-
5 Συνημμένο(α)
Στο φαλιρακι ???Γιατι το μερος που ειχα αποφασισει αρχικα να παω ηταν εκει...οριστε και μερικες ακομη αφιερωμενες στου φιλου που ανεφερα και στο προηγουμενο ποστ.
Συνημμένο Αρχείο 127138 Συνημμένο Αρχείο 127139 Συνημμένο Αρχείο 127140 Συνημμένο Αρχείο 127141 Συνημμένο Αρχείο 127142
Οντως πρεπει να ειναι το πρωτο πλοιο της νελ που ηρθε κερκυρα και οπως διαβασα δεν θα ειναι και το τελευταιο.....
-
Eυχαριστούμε πολύ.Όμορφες οι φωτογραφίες σας...:D
-
1 Συνημμένο(α)
-
ΦΟΒΕΡΕΣ !!
ευχαριστούμε ΤΟΜ,CORFU !!
έχω μια ερωτησούλα.το έχω δει και στο Μπάρι που δεν κατεβάζει τον καταπέλτη πριν όπως κάνουν όλα.πρώτα δένει και μετά,κάνει και 100 ώρες
γιατί όμως ?:confused:
-
1 Συνημμένο(α)
Aκομα ετσει λειτουργει.....πρωτα εδεσε και μετα με χαλαρους ρυθμους κατεβασε τον καταπελτη.ειναι υπερβολικα αργο.το εβγαζα φωτογραφια,μετα εβγαζα απ'την αλλη μερια τον παντοκρατωρα 2-3 φωτο και μετε οταν το ξαναωγαζα ηταν ακριβως στιν ιδια θεση...αγου νομιζα οτι ειχε βλαβη και στις μηχανες και στον καταπελτη.
Συνημμένο Αρχείο 127146
-
Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σας παιδιά!!!
-
παντωs υπαρχει ενα θεμα αν μια <<οικογενεια>> απο την Ιταλια η απο την Ελλαδα θελει να παει διακοπεs δεν ειναι πλοια αυτα για να ταξιδευσειs:( εκτοs και αν παs στο Μπριντιζι και παρειs πλοιο με αφιξη στην Κερκυρα στιs 2:30 τα ξημερωματα:(:( και μετα θελουμε και τουρισμο:mad:
-
Για φορτηγό πλοίο φαίνεται καλό, εννοείται σαν επιβάτης ουτε με σφαίρες δεν έμπαινα μέσα...
-
άμα έχει καλύτερες τιμές(που λογικά θα έχει)θα γεμίζει χαλαρά το καλοκαίρι
ο κόσμος που ταξιδεύει από Μπάρι για Ηγουμενίτσα και το αντίστροφο δεν κοιτάει να μπει όπως παλιά σε πλοία ''λουξ''.θέλει απλά το κρεβάτι του σε μια καλή τιμή και το πρωί σαν κύριος να βγεί ;)
όχι μόνο ο κόσμος στην συγκεκριμένη γραμμή.γενικά πλέον με την οικονομική κατάσταση σε όλο τον κόσμο κοιτάει απλά το συμφέρον του ! έτσι νομίζω τουλάχιστον
-
Ευχαριστούμε πολύ για τις πρώτες φωτογραφίες του στην όμορφη Κέρκυρα :-D
Να ρωτήσω κάτι: Εάν ενδιαφέρεται κάποιος να ταξιδέψει μαζί του, πού βρίσκει τα δρομολόγια και πού αγοράζει τα εισιτήρια;