PDA

Επιστροφή στο Forum : Blue Star Chios [Νήσος Χίος - Nissos Chios]

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12

Akis Dionisis
14-05-2009, 12:53
As στείλουν και το Νήσος Χίος στη Θεσσαλονίκη και αυτό, τουλάχιστον να έχουν ποικιλία οι Θεσσαλονικείς.. :mrgreen:

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
14-05-2009, 12:57
A!!!! Κατάλαβα τι έγινε και έχετε απόλυτο δίκιο. Sorry ;).
Δεν αναφερόμουν στο βαπόρι ότι θα πάει στην άγονη. Αναφερόμουν στο μήνυμα του φίλου Polykas. Για τον Αράθυμο λέω και όχι για το Νήσος Χίος.
You see ;) ???

Dimitrisvolos
14-05-2009, 12:59
Δεν αναφερόμουν στο βαπόρι ότι θα πάει στην άγονη. Αναφερόμουν στο μήνυμα του φίλου Polykas. Για τον Αράθυμο λέω και όχι για το Νήσος Χίος.
You see ;) ???
Ωχ συγνωμη δν το προσεξα

Speedkiller
14-05-2009, 13:04
You see ;) ???

Δεν είχες κάνει παράθεση κ μπερδεύτηκα!!:mrgreen:Συγγνώμη...Γράψε λάθος!

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
14-05-2009, 13:56
Χμμμμμ!!!

Πάντως η δική μου λογική και σύμφωνα με το γνωστό α=β & β=γ τότε α=γ , λέει το εξής:

α= όλο το πλήρωμα του ΑΡΤΕΜΙΣ αρχικά θα πάει στην αγονη (τάδε έφη η εταιρεία)
β= ο πλοίαρχος του ΑΡΤΕΜΙΣ βρέθηκε στο Ν.ΧΙΟΣ
γ= το Ν.ΧΙΟΣ πάει Πειραιά-Σύρο-Μύκονο-Χιο-Μυτιλήνη

ΑΡΑ:

η γραμμή Πειραιάς - Σύρος - Μύκονος - Χίος - Μυτιλήνη είναι ΑΓΟΝΗ!!!!

Ε;;; Καλά δεν το σκέφτηκα;

ndimitr93
14-05-2009, 17:37
Χμμμμμ!!!

Πάντως η δική μου λογική και σύμφωνα με το γνωστό α=β & β=γ τότε α=γ , λέει το εξής:

α= όλο το πλήρωμα του ΑΡΤΕΜΙΣ αρχικά θα πάει στην αγονη (τάδε έφη η εταιρεία)
β= ο πλοίαρχος του ΑΡΤΕΜΙΣ βρέθηκε στο Ν.ΧΙΟΣ
γ= το Ν.ΧΙΟΣ πάει Πειραιά-Σύρο-Μύκονο-Χιο-Μυτιλήνη

ΑΡΑ:

η γραμμή Πειραιάς - Σύρος - Μύκονος - Χίος - Μυτιλήνη είναι ΑΓΟΝΗ!!!!

Ε;;; Καλά δεν το σκέφτηκα;
Ποιός είπαμε ότι σου έκανε άλγεβρα???:mrgreen::mrgreen: Εγώ αυτό που κατάλαβα από την αρχή είναι ότι ο πλοίρχος θα πήγαινε με το ΑΡΤΕΜΙΣ στην άγονη αλλά τελικά πήγε στο ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ....;)

BEN BRUCE
18-05-2009, 14:28
Νissos chios εξοδος απο το λιμανι της ερμουπολης

39874

AegeanIslands
18-05-2009, 19:04
NISSOS CHIOS μια ιδιαιτερη φωτο στη μυκονο38812
Φιλε ΒΕΝ αυτο το πλοιο μονο ετσι πρεπει να πηγαινει.
Οι ελικτικες του δυνατοτητες ειναι ανεξαντλητες και στα χερια του Καπτ.Νικου ΧΑΛΑΡΗ επιτελους φανηκαν!

BEN BRUCE
18-05-2009, 19:28
ΝISSOS CHIOS λοιπον στη μυκονο

39897

Nikos_V
18-05-2009, 20:02
Δυο φωτο του Νησος Χιος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=7281) εν πλω.Να ευχαριστησουμε τον καπτα Μαριο και τον καπτα Νικο;-)Καλη ξεκουραση καπτα Νικο και συντομα κοντα μας!!;-)

39902

BEN BRUCE
21-05-2009, 17:18
Λεω να κανουμε ενα flash back και να θυμηθουμε στιγμες απο την καθελκυση μια και απο οτι ειδα δεν υπαρχουν και πολλες

40267

hayabusa
21-05-2009, 17:25
αψογος o ΒΕΝ όπως πάντα :D

japan
21-05-2009, 17:31
Ζωντανή και φρέσκια φωτό.

laz94
26-05-2009, 12:16
Πρωτομαγιά, στις 4.15 το μεσημέρι
Από το λιοντάρι....

Σε όσους αρέσει αυτός ο βάπορας. (όπως και εμένα).....;)
40820
40821
40822
40823

T.S.S. APOLLON
26-05-2009, 12:31
Ομορφες οι φωτο σου φιλε Laz94, ομορφο και το Ν.ΧΙΟΣ!

laz94
26-05-2009, 13:04
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε T.S.S. APOLLON!! Να 'σαι καλά!:D;)

DimitrisT
31-05-2009, 16:13
Το Νήσος Χίος μπαίνοντας σήμερα στο λιμάνι της Χίου

DimitrisT
31-05-2009, 16:16
Ξεκινώντας την μανούβρα για να δέσει

DimitrisT
31-05-2009, 16:18
τελευταίες κινήσεις πριν να δέσει

DimitrisT
31-05-2009, 16:20
έχωντας δέσει στο λιμάνι

DimitrisT
31-05-2009, 16:24
Φωτογραφίες τραβηγμένες από το μπούρτζι με το Χίος να αναχωρεί σιγά σιγά.

DimitrisT
31-05-2009, 16:27
Το Χίος αφήνει σιγά σιγά το λιμάνι και την Χίο .Τραβηγμένες από το μπούρτζι.

ndimitr93
31-05-2009, 18:45
Βλέπω σήμερα είχαμε μπαταρίες!! Μπράβο Δημήτρη!!;):p

Maroulis Nikos
31-05-2009, 18:46
Το Χίος αφήνει σιγά σιγά το λιμάνι και την Χίο .Τραβηγμένες από το μπούρτζι.

Να είσαι καλά φίλε dimitrisT για το φωτογραφικό ρεπορτάζ, καλό είναι κάποιες να τις δούμε και στην Gallery μας ;)

DimitrisT
31-05-2009, 19:32
χαίρομαι που σας άρεσαν οι φωτο μου.Θα ανεβάσω κάποιες φωτο φίλε Νίκο ,αν θέλεις κάποιες συγκεκριμένες στείλε μου ενα πμ .

laz94
01-06-2009, 08:54
Δημήτρη τέλειες η φωτογραφίες σου!:D:wink:

DimitrisT
02-06-2009, 11:06
Μια κατάπλωρη φωτο του Χίος . (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=7962)

DimitrisT
03-06-2009, 15:59
Το Νήσος Χίος στην Χίο δείτε εδώ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8057)

42149

T.S.S. APOLLON
05-06-2009, 22:42
F/B Νήσος Χίος, αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά 4 Ιουνίου 2009...

42474

42475

42476

42477

hayabusa
05-06-2009, 23:08
ώρα είναι να αρχίσει να χτυπάει και ο ΒΕΝ BRUCE και να μεταφερθεί ο "πόλεμος" σε αυτό το θέμα βραδιάτικα...:D

Επιστροφή από Μύκονο με αυτό το βαπόρι αύριο το μεσημέρι. (κανα βύσμα για την γέφυρα έχουμε ; :lol: :D )
Πρώτη φορά ταξιδεύω με αυτό αλλά πιστεύω πως θα δικαιολογήσει στο έπακρο τις άριστες εντυπώσεις που μου έχει δημιουργήσει.

DimitrisT
06-06-2009, 10:19
Σημερινή αναχώρηση του Χίος από τη Χίο
42569

42570

42571

hsw
06-06-2009, 21:51
ώρα είναι να αρχίσει να χτυπάει και ο ΒΕΝ BRUCE και να μεταφερθεί ο "πόλεμος" σε αυτό το θέμα βραδιάτικα...:D

Επιστροφή από Μύκονο με αυτό το βαπόρι αύριο το μεσημέρι. (κανα βύσμα για την γέφυρα έχουμε ; :lol: :D )
Πρώτη φορά ταξιδεύω με αυτό αλλά πιστεύω πως θα δικαιολογήσει στο έπακρο τις άριστες εντυπώσεις που μου έχει δημιουργήσει.

Περιμένουμε εντυπώσεις και σχόλια φίλε hayabusa! Ούτε εγώ έχω ταξιδέψει με το πλοίο αλλά θέλω πολύ να μάθω εντυπώσεις!

hayabusa
06-06-2009, 22:12
το πλοίο και το πλήρωμα πραγματικα μου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. συνδυάζει άνεση,πολυτέλεια και ταχύτητα με την ευγένεια και την προθυμεία αλλά και το χαμόγελο στα χείλη σε κάθε στιγμή από το πλήρωμα.

Οι χώροι μέσα ήταν άψογοι και πλούσιοι τόσο ώστε να μη αισθάνεσε στριμωγμένος και ακόμη περισσότερο να έχεις την αίσθηση ότι δεν μπαίνεις μέσα απλά για να πας Πειραιά αλλά για να ταξιδέψεις με άνεση.

Έξω μια από τα ίδια. Καθαριότητα παντού και προσοχή στην λεπτομέρεια ώστε ο επιβάτης να μην φύγει με αρνητικές εντυπώσεις. Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα έξω ήταν στο σημείο όπου βρισκόταν ο ιστός της ελληινκής σημαιας το σχοινί της οποίας δεν είναι δεμένο αλλα τυλιγμένο με αποτέλεσμα κάποια στιγμη να πέσει και τρέχει ένα μέλος του πληρώματος να την ξαναβάλει στη θέση της.

Μια μικρή εντύπωση είναι η αλήθεια πως μου προκάλεσαν τα απόνερα του και συγκεκριμένα το πώς δημιουργούνται αλλά καθώς δεν είμαι ειδικό επ'αυτών δεν μπορώ να εκφράσω σωστά τις όποιες σκέψεις και εικόνες μου έχουν μείνει.

Στα αρνητικά θεωρώ πως θα πρέπει να μπει το απίστευτα έντονο τρίξιμο στα καταστρώματα της πρύμης όταν το βαπόρι έκοψε ταχύτητα λίγο πριν τον Πειραιά. Για αρκετή ώρα έτριζε τόσο πολύ που θα έλεγες ότι σέρνεται στο βυθό.

Εν τέλει, πιστεύω πως αν και δεν έχει τα καραβολατρικά καταστρώματα που έχει το Superferry II ή η Πηνελόπη είναι ένα βαπόρι το οποίο αξίζει να προτιμήσει κανείς έναντι του Ιθάκη πχ (δεν πάω παραπάνω σε στυλ BS 2 γιατι δεν εχω γνώση) και να δώσει το κάτι παραπάνω στο εισιτήριο καθώς η διαφορά στην ποιότητα του ταξιδιού είναι αισθητή.

Τώρα αν με ρωτήσετε με ποιο θα προτιμούσα να ταξιδέψω (SF II / N. Chios) η αλήθεια είναι ότι θα με βάζατε σε δίλλημα :D

nikosnasia
06-06-2009, 22:34
το πλοίο και το πλήρωμα πραγματικα μου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. συνδυάζει άνεση,πολυτέλεια και ταχύτητα με την ευγένεια και την προθυμεία αλλά και το χαμόγελο στα χείλη σε κάθε στιγμή από το πλήρωμα.

Οι χώροι μέσα ήταν άψογοι και πλούσιοι τόσο ώστε να μη αισθάνεσε στριμωγμένος και ακόμη περισσότερο να έχεις την αίσθηση ότι δεν μπαίνεις μέσα απλά για να πας Πειραιά αλλά για να ταξιδέψεις με άνεση.

Έξω μια από τα ίδια. Καθαριότητα παντού και προσοχή στην λεπτομέρεια ώστε ο επιβάτης να μην φύγει με αρνητικές εντυπώσεις. Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα έξω ήταν στο σημείο όπου βρισκόταν ο ιστός της ελληινκής σημαιας το σχοινί της οποίας δεν είναι δεμένο αλλα τυλιγμένο με αποτέλεσμα κάποια στιγμη να πέσει και τρέχει ένα μέλος του πληρώματος να την ξαναβάλει στη θέση της.

Μια μικρή εντύπωση είναι η αλήθεια πως μου προκάλεσαν τα απόνερα του και συγκεκριμένα το πώς δημιουργούνται αλλά καθώς δεν είμαι ειδικό επ'αυτών δεν μπορώ να εκφράσω σωστά τις όποιες σκέψεις και εικόνες μου έχουν μείνει.

Στα αρνητικά θεωρώ πως θα πρέπει να μπει το απίστευτα έντονο τρίξιμο στα καταστρώματα της πρύμης όταν το βαπόρι έκοψε ταχύτητα λίγο πριν τον Πειραιά. Για αρκετή ώρα έτριζε τόσο πολύ που θα έλεγες ότι σέρνεται στο βυθό.

Εν τέλει, πιστεύω πως αν και δεν έχει τα καραβολατρικά καταστρώματα που έχει το Superferry II ή η Πηνελόπη είναι ένα βαπόρι το οποίο αξίζει να προτιμήσει κανείς έναντι του Ιθάκη πχ (δεν πάω παραπάνω σε στυλ BS 2 γιατι δεν εχω γνώση) και να δώσει το κάτι παραπάνω στο εισιτήριο καθώς η διαφορά στην ποιότητα του ταξιδιού είναι αισθητή.

Τώρα αν με ρωτήσετε με ποιο θα προτιμούσα να ταξιδέψω (SF II / N. Chios) η αλήθεια είναι ότι θα με βάζατε σε δίλλημα :D

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΦΩΡ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞ ΜΠΟΦΩΡ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ SF II ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

hayabusa
06-06-2009, 22:40
η αλήθεια είναι πως η θάλασσα ήταν λάδι αλλά θεωρώ πως το SFII είναι αυτό που δεν τα πάει και πολύ καλά με καιρό...γνώμες βέβαια είναι αυτές και αν δεν το δει κανείς από κοντά δεν μπορεί να καταλάβει

DimitrisT
07-06-2009, 12:32
Χτεσινή αναχώρηση (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8209) από τη Χίο

Νaval22
07-06-2009, 22:12

αν θές εξέφρασε τις σκέψεις σου εδώ είμαστε για τις αναλύσουμε

αυτό όντως συμβαίνει είναι πάρα πολύ έντονο το vibration προφανώς δημιουργείται κάποιος συντονισμός σε κάποιο σημείο στροφών τών μηχανών

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΠΟΦΩΡ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞ ΜΠΟΦΩΡ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ SF II ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

το νήσος χίος όπως και κάθε άλλο πλοίο νέας τεχνολογίας αυτού του τύπου είναι απόλυτα λογικό να μην έχει την ιδανική συμπερίφορα στη θάλασσα,μίλαμε για πλοία τα οποία πρώτα από όλα έχουν απαίτησεις υπερβολικής ευστάθειας (βλ stockholm agreement κλπ) αυτό μεταφράζεται σε γρήγορες επαναφορές και ταλαντώσεις

επίσης ο σχεδιασμός τη γάστρας του είναι τέτοιος ώστε να μπορέσει να πετύχει υψηλές επιδόσεις και ταχύτητες,τέτοιοι σχεδιασμοί όμως έρχονται σε σύγκρουση με τη καλή συμπεριφορά στους κυματισμούς

σύγκριση με το SF2 δεν υφίσταται γιατί μιλάμε για μία τελείως διαφορετική σχεδιάση σε μια εποχή με άλλες απαιτήσεις

δυστυχώς όσο και να προχωρά η ναυπηγική τεχνολογία ακόμα είναι πολύ δύσκολο να πετύχει ένα σχέδιο πλοίου που να αναπτύσει μεγάλες ταχύτητες,να έχει καλή συμπεριφορά στη θάλασσα,να έχει μεγάλο δείκτη επιβιωσιμότητας και ασφάλειας,και να συνδυάζει και την ομορφιά και φινέτσα που επιδείκνυαν τα παλιά σκαριά

Speedkiller
08-06-2009, 11:39
Λίγο έξω από Μυτιλήνη...

42827

DimitrisT
08-06-2009, 18:03
Αναχώρηση (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8242) από τη Χίο στις 31/5
Μερικές σημερινές φωτο από διαφορετικό σημείο λήψης από οτι σας έχω συνηθίσει .Θα ακολουθήσουν και άλλες τις επόμενες μέρες :wink:.
μπαίνοντας στο λιμάνι
42885
παρέα μ'ένα ιστιοφόρο
42886
μακρινές λήψεις
42887
42888
αναχώρηση
42889

laz94
08-06-2009, 18:07
Δημήτρη σε ευχαριστούμε!!
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου!!:D
Να 'σαι καλα!!:wink:

Νaval22
08-06-2009, 22:58
εξαιρετικές;) σε ευχαριστούμε πολύ....!

DimitrisT
08-06-2009, 23:17
Είσοδος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8260) στο λιμάνι της Χίου φωτο2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8261)
Αναχώρηση (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8262) και φωτο έχοντας βγει από το λιμάνι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8263). Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το λιμενοβραχίονα που βρίσκεται ο κόκκινος φάρος.

Nissos Mykonos
09-06-2009, 00:01
Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστούμε για το ρεπορτάζ από το λιμάνι της Χίου.Να 'σαι καλά!

DimitrisT
10-06-2009, 01:02
8/6 είσοδος του πλοίου στο λιμάνι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8313).Ξεκινάει σιγά σιγά για αναχώρηση (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8314)

Leo
10-06-2009, 13:59
Για τον Dimitris T.... άφιξη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8318) στην Σύρο!

DimitrisT
10-06-2009, 14:15
Για τον Dimitris T.... άφιξη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8318) στην Σύρο!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Λεο,να σαι καλά.Ενα 5ακι το αξίζεις.

DimitrisT
10-06-2009, 14:35
Δευτέρα 8/6 το Νήσος Χίος εκτελεί το δρομολόγιο που δεν έκανε την Κυριακή.
Είσοδος στο λιμάνι
43132
43133

Λίγο πριν δέσει φωτο από το λιμενοβραχίωνα που βρίσκεται ο κόκκινος φάρος.
43134
43135
43136

DimitrisT
10-06-2009, 14:39
Το Χίος δεμένο στο λιμάνι φωτο από το λιμενοβραχίωνα
43137

43138

43139

43140

43141

DimitrisT
10-06-2009, 14:42
43142

43143

43144

43145

DimitrisT
10-06-2009, 14:44
Το πλοίο αναχωρεί
43146

43147

43148

DimitrisT
10-06-2009, 14:46
Έχοντας μώλις βγει από το λιμάνι
43149

43150

43151

43152

Finnpartner_1966
10-06-2009, 14:49

Sorry που ρωταω, αλλα στο παλιο πλοιο, δεν αναφερομαστε?

STRATHGOS
10-06-2009, 18:30
Λίγοι ίσως θυμούνται από πέρυσι το καλοκαίρι, την περίοδο που η τιμή του αργού πετρελαίου είχε φθάσει στα 140 δολλάρια, ότι η Hellenic Seaways είχε κινήσει τη διαδικασία για να αποδρομολογήσει το «Νήσος Χίος» από τη γραμμή Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη. Το ναυτικό ατύχημα του «Θεόφιλος» είχε παγώσει το σενάριο αυτό, αλλά λίγους μήνες αργότερα στο δρομολόγιο του πλοίου προστέθηκαν και άλλοι προορισμοί στις Κυκλάδες (Σύρος και Μύκονος). Η απόφαση αυτή της εταιρείας αποδοκιμάστηκε από τις τοπικές κοινωνίες της Λέσβου και της Χίου ως υποβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στα νησιά μας. Το μεταπτυχιακό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου διεξήγαγε έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί μέσα από ερωτηματολόγια, συλλογή στατιστικών στοιχείων και ανάλυση, η επίδραση που θα έχουν στην προτίμηση του επιβατικού κοινού τα νέα δρομολόγια του «Νήσος Χίος».

Η έρευνα αυτή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή την περίοδο, καθώς ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι η περίοδος που έχουμε το μεγαλύτερο όγκο μεταφοράς επιβατών από τα πλοία της ακτοπλοΐας.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές Ίωνα Κουκουλέτσο, Σταύρο Ηλιάδη και Φώτη Κάρλη και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Εφοπλιστής».

Συμπεράσματα…
Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι το νέο δρομολόγιο του «Νήσος Χίος» δεν έχει την απήχηση που θα ήθελε η εταιρεία. Παρατηρήθηκε μια μείωση των μετακινηθέντων οχημάτων και επιβατών προς τα νησιά της Χίου και της Λέσβου.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το 31,6% των επιβατών είναι αδιάφορο για αυτή την αλλαγή, ενώ το 43,2% τείνει στην αλλαγή εταιρείας λόγω άνεσης. Το 21,4% των επιβατών θεωρεί την τιμή του εισιτηρίου αδιάφορη και το 24,1% συμφωνεί απόλυτα στην αλλαγή εταιρείας λόγω κόστους, ενώ το 32,1% είναι λίγο ή πολύ σύμφωνο. Τέλος, το 72% λέει ότι οι ενδιάμεσες στάσεις είναι κουραστικές και θα προτιμήσουν άλλη εταιρεία.
Πάντως οι επιβάτες του «Νήσος Χίος» δηλώνουν ότι είναι ικανοποιημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του πλοίου και το εμπιστεύονται σε θέματα ασφάλειας. Ωστόσο θεωρούν ότι το κόστος του εισιτηρίου σε σχέση με τη διάρκεια του ταξιδιού είναι υψηλό. Επίσης πολλοί είναι εκείνοι που αντιδρούν στην ώρα αναχώρησης του πλοίου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Χίου και της Μυτιλήνης. Πιθανότατα αυτά τα στοιχεία λήφθηκαν υπόψη από την Hellenic Seaways και γι’ αυτό ανακοινώθηκε ότι από τις 16 Ιουνίου το «Νήσος Χίος» θα πραγματοποιεί κάθε Παρασκευή ένα δρομολόγιο από Πειραιά για Χίο με απόπλου από τον Πειραιά στις 8:00 το βράδυ.
Ένα ακόμη στοιχείο της έρευνας αυτής είναι ότι οι επιβάτες της γραμμής Πειραιάς - Μυτιλήνη είναι δυσαρεστημένοι από όλες τις εταιρείες για τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νέοι δρόμοι, αλλά…
Από την άλλη πλευρά, η σύνδεση των νησιών του Βορείου Αιγαίου με τις Κυκλάδες ανοίγει νέους δρόμους τουριστικής ανάπτυξης για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και νέους εμπορικούς προορισμούς για τα προϊόντα των τοπικών επιχειρήσεων. Ας μην ξεχνάμε ότι ένα σημαντικό μέρος των τουριστών που θέλει να επισκεφθεί τα ελληνικά νησιά, δε θέλει να πάει μόνο σε ένα. Αν λοιπόν κάποια νησιά δε συνδέονται συγκοινωνιακά με άλλα, τότε χάνουν ένα μεγάλο μέρος της τουριστικής κίνησης. Επίσης, η απευθείας σύνδεσης των νησιών του Βορείου Αιγαίου με τις Κυκλάδες μειώνει το κόστος μεταφοράς των προϊόντων που προορίζονται για αυτές τις αγορές. Διότι ως τώρα τα προϊόντα πρέπει να μεταφερθούν από τα νησιά μας προς τον Πειραιά κι από εκεί να μπουν σε νέα φορτηγά κι αυτά σε νέα πλοία, για να καταλήξουν στις Κυκλάδες.

Η πρόταση
Οι μελετητές προτείνουν να μη διακοπεί η σύνδεση με τη Σύρο, θεωρούν όμως ότι η προσέγγιση στο λιμάνι της Μυκόνου κατά τους χειμερινούς μήνες δημιουργεί επιπλέον καθυστέρηση μισής ώρας τουλάχιστον.
Προτείνεται το «Νήσος Χίος» να ξεκινάει είτε στις 12:30 το μεσημέρι από τον Πειραιά, ή μετά τις 9 το βράδυ, ώστε να έχει ώρα άφιξης στη Χίο στις 4:30 το πρωί και στη Μυτιλήνη στις 6:30 το πρωί. Για να είναι όμως αποδοτικό το δρομολόγιο, θα πρέπει να τροποποιηθούν παράλληλα και οι ώρες αναχώρησης των άλλων πλοίων που δραστηριοποιούνται στη γραμμή43169
αποkoma apo efimerida empros lesvou!

Leo
10-06-2009, 19:28
Sorry που ρωταω, αλλα στο παλιο πλοιο, δεν αναφερομαστε?

Εσείς κύριε Finnpartner_1966, πως από εδώ :p:D.. Συγγνώμη για το μπέρδεμα...;)

ndimitr93
10-06-2009, 21:13
Έχοντας μώλις βγει από το λιμάνι
43149

43150

43151

43152
Φίλε Δημήτρη είσαι πολύ τυχερός που έχεις αυτό το πλοίο κοντά σου.....;) Αχ...να ξαναρχότανε....

Leo δεν μιλάω για την φώτο σου....μόνο αστεράκια!!!! Πάντα οι φωτογραφίες σου έχουν κάτι το μοναδικό!!!
Σας ευχαριστούμε.....!:p

DimitrisT
10-06-2009, 22:04
Φίλε Δημήτρη είσαι πολύ τυχερός που έχεις αυτό το πλοίο κοντά σου.....;) Αχ...να ξαναρχότανε....

Φίλε ndimitr93 είμαστε τυχεροί που το βλέπουμε στη Χίο αλλά δυστυχώς με το δρομολόγιο που κάνει δεν το χαιρόμαστε και τόσο πολύ.

Giwrgos1980
11-06-2009, 11:22
Εγώ πάντως δεν το καταλαβαίνω από την άλλη τόση αντίδραση......και πάλι με Σύρο και Μύκονο στο δρομολόγιο του (έτσι θεωρεί η εταιρεία ότι είναι κερδοφόρο κι έτσι πράττει) πάλι πιό γρήγορα φθάνει και σε Χίο και σε Μυτηλήνη......αν δεν σας αρέσει κάντε παράπονα στην εταιρεία να το βγάλει από την γραμμή. Πιστέψτε με υπάρχουν γραμμές που το χρειάζονται το βαπόρι.....

Speedkiller
11-06-2009, 11:29
Εγώ πάντως δεν το καταλαβαίνω από την άλλη τόση αντίδραση......και πάλι με Σύρο και Μύκονο στο δρομολόγιο του (έτσι θεωρεί η εταιρεία ότι είναι κερδοφόρο κι έτσι πράττει) πάλι πιό γρήγορα φθάνει και σε Χίο και σε Μυτηλήνη......αν δεν σας αρέσει κάντε παράπονα στην εταιρεία να το βγάλει από την γραμμή. Πιστέψτε με υπάρχουν γραμμές που το χρειάζονται το βαπόρι.....

Δυστυχώς δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις το γιατί γιατί απλώς δεν είσαι απ τα νησιά αυτα που παραπονιούνται!Κ γω αν ήμουν απο Σύρο ή Μύκονο μια χαρά θα μουν!!!Η κερδοφορία της εταιρείας δεν βλέπω γιατί θα πρεπε να νοιάζει έναν ταξιδιώτη και όχι η δική του τσέπη και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε σχέση με την τιμή:rolleyes:....Δε βλέπω γιατί να μην ενοχλούν τον νησιώτη τα παιχνίδια της κάθε εταιρείας που το μονο που κοιταέι είναι πως θα κονομήσει περισσότερα εις βάρος του....Ας το βγάλουν το βαπόρι αν θέλουν...Στο καλό!!!!Κ να μη μας γραφει ούτε το βαπόρι ούτε η ANEK seaways....:cool:

nkr
11-06-2009, 11:32
Φιλε μου εδω εχεις αδικο γιατι μια χαρα ακτοπλοιηκη κινηση εχει η Χιος και η Μυτιληνη και διαμαρτυρεται και απο πανω αλλα νησια που εχουν λιγο εως καθολου τι να πουν.

Speedkiller
11-06-2009, 11:36
Τι έχει???Ναι οκ...Ότι πεις...Στο εξής και με βάρκες να μας πηγαίνουν θα πρέπει να λέμε ευχαριστώ επειδή και οι βάρκες απ το κολύμπι καλύτερες είναι...:rolleyes::pΚάποιο δίκιο έχεις....

nkr
11-06-2009, 11:41
Σιγουρα η εταιρεια θελει το κερδος αλλα εξυπηρετει ολα τα νησια με αξιοπιστια.

Giwrgos1980
11-06-2009, 12:00
Ρε παίδες έλεος......για να καταλάβω......πόσο παραπάνω κάνει για Χίο Μυτηλήνη το καράβι? 2ώρες? Δλδ στο σύνολο πόσο πάνε 9? Θέλετε να μου πείτε δλδ ότι σας εξυπηρετέι πολύ καλύτερα το Μυτηλήνη και το Λισσός που κάνουν 13+ ώρες σχεδόν και πάνω κάτω πιστέυω έχουν ίδια τιμή στο εισητήριο? Έτσι και αλλίως Speedkiller την ΑΝΕΚ θα την έχεις στον σβέρκο σου και πιστέυω για πάρα πολλά χρόνια ακόμα καθώς είναι το Λισσός στην γραμμή....άντε αν βγεί off κανένα Μυτυλήνη η ο συμπαθέστατος ΤΕΟ να σου βάλουν και το Πρέβελη για να ολοκληρωθεί το show και αν μη τι άλλο η εταιρεία (κάτω από οποιαδήποτε σκέπη και αν είναι είτε λέγετε ΑΝΕΚ,είτε ΜΙΝΟΑΝ είτε οτηδήποτε) είναι από τις πιο αξιόπιστες στην ακτοπλοϊα μας αυτή την στιγμη.

Speedkiller
11-06-2009, 12:11
Ρε παίδες έλεος......για να καταλάβω......πόσο παραπάνω κάνει για Χίο Μυτηλήνη το καράβι? 2ώρες? Δλδ στο σύνολο πόσο πάνε 9? Θέλετε να μου πείτε δλδ ότι σας εξυπηρετέι πολύ καλύτερα το Μυτηλήνη και το Λισσός που κάνουν 13+ ώρες σχεδόν και πάνω κάτω πιστέυω έχουν ίδια τιμή στο εισητήριο? Έτσι και αλλίως Speedkiller την ΑΝΕΚ θα την έχεις στον σβέρκο σου και πιστέυω για πάρα πολλά χρόνια ακόμα καθώς είναι το Λισσός στην γραμμή....άντε αν βγεί off κανένα Μυτυλήνη η ο συμπαθέστατος ΤΕΟ να σου βάλουν και το Πρέβελη για να ολοκληρωθεί το show και αν μη τι άλλο η εταιρεία (κάτω από οποιαδήποτε σκέπη και αν είναι είτε λέγετε ΑΝΕΚ,είτε ΜΙΝΟΑΝ είτε οτηδήποτε) είναι από τις πιο αξιόπιστες στην ακτοπλοϊα μας αυτή την στιγμη.

9.30 ώρες ήταν με απεθείας δρομολόγια!Τώρα κάνει κάτι λιγότερο από το Μυτιλήνη και με πολύ πιο άβολες ώρες άφιξης αγαπητέ Γιώργο!!!Όσο για τη λέξη σου που έκανα bold θα ήθελα να κοιταξεις πρώτα τις τιμές και να μου βγάλεις τη χρηματική διαφορά για 4μελή οικογένεια και αυτοκίνητο σε σχέση με Λισσος-Μυτιλήνη και τότε πες μου αν είναι σημαντική ή ασήμαντη!Το οτι θα μου κάτσει θα μου κάτσει!Αλλά δε βλεπω γιατί θα πρέπει να κοιτάω τη βολή της κάθε εταιρείας και όχι την τσέπη μου και τη δική μου βολη(τα παράπονα των νησιών στα οποία αναφέρθηκες)...:rolleyes:
Αμα θεωρείς καλό απο μέρος σου να σου πληρώνεις porsche για ταχύτητες Nissan τι να πω?Οκ!Απλά δεν συμφωνούμε!

Giwrgos1980
11-06-2009, 12:16
Τι να πώ.....πάω πάσο......άποψη σου άποψη μου. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι για όλα.

DimitrisT
11-06-2009, 13:39
Ενας λόγος που δεν επιλέγουμε το Χίος ειναι η τιμή και το γεγονός οτι με τα 2 επιπλέον λιμάνια κανει πάνω κάτω την ίδια ώραμε τα άλλα.Ενα από τους κυριότερους λόγους είναι οτι αρχικά το πλοίο έφευγε 12.30 και φτάναμε Χίο 18.45 ενώ τώρα πάλι φτάνουμε ξημερώματα .Συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση φίλε speedkiller

gtogias
11-06-2009, 14:05
Να διαφωνήσουμε, και βέβαια να διαφωνήσουμε αλλά τουλάχιστον να καταλάβουμε και το γιατί.

Καταρχήν να αναφέρω ότι δεν εργάζομαι, ούτε είμαι μέτοχος σε καμμιά ακτοπλοϊκή εταιρεία.

Στα χρόνια του Αίολου Κεντέρη (του original) όποιος ήθελε να πάει στην Χίο (που πηγαίνω αρκετές φορές κάθε χρόνο) είχες δύο επιλογές. Την γρήγορη και πιο ακριβή αλλά με καλύτερη ώρα άφιξης και την πιο αργή και πιο φθηνή αλλά με δύσκολη ώρα άφιξης.

Η επιστροφή ανάλογη. Ημερήσιο αργά το πρωί από Χίο ή το κλασσικό βραδυνό στις 22 με άφιξη το πρωί στον Πειραιά.

Mε την έλευση της HSW το φθινόπωρο του 2005, πρώτα με το Νήσος Μύκονος και από το 2007 με το Νήσος Χίος, υπήρξε μια ακόμη βελτίωση, με αναχωρήσεις στις 12 το μεσημέρι από Πειραιά και άφιξη στην Χίο γύρω στις 7 το απόγευμα.
Όπως ίσως να μην είναι γνωστό σε πολλούς, η Χίος δεν είναι μόνο η πόλη/λιμάνι, γνωστή και ως χώρα. Όταν λοιπόν έχεις να μετακινηθείς εκτός της πόλης δεν θέλει και πολύ να καταλάβει κανείς την ευκολία του να φτάσεις 18.30 -19.30 ιδιαίτερα τον χειμώνα.

Η αναχώρηση όμως από Χίο, επί HSW, ήταν πιο δύσκολη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί.

Και ξαφνικά όλα άλλαξαν. Οι Λασκαρίδης και σία, παρά τους όρκους και τις μεγαλοδηλώσεις, πούλησαν τη συμμετοχή τους στον υπό δημιουργία νέο πόλο της Ελληνικής Ακτοπλοϊας, μέσω Κύπρου. Αυτός με τη σειρά αποφάσισε ότι το Βόρειο Αιγαίο δεν αξίζει τη "porsche" της νέας του θυγατρικής, αντίθετα πρέπει να τη ρίξει στη μάχη των Κυκλάδων παρέα με την άλλη "porsche" που και αυτή είχε αλλάξει τα δεδομένα στην Ικαροσαμία. Η προηγούμενη προσπάθεια με το Πρέβελη προφανώς δεν κρίθηκε και πολύ επιτυχημένο.

Για άλλοθι αποφασίστηκε να προωθηθεί το σενάριο της νέας σύνδεσης του Βορείου Αιγαίου με το διοικητικό κέντρο στην Σύρο και για το καλοκαίρι της πιθανής κοσμοσυρροής από τίς Κυκλάδες για το Βόρειο Αιγαίο. Ασχέτως που δεν ταιριάζουν τα δρομολόγια για κάτι τέτοιο.

Το τίμημα για τους ταξιδιώτες της Χίου: Πολύ δύσκολη ώρα άφιξης και επίσης άσχημη ώρα αναχώρησης. Και όλα αυτά σε πιο ακριβές τιμές από πέρσι και ας είναι και τα καύσιμα στη μισή περσινή τιμή.

Βάλε και στην εξίσωση τη στραβή με τον Θεόφιλο και τα βάσιμα ή μη "σενάρια" συνεργασίας της παραδοσιακής ναυτιλιακής του Βορείου Αιγαίου με το νέο πόλο της Ελληνικής Ακτοπλοϊας και τα ξαναλέμε για το εάν όλα αυτά σημαίνουν αναβάθμιση ή όχι της γραμμής.

Ε, όχι και να χρωστάμε και ευγνωμοσύνη.

Τώρα τι κάνουν οι ανεξάρτητοι και μη φορείς για το υπό δημιουργία μονοπώλειο στο Βόρειο Αιγαίο? Η απάντηση είναι φυσικά ανάλογη με την πολιτική (και πιθανόν γηπεδική) αντίληψη του καθενός.

Giwrgos1980
11-06-2009, 14:23
Όπως τα παραθέτει ο φίλος gtogias μπορώ να πώ ότι εν μέρη συμφωνώ. Αλλά σαν ταξιδιώτης προσωπικά εγώ θα προτημούσα το πιό νέο (με ότι συνεπάγετε από αυτά που ειπώθηκαν, δλδ τις δυσκολίες στην ώρα αφηξης και τιμές) παρά τα υπόλοιπα τις γραμμής που είναι 35+..........
Βέβαια από την άλλη αυτό που μάλλον πάει να γίνει είναι ότι η εταιρεία πλέον έχει βλέψεις στο βόρειο αιγαίο αλλά μάλλον με πλοία της μητρηκής και όχι τις θυγατρικής, οπότε μάλλον προσπαθεί να διώξει με κάποιο τρόπο και το Χίος και το Μύκονος απο Χίο-Μυτηλήνη και Ικαροσαμία για να διπλαρώσει κάποια γραμμή των Κυκλάδων....

sylver23
11-06-2009, 14:53
Φυσικα και το χιος /μυκονος ειναι πιο πολυτελειας στο ξενοδοχειακο απο οτι τα παλαιοτερα της γραμμης.Αλλα τα παλαιοτερα ειναι σχετικα περιποιημενα και καθαρα οποτε δεν νομιζω οτι θα κοιταξω ποτε την οποια διαφορα υπαρχει στο ξενοδοχειακο διοτι πολυ απλα εγω δεν βλεπω καποια διαφορα.
Το να κατσω στην αεροπορικη του 2008 αντι της αεροπορικης του 1975 ποσος με ενδιαφερει.Το να φαω σαντουιτσακι στα εβερεστ παρα στην καντινα του πλοιου το ιδιο.
Το θεμα μας εδω ειναι οτι μπηκαν δυο νεα πλοια στις γραμμες βορειοανατολικου αιγαιου και μεσα σε ενα χρονο αυξησαν κατα 2 εως 4 ωρες το ταξιδι.
Ας παρουμε σαν δεδομενο οτι δεν εβγαιναν τα πλοια μονο με ικαροσαμια και χιο/λεσβο.
Μετα χαρας να κανω καποιες ωρες παραπανω αλλα ΟΧΙ με το τοσο ακριβο εισητηριο.
Με τα προηγουμενα δρομολογια ελεγες -ας παει το παλιαμπελο να τα δωσω τα λεφτα να γλυτωσω καποιες ωρες.
Τωρα ομως το θεωρω εντελως χαζο να σκασω τοσα λεφτα για να κανω ιδιες ωρες με τα υπολοιπα παλαια πλοια.

Το οτι μας εκαναν χαρη που μας συνδεσαν με κυκλαδονησια το θεωρω γελοιο.
Μετρηστε ποσους επιβατες και οχηματα θα παρει απο κυκλαδες για του βορειοανατολικου αιγαιου τα νησια..

Το ολο θεμα ηταν να χτυπησουν την blue star.Αν και δεν υποστηριζω καμμια εταιρια μπορω να πω οτι η blue star ειναι μια εταιρια που ποτε της δεν αφησε γραμμη και παντα ηταν και ειναι συνεπεστατη και με τετοιες κινησεις η hsw δεν θα καταφερει κατι.
Ο κοσμος θελει συνεπεια.Η hsw μας εχει συνηθισει σε αυτες τις αλλαγες οποτε μεθαυριο μπορει να θεωρησει οτι ουτε με συρομυκονια και παροναξια βγαινει και να αλλαξει και παλι δρομολογια.

Φυσικα υπαρχει η νοοτροπια του ελληνα τουριστα που οταν παει σε ενα τουριστικο γραφειο λεει -θελω να παω με το γρηγορο...
Ασχετα αμα το γρηγορο κανει ιδιες ωρες.Τετοια βλακεια μας δερνει για αυτο και αυτες οι εταιριες σου αφηνουν το εισητηριο ιδιο.

gtogias
11-06-2009, 15:07
Όπως τα παραθέτει ο φίλος gtogias μπορώ να πώ ότι εν μέρη συμφωνώ. Αλλά σαν ταξιδιώτης προσωπικά εγώ θα προτημούσα το πιό νέο (με ότι συνεπάγετε από αυτά που ειπώθηκαν, δλδ τις δυσκολίες στην ώρα αφηξης και τιμές) παρά τα υπόλοιπα τις γραμμής που είναι 35+..........
Βέβαια από την άλλη αυτό που μάλλον πάει να γίνει είναι ότι η εταιρεία πλέον έχει βλέψεις στο βόρειο αιγαίο αλλά μάλλον με πλοία της μητρηκής και όχι τις θυγατρικής, οπότε μάλλον προσπαθεί να διώξει με κάποιο τρόπο και το Χίος και το Μύκονος απο Χίο-Μυτηλήνη και Ικαροσαμία για να διπλαρώσει κάποια γραμμή των Κυκλάδων....

Για να είμαι ειλικρινής πέρα από το όποιο συμφέρον είχα να παραμείνει το Νήσος Χίος στο Βόρειο Αιγαίο, είχα και την απορία για το αν είναι η καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση η Συρομυκονία. Και τις τόσες καμπίνες τι θα τις κάνει? Εκτός αν τις ξηλώσει και τα κάνει όλα σαλόνια.

Σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, ναι πολλοί και για διαφορετικούς λόγους θα προτιμήσουν το "γρήγορο". Μεταξύ αυτών η ασχετοσύνη, όπως σωστά αναφέρει ο sylver, η επαναλαμβανόμενη αδυναμία να βρει κανείς καμπίνα τις περιόδους αιχμής στο Μυτιλήνη, η πολύ κακή φήμη/δημοσιότητα που ακολουθεί το Μυτιλήνη από τα ομόσταυλα Ταξιάρχης και Θεόφιλος, παρόλο που ποτέ δεν έδωσε αφορμή για το παραμικρό, το image του νεότευκτου που κουβαλά δικαίως το Νήσος Χίος κλπ κλπ κλπ.

Το ρεζουμέ όμως είναι ένα. Η έλευση της ΑΝΕΚ και των εταιρικών δεσμών της, φανερών και μη, έστειλε τις ακτοπλοϊκές υπηρεσίες του Βορείου Αιγαίου στα sixties.

Giwrgos1980
11-06-2009, 15:13
Δεν θα διαφωνήσω σε πολλά αλλά είπα εγώ τι θα προτιμούσα....(είναι καθαρά προσωπικό το θέμα) από την άλλη δεν νομίζω η ΑΝΕΚ να πολυκοιτάζει Συροτηνομυκονία.......μάλλον να διπλαρώσει Παροναξία θέλει καθώς δεν έχει καταφέρει να σταθεί εκέι......

gtogias
11-06-2009, 16:11
Δεν θα διαφωνήσω σε πολλά αλλά είπα εγώ τι θα προτιμούσα....(είναι καθαρά προσωπικό το θέμα) από την άλλη δεν νομίζω η ΑΝΕΚ να πολυκοιτάζει Συροτηνομυκονία.......μάλλον να διπλαρώσει Παροναξία θέλει καθώς δεν έχει καταφέρει να σταθεί εκέι......

Δεν τα έχει καταφέρει στα συμβατικά. Εξάλλου μόνο με το Πρέβελη δοκίμασε.

Και τα παλαιότερα της HSW κυριάρχησαν στα χρόνια τους και τα vodaphone (κατά ένα φίλο) έχουν το κοινό τους και ας μην αρέσουν σε πολλούς. Σήμερα, μετά και την απουσία της G.A. τα πράγματα είναι πιο εύκολα για όλους.

nikosnasia
12-06-2009, 21:12
ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
43390

polykas
12-06-2009, 21:43
Έκτακτη προσέγγιση του πλοίου αύριο στην Τήνο με προσκυνητές.

DimitrisT
13-06-2009, 12:11
Νυχτερινή (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8424)φωτο του πλοίου στη Χίο

leonidas
13-06-2009, 12:26
Αυτη τη στιγμη εισερχται στο λιμανι της Τηνου!
Πολυκα , Λακη η οποισδηποτε :p ας βγαλει καμια φωτο.:D

polykas
13-06-2009, 21:55
Αυτη τη στιγμη εισερχται στο λιμανι της Τηνου!
Πολυκα , Λακη η οποισδηποτε :p ας βγαλει καμια φωτο.:D

Oρίστε leonida....:D

Copyright Lakis.

43548

Leo
13-06-2009, 22:06
Καλησπέρα, σε όλους. Συγχαρητήρια στον Λάκη και τον Γιώργο. Έκανα μια μικρή παρέμβαση στην φωτογραφία. Απλά ίσιωσα τον ορίζοντα για να δούμε τι σημαίνει μπαίνουμε με τα χίλια στη Τήνο και με τις μπάντες για να γίνει σωστά η αριστερή στροφή. Φυσικά εδώ η επίδραση του αερικού στην μπαταρισιά είναι ολοφάνερη.
Συγχαρητήρια και πάλι

leonidas
13-06-2009, 22:15
Oρίστε leonida....:D

Copyright Lakis.

43548

Σε ποιον να πω μπραβο στον Γιωργο η στο Λακη???:p
Πλακα κανω,παιδια μπραβο καταπληκτικη ληψη μανουβρας!
Να σαι καλα γιωργο.!:D

polykas
13-06-2009, 23:22
Λοιπόν Leo ,θα ανταποδόσω τις ωραίες σου φωτογραφίες του arberia, με το ρεμέντζο του Ν.Χίος σήμερα στην Τήνο....:D

Copyright Lakis.

43558

polykas
13-06-2009, 23:25
Συνέχεια 1----

43559

43560

43561

polykas
13-06-2009, 23:27
Συνέχεια 2---

43562

43563

43564

DimitrisT
14-06-2009, 01:07
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου φίλε polykas να σαι καλά σε ευχαριστώ.

2 νυχτερινές από την χτεσινή άφιξη στη Χίο

43570

43571

Leo
14-06-2009, 07:03
Dimitris T, εγώ νόμιζαότι θα είσαι μέσα στο βαπόρι στη μανούβρα της Τήνου αλλά έμεινες πιστός στο πίσω στο νησί έ? :D

DimitrisT
14-06-2009, 12:18
Dimitris T, εγώ νόμιζαότι θα είσαι μέσα στο βαπόρι στη μανούβρα της Τήνου αλλά έμεινες πιστός στο πίσω στο νησί έ? :D

Πιστός στον τόπο μου φίλε Leo και εκτός αυτού με έχετε ονομάσει ανταποκριτή στη Χίο δεν ήθελα να πάρω τη δουλειά άλλου φίλου στηΤήνο ;) :D:lol:

DimitrisT
14-06-2009, 17:24
Μπορεί να μην πήγα Τήνο φίλε Leo αλλά θα σε αποζημιώσω με σημερινές φωτο από τη Χίο.
Πλησίαζοντας το λιμάνι
43668

43669

43670

43671

Μπαίνοντας στο λιμάνι
43672

DimitrisT
14-06-2009, 17:27
Είσοδος στο λιμάνι
43673

43674

43675

43676

43677

DimitrisT
14-06-2009, 17:28
Ξεκινώντας τις μανούβρες
43678

43679

43680

43681

43682

DimitrisT
14-06-2009, 17:30
43683

43684

43685

43686

DimitrisT
14-06-2009, 17:32
Μαζί με ένα ιστιοφόρο 43687

43688
43689

ndimitr93
14-06-2009, 17:43
Ούτε βίντεο να βλέπαμε!!! Εύγε!!!!!

leonidas
14-06-2009, 19:04
Συγχαριτηρια και στους 2 ανταποκριτες μας απο Τηνο και Χιο για το πληρες ρεπορταζ του ''Χιος'':p

DimitrisT
15-06-2009, 00:16
Είσοδος στο λιμάνι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8503) .Λίγο πριν αρχίσει τις μανούβρες (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8504)

DimitrisT
16-06-2009, 01:19
Το πλοίο στο λιμάνι της Χίου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8572)

DimitrisT
16-06-2009, 10:56
Μαζί μ' ένα ιστιοφόρο στο λιμάνι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8573)

αιγαιοπλόος
17-06-2009, 11:26
Βλέπω στα δρομολόγια της HSW ότι το Νήσος Χίος κάθε Παρασκευή κόβει τη Σύρο (και τη Μύκονο) και ταξιδεύει από Πειραιά κατευθείαν για Χίο - Μυτιλήνη. Και ερωρώ τώρα; Γιατί συμβαίνει αυτό;
Προφανώς το πλοίο γεμίζει ικανοποιητικά τις Παρασκευές με επιβάτες για Χίο και Μυτιλήνη και δε συντέχει λόγος να περνάει και από τη Σύρο. Τις υπόλοιπες ημέρες όμως (Δε, Τρ, Τε, Πε, Σα), που η κίνηση είναι πιο χαλαρή το πλοίο περνάει κανονικά από τη Σύρο.
Δηλ. το ερώτημά μου είναι: Η Σύρος είναι "καλή" όταν τη χρειαζόμαστε και την "κόβουμε" όταν γεμίζουμε με τους άλλους;
Και το λέω αυτό ως λάτρης του Νήσος Χίος και θέλω να επισημάνω στους ιθύνοντες της εταιρίας ότι η Σύρος έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό στις προτιμήσεις της. Στηρίζει τα πλοία που έχουν ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ όλο το χρόνο. Γι' αυτό και έχει τιμήσει δεόντως τα Blue Star (Ithaki, 2, Paros, Naxos), που έχουν σταθερή ώρα αναχώρησης και "πιάνουν" Σύρο χειμώνα - καλοκαίρι και όχι όποτε τους συμφέρει.
Ελπίζω να είναι σαφής.

Leo
17-06-2009, 11:43
Σαφέστατος φίλε αιγαιοπλόε, μαζί σου και εγώ, Πρόσθεσε ακόμη ότι και τα Blue Star 1 & 2 εξυπηρετούν με σταθερότητα και ταχύτητα το νησί και επίσης τιμώνται δεόντως απο τους Συριανούς. Διότι τις Παρασκευές μπορεί να χρειαστεί ένας επιβάτης 20+ λεπτα για αποβίβαση στη Σύρο! Βγάζει βγάζει, βγάζει.....τελειωμό δεν έχει.

douzoune
17-06-2009, 12:15
Είναι η πολιτική της εταιρείας. Γκρινιάζουν Μυτιληνιοί και Χιώτες για την διάρκεια του ταξιδιού και την τιμή του εισιτηρίου. Από την άλλη θέλει και την Σύρο και την Μύκονο καθώς είναι συμφέροντες προορισμοί. Προσπαθεί να τους βολέψει όλους πιστεύω...

Speedkiller
17-06-2009, 12:16
Είναι η πολιτική της εταιρείας. Γκρινιάζουν Μυτιληνιοί και Χιώτες για την διάρκεια του ταξιδιού και την τιμή του εισιτηρίου. Από την άλλη θέλει και την Σύρο και την Μύκονο καθώς είναι συμφέροντες προορισμοί. Προσπαθεί να τους βολέψει όλους πιστεύω...

Την τσέπη της εννοείς μαλλόν....;):twisted:

douzoune
17-06-2009, 12:17
Την τσέπη της εννοείς μαλλόν....;):twisted:
Ε φυσικά την τσέπη της Κώστα. Τί άλλο...Η τσέπη της βολεύεται αν τους βολέψει και τους ικανοποιεί όλους.

Speedkiller
17-06-2009, 12:23
Ε φυσικά την τσέπη της Κώστα. Τί άλλο...Η τσέπη της βολεύεται αν τους βολέψει και τους ικανοποιεί όλους.
Εν μερει σωστό!!!Εχεις δίκιο....:)

hsw
17-06-2009, 16:09
Βλέπω στα δρομολόγια της HSW ότι το Νήσος Χίος κάθε Παρασκευή κόβει τη Σύρο (και τη Μύκονο) και ταξιδεύει από Πειραιά κατευθείαν για Χίο - Μυτιλήνη. Και ερωρώ τώρα; Γιατί συμβαίνει αυτό;
Προφανώς το πλοίο γεμίζει ικανοποιητικά τις Παρασκευές με επιβάτες για Χίο και Μυτιλήνη και δε συντέχει λόγος να περνάει και από τη Σύρο. Τις υπόλοιπες ημέρες όμως (Δε, Τρ, Τε, Πε, Σα), που η κίνηση είναι πιο χαλαρή το πλοίο περνάει κανονικά από τη Σύρο.
Δηλ. το ερώτημά μου είναι: Η Σύρος είναι "καλή" όταν τη χρειαζόμαστε και την "κόβουμε" όταν γεμίζουμε με τους άλλους;
Και το λέω αυτό ως λάτρης του Νήσος Χίος και θέλω να επισημάνω στους ιθύνοντες της εταιρίας ότι η Σύρος έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό στις προτιμήσεις της. Στηρίζει τα πλοία που έχουν ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ όλο το χρόνο. Γι' αυτό και έχει τιμήσει δεόντως τα Blue Star (Ithaki, 2, Paros, Naxos), που έχουν σταθερή ώρα αναχώρησης και "πιάνουν" Σύρο χειμώνα - καλοκαίρι και όχι όποτε τους συμφέρει.
Ελπίζω να είναι σαφής.

Η Hellenic Seaways όντως αυτήν την περίοδο δεν έχει σταθερά δρομολόγια για το Νήσος Μύκονος και το Νήσος Χίος (στις άλλες γραμμές είναι μια χαρά). Αλλά το ότι κόβει τη Σύρο (και τη Μύκονο) την Παρασκευή δεν νομίζω πως το κάνει επειδή γεμίζει για Χίο - Μυτιλήνη. Γιατί αλλιώς και στην επιστροφή την Κυριακή θα έκοβε και πάλι τη Σύρο, ενώ δεν το κάνει.

DimitrisT
17-06-2009, 16:20
Φίλε hsw το δρομολόγιο της Παρασκευής το κάνει μήπως ξανακερδίσει τους χιώτες και τους μυτιληνιούς .

KABODETHS
17-06-2009, 18:31
Δεν νομίζω οτι μπορεί να ξανακερδίσει τους Χιώτες φέρνοντας τους τα χαράματα στη Χίο.

Leo
17-06-2009, 18:38
Δεν νομίζω οτι μπορεί να ξανακερδίσει τους Χιώτες φέρνοντας τους τα χαράματα στη Χίο.

Σ αυτό δεν έχεις άδικο, αλλά αυτό το διάστημα δεν καίγεται για Χιώτες, έχει τουρίστες... Άμα χειμωνιάσει ποιός ζεί και ποιος πεθαίνει... Έχει ΣΑΣ και νέους ορίζντες, δεν θέλω να πω τι βάζει το μυαλό μου γιατί ο ανταγωνισμός φουντώνει στο Αιγαίο :rolleyes:

hsw
17-06-2009, 19:29

Γιατί τα άλλα πλοία που θα προτιμήσουν οι Χιώτες έχουν καλύτερες ώρες? Μην τρελαθούμε κιόλας. Λέτε όλοι πως φτάνει πολύ άβολες ώρες στη Χίο, ενώ και τα άλλα δύο, φτάνουν σχεδόν ίδιες ώρες. To Λισσός 4:00 (Τρίτη-Κυριακή) ή 2:00 (Πέμπτη) και το Μυτιλήνη 3:30 (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή), ενώ το Νήσος Χίος τις Παρασκευή 2:00, τις Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη 3:00 και Τετάρτη-Σάββατο 03:40.

Speedkiller
17-06-2009, 19:33
Γιατί τα άλλα πλοία που θα προτιμήσουν οι Χιώτες έχουν καλύτερες ώρες? Μην τρελαθούμε κιόλας. Λέτε όλοι πως φτάνει πολύ άβολες ώρες στη Χίο, ενώ και τα άλλα δύο, φτάνουν σχεδόν ίδιες ώρες. To Λισσός 4:00 (Τρίτη-Κυριακή) ή 2:00 (Πέμπτη) και το Μυτιλήνη 3:30 (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή), ενώ το Νήσος Χίος τις Παρασκευή 2:00, τις Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη 3:00 και Τετάρτη-Σάββατο 03:40.

Η διαφορά είναι στα χρήματα από κει κ πέρα και η απογοήτευση του κόσμου για τα νέα δρομολόγια...

hsw
17-06-2009, 19:51
Η διαφορά είναι στα χρήματα από κει κ πέρα και η απογοήτευση του κόσμου για τα νέα δρομολόγια...

Αυτό είναι ένα άλλο θέμα και συμφωνώ πως οι τιμές θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Αλλά εγώ μίλησα μόνο για τις ώρες γιατί οι περισσότεροι μιλούσαν για τα ωράρια και όχι για τις τιμές. Παντώς κατά τη γνώμη μου, το δρομολόγιο της Παρασκευής είναι πολύ καλό ειδικά για τους Χιώτες.

gtogias
17-06-2009, 19:57
Αυτό είναι ένα άλλο θέμα και συμφωνώ πως οι τιμές θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Αλλά εγώ μίλησα μόνο για τις ώρες γιατί οι περισσότεροι μιλούσαν για τα ωράρια και όχι για τις τιμές. Παντώς κατά τη γνώμη μου, το δρομολόγιο της Παρασκευής είναι πολύ καλό ειδικά για τους Χιώτες.

Το ξέρω ότι επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια καταντώ κουραστικός αλλά να αναφέρω πάλι την εκτίμηση μου για την συμπεριφορά και μεταχείριση που μας (στους Χίωτες) επιφύλαξε η ενσωμάτωση της HSW στην ΑΝΕΚ:

Να διαφωνήσουμε, και βέβαια να διαφωνήσουμε αλλά τουλάχιστον να καταλάβουμε και το γιατί.

Καταρχήν να αναφέρω ότι δεν εργάζομαι, ούτε είμαι μέτοχος σε καμμιά ακτοπλοϊκή εταιρεία.

Στα χρόνια του Αίολου Κεντέρη (του original) όποιος ήθελε να πάει στην Χίο (που πηγαίνω αρκετές φορές κάθε χρόνο) είχες δύο επιλογές. Την γρήγορη και πιο ακριβή αλλά με καλύτερη ώρα άφιξης και την πιο αργή και πιο φθηνή αλλά με δύσκολη ώρα άφιξης.

Η επιστροφή ανάλογη. Ημερήσιο αργά το πρωί από Χίο ή το κλασσικό βραδυνό στις 22 με άφιξη το πρωί στον Πειραιά.

Mε την έλευση της HSW το φθινόπωρο του 2005, πρώτα με το Νήσος Μύκονος και από το 2007 με το Νήσος Χίος, υπήρξε μια ακόμη βελτίωση, με αναχωρήσεις στις 12 το μεσημέρι από Πειραιά και άφιξη στην Χίο γύρω στις 7 το απόγευμα.
Όπως ίσως να μην είναι γνωστό σε πολλούς, η Χίος δεν είναι μόνο η πόλη/λιμάνι, γνωστή και ως χώρα. Όταν λοιπόν έχεις να μετακινηθείς εκτός της πόλης δεν θέλει και πολύ να καταλάβει κανείς την ευκολία του να φτάσεις 18.30 -19.30 ιδιαίτερα τον χειμώνα.

Η αναχώρηση όμως από Χίο, επί HSW, ήταν πιο δύσκολη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί.

Και ξαφνικά όλα άλλαξαν. Οι Λασκαρίδης και σία, παρά τους όρκους και τις μεγαλοδηλώσεις, πούλησαν τη συμμετοχή τους στον υπό δημιουργία νέο πόλο της Ελληνικής Ακτοπλοϊας, μέσω Κύπρου. Αυτός με τη σειρά αποφάσισε ότι το Βόρειο Αιγαίο δεν αξίζει τη "porsche" της νέας του θυγατρικής, αντίθετα πρέπει να τη ρίξει στη μάχη των Κυκλάδων παρέα με την άλλη "porsche" που και αυτή είχε αλλάξει τα δεδομένα στην Ικαροσαμία. Η προηγούμενη προσπάθεια με το Πρέβελη προφανώς δεν κρίθηκε και πολύ επιτυχημένο.

Για άλλοθι αποφασίστηκε να προωθηθεί το σενάριο της νέας σύνδεσης του Βορείου Αιγαίου με το διοικητικό κέντρο στην Σύρο και για το καλοκαίρι της πιθανής κοσμοσυρροής από τίς Κυκλάδες για το Βόρειο Αιγαίο. Ασχέτως που δεν ταιριάζουν τα δρομολόγια για κάτι τέτοιο.

Το τίμημα για τους ταξιδιώτες της Χίου: Πολύ δύσκολη ώρα άφιξης και επίσης άσχημη ώρα αναχώρησης. Και όλα αυτά σε πιο ακριβές τιμές από πέρσι και ας είναι και τα καύσιμα στη μισή περσινή τιμή.

Βάλε και στην εξίσωση τη στραβή με τον Θεόφιλο και τα βάσιμα ή μη "σενάρια" συνεργασίας της παραδοσιακής ναυτιλιακής του Βορείου Αιγαίου με το νέο πόλο της Ελληνικής Ακτοπλοϊας και τα ξαναλέμε για το εάν όλα αυτά σημαίνουν αναβάθμιση ή όχι της γραμμής.

Ε, όχι και να χρωστάμε και ευγνωμοσύνη.

Τώρα τι κάνουν οι ανεξάρτητοι και μη φορείς για το υπό δημιουργία μονοπώλειο στο Βόρειο Αιγαίο? Η απάντηση είναι φυσικά ανάλογη με την πολιτική (και πιθανόν γηπεδική) αντίληψη του καθενός.

Είναι το Post:

http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=216704&postcount=1086

αιγαιοπλόος
17-06-2009, 20:00
Πάντως η HSW από παλιά "έκοβε" τη Σύρο τα καλοκαίρια και την ... ξαναθυμόταν το φθινόπωρο. Θυμάστε τον Πήγασο που αναχωρούσε όλο το χρόνο Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή ώρα 17.00 για Σύρο - Μύκονο - Εύδηλο - Καρλόβασι - Βαθύ; Το καλοκαίρι έκοβε τη Σύρο (και τη Μύκονο) και πήγαινε κατευθείαν Εύδηλο - Καρλόβασι - Βαθύ. Και έβαζε τα Highspeed για Σύρο - Μύκονο (και Τήνο).

Και επί τη ευκαιρία, γιατί τα Highspeed ανέβασαν τις τιμές τους τις Παρασκευές και τα Σάββατα; Μήπως γι' αυτό το Νήσος Χίος έκοψε τη Σύρο και τη Μύκονο τις Παρασκευές; Για να δουλέψει καλύτερα το (ακριβότερο) Highspeed; Για σκεφτείτε το...

Και το ξαναλέω. Μιλάω ως λάτρης του Νήσος Χίος. Και είμαι περήφανος που το καράβι χτίστηκε από ελληνικά χέρια. Και το χαίρομαι στις μανούβρες του, ιδίως αυτές που έκανε ο φίλος μου καπτα - Νίκος Χάλαρης τις μέρες του Πάσχα. Και πρόσφατα "πετάχτηκα" με αυτό στη Χίο και το καλοκαίρι θα (ξανα)πάω και στη αγαπημένη μου Λέσβο.

Αλλά συγνώμη κύριοι της HSW, τις Παρασκευές που μου κόψατε το Χίος, θα επέλεγα σαφώς το Blue Star 1/2.

Και μια προτροπή προς την εταιρία: Σκεφτείτε και καταλήξτε στα δρομολόγια οριστικά. Φτιάξτε πιστό κοινό και χαράξτε πορεία στη συνήθεια του κόσμου. Και η αναχώρηση ώρα 20.00 δε θα δουλέψει (κατ' εμέ). Μπορεί να βολεύει στο να δουλέψει το απογευματινό Highspeed 4 (αναχ. ώρα 17.15) και γι' αυτό απομακρύνθηκε η αναχώρηση του Χίος, αλλά η αναχώρηση στις 20.00 για τους Συρο-Μυκονιάτες δεν είναι και πολύ βολική, θεωρώ.

vinman
17-06-2009, 22:00
Σημερινή αναχώρηση για τους φίλους Leo,Trakman,Hayabusa,mastrokostas και Voyager!

44276

44277

44278

44279

44281

hayabusa
17-06-2009, 22:02
εξαιρετικό το φωτορεπορτάζ από τα αδελφά Νησια. σε ευχαριστώ πολύ για την αφιερωση :D

ndimitr93
17-06-2009, 22:10
εξαιρετικό το φωτορεπορτάζ από τα αδελφά Νησια. σε ευχαριστώ πολύ για την αφιερωση :D
Είναι να μην κατέβει ο Μανώλης Πειραιά....αλλιώς......!!!!!:p:cool:;)

DimitrisT
18-06-2009, 01:04
Πολύ καλές φωτο φίλε vinman να σαι καλά.
Συμφωνώ με τους φίλους kaboveths & Leo οτι δεν πρόκειται να ξανακερδίσει τον κόσμο.Ένα μεγάλο μπράβο στους φίλους αιγαιοπλόος και gtogias που περιγράφουν τέλεια την υπάρχουσα κατάσταση.

DimitrisT
19-06-2009, 12:42
Το Νήσος Χίος σήμερα τα ξημερώματα στη Χίο .Δυστυχώς η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη.
44653

44654

Αναχώρηση
44655

44656

44657

DimitrisT
19-06-2009, 12:43
44659

44660

44662

44664

44665

ndimitr93
19-06-2009, 13:40
Μωρε μπράβο!!!!! Πρωινό ξύπνημα!!!!!!! Ευχαριστούμε!

DimitrisT
19-06-2009, 13:44
Μωρε μπράβο!!!!! Πρωινό ξύπνημα!!!!!!! Ευχαριστούμε!
Αυπνίες θα τα έλεγα :lol: :p

Φίλιππος Αίγιο
20-06-2009, 13:45
Αυτο και το αδερφο του ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ειναι η αποδειξη οτι η Ελληνες εκτος απο ποιοτικες και αριστες μετασκευες μπορουν να ναυπηγουν και πολυ καλα συγχρονα καραβια.

DimitrisT
20-06-2009, 23:24
Το πλοίο μπαίνοντας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8784) και βγαίνοντας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8783)από το λιμάνι της Χίου.

opelmanos
21-06-2009, 13:55
Από τη γέφυρα του Ν.ΧΙΟΣ εν πλώ για ΠΕΙΡΑΙΑ.Στο βάθος η Σύρος.Και μια από τη πρύμη
45081

45082

45084

konigi
21-06-2009, 17:28
Ξέρουμε μήπως ποιός ειναι ο Πλοίαρχος και οι Αξιωματικοί Γέφυρας του Παπόραρου?

DimitrisT
23-06-2009, 18:21
Το Νήσος Χίος στη Χίο λίγο πριν δέσει (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8881) ,αφιερωμένη στους Leo, Laz94, Polykas, Ndimitr93 και φυσικά σε όλο το φορουμ.

DimitrisT
25-06-2009, 09:38
Η πρύμη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8928) του Χίος καθώς κλείνει ο καταπέλτης.

Trakman
25-06-2009, 17:53
Αναχώρηση του Νήσος Χίος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8949) από Πειραιά.

Αφιερωμένη στον DimitrisT!

DimitrisT
25-06-2009, 18:00
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε Trakman για την ωραιότατη φωτογραφία και για την αφιέρωση,να σαι κάλα.

DimitrisT
26-06-2009, 06:10
Το Νήσος Χίος λίγο έξω (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8960)από το λιμάνι.

DimitrisT
26-06-2009, 23:52
Φωτογραφίες από το εσωτερικό του πλοίου.
Ιονία (α θεση)
45897

45898

Κάμπος
45899

45901

leonidas
27-06-2009, 09:18
Φωτογραφίες από το εσωτερικό του πλοίου.
Ιονία (α θεση)
45897

45898

Κάμπος
45899

45901

Ευχαριστουμε για το ρεπορταζ!:D
Δεν μοιαζει και πολυ ομως με το αδερφο του εκτος της Α' Θεσης.

DimitrisT
27-06-2009, 18:16
Το Νήσος Χίος στο λιμάνι του Πειραιά
46086

46087

46088

46089

opelmanos
28-06-2009, 13:03
Aναχώρηση απο Μυτιλήνη πρίν λίγο.Φωτό από το Χάλικα

46266

DimitrisT
28-06-2009, 17:30
Σημερινή είσοδος του Χίος στο λιμάνι της Χίου.
46321

46322

46323

46324

46325

DimitrisT
28-06-2009, 17:31
46326

46327

46328

46329

46330

DimitrisT
28-06-2009, 17:33
Κάνοντας μανούβρες για να δέσει.
46331

46332

46333

46334

46335

DimitrisT
28-06-2009, 17:34
46336

46337

46338

46339

46340

DimitrisT
28-06-2009, 17:36
Βγαίνοντας από το λιμάνι σήμερα στη Χίο.
46342

46343

46344

46345

46346

DimitrisT
28-06-2009, 17:37
Εχοντας βγει από το λιμάνι
46347

diagoras
28-06-2009, 23:19
Πωπω καλυτερο κ απο βιντεο μπραβο πολυ ομορφες οι φωτο σου;)

Thanasis89
29-06-2009, 20:20
Μπράβο Δημήτρη...

Σ' αυτό το σημείο ήθελα να σημειώσω το εξής. Σίγουρα όλοι μας όταν φωτογραφίζουμε ένα πλοίο το φωτογραφίζουμε σε πολλά στιγμιότυπα ! Καλό θα είναι λοιπόν να επιλέγουμε μία, δύο φωτογραφίες που αξίζουν και να μην ανεβάζουμε τόσες πολλές. Αρχικά επειδή επιβαρύνουν το forum, αργούν να ανοίξουν όταν κάποιος διαθέτει αργή σύνδεση και τέλος κουράζουν. Μην ξεχνάμε και την gallery όπου εκεί μπορούμε να θαυμάζουμε τις φωτογραφίες μας πολύ πιο εύκολα, χωρίς να χαλάμε την ροή των συζητήσεων.

Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση !

vinman
29-06-2009, 20:29
Και μετά τις ωραίες φωτογραφίες του Δημήτρη και τις σωστές επισημάνσεις του Θανάση ας το δούμε σήμερα το πρωί δεμένο στο μεγάλο λιμάνι πάνω απο το Superfsat XII..!!

46531

DimitrisT
29-06-2009, 21:08
Χαιρόμαι που σας αρέσουν οι φωτο μου . Πολύ καλή και η φωτο σου φίλε vinman,να σαι καλά.

leonidas
29-06-2009, 21:13
Η καμιναδα ενος εργοστασιου της Hellenic Sea Ways στον Πειραια :p :lol:
46539

nickosps
30-06-2009, 09:01
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα:D:o:D:lol:

DimitrisT
30-06-2009, 23:27
Το πλοίο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9122) στον Πειραιά στις 26/6 .

Naias II
01-07-2009, 18:12
Αναχώρηση του Νήσος Χίος από Σύρο 10-06-2009

46884

46885

DimitrisT
01-07-2009, 23:26
Σε ευχαριστούμε φίλε Ναιας ΙΙ για τις ωραίες φωτο.

Φωτο1 η πλώρη του Χίος (Πειραιάς 26/6) (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9166)
φωτο2 Το Χίος λίγο πριν μπει στο λιμάνι της Χίου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9167).

DimitrisT
03-07-2009, 06:04
Αφήνοντας το λιμάνι τη Χίου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9197). Αφιερωμένη στους φίλους Thanasis89, Vinman,diagoras & Leo.

vinman
03-07-2009, 06:16
Αφήνοντας το λιμάνι τη Χίου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9197). Αφιερωμένη στους φίλους Thanasis89, Vinman,diagoras & Leo.

Πολύ όμορφη!
Σε ευχαριστώ πολύ!

diagoras
03-07-2009, 14:20
Σε ευχαριστω πολυ.Εξαιρετικη φωτογραφια

DimitrisT
04-07-2009, 03:08
Επειδή τον τελευτίο καιρό το έχω παρακάνει με τις φωτο του Χίος σήμερα έβγαλα μόνο 2. Σημερινή άφιξη στον Πειραιά.
47524

47525

diagoras
04-07-2009, 23:46
Μας ειχες κακομαθει τοσο καιρο και δεν μπορω να βλεπω μονο δυο φωτογραφιες απο σενα.Παντως πολυ ωραιες.;)

minoan.festos_palace
12-07-2009, 16:53
σκοπευω να ταξιδεψω με αυτο το πλοιο γαι μυτιληνη. θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει απο σαλονια κ αν θα βρω θεση να κατσω η αν ειναι καλυτερα ν κλεισω αεροπορικα καθισματα? και αν ναι ποια αιθουσα κατα τι γνωμη σας ειναι καλυτερη για τ αεροπορικα εκτοσ vip? αν βεβαια θ εχω την επιλογη να επιλεξω γιατι μπορει να ειναι ολες κλεισμενες!

DimitrisT
12-07-2009, 17:20
σκοπευω να ταξιδεψω με αυτο το πλοιο γαι μυτιληνη. θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει απο σαλονια κ αν θα βρω θεση να κατσω η αν ειναι καλυτερα ν κλεισω αεροπορικα καθισματα? και αν ναι ποια αιθουσα κατα τι γνωμη σας ειναι καλυτερη για τ αεροπορικα εκτοσ vip? αν βεβαια θ εχω την επιλογη να επιλεξω γιατι μπορει να ειναι ολες κλεισμενες!

Φίλε minoan.festos_palace οι θέσεις του Χίος είναι είτε κατάστρωμα,είτε αεροπορικού (Κάμπος και Βενέτικο (β' θέση) και Ιονία (α' θέση)).Αν δεν πάρεις αεροπορικά καθίσματα ή καμπίνα μένει το κατάστρωμα που έχει πλαστικές καρέκλες αλλά επειδή το πλοίο φεύγει 20.00 και επειδή τρέχει έχει τρομερή υγρασία και κρυο οπότε δεν συμφέρει. Το σαλόνι Βενέτικο είναι στην πρύμη και έχει πιο πολές θέσεις ενώ το Κάμπος είναι στη μέση του πλοίου και έχει πιο λίγες.

minoan.festos_palace
12-07-2009, 17:30
ευχαριστω πολυ!! να ρωτησω και κατι αλλο, σε περιπτωση δλδ που παρω καμπινα, η θα ειμαι ολη την ωρα σε αυτην η θα ειμαι εξω στο καταστρωμα? κανα σαλονι τυπου blue star με καναπεδες δεν παιζει?:confused:

DimitrisT
12-07-2009, 17:37
ευχαριστω πολυ!! να ρωτησω και κατι αλλο, σε περιπτωση δλδ που παρω καμπινα, η θα ειμαι ολη την ωρα σε αυτην η θα ειμαι εξω στο καταστρωμα? κανα σαλονι τυπου blue star με καναπεδες δεν παιζει?:confused:
Δεν έχω πάρει ποτέ καμπίνα αλλά νομίζω ότι έχεις πρόσβαση στην α' θέση που έχει ένα σαλόνι .Άλλα σαλόνια δεν έχει το πλοίο.Απλά όσο πιο γρήγορα πας για εισητήρια τόσο καλύτερα ειδικά αν ταξιδεύεις Παρασκευή που πιάνει μόνο Χίο - Μυτιλήνη.

minoan.festos_palace
12-07-2009, 17:42
οκ! σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!:cool:

DimitrisT
12-07-2009, 17:45
οκ! σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!:cool:
τίποτα φίλε μου ;),τελικά έχει και άλλο σαλόνι.

DimitrisT
15-07-2009, 10:29
Σημερινή αναχώρηση από Χίο.
49320

49321

49322

marsant
15-07-2009, 10:46
Ωραιες οι φωτο σου φιλε, βλεποντας τις παντως και εστιαζοντας στα καταστρωματα του βαποριου πρεπει να μπαινει σολαρια μεσα μετα την Συρο-Μυκονο.Δεν βλεπω να το προτιμανε και πολυ στην Χιο και στην Μυτιληνη.

gtogias
15-07-2009, 10:50
Ωραιες οι φωτο σου φιλε, βλεποντας τις παντως και εστιαζοντας στα καταστρωματα του βαποριου πρεπει να μπαινει σολαρια μεσα μετα την Συρο-Μυκονο.Δεν βλεπω να το προτιμανε και πολυ στην Χιο και στην Μυτιληνη.

Με τέτοια ωράρια είναι δύσκολο και για τα δύο νησιά.

DimitrisT
15-07-2009, 12:04
Σήμερα δεν είδα πόσο κόσμο πήρε γιατι έφτασα στο λιμάνι μώλις έφευγε.2 Παρασκευές που πάει μόνο Χίο -Μυτιλήνη (26/6 & 3/7) που ταξίδεψα από Πειραιά είχε πάρα πολύ κόσμο ειδικά στις 3/7 υπήρχαν μόνο έλαχιστες άδειες θέσεις στη ά θέση .

High1
15-07-2009, 13:45
κανα σαλονι τυπου blue star με καναπεδες δεν παιζει?:confused:

Επειδή βλέπω ότι θέλεις να ταξιδέψεις με άνεση που προσφέρουν οι καναπέδες;), να σου πώ ότι εκτός απο τις αεροπορικές θέσεις που σου ανέφεραν, υπάρχουν και καναπέδες!
Μόλις μπαίνεις στο πλοίο, θα συναντήσεις την Reception. Αμέσως μόλις την περάσεις, είναι οι καναπέδες, μπροστά απο το μαγαζί του πλοίου!
Καλό σου ταξίδι

minoan.festos_palace
15-07-2009, 20:22
Επειδή βλέπω ότι θέλεις να ταξιδέψεις με άνεση που προσφέρουν οι καναπέδες;), να σου πώ ότι εκτός απο τις αεροπορικές θέσεις που σου ανέφεραν, υπάρχουν και καναπέδες!
Μόλις μπαίνεις στο πλοίο, θα συναντήσεις την Reception. Αμέσως μόλις την περάσεις, είναι οι καναπέδες, μπροστά απο το μαγαζί του πλοίου!
Καλό σου ταξίδι
σε ευχαριστω πολυ φιλε για τν ενημερωση!:D βασικα δν εχω ιδιαιτερο προβλημα οσο αφορα στις αριθμενες θεσεις,πολλες φορες ειναι κ καλυτερα, γτ σαν γνησιοι ελληνες νομιζουμε οτι τ καραβι μας ανηκει κ καθοντα 2 ατομα σε θεσεις για 10, μ αποτελεσμα ν μν εχει θεσεισ για τους υπολοιπους! αλλα αν παρω καμπινα μην τ βγαλω 10 ωρες κλεισμενος μεσα! :rolleyes:

t54g05
25-07-2009, 20:14
http://www.imageshack.gr/files/kcnrb7lxsw1nanmy5vgb.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=kcnrb7lxsw1nanmy5vgb.jpg)

25/07/09 ξημερώματα ενώ ετοιμάζεται για αναχώρηση από το λιμάνι της Μυτιλήνης.

DimitrisT
28-07-2009, 13:56
Φωτογραφίες του Ν. Χίος από τον σημερινό κατάπλου στη Χίο.
50855

50856

hsw
28-07-2009, 17:42
Αλλάζουν και τα δρομολόγια του Νήσος Χίος από 07/09 και γίνονται περίπου όπως τα προηγούμενα. Αναχώρηση καθημερινά εκτός Κυριακής στις 18:30 από Πειραιά για Σύρο-Μύκονο-Χίο-Μυτιλήνη και κάθε Σάββατο χωρίς τη Μύκονο. Από Μυτιλήνη, αναχώρηση καθημερινά εκτός Κυριακής και Δευτέρας στις 06:45 για Χίο-Μύκονο-Πειραιά και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή χωρίς τη Μύκονο. Κάθε Κυριακή 13:30 από Μυτιλήνη για Χίο-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά στις 23:40. Δε νομίζω πως είναι και πολύ καλά τα δρομολόγια. Κάτι πρέπει να γίνει με τη γραμμή της Χίου-Μυτιλήνης. Ή να μπει άλλο πλοίο και το Χίος να πάει Σύρο-(Μύκονο)-Ικαρία-Σάμο (και το Μύκονος Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη) ή να μπει κατευθείαν Χίο-Μυτιλήνη και κάποιες μέρες Σύρο. Η Μύκονος, ειδικά το χειμώνα, δε χρειάζεται. Καθυστερεί το δρομολόγιο.

http://www.hellenicseaways.gr/media/drom2009/chisep.pdf

HIGHSPEED 4
28-07-2009, 20:51
κατι ειχα ακουσει οτι η hellenic θα αγορασει συμβατικο αλλα δεν ξερω σιγουρα αν ισχυει...μπορει αν γινει κατι τετοιο να βαλει κατευθειαν για χιο...ιδωμεν..

DimitrisT
29-07-2009, 01:13
Το Ν. Χίος καθώς γυρίζει για να δέσει (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9979) και αναχωρώντας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9980)από τη Χίο

αιγαιοπλόος
29-07-2009, 10:23
Αλλάζουν και τα δρομολόγια του Νήσος Χίος από 07/09 και γίνονται περίπου όπως τα προηγούμενα. Αναχώρηση καθημερινά εκτός Κυριακής στις 18:30 από Πειραιά για Σύρο-Μύκονο-Χίο-Μυτιλήνη και κάθε Σάββατο χωρίς τη Μύκονο. Από Μυτιλήνη, αναχώρηση καθημερινά εκτός Κυριακής και Δευτέρας στις 06:45 για Χίο-Μύκονο-Πειραιά και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή χωρίς τη Μύκονο. Κάθε Κυριακή 13:30 από Μυτιλήνη για Χίο-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά στις 23:40. Δε νομίζω πως είναι και πολύ καλά τα δρομολόγια. Κάτι πρέπει να γίνει με τη γραμμή της Χίου-Μυτιλήνης. Ή να μπει άλλο πλοίο και το Χίος να πάει Σύρο-(Μύκονο)-Ικαρία-Σάμο (και το Μύκονος Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη) ή να μπει κατευθείαν Χίο-Μυτιλήνη και κάποιες μέρες Σύρο. Η Μύκονος, ειδικά το χειμώνα, δε χρειάζεται. Καθυστερεί το δρομολόγιο.

Εμ, είδανε ότι αναχωρώντας στις 20.00 δε βάζουνε κόσμο για Σύρο (αφού ο κόσμος φεύγει στις 19.00 με το Blue Star 2 Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή) και θα το ξανακάνουνε 18.30.
Αλλά όταν αλλάζεις τα δρομολόγια και πειραματίζεσαι, τον Συριανό επιβάτη τον χάνεις. Γι' αυτό η Blue Star έχει χρόνια τώρα σταθερή πελατεία.

DimitrisT
30-07-2009, 11:39
Χτεσινή είσοδος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=10000) στο λιμάνι της Χίου καιμια κατάπλωρη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=10002) φωτο.Αφιερωμένες στους φίλους Thanasis89 & Leo και φυσικά σε όλο το φόρουμ.

diagoras
31-07-2009, 13:19
Αναχωριση για Χανια το 2007.Στον Dimitri T...
51150

DimitrisT
31-07-2009, 13:41
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε diagora ,να σαι καλά,πολύ καλή φωτο.

Leo
31-07-2009, 22:19
Από τον rocinante κι εμένα για όλους μια σημερινή φωτογραφία του Νήσος Χίος από το Δίσβατο. Ευχαρσιτούμε τους sylver23 και polykas για την μέσω ais ενημέρωση... Τα καλύτερα έρχονται μέσω της gallery μετά την επιστροφή μας.

51178

ndimitr93
31-07-2009, 22:20
Από τον rocinante κι εμένα για όλους μια σημερινή φωτογραφία του Νήσος Χίος από το Δίσβατο. Ευχαρσιτούμε τους sylver23 και polykas για την μέσω ais ενημέρωση... Τα καλύτερα έρχονται μέσω της gallery μετά την επιστροφή μας.

51178
Α ρε captain....καλά να περνάς!!!!!;):D

cpt babis
31-07-2009, 22:28

51178
Πολυ ωραια φωτο!!!!

sylver23
01-08-2009, 00:13
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ροσινάντε διαθέτει και αεροφωτογραφίες καθώς για λίγα λεπτά τον είχε πάρει ο αέρας:):)

Να σαι καλα Λεο και Αντώνη που τρέχεται στους χωματόδρομους για να μας χαρίσεται τετοιες φωτο.

Thanasis89
01-08-2009, 00:21
Μπράβο παιδιά ! Και αναρωτιέμαι τώρα εγω : "Μα καλά δεν τον κράτησε η άγκυρα ;" :p ;)

dokimakos21
01-08-2009, 11:35
Χαιρομαι που εσεις τα καταφερατε αυτη την φορα...!!

polykas
01-08-2009, 18:52

51178

Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη φωτό...:D

DimitrisT
01-08-2009, 18:54
Πολύ καλή η φωτο Leo,να σαι καλά,σε ευχαριστούμε.

polykas
01-08-2009, 20:10
Περνώντας από την Τήνο...:D

51270

Natsios
01-08-2009, 23:08

51178

Κατεβηκατε εκει κατω θηρια? Θελουμε φωτο και απο το φαρο κτλ τκλ

captain
06-08-2009, 11:13
Νήσος Χίος, αφ' υψηλού ;), μεταξύ Μυκόνου & Τήνου

51755

captain
06-08-2009, 11:29
Ναι. Και το κακό ήταν ότι τράβηξα και άλλες αλλά αρκετα κουνημένες:(. Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα άντε να στήσεις μηχανή. Το βλέπεις και σε δευτερόλεπτα το χάνεις το άτιμο:mad:..:D

- Laz thakns για το σχόλιο :-D!!!

opelmanos
06-08-2009, 11:42
Εδώ το πλοίο στον Πειραιά.Οταν έκανε Πειραιά -Χανια

51756

dokimakos21
08-08-2009, 13:13
Συντομα φωτογραφιες του πλοιου απο το χθεσινο περασμα απο το στενο Ανδρου-Τηνου...!!!Τα καταφερα.....:p:p:p

Rocinante
08-08-2009, 21:51
Για τους Polykas και Dokimakos21.
Να ευχαριστησω τον Leo που με πηγε ως εκει γιατι ο Rocinante θα εμενε στα πρωτα 100 μετρα. Να σε καλα Captain.
Ο φιλος Leo ξεχασε ομως να αναφερθει και στην βοηθεια της φιλης Αφροδιτης που μας βοηθησε να φτασουμε στο σωστο σημειο. Την ευχαριστουμε πολυ :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

51898

cpt babis
09-08-2009, 11:44
H xθεσινη αφιξη του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ
51947

opelmanos
09-08-2009, 13:03
Μετά τις όμορφες φωτογραφίες του Μπάμπη απ'τα 2 αδερφά, η σημερινή αναχώρηση πρίν λίγο απ'το λιμάνι

51953

51954

51955

nikosnasia
09-08-2009, 14:29
Μετά τις όμορφες φωτογραφίες του Μπάμπη απ'τα 2 αδερφά, η σημερινή αναχώρηση πρίν λίγο απ'το λιμάνι

51953

51954

51955
ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ;

opelmanos
09-08-2009, 14:31
ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ;Oxi ακριβώς γιατί δεν είχα το μαγιό μαζι

cpt babis
09-08-2009, 16:33
Και αλλη μια
51968

Rocinante
11-08-2009, 22:36
Συντομα φωτογραφιες του πλοιου απο το χθεσινο περασμα απο το στενο Ανδρου-Τηνου...!!!Τα καταφερα.....:p:p:p
Πατριδα πατριδα
Που εισαι πατριδα?
Τις Φωτο Φωτηηηηη :D

Leo
11-08-2009, 22:53
Επειδή αρκετοί περιμένουν το πλοίο στο Δίσβατο συνεχίζω με αυτήν

http://www.nautilia.gr/images/content/P1200905chios_21371182009.jpg

nickosps
12-08-2009, 08:43
Ωραία φωτογραφία αρχηγέ!

Rocinante
12-08-2009, 15:12
Και εδω καθως μας αφηνει πισω του.

52170

T.S.S. APOLLON
12-08-2009, 15:18
Και εσεις φιλοι Leo και rocinante με τα καλουδια που ανεβαζετε μας αφηνετε αφωνους!

dokimakos21
12-08-2009, 16:01
Καλησπερα σε ολους...!!Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο ολους σε αυτο εδω το θεμα κ ιδιαιτερα στους leo,roci που περιμεναν τισ φωτογραφιες μου...!!Δυστυχως το προγραμμα στον υ/π χαλασε:twisted::twisted: κ δεν μπορω να αλλαξω αναλυση...!!Κ παλι συγνωμη...!!Οποτε τα καταφερω 8α τισ μοιραστω μαζι σας...!!

Rocinante
12-08-2009, 16:15
Καλησπερα σε ολους...!!Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο ολους σε αυτο εδω το θεμα κ ιδιαιτερα στους leo,roci που περιμεναν τισ φωτογραφιες μου...!!Δυστυχως το προγραμμα στον υ/π χαλασε:twisted::twisted: κ δεν μπορω να αλλαξω αναλυση...!!Κ παλι συγνωμη...!!Οποτε τα καταφερω 8α τισ μοιραστω μαζι σας...!!
Δεν πειραζει Φωτη μου.
Θανατος στο σατανικο προγραμμα:D
Εδω ειμαστε εμεις και οταν αποκατασταθει το προβλημα θα μας τις δειξεις. Αλλοστε φωτογραφιες απο το στενο ειναι σπανιες και θα εχουν παντα μια αλλη σημασια.
Αλλα δεν μου λες ρε Φωτη? Στο στενο με το αμαξι σου πηγες, γιατι απ οτι ξερω δεν ειναι ειδικων δυνατοτητων. Εδω του Leo που ψιλοειναι και με ειχε βαλει μπροστα να του βγαζω τις μεγαλες κοτρωνες (βρηκε τον Κακιασβιλι....) και κορναριζε κιολας για να κανω πιο γρηγορα :twisted:

dokimakos21
12-08-2009, 16:20
Δεν πειραζει Φωτη μου.
Θανατος στο σατανικο προγραμμα:D
Εδω ειμαστε εμεις και οταν αποκατασταθει το προβλημα θα μας τις δειξεις. Αλλοστε φωτογραφιες απο το στενο ειναι σπανιες και θα εχουν παντα μια αλλη σημασια.
Αλλα δεν μου λες ρε Φωτη? Στο στενο με το αμαξι σου πηγες, γιατι απ οτι ξερω δεν ειναι ειδικων δυνατοτητων. Εδω του Leo που ψιλοειναι και με ειχε βαλει μπροστα να του βγαζω τις μεγαλες κοτρωνες (βρηκε τον Κακιασβιλι....) και κορναριζε κιολας για να κανω πιο γρηγορα :twisted:

χαχαχαχα...Φιλε roci μεχρι ενα σημειο με το αυτοκινητο γιατι μετα θα το επερνα στα χερια μου:-D...!!Μετα απιστρατευσα τα ποδαρακια μου κ περπατησα μεχρι ενα σημειο...!!

Rocinante
12-08-2009, 16:34
χαχαχαχα...Φιλε roci μεχρι ενα σημειο με το αυτοκινητο γιατι μετα θα το επερνα στα χερια μου:-D...!!Μετα απιστρατευσα τα ποδαρακια μου κ περπατησα μεχρι ενα σημειο...!!
Καταλαβα. Λογικα θα πρεπει να σταματησες σε μια διασταυρωση που επρεπε να διαλεξεις η το δρομο με την τεραστια ανηφορα η τον αλλο με την τεραστια κατηφορα :confused::confused:.
Τα βλεπεις Leo ο ανθρωπος περπατησε οχι σαν εσενα που φωτογραφησες το Νησος Χιος ακουμποντας στην αριστερη πλευρα του αμαξιου για να μην σε ενοχλει και ο αερας.
Και μην το διαψευσεις υπαρχουν ντοκουμεντα...:D

dokimakos21
12-08-2009, 16:37
Ετσι ακριβως..!!Διαλεξα την ανηφορα μετα απο εκει ειχε μια τεραστια κατηφορα με περιπου ενα μετρο χαντακι...:twisted:Οσο για τον αερα αλλο τπτ...!!Τελικα αναγκαστηκα να κατσω στον δρομο:eek: για να μην βγουν κουνημενες...!!

DimitrisT
13-08-2009, 11:21
Σημερινή άφιξη στη Χίο,αφιερωμένη στους φίλους Leo & rocinante και φυσικά σε όλους τους φαν του πλοίου.
52206

dokimakos21
13-08-2009, 12:31
Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Χίος - Περνοντας απο το Δισβατο 07/08/2009...!!
Αφιερωμενη στους LEO,ROCINANTE,POLYKA,TSS APOLLON...!!:p

52226

Ευχαριστω πολυ τον φιλο polyka που μου εφτιαξε την φωτογραφια..!!

T.S.S. APOLLON
13-08-2009, 14:18
Πανεμορφη φωτογραφια! Eυχαριστω τον φιλο dokimako 21 για την αφιερωση.

Leo
13-08-2009, 14:45
Κι εγώ έχω σχόλιο καλέ μου φίλε dokimakos21. Πρώτα ευχαριστώ για την αφιέρωση και μετά σχολιάζω ότι ο roci κι εγώ ταξιδέψαμε μέχρι κάτω στον υποσταθμό της ΔΕΗ. Δύσκολος δρόμος αλλά η τρέλα στο αποκορύφωμα της :D.

opelmanos
13-08-2009, 18:50
Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Χίος - Περνοντας απο το Δισβατο 07/08/2009...!!
Αφιερωμενη στους LEO,ROCINANTE,POLYKA,TSS APOLLON...!!:p

52226

Ευχαριστω πολυ τον φιλο polyka που μου εφτιαξε την φωτογραφια..!! Πανέμορφη φωτό ευχαριστούμε.Να ρωτήσω όμως κάτι?Δεν πέρασε από Σύρο-Μύκονο εκείνη την ημέρα και πήγε α'το ΄Δίσβατο?

Leo
13-08-2009, 19:49
Τις Παρασκευές δεν περνάει από Μύκονο και Σύρο. Απο την Χίο πάει κατευθείαν στον Πειραιά μέσω του Δίσβατου (στενό Τήνου - Άνδρου).

Rocinante
13-08-2009, 21:53
Dimitris T. πραγματικα υπεροχη η φωτογραφια σου σε ευχαριστουμε πολυ.
Φωτη ειδες που μολις ειχες προβλημα σου στειλαμε ανθρωπο για βοηθεια.
Ελπιζω να μην σε ξεποδαριασε σημερα ;)

Notis
13-08-2009, 23:25
Κάποιες εσωτερικές φωτογραφίες, απο το πρόσφατο ταξιδάκι μου...
52291

52292

52293

αλλά και εξωτερικές...

52294

52295

DimitrisT
14-08-2009, 15:43
Φίλoι Leo,rocinante & dokimakos21 καταπληκτικές φωτογραφίες από το Δύσβατο,σας ευχαριστούμε,να είστε καλά.

13/8 Το Νήσος Χίος μπαίνει στο λιμάνι της Χίου (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=10321).

DimitrisT
15-08-2009, 18:13
11.10 το Νήσος Χίος αναχωρεί από τη Χίο .
52462

52463

notias
16-08-2009, 19:33
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΝΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ;)

52591

Αφιερωμενη στον Cpt Βαγγέλη Αράθυμο

dokimakos21
16-08-2009, 23:54

52591

Εξαιρετικη φωτογραφια φιλε Νοτιας...!!Το νησι μας δινει ρεσιταλ..!!:p

notias
17-08-2009, 21:26
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ;)
(ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ):p
52741

52742

52743
LEO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ;)
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ .... Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ???

T.S.S. APOLLON
17-08-2009, 21:32
Φιλε notias καταπληκτικες φωτο!!!

Rocinante
17-08-2009, 21:48
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ;)
(ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ):pΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ !!!!!
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι απο Πορτο ψηλα ? Σε ευχαριστουμε πολυ

LEO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ;)
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ .... Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ??? Ασε με ρε Notias δεν ξερεις τι τραβηξα. Μου τον εστειλε με κουριερ στον Τριανταρο μαζι με 10 ευρω για να τον ταιζω λεει....
(Καλα εντελως εκτος θεματος........)

vinman
17-08-2009, 21:56
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ;)
(ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ):p
52741

52742

52743

Εκπληκτικές φωτογραφίες!
Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε notias!!

Leo
18-08-2009, 05:38
Νοτιά, εγώ σας ευχαριστώ που ήρθατε, επίσης για τις φωτογραφίες σου, που έχεις μπερδέψει τον ρόσι. Ο τζίτζικας εεε... :D (αυτοί δεν ζούν πολύ μόλις δύο 24ωρα ή κάπως έτσι, τώρα είναι χειμώνας στα Λουτρά :mrgreen:.

gtogias
18-08-2009, 09:04

52591

Καλημέρα

Ήμουν μέσα στο πλοίο στο πέρασμα αυτό. Παρόλο τον καιρό τα πήγε μια χαρά, σχεδόν κανείς δε ζορίστηκε. Βέβαια η διάθεση κακή μιας και επιστρέφαμε από διακοπές.

Leo
18-08-2009, 09:45
Διακαιούσαι το κανονικό μέγθος των φωτογρφιών, μιας και είσαι καραβολάτρης με την όλη σημασία της λέξης, για λόγους συναισθηματικούς και κυρίως της νέας γεννιάς που σε ακολουθεί κατά πόδας. Νοτιά ακούς? κάνε το πρέπον :D.

gtogias
21-08-2009, 22:43
Μέσα στην ασημένια θάλασσα το Νήσος Χίος έχει βάλει ρότα για τη Χίο, έξω από τον Βροντάδο:

53276

dokimakos21
24-08-2009, 10:45
Νησος Χιος -Αναχωριση απο Τηνο
Copyright:G.Patzopoylos

53628

laz94
24-08-2009, 15:44
Νησος Χιος -Αναχωριση απο Τηνο
Copyright:G.Patzopoylos

53628

Απίστευτη φωτογραφία!!

Οι επόμενες για τους Dimitris T και dokimakos21...
Αναχώριση από Πειραια για το δρομολόγιο της Παρασκευης 31-7-09...
53651
53652
53653
53654

dokimakos21
24-08-2009, 16:00
Απίστευτη φωτογραφία!!

Οι επόμενες για τους Dimitris T και dokimakos21...
Αναχώριση από Πειραια για το δρομολόγιο της Παρασκευης 31-7-09...
53651
53652
53653
53654

Σε ευχαριστω πολυ κ ανταποδιδω...!!
Νήσος Χίος Αναχωριση απο Τηνο
Copyright:G.Patzopoulos

53655

laz94
24-08-2009, 16:02
Σε ευχαριστω πολυ κ ανταποδιδω...!!
Νήσος Χίος Αναχωριση απο Τηνο
Copyright:G.Patzopoulos

53655

Θαυμάσια! Σε ευχαριστώ πολύ! Να 'σαι καλά!!;)

DimitrisT
24-08-2009, 21:53
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Λάζαρε,να σαι καλά.
Αναχώρηση από τη Χίο.Αφιερωμένη στους φίλους Laz94 & gtogias.
53695

laz94
25-08-2009, 13:15
53695

Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ! Μια πολύ όμορφη φωτογραφία από την πανέμορφη Χίο;)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
25-08-2009, 14:57
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=53757&stc=1&d=1251205040

dokimakos21
25-08-2009, 15:02
Αλλη μια φωτογραφια του Νησος Χιος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=10544)απο την Τηνο..!!
Χαρισμενη στους laz94,dimitris t.,skorpios,polyka,rocinante

gtogias
25-08-2009, 15:04
53695

Ευχαριστώ πολύ φίλε DimitrisT.

Nissos Mykonos
25-08-2009, 16:08
Το Νήσος Χίος στο λιμάνι του Πειραιά στις 24/7/2009.Φωτογραφία πάνω από το Λατώ!
53760
Αφιερωμένη στους laz94,dokimakos21,polykas,rocinante και ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

dokimakos21
25-08-2009, 16:10
Το Νήσος Χίος στο λιμάνι του Πειραιά στις 24/7/2009.Φωτογραφία πάνω από το Λατώ!
53760
Αφιερωμένη στους laz94,dokimakos21,polykas,rocinante και ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Ευχαριστω παρα πολυ Γιαννη...!!:p

DimitrisT
25-08-2009, 16:19
Αλλη μια φωτογραφια του Νησος Χιος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=10544)απο την Τηνο..!!
Χαρισμενη στους laz94,dimitris t.,skorpios,polyka,rocinante

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε dokimakos21,να σαι καλά.Πολύ καλή η φωτο συ.

laz94
25-08-2009, 19:47
Φίλοι μου dokimakos21 και nissos mykonοs σας ευχαριστώ πολύ για τις αφιερώσεις σας! Να 'στε καλά! Οι φωτογραφίες ειναι υπέροχες με ωραία έντονα χρώματα!!:p

douzoune
26-08-2009, 16:20
Μια αναχώρηση του Νήσος Χίος από Μυτιλήνη-φωτό τραβηγμένη από το Λισσός-για τον Dimitri T.
53871

DimitrisT
26-08-2009, 16:48
καταπληκτική φωτο φίλε douzoune σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση ,να σαι καλά.

douzoune
27-08-2009, 15:42
καταπληκτική φωτο φίλε douzoune σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση ,να σαι καλά.
Αφού σου άρεσε, σου αφιερώνω και την προχθεσινή αναχώρηση αλλά από άλλη οπτική γωνία....
53968

DimitrisT
27-08-2009, 17:01
Πάρα πολύ καλή και αυτή ,να σαι καλά για την αφιέρωση φίλε douzoune.Σε ευχαριστώ πολύ κι ανταποδίδω και γω με μια είσοδο του πλοίυ στο λιμάνι της Χίου.
53977

dokimakos21
30-08-2009, 12:09
Ε/Γ-Ο/Γ Νήσος Χίος
Στο στενο Άνδρου-Τήνου 07.08.09

54355

Χαπισμένη στους Leo,rocinante,tss apollon,polykas,nissos myconos.!

ΚΩΣΤΑΣ Γ ΜΗΧ
30-08-2009, 16:00
Το ομορφότερο φέρρυ της ακτοπλοίας μας μακράν! ! ούτε τα υπό κατασκευή μπλου σταρ δεν είναι τόσο όμορφα.......Ελπίζω να μπορέσει ως τότε νατα ανταγωνιστεί!.Η να ακολουθήσουν κι άλλα νήσος.......Ευχή! !

opelmanos
04-09-2009, 09:43
Είχαμε και ανχώρηση του Ν.ΧΙΟΣ το πρωί.Αξιζε η βόλτα στο λιμάνι.Αφιερώνεται στους DimitrisT,Nissos Chios ,douzoune και στον Κάπταιν-Leo.

55059

55060

55061

55062

55063

laz94
04-09-2009, 09:45
Είχαμε και ανχώρηση του Ν.ΧΙΟΣ το πρωί.Αξιζε η βόλτα στο λιμάνι.Αφιερώνεται στους DimitrisT,Nissos Chios ,douzoune και στον Κάπταιν-Leo.

55059

55060

55061

55062

55063

Μάνο οι φωτογραφίες σου είναι φαντασικές! Μπράβο!!

gtogias
04-09-2009, 09:46

55059

55060

55061

55062

55063

Ευχαριστούμε για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. Είναι όμως και εργαλείο.

T.S.S. APOLLON
04-09-2009, 10:37
Υπεροχες φωτο απο τον φιλο opelmanos ευχαριστουμε!

douzoune
04-09-2009, 15:42
Ευχαριστώ πολύ Opelmanos!!! Ανταποδίδω με αυτή την φωτό...αφιερωμένη επίσης στον DimitrisT.
55087

DimitrisT
04-09-2009, 21:13
Εξαιρετικές φωτογραφίες,σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου opelmanos & douzoune,να στε καλά.Σας ανταποδίδω την αφιέρωση .
55132

nkr
07-09-2009, 15:32
Το NISSOS CHIOS μπανει στο μεγαλο λιμανι.Αφιερωμενη στους Dimitris T,Opelmanos,Leo,Douzoune.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=55518&stc=1&d=1252330240
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=55519&stc=1&d=1252330251
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=55520&stc=1&d=1252330267
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=55521&stc=1&d=1252330278

KABODETHS
10-09-2009, 11:00
ΧΙΟΣ BAR ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009
http://www.youtube.com/watch?v=cgAtxS8Jd4E

DimitrisT
10-09-2009, 12:54
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε nkr για την αφιέρωση ,να σαι καλά.Να σαι καλά φίλε kabodeths για το ωραίο βιντεο,σε ευχαριστούμε.

polykas
14-09-2009, 09:17
Στις 19/9 και στις 26/9 το πλοίο θα προσεγγίσει εκτάκτως το νησί της Τήνου.