Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Δελτίο Τήνου (Tinos report)

Σελίδες : 1 [2] 3

Leo
05-08-2009, 08:14
Μιας και σας έχω συνηθίσει με ρεπορτάζ απο την Τήνο θα σας δώσω την κατάσταση του πολυσυζητημένου έργου στο Λιμάνι της Τήνου, χωρίς να το σχολιάσω. Αυτό το αφήνω σε εσάς.

Διευκρινίζεται ότι οι φωτογραφίες αφορούν το πάρα-έξω λιμάνι. Στο έξω λιμάνι γίνονται τα μπετά στις δυό νέες ράμπες .... σε ρυθμούς χελώνας, ενώ για το λιμενοβραχίωνα ούτε κουβέντα να γίνεται.... Το "έκτρωμα", περιμένει τους επόμενους νοτιάδες :cool:.

51604

51605

51606

51607

51608

Natsios
05-08-2009, 15:12
Για θυμήστε μου κατι ρε παιδια γιατι προσπαθώ να βάλω την εικονα λίγο στο μυαλό μου απο εδω μακρυα που ειμαι φετος. Ποια ειναι η απόσταση του νέου ντόκου πρυμοδετήσεως στο εξω-εξω λιμάνι απο το κόκκινο φανάρι? Θέλω να πω αν έρθει πχ το blue star 1 το πάσχα και πρυμοδετήσει στο εξω-εξω λιμάνι παράλληλα με το ντοκο του κόκκινου φαναριού η πλώρη του που θα φτάνει? γιατί μου φαίνεται οτι θα βγαίνει πέρα απο το κοκκινο φάρο?

Leo
05-08-2009, 15:19
Για θυμήστε μου κατι ρε παιδια γιατι προσπαθώ να βάλω την εικονα λίγο στο μυαλό μου απο εδω μακρυα που ειμαι φετος. Ποια ειναι η απόσταση του νέου ντόκου πρυμοδετήσεως στο εξω-εξω λιμάνι απο το κόκκινο φανάρι? Θέλω να πω αν έρθει πχ το blue star 1 το πάσχα και πρυμοδετήσει στο εξω-εξω λιμάνι παράλληλα με το ντοκο του κόκκινου φαναριού η πλώρη του που θα φτάνει? γιατί μου φαίνεται οτι θα βγαίνει πέρα απο το κοκκινο φάρο?

Είσαι σωστός, αυτό θα γίνει... και φυσικά με την προυπόθεση ότι δεν θα φυσάει βοριάς, γιατί θα ξεκολλήσει από τον ντόκο όταν μπουνατσάρει. Με απλά λόγια Blue Star 1/2 δεν θα πηγαίνουν έξω ή παραέξω εκτός και είναι
άπνοια. Τα λεφτά τελείωσαν ότι έγινε έγινε :rolleyes:.

Natsios
05-08-2009, 15:31
Είσαι σωστός, αυτό θα γίνει... και φυσικά με την προυπόθεση ότι δεν θα φυσάει βοριάς, γιατί θα ξεκολλήσει από τον ντόκο όταν μπουνατσάρει. Με απλά λόγια Blue Star 1/2 δεν θα πηγαίνουν έξω ή παραέξω εκτός και είναι
άπνοια. Τα λεφτά τελείωσαν ότι έγινε έγινε :rolleyes:.

Καπετάνιε και άπνοια να είναι τι θα γίνει? Θα πέσει εκει στο παραέξω με αποτέλεσμα να κλείνει και άλλο τη μπούκα του έξω λιμανιού? Κατά τα άλλα κάναμε θέσεις για καμια δεκαρια καινουργια πλοία και εδω καλα καλά δεν μπαίνουν δύο το πολύ τρια. Εκτώς αν στο μέλλον τα πλοία θα έχουν το μέγεθος του Τinos sky. Τελως πάντων τα ίδια και τα ίδια πάλι. Οπως είπες οτι έγινε έγινε. Μόνο που αυτο που έγινε δεν έδειξε ακόμα τις επιπτώσεις του στο νησί

Leo
05-08-2009, 15:45
Καπετάνιε και άπνοια να είναι τι θα γίνει? Θα πέσει εκει στο παραέξω με αποτέλεσμα να κλείνει και άλλο τη μπούκα του έξω λιμανιού? Κατά τα άλλα κάναμε θέσεις για καμια δεκαρια καινουργια πλοία και εδω καλα καλά δεν μπαίνουν δύο το πολύ τρια. Εκτώς αν στο μέλλον τα πλοία θα έχουν το μέγεθος του Τinos sky. Τελως πάντων τα ίδια και τα ίδια πάλι. Οπως είπες οτι έγινε έγινε. Μόνο που αυτο που έγινε δεν έδειξε ακόμα τις επιπτώσεις του στο νησί

Θεωρώ ότι τις έδειξε. Με τον Ελ. Βενιζέλο δεν πάτησε κρουαζιερόπλοιο στο νησί εδώ και μήνες... Θα αφήσω τα σχόλια γαι τον ροσινάντε απο την Κυριακή... Δεν ξέρω, αλλά προσωπικά δεν χάρηκα μανούβρες μέσα αυτή την φορά, παρόλο που απο βοριάδες 7+χορτάσαμε και οι εμπαθείς ομάδες καραβολατρών "επέζησαν" :D. Θα σχολιάσω σε άλλα θέματα το τι και πως.

roussosf
05-08-2009, 16:20
Φημες λενε οτι τωρα που θα ξεκινησει τις κρουαζιερες στην Μεσογειο το Celebrity EQUINOX εχει μεσα στα πλανα του και το λιμανι της Τηνου
τωρα ποιο απο όλα τα λιμανια (το εξω -το παραέξω - το εξω απ εδω ) μην με ρωτατε δεν ξερω περισσότερα......

MARGARITIS24
05-08-2009, 20:16
στο μεσα θα πεφτει με αριστερη στροφη στο 1 μετρο απο το ντοκο

roussosf
06-08-2009, 08:50
μην το γελας
μπορει εχει ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ

Rocinante
08-08-2009, 21:19
Συμπληρωνω το ρεπορταζ του Leo απο θαλασσης.
Και δεν θα σχολιασω τιποτα...

51893

51894

Natsios
09-08-2009, 22:48
Και δεν θα σχολιασω τιποτα...

Ε, Μας το χαλας τωρα! και εμεις περιμεναμε εσενα.....

Rocinante
09-08-2009, 23:48
Ε, Μας το χαλας τωρα! και εμεις περιμεναμε εσενα.....
Τι να σου πω ρε Νατσιε μη με τσιγκλας.
Ωραια η πλατεια οριστε...
Και μεσα θα φυτεψουμε αγκιναρες για το ετησιο φεστιβαλ.
Και το νησακι με τους 3 σταυρους μου εδωσε μια ιδεα.
Του χρονου το πασχα να κανουμε αναπαρασταση της σταυρωσης.
Και ξερεις ποιους θα πρεπει να σταυρωσουμε.
Και αν νομιζει ο μεσαιος οτι θα αναστηθει τον γελασανε.
Οποιος και να ειναι αυτος...
Ο αρχιτεκτονας, ο εργολαβος, καποιοι φωστηρες του νησιου μας δεν ξερω...
Και τι να το κανουμε τωρα? Γιατι κατι πρεπει να γινει.
Να εφευρουμε κανα καινουριο αθλημα?
Τι θα ελεγες Cement Golf ???? Να γεμισουμε την εκταση αυτη με τρυπες. Και αντι για μπαστουνια να εχουμε μακρυλαιμες κολοκυθες. Και αντι για μπαλακια τυροπιττες απο τις μεσκλιες...
Και θα δενουν τα κρουαζιεροπλοια απο μακρυα και θα παρακολουθουν το περιεργο αθλημα των Ζαβων.
Εκτος αν χτισουμε εκει κανα AQUARIUM αλλα μπα θα το παρει ο νοτιας ( Ο καιρος οχι ο συμφορουμιτης με το καταπληκτικο αβαταρ).
Χωρος προσγειωσης διαστημοπλοιων ενδεχομενως. Και σκεψου να διασχησουν ολο το γαλαξια και την ωρα της προσγειωσεις να τρακαρουν στον ντοκο του κοσμοδρομειου της Τηνου.
Γελας Νατσιε γελας?
Το θεωρεις απιθανο.
Ξεχνας τη λιμνοδεξαμενη της Λιβαδας που εγκαινιαστηκε αν θυμαμε καλα επι κυβερνησης Μητσοτακη και αφου τρυπησε 1000 φορες την στεγανοποιησαν και τοτε ειδαν οτι μεσα πεφτουν τα λυματα και ακομα δεν ξερουν που θα φτιαξουν τη μοναδα? Ειναι ομως πανεμορφη εγω ειπα να γινει σταδιο.
Ξεχνας το δρομο Κιονια Αγ. Μαρινα που ειναι δρομος με σημανση και μπαρες και κλισεις στις στροφες αλλα για 200 πρεπει να περασεις πανω απο τα βοτσαλα και την αμμο της παραλιας?
Αααα το αλλο δεν το ξερεις που πηγα με τον Leo στο στενο και ενω βρισκομασταν σε εναν αθλιο κατσικοδρομο ξαφνικα βρεθηκαμε σε ΑΥΤΟ !!!!

52017

Ναι Νατσιε αδελφε μου καλα βλεπεις.
Ειναι η διανοιξη του αυτοκινητοδρομου Ανδρου-Τηνου !!!!!!!!
Οχι δεν σας κανω πλακα αυτο ειναι. Στο μελλον θα καταργηθει η γραμμη Ανδρου - Τηνου με πλοιο.
Αυτο που βλεπεις Νατσιε ειναι μηκος ενος χιλιομετρου και κοιτα δουλεια που επεσε για να σκαψουν το βουνο.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Φαντασου Νατσιε οτι λιγο πριν ο δρομος ηταν τετοιος που πηγαινα μπροστα για να βγαζω τις κοτρωνες και απο πισω ερχοταν ο Leo με το αμαξι !!!!! Αφου του ειπα ρε μπας και εχουν στησει κιολας τα διοδια????
Και γελαγε. Εγω ομως με αυτα που εχω δει στο Νησι μου δεν ημουν και τοσο σιγουρος οτι δεν θα πληρωσουμε κατιτις.
Και μετα μου λες για το λιμανι.
Οριστε θα διοργανωσουμε τουρνουα ψαρεματος....

Trakman
09-08-2009, 23:55
Πες μου, μετά από τέτοιο γέλιο, πως θα κοιμήθώ?!??!?:D:D Είσαι απίστευτος!!!
(Άσχετα αν η όλη υπόθεση είναι για κλάματα!!!;))

Leo
10-08-2009, 05:48
Νάτσιε, ήθελες τα κι ήπαθες τα... :rolleyes:

Natsios
10-08-2009, 09:07
Γιατι το λες αυτο Leo? Μια χαρα προτάσεις εχει ο φιλτατος. Και αγκιναρες και cement golf κτλ. Ενα βημα μπροστα ειναι παλι (η επομενη μερα).
Γεια σου Roci

roussosf
10-08-2009, 12:16
Τι να σου πω ρε Νατσιε μη με τσιγκλας.
Ωραια η πλατεια οριστε.....
..........................
Αααα το αλλο δεν το ξερεις που πηγα με τον Leo στο στενο και ενω βρισκομασταν σε εναν αθλιο κατσικοδρομο ξαφνικα βρεθηκαμε σε ΑΥΤΟ !!!!

52017

Ναι Νατσιε αδελφε μου καλα βλεπεις.
Ειναι η διανοιξη του αυτοκινητοδρομου Ανδρου-Τηνου !!!!!!!!
Οχι δεν σας κανω πλακα αυτο ειναι. Στο μελλον θα καταργηθει η γραμμη Ανδρου - Τηνου με πλοιο.
Αυτο που βλεπεις Νατσιε ειναι μηκος ενος χιλιομετρου και κοιτα δουλεια που επεσε για να σκαψουν το βουνο.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Φαντασου Νατσιε οτι λιγο πριν ο δρομος ηταν τετοιος που πηγαινα μπροστα για να βγαζω τις κοτρωνες και απο πισω ερχοταν ο Leo με το αμαξι !!!!! Αφου του ειπα ρε μπας και εχουν στησει κιολας τα διοδια????
Και γελαγε. Εγω ομως με αυτα που εχω δει στο Νησι μου δεν ημουν και τοσο σιγουρος οτι δεν θα πληρωσουμε κατιτις.
Και μετα μου λες για το λιμανι.
Οριστε θα διοργανωσουμε τουρνουα ψαρεματος....

αυτο το νησι πρεπει να εχει πολυ "μεσον "
ολο εργα υποδομής ειναι.........

xidianakis
10-08-2009, 14:13
Μιας και σας έχω συνηθίσει με ρεπορτάζ απο την Τήνο θα σας δώσω την κατάσταση του πολυσυζητημένου έργου στο Λιμάνι της Τήνου, χωρίς να το σχολιάσω. Αυτό το αφήνω σε εσάς.

Διευκρινίζεται ότι οι φωτογραφίες αφορούν το πάρα-έξω λιμάνι. Στο έξω λιμάνι γίνονται τα μπετά στις δυό νέες ράμπες .... σε ρυθμούς χελώνας, ενώ για το λιμενοβραχίωνα ούτε κουβέντα να γίνεται.... Το "έκτρωμα", περιμένει τους επόμενους νοτιάδες :cool:.

51604

51605

51606

51607

51608
τελειο το ρεπορταζ σου ΛΕΟ!.. σ' ευχαριστουμε..

φανούλα
10-08-2009, 14:59
αυτο το νησι πρεπει να εχει πολυ "μεσον "
ολο εργα υποδομής ειναι.........
Κι επιτυχημένα κιόλας!!! Όλο γκρινιάζεται, γκρινιάζεται και τα καλά δε τα βλέπετε!!! Δεν είδατε στις φώτο του Ρόσι τι ασφαλές που είναι το λιμάνι απέξω:mrgreen:??? Λάδι η θάλασσα:rolleyes:....

Rocinante
10-08-2009, 22:56
Θα ηθελα να μου επιτρεψετε μια μικρη διευκρινηση στο χθεσινοβραδυνο μου παραληρημα. Οπως ακουσα και στην Τηνο η ζευξη θα γινει πορθμιακως.
Μαιστα...
Γαυριο -Ορμος Μονης - Παντοφλα - Αγ. Θεοδωροι (Leo το εκλησακι που νομιζα οτι εβγαλες φωτογραφια και εσυ νομιζες οτι εγω το εβγαλα και τελικα ας ελπισουμε οτι θα το βγαλει κανας αλλος... ) που ειχαμε μεινει...... α ναι Αγ. Θεοδωροι εαν βεβαια δεν παμε στον πατο το δυσβατου και με τον Autostrada που σας εδειξα στον αλλο Autostrada Πανορμου - Τηνου.
Rocinante εδω ειναι σοβαρο φορουμ και μας εχεις γεμισει με βλακειες σε λιγο θα μας πεις οτι ετοιμαζουν και εγκαταστασεις για υδροπλανα.
Καλα ο Rocinante λεει βλακειες... γιαυτο διαβαστε σας παρακαλω ΑΥΤΟ (http://www.kykladesnews.gr/default.asp?pid=4&la=1&nID=7565)
Και σας παρακαλω διαβαστε το ολο και εκει που λεει ο Dr λιμενολογος (???) οτι θα καλυφθουν οι αναγκες διακινησης για 25-30 χρονια να επιδειξετε μια ... πως να το πω... σχετικη ψυχραιμια.

Και μια φωτογραφια στο σημειο που μαλλον θα φτιαχτουν οι λιμενικες εγκαταστασεις στο μελλον ( Αλλα πεταμενα λεφτα ) και παρακαλω προσεξτε την κατασταση της θαλασσας μια μερα με σχετικα οχι πολλα μποφορ για την Τηνο...

52089

Νατσιε αδελφε μου Νατσιε.
Εσυ τι λες για ολα αυτα?

Natsios
11-08-2009, 17:12
Τι να πω φιλε μου, τι να πω? Μα που πας και τα βρισκεις τελος παντων και ζοχαδιαζεσαι? Αφου ξερεις εμας τους τηνιακους μας εχει παρει τα μυαλα ο αερας και αμα μπουνατσαρει σκεφτομαστε τι μ... καναμε.

Rocinante
15-08-2009, 12:40
Πως αλλαξαν οι εποχες?
Δεκαπενταυγουστος σημερα και ολα τα πλοια της γραμμης βρισκονται στην Μυκονο αυτην την ωρα. Ουτε ενα κρουαζιεροπλοιο.
Καποιοι μοχθησαν παρα πολυ για να το καταφερουν αυτο.
Και οταν θα γινουν και τα εγκαινια του λιμανιου θα βρεθουν εκει και θα προσπαθησουν να μας πεισουν οτι ολα αυτα θα δωσουν μια νεα πνοη στην οικονομια του νησιου, θα ειναι ενα νεο ξεκινημα. Και θα τους χειροκροτησουμε αντι να τους προσφερουμε φρεσκο γιαουρτι για την επιδερμιδα τους.
Και οι γιορτες θα περασουν και τα κρουαζιεροπλοια και τα μεγαλα πλοια της γραμμης θα τα βλεπουμε να περναν απεξω.
Και παλι αυτοι θα βρεθουν να πουν οτι για ολα φταινε οι εφοπλιστες που δεν θελουν να στειλουν τα πλοια και οτι σαμποταρουν το νησι οπως θρασυτατα περσι που εκαναν ΑΥΤΟ (http://www.tinos.biz/08apr/23bluestar.html)
Και ομως θα βρεθουν καποιοι να τους πιστεψουν !!!!
Ας προσεχαμε.
Καλημερα σας και χρονια πολλα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
04-09-2009, 15:40
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=55086&stc=1&d=1252071572

Leo
04-09-2009, 15:54
Γεια σου Σκορπιέ.... μας τσίμπισες σήμερα :D;)

BULKERMAN
04-09-2009, 17:12
.........

θαλαμηγος ειναι!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
04-09-2009, 18:10
55101

55102

55103

Leo
04-09-2009, 18:21
Ευχαριστούμε Σκορπιέ και για το δεύτερο ρεπορτάζ. Παρατηρώ ότι οι δυό νέες θέσεις της επέκτασης έχουν τελειώσει και είναι σε χρήση από ξηράς σαν χώροι στάθμευσης. Προφανώς επειδή δεν έχουν κλειστεί με περίφραξη δεν έχουν δοθεί σε χρήση. Άντε καλορίζικες, με το καλό να δούμε και τα εγκαίνια του πάρα έξω λιμανιού... ;)

Rocinante
04-09-2009, 22:51
Εδω ο κοσμος χανεται και καποιοι τσακωνονται για την «Ανάδειξη – Ανάπλαση χερσαίας ζώνης Λιμένα Τήνου» (http://www.tinos.biz/09aug/epistoli_orfanos.html)

polykas
05-09-2009, 13:33
55101

55102

55103

Eυχαριστούμε πολύ τον Σκορπιό ,όπως και τον καλό φίλο notia, όπου δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάποια έκτακτη προσέγγιση πλοίου στην Τήνο και να μήν το φωτογραφήσουν.Όσο για τις δύο νέες θέσεις πρυμοδέτησης απέναντι από το Mariner, θέλω να πω στον αγαπητό φίλο Leo, ότι όντως χρησιμοποιούνται για θέσεις πάρκιγκ των αυτοκινήτων ενοικιαζόμενων δωματίων και δυστυχώς θα αργήσουν να δωθούν σε χρήση γιατί ούτε ο φωτισμός έχει ολοκληρωθεί ,αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχει ξεκινήσει καν
η κατασκευή των στεγάστρων των επιβατών.Αυτό ισχύει και για το εξωτερικό τμήμα από την περιοχή Γαστριά.

polykas
08-09-2009, 14:37
........

Να πούμε ότι η συγκεκριμένη θαλαμηγός ονομάζεται ''Guilty''και ανήκει στον επιχειρηματία κ.Δάκη Ιωάννου.

roussosf
08-09-2009, 16:00
αυτα συμβαινουν μονο στην Τηνο
να ερχεσε απο Μυκονο να παιρνεις δεξια το τιμονι για να μπεις στο λιμανι και να σου μπαταρει δεξια και το καραβι.......
κατα τα αλλα τα κρουαζιεροπλοια θα δενουν εξω απο το εξω λιμανι

55776

Notis
10-09-2009, 23:22
Καράβια που πιάνανε Τήνο άλλες εποχές, το ξετρύπωσα στο

http://www.greektube.org/content/view/53245/2/

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
13-09-2009, 10:55
56452

56453

Leo
13-09-2009, 11:00
Καλημέραααα, ευχαρσιτούμε... ο notias σίγουρα θα σχολίαζε με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο... Τι κανει βρε ο ....... θα ...... .... .., ο καπετάν Τάσος :D

polykas
05-10-2009, 23:19
To πολύ σε ένα μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα της προέκτασης στην περιοχή ''Καλάμια''.Σημαντική πρόοδο ,όπου έχουν τοποθετηθεί μεγάλα φωτιστικά και πιο μικρά παραδοσιακά φανάρια στα πεζοδρόμια.Έχουν τελειώσει οι ασφαλτοστρώσεις και απομένει λοιπόν σε σύντομο διάστημα να δωθεί σε λειτουργία.

Μερικές φωτό.

59493

59494

59495

Rocinante
05-10-2009, 23:27
To πολύ σε ένα μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα της προέκτασης στην περιοχή ''Καλάμια''.Σημαντική πρόοδο ,όπου έχουν τοποθετηθεί μεγάλα φωτιστικά και πιο μικρά παραδοσιακά φανάρια στα πεζοδρόμια.Έχουν τελειώσει οι ασφαλτοστρώσεις και απομένει λοιπόν σε σύντομο διάστημα να δωθεί σε λειτουργία.

Μερικές φωτό.
Δοξα τω θεω. Επιτελους γιατι ερχεται και χειμωνας και που θα εδεναν τα πλοια...
Να σε καλα Polykas ευχαριστουμε.

roussosf
06-10-2009, 18:05
φιλε roci μην γελας
εγω εχω και ντοκουμεντα και για του λογου το αληθες ιδου
το πλοιο της celebrity περιμενει
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59632&stc=1&d=1254844861
να φυγει το Πηνελοπη
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59633&stc=1&d=1254844861
για να δέσει

Rocinante
06-10-2009, 18:09
φιλε roci μην γελας
εγω εχω και ντοκουμεντα και για του λογου το αληθες ιδου
το πλοιο της celebrity περιμενει
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59632&stc=1&d=1254844861
να φυγει το Πηνελοπη
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59633&stc=1&d=1254844861
για να δέσει
XAXAXAXAXA!!!!!!
Εχε χαρη που ειναι δυσκολο και θελει χρονο να κατσω να βαλω με το Phototshop το τερας στο παραεξω λιμανι...:D

roussosf
06-10-2009, 18:14
XAXAXAXAXA!!!!!!
Εχε χαρη που ειναι δυσκολο και θελει χρονο να κατσω να βαλω με το Phototshop το τερας στο παραεξω λιμανι...:D

αξιζει ομως για να τρελαθει το συμπαν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
13-10-2009, 16:42
το νεο Λιμανι (Λιμνοδεξαμενη) καπου υπαρχουν και σχαρες που ομως? φαντασου να βρεξει και λιγο 60488

60489

60490

Leo
13-10-2009, 19:09
Ευχαριστούμε Λάκη για την ενημέρωση είσαι πάντα μέσα στην επικαιρότητα.
Είναι φναταστικές οι εικόνες να τις βλέπει κανείς και να κλαίει.... Τα μπαλόνια (προσκρουστήρες) του πάρα έξω λιμανιού υπάρχουν ή τα μάζεψε η θάλασσα? Άραγε εκείνη η πλευρά ανέβαζε θάλασσιές πάνω στους ντόκους?

Τα υπόλοιπα τα αφήνω στον ρόσι.... να τα σχολιάσει με το δικό του καυστικό και χιουμοριστικό τρόπο.

Rocinante
13-10-2009, 21:36
Γιατι ολοι εχουν παρκαρει γυρω απο τους καλαισθητους αυτους φανους. Εχουν μηπως δεσει τα αμαξια τους με αλυσιδες;
Και συ ρε Σκορπιε τι θελεις τις σχαρες. Αν κανανε κατι τετοιο ειναι σιγουρο οτι θα εβγαινε και απο εκει νερο. Εδω δεν κανανε το προφανες να δωσουνε μια μικρη κλιση προς τη θαλασσα να μην λιμναζει. Για να πω βεβαια την αληθεια την ολη ιστορια αρχισα να τη βαριεμαι αφου δεν εχω να περιμενω τιποτα. Ακομα και κατι ασχημο να συμβει θα ειναι αναμενομενο.
Περιμενω ποιο αλλο μεγαλο εργο θα εξαγγελθει στο νησι μου.
Κλειστο κολυμβητηριο στην Περαστρα;
Αστεροσκοπειο σον Τσικνια;
Μαρινα στη Λειβαδα;
Σιδηροδρομικη συνδεση Πυργου- Καρδιανης;
Πυρηνικο εργοστασιο στο Κατω Κλεισμα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
13-10-2009, 21:53
η κλιση εγινε προς τα μεσα για να γινει ο ντοκος πιο ψηλος και μην κανουν προσθετες ραμπες και να χρειαζεται το καθε καραβι να σημαδευει την ραμπα τωρα με το νεο λιμανι θα κανει αναποδα και οπου τον βολευει θα δενει

Rocinante
13-10-2009, 21:58
η κλιση εγινε προς τα μεσα για να γινει ο ντοκος πιο ψηλος και μην κανουν προσθετες ραμπες και να χρειαζεται το καθε καραβι να σημαδευει την ραμπα τωρα με το νεο λιμανι θα κανει αναποδα και οπου τον βολευει θα δενει
Ναι τωρα που το βλεπω εχεις δικιο. Αλλα η υψομετρικη διαφορα ειναι μεγαλη. Τα νερα απο που θα φευγουν. Θα περιμενουμε να εξατμιστουν;

Leo
14-10-2009, 05:38
Ναι τωρα που το βλεπω εχεις δικιο. Αλλα η υψομετρικη διαφορα ειναι μεγαλη. Τα νερα απο που θα φευγουν. Θα περιμενουμε να εξατμιστουν;

Αχ καημένε Αντώνη, πάνε πέρα-δώθε 2 φορτωτές με τις κουτάλες κάτω και διώχνουν τα πολλά γρήγορα γρήγορα. Μένει μια μικρή λακούβα που περνάνε τα αμάξια (δεν ψηλιάζονται ότι είναι θάλασσα), 5-6 πλάτσα-πλούτσα και καθαρίσαμε....:oops: Εύχομαι την ημέρα των εγκαινίων να πάθουνε ένα τέτοιο να πάνε με μπρατσάκια....:rolleyes:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
14-10-2009, 05:53
μπορει το νερο να το παρουμε και για αφαλατωση καλημερα .....

Leo
14-10-2009, 06:27
Καλημέρα, επειδή έχω καιρό να τον δω θα πω μια "κακιούλα" να τον πειράξω " ο Νοτιάς φταίει " κι ας ήτανε πουνεντογάρμπης... Τα κανε ρόϊδο.... :p:D

roussosf
14-10-2009, 10:13
Γιατι ολοι εχουν παρκαρει γυρω απο τους καλαισθητους αυτους φανους. Εχουν μηπως δεσει τα αμαξια τους με αλυσιδες;
Και συ ρε Σκορπιε τι θελεις τις σχαρες. Αν κανανε κατι τετοιο ειναι σιγουρο οτι θα εβγαινε και απο εκει νερο. Εδω δεν κανανε το προφανες να δωσουνε μια μικρη κλιση προς τη θαλασσα να μην λιμναζει. Για να πω βεβαια την αληθεια την ολη ιστορια αρχισα να τη βαριεμαι αφου δεν εχω να περιμενω τιποτα. Ακομα και κατι ασχημο να συμβει θα ειναι αναμενομενο.
Περιμενω ποιο αλλο μεγαλο εργο θα εξαγγελθει στο νησι μου.
Κλειστο κολυμβητηριο στην Περαστρα;
Αστεροσκοπειο σον Τσικνια;
Μαρινα στη Λειβαδα;
Σιδηροδρομικη συνδεση Πυργου- Καρδιανης;
Πυρηνικο εργοστασιο στο Κατω Κλεισμα;
μην γελατε γιατι το τελευταιο απ οτι μαθαινω ειναι στη φαση ευρεσης επενδυτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
14-10-2009, 20:08
http://tiniaki.files.wordpress.com/2009/10/cebbceb9cebcceb1cebdceb9-cebdceb5cebf-009.jpg?w=300&h=119 (http://tiniaki.files.wordpress.com/2009/10/cebbceb9cebcceb1cebdceb9-cebdceb5cebf-009.jpg)

Επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός και η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου κ. Ευγενία Αλοιμόνου, προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων – Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, σχετικά με το έργο “Επέκταση Εξωτερικού Έργου Λιμένα Τήνου”, για το θέμα της απομάκρυνσης των ογκολίθων από το λιμάνι της Τήνου.
Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου και του Δήμου Τήνου έστειλε με τη σειρά της έγγραφο προς την εταιρεία «ΘΟΛΟΣ Α.Ε.» στις 25 Σεπτεμβρίου του 2009, για να απομακρύνουν τους ογκόλιθους από το λιμάνι της Τήνου. Περιμένουμε τις εξελίξεις.
Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ (http://tiniaki.files.wordpress.com/2009/10/cebccf80ceb1ceb6ceb1-cebbceb9cebcceb1cebdceb9cebfcf85.pdf)

roussosf
14-10-2009, 21:06
http://tiniaki.files.wordpress.com/2009/10/cebbceb9cebcceb1cebdceb9-cebdceb5cebf-009.jpg?w=300&h=119 (http://tiniaki.files.wordpress.com/2009/10/cebbceb9cebcceb1cebdceb9-cebdceb5cebf-009.jpg)Επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός και η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου κ. Ευγενία Αλοιμόνου, προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων – Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, σχετικά με το έργο “Επέκταση Εξωτερικού Έργου Λιμένα Τήνου”, για το θέμα της απομάκρυνσης των ογκολίθων από το λιμάνι της Τήνου.
Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου και του Δήμου Τήνου έστειλε με τη σειρά της έγγραφο προς την εταιρεία «ΘΟΛΟΣ Α.Ε.» στις 25 Σεπτεμβρίου του 2009, για να απομακρύνουν τους ογκόλιθους από το λιμάνι της Τήνου. Περιμένουμε τις εξελίξεις.
Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ (http://tiniaki.files.wordpress.com/2009/10/cebccf80ceb1ceb6ceb1-cebbceb9cebcceb1cebdceb9cebfcf85.pdf)

μια διευκρινιση
οταν λες ογκολιθους ενοεις αυτα τα σκορπια μπλοκια που τοποθετησαν σαν προεκταση του λιμενοβραχιονα στο παλιο λιμανι για να πιασουν υποτιθετε τον Γαρμπη?
αλλα συμφωνα με τις φωτο που ανεβασες μαλον ηταν πιο ξυπνιος ο γαρμπης και τους ξεφυγε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
14-10-2009, 21:14
ετσι το γραφει η εφημεριδα tiniaki.wordpress.com/ τωρα μαλον θα λεει αυτα που ειναι πανω στο μωλο.

roussosf
14-10-2009, 21:24
τελικα λεει αυτα που ειναι πανω στο μωλο στο εξω λιμανι εκει που ειναι το κοκκινο

Leo
15-10-2009, 18:44
Λάκη σε μπέρδεψα ε? :D, Συγνώμη που δεν σε ενημέρωσα κόλας, ότι η σχετική κουβέντα για τα την κατάσταση και τα έργα στο λιμάνι της Τήνου τα έχουμε μεταφέρει εδώ που έιναι και το σωστό θέμα. Από το Δελτίο Τήνου που ήταν το όποίο αναφέρεται σε κίνήσεισ πλοίων και όχι σε λιμενικά έργα. Συνεχίζουμε λοιπόν εδώ....;)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
15-10-2009, 18:54
καλησπερααα.. οχι εγω εκανα λαθος συγνωμη....

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
22-10-2009, 20:32
Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Ν. Αιγαίου κ. Χαρ. Κόκκινου στην Τήνο (http://tiniaki.wordpress.com/2009/10/22/%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%ad%c e%b1-%ce%bd-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%85/)

Posted on Οκτωβρίου 22, 2009 by tiniaki
http://tiniaki.files.wordpress.com/2009/10/cebbceb9cebcceb1cebdceb9-cf84ceaecebdcebfcf85-cf80ceb5cf81ceb9cf86ceb5cf81ceb5ceb9ceaccf81cf87ce b7cf82-22-10-2009-043.jpg?w=300&h=224 (http://tiniaki.files.wordpress.com/2009/10/cebbceb9cebcceb1cebdceb9-cf84ceaecebdcebfcf85-cf80ceb5cf81ceb9cf86ceb5cf81ceb5ceb9ceaccf81cf87ce b7cf82-22-10-2009-043.jpg)
ΜΕ Δελτίο Τύπου Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος μας γνωρίζει ότι μετέβη στην Τήνο την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009. Είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Τήνου κ. Σίμο Ορφανό και με Δημοτικούς Συμβούλους στο Δημαρχείο Τήνου. Επισκέφθηκαν το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Τήνου. Τα παραπάνω αυτά έργα όπως αναφέρει, υλοποιήθηκαν με πόρους του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» προϋπολογισμού περίπου 500.000. Στη συνέχεια ο κ. Κόκκινος συνοδευόμενος και από την πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (ΔΛΤ) Τήνου – Άνδρου κ. Ευγενία Αλοιμόνου, τον Δήμαρχο Τήνου και Δημοτικούς Συμβούλους, επισκέφθηκε τα λιμενικά έργα του νησιού. Ολοκληρώνονται και παραδίδονται τα «έργα βελτίωσης του εξωτερικού λιμένα Τήνου β΄ φάση», που εντάχθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από το Π.Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου με το ποσό των 2,5 εκ. ευρώ επί θητείας του Γενικού Γραμματέα κ. Χαράλαμπου Κόκκινου με φορέα υλοποίησης τη Ν.Α. Κυκλάδων και φορέα λειτουργίας το Δημ. Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου. Έχουν ολοκληρωθεί τα έργα της χερσαίας ζώνης του λιμένα Τήνου και εκκρεμεί η ολοκλήρωση του εξωτερικού λιμενοβραχίονα Τήνο για τον οποίο αναμένεται σύντομα εξελίξεις.
δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ (http://tiniaki.files.wordpress.com/2009/10/ceb4ceb5cebbcf84ceb9cebf-cf84cf85cf80cebfcf85-ceb5cf80ceb9cf83cebaceb5cf88ceb7-cebbceb9cebcceb5cebdceb9cebaceb1-ceb5cf81ceb3ceb1-cf841.pdf)

Επιμέλεια ΝΦΝ

Αρχειοθετήθηκε ως : Δήμος Τήνου (http://el.wordpress.com/tag/%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%ae%ce%bd%ce%bf%cf%85/), Κυκλάδες (http://el.wordpress.com/tag/%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82/), Λιμενικό Ταμείο (http://el.wordpress.com/tag/%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf/) | Comments Off

Leo
24-10-2009, 11:00
Στο χθεσινό φύλλο της η εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΜΩΜΗ (http://users.forthnet.gr/syr/typokykladiki/koinignomi.pdf) στη Σελίδα 24 μιλάει για εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του λιμανιού!!!!! Περιμένουμε ανταπόκριση ;)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24-10-2009, 15:02
Ε (http://tiniaki.wordpress.com/2009/10/24/%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%ae-%ce%ad%cf%81%ce%b3%cf%89%ce%bd-%ce%b2%ce%84-%cf%86%ce%ac%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84/)γκαίνια και παραλαβή έργων Β΄ Φάσης του λιμανιού της Τήνου

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης εδώ (http://s401.photobucket.com/albums/pp95/tiniakiphotos/egkainia%20limaniou%202009/?albumview=grid) απο την εφημεριδα τηνιακη.

Το Πηνελοπη.Α δεν εχασε την ευκαιρια να δεσει στο νεο λιμανι .

Natsios
24-10-2009, 18:52
Ε (http://tiniaki.wordpress.com/2009/10/24/%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b2%ce%ae-%ce%ad%cf%81%ce%b3%cf%89%ce%bd-%ce%b2%ce%84-%cf%86%ce%ac%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84/)γκαίνια και παραλαβή έργων Β΄ Φάσης του λιμανιού της Τήνου

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή παράδοσης εδώ (http://s401.photobucket.com/albums/pp95/tiniakiphotos/egkainia%20limaniou%202009/?albumview=grid) απο την εφημεριδα τηνιακη.

Το Πηνελοπη.Α δεν εχασε την ευκαιρια να δεσει στο νεο λιμανι .

Σε ευχαριστουμε πολύ σκορπιε για την ενημερωση.

Όσο για το Πηνελόπη, για να ξαναδέσει έτσι όπως έδεσε με καλό Τηνιακό βοριά νομίζω οτι θα πρέπει να φουντάρει τη δεξιά έξω στην παραλία (μην σου πω στην παραγκερια) για να του κρατηθεί η πλώρη:p
Τι λες καπτεν?

Leo
24-10-2009, 19:02
Δεν λέω, τι να σας πω? Είμαι πολύ σκεπτικός για την χρήση όλου αυτού του χώρου. Κανείς δεν μας έχει μιλήσει για το ποιες ανάγκες του λιμανιού θα εξυπηρετεί... για μένα παραμένει ένα αίνιγμα.

roussosf
24-10-2009, 19:27
μην αγχωνεστε
αν στο μελον δουνε οτι δεν κανει για λιμανι θα το γυρισουν σε πιστα καρτ.
η ακομα και σε χωρο σταθμευσης για τα οχηματα
και ισως αυτο να ειναι και ποιο κερδοφορο για το λιμενικο ταμειο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
03-11-2009, 20:58
μερικες βραδυνες εικονες απο τον σημερινο νοτια...

63507

63508

63509

opelmanos
03-11-2009, 21:04
Συγνώμη αλλά δεν το λυπάται ο ιδιοκτήτης του αμαξιού να πάει να το πάρει από εκεί ?Εντυπωσιακές φωτό Σκορπιε

Leo
03-11-2009, 21:08
Λάκη σ ευχαριστούμε,

Λυπάμαι για το χάλι του νησιού, τα εγκαίνια και την ξεφτίλα μας. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας :cry:.

Τι να πωωω

BEN BRUCE
03-11-2009, 21:17
Ξερω κατι πολυ καλες κεροπισσες, για να περασει μια απο κατω το ερημο το suzuki o μερακλης ο κατοχος

Rocinante
03-11-2009, 21:32
Μπορω να ρωτησω κατι ασχετο;
Πριν ποσο καιρο βγαινουν τα προγραμματα των εταιριων κρουαζιερας για τις αφιξεις στα λιμανια.
Θελω να πω...
Για το καλοκαιρι του 2010 απο ποτε θα γνωριζουμε, για να μιλησουμε πιο συγκεκριμενα, ποια κρουαζιεροπλοια θα δεσουν στο λιμανι της Τηνου μιας και περσι λογω των συνεχιζομενων εργων δεν ηλθε κανενα.
Ευχαριστω.

Δεν ξερω αλλα εμενα μου εχει κολλησει και το εχω συζητησει με τον Leo οτι θα ηθελα να δω στην Τηνο το Azamara Quest.
Ευχαριστω.

Συγνωμη να ρωτησω και κατι ακομα. Απο φετος το καλοκαιρι στο λιμανι της Τηνου θα υπαρχει μονιμη παρουσια Ρυμουλκου για την βοηθεια στα κρουαζιεροπλοια;
Ευχαριστω.

Ααααα και κατι αλλο. Γνωριζουμε αν θα εχουν τελειωσει και τα εργα για την μετατροπη του μεσα λιμανιου σε συγχρονη μαρινα;
Ευχαριστω.

BEN BRUCE
03-11-2009, 21:38
Το AZAMARA QUEST πιθανα να το ειχες δει στα νερα της ,ευρυτερης περιοχης, το 1999 σαν Renaisance ? κατι.

Leo
03-11-2009, 21:40
Ποιός Λαζόπουλος μου λέτε.... έχουμε ροσι.... που δεν παίζεται... λέμε δεν παίζεται όμως..... Είμαι περίφανος που είσαι φίλος μου και το εννοώ :D

leonidas
03-11-2009, 21:50
Κριμα για το νησι...:rolleyes:
Πραγματικα η κατασταση ειναι εντελως χαλια...

Αυτο δεν γινεται να διορθωθει με κατι?

Rocinante
03-11-2009, 21:58
Κριμα για το νησι...:rolleyes:
Πραγματικα η κατασταση ειναι εντελως χαλια...

Αυτο δεν γινεται να διορθωθει με κατι?
Οχι Λεωνιδα μου δυστυχως. Βλεπεις ενα λιμανι δεν ειναι σαν ενα κτιριο που αν κατι δεν παει καλα το ριχνεις και το ξαναφτιαχνεις. Ασε που τα χρηματα τελειωσαν και αλλη ευκαιρια στις επομενες δεκαετειες δεν βλεπω να υπαρχει. Η μονη μας ελπιδα ειναι να επισκευτει το νησι μας κανας πλουσιος Σαουδαραβας και να γοητευτει απο το περιβαλον τοσο πολυ που να αναλαβει να το φτιαξει το λιαμνι με δικα του εξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
03-11-2009, 22:06
και μερικες λιγο πιο εξω

63524

63526

63527

63528

polykas
03-11-2009, 22:17
Λίγο πιο δεξιά φωτό στα νέα έργα δεν έχουμε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
03-11-2009, 22:25
οχι φιλε polykas γιατι για καποιο λογο εσβησαν τα φωτα στο εξω λιμανι ισως καποιο βραχυκυκλωμα

Rocinante
03-11-2009, 22:35
και μερικες λιγο πιο εξω
Φιλε Σκορπιε την τελευταια φωτογραφια σου μπορω να την χαρακτηρισω ανατριχιαστικη. Για οσους δεν καταλαβαν στο αριστερο μερος της φωτογραφιας δεν βλεπουμε καποιο τοιχο αλλα το πλαινο μερος του μωλου.Για να συγκρινετε δειτε το υψος της μπιντας. Για τι υψος κυματων μιλαμε. 4 , 6, 8 ;;;;;

xidianakis
03-11-2009, 22:38
Φιλε Σκορπιε την τελευταια φωτογραφια σου μπορω να την χαρακτηρισω ανατριχιαστικη. Για οσους δεν καταλαβαν στο αριστερο μερος της φωτογραφιας δεν βλεπουμε καποιο τοιχο αλλα το πλαινο μερος του μωλου.Για να συγκρινετε δειτε το υψος της μπιντας. Για τι υψος κυματων μιλαμε. 4 , 6, 8 ;;;;;
αν σκεφτεις οτι ο πυλωνας εχει υψος περιπου 10 με 12 μετρα.. βγαλε τα συμπερασματα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
04-11-2009, 17:41
μερικες πρωινες εικονες το κοντεινερ που βλεπετε ηταν κατω απο την πινακιδα τωρα εκει που ειναι υπαρχει δρομος στην σελιδα 19 υπαρχει φωτο του φιλου Πολυκα που δειχνει που ηταν το κοντεινερ οσο για το κοκκινο αυτοκινητο το χθεσινοβραδυνο το παρκαρε ο νοτιας

63590

63592

63593

63594

63595

opelmanos
04-11-2009, 17:44
TI Βλέπουμε ατη τελευταία φωτό φίλε μου?

BULKERMAN
04-11-2009, 18:05
TI Βλέπουμε ατη τελευταία φωτό φίλε μου?

Πως παρκαρε ο νοτιας το αυτοκινητο...πρεπει να μαθει καλυτερο παρκαρισμα μου φαινεται...:?

κανουμε και λιγο πλακα γιατι αν ασχοληθουμε σοβαρα με καποια θεματα θα ανεβει το αιμα στο κεφαλι απο τα νευρα!!!!!!!!!!

diagoras
04-11-2009, 18:11
Ντροπιαστικες εικονες.Κριμα:(

BEN BRUCE
04-11-2009, 18:28
Ο νοτιας παντως σε οπισθογωνια και παρκαρισμα περναει χωρις λαδωμα:D

roussosf
04-11-2009, 21:38
οι εικονες που παρουσιασε το λιμανι με τους κατω καιρους ειναι τραγικες
για ενα πραγμα στεναχωριεμαι
που ειχα μια ιδεα για να γινει το λιμανι πιστα καρτ η χωρος σταθμευσης
αλλα δυστυχως ουτε γιαυτο δεν κανει
η αλλη λυση ειναι να το κανουν αλυκη για την παραγωγη ιωδιουχου αλατος

sylver23
04-11-2009, 22:06
Ενα μεγάλο μπράβο στην πολιτεία και τους εργολάβους για την κατασκευή του νέου και πιο νέου λιμανιού της Τήνου.
Πιστεύω οτι τώρα πρέπει να φτιαχτεί ακόμα ένα πιο δεξιά .
Λιμενοβραχίονας δεν χρειάζεται.
Πλενονται και τα λιμάνια έτσι όπως είναι τώρα με φυσικό τρόπο.

Άμα κάποιοι απο τους ''υπευθύνους '' μας διαβάζουν να ξέρουν οτι είναι ρεζίλιδες.
Εγώ προσωπικά όταν βλέπω τέτοια ηλιθια κατασκευάσματα που τα ονομάζουν και ''έργα'' δεν ντρέπομαι που είμαι Ελληνας,ντρέπομαι που θέλουν αυτοί να λέγονται Ελληνες......

roussosf
05-11-2009, 16:07
Ενα μεγάλο μπράβο στην πολιτεία και τους εργολάβους για την κατασκευή του νέου και πιο νέου λιμανιού της Τήνου.

Άμα κάποιοι απο τους ''υπευθύνους '' μας διαβάζουν να ξέρουν οτι είναι ρεζίλιδες.
Εγώ προσωπικά όταν βλέπω τέτοια ηλιθια κατασκευάσματα που τα ονομάζουν και ''έργα'' δεν ντρέπομαι που είμαι Ελληνας,ντρέπομαι που θέλουν αυτοί να λέγονται Ελληνες......

η τελευταια σου προταση ειναι ολα τα λεφτα.......

BULKERMAN
05-11-2009, 16:16

Sylver an alhtheyoyn ta sxedia poy eida se allo kommati gia to limani ths Rafinas tote tha doyme kai ekei ta kala ths Thnoy...dystyxws...

roussosf
18-11-2009, 21:40
το παραεξω λιμανι βρηκε ονομα και χρηση:)
Νεος Εμπορικος Λιμενας Τηνου:):):)
και για του λογου το αληθες
65416
τρεμε COSCO

Leo
18-11-2009, 21:50
Στην ερώτηση γιατί ο καταπέλτης είναι κλειστός τι απαντάμε? Εκτός κι αν πήγε το καράβι εκεί για προβολή των έργων και φωτογράφιση :p.

roussosf
19-11-2009, 10:01
ο καταπελτης ειναι κλειστος γιατι δεν ειχε γεμισει ακομα το βυτιοφορο οχημα για να βγει δρομολογιο
για λογους ασφαλειας:)
εκτος των αλλων η ληψη εγινε Σαββατο απογευμα και ο κοσμος δεν δουλευει

Natsios
21-11-2009, 23:17
Πάντος μπορεί να ανοίξει κανονικά ε? Γιατι εμένα μου φαίνεται οτι είναι λιγο ψηλός ο ντόκος?

Naias II
24-11-2009, 14:26
Φτάνοντας στο αγαπημένο νησί της Τήνου με το βάπορα Superferry II.

66135

Αφιερωμένη στους Leo,TSS Apollon,rocinante,polykas,Natsios,ΣΚΟΡΠΙΟΣ,roussos f,notias,φανούλα και σε όλους τους λάτρεις της Τήνου

φανούλα
24-11-2009, 15:48
Σ' ευχαριστώ πολύ Naias II!!! Ελπίζω να πέρασες τέλεια στο νησί, όπως του αρμόζει:p:D:D!!!

Leo
24-11-2009, 19:01
Κι εγώ ευχαριστώ Naias II, αστεράτη γατί περιέχει 2 αγάπες μου, βαπόρι και νησί ;):D.

Leo
02-12-2009, 12:43
Οι Τηνιακοί δεν βάζουνε μυαλό... Αναρωτιέμαι αύριο αυτά τα αυτοκίνητα που είναι κάτω στις σιδεριές, αύριο που θα μας τα στείλει φωτογραφημένα ο Σκορπιός?

67244

67245

Πηγή: http://www.netcam.gr/

xidianakis
02-12-2009, 13:08
Οι Τηνιακοί δεν βάζουνε μυαλό... Αναρωτιέμαι αύριο αυτά τα αυτοκίνητα που είναι κάτω στις σιδεριές, αύριο που θα μας τα στείλει φωτογραφημένα ο Σκορπιός?

67244

67245

τι θα δουμε παλι σημερα καπτεν λεο........ η θαλασσα αραγε θα περναει τους πυλωνες μεχρι το βραδυ??

T.S.S. APOLLON
02-12-2009, 14:23
Φτάνοντας στο αγαπημένο νησί της Τήνου με το βάπορα Superferry II.

66135

Αφιερωμένη στους Leo,TSS Apollon,rocinante,polykas,Natsios,ΣΚΟΡΠΙΟΣ,roussos f,notias,φανούλα και σε όλους τους λάτρεις της Τήνου
Φιλε NaiasII Ευχαριστω πολυ!

diagoras
02-12-2009, 15:14

67244

67245

Χμμμ παλι τα ιδια.Για να δουμε παλι.Τα βλεπω στα Κιονια τα αυτοκινητα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
02-12-2009, 20:49
ευτιχως σημερα ο καιρος ηταν ανατολικος και την γλυτωσαν την καλησπερα μου και ευχαριστω για τις αφιερωσεις...

Rocinante
06-12-2009, 12:15
Του Αγιου Νικολαου σημερα και ομορφος φωτισμος στο λιμανι της Τηνου.
Απο την Web camera.
Ηθελα να κανω και ενα σχολιο αλλα αστο καλυτερα. Οι γνωστοι θα καταλαβουν :rolleyes::rolleyes:

67808

67809

67810

diagoras
06-12-2009, 16:27
Κριμα roci.:(Το καταλαβα το μη γραμμενο σχολιο

Naias II
12-12-2009, 14:40
Πλησιάζοντας το αγαπημένο νησί, φυσικά με το Superferry II

68533

Αφιερωμένη στους φίλους της Τήνου

diagoras
12-12-2009, 14:44
Φτανοντας στην Τηνο μετα απο απουσια 1 ετους.Αφιερωμενη σε ολους τους Τηνιακους και ιδιαιτερα στον Naias ii για την γιορτη του
68535

Naias II
13-12-2009, 14:18
Αφιερωμένη στο φίλο diagoras που είχε γενέθλια χτες και μου ξέφυγε. Φίλε Γιάννη Χρόνια Πολλά με υγεία,ευτυχία και ότι επιθυμείς!:cool:

68618

diagoras
13-12-2009, 14:33
Ευχαριστω πολυ φιλε Σπυρο.Η παρακατω για σενα αφηνοντας την Τηνο και δινοντας ραντεβου για του χρονου
68623

zozef
15-12-2009, 17:37
Αγαπητοι φιλοι μια απλη ερωτηση,μπορει για μερικους απο εσας και χαζη.Ολα αυτα τα εργα στην Τηνο, γινανε για να δενουν τα πλοια με 6-7 νοτια στο μεσα λιμανι??????????
68824

Rocinante
15-12-2009, 22:29
Αγαπητοι φιλοι μια απλη ερωτηση,μπορει για μερικους απο εσας και χαζη.Ολα αυτα τα εργα στην Τηνο, γινανε για να δενουν τα πλοια με 6-7 νοτια στο μεσα λιμανι??????????Φιλε zozef υπεροχη η φωτογραφια σου.
Για τα εργα το θεμα πια εχει τελειωσει οπως και τα χρηματα. Σε καμια δεκαπενταρια χρονια το ξανασυζηταμε οταν θα ξαναμαζευτουν χρηματα για πεταμα ή μαλλον ... για φαγωμα.

Leo
16-12-2009, 05:14
Φιλε zozef υπεροχη η φωτογραφια σου.
Για τα εργα το θεμα πια εχει τελειωσει οπως και τα χρηματα. Σε καμια δεκαπενταρια χρονια το ξανασυζηταμε οταν θα ξαναμαζευτουν χρηματα για πεταμα ή μαλλον ... για φαγωμα.

Ναι αλλά με βοριά δεν είναι χρήσιμο το έξω? Γιατί το παραέξω δεν είναι χρήσιμο ούτε με τον βοριά. Όπως τα λέι ο rocinante είναι. Τα μιηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ στο σωστό θέμα.

zozef
16-12-2009, 18:57
Φιλε zozef υπεροχη η φωτογραφια σου.
Φιλε rocinante το σχόλιό σου ηταν παρα πολυ ξεκαθαρο και σωστο κατα την ταπεινη μου γνωμη.Και μετα ψαχνουμε να βρουμε γιατι η Ελλαδα εφτασε εκει που ειναι!!!!!!!!!!!!

zozef
16-12-2009, 19:06
Ναι αλλά με βοριά δεν είναι χρήσιμο το έξω? Γιατί το παραέξω δεν είναι χρήσιμο ούτε με τον βοριά. Όπως τα λέι ο rocinante είναι. Τα μιηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ στο σωστό θέμα.
Φιλε Leo ευχαριστω για την σωστη τοποθετηση του θεματος.Τωρα οσο για το παραεξω λιμανι,το μονο καλο ειναι για να πηγενει ο roussosf να πιανει χανους και να τους καθαριζει!

zozef
18-12-2009, 15:08
Πάντος μπορεί να ανοίξει κανονικά ε? Γιατι εμένα μου φαίνεται οτι είναι λιγο ψηλός ο ντόκος?
Περιμενει την μαρέα!!!!

Leo
07-01-2010, 12:18
Απο το περιοδικό " τηνιακή ΕΝΔΟΧΩΡΑ " μηνός Νοεμβρίου 2009, το συνημμένο σκαναρισμένο άρθρο ΓΙΑΤΙ; του Τηνιακού Πλοιάρχου Δημ. Μ. Αρτέμη, όπου έχει βάλει τις σκέψεις του σε χαρτί και εμπεριστατομένα παρουσιάζει τη θέση του για το λιμάνι του νησιού.

71759

roussosf
07-01-2010, 20:26
αυτα που αναφερει ο εν λογω cpt δεν ειναι λαθος αλλα ειναι νομιζω πολυ θεωριτικά
ειναι πραγματα που τωρα πλεον τα μαθαινουν οι μαθητες απο το λυκειο στο μαθημα της φυσικης
δεν γνωριζω και πολλα πραγματα για τηνσυμπεριφορα του σκαφους στον καιρο και γενικα σε κινησεις προσδεσης αλλα εκεινο νομιζω που εχει παραληψει απο τους υπολογισμους του ειναι η κινητιριος δυναμη του σκαφους που είναι και ο βασικοτερος παραγοντας
ισως αυτα που γραφω να ειναι εκτος θεματος
αν ναι ζητω συγνωμη απο το forum.
πιστευω οτι ολοι εχετε διαβασει την θεση μου γιαυτο το κατασκευασμα που θελουν καποιοι να το λενε λιμανι

Leo
07-01-2010, 20:28
Εδώ είμαστε diagora, δεν περίμενα ότι η τελευταία δημοσίευση θα ήταν δικλη σου!!! Χρόνια σου πολλά, καλή πρόοδο και όλα να πάνε καλά στην ζωή σου. Μια φωτογραφία για σένα και δεν θέλει εξηγήσεις, αν θες όμως θα σου δώσουν οι TSS APOLLON και rocinanate.

71805

diagoras
07-01-2010, 21:32
Ειναι ολα ολοφανερα cpt:D.Σε ευχαριστω πολυ.Να σαι καλα

karystos
09-01-2010, 11:17
Ανοίγω αυτό το θέμα επειδή υπάρχουν κάποια βίντεο με διάφορα βαπόρια στην Τήνο που δεν γίνεται να σπάσουν ξεχωριστά για κάθε βαπόρι

http://www.youtube.com/watch?v=4eZgMMb8Rkw (http://www.youtube.com/watch?v=4eZgMMb8Rkw)

Βίντεο με βαπόρια από τον Άγιο Φωκά της Τήνου τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο 1991. Ήταν η εποχή που τα βαπόρια δεν σταματούσαν να περνάνε όλη μέρα. Η ποιότητα δεν είναι δυστυχώς καλή. Έχει και λίγο ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ από την Καρδιανή

Rocinante
09-01-2010, 20:10
Υπεροχο βιντεο Karystos.
Πραγματικα δεν σταματαγαν να περνανε τα πλοια.
Και τι πλοια...
Τα εβλεπα και εγω.
Ειτε απο το ιδιο σημειο που βρισκοσουν εσυ ειτε πιο ψηλα στο βουνο που τα χαζευα με τα κυαλια μου
Τελειωνει βεβαια ξαφνικα το βιντεο.Στο καλυτερο.
Ελπιζω κατι να υπαρχει καπου με Επτανησος μιας και οπως εχω καταλαβει στο νησι μου ησουν συχνος επισκεπτης.
Σε ευχαριστουμε πολυ.

Nikos_V
09-01-2010, 20:27
Ανοίγω αυτό το θέμα επειδή υπάρχουν κάποια βίντεο με διάφορα βαπόρια στην Τήνο που δεν γίνεται να σπάσουν ξεχωριστά για κάθε βαπόρι

http://www.youtube.com/watch?v=4eZgMMb8Rkw (http://www.youtube.com/watch?v=4eZgMMb8Rkw)

Βίντεο με βαπόρια από τον Άγιο Φωκά της Τήνου τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο 1991. Ήταν η εποχή που τα βαπόρια δεν σταματούσαν να περνάνε όλη μέρα. Η ποιότητα δεν είναι δυστυχώς καλή. Έχει και λίγο ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ από την Καρδιανή
Ενα μεγαλο ευχαριστουμε για τον καρυστος για αυτο το σπανιο ντοκουμεντο:D

Naias II
09-01-2010, 21:32
Ουαουυυ φοβερό βίντεο. Ευχαριστούμε :cool:

karystos
09-01-2010, 22:58
Φίλε μου rocinante η Τήνος είναι το αγαπημένο μου νησί μαζί μετην Αμοργό. Έρχομαι τακτικά στο νησί από το 1988. Υπάρχει καί κάτι καλό από ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ και γενικά από το λιμάνι. Με παιδέύει όμως πολύ το ανέβασμα στο YouTube

Leo
09-01-2010, 23:06
Αυτό που εμένα μου αρέσει οτι ο πιτσιρικάς είναι πλήρως ενημερωμένος με την ακτοπλοΐα της εποχής τόσο σε αυτό όσο και σοτ προηγούμενο βιντεάκι στο Γαύριο.... Φανταστικά όλα, ευχαριστούμε :D. Το You tube θέλει όντως υπομονή...

nikosnasia
09-01-2010, 23:24
28/3/1994. Αναχώρηση από Πειραιά με το ΣΑΠΦΩ για Χίο Μυτιλήνη με ότι αυτό συνεπάγεται.
http://www.youtube.com/watch?v=ZrDnbA3RDHg

capten4
09-01-2010, 23:36
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !!

Rocinante
10-01-2010, 12:29
28/3/1994. Αναχώρηση από Πειραιά με το ΣΑΠΦΩ για Χίο Μυτιλήνη με ότι αυτό συνεπάγεται.
http://www.youtube.com/watch?v=ZrDnbA3RDHg Καταπληκτικο το βιντεo. Και τι δεν ειδαμε...
Σε ευχαριστουμε πολυ.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !! Τι ειπες τωρα!!!!!!
Παιδια ο capten4 εχει KAI βιντεo !!!!
Ρε καποιος να τον βοηθησει...:D:D

φανούλα
10-01-2010, 13:53

Αχ φίλε Karystos εκείνες τις μέρες εσύ ήσουν στην Τήνο κι εγώ στην Αθήνα και δε τα είδα αυτά!!! Είχα βλέπεις ένα επείγον ραντεβού για να γεννηθώ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μας έδειξες τι γινόταν τότε με το πραγματικά πανέμορφο βίντεό σου...μιας κι εγώ δε μπορούσα να τα δω αυτά με τίποτα:D!!!

polykas
10-01-2010, 18:53

Eυχαριστούμε πολύ τον φίλο Κarysto για τα όμορφα βίντεο που μοιράζεται μαζί μας.

karystos
10-01-2010, 20:41
http://www.youtube.com/watch?v=yQkn-Be_q7g (http://www.youtube.com/watch?v=yQkn-Be_q7g)
http://www.youtube.com/watch?v=JPoFrG_nO0Q (http://www.youtube.com/watch?v=JPoFrG_nO0Q)
http://www.youtube.com/watch?v=HOOhswYPNBY (http://www.youtube.com/watch?v=HOOhswYPNBY)
http://www.youtube.com/watch?v=yWUf-FRCEo4 (http://www.youtube.com/watch?v=yWUf-FRCEo4)

Τέσσερα βίντεο από το λιμάνι της Τήνου τραβηγμένα το τετραήμερο από 29.8.91 ως 1.9.91 με μια πρωτόγονη κάμερα. Έχουν μέσα αρκετά βαπόρια (ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, BARI EXPRESS, ΑΝΕΜΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΥΘΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ, ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) και εκτός προγράμματος μια παμπάλαια πυροσβεστική MAGIRUS. Είχαν και ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ αλλά αυτό πήγε στο δικό του θέμα για ειδικούς λόγους. Έχουν και αρκετή Τήνο και μπόλικο αέρα. Το τέταρτο βίντεο είναι λίγο προβληματικό.

capten4
10-01-2010, 21:09
ποια νοσοκομεια ευημερευουν αποψε ??!!

Rocinante
10-01-2010, 22:04
Απο που να ξεκινησεις και που να σταματησεις...
Απο την επιβλητικη σιλουετα του μεγαλου ανταγωνιστη Bari Express;
Απο το Κυθνος - Χρυση Αμμος ξανα στη Τηνο οπως καποτε;
Για τον Ανεμο που τοση ανεμο εδωσε στην οικονομια του νησιου με τους τουριστες απο τη Βορειο Ελλαδα;
Για τις σφαλιαρες και την υποδειγματικη σβουρα της Δημητρος;
Η πυροσβεστικη;
Ο αγαπητος "ποιος δεν πηρε λουκουμιααααα";;;
Ηθελα να δω και το "προβληματικο" τεταρτο βιντεο.
Απολυτα κατανοητο.
Ισως τωρα καταλαβουν καποιοι φιλοι οταν τους ελεγα ποσο δυσκολο ειναι να σταθει κανεις εκει απο τον αερα...
Προλαβαμε να δουμε τη Wilhelmina να φουλαρει και τον Καπεταν Αλεξανδρο να μανουβραρει το πλοιο που λιγω μετα εμελε να αντικατασταθει απο το Horsa...
Και φυσικα η Μεγαλοχαρη.
Το βαπορακι εκεινο που ανοιχτηκε θεμα λογω καποιων αναμνησεων που ειχα. Απιστευτη ξεναγηση.
Εικονες απο το παρελθον. Ομορφο παρελθον που με μοναδικο τροπο μας δηιγηθηκε σημερα ο Karystos. Σαν ενα παραμυθι λιγο πριν παμε για υπνο αυτο το βραδυ της Κυριακης και απο αυριο επιστρεφοντας απο τις ασχολειες μας μπορουμε να ξαναβλεπουμε αυτα τα βιντεο και να ζουμε το ιδιο παραμυθι.
Ηταν τοσο ομορφα αλλα ενα αλλο βιντεο που ανεβηκε στο θεμα του Επτανησος δεν ηταν παραμυθι και τα επισκιασε ολα.
Ηταν απλα μια υδρογονοβομβα αφυπνισης συναισθηματων............

αιγαιοπλόος
10-01-2010, 22:16
Φίλε Κarystos, μας θύμισαν πολλά οι στιγμές και οι εποχές που αναπαράγουν τα βιντεάκια.

Για μένα ειδικά το Δήμητρα (μετέπειτα Naias Express, Express Adonis και τώρα New Caribbean Princess) σήμαινε (και σημαίνει) πάρα πολλά.

Leo
10-01-2010, 22:23
Αυτό το πλοίο, το ΔΗΜΗΤΡΑ, μ αυτό το όνομα και τα σινιάλα ήταν το πιο αγαπημένο μου. Σαν Ναϊάς Εξρπές μετά ήταν ένα άλλο καράβι χωρίς ταυτότητα. Συνεπώς συμφωνώ με τον αιγαιοπλόο γιατί και για μένα σημαίνει πολλά.

Leo
31-01-2010, 21:43
Καλησπέρα σε όλους,

γύρισα και σας έφερα δωράκια από την Τήνο.... Σημερινιή μεσημεριανή αναχώρηση με την Ποπάρα ... Πλέοντες άνεμοι Δυτικών διευθύνσεων.

Τα λιμάνια της Τήνου

Το μέσα
75206

Το έξω
75207

Το πάρα έξω
75208

Ο δυτικός λιμενοβραχίωνας (νέος)
75213

Ο Βόρειος λιμνοβραχίωνας που προστατέυσει το έξω και το μέσα
75214

diagoras
31-01-2010, 21:48
Αυτες ειναι προστασιες...Ευχαριστουμε καπταιν για το ρεπορταζ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
31-01-2010, 23:46
ευχαριστουμε καπταιν...

zozef
01-02-2010, 18:00
Η επομενη κινηση των ειδικων θα ειναι να φτιαξουν ενα νεο λιμενοβραχιωνα στο παρα εξω ,για να προστατεψουν το εξω και να κανουν το μεσα μαρινα.Μη γελασετε αμα δειτε κανενα περιεργο, κονδηλι στο προυπολογισμο του λιμενικου ταμειου.Αγαπητοι φιλοι,αυτη η Ελλαδα μας!!! :???:

BULKERMAN
01-02-2010, 18:42
Η επομενη κινηση των ειδικων θα ειναι να φτιαξουν ενα νεο λιμενοβραχιωνα στο παρα εξω ,για να προστατεψουν το εξω και να κανουν το μεσα μαρινα.Μη γελασετε αμα δειτε κανενα περιεργο, κονδηλι στο προυπολογισμο του λιμενικου ταμειου.Αγαπητοι φιλοι,αυτη η Ελλαδα μας!!! :???:

Αυτό ξαναπές το!!!!! Και μετά δεν πρέπει να κάνουν και ένα νέο λιμάνι πάλι πιο έξω??? Τι να πει κανείς...

Rocinante
01-02-2010, 19:45
Ευχαριστουμε τον καπετανιο για το ρεπορταζ.
Καποια στιγμη κατι θα κανουν. Το καποια στιγμη ομως θα ειναι μετα απο πολλα χρονια γιατι τωρα απλα ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΟΣ.

Leo
01-02-2010, 20:06
Ευχαριστουμε τον καπετανιο για το ρεπορταζ.
Καποια στιγμη κατι θα κανουν. Το καποια στιγμη ομως θα ειναι μετα απο πολλα χρονια γιατι τωρα απλα ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΟΣ.

Όταν ξεκινήσουν τα έξω, θα έχουν διαλυθεί τα μέσα ρόσι μου! Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει.....

Για δες εδώ δουλειές και μη σχολιάσεις.
75352

75353

75354

75355

Σκέψη: ή στραβός είν' ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
Δεν φταίει η Πηνελόπη, απλά χρησιμοποίησα αυτή την "πόζα" για να εκφράσω την ανησυχία μου.:(
75356

ορφεας
01-02-2010, 20:08
Απίστευτες οι φωτογραφίες.

Trakman
01-02-2010, 20:16
Όταν ξεκινήσουν τα έξω, θα έχουν διαλυθεί τα μέσα ρόσι μου! Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει.....

Για δες εδώ δουλειές και μη σχολιάσεις.
75352

75353

75354

75355

Σκέψη: ή στραβός είν' ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
Δεν φταίει η Πηνελόπη, απλά χρησιμοποίησα αυτή την "πόζα" για να εκφράσω την ανησυχία μου.
75356

Αυτές τώρα οι φωτογραφίες είναι από το έξω, το μέσα, το παρα έξω?!?!....:confused::p:mrgreen::lol:

Leo
01-02-2010, 20:24
Το έξω, αυτό είναι το κανονικό λιμάνι της Τήνου. Το μέσα είναι μόνο για επείγοντα περιστατικά..., ενώ το παρέξω για τίποτα (κατά την γνώμη μου και θα το δούμε στο μέλλον). Το μέσα το παρτήσανε και έχει μπαζώσει, είναι ρηχό και αναγκάζονται την μανούβρα να την κάνουν στην μπούκα για να ακούει το βαπόρι. Αυτά δεν είναι είναι δικά μου λόγια, αλλά των ανθρώπων που χτυποκαρδούν (κι ας γελούνε) να τους πάνε όλα καλά.....

diagoras
01-02-2010, 20:30
Ηθελαν να κανουν το μεσα συγχρονη μαρινα...Τωρα το χειμωνα μονο αυτο.Παλι καλα που υπαρχει και ο καινουργιος λιμενοβραχιονας και "προστατευει".Ενα μεγαλο μπραβο απλα στους καπεταναιους και ενα ακομα μεγαλυτερο "μπραβο" στους κυριους της υλοποιησης ολων των εργων τα τελευταια χρονια στην Τηνο

Rocinante
01-02-2010, 20:42
Εγω δεν εχω να πω τιποτα τα ειπα στο θεμα της Πηνελοπης. Ευχαριστω Leo.

Nick_Pet
01-02-2010, 22:53
Θα ήθελα πολύ να ήξερα τι σκέφονταν όταν έκαναν τον "σχεδιασμό" αυτών των έργων. Τόσα λεφτά πεταμένα στη θάλασσα, κυριολεκτικά! :confused:
Εδώ μιλάνε κάθε μέρα για την οικονομική κρίση και βλέπουμε αυτό το αίσχος που έφτιαξαν εκεί. Δε θα λογοδοτήσει κανείς για αυτό το πράγμα?:(

και φυσικά θα συμφωνήσω απόλυτα κι εγώ με τα λεγόμενα του rocinante στο θέμα της Πηνελόπης, τα οποία μόλις τώρα είδα. Αλλά η κοινή λογική δε μπορεί να διαφέρει πολύ, τουλάχιστον για όσους δε φοράνε παραμορφωτικούς φακούς.

roussosf
02-02-2010, 10:10
μετα απο ολα αυτα που σχολιασατε
ας κανουμε και μια απλη ερωτηση ολοι μαζι
που ειναι η ανεξαρτητη δικαστικη εξουσια?????????
>
>
>
< η απαντηση
παραμονευει για να δικασει τον πλοιαρχο που με τετοιο καιρο θα του ακουμπησει το καραβι στο ντοκο και θα γλυστρισει ο χψω επιβατης και θα ανοιξει η μυτη του....:p:p:p

φανούλα
17-02-2010, 17:05
Αφιερωμένη στο Φώτη εξαιρετικά αλλά και σε όλο το Τηνιακό lobby:p;)!!!
Πατριώτες χαθήκαμε, αλλά δε σας ξεχνάω!!!

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=77572&stc=1&d=1266422614

Νικόλας
17-02-2010, 17:42
αααα εσείς εκει καλοπερνάτε βλέπω !
κάτσε να κόψω καμιά εκδρομούλα καμιά μέρα :D

φανούλα
17-02-2010, 18:30
Θα ξανακατέβω πάλι σε λίγο καιρό αλλά δε θα κάτσω πολύ! Από Πάσχα όμως....κάθε μέρα εκεί θα είμαι:cool:....!!!

Leo
17-02-2010, 19:09
Aπό την Μ Δευτέρα συγκεκριμένα.....:p:D

φανούλα
17-02-2010, 19:50
Aπό την Μ Δευτέρα συγκεκριμένα.....:p:D

Γεια σου βρε Leo μου!!! Ελπίζω σύντομα να τα πούμε κι από κοντά καμιά μέρα:D:D!!!

polykas
01-04-2010, 23:17
Τήνος 1-4-2010.

82527

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
02-04-2010, 05:51
ευχαριστουμε polykas πολυ καλη...

xidianakis
07-04-2010, 19:01
http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&page=1&catid=5&contentid=11373

φανούλα
07-04-2010, 19:04
http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&page=1&catid=5&contentid=11373

Όσα και να πάρουμε, πάλι σαλάτα θα τα κάνουμε:rolleyes:...!!!

Rocinante
07-04-2010, 19:50
Σχεδιο Α :
Με τα 2.900.000 ευρω μπορουμε να αγορασουμε το Regent sky , το Μακεδονια , Το Αλκυων και κανα Κρημνιωτισσα και να τα φουνταρουμε μπροστα απο το παραεξω για να φτιαξουμε λιμενοβραχιονα.
Σχεδιο B :
Μπορουμε να αγορασουμε 290.000 ανεμιστηρες οποτε οταν φυσαει νοτιας θα τους βαζουμε μπρος και θα εξουδετερωνεται η ενταση του ανεμου.
Πως;
Που θα βρουμε ρευμα;;;
Ε καλα θα κανουμε κανα αλλο αναπτυξιακο εργο που λεει και ο roussosf και θα βρουμε και ρευμα. Λεφτα υπαρχουν...
Σχεδιο Γ :
Πριν απο λιγο ηρθα απο το Supermarket
Εχουμε λοιπον...
Μμμμμμμ.....
1,40€ = 3 ντοματες
0,46€ = 1 ντοματα

Οποτε μπορουμε να αγορασουμε περιπου 6.304.347 ντοματες που μπορουμε να τις πεταξουμε σε μερικους μερικους με πολυ αγαπη για οτι πανεμορφα δημιουργησαν τα προηγουμενα χρονια στο λιμανι που το εφεραν δεκαετειες πισω...
Που ειναι ο Νατσιος;;;;;
Νατσιεεεε αδελφε μου ξαναματαμοιραζουν λεφτα.
Θα σου μπαζωσουμε τα κιονια...

BULKERMAN
07-04-2010, 20:07
Σχεδιο Α :
Με τα 2.900.000 ευρω μπορουμε να αγορασουμε το Regent sky , το Μακεδονια , Το Αλκυων και κανα Κρημνιωτισσα και να τα φουνταρουμε μπροστα απο το παραεξω για να φτιαξουμε λιμενοβραχιονα.
Σχεδιο B :
Μπορουμε να αγορασουμε 290.000 ανεμιστηρες οποτε οταν φυσαει νοτιας θα τους βαζουμε μπρος και θα εξουδετερωνεται η ενταση του ανεμου.
Πως;
Που θα βρουμε ρευμα;;;
Ε καλα θα κανουμε κανα αλλο αναπτυξιακο εργο που λεει και ο roussosf και θα βρουμε και ρευμα. Λεφτα υπαρχουν...
Σχεδιο Γ :
Εχουμε λοιπον...
Μμμμμμμ.....
1,40€ = 3 ντοματες
0,46€ = 1 ντοματα

Οποτε μπορουμε να αγορασουμε περιπου 6.304.347 ντοματες που μπορουμε να τις πεταξουμε σε μερικους μερικους με πολυ αγαπη για οτι πανεμορφα δημιουργησαν τα προηγουμενα χρονια στο λιμανι που το εφεραν δεκαετειες πισω...
Που ειναι ο Νατσιος;;;;;

Πες τα Roci...2,900,000 Ευρώ για αποκατάσταση έργου που παραδόθηκε πριν λίγους μήνες...!!!

Natsios
07-04-2010, 22:36
Σχεδιο Α :
Σχεδιο B :
Πως;
Που θα βρουμε ρευμα;;;
Σχεδιο Γ :
Εχουμε λοιπον...
Μμμμμμμ.....
1,40€ = 3 ντοματες
0,46€ = 1 ντοματα

Που ειναι ο Νατσιος;;;;;

Γεια σου Roci με τις προτάσεις σου. Με προλάβατε πάλι. Ειδα το αρθρο το πρωι αλλα με τη δουλεια δεν προλαβα να το αναβάσω. Τελος πάντων φίλε, να δουμε πραγματικά τι θα τα κάνουν τα λεφτά.:confused:
Σου έχω όμως φωτο με το εξω και το παραέξω λιμάνι σε πλήρη χρήση. Έτσι για να μη φωνάζεις μόνο. Φυσικά οι καιρικές συνθήκες ήταν τέλειες

83575

83576

Leo
08-04-2010, 06:46
[QUOTE=Natsios;329771]Γεια σου Roci με τις προτάσεις σου. Με προλάβατε πάλι. Ειδα το αρθρο το πρωι αλλα με τη δουλεια δεν προλαβα να το αναβάσω. Τελος πάντων φίλε, να δουμε πραγματικά τι θα τα κάνουν τα λεφτά.:confused:
Σου έχω όμως φωτο με το εξω και το παραέξω λιμάνι σε πλήρη χρήση. Έτσι για να μη φωνάζεις μόνο. Φυσικά οι καιρικές συνθήκες ήταν τέλειες

[QUOTE]

Στις καλές καιρικές συνθήκες όλα είναι τέλεια, άμα αρχίσουνε τα "όργανα" έλα να τα πούμε... Αιγαίο Πέλαγος και λίγα λέω.

Rocinante
08-04-2010, 11:41
Νατσιε το ειδα το Μυκονος εκει.
Φοβερο.
Φτιαξαμε το λιμανι για το Μυκονος και τα εμπορικα δεξαμενοπλοια και οχι για ολες της μερες.
Στειλε μου μια καλοκαιρινη με το Salamis Filoxenia εκει και εγω θα φωναξω "στειλτε το Horsa για σκραπ"
Και δεν θελω εξυπναδες με τιποτα Photoshop...;)

Natsios
08-04-2010, 12:45
Στις καλές καιρικές συνθήκες όλα είναι τέλεια, άμα αρχίσουνε τα "όργανα" έλα να τα πούμε... Αιγαίο Πέλαγος και λίγα λέω.

Εμ και εσυ τα ίδια θα λέμε?? Θα κάνουμε ένα παρα-παρα έξω νεο λιμάνι γιατι τα παλιά δεν κάνουν για τα νέα βαπόρια και δεν
είναι ασφαλή. Είπαμε αν δεν φτάσουν στα Κιονια τα λιμανια δεν θα ηρεμήσουμε:p:p

Eng
08-04-2010, 20:05
Following the abv mentioned posts, be noted that both of you, ειστε...unπαιχtables!! 'H κοινως...δεν παιζεστε..:-P:-P (Κερναω μαρουλια αμα λαχει..)

Leo
08-04-2010, 21:01
Following the abv mentioned posts, be noted that both of you, ειστε...unπαιχtables!! 'H κοινως...δεν παιζεστε..:-P:-P (Κερναω μαρουλια αμα λαχει..)
χαχαχαχαχαχαααααααααααα!!! Made in Greece &#174;

Rocinante
08-04-2010, 22:01
Μια λυση ενδεχομενως να ειναι και η παρακατω.
Να κλεισει τελειως το λιμανι. Τα πλοια θα ανεβαινουν σε μια εξωτερικη πλωτη, θα συρονται στην εσωτερικη και μετα θα ριπτονται στο κλειστο λιμανι. Κατα τον ιδιο τροπο θα εξερχονται.
Η λυση αυτη εχει πολλα πλεονεκτηματα διοτι σε ωρες που δεν εχουμε αφιξοαναχωρησεις πολλοι θα μπορουν να μεταβαινουν εφ οσον βεβαιως επιτρεπει ο καιρος, στην εξωτερικη πλωτη για ψαρεμα...

83735

φανούλα
08-04-2010, 22:15
Μια λυση ενδεχομενως να ειναι και η παρακατω.
Να κλεισει τελειως το λιμανι. Τα πλοια θα ανεβαινουν σε μια εξωτερικη πλωτη, θα συρονται στην εσωτερικη και μετα θα ριπτονται στο κλειστο λιμανι. Κατα τον ιδιο τροπο θα εξερχονται.
Η λυση αυτη εχει πολλα πλεονεκτηματα διοτι σε ωρες που δεν εχουμε αφιξοαναχωρησεις πολλοι θα μπορουν να μεταβαινουν εφ οσον βεβαιως επιτρεπει ο καιρος, στην εξωτερικη πλωτη για ψαρεμα...

83735

Το λιμάνι μας έχει αποτελέσει πηγή μεγάλων εμπνεύσεων:D:D!!! Δεν είναι συνεπώς ένα τυχαίο λιμάνι!!!

Leo
08-04-2010, 22:23
Το λιμάνι μας έχει αποτελέσει πηγή μεγάλων εμπνεύσεων:D:D!!! Δεν είναι συνεπώς ένα τυχαίο λιμάνι!!!

Τα είπε όλα η φανούλα, φάγαμε πόρτα όλοι :D!!!!! τώρα της έξω πλωτής ή της μέσα, δεν ξέρω θα σας γελάσω ;)

diagoras
10-04-2010, 15:49
2-4-2010
84088
84089

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
10-04-2010, 16:09
diagoras ευχαριστουμε ...

Natsios
11-04-2010, 18:41
Τελικά ήμασταν 2-3 εκεί έτσι?
Από μια άλλη οπτική γωνία

84338

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
11-04-2010, 18:44
diagoras και Natsios ευχαριστουμε ολοκληρωμενο ρεπορταζ απο ολες τις γωνιες...

Leo
11-04-2010, 18:45
Μια μπουνάτσα έκανε στην Τήνο και την χιλιοδιαφημίσατε πια....:p:D

diagoras
11-04-2010, 18:46
6 μερες 6 μπουνατσες...μακαρι να ειχα την καλοκαιρινη τυχη του polyka

zozef
17-04-2010, 15:35
Κατι απο χθες
85297
Στη μεση το Ν ΧΙΟΣ

Rocinante
17-04-2010, 18:03
Ευχαριστουμε zozef.
Να σχολιασω οτι τωρα που ο κοσμος ειναι ακομα λιγος και μπορει να αναμενει να επιβιβαστει απεναντι απο τους καταπελτες τα πλοια μπορουν να δενουν εκει. Το καλοκαιρι ομως που ο κοσμος θα βρισκεται στα στεγαστρα πως θα διαχιζει ολοι αυτη την αποσταση;

zozef
21-05-2010, 22:20
Χρονια πολλα σε οσες και οσους εορταζουν ,κατι απο την σημερινη Τηνο.
90359
Ο βαπορας και το βαπορακι!!!!http://www.nautilia.gr/forum/images/icons/icon12.gif

zozef
23-05-2010, 23:20
Μια απο τα ιδια αλλα με διαφορετικο βαπορακι
90659

diagoras
29-05-2010, 17:59
Πανεμορφες φωτογραφιες:D.

T.S.S. APOLLON
29-05-2010, 18:34
Σουπερφερυ ΙΙ και Μπλου Σταρ Ιθακι στο λιμανι της Τηνου 23-5-2010.

91572

91573

91574
Φωτογραφιες Χριστινα

zozef
18-06-2010, 22:25
Στην Τηνο κανουν εργα!!!! Μεγαλωνουν το χωρο επιβιβασεις στο εξω λιμανι για να κανουν παρκιν στο παραεξω ,καταταλλα η κριση καλα παει!!
94151

roussosf
19-06-2010, 12:12
αυτο ειναι γενικως Ελληνικο φαινομενο
ραβε ξυλωνε να εχουμε δουλεια
Στην Τηνο οπως και στα περισσοτερα λιμανια τα τελαυταια χρονια δεν ξερουν τι θελουν να κανουν γιατι δεν εχουν απλα σχεδιο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
14-07-2010, 15:26
Παμε και παλι για το αγνωστο το ποτε θα συνεχιστει το λιμανι της Τηνου συμφωνα με αυτα που γραφει η εφημεριδα Τηνιακη
Πότε και πως θα λειτουργήσει το Λιμάνι της Τήνου με ολοκληρωμένα τα προβλεπόμενα έργα του; (http://tiniaki.wordpress.com/2010/07/14/%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%c e%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b9/)

Posted on Ιουλίου 14, 2010 by tiniaki
http://tiniaki.files.wordpress.com/2010/07/cebbceb9cebcceb5cebdceb9cebacebf-cf84ceb1cebcceb5ceb9cebf-14-7-2010.jpg?w=300&h=225 (http://tiniaki.files.wordpress.com/2010/07/cebbceb9cebcceb5cebdceb9cebacebf-cf84ceb1cebcceb5ceb9cebf-14-7-2010.jpg)Την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παραγόντων και φορέων με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου στην αίθουσα του Δημαρχείου Τήνου, για την πορεία των έργων στο λιμάνι της Τήνου. Εισήγηση έκανε η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ευγενία Αλοιμόνου αναφέροντας τα προβλήματα που υπάρχουν για την καλή πλεύση και αφιξοαναχώρηση των πλοίων αλλά και στην καθαριότητα και στην αισθητική του χώρου. Διαπιστώθηκε ότι οι εκπρόσωποι της Εταιρείας «Θόλος» με την Τεχνική Υπηρεσία της Νομαρχίας Κυκλαδων, έχουν διαφορετικές απόψεις και προτεινόμενες λύσεις επί των θεμάτων (οικονομικές, τεχνικές, διαδικαστικές), με αποτέλεσμα οι λύσεις να προβλέπονται μακρόχρονες και δύσκολες. Προσπάθησαν οι εκπρόσωποι των Φορέων της Τήνου και λοιποί ενδιαφερόμενοι που ασχολούνται με την καθημερινότητα στο λιμάνι να συμβιβάσουν λύσεις, αλλά δεν φάνηκε κατορθωτό. Αναμένουμε τις εξελίξεις μετά την πρόταση έξωσης της εν λόγω εταιρείας από το έργο και τη χρονοβόρα διαδικασία επίλυσης των διαφορών. Όλοι οι Τηνιακοί συμμετέχοντες διαπίστωσαν πολλαπλή ζημιά που δέχεται η Τήνος από την παράταση του προβλήματος, το οποίο θα συνεχίσει ακόμη δυστυχώς να υφίσταται. Συμμετείχαν στη σύσκεψη η πρόεδρος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου κ. Ευγ. Αλοιμόνου και μελή αυτού, ο Έπαρχος Τήνου κ. Ρ. Μωραΐτης, οι Δήμαρχοι Τήνου και Εξωμβούργου κ. κ. Σ. Ορφανός και Π. Κροντηράς, ο Λιμενάρχης Τήνου, εκπρόσωπος της Τεχνικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας Κυκλαδων, εκπρόσωποι της κατασκευαστικής Εταιρείας «Θόλος», Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακοί υπάλληλοι του Λιμενικού Ταμείου Ανδρου – Τήνου και του Δήμου Τήνου.
Δείτε φωτογραφίες από τη σύσκεψη εδώ (http://s836.photobucket.com/albums/zz290/tiniakinews/siskepsi%20limani%202010/?albumview=slideshow)

BULKERMAN
14-07-2010, 16:10
Παμε και παλι για το αγνωστο το ποτε θα συνεχιστει το λιμανι της Τηνου συμφωνα με αυτα που γραφει η εφημεριδα Τηνιακη
Πότε και πως θα λειτουργήσει το Λιμάνι της Τήνου με ολοκληρωμένα τα προβλεπόμενα έργα του; (http://tiniaki.wordpress.com/2010/07/14/%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%c e%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b9/)

Posted on Ιουλίου 14, 2010 by tiniaki
http://tiniaki.files.wordpress.com/2010/07/cebbceb9cebcceb5cebdceb9cebacebf-cf84ceb1cebcceb5ceb9cebf-14-7-2010.jpg?w=300&h=225 (http://tiniaki.files.wordpress.com/2010/07/cebbceb9cebcceb5cebdceb9cebacebf-cf84ceb1cebcceb5ceb9cebf-14-7-2010.jpg)Την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παραγόντων και φορέων με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου στην αίθουσα του Δημαρχείου Τήνου, για την πορεία των έργων στο λιμάνι της Τήνου. Εισήγηση έκανε η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ευγενία Αλοιμόνου αναφέροντας τα προβλήματα που υπάρχουν για την καλή πλεύση και αφιξοαναχώρηση των πλοίων αλλά και στην καθαριότητα και στην αισθητική του χώρου. Διαπιστώθηκε ότι οι εκπρόσωποι της Εταιρείας «Θόλος» με την Τεχνική Υπηρεσία της Νομαρχίας Κυκλαδων, έχουν διαφορετικές απόψεις και προτεινόμενες λύσεις επί των θεμάτων (οικονομικές, τεχνικές, διαδικαστικές), με αποτέλεσμα οι λύσεις να προβλέπονται μακρόχρονες και δύσκολες. Προσπάθησαν οι εκπρόσωποι των Φορέων της Τήνου και λοιποί ενδιαφερόμενοι που ασχολούνται με την καθημερινότητα στο λιμάνι να συμβιβάσουν λύσεις, αλλά δεν φάνηκε κατορθωτό. Αναμένουμε τις εξελίξεις μετά την πρόταση έξωσης της εν λόγω εταιρείας από το έργο και τη χρονοβόρα διαδικασία επίλυσης των διαφορών. Όλοι οι Τηνιακοί συμμετέχοντες διαπίστωσαν πολλαπλή ζημιά που δέχεται η Τήνος από την παράταση του προβλήματος, το οποίο θα συνεχίσει ακόμη δυστυχώς να υφίσταται. Συμμετείχαν στη σύσκεψη η πρόεδρος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου κ. Ευγ. Αλοιμόνου και μελή αυτού, ο Έπαρχος Τήνου κ. Ρ. Μωραΐτης, οι Δήμαρχοι Τήνου και Εξωμβούργου κ. κ. Σ. Ορφανός και Π. Κροντηράς, ο Λιμενάρχης Τήνου, εκπρόσωπος της Τεχνικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας Κυκλαδων, εκπρόσωποι της κατασκευαστικής Εταιρείας «Θόλος», Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακοί υπάλληλοι του Λιμενικού Ταμείου Ανδρου – Τήνου και του Δήμου Τήνου.
Δείτε φωτογραφίες από τη σύσκεψη εδώ (http://s836.photobucket.com/albums/zz290/tiniakinews/siskepsi%20limani%202010/?albumview=slideshow)

................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leo
31-07-2010, 07:01
Μπλέ φιλάκια από την Τήνο!!

100347

polykas
06-08-2010, 23:37
Τήνος 5-8-2010.

Λιμανάρα με μπουνάτσα...:D

101284

Rocinante
07-08-2010, 22:15
Τήνος 5-8-2010.

Λιμανάρα με μπουνάτσα...:D

101284
Κομβος, οχι παιζουμε :rolleyes:
Μπουνατσα , μπουνατσα αλλα σε ξερω εσενα. Πολυ θα ηθελες και ενα εφταρακι :D:D
Αν και απ οτι ακουσα θα αργησει ακομα και αν....
Ρε μπας και δε φσα επειδη δεν θα κατεβω φετος;;;:p

zozef
19-08-2010, 22:04
Σημερα το πρωι το ΑΓ ΜΑΡΙΝΑ ξεφορτωνε φιαλες
102620

T.S.S. APOLLON
11-09-2010, 22:18
Μυτιληνη και Highspeed 4 στο λιμανι της Τηνου 11-9-2010.
105569

Giovanaut
11-09-2010, 23:27
Μεγαλες συναντησεις, μεγαλες στιγμες...!!!!
Ευχαριστουμε για τις ομορφες εικονες τις Κουκλαρας μας...!!!!

diagoras
12-09-2010, 20:56
Cpt Σπυρος και cpt Ηλιας σε ακροβατικα με απολυτη αισθηση ασφαλειας στο λιμανι της Τηνου.Βασανο για αυτους απολαυση για μας;)
105730
105731
105732

Nissos Mykonos
12-09-2010, 21:26
Τι μου κάνεις τώρα βρε Γιάννη... Όσο σκέφτομαι ότι έπρεπε να ήμουν εκεί χθες... Αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μου... Ελπίζω το επόμενο Σάββατο να γίνει κάτι παρόμοιο..

captain
13-09-2010, 09:53
Cpt Σπυρος και cpt Ηλιας σε ακροβατικα με απολυτη αισθηση ασφαλειας στο λιμανι της Τηνου.Βασανο για αυτους απολαυση για μας;)

105730
105731
105732

Όντως απόλαυση για τα ματάκια μας!!!Υπέροχα στιγμιότυπα φίλε diagoras!!Ευχαριστούμε..;):D!!

roussosf
13-09-2010, 11:24
105730
105731
105732

δεν μου το βγαζεις εμενα απο το μυαλο οτι εχουν κανει και οι δυο μεταπτυχιακο στα μπαλετα Μπολσοι:p
αυτο δεν ειναι ρεμετζο
πιρουετες ειναι

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
13-09-2010, 15:28
μπραβο diagoras πολυ καλες !!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
16-09-2010, 23:10
το TURAMA εξω απο την Τηνο με καπετανιο τον Αποστολο Πανωριο ηρθε να μας χαιρετισει

106506

106508

106510

106511

106512

nikosnasia
17-09-2010, 13:34
Για την παρέα της Τήνου στον κόκκινο.
106615

T.S.S. APOLLON
21-09-2010, 20:32
Μπλου Σταρ Ιθακη και Salamis Filoxenia στο λιμανι της Τηνου 19-9-2010.
107247

BEN BRUCE
21-09-2010, 20:43
SALAMIS FILOXENIA & BLUE STAR ITHAKI στο λιμανι της τηνου στις 19\9\2010

107249

T.S.S. APOLLON
24-09-2010, 11:52
Θεολογος Π. και Νησος Χιος στο λιμανι της Τηνου 18-9-2010.
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ
107448

T.S.S. APOLLON
24-09-2010, 12:08
Σουπερφερυ ΙΙ - Salamis Filoxenia - Μπλου Σταρ Ιθακη στο λιμανι της Τηνου 19-9-2010.
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ
107451

T.S.S. APOLLON
24-09-2010, 12:24
Το Νησος Χιος στο λιμανι της Τηνου 18-9-2010.
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ
107453

107454

T.S.S. APOLLON
25-09-2010, 20:55
Νησος Χιος και Θεολογος Π. στο λιμανι της Τηνου 25-9-2010.
107648

Rocinante
25-09-2010, 21:13
Νομιζω καλε μου φιλε TSS APOLLON οτι οταν ξεκινουσε η μερα δεν θα φανταζοσουν πως θα κατεληγε.
Κατσε γιατι θα εχει και συνεχεια αυριο.
Σου ερχεται το μεγαλο Blue Star. !!!!!!
Και που δενει το Blue Star;;;;
Μα εκει που ειναι δεμενο το Μυτηλινη :D:D
Οποτε διαλεξε TSS APOLLON που θες να δεις το πλοιο να δενει.
Στο νεο υπερσυγχρονο παραεξω λιμενα ή μηπως στο μεσα ;:p:p

T.S.S. APOLLON
25-09-2010, 21:34
Φιλε rocinante Εχουμε πολυ δουλεια αυριο!!!

Rocinante
25-09-2010, 21:41
Σε βλεπω δικαβαλο στο μηχανακι του ΛΕΑΝΔΡΟΥ πανω κατω στο λιμανι :D:D:D

Rocinante
26-09-2010, 11:44
Τελικα το Μυτιληνη αναχωρισε εγκαιρως απο την Τηνο και ετσι το Blue Star 1 εδεσε κανονικα.

BEN BRUCE
26-09-2010, 21:57
Ο μεγαλος τηνιος καραβολατρης ΛΕΑΝΔΡΟΣ δεν δισταζει να ανεβει στο κοκκινο της τηνου, προκειμενου να φωτογραφησει τα αγαπημενα του πλοια που εξυπηρετουν τον τοπο του.

107811

opelmanos
26-09-2010, 22:02
Λέανδρε εσύ ήσουν που με χαιρέτισες το πρωί με το πράσινο το μπλουζάκι και με τις μπλε παντόφλες .Τι κρίμα που δεν το ήξερα να κατέβαινα να τα λέγαμε από κοντά .Ελπίζω την επόμενη φορά ,να σαι πάντα καλά το νησί σας είναι από τα πιο υπέροχα που έχω επισκευτει:p

ΑΡΗΣ
26-09-2010, 22:10
Ο μεγαλος τηνιος καραβολατρης ΛΕΑΝΔΡΟΣ δεν δισταζει να ανεβει στο κοκκινο της τηνου, προκειμενου να φωτογραφησει τα αγαπημενα του πλοια που εξυπηρετουν τον τοπο του.

107811

Κάποτε στη Σύρο δύο πιτσιρικάδες τότε,σήμερα ο ένας πλοίαρχος της ακτοπλοίας και ο άλλος φύλαρχος των συνόρων(φύλαρχος έτσι για να κάνει ρήμα) ανέβηκαν και οι δύο στο πράσινο με μια Yashica για να βγάλουν φωτογραφίες το Παναγία Τήνου και το Πηνελόπη.Στη μπούκα το Παναγία ο καπτα Σιδερής στη βαρδιόλα δώστου χαιρετούρες εμείς.............αποτέλεσμα μας μάζεψε η Λιμενική Αστυνομία και έτρεχαν οι πατεράδες μας και μετά εμείς....(από τους πατεράδες μας).Τουλάχιστον υπάρχουν οι φώτο:D

Rocinante
26-09-2010, 22:14
Κάποτε στη Σύρο δύο πιτσιρικάδες τότε,σήμερα ο ένας πλοίαρχος της ακτοπλοίας και ο άλλος φύλαρχος των συνόρων(φύλαρχος έτσι για να κάνει ρήμα) ανέβηκαν και οι δύο στο πράσινο με μια Yashica για να βγάλουν φωτογραφίες το Παναγία Τήνου και το Πηνελόπη.Στη μπούκα το Παναγία ο καπτα Σιδερής στη βαρδιόλα δώστου χαιρετούρες εμείς.............αποτέλεσμα μας μάζεψε η Λιμενική Αστυνομία και έτρεχαν οι πατεράδες μας και μετά εμείς....(από τους πατεράδες μας).Τουλάχιστον υπάρχουν οι φώτο:D
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΗ!!!!!!!!:D:p:p

T.S.S. APOLLON
26-09-2010, 22:26

107811

Την επομενη φορα πειτε του να φορα κοκκινο μπλουζακι!!!

opelmanos
27-09-2010, 15:10
Aφιερωμένη στην Τηνιακή παρέα...
;)
107942

T.S.S. APOLLON
27-09-2010, 15:19
Χαρισμενη απο την Τηνιακη παρεα στον φιλο opelmanos!!!
107943

ΑΝΔΡΟΣ
27-09-2010, 16:50
Επειδη εγω σημερα βρισκω διαφορα το παρακατω βιντεο για ολους τους Τηνιακους και ιδιαιτερα στους Τηνιακους μιας καποιας ηλικιας. Δειτε το και θα καταλαβετε το γιατι

http://www.youtube.com/watch?v=VjVdeJN5xdM&feature=related

T.S.S. APOLLON
30-09-2010, 16:07
Μυτιλινη - Highspeed 4 - Σουπερφερυ ΙΙ στο λιμανι της Τηνου 25-9-2010.
108414

T.S.S. APOLLON
02-10-2010, 12:24
Ενα πρωινο του Σεπτεμβριου (12-9-2010) ο Τηνιος φιλος Καραβολατρης ΛΕΑΝΔΡΟΣ δεν εχασε την ευκαιρια να ποζαρει μροστα στον φωτογραφικο φακο μαζι με την "Αρχοντισσα του Αιγαιου" η οποια επισκεφθηκε το νησι του!
108626

T.S.S. APOLLON
02-10-2010, 12:41
Μπλου Σταρ 1 και Seajet 2 στο λιμανι της Τηνου 2-10-2010.
108627

BEN BRUCE
02-10-2010, 16:46
Ενα πρωινο του Σεπτεμβριου (12-9-2010) ο Τηνιος φιλος Καραβολατρης ΛΕΑΝΔΡΟΣ δεν εχασε την ευκαιρια να ποζαρει μροστα στον φωτογραφικο φακο μαζι με την "Αρχοντισσα του Αιγαιου" η οποια επισκεφθηκε το νησι του!
108626

Ειναι μεγαλη τιμη της αρχοντισσας να ποζαρει μπροστα της ο μεγαλος τηνιος καραβολατρης ΛΕΑΝΔΡΟΣ ο οποιος ειναι γνωστο οτι δεν ποζαρει μπροστα σε οποιδηποτε πλοιο.Αυτο σημαινει πολλα......

gpap2006
02-10-2010, 19:52
Aφιερωμένη στην Τηνιακή παρέα...
;)
107942
Φαίνονται στη γωνία οι μπλε μπογιές του ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ που ξύρισε τον ντόκο. Ευτυχώς τα νέα από Σύρο είναι καλά για τον άρχοντα της Ραφήνας.

T.S.S. APOLLON
02-10-2010, 21:09
Λιμανι Τηνου 2-10-2010 Πηνελοπη Α. και Μπλου Σταρ Ιθακη.
108685

108686

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
03-10-2010, 13:57
το VISTAMAR στην Τηνο 01-10-2010

108755

108756

108757

BEN BRUCE
03-10-2010, 21:04
Αστερια στην ταρατσα του ξενοδοχειου ΑΣΤΕΡΙΑ.Ο μεγαλος τηνιος καραβολατρης ΛΕΑΝΔΡΟΣ μαζι με εκλεκτη παρεα φωτογραφιζει τα βαπορια της τηνου

108818

T.S.S. APOLLON
03-10-2010, 21:26
Μπλου Σταρ 2 και Seajet 2 στο λιμανι της Τηνου 3-10-2010.
108823

Naias II
04-10-2010, 13:17
Ταξιδάκι για Τήνο με τα μεγάλα Μπλου Σταρ;;;Σούπερ σπέσιαλ ταξιδάρα,θα έλεγα :D

T.S.S. APOLLON
06-10-2010, 14:50
Μπλου Σταρ Ιθακη και Πηνελοπη Α. στο λιμανι της Τηνου 3-10-2010.
109569

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
12-10-2010, 18:02
απο οτι ακουσα σημερα το εργο του εξωτερικου λιμενοβραχιωνα θα συνεχιστει σημερα εγιναν και καποιες βυθομετρησεις και ακουγεται οτι θα ερθει και καποια μπηγα μπαζια θα φερνουν απο το βαθυ λιγο μετα τα υστερνια ελπιζω να μην ειναι κατι προεκλογικο.

roussosf
12-10-2010, 19:23
επειδη το λιμανι οτι εργα και να κανουν δεν αλλαζει αχρηστο θα ειναι
θα σας κανω μια προταση
δεν αλλαζετε νησι να βρειτε την υγεια σας :p:p:p

Leo
13-10-2010, 10:45
απο οτι ακουσα σημερα το εργο του εξωτερικου λιμενοβραχιωνα θα συνεχιστει σημερα εγιναν και καποιες βυθομετρησεις και ακουγεται οτι θα ερθει και καποια μπηγα μπαζια θα φερνουν απο το βαθυ λιγο μετα τα υστερνια ελπιζω να μην ειναι κατι προεκλογικο.

Ενδιαφέρον Σκορπιέ, αλλά όταν έχει περισσότερα νέα να μας ενημερώσεις. Θα σηνεχιστεί έτσι όπως είναι μικραίνοντας το λίμανι? Σε διαφορετική κατεύθυνση ώστε να μην περιορίσει περισσότερο την λεκάνη του έξω λιμανιού? Ότι μάθεις χρήσιμο θα είναι να το κουβεντιάσουμε.

roussosf
13-10-2010, 14:44
χωρις να ειμαι ειδικος και χωρις να γνωριζω τον βυθο και τις δυσκολιες στο συγκεκριμενο σημειο πιστευω ότι η ποιο σωστη λυση θα ηταν ενας λιμενοβραχιονας που θα ξεκινουσε απο την μεση του παλιου με κατευθυνση προς το λιμανι της Συρου και μολις εφτανε στο υψος του κοκκινου να γυριζε με κατευθυνση τον καβο της Συρου ΒΔ
τωρα ομως που τα μπλοκια που εχουν ποντισει εχουν κιλλησει μεταξυ τους οι οποιες εργασιες νομιζω οτι ειναι μονο για απασχοληση εργατικου δυναμικου
ευχομε για το καλο των κατοικων της Τηνου να ειναι λαθος η σκεψη μου
στο αρχειο απεικονίζω την σκεψη μου

Leo
13-10-2010, 15:07
Σκέψεις έχουν όλοι, αλλά όχι οι αρμόδιοι, αυτοί κοφεύουν να ακούσουν τους ειδικούς, κυρίως τους χρήστες αυτού του λιμανιού, δηλαδή τους ακτοπλόους καπεταναίους. Επειδή δε στη Ελλάδα είμαστε όλοι ξερόλες, είναι οι μόνοι που δεν εισακούονται.... Δεν χρειάζονται άλλοι ειδικότεροι για να πούνε τι χρειάζεται. Μετά οι μελετητές και οι κατασκευαστές θα αναλάβουν την εκτέλεση.

zozef
19-10-2010, 20:03
Καλησπερα σε ολη την παρεα,σημερα η Τηνος μας... το εξω!!
111902
Και το παραεξω λιμανι μας!!!
111903
Το γλεντι ξεκιναει και ευχομαι να εχει και καλο τελος!

Rocinante
19-10-2010, 20:44
Καλησπερα σε ολη την παρεα,σημερα η Τηνος μας... το εξω!!
111902
Και το παραεξω λιμανι μας!!!
111903
Το γλεντι ξεκιναει και ευχομαι να εχει και καλο τελος!
Πςςς μια χαρα τα βλεπω ολα. Που ειναι το προβλημα;
Κοιτα τι βαψιμο επεσε στις μπιντες.:D
Αμ πως. Και ενα μουσαμα να ριξουμε στα μπαζα ειμαστε ετοιμοι να υποδεχθουμε τους ετεροδημοτες μας :rolleyes:
Ειδα σε ενα ρεπορταζ στο Σκαι οτι σκεφτονται να εφαρμοσουν στο Αιγαιο την μεθοδο παραγωγης ρευματος απο τα θαλασσια κυματα.
Οριστε λοιπον πρωτοπορος (οπως θα ελεγε και ο roussosf ) στα αναπτυξιακα εργα το νησι μου θα μπορουσε να ριξει 5-6 κυματοτουρμπινες στο παραεξω....:rolleyes:
Μπορουμε να εξαγουμε και ρευμα μεσω της T.EL.CO.
Tinos electric company.......
Με σημα την αγκιναρα.....

karystos
29-10-2010, 20:51
Το ΜΑΡΙΝΑ το 1996 στο κεφάλι του έξω μώλου της Τήνου όπως ήταν τότε

113414

113415

113416

113417

Rocinante
29-10-2010, 21:08
Το ΜΑΡΙΝΑ το 1996 στο κεφάλι του έξω μώλου της Τήνου όπως ήταν τότε

113414

113415

113416

113417
Εντυπωσιακο !!!!!
Δεν θυμαμαι να εδεναν πλοια εκει, τοσο εξω.
Ευχαριστουμε.

karystos
29-10-2010, 23:32
Και το ΡΟΔΑΝΘΗ εκεί έδενε φίλε rocinante.

Παναγιώτης
31-10-2010, 19:15
Πέρα από την πλάκα όπως βλέπουμε στις παραπάνω φωτογραφίες που η νοτιαδούρα μπαίνει ζωντανή καταλαβαίνουμε ότι δεν δουλεύει ο λιμενοβραχίωνας. Όπως ήταν αναμενόμενο αφού είνα μισοτελειωμένος και για να δουλέψει θέλει θωράκιση ώστε να σπάνε εκεί τα κύματα. Έτσι όπως είναι μόνο ζημιά κάνει. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ερυνηθέι μήπως εκτός από εμπόδιο κάνει και αντιμάμαλο. Αν δεν σκοπεύουν (όπως φαίνεται) να τον τελειώσουν ας τον ξηλώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
31-10-2010, 19:54
ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ σημερα στο παραεξω λιμανι της Τηνου

113743

113744

113745

113746

113747

diagoras
31-10-2010, 20:44
Ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες του βαπορα φιλε ΣΚΟΡΠΙΟΣ απ την ομορφη Τηνο.

giorgos_249
05-11-2010, 22:30
Για όλους τους Τήνιους μια φωτογραφία του μέσα λιμανιού από τον Αύγουστο:

Τραβηγμένη από γνωστό ξενοδοχείο:

114203

T.S.S. APOLLON
05-11-2010, 23:02
Πανεμορφη φωτογραφια απο την ομορφη Τηνο!!!Ευχαριστουμε τον φιλο giorgos_249

giorgos_249
06-11-2010, 12:08
Χαρά μου να μοιράζομαι τις φώτος μαζί σας! Αυτή για όλο το φόρουμ από το ίδιο σημείο τραβηγμένη:

114238

Rocinante
09-11-2010, 11:57
Νοτιαδες και ξανα στο μεσα λιμανι.
Κανενα προβλημα....
Τραβαμε χειροφρενο και τελειο παρκαρισμα :D

Αυτη τη φορα δεν θα γκρινιαξω.
Απλως ελπιζω κατι να αλλαξει...
Αισιοδοξω παντως τουλαχιστον να διορθωθουν καποια πραγματα μιας και να ξηλωθουν τα "βελτιωτικα και αναπτυξιακα εργα" του λιμανιου δεν γινεται...
Πολλα πραγματα περιμενω βασικα να γινουν στο νησι, τα μισα να γινουν θα ειμαι ευχαριστημενος.
Το καλοκαιρι πρεπει τουλαχιστον το λιμανι και οι γυρω χωροι να εχουν τουλαχιστον μια αλλη αισθητικη εικονα.
Ε και αν καποιοι ειχαν βολευτει ή ανεχτηκαν αυτη την κατασταση, τι να πω;
Ξυδι
Και οποιος Τηνιακος ή ΤΗΝΙΑΚΗ καταλαβε, καταλαβε....... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

114700 114701

114702 114703

114704

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
22-02-2011, 18:48
τελικα σημερα ειδα οτι ετοιμαζουν καποια καλουπια οπως φαινεται και στην φωτο

124265

zozef
22-02-2011, 19:26
Ετοιμα σου για το παραεξω λιμαανι!!!!

diagoras
22-02-2011, 20:14
Θελουμε λιμενοβραχιωνα και για το παραεξω:p..και μετα θα φτιαχτει και ενα ακομα πιο εξω..και ενα ακομα πιο εξω και θα φτασουμε στα Κιονια;)

zozef
22-02-2011, 20:23
Θελουμε λιμενοβραχιωνα και για το παραεξω:p..και μετα θα φτιαχτει και ενα ακομα πιο εξω..και ενα ακομα πιο εξω και θα φτασουμε στα Κιονια;)
Καλυτερα μεχρι τον Αγιο Ρωμανο να ειναι και το Βρυσή πιο κοντα!!!!

Rocinante
22-02-2011, 21:09
ΕΤΟΣ 3675 μ.χ.
ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΙΟΘ
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ
5η ΓΗΙΝΗ ΑΠΟΙΚΙΑ

Διαβαζουμε στην Humanpedia.

Ο Πύργος της Βαβέλ ήταν ένα ψηλό κτηριο, προφανώς ένα πολιτικό κέντρο στη μεσοποταμια, που κτιζόταν με σκοπό την αύξηση της φήμης και της εξουσίας του λαού των κατασκευαστών του, και στόχο να φθάσει «μέχρι τον ουρανό». Όμως λόγω της βλασφημίας αυτής, ο Θεος σύγχυσε τις γλώσσες των κατασκευαστών, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η ολοκλήρωση, του και αυτοί να διασπαρούν σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο.

Το λιμανι της Τηνου ήταν ένα δαιδαλωδες λιμανι, προφανώς σε ένα θρησκευτικο κέντρο στη βαλκανικη, που κτιζόταν με σκοπό την αύξηση της φήμης της εξουσίας και του πλουτου των κατασκευαστών του, και στόχο να φθάσει «μέχρι τον Ατλαντικο». Όμως λόγω της βλασφημίας αυτής, ο Θεος σύγχυσε τα μυαλα των κατασκευαστών, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η ολοκλήρωση, του και αυτοί να διασπαρούν σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο.
Ως αποτελεσμα ηταν τα επομενα χρονια να κατασκευαζονται παγκοσμιως τερατουργηματα που στοιχισαν ζωες και χρημα. Η παγκοσμια οικονομια κατερευσε και ξεσπασε ο Γ παγκοσμιος πολεμος. Εν μεσω του πολεμου ανακαλυφθηκαν 2 πλανητες με δυνατοτητα επιβιωσης του ανθρωπινου ειδους και αποφασιστηκε η μετοικιση. Ο ενας ειναι ο πλανητης μας. Ο ετερος ηταν ο πλανητης ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ που ως γνωστων καταστραφηκε οταν ανελαβαν την διακυβερνηση ομαδα που αποκαλουνταν Συνδικαλιστες.
Η ζωη στον πλανητη Γη περιεργως συνεχιζεται και σε προσφατη επικοινωνια προ τετραετειας ενημερωθηκαμε οτι καποιοι πασχιζουν ακομα να αποπερατωσουν το λιμανι της Τηνου που σημερα βρισκεται στην χωρα που καλειται Μπαχαλια και ταυτιζεται με το μερος που λεγοταν Ελλας ή Γρεκια ή Γιουνανισταν. Προεδρος της ειναι ο αγνωστου ηλικιας παλαιος πολιτικος Κων/νος Μητσοτακης.

Trakman
22-02-2011, 21:16
Ξέρεις τι με απογοήτευσε περισσότερο... η τελευταία πρόταση!!!!
Γεια σου ρόσι με τα ωραία σου!!!!!! Είσαι απίστευτος!!!!!

roussosf
23-02-2011, 07:11
παντως δεν πρεπει να εχουμε παραπονο
οι συνεχεςι προεκτασεις του συγκεκριμενου λιμανιου εχουν και τα καλα τους
ενα απο αυτα ειναι το πολλα ποστα για ψαρεμα με καλαμι αλλα και παραγαδι με τηλεκατευθηνομενο:p:p:p
το αλλα ειναι η ανεση που περεχει τοσο στον ταξιδιωτη με αυτοκινητο οσο και στα οργανα του λιμενικου ωστε να μην υπαρχουν εντασεις και συμφορηση:o

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
27-02-2011, 09:57
25 Φεβ 2011 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝΙΑΚΗ

Το έργο του λιμενοβραχίονα Τήνου πέρασε από 40 κύματα! (http://www.tiniaki.gr/2011/02/40.html)

http://1.bp.blogspot.com/-5vLRJq68ws4/TWf7LgJHRhI/AAAAAAAAA3k/nN8lg55Guok/s200/LIMANI.jpg (http://1.bp.blogspot.com/-5vLRJq68ws4/TWf7LgJHRhI/AAAAAAAAA3k/nN8lg55Guok/s1600/LIMANI.jpg)
Δελτίο Τύπου έστειλε στα ΜΜΕ το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τήνου με ημερομηνία 24/02/2011, με θέμα τις αναμενόμενες εξελίξεις στη πορεία των έργων για το Λιμάνι της Τήνου. Δελτίο Τύπου για τον ίδιο λόγο εξέδωσε και ο Κυκλαδίτης Υφυπουργός κ. Παν. Ρήγας και πάλι προλαβαίνοντας το Δήμαρχο Τήνου κ. Κροντηρά.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου: Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την 22/2/2011 στο Υπουργείο Οικονομίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, με θέμα την ολοκλήρωση των εργασιών στο λιμάνι της Τήνου. Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Δήμαρχος, κλιμάκιο του Δήμου Τήνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μακρυωνίτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ματθαίος Βίλλας, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννης Αλβέρτης και ο εκπρόσωπος της εργολήπτριας εταιρείας κ. Τριβουλίδης. Στη σύσκεψη έγινε εκτενής τοποθέτηση από τον κ. Υφυπουργό και το Δήμαρχο, που αμφότεροι καταδίκασαν τη σημερινή κατάσταση. Υπήρξε σαφής δέσμευση από πλευράς Υπουργείου για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου μέχρι ολοκλήρωσής του και η εταιρεία δεσμεύτηκε με τη σειρά της για άμεση έναρξη των εργασιών και ολοκλήρωσή τους εντός 7/μήνου. Ο Δήμαρχος ζήτησε επιμόνως σαφές χρονοδιάγραμμα και επισήμανε ότι το νησί λόγω τουρισμού πρέπει να έχει εξασφαλισμένη την απρόσκοπτη λειτουργία του λιμανιού για τη θερινή περίοδο (σε σχέση όχι μόνο με το έργο όσο και στους χώρους του εργοταξίου της εταιρείας). Επέμεινε ιδιαίτερα στην άμεση εκκίνηση των ενεργειών και απαίτησε συνέπεια από πλευράς εταιρείας, επισημαίνοντας, για πολλοστή φορά, τη θεμελιώδη σημασία του έργου για την Τήνο. Σημείωση δική μας. Για το έργο αυτό έχουν λεχθεί και έχουν γραφεί πολλά στο παρελθόν. Έγιναν πολλές συναντήσεις και επαφές αρμοδίων και ενδιαφερομένων, μεταξύ αυτών και από τους συμμετέχοντες στη συνάντηση αυτή, μηδέ εξαιρουμένου και του Δημάρχου κ. Κροντηρά. Θέλουμε να πιστεύουμε πως έχουν ωριμάσει πια οι συνθήκες και οι καταστάσεις από προηγούμενες ενέργειες ιθυνόντων.

Leo
27-02-2011, 11:59
Ενδιαφέρον, ευχαριστούμε Σκορπιέ, μακάρι να δούμε τα έργα να ξεκινάνε το συντομότερο. Ας το δούμε θετικά κατ αρχήν και σχολιάζουμε στην πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
11-03-2011, 16:58
126019 επιτελους φευγουν τα μπαζια σιγα σιγα !!

polykas
11-03-2011, 17:04
Aυτό κι αν είναι είδηση φίλε Λάκη.Σε ευχαριστούμε...:D

vinman
19-03-2011, 07:36
Λιμάνι Τήνου και Σουπερφέρρυ ΙΙ...Κυριακή 13 Μαρτίου!

126916

vinman
23-03-2011, 18:48
...και Θεολόγος Π....!!

127448

Giannis G.
11-12-2012, 20:29
131960
To Island Sky στις 26/9 στο λιμάνι της Τήνου

Giannis G.
12-12-2012, 16:12
Η κατάσταση του λιμενοβραχίονα όπως είναι σήμερα.!!:pride:132048

proussos
17-12-2012, 12:36
Το παλιό λιμάνι της Τήνου φωτογραφημένο από το σημερινό νέο...άγνωστο πότε...πλαγιοδετημένο το ΑΠΟΛΛΩΝ !
Η φωτογραφία βρίσκεται στο σύνδεσμο των υδραυλικών και υπογράφεται από το www.photogonia.gr (http://www.photogonia.gr)