PDA

Επιστροφή στο Forum : Απόλλων [Apollon, Apollo Express 1, Express Apollon, Senlac]

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

pantelis2009
29-10-2010, 22:33
Άλλη μία απο τις 28/09/2010, που ατένιζε το Πέραμα. Χαρισμένη σε όλους τους φίλους που το έζησαν και τους νεότερους για να το γνωρίσουν;).

113446

senlac
04-11-2010, 01:58
http://thinktank-greece.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

λίγες σκόρπιες σκέψεις για το πλοίο που αγαπήσαμε...

BEN BRUCE
04-11-2010, 06:44
Ωραια ειναι να κανουμε συγκινητικα μνημοσυνα με ξενα κολυβα(φωτογραφιες).Ο τυπακος (?) με το blog δεν ρωτησε κανεναν για να αναβασει τις φωτο

pantelis2009
04-11-2010, 07:13
Συμφωνώ με τον φίλο BEN BRUCE:(. Εγώ προσωπικά δεν ρωτήθηκα:(.

senlac
04-11-2010, 12:00
Παιδιά ζητώ συγνώμη. Ο τυπάκος όπως αναφέρετε είμαι εγώ, και παραγματικά οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αποτελούν τις κορρυφαιές για να αναδείξουν τον βάπορα. Όπως θα παρατηρήσατε στο τέλος του άρθρου υπήρχε η πηγή καθώς και ειλικρινείς ευχαριστίες προς όλους. Ζητώ ξανά συγνώμη απο όσους προσβλήθηκαν, οι φωτογραφίες κατέβηκαν

Stylianos
13-11-2010, 23:02
και...ιδου αλλη μια φωτό του θρυλικού βαποριού,στον τόπο του μαρτυρίου...:(

χαικαλης αντωνης
13-11-2010, 23:30
Αληθεια το βαπορι εχει αρχισει την δ.......? η ακομη?

hayabusa
13-11-2010, 23:31
βρισιά είναι η "διάλυση" και το γράφεις με τελείες;

basilis.m
14-11-2010, 08:30
περιμενουμε φωτο με ενδιαφερον

pantelis2009
14-11-2010, 09:15
Πάμε να δούμε ένα Video του F/B ΑΠΟΛΛΩΝ (http://www.youtube.com/watch?v=xnSMvD8RuAg) που τράβηξα στις 28/09/2010, δηλ. 2 μέρες πριν το δρόμο του για διάλυση. Οι Σαλαμινομάχοι δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το κακό και αυτό ατενίζει τα παλαιά του λιμέρια (Πέραμα) περιμένοντας το τέλος του. Χαρισμένο σε όλους τους φίλους του πλοίου.

Tasos@@@
14-11-2010, 19:10
Πολυ ομορφο βιντεο φιλε Παντελη οπως και η φωτογραφια του Κωστη 2-3 σελιδες πριν...Παει μας εφυγε και αυτο...:(:(

Stylianos
15-11-2010, 13:49
Παιδιά...ενα θεαμα θλιβερο κρυβει αυτη η φωτο....:(:(:( προκειται για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ που ειναι σχεδόν τελειωμενος...:(

115498
photo:Selim San

ΑΡΗΣ
15-11-2010, 14:51
Πολύ άσχημη εικόνα που μου προκαλεί θλίψη.Στο μυαλό μου όμως θα παραμείνει ακέραιος,όμορφος και μαχητής των θαλασσών.Κρίμα:(

pantelis2009
15-11-2010, 15:46
Πολύ θλιβερή εικόνα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Ας το θυμηθούμε όπως ήταν. Χαρισμένη σε όλους εσάς.

115503

naxos ship
15-11-2010, 15:48
και...ιδου αλλη μια φωτό του θρυλικού βαποριού,στον τόπο του μαρτυρίου...:( φιλε στελιο 2 θρυλοι της παροναξιας συναντηθηκαν εστω και τελευταια φορα ...νομιζω διπλα απ τον απολλωνα ειναι η προγκιπεσσα η Αριαδνη

artmios sintihakis
15-11-2010, 16:54
Την καρδιά αμπελοχώραφο φίλε μου μας έκανες απόψε!!!Ε ρε τι θα δούμε κ τις επόμενς ημέρες!

"Express"George
15-11-2010, 17:40
Μα καλα, ποτε προλαβαν και τον γκρεμισανε απο χτες μεχρι σημερα... (δυστυχως)
Μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω τετοιες φωτογραφιες;;;

basilis.m
15-11-2010, 19:19
οσοι δεν το εχετε δει δειτε:
http://hhvferry.com/blog/?tag=apollon

Tasos@@@
15-11-2010, 21:24
Τραγικο απλα....:(:(:(

basilis.m
15-11-2010, 21:32
ολα ειναι μερος της ζωης! ηταν το αγαπημενο μου πλοιο και εχω περασει πολλα ομορφα πραγματα πανω του! γενηθηκε-αγαπηθηκε-τελιωνει ειναι απλα ενας κυκλος που εκλεισε

Ergis
15-11-2010, 22:03
ολα ειναι μερος της ζωης!

συμφωνω απολυτα μαζι σου δυναδελφε

MARGARITIS24
15-11-2010, 22:57
[QUOTE=basilis.m;409476]ολα ειναι μερος της ζωης!
ολα ειναι μερος της ζωης αλλα κανεις δεν παραδεχεται κ δεν θελει το θανατο

BEN BRUCE
15-11-2010, 23:14
Δεξια του Απολλων το μαυρο σκαρι ειναι ενα αλλο υπεροχο πλοιο το redentore primo της Medmar.Δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο η διαλυση ενος πλοιου, αλλα απο το να ταξιδευει με σαπια σε ολα τα διπυθμενα, και οχι μονο, με οποια αλλα μηχανολογικα προβληματα , με ενδιαιτησεις πληρωματων που θυμιζουν συνθηκες γαλερας και γενικα να ταξιδευουν σε μια κατασταση που ειναι εως και επικινδυνη, ειναι καλυτερη η παραλια της αλιαγα,νομιζω.Ενταξη ειναι γνωστο οτι τα πλοια μπορουν να ταξιδευουν και κουτσα, αλλα υααρχει και ενα οριο.

ΑΡΗΣ
15-11-2010, 23:31
Ότι αφήνεις σε αφήνει.Ταιριάζει στη περίπτωση του Απόλλωνα αλλά και γενικότερα.Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Απόλλωνας είχε πολλά προβλήματα που το κόστος αποκατάστασης ήταν απαγορευτικό....

