PDA

Επιστροφή στο Forum : Νήσος Ρόδος [Nissos Rodos, Hellenic Voyager, Ocean Trailer, Kiso]

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Captain_Nionios
12-06-2010, 10:42
Συγχαρητηρια στο Μιχαλη αλλα και στο Φωτη, πολυ ομορφη ανταποκριση και κατι μου λεει οτι θα εχουμε και αλλα θαυματα απο τους δυο σας. Βλεποντας την εξαιρετικη δευτερη φωτογραφια του Μιχαλη μπορω να πω πως η πλωρη τελικα ειναι τεραστια και πραγματικα θα ειναι απολυτα καραβολατρικο να ταξιδευεις στο πλωριο μπαλκονι!!! Φωτη θελουμε εντυπωσεις, θετικα και αρνητικα!!!

opelmanos
12-06-2010, 10:44
Να ρωτήσω κάτι έχει μπαταριστές μηχανές αυτό το πλοίο ?

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
12-06-2010, 10:46
Καλά ταξίδια και καλές δουλειές. Φαίνεται ότι το βαπόρι είναι ένας πολύ άξιος αντίπαλος για τα BS.

vinman
12-06-2010, 10:48
...άλλη μία χθεσινή για τον Μιχάλη και τον Φώτη...;)

93325

opelmanos
12-06-2010, 10:53
Καλά ταξίδια και καλές δουλειές. Φαίνεται ότι το βαπόρι είναι ένας πολύ άξιος αντίπαλος για τα BS.
Aν έχει καλές τιμές σίγουρα θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός

Melis7
12-06-2010, 11:21
Καλοτάξιδο να είναι. Μπορεί να μην έπεσαν τα λεφτά για μετασκευή που έπεσαν στο ΕΛΥΡΟΣ αλλά και πάλι παραμένει πανέμορφο!!!!!

Melis7
12-06-2010, 11:22
Γιατί είναι ωραία να έχεις ανταπόκριση από κάθε λιμάνι της Ελλάδας... Για όλα τα μέλη του nautilia.gr η 1η άφιξη του Νήσος Ρόδος στο λιμάνι της Ρόδου....

93303

93304

93305

93306

93307

Ευχαριστούμε πολύ για ακόμα μία φορά......

diagoras
12-06-2010, 11:55
Φωτη και Μιχαλη ευχαριστουμε για τις ομορφες φωτογραφιες του βαπορα.Μιχαλη ευχαριστουμε για το ρεπορταζ απ την Ροδο και τις ομορφες φωτογραφιες

ελμεψη
12-06-2010, 12:25
Στο λιμάνι της Ρόδου αποβίβασε 57 επιβάτες , 12 ΙΧ , 4 Φορτήγα, και 2 δίκυκλα!

opelmanos
12-06-2010, 14:18
Στο λιμάνι της Ρόδου αποβίβασε 57 επιβάτες , 12 ΙΧ , 4 Φορτήγα, και 2 δίκυκλα!
Μπράβο κίνηση !!

Captain_Nionios
12-06-2010, 14:21
Μπράβο κίνηση !!

Κατσε 57 επιβατες τους θεωρεις πολλους; Ειναι ελαχιστοι, απλα επειδη ηταν πρωτο δρομολογιο ειναι λογικο.

opelmanos
12-06-2010, 14:25
Στην ουσία με την απογοητευτική άποψη το εξέθεσα.:(

Giovanaut
12-06-2010, 14:31
Αφου ευχαριστησω ολους τους ανταποκριτες για την ομορφη δουλεια τους και αφου ευχηθω καλοριζικο και καλοστεργιωτο, θα ηθελα να πω πως μια χαρα κινηση ειχε για πρωτο δρομολογιο με την σχεδον ανυπαρκτη διαφημηση απο πλευρας ετειρειας. Καμια απογοητευση λοιπον κατ΄εμε. Επισης θα ηθελα να πω, πως και την πρωτη εβδομαδα ετσι θα παει και τον πρωτο μηνα ισως. Τετοιες κινησεις θελουν τον χρονο τους και θυσιες για να φερουν αποτελεσματα και δεν χρειαζεται να αρχισουμε σχολια κακομοιριας... Ολα καλα θα του πανε...!!!

yoR
12-06-2010, 14:34
Πολύ καλό το πλοίο, πιστεύω πως τα έχει όλα και είναι πλήρως προσαρμοσμένο στο κλίμα της περιόδου αυτής! Έχει απ όλα, ανοικτά καταστρώματα για θαλασσινό ταξίδι (απόλαυση), πολλά αεροπορικά (οικονομία), dormitories για EXTRA οικονομία και ξεκούραση (θυμάστε παλιότερα τα έβγαζαν από τα πλοία γιατί ήταν μπανάλ, τώρα με την κρίση επιβάλλονται!), μόνο σελφ-σέρβις, ελεύθερους χώρους (το φουαγιέ είναι όλα τα λεφτά) όμορφα σαλόνια και μέγεθος (άπλα)! Σου δίνει και μια ρετρό αίσθηση.. Καλοτάξιδο να είναι!

Leo
12-06-2010, 14:35
Τι περίμενες δηλαδή βρε Μάνο? Την προηγούμενη ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια..... εγώ για μιας μέρας ανακοίνωση την βρίσκω μια χάρα.
Με την ευκαιρία Ευχαριστίες στον Φώτη και τον Μιχάλη και επίσης προκαταβολικά στον Νίκο που όπου να ΄ναι θα χτυπήσει....:D

Captain_Nionios
12-06-2010, 14:40
Πολύ καλό το πλοίο, πιστεύω πως τα έχει όλα και είναι πλήρως προσαρμοσμένο στο κλίμα της περιόδου αυτής! Έχει απ όλα, ανοικτά καταστρώματα για θαλασσινό ταξίδι (απόλαυση), πολλά αεροπορικά (οικονομία), dormitories για EXTRA οικονομία και ξεκούραση (θυμάστε παλιότερα τα έβγαζαν από τα πλοία γιατί ήταν μπανάλ, τώρα με την κρίση επιβάλλονται!), μόνο σελφ-σέρβις, ελεύθερους χώρους (το φουαγιέ είναι όλα τα λεφτά) όμορφα σαλόνια και μέγεθος (άπλα)! Σου δίνει και μια ρετρό αίσθηση.. Καλοτάξιδο να είναι!

Τι ειναι τα dormitories;

yoR
12-06-2010, 14:45
τα ντορμίτορις είναι οι κοιτώνες, βλέπε παλιότερα το ΛΑΤΩ, ΚΡΗΤΗ, ΠΑΤΜΟΣ και πολλά άλλα. (Πως ήταν στο στρατό; κάπως έτσι!)

Captain_Nionios
12-06-2010, 15:02
Στρατο δεν εχω παει ακομα αλλα σε καταλαβαινω. Να σε ρωτησω ομως, στις τιμες που ειδα περιλαμβανε μονο καμπινες lux δικλινες, lux τετρακλινες (:confused:), δικλινες Α θεσης και τετρακλινες Α θεσης, ολες τους εξωτερικες. Δεν ειδα πουθενα να λεει κοιτωνες ουτε μου ανεφεραν κατι τετοιο οταν πηρα να ρωτησω τιμες. Για να λες οτι εχει κοιτωνες σιγουρα θα εχει αλλα μηπως τους σνομπαρουν και δεν τους χρησιμοποιουν προς το παρον;

mike_rodos
12-06-2010, 16:04
Να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τα καλά σας λόγια...
Παρακάτω μερικές φώτο του πλοίου κατά την παραμονή του στο λιμάνι της Ακαντιάς. Όσον αφορά την κίνηση, απλά να σας θυμίσω ότι και εμείς που ασχολούμαστε μάθαμε την δρομολόγηση του, μία μέρα πριν την έναρξη των δρομολογίων, ο απλός επιβάτης ούτε καν γνώριζε την ύπαρξη του πλοίου.. Και σήμερα ήταν η πρώτη φορά που άκουσα διαφήμιση της HSW σε τοπικό ραδιόφωνο.
Το μόνο που με στεναχώρισε είναι ότι το πλοίο σφύριξε αφού κατέβασε τους επιβάτες... :(

93343

93344

93345

93346

Captain_Nionios
12-06-2010, 16:08
Μιχαλη στη δευτερη εχει κατεβασει τις βαρκες;

mike_rodos
12-06-2010, 16:09
Μιχαλη στη δευτερη εχει κατεβασει τις βαρκες;

Ναι... ναι....

vinman
12-06-2010, 16:49
Λογικό είναι όπως προείπε ο Leo και ο mike να μην είχε κόσμο στο πρώτο του δρομολόγιο....μην ξεχνάτε ότι μόλις μία μέρα πρίν άνοιξαν τα πλάνα των κρατήσεων...!
Εγώ πιστεύω ότι έχει όλα τα φόντα να πάρει σημαντικό μερίδιο!
Είναι πολύ αξιόλογο πλοίο με μεγάλες χωρητικότητες και φυσικά πολύ καλαίσθητο και προσεγμένο εσωτερικά για τους επιβάτες!
Προς το παρόν άλλη μία φωτογραφία απο τη χθεσινή αναχώρηση για όλο το Ναυτιλία!

93349

naftaki
12-06-2010, 17:11
Τέτοιος βάπορας, τέτοιες ικανότητες, μακάρι να πάνε όλα καλα...
θα πανω ολα φινα μην φοβασαι σφαιρα παει το πλοιο χτες χτυπησε 22 εξω απο παρο.θελω να τραβηξω βιντεο απο ρεμετσο αφιξης και αναχωρησης και να ταξιδεψω και δεν μπορω:p:p

dokimakos21
12-06-2010, 19:39
Για ολους εσας αλλα ειδικοτερα στον Μιχαλη για την παρεα του..!
ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ -Στην Ακαντια το απογευματακι...

93380

93381

mike_rodos
12-06-2010, 19:42
Για ολους εσας αλλα ειδικοτερα στον Μιχαλη για την παρεα του..!
ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ -Στην Ακαντια το απογευματακι...

Aπλά υπέροχεςςςςςςςς ;) Να σε καλά Φώτη να μας χαρίζεις αριστουργήματα...

IONIAN STAR
13-06-2010, 09:39
Ο βαπορας λαμπει εξωτερικα....

GIANNIS ALEX
13-06-2010, 20:15
Μπράβο παιδιά εξερετικές φώτο.Καλά ταξίδια στον Βάπορα και ευχαριστούμε όλους σας για τις υπέροχες φώτο και τις πληροφορίες

NikosRhodes
13-06-2010, 20:29
Απ οτι διαβαζω ηδη απο αυριο 14.03.10 η blue star μειωνει τις τιμες της στην γραμμη των δωδεκανησων πχ καταστρωμα απο 54 σε 43 ευρω..τυχαιο...???δεν νομιζω :)

Harry14
13-06-2010, 21:33
Απ οτι διαβαζω ηδη απο αυριο 14.03.10 η blue star μειωνει τις τιμες της στην γραμμη των δωδεκανησων πχ καταστρωμα απο 54 σε 43 ευρω..τυχαιο...???δεν νομιζω :)
Καθολου τυχαιο. Θελει να διατηρησει τα τεραστια ποσοστα της στα 12νησα. Οχι οτι με τις υπαρχουσες τιμες θα εχανε πολυ. Μην ξεχναμε οτι η blue star πιανει Πατμο Λερο Κω Ροδο Kαλυμνο Νισυρο Τηλο Καστελλοριζο ενω η hsw μονο Kω Ροδο.

mike_rodos
13-06-2010, 21:42

14.03.10? Πάντως στο site της blue star δεν αναφέρετε κάτι...

NikosRodos
13-06-2010, 22:04
Στο site της BS έχουν αλλάξει οι τίμες για ΙΧ & Μηχανές,
προφανώς έρχονται μειώσεις και στα εισητήρια επιβατών.

ελμεψη
13-06-2010, 22:09
Να ευχηθω και γω με την σειρα μου καλοταξιδο το καραβι και ο Αι Νικολας την πλωρη του. Συγχαρητηριθα σε ολα τα παιδια για την μοναδικες φωτογραφιες απο μεσα και απεξω που μας χαρισαν. Δυστυχως δεν καταφερα να ειμαι εκει την ωρα της αφιξης αλλα διαλεξα μια αλλη γωνια να το βγαλω αυτη την φορα.Απο θαλασσης μερια... Αφιερωμενες σε ολους σας και ειδικα στους Mike Rodos, Leo, Nikos Maroulis, Vinman και Dokimakos 21.

93569

93570

93571

93572

93573

mike_rodos
13-06-2010, 22:10
Στο site της BS έχουν αλλάξει οι τίμες για ΙΧ & Μηχανές,
προφανώς έρχονται μειώσεις και στα εισητήρια επιβατών.

