Επιστροφή στο Forum : Θεόφιλος [Theofilos, Pollux, Abel Tasman, Nils Holgersson]
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
MYTILENE
24-10-2008, 00:11
Εκεί δεν είναι η Κυνοσούρα ρε παιδιά?:rolleyes:!!!Εκεί που ήταν και πρίν δεξαμενιστεί.
sylver23
24-10-2008, 00:12
δεν τα ξερω τα μερη.παντως απεναντι απο το περαμα ειναι
theofilos-ship
24-10-2008, 00:23
ekei einai ta ampelakia salaminas.pali ekei ?? se 3 mhnes pali perama !!:cool:
Speedkiller
24-10-2008, 07:50
Αφού σας το πα ρε παιδιά πως θα είναι εκεί...Έγινε τσάμπα ολόκληρη ιστορία...
Υπόθεση έκανες speedkiller, μην μας την λες κι απο πάνω...:p. Τώρα ξέρουμε :D
Speedkiller
24-10-2008, 07:55
Ρωτήστε τον Finnpartner που με ρώτησε τι του είπα...100% σίγουρος δεν μπορούσα να μαι αφού δεν είχα χρόνο να πάω πέραμα...Αλλα να πάνε μέχρι Πέραμα κ να μην ρίξουν μια ματιά απέναντι???Τι σόι ρεπόρτερς έχουμε???:p
Ρωτήστε τον Finnpartner που με ρώτησε τι του είπα...100% σίγουρος δεν μπορούσα να μαι αφού δεν είχα χρόνο να πάω πέραμα...Αλλα να πάνε μέχρι Πέραμα κ να μην ρίξουν μια ματιά απέναντι???Τι σόι ρεπόρτερς έχουμε???:p
Μα γιατί δεν σε πίστεψε κανείς δεν καταλαβαίνω...:D. Γεια σου Speedkiller ....;)
Finnpartner_1966
24-10-2008, 10:26
Moυ το ειπε, απλα μεσα στο μαυρο σκοταδι, δεν ξερω αν φαινεται ενα σβηστο πλοιο. Και δεν κοιταξα!! Αμεσως να την πειτε στον κολλητο!! :p:p
sylver23
24-10-2008, 12:28
ενημερωση ηρθε με τον μαστροπαναγο που το δε πρωι αλλα λιγο καθυστερημενα.μου το πε αργα το απογευμα.αρα καλος ρεπορτερ ειναι ετσι??μας ειπε οτι κατεβηκε απο δεξαμενη και μετα μας ενημερωσε και για το που ειναι
ακουστε τωρα κατι κουφο.... χθες ειδα στον υπνο μου: ημουν λεει στο κερατσινι και κατι εκανα σε ενα βουνο, και γυριζω το κεφαλι μου κατα την θαλασσα και βλεπω τον θεο και λεω μεσα μου "βρεθηκε!" (με ειχε επηρεασει οταν λεγατε χθες-προχθες οτι χαθηκε:p).... αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα... ηταν λεει βαμενος με κοκκινο χρωμα, απο πανω μεχρι κατω και ετοιμαζονταν λεει να τον πουλησουν καπου στο εξωτερικο... στα καταστρωματα εβλεπα το πληρωμα να κανει σαν να πενθει(!) και στην πρημνη εγραφε "Αντιο Θεοφιλε".....:???: τι μπορει να συμαινει αυτο????? κοτζαμ ναυτιλια και δεν θα εχει καποιος εναν ονειροκριτη????:confused:
sylver23
24-10-2008, 16:20
arxika σημαινει οτι πρεπει να περιορισεις λιγο τις ωρες που καθεσαι στο ναυτιλια.
και δευτερον μαλλον δεν εχεις ιδιαιτερη εκτιμηση στον τεο και θες να φυγει
theofilos-ship
24-10-2008, 16:23
file kappa poli sigginitiko to oneiro sou.alla to poli perama vlaptei sovara thn ygeia..:D
STRATHGOS
24-10-2008, 16:27
EGO 8A ELEGA NA MIN AKOUS KANENAN MALON EINAI ENA SIMADIAKO ONIRO SAN KATI NA 8ELINA SOY PI O TEO. . .ΨAXTO . .EXEIS ONIROKRITI.. EXO EGO PANTOS 8A TO KITAΞO!! 8A SOYPO SE LIGO!!! PERIMANE OK:D
file kappa poli sigginitiko to oneiro sou.alla to poli perama vlaptei sovara thn ygeia..:D
χαχαχαχαχα και να φανταστεις οτι εχω παει μονο μια φορα.... σκεψου τι θα γινει αν παω και αλλες.... θα βλεπω φαντασματα στον ξυπνιο μου....;)
EGO 8A ELEGA NA MIN AKOUS KANENAN MALON EINAI ENA SIMADIAKO ONIRO SAN KATI NA 8ELINA SOY PI O TEO. . .ΨAXTO . .EXEIS ONIROKRITI.. EXO EGO PANTOS 8A TO KITAΞO!! 8A SOYPO SE LIGO!!! PERIMANE OK:D
περιμενω....:rolleyes:
STRATHGOS
24-10-2008, 16:54
περιμενω....:rolleyes:
ΤΕΛΙΚΑ DEN TO BRIKA KATSE NA ERFI O STEFANOSP NA SOY PI AYTOS 8A ΞEREI SIGOYRA!! E EINAI KAI NELITIS OPOTE KATALABENIS PANTOS EMENA AYTO TO KOKINO ME PROBLIMATISE POLI!!:???: MOY 8IMISE LIGO SINIALA BENTOYRI... TORA PERA APO TIN PLAKA .. PLAKA 8A EXEI NA TO KANEI KOKINO XI XI META 8A SOY KANOYME AGALMA !!!:D
Akis Dionisis
24-10-2008, 16:58
ακουστε τωρα κατι κουφο.... χθες ειδα στον υπνο μου: ημουν λεει στο κερατσινι και κατι εκανα σε ενα βουνο, και γυριζω το κεφαλι μου κατα την θαλασσα και βλεπω τον θεο και λεω μεσα μου "βρεθηκε!" (με ειχε επηρεασει οταν λεγατε χθες-προχθες οτι χαθηκε:p).... αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα... ηταν λεει βαμενος με κοκκινο χρωμα, απο πανω μεχρι κατω και ετοιμαζονταν λεει να τον πουλησουν καπου στο εξωτερικο... στα καταστρωματα εβλεπα το πληρωμα να κανει σαν να πενθει(!) και στην πρημνη εγραφε "Αντιο Θεοφιλε".....:???: τι μπορει να συμαινει αυτο????? κοτζαμ ναυτιλια και δεν θα εχει καποιος εναν ονειροκριτη????:confused:
Λένε ότι αν μαρτυρήσεις καπου το όνειρό σου δεν βγαίνει ποτέ αληθινό αυτό που βλέπεις στον ύπνο σου.
Λες να είναι σημαδιακό αυτό? να σημαίνει κάτι?
Λένε ότι αν μαρτυρήσεις καπου το όνειρό σου δεν βγαίνει ποτέ αληθινό αυτό που βλέπεις στον ύπνο σου.
Λες να είναι σημαδιακό αυτό? να σημαίνει κάτι?
το εχω ακουσει και εγω.... δεν ξερω τι μπορει να συμαινει... μπορει ακομα να γινει και κατι προσωπικο..... :???: θα δειξει....
mastropanagos
24-10-2008, 18:33
12 το βραδυ που να τον δω απεναντι????Και στη δεξαμενη πανω να ανεβαινα παλι δεν θα το εβλεπα το βαπορι,το πρωι ομως που πηγα παλι ειδα που ειναι και ενημερωσα τον sylver για να το μεταφερει εδω..Τετοιο σοι ρεπορτερς εχετε..!!;)
Πήγα στο Πέραμα να δω το Λευκά όρη και ήταν και ο Θεόφιλος εκεί
mastropanagos
25-10-2008, 00:16
Πήγα στο Πέραμα να δω το Λευκά όρη και ήταν και ο Θεόφιλος εκεί
Ποτε πηγες στο περαμα???Γιατι μεχρι εχθες ειχε κατεβει απο δεξαμενη και πηγε απεναντι..!!
theofilos-ship
26-10-2008, 21:05
kanena neo apo theo exoume;;
kanena neo apo theo exoume;;
Στο Πέραμα είναι.
theofilos-ship
26-10-2008, 21:12
efxaristo file kastro' gia otidhpote neo..enhmeroste.na sai kala.
moutsokwstas
28-10-2008, 13:44
21487
για του λογου το αληθες, ηταν στο περαμα και το επιβεβαιωνουμε σημερα, 28-10-2008
ndimitr93
03-11-2008, 21:29
Να ρωτήσω κάτι?? Έχει σχέση με το παλιό Φαίδρα των Μινωικών??
Να ρωτήσω κάτι?? Έχει σχέση με το παλιό Φαίδρα των Μινωικών??
Έχουν,αδέρφια είναι και στον Θεόφιλο έχουν κάνει μετασκευή στην πρύμνη.
