Επιστροφή στο Forum : Ποντοπόρος - Ναυτιλιακές Εταιρείες (Πληροφορίες) (Oceangoing - Shipping Companies)
panos chios
19-09-2009, 09:50
Σε ευχαριστώ φίλε, ναι ποκεράδικα είναι αλλά και πάλι δεν τα βρίσκω ούτε εκεί ούτε πουθενά!Πάντως εγω ξέρω οτι λέγονται mentoil i,ii,iii και είναι του Μελισσανίδη.Αν θα βρει κάτι κάποιος ας στείλει.Ευχαριστώ και πάλι!
mallon ennoeis - medoil i-ii-iii klp...
αποστολις
11-11-2009, 20:13
η εταιρεία αυτή ήταν πριν 2 χρόνια περ΄΄ιπου στα σίδερα Χαλανδρίου, μετακόμισε προς Ρέντη μεριά και τώρα στο Ψυχικό.
Το ένα της τουλάχιστον βαπόρι είναι καινουριο (4-5 ετών).
Στο κουδούνι, ίσως δυσκολευτείς λιγάκι αλλά έχει μόνο το όνομα του managing director και όχι της εταιρείας.
πλοιοκτήτης ακούγεται κάποιος κος. Δασκαλόπουλος .
Διεύθυνση Ομηρου Ντειβης 7 π. Ψυχικό
Τηλ 210 6726426
:confused: γεια σας φιλοι. μου προτειναν εργασια στην αλμι και πηγα χθες
η εταιρεια αυτη βρισκεται στο μαρουσι κατω απο το κτιριο του οτε
γιαυτη μιλατε ? τι σοι πραμα ειναι αυτη.
nickparalia1
16-11-2009, 23:01
Metaksi Chandris hellas kai Euronav poia etairia tha dialegate gia na kanete kariera? me oti auto sunepagetai...
alkiviadis
16-11-2009, 23:23
Για την Atlantic Bulk Carriers τί ξέρετε??
Roger Rabbit
17-11-2009, 09:19
Είναι οι πιο ισχυροί εφοπλιστές της χώρας που συνιστά τη μεγαλύτερη δύναμη στον παγκόσμιο χάρτη της ναυτιλίας. Οι δέκα μεγαλύτεροι ελληνικών συμφερόντων εφοπλιστικοί όμιλοι ελέγχουν το 35% της συνολικής χωρητικότητας σε τονάζ του ελληνόκτητου εμπορικού στόλου.
Πρόκειται για κάποια παραδοσιακά κυρίως ονόματα του εφοπλισμού που ανήκουν στην «αφρόκρεμα» της παγκόσμιας ναυτιλίας. Μάλιστα είναι γνωστοί και ως «tonne millionaires», διαθέτοντας όλοι τους στόλους χωρητικότητας εκατομμυρίων τόνων.
Ενδεικτικό του μεγέθους των εφοπλιστών αυτών που ανήκουν στο “top ten” είναι ότι το άθροισμα των στόλων που ελέγχουν σήμερα ανέρχεται σε 522 πλοία χωρητικότητας 60,7 εκ. τόνων, όταν το σύνολο των Ελλήνων πλοιοκτητών διαχειρίζεται 3.135 πλοία με συνολική χωρητικότητα 169,45 εκ. τόνων. Αντιπροσωπεύουν δηλαδή πάνω από το 35% της χωρητικότητας σε τονάζ του ελληνόκτητου στόλου.
Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας Marine Information Services του Νίκου Μώρου, στην πρώτη θέση της ομάδας των ισχυρότερων «εκατομμυριούχων» Ελλήνων εφοπλιστών βρίσκεται ο Ιωάννης Αγγελικούσης με στόλο 69 πλοίων η χωρητικότητα των οποίων υπερβαίνει τα 14 εκατ. τόνους.
Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Γιώργος Οικονόμου το όνομα του οποίου συνδέθηκε περισσότερο από οποιονδήποτε Έλληνα εφοπλιστή με την κρίση που πλήττει τη ναυτιλία, με την διαχειρίστρια εταιρεία Cardiff Marine, ενώ την τριάδα των ισχυρών συμπληρώνει το όνομα του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου.
Στις υπόλοιπες θέσεις του “top ten” βρίσκονται ο Γιώργος Προκοπίου, τα αδέλφια Ανδρέας και Ντίνος Μαρτίνος, ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ο Βίλλυ Παναγιωτίδης και ο Βίκτωρας Ρέστης.
Η «ταυτότητα» των... εκατομμυριούχων εφοπλιστών
Η εκτενής βάση δεδομένων που επεξεργάζεται η εταιρεία Marine Information Services, αποτυπώνει την «ταυτότητα» των δέκα ισχυρότερων «εκατομμυριούχων» εφοπλιστών ως εξής:
1. Η Maran Tankers, η Maran Gas και η Anangel Maritime του Ιωάννη Αγγελικούση με στόλο που αποτελείται από 69 πλοία και χωρητικότητα 14,09 εκατ. τόνων.
2. Η Cardiff Marine του Γιώργου Οικονόμου με 86 πλοία και χωρητικότητα 9,55 εκατ. τόνων.
3. H Τsakos Shipping and Trading του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου, με 75 πλοία και χωρητικότητα 7,52 εκατ. τόνων.
4. Η Dynacom Tankers Management του Γιώργου Προκοπίου με στόλο που αποτελείται από 40 πλοία και χωρητικότητα 5,97 εκατ. τόνων.
5. Η Minerva Marine του Ανδρέα Μαρτίνου με 37 πλοία, χωρητικότητας 4,19 εκατ. τόνων.
6. Η Thenamaris του Ντίνου Μαρτίνου με 40 πλοία και χωρητικότητα 4,14 εκατ. τόνων.
7. Η Polyar Shipping του Πόλυ Χατζηιωάννου με 35 πλοία και χωρητικότητα 3.94 εκατ. τόνων.
8. Η Maryville Maritime του Βίλλυ Παναγιωτίδη με στόλο που αποτελείται από 49 πλοία, χωρητικότητας 3,95 εκατ. τόνων.
9. Η Enterprises Shipping & Trading του Βίκτωρα Ρέστη με 48 πλοία και χωρητικότητα 3,88 εκατ. τόνων.
10. Η Polembros των αδελφών Αδαμάντιου και Σπύρου Πολέμη με 23 πλοία και χωρητικότητα 3,53 εκατ. τόνων.
Πηγή: www.capital.gr Ημερομηνία: Τρίτη, 4 Αυγούστου 2009
marios.sp
18-11-2009, 21:28
Ποια ειναι η αποψη σας για την Euronav?
nickparalia1
19-11-2009, 08:27
Ποια ειναι η αποψη σας για την Euronav?
εγω ειμαι δοκιμος πρωτοετης, πηγα να κανω αιτηση στην euronav και ηταν η μοναδικη απο οσες πηγα η οποια πραγματικα ενδιαφερεται για το τι ατομα θα βαλει στα βαπορια της,μας εβαλε να γραψουμε εκθεση να συμπληρωσουμε ερωτηματολογια και μας πηραν και προσωπικη συνεντευξη.Πραγματικα με εντυπωσιασε το ενδιαφερον της και την εχω σε πρωτη προτεραιοτητα γιια το εκπαιδευτικο μου ταξιδι.Βεβαια αν καποιος γνωριζει για τον αν εχει ελληνικα πληρωματα ας το καταθεσει γιατι με απασχολει και εμενα
Mantis amanatidhs
11-12-2009, 22:50
γεια σας...ξερει κανεισ το site απο την εταιρια ατλαντικ?????
Roger Rabbit
11-12-2009, 23:22
γεια σας...ξερει κανεισ το site απο την εταιρια ατλαντικ?????
http://www.abcml.com/
Mantis amanatidhs
11-12-2009, 23:24
euxaristw polu alla thn vrhka eidi....mupws ksereis gia thn etairia pigasos????
euxaristw polu alla thn vrhka eidi....mupws ksereis gia thn etairia pigasos????
nai ine mia eteria 100 xronon ++. pleon exei mono 7 fortiga.. k sinithos benoun gnostoi pliromaton tis eterias ekei.. (vismata)
PANAGIOTIS KARVELAS
04-03-2010, 09:33
THA ITHELA SAS PARAKALW AN MPOREITE NA ME BOITHISETE NA MOU PEI KAPOIOS AN YPARXEI SITE TIS NAYTILIAKIS ETAIRIAS TOU LIKIARDOPOULOU NEDA GIA NA APOSTEILW BIOGRAFIKO. EIMAI TRITOS MIXANIKOS KAI MOU EXOUN PEI KALA LOGIA. SAS EYXARISTW PROKATABOLIKA.
THA ITHELA SAS PARAKALW AN MPOREITE NA ME BOITHISETE NA MOU PEI KAPOIOS AN YPARXEI SITE TIS NAYTILIAKIS ETAIRIAS TOU LIKIARDOPOULOU NEDA GIA NA APOSTEILW BIOGRAFIKO. EIMAI TRITOS MIXANIKOS KAI MOU EXOUN PEI KALA LOGIA. SAS EYXARISTW PROKATABOLIKA.