Έχεις απόλυτο δίκαιο.. Επιχείρησα να κάνω μία εικονική κράτηση και μου αναφέρει μία νέα τιμή στα 43,00 ως special οικονομική, αλλά η απλή οικονομική ακόμη υπάρχει στα 53,50 ευρώ.. Άρα μιλάμε για περιορισμένο αριθμό επιβατών....

mike_rodos
13-06-2010, 22:13
Απο θαλασσης μερια...

Μπράβο ρε Νικόλα.. Καλύψαμε την 1η άφιξη απ όλες τις μεριές...

Leo
14-06-2010, 07:01
Συγχαρητήρια Νίκο και σε όλους γενικά, το θέμα το καλύψατε αξιοπρεπώς εκ των έσω και των έξω. Να έιστε όλοι καλά!

ΓιαννηςΤ
14-06-2010, 09:16
Μεγαλοπρεπες πλοιο
τα ρεπορταζ αψογα και σας ευχαριστουμε εμεις που δεν εχουμε την δυνατοτητα της ευκολης προσβασης στο μεγαλο λιμανι, ποσο μαλλον στη ροδο

σας ευχαριστω και την καλημερα μου

jasonbourne
14-06-2010, 17:05
Οι πλαινοι καταπελτες θα χρησιμοποιουνται καθολου?
Ειμαστε τυχεροι που εχουμε και αυτο το πλοιο στη ΚΩ!!!Πλεον νομιζω οτι μαζι με BS1 & BS2,το νησι ειναι κατι παραπανω απο αξιοπρεπες απο την αποψη των θαλασσίων συγκοινωνιων
Απλα νομιζω οτι για να αντισταθμισει την υψηλοτερη ταχυτητα των BS ,θα πρεπει να χτυπησουν τις τιμες,ειδικα στα ΙΧ.

mike_rodos
14-06-2010, 17:12
Οι πλαινοι καταπελτες θα χρησιμοποιουνται καθολου?

Στη Ρόδο στο σημείο που δένει, δεν γίνετε να ανοίξουν, λόγω περιορισμένου χώρου. Στην Κω δεν υπάρχει η δυνατότητα!

parianos
14-06-2010, 18:42
Καλά ταξίδια στο πλοίο και στους ναυτικούς του!!!
Πρώτο εμπορικό δρομολόγιο απο τον Πειραιά σήμερα με σφυρίγματα....!!!
Αφιερωμένες σε όλη την παρέα του Ναυτιλία αλλά και και στους Maroulis Nikos που έριξε πολύ τρέξιμο τελευταία για να μας παρουσιάσει τους εσωτερικούς χώρους του πλοίου αλλά και dokimakos21 που είναι εν πλώ με προορισμό τη Ρόδο και θα καλύψει εκ των έσω όλο το πρώτο δρομολόγιο του πλοίου...!!!!

93192

93193

93194

93195

93196

Μην ξεχνας vinman κι εγω ημουν στο πρωτο του δρομολογιο και στη δευτερη φωτο που εβγαλες στο πλωριο μπαλκονι ημουν εγω ακριβως διπλα μου ο dokimakos21 με την γαλαζια μπλουζα...αν εχω χρονο θα βαλω τις φωτο μου εδω.....

vinman
14-06-2010, 19:30
Μην ξεχνας vinman κι εγω ημουν στο πρωτο του δρομολογιο και στη δευτερη φωτο που εβγαλες στο πλωριο μπαλκονι ημουν εγω ακριβως διπλα μου ο dokimakos21 με την γαλαζια μπλουζα...αν εχω χρονο θα βαλω τις φωτο μου εδω.....

...να μην ξεχνάω τι ακριβώς;:confused:
Απο που θα έπρεπε να ξέρω φίλε Pariane ότι ήσουν και εσύ στο πλοίο;:p
...περιμένουμε και το δικό σου ρεπορτάζ λοιπόν....

mike_rodos
14-06-2010, 20:04
Kαι η διαφήμιση του ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ σε τοπική εφημερίδα. (http://www.rodiaki.gr/printedition.php?archiveid=148)

naxos ship
14-06-2010, 20:41
Να πω κι εγω ενα μεγαλο μπραβο στο φωτορεπορταζ ολων ειναι απλα με μια λεξη ΒΑΠΟΡΙ
Νικολα τελεια και η ξεναγηση σου....
να ευχηθω να ναι καλοταξιδο ο αι Νικολας παντα διπλα του...
και να ευχηθω να το δουμε και στο δυσκολο λιμανι του νησιου μας την ναξο

Captain_Nionios
14-06-2010, 20:49
Προς το παρον το βαπορι συμφωνα με αυτα που μας εδειξε ο Νικος πρεπει να εχει 150-170 κρεβατια διαθεσιμα. Ο φιλος yoR μερικες σελιδες πισω ανεφερε οτι εχει και κοιτωνες οι οποιοι απ' οσο ειδα στην κλιμακωση των κατηγοριων καμπινων-κρεβατιων που διαθετει η εταιρεια δεν θα χρησιμοποιηθουν. Κατα τη γνωμη μου κακως, αλλα λογικα το κανουν για επικοινωνιακους λογους. Επειδη ειδαμε οτι το βαπορι εχει μονο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ καμπινες αν υποθεσουμε πως κρατουσαν μονο τις πλωριες και εχτιζαν στο πλαι ανα δυο υπαρχουσες τρεις νεες τοτε τα κρεβατια με ιδια κατανομη μεταξυ δικλινων και τετρακλινων θα γινονταν περιπου 230. Αν επισης στη θεση των κοιτωνων (που δεν χρησιμοποιουνται) χτιζονταν τετρακλινες εσωτερικες με συνολο περιπου 80-100 κρεβατιων τοτε το βαπορι θα πηγαινε στο αξιοπρεπες νουμερο των 310-330 κρεβατιων. Ετσι θα κρατουσε τις υπεροχες τεραστιες πλωριες καμπινες αλλα θα εκμεταλευοταν απειρως καλυτερα τους υπολοιπους "υπνοχωρους" του, ενω συναμα με τα εξαιρετικα σε διακοσμιση και πολλα σε ποσοτητα σαλονια και αεροπορικες θα ηταν παρα πολυ δυνατος παικτης στη γραμμη. Επισης λογω της υπαρξης περισσοτερων κρεβατιων θα μπορουσε να ριξει και τις τιμες των καμπινων οντας ακομα ανταγωνιστικοτερο.

Apostolos
15-06-2010, 11:45
Μας ενδιαφέρει η ποιότητα ή η ποσότητα?
Ας πάμε μπροστά πλέον...

Captain_Nionios
15-06-2010, 12:16
Το οτι εσυ κρινεις οτι προοδος ειναι η ποιοτητα που μεταφραζεται σε 150-170 κρεβατια ειναι δικαιωμα σου. Δεν θα μου λες ομως "ας παμε μπροστα πλεον". Παρουσιασε το ως προσωπικη αποψη, τεκμηριωνοντας τη (δεν ειδα να το κανεις) και οχι ως αντικειμενικο δρομο προς την προοδο. Η γνωμη μου λοιπον λεει οτι σε μια τετοια γραμμη πρεπει να εχεις ποσοτητα και ποιοτητα. Η πρωτη δεν αναιρει εντελως τη δευτερη στο θεμα των καμπινων και εξηγω. Ενα βαπορι που εχει πολυ καλη ποσοτητα και ποιοτητα σαλονιων και αεροπορικων θεσεων θεωρω πως πρεπει να εχει αναλογικα και την καταλληλη ποσοτητα κρεβατιων για ενα μακρινο δρομολογιο οπως αυτο στο οποιο εχει δρομολογηθει. Οι καμπινες του προς το παρον ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ αλλα θεωρω πως ειναι πολυτελεια να σπαταλιεται τοσος χωρος και σε ενα δρομολογιο με πολυ κοσμο να υπαρχουν ανθρωποι που να ηθελαν να βρουν κρεβατι και να μην τα καταφεραν. Κατι τετοιο δεν ειναι πλεονεκτημα αλλα μειονεκτημα για το βαπορι. Αν ηταν κρουαζιεροπλοιο σαφως και εκει θα ενοιαζε κυριως το μεγεθος της καμπινας τωρα ομως θεωρω πως τον πρωτο λογο εχει ο συνδιασμος ποιοτητας υλικων των καμπινων αλλα και καταλληλου μεγεθους αυτων ωστε τα κρεβατια να ειναι επαρκη. Η λογικη μου λεει λοιπον, ασε τις τεραστιες πλωριες ως εχουν, κανε ανα δυο υπαρχουσες πλαινες εξωτερικες τρεις νεες με ιδια κατανομη αναμεσα σε δικλινες-τετρακλινες. Σε ολες τις νεες καμπινες να χρησιμοποιηθουν ποιοτικα υλικα και το φινιρισμα τους να ειναι αψογο. Επισης παρε τους , κατα την εταιρεια, αχρηστους εσωτερικους κοιτωνες και καν τους ποιοτικες σε κατασκευη τετρακλινες εσωτερικες και κερδισε αλλα 80-100 κρεβατια. Γιατι λοιπον απο τα 150-170 κρεβατια να μην πας στα 310-330 και η μονη σου θυσια να ειναι χωροταξικη την ωρα που η ποιοτητα και το φινιρισμα θα παραμεινουν ως εχουν η και θα βελτιωθουν; Ποιοτητα υπηρεσιων κατα τη γνωμη μου ειναι οχι μονο να εχει ο κοσμος αχανη καμπινα αλλα να μην μενει και κοσμος χωρις καμπινα ενω θελει. Τα παντα λοιπον ειναι θεμα σχεσης μεταξυ ποιοτητας καμπινων αλλα και διαθεσιμων καμπινων και σε αυτον τον τομεα το βαπορι υστερει. Με μια αναβαθμιση σε 310-330 κρεβατια θεωρω πως και παλι δεν θα εχει πολλα κρεβατια για τη γραμμη αλλα σιγουρα επαρκη. Που ειναι λοιπον η σκεψη μου αναχρονιστικη και μη προοδευτικη;

mike_rodos
15-06-2010, 15:56
Άφιξη του Νήσος Ρόδος σήμερα το πρωί με μία δεξιόστροφη μανούβρα έξω από το λιμάνι της Ρόδου... Το καράβι ήρθε 5 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης. ;)

93695

Αναχώρηση από το λιμάνι της Ακαντιάς...

93696

Ανοιχτά της Ρόδου...

93697

Το n@uatilia.gr είναι παντού... Τυχαίο? Δεν νομίζω...:cool:

Apostolos
15-06-2010, 15:57
]Ξαναδιάβασε το τι λες, Αντι να προτείνεις ο κόσμος να προτιμά το καλό και το ποιοτικό, λές ότι θα θέλει το μικρό, φτηνό και αρκετό! Πληρώνεις μια καμπίνα τρύπα και σε χαλάει η σαλονάρα! Το ποιό απλό γι αυτό το πλοίο είναι να χτιστούν 50 καμπίνες στον καθρέφτη του μιας και το γκαράζ ποτέ δεν θα γεμίσει τόσο, με την ίδια ποιότητα των Ιαπωνικών. Μην ξεχνάς ότι αρκετος κόσμος θέλει να αλλάξει την Blue Star και ένας λόγος είναι η άνεση. Τα blue Star έχουν ταχύτητα, συνέπεια αλλα όχι άνεση. Γιατι να μην παω με το Ροδος με την καμπινάρα και τις καταστρωματάρες και να πάω με το fast food?
Δεν πας να χτυπίσεις με κάτι όμοιο (που δέν έχει τα χαρακτηριστικά των BS) σλλα με κάτι διαφορετικό! Με άνεση, οικονομία, ευρυχωρία και ηρεμία...
Κάτι σαν μίνι κρουαζιέρα που πιστεύω ότι το Ρόδος την έχει...
Τώρα αν θες εσυ τα πλοία τύπου BS εγω προτειμώ τα Ιαπωνικά με τους λιγότερους επιβάτες, τις μεγαλύτερες καμπίνες και τα τεράστια καταστρώματα. Θα πετύχει γιατι ο κόσμος έχει ανάγκη να πληρώνει και να λαμβάνει Υπηρεσίες... Όχι μια τρύπα των 70 ευρώ σε 4κλινο...

Sotiris1785
15-06-2010, 16:54
] και να πάω με το fast food?
...
για να μπεις σε fast food θελεις πολλα ψωμια ακομα... προς το παρον κατσε στο σουβλατζιδικο που εισαι και βλεπουμε...

Captain_Nionios
15-06-2010, 17:04
]Ξαναδιάβασε το τι λες, Αντι να προτείνεις ο κόσμος να προτιμά το καλό και το ποιοτικό, λές ότι θα θέλει το μικρό, φτηνό και αρκετό! Πληρώνεις μια καμπίνα τρύπα και σε χαλάει η σαλονάρα! Το ποιό απλό γι αυτό το πλοίο είναι να χτιστούν 50 καμπίνες στον καθρέφτη του μιας και το γκαράζ ποτέ δεν θα γεμίσει τόσο, με την ίδια ποιότητα των Ιαπωνικών. Μην ξεχνάς ότι αρκετος κόσμος θέλει να αλλάξει την Blue Star και ένας λόγος είναι η άνεση. Τα blue Star έχουν ταχύτητα, συνέπεια αλλα όχι άνεση. Γιατι να μην παω με το Ροδος με την καμπινάρα και τις καταστρωματάρες και να πάω με το fast food?
Δεν πας να χτυπίσεις με κάτι όμοιο (που δέν έχει τα χαρακτηριστικά των BS) σλλα με κάτι διαφορετικό! Με άνεση, οικονομία, ευρυχωρία και ηρεμία...
Κάτι σαν μίνι κρουαζιέρα που πιστεύω ότι το Ρόδος την έχει...
Τώρα αν θες εσυ τα πλοία τύπου BS εγω προτειμώ τα Ιαπωνικά με τους λιγότερους επιβάτες, τις μεγαλύτερες καμπίνες και τα τεράστια καταστρώματα. Θα πετύχει γιατι ο κόσμος έχει ανάγκη να πληρώνει και να λαμβάνει Υπηρεσίες... Όχι μια τρύπα των 70 ευρώ σε 4κλινο...

Το τι γραφω το ξερω πολυ καλα. Δεν διαφωνω στο γεγονος οτι οι καμπινες πρεπει να ειναι ανετες και ποιοτικες, απλα θεωρω πως τα 150-170 κρεβατια ειναι τεραστια ποσοτικη θυσια για την παραπανω ποιοτητα που προσφερουν. Κοινως σε δρομολογιο καλοκαιριου μπορει να μπουν 1000+ ατομα και 400 απο αυτα να θελουν καμπινα. Εσυ τι θα τους πεις ρε Αποστολε; Δεν ειστε απο τους εκλεκτους που προλαβαν να κλεισουν; Ποιοτητα υπηρεσιων ειναι και η δυνατοτητα εξυπηρετησης των πελατων σου. Εν προκειμενω λοιπον και εγω θα ηθελα παρα πολυ να κλεισω την καμπιναρα μου στο Νησος Ροδος και να απολαυσω οπως λες το ταξιδι μου μεσα σε αυτη αλλα και στα τεραστια καταστρωματα και στο υπεροχο πλωριο μπαλκονι αλλα αυτο δε σημαινει πως αγνοω το γεγονος οτι θα υπαρξει αρκετος κοσμος που ενω θα θελει δεν θα μπορει να εξυπηρετηθει. Τοσα χρονια εδω μεσα θα επρεπε να εχεις καταλαβει οτι μου αρεσουν τα καραβολατρικα βαπορια αλλα το συγκεκριμενο θεωρω πως θυσιαζει τρομερα την ποσοτητα εναντι της ποιοτητας. Εφοσον λες οτι ειναι εφικτο να γινουν αλλες 50 καμπινες στον καθρεφτη γιατι δεν θα γεμισει ποτε το γκαραζ εγω ειμαι μαζι σου. Δεν ηξερα οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο η αν συμφερει την εταιρεια να θυσιασει γκαραζ, οποτε ο μονος τροπος που σκεφτηκα για να δημιουργηθουν τα νεα απαραιτητα κρεβατια ειναι η αναπροσαρμογη των τωρινων καμπινων. Επισης δεν πιστευω οτι διαφωνεις για την δημιουργια τετρακλινων εσωτερικων στη θεση των κοιτωνων. Που καταληγω λοιπον; Οπωσδηποτε τα κρεβατια πρεπει να γινουν 300-350. Αν αυτο μπορει να γινει με χτισιμο στο γκαραζ και ταυτοχρονα να μεινουν ως εχουν οι μεγαλες εξωτερικες καλως. Αν ομως αυτο δεν γινεται πρεπει να θυσιαστει χωρος και να αναπροσαρμοστουν οι τωρινες εξωτερικες. Αλλωστε το βαπορι εχει τοσο μεγαλες καμπινες που αν ανα δυο φτιαξουν τρεις στοιχηματιζω πως θα ειναι κανονικες και οχι κλουβια. Παντως διαφωνω καθετα οτι τα 150-170 κρεβατια δεν ειναι θυσια αλλα ποιοτητα. Ειναι απλα ελαχιστα και αν το βαπορι παρει μεγαλο μεριδιο αγορας δεν θα μπορει να εξυπηρετησει τον κοσμο, πραγμα που θα του στοιχισει.

ΥΓ: Δεν ειπα πουθενα ο κοσμος να προτιμα μικρο, φτηνο και αρκετο. Ειπα να προτιμα επαρκες σε μεγεθος και αψογο σε ποιοτητα κατασκευης.

Thanasis89
15-06-2010, 17:46
Επειδή διάβασα όλη την συζήτηση, πιστεύω ότι κάπου μέσα σε όλα αυτά ειπώθηκε και η αλήθεια. Έχω την εντύπωση ότι είναι πιο κοντά σ' αυτό που λέει ο Νιόνιος. Δηλαδή, να έχεις άνεση χωρίς να αδυνατεί το πλοίο να καλύψει τις ανάγκες της γραμμής, δηλαδή ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο και για να το πω με παραδείγματα πλοίων ούτε Λισσός (μ. Μ.)* ούτε και το γιαπωνέζικο διαμέρισμα. Εξάλλου ήρθαν από άλλης λογικής χώρα.
Βέβαια, και η προσθήκη καμπινών δεν πρέπει να φτάσει και στην υπερβολή που λέγεται "Έλυρος", και να για να μην παρεξηγηθώ εννοώ υπερβολή από άποψη μετασκευής.
Κατά την άποψη μου πιστεύω ότι το πλοίο μπορεί να χωροθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν τρύπες με κρεβάτια αλλά ούτε και διαμερίσματα. Και όλα αυτά χωρίς να αλλάξεις τα φώτα στο πλοίο αλλά ούτε και στην "τσέπη" σου.
Όσο για το γκαράζ αν κρύνω από τον Έλυρο που έχουν το ίδιο μέγεθος τότε ας φάνε και λίγο δεν πειράζει... ;)

Μιχάλη ζωγραφίζεις ! Ούτε κι εγώ το νομίζω... ;-)

*μ.Μ. = Μετά Μετασκευής :D

Trakman
15-06-2010, 18:19
Εγώ νομίζω ότι για την ώρα κάνουμε πολλή φασαρία για το τίποτα! Ας περιμένουμε να δούμε τι κόσμο θα έχει, και αν τα πάει καλά, προφανώς η εταιρεία θα αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Captain_Nionios
15-06-2010, 18:47
Γιωργο πες οτι βγαινει ενα νεο αυτοκινητο, βλεπεις την εμφανιση του, του χωρους του, τα τεχνικα χαρακτηριστικα του, την τιμη του και κρινεις αν θα παει καλα η οχι στις πωλησεις του με βαση την εμπειρια σου. Δεν περιμενεις να δεις τις πωλησεις για να πεις τη γνωμη σου. Γιατι λοιπον να το κανουμε αυτο στα βαπορια; Εγω θεωρω ευλογο και θεμιτο να γινονται τετοιες συζητησεις γιατι δινουν τροφη για κουβεντα και για γνωμες. Καλες ειναι και οι υποθεσεις πριν τα αποτελεσματα, καλες και οι κρισεις για το τι συνεβει αφου τα δουμε.

MILTIADIS
15-06-2010, 18:59
και κρινεις αν θα παει καλα η οχι στις πωλησεις του με βαση την εμπειρια σου.
Τωρα ειπες τη φραση κλειδι!!:Dας αφησουμε λοιπον αυτους που εχουν την εμπειρια κ το δρομολογησαν εκει να κανουν τα κουμαντα τους..Αυτοι ξερουν.

Captain_Nionios
15-06-2010, 19:01
Ειπε κανεις οχι σε αυτο; Απλα εχει ενδιαφερον να λεμε τις γνωμες μας.

Trakman
15-06-2010, 19:04
Νομίζω ότι είναι άστοχο το παράδειγμά σου φίλε Διονύση, δε γίνεται να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Ακόμα κι έτσι όμως, όταν μια αυτοκινητοβιομηχανία βγάζει ένα μοντέλο στην αγορά, βλέπει τις αδυναμίες του, τις κριτικές του, την άποψη των πελατών της, και στη νεότερη έκδοση τις λαμβάνει υπόψη.
Θέλω να πω το εξής: η HSW ήθελε να κάνει αυτή την κίνηση στη γραμμή της Ρόδου. Είχε στο στόλο της ένα υποψήφιο καράβι και έκρινε οτι με την υπάρχουσα διάταξη του Νήσος Ρόδος θα καταφέρει να πάρει μερίδιο (ή δεν είχε χρόνο ή/και χρήμα για μεγαλύτερη μετασκευή). Αν δεν της βγει η κίνηση πολύ απλά θα αναπροσαρμόσει τα σχέδια της. Αν βρει αρνητική ανταπόκριση μπορεί να εγκαταλείψει τη γραμμή, αν βρει θετική πιθανώς να βάλει και δεύτερο καράβι (Αριάδνη;;;)) ή και να μετασκευάσει το Νήσος Ρόδος. Νομίζω ότι έτσι έχουν τα πράγματα.

Captain_Nionios
15-06-2010, 19:12
Γιατι ρε Γιωργο που ειναι η αστοχια στο παραδειγμα μου; Μιλαμε για ενα νεο προιον ειτε ειναι ενα βαπορι σε μια νεα γραμμη, ειτε ειναι αυτοκινητο, ειτε ειναι ξυραφακια. Αν στον τομεα αυτο εχεις μια σχετικη εμπειρια ,οπως ολοι μας εδω μεσα στον τομεα των βαποριων, μπορεις να κανεις την κριση σου για το που πλεονεκτει και που μειονεκτει. Ετσι και στο βαπορι. Που ειναι λοιπον η αστοχια του παραδειγματος; Θελω να μου εξηγησεις. Γιατι πρεπει ο καθενας μας να περιμενει το αποτελεσμα για να κρινει πως πηγε ενα προιον; Δεν χανεται η μαγεια της υποθεσης μαζι και οι αποψεις και οι κουβεντες που συνεπαγεται αυτη; Μια απο τις πιο ωραιες πτυχες της καραβολατρικης μας τρελας ειναι αυτη.

parianos
15-06-2010, 19:13
Οριστε, οπως υποσχεθηκα οι φωτο μου στο πρωτο του δρομολογιο....

93721

93724

93726

93727

93728

ακομη αλλες 3 φωτο παρακατω....

parianos
15-06-2010, 19:22
93729

93730

93731

Τους εσωτερικους χωρους τους εχετε δει απο το thread "Ξεναγηση Νησος Ροδος" αρα δεν χρειαζεται να τα βαλω εδω....

Trakman
15-06-2010, 19:26
Γιατι ρε Γιωργο που ειναι η αστοχια στο παραδειγμα μου; Μιλαμε για ενα νεο προιον ειτε ειναι ενα βαπορι σε μια νεα γραμμη, ειτε ειναι αυτοκινητο, ειτε ειναι ξυραφακια. Αν στον τομεα αυτο εχεις μια σχετικη εμπειρια ,οπως ολοι μας εδω μεσα στον τομεα των βαποριων, μπορεις να κανεις την κριση σου για το που πλεονεκτει και που μειονεκτει. Ετσι και στο βαπορι. Που ειναι λοιπον η αστοχια του παραδειγματος; Θελω να μου εξηγησεις. Γιατι πρεπει ο καθενας μας να περιμενει το αποτελεσμα για να κρινει πως πηγε ενα προιον; Δεν χανεται η μαγεια της υποθεσης μαζι και οι αποψεις και κουβεντες που συνεπαγεται αυτη; Μια απο τις πιο ωραιες πτυχες της καραβολατρικης μας τρελας ειναι αυτη.

Είπα εγώ να μη γίνει κουβέντα ή υποθέσεις; Εγώ είπα ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΓΟΡΑ. Για να κυκλοφορήσει ένα προιόν γίνεται αρχικά μια εκτίμηση. Η HSW έκρινε ότι θα έχει κέρδος. Μπορεί να είναι 100% σίγουρη; ΟΧΙ. ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις;

pantelis2009
15-06-2010, 19:26
Eυχαριστούμε φίλε parianos. Εκείνο το ρημάδι δεν μπορούσαν να το βάψουν λίγο?:cry:

parianos
15-06-2010, 19:28
Θα ηθελα να πω λιγα λογια για το πλοιο αυτο, εντυπωσιαστηκα παρα πολυ και μου αρεσαν πολυ οι εσωτερικοι χωροι, ανετοι χωροι, ειδικα τα σαλονια ειναι παρα πολυ ωραια. Ετσι ηθελα να ταξιδευω και να καθομαι στα σαλονια και οχι αεροπορικους τυπους, με το χρονομετρο μου απο φαρο του Πειραια μεχρι το φαρο του Αγιου Φωκα εδειξε 4 ωρες και 33 λεπτα πολυ καλα.....
Προχθες που επεστρεφα με το BLUE STAR NAXOS ειχε παρα πολυ κοσμο, σχεδον γεματο πολυ στριμωξιδι και δεν μου αρεσε καθολου.....

parianos
15-06-2010, 19:30
Eυχαριστούμε φίλε parianos. Εκείνο το ρημάδι δεν μπορούσαν να το βάψουν λίγο?:cry:

Ποιο ρημαδι; Για εξηγησε μου να καταλαβω...

naxos ship
15-06-2010, 19:38
μπραβο κοντοπατριωτη πολυ ωραιες οι φωτο σου ...
δεν μπορουσες να πεις του captain (sorry παιδια δεν γνωριζω τ ονομα του)
να ερθει και μια βολτα απ την ναξο να το καμαρωσουμε κι εμεις απ την πορταρα....

pantelis2009
15-06-2010, 19:41
[QUOTE=parianos;357866]93729

Eδώ στον εργάτη της πλαϊνής πόρτας

Captain_Nionios
15-06-2010, 19:44
Είπα εγώ να μη γίνει κουβέντα ή υποθέσεις; Εγώ είπα ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΓΟΡΑ. Για να κυκλοφορήσει ένα προιόν γίνεται αρχικά μια εκτίμηση. Η HSW έκρινε ότι θα έχει κέρδος. Μπορεί να είναι 100% σίγουρη; ΟΧΙ. ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ρε συ Γιωργο μαζι δε μιλαμε, τοσα χρονια δε γνωριζομαστε; Οταν μου γραφεις αυτο...

Εγώ νομίζω ότι για την ώρα κάνουμε πολλή φασαρία για το τίποτα! Ας περιμένουμε να δούμε τι κόσμο θα έχει, και αν τα πάει καλά, προφανώς η εταιρεία θα αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

...ειναι σα να μας λες ας μην κανουμε αλλες υποθεσεις και κουραζουμαι το θεμα, ας δουμε το αποτελεσμα και κρινουμε τοτε. Ετσι το καταλαβα εγω γιατι ετσι ειναι διατυπωμενο. Ε συμφωνω οτι ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος αλλα δεν ειναι κακο να συνεχισουμε τη συζητηση για το πως υποθετουμε οτι θα τα παει το βαπορι στη γραμμη. Δηλαδη δεν μας προετρεψες να σταματησουμε να υποθετουμε γιατι κανουμε πολλη φασαρια για το τιποτα, καταλαβα λαθος;

Trakman
15-06-2010, 19:50
Ρε συ Γιωργο μαζι δε μιλαμε, τοσα χρονια δε γνωριζομαστε; Οταν μου γραφεις αυτο...

...ειναι σα να μας λες ας μην κανουμε αλλες υποθεσεις και κουραζουμαι το θεμα, ας δουμε το αποτελεσμα και κρινουμε τοτε. Ετσι το καταλαβα εγω γιατι ετσι ειναι διατυπωμενο. Ε συμφωνω οτι ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος αλλα δεν ειναι κακο να συνεχισουμε τη συζητηση για το πως υποθετουμε οτι θα τα παει το βαπορι στη γραμμη. Δηλαδη δεν μας προετρεψες να σταματησουμε να υποθετουμε γιατι κανουμε πολλη φασαρια για το τιποτα, καταλαβα λαθος;

Δεν κατάλαβες λάθος, σε προέτρεψα, όμως ούτε σου απαγόρεψα, ούτε σου στέρησα το λόγο. Όπως εξέφρασες την άποψή σου, έτσι κι εγώ πάνω στην κουβέντα προέτρεψα να περιμένουμε να δούμε. Δεν ήταν σύσταση σαν mod, ήταν μια άποψη σαν μέλος.

parianos
15-06-2010, 19:51
[QUOTE=parianos;357866]93729

Eδώ στον εργάτη της πλαϊνής πόρτας

Τωρα καταλαβα, κατεβηκα κατω να δω και δεν ειναι βαμενο ολο απο κατω και πιστευω οτι θα το βαψουνε ολο στα ταξιδια του....

parianos
15-06-2010, 19:54
μπραβο κοντοπατριωτη πολυ ωραιες οι φωτο σου ...
δεν μπορουσες να πεις του captain (sorry παιδια δεν γνωριζω τ ονομα του)
να ερθει και μια βολτα απ την ναξο να το καμαρωσουμε κι εμεις απ την πορταρα....

Ευχαριστω πατριωτη, δυστυχως δεν μπορεσα να του πω :D αλλα εσεις στο λιμανι σας θα πρεπει να κανετε εκβαθυνση για να μπορεσει να ερθει στο νησι σας το πλοιο....

naxos ship
15-06-2010, 19:57
δυστηχως πολλα πρεπει να κανουμε :confused: αλλα καποιοι ες δεν ακουν και δεν ανοιγουν τ αυτια τους

Captain_Nionios
15-06-2010, 19:59
Δεν κατάλαβες λάθος, σε προέτρεψα, όμως ούτε σου απαγόρεψα, ούτε σου στέρησα το λόγο. Όπως εξέφρασες την άποψή σου, έτσι κι εγώ πάνω στην κουβέντα προέτρεψα να περιμένουμε να δούμε. Δεν ήταν σύσταση σαν mod, ήταν μια άποψη σαν μέλος.

Ωραια και εγω το ρημα προτρεπω χρησιμοποιησα αναφερομενος στο τι μας ειπες, δεν ειπα οτι εδρασες απαγορευτικα. Απλα ειπα οτι ειναι ωραιο να συζηταμε, να υποθετουμε, να βαζουμε και την αρχιτεκτονικη-ναυπηγικη μας πινελια στο βαπορι ,παντα με σεβασμο, και ολα καλα. Να απολαυσουμε την κουβεντα και να μην τη σταματησουμε προτρεπω εγω, εκει διαφωνουμε.

pantelis2009
15-06-2010, 20:03
δυστηχως πολλα πρεπει να κανουμε :confused: αλλα καποιοι ες δεν ακουν και δεν ανοιγουν τ αυτια τους

Όταν έλθει η ώρα του ψήφου, μόνο τότε ακούνε και τρέχουν. Τότε κλείστε τα αυτία σας εσείς.;)

GiorgosVitz
15-06-2010, 20:07
Η άπλα που έχει το βαπόρι είναι μεγάλο προσόν. Ταξίδεύω, εδώ και πολλά χρόνια με τα blue star στη Νάξο και ακούω συνέχεια από τους συνεπιβάτες μου για το πόσο στενόχωρα είναι αυτά τα πλοία (και συμφωνώ απόλυτα). Μπαίνεις μέσα και πιάνεται η ψυχή σου από τα στενά διαδρομάκια, τη διάταξη των χώρων κλπ. Όταν ξεκίνησε το Ν.Μύκονος πραγματικά το λάτρεψα. Ευρύχωρα σαλόνια, ευρύχωροι διάδρομοι, ευρύχωρα εξωτερικά καταστρώματα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το Ν. Ρόδος. Σε σχέση με τα μεγάλα BS είναι ευρύχωρο, έχει άπλα. Είναι, χωρίς υπερβολές, η χαρά του ταξιδιώτη. Το αν έχει έλλειψη από καμπίνες, αυτό θα φανεί πολύ σύντομα. Αν προκύψει τέτοιο πρόβλημα, σίγουρα η HSW θα φροντήσει να το λύσει. Επίσης, αν προκύψει τέτοιο πρόβλημα, πιστεύω πως θα είναι το μοναδικό, γιατί κατά τα άλλα, το Ν. Ρόδος είναι βάπορας με τα όλα του και δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τα BS1 και BS2 και όποια άλλα πηγαίνουν Ρόδο.

Μπράβο σε όλα τα παιδία για τις υπέροχες φωτογραφίες τους!!!

Captain_Nionios
15-06-2010, 20:58
...Το αν έχει έλλειψη από καμπίνες, αυτό θα φανεί πολύ σύντομα. Αν προκύψει τέτοιο πρόβλημα, σίγουρα η HSW θα φροντήσει να το λύσει. Επίσης, αν προκύψει τέτοιο πρόβλημα, πιστεύω πως θα είναι το μοναδικό, γιατί κατά τα άλλα, το Ν. Ρόδος είναι βάπορας με τα όλα του και δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τα BS1 και BS2 και όποια άλλα πηγαίνουν Ρόδο...

Συμφωνω απολυτα.

Captain_Nionios
16-06-2010, 16:14
Το βαπορι σημερα κατα την αφιξη του περνουσε τα φαναρια του Πειραια στις 5:07, μιση ολοκληρη ωρα ταχυτερα απο τη δηλωμενη ωρα αφιξης. Φανταζομαι πως δεν θα ειχε πολυ κοσμο-αυτοκινητα-φορτηγα ωστε να καθυστερησει στα λιμανια προσεγγισης του, αλλα ακομα και ετσι ειναι κατι το θετικο. Δειχνει συνεπεια.

NAXOS
16-06-2010, 17:46
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 13.00.

pantelis2009
16-06-2010, 17:50
Το Νήσος Ρόδος σήμερα το πρωΐ στο μεγάλο λιμάνι. Χαρισμένη σε όλους τους φίλους του.:p

93841

sg3
16-06-2010, 18:18
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 13.00.
εμεις θα μπορουμε να περεβρεθουμε?

dokimakos21
16-06-2010, 20:34
Οι περατζαδες του πλοιου ειναι ακρως καραβολατρικες...
93876

vinman
16-06-2010, 22:25
...απο την αναχώρηση της περασμένης Παρασκευής...για τους φίλους Maroulis Nikos,Trakman,dokimakos21,Leo,Captain,mike_rodos,ε λμεψη,Thanasis89,NikosP,Nikos_V!

93894

mike_rodos
16-06-2010, 22:37
Οι περατζαδες του πλοιου ειναι ακρως καραβολατρικες...

Oι περατζάδες όντως άκρως καραβολατρικές... Αλλά και η φώτο όντως αριαστούργημα γτ σε ταξιδεύει...!

...απο την αναχώρηση της περασμένης Παρασκευής...για τους φίλους Maroulis Nikos,Trakman,dokimakos21,Leo,Captain,mike_rodos,ε λμεψη,Thanasis89,NikosP,Nikos_V

Εσύ συνεχίζεις να βομβαρδίζεις...
Ήρθε η ώρα να ανταποδώσω και στους δύο σας... Από την πρώτη άφιξη στη Ρόδο με ένα γνωστό επιβάτη στο πλώριο μπαλκονάκι του πλοίου...!

93897

sparti
17-06-2010, 00:30
στη Ροδο που δενει ακριβως ?

mike_rodos
17-06-2010, 06:05
στη Ροδο που δενει ακριβως ?

Πλαγιοπρυμοδετεί στο τελευταίο Γ του λιμενοβραχίωνα της Ακαντιάς.

ΚΩΣΤΑΣ Γ ΜΗΧ
17-06-2010, 15:40
καραβόσκαρο μετα όλα του! ! θα την υποσκελίσει την b/s το πιστεύω.!

Super Jet
17-06-2010, 16:00
Στον στολο των συμβατικων (http://www.hellenicseaways.gr/index.asp?a_id=177) φιλοξενείται το πλοίο.

diagoras
17-06-2010, 16:51
Κι εγω που νομιζα οτι ειναι ταχυπλοο...

Super Jet
17-06-2010, 16:53
Κι εγω που νομιζα οτι ειναι ταχυπλοο...
Το λεω διοτι μεχρι πριν απο λιγο καιρό το είχε στα Ro-Ro.

nautical96
17-06-2010, 17:02
Στον στολο των συμβατικων (http://www.hellenicseaways.gr/index.asp?a_id=177) φιλοξενείται το πλοίο.

απο ότι είδα σε άλλα πλοία έχουν βάλει και virtual tour...(Νισσος Μυκονος,Χιος κτλ)
μήπος σκοπεύουν να του κάνουν και σε αυτό virtual tour? Θα ήταν πολύ ωραία!!

Stylianos
17-06-2010, 17:14
παιδιά γνωριζει κανεις που θα γινουν τα εγκαινεια του πλοίου;:confused:

speedrunner
17-06-2010, 17:40
παιδιά γνωριζει κανεις που θα γινουν τα εγκαινεια του πλοίου;:confused:

http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&page=1&catid=5&contentid=12107

Harry14
17-06-2010, 17:43
καραβόσκαρο μετα όλα του! ! θα την υποσκελίσει την b/s το πιστεύω.!
Πολυ δυσκολα. Για την ακριβεια με τα τωρινα δεδομενα παρα πολυ δυσκολα.

Τα εγκαινια που θα γινουν ξερουμε; Και επισης θα μπορουμε να παρεβρεθουμε;

sliatiris
17-06-2010, 20:09
Καλησπερα στην μεγαλη παρεα των καραβολατρων.Καταρχην θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους εβαλαν φωτογραφιες του πλοιου(ειναι ολες καταπληκτικες).Ευχομαι ναειναι καλοταξιδο και καλοτυχο. Πιστευω πως η εταιρια ξεκινησε τα δρομολογια και στην πορεια θα αξιολογησει τα δεδομενα που προκυψουν και θα κανει τις απαραιτητες διορθωσεις(αν τις κρινει απαραιτητες).

mike_rodos
17-06-2010, 20:55
Σημερινή αναχώρηση του Νήσος Ρόδος... Σιγά σιγά αυξάνεται και η κίνηση σε επιβάτες, ΙΧ και φορτηγά... Όλοι οι καραβολάτρες της Ρόδου είμασταν εκεί για να το χαζέψουμε...

93989

sparti
18-06-2010, 12:17
pote einai ta egenia kai poy ?

OLENI
18-06-2010, 12:28
Σήμερα 13:00

Amorgos66
18-06-2010, 20:14
Παρασκευή 18-6-10...περί ώρας 15.00...
...μαζί με έναν απο τους ανταγωνιστές του....:p

mike_rodos
18-06-2010, 21:46
Aπό γνωστό μας επιβατή εντός του πλοίου... Το πλοίο μεταφέρει 615 επιβάτες για Πάρο - Κω - Ρόδο.!

SEA_PILOT
19-06-2010, 09:28
ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ 'ΣΚΑΦΟΣ' - ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΥΦΟΣ κ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ!!!
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=HQqSPlDXQ18

BEN BRUCE
19-06-2010, 09:34
Για να δουμε τι εγινε χθες.....

94194

Παρουσια της ηγεσιας του λιμενικου σωματος στα εγκαινεια

BEN BRUCE
19-06-2010, 09:35
Αγιασμος...

94195

BEN BRUCE
19-06-2010, 09:38
Ομιλια του πλοιαρχου Ε.Ν. Βασιλειου Γεροντακη του ΕΓ\ΟΓ NΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ o οποιος μας ξεναγησε και στους καλαισθητους χωρους του πλοιου

94196

BEN BRUCE
19-06-2010, 09:39
Αποψη απο την γεφυρα με την σημαιοστολισμενη πλωρη.

94197

BEN BRUCE
19-06-2010, 09:44
Δικλινη εξωτερικη και ποιοτικη καμπινα με τεραστια κρεβατια και μεγαλη ανεση.

94198

BEN BRUCE
19-06-2010, 09:45
Βρισκεστε εδω.

94199

BEN BRUCE
19-06-2010, 09:48
Ναυτιλια και εκκλησια πανε μαζι απο πολλους αιωνες και για παντα...

94200

BEN BRUCE
19-06-2010, 09:51
Απο τα πιο φωτεινα πλοια της ακτοπλοιας με απαλα χρωματα και πολυτελεια που δεν σου δημιουργει ενοχες

94201

BEN BRUCE
19-06-2010, 09:55
Η θεα απο την βαρδιολα του νεου κολοσου που προσεγγιζει την Ροδο.

94202

Καλοταξιδο να ειναι αυτο το ομορφο βαπορι που το περιμεναμε ολοι μας καποια στιγμη στα γαλανα νερα του αιγαιο

mike_rodos
19-06-2010, 15:00
Eυχαριστούμε Κώστα για το ρεπορτάζ...

pantelis2009
19-06-2010, 15:21
Υπέροχο φωτο-ρεπορτάζ φίλε BEN BRUCE. Ευχαριστούμε:p

polykas
19-06-2010, 20:31
Eυχαριστούμε φίλε Ben Bruce για την όμορφη ξενάγηση...:D

polykas
19-06-2010, 20:46
ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ 'ΣΚΑΦΟΣ' - ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΥΦΟΣ κ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ!!!
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=HQqSPlDXQ18

Υπέροχο SEA_PILOT.Σε ευχαριστούμε πολύ...:D

manolis m.
19-06-2010, 20:49
Η θεα απο την βαρδιολα του νεου κολοσου που προσεγγιζει την Ροδο.

94202

Καλοταξιδο να ειναι αυτο το ομορφο βαπορι που το περιμεναμε ολοι μας καποια στιγμη στα γαλανα νερα του αιγαιο
Nα σαι καλα ΒΕΝ για το ποιοτικο ρεπορταζ σου !

mike_rodos
20-06-2010, 09:18
Και μία νυχτερινή από την Ρόδο... Χθες το βράδυ... Αφιερωμένη για τον κάπτεν του n@utilia.gr.

94326

Maroulis Nikos
20-06-2010, 10:22
Δελτίο τύπου και φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια του Νήσος Ρόδος, μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα Link :

http://www.nautilia.gr/forum//showpost.php?p=359454&postcount=15 (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=359454&postcount=15)

http://www.nautilia.gr/forum//showpost.php?p=359458&postcount=16 (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=359458&postcount=16)

IONIAN STAR
20-06-2010, 11:38
Φιλε Νικο και παλι καταπληκτικο φοτορεπορταζ.Μπραβο σου..... !! ;)

mike_rodos
20-06-2010, 16:06
Σήμερα είχα την τύχη να πραγματοποιήσω μία επίσκεψη στο ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ... Το ευρύχωρο εσωτερικό του, μπορεί να φιλοξενήσει και τον πιο απαιτητικό επιβάτη - καραβολάτρη, καθώς η πολυτελεία και τα απαλά χρώματα δένουν αρμονικά. Αεροπορικά καθίσματα, σαλόνια, self service και καμπίνες σχεδόν όλα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου... Τα εξωτερικά καταστρώματα, με κύριο αυτο της πλώρης προσφέρουν σ εμάς τους καραβολάτρες το καλύτερο σημείο για το ταξίδι μας...

Το κατάστημα του πλοίου...

94374

Και η σημερινή αναχώρηση του πλοίου από το νησί μας...

94375

Ευχαριστώ πάρα πολύ το n@utilia.gr, την μοναδική θαλασσινή παρέα για την πραγματοποίηση της επίσκεψεις μου στο πλοίο..!

vinman
20-06-2010, 20:50
To πλοίο στον Πειραιά την παρασκευή το μεσημέρι σημαιοστολισμένο...!
Φωτογραφημένο απο το Κνωσσός...!!!

94416

dokimakos21
20-06-2010, 22:35
ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ και γνωστος καραβολατρης στην Ροδο..!

94433

Maroulis Nikos
21-06-2010, 23:31
Νήσος Ρόδος στις 18/06/2010 λίγο μετά τις 18:00 έτοιμο για αναχώρηση για Πάρο Κώ και Ρόδο.
Μόλις ανεβάσαμε το σημαιάκι στην πλώρη ...
94558
μόλις ξεκινήσαμε
94559
Το δελφίνι μόλις ξεκινήσαμε σταμάτησε να περάσουμε
94561
έτοιμη σιγά σιγά να πάμε για το κόκκινο ...
94560
94562

συνεχίζεται .....

Maroulis Nikos
21-06-2010, 23:45
Μέτα απο 4 ώρες και 30 λεπτά ταξίδι φτάσαμε στην Πάρο...

Εδώ Ξεφορτώνουμε στο λιμάνι της Πάρου είχαμε στο συγκεκριμμένο ταξίδι γύρω στα 300 άτομα ....

94567
94569
94570
94571

Μόλις έχουμε έχουμε βγει απο το λιμάνι της πάρου και πηγαίνουμε για Κώ ....

94572
συνεχίζεται ....

Amorgos66
22-06-2010, 10:00
...εχτες το βραδυ γυρω στις 11.30 ταξιδεύοντας απο Ναξο για Δονουσα με το BSP...,βρέθηκε στα αριστερά μας στο δρόμο του για Κω...
Η γιρλάντες αναμμένες και η τζιμινιέρα του ελαμπε μες το σκοτάδι....

kkouz
22-06-2010, 15:25
Απίστευτοι εσωτερικοί χώροι.....Πολλά μπράβο στους αρχιτέκτονες.....έρχεται φωτορεπορτάζ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων....

nikos_kos
22-06-2010, 18:23
Σημερα το νησος ροδος ειχε αρκετο κοσμο για πειραια απο ροδο κω

mike_rodos
22-06-2010, 18:32
Σημερα το νησος ροδος ειχε αρκετο κοσμο για πειραια απο ροδο κω

Σιγά σιγά το πλοίο αποκτά μερίδιο στην αγορά της Δωδεκανήσου και αυτό είναι ευχάριστω και θετικό, πάντως οι εντυπώσεις που αφήνει στη Ρόδο είναι θετικές καθώς ακούγονται τα καλύτερα για το εσωτερικό του, όπως επίσης και για τις τιμές του, αφού πολύ το αναφέρουν "το φθηνό".

nikos_kos
22-06-2010, 18:54
στην κω 15/6/10
94628

kkouz
22-06-2010, 22:48
Πάμε λοιπόν....ξεκινάμε από το εξωτερικό του πλοίου....
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94665&stc=1&d=1277239342 (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94665&stc=1&d=1277239342)
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94666&stc=1&d=1277239428

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94667&stc=1&d=1277239512
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94668&stc=1&d=1277239615

kkouz
22-06-2010, 22:57
Πάμε μέσα....
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94669&stc=1&d=1277239951
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94670&stc=1&d=1277239975
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94671&stc=1&d=1277240055
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94672&stc=1&d=1277240087

kkouz
22-06-2010, 23:01
...................

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94674&stc=1&d=1277240325
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94675&stc=1&d=1277240360
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94676&stc=1&d=1277240410
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94677&stc=1&d=1277240424

nikos_kos
22-06-2010, 23:06
και αλλες απο την κω
94679
94678

mike_rodos
22-06-2010, 23:09
:D Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φίλους μας από την Κω για το φωτορεπορτάζ... Περιμένουμε και συνέχεια....! ;)

kkouz
22-06-2010, 23:19
Εν κατακλείδι.....Ωραία ξεκούραστα και φωτεινά χρώματα στους εσωτερικούς χώρους.....πολύ καλής ποιότητας εξοπλισμός....καρέκλες τραπέζια πάτωμα μοκέτες....νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε νεότευκτο πλοίο....στα γκαράζ θα μπορούσε να είχε γίνει λίγο πιο προσεχτική δουλειά....φαίνεται η ηλικία του πλοίου....αυτά....το προσωπικό ας το προσέξει λίγο γιατί η γραμμή είναι απαιτητική και πολύς κόσμος θα κοιμάται πάνω στους καναπέδες καρέκλες και είναι κρίμα να στραπατσαριστεί....

ΥΓ1 δώρο για όλους εσάς...
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=94681&stc=1&d=1277241097

hayabusa
22-06-2010, 23:33
σούπερ είναι το βαπόρι. το μόνο που θα ήθελα να δω (για αισθητικούς κυρίως λόγους) είναι μια επέκταση προς τα πίσω των εξωτερικών καταστρωμάτων. κατά τα άλλα άψογο !

Maroulis Nikos
22-06-2010, 23:41
σούπερ είναι το βαπόρι. το μόνο που θα ήθελα να δω (για αισθητικούς κυρίως λόγους) είναι μια επέκταση προς τα πίσω των εξωτερικών καταστρωμάτων. κατά τα άλλα άψογο !
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου προ χτές που ταξίδευα αυτό σκεφτόμουνα θα είχε super καταστρώματα...

hayabusa
22-06-2010, 23:52
και εκτός του ότι οι περαντζάδες του θα ήταν μεγαλύτερες (πράγμα που επιζητούμε εμείς αλλά λείπει από πολλά σύγχρονα πλοία) δεν θα χτύπαγε και τόσο (σε εμένα τουλάχιστον) το κάπως αντιαισθητικό ρεμέτζο της πρύμνης.

ποτέ δεν ξέρουμε όμως, μπορεί κάποια στιγμή η εταιρεία να αποφασίσει να μας κάνει το χατίρι. :D

Maroulis Nikos
23-06-2010, 00:11
Αλλαγές σίγουρα θα γίνουν, δεν ξέρω αν θα προχωρήσουνε σε αυτο που αναφέρεις φίλε μου, αυτό που ξέρω είναι ότι θα φτιαχτεί ξεχωριστός καταπέλτης επιβατών απλά δεν προλάβαιναν.

sparti
24-06-2010, 12:16
το πλοιο πριν λιγο εφτασε στη ροδο

polykas
24-06-2010, 13:56
Υπέροχες φωτογραφίες του όμορφου ιάπωνα.Ευχαριστούμε πολύ...:D

mike_rodos
24-06-2010, 15:49
Ακόμη μία αναχώρηση του βάπορα από το νησί των Ιπποτών.... Αυτή τη φορά με θέα την παραλία ψαροπούλας και το Βορειότερο άκρο του νησιού μας... Για όλους τους φίλους της θαλασσινής παρέας του n@utilia.gr

94844

captain
24-06-2010, 15:55
Αυτά είναι.!!!..Πανέμορφη φωτογραφία...Ευχαριστούμε πολύ..!!

samichri
24-06-2010, 17:14
Παιδιά να ρωτήσω κάτι... στο καράβι υπάρχει κανένας χώρος που να επιτρέπεται το κάπνισμα ?? ή όποιος καπνίζει πάει στο φουγάρο παρέα με τους γλάρους ?? Το ρωτάω αυτό γιατί στο ΜΥΤΙΛΗΝΗ απαγορεύεται μεν το κάπνισμα παντου - εκτός από έναν χώρο (μιλάω για κλειστο χώρο και φυσικά όχι στις καμπίνες)

marsant
24-06-2010, 17:56
Φωτογραφια για κορνιζαρισμα, για εξωφυλλο περιοδικου,για καρτ ποσταλ, για wallpaper υπολογιστη,για διαφημηστικο της hsw, για για για για για..........!Μike σε ευχαριστουμε για τα διαμαντια που στελνεις απο Ροδο..

mike_rodos
24-06-2010, 18:10
Μarsant και captain ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... Ακόμη μία φώτο από την σημερινή αναχώρηση του Νήσος Ρόδος... Για εσάς τους δύο...!

94873

Thanasis89
24-06-2010, 18:22
Θα μας τρελάνεις εσύ ! Στο λέω... :D

pantelis2009
24-06-2010, 18:28
Eίμαστε και λίγο μεγάλη, μην πάθουμε φίλε mike_rodos και τίποτε με τα διαμάντια που ανεβάζεις;):p.

dokimakos21
24-06-2010, 18:37
Για σου ρε Mike με της ομορφιες σου.!

marsant
24-06-2010, 18:45
Καποιος να του παρει την μηχανη....Να σαι καλα,πραγματικα κεντας!

Maroulis Nikos
25-06-2010, 05:38
Μarsant και captain ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... Ακόμη μία φώτο από την σημερινή αναχώρηση του Νήσος Ρόδος... Για εσάς τους δύο...!

94873

Τα σχόλια είναι περιττά η φωτογραφία μιλάει απο μόνη της....

captain
25-06-2010, 09:01
Να σαι καλά φίλε Mike να μας χαρίζεις "φωτογραφικά διαμάντια" από το υπέροχο νησί σου!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!;)!!:D

sliatiris
25-06-2010, 11:26
Κατι τετοια κανετε και δεν εχω μυαλα για να δουλεψω.Τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες ? Ευχαριστουμε πολυ φιλε Mike.

mike_rodos
25-06-2010, 15:21
Ευχαριστώ παίδες... Να είστε όλοι καλά! Συνέχεια την Κυριακή από άλλο σημείο λήψης... :mrgreen:

Trakman
25-06-2010, 20:05
Στον Πειραιά, 18/6

94985

opelmanos
25-06-2010, 20:18
Παιδιά να ρωτήσω κάτι... στο καράβι υπάρχει κανένας χώρος που να επιτρέπεται το κάπνισμα ?? ή όποιος καπνίζει πάει στο φουγάρο παρέα με τους γλάρους ?? Το ρωτάω αυτό γιατί στο ΜΥΤΙΛΗΝΗ απαγορεύεται μεν το κάπνισμα παντου - εκτός από έναν χώρο (μιλάω για κλειστο χώρο και φυσικά όχι στις καμπίνες)
Δυαστιχώς μόνο στο Θεόφιλο επιτρέπεται σε εσωτερικό χώρο το κάπνισμα και αυτός είναι έξω από το σαλόνι την Α' θέσεως που έχει καπνιστήριο το οποίο δεν έχει καθόλου καλό εξαερισμό και και όλος ο καπνός βγαίνει στον διάδρομο αφού η πόρτα είναι ανοιχτή :mad:Και σαν να μην φτάνει αυτό καπνίζουν και σε εσωτερικούς χώρους και του πληρώματος μερικές φορές δεν τους λένε τίποτα και την προηγούμενη φορά που ταξίδεψα έκανα εγώ παρατήρηση σε ένα κοριτσάκι που κάπνιζε στο σαλόνι με τα ασημένια καθίσματα .Στα υπόλοιπα πλοία παραδόξως έχει απαγορευτεί παντελώς σε εσωτερικούς χώρους άντε να δούμε όμως πόσο θα κρατήσει αυτό.Έλεος δηλ.Όσο για τις καμπίνες αν δεν μπουν υσχυροί ανιχνευτές καπνού θα θρηνήσουμε θύματα αφού όλοι στις καμπίνες καπνίζουν .Ας συνεχίσουμε όμως την κουβέντα εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=63315) γιατί εδώ είναι το θέμα του Νήσος Ρόδος :D

sparti
25-06-2010, 22:45
το βαπορι ειναι πολυ ωραιο

mike_rodos
26-06-2010, 06:18
Δυαστιχώς μόνο στο Θεόφιλο επιτρέπεται σε εσωτερικό χώρο το κάπνισμα

Από Σεπτέμβριο, με τους νέους νόμους που θα ισχύσουν, ούτε εκεί....

το βαπορι παει καλα και εχει πορεια προς κο και ροδο και τη δευτερα θα εχς αι φωτογραφικο υλικο

Τι αλλό θα ακούσουμε... τι άλλο θα δουν τα μάτια μας... Πάλι καλά που δεν είχε πορεία για Χίο - Μυτιλήνη...

dokimakos21
26-06-2010, 10:41
Νήσος Ρόδος-Χθεσινή αναχώριση
Για όλους εσάς..!
95050

theofilos-ship
26-06-2010, 10:48
Και χτεσινες απο μενα για polyka kai dokimako...

95053

95054

Tasos@@@
26-06-2010, 15:44
Παμε να δουμε την καρδια και το control room του γιγαντα...για τους Mike Rodos, Ben Bruce, vinman, Leo, φανουλα, dokimakos21, Trakman, thanasis89, marsant και ολους τους φιλους του...

http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6104.jpg

http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6107.jpg

mike_rodos
26-06-2010, 16:29
Yπέροχες φώτο απ όλους... Αυτό είναι το n@utilia.gr

pantelis2009
26-06-2010, 19:21
Καταπληκτικές φίλε Tasos@@@. Ευχαριστούμεεεεεεεεεεεεεεεε:p

Tasos@@@
27-06-2010, 01:10
Για τους φιλους pantelis 2009, mike rodos, Ben Bruce, φανουλα, vinman, Leo, TSS Apollon, thanasis89, polykas, theofilos ship και ολους τους φιλους του..
Κατα την διαρκει της μετασκευης του το γκαραζ...τα τεραστια γραμματα "NISSOS RHODES" μια μερα πριν ανεβουν στην γνωστη τους θεση...

http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6116.jpg

Thanasis89
27-06-2010, 01:22
Και λίγες μέρες πριν αλλάξουν μετά από την σωστότατη παρατήση του Μιχάλη (Mike_Rodos)...
Ένα ένα τα ντοκουμέντα από τον Τάσο ! Σ' Ευχαριστώ πολύ ! Για να δούμε τι άλλο θα προκύψει... ;)

pantelis2009
27-06-2010, 06:58
Ευχαριστώ Τάσο!! Θα ανταποδώσω σε άλλα θέματα;)

marsant
27-06-2010, 07:43
Φιλε Τασο σε ευχαριστουμε, με τις φωτογραφιες σου μας ξεναγησες στα <<κρυφα>> μερη του πλοιου,να σαι καλα!

mike_rodos
29-06-2010, 15:45
Ακόμη μία αναχώρηση για το Νήσος Ρόδος από την Ρόδο...
Για όλους τους φίλους από το n@utilia.gr

95387

95388

apollo_express
29-06-2010, 19:02
Από κίνηση πώς πάει;

(Οι φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει είναι όλες τέλειες!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!)

ΑΝΔΡΟΣ
01-07-2010, 13:33
Τελειες οι φωτογραφιες ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ σε καπετανιο και πληρωμα και παντα γεματο

Tasos@@@
01-07-2010, 18:52
Ακόμη μία αναχώρηση για το Νήσος Ρόδος από την Ρόδο...
Για όλους τους φίλους από το n@utilia.gr

95387

95388

Ενταξει απλα εχεις βαλθει να μας τρελανεις!!Παραδεξου το!:D

Tasos@@@
01-07-2010, 19:41
Για τους καλους φιλους pantelis2009,Ben Bruce,mike_rodos,marsant,thanasis89,TSS Apollon και ολους τους φιλους του βαποραρου.

control room τα χειριστηρια
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6110.jpg

Οταν εργαζεσαι πολλες ωρες σε μια μετασκευη, λιγη γυμναστικη που και που δεν κανει κακο!!
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6128.jpg

αποψη του χαοτικου γκαραζ στην μετασκευη του
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6126.jpg

mike_rodos
01-07-2010, 20:15
Σήμερα το πλοίο πλαγιοδέτησε στην θέση του μεγάλου blue star. Ο λόγος η ύπαρξη μία φρεγάτας στο λιμανοβραχίωνα της Ακαντιάς σε συνδιασμό ότι και τα blue είχαν και ημερήσιο δρομολόγιο. Από κίνηση ήδη κάποιες μεταφορικές από Ρόδο το προτειμούν.
Ευχαριστούμε Τάσο για τις Φώτο...!

Harry14
02-07-2010, 00:51
Μιλησα με εναν γνωστο μου πρακτορα στη Ροδο και μου ειπε οτι τα νουμερα ειναι σαφως μεγαλυτερα απο τα πρωτα του ταξιδια αλλα η διαφορα με τα μπλου σταρ ειναι τεραστια. Βεβαια δεν ειχε νουμερα. Σε φορτηγα παει να κανει λιγα πραματα. Εκτιμουν οτι πληροτατα πανω απο 70-80% δεν θα πιασει. Μηπως καποιος εχει και νουμερα;

NikosRodos
03-07-2010, 15:40
Το Νήσσος σήμερα στη Ρόδο στη θέση που δένει ο Διαγόρας.......

pantelis2009
03-07-2010, 18:24
Για τους καλους φιλους pantelis2009,Ben Bruce,mike_rodos,marsant,thanasis89,TSS Apollon και ολους τους φιλους του βαποραρου.

control room τα χειριστηρια

Οταν εργαζεσαι πολλες ωρες σε μια μετασκευη, λιγη γυμναστικη που και που δεν κανει κακο!!

αποψη του χαοτικου γκαραζ στην μετασκευη του

Eυχαριστώ φίλε Τasos@@@ θα ανταποδώσω σε άλλα θέματα;)

sparti
06-07-2010, 16:23
http://i45.tinypic.com/rshddx.jpg

sparti
06-07-2010, 17:09
Το προηγουμενο Σαββατο στη Ροδο

ΑΝΔΡΟΣ
06-07-2010, 22:42
διακρινω μια μικρη κλιση δεξια ή ειναι ιδεα μου

Thanasis89
06-07-2010, 23:17
Όχι ευτυχώς δεν έχει κλίση... Απλά η φωτογραφία γέρνει... Πρόσεξε τον ορίζοντα... ;)
Είναι πολύ όμορφη πάντως !

ΑΝΔΡΟΣ
06-07-2010, 23:22
εδω εχουμε θεμα τωρα εγω το βλεπω σε συναρτηση με τον μωλο εκτος και αν ο καταπελτης του δεινει τετοια εντυπωση

NikosRodos
06-07-2010, 23:37
Μια πρυμναία, τραβηγμένη το Σάββατο 3/7. Μάλλον θέμα κλίσης δεν υπάρχει.

ΑΝΔΡΟΣ
06-07-2010, 23:43
Ok το καταλαβα το υπονοουμενο δεν ξερω τι βλεπω εχετε δικιο εσπασαν και τα γιαλια μου φρικη

giorgos....
07-07-2010, 01:18
Νήσος Ρόδος.. απογευματινή αναχώρηση απο Πειραιά..
96391

Orion_v
07-07-2010, 15:22
εδω εχουμε θεμα τωρα εγω το βλεπω σε συναρτηση με τον μωλο εκτος και αν ο καταπελτης του δεινει τετοια εντυπωση

Γενικα θα κοιτας ( αν υπαρχουν ) κολωνες φωτισμου -κτιρια δηλαδη πραγματα που ειναι καθετα 100%, οχι το μωλο υπο γωνια σε ξεγελαει , και αν δεν υπαρχουν τα παραπανω τον οριζοντα στη θαλασσα , ο γυαλος ποτε δεν ειναι στραβος :mrgreen:

Dimitrisvolos
07-07-2010, 16:23
Γενικα θα κοιτας ( αν υπαρχουν ) κολωνες φωτισμου -κτιρια δηλαδη πραγματα που ειναι καθετα 100%, οχι το μωλο υπο γωνια σε ξεγελαει , και αν δεν υπαρχουν τα παραπανω τον οριζοντα στη θαλασσα , ο γυαλος ποτε δεν ειναι στραβος :mrgreen:

Εμεις στραβά αρμενίζουμε ...χαχα ωραίες φώτο παιδιά ...

ΑΝΔΡΟΣ
07-07-2010, 20:16
Kαι αν διπλα ειναι ο πυργος της ΠΙΖΑΣ τι κανεις τοτε? οι φωτογραφιες τελειες.Οσο για τον φιλο ORION V μην παρεξηγηθεις κανουμε και κανα αστειο να περνα η ωρα

Ergis
09-07-2010, 16:50
ενδιαφερον δρομολογιο θα εχει αποψε ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ της ΡΟΔΟΥ καθως μαλλον θα εχουμε ταυτοχρονη αφιξη με το μπλου σταρ ναξος στο λιμανι της παρου......οψομεθα (http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BF%CF%88%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%B8%CE%B1).....

sg3
09-07-2010, 18:05
το μπλου σταρ ναξος ακομη δεν εχι φυγει απο πειραια!

aegeanspeedlines
09-07-2010, 18:08
Μόλις ξεκίνησε! Άρα ξέρουμε τον νικητή!

Αλκυόνη
13-07-2010, 22:26
Αναχώρηση Παρασκευή απόγευμα!
Αφιερωμένη στον Leo και Κα Λεού, Vinman και Σοφία, Nikos _V, dokimakos 21!

97609
97610

dokimakos21
13-07-2010, 22:44
Ε δεν το πιστευω...!!!Ευχαριστω παρα πολυ για την αφιερωση και τις καταπληκτικες φωτογραφιες που μας χαριζετε ολοι σας..!

Leo
13-07-2010, 22:47
We thank you Alkyoni..... έσκισες!!! ενώ εμείς αγχονώμαστε :p;)

pantelis2009
13-07-2010, 23:19
Αλκυόνη φοβερή ευκρίνεια και καθαρότητα στις φωτο. Ευχαριστούμε:p

mike_rodos
14-07-2010, 08:43
Πανέμορφες φώτο Αλκυόνη... Ευχαριστούμε... Σιγά σιγά ανεβαίνει και η κίνηση του τόσο σε επιβάτες, όσο και σε φορτηγά.

sparti
14-07-2010, 11:22
http://imgur.com/delete/5Dgtwr1L57

http://imgur.com/QGaQR.jpg

http://imgur.com/e1vwc.jpg http://imgur.com/3vnPW.jpg

καποιεσ φωτογραφιες του πλοιου απο το σαββατο που μας περασε

grad
14-07-2010, 23:12
Από την αναχώρηση του πλοίου την 1 Ιουλίου από την Ροδό με την βοήθεια ρυμουλκού λόγω των ισχυρών ανέμων

Η ποιότητα δ είναι καλή καθώς είναι από κινητό

Tasos@@@
15-07-2010, 13:37
Παραξενο μου ακουστηκε αυτο για το ρυμουλκο...δεν ξερω γιατι...ειχε ανοιχτα και τα προπελακια πλωρα φιλε μου?

grad
15-07-2010, 15:19
Παραξενο μου ακουστηκε αυτο για το ρυμουλκο...δεν ξερω γιατι...ειχε ανοιχτα και τα προπελακια πλωρα φιλε μου?
Ναι κανονικά. Αλλά μάλλον φαίνεται δεν κάνουν κ τόση δουλειά

mike_rodos
15-07-2010, 15:31
Kαι ακόμη είναι νωρίς... Που να έρθουν τα μποφόρια του χειμώνα.... Σε λάθος σημείο δένει το βαπόρι... Ας ελπίσουμε να μην το βρουν οι νοτιάδες του χειμώνα εκεί...

diagoras
15-07-2010, 15:35
Στην θεση που πρυμνοδετουσαν παλια ολα τα βαπορια(Διαγορας,Μιλενα,ακομα και τα μεγαλα blue star)δεν μπορει να πλαγιοδετει αφου εχει και πλαγιους καταπελτες?

kkouz
17-07-2010, 19:58
Σάββατο 17 Ιουλίου ώρα 21:00 ξέρουμε γιατί είναι ακόμα στην Ρόδο?

xidianakis
17-07-2010, 20:03
Σάββατο 17 Ιουλίου ώρα 21:00 ξέρουμε γιατί είναι ακόμα στην Ρόδο?
απο Ροδο αναχωρει τριτη-πεμπτη-κυριακη. σαββατο μενει δεμενο στη Ροδο.

kkouz
17-07-2010, 21:14
op nai lathos moy....thanks....

fistikovoutiro
18-07-2010, 12:34
12-07-2010 μόλις βγαίνει απο τον Πειραιά

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=98396&stc=1&d=1279449172

Tasos@@@
18-07-2010, 15:28
Καλλιτεχνικη και πανεμορφη φιλε μου!!:D

fistikovoutiro
18-07-2010, 15:35
Καλλιτεχνικη και πανεμορφη φιλε μου!!:D

Να είσαι καλά Τάσο ευχαριστώ.

kkouz
19-07-2010, 09:17
Μπαμ μπαμ.......................

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=98570&stc=1&d=1279523802

sparti
19-07-2010, 21:24
τελεια φωτογραφια στη κω ειναι ?

kkouz
19-07-2010, 22:46
ναι....είναι από το βουνό τραβηγμένη....η αλυκή μπροστά μας....και στο βάθος η Κάλυμνος...

pantelis2009
19-07-2010, 22:51
Yπέροχες αναμνήσεις απο το Ωραίο σου νησί φίλε kkouz, μιας και υπηρέτησα εκεί 20 μήνες και έχω ακόμη φίλους, στο Ιπποκράτειο ίδρυμα.;)

ελμεψη
20-07-2010, 21:47
Επιβλητικος ο Ιαπωνας μπαινει στο λιμανι της Ροδου...

98909

aegeanspeedlines
20-07-2010, 21:52
Τι να πει κανείς για αυτή την φωτογραφία?????????????????? Εεε? Πείτε μου! :o

sg3
20-07-2010, 22:46
αυτη την ωρα το πλοιο με 23,4 knots.:shock:

sparti
20-07-2010, 23:12
και μια αλλη μερα ητανε 23 ,1 βορεια της ναξου το παρασηρει το κουροσηβο

diagoras
21-07-2010, 00:12
Επιβλητικος ο Ιαπωνας μπαινει στο λιμανι της Ροδου...

98909

Μαγικη Νικο.Τελεια χρωματα

combra
21-07-2010, 12:28
Το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ στις 16/07/2010 09:30 στο λιμάνι του Πειραιά

sparti
22-07-2010, 12:58
ωραιες οι φωτογραφιες σου φιλε combra σε ευχαριστουμε

aegeanspeedlines
22-07-2010, 18:55
και μια αλλη μερα ητανε 23 ,1 βορεια της ναξου το παρασηρει το κουροσηβο

Μέχρι 23,7 έπιασε προχτές το καράβι μας!

Spyros
25-07-2010, 15:55
Και δυο φωτο από εμένα...

99545

99546

hsw
29-07-2010, 05:13
Παράταση δρομολογίων παίρνει και το Νήσος Ρόδος, αφού μέχρι τις 31/10 (και όχι 13/11 όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά) θα συνεχίσει με τα ίδια δρομολόγια.

Πειραιάς-Πάρος-Κως-Ρόδος (http://www.hellenicseaways.gr/media/drom2010/1106_3110rho_gr.pdf)

parianos
31-07-2010, 18:58
Παράταση δρομολογίων παίρνει και το Νήσος Ρόδος, αφού μέχρι τις 31/10 (και όχι 13/11 όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά) θα συνεχίσει με τα ίδια δρομολόγια.

Πειραιάς-Πάρος-Κως-Ρόδος (http://www.hellenicseaways.gr/media/drom2010/1106_3110rho_gr.pdf)

Λεω οτι δεν του συμφερει η παραταση δρομολογιων του μεχρι τις 31/10 διοτι πριν διαβασα ενα αρθρο στο περιοδικο "ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ" και λεει: "Το Νησος Ροδος συμπληρωσε εναν μηνα δρομολογιων και τα πρωτα του δειγματα, ειδικα στην Παρο κρινονται θετικα. Σε αυτο το λιμανι, ιδιαιτερα τις Παρασκευες και τις Κυριακες στην επιστροφη, το πλοιο κανει θραυση και πραγματικα ξελασπωνει το νησι απο δυσκολες καταστασεις. Στα δωδεκανησα, η κινηση επιβατων κυμαινεται ακομη σε σχετικα χαμηλα επιπεδα, αλλα η κινηση των φορτηγων οχηματων παρουσιαζει αυξανομενη ταση."

στη σελιδα 127 του περιοδικου Εφοπλιστη του μηνα Αυγουστου...

τωρα μενει να δουμε τι κινηση θα εχει ολο τον Αυγουστο;

mike_rodos
02-08-2010, 15:58
H κίνηση σε φορτηγά πάει καλά... Και θα ανέβει και άλλο πολύ....
Μία φώτο του ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ, το Σαββάτο πάνω από το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ. κατά την αναχώρηση μας από Ρόδο....

100694

dokimakos21
06-08-2010, 19:11
ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ 30/07/2010
101268

pantelis2009
16-08-2010, 17:05
To Νήσος Ρόδος στο μεγάλο λιμάνι στις 13/08/2010. Χαρισμένο σε όλους τους φίλους του.

102232

102233

102234

diagoras
19-08-2010, 20:15
NΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ-Παρος 9-8-2010
102596
Για ολους σας:D

ffyiannis
20-08-2010, 09:05
καλημερα.την τεταρτη θα ταξιδεψω για ροδο με τον συγκεκριμενο βαποραρο.ελπιζω,αν μου το επιτρεψει η συνδεση μου:confused:,να μπορεσω να στειλω live φωτο και βιντεο.αλλιως πεμπτη πρωι εδω στο συγκεκριμενο θεμα:)

NikosRodos
20-08-2010, 18:46
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

DeepBlue
21-08-2010, 16:42
Χθεσινή αναχώρηση από Πειραιά.Για τους pantelis2009,mike rodos,T.S.S. APOLLON,NikosRodos,vinman,Tasos@@@,polykas,και όλους τους φίλους του Ιάπωνα.;) 102872

pantelis2009
21-08-2010, 17:12
Ευχαριστώ φίλε DeepBlue και ανταποδίδω σε σένα και όσους αναφέρεις.;):D

102875

Tasos@@@
22-08-2010, 00:40
Πανεμορφες φωτογραφιες DeepBlue και pantelis2009 θα ανταποδωσω συντομα.... ;)
Να'στε καλα σας ευχαριστω πολυ!

T.S.S. APOLLON
22-08-2010, 14:41
Χθεσινή αναχώρηση από Πειραιά.Για τους pantelis2009,mike rodos,T.S.S. APOLLON,NikosRodos,vinman,Tasos@@@,polykas,και όλους τους φίλους του Ιάπωνα.;) 102872

Ευχαριστω φιλε DeepBlue και ανταποδιδω
F/B Νησος Ροδος...Πειραιας 12-7-2010.
103037

ΑΝΔΡΟΣ
24-08-2010, 10:53
Στον χτεσινο καταπλου στον Πειραια και υστερα απο καταγγελια επιβατη κλιμακιο του λιμενικου πραγματοποιησε καταμετρηση για υπεραριθμους.Το αποτελεσμα 1485 επιβατες ενω το θερινο πρωτοκολλο του πλοιου ειναι 1510

Apostolos
24-08-2010, 10:58
Ακόμα ένας άσχετος αδαής, ανεύθυνος ρουφιάνος έκανε την δουλεία...
Απορώ γιατί δεν έχουν ξεκινήσει τις μηνύσεις οι εταιρίες σε κάτι τέτοια τυπάκια που το παίζουν έξυπνοι...

ΑΝΔΡΟΣ
24-08-2010, 11:10
Ακόμα ένας άσχετος αδαής, ανεύθυνος ρουφιάνος έκανε την δουλεία...
Απορώ γιατί δεν έχουν ξεκινήσει τις μηνύσεις οι εταιρίες σε κάτι τέτοια τυπάκια που το παίζουν έξυπνοι...
Ισως γιατι ηταν στον καταπλου και οχι στον αποπλου εκει(στον αποπλου) ισως τα πραγματα ηταν διαφορετικα

mike_rodos
24-08-2010, 15:44
Στον χτεσινο καταπλου στον Πειραια και υστερα απο καταγγελια επιβατη κλιμακιο του λιμενικου πραγματοποιησε καταμετρηση για υπεραριθμους.Το αποτελεσμα 1485 επιβατες ενω το θερινο πρωτοκολλο του πλοιου ειναι 1510

Δεν θα σταθώ στην καταγγελία, αλλά στους αριθμούς, όπου δηλώνουν ότι το βαπόρι στην γραμμή πάει περίφημα..!

BULKERMAN
24-08-2010, 16:05
Δεν θα σταθώ στην καταγγελία, αλλά στους αριθμούς, όπου δηλώνουν ότι το βαπόρι στην γραμμή πάει περίφημα..!

Όχι φίλε μου...να σταθείς στην καταγγελία γιατί το κάθε λαμόγιο και κάθε άσχετος κάνει ανώνυμες καταγγελίες χωρίς επιπτώσεις ενώ σε άλλη περίπτωση ο καπετάνιος θα παιρνε τον δρόμο για τον εισαγγελέα!!!
Οι ανώνυμες ρουφιανιές είναι μάλλον θαυμάσιο σπορ στην Ελλάδα!!

pantelis2009
24-08-2010, 16:30
Πάντα άκμαζαν οι ρουφιανο-χαφιέδες. Και επι Γερμανικής κατοχής και επι Χούντας. Γιατί τώρα να μην ακμάζουν;;;;;;;;;:mad: Ένας Καιάδας θα μας σώσει απο τέτοια σκουλίκια:confused::mad:

minoan
24-08-2010, 16:41
Έκατσε και τους μέτρησε και τους έβγαλε πολλούς;
Η' μήπως δεν έβρισκε να κάτσει και υπέθεσε ότι έχει μια καρέκλα/επιβάτη το πλοίο;
Έχουμε γεμίσει βλαμμένους παντού τελικά :mad:

Panos80
24-08-2010, 17:07
Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε πολυ καλοπερασακιδες σαν λαος και δεν καταδεχομαστε να κατσουμε σε τραπεζι με 4 καρεκλες αν εχει πιασει καποιος αγνωστος την μια. Ετσι και ο ρουφιανος. Δεν θα εβρισκε κενο τραπεζακι (και με τις 4 καρεκλες αδειες) και δεν καταδεχτηκε να κατσει με καποιον αλλον και το εριξε στις καταγγελιες απο τα νευρα του.
Παντα μιλαω για καταστρωμα, γιατι στις αριθμημενες δεν ισχυει κατι τετοιο.
Το ιδανικο για τυπους σαν κι αυτον θα ηταν να βρει ενα τραπεζι να κατσει και να αφησει στην μια καρεκλα τις τσαντες του, στην αλλη να κατσει και αλλη μια για να ακουμπαει τα ποδια του. Φυσικα οταν το κανει καποιος αλλος αυτο, εκεινος διαολιζεται αλλα οταν το κανει εκεινος δεν του κακοφαινεται καθολου.

NikosRodos
24-08-2010, 17:11
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ...........
Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε πολυ καλοπερασακιδες σαν λαος και δεν καταδεχομαστε να κατσουμε σε τραπεζι με 4 καρεκλες αν εχει πιασει καποιος αγνωστος την μια. Ετσι και ο ρουφιανος. Δεν θα εβρισκε κενο τραπεζακι (και με τις 4 καρεκλες αδειες) και δεν καταδεχτηκε να κατσει με καποιον αλλον και το εριξε στις καταγγελιες απο τα νευρα του.
Παντα μιλαω για καταστρωμα, γιατι στις αριθμημενες δεν ισχυει κατι τετοιο.
Το ιδανικο για τυπους σαν κι αυτον θα ηταν να βρει ενα τραπεζι να κατσει και να αφησει στην μια καρεκλα τις τσαντες του, στην αλλη να κατσει και αλλη μια για να ακουμπαει τα ποδια του. Φυσικα οταν το κανει καποιος αλλος αυτο, εκεινος διαολιζεται αλλα οταν το κανει εκεινος δεν του κακοφαινεται καθολου.

pantelis2009
24-08-2010, 17:17
Δεν ήμαστε όλοι ίδιοι φίλε, αυτή είναι η περιγραφή ενός ρουφιανο-χαφιέ:confused::mad:

ΑΝΔΡΟΣ
24-08-2010, 17:23
Και το πιστευω του ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ αλλα ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ

Panos80
24-08-2010, 17:29
Δεν ήμαστε όλοι ίδιοι φίλε, αυτή είναι η περιγραφή ενός ρουφιανο-χαφιέ:confused::mad:

Αν αναφερεσαι σε μενα φιλε παντελη , εχω ακριβως την ιδια γνωμη με σενα.
Σαφως αναφερομουν στο πως το βλεπει ο ρουφιανο-χαφιες. Ισως να μη το διατυπωσα και σωστα.

NikosRodos
24-08-2010, 17:30
Συγγνώμη φίλε μου αν αυτό που έγραψα σε πρόσβαλε.
Φυσικά και δεν είναι όλοι το ίδιο. Απλά πιστεύω πως τέτοιοι εξυπνορουφιανοχαφιεδες υπάρχουν σε κάθε καθημερινή δραστηριότητα οι οποίοι είτε για ίδιον όφελος είτε επειδή θέλουν να πουλήσουν εξυπνάδα προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.

pantelis2009
24-08-2010, 17:39
Αν αναφερεσαι σε μενα φιλε παντελη , εχω ακριβως την ιδια γνωμη με σενα.
Σαφως αναφερομουν στο πως το βλεπει ο ρουφιανο-χαφιες. Ισως να μη το διατυπωσα και σωστα.
Φίλε Panos80 αν με έχεις παρακολουθήσει τόσο καιρό που γράφω στο forum, ποτέ δεν έχω εκφέρει κακία για κανένα. Αυτά που έγραψα ήταν γιά τον .........τύπο που ενέφερες. Να προσέχεις λοιπόν τα λόγια σου και πώς εκφράζεσε σε ένα σοβαρό forum σαν Nautilia.gr...----

Panos80
24-08-2010, 17:46
Φίλε Panos80 αν με έχεις παρακολουθήσει τόσο καιρό που γράφω στο forum, ποτέ δεν έχω εκφέρει κακία για κανένα. Αυτά που έγραψα ήταν γιά τον .........τύπο που ενέφερες. Να προσέχεις λοιπόν τα λόγια σου και πώς εκφράζεσε σε ένα σοβαρό forum σαν Nautilia.gr...----

Δεν αντιλεγω. Ουτε σε εθιξα αν αυτο καταλαβες. Και φυσικα θεωρω το nautilia σοβαρο σαιτ.

ΑΝΔΡΟΣ
24-08-2010, 17:46
Συνηθως για να τους προσδιορισουμε το προφιλ τους τετοιου ειδους ΤΥΠΟΙ ειναι αυτοι που ταξιδευουν μια φορα τον χρονο, το βαπορι το ξερουν μονο κατ ονομα και συνηθως ειναι και αυτοι που βριζουν στον Πειραια γιατι δεν βλεπουν το βαπορι ή το βαπορι ειναι στον Αι Διονυση και αυτη το ψαχνουν στο τελωνειο, οταν θα επιβιβαστουν θα ειναι οι πρωτοι που θα μπουν μπορει και 2 ωρες πριν την αναχωρηση αν το πλοιο ειναι εκει και θα πιασουν τις διπλασιες καρεκλες απο οσοι ειναι στην παρεα γιατι δεν γνωριζουν τι σημαινει η φραση χωρος αποσκευων σε αντιθετη περιπτωση ειναι εκεινοι που βριζουν τον καπετανιο που με 8αρι τραμουντανα ηρθε με ενα τεταρτο καθυστερηση ,πριν καλα καλα τελειωσει το ξεφωρτομα θα ειναι οι πρωτοι που θα μπουν συχνα λογοφεροντας με τον λοστρομο γιατι δεν ειδαν την νταλικα που εβγαινε και κοντεψαν να στολισουν την μασκα της και οταν θα ανεβουν στα σαλονια θα αρχισουν την κριτικη οτι το πλοιο δεν ειναι καθαρο γιατι μολις αδειασε 1500 επιβατες που αφησαν πισω τους συντριμια και τα καμαρωτακια δυο χερια εχουν τι να κανουν μεσα σε 5 λεπτα που ανεβηκε ο ΤΥΠΟΣ

NikosRodos
24-08-2010, 17:50
Αυτό ακριβως.

Συνηθως για να τους προσδιορισουμε το προφιλ τους τετοιου ειδους ΤΥΠΟΙ ειναι αυτοι που ταξιδευουν μια φορα τον χρονο, το βαπορι το ξερουν μονο κατ ονομα και συνηθως ειναι και αυτοι που βριζουν στον Πειραια γιατι δεν βλεπουν το βαπορι ή το βαπορι ειναι στον Αι Διονυση και αυτη το ψαχνουν στο τελωνειο, οταν θα επιβιβαστουν θα ειναι οι πρωτοι που θα μπουν μπορει και 2 ωρες πριν την αναχωρηση αν το πλοιο ειναι εκει και θα πιασουν τις διπλασιες καρεκλες απο οσοι ειναι στην παρεα γιατι δεν γνωριζουν τι σημαινει η φραση χωρος αποσκευων σε αντιθετη περιπτωση ειναι εκεινοι που βριζουν τον καπετανιο που με 8αρι τραμουντανα ηρθε με ενα τεταρτο καθυστερηση ,πριν καλα καλα τελειωσει το ξεφωρτομα θα ειναι οι πρωτοι που θα μπουν συχνα λογοφεροντας με τον λοστρομο γιατι δεν ειδαν την νταλικα που εβγαινε και κοντεψαν να στολισουν την μασκα της και οταν θα ανεβουν στα σαλονια θα αρχισουν την κριτικη οτι το πλοιο δεν ειναι καθαρο γιατι μολις αδειασε 1500 επιβατες που αφησαν πισω τους συντριμια και τα καμαρωτακια δυο χερια εχουν τι να κανουν μεσα σε 5 λεπτα που ανεβηκε ο ΤΥΠΟΣ

ffyiannis
24-08-2010, 18:08
εγώ θα σε συμπλήρωνα φίλε μου και θα έλεγα ότι είναι τύποι που προφανώς δέν έχουν άλλα προβλήματα και προσπαθούν να δημιουργήσουν στους άλλους!!!σε όλα τα άλλα που προανέφερες συμφωνώ και επαυξάνω8-)

ΑΝΔΡΟΣ
24-08-2010, 18:30
εγώ θα σε συμπλήρωνα φίλε μου και θα έλεγα ότι είναι τύποι που προφανώς δέν έχουν άλλα προβλήματα και προσπαθούν να δημιουργήσουν στους άλλους!!!σε όλα τα άλλα που προανέφερες συμφωνώ και επαυξάνω8-)
Αυτοι μπορει να μην εχουν αλλα προβληματα αλλα εμεις εχουμε ενα βασικο το οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ffyiannis
24-08-2010, 18:44
Αυτοι μπορει να μην εχουν αλλα προβληματα αλλα εμεις εχουμε ενα βασικο το οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ
αναγκαίο κακό φίλε μου και αυτοί δυστυχώς:(.
ελπίζω άυριο πάντως να μην συναντήσω κανέναν τέτοιο την ωρα που θα ταξιδεύω με τον βάπορα:D

thanos75
25-08-2010, 12:19
Και επιπλέον θα συμπλήρωνα πως είναι τύποι που επ'ουδενί δεν αγαπούν τα πλοία και τη θάλασσα. Για αυτούς τους ανθρώπους το ταξίδι με πλοίο δεν αποτελεί μέρος των διακοπών, αλλά ένα αναγκαίο κακό!

ελμεψη
26-08-2010, 13:13
Ενα στοιχειο το οποιο δεν ειχα παρατηρησει τοσο καιρο και σημερα που το ειδα ειπα να το φωτογραφισω και να το μοιραστω μαζι σας. Την φωτο της αγκυρας του Νησος Ροδος την εχουμε ξαναδει αλλα αυτο που δεν φαινοταν ηταν το βαρος της. 7.800kg ή 7,8 τόνους. Δεν είναι και μικρό βάρος.Χαρισμένη σε όλους σας.

103542

ΑΝΔΡΟΣ
26-08-2010, 17:02
Ενα στοιχειο το οποιο δεν ειχα παρατηρησει τοσο καιρο και σημερα που το ειδα ειπα να το φωτογραφισω και να το μοιραστω μαζι σας. Την φωτο της αγκυρας του Νησος Ροδος την εχουμε ξαναδει αλλα αυτο που δεν φαινοταν ηταν το βαρος της. 7.800kg ή 7,8 τόνους. Δεν είναι και μικρό βάρος.Χαρισμένη σε όλους σας.

103542
Καλα πως το ειδες εκει που τις εχει (απορια μου) για την φωτο δεν λεμε τιποτα απλα χαζεψαμε