Επιστροφή στο Forum : Κρήτη ΙΙ [Kriti II, New Yukari]
Αν η εταιρεία αποφασίσει οτι αυτό θα έιναι το πλοίο που θα αντικαταστήσει το Λισσός γαι το διάστημα της ακινησίας του, πιστεύεται ότι αυτά δεν θα τα έχει ελέγξει πρίν? Εξάλλου κοντός ψαλμός αλληλούϊα..... Ας ξεκινήσει με το καλό και τότε το σχολιάζουμε...
ndimitr93
14-04-2009, 20:35
to krhth II etoimazetai na antikatasthsei to lissos!!!!!!
Τι σας έλεγα;; Το ξερα γω......!!!!:p:p;)
Γιάννης Φ
14-04-2009, 20:42
Εγώ περίμενα αντικατάσταση απο ΠΡΕΒΕΛΗ ή ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ .
μιχαλης79
14-04-2009, 23:04
Παντως αν ολα πανε καλα στα λιμανια (που το ευχομαι πραγματικα:D) τοτε θα εχει κανει ρομπα το Blue Star που λεει οτι δεν χωραει να μπει σε αυτα τα λιμανια!!!:rolleyes:
dimitris
14-04-2009, 23:26
Παντως αν ολα πανε καλα στα λιμανια (που το ευχομαι πραγματικα:D) τοτε θα εχει κανει ρομπα το Blue Star που λεει οτι δεν χωραει να μπει σε αυτα τα λιμανια!!!:rolleyes:
Ποιος ειπε φιλε μου οτι δεν μπαινει το Blue star? οταν ηθελε να παει δεν την αφησαν και τωρα την παρακαλουσαν...
tasos_33
14-04-2009, 23:54
Παιδια εγω το βλεπω δισκολο για την χιο,με βύθισμα 6,93 μ.και μήκος 191,8 μ.το λιμανι το ζω καθημερινα:?:(για το Κρητη 2)
agnostos
15-04-2009, 04:12
Πέρα από την πλάκα τα έχω δει όλα τελευταία με τις κινήσεις της ΑΝΕΚ
Μαλλον κανουν ροτέισον :p
PAPANIKGEO
15-04-2009, 11:27
προφανώς η ΑΝΕΚ το κάνει αυτό για να μην χάσει τα φορτηγά που θα έπαιρνε το Λισσός, αφού το Πρέβελης έχει σημαντικα μικρότερο γκαράζ. Γι αυτό μάλλον βάζουν και το Κρητη II
Naias II
15-04-2009, 13:14
Αν η εταιρεία αποφασίσει οτι αυτό θα έιναι το πλοίο που θα αντικαταστήσει το Λισσός γαι το διάστημα της ακινησίας του, πιστεύεται ότι αυτά δεν θα τα έχει ελέγξει πρίν?
1. Καλά αυτό είναι σίγουρο, το θέμα είναι ρωτάει τους καπετάνιους αν είναι εύκολο να μπουν; Εγώ προσωπικά θυμάμαι τη συνέντευξη του καπετάνιου του Λισσός (στο αφιέρωμα Εφοπλιστή για το Λισσός) που αναφέρει ότι "είναι πολύ δύσκολο επειδή υπάρχει απαγορευτικό λόγω βυθίσματος στη Χίο να στρίψει το βαπόρι και αν γίνει το παραμικρό λάθος στο δευτερόλεπτο δεν θα προλάβουμε να αποφύγουμε το ατύχημα."
Οπότε φίλοι καλό θα είναι να ρωτάμε μόνο τους καπετάνιους γιατί αν πάρουμε τη γνώμη της κάθε εταιρείας...........κλάφτα Χαράλαμπε
2. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ θα πρέπει να φροντίσει το κάθε κράτος να φτιάξει τα δύσχρηστα-επικίνδυνα λιμάνια, στις μέρες μας οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και όχι όταν γίνεται το ατύχημα να βάζουμε χειροπέδες στο καπετάνιο αλλά στο υπουργό που δεν μερίμνησε. ΤΕΛΟΣ
Giovanaut
23-04-2009, 13:18
Με το καλο περιμενουμε το ΚΡΗΤΗ ΙΙ στο ΒΑιγαιο...
Κατα πασα πιθανοτητα αυριο βραδυ θα βρισκομαι στην πρωτη του αφιξη στο λιμανι της Θεσσαλονικης...
Speedkiller
23-04-2009, 13:53
Στις 17.00 ξεκινάει στη θέση του Λισσός???Να φροντίσω να μαι εκεί...;)
Στις 17.00 ξεκινάει στη θέση του Λισσός???Να φροντίσω να μαι εκεί...;)
Αυτό είναι είδηση :p:D
dimitris
23-04-2009, 14:50
Ετοιμο για Χιο-Μυτιληνη;)
36478
Vortigern
23-04-2009, 14:52
Ετοιμο για Χιο-Μυτιληνη;)
36478
Δημητρη πανε κοψε λιγο την πλωρη γιατι παραβιαζει το ''πρασινο''!!
Οχι που δν θα ησουν εσυ λιμανι....
Nissos Mykonos
23-04-2009, 16:22
Το πλοίο μόλις αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά.Καλά ταξίδια να έχει στο διάστημα που θα κάτσει στην γραμμή!
Speedkiller
23-04-2009, 17:40
Κρητική......φιλοξενία...:p
36492
scoufgian
23-04-2009, 17:46
εγω εστω και Νελιτης ,χαιρομαι που μπηκε ενα τετοιο πλοιο ,προσωρινα στη γραμμη μας.20,5 κομβοι δεν ειναι λιγοι και περιμενω με ανυπομονησια να δω τι ωρα θα πιανει Χιο και τι ωρα Μυτιληνη!οσο ηταν το Λισσος καπως μου φαινοταν γιατι λεω την ιδια ταχυτητα πανω κατω εχουμε και με το Μυτιληνη.Τι μας το φερανε εδω!!!Τελος παντων ,καλη αρχη και καλα ταξιδια στο πλοιο.
Speedkiller
23-04-2009, 17:51
Αυτό μπορώ να το πω πολύ άνετα κίνηση αναβάθμισης εκ μερους της ΑΝΕΚ!!!Αν και φυσικά είναι προσωρινό...Μη γελιόμαστε...Αι να δουμε τι θα κάνει κ ιδίως στη χίο!Εχω μεγάλη περιέργεια...:?
MILTIADIS
23-04-2009, 17:51
εγω εστω και Νελιτης ,χαιρομαι που μπηκε ενα τετοιο πλοιο ,προσωρινα στη γραμμη μας.20,5 κομβοι δεν ειναι λιγοι και περιμενω με ανυπομονησια να δω τι ωρα θα πιανει Χιο και τι ωρα Μυτιληνη!οσο ηταν το Λισσος καπως μου φαινοταν γιατι λεω την ιδια ταχυτητα πανω κατω εχουμε και με το Μυτιληνη.Τι μας το φερανε εδω!!!Τελος παντων ,καλη αρχη και καλα ταξιδια στο πλοιο.
και που να μπεις και μεσα να δεις ποσο κουκλι ειναι..:)μακαρι να τ αφηνανε για παντα στην γραμμη σας!!
scoufgian
23-04-2009, 17:54
και που να μπεις και μεσα να δεις ποσο κουκλι ειναι..:)μακαρι να τ αφηνανε για παντα στην γραμμη σας!!
γνωριζω το πλοιο εσωτερικα φιλε Μιλτιαδη ,γι αυτο και επισημανα οτι χαιρομαι για την προσωρινη του τοποθεσια εκει.Αλλα οπως ειπε και ο ετερος Νελιτης Speedkiller να δουμε τι θα γινει με τη Χιο.Ας πανε ολα καλα
σαφώς μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το Λισσός,αλλά φοβάμαι πως μόνιμα δεν θα μπορούσε να μείνει για το λόγο ότι δεν διαθέτει αρκετές κλίνες σε σχέση με αυτές που διαθέτει το λισσός η διέθετε ο θεόφιλος,οπότε το καλοκαίρι θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα εάν έμενε
opelmanos
23-04-2009, 18:04
Θέλω να μου πεί κάποιος πόση ώρα θα έχει παραμονή στη ΧΙΟ.Τι ώρα θα ανεβεί ΜΥΤΗΛΗΝΗ ?Να ξυπνήσω θέλω πρωί πρωί να παω να το δω
γιατί δεν κοιτάς στο openseas τι ώρα δίνει άφιξη,εάν δεν σε καλύπτει αυτό πάρε ενα τηλέφωνο τον καπετάνιο ;)
dimitris
23-04-2009, 18:19
Αυτη την φωτογραφια δεν ηξερα σε ποιο θεμα να την βαλω...:D
36506
36506
συγκριση μεγεθων!!!:p θα γινονταν ενα πολυ ωραιο wallpaper σε καποιο pc αυτη η φωτο....:rolleyes:
Akis Dionisis
23-04-2009, 18:56
Αύριο Παρασκευή αφού αντικαθιστά το Λισσός έρχεται Θεσσαλονίκη.. :cool:
moutsokwstas
23-04-2009, 20:06
36506
ετοιμο να ανοιξει ειναι και να τον καταπιει τον μπομπ.
sylver23
24-04-2009, 01:20
απο οτι βλεπω στο ais το κρητη εφυγε απο πειραια 5.15 και εφτασε χιο 1.15 (εδεσε) .ΤΟ θεμα ειναι οτι φαινεται να ειναι ακομα εκει (2.20) και αυτην την στιγμη το αις δειχνει και το χιος να μπαινει.
theofilos-ship
24-04-2009, 01:25
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=36552&stc=1&d=1240528935
theofilos-ship
24-04-2009, 01:31
Κοιτα που η Χιος μας μας εγινε λιμαναρα..και μετα λεγανε δεν χωρανε τα βαπορια....ααα ρε..:mrgreen: μαζι με το χιος παρεα. επομενος πελατης:confused:
απο οτι βλεπω στο ais το κρητη εφυγε απο πειραια 5.15 και εφτασε χιο 1.15 (εδεσε) .ΤΟ θεμα ειναι οτι φαινεται να ειναι ακομα εκει (2.20) και αυτην την στιγμη το αις δειχνει και το χιος να μπαινει.
Σε ώρες άφιξης και αναχώρησης έχει τις ίδιες με το Λισσός, όπως επίσης και σε διάρκεια ταξιδιού. Απλά, απ' ότι φαίνεται, η ταχύτητα είναι μεγαλύτερη, φτάνει το πλοίο πολύ πριν την προγραμματισμένη του ώρα, έχει χρόνο για φορτοεκφόρτωση και μανούβρες και φεύγει όταν είναι προγραμματισμένο να φύγει.
theofilos-ship
24-04-2009, 01:59
2.50 Ωρα αναχωρησης απο χιο για Μυτιληνη ΑΦΙΞΗ 6
Κοιτα που η Χιος μας μας εγινε λιμαναρα..και μετα λεγανε δεν χωρανε τα βαπορια....ααα ρε..:mrgreen: μαζι με το χιος παρεα. επομενος πελατης:confused:
επόμενως πελάτης αριάδνη :D
Περίπου 20:25 η άφιξη του στην πρώτη του επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη
Ένα εικοσάλεπτο για να δέσει και μερικές φωτογραφίες για όλους εσάς και ιδιαίτερα για τον scoufgian
36630
36632
36633
36634
Μπραβο φιλε για τισ ομορφες φωτο του κρητη ιι στην θεσσαλονικη
mike_rodos
24-04-2009, 23:15
Ευχαριστούμε πολύ minoan7!!! Ποιος το περίμενε πως το ΚΡΗΤΗ ΙΙ θα έκανε κάποτε αυτό το δρομολόγιο!!! Τελικά και τα πιο απίθανα πραγματοποιούνται...
Maroulis Nikos
24-04-2009, 23:18
Ευχαριστούμε φίλε minoa7 για την άμεση ανταπόκριση ;)
f/b kefalonia
25-04-2009, 18:34
Ευχαριστουμε πολυ για τισ ομορφες φωτογραφιες απο θεσσαλονικη!!!!!
thanos75
25-04-2009, 23:36
Ευχαριστούμε πολύ minoan7!!! Ποιος το περίμενε πως το ΚΡΗΤΗ ΙΙ θα έκανε κάποτε αυτό το δρομολόγιο!!! Τελικά και τα πιο απίθανα πραγματοποιούνται...
Τελικά στην ακτοπλοια όλα μπορούν να συμβούν...και δεν σταματάει ποτέ να κρύβει εκπλήξεις και μάλιστα ευχάριστες σε αρκετές περιπτώσεις.
scoufgian
26-04-2009, 13:03
Περίπου 20:25 η άφιξη του στην πρώτη του επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη
Ένα εικοσάλεπτο για να δέσει και μερικές φωτογραφίες για όλους εσάς και ιδιαίτερα για τον scoufgian
36630
36632
36633
36634
φιλε Minoan7 σε ευχαριστω παρα πολυ.Καταυποχρεωμενος και ευχαριστω πολυ για το αμεσο ρεπορταζ σου.Να σαι καλα
Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά
Να πω εδώ από όσα θυμάμαι και ξέρω ότι το ΚΡΗΤΗ II είναι το όγδοο καράβι της ΑΝΕΚ που πιάνει Θεσσαλονίκη
Έχουν έρθει
1.ΚΥΔΩΝ τακτικά δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Χανια και Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο-Χανιά
2.ΚΡΗΤΗ επίσης όπως το Κυδων
3.ΚANTIA σε μεγάλες απεργίες αγροτών και φορτηγών και με χύμα εμπόρευμα στο γκαράζ
4.ΡΕΘΥΜΝΟ όπως το Κάντια
Επίσης ένα από τα Κάντια Ρέθυμνο(ολοκαίνουργια τότε) είχε ανέβει στην επιστράτευση το 1974
5. ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κρουαζιέρες
6.ΛΙΣΣΟΣ
7.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
8.ΚΡΗΤΗ II
Αν ξεχναω κάτι διορθώστε
panthiras1
26-04-2009, 16:07
Το "ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ" δεν πρέπει να το θεωρούμε ΑΝΕΚ. Η ΛΑΝΕ έχει και άλλους μετόχους εκτός της ΑΝΕΚ.
scoufgian
26-04-2009, 17:26
Το "ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ" δεν πρέπει να το θεωρούμε ΑΝΕΚ. Η ΛΑΝΕ έχει και άλλους μετόχους εκτός της ΑΝΕΚ.
θεωρησε το ...........θεωρησε το.............:rolleyes::rolleyes:ANEK LINES ειναι..........
Και μιας και ειναι επικαιρο ,εδω η διαφορα μηκους του Λισσος με το Κρητη Ι αδελφο πλοιο του Κρητη ΙΙ που παει Χιο Μυτιληνη
ndimitr93
26-04-2009, 20:48
Και μιας και ειναι επικαιρο ,εδω η διαφορα μηκους του Λισσος με το Κρητη Ι αδελφο πλοιο του Κρητη ΙΙ που παει Χιο Μυτιληνη
Απο την στιγμή που η φωτογραφία δεν είναι κατάμπαντη, δηλαδή εντελώ στο πλάι του πλοίου, η διαφορά δεν μπορεί να φανεί.....;)
Στο απολυτο ναι εχεις δικιο δεν ειναι ακριβως η διαφορα των δυο πλοιων.Παρολα αυτα φαινεται ;)
ndimitr93
26-04-2009, 20:55
Στο απολυτο ναι εχεις δικιο δεν ειναι ακριβως η διαφορα των δυο πλοιων.Παρολα αυτα φαινεται ;)
Φυσικά και φαίνεται αλλά το μάτι μπορεί να δεί διάφορα!....
Η διαφορά στο μήκος είναι 30 μ (162 ΛΙΣΣΟΣ - 192 ΚΡΗΤΗ ΙΙ) και στο πλάτος 3μ (26μ - 29μ). Πρόκειται για σημαντική διαφορά σε αυτά τα μεγέθη. Αρκεί να δει κανείς το ΚΡΗΤΗ στη Βασιλειάδη πόσο περισσεύει.
theofilos-ship
27-04-2009, 00:59
Για αξιους πλοιαρχους μικρες διαφορες:rolleyes:
AegeanIslands
27-04-2009, 18:18
Δεν εχει γινει αναφορα ομως και θεωρειται αμελεια μεγιστου βαθμου.Ο καπτ Διαμαντης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ειναι ο λογος που προσεγγιζει το συγκεκριμενο πλοιο τα συγκεκριμενα λιμανια.
Giovanaut
27-04-2009, 19:23
Αλλωστε ο καπτα Διαμαντης ηταν αυτος που πρωτοταξιδεψε την ΑΝΕΚ στα λιμανια μας το καλοκαιρι.....!!!!
Δεν εχει γινει αναφορα ομως και θεωρειται αμελεια μεγιστου βαθμου.Ο καπτ Διαμαντης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ειναι ο λογος που προσεγγιζει το συγκεκριμενο πλοιο τα συγκεκριμενα λιμανια.
Κι όμως αυτό είναι αυτονόητο... Εκείνος έκανε όλες τις δύσκολες άρχες της ΑΝΕΚ, με τον Πρέβελη στις Κυκλάδες, με το Λισσός στο Βόρειο Αιγαίο και τώρα με το Κρήτη ΙΙ. Κοντεύω να πιστέψω ότι το επόμενο που θα δούμε είναι το Αριάδνη :D. Καλά ταξίδια να έχει όπου κι αν δουλεύει...
tasos_33
28-04-2009, 01:04
Πραγματικα παιδια.ΑΞΙΟΣ.Τουλαχιστων για την χιο πιστευω οτι μεγαλυτερο πλοιο δεν μπορη να μπει,αντε με τον καπτ διαμαντη κανα 2 μετρα ακομα.Και μακαρει να γεινει.:)
Φιλε aegean,δε νομιζω οτι το σχολιο σου ειναι απολυτα σωστο.Ενταξει,καλος ειναι ο καπταιν,αλλα και το βαπορι που του δωσανε ειναι εργαλειο.Καλυτερο απο το Λισσος.
marioskef
28-04-2009, 09:40
Ε, οχι και εργαλειο στις μανουβρες....
Αν αυτο ειναι εργαλειο τοτε τι είναι τα ΝΣ και ΝΜ τα παλάτια και τα SF/BS
DimitrisT
28-04-2009, 11:13
Το πλοίο είναι εργαλείο αλλά αν ο καπετάνιος δεν ήταν άξιος και ικανός το πλοίο δεν θα έμπαινε στο λιμάνι της Χίου.Το Κρήτη είναι το μοναδικό με τέτοιο μήκος και βύθισμα που έχει δέσει στην Χίο.
Εκτός από ΤΕΡΑΣΤΙΟ, είναι μονοτίμονο και με τουμπαριστές μηχανές. Εγώ θυμάμαι να κάνει μανούβρα στο Ηράκλειο και να περιμένουμε να γυρίιισει με το πάσο του (παρότι τότε δούλευαν και το πίσω προπελάκι). Φαντάσου τώρα στη Χίο!
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
28-04-2009, 15:35
Έρχομαι να συμφωνήσω με τους φίλους Mάριο & Harlek.
Παιδιά τι λέμε τώρα;;;;;;;; Μιλάμε για ένα βαπόρι 192 μέτρων, διπρόπελο , μονοτίμονο και μπαταριστό. Ο Χριστός και η Παναγία δηλαδή. Μη λέμε ότι είναι και εργαλείο, γιατί αν ήταν ξέρετε πόσοι θα ήταν πρόθυμοι να το πάνε στη Χίο;
dimitris!
