Χι,χι την πάτησες!! :lol: Flyingcat ήταν αλλά το 2!!! :idea:
Printable View
Χι,χι την πάτησες!! :lol: Flyingcat ήταν αλλά το 2!!! :idea:
Ontws exeis dikio! E to xeimwna skouriazw arketa... :D
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ BSF ΚΑΙ HSW.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε από την Νάξο και πατριώτη.
Πιστεύω ότι φέτος ήταν η χειρότερη χρονιά για την Νάξο και όχι μόνο, από πλευράς δρομολογίων.
Ήταν μια μονοπωλιακή κατάσταση καθαρά υπέρ της Blue Star.
Καλημερα Νικο,
ειναι ακριβως οπως τά λες,και φοβαμαι πως ερχονται πολυ χειροτεροι χειμωνες οσο αφορα την ακτοπλοια.
Τωρα για το νέο μονοπωλειο? Ολα εγιναν με τις ευλογ'ιες της HELLAS.
Καλώς ήρθες κι από μένα φίλε NAXOS :wink: Για να σου πω την αλήθεια μου χειρότερο χειμώνα για την Παροναξία και γενικότερα για τα νησιά δυσκολεύομαι να φανταστώ. :? Φτάσαμε σε σημείο να έχουμε μόνο Blue Star στη γραμμή και 4 δρομολόγια την εβδομάδα από τον Αγούδημο εκ των οποίων τα δύο με τη ΡΟΜΙΛΝΤΑ ήταν επειδοτούμενα και τα άλλα δύο έπιαναν μόνο Πάρο - Νάξο και συνέχιζαν για Ικαρία - Σάμο. Από την άλλη είχαμε ομαδικούς παροπλισμούς. Αμφιβάλλω αν μπορεί να γίνει χειρότερη η κατάσταση. Θα είναι εξωφρενικό!! :evil:
Αυτο φοβάμαι και εγώ ότι έρχονται πιο δύσκολες μέρες γιατι δεν βλέπω φώς για αλλαγές στο μέλλον.
Αλήθεια η όλη κατάσταση πόσο πιστεύεις φίλε απο την Νάξο θα επηρεάσει τον τουρισμό?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΗ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΚΡΟΥΠ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ
ΠΑΡΟΝΑΞΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.
Η ΜΠΛΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΡΑΒΙΑ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ.
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ.
ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΡΤΙΟΛΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ
ΣΤΙΣ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΠΟΥ ?????????? ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ !!!!!!!!!!!!
Και μετά μου λέτε εμένα... :evil:
Φίλε από την Νάξο
1. Έχεις ακούσει για την δρομολόγηση πλοίων από τους παραδοσιακούς εφοπλιστές ?
2. Ο κόσμος πηγαίνει με τον Αγούδημο ?
Πάντως έτσι όπως είναι τα πράγματα μέχρι τώρα και δεν πρόκειται να αλλάξουν όποιος θα ταξιδέψει το Πάσχα καλό είναι να προμηθευτεί εισιτήρια πολύ πριν γιατί τα πράγματα μάλλον θα είναι δύσκολα.