Επιστροφή στο Forum : Θεόφιλος [Theofilos, Pollux, Abel Tasman, Nils Holgersson]
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Αυτα τα μικρα βουλιαγματα μπορει να τα επηρεασουν κατα την ωρα του ταξιδιου?
τι να επηρέασουν ρε φίλε πλάκα κάνεις?
Επειδη ειναι στην πλωρη δεν μπορουν να επηρεασουν τον δρομο του ειδικα οταν εχει και θαλασσα?
Speedkiller
21-03-2009, 19:57
Επειδη ειναι στην πλωρη δεν μπορουν να επηρεασουν τον δρομο του ειδικα οταν εχει και θαλασσα?
Μικρα βαθουλώματα είπε!Όχι πως έχει γίνει επίπεδη η πλώρη...
Τα παντα παιζουν ριλο για ενα καραβι,ετσι δεν ειναι?
Speedkiller
21-03-2009, 20:05
Ολα τα σημαντικα...Όχι τα ασήμαντα!!!
Ειναι ασημαντο αυτο το θεμα,μπορεις να μου εξηγησεις γιατι?Μπορει να μην ειμαι τοσο γνωστης αυτου του θεματος αλλα θελω να μαθω
Speedkiller
21-03-2009, 20:15
Ειναι ασημαντο αυτο το θεμα,μπορεις να μου εξηγησεις γιατι?Μπορει να μην ειμαι τοσο γνωστης αυτου του θεματος αλλα θελω να μαθω
Οκ θα στο θέσω ως εξής!Όσο επηράζει την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σου ένα βουλιαγματάκι στο φτερό άλλο τόσο επηρεάζει τη συμπεριφορά του πλοίου είτε με τρικυμία είτε όχι (ένα αντίστοιχο βαθουλωμα στην πλώρη)!Εν ολίγης δεν επιρρεάζει ένα βαθούλωμα τη συμπεριφορα του πλοιου!Που να το επιρρεάσει δηλαδή?Στην υδροδυναμική η στην αεροδυναμική του?
Ενταξει καταλαβα οτι δεν το επηρεαζει ας βαλουμε μια τελεια σε αυτο το θεμα O.K.
Αυτα τα μικρα βουλιαγματα μπορει να τα επηρεασουν κατα την ωρα του ταξιδιου?
Το ατύχημα έγινε το 95-96 απ'ότι ξέρω... Αν επηρρέαζε δεν θα το είχαν φτιάξει σε κάποιο δεξαμενισμό μέσα σε 13 χρόνια...;
Διαβασα οτι το MYTILENE δεν πηρε τελικα την αγονη του ανατολικου αιγαιου αλλα δεν ειπαν κατι οτι θα παρει την αγονη το ΘΕΟΦΙΛΟΣ για τη δεν προλαβε να φτιαξει φακελο.Τωρα ξερουμε μηπως τι γινεται?
Αρχίσαμε πάλι το ράδιο Αρβύλα... Πριν 2 σελίδες πάλι γι'αυτο μαλώναμε, τι να πω...
mastrokostas
23-03-2009, 21:38
Αφιερωμενη στους καλους φιλους Νελιτες !
33647
Ωραια foto για το πραγμιτικα ωραιο πλοιο της NEL.
ndimitr93
23-03-2009, 21:46
Πολύ ωραία φώτο και με πολλά χρώματα......αλήθεια τώρα που βρίσκεται το πλοίο??
Στην ελευσινα εχει κατεβει απο την δεξαμενη.
douzoune
23-03-2009, 22:12
φανταστική φωτογραφία από τον βάπορα. μπράβο mastrokosta!!!!! αντε να μας έρθει με το καλό........
dimitris
23-03-2009, 22:13
Στην ελευσινα εχει κατεβει απο την δεξαμενη.
το βαπορι ειναι δεμενο στο Περαμα ...;)
για να δούμε θα βαφτεί ο βάπορας
opelmanos
25-03-2009, 15:46
για να δούμε θα βαφτεί ο βάπορας
stefanshop δεν σε επιασα με το ποστ σου.τι θελεις να μας πεις?
sylver23
25-03-2009, 18:03
πως να το εξηγησουμε τωρα το ''για να δουμε αν θα βαφτει" .απλο δεν ειναι??αναρωτιεται
Naias II
25-03-2009, 20:47
Πιστεύω θα βαφτεί, αλλιώς θα έχουν να κάνουν με τους Νελίτες :lol:
scoufgian
25-03-2009, 21:12
το πλοιο και βεβαια θα βαφτει.σε 3-4 μερες απο την εναρξη των εργασιων θα ειμαστε ετοιμοι.απλως δεν μας κυνηγαει κανεις μεχρι τις 10/4.........................
Speedkiller
25-03-2009, 21:14
το πλοιο και βεβαια θα βαφτει.σε 3-4 μερες απο την εναρξη των εργασιων θα ειμαστε ετοιμοι.απλως δεν μας κυνηγαει κανεις μεχρι τις 10/4.........................
Πες μου ότι θα ξεκινήσει μες το πάσχα....:D:D:DΠες μου πως θα τον προλαβω!!!
scoufgian
25-03-2009, 21:15
Πες μου ότι θα ξεκινήσει μες το πάσχα....:D:D:DΠες μου πως θα τον προλαβω!!!
για να το παρεις απο Πειραια δεν το βλεπω.εκτος κι αν κανεις την αγονη του ανατολικου Αιγαιου.............
Speedkiller
25-03-2009, 21:17
για να το παρεις απο Πειραια δεν το βλεπω.εκτος κι αν κανεις την αγονη του ανατολικου Αιγαιου.............
Βρε ας ξεκινήσει κ όλο κάτι θα κάνουμε...:D
scoufgian
25-03-2009, 21:21
Βρε ας ξεκινήσει κ όλο κάτι θα κάνουμε...:D
θα σε ειδοποιησω οταν θα ναι ετοιμο να πας στο κοκκινο ..........και κανονισε να μου φερεις καμια μαυρη φωτογραφια.............
Speedkiller
25-03-2009, 21:27
Σφύρα εγκαιρα εσύ κ γω δεν θα χάσω ευκαιρια!!!;)
Hello, firstly I hope its not too much of a problem if I post in English in the thread, if it is please move/delete it.:)
I have looked though a lot of this thread with Google translator, but it’s hardly reliable!:confused:
I am wondering when the Beloved Theofilos will return to service?
Regards, Mitchell.
Speedkiller
27-03-2009, 08:33
Hello, firstly I hope its not too much of a problem if I post in English in the thread, if it is please move/delete it.:)
I have looked though a lot of this thread with Google translator, but it’s hardly reliable!:confused:
Regards, Mitchell.
According to our friends Scoufgian&Mytilene Theofilos is expected to start on about the 10th day of April!Just before the easter period starts...
We should just be patient now and wait what is about to happen!At first it was heard that Theofilos would never travel again...Now only the paint job is left...:D
I hope i helped you a bit!
Yes, that is very helpful of you Speedkiller, Thanks!
Its great news that it is not long before she will sail again. :D
Speedkiller
27-03-2009, 09:19
A recent Photo at Perama!;)
33996
Giovanaut
27-03-2009, 12:27
Regards, Mitchell.
welcome mbruce.... nice for us to know.... that people living that far away, care about our loved ships....
Ah yes, I like Greek ferries very much, but my favourite is the Theofilos (former Abel Tasman), me being Australian.
Thanks for the warm welcome btw.:D
Apostolos
27-03-2009, 14:57
Ah yes, I like Greek ferries very much, but my favourite is the Theofilos (former Abel Tasman), me being Australian.
Thanks for the warm welcome btw.:D
You are always welcome here!!!
opelmanos
27-03-2009, 15:09
συγνωμη γιατι μιλατε ολοι αγγλικα ?
scoufgian
27-03-2009, 15:44
συγνωμη γιατι μιλατε ολοι αγγλικα ?
εξασκουμε την αγγλικην!!!!βρε φιλε opelmanos θα μας τρελανεις?με συγχωρεις αλλα δεν προσεξες πως μας γραφει ενα παιδι απο το εξωτερικο που δεν γραφει ελληνικα?σε τι γλωσσα να του απαντησουμε!!!!!!
opelmanos
27-03-2009, 15:56
εξασκουμε την αγγλικην!!!!βρε φιλε opelmanos θα μας τρελανεις?με συγχωρεις αλλα δεν προσεξες πως μας γραφει ενα παιδι απο το εξωτερικο που δεν γραφει ελληνικα?σε τι γλωσσα να του απαντησουμε!!!!!!εχεις δικιο φιλε γιαννη.σορρυ δεν το ειχα προσεξει ειλικρινα
opelmanos
30-03-2009, 10:55
Τι γίνεται με τον ΤΕΟ?Υπάρχει καμία εξέλιξη ?
Speedkiller
30-03-2009, 15:28
Το βαπόρι βάφεται σιγά σιγά...Για πάρτε μάτι εδώ...:)
34221
Ετοιμαζεται ο βαποραρος ερχεται με καινουργιο αερα ωραιες φωτογραφιες speedkiller!!:p:D:p:D
scoufgian
30-03-2009, 16:21
βρισκομαστε σε καλο δρομο...........
MF2000gr
30-03-2009, 17:08
Ποτε ξεκιναει αγονη βορειου αιγαιου?
theofilos-ship
30-03-2009, 17:40
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=34225&stc=1&d=1238427599
Πολυ περιεργη φωτογραφια φιλε αλλα ωραια.:o
theofilos-ship
30-03-2009, 17:55
Οσο ποιο περιεργη τοσο ποιο ωραια.;)
Giovanaut
30-03-2009, 18:05
Το βαπόρι βάφεται σιγά σιγά...Για πάρτε μάτι εδώ...:)
34221
Mπραβο παιδια....αντε και δεν βαστω αλλο....
το μονο που περιμενω ειναι αυτο....
τον ΘΕΟΦΙΛΟ στην Καβαλα μετα απο 12 περιπου χρονια....και για μονιμα....
moutsokwstas
30-03-2009, 18:57
λογικα θα πρεπει να ξεκινησει πριν το πασχα....
fotini86
30-03-2009, 20:38
Στο παρακάτω video θα δείτε πόσο κοντά μπορεί να έρθει ο Θεόφιλος με την Δημητρούλα..
Το video είναι τραβηγμένο στις 22 Ιουλίου (Ημέρα της γιορτής Αγίας Μαρκέλλας) 2007. Εγώ ήμουν στο Θεόφιλος όπου τα δύο πλοία ήρθαν πάρα πολύ κοντά .... σε σημείο που νόμιζα ότι θα γινόταν ατύχημα
http://www.youtube.com/watch?v=M62FuuJ2H6g
fotini86
30-03-2009, 20:39
Ξέχασα να προσθέσω μια βασική πληροφορία: προσεγγίζαμε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
ειναι το δημητρουλα ταχυτερο απο τον θεοφιλο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
fotini86
30-03-2009, 20:52
Τι να πω μάλλον εκείνη την μέρα ήθελε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Η αλήθεια είναι ότι το Δημητρούλα - όσο είμασταν εν πλω - είχε φανεί στον ορίζοντα και όσο κόντευε ερχόταν πιο κοντά σε μας. Τελικά έδωσε μάχη για να μπει πρώτο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Νομιζω αυτο το βιντεακι πρεπει να εχει ξανανεβει στο Forum, απο εκει και περα φιλε Εργη και να μην υπηρχε αυτο το βιντεο οι πιο πολλοι ξερουμε οτι το Δημητρουλα ειναι πιο γρηογορο, οχι μονο απο τον Θεοφιλο αλλα και απο αλλα της ηλικιας του.Περσυ πολλες φορες το εποιανα πανω απο 19 κομβους και 1 φορα εχε ποιασει 20 γεματα.
AIOLOS KENTERIS II
30-03-2009, 21:03
ειναι το δημητρουλα ταχυτερο απο τον θεοφιλο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τι νομιζετε ρε παιδια οτι το διμιτρουλα και το ροδανθι δεν εχουν ταχιτιτα εχουν και παραεχουν απλος δεν τα παει ο αγουδιμος για να μιν βγαζουν βλαβες σιχνα και να μιν καινε πολι παιτρελεο ακομα και το μιλενα και το νταλιανα εχουν απλος δεν τα ανιγει ολα τα αγουδιμοπλοια μπορουν να βγαλουν απλος οσο ανεβαινι το παιτρελεο κανουν αργα η μιχανες ετσι παει ο τρελοκεφαλονιτις!!!
opelmanos
30-03-2009, 21:41
Ξέρουμε πότε θα κάνει το πρώτο του δοκιμαστικό?οι ηλεκτρομηχανές δουλεύουν η παίρνει ρεύμα απ'εξω?
Speedkiller
30-03-2009, 21:58
Δε νομίζω πως παίρνει ρεύμα απ έξω αλλα δε μπορώ και να το πω σίγουρα!Αν είδα καλά τα φώτα στο γκαραζ ήταν ανοιχτά!
opelmanos
30-03-2009, 22:09
Δε νομίζω πως παίρνει ρεύμα απ έξω αλλα δε μπορώ και να το πω σίγουρα!Αν είδα καλά τα φώτα στο γκαραζ ήταν ανοιχτά!Δες αν βγάζει καπνό η τσιμινιέρα και μόνο τότε θα το καταλάβεις .
sylver23
01-04-2009, 01:08
χθες το βραδυ δεν ειδα να βγαζει καπνο η τσιμινιερα..ή τουλαχιστον δεν προσεξα κατι τετοιο.
αλλα προς τι το κολλημα το απο που παιρνει ρευμα??
theofilos-ship
01-04-2009, 02:55
sylver Λογω οικονομικης κρισης.:cool:
opelmanos
01-04-2009, 09:26
χθες το βραδυ δεν ειδα να βγαζει καπνο η τσιμινιερα..ή τουλαχιστον δεν προσεξα κατι τετοιο.
αλλα προς τι το κολλημα το απο που παιρνει ρευμα??Οχι ιδιαίτερο. απλα θέλω να μάθω αν εχουν βάλει μπρός τις ηλεκτρομηχανές απο τότε που παροπλίστηκε.
Ναι, όντως τι κόλλημα ειναι αυτό με τις ηλεκτομηχανές; Πάνω απο 15 μυνήματα έχεις μάνο σχετικα με αυτές... Είσαι έμπορος ανταλακτικών για ηλεκτρομηχανές...;
Πλακα κάνω, δεν έχει σημασία αν παίρνει απ'εξω ρεύμα ή αν δουλευουν(που λογικα δεν δουλευουν)... αυτό που έχει σημασία είναι να μπει το πλοίο στα δρομολόγια του "γερο και δυνατό"!
Giovanaut
01-04-2009, 18:04
Ναι, όντως τι κόλλημα ειναι αυτό με τις ηλεκτομηχανές; Πάνω απο 15 μυνήματα έχεις μάνο σχετικα με αυτές... Είσαι έμπορος ανταλακτικών για ηλεκτρομηχανές...;
Πλακα κάνω, δεν έχει σημασία αν παίρνει απ'εξω ρεύμα ή αν δουλευουν(που λογικα δεν δουλευουν)... αυτό που έχει σημασία είναι να μπει το πλοίο στα δρομολόγια του "γερο και δυνατό"!
σημερινα φρεσκα νεα....
το ΘΕΟΦΙΛΟΣ τελικα δεν θα παρει την αγονη....
αλλα την καθαρα εμπορικη γραμμη Αη Στρατης-Ψαρα και επιστροφη ....
3 δρομολογια καθημερινως
οσο για την αγονη του βαιγαιου.... παιζει εντονα το Κνωσσος Παλλας..
απο στιγμη σε στιγμη αναμενεται και το δελτιο τυπου απο την εταιρεια...
καλα ταξιδια ευχομαι....
Speedkiller
01-04-2009, 18:05
σημερινα φρεσκα νεα....
3 δρομολογια καθημερινως
καλα ταξιδια ευχομαι....
Τόσο εμπορική ε???:p
Καλα το ΚΝΟΣΣΩΣ θα παρει αγονη?:o
Giovanaut
01-04-2009, 18:10
Καλα το ΚΝΟΣΣΩΣ θα παρει αγονη?:o
μαλλον ναι και τη θεση του στο Ηρακλειο.... φαινεται να παιρνει το ΣΑΜΟΘΡΚΗ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧ
Ωραιο αστειο βρηκατε για ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.:D:D:D
opelmanos
01-04-2009, 22:33
σημερινα φρεσκα νεα....
3 δρομολογια καθημερινως
καλα ταξιδια ευχομαι....Eγώ έμαθα οτι θα κάνει Θεσαλονίκη-Ηράκλειο συνέχεια πανω κάτω και θα διανυκτερεύει το σάββατο για να ξεκουράζονται οι μηχανές
DriFterPanos
01-04-2009, 22:53
Όχι βρε παιδιά!! Τζιμπουτί θα πάει και θα ανεβοκατεβαίνει και Ζιμπάμπουε! τουλάχιστον να συμφωνήσουμε κάπου γιατί κατάντησε αιδοία…
Εγω θα συμφωνησω μαζι σου Τσιμπουντι-Ζιμπαμπουε ειναι ενα απο τα καλυτερα δρομολογια που θα μπορουσε να παρει ο ΤΕΟ ειναι και αγονη.:D
μαλλον ναι και τη θεση του στο Ηρακλειο.... φαινεται να παιρνει το ΣΑΜΟΘΡΚΗ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧ
χαχαχαχαχα! καλό, αυτό και αν είναι αστείο... Αμφιβάλλω πάντως αν μπορεί το Σαμοθράκη με τα χάλια που έχει να φτάσει Κρήτη απο Θεσσαλονίκη...
Εγώ σε επιασα απ'την αρχή όμως... :P
fotini86
02-04-2009, 10:22
Εγώ είχα ψαρώσει στην αρχή!! Έτριβα τα μάτια μου να δω αν διαβάζω σωστά! :D :D :D
Απίστευτο....
douzoune
03-04-2009, 00:28
Μην κάνετε τέτοια αστεία παιδιά γιατί πως και πως περιμένω την ΝΕΛ και τον ΤΕΟ Βόρεια Ελλάδα......Speed περιττό να σου πω πως χάζεψα όταν το διάβασα...έκανα κανα τέταρτο να συνέλθω!!!!:rolleyes::rolleyes::D:D
opelmanos
03-04-2009, 08:08
Μην κάνετε τέτοια αστεία παιδιά γιατί πως και πως περιμένω την ΝΕΛ και τον ΤΕΟ Βόρεια Ελλάδα......Speed περιττό να σου πω πως χάζεψα όταν το διάβασα...έκανα κανα τέταρτο να συνέλθω!!!!:rolleyes::rolleyes::D:DΕ πρωταπριλιά ήταν βλέπεις και πέρασε
STRATHGOS
03-04-2009, 11:18
Apo tin eteria emetha oti to plio tha kani dio fores tin ebdomada dromologio apo peiraia xio mytilini limno kabala. tora tis ales meres den ξero to tha kani.. xi xi:p
opelmanos
03-04-2009, 11:22
Apo tin eteria emetha oti to plio tha kani dio fores tin ebdomada dromologio apo peiraia xio mytilini limno kabala. tora tis ales meres den ξero to tha kani.. xi xi:pΑλήθεια λες η πλάκα κάνεις?
Speedkiller
03-04-2009, 12:46
Μην κάνετε τέτοια αστεία παιδιά γιατί πως και πως περιμένω την ΝΕΛ και τον ΤΕΟ Βόρεια Ελλάδα......Speed περιττό να σου πω πως χάζεψα όταν το διάβασα...έκανα κανα τέταρτο να συνέλθω!!!!
Βρε εγώ το κατάλαβα αλλά το θέμα είναι πως με τόσα ανεκδοτα στο τέλος δε θα ξέρουμε τι να πιστέψουμε...Στρατηγέ μολλόγα...:)Αλήθεια λες η μας δουλεύεις κ συ???
τι βόμβα είναι τούτη πάλι?στρατηγέ ελπίζω να ξέρεις τι λές γιατί αν κάνεις πλάκα δεν σε βλέπω καλα θα υποστείς τις συνέπειες :D:D
έτσι και γίνει αυτό θα διοργανώσω νελίτικο παρτυ.!!
Τελικα τι ειναι ρε παιδια γιατι δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε αν και νομιζω οτι λεει αληθεια.:D
scoufgian
03-04-2009, 20:50
δεν υπαρχει θεμα δρομολογησης του ΘΕΟΦΙΛΟΥ απο Πειραια.Ποσες φορες θα το πουμε!!!!ΕΛΕΟΣ
STRATHGOS
03-04-2009, 21:06
δεν υπαρχει θεμα δρομολογησης του ΘΕΟΦΙΛΟΥ απο Πειραια.Ποσες φορες θα το πουμε!!!!ΕΛΕΟΣ
E! file scoufgian !! epiases doulia sti NEL!! kai den ma sto pes!! i mpikes sto ipourgio nautilias :lol: xi xi xi pedes pira tin eteria na do! ti pezi me tin metoxi giati poli kratise i giortoula . . . kai mou ipan auto pou sas metefera!! tora an an ψebdete i idia i eteria !! den fteo parte kai esus kanena til. na doume xi xi :p Oso gia sena file STEFANE!!! Na katsis sta auga sou pou tha kanis kai kinima anantion mou!! xi xi
scoufgian
03-04-2009, 21:11
E! file scoufgian !! epiases doulia sti NEL!! kai den ma sto pes!! i mpikes sto ipourgio nautilias :lol: xi xi xi pedes pira tin eteria na do! ti pezi me tin metoxi giati poli kratise i giortoula . . . kai mou ipan auto pou sas metefera!! tora an an ψebdete i idia i eteria !! den fteo parte kai esus kanena til. na doume xi xi :p Oso gia sena file STEFANE!!! Na katsis sta auga sou pou tha kanis kai kinima anantion mou!! xi xi
νομιζω φιλε Strathge πως δεν χρειαζεται να ναι κανεις στην NEL LINES ή στο Υπουργειο για να δινει σωστες πληροφοριες.Οποτε μπορεις λογω των ανελλειμενων σου υποχρεωσεων,ειμαι στη διαθεση σου να ανατρεξουμε στο παρελθον και να δουμε εαν αυτα που εχω γραψει εδω μεσα ειναι αληθη ή οχι.
υπομονή παιδιά,εγώ πιστεύω η θέλω να πιστευώ πως έχει μια βάση αυτό που λέει ο στρατηγός,μένει να το δούμε,στο κάτω κάτω με τη ΝΕΛ ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, τα πράγματα τα δεδομένα και οι αποφάσεις αλλάζουν συνεχώς,εξάλλου δεν είμαστε ούτε εφημερίδες ούτε μέσα ενημέρωσης για να μετράμε τις σωστές ειδήσεις που δίνουμε
Αυτο εξαρταται απο το αν θα παρει αγονη η οχι.Εαν δεν παρει θα ξεκιναει απο Πειραια εαν παρει δεν θα ξεκιναει.Τοτε ας περιμανουμε τη θα πουν τα αποτελεσματα των αγονων και μετα συζηταμε το αν θα ξεκιναει απο Περαια η οχι.
nkr το αν θα πάρει άγονη δεν έχει σχεση με το αν θα πάει και στο πειραιά,μπορεί πολύ εύκολα να πάρει την άγονη και να συνεχίσει με ελεύθερη δρομολόγηση στο κομμάτι χίος-πειραιάς,όπως έγινε με τον ταξιάρχη στη προέκταση απο Λήμνο για Καβάλα
douzoune
03-04-2009, 21:50
nkr το αν θα πάρει άγονη δεν έχει σχεση με το αν θα πάει και στο πειραιά,μπορεί πολύ εύκολα να πάρει την άγονη και να συνεχίσει με ελεύθερη δρομολόγηση στο κομμάτι χίος-πειραιάς,όπως έγινε με τον ταξιάρχη στη προέκταση απο Λήμνο για Καβάλα
Στέφανε, η γραμμή της άγονης όμως δεν πάει κάτω στο Βαθύ Σάμου? πως γίνεται να πηγαίνει Πειραιά?
σωστά;)αλλά και το δρομολόγιο βαθύ πειραιάς δεν θα ήταν άσχημο ειδικά τώρα που επικρατεί αρνητικό κλίμα και σε αυτή τη γραμμή
Δεν πιστευω να βαλουν και τριτο καραβι στην γραμμη.
MYTILENE
04-04-2009, 07:48
Πλέον και επίσημα από χθές η άγονη πηγαίνει στη ΝΕΛ που με το πλοίο ΘΕΟΦΙΛΟΣ θα κάνει το δρομολόγιο Σάμο-Καβάλα(με τους ενδιάμεσους προορισμούς) και Σάμο-Θεσ/νίκη.Τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση;).Ευχαριστώ
Speedkiller
04-04-2009, 08:19
Θα γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει το πλοίο?Γιατί αν ξεκινήσει στις 10 ισως μπορέσω να κάνω το σκέλος Χιου-Μυτιλήνης...;)Η να το βγάλω να μπαίνει Μυτιλήνη που είναι κ πιο εύκολο...
Βγηκαν τελικα τα αποτελεσματα των αγονων?Καλο μου ακουγεται το δρομολογιο που πηρε το ΘΕΟΦΙΛΟΣ.
speedrunner
04-04-2009, 08:59
Βγηκαν τελικα τα αποτελεσματα των αγονων?Καλο μου ακουγεται το δρομολογιο που πηρε το ΘΕΟΦΙΛΟΣ.
κοίτα εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=189505&postcount=136)...
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε.:D
Speedkiller
05-04-2009, 11:41
Kαμμία πρόδος στο θέμα του βαψίματος του πλοίου!Στο γκαραζ και το εσωτεριξό του πλοίου πιθανώς ακόμα να γίνονται εργασίες μιας και υπήρχε μεγάλη κινητικότητα!Πάντως κακά τα ψέμματα αλλα στις 10 δεν ξεκινάει με τίποτα...
opelmanos
05-04-2009, 11:53
Μήπως περιμένουν κανένα ανταλακτικό και καθυστερεί ετσι?
ROVINSONAS
05-04-2009, 15:00
Βλέπω τωρα το βασιλια του Β.Αιγαιου Θεοφιλο και αναπολω τα χρονια που ημουν φοιτητης στη Μυτιληνη!! Εχω κανει πολλα ταξιδια με αυτο, παντα καλες εντυπώσεις!! Αλλα κ το αξεχαστο ταξίδι απο Κυκλαδες- Πειραια-Μυτιληνη σε ενα εκτακτο δρομολογιο που ειχε κανει!! 24 ωρες μεσα στο γιγαντα!! Ηταν τελεια και για παντα αξεχαστο!! Μακαρι να ξανα ταξιδεψει συντομα!!
για του λόγου το αληθές ορίστε και το απόκομμα απο τα αποτελέσματα του διαγωνισμού...
(για όσους βαριούνται να ψάχνουν...)
http://www.imageshack.gr/files/pvovbp0cyavmzxo2u1kg.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=pvovbp0cyavmzxo2u1kg.jpg)
α, ρε Τεο θα κάνουμε κάτι χειμωνιάτικες βόλτες για καβάλα παρέα...
Θυμίστε μου, έχει wi-fi στο πλοίο(θυμάμαι οτι είχε), ε;
Τρεις αγονες πηρε ο ΤΕΟ μπραβο χαρα στο κουραγιο των ναυτικων,και ας το δουμε και συντομα στο μεγαλο λιμανι.
opelmanos
05-04-2009, 17:47
Aντε να δούμε πως θα τα βγάλει πέρα με τους γαρμπήδες στο ικάριο
Aντε να δούμε πως θα τα βγάλει πέρα με τους γαρμπήδες στο ικάριο
Τι με λες τώρα... δεν έχει ανάγκη ο Θεοφιλος... εδώ το Σαμοθράκη και η Παναγια-βοηθα-Σουμελά τα έβγαζαν πέρα...
(την κακία μας πάντως έτοιμη την έχουμε ως γνήσιοι Ελληνες...)
opelmanos
05-04-2009, 20:10
Τι με λες τώρα... δεν έχει ανάγκη ο Θεοφιλος... εδώ το Σαμοθράκη και η Παναγια-βοηθα-Σουμελά τα έβγαζαν πέρα...
(την κακία μας πάντως έτοιμη την έχουμε ως γνήσιοι Ελληνες...)Kακά τα ψέμματα το Σουμελά και το Σαμοθράκη είναι πολύ μικρότερα σε όγκο και προσεγγίζαν εύκολα τα λιμάνια με φορτωμένους καιρούς.Τώρα οΤΕΟ είναι ποιό ψηλός και από μία πολυκατοικία,ειδικά με το κουτί που εχει πίσω όπως και να το κάνουμε θα δυσκολευτεί λίγο παραπάνωμε τους γαρμπήδες και τις σοροκάδες.Το έχω αναφέρει και σε προηγούμενο πόστ,το ταξίδι που είχα κάνει στην τήνο το 2000 17 ιούνη που δεν μπορούσαμε να μπουμε στο λιμάνι λόγω καιρού και γυρίσαμε πίσω.
Rocinante
05-04-2009, 20:42
Kακά τα ψέμματα το Σουμελά και το Σαμοθράκη είναι πολύ μικρότερα σε όγκο και προσεγγίζαν εύκολα τα λιμάνια με φορτωμένους καιρούς.Τώρα οΤΕΟ είναι ποιό ψηλός και από μία πολυκατοικία,ειδικά με το κουτί που εχει πίσω όπως και να το κάνουμε θα δυσκολευτεί λίγο παραπάνωμε τους γαρμπήδες και τις σοροκάδες.Το έχω αναφέρει και σε προηγούμενο πόστ,το ταξίδι που είχα κάνει στην τήνο το 2000 17 ιούνη που δεν μπορούσαμε να μπουμε στο λιμάνι λόγω καιρού και γυρίσαμε πίσω.
Φιλε Opelmanos μην βγαζεις συμπερασμα απο την προσεγγιση του πλοιου στην Τηνο. Στο λιμανι αυτο αν επικρατουν Νοτιαδες τα πλοια δενουν στο μεσα λιμανι και οχι παντα. Εχω δει μεχρι και το Πηνελοπη Α. να φευγει. Ο Θεοφιλος αν εκεινη την ημερα ειχε νοτια ειναι φυσικο να μην μπει στο μεσα. Αν θυμαμε καλα το μεγαλυτερο πλοιο που μπηκε ποτε ηταν το Superferry.
opelmanos
05-04-2009, 21:32
Φιλε Opelmanos μην βγαζεις συμπερασμα απο την προσεγγιση του πλοιου στην Τηνο. Στο λιμανι αυτο αν επικρατουν Νοτιαδες τα πλοια δενουν στο μεσα λιμανι και οχι παντα. Εχω δει μεχρι και το Πηνελοπη Α. να φευγει. Ο Θεοφιλος αν εκεινη την ημερα ειχε νοτια ειναι φυσικο να μην μπει στο μεσα. Αν θυμαμε καλα το μεγαλυτερο πλοιο που μπηκε ποτε ηταν το Superferry.Δεν είχε νοτιά.Ο καιρός ήταν βορειοδυτικός 8-9 μποφόρ και δεν μπορούσε να πλευρίσει το πλοίο. στο έξω λιμάνι προσπάθησε να αράξει στην προβλήτα άλλα μάταια.Το προσπάθησε τουλάχιστον 2 ώρες.Μετά πήραμε το δρόμο του γυρισμού. Το τι πανικός επικράτησε εκείνη την μέρα ήταν ήταν μια άλλη ιστορία. Να σημειωθεί οτι είχε ξεχαστεί και ένας επισκέπτης απο την ΧΙΟ στο κατέβασμα πριν γίνει ολο το συμβάν εκεί να δείς θέαμα που παρακαλούσε στη ρεσεψιόν να γυρίσει το πλοίο στη ΧΙΟ και μέτα να ζήσει αυτό με το καιρό θα το θυμάται για πάντα αυτό το ταξίδι.
Rocinante
05-04-2009, 22:10
Δεν είχε νοτιά.Ο καιρός ήταν βορειοδυτικός 8-9 μποφόρ και δεν μπορούσε να πλευρίσει το πλοίο. στο έξω λιμάνι προσπάθησε να αράξει στην προβλήτα άλλα μάταια.Το προσπάθησε τουλάχιστον 2 ώρες.Μετά πήραμε το δρόμο του γυρισμού. Το τι πανικός επικράτησε εκείνη την μέρα ήταν ήταν μια άλλη ιστορία. Να σημειωθεί οτι είχε ξεχαστεί και ένας επισκέπτης απο την ΧΙΟ στο κατέβασμα πριν γίνει ολο το συμβάν εκεί να δείς θέαμα που παρακαλούσε στη ρεσεψιόν να γυρίσει το πλοίο στη ΧΙΟ και μέτα να ζήσει αυτό με το καιρό θα το θυμάται για πάντα αυτό το ταξίδι.
Ε αν ειχε 9 μποφορ καλα εκανε και δεν εδεσε...
opelmanos
06-04-2009, 20:30
Υπάρχει κάτι νεότερο για το πλοίο?
sylver23
07-04-2009, 00:31
Kαμμία πρόδος στο θέμα του βαψίματος του πλοίου!Στο γκαραζ και το εσωτεριξό του πλοίου πιθανώς ακόμα να γίνονται εργασίες μιας και υπήρχε μεγάλη κινητικότητα!Πάντως κακά τα ψέμματα αλλα στις 10 δεν ξεκινάει με τίποτα...
Υπάρχει κάτι νεότερο για το πλοίο?
σε μια μερα δεν νομιζω οσο και να το θελει καποιος να αλλαξει κατι..
υπομονη λοιπον και μολις καποιος μαθει κατι θα το πει..
douzoune
07-04-2009, 12:17
σύμφωνα με το site της HSW πάντως ο Πήγασος έχει δρομολόγια μέχρι και αρχές Μαϊου. Οπότε, λογικά ο Θεόφιλος από Μάιο ξεκινάει. Υπομονή όπως λέει και ο Sylver και θα δούμε...
DriFterPanos
07-04-2009, 16:22
Αρχές Μαΐου? :???: Τόσο πολύ?? Για να δουλέψει παράλληλα με Πήγασο δεν παίζει ε?
douzoune
07-04-2009, 16:33
Αρχές Μαΐου? :???: Τόσο πολύ?? Για να δουλέψει παράλληλα με Πήγασο δεν παίζει ε?
δεν ξέρω καθόλου φίλε. Ένα συμπέρασμα έβγαλα κοιτώντας λίγο το site της HSW για να δω μέχρι πότε έχει δρομολόγια ο Πήγασος. Μου φαίνεται λίγο κουλό να κάνουν και τα δύο πλοία δρομολόγια. Θα δούμε....Αυτοί που θα έχουν πληροφορίες απο την εταιρεία θα μας ενημερώσουν εγκαίρως.
Giovanaut
07-04-2009, 17:49
δεν ξέρω καθόλου φίλε. Ένα συμπέρασμα έβγαλα κοιτώντας λίγο το site της HSW για να δω μέχρι πότε έχει δρομολόγια ο Πήγασος. Μου φαίνεται λίγο κουλό να κάνουν και τα δύο πλοία δρομολόγια. Θα δούμε....Αυτοί που θα έχουν πληροφορίες απο την εταιρεία θα μας ενημερώσουν εγκαίρως.
Παιδια λυπαμαι πολυ αλλα θα ενισχυσω τους φοβους ολων....
και η Ναυτιλιακη μεσω των πρακτορειων για τον αλλο μηνα μιλαει.....
παλι περιμενε.....βαρεθηκα.....
douzoune
07-04-2009, 17:52
Παιδια λυπαμαι πολυ αλλα θα ενισχυσω τους φοβους ολων....
και η Ναυτιλιακη μεσω των πρακτορειων για τον αλλο μηνα μιλαει.....
παλι περιμενε.....βαρεθηκα.....
το καλό πράγμα αργεί Giovanaut.....:D:D:D
opelmanos
08-04-2009, 15:11
Kρίμα και σχέδίαζα να κάνω τον άρρωστο για να μην πάω στη δουλειά την μέρα που θα έρθει,για να κατεβω να τον δω.Για οτιδηποτε νεο παντως σχετικα με την δρομολόγηση του πλοίου,και με τις εργασίες, παρακαλώ όποιος μαθένει κάτι ενημερώνει αμέσως.Ευχαριστώ
scoufgian
11-04-2009, 07:15
εργασιες αποκαταστασης στο φουγαρο του "Mπαρμπα" ειχαμε χτες στο Περαμα.και για να μην παρεξηγουμαστε δεν εννοω βαψιμο..........;);)
Giovanaut
11-04-2009, 09:47
εργασιες αποκαταστασης στο φουγαρο του "Mπαρμπα" ειχαμε χτες στο Περαμα.και για να μην παρεξηγουμαστε δεν εννοω βαψιμο..........;);)
Φιλε Γιαννη εσενα τι λενε οι πληροφοριες σου για τΙς ημερομηνιες δρομολογησης του ΤΕΟ....????
scoufgian
11-04-2009, 09:58
Φιλε Γιαννη εσενα τι λενε οι πληροφοριες σου για τΙς ημερομηνιες δρομολογησης του ΤΕΟ....????
μεσα Μαιου,για να αρχισει η καλοκαιρινη περιοδος και να εχει και κανα κερδος επιπλεον η γραμμη περαν της χρηματοδοτησης της αγονης
opelmanos
12-04-2009, 08:41
Τώρα που χάλασε ο Πήγασος υπάρχει καμία πιθανότητα να μπεί ποιό νωρίς από την ημερομηνία που έχει οριστεί?
MYTILENE
12-04-2009, 08:42
Τώρα που χάλασε ο Πήγασος υπάρχει καμία πιθανότητα να μπεί ποιό νωρίς από την ημερομηνία που έχει οριστεί?
Δύσκολο φίλε,τέλος του μήνα υπολογίζουν;)
opelmanos
12-04-2009, 08:47
Τι εργασίες ακριβώς γίνονται στο φουγάρο?Αντικαταστούν τα ελάσματα μήπως?Μακάρι να δείξει λίγο καινούργιο γιατί με τόσες σαπίλες που το θυμάμαι. . .
ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΗΑ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16/5
theofilos-ship
14-04-2009, 16:49
Καμια φωτο απο εργασιες φουγαρου εχουμε:confused:..speed ανελαβε;)
scoufgian
14-04-2009, 16:56
Καμια φωτο απο εργασιες φουγαρου εχουμε:confused:..speed ανελαβε;)
εχει και ο φιλος μας ο vortigern.........αναμενουμε το βραδυ;);)
theofilos-ship
14-04-2009, 18:27
Αντε να δουμε..και κανα ταξιδι του.εχει ξεκουραστει πολυ καιρο;)
Vortigern
14-04-2009, 20:34
Eφτασεεεεεεεεε 35716
opelmanos
14-04-2009, 21:11
Mια φορά είχα ανέβει εκεί πάνω μέχρι τα μπουριά και κόντεψα να πάθω ανακοπή.Πότε ξεκινάει .Ισχύει οτι τι ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ θα έχει τη γραμμή ως τις 16 ΜΑΙΟΥ ?
Ξεχωρίζει το φουγάρο του Θεόφιλος στο Πέραμα.
theofilos-ship
15-04-2009, 22:12
Ξεχωρίζει το φουγάρο του Θεόφιλος στο Πέραμα.Παντου και παντα...:p
jimmy_techsound
17-04-2009, 14:26
Τεράστιο είναι
Μέχρι και ελικόπτερο προσγειώνετε εκεί πάνω :D:D:D:D
opelmanos
17-04-2009, 20:33
Τεράστιο είναι
Μέχρι και ελικόπτερο προσγειώνετε εκεί πάνω :D:D:D:DΕχει ελικοδρόμιο παραδίπλα δεν είναι ανάγκη να προσγιωθει στο φουγάρο
theofilos-ship
17-04-2009, 22:16
Μπορει ομος να προσγειωθει το φουγαρο στο ελικοδρομιο.τοσα εχουμε δει.;)
opelmanos
17-04-2009, 22:42
Μπορει ομος να προσγειωθει το φουγαρο στο ελικοδρομιο.τοσα εχουμε δει.;)Χτύπα ξύλο μην σκοτωθεί κανένας
sylver23
18-04-2009, 01:04
μα αισθηση του χιουμορ φιλε μου δεν εχεις??δηλαδη απορω
opelmanos
18-04-2009, 22:13
Tέλοςπάντων .Υπάρχει κατι νεότερο από το πλοίο η να περιμένουμε το ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και μετά?:mrgreen:
MYTILENE
22-04-2009, 17:12
Ετοιμάζεται το βαποράκι και κατα ένα μεγάλο ποσοστό αρχές της εβδομάδος θα κάνει τα πρώτα του δοκιμαστικά με διάρκεια 3-4 ημερών.Αν πάνε όλα καλά το πρώτο 5ημερο του Μάη ξεκινάει.;)
theofilos-ship
22-04-2009, 17:22
Αντε με το καλο...:rolleyes:
MYTILENE
22-04-2009, 17:25
Αντε με το καλο...:rolleyes:
ΝΕΛΙΤΗ Σε θέλω αισιόδοξο:p;)
scoufgian
22-04-2009, 17:33
ΝΕΛΙΤΗ Σε θέλω αισιόδοξο:p;)
προεδρε για βαλε λιγο ταξι στους Νελιτες γιατι εχουμε χασει το ρυθμο μας........
Άντε καιρός ήταν..... Καλοτάξιδο:p:p
Speedkiller
22-04-2009, 17:35
Εγώ αν δεν δω δεν πιστεύω τίποτα!!!:cool:
Αντε μεγαλος ψαλμος αλιλουια.:D
theofilos-ship
22-04-2009, 18:08
Να το διαβασει παππας πριν ξεκινησει...
opelmanos
22-04-2009, 19:00
Αντε μεγαλος ψαλμος αλιλουια.:DΘα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω:Κοντός ψαλμός αληλούια λέγεται η έκφραση
scoufgian
22-04-2009, 19:44
Θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω:Κοντός ψαλμός αληλούια λέγεται η έκφραση
εδω ο κοσμος χανεται και το......ξυριζεται.Ρε παμε καλα?
opelmanos
22-04-2009, 20:21
εδω ο κοσμος χανεται και το......ξυριζεται.Ρε παμε καλα?Πολύ καλά πάμε . Δεν νομιζω οτι έθιξα εσενα Γιάννη με τη διόρθωση.Ποιό το κακό δηλ?Δεν κατάλαβα το πόστ σου
scoufgian
22-04-2009, 20:26
Πολύ καλά πάμε . Δεν νομιζω οτι έθιξα εσενα Γιάννη με τη διόρθωση.Ποιό το κακό δηλ?Δεν κατάλαβα το πόστ σου
θελω να πω ας επικεντρωθουμε στο θεμα μας που ειναι ο Θεοφιλος και ας αφησουμε τις διορθωσεις σε καποιες εκφρασεις......
opelmanos
22-04-2009, 20:28
Συνεχίζουμε λοιπόν.ΟΙ ηλεκτρομηχανές δουλεύουν στο πλοίο η είναι ακόμα σβηστές?Ρεύμα παίρνει απ'έξω?
theofilos-ship
22-04-2009, 20:35
Σωστος ο scoufgian..:mrgreen:
Μεγαλος εννουσα το καραβι.
Giovanaut
23-04-2009, 13:06
Ετοιμάζεται το βαποράκι και κατα ένα μεγάλο ποσοστό αρχές της εβδομάδος θα κάνει τα πρώτα του δοκιμαστικά με διάρκεια 3-4 ημερών.Αν πάνε όλα καλά το πρώτο 5ημερο του Μάη ξεκινάει.;)
Τετοια λεγε μας προεδρε.....
Δηλαδη υπαρχει περιπτωση το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ που ειναι δηλωμενο εως τις 16/5 να φυγει νωριτερα....???
Και επισημα πλεον το ΘΕΟΦΙΛΟΣ στην γραμμη του Β.ΑΙΓΑΙΟΥ απο τις 16/5/2009
μα κανένας Νελίτης δεν πήρε χαμπάρι ότι ο βάπορας βάφτηκε και μυρίζει φρεσκαδούρα απο άκρη σε άκρη.με το καλό να ξεκινήσει γερός και "σιδερένιος":p;)
douzoune
28-04-2009, 20:40
μα κανένας Νελίτης δεν πήρε χαμπάρι ότι ο βάπορας βάφτηκε και μυρίζει φρεσκαδούρα απο άκρη σε άκρη.με το καλό να ξεκινήσει γερός και "σιδερένιος":p;)
δεν έφτασε εδώ στα βόρεια η μυρωδειά:cool::D. Μήπως ξέρει κανένας ημέρες και ώρες δρομολογίων???
moutsokwstas
28-04-2009, 20:40
δεν νομιζω να το αμφισβητησε κανεις αυτο στεφανε.
theofilos-ship
28-04-2009, 20:44
Για το Φιλο Στεφανο.:rolleyes:37036
Το καραβι ειναι ετοιμο για να αρχισει ξανα τα δρομολογια του και ευχαριστουμε για την πολυ ωραια φωτογραφια φιλε.
Αυτο το βαπορι αμα δεν ειχε αυτη την κουτα πισω θα ηταν.....
δεν νομιζω να το αμφισβητησε κανεις αυτο στεφανε.
μα δεν είπα ότι το αμφισβήτησε κανείς.
moutsokwstas
28-04-2009, 21:14
κι ομως η θεα απο την κουτα οταν ανεβεις ειναι φοβερη, οσο για το αισθητικο θα συμφωνησω μαζι σου.
opelmanos
28-04-2009, 21:15
Αυτο το βαπορι αμα δεν ειχε αυτη την κουτα πισω θα ηταν.....Σαν το ΦΑΙΔΡΑ
douzoune
28-04-2009, 21:17
κι ομως η θεα απο την κουτα οταν ανεβεις ειναι φοβερη, οσο για το αισθητικο θα συμφωνησω μαζι σου.
φοβερή δεν λες τίποτα!!! μόνο που για να ανέβεις πρέπει να είναι άπνοια.....:D:D
Σαν το ΦΑΙΔΡΑ
Δεν ηθελα να πω αυτο αλλα κατι αλλο που αμα την εγραφα θα γινομουν ban απο τους moderators.:mrgreen:
opelmanos
28-04-2009, 21:20
Για τα δοκιμαστικά γνωρίζουμε πότε θα γίνουν
DriFterPanos
28-04-2009, 22:02
Εμένα πάντως δεν με χαλάει καθόλου η κούτα… το Φαίδρα φαινόταν πολύ άδειο πίσω… έχει τη δική του χάρη και το κουτάκι… άντε να ξεκινήσει με το καλό και μας έλειψε!!
Speedkiller
28-04-2009, 22:29
Σε όσους αρέσουμε!για τους άλλους δε θα μπορέσουμε....:cool:Πότε βάφτηκε κ δεν πήρα χαμπάρι???:rolleyes:Τόσο γρήγορο βάψιμο (1.5+ μήνας) πρώτη φορά συναντώ...:pΑμα βρω χρόνο θα κάνω μια βόλτυα προς πέραμα...
καλα ρε παιδια μην παρεξηγιεστε, δεν ειπα τπτ κακο για το βαπορι, ισα ισα ειναι απο τους λιγους βαπορες της ακτοπλοιας μας.Το μονο που με χαλαει και δεν ταιριαζει με την ομορφια του ειναι το κουτι που δεν ταιριαζει με τις γραμμες του.Πεσατε να με φατε:razz: εισαστε και πολλοι κιωλας νελιτες:grin:
fotini86
28-04-2009, 23:07
Επιτέλους η επιθυμία κάποιων θα γίνει πραγματικότητα!!!
Και φυσικά αναφέρομαι στους ΝΕΛίτες ... ;)
dimitris
28-04-2009, 23:17
οι ηλεκτρομηχανες δουλευουν? ρευμα παιρνει απ'εξω???:p:p:p:D
Αντε με το καλο!!!
douzoune
28-04-2009, 23:27
οι ηλεκτρομηχανες δουλευουν? ρευμα παιρνει απ'εξω???:p:p:p:D
Αντε με το καλο!!!
άλλος για τις ηλεκτρομηχανές....???? πετυχημένο φίλε Δημήτρη!!!!
Vortigern
28-04-2009, 23:28
Aπο ενα σπιτι απεναντι περνει ρευμα...με μπαλαντεζα...:p:):rolleyes:
fotini86
28-04-2009, 23:46
Aπο ενα σπιτι απεναντι περνει ρευμα...με μπαλαντεζα...:p:):rolleyes:
Ναι ρε συ το σπίτι μου είναι αυτό που λες! :D
Akis Dionisis
28-04-2009, 23:55
Το άλλο με το Τοτό το ξέρετε??? :rolleyes: :mrgreen:
Άντε να μας ξανάρθει Θεσσαλονίκη..
Giovanaut
29-04-2009, 00:02
Παιδια παντως οταν εν εν πλω βρισκεσαι στην "ταρατσα του κουτιου", νιωθεις πραγματικα σαν ολος ο κοσμος να ειναι δικος σου...
Στο μονο ταξιδι που εκανα με τον βαπορα, εζησα εκει καποιες απ τις καλυτερες στιγμες μου σε ποσταλι... ειχαμε ξεκινησει λιγο πριν τα χαραματα απο Θεσσαλονικη, λογω καθυστερησης, και εγω ξαπλωσα πανω στην μοναδικη κατασκευη που υπαρχει στο καταστρωμα και ακουγωντας μουσικη εβλεπα τ αστερια..... απλα υπεροχα....
ερε μεγαλες στιγμες που εχουμε να ζησουμε......!!!!!!!!!!!!!!!!!
με το καλο....
theofilos-ship
29-04-2009, 03:16
Το πλοιο ειναι μια χαρα.Σε πολυ καλυτερη κατασταση.Οσο για το κουτι το εχουμε αναφερει 1000 φορες! Υπαρχουν αλλα πλοια με υπερκατασκευες χειροτερης μορφης πανω τους.:mrgreen: Αλλα για μενα αυτο που ξεχωριζει ειναι η τσιμινιερα του,μοναδικη!
37064
giorgosss
29-04-2009, 11:17
Όντως έχει κάτι το στιβαρό και αεροδυναμικό μαζί:D
Εχεις δίκιο για το σχήμα , δεν νομίζω όμως πως ομορφαίνει το πλοίο, κάτι κομψότερο ίσως να ομορφαινε περισσότερο το πλοίο, :(
Εχεις δίκιο για το σχήμα , δεν νομίζω όμως πως ομορφαίνει το πλοίο, κάτι κομψότερο ίσως να ομορφαινε περισσότερο το πλοίο, :(
Θα διαφωνισω μαζι σου,πιστευω το ''φετιχ'' του Θεοφιλου ειναι αναμφιβολα η τσιμινιερα του.Δεν ειναι αεροδυναμικη οπως ειπε ο φιλος πιο πανω, αλλα εκπεμπει εναν δυναμισμο.
Μα τι λες τώρα αναμφίβολα τα δύο αυτά αδέρφια είχαν απο τις πιο όμορφες τσιμινιέρες που πέραν απο την ακτοπλοία,το ομορφαίνει πάρα πολύ και δεν νομίζω να του πήγαινε κάτι άλλο
Giovanaut
29-04-2009, 16:30
Το μονο σιγουρο ειναι πως απο μακρυα καταλαβαινεις ποιος ερχεται, οταν την βλεπεις....
Σημα κατατεθεν...
Γνωριζουμε αν η Ναυτιλιακη σκοπευει να αλλαξει τα ηδη υπαρχοντα δρομολογια....???
MYTILENE
29-04-2009, 16:51
Το μονο σιγουρο ειναι πως απο μακρυα καταλαβαινεις ποιος ερχεται, οταν την βλεπεις....
Σημα κατατεθεν...
Γνωριζουμε αν η Ναυτιλιακη σκοπευει να αλλαξει τα ηδη υπαρχοντα δρομολογια....???
Μάλλον θα ακολουθήσει τα ήδη υπάρχοντα φίλε μου;)
Giovanaut
30-04-2009, 00:04
Μάλλον θα ακολουθήσει τα ήδη υπάρχοντα φίλε μου;)
να εισαι καλα προεδρε...!!!
Δηλαδη παρασκευες στην Καβαλα θα εχουμε ΤΑΞΙΑΡΧΗ και ΘΕΟΦΙΛΟ διπλα διπλα...???
Ολα τα λεφτα..... μεγαλες στιγμες....
Μα τι λες τώρα αναμφίβολα τα δύο αυτά αδέρφια είχαν απο τις πιο όμορφες τσιμινιέρες που πέραν απο την ακτοπλοία,το ομορφαίνει πάρα πολύ και δεν νομίζω να του πήγαινε κάτι άλλοΚαλημερα σας,στο διαγωνισμο ομορφοτερης τσιμινιερας η πρωτη θεση ανηκει σε αυτη του ''Εξπρες Σαντορινη''.Σε αυτο που ο Θεοφιλος ειναι μακραν το κορυφαιο βαπορι ειναι το ταξιδεμα με καιρο απο την παντα.
Speedkiller
30-04-2009, 07:40
Εγώ λέω πως είναι το ψεύτικο του θεολόγου...:rolleyes::mrgreen:
Speedkiller
30-04-2009, 23:21
Σήμερα στο Πέραμα...
37263\
Και το άσπρο χρώμα έχει πειραχτεί τελικά...
scoufgian
01-05-2009, 07:44
Σήμερα στο Πέραμα...
37263\
Και το άσπρο χρώμα έχει πειραχτεί τελικά...
μπραβο Κωστη που μας εδωσες την νεα εικονα του "Μπαρμπα"......
MYTILENE
01-05-2009, 07:55
Πολύ καλή δουλειά,μπράβο speed.Τα νεότερα λένε ότι το πλοίο ετοιμάζεται πυρετωδώς,μηχανικά είναι όλα οκ και μένει να δούμε πως θα πάει στα δοκιμαστικά που ξεκινάνε από βδομάδα;).!!!!Με το καλό 16-17/05 ξεκινάμε
theofilos-ship
01-05-2009, 17:06
Και μια απο εμενα.Παρεουλα με ionian sky προχτες.εχει δικιο ο κωστας για το λευκο.Τελικα στην NEL η λευκο δεν θα δουμε σωστο η'μπλε:(37368
AIOLOS KENTERIS II
01-05-2009, 17:18
Και μια απο εμενα.Παρεουλα με ionian sky προχτες.εχει δικιο ο κωστας για το λευκο.Τελικα στην NEL η λευκο δεν θα δουμε σωστο η'μπλε:(37368
Ωραια φωτο διπλα στο ionian sky..Αντε να το δουμε να ξεκινισει δρομολογια :)
Πολυ ωραια φωτογραφια διπλα στο IONIAN SKY μπραβο φιλε.:D:)
Giovanaut
02-05-2009, 00:18
Πραγματικα πολυ ωραιες οι φωτος....
Ο Μπαρμπας ξανανιωσε....
Τελικα ειχαμε και στο εσωτερικο αλλαγες...???
na rwtisw kati? to fougaro dn tha to vapsoune?
scoufgian
02-05-2009, 15:30
na rwtisw kati? to fougaro dn tha to vapsoune?
αφου βαμμενο ειναι.............λαμποκοπαει........
δες και εδω μια φωτογραφια (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=198753&postcount=1422)του φιλου theofilos-ship (http://www.nautilia.gr/forum/member.php?u=4803)
Speedkiller
02-05-2009, 17:49
Θεόφιλας στο Πέραμα...Αφιερωμένη σε Theofilos-ship (που είναι κ πολύ Rambo και τον αντιγράφω) στον Stefano P,τον scoufgian και το moutsokwsta και όλους τους Νελίτες...Αντε να βγάλουμε κ κανένα δοκιμαστικό...Παρακαλώ η ηγεσία να μας ειδοποιήσει εγκαιρα...;)
37505
douzoune
02-05-2009, 17:54
από βδομάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο πάντα!!!! ωραία φωτό. λάμπει ο βάπορας...στα καλύτερα του!!!! (να ανοίξει και αυτό το ais-έχουμε να τον δούμε μήνες......)
ndimitr93
02-05-2009, 18:05
αστραψε το πλοιο....:D
Σε λίγο θα ακούσεις και την βροντή και μετά χαλασμός κόσμου!!!:mrgreen::mrgreen:
scoufgian
02-05-2009, 18:14
το πλοιο λαμποκοπαει.μπραβο Κωστη!!!αντε να ξαναρχισει τα δρομολογια να τον χαρουμε.οσο για ενημερωση θα υπαρχει συνεχης.............;)
γνωριζουμε ποτε θα γινουν τα δοκιμαστικα του πλοιου;;;;;;
scoufgian
02-05-2009, 18:15
γνωριζουμε ποτε θα γινουν τα δοκιμαστικα του πλοιου;;;;;;
11-13/5 καπου εκει
moutsokwstas
02-05-2009, 20:07
Θεόφιλας στο Πέραμα...Αφιερωμένη σε Theofilos-ship (που είναι κ πολύ Rambo και τον αντιγράφω) στον Stefano P,τον scoufgian και το moutsokwsta και όλους τους Νελίτες...Αντε να βγάλουμε κ κανένα δοκιμαστικό...Παρακαλώ η ηγεσία να μας ειδοποιήσει εγκαιρα...;)
37505
ανανεωμενος, ευχαριστω κωστα! βλεπω να γινεται χαμος με το που θα μπει παλι δρομολογια! αντε με το καλο... πλησιαζει ο καιρος.
Thanasis89
02-05-2009, 20:25
Κουκλάκι ! Σαν να μην έγινε τίποτα και σταμάτησε ο χρόνος ! Εύχομαι το καλύτερο γι' αυτό καθώς πρόκειται για ΒΑΠΟΡΙ !
theofilos-ship
02-05-2009, 20:29
Σ'ευχαριστω Κωστα.Με φιλικη εκτιμηση ο RAMBO...:mrgreen:
Να σε καλά Κώστα για την φωτογραφία που μας χάρισες .λάμπει ο Θεόφιλος !!
theofilos-ship
03-05-2009, 11:12
Με απαγορευτικο 200237611
MYTILENE
04-05-2009, 11:40
Δοκιμαστικό αυτή την ώρα για το πλοίο μας 10,3 !!!!Να πανε όλα καλά για το βαπόραρο!!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΘΕΟΦΙΛΑΡΑΑΑΑΑ
Akis Dionisis
04-05-2009, 12:07
Koλημένο στους 12,6 το έχω εδώ και τόση ώρα..
theofilos-ship
04-05-2009, 12:11
Να πανε ολα καλα.Εχει να βγει απο κει ενα χρονο σχεδον..καλη επιτυχια:rolleyes:
Akis Dionisis
04-05-2009, 12:17
Απ'ότι κατάλαβα τις ανοίγουν σιγά σιγά τις μηχανές του?
theofilos-ship
04-05-2009, 12:17
Οντος παραμενει κολλημενο 12,6 182 πορεια:(
AIOLOS KENTERIS II
04-05-2009, 12:21
Απ'ότι κατάλαβα τις ανοίγουν σιγά σιγά τις μηχανές του?Ε και βεβαια θα του ανικσουν σιγα σιγα τις μιχανες μετα απο ενα χρονο ακνισιας..Αλιος θα τα παθει σαν τον πιγασο θα πεταξει τα καπακια στον αερα..:p
Akis Dionisis
04-05-2009, 12:23
Ε και βεβαια θα του ανικσουν σιγα σιγα τις μιχανες μετα απο ενα χρονο ακνισιας..Αλιος θα τα παθει σαν τον πιγασο θα πεταξει τα καπακια στον αερα..:p
ΟΚ....
Οπότε σε κάνα 2ωρο το πολύ θα το δούμε "γκαζωμένο στους 19 κόμβους.." αν κρατήσει τόσο το δοκιμαστικό του..
Θέλω να πιστεύω..:rolleyes:
AIOLOS KENTERIS II
04-05-2009, 12:26
ΟΚ....
Οπότε σε κάνα 2ωρο το πολύ θα το δούμε "γκαζωμένο στους 19 κόμβους.." αν κρατήσει τόσο το δοκιμαστικό του..
Θέλω να πιστεύω..:rolleyes:Ε δεν ξερουμε μπορει να μιν του κανουν μονο ενα δοκιμαστικο να του κανουν και αλλα ..Ας μας ενιμεροσει ρε παιδια καπιος νελιτις?;)
Akis Dionisis
04-05-2009, 13:07
Τον έχω χάσει από το ΑΙΣ εδώ και λίγη ώρα..
Αν τον βρει κανένας ας πει...
MYTILENE
04-05-2009, 13:33
Ε δεν ξερουμε μπορει να μιν του κανουν μονο ενα δοκιμαστικο να του κανουν και αλλα ..Ας μας ενιμεροσει ρε παιδια καπιος νελιτις?;)
Από αυτά που γνωρίζω γύρω στις 3-4 μέρες θα κάνει δοκιμαστικά
Naias II
04-05-2009, 13:43
Από ότι φαίνεται κάνει αυτή τη στιγμή το δοκιμαστικό :D
37784
theofilos-ship
04-05-2009, 13:50
Ναι μεχρι εκει εμεινε.μετα που πηγε :confused:
sylver23
04-05-2009, 14:01
ειναι τοσο καλο το καραβι σας που ''πεταξε''...............ντραπηκε βρε μανο που το κοιτουσαν ολοι και κρυφτηκε
Akis Dionisis
04-05-2009, 14:09
Λέτε να μας πήραν γραμμή στο βαπόρι και να έκλεισαν επείτηδες το ΑΙΣ του??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
MYTILENE
04-05-2009, 14:12
Λέτε να μας πήραν γραμμή στο βαπόρι και να έκλεισαν επείτηδες το ΑΙΣ του??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Μη το γελάς μη το γελάς;)
Akis Dionisis
04-05-2009, 14:14
Μη το γελάς μη το γελάς;)
Γι'αυτό το λέω.. Για να μη το ματιάσουμε..
ΛΈΓΩ.. :mrgreen: :rolleyes:
theofilos-ship
04-05-2009, 14:31
ειναι τοσο καλο το καραβι σας που ''πεταξε''...............ντραπηκε βρε μανο που το κοιτουσαν ολοι και κρυφτηκε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ndimitr93
04-05-2009, 14:49
επειδή σύντομα το χάνουμε είπα και εγώ να το βγάλω μια απο τις τελευταίες φωτογραφίες,εκεί λοιπόν μόνο και σβηστό ηταν σα να μίλαγε όταν πήγα και έλεγε σώστε με απο αυτούς τους άκαρδους που θέλουν να με παρουν μακρία
αφιερωμένη λοιπόν στο leo(μιας και είναι και το αγαπημένο του πλοίο) και στον speedkiller
16220
Θυμάμαι αυτό το μύνημα και λέω πως αλλάζουν τα πράγματα!!!
opelmanos
04-05-2009, 14:52
Ετσι πρέπει να τα βλέπουμε όλα αυτά τώρα και να γελάμε ποιός να το πίστευε.
Akis Dionisis
04-05-2009, 14:54
Πλάκα πλάκα... Πήγε κανένας να τον βγάλει καμιά φωτογραφία τώρα με το δοκιμαστικό...???
Speedkiller
04-05-2009, 16:02
Στους Dimitris Prutanis και scoufgian...
Θα ακολουθήσουν καλύτερες...;)
37792
Υ.Γ. κοφτε λίγο την αρρώστεια με το ais γιατί μάλλον γι αυτό το κλεισαν...
DimitrisT
04-05-2009, 16:51
Να σαι καλά φίλε speedkiller,πολύ καλή φωτο,σε ευχαριστούμε.
prutanis
04-05-2009, 17:06
Μετα απο ενα χρονο περιπου περναει και παλι τα φαναρια του Πειραια!
στην παρεα speedkiller-scoufgian-dimitris;)
37794
DimitrisT
04-05-2009, 17:22
σε ευχαριστούμε φίλε prutani για την ωραία φωτογραφία
scoufgian
04-05-2009, 17:30
στους Prutanis-Speedkiller-Dimitris.Περνωντας απο το Νεο Μωλο Δραπετσωνα για να ξεκινησει το δοκιμαστικο.Θεοφιλος for ever
37796
Επεστρεψε για τα καλα ο γιγαντας τελικα δεν καταλαβαινει τιποτα.Πολυ ωραιες φωτογραφιες και απο τους δυο σας.:D
Akis Dionisis
04-05-2009, 17:38
Να σας ρωτησω, μπήκε κορναριστός????
Το δοκιμαστικό πως πήγε???
scoufgian
04-05-2009, 17:45
Να σας ρωτησω, μπήκε κορναριστός????
Το δοκιμαστικό πως πήγε???
οχι δεν κορναρε.τα δοκιμαστικα ηταν πολυ ικανοποιητικα.
Akis Dionisis
04-05-2009, 17:47
οχι δεν κορναρε.τα δοκιμαστικα ηταν πολυ ικανοποιητικα.
Το δοκιμαστικό αφού ήταν πολύ ικονοποιητικό αυτά είναι πάρα πολύ καλό..
Ρώτησα αν μπήκε κορναριστός γιατί όταν ερχόταν Θεσσαλονίκη, κάθε φορά πριν μπει στο Λιμάνι κορνάριζε επί 2-3 λεπτά συνεχόμενα..:rolleyes:
opelmanos
04-05-2009, 17:48
Που είναι δεμένο τώρα?Στο Πειραιά η στο Πέραμα ?
dimitris
04-05-2009, 17:56
opelmanos μαλλον τις φωτογραφιες ποιο πισω δεν τις ειδες...
Στον προλιμενα στον Πειραια!
opelmanos
04-05-2009, 17:59
Τις είδα και αναρωτιώμουν ρώτησα επειδή ήθελα να σιγουρευτώ.thanks
Akis Dionisis
04-05-2009, 18:01
Στον Πειραιά είναι... Το είδε ένας φίλος μου που ταξιδεύει απόψε με το Blue Star 1.:mrgreen:
Αντε να ξεκινησει και αυτο για να ομορφηνει λιγακι το αιγαιο γιατι εχει γεμισει απο τα γρηγορα αλουμινοκουτα.
ndimitr93
04-05-2009, 18:10
Βλέπω ότι σύσσωμο το nautilia.gr ήταν στον Πειραιά...μπράβο σας παιδιά!!:p;)
Παιδιά αν και λίγο καθυστερημένα να πω ένα ευχαριστώ για τις πανέμορφες φωτογραφίες που μας προσφέρατε!!!
theofilos-ship
05-05-2009, 01:47
Κωστη μπραβο σου.Σε εσενα και σε οσους ανταποκρινονται σε καθε τι που αφορα τα βαπορια μας.Για το ''θεοφιλος'' γραφτηκαν πολλα μετα το ατυχημα,και οχι μονο.Τον ειδαμε στη χιο χτυπημενο,σκαραμαγκα μετα απο 6 μερες και μετα να παραμενει στα αμπελακια για μηνες,αφου πλεον πιστεψαμε οτι το βαπορι ελαβε τελος! οκτωμβρης και ανεβαινει δεξαμενη περαμα. Παλι ακουσαμε οτι παει σε αλλες θαλλασες μετα.φευρουαριος και ο ζωγραφος ανεβαινει παλι περαμα,και σημερα κοντα μας μετα απο ενα χρονο σχεδον απουσιας απο τα νερα του Β.Α αιγαιου.Να ευχηθουμε να πανε ολα πλωρα στην εταιρια μας και στα βαπορια της.Αξιζει να παραμεινει κοντα μας,ενα πλοιο που το εχουμε ζησει ολοι οι Νελιτες. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ.
Καλοτάξιδος και πάντα δυνατός,το μόνο που με στεναχωρεί στην όλη ιστορία είναι η γραμμή που το βάζουν να κάνει,δεν αξίζει στο κάποτε βασιλοβάπορο,που το βλέπεις και νομιζεις ότι έιναι έτοιμο να ξαναταξιδέψει στη κλσσική του γραμμή
Speedkiller
05-05-2009, 13:21
Χθες η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή όταν τον ξαναβλέπαμε στο λιμάνι ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο...Πραγματικά ενιωθα πως θα τον ξαναταξιδέψω το απόγευμα στις 7 για το νησί!!!Ας ξεκινήσειι κ το καλοκαίρι θα τον πάω μια τσάρκα 1000% !!!!!!!:D
Giovanaut
05-05-2009, 13:29
Παιδια δεν μπορω να κρυψω τη χαρα μου...
Ευχαριστουμε παρα πολυ για το ρεπορταζ....και ανυπομονω να καλυψω και εγω τις πρωτες αφιξεις σε Καβαλα και Θεσσαλονικη....
Ειδικα στην πατριδα μου που εχει να ανεβει κοντα στα 12 χρονια, απο τοτε που ειχε κανει την εκδρομη.....
Giovanaut
05-05-2009, 13:31
Καλοτάξιδος και πάντα δυνατός,το μόνο που με στεναχωρεί στην όλη ιστορία είναι η γραμμή που το βάζουν να κάνει,δεν αξίζει στο κάποτε βασιλοβάπορο,που το βλέπεις και νομιζεις ότι έιναι έτοιμο να ξαναταξιδέψει στη κλσσική του γραμμή
Κοιτα Στεφανε.... μην μας αντιμετωπιζετε τοσο ρατσιστικα....
Δεν αξιζουν Χιος-Μυτιληνη μονο υπηρεσιες...
Οπως εχω ξαναπει δεν υποβαθμιζεται ο ΒΑΠΟΡΑΣ, αλλα η γραμμη αναβαθμιζεται.... και καιρος ηταν... δεν θελω να ξαναλεω τα ιδια...
Και ας μην ξεχναμε ολοι μας πως στη Βορεια Ευρωπη μπαινουν και νεοτευκτα στις αγονες....
Καλα ταξιδια ΘΕΟΦΙΛΑΡΑ...!!!!!
DimitrisT
05-05-2009, 13:38
μπορεί κάποιος φίλος να μου θυμήσει σε ποια γραμμή θα μπεί το πλοίο:confused::???:?
Giovanaut
05-05-2009, 13:43
μπορεί κάποιος φίλος να μου θυμήσει σε ποια γραμμή θα μπεί το πλοίο:confused::???:?
Kαβάλα-Λήμνο-Μυτιλήνη-Χίο-Βαθύ
Καβάλα-Λήμνο-Μυτιλήνη-Χίο-Καρλόβασι-Αγ.Κήρυκο
Θεσσαλονίκη-Λήμνο-Μυτιλήνη-Χίο-Βαθύ
DimitrisT
05-05-2009, 13:45
σε ευχαριστώ φίλε giovanaut,να σαι καλά για την ενημέρωση.:p
επισκέφτηκα σήμερα το βαπόρι,εσωτερικά όσον αφορά τον ξεναδοχειακό απο το deck και πάνω δεν υπάρχει καμία απολύτως αλλαγή,όλα όπως τα ξέραμε,στις καμπίνες που πλυμμύρισαν κάτω απο το γκαράζ είχαμε ολοκληρωτική αλλαγή σε μοκέτες έπιπλα κλπ,οι καμπίνες αυτές βέβαια έκλεισαν και απο ότι κατάλαβα δεν θα χρησιμοποιηθούν ούτε για πλήρωμα,και όλοι θα ανέβουν επάνω,εφόσον το πλοίο θα μειώσει και πρωτόκολλο
15/5 ξεκινάει
καλές θάλασσες στο βάπορα και το πλήρωμα του
Το θεμα ειναι ομως οτι ο κοσμος θα εχει ενα μουδιασμα στην αρχη.Το βαπορι πρεπει να αντιμετοπισει και να ''αλλαξει'' την κακη του φημη που ειχε με την προσκρουση και δεν ξερω αν θα ειναι ευκολο γιατι ακομα το θυμαται ο κοσμος.Με το καλο να ξεκινησει και να παει καλα γιατι πραγματικα ειναι πολυ καλο βαπορι και απο τα πιο καλοταξιδα.
DriFterPanos
05-05-2009, 17:15
Έχω ταξιδέψει στις καμπίνες κάτω από το γκαράζ… τρελή εμπειρία!! Από εκεί αρχίζουν και οι στεγανόπορτες… θύμιζε Τιτανικό! :)
Giovanaut
05-05-2009, 17:17
Έχω ταξιδέψει στις καμπίνες κάτω από το γκαράζ… τρελή εμπειρία!! Από εκεί αρχίζουν και οι στεγανόπορτες… θύμιζε Τιτανικό! :)
Παιδια παντως κακα τα ψεμματα την σημερον ημεραν κατ εμε θα επρεπε να θεωρειται δεδομενο οτι ουτε επιβατες ουτε πληρωμα κοιμουνται κατω απο το γκαραζ...
Παιδια παντως κακα τα ψεμματα την σημερον ημεραν κατ εμε θα επρεπε να θεωρειται δεδομενο οτι ουτε επιβατες ουτε πληρωμα κοιμουνται κατω απο το γκαραζ...
Moυ θυμησατε τωρα Εξπρες Σαντορινη και Εξπρες Αφροδιτη με καμπινες κατω απο το γκαραζ και ο κοσμος να κοιματε με ανοιχτες τις πορτες, ωστε να προλαβουνε αμα γινει κατι..