28-04-2009, 16:36
Πω πω δεν ασχολιόμουν για λίγο καιρό και με το που γυρνάω βλέπω Κρήτη 2 στο (ο Θεός να το κάνει) λιμάνι της πατρίδας μου...Αντε τώρα περιμένω και το Βενιζέλος...(αφου μας κακομαθένετε, ζητάμε παραπάνω!!)
AegeanIslands
28-04-2009, 17:03
Φιλε MDI επειδη θεωρεισαι εγκυρος με βαση τα posts σου εχω την εντυπωση οτι το πλοιο δεν θα το ελεγε κανεις εργαλειο,ισως καλυτερο απο το ΛΙΣΣΟΣ με ισχυροτερες μηχανες και thrusters ομως για το λιμανι της Χιου που στην ουσια το μισο ειναι διαθεσιμο και με αυτο το μηκος 192μ. και αυτο το βυθισμα 7,5μ. τοτε μιλαμε για επικινδυνη αποστολη οχι καθημερινη προσεγγιση (ρουτινας).
Η ολη επιχειριση πιστωνεται στον Πλοιαρχο επιτρεψτε μου 100%.
Το θεμα που προκυπτει ομως εγκυται στο ποιος θα αναλαβει παρομοιες αποστολες αυτοκτονιας σε περιπτωση που ο Καπτεν αλλαξει φανελα η παει επιτελους διακοπες....
AegeanIslands δεν λεει κανεις οτι εχεις αδικο αλλα το να μιλαμε συνεχεια για εναν Πλοιαρχο που οντως ειναι αξιολογος ειναι σαν να προσπαθουμε να τον αναδειξουμε. Ο Cpt Διαμαντης εναι γνωστος για τις ικανοτητες του οσο γνωστος ειναι και για τα ρισκα που παιρνει. Να ναι καλα μεχρι σημερα του βγαινει και ευχομαι να ειναι παντα ετσι. Εδω ομως ως θεμα εχουμε το ΚΡΗΤΗ ΙΙ αν θελεις να μιλαμε για τον καπτεν και για το ποσο καλος ειναι να ανοιξουμε ενα νεο θεμα να μην κουραζουμε και το κοσμο.
mastrokostas
28-04-2009, 18:01
AegeanIslands δεν λεει κανεις οτι εχεις αδικο αλλα το να μιλαμε συνεχεια για εναν Πλοιαρχο που οντως ειναι αξιολογος ειναι σαν να προσπαθουμε να τον αναδειξουμε. Ο Cpt Διαμαντης εναι γνωστος για τις ικανοτητες του οσο γνωστος ειναι και για τα ρισκα που παιρνει. Να ναι καλα μεχρι σημερα του βγαινει και ευχομαι να ειναι παντα ετσι. Εδω ομως ως θεμα εχουμε το ΚΡΗΤΗ ΙΙ αν θελεις να μιλαμε για τον καπτεν και για το ποσο καλος ειναι να ανοιξουμε ενα νεο θεμα να μην κουραζουμε και το κοσμο.
Φίλε μου japan ,για το τι πρέπει να συζητάμε εδώ μέσα σε παρακαλώ άσε να το ρυθμίσουμε εμείς .
Δεύτερον δεν απαγορεύετε απο κανέναν να γράφεται δυο καλά λόγια για ανθρώπους που πραγματικά το αξίζουν και με το παρά πάνω .Θα μου επιτρέψει να πω ότι πολύ καλά έκανε ο AegeanIslands έγραψε κάτι που οι περισσότεροι γνωρίζουμε .Και τελος εδώ είμαστε να αναδεικνύουμε τα προτερήματα αυτών των ανθρώπων και όχι τα μειονεκτήματα .Για αυτά είναι οι δημοσιογράφοι ιδικοί .
theofilos-ship
28-04-2009, 20:51
Και μια σημερινη...:cool:37038
moutsokwstas
28-04-2009, 21:17
οταν το ειδα δεμενο στη θεση που δενουν τα μυτιληνια, ειπα πως αφου ανεβηκε κι αυτο πανω στη χιο-μυτιληνη, καπου τα πραγματα στενευουν για καποιους.....
DimitrisT
28-04-2009, 22:14
Όταν επιστρέψει ο Θεόφιλος (16/5) θα παραμείνει το Κρήτη ή το Λισσός στην γραμμή ?Έχει κανείς καμία ενημέρωση?:???:
giorgosss
28-04-2009, 22:21
off topic αλλά καθώς εδώ αναφέρθηκε θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει ΑΠΛΑ και ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ τι είναι οι "τουμπαριστες" μηχανές και που διαφέρουν από τις άλλες...
tasos_33
28-04-2009, 22:36
Φιλε DimitrisT ο θεοφιλος θα κανει αγονη, οποτε θα παραμείνει το Κρήτη ή το Λισσός στην γραμμή.
Επιγραμματικά και απλά να το καταλάβουν όλοι .
1. Τουμπριστή μηχανή είναι αυτή που κινείται μπροστά, σταματά και γυρίζει σε αντίθετη φορά. Αντίστοιχα η προπέλα με σταθερά τα πτερύγια, γυρίζει προς μία κατεύθυνση και κινεί το πλοίο μπροστά, ακινητοποιείται (μηδενική στρέψη) και μετά περιστρέφεται αντίθετα και κινεί το πλοίο προς τα πίσω.
2. Οι άλλες μηχανές, οι σύγχρονες, γυρίζουνε προς μια κατεύθυνση και στρέφονται τα πτερύγια της προπέλας χωρίς να ακινητοποιείται η μηχανή καθόλου.
Διαφορά στις μανούβρες
1. Οι μανούβρες είναι αργές και δεν μπορεί να είναι ούτε πολλές ούτε εξαιρετικά έντονες.
2. Οι μανούβρες είναι αμεσότερες, έντονες ή χαλαρές, γρήγορες ή αργές και γενικά γρηγορότεροι χειρισμοί.
Ελπίζω βοήθησα!
DimitrisT
28-04-2009, 22:44
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε Tasso33 :D
Giovanaut
28-04-2009, 23:49
Επιγραμματικά και απλά να το καταλάβουν όλοι .
1. Τουμπριστή μηχανή είναι αυτή που κινείται μπροστά, σταματά και γυρίζει σε αντίθετη φορά. Αντίστοιχα η προπέλα με σταθερά τα πτερύγια, γυρίζει προς μία κατεύθυνση και κινεί το πλοίο μπροστά, ακινητοποιείται (μηδενική στρέψη) και μετά περιστρέφεται αντίθετα και κινεί το πλοίο προς τα πίσω.
2. Οι άλλες μηχανές, οι σύγχρονες, γυρίζουνε προς μια κατεύθυνση και στρέφονται τα πτερύγια της προπέλας χωρίς να ακινητοποιείται η μηχανή καθόλου.
Διαφορά στις μανούβρες
1. Οι μανούβρεςείναι αργές και δεν μπορεί να είναι ούτε πολλές ούτε εξαιρετικά έντονες.
2. Οι μανούβρες είναι αμεσότερες, έντονες ή χαλαρές, γρήγορες ή αργές και γενικά γρηγορότεροι χειρισμοί.
Ελπίζω βοήθησα!
Ευχαριστουμε πολυ leo...
theofilos-ship
29-04-2009, 02:47
Και μια για το φιλο LEO;)37061
Είπα κι εγώ ;).... Σ ευχαριστώ πολύ theofilos-ship!
giorgosss
29-04-2009, 08:33
Λεο σε ευχαριστώ με κάλυψες απόλυτα! Και το είχα καιρό απορία... :ρ
Πολυ ωραιες φωτογραφιες με το ΚΡΗΤΗ 2.:D;):)
Φίλιππος Αίγιο
29-04-2009, 20:22
Ολες οι φωτογραφιες που δημοσιευεται παιδια ειναι τρομερες.Παντως και το πλοιο παιδια ειναι τρομερο.Παρα τα 30 χρονια του φαινεται νεοτερο.
Φιλε MDI επειδη θεωρεισαι εγκυρος με βαση τα posts σου εχω την εντυπωση οτι το πλοιο δεν θα το ελεγε κανεις εργαλειο,ισως καλυτερο απο το ΛΙΣΣΟΣ με ισχυροτερες μηχανες και thrusters ομως για το λιμανι της Χιου που στην ουσια το μισο ειναι διαθεσιμο και με αυτο το μηκος 192μ. και αυτο το βυθισμα 7,5μ. τοτε μιλαμε για επικινδυνη αποστολη οχι καθημερινη προσεγγιση (ρουτινας).
Η ολη επιχειριση πιστωνεται στον Πλοιαρχο επιτρεψτε μου 100%.
Το θεμα που προκυπτει ομως εγκυται στο ποιος θα αναλαβει παρομοιες αποστολες αυτοκτονιας σε περιπτωση που ο Καπτεν αλλαξει φανελα η παει επιτελους διακοπες....
Εγω κρινω εκ του αποτελεσματος και επειδη τα χρονομετρα δεν λενε ποτε ψεματα,το Κρητη μανουβραρει σε λιγοτερο χρονο απο το Λισσος.Αρα το βαπορι ειναι πιο ''εργαλειο'' απο το αλλο,'η το αφεντικο τρελλαθηκε,δεδομενου οτι και τα δυο τα παει το ιδιο ατομο.Οσο για το δευτερο σκελος,νομιζω οτι τωρα πια υπαρχουν ''δεσμοι καρδιας'',που ειναι πιο δυνατοι απο τα ιδιωτικα συμφωνητικα.
Speedkiller
30-04-2009, 11:42
Κρητική φιλοξενιά Part II !!! :mrgreen:
Τι το ταίζουν το κακόμοιρο το δεινοσαυράκι κ καπνίζει τόσο???:D
37187
Υ.Γ.Oι κοπελιές στα αριστερά μαυρίσαν ήδη για το καλοκαίρι...:mrgreen:
opelmanos
30-04-2009, 11:45
ΠΩ ΠΩ! τι καίει αυτό το καράβι?
marioskef
30-04-2009, 12:20
Εγω κρινω εκ του αποτελεσματος και επειδη τα χρονομετρα δεν λενε ποτε ψεματα,το Κρητη μανουβραρει σε λιγοτερο χρονο απο το Λισσος.Αρα το βαπορι ειναι πιο ''εργαλειο'' απο το αλλο,'η το αφεντικο τρελλαθηκε,δεδομενου οτι και τα δυο τα παει το ιδιο ατομο.Οσο για το δευτερο σκελος,νομιζω οτι τωρα πια υπαρχουν ''δεσμοι καρδιας'',που ειναι πιο δυνατοι απο τα ιδιωτικα συμφωνητικα.
Κι ένα Zastava μπορεί να είναι πιο γρήγορο από ένα ΤΑΤΑ, αλλά αυτό δεν το κάνει γρηγορο....
dimitris
30-04-2009, 15:04
ΠΩ ΠΩ! τι καίει αυτό το καράβι?
Οτι καινε ολα καιει και αυτο στην εκκινηση αλλα και στις μανουβρες ακομη και πλοια νεας τεχνολογιας καπνιζουν το ιδιο και περισσοτερο μην δημιουργουμε εντυπωσεις λανθασμενες εκτος απο σχετικους εδω μεσα διαβαζουν και ασχετοι...
Οτι καινε ολα καιει και αυτο στην εκκινηση αλλα και στις μανουβρες ακομη και πλοια νεας τεχνολογιας καπνιζουν το ιδιο και περισσοτερο μην δημιουργουμε εντυπωσεις λανθασμενες εκτος απο σχετικους εδω μεσα διαβαζουν και ασχετοι...
Όλα μπορεί να καπνίσουν, αλλά αυτό που βγάζει το Κρήτη ΙΙ ορισμένες στιγμές είναι κάτι το ασύλληπτο. Μια φορά πριν 2-3 χρόνια παρακολουθώντας το απ' το Λιοντάρι να βγαίνει, έβγαλε τέτοιο ντουμάνι που χωρίς υπερβολή για λίγο μειώθηκε η ορατότητα στο μισό λιμάνι (είχε και άπνοια!). Μια άλλη φορά, ταξιδεύοντας για Ηράκλειο κι ενώ περπατούσα στο (τεράστιο και υπέροχο) κατάστρωμα πίσω από τις τσιμινιέρες, ξαφνικά έγινα μαύρος από "υγροποιημένη τέφρα" που ήρθε από το πουθενά!
Ευτυχώς είχα καμπίνα να πλυθώ! :)
orisibios
01-05-2009, 01:39
Κακη καυση γινεται,σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο,καποια επισκευη θα θελει.Το ξερω οτι παντα στις μανουβρες ολα βγαζουν,αλλα στην πορεια να δειτε τι γινεται.
Μια φορα το Λατω σε ολο το ταξιδι πεταγε καρβουνιλες αναμμενες και φοβερη καπνα,σαν ηφαιστειο ηταν!χαχαχαχαχαχαχα
f/b kefalonia
01-05-2009, 18:23
Φιλε μου το εχω παρατηρησει κι εγω αυτο που λες με τις αναμμενες σπινθηρες και συγκεκριμενα σε αυτο το πλοιο!!!αναρωτιομουν τι ηταν κιολασ!!!!:confused:
dimitris
01-05-2009, 19:04
Δειτε κι εδω (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3669) ενα νεας τεχνολογιας τι βγαζει...
και αν ψαξω στα θεματα υπαρχει και καποιο απο τα μπλε στην ιδια κατασταση.
αυτο ειναι καθαρα θεμα συντηρησης ή οφειλεται και στα καυσιμα?:confused: μαλλον το πρωτο ε?
theofilos-ship
01-05-2009, 19:19
Σχεδον ολα τα βαπορια βγαζουνε τετοια καπνα.ειδικα στις μανουβρες.δεν εχει να κανει με καυσιμα η συντηρηση
Speedkiller
01-05-2009, 19:22
Και τις δύο φορές που έχω παέι σε αναχώρηση του πλοίου πάντως βγάζει πολύ πράγμα!Το κόλλησε το Λισσός φαίνεται...:p:mrgreen:Πρόκειται προφανώς για ατελή καύση!Προσωπικα πιστεύω πως δεν είναι θέμα μόνο των μηχανών ή των καυσίμων!Είναι μείξη...
f/b kefalonia
01-05-2009, 19:23
Απλα η δικη μου απορια δεν εχει να κανει με το ντουμανι αυτο το γνωριζω!απλα σε ενα ταξιδι με το κρητη ΙΙ παρατηρησα κατι αναμμενεσ σπινθηρες να βγαινουν απο το φουγαρο!γι αυτο το ανεφερα!!!
theofilos-ship
01-05-2009, 19:26
κρητη 2 37373
Speedkiller
01-05-2009, 19:30
Θεόφιλος δική σου...;):mrgreen:
37374
Με αυτή λέω να συμμετάσχω στο διαγωνισμό!:pΤι λέτε???Θα κερδίσω???
Θεόφιλος δική σου...;):mrgreen:
37374
και για του λογου το αληθες;):p
Akis Dionisis
01-05-2009, 19:41
Πάντως κοίταξα στο AIS και το είχε ώς αναμενόμενη άφιξη στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 22:30 και αυτό πριν από 5 λεπτά ακριβώς πέρασε την είσοδο του Λιμανιού..
Μάλιστα, μου έκανε εντύπωση ότι ερχόταν πολύ σιγά από ένα σημείο κι έπειτα..
Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί..:rolleyes:
Διαφορετικά από τις 20:20 θα ήταν μέσα στο λιμάνι και ώς τώρα θα είχε δέσει..
apollo_express
01-05-2009, 20:04
Σχεδον ολα τα βαπορια βγαζουνε τετοια καπνα.ειδικα στις μανουβρες.δεν εχει να κανει με καυσιμα η συντηρηση
Έχει να κάνει και με τη στροβιλοϋπερπλήρωση των μηχανών. Αυξάνωντας την παροχή καυσίμου στις μηχανές, δεν αυξάνεται αντίστοιχα και η παροχή αέρα (λόγω αδράνειας του στροβιλοϋπερπληρωτή), με αποτέλεσμα η καύση να μην είναι όπως πρέπει. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται σε νέα και παλαιά πλοία. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μηχανές diesel των οχημάτων.
ndimitr93
01-05-2009, 20:09
Έχει να κάνει και με τη στροβιλοϋπερπλήρωση των μηχανών. Αυξάνωντας την παροχή καυσίμου στις μηχανές, δεν αυξάνεται αντίστοιχα και η παροχή αέρα (λόγω αδράνειας του στροβιλοϋπερπληρωτή), με αποτέλεσμα η καύση να μην είναι όπως πρέπει. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται σε νέα και παλαιά πλοία. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μηχανές diesel των οχημάτων.
¶σπρη πέτρα ξέξασπρη.....:D:cool::mrgreen::mrgreen:
orisibios
01-05-2009, 20:14
Eιναι δηλαδη οπως σε ενα ντιζελ αμαξι ή φορτηγο οταν πατησουμε αποτομα τερμα γκαζι και βγαζει την μαυριλα,κατι τετοιο,σωστα?
apollo_express
01-05-2009, 20:36
Ακριβώς αυτό!
Giovanaut
02-05-2009, 00:14
Λοιπον το βαπορι σημερα το βραδυ εφτασε στις 20.30... περιπου δηλαδη οπως και στην πρωτη του αφιξη... Αυτο σημαινει 2 ωρες νωριτερα απο αυτο που λεει στο site της εταιρειας.... Ειναι απαραδεκτο και βεβαια ειναι και ξεκαθαρη δυσφημηση.... Επισης στην πρωτη του αφιξη δεν προλαβα να ειμαι εκει πριν απο αυτο, επειδη η ωρα αφιξης γινοταν ολο και πιο νωρις, ενω και σημερα μεχρι το απογευμα το 108 εδινε ως αφιξη το 22.30...
Απο τη συντομη περιηγηση που ειχα στο εσωτερικο του βαποριου την προηγουμενη εβδομαδα μου εκανε εντυπωση ο μακρυς διαδρομος μεχρι να ανεβω στη reception, ενω περιμενα να δω πιο πολλους κοινοχρηστους χωρους....
Οσο για το σημερινο ρεμεντζο και τη μανουβρα.... μπραβο πραγματικα στον καπτα Διαμαντη, γιατι αυτο που εκανε πρωτη φορα το ειδα.... πολυ ανετα χειρηστικε ενα δυσκολο βαπορι σε ενα μικρο λιμανι.... Σε 20 λεπτα μανουβρα-ρεμεντζο.... θα ακολουθησουν και φτογραφιες....
Υ.Γ. και εδω μας ντουμανιασε σε καποια φαση...!!
DimitrisT
02-05-2009, 00:56
Φίλε Giovanaut το σαιτ γράφει 22.30 γιατί το δρομολόγιο εκτελείται από το Λισσός και το Κρήτη 2 το αντικαθιστά για καμιά 20αρια μέρες μόνο.
tasos_33
02-05-2009, 01:07
βρεικαμε να ασχολιθουμαι με κατει???
:)
Giovanaut
02-05-2009, 15:11
Φίλε Giovanaut το σαιτ γράφει 22.30 γιατί το δρομολόγιο εκτελείται από το Λισσός και το Κρήτη 2 το αντικαθιστά για καμιά 20αρια μέρες μόνο.
Αυτο ειναι γνωστο σε ολους φιλε μου,
το θεμα ομως ειναι οτι...
αφ' ενος το site μιας σοβαρης εταιρειας σαν την ΑΝΕΚ πρεπει να ανανεωνεται
και αφ' ετερου ακομη και στο ΛΙΣΣΟΣ να αναφερεται, ειναι λαθος γιατι το πλοιο εκτελει το δρομολογιο αρκετα γρηγοροτερα καθως 8,5 ωρες εκανε το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
DimitrisT
03-05-2009, 16:49
τη Κυριακη 10/5 το πλοίο επιστρέφει στην γραμμή Πειραιάς - Ηράκλειο
ndimitr93
03-05-2009, 19:41
τη Κυριακη 10/5 το πλοίο επιστρέφει στην γραμμή Πειραιάς - Ηράκλειο
Το Αριάδνη δένει και μετά Γαλλία, και στη θέση του Λευτέρη πάλι το Λατώ.........
DimitrisT
03-05-2009, 20:57
γενικά στισ 10/5 γίνονται ανακατατάξεις στην ΑΝΕΚ.Ο Λευτέρης και η Αριάδνη πάνε Τυνησία που είναι ναυλωμένα
Giovanaut
03-05-2009, 21:04
γενικά στισ 10/5 γίνονται ανακατατάξεις στην ΑΝΕΚ.Ο Λευτέρης και η Αριάδνη πάνε Τυνησία που είναι ναυλωμένα
Ο Λευτερης ανεβαινει Θεσσαλονικη, απο οπου στις 12/05 θα ξεκινησει την σειρα απο κρουζιερες της εργατικης εστιας σε νησια του Αιγαιου....
DimitrisT
03-05-2009, 21:13
ευχαριστώ για την ενημέρωση δεν το γνώριζα,πάντως το καλοκαίρι <μεταναστεύουν>.
7αρι Βορειος ο αερας χτες στη χιο και το κρητη 2 εκανε χρονο δεσιματος 12 λεπτα. Γρηγοροτερα απο καθε αλλη φορα.Αντε να δουμε και ρεμετζο με 8αρι,για να βγαλουμε συμπερασματα.
νομίζω πως το συμπέρασμα είναι ένα,τόσα χρόνα υπήρχε ένας ανυπόστατος μύθος για το λιμάνι της Χίου ότι δεν μπορεί να δέσει βαπόρι μεγαλύτερο του θεόφιλος,κάτι που αποτέλεσε τροχοπέδι στην ακτοπλοική ανάπτυξη των δύο νησιών,τώρα ο μύθος αυτός καταρίφθηκε,ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον.
theofilos-ship
05-05-2009, 08:35
Για το μελλον πολλα..:???:
Speedkiller
05-05-2009, 08:40
Eγώ πάντως εξακολουθώ να έχω τις επιφυλάξεις μου για την Χιο!
DimitrisT
05-05-2009, 12:18
νομίζω πως το συμπέρασμα είναι ένα,τόσα χρόνα υπήρχε ένας ανυπόστατος μύθος για το λιμάνι της Χίου ότι δεν μπορεί να δέσει βαπόρι μεγαλύτερο του θεόφιλος,κάτι που αποτέλεσε τροχοπέδι στην ακτοπλοική ανάπτυξη των δύο νησιών,τώρα ο μύθος αυτός καταρίφθηκε,ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον.
Συμφωνώ μαζί σου φίλε stefanosp και μάλιστα η κατάρηψη του μύθου έγινε σε 2 φάσεις 1) το κακαίρι με το κρουαζιερόπλοιο Azamara Quest και 2) με τον ερχομό του Κρήτη. Ας ελπίσουμε σε ακόμα καλύτερες μέρες.
DimitrisT
05-05-2009, 12:25
Και φυσικά καλά κανει ο φίλος speedkiller και έχει επιφυλάξεις και δεν είναι ο μόνος γιατί κακά τα ψέματα υπάρχουν προβλήματα στο λιμάνι της Χίου.
Φανταζομαι οτι θα εννοεις πως ο μυθος καταρριφθηκε πρωτα απο την επιτυχημενη και χωρις προβληματα (ακομα και το χειμωνα)σεζον του ''λισσος'',για το οποιο ειχαμε ακουσει ''μια απο τα ιδια''.Δηλαδη δεν θα μπαινει λογω μεγαλυτερου μηκους απο το ''Θεοφιλος'' μεγαλυτερου βυθισματος,ενος τιμονιου και τουμπαριστων μηχανων.Τωρα που η Α.Ν.Ε.Κ ανεβασε τον πηχυ ακομα ψηλοτερα με το ''Κρητη 2'' και βλεποντας το συγκεκριμενο πλοιο να γραφει καλυτερους χρονους στα ρεμετζα απο το ''Λισσος'',αρα να μανουβραρει ευκολοτερα,τι συμπερασμα να βγαλω και τι να περιμενω στο μελλον?
Συμφωνώ μαζί σου φίλε stefanosp και μάλιστα η κατάρηψη του μύθου έγινε σε 2 φάσεις 1) το κακαίρι με το κρουαζιερόπλοιο Azamara Quest και 2) με τον ερχομό του Κρήτη. Ας ελπίσουμε σε ακόμα καλύτερες μέρες.
Οφειλω να υπενθυμισω σε ολους οτι στις αφιξεις του ΑΖΑΜΑRA υπαρχει δεκανικι το ρ/κ της Χιου(υποχρεωτικα η οχι,ειναι αλλο θεμα)ενω στις αφιξεις των φερρυ,εκτος απο εξαιρετικη περιπτωση,δεν υπαρχει τετοια βοηθεια.Και για να μην υπαρχει και κανενα παραπονο πρεπει να ξαναπω οτι η πρωτη καταρριψη του μυθου εγινε απο το Λισσος(εννοω ακτοπλο'ι'κα).
DimitrisT
06-05-2009, 12:01
με ρ/κ ή όχι χώρεσε στο λιμάνι (γι'αυτό δεν το ανεφέρα).Φίλε μου επέλεξα το Κρήτη ΙΙ γιατί και το μήκος και το βύθισμα του είναι μεγαλύτερα από το Λισσός,φυσικά και βοήθησε και το 2ο στην κατάρηψη του μύθου.
Giovanaut
09-05-2009, 10:34
Το πλοιο ξεκινουσε τις διαδικασιες αναχωρησης, ενω μελος του πληρωματος, ακομη βρισκοταν σε αποσταση πολλων μετρων απο το πλοιο για δουλεια του πλοιου....
Ακουστηκε το μωλα, το πλοιο ανεξαρτητοποιηθηκε και πολυ αργα αρχισε να μετακινειται....
Ολοι περιμεναν πως θα προλαβαινε. Ετρεξε αλλα ο καταπελτης ειχε αποκοληθει, ο αξιωματικος δεν του επετρεψε να ανεβει και ζητησε 4 μετρα πισω απο τη γεφυρα...
Το πλοιο ομως απεκτησε μεγαλη ορμη κατα τη διαδικασια και ο καταπελτης δεν προλαβε να χτυπησει στον ντοκο για να το σταματησει, με αποτελεσμα το πλοιο να χτυπησει στον ντοκο και να παθει ζημιες μικρης εκτασης στην αριστερη μερος της πρυμνης.....
Παρ ολα αυτα δεν υπηρξε καποιο προβλημα και το πλοιο συνεχισε, αφηνωντας το λιμανι της Θεσσαλονικης οριστικα...
Ευχαριτουμε το ΚΡΗΤΗ ΙΙ, και το πληρωμα του για τις υπηρεσιες που παρειχαν το συντομο αυτο διαστημα στη γραμμη μας.....
Και ευχομαστε καλα και γαληνια ταξιδια στα γνωριμα νερα του Κρητικου πελαγους...!!!
giannisk88
09-05-2009, 13:21
Ευχαριστούμε πάρα πολύ φίλε Giovanaut (http://www.nautilia.gr/forum/member.php?u=6843)!!
Και για τις φωτό και για τη περιγραφή του συμβάντος.
Καλώς να μας έρθει λοιπόν στη Κρήτη έστω και σιμαδεμένο!!
Giovanaut
09-05-2009, 15:19
Ευχαριστούμε πάρα πολύ φίλε Giovanaut (http://www.nautilia.gr/forum/member.php?u=6843)!!
Και για τις φωτό και για τη περιγραφή του συμβάντος.
Καλώς να μας έρθει λοιπόν στη Κρήτη έστω και σιμαδεμένο!!
Μπορει να εφυγε αλλα, θα υπαρχει κατι πανω στο πλοιο που θα θυμιζει το περασμα του απο τα νερα μας....
Με το καλο να σας ερθει...!!!
DimitrisT
09-05-2009, 15:24
Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελιώνουν.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΝΕΚ που μας έδωσε την χαρά να δούμε ένα τέτοιο πλοίο στα μέρη μας.
Speedkiller
09-05-2009, 15:28
Μην το παρακάνουμε κιόλας...Δεν έκανε κ κανένα έρανο...Μπράβο που τόλμησε κ πέτυχε!Προσωπικά αυτό θα λεγα εγώ!!!
Τωρα θα μπει σε καποια αλλη γραμμη?
ndimitr93
09-05-2009, 17:38
Τωρα θα μπει σε καποια αλλη γραμμη?
Στο Ηράκλειο και πάλι......:p
dimitris
09-05-2009, 20:42
Πριν λιγο το βαπορι μπαινοντας στο λιμανι της Χιου εκανε δεξια στροφη,βεγγαλικα και σφυριγματα,μιας και αυριο επιστρεφει στον Πειραια και παει παλι στην γραμμη του οπως εχει αναφερθει και παραπανω,πληροφοριες απο φιλο στην Χιο;)
DimitrisT
09-05-2009, 20:48
Ακριβώς φίλε Δημήτρη,αλλά λίγα πράγματα .Μερικές φώτο πριν από λίγη ώρα
Ακριβώς φίλε Δημήτρη,αλλά λίγα πράγματα .Μερικές φώτο πριν από λίγη ώρα
¶ψογοι οι Δημήτρηδες, πλήρες το ρεπορτάζ είδησης και εικόνας. Ευχαριστούμε!
theofilos-ship
10-05-2009, 00:48
Δεν ειδαμε ομως πολλες φωτο του πλοιου απο Μυτιληνη η χιο.Αντε με το καλο στα πατρια εδαφη:rolleyes:
Πριν λιγο το βαπορι μπαινοντας στο λιμανι της Χιου εκανε δεξια στροφη,βεγγαλικα και σφυριγματα,μιας και αυριο επιστρεφει στον Πειραια και παει παλι στην γραμμη του οπως εχει αναφερθει και παραπανω,πληροφοριες απο φιλο στην Χιο;)
Και το πρωι σημερα,αριστερη στροφη μεσα στα Λεμοναδικα.Καλα σου ταξιδια ΚΡΗΤΗ 2,χαιρετισμους στην Κρητη απο το Κεντρικο και Βορειοανατολικο Αιγαιο.Σε ευχαριστουμε για τις συγκινησεις που μας χαρισες.
.voyager
14-05-2009, 02:28
Πρώτο καλοκαίρι του στη γραμμή Ελλάδας-Ιταλίας, εδώ κατευθυνόμενο προς Πάτρα. Ελπίζω να μην την έχω ξαναδημοδιεύσει.
39106
theofilos-ship
14-05-2009, 16:21
Δεν την εχω δει αλλα πολυ ομορφο..:rolleyes:
AegeanIslands
14-05-2009, 18:00
Και το πρωι σημερα,αριστερη στροφη μεσα στα Λεμοναδικα.Καλα σου ταξιδια ΚΡΗΤΗ 2,χαιρετισμους στην Κρητη απο το Κεντρικο και Βορειοανατολικο Αιγαιο.Σε ευχαριστουμε για τις συγκινησεις που μας χαρισες.
Μετα απο την Δεξια στροφη του ΚΡΗΤΗ ΙΙ στη Χιο και την Αριστερη μεσα στα Λεμοναδικα δεν ξερω τι αλλο εχουμε να δουμε?
Ευχαριστουμε τον Captain για αυτες τις συγκινησεις!
... Σε μαύρο χάλι η γέφυρα...
http://img34.imageshack.us/img34/2836/0052j.jpg
ndimitr93
26-05-2009, 22:19
Βλέπεις, πρέπει σιγά σιγά να ομορφύνει και αυτή....σε δυο τρεις μέρες θα είναι και πάλι άσπρη....όχι σαν το Λισσός που η πλώρη ήταν έτσι για βδομάααδες...
Βλέπεις, πρέπει σιγά σιγά να ομορφύνει και αυτή....σε δυο τρεις μέρες θα είναι και πάλι άσπρη....όχι σαν το Λισσός που η πλώρη ήταν έτσι για βδομάααδες...
Φιλε,στα βαπορια που οι συνθηκες το επιτασσουν(π.χ δεν ειναι ''μονολιμανα'') και οι Πλοιαρχοι τους κατεχουν το αθλημα καλα,οι πλωρες κιτρινιζουνε.Και αν σου μενει η απορια(για βδομααααδες)μπορει ας πουμε να περναγε επιθεωρησεις το πλοιο και να μη μπορουσε να σου κανει το χατηρι.
nikosnasia
31-05-2009, 02:12
ΞΗΜΕΡΩΜΑ 24/4/2009 ΜΕ ΤΟ ΚΡΗΤΗ ΙΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
41631
f/b kefalonia
31-05-2009, 07:18
Καταπληκτικη φωτογραφια φιλε μοΥ!!!!!
Maroulis Nikos
31-05-2009, 12:03
ΞΗΜΕΡΩΜΑ 24/4/2009 ΜΕ ΤΟ ΚΡΗΤΗ ΙΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
41631
Υπέροχη σε ευχαριστούμε φίλε Nikosnasia ;)
diagoras
31-05-2009, 16:49
πολυ ωραια φωτο
AegeanIslands
01-06-2009, 18:54
http://img34.imageshack.us/img34/2836/0052j.jpg
Προσωπικα μου αρεσει πολυ να βλεπω πλοια με μινιο σκαλωσιες ,ματσακονια και σβουρακια.
Ας μην ειμαστε αδικοι και υπερβολικοι με τους χαρακτηρισμους μας.
Θα συμφωνουσα αν αντι για μινιο ειχε σκουρια.
Προσωπικα μου αρεσει πολυ να βλεπω πλοια με μινιο σκαλωσιες ,ματσακονια και σβουρακια.
Ας μην ειμαστε αδικοι και υπερβολικοι με τους χαρακτηρισμους μας.
Θα συμφωνουσα αν αντι για μινιο ειχε σκουρια.
AEGEAN,αλλα τα ματια του λαγου,κι αλλα της κουκουβαγιας.
AegeanIslands
08-06-2009, 19:49
AEGEAN,αλλα τα ματια του λαγου,κι αλλα της κουκουβαγιας.
Αν ο Λαγος παει για μενα σ ευχαριστω, τον προτιμω αν και ο χαρακτηρισμος ειναι παρεξηγημενος καταλαβαινεις....:D
orisibios
09-06-2009, 00:29
Γιατι δεν εμφανιζεται εδω και 2 μερες το κρητη ΙΙ & I στο ΑΙS??
ndimitr93
09-06-2009, 09:46
Γιατι δεν εμφανιζεται εδω και 2 μερες το κρητη ΙΙ & I στο ΑΙS??
Εδω και πολλές μέρες δεν εμφανίζεται.....πάντα όταν έκανε δρομολόγια, ελάχιστες φορές το έχω δει......εκτος οταν πηγαινε Χίο....
ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ....
43983
43984
ΓΥΡΙΖΕΙ, ΚΑΙ ΡΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ !!!!
43985
43986
Giovanaut
16-06-2009, 03:15
ΓΥΡΙΖΕΙ, ΚΑΙ ΡΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ !!!!
Φιλε capten4 οι φωτογραφιες σου αγγιζουν την τελειοτητα, ειναι υπεροχες και πραγματικα νομιζεις πως δεν ειναι φωτο αλλα ελαιογραφιες....
Μπραβο...!!!
raflucgr
27-06-2009, 20:47
On an august afternoon arrival.
diagoras
29-06-2009, 21:28
Αναχωρηση απο Πειραια για Ηρακλειο:p
Χθεσινή αναχώριση για Ηράκλειο (Ώρα 21.20).....
Επίτέλους κατάφερα να βγάλω νυχτερινές που να μην είναι πολύ "κουνημένες".......:rolleyes:
Αφιερωμένες στους λάτρεις του πλοίου.....:wink:
47211
47212
ndimitr93
03-07-2009, 14:43
Χθεσινή αναχώριση για Ηράκλειο (Ώρα 20.20).....
Επίτέλους κατάφερα να βγάλω νυχτερινές που να μην είναι πολύ "κουνημένες".......:rolleyes:
Αφιερωμένες στους λάτρεις του πλοίου.....:wink:
47211
47212
Συγχαρητήρια Λάζαρε.....Εγώ ακόμα δεν έμαθα να βγάζω σταθερές....:(
Δεν νομίζω 20:20....μάλλον 21:20;).........
Οι νυχτερινές φωτογραφίες θέλουν ακίνητο στόχο ( η κινούμενο με μικρή ταχύτητα), σταθερή μηχανή (ακουμπισμένη ή με τρίποδο) και αυτόματη λήψη (με χρονομετρητή, να μην το πιέζει χέρι). Αυτά τα λέω για τους ατζαμήδες σαν και εμάς, όχι για τους προχωρημένους και ψαγμένους με την φωτογραφία....:p. Δοκιμάστε λοιπόν και θα δούμε αν έχω δίκιο:D.
Σε τρίποδο???? Εμένα τώρα μου το λέτε???:lol::lol:
Νίκο σε ευχαριστώ....
Έχεις δίκιο....θα το διορθώσω..
....πάλι την έκανα...:rolleyes::lol:
DimitrisT
04-07-2009, 17:50
Κρήτη ΙΙ 3/7 στο λιμάνι του Πειραιά.
47604
47605
diagoras
09-07-2009, 22:36
Μια φωτογραφια του βαπορα,φουνταρισμενο στη γνωστη του θεση στον Αγ.Διονυση
48641
diagoras
12-07-2009, 20:04
Kαι αλλη μια σημερινη,εχοντας περασει τα φαναρια μετα απο αναμονη μιας ωρας
48937
sylver23
16-07-2009, 18:54
Το Κρήτη ΙΙ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=9626)στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 26/6 με τα απονερα του Κνωσσός που μόλις είχε αναχωρήσει.
theofilos-ship
17-07-2009, 08:12
Κρητη 1 Ηρακλειο Πρωινη αφιξη.Για τον ΦΙΛΟ LEO.
49666
49667
49668
49669
sylver23
17-07-2009, 14:53
Για τον μιστερ Βινμαν μια πλωράτη του Κρητη ΙΙ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=9656) απο το Κούλε
f/b kefalonia
17-07-2009, 15:39
Πολυ καλη συλβεστρο!!!!Ετοιμο να μας φαει ειναι!!!1:)
Για τον μιστερ Βινμαν μια πλωράτη του Κρητη ΙΙ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=9656) απο το Κούλε
Merci monsieur sylver!!;)
BEN BRUCE
25-07-2009, 02:07
KRITI 1&2 μαρτιο του 1997 και η μετασκευη εχει προχωρησει σημαντικα
50635
f/b kefalonia
25-07-2009, 03:06
Αψογος!!!!!Πετας βομβες νυχτιατικα!!!!!
ndimitr93
15-08-2009, 21:36
Δεν νομίζω και τώρα να είναι έκτακτο δρομολόγιο η προσέγγιση στην Σαντορίνη ΚΑΙ απόψε! Αν ειναι τακτική της εταιρείας ας μας ενημερώσει!
Karavostasis
15-08-2009, 21:55
Σημερα το πλοιο πιανει και Σαντορινη για να εξυπηρετησει τους εχοντες εισιτηριο με το ''MEGA JET'' που διεκοψε τη συνδεση του με Πειραια.
MILTIADIS
15-08-2009, 22:53
KRITI 1&2 μαρτιο του 1997 και η μετασκευη εχει προχωρησει σημαντικα
50635
ντοκουμεντο σπανιο οι φωτογραφιες απο τη μετασκευη τους BEN!!
ξερει κανεις αν το ΚΡΗΤΗ θα πιασει αυριο μηλο?:confused:
ndimitr93
15-08-2009, 22:58
Απο Πειραιά? Έχει ακουστεί κάτι τέτοιο??
MILTIADIS
15-08-2009, 23:02
Απο Πειραιά? Έχει ακουστεί κάτι τέτοιο??
οχι,απο ηρακλειο!βασικα,ειμαι λιγο οφ τοπικ,αλλα πιανει το ΠΡΕΒΕΛΗΣ μηλο μετα το ηρακλειο?κατι γνωστοι μου ταξιδευουν με την ανεκ,αλλα δεν ξερω με ποιο πλοιο γι αυτο..
diagoras
15-08-2009, 23:03
Μηλο πιανουν καμια φορα τα παλατια τωρα ποιος ξερει...μεχρι και στην Σαντορινη το ειδαμε
ndimitr93
15-08-2009, 23:49
οχι,απο ηρακλειο!βασικα,ειμαι λιγο οφ τοπικ,αλλα πιανει το ΠΡΕΒΕΛΗΣ μηλο μετα το ηρακλειο?κατι γνωστοι μου ταξιδευουν με την ανεκ,αλλα δεν ξερω με ποιο πλοιο γι αυτο..
Πιάνει Μήλο το Πρέβελης αλλά μετά από Σαντορίνη....Και αύριο θα πιάσει το Πρέβελης....τέλος το off γιατί θα μας φωνάξουν.....;)
Πιάνει Μήλο το Πρέβελης αλλά μετά από Σαντορίνη....Και αύριο θα πιάσει το Πρέβελης....τέλος το off γιατί θα μας φωνάξουν.....;)
Επειδή γύρισα πρίν απο λίγο με το ημερήσιο απο Ηράκλειο,δεν έπιασε Μήλο...;)
ndimitr93
16-08-2009, 19:54
Επειδή γύρισα πρίν απο λίγο με το ημερήσιο απο Ηράκλειο,δεν έπιασε Μήλο...;)
Μα δεν είπα ότι θα πιάσει το Κρήτη....το Πρέβελης είπα;)
Το πλοίο έχοντας μόλις βγεί απο το λιμάνι του Ηρακλείου το πρωινό της 16ης Αυγούστου!
52777
Στο Ηράκλειο το πρωί της 11ης Αυγούστου!
52880
ΓιαννηςΤ
24-08-2009, 13:44
15αυγουστος πανω απο το Λατω το Κρητη 2 χαλαρωνει στο μεγαλο λιμανι
για ολους τους ΑΝΕΚοφιλους
http://img15.imageshack.us/img15/8302/krhth09004.jpg (http://img15.imageshack.us/i/krhth09004.jpg/)
http://img193.imageshack.us/img193/4174/krhth09005.jpg (http://img193.imageshack.us/i/krhth09005.jpg/)
http://img43.imageshack.us/img43/4576/krhth09007.jpg (http://img43.imageshack.us/i/krhth09007.jpg/)
Το πλοίο με κατεύθυνση τον Πειραιά,Σάββατο 22 Αυγούστου.....
Η ατμόσφαιρα λίγο πιο κάθαρη εκείνη την ώρα μιας και η μεγάλη μάζα του καπνού απο την φωτιά στην Αττική ήταν ψηλότερα σε εκείνο το σημείο απο το πλοίο...
53666
53667
Εν πλώ για Πειραιά,Κυριακή 16 Αυγούστου!
53725
diagoras
29-08-2009, 16:44
Περνωντας τα φαναρια στον Πειραια
54249
Το πλοίο σήμερα σε μία φωτογραφία ''γευματίζοντας'' και σε άλλη μία έχοντας τελειώσει το μεσημεριανό του..!!
Για τους φίλους diagoras,Nissos Mykonos,ndimitr93,xidianakis και giannisk88..!
54870
54871
diagoras
02-09-2009, 21:48
Το πλοίο σήμερα σε μία φωτογραφία ''γευματίζοντας'' και σε άλλη μία έχοντας τελειώσει το μεσημεριανό του..!!
Για τους φίλους diagoras,Nissos Mykonos,ndimitr93,xidianakis και giannisk88..!
54870
54871
Ευχαριστω φιλε vinman.Πολυ επιβλητικος ο βαπορας στις ομορφες φωτογραφιες σου
diagoras
13-09-2009, 14:37
Αναχωρηση απο Πειραια.Για τους vinman,xidianakis,nissos mykonos
56490
Kρητα 2 στον πειραια 5/8/09
cpt babis
26-09-2009, 09:21
ΚΡΗΤΗ ΙΙ
58196
για τους φιλους ndimitr93,Vinman,Nissos Mykonos,laz94,heraklion,diagoras,DimitrisT,eliasas lan,Leo,NikosV,Eng,Maroulis Nikos,opelmanos,douzoune,Roi Baudouin,seaways lover,speedkiller,Trakman,cataman,marsant,Natsios, ελμεψη,εργης:grin:
DimitrisT
26-09-2009, 12:18
Σε ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις φίλε Μπάμπη ,να σαι καλά.Υπέροχες φωτογραφίες και εδώ και στον Έλυρο.
diagoras
26-09-2009, 12:45
Ομορφη φωτογραφια Μπαμπη ευχαριστω για την αφιερωση.Λαμπει ο βαπορας
ΚΡΗΤΗ ΙΙ
58196
για τους φιλους ndimitr93,Vinman,Nissos Mykonos,laz94,heraklion,diagoras,DimitrisT,eliasas lan,Leo,NikosV,Eng,Maroulis Nikos,opelmanos,douzoune,Roi Baudouin,seaways lover,speedkiller,Trakman,cataman,marsant,Natsios, ελμεψη,εργης:grin:
Ευχαριστώ Μπάμπη!;):D
Black Flag
18-10-2009, 13:19
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο από τα δύο αδέλφια έκανε το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο το Σάββατο 15-10-2005 το βράδυ; Λογικά την επόμενη το βράδυ στις 16-10-2005 το ίδιο έκανε και το δρομολόγιο για Πειραιά; Εγώ νομίζω ότι ήταν το Κρήτη ΙΙ, καθώς δεν θυμάμαι το όνομα επακριβώς, δηλαδή δεν πρόσεξα εάν ήταν το Ι ή το ΙΙ.
nautical96
18-10-2009, 15:05
το Κρητη ιι στο Ηράκλειο στης 16/10
61077
T.S.S. APOLLON
29-10-2009, 21:16
F/B Κρητη ΙΙ... Πειραιας 24-10-2009.
62705
χαρισμενη στους φιλους nautical96,cpt babis,diagoras,laz94.
cpt babis
29-10-2009, 21:23
62705
Yπεροχη να εισαι καλα APOLLON!!!!
Σε ευχαριστω πολυ για ολα!!!
diagoras
29-10-2009, 21:34
Ευχαριστω πολυ και ανταποδιδω
62710
nautical96
29-10-2009, 21:42
62705
ευχαρηστο πολυ για την αφιέρωση φίλε T.S.S APOLLON....και ανταποδίδω
62711
Ευχαριστω πολυ και ανταποδιδω
62710
Πολύ καλή και υπέροχα φωτισμένη.
Apostolos
03-11-2009, 21:45
Ο Κρητικός δεινόσαυρος ετοιμάζεται για την άγρια θάλασσα! Έχει να φάει σκαμπίλια στα μάγουλα...
63516
cpt babis
03-11-2009, 21:49
Λαθος θεμα καπτεν αυτο ειναι το Κρητη ΙΙ ;)
BEN BRUCE
03-11-2009, 21:55
Λαθος θεμα καπτεν αυτο ειναι το Κρητη ΙΙ ;)
Αφηστε τους τυπους και ελατε στην ουσια!
Φοβερη φωτο Αpostolos
Apostolos
03-11-2009, 21:56
Σόρυ για το λάθος! Τι φοβερή ρε φίλε Μπεν Μπρουκ (:) ) τίγκα στο ISO, για την ιστορία και μόνο :)
diagoras
03-11-2009, 21:57
Σόρυ για το λάθος! Τι φοβερή ρε φίλε Μπεν Μπρουκ (:) ) τίγκα στο ISO, για την ιστορία και μόνο :)
Σημασια εχει το αποτελεσμα ομως;).Το οποιο ειναι εξαιρετικο
BEN BRUCE
03-11-2009, 21:58
ΣΣΣΣ.....αστα αυτα τα μυστικα!Και πως αλλιως να την βγαλεις?
T.S.S. APOLLON
03-11-2009, 22:14
F/B Κρητη ΙΙ...Πειραιας 3-11-2009.
63529
nautical96
03-11-2009, 22:31
Κρήτη ΙΙ...Ηράκλειο
63534
63535
63536
papagiannis
11-11-2009, 00:52
λογικα εχει εκτακτη προσεγγιση στην μηλο
BEN BRUCE
11-11-2009, 09:16
KRITI II στον πειραια του 2000.Πιο πισω το αλλοθι της ημερομηνιας σαπφω
64564
Πανέμορφη φωτογραφία και σε πολύ σπάνια θέση για αυτό!!!
Ευχαριστούμε πολύ!!
cpt babis
27-11-2009, 11:00
Tο KRITI II (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=13361)
στον Πειραια...
66470
για τους φιλους ndimitr93,Nissos Mykonos,BEN BRUCE,TSS APOLLON ;)
Giovanaut
27-11-2009, 14:50
Tο KRITI II (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=13361)
στον Πειραια...
;)
Περσυ τον Απριλη, ο βαπορας εκανε την σκαντζα στο ΛΙΣΣΟΣ.....
Ευχαριστουμε για τις υπηρεσιες του και να εχει παντα καλους καιρους, σε οποιες θαλασσες κι αν τεξιδευει....
Ποιος να περιμενε τι θα συνεβαινε στο ΒΑιγαιο με την Ελευση της ΑΝΕΚ...!!!!!
Ατιμο αλατι...:evil:
http://i42.photobucket.com/albums/e342/crowgr/kriti2.jpg
nautical96
28-11-2009, 19:56
ΚΡΗΤΗ ΙΙ...στον Πειραιά στις 27-11
66732
Thanasis89
01-12-2009, 01:27
Στο Ηράκλειο το καλοκαίρι που μας πέρασε ! Στον ndimitr,στον Νικο Μαρούλη και στον Αρτέμη !
67032
ndimitr93
01-12-2009, 15:08
Κρήτη ΙΙ.... (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=13461)
Στο Ηράκλειο τον Αύγουστο που μας πέρασε.....αφιερωμένη στον Thanasis89....:D;)
http://www.nautilia.gr/images/content/P7220115_38631122009.jpg
knossos palace
01-12-2009, 16:48
Η καλυτερη που εχω δει.πραγματικα :D
artmios sintihakis
01-12-2009, 17:14
Κρήτη ΙΙ.... (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=13461)
Στο Ηράκλειο τον Αύγουστο που μας πέρασε.....αφιερωμένη στον Thanasis89....:D;)
http://www.nautilia.gr/images/content/P7220115_38631122009.jpg
ndimitr93 η καλυτερη κατάπλωρη που έχω δει από΄τα ΚΡΗΤΗ..........:D
artmios sintihakis
01-12-2009, 17:23
KΡΗΤΗ ΙΙ σε άφιξη του απο ημερήσιο στο λιμάνι Ηρακλείου...
67119
BEN BRUCE
02-12-2009, 00:29
KRITI I & II ισως οι πιο εξυπνες αγορες της περασμενης δεκαετιας, μετασκευαζονται στο περαμα τον χειμωνα του 1997
67190
Giovanaut
02-12-2009, 00:43
KRITI I & II ισως οι πιο εξυπνες αγορες της περασμενης δεκαετιας, μετασκευαζονται στο περαμα τον χειμωνα του 1997
Να εισαι καλα Ben, για αλλη μια φορα μας τρελαινεις με το υλικο σου...!!!!
artmios sintihakis
06-12-2009, 11:41
Αφιερωμένη στον ndimitr93 που γιορτάζει σήμερα!!!!!!!!¶φιξη του ΚΡΗΤΗ ΙΙ στο λιμανι Ηρακλείου μετά απο ημερήσιο!!
67804
ndimitr93
06-12-2009, 12:01
Αφιερωμένη στον ndimitr93 που γιορτάζει σήμερα!!!!!!!!¶φιξη του ΚΡΗΤΗ ΙΙ στο λιμανι Ηρακλείου μετά απο ημερήσιο!!
67804
Σε ευχαριστώ πολύ Αρτέμη!!!!!!!!!!:D
nautical96
06-12-2009, 14:46
ΚΡΗΤΗ ΙΙ στον Πειραιά...για τον ndimitr93
67830
knossos palace
08-12-2009, 12:19
Το ΚΡΗΤΗ 2 ποτε θα μπει δεξαμενει?:oops:
ndimitr93
09-12-2009, 19:51
Το πλοίο απόψε θα αναχωρήσει στις 22:00 έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες του Φαιστός Παλάς (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=287284&postcount=596)...;)
gpap2006
09-12-2009, 22:27
Το ΚΡΗΤΗ ΙΙ θα δεξαμενιστει οταν ξαναρθει η ΑΡΙΑΔΝΗ στον Πειραια (φευγει την Κυριακη) δηλαδη αρχες Μαρτίου.
Στις 00:25 αναχώρισε σήμερα το πλοίο αυτό λόγω απεργίας με άφιξη στο Ηράκλειο στις 09:15.
karystos
19-12-2009, 04:48
Καπετάνιος ο Νίκος ο Χάλαρης.
cpt babis
22-12-2009, 13:17
To Κρητη ΙΙ καθως αναχωρει για το Ηρακλειο...
με πολυ ντουμανι για τον opelmanos;)
69711
Δεμένο στη γνωστή του θέση,Σάββατο 26 Δεκέμβρη!!
Για τους φίλους Artmios sintihakis και giannisk88!
70450
artmios sintihakis
28-12-2009, 13:32
vinman χρονια σου πολλά!Σε ευχαριστώ για την φωτό!;)
cpt babis
04-01-2010, 15:52
To Κρήτη ΙΙ (http://www.nautilia.gr/forum/../gallery.asp?ContentID=14054)...
στην χ8εσινη του αναχωρηση (http://www.nautilia.gr/forum/../gallery.asp?ContentID=14055)
71479
71480
Για τους vinman,artmios sintihakis,giannisk88.
Απογευμα ηταν και τοτε!! 03-05-2009
71492
nautical96
11-01-2010, 15:27
το Κρητη ΙΙ στις 8/1/10 στον Πειραια
72336
Αναχώρηση απο το Ηράκλειο,Δευτέρα 11 Ιανουαρίου!!
72545
ΑΠΟΨΙΝΟΣ ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ (ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ !!)....
72828
72829
72830
72831
nikosnasia
28-01-2010, 18:48
Για τον Μάνο ένα ΚΡΗΤΗ ΙΙ από την αναχώρηση του τον Απρίλιο του 2009.
74789
74790
gpap2006
29-01-2010, 00:59
Αρχές Μαρτίου όταν με το καλό γυρίσει η ΑΡΙΑΔΝΗ απο Αδριατική θα δέσει και το ΚΡΗΤΗ ΙΙ για την ετήσιά του.
diagoras
30-01-2010, 16:29
Κρητη ΙΙ:rolleyes:
74993
σαν να θελει λιγο βαξιμο νομιζω
Γιάννης Φ
30-01-2010, 19:41
Πότε βγαίνει για δεξαμενισμό...???
nikosnasia
31-01-2010, 21:33
1999, Στην Ανκώνα.
75205
opelmanos
31-01-2010, 21:34
1999, Στην Ανκώνα.
75205
Να κάπνιζε κιόλας!
MYTILENE
01-02-2010, 14:04
Ήταν σε περίοδο που το είχε κομμένο.....:rolleyes:
Φίλιππος Αίγιο
01-02-2010, 14:17
Φιλε nikosnasia σε ευχαριστουμε πολυ για την φωτο του πλοιου στην Ανκονα καθως δεν εχουμε δει και πολλες απο εκει.
gpap2006
03-02-2010, 16:52
Την Παρασκευή 5/2 δένει για ετήσια το ΚΡΗΤΗ ΙΙ. Αντικαθίσταται από το ΚΡΗΤΗ Ι που αύριο επιστρέφει Πειραιά από Πάτρα. Έτσι θα έχουμε ΚΡΗΤΗ Ι κ ΕΛΥΡΟΣ στο Ηράκλειο...
Το Κρήτη ΙΙ στο λιμάνι του Πειραιά..... Στο βάθος το Έλυρος..... Τα δύο πλοία που είχε η Α.Ν.Ε.Κ. για το Ηράκλειο τον τελευταίο καιρό......
http://i800.photobucket.com/albums/yy281/meligeor/Fwto%20ploiwn/DSC01817.jpg
pantelis2009
05-02-2010, 21:21
11.20 Το Κρήτη ΙΙ τραβηγμένο απο την μικρή δεξαμενή του Περάματος την ώρα που κάνει μανούβρα για να δέσει στη ΝΑΥΣΙ
Έτοιμος ο Ιάπωνας με τα φοβερά 'μάγουλα'....... Του ευχόμαστε να έχει καλά ταξίδια και ακόμα μία πετυχημένη σεζόν......
helatros68
05-02-2010, 21:45
η μανουβρα του πλοιου στο Περαμα στις 5.2.2010 απο μια αλλη οπτικη γωνια.
75802
75803
75804
75805
diagoras
05-02-2010, 22:02
Πολυ ομορφες φωτογραφιες φιλε helatros.Ευχαριστουμε για το ρεπορταζ.Την χρειαζοταν την περιποιηση...
Καταπληκτικό φωτορεπορτάζ από τον φίλο helatros..... Ευχαριστούμε πολύ.....
Nissos Mykonos
08-02-2010, 20:52
Το Κρήτη ΙΙ σε μία νυχτερινή στο λιμάνι του Πειραιά. Φωτογραφία από το Έλυρος..Aφιερωμένη στους φίλους helatros68, cpt babis, Melis7 και diagoras..
76230
Το Κρήτη ΙΙ σε μία νυχτερινή στο λιμάνι του Πειραιά. Φωτογραφία από το Έλυρος..Aφιερωμένη στους φίλους helatros68, cpt babis, Melis7 και diagoras..
76230
Καταπληκτική λήψη.... Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση.....
cpt babis
08-02-2010, 23:29
76230
Μια απο τις καλυτερες φωτο που εχουμε δει του Κρητη ΙΙ...!!!!
Να σαι καλα Γιαννη...!!!!
Σε ευχαριστω πολυ...!!!!
artmios sintihakis
28-02-2010, 19:05
¶φιξη του ΚΡΗΤΗ ΙΙ στο λιμάνι Ηρακλείου έπειτα απο ημερήσιο ταξίδι το καλοκαίρι του 2007!!Απο το πράσινο...Αφιερωμένη αποκλειστικά κ μόνο στους vinman,Leo,MILTIADI,giannisk88,cpt babi!!!
79422
Nα'σαι καλά Αρτέμη!!
Όμορφη φωτογραφία ενός πλοίου που συμπαθώ πάρα πολύ (όπως και το αδερφάκι του βέβαια) και μου έχει χαρίσει πολλά καραβολατρικά ταξίδια....!!
MILTIADIS
28-02-2010, 19:41
Μπραβο βρε Αρτεμη,παρα πολυ ωραια η φωτογραφια σου!:pro/paχ που ταιριαζουν γαντι στις γραμμες της αδριατικης,δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τα νεοτευκτα superfast i/ii πιστευω..αλλα και στο Ηρακλειο την κανουν τη δουλεια τους!;)