Πέρα από αυτό, έχουν υπολογίσει να κάνει 1,5 ώρα το δρομολόγιο των 18,5 μιλίων προς Αγνώντα που σημαίνει μέση ταχύτητα 12,3 μίλια/ώρα, όταν στο Σαρωνικό δεν είχε αγγίξει τα 12 και είχε μέση ταχύτητα 11,3 μίλια. Συν του οτι έχει αφιξο-αναχώρηση εντός 15 λεπτών. Το βρίσκω εξαιρετικά αισιόδοξο και μάλλον μετά το πρώτο δρομολόγιο θα αρχίσει να χτίζει καθυστερήσεις.
Επίσης το έβαλαν να κάνει απανωτά δρομολόγια επί 12 ώρες την ημέρα. Με την ηλικία που έχει δεν θα μου κάνει εντύπωση αν "κλατάρει" μεσούσης της σεζόν...
Θα κάνει δύο δρομολόγια για Αγνωντα και ένα τρίτο για Σκιάθο. Όλα απευθείας
ΟΚ, σε ευχαριστώ!Πολύ πράγμα βλέπω φέτος ειδικά στη Σκόπελο και πολλά δρομολόγια. Μακάρι πάντως να υπάρχει μεταφορικό έργο για όλους και να μη φάει ο ένας τις σάρκες του άλλου
'Οτι αρπάξουν για 2-3 μήνες και μετά τα Ν.ΑΙΓΙΝΑ, ΣΑΟΝΗΣΟΣ, ΚΑΤ Ι και SPEEDRUNNER θα την κάνουν για να μείνουν στη γραμμή τα γνωστά... Λογικό είναι να χρειάζονται περισσότερα πλοία για τους τρεις-τέσσερεις μήνες της σεζόν αρκεί να μην οδηγεί στην εξουθένωση των πλοίων που κρατάνε τη γραμμή τον χειμώνα.
Άφιξη και αναχώρηση του ΝΗΣΟΣ ΑΙΓΙΝΑ στη Γλώσσα. Με την απουσία των ΣΥΜΗ και ΠΡΩΤΕΥΣ, το πλοίο κράτησε ψηλά τη σημαία της ΑΝΕΣ στη γραμμή. Όχι και πολύ ψηλά βέβαια αφού με τα 10 μίλια που πάει, είναι με διαφορά το πιο αργό πλοίο των Σποράδων με το ΣΑΟΝΗΣΟΣ στους 15 να ακολουθεί.
IMG_3725.jpg
IMG_3728.jpg
Το πλοίο συνεχίζει τα δρομολόγια του στην Αίγινα για την... San Lorenzo Ferries
Το όνομα της εταιρίας εμένα μου παραπέμπει σε μονοβάπορη της ποντοπόρου με έδρα την Ονδούρα, αλλά περί ορέξεως...
Πάντως και πριν 2-3 χρόνια όταν είχε ταξιδέψει το ΣΕΜΠΕΚΟ στον Σαρωτικό ανήκε τότε στην Σαν Λορένζο Ι Ν.Ε.
Η ταχύτητά του είναι δραματικά χαμηλή, καθώς κυμαίνεται μεταξύ 10,7 - 11,3 knots. Μιλάμε, ότι επιστρέφουμε στις θρυλικές εποχές του "Απόστολος Π."!
Ας δούμε τις προσφορές που ξεκίνησε η San Lorenzo Ferries(!) στη γραμμή της Αίγινας.
398986324_2755379467935865_8726855965077441884_n.jpg