Δεν νομιζω οτι έχει site αλλά μπορείς πολύ ευκολα να βρεις στοιχεια (Φαξ, E-mai, τηλ κτλ) από το internet. Ψαξε neda maritime
Παναγιώτης
04-03-2010, 13:42
Η σελίδα της εταιρείας είναι υπό κατασκευή εδώ http://www.nedamaritime.gr/ αλλά έχει τη διέυθυνση για να απευθυνθείς.
kalispera kai apo mena. 1000 mpravo sto community, den exo stamatisei na diavazo.
kai san arxi tha ithela an exei kaneis kamia pliroforia gia tin eteria tou kara
mou exoun pei kala logia genika alla tha ithela tin gnomi sas se themata kirios mixanika, pliromatos, trofodosias, klpklp
kai pali mpravo se olous pou exei stithei etsi to community
thanks in advance :)
Roger Rabbit
04-03-2010, 19:40
Καλώς ήρθες!
Γράφε αν μπορείς ελληνικά!
οπ ναι συγγνωμη.Η δυναμη της παλιο συνηθειας βλεπεις. επισης να απευθυνθω στον φιλο που ενδιαφεροταν για την εταιρεια του λικιαρδοπουλου. Αν μπορει να δωσει μερικες πληροφορειες θα ειμουν υπoχρεος.
ευχαριστω :)
Leviathan
10-03-2010, 21:49
Για την Atlantic Bulk Carriers τί ξέρετε??
Αγαπητέ η Atlantic Bulk Carriers είναι του κουμάνδαρου έχει πολλά κρενάδικα, που τα περισσότερα ταξιδέουν για Νιγηρία στις εγκασταστάσεις που έχει αυτός εκεί. πχ φόρτωση στη Νέα Ορλεάνη σιτηρά για Νιγηρία εκφόρτωση, φόρτωση εκεί τσιμέντο κτλ. Πάντος παίζει πολύ Νιγηρία. Έχει νομίζω και δύο Πάναμαξ με κρένια.
Leviathan
10-03-2010, 21:59
paidia eimai kainouria sxetika sto forum sas kai tha ithel na mathw kapoies leptomeries sxetika me tin etairia toy goulandri tin andriki... opoiesdipote plirofories einai eyprosdeltes... eyxaristw...
Αν εννοείς για την Ανδριακή, είναι παραδοσιακή εταιρεία με πολλές κοπέλες στα πλοία της καθώς και πολλές από αυτές τις έχει απορροφήσει στο γραφείο, έχει Δεξαμενόπλοια και Πάναμαχ φορτηγά, έχει πολύ χαρτούρα, είναι απόλυτα χτισμένη δομικά πάνω σε αυτή αλλά έχουν κάμποσους γραφικούς τύπους που σκουντουφλάνε πάνω της. ¶ν έχεις σκοπό να αναρριχηθείς στο γραφείο θα σε συμβούλευα να κάνεις καριέρα εκεί αν όχι και έχεις σκοπό το πλοίο καλά θα ήταν να κοιτάξεις και κάπου αλλού.
alkiviadis
11-03-2010, 17:20
Αγαπητέ η Atlantic Bulk Carriers είναι του κουμάνδαρου έχει πολλά κρενάδικα, που τα περισσότερα ταξιδέουν για Νιγηρία στις εγκασταστάσεις που έχει αυτός εκεί. πχ φόρτωση στη Νέα Ορλεάνη σιτηρά για Νιγηρία εκφόρτωση, φόρτωση εκεί τσιμέντο κτλ. Πάντος παίζει πολύ Νιγηρία. Έχει νομίζω και δύο Πάναμαξ με κρένια.
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Την εχω ακουσει και εγω την ανδριακη και μου κεντρισε λιγο το ενδιαφερον. το θεμα ειναι και απο θεμα technical department τι παιζει.φιλε μου leviathan εχεις ακουσει κατι?
Leviathan
12-03-2010, 18:43
Την εχω ακουσει και εγω την ανδριακη και μου κεντρισε λιγο το ενδιαφερον. το θεμα ειναι και απο θεμα technical department τι παιζει.φιλε μου leviathan εχεις ακουσει κατι?
Αγαπητέ τις πληροφορίες τις έχω διότι δύο συνάδελφοι και φίλοι μου, εργάζονται σε αυτή. Αν ρωτάς για το technical του γραφείου δε μπορώ να σου απαντήσω αν με ρωτάς για το θέμα πλοίου έχουν πάρα μα πάρα πολλές απαιτήσεις χωρίς να πληρώνουν το αντίτιμο. Αλλά μηχανικούς ζητάνε οι περισσότερες εταιρείες. Αν ψάχνεις για αυτό μπορώ να σου πω κάνα δυο εταιριες.
Πρωτα απο ολα θα ηθελα να χαιρετισω ολα τα μελη του forum. Επειτα θα ηθελα να με διαφωτισετε σχετικα με τον αν η ελετσον ειναι καλη εταιρια για πρωτο μπαρκο... ????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
Στην αγορά 13 resales δεξαμενοπλοίων προχώρησε η κ. Αγγελική Φράγκου, κάνοντας εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά υγρού φορτίου. Η αγορά έγινε από την εταιρεία Navios Μaritime Acquisition, ένα spin - off της Navios Maritime Holdings, η οποία ιδρύθηκε τον Μάιο του 2008.
Η συνολική επένδυση ξεπερνά τα 550 εκατ. δολ και αφορά 9 product tankers, δύο δεξαμενόπλοια μεταφοράς χημικών, και μία οψιόν για αγορά δυο ακόμη product tankers. Για τα 11 πλοία θα δοθούν 457,7 εκατ. δολ ενώ άλλα 81 εκατ. δολ θα απαιτηθούν για την αγορά των δυο product της οψιόν.
Όπως σημείωσε η ίδια η Αγγελική Φράγκου, η πρόσφατη οικονομική κρίση και οι εξελίξεις που συνδέονται με αυτή, στην αγορά των product και chemical τάνκερ συνέχισαν να επιδρούν αρνητικά όσον αφορά τη διάθεση πιστώσεων στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο. Και πρόσθεσε ότι ακριβώς αυτές οι συνθήκες δημιουργούν ευκαιρίες στις εταιρείες που έχουν ισχυρή κεφαλαιακή βάση και οι οποίες διαθέτουν δεσμευμένες χρηματοδοτήσεις.
Ο όμιλος θα καλύψει με ίδια κεφάλαια τα 123,4 εκατ. δολάρια, ενώ θα χρηματοδοτήσει το υπόλοιπο της επένδυσης με δανεισμό. Τα πρώτα τάνκερ θα αρχίσουν να παραδίδονται στη Navios τον επόμενο μήνα, ενώ η επένδυση θα έχει ολοκληρωθεί περί τα τέλη του 2011 με αρχές του 2012.
H Νavios Maritime Acquisition συστάθηκε μέσα στο 2008 και με την είσοδό της στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης είχε αντλήσει από το ποσό των 200 εκατ. δολαρίων το οποίο θα έπρεπε να διαθέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2010 ή να το επιστρέψει στους επενδυτές.
Source: http://www.theseanation.gr/news/shipping/navios-stolonew.htm
Είναι η δεύτερη μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία που ενώ μεχρι τωρα διαχειριζόταν φορτηγά πλοία χύδην φορτίου εισέρχεται δυναμικά στα δεξαμενόπλοια. Φυσικά με της συνθήκες των τελευταίων ετών και τις δελεαστικές τιμές των πλοίων έχει γίνει και το αντίθετο, δηλαδή παραδοσιακές εταιρίες δεξαμενοπλοίων να εισέρχονται στην αγορά του Dry
Πρωτα απο ολα θα ηθελα να χαιρετισω ολα τα μελη του forum. Επειτα θα ηθελα να με διαφωτισετε σχετικα με τον αν η ελετσον ειναι καλη εταιρια για πρωτο μπαρκο... ????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
Καλημερα ξερεις την εκφραση "θα πάω με τα τεσσερα?"
Ε λοιπον σου λεω, θα πήγαινα με τα οκτώ! Αν μπορεις να μπεις τρέχα!!:D
Αγαπητέ τις πληροφορίες τις έχω διότι δύο συνάδελφοι και φίλοι μου, εργάζονται σε αυτή. Αν ρωτάς για το technical του γραφείου δε μπορώ να σου απαντήσω αν με ρωτάς για το θέμα πλοίου έχουν πάρα μα πάρα πολλές απαιτήσεις χωρίς να πληρώνουν το αντίτιμο. Αλλά μηχανικούς ζητάνε οι περισσότερες εταιρείες. Αν ψάχνεις για αυτό μπορώ να σου πω κάνα δυο εταιριες.
