Επιστροφή στο Forum : Μυτιλήνη [Mytilene, Vega]
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Nautikos II
08-11-2008, 08:42
Σήμερα στο Πέραμα...Αφιερωνένες στους καλούς φίλους Finnpartner,Leo StefanoP (που είναι κ η αδυναμία του),στο Roi Bandoin για τις παλιές καλές φώτο που μας χαρίζει,στον Alcaeo και σε όλους τους Νελίτες και μη...Scoufgian εσύ δεν πιάνεσαι για νελίτης ε???:p:p:p
22189
22190
22191
Παντα τελειος
MYTILENE
08-11-2008, 08:44
SPEEDKILLER καταρχήν σε ευχαριστώ που έκανες άμεσα αυτό που έπρεπε και πήγες στη καραβάρα για φώτο,οι φώτο αν ήμουν και γώ στους τυχερούς που τις αφιέρωσες θα έλεγα οτι είναι πολύ ΚΑΛΕΣ:p,τώρα και μετά τη σωρεία λαθών που έκανες -όπως να πείς το scoufgian οτι δεν είναι ΝΕΛΙΤΗΣ πχ:p.ή να μην μου τις αφιερώσεις θα πώ οτι αγγίζουν τη....... μετριότητα......ΟΡΙΑΚΑ:p:p!!!!!
Speedkiller
08-11-2008, 12:51
Mytilene αυτό στο scoufgian το είπα γιατί μου την είπε στο θέμα του Orient Queen...:pΌσο για το ότι δεν στις αφιέρωσα έχεις δίκιο...Να ακόμα μια λοιπόν στον Mytilene στον στρατηγό που γιορτάζει,(ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!) στον scoufgian και τον moutsokwsta!
22214
scoufgian
08-11-2008, 13:09
Mytilene αυτό στο scoufgian το είπα γιατί μου την είπε στο θέμα του Orient Queen...:pΌσο για το ότι δεν στις αφιέρωσα έχεις δίκιο...Να ακόμα μια λοιπόν στον Mytilene στον στρατηγό που γιορτάζει,(ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!) στον scoufgian και τον moutsokwsta!
22214
με φωναξε κανεις?εδω ειμαι!!!λοιπον για αλλη μια φορα να ευχαριστησω το ενεργο μελος της nel lines,κ.κ. speedkiller και να του υπενθυμισω μια φραση.αμα δεν βαλει λιγο απο μυτιληνη θα σκασει αυτος.........;);)
moutsokwstas
08-11-2008, 13:19
22215
ευχαριστω κι ανταποδιδω στο φιλο μου speedkiller μια φοτογραφια στις 5 νοεμβριου 2008. επισης ειναι αφιερωμενη και συνοδευομενη με τα χρονια πολλα στους μυτιληνιους για τη σημερινη ημερα-απελευθερωση της λεσβου- και σε οσους γιορταζουν.
MYTILENΕ μη στεναχωριέσαι η επόμενη είναι αφιερωμένη μόνο σε σένα :D
ΜΥΤΙΛΗΝαρα!!! ολε!!
22229
Speedkiller
08-11-2008, 20:29
Αντε ρε Στέφανε, εγώ εσένα περίμενα για να το δω βαμμένο!!!Ευχαριστούμε!!!!:D
MYTILENE
08-11-2008, 23:05
ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ φίλε μου τι τέλεια φώτο είναι αυτή!!!!Αντε μωρε ΜΥΤΙΛΗΝΑΡΑ.:p
scoufgian
09-11-2008, 06:16
Αντε μωρε ΜΥΤΙΛΗΝΑΡΑ.
εσυ παρε μια διημερη αποβολη απο το forum γιατι δεν ειναι εκφρασεις αυτες.......που βρισκεσαι στο γηπεδο?η κοπελα μεχρι και τα βρακια της κατεβασε για παρτη σου βρωμονελιτη και της μιλας ετσι?για περασε απο το γραφειο αμεσως!!!:mrgreen::mrgreen:
MYTILENΕ μη στεναχωριέσαι η επόμενη είναι αφιερωμένη μόνο σε σένα
ΜΥΤΙΛΗΝαρα!!! ολε!!
κι εσυ επειδη της κανεις τα γλυκα ματια εν ωρα εργασιας, παρε κι εσυ μια διημερη αποβολη .καλο θα σου κανει για να τη σκεφτεσαι περισσοτερο αυτες τις δυο ημερες που δεν θα μπορεις να μπεις στο forum..........:mrgreen::mrgreen:
leonidas
09-11-2008, 09:04
Χαχαχαχαχαχαχα...:mrgreen::lol:
Καλα ε τελεια τα λες scoufgian...
Κυριε Διευθυντα !
MYTILENE
09-11-2008, 14:57
εσυ παρε μια διημερη αποβολη απο το forum γιατι δεν ειναι εκφρασεις αυτες.......που βρισκεσαι στο γηπεδο?η κοπελα μεχρι και τα βρακια της κατεβασε για παρτη σου βρωμονελιτη και της μιλας ετσι?για περασε απο το γραφειο αμεσως!!!:mrgreen::mrgreen:
κι εσυ επειδη της κανεις τα γλυκα ματια εν ωρα εργασιας, παρε κι εσυ μια διημερη αποβολη .καλο θα σου κανει για να τη σκεφτεσαι περισσοτερο αυτες τις δυο ημερες που δεν θα μπορεις να μπεις στο forum..........:mrgreen::mrgreen:
Στέφανε τι λέει αυτός ρε?????Πάρε.... blanco και σβήστον από το fun club της ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΕΛ !!!!!Αντε ρε ΜΥΤΙΛΗΝΑΡΑ γίνε κουκλάρα και επέστρεψε γιατί μας έλειψες
MYTILENE
09-11-2008, 14:58
:p:p:p:p!!!!!!!!!!!!
MYTILENE
09-11-2008, 20:27
Κάτι μου λέει πως μια ψυχή ξημεροβραδιάζεται στη δεξαμενή του Περάματος παρέα με το ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΙ μας και δε ξεκολλάει.......;);):rolleyes::p!!!
ποιος να ναί,ποιος να ναι;:D σήμερα πάντως βραδιάσαμε στο λιοντάρι μετά την εκδήλωση,οπότε η μυτιληνάρα έμεινε στην άκρη και δεν με είδε σήμερα ;)
scoufgian
09-11-2008, 21:33
οπότε η μυτιληνάρα έμεινε στην άκρη και δεν με είδε σήμερα ;)
ευτυχως ησυχασε η κοπελα...............:D:D
sylver23
09-11-2008, 22:18
δεν λες τον λογο ομως.πειναγε ο κυριος και αν και τον εφαγα και αυτον και τον μαστροπαναγο να παμε προς περαμα αφου αφησαμε τον κωστα πηρα ενα ωραιοτατο ΟΧΙ σαν απαντηση
MYTILENE
10-11-2008, 10:42
δεν λες τον λογο ομως.πειναγε ο κυριος και αν και τον εφαγα και αυτον και τον μαστροπαναγο να παμε προς περαμα αφου αφησαμε τον κωστα πηρα ενα ωραιοτατο ΟΧΙ σαν απαντηση
Tι είναι αυτοί οι άνθρωποι ρε sylver?Ημαρτον.Το νου τους μόνον στο στομαχάκι τους τον έχουν:p:p,εμάς που είμαστε μακριά δε μας σκέφτονται καθόλου ποια??
ΥΓ:Έπρεπε να τους παρατήσεις σε κανα ''βρώμικο'' και να πας μόνος:p
ΥΓ2:Βγήκε από τη δεξαμενή,ξέρουμε?????
scoufgian
10-11-2008, 11:28
και για να σ εχουμε ενημερο φιλε Mytilene ,το πλοιο σου επεσε απο τη δεξαμενη και κατοικοεδρευει στη γνωστη του θεση στο λιμανι του Πειραια
MYTILENE
10-11-2008, 13:51
Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Ιωάννη και σας ενημερώνω οτι έληξε το πρόβλημα που είχα και είναι όλα οκ;) όπως βλέπεις!!!Έληξε η αποβολή μου μάλλον ε?:p:p
scoufgian
10-11-2008, 14:29
Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Ιωάννη και σας ενημερώνω οτι έληξε το πρόβλημα που είχα και είναι όλα οκ;) όπως βλέπεις!!!Έληξε η αποβολή μου μάλλον ε?:p:p
εισαι με αναστολη κι εσυ και ο αλλος........
manolis m.
12-11-2008, 20:06
Geia olous tous Nelites ( eksairoume egw)...:D
22381
moutsokwstas
12-11-2008, 21:05
απο κατω ειναι κουκλα, για να δουμε απο πανω κι εξωτερικα τι δουλεια θα γινει. τουλαχιστον να βαφει μπλε καθως πρεπει, οχι με νερομπογια.
Mixalhs_13
13-11-2008, 11:33
Ωραιο το βαψιμο αλλα πρεπει να βαψουν και το πανω μερος.
Vortigern
15-11-2008, 20:11
Για ολους τους Νελιτες;)
Για ολους τους Νελιτες;)
Ειδικά η δεύτερη είναι τέλεια!! (από που την τράβηξες?)
Vortigern
15-11-2008, 20:39
Ειδικά η δεύτερη είναι τέλεια!! (από που την τράβηξες?)
Απο ενα μαγαζι που ειναι πισω απο την Αγια τριαδα.Δν λεω ονομα για να μην κανω διαφημιση:p
Απο ενα μαγαζι που ειναι πισω απο την Αγια τριαδα.Δν λεω ονομα για να μην κανω διαφημιση:p
Κάπου πάει ο νους μου..........
Ευχαριστώ!
;););)
dimitris
15-11-2008, 20:52
Αντε να το πω εγω αφου το ειπαμε στο θεμα του "Αγιος Γεωργιος"
Sprider πισω απο την Αγ.Τριαδα...
βλεπω να γινετε στεκι απο καραβολατρες:p
Αντε να το πω εγω αφου το ειπαμε στο θεμα του "Αγιος Γεωργιος"
Sprider πισω απο την Αγ.Τριαδα...
βλεπω να γινετε στεκι απο καραβολατρες:p
Όντως αυτό είχα στο νου μου!
Λες να γίνει????:D:D:D
Vortigern
15-11-2008, 20:59
Όντως αυτό είχα στο νου μου!
Λες να γίνει???
Nαι και απο πανοραμα καφε που λεγεται να γινει η Ναυτιλια καφε η O θαυμαστος καφες του VORTIGERN:p:p
[quote=laz94;136900]Όντως αυτό είχα στο νου μου!
Λες να γίνει???/quote]
Nαι και απο πανοραμα καφε που λεγεται να γινει η Ναυτιλια καφε η O θαυμαστος καφες του VORTIGERN:p:p
χαχαχαχαχαχα
(είμαστε εκτός θέματος, καλύτερα να σταματήσουμε;);))
dimitris
16-11-2008, 10:29
Μια "Μυτιληνη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1001)" στα λευκα για ολους τους φιλους Νελιτες!!!
μεσα σε αυτους να βαλω και το Λεο???:rolleyes:
Speedkiller
16-11-2008, 10:31
Πάντα Δημήτρη...Πάντα!!!:p
MYTILENE
16-11-2008, 10:35
Μια "Μυτιληνη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1001)" στα λευκα για ολους τους φιλους Νελιτες!!!
μεσα σε αυτους να βαλω και το Λεο???:rolleyes:
Εννοείτε φίλε Δημήτρη,αφού είναι από τους μεγαλύτερους ΝΕΛΙΤΕΣ του forum:p:D!!!!χαχαχαχα
scoufgian
16-11-2008, 10:56
Εννοείτε φίλε Δημήτρη,αφού είναι από τους μεγαλύτερους ΝΕΛΙΤΕΣ του forum:p!!!!χαχαχαχα
ειμαι εκτος θεματος αλλα βρηκα την ευκαιρια να πω το παραπονο μου...μια με δυο σελιδες πισω μου πριονισανε τη καρεκλα και βαλανε το συριανο ναυτακι (leo) στο τιμονι των NELιτων.ελεος!!!!!βρε καλα σας κανει ο βεντουρης!!!εκει!!! σε λιγο ουτε θεμα για τη nel δεν θα χετε εδω μεσα.............:D:D:D
Speedkiller
16-11-2008, 11:10
ειμαι εκτος θεματος αλλα βρηκα την ευκαιρια να πω το παραπονο μου...μια με δυο σελιδες πισω μου πριονισανε τη καρεκλα και βαλανε το συριανο ναυτακι (leo) στο τιμονι των NELιτων.ελεος!!!!!βρε καλα σας κανει ο βεντουρης!!!εκει!!! σε λιγο ουτε θεμα για τη nel δεν θα χετε εδω μεσα.............
Μα εσύ αποποιήθηκες των ευθυνών σου...Εσύ τον ανακύρηξες πρόεδρο....:p!Τέλος το off-topic γιατι ο πρόεδρος θα μας βάλει χέρι...:mrgreen:
scoufgian
16-11-2008, 11:17
Μα εσύ αποποιήθηκες των ευθυνών σου...Εσύ τον ανακύρηξες πρόεδρο....:p!Τέλος το off-topic γιατι ο πρόεδρος θα μας βάλει χέρι...:mrgreen:
εσενα θα σου στειλω εξωδικο γιατι δεν εφαρμοσες δημοκρατικες διαδικασιες....ανεμενε.......
.voyager
18-11-2008, 10:45
Καλοκαιρινός απόπλους του Μυτιλήνη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1033) από Πειραιά.
nickosps
25-11-2008, 11:20
Για δείτε να γελάσετε:
Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πλοίο βρίσκεται αλλού και το ais το δείχνει αλλού... Με άλλα λόγια "επηρεάζεται" εύκολα ;)
dimitris
29-11-2008, 22:10
Μια Μυτιληνη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1231) λιγο ποιο νοσταλγικη θα ελεγα...
για ολους τους φιλους της!!!;)
ε τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό:(:( ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΨΟΥΝ ΑΣΠΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
Speedkiller
29-11-2008, 22:34
Σορρυ που το λέω Στέφανε αλλά πολύ φοβάμαι πως με γυφτουλέ μπλε θα μας χαιρετήσουν.....:mad::mad::mad:
Κάτι έμαθα αλλά παρόλο που είναι δύσκολο υπάρχει μια ελπίδα να τα ξαναδούμε άσπρα έτσι όπως τα βλέπαμε πάντα και μεγαλωσαμε μαζί τους
MYTILENE
02-12-2008, 13:27
Άκυρη ερώτηση:Πρίν πολλά χρόνια το ΜΥΤΙΛΗΝΗ έκανε ένα δρομολόγιο από Πειραιά-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Χίο Μυτιλήνη μία ή δύο φορές την εβδομάδα.Μήπως κάποιος παλιός έχει φώτο από αυτά τα λιμάνια?Μη μου βάλετε τις Μυτιλήνης και τις Χιού και τρελλάθω,Συροτηνομυκονίας θέλω :p:p
Σιγά μη σου βάλουμε....:p, δεν το θυμάμαι ποτέ αυτό, στην Τήνο ναι εκδρομικό και πρόσφατα, αλλα βράδυ τι να βγάλεις? Τότε δεν είχαμε sylver23, manilis m, speedkiller...:rolleyes:
MYTILENE
02-12-2008, 15:12
Αν σου πώ οτι το περίμενα πως θα απαντήσης εσύ θα με πιστέψεις?Με το που είδες Συροτηνομυκονία τσουπ νάτος:p:p!!!!Ηταν επι παλιάς ΝΕΛ αυτό το δρομολόγιο,στα πρώτα χρόνια του Μεγάλου ΚΕΝΤΕΡΗ;),αν σου λέει κάτι
Το ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ θυμάμαι ότι έκανε ένα δρομολογιο για Ανδρο-Σύρο-χίο-Μυτιλήνη,δρομολόγιο που συνεχίστηκε και απο το ΤΑΞΙΑΡΧΗΣχωρίς την Ανδρο όταν σταμάτησε ο ΑΓΙΟΣ για το ΜΥΤΙΛΗΝΗ δεν θυμάμαι ούτε έχω ακούσει για τέτοιο δρομολόγιο,βεβαια δεν ορκίζομαι κι όλας:D
dimitris!
03-12-2008, 00:10
Ούτε εγω θυμάμαι ποτέ το Μυτιλήνη προς τα κει..Ισως κανένα χειμώνα στα νιάτα του.
dimitris! που έισαι εσύ? σε χάσαμε... μας έμεινε ο dimitris χωρίς (!) :D.
dimitris!
03-12-2008, 10:13
Ναυτάκι αγαπητέ Leo, υπηρετώ την πατρίδα!!!Θα επιστρέψω όμως πιο δυναμικά!(Αγόρασα νέα φωτογραφική, τώρα στην άδεια μου...)
MYTILENE
03-12-2008, 16:51
Ανεκτέλεστο το σημερινό δρομολόγιο του πλοίου από Πειραιά.Θ α ξεκινήσει κανονικά τη Παρασκευή από Πειραιά και Κυριακή από Μυτιλήνη.Ξεκούραση για κάποιους........;);):D:D
.voyager
03-12-2008, 23:21
To Mytilene (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1305) πριν χρόνια στο Αιγαίο. Αφιερωμένη στους ΝΕΛίτες!!!
φιλε voyager σε ευχαριστουμε παρα πολυ.. πολυ ωραια φοτο ..
To Mytilene (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1305) πριν χρόνια στο Αιγαίο. Αφιερωμένη στους ΝΕΛίτες!!!
Μετά τον φίλο .voyager μια ακόμη φωτοργαφία της όμορφης κυρίας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1297) του ΒΑ Αιγαίου. Μήνυμα προσεκτικά επιλεγμένο και διατυπωμένο με πολλούς αποδέκτες και προς άρση πάσης παρεξηγήσεως :rolleyes:.
scoufgian
04-12-2008, 05:36
χρηστο σ ευχαριστουμε!!!!
scoufgian
04-12-2008, 05:38
Μετά τον φίλο .voyager μια ακόμη φωτοργαφία της όμορφης κυρίας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1297) του ΒΑ Αιγαίου. Μήνυμα προσεκτικά επιλεγμένο και διατυπωμένο με πολλούς αποδέκτες και προς άρση πάσης παρεξηγήσεως :rolleyes:.
οσες φωτογραφιες και ν ανεβασεις δεν μπαινεις στο club.εκει εξω θα μεινεις.:p:p........τρομερη φωτογραφια
Δεν μας τα είχες πεί αυτά leo ότι διαθέτεις τέτοια διαμάντια,βεβαια θα προτιμούσα τη φώτο με λίγο πιο ζωντανά χρώματα :D
Πάντως μια ήταν η εμφάνιση της Μυτιληνάρας και καμία άλλη αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία του voyager
scoufgian
06-12-2008, 19:21
Εντος ολιγου ,αναμενεται το ΜΥΤΙΛΗΝΗ ,να αποπλευσει για Λημνο -Καβαλα.Συμφωνα με τον ανταποκριτη μας στη νησι,καλο φιλο Μytilene,το πλοιο θα εκτελεσει εκτακτο δρομολογιο, προς τους παραπανω προορισμους, λογω αδυναμιας εκτελεσης του δρομολογιου ,απο το ΕΓ/ΟΓ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.Το αυριανο δρομολογιο προς Χιο -Πειραια ,θα εκτελεστει κανονικα.
scoufgian
06-12-2008, 19:36
και ηδη επιασε 18,5 κομβους ακομα δεν βγηκε καλα καλα απο το λιμανι..........
MYTILENE
06-12-2008, 20:43
Να ΄μαι και γώ.Το πλοίο έφυγε με μια μικρή καθυστέρηση 30 λεπτών λόγω φόρτωσης ενός και μοναδικού-δυστυχώς- φορτηγού που μπόρεσε και μπήκε!Μετά από πιέσεις του Υπουργείου, δρομολόγησε το ΜΥΤΙΛΗΝΗ ο Βεντούρης για να εξυπηρετηθεί ένα μεγάλο ποσοστό φορτηγών-ήδη έχει μαζέψει η Λήμνος 15-17 φορτηγά για Καβάλα,από τη Θεσ/νίκη έχουνε φύγει γύρω στα 35-40 κομμάτια για Καβάλα και στη Καβάλα είναι γύρω στα 30-35,αναμένετε μάχη το πρωί στο λιμάνι της- αλλά και κόσμου από τη Βόρεια Ελλάδα η οποία έχει βρεί το μπελά της με τη ΣΑΟΣ.Το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ δεν αναμένετε να ξεκινήσει ούτε μέσα στη βδομάδα.Το ΜΥΤΙΛΗΝΗ αναμένετε στη Λήμνο γύρω στις 02:00 και στη Καβάλα γύρω στις 06:30.Υπολογίζεται να είναι Μυτιλήνη αύριο γύρω στις 18:00 το απόγευμα όπου ελπίζω με μια μικρή καθυστέρηση να φύγει για Χίο-Πειραιά.Μακάρι δλδ για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος για αυτούς τους προορισμούς αλλά και κάποιοι άλλοι που .......θα μείνουν πίσω:p:p;)
Speedkiller
06-12-2008, 20:53
Να ΄μαι και γώ.Το πλοίο έφυγε με μια μικρή καθυστέρηση 30 λεπτών λόγω φόρτωσης ενός και μοναδικού-δυστυχώς- φορτηγού που μπόρεσε και μπήκε!
Τι εννοείς μπόρεσε και μπήκε?Γιατί να μην μπορέσει δηλαδή?
MYTILENE
06-12-2008, 21:55
Τι εννοείς μπόρεσε και μπήκε?Γιατί να μην μπορέσει δηλαδή?
Καλώς το Νελίτη:p!Το ταξίδι μαθεύτηκε στους υπεύθυνους οτι θα γίνει,γύρω στις 19:00:shock:,μέχρι να ενημερωθούνε όλοι,Σάββατο απόγευμα βλέπεις;) θα έπερνε πολύ χρόνο.Όσοι μπορούσανε κάνανε τα αδύνατα δυνατά αλλά μόνο μια μεταφορική το είχε κοντά στο πλοίο και το έβαλε!Ήταν ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ αυτό αλλά δε γινόταν αλλιώς δυστυχώς.
Aktofylakas
06-12-2008, 21:56
Απο Μυρινα προσ Καβαλα θα παρει περιπου 20 ι.χ και 15φ/γ
scoufgian
07-12-2008, 06:11
και αυτη την ωρα ,δενει στο λιμανι της Καβαλας ,διπλα στο Σαμοθρακη, της SAOS FERRIES
parianos
07-12-2008, 20:43
Εχω μια απορια, το πλοιο εχει ξαναπαει στο λιμανι της Καβαλας ή ειναι η πρωτη του φορα;
έχει ξαναπάει πολλές φορές φίλε pariane
parianos
07-12-2008, 22:35
έχει ξαναπάει πολλές φορές φίλε pariane
Σε ευχαριστω για την πληροφορια σου φιλε stefanosp...
να και μια φωτογραφία στο λιμάνι της καβάλας,δυστυχώς δεν θυμάμαι τη πηγή της.
24073
heraklion
07-12-2008, 23:44
Εχω μια απορια, το πλοιο εχει ξαναπαει στο λιμανι της Καβαλας ή ειναι η πρωτη του φορα;
Πρίν από μερικά χρόνια θυμάμαι που ο καλοκαίρι έκανε την γραμμή Πειραιάς-Χίο-μυτιλήνη-Λήμνος-Καβάλα. Ενώ τα Θεόφιλος και Ταξιάρχης κάνανε Πειραιά-Χίο-Μυτηλήνη-Λήμνος-Θεσσαλονίκη.:arrow:
captain 83
08-12-2008, 00:10
Αναχώρηση πριν από λίγο (στη 1) από Χίο και προβλεπόμενη άφιξη στον Πειραιά στις 09:15.
MYTILENE
08-12-2008, 07:16
να και μια φωτογραφία στο λιμάνι της καβάλας,δυστυχώς δεν θυμάμαι τη πηγή της.
24073
Η φώτο Στέφανε έχει δημοσιευθεί στον ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ;) πρίν πολλά χρόνια.Όταν έκανε την ερώτηση ο φίλος parianos ακριβώς αυτή τη φώτο είχα στο μυαλό μου.
η ωραία του βορείου αιγαίου κατά την σημερινή άφιξη της στον πειραιά αφιερωμένη στο Σταύρο που ήταν και ο ηθικός αυτουργός της φώτο:D:D
24100
MYTILENE
08-12-2008, 13:46
Και για όσους δεν γνωρίζουν ΣΤΑΥΡΟΣ=MYTILENE έτσι?:p:p!!!Ευχαριστώ πολύ Στέφ και μπράβο για το πρωινό σου ξύπνημα,δείχνεις οτι είσαι ΝΕΛΙΤΗΣ πραγματικός!!!Αλλά και το ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΙ φοβερό ε?:p
Και για όσους δεν γνωρίζουν ΣΤΑΥΡΟΣ=MYTILENE έτσι?:p:p!!!Ευχαριστώ πολύ Στέφ και μπράβο για το πρωινό σου ξύπνημα,δείχνεις οτι είσαι ΝΕΛΙΤΗΣ πραγματικός!!!Αλλά και το ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΙ φοβερό ε?:p
Σταυρος= MYITILENE
Sefatnosp = Στεφ
άρα Σταυρος = MYTILENE = Στα :razz: ???
Γειά σου Σταύρο με την βαπόρα σου
scoufgian
08-12-2008, 14:18
καλα αυριο παω να κανω παραπονα στο κ.Βεντουρη.Τι χαλια ειναι αυτα παλι?Καλα δεν μπορουν να το βαψουν αυτο το πλοιο μια και καλη?χειροτερο απο το αδελφο του ,το ΡΟΔΑΝΘΗ θα καταληξει
heraklion
08-12-2008, 14:49
Τι πρόβλημα υπάρχει στην φώτο?:confused:Δεν διακρίνω τίποτα.
sylver23
08-12-2008, 15:06
οτι το μπλε νικο εχει ολες τις αποχρωσεις που υπαρχουν.κοινως ΘΕΛΕΙ ΒΑΨΙΜΟ
Με πολλή πολλή ΑΣΠΡΗ μπογιά....:rolleyes:
Aktofylakas
08-12-2008, 15:54
Μολις εγκριθηκε αιτημα της ΝΕΛ και μας ξαναερχεται το Μυτιληνη αυτη την φορα για παρτι μας και μονο!!!Αυριο το πρωι 0800 φευγει απο Μυτιληνη, 1300 καταπλους Μυρινα, 1330 αποπλους και επιστροφη στη Μυτιληνη 1830 με αποπλου για Πειραια 2000.Αντε να στεριωσει με το καλο :D
scoufgian
08-12-2008, 16:34
ας δουμε τη "κοπελα "σε δυο ποζες στο λιμανι της Μυτιληνης
24104
24105
ας δουμε τη "κοπελα "σε δυο ποζες στο λιμανι της Μυτιληνης
24104
24105
Καλά μιλάμε δεν παίζεσαι!!! ;););)
Aktofylakas
08-12-2008, 16:56
Την Κυριακη κατα την εισοδο στην Μυρινα.Καπως χαλια η φωτο αλλα με προδωσαν οι ρυθμισεις της φωτ.μηχανης.Την αλλη φορα καλυτερες...
Την Κυριακη κατα την εισοδο στην Μυρινα.Καπως χαλια η φωτο αλλα με προδωσαν οι ρυθμισεις της φωτ.μηχανης.Την αλλη φορα καλυτερες...
Απίστευτη φωτογραφία!
scoufgian
08-12-2008, 17:00
μια χαρα ειναι ευχαριστουμε
Speedkiller
08-12-2008, 17:01
μια χαρα ειναι ευχαριστουμε
Με εφέ...;)
MYTILENE
08-12-2008, 18:43
Μολις εγκριθηκε αιτημα της ΝΕΛ και μας ξαναερχεται το Μυτιληνη αυτη την φορα για παρτι μας και μονο!!!Αυριο το πρωι 0800 φευγει απο Μυτιληνη, 1300 καταπλους Μυρινα, 1330 αποπλους και επιστροφη στη Μυτιληνη 1830 με αποπλου για Πειραια 2000.Αντε να στεριωσει με το καλο :D
Με πρόλαβες φίλε!!!!Το κόβω να στεριώνει με μια άλλαγη δρομολογίων βέβαια αλλά ίσως και..................πλοίου;);)!!!Αν δε βγάλεις καλύτερη φώτο αυτή τη φορά όμως θα έχουμε πρόβλημα οκ?:p
moutsokwstas
08-12-2008, 19:00
ακτοφυλακα, δεν πειραζει, καλη η προσπαθεια. με γυρισες με την εικονα στο λιμανι, στο 1997 τοτε που <<επιανε>> το σαπφω.
Speedkiller
08-12-2008, 21:58
παρατηρηστε στη φώτο που ανέβασα ότι τα φουγάρα του πλοίου είναι βαμμένα με διαφορετικό μπλέ το ένα απο το άλλο
Βασικά Στέφανε πολλά είναι τα μπλε...:p
Σταύρο, έτσι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1426) το θυμάσαι? Ετσι κι αλλιώς για σένα είναι :D, δνε τολμώ να το αφιερώσω στο Στέφανο, ξέ-ξασπρο με ΝΕΛ σινιάλα του 'στειλα και με .......;)
MYTILENE
09-12-2008, 11:57
Αν το θυμάμαι λέει!!!!Ξεχνιέται τέτοια μούφα που πήγαν και το κάνανε?Ποιός ξέρει πόσα πήρανε κι από κει τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!
ΣΗΜ:Σήμερα ο ΒΑΠΟΡΑΣ έχει ρέντα.18,8 με 19,2:shock: το πετυχαίνω και με βοριαδάκι παρακαλώ ....για να μη λέτε οτι βοηθάει ο καιρός!!!!Τώρα λίγο έξω από τη Μύρινα......Ακτοφύλακα ετοιμάσου:p!!!!!
Νομίζω ότι είναι καλό να υπάρχει στην γκαλερί με όλες του τις φορεσιές. Όπως όλοι φοράμε καλά και πρόχειρα ρούχα... :p:D
leonidas
09-12-2008, 18:59
Μια καλοκαιρινη αναχωρηση
(που την εχει τραβηξει η αδερφη μου)
που την εβαλα για να γινω δεχτος στο club ...:D
Μπορω ;;; :cool:
Αφιερωμενη στους: scoufgian,MYTILENE,speedkiller,stefanosp,
Leo,sylver23,laz94,moutsokwstas ...
και σε οσους λατρευουν αυτο το καραβι !
http://imageshack.gr/files/4pvmy83xk895lkvxigkc.jpg (http://www.nautilia.gr/forum/%5BURL=http://imageshack.gr/view.php?file=4pvmy83xk895lkvxigkc.jpg%5D%5BIMG%5D http://imageshack.gr/files/4pvmy83xk895lkvxigkc.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D)
Y.Σ
-Συγνωμη για το προσωπο αλλα τι να κανουμε...
Επρεπε να το σβησω...:rolleyes:
Δεν γινεται χωρις τη θεληση καποιου
να κυκλοφορει μια φωτογραφια του στο internet .
Μια καλοκαιρινη αναχωρηση
(που την εχει τραβηξει η αδερφη μου)
που την εβαλα για να γινω δεχτος στο club ...:D
Μπορω ;;; :cool:
Αφιερωμενη στους: scoufgian,MYTILENE,speedkiller,stefanosp,
Leo,sylver23,laz94,moutsokwstas ...
και σε οσους λατρευουν αυτο το καραβι !
Y.Σ
-Συγνωμη για το προσωπο αλλα τι να κανουμε...
Επρεπε να το σβησω...:rolleyes:
Δεν γινεται χωρις τη θεληση καποιου
να κυκλοφορει μια φωτογραφια του στο internet .
Πολύ ωραία φωτογραφία φίλε μου!!!
Μπράβο στην αδερφή σου που την τράβηξε αλλά κυρίως σε εσένα που την ανέβασες!!!
Και ευχαριστώ και για την αφιέρωση!!!
leonida καλως ώρισες στο club,πέρνα και απο τα ηλεκτρονικά γραφεία των ΝΕΛΙΤΩΝ για να υπογράψεις τη δήλωση εγραφής σου :D
scoufgian
09-12-2008, 20:52
να καλοσωρισω κι εγω το leonida στο club και να του πω ευχαριστω για την αφιερωση.Περιμενουμε κι επισημα την εγγραφη σου εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=146042#post146042).......
MYTILENE
09-12-2008, 21:25
Και από μένα με τη σειρά μου έχεις το οκ να μπείς στο CLUB φίλε:p.Πολύ καλή φώτο με άποψη,ευχαριστώ πολύ.;)
leo σ ευχαριστώ πολύ κι εγώ.
MYTILENE
09-12-2008, 22:39
leo σ ευχαριστώ πολύ κι εγώ.
Με μπέρδεψες λίγο αλλά μετά κατάλαβα.Είπα και γώ,τον εαυτό του ευχαριστεί:p:p????
:D:D:D... σήμερα έχεις ξεσαλώσει...δεν παίζεσαι;)
Σταύρο, έτσι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1426) το θυμάσαι? Ετσι κι αλλιώς για σένα είναι , δνε τολμώ να το αφιερώσω στο Στέφανο, ξέ-ξασπρο με ΝΕΛ σινιάλα του 'στειλα και με .......;)
και πολύ καλά κάνεις :) δεν θέλω να θυμάμαι αυτές τις μέρες που μυτιλήνη και θεόφιλος κυκολοφορούσαν σα τα σούργελα ντυμένα στη αναύτη και κακόγουστη φορεσιά της LG
όσο για την άλλη που έστειλες δεν είπα τπτ μια χαρά ήταν απλά λίγο το χρώμα σχολίασα :D
και πολύ καλά κάνεις :) δεν θέλω να θυμάμαι αυτές τις μέρες που μυτιλήνη και θεόφιλος κυκολοφορούσαν σα τα σούργελα ντυμένα στη αναύτη και κακόγουστη φορεσιά της LG
όσο για την άλλη που έστειλες δεν είπα τπτ μια χαρά ήταν απλά λίγο το χρώμα σχολίασα :D
Θα πέρπει να σας πω και να δηλώσω ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζω είναι αυτό που είδε ο φακός και μόνο. Δεν πειράζω τίποτα άλλο (γιατί δεν ξέρω, και δεν θέλω να μάθω ;)) εκτός απο το να ισιώσω τον ορίζοντα... (να μην μου "αδειάσει" το βαπόρι αν γέρνει):D.
Θα πέρπει να σας πω και να δηλώσω ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζω είναι αυτό που είδε ο φακός και μόνο. Δεν πειράζω τίποτα άλλο (γιατί δεν ξέρω, και δεν θέλω να μάθω ;)) εκτός απο το να ισιώσω τον ορίζοντα... (να μην μου "αδειάσει" το βαπόρι αν γέρνει):D.
καλή τακτική και εγώ αυτό κάνω είναι η μόνη εντολή που ξέρω στο photoshop
bluestaritis
10-12-2008, 10:58
ας μην βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα γιατι δεν φταιει το μιτιληνη για την καθυστερηση αλλα το σαμοθρακη που επαθε βλαβη και αναγκαστηκε να καλυψει το δρομολογιο του
Speedkiller
10-12-2008, 11:06
ας μην βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα γιατι δεν φταιει το μιτιληνη για την καθυστερηση αλλα το σαμοθρακη που επαθε βλαβη και αναγκαστηκε να καλυψει το δρομολογιο του
Γιατί φίλε μου?Ποιος το κατηγόρησε το Μυτιλήνη δηλαδή?
bluestaritis
10-12-2008, 11:17
αλλα οταν ο κοσμος διαμαρτειρεται καλα να κανουν να μην διαμαρτυρονται γιατι δεν ξερουν την αληθεια για το τι συνεβει
Speedkiller
10-12-2008, 11:19
αλλα οταν ο κοσμος διαμαρτειρεται καλα να κανουν να μην διαμαρτυρονται γιατι δεν ξερουν την αληθεια για το τι συνεβει
ok!Οτι πεις...
bluestaritis
10-12-2008, 11:20
αλλα ο κοσμος διαμαρτυρειθεικε
Όπως μεταδίδεται στο site zougla.gr
Το πλοίο «Μυτιλήνη» κατέλαβαν αργά χθες το βράδυ μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους από την εταιρεία ΝΕΛ. Το πλοίο επρόκειτο να πραγματοποιήσει προγραμματισμένο δρομολόγιο τα μεσάνυχτα, το οποίο ακυρώθηκε.
Σήμερα τα μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας σκοπεύουν να προχωρήσουν σε καταλήψεις των πλοίων «Αίολος Κεντέρης 1» και «Αίολος Κεντέρης 2» και πλοίων της GA Ferries.
Το πλοίο έχει 200 επιβάτες.
Μα τώρα φαίνεται να κινείται μέσα στο λιμάνι του Πειραιά!
Μπα δεν κινείται και τώρα που το βλέπω έτσι είναι . Μάλλον υπάρχει πρόβλημα στο ais του .
bluestaritis
11-12-2008, 12:05
επαθε κατι το μυτιληνη ρε johny
Φίλε μου , δεν έχει κάποιο πρόβλημα το Μυτιλήνη απλά όπως είχαν γράψει παλιά επηρεάζεται το ais του , αλλά δεν ξέρω από τι ...
giorgosss
11-12-2008, 13:51
να καλοσωρισω κι εγω το leonida στο club και να του πω ευχαριστω για την αφιερωση.Περιμενουμε κι επισημα την εγγραφη σου εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=146042#post146042).......
Sorry Off-topic αλλά δεν κρατιέμαι
Ζηλεύω τωρα............... :o:o
Που είναι το thread των ΑΝΕΚιτων???:p:p
Speedkiller
11-12-2008, 14:00
Sorry Off-topic αλλά δεν κρατιέμαι
Ζηλεύω τωρα............... :o:o
Που είναι το thread των ΑΝΕΚιτων???:p:p
Φτιάξτε ένα...Δεν είναι δικια μας ευθύνη αυτο...
bluestaritis
11-12-2008, 14:23
girgosss κανε ενα thread με ΑΝΕΚιτες την παω αυτην την εταιρεια.ειμαι φανατικος
sylver23
11-12-2008, 15:20
θα διαγραφεις ομως απο τους νελιτες αυτοματα
bluestaritis
11-12-2008, 15:22
μα γιατι?Εμενα μου αρεσουν και οι δυο εταιρειες
MYTILENE
11-12-2008, 16:37
Με βάση πληροφόρηση ,αύριο το πλοίο θα ξεκινήσει κανονικά για Χίο-Μυτιλήνη στην ώρα του.Εκτός αν το εμποδίσουν τα μποφοράκια που ακούω οτι έρχονται:p
bluestaritis
11-12-2008, 18:33
δηλαδη θα εκτλεσει κανονικα το δρομολογιο του το Σαμοθρακη?
scoufgian
11-12-2008, 18:39
δηλαδη θα εκτλεσει κανονικα το δρομολογιο του το Σαμοθρακη?
το ΜΥΤΙΛΗΝΗ εννοουμε
bluestaritis
11-12-2008, 18:41
ναι το ξερω.Απλως δεν εκτλουσε το δρομολογιο του κανονικα επειδη ειχε παθη βλαβη το σαμοθρακη
bluestaritis
12-12-2008, 10:23
δεν πειραζει ρε γαννη και παλη μια χαρα ειναι η φωτογραφια
MYTILENE
12-12-2008, 15:36
Αναχώρηση αύριο στις 0900 από Μυτιλήνη για Λήμνο-Καβάλα ξανά έκτακτο.........μέχρι να γίνει μόνιμο;);)
bluestaritis
12-12-2008, 15:44
στις εννια το βραδυ η το πρωι?
MYTILENE
12-12-2008, 16:09
στις εννια το βραδυ η το πρωι?
Κοίταξε για να γράφω 09:00 πάει να πεί οτι θα φύγει το πρωί,άν έγραφα 21:00 θα εννοούσα το βράδυ.Αν πχ ήθελα να πώ στις έντεκα το πρωί θα το έγραφα έτσι:11:00:shock:!!Αν ήθελα να πώ στις δέκα το βράδυ,έτσι:22:00!!!Ότι άλλο......μάθημα θές,εδώ είμαστε:rolleyes::rolleyes:
bluestaritis
12-12-2008, 16:19
δηλαδη παλι δεν θα εκτλεσει το δρομολογιο του το σαμοθρακη?
Aktofylakas
12-12-2008, 16:19
Για την πληρη ενημερωση σας..
bluestaritis
12-12-2008, 16:23
ευχαριστω για την πληροφορηση γιατι θα παω στην Χιο
Aktofylakas
12-12-2008, 16:24
Καλο ταξιδι σε ολους και ελπιζω να ομαλοποιηθουν επιτελους τα δρομολογια.
bluestaritis
12-12-2008, 16:26
αυριο δηλαδη παλι ποσες ωρες θα φαμε στο καραβι?
αυριο δηλαδη παλι ποσες ωρες θα φαμε στο καραβι?
γιατί;σκοπεύεις να ταξιδέψεις μέχρι τη καβάλα;για χίο θα κάνει όσες ώρες κάνει πάντα
bluestaritis
12-12-2008, 16:33
ειναι η πρωτη μου φορα.
Aktofylakas
12-12-2008, 16:40
Μια λεπτομερεια μονο ξερω οτι υπαρχει αιτημα της εταιριας για το δρομολογιο αλλα δεν ξερω αν υπαρχει εγκριση αν και μαλλον ειναι θεμα χρονου.
bluestaritis
12-12-2008, 16:48
εγω τωρα που ανοιξα την τηλεοραση ειδα παλι νοτιαδες με 9ρι απαγορευτικο.
Aktofylakas
12-12-2008, 18:16
Μια λεπτομερεια μονο ξερω οτι υπαρχει αιτημα της εταιριας για το δρομολογιο αλλα δεν ξερω αν υπαρχει εγκριση αν και μαλλον ειναι θεμα χρονου.
οκ και η εγκριση.
MYTILENE
12-12-2008, 18:42
24448
Αφιερωμένη στο φίλο scoufgian-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ;),stefanos p,LEO,ROI BAUDOIN
MYTILENE
12-12-2008, 18:51
......και μπαίνωντας στο λιμάνι της Μυτιλήνης!!!!Αφιερωμένη σε όλους του φίλους;);)!!!!24454
scoufgian
12-12-2008, 18:54
επιτελους αρχιζες να παιρνεις μπρος και ν ανεβαζεις φωτογραφιες............και απ οτι βλεπω ποιοτικες.Μπραβο σου Νελιτη!!!!!:p:pΜε ρεγουλα ομως.Μην ξεσκιστεις σημερα..........
τι ειναι αυτά που λες?αστον να ανεβάσει τώρα που άρχισε:D
sylver23
12-12-2008, 20:33
εδω τοσο καιρο τον πρηζετε να ανεβασει και μολις πηρε φορα το παιδι .....μπραβο μυτιληνη.πολυ ωραιες.ενα τετοιο μπαλκονι θελω.
moutsokwstas
12-12-2008, 20:41
......και μπαίνωντας στο λιμάνι της Μυτιλήνης!!!!Αφιερωμένη σε όλους του φίλους;);)!!!!24454
η φωτογραφια ειναι ενα γερο <<μπασιμο>> και μεταφορικα και κυριολεκτικα. εχεις τετοια θεα, φανταζομαι το τι θα εχεις τραβηξει σταυρο.
scoufgian
12-12-2008, 20:44
η φωτογραφια ειναι ενα γερο <<μπασιμο>> και μεταφορικα και κυριολεκτικα. εχεις τετοια θεα, φανταζομαι το τι θα εχεις τραβηξει σταυρο.
παλαιοτερα κατι αλλο "τραβαγε" αλλα ευτυχως απ οτι βλεπω επικεντρωθηκε στο ζητουμενο..........Δοξα συ ο θεος.Αμην
Nissos Mykonos
12-12-2008, 20:45
Η φωτογραφια σου φιλε MYTILENE ειναι ολα τα λεφτα.;)
bluestaritis
12-12-2008, 21:04
συγχαρητηρια και απο μενα για την ωραια φωτογραφια και επειδη ειμαι και καινουργιος και δεν εχω δει και πολλες φωτογραφιες θα σας παρακαλεσω να κατεβαζετε και κατι τελευταιο ειναι απο τις καλυτερες φωτογραφιες που μεχρι στιγμης εχω δει
MYTILENE
12-12-2008, 22:37
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.όλους μα κυρίως μια ψυχή που βοήθησε λίγο και ανέβηκαν οι φώτο.Του τα πρηξα λίγο αλλά τα κατάφερε και βρήκε λύση.Σας ευχαριστώ και πάλι;)
bluestaritis
13-12-2008, 08:31
καμια στο μεγαλο λιμανι υπαρχει για να το καμαρωσουμε
f/b kefalonia
13-12-2008, 13:34
Μυτιληναρα!!!!!!!
24547
24548
sea_serenade
13-12-2008, 13:36
Φοβερό contrast. Σου δίνει την εντύπωση οτι βρίσκεσαι στον απέναντι ντόκο και χαζεύεις το βαπόρι. Bravo f/b Kefalonia, πολύ καλή δουλειά!!!
f/b kefalonia
13-12-2008, 13:39
Σε ευχαριστω φιλε μου!!!!!
Nissos Mykonos
13-12-2008, 14:00
Φοβερες φωτογραφιες f/b Kefalonia!!:D:D Θα συμφωνησω και εγω με αυτο που λεει ο sea serenade.;);)
MYTILENE
13-12-2008, 22:19
Πολύ ΤΕΛΕΙΕΣ φώτο φίλε ,σε ευχαριστώ και γώ με τη σειρά μου:p
MYTILENE
14-12-2008, 17:28
φώτο του ΒΑΠΟΡΑΡΟΥ κατα την χθεσινή του άφιξη 13/12 από Πειραιά-Χίο-24655
24656
Αφιερωμένη στους sylver,scoufgian,taxman,aktofylakas,stefanos p , LEO,ROI,theofilos ship,Vortigern-του το χρωστάω;) ,mike rodos Trakman kai voyager επείδη μας χαρίζουν συνεχώς διαμάντια:p
MYTILENE
14-12-2008, 17:30
..........και η αναχώρηση για Λήμνο-Καβάλα(καταπέλτη βάρεσε;))!!!!Αυτή σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΛΙΤΕΣ:p;)24658
24659
Nissos Mykonos
14-12-2008, 17:33
Συγχαρητηρια φιλε MYTILENE!Πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σου!!:D:D:D
sylver23
14-12-2008, 17:35
μυτιληνη σε ευχαριστω για την πρωτη αφου οι αλλες ειναι για τους νελιτες :p:p
moutsokwstas
14-12-2008, 19:07
πηρε μπρος ο mytilene και ποιος τον πιανει τωρα!
Mixalhs_13
15-12-2008, 10:56
Τα συγχαρητηρια μου , φιλτατε !
Φινες οι φωτογραφιες σου :p
nickosps
15-12-2008, 11:11
:DΠανικός σήμερα στο μεγάλο λιμάνι.Κάτοικοι, εργαζόμενοι και ταξιδιώτες έγιναν αυτόπτες μάρτυρες στο "άραγμα" του εγ/ογ Μυτιλήνη μέσα στην πόλη του Πειραιά...!!!:D (γεια σου ρε ais)
Speedkiller
15-12-2008, 11:28
:DΠανικός σήμερα στο μεγάλο λιμάνι.Κάτοικοι, εργαζόμενοι και ταξιδιώτες έγιναν αυτόπτες μάρτυρες στο "άραγμα" του εγ/ογ Μυτιλήνη μέσα στην πόλη του Πειραιά...!!!:D (γεια σου ρε ais)
Όπως έχει ειπωθεί κ στο παρελθόν το Μυτιλήνη στο ais κάνει ότι του κατέβει...Ειδικά εκείνη η θέση είναι πλέον απ τα συνιθισμένα λημέρια του...:p
Ο Α/Φ παίρνει μαζί του το ΑΙΣ στο σπίτι του :p.
nickosps
16-12-2008, 20:45
Δεν υπάρχει λέμε!! Γεια σου ρε βάπορα!!:D:shock: (ais)
captain 83
16-12-2008, 20:56
Βάλανε νέφτι στις μηχανές αντί για πετρέλαιο.
giorgosss
16-12-2008, 22:26
Χαχαχα αυτά είναι!!:D:D
mitilinios
16-12-2008, 23:25
Πολύ καλό για να είναι αληθινό...:razz:
scoufgian
17-12-2008, 05:45
καποιοι τη πηγαινανε γα...............γι αυτο επιασε αυτη τη ταχυτητα......:p:p:p
Speedkiller
17-12-2008, 08:21
Eεεεπ....Σεμνά...Μην το παρακάνουμε!!!;)
Πολλή καλή η κίνηση του να δρομολογηθεί το πλοίο για Λήμνο - Καβάλα! Ας ήταν και μόνιμο...
Έστω με το Θεο Θεόφιλο, όταν αναρώσει...
sylver23
19-12-2008, 11:38
Ο Α/Φ παίρνει μαζί του το ΑΙΣ στο σπίτι του :p.kai παλι το μυτηλινη στην κλεισοβης.σαν να εχει δικιο ο λεο
MYTILENE
19-12-2008, 11:51
Αναχώρηση του ΜΥΤΙΛΗΝΗ αύριο στις 0930 από Μυτιλήνη για Λήμνο-Θεσ/νίκη;);):p:p!!!!
Speedkiller
19-12-2008, 12:23
Θεσσαλονίκη???τι θα γίνει με αυτό το πλοίο?Το μπαλαντερ θα κάνει?:pΚάτι μου λέει πως θα υπαρξουν καθυστερήσεις...:twisted:
Θεσσαλονίκη???τι θα γίνει με αυτό το πλοίο?Το μπαλαντερ θα κάνει?:pΚάτι μου λέει πως θα υπαρξουν καθυστερήσεις...:twisted:
Σώζει καταστάσεις προς το παρόν απ'ότι φαίνεται.
Μακάρι να μείνει ένα πλοίο της προκοπής σε αυτή τη γραμμή και όχι μετά από ενα μήνα τα ιδια παντελάκη μου...
Ξέρει κανεις να μου πει εαν εκτός από το Θεόφιλο έχει και το Μυτιλήνη Ιντερνετ στους χώρους του πλοίου;
Speedkiller
19-12-2008, 12:57
Εδώ νομίζω πως θα βρεις την απάντηση (http://apostolossphotos.fotopic.net/c630434.html) σου φίλε μου...
moutsokwstas
19-12-2008, 18:09
γιατι να μην παει θεσσαλονικη? ας κανει και το μπαλαντερ, αλλιως ας αφησει τη γραμμη να την καρπωθουν αλλοι. δεκαετιες τωρα η νελ δεν στελνει πλοια της? προς τι, ο θορυβος? ας βαλουν το σαμοθρακη τοτε στη θεση του, κι ο νοων, νοειτω.
Speedkiller
19-12-2008, 18:49
γιατι να μην παει θεσσαλονικη? ας κανει και το μπαλαντερ, αλλιως ας αφησει τη γραμμη να την καρπωθουν αλλοι. δεκαετιες τωρα η νελ δεν στελνει πλοια της? προς τι, ο θορυβος? ας βαλουν το σαμοθρακη τοτε στη θεση του, κι ο νοων, νοειτω.
Χαλάρωσε φίλε Μουτσοκώστα...:D Ο μπαλαντερ ήταν πλακίτσα...Εγώ απλά φοβάμαι μήπως καθυστερήσει τον προγραμματισμό του πλοίου!Το δρομολόγιο αυτό το εκανε ο κακόμοιρος ο Θεόφιλος καθε κυριακή αν θυμαμαι καλα?
Δεν ξέρω συγκεκριμένα τη μέρα που το έκανε αλλά όντως έκανε αυτό το δρομολόγιο ο Τεό εναλλάξ με την Πηνελόπη(σκέτο;))(κοινοπραξία αν θυμάμαι καλά)..........
Δεν υπήρξε ποτέ κοινοπραξία ΝΕΛ και Πηνελόπη
ο theo έκανε το δρομολόγιο της θεσσαλονίκης κάθε σάββατο πρωί απο Μυτιλήνη μέχρι και το περιορισμό του δρομολογίου μόνο το καλοκαίρι μέχρι που κόπηκε τελείως λόγω έλειψης πλοίου
mitilinios
19-12-2008, 19:17
Η ΝΕΛ είχε παράδοση στη γραμμή Μυτιλήνη - Λήμνο - Θεσσαλονίκη. Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ έφευγε από Μυτιλήνη κάθε Σάββατο στις 10:00 και αναχωρούσε από Θεσσαλονίκη στις 01:00 την Κυριακή. Όσο για την καθυστέρηση δεν νομίζω να υπάρξει αφού το ΜΥΤΙΛΗΝΗ φεύγει από Θεσσαλονίκη στις 00:30 την Κυριακή και χρειάζεται περίπου 13 ώρες για Μυτιλήνη. Επομένως μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής θα είναι Μυτιλήνη και μέχρι τις 18:00 υπάρχει επαρκής χρόνος.
ο theo έκανε το δρομολόγιο της θεσσαλονίκης κάθε σάββατο πρωί απο Μυτιλήνη για αρκετά χρόνια μέχρι την ανάληψη της εταιρείας απο την νέα διοίκιση και το περιορισμό του δρομολογίου μόνο το καλοκαίρι μέχρι που κόπηκε τελείως λόγω έλειψης πλοίου
επίσης το δρομολόγιο της Καβάλας κόπηκε απο τη ΝΕΛ με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχε μεταφορικό έργο.....:rolleyes::mad:
λες και θα τους χάλαγε να βάζανε το ταξιάρχη και να πέρνανε την επιδότηση απο τη ΣΑΟΣ
Έχεις δίκιο Στέφανε δεν υπήρξε κοινοπραξία αλλά συμφωνία. Χαρακτηριστικά το περιοδικό "Εφοπλιστής"(δε θυμάμαι πότε γιατί είναι κομμένο) έγραφε: "Συνεργασία ΝΕΛ και Agoudimos Lines στα θερινά δρομολόγια Θεσσαλονίκης-Λήμνου-Μυτιλήνης. Κάθε Παρασκευή αναχώρηση από Θεσσαλονίκη το Πηνελόπη, κάθε Σάββατο προς Κυριακή το Θεόφιλος". Τέλος το off-topic;).....
moutsokwstas
20-12-2008, 19:34
ο theo έκανε το δρομολόγιο της θεσσαλονίκης κάθε σάββατο πρωί απο Μυτιλήνη για αρκετά χρόνια μέχρι την ανάληψη της εταιρείας απο την νέα διοίκιση και το περιορισμό του δρομολογίου μόνο το καλοκαίρι μέχρι που κόπηκε τελείως λόγω έλειψης πλοίου
επίσης το δρομολόγιο της Καβάλας κόπηκε απο τη ΝΕΛ με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχε μεταφορικό έργο.....:rolleyes::mad:
λες και θα τους χάλαγε να βάζανε το ταξιάρχη και να πέρνανε την επιδότηση απο τη ΣΑΟΣ
πολυ σωστα αυτα που αναφερεις στεφανε. στην παρουσα φαση μελημα πρεπει να ειναι η εξυπηρετηση των νησιων μας που ειναι χωρις συγκοινωνια. για τα πλοια και την ελλειψη δρομολογιων, σιγουρα δεν φταινε οι κατοικοι των νησιων. την υστατη στιγμη οι υπευθυνοι -προς πασα κατευθυνση -για το προβλημα που εχει δημιουργηθει, προσπαθουν να μαζεψουν τα ασυμαζευτα, αλλα ο σκοπος ειναι αυτος που προεχει αυτη την ωρα. τα υπολοιπα ειναι σε ολους μας γνωστα.
captain 83
20-12-2008, 22:54
Mε ώρα άφιξης στην Θεσσαλονίκη 22:00 το ΜΥΤΙΛΗΝΗ έφτασε με μια ώρα καθυστέρηση.
mitilinios
20-12-2008, 23:10
Mε ώρα άφιξης στην Θεσσαλονίκη 22:00 το ΜΥΤΙΛΗΝΗ έφτασε με μια ώρα καθυστέρηση.
Προφανώς έχει γίνει κάποιο λάθος για την ώρα άφιξης στη Θεσσαλονίκη αλλά και για την αυριανή ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη. :rolleyes: Ο χρόνος που δίνεται από το σύστημα είναι 12,5 ώρες, :shock: κάτι που είναι αδύνατο. Ο κανονικός χρόνος είναι 13 ώρες οπότε η καθυστέρηση είναι μισή ώρα. Με την κίνηση που υπάρχει λόγω εποχής αλλά και το γεγονός ότι δρομολόγιο από Μυτιλήνη για Θεσσαλονίκη πρέπει να έχει να πραγματοποιηθεί περίπου 1 μήνα, η καθυστέρηση είναι σε φυσιολογικά πλαίσια.
mitilinios
21-12-2008, 02:05
Πάντως από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης το πλοίο έφυγε στις 02:15 αντί στις 00:30, δηλαδή με 1 ώρα και 45 λεπτά καθυστέρηση αν και είχε φτάσει από τις 23:00.:confused:
mitilinios
21-12-2008, 14:47
Μόλις τώρα μπήκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Δεν γνωρίζω κίνηση επιβατών αλλά από φορτηγά γίνεται χαμός. Όλο το γκαράζ γεμάτο, καρφίτσα δεν πέφτει.:p
MYTILENE
21-12-2008, 14:57
Γεμάτο αποκλείεται γιατί από Θεσ/νίκη για Μυτιλήνη έφερε 20!!!!Άφησε και στη Λήμνο 18;)!!!!Οπότε μάλλον χωράει κάτι παραπάνω από καρφίτσες:p:p;)
mitilinios
21-12-2008, 16:41
Γεμάτο αποκλείεται γιατί από Θεσ/νίκη για Μυτιλήνη έφερε 20!!!!Άφησε και στη Λήμνο 18;)!!!!Οπότε μάλλον χωράει κάτι παραπάνω από καρφίτσες:p:p;)
Κοιτώντας το με τα κυάλια από το σπίτι καθώς έμπαινε στο λιμάνι της Μυτιλήνης διέκρινα ότι επειδή είχε ανοίξει λίγο τον καταπέλτη, μέχρι την έξοδο του υπήρχαν φορτηγά. Λες να ξεγελάστηκα;
MYTILENE
21-12-2008, 17:07
Μάλλον είχε έξω έξω τα Μυτιληνιά από τη Λήμνο γιατί είχε ήδη καθυστερήσει;)!!!
να η κυρία καμαροτή καμαροτή
ΝΕΛΙΤΕΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΦΟΤΟ:D (και μη)
25257
MYTILENE
22-12-2008, 15:29
Πρόλαβε και πήγε η μαγκιώρα .........και με κανονική ταχύτητα παρακάλω 18,8 οχι σα κάτι άλλα:p:p!!!!Ωραία φώτο και πάλι......δε στο ξαναλέω:p
αχαχ ευχαριστώ φίλε μου
έχω και άλλες το βράδυ όμως :D:p
ελάτε ΝΕΛΙΤΕΣ
stefanos p,MYTILENE,scoufgiann,Leo,Speedkiller και όσοι όλοι είναι(είστε και πολοί τι να κάνω:D)
25306
25307
25308
Speedkiller
22-12-2008, 20:47
Μπογιααααααααααα!!!Μα καλα πως έχει γίνει τόσο χάλια το κακόμοιρο?:(Λες και του ρίξαν σοβατισμα χτυπητό είναι...:p
Mixalhs_13
22-12-2008, 21:04
Θελει βαψιμο ρε ναυτες ;)
sylver23
22-12-2008, 21:06
13 atoma ειστε νελιτες.αυριο ολοι στον πειραια με τα κουβαδακια σας (μπογιες) να βοηθησετε
mitilinios
23-12-2008, 00:31
13 atoma ειστε νελιτες.αυριο ολοι στον πειραια με τα κουβαδακια σας (μπογιες) να βοηθησετε
Δεν είναι κακή ιδέα. Εγώ προσφέρομαι να το βάφω όταν είναι Μυτιλήνη. :p;)
moutsokwstas
23-12-2008, 09:35
ελάτε ΝΕΛΙΤΕΣ
stefanos p,MYTILENE,scoufgiann,Leo,Speedkiller και όσοι όλοι είναι(είστε και πολοί τι να κάνω:D)
25306
25307
25308
το πιο κωμικοτραγικο θα ειναι οταν αρχισουν να ξεφτιζουν τα λευκα γραμματα του ονοματος του πλοιου! για δειτε μπροστα, εχει αρχισει η διαδικασια και ψευτης να βγω, αλλα...τωρα που εκλεισε με ζημιες η νελ,ειναι ενας λογος παραπανω για το βαψιμο και το κοστος της εργασιας αυτης που δεν θα πραγματοποιηθει, κριμα.
ας δούμε και άλλη μια φότο:D
25335
scoufgian
23-12-2008, 14:09
ας δούμε και άλλη μια φότο:D
25335
μεταξυ σοβαρου και αστειου ,οι νελιτες θα χαιρονται γι αυτη τη φωτογραφια.γιατι απο την οπτικη γωνια που εχεις τραβηξει τη φωτο ,ο καβος πεφτει πανω στο νησος χιος και οχι στο μυτιληνη που ειναι η αγαπη μας...........:p:p:p
mitilinios
23-12-2008, 17:42
μεταξυ σοβαρου και αστειου ,οι νελιτες θα χαιρονται γι αυτη τη φωτογραφια.γιατι απο την οπτικη γωνια που εχεις τραβηξει τη φωτο ,ο καβος πεφτει πανω στο νησος χιος και οχι στο μυτιληνη που ειναι η αγαπη μας...........
Σωστός...:p:p:p
mitilinios
23-12-2008, 17:54
Με ώρα αναχώρησης 06:00 από Πειραιά το πλοίο μόλις έδεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα με τον καιρό...:p:p:p
Υ.Γ. Πάντως δεν νομίζω να προλάβει να αναχωρήσει στις 19:30 που είναι προγραμματισμένο...
mitilinios
23-12-2008, 19:03
Αναχώρηση του ΜΥΤΙΛΗΝΗ στις 19:50 με εικοσάλεπτη καθυστέρηση που μπορεί να καλυφτεί κατά την παραμονή στη Χίο. ;)
Για να μην υπάρξουν παράπονα από τους ΝΕΛίτες, ορίστε ένα Χριστουγεννιάτικο look της Μυτιλινάρας με το άστρο στον πλωρίο ιστό
απο την είσοδο της στο μεγάλο λιμάνι την 31.12.2005.
25534
Rocinante
25-12-2008, 22:53
Για να μην υπάρξουν παράπονα από τους ΝΕΛίτες
Γιαννης κερναει Γιαννης πινει...
Λεό κερνάει Γιάννης πίνει... ;). Roci βλέπει..:p
Speedkiller
25-12-2008, 23:45
Kαι αλλοι βλεπουν(πινουν αν προτιματε)....;):D
scoufgian
25-12-2008, 23:56
κι επειδη ο Γιαννης αυτο που ηπιε ηταν λιγο βαρυ παει να κοιμηθει.leo αλλη φορα τα σφηνακια που κερνας να ειναι ελαφρια οχι μπομπες οπως κι αυτο .Με ξεκανες ατιμε.....................:p:p:p
Vortigern
01-01-2009, 13:21
Για τους ΝΕΛιτες..ποιο πολυ στους scoufgian,moutsokwstas kai Mytiline
Θελει βαψιμο επειγοντος!!Τελος.... 25972
25973
manolis m.
01-01-2009, 13:23
Poso grigora katafere na ginei etsi ? den tous arese aspri....
to ploio eksoterika einai se kakisti katastasi as endiaferthoun epitelous oi megaloi tis etaireias kai gia auto to kommati oxi mono gia to mutilene alla kai gia tn taksiarxi alla k ton teo kai signomi gia ta greeklish
moutsokwstas
01-01-2009, 19:15
μια και δεν παιρνουν την αποφαση να τα βαψουν, προτεινω να τα αφησουν ετσι να ξεβαψουν και να βγει το λευκο και παλι, να γυρισουμε στην πρωτυτερη χρωματικη κατασταση στα παραδοσιακα της νελ! ειπαμε τα χρωματα για βαφη κοστιζουν και κανουμε περικοπες.
MYTILENE
01-01-2009, 22:11
Το Θέμα είναι οτι κάποιες ΔΙΑΝΝΟΙΕΣ πήγανε να βάψουνε το βαπόρι από άσπρο σε μπλέ ενώ.........ΕΒΡΕΧΕ:shock::shock: απ'ότι έμαθα!!!!!Αντε να κάτσει η μπογιά τώρα ενώ έβρεχε,τι να πεί κανείς σε αυτά τα τσακάλια:mad:!!!Τώρα τρέχουν με κάτι κουβάδες και το κάνουν μπαλώματα κάτι που χειροτερεύει τη κατάσταση.
pontios thessaloniki
07-01-2009, 23:45
Ας δουμε και μια φωτο του Μυτιληνη απο το λιμανι του Πειραια:Dτην Δευτερα 5 του μηνος:DΑφιερωμενη στους ΝΕΛΙΤΕΣ και στους καλους φιλους,vortigern,sylver23,thanasi 89,mastropanago,eliasaslan,nissos mykonos,fanouna,trakman,mastrovasili και leo:D26558
Vortigern
07-01-2009, 23:48
Ας δουμε και μια φωτο του Μυτιληνη απο το λιμανι του Πειραια:Dτην Δευτερα 5 του μηνος:DΑφιερωμενη στους ΝΕΛΙΤΕΣ και στους καλους φιλους,vortigern,sylver23,thanasi 89,mastropanago,eliasaslan,nissos mykonos,fanouna,trakman,mastrovasili και leo:D26558
Γεια σου ρε Σταθη με τα ωραια σου.....αρχιζω να το σκεφτομαι ξανα...αμα ξαναρθω Αθηνα θα ερθω με μπογιες....
Στάθη μου όσο χάλια και να είναι η Μυτιλήνη μας αισθητικά εξωτερικά η αρχοντιά της δεν παύει να φαίνεται!!! Σε ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά το Φεβρουάριο ώστε να βγάλουμε κι άλλες παρόμοιες;)!!!
mitilinios
08-01-2009, 00:23
Αν και απλό και νέο μέρος της παρέα των ΝΕΛΙΤΩΝ θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για αυτή τη φωτογραφία. :D
Επειδή φίλε μου pontios thessaloniki, είναι η πρώτη αφιέρωση εκτός Σύρου ;) σε έμενα, θα σε ευχαριστήσω με την σειρά μου.
Πολύ όμορφη φωτογραφία και αφιέρωση!! Σ'ευχαριστώ!!;)
pontios thessaloniki
08-01-2009, 16:44
Σας ευχαριστω ολους,για τα καλα σας λογια:Dνα εισται παντα καλα:D
pontios thessaloniki
08-01-2009, 21:31
πραγματικα στην φωτο σου stefanep το βαπορι ειναι ολα τα λεφτα:D
Είπαμε οικονομία!!! Αλλά που θα πάει εμένα δε μου έχει φύγει η ελπίδα ότι θα ξαναδώ όλα τα καράβια της ΝΕΛ και πάλι άσπρα όπως στη φώτο σου Στέφανε που είναι πανέμορφη και σε ευχαριστούμε!!!
Speedkiller
08-01-2009, 22:34
Είπαμε οικονομία!!! Αλλά που θα πάει εμένα δε μου έχει φύγει η ελπίδα ότι θα ξαναδώ όλα τα καράβια της ΝΕΛ και πάλι άσπρα όπως στη φώτο σου Στέφανε που είναι πανέμορφη και σε ευχαριστούμε!!!
Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω...Μόνο αν ξεφλουδίσει από μόνο του αυτό το καραγκιοζομπερντε (που λέει κ ο Στέφανος) τότε ίσως ξαναγίνουν μπλε...Χέρι με μπογια λευκή ούτε στο λογότυπο της εταιρείας δε θα πέσει όπως φαίνεται...Εδω που τα λέμε να ξαναγίνουν άσπρα θέλει λεφτα...Γιατι αν το περάσουν ένα χέρι και βιαστικά όπως αυτό το μπλε τότε θα δούμε ένα νέο καρνάβαλο...:twisted:
να και η μυτιληνάρα ντυμένη LG
26676
scoufgian
10-01-2009, 06:45
να και η μυτιληνάρα ντυμένη LG
26676
με αφορμη τη φωτο του Στεφανου, να πω ,οτι oι διαφημισεις της LG ,ταιριαζανε περισοοτερο στο Μυτιληνη και λιγοτερο στο Θεοφιλο.Τροπος του λεγειν ταιριαζανε,τρομαρα τους..........
sea_serenade
10-01-2009, 14:29
Την LG Season δεν θέλω να τη θυμάμαι. Μαύρη σελίδα στην ιστορία των βαποριών, έλεος!!!!
MYTILENE
14-01-2009, 19:18
Αυτό το ΜΥΤΙΛΗΝΗ έχει την ικανότητα να φτιάχνει τις φώτο και ενός αρχάριου φωτογράφου ρε παιδί μου,μαγική ικανότητα:p:mrgreen::p!!!!Ας τον ευχαριστήσω για την ωραία φώτο λοιπόν:p
Speedkiller
16-01-2009, 14:08
Σήμερα το Μυτιλήνη είχε γκρι μπαλώματα στη δεξια μπάντα του...Πάμε για μικρομπαλωματακια προς ολοκληρωτικη βαφή του πλοιου (εδω γελάμε...) η για μια σειρα προσθηκων μπλε μπαλωμάτος ωστε να δείξει...:p:p:p το πλοιο???
MYTILENE
16-01-2009, 14:18
Βασικά είναι από τη Κυριακή έτσι το πλοίο,θα κάνουνε τα μπαλωματάκια και σε λίγο καιρό θα βαφτεί και πάλι .........μπλέ κανονικά ελπίζω πλέον!!!!!!Στέφανε μη ξενερώσεις:p-
moutsokwstas
16-01-2009, 18:37
με μπλε μπαλωματα το βλεπω να το βαφουν, πρωτη φορα ειναι?
leonidas
17-01-2009, 22:12
S.O.S. :D
Αυτη τη στιγμη στο alpha εχει μια ταινια που ''γυριστηκε'' στο Μυτιληνη.!!!
Το εδειξε εξωτερικα κιολας...
Speedkiller
17-01-2009, 23:10
Eλα Στέφανε....δικές σου...:mrgreen:
27203
27204
27205
27206
Vortigern
17-01-2009, 23:12
Eλα Στέφανε....δικές σου...:mrgreen:
27203
27204
27205
27206
To περιμενα οτι καποιος θα το εκανε αυτο...και ημουν ετοιμος να το γραψω....με προλαβες Speed..:p
Roi Baudoin
17-01-2009, 23:14
Φίλε Speedkiller, είσαι καταπληκτικός.
Γρήγορος σαν αστραπή.
speed εισαι ΘΕΟΣ πως το καταφερες αυτό ρε θηρίο,ΜΠΡΑΒΟ πολυ καλός
ΜΥΤΙΛΗΝΑΡΑ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ
Vortigern
17-01-2009, 23:18
speed εισαι ΘΕΟΣ πως το καταφερες αυτό ρε θηρίο,ΜΠΡΑΒΟ πολυ καλός
Δυο περιπτωσεις υπαρχουν.Η να ειναι τοσο γρηγορος...η να εχει τηλεωραση που να μπορει να παγωνει το πλανο
Speedkiller
17-01-2009, 23:19
Δυο περιπτωσεις υπαρχουν.Η να ειναι τοσο γρηγορος...η να εχει τηλεωραση που να μπορει να παγωνει το πλανο
Η να έχω καρτα τηλεορασης στο pc...;):mrgreen:
Aktofylakas
18-01-2009, 03:01
Το προλαβα λιγο και εγω.Ξερει καποιος το ονομα της ταινιας?
Aktofylakas
18-01-2009, 03:13
OK EYΡΗΚΑ
Escape Under Pressure
kai γω έβλεπα την ταινία!!! φαντάσου την ώρα που έπαιζε η ταινία να την έβλεπαν στο καράβι ταξιδιώτες....:D:D
scoufgian
18-01-2009, 07:32
Μπραβο Κωστη για το ανεβασμα των πλανων.Αλλα ρε γαμωτο να πανε να μας βυθισουν τη Πριγκηπισσα.Ντροπη!!!:mrgreen::mrgreen:
''Υπό πίεση Escape under pressure'' Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2000. ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ . ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ . ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ??? ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ...
για άλλη δεν έχω ακούσει,η συγκεκριμένη πάντως έχει παιχτεί πολλές φορές στη τηλεόραση αλλά το παράξενο είναι πως δεν μπορείς να τη βρείς εύκολα σε video club.
Τα πλάνα του πλοίου ήταν υπέροχα αλλά το θέμα της βύθισης με χάλασε και μένα,η μοντελοποίηση που είχαν κάνει άγγιζε τη τελειότητα και ήταν αληθοφανής παρολο που η βύθιση έγινε σε πρόγραμμα τύπου virtual sailor
δεν την γνωριζω την ταινια ομως θα την κατεβασω μονο και μονο για να δω τα πλανα που ειδα πιο πανω...εγινε διασημο λοιπον το βαπορι...:D
το εξόφυλλο του dvd της ταινίας
27223
leonidas
18-01-2009, 10:33
Εξαιρετικες φωτο speed...:D
Παντως χρησιμευει τελικα αυτη η καρτα...:p
Πολυ ωραια επαιξε η Μυτιληναρα μας,συγχαριτηρια!!!
Και η ταινια πολυ ωραια...
Αλλα βλεπω εχει πεσει πολυ μονταζ , και ειδικα στο ''βυθισμα'' :cool:
Εξαιρετικες φωτο speed...:D
Παντως χρησιμευει τελικα αυτη η καρτα...:p
Πολυ ωραια επαιξε η Μυτιληναρα μας,συγχαριτηρια!!!
Και η ταινια πολυ ωραια...
Αλλα βλεπω εχει πεσει πολυ μονταζ , και ειδικα στο ''βυθισμα'' :cool:
λεω,καλυτερα μονταζ παρα πραγματηκοτητα:D
samichri
22-01-2009, 08:49
Τα εξωτερικά πλάνα του πλοίου πραγματικά ήταν πολύ καλά, αλλά αν προσέξει κάποιος λεπτομερώς τα εσωτερικά γυρίσματα, θα δει διάφορες ..... αναλήθειες. Μερικά πλάνα δείχνουν τα καταστρώματα στρωμένα με ξύλο και εξαιρετικά φαρδιά, (όπως τα κλασικά liners) και μερικά πλάνα δείχνουν τα καταστρώματα με λαμαρίνα. Σε αυτά με την λαμαρίνα, μερικά δείχνουν την λαμαρίνα βαμένη μπλέ, και σε μερικά βαμένη πράσινη. Αλλά επάνω στην πλοκή του έργου οι λεπτομέρειες αυτές περνάνε απαρατήρητες, εκτός αν γνωρίζεις το πλοίο, οπότε κάνουν .... κρα από μακριά. Επίσης τα γυρίσματα στην γέφυρα έχουν σχέση όσο ο Φάντης με το ρετσινόλαδο. Αχ ρε Αμερικάνοι κάνατε που κάνατε την ταινία, τουλάχιστον ας κάνατε όλα τα γυρίσματα πάνω στο πλοίο για να δείχνει πιο αληθοφανής η πλοκή.
ας προσθεσω και αλλη μια οταν ηταν στα ασπρα....αφηερωμενη σε ολους τους νελιτες...
27579
scoufgian
22-01-2009, 14:08
ας προσθεσω και αλλη μια οταν ηταν στα ασπρα....αφηερωμενη σε ολους τους νελιτες...
σ ευχαριστουμε φιλε Εργη