Rocinante
19-11-2010, 13:33
οσοι δεν το εχετε δει δειτε:
http://hhvferry.com/blog/?tag=apollon
Πολυ θα ηθελα να μαθω αν το "εμβλημα" απο τον τοιχο του Belsky αφαιρεθηκε εδω ή στην Τουρκια.
Να υπενθυμησω οτι ηταν το μοναδικο απο τα τρια αδελφια που σωζονταν ανεπαφο. Στο Horsa ξηλωθηκε για να μπει ........ενας καθρεφτης:evil: και στο αλλο καλυφθηκε το ονομα Hengist......
Οσο για το υπολοιπο εργο τεχνης δεν νομιζω να σκεφτηκε κανεις να μου κανει δωρο στη γιορτη μου το Avatar μου......

alex29
28-11-2010, 18:25
καμια νεα φωτο...

kapas
29-11-2010, 14:55
καπου ειχε παρει το ματι μου καποια στιγμη, μια φωτο των τριων αδελφων στην ραφηνα δεμενα διπλα διπλα... θα ηθελα πολυ να την ξανανεβασει οποιος την εχει..

hspanop
30-11-2010, 19:50
http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=77&highlight=%D0%E7%ED%E5%EB%FC%F0%E7+%C1&page=88

http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=77&highlight=%D0%E7%ED%E5%EB%FC%F0%E7+%C1&page=89

χαικαλης αντωνης
30-11-2010, 20:29
Απλα καταπληκτικες!!!!!!!!

pantelis2009
01-12-2010, 07:33
Υπέροχες αναμνήσεις απο το μετρ της Ραφήνας, Capten4.
Eυχαριστούμε το φίλο hspanop που μας τις ξανα θύμησε;).

kapas
03-12-2010, 20:00
http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=77&highlight=%D0%E7%ED%E5%EB%FC%F0%E7+%C1&page=88

http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=77&highlight=%D0%E7%ED%E5%EB%FC%F0%E7+%C1&page=89
ετροζαθηκαμε τελειως... :cool:

basilis.m
05-12-2010, 13:45
ο εφοπλιστης εχει ενα αφιερωμα για τη ζωη του πλοιου στην ελλαδα
και μαζι εχει δωσει συντευξη ο Σπυρος Θηραιος!
δεν ειχα τη τυχη να τον γνωρισω προσωπικα ομως απο καποια πραγματα που λεει μου δινει την εντυπωση οτι εκτος απο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ειναι και ενας πολυ μετρημενος ανθρωπος!
εκτιμησε και σεβαστηκε αυτα που του εδωσε το βαπορι πραγμα
-που νομιζω- πολυ δυσκολο να βρεθει σημερα πραγματικα πιστευω οτι ειναι ενας ζωντανος θρυλος της ακτοπλοιας μας!

apollo_express
05-12-2010, 23:28
Εγώ τον έχω γνωρίσει και είναι πραγματικά πολύ καλός ΑΝΘΡΩΠΟΣ εκτός από ΚΑΠEΤΑΝΙΟΣ.

Anna_Makis
24-12-2010, 14:40
EΞΠΡΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ:10/08/2005,Ν.Π 9311.Πρωτο μπαρκο στα μωλις 15 μου χρονια.Ηταν η καλυτερη εμπειρια στο Αρχοντοβαπορο!Το λατρεμενο μου βαπορι. Κριμα τετοιο βαπορι.ΖΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

pantelis2009
24-12-2010, 17:43
Ας θυμηθούμε τα υπέροχα ανοικτά καταστρώματα του και όπως λέει το τραγούδι στο video που ανέβασα στο #1010 "παιδί μου ώρα σου καλή".
Χαρισμένη σε όλους τους φίλους του πλοίου.

119883

pantelis2009
03-02-2011, 17:31
Πριν 13-14 μέρες είχα στείλει ένα e-mail στον Κ. Selim San που έχει ανεβάσει φωτο απο το Απολλών, Γκρέτσια & Venezia απο την Aliaga της Τουρκίας που πήγαν για διάλυση, αν θα μπορούσε να μου στείλει καμιά φωτο για να την ανεβάσω στο Nautilia.gr.
Η απάντηση του ήρθε σήμερα (έλλειπε Αγγλία και γι' αυτό απ' ότι λέει καθυστέρησε) και μου έστειλε 7 φωτο απο τα 3 πλοία και τον ευχαριστώ πολύ μέσο του Nautilia.gr για το φωτογραφικό υλικό που μου έστειλε και θα το δείτε και σεις στα ανάλογα θέματα.
Χαρισμένες σε Selim San και όλους τους φίλους του πλοίου.

122388 122389 122387

BEN BRUCE
03-02-2011, 17:37
Που ειναι η ευαισθητη κινηση πολιτων για να μην ανεβουν οι φωτο και πικραθουν οι ψυχες τους?:eek:

Ευχαριστουμε τον καλο φιλο παντελη για τις φωτο του φανταστικου αυτου πλοιου που τελειωσε την πολυ επιτυχημενη του καριερα

BEN BRUCE
03-02-2011, 17:42
EXPRESS APOLLON το 2005 στον πειραια με πλοιαρχο τον γιωργο χωριανοπουλο και υπαρχο τον μαριο καστορη.

122390

Για τους φιλους TSS APOLLON, Apostolos, proussos, pantelis 2009,romilda, tasos@@@, thanasis 89

pantelis2009
03-02-2011, 19:32
Ευχαριστώ φίλε BEN BRUCE για την αφιέρωση αυτού του υπέροχου πλοίου.

basilis.m
03-02-2011, 22:48
Πριν 13-14 μέρες είχα στείλει ένα e-mail στον Κ. Selim San που έχει ανεβάσει φωτο απο το Απολλών, Γκρέτσια & Venezia απο την Aliaga της Τουρκίας που πήγαν για διάλυση, αν θα μπορούσε να μου στείλει καμιά φωτο για να την ανεβάσω στο Nautilia.gr.
Η απάντηση του ήρθε σήμερα (έλλειπε Αγγλία και γι' αυτό απ' ότι λέει καθυστέρησε) και μου έστειλε 7 φωτο απο τα 3 πλοία και τον ευχαριστώ πολύ μέσο του Nautilia.gr για το φωτογραφικό υλικό που μου έστειλε και θα το δείτε και σεις στα ανάλογα θέματα.
Χαρισμένες σε Selim San και όλους τους φίλους του πλοίου.

122388 122389 122387παντελη ευχαριστουμε για αυτη τη πρωτοβουλια σου!

giorgos....
03-02-2011, 23:23
Που ειναι η ευαισθητη κινηση πολιτων για να μην ανεβουν οι φωτο και πικραθουν οι ψυχες τους?:eek:

Στο παρελθόν και έχοντας εκφράσει -όχι μόνο εγώ- την αντίθεση μου στη δημοσίευση τέτοιων φωτογραφιών έγινα αποδέκτης αντίστοιχων σχολίων. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να απαντήσω σε άλλο ένα ειρωνικό και προσβλητικό σχόλιο σας κ.BenBruce, γιατί ας μην κρυβόμαστε πια, αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε συγκεκριμένα άτομα μεταξύ των οποίων και εγώ. Απλώς τη δυνατότητα απάντησης έχω μόνο εγώ πλέον..
Προφανώς ότι και όποιος είναι αντίθετος με τις απόψεις σας είναι κατακριτέος και άξιος ειρωνείας και χλευασμού. Πραγματικά λυπάμαι γιατί τέτοιου τύπου σχόλια δεν αρμόζουν σε ένα forum σαν το nautilia.gr (κατά την προσωπική μου άποψη) που με την αγάπη τη στήριξη όλων των εκλεκτών μελών έφτασε εκεί που έφτασε. Μέλη που στήριξαν απο την αρχή το nautilia.gr και αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια καταθέτοντας διάθεση, χρόνο, υλικό απο το προσωπικό τους αρχείο και θέλησαν να μοιραστούν εμπειρίες και καταστάσεις μαζί μας. Άτομα γνωστά σε όλους και αγαπητά για τους περισσότερους, μα όχι για όλους, άτομα που τέτοιου είδους σχόλια τους έκαναν να κουραστούν και να αποχωρήσουν. Δεν βλέπω καμία αντίδραση. Το γιατί δεν το ξέρω, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω..