STRATHGOS
03-11-2008, 21:41
to ploio simera pou imouna stin eteria akousa oti etimazete na ξanataξideysi kai pali!!a kai ton alo mina erxete kai to alo keneris!!:lol:
theofilos-ship
04-11-2008, 01:36
ante me to kalo..kalotaksido.kai fresko fresko.tha ton doume pali deksameni.nea ntokoumenta.:)
Μια προσπάθεια παρακαλώ να γράφουμε Ελληνικά..;)
eliasaslan
04-11-2008, 14:18
Τι άλλο θέλετε πια? Ο δάσκαλος έχει φτάσει στα ορια της ευγαίνιας... σε λίγο θα πέσει στα πόδια μας.... Γεια σου Λεο ευγενικέ καπετάνιε...
theofilos-ship
09-11-2008, 00:51
καλησπερα.κανενα νεο απο θεοφιλο εχουμε:confused: ευχαριστω.:!:
MYTILENE
09-11-2008, 10:37
Περιμένουν την επισκευή του άξονα για να γίνει η τοποθέτηση του και να συνεχιστεί η οποιαδήποτε άλλη επισκευή στο πλοίο.Μέσα Δεκέμβρη υπολογίζεται να είναι έτοιμο:rolleyes:
Περιμένουν την επισκευή του άξονα για να γίνει η τοποθέτηση του και να συνεχιστεί η οποιαδήποτε άλλη επισκευή στο πλοίο.Μέσα Δεκέμβρη υπολογίζεται να είναι έτοιμο:rolleyes:
Γαιτί το καλοκαίρι δεν το επισκευάζανε και έμεινε τόσο πολύ παροπλισμένο στην Σαλαμίνα;Τώρα θα ήταν έτοιμο.
giannisk88
09-11-2008, 13:49
Τα ίδια θα λέμε? δεν είναι τοσο ευκολο για μια ασφαλιστική να αναλάβει με τη μία το κόστος αυτής της ζημιάς και δεν είναι τόσο απλό αμα μπλέξεις με ασφαλιστικές.
MYTILENE
09-11-2008, 14:53
Τα ίδια θα λέμε? δεν είναι τοσο ευκολο για μια ασφαλιστική να αναλάβει με τη μία το κόστος αυτής της ζημιάς και δεν είναι τόσο απλό αμα μπλέξεις με ασφαλιστικές.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...........;);)
ας ανεβάσω μία φότο από την ΜΥΤΙΛΗΝΗ (άν την έχω ξαναβάλλει ζητώ συγνώμη)
22242
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΛΙΤΕΣ....;)
MYTILENE
09-11-2008, 15:02
Φίλε ΝΙΚΟΛΑ η ΘΕΟΦΙΛΑΡΑ είναι τόσο όμορφη όσο και η φώτο σου.Και να την έχεις ξαναβάλει δε πειράζει,αρκεί που βλέπουμε το βαπόραρο με τα ποιο ταιριαστά του χρώματα.......μη ξεχνιόμαστε;)
theofilos-ship
09-11-2008, 15:28
σοστος ο mitilene.ευχαριστω για τις πληροφοριες...αναμενουμε:rolleyes:
MYTILENE
19-11-2008, 15:59
Για να φτιαχτουμε λιγο καθως πλησιαζει....(σχετικο ειναι αυτο) η στιγμη που θα τον εχουμε παλι κοντα μας τον βαπορα..;)
22817
22819
scoufgian
19-11-2008, 16:01
μπα πως το παθες κι ανεβασες καμια φωτογραφια?μηπως εισαι αρρωστος?η πρωτη ιδιαιτερα δινει ρεστα...........μπραβο νελιτη!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
dimitris
19-11-2008, 16:04
Οντως η πρωτη ειναι ολα τα photoshop μαζι:p
Ωραιος ο MYTILENE!!!:)
η χαρα του NELιτη...
MYTILENE
19-11-2008, 16:12
Δεν έχουμε χρόνο κύριε μου αλλιώς θα βάζαμε πιο πολλές,υπάρχει πολύ υλικό το οποίο θα το έχετε σύντομα όλοι οι ΝΕΛΙΤΕΣ......και μη;)!!!!
theofilos-ship
19-11-2008, 16:30
πολυ καλες φωτο.ο θεοφ.ακομη περαμα ε?:confused:
scoufgian
19-11-2008, 16:31
Δεν έχουμε χρόνο κύριε μου αλλιώς θα βάζαμε πιο πολλές,υπάρχει πολύ υλικό το οποίο θα το έχετε σύντομα όλοι οι ΝΕΛΙΤΕΣ......και μη;)!!!!
καλα τοτε κατσε να παω αγορασω αλμπουμ και θυριδα να της βαλω μεσα..............:D:D
Speedkiller
19-11-2008, 16:54
πολυ καλες φωτο.ο θεοφ.ακομη περαμα ε?:confused:
Περαμα φίλε μου...
Mixalhs_13
19-11-2008, 17:30
Μπραβο ρε φιλε σουπερ οι φωτογραφιες !
Παντα εχει μια επιβλητικη εμφανιση το συγκεκριμενο πλοιο :cool:
moutsokwstas
19-11-2008, 18:16
σαν να βαφτηκε εξωτερικα η κανω λαθος?
Για να φτιαχτουμε λιγο καθως πλησιαζει....(σχετικο ειναι αυτο) η στιγμη που θα τον εχουμε παλι κοντα μας τον βαπορα..;)
Βρέ πως αλλάζουν οι καιροί..... άρχισε να ανεβάζει ο MYTILENE, ενώ ο speedkiller... "ξενοκοιτάζει" :shock:... Φίλε MYTILENE, πολύ όμορφες οι φωτογραφίες, πάμε δυνατά :D.
MYTILENE
19-11-2008, 19:06
Eυχαριστώ φίλε LEO,όποτε μπορώ και έχω χρόνο θα ανεβάζω,έχουμε υλικό που περιμένει τη σειρά του:D!!!!!
ΥΓ:Φίλε moutsokwstas η φώτο είναι από το χειμώνα μετά το βάψιμό του σε μπλέ,αν δείς τη πρώτη φώτο τα γράμματα δεν είναι βαμμένα ακόμη.Κυκλοφορούσε σα τσίρκο θυμάμαι τότε:p:mad:
moutsokwstas
19-11-2008, 19:24
το προσεξα, απλα ρωταω αν εχουμε νεα απο την επισκευη... ενα βαψιμο το τελευταιο-ειναι του χρεαιζεται- το εχει αναγκη. μια ανανεωση βρε παιδι μου. το μυτιληνη βαφτηκε εξωτερικα η παρεμεινε ως ειχε?
Speedkiller
19-11-2008, 20:11
Σε μια από τις επισκέψεις μου στο πέραμα...
22831
Στον μέγα ΝΕλίτη Leo που όλο μου την λέει...:p
Ακούς εκεί ξενοκοιτάζει...:rolleyes:
Mixalhs_13
20-11-2008, 11:40
Γιατι με βασανιζεις ;;; :D
moutsokwstas
20-11-2008, 17:46
speedkiller μου εδωσες την αφορμη με τη φωτογραφια που ανεβασες τελευταια. γιατι απο την αριστερη πλευρα κατω απο την ταμπελα του θεοφιλος τα τζαμια τα εχουν κλεισει , ενω απο την πλευρα που βλεπουμε στη φωτο, εχει κανινικα τζαμια, στο τελευταιο καταστρωμα? το προσεξα το καλοκαιρι οταν πηγαινα ταξιδι και τωρα το θυμηθηκα..
Speedkiller
20-11-2008, 21:05
Αγαπητέ μουτσοκώστα έχεις δίκιο κ να είμαι ειλικρινής τόσα χρόνια που το ταξίδευα και τέλος πάντων ασχολούμουν με αυτό μόλις τώρα το παρατηρώ...
22865
Πάντως προσπαθώντας με zoom να δω τι γίνεται τα παράθυρα η υπήρχαν και τα έκλεισαν με λαμαρίνα η έχουν βαφτεί άσπρα γιατί είναι σαν η λαμαρίνα να έχει μπαλώματα στο μέγεθος των παραθύρων και στη διάταξη που έχουν απ την άλλη πλευρά...
moutsokwstas
21-11-2008, 18:50
τον ιουνιο που το παρατηρουσα, ειχαν βαλει ασπρη λαμαρινα. να σκεφτεις οτι για να βγεις στον καθρεφτη μπροστα, ο εσωτερικος διαδρομος ειχε ατακτα στοιβαγμενες πολυθρονες και καθισματα απο το σαλονι. λιγος ευπρεπισμος δεν θα εβλαπτε. λες επειδη ειχαν μπει λαμαρινες απο την αριστερη πλευρα, γι αυτο να επεσε εκει που επεσε? αν και η γεφυρα ειναι μπροστα...
speedkiller και moutsokwsta θα σας κόψω τρία εξάμηνα:p:p leo για περίλαβε τους και εσύ,ακού εκεί νελίτες άνθρωποι και να λένε ότι δεν ξέρουν για τα παράθυρα που έκλεισαν με λαμαρίνα το ιαναουάριο του 2007 για αδιευκρίνιστους μέχρι σήμερα λόγους
ορίστε και για του λόγου το αληθές
22927
Στέφανε, τελευταία το εχω επισημάνει ότι κάποιοι Νελίτες έχουνε χαλαρώσει... Φανερό παράδειγμα η "σάρωση" των δυτικών ακτών σήμερα ... Τι να σου κάνει ένας Mytilene που μόνος του θα πέσει στις επάλξεις....αφου ζεί κάτω από απειλές και τρομοκρατία..:rolleyes: Σε βρίσκω πάντως επιεική με τρία εξάμηνα μόνο... :p.
Speedkiller
21-11-2008, 21:04
Βρε άιντε από δω...:pΕίχαμε τα συνιάλα ανύπαρκτα στις μπάντες για να σκάμε τότε!!!Που να ξέραμε πως θα κλείνουν και παράθυρα στα καλά καθούμενα?:rolleyes:
scoufgian
21-11-2008, 21:25
Στέφανε, τελευταία το εχω επισημάνει ότι κάποιοι Νελίτες έχουνε χαλαρώσει... Φανερό παράδειγμα η "σάρωση" των δυτικών ακτών σήμερα ...
στη σαρωση ομως ηρθε ενας βασιλιας και ανετειλλε εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=139406&postcount=105)
αφου ζεί κάτω από απειλές και τρομοκρατία..:rolleyes: Σε βρίσκω πάντως επιεική με τρία εξάμηνα μόνο... :p.
εμ βεβαια τωρα που στρογγυλοκαθησαμε στη καρεκλα ριχνουμε αβερτα κουβερτα τις ποινες...βρε φερτε του ενα μαξιλαρι να μην του πονεσει ο ποπος του......
moutsokwstas
23-11-2008, 19:13
23168
σαν πολυ δεν καθεται κατω? το βλεπω με το νεο χρονο να επανερχεται...αφιερωμενη σε ολους τους νελιτες.
Speedkiller
23-11-2008, 19:20
23168
σαν πολυ δεν καθεται κατω? το βλεπω με το νεο χρονο να επανερχεται...αφιερωμενη σε ολους τους νελιτες.
Kαι γω αυτό βλέπω...Δυστηχώς αργει...Thanks moutsokwsta!!!
σε ευχαριστουμε πολυ φιλε !!
μη το περιμένετε μέσα στο 2008 με τπτ
Mixalhs_13
24-11-2008, 10:51
Κριμα που "καθεται"...
Αντε να ερθει το 2009 για να αρχισουν τα δρομολογια του εκπληκτικου πλοιου :cool:
δεν ξερω τι λετε εγω παντως το βλεπω καθε πρωι και του λεω την καλημερα μου.....:o:o
Aktofylakas
26-11-2008, 21:43
Κριμα και ελεγα να ανεβουμε μαζι στο νησι τις γιορτες.
και μια φότο από μένα όταν ήταν μια χαρά και ταξίδευε από το ΜΥΤΙΛΗΝΗ την έχω τραβήξει βάγαμε θάλλασα εκείνο το ταξίσι :D
ΝΕΛΙΤΕΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣκαι σε όλλους φυσικά!!!!!!
23378
Vortigern
26-11-2008, 23:52
[quote=ΝΙΚΟΛΑΣ;141536]και μια φότο από μένα όταν ήταν μια χαρά και ταξίδευε από το ΜΥΤΙΛΗΝΗ την έχω τραβήξει βάγαμε θάλλασα εκείνο το ταξίσι :D
ΝΕΛΙΤΕΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣκαι σε όλλους φυσικά!!!!!!
23378[/
Κοιτα ποιος μιλαει ρε!!!Ε ενταξει τι να πω ρε συ....
Πολυ ωραιες μπραβο.;):p
moutsokwstas
29-11-2008, 19:09
εχουμε καπιο νεο για την εξελιξη των επισκευων στον τεο? τον αξονα θα τον φερει ο αγιος βασιλης στην αλλαγη του χρονου? δωρακι....?
Speedkiller
30-11-2008, 10:20
Ευχαριστούμε Βεντουρίτη ΝΙΚΟΛΑ....:D
Λες ο άγιος να το κάνει το θαύμα του μουτσοκώστα???:p
geogre222
02-12-2008, 18:47
δεν θυμαμαι να εχω αυτη τη φωτο στο θεμα του θεοφιλου
η πιγη ειναι απο εδω:http://www.shipsnostalgia.com/gallery/showphoto.php?photo=137721
moutsokwstas
02-12-2008, 19:20
δεν θυμαμαι να εχω αυτη τη φωτο στο θεμα του θεοφιλου
η πιγη ειναι απο εδω:http://www.shipsnostalgia.com/gallery/showphoto.php?photo=137721
ποσα τετραγωνικα ειναι το <<αυθαιρετο>>? παντως στο κτηματολογιο δεν δηλωθηκε, ουτε θα πληρωσει ετακ (φορο ακινητης περιουσιας)....
Εξαιρετικά για τους speedkiller και stefanosp τα μουστάκια του Θεόφιλου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1298).
theofilos-ship
04-12-2008, 11:28
ε ρε κατι μουστακες ! ωραια φωτο.:D
Mixalhs_13
04-12-2008, 11:39
Θεος :p
Οντως εχει "ωραια" μουστακια :D
Έτσι τον είχατε δεί ποτέ τον Τεό; Nα κάνει το μπανάκι του με τη γλώσσα έξω:oops: , την εποχή που ταξίδευε στην Τασμανία ως ABEL TASMAN.
23914
Πηγή: Βιβλίο "Ferry to Tasmania" του Peter Plowman.
Και μιας και ήρθε στη κουβέντα, το ξέρετε πως η Τασμανία και η Ελλάδα μοιράζονται κάτι εδώ και 50 χρόνια; Αυτό το κάτι είναι τα πλοία τους. Σχεδόν όλα τα πλοία που ταξίδεψαν εκεί, κατέληξαν στα νερά μας.
Το ΕΛΛΑΣ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=45499)του Τυπάλδου ταξίδευε στην Τασμανία ως TAROONA το 1935-59 και ήταν το πρώτο πλοίο της Τασμανίας που ήρθε στο Αιγαίο το 1959.
Το ΑDRIATIC STAR (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=43479)ταξίδευε ως PRINCESS OF TASMANIA το 1959-72.
Το EMPRESS/ROYAL PACIFIC (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?goto=newpost&t=43466)ταξίδευε το 1965-85 ως EMPRESS OF AUSTRALIA.
Το ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=35662)είχε ταξιδέψει ως AUSTRALIAN TRADER το 1969-76.
Το ΙΟΝΙΑΝ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=1059&highlight=ionian+bridge)BRIDGE (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=1059&highlight=ionian+bridge) εξυπηρέτησε την Τασμανία ως BASS TRADER το 1976-96.
Το ΘΕΟΦΙΛΟΣ είχε ταξιδέψει ως ABEL TASMAN το 1985-94.
Και για να μη λένε ότι τους τα πήραμε όλα, τους δώσαμε τα SUPERFAST IΙ, III και IV που ταξίδεψαν εκεί ως SPIRIT OF TASMANIA III, II & I αντίστοιχα.
Το μόνο που ταξίδεψε στην Τασμανία και δεν έχει (ακόμη) περάσει από τα νερά μας είναι το SPIRIT OF TASMANIA (http://www.faktaomfartyg.se/peter_pan_1986.htm).
Speedkiller
05-12-2008, 21:58
Έτσι τον είχατε δεί ποτέ τον Τεό; Nα κάνει το μπανάκι του με τη γλώσσα έξω:oops: , την εποχή που ταξίδευε στην Τασμανία ως ABEL TASMAN.
23914
Πηγή: Βιβλίο "Ferry to Tasmania" του Peter Plowman.
Και μιας και ήρθε στη κουβέντα, το ξέρετε πως η Τασμανία και η Ελλάδα μοιράζονται κάτι εδώ και 50 χρόνια; Αυτό το κάτι είναι τα πλοία τους. Σχεδόν όλα τα πλοία που ταξίδεψαν εκεί, κατέληξαν στα νερά μας.
Το ΕΛΛΑΣ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=45499)του Τυπάλδου ταξίδευε στην Τασμανία ως TAROONA το 1935-59 και ήταν το πρώτο πλοίο της Τασμανίας που ήρθε στο Αιγαίο το 1959.
Το ΑDRIATIC STAR (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=43479)ταξίδευε ως PRINCESS OF TASMANIA το 1959-72.
Το EMPRESS/ROYAL PACIFIC (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?goto=newpost&t=43466)ταξίδευε το 1965-85 ως EMPRESS OF AUSTRALIA.
Το ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=35662)είχε ταξιδέψει ως AUSTRALIAN TRADER το 1969-76.
Το ΙΟΝΙΑΝ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=1059&highlight=ionian+bridge)BRIDGE (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=1059&highlight=ionian+bridge) εξυπηρέτησε την Τασμανία ως BASS TRADER το 1976-96.
Το ΘΕΟΦΙΛΟΣ είχε ταξιδέψει ως ABEL TASMAN το 1985-94.
Και για να μη λένε ότι τους τα πήραμε όλα, τους δώσαμε τα SUPERFAST IΙ, III και IV που ταξίδεψαν εκεί ως SPIRIT OF TASMANIA III, II & I αντίστοιχα.
Το μόνο που ταξίδεψε στην Τασμανία και δεν έχει (ακόμη) περάσει από τα νερά μας είναι το SPIRIT OF TASMANIA (http://www.faktaomfartyg.se/peter_pan_1986.htm).
A-Π-Α-Ι-Χ-Τ-Ο-Σ o ellinis!!!!!
Σαν POLLUX στην Τήνο...;)
24025
Αυτό είναι είδηση!!!:o Δεν παίζεσαι εσύ!:D
Speedkiller
07-12-2008, 09:37
Αυτό είναι είδηση!!!:o Δεν παίζεσαι εσύ!:D
Όντως...:D
Τότε νομίζω POLYKAS , είχαν έρθει στην Τήνο , παιδιά από την Παλαιστινη με την παρουσία και του Γ.Βεντούρη .
ΚΑΙ εκείνη την ημέρα ήμουν στο λιμάνι ;)
αλλά φωτογραφική δεν είχα:mad::mad:
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ !!!
καλά φίλε polykas δεν παίζεσε
ο ΤΕΟ με τα χρώματα του ΒΕΝΤΟΥΡΗ
τότε ήταν βαπόρι όχι τώρα που τον έχουν κάνει...:D
scoufgian
07-12-2008, 11:56
24025
καλα ρε Γιωργο πλακα μας κανεις πρωι πρωι.............τι ειναι αυτα που ανεβαζεις?:p:p
scoufgian
07-12-2008, 12:47
και ενας θεοφιλος ,λευκος ,στη προκυμαια της Μυτιληνης.η ποιοτητα δεν εναι και τοσο καλη λογω σκαναρισματος της φωτογραφιας
24035
Rocinante
07-12-2008, 13:47
Γιωργο εκεινη την φωτογραφια του Τιτανικου στην Τηνο τελικα την βρηκες;
moutsokwstas
07-12-2008, 17:01
24025
ωραιο το rewind, εξαιρετικη φωτογραφια!
Για τους απανταχού ΝΕΛΙΤΕΣ.
Πρωινή άφιξη στον Πειραιά τις παλιές καλές ημέρες.
24043
Speedkiller
07-12-2008, 19:20
Για τους απανταχού ΝΕΛΙΤΕΣ.
Πρωινή άφιξη στον Πειραιά τις παλιές καλές ημέρες.
24043
Έχετε τέτοιες φώτ:o και μας τις κρύβετε?????
scoufgian
07-12-2008, 19:20
φιλε espere ευχαριστουμε παρα πολυ
sylver23
07-12-2008, 23:31
ας σας προσγειωσω στο παρων....7 /12/2008 μακρινη φωτο του τεο απο τον κοκκινο
24076
Mixalhs_13
08-12-2008, 12:29
Παρα το γεγονος που ειναι διπλα απο τα γιγανταια τανκερ κι ομως ειναι ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ το πλοιο μας :p
Φοβερη η φωτογραφια !!
Στον Speedkiller "δαγκωτό" (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1428) :D.
MYTILENE
09-12-2008, 12:00
Έκτακτο συμβούλιο ΝΕΛΙΤΩΝ!!!!!
ΘΕΜΑ:Εγγραφή του LEO Α Μ Ε Σ Α στο γκρούπ μας!!!!!Τα δίνει όλα σήμερα:p:p!!!
scoufgian
09-12-2008, 12:39
Έκτακτο συμβούλιο ΝΕΛΙΤΩΝ!!!!!
ΘΕΜΑ:Εγγραφή του LEO Α Μ Ε Σ Α στο γκρούπ μας!!!!!Τα δίνει όλα σήμερα:p:p!!!
απορριπτεται η αιτηση σου.δεκτος θα γινει μονο αμα καθησει και το ζητησει ο ιδιος.δεν πιεζουμε κανεναν:p:p
Speedkiller
09-12-2008, 13:17
Στον Speedkiller "δαγκωτό" (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1428) :D.
Eυχαριστώ Leo :D αν και τον προτιμούσα με τα NEL LINES στις μπάντες και τα χιλιοσυζητηθέντα μουστάκια...
Speedkiller
09-12-2008, 14:49
Παιδιά ο Θεόφιλος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1434) ανεβαίνει σύντομα δεξαμενή...Βρε λέτε???????:shock:
MYTILENE
09-12-2008, 15:40
Το καλό που άκουσα είναι οτι ανεβαίνει,το κακό είναι το μετά...........που μάλλον πάει ΑΡΑΠΙΑ με βάση πληροφορίες:mad::mad:!!!!
scoufgian
09-12-2008, 15:44
Το καλό που άκουσα είναι οτι ανεβαίνει,το κακό είναι το μετά...........που μάλλον πάει ΑΡΑΠΙΑ με βάση πληροφορίες:mad::mad:!!!!
μα τι λες τωρα!!!!!!!!για κατσε να παρω το μηδεν να σε ακουω καλυτερα.............
scoufgian
09-12-2008, 17:30
Θεοφιλος 17/12 δεξαμενη περαματος .ακουει το νησι?
Speedkiller
09-12-2008, 20:09
Μια στα λευκά (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1437)...
Α ρε κωστα παλι εγραψες σε ευχαριστουμε παρα πολυ τελεια η φοτο
Kαι μία φωτό από μένα στα λευκά...:D
24267
scoufgian
10-12-2008, 19:11
24267
μπραβο Γιωργο!!!!
Speedkiller
10-12-2008, 19:31
Και μια παρέα με τη Ροδάνθη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1485)...:eek:
24267
εγω παντως το προτιμω με τ Β στην τσημινιερα του.....
Speedkiller
10-12-2008, 20:02
Και γω θα προτιμόυσα έτσι (http://www.nautilia.gr/forum//showthread.php?t=1039&page=44) τα Νήσος άλλα οκ...:p:p:pΤι να κάνουμε???Δεν συνεχίζω γιατί θα με μαζέψουν...:D
moutsokwstas
10-12-2008, 20:05
το αρχικο καποιου δεν λεει κατι το ιδιαιτερο, μπορει να το βρουμε σε ενα πουκαμισο, ενα πουλοβερ, ενα μπρελοκ...και δεν αναφερομαι αποκλειστικα και μονο για τη νελ, δες τη μινοαν παραδειγματος χαρη...μη μου πεις οτι δεν ειναι ομορφα...το πλοιο αυτο εγινε γνωστο ευρυτερα με τα σινιαλα της νελ οπως κι αν το παρει κανεις.
φοβερό speedkiller ενοείται ότι και εγω θα γούσταρα έτσι τό χίος,με άσπρο hull μπλέ φουγάρο με τρίηρη και μια μια μπλέ λωρίδα αλλά παλλάς,ποιος καλός γραφίστας θα ικανοποιήσει την επιθυμία μου?:D
Speedkiller
10-12-2008, 22:06
φοβερό speedkiller ενοείται ότι και εγω θα γούσταρα έτσι τό χίος,με άσπρο hull μπλέ φουγάρο με τρίηρη και μια μια μπλέ λωρίδα αλλά παλλάς,ποιος καλός γραφίστας θα ικανοποιήσει την επιθυμία μου?:D
Αν έχω χρόνο θα το προσπαθήσω...Δεν υπόσχομαι όμως ε?Μην με φάτε μετα...:)
Και γω θα προτιμόυσα έτσι (http://www.nautilia.gr/forum//showthread.php?t=1039&page=44) τα Νήσος άλλα οκ...Τι να κάνουμε???Δεν συνεχίζω γιατί θα με μαζέψουν...:D
και καλα κανεις....:mad::mad:
αστο πανω μου στεφ!
τελικά ο δεξαμενισμός του πλοίου αναβλήθηκε και άγνωστο παραμένει το πότε θα ανέβει δεξαμενή και θα φορέσει τον καινούργιο άξονα του,τώρα με τα προβλήματα της σαος θα έπρεπε οι διαδικασίες να επισπευθούν ώστε να διεκδηκούσε οριστικά η ΝΕΛ κάποια απο τις άγονες σε συνδυασμό με τη κύρια γραμμή,αλλά εμείς τα λέμε καιρό,όπως φαίνεται όμως οι διοικούντες σκέφτονται αλλιώς :(
moutsokwstas
12-12-2008, 21:01
ειπαμε του χρονου πρωτα ο θεος. εδω εκατσε μισο χρονο απραγο, την τωρινη κατασταση θα σκεφτουν οι διοικουντες? μου φαινεται οτι δεν ιδρωνει καθολου το αυτακι τους. απορω πως πηραν μπροστα με τα ταχυπλοα...
theofilos-ship
13-12-2008, 14:27
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=24571&stc=1&d=1229174796
theofilos-ship
13-12-2008, 14:33
DSC01828.jpg (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=24573&stc=1&d=1229175183)
παρα πολυ ωραιο μοντελακι!!!!!! εσυ το εφτιαξες????
καλα φιλε τι να σου πω τελειο το μοντελακι !!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστουμε παρα πολυ!!
theofilos-ship
13-12-2008, 14:50
Ναι πριν 8 χρονια...ημουνα παλαβο με την παρτυ του..(οχι πως τωρα δεν ειμαι):rolleyes:
αυτά είναι πω τέλειο μπράβο φίλε:D
νομίζω πως τα κάγκελα λοίπουν αλλά το ίδιο τέλειο είναι:D
theofilos-ship
13-12-2008, 15:25
μονο τα καγγελακια κοστιζανε 6¤ τα 10cm οποτε καταλαβενεις...ακομη θα θα πληρωνα..:D
Speedkiller
13-12-2008, 18:46
μονο τα καγγελακια κοστιζανε 6¤ τα 10cm οποτε καταλαβενεις...ακομη θα θα πληρωνα..:D
Θέλω κ γω Θεόφιλο...:mrgreen:
scoufgian
13-12-2008, 19:41
απευθυνομενος κυριως ,στον ανταποκριτη μας ,στη Μυτιληνη ,να τον ρωτησω ποτε θα ξαναδουμε τον Τεο ,να μανουβραρει ,μεσα στο λιμανι της Μυτιληνης?:confused::confused::confused:
24595
24596
24597
Nissos Mykonos
13-12-2008, 20:06
απευθυνομενος κυριως ,στον ανταποκριτη μας ,στη Μυτιληνη ,να τον ρωτησω ποτε θα ξαναδουμε τον Τεο ,να μανουβραρει ,μεσα στο λιμανι της Μυτιληνης?:confused::confused::confused:
24595
24596
24597
Γιαννη πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σου!!Εγω παντως θα ηθελα να ξαναδω τον Τεο λευκο πιστευω πως του παει περισσοτερο απο το μπλε.;)
Αυτό Γιάννη είναι μια ιστορία που "πονάει" πολλούς!!! Νελίτες και μη....
Nissos Mykonos
13-12-2008, 21:10
Αυτό Γιάννη είναι μια ιστορία που "πονάει" πολλούς!!! Νελίτες και μη....
Εχεις δικιο Φανουλα αλλα δεν μπορει κανενας απο εμας να το αλλαξει.
Vortigern
13-12-2008, 21:18
θα παμε ενα βραδυ θα τον βαψουμε εμεις και μετα θα κανουμε καταληψη με αιτημα οτι θελουμε τον ΤΕΟ ασπρο.Το μονο που φοβαμε ειναι να μην τα σταξουμε στην θαλασσα και μετα φωναζει ο Ποσειδονας:p;):D:)
Nissos Mykonos
13-12-2008, 21:22
θα παμε ενα βραδυ θα τον βαψουμε εμεις και μετα θα κανουμε καταληψη με αιτημα οτι θελουμε τον ΤΕΟ ασπρο.Το μονο που φοβαμε ειναι να μην τα σταξουμε στην θαλασσα και μετα φωναζει ο Ποσειδονας:p;):D:)
Πολυ καλη ιδεα Θανο.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΓΚΕΙΡΗ ΠΗΓΗ Ο ΤΕΟ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ....:D
ΚΑΙ ΣΤΗΣ 15 ΞΕΚΙΝΑ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΝΗ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑ Ο ΤΑΧΜΑΝ..... :D
MYTILENE
13-12-2008, 22:29
ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΣ,
ΤΙ ΝΕΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ????
ΝΑ ΜΗ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!:p:p!!!!Ο ΤΑΞΙ ξεκινάει στην άγονη του ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ αλλά για το ΤΕΟ δε το ξερα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
heraklion
13-12-2008, 22:32
Ο ¶ξονας που περιμένει τι είναι και που χρησιμεύει?:confused::D
Speedkiller
13-12-2008, 22:36
Ο ¶ξονας που περιμένει τι είναι και που χρησιμεύει?:confused::D
O άξονας για τον οποίο μιλάμε είναι ο αριστερός άξονας του πλοίου που "κινεί" την αριστερή προπέλλα!
heraklion δεν έχεις αναρωτηθεί πότε πως κινείται η προπέλα απο τη μηχανή? ο άξονας που περιμένει συνδέει το στροφαλοφόρο της μηχανής με την έλικα και είναι ένα απο τα πιο σημαντικά μέρη του προωστήριου μηχανισμού
Aktofylakas
14-12-2008, 09:45
ΚΑΙ ΣΤΗΣ 15 ΞΕΚΙΝΑ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΝΗ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑ Ο ΤΑΧΜΑΝ..... :D
Το ακουω και εγω για τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ εδω και μερες.Επιτελους...
theofilos-ship
14-12-2008, 15:32
οτι νεα εχετε για ΤΗΕΟ να μας τα λετε..ευχαριστω:rolleyes:
mitilinios
14-12-2008, 22:05
Αν δεν τον δω να ταξιδεύει δεν πρόκειται να το πιστέψω. Μου φαίνεται σαν θαύμα...:D ¶ντε να δούμε τι δρομολόγια θα κάνει ο Theo!!!
Speedkiller
14-12-2008, 22:10
Αν δεν τον δω να ταξιδεύει δεν πρόκειται να το πιστέψω. Μου φαίνεται σαν θαύμα...:D ¶ντε να δούμε τι δρομολόγια θα κάνει ο Theo!!!
Εαν δουλέψει Ελλάδα μάλλον τα παραδοσιακά του...
Aktofylakas
14-12-2008, 23:10
Του Ταξιαρχη ισχυουν τα νεα?Η τσαμπα θα τον περιμενουμε.
Mixalhs_13
15-12-2008, 11:18
24597
Κοιταξτε τι ομορφο και επιβλητικο πλοιο ειναι ;)
Speedkiller
15-12-2008, 20:25
Θεόφιλος στον Πειραιά...
Λευκός κ όμορφος....
24787
Πωπω τι ασπρίλα είναι αυτή;):D!!!!! Πολύ όμορφη φώτο Κώστα να 'σαι καλά!!!
Nissos Mykonos
15-12-2008, 20:37
Θεόφιλος στον Πειραιά...
Λευκός κ όμορφος....
24787
Φανταστικη φωτογραφια Κωστα μπραβο!!;);)
MYTILENE
16-12-2008, 08:51
Ο ΤΕΟ έτσι όπως πρέπει να είναι!!!!Πολύ ΟΜΟΡΦΗ φίλε,μπράβο;)
theofilos-ship
16-12-2008, 13:13
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=24850&stc=1&d=1229429608
scoufgian
16-12-2008, 13:25
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=24850&stc=1&d=1229429608
φιλε για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις θα σε παρακαλουσα να αναφερεις τη πηγη της φωτογραφιας
Mixalhs_13
16-12-2008, 16:11
Φοβερη φωτογραφια !!!
Την θελω σε μεγαλη αναλυση !!!
Pleaseeeee ; :)
Υπαρχει καμια εξέλιξη με την επισκευή του?
Πότε υπολογίζεται τελικά να το έχουμε κοντά μας...?
theofilos-ship
25-12-2008, 00:40
G PAV ακομη περαμα.περιμενουμε νεα του.οποιος ακουσει κατι εγγυρο το λεει.καλες γιορτες σε ολους:rolleyes: και στον theo μας;)
Apostolos
25-12-2008, 10:39
Μέχρι να τον ξαναδούμε στην Μυτιλήνη ας τον ακούσουμε (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=1885)να χαιρετά τον Ταξιάρχη...
scoufgian
25-12-2008, 10:41
αυτο ειναι ηχητικο ντοκουμεντο.μπραβο Αποστολε!!!!
Speedkiller
25-12-2008, 10:44
Μέχρι να τον ξαναδούμε στην Μυτιλήνη ας τον ακούσουμε (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=1885)να χαιρετά τον Ταξιάρχη...
Αυτό είναι το Ringtone μου...:D:D:D
MYTILENE
25-12-2008, 13:15
Και για όσους δεν γνωρίζουν όταν λέει ο Απόστολος Ταξιάρχη εννοεί την εκκλησία στο χωριό Καγιάνι λίγο έξω από τη πόλη,έτσι φίλε;)?
ΣΗΜ:Έχει τέτοια εκκλησία στη ......Τυνησία;);):confused:???
Apostolos
25-12-2008, 14:29
ΣΗΜ:Έχει τέτοια εκκλησία στη ......Τυνησία;);):confused:???
Ο Ταξιάρχης υπάρχει πάντού να μας φιλάει απο το κακό και όχι μονο στο Καγιάνι, ή στον Μανταμάδο!!!
Χρόνια Πολλά στον Στέφανο, που σήμερα γιορτάζει μαζί με ένα σημαιοστολισμένο Τεο....
25606
Χαραλαμπος Φραντζεσκακης
27-12-2008, 10:34
πολυ ωραια η φωτο σου leo!!!
thanks ΛΕΟ,ξέρεις τις αδυναμίες μου για αυτό το έβαλες και άσπρο :D
Speedkiller
27-12-2008, 20:23
Χρόνια Πολλά στον Στέφανο, που σήμερα γιορτάζει μαζί με ένα σημαιοστολισμένο Τεο....
25606
Ποτε τον πετυχαμε έτσι τον Θεόφιλα???Σημαιοστολισμός???Κάνουν και τέτοια στη ΝΕΛ???:twisted:
Ποτε τον πετυχαμε έτσι τον Θεόφιλα???Σημαιοστολισμός???Κάνουν και τέτοια στη ΝΕΛ???:twisted:
Όταν πρόκειται τα την γιορτή των Θεοφανείων ναι. Εδώ είναι στις 6/1/2006 ;).
mitilinios
30-12-2008, 16:27
Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ προγραμματίστηκε για δεξαμενισμό στη Μεγάλη δεξαμενή Περάματος από 23/02/09 μέχρι 28/02/09. ¶ρα αν όλα πάνε καλά δρομολόγια από τον Μάρτιο;:confused:
Mixalhs_13
30-12-2008, 16:36
25606
Επιβλητικη οψη εχει το υπεροχο πλοιο :cool:
moutsokwstas
30-12-2008, 18:09
εγω θα προτεινα να χρονισει και μετα να ανεβει δεξαμενη. εχει αναλογιστει κανεις απο τους υπευθυνους ποσο <<μεσα>> εχει μπει η εταιρια απο τα καμωματα καποιων? οι αρχικες εκτιμησεις εκαναν λογω για ενα εκατ. ευρω ζημια το καλοκαιρι, τωρα? ποσο θα τραβηξει αυτη η ιστορια? για να μην υπολογισουμε και τον ταξιαρχη που ειναι κι αυτος εξω.
Speedkiller
30-12-2008, 18:23
εγω θα προτεινα να χρονισει και μετα να ανεβει δεξαμενη. εχει αναλογιστει κανεις απο τους υπευθυνους ποσο <<μεσα>> εχει μπει η εταιρια απο τα καμωματα καποιων? οι αρχικες εκτιμησεις εκαναν λογω για ενα εκατ. ευρω ζημια το καλοκαιρι, τωρα? ποσο θα τραβηξει αυτη η ιστορια? για να μην υπολογισουμε και τον ταξιαρχη που ειναι κι αυτος εξω.
Δεν υπάρχει πρόβλημα...Η ΝΕΛ? λεει δυναμικά το παρόν ούτως η αλλώς στην.........Ερυθρα θάλασσα????:razz:Λυπάμαι αλλα ούτε κάτι αγουδιμοπλοια που κοροιδεύαμε πως είναι μες τη σκουριά και τη βρώμα δεν είναι σε τόσο μαυρο χάλι όσο τα συμβατικά της ΝΕΛ...Παρε το να και χτυπα το αλλο είναι....:mad:Οσο για τον θεόφιλο όπως πάει θα μπει όταν ζεστάνουν τα νερα Η θα πάει σε ποιο ζεστά νερα.......:mad::twisted:
moutsokwstas
30-12-2008, 18:40
φωναζω γιατι δεν αντεχεται αλλο αυτη η κατασταση, χασαμε την καλοκαιρινη σεζον, οπως παει θα χασουμε και τη χειμερινη και βλεπουμε. παντως τα <<σημαδια>> δεν ειναι ευοιωνα προς το παρον, ας ελπισουμε η νεα χρονια να οδευσει προς το καλυτερο για την εταιρια. ηδη ανακοινωθηκαν ζημιες κι ειναι επομενο με αυτα που συνεβησαν, αλλα και το 2009 τα ιδια θα εχουμε? περαν της γενικευμενης οικονομικης χρησης που εκει παμε πασο, το ενδιαφερον πρεπει να στραφει στα εσω.
BEN BRUCE
31-12-2008, 00:15
Ο θεοφιλος στις δοξες του στη γιορτη των ταξιαρχων το 1996
25845
scoufgian
31-12-2008, 05:21
ε ρε κανονιοβολισμοι που χουν να πεσουν ,απο τον Speedkiller ,γι αυτη τη φωτο.........πολυ ωραια Bruce ;);)
leonidas
31-12-2008, 07:58
Πολυ ωραια φωτο...
Εμενα να πω την αληθεια δεν μου αρεσουν τα λογοτυπα αυτα με τα μακροστενα γραμματα...τα αλλα ειναι πιο κομψα:rolleyes:
Σε ευχαριστούμε BEN BRUCE για μένα αυτή είναι η ωραιότερη εμφάνιση που είχε ποτέ η ΘΕΟΦΙΛΑΡΑ
Mixalhs_13
31-12-2008, 10:46
http://www.nel.gr/media/images/Fwtopliwn/Theofilos/DSC_0531-2.jpg
Απο την ιστοσελιδα της NEL LINES ;)
leonidas
31-12-2008, 11:10
Ετσι ειναι ωραιος!!!!!
Ωραια φωτο μιχαλη;)
Speedkiller
31-12-2008, 12:09
Ο θεοφιλος στις δοξες του στη γιορτη των ταξιαρχων το 1996
25845
Ευτυχως τις βλέπω πρωι!!!!:D:D:D
Πολλα ευχαριστώ στον Ben Bruce!!!!!!
Apostolos
31-12-2008, 19:01
Βλέπετε τις φώτο γιατι τώρα (http://images4.fotopic.net/?iid=ywflc6&noresize=1&nostamp=1&quality=70)το πλοίο ειναι για να κλαίς... Εγώ σήμερα έγινα χάλια ψυχολογικά βλέποντας το... Τι ταξίδια εκει, τι διακοπές, τι δουλεια, τι κόσμος, τι ξενυχτια... Τα πρώτα μου βήματα στη Γέφυρα με καπτα Βασίλη καπετάνιο και τελευταία με Διαμαντή.... Πώς μια λάθος απόφαση ενος ανθρώπου, μιας εταιρίας καταστρέφει τόσα συναισθήματα που κρύβουν ένα μάτσο σίδερα... Κρίμα!
giannisk88
31-12-2008, 19:08
Βλέπετε τις φώτο γιατι τώρα (http://images4.fotopic.net/?iid=ywflc6&noresize=1&nostamp=1&quality=70)το πλοίο ειναι για να κλαίς... Εγώ σήμερα έγινα χάλια ψυχολογικά βλέποντας το... Τι ταξίδια εκει, τι διακοπές, τι δουλεια, τι κόσμος, τι ξενυχτια... Τα πρώτα μου βήματα στη Γέφυρα με καπτα Βασίλη καπετάνιο και τελευταία με Διαμαντή.... Πώς μια λάθος απόφαση ενος ανθρώπου, μιας εταιρίας καταστρέφει τόσα συναισθήματα που κρύβουν ένα μάτσο σίδερα... Κρίμα!
Τα είπες όλα με αυτό το μήνυμα σου Απόστολε.
Τα λάθη πληρώνονται όμως δυστυχώς!!
scoufgian
31-12-2008, 19:39
πολυ σωστος ο Αποστολος
theofilos-ship
01-01-2009, 02:15
ΑΠΟΤΟΛΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΗΨΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:rolleyes:
BEN BRUCE
03-01-2009, 19:31
Θεοφιλος το καλοκαιρι του 1995 στον πειραια.
26260
AegeanIslands
03-01-2009, 20:54
Και στο Βαθος το ομορφο ΑΡΕΤΟΥΣΑ ,πολυ πιθανο κατα τη διαρκεια εγκαινιων στον Πειραια
Aktofylakas
03-01-2009, 21:43
Απων αλλα παντα επικαιρος ...:cool:
manolis m.
03-01-2009, 23:39
Xaxaxa ! Oti tha ginotan kai ekswfilo se athlitiki efimerida den to perimena pote ! Ante kai stin espresso !:D
mitilinios
04-01-2009, 01:10
Ωραίο εξώφυλλο...:D:D:D
Rocinante
07-01-2009, 00:12
Ο Θεοφιλος 06-01-2009. Περιμενοντας...
26504
Vortigern
07-01-2009, 00:15
26504
H ακινησια φερνει χρονια στο πλοιο(εκτος απο αυτα που εχει)....Ροσι ριξε κατι και στο Ιεραπετρα...κρυφα ομως...
26504
¶ρχισε ο βομβαρδισμός?!?!;):D Πολύ όμορφη Roci!!
Rocinante
07-01-2009, 00:22
Φιλε Θανο ηταν λιγο στριμωγμενο και μακρυα και δεν μπορεσα να βγαλω καμια καλη
Φιλε Trakman σε ευχαριστω
Mixalhs_13
07-01-2009, 07:56
26504
http://www.nautilia.gr/forum//attachment.php?attachmentid=26260&d=1231007433
Γιατι οχι με αυτα τα χρωματα ;;;... :(
μια ιστορική πλέον σκαναρισμένη φώτο της θεοφιλάρας απο την εποχή που τα σινιάλα της ΝΕΛ με χαρακτηριστικά μεγάλα γράμματα,σβήνανε για να ντυθεί το πλοίο στα καρναβαλίστικα της LG :mad:
26614
και εδώ το υπέροχο αποτέλεσμα που σόκαρε τους απανταχού καραβολάτρες
ΝΕΛΙΤΕΣ και μη,οι κακές γλώσσες είπαν πως τα χρήματα που πήρε η εταιρεία απο την LG χρησιμοποιήθηκαν για επενδύσεις σε πρωτοκλασατα πρόαστια της Μυτιλήνης,μα τι κακός κόσμος..............:(:p:p
26615
Speedkiller
08-01-2009, 22:37
μια ιστορική πλέον σκαναρισμένη φώτο της θεοφιλάρας απο την εποχή που τα σινιάλα της ΝΕΛ με χαρακτηριστικά μεγάλα γράμματα,σβήνανε για να ντυθεί το πλοίο στα καραναβαλίστικα της LG :mad:
26614
Όταν ήταν με αυτά τα γράμματα και με το σήμα της ευρωπαικής ένωσης ήταν όλα τα λεφτα...Τώρα...είναι όλα τα σ.....;):twisted:
mitilinios
09-01-2009, 00:17
Όταν ήταν με αυτά τα γράμματα και με το σήμα της ευρωπαικής ένωσης ήταν όλα τα λεφτα...Τώρα...είναι όλα τα σ.....;):twisted:
Πιπέρι στο στόμα όσων θεωρούν ότι τα λεφτά από τη διαφήμισεις μπήκαν σε κάποιες τσέπες. :rolleyes: Αυτό ουδέποτε συνέβη, ούτε και όταν πάρθηκε η απόφαση για την αγορά των ΑΙΟΛΩΝ. :mrgreen:
Mixalhs_13
09-01-2009, 11:46
Η χορηγια της LG ποσο καιρο κρατησε ;
Naias II
09-01-2009, 14:26
Βάλε ένα χρόνο περίπου:rolleyes:. Εφόσον το 2005 το είδαμε στα γνωστά καρναβαλίστικα LG :)
2004 μάρτη μπήκαν και 2006 φλεβάρη βγήκαν
μαϊστα.... εγω ειχα την εντυπωση οτι μπηκαν την περιοδο των ολυμπιακων μιας και μονο οι χορηγοι διαφημιζονταν εκεινη την περιοδο... αλλα το κρατησε λιιιιγο παραπανω η νελ ε?;)
κατά τη διάρκεια των αγόνων όσοι θυμούνται τα σινιάλα της LG είχαν καλυφθεί για να μη φαινόνται μιας και δεν ήταν χορηγός των ολυμπιακών
το ίδιο είχε γίνει και με τα σινιάλα της vodafone στα highspeed που μάλιστα αν θυμάμαι καλά εκεί δεν τα είχαν σβήσει άλλα όταν τα πλοία βρίσκονταν στον λιμάνι του πειραιά έριχναν στις πάντες κόκκινα πανιά προκειμένου να τα καλύψουν
Και μια φωτο απο το πως ήταν ο θεοφιλος τις ημέρες των αγόνων δυστυχώς δεν θυμάμαι τη πηγή της
26646
Speedkiller
09-01-2009, 16:18
κατά τη διάρκεια των αγόνων όσοι θυμούνται τα σινιάλα της LG είχαν καλυφθεί για να μη φαινόνται μιας και δεν ήταν χορηγός των ολυμπιακών
το ίδιο είχε γίνει και με τα σινιάλα της vodafone στα highspeed που μάλιστα αν θυμάμαι καλά εκεί δεν τα είχαν σβήσει άλλα όταν τα πλοία βρίσκονταν στον λιμάνι του πειραιά έριχναν στις πάντες κόκκινα πανιά προκειμένου να τα καλύψουν
Και μια φωτο απο το πως ήταν ο θεοφιλος τις ημέρες των αγόνων δυστυχώς δεν θυμάμαι τη πηγή της
26646
Πίσω πάντος είναι κ ο Ταξιάρχης!;)
ο ταξίαρχης την είχε γλιτώσει τότε και δεν είχε σουργελοποιηθεί:(
πάντως θυμάμαι πως την εποχή αυτή που ήταν και η τελευταίες μέρες της παλαιάς διοίκισης το θεόφιλος αλλά το μυτιλήνη είχαν φτάσει σε οριακή κατάσταση η συντήρηση τους ήταν σχεδόν ανύπαρκτη
θυμάμαι την εικόνα που είχε το κατάστρωμα του θεόφιλου στο αυθαίρετο,πραγματικά δε έβλεπες πουθενά κανονική λαμαρίνα παρα μόνο τοπικές σκουριές με βελονισμούς και pittings που είχαν φουσκώσει το έλασματα και τα είχαν φέρει σε μια εικόνα αηδίας
ίσως το πρώτο καλό που έκανε ο βεντούρης στη ΝΕΛ ήταν η συντήρηση και επαναφορά των πλοίων σε μια τουλάχιστον αξιοπρεπή εικόνα
Speedkiller
09-01-2009, 16:51
ο ταξίαρχης την είχε γλιτώσει τότε και δεν είχε σουργελοποιηθεί:(
πάντως θυμάμαι πως την εποχή αυτή που ήταν και η τελευταίες μέρες της παλαιάς διοίκισης το θεόφιλος αλλά το μυτιλήνη είχαν φτάσει σε οριακή κατάσταση η συντήρηση τους ήταν σχεδόν ανύπαρκτη
θυμάμαι την εικόνα που είχε το κατάστρωμα του θεόφιλου στο αυθαίρετο,πραγματικά δε έβλεπες πουθενά κανονική λαμαρίνα παρα μόνο τοπικές σκουριές με βελονισμούς και pittings που είχαν φουσκώσει το έλασματα και τα είχαν φέρει σε μια εικόνα αηδίας
ίσως το πρώτο καλό που έκανε ο βεντούρης στη ΝΕΛ ήταν η συντήρηση και επαναφορά των πλοίων σε μια τουλάχιστον αξιοπρεπή εικόνα
Επίσης ένα σκαλοπάτι για να ανέβεις απ το μεγάλο ανοιχτό deck προς το "αυθαίρετο" είχε σχεδόν κοπεί απ τη σαπίλα και τη σκουρια...Την πρωτη φορά παραλίγο να σαβουρωθω...:p:mad:
moutsokwstas
09-01-2009, 18:41
πολυ σωστες οι τελευταιες σας επισημανσεις παιδια, για τους χορηγους και το θεμα της σκουριας. να προσθεσω σε αυτο το σημειο, οτι περισυ που ταξιδεψα μια βδομαδα πριν το ατυχημα, στο αυθαιρετο η σκουρια ειχε κανει παλι την εμφανιση της απειλητικη. ενταξει καποια πραγματα σουλουπωθηκαν αλλα ηθελε δουλεια ακομη το πλοιο, αλλα δεν προλαβε...
τι λες ρε φιλε.....γινονται τετοια πραγματα στην ακτοπλοια;;;τουλαχιστον τωρα ειναι οκ....ξερουμε ποτε θα επανελθει;;;οχι τιποταλλο θα του παρει ο λισσος τον κοσμο και θα κρεμαστει στο τελος...
moutsokwstas
09-01-2009, 19:17
οσα ξερει ο νοικοκυρης, δεν τα ξερει ο κοσμος ολος! το γνωμικο αυτο εχει ιδιαιτερη σημασια στην προκειμενη περιπτωση και δεν μπορω να πω περισσοτερα...
scoufgian
09-01-2009, 19:21
τι λες ρε φιλε.....γινονται τετοια πραγματα στην ακτοπλοια;;;τουλαχιστον τωρα ειναι οκ....ξερουμε ποτε θα επανελθει;;;οχι τιποταλλο θα του παρει ο λισσος τον κοσμο και θα κρεμαστει στο τελος...
ποιος ηρθε?για δωσε αναλυση στο θεμα γιατι δεν σε πιανω.........
καλα κατι τετοιο δεν ισχυει!! το λεω και εγω που κανονικα αλλα θα επρεπε να λεω!!! σιγα μην παρει το λισσος τους μυτιληνιους.... αυτοι περιμενουν να γυρισει ο θεοφιλος στην γραμμη...(οχι πως το λισσος δεν παει καλα εκει αλλα να λεμε την αληθεια...);)
εγω το ειπα γιατι ακουω οτι ο λισσος παει καλα.γιαυτο.δεν λεω καλος ο λισσος αλλα δεν ειναι για την γραμμη αυτη..αυτο ειναι για ρεθυμνο.κανουμε υπομονη ομως μεχρι να επιστρεψει ο βαπορας
scoufgian
09-01-2009, 19:32
εγω το ειπα γιατι ακουω οτι ο λισσος παει καλα.γιαυτο.δεν λεω καλος ο λισσος αλλα δεν ειναι για την γραμμη αυτη..αυτο ειναι για ρεθυμνο.κανουμε υπομονη ομως μεχρι να επιστρεψει ο βαπορας
τωρα ειμαστε ενταξει.ηρθαμε στα νερα μας παλι...........
leonidas
09-01-2009, 20:27
Και γιατι εβαλαν ''σινιαλα'' της LG???:???:
σαν χορηγους για τους ολυμμπιακους αγωνες
leonidas
09-01-2009, 20:46
Οκ.
Ευχαριστω...;)
Και γιατι εβαλαν ''σινιαλα'' της LG???:???:
σαν χορηγους για τους ολυμμπιακους αγωνες
για ποιους χορηγούς λέτε παιδιά? κοιτάξτε τι λέμε δυο σελίδες πίσω,διαφημήσεις ήταν όπως και η TIM στους αίολους
νε συγνωμη διαφημισεις...μπερδευτηκα....παντως την περιοδο των ολυμπιακων οι αιολοι και τα χαισπιντ τα ειχαν σβησει
αύγουστος 1999 ο theo ανοιχτά της εφταλούς (πίσω τα τουρκικά παράλια) κατεβαίνει απο θεσσαλονίκη για Μυτιλήνη,δυνατός και νέος μπορεί η φώτο να μη λέει πολλά αλλά την ανεβάζω γιατί έχει συναισθηματική αξία για μένα και γιατί μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή,πάντως σκεφτείται τότε να είχαμε τα μέσα που έχουμε σήμερα
Αφιερωμένη στον Mytilene τον Απόστολο τον scoufgian τον moutsokwsta τον speedkiller και σε όποιον άλλον μεγάλωσε μαζί με τα καράβια της Ναυτιλιακής.
26684
BEN BRUCE
09-01-2009, 23:27
Mην ξεχνατε οτι την περιοδο των ολυμπιακων αγωνων τα λογοτυπα της Lg τα εσβησαν,οπως και στα αλλα πλοια που ειχαν χορηγιες απο αλλες εταιρειες
δεν το θυμαμαι για να ειμαι ειλικρινης...
scoufgian
10-01-2009, 06:42
αύγουστος 1999 ο theo ανοιχτά της εφταλούς (πίσω τα τουρκικά παράλια) κατεβαίνει απο θεσσαλονίκη για Μυτιλήνη,δυνατός και νέος μπορεί η φώτο να μη λέει πολλά αλλά την ανεβάζω γιατί έχει συναισθηματική αξία για μένα και γιατί μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή,πάντως σκεφτείται τότε να είχαμε τα μέσα που έχουμε σήμερα
Αφιερωμένη στον Mytilene τον Απόστολο τον scoufgian τον moutsokwsta τον speedkiller και σε όποιον άλλον μεγάλωσε μαζί με τα καράβια της Ναυτιλιακής.
26684
αγαπητε Νελιτη παραθετεις μια εικονα η οποια σε ολους εμας που εχουμε ζησει παρομοιες στιγμες μας φερνει αλλες εποχες.πολλες φορες ειχα καθησει Κυριακη μεσημερι στην Εφταλου και στη Συκαμια για να δω το Τεο ή το Μυτιληνη να περνανε περηφανα.Ευχαριστω πολυ.
theofilos-ship
10-01-2009, 09:54
Ωραια φωτο Στεφανε...Σε ΟΜΟΡΦΕΣ εποχες:rolleyes:
Speedkiller
10-01-2009, 10:05
Οποτε ημουν καλοκαίρι στην παραλία κ περνούσε ο Θεόφιλος για θεσσαλονίκη πάντα τον έβλεπα...Ποτέ όμως δεν έτυχε να μαι εφταλού η Συκαμνια όταν περνάει για να τον δω από τόσο κοντά...
scoufgian
10-01-2009, 10:10
Οποτε ημουν καλοκαίρι στην παραλία κ περνούσε ο Θεόφιλος για θεσσαλονίκη πάντα τον έβλεπα...Ποτέ όμως δεν έτυχε να μαι εφταλού η Συκαμνια όταν περνάει για να τον δω από τόσο κοντά...
προστιμο θα φας!!!!πολυ κακως
αγαπητε Νελιτη παραθετεις μια εικονα η οποια σε ολους εμας που εχουμε ζησει παρομοιες στιγμες μας φερνει αλλες εποχες.πολλες φορες ειχα καθησει Κυριακη μεσημερι στην Εφταλου και στη Συκαμια για να δω το Τεο ή το Μυτιληνη να περνανε περηφανα.Ευχαριστω πολυ.
και εγώ το ίδιο έκανα,τις κυριακές έπρηζα τους γονείς μου να πηγαίνουμε εκεί μιας και ήξερα ότι περνάει κοντά,μάλιστα μια φορά θυμάμαι και το ΣΑΠΦΩ να περνάει αλλά δυστυχώς δεν είχα μαζί μου μηχανή,θεικές εικόνες.
επίσης τα τελευταία χρόνια θυμάμαι και τον κεντέρη να περνάει και μετά απο δέκα λεπτά να κάνει όλη τη παραλία λίμπα
Speedkiller
10-01-2009, 14:02
και εγώ το ίδιο έκανα,τις κυριακές έπρηζα τους γονείς μου να πηγαίνουμε εκεί μιας και ήξερα ότι περνάει κοντά,μάλιστα μια φορά θυμάμαι και το ΣΑΠΦΩ να περνάει αλλά δυστυχώς δεν είχα μαζί μου μηχανή,θεικές εικόνες.
Nαι ρε παίδες καλά τα λέτα αλλα έγώ έπρεπε να ασχολούμαι με το δικό μας το βαπόρι...Που να λέω τέτοια πράγματα στον Πατέρα μου???:D
η πληροφορίες μου λένε πως εχθές πήγαν στο βαπόρι άραβες να του ρίξουν μια ματιά για την νάυλωση του πλοίου πρως την Γαλλία
(μου είπαν τα δρομολόγια και την εταιρία αλλά δεν θυμάμαι:D)
moutsokwstas
13-01-2009, 17:19
οποτε δεν θα το δουμε συντομα στα πατρια υδατα της λεσβου..
Apostolos
13-01-2009, 22:37
Λογικά θα είναι Γένοβα - Τυνησία
Λογικά θα είναι Γένοβα - Τυνησία
ξερουμε αν ειναι η ιδια ετερεια που ναυλωνει τον βενιζελο??
Ο ΝΙΚΟΛΑΣ είπε ότι άκουσε για την Γαλλία, εσείς λέτε για Γένοβα... Τι απο τα δυό είναι σωστό. Αυτό που θα σχολιάσω εγώ, για ένα πλοίο παροπλισμένο κοντά 6 μήνες..., είναι ότι τα PSC των Ευρωπαϊκών λιμανιών δεν είναι και πολύ εύκολα....
Naias II
14-01-2009, 13:06
Αν δεν απατώμαι μπορεί να κάνω λάθος το σωστό είναι Μασσαλία-Τύνιδα. Με πιο απλά λόγια προορίζεται για το δρομολόγιο Γαλλίας-Αφρικής. Όποιος γνωρίζει καλύτερα να μας διαφωτίσει.
Apostolos
14-01-2009, 13:48
Αυτό που θα σχολιάσω εγώ, για ένα πλοίο παροπλισμένο κοντά 6 μήνες..., είναι ότι τα PSC των Ευρωπαϊκών λιμανιών δεν είναι και πολύ εύκολα....
Εχουν να πέσουν τρελές κρατήσεις...
Naias II
14-01-2009, 13:58
Τι ακριβώς είναι το PSC :confused:
Apostolos
14-01-2009, 15:45
Παλι έτοιμο φαγητο? PSC=Port State Control τα υπόλοιπα στο Google και Wikipedia
scoufgian
14-01-2009, 19:59
πρωινη αφιξη του Τεο στο Πειραια
27000
Vortigern
14-01-2009, 20:01
πρωινη αφιξη του Τεο στο Πειραια
27000
Μηπως ειναι η ωρα να πας για υπνο γιατι δουλευης αυριο?Αντε γιατι ετσι οπως το πας θα ξενιχτισουμε και εμεις....Να σε καλα Γιαννη!
moutsokwstas
14-01-2009, 20:29
σα να μου φαινεται οτι η επι αοριστου χρονου απουσια του, ειναι αισθητη στον πειραια κι οχι μονο. αν τραβηξει και το δρομο για τα ξενα οπως φημολογειται...
Vortigern
14-01-2009, 20:47
Για δειτε εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=159428#post159428)....
MYTILENE
14-01-2009, 20:49
A ΡΕ ΤΕΟ.ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Ο ΒΑΠΟΡΑΣ:(:(:(
MYTILENE
14-01-2009, 20:50
A ΡΕ ΤΕΟ.ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Ο ΒΑΠΟΡΑΣ:(:(:(
Speedkiller
14-01-2009, 20:51
Θα μας άφηνε η Νελ άραγε χαριστηκά να τον επισκεφτούμε προτού τον ξαποστείλει ή όχι???
moutsokwstas
14-01-2009, 20:54
Θα μας άφηνε η Νελ άραγε χαριστηκά να τον επισκεφτούμε προτού τον ξαποστείλει ή όχι???
ναι, για ρωτα και στο χωριο να σου πουν...
theofilos-ship
15-01-2009, 13:14
ο θεοφιλος που βρισκεται τωρα ? πειραια η περαμα ?
Speedkiller
15-01-2009, 13:28
Σαπίζει στο Περαμα απο τον τελευταίο δεξαμενισμό για τις επισκευές στα ύφαλα του...:(
Σαπίζει στο Περαμα απο τον τελευταίο δεξαμενισμό για τις επισκευές στα ύφαλα του...:(
κοιτα δεν το λες σαπιζει... πες το...περιμενει, ακουγεται πιο ωραιο;).... βασικα ας μου θυμισει καποιος ποτε ειναι ημερομηνια για να παει δεξαμενη..:confused:
Speedkiller
15-01-2009, 14:11
κοιτα δεν το λες σαπιζει... πες το...περιμενει, ακουγεται πιο ωραιο;).... βασικα ας μου θυμισει καποιος ποτε ειναι ημερομηνια για να παει δεξαμενη..:confused:
Στις 23/2 αν θυμαμαι καλά και φυσικά δεν αλλάξει κάτι...οταν είναι τόσον καιρό ενα ανενεργία και δεν γίνεται κάποια συντήρηση απλά κάθεται δεμμένο πως να το πω Kapas?Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια...:(
MYTILENE
15-01-2009, 14:40
Να τις εκατοστήσω τις σελίδες στο βαποράκι εγώ???Βασικά κάτι παίζεται με το πλοίο και σύντομα θα μάθουμε;)
scoufgian
15-01-2009, 16:18
Να τις εκατοστήσω τις σελίδες στο βαποράκι εγώ???
δυστυχως εχασες για ξαναπαρε το μηδεν!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sea_serenade
15-01-2009, 17:10
scoufgian πολύ καλό.....;)!!!!!
MYTILENE
18-01-2009, 21:00
Και επειδή κάποιοι είναι και ανυπόμονοι εδώ μέσα να σας ενημερώσω οτι το πλοίο το επισκέφθηκε ''ομάδα'' ανθρώπων από την Τυνησία και τη Γαλλία για να το επιθεωρήσουν,έμαθα οτι τους άρεσε απλά θέλει πολύ δουλειά για να έρθει στα επίπεδα που επιθυμούν.Ακούγεται οτι ΑΝ το ναυλώσουν θα είναι μέχρι τέλη Σεπτέμβρη και μετά πάλι πίσω στη ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΛ μας:p;)!!!
mastrokostas
19-01-2009, 11:12
Καποτε καποια μερα !
27339
Για τους λάτρεις του βαποριού !
Στην Τήνο πήγαινες... ξεχασιάρη :p:D
mastrokostas
19-01-2009, 11:56
Και να θέλω ,δεν μπορώ να ξεφύγω !Τα θυμάται όλα ρε παιδιά ! :D
scoufgian
19-01-2009, 17:00
Καποτε καποια μερα !
27339
Για τους λάτρεις του βαποριού !
εσυ δεν μπορουσες να βγαλεις ολοκληρο το Θεοφιλο?ε?:mad::mad:αλλα να βγαζεις τη Δημητρουλα ξερεις..........καλα θα σε φτιαξω εγω.μην φοβασαι...........:rolleyes::rolleyes:
mastrokostas
19-01-2009, 22:00
εσυ δεν μπορουσες να βγαλεις ολοκληρο το Θεοφιλο?ε?:mad::mad:
Δεν χωρούσε!!!!
μεσα απο το σουπερφερι ε;
scoufgian
20-01-2009, 06:14
Δεν χωρούσε!!!!
η απαντηση σου δεν λαμβανεται υποψιν......ειναι αδικαιολογητη .Παρακαλω ν ανεβει η ολοκληρη ,γιατι σιγουρα υπαρχει,αλλιως μαζι με το Dimitri σας βλεπω για πειθαρχικο.........:p:p
parianos
20-01-2009, 20:18
μεσα απο το σουπερφερι ε;
Οχι, απο το Blue Star Ithaki μαλλον...
dimitris
20-01-2009, 21:37
η απαντηση σου δεν λαμβανεται υποψιν......ειναι αδικαιολογητη .Παρακαλω ν ανεβει η ολοκληρη ,γιατι σιγουρα υπαρχει,αλλιως μαζι με το Dimitri σας βλεπω για πειθαρχικο.........:p:p
οπως παμε η ποινη θα ειναι και χωρις αναστολη:razz: