-
Μέχρι εχθές το βράδυ η καπνοδόχος του Αφροδίτη ήταν κόκκινη χωρίς τα νέα σήματα της εταιρείας. Επίσης, στα πλαϊνά του πλοίου δεν έχουν γράψει Hellenic SeaWays ή κάτι τέτοιο. Ισως ταξιδέψουν ως έχουν και κατόπιν τα προσθέσουν. Μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και για τα FC5.6 σχετικά με τα Logo της vodafone.
-
Και εμένα μου έκανε εντύπωση αλλά δεν γνωρίζω τίποτα. Πάντως θεωρώ ότι θα βαφτούν στα χρώματα της vodafone για 2 λόγους: 1ον) Τότε γιατι βάφτηκαν κόκκινα αφού το νέο χρώμα της εταιρείας είναι το dark blue?(εκτός και άμα τα ταχύπλοα θέλουν να είναι κόκκινα...) 2ον) Το Hellenic Seaways δεν θα το γράφανε εκεί που είναι τώρα γραμμένο...
-
Κι εγώ πιστεύω ότι θα βαφτούν στην πορεία τα σινιάλα της Vodafon. Από κει και πέρα αν δεν έκαναν συμβόλαιο τότε είναι βαμμένα κόκκινα και το Hellenic Seaways εκεί πάνω καθαρά για λόγους ομοιομορφίας με τα υπόλοιπα. :roll:
-
Μάλλον περιμένουν να βαφτούν όλα μπλε και κόκκινες οι τσιμηνιέρες και μετά να βάλουν τα σινιάλα της εταιρίας. π.χ. το ΑΘΗΝΑ στη Ραφήνα και το ΧΑΡΟΥΛΑ στις Σποράδες είναι ακόμα με τα παλιά σινιάλα της Hellas Ferries.
Κάτι ακόμα: Τα ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και ΑΔΩΝΙΣ δέσανε στον προλιμένα το ένα δίπλα στο άλλο. Από κει μάλλον θα πάρουν το δρόμο προς Νέο μόλο.
-
Επιπλέον μετοχές του μετοχικού κεφαλαίου της HSW απέκτυσαν προχθές οι Μινωικές Γραμμές, ανεβάζοντας το ποσοστό τους σε 33.31%. Σύμφωνα με τον οικονομικό τύπο είναι η απάντηση της εταιρείας στην Αttika Group καθώς δείχνουν όιτι θέλουν να ενισχύσουν τη συμμετοχή τους στην εταιρεία και όχι να εγκαταλείψουν την επένδυσή τους. Σημειώνεται ότι το ίδιο χρονικό διάστημα οι Μινωικές πούλησαν τη συμμετοχή τους στην Aegean Airlines.
-
HSW
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ HELLENIC SEAWAYS EINAI AKOMA ΡΕΥΣΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΗ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΗ.
-
Δηλαδή δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα παέι στην γραμμή της ΑΝΔΡΟΥ ΤΗΝΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ?
-
Κατά 95% πάει Ραφήνα. Άλλοστε γι'αυτό δεν χτίζονται πολλά κρεβάτια. Το δεύτερο κουφάρι θα πάει μαλλον Ικαροσαμία ή Παροναξία.
-
-
Το νεο πλοιο το οποιο δεν ονομαζεται ΚΟΥΦΑΡ και τετοιες βλακιες,θα παει Ραφηνα,το επωμενο εαν φτιαχτει τελικα μαλλον για Σαμο.