Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 10 από 12

Θέμα: Αζιμουτ [Azimut - Euro Tre]

  1. #1
    Εγγραφή
    May 2014
    Περιοχή
    ΖΑΚΥΝΘΟΣ
    Μηνύματα
    1.632

    Προεπιλογή Αζιμουτ [Azimut - Euro Tre]

    Χθες και Σημερα δεν εκτελεστηκαν τα δρομολογια του AZIMUT αποΚερκυρα προς Ζακυνθο και επιστροφη

  2. #2
    Εγγραφή
    May 2014
    Περιοχή
    ΖΑΚΥΝΘΟΣ
    Μηνύματα
    1.632

    Προεπιλογή AZIMUT

    Σημερινες φωτογραφιες του AZIMUT στην Παραλια του Λιμενα Ζακυνθου χωρις Υδατογραφημα.
    20180528_182436.jpg20180528_182641.jpg20180528_182457.jpg

  3. #3

    Προεπιλογή Αζιμουτ [Azimut - Euro Tre]

    .
    Νέο θεματάκι για το ΑΖΙΜΟΥΤ του Ιονίου.

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pantelis2009 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Azimut και τα δρομολόγια του όπως μου τα έστειλε φίλος από το fb.

    AZIMUT-01.jpg_AZIMUT-02.jpg_AZIMUT-03.jpg
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pantelis2009 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έφυγε τα ξημερώματα το πρώτο πλοίο της γραμμής που ενώνει τα Ιόνια νησιά

    Nέα ακτοπλοϊκή γραμμή που θα συνδέει για πρώτη φορά όλα τα Ιόνια Νησιά, ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου.Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με το επιβατικό πλοίο «HIGH SPEED AZIMUT JOY CRUISES». Το πλοίο έχει μήκος 30 μέτρα και μέγιστο πλάτος 6 μέτρα, ενώ η χωρητικότητά του είναι 260 άτομα.Η νέα ακτοπλοϊκή γραμμή θα συνδέει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή την Κέρκυρα με τους Παξούς, τη Βασιλική της Λευκάδας, τον Πισαετό Ιθάκης, τη Σάμη Κεφαλονιάς και τη Ζάκυνθο, ενώ αντίστροφα η ακτοπλοϊκή γραμμή με αφετηρία τη Ζάκυνθο και τελικό προορισμό την Κέρκυρα θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.Το πρώτο δρομολόγιο ξεκίνησε στις 6.30 το πρωί από την Κέρκυρα με προορισμό τους Παξούς, τη Λευκάδα, την Ιθάκη , την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο.Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από την ακτοπλοϊκή εταιρεία, η τιμή των ναύλων από Κέρκυρα μέχρι και τη Ζάκυνθο θα αγγίζει τα 55 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν όλες οι εκπτώσεις στα ΑμεΑ, στα φοιτητικά εισιτήρια, στους πολύτεκνους, και σε όλες τις ειδικές κατηγορίες που έχουν ελαφρύνσεις στα εισιτήρια.
    ΠΗΓΗ

  4. #4

    Προεπιλογή

    Αζιμουτ [Azimut - Euro Tre]

    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dionisos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερινες φωτογραφιες του AZIMUT στην Παραλια του Λιμενα Ζακυνθου χωρις Υδατογραφημα.

    01.jpg_02.jpg_03.jpg
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pantelis2009 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το AZIMUT παρέκκλινε από την ρότα του πηγαίνοντας από Παξούς - Λευκάδα και πηγαίνει ....Πρέβεζα. Αραγε κανένα έκτακτο περιστατικό???

    Τελικά δεν παρέκκλινε από την πορεία του το ΕΓ/ΤΡ AZIMUT. Κανονικά στα δρομολόγια του Κυριακή δεν δουλεύει, αλλά σήμερα φαίνεται ότι έκανε δρομολόγιο από Κέρκυρα - Παξούς - Πρέβεζα. Εδώ πριν λίγο που συναντήθηκε με το Κέρκυρα που πάει Παξούς. Καλή συνέχεια.

    AZIMUT-05-12-08-2018.jpg

  5. #5
    Εγγραφή
    Sep 2009
    Περιοχή
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    Μηνύματα
    21.605

    Προεπιλογή

    Τα σχόλια δικά σας περί του θέματος!!!!!!!!!!!!!!

    Για να μην αλλαξουν τους κανονισμούς του 1970 επιδότηση σε πλοίο μόνο για επιβάτες και χωρίς ΙΧ για τα Διαπόντια!!!!!



    [/COLOR]

    ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΙΟΧΟ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΗΣΕ 7 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΞΕΚΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ HIGH SPEED AZIMUT ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΛΟΙΟ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ
    Το δούλεμα πάει συνεφο και αντι για αναβάθμιση της γραμμης στα Διαπόντια θα ζησουμε την υποβάθμιση με επιδότηση σε Ιδιωτική εταιρεία για να αγοράσει η να νοικιάσει άλλο πλοίο που ΘΑ δρομολογηθεί όταν το βρει στην αγορά ο πλοιοκτήτης του.
    Απο τις 05 Ιουλίου που χάλασε το Αλέξανδρος τα νησιά Ερείκουσα Μαθράκι και Οθωνοί είναι αποκλεισμένα και δεν μπορούν να γίνουν κανονικά οι τροφοδοσίες η μεταφορά υλικών καθώς και η μετακίνηση ΙΧ και φορτηγών!!!
    Και αφού αποφάσισε το ΣΑΣ αύξηση της επιχορήγησης βάζουν ένα πλοίο που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΙΧ παρά μόνο επιβάτες έτσι ωστε να ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ να μπορέσει να αγοράσει άλλο με τα χρήματα της ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ….Ούτε δάνειο θα χρειαστεί ο νέος πλοιοκτήτης ….Τελικά θέλουν να χρηματοδοτήσουν συγκεκριμένη εταιρεία και συγκεκριμένο πλοιοκτήτη. Θέλουν να δώσουν την γραμμή στον Κώστα Αντιοχο και το πλοίο που του έδωσαν το καλοκαίρι αλλα 7-8 εκατομμύρια ευρω επιδότηση για τη δρομολόγηση του απο Κέρκυρα σε Ζάκυνθο!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ? Επιβάτες παίρνει και το ΠΗΓΑΣΟΣ απο τον Αγιο Στεφανο .Γιατί να επιδοτηθεί πλοίο που δεν μπορεί να μεταφέρει ΙΧ Φορτηγα -ψυγεία κ.λπ?
    Οπως είχαμε δημοσιεύσει οι συζητήσεις που έγιναν πριν τους τελευταίους διαγωνισμούς με το πλοιοκτήτη έγινε για να συμφωνηθεί το πόσο που θα ήθελε ο νέος πλοιοκτήτης και τα χαραχτηριστικά του πλοίου αντί να αλλάξουν τους κανονισμούς που ισχύουν απο το 1970 για να βρεθεί πλοίο που είναι ικανό να μεταφέρει εκτός από επιβάτες ΙΧ-Φορτηγά και Υλικα.Απο 4.300 ευρώ που ήταν η επιδότηση για το πλοίο Αλέξανδρος τώρα θα είναι 5.100 ευρώ ανά δρομολόγιο για τον κ.Αντίοχο.Μασησε την επιδότηση από την γραμμή του καλοκαιριού περίπου 7 εκ ευρώ και τώρα θα μασήσει και αυτή…εις βάρος της αναβάθμισης της γραμμής που θα μπορούσε να γίνει αν άλλαζαν τους κανονισμούς του 1970.

    Το πλοιο που θα βάλουν είναι το HIGH SPEED AZIMUT που μπορεί να μεταφέρει ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!! Και βέβαια το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και ο Δημος Κέρκυρας με τους Αντιδημάρχους των νησιών το θεωρούν λύση και θα ακολουθήσουν διθύραμβοι!!!! Διοτι δεν έβρισκαν δήθεν πλοιοκτήτη και πλοίο και «αναγκάστηκαν¨σε αυτή τη ¨λύση»β€¦

    Ο ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ HIGH SPEED AZIMUT κ. ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ

    ΠΗΓΗ

  6. #6

    Προεπιλογή

    Δεν ξέρω Παντελή, γνώστης στα θέματα που αφορούν την γραμμή Κέρκυρας - Διαποντίων νησιών δεν είμαι, ωστόσο μου φαίνονται παρατραβηγμένα τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα. Παρατραβηγμένα και σε πλήρη αντίθεση με την γνωμοδότηση του πρόσφατου (12/10ου) ΣΑΣ.

