Επιστροφή στο Forum : Aqua Myth [Al Salmy 4, Εξπρές Σαντορίνη- Express Santorini, Chartres]
sylver23
15-11-2008, 00:37
ναι καλε δεν μαλωνω .απλα αμα πει ο καθενας την γνωμη την κατσαμε την βαρκα
artmios sintihakis
20-11-2008, 00:28
Πού βρίσκετε το καμάρι της παροναξίας?
heraklion
20-11-2008, 00:30
Δεμένο στον νέο μώλο Δραπετσώνας και απ΄οτι δείχνουν τα πράγματα θα ξαναπάει Παροναξιά.:p
artmios sintihakis
20-11-2008, 00:38
Άντε να το ξαναδώ στο Ηλιοβασίλεμα στην Οία να αγαλιάσει η καρδούλα μου!Αυτό το καράβι δεν πρέπει να φύγει από την Ελλάδα με τίποτα.....Αυτο πάντως που χαρακτηρίζει το πλοίο είναι η τσιμινιέρα κ τα μέγαλα απόνερα που βγάζει,για μεγάλα απόνερα μιλάμε τώρα!!!!!!
heraklion
20-11-2008, 00:44
Συμφωνώ. Το συγγεκριμένο καράβι αρέσει και σε μένα.Αλλά εκτός από το φουγάρο μου αρέσει το σχέδιο που κάνανε στα εξωτερικά καταστρώματα.
artmios sintihakis
20-11-2008, 00:55
Τέλειο απο όλες τις πλευρές!Δεν ξανά γεννιούντε τέτοια βαπόρια.
Θα υπενθυμ'ισω στα μέλη ότι τα θέματα στο φόρουμ δεν μπορεί να πάρουν την θέση Chat... κατ΄ ιδίαν συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων παρακλώ στο chat ή με ΠΜ.
Mixalhs_13
20-11-2008, 12:50
βέβαια δεν είναι σαν αυτή την εκδοχή που είναι το ιδανικό για μένα, αλλά....
Φοβερη φωτο παρα το μεγαλο φουγαρο του.
Ιστορικο πλοιο ;)
heraklion
20-11-2008, 13:48
Με τον πλαινό καταπέλτη που ανοίξανε τι θα γίνει? Θα τον κλείσουνε?
πιθανον..ειναι πολυ αντιπαθητικος.....:confused:
giorgos....
21-11-2008, 00:04
η γαλλίδα μας στον πειραιά το καλοκαίρι του 2006 με βλάβη στον στρόφαλο..
τότε είχε ακουστεί οτι η hsw σκεφτόταν να το πουλήσει μετά τη βλάβη.. είδαμε και αυτό το "εξπρές σαν___ίνη" στην πρύμνη και μας κόπηκαν τα γόνατα.. λίγο είναι?
22882
λίγο καιρό μετά όμως την είδαμε στη δεξαμενή να ετοιμάζεται για αζόρες με ένα άλλο παράξενο σβήσιμο, αυτή τη φορά στην πλώρη..
22884
22885
ζητώ συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών. είναι σκαναρισμένες..
giorgos....
21-11-2008, 01:00
για τους φίλους heraklion και artmios sintihakis που εξέφρασαν την προτίμηση τους στην τσιμινιέρα, τα εξωτερικά deck και τα απόνερα του εξπρές σαντορίνη, για όλο το φόρουμ.. και για τον joly roger που ελπίζει να καμαρώσει ξανά τη σαντορινάρα..
22886
22887
22888
giorgos...., εξαιρετικό το μίνι αφίερωμα σου στο πλοίο. Προσωπικά, θα αρχίσω εγώ με ένα ευχαριστώ γιατί είναι το σκαρί που μου αρέσει περισσότερο απο τα πλοία του χθές.
Φιλε Γιωργο για αλλη μια φορα το αφιερωμα σου για το Σαντορινακι ηταν πολυ ομορφο.Σε ευχαριστουμε πολυ και ευχομαι εγω προσωπικα να το ξανδουμε το βαπορακι στα νερα μας..
Mixalhs_13
21-11-2008, 11:44
Φιλε giorgo.... το μινι αφιερωμα σου ειναι σουπερ , θεσπεσιες φωτογραφιες !
Να εισαι καλα γιατι το θεωρουσα ενα απο τα καλυτερα πλοια της δεκατιας του 1990 !!
Nautikos II
21-11-2008, 11:47
Eξαιρετικο αφιερωμα σ ενα αγαπημενο πλοιο
Αξιζει να αναφερω οτι το 1996 το Σαντορινη με καπετανιο το καπταΤρεσσο σε μια κοντα με το Εξπρες Απολλων ειχε αναπτυστει μεγιστη ταχυτητα 21,3 απο Ναξο για Παρο και καταφερε και μπηκε πρωτο στην Παρο παροτι εφυγε 5 λρπτα πρωτο απο την Ναξο το Απολλων.
To καραβάκι για μπανάκι στην μεγάλη του Περάματος.....;)
parianos
21-11-2008, 13:57
Αχ giorgo, τι μου εκανες....μου εδωσες φοβερες αναμνησεις με αυτο το υπεροχο πλοιο, σε ευχαριστουμε πολυ....
Thanasis89
21-11-2008, 14:09
¶ραγε θα δούμε γυμνό το Σαντορινάκι ; Λέω εγώ τώρα... :rolleyes:
scoufgian
21-11-2008, 15:38
εξπρες σαντορινη στο Περαμα
22902
22903
22904
Thanasis89
21-11-2008, 16:01
Τι άλλο να θέλεις μετά ; Χίλια ευχαριστώ Γιάννη ! Υπέροχες φωτογραφίες ! :D
Mixalhs_13
21-11-2008, 17:09
scoufgian γιατι μας "σκοτωνεις" ;;; :p
22902
22903
22904
Τί να πω τώρα.Απλά τις χαζεύω σαν χάνος που λένε.¶ψογες!
Nautikos II
21-11-2008, 17:24
Ο Μπρουφας πηγε συνεφο, τελειες
scoufgian
21-11-2008, 17:35
Ο Μπρουφας πηγε συνεφο, τελειες
οχι δεν ειχε μπρουφα σημερα.........του εριξα μαυρο.......ειχε παντοφλα περαματος νουμερο 43:D:D
Nautikos II
21-11-2008, 17:38
οχι δεν ειχε μπρουφα σημερα.........του εριξα μαυρο.......ειχε παντοφλα περαματος νουμερο 43:D:D
Kαταλαβα, καραπαντοφλα, ωραιες φωτο
scoufgian
21-11-2008, 17:43
να στε καλα παιδια για τα καλα σας λογια.σας ευχαριστω
giorgos....
21-11-2008, 20:26
ωραίος ο κατάσκοπος scoufgian..
η αποστολή εξετελέσθη..
να πώ και ένα ευχαριστώ σε όλους για τα καλά σας λόγια. χαίρομαι που σας άρεσαν οι φωτογραφίες.. υπάρχει τόσο πολύ υλικό απο το εξπρές σαντορίνη και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας..
θα βάλω εδώ μια βραδυνη και καποιες ακομα στη gallery
22932
22902
22903
22904
Μπράβο Γιάννη!
Πολύ όμορφες!
scoufgian
22-11-2008, 20:48
Μπράβο Γιάννη!
Πολύ όμορφες!
να σαι καλα Μανωλη!!!;);)
giorgos....
23-11-2008, 23:15
πάμε μια βόλτα μέχρι τη σαντορίνη και τον ιούνιο του 2005 να το δούμε (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=1112) ενώ ετοιμάζεται για πρωινή αναχώρηση, με την ευχή να το ξαναδούμε εκεί..
Ομορφη φωτογραφια φιλε Γιωργο και οπως σωστα επισημαινεις μακαρι να γυρισει στο νησι που αγαπηθηκε πολυ..
captain 83
01-12-2008, 21:38
Το μόνο φωταγωγημένο στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας.
.voyager
05-12-2008, 15:24
To Express Santorini (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1346) το 2004, φωτοφραφημένο από το Daedalus στη Σαντορίνη.
To Express Santorini (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=1346) το 2004, φωτοφραφημένο από το Daedalus στη Σαντορίνη.
Πολύ ωραία φώτο!!!
.voyager
05-12-2008, 17:41
Ευχαριστώ, Λάζαρε ;)
Γεια σας .
Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιο μελος του φορουμ σχετικα με μια πληροφορια που εμαθα προσφατα οτι το Εξπρες Σαντορινη συντομα θα δρομολογηθει στη γραμμη Κυθηρων .
Ειμαι εκπαιδευτικος και μενω στο νησι , οπου απο τα μεσα Νοεμβριου εχει μεινει ουσιαστικα χωρις ακτοπλοικη συνδεση αφου το Εξπρες Πηγασος που εκτελουσε τις γραμμες Κυθηρα - Πειραιας / Γυθειο / Κισσαμος εχει σταματησει τα δρομολογια του .
( Το νησι συνδεεται πλεον μονο με Νεαπολη με το Πορφυρουσσα ) :confused:
Υστερα απο διαβουλευσεις των τοπικων αρχων με το Υπουργειο κατεληξαν σε συμφωνια για νεο καραβι , το οποιο συντομα θα εξυπηρετει τις αναγκες του νησιου κανοντας τα παραπανω δρομολογια .
Ακουγεται λοιπον το ονομα του Εξπρες Σαντορινη οτι θα αναλαβει τα δρομολογια αυτα.
Αν γνωριζει κανεις κατι περισσοτερο καθως και ποτε αναμενεται να γινει αυτο (Αν γινει ) ας με πληροφορησει .
Σας ευχαριστω . :D
Γνωρίζει κανείς αν φέτος το Εξπρές Σαντορίνη θα αντικαταστήσει το Επτάνησος για την ετήσιά του? Γιατί μέχρι στιγμής δεν ακούγεται τίποτα σε αντίθεση με πέρυσι που περίπου τέτοια εποχή το ξέραμε
captain 83
07-12-2008, 12:47
Ίσως φέτος να μην έρθει από τα νερά σας φίλε μου. Το νέο αφεντικό δεν φαίνεται και ιδιαίτερα ζεστό στο να στείλει το πλοίο στο Ιόνιο.
Ευχαριστώ πολύ φίλε captain 83 το πρόβλημα είναι οτι δεν γνωρίζουμε ποιο πλοίο θα τα αντικαταστήσει ούτε καν ακούγεται τίποτα εδώ
.voyager
10-12-2008, 16:37
To καραβάκι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=529) έρουμε τί κάνει τελικά; :confused:
Speedkiller
10-12-2008, 16:50
To καραβάκι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=529) έρουμε τί κάνει τελικά; :confused:
Στο νέο μώλο δραπετσώνας ακόμα...Ρε συ voyager χαλαρώστε εκεί με τον Leo!:pΚόντρες κάνετε ποιος θα ανεβάσει ποιο πολλές φώτο στην gallery????:pΩραίες φώτο φίλε μου!!!Βλέπω πως το αξασκείς καιρό το επάγγελμα...;)
.voyager
10-12-2008, 17:01
Δεν ήξερα καν ότι έχω ανεβάσει τόσες και δεν ανεβάζω καθημερινά καν... :) Το "άθλημα" το εξασκώ χρόνια, τα τελευταία 6 περίπου χρόνια λίγο πιο οργανωμένα. Αλλά έχω βρεί φώτος απ' όταν ήμουν 10 ετών πχ. .
Θα δρομολογηθεί κάπου τελικά;
.voyager
10-12-2008, 23:50
Παλιά σκαναρισμένη φώτο του Εξπρές Σαντορίνη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?CatId=91&ContentType=Gallery), με τα παλιά, καλά του σινιάλα.
24294
Roi Baudoin
13-12-2008, 13:40
Στο θέμα "Ιστορικές Φωτογραφίες του λιμανιού της Ραφήνας", ανεβάσαμε τρεις φωτογραφίες με το "Εξπρές Σαντορίνη" στο λιμάνι της Ραφήνας.
Ήταν καλοκαίρι του 2000 και το πλοίο πραγματοποίησε μια έκτακτη προσέγγιση στο λιμάνι της Ραφήνας.
Όποιος θέλει να τις δει, είναι εδώ
http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=36256&page=8
.voyager
19-12-2008, 19:42
To "Express Santorini" (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=1800) σε μια φώτο δυστυχώς όχι και τόσο καθαρή λόγω ψηφιακού zoom, την οποία ανέβασα όμως για πολλούς του fans ;)
giannisk88
19-12-2008, 19:49
Απίστευτη!!!!Μια χαρα εξακάθαρη είναι!!!
Και φαν του πλοίου να μήν είναι κάποιος μετα απο αυτό γίνετε!!!!:D
Nissos Mykonos
19-12-2008, 20:33
Θα συμφωνησω με τον giannisk88!!Η φωτογραφια ειναι καταπληκτικη!!!!!!
οντως,εντυπωσικη θα ελεγα...απο που ειναι;;;απο καραβι;;
Speedkiller
19-12-2008, 22:51
To "Express Santorini" (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=1800) σε μια φώτο δυστυχώς όχι και τόσο καθαρή λόγω ψηφιακού zoom, την οποία ανέβασα όμως για πολλούς του fans ;)
no comments...
.voyager
20-12-2008, 05:32
Ευχαριστώ πάρα πολύ, παιδιά...
Ειναι τραβηγμένη από το Blue Star Ithaki προς Μύκονο κι είναι η συνέχεια αυτής (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=529) που έχουμε δει, καθώς το προσπεράσαμε. Έχω κι άλλα στιγμιότυπα της προσπέρασης.
Captain_Nionios
12-01-2009, 18:58
Μετα τις δυο καταπληκτικες φωτογραφιες του voyager να δουμε και λιγο το βαπορι στο νεο μωλο, στις 30/12/2008. Roci αν και η τριαδα Senlac, Horsa, Hengist ειναι πιο κομψη, εχουμε και εδω μια γαλλιδα με απειρους χωρους, αφθωνα sun decks, κυκλικη πρυμη και δυο τιμονια. Αφιερωμενη σε ολους τους fans του αλλα και σε οσους μπορουν να γυρισουν νοητα πισω το χρονο και να φανταστουν μια αλλη γαλλικη, κυανη, κυκλικη πρυμη να ξεκουραζεται στο νεο μωλο...
26914
scoufgian
12-01-2009, 19:10
Μετα τις δυο καταπληκτικες φωτογραφιες του voyager να δουμε και λιγο το βαπορι στο νεο μωλο, στις 30/12/2008. Roci αν και η τριαδα Senlac, Horsa, Hengist ειναι πιο κομψη, εχουμε και εδω μια γαλλιδα με απειρους χωρους, αφθωνα sun decks, κυκλικη πρυμη και δυο τιμονια. Αφιερωμενη σε ολους τους fans του αλλα και σε οσους μπορουν να γυρισουν νοητα πισω το χρονο και να φανταστουν μια αλλη γαλλικη, κυανη, κυκλικη πρυμη να ξεκουραζεται στο νεο μωλο...
26914
φιλε nionio ,το πλοιο μου φαινεται υπεροχο......φρεσκοβαμμενο,περιποιημενο ,πολυ ωραια φωτογραφια .Μπραβο
Nissos Mykonos
12-01-2009, 19:16
Πραγματικα το πλοιο φαινεται φρεσκοβαμενο αλλα ακομα δεν εχουν αφαιρεσει αυτη την αντιπαθητικη πορτα(δεν ξερω ακριβως τι ειναι).Μηπως ξερει κανεις ποτε αρχιζει δρομολογια???
sylver23
12-01-2009, 19:17
γιαννακη ποια πορτα λες?
Vortigern
12-01-2009, 19:20
γιαννακη ποια πορτα λες?
Sylver αυτη που ειχαν βαλει στην ναυλοση του και δν την ξαναβγαλαν ποτε..στα πλαγια...
Νιονιο πολυ ομορφη η φωτο σου...
Nissos Mykonos
12-01-2009, 19:22
Αυτη την πορτα(αν ειναι πορτα) λεω Συλβεστρο που εχει στην αριστερη πλευρα26917
(Η φωτο ειναι του φιλου giorgos....)
captain 83
12-01-2009, 19:30
Δρομολόγια θα ξεκινήσει όταν κατέβει το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ για ετήσια. Τέλος Γενάρη-αρχές Φλεβάρη θ΄ αρχίσει.
sylver23
12-01-2009, 19:31
ΕΛΕΟΣ!!αμα σας πω οτι αυτον τον καταπελτη δεν τον εχω ξαναδει...σκεψου το εχω τραβηξει τοσες φωτο στο ΝΜΔ πηγα στο δεξαμενισμο του και δεν τον πηρα χαμπαρι...
για αυτο λενε- --της νυχτας τα καμωματα ,τα βλεπει η μερα και γελαει (οπως και το αλλο --οποιος νυχτα περπαταει ,λασπες και σκ.... παταει)
Nissos Mykonos
12-01-2009, 19:33
Δρομολόγια θα ξεκινήσει όταν κατέβει το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ για ετήσια. Τέλος Γενάρη-αρχές Φλεβάρη θ΄ αρχίσει.
Δηλαδη θα κανει δρομολογια στις Σποραδες εκει που ειναι το εξπρες σκιαθος?
δυστυχως αποτι φαινεται.....δεν ξερουν να το πανε καπου καλυτερα....δυτικα ας πουμε...να σπασει λιγο την μονοτονια του βεντουρη...
Rocinante
12-01-2009, 19:55
Αν ειναι δυνατον αυτος ο βαπορας και να καλειται να κλεισει τρυπες αντι να ειναι περιζητητο. Και υπαρχουν γραμμες που τις καλυπτουν ανεπαρκη πλοια η και γραμμες που δεν καλυπτονται καθολου.
Διονυση και αυτο το βαπορι αλλα και για παραδειγμα το Vortigern η το St Columba η το Valencay ειναι μιας αλλης εποχης που θεωρω οτι ναυπηγοι εδιναν πολυ σημασια στην εξωτερικη εμφανιση του πλοιου αλλα να μην χανουν και σε αποτελεσματικοτητα. Κατι που δυστυχως ειδικα για την Ευρωπαικη ναυπηγικη σημερα εχει εκλειψει αυτος ο συνδυασμος.
Τωρα βεβαια οσον αφορα για την τριαδα...
OMNE BONUM TRIUM
captain 83
12-01-2009, 19:56
Και πέρσι που ανέβηκε για μια εβδομάδα στις Σποράδες άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
captain 83
12-01-2009, 20:02
δυστυχως αποτι φαινεται.....δεν ξερουν να το πανε καπου καλυτερα....δυτικα ας πουμε...να σπασει λιγο την μονοτονια του βεντουρη...
Γιατί φίλε Έργη, ψώρα έχουν οι Σποράδες; Δεν αξίζουν ένα πλοίο σαν το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ;
egw den pisteuw oti tha meinei stis sporades h etaireia den poly deinei shmasia stis sporades kai ston argosarwniko!!!!
παντως αυτος ο καταπελτης ασχημενει πολυ το πλοιο ...μια χαρα ηταν χωρις τον καταπελτη....
Speedkiller
12-01-2009, 20:44
Μηπως είναι του φίλου Απόστολος???;)
Nissos Mykonos
12-01-2009, 20:49
Κωστα απ' οσο μπορεις να δεις εδω (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=87&page=11) η φωτο ειναι του φιλου giorgos....
λαθος κανεις φιλε για ριξε μια ματια εδω http://apostolossphotos.fotopic.net/c637443.html
Nissos Mykonos
12-01-2009, 20:56
λαθος κανεις φιλε για ριξε μια ματια εδω http://apostolossphotos.fotopic.net/c637443.html
Οκ λαθος μου αλλα εγω την βρηκα σε προηγουμενη σελιδα που την φωτο την ειχε ανεβασει ο φιλος giorgos.... οπως μπορεις να δεις στο προηγουμενο μηνυμα μου!
Speedkiller
12-01-2009, 21:04
Εχεις δίκιο!!!Το λαθος έγινε νωρίτερα!!!Συγγνώμη!!!Απλα επειδή την ξέρω την φώτο και ήμουν σίγουρος...
Nissos Mykonos
12-01-2009, 21:10
Εχεις δίκιο!!!Το λαθος έγινε νωρίτερα!!!Συγγνώμη!!!Απλα επειδή την ξέρω την φώτο και ήμουν σίγουρος...
Δεν υπαρχει προβλημα Κωστα!Και εγω δεν θυμομουν οτι η φωτο ειναι του Αποστολου..:)
egw den pisteuw oti tha meinei stis sporades h etaireia den poly deinei shmasia stis sporades kai ston argosarwniko!!!!
Στις Σποράδες όντως δεν νομίζω πως δίνει πολύ σημασία η εταιρία αν σκεφτούμε τα καταμαράν (fc5, fc6) τα οποία είναι μέτρια σε ταχύτητα τουλάχιστον. Πάντως θεωρώ πως όσον αφορά τον Αργοσαρωνικό αυτό δεν ισχύει, αφού έχει δρομολογημένο το Flying cat 2 εκεί, ένα σχετικά γρήγορο πλοίο (35 knots), πολύ μεγάλο (512 επιβάτες) και πάρα πολύ καλοτάξιδο, ακόμα κι αν "δουλεύει" μόνο το καλοκαίρι. επίσης καλύπτει επαρκώς την γραμμή πειραιάς-πόρος-ύδρα-ερμιόνη-σπέτσες-πόρτο χέλι γενικά με τα ταχύπλοα, την Αίγινα με αναχώρηση κάθε μία ώρα και με 4 συμβατικά που προσεγγίζουν τα νησιά του αργοσαρωνικού! (σόρυ για το off topic)
Vortigern
12-01-2009, 21:30
.
Διονυση και αυτο το βαπορι αλλα και για παραδειγμα το Vortigern η το St Columba η το Valencay ειναι μιας αλλης εποχης που θεωρω οτι ναυπηγοι εδιναν πολυ σημασια στην εξωτερικη εμφανιση του πλοιου αλλα να μην χανουν και σε αποτελεσματικοτητα. Κατι που δυστυχως ειδικα για την Ευρωπαικη ναυπηγικη σημερα εχει εκλειψει αυτος ο συνδυασμος.
Τωρα βεβαια οσον αφορα για την τριαδα...
OMNE BONUM TRIUM
Και αυτη η σειρα ηταν και η ποιο ατυχη......δυστιχως:(
egw xerw pws kai o argosarwnikos den tous afora giati ta poulane kai apo sa xerw to 2 den kanei gia kati parapanw alla gia thn grammh auth einai pragmatika teleio kai eidika apo thema taxuthtas!!!oso gia to santorini einai ena karabi pou stenaxwriemai otan to blepw na kathetai kai na mhn orgwnei to agaio to thewrw poly kalo kai me uperoxes grammes!!!!!!!!!!!!
giorgos....
12-01-2009, 23:03
χίλιες φορές παροναξία.. γιατί δεν νομίζω να συγκρίνει κανείς το εξπρές σαντορίνη με τον κοραή για παράδειγμα..
πιό μεγάλο, πιό γρήγορο, με μεγαλύτερους χώρους, γκαράζ και καμπίνες....
26933
Captain_Nionios
12-01-2009, 23:28
χίλιες φορές παροναξία.. γιατί δεν νομίζω να συγκρίνει κανείς το εξπρές σαντορίνη με τον κοραή για παράδειγμα..
Επισης πιο ΒΑΠΟΡΙ και κατα 99% πιο καλοταξιδο και και και...
cambria49
12-01-2009, 23:28
The Chartres leaves Dun Laoghaire for Holyhead October 1991. © Justin Merrigan
http://www.sealink-holyhead.com/ships/Chartres/jpm-1192-004.jpg
giorgos....
13-01-2009, 00:01
thank you cambria49 for the beautifull photo..
Chartres is the ship with several accidents in history. In England but also in Greece but always manages to a surprising way and saves herself ..
so some of the people who love too here in Greece gave her the nickname, the ship only saves herself ..
cambria49
13-01-2009, 05:09
My pleasure Giorgos!
In this shot she was on freight-service, replacing Stena Cambria. She still has Sealink on her hull but has ALA removed from her funnel. If you look closely you can still see this.
I sailed on the ship while in this freight rolw with no passengers. When i sailed again in Greece, August 200, she was very full! I remember the Captain had a dog on the bridge!!
26933
συμφωνω μαζι σου γιωργο.χωρις βεβαια να θελω να θηξω το δρομολογιο των σπορσδων ομως πιστευω οτι εδω ειναι το "σπιτι του" και οτι εδω πρεπει να μεινει...
sylver23
13-01-2009, 17:28
26933ναι γιωργο αλλα ειναι παλιο ,δηλαδη σαπιο.....καταλαβες τι εννοω....αν αλλαζε η νοοτροπια του κοσμου ισως να αλλαζε και των εταιριων
Εγω παιδια εχω νοσταλγησει εκεινο το δρομολογιο για παροναξια καθε βραδυ στις 22:00, για να μη πω το πρωινο στις 08:00. Αλλες εποχες ομως και φυσικα ομορφοτερες.
τωρα ολοι εχουμε κακομαθει δυστυχως...παλιες καλες εποχες....
giorgos....
13-01-2009, 20:32
yes I remember .. A black dog and her name was Hera..
giorgos....
13-01-2009, 20:32
yes I remember .. A black dog and her name was Hera..
BEN BRUCE
13-01-2009, 23:24
Mια φωτο το εξπρες σαντορινη τραβηγμενη απο το αλκμινη α. το Β'
26975
Nissos Mykonos
13-01-2009, 23:43
Πολυ ωραια και ιστορικη η φωτο σου φιλε Ben Bruce!!!!Σε ευχαριστουμε πολυ!!!
Nissos Mykonos
13-01-2009, 23:45
Πιο πολυ κατα τη γνωμη μου του πηγαινουν τα ασπρα!!
Στα μπλε το κανει να φαινεται μικροτερο αλλα μ'αρεσει περισσοτερο και ειδικα η διχρωμια στο φουγαρο. Μια απορια: Στο μπαλκονακι που βλεπω μπροστα υπαρχει προσβαση στους επιβατες;
Apostolos
14-01-2009, 15:46
Όχι δυστηχώς, νομίζω μόνο για το πλήρωμα... Κρίμα θα ήταν ενα τεράστιο σύν για εμάς τους τρελούς...
AegeanIslands
17-01-2009, 19:27
Στα μπλε το κανει να φαινεται μικροτερο αλλα μ'αρεσει περισσοτερο και ειδικα η διχρωμια στο φουγαρο. Μια απορια: Στο μπαλκονακι που βλεπω μπροστα υπαρχει προσβαση στους επιβατες;
Iσχυει αυτο που λεει ο Apostolos ,οπως φαινεται και στη Φωτο ειναι θεμα Fire Dampers!
27188
cpt babis
17-01-2009, 20:07
μηπως ξερουμε αν και ποτε θα ξεκινησει δρομολογια?
προφανως οταν παει το σκιαθος για συντηρηση.παντως η εταιρια το υπολογιζει σιγουρα.
scoufgian
18-01-2009, 19:35
ας αφιερωσουμε το ρεμεντζο του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,στην Ιο,εν μεσω ομιχλης,στους εορταζοντες ,Vortigern και Thanasis89.H φωτο ειναι προσφορα ,απο το φωτογραφικο αρχειο, του καλου μας φιλου aeolos
27308
Vortigern
18-01-2009, 19:41
ας αφιερωσουμε το ρεμεντζο του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,στην Ιο,εν μεσω ομιχλης,στους εορταζοντες ,Vortigern και Thanasis89.H φωτο ειναι προσφορα ,απο το φωτογραφικο αρχειο, του καλου μας φιλου aeolos
27308
Να σε καλα Γιαννη σε ευχαριστω...Ωραιο και το Σαντορινακη
BEN BRUCE
18-01-2009, 21:21
Εξπρες σαντορινη κλασικη φωτο στον πειραια το 2006
27325
scoufgian
18-01-2009, 21:26
και αλλη μια ,με το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,παλι στην Ιο ,μαζι με το ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ.copyright Aeolos
27326
27308
θυμισε παλιες καλες εποχες:rolleyes::rolleyes:....καταπληκτικες οι φωτο scoufgian...
cambria49
21-01-2009, 21:28
Wow! What a great shot!!! :D
27308
giorgos....
22-01-2009, 00:24
I think that is in good condition the boat .. What do you think my friend cambria? if I ask you whether you like she as she is now or as she was in England, I am sure you will answer the second..
cambria49
22-01-2009, 02:30
Without question, the ship was a pleasure to sail on in Greek waters - like new!
scoufgian
22-01-2009, 08:41
Wow! What a great shot!!! :D
Thanks a lot
john-stelios
αλλη μια φωτο στον πειραια οταν εκανε ακομα δρομολγια παρο ναξο ιο σαντορινη..
.voyager
22-01-2009, 22:47
¶λλη μια φώτο του Express Santorini (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3171) κι από μένα...
nikolas200
23-01-2009, 19:56
Πολύ ωραίες φωτογραφίες παιδιά. Μπράβο
οντως,υπεροχη...μεσα απο ποιο καραβι ειναι;;
.voyager
28-01-2009, 14:25
Blue Star Ithaki για Μύκονο, έξω από Τζια.
Η Γαλλίδα σε μπάρκα εξωτικά, πέρα από τις Ηράκλειες Στήλες στο αρχιπέλαγος των Αζορών. Ελπίζω να χαρούμε και να χορτάσουμε το βαπόρι στο Αιγαίο.
Φόρτωση από τον πλαϊνό καταπέλτη όπως δεν έχουμε δει στο Αιγαίο.
http://farm4.static.flickr.com/3507/3254041773_0b12e8413e_t_d.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3507/3254041773_0b12e8413e_b_d.jpg)
Πλαγιοδετημένο στο λιμάνι του Φλόρες, έτοιμο για απόπλου από Λάχες για Χόρτα.
http://farm4.static.flickr.com/3088/3230327082_17b8f3199f_t.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3088/3230327082_17b8f3199f_b.jpg)
Στο φτερό της Γαλλίδας: Κατάπλους στο λιμάνι της Χόρτα μετά από 8ωρο ταξίδι από το νησί Φλόρες (120νμ).
http://farm4.static.flickr.com/3358/3258629712_c6b016fd3b_t.jpg (http://farm4.static.flickr.com/3358/3258629712_c6b016fd3b_b.jpg)
Περισσότερες λεπτομέρειες από τον φωτογράφο (http://www.flickr.com/photos/24718842@N04/3254041773/).
giorgos....
09-02-2009, 17:20
τίποτα δεν σου ξεφεύγει φίλε Νίκο.. αλλα αυτός ο πλαινός καταπέλτης.. απαράδεκτος..
giannisk88
09-02-2009, 18:57
Ευχαριστούμε φίλε paroskayak (http://www.nautilia.gr/forum/member.php?u=2786)
Βλέποντας τις φωτό του φίλου, παρατήρησα οτι ο καταπέλτης ο πλαινός έχει τοποθετηθεί σε λίγο λάθος σημείο καθώς όταν κλείνει κρύβει τα παράθυρα του σαλονιού ή των αεροπορικών θέσεων (αν θυμάμαι καλά ενα απο τα δύο ειναι εκεί) και χαλάει και την εικόνα του πλοίου!!
Ας είναι!!!
scoufgian
12-02-2009, 14:15
να υποδεχθουμε και το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ στο λιμανι........
το Εξπρές Σαντορίνη θα αντικαταστήσει το Σαμοθράκη μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου (μετά πάει το Εξπρές Πήγασος)!
πηγή (http://www.theseanation.gr/news/ferries/to-express-santorini-sti-thesi-toy-samothraki.htm)
giorgos....
12-02-2009, 20:40
προς τα δώ θα μας το φέρετε ρε παιδιά να το καμαρώσουμε λιγάκι?
captain 83
12-02-2009, 20:55
Για την ώρα πάει Καβάλα απ όπου αύριο βράδυ ξεκινάει δρομολόγια. Καλοτάξιδο.
cpt babis
13-02-2009, 07:11
πια καβαλα? ειχε μπει καρλοβασι και τωρα παει μαλλον χιο.
cpt babis
13-02-2009, 07:33
και πηγαινει με 9,1 kn τωρα
scoufgian
13-02-2009, 08:22
πια καβαλα? ειχε μπει καρλοβασι και τωρα παει μαλλον χιο.
φιλε μου το ιδιο δρομολογιο πρεπει να λεμε με αντιστροφη πορεια........
cpt babis
13-02-2009, 08:27
ωχ σιγνωμη scoufgian δεν το καταλαβα.
scoufgian
13-02-2009, 08:47
No problem;)
scoufgian
13-02-2009, 14:24
Αντε παλι φροντισαν οι Νελιτες ,να δειτε υλικο ,απο το Σαντορινακι στη Μυτιληνη ,σημερα.......Οπου να ναι θα ανεβασει υλικο ο Προεδρος......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Giovanaut
14-02-2009, 16:42
το Εξπρές Σαντορίνη θα αντικαταστήσει το Σαμοθράκη μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου (μετά πάει το Εξπρές Πήγασος)!
