PDA

Επιστροφή στο Forum : Blue Star Chios [Νήσος Χίος - Nissos Chios]

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

cmitsos
26-05-2008, 15:19
εγώ ρε στρατηγέ.! Φίλε μου καλλονή όχι δεν έχουμε καμμία σχέση!! ας γυρίσουμε στο προηγούμενο πόστ μου όμως...είδες τι έγραψα για το μυτιλήνη?

2nd mate
28-05-2008, 08:30
Pithanotita na to doume stis Kyklades
(SYRO-TINO-MYKONO/PARO-NAXO)
me diplo dromologio kai antikatastasi tou apo to PREVELIS ?

παντως αν ισχυσει κατι τετοιο σημαινει οτι δεν θα υπαρχει καθημερινο δρομολογιο για Χιο-Μυτιληνη, σωστα?

cmitsos
03-06-2008, 23:08
δυστυχώς όχι φίλε μου! Χτες επέστρεψα χίο με το καράβι...κούνησε λίγο...αλλα επειδή την έπεσα δεν έχω και πολλά να σας πώ εκτος απο την ευγένεια του πληρώματος!! έχω και φώτος θα τις ανεβάσω κάποια στιγμή!

cmitsos
03-06-2008, 23:25
δυστυχώς όχι φίλε μου! Χτες επέστρεψα χίο με το καράβι...κούνησε λίγο...αλλα επειδή την έπεσα δεν έχω και πολλά να σας πώ εκτος απο την ευγένεια του πληρώματος!! έχω και φώτος θα τις ανεβάσω κάποια στιγμή!

ξέχασα να πώ ότι μάλλον μετά την τελευταία αύξηση και μετά απο μια σειρά συνεχόμενων αυξήσεων ίσως ήταν το τελευταίο μου ταξίδι με το χίος...:(

Paralia
03-06-2008, 23:45
Για να το λες αυτό, προφανώς δεν έχεις δει τις τιμές της ΝΕΛ για το καλοκαίρι….

MYTILENE
04-06-2008, 10:26
Έχει δίκιο ο φίλος paralia Μήτσο.Κάτσε εκεί γιατί οι άλλοι (ΝΕΛ) νομίζουν οτι μας κυκλοφορούν με κρουαζιερόπλοια και βάζουν 70ευρω τη 4κλινη.:confused::confused:!!!Αλλά μη ξεχνάμε οτι για οοοοοοοοολά φταίει το πετρέλαιο:p:p

cmitsos
05-06-2008, 00:44
Έχει δίκιο ο φίλος paralia Μήτσο.Κάτσε εκεί γιατί οι άλλοι (ΝΕΛ) νομίζουν οτι μας κυκλοφορούν με κρουαζιερόπλοια και βάζουν 70ευρω τη 4κλινη.:confused::confused:!!!Αλλά μη ξεχνάμε οτι για οοοοοοοοολά φταίει το πετρέλαιο:p:p

ναι ρε φίλε έχεις απόλυτο δίκιο....είναι αστείο αυτο π συμβαίνει όμως...

jumpman
07-06-2008, 11:08
Το Νήσος Χίος τώρα βρίσκεται κοντά στο στενό Τήνου Μυκόνου.Γιατί πάει από εκεί;Έχει αλλάξει τα δρομολόγιά του τώρα τελευταία, γιατί μου φαίνεται πως καθυστερεί αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Paralia
07-06-2008, 13:00
Η απάντηση σου βρίσκεται εδώ (http://www.hellenicseaways.gr/index.asp?a_id=127&news_id=184)!

NAXOS
07-06-2008, 17:27
Moνο να μη του γινη συνηθεια και πηγαινει συνεχεια απο κει;);)

Leo
08-06-2008, 01:29
:p
Moνο να μη του γινη συνηθεια και πηγαινει συνεχεια απο κει;);)

O ποιητής εμίλησε.... για να δούμε για να δούμε...:p

gvaggelas
15-06-2008, 00:26
Αναχώρηση σήμερα με 10 λεπτά καθυστέρηση από την Χίο. Φόρτωσε 15 αυτοκίνητα, 8 φορτηγά και 7 δίκυκλα.

Σε ότι αφορά την περίπτωση αποχώρησης του πλοίου δυστυχώς θλίβομαι μόνο που το διαβάζω. Εντάξει.... Υπάρχει το νέο τοπίο στην ακτοπλοΐα, αλλά δεν μπορεί μία γραμμή με την κίνηση της Χίου-Μυτιλήνης να μένει με πλοία μαθουσάλες. Καλή η καραβολατρική άποψη του ζητήματος αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να βλέπουμε και το ζήτημα της εξυπηρέτησης των επιβατών. Θα διαφωνίσω με την άποψη ότι μπορούν οι δύο εταιρείες να φτιάξουν μία συμμαχία και να κανονίζουν από κοινού τις τιμές. Μεγάλος χαμένος θα είναι ο επιβάτης. Αν επαληθευτούν αυτές οι φήμες περί αποχώρησης του πλοίου τότε θα είναι φανερό ότι υπάρχει συμφωνία κάτω από το τραπέζι, επιτρέψτε μου να πω, εις βάρος των επιβατών. Γιατί αν μπει το Πρέβελης στην γραμμή τότε ξαναγυρίζουμε στην πρότερη κατάσταση και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί ανάπτυξη και βελτίωση των συνθηκών ακτοπλοΐκής σύνδεσης.

stelios
15-06-2008, 00:44
paizei i pliroforia polu entona apo evdomada to dromologio tou nisos chios na allaksei k na ginei pireas-syros-tinos-mukonos-chios..
makari na min isxusei!

gvaggelas
15-06-2008, 01:37
Όντως την ίδια πληροφορία διάβασα και σε τοπική διαδικτυακή εφημερίδα. Πολύ έντονα ακούγεται το σενάριο!!!

Νaval22
15-06-2008, 10:25
Η αλήθεια είναι πως ακούγεται το σενάριο να μπεί το πρέβελης με τα σινιάλα της hellenic,αν γίνει θα έχουμε ένα τρομερό πισογύρισμα που θα είναι πολύ άσχημο και για τα δύο νήσια

Speedkiller
15-06-2008, 12:34
Αν και κολλημένος με το θεόφιλο δε θέλω να φύγει το Νήσος Χιος απ τη γραμμή!!!Ενα καινούριο βαπόρι είναι πάντα καλό για όλους!Δεν πρέπει να το βγάλουν!!!Τα χάλια της Νελ κάποιος πρέπει να τα συμαζέψει...Και αφού από μόνη της δε μπορεί ας Βοηθήσει η Hellenic με το νήσος Χίος στη γραμμή!!!Κ όσον αφορα αυτά που είχε γραψει ο gvaggelas (αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη) αν οι δυο εταιρείες συνεργάζονται γενικώς,είτε με το νήσος Χίος στη γραμμή είτε χωρίς κερδίσμένες θα βγουν αυτές και όχι ο επιβάτης...Είτε με συμμαχία είτε με αποχώρηση του νήσος Χίος οι επιβάτες είναι αυτοί που θα ζημιωθούν!!!

gvaggelas
15-06-2008, 15:46
Μεγάλος χαμένος θα είναι ο επιβάτης.

Φίλε Speedkiller συμφωνώ με την άποψή σου. Όπως βλέπεις άλλωστε το ίδιο είχα τονίσει και στο προηγούμενό μου post.

MYTILENE
15-06-2008, 17:54
Παίζει πάντως το ενδεχόμενο να μην αλλάξει τίποτα και να συνεχίσει κανονικά.Ακούγεται βέβαια έντονα πλέον και εδώ στη Μυτιλήνη ότι θα φύγει και οι αντιδράσεις είναι έντονες.Μακάρι να μείνει.
ΣΗΜ:Δε ξέρω αν πρέπει να χαίρονται:p ή να λυπούνται:( οι φίλοι Χιώτες:rolleyes:!!!!

gvaggelas
15-06-2008, 18:09
Να χαίρονται ότι δεν θα αλλάξει τίποτα ή να χαίρονται που θα φύγει??? Για το πρώτο ξέρω ότι ΠΡΕΠΕΙ να χαίρονται. Για το δεύτερο σενάριο μάλλον θα πρέπει να λυπούνται. Δεβν νομίζω ότι θα βρεθεί Χιώτης που θα σου πει ότι δεν θέλει το πλοίο στην γραμμή. Βέβαια δεν είμαι εκφραστής της Χιακής κοινωνίας, οπότε μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω....

cmitsos
17-06-2008, 16:29
σόρυ παιδιά λείπω αυτό το διάστημα λόγω πολλών ταξιδιών και έρευνας με το πανεπιστήμιο! Λοιπόν έχω να σας πώ πως φύγαμε την πέμπτη το βράδυ απο χίο μια παρα εικοσι και φτασαμε πειραια 6.20 και δέσαμε καθυστερημένα συμφωνα με τα καλοκαιρινα κολπα του ΥΕΝ περι μειωμενης ταχυτητας...:?
Τωρα αν γινει αυτο το δρομολογιο που λέτε θα φτάνουμε του χρόνου στη χίο! Και αμα έρθει το πρέβελη ε ρε γέλιο που έχει να πέσει...Το ότι το σκέφτονται είναι σίγουρο πάντως! μου λείψατε όλοι απο εδω!

Leo
17-06-2008, 17:57
cmitsos να είσαι καλά κι εμάς μας έλειψες.... αλλά έχουμε υπομονή και σε περιμένουμε. Μια διευκρίνιση, η μειωμένη ταχύτητα του κανονισμού λιμένα Πειραιά είναι όλο τον χρόνο, για όλα τα πλοία που υποχρεούνται να ταξιδεύουν με 15 κόμβους το τελευταίο κομάτι του ταξιδιού τους, απο το τέλος του VTS μέχρι την κίτρινη ή την μπούκα. Φυσικά Νταλιάνα/Μιλένα με 14,5 κόμβους δεν υπόκεινται στον κανονισμό ...:p:D

Maroulis Nikos
17-06-2008, 18:20
σόρυ παιδιά λείπω αυτό το διάστημα λόγω πολλών ταξιδιών και έρευνας με το πανεπιστήμιο! μου λείψατε όλοι απο εδω!

Να είσαι καλά και σε περιμένουμε να επιστρέψεις μετο καλό ξανά στην θαλλασινή παρέα μας.

cmitsos
19-06-2008, 14:07
γυρίσαμε χίο χτες με τη καραβάρα μας...να αναφέρω πια πως αν προσπαθήσεις να πας να κάνεις κάποια βόλτα στην πρώτη θέση σου ζητάνε το εισιτήριο! ακόμα να βελτιώσουν λίγο το φαγητό στο εστιατόριο :)

μια ερώτηση γιατι το χίος παει εξωτερικά απο τις οινούσες με κατεύθυνση προς τη μυτιλήνη ενω τα καράβια της νελ απο το εσωτερικό των νησιών?

scoufgian
19-06-2008, 17:23
να δουμε και το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ,σε μια μακρινη ληψη,στα διεθνη υδατα ,μεταξυ Χιου και Λεσβου ,λιγο πριν περασει απο τις Οινουσσες
7869

gasim
19-06-2008, 19:41
Εμένα μου δίνουν την εντύπωση τα δύο Νήσος ότι η καμινάδα τους είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με το μέγεθος του πλοίου.
Ειδικά αν τα παρατηρούμε από μακρυά.
Είμαι ο μόνος σε αυτό;

Leo
19-06-2008, 21:35
Είναι σωστή η παρατήρηση σου φίλε gasim, αυτό όμως στα δικά μου μάτια είναι ωραίο και δίνει στύλ στο πλοίο.

gasim
19-06-2008, 22:51
Συμφωνώ μαζί σου σε ό,τι αφορά στο αισθητικό. Από αεροδυναμικής απόψεως όμως;

gvaggelas
20-06-2008, 17:22
Υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα της δρομολόγησης του πλοίου στην γραμμή Σύρο Τήνο Μύκονο Χίο? Ξέρει κάποιος κατά πόσο θα αυξηθεί ο χρόνος ταξιδιού μέχρι την Χίο?

marsant
20-06-2008, 17:32
Αν τελικα πηγαινει Χιο μεσω συροτηνομυκονιας(που κατα 90% ναι) θα κανει επιπλεον κανα 2ωρο σιγουρα..

gvaggelas
20-06-2008, 18:52
Κρίμα, είναι σχεδόν σίγουρο δηλαδή. Πάντως και σήμερα το πλοίο είχε απίστευτη κίνηση. Ήρθε από Πειραιά στις 18.50 και αναχώρησε στις 19.40. Αξιοσημείωτο το ότι φόρτωσε τουλάχιστον 20 νταλίκες και φορτηγά με προορισμό την Μυτιλήνη. Εντάξει, πιθανόν να υπάρχει μυστική συμφωνία ΝΕΛ - HSW ή να θέλει η HSW να χτυπήσει την Blue Star στις Κυκλάδες, αλλά με καθαρά επιχειρηματικά κριτήρια η αλλαγή των δρομολογίων του πλοίου είναι καθαρή αυτοκτονία. Φεύγει από μία γραμμή στην οποία μέσα σε ένα χρόνο απέσπασε το 50% της κίνησης. Οι πληρότητες είναι ικανοποιητικές τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Η HSW θα ζητήσει κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναεμπιστεφτούμε κάποιο πλοίο της? Οι αντιδράσεις εδώ στην Χίο είναι ήδη έντονες στην προοπτική αλλαγής των δρομολογίων.

MYTILENE
20-06-2008, 19:33
Κρίμα, είναι σχεδόν σίγουρο δηλαδή. Πάντως και σήμερα το πλοίο είχε απίστευτη κίνηση. Ήρθε από Πειραιά στις 18.50 και αναχώρησε στις 19.40. Αξιοσημείωτο το ότι φόρτωσε τουλάχιστον 20 νταλίκες και φορτηγά με προορισμό την Μυτιλήνη. Εντάξει, πιθανόν να υπάρχει μυστική συμφωνία ΝΕΛ - HSW ή να θέλει η HSW να χτυπήσει την Blue Star στις Κυκλάδες, αλλά με καθαρά επιχειρηματικά κριτήρια η αλλαγή των δρομολογίων του πλοίου είναι καθαρή αυτοκτονία. Φεύγει από μία γραμμή στην οποία μέσα σε ένα χρόνο απέσπασε το 50% της κίνησης. Οι πληρότητες είναι ικανοποιητικές τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Η HSW θα ζητήσει κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναεμπιστεφτούμε κάποιο πλοίο της? Οι αντιδράσεις εδώ στην Χίο είναι ήδη έντονες στην προοπτική αλλαγής των δρομολογίων.
Φίλε gvaggelas να ξέρεις ότι το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ όταν έρχεται από Πειραία ξεφορτώνει στη Χίο τα Χιώτικα και φορτώνει τα Χίωτικα που πάνε Πειραιά,τα βολτάρει μέχρι τη Μυτιλήνη έτσι 'ωστε στην επιστροφή να μην καθυστερεί αλλά και να μην κατεβάζει στις 12+ τους οδηγούς;)!
2.Από αυτά που ακούω ΑΝ φύγει θα φύγει τέλη Σεπτέβρη αρχές Νοέμβρη.

gvaggelas
20-06-2008, 19:57
Φίλε gvaggelas να ξέρεις ότι το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ όταν έρχεται από Πειραία ξεφορτώνει στη Χίο τα Χιώτικα και φορτώνει τα Χίωτικα που πάνε Πειραιά,τα βολτάρει μέχρι τη Μυτιλήνη έτσι 'ωστε στην επιστροφή να μην καθυστερεί αλλά και να μην κατεβάζει στις 12+ τους οδηγούς;)!

Φίλε Μυτιλήνη καλήσπέρα. Ειλικρινά αυτό που μου είπες δεν το ήξερα και ομολογώ ότι δεν το είχα παρατηρήσει. Όσο για το δεύτερο έύχομαι να έχεις δίκιο. Τουλάχιστον ας βγάλει την καλοκαιρινή περίοδο για να μην κρεμάσει και τον τουρισμό.

KABODETHS
20-06-2008, 19:58
καθότι οδηγός μετά τις 12 σημαίνει τουλάχιστον 30 Ευρώ για τον μεταφορέα..

cmitsos
21-06-2008, 02:45

καποιες πληροφοριες εδω χιο μου είπαν οτι το σκέφτονται στην hsw για να μην φύγει απο τη γραμμή...

Leo
21-06-2008, 07:11
Φίλε gvaggelas ................................

Αυτό, πονηρά σκεπτόμενος, μπορώ να το συνδέσω με την άφιξη του Blue Star 1 το Σεπτέμβριο? Να δούμε που θα το βάλουνε και μετά να ενεργήσουμε? Λένε δηλαδή οι HSW (ANEK), ας κάνουμε μια κρούση να δούμε τι ψάρια πίανουμε τώρα, ώστε να είμαστε έτοιμοι τότε?

Κατα την δική γνώμη βέβαια το δρομολόγιο Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Χίο είναι ανεγκέφαλο. Αυτό με μαθηματική ακρίβεια πάει για "φούντο". Δεν θα πίασει το τελευταίο κομάτι "Χίος". Πάνω που συνήθισαν οι Χιώτες να πηγαίνουν γρήγορα στο νησί θα τους πάει τελευταίους? Δεν έχει λογική δηλαδή. Η μόνη λογική που έχει είναι: πάμε έτσι στην αρχή και στο επόμενο ΣΑΣ ζητάμε να κόψουμε την Χίο γιατί δεν έχει κόσμο (και φυσικά δεν θα έχει), ώστε να μας μείνει το γνωστό καλό φιλετάκι της Συροτηνομυκονίας... μετα.
Ας περιμένουμε να δούμε τις εξελήξεις.

Νaval22
21-06-2008, 11:11
Εγώ δεν ανυσηχώ αν φύγει η hellenic κάποιος άλλος θα βρεθεί να φέρει ένα αξιόλογο καράβι η γραμμή είναι χρυσάφι και ας λενε κάποιοι το αντίθετο και αφού με τη ΝΕΛ το έχουμε πάρει απόφαση ότι δεν θα δούμε τπτ καινούργιο και αξιόλογο γιατί να μην πάει η blue star ας πούμε

Leo
21-06-2008, 12:53
Εγώ δεν ανυσηχώ αν φύγει η hellenic κάποιος άλλος θα βρεθεί να φέρει ένα αξιόλογο καράβι η γραμμή είναι χρυσάφι και ας λενε κάποιοι το αντίθετο και αφού με τη ΝΕΛ το έχουμε πάρει απόφαση ότι δεν θα δούμε τπτ καινούργιο και αξιόλογο γιατί να μην πάει η blue star ας πούμε

Θα θέλατε πολύ ένα Blue φίλε μου Στέφανε αλλά έχετε ένα καλό καράβι... που πιθανολογείται ότι φεέυγει, το Νήσος Χίος δεν φτάνει? Μόνο δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν όταν ένα πλοίο φεύγει από μια γραμμή:

1. Το πλοίο δεν απολαμβάνει εκτίμησης και άρα δέν έχει κόσμο και οχήματα. Δηλαδή δε βγαίνει... (εξ άλλου λές ότι δεν ανησυχείτε που φεύγει κάποιο άλλο αξιόλογο θα έρθει. Το τεφαρίκι έχετε, το νεότερο ποστάλι της ακτοπλοϊας και το αφήνετε να σας το πάρουν? Αξιόλογα καράβια δεν ακούστηκαν της κλάσης του Νήσος Χίος. Ακούτηκαν για την γραμμή χρυσάφι ο Πρέβελης ή/και η Ανθή Μαρίνα.

2. Έχουν πέσει σχετικές κόντρες, αλισβερίσια, συνομοταξίες, μαχαιρώματα και συμμαχίες ένθεν και ένθεν μεταξύ των κινούντων τα νήματα στην ακτοπλοϊα. Οι τελευταίες εξελήξεις δείχνουν κάτι... βγάζουν μάτι :roll::roll:. Ο νοοών νοείτο!!! Ποιός νοιάστηκε για τον τουρίστα, τον επιβάτη, τον τόπο και την πατρίδα....

αρκετά μέχρι εδώ.... δεν έχει και νόημα για περισσότερα άλλωστε.

Paralia
21-06-2008, 13:10
Η μόνη λογική που έχει είναι: πάμε έτσι στην αρχή και στο επόμενο ΣΑΣ ζητάμε να κόψουμε την Χίο γιατί δεν έχει κόσμο (και φυσικά δεν θα έχει), ώστε να μας μείνει το γνωστό καλό φιλετάκι της Συροτηνομυκονίας... μετα.

Η δρομολόγηση ενός πλοίου είναι πλέον ελεύθερη. Δεν υπάρχουν γραμμές κορμοί, ούτε υποχρεωτικές προσεγγίσεις. Αρκεί οι ώρες αναχώρησης, να μην πέφτουν ακριβώς πάνω σε κάποιο άλλο πλοίο που είναι ήδη στη γραμμή. Όποιος λοιπόν θέλει να δρομολογήσει ένα πλοίο, δεν χρειάζεται παρά να δηλώσει το δρομολόγιο που ακριβώς θέλει. Συνεπώς δεν έχει λογική αυτό που αναφέρεις σχετικά με τη Χίο, αν δεν τη ήθελαν απλά δεν θα τη δήλωναν.

Η έγκριση της τροποποίησης των δρομολογίων που απαιτείται τώρα είναι απαραίτητη γιατί για την περίοδο αυτή η HSW είχε ήδη εγκεκριμένα δρομολόγια. Από τη νέα δρομολογιακή περίοδο όμως, μπορεί να δρομολογήσει το πλοίο όπου θέλει.

Leo
21-06-2008, 13:28
Η δρομολόγηση ενός πλοίου είναι πλέον ελεύθερη. .....................

Αυτό δεν το ήξερα, δεν το διάβασα πουθενά... Αντίθετα κατά καιρούς διαβάζουμε οτι ο κρατικός παρεμβατισμός δεν αφήνει τον υγιή ανατγωνισμό να δουλέψει... άρα λοιπόν που είναι η αλήθεια?

Paralia
21-06-2008, 13:34
Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει βήματα προς την απελευθέρωση του κλάδου από τον κρατικό παρεμβατισμό (παράδειγμα: τιμές και δρομολόγια καθορίζονται ελεύθερα) αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα στα οποία ακόμα παρεμβαίνει το κράτος (παράδειγμα: διάρκεια δρομολόγησης/επάνδρωσης πλοίων, συνθέσεις πληρωμάτων κλπ).

cmitsos
21-06-2008, 19:03
Θα θέλατε πολύ ένα Blue φίλε μου Στέφανε αλλά έχετε ένα καλό καράβι... που πιθανολογείται ότι φεέυγει, το Νήσος Χίος δεν φτάνει? Μόνο δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν όταν ένα πλοίο φεύγει από μια γραμμή:

1. Το πλοίο δεν απολαμβάνει εκτίμησης και άρα δέν έχει κόσμο και οχήματα. Δηλαδή δε βγαίνει... (εξ άλλου λές ότι δεν ανησυχείτε που φεύγει κάποιο άλλο αξιόλογο θα έρθει. Το τεφαρίκι έχετε, το νεότερο ποστάλι της ακτοπλοϊας και το αφήνετε να σας το πάρουν? Αξιόλογα καράβια δεν ακούστηκαν της κλάσης του Νήσος Χίος. Ακούτηκαν για την γραμμή χρυσάφι ο Πρέβελης ή/και η Ανθή Μαρίνα.

2. Έχουν πέσει σχετικές κόντρες, αλισβερίσια, συνομοταξίες, μαχαιρώματα και συμμαχίες ένθεν και ένθεν μεταξύ των κινούντων τα νήματα στην ακτοπλοϊα. Οι τελευταίες εξελήξεις δείχνουν κάτι... βγάζουν μάτι :roll::roll:. Ο νοοών νοείτο!!! Ποιός νοιάστηκε για τον τουρίστα, τον επιβάτη, τον τόπο και την πατρίδα....

αρκετά μέχρι εδώ.... δεν έχει και νόημα για περισσότερα άλλωστε.

ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΟ!!!! πάντως το λιμάνι είναι έτοιμο για το blue star αν θέλει να έρθει

MYTILENE
23-06-2008, 10:46
ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ σε ένα από τα τελευταία του μεσημεριανά ταξίδια Κυριακής,από Μυτιλήνη.8088

Markos
23-06-2008, 11:26
Το εβγαλε και το Marinews.

http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=5005

El Greco
23-06-2008, 17:14
apo to arthro ego katalaveno oti oli ayti sizitisi ginete gia na mporesi na anevasi tis times tou dromologiou i nea Hellenic SeaStarways.

Marinews: Όμως στελέχη της HSW υποστηρίζουν ότι εάν δεν τροποποιηθεί τα δρομολόγιο θα αναγκαστεί η εταιρεία να αυξήσει την τιμή του εισιτηρίου λόγο μεγάλου κόστους.

cmitsos
23-06-2008, 21:48
τι να πώ το καράβι ικανοποιητική κίνηση έχει....ας πάει κυκλάδες...να ηρεμήσουν οι κύριοι...απλά να ξέρει ο κόσμος οτι κανένας δε τους νοιάζεται ...δυστυχως...

Paralia
23-06-2008, 22:10
apo to arthro ego katalaveno oti oli ayti sizitisi ginete gia na mporesi na anevasi tis times tou dromologiou i nea Hellenic SeaStarways.

Οι τιμές των ναύλων έχουν απελευθερωθεί και η κάθε εταιρεία μπορεί να εφαρμόσει οποιαδήποτε αύξηση κρίνει ως απαραίτητη χωρίς να χρειάζεται τεχνάσματα και δικαιολογίες.

El Greco
24-06-2008, 00:33
nai ala den mpori na diplasiasi tis times xoris na ksesikothi o kosmos.......

ego pistevo oti ayti i kinisi ginete mono gia na min fai trello kraksimo apo tous epivates.

Paralia
24-06-2008, 00:55
Η ΝΕΛ έκανε αυξήσεις πάνω από 30%, το ίδιο και η GA Ferries, είδες να αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα;

Όταν εταιρείες με πλοία 30 ετών κάνουν τέτοιες αυξήσεις, λες να χρειάζεται άλλοθι το νεότερο πλοίο της ελληνικής ακτοπλοΐας για τις τιμές των εισιτηρίων του;

cmitsos
24-06-2008, 15:28
αν γίνει το δρομολόγιο αυτό τον κόσμο απο τη χίο τον έχασε πάντως...μίλαγα με κόσμο χτες για το συγκεκριμένο...8 ώρες για χίο με ενδιάμεσους σταθμούς...δε παίζει...μας στέλνει στα καράβια της νελ. ¶ρα είναι κατα κάποιο τρόπο ένα σταδιο πριν την ολοκληρωτική φυγή του πλοίου απο το νησί....

Speedkiller
24-06-2008, 15:33
Σ'αυτό δεν έχεις άδικο φίλε cmitsos αφού το Μυτιλήνη κάνει περίπου 9...Δεν είναι κ μεγάλη διαφορά!Κ αν υπάρχει σεβαστή διαφορά στο εισητήριο (που πιστεύω πως θα υπάρχει) είναι γεγονός πως πολλοί θα διαλέξουν ΝΕΛ...Και δεν το λέω υπέρ της...

geogre222
25-06-2008, 10:55
vriskomai entos tou nissos chios kai os sinithos ploio kai eksipiretisi prosopikou einai stin entelia.iposxomai na trabikso kai kamia photo en plo kai na tin stilo se ligo mias kai exei kalo kairo simera gia taksidaki.....:D:D:D;)

Rocinante
25-06-2008, 11:15
Αυτα μου αρεσουν. Σε λιγο καιρο θα εχουμε και Live ανταποκρισεις και βιντεο. GEORGE222 Ευχαριστουμε

geogre222
25-06-2008, 12:11
anaxorisi apo pirea 25-6-2008 (h photo exei anebei me ti voitheia tou internet apo to ploio en polo)
A kai me plati to theofilo.......;)

8207

Leo
25-06-2008, 13:14
¶ξιος φίλε geogre222, ευχαριστούμε :D

giannisk88
25-06-2008, 17:12
Αυτό θα πεί αμεσώτητα!!!!Απο τη "παραγωγή" στη "κατανάλωση"!!!
Πολύ καλός φίλε!!

gvaggelas
25-06-2008, 23:57
Αναχώρηση του ΄Ν. Χίος από το λιμάνι της Χίου. 25 λεπτά καθυστέρηση στην αναχώρησή του κυρίως λόγω του αριθμού των επιβατών και οχημάτων που φορτώθηκαν. Περίπου 8 δίκυκλα, 20 αυτοκίνητα και 13 νταλίκες.

dimitris!
26-06-2008, 01:37
Εχω κλείσει εισιτήρια αρχές Αυγούστου με Ν. Χίος για Χίο.Αν περάσει το αίτημα για άμεση αποδρομολόγηση τι θα συμβεί μετα εισιτήρια αυτά???Και γενικά τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις??

cmitsos
26-06-2008, 04:13
μπορείς να πάρεις τα τηλέφωνα της εταιρείας να ρωτήσεις...αν θες τη γνώμη μου το καράβι μάλλον θα φύγει τον οκτώβρη...

kingminos
26-06-2008, 14:33
μπορείς να πάρεις τα τηλέφωνα της εταιρείας να ρωτήσεις...αν θες τη γνώμη μου το καράβι μάλλον θα φύγει τον οκτώβρη...

Και που θα πάει;

gvaggelas
26-06-2008, 15:34
Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί. Πάντως αν ρίξεις μια ματιά στα προηγούμενα posts θα διαβάσεις για τις φήμες που κυκλοφορούν.

gvaggelas
26-06-2008, 18:10
¶φιξη πριν από 10 λεπτά. Πολλοί επιβάτες αποβιβάσθηκαν. Το γκαράζ ήταν γεμάτο μέχρι τον καταπέλτη. Την ίδια ώρα στο λιμάνι και το Σαμοθράκη για Μυτιλήνη.

8318

8319

gvaggelas
28-06-2008, 02:03
Άφιξη από Μυτιλήνη στις 00.50 για τον αγαπημένο μου βάπορα. Φόρτωσε συνολικά 7 δίκυκλα, 10 νταλίκες και 53! ΙΧ. Επίσης πολλοί οι επιβάτες μιας και έφυγαν πολλοί φοιτητές. Επισυνάπτω και ορισμένες εικόνες. Το πλοίο τελικά αναχώρησε στις 01.15 με 45 λεπτά καθυστέρηση. Μάλιστα βιάζονταν τόσο να αναχωρήσουν που δεν κατέβασαν καν την σκάλα των επιβατών, αλλά τους έβαλαν από το γκαράζ. Ταυτόχρονα βέβαια γίνονταν και η φόρτωση των ΙΧ. Δυστυχώς τέτοιες πρακτικές εγκυμονούν κινδύνους.

scoufgian
28-06-2008, 05:50
Μάλιστα βιάζονταν τόσο να αναχωρήσουν που δεν κατέβασαν καν την σκάλα των επιβατών, αλλά τους έβαλαν από το γκαράζ. Ταυτόχρονα βέβαια γίνονταν και η φόρτωση των ΙΧ. Δυστυχώς τέτοιες πρακτικές εγκυμονούν κινδύνους.
Γιωργο ,ευστοχη, η παρατηρηση σου!!Συνηθως οι λιμενικοι, κοβουν κ........ σε τετοια λεπτα ζητηματα........Δεν ειναι υπευθυνοι, μονο για τις ωρες αφιξης και αναχωρησης των πλοιων ,αλλα και για την σωστη διακινηση των επιβατων και οχηματων ,απο και προς τα πλοια.

KABODETHS
28-06-2008, 09:50
μήπως δεν φόρτωναν φορτηγά ή οχήματα ταυτόχρονα με τα ΙΧ?

cmitsos
28-06-2008, 10:00
¶φιξη από Μυτιλήνη στις 00.50 για τον αγαπημένο μου βάπορα. Φόρτωσε συνολικά 7 δίκυκλα, 10 νταλίκες και 53! ΙΧ. Επίσης πολλοί οι επιβάτες μιας και έφυγαν πολλοί φοιτητές. Επισυνάπτω και ορισμένες εικόνες. Το πλοίο τελικά αναχώρησε στις 01.15 με 45 λεπτά καθυστέρηση. Μάλιστα βιάζονταν τόσο να αναχωρήσουν που δεν κατέβασαν καν την σκάλα των επιβατών, αλλά τους έβαλαν από το γκαράζ. Ταυτόχρονα βέβαια γίνονταν και η φόρτωση των ΙΧ. Δυστυχώς τέτοιες πρακτικές εγκυμονούν κινδύνους.

λοιπόν επέστρεψα αθήνα με το εν λόγω δρομολόγιο και πλοίο...φίλε βάγγο εχει χαλάσει απο μέσα ο καταπέλτης επιβατών γιαυτό μπαίνουμε απο το γκαράζ αν και κανονικά λειτουργεί ο αριστερός καταπέλτης.. Εχω να πω ένα απο τα χειρότερα ταξίδια με το χιος. Φτασαμε πειραια στις 6.40 το πρωι κανονικα και το επιχειρησιακό κέντρο του ΟΛΠ μας άφησε να μπούμε στις 8.00 με αποτέλεσμα να δέσουμε στις 8.11!!! Τη στιγμή που ανακοίνωνε η κοπέλα την είσοδο μας στο λιμάνι μετα απο 1.30 ώρα επεσαν χειροκροτηματα σφυριγματα και γελασε δεν κρατήθηκε η ρεσεψιονιστ! Το θέμα είναι το προσωπικό ήταν εξυπηρετικότατοι αλλα ο ΟΛΠ ΟΧΙ!! επιπλέον ταξιδεύαμε ολοι οιφοιτητες της χίου και της μυτιληνης!!! οποτε καταλαβαίνετε οτι το καράβι ήταν φίσκα...μεγάλη ταλαιπωρία.
Είχα πάρει καμπίνα και στο κρεββατι που μου αντιστοιχουσε κοιμόνταν ένας τύπος απο μυτιλήνη και του λεει ο υπάλληλος να δω το εισιτηριο σας και λεει ειναι απαραίτητο να αλλάξω κρεββατι..λες και εγω που ζήτησα χαμηλο κρεββατι είμαι βλακας...τέλοσπαντων τι να πω είμαστε ζουγκλα και το βλεπω καθημερινά αυτό.:(

2nd mate
28-06-2008, 10:25
τελικα το ερωτημα αν θα φυγει το πλοιο απο την Μυτιληνη ερχεται να μας το απαντησει η ιδια η εταιρεια....
Απο διαφημιση της HSW σε εφημεριδα παρατηρησα οτι στους προορισμους που διαφημιζει λειπει η Μυτιλήνη....
8396

dimitris
28-06-2008, 10:29
Mε την ιδια διαφημιση εχει γεμισει και τους δρομους της Αττικης!

cmitsos
29-06-2008, 00:53
λοιπόν επέστρεψα αθήνα με το εν λόγω δρομολόγιο και πλοίο...φίλε βάγγο εχει χαλάσει απο μέσα ο καταπέλτης επιβατών γιαυτό μπαίνουμε απο το γκαράζ αν και κανονικά λειτουργεί ο αριστερός καταπέλτης.. Εχω να πω ένα απο τα χειρότερα ταξίδια με το χιος. Φτασαμε πειραια στις 6.40 το πρωι κανονικα και το επιχειρησιακό κέντρο του ΟΛΠ μας άφησε να μπούμε στις 8.00 με αποτέλεσμα να δέσουμε στις 8.11!!! Τη στιγμή που ανακοίνωνε η κοπέλα την είσοδο μας στο λιμάνι μετα απο 1.30 ώρα επεσαν χειροκροτηματα σφυριγματα και γελασε δεν κρατήθηκε η ρεσεψιονιστ! Το θέμα είναι το προσωπικό ήταν εξυπηρετικότατοι αλλα ο ΟΛΠ ΟΧΙ!! επιπλέον ταξιδεύαμε ολοι οιφοιτητες της χίου και της μυτιληνης!!! οποτε καταλαβαίνετε οτι το καράβι ήταν φίσκα...μεγάλη ταλαιπωρία.
Είχα πάρει καμπίνα και στο κρεββατι που μου αντιστοιχουσε κοιμόνταν ένας τύπος απο μυτιλήνη και του λεει ο υπάλληλος να δω το εισιτηριο σας και λεει ειναι απαραίτητο να αλλάξω κρεββατι..λες και εγω που ζήτησα χαμηλο κρεββατι είμαι βλακας...τέλοσπαντων τι να πω είμαστε ζουγκλα και το βλεπω καθημερινά αυτό.:(

ακόμα έχω να πω πως το πλήρωμα μπροστά σε όλη αυτή τη ταλαιπωρία ήταν πολυ εξυπηρετικοί. ευτυχώς.

gvaggelas
29-06-2008, 07:48
Είδα ότι πήγαν να κατεβάσουν τον αριστερό καταπέλτη επιβατών αλλά τελικά δεν το έκαναν. Με την διάταξη της προβλήτας και τον τρόπο είσόδου των οχημάτων στο πλοίο, αν κατέβαζαν τον αριστερό καταπέλτη τότε τα οχήματα θα φορτώνονταν στο πλοίο μόλις τελείωνε η επιβίβαση των επιβατών γεγονός που θα αύξανε την καθυστέρηση.

Leo
29-06-2008, 07:54
Το πλοίο έφθασε στον Πειραιά στις 07.50 και μπήκε στο λιμάνι στις 08.00 ακολουθόντας την Αριάδνη. Το λεφούσι με τις κεραίες, κάμερες και τα μικρόφωνα περίμαναν να πιάσουν τα λαυράκια. Έφυγα να μην συγχιστώ πρωί πρωί.

cmitsos
29-06-2008, 16:04
μαζί ταξιδεύαμε λεο?:)

Leo
29-06-2008, 17:35
Όχι φίλε μου, απλά είμουν στο λιμάνι το πρωί, όμως δεν εχω αποδεικτικό..:D. Κάτι δεν πήγε καλά κι έχασα τους κόπους μου σήμερα ;)... Ο rocianante που είμαστε μαζί θα σε δημοσιεύσει :rolleyes:

Rocinante
29-06-2008, 17:46
Όχι φίλε μου, απλά είμουν στο λιμάνι το πρωί, όμως δεν εχω αποδεικτικό..:D. Κάτι δεν πήγε καλά κι έχασα τους κόπους μου σήμερα ;)... Ο rocianante που είμαστε μαζί θα σε δημοσιεύσει :rolleyes:
Εφτασεεεε...
Μανουβρα μπροστα μας. Αν και καλυτερα να εκανε κανα ζογγλερικο και να σηκωσει κυμα μπας και πεταγε στη θαλασσα τα Τηλεκορακια που ηταν παραταγμενα να δουν τους ναυαγους...

8467

gvaggelas
29-06-2008, 20:15
Τελικά υπάρχει κάποια εξέλιξη για την φημολογούμενη διαφοροποίηση των δρομολογίων του πλοίου? δεν ήταν να παρθεί απόφαση στο ΣΑΣ της Τετάρτης που μας πέρασε?

marsant
29-06-2008, 21:32
Την Τριτη θα παρθει η αποφαση του ΣΑΣ.

Speedkiller
29-06-2008, 21:46
Πάντως μετά την απώλεια του Θεόφιλου πιστεύω πως με τίποτα δεν γίνεται άμεση αποδρομολόγηση!!!Το Μυτιλήνη μόνο να βγάλει την γραμμή δεν γίνεται!!!Ούτε κ σε συνεργασία με τον Ταξιάρχη!

marsant
29-06-2008, 21:50
Μην το λες φιλε speedkiller, βλεπω να τριβει τα χερια του ο Αγουδημος και να ανηφορισει κανενα Μαρινα στην γραμμη.

Paralia
29-06-2008, 21:56
Το Νήσος Χίος δεν πρόκειται να φύγει από τη γραμμή.

gvaggelas
29-06-2008, 22:13
Μην το λες φιλε speedkiller, βλεπω να τριβει τα χερια του ο Αγουδημος και να ανηφορισει κανενα Μαρινα στην γραμμη.

Όπως λένε σε αυτές τις περιπτώσεις: Τα πιάσαμε τα φράγκα μας.

zamas
29-06-2008, 22:19

ΣΧΟΛΙΟ

Όπως λένε σε αυτές τις περιπτώσεις: Τα πιάσαμε τα φράγκα μας.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

gvaggelas
30-06-2008, 00:33
Άφιξη σήμερα για το πλοίο από Μυτιλήνη στις 00.45.΄Εκφορτώθηκαν 3 δίκυκλα και 14 ΙΧ. Φορτώθηκαν για Πειραιά 21 δίκυκλα, 7 νταλίκες και 40 ΙΧ. Επίσης το πλοίο πήρε πάρα πολλούς επιβάτες. Στο τέλος από ότι είδα το γκαράζ ήταν γεμάτο, γεγονός αναμενόμενο μιας και πήρε και την κίνηση του Θεόφιλου που κανονικά είχε δρομολόγιο σήμερα. Το πρόβλημα με τον δεξιό πρυμνιό καταπέλτη επιβατών συνεχίζει να υπάρχει μιας και ούτε σήμερα κατέβηκε. Μάλλον το πρόβλημα πρέπει να είναι σοβαρό, αλλιώς θα είχε επιδιορθωθεί. Σήμερα κατέβασαν τον αριστερό καταπέλτη, ο οποίος δεν πρέπει να ανοίγει συχνά, καθώς έτριζε ολόκληρος. Μάλιστα ένα μέλος του πληρώματος πηδούσε πάνω στο νύχι του καταπέλτη για να το κατεβάσει. Πάντως η χρήση του αρστερού καταπέλτη δημιουργεί πρόβλημα στην φόρτωση του πλοίου καθώς στην Χίο τα οχήματα σταθμεύουν αριστερά του πλοίου. Οπότε κατά την διάρκεια της επιβίβασης, οι επιβάτες διακόπτουν την φόρτωση των οχημάτων. Τελικά το πλοίο αναχώρησε στις 01.00 με μισή ώρα καθυστέρηση.

kingminos
30-06-2008, 00:58
Στην περίπτωση που δεν το προσέξατε αυτό το θέμα τον τελευταίο καιρό το έχουμε γεμίσει.

STRATHGOS
30-06-2008, 11:56
:shock:
προτιμω να παο με ταξιαρχη παρα μα μαρινα!! μπιαξ!!

cmitsos
30-06-2008, 12:47
¶φιξη σήμερα για το πλοίο από Μυτιλήνη στις 00.45.΄Εκφορτώθηκαν 3 δίκυκλα και 14 ΙΧ. Φορτώθηκαν για Πειραιά 21 δίκυκλα, 7 νταλίκες και 40 ΙΧ. Επίσης το πλοίο πήρε πάρα πολλούς επιβάτες. Στο τέλος από ότι είδα το γκαράζ ήταν γεμάτο, γεγονός αναμενόμενο μιας και πήρε και την κίνηση του Θεόφιλου που κανονικά είχε δρομολόγιο σήμερα. Το πρόβλημα με τον δεξιό πρυμνιό καταπέλτη επιβατών συνεχίζει να υπάρχει μιας και ούτε σήμερα κατέβηκε. Μάλλον το πρόβλημα πρέπει να είναι σοβαρό, αλλιώς θα είχε επιδιορθωθεί. Σήμερα κατέβασαν τον αριστερό καταπέλτη, ο οποίος δεν πρέπει να ανοίγει συχνά, καθώς έτριζε ολόκληρος. Μάλιστα ένα μέλος του πληρώματος πηδούσε πάνω στο νύχι του καταπέλτη για να το κατεβάσει. Πάντως η χρήση του αρστερού καταπέλτη δημιουργεί πρόβλημα στην φόρτωση του πλοίου καθώς στην Χίο τα οχήματα σταθμεύουν αριστερά του πλοίου. Οπότε κατά την διάρκεια της επιβίβασης, οι επιβάτες διακόπτουν την φόρτωση των οχημάτων. Τελικά το πλοίο αναχώρησε στις 01.00 με μισή ώρα καθυστέρηση.

φίλε μου στο είπα και την προηγούμενη φορά...ο δεξιος καταπέλτης επιβατών είναι χαλασμένος απο μέσα έχουν βάλει μία κουρτίνα και το επιδιορθώνουν. θα αργήσει μάλλον. Στα υπόλοιπα περι ασφάλειας επιβατών συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Εκει στο μπαλκονάκι πανω απο την καφετερια μενεις? :D

gvaggelas
30-06-2008, 14:35
φίλε βάγγο εχει χαλάσει απο μέσα ο καταπέλτης επιβατών γιαυτό μπαίνουμε απο το γκαράζ αν και κανονικά λειτουργεί ο αριστερός καταπέλτης.. :(

Βασικά φίλε μου δεν μου είπες ότι τον επιδιορθώνουν. Απλά ότι έχει χαλάσει. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση, αυτό σημαίνει ότι το πλοίο δεν θα χρειαστεί να πάει για επισκευές και να βγει από την γραμμή.

cmitsos
30-06-2008, 17:05
Βασικά φίλε μου δεν μου είπες ότι τον επιδιορθώνουν. Απλά ότι έχει χαλάσει. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση, αυτό σημαίνει ότι το πλοίο δεν θα χρειαστεί να πάει για επισκευές και να βγει από την γραμμή.

ναι έχεις δίκιο! δε μου απάντησες όμως εκει στο μπαλκονάκι πάνω απο τη καφετέρια μένει?:)

gvaggelas
30-06-2008, 20:33
Σήμερα το Ν. Χίος ήταν από τις λίγες φορές που για να δέσει έκανε δεξιόστροφη. Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μαζί μου.

marsant
30-06-2008, 21:09
:shock:
προτιμω να παο με ταξιαρχη παρα μα μαρινα!! μπιαξ!!

Πιαδια εγω μια εκτιμηση εκανα,οτι ο Αγουδημος τετοιες ευκαιριες ψαχνει.Δεν ειπα οτι θα βαλει συγκεκριμενα το Μαρινα.Απλα ειπα κανενα Μαρινα δηλαδη οπιοδηποτε πλοιο,μπορει να ειναι και το Ανθη.Φυσικα και δεν τιθεται θεμα συγκριση στα πλοια του με το Νησος Χιος.Παντως εγω την ΝΕΛ την κατατασω στο ιδιο επιπεδο με την G.A.Oσο αφορα για τον Ταξιαρχη φιλε Στρατηγε μην τρελαθουμε κιολας οτι ειναι καλυτερο απο το Μαρινα...Σε καμια περιπτωση!Ο Ταξιαρχης αντε να πολυ λιγο καλυτερο δρομο,αλλα και αυτο ακομη παιζεται..Καλο ειναι να υπαρχουν πολλες εταιριες παρα μονοπωλιο.Τωρα αν δεν σας αρεσει(αν μπει τελικα η GA FERRIES) πολυ απλα γυριστε της την πλατη.Δεν ειπα εγω σε καμια περιπτωση οτι οπιοδηποτε πλοιο του Αγουδημου ειναι αξιος αντικαταστατης του Νησος Χιος.Απλα καποιο μελος τονισε οτι θα μεινει με ενα πλοιο η γραμμη και απαντησα οτι τριβει τα χερια του Αγουδημος.

gvaggelas
02-07-2008, 12:24
Είσοδος του πλοίου στο λιμάνι της Χίου πριν από δύο μέρες.

sylver23
02-07-2008, 14:49
κατι ασχετο.η καφετερια που φαινετε αριστερα στις 2 φωτο λειτουργει ακομα??

cmitsos
02-07-2008, 22:18
φυσικα :D και είναι η καλύτερη στη χιο

gvaggelas
05-07-2008, 05:41
Και η καλύτερη για να βγάλεις φωτογραφίες!!!.

gvaggelas
05-07-2008, 05:44
Και δύο φωτογραφίες από την χτεσινή του άφιξη από Πειραιά. Το γκαράζ ήταν γεμάτο, ενώ υπήρχαν και πάρα πολλοί επιβάτες.
8826

8827

Espresso Venezia
06-07-2008, 08:17
Νήσος Χίος, σήμερα το πρωί. Περιμένοντας να ...παρκάρει το μεγαθήριο Celebrity Summit, και βάζοντας πλώρη για το έμπα του λιμανιού.

8940

8941

geogre222
07-07-2008, 18:24
ταξιδακι αυριο για χιο με το πλοιο και οπως παντα θα στειλω φωτο απο το πλοιο για ολους τους fun :):)

cmitsos
07-07-2008, 20:38
περιμένω αφιέρωση γιώργο?? είδες που φτιαξανε βαγγο το δεξι καταπέλτη και είχες λυσσάξει:D

alcaeos
07-07-2008, 20:50
ταξιδακι αυριο για χιο με το πλοιο και οπως παντα θα στειλω φωτο απο το πλοιο για ολους τους fun :):) καλο ταξιδι φιλε και περιμενουμε φοτο σου

STRATHGOS
07-07-2008, 21:44
Πιαδια εγω μια εκτιμηση εκανα,οτι ο Αγουδημος τετοιες ευκαιριες ψαχνει.Δεν ειπα οτι θα βαλει συγκεκριμενα το Μαρινα.Απλα ειπα κανενα Μαρινα δηλαδη οπιοδηποτε πλοιο,μπορει να ειναι και το Ανθη.Φυσικα και δεν τιθεται θεμα συγκριση στα πλοια του με το Νησος Χιος.Παντως εγω την ΝΕΛ την κατατασω στο ιδιο επιπεδο με την G.A.Oσο αφορα για τον Ταξιαρχη φιλε Στρατηγε μην τρελαθουμε κιολας οτι ειναι καλυτερο απο το Μαρινα...Σε καμια περιπτωση!Ο Ταξιαρχης αντε να πολυ λιγο καλυτερο δρομο,αλλα και αυτο ακομη παιζεται..Καλο ειναι να υπαρχουν πολλες εταιριες παρα μονοπωλιο.Τωρα αν δεν σας αρεσει(αν μπει τελικα η GA FERRIES) πολυ απλα γυριστε της την πλατη.Δεν ειπα εγω σε καμια περιπτωση οτι οπιοδηποτε πλοιο του Αγουδημου ειναι αξιος αντικαταστατης του Νησος Χιος.Απλα καποιο μελος τονισε οτι θα μεινει με ενα πλοιο η γραμμη και απαντησα οτι τριβει τα χερια του Αγουδημος.
Κανενα πλοιο της G A ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΝΕΛ η G A το ποιο καινουργιο πλοιο που εχει ειναι 40 χρονον οποτε μην συκρινουμε ενο η ΝΕΛ εχει ποιο μεγαλο 36 χρονον και ποιο καινουργιο 7 χρονον δεν θυμαμαι να εχει κανενα κατο απο 20 χρονον ενο η ΝΕΛ εχει τα διαμαντια τους εολους ενον η G A ΕΧΕΙ ΟΠΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΗ ΤΟ ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ!!!:shock:

Νaval22
07-07-2008, 21:49
Οκ Στρατή και εμείς αγαπάμε τη ΝΕΛ αλλά κάνε λίγο κράτη κανένα πλοίο του αγούδημου δεν είναι 40 χρονών όχι πως έχει τα καλύτερα βαπόρια αλλά όπως και να το κάνουμε ο θεόφιλος και ο Ταξμαν δεν διαφέρουν και πολύ απο τα πλοία της GA

Leo
07-07-2008, 21:51
Παρακαλώ να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα. Εδώ συζητάμε το Νήσος Χίος, ούτε την GA Ferries, ούτε την ΝΕΛ.

marsant
07-07-2008, 21:54
Κανενα πλοιο της G A ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΝΕΛ η G A το ποιο καινουργιο πλοιο που εχει ειναι 40 χρονον οποτε μην συκρινουμε ενο η ΝΕΛ εχει ποιο μεγαλο 36 χρονον και ποιο καινουργιο 7 χρονον δεν θυμαμαι να εχει κανενα κατο απο 20 χρονον ενο η ΝΕΛ εχει τα διαμαντια τους εολους ενον η G A ΕΧΕΙ ΟΠΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΗ ΤΟ ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ!!!:shock:

Συγνωμη δηλαδη για να καταλαβω γιατι μαλλον εγω ζω σε αλλον πλανητη της ΝΕΛ μηπως ειναι και νεοτευκτα?Εχει το Μυτιληνη που ειναι πολυ καλο βαπορι που ειναι 1 χρονο μεγαλυτερο απο το αδερφο του το Ροδανθη και εχει και το Θεοφιλος που και αυτο παρα πολυ καλο καραβι αλλα προχωρημενης ηλικιας και αυτο.Εγω δεν κατηγορησα την ΝΕΛ ουτε τα Πλοια της!Απλα ειπα οτι ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι στο ιδιο επιπεδο με την G,A FERRIES.Δεν μπορει να συγκριθει ουτε με την ΑΝΕΚ ουτε με ΜΙΝΟΑΝ,ΒLUE STAR FERRIES.Αλλη φορα σε παρακαλω να διαβαζεις πιο προσεκτικα το μηνυμα μου.Εκανες αναφορα στο οτι προτειμας το ΤΑΞΙΑΡΧΗ 1000 φορες απο το ΜΑΡΙΝΑ και σου απαντησα οτι τις κατατασω στο ιδιο μηκος τις εταιριες αυτες.Ας μην υπερβαλουμε λοιπον...

geogre222
08-07-2008, 11:16
η εικονα πανω απο το nissos chios ΤΩΡΑ για ολους εσας............;);)

geogre222
08-07-2008, 11:25
το πλοιο εχει παρα πολλη κοσμο.......αντε ξεκιναει το καλοκαιρι φαινετε...
ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΡΟ...;)

giannisk88
08-07-2008, 11:33
το πλοιο εχει παρα πολλη κοσμο.......αντε ξεκιναει το καλοκαιρι φαινετε...
ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΡΟ...;)
Καλό ταξίδι φίλε!!!Αυτό πάντως να μας ξεσηκώνεις τη διάθεση για διακοπές κάθε φορά με τις live φωτογραφίες σου δε θα στο συγχωρήσω ποτέ!!!!:)
Να'σαι καλά φιλε μου!!!Ευχαριστούμε!!!

geogre222
08-07-2008, 11:37
Καλό ταξίδι φίλε!!!Αυτό πάντως να μας ξεσηκώνεις τη διάθεση για διακοπές κάθε φορά με τις live φωτογραφίες σου δε θα στο συγχωρήσω ποτέ!!!!:)
Να'σαι καλά φιλε μου!!!Ευχαριστούμε!!!
ΣΤΑ επομενα ταξιδια θα παρω καμερα και θα σας εχω και live το ταξιδι ολο μεσα απο MSN (αυτη τη στιγμη λυσαμε καβους)

geogre222
08-07-2008, 11:45
τωρα θα σας ξερανω ολους!!!!

giannisk88
08-07-2008, 11:59
Χαχαχα!!!Εσυ θες να μας βασανίσεις κανονικά!!!!:D

geogre222
08-07-2008, 12:10
τωρα θα σας ξερανω ολους!!!!
ΣΟΡΥ για την καθυστεριση της φωτο αλλα το ιντερνετ μου σερνετε απο ταχυτητα

JASON12345
08-07-2008, 12:17
Ευχαριστούμε ανταποκριτά μας!
Καλή φάση αυτό που κάνεις φίλε.Έσυ μπορείς μπεις και στο ΑΙΣ βλέπεις που βρίσκεσαι,τα πλοιά που είναι κοντά σου κτλπ...

gvaggelas
09-07-2008, 15:51
περιμένω αφιέρωση γιώργο?? είδες που φτιαξανε βαγγο το δεξι καταπέλτη και είχες λυσσάξει:D

ναι ναι το είδα. :D Τώρα ηρέμησα;)

mike_rodos
11-07-2008, 23:01
Αφιερωμένο στους δημοσιογράφους και σε όσους έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν πως μόνο η ΝΕΛ περνάει από το στενό ΧΙΟΥ - ΟΙΝΟΥΣΩΝ για να κερδίσει χρόνο... μόλις τώρα περνάει και το ΝΗΣΣΟΣ ΧΙΟΣ...

cmitsos
12-07-2008, 04:42
ναι ναι το είδα. :D Τώρα ηρέμησα;)

άντε περιμένω αφιερώσεις

DELTAMARIN
14-07-2008, 12:52
Αν εννοείς την εταιρία που έχει σχεδιάσει το βαπόρι (μαζί με όλο του το σόι, αδέλφια-ξαδέλφια) έχεις δίκιο.

Νομίζω λέγετε Delta Marine... αν κάνω λάθος διορθώστε....

Και πρέπει να έχει κλείσει αφού δεν μπορώ να βρω πια το site της στο internet.

To ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ και ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ είχαν παραγγελθεί ως SUPERFERRY ΜΥΚΟΝΟΣ και ΧΙΟΣ αντιστοιχα από τη Strintis Lines, μερικούς μήνες μετά την παραγγελία του ΙΘΑΚΗ (SUPERFERRY κι αυτό τότε) στην Κορέα. Η μελέτη των σκαφών αυτών, όπως επίσης και των ΠΑΡΟΣ,ΝΑΞΟΣ και των SUPERFAST είχε γίνει από την ολλανδική Delta Marine. Οπότε δεν υπάρχει θέμα αντιγραφής ή κλεψιάς...

Καλοί φίλοι και φίλες του Nautilia.gr Καλησπέρα από Φιλανδία,

Κατ'αρχήν μπράβο για την ιστοσελίδα και τον χρόνο που αφιερώνετε όλοι και όλες για την Ναυτιλία, τους ανθρώπους και τα καράβια της.

Σας γράφω για να διευκρινίσω ότι το όνομα της εταιρείας που σχεδίασε το πλοίο ΝΗΣΣΟΣ ΧΙΟΣ και το αδελφό του άλλα και τα άλλα πλοία που αναφέρετε είναι DELTAMARIN, είναι Φιλανδική και προς Θεού δεν έκλεισε ποτέ.

Είμαι Ερευνητής/Σχεδιαστής Ναυπηγός/Ναυτικός Μηχανολόγος Μηχανικός και εργάζομαι στο Concept Development/R&D Department της εταιρείας.

H Deltamarin είναι ένα από τα πλέον κορυφαία Ναυπηγικά/Ναυτικά Μηχανολογικά Ερευνητικά και Σχεδιαστικά γραφεία στον κόσμο ειδικά στον τομέα των Κρουαζιεροπλοίων και ΕΓ/ΟΓ πλοίων ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και σε άλλους τύπους πλοίων (και τώρα πλέον και πλατφορμών) - (offshore platforms) - που απαιτούν απαιτητικό σχεδιασμό αλλά και ποιότητα κατασκευής.

Η ιστοσελίδα της είναι η www.deltamarin.com (http://www.deltamarin.com)

(Προφανώς επειδή εχουμε υπ' όψην μας την λέξη marine με e στο τέλος μπερδευόμαστε λίγο ;)).

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε κάποια από τα πολλά references της εταιρείας, μέσα σε αυτά είναι και πλοία των γνωστών Ελληνικών εταιρειών.

Μερικά direct links :

http://www.deltamarin.com/references/passenger-ships/fast-displacement-ro-ro-passenger-ferry-nissos-mykonos/
http://www.deltamarin.com/references/passenger-ships/fast-handy-size-ferry-blue-star-ithaki/
http://www.deltamarin.com/references/passenger-ships/ro-ro-passenger-ferry-family-superfast-i-xii/

Έυχομαι σε όλους και όλες καλή συνέχεια για οτιδήποτε κάνετε !

I will try to stay also in touch !

konigi
14-07-2008, 17:53
http://www.youtube.com/watch?v=XQOJD7hrPK0&feature=related
ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!

aegina
14-07-2008, 19:12
8a ei8ela na pw oti arxika to BLUE STAR ITHAKI itan na ftiextei sta naypigeia tis RAUMA YARDS gyrw sta 1996 i 97 alla i tote etaireia pou ta parigille apesyre tin agora ( elliniki etaireia itan nomizw).Oso gia ti DELTAMARIN nai einai Filandiki mia xwra me megali paradosi sta epivatiga ploia.Paradeigmata polla...Sti xwra ekeini yparxoun swsta naupigia ÅKER prwin WÄRTSILÄ, RAUMA YARDS, WÄRTILÄ DIESEL asxeta an twra einai stin ITALIA kai fysika ABB MARINES.Teleutaio epiteugma tis:GENESIS...:D

heraklion
14-07-2008, 23:30
Αν πάει το Πρέβελη Χίο Μυτιλήνη το Νίσσος χίος θα αλλάξει γραμμή;Γιατί η ΑΝΕΚ και η HELLENIC SEAWAYS έχουνε κοινό μεγαλομέτοχο.

marsant
15-07-2008, 06:56
Σιγουρα θα αλλαξει γραμμη το Χιος ειτε ανεβει καποιο πλοιο της Ανεκ ειτε δεν ανεβει.

dimitris
19-07-2008, 11:57
Πιστευω συντομα να ταξιδεψω και μαζι σου "Νησσος Χιος" ...
Ευχαριστω τον Χρηστο και την Ευη για τις φωτογραφιες μεσα απο το πλοιο!

giorgosss
19-07-2008, 18:06
Δημήτρη καταπληκτικές φωτογραφίες!

dimitris
19-07-2008, 18:20
giorgosss Ευχαριστω! να ειναι καλα τα παιδια που τις εβγαλαν και μου τις προσφεραν!

cmitsos
19-07-2008, 23:28
Σιγουρα θα αλλαξει γραμμη το Χιος ειτε ανεβει καποιο πλοιο της Ανεκ ειτε δεν ανεβει.

μαρέσει που είσαι και σίγουρος φίλε μου:)

MYTILENE
20-07-2008, 06:55
Χθές βράδυ έφτασε από Πειραιά γεμάτο από κόσμο και αυτοκίνητα.Σκεφτείται οτι έβγαλε μόνο 3 φορτηγά και το υπόλοιπο γκαράζ ήταν ΙΧ

kastro
20-07-2008, 09:35
Τότε το Λισσός που χρειάζεται αμά αυτό χωράει όλων τον κόσμο;

marioskef
20-07-2008, 10:13
Από που συμπέρανες οτι πήρε όλο το κόσμο...
Ίσα ισα που δείχνει οτι το Χίος δεν μπορεί να πάρει όλο το κόσμο...
Αλλά και να τον έπαιρνε, τα φορτηγα πως θα ταξιδέψουν?

MYTILENE
20-07-2008, 12:37
Τότε το Λισσός που χρειάζεται αμά αυτό χωράει όλων τον κόσμο;
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.......... ...

cmitsos
20-07-2008, 14:31
χρειάζεται και δευτερο καράβι το καλοκαίρι σίγουρα γιαυτό μπήκε και το λισσός. Εχει πολλά λεφτά η γραμμή. Το θέμα είναι μετα τον σεπτέβρη τι θα γίνει με το χίος...Πάντως οι χιώτες μόλις άκουσαν ότι η hsw θέλει να το βάλει στη γραμμή πειραιά-σύρο-τήνο-χίο τα πήραν λίγο ....:twisted:

MYTILENE
21-07-2008, 09:57
Να σου πώ κάτι φίλε,από τη μια καλά να πάθουν και οι φίλοι κατα τ'άλλα Χιώτες αλλά και ο κόσμος από Μυτιλήνη γιατί όταν ήρθε γυρίσανε τη πλάτη ΟΛΟΙ στην άλλη εταιρεία;) και την βρίζανε.Τώρα όμως από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα την αγαπάνε οι μισοί και οι άλλοι μισοί θα τη βρίζουνε επειδή και καλά θα λένε οτι έδιωξε το ΧΙΟΣ Ο ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ.Τώρα της γυρνάνε τη πλάτη και πάνε και μου βάζουνε πχ 2 :eek: φορτηγά στο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ. Λοιπόν τα λέμε το χειμώνα

mandiam
21-07-2008, 10:17
Φιλε μου ΜΥΤΙΛΕΝΕ συμφωνω απολυτα σε οσα λες.ειμαι απο τη Σαμο και καταλαβαινω απολυτα τι γινεται με τα πλοια,τη γραμμη και τους κατοικους του νησιου!ειναι λαθος να γυρναμε τη πλατη σε πλοια και σε εταιρειες που εχουν εξυπηρετησει τα νησια για χρονια ολοκληρα χωρις σταματημο.ομως για ελα λιγο και σκεψου εναν επιβατη,οχι καραβολατρη ο οποιος ταξιδευει μια 20ετια με ΝΕΛ και τωρα ηρθε η ωρα να διαλεξει την αλλη επιλογη οπου μπορει να παει γρηρορα στον προορισμο του.λογικο ειναι λοιπον να βριζει την αλλη εταιρεια και να μη θελει ουτε καν να βλεπει τα πλοια της!το λαθος ομως κατα τη γνωμη μου προερχεται απο τη ΝΕΛ.αν δεν ηθελε να χασει τους επιβατες της θα επρεπε να ειχε αντικαταστησει ενα εκ των ΘΕΟΦΙΛΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ με καποιο αλλο συμβατικο.οχι τυπου ΜΥΚΟΝΟΣ-ΧΙΟΣ,εστω να πηγαινει με 2 μιλια παραπανω απο τα παλια,ετσι ωστε να μην ερθει ο κορεσμος στα ματια του επιβατη.δες εδω με το ΛΙΣΣΟΣ,στα χανια τοσα χροναι βαρεθηκαν να το βλεπουν και τωρα στη ΧΙΟ-ΜΥΤΙΛΝΗ το εχουν λατρεψει.χιωτες φιλοι μου μου ειπαν ''καλα τετοια καραβαρα στα μερη μας???''καταλαβαινεις τι θελω να πω ετσι?ακομα πολλοι κατοικοι των 2 νησιων αυτων τα εχουν βαλει χρονια με την εταιρεια,κυριως περυσι οπου εβλεπαν το ΚΕΝΤΕΡΗΣ 1 να πηγαινει καθημερινα Ρεθυμνο και στα νησια τους ουτε απ'εξω δεν περνουσε...οποτε δεν εχουν και τοσο αδικο,αμα το δεις σαν καθαρος επιβατης και οχι σαν καραβολατρης!