συγνωμη που φιλε leviathan που αργησα να σου απαντησω αλλα εμεινα χωρις ιντερνετ για κανα μηνα (η ΟΝ μας ενΟΝει :p)
ξερεις τι εχω παθει ρε γαμωτο? μολις εφυγα απο την εταιρεια που ειμουν και εινε η προωτη φορα που βρισκομαι μονος μου στην αγορα στην ουσια.Οποτε οπως μπορεις να καταλαβεις ψαχνομαι αλλα εχω και καποια secret standards οπως πχ δεν θελω να εινε μεγαλη η εταιρεια γιατι προσωπικη αποψη και εμπειρια εινε οτι στις πιο μικρες εταιρειες σε αντιμετοπιζουν πιο πολυ σαν επαγγελματια και οχι σαν ακομα ενα "κομματι". anyway το προβλημα που αντιμετωπιζω εινε οτι οπου και να απευθυνομαι δεν εχω ακουσει κανενα να μου πει αρνητικα για την καθε μια εταιρεια που μπορει να ειναι. οποτε εχω μπερδευτει γιατι δεν εχω στην ουσια καποια ολοκληρωμενη αντικειμενικη αποψη για καποια. Προς το παρων μια απο τις εταιρειες που με κεντριζει αρκετα ειναι του λυκιαρδοπουλου αλλα και παλι τιποτα ολοκληρωμενο.
Υ.Γ οταν ειπα technical department ενωουσα απο "τεχνικου τομεα" δλδ απο θεματα μηχανοστασιου.
limen1980
22-04-2010, 18:56
Συνάδελφοι και μη γεια σας. Είμαι ανθ/χος και ενδιαφέρομαι να μάθω πληροφορίες για την NEDA MARITIME AGENCY Co Ltd, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είναι του Λυκιαρδόπουλου. Ενδιαφέρομαι να μάθω ποσά και τι τύπου πλοία έχει (κυρίως με ενδιαφέρει πόσα φορτηγά έχει γιατί δεν έχω υπηρεσία σε γκαζάδικα ούτε tanker safety), μισθολόγια και γενικά τι ακούγετε για αυτήν την εταιρία. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία.
;););)
Παναγιώτης
23-04-2010, 19:00
Σε μια αγγελία που είχε βάλει το Νοέμβρη αναφέρει:
NEDA MARITIME AGENCY CO. LTD, based in Piraeus and operating a fleet of 23 modern Tankers and Bulk Carriers.
limen1980
24-04-2010, 14:24
Σε μια αγγελία που είχε βάλει το Νοέμβρη αναφέρει:
NEDA MARITIME AGENCY CO. LTD, based in Piraeus and operating a fleet of 23 modern Tankers and Bulk Carriers.
Παναγιώτη ευχαριστώ για την πληροφορία, πόσα ειναι φορτηγά όμως; Αν κάποιος γνώριζει παρακαλώ ας μου πεί.
Παναγιώτη ευχαριστώ για την πληροφορία, πόσα ειναι φορτηγά όμως; Αν κάποιος γνώριζει παρακαλώ ας μου πεί.
Τα bulk carrier του στόλου σύμφωνα με το equasis είναι τεσσερα 40αρια του 2000, ένα panamax του 2000, ένα 43αρι του 2006 και ενα 28άρι του 2002
f/b kefalonia
28-04-2010, 12:46
Εγω θα φυγω τελος της βδομαδας με βαπορι της Cardiff Marine!καποιος που να ξερει δυο πραγματα για την εταιρια?εχω ακουσει καλα λογια και εγω που πηγα εκει πολυ καλοι ανθρωποι!!!
Εγω θα φυγω τελος της βδομαδας με βαπορι της Cardiff Marine!καποιος που να ξερει δυο πραγματα για την εταιρια?εχω ακουσει καλα λογια και εγω που πηγα εκει πολυ καλοι ανθρωποι!!!
Για πες καμια λεπτομερια και γενικοτερα τι σε απασχολει? Ολο και καποιος εχει περάσει απο το Omega Building στο Μαρουσι ;)...
lefterismare
11-05-2010, 20:25
re paidia ii neda douleuoun mono san owns i k san brokers?
a kai ta chrt departments ton owns pernoun kosmo san trainee?
john1980
18-05-2010, 19:49
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΑΠΟΡΙΑ Ο ΤΟΜΑΣΟΣ?
PANAGIOTIS TS
19-05-2010, 09:43
iparxei kapoio website gia tin etaireia tou kiriou Patera???
Καλησπερα σε ολους,
Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε εταιριες ship management οχι πλοιοκτητριες αλλα αυτες που προσφερουν υπηρεσιες management στην
Ελλαδα.
Ευχαριστω!
Δεν νομίζω οτι υπάρχει website γιο την εταιρία. Ανέβασα κάποιες πληροφορίες για τον ιδιο και την εταιρία εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=664&page=7)
Καλησπερα σε ολους,
Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε εταιριες ship management οχι πλοιοκτητριες αλλα αυτες που προσφερουν υπηρεσιες management στην
Ελλαδα.
Ευχαριστω!
Η V Ships είναι μια τέτοια εταιρίά. Δεν είναι Ελληνική αλλά έχει γραφεία και στην Ελλάδα
Δεν νομίζω οτι υπάρχει website γιο την εταιρία. Ανέβασα κάποιες πληροφορίες για τον ιδιο και την εταιρία εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=664&page=7)
Η V Ships είναι μια τέτοια εταιρίά. Δεν είναι Ελληνική αλλά έχει γραφεία και στην Ελλάδα
καλημέρα, πιστευω οτι το ιδιο ισχυει και με την OMG και την Valiant
εδω και πολλά χρόνια οι εταιρείες είναι ουσιαστικά ανενεργές. από τότε που μεταφέρθηκαν στη Βασ. Σοφίας άρχισε η συρρίκνωση μέχρι τον πλήρη αφανισμό του στόλου (από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας μέχρι το 2003 είχε στο περίπου 50 πλοία). μιλάμε για τις: Pacific & Atlantic Corporation / P&A Maritime Inc. ιστοσελίδα δε νομίζω να είχε ποτέ... άλλωστε δεν το είχαν καν ανάγκη :cool:
giorgoss
17-06-2010, 16:05
Γεια σας,μηπως καποιος μπορει να δωσει πληροφοριες για :
1)Neda Maritime
2)Dryships
Αν τα φορτηγά τους έχουν ελληνικη σημαια,συνθηκες διαβιωσης,μισθολογια...κλπ...
Ευχαριστω!!!
Η cardiff marine, άλλαξε όνομα; Ποιος είναι ο λόγος που μια εταιρία η οποία έχει γινει γνωστή με ένα συγκεκριμένο όνομα και λογότυπο κλπ...αλλάζει ξαφνικά το όνομα της;;;
Η cardiff marine, άλλαξε όνομα; Ποιος είναι ο λόγος που μια εταιρία η οποία έχει γινει γνωστή με ένα συγκεκριμένο όνομα και λογότυπο κλπ...αλλάζει ξαφνικά το όνομα της;;;
Δεν νομίζω να έχει αλλαξει όνομα. Γιατί το λες αυτό?
Dryships ειναι η εταιρια που ειναι στο χρηματιστηριο. Αποτελειται απο καποια βαπορια (δεν ξερω ποια ειναι). Απο την αλλη η Cardiff ειναι η παραδοσιακη εταιρια του κ.Οικονομου στης οποιας ειναι κ προεδρος.
Γενικοτερα ομως και επειδη δεν θελω να μπαινω σε λεπτομεριες, το ολο θεμα αναγεται στους Κανονες του Financial Shipmanagement. Ενα χοντρο παραδειγμα? Αν εχω δυο καραβια, μπορω να κανω δυο εταιριες για το καθενα και τη μια να τη βαλω χρηματιστηριο. Ετσι οτι κι αν γινει επιρεαζεται μονο το ενα πλοιο και η "εταιρια" του. Αυτο λοιπον ειναι που εχει γινει στην εν λογω οπως και σε πολλες αλλες ακομα εταιριες.
Nissos Mykonos
29-06-2010, 16:30
Η Cardiff Marine όντως άλλαξε όνομα Ωκυρρόη! Αυτό έγινε για την καλύτερη διαχείριση του στόλου της! Το λογότυπο όμως θα παραμείνει το ίδιο..
Η Cardiff Marine όντως άλλαξε όνομα Ωκυρρόη! Αυτό έγινε για την καλύτερη διαχείριση του στόλου της! Το λογότυπο όμως θα παραμείνει το ίδιο.. Αναλυτικότερα θα σας εξηγήσω γιατί έγινε αυτή η κίνηση μόλις επιστρέψει ο πατέρας μου, ο οποίος δουλεύει στην εταιρεία..;)
Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πληροφορίες..Διάβαζα και σε κυριακάτικη εφημερίδα για τις κινήσεις του Οικονόμου, ωστόσο δεν έγραφε κάτι για την αλλαγή του ονόματος της εταιρίας..Για αυτό ρώτησα..και κυρίως γιατί εκεί δουλεύει και ο άντρας μου...
καλημερα σε ολους. παιδια θα ηθελα μια πληροφορια. Ενδιαφερομε για τιν Minerva αλλα λογω του οτι ειμαι φορτηγατζης :P ειδα οτι εχουν μονο 3 φορτηγα.
