PDA

Επιστροφή στο Forum : Εξπρές Πήγασος [Express Pegasus, Express Dionysos, Espresso Malta, Espresso Venezia]

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Thanasis89
09-09-2008, 20:08
Πολύ όμορφη η φωτογραφία σου ! Με ένα από τα αγαπημένα μου ποστάλια !

grangelo
09-09-2008, 20:22
Ειναι ενα πραγματικα ωραιο πλοιο και οσοι εχουν ταξιδεψει μαζι του στις Δ. Κυκλαδες το αναπολουν ακομα και σημερα! Μακαρι να μην χασουμε αυτο το ομορφο πλοιο!

panpeggy
11-09-2008, 21:28
Ακούγεται οτι το πλοίο θα αντικαταστήσει προσωρινά το Νήσος Μύκονος από Οκτώβριο στην γραμμή Πειραιά - Σάμου. Αληθεύει αυτό?

nikolas200
14-09-2008, 11:01
Μακάρι. Για να το δούμε πάλι στον Πειραιά και να το φωτογραφήσουμε

esperos
14-09-2008, 11:04
Για όσους το θυμούνται και έτσι, στα άσπρα και με ένα άλλο όνομα

16088

dimitris!
14-09-2008, 15:01
Το βρήκα σε μια παλιά φωτογραφία απο Εφοπλιστή το 1996.Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι το πάνω πάνω deck apo τις τσιμινιέρες και πίσω που τώρα είναι ανοιχτό με καθίσματα είχε αυτοκίνητα!!Δυστυχώς δεν έχω διαθέσιμο scanner να την ανεβάσω.(κανένας vinman μπορεί να το κάνει το θαύμα του...)

Vortigern
14-09-2008, 16:23
Για όσους το θυμούνται και έτσι, στα άσπρα και με ένα άλλο όνομα

16088

το θυμαμαι με αυτο το ονομα..κ μαλιστα θυμαμαι οτι του αλλαξαν το ονομα μετα το τρακαρισμα στην πλωρη δν ειμαι σιγουρος..ημουν πολυ μικρος τοτε..

AegeanIslands
15-09-2008, 21:43
O Cpt Nikos XALARIS sta xeiristiria tou ploiou sti Thesi tou Cpt Vas.GERONTAKI

ΑΡΗΣ
15-09-2008, 22:38
O Cpt Nikos XALARIS sta xeiristiria tou ploiou sti Thesi tou Cpt Vas.GERONTAKI

Ας ευχηθούμε λοιπόν στον cpt Νίκο καλά ταξίδια και καλά σβουρίδια.Ξέρει αυτός από τέτοια!!

Leo
15-09-2008, 22:40
Ε ναι, εδώ τα έκανε με τις Παναγιές με τον Πήγασο θα κολώσει :D

Roi Baudoin
15-09-2008, 23:29
Να ευχηθώ και εγώ καλά ταξίδια στον cpt Νίκο Χάλαρη με το "Εξπρές Πήγασος".
Συμβολικά, να αναφέρουμε ότι το αφιέρωμα στο περιοδικό "ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ" (τεύχος: 42, Αύγουστος 1996) το είχε κάνει ο ίδιος.
Να του αφιερώσουμε, μάλιστα, και μια παλιότερη φωτογραφία με το πλοίο να φθάνει στις Καμάρες της Σίφνου, το καλοκαίρι του 2001.

Πλοίο αγαπημένο, βεντουρόπλοιο, με μεγάλη ιστορία στις Δυτικές Κυκλάδες και στη γραμμή της Σάμου-Ικαρίας (με την Hellas Ferries).
Πλοίο, μάλιστα, καταφωτογραφημένο από το 1996 που μας ήρθε στη γραμμή των Δ. Κυκλάδων.
Όπως ανέφερε και ο dimitris παραπάνω, πράγματι στο deck πίσω από την τσιμινιέρα υπήρχαν αυτοκίνητα (έτσι ταξίδευε στην Ιταλία).

Στον cpt Νίκο Χάλαρη

16316

hayabusa
15-09-2008, 23:37
υπάρχει κάποιος λόγος που κινείται με τις άγκυρες μισοβυθισμένες στο νερό στην παραπάνω φωτογραφία ;

Trakman
15-09-2008, 23:46
υπάρχει κάποιος λόγος που κινείται με τις άγκυρες μισοβυθισμένες στο νερό στην παραπάνω φωτογραφία ;

Υποθέτω ότι αν τις είχε ρίξει όταν έδεσε, τότε απλά τις ξεπλένει από τη λάσπη καθώς φεύγει!

hayabusa
15-09-2008, 23:50
ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση φίλε Trackaman :)

Roi Baudoin
15-09-2008, 23:56
Η παραπάνω φωτογραφία είναι μία από τις πολλές φωτογραφίες που δείχνουν το ρεμέτζο του πλοίου.
Το πλοίο έρχεται, περνά την Αγία Αικατερίνη και ετοιμάζει τις άγκυρες για να τις ρίξει.
Βέβαια, κάποιες φορές δεν τις έριχνε και τις δύο για να μην χάσει πολύ χρόνο. Τις είχε έτοιμες και ανάλογα έπραττε.

Εδώ, προς δικαίωση της μνήμης του dimitris η φωτογραφία από τη διαφημιστική καταχώρηση του πλοίου στο περιοδικό "ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ".

Αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλους τους καλούς φίλους.

16317

ΑΡΗΣ
15-09-2008, 23:59
Υποθέτω ότι αν τις είχε ρίξει όταν έδεσε, τότε απλά τις ξεπλένει από τη λάσπη καθώς φεύγει!

Έχω την εντύπωση ότι το βαπόρι ετοιμάζεται να δέσει.Η δεξιά μήπως είναι όλο ανάποδα?

hayabusa
15-09-2008, 23:59
έτσι εξηγείται λοιπόν. ευχαριστούμε πολύ για την πληροφόρηση φίλε Roi Baudoin :)

Roi Baudoin
16-09-2008, 00:07
Το πλοίο, λοιπόν, ετοιμάζεται να δέσει.
Ο φίλος ΑΡΗΣ έχει δίκιο σε ότι επισημαίνει.

Να θυμηθούμε, επίσης, ότι το "Πήγασος" έκανε τη Σίφνο σε 4 ώρες και 20 λεπτά σε απευθείας δρομολογιο (και είχε και εξαιρετική κουζίνα).
Και μιας και το έφερε η κουβέντα, ας δούμε ολόκληστη τη διαφημιστική καταχώρηση στο περιοδικό "ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ".
Πέρα από ατυχές συμβάν στον Πάτροκλο (με το θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό αρκετών), το "Πήγασος" δημιούργησε το τέλειο δίδυμο με το "Μήλος Εξπρές".

Σε όλους εσάς και στον Νίκο Χάλαρη του τότε και του σήμερα.

16319

Νικόλας
16-09-2008, 00:30
καλά ε το πλοίο δεν παίζεται με τα σινιάλα του ΒΕΝΤΟΥΡΗ άπαιχτο ευχαριστούμε για τις φότο:D
Α ΡΕ ΒΕΝΤΟΥΡΗ Π ΕΙΣΑΙ?;)

plori
16-09-2008, 00:30
Νομίζω αυτό που έχει και είναι αυτό που λείπει σήμερα απο όλα σχεδόν τα πλοία είναι το "μπαλκόνι" στον "καθρέπτη" του πλοίου.Είναι πολύ όμορφη αίσθηση να νιώθεις το αέρα την μυρωδιά της θάλασσας απο την πλώρη του βαποριού.

Haddock
16-09-2008, 03:10
Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για το Espresso Venezia, αλλά νομίζω ότι η φωτογραφία αξίζει να κοσμεί τη συλλογή μας. Ένα από τα αδερφά της Adriatica διασχίζει τη διώρυγα της Κορίνθου. Η φωτογραφία είναι από τουριστικό οδηγό της Ελλάδας των 80ς.

Διακρίνεται το πρυμνιό κατάστρωμα με τα αυτοκίνητα. Οι σημερινοί πλόες γίνονται βαρετοί και αδιάφοροι χρόνο με το χρόνο. Δυστυχώς, στα πλωτά μέσα της εποχής μας, η πρόσβαση στην πλώρη είναι ήδη μύθος, ενώ το πλωριό μπαλκονάκι είναι είδος υπό εξαφάνιση. Και μετά σου λέει θαλασσινό ταξίδι. Την ίδια αίσθηση έχω και σε A330 (http://en.wikipedia.org/wiki/Airbus_A330)

http://img118.imageshack.us/img118/9282/espressojo1.th.jpg (http://img118.imageshack.us/my.php?image=espressojo1.jpg)

speedrunner
16-09-2008, 04:40
Το πλοίο, λοιπόν, ετοιμάζεται να δέσει.
Ο φίλος ΑΡΗΣ έχει δίκιο σε ότι επισημαίνει.

Να θυμηθούμε, επίσης, ότι το "Πήγασος" έκανε τη Σίφνο σε 4 ώρες και 20 λεπτά σε απευθείας δρομολογιο (και είχε και εξαιρετική κουζίνα).
Και μιας και το έφερε η κουβέντα, ας δούμε ολόκληστη τη διαφημιστική καταχώρηση στο περιοδικό "ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ".
Πέρα από ατυχές συμβάν στον Πάτροκλο (με το θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό αρκετών), το "Πήγασος" δημιούργησε το τέλειο δίδυμο με το "Μήλος Εξπρές".

Σε όλους εσάς και στον Νίκο Χάλαρη του τότε και του σήμερα.

16319

Πω πω τι μου θυμίζεις, Φολέγανδρος - Πειραιάς σε 8,5 ώρες, αυτό ήταν καράβι, μακάρι να το ξαναβλέπαμε στα μέρη μας

Roi Baudoin
17-09-2008, 18:36
Θα ήθελα να ανεβάσω τέσσερις φωτογραφίες από μια άφιξη του "Εξπρές Πήγασος" στην Κίμωλο, τον Αύγουστο του 2002.
Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, παρόλο που τη μία από αυτές την έχω ήδη ξαναανεβάσει.
Το πλοίο φτάνει στο λιμάνι της Ψάθης, περίπου στις 20:15.
Τα φώτα του πλοίου έχουν από ώρα ανάψει, το φως της ημέρας αρχίζει να σβήνει και το πλοίο περνά περήφανο από μπροστά μας.
Έχεις την αίσθηση ότι το πλοίο είναι στο πέλαγος, ενώ αυτό περνά δίπλα από το μώλο.
Η συνέχεια του δρομολόγίου του είναι για Μήλο-Σίφνο-Σέριφο-Κύθνο-Πειραιά (άφιξη το πρωΐ).
Το πλοίο είναι, σχεδόν, γεμάτο μιας και ανεβαίνει από Σαντορίνη-Ίο-Σίκινο-Φολέγανδρο (φίλε Speedrunner).

Οι άγκυρές του κατεβασμένες, έτοιμες για φούντο....

Αφιερωμένες εξαιρετικά σε όλους τους φίλους.

16440

16441

16443

16444

sylver23
17-09-2008, 18:38
ο ροι ξεκινησε και παλι να ξεσκονιζει το αρχειο του.παιδες ετοιμααστειτε....πολυ ωραιες ροι

Haddock
17-09-2008, 19:16
Roi, υπέροχες φωτογραφίες. Προσέξτε το πλωριό μπαλκονάκι που είναι γεμάτο ταξιδευτές μέχρι τα μπούνια. Δεν πέφτει καρφίτσα...