BEN BRUCE
04-02-2011, 10:17
Δεν ηταν για εσενα το σχολιο γιωργο κακως κακοκαρδιζεσαι.Υπαρχουν και αλλες κινησεις πολιτων!Μην ειστε τοσο εγωκεντρικοι.Συγνωμη για την μη σαφη διατυπωση.Εγω εκτιμω το εργο σας αλλωστε το εχω υποστηριξει και με υπογραφη και με ωραιοτατες φωτο.

basilis.m
04-02-2011, 12:11
Στο παρελθόν και έχοντας εκφράσει -όχι μόνο εγώ- την αντίθεση μου στη δημοσίευση τέτοιων φωτογραφιών έγινα αποδέκτης αντίστοιχων σχολίων. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να απαντήσω σε άλλο ένα ειρωνικό και προσβλητικό σχόλιο σας κ.BenBruce, γιατί ας μην κρυβόμαστε πια, αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε συγκεκριμένα άτομα μεταξύ των οποίων και εγώ. Απλώς τη δυνατότητα απάντησης έχω μόνο εγώ πλέον..
Προφανώς ότι και όποιος είναι αντίθετος με τις απόψεις σας είναι κατακριτέος και άξιος ειρωνείας και χλευασμού. Πραγματικά λυπάμαι γιατί τέτοιου τύπου σχόλια δεν αρμόζουν σε ένα forum σαν το nautilia.gr (κατά την προσωπική μου άποψη) που με την αγάπη τη στήριξη όλων των εκλεκτών μελών έφτασε εκεί που έφτασε. Μέλη που στήριξαν απο την αρχή το nautilia.gr και αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια καταθέτοντας διάθεση, χρόνο, υλικό απο το προσωπικό τους αρχείο και θέλησαν να μοιραστούν εμπειρίες και καταστάσεις μαζί μας. Άτομα γνωστά σε όλους και αγαπητά για τους περισσότερους, μα όχι για όλους, άτομα που τέτοιου είδους σχόλια τους έκαναν να κουραστούν και να αποχωρήσουν. Δεν βλέπω καμία αντίδραση. Το γιατί δεν το ξέρω, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω..συγνωμη αλλα διαφωνω στο μη δημοσιευονται τετοιου ειδους φωτο! ο απολλωνας για μενα ηταν κατι παραπανω απο ΒΑΠΟΡΙ! οπως εχω ξαναπει ομως ολα ειναι μερος της ζωης και οπως θελω να βλεπω φωτογραφιες απο την ζωη του στις ελληνικες θαλασσες ετσι ηθελα να δω και τις φωτογραφιες απο τη διαλυση του! δεν νομιζω οτι ειναι κακο κατι τετοιο! αυτα τα λεω επειδη ημουν ο πρωτος που ζητησα να δω τη διαλυση! τωρα ολα αυτα που αναφερεις κ.Γιωργο περι σεβασμου σε αρχαιοτερα μελη εγω τα θεωρω αυτονοητα και δεν μου αρεσει προσωπικα ουτε η ειρωνεια ουτε ο χλευασμος -χωρις να θελω να θιξω κανενα- σ'αυτο το κοματι εχεις απολυτο δικιο!

Eng
04-02-2011, 13:13
Εχουμε αναφερθει πολλές φορες στο θεμα δημοσιευσεων απο διαλυτηρια. Η αποφαση / πορεια που επιλέχτηκε ηταν να μην δημοσιευουμε φωτο απο διαλυσεις πλοιων. Οπως και τοτε με το Γεωργιος Εξπρες ετσι και τωρα με τον Απολλονα.
Οποτε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να μπλεκομαστε σε αντιπαραθεσεις.

pantelis2009
04-02-2011, 16:39
Φίλοι μου δεν θέλω να κάνω το forum που αγαπώ, όπως άλλωστε και σεις, να ανταλλάσσουν κουβέντες και σπόντες για κάτι που έγινε παλαιά (εγώ βέβαια είμαι πολύ νεότερος απο πολλούς εδώ) και δεν θέλω μέλη που αγαπώ, να λένε ότι θα φύγουν ή ότι καλά έκαναν άλλα μέλη και αποχώρησαν.
Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι και να χαιρόμαστε το αγαπημένο μας forum για πολλά χρόνια.
Εγώ πήρα αυτή την πρωτοβουλία (για την αγάπη μου στο Nautilia.gr) και παρ' όλο που οι γνώσεις μου σε αυτά τα θέματα, όπως και τα Αγγλικά είναι ελάχιστες (χρησιμοποιώντας φίλους που ξέρουν) τα κατάφερα.
Μάλιστα είχα σκοπό να κάνω το ίδιο και με τον φίλο που κάνει την ίδια δουλειά και στην Ινδία.
Θέλω λοιπόν να δω απ' όλο το Nautilia.gr μια σύμπνοια απόψεων και αν κάποιος διαφωνεί να το αναφέρει. Εγώ δεν θα ξανα ανεβάσω τέτοιου είδους φωτο (θα τις κρατώ για μένα), μέχρι να πιστέψω ότι όλοι συμφωνείται και αυτό θα το δω απο τα γραφόμενα σας σε αυτό το θέμα.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ απο τα γραφόμενα μου.
Πάντα φίλος σας Pantelis2009.

Anna_Makis
04-02-2011, 16:54
Pantelis2009 αν θελεις στελνες τις σ'εμενα..

basilis.m
04-02-2011, 16:59
Εχουμε αναφερθει πολλές φορες στο θεμα δημοσιευσεων απο διαλυτηρια. Η αποφαση / πορεια που επιλέχτηκε ηταν να μην δημοσιευουμε φωτο απο διαλυσεις πλοιων. Οπως και τοτε με το Γεωργιος Εξπρες ετσι και τωρα με τον Απολλονα.
Οποτε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να μπλεκομαστε σε αντιπαραθεσεις.συγνωμη αλλα δεν παρακολουθω το θεμα με τα διαλυτηρια και δεν ηξερα καν οτι εχει γινει μια τετοια συζητηση!

Φίλοι μου δεν θέλω να κάνω το forum που αγαπώ, όπως άλλωστε και σεις, να ανταλλάσσουν κουβέντες και σπόντες για κάτι που έγινε παλαιά (εγώ βέβαια είμαι πολύ νεότερος απο πολλούς εδώ) και δεν θέλω μέλη που αγαπώ, να λένε ότι θα φύγουν ή ότι καλά έκαναν άλλα μέλη και αποχώρησαν.
Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι και να χαιρόμαστε το αγαπημένο μας forum για πολλά χρόνια.
Εγώ πήρα αυτή την πρωτοβουλία (για την αγάπη μου στο Nautilia.gr) και παρ' όλο που οι γνώσεις μου σε αυτά τα θέματα, όπως και τα Αγγλικά είναι ελάχιστες (χρησιμοποιώντας φίλους που ξέρουν) τα κατάφερα.
Μάλιστα είχα σκοπό να κάνω το ίδιο και με τον φίλο που κάνει την ίδια δουλειά και στην Ινδία.
Θέλω λοιπόν να δω απ' όλο το Nautilia.gr μια σύμπνοια απόψεων και αν κάποιος διαφωνεί να το αναφέρει. Εγώ δεν θα ξανα ανεβάσω τέτοιου είδους φωτο (θα τις κρατώ για μένα), μέχρι να πιστέψω ότι όλοι συμφωνείται και αυτό θα το δω απο τα γραφόμενα σας σε αυτό το θέμα.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ απο τα γραφόμενα μου.
Πάντα φίλος σας Pantelis2009.παντελη δεν νομιζω οτι φταις εσυ καπου ισα-ισα κιολας! απλα καναμε μια συζητηση και καλυτερα να ληξει εδω νομιζω!

trelaras
04-02-2011, 17:08
Pantelis2009 αν θελεις στελνες τις σ'εμενα..