    SAS.jpg

  7. #7

    Προεπιλογή

    Το ύφος του αρθρου δεν δείχνει νηφάλια και αντικειμενική προσέγγιση του θέματος. Επίσης η τεκμηρίσωη ετου άρθρου ίναι "σύμφωνα με πληροφορίες" και όπως προκύπτει από την παράθεση του φίλου Espresso Venezia που τεκμηριωμένα (με απόσπασμα απόφασης) μας έδειξε ότι το ΣΑΣ ελαβε απόφαση ακριβως αντίθετη.

  8. #8

    Προεπιλογή

    Κάτι είναι μπερδεμένο
    .Ακούγεται ότι η συγκεκριμένη εταιρία ενδιαφέρεται για τη γραμμή αλλά μήπως με κάποιο από τα αλα πλοία της ?Μήπως βάζει το συγκεκριμένο μέχρι κάποιο άλλο να ετοιμαστεί?(JOY - ZANADU)? Δεν νομίζω οτι είναι είναι άσκημη ιδέα .
    Όσο για την σύνδεση των νησιών (κερκυρα -Ζακύνθιος) ήταν πολλα χρόνια που χρειαζόταν και κανείς πλοιοκτήτης δεν ρίσκαρε να δοκιμάσει .Ο σηγκεκρημενος το δοκίμασε .

  9. #9
    Εγγραφή
    Sep 2009
    Περιοχή
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    Μηνύματα
    21.605

    Προεπιλογή

    Από Δευτέρα ξεκινούν τα δρομολόγια στα Ιόνια νησιά με το πλοίο ΑΖΙΜΟΥΤ

    Από Ermis Newsaccess_time23 ώρες πρινchat_bubble_outlineΣχολίασε
    Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να φτάσει στη Ζάκυνθο το πλοίο Azimut της εταιρείας Joy Cruises που για δεύτερη φορά φέτος θα εξυπηρετεί την ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των νησιών του Ιονίου. Θυμίζουμε πως η γραμμή είναι επιδοτούμενη και ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με ένα πλοίο και με οικονομικό εισιτήριο από το βορειότερο νησί του Ιονίου, την Κέρκυρα στο νοτιότερο που είναι η Ζάκυνθος.
    Στάση και στο Μεγανήσι για το πλοίο που εγκαινίασε πέρυσι τη διασύνδεση των νησιών
    Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής με αφετηρία την Κέρκυρα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και τη Ζάκυνθο κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως φέτος, το πλοίο θα πραγματοποιεί στάση και στο Μεγανήσι, στο λιμάνι του οποίου θα επιβιβάζει και θα αποβιβάζει επιβάτες. Η περσινή «εξαίρεση» του συγκεκριμένου νησιού από το δρομολόγιο του πλοίου είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις από τους κατοίκους και τους φορείς του Μεγανησίου που έκαναν λόγο για άνιση μεταχείριση των νησιών.
    Το πλοίο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα από το λιμάνι της Κέρκυρας στις 6.30 το πρωί και αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι της Ζακύνθου στις 14.30 το μεσημέρι. Ωστόσο η περσινή εμπειρία έχει δείξει πως τα ωράρια δεν μπορούσαν να τηρηθούν με ακρίβεια. Η αναχώρηση από το λιμάνι της Ζακύνθου θα γίνει την Τρίτη στις 6.30.
    Το δρομολόγιο που θα ακολουθείται θα είναι Κέρκυρα, Παξοί, Λευκάδα, Μεγανήσι, Ιθάκη, Σάμη Κεφαλονιάς και Ζάκυνθος.
    Το πλοίο έχει μήκος 30 μέτρα, μέγιστο πλάτος 6 μέτρα και χωρητικότητα 170 άτομα, ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς αυτοκινήτου. Τα δρομολόγια που έχουν προγραμματιστεί και ξεκινούν τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ολοκληρώνονται στις 30 Σεπτεμβρίου.
    Τέλος, αναμένεται να αποσαφηνιστεί που θα γίνεται η πρόσδεση του πλοίου στο λιμάνι. Πέρυσι, η αγκυροβόληση γινόταν αρχικά στην Λομβάρδου, απέναντι ακριβώς από το ταξιδιωτικό γραφείο που και φέτος θα κάνει την πρακτόρευση και στην συνέχεια η εξυπηρέτηση των επιβατών γινόταν στον τραπεζοειδή, κάτι που φέτος είναι αδύνατο λόγω της κατάστασης που προκλήθηκε από το σεισμό.

  10. #10

    Προεπιλογή

    Σημερα ηταν στο καρναγιο του Νιονου στο Μαντουκη

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας