Επιστροφή στο Forum : Νήσος Ρόδος [Nissos Rodos, Hellenic Voyager, Ocean Trailer, Kiso]
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
Φαίνεται να έχει δουλειά ακόμα!
Εδώ κουτσά στραβά δούλευε το Ανθη Μαρίνα και τα υπόλοιπα του Αγούδιμου, δε θα δουλέψει αυτό;
ΒΕΒΑΙΩΣ !! δέν το συζητάμε, γιά το συγκεκριμένο σε σύγκριση με τα πλοία του Αγούδημου .Ομως μου φαίνεται λιγάκι διστακτική η κίνηση τής ''hsw'' να αντιμετωπίσει τό ''voyager''μόνο του τρείς αντιπάλους σέ καθημερινή βάση. Νομίζω κατά τήν άποψη μου τουλάχιστον γιά εφέτος σάν ατραξιόν θα έπρεπε το ενχείρημα να συνοδεύεται και από ένα ''hs τών 40 μιλίων '' ώστε εμπορικά να μπεί δυναμικά στήν νέα αυτή αγορά.Τα περί εάν θα σύμφερε ,και με τί ναύλο ταξίδι του ''hs'' σέ κώ-ρόδο, αυτό είναι θέμα τής εταιρείας.:cool:
Akis Dionisis
06-03-2010, 23:53
kseroume telika ti apofasise tos sas gia to dromologio?
Aν ήξερε κάτι κάποιος θα το έλεγε..
Μην αγχώνεσε..
Ρε σεις λέτε να ξέρουν στο 11 880??:shock::shock::mrgreen::mrgreen:
thanos75
07-03-2010, 08:50
Πολύ ωραίο φωτορεπορτάζ Leo. Πάντως συμφωνώ ότι φαίνεται να θέλει αρκετή δουλειά ακόμη. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι εφικτή η 15η Απριλίου που έχει ανακοινώσει η εταιρεία! Εκτός εάν μετά την απόφαση του ΣΑΣ επισπεύσουν τρελά τις εργασίες...Και πάλι...χμ...
thanos75
07-03-2010, 08:54
ΒΕΒΑΙΩΣ !! δέν το συζητάμε, γιά το συγκεκριμένο σε σύγκριση με τα πλοία του Αγούδημου .Ομως μου φαίνεται λιγάκι διστακτική η κίνηση τής ''hsw'' να αντιμετωπίσει τό ''voyager''μόνο του τρείς αντιπάλους σέ καθημερινή βάση. Νομίζω κατά τήν άποψη μου τουλάχιστον γιά εφέτος σάν ατραξιόν θα έπρεπε το ενχείρημα να συνοδεύεται και από ένα ''hs τών 40 μιλίων '' ώστε εμπορικά να μπεί δυναμικά στήν νέα αυτή αγορά.Τα περί εάν θα σύμφερε ,και με τί ναύλο ταξίδι του ''hs'' σέ κώ-ρόδο, αυτό είναι θέμα τής εταιρείας.:cool:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε ότι θα ήταν σαφέστερα καλύτερο σενάριο η δρομολόγηση ενός ταχύτερου πλοίου σε δρομολόγια εξπρές για Κω-Ρόδο ή ακόμα καλύτερα για Κάλυμνο-Κω-Ρόδο με πλοίο με μικρότερες διαστάσεις. Σε κάθε όμως περίπτωση (και με την προυπόθεση πάντά ότι εγκρίνει το δρομολόγιο το ΣΑΣ) εγώ θεωρώ το συγκεκριμένο δρομολόγιο εδραίωση (και όχι διστακτική κίνηση) της Sea Star Capital στα Δωδεκάνησα δεδομένου ότι η εταιρεία έχει καπαρώσει για αρκετά χρόνια και 2 άγονες των Δωδεκανήσων, δηλαδή την Κασοκαρπαθία και τη γραμμή Λειψών-Σύμης!
Kαμια φωτο απο το εσωτερικο του πλοιου εχουμε?
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε ότι θα ήταν σαφέστερα καλύτερο σενάριο η δρομολόγηση ενός ταχύτερου πλοίου σε δρομολόγια εξπρές για Κω-Ρόδο ή ακόμα καλύτερα για Κάλυμνο-Κω-Ρόδο με πλοίο με μικρότερες διαστάσεις. Σε κάθε όμως περίπτωση (και με την προυπόθεση πάντά ότι εγκρίνει το δρομολόγιο το ΣΑΣ) εγώ θεωρώ το συγκεκριμένο δρομολόγιο εδραίωση (και όχι διστακτική κίνηση) της Sea Star Capital στα Δωδεκάνησα δεδομένου ότι η εταιρεία έχει καπαρώσει για αρκετά χρόνια και 2 άγονες των Δωδεκανήσων, δηλαδή την Κασοκαρπαθία και τη γραμμή Λειψών-Σύμης!
Φίλε μου όταν λέω (διαστακτική κίνηση) ενοώ ότι εντάξει τό ''voyager'' ΄μπορεί να εδρεωθεί με τό συγκεκριμένο δρομολόγιο και όντως η εταιρεία να τό βοηθήσει κυρίως με τή γραμμή Λειψών-Σύμης κυρίως, όμως η εταιρεία θέλοντας τώρα να πατήσει στα δωδεκάνησα ,και για λόγους κυρίως διαφημιστικούς και εντυπωσιασμού ,θα έπρεπε να δομολογήσει ένα ''hs'' ώς επίδειξη ισχύος απέναντι στά ''bs1-2''.:cool:
Giovanaut
07-03-2010, 13:35
Προτιμώ τετοιου τύπου μπαλκονάκι παρα κρεμασμένες στο θεο οι βαρκες. Αυτο που παρατηρώ και ελπιζω να ειναι λαθος ειναι οτι η μια ειναι διαφορετική απο την αλλη
Συμφωνω απολυτα. Αυτες οι εσοχες ειναι χαρμα, οχι μονο στο να τις βλεπεις, αλλα και στο να απολαμβανεις τη θαλασσα απο εκει, με καλη παρεα...(;);)....)... η καλη μουσικη...!!!
Επισης, θεωρω τελειως διαφορετικη την εκδοχη στα πλοια οπως το ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, τα οποια εχουν μεγαλο ογκο καθ' υψος και οχι κατα μηκος....!!!!
Giovanaut
07-03-2010, 13:38
Φίλε μου όταν λέω (διαστακτική κίνηση) ενοώ ότι εντάξει τό ''voyager'' ΄μπορεί να εδρεωθεί με τό συγκεκριμένο δρομολόγιο και όντως η εταιρεία να τό βοηθήσει κυρίως με τή γραμμή Λειψών-Σύμης κυρίως, όμως η εταιρεία θέλοντας τώρα να πατήσει στα δωδεκάνησα ,και για λόγους κυρίως διαφημιστικούς και εντυπωσιασμού ,θα έπρεπε να δομολογήσει ένα ''hs'' ώς επίδειξη ισχύος απέναντι στά ''bs1-2''.:cool:
Περισευει κανενα ομως...???
Και τον χειμωνα τι γινεται...???
mike_rodos
07-03-2010, 13:53
Μέχρι να λάβουν τις αποφάσεις αρμόδιοι εμείς θα δούμε την σημερινή κατάσταση του πλοίου εξωτερικά, αλλά την πρόοδο των
Ευχαριστούμε κάπτεν για την ενημέρωση... Μπορεί να έχασε λίγο χώρο από τους κοινόχρηστους, αλλά γίνεται καλή δουλειά, από άποψη αισθητικής..!
Δική μου υπόθεση... Κανένα εξωτερικό κατάστρωμα προς τα πρύμα θα δούμε:confused::rolleyes: Απλά για να γεμίσει και λίγο το μάτι προς τα πρύμα... :D
gpap2006
07-03-2010, 13:54
Σε κάθε όμως περίπτωση (και με την προυπόθεση πάντά ότι εγκρίνει το δρομολόγιο το ΣΑΣ) εγώ θεωρώ το συγκεκριμένο δρομολόγιο εδραίωση (και όχι διστακτική κίνηση) της Sea Star Capital στα Δωδεκάνησα δεδομένου ότι η εταιρεία έχει καπαρώσει για αρκετά χρόνια και 2 άγονες των Δωδεκανήσων, δηλαδή την Κασοκαρπαθία και τη γραμμή Λειψών-Σύμης!
Οι 2 άγονες δεν έχουν ρίσκο γιατί υπάρχει επιδότηση. Το ΒΟΓΙΑΤΖΕΡ είναι άλλο θέμα. Εδραίωση θα υπάρξει αν καταφέρει να κάνει ζημιά στα μπλε, πράγμα όχι και πολύ εύκολο. Ο χρόνος θα δείξει. Προσωπικά εκτιμώ πως δε θα μακροημερεύσει το Βόγιατζερ στα Δωδεκάνησα.
Giovanaut
07-03-2010, 14:05
Προσωπικα εκτιμω πως οι δυο μεγαλοι ομιλοι ειναι διατεθιμενοι να χασουν ακομη και χρηματα, αν χρειαστει, προκειμενου ο ενας να μπει για τα καλα στα νερα του αλλου....
Χωρις αυτο να σημαινει πως πιστευω οτι το VOYAGER δεν θα εχει επιτυχια...!!!
Προσωπικα εκτιμω πως οι δυο μεγαλοι ομιλοι ειναι διατεθιμενοι να χασουν ακομη και χρηματα, αν χρειαστει, προκειμενου ο ενας να μπει για τα καλα στα νερα του αλλου....
Χωρις αυτο να σημαινει πως πιστευω οτι το VOYAGER δεν θα εχει επιτυχια...!!!
Γιάννη αυτό που λες έχει μια λογική, όμως στην Eλλάδα έχουμε λογικές? Βλέπε [Olympic - Aegean = Olympic] μετά από μαχαιρώματα και βολές γαι δρομολόγια εκατέρωθεν. Πάρε λοιπόν το μικρό μικρό καλαθάκι μαζί σου και κράτα μια πισινή καλού κακού. Με απλά λόγια You never know.....
mike_rodos
07-03-2010, 14:17
Εφόσον και αν τελικά μπεί το voyager Δωδεκάνησα... Θα ήθελα να λάβετε υπόψην και τα παρακάτω... Θα ήθελα να δείτε τις διαφορετικές τιμές που έχουν οι 2 εταιρίες στα ναύλα τους (από Ρόδο προς Πειραιά)...
Οικονομική θέση: ΑΝΕΚ 38,00 ΕΥΡΩ, BLUE STAR 53.00 ΕΥΡΩ (διαφορά 15,00 ευρώ)
Αεροπορικά καθίσματα: ΑΝΕΚ 38,00 ΕΥΡΩ, BLUE STAR 57.00 ΕΥΡΩ (διαφορά 19,00 ευρώ)
ΙΧ: ΑΝΕΚ 99,00 ΕΥΡΩ, BLUE STAR 104.50 EΥΡΩ (διαφορά 5,50 ευρώ)
ΜΟΤΟ: ΑΝΕΚ 19,80 ΕΥΡΩ, BLUE STAR 28.50 ΕΥΡΩ (διαφορά 8,70 ευρώ)
4ΚΛΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ*: ΑΝΕΚ 63,00 ΕΥΡΩ, BLUE STAR 78.50 (διαφορά 15,50 ευρώ)
*Στη blue star είναι εξωτερικές, στην ΑΝΕΚ εσωτερικές.
Η blue star επίσης παρέχει και την super οικονομική τιμή των 20 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισητηρίων ανά δρομολόγιο... Τον αριθμό δεν τον γνωρίζω...
Αν το hel. voyager όντως καλύβει την απόσταση σε 13 ώρες βάση υπηρεσιακής ταχύτητας, δλδ χρόνο ίσο με τα μεγάλα blue star, για ποιό λόγο εγώ ο Δωδεκανήσιος να προτειμήσω το ακριβό και όχι το φθηνότερο μέσο μεταφοράς???
malkostas
07-03-2010, 14:24
Εφόσον και αν τελικά μπεί το voyager Δωδεκάνησα... Θα ήθελα να λάβετε υπόψην και τα παρακάτω... Θα ήθελα να δείτε τις διαφορετικές τιμές που έχουν οι 2 εταιρίες στα ναύλα τους (από Ρόδο προς Πειραιά)...
Αεροπορικά καθίσματα: ΑΝΕΚ 38,00 ΕΥΡΩ, BLUE STAR 57.00 ΕΥΡΩ (διαφορά 19,00 ευρώ)
Η blue star επίσης παρέχει και την super οικονομική τιμή των 20 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισητηρίων ανά δρομολόγιο... Τον αριθμό δεν τον γνωρίζω...