Φίλε Παντελή ούτε εγώ πρόβλημα να τις στέλνεις κ σ'εμένα!:D

βαγγελις ροκκος
04-02-2011, 17:24
Νομιζω οτι δεν ειναι κατακριτεο να δημοσιευονται φωτο απο διαλυτηρια πλοιων.

BEN BRUCE
04-02-2011, 17:33
Και εγω , και εγω!Κρατα και ενα σετακι για τον ben bruce.

Ellinis
04-02-2011, 18:00
Aς μην ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα. Αυτό που είχαμε πει ήταν οτι οι φωτογραφίες θα επισυνάπτονται στο μύνημα και όποιος θέλει θα τις ανοίγει. Τώρα πια οι φωτογραφίες φαίνονται σαν thumbnail αλλά αυτό δεν νομίζω οτι αλλάζει κάτι.
Παντελή συνέχισε να ανεβάζεις, δεν υπάρχει θεμα αντίθετα όπως βλέπεις υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον.

rafina-lines
04-02-2011, 18:39
Να προσθέσω κι εγώ πως συμφωνώ με τις δημοσιεύσεις φωτό από τα διαλυτήρια. Ένα πλοίο που πάει εκεί είναι σαν την κηδεία ενός ανθρώπου. Δεν πηγαίνουμε στις κηδείες αγαπημένων μας προσώπων? Είναι δυνατό να μην πάμε? Έτσι και τα πλοία για μας τους καραβολάτρες... Αν μπορούσαμε θα πηγαίναμε αυτοπροσώπως στα διαλυτήρια για να τιμήσουμε το αγαπημένο μας πλοίο με την παρουσία μας... Αλλά επειδή αυτό δεν είναι δυνατό, αρκούμαστε στις φωτογραφίες...

Σίγουρα όλοι εδω μέσα έχουμε συναισθήματα για τα πλοία. Το συναίσθημα όμως δεν πρέπει να μας στερεί τη γνώση. Ίσα - ίσα, πρέπει να μας δίνει ώθηση για παραπάνω γνώση!

(γνωμικό των ερευνητών)...

giorgos....
04-02-2011, 23:04
Εγώ απλά στάθηκα και αντέδρασα σε συγκεκριμένο σχόλιο. Δεν κατέκρινα τον φίλο pantelis 2009 ούτε είπα τίποτα για τις φωτογραφίες που ανέβηκαν. Άλλωστε η γραμμή του nautilia.gr είναι γνωστή εδώ και καιρό. Σε καμία μα καμία περίπτωση πάντως δεν ήθελα να θίξω κανένα μέλος..

Υ.Γ Κώστα, το ξέρω οτι στην αρχή υποστήριξες τη γνωστή προσπάθεια και ανέβαζες πολύ όμορφες φωτογραφίες, όμως απο ένα σημείο και μετά δυστυχώς σε χάσαμε . Κάπου ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες όμως διαβάζαμε και κάποια -όχι και τόσο κομψά- σχόλια σου που μόνο υποστηρικτικά δεν ήταν. Το γιατί δεν το ξέρω και δεν το έχω καταλάβει. Πλέον δεν έχει σημασία. Απλά οι προσωπικές σχέσεις -και ότι συμβαίνει γύρω απο αυτές- δεν έχουν να κάνουν με την πραγματική αγάπη για τα καράβια.. έτσι, σάν συμβουλή....

Νικόλας
18-02-2011, 14:31
απόλλων στην Ηγουμενίτσα δίπλα από τον ΒΑΠΟΡΑ
123768
αφιερωμένη σε όλους !

pantelis2009
18-02-2011, 17:55
Ευχαριστούμε φίλε Νικόλα.;)

T.S.S. APOLLON
09-03-2011, 22:47
F/B Απολλων Εξπρες... σε διαφημιστικη αφισα της VENTOURIS SEA LINES
125872

Maroulis Nikos
09-03-2011, 22:52
F/B Απολλων Εξπρες... σε διαφημιστικη αφισα της VENTOURIS SEA LINES
125872

Να είσαι καλά Γιώργο με γυρίζεις πολλά χρόνια πίσω.

BEN BRUCE
09-03-2011, 22:55
Aλλη μια σοθπερ σπανια αφισα απο τον φιλο TSS APOLLON.
Το βαπορι λεει στην πλωρη σκετο Apollo express χωρις το Ι και στο φουγαρο πανω απο το σινιαλο δεν εχει το V.S.L. σαν συμπληρωμα της κλασικης κορωνας.Το πλοιο σε αυτην την φαση δεν εχει βολβο

SEA_PILOT
13-03-2011, 17:11
ΣΑΣ 'ΓΥΡΙΖΩ'ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ?!

http://www.youtube.com/watch?v=kVmjubErt_k

Rocinante
13-03-2011, 20:54
Και στον χωρο!!!!!!!!
Καταπληκτικο ,καταπληκτικο ,καταπληκτικο !!!!!!
Νομιζα πως ημουν εκει.
Ειχα κανει fullscreen ειχα ανοιξει τον ηχο και μονο το vibration δεν αισθανομουν.
Ευχαριστουμε πολυ.

pantelis2009
13-03-2011, 21:23
Για άλλη μιά φορά μας έκανες να θυμηθούμε και να ζήσουμε ωραία πράγματα.
Απλά.........σ' ευχαριστούμε:eek::roll:.

ΑΡΗΣ
13-03-2011, 22:27
Τώρα τι να πει κανείς!Ο φίλος Roci τα είπε όλα και περισσότερα φυσικά το video.Θαυμάσιο όπως και ο Aπόλλωνας.Μια στεναχώρια ένιωσα για να είμαι ειλικρινής αλλά τώρα πια............................................... ......Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον......κάτοχο του ντοκουμέντου!!!!!!!

SEA_PILOT
13-03-2011, 23:28
Τώρα τι να πει κανείς!Ο φίλος Roci τα είπε όλα και περισσότερα φυσικά το video.Θαυμάσιο όπως και ο Aπόλλωνας.Μια στεναχώρια ένιωσα για να είμαι ειλικρινής αλλά τώρα πια............................................... ......Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον......κάτοχο του ντοκουμέντου!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 'ΑΠΟΛΛΩΝ' [ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ κτλ] κ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ κ ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 'ΠΑΡΑΤΗΣΑΝΕ' ΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ - ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ η ΔΕ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΠΛΟΙΟ ΕΧΟΥΝΕ!
ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ κ ΞΕΝΟΙ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ!
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΛΟΙΠΟΝ.

Ellinis
14-03-2011, 09:40
Εξαιρετικό το βίντεο, ευχαριστούμε! 8) Στο ξεκίνημα του, το πλοίο που είναι; στους Παξούς;

SEA_PILOT
14-03-2011, 11:24
Εξαιρετικό το βίντεο, ευχαριστούμε! 8) Στο ξεκίνημα του, το πλοίο που είναι; στους Παξούς;

ΣΩΣΤΑ - ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010

Ergis
14-03-2011, 12:46
η καθοδικη πορεια του πλοιου εχω την αισθηση οτι ξεκινησε μετα την εποχη σφηνια και οσο περνουσε ο καιρος επιδεινώνονταν δυστυχως..

pantelis2009
14-03-2011, 16:42
ΑΠΟΛΛΩΝ.........11-03-2010 στο ΝΜΔ.;)
Χαρισμένη στους πολλούς φίλους που είχε το πλοίο.:D

126406

giorgos....
03-04-2011, 11:32
Απόλλων Εξπρές αφήνοντας τα λεμονάδικα το 1992. Πλοίαρχος ο Γεράσιμος Γιακουμίδης.
128609

Ellinis
03-04-2011, 13:06
Ωραία φωτογραφία, αν και εγώ κώλησα στα δύο βέλγικα που παρακολουθούν την έξοδο του ΑΠΟΛΛΩΝα λες και είναι συνοφριομένα. Ίσως διέβλεπαν οτι η πορτάδα των τριών "τύπου Απόλλων" θα οδηγούσε σιγά-σιγά αλλά σταθερά στον παραμερισμό τους.

giorgos....
03-04-2011, 13:31
αν και off topic ανεβάζω εδω το κομμάτι με τα Βελγάκια. Νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω καθώς είναι μικρού μεγέθους η φωτγοραφία.
128614

pantelis2009
03-04-2011, 17:09
Απόλλων Εξπρές αφήνοντας τα λεμονάδικα το 1992. Πλοίαρχος ο Γεράσιμος Γιακουμίδης.
128609
Υπέροχη φωτο και σ' ευχαριστούμε.;)

ΑΡΗΣ
04-04-2011, 20:41
Βαποράρες και τα τρία.Ο Απόλλωνας πιο καινούριος και με΄΄υδραυλικό τιμόνι΄΄ βεβαίως βεβαίως.Ο cpt Jerry το έκανε σβούρες τότε το βαπόρι.Γεια σου Γιώργη!;)

juanito
08-04-2011, 21:00
Βαποράρες και τα τρία.Ο Απόλλωνας πιο καινούριος και με΄΄υδραυλικό τιμόνι΄΄ βεβαίως βεβαίως.Ο cpt Jerry το έκανε σβούρες τότε το βαπόρι.Γεια σου Γιώργη!;)

Μιας και ανέφερες τον Cpt. Jerry, δεν θα ξεχάσω τον Ιούνιο του 2007, το πλοίο βγαίνει για το πρώτο δοκιμαστικό υπο την νεα ιδιοκτησία του .. κατα την επιστροφή του στο κεντρικό λιμάνι (έμεινε κανα δύο μερες) περίμενε υπομονετικά ο cpt. Jerry να το υποδεχτεί, παρότι είχε τελείωσει η βαρδια του ... ήταν πραγματικά μια απο τις ωραιότερες μανούβρες που έχω ζήσει .. πραγματικά σαν σβούρα το πλοίο σε χρόνο ρεκόρ στην θέση του! 8)

giorgos....
08-04-2011, 21:16
ποιός ήταν πλοίαρχος του Απόλλωνα όταν βγήκε το 2007?

basilis.m
08-04-2011, 21:18
Μιας και ανέφερες τον Cpt. Jerry, δεν θα ξεχάσω τον Ιούνιο του 2007, το πλοίο βγαίνει για το πρώτο δοκιμαστικό υπο την νεα ιδιοκτησία του .. κατα την επιστροφή του στο κεντρικό λιμάνι (έμεινε κανα δύο μερες) περίμενε υπομονετικά ο cpt. Jerry να το υποδεχτεί, παρότι είχε τελείωσει η βαρδια του ... ήταν πραγματικά μια απο τις ωραιότερες μανούβρες που έχω ζήσει .. πραγματικά σαν σβούρα το πλοίο σε χρόνο ρεκόρ στην θέση του! 8)συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τιποτα

MARGARITIS24
09-04-2011, 23:58
ποιός ήταν πλοίαρχος του Απόλλωνα όταν βγήκε το 2007?
αν θυμαμαι καλα ο γιωργος ο χωριανοπουλος με επιφυλαξη!μπορει να ηταν κ ο θηραιος δεν θυμαμαι

T.S.S. APOLLON
10-04-2011, 23:06
F/B Απολλων Εξπρες...στο μεγαλο λιμανι
Φωτογραφια Κωνσταντινος Παππας
129250

pantelis2009
11-04-2011, 21:29
Όπως πάντα εξαιρετικήηηηηηηηηηηηηη;). Ευχαριστούμε.

Express Pigasos
30-12-2012, 11:21
Εχουνε περασει 2 χρονια απο τοτε που διαλυθηκε και αυτο και αλλα.. εχοντας επισκεφθει το τοπο του μαρτυριου twice.. και εχοντας δει και αλλους εργατες της Ακτοπλοιας στα εξων συνετεθει...Αυτο με ποναει ακομα...και φοβουμενος πως στο μελλον και τα αδερφακια του να ακολουθησουν... ποσο εχει αλλαξει η ρημαδα η ακτοπλοια σε 2 χρονια ρε γαμωτο....

BEN BRUCE
30-12-2012, 15:10
ΕXPRESS APOLLON το 1998 στον σαρωνικο

133450

Express Pigasos
30-12-2012, 15:13
ΕXPRESS APOLLON το 1998 στον σαρωνικο

133450

εκει που ειναι τα 6 παραθυρα πρεπει να ηταν το υπεροχο εστιατοριο του.. οπου ειχα φαει μια υπεροχη καρμποναρα το μακρινο 1996 η 1997!

pantelis2009
30-12-2012, 16:06
Ας δούμε το υπέροχο ΑΠΟΛΛΩΝ στις 20-09-2010 που ήταν δεμένο στην Κυνόσουρα, δηλαδή 10 μέρες πριν μας αφήσει για πάντα.
Χαρισμένη σε όλους τους φίλους του.

133457

gimbozo
24-01-2013, 10:30
Τρεις φωτογραφίες του Απόλλωνα στη Σαντορίνη, τον Απρίλιο του 1994

giorgos....
24-01-2013, 12:59
Φίλε gimbozo κατ'αρχήν καλωσήλθες στο n@utilia.gr. Σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες αυτούς τους θησαυρούς μαζί μας.. Σπάνιες φωτογραφίες μιάς άλλης εποχής που δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα. Να είσαι καλά.

ΑΡΗΣ
24-01-2013, 17:55
Τρεις φωτογραφίες του Απόλλωνα στη Σαντορίνη, τον Απρίλιο του 1994

Πολύ όμορφες αλλά θα έπρεπε να τις βάλεις στο θέμα του ''’γιος Γεώργιος'' διότι αυτός είναι το ΄΄Απόλλων Εξπρές 2'' και όχι ο πρώτος ο ομορφότερος....

basilis.m
24-01-2013, 18:46
Τρεις φωτογραφίες του Απόλλωνα στη Σαντορίνη, τον Απρίλιο του 1994ποσο ποιο ομορφα και αυθεντικα ηταν ολα τοτε!

Agrino
27-01-2013, 18:20
ΜEDITERRANEAN SKY στον πειραια τον ιουνιο του 1996 ετοιμαζεται για την τελευταια του δρομολογιακη σεζον

136184

Και ο Απόλλωνας ως Express Apollon 1 μπροστά στο Mediterranean Sky, λίγο πριν περιέλθει στην Agapitos Express Ferries, λήγοντας έτσι την περίοδο ακινησίας που ξεκίνησε με την κατάρρευση της Ventouris Sea Lines to 1995.

fredy13
27-01-2013, 18:41
Πολύ όμορφες αλλά θα έπρεπε να τις βάλεις στο θέμα του ''’γιος Γεώργιος'' διότι αυτός είναι το ΄΄Απόλλων Εξπρές 2'' και όχι ο πρώτος ο ομορφότερος....

Φιλε Αρη αφου τα πλοια αυτα ειναι διδυμα αφ'ενος και αφ'εταιρου οι φωτο ειναι αρκετα μακρινες,πως καταλαβενεις ποιο πλοιο ειναι?
Προς θεου δεν το παιζω εξυπνακιας,απλα απορια το εχω.

Express Pigasos
27-01-2013, 18:50
λιγο πριν το τελος.. σε μια επισκεψη με τον πατερα μου στο πλοιο λιγο πριν φυγει.... Ωραια επισκεψη μεν..ασχημος ο σκοπος δε...

Apostolos
27-01-2013, 18:50
Έχουν τελείως διαφορετική προέκταση των πρυμνιών καταστρωμάτων ορατή για τα μάτια των παλαιοτέρων

Express Pigasos
27-01-2013, 18:57
Συνεχιζουμε στα ενδοτερα του.....

Express Pigasos
27-01-2013, 19:00
συνεχεια εντος...

136210136211136212136213136214

Express Pigasos
27-01-2013, 19:03
καποτε εσφυζαν απο ζωη τοσο τα δωματια οσο και τα decks του πλοιου....

Express Pigasos
27-01-2013, 19:18
απ'ακρη σ'ακρη υπηρχε ζωη! :(

Fido
27-01-2013, 19:25
Eξαιρετικές φωτογραφίες από το εσωτερικό ενός βάπορα που δεν ειχαμε όλοι την ευκαιρια να το ταξιδέψουμε. Πάντως για την ηλικία του δεν κρατιόταν κι άσχημα μέσα.

Ευχαριστούμε πολύ !

Agrino
27-01-2013, 19:25
Έχουν τελείως διαφορετική προέκταση των πρυμνιών καταστρωμάτων ορατή για τα μάτια των παλαιοτέρων

Με μια σχετικά εύκολη να εντοπίσεις διαφοροποίηση, την λιγότερη λαμαρίνα του original Απόλλωνα στην πρύμνη στο ντεκ του ρεμέτζου.

Captain_Nionios
27-01-2013, 19:30
Ομορφες αλλα και ταυτοχρονα στεναχωρες εικονες...

Ενα και μοναδικο ταξιδι μαζι του την Τριτη 2/8/2005 απο Παρο για Πειραια, σε πολυ τρυφερη ηλικια και μετα απο μια ενθουσιωδη εκδρομη θα μου μεινει αξεχαστο. Το βαπορι μεσα ηταν σε παρα πολυ κατασταση και δουλευε ακομα και το self service που στα αδερφα εδω και χρονια δεν δουλευει, αν θυμαμαι καλα φαγαμε χταποδι με μακαρονακι κοφτο και ηταν εξαιρετικο. Στο ταξιδεμα με ΒΒΑ τοπικα 7αρι αριστο. Πραγματικα σχεδον μηδενικο κουνημα με πολυ μικρους διατοιχισμους ισως το πιο καλοταξιδο βαπορι σε αυτο το μεγεθος. Χρονος μπουκα με μπουκα, με το separation, αν θυμαμαι καλα, 5 ωρες ισως και ελαχιστα λιγοτερο, δηλαδη ταχυτητα γυρω στους 18.5-19 κομβους.

Ειχε την ατυχια να πουληθουν τα αδερφια του σε παραδοσιακους ακτοπλοους νωριτερα και ετσι να δειξουν τη ζημια μπορουν να κανουν οντας σε αντιπαλο στρατοπεδο...

Για μενα αν και εχει δυο αγαπημενα αδερφα, ο Απολλωνας ηταν μονο ενας και ειχε αλλη βαρυτητα...

Express Pigasos
27-01-2013, 19:34
και το γκαραζ του πλοιου...

Fido
27-01-2013, 19:37
Eξαιρετικές φωτογραφίες από το εσωτερικό ενός βάπορα που δεν ειχαμε όλοι την ευκαιρια να το ταξιδέψουμε. Πάντως για την ηλικία του δεν κρατιόταν κι άσχημα μέσα.

Ευχαριστούμε πολύ !

BEN BRUCE
27-01-2013, 20:15
Εξαιρετικο φωτορεπορταζ απο τον express pigasos.Δυστυχως το βαπορι ειχε τα χαλια του, απο κατω.Μεσα ειχε γινει μια ριζικη ανανεωση το 1998 με νεα επιπλα κτλ.Το βαπορι σε σχεση με τα αλλα 2 αδελφα ειχε διαφορα στο βημα της προπελας και ειχε σταθερες στροφες στην μανουβρα ,δεν αυξομειωνε τις στροφες.Το κατω σαλονι ειχε ανοιχτα τα παραθυρα προς την πλωρη και δεν ηταν σφραγισμενα οπως τα αλλα δυο αδελφα που το 1987 αλλαξαν ριζικα την διαριθμηση τους.Στην ελλαδα η χτυπητη διαφορα εκτος απο τα καταστρωματα(+1 sun deck) που ανεφερε ο αποστολος το παραπετο της πλωρης ανεβαινε πιο ψηλα στο δεσιμο του με τον καθρεπτη της πλωρης και εδειχνε πιο αεροδυναμικο

Express Pigasos
27-01-2013, 20:26
Εχει και συνεχεια το Απολλωνικο νοσταλγικο ρεπορταζ...Μηχανοστασιο ενος βαπορα!

136244136245136246136247136248

despo
27-01-2013, 20:30
Εξαιρετικό φωτογραφικό αφιέρωμα απο τον Express Pigasos και τον ευχαριστούμε. Πόσο άσχημα άραγε μπορείς να αισθάνεσαι, φωτογραφίζοντας ένα πλοίο στις τελευταίες μέρες της ζωής του ...

Express Pigasos
27-01-2013, 20:31
Χαραζοντας πορειες τοσα χρονια στις θαλασσες μας!

Express Pigasos
27-01-2013, 20:33
Εξαιρετικό φωτογραφικό αφιέρωμα απο τον Express Pigasos και τον ευχαριστούμε. Πόσο άσχημα άραγε μπορείς να αισθάνεσαι, φωτογραφίζοντας ένα πλοίο στις τελευταίες μέρες της ζωής του ...

να το θεσω με μια λεξη και ας με συγχωρεσουν οι admins
σκ@τ@!

αλλα ξεραμε τοσο εγω οσο και ο πατερας μου πως ειναι ιερη στιγμη.. δυο φορες ενιωσα χαλια που πηγανε πλοια για διαλυση ..μια στο τελευταιο πλοιο που ειχαμε στην εταιρεια μας και στον Απολλωνα που ημασταν οι μεσιτες του deal.. :(

Captain_Nionios
27-01-2013, 20:56
Αληθεια το ειχε δει η ΝΕΛ; Γιατι ειχε ακουστει εκεινη την εποχη κατι τετοιο...

MARGARITIS24
27-01-2013, 21:19
Μας τελειωσες Πετρο με τις φωτο σου...εδω καποιες οταν ηταν ακομα στο νεο μωλο!!!
η αγαπη μου γι αυτο το βαπορι κ η τρελα μου με εκανε να βαφτισω το παιδι μου ΑΠΠΟΛΩΝΑ...
Το κοριτσι σας το βαζω quiz:worked_till_5am:

136260136261136262136263

Express Pigasos
27-01-2013, 21:28
Πρεπει να μ το ειχες πει το ονομα ... πολυ αγαπημενα πλοια με αυτο το ονομα αλλα σε διαφορετικες εποχες! :D

136264136265136266136267136268

ιθακη
27-01-2013, 21:33
Μας τελειωσες Πετρο με τις φωτο σου...εδω καποιες οταν ηταν ακομα στο νεο μωλο!!!
η αγαπη μου γι αυτο το βαπορι κ η τρελα μου με εκανε να βαφτισω το παιδι μου ΑΠΠΟΛΩΝΑ...
Το κοριτσι σας το βαζω quiz:worked_till_5am:

136260136261136262136263

Ψηφίζω ή ’ρτεμης (που κατά την μυθολογία ήταν η δίδυμη αδερφή του Απόλλωνα) ή Αθηνά (που είναι η άλλη κόρη του Δία, άρα αδερφή του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος)

Από την άλλη μπορεί να είναι το Πηνελόπη (Horsa αδερφό του senlac)....

Φάνης Σέμπρος
28-01-2013, 00:58
"Πήγασε", you made our heart grapevine...
Margaritis, respect!!
Αν τελικά κάνουμε αγοράκι με τη Μαριάννα, θα τον βγάλουμε Απόλλωνα!
--ω, ναι, ΑΚΡΙΒΩΣ προς τιμήν του Βάπορα!!!

pantelis2009
28-01-2013, 08:10
Υπέροχες αναμνήσεις και καταπληκτικό φωτορεπορτάζ, απο το εσωτερικό του υπέροχου πλοίου. Σας ευχαριστούμε.

Express Pigasos
10-02-2013, 14:06
οι φωτογραφιες + καποιες που δεν εβαλα σε ενα βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=N3or3l0nflY

BEN BRUCE
10-02-2013, 20:04
Πολυ ωραιο το βιντεο και το βασικοτερο ολων ειναι οτι το εφτιαξες με δικα σου αρχεια και οχι με αρχεια αλλων, που γινεται κατ εξακολουθηση βεβαια απο αλλους

Express Pigasos
10-02-2013, 21:32
Στο τέλος έβαλα και λίγο Σελιμ!! :-) ήθελα να παω και τότε Αλιαγα και μάλιστα onboard άμα γινόταν αλλα υπηρετουσα ακομα (ειχα ακομα 1,5 μηνα - 3 βδομαδεσ μεχρι την αδεια) και θα πρεπε να πάρω άδεια απο το ΓΕΝ !! Οπότε ταξίδι γιοκ!

pantelis2009
11-02-2013, 09:27
Υπέροχες αναμνήσεις και σ' ευχαριστούμε. Πόσο ήθελα να μπω μέσα, τότε που ήταν Σαλαμίνα.......αλλά

BEN BRUCE
15-02-2013, 10:26
EXPRESS APOLLON το 2000 (millenium) στον πειραια

138065

BEN BRUCE
03-03-2013, 13:12
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ στο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΞΠΡΕΣ στην παρο του 1989.Ενας απο τους μεγαλυτερους πλοιαρχους που περασαν ποτε απο την ακτοπλοια στα ρεμετζα του ετριζε η προβλητα στην κυριολεξια

Maroulis Nikos
03-03-2013, 14:41
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗΣ στο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΞΠΡΕΣ στην παρο του 1989.Ενας απο τους μεγαλυτερους πλοιαρχους που περασαν ποτε απο την ακτοπλοια στα ρεμετζα του ετριζε η προβλητα στην κυριολεξια

όπως τα λές Κώστα τον θυμάμαι στην γραμμή της Ραφήνας στο Πηνελόπη άφησε εποχή ....

giorgos....
04-03-2013, 11:38
Ο άνθρωπος που επέβλεπε προσωπικά την μετασκευή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και που ξεκίνησε το πλοίο στα δρομολόγια του στην Ελλάδα.

BEN BRUCE
22-03-2013, 10:44
Τα δελφινια του Αιγαιου EXPRESS PENELOPE & EXPRESS APOLLON στην ροτα απο Μυκονο για τηνο αρχες Ιουνιου του 2003 με τον Απολλωνα σε αντικατασταση του Αφροδιτη λογω βλαβης

140829

βαγγελις ροκκος
12-05-2013, 19:25
144125144126144127 Ας δουμε την ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ και στη Ζακυνθο, οταν εκανε το δρομολογιο ΠΡΙΝΤΕΖΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

T.S.S. APOLLON
15-05-2013, 11:03
Το Apollo Express I στο λιμανι του Πειραια το 1994 παρεα με το Ρομιλντα και το Αρτεμις (πρωην Παναγια Τηνου)

144274

BEN BRUCE
15-05-2013, 11:26
Η φωτο ειναι εκπληκτικη.Το Παναγια Τηνου απο οτι θυμαμαι μεθορμισε σε αυτην την θεση ,απο την καθιερωμενη, και εκει πρεπει να αλλαξε και ονομα του σε ΑΡΤΕΜΙΣ

sg2007
21-06-2013, 04:04
Ψαχνοντας παλια βιντεο για την Παρο στο youtube βρηκα αυτο δεν ξερω αν εχει ξανα ανεβει παντως εχει στολιδια: http://youtu.be/EecbTmZbkwo

harlek
21-06-2013, 14:55
Ψαχνοντας παλια βιντεο για την Παρο στο youtube βρηκα αυτο δεν ξερω αν εχει ξανα ανεβει παντως εχει στολιδια: http://youtu.be/EecbTmZbkwo

Αχ, τι ωραίες εποχές... και το Παναγία Τήνου 2, μεγαλεία !!

T.S.S. APOLLON
31-08-2013, 08:42
Το Απολλων Εξπρες στο λιμανι του Πειραια ποζαρει στον φωτογραφικο φακο του φιλου Κωνσταντινου Παππα

148317

BEN BRUCE
31-08-2013, 15:13
Πλεον σπανια φωτο αφου δεν εχει μπει το <1 >διπλα στο ονομα του αρα ειναι πριν το 1993

Takerman
28-01-2014, 08:27
Πειραιάς 1994

152030

T.S.S. APOLLON
28-01-2014, 11:22
Ομορφη αλλα και νοσταλγικη φωτογραφια!!!

Takerman
03-02-2014, 11:05
"Πλαγιασμένος" στην Πάρο το 1995.

152230

Photo: Robert Brink

Takerman
19-02-2014, 10:10
1995 ή 1996, αναχωρεί από την Πάρο. Το Εξπρές Ολύμπια περιμένει να φύγει για να δέσει.

152668
Για τον TSS APOLLON που ξέρω ότι του αρέσει.

T.S.S. APOLLON
19-02-2014, 10:22
1995 ή 1996, αναχωρεί από την Πάρο. Το Εξπρές Ολύμπια περιμένει να φύγει για να δέσει.

152668
Για τον TSS APOLLON που ξέρω ότι του αρέσει.

Πανεμορφη εικονα απο μια ακρως νοσταλγικη εποχη!!!
Να εισαι καλα φιλε Takerman ευχαριστω!!!

Takerman
21-02-2014, 12:37
Μόλις έχει αφήσει τον Αθηνιό και αρχίζει να "γκαζώνει" καπνίζοντας. Έτος 2005.

152711

Eng
21-02-2014, 12:56
Φουλαριζε η Pielstick.... Ομορφη φωτο.

Captain_Nionios
21-02-2014, 14:15
Μόλις έχει αφήσει τον Αθηνιό και αρχίζει να "γκαζώνει" καπνίζοντας. Έτος 2005.

152711

Τελευταιο καλοκαιρι του βαπορα στα βραδινα Παροναξιας απο Πειραια. Ειχε κανει μια αξιοπρεπεσταση σεζον, τα χρωματα του πηγαιναν πολυ και εγω ειχα κανει ενα αξεχαστο ταξιδι μαζι του.

Takerman
21-02-2014, 18:24
Και μια κοντινή στο ίδιο μέρος. Συμφωνώ ότι του πήγαιναν αυτά τα χρώματα.

152713

BEN BRUCE
22-02-2014, 09:39
Πολυ ομορφες φωτο απο τον φιλο Takerman η πρωτη φωτο του απολλο εξπρες ειναι απο το 1994-5,γιατι το ολυμπια εβαλε σινιαλα στις παντες το 1994 και το Απολλων ταξιδεψε με τα χρωματα της VSL μεχρι τον Οκτωβριο του 1995 οποτε και φαληρισε η εταιρεια

Takerman
22-02-2014, 18:38
Στο ίδιο μέρος, διαφορετικές χρονιές, διαφορετικά σινιάλα.

152747 152748
2002 2005

Αν και είναι προσωπικό γούστο του καθενός, με τα χρώματα της HSW έδειχνε πιο όμορφο.

Photos: Robert Brink.

T.S.S. APOLLON
22-02-2014, 20:18
Συμφωνω φιλε Takerman!!!

Takerman
23-02-2014, 17:14
Η συνέχεια της φωτό από το θέμα του Εξπρές Ολύμπια που μόλις είχε αποπλεύσει.

152772

T.S.S. APOLLON
04-03-2014, 09:58
ΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ αποπλους απο το λιμανι του Πειραια το καλοκαιρι του 1997

153035

BEN BRUCE
04-03-2014, 10:59
Kart postale θα μπορουσε να ηταν η φωτο αυτη!

Captain_Nionios
04-03-2014, 15:09
Τοτε με τι ταχυτητα ταξιδευε ο βαπορας; Γυρω στα 19.5 ;

BEN BRUCE
04-03-2014, 22:10
Το 2000 πηγαινε μεχρι 20,κατι γενικα απο τα 3δυμα ηταν το σταθερο και γρηγορο στην ταχυτητα

Takerman
25-03-2014, 20:41
Στα τελευταία του το 2010 στο Μπάρι.

153632 153633

Photos by Ann Haynes.

T.S.S. APOLLON
30-03-2014, 11:00
Το ΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ λιγο εξω απο την μπουκα του μεγαλου λιμανιου σ'εναν απογευματινο αποπλου το καλοκαιρι του 1997

153838

Takerman
31-03-2014, 19:09
Στην Ίο το 2002. Για τον φίλο TSS APOLLON...

153908 153909

Photos: Robert Brink

T.S.S. APOLLON
31-03-2014, 22:14
Πανεμορφες νοσταλγικες φωτογραφιες!!!
Να εισαι καλα φιλε Takerman ευχαριστω!!!

T.S.S. APOLLON
26-06-2014, 21:45
Το ΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ στο λιμανι της Τηνου ποζαρει στον φωτογραφικο φακο του Τηνιου καραβολατρη Λεανδρου

156613

BEN BRUCE
27-06-2014, 09:22
Eκπληκτικη φωτο του φιλου μας απο την τηνο ΛΕΑΝΔΡΟΥ!!!!

Ellinis
27-06-2014, 09:58
Πολύ ωραία φωτογραφία! αλλά και αυτή η σειρά των "απόλλωνων" πάντα γράφει στο φακό :fat:

pantelis2009
16-07-2014, 15:47
Από το αρχείο του αδελφού μου (δεν ξέρω γιατί δεν την έχει ανεβάσει!!!!!!).
Το APOLLO EXPRESS 1 μπαίνει και το ΠΟΣΕΙΔΟΝ ΕΞΠΡΕΣ βγαίνει. ΠΑΡΟΣ 1994.
Για τους πολλούς φίλους του θέματος.

157433

BEN BRUCE
16-07-2014, 17:04
Εκπληκτικη φωτο Παντελη!

pantelis2009
20-01-2015, 10:31
Μία φωτο από το φίλο Selim San όταν στις αρχές Οκτωβρίου 2010 είχε φτάσει στην Aliaga, πριν αρχίσει το κόψιμο του.

163609

Takerman
09-02-2015, 20:10
Κατάπλους στον Πειραιά ένα καλοκαιρινό βράδυ του 2005.

164083

Captain_Nionios
10-02-2015, 01:08
Το πρωτο και μοναδικο του καλοκαιρι στις Κυκλαδες με τα χρωματα που παρεπεμπαν στα αρχικα του σινιαλα στο καναλι.

Εκεινο το καλοκαιρι ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που τον ταξιδεψα, μου εχει μεινει πολυ ευχαριστη αισθηση απο αυτο το ταξιδι, το βαπορι πρεπει να πηγαινε 18.5 κομβους, ενω οι χωροι του ηταν ιδιαιτερα καθαροι και προσεγμενοι.

express adonis
27-07-2016, 16:48
ενα απο τα αγαπημενα πλοια.....επι hellas ferries τα δρομολογια που εκανε ηταν και προς κουφονησια??του βλθε σταρ το δρομολογιο εν ολιγοις??

threshtox
27-07-2016, 18:27
Αγαπημένο πλοίο. Ένα ταξίδι που μου έχει μείνει, Ιούλιο του 1990, από Πάρο για Πειραιά, με οκτάρι γεμάτο (αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έβγαλε εκείνο το βράδυ απαγορευτικό) και όχι ιδιαίτερο κόσμο. Οι προπέλες ξενέριζαν, το κούνημα ΠΟΛΥ, αλλά η εμπειρία αξέχαστη πραγματικά.

Τελευταίο μου ταξίδι το 2005, πάλι με γερό μελτέμι. Δεν ήταν ίδιο πια, αλλά οι αγάπες δεν έχουν ηλικία...

Σπουδαίο βαπόρι, από μια σπουδαία σειρά πλοίων...

Και στην Τουρκία δεν πήγε ρυμουλκούμενο, σαν πολλά με την ίδια τύχη..

renetoes
28-07-2016, 20:42

157433

Εξαιρετική φωτογραφία με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, κάποια συναισθηματική φόρτιση, για όσους θυμόμαστε το "τέλος" του ΠΟΣΕΔΩΝ ΕΞΠΡΕΣ αλλά και τους θρύλους καπετάνιους καπετάν Κούλη και καπετάν Σπύρο!.

BOBKING
19-09-2016, 16:01
Ένα πλοίο μια ιστορία...το Εξπρές Απόλλων σε μια ακόμη αναχώρηση του από το λιμάνι του Πειραιά τον Σεπτέμβριο του 2000
177754

renetoes
20-09-2016, 19:57

157433

Ποιός θα φανταζόταν τι θα συνέβανε ένα χρόνο μετά, με πλοίαρχο στο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΞΠΡΕΣ τον τότε εκλεκτό πλοίαρχο του ΑPOLLO EXPRESS I.

Espresso Venezia
17-02-2018, 22:31
Χειμερινή ξεκούραση στην Ηγουμενίτσα με παρέα τα ΑTHENS και RIGEL. Νοέμβριος 2008.

186967
Ηγουμενίτσα - Νοέμβριος 2008

pantelis2009
10-07-2019, 17:42
Το Express Apollon τις Hellas Ferries στον Πειραιά το Καλοκαίρι του 2002 σε φωτογραφία του φίλου μου George Pop. Για όλους τους λάτρες εκείνης της εποχής.

194158

npapad
15-02-2020, 19:26
Το ΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ στο Ηράκλειο στις 16-11-2002 από τον αδελφό μου Εμμανουήλ Παπαδάκη (emmpapad).
196599196600