyes:
116735
pantelis2009
25-11-2010, 17:14
Υπέροχη φίλε leo85. Ευχαριστούμε;):lol:
hayabusa
25-11-2010, 17:14
ωραία φωτογραφία, αλλά νομίζω ότι η επεξεργασία που κάνεις είναι υπερβολική :)
BEN BRUCE
25-11-2010, 17:16
Πολυ καλο photoshopαρισμα φιλε leo 85.Δημιουργει μια ατμοσφαιρα 60's σαν τις καρτ ποσταλ του νομικου
Σ'ευχαριστω φίλε BEN BRUCE αν και δεν έχω πολύ χρόνο όποτε μπορώ ανεβάζω...!!!:roll:
zouzou_domna
01-12-2010, 16:44
:p
και πανω απο ολα ανθρωπος!
τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτη την ζωη που ζουμε!
δεν τον γνωρισα ποτε σαν καπετανιο μα τον γνωρισα σαν ανθρωπο και ειμαι τυχερη!:D
knossos palace
01-12-2010, 23:43
yparxei kapoio provlima me to ploio kai eno eine konta 1 den exei figh akoma apo to hrakleio?
artmios sintihakis
02-12-2010, 01:53
Αυξημένη επιβατική κίνηση...
Είσοδος στο Ηράκλειο την Κυριακή 7 Νοεμβρίου!
Για τους φίλους NikosP και Nikos_V..!!
117384
Nissos Mykonos
05-12-2010, 21:09
Σημερινή αναχώρηση από Πειραιά..
Για τους φίλους Vinman, Trakman και diagoras!
117740
Είσοδος στο Ηράκλειο την Κυριακή 7 Νοεμβρίου!
Για τους φίλους NikosP και Nikos_V..!!
117384
Να εισαι καλα ρε Μανο!!
Εχω μεινει αφωνος:shock::D!!!
T.S.S. APOLLON
08-12-2010, 18:52
Superfast XII...To κοκκινο βελος στο μεγαλο λιμανι 5-12-2010
118078
Αναχώρηση την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.
Για όλους.
119263
pantelis2009
18-12-2010, 22:18
Υπέροχη θέα απο εκεί φίλε konigi. Μέχρι και το ANNA MARU που είναι στο Σπανόπουλο φαίνετε;). Ευχαριστούμε για την πολύ ωραία φωτο:p.
Giannis1996
20-12-2010, 21:51
Mipos xerei kaneis ti kiniso exei tora stis giortes???Skeutomai na aneuo Athina kai tha ithela mia simvouli gia to poio apo ta 3 ploia na epilexo.:confused::confused::confused::confused:
artmios sintihakis
21-12-2010, 10:33
Το μόνο σίγουρο φίλε μου είναι οτι η κίνηση θα είναι αυξημένη........Τώρα κοίταξε τις προσφορές που προσφέρει η κάθε εταιρεία κ ειναι στην επιλογή σου......Τωρα όποια κ να διαλέξεις το ίδιο είναι(πλην ΑΝΕΚ).......Αυτη την εβδομάδα οι Μινωικές έχουν κ ημερήσια........αν θες κ αλλη ενναλακτικη λύση!
Giannis1996
21-12-2010, 16:01
Το μόνο σίγουρο φίλε μου είναι οτι η κίνηση θα είναι αυξημένη........Τώρα κοίταξε τις προσφορές που προσφέρει η κάθε εταιρεία κ ειναι στην επιλογή σου......Τωρα όποια κ να διαλέξεις το ίδιο είναι(πλην ΑΝΕΚ).......Αυτη την εβδομάδα οι Μινωικές έχουν κ ημερήσια........αν θες κ αλλη ενναλακτικη λύση!
Thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Στον Πειραιά πριν μια εβδομάδα.
Για΄τους φίλους MAROULIS, VINMAN, TRAKMAN, PANTELIS2009, NKR, APOSTOLOS,LEO, DOKIMAKOS21, TSS APOLLON, NIKOS V, NISSOS MYKONOS, ARTEMIS, BEN BRUCE, SYLVESTRO και σε όσους ξέχασα.
119651
Σήμερα βγαίνοντας από τον συννεφιασμένο Πειραιά...
119660
119659
pantelis2009
22-12-2010, 17:30
Ευχαριστώ φίλε konigi και ανταποδίδω σε σένα και τους φίλους που αναφέρεις.:p
Φίλε/η leka21 καλώς ήλθες στη μεγάλη μας παρέα;).
119663
Superfast ΧΙΙ τον Πειραιά στις 16/12 την ώρα του...μαμ.
Giannis1996
22-12-2010, 18:07
oles einai................FADASTIKES!!!!!!!!:-P:p:p
artmios sintihakis
22-12-2010, 19:29
Λίγο έξω απο το λιμάνι Ηρακλείου..το SUPERFAST XII σε μια καλοκαιρινή του ημερήσια άφιξη!!!
119683
Giannis1996
24-12-2010, 20:52
Tin ora tis anaxorisis
gpap2006
22-01-2011, 10:14
Δένει την Τρίτη 25/1 και στη θέση του στο Ηράκλειο μπαίνει το Blue Star 1.
dokimakos21
22-01-2011, 11:54
Και μετά το πλοίο θα επιστέψει στην γραμμή του Ηρακλείου και όχι στην Πάτρα όπως αρχικά είχε αποφασιστεί..!!Στην Πάτρα θα πάρει το Blue Star 1 για τις σκάντζες των SUPERFAST XI-VI..
speedrunner
22-01-2011, 12:11
Και μετά το πλοίο θα επιστέψει στην γραμμή του Ηρακλείου και όχι στην Πάτρα όπως αρχικά είχε αποφασιστεί..!!Στην Πάτρα θα πάρει το Blue Star 1 για τις σκάντζες των SUPERFAST XI-VI..
Πάντως στο openseas (http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=GRA&to=ANC&date=07%2F02%2F2011&Submit.x=18&Submit.y=7) απο 07/02 είναι περασμένο το superfast XII
ομορφα νεα αντε να δουμε και ενα bleu star στα νερα μαs μετα απο χρονια!!!!!
dokimakos21
22-01-2011, 14:40
Θέλοντας να ευχηθώ και εγώ καλή αρχή στο ανανεωμένο forum μας με αυτή την εικόνα του SUPERFAST XII.
120771
Φωτη εδω σε πιανω αδραβαστο...26-01-11 με 6-02-11 δεξαμενηζετε,απο 7-02 το ΧΙΙ θα ειναι στο δρομολογιο της ANCONA διπλονοντας το ΧΙ και θα κανουν και την μινι κρουαζιερα του Αγιου Βαλεντινου...το ΧΙΙ θα επιστρεψει Ηρακλειο μεσα Μαρτιου (11-13/03 περιπου)
pantelis2009
22-01-2011, 22:17
Το Superfast XII στις 13/01/2011 στο μεγάλο λιμάνι.
Χαρισμένη σε CORFU, dokimakos21, speedrunner, Ιθάκη και όλους τους φίλους του πλοίου.
120852
akaluptos
24-01-2011, 20:02
Τελικα δεν θα ξαναγυρισει εστω και για λιγο στην Ηγουμενιτσα... Το περιμεναμε για την προσωρινη αντικατασταση των ΧΙ και VΙ αλλα ερχεται το blue star 1...
Καλησπερα σε ολους σας ,ακομα σηκωνεται!!!!
121291
Εσείς εκεί στη Σύρο έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε!!! Ευχαριστούμε!!!!!!!!
pantelis2009
25-01-2011, 19:10
Υπέροχη φίλε zozef, ευχαριστούμε.:eek:;)
Καλησπερα σε ολους σας ,ακομα σηκωνεται!!!!
121291
Ευγε zozef8)!!
Maroulis Nikos
26-01-2011, 07:41
Να είσαι καλά φίλε Zozef
dokimakos21
07-02-2011, 20:38
SUPERFAST XII-Στο dock 3 στον Πειραιά πριν από λίγο.!
122789
122790
122791
gpap2006
07-02-2011, 20:45
Υπέροχες φωτό από το διαμάντι του Αιγαίου. Πραγματικά χάνει όποιος δεν το έχει ταξιδέψει..
Ηράκλειο 7 Νοεμβρίου 2010
122965
dokimakos21
20-02-2011, 01:25
SUPERFAST XII κατά την σημερινή μεσημεριανή άφιξη στον Πειραιά...
Για όλους του φίλους...!
123931 123930 123929
ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...
pantelis2009
21-02-2011, 08:36
Πειραιάς ...11/02/2011. Τα προπελάκια στο full και σε δευτερόλεπτα η πλώρη έχει ανοίξει απο το Dokc.:eek:
Χαρισμένη σε Maroulis Nikos, Leo, sylver23, Nikos_V, vinman, dokimakos21, zozef, Trakman ........και όλους τους φίλους του κόκκινου βέλους;):cool:.
124092
Δύναμη...............ευχαριστούμε Παντελή...
για οποιον δεν εχει κανει ενα ταξιδι με αυτα τα πλοια δεν μπορει απο τηs φωτο να καταλαβει τι εστι Superfast και μαλιστα με μποφορ 6-7+ αυτη ειναι μια αληθεια8)
roussosf
21-02-2011, 13:24
για οποιον δεν εχει κανει ενα ταξιδι με αυτα τα πλοια δεν μπορει απο τηs φωτο να καταλαβει τι εστι Superfast και μαλιστα με μποφορ 6-7+ αυτη ειναι μια αληθεια8)
αυτη δεν ειναι μια αληθεια
ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ
και νομιζω οτι δεν υπαρχει σε αυτο το θεμα ανταγωνιστης στην ελληνικη ακτοπλοια
για να ειμαι σωστοs και τα παλατια και τα Bleu Star και τηs Ανεκ - Minoan στην Αδριατικη ειναι καλα πλοια αλλα τα Superfast ρε παιδι μου δεν εχουν κατι το διαφορετικο μια διαφορετικη αισθηση πλοιου και για να μην βιαστουν μερικοι να πουν τα δικα τουs :mad:τα εχω ταξιδεψει αυτα που αναφερω;)
roussosf
21-02-2011, 14:28
αν υποθεσουμε οτι με αριστα το 10 για ταξιδι με καιρο βαζεις στα SF 9.5 στα BS βαζεις 9 αι στα παλατια 8.5
το παλατι παλι εχει την χαρη του παλατιου
ειναι ονομα και πραγμα
αλλα με φρου φρου και αρωματα δεν δαμαζεις την θαλασσα:p
vageliss23
21-02-2011, 16:31
Το Σάββατο μετά το απαγορευτικό νομίζω ότι το SF XII ήταν το μοναδικό που δεν άλλαξε ρούπι την πορεία του και ανέβηκε με ελάχιστη πτώση ταχύτητας. Το Κνωσσός ανέβηκε με κάποια διαφοροποίηση ενώ Κρητη και Λατω έκαναν μεγάλη παρέκκλιση
pantelis2009
21-02-2011, 17:34
Άλλη μία απο την ίδια μέρα, αλλά λόγο που ήμουν κοντά ο κόκκινος γίγαντας δεν χώραγε όλος:(.
Χαρισμένη σε όσους προαναφέρω και ithakos, CORFU, roussosf, vageliss23 και όλους τους φίλους του:p.
124136
Όπως προαναφέρει ο φίλος Παντελής ο κόκκινος γίγαντας στο ταξίδι του δεν την ακούει με τίποτα στον καιρό....πλοίο τρένο που λένε....
Πραγματικά από την άφιξη του SF 1 και μετά ήρθε η επανάσταση στην αδριατική.....και τώρα Κρήτη.....
ΥΓ..Πάντα τέλειες οι φωτό σου Παντελή.
roussosf
22-02-2011, 08:26
μετα απο οσα αναφεραμε για τα καλα του κοκκινου γιγαντα η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι το πλοιο εχει αυτη την συμπεριφορα γιατι ναυπηγηθηκε σε ευρωπαικα ναυπηγεια
ακομα και οι γραμμες του εχουν αλλη χαρη
τωρα μπορει να βαλουν μπροστα οι φιλοι των σχιστοματηδων αλλα τι να κανουμε αυτο πιστευω και δεν το αλλαζω
Εγω παλι θα ελεγα πως απλα "εμβαθυναν" περισσοτερο στην ναυπηγιση του 12 και νομιζω πως οι ανατολιτες εχουν δειξει καποια καλα στοιχεια, εχοντας υποψην το design των "Προμηθεας" κ αδελφων αυτης.
Γενικοτερα ομως ειναι ενα υπεροχο βαπορι αλλά εγω ειμαι λιγο ταγμενος σε ποιο "αμπάσα" βαπορια.
Giannis1996
26-02-2011, 16:40
Γιατι δεν εχει φυγει ακομα????