Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : (Virtual Sailor) Εντυπώσεις & Επιτέυγματα από το Παιχνίδι

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

GiorgosVitz
13-03-2011, 22:15
παιζει να ανεβει το ναξος με αυτα τα σινιαλα??????

Υ.Γ αν μπορεις φτιαξε και το μηλος εξπρες που λεει ο φιλος απο πανω......
ευχαριστω

Εντός των ημερών το Νάξος θα ανέβει με τα σινιάλα της ARKADIA. Για το Μήλος, δύσκολο το βλέπω, γιατί δεν το ξέρω σαν πλοίο. Θα δω τι μπορώ να κάνω

Ergis
14-03-2011, 14:25
Αμα το κανεις και Πηνελοπη θα σου ειμαι ευγνομων;)

ολα θα γινουν παιδια;););)
το ποτε ακριβως θα τελειωσει δεν το γνωριζω καθως σημερα μου κρασαρε ο υπολογιστης και θα παει για φορματ,το αρχειο δεν χαθηκε φυσικα.

σε πρωτη φαση το πλοιο θα ανεβει στην εκδοση της hellenic seaways και σε δευτερη με τα χρωματα του βεντουρη.μετα θα φτιαχτουν και τα αδελφια του στις αντιστοιχες εκδοσεις.

θα υπαρξει και καινουρια κατασκευη του ΑΡΙΑΔΝΗ με τα χρωματα που ολοι τοσο αγαπαμε βασιζομενο στα ακριβη σχεδια του.....
υπομονη

libo23
14-03-2011, 15:04
Εντός των ημερών το Νάξος θα ανέβει με τα σινιάλα της ARKADIA. Για το Μήλος, δύσκολο το βλέπω, γιατί δεν το ξέρω σαν πλοίο. Θα δω τι μπορώ να κάνω
ok σε ευχαριστω

libo23
14-03-2011, 15:11
Κάποιος φίλος που έχει τα λιμάνια Πειραιά και Κυκλάδων εαν θέλει ας τα ανεβάσει:D
οντως αν θελει ας τα ανεβασει....................;)

giorgos_249
16-03-2011, 11:56
Υπαρχουν ηδη ανεβασμενα παιδια, δεν θα ανεβουν αλλα καθως δεν μπορουμε να τα ανεβασουμε εμεις για λογους πνευματικων δικαιωματων, καταλαβαινετε. Απλα ψαξτε λιγακι..........

Αυτο εδω μπορειτε να μαντεψετε ποιο ειναι;

126597

dimitris10
16-03-2011, 13:14
Υπαρχουν ηδη ανεβασμενα παιδια, δεν θα ανεβουν αλλα καθως δεν μπορουμε να τα ανεβασουμε εμεις για λογους πνευματικων δικαιωματων, καταλαβαινετε. Απλα ψαξτε λιγακι..........

Αυτο εδω μπορειτε να μαντεψετε ποιο ειναι;

126597

Ποιο ειναι:confused:μπορεις να μας το περιγραψεις για να μας δωσεις καποα στοιχεια:confused:

Κωστάκης
16-03-2011, 13:39
Μπας και είναι το Ionian Sky;

Κωστάκης
16-03-2011, 13:40
Μπας και είναι το Ionian Sky; Μοιάζει πολύ η πλώρη του με την πλώρη του Ionian Sky (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=126601&d=1300274816).

aegeanspeedlines
16-03-2011, 13:51
Μήπως είναι το Superferry (Blue Aegean) της Ραφήνας? ;)

f/b delfini
16-03-2011, 14:19
Συμφωνώ!!!!!!!

dimitris10
16-03-2011, 14:20

και εγω αυτο πιστευω.;)

giorgos_249
16-03-2011, 16:53
Ακριβως αυτο λοιπον........συγχαρητηρια! Ειστε δυνατοι στην αναγνωριση οφειλω να ομολογησω ! :cool:
Θα βαλω ακομα ενα τετοιου τυπου αινιγμα σε λιγες μερες..........

EDIT: Ομως για να πουμε και το λογο που δεν θα μπορουσε να ειναι το αδερφο του , το "ΠΑΤΜΟΣ" της ΔΑΝΕ, διοτι στη γεφυρα το ΠΑΤΜΟΣ ειχε ενα μικρο "στεγαστρο" στα 30-40 εκατοστα μπροστα ενω το ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ δεν ειχε τιποτα.........Δειτε στο πανω μερος της γεφυρας:

για το ΠΑΤΜΟΣ: http://www.faktaomfartyg.se/patmos_1972_b_2.htm
για το ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ: http://www.faktaomfartyg.se/superferry_1972_b_10.htm

BASILIS
16-03-2011, 21:47
Φίλε giorgos_249, το Πολάρις ετοιμάζεται να ανέβει?

IONIAN STAR
17-03-2011, 15:43
Το Αρτεμις στην Τηνο !!! ;)
126738

Stylianos
17-03-2011, 17:51
Απογευματινή ξεκούραση για τους δύο ανταγωνιστές του Βορείου Αιγαίου;)...;)126750

giorgos_249
17-03-2011, 19:16
Ηγουμενιτσα:
Το ROPAX II ενα μοντελακι που ειχα φτιαξει πριν πολυ καιρο, συναντα το ΠΟΛΑΡΙΣ που αναχωρεί για Μπάρι, ενώ το ROPAX θα φορτώσει προκειμένου να φύγει για RAVENNA.

Το ΠΟΛΑΡΙΣ ετοιμαζεται............

126766

BASILIS
17-03-2011, 20:07
Τέλειο, πολύ ωραίο, περιμένουμε τον ΒΑΠΟΡΑ ΠΟΛΑΡΙ!

GiorgosVitz
18-03-2011, 17:34
To Nάξος στο λιμάνι της Νάξου μαζί με το νέο ταχύπλοο της ΑΝΕ Νάξου " Άνεμος "
126850

Σε λίγες μέρες θα ανεβεί ένα πλοίο έκπληξη από αυτά που δραστηριοποιούνται στην Παροναξία.

sparti
18-03-2011, 18:50
Ηγουμενιτσα:
Το ROPAX II ενα μοντελακι που ειχα φτιαξει πριν πολυ καιρο, συναντα το ΠΟΛΑΡΙΣ που αναχωρεί για Μπάρι, ενώ το ROPAX θα φορτώσει προκειμένου να φύγει για RAVENNA.

Το ΠΟΛΑΡΙΣ ετοιμαζεται............

126766
Γιναιτε να αναιβει.................?????????

plori
18-03-2011, 18:57
Θα παρακαλέσω κάποιον φίλο εάν θέλει να ανεβάσει τα λιμάνια των Κυκλάδων.Ευχαριστώ.

libo23
19-03-2011, 09:35
Θα παρακαλέσω κάποιον φίλο εάν θέλει να ανεβάσει τα λιμάνια των Κυκλάδων.Ευχαριστώ.
και εγω το ιδιο θελω

giorgos_249
19-03-2011, 10:20
με το νέο ταχύπλοο της ΑΝΕ Νάξου " Άνεμος "

Βασισμενο στο σχεδιο του ΑΚ 1; Εξαιρετικο!

Σε λίγες μέρες θα ανεβεί ένα πλοίο έκπληξη από αυτά που δραστηριοποιούνται στην Παροναξία.

Να υποθεσω............ενας απο τους απολλωνες η ένα από τα Blue Star Paros/Naxos........;):confused::confused:

giorgos_249
19-03-2011, 10:33
ΕΞΠΡΕΣ ΑΔΩΝΙΣ από Ραφήνα για Μαρμάρι όπως θα έμπαινε το 2005 αν πηγαινε το Αρτεμισια Σαρωνικο...............

Σκεφτομαι μαζί με το Πολάρις να ανέβει και το λιμάνι..........του Μαρμαρίου....;):D:D:D

126928

GiorgosVitz
19-03-2011, 11:53
Βασισμενο στο σχεδιο του ΑΚ 1; Εξαιρετικο!

Να υποθεσω............ενας απο τους απολλωνες η ένα από τα Blue Star Paros/Naxos........;):confused::confused:

Σωστότατος. Λεπτομέρεια: έχω πάρει στοιχεία απο ΑΚ1 πρύμα και από ΑΚ2 πλώρα.

Ετοιμάζονται τα ΒΣ Νάξος/Πάρος.

GiorgosVitz
20-03-2011, 21:24
Το "Παναγια Τήνου" στο λιμάνι της Νάξου (virtual) ξεφορτώνει και κάνει παρέα στο Νάξος, οπου βρίσκεται παροπλισμένο μέχρι την 1/4, όταν και θα ξεκινήσει δρομολόγια καθημερινα από Πειραια για Κύθνο- Σέριφο- Σίφνο- Νάξο- Πάρο και επιστροφή στον Πειραιά.
127197

GiorgosVitz
21-03-2011, 19:36
Πολύ ησυχία έπεσε στο θέμα, οπότε ας ρίξω καμιά τορπίλη, να ανάψουν τα αίματα. Το BS Νάξος, ετοιμάζεται σιγά σιγά στα Ναξιακά Ναυπηγεία. Εντός της βδομάδας θα είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει το πρώτο το δοκιμαστικό.
127263

BASILIS
21-03-2011, 19:57
Έχεις δίκιο φίλε GiorgosVitz, πολύ ησυχία έχει πέσει γενικά στο θέμα των virtuαl κατασκευών και έτοιμων πλοίων και αυτής της ενότητας, πολύ ωραίο το blue star Naxos.

naxos ship
21-03-2011, 20:34
καλησπερα σ ολους τους φιλους....

μετα απο αρκετο καιρο που ελειψα λογω μπεμπας επιστρεφω...

το ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στο λιμανι της ΝΑΞΟΥ απο Σουδα σε τακτικο δρομολογιο

το ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κατασκευασμενο απο το G-NM shipyards

vaggos_saos
22-03-2011, 00:29
και εγω το ιδιο θελω

Καλησπερα παιδια! Και εγω συμφωνω με αυτο! Αν μπορει καποιος ας κατεβασει τα λιμανια των κυκλαδων. Ειναι κατι που χρειαζεται για πολλα παιδια, που ασχολουνται με το vs! :) Ευχαριστώ!!

GiorgosVitz
22-03-2011, 10:52
Όσοι έχουμε τα λιμάνια των Κυκλαδών στο παιχνίδι κατα κύριο λόγο δεν τα έχουμε φτιάξει (εκτός π.χ. από το λιμάνι της Νάξου που το εφτιαξα εγώ και κάποια που ίσως έχουν φτιαξει αλλά παιδια). Οπότε, δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τη δουλειά που έχει κάνει κάποιος αλλός χωρις την αδεια του. Αν ψάξετε λίγο στο διαδίκτυο κάτι θα βρείτε;)

Πίσω στα δικά μας τώρα. Το BS Νάξος άλλαξε θέση σήμερα και αρχισαν να τοποθετουνται τα σωστικα και απο την αριστερή πλευρά. Το απόγευμα αναμένεται να βγει για το πρώτο δοκιμαστικό.
127335

leonidas
22-03-2011, 13:48
Giorgos Vitz, υπέροχο το Νάξος!!!!!!!
Το περιμένουμε με αγωνία πώς και πώς!!!
Καλή συνέχεια!;)

libo23
22-03-2011, 14:09
Όσοι έχουμε τα λιμάνια των Κυκλαδών στο παιχνίδι κατα κύριο λόγο δεν τα έχουμε φτιάξει (εκτός π.χ. από το λιμάνι της Νάξου που το εφτιαξα εγώ και κάποια που ίσως έχουν φτιαξει αλλά παιδια). Οπότε, δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τη δουλειά που έχει κάνει κάποιος αλλός χωρις την αδεια του. Αν ψάξετε λίγο στο διαδίκτυο κάτι θα βρείτε;)

Πίσω στα δικά μας τώρα. Το BS Νάξος άλλαξε θέση σήμερα και αρχισαν να τοποθετουνται τα σωστικα και απο την αριστερή πλευρά. Το απόγευμα αναμένεται να βγει για το πρώτο δοκιμαστικό.
127335
τοτε μηπως μπορεις να μας δωσεις το λινκ που κατεβασατε τα λιμανια???

plori
22-03-2011, 14:46

127335
To σέβομαι απόλυτα την δουλειά που έχει κάνει κάποιος και δεν μπορείς να τα δώσεις χωρίς την άδεια του κατόχου και δημιουργού.Αλλά λές οτι εαν ψάξουμε στο ίντερνετ κάτι θα βρούμε άρα αφου είναι στο ιντερνετ δεν υπάρχει θέμα να μας δώσεις την διεύθυνση.:grin:

dimitris10
24-03-2011, 12:03
Nα και μερικές φώτο του Αγίου έξω από την Κίμωλο.
και μια βραδινή.

nim
24-03-2011, 14:04
Να ανταποδώσω και εγώ με φώτος από το λιμάνι του Λαυρίου. Ευχαριστώ για τις αφιερώσεις!

Τα πλοία είναι : Ταξιάρχης (ανεβασμένο στο nautilia) , Παναγία Πάρου (δικό μου) και Αλκυόνη (δικό μου)

2006: Η Παναγία ετοιμάζεται για αναχώρηση για Πάρο-Νάξο-Αμοργό:
122432

2010: Ένα πρωί το Παναγία Πάρου και το Ταξιάρχης περιμένουν την αναχώρησή τους το απόγευμα και το ίδιο απόγευμα λίγο πριν φύγει ο Ταξιάρχης μπαίνει το Αλκυόνη και πάει να δέσει.

122434122435122433122436

mporeis na baleis to panagia parou @:-D

giorgos_249
25-03-2011, 22:11
SUPERFERRY κατα 70% τελειωμενο:
Ειχε 1 bow thruster πιστευω, ελπιζω να μην παιδευτηκα τζαμπα γι αυτο...........

127701 127700

BASILIS
25-03-2011, 23:03
Φίλε giorgos_249 πολύ ωραίο το superferry, φαίνεται τέλειο, με το Πολάρις τι γίνεται? Να το περιμένουμε?

giorgos_249
25-03-2011, 23:13
Θα ερθει και αυτο........και οταν λεω "θα" ισχυει καθως ουδεμια σχεση εχω με την πολιτική.........:D:D:D

Maroulis Nikos
25-03-2011, 23:18
Γιώργο μπράβο σου έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά ;)

BASILIS
25-03-2011, 23:18
οκ ευχαριστώ το περιμένουμε

Karolos
25-03-2011, 23:54
SUPERFERRY κατα 70% τελειωμενο:
Ειχε 1 bow thruster πιστευω, ελπιζω να μην παιδευτηκα τζαμπα γι αυτο...........

127701 127700

Γιώργο Kαλημέρα !!! Καταπληκτική δουλειά δεν πληρώνεται με τίποτα.:roll:

dimitris10
26-03-2011, 00:00
Είναι πανέμορφο.:grin::

giorgos_249
26-03-2011, 11:48
Γιώργο Kαλημέρα !!! Καταπληκτική δουλειά δεν πληρώνεται με τίποτα.:roll:

Καλημερα σε ολους!

Καταρχην να ευχαριστησω ολους για τα καλα λογια! Απλα πρεπει ομως να εχει γινει μια μικροπαρεξηγηση καθως ο λογος που ασχολουμαι με τα 3d μοντελα ειναι η σχολη που επιθυμω να μπω σε καποιο καιρο (Ναυπηγων Μηχανολογων Μηχανικων, ΕΜΠ) .........

Ο πιο πολυς κοσμος απλα σκεφτεται τις πανελληνιες και διαβαζει γι αυτες μονο. Δυστυχως το εκπαιδευτικο συστημα δεν αφηνει και πολλα περιθωρια στο Λυκειο..........Το ζητημα για μενα ειναι να υπαρχει μια ισορροπια αναμεσα σε διαβασμα και πολιτισμο. Πολιτισμος ειναι οι τεχνες που πολεμουνται δυστυχως πολυ απο το Λυκειο καθως ενας μαθητης που θελει να ειναι απο 18 και πανω αναγκαζεται να διαβαζει η να ειναι σε φροντιστηρια πολλες ωρες και να μη μενει ικανη ελευθερη ωρα για αθλητισμο, ζωγραφικη, μουσικη κτλπ. Και πολλοι διαβαζουν και κουραζονται, πανε, γραφουν καλα και τα ξεχνανε ολα σε ενα μηνα και μετα στη σχολη δε μπορουν να κινηθουν.

Για τη σχολη που θελει καποιος πρεπει και οταν μπει να ειναι ηδη σχετικος ως ενα βαθμο με το αντικειμενο και να εχει καλες γνωσεις μαθηματικων και φυσικης που διδασκονται στις κατευθυνσεις της Β' κυριως αλλα και Γ' Λυκειου. (Αυτο παντα για πολυτεχνειο). Αλλιως ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και συνηθως πολλοι σταματανε. Αυτο προσπαθω να πετυχω με τα 3d μοντελα, να εχω καποια σχεση με το αντικειμενο. Το υπολοιπο κομματι ειναι η καλη γνωση των μαθηματων που δεν νομιζω οτι εχω προβλημα σε αυτο.

Ουσιαστικα μελλοντικα η κατασκευη αυτων των μοντελων θα βοηθησει για να μου ειναι πολυ πιο ευκολη η κατασκευη των 3d μοντελων στη σχολη αν χρειαζεται η των πραγματικων μοντελων που σιγουρα θα χρειαστει στη Μελετη πλοιου (νομιζω το μαθημα ετσι λεγεται). Τωρα τα καλυτερα απο αυτα που φτιαχνω τα ανεβαζω, τα βαρια και τα μετρια απλα τα κραταω στο αρχειο μου , ποτε δεν σκεφτηκα να πουλησω και ουτε θεωρω οτι αν καποια στιγμη αποφασισω να πουλησω θα αγορασει καποιος επειδη ακριβως εχουν αρκετα προβληματα κατα τη γνωμη μου που δε φαινονται σε μια φωτο..........Αυτος ειναι και ο λογος που τα κρατω και δεν τα ανεβαζω...........

Karolos
26-03-2011, 12:38
Καλημερα σε ολους!

Καταρχην να ευχαριστησω ολους για τα καλα λογια! Απλα πρεπει ομως να εχει γινει μια μικροπαρεξηγηση καθως ο λογος που ασχολουμαι με τα 3d μοντελα ειναι η σχολη που επιθυμω να μπω σε καποιο καιρο (Ναυπηγων Μηχανολογων Μηχανικων, ΕΜΠ) .........

Ο πιο πολυς κοσμος απλα σκεφτεται τις πανελληνιες και διαβαζει γι αυτες μονο. Δυστυχως το εκπαιδευτικο συστημα δεν αφηνει και πολλα περιθωρια στο Λυκειο..........Το ζητημα για μενα ειναι να υπαρχει μια ισορροπια αναμεσα σε διαβασμα και πολιτισμο. Πολιτισμος ειναι οι τεχνες που πολεμουνται δυστυχως πολυ απο το Λυκειο καθως ενας μαθητης που θελει να ειναι απο 18 και πανω αναγκαζεται να διαβαζει η να ειναι σε φροντιστηρια πολλες ωρες και να μη μενει ικανη ελευθερη ωρα για αθλητισμο, ζωγραφικη, μουσικη κτλπ. Και πολλοι διαβαζουν και κουραζονται, πανε, γραφουν καλα και τα ξεχνανε ολα σε ενα μηνα και μετα στη σχολη δε μπορουν να κινηθουν.

Για τη σχολη που θελει καποιος πρεπει και οταν μπει να ειναι ηδη σχετικος ως ενα βαθμο με το αντικειμενο και να εχει καλες γνωσεις μαθηματικων και φυσικης που διδασκονται στις κατευθυνσεις της Β' κυριως αλλα και Γ' Λυκειου. (Αυτο παντα για πολυτεχνειο). Αλλιως ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και συνηθως πολλοι σταματανε. Αυτο προσπαθω να πετυχω με τα 3d μοντελα, να εχω καποια σχεση με το αντικειμενο. Το υπολοιπο κομματι ειναι η καλη γνωση των μαθηματων που δεν νομιζω οτι εχω προβλημα σε αυτο.

Ουσιαστικα μελλοντικα η κατασκευη αυτων των μοντελων θα βοηθησει για να μου ειναι πολυ πιο ευκολη η κατασκευη των 3d μοντελων στη σχολη αν χρειαζεται η των πραγματικων μοντελων που σιγουρα θα χρειαστει στη Μελετη πλοιου (νομιζω το μαθημα ετσι λεγεται). Τωρα τα καλυτερα απο αυτα που φτιαχνω τα ανεβαζω, τα βαρια και τα μετρια απλα τα κραταω στο αρχειο μου , ποτε δεν σκεφτηκα να πουλησω και ουτε θεωρω οτι αν καποια στιγμη αποφασισω να πουλησω θα αγορασει καποιος επειδη ακριβως εχουν αρκετα προβληματα κατα τη γνωμη μου που δε φαινονται σε μια φωτο..........Αυτος ειναι και ο λογος που τα κρατω και δεν τα ανεβαζω...........

Φίλε στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.
Στη ρότα που χαράζεις για τις σπουδές σου, να είναι μόνο μπουνάτσες και ούριοι οι άνεμοι, για να καταλήξεις στο λιμάνι του προορισμού σου όπως εσύ έχεις αποφασίσει, με το φορτίο της γνώσης.;)

giorgos_249
26-03-2011, 22:52
Φίλε Κάρολε σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Και εγώ σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για σενα και τους οικειους σου.

Αλλα ομως μετα απο αυτο θα πρεπει να γινω λιγο μονοτονος αν θελετε να το πειτε ετσι καθως παρατηρηθηκε ενα λυπηρο φαινομενο. Πιο συγκεκριμενα καποιος φιλος απο την κοινοτητα του nautilia και αυτο το συμπεραινω καθως για να δει καποιος τις φωτογραφιες του forum πρεπει αναγκαστικα να εχει κανει εγγραφη πηρε τις φωτογραφιες που ανεβηκαν σε αυτο το θεμα, των πλοιων:

AEGEAN CARGO II
ΑΜΟΡΓΟΣ
ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ
ΑΛΚΥΟΝΗ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΞΠΡΕΣ
HELLENIC WARRIOR με SUPERFAST V
ROPAX II
HIGHSPEED 4
ΚΥΚΛΑΔΕΣ (το φανταστικο)

και μερικων ακομα και τις αναδημοσιευσε χωρις την πηγη στο facebook. Και καλα τα δικα μου (Αλκυονη, ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΕΞΠΡΕΣ, ΧΑΙΣΠΙΝΤ 4, ROPAX II) που ειναι ουσιαστικα αντιγραφη των πραγματικων, τα πλοια ομως HELLENIC WARRIOR, AEGEAN CARGO II, ΑΜΟΡΓΟΣ , ΚΥΚΛΑΔΕΣ το ιδιο το σχεδιο του πλοιου αποτελει πνευματικη ιδιοκτησια του φιλου Γιωργου. Θα παρακαλεσω λοιπον να δημοσιευτει η πηγη των φωτογραφιων κατω απο ολες τις φωτογραφιες αυτες και μην ξανασυμβει καθως αυτο το φαινομενο ειναι ουσιαστικα κλοπη. Ειναι ασαφη γενικα συνηθως τα ορια στα πνευματικα δικαιωματα αλλα ομως μερικα πραγματα οπως αυτο ειναι φανερο οτι τα ξεπερνουν.........

Για μια πληροφορια , μια φημη, ενα βιντεο στο youtube σε λινκ κτλπ μπορει καποιος να επικαλεστει οτι το ακουσε απο καπου αλλου και να λεει και αληθεια, προσωπικα μου εχει τυχει μια φορα να κατηγορηθω λογω κεκτημενης ταχυτητας απο καποιους και να μη μπορω να αποδειξω οτι εχω δικιο ενω ειχα ουτε ο αλλος να μπορει ομως να αποδειξει οτι εχει δικιο και να γινεται συζητηση που οδηγει σε αδιεξοδο.....Εδω ομως υπαρχουν χειροπιαστα στοιχεια που ειναι ολοφανερο οτι προκειται για κλοπη..............

GiorgosVitz
27-03-2011, 22:21
Τα λέμε, τα ξαναλέμε, αλλά "Φωνή βοώντος εν τη ερήμω".
Ας τα ξαναπούμε, λοιπόν:

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί φωτογραφίες που δεν είναι δικές του, πρέπει να κάνει αναφορά στην πηγή του. Είτε το όνομα του φόρουμ "ναυτιλία" είτε το όνομα του δημιουργού-"ιδιοκτήτη" της φωτογραφίας, είτε και τα δυο. Στο τέλος θα αναγκαστούμε όλοι να βάζουμε υδατογραφήματα για να προστατεύσουμε τις φωτογραφίες μας, αλλοιώνοντας, την αισθητική της φωτογραφίας.

Τό γεγονός ότι τα μοντέλα και οι φωτογραφίες μας "κινδυνεύουν" κατά περιόδους ευθύνεται που πλέον δεν ανεβαίνουν τόσα πολλά μοντέλα, όπως παλαιότερα. Είναι πραγματικά αμαρτία να παιδευόμαστε για να ετοιμάζουμε και να ανεβάζουμε τα μοντέλα μας και κάποια άτομα να μην σέβονται τον κόπο μας και να δημοσιεύουν φωτογραφίες των μοντέλων μας χωρίς έστω να αναφέρουν τον δημιουργό.

Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναμιλήσουμε για τέτοια θέματα.

dimitris10
29-03-2011, 15:26
Μηπως ξερει κανεις τι χρωμα εχουν τα καταστρωματα του ΚΡΗΤΗ Ι & ΙΙ.:confused:Ειναι προφανες γιατι ρωταω.;)

giorgos_249
29-03-2011, 18:13
Πρασινο.......Καπου ειχαμε αναφερει αυτο το χρωμα στα καταστρωματα πως λεγεται αλλιως αλλα ολο το ξεχναω. Μπορει καποιος να το υπενθυμισει;

Οσο για το Κρητη............καλό παίδεμα στην πλώρη..........;):grin: θα με θυμηθεις........ολα τα γιαπωνεζικα εχουν πολυ παιδεμα γενινα στις πλωρες, ειδικα αυτα που εχουν ψηλα τα ισαλα οπως τα Κρήτη, το Νήσος Ρόδος, το Λισσος κτλπ.

GiorgosVitz
29-03-2011, 18:28
Πρασινο.......Καπου ειχαμε αναφερει αυτο το χρωμα στα καταστρωματα πως λεγεται αλλιως αλλα ολο το ξεχναω. Μπορει καποιος να το υπενθυμισει;

Οσο για το Κρητη............καλό παίδεμα στην πλώρη..........;):grin: θα με θυμηθεις........ολα τα γιαπωνεζικα εχουν πολυ παιδεμα γενινα στις πλωρες, ειδικα αυτα που εχουν ψηλα τα ισαλα οπως τα Κρήτη, το Νήσος Ρόδος, το Λισσος κτλπ.

+1000
Όντως, τα ιαπωνικά πλοία έχουν κάποια ιδιαιτερότητα στον σχεδιασμό της πλώρης. Καλή αρχή Δημήτρη με το νέο σου project και καλό κουράγιο. Τα περιμένουμε!..

dimitris10
29-03-2011, 22:30
+1000
Όντως, τα ιαπωνικά πλοία έχουν κάποια ιδιαιτερότητα στον σχεδιασμό της πλώρης. Καλή αρχή Δημήτρη με το νέο σου project και καλό κουράγιο. Τα περιμένουμε!..

τι καλο κουραγιο........μεσα σε μιση ωρα τελειωσα την πλωρη και μου αρεσει πολυ!!!(και σε εσας θα σας αρεσει.;)οποιος εχει πεισμα τα καταφερνει .;)......................ιδου.

giorgos_249
29-03-2011, 22:48
Εγω παλι νομιζω ειναι λιγο επιπολαιη η κατασκευη μεσα σε μιση ωρα και θα φαινεται στο vs σαν τριγωνακια αν αλλαξεις λιγο το φωτισμο απο οτι βλεπω. Αλλα δεν μπορει κανεις να πει οτι δεν ειναι καλη για το χρονο που αφιερωσες..........

GiorgosVitz
29-03-2011, 23:13
Το Άκουα Μαρία μανουβράροντας για να δέσει και
128113
δεμένο πλέον στο λιμάνι
128114
Το πρώτο δοκιμαστικό του πλοίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Όσον αφορά, το Κρήτη Ι, για μισή ώρα δούλεια καλό είναι. Όμως για να φαίνεται ρεαλιστικό μέσα στο παιχνίδι, θέλει περισσότερη προσοχή και λεπτομέρεια. Καλύτερα να ασχοληθείς με την πλώρη περισσότερο (π.χ μια ώρα, μιάμιση) και το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται, παρά να βιαστείς και να μην είναι το αποτέλεσμα τόσο καλό.

dimitris10
30-03-2011, 08:14
Το Άκουα Μαρία μανουβράροντας για να δέσει και
128113
δεμένο πλέον στο λιμάνι
128114
Το πρώτο δοκιμαστικό του πλοίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Όσον αφορά, το Κρήτη Ι, για μισή ώρα δούλεια καλό είναι. Όμως για να φαίνεται ρεαλιστικό μέσα στο παιχνίδι, θέλει περισσότερη προσοχή και λεπτομέρεια. Καλύτερα να ασχοληθείς με την πλώρη περισσότερο (π.χ μια ώρα, μιάμιση) και το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται, παρά να βιαστείς και να μην είναι το αποτέλεσμα τόσο καλό.

Αυτες τις γραμμες εννοητε.εχει ακομια δουλεια,δεν ειπα οτι ειναι και εντελως ενταξη για ανεβασμα...................

GiorgosVitz
30-03-2011, 18:42
To Άκουα έφυγε από τα Ναξιακά Ναυπηγέια και κατευθύνεται προς Πέραμα για να ολοκληρώσει την κατασκευή του. Κατά τη διαδρομή έφαγε και ένα προσπέρασμα από το Νάξος
112821621282183128217
41282145128215

BASILIS
31-03-2011, 16:32
To Ηighspeed 5 των ναυπηγείων Giannis&Nikos-Manos SHIPbuilding ταξιδεύοντας στο Αιγαίο.

dimitris10
31-03-2011, 17:35
Kαθως εκανα ενα απογευματινο ταξιδακι με το Αγιος Γεωργιος :p,κοιταξα στα δεξια της γεφυρας και πεταχτηκε όλως τυχαια:cool: ο κρητικαρος γιγαντας:shock::rolleyes:και με προσπερασε :rolleyes:.......

dimitris10
01-04-2011, 11:13
To ΠΡΕΒΕΛΗΣ το θελεται και με τις λωριδες(κιτρινο - μπλε) :confused:ή σκετο.;)

sparti
01-04-2011, 13:06
Εγω το 8ελω με τις λωριδες(κιτρινο - μπλε)

vaggos_saos
01-04-2011, 16:26
Καλησπερα παιδια! με (κιτρινο-μπλε) θα ηταν και πιο ομορφο !!! :P

dimitris10
01-04-2011, 16:59
Καλησπερα παιδια! με (κιτρινο-μπλε) θα ηταν και πιο ομορφο !!! :P

OK,τωρα αρχιζω να τις φτιαχνω.;)

f/b delfini
02-04-2011, 23:43
OK,τωρα αρχιζω να τις φτιαχνω.;)
Σημερινο δρομολογιο(by f/b delfini) Ιονιαν Σταρ(Πειραιας-Κυθνος-Σεριφος-Σιφνος-Κιμωλος-Μηλος-Φολεγανδρος-Σικινος-Ιος-Θηρα σε αντικατασταση το Ιεράπετρα λόγω δεξαμενισμού)-(φωτια αναμεσα σε Ιο-Θηρα) και Πρεβελης(Πειραιας-Κυθνος-Συρος-Τηνος-Μυκονος-Ναξος-Σχοινουσα-Ηρακλεια-Ιος-Θηρα)!Πιο αναλυτικα στην Φωτο:http://i53.tinypic.com/vsozd0.jpg

nim
03-04-2011, 11:34
Έκανα και εγώ μια προσπάθεια να φτιάξω τον Κεντέρη 1 αλλά λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν θα το ανεβάσω. Ωρίστε μερικές φωτογραφίες:

καλημέρα, το λιμάνι του Λαυρίου που υπάρχει;

giorgos_249
03-04-2011, 11:43
Αντε, ας το ανεβασω και αυτο μιας και εχει ζητηθει πολλες φορες. Μαζι με το Πολαρις μαλλον...............

nim
03-04-2011, 13:31
Αντε, ας το ανεβασω και αυτο μιας και εχει ζητηθει πολλες φορες. Μαζι με το Πολαρις μαλλον...............

μήπως μπορείς να ανεβάσεις και το παναγία πάρου; ευχαριστώ πολύ!!
:-D

nim
03-04-2011, 14:13
Επιστροφη απο Τηνο για Ανδρο και Ραφηνα
που μπορώ να βρω το ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α; ευχαριστώ πολύ!!!

aegean heaven cpt
03-04-2011, 15:45
ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΛΟΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΗΝΕΛΟΠΙ.Α

dimitris10
03-04-2011, 16:57
Η κοντρα ξεκινα = Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ σε αυτη την κουρσα τερματιζει 1ος
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν τα παρατα παρα την ηλικια του και τερματιζει 2ος
Η ΠΟΠΗ μαλλον ειναι ξανθια,:rolleyes:( ΔΕΝ εχω τιποτα με τις ξανθιες)Χανει τον δρομο(5 φωτο)και παρολιγο να κουτουλήσει τον Αγιο Γεωργιο και τερματιζει 3η.:-D:-D:-D:-D ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

BASILIS
03-04-2011, 17:32
Το hs5 των ναυπηγείων G&N-M σε απογευματινό δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα με ώρα αναχώρησης 17:00.

BASILIS
03-04-2011, 17:45
Και η συνέχεια.....

aegean heaven cpt
03-04-2011, 17:48
ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΑΜΟΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΗ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΣΤΟ FOROUM ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΕΤΙΟΥ ΤΙΠΟΥ ΦΟΡΤΙΓΑ.

GiorgosVitz
03-04-2011, 20:27
ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΑΜΟΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΗ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΣΤΟ FOROUM ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΕΤΙΟΥ ΤΙΠΟΥ ΦΟΡΤΙΓΑ.

Aν το ερώτημα απευθύνεται σε μένα, δεν έχω κάμια πρόθεση να ανεβάσω τα μοντέλα που φτιάχνω τα οποία είναι δικής μου έμπνευσης, μιας και είναι ΙΧ.

dimitris10
03-04-2011, 21:25
Μπορει κανεις να φτιαξει τα λιμανια της Κυμης και της Σκυρου.:confused:Εαν μπορουσα θα τα εφτιαχνα εγω:rolleyes:Ρωταω για ευνοητους λογους, και αυτο το πλοιο που θα φτιαξω ..........που θα κανει δρομολογια εαν δεν υπαρχουν αυτα τα λιμανια:confused:;)

giorgos_249
03-04-2011, 21:31
που θα κανει δρομολογια εαν δεν υπαρχουν αυτα τα λιμανια:confused:;)

....................Ραφήνα-Άνδρο.......:D:D

dimitris10
03-04-2011, 22:18
....................Ραφήνα-Άνδρο.......:D:D

χαχαχαχαχαχαχα:D ισως μπορει.Η Σκυρος μετα με πιο πλοιο θα μεινει.εεεεεε;)

aegean heaven cpt
04-04-2011, 15:41
ΦΙΛΕ ΝΑΧΟΣ SHIP ΜΙΠΟΣ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΤΟ RO/RO HELLENIC WARRIOR ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FOROUM ΕΤΟΙΜΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΤΟΥ ΥΠΟΛΑΓΙΣΤΙ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑ DOWNLOAD ΜΙΠΟΣ ΕΣΥ Η ΚΑΡΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

giorgos_249
05-04-2011, 21:53
Τελικα απο το ΠΟΛΑΡΙΣ δεν σας εχω δειξει φωτος απο τα καταστρωματα απο οτι βλεπω:

Σημερα ξεκινησα παλι τις εργασιες με τον αρχικο εντατικο ρυθμο:

ΠΟΛΑΡΙΣ λοιπον εξω απο την Ηγουμενιτσα (το σινιαλο ΔΕΝ εχει αντικατασταθει ακομα με το κανονικο "Β" της Ventouris ferries, θα το φροντισω.......):

Κανοντας ενα δοκιμαστικο εξω απο τα ναυπηγεια μου:

128868

Και γυριζοντας πισω το δειλινο:
128867 128871 128870128869

Αυτο τον καιρο κατασκευαζω τη γεφυρα........Θα ανέβει σίγουρα, ίσως σαν πασχαλινό δώρο όπως φαίνεται............

GiorgosVitz
05-04-2011, 22:02
Μπράβο Γιώργο, πολύ ωραίος ο ΒΑΠΟΡΑΣ!

BASILIS
05-04-2011, 22:07
ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΏΡΓΟ Ο ΠΟΛΑΡΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IONIAN STAR
06-04-2011, 20:09
Υπεροχο πλοιο φιλε Γιωργο !!! :grin:

aegean heaven cpt
07-04-2011, 13:24
ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΑ ΕΡΟΤΙΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΑΡΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΜΠΟΥΚΑΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΟΥΚΑΠΟΡΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟ ΛΕΥΤΑ.

giorgos_249
07-04-2011, 18:04
Καταρχην σας ευχαριστω ολους για τη στηριξη.

Στο συγκεκριμενο οχι δε θα εχει καταπελτη...........Εχει ενα πολυ περιεργο συστημα πρυμα και δε γινεται να ανοιγει με καποιο απο τα γνωστα συστηματα. Παρ' όλα αυτά δοκίμασα να το κάνω με bow visor αλλα δε μπορω να το εφαρμοσω οποτε θα ανεβει κλειστο........Θα έχει και διπλά χειριστήρια

chiotis
07-04-2011, 21:28
To πλοίο aqua Maria του φίλου GiorgosVitz στα νέα του δρομολόγια Λαύριο-Ψαρά-Μεστά.
Άφιξη στο Λιμανι των Μεστών,μετά δεμένο και αργότερα όταν ανοιγόταν από τα Μεστά στην φουρτούνα.

GiorgosVitz
07-04-2011, 23:07
Το Άκουα λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τα δρομολόγια του απολάμβανε τις τελευταίες μέρες ξεκούρασής του
129035

libo23
08-04-2011, 14:04
Το Άκουα λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τα δρομολόγια του απολάμβανε τις τελευταίες μέρες ξεκούρασής του
129035
ποιο λιμανι ειναι αυτο??

GiorgosVitz
08-04-2011, 14:06
Είναι φανταστικό λιμάνι...

Ergis
08-04-2011, 16:41
Είναι φανταστικό λιμάνι...

με την μεταφορικη η την κυριολεκτικη σημασια;

GiorgosVitz
08-04-2011, 17:32
Για να μη νομίζετε πως είμαι και ψώνιο :D:D:D:grin: θα το θέσω αλλιώς...Το λιμάνι είναι δημιούργημα της φαντασίας μου...;)

giorgos_249
09-04-2011, 22:50
Όλο Δεξιάαααααααααα!

Είσοδος στην Τήνο με το Πολάρις για ανεφοδιασμό στο δρόμο από τα ναυπηγεία μου για Πειραιά όπου θα γίνει και η τελετή παράδοσης.......

129159

theofiloss
09-04-2011, 23:35
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗς ΤΗΝΟΥ?:cool:

BASILIS
09-04-2011, 23:44
Πολύ ωραία η γέφυρα αλλά και το λιμάνι της Τήνου!

dimitris10
10-04-2011, 00:25
Πολύ ωραία η γέφυρα αλλά και το λιμάνι της Τήνου!

Ναι,ναι .ο λαος θελει και το λιμανι της Τηνου για ανεβασμα.(καθως και εγω):D:D:D

libo23
10-04-2011, 12:25
Ναι,ναι .ο λαος θελει και το λιμανι της Τηνου για ανεβασμα.(καθως και εγω):D:D:D
οπως και εγω......

nim
10-04-2011, 14:29
Καταρχην σας ευχαριστω ολους για τη στηριξη.

Στο συγκεκριμενο οχι δε θα εχει καταπελτη...........Εχει ενα πολυ περιεργο συστημα πρυμα και δε γινεται να ανοιγει με καποιο απο τα γνωστα συστηματα. Παρ' όλα αυτά δοκίμασα να το κάνω με bow visor αλλα δε μπορω να το εφαρμοσω οποτε θα ανεβει κλειστο........Θα έχει και διπλά χειριστήρια

το λιμάνι του Λαυρίου μήπως μπορείς να το ανεβάσεις; ευχαριστώ πολύ!:-D

vaggos_saos
10-04-2011, 17:00
οπως και εγω......

Καλησπερα παιδια! Μια απ' τα ιδια και εγω!!:D

GiorgosVitz
11-04-2011, 12:29
Από χθές βρίσκεται στα Ναξιακά Ναυπηγεία το Φορτήγο Οχηματαγωγό "Αριστείδης" για την ετήσια συντήρηση του. Το Ελληνικών συμφερόντων πλοίο δραστηριοποιούταν σε γραμμές του εξωτερικού...:)
129303

aegean heaven cpt
11-04-2011, 14:25
ΟΡΕΟ ΦΩΡΤΙΓΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΙΔΙΣ ΜΙΠΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΣΤΟ FOROUM

GiorgosVitz
11-04-2011, 15:11
ΟΡΕΟ ΦΩΡΤΙΓΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΙΔΙΣ ΜΙΠΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΗ ΣΤΟ FOROUM

Τα φανταστικά μοντέλα δεν ανεβαίνουν στο φόρουμ. Αν δεις υπάρχουν φορτηγά ανεβασμένα, όπως το "Polaris", o "Αρχάγγελος"...

aegean heaven cpt
11-04-2011, 15:43
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΑΡΧΑΓΚΕΛΟΣ ΟΡΕΟ ΦΩΡΤΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΟΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΕΦΙΡΑ ΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΙΚΟ ΝΑΧΟΣ Η ΤΟ ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ Η ΤΟ BLUE STAR NAXOS H TO HELLENIC WARRIOR ΤΕΤΙΕΣ ΓΕΦΙΡΕΣ ΕΝΟΟ

GiorgosVitz
14-04-2011, 16:10
Στo E/Γ- Ο/Γ Εξπρές Αθηνά ολοκληρώνονται οι εργασίες της (εικονικής) κατασκευής του για να ξεκινήσει δρομολόγια από 1/5 για Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη. (Αφού στην πραγματικότητα δεν έχουμε πλοία στη Νάξο, ας βάλω κανένα δρομολόγιο παραπάνω στο VS)
129617

aegean heaven cpt
14-04-2011, 19:29
ΓΙΟΡΓΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΤΕ ΙΠΟΛΟΓΙΖΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΗ ΕΝΟΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΙΤΟΥ ΜΙΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΙΣ ΚΑΙ ΕΧΙΠΕΣ ΛΙΜΝΟΣ ΔΙΛΑΔΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΟΣ

vaggos_saos
14-04-2011, 22:56
Καλησπερα παιδια!!!:) Θα ηθελα και εγω περισσοτερο απο τον καθενα να ανεβει με τα χρωματα της σαος, καθως ταξιδευα παρα πολλες φορες ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ - ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ !! ακομα και στο τελευταιο δρομολογιο του απο Αλεξ/πολη προς Σαμοθρακη, ημουν επανω!! μετα εφυγε για παντα..:roll:

GiorgosVitz
14-04-2011, 23:04
Mε τα χρώματα της ΣΑΟΣ δε θα το ανεβάσω για ευννόητους λόγους....Το πότε θα άνέβει, είναι άγνωστο ακόμα. Σίγουρα μετά τη Λαμπρή.

giorgos_249
14-04-2011, 23:07
Καλύτερα για μένα να ήταν με τα χρώματα η της HELLAS FERRIES ή της HELLENIC SEAWAYS καθώς με αυτά τα χρώματα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και μεγαλούργησε στο Αιγαίο. Μετά την hsw άρχισε η παρακμή.............Κρίμα.......

GiorgosVitz
15-04-2011, 15:34
O Άνεμος σε μια απογευματινή αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά.
129700

dimitris10
15-04-2011, 16:59
O Άνεμος σε μια απογευματινή αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά.
129700

Πολυ ωραιο.Θα ανεβει:confused:

helatros68
16-04-2011, 10:45
Το Καναρης σε αρχικο σταδιο κατασκευης

GiorgosVitz
16-04-2011, 10:47
Καλή συνέχεια στην κατασκευή του Κανάρη...Η αλήθεια είναι ότι λείπουν αυτα τα θρυλικά βαπόρακια από το παιχνίδι.

Karolos
16-04-2011, 21:27
Καλή συνέχεια στην κατασκευή του Κανάρη...Η αλήθεια είναι ότι λείπουν αυτα τα θρυλικά βαπόρακια από το παιχνίδι.

Μπράβο ρε παιδιά !!! Γιά εμάς τους παλιούς που τα ταξιδέψαμε, πολύ θα το χαρούμε έαν τα δούμε και τα ρεμεντζάρουμε.

white
17-04-2011, 11:59
kalimera
pou mporo na vro ta limania mas

nim
12-02-2013, 14:56
μηπως εχει κανεις απο εσας το πηνελοπη α γιατι το εχασα παρακαλω

dimitris10
02-03-2013, 07:23
Είπα να κάνω μια προσπάθεια να ναυπηγήσω το SUPERFERRY II, της εταιρίας GOLDEN STAR FERRIES, αλλά θα ήθελα πολύ να φτιάξω και τα συνιάλα STRITZIS LINES, καθώς και τα συνιάλα BLUE STAR FERRIES......

139413

jim2
02-03-2013, 11:41
Από τη φώτο βλέπω πως θα πρέπει να περιμένουμε άλλο ένα εκπληκτικό πλοίο.Θα το ανεβάσεις όταν τελειώσει;:cocksure::cocksure::cocksure:

dimitris10
02-03-2013, 12:02
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου, θα το σκεφτώ πολύ αν θα το ανεβάσω όταν ολοκληρωθεί.....

dimitris10
03-03-2013, 00:02
Τοποθετήθηκαν τα συνιάλα στις μπάντες του πλοίου και συνεχίζονται οι εργασίες......

139482 139483

libo23
04-03-2013, 23:27
Τοποθετήθηκαν τα συνιάλα στις μπάντες του πλοίου και συνεχίζονται οι εργασίες......

139482 139483

Πολύ καλό μέχρι στιγμής!!

dimitris10
06-03-2013, 13:50
Ευχαριστώ πολύ φίλε libo23 !

Ας δούμε μια φωτογραφία του πλοίου στην προβλήτα #3 των ναυπηγείων μου.....

139771

Maiandros
06-03-2013, 14:12
Το Καναρης σε αρχικο σταδιο κατασκευης

Φίλε helatros68 ετοιμάζεις το ΚΑΝΑΡΗΣ;;!! Το περιμένουμε πως και πως!!!!!

Maiandros
06-03-2013, 14:20
Δοκιμαστικό ταξίδι για το ΝΑΞΟΣ το μεσημέρι, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στο ναυπηγείο μαζί με το ΔΗΜΗΤΡΑ της GA.

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=104779&stc=1&d=1283793912

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=104780&stc=1&d=1283793912

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=104781&stc=1&d=1283793912

http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=104782&stc=1&d=1283793912

Απίστευτη δουλειά!!Πολύ προσεγμένη και πολύ μεράκι!! Συγχαρητήρια!!

GiorgosVitz
12-03-2013, 19:46
[QUOΤΕ]
[/QUOTE]

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Μαίανδρε!

Φίλε helatros68 ετοιμάζεις το ΚΑΝΑΡΗΣ;;!! Το περιμένουμε πως και πως!!!!!

Ορίστε και μια φωτογραφία από τον Κανάρη που έφτιαξα για το vsf
140184

Maiandros
13-03-2013, 15:42
[QUOΤΕ]

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Μαίανδρε!

140184[/QUOTE]
Πολύ όμορφο φίλε GiorgosVitz και πραγματικά η εικόνα αυτή, με τα υπόλοιπα εξίσου επιτυχημένα όμορφα στοιχεία (θάλασσα,ουρανός..), μας ταξιδεύει!!

T.S.S. APOLLON
13-03-2013, 16:59
140184[/QUOTE]

Καταπληκτικο!!!
Φιλε Γιωργο θα ηταν μεγαλη η χαρα μας εαν ηθελες να μας χαρισεις και αλλες τετοιες πανεμορφες εικονες απο τα ιστορικα σκαρια που εχεις φτιαξει!!!

libo23
25-03-2013, 23:42
Φίλε Dimitris10 επειδή φτιάχνεις πολύ ωραία και προσεγμένα στην κατασκευή πλοία θα ήθελα να σου ζητήσω μια χάρη...
Αν μπορούσες να φτιάξεις το ''Μήλος Εξπρές'' για το virtual sailor ή το vehicle simulator διότι είναι ένα πλοίο που έχει αφήσει ιστορία στο Αιγαίο και ειδικά στις Δυτικές Κυκλάδες (Κύθνος, Σέριφος, Σίφνος, Κίμωλος, Μήλος) είτε σαν ''Μήλος Εξπρές - Εξπρές Μήλος'' είτε σαν ''Νήσος Λήμνος'' που έκανε την Άγονη γραμμή ξεκινώντας από Λαύριο κάνοντας όλο το Αιγαίο με ένα δρομολόγιο.... Αν μπόρεις να απαντήσεις με ένα ''Ναι'' ή ''Όχι''........
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου που χαράμησες να διαβάσεις αυτό το κείμενο.

ouranos
31-03-2013, 22:30

139482 139483

Πάρα πολύ ωραίο μέχρι στιγμής,dimitri 10,:fat: αλλά η πρύμη δεν θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο καμπυλωτή(στρογγυλοποιημένη);

giorgos_249
01-04-2013, 00:00
Χρειαζεται οντως αρκετα πιο στρογγυλεμενη πρυμνη....αλλα ομως ειναι πολυ καλη προσπαθεια το πλοιο ! Και τετοιες κατασκευες δεν ειναι ο,τι πιο ευκολο, γενικως.....

dimitris10
01-04-2013, 20:01
Την έχω διορθώσει παιδιά........
(ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! :) )

ouranos
02-04-2013, 17:49
Καλησπέρα,

Έχω φτιάξει ένα καράβι στο sketchup αλλά στο vehicle simulator εκεί που έχω φτιάξει καμπύλες(πλώρη-πρύμνη πιο πολύ) υπάρχουν κάποιες επιφάνειες(γραμμές) που δεν φαίνονται ωραία στο μάτι.

1) Μήπως φταίει ο τρόπος κατασκευής από το sketchup;
2)Πως μπορώ να βγάλω φωτογραφία από το παιχνίδι για να σας δείξω καλύτερα το πρόβλημα;

Ευχαριστώ πολύ :fat:

dimitris10
04-04-2013, 13:50
Σου έχω στείλει ένα Π.Μ. σχετικά με το θέμα. ;)

giorgos_249
01-05-2013, 22:36
ΠΟΛΑΡΙΣ σε διαδικασία πλαγιοδέτησης......

143519

dimitris10
09-05-2013, 15:56
Highspeed 6 , σε μια αναβάθμιση με τα σινιάλα της COSMOTE.

dimitris10
09-05-2013, 17:10
Εύβοια Σταρ , σχεδόν έτοιμο.

143884

dimitris10
09-05-2013, 17:21
Εξπρές Σαντορίνη.

143886 143887

dimitris10
09-05-2013, 17:27
Το N@utilia Star ετοιμάζεται από τα ναυπηγεία Dimitris - Vasilis {Shipyard} (http://eviashipyards.blogspot.gr/), με τα σινιάλα του N@utilia.gr.

143889 143890 143891

dimitris10
09-05-2013, 17:33
Το Αικατερίνη Π, ανανεωμένο, με τρεις καταπέλτες.

143892 143893

dimitris10
09-05-2013, 17:42
Ο Απόλλωνας με HSW....;)

143894

dimitris10
09-05-2013, 22:46
Superferry II ! :D :D

143920 143921 143922

dimitris10
10-05-2013, 11:46
Μιας και ο φίλος Giorgos_249 είχε φτιάξει το λιμάνι του για προσωπική χρήση (και αρνήθηκε να το ανεβάσει για διάφορους λόγους :D) αποφάσισα να το φτιάξω. Ήταν αρκετά δύσκολο, όχι τόσο στον σχεδιασμό όσο στην εγκατάστασή του και στην ακριβή τοποθεσία του στο παιχνίδι, καθώς και στην εγκατάσταση στήλων γενικού φωτισμού του λιμένα, για τις βραδινές μανούβρες. Σας το παρουσιάζω λοιπόν.......

143931 143932 143933 143934 143936

dimitris10
10-05-2013, 12:25
Το Πανόραμα σε μια δύσκολη άφιξη στη Ραφήνα λόγω ισχυρών ανέμων.

143942 143943 143944 143945
143946 Συνεχίζεται...

dimitris10
10-05-2013, 12:28
Συνέχεια...

143947 143948 143949

dimitris10
10-05-2013, 13:34
Μια από τις πολλές αφίξεις του Εύβοια Σταρ στη Ραφήνα , στο Vehicle Simulator.

143954 143955 143956 143958 143957

apollo_express
10-05-2013, 19:11
Θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα?

dimitris10
10-05-2013, 19:23
Θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα?

Τα: Superferry II , Express Santorini, Highspeed 6, Πανόραμα και Αικατερίνη Π είναι για προσωπική χρήση.. Το N@utilia Star θα ανεβεί, μιας και κατασκευάστηκε ειδικά για το N@utilia.gr..Όσο για το Εύβοια Σταρ και το Απόλλων Ελλάς, θα συζητηθεί.

καπεταν ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
11-05-2013, 12:49
να ρωτισω μια φιλε dimitris10 το προγραμμα ειναι το sketch up η καποιο αλλο

ouranos
11-05-2013, 13:36

Και εγώ αναρωτιέμαι.:fat:

dimitris10
11-05-2013, 13:38

Και εγώ αναρωτιέμαι.http://www.nautilia.gr/forum/images/smilies/fat.png

Google Sketch Up 8 (http://google-sketchup.en.softonic.com/mac). ;)

καπεταν ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
11-05-2013, 15:17
οκ ευχαριστουμε

dimitris10
21-05-2013, 15:48
Ε/Γ-Ο/Γ Εξπρές Σανρορίνη / Hellenic Seaways

144512 144513 144514

Karolos
21-05-2013, 19:04
[QUOTE=dimitris10;483029]Μιας και ο φίλος Giorgos_249 είχε φτιάξει το λιμάνι του για προσωπική χρήση (και αρνήθηκε να το ανεβάσει για διάφορους λόγους :D) αποφάσισα να το φτιάξω. Ήταν αρκετά δύσκολο, όχι τόσο στον σχεδιασμό όσο στην εγκατάστασή του και στην ακριβή τοποθεσία του στο παιχνίδι, καθώς και στην εγκατάσταση στήλων γενικού φωτισμού του λιμένα, για τις βραδινές μανούβρες. Σας το παρουσιάζω λοιπόν.......

KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! Συγχαρητήρια. Σαν ζαβοτηναικός που είμαι, μου αρέσει πολύ.

dimitris10
21-05-2013, 23:35
Μιας και ο φίλος Giorgos_249 είχε φτιάξει το λιμάνι του για προσωπική χρήση (και αρνήθηκε να το ανεβάσει για διάφορους λόγους :D) αποφάσισα να το φτιάξω. Ήταν αρκετά δύσκολο, όχι τόσο στον σχεδιασμό όσο στην εγκατάστασή του και στην ακριβή τοποθεσία του στο παιχνίδι, καθώς και στην εγκατάσταση στήλων γενικού φωτισμού του λιμένα, για τις βραδινές μανούβρες. Σας το παρουσιάζω λοιπόν.......

KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! Συγχαρητήρια. Σαν ζαβοτηναικός που είμαι, μου αρέσει πολύ.

Να προσθέσω ότι με βοήθησε αρκετά ένας καλός φίλος. Έχει τις ελλείψεις του, βέβαια, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για λόγους βάρους, αλλιώς μέχρι και την Παναγία Τήνου θα βάζαμε (μπας και μας διευκολύνει λίγο στις μανούβες :D :D).

f/b delfini
22-05-2013, 05:51
Τα: Superferry II , Express Santorini, Highspeed 6, Πανόραμα και Αικατερίνη Π είναι για προσωπική χρήση.. Το N@utilia Star θα ανεβεί, μιας και κατασκευάστηκε ειδικά για το N@utilia.gr..Όσο για το Εύβοια Σταρ και το Απόλλων Ελλάς, θα συζητηθεί.

Ποτε υπολογιζετε να ανεβει το N@utilia Star;;;

dimitris10
22-05-2013, 18:39
Ποτε υπολογιζετε να ανεβει το N@utilia Star;;;

Αρχές Ιουλίου θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα ! ;)

Karolos
22-05-2013, 19:01
Να προσθέσω ότι με βοήθησε αρκετά ένας καλός φίλος. Έχει τις ελλείψεις του, βέβαια, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για λόγους βάρους, αλλιώς μέχρι και την Παναγία Τήνου θα βάζαμε (μπας και μας διευκολύνει λίγο στις μανούβες :D :D).

Υπάρχει περίπτωση ; Και με ποιό τρόπο μπορούμε να το αποκτήσουμε ; Χωρίς να θέλω να καταχραστώ τον κόπο, χρόνο, κούραση που σας στoiχίζει ;

ouranos
08-06-2013, 23:41
Καλημέρα,επειδή θέλω να ρίξω μια αναστάτωση νυχτιάτικο:indecisiveness:,σας παραθέτω δυο φωτογραφίες από το αγαπημένο μου bsi,στο λιμάνι του Πειραιά. Δεν είναι 100% έτοιμο . Αν όλα πάνε καλά , θα το ανεβάσω στο forum . Ελπίζω να σας αρέσει.:tears_of_joy: Και μια επιθυμία μου, ας ανέβει το λιμάνι της Τήνου.:tears_of_joy:

145351 145352

libo23
13-06-2013, 21:35
Καλημέρα,επειδή θέλω να ρίξω μια αναστάτωση νυχτιάτικο:indecisiveness:,σας παραθέτω δυο φωτογραφίες από το αγαπημένο μου bsi,στο λιμάνι του Πειραιά. Δεν είναι 100% έτοιμο . Αν όλα πάνε καλά , θα το ανεβάσω στο forum . Ελπίζω να σας αρέσει.:tears_of_joy: Και μια επιθυμία μου, ας ανέβει το λιμάνι της Τήνου.:tears_of_joy:

145351 145352
Πολύ ωραίος φίλε μπράβο... Μόνο εξωτερικά φώτα μην ξεχάσεις να βάλεις..

PORTO LAFIA
21-06-2013, 01:13
145965
Το Νήσος Μύκονος λαβωμένο στο Καρλόβασι έτοιμο για την ρυμούλκηση.

145966
Τα αντανακλαστικά της εταιρείας είναι άμεσα, έτσι το HS6 καταφτάνει για να εκπληρώσει το δρομολόγιο.

145967
Και ενώ η φόρτωση έχει ξεκινήσει, οι επιβάτες ετοιμάζονται για ταχύτητες 33+ κόμβων.
Τα πλάνα τους τα χαλάει ένα (ακόμη) τεχνικό πρόβλημα του HS6……..

145969145970
Την λύση όμως έρχεται να την δώσει το «αγαπημένο» παιδί του νησιού…
Αφού φορτώνει όλους του ταλαιπωρημένους επιβάτες, αναχωρεί χωρίς πανό και αποκλεισμούς, αλλά με ανακούφιση….. έχει και ο καιρός γυρίσματα…..

Τα εκπληκτικά μοντέλα είναι από

Giannis &Nikos–ManosShipbuilding (HS6 – Νήσος Μύκονος), YoR (Ιεράπετρα), το λιμάνι δεν θυμάμαι τον δημιουργό του

libo23
30-06-2013, 17:03
145965
Το Νήσος Μύκονος λαβωμένο στο Καρλόβασι έτοιμο για την ρυμούλκηση.

145966
Τα αντανακλαστικά της εταιρείας είναι άμεσα, έτσι το HS6 καταφτάνει για να εκπληρώσει το δρομολόγιο.

145967
Και ενώ η φόρτωση έχει ξεκινήσει, οι επιβάτες ετοιμάζονται για ταχύτητες 33+ κόμβων.
Τα πλάνα τους τα χαλάει ένα (ακόμη) τεχνικό πρόβλημα του HS6……..

145969145970
Την λύση όμως έρχεται να την δώσει το «αγαπημένο» παιδί του νησιού…
Αφού φορτώνει όλους του ταλαιπωρημένους επιβάτες, αναχωρεί χωρίς πανό και αποκλεισμούς, αλλά με ανακούφιση….. έχει και ο καιρός γυρίσματα…..

Τα εκπληκτικά μοντέλα είναι από

Giannis &Nikos–ManosShipbuilding (HS6 – Νήσος Μύκονος), YoR (Ιεράπετρα), το λιμάνι δεν θυμάμαι τον δημιουργό του

Μπορείς να μου στείλεις το Ιεράπετρα Λ?? Έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω...Αν μπορείς απάντα σε μήνυμα.. Ευχαριστώ!

VASILIS CRETA
20-07-2013, 21:49
Μετά το σενάριο τρόμου που μας ανέπτυξε ο φίλος Porto Lafia (πάλι καλά που δεν έβαλε και το Aqua Maria ο αθεόφοβος να κυρηχθεί και επισήμως ανεπιθύμητος σε όλο το φάσμα του Ανατολικού Αιγαίου και όχι μόνο στην Ικαροσαμία όπου ήδη τον κυνηγάνε με σκόρδα και αγιαστούρες :sour::single_eye::worked_till_5am:) πάμε σε κάτι πιο ανάλαφρο, πλην όμως αμφιλεγόμενο. Δρομολόγηση - αναβάθμιση των ενδοκυκλαδικών με το Παναγία Σκιαδενή. Εδώ στο Λιμάνι της Σερίφου, έτοιμο για S-S-K-M-F-S-I-I-N-M-S (όπως θα γραφε και το AIS του).

147099

147100

Σχεδιασμός πλοίου: VASILIS CRETA
Παραμετροποίηση - Animations - Σχεδιασμός γέφυρας: Dimitris 10
Σχεδιασμός - Παραμετροποίηση λιμένα: Dimitris 10

(παραπάνω φυσικά αστειεύομαι, μην παρεξηγηθώ:single_eye:)

baggoz
15-09-2013, 18:06
παιδια ψαχνω το λιμανι του πειραια αλλα εκεινο με τ πολλα κτιρια π εχει και τον στα8μο του ηλεκτρικου και την γεφυρα. το εχει κανεις?

DIMITRIS DIMITRIOU
28-01-2014, 10:31
152033152034152035152036152037

PORTO LAFIA
13-02-2014, 22:32
Αφού «λύσαμε» όλα τα θέματα στο topic “νέα δρομολόγια από Ραφήνα”
για το πόσα μίλια θα πιάνει το Μύκονος για να βγαίνει οικονομικά, αν είναι υποδεέστερο ή όχι από τα blue star,
αν η παροναξία έχει περισσότερη κίνηση από την ικαροσαμία,
αφήσαμε για το τέλος το σημαντικότερο…… το αυτό κάθε αυτό το λιμάνι…….

Εδώ βλέπουμε ορισμένες από τις υποτιθέμενες μελλοντικές σκηνές, μπλεξίματα αγκυρών, αναμονή στον κόλπο του Σχινιά κτλ.

152491 152492

152493 152494

Τα μοντέλα είναι από:
Giannis & Nikos - Manos (Group) Shipbuilding Co.™!

Akis Dionisis
25-12-2018, 13:35
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!
Λόγω των ημερών, είπα να ασχοληθώ λίγο με το παιχνίδι.
Μου συμβαίνει το εξής:
Όταν πατάω το Β για να προσθέσω/αφαιρέσω ή να αλλάξω πλοίο, που κλείνει το παιχνίδι και με υποχρεώνει να παίξω μόνο με ένα πλοίο, συγκεκριμένα το πρώτο που βρίσκεται αλφαβητικά.
Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κανένας γιατί συμβαίνει αυτό ;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...