Έχεις την αίσθηση ότι είναι στο πέλαγος γιατί το βαπόρι μπαίνει με πολύ δρόμο στο λιμάνι. Το στριπάκι δεν αφήνει αμφιβολία ότι ο βάπορας έχει αρκετή ταχύτητα. Τα Espresso γενικά δεν γυρίζουν εύκολα χωρίς ταχύτητα αφού είναι μονοτίμονα, έτσι δεν είναι;

Thanasis89
17-09-2008, 21:45
Καθέ φορά που βλέπω post του Roi ξέρω ότι θα έχει μια τέλεια φωτογραφία από το παρελθόν, η οποία σέρνει πίσω πίσω της τη δικιά της μικρή ιστορία ! Μπράβο Roi ! Υπέροχες !

ΑΡΗΣ
17-09-2008, 22:05
Roi, υπέροχες φωτογραφίες. Προσέξτε το πλωριό μπαλκονάκι που είναι γεμάτο ταξιδευτές μέχρι τα μπούνια. Δεν πέφτει καρφίτσα...

Έχεις την αίσθηση ότι είναι στο πέλαγος γιατί το βαπόρι μπαίνει με πολύ δρόμο στο λιμάνι. Το στριπάκι δεν αφήνει αμφιβολία ότι ο βάπορας έχει αρκετή ταχύτητα. Τα Espresso γενικά δεν γυρίζουν εύκολα χωρίς ταχύτητα αφού είναι μονοτίμονα, έτσι δεν είναι;
Και δεν ακούνε τιμόνι εύκολα και πολύ περισσότερο όταν επικρατούν ισχυροί άνεμοι μπαίνούν με δρόμο γιατί αν ξεσύρουν μετά τα πράγματα δυσκολεύουν.Οι άγκυρες μισοφουνταρισμένες θα μπορούσε να πει κανείς ότι λόγω αντίστασης λειτουργούν σαν φρένο και βοηθούν το βαπόρι στο να σταμάτήσει πιο γρήγορα ιδίως σε μικρά λιμάνια και να βοηθήσουν στο ανάποδα.Μια σκέψη μου είναι αυτή και αν λέω κουταμάρες συγχωρέστε με!

grangelo
18-09-2008, 14:51
Roi, ευχαριστουμε! Εισαι αξεπεραστος.

Roi Baudoin
18-09-2008, 16:11
Φίλε ΑΡΗ, στις περισσότερες φωτογραφίες του "Πήγασος" στη Σίφνο κάνει το ίδιο πράγμα. Κατεβάζει τις άγκυρές του μέχρι το νερό και φαίνεται σαν να τις σέρνει πάνω στο νερό.
Πιθανόν, η εξήγηση για αυτό να αυτή αυτή που δίνεις.

Leo
18-09-2008, 17:16
Η λύση στην απορία είναι σαφώς ποιο απλή, όσον αφορά το λόγο για το κατέβασμα των αγκυρών. Με όλη την εκτίμηση στους προλαλήσαντες φίλους ΑΡΗ και Roi Baudoin, επιτρέψτε μου να σας διορθώσω λίγο. Ο Ωραίος βάπορας Εξπρές Πήγασος όπως παρατηρείτε έχει υψηλή πλώρη σε σχέση με το Νεφέλη (ενδεικτικά αναφέρω αυτό το πλοίο) που οι άγκυρες του κολυμπάνε στο νερό έτσι κι αλλιώς. Το να φουντάρεις άγκυρα απο τόσο ψηλά (εκτός αν πρόκειται για φουντάρισμα ανάγκης) είναι ρίσκο και λίγο άναυτο. Ρίσκο γιατί μπορεί να μην ξεκολάει η άγκυρα από την θέση της (λόγο του ότι δεν χρησιμοποιείται συχνά) ή με την φόρα που θα φύγει να θέλει ένα ζευγάρι φερμουίτ (στα φρένα) της μπόμπας για να σταματήσει την ροή της καδένας, κάθε φορά. Αρα λοιπόν η καλή ναυτική τέχνη λέει ότι, κατευάζουμε την/τις άγκυρες μέχρι το νερό με το βίντσι (με τον εργάτη της άγκυρας-μηχανοκίνητα) και σ αυτο το σημείο φρενάρουμε και είμαστε έτοιμοι για φουντάρισμα χωρίς επιπλοκές.
Θα μου πείτε το ΒΣ Ιθάκη που έχει συγκριτικά υψηλή πλώρη γιατί τις φουντάρει από την θέση τους (πάνω)? Γιατί στα λεμονάδικα το βάθος είναι 10 μέτρα (?) και πολλά λέω άρα όση και φόρα να έχει πέφτοντας η άγκυρα (σχέση ύψους πλοίου και βάθους θαλάσσης, εύκολα σταματάει/φρενάρει την καδένα). Αρα λοιπόν ξέρουμε τι λέει η ναυτική τέχνη και πέρα πο εκεί κάθε ένας απο τους καπεταναίους, ξέρει το πλοίο του και αναλόγως πράτει. Δεν σας κουράζω άλλο, ελπίζω κατταλάβατε...:cool:

Trakman
18-09-2008, 17:56
Η λύση στην απορία είναι σαφώς ποιο απλή, όσον αφορά το λόγο για το κατέβασμα των αγκυρών. Με όλη την εκτίμηση στους προλαλήσαντες φίλους ΑΡΗ και Roi Baudoin, επιτρέψτε μου να σας διορθώσω λίγο. Ο Ωραίος βάπορας Εξπρές Πήγασος όπως παρατηρείτε έχει υψηλή πλώρη σε σχέση με το Νεφέλη (ενδεικτικά αναφέρω αυτό το πλοίο) που οι άγκυρες του κολυμπάνε στο νερό έτσι κι αλλιώς. Το να φουντάρεις άγκυρα απο τόσο ψηλά (εκτός αν πρόκειται για φουντάρισμα ανάγκης) είναι ρίσκο και λίγο άναυτο. Ρίσκο γιατί μπορεί να μην ξεκολάει η άγκυρα από την θέση της (λόγο του ότι δεν χρησιμοποιείται συχνά) ή με την φόρα που θα φύγει να θέλει ένα ζευγάρι φερμουίτ (στα φρένα) της μπόμπας για να σταματήσει την ροή της καδένας, κάθε φορά. Αρα λοιπόν η καλή ναυτική τέχνη λέει ότι, κατευάζουμε την/τις άγκυρες μέχρι το νερό με το βίντσι (με τον εργάτη της άγκυρας-μηχανοκίνητα) και σ αυτο το σημείο φρενάρουμε και είμαστε έτοιμοι για φουντάρισμα χωρίς επιπλοκές.
Θα μου πείτε το ΒΣ Ιθάκη που έχει συγκριτικά υψηλή πλώρη γιατί τις φουντάρει από την θέση τους (πάνω)? Γιατί στα λεμονάδικα το βάθος είναι 10 μέτρα (?) και πολλά λέω άρα όση και φόρα να έχει πέφτοντας η άγκυρα (σχέση ύψους πλοίου και βάθους θαλάσσης, εύκολα σταματάει/φρενάρει την καδένα). Αρα λοιπόν ξέρουμε τι λέει η ναυτική τέχνη και πέρα πο εκε΄΄ι κάθε ένας απο τουσ καπετανάιους, ξέρει το πλοίο του και αναλόγως πράτει. Δεν σας κουράζω άλλο, ελπίζω κατταλάβατε...:cool:

Leo μας έστειλες τώρα!! Είσαι φοβερός!!;):D

mastrovasilis
18-09-2008, 18:12
Ο Leo σε όλο του το μεγαλείο. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

plori
19-09-2008, 01:02
Σε ευχαριστούμε πολύ καλη και λεπτομερής ενημέρωση που μας έκανες .

giannisk88
24-09-2008, 18:14
Παιδιά το πλοίο που πάει?? είνια ανοιχτά των Χανιων αυτή τη στιγμή και πλησιάζει απο τα δυτικά.!!!!

manolis m.
24-09-2008, 18:20
Pou einai to periergo??? Tin grammi tou Mirtidiotsa nomizw pws ektelei !!

marsant
24-09-2008, 18:20
ποιανει και Κισσαμο μια φορα την εβδομαδα

giannisk88
24-09-2008, 18:24
A ναι? δε το ήξερα γι'αυτο ξαφνιάστικα!!Λεω και εγώ που παει!!!Ευχαριστώ πολύ παντως.

manolis m.
24-09-2008, 18:32
Entometaksi epeidi ksafniastikes kai les pws paei gia xania...lew kai egw re mpas leei stin souda kai anoiksa tsak mpam to AIS..

Roi Baudoin
29-09-2008, 21:20
"Ενα ταξίδι στο χθες"
Μεγάλη Παρασκευή του 1997.
Το "Πήγασος" επιστρέφει στον Πειραιά, νωρίς το πρωΐ.
Προσέξτε ότι η πρύμνη είναι ανοικτή και δεν έχει υποστεί τη μετρασκευή που προέκτεινε το deck μέχρι πίσω.
Πίσω του διακρίνεται το "Αρκάδι" της Ρεθυμνιακής.

Αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλους τους φίλους και ιδιαίτερα στους paroskayak, nikola200, Leo, vinman, ΑΡΗ, manolis m, Vortigern, plori, iletal 1, marsant, sylver 23, Rocinante, navigation και polyka.

18184

18182

vinman
29-09-2008, 21:23
Aντώνη,πανέμορφες φωτογραφίες!!
Σε ευχαριστούμε πολύ!!

Νικόλας
29-09-2008, 21:26
καλά φίλε Roi είσαι άπαιχτος έγραψες πάλι
καλή του πάνε πολύ τα χρώμματα του ΒΕΝΤΟΥΡΗ :D

Rocinante
29-09-2008, 21:27
Αντωνη σε ευχαριστουμε για τις υπεροχες φωτογραφιες.
Να προσθεσω εδω οτι αυτο το πλοιο που πριν λιγους μηνες ηταν στα αζητητα κανει το δρομολογιο του με σταθερη ταχυτητα πανω απο 17.5 ενω το εχω δει να χτυπα και 19ρια !!!!!

sea_serenade
29-09-2008, 21:32
Νικόλα, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Τα σινιάλα του Γιώργου Βεντούρη ήταν τα μοναδικά που έκατσαν στο βαπόρι "γάντι". Ευχαριστούμε Αντώνη, να σαι καλά!!!

Roi Baudoin
29-09-2008, 21:38
Και φυσικά φίλοι μου υπονοείται και κάτι ακόμα.
Δεν είναι μόνο ότι του πήγαιναν χρωματικά τα σινιάλα, αλλά πιστεύουμε ότι του ταίριαζε γάντι και η ναυτοσύνη μιας μεγάλης εταιρείας, όπως ήταν εκείνη την εποχή η εταιρεία του Γιώργου του Βεντούρη.
Μετά ακολούθησε μια δύσκολη περίοδος, αλλά τώρα τα πράγματα πάνε πάλι καλά.

frangie
29-09-2008, 21:47
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ,ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

tsali
29-09-2008, 21:50
ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Η HELLENIC ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΚΙΖΕΙ!!!

Ηριδανός
29-09-2008, 21:56
...ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...

Εντελώς ακατάλληλο ? Για ποιό λόγο φίλε μου, μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις ?
Να έλεγες ''όχι ίσως το καταλληλότερο για αυτή τη γραμμή'' να το καταλάβω.
Αλλά ''ΕΝΤΕΛΩς ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ'' ? :confused:

frangie
29-09-2008, 22:08
Φιλε μου λογω καταγωγης ξερω κατι παραπανω.Αυγουστο και στα κυθηρα με 6αρι εκοβε βολτες 5 ωρες μεχρι να μπει στο λιμανι,στα αντικυθηρα εκανε 10 μερες να ποιασει λιμανι και μπηκε ο λιμεναρχης κυθηρων μεσα και υποχρεωσε τον πλοιαρχο να μπει.Γι αυτο το θεωρω εντελωσ ακαταληλο για αυτη τη γραμμη

Ηριδανός
29-09-2008, 22:27
Αγαπητέ μου frangie παρεξήγησες το μήνυμα μου. Επ ουδενί δεν αμφισβήτησα το ότι μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω. Απλά σε ρώτησα τον λόγο που θεωρείς το πλοίο εντελώς ακατάλληλο.

Μία ακόμα ερώτηση. Πως ακριβώς έγινε το περιστατικό με το πλοίο στα Αντικύθηρα ? Ο Πήγασος δεν μπορούσε να μπει στο λιμάνι επί δέκα ημέρες και επιβιβάστηκε στο πλοίο (φαντάζομαι με κάποια λάντζα) ο λιμενάρχης και υποχρέωσε :eek::confused: τον πλοίαρχο να μπει ?

Ρωτάω από καθαρή περιέργεια μιας και είναι η πρώτη φορά που ακούω ότι λιμενάρχης υποχρέωσε πλοίαρχο να καταπλεύσει σε κάποιο λιμάνι. :confused:

tsali
29-09-2008, 22:33
ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΠΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ.........

frangie
29-09-2008, 22:40
Στα αντικυθηρα δεν υπαρχει λιμεναρχειο και ειναι στην κριση του εκαστοτε πλοιαρχου αν μπει.Πολοι το εχουν παρακανει και με 5αρι δεν μπαινουν,ο λιμεναρχης κυθηρων ηταν και ζητηθηκε απο τους κατοικους να γινει αυτο γιατι ειχε μινει το νησι απο τροφιμα,για μενα καλε μου φιλε ενα πλοιο ειναι καταληλο μονο οταν εξηπηρετει τα νησια στα οποια παει οποια κι αν ειναι αυτα,μικρα η μεγαλα

ολοι εχουμε επιδοθει στο μεγεθος των πλοιων αλλα για τα μικρα νυσια μασ ειναι ακαταληλα,εκει χρειαζονται μικροτερα πλοια με γρηγορη και δυνατη μανουβρα γιατι και τα λιμανια ειναι μικρα

ΑΡΗΣ
29-09-2008, 22:55
"Ενα ταξίδι στο χθες"

Μεγάλη Παρασκευή του 1997.
Το "Πήγασος" επιστρέφει στον Πειραιά, νωρίς το πρωΐ.
Προσέξτε ότι η πρύμνη είναι ανοικτή και δεν έχει υποστεί τη μετρασκευή που προέκτεινε το deck μέχρι πίσω.
Πίσω του διακρίνεται το "Αρκάδι" της Ρεθυμνιακής.

Αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλους τους φίλους και ιδιαίτερα στους paroskayak, nikola200, Leo, vinman, ΑΡΗ, manolis m, Vortigern, plori, iletal 1, marsant, sylver 23, Rocinante, navigation και polyka.

18184

18182

Ευχαριστώ πολύ Roi.Ωραίο βαπόρι και καλό στη θάλασσα.Είχα κάνει ταξίδι με γεμάτο οχτάρι και συμπεριφερόταν αρκετά καλά.Τώρα τα πράγματα είναι καλά για το βαπόρι.Έχει και καλό καπετάνιο!Χε Χε!!

Vortigern
29-09-2008, 23:08
Αντωνη κ παλι ευχαριστω

καλη συνεχεια

manolis m.
29-09-2008, 23:18
File Roi egrapses selida simera...

Haddock
29-09-2008, 23:22
Ο Πήγασος ως μονοτίμονο θέλει δρόμο για να ρεμετζάρει. Τα λιμάνια στα εκεί νησιά δεν βοηθούν λόγω μικρής λιμενολεκάνης. Αν και είμαι off topic, η γραμμή έχει πολλά φορτηγά; Διότι αν δεν έχει πολλή κίνηση σε φορτηγά, ο Πήγασος είναι όντως μεγάλο πλοίο για την γραμμή (περισσευούμενα γραμμικά μέτρα).

nikolas200
30-09-2008, 10:48
Την είδα την ΠΗΓΑΣΑΡΑ εχθές στο λιμάνι του Πειραιά που πήγα για μία δουλειά. Δυστηχώς δεν είχα μαζί μου την ψηφιακή. Προφανώς θα δρομολογήθηκε τιν χειμώνα για κυκλάδες για να σκατζάρει κάποιο από τα καινούρια της HSW

grangelo
30-09-2008, 13:22
Το Πηγασος το ειχε απο παλια αυτο το προβλημα!

Ενδεικτικά στη Σίφνο με συγκεκριμένη φορά ανέμου και 5- 6 μποφόρ δεν έκανε καν προσπάθεια να δέσει και πήγαινε κατευθείαν Μήλο!
Παρα λιγο να κανουμε πρωτοχρονια στην Μηλο μια φορα!

vinman
04-10-2008, 10:53
Για τον Νίκο (Nikos) που είναι στη Νάξο σήμερα,και για τον Δημήτρη (Dimitris)που σίγουρα θα ήθελε να είναι εκεί....!!!

18684

(κομμένη απο τον Εφοπλιστή)

dimitris
04-10-2008, 10:56
Μονο σιγουρα?... Μανωλη Ευχαριστω πολυ!!!

vinman
08-10-2008, 23:20
Κατάπλους στον Εύδηλο!
Όμορφη φωτογραφία του Σπ.Κωνσταντόπουλου κομμένη απο τον Εφοπλιστή!
Αφιερωμένη στον Trakman για τις υπέροχες φωτογραφίες του,και σε όλο το Ναυτιλία!

19269

sylver23
08-10-2008, 23:34
μανωλακη δεν χρειαζεται να μου θυμιζεις το νησι μου .σε παρακαλω πολυ.αντε μην παρω αυριο το πλοιο και φυγω:p:pα ρε πηγασσε γιατι μας αφησες

Trakman
08-10-2008, 23:40
Κατάπλους στον Εύδηλο!
Όμορφη φωτογραφία του Σπ.Κωνσταντόπουλου κομμένη απο τον Εφοπλιστή!
Αφιερωμένη στον Trakman για τις υπέροχες φωτογραφίες του,και σε όλο το Ναυτιλία!

19269

Φίλε Μάνο αυτά που ανεβάζεις κάθε μέρα είναι τόσο εξαιρετικά που πέφτουν πολλές ώρες μελέτης πάνω τους κάθε μέρα!!! Σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την αφιέρωσή σου!!

vinman
09-10-2008, 19:30
18 Φεβρουαρίου 2001 στο Κερατσίνι..
Στο τότε Εξπρές Διόνυσος γίνονται εργασίες και η πρύμη αλλάζει μορφή...

19373

...το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου στον Πειραιά με την ολοκαίνουρια πρύμη του..

19374

(Σπ.Θεοδωράκης - Εφοπλιστής)

a.molos
09-10-2008, 20:23
Ετρεξα εν τάχυ απο την αρχή όλο το topic του Πηγασου, είδα την " πρίν και μετά τράκου " πλώρη και επειδή δεν βρήκα φωτό με την πλώρη στραπάτσο, ανέβασα μία απο το αρχείο μου, κομμένη απο εφημερίδα της εποχής.

giannisk88
09-10-2008, 20:25
Ετρεξα εν τάχυ απο την αρχή όλο το topic του Πηγασου, είδα την " πρίν και μετά τράκου " πλώρη και επειδή δεν βρήκα φωτό με την πλώρη στραπάτσο, ανέβασα μία απο το αρχείο μου, κομμένη απο εφημερίδα της εποχής.
Τί επαθε εδώ ρε παιδιά??:eek:

Speedkiller
09-10-2008, 20:30
Τί επαθε εδώ ρε παιδιά??:eek:

Στραβομουτσούνιασε...:p:p:p

parianos
09-10-2008, 20:32
giannisk88, θα σου γραψει ο a.molos τι επαθε το πλοιο...εγω ξερω το δυστυχημα του....

grangelo
09-10-2008, 20:35
Τί επαθε εδώ ρε παιδιά??:eek:Δες στο (ιδιο θεμα) απο εδω (http://forum.nautilia.gr/showthread.php?t=865&page=5)και κατω!

giannisk88
09-10-2008, 21:07
Αααα τώρα κατάλαβα τι έγινε!!!Εψαξα γρήγορα προς τα πίσω απο απο τη ταχύτητα δεν ειδα κατι.Ευχαριστώ παιδιά.

manolis m.
09-10-2008, 22:55
Pragmatika katapliktikos o a.molos..den eixa dei pote mia tetoia fwto!

Roi Baudoin
11-10-2008, 01:07
Πάμε αρκετά πίσω στο χρόνο.
Τότε που υπήρχε μια μεγάλη ιταλική εταιρεία με το όνομα Adriatica Navigazione.
Το αγαπημένο μας "Πήγασος" ναυπηγήθηκε για αυτήν την εταιρεία, όπως και τα αδέλφια του.
Το Σεπτέμβριο του 2000 στο υπέροχο πρακτορείο τηγ ΕΛΜΕΣ στην Κέρκυρα βρήκα την παρακάτω αεροφωτογραφία.
Ήταν ξεθωριασμένη από το χρόνο, αλλά διατηρούσε μια γλύκα από άλλη εποχή.
Στο θέμα του "Κασταλία" έχουμε αναφερθεί για το πρακτορείο της ΕΛΜΕΣ
http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=25158&highlight=%CA%E1%F3%F4%E1%EB%DF%E1 (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=25158&highlight=%CA%E1%F3%F4%E1%EB%DF%E1)

Το πλοίο της φωτογραφίας είναι το "Πήγασος" (ως "Espresso Venezia"), ή το αδελφάκι του το "Espresso Grecia".

Προσέξτε τα αυτοκίνητα στο κατάστρωμα.
Προσέξτε τον κόσμο στο πάνω deck.

Αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλους.

19586

vinman
11-10-2008, 01:10
Γειά σου Αντώνη με τα ωραία σου!!!

manolis m.
11-10-2008, 12:21
Mallon prepei na einai i idia phwto me to Roi alla se kaliteri eukrinia...
19633
Pigi adriaticandaegeanferries.com

vinman
11-10-2008, 12:31
Mallon prepei na einai i idia phwto me to Roi alla se kaliteri eukrinia...
19633

Η ίδια είναι Μανώλη...;)

Roi Baudoin
13-10-2008, 22:02
Νομίζω ότι αξίζει να δούμε το όμορφο "Grecia" στο Μπάρι.
Είναι, φυσικά, το αδελφάκι του "Πήγασος", χωρίς μάλιστα την ευρεία μετασκευή στην πρύμνη του "Πήγασος".
Ναυπηγήθηκε το 1973 ως Espresso Livorno", το 1980 μετονομάστηκε σε "Espresso Grecia" και το 1999 σε "Grecia".
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Μπάρι της Ιταλίας τον Ιούνιο του 2008 από την Μαρία Λαζαρή.
Την ευχαριστούμε πολύ.

20030

manolis m.
13-10-2008, 23:44
Pragmatika mia poli omorfi fwtografia!!Afierwmeni ston Roi!
20046

Roi Baudoin
13-10-2008, 23:47
Ευχαριστώ πολύ manoli.
Μια πανέμορφη φωτογραφία από τη Βενετία, την έδρα της "Adriatica Navigazione".

Trakman
13-10-2008, 23:48
Pragmatika mia poli omorfi fwtografia!!Afierwmeni ston Roi!
20046

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Μανώλη!!!

sylver23
13-10-2008, 23:52
δεν κανονιζουμε ενα ταξιδακι για κισσαμο με το πηγασσο οσο ειναι καιρος??και μια ερωτηση.θα κανει σκατζα το μυκονος στον δεξαμενισμο του?

Trakman
13-10-2008, 23:55
δεν κανονιζουμε ενα ταξιδακι για κισσαμο με το πηγασσο οσο ειναι καιρος??και μια ερωτηση.θα κανει σκατζα το μυκονος στον δεξαμενισμο του?

Καλή ιδέα το ταξιδάκι...!!;):D

manolis m.
13-10-2008, 23:56
Pragmtai poli wraia Idea..

scoufgian
31-10-2008, 15:46
αναπαυλα σημερα για το ¨πολεμιστη" των Κυθηρων.αφιερωμενη στον Espresso Venezia ........
21702

21703

parianos
31-10-2008, 16:13
Απο το περιοδικο "ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ" :

"Παραλληλα, το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ παραμενει στην γραμμη των Κυθηρων μια και η επισκευη του ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ εχει καθυστερησει αρκετα. Μολις αποδεσμευτει θα σκαντζαρει το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ, για να κανει κι αυτο την επισκευη του και μεχρι τελους του ετους θα δεσει ωστε να κανει καποιες εργασιες που απαιτουνται για τη συνθηκη της Στοκχολμης. Για το μελλον του, ισως το δουμε μαζι με το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ να συμμετεχουν σε διαγωνισμους αγονων γραμμων."

Trakman
31-10-2008, 17:07
αναπαυλα σημερα για το ¨πολεμιστη" των Κυθηρων.αφιερωμενη στον Espresso Venezia ........
21702

21703

Μοναδικές Γιάννη... Όπως ΠΑΝΤΑ!!;)

scoufgian
31-10-2008, 17:15
να σαι καλα φιλε Trakman.......:lol::lol:

stelios
31-10-2008, 17:59
i pigasara mas apo 8/11 tha kanei ta dromologia tou mukonos pou paei gia tin etisia tou.. gia kapou 20 meres!!

Georgecz3
31-10-2008, 19:44
Γνωρίζουμε πιο θα παρεί την θέση του στη γραμμή των Κυθήρων?

sylver23
01-11-2008, 12:34
λεγανε οτι θα την παρει το μυρτιδιωτισσα που θα ηταν ετοιμο αλλα απο οτι ειδα εχθες στο νμδ το πλοιο ειναι στην ιδια κατασταση.

χθες το βραδυ ειδα τον πηγασσο στο λιμανι και μπορω να πω οτι χαρηκα πολυ διοτι ειχα καιρο να τον δω.τελικα ειπα να παω να πιω μια μπυρα στο λιονταρι και να παω πιο αργα να τον φωτογραφησω.και με πιασανε κατι νευρα οταν το δα να περναει μπροστα απο το λιονταρι ...δεν μπορουσε να μου το σφυριξει οτι εχει δρομολογιο..??:D:D
καμαρωτος οπως παντα αφησε το μεγαλε λιμανι...

M.D.I
01-11-2008, 12:49
λεγανε οτι θα την παρει το μυρτιδιωτισσα που θα ηταν ετοιμο αλλα απο οτι ειδα εχθες στο νμδ το πλοιο ειναι στην ιδια κατασταση.

χθες το βραδυ ειδα τον πηγασσο στο λιμανι και μπορω να πω οτι χαρηκα πολυ διοτι ειχα καιρο να τον δω.τελικα ειπα να παω να πιω μια μπυρα στο λιονταρι και να παω πιο αργα να τον φωτογραφησω.και με πιασανε κατι νευρα οταν το δα να περναει μπροστα απο το λιονταρι ...δεν μπορουσε να μου το σφυριξει οτι εχει δρομολογιο..??:D:D
καμαρωτος οπως παντα αφησε το μεγαλε λιμανι...
.....ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΑΛΛΑΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ(ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΟΙ)ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΧΑΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ Π Α Ν Τ Α ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠ-ΝΙΚΟ.ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ.

Leo
01-11-2008, 15:47
.....ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΑΛΛΑΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ(ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΟΙ)ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΧΑΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ Π Α Ν Τ Α ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠ-ΝΙΚΟ.ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑ.

Πολύ ενδιαφέρουσα η πληροφορία σου M.D.I. για την αγάπη των νησιωτών στον καπετάνιο του Εξπρές Πήγασος.

NAXOS
03-11-2008, 20:06
ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/11 ΞΕΚΙΝΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ 1/12 ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΩΡΑΡΙΑ.
ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΥΤ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚ ΣΤΙΣ 19.00 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 23.00 ΓΙΑ ΠΑΡΟ-ΝΑΞΟ-ΙΚΑΡΙΑ-ΣΑΜΟ
ΑΠΟ ΒΑΘΥ ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16.30 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙς 08.00 ΓΙΑ ΙΚΑΡΙΑ-ΝΑΞΟ-ΠΑΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ.

eliasaslan
04-11-2008, 14:01
Συγνώμη ρε παιδιά, που θα χωρέσουν οι νταλίκες??

sylver23
04-11-2008, 14:02
γιατι βρε ηλια ?παλια πως χωρουσαν?εχει καλο γκαραζ το πηγασσος

laz94
04-11-2008, 16:39
Χαρά που θα κάνουν οι Παροναξιώτες!!!(και δίκιο θα έχουν!)

Τώρα ποιό θα πάει στα Κύθηρα???

laz94
04-11-2008, 16:40
Χαρά που θα κάνουν οι Παροναξιώτες!!!(και δίκιο θα έχουν!)
Δηλαδή και οι Ικαρωσαμιώτεσ απλά οι Παραναξιώτες έχουν περισσότερο καιρό να το δουν και να το ταξιδέψουν!

kastro
04-11-2008, 17:17

Γιατί όχι το Εξπρές Σαντορίνη.

laz94
05-11-2008, 11:05
Γιατί όχι το Εξπρές Σαντορίνη.

Σωστά!
Συμφωνώ απόλυτα!
Δηλαδή μακάρι!:smile:

karystos
05-11-2008, 13:08
Μάλλον απίθανο το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ επειδή το περιμένουν επειγόντως στις Σποράδες, όπου το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ σέρνεται με κουζινέτο εδώ και καιρό. Το
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ θα πάει ύστερα Δ. Ελλάδα για σκάντζα στα Ζακυνθινά. Οπότε η Ν. Πελοπόννησος μένει με το ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ, που εναρμονίζεται επειγόντως για να μπορεί να πάει και Αντικήθυρα. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ήταν να ξεκουραστεί αυτή την εβδομάδα αλλά δεν του έκατσε. Έτσι ο φίλος μας ο Νικόλας έκανε κι αυτός άλλες εφτά μέρες αγροτικό. Επειδή είναι πολύ μαγκιόρος ο άνθρωπος ούτε που παραπονέθηκε καθόλου. Πάντα με το γέλιο.

captain 83
05-11-2008, 15:44
Στα Κεφαλλονίτικα θα κάνει τη σκάντζα το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ της STRINTZIS FERRIES.

captain 83
07-11-2008, 15:02
Καλά ταξίδια σήμερα στο ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ στη γραμμή που καλείται να εξυπηρετήσει.

raflucgr
07-11-2008, 18:23
leaving Piraeus on 28/07/08.

Lucas

grangelo
07-11-2008, 19:36
Beautiful image lucas thanks!

scoufgian
10-11-2008, 11:36
το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ,εδεσε σημερα εκει που δενει το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ......οποτε απο σημερα αναλαμβανει τα καθηκοντα του για Σαμο-Ικαρια

captain 83
10-11-2008, 11:51
Από την Παρασκευή δεν ξεκίνησε δρομολόγια για Ικαρία-Σάμο;

Nautikos II
10-11-2008, 11:52
το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ,εδεσε σημερα εκει που δενει το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ......οποτε απο σημερα αναλαμβανει τα καθηκοντα του για Σαμο-Ικαρια
Πραχματι το πρωι εκει το ειδα

Speedkiller
10-11-2008, 12:08
To πλοίο είχε αράξει εκεί κ την προηγουμενη βδομάδα!Αν έκανε δρομολόγια δεν ξέρω!Scoufgian δε σε βλέπω ενήμερο...:p:p:p

scoufgian
10-11-2008, 12:18
To πλοίο είχε αράξει εκεί κ την προηγουμενη βδομάδα!Αν έκανε δρομολόγια δεν ξέρω!Scoufgian δε σε βλέπω ενήμερο...:p:p:p
εχω μεινει απο απουσιες.....αστα

NAXOS
10-11-2008, 12:25
ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΝΟΕΜ

Νaval22
10-11-2008, 12:53
εχω μεινει απο απουσιες.....αστα

πρόσεξε γιατί σε λίγο θα επαναλάβεις το εξάμηνο :p

MYTILENE
10-11-2008, 14:23
Αυτός ο scoufgian ώρες ώρες δε ''διαβάζει'' καθόλου,απορώ ρε παιδάκι μου απορώ:p.Και αυτός ο LEO γιατί κάθεται άπραγος και δε του ρίχνει μια αποβολή για μια βδομάδα μπας και στρώσει λίγο:D;)

scoufgian
10-11-2008, 14:27
Αυτός ο scoufgian ώρες ώρες δε ''διαβάζει'' καθόλου,απορώ ρε παιδάκι μου απορώ:p.Και αυτός ο LEO γιατί κάθεται άπραγος και δε του ρίχνει μια αποβολή για μια βδομάδα μπας και στρώσει λίγο:D
δεν τον παιρνει γιατι αμα μου ριξει αποβολη ,θα φορτωθει την διαχειριση της gallery ,για μια βδομαδα...........:D:D

MYTILENE
10-11-2008, 14:48
δεν τον παιρνει γιατι αμα μου ριξει αποβολη ,θα φορτωθει την διαχειριση της gallery ,για μια βδομαδα...........:D:D
ΑΑΑΑΑΑ καλά κατάλαβα οτι κάπου βρωμάει η δουλειά.Και λέω και γώ:rolleyes::D
ΥΓ:Σε λίγο θα πεταχτεί και θα πεί:Κύριοι chat το κάνατε και βγήκατε εκτός θέματος.Γι'αυτο και γώ θα γράψω:Αντε μωρέ ΠΗΓΑΣΑΡΑ πάμε γερά................

Panos80
12-11-2008, 14:42
Την 28η Οκτωβριου στα Κυθηρα περιμενοντας την αναχωρηση του για Νεαπολη. Παντως στο εσωτερικο τα σημαδια εγκαταλειψεις του πλοιου ειναι εμφανη.

Vortigern
12-11-2008, 17:35
Ax ρε παιδια οποιος μπορεσει σας παρακαλω να βγαλει καμια εσωτερικια φωτο να το δω.Εχω να μπω απο τοτε που εφυγε απο Δυτικες.:(

Mixalhs_13
12-11-2008, 17:41
Κι εγω... :(
Μια φωτο παρακαλουμε.

parianos
14-11-2008, 13:41
Ax ρε παιδια οποιος μπορεσει σας παρακαλω να βγαλει καμια εσωτερικια φωτο να το δω.Εχω να μπω απο τοτε που εφυγε απο Δυτικες.:(

Φιλε μου, σημερα θα φυγω για Παρο με αυτο το πλοιο και θα σου βγαλω μερικες φωτο του εσωτερικου και οταν γυρισω θα τις βαλω εδω μεσα να δεις...

parianos
14-11-2008, 13:42
Κι εγω... :(
Μια φωτο παρακαλουμε.

Mixalhs_13, θα τα δεις τις φωτο απο Δευτερα ή Τριτη....

Mixalhs_13
14-11-2008, 15:58
Το naytilia.gr θα σου ειναι υποχρεωμενο :p :cool: :D

eliasaslan
14-11-2008, 20:17
Μιχάλη μη λες μεγάλα λόγια........!

Vortigern
14-11-2008, 21:49
Παμε να δουμε και την ομορφη ΠΗΓΑΣΑΡΑ!!
Πρωτη και δευτευρη δικες μου.Να σημειοσο οτι πηγα να μπω μεσα στο Πηγασος αλλα μου ειπαν να παω απογευμα γιατι ειχαν δουλεια,κριμα γιατι θα ειχα εσωτερικο φωτογραφικο υλικο αλλα και ηθελα να το δω μετα απο 5-6 χρονια που εχω να ταξιδεψω μαζι του.δν πειραζει ισος αλλη φορα.....

Τριτη φωτο απο τον ''Εφοπλιστη'' του Δεκεμβριου 2002.

parianos
18-11-2008, 13:09
Λοιπον, παιδια ταξιδεψα για πρωτη φορα με αυτο το πλοιο την περασμενη Παρασκευη και φυγαμε στις 19:08 το πρασινο του Πειραια και φτασαμε στο φαρο του Αγ. Φωκα στις 00:32 (5 ωρες και 20 λεπτα) ειναι πολυ για μενα...παντως ενα πραγμα καταλαβα γιατι το θελετε τοσο πολυ εσεις στις Δυτικες Κυκλαδες οι πρωτες φωτο εν πλω....το αφιερωνω σε ολους τους φορουμιτες....

22729

22730

22731

22732

22733

parianos
18-11-2008, 13:16
Αλλες φωτο ακομη.....

22734

22735

το πανω γκαραζ

22736

22737

η πλωραρα

22738

Vortigern
18-11-2008, 13:22
Πω πω φιλε παριανε σε παρακαλω βαλε και αλλες εσωτερικες αν εχεις.Πολυ ομορφες ευχαριστουμε.

parianos
18-11-2008, 13:22
και τωρα οι υπολοιπες φωτο του εσωτερικου πλοιου...

η πρωτη θεση...

22739

τα αεροπορικα καθισματα ....

22740

22741

22742

22743

Mixalhs_13
18-11-2008, 13:27
"Εσκισες" ρε φιλε μας pariane :p
Σε ευχαριστουμε πολυ !!

parianos
18-11-2008, 13:29
Αλλες ακομη φωτο....

η ρεσεψιον....

22744

το σαλονακι...

22745

πιο μεσα στο σαλονακι, στα αριστερα η τραπεζαρια...

22746

η καμπινα....

22747

η καμπινα ενος πληρωματος...

22748

parianos
18-11-2008, 13:34
Λιγο ακομη φωτο του εσωτερικου...

ο διαδρομος στις καμπινες...

22749

το σχεδιαγραμμα του πλοιου

22750

δεν ξερω τι σημαινουν στα Ιταλικα...

22751

Mixalhs_13
18-11-2008, 13:40
η καμπινα ενος πληρωματος...

22748

Πρεπει να παραδεχτουμε οτι εχει το φοβερο ημερολογιο του πλοιου :D

parianos
18-11-2008, 13:40
Και τωρα μερικες φωτο που μπαινει στη ομορφη Παρο το περασμενο Σαββατο το μεσημερι....

22752

22753

22754

22755

22756

parianos
18-11-2008, 13:44
Αλλες τρεις φωτο ακομη....

22757

22758

22759

εδω τελος το φωτορεπορταζ μου, τα σχολια δικα σας....

Leo
18-11-2008, 13:55
Φίλε παριανέ, σ΄ευχαριστώ που μου γνώρισες ένα πλοίο από μέσα, γιατί μέχρι σήμερα το έβλεπα μόνο απ έξω... Βρίσκω ότι είναι προσεγμένο και καλόγουστο. Ακόμη θέλω να σου πώ ότι οι φωτογαφίες με την αφιξη στην Πάρο είναι εξαιρετικές και το ρεπορτάζ πλήρες... Να 'σαι καλά

parianos
18-11-2008, 13:59
Απλως φιλε Leo το προσφερα στο φορουμ για το καλυτερο στη σελιδα ναυτιλια. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και εχω ακομη να προσφερω οταν θα ταξιδευω πλοια και παλι θα τα φωτογραφισω....

alcaeos
18-11-2008, 14:03
αν και δεν ειμαι fun του πλοιου πρεπει να παραδεχτω οτι οι photo ειναι φοβερες σε ευχαριστουμε πολυ..

Mixalhs_13
18-11-2008, 14:03
Καλα θα κανεις να μας φερνεις φωτογραφιες αφου εισαι parianos :cool:

marsant
18-11-2008, 14:05
Φιλε παριανε πολυ ωραιο το ρεπορταζ και οι φωτογραφιες σου.Ειμαι και εγω ενας απο τους πολλους που δεν εχουν δει το εσωτερικο του πλοιου και καλυτερη ξεναγηση απο αυτη που μας εκανες δεν μπορουσε να γινει.Να σαι καλα σε ευχαριστουμε πολυ

giannisk88
18-11-2008, 15:07
Αψογος!!!Οι φωτο του φίλου Παριανού με έκαναν να συμπαθήσω αυτό το πλοίο ακόμα περισσότερο!!Μπράβο.

parianos
18-11-2008, 15:10
Παιδια σε ολους σας ευχαριστω παρα πολυ τα καλα σας λογια και ετσι θα συνεχισω να φωτογραφισω τα καραβια...

sylver23
18-11-2008, 16:47
παριανε εγω το πλοιο το ξερω παρα πολυ καλα αλλα με τις φωτο σου με εκανες να ξαναταξιδεψω μαζι του....αξεχαστες μου στιγμες στον πηγασσο ειναι οι ωρες που περνουσα στο μπλακονακι κατω απο την γεφυρα οπως επισης και στην πλωρη διπλα στα mes που αραζαμε.στο εσωτερικο το αγαπημενο μου σημειο ηταν στο σαλονι της πλωρης διπλα απο την τραπεζαρια που σκοτωνα την ωρα μου παιζοντας χαρτια.επισης περα απο τα πολυ ομορφα ταξιδια που εζησα οταν πηγαινε ικαρια αυτο που μου εχει μεινει αξεχαστο ειναι η μανεστρα:p:p:pδυστυχως δεν μπορω να παω ικαρια τωρα που ειναι στην γραμμη ξανα για λιγο ....

parianos
18-11-2008, 16:55
sylver23, σε ευχαριστω και πραγματι ειναι πολυ καλο πλοιο και καθαρο. Μπορεις τωρα προλαβαινεις να κανεις ενα μικρο ταξιδακι για Ικαρια μεχρι στις 1/12.....

Vortigern
18-11-2008, 20:40
Να ευχαριστησω και εγω τον φιλο παριανο για τις φωτο.Το πλοιο αποτε που ερχοταν δυτικες δν εχουν αλλαξει και πολλα.Εκτος οτι αλλαξαν μοκετες καλιματα στις αεροπορικες και κατι ψιλα στην Α' θεση.Χαιρομαι που το ειδα μεσα μετα απο 5 χρονια.Επισης να πω οτι ειναι ενα καραβι το οποιο εχει πολλους μεγαλους εσωτερικους χωρους και πολλους εξωτερικους για να μετακινηθεις μεσα,και ξανα τελειες ΜΠΡΑΒΟ!!

plori
19-11-2008, 01:01
Αυτή την στιγμή είναι πάνω απο Κύθνο και πηγαίνει Πειραιά και η ταχυτητά του μετά απο Πάρο 19,3 συνεχώς.Τι να λέμε το καράβι έχει πολλά "ψωμιά" ακόμα και απο έπανω όπως είδαμε στης φωτογραφίες αλλά και στα "κάτω".

sylver23
19-11-2008, 01:09
Να ευχαριστησω και εγω τον φιλο παριανο για τις φωτο.Το πλοιο αποτε που ερχοταν δυτικες δν εχουν αλλαξει και πολλα.Εκτος οτι αλλαξαν μοκετες καλιματα στις αεροπορικες και κατι ψιλα στην Α' θεση.Χαιρομαι που το ειδα μεσα μετα απο 5 χρονια.Επισης να πω οτι ειναι ενα καραβι το οποιο εχει πολλους μεγαλους εσωτερικους χωρους και πολλους εξωτερικους για να μετακινηθεις μεσα,και ξανα τελειες ΜΠΡΑΒΟ!!
θανο εχει αλλαξει ξαι το πλωριο σαλονακι διπλα στο σελφ σερβις.αν θυμαμαι καλα παλια ειχε κατι καναπεδες ενω τωρα τραπεζακια με καρεκλες (μπροστα στα εβερεστ)

vinman
19-11-2008, 05:58
Φίλε Pariane,εξαιρετικό φωτορεπορτάζ για τον Πήγασο!!
Να'σαι καλά!!
Μου θύμισες τότε που ταξίδευα μαζί του για Μήλο!!

Vortigern
19-11-2008, 07:13
θανο εχει αλλαξει ξαι το πλωριο σαλονακι διπλα στο σελφ σερβις.αν θυμαμαι καλα παλια ειχε κατι καναπεδες ενω τωρα τραπεζακια με καρεκλες (μπροστα στα εβερεστ)

Aμα ειναι τετοια αλλαγη δν πειραζει θα με πειραζε ομως αν κλεινανε το πλωριο μπαλκονακι

Appia_1978
19-11-2008, 11:02
Καταπληκτική δουλειά Παριανέ! Μπράβο :D

Mixalhs_13
19-11-2008, 13:08
pariane , το εστιατοριο πως ειναι ;
Καθαρο και εξυπηρετικο για το κοινο του πλοιου ;

parianos
19-11-2008, 13:20
Appia_1978, Vortigern και Vinman, σε ευχαριστω πολυ και χαρηκα που σας αρεσαν οι φωτο...

parianos
19-11-2008, 13:23
pariane , το εστιατοριο πως ειναι ;
Καθαρο και εξυπηρετικο για το κοινο του πλοιου ;

Mixalh, το εστιατοριο ειναι πολυ καλο και ειχε πολυ ωραια και νοστιμα φαγητα αλλα δεν εφαγα και ειχα μια υποχρεωση στην Παρο. Και καθαρο ειναι το πλοιο και το προσεχαν πολυ το πληρωμα, εκει που καθομουνα στα αεροπορικα καθισματα συνεχεια πηγαινοερχοταν καποιος απο το πληρωμα και κοιτουσε αν ολα ειναι ενταξει με τους επιβατες, εντυπωσιαστηκα....

Mixalhs_13
19-11-2008, 17:02
Πολυ ωραια , πολλα μπραβο στο πληρωμα του πλοιου.
Ευχαριστω ;)

nikolas200
20-11-2008, 18:37
AΠΛΑ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ
ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ

parianos
21-11-2008, 14:04
AΠΛΑ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ
ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ

Σε ευχαριστω nikolas, να σαι καλα....

despo
21-11-2008, 15:31
Παρατηρώ λοιπον τωρα που βγάλανε τα δρομολόγια εστω και για τη μια βδομάδα που θα είναι ακομα στη γραμμή, μπήκε στα ωράρια ακόμα πιο κοντά στο Βέρα, λες και πρεπει να κυνηγιώνται τα 2 καράβια στα λιμάνια η' μαλλον καλύτερα βλέπω οτι θέλουν να διώξουν με τον ενα η' τον άλλο τρόπο την Καλλίστη απο τη γραμμή. Διαφορετικά δεν υπάρχει εξήγηση, εκτος και αν δεν υπάρχει πλεον Υπουργείο που να μπορεί να επέμβει αποτελεσματικά, με γνώμονα τη σωστή συγκοινωνιακή κάλυψη των νησιών και οχι το πως ο ενας θα βγάλει τα μάτια του άλλου.

laz94
21-11-2008, 19:05
parianos είσαι και ο πρώτος μιλάμε!!!
ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!! (και όχι μόνο)

parianos
22-11-2008, 11:55
parinos είσαι και ο πρώτος μιλάμε!!!
ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!! (και όχι μόνο)

Σε ευχαριστω φιλε laz94, να σαι καλα....

parianos
24-11-2008, 17:27
Μολις τωρα ειδα τα δρομολογια του και δεν παει Παροναξια και πηγαινε απευθειας Ευδηλο γιατι; Υπαρχει καποιο λογο που δεν πηγαινει Παρο και Ναξο;

NAXOS
24-11-2008, 17:52
ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΒΕΛΗΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑ.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!

Mitni
24-11-2008, 20:51
Τις ίδιες πληροφορίες έχω και γω

.voyager
09-01-2009, 23:39
Το Πήγασος με τα παλιά, καλά του σινιάλα... Δεν την έβαλα στη gallery γιατί είναι θολή.

26685

Roi Baudoin
10-01-2009, 00:03
Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πολύ όμορφη και ας είναι, ίσως, λίγο θολή.
Έχει δύναμη και συναίσθημα και αναδεικνύει το καράβι.
Και μας θυμίζει μια εποχή που φαίνεται πια μακρινή ....

Finnpartner_1966
10-01-2009, 00:12
Και μας θυμίζει μια εποχή που φαίνεται πια μακρινή ....

Mε Ασπρα καραβια (τα ονειρα μας) (και οχι μπλε)....

laz94
10-01-2009, 18:22
Το Πήγασος με τα παλιά, καλά του σινιάλα... Δεν την έβαλα στη gallery γιατί είναι θολή.

26685

Πάρα πολύ ωραία φωτογραφία!
Να ρωτήσω κάτι; Η αλλαγή στην πρύμη ποιά χρονιά έγινε;;;

leonidas
10-01-2009, 19:04
Πάρα πολύ ωραία φωτογραφία!
Να ρωτήσω κάτι; Η αλλαγή στην πρύμη ποιά χρονιά έγινε;;;

Τι αλλαγη εγινε φιλε Λαζαρε;;;:D

Apostolos
10-01-2009, 19:17
Η τοποθέτηση ντέκ και στεγάστρων

laz94
10-01-2009, 19:22
Τι αλλαγη εγινε φιλε Λαζαρε;;;:D
Αν κοιταξεις μια τωρινή φωτογραφία του βάπορα και αυτή θα παρατηρήσεις μια διαφορα στην πρύμη. Εμενα πάντως μου αρέσει περισσότερο όπως είναι τώρα.

Apostolos
10-01-2009, 19:32
Προσωπικά θα μου άρεσε να ήταν λίιιγο ποιό κουτάκι στην πλώρη. Αντε να δούμε αν θα του ξηλώσουν τώρα τις άχρηστες βάρκες

Νaval22
10-01-2009, 19:52
και όλο να το ξηλώσουν πραγματικά αυτό το πλοίο δεν φτιάχνει,ίσως κάποιοι να με βάλουν στο μάτι αλλά εγώ θα πώ χωρίς φόβο πως θεωρώ αυτό το καράβι πανάσχημο

Vortigern
10-01-2009, 19:55
Στεφανε ειναι η γνωμη σου και καλα κανεις και την λες,
εγω παλι θα πω πως μου αρεσει ετσι οπως ειναι.Αν θυμαμαι καλα πρεπει να το εχω ζησει και χωρις την προσθηκη που εκαναν στην πρυμνη,ημουν μικρος δν θυμαμαι καλα,αλλα ειναι και αυτο ενα απο τα αγαπημενα μου καραβια!:)

sylver23
10-01-2009, 20:26
και όλο να το ξηλώσουν πραγματικά αυτό το πλοίο δεν φτιάχνει,ίσως κάποιοι να με βάλουν στο μάτι αλλά εγώ θα πώ χωρίς φόβο πως θεωρώ αυτό το καράβι πανάσχημοσε εχω βρισει απο κοντα οποτε οκ:p:p

cpt babis
11-01-2009, 06:52
πανασχημος ο πηγασαρας? αυτο ειναι απο τα πιο ομορφα πλοια της ακτοπλοιας μας

Roi Baudoin
11-01-2009, 16:32
Την μετασκευή στην πρύμνη πρέπει να την έκανε το 2001, επί Hellas Ferries.
Σε προηγούμενες σελίδες του θέματος υπάρχουν φωτογραφίες του πλοίου και πριν την μετασκευή.

laz94
12-01-2009, 16:11
Την μετασκευή στην πρύμνη πρέπει να την έκανε το 2001, επί Hellas Ferries.
Σε προηγούμενες σελίδες του θέματος υπάρχουν φωτογραφίες του πλοίου και πριν την μετασκευή.

Roi σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

FRAGISCOS
18-01-2009, 12:40
Αχ μακαρι να το βλεπαμε παλι στις δυτικες Κυκλαδες...............:(:(

Vortigern
18-01-2009, 13:25
Αχ μακαρι να το βλεπαμε παλι στις δυτικες Κυκλαδες...............:(:(

Μακαρι δν λες τιποτα φιλε μου...:rolleyes:

Ergis
18-01-2009, 13:39
εκει εκανε καριερα...λογικο να τον θελουν πισω....οταν πρωτοηρθε εκανε δρομολογια και στο ιονιο;;

sylver23
21-01-2009, 20:24
απο οτι ειδα χθες στο περαμα το πηγασσος καλοπιζεται σε ολα του τα μερη.η γαστρα ηταν ετοιμη και απο οτι ειδα εκαναν εργασιες στο κομοδεσιο.
τα mes ειχαν αφαιρεθει.

φωτο 1 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3112)
φωτο 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3111)
φωτο 3 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3110)
φωτο 4 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3113)

Speedkiller
21-01-2009, 20:28
απο οτι ειδα χθες στο περαμα το πηγασσος καλοπιζεται σε ολα του τα μερη.η γαστρα ηταν ετοιμη και απο οτι ειδα εκαναν εργασιες στο κομοδεσιο.
τα mes ειχαν αφαιρεθει.

φωτο 1 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3112)
φωτο 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3111)
φωτο 3 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3110)
φωτο 4 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3113)

Eλεγα κ γω...Δεν θα βάλει φώτο ο sylver???:razz:Ωραίες οι φώτο αλλα σαν να διακρίνω μια ομιχλη/υγρασία να αιωρείται???

nikolas200
21-01-2009, 21:08
Το ίδιο όμορφη είναι η ΠΗΓΑΣΑΡΑ στην δεξαμενή. Ευχαριστούμε πολύ sylver 23

stelios
21-01-2009, 21:14
ξερουμε που θα κανει δρομολογια?

sylver23
21-01-2009, 21:17
Eλεγα κ γω...Δεν θα βάλει φώτο ο sylver???:razz:Ωραίες οι φώτο αλλα σαν να διακρίνω μια ομιχλη/υγρασία να αιωρείται???μαλλον υγρασια ειναι.και εμενα με χαλασε λιγο

ξερουμε που θα κανει δρομολογια?
πολλα παιζουν ακομα.μπορει να ξαναπαει κυθηρα ,μπορει να δηλωθει και αγονη.θα δουμε

folegandros
21-01-2009, 21:21
Αυτό που ακούω εγώ για επικρατέστερο είναι Χίο – Μυτιλήνη.

Speedkiller
21-01-2009, 21:22
Πλακα μας κανεις?Αρα την κανει τελειως το Nissos Chios???:shock::confused:

AegeanIslands
21-01-2009, 21:27
Ενα σεναριο ειναι αγαπητε συμφορουμιστη,αφου το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ επικειται να πραγματοποιησει την ετησια επιθεωρηση(Δ/ξσμο)-ακινησια.

folegandros
21-01-2009, 21:28
Ναι θα αντικαταστήσει το Chios που θα πάει για την καθιερωμένη επισκευή όπως είπε κ ο φίλος AegeanIslands! Αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα! Ούτε το πλήρωμα δεν ξέρει σίγουρα.

Speedkiller
21-01-2009, 21:29
Ενα σεναριο ειναι αγαπητε συμφορουμιστη,αφου το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ επικειται να πραγματοποιησει την ετησια επιθεωρηση(Δ/ξσμο)-ακινησια.

Ετσι οπως ειπώθηκε κατάλαβα σε μόνιμη βάση κ όχι προς αντικατάσταση του Xίoς!Δεν είναι τόσο ξεκαθαρο τι ακριβώς εννοέι ο φίλος παραπάνω!

Ergis
21-01-2009, 23:47
ενα καλο σεναριο θα ηταν να το βαζανε οπως παλια συρο μυκονο ευδηλο καρλοβασι βαθυ το μυκονος παρο ναξο ιο σαντορινη και το χιος οπως πριν χιο μυτηληνη....οσο ηταν ο πηγασος στην ικαρια σαμο πως τα πηγαινε;;;;

sylver23
21-01-2009, 23:57
μια χαρα τα πηγαινε.αλλα υπαρχουν καποια προβληματα.αρχικα με συρο μυκονο μεσα θα φτανει τις 8.5 ωρες για ικαρια.δευτερον οι αναγκες τις γραμμης ιδιαιτερα το καλοκαιρι εχουν αυξηθει.προπερσι με 3 με 4 δρομολογια το πηγασσος ερχονταν φισκα
περσυ με 6 δρομολογια το μυκονος ερχονταν παλι φισκα
και περα απο αυτο εχει και πολυ μεγαλυτερο πρωτοκολλο.
πλεον και τους 3 μηνες η ικαροσαμια εχει πολυ κοσμο.ενδεικτικα αναφερω οτι περσυ για να γυρισεις με αυτο κινητο απο ικαρια απο 15 του αυγουστου και μετα εβρισκες μονο 30 αυγουστου και ειχε καθημερινα δρομολογια.και για ατομικο εισητηριο μετα τις 25.
το τριτο κολλημα ειναι οτι θα ναι πολυ ασχημο να σου παρουν ενα νεο πλοιο και να σου ξαναβαλουν το παλιο.ο κοσμος ετσι χανει την εμπιστσυνη σε μια εταιρια.αλλα βλεπεις δεν υπαρχει ανταγωνιστης.
σορυ για το οφ τοπικ .αμα θες να συνεχισουμε μπορουμε στο θεμα της γραμμης ικαριας σαμου

Diaylos
22-01-2009, 11:41
μια χαρα τα πηγαινε.αλλα υπαρχουν καποια προβληματα.αρχικα με συρο μυκονο μεσα θα φτανει τις 8.5 ωρες για ικαρια.δευτερον οι αναγκες τις γραμμης ιδιαιτερα το καλοκαιρι εχουν αυξηθει.προπερσι με 3 με 4 δρομολογια το πηγασσος ερχονταν φισκα
περσυ με 6 δρομολογια το μυκονος ερχονταν παλι φισκα
και περα απο αυτο εχει και πολυ μεγαλυτερο πρωτοκολλο.
πλεον και τους 3 μηνες η ικαροσαμια εχει πολυ κοσμο.ενδεικτικα αναφερω οτι περσυ για να γυρισεις με αυτο κινητο απο ικαρια απο 15 του αυγουστου και μετα εβρισκες μονο 30 αυγουστου και ειχε καθημερινα δρομολογια.και για ατομικο εισητηριο μετα τις 25.
το τριτο κολλημα ειναι οτι θα ναι πολυ ασχημο να σου παρουν ενα νεο πλοιο και να σου ξαναβαλουν το παλιο.ο κοσμος ετσι χανει την εμπιστσυνη σε μια εταιρια.αλλα βλεπεις δεν υπαρχει ανταγωνιστης.
σορυ για το οφ τοπικ .αμα θες να συνεχισουμε μπορουμε στο θεμα της γραμμης ικαριας σαμου

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ
ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΗΠΩΣ
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!
ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ergis
22-01-2009, 13:24
αφηερωμενη στον φιλο θανο...

Vortigern
22-01-2009, 13:31
αφηερωμενη στον φιλο θανο...

Σε ευχαριστω Εργης!

Ergis
22-01-2009, 13:33
σου ετοιμαζω κιαλλη στο μηλος....δωσε μου 5;);)

Vortigern
22-01-2009, 13:34
σου ετοιμαζω κιαλλη στο μηλος....δωσε μου 5;);)

Tρελανεμε τωραα...

plori
26-01-2009, 23:15
Εαν τελικά δρομολογηθεί ο Πήγασος για την γραμμή των Δυτικών με την προσθήκη άγονων Θήρας και Ανάφης πιστεύω η ταχύτητα του να μας θυμίζει της παλιές καλές εποχές απο 18 και επάνω και αφού θα είναι ¨καθαρός¨μετά τον δεξαμενισμό θα πετάει για να δούμε.Μακάρι γιατί σε αυτή την ετήσια μιλούσαν και για εσωτερικές αλλαγές για να δούμε ........;;;;;;;:confused::)

Vortigern
26-01-2009, 23:20
Εαν τελικά δρομολογηθεί ο Πήγασος για την γραμμή των Δυτικών με την προσθήκη άγονων Θήρας και Ανάφης πιστεύω η ταχύτητα του να μας θυμίζει της παλιές καλές εποχές απο 18 και επάνω και αφού θα είναι ¨καθαρός¨μετά τον δεξαμενισμό θα πετάει για να δούμε.Μακάρι γιατί σε αυτή την ετήσια μιλούσαν και για εσωτερικές αλλαγές για να δούμε ........;;;;;;;:confused::)

Μακαρι οπως τα λες!!!!Με βλεπω αυριο να κλεινω εισητηριο για ταξιδι....παντως αμα την παρει την γραμμη αυτη παρει και το Σαντορινη την αγονη του Ρομιλντα θα ειναι οτι το καλυτερο....Υπομονη 9 μερες...:D

hsw
02-02-2009, 19:46
τί κάνει το Εξπρές Πήγασος στο λιμάνι του Πειραιά στη θέση του Νήσος Χίος το οποίο έχει πάει για δεξαμενισμό; Μήπως θα δρομολογηθεί κάπου;

sylver23
02-02-2009, 19:49
τί κάνει το Εξπρές Πήγασος στο λιμάνι του Πειραιά στη θέση του Νήσος Χίος το οποίο έχει πάει για δεξαμενισμό; Μήπως θα δρομολογηθεί κάπου;
δες εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=1039&page=92) το αναφεραμε

hsw
02-02-2009, 19:57
ευχαριστώ πολύ! δεν είχα προλάβει να διαβάσω το θέμα του Νήσος Χίος όταν το έγραψα αυτό.

Speedkiller
03-02-2009, 13:34
Για που το βαλε πάλι???

28641

Vortigern
03-02-2009, 13:35
Μηπως κανει κανενα δοκιμαστικο?

sylver23
03-02-2009, 15:59
και ξαναγυρισε πειραια.αρα προφανως δοκιμαστικο ηταν.

28649

captain 83
03-02-2009, 18:10
Και έδεσε στη θέση που ήταν και χθές.

Speedkiller
03-02-2009, 21:30
Nα τος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3556) σήμερα το απόγευμα στον Πειραιά...:)

Στον Sylver23.... ;-)

sylver23
03-02-2009, 23:10
α μαλιστα.υπεροχη φωτο απο ενα υπεροχο για εμενα τουλαχιστον πλοιο.
σε ευχαριστω κωστα και να σου πω κιολας οτι οι νυχτερινες σου φωτο ειναι αψογες..
ενα πραγμα που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν κανει την σκαντζα του χιος απο την στιγμη που καθεται??
μπορει να μην ειναι οτι καταλληλοτερο για αυτην την γραμμη αλλα απο το να μην υπαρχει αντικαταστατης δεν ειναι μια καλη λυση?

Vortigern
03-02-2009, 23:13
α μαλιστα.υπεροχη φωτο απο ενα υπεροχο για εμενα τουλαχιστον πλοιο.
σε ευχαριστω κωστα και να σου πω κιολας οτι οι νυχτερινες σου φωτο ειναι αψογες..
ενα πραγμα που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν κανει την σκαντζα του χιος απο την στιγμη που καθεται??
μπορει να μην ειναι οτι καταλληλοτερο για αυτην την γραμμη αλλα απο το να μην υπαρχει αντικαταστατης δεν ειναι μια καλη λυση?

Συλβερ αστο εκει που καθεται...σε λιγο καιρο το θελουμε διπλα απο τον Αγιο και να εκτελει δρομολογια απο το παρελθον και οχι σκατζες των Νησσος....Αντε Πηγασε σε περιμενω...;)

sylver23
03-02-2009, 23:16
δεν θα κουραστει αμα κανει καποια δρομολογια..καλα θανο κατσε να παρει την γραμμη...

Vortigern
03-02-2009, 23:20
δεν θα κουραστει αμα κανει καποια δρομολογια..καλα θανο κατσε να παρει την γραμμη...

Nαι βρε πλακα σου εκανα....Καλο ταξιδο να ειναι οπου και αν μπει ο βαπορας

BEN BRUCE
07-02-2009, 20:45
Για να δουμε το pegasus κατα κοσμον σε μια νυχτερινη <φρεσκια> και οχι ξαναζεσταμενη
29072

laz94
07-02-2009, 20:49
Για να δουμε το pegasus κατα κοσμον σε μια νυχτερινη <φρεσκια> και οχι ξαναζεσταμενη

Μαγευτική φωτο φίλε Ben Bruce! Να 'σαι καλά!!!;)

nikolas200
08-02-2009, 07:35
Πολύ ωραία BEN BRUCE. Τον είδα και εγώ την Παρασκευή στον Πειραια αλλά δεν είχα μαζι την φωτ. μηχανη

Appia_1978
08-02-2009, 11:54
Πανέμορφη φωτογραφία, φίλε Ben, αντάξια του καραβιού :D

moutsokwstas
09-02-2009, 19:28
29255
ενας <<καλεσμενος>> της χθεσινης εκδηλωσης, μας χαιρετα απο απεναντι...

nikolas200
09-02-2009, 20:21
moutsokosta αψογη

serifos
10-02-2009, 14:41
ακουγετε το "πηγασος" για δυτικες κυκλαδες ισχυει
η ειναι μονο φημες.......?

nikolas200
10-02-2009, 15:07
Δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Αμα άκουσε τίποτα κανένας φίλος του forum να μας ενημερώσει. Τον θέλουμε πολύ τον Πήγασο στις δυτικές κυκλάδες. Μακάρι να ξαναγυρίσει στα παλιά του τα λημέρια

plori
10-02-2009, 17:25
ακουγετε το "πηγασος" για δυτικες κυκλαδες ισχυει
η ειναι μονο φημες.......?
Απο το στόμα σου και στης HSW το αυτί!!!!!!!!

Vortigern
10-02-2009, 17:59
Mε καθε επιφυλαξει,ετοιμαζεται για τελος του μηνα στην θεση του Ρομιλντα,επαναλαμβανω με καθε επιφυλαξη....

speedrunner
10-02-2009, 19:26
Mε καθε επιφυλαξει,ετοιμαζεται για τελος του μηνα στην θεση του Ρομιλντα,επαναλαμβανω με καθε επιφυλαξη....

λογικα μετά το αυριανό ΣΑΣ θα ξέρουμε.

nikolas200
10-02-2009, 19:54
Παιδια φανταστείτε μάχη. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ για ΚΥΘΝΟ- ΣΕΡΙΦΟ - ΣΙΦΝΟ - ΜΗΛΟ - ΚΙΜΩΛΟ. SPEEDRUNNER εισαι ακόμα κάτω στο νησί;

Vortigern
10-02-2009, 19:57
Παιδια φανταστείτε μάχη. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ για ΚΥΘΝΟ- ΣΕΡΙΦΟ - ΣΙΦΝΟ - ΜΗΛΟ - ΚΙΜΩΛΟ. SPEEDRUNNER εισαι ακόμα κάτω στο νησί;

Μαχη δν θα υπαρξη αφου θα κανει δρομολογια λογικα Τριτη και Πεμτη,εκτος και αν το βαλουν να περναει και αλλες μερες(Μακαρι).Εγω αυτο που θελω ειναι να περναει απο Σιφνο μερα και οχι βραδυ για ευνωητους λογους:rolleyes:

nikolas200
10-02-2009, 20:00
Αμα το ΡΟΜΙΛΝΤΑ έκανε δρομολόγια Τρίτη και Πέμπτη λόγια θα κάνει και ο Πηγασος τα ίδια. Μακάρι όμως να το βάλουν καθημερινά. Ιδιαίτερα οι δυτικές κυκλάδες έχουν ανάγκη από τέτοια καράβια

Vortigern
10-02-2009, 20:05
Αμα το ΡΟΜΙΛΝΤΑ έκανε δρομολόγια Τρίτη και Πέμπτη λόγια θα κάνει και ο Πηγασος τα ίδια. Μακάρι όμως να το βάλουν καθημερινά. Ιδιαίτερα οι δυτικές κυκλάδες έχουν ανάγκη από τέτοια καράβια

To καλυτερο για μενα θα ηταν καθε Τριτη Πεμπτη και Κυριακη να φευγει απο Πειραια στις 8 το πρωι να πηγαινη μεχρι Αναφη οπως το Ρομιλντα και παλι πισω,δλδ της μερες που δν εχει απο Πειραια το Αγιος Γεωργιος.Βεβαια εσεις απο εκει Σικινο,Φολεγανδρο δν νομιζω να συμφωνητε με αυτα που λεω....γιατι αυτα που λεω τωρα ειναι μειον για τα νησια σας..αυτη ομως ειναι η γνωμη μου σαν Σιφνιος...

nikolas200
10-02-2009, 20:23
Vortigern δέν ξέρω αν η Ανάφη εξυπηρετείται απο άλλα καράβια αυτή την στιγμή. Αν δεν πάει κανένα καράβι τότε εύλογα να πηγαίνει ο Πήγασος κάθε Τρίτη και Πέμπτη όπως λές εσύ. Αν όμως εξυπήρετειται από πλοία της Παροναξίας τότε καλύτερα να πηγαίνει ο Πήγασός Σάββατο πρωί από Πειραια για να εξυπηρετεί και την Ανάφη και την Φολ/δρο και την Σίκινο.Άλλωστε πιστεύω ότι το ταξίδι με τον Πηγασο είναι πιο γρήγορο και πολύ πιο ευχάριστο απο αυτό με το Ρομίλντα. ('''οι fans του Ρομίλντα θα με σκοτώσουν''').

Vortigern
10-02-2009, 20:27
Vortigern δέν ξέρω αν η Ανάφη εξυπηρετείται απο άλλα καράβια αυτή την στιγμή. Αν δεν πάει κανένα καράβι τότε εύλογα να πηγαίνει ο Πήγασος κάθε Τρίτη και Πέμπτη όπως λές εσύ. Αν όμως εξυπήρετειται από πλοία της Παροναξίας τότε καλύτερα να πηγαίνει ο Πήγασός Σάββατο πρωί από Πειραια για να εξυπηρετεί και την Ανάφη και την Φολ/δρο και την Σίκινο.Άλλωστε πιστεύω ότι το ταξίδι με τον Πηγασο είναι πιο γρήγορο και πολύ πιο ευχάριστο απο αυτό με το Ρομίλντα. ('''οι fans του Ρομίλντα θα με σκοτώσουν''').

Ας περιμενουμε μεχρι αυριο...και βλεπουμε τη σχολια θα κανουμε μετα....μην μας ερθει καμια καμπανια κατσεται με την Ρομιλντα και μετα σκασουμε απο το κακο μας,γιατι η αληθεια ειναι οτι γλυκαθηκαμε που ακουσαμε Πηγασο απο εδω...;)

nikolas200
10-02-2009, 20:31
Και μακάρι να δρομόογουσαν και το καλοκαίρι πλοια όπως τον Πήγασο για τα νησια της αγονης γραμμής γιατί για παράδειγμα η Φο/δρος που ξέρω εξυπηρετούνταν μόνο απο το Speedrunner και το Ρομίλντα για αυτούς που ηθελαν και το όχημα μαζί τουε με αποτέλεσμα το speedrunner που ήταν γρήγορο να θέλεις κανένα εικοσαήμερο πιο πρίν να βρείς εισιτήριο αλλίως με το Ρομίλντα που έκανε 12+ ώρες για να σε μεταφέρει στον επιθυμητό προορισμό

nikolas200
10-02-2009, 20:33
Ε και βέβαια γλυκαθήκαμε που ακούσαμε ξανά την Πηγασάρα στις δυτικές κυκλάδες. Θυμάσαι φίλε vortigern τότε που μονομαχούσαν ο Πήγασος με το Κίμωλος;

Vortigern
10-02-2009, 20:35
Ε και βέβαια γλυκαθήκαμε που ακούσαμε ξανά την Πηγασάρα στις δυτικές κυκλάδες. Θυμάσαι φίλε vortigern τότε που μονομαχούσαν ο Πήγασος με το Κίμωλος;
Δυσκολο να το θυμαμαι Νικολα αφου ειμαι μολις 17 ετων....:DΘυμαμαι ομως κοντρα Αφροδιτη και Αγιος Γεωργιος....

Υ.Γ μηπως ομως εννωης το Εξπρες Μηλος αντι για το Κιμωλος?

nikolas200
10-02-2009, 20:43
Απ όσο θύμαμαι Vortigern στήν άρχη Πολύ παλία ήταν ΜΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ - ΚΙΜΩΛΟΣ μετά ήταν ΜΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ γιατι το ΚΙΜΩΛΟΣ το έιχαν αποσύρει από την συγκεκριμένη γραμμή (δεν θυμάμαι γιατί) και μετά ήταν ΚΙΜΩΛΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ

Vortigern
10-02-2009, 20:45
Απ όσο θύμαμαι Vortigern στήν άρχη Πολύ παλία ήταν ΜΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ - ΚΙΜΩΛΟΣ μετά ήταν ΜΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ γιατι το ΚΙΜΩΛΟΣ το έιχαν αποσύρει από την συγκεκριμένη γραμμή (δεν θυμάμαι γιατί) και μετά ήταν ΚΙΜΩΛΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ

Kαποιος που γνωριζει καλα παρακαλω να μας διαφωτιση!Ροι τα φωτα σου....

nikolas200
10-02-2009, 20:47
Μπράβο ας μας διαφωτίσει ο πλέον ειδικός και να ανεβάσει και καμία φωτο με τον Πήγασο εκείνης της εποχής με τα γνωστα σινιάλα VENTOURIS FERRIES

nikolas200
10-02-2009, 20:51
Vortigern δεν ήξερα ότι είσαι τόσο μικρός. Πάντως και εγώ από μικρός είχα αυτή την τρέλλα με τα πλοία και είμαι 32 τώρα και την έχω ακόμη. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το forum και καταθέτουν τις απόψεις τους και τις πολύτιμες πραγματικά φωτογραφίες τους ανθρώποι που κουβαλάμε την ίδια τρέλλα

Vortigern
10-02-2009, 20:53
Vortigern δεν ήξερα ότι είσαι τόσο μικρός. Πάντως και εγώ από μικρός είχα αυτή την τρέλλα με τα πλοία και είμαι 32 τώρα και την έχω ακόμη. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το forum και καταθέτουν τις απόψεις τους και τις πολύτιμες πραγματικά φωτογραφίες τους ανθρώποι που κουβαλάμε την ίδια τρέλλα

Ριξε καμια φωτο αμα εχεις.....απο Πηγασο,Μηλος κ.τ.λ.

nikolas200
10-02-2009, 20:59
Όσες έχω τις έχω βάλει στα ανάλογα forum. Παντως όταν πάω στο πατρικό μου θα ψάξω για καμμία φωτόγραφία σε κανένα παλίο άλμπουμ μήπως βρώ. Εκείνα τα χρόνια δέν είχαμε ψηφιακές και κινητά με φωτογραφικές μηχανές και με τις αναλόγικες και ένα φιλμ 32 αρι που έπαιρνες μαζι σου για όλες τις διακοπές σου (συνήθως όλο το καλοκαίρι γιατι τότε πήγαινα σχολείο) τί να πρωτοπρολάβεις να βγάλεις. Οι μεγαλύτεροι από έμενα που έχουν δημιουργήσει αρχείο μπορούν να μας διαφωτίσουν με τις παλιές φωτό τους

Vortigern
10-02-2009, 21:09
Όσες έχω τις έχω βάλει στα ανάλογα forum. Παντως όταν πάω στο πατρικό μου θα ψάξω για καμμία φωτόγραφία σε κανένα παλίο άλμπουμ μήπως βρώ. Εκείνα τα χρόνια δέν είχαμε ψηφιακές και κινητά με φωτογραφικές μηχανές και με τις αναλόγικες και ένα φιλμ 32 αρι που έπαιρνες μαζι σου για όλες τις διακοπές σου (συνήθως όλο το καλοκαίρι γιατι τότε πήγαινα σχολείο) τί να πρωτοπρολάβεις να βγάλεις. Οι μεγαλύτεροι από έμενα που έχουν δημιουργήσει αρχείο μπορούν να μας διαφωτίσουν με τις παλιές φωτό τους

Xμ να ψαξεις καλα το σπιτι γιατι δν ξερεις τι βρισκεις καμια φορα.....Αυτο εκανα και εγω και κατι βρικα....;)

nikolas200
10-02-2009, 21:11
ok φίλε ότι πείς

serifos
10-02-2009, 21:14
απο οτι θυμαμαι το πηγασος δεν εχει κανει ποτε με το κιμωλος,μονο με το μηλος,με τα ητανε αμοναχο του,υστερα με το γεωργιος,υστερα ηρθε η αφροδιτη μαζι με το γεωργιος, κ τωρα μας εμεινε ο γιωργης..ενας αλλα καλος!ωραια στις δυτικες ηταν το τακιμι Γεωργιος εξπρες-Μηλος εξπρες..
Για το πηγασος το ακουσα κατω στο νησι,μαλιστα ο πρακτορας ελεγε οτι
εχουν αλλαχτει κ οι μηχανες κ κτ τετοια περιεργα...:confused:

nikolas200
10-02-2009, 21:20
φίλε serifos μπορεί να μήν θυμάμαι εγώ καλά. Αλλα πάντως νομίζω ότι και ο Πήγασος και το Κίμωλος ερχόταν μία χρονιά μαζί στην φολ/δρο. Μήπως έχεις καμμιά φωτογραφία να μας ανεβάσεις εσύ

Roi Baudoin
10-02-2009, 21:44
Φίλοι, το "Πήγασος" δεν συναντήθηκε ποτέ με το "Κίμωλος" στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων.
Το "Πήγασος" ήρθε στη γραμμή το 1996, ενώ το "Κίμωλος" είχε αποχωρήσει από τη γραμμή το 1993.

Στα τελευταία χρόνια το "Κίμωλος" ταξίδευε με το όνομα "Εργίνα" και έκανε ανάκατα δρομολόγια στην άγονη γραμμή, στη γραμμή Ναυπλίου-Κυκλάδες και στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων.

Το "Πήγασος" συναντιόταν με το "Κίμωλος" (ως "Καλίστη") στη Σαντορίνη, όταν πια το "Κίμωλος" έκανε κρουαζιέρες από την Κρήτη στη Σαντορίνη.

Φωτογραφίες υπάρχουν αρκετές.
Θα σκαναριστούν και θα ανεβούν σύντομα.

Ας δούμε τώρα μια εικόνα που θα θέλαμε, πιστεύω, όλοι να ξαναδούμε.
Το "Πήγασος" να γφεύγει για Δυτικές Κυκλάδες με τα μεγάλα μπλε γράμματα στα πλαϊνά του.

Αφιερωμένη εξαιρετικά σε όλους τους φίλους.

29440

serifos
10-02-2009, 22:16
αλλη μια απο μενα..λιμανι Σεριφου..πρυμααα
29446

BEN BRUCE
10-02-2009, 23:00
Express Pegasus στο βαθυ της σαμου τον αυγουστο του 2006
29456

BEN BRUCE
10-02-2009, 23:12
Πολυ ωραια φωτο ben Bruce αλλα κανε μας κανα φωτοροματζο με τον pegasus με κατι ψαγμενες που εχεις:D
29458

29459

29460

29461

29462

sylver23
11-02-2009, 00:10
αλλη μια απο μενα..λιμανι Σεριφου..πρυμααα
ωραια στιγμη.η ωρα που φτανεις στο νησι σου..οι διακοπες ηδη εχουν ξεκινησει απο την ωρα που πατησες στον καταπελτη...
καλως ηρθες φιλε και ευχαριστουμε

Πολυ ωραια φωτο ben Bruce αλλα κανε μας κανα φωτοροματζο με τον pegasus με κατι ψαγμενες που εχεις:D

και ο κωστας το εκανε...ποια φωτο να πρωτοδιαλεξεις ως την πιο ωραια ??ιδου η απορια.ειναι ολες τελειες.!!

speedrunner
11-02-2009, 05:16

όχι ακόμη, πριν λίγες μέρες κατέβηκα, άντε να δούμε τι θα γίνει σήμερα στο ΣΑΣ.

nikolas200
12-02-2009, 18:39
Roi - Serifos - Ben Bruce

ΕΥΓΕ

dimitris
15-02-2009, 12:07
Πηγασαρα στον προλιμενα!
29811

dimitris
16-02-2009, 17:25
Και αφου εκανε τις στροφουλες του ειπε να το ριξει και στο καπνισμα σημερα:D
2994829949

Vortigern
16-02-2009, 17:29
2994829949

Oυουου του εδωσε και ξεμπουκωσε....Παντος μια το ενα τσιγαρο μια το αλλο οπως βλεπουμε στις φωτο...

Speedkiller
16-02-2009, 17:29
2994829949

Αυτο θα πει ντουμάνι!!!!:D:D:D

dimitris
18-02-2009, 23:01
ειπα να παω κι εγω βραδακι να δω δουλευει η νυχτερινη ληψη?:D
30170

sylver23
18-02-2009, 23:28
1 2 1 2 τεστ τεστ οκ δημητρη μια χαρα δουλευει!!!!!!!!:p:p:p

Nissos Mykonos
18-02-2009, 23:44
Μια χαρά δουλεύει η νυχτερινή λήψη Δημήτρη και με εντυπωσιακό αποτέλεσμα!!;)

laz94
19-02-2009, 06:43
Μωρέ....όχι απλά δουλεύει....αλλά βγάζει και διαμάντια!!!!