πηγή (http://www.theseanation.gr/news/ferries/to-express-santorini-sti-thesi-toy-samothraki.htm)
ειναι σιγουρο..???
δεν θα μεινει παραπανω...???
Με μεγάλη μου λύπη βλέπω οτι έχει γίνει κατεστημένο, πλοία που εκτελούν άγονες επιδοτούμενες γραμμές, όπιοιας εταιρείας και να είναι, η ταχύτητες είναι απογοητευτικές.:(
scoufgian
14-02-2009, 20:21
πρωτη αναχωρηση του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ απο το λιμανι της ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.οι φωτο ειναι του μελους μας Χαρη Δημακη.οι φωτο εδω (http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=1334641&o=all&op=1&view=all&subj=36166576461&aid=-1&id=824861949&oid=36166576461&ref=nf) και εδω (http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=1334642&o=all&op=1&view=all&subj=36166576461&aid=-1&id=824861949&oid=36166576461&ref=nf)
nikolas200
15-02-2009, 08:31
Δεν το ήξερα ότι είχαμε και group στο facebook. Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ξανα έν δράσει στο Αιγαίο σε δρόμους όχι γνώριμους για αυτό γιατι τόσα χρόνια είχε συνιθίσει το Νότιο Αιγαίο και τις Κυκλάδες
Giovanaut
16-02-2009, 12:12
Πρωτη αφιξη του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ στη Θεσσαλονικη σημερα το πρωι
9.54 το πρωτο περασμα απο τα φαναρια του λιμανιου...
μεχρι το βραδυ θα ανεβασω υλικο....
Μπράβο Γιάννη.... πρόσεξε που θα αναεβάσεις το υλικό σου... περιμένω νά δω ;)
Giovanaut
16-02-2009, 22:55
Ανεβασα 4 photos στο gallery....
και 2 εδω γι' αυτους που βιαζονται....
Σημερα 16.02.2009 ωρα 10 το πρωι...
(για να τραβηχτει η 2η εφαγα κυνηγι απο αριανο σκυλι...)¨
29996
29997
Nissos Mykonos
16-02-2009, 23:00
(για να τραβηχτει η 2η εφαγα κυνηγι απο αριανο σκυλι...)
Πολύ ωραίες φώτο Γιάννη!!!Σε ευχαριστούμε πολύ!!!
pontios thessaloniki
(για να τραβηχτει η 2η εφαγα κυνηγι απο αριανο σκυλι...)
γεια σου Γιαννη με τις πανεμορφες φωτος σου,οσο για τον βαπορα τι να πω απλα τα σπαει το Σαντορινακι;)
dimitris
29996
29997
Μπραβο τον φιλο Giovanaut ευχαριστουμε!
Vortigern
16-02-2009, 23:05
Μπραβο Γιαννη!!!Ταλιρακι απο εμενα!!!Εξαιρετικη δουλεια,να εισαι καλα και να εχεις παντα ορεξη....;)
29996
29997
Σε ευχαριστούμε καλέ φίλε Giovanaut για την ανταπόκριση σου...:D
sylver23
16-02-2009, 23:43
μπραβο στον γιαννη για ολες τις φωτο.
της γκαλερι ειναι εδω (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3946) , εδω (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3945)και εδω (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3944)
να σαι καλα για το ρεπορταζ απο βορεια ελλαδα διοτι αμα περιμεναμε απο καποιον αλλον..... (ονομα δεν λεω απο σ αρχιζει)
scoufgian
17-02-2009, 05:27
πολυ ωραιες φωτο φιλε Γιαννη.Εχεις αρχισει και καλυπτεις το κενο που ειχαμε απο τα λιμανια της Βορειας Ελλαδας.Ευχαριστουμε
Θέλω να σχολιάσω ότι οι φωτογραφίες πλοίων απο το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι κάτι που δεν βλέπουμε τακτικά και σαν γεγόνος είναι πολύ ωραίο, οπότε το ευχαριστώ στον φίλο Γιάννη είναι δεδομένο. Επίσης να πούμε ότι το υπονοούμενο το έπιασε και ανέβασε φωτογραφίες και στην gallery, τις οποίες καλούμαστε να σχολιάσουμε και να αξιολογήσουμε εκεί, αν θέλουμε να τον εμψυχώσουμε ώστε να μας προσέξει με αντίστοιχες απο την πατρίδα του την Καβάλα.
Αυτό που εμένα μου κάνει εντύπωση στις εδώ είναι οτι το βαπόρι έχει πέσει δίπλα με την δεξιά μπάντα στον ντόκο και έχει φουντάρει την δεξιά άγκυρα? :roll:
Giovanaut
17-02-2009, 13:00
σας ευχεριστω ολους για τα πολυ καλα σας λογια..... και ηδη με εχετε εμψυχωσει πολυ.....
οσο μπορω θα προσπαθω να καλυπτω τα της ΒΕλλαδας και ΒΑιγαιου...
μονη και απαραιτητη προυποθεση να εχουμε καραβια.....
γιατι απο ορεξη και τρελα αλλο τιποτε...
Giovanaut
17-02-2009, 13:14
Αυτό που εμένα μου κάνει εντύπωση στις εδώ είναι οτι το βαπόρι έχει πέσει δίπλα με την δεξιά μπάντα στον ντόκο και έχει φουντάρει την δεξιά άγκυρα? :roll:
φιλε Leo...
τις περισσοτερες φορες και ειδικα οταν τα πλοια εχουν παραμονη στο λιμανι της Θεσσαλονικης κανουν πλαγιοδετηση στο γαμα με την δεξια μπαντα....
αλλα να σου πω τωρα και για την αγκυρα...
συνηθως τα βαπορια στην πλαγιοδετηση δεν φουνταρουν η φουνταρουν απ την πλευρα της θαλασσας...
το θεμα ειναι ομως οτι το λιμανι της Θεσσαλονικης ειναι ΝοτιοΔυτικο...
και εχθες ειχαμε εντονους Βορειαδες (Βορειοδυτικους), πραγμα που μαρτυραει και η πορεια του καπνου απ την τσιμινιερα...
γι αυτο το βαπορι απο μεγαλη ακομη αποσταση εριξε βιλαι πρωτα απ την πλωρη...και το βιραρε για να κολλησει στον ντοκο....
γι αυτο και η αγκυρα...
και πολλα μπραβο στο πληρωμα του που αν και για πρωτη φορα στο λιμανι με μια κινηση χωρις πολλα πολλα επιασαν...
απο τα φαναρια μεχρι την εξοδο των επιβατων 10 μονον λεπτα...!!!!
Giovanaut
17-02-2009, 13:43
ααα και κατι αλλο ευχαριστω παρα πολυ τον sylver για την καθοδηγηση...
μιας και αυτος μου εξηγησε τι εννοουσε ο Leo ..δηλαδη να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery....
Ευχαριστώ φίλε μου και παρόλω που δεν καλύφθηκα απο την περιγραφή σου δεν θέλω να το συνεχίσω (το παρακάτω δεν είναι μομφή για σένα Γιάννη). Για λόγους τάξης όμως, οι γνωρίζοντες τα περι ναυτικής τέχνης και μανούβρας καταλαβαίνουν τι εννοώ....., εκτός κι αν έχει πρόβλημα η αριστερή άγκυρα :rolleyes: (λέω εγώ τώρα).
Αργά το απόγευμα σήμερα δυο ωρες πριν την αναχώριση του στη Καβάλα
30151
30153
30155
scoufgian
18-02-2009, 20:56
πολυ ωραιες φωτο φιλε μου
Giovanaut
18-02-2009, 21:04
Αργά το απόγευμα σήμερα δυο ωρες πριν την αναχώριση του στη Καβάλα
Χιλια ευχαριστω φιλε μου .....και οι φωτος υπεροχες....
ευτυχως γιατι αν την αλλη εβδομαδα μπει ο Πηγασος δεν θα το προλαβαινα στην πατριδα μου...!!!
sylver23
18-02-2009, 21:17
ενα μπραβο στον μινοαν..ομορφες φωτο ,ομορφο πλοιο αλλα ομορφη και η καβαλα
(μαλλον πρεπει να κανω τπτ με την πτυχιακη για να ανηφορισω πανω σιγα σιγα,μου ελειψε !!)
