Επιστροφή στο Forum : SuperStar [Σουπερφέρυ ΙΙ - Superferry II, Ionian Express, Prince Laurent]
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
proussos
22-07-2010, 20:09
Ρε παιδιά πώς επιτρέπουν σε τέτοια επικίνδυνα πλοία που κοντεύουν 40 ετών να βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των αθώων οικογενειαρχών επιβαινόντων με παιδιά;
Nikolaos40...επειδή μάλλον εσύ δεν κοντεύεις τα 40 αλλά τα πατάς γερά και επικίνδυνα απ'ότι φαίνεται...πως σου επιτρέπεται εδώ μέσα να γράφεις τέτοια πράγματα που βάζουν σε κίνδυνο τον επαγγελματισμό και τη ναυτοσύνη των ανθρώπων που αποτελούν το πλήρωμα κάθε πλοίου ???
Και αυτοί πάντως έχουν οικογένεια...και ταξιδεύουν για βιοποριστικούς λόγους και όχι για αναψυχή !
Καληνύχτα τώρα...
speedrunner
22-07-2010, 20:10
Ρε παιδιά πώς επιτρέπουν σε τέτοια επικίνδυνα πλοία που κοντεύουν 40 ετών να βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των αθώων οικογενειαρχών επιβαινόντων με παιδιά;
No Comment :?::evil:
Nikolaos40
22-07-2010, 20:13
Συγγνώμη..δε μπορώ να σε παρακολουθήσω. Πώς βάζω σε κίνδυνο τη ναυτοσύνη και τον επαγγελματισμό τους; Εγώ διάβασα για τη βλάβη και απλά σχολιάζω. Απαγορεύεται;
Καλά ντε μη βαράτε!!! Μια βλάβη στο πηδάλιο. Ασήμαντο πράγμα. Για διακόσμηση είναι το πηδάλιο.Δεν τρέχει τίποτα. :eek:
Δεν βαράμε !!! Αλλά όταν πονάει το χέρι δεν το κόβουμε ή εάν πονάει το κεφάλι πάλι δεν το κόβουμε. Εσύ τί κάνεις ;;;;;
diagoras
22-07-2010, 20:48
Συγγνώμη..δε μπορώ να σε παρακολουθήσω. Πώς βάζω σε κίνδυνο τη ναυτοσύνη και τον επαγγελματισμό τους; Εγώ διάβασα για τη βλάβη και απλά σχολιάζω. Απαγορεύεται;
Δεν απαγορευεται αλλα καλυτερα να ξερουμε κατι παραπανω και να μιλαμε
Το να σχολιάσεις ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, Αλλά το πως το σχολιάζεις είναι το πρόβλημα. Πάντως ή το υφάκι σου φταίει ή δεν γνωρίζεις σχετικά με το θέμα.
dokimakos21
22-07-2010, 21:24
Το μάτιαξα το βάπορα το πρωί στην Άνδρο..!
Για να χαλαρώσουμε μέτα το άστοχο σχόλιο που έγινε SUPERFERRY II-Το πρωί στο Γαυριο.!
Για τους Leo,Proussos,karolos,diagoras,Trakman,mastokostas.
99133
T.S.S. APOLLON
22-07-2010, 21:39
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Τηνος 24-5-2010.
99135
diagoras
22-07-2010, 21:46
Σουπερφερρυ 2 κοντα στα Γαυρονησια
99138
Για τους Ben Bruce,dokimakos21,TSS APOLLON,Καρολος,Τrakman
Καλησπερα φίλε Απόλλων, καλά κάνετε και αποκλιμακώνετε την ένταση βάζοντας φωτογραφίες, γιατί μολις διάβασα απαράδεκτα πράγματα για το καράβι. Λες και τα πλοία 'νέας τεχνολογίας' δεν βγάζουν βλάβες.
opelmanos
22-07-2010, 21:47
Καλά ντε μη βαράτε!!! Μια βλάβη στο πηδάλιο. Ασήμαντο πράγμα. Για διακόσμηση είναι το πηδάλιο.Δεν τρέχει τίποτα. :eek:
Ρε παιδιά καλά τα λέει ο φίλος Νίκος αλλά εσείς πέσατε να τον φάτε .Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τον λόγο.:mrgreen:
Καλησπέρα και από μένα. Έμαθε κανεις τελικά αν είναι σοβαρή η βλάβη και αν θα κάνει τα αυριανά δρομόλόγια?
ευτυχως που δεν ειχε και απογευματινο δρομολογιο για να το ακυρωσει!
Καλησπέρα και από μένα. Έμαθε κανεις τελικά αν είναι σοβαρή η βλάβη και αν θα κάνει τα αυριανά δρομόλόγια?
Απ΄ότι φαίνεται θα κάνει δρομολόγιο κανονικά.
Ρε παιδιά καλά τα λέει ο φίλος Νίκος αλλά εσείς πέσατε να τον φάτε .Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τον λόγο.:mrgreen:
Μάνο κάτσε καλααά !!!
Κάρολε έχω τα εχέγγυα για τον Μάνο εγώ, είδες την πράσινη μουρίτσα. Σήμα κατατεθέν.
Το μάτιαξα το βάπορα το πρωί στην Άνδρο..!
Για να χαλαρώσουμε μέτα το άστοχο σχόλιο που έγινε SUPERFERRY II-Το πρωί στο Γαυριο.!
Για τους Leo,Proussos,karolos,diagoras,Trakman,mastokostas.
99133
diagoras
Σουπερφερρυ 2 κοντα στα Γαυρονησια
Συνημμένο Αρχείο 99138 (http://www.nautilia.gr/attachment.php?attachmentid=99138)
Για τους Ben Bruce,dokimakos21,TSS APOLLON,Καρολος,Τrakman
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.
99146
ασε ρε Μανο γιατι ο Θεοτυφλος σου ειναι καλυτερος???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Δεν θελω να ακουω τετοια για την αγαπη μου,τον ανεκπληροτο ποθο μου του Αιγαιου...
Oι επόμενες φωτογραφίες είναι αφιερωμένες στον φίλο μας Nikolaos40 .
99150
99151
99152
99153
Καί σε σένα Μάνο.
καρολε οι 2 πρωτες φωτο ειναι πραγματηκα απιστευτες,λες και ειναι απο ταινια βγαλμενες...
pantelis2009
22-07-2010, 22:49
Κάρολε απλά καταπληκτικές.:p
mastrokostas
22-07-2010, 22:54
Κοίτα να δει που τρέμει το φυλλοκάρδι μας να γράψουμε κάτι που έγινε σε κάποιο βαπόρι .Και ο λόγος είναι ότι πετάγεται κάποιος άσχετος και γράφει ότι του κατέβει .
ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ,ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡ ,ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ, ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ .
Παρηγορούμε τουλάχιστον που οι περισσότεροι καταλαβαίνουν , η μάλλον ξέρουν ,και έτσι δεν νοιώθουμε μόνοι !
ΤΕΛΟΣ!!
Κοίτα να δει που τρέμει το φυλλοκάρδι μας να γράψουμε κάτι που έγινε σε κάποιο βαπόρι .Και ο λόγος είναι ότι πετάγεται κάποιος άσχετος και γράφει ότι του κατέβει .
ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ,ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡ ,ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ, ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ .
Παρηγορούμε τουλάχιστον που οι περισσότεροι καταλαβαίνουν , η μάλλον ξέρουν ,και έτσι δεν νοιώθουμε μόνοι !
ΤΕΛΟΣ!!
Αυτός είσαι!!! το νετάρησες το θέμα με τις ποιό σωστές κουβέντες
Να είσαι πάντα καλά.
Nikolaos40
22-07-2010, 23:05
Ευχαριστώ για την αφιέρωση Κάρολε. Το SUPERFERRY II είναι το αγαπημένο μου καράβι αφότου έχασα τον βαπόραρό μου το ΚΑΡΥΣΤΟΣ.
τηνος εξπρες
22-07-2010, 23:22
το superferry βγηκε για δοκιμαστικο 00.10
Απο τηγ εξοδο για το δοκιμαστικο, πριν λιγο....
99165
99166
Tasos@@@
22-07-2010, 23:40
Συνονοματε δεν εχασες ευκαιρια βλεπω....:D
Πως πηγε το δοκιμαστικο?
Να'στε ολη καλα για την αμεση ανταποκριση.
Rocinante
22-07-2010, 23:51
Απο τηγ εξοδο για το δοκιμαστικο, πριν λιγο....
99165
99166
Ευχαριστουμε τον capten4 για την σχεδον Live ανταποκριση απο τη Ραφηνα. :D
Να ξαναπω οτι το συγκεκριμενο πλοιο απεδειξε ολα αυτα τα χρονια την τρομερη αξιοπιστια του και αυτο που εγινε σημερα ηταν ατυχια απλως ως προς τον χρονο που εγινε. Αυτα συμβαινουν και πολλες φορες δεν τα μαθαινουμε. Και οπως φαινεται ισως και καλυτερα...
Παντως απο τη δευτερη φωτογραφια του capten4 βλεπουμε αν και νυχτα πια ειναι τα "θεματα προς σχολιασμο" για τον Βαπορα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Αλλες δυο απο τον καταπλου...οσο για τις αποψεις καποιων , τι να πεις...."ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΙΟ ΑΝΑΥΤΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ", ειχε πει καποτε ο καπτα Γερασιμος Γιακουμιδης, ο θρυλικος jerry...και επιβεβαιωνεται συνεχως, δυστηχως....
99170
99171
pantelis2009
23-07-2010, 00:06
Ευχαριστούμε φίλε capten4 για την άμεση ενημέρωση.;) Καλά ταξίδια να έχει ο βάπορας:D
Πολυ κακο για το τιποτα , αν οχι για το τιποτα για πραγματα που συμβαινουν και εχουν προβλευτει μεριμνες για την αντιμετωπιση τους.
karystos
23-07-2010, 18:01
Αν δεν ξέρεις τι βλάβη έπαθε και που την έπαθε δεν ξέρεις ούτε αν ήταν σοβαρή, η επικίνδυνη ή ακίνδυνη ή τίποτα. Οπότε δεν μπορείς να έχεις και γνώμη. Αυτό το "βλάβη στο πηδάλιο" δεν λέει τίποτα. Αν έκλεβε μισή μοίρα δεξιά σιγά τα πράσα. Αν κόλλησε στην μπάντα πάνω σε κροσάρισμα στον Κάβο Ντόρο είναι Παναγιά βοήθα. Για να πεις κάτι πρέπει να ξέρεις όλα τα στοιχεία. Το ό,τι φτιάχτηκε γρήγορα επίσης δε σημαίνει τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι το πλοίο έχει κακή εμπειρία από ένα κόλλημα αριστερά, που θα μπορούσε να έχει τραγικό αποτέλεσμα αν δεν το προλάβαινε ο καπετάνιος. Δεν έγινε κανένα σούσουρο, δε σημαίνει όμως ότι ήταν και της πλάκας. Έχω πολύ καιρό να ταξιδέψω και δεν ξέρω πως το πάνε τώρα, η γνώμη μου είναι παντως ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο που είναι συνέχεια κοντά σε στεριές κι έχει δυο δύσκολα κροσαρίσματα δεν είναι για αυτόματο πιλότο. Επειδή υπάρχει κι η πιθανότητα το πρόβλημα να ήταν εκεί κι όχι στο πηδάλιο αυτό καθεαυτό.
Nissos Mykonos
23-07-2010, 19:03
Ρεμέτζο στην Ραφήνα την Δευτέρα του Πάσχα..
99268
Nikolaos40
23-07-2010, 19:13
Αν δεν ξέρεις τι βλάβη έπαθε και που την έπαθε δεν ξέρεις ούτε αν ήταν σοβαρή, η επικίνδυνη ή ακίνδυνη ή τίποτα. Οπότε δεν μπορείς να έχεις και γνώμη. Αυτό το "βλάβη στο πηδάλιο" δεν λέει τίποτα. Αν έκλεβε μισή μοίρα δεξιά σιγά τα πράσα. Αν κόλλησε στην μπάντα πάνω σε κροσάρισμα στον Κάβο Ντόρο είναι Παναγιά βοήθα. Για να πεις κάτι πρέπει να ξέρεις όλα τα στοιχεία. Το ό,τι φτιάχτηκε γρήγορα επίσης δε σημαίνει τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι το πλοίο έχει κακή εμπειρία από ένα κόλλημα αριστερά, που θα μπορούσε να έχει τραγικό αποτέλεσμα αν δεν το προλάβαινε ο καπετάνιος. Δεν έγινε κανένα σούσουρο, δε σημαίνει όμως ότι ήταν και της πλάκας. Έχω πολύ καιρό να ταξιδέψω και δεν ξέρω πως το πάνε τώρα, η γνώμη μου είναι παντως ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο που είναι συνέχεια κοντά σε στεριές κι έχει δυο δύσκολα κροσαρίσματα δεν είναι για αυτόματο πιλότο. Επειδή υπάρχει κι η πιθανότητα το πρόβλημα να ήταν εκεί κι όχι στο πηδάλιο αυτό καθεαυτό.
Πες τα. Αυτό το κόλλημα είχα διαβάσει και λέω Παναγία Βόηθα από μια τρίχα θα θρηνήσουμε εκατοντάδες και με μάλωσε ο αφέντης του φόρουμ.
diagoras
23-07-2010, 19:23
Σουπερφερρυ 2 στις 3-4-2010
99274
babis nic
23-07-2010, 19:53
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΝ 20/07/10 ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΤΑΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ < ΑΛΗΘΙΝΟ> ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ,ΑΝΕΣΗ, ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΥΝΙΣΤΩ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΠΟΡΙΑ
Υ,Γ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ.
BULKERMAN
23-07-2010, 20:19
Πες τα. Αυτό το κόλλημα είχα διαβάσει και λέω Παναγία Βόηθα από μια τρίχα θα θρηνήσουμε εκατοντάδες και με μάλωσε ο αφέντης του φόρουμ.
Τελικά από ότι φαίνεται διαβάζεις κ συμπαιρένεις ότι ΕΣΥ θέλεις!!!!
Κάποιοι σαν εσένα σκορπίζουν τον τρόμο στον κόσμο γιατί μεσα στην ασχετοσύνη τους λένε ότι θέλουν!!!
karystos
23-07-2010, 20:24
Εντάξει τώρα, κάποια ανησυχία δικαιολογημένη είναι κι ο καθένας έχει το δικαίωμα να ανησυχεί. Υπάρχει όμως και κάποιος τρόπος για να λέγονται όλα τα πράγματα. Οι βλάβες είναι αναπόφευκτες. Από εκεί και ύστερα η ασφάλεια ή η ανασφάλεια είναι το πως ναυσιπλοούμε εμείς ώστε όταν παρουσιαστεί η βλάβη να μην έχει κακή συνέχεια. Επειδή οι βλάβες έιναι κατά κανόνα αιφνίδιες και συμβαίνουν πάντα την χειρότερη ώρα στον χειρότερο τόπο με τον χειρότερο καιρό. Η προσεκτική ναυσιπλοία είναι ό μόνος τρόπος να αντιμετωπιστούν χωρίς δυσάρεστα επακόλουθα. Υποτίθεται ότι κάτι μάθαμε από το ναυάγιο του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, που δεν παρουσίασε και βλάβη το κακόμοιρο.
Εγω να δεχτω αγαπητε karystos οτι δεν μπορω να εχω γνωμη αφου δεν γνωριζω τι ακριβως εγινε , θα καθησω λοιπον να διαβαζω οτι με μια βλαβη στο πηδαλιο(?) κινδυνεψαν ζωες η οτι απο μια τριχα κρεμομαστε και παναγια βοηθα , φανταζομαι για να συμβει αυτο πρεπει ολες οι τρυπες απο το τυρι να ευθυγραμμιστουν που λενε και στο Αμερικα , δηλαδη και βλαβη και κακοι χειρισμοι και σε δυσκολο σημειο.
Αν εχω δεν πρεπει να γραψω τιποτα , γιατι δεν γνωριζω ( και καλα θα κανω να το βουλωσω) μηπως και αλλοι φιλοι θα επρεπε να σκεφτονται πριν γραψουν αυτα που γραφουν ?
Nikolaos40
23-07-2010, 20:36
Εγω να δεχτω αγαπητε karystos οτι δεν μπορω να εχω γνωμη αφου δεν γνωριζω τι ακριβως εγινε , θα καθησω λοιπον να διαβαζω οτι με μια βλαβη στο πηδαλιο(?) κινδυνεψαν ζωες η οτι απο μια τριχα κρεμομαστε και παναγια βοηθα , φανταζομαι για να συμβει αυτο πρεπει ολες οι τρυπες απο το τυρι να ευθυγραμμιστουν που λενε και στο Αμερικα , δηλαδη και βλαβη και κακοι χειρισμοι και σε δυσκολο σημειο.
Αν εχω δεν πρεπει να γραψω τιποτα , γιατι δεν γνωριζω ( και καλα θα κανω να το βουλωσω) μηπως και αλλοι φιλοι θα επρεπε να σκεφτονται πριν γραψουν αυτα που γραφουν ?
Μήπως ξέχασες το Εξπρές Σάμινα; Το Σάμαινα το ξέχασες με τον Κωστάκο; Μην αρχίσουμε να λέμε όλα τα ναυάγια των τελευταίων 50 ετών ασχέτως αν σώθηκαν σε πολλά από αυτά και δεν άνοιξε ούτε μύτη. Που σημαίνει ότι δεν αργεί να γίνει το κακό. Ατυχήματα συμβαίνουν συχνά αλλά δυστυχώς κάποια από αυτά οδηγούν σε θύματα. Μην προσπαθούν κάποιοι να πείσουν ότι όλα είναι τέλεια. Υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Θες να σου θυμίσω εκπομπές του 30φυλλόπουλου με επιθεωρητές πλοίων και καταλόγους που δεν τηρούν προδιαγραφές; Να θυμηθούμε το SEA DIAMOND; Αλήθεια τι έγινε με τους Γάλλους μακαρίτες του ;
Μήπως ξέχασες το Εξπρές Σάμινα; Το Σάμαινα το ξέχασες με τον Κωστάκο; Μην αρχίσουμε να λέμε όλα τα ναυάγια των τελευταίων 50 ετών ασχέτως αν σώθηκαν σε πολλά από αυτά και δεν άνοιξε ούτε μύτη. Που σημαίνει ότι δεν αργεί να γίνει το κακό. Ατυχήματα συμβαίνουν συχνά αλλά δυστυχώς κάποια από αυτά οδηγούν σε θύματα. Μην προσπαθούν κάποιοι να πείσουν ότι όλα είναι τέλεια. Υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Θες να σου θυμίσω εκπομπές του 30φυλλόπουλου με επιθεωρητές πλοίων και καταλόγους που δεν τηρούν προδιαγραφές; Να θυμηθούμε το SEA DIAMOND; Αλήθεια τι έγινε με τους Γάλλους μακαρίτες του ;
...εντάξει...τα'πες...σε διαβάσαμε....
...δεν αλλάζεις σελίδα σιγά σιγά...;
Δεν έχεις να προσθέσεις κάτι καινούριο (όχι ότι είχες πρίν δηλαδή...εικάσιες έκανες και μνημόσυνα...)οπότε βάλε μία τελεία και προχώρα παρακάτω γιατί κουραστήκαμε....
Εγραψα εγω οτι ειναι τελεια ? οτι δεν υπαρχουν πιθανοτητες να συμβει κατι τραγικο ? εγω φιλε εγραψα οτι πρεπει να συμβει ενας συνδιασμος πραγματων για να φτασουμε σε τραγικα αποτελεσματα σε οποιοδηποτε ατυχημα και στη θαλασσα και στη στερια και στον αερα , τωρα αν εσυ θεωρεις οτι ολη αυτη η ακολουθια θα συμβει με την οποιδηποτε βλαβη και μονο σε καθε περιπτωση , σηκωνω τα χερια ψηλα , μην ταξιδευεις πολυ απλα.
Giorgos_D
23-07-2010, 21:58
Καλο ειναι να μην ανεβαινει η ένταση και από τις 2 πλευρές. Ειχα συγγενικο μου προσωπο στο πλοιο. Οι επιβατες ταραχτηκαν (λογικο ειναι). Ευτυχώς δεν ειχε ασχημο καιρο, και δεν ηταν κρίσιμο το σημειο οπου εγινε η ζημια.
Ζημιες συμβαινουν σε ολα τα μηχανηματα οπως πολυ σωστα επεσημανε και μαστρο-Κώστας παραπάνω.
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ αξιζει στο πλήρωμα του πλοίου (και ιδιως στους μηχανικους) που εστω και με 2.5 ώρες καθυστέρηση, καταφεραν να αποβιβάσουν τους επιβατες στον προορισμο τους με ασφαλεια, και σε άλλες 2.5 ώρες να επισκευάσουν τη ζημια, ώστε να μη χασει το πλοιο το σημερινο του δρομολόγιο. Αυτή τη στιγμή ταξιδεύει με 19.1 κόμβους για Τήνο.
(Απο τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσανυχτα στο "πόδι", 5 ώρες ξεκουραση και στη συνέχεια προετοιμασία για το σημερινο ταξιδι με διπλο δρομολόγιο μέχρι Μύκονο και επιστροφή το ξημέρωμα για να προετοιμαστουν για το δρομολόγιο του Σαββάτου).
T.S.S. APOLLON
23-07-2010, 22:35
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Τηνος 23-7-2010.
99305
dokimakos21
23-07-2010, 23:35
Superferry II-Σήμερα από ψηλά στην Καρδιανή.!
Για όλους εσάς..!;)
99323
Σε τετοιες περιπτωσεις τι αναφερει το πληρωμα στις ανακοινωσεις;
Nikolaos40
24-07-2010, 00:23
Σε τετοιες περιπτωσεις τι αναφερει το πληρωμα στις ανακοινωσεις;
Αναφέρει ότι είναι καλοκαιράκι και ευκαιρία να κάνετε ένα μπανάκι μια και έχει καύσωνα. Για τις ερχόμενες από Μύκονο καλά να βουλώσουν τις τρύπες τους μη βουλιάξουν, ενώ για τις γριές από την Τήνο ότι θα συνεισφέρουν στην εξυγείανση των συνταξιοδοτικών ταμείων αν δεν ξέρουν κολύμπι.
Αναφέρει ότι είναι καλοκαιράκι και ευκαιρία να κάνετε ένα μπανάκι μια και έχει καύσωνα. Για τις ερχόμενες από Μύκονο καλά να βουλώσουν τις τρύπες τους μη βουλιάξουν, ενώ για τις γριές από την Τήνο ότι θα συνεισφέρουν στην εξυγείανση των συνταξιοδοτικών ταμείων αν δεν ξέρουν κολύμπι.
Ρέ φίλε δεν παίρνεις το κουβαδάκι σου να παίξεις σε άλλη παραλία. Εδώ μας πιτσιλάς δεν το καταλαβαίνεις ;
Nikolaos40
24-07-2010, 00:50
Ρέ φίλε δεν παίρνεις το κουβαδάκι σου να παίξεις σε άλλη παραλία. Εδώ μας πιτσιλάς δεν το καταλαβαίνεις ;
Καλά ντε τσαντίστηκες. Χιούμορ έκανα. :cool:
προτεινω να κινηθουν ΑΜΕΣΑ οι επικεφαλεις του φορουμ, γιατι το πραγμα παραεγινε
karystos
24-07-2010, 07:08
Αφήστε καθένα να πει τη γνώμη του έτσι όπως νομίζει. Εξ άλλου δεν είναι ανάγκγη να απαντιώνται όλα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια πολύ κακή συνήθεια και δεν κάνουν καμιά ανακοίνωση. Τον επιβάτη τον έχουν λίγο γραμμένο στο θέμα αυτό. Κι αυτό ξεκινάει από ψηλα, από τις Εταιρείες που κάθε βλάβη την θεωρουν επτασφράγιστο μυστικο που δεν κάνει να μάθει κανείς τίποτα. Μάλλον διαψεύδουν με αυτόν τον τρόπο όλους εμάς που λέμε ότι είναι κάτι φυσιλογικό κι αναμενόμενο. Κάποτε πρέπει να αάλλάξει αυτή η νοοτροπία κι ο επιβάτης να ενημερώνεται για τι συμβαίνει και τι πρέπει να κάνει. Ο μόνος που ήταν τυπικός πάντα και έκανε ανακοίωση ήταν ο Μαμίδης! Από την άλλη είχε μπουζουριάσει κάποτε έναν κακομοίρη στην Τήνο με το ΝΑΙΑΣ, που δεν έκανε τίποτα και τον έκλεισε στη γέφυρα επειδή τα πήρε στραβά. Γι απαρενόχληση λέει της ναυσιπλοίας. Κι έλεγε πως είχε κι εννιά μποφόρ ενώ ήτανε μπουνάτσα. Ωραίες ιστορίες, δεν υπάρχουν πια, έχει στεγνώσει η Ακτοπλοία. Ο Σιδερής ήτανε σωστός, αλλά ξεροκέφαλος. Σωστό κι αυτό. Άμα δεν είσαι ξεροκέφαλος αρχίζεις τα συμβιβαστικά. Off Topic αλλά το θυμήθηκα τωρα.
roussosf
24-07-2010, 10:42
το να πει καποιος την γνωμη του δεν του το απαγορευει κανενας και δεν πρεπει να του το απαγορευει κανενας
το να μην γνωριζεις κατι και να εκφραζεις γνωμη για αυτο που δεν γνωριζεις τοτε καποιος πρεπει να σου χτυπησει καμπανακι οτι κατι δεν λες καλα.........
λοιπον για να τελειωνουμε το καραβι επαθε μια βλαβη οπως παθαινουν ολα τα μηχανηματα οπως πολυ σωστα ανεφερε καποιος φιλος σε προηγουμενη σελιδα και δεν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια για το πλοιο και για κανενα πλοιο
ας τελειωνει το θεμα γιατι το κουρασαμε
ΥΓ αφηστε και κανενα μηχανικο να κανει τη δουλεια του με ησυχια:p:p:p
Rocinante
24-07-2010, 11:32
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αρπαζομαστε. Ειναι συνηθες γεγονος στο φορουμ να ακουγονται κατα καιρους χαμηλης ποιοτητας κουβεντες και οχι απο αγνοια. Ετσι για τον τζερτζελε.....
Και ιδικα σε αυτο το θεμα του Superfery II πολλα εχουν ακουστει.
Τυχαιο ; Δεν νομιζω.......;)
Μερικες φορες λογω της γραφικοτητας ειναι και διασκεδαστικα.
Οπως για παραδειγμα περσι ιδιας σταθμης σχολιο οπου εβγαινε το συμπερασμα οτι αφου το Πηνελοπη Α. γερνει ειναι παλιο και παει κοντα στις ακτες ειναι σχεδον προγραματισμενο να ακολουθησει τη μοιρα του Εξπρες Σαμινα......
Καμια φορα μπορει να γινει και αιτια να γραφτουν αποψεις ή να εξιστοριθουν γεγονοτα που εχουν πραγματικο ενδιαφερον.
Επιτρεψτε μου να ξεχωρισω τα γραφομενα του φιλου Karystos.
Συνηθως τα ξαναδιαβαζω γιατι δεν τα χωρταινω. Ευχαριστουμε.
T.S.S. APOLLON
24-07-2010, 11:51
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Τηνος 17-7-2010.
99375
χαρισμενη στον φιλο rocinante
Rocinante
24-07-2010, 11:54
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Τηνος 17-7-2010.
99375
χαρισμενη στον φιλο rocinante
Να σε καλα Γιωργο μου.
Μου λειπει πολυ ειδικα σημερα με τη ζεστη ο Τηνιακος αερας και ολες αυτες η ομορφιες που μας στελνεις απο το νησι μου καθημερινα.
Σε ευχαριστω.
Nikolaos40
24-07-2010, 12:07
Τα μηχανήματα παθαίνουν βλάβες αλλά έχουν και θύματα. Άρα δεν είναι τόσο απλό. Το να κολλήσει το πηδάλιο είναι άκρως επικίνδυνη βλάβη. Αν πέρναγε κοντά από βράχια; Το άλλο στην Αγία Μαρίνα έστειλε ανθρώπους στα νοσοκομεία με το καλημέρα. Λοιπόν μη λέμε ότι όλα είναι ωραία και καλά απλά γιατί κάποιοι τα κονομάνε και θέλουν λιβανιστήρια.
DimitrisT
24-07-2010, 12:09
19/6 Το Σουπερφερυ ΙΙ έξω από τολιμάνι της Τήνου,φωτογραφία πάνω από το Ν. Χίος.
99380
Αφιερωμένη στους φίλους Rocinante, T.S.S.Apollon, Leo,roussof, karystos, capten4,vinman,dokimakos,pantelis2009, orion v, Karolos,dokimakos21 ,diagoras, Nissos Mykonos,Trakman, Nikos Maroulis & σε όλους τους φαν του πλοίου
Τα μηχανήματα παθαίνουν βλάβες αλλά έχουν και θύματα. Άρα δεν είναι τόσο απλό. Το να κολλήσει το πηδάλιο είναι άκρως επικίνδυνη βλάβη. Αν πέρναγε κοντά από βράχια; Το άλλο στην Αγία Μαρίνα έστειλε ανθρώπους στα νοσοκομεία με το καλημέρα. Λοιπόν μη λέμε ότι όλα είναι ωραία και καλά απλά γιατί κάποιοι τα κονομάνε και θέλουν λιβανιστήρια.
Εσύ μυαλό δεν βάζεις, μην μάθω ότι πήγες διακοπές με πλοίο... είναι άκρως επικίνδυνο.... μπορεί να έχει σεισμό, τσουνάμι... μπορεί να έχει 7 μποφόρ μελτέμι να σε πάρει ο άερας από το κατάστρωμα, άσε που μπορεί να χαλάσει το τιμόνι του πλοίου που ταξιδεύεις, μη σου πω ότι..... μπορεί, μπορεί.... αααα και το Ηράκλειο πριν 40 χρόνια κοπάνησε στην Φαλκονέρα, αυτό που το βάζεις, δηλαδή έλεος είπαμε ΤΕΛΕΙΑ.
T.S.S. APOLLON
24-07-2010, 12:23
Ευχαριστουμε φιλε DimitrisT. υπεροχη η φωτογραφια πανεμορφος και ο βαπορας.
Rocinante
24-07-2010, 12:32
Εσύ μυαλό δεν βάζεις, μην μάθω ότι πήγες διακοπές με πλοίο... είναι άκρως επικίνδυνο.... μπορεί να έχει σεισμό, τσουνάμι... μπορεί να έχει 7 μποφόρ μελτέμι να σε πάρει ο άερα από το κατάστρωμα, άσε που μπορεί να χαλάσει το τιμόνι του πλοίου που ταξιδεύεις, μη σου πω ότι..... μπορεί, μπορεί.... ¨ασε που Ηράκλειο πριν 40 χρόνια κοπάνησε στην Φαλκονέρα, δηλαδή έλεος είπαμε ΤΕΛΕΙΑ.
Ξεχασες Αφεντη να του πεις οτι αν ταξιδεψει με το συγκεκριμενο πλοιο εχει εναν ακομα λογω να ανησυχει, να μην βγει στο καταστρωμα γιατι που να ψαχνει τωρα για καθαριστηριο να βγει η καρβουνοσκονη....:D:D:D
dokimakos21
24-07-2010, 12:43
Superferry II-Άφιξη στο Γάυριο
Για τους Leo,TSS APOLLON,Rocinante,Dimitris T.!;)
99384
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αρπαζομαστε....
........ Επιτρεψτε μου να ξεχωρισω τα γραφομενα του φιλου Karystos.
Συνηθως τα ξαναδιαβαζω γιατι δεν τα χωρταινω. Ευχαριστουμε.
Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη, οι γραφές του Κάρυστος έχουν ουσία, τις καταλαβαίνουν οι ναυτικοί και οι έχοντες γνώση αυτού που λέγεται ναυτιλία. Ξέρει που, πότε και γιατί θα τα "χώσει", ξέρει να κρίνει και να κριτικάρει με αρκετά προσεγμένο και εμπεριστατομένο λόγο. Έχει κι άλλα μέλη φυσικά που έχουν λόγο και άποψη, αυτά όλα είναι σεβαστά, όπως και άλλα άσχετα αλλά μέχρι κάπου. Όταν αυτά που λέμε είναι ξύλινα και επαναλαμβανόμενα τότε πάμε αλλού...
dokimakoooooo.... σειρά σου :p, σ' ευχαρσιτώ!
T.S.S. APOLLON
24-07-2010, 13:02
Αψογος ο φιλος dokimakos21
roussosf
24-07-2010, 13:32
Ξεχασες Αφεντη να του πεις οτι αν ταξιδεψει με το συγκεκριμενο πλοιο εχει εναν ακομα λογω να ανησυχει, να μην βγει στο καταστρωμα γιατι που να ψαχνει τωρα για καθαριστηριο να βγει η καρβουνοσκονη....:D:D:D
Αντωνη κακιες:p:
Nikolaos40
24-07-2010, 15:28
Σιωπή!!! Εδώ είναι να λιβανίζουμε τους εφοπλιστές . Τι ωραία τα υπερήλικα καράβια μας τρα λα λα λα!!!!: grin::grin::grin:
Μόνο μια διευκρίνηση φίλε μου η λέξη υπερηλικα είναι αρκετά βαρειά. Ένα βαπόρι 40 ετών καλοδιατηρημένο είναι πολύ πιο ασφαλές απ όσο ένα 10 ετών που έχει κακή χρήση...τα έχουμε δει αυτά τα παραδείγματα και τα ξέρουμε. Οι βλάβες στα βαπόρια όπως και σε κάθε ανθρώπινο κατασκευασμα είναι κάτι το εξαιρετικά φυσιολογικό. Όπως έπαθε βλάβη το σουπερφέρυ μπορεί να πάθει και το Νήσος Μύκονος. Έκτός και αν είσαι ΜΕΣΑ στο βαπόρι, δουλεύεις εκεί, στο μηχανοστάσιο πχ, και έχεις ιδίαν αντίληψη, και ξέρεις ότι το βαπόρι είναι χάρβαλο. Επειδή όμως πολύ αμφιβάλλω για το αν δουλεύεις μέσα, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είμαστε ακραίοι στις εκφράσεις μας. Ζούμε έτσι κι αλλιώς στον κόσμο της υπερβολής, αύριο μεθαύριο οι διάφοροι τηλεειδικοί μπορούν να βγάλουν ακόμα και το ασφαλέστερο βαπόρι σκυλλοπνίχτη, δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε κι εδώ. Υποτίθεται ότι εδώ αγαπάμε και σεβόμαστε τα βαπόρια και ΚΥΡΙΩΣ αυτούς που δουλεύουν μέρα-νύχτα εκεί μέσα. Για μένα ΑΥΤΟΙ είναι που δίνουν ψυχή στο καράβι. Όλα τ άλλα είναι λόγια!
Τέλος ξαναλέω δεν είμαστε μέσα να ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιο λόγο. Άρα κάθε εκτίμηση η οποία βασίζεται σε πληροφορίες που μας παρέχονται (τόσο επίσημες όσο και ανεπίσημες) είναι πάντοτε παρακινδυνευμένη...;):)
Σιωπή!!! Εδώ είναι να λιβανίζουμε τους εφοπλιστές . Τι ωραία τα υπερήλικα καράβια μας τρα λα λα λα!!!!: grin::grin::grin:
...δεν είσαι καλά....
Ασχολήσου και με κάτι άλλο πιο ωφέλιμο γιατί μόνο με την βλακεία δεν θα την βγάλεις καθαρή για πολύ ακόμα....
...έχουν σφίξει και οι ζέστες...αστα να πάνε....
diagoras
24-07-2010, 16:44
Ηρεμια παιδια.Τσαμπα ταλαιπωρειτε τα δαχτυλας σας:mrgreen:.Μια φωτογραφια του ΒΑΠΟΡΑ για να ηρεμισουμε
99412
Rocinante
24-07-2010, 16:49
...δεν είσαι καλά....
Ασχολήσου και με κάτι άλλο πιο ωφέλιμο γιατί μόνο με την βλακεία δεν θα την βγάλεις καθαρή για πολύ ακόμα....
...έχουν σφίξει και οι ζέστες...αστα να πάνε....
Ελα μωρε και συ τι εκνευριζεσε, αστον. Θα βαρεθει και θα φυγει.:D
Οπως οι αποβολες αεριων ενιοτε ειναι θορυβωδεις μπορει να τραβηξουν την προσοχη, αλλα διαρκουν λιγο.... :mrgreen:
99413
Καλησπέρα σε όλη την παρέα και ένα μπράβο στον καπετάνιο και το πλήρωμα του που παρά την βλάβη που προέκυψε ολοκλήρωσαν το δρομολόγιο του πλοίου με ασφάλεια!Όλα τα άλλα για κάποιους είναι ψιλά γράμματα!
Νικολάκι είσαι απαράδεκτος που δεν διάλεξες τον βάπορα να πας διακοπές και πας με τις θεριο-γκλαμουριές :p:D. Καλά να περάσετε.... προγραμματίζουμε εμείς.
Θα πάω και με αυτό μια βόλτα! ε δέ θα πάω????????
Νικολάκι είσαι απαράδεκτος που δεν διάλεξες τον βάπορα να πας διακοπές και πας με τις θεριο-γκλαμουριές :p:D. Καλά να περάσετε.... προγραμματίζουμε εμείς.
...προτείνω ως τιμωρία να ανεβάσει φωτογραφία του πλοίου τραβηγμένη απο βάρκα....:D....ξέρεις που....;)
Nikolaos40
24-07-2010, 18:51
καρολε οι 2 πρωτες φωτο ειναι πραγματηκα απιστευτες,λες και ειναι απο ταινια βγαλμενες...
Πολύ ωραίες .Από ποια ταινία λες να είναι; Αυτή που έπαιζε ο Ντι Κάπριο;
Rocinante
24-07-2010, 20:15
Ευχαριστώ για την αφιέρωση Κάρολε. Το SUPERFERRY II είναι το αγαπημένο μου καράβι αφότου έχασα τον βαπόραρό μου το ΚΑΡΥΣΤΟΣ.
Ντροπη.
Δεν ξεχνανε τις παλιες αγαπες.
Εσυ γιατι ξεχασες το Καστριανη Κεας ;;;;;;;;;; ;);)
Γειαααα σου..............
hayabusa
24-07-2010, 20:35
Mια πλώρη, άλλο πράμα βρε παιδί μου...Σήμερα το μεσημέρι στην Τήνο
http://i283.photobucket.com/albums/kk293/zanskou/DSC_4204.jpg
Πολυ ομορφη φωτογραφια και με χρωματα σαν να το βλεπουμε μπροστα μας!Οσο για τον βαποραρο οτι και να πουμε ειναι λιγο,ειναι παραδειγμα προς μιμιση και η κατασταση του αλλα και η εταιρια του που το προσεχει και το συντηρει σαν νεοτευκτο.
pantelis2009
24-07-2010, 20:54
[QUOTE=DimitrisT;372233]19/6 Το Σουπερφερυ ΙΙ έξω από τολιμάνι της Τήνου,φωτογραφία πάνω από το Ν. Χίος.
99380
Αφιερωμένη στους φίλους Rocinante, T.S.S.Apollon, Leo,roussof, karystos, capten4,vinman,dokimakos,pantelis2009, orion v, Karolos,dokimakos21 ,diagoras, Nissos Mykonos,Trakman, Nikos Maroulis & σε όλους τους φαν του πλοίου[/QUOTE
Υπέροχη φωτο φίλε DimitrisT. Ευχαριστώ για την αφιέρωση θα ανταποδώσω σε άλλο θέμα:mrgreen::p
opelmanos η ερωτηση στη σελιδα 248 ειναι ημεροπλοιο
nikolaos 40 πες μου σε παρακαλω ποσοι σκοτονονται καθε Σ-Κ στην εθνικη και ποσοι πνιγονται απο ακτοπλοικα δρομολογια μαθε λοιπον οτι οι ναυτικοι μας ειναι αυτοι που με αυτα τα 40χρονα πλοια(35 ειναι) και με βοριαδεσ 8 και 9 μποφορ τρεχουν στα νησια της αγονης για αρρωστους να πανε φαρμακα και οτι αλλο ζητηθει.Το συγκεκριμενο βαπορι εχει δωσει εξετασεις 18 χρονια τωρα στην γραμμη και εχει παρει αριστα αν νομιζεις οτι εσυ κινδυνευεις να πας με αυτοκινητο,τραινο,αεροπλανο το βαπορι ειναι επικυνδινο γιατι εχει πιδαλιο προπελα μηχανη και ολο και κατι μπορει να χαλασει και οχι τιποτα αλλο να κινδυνεψεις.Αν συμφωνεις με τα παραπανω τοτε με συνχωρεις αλλα δεν ξερεις τιποτα απο την ιστορια μας δεν ξερεις τιποτα για το τι εχει προσφερει η ναυτιλια σε αυτη την χωρα μια χωρα ναυτικη ζημωμενη στην λαμαρινα και στην μουτζουρα απο τις μηχανες των λιμπερτι καλυτερα να πας σε κανα καναλι ναπεις τη γνωμη σου εκει ειναι που ψοφανε για κατι τετοια εδω εμεις δεν τα θελουμε
Rocinante
24-07-2010, 21:37
opelmanos η ερωτηση στη σελιδα 248 ειναι ημεροπλοιο
nikolaos 40 πες μου σε παρακαλω ποσοι σκοτονονται καθε Σ-Κ στην εθνικη και ποσοι πνιγονται απο ακτοπλοικα δρομολογια μαθε λοιπον οτι οι ναυτικοι μας ειναι αυτοι που με αυτα τα 40χρονα πλοια(35 ειναι) και με βοριαδεσ 8 και 9 μποφορ τρεχουν στα νησια της αγονης για αρρωστους να πανε φαρμακα και οτι αλλο ζητηθει.Το συγκεκριμενο βαπορι εχει δωσει εξετασεις 18 χρονια τωρα στην γραμμη και εχει παρει αριστα αν νομιζεις οτι εσυ κινδυνευεις να πας με αυτοκινητο,τραινο,αεροπλανο το βαπορι ειναι επικυνδινο γιατι εχει πιδαλιο προπελα μηχανη και ολο και κατι μπορει να χαλασει και οχι τιποτα αλλο να κινδυνεψεις.Αν συμφωνεις με τα παραπανω τοτε με συνχωρεις αλλα δεν ξερεις τιποτα απο την ιστορια μας δεν ξερεις τιποτα για το τι εχει προσφερει η ναυτιλια σε αυτη την χωρα μια χωρα ναυτικη ζημωμενη στην λαμαρινα και στην μουτζουρα απο τις μηχανες των λιμπερτι καλυτερα να πας σε κανα καναλι ναπεις τη γνωμη σου εκει ειναι που ψοφανε για κατι τετοια εδω εμεις δεν τα θελουμε
Φιλε ΑΝΔΡΟΣ και λοιποι φιλοι νομιζω πως πρεπει να τελειωνουμε με αυτη την ιστορια. Μην περιμενεις απαντηση. Ο φιλος Nikolaos40 ή οπως αλλιως θελει να τον λεμε ξερει πολυ περισσοτερα πραγματα απο οσα νομιζετε.
Και μαλιστα ξερει πραγματα που ειναι πολυ ενδιαφεροντα που θα μπορουσαν να γινουν αιτια για μια ομορφη νοσταλγικη επιστροφη στο ναυτικο παρελθον των προηγουμενων δεκαετιων. Αλλα δυστυχως......
roci μαζι σου αλλα θα πρεπει να καταλαβει τι σημαινει ναυτιλια και τι ναυτικος και τον αγωνα που δεινουν αυτοι οι ανθρωποι σε μηχανες και γεφυρα για να μπορουμε εμεις να παμε ενα 2ωρο ταξιδακι για διακοπες κατι τετοιοι ειναι η αιτια του αφανισμου της ναυτοσυνης.
Ο καπετάν Ηλίας Βερβενιώτης από σήμερα στην γέφυρα του Σουπερφέρυ ΙΙ για την άδεια του καπετάν Αντώνη Βεντούρη. Καλοτάξιδος!!!!! Γιώργο... πάρε θέση στα κόκκινα, στα πασακρωτήρια, παντού!:D
karystos
25-07-2010, 07:17
Ο Ηλίας φωτογράφιζε χρονομετρημένα πριν από δεκαπέντε, δεκαέξη χρόνια τα ρεμέτζα του βαποριού και του Τζώρτζη στη Σύρο. Δεν είχανε και τις καλύτερες σχέσεις. Που να το περίμενε ότι θα έφτανε μέρα που θα το μανουβράριζε ο ίδιος. Φαντάζομαι ότι θα νιώθει κάπως περίεργα. Όμορφη και δύσκολη μέρα, ας του ευχηθούμε τα καλύτερα.
BEN BRUCE
25-07-2010, 08:03
Τον Ηλια καποιοι εδω μεσα τον ξερουν 15 χρονια και ολοι γνωριζουν το ποσο αγαπαει και λατρευει αυτο που κανει και ποσο υπευθυνος ειναι.Ολοι εμεις οι παλαιοι φιλοι σου, σε καλοσοριζουμε, σε αυτο που θεωρητε η πεμπτουσια της ακτοπλοιας απο πολλους, την ανδροτηνομυκονια
Kαλοτάξιδος Καπετάν Ηλία και απο μένα...;)
Rocinante
25-07-2010, 09:56
Πολυ θα ηθελα να μαθω πως θα αισθανθηκε οταν ακουμπησε αυτα τα θρυλικα χειριστηρια.Τις εντυπωσεις απο το πρωτο ταξιδι. Εχει καπετανεψει αρκετα πλοια αυτο ομως εχει μια ξεχωριστη ιστορια.
Καλα ταξιδια καπεταν Ηλια να εισαι παντα καλα.
Ααααα και μην ξεχνιωμαστε. Θελουμε φωτο απο την πρωτη μανουβρα στην Τηνο. Και αν γινεται και βιντεο. :D
Καλημέρα σε όλους !!! Μα όλους ανεξαιρέτως.
Παιδιά οι φωτογραφίες σας καταπληκτικές.
Για τα λεγόμενα με το θέμα που προέκυψε συμφωνώ απόλυτα με τούς : Leo, karystos, vinman και rocinante.
Εγώ νέτα δεν πρόκοιτε να ασχοληθώ άλλο.
Καλά ταξίδια και στον Καπετάν Ηλία.
99507
Αφιερωμένη σε όλους ανεξαιρέτως.
Καλά ταξίδια Κάπτα Ηλία!!!!!!
(Κάρολε φανταστική!!!)
99525
diagoras
25-07-2010, 16:39
Καλοταξιδος καπεταν Ηλια και απο μενα στα δυσκολα λιμανια που θα μανουβραρεις τωρα.Δυστυχως δεν σε προλαβα στην Παροναξια καθως φευγω σε 2 βδομαδες και τωρα ηρθες εσυ στα λημερια μου:-P
Nissos Mykonos
25-07-2010, 18:51
Καλά ταξίδια και από εμένα καπετάν Ηλία!
99574
aegeanspeedlines
25-07-2010, 20:01
Χτες πήγα μια μονοήμερη στην Τήνο και έκανα και ένα βορειοκυκλαδίτικο ρεπορτάζ. Superferry II, λοιπόν, αφιερωμένη στους: Nissos Mykonos, TSS Apollon, pantelis2009, domimakos21, vinman, trackman, giorgos_249
99583
pantelis2009
25-07-2010, 22:15
Χτες πήγα μια μονοήμερη στην Τήνο και έκανα και ένα βορειοκυκλαδίτικο ρεπορτάζ. Superferry II, λοιπόν, αφιερωμένη στους: Nissos Mykonos, TSS Apollon, pantelis2009, domimakos21, vinman, trackman, giorgos_249
99583
Ευχαριστώ φίλε aegeanspeedlines. Υπέροχη φωτο, θα ανταποδώσω σε άλλο θέμα;):p
Σημερινός κατάπλους του ΒΑΠΟΡΑ SFII στην Ραφήνα με δύο Καπετάνιους.
Καλορίζικος Cpt Hλία...:D
99603
99604
99605
99606
99607
hayabusa
25-07-2010, 22:57
έγραψες Γιώργο :D
pantelis2009
25-07-2010, 23:00
έγραψες Γιώργο :D
Και πέρασε με τη μία;):D
Εγώ περίμενα αντακόπριση από την Τήνο κι εσύ είσαι Ραφήνα? :shock:
Kαι μία φωτό του πλοίου με τηνιακό αεράκι...:D
99614
diagoras
25-07-2010, 23:29
99614
Τωρα μιλας σωστα:-P
Σιγα το αερακι ουτε πετρες δεν σηκωνει
erenShip
26-07-2010, 01:51
99614
αυτα είναι αεράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
dokimakos21
27-07-2010, 22:04
Σήμερα είχαμε την ευκαιρία εδώ στην Τήνο να πάρουμε την πρώτη γέυση από τον Cpt Ηλία..!
Με δύο αριστερές μας έδειξε το τι 8α επακολουθήσει στην συνέχεια..!
Καλά ταξίδια Cpt Ηλία..!
Για τους Leo,Vinman,Trakman,Maroulis Nikos,Proussos,Ben Bruce,NikosP,NikosV.
99856
99857
99858
99859
99860
φωτη θελουμε και την συνεχεια !!!!και δυο απο εμενα στην αφιξη στην ραφηνα....
99874
99875
Σήμερα είχαμε την ευκαιρία εδώ στην Τήνο να πάρουμε την πρώτη γέυση από τον Cpt Ηλία..!
Με δύο αριστερές μας έδειξε το τι 8α επακολουθήσει στην συνέχεια..!
Καλά ταξίδια Cpt Ηλία..!
Για τους Leo,Vinman,Trakman,Maroulis Nikos,Proussos,Ben Bruce,NikosP,NikosV.
99856
99857
99858
99859
99860
Ευχαριστουμε πολυ Φωτη!!!:D:D
Καλα ταξιδια στον cpt Ηλια και ο Αγιος Νικολαος στην πλωρη του!!
2002, θεοφανια με χιονι στην ραφηνα....
Georgecz3
30-07-2010, 01:25
Αυτα ειναι τα ομορφά. Παντου ασπρα ολα μεχρι την θαλασσα και στην μεση το SFII με φορεσια που δενει με το υπολειπο τοπιο.
Τηλεφώνημα για * μπομπα*
το πλοίο ακόμα στην Ραφήνα
ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ .....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!
Γνωριζουμε το γιατι δεν εφυγε
gpap2006
03-08-2010, 10:14
έφυγε πριν λίγο με καθυστέριση 3 ωρών λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα..:evil:
GeoTsakas
03-08-2010, 12:29
http://www.nautilia.gr/forum//attachment.php?attachmentid=100768&stc=1&d=1280831289
Χαρισμένη σε όλους σας, μετα τούς Πεταλιούς πρός Ραφήνα.
100838
pantelis2009
03-08-2010, 20:09
πανέμορφηηηηηηηηηηηηηηηηη:rolleyes:
ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5/8 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/8 ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΣΥΡΟ-ΝΑΞΟ ΣΤΙΣ 19.15 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ.
ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5/8 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/8 ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΣΥΡΟ-ΝΑΞΟ ΣΤΙΣ 19.15 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ.
Βαζει και ΠΑΡΟ αναμεσα ή οχι?
parianos
03-08-2010, 20:42
Φιλε Naxos να βγαλεις μερικες φωτο του πλοιου που θα ερθει εκει στην Ναξο αν μπορεις φυσικα....
Τηλεφώνημα για * μπομπα*
το πλοίο ακόμα στην Ραφήνα
ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ .....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!
Γιατι κατι μου λεει οτι καποιον τον πηρε ο υπνοσ?
proussos
03-08-2010, 23:04
Ο Ηλίας φωτογράφιζε χρονομετρημένα πριν από δεκαπέντε, δεκαέξη χρόνια τα ρεμέτζα του βαποριού και του Τζώρτζη στη Σύρο. Δεν είχανε και τις καλύτερες σχέσεις. Που να το περίμενε ότι θα έφτανε μέρα που θα το μανουβράριζε ο ίδιος. Φαντάζομαι ότι θα νιώθει κάπως περίεργα. Όμορφη και δύσκολη μέρα, ας του ευχηθούμε τα καλύτερα.
Karystos τι εννοείς "...δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις..." και "...όμορφη και δύσκολη ημέρα..." ?
diagoras
03-08-2010, 23:17
Μια απ τις τελευταιες μανουβρες του cpt Aντωνη πριν την αδεια του
100880
karystos
04-08-2010, 16:15
Φίλε μου εννοώ ότι δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Όμορφη μέρα επειδή αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν με τό όνειρο αυτού του βαποριου και δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να γίνεται αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Δύσκολη μέρα επειδή κάθε πρώτη μέρα είναι δύσκολη. Αυτή λίγο πιο δύσκολη επειδή όλα τα χειριστήρια δεν έχουν το ίδιο ειδικό βάρος και επειδή οι καπετάνιοι είναι μεν άριστοι ναυτικοί αλλά δεν είναι ρομπότ. ¨Εχουν κι αυτοί συναισθήματα και φορτίζονται ανάλογα.
Όταν καπνίζει ο λουλάς..........................
100984
GeoTsakas
04-08-2010, 20:09
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ SUPERFERRY ΣΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ..
http://www.nautilia.gr/forum//attachment.php?attachmentid=100991&stc=1&d=1280945263
basilis.m
04-08-2010, 21:58
ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5/8 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/8 ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΣΥΡΟ-ΝΑΞΟ ΣΤΙΣ 19.15 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ.εχει ξαναρθει ναξο το superferry?
Ναι είχε έρθει το καλοκαίρι του 2007 σε μια σεριά προσεγγίσεων τις Τρίτες και Πέμπτες, αν δεν κάνω λάθος. Σε ένα τέτοιο δρομολόγιο ταξίδεψα για Σύρο με καπετάνιο το Σώκο, που τότε έκανε την άδεια του Τζώρτζη για να λάβει μέρος σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες με τον "Κουρσάρο". Είχε πάρει τότε το πρώτο βραβείο, είχα διαβάσει σε σχετικό άρθρο τοπικής εφημαρίδας.
dokimakos21
05-08-2010, 21:17
ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ-Λίγο έξω από την Τήνο..!
Για τους Leo,Frost,proussos,Vin man,Trakman,Karolos και φυσικά στον Cpt Ηλία..!
101133
Σε λίγο οι Συριανοί (ακροβολισμένοι παντού) θα ζήσουνε μεγάλες στιγμές.... μέχρι τότε περιμένοντας την ανταπόκριση τους δείτε αυτό (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=376088#post376088). Είναι κα΄τι ξεχωριστό νομίζω και πρέπει να υπάρχει στο θέμα του βαποριού.
leonidas
05-08-2010, 22:42
Ναι είχε έρθει το καλοκαίρι του 2007 σε μια σεριά προσεγγίσεων τις Τρίτες και Πέμπτες, αν δεν κάνω λάθος. Σε ένα τέτοιο δρομολόγιο ταξίδεψα για Σύρο με καπετάνιο το Σώκο, που τότε έκανε την άδεια του Τζώρτζη για να λάβει μέρος σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες με τον "Κουρσάρο". Είχε πάρει τότε το πρώτο βραβείο, είχα διαβάσει σε σχετικό άρθρο τοπικής εφημαρίδας.
Και αποδεικτικό στοιχείο για αυτά που λέει ο Λεό, ένα βίντεο (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=2179) δικό μου, του βάπορα με άφιξη στην Σύρο στις 14/8/2007 με μπλέ τσιμινιέρα ;)
Θυμάμαι ακόμα χαρακτηριστικά αυτήν την πολύ κοντινή μανούβρα του πλοίου και η μαεστρία που γλίστραγε πάνω στην θάλασσα...:cool:
Τήνος 30.07.10, μετά τον dokimakos21....
Αφιερωμένη στην παρέα μου εκείνη την ημέρα, τους Τηνιακούς όλους, την δεξιά βαρδιόλα του πλοίου και τους Συριανούς ρεπόρτερς σήμερα!!!!!
101161
Και αποδεικτικό στοιχείο για αυτά που λέει ο Λεό, ένα βίντεο (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=2179) δικό μου, του βάπορα με άφιξη στην Σύρο στις 14/8/2007 με μπλέ τσιμινιέρα ;)
Θυμάμαι ακόμα χαρακτηριστικά αυτήν την πολύ κοντινή μανούβρα του πλοίου και η μαεστρία που γλίστραγε πάνω στην θάλασσα...:cool:
Ετσι ηταν οι μανουβρες του καπτα Κωστα νεταριζε την μανουβρα με τον καταπελτη στο λιμανι και χωρις αναποδα
Πριν λιγο στη Συρο
101165
Και ακολουθουν και αλλες απο τους υπολοιπους!!!!
Καλα zozef θα μας τρελανεις προχτες δεν ησουν ανδρο?
Πριν λιγο στη Συρο
101165
Και ακολουθουν και αλλες απο τους υπολοιπους!!!!
Η ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο !!!
Άκουσα ότι ηλθαν οι παλιές καλές ημέρες που η γέφυρα ήταν φιλόξενη ΑΛΗΘΕΥΕΙ ;
Ακομη μια απο την σημερινη βραδυνη παρεα για ολους σας!!!:D
Και εαν δειξετε χαρακτηρα.........;)
101170
pantelis2009
05-08-2010, 23:23
Υπέροχες φίλε Nikos_V. Ευχαριστούμεεεεεεεεεεεε:D
Ακομη μια απο την σημερινη βραδυνη παρεα για ολους σας!!!:D
Και εαν δειξετε χαρακτηρα.........;)
101170
Υποσχόμεθα ότι θα είμαστε καλά παιδιά.
Ευχαριστούμε !!!
Υποσχόμεθα ότι θα είμαστε καλά παιδιά.
Ευχαριστούμε !!!
Αφιερωμενη στους zozef,manoubra,αιγαιοπλοο,Leo,Marouli Niko,Trakman,vinman,prousso,dokimako,leonida,Καρολ ο,Σκορπιο,Thanassis89,pantelis2009,Naias II,TSS APOLLON,polyka,και φυσικα στον cpt Ηλια.......;)
101174
Γιαννη περιμενουμε με αγωνια!!
Η ανταπόκριση από τη Σύρο υπήρξε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!!! Να'στε καλά όλοι!!!! Μπράβο σας!!!!!
Αφιερωμενη στους zozef,manoubra,αιγαιοπλοο,Leo,Marouli Niko,Trakman,vinman,prousso,dokimako,leonida,Καρολ ο,Σκορπιο,Thanassis89,pantelis2009,Naias II,TSS APOLLON,polyka,και φυσικα στον cpt Ηλια.......;)
101174
Γιαννη περιμενουμε με αγωνια!!
Κανονιστε να μας αφήσετε ξάγρυπνους απόψε !!!
04:45' πρέπει να πάω για δουλειά.
Κανονιστε να μας αφήσετε ξάγρυπνους απόψε !!!
04:45' πρέπει να πάω για δουλειά.
Καπου εκει θα ερθει στη Ραφηνα δεν πεταγεσαι για καμμια πρωινη φωτογραφια
Και κατι διαφορετικο εδω http://www.naxosisland.eu/
ppgk2005
06-08-2010, 12:39
Η ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο !!!
Άκουσα ότι ηλθαν οι παλιές καλές ημέρες που η γέφυρα ήταν φιλόξενη ΑΛΗΘΕΥΕΙ ;
Αληθεύει.... χτες, πάνω στην αναχώρησηαπό Ραφήνα ο κάπτεν κάλεσε τον 19 μηνών Νικόλα και τον μπαμπά του στη βαρδιόλα!
Και που να ήξερε οτι ο Νικόλας πρωτοταξίδεψε με το βάπορα πέρσυ, μόλις 8 μηνών, για να προλάβει το παιδί να μάθει τι θα πει ΚΑΡΑΒΙ πριν αντικατασταθούν όλα από κουτιά...
diagoras
06-08-2010, 14:59
Εξαιρετικο το ρεπορταζ απ την ομορφη Συρο.Ευχαριστουμε;)
basilis.m
06-08-2010, 15:38
Αληθεύει.... χτες, πάνω στην αναχώρησηαπό Ραφήνα ο κάπτεν κάλεσε τον 19 μηνών Νικόλα και τον μπαμπά του στη βαρδιόλα!
Και που να ήξερε οτι ο Νικόλας πρωτοταξίδεψε με το βάπορα πέρσυ, μόλις 8 μηνών, για να προλάβει το παιδί να μάθει τι θα πει ΚΑΡΑΒΙ πριν αντικατασταθούν όλα από κουτιά...οπως ακριβως το λες φιλε μου κουτια
manoubras 33
06-08-2010, 16:17
Για τον Νικο και τον Ζοζεφ που φωτογραφισαμε μαζι (ο καθενας βεβαια στο ποστο του):p και φυσικα σε ολους τους φιλους του βαπορα!
Να λοιπον ακομη δυο απο την αφιξη του στην Ερμουπολη!
101238
101239
Νικο και ζοζεφ υπεροχες οι φωτογραφιες σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ;)
T.S.S. APOLLON
06-08-2010, 18:17
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...στο λιμανι της Τηνου.
101259
χαρισμενη στον Καπτα Ηλια και τον Ben Bruce
opelmanos
06-08-2010, 18:51
Για τον Νικο και τον Ζοζεφ που φωτογραφουσαμε μαζι (ο καθενας βεβαια στο ποστο του):p και φυσικα σε ολους τους φιλους του βαπορα!
Να λοιπον ακομη δυο απο την αφιξη του στην Ερμουπολη!
101238
101239
Νικο και ζοζεφ υπεροχες οι φωτογραφιες σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ;)
Φίλοι mpampouraς και Ζοzef ευχαριστούμε για την ανταπόκριση από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων!!!
BEN BRUCE
06-08-2010, 20:01
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...στο λιμανι της Τηνου.
101259
χαρισμενη στον Καπτα Ηλια και τον Ben Bruce
Eυχαριστω πολυ για την ομορφη φωτο και την αφιερωση!
Τήνος 5-8-2010.
Kάπτεν θα μας τρελάνεις με τις αριστερές σου...;)
101283
T.S.S. APOLLON
07-08-2010, 16:14
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...καταπλους στην Τηνο 7-8-2010.
101355
Χαρισμενη στον Καπτα Ηλια και τους φιλους Ben Bruce,proussos,pantelis 2009,Σκορπιος,notias,dokimakos21, ΛΕΑΝΔΡΟΣ
pantelis2009
07-08-2010, 16:20
Yπέροχη. Φίλε T.S.S. APOLLON ευχαριστώ για την αφιέρωση θα ανταποδώσω σε άλλο θέμα;):D.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
07-08-2010, 19:24
T.S.S. APOLLON ευχαριστω για την αφιερωση νασαι καλα...
αναχωρηση αποψε απο ραφηνα....
101387
101388
Λίγο πριν μπεί στο λιμάνι της Σύρου, χθες βράδυ(από το κόκκινο)........ ο επόμενος ;)
101430
Για leo polyka tss apollon ηρθε ο επομενος χαρισμενες απο την πλωρη του ΘΕΟΛΟΓΟΥ λιγο πριν την πρωινη αναχωρηση και φυσικα που στον roci
manoubras 33
08-08-2010, 13:13
Βραδυ Σαββατου στην Συρο! Για τον Cpt Leo, και τον Cpt Hλια!
101472
T.S.S. APOLLON
09-08-2010, 17:57
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Tηνος 7-8-2010.
101563
Για τον Kαπτα Ηλια και τους φιλους Ben Bruce,proussos,ΑΝΔΡΟΣ,pantelis2009, polykas,dokimakos21,laz94, rocinante,Καρολος,ΣΚΟΡΠΙΟΣ,nissos mykonos,Nissos Mykonos,diagoras
Ευχαριστω και ανταπωδιδω με ενα πρωινο κομφουζιο του γαυριου
BEN BRUCE
09-08-2010, 20:15
101563
Για τον Kαπτα Ηλια και τους φιλους Ben Bruce,proussos,ΑΝΔΡΟΣ,pantelis2009, polykas,dokimakos21,laz94, rocinante,Καρολος,ΣΚΟΡΠΙΟΣ,nissos mykonos,Nissos Mykonos,diagoras
Πραγματι υπεροχη φωτο και πρωτοτυπη γωνια ληψης!Ευχαριστω καλε φιλε TSS APOLLON και για την αφιερωση
BEN BRUCE
09-08-2010, 20:28
SUPERFERRY 2 ....
101580
Mια φωτο ειδικα αφιερωμενη στους TSS APOLLON, polykas και στον πλοιαρχο του superferry 2 καπτα Ηλια
T.S.S. APOLLON
09-08-2010, 20:45
Ευχαριστω φιλε Ben Bruce και ανταποδιδω
101581
Αφιερωμενες στους Leo,Trakman,vinman,zozef,manoubra33,αιγαιοπλοο,dok imako,prousso,ΣΚΟΡΠΙΟ,diagora,rocinante,TSS APOLLON,Καρολο......
101582
101583
BEN BRUCE
09-08-2010, 20:48
Φανταστικη φωτο!Ερωτηση.Κολυμπωντας την εβγαλες και εχει αυτην την οπτικη γωνια?
opelmanos
09-08-2010, 20:53
Αφιερωμενες στους Leo,Trakman,vinman,zozef,manoubra33,αιγαιοπλοο,dok imako,prousso,ΣΚΟΡΠΙΟ,diagora,rocinante,TSS APOLLON,Καρολο......
101582
101583
H δεύερη φωτό είναι όλα τα λεφτά αν ήταν και αναμένες οι γιρλάντες θα ήταν φωτό για κάδρο .Τι να πεί το καημενο το Λήμνος που μαραζώνει:(
T.S.S. APOLLON
09-08-2010, 21:00
Πανεμορφες νυχτερινες ληψεις απο τον φιλο Nikos_V!!!
101582
101583
Ευχαριστώ πολύ, υπέροχες φωτογραφίες !!! Να είσαι πάντα καλά. :p
T.S.S. APOLLON
09-08-2010, 21:02
Φανταστικη φωτο!Ερωτηση.Κολυμπωντας την εβγαλες και εχει αυτην την οπτικη γωνια?
Λιγο ακομα ηθελα φιλε Ben Bruce και θα την εβγαζα την φωτο κολυμπωντας!
Καλησπέρα σε όλους τους καλούς φίλους.
Αφιερωμένη σε : Nikos_V, T.S.S. APOLLON, BEN BRUCE, ΑΝΔΡΟΣ, opelmanos
101590
Καπετάνιε μας την πέσανε !!!
101582
101583
Σε ευχαριστώ Νικόλα!!
Όμορφες λήψεις απο την όμορφη Σύρο!!
Να'σαι καλά!!
101590
Απλα Φ Ο Β Ε Ρ Η
Μεχρι και οι πιλοτοι ειναι λατρεις του βαπορα για να μην σχολιασω την γωνια ληψης της φωτογραφιας απλα να ανταπωδωσω σε ολους εσας στον καρολο και σε ολους τους Τηνιακους και Ανδριωτες αλλα και στον opelmanos την σημερινη αφιξη στο λιμανι του Γαυριου
T.S.S. APOLLON
10-08-2010, 14:54
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Τηνος 10-8-2010, αριστερη πιρουετα απο τον Καπτα Ηλια και ποζαρει ο βαπορας για φωτογραφια.
101647
Για τους φιλους Ben Bruce,proussos,polykas,ΛΕΑΝΔΡΟΣ,pantelis2009,ΑΝΔΡΟ Σ,laz94,dokimakos21,notias,ΣΚΟΡΠΙΟΣ,Nikos_V
T.S.S. APOLLON
10-08-2010, 15:05
Ευχαριστω φιλε Καρολε και ανταποδιδω
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Τηνος 10-8-2010.
101648
Μπαίνοντας στό Γαύριο. 14 / 9 / 2008
101703
Μπαίνοντας στό Γαύριο. 14 / 9 / 2008
101703
Απορια αυτη την γωνια ληψης αν δεν ησουν με σκαφος πως την πετυχες?
opelmanos
10-08-2010, 22:49
101590
Aυτη την έχεις ξαναανεβάσει Κάρολε στις συναντήσεις πλοίων με αεροπλάνα,κάτι άλλο ένα ελικόπτερο το ακούσατε που γύριζε χτες το βράδυ 3 η ώρα τα ξημερώματα και πυροβολούσε???
Απορια αυτη την γωνια ληψης αν δεν ησουν με σκαφος πως την πετυχες?
Σατηρηκή φωτογραφία, έτσι για να ευθυμήσομεν !!!! :lol:
101715
pantelis2009
11-08-2010, 07:28
Μήπως ...... λέω μήπως είσαι ο Τιραμόλα;):mrgreen: Ωραίος ο Κάρολος
Μοναδικός Κάρολε :shock::D:D!
BEN BRUCE
11-08-2010, 09:16
Ειχε τιποτα καβουρια εκει ή πηγες μονο για φωτο?:)
dokimakos21
11-08-2010, 13:04
Superferry II-Εν πλώ για Μύκονο
Για τους Proussos,Leo,Trakman,NikosP,NikosV,Thanasis89,Capt en4,Ben Bruce,Polykas,Vinman,karolos
101752
T.S.S. APOLLON
11-08-2010, 22:30
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Τηνος 11-8-2010.
101814
Για τους φιλους Ben Bruce,proyssos,polykas,pantelis2009,ΛΕΑΝΔΡΟΣ,ΣΚΟΡΠ ΙΟΣ
Aναχωρηση απο ραφηνα...σε ολους και ιδιαιτερως στον καπτα Ηλια....
pantelis2009
11-08-2010, 23:06
101814
Για τους φιλους Ben Bruce,proyssos,polykas,pantelis2009,ΛΕΑΝΔΡΟΣ,ΣΚΟΡΠ ΙΟΣ
Eυχαριστώ φίλε T.S.S. APOLLON για την αφιέρωση, αλλά εγώ με Ραφήνα μου πέφτει μακριά. Θα ανταποδώσω σε άλλο θέμα:rolleyes::D
Αφιερωμένη σε όλους αλλά ειδικά στον Capten του βαποριού.
101828
αλλες δυο....
101829
101830
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
12-08-2010, 05:51
T.S.S. APOLLON ευχαριστω για την αφιερωση
proussos
12-08-2010, 08:48
Συνάντηση δυό φίλων νότια της Εύβοιας...ο καθένας κυβερνά διαφορετικό σκάφος και κάνει τα "δικά του" απόνερα...
Η φιλία όμως είναι μία !
Γιώργος Παπαδάκης , κυβερνήτης του ελικοπτέρου του Π.Ν.
Ηλίας Βερβενιώτης , Πλοίαρχος του ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ.
101843
101844
Apostolos
12-08-2010, 08:51
Ειναι ο ίδιος που έκανε τις σβούρες γύρω απο την σχολή της Σύρου? :)
T.S.S. APOLLON
12-08-2010, 15:52
101864
101865
Χαρισμενη στον Καπτα Ηλια και τους φιλους Ben Βruce,proussos,pantelis2009,polykas,ΛΕΑΝΔΡΟΣ,Καρολ ος,pantelis2009,dokimakos21
Ξέρουμε γιατί πηγαίνει Σύρο;
Ουπς!!!!!!!!
Ακυρο!!!!!!!!!!!!
Στην Νάξο πάει σήμερα, δεν πιάνει Σύρο. Έκτακτο για την εξυπηρετηση των αναγκών.
pantelis2009
12-08-2010, 22:26
101864
101865
Χαρισμενη στον Καπτα Ηλια και τους φιλους Ben Βruce,proussos,pantelis2009,polykas,ΛΕΑΝΔΡΟΣ,Καρολ ος,pantelis2009,dokimakos21
Ευχαριστώ και πάλι!!!!! Αύριο μπαίνω Πέραμα και θα ανταποδώσω;):D
T.S.S. APOLLON
14-08-2010, 19:43
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Τηνος 14-8-2010.
102067
Για τον Καπτα Ηλια τον Καπτα Αντωνη και τους φιλους Ben Bruce,proussos,polykas,ΛΕΑΝΔΡΟΣ,ΣΚΟΡΠΙΟΣ,Καρολος, pantelis2009,laz94
pantelis2009
14-08-2010, 19:59
Πραγματικά πολύ ωραία φωτο. Ευχαριστώ ανταπέδωσα σε άλλο θέμα;):D.
Nissos Mykonos
14-08-2010, 23:49
Αναχώρηση από την Μύκονο το μεσημέρι της 13ης Αυγούστου..! Για τους φίλους Leo, Capten4, Ben Βruce, proussos, pantelis2009, polykas, Καρολος, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, pantelis2009,TSS APOLLON και dokimakos21!
102083
Χρόνια πολλά, Υγεία και καλές θάλασσες, στόν Πλοίαρχο και σε όλο το υπόλοιπο πλήρωμα του βαποριού.
102085
Η Παναγιά μαζί σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
15-08-2010, 12:08
15-08-2010 Τηνος επιτελους σημαιοστολισμενο χρονια πολλα σε ολους
102146
Rocinante
15-08-2010, 18:55
15-08-2010 Τηνος επιτελους σημαιοστολισμενο χρονια πολλα σε ολους
102146
Να ναι παντα καλα ο καπεταν Ηλιας.
Κι ακόμη δεν είδαμε τίποτα..... έτσι μου είπανε κάτι πουλάκια ταξιδιάρικα! θα αφήσω να μιλήσουνε πρώτα και μετά θα σχολιάσω!
T.S.S. APOLLON
15-08-2010, 21:43
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Γιορτινο και σημαιοστολισμενο Τηνος 15-8-2010.
102174
102175
Αψογος ο Καπτα Ηλιας
Χθεσινή άφιξη του βάπορα στην Τήνο...:D
102179
pantelis2009
15-08-2010, 22:28
Ευχαριστούμε τους φίλους polykas & T.S.S. APOLLON για την άμεση ενημέρωση.;):D
Τήνος 15-8-2010.
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.
Σήμερα στο λιμάνι της Τήνου, ζήσαμε συγκλονιστικές και ανεπανάληπτες καραβολατρικές εικόνες ,με πρωταγωνιστές τους υπέροχους πλοιάρχους Cpt Ηλία Βερβενιώτη του πλοίου SF II και Cpt Σπύρο Πεφάνη του πλοίου BS Ithaki.O στολισμός των πλοίων παρά το επταράκι του ανέμου ήταν άψογος και αξιοζήλευτος.Τα σφυρίγματα προς τιμή της Παναγίας έδιναν και έπερναν ασταμάτητα.Τους ευχαριστούμε πολύ, όπως και τα πληρώματα των δύο συγκεκριμένων πλοίων.Και του χρόνου με υγεία.
15-8-2010.
Κατάπλους SF II.
102181
Με το αρματαγωγό ΡΟΔΟΣ.
102182
xidianakis
15-08-2010, 22:55
εως ποτε θα κανει τα εκτακτα για Ναξο?
Tήνος 15-8-2010.
Αφιερωμένη στον αγαπητό πλοίαρχο του SF II Ηλία βερβενιώτη.
Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καλλιτέχνες Τηνιακούς ΣΚΟΡΠΙΟΣ, Τ.S.S. APOLLON και polykas για το ρεπορτάζ από την Τήνο. Έμαθα ότι ζήσατε μοναδικές στιγμές εσείς εκεί με μοναδικές "μπλέ πιρουέττες", όμοιόμορφα στολισμένες, άφθονο βοριαδίδι και πολλές σφυριξιές. Μου τις περιέγραφαν, συγκινημένοι οι ρεπόρτερς πρέπει να πω, κι ανατρίχιαζα.....
Ευχαριστούμε τους καπεταναίους του Σουπερφέρυ ΙΙ και του Μπλου Σταρ Ιθάκη γιατί ξέρουν να τιμούν την Ελληνική παράδοση και να κάνουν τους νησιώτες να τους αγαπούν ακόμη περισσότερο. Μήπως, λέω μήπως υπάρχει και βιντεάκι, να ζήσουμε κι εμείς τις στιγμές?
basilis.m
16-08-2010, 15:55
Τήνος 15-8-2010.
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.
Σήμερα στο λιμάνι της Τήνου, ζήσαμε συγκλονιστικές και ανεπανάληπτες καραβολατρικές εικόνες ,με πρωταγωνιστές τους υπέροχους πλοιάρχους Cpt Ηλία Βερβενιώτη του πλοίου SF II και Cpt Σπύρο Πεφάνη του πλοίου BS Ithaki.O στολισμός των πλοίων παρά το επταράκι του ανέμου ήταν άψογος και αξιοζήλευτος.Τα σφυρίγματα προς τιμή της Παναγίας έδιναν και έπερναν ασταμάτητα.Τους ευχαριστούμε πολύ, όπως και τα πληρώματα των δύο συγκεκριμένων πλοίων.Και του χρόνου με υγεία.αλλο ενα δειγμα της ελληνικης ναυτικης ψυχης! καλα ταξιδια και του χρονου!
roussosf
16-08-2010, 16:52
Σημερα το πρωι στην Ανδρο
περασμα απο το "Θεολογος"στα ορια
102231
thanos75
17-08-2010, 09:32
Σημερα το πρωι στην Ανδρο
περασμα απο το "Θεολογος"στα ορια
102231
Τελικά η Παναγία βοηθάει και δεν γίνονται συγκρούσεις κάθε πρωί στις 10 στο Γαύριο.:shock: Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να υπάρξει μια μικρή αναπροσαρμογή των δρομολογίων. Ίσως να ήταν καλύτερο να φεύγει ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ από Μύκονο αντί για τις 07.30 στις 08.00 προκειμένου να μην υπάρχει αυτός ο συνωστισμός στο ομολογουμένως δυσλειτουργικό λιμάνι του Γαυρίου.
thanos75
17-08-2010, 09:47
Θα συνεχίσει τα βραδυνά του δρομολόγια για Σύρο-Νάξο?
Τελικά η Παναγία βοηθάει και δεν γίνονται συγκρούσεις κάθε πρωί στις 10 στο Γαύριο.:shock: Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να υπάρξει μια μικρή αναπροσαρμογή των δρομολογίων. Ίσως να ήταν καλύτερο να φεύγει ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ από Μύκονο αντί για τις 07.30 στις 08.00 προκειμένου να μην υπάρχει αυτός ο συνωστισμός στο ομολογουμένως δυσλειτουργικό λιμάνι του Γαυρίου.
Κυρίως φίλε thanos75 η ικανότητα κάποιων ανθρώπων που δουλεύουν ασταμάτητα και σε δύσκολες συνθήκες πολλές φορές προκειμένου να εξυπηρετούν τα νησιά μας (με τα ανύπαρκτα λιμάνια τους).
T.S.S. APOLLON
17-08-2010, 10:01
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Γαυριο 16-8-2010.
102325
roussosf
17-08-2010, 12:38
Τελικά η Παναγία βοηθάει και δεν γίνονται συγκρούσεις κάθε πρωί στις 10 στο Γαύριο. Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να υπάρξει μια μικρή αναπροσαρμογή των δρομολογίων. Ίσως να ήταν καλύτερο να φεύγει ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ από Μύκονο αντί για τις 07.30 στις 08.00 προκειμένου να μην υπάρχει αυτός ο συνωστισμός στο ομολογουμένως δυσλειτουργικό λιμάνι του Γαυρίου.
μονο με την βοηθεια της Παναγιας δουλεια δεν γινεται
ας αφησουμε τους εργατες της θαλασσας να κανουν την δουλεια τους οπως αυτοι ξερουν καλυτερα απο ολους και εμεις θα εχουμε παντα ανετα και ασφαλη ταξιδια
αλλα εδω ειναι διαφορετικα τα πραγματα: επειδη δεν ειμαι ικανος να σου προσφερω ασφαλη λιμανια σου κανω απαγορευσεις π.χ μεχρι 5 μιλια ταχυτητα η προσεγγιση στο λιμανι του Γαυριου
αντε να κανεις ρεμετζο με αυτη την ταχυτητα και να εχει πατημενα τα 7 μποφωρ
Exo akousi oti tora teleftea m
berdefontai oi agkires exei akousi kanois kati?
BEN BRUCE
17-08-2010, 22:14
Mαλλον καποιοι αλλοι θα ηθελαν να μπερδευονται!Το βαπορι με την νεα πλοιαρχια φυσαει!
Just αυτο!
Kala den egine kai tipota to sobaro. Ala em
ois den emastai apo tou kolotous tis genias
BEN BRUCE
17-08-2010, 22:28
Πολυ ωραιο θα ηταν το μυνημα σου αν καταλαβαιναμε και τι εγραφες.
T.S.S. APOLLON
17-08-2010, 22:43
Τι σημαινει tou kolotous tis genias
BEN BRUCE
17-08-2010, 22:48
Αυτο ειναι ενα σημαντικο θεμα που θα απασχολησει τις επερχομενες γενιες.
Μαλλον θα εννοει κολλητους της γενιάς
BEN BRUCE
18-08-2010, 00:35
Μαλλον θα εννοει κολλητους της γενιάς
Kαι τι παει να πει αυτο?Δηλαδη?
T.S.S. APOLLON
18-08-2010, 08:04
Kαι τι παει να πει αυτο?Δηλαδη?
Αυτο παει να πει οτι ο Καπτα Ηλιας και το πληρωμα του κανουν αψογα την δουλεια τους και το Σουπερφερυ ΙΙ παραμενει υπεροχος ΒΑΠΟΡΑΣ
BULKERMAN
18-08-2010, 09:57
Πραγματικά ο καπτά - Ηλίας επειδή τον παρακολουθώ σχεδόν κάθε μέρα τα πάει σούπερ!!
Οπότε σχόλια σαν του φίλου παραπάνω μόνο κακεντρεχή μπορείς να τα πεις και με δόλο!!
Ενταξει μην τα περνουμε και σοβαρα αυτα τα σχολια οταν μαλιστα σου περνουν και 2 ωρες για να καταλαβεις τι εννοει ο ποιητης νομιζω οτι ειναι αναξια λογου ολοι οι ναυτικοι μας και ιδιαιτερα της ακτοπλοιας δεινουν τον καλυτερο τους εαυτο για να εξυπηρετουνται εκεινοι που τους σταυρωνουν σε καθε παραπατημα οποτε ας συνεχισουμε με τον γνωστο μας τροπο
102441
αφιερωμενη στον αγνωστο φιλο μας με τα περιεργα σχολια η αφιξη του βαπορα στο Γαυριο στις9/8
Oraia fotohtafia kai me oraio kairo
Apo to makrino malmo
BEN BRUCE
18-08-2010, 19:36
Προφανεστα εισαι ναυτικος και θελεις να <φτιαξεις> κατασταση.Κατα καπου παει το μυαλο μου και πιθανως να σε γνωριζω.
Τους χαιρετισμους μου.
Katastasi den pao nakano
Nautikos eimai alla me edra to malmo
Kai oxi stin katantia tis nutilias giati akoma den exete dh tipota
opelmanos
18-08-2010, 19:59
Katastasi den pao nakano
Βρε καλώς τον φίλο μας :pΚαι έλεγα που έιναι κρυμένος τόσο καιρό.Πώς είσαι όλα καλά?
vaggos_saos
18-08-2010, 20:24
Kάπτα Αν΄τωνη καλά ταξίδια να έχεις εκεί που βρίσκεσαι χαχ!
ο ΑΉ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΣΟΥ!!!;)
roussosf
18-08-2010, 21:09
Katastasi den pao nakano
ΝΟΝΤΑΣ εσυ εισαι που μαζι με τον Adonis εισαστε υπερμαχοι για το καδενακι που μπηκε στην βαρδιολα ? καιρο εχουμε να σε δουμε να εισαι καλα εκει στα Βορεια
BEN BRUCE
18-08-2010, 22:12
Καλα το Μαλμο ειναι by far η πιο ενημερωμενη περιοχη της ευρωπης.Βλεπουν με ακτινες <ψ> τι γινεται στο Αιγαιο
Λετε να ξερουν στο μαλμο πιο βαπορι ακομα θα ναυλωσει η νελ αραγε?
Και λιγο πιο κατω (νοτια) εχουν και ADAC που την ειδαν πιο παντογνωστες απο τους ελληνες δημοσιογραφους και κανουν και τεστ σε βαπορια να παει να κανει και εκει μια αιτηση
Rocinante
18-08-2010, 23:07
Εγω αντιθετως αντιθετα με τους παραπανω κακους ανθρωπους :D σε καλοσοριζω μετα απο τοσο καιρο φιλε ΝΟΝΤΑΣ.
Μας ελειψες.
Ισως απο εκει που εισαι θα μπορουσες να μας κανεις και μια μικρη χαρη.
Ενα μικρο ταξιδι. Μια εκδρομη.
Απο το Malmo αν δεν κανω λαθος ξεκινα ο διεθνης αυτοκινητοδρομος Ε6 που συνδεει το Malmo με το Oslo. Λιγο πριν τα συνορα με την Νορβηγια θα στριψεις στον μεγαλο κομβο αριστερα με κατευθηνση το χωριο Lervik. Στα τρια χιλιομετρα θα συναντησεις και το μεγαλο Nordby shopping mall. Εξαιρετικο. Εχει τα παντα, αν εχεις χρονο μπες μεσα ψαχνω ενα φαλαινοθηρικο καμακι γιατι στο χωριο μου κατω στο λαγκαδι εχει χελια και θελω να το χρησιμοποιησω οχι σαν τους αλλους τους ζαβοντηνιακους που κηνηγανε με πηρουνια...
Τελος παντον θα προσπερασεις το Mall και λιγο μετα στη διχαλα δεν θα στριψεις δεξια για Lervik αλλα αριστερα. Θα σε βγαλει σε μια ερημικη ακτη.
Εκει ειναι αραγμενο τους τελευταιους μηνες το πλοιο Mr shoppy one το πρωην Αγ. Ανδρεας ΙΙ. Θα θελαμε μερικες φωτογραφιες του.
Βλεπεις εδω κατω εχουμε καποιες εμμονες με τα πλοια του παρελθοντος.
Και γενικα με την ναυτικη ιστορια γιαυτο και μειναμε τοσο πισω. Ενω εκει στο βορα δεν ασχολουνται με τετοιες οπιστοδρομικες ανοησιες εκει υπαρχει οργανωση.
Ενω εδω επιμενουμε να φοραμε τις καραβολατρικες μας παροπιδες :rolleyes::rolleyes:
Ευχαριστω εκ των προτερον να εισαι παντα καλα.
T.S.S. APOLLON
18-08-2010, 23:58
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Τηνος 14-8-2010.
102508
χαρισμενη στον Καπτα Ηλια τον Καπτα Αντωνη και τους φιλους Ben Bruce,proussos,roussosf,rocinante,vaggos_saos, opelmanos,ΑΝΔΡΟΣ,ΝΟΝΤΑΣ
BEN BRUCE
19-08-2010, 00:00
TSS APOLLON ευχαριστω για την αφιερωση και την πολυ <τηνιακη> φωτο
BEN kali einai h ironia ala gia atoma tou xorou kai oxo gia ta atomakia pou theloun na kanoun kritiki se ploiarxous.Oso gia tin nel rota kalitera kamia katina apo tis (alles)
Pateitsa kanetai kati parapano kserete
Kalo kalo kalokairi.kane kai kamia voutia na drosistis apo to nkritikaretai ti kanei ocpt ilias .
Ocpt tasos. Ospitos kai oantonis
BEN BRUCE
19-08-2010, 01:24
Επειδη σεβομαι τα χρονια σου στη θαλασσα ναυτικε νοντα και τους χειμωνες που εχεις φαει στα δυσκολα λιμανια του μαλμο δεν θελω να σχολιασω τιποτα αλλο ουτε να θειξω καριερες δημοσια ή κρυφα που κανουν αλλοι.Τουλαχιστον εσυ ξερεις ποιος ειμαι.Εμεις?
Και οταν ερθω στο μαλμο θε ερθω να σου σφιξω και το χερι!
Τα σεβη μου!
T.S.S. APOLLON
19-08-2010, 02:09
Φιλε NΟΝΤΑΣ μας ελουσες παλι κανονικοτατα τι ατομακια μας ειπεςτι κατινες μας ειπες και μας απαγορεψες να εχουμε αποψη, τουλαχιστον μας ευχηθηκες Δροσιστικες Βουτιες! Να εισαι καλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! και κακια δεν κρατουμε. Καλες Θαλασσες να εχεις.
Τελεια και Παυλα
roussosf
19-08-2010, 06:49
και για να χαλαρωσουμε ας θυμηθουμε τον Βαπορα απο τα παλια
102535
BEN BRUCE
19-08-2010, 09:03
Καλη ιδεα!
και για να χαλαρωσουμε ας θυμηθουμε τον Βαπορα απο τα παλια
102535
Ευγε roussosf αυτα τους λεω και εγω να ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ!!
Απιθανη φωτο:D
T.S.S. APOLLON
19-08-2010, 12:10
102554
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Γαυριον 16-8-2010.
102557
χαρισμενη στους φιλους Ben Bruce,proussos,roussosf,Nikos_V,rocinante,ΝΟΝΤΑΣ, Καρολος,ΣΚΟΡΠΙΟΣ,rocinante,pantelis2009.
Μία ακόμα...στα πλαίσια της προσπάθειας για χαλάρωση.....;)..
102568
Για όλους σας :D
Κι από εμένα ένα χαλαρωτικό υπογλώσσιο για τους κολλημένους φαν του βάπορα!
102571
mastrokostas
19-08-2010, 16:07
Το έφερε από δω το έφερες από κει ......έχεις κάνει fun του βαποριού όλο το Ναυτιλία !ακόμη και μένα, που δεν μου αρέσουν τα πλοία που έχουν πόρτες στην πρύμη !:D
roussosf
19-08-2010, 19:44
Κι από εμένα ένα χαλαρωτικό υπογλώσσιο για τους κολλημένους φαν του βάπορα!
102571
κατι μου λεει οπτι η χρονικη συνεχεια της συγκεκριμενης φωτο ειναι ολα τα λεφτα............
Το έφερε από δω το έφερες από κει ......έχεις κάνει fun του βαποριού όλο το Ναυτιλία !ακόμη και μένα, που δεν μου αρέσουν τα πλοία που έχουν πόρτες στην πρύμη !:D
Nα είσαι καλά φίλε μου !!!
Αυτή είναι η ποιό σωστή πρόταση που γράφτηκε. ;)
Rocinante
19-08-2010, 21:25
Μιας και φετος δεν εχω οσμισθει βαπορα μια παλαιοτερη μονο και μονο για να την αφιερωσω πρωτα απ ολα στον TSS APOLLON και στους καλους - κακους φιλους BEN BRUCE, Καρολο, roussosf , Nikos V και P :D , Leo , diagoras , opemanos , mastrokostas , Nissos Mykonos , Leonidas , Karystos , Roi Baudoin και και και .... η λιστα αυτη θα μπορουσε να ειναι ατελειωτη, στον καπταν Ηλια αλλα και στο τρελοκομειο τον Polykas που πιστευω οτι την Κυριακη που τον δινει 7-8 θα κανει παρτυ :D:D
102610
T.S.S. APOLLON
19-08-2010, 21:57
Ευχαριστω πολυ φιλε rocinante και ανταποδιδω
F/B Σουπερφερυ ΙΙ...Γαυριον 16-8-2010.
102618