Καπου ακουσα ομως οτι στα επομενα 2 χρονια θα ρικσει αλλα 3-4 φορτηγα.
Γνωριζει κανεις αν ισχυει ή ειναι ραδιο αρβυλα?
Ευχαριστω προκαταβολικα :)
καλημερα σε ολους. παιδια θα ηθελα μια πληροφορια. Ενδιαφερομε για τιν Minerva αλλα λογω του οτι ειμαι φορτηγατζης :P ειδα οτι εχουν μονο 3 φορτηγα.
Καπου ακουσα ομως οτι στα επομενα 2 χρονια θα ρικσει αλλα 3-4 φορτηγα.
Γνωριζει κανεις αν ισχυει ή ειναι ραδιο αρβυλα?
Ευχαριστω προκαταβολικα :)
Καλημέρα Πάνο,
Η Minerva είναι κατεξοχήν εταιρία με τανκερς. Όντως πρέπει να έχει καπιοα bulk carriers αλλά δεν ξέρω αν ρίχνει άλλα όπως και δεν μπορώ να ξέρω (φαντάζομαι κανείς) τι σκοπό έχει. Τι θέλω να πω? Με τις παρούσες συνθήκες πολλοί είναι αυτοί που κλείνουν συμφωνίες/χτίζουν πλοία με σκοπό την πώλησή τους σε καλύτερες αγορές (καλύτερες τιμές - κέρδος απο αγοροπωλησία και όχι εκμετάλλευση πλοίου). Και ο Αγγελόπουλους (της Γιαννας) έχτιζε ολόκληρους στόλους φορτηγών και τους πούλησε πρίν ακόμα βραχούν από θάλασσα.
Σε γενικές γραμμές όμως ακούγονται καλά λόγια για την εταιρία. Αυτό με κάθε επιφύλαξη γιατί ειναι τι έχω ακούσει και όχι τι έχω ζησει
captainstathis
10-07-2010, 13:23
Παιδια εχει κανει καποιος με την european navigation να μου πει
για τί εταιρεια προκυτε.συνθηκες,μισθολογια κλπ.
σε ευχαριστω πολυ νατσιος μαλλον με βλεπω προς τα εκει. Προς το παρων εχει 3 bulks του 2009. για να δουμε.....σε ευχαριστω παντως
Edit:Ακυρο απο Minerva για κανα 3μηνο. Κανενας που να ξερει κανα site που να μπορω να δω το fleet της Cardiff marine?
thanks in advance
Παναγιώτης
04-08-2010, 14:52
Στο καλοκαιρινό τεύχος του ενημερωτικού της ABS Surveyor γίνεται ένα αφίερωμα σε ελληνικές εταιρείες. Μπορείτε να το δείτε εδώ http://www.eagle.org/eagleExternalPortalWEB/ShowProperty/BEA%20Repository/News%20&%20Events/Publications/Quarterly/Surveyor/2010/Surveyor_Summer2010
Δε ξέρω για σας, αλλά εγώ τουλάχιστον προσπάθησα πολλές φορές να ανοίξω τον πιο πάνω σύνδεσμο αλλά στάθηκε αδύνατον...:confused:
darkman16
05-08-2010, 07:43
H ALPHA TANKERS ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΤΟΥ Κου ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ , ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ Ι.ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ . ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ .
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 4 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (MARANGAS MALLON ENNOEIS THN ETAIREIA ME TA YGRAERIOFORA)...
MARANGAS: Diaxeirizete h maria aggelikousi kori tou gianni aggelikousi kai me epagelma stous giatrous xoris sinora kai ilikia kato ton 30eton!
πράγματι, δεν ανοίγει με τίποτα...
είναι η καλοκαιρινή έκδοση του 2010, του Surveyor magazine και το πλήρες link:
http://www.eagle.org/eagleExternalPortalWEB/ShowProperty/BEA%20Repository/News%20&%20Events/Features/2010/Surveyor_Summer2010
απ' ότι δείχνει, κάτι τους έχει πέσει.
τι να πεις...
Παναγιώτης
09-08-2010, 18:42
Δικίμασα σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές και ανοίγει το pdf όπως το είχα βάλει. Επειδη είναι μεγαλούτσικο πάιζει να κόβει τη σύνδεση κάποιο firewall ή άλλο πρόγραμμα.
Είναι εδώ http://www.eagle.org/eagleExternalPortalWEB/appmanager/absEagle/absEagleDesktop?_nfpb=true&_pageLabel=abs_eagle_portal_news_publications_page πάνω πάνω (μέχρι να βγει η έκδοση το Φθινοπώρου). Αν πάλι δεν ανοίγει κάντε δεξί κλικ στο download και επιλέξτε "αποθήκευση δεσμού ώς" και στο τέλος του ονόματος του αρχείου προσθέστε ".pdf".
Northern_Lights
19-08-2010, 12:59
Έχει κανείς πληροφορίες για την REMI ?
Ελληνική σημαία για τον Ian Mc Lachlan
To νεότευκτο capesize “Ian M”, Dwt 180.000, παρέλαβε από τα ναυπηγεία της Mangaglia, ο Όμιλος Τσάκου.
Το πλοίο φέρει την ελληνική σημαία και η τελετή ανύψωσης της θα γίνει την Δευτέρα στον Πειραιά.
Όχι μόνο ο Πειραιάς, αλλά το ναυτιλιακό Λονδίνο αλλά και η παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα, γνωρίζει ποιος είναι ο Ian Mc Lachlan, μία εμβληματική φυσιογνωμία του ναυτιλιακού δικαίου, που έχει επί σειρά ετών διατελέσει επικεφαλής του γραφείου Holman Fenwick & Willan, από όπου αποχώρησε συνταξιοδοτούμενος το 1993 μετά από 32 χρόνια, όντας από το 1961 partner.
O κ. Mc Lahlan είναι από τις πλέον διακεκριμένους νομικούς της γενιά του. Κοντά του μαθήτευσαν σπουδαίοι νεότεροι ναυτιλιακοί δικηγόροι αλλά και άλλοι νομικοί που σήμερα υπηρετούν στο House of Lords, ενώ ο σεβασμός της ναυτιλιακής κοινότητας, διεθνούς και ελληνικής προς το πρόσωπο του είναι απεριόριστη καθώς από τις υποθέσεις που χειρίστηκε σε πολλές περιπτώσεις άνοιξε νέους δρόμους για βελτίωση πολλών ρητρών τόσο σε ναυλοσύμφωνα όσο και σε ναυτασφαλιστικά συμβόλαια.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Cpt Παναγιώτη Τσάκο, ο οποίος ονομάζοντας το τελευταίο πλοίο που παρέλαβε, “Ian M”, επιβράβευσε την συμβολή του κ. McLahlan στην ναυτιλία, ενώ το “Ian M” αποτελεί πλέον έναν από τους πρεσβευτές μας στα λιμάνια του κόσμου, για τη χώρα μας.
Πηγή: http://www.theseanation.gr/news/shipping/ian-mc-lachlan.htm
Ο καπτα Παναγιώτης δεν ξεχνά ανθρώπους αλλά τους τιμά
Γνωριζει κανεις την εταιρια kyklades maritime να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες?
Στην παραγγελία τεσσάρων containerships με οption για άλλα τέσσερα στα ναυπηγεία SSP Plant & Shipbuilding στη Νότιο Κορέα προχώρησε η Μetrostar του Θόδωρου Αγγελόπουλου.
Το κόστος απόκτησης φθάνει τα 53 εκ. δολ το καθένα, σύμφωνα με τον ναυλομεσιτικό οίκο Golden Destiny.
Τα πλοία είναι μεταφορικής ικανότητας 3.500 TEUs το ένα με παράδοση μεταξύ του Ιουνίου και Δεκεμβρίου του 2013.
Στα τέλη του προηγούμενου Αυγούστου η Metrostar απέκτησε πέντε containerships, αντί 180 εκατ. δολαρίων, από τη γερμανική Claus-Peter Offen.
Επίσης, η Chartworld του Λου Κολλάκη αγόρασε en block τέσσερα νεότευκτα containerships ναυπήγησης 2010, χωρητικότητας 3.600 TEU τo καθένα από τη γαλλική CMA CGM.
www.marinews.gr (http://www.marinews.gr)
Ένα πολύ ενδιαφέρον αρθρο της Ναυτεμπορικής με πολλές διαστάσεις. Αφενός η Ελληνική πρωτοβουλία για εκτεταμένη νεα μελέτη στη χρησιμοποίηση πυρηνικής ενέργειας σε εμπορικά πλοία και αφετερου τα νεα δεδομενα που θα προκύψουν σε επίπεδα κανονισμών και περιβαλλοντολογικών χειρισμών σε περίπτωση που μια τετοια τεχνολογια αποτελέσει βάση για τα projects του μέλλοντος
Oμιλος Ρέστη: Στο σχεδιασμό του πρώτου εμπορικού με πυρηνική ενέργεια
Eνας μεγάλος ελληνικός ναυτιλιακός όμιλος ο Όμιλος Ρέστη συμμετέχει σε κοινοπραξία με σκοπό την έρευνα, σχεδιασμό και κατασκευή πυρηνικού εμπορικού πλοίου.
Χθες στα γραφεία του Ομίλου στην Αθήνα, η Enterprises Shipping and Trading η ναυαρχίδα του Ομίλου Ρέστη, ο Lloyds Register, η Hyperion Power Generation και την BMT υπέγραψαν συμφωνία για τη δημιουργία μιας κοινοπραξίας η οποία θα ασχοληθεί με την έρευνα, το σχεδιασμό και τελικά την κατασκευή δύο εμπορικών πλοίων και ειδικότερα δεξαμενοπλοίων τα οποία θα χρησιμοποιούν ως «καύσιμο» πυρηνική ενέργεια.
Η πυρηνική ενέργεια χρησιμοποιείται σήμερα μόνο σε πολεμικά πλοία και κυρίως στα υποβρύχια και σε ορισμένα ρώσικα εμπορικά πλοία τα οποία κινούνται μόνο στα ρωσικά χωρικά ύδατα. Πρόκειται για μορφή ενέργειας που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην κοινή γνώμη διεθνώς. Όμως όπως εκτιμούν τα μέλη της κοινοπραξίας η ανάγκη για φθηνότερη, ασφαλέστερη και πιο φιλική προς το περιβάλλον, μεταφορά δια θαλάσσης μπορεί να κινητοποιήσει κεφάλαια και δυνάμεις σε μία προσπάθειας ανάπτυξης νέων εναλλακτικών πηγών κίνησης των πλοίων.
Στο βαθμό που η αξιοποίηση της πυρηνικής ενέργειας στην κίνηση των πλοίων καταστεί τεχνικά εφικτή θα δώσει τη δυνατότητα στην παγκόσμια εμπορική ναυτιλία να μειώσει σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Lloyds Register.
Επίσης σε δήλωση του ο κ. Βίκτωρ Ρέστης τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι η εμπορική ναυτιλίας «συνεισφέρει» τις λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από όλους τους άλλους τρόπους μεταφοράς και τις βιομηχανίες εν τούτοις πιστεύουμε ότι οι προσπάθειες για ένα καλύτερο κόσμο δεν πρέπει να σταματήσουν. Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι σε αυτή την κοινοπραξία σε αυτό το ιστορικό βήμα καθώς πιστεύουμε ότι η εναλλακτική ενέργεια είναι η απάντηση στη θαλάσσια μεταφορά φορτίων, πρόσθεσε.
Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην ανάλυση του κόστους του κύκλου ζωής του πλοίου, στα σχέδια του κύτους καθώς και την προστασία από προσάραξη ή σύγκρουση. Μέχρι σήμερα η κοινοπραξία δεν μπορεί να απαντήσει ακόμη πότε θεωρητικά θα είναι έτοιμη η κατασκευή ενός πυρηνοκίνητου εμπορικού πλοίου.
Η συμφωνία προβλέπει μία διετή μελέτη για το σχεδιασμό δύο πυρηνοκίνητων πλοίων. Στη συνέχεια η κοινοπραξία θα απευθυνθεί και σε άλλους προκειμένου να αρχίσει η κατασκευή τους.
Τα σχέδια για τα πλοία
Όπως εξηγεί στη «Ν» ο κ. Γιώργος Σαρρής πρόεδρος της Enterprises Shipping and Trading το πρώτο εμπορικό πλοίο δρομολογήθηκε τον Ιούλιο του 1959 από τους Αμερικανούς. Μετά από χρόνια το πλοίο απεσύρθη και σήμερα είναι μουσείο.
Τα τελευταία χρόνια άλλαξαν πολλά σε ό,τι αφορά τους πυρηνικούς αντιδραστήρες και την τεχνολογία τους λέει ο κ. Σαρρής. Επίσης προσθέτει υπάρχουν περιοχές στο κόσμο που τα συμβατικά καύσιμα θα απαγορευθούν, λόγω των προβλημάτων της κλιματικής αλλαγής. Ήδη πολλά κρουαζιερόπλοια αντιμετωπίζουν πρόβλημα και βλέπουν με θετικό μάτι την αξιοποίηση της πυρηνικής ενέργειας, προσθέτει.
Η κοινοπραξία, συνεχίζει, εκτός από τον σχεδιασμό του πλοίου θα εξετάσει και όλο το θεσμικό πλαίσιο στην κατεύθυνση επικαιροποίησης της νομοθεσίας που έχει ήδη καταρτισθεί στο πλαίσιο του Διεθνούς ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ), από την δεκαετία του 1970.
Θα μελετηθούν και θα αντιμετωπισθούν με ιδιαίτερη επιμέλεια, στο πλαίσιο της μελέτης, όλα τα θέματα ασφάλειας του πλοίου υπογραμμίζει. Σε ό,τι αφορά το κόστος κατασκευής εκτιμά ότι το πυρηνοκίνητο πλοίο είναι ακριβότερο κατά 30% έναντι ενός συμβατικού χωρίς όμως να ληφθεί υπόψη το κόστος καυσίμου που χρησιμοποιεί το συμβατικό.
Πηγη: naftemporiki.gr
καλησπερα σε ολους. εχετε μηπως καποια γνωμη για τις εταιρειες kyla και EYROPEAN NAVIGATION .ευχαριστω εκ των προτερον.
Cptn_Jack
16-12-2010, 03:58
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SAFE BULKERS INC. ?
ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΣΙΩΤΗΣ
22-12-2010, 19:30
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.Η ΚΑΣΙΑΝ ΕΧΕΙ 8 ΠΑΝΑΜΑΞ(ΟΛΑ ΞΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ)ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ Α'ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤ ΜΟΛΙΣ ΞΕΜΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ
H Costamare σήμερα αποχαιρετά τον ιδρυτή της (http://www.marinews.gr/pub/Index.asp).
Πηγή: Marinews
Καλημερα,
Μολις μπήκα να γράψω για το ίδιο λυπηρό θέμα που διάβασα στη Ναυτεμπορική (http://http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1925779).
Ο καπετάν Βασίλης Κωσταντακόπουλος ήταν μεγάλη προσωπικότητα της Ελληνικής
ναυτιλίας και οχι μονο.
Maroulis Nikos
25-01-2011, 17:42
Ο καπτά Βασίλης, όπως τον αποκαλούσαν οι πολίτες, κατέλαβε μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Ελλήνων ναυτικών αλλά και των Μεσσήνιων καθώς κατάφερε να αναδείξει τη γενέτειρά του σε έναν από τους ιδανικότερους προορισμούς της Μεσογείου. Εκεί, σε μία έκταση δέκα χιλιάδων στρεμμάτων ο επιχειρηματίας δημιούργησε σχετικά πρόσφατα, , το «Costa Navarino» που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα γαλλικά και ιταλικά τουριστικά θέρετρα.
Διαβάστε περισσότερα στο ακόλουθο link :
http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=153%3A-l-containersr&catid=48%3A2010-09-14-08-56-01&Itemid=99 (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=153%3A-l-containersr&catid=48%3A2010-09-14-08-56-01&Itemid=99)
http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=153:-l-containersr&catid=48:2010-09-14-08-56-01&Itemid=99
Maroulis Nikos
25-01-2011, 22:06
Ο "αποχαιρετισμός" του καπετάν Βασίλη
Ήταν Ιούλιος του 2006 όταν στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε ένα νεότευκτο, επιβλητικό κοντενεράδικο. Το μήκος του 330 μέτρα, το πλάτος του 43 μέτρα, η μεταφορική ικανότητα ήταν και είναι βέβαια 9.500 containers και η μέγιστη ταχύτητα που ανέπτυσσε έφθανε τα 25,4 knots . Το πλέον σημαντικό όμως ήταν η Ελληνική σημαία που ανέμιζε στο κατάρτι του και το λιμάνι νηολογίου του στην πρύμνη του.
Το ολοκαίνουριο αυτό πλοίο κατέπλευσε με πλοικτήτρια εταιρία την Costamare, του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου και ναυλωμένο από την Κινεζική εταιρία Cosco.
Στον Πειραιά στήνεται μεγάλη εκδήλωση υποδοχής. Πραγματική γιορτή, εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών. Σημαίες της Ελλάδας και της Κίνας ανέμιζαν παντού ενώ τα χρώματα των δύο χωρών κυριαρχούσαν στην υποδοχή του καπετάν Βασίλη και του πολύ στενού του φίλου και προέδρου της Cosco, captain Wei Jiafou.
Ήταν η ώρα, ο καπετάν Βασίλης να δώσει μία ακόμα ικανοποίηση στη χώρα του ή μάλλον δύο. Πρώτον, την έναρξη συνεργασίας του με τον κινεζικό κολοσσό που ακούει στο όνομα COSCO και δεύτερο, το όνομα της Ελλάδας που θα κοσμούσε πλέον το μεγάλο εμπορικό καράβι που σε συνδυασμό με το όνομα της κινεζικής εταιρία, συμβόλιζε την έναρξη μιας μακροχρόνιας συνεργασίας των Κινέζων με τη χώρα μας, παρά τις όποιες αντιδράσεις είχαν μέχρι τότε εκφραστεί από μερίδα εργαζόμενων του ΟΛΠ.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=154:-qq-&catid=48:2010-09-14-08-56-01&Itemid=99)
mastrokostas
27-01-2011, 20:23
Η costamare χαιρετά τον ιδρυτή της, και εμείς χαιρετάμε έναν δικό μας άνθρωπο !Έναν Ναυτικό μας ,έναν καπετάνιο !Τον καπετάνιο μας !
Τον καπεταν Βασίλη τον (γνώρισα ) από ένα γνωστό μου λοστρόμο ,που έκανε στα βαπόρια του χρόνια .Μια μέρα τον ρώτησα αν είναι έτσι όπως τα λένε γι αυτόν τον άνθρωπο , αυτός μου είπε, ότι δεν είναι έτσι !Είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ακούγονται .Είναι κάλος άνθρωπος, και από τους λίγους που αγαπούν τόσο τον Έλληνα ναυτικό !
Καπεταν Βασίλη καλό ταξίδι ,σε αυτήν την θάλασσα που δεν έχει γυρισμό . Εύχομαι όλοι που ‘μειναν πίσω, να πάρουν κάτι από την μεγαλοψυχία , και την ανθρωπιά σου !
Παναγιώτης
27-01-2011, 23:36
Είχα ακούσει την Costamare κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 1980 όταν στην κρίση της ναυτιλίας έδωσε δουλειά σε πολλούς Έλληνες ναυτικούς (αν θυμάμι καλά είχε κλέισει δουλειές με την Zim), όπως και το σεβασμό που απολάμβαναν στην εταιρεία οι ναυτικοί πράγμα που δεν ήταν δεδομένο εκείνη την εποχή παρακαλάγανε για να μπαρκάρουν μια και δεν υπήρχαν δουλειές.
Είναι χαρακτηριστικό αυτό που διαβάσαμε εδώ (http://www.nautilia.gr/new/site/index.php?option=com_content&view=article&id=154:-qq-&catid=48:2010-09-14-08-56-01&Itemid=99) στην κεντρική σελίδα στην τελευταία δημόσια ομιλία του καπτα Βασίλη Κωνσταντακόπουλου:
"Την πρόοδο και την προκοπή μου στη Ναυτιλία την οφείλω: Στο Θεό για την πνευματική και την σωματική υγεία που μου έδωσε, στην Κάρμεν, την γυναίκα μου, που μαζί φτάσαμε ως εδώ, στους τραπεζίτες μας για τα κεφάλαια που μας εμπιστεύτηκαν. ΣΆ αυτό ασφαλώς βοήθησε και η σταθερή και ακροχρόνια συνεργασία μας με τους ναυλωτές μας. Τους τελευταίους ιδιαίτερα θέλω να τους αναφέρω και να τους ευχαριστήσω.
COSCO, HAMBURG-SUD, HAPAG-LLOYD, HYUNDAI, MAERSK LINE, MSC, NOL, NYK, και ZIM LINES.
Μα πάνω απΆ όλα στον άξιο και αφοσιωμένο Έλληνα συνάδελφο ναυτικό, στο γραφείο, στη γέφυρα και το μηχανοστάσιο. "
Καλό του ταξίδι...
marampou
13-03-2011, 20:58
καλησπερα σε ολους!! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει σε καποιες αποριες σχετικα με την εταιρεια BLUE PLANET. ειδος πλοιων,ταξιδια,μεγεθος στολου? σας ευχαριστω πολυ!!!
Παναγιώτης
13-03-2011, 23:46
Αν δεν κάνω λάθος έχει τέσσερα μπαλκ καριερ, δεν ξέρω αν μανατζάρει και άλλα.
Γνωριζει καποιος για την NEDA MARITIME;Εχω ψαξει παντου αλλα δεν βρισκω κατι σχετικο εκτος του οτι εχει 15 φορτηγα και 9 δ/ξ. Γενικα αξιζει για σταδιοδρομια σε τετοια εταιρεια;
Παναγιώτης
15-03-2011, 13:29
Έχουμε ξανακουβεντιάσει για την NEDA MARITIM λίγες σελίδες πιο πίσω. Από ότι ξέρω έχει σε 20 από τα 24 βαπόρια ελληνική σημαία και στα υπόλοιπα σημάια των νησιών Μάρσαλ.
quicksilver
21-03-2011, 11:05
μια μικρη βοηθεια,ξερει καποιο μελος τι τανκερ εχει η μαραν τανκερς?product τανκερ ή crude τανκερ??
Παναγιώτης
21-03-2011, 11:31
Από όσο ξέρω έχει crude oil βαπόρια
quicksilver
21-03-2011, 12:17
ευχαριστω πολυ κατι τετοιο καταλαβαινα και εγω απτις φωτογραφιες στο διαδικτυο...:(
todoszero
11-04-2011, 19:55
o idioktitis tis eletson den einai o xatzieleftheriadis einai o grigoris kertsikof
tsimitakis vaggelis
18-12-2012, 16:34
Αθήνα
Στο Top 100 της Lloyd’s List με τους επιχειρηματίες που πρωταγωνίστησαν το 2012 στη ναυτιλία με τις κινήσεις που έκαναν και τις επενδύσεις τους βρίσκονται 14 Έλληνες εφοπλιστές και στελέχη της ναυτιλίας.
Στην πρώτα πεντάδα είναι οι Γιάννης Αγγελικούσης (θέση 4) και Γιώργος Οικονόμου (θέση 5) και ακολουθούν η Aγγελική Φράγκου (18), Πήτερ Λιβανός (26), Γιώργος Προκοπίου (28), Βίκτωρας Ρέστης (56), Κωσταντίνος Κωνσταντακόπουλος (60), Συμεών Παληός (63), Νίκος Τσάκος (72), Θεόδωρος Βενιάμης (75) ως πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Κώστας Γραμμένος (81) καθηγητής στο Cass Business School του Λονδίνου, Δημήτρης Μελισσανίδης (82), Ευάγγελος Μαρινάκης (84) και Πήτερ Γεωργιόπουλος (90).
Ο ελληνικός εφοπλισμός έχει επενδύσει μέσα στο 2012 κεφάλαια ύψους 3,8 δισ. δολαρίων για τη αγορά πλοίων.
Οι ελληνικές εταιρείες απέκτησαν 217 πλοία επωφελούμενες από τις μεγάλες ευκαιρίες που εμφανίζονται στη ναυτιλία εξαιτίας της πτώσης στις αξίες των πλοίων.
Newsroom ΔΟΛ
cpt. mimis
03-03-2013, 11:11
Γνωρίζει κάποιος για την STAR BULK CARRIERS? Τί έλληνες παίρνει [αν παίρνει].
Παναγιώτης
04-03-2013, 08:00
Από ό,τι βλέπω εδώ (http://www.tuapseport.ru/Eng/traffic/ShipDetail.asp?shipId=6943&ShipName=Star%20COSMO) από το όνομα του καπετάνιου παίρνουν Έλληνες αξιωματικούς δεν ξέρω αν έχει ΝΑΤ και ΄λλες λεπτομέρειες. Καλύτερα να ρωτήσεις στα γραφεία της στο Μαρούσι λεπτομέρειες εδώ (http://www.starbulk.com/en/contact-us)
mastrokostas
15-03-2013, 21:11
Μονο ενας εφοπλιστή εχει ολα του τα βαποριά με Ελληνική σημαία !Σύμφωνα με την έρευνα της Marine Information Services, στην πρώτη 10άδα βρίσκονται η εταιρείες !!!
- Anangel του Ιωάννη Αγγελικούση που έχει τα 79 από τα 91 πλοία της σε ελληνική σημαία.
- Minerva του Ανδρέα Μαρτίνου με 40 από τα 50 πλοία στο ελληνικό νηολόγιο,
- Marmaras του Διαμαντή Διαμαντίδη με 32 στα 41,
- Eletson των Καρασταμάτη, Κέρτσικοφ και Χατζηελευθεριάδη με όλα της τα πλοία υπό ελληνική σημαία, 28 στα 28,
- Costamare της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου με 25 στα 50
- Tsakos Shipping με 23 στα 71
- Cardif –Dryships του Γιώργου Οικονόμου με 21 στα 93
- Arcadia και Aegean της οικογένειας Κωνσταντίνου Π. Αγγελόπουλου με 21 στα 29
- Euronav του Πήτερ Λιβανού με 20/55 και
- NEDA της οικογένειας Φ.Λυκιαρδόπουλου με 20 στα 25.
Πηγη : marinews.gr
καλησπέρα σε όλα τα μέλη...!
Έχετε ακουστά την εταιρεία chartworld shipping corporation του Λου Κολάκη;
νομιζω έχει εκτος των άλλων(φορτηγά ψυγεία,φορτηγά ξηρού φορτίου,κρουαζιρόπλοια) και 4 νεότευκτα boxships τα οποία είναι αδελφάκια.
Ιδού το ένα http://www.marinetraffic.com/ais/shipdetails.aspx?imo=9451939
(http://www.marinetraffic.com/ais/shipdetails.aspx?imo=9451939)Όποιος ξέρει κάτι για αυτή την εταιρεία ή έχει δουλέψει κιόλας θα του ήμουν υπόχρεος εάν με κατατόπιζε λιγάκι σχετικά με συνθήκες εργασίας,εθνικότητες πληρωμάτων,μισθούς,trading areas κλπ.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
mastrokostas
17-04-2013, 10:27
Οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι πολύ καλή εταιρία , χωρίς προβλήματα ! Παλιά είναι σίγουρο ότι είχε Έλληνες , σήμερα δεν γνωρίζω αν συνεχίζει να έχει ! Είναι πολύ καλή εταιρία λέει η πιάτσα !
Το μόνο που με φοβίζει αγαπητέ είναι ότι όλα του τα βαπόρια έχουν σημαία bahamas
και ως εκ τούτου μπορεί να παίρνει μόνο ξένους ή έλληνες ανασφάλιστα.
Λες να μην έχει ΝΑΤ;
mastrokostas
17-04-2013, 21:49
Το μόνο που με φοβίζει αγαπητέ είναι ότι όλα του τα βαπόρια έχουν σημαία bahamas
Λες να μην έχει ΝΑΤ;
Φίλε μου , πας από κει μια βόλτα , ρωτάς και λύνονται ολες οι απορίες σου με τον ποιο απλό και σίγουρο τρόπο !Εγω δεν ξερω περισσότερα
cpt. mimis
18-04-2013, 10:36
Λες να μην έχει ΝΑΤ;
Αν είχε ΝΑΤ γιατί να μην βάλει Ελληνική σημαία? Λέω τώρα...
Παναγιώτης
18-04-2013, 15:02
Όπως είδαμε και στο σχετικό θέμα (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?151180-%D0%EF%ED%F4%EF%F0%FC%F1%EF%F2-%CD%E7%EF%EB%FC%E3%E9%E1-amp-%D3%E7%EC%E1%DF%E5%F2) μπορέι να έιναι συμβεβλκημένο με το ΝΑΤ ώστε να μπορέι να ναυτολογεί Έλληνες ναυτικούς αλλά να έχει ξένη σημαία για τα πλεονεκτήματα που δίν ει η ξένη σημαία.
cpt. mimis
23-04-2013, 10:27
Όπως είδαμε και στο σχετικό θέμα (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?151180-%D0%EF%ED%F4%EF%F0%FC%F1%EF%F2-%CD%E7%EF%EB%FC%E3%E9%E1-amp-%D3%E7%EC%E1%DF%E5%F2) μπορέι να έιναι συμβεβλκημένο με το ΝΑΤ ώστε να μπορέι να ναυτολογεί Έλληνες ναυτικούς αλλά να έχει ξένη σημαία για τα πλεονεκτήματα που δίν ει η ξένη σημαία.
Δεν δίνει και πολλά πλεονεκτήματα αν είναι συμβεβλημένο...
thanos87
20-06-2013, 02:46
Παιδιά την καλημέρα μου,
μου έχει γίνει μια πρόταση για εργασία στην εν λόγω εταιρεία ως 3ος Μηχανικός και θα ήθελα μερικές πληροφορίες, σχόλια και ότι άλλο γνωρίζετε σχετικά με την Metrostar Management Corp. Οι πληροφορίες οι δικές μου, και από άτομα που έχουν εργαστεί σε αυτή είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές θα έλεγα (αν εξαιρέσει κανείς τις συνεχείς αγοροπωλησίες καραβιών), απλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη και άποψη εφόσον γνωρίζετε!
Να ΄στε καλά.
cpt. mimis
01-07-2013, 21:37
Χαιρετίζω άπαντα τα μέλη του φόρουμ και να σας ευχαριστήσω προκαταβολικά.
Αν έχετε ακουστά την εταιρεία υπερδεξαμενοπλοίων του Μίνωα Κυριακού-athenian tankers/athenian sea carriers και έχετε τις οποιεσδήποτε πληροφορίες
θα ήμουν ευγνώμων εάν με ενημερώνατε σχετικά.
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι όλα τα βαπόρια είναι υπό σημαία Μάρσαλ αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν επανδρώνονται από Έλληνες σε όλες τις θέσεις αξιωματικών.
Από ότι ξέρω φίλε μου εδώ και χρόνια δεν βάζει κανένα, ρώτα τους κιόλας αλλά το βλέπω δύσκολο.
cpt. mimis
01-07-2013, 21:39
Παιδιά την καλημέρα μου,
μου έχει γίνει μια πρόταση για εργασία στην εν λόγω εταιρεία ως 3ος Μηχανικός και θα ήθελα μερικές πληροφορίες, σχόλια και ότι άλλο γνωρίζετε σχετικά με την Metrostar Management Corp. Οι πληροφορίες οι δικές μου, και από άτομα που έχουν εργαστεί σε αυτή είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές θα έλεγα (αν εξαιρέσει κανείς τις συνεχείς αγοροπωλησίες καραβιών), απλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη και άποψη εφόσον γνωρίζετε!
Να ΄στε καλά.
Θα είμαι σύντομος.... Πήγαινε!
apollo_express
17-07-2013, 00:19
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, είχε ποτέ ναυτιλιακή εταιρεία.
Συγγνώμη αν είναι σε λάθος topic, αλλά επειδή άκουσα ότι είχε φορτηγά πλοία θεώρησα ότι θα ήταν σωστό να το βάλω σε αυτή την κατηγορία.
Ευχαριστώ.
cpt. mimis
17-07-2013, 10:31
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, είχε ποτέ ναυτιλιακή εταιρεία.
Συγγνώμη αν είναι σε λάθος topic, αλλά επειδή άκουσα ότι είχε φορτηγά πλοία θεώρησα ότι θα ήταν σωστό να το βάλω σε αυτή την κατηγορία.
Ευχαριστώ.
Αρνητικόν....
cpt. mimis
31-12-2013, 17:26
Πρόσφατα στη παρέα μου μιλάγαμε για διάφορες εταιρείες. Ο ένας ανέφερε μια εταιρεία Edem marine. Κανείς μας δεν την ήξερε. Από ότι έψαξα είδα ότι είναι υπαρκτή αλλά δεν έβγαλα νόημα σε ποιον ανήκει. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω;
roussosf
31-12-2013, 18:31
Πρόσφατα στη παρέα μου μιλάγαμε για διάφορες εταιρείες. Ο ένας ανέφερε μια εταιρεία Edem marine. Κανείς μας δεν την ήξερε. Από ότι έψαξα είδα ότι είναι υπαρκτή αλλά δεν έβγαλα νόημα σε ποιον ανήκει. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω;
μηπως αυτο σε βοηθήσει?
http://myship.com/imo/9584293/PALERMO
cpt. mimis
31-12-2013, 19:47
μηπως αυτο σε βοηθήσει?
http://myship.com/imo/9584293/PALERMO
Όχι αλλά σε ευχαριστώ
argonaftis
09-01-2014, 22:28
Γεια κ χαρά στην παρέα .είμαι 2ος μηχανικός καιθα ήθελα να ρωτήσω τους γκουρού του επαγγέλματος ενδιαφέρομαι να εργαστώ στην εταιρείαoceanrig του κ .οικονόμου με τα drilllship .Εκεί απασχολούνται ελληνικά πληρώματα ??και αν ναι τι προσοντα χρειαζονται για να ερχαστω σε αυτα τα πλοια?μπορεί να απαντήσει κάποιος όποιος εργάζεται εκεί τουλάχιστον όποιος γνωρίζει κάτινα βοηθήσει .τελειώνοντας να συμπληρώσω ότι έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για drillship.
Παναγιώτης
10-01-2014, 10:09
Το καλυτερο ειναι αν πας από τα γραφεια τους στην Κηφησιας να ρωτήσεις. Αυτοί ξερουν καλύτερα. Λεπτομέρειες εδώ (http://www.ocean-rig.com/contact)
dimitrios1
02-02-2014, 17:11
καλησπερα σε ολους...θα ηθελα μερικες πληροφοριες για την εταιρια NEPTUNE η οποια απ οτι ειδα εχει RO/RO βαπορια...οποιος γνωριζει ας μου απαντησει διοτι προκειται να την επισκεφτω αυτες τις μερες..ευχαριστω
Cptn_Jack
08-06-2014, 17:16
Καλησπέρα συνφορουμίτες....
Αν γνωρίζει κάποιος πληροφορίες για την Golden Flame του κ. Σαμωνά, όπως μισθολόγια, τροφοδοσία, συνθήκες διαβίωσης κλπ, θα με διευκόλυνε πολύ καθώς έχω μια πρόταση για να εργαστώ στα πλοία τους αλλά ταυτόχρονα δεν έχω καμμία πληροφορία εκτός του μεγέθους του στόλου και τον τύπο των πλοίων.