Giovanaut
18-02-2009, 21:20
ενα μπραβο στον μινοαν..ομορφες φωτο ,ομορφο πλοιο αλλα ομορφη και η καβαλα
(μαλλον πρεπει να κανω τπτ με την πτυχιακη για να ανηφορισω πανω σιγα σιγα,μου ελειψε !!)
περνα πρωτα απο Σαλονικα ν ανεβουμε μαζι Καβαλα φιλε μου....κι εγω την πεθυμησα....
Nissos Mykonos
18-02-2009, 21:27
Eυχαριστούμε πολύ για τις φώτο του όμορφου σκαριού μινοαν να είσαι καλά!!!
Αυτό τον πλαϊνό καταπέλτη γιατί δεν τον αφαιρούν???Ασχημίζει πολύ το Σαντορινάκι μας..
Ευχαριστώ και εγω για τα καλα σας λογια
Οσο για Καβάλα αν ανέβει κανεις να πιουμε ενα καφεδάκι να τα πουμε
nikolas200
19-02-2009, 11:47
Που να το φανταστούμε. Το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ από τις Κυκλάδες στα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας. Πολύ ωραίες φωτογραφίες παιδιά. Χίλια μπράβο
ποσες ώρες κανει απο μυτιλήνη για καβάλα, ξέρει κανείς;
Giovanaut
20-02-2009, 14:19
φιλε ειναι περιπου 10 ωρες....
5,5 ωρες ΜΥΤ-ΛΗΜ
4,5 ωρες ΛΗΜ-ΚΑΒ
σύμφωνα με το site της εταιρίας είναι 9 ώρες και 20 λεπτά. Κάθε Τρίτη αναχώρηση απο Μυτιλήνη 23:15 και άφιξη 08:35 και κάθε Πέμπτη προς Παρασκευή αναχώρηση 01:00 και άφιξη 10:20 στην Καβάλα.
opelmanos
24-02-2009, 22:46
ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΑΒΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΗΛΗΝΗ.ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Giovanaut
25-02-2009, 00:54
τελικα θα μεινει η θα ανεβει ο Πηγασος...????
cpt babis
25-02-2009, 08:36
Θα σταματησει 1η μαρτιου για να κανει τα δρομολογια του e.skiathos(λογω της ετησιας του) και την θεση του θα παρει ο πηγασος.
cpt babis
25-02-2009, 08:41
θα σταματησει τα δρομολογια 1η μαρτιου γιατι μετα θα κανει τα δρομολογια του e.skiathos(λογω ετησιας) και την θεση του θα παρει ο πηγασος.
Η καλύτερη σου φίλε Giovanaut, θα έχεισ πλούσιο ρεπερτόριο και ενδιαφέροντα για τις γραμμές που καλύπτεις. Το Σαντορινάκι Θεσσαλονίκη το είδαμε στην Καβάλα το έχουμε :confused:.
Giovanaut
25-02-2009, 14:08
Η καλύτερη σου φίλε Giovanaut, θα έχεισ πλούσιο ρεπερτόριο και ενδιαφέροντα για τις γραμμές που καλύπτεις. Το Σαντορινάκι Θεσσαλονίκη το είδαμε στην Καβάλα το έχουμε :confused:.
φιλε Leo o minoan7 ανεβασε φωτος απο καβαλα...
http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=172886&postcount=396
αλλα μεθαυριο επισρεφω κι εγω στην πατριδα και θα φροντισω να εχω κι εγω υλικο.... ευτυχως το προλαβαινω
οσο για τον Πηγασο... κι αυτος με το καλο να ανεβει....
ndimitr93
25-02-2009, 18:16
Eυχαριστούμε πολύ για τις φώτο του όμορφου σκαριού μινοαν να είσαι καλά!!!
Αυτό τον πλαϊνό καταπέλτη γιατί δεν τον αφαιρούν???Ασχημίζει πολύ το Σαντορινάκι μας..
Ορίστε (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=174736#post174736) Γιάννη, μην μας μείνεις παραπονεμένος!!!!
Nissos Mykonos
25-02-2009, 18:19
Ορίστε (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=174736#post174736) Γιάννη, μην μας μείνεις παραπονεμένος!!!!
Έμα έτσι είναι πολύ πιο όμορφο!!!Ευχαριστώ πολύ Νίκο!!
Giovanaut
25-02-2009, 19:16
Πολυ καλη δουλεια Νικο.......
μπραβο.....οντως καλυτερα ετσι.........
Apostolos
28-02-2009, 08:48
Ρε παλικάρια στην φώτο εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=30723&d=1235762718)το βαποράκι μας δουλέυει τον πλευρικό καταπέλτη???
Επιτέλους να ξεφύγουμε λιγάκι...
Η τελευταία του(?) αναχώριση απο Καβάλα σήμερα στις 12:00
30769
30770
30771
30772
Σε ευχαριστούμε πολύ minoan7 για την πολύ όμορφη ανταπόκριση σου.
Nissos Mykonos
28-02-2009, 15:49
Minoan7 σε ευχαριστούμε για το φωτορεπορτάζ σου από την όμορφη Καβάλα!!
nikolas200
28-02-2009, 15:53
MINOAN 7 EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ
captain 83
28-02-2009, 16:25
Έπονται κι άλλες αναχωρήσεις από το λιμάνι της Καβάλας για το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και την ερχόμενη εβδομάδα.
Giovanaut
28-02-2009, 20:15
τις επομενες μερες θα ανεβασω κι εγω υλικο απο σημερα...
το εχω φωτογρφημενο πανω απο τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ
minoan7 και παλι αξιος.....
grapsass
28-02-2009, 20:26
ευχαριστω πολυ
sylver23
02-03-2009, 12:10
ταξιαρχης σαντορινη σαμοθρακη...ολα μαζι στο λιμανι της καβαλας??αυτα ειναι!απο κει που δεν φαινοταν πλοιο στον οριζοντα ξαφινικα επηξε το λιμανι..
3 μαζι 4 χρονια που ημουν επανω παντως δεν ειχα δει!
Giovanaut
04-03-2009, 20:23
επιτελους τ ανεβαζω..
το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ στην ΚΑΒΑΛΑ 28/02 φωτογραφημενο απ τον ντοκο και απ τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ... ανεβασα και στο gallery...
31260
31261
31262
31263
31264
http://www.nautilia.gr/gallery.asp?CatId=91&ContentType=Gallery
Ξέκινησε και το Εξπρές Σαντορίνη από τη Χίο που είχε φτάσει και του είχε απαγορευτεί η αναχώρησή του λόγω απαγορευτικού πριν από μία ώρα. Αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς Καρλόβασι και ¶γιο Κύρηκο. Προγραμματισμένη ώρα άφιξης στις 22:25 και 00:00 αντίστοιχα.
sea world
05-03-2009, 20:45
Alhtheia, pote tha paei gia Volo to Santorini??
Alhtheia, pote tha paei gia Volo to Santorini??
το τελευταίο δρομολόγιο του εξπρές Σκιάθος πάντως είναι αύριο σύμφωνα με το Open seas
sea world
05-03-2009, 20:56
Nai to eida! Kai malista ama kaneis eikonikh krathsh den sou vgazei kan to Santorini kamia mera!!:confused:
Gia na doume!!
douzoune
07-03-2009, 13:25
μέχρι τις 13/3 πάντως υπάρχει δρομολόγιο για την Καβάλα, σύμφωνα με το openseas.
captain 83
07-03-2009, 13:28
Αύριο ξεκινάει ο ΠΗΓΑΣΟΣ από το Βαθύ για Θεσσαλονίκη.
douzoune
07-03-2009, 13:32
δηλαδή το αυριανό δρομολόγιο του Σαντορίνη για Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί από τον Πήγασο;;; αυτή την στιγμή πάντως το Σαντορίνη κατευθύνεται προς Μυτιλήνη ,έχοντας φύγει από Καβάλα-Λήμνο, από όσο ξέρω....
captain 83
07-03-2009, 13:54
Kάπως έτσι θα γίνει. Θα φύγει ο ΠΗΓΑΣΟΣ απο Βαθύ για Θεσσαλονίκη κάνοντας το δρομολόγιο του ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ για Βόλο για να πάρει τα δρομολόγια του ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ.
ναι αλλά στο open seas δίνει δρομολόγια για το Σκιάθος για τις επόμενες 4 μέρες περίπου
captain 83
07-03-2009, 15:35
Τα δρομολόγια του ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ είναι περασμένα μέχρι τις 9. Ενδεικτικά να σου πω ότι χτες ήταν περασμένα μέχρι τις 13-03, σήμερα το πρωί υπήρχε μόνο το σημερινό και τα υπόλοιπα πήγαν περίπατο και μετά προσέθεσαν και τις άλλες μέρες, μέχρι τις 9. Το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ φτάνει στο Βαθύ αύριο τα ξημερώματα. Μέχρι να ξεκινήσει από εκεί για Βόλο απαιτείται ένα χ διάστημα (δεν ξέρω πόσο), οπότε χάνεται και η πρωινή αναχώρηση της 8ης. Έτσι πάμε για 9 ή 10 Μαρτίου.
Τα δρομολόγια του ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ είναι περασμένα μέχρι τις 9. Ενδεικτικά να σου πω ότι χτες ήταν περασμένα μέχρι τις 13-03, σήμερα το πρωί υπήρχε μόνο το σημερινό και τα υπόλοιπα πήγαν περίπατο και μετά προσέθεσαν και τις άλλες μέρες, μέχρι τις 9. Το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ φτάνει στο Βαθύ αύριο τα ξημερώματα. Μέχρι να ξεκινήσει από εκεί για Βόλο απαιτείται ένα χ διάστημα (δεν ξέρω πόσο), οπότε χάνεται και η πρωινή αναχώρηση της 8ης. Έτσι πάμε για 9 ή 10 Μαρτίου.
τα δρομολόγια πάντως γενικά είναι ένα μπάχαλο φέτος... δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη μέρα, με τι πλοίο θα ταξιδέψεις και κυρίως αν θα ταξιδέψεις.
captain 83
07-03-2009, 17:05
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει δρομολόγιο την επόμενη μέρα προς τους προορισμούς που καλύπτει η ΕΛΛΕΝΙΚ, μιας και μιλάμε γι αυτή. Μπορεί να μη ξέρουμε με ποιο πλοίο θα πάμε, αλλά θα πάμε. Δε νομίζω ότι έχει σημασία αν θα είναι το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ο ΠΗΓΑΣΟΣ ή το ΣΚΙΑΘΟΣ, αλλά σημασία έχει η εξυπηρέτηση του επιβάτη. Και νομίζω ότι η εταιρεία το έχει πετύχει αυτό.
Δεν είναι και full season να ψάχνουμε εισιτήριο, οπότε ας δείξουμε λίγη κατανόηση.
douzoune
08-03-2009, 09:43
το Σαντορίνη σύμφωνα με το ais κατευθύνεται ήδη προς Σποράδες........
Giovanaut
08-03-2009, 12:38
Καλα ταξιδια ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΚΙ... σ ευχαριστουμε για τις υπηρεσιες σου στα λιμανια μας το τελευταιο διαστημα, και ευχομαστε καποια στιγμη να ξανακανεις ενα συντομο περασμα...
καλα ταξιδια με καλους καιρους σ οποιες θαλασσες κι αν βρισκεσαι...!!!
Και μη μου πείτε πάλι πως είμαι κρυφο ακτοπλόος...:D
Λοιπόν το βαποράκι είναι απο χθες Βολο και σημερα κάνει συντήρηση, αυτό έμαθα από εναν δοκιμο κουβερτας που ρωτησα σημερα στο λιμανι. Εχουμε να βαψουμε κατι τρεξιματακια απο σκουρια στον πλευρικό καταπέλτη και στα πλευρα. Σε ερώτηση για το πότε μετο καλό? Ξερω γω σε κανα δυο μερες για Σκιαθο Σκοπελο Αλόνισσο.
Για όλους εσας που σας αρέσει καποιες φωτο..
sylver23
09-03-2009, 16:23
οχι βρε που θα σαι πουμε κρυφο ακτοπλοο.σκετο ακτοπλοος απο δω και περα...αφου πλεον εισαι φανερος...χαχα
ευχαριστουμε γιωργο
captain 83
09-03-2009, 20:34
Και από αύριο στην ενεργό δράση στην γραμμή των Σποράδων. Καλά τα ξίδια να έχει.
οχι βρε που θα σαι πουμε κρυφο ακτοπλοο.σκετο ακτοπλοος απο δω και περα...αφου πλεον εισαι φανερος...χαχα
ευχαριστουμε γιωργο
Αρε παλιόπαιδο.. Ζυγώνει η 18 του μηνος...;):p
nikolas200
10-03-2009, 18:55
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΙΛΕ ENG. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΙΛΕ ENG. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
Νικόλα σ'ευχαριστω, εσυ να σαι καλα!!
BEN BRUCE
15-03-2009, 21:04
Εxpress santorini 6 μαιου 1999 στην παρο
32850
nikolas200
16-03-2009, 18:29
ENA MEΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ BEN BRUCE
deep blue sea
19-03-2009, 22:11
καλησπέρα σε όλους.
η τελευταία φωτο μου θύμισε αρκετά ταξίδια που έκανα για πάρο με το σαντορίνη. μάλιστα θυμάμαι ένα με πολύ καιρό, είχε επί μέρες απαγορευτικό,από Πάρο για Νάξο.δεν καταλαβε κανείς τίποτε όταν βγήκαμε από αγ. Φωκά.ήταν καλοτάξιδο βαπόρι. τα ταλευταία χρόνια το έχασα.κρίμα πάντως που δεν το βάζουν από θεσσαλονίκη για κυκλάδες.
Σημερα μεγάλη μερα για την Ιστορια αλλά και την Ορθοδοξία. Και ενω οι περισσοτεροι βρισκονταν επι ποδος σε καποια παρελαση..καποιοι ηταν στον δρομο.. Το Σαντορινη μπαινοντας στο λιμανι για την απογευματινη αναπαυση..
Μπράβο Εng.Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες σου.
Εξαιρετικα αφιερωμενη σε Polyka, Ben, Roi και σε οσους κανουν κεφι αυτο το βαπορι!!
BEN BRUCE
02-04-2009, 21:12
Στην παρο το 1999 ελπιζω να μην ξεσηκωθει και για αυτο ιερα πανηγυρις υπερ διασωσεως!Τα βαπορια εχουν ενα κυκλο οπως τα παντα ,ολοι και οι ανθρωποι εκτος αν τους βαλουν στο ψυγειο οπως τον walt disney
34497
opelmanos
02-04-2009, 21:30
Μήπως υπάρχουν φωτογραφίες του βαποριού όταν ήταν ναυλωμένο στις Αζόρες?Ασ τις ρίξει κάποιος αμα υπάρχει κάτι
giorgos....
02-04-2009, 21:51
Στην παρο το 1999 ελπιζω να μην ξεσηκωθει και για αυτο ιερα πανηγυρις υπερ διασωσεως!Τα βαπορια εχουν ενα κυκλο οπως τα παντα ,ολοι και οι ανθρωποι εκτος αν τους βαλουν στο ψυγειο οπως τον walt disney
Επιδή τυγχάνει να είμαι και εγώ ένας απο αυτούς που συμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια που έγεινε για το Γεώργιος Εξπρές θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τις εκφράσεις γιατί αυτός ο όρος που χρησιμοποίησες ήταν λιγάκι προσβλητικός για τους ανθρώπους αυτούς. Είναι επιλογή του καθενός αν θα συμετάσχει σε κάτι ή όχι. Δεν είναι σωστό όμως να κρίνουμε άλλους ανθρώπους. Κάποιος μπορεί να κάνει το χόμπι του με τα καράβια.. υπάρχουν όμως άνθρωποι που τα αγαπάνε και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτά τους οποίους σέβομαι απεριόριστα..
BEN BRUCE
02-04-2009, 22:01
Καλα συγνωμη!Αφου η δημοκρατια δεν αντεχει τοσο ακραιες σκεψεις ας το παρω πισω και θεωρηστε το ως εναν εσωτερικο δικο μου μονολογο.
giorgos....
02-04-2009, 22:04
στη δημοκρατία η άποψη του καθενός είναι σεβαστή το είπα εμμέσως και στο προηγούμενο post..
sea world
03-04-2009, 21:39
KSEROUME POTE 8A KATEBEI TO BAPORAKI APO TIS SPORADES?
captain 83
03-04-2009, 22:07
6 ή 7 Απριλίου μάλλον θα τελειώσει η θητεία του στις Σποράδες.
sea world
03-04-2009, 22:20
S'EYXARISTW GIA THN APANTHSH! NOMIZA OTI 8A KATEBAINE META TO PASXA! OPOTE 8A TO ETOIMASOUN GIA AZORES;)
Οπότε, ας θα σας δωσω καμια ακομα απο Βολο..;)
Οσο ειναι δυνατον ετσι??
BEN BRUCE
08-04-2009, 23:23
EXPRESS SANTORINI μια φωτο στην ιο το 2005 της φωτογραφου βιβιανας αθανασοπουλου
35070
sea world
09-04-2009, 20:53
Eπιστρέψαμε απο Ιταλία, αλλά το πλοίο ακόμα δεν επέστρεψε!!
Γνωρίζουμε κάτι καινούργιο?
captain 83
09-04-2009, 21:12
15 Aπριλίου ξεκινάει το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ, τότε θα εγλκαταλείψει την γραμμή.
sea world
09-04-2009, 21:41
15 Aπριλίου ξεκινάει το ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ, τότε θα εγλκαταλείψει την γραμμή.
Ωραία! Για να δούμε αν θα κατέβει τότε ή μείνει-λόγω των ημερών-μιας και δεν θα είναι διαθέσιμο το Jetferry 1;)
dimitris
15-04-2009, 00:37
Πλωρη για κατω εχει βαλει το "Σαντορινη" τωρα βρισκεται λιγο ποιο κατω απο την Κυμη μεταξυ και Σκυρου.
scoufgian
15-04-2009, 06:39
εφτασε το Σαντορινακι και βουρ μεσα για το Νεο Μωλο...........
thanos75
15-04-2009, 14:41
Ακούστηκε ότι το καλοκαίρι θα ξαναναυλωθεί για Αζόρες...Ισχύει κάτι τέτοιο?
sea world
15-04-2009, 18:10
Ακούστηκε ότι το καλοκαίρι θα ξαναναυλωθεί για Αζόρες...Ισχύει κάτι τέτοιο?
Kanonikotata!! H symfwnia exei kleisei edw kai kairo!!!!
Δευτερα το αργοτερο Τριτη μας την κανει για διακοπες στις Αζορες.
Vortigern
27-04-2009, 13:36
To πλοιο μολις εφυγε απο το ΝΜΔ για τις Αζορες....
Καλα ταξιδια να εχει και με το καλο να επιστρεψει.....
..................................
Εκανε να φυγει και ξανασταματησε για να δουμε....
xidianakis
27-04-2009, 21:45
ξερουμε για ποσο ειναι ναυλωμενο??
sea world
28-04-2009, 20:55
ξερουμε για ποσο ειναι ναυλωμενο??
8A PARAMEINEI MEXRI TA MESA SEPTEMBRIOY;)
xidianakis
28-04-2009, 21:00
8A PARAMEINEI MEXRI TA MESA SEPTEMBRIOY;)
ευχαριστω sea world.. καλη επιστροφη να εχει η κυρια μας!!
sea world
28-04-2009, 21:05
ευχαριστω sea world.. καλη επιστροφη να εχει η κυρια μας!!
PARAKALW!! GI'AYTO YPARXEI KAI TO SITE! GIA THN ANTALLAGH APOPSEWN KAI PLHROFORIWN;):D
opelmanos
02-05-2009, 23:17
Σύμφωνα με το ais το πλοίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται αγκυροβολημένο στην ΛΙΣΑΒΩΝΑ
f/b kefalonia
03-05-2009, 07:13
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα εχω μια απορια.τωρα που το πλοιο ειναι ναυλωμενο στο εξωτερικο το πληρωμα που θα μπει θα ειναι της εταιριας που το ναυλωσε???
opelmanos
03-05-2009, 09:06
Nαι. εκτός απο έλληνες που πήρε απο δω θα βάλει και άτομα της εταιρείας που το ναυλώνει αυτό είναι 100%.
nikosnasia
12-05-2009, 17:51
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ" ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΧΙΟΣ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΟ 2007.ΕΔΩ ΣΤΙΣ 11/1/2007.
38920
xidianakis
18-05-2009, 21:48
ακομα δεν εφυγε το πλοιο κ το ξεχασαμε!!! γνωριζει κανεις που βρισκεται? στο ais δεν το βρισκω πουθενα!
Ηδη βρισκεται στα ξενα..(Αζορες)
Giovanaut
19-05-2009, 00:24
Οπου και αν βρισκεται καλα ταξιδια να εχει και να μας κανει υπερηφανους....
BEN BRUCE
21-05-2009, 17:43
ΕXPRESS SANTORINI το καλοκαιρι του 2005
40278
AIOLOS KENTERIS II
21-05-2009, 19:32
ΕXPRESS SANTORINI το καλοκαιρι του 2005
40278Πω ρε ΒΕΝ τρελανες σημερα:p Τελια η φωτο σου με αλο ενα βαπορι απο τα καλιτερα και αγαπιμενο μου...
Τί κοινό είχε το Σαντορίνη με το Ναιάς όταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα?Αργότερα δεν το είχαν ούτε και αυτό.Για να βοηθήσω λίγο δεν είναι απαραίτητα οπτικό το κοινό!
T.S.S. APOLLON
23-05-2009, 00:15
F/B Εξπρες Σαντορίνη, στο λιμάνι του Πειραιά...
40414
Τί κοινό είχε το Σαντορίνη με το Ναιάς όταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα?Αργότερα δεν το είχαν ούτε και αυτό.Για να βοηθήσω λίγο δεν είναι απαραίτητα οπτικό το κοινό!
Δεν βλέπω να το βρίσκει κανείς μέχρι τώρα, θα το "πάρει το ποτάμι" ?
Dimitrisvolos
24-05-2009, 10:14
Να βαλω κι εγω μερικες πιο προσφατες. Εξ.Σαντορινη στο Βολο Μ.Τριτη 2009
40520
40521
40522
40523
40524
Dimitrisvolos
24-05-2009, 10:16
Και μερικεσ ακομα
40525
40526
40527
Πολυ ομορφες!Ειναι και το Σαντορινακι κουκλακι!
.voyager
28-05-2009, 03:28
Μια φωτογραφία του Express Santorini (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=529) που έχασα με το σκληρό δίσκο όταν κάηκε, μα βρήκα στα απεσταλμένα του mail μου ξανά!
41108
Μια φωτογραφία του Express Santorini (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=529) που έχασα με το σκληρό δίσκο όταν κάηκε, μα βρήκα στα απεσταλμένα του mail μου ξανά!
....
Κατ αρχήν μπερδέυτηκα, λέω να δεις ο .voyager, μετά το Dover - Calais πετάχτηκε και μέχρι τις Αζόρες..:p:D:D, αλλά έπεσα έξω.
T.S.S. APOLLON
03-06-2009, 21:40
F/B Εξπρες Σαντορινη...
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ
42193
BEN BRUCE
03-06-2009, 21:55
Βαζω μια φωτο απο την τελευταια του χρονια στα ελληνικα νερα
42201
BEN BRUCE
03-06-2009, 21:58
Αλλη μια απο την ιο το καλοκαιρακι του 2005
42202
φωτο| βιβιανα
Appia_1978
04-06-2009, 00:56
Πολύ όμορφη και ζωντανή φωτογραφία φίλε Ben!
42201
Και το βαπορακι στο Βόλο!
43263
Giovanaut
12-06-2009, 10:49
42201
=ΕΡΩΤΑΣ...........
T.S.S. APOLLON
13-06-2009, 00:05
F/B Εξπρες Σαντορινη στην Τηνο...
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ
43412
f/b kefalonia
15-06-2009, 19:51
Πολυ ομορφη φωτογραφια απο το παρελθον που τοσο νοσταλγουμε....!!!!Ευχαριστουμε πολυ!
Του πηγαιναν πολυ τα ασπρα.
opelmanos
22-06-2009, 09:12
ΕΞ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ στη Μυτηλήνη.Σε αντικατάσταση του Ν.ΜΥΚΟΝΟΣ ΙΑΝ 2007 δρομολόγιο Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη
45223
45224
naftopoulo
29-06-2009, 15:48
Το Σαντορινη στον Ευδηλο Ικαριας καλοκαιρι 2005!
46480