MYTILENE
21-07-2008, 10:29
Να σου πώ κάτι?Είναι πολύ σωστά αυτά που λές και μπράβο σου.Για μένα είναι δικαολογημένα πολλά παράπονα για τη ΝΕΛ και φταίει η ΝΕΛ όπως είπες,από την άλλη ο τροχός γυρίζει και πολύ φοβάμαι οτι μερικοί θα περάσουν δύσκολο χειμώνα;)!!!!!!!
Δε θα ξεχάσω όταν ερχόταν το ΑΙΟΛΟΣ 1 τότε που όλοι έλεγαν με το παραμικρό:τι είναι αυτό το πλοίο?σε κάθε καθυστέρηση έστω και 30λεπτη βρίζανε μετά όταν ήρθε το μεγάλο ΚΕΝΤΕΡΗΣ μέχρι και για το κυματισμό το βρίζανε, μέχρι και για την ώρα που ερχότανε γιατί άλλο να πώ?Για τις ώρες που έρχοτανε και έφευγε βρίζανε, τώρα μπήκε το ΧΙΟΣ με τις ίδιες ώρες και όλα καλά.ΤΙ ΝΑ ΠΩ?????

mandiam
21-07-2008, 10:38
Νταξει,να σου πω την αληθεια δεν το πολυπιστευω..η ΝΕΛ δε προκειται να κανει αντιπεινα στους επιβατες της..μπροστα στο χρημα και στα εσοδα που μπορει να εχει το βαπορι σε ενα ταξιδι του.ασε που ολα γινονται για ενα σκοπο(περισσοτερες εισπραξεις)δεν υπαρχει πια κυριως το χειμωνα αυτο που λεμε-εξυπηρετηση κοινου-ολα ειναι για τα συμφεροντα πια.οποτε αν φυγει το ΧΙΟΣ απο τη γραμμη θα υπαρξει κατι αλλο..η θα γυρισουμε στα παλια καθημερινα δρομολογια,μια μερα το ΘΕΟΦΙΛΟΣ μια το ΜΥΤΙΛΗΝΗ

MYTILENE
21-07-2008, 10:39
Νταξει,να σου πω την αληθεια δεν το πολυπιστευω..η ΝΕΛ δε προκειται να κανει αντιπεινα στους επιβατες της..μπροστα στο χρημα και στα εσοδα που μπορει να εχει το βαπορι σε ενα ταξιδι του.ασε που ολα γινονται για ενα σκοπο(περισσοτερες εισπραξεις)δεν υπαρχει πια κυριως το χειμωνα αυτο που λεμε-εξυπηρετηση κοινου-ολα ειναι για τα συμφεροντα πια.οποτε αν φυγει το ΧΙΟΣ απο τη γραμμη θα υπαρξει κατι αλλο..η θα γυρισουμε στα παλια καθημερινα δρομολογια,μια μερα το ΘΕΟΦΙΛΟΣ μια το ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Και ένα άλλο.................;););)

Νaval22
21-07-2008, 10:44
Πάντα υπήρχε έχθρα απο τους κατοίκους της χίου αλλά και της μυτιλήνης για τη ΝΕΛ που κατα τη γνώμη μου ξεκινούσε απο τα ακριβά εισητήρια μιας και ήταν η μόνη εταιρεία που δεν έκανε ποτέ προσφορές,εγώ όλα τα καλοκαίρια στο νησί μια φορά ένα καλό λόγο για τη ΝΕΛ δεν άκουσα,πάρα μόνο αρνητικά

mandiam
21-07-2008, 11:13
Ισως τα βαζανε με το ΚΕΝΤΕΡΗΣ γιατι η τιμη του ηταν τσουχτερη,και τωρα με το ΧΙΟΣ ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα υποτιθεται για την ωρα που σε παει στο νησι.τι να πω ?δε ξερω..περιμενουμε τις εξελιξεις κ θα βγαλουμε τα συμπερασματα μας

2nd mate
21-07-2008, 18:48
τι φυσιολογικες ρε παιδια? αυτοκινητο πηγα να βγαλω και μου ειπαν 142 ευρω για μυτιληνη στο νησος χιος και 98 στο μυτιληνη.Μιλαμε για 44 ευρω διαφορα οχι για 5 η 10 ευρω.

Speedkiller
21-07-2008, 20:03
60 ευρώ αεροπορική για Μυτιλήνη από Πειραιά:shock:...Το αεροπλάνο αν το κλείσεις λιγο νωρίς τα ιδια θα σου ρθει...

Espresso Venezia
21-07-2008, 20:13
Ναι αλλά το αεροπλάνο ούτε ...βαρδιόλες έχει, ούτε ανοικτά καταστρώματα. (Τώρα θα μου πεις, ''γιατί, έχει το Νήσσος Χίος'' ???) :lol:

¶σε που για να νοιώσεις την ...αρμύρα της θάλασσας, θα πρέπει την άλλη μέρα να σε γράφουν οι εφημερίδες ως αποδημήσαντα. :twisted:

sylver23
21-07-2008, 20:14
ναι αλλα κ 60 ευρω??ελεος.

Speedkiller
21-07-2008, 20:16
Τότε να πάρω Θεόφιλο φίλε Espresso!!!Να το φχαριστηθώ και παραπάνω!!!:D

Espresso Venezia
21-07-2008, 20:21
Και βέβαια Κώστα μου !!!

Εδώ με ολόκληρο νησί (Οινούσσες) τράκαρε ο Θεόφιλος και μύτη δεν άνοιξε. ;)

Φαντάζεσαι να τράκαρε αεροπλάνο με νησί ???

Συμπέρασμα : ''Κάλιο Θεόφιλος και ...12 ώρες, ή Νήσος Χίος (μιας και είμαστε στο θέμα του και ο φίλος μας ο Leo ...καραδοκεί :D) και 6 ώρες, παρά αεροπλάνο με 1 ώρα αλλά χωρίς ...βαρδιόλες. :p

marsant
21-07-2008, 20:22
Πλακα πλακα παντως παιδια τα αεροπλανα ζουν στιγμες δοξας με τις τιμες που εχουν τα πλοια,και οχι αδικα παντως αφου και το βαπορι εχει γινει ειδος πολυτελειας.

Speedkiller
21-07-2008, 20:25
Μόνο μια διόρθωση φίλε Espresso...:)Εννέα ώρες είναι με το νήσσος Χιος!!!

cmitsos
21-07-2008, 21:09
και άλλη μία διόρθωση θεόφιλος 13,5 ωρες

sylver23
21-07-2008, 21:15
Μόνο μια διόρθωση φίλε Espresso...:)Εννέα ώρες είναι με το νήσσος Χιος!!!
για χιο ειναι 6 .για λεσβο 9

gtogias
22-07-2008, 11:45
καλησπέρα

Για να είμαι ειλικρινής κοντεύω να ξεχάσω τι είναι πια φυσιολογικό και τι όχι όσον αφορά τις τιμές.

Αυτό όμως που θυμάμαι είναι ότι την εποχή που για να πας στη Χίο (και Μυτιλήνη) μπορούσες να διαλέξεις μόνο μεταξύ πλοίων της ΝΕΛ οι τιμές είχαν πάρει τρελή ανηφόρα.

Τον Αύγουστο του 2005 πλήρωσα 96 Ευρώ (εισιτήριο που είχα αγοράσει μήνες πριν) για ΙΧ αυτοκίνητο Χίο-Πειραιά με τον Κεντέρη. Διάρκεια ταξιδιού 6 ώρες και κάτι ψιλά.

Εφέτος για την ίδια διαδρομή, ίδιων διαστάσεων ΙΧ και ίδια περίοδο πλήρωσα 90 Ευρώ με το Νήσος Χίος με ανάλογη διάρκεια ταξιδιού

Και να μη μιλήσουνε για τη γνωστή και φιλική εξηπηρέτηση της ΝΕΛ.

gvaggelas
24-07-2008, 06:26
Να σου πώ κάτι φίλε,από τη μια καλά να πάθουν και οι φίλοι κατα τ'άλλα Χιώτες αλλά και ο κόσμος από Μυτιλήνη γιατί όταν ήρθε γυρίσανε τη πλάτη ΟΛΟΙ στην άλλη εταιρεία;) και την βρίζανε.Τώρα όμως από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα την αγαπάνε οι μισοί και οι άλλοι μισοί θα τη βρίζουνε επειδή και καλά θα λένε οτι έδιωξε το ΧΙΟΣ Ο ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ.Τώρα της γυρνάνε τη πλάτη και πάνε και μου βάζουνε πχ 2 :eek: φορτηγά στο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ. Λοιπόν τα λέμε το χειμώνα

Καλά να πάθουνε για ποιο λόγο? Είναι επιλογή τυ επιβάτη με ποια εταιρεία θα ταξιδέψει. Θα σου μιλήσω για το τι έχω πράξει εγώ. Προσωπικά από την ημέρα που μπήκε το Ν. Μύκονος και μετέπειτα το Ν. Χίος δεν ξαναταξίδεψα με ΝΕΛ. Ο λόγος είναι ότι είχα περισσότερη άνεση, πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση από το προσωπικό και φυσικά 3 ώρες λιγότερο ταξίδι. Να μην αναφέρω την ώρα άφιξης των πλοίων της ΝΕΛ, 04.00 το πρωί, είναι πολύ βάρβαρη ώρα. Και καλά εγώ μένω στην πόλη. Μπορείς να μου πεις ο τουρίστας ή ο κάτοικος του χωριού τί μπορεί να κάνει στις 4 τα ξημερώματα? Είτε μας αρέσει είτε όχι το πλοίο αυτό έθεσε νέα στάνταρτ στην γραμμή. Αν φύγει σίγουρα θα χάσουν τα δύο νησιά και η ίδια η εταιρεία η οποία έχει καλά έσοδα από την γραμμή. Προσωπικά αν το πλοίο φύγει από την γραμμή θα φροντίσω να προγραμματίζω καλύτερα τα ταξίδια μου ώστε να ταξιδεύω με αεροπλάνο.
Να ξέρεις ότι εταιρεία που δεν αλλάζει και δεν αντιλαμβάνεται το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται είναι χαμένη από χέρι.
Η ΝΕΛ είχε το μονοπώλιο στην γραμμή για πολλά χρόνια. Και τί έκανε φίλε μου??? Έχτισε τρία ταχύπλοα και ζήτημα αν ταξίδεψαν τρία καλοκαίρια στην γραμμή. Μετά??? Θεόφιλος και Μυτιλήνη. Δεν λέω προσέφεραν στην γραμμή αλλά έως πότε θα προσφέρουν? Μέχρι να αποκαλύψει η σκουριά τους νομείς τους? Ας κάνει κάτι και η ΝΕΛ αν θέλει το επιβατικό κοινό να μην της γυρνάει την πλάτη και να αποκτήσει μία σταθερή πελατειακή βάση. Γιατί το να ρίχνουμε το φταίξιμο στους επιβάτες είναι τουλάχιστον άστοχο. Για εμένα φταίει η εταιρεία και μόνο.

gvaggelas
25-07-2008, 11:26
Και ένα πέρασμα του βάπορα από το στενό του νοτιότερου άκρου της Χίου και της νησίδας Βενέτικο.

10311

gvaggelas
25-07-2008, 11:28
και δύο τελευταίες

10314

MYTILENE
25-07-2008, 11:56
και δύο τελευταίες
Τέτοια κάνεις,βγάζεις το ΧΙΟΣ να περνάει από τα στενά- και θα σε πάρουν χαμπάρι τα κανάλια και ποιός τους ακούει μετά Τους τηλεκαπεταναίους.:p
ΥΓ Ωραίες φώτο γείτονα;)

gvaggelas
25-07-2008, 12:05
Και που να μάθουν ότι πάντα περνάει από εκεί. Και κάτι άλλο που διαπίστωσα με τις φωτό. Χρειάζομαι καινούρια ψηφιακή:???:.

Leo
25-07-2008, 12:10
Ας το μάθει η οικουμένη όλη, είναι πλεύσιμα νερά και όχι απαγορευμένα... μην αγχώνεστε... Επέλεξα δυό απο τις πολλές Γιώργο για να φανεί η δουλειά σου...;). Συγχαρητήρια και καλή αρχή.

gvaggelas
25-07-2008, 12:11
Με βάθη που φτάνουν μέχρι τα 180 μέτρα.

KABODETHS
25-07-2008, 21:19
σήμερα τηρώντας το έθιμο-πλέον, παραμονή της Αγ.Παρασκευής στη Χίο, το πλοίο πέρασε κοντά στην εκκλησία στον Βροντάδο και κάνοντας μία στροφή 360 απέδωσε χαιρετισμό

Leo
26-07-2008, 13:46
Φανταστικό !! μακάρι να υπάρχει μια φωτογραφία να δούμε...:)

nautikos
26-07-2008, 14:24
Φανταστικό !! μακάρι να υπάρχει μια φωτογραφία να δούμε...:)

Φωτο μπορει να μην παιζει αυτη τη στιγμη, αλλα εχουμε βιντεακι (http://www.youtube.com/watch?v=eQCNeP-1fy8) απο καποιο αλλο καραβολατρη.

esperos
26-07-2008, 14:43
Nαυτικέ συγκινήθηκα με το βιντεάκι! Μου θύμησε άλλες εποχές τότε που συναντιόντουσαν τα πλοία και αντήλλαζαν χαιρετισμούς σφυρίζοντας, κάτι που σήμερα είναι σπάνιο.

dimitris
26-07-2008, 14:52
Οντος το βιντεο ειναι πολυ καλο κι ευχαριστουμε!Φιλε esperos να πω κατι πανω σε αυτο που λες και το ειδα χθες με τα ματια μου και το ακουσα με τ'αυτια μου,
νεο λιμανι Μυκονου χαιρετισμος μεταξυ Νησος Μυκονος και Κορσικα Εξπρες 3 και στο λιμανι της Τηνου highspeed 4 με το Θεολογος Π.
βεβαια τα τελευταια χρονια αυτο καπου εχει χαθει και τα πραγματα εχουν γινει ποιο απροσωπα δυστυχως.

giannisk88
26-07-2008, 15:06
Μα γιατί όμως ρε παιδιά το έχουν ψηλοκαταργήσει το σφύριγμα?:(
Θυμάμαι παλιότερα και όποτε ερχόνταν ή εφευγε ενα πλοίο δημιουργόνταν μια φανταστική ατμόσφαιρα στα λιμάνια απο τα σφυρίγματα μεταξύ των πλοίων.Τωρα γιατι το έχουν κόψει?
Εχει σχέση με τα συμφέροντα μεταφύ εταιριών, με τη βιασίνη των πλοιάρχων να μπουν να αποβιβάσουν-επιβιβάσουν και να φύγουν ή υπάρχει κάποιος νόμος που να το απαγορεύει??
Συγχωρήστε με για το off topic αλλα αυτά τα πράγματα πιστεύω οτι πρέπει να λέγονται.