Ευχαριστώ προκαταβολικά και αναμένω. :05.18-flustered:
habos1986
26-09-2014, 07:11
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ.
Παιδιά αν μπορείτε λίγο τα φώτα σας. Είμαι Ανθυποπλοίαρχος και μετά απο 5 χρόνια αποχή ξαναμπαίνω σε βαπόρι. Με πήρανε τηλέφωνο από την εταιρεία του Γουλανδρή. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν την εταιρεία; Ξέρω ότι έχει φορτηγά. Είναι καινούργια; Τι κόσμο έχει μέσα; Με έχουν κοπεί τα γόνατα και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Ένα μπάρκο έχω μόνο σαν Ανθ/ρχος και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ.
Παιδιά αν μπορείτε λίγο τα φώτα σας. Είμαι Ανθυποπλοίαρχος και μετά απο 5 χρόνια αποχή ξαναμπαίνω σε βαπόρι. Με πήρανε τηλέφωνο από την εταιρεία του Γουλανδρή. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν την εταιρεία; Ξέρω ότι έχει φορτηγά. Είναι καινούργια; Τι κόσμο έχει μέσα; Με έχουν κοπεί τα γόνατα και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Ένα μπάρκο έχω μόνο σαν Ανθ/ρχος και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις
-Αν εννοείς την Andriaki είχα ακούσει στο παρελθόν σχετικά καλά λόγια. Μπορείς να τσεκάρεις τα πλοία αν είναι παλιά ή καινούργια από το την ιστοσελίδα της εταιρίας.
-Όταν λες πως σε πήρανε τηλέφωνο, τι έννοείς; Κάποιος γνωστός σου τους μίλησε για 'σένα ότι ψάχνεις για βαπόρι; Αν είναι έτσι μπορείς ίσως να συβουλευτείς κατευθείαν τον γνωστό σου. (κι αμα θες πες μας κι μας για να έχουμε μιαν άποψη πιο εμπειρεστατωμένη).
-Πάντως μην αγχώνεσαι και τόσο πολύ. Αν και λίγο αγχος βέβαια βοηθάει να είναι κανείς σε εγγρήγορση... Πάντως δεν νομίζω ότι έχουν υπάρξει τόσο συνταρακτικές αλλαγές από την τελευταία φορά έχεις να μπαρκάρεις. Οι ηλεκτρονικοί χάρτες είναι ίσως η σπουδαιότερη αλλαγή με την οποία θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στη αρχή για να εξοικειωθείς. Όλα τα υπόλοιπα λιγό πολύ νομίζω πως δεν θα σου είναι πρόβλημα, αφού έχεις ήδη μπαρκάρει σαν ανθυποπλοίαρχος. Φυσικά, χρειάζεται και λίγο προσοχή στο να είσαι εντάξει στα vettings κλπ για να μην παίρνει σοβαρές παρατηρήσεις το βαπόρι. Για την ακρίβεια θα έλεγα να μην παίρνει καθολου παρατηρήσεις...! Τέλος πάντων, σου έυχωμαι καλή επιτυχία και απλά έχε το νου σου να μην το κάτσεις το βαποράκι και όλα τα άλλα ξεπερνιώνται εύκολα, οπότε έχε θάρρος και επιμελεια στην δουλειά σου και λιγότερο αγχος. Δεν χρειάζεται πολύ άγχος, αγάπη και μεράκι για την δουλειά σου είναι που χρειάζεται και όλα θα πάρουν την ρότα τους..!
Θα σε περιμένουμε μετά το μπάρκο σου να μοιραστείς μαζίμας και την εμπειρία σου αυτή.
habos1986
03-10-2014, 16:54
-Αν εννοείς την Andriaki είχα ακούσει στο παρελθόν σχετικά καλά λόγια. Μπορείς να τσεκάρεις τα πλοία αν είναι παλιά ή καινούργια από το την ιστοσελίδα της εταιρίας.
-Όταν λες πως σε πήρανε τηλέφωνο, τι έννοείς; Κάποιος γνωστός σου τους μίλησε για 'σένα ότι ψάχνεις για βαπόρι; Αν είναι έτσι μπορείς ίσως να συβουλευτείς κατευθείαν τον γνωστό σου. (κι αμα θες πες μας κι μας για να έχουμε μιαν άποψη πιο εμπειρεστατωμένη).
-Πάντως μην αγχώνεσαι και τόσο πολύ. Αν και λίγο αγχος βέβαια βοηθάει να είναι κανείς σε εγγρήγορση... Πάντως δεν νομίζω ότι έχουν υπάρξει τόσο συνταρακτικές αλλαγές από την τελευταία φορά έχεις να μπαρκάρεις. Οι ηλεκτρονικοί χάρτες είναι ίσως η σπουδαιότερη αλλαγή με την οποία θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στη αρχή για να εξοικειωθείς. Όλα τα υπόλοιπα λιγό πολύ νομίζω πως δεν θα σου είναι πρόβλημα, αφού έχεις ήδη μπαρκάρει σαν ανθυποπλοίαρχος. Φυσικά, χρειάζεται και λίγο προσοχή στο να είσαι εντάξει στα vettings κλπ για να μην παίρνει σοβαρές παρατηρήσεις το βαπόρι. Για την ακρίβεια θα έλεγα να μην παίρνει καθολου παρατηρήσεις...! Τέλος πάντων, σου έυχωμαι καλή επιτυχία και απλά έχε το νου σου να μην το κάτσεις το βαποράκι και όλα τα άλλα ξεπερνιώνται εύκολα, οπότε έχε θάρρος και επιμελεια στην δουλειά σου και λιγότερο αγχος. Δεν χρειάζεται πολύ άγχος, αγάπη και μεράκι για την δουλειά σου είναι που χρειάζεται και όλα θα πάρουν την ρότα τους..!
Θα σε περιμένουμε μετά το μπάρκο σου να μοιραστείς μαζίμας και την εμπειρία σου αυτή.
Οχι φίλε μου. δεν ειναι η adriaki. Στην εταιρεια που πηγα η διευθυνση ειναι ακτη μιαουλη 85
Καλησπερα σας,ειμαι σπουδαστης στην ΑΕΝ ασπροπυργου πρωτοετης μηχανικος και θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο να μου αναρτησετε μια λιστα με τις καλυτερες Ελληνικες(και ξενες)εταιριες δεξαμενοπλοιων στην Αθηνα-Πειραια για να κανω αιτησεις για το πρωτο μου μπαρκο τον Μαρτη ως δοκιμος μηχανικος.Ευχαριστω πολυ!
Κανεις?!
Μα καλα γιατι εχει πεσει τοσο πολυ η συμετοχη στο φορουμ?!
όλες εδώ (http://www.e-nautilia.gr/companies/) είναι διαλέγεις και παίρνεις φίλε μου !
SteliosK
29-10-2014, 13:31
Ή αλλιώς στους παρακάτω συνδέσμους:
Greece (A-F)
(http://www.ship.gr/offices/greece1.htm)Greece (G-L) (http://www.ship.gr/offices/greece2.htm)
Greece (M-R) (http://www.ship.gr/offices/greece3.htm)
Greece (S-Z) (http://www.ship.gr/offices/greece4.htm)
lampros62
27-11-2015, 20:04
Καλησπέρα, είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΝΑ.ΜΕ της Χίου και θα ήθελα τις γνώμες σας αναφορικά με μια εργασία στα πλαίσια του μαθήματος Οργάνωση και Διοίκηση Ναυτιλιακών επιχειρήσεων.(ελπίζω να μπήκα στο κατάλληλο topic)Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το γιατί η εταιρία Diana Shipping Inc. αγοράζει καινούρια πλοία χύδην ξηρού φορτίου, ενώ ο δείκτης Β.D.I βρίσκεται τόσο χαμηλά.
Ευχαριστώ
karavofanatikos
27-11-2015, 20:13
Καλησπέρα φίλε lampros62 και καλώς ήλθες στη θαλασσινή μας παρέα! Το παρακάτω αρχείο νομίζω πως θα σε βοηθήσει αρκετά σε αυτό που αναζητάς.
170993
lampros62
27-11-2015, 21:16
Καλησπέρα φίλε lampros62 και καλώς ήλθες στη θαλασσινή μας παρέα! Το παρακάτω αρχείο νομίζω πως θα σε βοηθήσει αρκετά σε αυτό που αναζητάς.
170993
Σας ευχαριστώ και πάλι!!!
Nautilia News
11-04-2017, 10:30
Λύσεις για να μη «βουλιάξουν» αναζητούν oι ναυτιλιακές εταιρείες
Διαβάστε περισσότερα https://nautilia.gr/eidiseis/pontoporos/naytiliakes-etaireies-lyseis/ .
Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που εγραψα εδω ( αν οχι παρακλώ να μεταφερθεί σε σωστή κατηγορία )
Υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει να μου πεί κάποιες καλές εταιρείες με framo;
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνος