PDA

Επιστροφή στο Forum : Νel Lines fans

Σελίδες : 1 [2] 3

alcaeos
10-01-2009, 15:12
Ο "'Αγιος" στον Πειραιά.
Και στα αριστερά του, ο "Όμηρος", ως "Νήσος Κύπρος".

Αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλους.

26686
τελεια φοτο φιλε ροι σε ευχαριστουμε παρα πολυ

moutsokwstas
10-01-2009, 17:36
διαπιστωνω οτι απο την αρχη που ανοιχτηκε αυτη εδω η ενοτητα, παμε καλα για την ωρα και μηνυματα και φωτο, δοξα το θεο. ο προεδρος που ειναι ομως? φαινεται μαζευει νεα και περιμενει να μας κανει ανακοινωσεις.

Νaval22
10-01-2009, 20:00
Μία ακόμη παλιά και αγαπημένη εικόνα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=2552)απο το λιμάνι της Μυτιλήνης

Speedkiller
11-01-2009, 13:20
Μάγκες ο Νοτιάς (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=2614) έγραψε........;)

MYTILENE
11-01-2009, 13:28
.....................!!!!!ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

scoufgian
11-01-2009, 13:37
μονο εγραψε!!!!ζωγραφισε κυριολεκτικα.........;);)ταληρουμπα στο χαλαρο

Νaval22
11-01-2009, 13:49
πολύ κάλή μπράβο,όμως τι δουλειά είχε ο αλκαίος στη λέρο το 1992 νομίζω πως τα δρομολόγια της ΝΕΛ για Δωδεκάνησα σταμάτησαν πολύ νωρίτερα

Apostolos
11-01-2009, 14:50
Κανεις λάθος φιλε, τα δρομολόγια του Αλκαίου σταματησαν μετά το 2000 μιας που το έχω φωτογραφημένο στη Ρόδο με τα άγονα. Εκτός αν εννοείς απο Πειραιά

moutsokwstas
11-01-2009, 17:38
Μία ακόμη παλιά και αγαπημένη εικόνα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=2552)απο το λιμάνι της Μυτιλήνης
στον πολυτεκνο, ετρωγες κι εσυ τεκνον βρουτε? μεγαλη περαση ο πολυτεκνος αν και τσιμπαει στις τιμες. σε ευχαριστουμε για μια φορα ακομα στεφανε.

moutsokwstas
11-01-2009, 17:40
Μάγκες ο Νοτιάς (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=2614) έγραψε........;)
κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-η! που την ξετρυπωσες?

Speedkiller
11-01-2009, 18:42
κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-η! που την ξετρυπωσες?

Μαλλον δεν ήμουν σαφής!!!Δεν είναι δική μου η φώτο!!!Είναι του φίλου Νοτιας και την ανέβασε στην gallery!Eγώ απλώς την είδα και έριξα το σύρμα...;)

moutsokwstas
11-01-2009, 18:51
γραψε λαθος, αλλα μπραβο και σε σενα που την εντοπισες. επι τη ευκαιρια, εχουμε καποιο νεο για το ποτε θα κοψουν την πιτα στη ναυτηλιακη, για να τους παει καλα και η χρονια..μαλλον για το μυτιληνη το κοβω να γινει η εκδηλωση, δεν εχει και καποιο αλλο αυτη την περιοδο.

mitilinios
11-01-2009, 21:53

Αν και είναι δύσκολο να πειργραφεί με λέξεις θα πω μαγική!!!!:p

Νaval22
11-01-2009, 21:56
Κανεις λάθος φιλε, τα δρομολόγια του Αλκαίου σταματησαν μετά το 2000 μιας που το έχω φωτογραφημένο στη Ρόδο με τα άγονα. Εκτός αν εννοείς απο Πειραιά

Απο πειραιά εννοώ,άλλα σίγουρα η ΝΕΛ δεν έκανε απο το 92 μέχρι το 2000 την άγονη απο Βόρειο ελλάδα για Ρόδο,την έκανε σίγουρα το 2000 όπως λές και ίσως μια χρονιά μετά,πιο πρίν θυμάμαι να την έχει το Ιαλυσσός και το Ρομίλντα,επίσης νομίζω πως αυτού του τύπου το δρομολόγιο δεν έπιανε Λέρο.

Roi Baudoin
12-01-2009, 08:41
Νομίζω ότι ο φίλος StefanosP έχει δίκιο.
Το "Αλκαίος" έκανε το δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη για τη Ρόδο το 1999 και το 2000.
Το ταξίδι από Ραφήνα για Αλεξανδρούπολη το έκανα τον Απρίλη του 1999.
Μετά το καράβι πήγε στη Ρόδο, ξαναγύρισε και επιστρέψαμε με αυτό στη Ραφήνα.
Πριν από το "Αλκαίος"το δρομολόγιο αυτό το το έκανε το "Ρομίλντα".
Στο δρομολόγιο αυτό, συνήθως, δεν έπιανε τη Λέρο.
Οι έκτακες προσεγγίσεις, όμως, ποτέ δεν έλειπαν.

sylver23
13-01-2009, 16:16
για δειτε λιγο εδω (http://news.pathfinder.gr/finance/shipping/525378.html)τι φωτο βαλανε για το αρθρο

notias
13-01-2009, 19:26
Ανέβασα πριν απο λίγο στο photo gallery αλλη μία φωτό του Αλκαίου;)
Οχι τόσο καλή οσο η προηγούμενη αλλά....
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΛΙΤΕΣ !!!

Speedkiller
13-01-2009, 20:42
Νοτια σε ευχαριστούμε πολύ αλλά τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα...;)Αν θες μπορείς να διαβάσεις κ προηγούμενα Posts!Η φωτογραφία σου είναι πραγματικά εξαιρετικη!!!!

Roi Baudoin
15-01-2009, 20:01
Όποιος από τους φίλους θέλει μπορεί να δει μια φωτογραφία με το "Θεόφιλος" όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα.
Είναι μια αεροφωτογραφία από τον Νέο Μώλο Δραπετσώνας και το καράβι με τα παλιά του σινιάλα.
Είναι εδώ

http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=159767#post159767

moutsokwstas
15-01-2009, 20:24
Όποιος από τους φίλους θέλει μπορεί να δει μια φωτογραφία με το "Θεόφιλος" όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα.
Είναι μια αεροφωτογραφία από τον Νέο Μώλο Δραπετσώνας και το καράβι με τα παλιά του σινιάλα.
Είναι εδώ

http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=159767#post159767
φωτο, ιστορικο ντοκουμεντο. ευχαριστουμε!

scoufgian
15-01-2009, 20:55
αχ βρε Αντωνη ειμαστε καταυποχρεωμενοι.πραγματικα δεν το ειχα δει παλι ετσι με αυτα χρωματα στο φουγαρο.......;);)

Roi Baudoin
15-01-2009, 21:05
Καλοί μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ.
Φανταστείτε ότι στα πιο απίθανα μέρη μπορεί να κτρύβονται απίστευτοι θησαυροί.
Σύντυομα, η συνέχεια.

scoufgian
17-01-2009, 08:07
17/1 σημερα και γιορταζει ενας πολυ καλος φιλος !!!Οτι και να πω ειναι λιγο οποτε να του αφιερωσω μια πρωινη πλευση του Τεο, αναμεσα στη Μυτιληνη και στα τουρκικα παραλια........Roi ,χρονια πολλα ,πολυχρονος,να χαιρεσαι τη γιορτη σου και οτι επιθυμεις να πραγματοποιηθει
27128

Roi Baudoin
17-01-2009, 09:39
Φίλε μου, σ' ευχαριστώ πολύ

Πολύ όμορφη φωτογραφία και πολύ όμορφο το αίσθημα να ταξιδεύεις κοντά στα παράλια της Μικράς Ασίας και μάλιστα μια τόσο γλυκιά ώρα του πρωϊνού.

Καλά ταξίδια σε όλους και ότι το καλύτερο για όλους.

Νικόλας
17-01-2009, 20:08
χμ..να και το λογότυπο της εταιρίας σε μια σημαία που έχω σπίτι:D:D

27189

Νaval22
17-01-2009, 21:01
φίλε Αντώνη πολύχρονος και ότι επιθυμείς,χαιρόμαστε που είσαι στο group και μοιράζεσαι μαζί μας φώτο-κειμήλια απο τη ζωντανή ιστορία της NEΛ LINES

Νaval22
17-01-2009, 21:39
ΝΕΛΙΤΕΣ αυτή τη στιγμή στον ALPHA η αμερικανικη ταινία με το Μυτιλήνη ήδη έπεσαν τα πρώτα θεικα πλάνα του πλοίου ΤΡΕΞΤΕ!......

heraklion
17-01-2009, 23:25
Έχει πολλά ταλένα το Μυτηλήνη.:D:p:mrgreen:

scoufgian
18-01-2009, 07:34
Έχει πολλά ταλένα το Μυτηλήνη.:D:p:mrgreen:
Πολυ σωστα το ειπες Νικο!!!Πολυταλαντη η Μυτιληνη;)

moutsokwstas
18-01-2009, 20:03
27314
ακτοπλοια βαλλεσθαι....απο το περιοδικο της νελ τον μαιο του 2003, αφιερωμενη στους νελιτες αλλα και στο nautilia που εχει σημερα τα γενεθλια του!

Νaval22
18-01-2009, 20:51
με αφορμή το post του φίλου moutsokwsta ήθελα να ρωτήσω αν έχει διασώσει κανείς τα NEL magazine των ετών 1996-1999 θα ήθελα να ξαναδώ ειδικά εκείνο του 98 που είχε απ'έξω το θεόφιλος

moutsokwstas
18-01-2009, 21:11
με αφορμή το post του φίλου moutsokwsta ήθελα να ρωτήσω αν έχει διασώσει κανείς τα NEL magazine των ετών 1996-1999 θα ήθελα να ξαναδώ ειδικά εκείνο του 98 που είχε απ'έξω το θεόφιλος
εχω ενα τευχος αυτο ολο κι ολο κι ενα την ανοιξη του 2008 με τιτλο θαλασσινη αυρα, που μπηκε και η χιος μεσα. το καλοκαιρι αναζητουσα στο πρακτορειο να βρω καποιο περιοδικο, αλλα ματαια. τον ιουνιο στο θεοφιλο που ταξιδεψα ειχαν το θαλλασινη αυρα (ανοιξη 2008). απο κει και περα δεν ξερω κατι. δεν ξερω αν μπορει να βρεθει κατι στο μοναστηρακι....παντως τα περιοδικα αλλων εταιριων τα βρισκεις παντου διαθεσιμα.

heraklion
18-01-2009, 23:26
27314
ακτοπλοια βαλλεσθαι....απο το περιοδικο της νελ τον μαιο του 2003, αφιερωμενη στους νελιτες αλλα και στο nautilia που εχει σημερα τα γενεθλια του!

Έχω την εντύπωση ότι και τα τρία πλοία είναι το αίολος εξπρέςς.:mrgreen:

sylver23
19-01-2009, 00:30
μην την εχεις νικο.ειναι και τα τρια το ιδιο..

Vortigern
19-01-2009, 08:36
Για ολους του Νελιτες,αφηξη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3019) στην Σιφνο εχθες

Υ.Γ αλλη μια μπορειτε ναι βρειτε στο θεμα του Αιολος Κεντερης Ι...

giorgos....
23-01-2009, 00:56
ο πρόεδρος MYTILENE απέκτησε και δικό του αυτοκίνητο για τις ανάγκες του club..
αυτό θα πεί αφοσίωση. NEL LINES ΠΑΝΤΟΥ. πάντα πιστός στις αρχες και στις αξίες ο πρόεδρος..
πρόεδρε.. είπαμε, καλό και το αυτοκίνητο αλλά όχι κι έτσι..:D:D:D:D

27649

MYTILENE
23-01-2009, 09:53
αυτό θα πεί αφοσίωση. NEL LINES ΠΑΝΤΟΥ. πάντα πιστός στις αρχες και στις αξίες ο πρόεδρος..

27649
Δε μπορώ να πάω πουθενά ρε γαμώτο και τα τσακάλια του nautilia με πετυχαίνουν!!!!Είχα συνάντηση με το Βεντούρη για τα χάλια της εταιρείας μας

dimitris
23-01-2009, 10:12
Σκαφος, αμαξι τσ τσ τσ...:p
και 2 δεξαμενισμους μαζι???
Κεντερης και Ταξιαρχης???:rolleyes:

MYTILENE
23-01-2009, 10:15
Μεγαλεία αγόρι μου μεγαλεία:p:p!!!!!
ΥΓ:Κάτσε να έχουμε καράβι-ΝΕΛ- στη Μυτιλήνη σε λίγους μήνες και μετά μιλάμε πάλι....:mad::mad:

Leo
23-01-2009, 16:00
Θέλω να σας πω ότι πρέπει να εμπιστεύεστε τον πρόεδρο σας. Ειναι ενημερωμένος πάντα.... ξέρει ο ίδιος γιατί το λέω...

scoufgian
23-01-2009, 17:55
Θέλω να σας πω ότι πρέπει να εμπιστεύεστε τον πρόεδρο σας. Ειναι ενημερωμένος πάντα.... ξέρει ο ίδιος γιατί το λέω...
α εσυ ειχες καιρο να εμφανιστεις!!!!και με το που εμφανιστηκες θες ν ακουσεις κανα ψαλμο.εμεις τον ακουμε το προεδρο μας.καποιοι αλλοι κοριοι μπαινουν μεσα στους νελιτες και λενε διαφορα!!!αλλα αυριο θα παω super market και θα παρω φαρμακο.θα τους ψεκασω και τελος...........:p:p

moutsokwstas
23-01-2009, 18:18

27649
ευστοχη η φωτο και το σχολιο, δεν προλαβες να του κολλησεις το σουπερ αυτοκολλητο της νελ με τη φατσα-χαμογελο στο παρμπριζ!

XINELIS TAKIS
23-01-2009, 20:47
Με το ΘΕΟΦΙΛΟΣ ρε παιδιά τι γίνετε έχουμε νέα του η να πιάσουμε να το ξεγράφουμε και αυτό σιγά σιγά?

Νaval22
23-01-2009, 21:11
για χίο Μυτιλήνη όπως όλα δείχνουν δεν θα το ξαναδούμε,τώρα αν πρέπει να το ξεγράψουμε γενικά δεν ξέρω.....

XINELIS TAKIS
23-01-2009, 21:22
Δηλαδή θα έχουμε αντικατάσταση του πλοίου με κάποιο άλλο η είναι ουτοπικό αυτό που ερωτάω ????

Νaval22
23-01-2009, 21:38
αντικαταστάση υπάρχει ήδη απο το Λισσός και δυστυχώς εκεί θα παραμείνουμε,προφανώς υπάρχει συμφωνία με την ΑΝΕΚ

XINELIS TAKIS
23-01-2009, 22:04
Δηλαδή αν χτύπα ξύλο πάθει τίποτα το ΜΥΤΙΛΗΝΗ μένουμε χωρίς πλοίο στη γραμμή μετά από 36 χρόνια και μετά από τόσα πλοία που πέρασαν από τα χέρια της ΝΕΛ και αντί οι έχοντες το κουμάντο της εταιρίας να κάνουν κάποια κίνηση να πάρουν ένα πλοίο αξιοπρεπές να δρομολογήσουν στην γραμμή έχουν κάτι ανεμότρατες (βλέπε Παναγία Τήνου-Παναγία Χοζοβιώτισσα κτλ ) να πηγενοερχονται στην παροναξια
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ’ΑΝΩΤΕΡΑ

Speedkiller
23-01-2009, 22:13
έχουν κάτι ανεμότρατες (βλέπε Παναγία Τήνου-Παναγία Χοζοβιώτισσα κτλ ) να πηγενοερχονται στην παροναξια
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ’ΑΝΩΤΕΡΑ

Σε όλα όσα είπες φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο!!!Αυτό το κομματι απ το μήνυμα σου το άφησα για να πω πως ακόμα κ οι ανεμότρατες που λες μας τελειωσαν...σε λίγο βαρκουλες με κουπία μονο...:twisted:

Vortigern
23-01-2009, 22:14
Δηλαδή αν χτύπα ξύλο πάθει τίποτα το ΜΥΤΙΛΗΝΗ μένουμε χωρίς πλοίο στη γραμμή μετά από 36 χρόνια και μετά από τόσα πλοία που πέρασαν από τα χέρια της ΝΕΛ και αντί οι έχοντες το κουμάντο της εταιρίας να κάνουν κάποια κίνηση να πάρουν ένα πλοίο αξιοπρεπές να δρομολογήσουν στην γραμμή έχουν κάτι ανεμότρατες (βλέπε Παναγία Τήνου-Παναγία Χοζοβιώτισσα κτλ ) να πηγενοερχονται στην παροναξια
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ’ΑΝΩΤΕΡΑ

ΤΑΚΙΣ τωρα ποια ειναι ο Κεντερης Ι και ΙΙ στα ενδοκυκλαδικα...τα αλλα δυο βγηκαν στην συνταξη και ισως περιμενουν τον δρομο χωρις επιστροφη...

XINELIS TAKIS
23-01-2009, 22:28
κρίμα όμως ρε παιδιά δεν αξίζει στο νησί και στους ανθρώπους που στήριξαν αυτή την εταιρία, είτε οικονομικά είτε εργασιακά αυτή η (κατάντια )

Νaval22
23-01-2009, 22:55
φίλε Takis το θέμα ΝΕΛ ίσως έχει κλείσει πιά για τους Μυτιληνιούς,όπου και να γυρίσεις στο νησί αρνητικά λόγια θα ακούσεις,αλλά κατά τη γνώμη μου όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης,γιάτι άφησαν επάνω ακατάλληλες διοικήσεις,όταν η εταιρεία ήταν λαικής βάσης,με ανθρώπους που ο μόνος σκόπος τους ήταν το προσωπικό κέρδος η δόξα και το βόλεμα γνωστών και φίλων,κακά τα ψέματα η ΝΕΛ δεν καταστράφηκε απο τον Βεντούρη αλλά απο άλλους αμαρτωλούς

και δυστυχως η κακοδαιμονία άρχισε απο νωρίς έχω παραδείγματα απο τους γονείς μου για το πως φέρονταν πχ οι πράκτορες στους επιβάτες που δεν γνώριζαν,την εποχή που ταξίδευε ΣΑΠΦΩ και ΟΜΗΡΟΣ για να σε βάζαν στο καράβι να γυρίσεις έπρεπε να είχες μπάρμπα στην εταιρεία.
Ας μην αναρωτιώμαστε λοιπόν για τα σημερινά χάλια η για το ότι η Λέσβος δεν αναπτύχθηκε τουριστικά κλπ...

leonidas
24-01-2009, 18:17
Ας κανω ενα δωρακι κι εγω για το club μας...

:D

moutsokwstas
24-01-2009, 18:38
φίλε Takis το θέμα ΝΕΛ ίσως έχει κλείσει πιά για τους Μυτιληνιούς,όπου και να γυρίσεις στο νησί αρνητικά λόγια θα ακούσεις,θα μου πείς τι να πεί ο κόσμος απο τη στιγμή που τους έφαγαν τα λεφτά και κατάστρεψαν το νησί τους,αλλά κατά τη γνώμη μου όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης,γιάτι άφησαν επάνω ακατάλληλες διοικήσεις,όταν η εταιρεία ήταν λαικής βάσης,με ανθρώπους που ο μόνος σκόπος τους ήταν το προσωπικό κέρδος η δόξα και το βόλεμα γνωστών και φίλων,κακά τα ψέματα η ΝΕΛ δεν καταστράφηκε απο τον Βεντούρη αλλά απο άλλους αμαρτωλούς

και δυστυχως η κακοδαιμονία άρχισε απο νωρίς έχω παραδείγματα απο τους γονείς μου για το πως φέρονταν πχ οι πράκτορες στους επιβάτες που δεν γνώριζαν,την εποχή που ταξίδευε ΣΑΠΦΩ και ΟΜΗΡΟΣ για να σε βάζαν στο καράβι να γυρίσεις έπρεπε να είχες μπάρμπα στην εταιρεία.
Ας μην αναρωτιώμαστε λοιπόν για τα σημερινά χάλια η για το ότι η Λέσβος δεν αναπτύχθηκε τουριστικά κλπ...
στεφανε, ειπες παλι αληθειες, αλλα ετσι ειναι τα πραγματα. εδω καταφεραν να διωξουν δικο τους καραβι κι αναφερομαι στον κεντερη οπου διαμαρτυρηθηκε μια κυρατσα, οταν εχασε τα χρυσαφικα της απο τα κυματα που <<σηκωνε>> ο κεντερης. να προσθεσω ο,τι ο κεντερης επλεε μακρια απο τις ακτες οχι μονο της λεσβου αλλα και στη χαλκιδικη! τα συμπερασματα δικα σας...

XINELIS TAKIS
24-01-2009, 21:13
Κοίτα να δεις φιλέ μου το ότι σήκωνε πολύ θάλασσα το κεντερης αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο και έχω προσωπική εμπειρία από αυτό κάνοντας μια φορά μπάνιο στα βατερα αν έχεις υπόψη σου μαζί με την γυναίκα μου και τα κουμπαριά μου το πλοίο πρέπει να περνούσε γύρω στα 3 μιλιά μακριά από την παράλια και σε ένα 20λεπτο περίπου χωρίς ίχνος υπερβολής το κύμα καβατζάρισε την πλαζ και βγήκε στον δρόμο ,αλλά αυτό και πάλι δεν είναι λόγος να πάρουν το πλοίο από την γραμμή και να το βάλουν σε μια άλλη γραμμή στην όποια δουλεύει η μίση σχεδόν ακτοπλοΐα , εκτός και αν ήταν αυτός ο σκοπός της εταιρίας από την αρχή και απλά περίμενε την αφορμή για να το βάλει εκεί… τα σχόλια δικά σας

Roi Baudoin
25-01-2009, 23:41
Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν.
Κάποιο πλοίο της ΝΕΛ με την ευρωπαϊκή του "φορεσιά".
Στην παρακάτω σελίδα
http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=163555#post163555

dimitris
26-01-2009, 21:22
Σημερα περασε μπροστα μου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3314) Ο Προεδρος σας και ουτε που γυρισε να με κοιταξει...:shock:
μεγαλη ταχυτητα το σκαφος σου Προεδρε και δυσκολο να σε φωτογραφιζουν οι παπαρατσι:p
Προεδρε και κατι αλλο... αλλαξε του ονομα...Ελεος:p

moutsokwstas
26-01-2009, 21:25
Σημερα περασε μπροστα μου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3314) Ο Προεδρος σας και ουτε που γυρισε να με κοιταξει...:shock:
μεγαλη ταχυτητα το σκαφος σου Προεδρε και δυσκολο να σε φωτογραφιζουν οι παπαρατσι:p
δημητρη, εκανε ανεπισημη επισκεψη, εν αναμονη και των εξελιξεων..

Rocinante
26-01-2009, 21:27
Οταν ελθει η στιγμη να δω τον Bob στο θεμα των δεξαμενισμων εγω θα κλεισω ως μελος του Ναυτιλια...

scoufgian
26-01-2009, 21:28
Οταν ελθει η στιγμη να δω τον Bob στο θεμα των δεξαμενισμων εγω θα κλεισω ως μελος του Ναυτιλια...
μαλλον δεξαμενισμο θες εσυ απο μονος σου..........:p:p:p

dimitris
26-01-2009, 21:29
δημητρη, εκανε ανεπισημη επισκεψη, εν αναμονη και των εξελιξεων..
Κωστα ειχε παει να καταθεσει για τις αγονες?:p
Αντωνη δεξαμενη???:rolleyes:

moutsokwstas
26-01-2009, 21:35
Κωστα ειχε παει να καταθεσει για τις αγονες?:p
Αντωνη δεξαμενη???:rolleyes:
ναι προειχε το θεμα με την αγονη κι ετρεχε να καταθεσει γι αυτο δεν εδεινε σημασια. τον bob λεει θα τον παρει να κανει ενδολεσβιακο περαμα-κουντουρουδια στον κολπο της γερας στη μυτιληνη! τον τακτοποιησε κι αυτον.

Rocinante
26-01-2009, 21:39
Νομιζω οτι πρεπει να δημιουργηθει ενα θεμα για αυτο το βαπορα για να απαντηθουν διαφορα.
Εχει προπελακι; Βολβο; Stabilazers; KAMEWA; ais; διασωστικα μεσα; Σε ξενα λιμανια χρειαζεται βοηθεια ρυμουλκου; Καθε ποτε λαδωνονται τα ρουλεμαν στις συρωμενες πορτες του; Ο υαλοκαθαριστηρας ειναι Bosch η Michelen;

scoufgian
27-01-2009, 06:00
Νομιζω οτι πρεπει να δημιουργηθει ενα θεμα για αυτο το βαπορα για να απαντηθουν διαφορα.
Εχει προπελακι; Βολβο; Stabilazers; KAMEWA; ais; διασωστικα μεσα; Σε ξενα λιμανια χρειαζεται βοηθεια ρυμουλκου; Καθε ποτε λαδωνονται τα ρουλεμαν στις συρωμενες πορτες του; Ο υαλοκαθαριστηρας ειναι Bosch η Michelen;
Μιας και ξυνεσαι,το μεσημερακι στο λιμανι για να απαντησεις στα ερωτηματα σου........και να μου απαντησεις εαν τα καθισματα ειναι εκτινασομενα και ειναι απο δερμα λιονταριου,καμηλας ή βουβαλου?

Vortigern
27-01-2009, 13:15
Σημερα για πρωτη φορα προσεγγισε το λιμανι τις Σιφνου το Αιολος Κεντερης ΙΙ....οριστε 2 φωτο απο την αφηξη και επισης μπορειτε να δειτε ακομα 3 εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=25169&page=32)......

Αφιερωμενες σε ολους..... 27941

27942

Σε λιγες μερες θα ακολουθησουν και αλλες....

scoufgian
27-01-2009, 19:14
ο φιλτατος Νελιτης ,Vortigern ,εκανε πολυ καλη δουλεια σημερα!!Να τον συγχαρω για το ζηλο που επεδειξε .Να ενημερωσω οτι ο προεδρος μας λογω υποχρεωσεων θ απουσιασει απο τη θεση του μεχρι τη Πεμπτη το πρωι.Παρ ολα αυτα μας εκφραζει την ανησυχια του για τα τεκτενομενα στις αγονες γραμμες και θα επανελθει δριμυς με νεα και ειδησεις γι αυτο το ζητημα

moutsokwstas
27-01-2009, 19:46
Σημερα για πρωτη φορα προσεγγισε το λιμανι τις Σιφνου το Αιολος Κεντερης ΙΙ....οριστε 2 φωτο απο την αφηξη και επισης μπορειτε να δειτε ακομα 3 εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=25169&page=32)......

Αφιερωμενες σε ολους..... 27941

27942

Σε λιγες μερες θα ακολουθησουν και αλλες....

να εκφρασω το θαυμασμο μου για τις φωτογραφιες του συνεδελφου νελιτη θανου. ωραια η ιδεα και η τοποθεσια της ληψης!

Vortigern
29-01-2009, 23:29
Αλλες δυο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=3407)για εσενα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=3408)φιλε Κωστα!!

Giovanaut
30-01-2009, 20:34
Σας καλησπεριζω ολους κι απο εδω και ευχαριστω τον ΜΥΤΙLENE για την προσκληση....

Γιαννης το ονομα μου...!!!

Speedkiller
30-01-2009, 20:41
Kαλώς τον!!!Και απο μένα καλωσήρθες!!!Να σε ευχαριστησω κ πάλι για τις φωτογραφίες σου!!!:D
Στα θεματα των πλοιων της ΝΕL θα βρεις εικόνες που ίσως θα θελες να ξαναθυμηθείς κ να ξαναζησεις...;)

scoufgian
30-01-2009, 20:47
να σε καλοσωρισω κι εγω με τη σειρα μου στο club μας .Μετα απο τις απιστευτες φωτογραφιες που μας προσφερες σου ανηκει δικαιωματικα μια θεση εδω μεσα.Ζητα το κι εγινε...........Εχεις και το οκ απο το προεδρο:mrgreen::mrgreen:

moutsokwstas
02-02-2009, 20:15
28545
αυτη η φωτο μου αρεσει ιδιαιτερα, θες ειναι το πλοιο στη φωτο, θες ειναι τα χρωματα, η θαλασσα, ολα μαζι.... αφιερωμενη σε ολους. απο το περιοδικο θαλασσινη αυρα της νελ, που κυκλοφορησε την ανοιξη του 2008.

Speedkiller
02-02-2009, 20:17
28545
αυτη η φωτο μου αρεσει ιδιαιτερα, θες ειναι το πλοιο στη φωτο, θες ειναι τα χρωματα, η θαλασσα, ολα μαζι.... αφιερωμενη σε ολους. απο το περιοδικο θαλασσινη αυρα της νελ, που κυκλοφορησε την ανοιξη του 2008.

Οντως πολύ ωραία φώτο!!!Το πλοιο δείχνει να βαστάει...

Nikos_V
04-02-2009, 21:53
Αφιερωμενη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=3045)σε ολους τους νελιτες!!!!!Εξαιρετικα στον Speedkiller!!!!:D:o

Speedkiller
04-02-2009, 22:25
Eυχαριστώ για την Super αφιέρωση!!!:D

Roi Baudoin
05-02-2009, 00:28
Φίλοι μου μια μικρή επιστροφή στο παρελθόν.
Μια εικόνα από ψηλά της Μυτιλήνης με το "Αιολίς" του Ευθυμιάδη.

Δεν έχει σχέση με τη ΝΕΛ, αλλά μπορούμε να πούμε ότι το πρώτο γιαπωνέζικο πλοίο στην Ελλάδα ξεκίνησε από τη γραμμή Χίου-Μυτιλήνης, τουυλάχιστον με βάση τα όσα ξέρω.

http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=168029#post168029

scoufgian
05-02-2009, 06:11
καλημερα στους ομοιδεατες!!!Για τη φωτογραφια του Nικου απο τη Συρο δεν εχω να πω τιποτα .εβαλα ενα παλιοβαθμο στον ελεγχο του και προχωρησα.Δεν αντεχω να βλεπω τετοιες φωτο.Οσο για τη φωτογραφια του Roi τι να πω.Μας περιπλανει στα βαθη των χρονων σαν καλος ξεναγος και μας εξιστορει καθε πτυχη της ιστοριας της ακτοπλοικης συνδεσης της Μυτιληνης με τα υπολοιπα μερη.Να στε καλα παιδια...
Υ.Γ:Αυτον τον προεδρο τον ειχα βαλει να βαψει τη ΜΥΤΙΛΗΝΗ.απο τοτε χαθηκε.Δουλεια δεν εκανε εκει εκτος κι αν ασχοληθηκε με το βαψιμο του ΤΑΞΙΑΡΧΗ οποτε συγχωρεμενος.......:confused::confused:

Speedkiller
05-02-2009, 09:10
Aραγμένα δεν τα χω όπως τα χουν άλλοι εκεί αλλα και αυτή έχει τα 2 αδερφάκια μαζί...;) Αφιερωμένη σε Roi Baudoin,scougfian (Που ζητησε κάτι παρόμοιο) στον Stefano P,Moutsokwsta και σε όλους τους Νελίτες...Για τον Niko V κάτι θα κάνουμε σε άλλο θέμα...

28830

scoufgian
05-02-2009, 09:30
Aραγμένα δεν τα χω όπως τα χουν άλλοι εκεί αλλα και αυτή έχει τα 2 αδερφάκια μαζί...;) Αφιερωμένη σε Roi Baudoin,scougfian (Που ζητησε κάτι παρόμοιο) στον Stefano P,Moutsokwsta και σε όλους τους Νελίτες...Για τον Niko V κάτι θα κάνουμε σε άλλο θέμα...

28830
να σαι καλα Κωστη.Κι αυτη η φωτο δεν με χαλαει καθολου..........:mrgreen::mrgreen:.Ευχαριστω!!!!!

scoufgian
05-02-2009, 12:38
Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα το πρωι, με το κ.Προεδρο,μου ειπε να τον συγχωρειται ,αλλα για λιγες μερες, δεν θα μπορεσει να ειναι μαζι μας ,λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.Το φορτο εργασιας ειναι αυξημενο, οποτε και δεν θα μπορει να εχει προσβαση στο ιντερνετ.:shock::shock::shock:

Giovanaut
05-02-2009, 14:16
Αγαπητοι ΝΕΛΙΤΕΣ.... μετα απο αυτα τα λογια σας ......

δεν αντεχω αλλο ...

θα την στειλω ...

ειναι η εκπληξη που ειχα πει και στον moutsokwsta.......

Αφιερομενη εξαιρετικα σε ολους τους Νελιτες αλλα και στους πραγματικους καραβολατες... που εκτιμουν της υπεροχες ναυπηγικες γραμμες ενος αυθεντικου θαλασσοβαπορου

με πολυ αγαπη.... η αγαπημενη φωτο του αρχειου μου...

28853

moutsokwstas
05-02-2009, 20:22
πολυ ωραιες οι τελευταιες φωτο, , η σαπφω με τα κρενια μπροστα, ολα τα λεφτα! παλιες καλες εποχες. καμμια φορα ειναι χρησιμο να μην ριχνουμε στη ληθη την ιστορια μας, αναφερομαι και με αφορμη τη φωτο αλλα και γενικα στη ζωη, δεν μπορουμε προχωρησουμε ετσι ξεχνωντας και διαγραφοντας τα παντα.

scoufgian
07-02-2009, 16:51
ν αφιερωσω σ ολους τους φιλους του club ,το βιντεακι της εισοδου του Τεο ,στο Πειραια περσι τον Απριλιο.Στην αρχη μας χαιρετα κορναροντας..........Αμα θελετε επιλεξτε watch in high quality για να το δειτε πιο καλα.δειτε το εδω (http://www.youtube.com/watch?v=zl58UKfzOTk&feature=channel_page)

scoufgian
12-02-2009, 06:07
ειναι λιγο νωρις βεβαια ,αλλα κατι ακουστηκε ,πως σχεδιαζετε απο τη πλευρα των Νελιτων ,μαλλον καποιο ταξιδακι το τριημερο του Αγιου Πνευματος.............:rolleyes::rolleyes:

moutsokwstas
12-02-2009, 19:13
παντως μεταξυ μας ειναι ντροπη αλλα πλοια να βαφονται και να καλωπιζονται και τα δικα μας να ειναι καρικατουρες.

Giovanaut
12-02-2009, 20:26
παντως μεταξυ μας ειναι ντροπη αλλα πλοια να βαφονται και να καλωπιζονται και τα δικα μας να ειναι καρικατουρες.
δηλαδη τελικα το ΜΥΤΙΛΗΝΗ δεν βαφτηκε...???

moutsokwstas
12-02-2009, 20:29
δεν ξερω κατι, αν εχει δει και ξερει καποιος κατι, σς μας το πει.

scoufgian
12-02-2009, 20:45
δηλαδη τελικα το ΜΥΤΙΛΗΝΗ δεν βαφτικε...???
oxi Γιαννη δεν βαφτηκε δυστυχως.Μιλησα με το προεδρο και μου πε δεν βαφτηκε ουτε σταλα

Giovanaut
12-02-2009, 20:48
oxi Γιαννη δεν βαφτηκε δυστυχως.Μιλησα με το προεδρο και μου πε δεν βαφτηκε ουτε σταλα
κριμα και ηλπιζα πως κατι ειχε γινει....

....ενα πλοιο τον χρονο θα βαφεται...

φετος ηταν η σειρα του ΤΑΞΙΑΡΧΗ....

oι υπολοιποι απ του χρονου.......

scoufgian
12-02-2009, 20:51
κριμα και ηλπιζα πως κατι ειχε γινει....

....ενα πλοιο τον χρονο θα βαφεται...

φετος ηταν η σειρα του ΤΑΞΙΑΡΧΗ....

oι υπολοιποι απ του χρονου.......
μακαρι να υπαρχει κανα πλοιο του χρονου.........:rolleyes::rolleyes:

scoufgian
15-02-2009, 17:48
Απο χτες στο Facebook λειτουργει και η σελιδα του fan club της NEL LINES (http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=50165667746&ref=mf).Οσοι πιστοι προσελθετε

sea world
17-02-2009, 21:18
Ta AIOLOS KENTERIS I kai II gia pou einai programmatismena??? Oso gia ta RED SEA I kai II ti ginetai?

moutsokwstas
19-02-2009, 21:17
ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες μου ειπαν κατι το οποιο εχει γραφτει προσφατα κι εδω, δεν λεω κατι γιατι δεν θελω να βρεθω εκτεθειμενος, απλα συγκλινουν σε κατι και υπαρχει και μια εκπληξη. παντως εκει που παει το πραγμα ειναι μια λυση αλλα εχω και μια απορια. θα περιμενουμε να ανακοινωθει κατι επισημα και μετα το συζηταμε.

Speedkiller
19-02-2009, 21:19
E μα τώρα πως μας ανάβεις τις φυτιλιές και μας αφήνεις έτσι???:)

scoufgian
19-02-2009, 21:22
μαλλον τελος εποχης.........

moutsokwstas
19-02-2009, 21:27
το καλυτερο και για το οποιο θα γελασετε ειναι κατι που οταν ανακοινωθει θα γελασει το πανελληνιο. αυτα μονο εδω μπορουν να συμβουν. υπομονη αδερφια ερχεται η λυτρωση κατ εμε προσωπικα οσο και ατοπο κι αν ακουγεται αυτο. θα περιμενουμε επισημα και οριστικα ανακοινωση οταν βγει κι αν θα βγει, σεβομενοι καποια πραγματα κι ανθρωπους, ετσι απλα.

Giovanaut
20-02-2009, 14:23
το καλυτερο και για το οποιο θα γελασετε ειναι κατι που οταν ανακοινωθει θα γελασει το πανελληνιο. αυτα μονο εδω μπορουν να συμβουν. υπομονη αδερφια ερχεται η λυτρωση κατ εμε προσωπικα οσο και ατοπο κι αν ακουγεται αυτο. θα περιμενουμε επισημα και οριστικα ανακοινωση οταν βγει κι αν θα βγει, σεβομενοι καποια πραγματα κι ανθρωπους, ετσι απλα.
Φιλε εγω δεν θελω να σε πιεσω... επειδη εχω καταλαβει ποσο διακριτικος εισαι...
απλα ζητω μια διευκρινηση....
τα νεα ειναι σιγουρο πως θα ανακοινωθουν ...
και η ανακοινωση θα ερθει συντομα...???

moutsokwstas
20-02-2009, 18:18
οσο περιμενεις να ακουσεις κατι απο την ιδια την εταιρια, αλλο τοσο περιμενω να ακουσω κι εγω γιαννη. δεν γραφω κατι, γιατι αυτο που εμαθα ειναι εξω απο την εταιρια αλλα καπου διασταυρωνεται με κατι. αυτο που εμαθα μπορει και να μην ισχυει. παντως προκαλει αναμεικτα συναισθηματα. ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει.

XINELIS TAKIS
20-02-2009, 20:30
φιλε με ανυσηχουν αυτα που λες........να ετοιμαστουμε για κανενα μπαμ?

moutsokwstas
26-02-2009, 19:35
30641
μπορει σε καποιους να λειπει ο θεοφιλος αλλα σε μενα λειπει κι ο κεντερης αδερφια....ποτε θα κανει, ποτε θα κανει ξαστερια! σπαστε τα δεσμα!

Roi Baudoin
27-02-2009, 00:02
Φίλε moutsokwstas, η φωτογραφία σου είναι εξαιρετική.

Ας γυρίσουμε για λίγο πίσω στο χρόνο και ας δούμε πώς ξεκίνησε όλη αυτή η όμορφη ιστορία της ΝΕΛ.

http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=175267#post175267

Πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι το τραγούδι του Μάρκου (ελαφρά αλλαγμένο) ....
"Όλοι οι Νελίτες του ντουνιά ..... το "Σαπφώ" αγαπούνε" ...

Leo
01-03-2009, 21:18
Με πολύ αγάπη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=4289) σε όλους τους ΝΕΛίτες :D.

Speedkiller
01-03-2009, 22:47
Με πολύ αγάπη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=4289) σε όλους τους ΝΕΛίτες :D.
Εξαιρετική!!!Επιασαν οι απειλές του scoufgian τελικα...:rolleyes::p

scoufgian
01-03-2009, 23:07
φοβερη και τρομερη.Τα σεβη μου captain!!!

moutsokwstas
02-03-2009, 15:59
31058

31059
καταρχας να πω οτι δεν εχω την προθεση να ανεβασω την αφεντοσυνη μου παλι μεσα απο δω. ειναι και η τελευταια φωτο που πιανω τον εαυτο μου μεσα. θελω να σας τεξιδεψω πισω τελη αυγουστου του 1996 και να θυμηθειτε για λιγο μια εικονα πανω απο το πλοιο. εκεινη την περιοδο ταξιδεψα καταστρωμα και ειχα πιαστει ολοκληρος μιας και κοιμηθηκα στα γνωστα πορτοκαλι παγκακια που διεθετε το καταστρωμα, αλλα χαλαλι του!

Leo
02-03-2009, 20:02
Φίλε apollo_express το ψάχνω κι εγώ, θα σας ενημερώσω ότασν έχω την σωστή πληροφορία. Υποψιάζομαι αλλά θέλω να διασταυρώσω την υποψία μου.

scoufgian
02-03-2009, 20:31
Φίλε apollo_express το ψάχνω κι εγώ, θα σας ενημερώσω ότασν έχω την σωστή πληροφορία. Υποψιάζομαι αλλά θέλω να διασταυρώσω την υποψία μου.
ετσι για διασταυρωσε το γιατι μας αφηνεις εκτεθειμενους,οριστε μας.:p:p:p

Giovanaut
03-03-2009, 12:14
31058

31059
καταρχας να πω οτι δεν εχω την προθεση να ανεβασω την αφεντοσυνη μου παλι μεσα απο δω. ειναι και η τελευταια φωτο που πιανω τον εαυτο μου μεσα. θελω να σας τεξιδεψω πισω τελη αυγουστου του 1996 και να θυμηθειτε για λιγο μια εικονα πανω απο το πλοιο. εκεινη την περιοδο ταξιδεψα καταστρωμα και ειχα πιαστει ολοκληρος μιας και κοιμηθηκα στα γνωστα πορτοκαλι παγκακια που διεθετε το καταστρωμα, αλλα χαλαλι του!
μπραβο κωστα....
πολυ καλα εκανες....
φαινεται.... ζωντανη ετσι η Σαπφαρα....

Giovanaut
03-03-2009, 12:15
υπεροχος ο ΑΙΟΛΟΣ.... με ολη του την χαρη .....
μπραβο...

Giovanaut
03-03-2009, 12:15
τι παιζει ρε παιδια....
ποτε θα το κοινοποιησετε...???

moutsokwstas
07-03-2009, 19:56
31620
αδερφια νελιτες για κινηθειτε, ο τεο ετοιμαζεται να σαλπαρει ξανα, το μυτιληνη αρχισε να βαφεται..εδω μια καταχωρηση απο το περιοδικο θαλασσινη αυρα της νελ....ασπρα καραβια τα ονειρα μας και θα αρμενιζουν ω χαρα μας... που λεει και το τραγουδι. δεν πειραζει και μπλε που ειναι μας αρκει, να τα βλεπουμε σε δρομολογια, αυτη ειναι η χαρα μας!

Νaval22
07-03-2009, 20:38
που το θυμήθηκες!! πολύ όμορφη από ότι φαίνεται είναι τραβηγμένη απο το κάστρο της μυτιλήνης με το καράβι να έρχεται απο θεσσαλονίκη, δεν νομίζω πάντως να υπήρχε στο θαλασσινή αύρα αλλά στα παλιά ΝΕL lines Magazines.

Speedkiller
07-03-2009, 20:42
Οντως πανέμορφη...Αντε να τα δούμε επιτέλους να ταξιδεύουν όλα...Αντε να παρει μπρος Θεόφιλος και θαλασσινή...:(

scoufgian
07-03-2009, 20:49
με την ευκαιρια ας δουμε και το Μπαρμπα απο τη δεξαμενη.Συνομοιδεατες απ οτι εμαθα ο Μπαρμπας και εσωτερικα αλλαξε.Εφαγε γενικο λιφτινγκ.Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι........
31622

Νaval22
07-03-2009, 20:52
για να φάει γενικό λιφτιγκ ο μπάρμπας θέλει πολλά μα πολλά λεφτά,το πολύ να άλλαξε καμιά μοκέτα;)

scoufgian
07-03-2009, 20:52
για να φάει γενικό λιφτιγκ ο μπάρμπας θέλει πολλά μα πολλά λεφτά,το πολύ να άλλαξε καμιά μοκέτα;)
οχι μονο μοκετα...........;););)

douzoune
07-03-2009, 21:00
οχι μονο μοκετα...........;););)
κάτι παραπάνω ξέρεις εσύ.......συγχαρητήρια και για την φωτό.Λείπει ο αριστερός έλικας εεε;;;;

Υ.Γ τώρα έμαθα για το fan club (νέος στο φόρουμ και φυσικά νελίτης....)

scoufgian
07-03-2009, 21:05
κάτι παραπάνω ξέρεις εσύ.......συγχαρητήρια και για την φωτό.Λείπει ο αριστερός έλικας εεε;;;;

Υ.Γ τώρα έμαθα για το fan club (νέος στο φόρουμ και φυσικά νελίτης....)
να σαι καλα φιλε μου και καλως ηλθες στη παρεα μας.Παντως παιδια ο Τεο οταν αρχισει δρομολογια θα ναι ανανεωμενος............Πιστεψτε με

Speedkiller
07-03-2009, 21:11
να σαι καλα φιλε μου και καλως ηλθες στη παρεα μας.Παντως παιδια ο Τεο οταν αρχισει δρομολογια θα ναι ανανεωμενος............Πιστεψτε με
Μακαρι!!!Και μακάρι να παει προς Μυτιλήνη...

moutsokwstas
07-03-2009, 21:13
θα ηθελα να δω μια κοντρα τεο-λισσος.

douzoune
07-03-2009, 21:34
θέλω να πιστεύω οτι ο Τεό το "πατάει" το Λισσός....

Speedkiller
07-03-2009, 21:44
Δεν ξερω αν το παταει αλλα και τα 2 είναι πολύ κοντά στον τομεα ταχύτητα...Άλλο θέμα η μανούβρα...

DriFterPanos
08-03-2009, 09:50
Τίποτα δεν πατάει τον Τεο! απλά δεν το ανοίγουν Full γιατί θα σηκωθεί σούζα..!! :)

Vortigern
08-03-2009, 11:59
Nαι μπαμπα μην τρεχεις!!!

XINELIS TAKIS
08-03-2009, 12:33
Σε χωρητικότητα πιστεύω ότι είναι ισοδύναμα …τώρα για ταχύτητα νομίζω ότι το λισσος είναι γρηγορότερο

Giovanaut
08-03-2009, 12:41
31620
αδερφια νελιτες για κινηθειτε, ο τεο ετοιμαζεται να σαλπαρει ξανα, το μυτιληνη αρχισε να βαφεται..εδω μια καταχωρηση απο το περιοδικο θαλασσινη αυρα της νελ....ασπρα καραβια τα ονειρα μας και θα αρμενιζουν ω χαρα μας... που λεει και το τραγουδι. δεν πειραζει και μπλε που ειναι μας αρκει, να τα βλεπουμε σε δρομολογια, αυτη ειναι η χαρα μας!

αυτο το σλογκαν αφησε εποχη..... μπραβο κωστα...

Giovanaut
08-03-2009, 12:44
με την ευκαιρια ας δουμε και το Μπαρμπα απο τη δεξαμενη.Συνομοιδεατες απ οτι εμαθα ο Μπαρμπας και εσωτερικα αλλαξε.Εφαγε γενικο λιφτινγκ.Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι........
31622

τετοια λεγε μας.....
μακαρι και ετσι πρεπει....και εμας εδω πανω καιρος ειναι να μας προσεξει κανεις.... οι δηλωσεις την τεταρτη δεν γινονται...???

scoufgian
08-03-2009, 18:31
τετοια λεγε μας.....
οι δηλωσεις την τεταρτη δεν γινονται...???
για εξηγησε τι εννοεις........

Giovanaut
08-03-2009, 20:33
για εξηγησε τι εννοεις........

φιλε μου εννοω τον επαναληπτικο διαγωνισμο για τις αγονες γραμμες.....

Speedkiller
13-03-2009, 10:12
Μια φώτο που βρήκα τυχαία κοιτάζοντας σε κάτι παλία album...Φτανωντας στη Μυτιλήνη πάνω απο τον Θεόφιλο!

32338

Giovanaut
13-03-2009, 16:23
Μια φώτο που βρήκα τυχαία κοιτάζοντας σε κάτι παλία album...Φτανωντας στη Μυτιλήνη πάνω απο τον Θεόφιλο!

32338

βγαζει κατι πολυ ομορφο αυτη η φωτο μπραβο speedkiller....

moutsokwstas
13-03-2009, 20:36

32338
ξεκινησαμε ηδη να <<ταξιδευουμε>> και παλι, σε λιγες μερες και κυριολεκτικα!

scoufgian
14-03-2009, 08:11

32338
Κωστη λες κι ειμαι πανω στο πλοιο και περιμενω να δω στο βαθος τη πολη της Μυτιληνης.Πολυ ωραια......Με την ευκαιρια ο Μπαρμπας βλεπω να γινεται πανεμορφος.Χτες που εβλεπα την αρχη στο βαψιμο του ενθουσιαστηκα.....

scoufgian
14-03-2009, 08:22
αυτη τη λιστα με τους Νελιτες ειχαμε καιρο να την ενημερωσουμε!ας προσθεσουμε τους douzoune και Giovanaut
μεχρι τωρα ειμαστε εγγεγραμμενοι:
scoufgian -stefanos p -speedkiller - mytilene -moutsokwstas -vortigern -nautikos II-strathgos-roi baudoin - leonidas - tahitioforos-mitilinios-Apostolos-DriFterPanos-douzoune-Giovanaut.ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΡΙΦΑΣ 16ατομα
Στο facebook εχουμε ξεπερασει τους 200.Εδω γιατι ρε παιδια?

Speedkiller
14-03-2009, 09:00
Στο facebook εχουμε ξεπερασει τους 200.Εδω γιατι ρε παιδια?
Tοσοι πολλοί γίναμε?Μην ξεχνάς Scoufgian πως εκεί μπορούν εγγραφούν άτομα που δεν είναι απαραιτήτως στο forum!;)

scoufgian
14-03-2009, 09:08
Tοσοι πολλοί γίναμε?Μην ξεχνάς Scoufgian πως εκεί μπορούν εγγραφούν άτομα που δεν είναι απαραιτήτως στο forum!;)
σωστο και αυτο........αλλα κι εδω ρε γαμωτο εχουμε ατομα αλλα απο το χερακι θελουν να τους πιασουμε να γραφτουν?δεν αγαπουν την NEL?

Speedkiller
14-03-2009, 09:15
Eχουμε κ κρυφονελίτες πανάθεμα τους...:pΔεν πειράζει μωρέ!!!Δεν έχει γραφτεί ο Leo να πάρουν θάρρος...Αμα γραφτεί να δεις πως θα ξεφυτρώνουν μετα...:mrgreen:

scoufgian
14-03-2009, 09:20
Eχουμε κ κρυφονελίτες πανάθεμα τους...:pΔεν πειράζει μωρέ!!!Δεν έχει γραφτεί ο Leo να πάρουν θάρρος...Αμα γραφτεί να δεις πως θα ξεφυτρώνουν μετα...:mrgreen:
:mrgreen::mrgreen:

christinech
15-03-2009, 06:38
Καλημέρα scoufgian.!
Υπάρχουν κάποιοι ναυτικοί εδώ που να ήταν μέχρι τον Μάρτιο 2002 που πουλήθηκε? θα ήθελα πολύ να τους στείλω μερικά προσωπικά μηνύματα, από ιστορίες στο Σάπφω,. θα σου είμαι ευγνώμων αν με βοηθούσες.

:?::roll::roll:

scoufgian
15-03-2009, 06:58
Καλημέρα scoufgian.!
Υπάρχουν κάποιοι ναυτικοί εδώ που να ήταν μέχρι τον Μάρτιο 2002 που πουλήθηκε? θα ήθελα πολύ να τους στείλω μερικά προσωπικά μηνύματα, από ιστορίες στο Σάπφω,. θα σου είμαι ευγνώμων αν με βοηθούσες.

Καλημερα φιλε christinech ,σου απαντησα με προσωπικο μηνυμα.

XINELIS TAKIS
15-03-2009, 12:22
Καλώς ήρθες φίλε christinech στην παρέα μας

Giovanaut
15-03-2009, 13:55
Καλημέρα scoufgian.!

welcome-welcome.....
ΣΑΠΦΑΡΑ for ever....

scoufgian
20-03-2009, 17:48
λοιπον καλησπερα στους ομοιδεατες Νελιτες.Με την ευκαιρια της συναντησης τη Τεταρτη στο OLYMPICO ,φτασανε μεσω του καλου φιλου StefanouP ,τα αυτοκολλητακια της NEL LINES που κολλανε στα παρμπριζ των αυτοκινητων.Ευχαριστω παρα πολυ το φιλο MYTILENE που καταφερε και μου τα μαζεψε.Ηδη το πρωτο αυτοκολλητο ,φλερταρει με το παρμπριζ αυτοκινητου ενος Moderator του forum.Αντιμετωπιζουμε δυσκολιες για την επικολληση του αλλα ειμαστε σε καλο δρομο.Συντομα θα υπαρχει και φωτορεπορταζ απο την επιχειρηση. Οποιο απο τα μελη του group μας θελει το αυτοκολλητο ή αντιτυπο του cd με φωτογραφιες των Νελιτικων πλοιων ,που μας εχει προσφερει ο πολυ καλος φιλος ROI BAUDOIN ,να ερθει σε επικοινωνια μαζι μου με pm.Ευχαριστω
33267

Νaval22
20-03-2009, 18:34
μη μου πείς ότι θα βγείς στους δρόμους και θα αρχίσεις να κολλάς χαμόγελα,σε όποιο αυτοκίνητο βρείς μπροστά σου....:p

scoufgian
20-03-2009, 19:14
μη μου πείς ότι θα βγείς στους δρόμους και θα αρχίσεις να κολλάς χαμόγελα,σε όποιο αυτοκίνητο βρείς μπροστά σου....:p
οχι τ αυτοκολλητα ειναι για οποιον επιθυμει να το εχει στη κατοχη του!!!κατι απο την εταιρεια που αγαπαει.απλως επειδη το συγκεκριμενο μελος ειναι προκλητικοτατο απεναντι μας και μας λεει συνεχως Βρωμονελιτες θα υποστει τις συνεπειες αυτες.Τιμωρια του η επικολληση του αυτοκολλητου στο παρμπριζ του αυτοκινητου του........:p:p:p

Speedkiller
20-03-2009, 22:26
Εγώ το έχω ήδη πίσω στο αμάξι...:p:)

scoufgian
20-03-2009, 22:34
Εγώ το έχω ήδη πίσω στο αμάξι...:p:)
εγω να σου πω Κωστα την αληθεια μου θα το κολησω αυριο..........:D:D

moutsokwstas
21-03-2009, 18:56
στεφανε υπαρχει περιπτωση να βρουμε τα παλια αυτοκολλητα σαν αυτο που εχεις κολλημενο στο αμαξι σου? μου αρεσει περισσοτερο, μπορω να το δωσω να γινει αυτοκολλητο, φτανει να βρουμε ενα απο αυτα.

Vortigern
22-03-2009, 22:21
Για σας!!Σημερινη αφηξη στην Σιφνο 33601

DriFterPanos
23-03-2009, 14:01
Τρομερή Φώτο!!! Μπράβο!

theofilos-ship
23-03-2009, 15:09
Αν και καθυστερημενα.και εγω στο club
33623

33624

scoufgian
23-03-2009, 16:03
να σαι καλα theofilos-ship;);)

moutsokwstas
23-03-2009, 18:15
Αν και καθυστερημενα.και εγω στο club
33623

33624
παλιες καλες εποχες για αλλη μια φορα, τις θυμομαστε μεσα απο τις φωτο του καλου μας φιλου, σε ευχαριστουμε.

scoufgian
23-03-2009, 18:22
προσθετουμε και τον theofilos-ship στη παρεα και μεχρι τωρα ειμαστε εγγεγραμμενοι:
scoufgian -stefanos p -speedkiller - mytilene -moutsokwstas -vortigern -nautikos II-strathgos-roi baudoin - leonidas - tahitioforos-mitilinios-Apostolos-DriFterPanos-douzoune-Giovanaut-theofilosship.
ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΡΙΦΑΣ 17ατομα

MYTILENE
24-03-2009, 15:38
ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΡΙΦΑΣ 17ατομα ........................Έτσι για να μην μιλάνε μερικοί;););)

DriFterPanos
24-03-2009, 20:52
Δυστυχώς η φατσούλα τις NEL με το πέρασμα των χρόνων νομίζω πως άλλαξε γνώμη… :sad:
33757

scoufgian
24-03-2009, 20:54
Δυστυχώς η φατσούλα τις NEL με το πέρασμα των χρόνων νομίζω πως άλλαξε γνώμη… :sad:
33757
δεν εχεις αδικο φιλε μου.............

moutsokwstas
24-03-2009, 21:10
33757
με αυτα που εβλεπε να γινονται, αν και νομιζω οτι θα επαναλθει στην αρχικη κατασταση.

alcaeos
27-03-2009, 19:23
Σε λιγο καιρο θα χαμογελαει παλι αυτη η φατσουλα υπομονη υπομονη!!!!!!!!:D

Α αν και εγω πολυ καθηστεριμενα θα ήθελα να μπω στο fan club ths nel!!!!

scoufgian
27-03-2009, 20:59
βεβαια και θα μπεις στη παρεα μας.καλως ηλθες.προσθετουμε και τον alcaeos στη παρεα και μεχρι τωρα ειμαστε εγγεγραμμενοι:
scoufgian -stefanos p -speedkiller - mytilene -moutsokwstas -vortigern -nautikos II-strathgos-roi baudoin - leonidas - tahitioforos-mitilinios-Apostolos-DriFterPanos-douzoune-Giovanaut-theofilosship-alcaeos.
ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΡΙΦΑΣ 18ατομα

bluestaritis
31-03-2009, 09:49
Αρχιζει και ξανα παιρνει μπρος η ΝΕΛ για να δουμε θα ξανα ερθει στις παλιες καλες εποχες.

moutsokwstas
31-03-2009, 20:38
δυσκολο το βλεπω, τοτε ηταν αλλες οι συνθηκες γενικα.

bluestaritis
01-04-2009, 14:39
Δεν παυουμε να ελπιζουμε οτι θα συμβει και κατι καλο σε αυτην την εταιρεια.

Speedkiller
09-04-2009, 15:54
Αυριο την κάνω για το νησί με το Μυτιλήνη...:DΘέλω να ελπιζω πως θα μπορέσω να βγάλω φώτος εξωτερικά/εσωτερικά και να κάνω ανταπόκριση απ το λιμάνι της Μυτιλήνης!!!θα κάνω ότι μπορώ παίδες!!!;)

douzoune
09-04-2009, 16:37
και εγώ όλο και κάτι θα σας έχω μιας και θα είμαι στο νησί για τις διακοπές του Πάσχα.....(άντε να ζεσταθεί λίγο η Cybershot γιατί σκούριασε....:D)

moutsokwstas
09-04-2009, 19:17
ξεκινηστε εσεις τωρα, επεται συνεχεια αργοτερα ιουνιο μερια.

scoufgian
09-04-2009, 20:38
Αυριο την κάνω για το νησί με το Μυτιλήνη...:DΘέλω να ελπιζω πως θα μπορέσω να βγάλω φώτος εξωτερικά/εσωτερικά και να κάνω ανταπόκριση απ το λιμάνι της Μυτιλήνης!!!θα κάνω ότι μπορώ παίδες!!!;)
καλα να περασεις και να μας φιλησεις το Προεδρο.......:p:p

scoufgian
17-04-2009, 15:52
με την ευκαιρια της εορτης του Πασχα ,να ευχηθουμε σε ολα τα μελη του NEL Club,καλη Ανασταση και Καλο Πασχα.

theofilos-ship
17-04-2009, 15:55
Να σαι καλα scoufgian καλο πασχα παιδια.να περασετε ομορφα;) speed τα φιλια μου στο νησι.

Giovanaut
17-04-2009, 17:29
Και εγω παιδια ευχομαι με τη σειρα μου καλη Ανασταση, καλο Πασχα σε ολους σας και στις οικογενειες σας καθως και να εχουμε ολοι αγαπη και ειρηνη στις ψυχες μας.....

XINELIS TAKIS
17-04-2009, 18:41
καλη ανασταση σε ολους

aris A
17-04-2009, 19:09
xristos anesti se olous tous nelites

alcaeos
18-04-2009, 13:44
καλο πασχα σε ολους παιδια και καλη ανασταση να εχουμε !!!!!!!

mitilinios
18-04-2009, 14:56
Καλό Πάσχα σε όλους στο forum αλλά ιδιαιτέρως στους φίλους Νελίτες. :p Για όσουν ήρθαν στο πανέμορφο νησί μας για ολιγοήμερες διακοπές καλά να περάσουν.:D:D

theofilos-ship
18-04-2009, 23:31
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ NEΛ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΛΟΓΟΦΕΡΝΟΥΜΕ:???:(ΚΑΚΩΣ!) ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...

alcaeos
18-04-2009, 23:39
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

STRATHGOS
19-04-2009, 18:07
Αληθος ανεστη!! και μας καλει
Να αγαπησουμε ξανα
Να ανοιξουμε την πορτα της καρδιας μας
Να συγχωρησουμε κ
Να εμπιστευτουμε ξανα τον ''ανθρωπο''
ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!:lol:

ΛΕΣΒΟΣ 19/04/09
με χαρα
ΣΤΡΑΤΗΣ

alcaeos
25-04-2009, 23:19
Όποιος νελιτης θέλει μπωρεί να βαλει σαν υπογραφη του το animation που θα ανεβασω σε λιγο!!!

alcaeos
25-04-2009, 23:21
εδω το animation που εφτιαξα μονο για τους φιλους της νελ!!!

(Όποιος νελιτης θέλει μπωρεί να βαλει σαν υπογραφη του)

scoufgian
26-04-2009, 13:01
ευχαριστουμε φιλε alcaeos,να σαι καλα

Nikos_V
26-04-2009, 21:50
Χρονια πολλα σε ολους τους Νελιτες!!Αφιερωμενες φωτο 1 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6366) και φωτο 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6364) για ολους εσας!!!;)

scoufgian
26-04-2009, 21:53
Χρονια πολλα σε ολους τους Νελιτες!!Αφιερωμενες φωτο 1 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6366) και φωτο 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6364) για ολους εσας!!!;)
Νικολα χρονια πολλα με υγεια κι ευτυχια.Σε ευχαριστουμε για τις πανεμορφες εικονες.......Να σαι καλα

alcaeos
26-04-2009, 22:30

Νικόλα χρόνια πολλά και σε εσένα με υγεια κι ευτυχια ,σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας χάρισες!!!

Speedkiller
02-05-2009, 17:39
Για όποιον Νελίτη δεν πήρε χαμπάρι δείτε εδώ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=6525) κ εδώ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=6524) τις φώτο του φίλου nikosnasia!!!

scoufgian
02-05-2009, 17:41
ασε Κωστη τις ειδα και μου φυγε η μασελα.............ιδιαιτερα αυτη του Αλκαιου ολα τα λεφτα............

douzoune
02-05-2009, 17:46
αξέχαστες εποχές με άγιο και αλκαίο στο roster!!!! τα πάντα όλα....τι να λέμε τώρα!!!! ήμασταν παντού τότε...δεν παύουμε να είμαστε αισιοδοξοι για το μέλλον όμως!!!!!

Giovanaut
02-05-2009, 18:15
Παιδια εφαιρετικες και οι δυο...
αλλα θελω να ρωτησω κατι...
η δευτερη ποτε εχει τραβηχτει...???

γιατι απο οτι βλεπω το βαπορι ειναι δεμενο στον εσωτερικο λιμενα και οχι στο καινουριο λιμανι...

theofilos-ship
02-05-2009, 21:04
Πολυ καλες φωτο....;)

alcaeos
03-05-2009, 00:51
Και εγώ τώρα τις είδα ,υπέροχες φωτογραφίες ειδικά το αλκαιάκι μου αγγίζει την τελειότητα!!!

theofilos-ship
03-05-2009, 10:59
Και κατι απο μενα.1998
37607
37608
37609

Νaval22
03-05-2009, 11:02
μόνο εσύ θα μπορούσες να τακτοποιήσεις έτσι τις φωτογραφίες:p:D;)

theofilos-ship
03-05-2009, 11:06
Εχουνε κεφια οι Νελιτες σημερα Στεφανε:mrgreen:

scoufgian
03-05-2009, 11:14
Εχουνε κεφια οι Νελιτες σημερα Στεφανε:mrgreen:
φτιαξτες καλυτερα μην σε περιλαβω!!!!Οριστε μας........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

theofilos-ship
03-05-2009, 11:25
Scoufgian εχουνε το γνησιο της υπογραφης μου:mrgreen:

moutsokwstas
03-05-2009, 13:34
Και κατι απο μενα.1998

37607
37608

37609

παλιες καλες κι ενδοξες ημερες!!

nikosnasia
03-05-2009, 13:55
Αφού σας άρεσαν οι φωτο, δείτε άλλες δύο. Στο εσωτερικό λιμάνι με διαφορά 10 χρόνων.Στην πρώτη το ΟΜΗΡΟΣ το 1990 & στη δεύτερη το ΑΙΟΛΟΣ EXPRESS στις 28/4/2000. Η πρώτη και μοναδική φορά που μπήκε στο εσωτερικό λιμάνι με πλοίαρχο τον Καπτα Νίκο Ροϊδη.
37628

37630

douzoune
03-05-2009, 13:58
ο φίλος nikosnasia έχει βαλθεί να μας τρελάνει τις τελευταίες μέρες. Σ΄ευχαριστούμε για τις πανέμορφες φωτογραφίες......

scoufgian
03-05-2009, 14:05
Εφημερευει κανενα νοσοκομειο σημερα εδω κοντα?:mrgreen::mrgreen:

moutsokwstas
03-05-2009, 14:08
Αφού σας άρεσαν οι φωτο, δείτε άλλες δύο. Στο εσωτερικό λιμάνι με διαφορά 10 χρόνων.Στην πρώτη το ΟΜΗΡΟΣ το 1990 & στη δεύτερη το ΑΙΟΛΟΣ EXPRESS στις 28/4/2000. Η πρώτη και μοναδική φορά που μπήκε στο εσωτερικό λιμάνι με πλοίαρχο τον Καπτα Νίκο Ροϊδη.
37628

37630
απιστευτες φωτογραφιες, τον ομηρο τον ειχα πετυχει ξανα μεσα, πριν φυγω το `88 αλλα με τον αιολο ειναι το κατι αλλο!

scoufgian
03-05-2009, 14:11
φιλε nikosnasia ,μετα βεβαια απο τη προτροπη του φιλου StefanosP ,που σου προτεινε να εγγραφεις στο club μας, θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου ,να σου προτεινω να γραφτεις στο Fun Club της NEL LINES.Δεν ειναι δυσκολο,Μονο να αισθανεσαι Νελιτης και απο κει και περα τα αλλα αστα σε εμας

nikosnasia
03-05-2009, 14:38
οκ να γίνω μελος του club. Πως γίνεται αυτό ;

douzoune
03-05-2009, 14:39
οκ να γίνω μελος του club. Πως γίνεται αυτό ;
τα δικαιολογητικά τα έχεις καταθέσει ήδη πάντως....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

scoufgian
03-05-2009, 14:45
φιλε nikosnasia σε καλοσωριζω στη παρεα μας μιας και εγινες αξια μελος αυτου του club.Αμα διαβασεις λιγο απο τις πρωτες σελιδες το fun club της NEL LINES θα καταλαβεις τι παιζεται.Προσωπικα σ ευχαριστω και σε καλοσωριζω παραλληλα στη παρεα μας.Ετσι μεχρι τωρα ειμαστε εγγεγραμμενοι:
scoufgian -stefanos p -speedkiller - mytilene -moutsokwstas -vortigern -nautikos II-strathgos-roi baudoin - leonidas - tahitioforos-mitilinios-Apostolos-DriFterPanos-douzoune-Giovanaut-theofilosship-alcaeos-nikosnasia.
ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΡΙΦΑΣ 19ατομα

nikosnasia
03-05-2009, 15:06
Με την ευκαιρία της εισόδου του νέου μέλους δύο φωτό, αυτή την φορά όχι πλοίων της ΝΕΛ αλλά αυτόγραφων.Η πρώτη του Θανάση Βέγγου στο ΜΥΤΙΛΗΝΗ & η δεύτερη του Γιάννη Κότσιρα στο ΘΕΟΦΙΛΟΣ.37645

37646

theofilos-ship
03-05-2009, 15:08
Για τις δικες μας εντυπωσεις δεν χρειαζεται βιβλιο.Αλλα ολοκληρη βιβλιοθηκη:mrgreen:

Νaval22
03-05-2009, 15:16
άραγε όλα αυτά θα υπάρχουν ακόμα μέσα στα πλοία?

Giovanaut
03-05-2009, 20:37
Και κατι απο μενα.1998
37607
37608
37609

κοιτα ομορφιες......!!!!

Λαμπουν ολα...

Μαλλον οι Νελιτες ειμαστε σε τρελα κεφια αυτες τις μερες... και οχι αδικα....

Giovanaut
03-05-2009, 20:41
Με την ευκαιρία της εισόδου του νέου μέλους δύο φωτό, αυτή την φορά όχι πλοίων της ΝΕΛ αλλά αυτόγραφων.Η πρώτη του Θανάση Βέγγου στο ΜΥΤΙΛΗΝΗ & η δεύτερη του Γιάννη Κότσιρα στο ΘΕΟΦΙΛΟΣ.37645

37646

Καλως ορισες φιλε nikosnasia....
Με τετοια διαπιστευτηρια εισαι γνησιος Νελιτης....

dimitris
04-05-2009, 17:21
Ο TEO δενει στο λιμανι ενα χρονο μετα και ο <προεδρος> των νελιτων με το σκαφος του επιθεωρει!:D:p
37795

scoufgian
04-05-2009, 17:23
Ο TEO δενει στο λιμανι ενα χρονο μετα και ο <προεδρος> των νελιτων με το σκαφος του επιθεωρει!:D:p
37795
ειστε απαιχτοι.............δεν παιζεστε.........ευχαριστουμε

theofilos-ship
04-05-2009, 17:42
Μπραβο σε ολους παιδια.Ξανα κοντα μας ο βαπορας;)

Naias II
04-05-2009, 17:59
37795

Άπαιχτη φωτογραφία, όμορφος ο βάπορας :cool:

douzoune
04-05-2009, 18:41
νομίζω οτι το σκάφος του προέδρου μας πρέπει να εναρμονιστεί χρωματικά με την ΝΕΛ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:...πανέμορφη φωτό....τον αναμένουμε πως και πως εδώ στα βόρεια....

cpt babis
05-05-2009, 10:20
Παιδια να γινουμε εικοσι ? Για ενα και μονο λογο επειδη επισκευασε ενα βαποραρο και απο τα πιο αγαπημενα μου πλοια τον ΘΕΟΦΙΛΟ που αν ηταν αλλη εταιρια στην θεση της θα το εστελνε για καρφιτσες......

scoufgian
05-05-2009, 13:27
Βεβαιως φιλε cpt babis να γινουμε 20 και να σε καλοσωρισουμε και σενα στο fun club της NEL LINES.Ετσι μεχρι τωρα ειμαστε εγγεγραμμενοι:
scoufgian -stefanos p -speedkiller - mytilene -moutsokwstas -vortigern -nautikos II-strathgos-roi baudoin - leonidas - tahitioforos-mitilinios-Apostolos-DriFterPanos-douzoune-Giovanaut-theofilosship-alcaeos-nikosnasia-cpt babis
ΣΥΝΟΛΟ ΤΑΡΙΦΑΣ 20ατομα

Speedkiller
05-05-2009, 13:31
Να καλωσορίσω και γω το cpt babis στους Νελίτες!!!
Εδώ το καμάρι μας χθες ερχόμενο απο Πέραμα για το δοκιμαστικό!:D

37874

cpt babis
05-05-2009, 13:42
Σας ευχαριστω πολυ φιλοι μου!!!!!!!

nikosnasia
05-05-2009, 23:45
ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ cpt babis ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠ΄ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΡΙΝΑ ΤΟ 1999.
37956

douzoune
05-05-2009, 23:50
τι ανεβάζει ρε παιδιά ο άνθρωπος βραδιάτικα.....είμαστε και νέοι άνθρωποι, θα μας στείλει πριν την ώρα μας....:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μπράβο συν-νελίτη nikosnasia!!!! σ ευχαριστούμε!!!!

theofilos-ship
06-05-2009, 01:18
Οραια φωτο και σπανια βλεπουμε φωτο απο Λημνo.:)

scoufgian
06-05-2009, 05:23
περιττα τα λογια για τον nikosnasia.Συνεχισε να πυροβολας οπως εσυ ξερεις......

alcaeos
06-05-2009, 12:35
ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ cpt babis ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠ΄ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΡΙΝΑ ΤΟ 1999.
37956

Καταπληκτική φωτογραφία φίλε σε ευχαριστούμε πολύ!!

cpt babis
06-05-2009, 14:11
37956

Σε ευχαριστω πολυ!!!!! φιλε να εισαι καλα;)

nikosnasia
06-05-2009, 21:50
Μιά συνάντηση στην Μύρινα που για πολλούς λόγους δεν μπορεί να ξαναγίνει. Φωτό τραβηγμένη από το ξωκλήσι του Αη Νικόλα στην είσοδο του λιμανιού.Χρονολογία Σεπτέμβριος 1999.Αφιερωμένη σε όλους τους καραβολάτρες.
38040

Σημείωση : Ψάχνω φωτό από δύο πλοία τα οποία την δεκαετία του 1960 περνούσαν από την Μυτιλήνη ταξιδεύοντας την άγονη.Το ένα είναι το "ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φ" και το άλλο το ¨ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ".

Speedkiller
06-05-2009, 21:53
Εσύ δεν παίζεσαι!!!:eek:

AIOLOS KENTERIS II
06-05-2009, 21:57
Καταπλικτικη!!!

scoufgian
06-05-2009, 22:01
δωσε στο λαο σου "φαι".............;);)

alcaeos
06-05-2009, 22:32
Μιά συνάντηση στην Μύρινα που για πολλούς λόγους δεν μπορεί να ξαναγίνει. Φωτό τραβηγμένη από το ξωκλήσι του Αη Νικόλα στην είσοδο του λιμανιού.Χρονολογία Σεπτέμβριος 1999.Αφιερωμένη σε όλους τους καραβολάτρες.
38040

Σημείωση : Ψάχνω φωτό από δύο πλοία τα οποία την δεκαετία του 1960 περνούσαν από την Μυτιλήνη ταξιδεύοντας την άγονη.Το ένα είναι το "ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φ" και το άλλο το ¨ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ".

τι ειπες τωρα φιλε !!!!μας εχεις τρελανει με τις φοτο σου ...σε ευχαριστουμε παρα πολυ

douzoune
06-05-2009, 22:46
δωσε στο λαο σου "φαι".............;);)
φίλε Γιάννη αυτό δεν είναι φαϊ, αυτό είναι ντόπα... :mrgreen::mrgreen: nikosnasia για άλλη μια φορά σε υπερευχαριστούμε....(είναι δυνατόν να μην έχουμε κέφια οι Νελίτες??? έχουμε πάρει τόση ντόπα τελευταία!!!!)

theofilos-ship
06-05-2009, 23:03
Για τους νελιτες.Στον speed-stefano-scoufgian
38060

nikosnasia
06-05-2009, 23:41
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ & ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΚΑΙΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΛΙΑ ΠΡΙΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ.
38073

Giovanaut
07-05-2009, 00:45
38040

Φιλε πραγματι με τρελανες....
Εχω παθει πλακα.......
Aχ τι ομορφα σκηνικα..... στην υπεροχη Μυρινα....!!!

Θελουμε να μας τρελανεις κι αλλοοοοο......!!!!

Επισης νομιζα πως το παλιο λιμανι ειχε παψει να χρησιμοποιειται απο πιο παλια......!!!!

Giovanaut
07-05-2009, 00:48
38060

Αλλα κι εσυ αγορι μου δεν πας πισω........

ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΑΣ.........Ευχαριστω ολους τους Τρελονελιτες......

scoufgian
07-05-2009, 06:00
38060
ευχαριστω πολυ...........θα προσπαθησω συντομα να πετυχω τα 2 μας καραβια και στο λιμανι της Μυτιληνης...........θα θυμηθουμαι παλι παλιες καλες εποχες

Νaval22
07-05-2009, 06:28
πραγματικά οι Νελίτες ζούνε μεγάλες στιγμές τις τελευταίες μέρες όταν ανεβαίνουν σπάνιες φωτογραφίες που μας ξυπνούν μνήμες απο τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος και μας κάνουν να συγκινούμαστε,το ευχαριστώ και η επιβράβευση είναι πραγματικά πολύ λίγο
η παλιά εποχή αυτή αποτελεί για τους περισσότερους νελίτες παιδκό όνειρο

χαίρομαι που το θέμα αυτό αποτελεί λαμπρή εξαίρεση μιας τα περισσότερα μέλη έχουμε συζητησει πολλές φορές πόσο κουραστικό είναι να ανεβαίνουν συνέχεια οι ίδιες και οι ίδιες συνηθισμένες φώτο και να σχολιάζονται μέσα στο forum όπως συμβαίνει στο 80% των θεμάτων της ακτοπλοιας του φορουμ:(

scoufgian
07-05-2009, 08:13
πραγματικά οι Νελίτες ζούνε μεγάλες στιγμές τις τελευταίες μέρες όταν ανεβαίνουν σπάνιες φωτογραφίες που μας ξυπνούν μνήμες απο τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος και μας κάνουν να συγκινούμαστε,το ευχαριστώ και η επιβράβευση είναι πραγματικά πολύ λίγο
η παλιά εποχή αυτή αποτελεί για τους περισσότερους νελίτες παιδκό όνειρο

χαίρομαι που το θέμα αυτό αποτελεί λαμπρή εξαίρεση μιας τα περισσότερα μέλη έχουμε συζητησει πολλές φορές πόσο κουραστικό είναι να ανεβαίνουν συνέχεια οι ίδιες και οι ίδιες συνηθισμένες φώτο και να σχολιάζονται μέσα στο forum όπως συμβαίνει στο 80% των θεμάτων της ακτοπλοιας του φορουμ:(
για να παινεψουμε τα γενια μας Στεφανε,πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα thread του Nautilia.Gr και οχι μονο.Οπως ανεφερες ,ντοκουμεντα και φωτογραφιες απο την αγαπημενη μας εταιρια ,ανεβαινουν καθημερινα και δινουν ουσια και αξια σ αυτο που ξεκινησαμε να κανουμε.Με την ευκαιρια να ευχαριστησω ολα τα παιδια που συμμετεχουν στους Νελιτες και δινουν το καλυτερο τους εαυτο.Να στε καλα Νελιτες.
;);)

nikosnasia
07-05-2009, 13:38
22 Σεπτεμβρίου 1996. Στο λιμάνι της Μυτιλήνης & τα πέντε πλοία που είχε τότε η ΝΕΛ. Ο ΑΓΙΟΣ διακρίνεται πίσω από τον ΑΛΚΑΙΟ.
38098
Ο ΑΛΚΑΙΟΣ φεύγει πρώτος και ο ΑΓΙΟΣ εμφανίζεται.
38099

Vortigern
07-05-2009, 13:41
Τι λες τωρα!!!!Μπραβο φιλε.Γκαλερυ δαγκωτες δν χανονται τετοια πραγματα!

AIOLOS KENTERIS II
07-05-2009, 13:43
Τι λες τωρα ρε φυλε με κουφανες..:p Σε ευχαριστουμε πολλι.....

Speedkiller
07-05-2009, 13:49
22 Σεπτεμβρίου 1996. Στο λιμάνι της Μυτιλήνης & τα πέντε πλοία που είχε τότε η ΝΕΛ. Ο ΑΓΙΟΣ διακρίνεται πίσω από τον ΑΛΚΑΙΟ.
38098
38099

Tι να πει κανεις???:shock::shock::shock:
Η μια καλύτερη απ την άλλη...
Πραγματικα μένω άφωνος...

cpt babis
07-05-2009, 13:51
38098
38099
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!! ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ.

Naias II
07-05-2009, 14:01
Σπάνιες αναμνηστικές στιγμές. Μπράβο φίλε nikosnasia :cool:

theofilos-ship
07-05-2009, 14:06
Το μπραβο στον φιλο nikosnasia ειναι πολυ λιγο.Πανεμορφες ολες:rolleyes:

scoufgian
07-05-2009, 14:21
καρδιακο επεισοδιο μεσημεριατικα...........τι ειναι αυτα φιλε nikosnasia?πλακα μας κανεις?πανεμορφες φωτογραφιες και ιδιαιτερης συναισθηματικης αξιας για καθε Νελιτη.Σε ευχαριστουμε πολυ.

passage
07-05-2009, 14:35
Nα ο εππαγγελματίας. Φοβερή φώτο τεράστιας συναισθηματικής αξίας...
Συγχαρητήρια...:D

alcaeos
07-05-2009, 15:26
μπραβο στον φιλο nikosnasia για τις σπανιες φοτο που μας χαρισε!!!

Speedkiller
07-05-2009, 15:28
Βασικά θα πρέπει να γίνει ένα λεύκωμα της Νελ με όλα αυτές τις φοβερές φώτο!!!Αυτα είναι Νελίτικα κειμήλια!!!:D

scoufgian
07-05-2009, 15:30
Βασικά θα πρέπει να γίνει ένα λεύκωμα της Νελ με όλα αυτές τις φοβερές φώτο!!!Αυτα είναι Νελίτικα κειμήλια!!!:D
σωστα Κωστη!!!

Νaval22
07-05-2009, 17:14
καρδιακο επεισοδιο μεσημεριατικα...........τι ειναι αυτα φιλε nikosnasia?πλακα μας κανεις?πανεμορφες φωτογραφιες και ιδιαιτερης συναισθηματικης αξιας για καθε Νελιτη.Σε ευχαριστουμε πολυ.

τα υπογλώσια......γρήγορα:D σε υπερευχαριστούμε.δεν χορταίνω να τις βλέπω
αλήθεια πως έγινε αυτή η φάση και ήρθαν όλα μαζί?

moutsokwstas
07-05-2009, 19:19
38098
38099
.....ασπρα καραβια τα ονειρα μας!!!!

nikosnasia
07-05-2009, 20:07
22 Σεπτεμβρίου 1996 ήταν εκλογές και είχαν φέρει ψηφοφόρους. Τότε έβγαλα κι αυτή.
38145