Αν το hel. voyager όντως καλύβει την απόσταση σε 13 ώρες βάση υπηρεσιακής ταχύτητας, δλδ χρόνο ίσο με τα μεγάλα blue star, για ποιό λόγο εγώ ο Δωδεκανήσιος να προτειμήσω το ακριβό και όχι το φθηνότερο μέσο μεταφοράς???
Οι τιμές όμως φίλε μου της ΑΝΕΚ είναι μέσω τόσων νησιών και είναι και άγονη....η Blue Star έχει ταχύτητα και λιγότερα λιμάνια.....Ειδικά όταν είναι Θηρα-Κως-Ρόδος....;)
artmios sintihakis
07-03-2010, 14:25
Σωστά τα λές φίλε μου mike rodos...εννοείτε οτι η ΑΝΕΚ θα χτυπήσει με χαμηλές τιμές!!!Σας βλέπω να ανεβαίνεται Πειραια με 19 ευρώ σαν κ εμάς εδώ στο Ηράκλειο κ μακαρι να γίνει έτσι διοτί πλέον οι τιμές της Blue Star δεν παλευονται!!!Ποτε δεν θα ξεχάσω τα 200+ ευρώ που έδωσα με καμπίνα πηγαινε ελα με τον Διαγορα Ρόδο-Πειραια-Ρόδο!!!Καιρός να μπεί καλός ανταγωνιστής στην γραμμή να ανασάνεται κ εσείς!!!
mike_rodos
07-03-2010, 14:28
Οι τιμές όμως φίλε μου της ΑΝΕΚ είναι μέσω τόσων νησιών και είναι και άγονη....η Blue Star έχει ταχύτητα και λιγότερα λιμάνια.....Ειδικά όταν είναι Θηρα-Κως-Ρόδος....;)
Φίλε μίλησα εφόσον μπεί το voyager στη γραμμη και η ΑΝΕΚ κρατήσει αυτές τις τιμές που έχει τώρα για να ανταγωνιστεί την BLUE STAR...
Giovanaut
07-03-2010, 14:36
Γιάννη αυτό που λες έχει μια λογική, όμως στην Eλλάδα έχουμε λογικές? Βλέπε [Olympic - Aegean = Olympic] μετά από μαχαιρώματα και βολές γαι δρομολόγια εκατέρωθεν. Πάρε λοιπόν το μικρό μικρό καλαθάκι μαζί σου και κράτα μια πισινή καλού κακού. Με απλά λόγια You never know.....
Εχεις απολυτο δικιο....!!!!
Τωρα τελευταια τα πραγματα ειναι τοσο ρευστα και καθε μερα ερχονται ανατροπες....
Για αυτο εννοειται πως μαζι μου παντα θα εχω το μικρο καλαθι...!!!
Περισευει κανενα ομως...???
Και τον χειμωνα τι γινεται...???
Δέν ξέρω εάν περισσεύει .Έγω λέω πώς θα μπορούσε η εταιρεία στό ξεκίνημα αυτό να πουλήσει καλύτερα το προ'ι'όν της. Γιά το χειμώνα δέν είπαμε: ''voyager''.:cool:
Ευχαριστούμε κάπτεν για την ενημέρωση... Μπορεί να έχασε λίγο χώρο από τους κοινόχρηστους, αλλά γίνεται καλή δουλειά, από άποψη αισθητικής..!
Δική μου υπόθεση... Κανένα εξωτερικό κατάστρωμα προς τα πρύμα θα δούμε:confused::rolleyes: Απλά για να γεμίσει και λίγο το μάτι προς τα πρύμα... :D
Συμφωνώ! Μακάρι!!!;)
Τότε θα γίνει ακόμη πιο κουκλί!
τις ημερες που θα εχει δρομολογιο το βογιαζερ να βαλει εκπτωση στα εισιτηρια η μπλου σταρ!
thanos75
08-03-2010, 15:29
Θεωρώ δεδομένο ότι η HSW/ANEK θα θελήσει να χτυπήσει τη BS με αρκετά χαμηλότερες τιμές, όπως και έγινε και στο Ηράκλειο. Και πιστεύω και εγώ ότι αυτός ο ανταγωνισμός σε πρώτο επίπεδο θα ωφελήσει τους επιβάτες της Κω και της Ρόδου. Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τις μεταφορικές των νησιών, τα συμβόλαια τους, καθώς και από τις ώρες των δρομολογίων! Οψόμεθα λοιπόν...
Apostolos
09-03-2010, 11:07
Να πάει και σε κανα μικρότερο λιμάνι όμως (Πάτμο-Λέρο)
Και εκει υπάρχει κίνηση και τα λιμάνια μπορούν να το δεχθούν
Καλό το φιλέτο αλλά και ο πουρές κάνει την διαφορά
Giovanaut
09-03-2010, 11:26
Δηλαδη υποτιθεται οτι μεσα σε ενα μηνα το πλοιο θα:
Ολοκληρωσει τη μετασκευη του...
Καθαριστει και βαφτει...
Δεξαμενιστει...
Κανει δοκιμαστικα...
Κανει εγκαινεια...
Και τελος θα δρομολογηθει...???
Λιγο πιεσμενο δεν ειναι το χρονοδιαγραμμα...???
Δηλαδη υποτιθεται οτι μεσα σε ενα μηνα το πλοιο θα:
Ολοκληρωσει τη μετασκευη του...
Καθαριστει και βαφτει...
Δεξαμενιστει...
Κανει δοκιμαστικα...
Κανει εγκαινεια...
Και τελος θα δρομολογηθει...???
Λιγο πιεσμενο δεν ειναι το χρονοδιαγραμμα...???
ειμαστε ξεφτερια εδω στην ελλαδα,τι νομιζες.....
ειμαστε ξεφτερια εδω στην ελλαδα,τι νομιζες.....
και φυσικα δεν προκειται για ειρωνια ετσι.......το πιστευω αυτο και το λεω
Να ρωτήσω κάτι, στο εσωτερικό του το πλοίο είναι έτοιμο??ξέρουμε τπτ???Κ κάτι άλλο θα γίνουν τπτ προσθήκες πρύμα για να δημιουργηθούν σαλόνια και εσωτερικοί χώροι???Πάντως μία τέτοια προσθήκη ενος deck ίσως να ήταν ωραία και για το πλοίο που είναι κάπως άδειο πρύμα....
malkostas
09-03-2010, 14:17
Να ρωτήσω κάτι, στο εσωτερικό του το πλοίο είναι έτοιμο??ξέρουμε τπτ???Κ κάτι άλλο θα γίνουν τπτ προσθήκες πρύμα για να δημιουργηθούν σαλόνια και εσωτερικοί χώροι???Πάντως μία τέτοια προσθήκη ενος deck ίσως να ήταν ωραία και για το πλοίο που είναι κάπως άδειο πρύμα....
Όχι Ελυροποίηση!
Apostolos
09-03-2010, 14:30
Αριαδμοποίηση ίσως??? Καλύτερο μου μοιάζει...
Αριαδμοποίηση ίσως??? Καλύτερο μου μοιάζει...
ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!:D;):D
speedrunner
09-03-2010, 17:29
Πάντως το πλοίο πήρε την έγκριση απο το ΣΑΣ ( όπως αναμενόταν άλλωστε ) και με μια προτροπή για Λέρο!!!
8. Ετήσια δρομολόγηση Ε/Γ-Ο/Γ «HELLENIC VOYAGER» στη
γραμμή Πειραιά – Κω – Ρόδου από 15-04-10 έως 14-04-11
ΟΜΟΦΩΝΑ ΘΕΤΙΚΗ YΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΛΕΡΟΥ
Υ.Γ. Leo τώρα μπορεί να μεταφερθεί στα επιβατικά!!!!
Στα εγκαίνεια αν τό ονόμαζαν και ''ΙΑΛΥΣΟΣ'' θα ήταν ακόμη καλύτερα γιά αρχή ,διότι σάν (hellenic voyager) o.k γιά αλλοδαπούς πού έχουν ως μητρική γλώσσα τήν αγγλική ,η' τούς έλληνες η' ξένους πού γνωρίζουν τήν αγγλική , για τήν γιαγιά η' τόν παππού από τήν κω η' από τήν ρόδο όμως ,φαντάζεστε να θέλει να κόψει εισητήριο σε πρακτορείο και να τού πούν με το βόγιατζερ και λόγω ηλικίας να καταλάβει μπόγιατζερ το σίγουρο είναι να απαντήσει θέλω να ταξιδέψω όχι να βάψω το σπίτι!!! ΧΑ!ΧΑ!ΤΟ ΓΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ
ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ !!!!!(ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ).;)
Πάντως το πλοίο πήρε την έγκριση απο το ΣΑΣ ( όπως αναμενόταν άλλωστε ) και με μια προτροπή για Λέρο!!!
8. Ετήσια δρομολόγηση Ε/Γ-Ο/Γ «HELLENIC VOYAGER» στη
γραμμή Πειραιά – Κω – Ρόδου από 15-04-10 έως 14-04-11
ΟΜΟΦΩΝΑ ΘΕΤΙΚΗ YΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΛΕΡΟΥ
Υ.Γ. Leo τώρα μπορεί να μεταφερθεί στα επιβατικά!!!!
Είναι ήδη, καλορίζικο, καλότυχο και καλοτάξιδο.... :D
exeis apolito dikio file,aytoi den theloyn na to katalavoyn.
h patmos ean douleytei kala mporei na exei sinexeia kosmo gia ena eksamino.
kai oxi na vazoyme visma gia na vroyme eisitirio me to bs.
mike_rodos
09-03-2010, 21:10
exeis apolito dikio file,aytoi den theloyn na to katalavoyn.
h patmos ean douleytei kala mporei na exei sinexeia kosmo gia ena eksamino.
kai oxi na vazoyme visma gia na vroyme eisitirio me to bs.
Το hellenic voyager για να πετύχει κατά την γνώμη μου στην γραμμή, πρέπει να πετύχει 2 στόχους.... Να έχει φθηνότερο εισητήριο από την blue star ferries, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post μου και να έχει χρόνους ταξιδιού ίσους ή παρόμοιους με τα μεγάλα blue star δηλαδή περίπου στις 13 ώρες... Για να πετύχει το 13ώρο αυτό αυτόματα σημαίνει Πειραιά - Κω - Ρόδο... Τώρα αν η εταιρεία αποφασίσει να πιάνει Λέρο - Πάτμο (+3 ώρες περίπου ταξίδι) είναι σαν να λέει στον ταξιδιώτη προς Ρόδο πήγαινε με blue star ferries (περίπτωση ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ). Τώρα αν εσείς βάζετε βίσμα για εισητήριο στην blue star τον Αύγουστο. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχουμε και εμείς... Αλλά δεν είναι μόνο η blue star που σας εξηπηρετεί υπάρχει και η ΑΝΕΚ με το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ.
T.S.S. APOLLON
09-03-2010, 21:25
F/B Hellenic Voyager...
81058
To Πλοίο θα βαφτεί με τα ίδια χρώματα όπως και τώρα?Θα ταξιδεύει σαν Hellenic ή σαν ΑΝΕΚ;
Thanasis89
09-03-2010, 22:19
Μάλλον με αυτά τα χρώματα (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=322093&postcount=244) Κώστα. Η φωτογραφία του κ. Γιώργου είναι λίγο παλιά.
thanos75
09-03-2010, 22:24
Το hellenic voyager για να πετύχει κατά την γνώμη μου στην γραμμή, πρέπει να πετύχει 2 στόχους.... Να έχει φθηνότερο εισητήριο από την blue star ferries, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post μου και να έχει χρόνους ταξιδιού ίσους ή παρόμοιους με τα μεγάλα blue star δηλαδή περίπου στις 13 ώρες... Για να πετύχει το 13ώρο αυτό αυτόματα σημαίνει Πειραιά - Κω - Ρόδο... Τώρα αν η εταιρεία αποφασίσει να πιάνει Λέρο - Πάτμο (+3 ώρες περίπου ταξίδι) είναι σαν να λέει στον ταξιδιώτη προς Ρόδο πήγαινε με blue star ferries (περίπτωση ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ). Τώρα αν εσείς βάζετε βίσμα για εισητήριο στην blue star τον Αύγουστο. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχουμε και εμείς... Αλλά δεν είναι μόνο η blue star που σας εξηπηρετεί υπάρχει και η ΑΝΕΚ με το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Για αυτό και πιστεύω ότι άμα μπει και η Λέρος το πολύ πολύ να μπει σε ένα δρομολόγιο την εβδομάδα. Μια προσωπική μου πάντως εκτίμηση είναι ότι μάλλον δεν θα γίνει κάτι τέτοιο διότι δε νομίζω ότι το πλοίο μπορεί να μπει στην Πάτμο (λόγω βυθίσματος)...Και εάν δεν μπορεί να μπει και Πάτμο, το να κάνει το πλοίο μια σχεδόν τρίωρη έξτρα βόλτα μόνο για τη Λέρο θα σήμαινε (και λυπάμαι που το λέω αυτό) χασούρα για την εταιρία. Σε κάθε περίπτωση καλορίζικο να είναι το πλοίο στα Δωδεκάνησα. Καλό είναι που θα υπάρχει και μια δεύτερη εναλλακτική-πέρα από το μονοπώλιο της BSF- στην περιοχή.
thanos75
09-03-2010, 22:35
Εννοείται επιπλέον όπως έχω αναφέρει και σε άλλο post μου πως η θέσπιση χαμηλότερων τιμών- σε σχέση με την BSF- είναι μονόδρομος για την εταιρεία εάν θέλει να έχει μέλλον στη γραμμή
Μάλλον με αυτά τα χρώματα (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=322093&postcount=244) Κώστα. Η φωτογραφία του κ. Γιώργου είναι λίγο παλιά.
Να'σαι καλά φίλε Θανάση
Apostolos
10-03-2010, 13:03
Θέλω να δώ το θηρίο να παλέβει να φουντάρει με καιρό στη Ρόδο... Θα μπορούσε άραγε να πλαγιοδετήσει και να χρησιμοποιεί τους πλευρικούς? Μήπως θα είναι μια καλή λύση στο πρόβλημα της Ρόδου???
mike_rodos
10-03-2010, 14:59
Θέλω να δώ το θηρίο να παλέβει να φουντάρει με καιρό στη Ρόδο... Θα μπορούσε άραγε να πλαγιοδετήσει και να χρησιμοποιεί τους πλευρικούς? Μήπως θα είναι μια καλή λύση στο πρόβλημα της Ρόδου???
Απόστολε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε πλήρη κάλυψη ;) Τώρα το που θα δένει είναι ένα άλλο θέμα, αφού το μεγάλο Γ του λιμενοβραχίωνα της ακαντιάς το χρησιμοποιούν τα blue star 1 - 2 (ήταν αίτημα της εταιρείας περίπου πριν 1,5 χρόνο). Οπότε μας μένουν άλλα 2 μικρότερα σε μήκος Γ. Το ένα χρησιμοποιήται από ΔΙΑΓΟΡΑ και ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και το άλλο ειναι αυτό στο τέλος του λιμενοβραχίωνα πριν το φάρο της ακαντιάς, όπου στο συγκεκριμένο Γ δεν μπορούν να ανοίξουν οι πλευρικοί καταπέλτες, λόγο μικρού πλάτους.
Apostolos
10-03-2010, 23:48
Οταν εχεις πλευρικους δεν χρειαζεσε Γ...
Στους Αγγέλους, η όπου πανε και τα κρουαζιεροπλοια εχει αρκετο χωρο...
mike_rodos
11-03-2010, 06:07
Οταν εχεις πλευρικους δεν χρειαζεσε Γ...
Στους Αγγέλους, η όπου πανε και τα κρουαζιεροπλοια εχει αρκετο χωρο...
To κεντρικό λιμάνι τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μόνο για τα κρουαζιερόπλοια. Επίσης όλα τα κιόσκα έκδοσης εισητηρίων (blue star ferries, ANEK LINES, GA FERRIES) έχουν μεταφερθεί στην Ακαντιά.
speedrunner
11-03-2010, 07:35
Να ρωτήσω κάτι άλλο, στον Πειραιά σε ποια θέση θα δένει:
pantelis2009
13-03-2010, 15:11
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Το πλοίο τραβηγμένο απο την πλώρη του Παντοκράτωρ. Χαρισμένη σε: Apostolos, speedrunner, mike_rodos
81556
mike_rodos
13-03-2010, 15:20
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Το πλοίο τραβηγμένο απο την πλώρη του Παντοκράτωρ. Χαρισμένη σε: Apostolos, speedrunner, mike_rodos
81556
Eυχαριστώ πάρα πολύ Παντελή.... Περιμένω να μας έρθει έδω κάτω.... :D
Γιάννης Φ
13-03-2010, 15:40
Μπορεί κανείς να χρωματίσει το κόψιμο που θα μπούν οι βάρκες και να τις προσθέσει(τις βάρκες)...???...Ευχαριστώ...
δεs προσεκτικα πανω απο τα γραμματα ΗELLE
speedrunner
13-03-2010, 18:12
81556
Να 'σαι καλά φίλε,
tolis milos
13-03-2010, 18:30
Χθες το μεσημερι
81596
knossos palace
13-03-2010, 21:43
an theli kapoios filos na mou thimisi parakalo poses kampines exei to ploio ?tha eimoun eugnomon .efxaristo:p
manolis m.
13-03-2010, 23:33
Σημερα στον μωλο της ΔΕΗ....
81615
81616
81617
81618
81619
manolis m.
13-03-2010, 23:35
Φωτογραφιων συνεχεια...
81621
81622
81623
Ελυσαν την μια μηχανη του ??
Thanasis89
13-03-2010, 23:43
Σίγουρα δεν είναι γεννήτρια ; Δεν με βοηθά η φωτογραφία... Ωστόσο ευχαριστούμε πολύ !
Γιάννης Φ
13-03-2010, 23:46
Φωτογραφιων συνεχεια...
81621
81622
81623
Ελυσαν την μια μηχανη του ??
Ίσως κάποια αλλαγή μηχανής για αύξηση ταχύτητας ή κάποια συντήρηση...?!?!?!?!?
Thanasis89
13-03-2010, 23:51
Για να μην χαθούμε αυτή η μηχανή δεν έχει καμιά σχέση με αυτή. Προφανώς δεν είναι κύρια, αλλά ηλεκτρογεννήτρια... Επίσης δεν ξέρω ηλεκτρομηχανές τρία ντεκ ψηλές ούτε το αντίθετο. ;)
Υ.Γ. Η παρακάτω κύρια δεν ανήκει σ' αυτό το πλοίο, αλλά σε άλλο αντίστοιχων επιδόσεων και μεγέθους.
81624
Giovanaut
14-03-2010, 02:15
Πανεμορφες οι φωτο ολων σας, αλλα κατ΄εμε μια μετασκευη στην πρυμη του, κρινεται απαραιτητη...!!!
Γιάννης Φ
14-03-2010, 10:12
Πανεμορφες οι φωτο ολων σας, αλλα κατ΄εμε μια μετασκευη στην πρυμη του, κρινεται απαραιτητη...!!!
Θεωρώ οτι μια μετασκευή σαν της ΑΡΙΑΔΝΗΣ στην πρύμνη θα το ομορφήνει...
Giovanaut
14-03-2010, 11:53
Θεωρώ οτι μια μετασκευή σαν της ΑΡΙΑΔΝΗΣ στην πρύμνη θα το ομορφήνει...
Συμφωνω...!!!
Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι το οτι ο καταπελτης στεκεται μετεωρος..!!!
Δεν νομίζω ότι έγινε μετασκευή στους καταπέλτες της Αριάδνης... Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αν και είμαι off topic.
Giovanaut
14-03-2010, 12:41
Δεν νομίζω ότι έγινε μετασκευή στους καταπέλτες της Αριάδνης... Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αν και είμαι off topic.
Εχεις δικιο καπτεν. Η μετασκευη στο ΑΡΙΑΔΝΗ εγινε στο deck...!!!
Η πρυμη σε ολο το υψος του καταπελτη ηταν ηδη κλειστη...!!!
Απλα αυτο που θα προτεινα εγω, ειναι να κλεισει και στο VOYAGER η πρυμη μεχρι επανω και η μετασκευη στο deck να γινει οπως και στο ΑΡΙΑΔΝΗ..!!!
Thanasis89
14-03-2010, 12:51
Μετασκευή τέλος... Όσες λαμαρίνες βάλαμε βάλαμε... :p
Το πλοίο είναι μία χαρά. Εξάλλου μην τρελαθούμε δεν είναι το μοναδικό που πετάγονται οι καταπέλτες... Και όπως είπε κι ο Leo η Αριάδνη ήταν έτσι από γεννησιμιού της.
Άλλο Αριάδνη Γιάννη, άλλο Hellenic Voyager. Μην τα πειράζουμε τα βαπόρια ! ;-)
Giovanaut
14-03-2010, 13:01
Μετασκευή τέλος... Όσες λαμαρίνες βάλαμε βάλαμε... :p
Το πλοίο είναι μία χαρά. Εξάλλου μην τρελαθούμε δεν είναι το μοναδικό που πετάγονται οι καταπέλτες... Και όπως είπε κι ο Leo η Αριάδνη ήταν έτσι από γεννησιμιού της.
Άλλο Αριάδνη Γιάννη, άλλο Hellenic Voyager. Μην τα πειράζουμε τα βαπόρια ! ;-)
Προς θεου, εγω δεν ειπα να γινει ιδιο με την ΑΡΙΑΔΝΗ, απλως το deck του ρεμεντζου θα μου αρεσε να εφτανε μεχρι την καθετο του καταπελτη...
Δεν ειχα στο μυαλο μου υπερκατασκευες...
Απλως θεωρω πως γεμιζει το ματι και φαινεται πολυ πιο επιβλητικο και στο ματι του επιβατη...!!!
Οπως και να εχει ομως το πλοιο θα γινει κουκλακι....:p
Συμφωνώ με τον Θανάση, η πρύμη της Αριάδνης είναι εξαιρετικά άβολη για ρεμέτζο. Οι κάβοι δεν καλούν σωστά, αντίθετα το Βόγιατζερ, Juanito μας ;), έχει καλύτερη γραμμή για ασφαλέστερο ρεμέτζο, αφού είναι αρκετά χαμιηλή συγκριτικά πάντα με την Αριάδνη.
Giovanaut
14-03-2010, 13:12
Συμφωνώ με τον Θανάση, η πρύμη της Αριάδνης είναι εξαιρετικά άβολη για ρεμέτζο. Οι κάβοι δεν καλούν σωστά, αντίθετα το Βόγιατζερ, Juanito μας ;), έχει καλύτερη γραμμή για ασφαλέστερο ρεμέτζο, αφού είναι αρκετά χαμιηλή συγκριτικά πάντα με την Αριάδνη.
Δεν διαφωνω καθολου, ισως η ΑΡΙΑΔΝΗ να ειναι το μοναδικο ποσταλι με τοσο ψηλο-περιεργο ρεμεντζο, αλλα αν προσεξετε την προταση μου, δεν προτεινα να αλλαξει deck το ρεμεντζο, αλλα να φτασει το ασπρο κομματι(πανω στο οποιο βρισκεται) ακριβως στο καταπελτη και να γινει προεκταση της καθετου του...!!!
Αλλα οπως και να εχει μ' αρεσει...(και για να ειμαι ειλικρινεις την αλλη εβδομαδα, θα ηθελα να το δω κι απο κοντα....!!! Λεω/Leo εγω τωρα....:p:p;)....)
Thanasis89
14-03-2010, 13:14
Λες εσύ τώρα... Και προτείνεις... Σπόντα δηλαδή ; Κάτι θα γίνει ! :D ;)
leonidas
14-03-2010, 20:20
...αλλα να φτασει το ασπρο κομματι(πανω στο οποιο βρισκεται) ακριβως στο καταπελτη και να γινει προεκταση της καθετου του...!!!
Ορίστε (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=24152&page=187) φίλε να το δείς και πρακτικά ;)
στον πισω καταπελτη του ΑΡΙΑΔΝΗ εγινε επιμηκινση απλα.ηταν πιο κοντος
Το πλοίο βρίσκεται στην ράδα της Ελευσίνας προφανώς για δεξαμενισμό και προετοιμασία για την εξόδο του στο Αιγαίο!
παντως ακομα ως ro-ro ειναι στο ais
pantelis2009
31-03-2010, 15:30
Να το δούμε στις 18/03 πως ήταν όταν έφευγα με το Παντοκράτωρ και στις 29/03 όταν πήγα να δω το Express Scopelitis. Χαρισμένες σε LEO, Giovanaut, Thanasis89 & Εργης
82227
82228
82229
σευχαριστω παρα πολυ φιλε μου......:D:D:D:D
Στίς 15 απριλίου θα είναι έτοιμο το πλοίο, για τό πρώτο του ταξίδι γιά κώ-ρόδο όπως είχε ανακοινωθεί από τήν εταιρία του ?
Giovanaut
05-04-2010, 12:55
Να το δούμε στις 18/03 πως ήταν όταν έφευγα με το Παντοκράτωρ και στις 29/03 όταν πήγα να δω το Express Scopelitis. Χαρισμένες σε LEO, Giovanaut, Thanasis89 & Εργης
82227
82228
82229
Ευχαριστω για την αφιερωση φιλε Παντελη...
Ανυπομονω να το δω ετοιμο. Ενα βαπορι που θα χαρισει μεγαλες συγκινησεις...!!!
Thanasis89
05-04-2010, 23:23
Σ' Ευχαριστώ πολύ Παντελή ! Ελπίζω σε σύντομο χρονικό διάστημα να το δούμε να ταξιδεύει !
Ποτε προκειται να μπει στην γραμμη το βαπορι?
Super Jet
06-04-2010, 20:07
κατα τις 28 του μήνα.
pantelis2009
06-04-2010, 20:15
Σήμερα που πέρασα απο Ελευσίνα ήταν στη δεξαμενή. Αύριο φωτο:rolleyes:
thanos75
06-04-2010, 21:30
Έχει ακουστεί τίποτα για τα δρομολόγια του πλοίου? Είχε κάπου αναφερθεί ότι θα είναι τρία την εβδομάδα. Ξέρουμε επίσης κάτι για τις ώρες των δρομολογίων?
Μα γιατί δεν το δουλεύουνε σαν επιβατηγό ρε παιδιά, είναι δυνατόν??? Αυτό το καράβι είναι όλα τα λεφτά, τι το έχουν να δουλεύει σαν RoRo...... Φανταστείτε να το χρησιμοποιούσαν στη θέση του EUROSTAR BARCELONA!!!!!
Συμφωνώ απόλυτα με τη συγκεκριμένη άποψη......
82227
82228
82229
Φοβερές φώτο.... Που πας και τις ανακαλύπτεις κάθε φορά?????
Παιδιά σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Εφοπλιστή το πλοίο είναι σχεδόν έτοιμο θα μεταφέρει 1.600 επιβάτες και 110 φορτηγά ένω θα αναπτύσσει και ικανοποιητική πιστεύω ταχύτητα, 22 κόμβων. Ακόμη λέγεται ότι ξεκινάει 15 Απριλίου....Άντε με το καλό..............:D
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑ ΣΤΙΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝΕ
Super Jet
07-04-2010, 14:21
πριν απο 45 λεπτα είδα το πλοίο στα ναυπηγεια ελευσίνας(ηταν ακόμη στην δεξαμενη) και είναι φρεσκοβαμένο. λαμπει ολόκληρο!
thanos75
07-04-2010, 15:01
Παιδιά σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Εφοπλιστή το πλοίο είναι σχεδόν έτοιμο θα μεταφέρει 1.600 επιβάτες και 110 φορτηγά ένω θα αναπτύσσει και ικανοποιητική πιστεύω ταχύτητα, 22 κόμβων. Ακόμη λέγεται ότι ξεκινάει 15 Απριλίου....Άντε με το καλό..............:D
Μπα...με βάση αυτά που είδα πριν τις αρχές Μαιου δε νομίζω να είναι έτοιμο. Μακάρι βέβαια να επισπεύσουν κι άλλο τις εργασίες
Γιάννης Φ
07-04-2010, 20:13
Σύμφωνα με πληροφορίες απο άλλο ναυτιλιακό φόρουμ το νέο όνομα του πλοίου είναι ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ...!!! Αρκετά καλό αν ονομαστεί έτσι....αν και για μένα τα μοναδικά ΝΗΣΟΣ είναι τα νεοτευκτα της HSW...
mike_rodos
07-04-2010, 23:05
Σύμφωνα με πληροφορίες απο άλλο ναυτιλιακό φόρουμ το νέο όνομα του πλοίου είναι ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ...!!! Αρκετά καλό αν ονομαστεί έτσι....αν και για μένα τα μοναδικά ΝΗΣΟΣ είναι τα νεοτευκτα της HSW...
:p:D:) Ωραία νέα διάβασα πάλι βραδιάτικα.. Μία πολύ καλή εμπορική κίνηση από την HSW αν πραγματικά γίνει...
:p:D:) Ωραία νέα διάβασα πάλι βραδιάτικα.. Μία πολύ καλή εμπορική κίνηση από την HSW αν πραγματικά γίνει...
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου:D...!!!
xidianakis
07-04-2010, 23:16
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου:D...!!!
.....θα πεσει να σε παλκωσει!! ;)
Γιαννη πολυ σωστα αυτο θα ειναι το ονομα και η πληροφορια ειναι απο εγκυρη πηγη!!
Γιάννης Φ
08-04-2010, 16:49
[QUOTE=Nikos_V;330036]Γιαννη πολυ σωστα αυτο θα ειναι το ονομα και η πληροφορια ειναι απο εγκυρη πηγη!![/ Επιβεβαιώθηκε και το όνομα...Πάντως θεωρώ οτι θα υπάρξει πρόβλημα διότι δεν υπάρχει καταπέλτης επιβατών...Δεν είναι βέβαια κάτι must για ένα καράβι αλλα είναι άσχημο οι επιβάτες να ανεβοκατεβαίνουν μέσα απο το γκαραζ και να είναι υποχρεωμένοι να αναπνέουν όλα τα καυσαέρια(και ιδιαιτερα άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα)...Επίσης δυσκολία θα αντιμετωπίσουν οι νταλίκες και τα ΙΧ με την έλειψη δεύτερου καταπέλτη οχημάτων που βοηθάει στην γρήγορη φορτοεκφόρτωση των οχημάτων(δες ΛΑΤΩ, 20 λεπτά να μπεί η κάθε μία νταλίκα...)...
Στα εγκαίνεια αν τό ονόμαζαν και ''ΙΑΛΥΣΟΣ'' θα ήταν ακόμη καλύτερα γιά αρχή ,διότι σάν (hellenic voyager) o.k γιά αλλοδαπούς πού έχουν ως μητρική γλώσσα τήν αγγλική ,η' τούς έλληνες η' ξένους πού γνωρίζουν τήν αγγλική , για τήν γιαγιά η' τόν παππού από τήν κω η' από τήν ρόδο όμως ,φαντάζεστε να θέλει να κόψει εισητήριο σε πρακτορείο και να τού πούν με το βόγιατζερ και λόγω ηλικίας να καταλάβει μπόγιατζερ το σίγουρο είναι να απαντήσει θέλω να ταξιδέψω όχι να βάψω το σπίτι!!! ΧΑ!ΧΑ!ΤΟ ΓΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ
ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ !!!!!(ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ).;)
Νήσος Ρόδος ? πολύ καλό !!!!!;)
Γιάννης Φ
09-04-2010, 17:01
Αυτή την ώρα το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ με κατεύθυνση τον Πειραιά...!!! Καλά ακούσατε τον πέρασε τον μόλο και πάει προς Πειραιά....Γράφει στο ΑΙΣ του destination Piraeus...!!!!
Αυτή την ώρα το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ με κατεύθυνση τον Πειραιά...!!! Καλά ακούσατε τον πέρασε τον μόλο και πάει προς Πειραιά....Γράφει στο ΑΙΣ του destination Piraeus...!!!!
ποιο νησσος ροδος? το hellenic voyager βλεπω εγω και μαλλον κανει δοκιμαστικο....
Γιάννης Φ
09-04-2010, 17:13
ποιο νησσος ροδος? το hellenic voyager βλεπω εγω και μαλλον κανει δοκιμαστικο....
Αν διαβάσεις λίγα ποστ πιο πίσω θα δεις πως το νέο του όνομα είναι Νήσος Ρόδος...Δεν είπα οτι στο ΑΙΣ το αναφέρει έτσι.....
Αν διαβάσεις λίγα ποστ πιο πίσω θα δεις πως το νέο του όνομα είναι Νήσος Ρόδος...Δεν είπα οτι στο ΑΙΣ το αναφέρει έτσι.....
εχει βγει σχετικη ανακοινωση απο την εταιρια?? η μηπως ειναι μια ακομα φημη οπως οι χιλιαδες που εχουμε ακουσει??
Γιάννης Φ
09-04-2010, 17:22
εχει βγει σχετικη ανακοινωση απο την εταιρια?? η μηπως ειναι μια ακομα φημη οπως οι χιλιαδες που εχουμε ακουσει??
Να σου πώ φίλε μου δεν ξέρω....Πάντως αν δείς προηγούμενα ποστς κάποιος φίλος αναφέρει με απόλυτη σιγουρια το όνομα...
Γιάννης Φ
09-04-2010, 17:41
Με 21,5 πετάει το εργαλείο...!!!! Παρά τα χρονάκια του πετάει...!!!!:D Και τώρα με 22,7...!!! Δεν ήξερα οτι πάει με τόσο...!!!
proussos
09-04-2010, 19:29
[QUOTE=Nikos_V;330036]Γιαννη πολυ σωστα αυτο θα ειναι το ονομα και η πληροφορια ειναι απο εγκυρη πηγη!![/ Επιβεβαιώθηκε και το όνομα...Πάντως θεωρώ οτι θα υπάρξει πρόβλημα διότι δεν υπάρχει καταπέλτης επιβατών...Δεν είναι βέβαια κάτι must για ένα καράβι αλλα είναι άσχημο οι επιβάτες να ανεβοκατεβαίνουν μέσα απο το γκαραζ και να είναι υποχρεωμένοι να αναπνέουν όλα τα καυσαέρια(και ιδιαιτερα άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα)...Επίσης δυσκολία θα αντιμετωπίσουν οι νταλίκες και τα ΙΧ με την έλειψη δεύτερου καταπέλτη οχημάτων που βοηθάει στην γρήγορη φορτοεκφόρτωση των οχημάτων(δες ΛΑΤΩ, 20 λεπτά να μπεί η κάθε μία νταλίκα...)...
Αυτό που κανείς δεν έχει εκτιμήσει είναι ότι το πλοίο διαθέτει 2 πλευρικούς καταπέλτες.
Στην περίπτωση που θα έχει άσχημο καιρό στο λιμάνι της Ρόδου και τα άλλα πλοία θα επιχειρούν να πρυμνιοδετήσουν , το πλοίο της HSW θα έχει ένα επιπλέον ατού πλαγιοδετόντας...
Ας το εκμεταλλευτούν οι αρμόδιοι !
Thanasis89
09-04-2010, 21:40
Αυτό που κανείς δεν έχει εκτιμήσει είναι ότι το πλοίο διαθέτει 2 πλευρικούς καταπέλτες.
Στην περίπτωση που θα έχει άσχημο καιρό στο λιμάνι της Ρόδου και τα άλλα πλοία θα επιχειρούν να πρυμνιοδετήσουν , το πλοίο της HSW θα έχει ένα επιπλέον ατού πλαγιοδετόντας...
Ας το εκμεταλλευτούν οι αρμόδιοι !
Δεν λες ευτυχώς που δεν τους πείραξαν γιατί μάλλον δεν ήθελαν να ρίξουν λεφτά σε ένα μεγάλο ηλικιακά πλοίο... Και είναι και πιο εύχρηστοι από των υπόλοιπων γιαπωνέζικων καθώς είναι πιο μικροί σε μέγεθος. Δηλαδή το μειονέκτημα που αναφέρει ο Nikos_V στα δικά μου μάτια φαίνεται να μην υπάρχει. Δηλαδή αν δένει εκεί που δένει το Ιεράπετρα Λ. και όχι δίπλα από το Μπλε Αστέρι τότε όλα είναι νέτα. Δεν θα έχει διαφορά με εκείνο που είχε δύο καταπέλτες πίσω. Με επιφύλαξη όμως τα παραπάνω και από έναν άνθρωπο που δεν έχει πλήρη γνώση επί της φορτω-εκφόρτωσης τέτοιου είδους πλοίων.
Giovanaut
10-04-2010, 20:26
Σχετικα με το πιθανολογουμενο νεο ονομα, δεν θεωρω το πρωτο συνθετικο του ονοματος "ΝΗΣΟΣ" ιδιαιτερα μοντερνο και κυριως οταν μιλουμε για τα νεοτευκτα.
Αυτο που θα εβαζα, αν μου το ζητουσαν, θα ηταν ή το το HELLAS, ή το HELLENIC, π.χ. ΗΕLLAS CHIOS ή CHIOS HELLAS κατα ΑPOLLON HELLAS.
Σε οσα βαπορια το Β' συνθετικο του ονοματος δεν ηταν κυριο ονομα, θα εβαζα το HELLENIC, π.χ. HELLENIC VOYAGER.
Αναλογη πολιτικη και στα ταχυπλοα, επειδη μ' αρεσει η ομοιομορφια.
Σε λιγο μου φαινεται θα δουμε και κανενα ΝΗΣΟΣ ΑΡΙΑΔΝΗ...:D
Σορρυ για το off topic...!!!
ΤΟ ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΨΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ BLUE STAR .AΛΛΗ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ HSW ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΑΡΙΑΔΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΑΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΒLUE STAR EXEI 3 ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΤΗΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η BLUE STAR ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ?
helatros68
11-04-2010, 21:33
Το πλοιο εξω απο τον Πειραια στις 9.4.2010.
84383
Ευχαριστούμε Παύλο, παρατηρώ ότι Βόγιατζερ μπήκε κι έτσι βγήκε.
Nissos Mykonos
11-04-2010, 21:43
Παύλο σε ευχαριστούμε πολύ για την φωτογραφία!!
Μία χθεσινή μακρινή φωτογραφία του Βάπορα δεμένο στο μώλο της ΔΕΗ..
84389
το πλοιο απο οτι ειδα στης φωτογραφιες εχει πολλη δουλεια για να τελειωσει. ενα κομματι απο την πισω μερια ειναι κομμενο μεχρι να το φτιαξουν και να ειναι ολα οκ βλεπω να περναει ακομα κανενας μηνας αρα σε δρομολογια απο ιουνιο και βλεπουμε.:roll:
Thanasis89
12-04-2010, 19:32
Χωρίς να είναι απόλυτο αυτό που θα πω, δεν πιστεύω ότι θ' αργήσει πολύ για τα δρομολόγιά του. Πρωτίστως έκανε δεξαμενισμό, άρα γιατί να κάνει αν δεν βιάζεται και δευτερευόντως το κομμάτι του κομοδεσίου το οποίο είναι απλά άβαφο, κατά τα φαινόμενα από τις φωτογραφίες (και δίχως να γνωρίζω τι συμβαίνει εσωτερικά), είναι θέμα μιας ημέρας (στα δικά μου μάτια). Οπότε... Κοντός ψαλμός... ;)
Χωρίς να είναι απόλυτο αυτό που θα πω, δεν πιστεύω ότι θ' αργήσει πολύ για τα δρομολόγιά του. Πρωτίστως έκανε δεξαμενισμό, άρα γιατί να κάνει αν δεν βιάζεται και δευτερευόντως το κομμάτι του κομοδεσίου το οποίο είναι απλά άβαφο, κατά τα φαινόμενα από τις φωτογραφίες (και δίχως να γνωρίζω τι συμβαίνει εσωτερικά), είναι θέμα μιας ημέρας (στα δικά μου μάτια). Οπότε... Κοντός ψαλμός... ;)
οσον αφορα την ονομασια εχω να δηλωσω κατι που παρατηρησα........
το hellenic voyager στις παντες του πλοιου ειναι φρεσκοβαμμενο παιδια.......
sylver23
12-04-2010, 23:32
Ευχαριστούμε Παύλο, παρατηρώ ότι Βόγιατζερ μπήκε κι έτσι βγήκε.
οσον αφορα την ονομασια εχω να δηλωσω κατι που παρατηρησα........
το hellenic voyager στις παντες του πλοιου ειναι φρεσκοβαμμενο παιδια.......
Κάτι που παρατήρησε και ο κάπτεν παραπάνω....
Δεν έχω καταλάβει ακριβώς αν βιαζόμαστε εμείς να δρομολογηθεί ή η εταιρεία.
Ετσι και αλλιώς προς το παρον τρελλή κίνηση που να χρειάζεται απαραιτήτως το πλοίο στα δωδεκάνησα δεν βλέπω να υπάρχει.
Το καλοκαίρι δεν είναι μακριά αλλά οχι και έξω απο την πόρτα μας...
ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΣΙΒΙΟΙ ΛΕΜΒΟΙ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ
parianos
15-04-2010, 20:17
Μπορει καποιος να μου πει ποσα μετρα και πλατος ειναι το πλοιο?
Rocinante
15-04-2010, 20:36
Μπορει καποιος να μου πει ποσα μετρα και πλατος ειναι το πλοιο?
Φιλε parianos 192μ - 27μ.
MARGARITIS24
15-04-2010, 22:18
το δοκιμαστικο του πλοιου την παρασκευη που μας περασε
85059
85060
85061
xidianakis
16-04-2010, 10:06
το δοκιμαστικο του πλοιου την παρασκευη που μας περασε
85059
85060
85061
κάτι δεν μου κολλάει πάνω σ' αυτό το πλοίο. Σαν να έχει ελλείψεις από την κατασκευή του ως σκαρί...
κάτι δεν μου κολλάει πάνω σ' αυτό το πλοίο. Σαν να έχει ελλείψεις από την κατασκευή του ως σκαρί...
ισως να χρειαζεται αυτο που ειχαμε πει και στο παρελθον.μια ΑΡΙΑΔΝΟποιηση.και μιλαω για την προσθεση καποιων πρυμναίων καταστρωματων
Να το αφήσετε ήσυχο, ούτε Αριαδνοποίηση χρειάζεται, ούτε Ελυροποίηση, είναι κούκλα και θα το συνθίσετε σύντομα.... οι γραμμές του είναι όπως πρέπει, ναυτικές καραβόσκαρου για θάλασσες και μπουνάτσες.
GiorgosVitz
16-04-2010, 10:34
'Εχω την εντύπωση ότι υστερεί λίγο πρύμα. Όπως είπε σωστά ο Έργης, ίσως ήταν καλό να επεκταθούν τα καταστρώματα του μέχρι πίσω, όχι όπως στο Ελυρος και την Αριάδνη, αλλά καταστρώματα όπως του Εξπρες Σαντορίνη για παράδειγμα.
Να το αφήσετε ήσυχο, ούτε Αριαδνοποίηση χρειάζεται, ούτε Ελυροποίηση, είναι κούκλα και θα το συνθίσετε σύντομα.... οι γραμμές του είναι όπως πρέπει, ναυτικές καραβόσκαρου για θάλασσες και μπουνάτσες.
σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να προσβαλω το πλοιο.
εμενα μου αρεσει φυσικα και ετσι οπως ειναι.
απλα εκανα ενα σχολιο στην παρατηρηση του συμπατριωτη.
να εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι:rolleyes:
Θα συμφωνήσω με το Leo, το βαπόρι είναι πανέμορφο όπως είναι. Μην κοιτάτε που έχουμε συνηθίσει τα κουτιά!! Ας αφήσουμε και ένα πλοίο χωρίς να του αλλάξουμε τα φώτα στις μετασκευές!!:D
'Εχω την εντύπωση ότι υστερεί λίγο πρύμα. Όπως είπε σωστά ο Έργης, ίσως ήταν καλό να επεκταθούν τα καταστρώματα του μέχρι πίσω, όχι όπως στο Ελυρος και την Αριάδνη, αλλά καταστρώματα όπως του Εξπρες Σαντορίνη για παράδειγμα.
Εσύ Γιώργο είσαι και καλλιτέχνης οπότε, όταν βρείς λίγο χρόνο, δείξε μας τι εννοείς στο σχετικό θέμα..... (την πάτησες :D).
xidianakis
16-04-2010, 11:28
σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να προσβαλω το πλοιο.
εμενα μου αρεσει φυσικα και ετσι οπως ειναι.
απλα εκανα ενα σχολιο στην παρατηρηση του συμπατριωτη.
να εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι:rolleyes:
Μα ούτε κι εγώ ήθελα να προσβάλω το πλοίο, ίσα ίσα που οι γιαπωνέζικες γραμμές μου αρέσουν τρελά. Ίσως τοποθετηθούν και οι σωστικές να δείχνει αλλιώς..
speedrunner
16-04-2010, 11:38
Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με το φίλο Εργης (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=333481&postcount=366), το πλοίο φαίνεται ημιτελές, σαν να μην πρόλαβαν να το τελειώσουν, νομίζω ότι η προέκταση των deck προς την πρύμη θα ομόρφενε πολύ το πλοίο!!!!!
Βρίσκόμαστε σε περίοδο ισχνών αγελάδων παίδες, οι σπατάλες και τα μπιζουδάκια σε μια γράμμη που δεν έχεις και τον πρώτο ρόλο, θέλουν σκέψη. Ας ξεκινήσει με το καλό το βαπόρι και έχει ο Θεός του χρόνου, αν μείνει στην γραμμή και πάει καλά θα δουν οι υπεύθυνοι ότι κάτι του λείπει, θα το φτιάξουνε. Για την ώρα θα περάσουμε λιτά, σεμνά και.....
Apostolos
16-04-2010, 14:00
Ναυτικά! Γιατι ντεκάκια στην πρύμη θα του χαλάνε την μανουβρα και θα πέρνει και κλίσεις στις στροφές! Και εμένα μου αρέσουν αλλα...
BEN BRUCE
16-04-2010, 17:03
Ναυτικά! Γιατι ντεκάκια στην πρύμη θα του χαλάνε την μανουβρα και θα πέρνει και κλίσεις στις στροφές! Και εμένα μου αρέσουν αλλα...
Συμφωνω με τον Αποστολο.Ας εχουμε και ενα απειραχτο made in japan πλοιο....ας ηταν και ασπρο!
Λάθος! Παρακαλώ να διαγραφεί!
Captain_Nionios
16-04-2010, 19:04
Πως ειπατε; Ξεκιναει αυριο ως Ro-Ro; Μα ακομα δεν γινονται εργασιες μετασκευης του σε επιβατηγο;
Rocinante
16-04-2010, 19:06
Πως ειπατε; Ξεκιναει αυριο ως Ro-Ro; Μα ακομα δεν γινονται εργασιες μετασκευης του σε επιβατηγο;
Κατι ξερει :confused:
Κατι ξερει και δεν μας το λεει....;)
Ε όχι και πως είπαμε κάπτεν!! Μία είμαι:p;)!!! Δεν ξέρω τι γίνεται με την μετασκευή του πλοίου, γι αυτό και δεν μίλησα καθόλου γι αυτό το θέμα!! Όμως η πληροφορία που ανέφερα είναι έγκυρη και είδα και αποδείξεις:D!! Όσον αφορά το όνομα του πλοίου, παραμένει το ίδιο!! Για τώρα τουλάχιστον!! Αργότερα, δεν ξέρω!!
Akis Dionisis
16-04-2010, 19:08
Κατι ξερει :confused:
Κατι ξερει και δεν μας το λεει....;)
Ε, ας μη τα ξέρουμε και όλα......;)
mike_rodos
16-04-2010, 19:27
Το πλοίο ξεκινάει αύριο από Δραπετσώνα ως Ro-Ro για Κω Ρόδο!!! Καλά ταξίδια να έχει:D:D!!! Και περιμένουμε ανταπόκριση από τα νησιά μας και όχι μόνο!!!
Αν όντως ισχύει... (hellenic είναι αυτή και την έχει φοβηθεί το μάτι μου...) Κάτι θα κάνουμε από την ακριτική Ρόδο...
Αν όντως ισχύει... (hellenic είναι αυτή και την έχει φοβηθεί το μάτι μου...) Κάτι θα κάνουμε από την ακριτική Ρόδο...
Πιο πολύ για σένα χτυπούσε η καμπάνα φίλε mike μαζί με το φίλο ελμεψη με τα υπέροχα χρώματα που γεμίζετε το φόρουμ από το νησί σας:D:D!!
Το πλοίο ξεκινάει αύριο από Δραπετσώνα ως Ro-Ro για Κω Ρόδο!!! Καλά ταξίδια να έχει:D:D!!! Και περιμένουμε ανταπόκριση από τα νησιά μας και όχι μόνο!!!
καπετανησσα ωρες δεν μας ειπες ομως.......(απαιτητικός....:wink:)
καπετανησσα ωρες δεν μας ειπες ομως.......(απαιτητικός....:wink:)
Λες και δε θα είστε όλοι πάνω από το ais αύριο:p;)!!!
Αυτό δε το έμαθα, όμως πολύ σύντομα(αύριο) θα ξέρουμε;)!!
Thanasis89
16-04-2010, 19:54
Σωστή Φανούλα μου ! Κοντός ψαλμός ρε παιδιά... Μην αγχώνεστε ! ;)
Giovanaut
16-04-2010, 19:59
Μηπως ειναι καποιου ειδους δοκιμαστικο...???
Η Αναχώριση μετά από διόρθωση των πρώτων πληροφοριών, αναβάλεται προσωρινά. Συγνώμη για την αναστάτωση, δεν ευθύνεται κανείς εκτός από τον πληροφοριοδότη καθ' ότι κατάλαβε λάθος ! Καλή συνέχεια στις εργασίες του πλοίου...