STRATHGOS
27-07-2008, 02:12
Απο εφημ.ΕΜΠΡΟΣ αποκομα Για τη ΝΕΛ
Ο. Βεντούρης προσπάθησε να υποβαθμίσει την αποχώρηση του «Νήσος Χίος» από τη γραμμή Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη, λέγοντας ότι δεν είναι ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τη ΝΕΛ. Διέψευσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ότι υπάρχει μυστική συμφωνία με τον κ. Βαρδινογιάννη κι απέδωσε την κίνηση της «Hellenic Seaways» στο υπερβολικό οικονομικό κόστος.
Το ενδιαφέρον της ΝΕΛ για απόκτηση νέου πλοίου συνεχίζει να είναι ισχυρό, ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις με τη μεγάλη αύξηση της τιμής του πετρελαίου δεν βοηθούν στην ανάπτυξη των επενδυτικών σχεδίων της. Η εταιρεία θα εξετάσει το θέμα αυτό το Σεπτέμβρη ανάλογα με τη στάση της κυβέρνησης. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει το «Θεόφιλος» δρομολόγια από Μυτιλήνη προς Θεσσαλονίκη μέσω Λήμνου κάθε Κυριακή. Τα δρομολόγια αυτά θα εκτελούνται τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
Τίποτα νεότερο δεν ακούστηκε στη συνέλευση της ΝΕΛ για τις ατασθαλίες του παρελθόντος που είχε καταγγείλει ο κ. Βεντούρης ένα χρόνο πριν. Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε, δήλωσε πάντως ότι συνεχίζεται η διερεύνηση του θέματος.:???:

STRATHGOS
28-07-2008, 23:40
Περιεργα πραχματα ΛΕΣ... :???:
Μεχρι και της 28 σεπ. δινει δρομολογεια απο μυτιληνη για πειραια... γιατη αραγες;??

2nd mate
29-07-2008, 09:34
Φωτο μπορει να μην παιζει αυτη τη στιγμη, αλλα εχουμε βιντεακι (http://www.youtube.com/watch?v=eQCNeP-1fy8) απο καποιο αλλο καραβολατρη.

καταπληκτικο μπραβο!!!τελικα ειναι ωραιο πραγμα να μη ξεχναμε τις παραδοσεις γιατι η ναυτιλια στην ελλαδα ειναι αμεσα συνδεδεμενη με την θρησκεια (με την βαθυτερη εννοια της θρησκειας βεβαια και οχι οτι βγαινει προς τα εξω απο τους παπαδες)

Leo
29-07-2008, 12:36
καταπληκτικο μπραβο!!!τελικα ειναι ωραιο πραγμα να μη ξεχναμε τις παραδοσεις γιατι η ναυτιλια στην ελλαδα ειναι αμεσα συνδεδεμενη με την θρησκεια (με την βαθυτερη εννοια της θρησκειας βεβαια και οχι οτι βγαινει προς τα εξω απο τους παπαδες)

2nd Mate για να μην βγούμε εκτός θέματος με απλά λόγια θα σου πώ μπράβο για το σχόλιο σου.

cmitsos
29-07-2008, 16:15
άρα μέχρι 28 σεπτεβρίου θα μείνει??

Leo
29-07-2008, 16:21
Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να πας ταξίδι cmitsos :p :D...

cmitsos
29-07-2008, 16:28
ε ναι έχω εξεταστική σεπτεβρίου για το μεταπτυ. και 8ελω να ξέρω οπωσδήποτε:D:D κρίμα για το νησι αν φύγει όπως και για την αγαπημένη μου μυτιλήνη

dark_vts
29-07-2008, 23:56
...μια φωτογραφια κ απο έμενα τραβηγμενη απο την πλωρη του ''Μυτιληνη'' προχτες 28/07. Το ''Νησος'' μολις εχει βγει απο το περιβοητο στενο των Οινουσσων κ κατευθυνεται για Μυτιληνη...

http://i215.photobucket.com/albums/cc46/STRtm/nissos_chios.jpg

Speedkiller
02-08-2008, 18:43
Απλάνα πω πως είμουν μέσα στο πλοιο όταν έκανε τρην στροφή...Πλάκα είχε!!!Επίσης να πω πως συναντησαμε μια τουρκικη φρεγάτα πριν μπουμε στη χίο και πως ίσως και εξαιτιάς της στροφής το πλοιο αργησε να φτασει μυτιλήνη!!!Όσο για σφυριγματα απλά να πω πως μου πήραν τα αυτιά...:)

dark_vts
02-08-2008, 19:09
Η αληθεια ειναι πως μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση το γεγονος οτι το ''νησος'' δεν βγηκε απ το στενο στην ωρα του κ αυτο δικαιολογειται μαλλον απο τα λεγομενα σου σχετικα με την φρεγατα. Αυτο βεβαια εδωσε την ευκαιρια να περασει κ το ''Μυτιληνη'' απο το στενο κ να μην παει απ'εξω οπως γινεται αλλες φορες που προκειται να συναντηθουν δυο πλοια στο συγκεκριμμενο σημειο. Επισης μπορει να τα λεω κ λαθος.....:neutral:

Νaval22
05-08-2008, 18:17
Γνωρίζει κανείς τον τύπο των μηχανών του Νήσος Χίος?

EDIT
Απορια ελυθει wartsila 12V38

mastrovasilis
06-08-2008, 10:42
φίλε stefanep είναι wartsila 12v38 ισχύς 31680 kw. το λέει και εδώ (http://www.faktaomfartyg.se/nissos_chios_2007.htm)

Orion_v
09-08-2008, 16:52
Σημερα το μεσημερι στον Πειραια

11514

11515

11516

Orion_v
09-08-2008, 16:54
11517

11518

vinman
13-08-2008, 16:00
Σήμερα,ελάχιστα λεπτά πριν αναχωρήσει...

vinman
18-08-2008, 16:23
http://img178.imageshack.us/img178/4551/002uh9.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=002uh9.jpg)

boukou
21-08-2008, 14:56
η εισοδος του νησος χιος στο λiμανι της χιου

jvrou
25-08-2008, 20:08
Στις 20/7 ώρα 07:10 μέσα απ'το highspeed 5 έξω από το λιμάνι του Πειραιά

eliasaslan
27-08-2008, 10:16
Βλέπω ότι ανεβάζετε πάρα πολλές φωτογραφίες του Ν. Χιος... Καινούργιο το αγόρασε η HELLENIC SEAWAYS??

Trakman
27-08-2008, 17:51
6/8/08 Πειραιάς

http://www.imageshack.gr/files/lwv6wi7zr5zji2lrzzbq.jpg (http://forum.nautilia.gr/%5BURL=http://www.imageshack.gr/view.php?file=lwv6wi7zr5zji2lrzzbq.jpg%5D%5BIMG%5D http://www.imageshack.gr/files/lwv6wi7zr5zji2lrzzbq.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D)

kastro
28-08-2008, 00:45
Τελικά θα μετακομάσει σε άλλη γραμμή τον Σεπτέμβριο ακούστηκε τίποτα;

vinman
03-09-2008, 14:04
Σήμερα στον Πειραιά...

14259

14260

manolis m.
03-09-2008, 14:23
file eliaslan ???? ma apoperatothike gia logariasmo tis hellenik seaways file mou

Speedkiller
03-09-2008, 15:08
Ακούω γνώμες...(Μονο απο Νελίτες:p)

14277

sylver23
03-09-2008, 16:55
δεν ειμαι νελιτες αλλα θα πω κατι

Ο ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.(αστειακι ε)

scoufgian
03-09-2008, 18:09
μ αρεσει speedkiller..........για προχωρα στην υλοποιηση της ιδεας σου αμεσα:D:D

manolis m.
03-09-2008, 22:12
egw tha kanw akrivws to idip asteiaki me ton filo sylver23...!! eustoxa topothetimeno !!

Speedkiller
03-09-2008, 22:25
Δε διαφώνησα πουθενά...Πλάκα κάνουμε παιδιά!!!Να και μια ημιτελής μορφή του...:p:p:p

14431

sylver23
03-09-2008, 22:29
βαλε τα γραμματα ΝΕL LINES πιο μικρα κ ανεβασε τα λιγο πιο πανω απο την ισαλο.κ κανε μπλε την γραμμη την μαυρη στα παραθυρα να κολλαει με τα αλλα μπλε.

Speedkiller
03-09-2008, 22:33
Αντε ρε ζηλιάρηδες...:p:p:pΓια πλάκα το έκανα παιδιά!Για να γίνει σωστό θέλει δουλειά!!!

sylver23
03-09-2008, 22:41
ναι ρε συ.καλα εκανες .απλα κανε αμα μπορεις αυτα που σου πα για να το δω καλυτερα με ασπρα χρωματα

Γιάννης Φ
03-09-2008, 23:54
Ορίστε μια παραλλαγή!

STRATHGOS
04-09-2008, 00:04
Ορίστε μια παραλλαγή!
KALO FENETE ALLA DEN TERGIAZI TI FOUGARO GIA NEL ΘELEI ALO!! ΠΑΝΤOS MPRABO!!
:D

cpt_Hiotis
04-09-2008, 09:31
Ωραίο!!! Τα συγχαρητήρια μου. Βέβαια εμένα μου αρκεί να μείνει στην γραμμή μας ως έχει....

eliasaslan
04-09-2008, 10:10
file eliaslan ???? ma apoperatothike gia logariasmo tis hellenik seaways file mou

Να σαι καλά φίλε Μανόλις Μ!! :rolleyes::x:mrgreen:

Γιάννης Φ
04-09-2008, 11:20
Thanks!!!:)

erwdios
04-09-2008, 11:24
άκουσα ότι θα κόψει τη Μυτιλήνη από το πρόγραμμά του...

cpt_Hiotis
04-09-2008, 11:57
Εννοείς ότι θα κάνει Πειραιά - Χίο μόνο; Γιατί αλλιώς το κόψιμο της Μυτιλήνης συζητείτε από τον Ιούνιο, μάλιστα λίγο καιρό πριν από το ατύχημα του Θεόφιλου η HSW είχε καταθέσει αίτημα για αλλαγή δρομολογίων στα πλοία Νήσος Χίος, Νήσος Μύκονος στο Σ.Α.Σ. τα οποία δεν προχώρησαν εξαιτίας του ατυχήματος. Πιθανώς η εταιρεία να επανέλθει αργότερα. Το πιο πιθανό νέο του δρομολόγιο θα είναι Πειραιάς - Σύρος - Τήνος - Μύκονος - Χίος.

erwdios
04-09-2008, 12:03
Όπως τα λες, με κάλυψες.

cmitsos
04-09-2008, 18:59
λοιπόν πηγα 3μερο κατω στο νησι και μιλησα και με τα παιδια του πληρώματος που γνωρίζω προσωπικα.... Αρχικά το καράβι δε πάει πουθενά. Δε φεύγει απο τη γραμμή. Άλλωστε είναι φουλ κάθε βράδυ όταν επιστρέφει απο χιο!!! Ούτε το δρομολόγιο συρου-μυκουνου-χίου ισχύει. Κατα τάλλα μάλλον δε ξαναταξιδέυω με το χίος στα νυχτερινά του δρομολόγια καθώς δε θέλω να φτάνω στον πειραιά με 1.30 ώρα καθυστέρηση...είναι τραγικό και μεγάλη ταλαιπωρία...Ακόμα, οι τιμές έχουν αυξηθεί τόσο που η ιστορία είναι 2 φορές τραγικότερη...Το μόνο ότι το πλήρωμα είναι εξαίρετο. Μου έλειψαν τα καθίσματα των μινωικών παλατιών...Δυστυχώς στα χίος-μυκονος αν και καινούργια δε βολεύουν καθόλου...πιάνεσαι απίστευτα....φώτος δεν έβγαλα αλλά θα βάλω κάποιες π είχα τραβήξει ιούνη με τ βενετικο και τα υπόλοιπα :D αυτά προς το παρόν σε 4 μέρες ξαναπάω και έρχομαι...ελπίζω να έχει λιγότερη ταλαιπωρία και γερους:D

scoufgian
04-09-2008, 19:57
σημερινη αναχωρηση του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ
14561

dimitris
04-09-2008, 20:01
Γιαννη πολυ ομορφη και ειδικα το φοντο πισω;)
και ο κοκκινος αδειος:p

cmitsos
04-09-2008, 20:05
μια που κατέβηκες γιαννη δεν ερχοσουν να με πάρεις κιολας απο το λιμάνι?? αυτά που έγραψα τα είδες?? εχεις να πεις κάτι επαυτων?

scoufgian
04-09-2008, 20:14
μια που κατέβηκες γιαννη δεν ερχοσουν να με πάρεις κιολας απο το λιμάνι??
οταν αγορασω taxi θα σε ειδοποιησω..........:D:D

αυτά που έγραψα τα είδες?? εχεις να πεις κάτι επαυτων?
οσο γι αυτα που ανεφερες πιστευω πως το πλοιο θα μετακινηθει και θα φτανει μεχρι Χιο.Το πληρωμα με το οποιο μιλησες ειναι ο τελευταιος κομπος της υποθεσης.Αυτοι οπου τους πουν θα πανε.Τα μεγαλα κεφαλια κανονιζουν.Οσο για τη τιμη του εισιτηριου συμφωνω μαζι σου.Δεν παω να παρω καλυτερα αεροπλανο........

cmitsos
04-09-2008, 23:10
θα με χρέωνες κιολας?? γιαννη? πίστεψε με δε φεύγει το πλοιο απο τη γραμμή...το θέμα είναι ότι ούτε τησυρο μυκονο τηνο βλεπω στο πρόγραμμα,,...

laz94
05-09-2008, 10:10
σημερινη αναχωρηση του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ
14561

Ένα μεγάλο μπράβο scoufgian! Καταπληκτική φωτογραφία!!! και πάλι μπράβο;)

scoufgian
05-09-2008, 13:24
Ένα μεγάλο μπράβο scoufgian! Καταπληκτική φωτογραφία!!! και πάλι μπράβο;)
merci λαζαρε

dimitris!
05-09-2008, 16:14
Ακόμη και χτές 4 Σεπτεμβρίου ένας ξαδερφος μου που γύριζε με το εν λόγω πλοίο μου είπε οι ήταν γεμάτο και δεν εβρισκε ούτε ένα κρεβάτι απο Χίο προς Πειραιά.Το πλοίο απο όσο βλέπω πάει πολύ καλά στη γραμμή...

GiannisV
05-09-2008, 16:46
Γνωριζει κανεις αν το πλοιο θα κανει το δρομολογιο Πειραιας-Συρος-Χιος??Και αν ναι ποτε μπαινει?Ευχαριστω

Speedkiller
05-09-2008, 17:59
Μια βραδυνή στο λιμάνι της Μυτιλήνης...

14722

Στον φίλο STRATHGO...

cmitsos
05-09-2008, 19:57
εμένα καμμία αφιέρωση??:confused: το πλοίο φίλε μου 8α κάνει το δρομολόγιο χίο μυτιλήνη...

kastro
05-09-2008, 22:08
Γνωριζει κανεις αν το πλοιο θα κανει το δρομολογιο Πειραιας-Συρος-Χιος??Και αν ναι ποτε μπαινει?Ευχαριστω

Θα πηγαίνει μέχρι την Χίο και δεν θα συνεχίζει για Μυτιλήνη είναι λίγο απίθανο.

Speedkiller
05-09-2008, 22:56
εμένα καμμία αφιέρωση??:confused: το πλοίο φίλε μου 8α κάνει το δρομολόγιο χίο μυτιλήνη...

Στον φίλο cmitso να μην μου παραπονιεται...;)

14791

25/8/2007 στον Πειραία!(Μόλις είχε ξεκινήσει για Χανιά...)

Νaval22
05-09-2008, 23:39
Μακάρι το χίος να μη παέι πουθενά,θα γίνει αυτό το καράβι μας,τώρα που χάνεται η ΝΕΛ και μακάρι η hellenic να μην είχε αγοραστεί απο τη sea star και να έβαζε άλλο ένα τέτοιο πλοίο να δίπλωνε το χίος είναι η φιλοσοφία βαποριού που τεριάζει γάντι στα νησιά και ειδικά η βραδυνή αναχώρηση απο μυτιλήνη

manolis m.
05-09-2008, 23:45
File stefane exeis apolito dikio...alla fovamai pws apo ton neo xrono kai meta to nisos xio allazei limeria kai kateuthinetai pros kentriko aigaio.!!

Νικόλας
05-09-2008, 23:54
φίλε speedkiller μην βγάζεις φότο ανταγωνιστές και όλοι οι ΝΕΛίτες χαχααχ;)
χωρίς πλάκα πάντως μακάρι το πλοίο να συνεχίσει στην γραμμή του

cmitsos
06-09-2008, 04:54
Στον φίλο cmitso να μην μου παραπονιεται...;)

14791

25/8/2007 στον Πειραία!(Μόλις είχε ξεκινήσει για Χανιά...)

ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ :D επαναλαμβάνω...ότι κεντρικό αιγαίο ακόμα δε το βλέπω...για επισκευη σε κανα μήνα ίσως λενε οι πληροφορίες μου. Μέχρι τότε δε πάει πουθενα!

Speedkiller
06-09-2008, 11:25
Απόνερα από Νήσος Χιος μαζί με τη γαλανόλευκη...Τι ωραία που ήταν εκείνη η μέρα ρε παιδια...:(:(:(Δε θα την ξεχάσω ποτε!!!

14819

Giwrgos1980
06-09-2008, 17:35
File stefane exeis apolito dikio...alla fovamai pws apo ton neo xrono kai meta to nisos xio allazei limeria kai kateuthinetai pros kentriko aigaio.!!

Τι εννοείς όταν λές κεντρικό Αιγαίο?

Rocinante
06-09-2008, 20:49
Κατα τη σημερινη του αναχωρηση...

14919

Maroulis Nikos
06-09-2008, 22:35
Χτές το μεσημέρι πηγαίνοντας για Χίο στον Κάβο Ντόρο δυστυχώς ο δρόμος δεν ήταν καλός με αποτέλεσμα να καθυστερήσω και να μην προλάβω να το τραβήξω πιο κοντά.

14937

Maroulis Nikos
06-09-2008, 22:44
Ευτυχώς όμως τα καλά παιδιά της δεύτερης φωτογραφίας μου έστειλαν αυτή για να μου φύγει ο καημός :D:D:D
Το απίστευτο είναι ότι τραβηγμένη στο ίδιο σημείο με την δικη μου ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της δευτερης φώτο που μοιράζονται μαζί μας τέτοιες Μοναδικές φωτογραφίες.
14938

14940

.voyager
06-09-2008, 22:44
Μπράβο για τον κόπο. Κι αυτή πάλι όμορφη είναι.
Έχω φάει κάτι καιρούς στον κάβο με τον πατέρα μου, τέλειους, μ΄απαγορευτικά για τα επιβατηγά...

cmitsos
06-09-2008, 23:55
φανταστική φωτογραφία :D ευχαριστούμε

manolis m.
07-09-2008, 13:41
Ennow pws iperxei pERIPTWSI NA PAEI TO mykonos kYKLADES kai to XIOS kyklades- Samo-Ikaria!!

cmitsos
07-09-2008, 15:40
αυτό σίγουρα όχι.......μάλλον αυτή τη φορά δε ταξιδέυω με το χίος ούτε θάρθω μιας και οι τιμές είναι φοβερές και φοιτητής είμαι....δεν έχω τόσα χρήματα έλεος...80 ευρω να πάω και να έρθω:( κρίμα......οπότε νέα μου αναφορά για ταξίδι με το χίος στο τέλος του μήνα

Giwrgos1980
07-09-2008, 17:56
Χμμμμμμ....δλδ το ένα Παροναξία και το άλλο λίγο πιο πάνω και Ικαρία.....ή το αντίστροφο.....δεν θα ήταν άσχημο......

cmitsos
08-09-2008, 12:34
αφιερωμένη σε speedkiller , Leo, Στρατηγό και Δημήτρη!!! πηγαίνοντας προς χίο έχοντας περάσει το βενέτικο

Leo
08-09-2008, 12:58
cmitsos σ' ευχαριστώ πολύ... απο τις φωτογραφίες που δνε βλέπουμε τακτικά.... Το ζικ ζακ στο βάθος το βλέπεις? χμμμμ.... ρεύματα ή παρατιμονιές?;)

cmitsos
08-09-2008, 13:28
ακριβώς και γω αυτό παρατήρησα...!:D μάλλον ρεύματα...έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον!

STRATHGOS
09-09-2008, 00:45
ακριβώς και γω αυτό παρατήρησα...!:D μάλλον ρεύματα...έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον!
Σ' ευχαριστώ πολύ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ;)

polykas
20-09-2008, 18:22
Έκτακτη εμφάνιση του πλοίου στην Τήνου σήμερα .Ο δαιμόνιος Lakis ξανακτύπησε....:DΤο πλοίο θα ξαναπροσεγγίσει το άλλο Σάββατο πάλι αγαπητοί μου όπου λογικά θα βρίσκεται στην Τήνο και το Ελευθέριος Βενιζέλος οπότε υπομονή για φωτό πολύ δυνατές....;)

16793

16794

16795

16796

16797

Nautikos II
20-09-2008, 18:24
Φανταστικες

vinman
20-09-2008, 19:06
Υπέροχες!!

sylver23
20-09-2008, 19:21
γιατι αυτο το εκτακτο?

Rocinante
20-09-2008, 21:08
γιατι αυτο το εκτακτο?
Κανει προβα για του χρονου:rolleyes:

dimitris
20-09-2008, 21:09
ειχε ξανακανει φετος προς Τηνο
εκδρομη απο Μυτιληνη!

laz94
20-09-2008, 21:12
Ανεπανάλυπτες....

Leo
20-09-2008, 22:09
Κανει προβα για του χρονου:rolleyes:
Χαίρομαι που συνειδητοποιείς οτι ο Ηorsa, τα horses γιατί τα είδες τα μάυρα (σκούρα άλογα) πως μουκάρανε σήμερα? Με την πρώτη αριστερή και δυντή μανούβρα.... Φοβού τους Δαναούς :cool:

Captain_Nionios
21-09-2008, 10:25
Με ολα οσα εχετε κανει με γεμισατε υποχρεωση.Δικες σας λοιπον οι φωτογραφιες του εσωτερικου του βαποριου απο τον παρθενικο καταπλου του Νησος Χιος στη Σουδα περυσι στις 20/7/2007.

16929

16930

16931

16932

Captain_Nionios
21-09-2008, 10:27
Μερικες ακομα...

16938

16939

16940

Nautikos II
21-09-2008, 10:27
Με ολα οσα εχετε κανει με γεμισατε υποχρεωση.Δικες σας λοιπον οι φωτογραφιες του εσωτερικου του βαποριου απο τον παρθενικο καταπλου του Νησος Χιος στη Σουδα περυσι στις 20/7/2007.

16929

16930

16931

16932
Επιτελους και εσωτερικες και πανεμορφες

vinman
21-09-2008, 10:36
Φίλε Διονύση σήμερα βλέπω ότι είναι η δική σου σειρά να μας τρελάνεις!!
Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό απο αυτήν την όμορφη παρέα!!
Σε ευχαριστούμε πολύ!!!

Trakman
21-09-2008, 11:41

16929

16930

16931

16932

Μερικες ακομα...

16938

16939

16940

Και είναι πρωί ακόμα... Κατάλαβα πως θα κυλήσει η μέρα πάλι σήμερα!!! Εξαιρετικές φίλε Nionio!!

Captain_Nionios
21-09-2008, 11:45
Τις ειχα ξεχασμεμες αυτες απο περυσι και λεω για να δω εχουν βαλει καμια απο το εσωτερικο;Δεν βρηκα και... ολες δικες σας. Μπορω να κανω και αλλιως;

eliasaslan
21-09-2008, 14:35
συγχαρητήρια φίλε captain nionios, καταπληκτικές

laz94
21-09-2008, 15:44
Μερικες ακομα...

16938

16939

16940

ΟΥΑΑΑΑΟΥ!!! πολύ ωραίες φωτογραφίες Νιονιο. Σκεφτηκες να τις στείλεις στην εταιρία?????? Δεν έχει και κόσμο...μια χαρά θα τους βολέψει για τα φιλλάδια;). Με το που είδα εσωτερικούς χώρους έπαθα ένα ψιλο-σοκ μιας και τρελένομαι για φωτογραφίες εσωτερικών χώρων στα πλοία. Και άμα είναι ωραίες οι φωτογραφίες........ευτυχώς που δεν είμαι σε ηίκία για κανένα έμφραγμα:lol::lol:......

leonidas
21-09-2008, 15:59
και εγω εμεινα με το στομα ανοιχτο.φιλε νιονιο εγραψες.
απιστευτες φοτο.συγχαριτηρια!;)
οι εσωτερικες φοτο ειναι το κατι αλλο.δειχνει την εσωτερικη ομορφια του πλοιου.οπως λεμε κ στον ανθρωπο...:p
σκετη χλιδη ειναι το χιος!
μακαρι καποτε να μπω σ'αυτο το αριστουργημα!!!:cool:

Captain_Nionios
21-09-2008, 16:02
Ρε παιδια με κανετε υπερευτυχισμενο.Αν ηξερα οτι θα σας αρεσαν τοσο θα προσπαθουσα να βγαζω πιο συχνα εσωτερικες.Εκεινη τη μερα ηταν ο παρθενικος καταπλους του στη Σουδα και ζητησα να ανεβω.Με αφησαν αμεσως και να το αποτελεσμα...Μαλιστα με ρωτησαν:"Εισαι δημοσιογραφος;". Οχι λεω, τρελος μονο.;)

laz94
21-09-2008, 16:09
Ρε παιδια με κανετε υπερευτυχισμενο.Αν ηξερα οτι θα σας αρεσαν τοσο θα προσπαθουσα να βγαζω πιο συχνα εσωτερικες.Εκεινη τη μερα ηταν ο παρθενικος καταπλους του στη Σουδα και ζητησα να ανεβω.Με αφησαν αμεσως και να το αποτελεσμα...Μαλιστα με ρωτησαν:"Εισαι δημοσιογραφος;". Οχι λεω, τρελος μονο.;)
χαχαχα..............:lol:

sylver23
21-09-2008, 17:29
mprabo ρε διονυση.απο οτι βλεπω καποια σαλονια ειναι ιδια με το αδερφακι του αλλα διαφερει λιγο στα τραπεζακια διπλα στα παραθυρα και επισης καποια σημεια ειναι πιο πολυτελη απο το μυκονος

marsant
21-09-2008, 17:34
Φιλε captain nionio ουτε δημοσιαγραφος να ησουν μπραβο!Πολυ ωραιες φωτογραφιες εβγαλες και απο ωραιες γωνιες μαλιστα.:wink:

mastrovasilis
21-09-2008, 17:52
Μερικες ακομα...
16938
16939
16940

Έκτακτη εμφάνιση του πλοίου στην Τήνου σήμερα .Ο δαιμόνιος Lakis ξανακτύπησε....:DΤο πλοίο θα ξαναπροσεγγίσει το άλλο Σάββατο πάλι αγαπητοί μου όπου λογικά θα βρίσκεται στην Τήνο και το Ελευθέριος Βενιζέλος οπότε υπομονή για φωτό πολύ δυνατές....;)
16793
16794
16795
16796
16797

Είσαστε καταπληκτικοί. Ευχαριστούμε.