Όπως βλέπουμε εδώ ήδη η Ελληνική σημαία κυματίζει στο πλοίο.
Όπως βλέπουμε εδώ ήδη η Ελληνική σημαία κυματίζει στο πλοίο.
Απορία : Αφού βρε φίλε "ήδη η Ελληνική σημαία κυματίζει στο πλοίο" όπως έγραψες, γιατί του άνοιξες θέμα στα .....ξένα πλοία και όχι στα Ελληνικά ???
Έχεις δίκιο. Γεράματα ....όπως λες και συ.
Πότε ξεκινάει για το μεγάλο ταξίδι του.
To Express ξεκίνησε εχθές από το Las Palmas ρυμουλκούμενο από το P/K ATENES και προορισμό τον Πειραιά και με άφιξη στις 30/11/2018 στις 19.00 μμ. Καλώς να μας έλθει.
Και που θα δέσει .....όταν έρθει???????
Μου αρέσει η ακρίβεια της ώρας άφιξης 19.00 μμ! Με το καλό να μας έρθει. Θα ήθελα να το δω να δένει πίσω από το World Champion Jet! Θα μου άρεσε οι δύο νέες άφιξης της ακτοπλοΐα, δύο υπερ όπλα και ανταγωνιστές του επόμενου καλοκαιριού να ετοιμάζονται μαζί! Άσε που θα μπορούμε να τα βλέπουμε και εμείς οσο θα ετοιμάζονται!
Δεν τίθεται θέμα αν μας αρέσει ή όχι η ώρα άφιξης. Κάθε πλοίο που ξεκινάει ένα ταξίδι, εκπέμπει στο AIS λιμάνι - ημερομηνία και ώρα αναχώρησης (ATD) και λιμάνι - υπολογιζόμενη ημερομηνία και ώρα άφιξης (ETA). Έτσι και το ρυμουλκό ATENES, όπως φαίνεται στο παρακάτω screenshot, εκπέμπει ως υπολογιζόμενη ώρα άφιξης στον Πειραιά την 19.00 της 30ης Νοεμβρίου (σε κόκκινο πλαίσιο στο κάτω μέρος της εικόνας). Τώρα αν τηρηθεί επακριβώς αυτός ο χρόνος είναι άλλη υπόθεση που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Screenshot.jpg
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς φίλε μου, θα μπορούσες μήπως να γίνεις λίγο πιό σαφής ???
Στο screenshot που έχω παραθέσει, στο κόκκινο πλαίσιο, δεξιά αναφέρεται η χώρα και το λιμάνι προορισμού Greece - Piraeus, και υπολογιζόμενη ημερομηνία - ώρα άφιξης, ETA (Estimated Time of Arrival).
Τα στοιχεία που αναφέρονται αριστερά, δηλαδή ΕS LPA (Espania Las Palmas), ATD (Actual Time of Departure), 2018-11-09 - 15:27, τι αφορούν ??? Κάποια ......τυχαία χώρα, κάποιο ......τυχαίο λιμάνι, κάποια .....τυχαία ημερομηνία και ώρα ???