Rocinante
16-04-2010, 21:41
Η Αναχώριση μετά από διόρθωση των πρώτων πληροφοριών, αναβάλεται προσωρινά. Συγνώμη για την αναστάτωση, δεν ευθύνεται κανείς εκτός από τον πληροφοριοδότη καθ' ότι κατάλαβε λάθος ! Καλή συνέχεια στις εργασίες του πλοίου...
Σωπα καημενη τι ειναι αυτα που λες.
Θα σου δωσουμε και την ευκαιρια να διαλεξεις.
Λαιμητομος , Αγχονη , Αποσπασμα, Κωνειο , εισπνοη καυσαεριων Superferry II...
Thanasis89
16-04-2010, 21:51
Είσαι απίστευτος Roci ! Έτσι απλά... :D
GiorgosVitz
16-04-2010, 22:02
Σωπα καημενη τι ειναι αυτα που λες.
Θα σου δωσουμε και την ευκαιρια να διαλεξεις.
Λαιμητομος , Αγχονη , Αποσπασμα, Κωνειο , εισπνοη καυσαεριων Superferry II...
Θα πρότεινα κάτι πιο θαλασσινό (πειρατικό)... Να βάλουμε μια σανίδα στην πάντα του Χελλένικ Βόγιατζερ και μέσα στη θάλασσα καρχαρίες. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε...Αν είναι να γίνει η δουλεια, ας γινει ναυτικα...:D:D:D
Υ.Γ. Συγγνώμη που βγήκα εκτός θέματος.
diagoras
18-04-2010, 22:16
Στο πλοιο τοποθετηθηκαν στην δεξια του μπαντα οι σωσιβιες λεμβοι και βαφτηκε και το σημειο της μετασκευης εκεινης ασπρο
απ'οτι εχω ακουσει τελος του μηνα θα ξεκινησει!
τελικα θα αλλαξει ονομα ?
giorgos_249
20-04-2010, 16:50
Οριστικά όχι.
giorgos_249
21-04-2010, 17:31
Σύμφωνα με πληροφορίες τo πλοίο θα εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς - Κως - Ρόδος (γνωστό αυτό) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από Πειραιά στις 6 το απόγευμα. Με κάθε επιφύλαξη πάντα...
thanos75
22-04-2010, 20:16
Σύμφωνα με πληροφορίες τo πλοίο θα εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς - Κως - Ρόδος (γνωστό αυτό) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από Πειραιά στις 6 το απόγευμα. Με κάθε επιφύλαξη πάντα...
Ωχ...μυρίζομαι πάλι την Κω ριγμένη με ώρες άφιξης στα άγρια μεσάνυχτα. Άμα φεύγει στις 6 θα φτάνει στην Κω κατά τις 3 τα ξημερώματα με βάση την ταχύτητά του. Νομίζω πως θα ήταν πιο συμφέρον για την εταιρεία να έφευγε γύρω στις 10 το βράδυ από Πειραιά. Θα είχε πιο νορμάλ ώρες άφιξης τόσο στην Κω (γύρω στις 7 το πρωί) και στη Ρόδο (γύρω στις 10.30) και επιπλέον όλες οι καμπίνες του θα ήταν εκμεταλλεύσιμες έτσι. Ας το σκεφθούν οι ιθύνοντες. Οι ημέρες πάντως Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή δεν είναι κακές διότι εκείνες τις ημέρες μπορεί να χτυπήσει καλύτερα την BSF που έχει στο δρομολόγιο και τη Σύρο και την Πάτμο και τη Λέρο.
mike_rodos
22-04-2010, 20:25
και στη Ρόδο (γύρω στις 10.30)
Kαι έτσι αφήνεις την Ρόδο (75% της κίνησης) ρηγμένη... ;) Γιατί και το φορτηγό με προορισμό την Ρόδο πρέπει να είναι νωρίς στο χώρο της ''Χ'' μεταφορικής και να ξεφορτώνοται... όσο για τις ημέρες... Λογικές.. Ημέρες όπου η blue star ferries έχει μονό δρομολόγιο και δρομολόγιο 13+ ωρών...
thanos75
22-04-2010, 22:57
Kαι έτσι αφήνεις την Ρόδο (75% της κίνησης) ρηγμένη... ;) Γιατί και το φορτηγό με προορισμό την Ρόδο πρέπει να είναι νωρίς στο χώρο της ''Χ'' μεταφορικής και να ξεφορτώνοται... όσο για τις ημέρες... Λογικές.. Ημέρες όπου η blue star ferries έχει μονό δρομολόγιο και δρομολόγιο 13+ ωρών...
Ουπς...ομολογουμένως αυτό δεν το είχα σκεφθεί! ;) Και πάλι όμως εξαρτάται από το πού θα αποφασίσει να ρίξει το κύριο βάρος της η εταιρεία...στις μεταφορικές και τα φορτηγά ή στους απλούς επιβάτες!
MYTILENE
23-04-2010, 14:58
Ουπς...ομολογουμένως αυτό δεν το είχα σκεφθεί! ;) Και πάλι όμως εξαρτάται από το πού θα αποφασίσει να ρίξει το κύριο βάρος της η εταιρεία...στις μεταφορικές και τα φορτηγά ή στους απλούς επιβάτες!
στις μεταφορικές και τα φορτηγά..............εκεί είναι το μαμ φίλε.....:p;)!!!!
mike_rodos
24-04-2010, 17:30
Πέρασαν ήδη 10 ημέρες από την ημερομήνια (14/04/10) έναρξης δρομολογίων του Hellenic Voyager προς Κω και Ρόδο.. Πολλοί είχαν πει τότε στο άκουσμα της δρομολόγησης η απάντηση της Sea Star στον Όμιλο Attica για την είσοδο του Superfast ΧΙΙ στο Ηράκλειο... Η Αttica όμως προλαβαίνει τις εξελήξεις και βάζει νωρίτερα πλοίο στην έδρα της ΑΝΕΚ...
Εμένα η απορία μου είναι μία.. Το πλοίο σίγουρα ετοιμάζετε για Κω - Ρόδο??? Γιατί εδώ εκτός από τις τοπικές εφημερίδες που αναδημοσιεύουν άρθρα από τα γνωστά ναυτιλιακά site και εφημεριδές της Αθήνας.. Δεν έχει ακουστεί τίποτα άλλο, ούτε διαφημίσεις, ούτε πράκτορας στη Ρόδο, ούτε άκουσα από μεταφορικές να λένε για το καινούργιο πλοίο της γραμμής.. Πάντως η καλοκαιρινή περίοδος είναι προ των πυλών...
Και όπως έχω πει... Αν δεν το δώ να περνάει το φανάρι της Ακαντιάς δεν πιστεύω τίποτα.. :)
Σύμφωνα με το Σ.Α.Σ το πλοίο μετανομάζετε σε "ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ"
giorgosss
26-04-2010, 12:33
Μάλλον στο Hellenic Voyager αναφέρεσαι..?;):confused:
speedrunner
26-04-2010, 12:38
Και Πάρο το Νήσος Ρόδος (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=337890&postcount=199)
mike_rodos
26-04-2010, 16:05
Και Πάρο το Νήσος Ρόδος (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=337890&postcount=199)
Kαι Πάρο, αλλά όχι σε όλα τα δρομολόγια του..
Γιατί δηλώνει 2 γραμμές..
Πειραιά - Πάρο - Κω - Ρόδο
Πειραιά - Κω - Ρόδο
...πιθανή συνέπεια του ότι το Ν. Μύκονος πλέον δεν θα πιάνει Παροναξία, αλλά Σύρο - Μύκονο πριν συνεχίσει για Ικαρία-Σάμο...
Kαι Πάρο, αλλά όχι σε όλα τα δρομολόγια του..
Γιατί δηλώνει 2 γραμμές..
Πειραιά - Πάρο - Κω - Ρόδο
Πειραιά - Κω - Ρόδο
να δω τον ιαπωνα να γυριζει μεσα στην παρο με κανενα 6-7αρι και ας "ποθανω"
parianos
27-04-2010, 16:21
Ποσες ωρες θα κανει Πειραια-Παρο; 5 ωρες; Τι ταχυτητα θα κανει;
mike_rodos
27-04-2010, 16:30
να δω τον ιαπωνα να γυριζει μεσα στην παρο με κανενα 6-7αρι και ας "ποθανω"
Έργη εγώ θέλω να δώ τον γιάπωνα να μπαίνει στο λιμάνι της Ρόδου με νοτιά (8 - 9 μποφόρ)... :D Αν και οι γιάπωνες έχουν καλό χαρακτήρα και μπαίνουν, αυτός είναι μεγάλος!
Ποσες ωρες θα κανει Πειραια-Παρο; 5 ωρες; Τι ταχυτητα θα κανει;
Parianos βάση των 21 με 22 knots περίπου στις 4:30 - 4:45 ώρες
ξερει κανεις τις ωρες που θα φευγει απο πειραια και απο ροδο ?
στο ΣΑΣ συζητηθηκε η δρομολογηση του και στη ναξο ως ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ με την προυποθεση οτι θα γινει εκβαθυνση του λιμανιου
mike_rodos
29-04-2010, 15:16
ξερει κανεις τις ωρες που θα φευγει απο πειραια και απο ροδο ?
Έχει ακουστεί ότι θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή στις 18:00 από Πειραιά και κάθε Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο την ίδια ώρα από Ρόδο.!
thanos75
30-04-2010, 19:59
Τελικά πότε ξεκινάει?
Σημερινή εικόνα του πλοίου..!!
87648
87649
Γιάννης Φ
30-04-2010, 20:31
Σημερινή εικόνα του πλοίου..!!
87648
87649
Σε ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες...!:p Πάντως μου χάλασε όλη η εικόνα του πλοίου με αυτές τις δυσανάλογες βάρκες...
mike_rodos
30-04-2010, 20:40
Τελικά πότε ξεκινάει?
Φίλε Θάνο άγνωστο, καμία επίσημη ενημέρωση, το μόνο σίγουρο είναι μετά τις 21/5
Σημερινή εικόνα του πλοίου..!!]
Φίλε Μάνο ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις φώτο.. :D
Να κάνω και εγώ μία ερώτηση: Κανονικά το καράβι δεν θα έπρεπε να είχε και καταπέλτη επιβατών?
Μιχάλη ίσως να έχει δίκιο, εν πάσει περιπτώσει όμως μπορεί αυτό για ένα διάστημα (απροσδιόριστο....) να γίνεται από τον κεντρικό καταπέλτη. Εξ άλλου βλέπουμε ότι η φωρτοεκφόρτωση και σε πλοία με καταπέλτες επιβατών αριστερά/δεξιά να χρησιμοποιούν και τον κεντρικό καταπέλτη, με ειδική σήμανση και για ΑΜΕΑ, αλλά και άλλους επιβάτες. Παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σου ότι καλό θα ήταν να υπήρχε.
Giovanaut
01-05-2010, 08:11
Euxaristoume Mano...
Lete na pesei kai kamia mple rigoula....???
Sorry gia th grafh...
mike_rodos
01-05-2010, 08:19
Παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σου ότι καλό θα ήταν να υπήρχε.
Έχει και 2 πλευρικούς... :p Για να δούμε... Μακάρι να τον ανήγει στην Ρόδο για την αποβίβαση των επιβατών και όχι μόνο...
Lete na pesei kai kamia mple rigoula....?
Δύσκολο δεν ταιριάζει στο στύλ του πλοίου...
καλα ειχα πει εγω οταν ειδα της φωτογραφιες οτι το πλοιο εχει ακομα πολλη δουλεια τελικα βλεπω να ξεκιναει ιουνιο και να δουμε καλα τι ειμαι προφητης:mrgreen:
Rocinante
02-05-2010, 13:30
Ιστορια στην πλωρη...
87916
manolis m.
02-05-2010, 13:37
Γεια σου ρε Roci !!! Mou εφτιαξες την ημερα !!!
thanos75
02-05-2010, 20:40
Ακούστηκε- την πληροφορία τη μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη- ότι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας θα είναι ως εξής: γύρω στα 30 ευρώ η οικονομική για Κω και γύρω στα 35 για Ρόδο. Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, χαράς ευαγγέλια:D
Maroulis Nikos
05-05-2010, 22:45
Τα δρομολόγια του Νήσος Ρόδος....
88530
Πάντα πρώτος ο αρχηγός!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ! Μήπως μπορείς να μας πεις τι μέρες αναχωρεί για και προς τα νησιά επειδή δε φαίνεται;
Maroulis Nikos
06-05-2010, 00:35
Ευχαριστούμε πολύ! Μήπως μπορείς να μας πεις τι μέρες αναχωρεί για και προς τα νησιά επειδή δε φαίνεται;
Είναι Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή απο Περαιά.
και
Τρίτη Πέμπτη Κυριακή απο Ρόδο.
Τα αναμενόμενα... Ευχαριστώ πολύ!
Maroulis Nikos
06-05-2010, 00:44
Τίποτα να είσαι καλά .
Αυτό που βλέπουμε είναι απο 18/06/2010 εώς 05/09/2010 θα προσεγγίζει σε κάθε δρομολόγιο την Πάρο.
mike_rodos
06-05-2010, 06:17
To ωραιότερο των δρομολογίων είναί ότι από Σαββάτο μέχρι και Κυριακή θα μας μένει στην Ρόδο... :p
Maroulis Nikos
06-05-2010, 07:22
To ωραιότερο των δρομολογίων είναί ότι από Σαββάτο μέχρι και Κυριακή θα μας μένει στην Ρόδο... :p
Δεν διαφωνώ περιμένουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ...
pantelis2009
06-05-2010, 08:01
Πάντα πρώτος και ωραίος ο αρχηγός. Παιδιά τις μηχανές και στο λιμάνιιιιιιιιιιι:p:p
Maroulis Nikos
06-05-2010, 08:03
Πάντα πρώτος και ωραίος ο αρχηγός. Παιδιά τις μηχανές και στο λιμάνιιιιιιιιιιι:p:p
Να είσαστε έτοιμοι, περιμένουμε φωτογραφίες σε τι δτάδιο βρίσκονται οι εργασίες του πλοίου .
thanos75
06-05-2010, 14:40
Μένει να δούμε και τις τιμές;). Πάντως βλέπω έχει πολύ μικρές αποκλίσεις σε σχέση με τις προσεγγίσεις των BS στα λιμάνια της Κω και της Ρόδου, ειδικά τη Δευτέρα και την Τετάρτη στα δρομολόγια που δεν έχει την Πάρο. Προβλέπω κοντρίτσες!!!:p
Και εδώ η Πλώρηηηη (δεξιά πλευρά)...
88602
εδώ και η πρύμη (σπέσιαλ για τους ροδίτες Μιχάλη και Νίκο)
88603
mike_rodos
06-05-2010, 20:52
εδώ και η πρύμη (σπέσιαλ για τους ροδίτες Μιχάλη και Νίκο)
Πιο μεγάλο ρε παιδιά... Τόσα χρόνια έχουμε να δούμε το "ΡΟΔΟΣ" πάνω σε βαπόρι... Ευχαριστούμε πάρα πολύ κάπταιν να είσαι καλά...!
Να το κάνω εγώ βρε Mike.... η αλήθεια είναι ότι η φώτο είναι απόπ αρκετά μακρυά με όλο το ζουμ της μηχανής μου. Εδώ και αρκετό ψηφιακό μαζί :D
88610
Captain_Nionios
06-05-2010, 20:59
Να σαι καλα captain!!! Μπορω να διακρινω και ωραιο πλωριο μπαλκονι... Αντε και μεσα σε λιγο καιρο αποκτησαμε στην ακτοπλοια δυο κλασικους γιαπωνεζικους πλωριομπαλκονατους βαπορες (Blue Horizon - Νησος Ροδος)
Nissos Mykonos
06-05-2010, 21:28
Κάπτεν Λεό σε ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες! Άντε με το καλό να το δούμε να σκίζει τα νερά του Αιγαίου με το νέο του όνομα και φυσικά να απολαύσουμε το πλώριο μπαλκόνι του!
Αψογος ο captain. Ευχαρστουμε πολυ. Και του παει το ονομα... Το μονο που μπορω να σας υποσχεθω ειναι οτι θα το τιμησουμε οσο δεν παει απο φωτογραφικης αποψης στην Ροδο.Αντε με το καλο να μας ρθει και ας ελπισουμε το 21/5 να ισχυσει...
pantelis2009
06-05-2010, 21:47
Ευχαριστούμε LEO καλά ταξίδια να έχει.
Tasos@@@
06-05-2010, 22:28
Και εδω μια βραδυνη κατα την αλλαγη του ονοματος (με λιιγο ξεστραβωμα φαινεται) χαρισμενη σε ολους τους φιλους...υπαρχουν και εσωτερικες που με τον καιρο θα ανεβουν...;)
Καλα ταξιδια να εχει ο βαποραρος...
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6093.jpg
Giovanaut
06-05-2010, 22:42
Αναμενουμε εναγωνιως εσωτερικες φωτο..!!!
Maroulis Nikos
07-05-2010, 07:39
Και το όνομα αυτού Νήσος Ρόδος, σε ευχαριστούμε captain για τις φωτογραφίες …
Tasos@@@
07-05-2010, 16:55
Ισως το μοναδικο καραβι με δυο ονοματα...φρεσκες φρεσκες για ολους τους φιλους..
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6179.jpg
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6205.jpg
Giwrgos1980
07-05-2010, 17:02
Καλοτάξιδος να είναι ο βάπορας (γτ είναι βάπορας) και επιτέλους να δουλέψει σαν ΕΓ/ΟΓ γτ αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο ρόλος του!
Akis Dionisis
07-05-2010, 17:41
Aν και τώρα το πρόσεξα, καταπέλτη επιβατώ πίσω στη πρύμνη δεν φτιάξανε?
Tasos@@@
07-05-2010, 18:18
Παντως μεχρι τωρα εγω φιλε μου δεν εχω παρατηρησει κατι...;)
για να φτιαξουν καταπελτη επιβατων, λογικα θα πρεπει να κλεισει καποιος απο τους πλαινους για να κατεβασουν σκαλες στην θεση του και να απομονωθει απο το υπολοιπο γκαραζ.... θελει χρονο, και λογικα δεν προλαβαινουν....
Akis Dionisis
07-05-2010, 18:39
Νομίζω πως ο πίσω πλαινός από αριστερά δεν θα βοηθήσει κάπου..
Αλλά που ξέρεις?? Ίσως να φανεί κι αυτό κάπου χρήσιμος..
Μακαρι να ξεραμε που θα δενει στη Ροδο. Παντως την καλη την θεση την εχουν τα Μπλουσταρ. Επομενως το πιο πιθανο ειναι αυτο να παει απο μπροστα σε ενα μικροτερο γαμα που υπαρχει για να μπορει να τον ανοιγει τον πλαινο.Εν αναμονη και θα μας λυθουν ολες οι αποριες.
mike_rodos
08-05-2010, 06:21
το πιο πιθανο ειναι αυτο να παει απο μπροστα σε ενα μικροτερο γαμα που υπαρχει για να μπορει να τον ανοιγει τον πλαινο.Εν αναμονη και θα μας λυθουν ολες οι αποριες.
Στο μικρό Γ πριν το φανάρι δεν θα μπορεί να ανοίξει τον πλαϊνό καταπέλτη, λόγω περιορισμένου χόρου (στενεύει υπερβολικά εκεί το σημείο). Άλλη μία λύση είναι εκεί που δένει ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ και το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και αυτά τα 2 να μεταφερνούν μπροστά στο φανάρι. Τεσπα λίγος καιρός έμεινε, ας έρθει το καράβι και θα μας λυθούν όλες οι απορίες... :p
mitsakos
09-05-2010, 00:19
Ισως το μοναδικο καραβι με δυο ονοματα...φρεσκες φρεσκες για ολους τους φιλους..
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6179.jpg
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6205.jpg
πανω απο το δευτερο L το κομματι που φαινεται να προεξεχει τι μπορει να ειναι???? Γνωριζει καποιος???
apollo_express
09-05-2010, 09:45
Μάλλον M.E.S.
speedrunner
12-05-2010, 12:00
Στο AIS του πλοίου εμφανίζεται πλέον ως "Nissos Rhodes" αλλα παραμένει πράσινο(φορτηγό) και όχι μπλε (επιβατικό)
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=89268&stc=1&d=1273658436
mike_rodos
12-05-2010, 17:36
Το NISSOS RHODES ολα τα λεφτά... Καλά βρε παιδιά χάθηκε να το λέγανε NISSOS RODOS.... Αυτά είναι λεπτομέριες, το βασικό είναι να δούμε το καράβι πότε θα περάσει το φανάρι της Ακαντιάς... Φυλλάδιο είδαμε, φήμες για τιμές ακούσαμε (19 ευρώ η super οικονομική, 35 ευρώ η οικονομική, έναντι 20 και 53,50 ευρώ αντίστοιχα της blue star ferries.
Συμφωνώ απολύτως σχετικά με το όνομα.
dokimakos21
13-05-2010, 10:50
ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ -Σημερα το πρωι...
Για τους Ροδιτες φιλους..!
89410
Η Πλωρακλα με ονομα...!
89411
Και μια απο ψηλα...!!
89412
το λεω και θα το ξαναλεω......
ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΣΤΡΗΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΘΑΝΩ!!!!!!!!
το λεω και θα το ξαναλεω......
ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΣΤΡΗΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΘΑΝΩ!!!!!!!!
Εδώ κολλάει το άσμα..."Κι όπως θα παίρνω τις στροφές, εσύ αν θέλεις κοιταζέ με.......":D:D!!!
speedrunner
13-05-2010, 11:36
Τώρα πλέον μπορούμε να πούμε ότι εξωτερικά τουλάχιστον είναι έτοιμο!!!!
Τώρα πλέον μπορούμε να πούμε ότι εξωτερικά τουλάχιστον είναι έτοιμο!!!!
Μέσα όμως...θέλει ακόμα αρκετή δουλίτσα!!!
Stylianos
13-05-2010, 11:52
καλησπέρα,ξερει κανείς τι εργασίες γίνονται στο πλοίο; γιατί απο τις φωτογραφίες δεν φενεται...:confused:
καλησπέρα,ξερει κανείς τι εργασίες γίνονται στο πλοίο; γιατί απο τις φωτογραφίες δεν φενεται...:confused:
Συντήρηση στις μηχανές και φτιάχνεται το ξενοδοχειακό...
Επίσης δουλίτσα γίνεται και στη γέφυρα με τις επικοινωνίες γενικά του πλοίου.
Εδώ κολλάει το άσμα..."Κι όπως θα παίρνω τις στροφές, εσύ αν θέλεις κοιταζέ με.......":D:D!!!
το λεω με την εννοια οτι δεν πιστευω οτι θα μπορει να στρηψει καπετανησσα....
το λεω με την εννοια οτι δεν πιστευω οτι θα μπορει να στρηψει καπετανησσα....
Να μη σε πειράξω λίγο βρε Γιώργη:-D:-D??? Ξέρω με ποια έννοια το είπες...
Akis Dionisis
13-05-2010, 12:46
Αν τα "τσούξει" λίγο ο καπετάνιος, λίγο ο υποπλοίαρχος
και λίγο οι δόκιμοι θα μπούνε στη Πάρο τραγουδώντας όπως είπε και η Φανούλα...
http://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY
:D:D:shock::shock:
Akis Dionisis
13-05-2010, 12:48
Αν τα "τσούξει" λίγο ο καπετάνιος, λίγο ο υποπλοίαρχος
και λίγο οι δόκιμοι θα μπούνε στη Πάρο τραγουδώντας όπως είπε και η Φανούλα...
http://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY
:D:D:shock::shock:
Μετά θά κάνουν....
http://www.youtube.com/watch?v=LnoIKAvjCPY
και θα φύγουν..
Μετά θά κάνουν....
http://www.youtube.com/watch?v=LnoIKAvjCPY
και θα φύγουν..
εγω πιστευω οτι πριν καν φτασουν το φαναρι θα το κανουν αυτο.....
Tasos@@@
13-05-2010, 14:34
Παει το αποθεωσατε το θεμα...(Ψινακης style-Αποθεωστε με!!)...χεχεχεχεχεχε:D:D...Για να'ρθουμε στο θεμα μας...βαποραρος με τα ολα του...Κουκλι ηταν..ακομα πιο κουκλι εγινε...αν και στο ξενοδοχειακο τμημα γινει καλη δουλεια...το πλοιο θα φυσαει!!;)
mike_rodos
13-05-2010, 15:04
Eυχαριστούμε πάρα πολύ Φώτη! Αχχχχχχχχχχ αυτό το ΝΙSSOS RHODES
Giovanaut
13-05-2010, 21:19
89410
Η Πλωρακλα με ονομα...!
89411
Και μια απο ψηλα...!!
89412
Φωτη, εγραψες...!!!
Θα ηθελα να πω κατι σε σχεση με το ονομα...!!!
Πρωτα απο ολα καλοτυχο και καλοταξιδο με το νεο του ονομα, αλλα πιστευω οτι δεν πρεπει να μεταφραζουμε τα ονοματα και να τα αφηνουμε οπως ειναι και απλα να τα γραφουμε στα Αγγλικα.
Τι εννοω...???
Κατ' εμε το πλοιο εχει δυο ονοματα γιατι αλλο RODOS και αλλο RHODES...!!!
Δηλαδη αν ενα πλοιο το λεγαμε ΓΙΑΝΝΗΣ στην πλωρη θα γραφαμε JOHN...??? Εχει λογικη...???
Απλως μαλλον θελουν να τραβηξουν εκτος απο τους Ελληνες και τους ξενους τουριστες..!!!
Και η δική μου θέση είναι ότι το Νήσος Ρόδος δεν έχει γραφεί σωστά στη πλώρη του πλοίου και στο ais. Nissos Rhodes είναι κακόγουστο για τα γούστα μου ενώ θα ήταν σούπερ το Ελληνικό Nissos Rodos. Με την ίδια λογική το ίδιο πλοίο όταν στην πλώρη έγραφε Hellenic Voyager στην πρύμη θα έγραφε Ελλένικ Ταξιδευτής? Δεν τό 'γραφε όμως.... Δηλαδή το Νήσος Κέρκυρα στην πλώρη θα ήταν Nissos Corfu? Δεν θεωρώ οτι είναι και πολύ έξυπνο :(
Captain_Nionios
13-05-2010, 22:42
89410
Η Πλωρακλα με ονομα...!
89411
Και μια απο ψηλα...!!
89412
Οι εξαιρετικες φωτογραφιες του Φωτη μου δινουν ακριβως το πατημα που ηθελα ωστε να γραψω πω οτι το βαπορι αν και γενικα μου αρεσει εχει εντονες αλλαγες στη ομορφια του αναλογικα με τη γωνια ληψης. Στην πρωτη ειναι πολυ ομορφο και αρχοντικο, στην τριτη ομως δεν μου αρεσει. Αυτο θεωρω πως ισχυει πανω κατω σε ολα τα βαπορια. Απο μερικες γωνιες ειναι ομορφοτερα απ' οτι σε αλλες, αλλα θεωρω οτι αυτη η μεταβολη στο Νησος Ροδος ειναι πιο εντονη. Τελος να πω οτι συμφωνω απολυτα με το Leo για το ονομα. Nissos Rodos παιδες, απλο ομορφο και συμμετρικο ονομα!!!
Γιάννης Φ
16-05-2010, 23:58
Σήμερα ένας φίλος μου που πέρασε απο το πλοίο μου είπε οτι έσβηναν απο την πλώρη το RHODES και το αντικαθιστούσαν με RODOS...!:shock::D Mike ακούς...?;)
mike_rodos
17-05-2010, 06:27
Σήμερα ένας φίλος μου που πέρασε απο το πλοίο μου είπε οτι έσβηναν απο την πλώρη το RHODES και το αντικαθιστούσαν με RODOS...!:shock::D Mike ακούς...?;)
Η λογική έλεγε πως έπρεπε να γίνει... Από την εσωτερική κατάσταση του πλοίου έχουμε κανένα νέο???
αιγαιοπλόος
17-05-2010, 10:12
Του πάει το βαθύ μπλέ πάντως.
Αν έχει καλές τιμές στα οχήματα και τις καμπίνες, θα πάρει σημαντικό μερίδιο από την "πίτα".
Κι αν πιάνει και Πάρο από και προς Δωδεκάνησα θα βολέψει και την Πάρο (που έχει χάσει το Νήσος Μύκονος) αλλά και θα ανοίξει μια σωστή σύνδεση της Πάρου με την Κώ και τη Ρόδο (και αντίστροφα), μιας και το Διαγόρας της Blue Star ναι μεν συνδέει την Πάρο με την Κάλυμνο - Κω - Ρόδο αλλά ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ. Στην επιστροφή προς Πειραιά δεν σταματάει στην Πάρο, οπότε ουσιαστικά δεν προσφέρει στην ενδοεπικοινωνία Πάρου με Δωδεκάνησα.
Γιάννης Φ
17-05-2010, 16:09
[QUOTE=mike_rodos;346042]Η λογική έλεγε πως έπρεπε να γίνει... Από την εσωτερική κατάσταση του πλοίου έχουμε κανένα νέο???[/QUOTEΡ Ο ίδιος φίλος μου δουλεύει στο εσωτερικό του πλοίου...! Μου λέει οτι έχει γίνει καταπληκτική δουλειά μέσα, και στην Ρόδο θα ''τρίβετε τα μάτια σας''...! Και επειδή έχει μπεί στα Blue μου λέει οτι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ εσωτερικών χώρων...!;)
speedrunner
17-05-2010, 18:42
Αυτή την στιγμή το πλοίο με την βοήθεια ρυμουλκών μεθορμίζει στον ΝΜΔ.
pantelis2009
18-05-2010, 16:10
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του πλοίου. Το Νήσος Ρόδος στο ΝΜΔ. Χαρισμένες σε όλους τους φίλους του:p
89895
89896
89897
NikosRhodes
18-05-2010, 16:41
Τελικα παιδια υπαρχει καποια επισημη ημερομηνια εναρξης των δρομολογιων του?λεγανε για 21 μαιου αλλα δεν παιζει κατι τετοιο απ οτι καταλαβαινω...και δεν βλεπω και τιποτα στο σαιτ της εταιρειας,ουτε διαφημιση,ουτε δρομολογια ουτε δυνατοτητα κρατησης...
knossos palace
18-05-2010, 16:42
ena vapsimataki stous plainous katapeltes den tha htan asximo.o enas eine aspros kai o allos mpe ksevamenos:p..etsi gia ta matia tou kosmou oxi oti eine sovaro
NikosRhodes
18-05-2010, 16:48
ena vapsimataki stous plainous katapeltes den tha htan asximo.o enas eine aspros kai o allos mpe ksevamenos:p..etsi gia ta matia tou kosmou oxi oti eine sovaro
πολυ σωστος,αυτο ακριβως παρατηρουσα και εγω βλεποντας τις παραπανω φωτογραφιες,χτυπαει ασχημα...
Giovanaut
18-05-2010, 17:54
Αφου ευχαριστησω τον φιλο Παντελη για τις φωτο του, θα ηθελα να ρωτησω το εξης τους Ροδιτες φιλους μας. Εχει οργανωθει καποιο πρακτορειο στη Ροδο...???
Υπαρχει πρακτορειο της Hellenic...???
Η μηπως θα δουλεψουν οι πρακτορες της ΑΝΕΚ...???
Καποια διαφημιση ισως...???
mike_rodos
18-05-2010, 18:04
Εχει οργανωθει καποιο πρακτορειο στη Ροδο...???
Υπαρχει πρακτορειο της Hellenic...???
Η μηπως θα δουλεψουν οι πρακτορες της ΑΝΕΚ...???
Καποια διαφημιση ισως...???
Kαμία διαφήμηση σε εφημερίδα και ΜΜΕ, τώρα για πρακτορείο το πιο λογικό μου φαίνεται να είναι το πρακτορείο που έχει και η ΑΝΕΚ. Φυσικά ακόμη νωρίς είναι... Θέλουμε ακριβώς 1 μήνα μέχρι τις 18 Ιουνίου όπου πιστεύω να είναι έτοιμο για δρομολόγια..!
Πάντως από υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας άκουσα πως το περιμένουν πως και πως μήπως και πέσουν λίγο οι τιμές....
pantelis2009
18-05-2010, 18:12
Αυτό είναι πρωτάκουστο!!!!. Στα Στύρα που δραστηριοποιούνται 2 εταιρείες, όχι του βελινεκούς των εταιρειών που μιλάμε και η κάθε μία έχει τα δικά τις εκδοτήρια και τα δικά τις γραφεία. Τα συμπεράσματα δικά σας:rolleyes:
mike_rodos
18-05-2010, 18:17
Αυτό είναι πρωτάκουστο!!!!. Στα Στύρα που δραστηριοποιούνται 2 εταιρείες, όχι του βελινεκούς των εταιρειών που μιλάμε και η κάθε μία έχει τα δικά τις εκδοτήρια και τα δικά τις γραφεία. Τα συμπεράσματα δικά σας:rolleyes:
Δική μου άποψη είναι Παντελή και όχι την εταιρίας...
Giovanaut
18-05-2010, 20:01
Kαμία διαφήμηση σε εφημερίδα και ΜΜΕ, τώρα για πρακτορείο το πιο λογικό μου φαίνεται να είναι το πρακτορείο που έχει και η ΑΝΕΚ. Φυσικά ακόμη νωρίς είναι... Θέλουμε ακριβώς 1 μήνα μέχρι τις 18 Ιουνίου όπου πιστεύω να είναι έτοιμο για δρομολόγια..!
Πάντως από υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας άκουσα πως το περιμένουν πως και πως μήπως και πέσουν λίγο οι τιμές....
Το 18 Ιουνιου αναφερεται σε πληροφορηση που ειχες απο καποια πηγη ή σε προσωπικη εκτιμηση....???
mike_rodos
18-05-2010, 20:06
Το 18 Ιουνιου αναφερεται σε πληροφορηση που ειχες απο καποια πηγη ή σε προσωπικη εκτιμηση....???
Από 18 Ιουνίου ισχύουν τα δρομολόγια όπου το πλοίο θα προσεγγίζει και την Πάρο..
dokimakos21
18-05-2010, 22:45
NISSOS RODOS πλέον στον ΝΜΔ ..!
89981
89982
thanos75
18-05-2010, 22:45
Οι εξαιρετικες φωτογραφιες του Φωτη μου δινουν ακριβως το πατημα που ηθελα ωστε να γραψω πω οτι το βαπορι αν και γενικα μου αρεσει εχει εντονες αλλαγες στη ομορφια του αναλογικα με τη γωνια ληψης. Στην πρωτη ειναι πολυ ομορφο και αρχοντικο, στην τριτη ομως δεν μου αρεσει. Αυτο θεωρω πως ισχυει πανω κατω σε ολα τα βαπορια. Απο μερικες γωνιες ειναι ομορφοτερα απ' οτι σε αλλες, αλλα θεωρω οτι αυτη η μεταβολη στο Νησος Ροδος ειναι πιο εντονη. Τελος να πω οτι συμφωνω απολυτα με το Leo για το ονομα. Nissos Rodos παιδες, απλο ομορφο και συμμετρικο ονομα!!!
Νομίζω πως η πλώρη του συγκεκριμένου πλοίου είναι μια από τις ομορφότερες που έχω δει ever. Υποψιάζομαι πως θα είναι μαγεία να κάθεσαι το καλοκαίρι στο πλωριό μπαλκονάκι (το οποίο φαίνεται ανοιχτό απ΄ότι παρατήρησα) και να τη χαζεύεις! Κάποιος φίλος μου είπε ότι θα βάλουν και κυλιόμενες σκάλες. Αληθεύει?
NISSOS RODOS πλέον στον ΝΜΔ ..!
89981
89982
Ευχαριστούμε Φώτη, περίμενα το πειστήριο για το οποίο θα ρωτήσω τον mike αν τώρα είναι ευχαριστημένος! Εγώ το βρίσκω τουλάχιστον αξιοπρεπές ;)
aegeanspeedlines
19-05-2010, 08:28
Πήγα και εγώ σήμερα πρωί-πρωί και το είδα! Πολύ επιβλητικό! Έχουν βάλει και ηλεκτρονικό πίνακα!
Super Jet
19-05-2010, 15:25
τα δρομολογια (http://www.hellenicseaways.gr/index.asp?a_id=935) του πλοίου.
Tasos@@@
19-05-2010, 17:35
Πολυ καλυτερο ως RODOS...ετοιμος σιγα σιγα ο γιαπωνεζος γιγαντας!!Πως και πως τον περιμενουμε!!:D
αιγαιοπλόος
19-05-2010, 20:51
Βλέπω ότι το Πειραιά - Πάρο το κάνει σε 4 ώρες 35 λεπτά (18:30 η αναχώρηση, 23:05 η άφιξη).
Με πόσους κόμβους ταξιδεύει το βαπόρι, ρε παιδιά; Εχει τόσο καλή ταχύτητα;
leonidas
19-05-2010, 22:01
Σύμφωνα με υπολογισμους γύρω στους 21-21,5 κόμβους ;)
Σύμφωνα με υπολογισμούς γύρω στους 21-21,5 κόμβους ;)
Καλά leo, όπως πάντα τα σπας:D;)!!!
apollo_express
21-05-2010, 18:26
Τώρα πλέον το AIS του πλοίου είναι μπλέ (επιβατηγό)!