Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μπλου Σταρ 2 [Blue Star 2]

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6

mike_rodos
18-01-2009, 15:50
Γιατι βρε συνονοματε το λες αυτο?Αφου και στη κανονικη του θεση, μπορεις να βγαλεις φωτο, πηγαινοντας ακριβως απεναντι ,στο φαρο της Ακαντιας,να το τραβηξεις καταπλωρα και να συνεχιζεις να το τραβας μεχρι καποιο σημειο.Βγαινω λιγο εκτος θεματος αλλα το λιμανι της Ροδου ειναι απο τα λιγα λιμανια που ειναι η χαρα του καραβολατρη........Αξεχαστες στιγμες.............:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Eυχαριστώ πολύ παίδες... Και θα συμφωνίσω με τον Γιάννη ότι μπορείς να φωτογραφήσεις ένα πλοίο από όποια μεριά θές, αρκεί να έχει μεταφορικό μέσο...

Nissos Mykonos
18-01-2009, 15:50
Γιατι βρε συνονοματε το λες αυτο?Αφου και στη κανονικη του θεση, μπορεις να βγαλεις φωτο, πηγαινοντας ακριβως απεναντι ,στο φαρο της Ακαντιας,να το τραβηξεις καταπλωρα και να συνεχιζεις να το τραβας μεχρι καποιο σημειο.Βγαινω λιγο εκτος θεματος αλλα το λιμανι της Ροδου ειναι απο τα λιγα λιμανια που ειναι η χαρα του καραβολατρη........Αξεχαστες στιγμες.............:mrgreen::mrgreen::mrgreen :
Συμφωνω μαζι οτι το λιμανι της Ροδου ειναι η χαρα του καραβολατρη γιατι εχω παει και εχω κανει τρελες βολτες(χωρις να εχω βγαλει φωτο) αλλα το λεω γιατι οπως και στον Πειραια πρεπει να πας απεναντι για να βγαλεις την πλωρη του,ενω στην Ακαντια που ειναι πλαγιοδετημενο μπορεις να βγαλεις την πλωρη χωρις να "ταλαιπωρηθεις"αν δεν εχεις μεταφορικο μεσο!!!Αμα εχεις μεταφορικο μεσο μπορεις βγαλεις απο οποια πλευρα θες!

scoufgian
18-01-2009, 15:54
Συμφωνω μαζι οτι το λιμανι της Ροδου ειναι η χαρα του καραβολατρη γιατι εχω παει και εχω κανει τρελες βολτες(χωρις να εχω βγαλει φωτο) αλλα το λεω γιατι οπως και στον Πειραια πρεπει να πας απεναντι για να βγαλεις την πλωρη του,ενω στην Ακαντια που ειναι πλαγιοδετημενο μπορεις να βγαλεις την πλωρη χωρις να "ταλαιπωρηθεις"αν δεν εχεις μεταφορικο μεσο!!!
Johny σ αυτο παω πασο.Συμφωνω μαζι σου........Αλλα και αυτη η ταλαιπωρεια ειναι γλυκια.Ιδιαιτερα με παρεα σαν αυτη του Μιχαλη ,δεν θελεις κατι αλλο...........

Nissos Mykonos
18-01-2009, 15:57
Johny σ αυτο παω πασο.Συμφωνω μαζι σου........Αλλα και αυτη η ταλαιπωρεια ειναι γλυκια.Ιδιαιτερα με παρεα σαν αυτη του Μιχαλη ,δεν θελεις κατι αλλο...........
Εγω Γιαννη δεν εχω κανενα προβλημα να ταλαιπωρηθω!!Μακαρι το καλοκαιρι να ειμαστε στο λιμανι της Ροδου μαζι με τον Μιχαλη και να φωτογραφιζουμε τον βαπορα!(εννοηται το Blue Star 2)!Καλυτερα να σταματησουμε εδω γιατι ειμαστε λιγο off topic!;)

mike_rodos
18-01-2009, 16:00

Μην λες μεγάλια λόγια, την επόμενη φορά με τα πόδια, από το Μανδράκι μέχρι την Ακαντιά... και όχι μόνο βολτούλα στο Μανδράκι... ;)
όσο για τους επισκέπτες στο νησί μου το έχω αναφέρει χιλιάδες φορές πως είναι χαρά μου να βρεθούμε!!!

Vortigern
18-01-2009, 17:00
Μην λες μεγάλια λόγια, την επόμενη φορά με τα πόδια, από το Μανδράκι μέχρι την Ακαντιά... και όχι μόνο βολτούλα στο Μανδράκι... ;)
όσο για τους επισκέπτες στο νησί μου το έχω αναφέρει χιλιάδες φορές πως είναι χαρά μου να βρεθούμε!!!

Mιχαλακι εισαι φοβερος μπραβο και για ολες τις ομορφες φωτο που εβαλες και εδω και στα δυο Αγουδημοπλοια.Α ρε Ροδο ατελειωτη!!!Μην φοβασε 5ημερη εκει θα ειμαστε....;)

eliasaslan
20-01-2009, 08:32
Φίλε Μιχάλη σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Να είσαι γερός να ξαναβγάλεις τέτοιες φωτο!

laz94
20-01-2009, 17:16
O καλύτερος τρόπος για να ευχηθώ στο αγαπημένο μας φόρουμ πιστεύω πως ήταν να βγάλω σήμερα μερικές φωτογραφίες από το λιμάνι της Ρόδου. Ας αρχίσω από το αγαπημένο μου καράβι το blue star 2, δεμένο τον τελευταίο καιρό στην Ακαντιά για να προστατεύεται από τους ισχυρούς νοτιάδες. Οπότε χρόνια πολλά nautilia.gr, αφιερωμένες εξαιρετικά στον ιδρυτή της σελίδας και σε όλους τους υπεύθυνούς για την σωστή λειτουργία του φόρουμ. Επίσης στο μικρό μας φίλο eliaslan και στο συνάδελφο θαυμαστή του bs2 laz.

27232

27233

27234

27235

Μιχάλη σε υπερευχασιστώ!!
Πολύ ωραίες φωτογραφίες!!
Δε ξέρεις πόσο θέλω να έρθω στην Ρόδο και μάλιστα με το bs2!
Τωρα(στις φωτο σου) είναι ο συνδυασμος και τον δύο:
ΡΟΔΟΣ - BLUE STAR 2!!!!!:D

mike_rodos
20-01-2009, 18:56
Να είστε πάντα καλά παιδιά! Καλο δεχούμενοι στο νησί μας!!! :p

mike_rodos
22-01-2009, 19:01
Για ακόμη μία φορά το bs2 απαγγιάζει δυτικά του νησιού για να προφυλαχθεί από τους ΝΑ ανέμους... Δυστιχώς αυτό το λιμάνι ποτέ δεν θα φτιαχτεί... Αφιερωμένες στο απίστο Θωμά, που εχθές με τσιγκλιζέ ότι δεν πρόκειτε να πάω.... ;) Αλλά ορίστε φίλε μου Γιάννη... Έχω και άλλες πολλές αλλά θα τις ανεβάσω κάποια άλλη στιγμή...

27624

27625

27626

27627

27628

scoufgian
22-01-2009, 19:06
τι να πω............τα ειπες ολα........Σ ευχαριστω Μιχαλιω που καταφερες και με διεψευσες..........Πολυ ωραιες

Nissos Mykonos
22-01-2009, 19:07
Για ακόμη μία φορά το bs2 απαγγιάζει δυτικά του νησιού για να προφυλαχθεί από τους ΝΑ ανέμους... Δυστιχώς αυτό το λιμάνι ποτέ δεν θα φτιαχτεί... Αφιερωμένες στο απίστο Θωμά, που εχθές με τσιγκλιζέ ότι δεν πρόκειτε να πάω.... ;) Αλλά ορίστε φίλε μου Γιάννη... Έχω και άλλες πολλές αλλά θα τις ανεβάσω κάποια άλλη στιγμή...

27624

27625

27626

27627

27628
Μιχαλη τι να πω...Τελειες ολες οι φωτο σου φιλε!!!!!Σε ευχαριστουμε πολυ!!!!

eliasaslan
23-01-2009, 12:34
Εδώ φαίνεται πιστεύω η κλάση ενός άξιου και μοναδικού ανταποκριτή απο τη Ρόδο. Μιχάλη σε ευχαρισούμε πολύ, να είσαι καλά και... να συνδιάζεις με τον καλύτερο τρόπο τον καιρό με τα καράβια!!

scoufgian
23-01-2009, 13:10
Εδώ φαίνεται πιστεύω η κλάση ενός άξιου και μοναδικού ανταποκριτή απο τη Ρόδο. Μιχάλη σε ευχαρισούμε πολύ, να είσαι καλά και... να συνδιάζεις με τον καλύτερο τρόπο τον καιρό με τα καράβια!!
Ηλια μην του δινεις πολυ αερα γιατι εκανα αγωνα για να μου τραβηξει αυτες τις φωτογραφιες.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.Καλος ειναι αλλα μη το ........................:rolleyes:

eliasaslan
23-01-2009, 14:04
Έτσι ε Γιάννη? Ε δεν τα ξέρω αυτά, δεν έχεις παράπονο απο τον mike μας όμως!:p Πιστεύω ότι δε χρειάζεται να συστήσω σε αυτό το site ταυτότητα πλοίου και νησιού... καλοκαίρι 2008.. κάπως καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Τελικά τα πάντα μπορούν να σου φανούν χρήσιμα αρκεί να βρίσκονται στο σωστό σημείο τη σωστή ώρα... :rolleyes:

Αφιερωμένη εξαιρετικά στους καλούς φίλους pontios thessaloniki, vortigern, scoufgian, roi baudoin, mike rodos, Leo, Nikos, Mytilene, speedkiller, Nissos mykonos, trakman, voyager, sylver23, matsrovasillis, finpartner 1966, polykas, paroskayak, rocinante, laz94, leonidas, dimitris και Φανούλα!! Είστε πολλοί τι να κάνω εγώ φταίω? :D Ελπίζω να σας αρέσουν... Αναμένεται συνέχεια σε λιγάκι...

Έτσι να θυμηθούμε το καλοκαίρι και να ζωντανέψουμε! Παρασκευή σήμερα, έρχεται ξεκούραση!! :cool:

27658

27660

27661

Nissos Mykonos
23-01-2009, 14:14
Έτσι ε Γιάννη? Ε δεν τα ξέρω αυτά, δεν έχεις παράπονο απο τον mike μας όμως! Πιστεύω ότι δε χρειάζεται να συστήσω σε αυτό το site ταυτότητα πλοίου και νησιού... καλοκαίρι 2008.. κάπως καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Τελικά τα πάντα μπορούν να σου φανούν χρήσιμα αρκεί να βρίσκονται στο σωστό σημείο τη σωστή ώρα... :rolleyes:

Αφιερωμένη εξαιρετικά στους καλούς φίλους pontios thessaloniki, vortigern, scoufgian, roi baudoin, mike rodos, Leo, Nikos, Mytilene, speedkiller, Nissos mykonos, trakman, voyager, sylver23, matsrovasillis, finpartner 1966, polykas, paroskayak, rocinante, laz94, leonidas, dimitris και Φανούλα!! Είστε πολλοί τι να κάνω εγώ φταίω? :D Ελπίζω να σας αρέσουν... Αναμένεται συνέχεια σε λιγάκι...

Έτσι να θυμηθούμε το καλοκαίρι και να ζωντανέψουμε! Παρασκευή σήμερα, έρχεται ξεκούραση!! :cool:

27658

27660

27661
Ηλια πολυ ομορφες οι καλλιτεχνικες φωτογραφιες σου να εισαι παντα καλα φιλε..ευχαριστω πολυ!!!

Υ.Γ Η Vespa δεν πιστευω να ειναι δικια σου..:D

CORFU
23-01-2009, 15:11
H vespa και το πλοιο ειναι τηs ιδιαs εταιρειαs? Ρωταω γιατι εχουν το ιδιο χρωμα.

mike_rodos
23-01-2009, 15:18
Να σε καλά Ηλία!!! Σήμερα το <<είδα>> στο λιμάνι και πάνω στην βιασίνη μου αντί να βγάλω φωτογραφίες έβγαζα βίντεο με το κινητό! Κρίμα! Γιατί ήταν χαμένο μέσα στην ομίχλη που επικρατεί στο νησί!

dimitris
23-01-2009, 15:25
eliasaslan για αλλη μια φορα μπραβο!!! και σε ευχαριστουμε πολυ!!!

Speedkiller
23-01-2009, 15:35
H vespa και το πλοιο ειναι τηs ιδιαs εταιρειαs? Ρωταω γιατι εχουν το ιδιο χρωμα.
To αυτοκόλλητο της Blue Star πλακωμένο απ το σήμα τελών κυκλοφορίας πανω απ το φτερό δεν το είδαμε???:p:p:D

Vortigern
23-01-2009, 18:33
Mπραβο ρε Ηλια ομορφες!Σε ευχαριστω.

Υ.Γ. Ξερεις απο vespa?:D

mike_rodos
23-01-2009, 19:00
Ηλια μην του δινεις πολυ αερα γιατι εκανα αγωνα για να μου τραβηξει αυτες τις φωτογραφιες......Καλος ειναι αλλα μη το ........................:rolleyes:

χαχαχα!!! Ρε Γιαννάκο κάνω ότι μπορώ! Για δες ακόμη μερικές από χθές! να πώ πως η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη επειδή ήταν σούρουπο και βγήκαν πολύ σκοτεινές και τους ανέβασα τον φωτισμό! Το πλοίο ήταν αγκυροβολιμένο και μόλις άρχησα να το βγάζω φώτο ανέβασε την άγκυρα και άρχησε να αναπτύσσει ταχύτητα για να πάει 800 μέτρα πιο Βόρεια... και ένας τρελός με το αμάξι μέσα στους χωματόδρομους να το κυνηγάει.... :) Αλλά Γιαννάρα πίστεξε με έρχονται και άλλες πολλές από ΒS PAROS!

27675

27676

27677

eliasaslan
23-01-2009, 20:11
Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Δυστηχώς ο φωτισμός ήταν κάκιστος.. αλλά τι να κάνουμε... Mike καλά το πας εσύ...!

scoufgian
23-01-2009, 20:29
κατ αρχην να ευχαριστησω και τους δυο πολυ καλους φιλους ,Ηλια και Μχαλη ,που μας προσφερουν υπεροχες φωτογραφιες απο τα Δωδεκανησα.Εσυ εκει κατω στη Ροδο,δεν πιστευω να μου φερεις κανα τιμολογιο απο κανα συνεργειο?αναρτησεις δεν δικαιολογω........:p:p:p

mike_rodos
23-01-2009, 20:31
Τα ξημερώματα και καθώς στην περιοχή της Ρόδου έπνεαν ανέμοι 10 με 11 μποφώρ το blue star 2 φυσικά και δεν μπορούσε να παραμείνει αγκυροβολημένο για να απαγγιάζει από τους ανέμους και έκοβε βόλτες με 19 knots μέχρι και την Τήλο....

27701

Το ίδιο έκανε και το ΜΙΛΕΝΑ με 8 knots

27702

Aλλά και το Δωδεκάνησος με 12 knots

27703

eliasaslan
23-01-2009, 21:51
Ευχαριστούμε για την αμεσότατη ανταπόκριση από τη Ρόδο το Μιχάλη, δύσκολα κανείς το παρατηρεί, να είσαι καλά Μιχαλιό!

Vortigern
23-01-2009, 21:53
A ρε δν θα ερθει η μερα που θα ερθουμε πενταημερη στην Ροδο.....

laz94
24-01-2009, 09:03
Ηλία πολύ ωραίες φωτο!! Να σαι καλά! Σε ευχαριστώ πολύ κ για την αφιέρωση!

eliasaslan
06-02-2009, 15:04
Μια και απ'ότι βλέπω ψιλοξεχάσαμε το βαπόρι μας, να το επαναφέρω στο προσκήνιο με 3 εικόνες καραβολατρικες, τρεις εικόνες που νομίζω ότι γίνονται αιτία πολλοί από μας να θυμηθούμε ταξίδια που έχουμε κάνει σε αυτό το σημείο του κάθε καραβιού, απολαμβάνοντας το τοπίο που αφήνουν πίσω οι όμορφοι αφροί του πλοίου :D

Θα ήθελα να τις αφιερώσω στον εξαιρετικό φίλο giannisk88 που γνώρισα πριν λίγο :cool::D.. επίσης σε όλους όσους ανυπομωνούν να ξαναβρεθούν σε αυτό το σημείο!! Να είμαστε όλοι καλά!

28952

28953

28954

giannisk88
06-02-2009, 15:14
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκο!!!Να είσαι καλά!!:p:p
Τέλειες φωτό και καραβολατρικότατες οπως είπες!

eliasaslan
06-02-2009, 20:35
Να είσαι πάντα καλά ρε φίλε!! Δεν ξέρω για σας, εγώ θα ήθελα να ήμουν στη θέση του αραχτού.... α, και με μία τέντα να μου κάνει σκιά, και με κανένα ανεμιστηράκι για δροσιά :D:D

laz94
06-02-2009, 20:39
Ηλία και πάλι μπράβο!!!!
Πολύ ταξιδιάρικές και πολύ ζωντανες φωτο!!!!

Να σου κάνω μια ερώτηση;; Μήπως έχεις αλλες φωτο από εσωτερικούς του χωρους και καταστρωματα;;;:D

eliasaslan
06-02-2009, 20:52
Λάζαρε, ξαναπάμε σε αυτό το θέμα. Να ξαναπώ λοιπόν δημόσια ότι έχω επιλεγμένες 67 φωτογραφίες από τους εσωτερικούς χώρους του καραβιού, τις οποίες θα ανεβάσω οργανωμένα μόλις βρω τον χρόνο που θα φτάσει! :D

laz94
06-02-2009, 20:55
Λάζαρε, ξαναπάμε σε αυτό το θέμα. Να ξαναπώ λοιπόν δημόσια ότι έχω επιλεγμένες 67 φωτογραφίες από τους εσωτερικούς χώρους του καραβιού, τις οποίες θα ανεβάσω οργανωμένα μόλις βρω τον χρόνο που θα φτάσει! :D

Τώρα λυποθημώ.....!!!!:shock::shock::D

eliasaslan
06-02-2009, 21:10
Φίλε μόλις βρω τον κατάλληλο χρόνο, θα τις ανεβάσω και θα στις αφιερώσω κι εσένα ιδιαίτερα γιατί της αξίζεις!! Γεια σου ρε Λάζαρε με το BS2 σου!!

Nissos Mykonos
06-02-2009, 21:10
Hλία οι ταξιδιάρικες φώτο σου είναι φανταστικές!!!!
Ας δούμε μία φώτο του βαπόρα στις 3-1-09 αφιερωμένη εξαιρετικά στον Ηλία(eliasaslan)!!!

3-1-09 ώρα 7:57
28981

eliasaslan
06-02-2009, 21:14
Φίλε Γιάννη, θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ για αυτή την εικόνα που δε βλέπω καθόλου εδώ στη Λέρο! Να είσαι γερός, καλή πρόοδο να έχουμε και να βρίσκεις πάντα χρόνο για εξορμήσεις στον Πειραιά, με μαργαριτάρια... Ξέρεις εσύ :D

leonidas
06-02-2009, 21:28
Φερτε κατι και καν'τε μου αερα...
Τι ειναι αυτα που βλεπω;;;;;
Μηπως εχω παραισθησεις;;;
Μαλλον ειναι η πραγματικοτητα....
Καλα Ηλια στα εχω ξαναπει,εισαι α π α ι χ τ ο ς ! ! !
Και εσυ Γιαννη μπραβο!!!
Ηλια...τι να πω;ΜΠΡΑΒΟΟΟ....
Αχ αυτες οι μαγικες με τα απονερα!...παιθαινω...!!!:D

parianos
07-02-2009, 11:41

Να ξερεις ακομη περιμενω να δω τις φωτο σου τους εσωτερικους χωρους φιλε.....

eliasaslan
07-02-2009, 14:12
Αφού ευχαριστήσω πολύ τον φίλο μου Λεονίδα για το σχόλιο του, θα ήθελα να σου πω αγαπητέ φίλε parianos ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Επίσης να εξφράσω τη συγνώμη μου σε όλους τους φίλους που περιμένουν με αγωνία αυτές τις φωτογραφίες... Για αρχή λοιπόν, να ανεβάσω μία, όχι τίποτα να μη νομίζετε φίλοι μου ότι σας κοροϊδεύω! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας :cool:

Να σημειώσω ότι δεν ανέβασα όπως βλέπετε καθαρόαιμες εσωτερικές, σας τις ετοιμάζω.... :D Αφιερωμένες σε όσους... έχουν αγωνία να δουν την παρουσίαση που ετοιμάζω για το καράβι. Πολύ απλά σε όλους τους αληθινούς fun που... κατέκτησε :cool:

Και.. επειδή τα λάθη γίνονται για να γινόμαστε καλύτεροι.. στη φωτογραφία δεν φαίνεται το πρόσωπο της κυρίας.. εδώ που τα λέμε ρε παιδιά να χαλαρώσει ήθελε η κακομοίρα και βρήκε πάλι έναν κατάσκοπο του nautilia.gr να την αποθανατίσει... :p

29027

29028

laz94
07-02-2009, 15:01
Ηλια αξίζεις ένα πολύ μεγάλο μπράβο!
Σε ζηλεύω που έχεις ταξιδέψει με τον βάπορα και ελπίζω να ταξιδέψω και εγώ κάποια μέρα μαζί του.
Πήρα μια 1η εικόνα με το πως είναι το πλοίο και με κάνεις με τις φώτο σου να θέλω ακόμα περισσότερο να ταξιδέψω μαζί του!!!
Να 'σαι καλά φίλε μου!;)

leonidas
07-02-2009, 17:43
Αφού ευχαριστήσω πολύ τον φίλο μου Λεονίδα για το σχόλιο του, θα ήθελα να σου πω αγαπητέ φίλε parianos ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Επίσης να εξφράσω τη συγνώμη μου σε όλους τους φίλους που περιμένουν με αγωνία αυτές τις φωτογραφίες... Για αρχή λοιπόν, να ανεβάσω μία, όχι τίποτα να μη νομίζετε φίλοι μου ότι σας κοροϊδεύω! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας :cool:

Να σημειώσω ότι δεν ανέβασα όπως βλέπετε καθαρόαιμες εσωτερικές, σας τις ετοιμάζω.... :D Αφιερωμένες σε όσους... έχουν αγωνία να δουν την παρουσίαση που ετοιμάζω για το καράβι. Πολύ απλά σε όλους τους αληθινούς fun που... κατέκτησε :cool:

Και.. επειδή τα λάθη γίνονται για να γινόμαστε καλύτεροι.. στη φωτογραφία δεν φαίνεται το πρόσωπο της κυρίας.. εδώ που τα λέμε ρε παιδιά να χαλαρώσει ήθελε η κακομοίρα και βρήκε πάλι έναν κατάσκοπο του nautilia.gr να την αποθανατίσει... :p

29027

29028

Ευχαριστω πολυ για την αφιερωση γιατι ανυπομονω τρομερα να μπω σε αυτο το ξενοδοχειο...
Επισης εχω να πω οτι οι φωτο σου ειναι τοσο ζωντανες,χαρακτηριστικες,προσεγμενες και λεπτομερεις πραγμα που γινεται ενα συνολο εκπληκτικο.
Φιλε νομιζω οτι εισαι απιστευτα τυχερος που μπαινεις συχνα στον βαπορα και τον ξερεις και απ'εξω (νομιζω)...Πολλα ατομα θα ηθελαν να βρισκονται στη θεση σου...Ενας ειμαι και εγω.
Καλη συνεχεια και μην σταματας γιατι ...
''ζουμε,στον βαπορα να ξεναγηστουμε... ''

mike_rodos
08-02-2009, 17:21
Αν και τα μποφώρ είναι αυξημένα (7-8 μποφώρ) και με τις δυσκολίες που έχει το λιμάνι της Ρόδου, το blue star 2 αμόλησε κάβους για να εκτελέση το δρομολόγιο του για Πειραιά! Ένα μεγάλο μπράβο στο καπετάνιο, γιατί σκέφτηκε πολύ σωστά και μόλις ανοίχτηκε από το λιμενοβραχίωνα της Ακαντιάς έστριψε δεξιά για να έχει τον καιρό πλώρα και να ανοιχτεί από το λιμάνι της Ρόδου... Ακολουθεί φωτορεπορτάζ, η ποιότητα δεν είναι και η καλύτερη για 3 λόγους... :cry: 1ον ήταν σούρουπο, 2ον η ομίχλη από την σκόνη και 3ον έβγαζα φώτο μέσα από το αμάξι γιατί έξω η θάλασσα έπεφτε σαν βροχή!!! :cry:

29126

29127

29128

29129

29130

mike_rodos
08-02-2009, 17:25
Και η συνέχεια....

29131

29132

29133

29134

29135

scoufgian
08-02-2009, 17:28
αυτο ειναι!!!!εστω και κατω απο αντιξοες συνθηκες εχουμε φωτορεπορταζ απο το νησι της Ροδου.Ευχαριστουμε κυριε Mike:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nissos Mykonos
08-02-2009, 19:30
Mιχάλη σε ευχαριστούμε για το φωτορεπορτάζ από την Ρόδο και κάτω από αντίξοες συνθήκες!!Να είσαι πάντα καλά!!!

mike_rodos
06-03-2009, 15:41
Πάνω από 24 ώρες παρέμεινε δεμένο στο λιμάνι της Ρόδου το blue star 2 λόγω θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο. Το πλοίο τελικά αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για τον Πειραιά!
Η παρακάτω φωτογραφία είναι από σήμερα το πρωί... Αφιερωμένη σε όλους τους φίλους από το nautilia! ;)

31448

Nissos Mykonos
06-03-2009, 16:15
Πάνω από 24 ώρες παρέμεινε δεμένο στο λιμάνι της Ρόδου το blue star 2 λόγω θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο. Το πλοίο τελικά αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για τον Πειραιά!
Η παρακάτω φωτογραφία είναι από σήμερα το πρωί... Αφιερωμένη σε όλους τους φίλους από το nautilia! ;)

31448
Ευχαριστούμε για το ρεπορτάζ και τη φωτογραφία Μιχάλη να είσαι πάντα καλά!!!

eliasaslan
06-03-2009, 18:20
Καλησπερίζω όλο το πανέμορφο φόρουμ μας από Λέρο. Με πρόλαβε κάπως ο φίλος mike_Rodos.
Όπως είπε λοιπόν και ο Μιχάλης, οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή των Δωδεκανήσων, δεν επέτρεψαν να φύγει το Blue Star 2 χθες στην προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης (17:00) από Ρόδο για το δρομολόγιο Ρόδος - Κως - Λέρος - Πάτμος - Σύρος - Πειραιάς.

Οι επιβάτες λοιπόν αναγκάστηκαν να μείνουν στο λιμάνι της Ρόδου.. για ακόμη 18 ώρες.. Το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι της Ρόδου λοιπόν στις 11.00 σήμερα το πρωί.. Επειδή είχα 7 φίλους στο καράβι που κατευθυνόντουσαν από Ρόδο για Λέρο μου περιέγραψαν τα πράγματα στο πλοίο και μου μετέφεραν την... απερίγραπτη ταλαιπωρία τους καθώς πέρασαν στο αυτοκίνητό τους! Φυσικά δεν φταίει ούτε η Blue Star Ferries, ούτε και το προσωπικό για αυτή την ταλαιπωρία και ο κόσμος μακάρι να έδειξε την ωριμότητα και την συμπεριφορά που αρμόζει σε μία τόσο συνεπείς εταιρία, όπως είναι η Blue Star Ferries.

Ας φύγουμε λοιπόν από τα δυσάρεστα της χθεσινής συγκιρίας, και ας μεταφερθούμε στα ευχάριστα.. Για μένα λοιπόν αυτή η χθεσίνή συγκιρία ήταν ότι έπρεπε για μία μεσημεριανή σπάνια εξώρμιση στο λιμάνι του Λακκίου, περιμένοντας το εντυπωσιακό Blue Star 2... :D

Ο κόσμος και τα αυτοκίνητα ήταν πάρα πολλά.. Η ουρά έφτανε μέχρι τις παραλιακές καφετέριες. Η γκρίνια και η μουρμούρα όπως φαντάζεστε επικρατούσε παντού.. Εγώ όμως δεν καταλάβαινα τίποτα, ήμουν στο... καθήκον :p.

Λοιπόν, επειδή σας κούρασα με πολλά λόγια... ας απολαύσουμε μία πρώτη γεύση με 4 στιγμές από την σημερινή πρόσδεση του Blue Star 2 στο λιμάνι της Λέρου.

Θα ήθελα να τις αφιερώσω στους εκλεκτούς φίλους - καπετάνιους: Leo, Nikos, Scoufgian, Mike_Rodos, marsant, stefanosp, Roi Baudoin, Vinman, Speedkiller, Nissos Mykonos, Leonidas, Pontios_thessaloniki, mastrovasillis, moutsokwstas, mastrokostas, dimitris, sylver23, vortigern, laz94, trakman, fanoula, apostolos, captain nionios, finnpartner 1966, rocinante, thanasis 89!! Τι να κάνω είστε πάρα πολοί οι φίλοι εδώ στο nautilia.gr . Φυσικά οι φωτογραφίες είναι για όλους και είναι χαρά μου που τις μοιράζομαι με τόσους καραβολάτρες. :cool: Χαιρετίσματα σε όλη την Ελλάδα!!

Να ζητήσω συγνώμη για την άσχημη ποιότητα των φωτογραφιών, λόγο της πυκνότατης ομίχλης που σκέπασε σήμερα τα Δωδεκάνησα :mad:

31452

31454

31453

31455

31456

scoufgian
06-03-2009, 18:27
πολλα μπραβο και ευχαριστω απο μενα Ηλια.........;);)

leonidas
06-03-2009, 18:32
Αν και καθυστερημενα το προλαβες το διαμαντι...
Ποποπο κατι ομορφιες που βλεπω...:p
Μπραβο φιλε,μπραβο και παλι μπραβο...
Να πω την αληθεια η ομιχλη ΟΜΟΡΦΗΝΕ το σκηνικο,
ασχετα απ'οτι το σκηνικο το ομορφαινει ο βαποραρος...:D
Πολυ ωραιες ληψεις!
Πολυ ομορφο νησι!
Πολυ ομορφο καραβι! :cool:

Σε ευχαριστω θερμα φιλε μου για την αφιερωση...

Nissos Mykonos
06-03-2009, 18:37
Άψογος ο Ηλίας όπως πάντα!!!!Μπράβο φίλε μου και σε ευχαριστώ για τις πανέμορφες φωτογραφίες!!!

laz94
06-03-2009, 18:44
ΟΥΑΟΥ!!! Μπράβο Ηλία....καταπληκτικές φωτογραφίες!!! Απίστευτες!!!!
Α!!! σε ευχαριστώ και πάρα πάρα πολύ για την αφιέρωση!!! Να 'σαι καλά!:D

pontios thessaloniki
06-03-2009, 20:03
Γεια σου πατριωτακι μου Ηλια με τις ομορφες φωτο σου,σε ευχαριστω για την αφιερωση;)να εισαι καλα.

thanos75
06-03-2009, 20:04
Τί άλλο να πούμε...Εκπληκτικές φωτο από ένα λατρεμένο μου βαπόρι με το οποίο έχω κάνει πανέμορφα ταξίδια...Φιλιά στα Δωδεκάνησα, στην πατρίδα

Thanasis89
07-03-2009, 22:50
Κάλιο αργά παρά ποτέ ! Σ' ευχαριστώ Ηλία για τις αντικειμενικά υπέροχες φωτογραφίες σου ! Η αλήθεια είναι ότι έχω χαθεί... Αλλά σκοπεύω να ανασκουμπωθώ σύντομα ! Μπράβο !

hsw
08-03-2009, 17:42
έκτακτο δρομολόγιο του Blue Star 2 για Συρο-Μύκονο σε αντικατάσταση του Ιθάκη!! Πιο συγκεκριμένα: στις 17/04: αναχώρηση στις 09:00 από Πειραιά για Σύρο (12:20-12:35) - Μύκονο (13:15-13:55) - Σύρο (14:40-14:55) - Πειραιά (18:25). Για το βραδινό του δρομολόγιο θα καθυστερήσει να φύγει 3,5 ώρες, δηλαδή θα φύγει για Σύρο-Δωδεκάνησα στις 22:30.

MARGARITIS24
08-03-2009, 19:01
την μεγαλη παρασκευη ειναι αυτο το δρομολογιο.το ιθακη θα παει παροναξια!καθε χρονο γινεται

moutsokwstas
08-03-2009, 19:26
σε ευχαριστουμε για το ρεπορταζ και τις φωτογραφιες που μας παραθετεις, να εισαι καλα!

scoufgian
09-03-2009, 17:23
o Bαπορας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4582)στη χθεσινη του αναπαυλα στο λιμανι του Πειραια

vinman
09-03-2009, 17:27
o Bαπορας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4581)στη χθεσινη του αναπαυλα στο λιμανι του Πειραια

Ωραία φωτογραφία όπως πάντα...αλλά είναι ο Διαγόρας...:D

scoufgian
09-03-2009, 17:30
Ωραία φωτογραφία όπως πάντα...αλλά είναι ο Διαγόρας...:D
γραψε λαθος Μανωλη.ο Δαιμων του Ιντερνετ.........:p:p:p

vinman
09-03-2009, 17:31
γραψε λαθος Μανωλη.ο Δαιμων του Ιντερνετ.........:p:p:p

Τώρα έβαλες το σωστό link...και είναι εξίσου πανέμορφη Γιάννη...;)

eliasaslan
09-03-2009, 18:00
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα ευγενικά σας σχόλια! Να είστε όλοι καλά :) :D

mike_rodos
15-03-2009, 16:51
Όπως πάντα και χωρίς καθυστέρηση, αναχώρησε και σήμερα το blue star 2 από Ρόδο για Πειραιά! Ο ''κστάσκοπος'' της ΠΑΣΙΦΑΗ ;) βρέθηκε εκεί για κατασκοπέυσει ακόμη ένα καράβι... Οι φωτογραφίες είναι από την σημερινή αναχώρηση! Εξαιρετικά αφιερωμένες στους scoufgian, moutsokwsta, prutanis και dimitris (η παρέα της Σαλαμίνας) και στον συνάδελφο κατάσκοπο Leo!!!

32736

32737

32738

32739

prutanis
15-03-2009, 16:54
Nα εισαι καλα φιλε Mike σε ευχαριστουμε πολυ!!!
Απ' oλη την σημερινη παρεα!!!

laz94
15-03-2009, 16:54
Μιχάλη μη μου κάνεις τέτοια!!!!! Μην μου κάνεις τέτοια!!!
Απλά τέλειες...!!!:D

Nissos Mykonos
15-03-2009, 16:56
Ο κατάσκοπος της ΠΑΣΙΦΑΗΣ και φωτορεπόρτερ της Ρόδου ξαναχτυπά!!!
Μπράβο Μιχάλη πολύ όμορφες φωτογραφίες!!Να είσαι πάντα καλά!!

cpt babis
15-03-2009, 17:02
Πολυ ωραιες φωτο Μιχαλη συγχαρητηρια!!!

.voyager
31-03-2009, 20:28
Χθεσινός, εντυπωσιακός απόπλους (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5689) του Blue Star 2.

marsant
31-03-2009, 21:33
Γκαζατη η εξοδος του!Πλολυ ωραια φωτογραφια.

dimitris
31-03-2009, 23:22
και μια ενημερωση τις στιγμης που μολις εφτασε... Παριανοι και Αξωτες οπλιστε τις μηχανες σας μονο για σημερα και χωρις Σαντορινη το BS 2 για να προλαβει το βραδυνο του δρομολογιο για 12νησα επειδη το BS Paros παει Νεωριο αυριο για να παρει το θερινο πρωτοκολο;)

captain 83
01-04-2009, 00:51
Να το πιστέψουμε άραγε ή να το συνδέσουμε με την πρωταπριλιά;

mike_rodos
01-04-2009, 06:14
Να το πιστέψουμε άραγε ή να το συνδέσουμε με την πρωταπριλιά;

Nα το πιστέψετε γιατί η απογευματινή του αναχώρηση στο site της εταιρείας αντί για της 19:00 είναι 00:30...

Leo
01-04-2009, 07:09
Καλά και του χρόνου.... λεώ έγω... Το πειραχτήρι ξαναχτύπησε!

dimitris
01-04-2009, 10:49
Καλά και του χρόνου.... λεώ έγω... Το πειραχτήρι ξαναχτύπησε!

Καλο Μηνα και του χρονου!
ειχε συμβει περυσι αυτο με την διαφορα οτι το BS 2 ειχε παει Συρο-Τηνο-Μυκονο το Ιθακη Παρο-Ναξο-Θηρα και το Ναξος Νεωριο για το θερινο πρωτοκολο:D

sylver23
02-04-2009, 03:04
μα ποιος βγαζει τετοια καπνα???

1ον η ανθη μαρινα??
2ον η μαρινα?
3ον η μιλενα?
4ον η παναγια (δεν θυμαμαι)?

κανενα απο τα παραπανω!!!!
αρα τι μενει??

34418

marsant
02-04-2009, 10:52
Το Ελυρος στο βαθος:mrgreen:

Leo
02-04-2009, 14:29
Φωτιά πήρε το τράφικ πρίν ξεκινήσει :p:D

dimitris
02-04-2009, 14:33
Φωτιά πήρε το τράφικ πρίν ξεκινήσει :p:D

Καπτεν να το ειχαν ξεκινησει να λειτουργει μπορει και να επιανε αλλα μαλλον ακομα ειναι χωρις "κατοικους" μεσα:D
λετε να μας το νοικιασουν αμα το ζητησουμε???:p

marsant
11-04-2009, 15:55
Σας βαζω 3 φωτογραφιες με το εσωτερικο του Blue Star 2 που λογω της μεγαλης επιβατικης κινησης που ειχε ,δυστηχως δεν μπορουσα να βγαλω αλλες.Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο απλα να παρουν μια πολυ μικρη γευση οσοι δεν εχουν ταξιδεψει με αυτα τα πραγματικα στολιδια.Αυτο το πλοιο ειναι οτι πρεπει για την Σαντορινη καθως την αποσταση απο τον Πειραια την καλυπτει μονο σε 5 ωρες(!!), δηλαδη ανταγωνιζεται τα Highspeed ενω οι τιμες του ειναι συμβατικου πλοιου!

Εδω το πλωριο σαλονι
http://imageshack.gr/files/qo4yeayhl72vtb8ft65s.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=qo4yeayhl72vtb8ft65s.jpg)

Ο διαδρομος απο το πλωριο σαλονι που φτανει μεχρι την πρυμη.
http://imageshack.gr/files/605g1l3pcsnl98fgmpe6.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=605g1l3pcsnl98fgmpe6.jpg)

Λιγο πριν βγουμε εξω συνανταμε αυτο τον κλειστο χωρο
http://imageshack.gr/files/f5cun6avxye7h266uv8f.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=f5cun6avxye7h266uv8f.jpg)

και η τσιμινιερα του αφιερωμενη στον Mike rodos που γουσταρει πολυ αυτο το βαπορι.
http://imageshack.gr/files/lsgawus6t98iqgsi187m.jpg (http://imageshack.gr/view.php?file=lsgawus6t98iqgsi187m.jpg)

mike_rodos
11-04-2009, 16:08
και η τσιμινιερα του αφιερωμενη στον Mike rodos που γουσταρει πολυ αυτο το βαπορι.

Ευχαριστώ πολύ marsant... Θα συμφωνίσω μαζί σου στο ότι έχει μειώση κατά πολύ τις ώρες ταξιδιού στα ελληνικά νησιά! Βέβαια, σε λίγο καιρό την Σαντορίνη θα την εξυπηρετεί μόνο το blue star 1 (αυτό θα συμβεί μόλις προστεθεί και το πρωϊνό δρομολόγιο του Σαββάτου από Πειραιά και Ρόδο).

marsant
11-04-2009, 16:20
Ευχαριστώ πολύ marsant... Θα συμφωνίσω μαζί σου στο ότι έχει μειώση κατά πολύ τις ώρες ταξιδιού στα ελληνικά νησιά! Βέβαια, σε λίγο καιρό την Σαντορίνη θα την εξυπηρετεί μόνο το blue star 1 (αυτό θα συμβεί μόλις προστεθεί και το πρωϊνό δρομολόγιο του Σαββάτου από Πειραιά και Ρόδο).

Εμαθα απο ανθρωπο του καραβιου οτι επειδη η εταιρια ειναι πολυ ευχαριστημενη απο τις πληροτητες που τραβαει η Σαντορινη θα προσθεσουν τον Ιουνιο αλλο ενα δρομολογιο.Δεν ξερω πιο απο τα 2 θα ειναι γιατι τωρα ερχονται εναλλαξ,αλλα για να λες οτι θα ειναι το Blue Star 1 λογικα αυτο θα ειναι.

mike_rodos
11-04-2009, 16:48
Εμαθα απο ανθρωπο του καραβιου οτι επειδη η εταιρια ειναι πολυ ευχαριστημενη απο τις πληροτητες που τραβαει η Σαντορινη θα προσθεσουν τον Ιουνιο αλλο ενα δρομολογιο.Δεν ξερω πιο απο τα 2 θα ειναι γιατι τωρα ερχονται εναλλαξ,αλλα για να λες οτι θα ειναι το Blue Star 1 λογικα αυτο θα ειναι.

Την προηγούμενη Παρασκευή (3/4/09) που ταξίδεψα με το 1, από Ρόδο για Πειραιά, από Σαντορίνη πήραμε περίπου στα 10 φορτηγά και πάρα πολλούς επιβάτες (περίπου 150), πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση... Το μόνο κακό είναι ότι προσεγγίσαμε το νησί σου βράδυ και δεν είδα τίποτα! Παρά μόνο τον Αθηνιό... :( όπως και η σύνδεση της Σαντορίνης με τα 2 μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου είναι ένα πολύ καλό βήμα!

marsant
11-04-2009, 17:18
Την προηγούμενη Παρασκευή (3/4/09) που ταξίδεψα με το 1, από Ρόδο για Πειραιά, από Σαντορίνη πήραμε περίπου στα 10 φορτηγά και πάρα πολλούς επιβάτες (περίπου 150), πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση... Το μόνο κακό είναι ότι προσεγγίσαμε το νησί σου βράδυ και δεν είδα τίποτα! Παρά μόνο τον Αθηνιό... :( όπως και η σύνδεση της Σαντορίνης με τα 2 μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου είναι ένα πολύ καλό βήμα!

Oταν φευγει απο τον Πειραια να δεις τι παιρνει για Σαντορινη.Οταν ταξιδεψα εχω πριν 2 εβδομαδες ειχε παρει 76 Ι.Χ(!) και 19 νταλικες, απο επιβατες δεν ξερω ποσοι ηταν αλλα κατεβασε πολυ κοσμο.Φιλε Mike μην ξεχναμε αλλωστε οτι φευγουν για Σαντορινη και τα 2 μικρα Blue Star, ενω υπαρχει ακομα το Πρεβελης,Αδαμαντιος Κοραης και τα Highspeed.

parianos
11-04-2009, 17:38
Ωραιες οι φωτο σου φιλε marsant, να σε ρωτησω η δευτερη φωτο απο το πλωριο σαλονι προς τα πισω τον διαδρομο ειναι η πρωτη θεση;

Leo
11-04-2009, 18:57
Η πρώτη θέση είναι ένας μικρός σχετικά χώρος δίπλα και αριστερά στο πλωριό σαλόνι που μας έδειξε ο φίλος marsant. Στο πλοίο οι επιβάτες είναι ελεύθεροι να καθήσουν σε όλο το μήκος του και τα εξωτερικά decks, εκτός απο τις αριθμινένες θέσεις πούλμαν (εφόσον το πλοίο είναι γεμάτο) και την πρώτη θέση.

αιγαιοπλόος
11-04-2009, 19:54
Η πρώτη θέση είναι ένας μικρός σχετικά χώρος δίπλα και αριστερά στο πλωριό σαλόνι που μας έδειξε ο φίλος marsant. Στο πλοίο οι επιβάτες είναι ελεύθεροι να καθήσουν σε όλο το μήκος του και τα εξωτερικά decks, εκτός απο τις αριθμινένες θέσεις πούλμαν (εφόσον το πλοίο είναι γεμάτο) και την πρώτη θέση.
Αυτή η ελευθερία κίνησης στο Blue Star 1 και 2 ήταν κάτι που πάντα μ' άρεσε σε αυτά τα πλοία. Η άπλα είναι ωραίο πράγμα. Γι' αυτό και το Ιθάκη το αποφεύγω, διότι ταξιδεύεις στριμωγμένος μέχρι αηδίας.

mike_rodos
13-04-2009, 16:55
Μετά τις υπέροχες εσωτερικές φώτο του φίλου Μαρίνου, ας δούμε το bs 2 κατά την χθεσινή του αναχώρηση από το λιμάνι της Ρόδου... Και να ανταποδώσω και την αφιέρωση... Ελπίζω Μαρίνο να την δεχτείς γιατί την ΡΟΔΑΝΘΗ δεν την πρόλαβα :p

35576

35577

35578

35579

35580

marsant
13-04-2009, 17:49
Πανεμορφες ειναι φιλε Mike τι να λεμε τωρα...Συνδυαζεις τα παντα στις φωτογραφιες σου πολυ αρμονικα!Να σαι καλα σε ευχαριστω παρα πολυ, αν και ξερω οτι αυτο το ευχαριστω ειναι πολυ λιγο για αυτο που μας παρουσιασες απο την πανεμορφη Ροδο.Να σαι καλα!

eliasaslan
13-04-2009, 18:12
Ωραιες οι φωτο σου φιλε marsant, να σε ρωτησω η δευτερη φωτο απο το πλωριο σαλονι προς τα πισω τον διαδρομο ειναι η πρωτη θεση;

Αφού καλησπερίσω μετά από πολύ καιρό το αγαπημένο μας φόρουμ, να απαντήσω με εικόνες στην απορία του φίλου parianos :-P. Όπως ακριβώς είπε και ο captain Leo, είναι ένας σχετικά μικρός χώρος, με ορατή διαφορά και πολύτέλεια από τα σαλόνια του πλοίου.

35589

35590

35591

35592

Ειδικά εκείνα τα πλώρια παράθυρα είναι ότι πρέπει για να χαζεύει τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου πίσω από την εντυπωσιακή πλώρη του Blue Star 2. Να, ας πούμε σαν εμένα τον τρελό που, μόλις βρήκα ευκαιρία στις 3.15 (όταν οι κύριοι διακεκριμένοι βρισκόντουσαν στο τρίτο όνειρο) πέρασα όλο το βράδυ απορροφημένος στη μαγεία της ανατολής του Ηλίου... Δυστυχώς δεν αποθανάτισα τι στιγμή, σας αφήνω όλους σας να τη φανταστείτε :cool:.

35594

(Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το καλοκαίρι που μας πέρασε)

Ξέφυγα από το θέμα, με συνεπήραν οι καραβολατρικές μικρές αναμνήσεις μου!! Επειδή δεν θα έχω τελειωμό, δεν σας κουράζω άλλο!

Να ζητήσω συγνώμη για την κάκιστη ποιότητα των φωτογραφιών. Δεν είχα σκοπό να τις ανεβάσω στο φόρουμ, αλλά με την ευκαιρία της απορίας ελπίζω να κάλυψα τον φίλο parianos...

parianos
13-04-2009, 22:32
Φιλε eliasaslan, με καλυψες πολυ και σε ευχαριστω παρα πολυ και ελυσα τις αποριες μου....

dimitris
16-04-2009, 16:18
Οποιος θελει βολτα πρωϊνη αυριο με το θηριο για Συρο-Μυκονο στις 09:00 απο Πειραια και το βραδυ 22:30 το δρομολογιο του για Δωδεκανησα,μιας και το Ιθακη αυριο παει Παρο-Ναξια το πρωϊ;)

eliasaslan
17-04-2009, 22:47
Τώρα που βρήκα χρόνο θα ήθελα να αναφέρω ένα περιστατικό που με συγκίνησε μπορώ να πω από το κυριακάτικο ταξίδι μου με το Blue Star 2 από Ρόδο προς Λέρο. Το πλοίο αναχώρησε στις 17.00 από την Ρόδο. Γύρω στις 20.00 έφτασε στο λιμάνι της Κω. Λίγα λεπτά νωρίτερα, βρέθηκα τυχαία μπροστά στη reception του πλοίου για να "οικονομήσω" μερικά φυλλάδια της Blue Star Ferries όταν πήγε μία ηλικιωμένη κυρία βουρκωμένη και έτοιμη να καταρεύσει ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια. Απ' ότι πληροφορήθηκα αμέσως, είχε χαθεί στο καράβι ο γιος της. Νέος άνθρωπος περίπου 30 ετών.

Όπως είπε η κυρία, τον είχε δει στην καμπίνα πριν εξαφανιστεί μυστηριοδώς στον όγδοο όροφο του πλοίου. Αυτό, λοιπόν, που με συγκίνησε ήταν η άμεση και ανθρώπινη στήριξη που πρόσφερε το πλήρωμα του πλοίου στην ηλικιωμένη κυρία, αλλά και σε μία νεόερη η οποία ήταν πιθανότατα συγκενικό της πρόσωπο. Μέσα σε ελαχιστότατο χρονικό διάστημα, έγινε εξονιχιστικός έλεγχος σε όλο το πλοίο. Στο διάστημα αυτό, μερικοί στρατιώτες που συνταξίδευαν μαζί μας, παρηγορούσαν την κυρία και της έδιναν κουράγιο για να κάνει υπομονή...

Όλο το πλήρωμα από την πρώτη στιγμή έκανε ότι μπορούσε για να βρεθεί ο νεαρός άνδρας. Με ενδιαφέρον, ανθρωπιά και αξιοθαύμαστη υπομονή, προσπάθησαν ώστε να γίνουν τα αδύνατα δυνατά για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου ανθρώπου. Μετά από 1.5 περίπου ώρα αγωνίας και στενοχώριας, ήρθε στην ηλικιωμένη μητέρα το μύνημα ότι ο γιος της βρέθηκε. Όλο το πλοίο μιλούσε για το συμβάν και για την υπευθυνότητα του πληρώματος. Παραπάνω λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, και δεν νομίζω να μου αναλογούν. Αυτό που διέκρινα είναι η ποιότητα που προβάλλεται για ακόμη μία φορά καθαρά στα πλοία της Blue Star Ferries.

Εννοείται πως δεν είναι ούτε διαφήμιση αυτό το μύνημα, ούτε κάτι παρόμοιο. Όπως έχουμε πει τα αρνητικά της εταιρίας σε άλλα posts, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τα θετικά της. Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο. Γνωρίζω ότι δεν είναι ένα τρομερό συμβάν, ούτε κάτι απίστευτο και μοναδικό. Ήθελα όμως να το αναφέρω διότι τώρα τελευταία ακούγονται πολλά για την συμπεριφορά των πληρομάτων των καραβιών της εταιρίας. Μέσα από αυτές τις συγκιρίες φαίνεται όμως ότι στις δύσκολες στιγμές μιλάει η ανθρωπιά αυτών των συνανθρώπων μας, οι οποίοι εργάζονται σκληρά, εξυπηρετώντας μας διαρκώς.

Leo
17-04-2009, 22:57
Αυτό που είναι μοναδικό σ αυτήν την ιστορία είναι αυτό που δεν διακρίνουμε πρώτη φορά σε δημοσίευμα σου. Η ποιότητα του ανθρώπου που έχει το ψευδόνυμο eliasaslan! Θέλω να το πω δυνατά ότι είσαι απο τα εκλεκτότερα μέλη αυτού του φόρουμ. Σ ευχαριστώ πολύ Ηλία !

giannisk88
18-04-2009, 00:21
Αυτό που είναι μοναδικό σ αυτήν την ιστορία είναι αυτό που δεν διακρίνουμε πρώτη φορά σε δημοσίευμα σου. Η ποιότητα του ανθρώπου που έχει το ψευδόνυμο eliasaslan! Θέλω να το πω δυνατά ότι είσαι απο τα εκλεκτότερα μέλη αυτού του φόρουμ. Σ ευχαριστώ πολύ Ηλία !
Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω!!!
Είσαι άρχοντας Ηλία φιλαράκο!!ΜΠΡΑΒΟ!!

eliasaslan
18-04-2009, 13:54
Από Λέρο με αγάπη και εκτίμηση η παρακάτω φωτογραφία :D. Αφιερωμένη εφαιρετικά σε όλους τους συμφορουμίτες μου και λίγο περισσότερο στον captain Leo και στον αγαπητό φίλο Γιάννη [giannisk88] που με συγκίνησαν για ακόμη μία φορά :p...

35957

giannisk88
18-04-2009, 16:47
Eυχαριστώ πάρα πολύ φίλε Ηλία!!!!
Καλή Ανάσταση να περάσεις και να είσαι πάντα καλά!!!
Τις καλύτερες ευχές σου στέλνω!!!

Nikos_V
20-04-2009, 22:30
Το Blue Star 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=6099) εξω απο το λιμανι της Ερμπυπολης με φοντο τον αγιο Νικολαο!!!!

TOM
20-04-2009, 22:36
Μπραβο, πολυ ωραια η φωτο

nickosps
21-04-2009, 10:21
Είναι κάτι φωτογραφίες που θα μπορούσαν να είναι καρτ-ποστάλ! Συγχαρητήρια!

DeepBlue
30-04-2009, 10:10
Στον Πειραιά φεύγωντας για Αμοργό απο το blue star naxos
37186

PAPANIKGEO
30-04-2009, 16:54
Οι σωσίβιες λέμβες του πλοίου είναι κάπως ιδιαίτερες ή είναι ιδέα μου?

speedrunner
09-05-2009, 19:06
Σήμερα το πρωί στον Πειραιά

mike_rodos
10-05-2009, 11:57
Για τους λάτρεις του πλοίου, μέσα σ' αυτούς και εγώ φυσικά... :)

38582

nkr
13-05-2009, 08:04
Το Blue star 2 στον Πειραια ετοιμο για αναχωρηση.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=39023&stc=1&d=1242194649

ndimitr93
13-05-2009, 18:42
Αναχώρηση (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7048) του μπλέ θηρίου στις 23-04-09....Αφιερωμένη στους eliasaslan, Nikos, Nissos Mykonos και Leo...:p:p

BEN BRUCE
13-05-2009, 21:20
Για να δουμε απο βλεπουν εξω;)39067

ndimitr93
17-05-2009, 22:44
Όταν συναντήθηκε (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=7273) με το Νήσος Μύκονος (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=206703#post206703)!:p;-)

ελμεψη
22-05-2009, 16:51
Παιδια, γνωριζει κανενας ποσα ατομα μεταφερει το Blue Star 2 και το Διαγορας, εν οψει του αγωνα της Ροδου αυριο στην Αθηνα.Η αν υπαρχει καποιος χωρος στο ιντερνετ που να δειχνει τις κινησεις των πλοιων?

Α κατι αλλο, συμφωνα με την τοπικη εφημεριδα Ροδιακη,λογω του κοσμου της ομαδας στο πλοιο θα υπαρχει εκδηλωση με τον Ροδιτη τραγουδιστη Βαλαντη οπου θα τους κρατησει συντροφια το βραδυ(μπουζουκια θαλασσης αλλα Blue Star).

Dimitrisvolos
22-05-2009, 17:37
Παιδια, γνωριζει κανενας ποσα ατομα μεταφερει το Blue Star 2 και το Διαγορας, εν οψει του αγωνα του Διαγορα αυριο στην Αθηνα.Η αν υπαρχει καποιος χωρος στο ιντερνετ που να δειχνει τις κινησεις των πλοιων?

Α κατι αλλο, συμφωνα με την τοπικη εφημεριδα Ροδιακη,λογω του κοσμου της ομαδας στο πλοιο θα υπαρχει εκδηλωση με τον Ροδιτη τραγουδιστη Βαλαντη οπου θα τους κρατησει συντροφια το βραδυ(μπουζουκια θαλασσης αλλα Blue Star).
www.marinetraffic.com (http://www.marinetraffic.com) live χαρτης πλοιων
Το BLUE STAR 2 μεταφερει 1890 επιβατες και το ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1441 συμφωνα με φυλλαδιο της εταιρειας

ελμεψη
22-05-2009, 17:46
www.marinetraffic.com (http://www.marinetraffic.com) live χαρτης πλοιων
Το BLUE STAR 2 μεταφερει 1890 επιβατες και το ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1441 συμφωνα με φυλλαδιο της εταιρειας

Φιλε μου,με καλυψες,αλλά μιλαμε για το συγκεκριμενο ταξιδι ή ειναι η χωρητικοτητα των πλοιων το καλοκαιρι.Γιατι εγω θελω για το ταξιδι αυτο και οχι γενικα.

mike_rodos
22-05-2009, 21:27
Φιλε μου,με καλυψες,αλλά μιλαμε για το συγκεκριμενο ταξιδι ή ειναι η χωρητικοτητα των πλοιων το καλοκαιρι.Γιατι εγω θελω για το ταξιδι αυτο και οχι γενικα.

Νίκο περίπου 1000 άτομα αναχώρησαν από Ρόδο για τον αυριανό αγώνα με τα blue star.

ελμεψη
22-05-2009, 23:18
Νίκο περίπου 1000 άτομα αναχώρησαν από Ρόδο για τον αυριανό αγώνα με τα blue star.

Αυτα ειναι,αντε να γινει πανικος αυριο,θα ειναι ξεχωριστο ταξιδι το σημερινο με το Blue Star.Καλα θα ηταν να ημασταν εκει

Charlie Haas
01-06-2009, 12:03
http://img200.imageshack.us/img200/8629/1000536.jpg

f/b kefalonia
09-06-2009, 08:28
Αφιερωμενη σε ολους τους καραβολατρες του nautilia!!!!

43000

dokimakos21
09-06-2009, 12:00
TO BLUE STAR 2 ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ...

43022

Κ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 1200 ΑΤΟΜΑ....
http://www.nautilia.gr/forum/images/attach/jpg.gif

Leo
09-06-2009, 22:35
Πλησιάζοντας την Σύρο. Εξαιρετικά στους dokimakos21 και rocinante. Ξέρει ο κάθε ένας τον λόγο της αφιέρωσης αυτής :D.

43068

Rocinante
09-06-2009, 22:49
Πλησιάζοντας την Σύρο. Εξαιρετικά στους dokimakos21 και rocinante. Ξέρει ο κάθε ένας τον λόγο της αφιέρωσης αυτής :D.

Καλααααα...........:D:D:D

dokimakos21
10-06-2009, 08:18

43068

ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..!!:D

eliasaslan
10-06-2009, 09:17
Οι συστήσεις νομίζω είναι περιττές... Θα ήθελα να τις αφιερώσω εξαιρετικά στον μοναδικό captain Leo... :D Οι λόγοι αυτονόητοι... Ο σημαντικότερος από αυτούς είναι το χάρισμά του στο να σου ζωντανεύει μία μέρα εξεταστικής... :cool: Να είσαι πάντα καλά cptn... :wink:

43109

(αν ήμουν στη θέση του αγοριού, μάλλον θα έκανα ό,τι κι αυτό...)

43110

laz94
10-06-2009, 09:22
:shock::shock::shock:
Τι ειδαν τα ματια μου πρωι πρωι!!!:lol:
Πραγματικα απιστευτες οι φωτογραφίες και των τριων σας (Leo, Eliasaslan, Kefalonia)!!

dokimakos21
10-06-2009, 09:28
Οι συστήσεις νομίζω είναι περιττές... Θα ήθελα να τις αφιερώσω εξαιρετικά στον μοναδικό captain Leo... :D Οι λόγοι αυτονόητοι... Ο σημαντικότερος από αυτούς είναι το χάρισμά του στο να σου ζωντανεύει μία μέρα εξεταστικής... :cool: Να είσαι πάντα καλά cptn... :wink:

43109

(αν ήμουν στη θέση του αγοριού, μάλλον θα έκανα ό,τι κι αυτό...)

43110

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ...!!!:D

Leo
10-06-2009, 14:07
Για τα καλά παιδιά του φόρουμ eliasaslan, leonidas, nissos mykonos. Tον roussosf που διαπράταμε το "εγκλημα " μαζί και όλους τους Μπλουσταρίτες. Άφιξη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8319) στην Σύρο την Δευτέρα 8 Ιουνίου ώρα 17.35

leonidas
10-06-2009, 20:41
Για τα καλά παιδιά του φόρουμ eliasaslan, leonidas, nissos mykonos. Tον roussosf που διαπράταμε το "εγκλημα " μαζί και όλους τους Μπλουσταρίτες. Άφιξη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8319) στην Σϋρο την Δευτέρα 8 Ιουνίου ώρα 17.35

Λεο εχω εντυπωσιαστει πραγματικα απο αυτην την υπεροχη εικονα που δειχνει ενα απο τα αγαπημενα μου πλοια αλλα και φυσικα την πατριδα μου!!!
Σε ευχαριστω θερμα και το ξερεις αυτο.
Να ξερεις οτι θα ανταποδωσω εννοειται με το δυνατο ρεπορταζ ''Παρος'' :p

laz94
10-06-2009, 21:00
Για τα καλά παιδιά του φόρουμ eliasaslan, leonidas, nissos mykonos. Tον roussosf που διαπράταμε το "εγκλημα " μαζί και όλους τους Μπλουσταρίτες. Άφιξη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8319) στην Σϋρο την Δευτέρα 8 Ιουνίου ώρα 17.35

Leo πολυ ωραία η φωτο σου από την όμορφη Σύρο

Nissos Mykonos
10-06-2009, 23:14
Για τα καλά παιδιά του φόρουμ eliasaslan, leonidas, nissos mykonos. Tον roussosf που διαπράταμε το "εγκλημα " μαζί και όλους τους Μπλουσταρίτες. Άφιξη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8319) στην Σύρο την Δευτέρα 8 Ιουνίου ώρα 17.35
Captain Leo σε ευχαριστώ για την καταπληκτική φωτογραφία που μου αφιέρωσες!!Θα σου ανταποδώσω σε λίγες μέρες.;)

dokimakos21
11-06-2009, 10:16
ΑΝΑΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥ BLUE STAR 2 ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ LEO...:D
43232

Υ.Γ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ ΚΡΙΜΑ.!!:confused:

starce
12-06-2009, 19:11
Kalispera sas
Tha ithela na rothso kati. Enas filos moy ipai poy to BS2 poyliete. Kseri kanis tipota.
Efkaristo parapoli.

Leo
12-06-2009, 22:04
Αυτό που ρωτάς φίλε strace, έχει συζητηθεί και στο παρελθόν, απο μια ιστοσελίδα μεσιτών όπου πολλά πλοία εμφανίζονται απο καιρού εις καιρόν πρός πώληση. Ένα απο αυτά είναι και το Blue Star 2. Είναι πρακτικές διαφόρων εταιρειών να έχουν τα πλοία τους στις λίστες αγοροπωλησιών, ώστε να ξέρουν απο καιρού εις καιρόν σε τι επίπεδα κυμαίνονται τα περιουσιακά τους στοιχεία. Άρα λοιπόν το ότι υπάρχει αυτό το πλοίο ή άλλο σε λίστες μεσητικών γραφείων δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.

starce
14-06-2009, 00:08
Efkaristo poli file Leo.

hsw
15-06-2009, 19:17
Αυτό που ρωτάς φίλε strace, έχει συζητηθεί και στο παρελθόν, απο μια ιστοσελίδα μεσιτών όπου πολλά πλοία εμφανίζονται απο καιρού εις καιρόν πρός πώληση. Ένα απο αυτά είναι και το Blue Star 2. Είναι πρακτικές διαφόρων εταιρειών να έχουν τα πλοία τους στις λίστες αγοροπωλησιών, ώστε να ξέρουν απο καιρού εις καιρόν σε τι επίπεδα κυμαίνονται τα περιουσιακά τους στοιχεία. Άρα λοιπόν το ότι υπάρχει αυτό το πλοίο ή άλλο σε λίστες μεσητικών γραφείων δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.

Ποια ιστοσελίδα είναι αυτή;

leonidas
17-06-2009, 14:19
Το Blue Star 2 χτες στο λιμανι του Πειραια ενω βαφανε τα καγκελα των καταπελτων και τον καταπελτη των επιβατων

http://imageshack.gr/files/hl1ueb3cyut75pbzrulc.jpg (http://www.nautilia.gr/forum/%5BURL=http://imageshack.gr/view.php?file=hl1ueb3cyut75pbzrulc.jpg%5D%5BIMG%5D http://imageshack.gr/files/hl1ueb3cyut75pbzrulc.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D)

diagoras
18-06-2009, 14:38
44409στον πειραια

ndimitr93
18-06-2009, 14:44
44409στον πειραια
Το Blue Star 1 δεν είναι αυτό???;)

diagoras
18-06-2009, 14:46
ναι εκανα λαθος παρακαλω να διαγραφτει η φωτογραφια ή να μεταφερθει στο blue star 1

laz94
18-06-2009, 22:00
Σημερινή συνεπής αναχώριση από το μεγάλο λιμάνι για Σαντορίνη - Κω - Ρόδο......
Αφιερωμένες στους Leonidas, Eliasaslan, Mike Rodos, vinman, T.S.S. APOLLON και dokimakos21................:cool:.........
44495
44496
44497
5,4,3,2,1.........φτου και βγαινω........:lol:........
44498
44499

(εχει και συνέχεια)

laz94
18-06-2009, 22:03
Ορίστε και η συνέχεια......
44500
44501
44502
Και έξω από το λιμάνι........:cool:
44503
44504

f/b kefalonia
18-06-2009, 22:07
Ευχαριστουμε πολυ φιλε μου!!!!!Πολυ ομορφο το ρεπορταζ!!!!!!

leonidas
18-06-2009, 22:19
Λαζαρε να'σαι καλα :D
Επιτυχιμενο μυστηριωρης ρεπορταζ...
(που ο βαπορας σου κρυβεται πισω απο τον φοινικα.:p)
Μπραβο φιλε!:)

laz94
18-06-2009, 22:22
Σας ευχαριστώ πολυ και τους δυο!
Είδες ρε Λεωνίδα τι μου κάνει το άτιμο??:lol:

nkr
19-06-2009, 07:47
Αναχωρηση του μπλε γιγαντα απο το μεγαλο λιμανι.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=44604&stc=1&d=1245390396
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=44605&stc=1&d=1245390407
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=44606&stc=1&d=1245390416

eliasaslan
19-06-2009, 08:38
Ζάλαρε και nkr συγχαρητήρια για τις Πειραιώτικες φωτογραφίες σας! Σας ευχαριστούμε πολύ! :D

opelmanos
21-06-2009, 15:27
13-04-2007.Φώτο τραβηγμένη από το ΤΕΟ. Προσπέραση

45109

laz94
21-06-2009, 15:30
13-04-2007.Φώτο τραβηγμένη από το ΤΕΟ. Προσπέραση

45109

ΤΕΛΟΣ!! Aυτό ήτανε! Σε παρακαλώ φίλε μου μην ανεβάσεις άλλες (ειδικά του Βlue Star) γιατι δεν με βλέπω καθόλου καλά σημερα!!:lol:
Πραγματικά μια από τις ωραιότερες του πλοίου!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

Το έβαλα και φόντο στον υπολογιστή!! Ελπίζω να μην σε πειράζει...!

opelmanos
21-06-2009, 15:36
ΤΕΛΟΣ!! Aυτό ήτανε! Σε παρακαλώ φίλε μου μην ανεβάσεις άλλες (ειδικά του Βlue Star) γιατι δεν με βλέπω καθόλου καλά σημερα!!:lol:
Πραγματικά μια από τις ωραιότερες του πλοίου!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

Το έβαλα και φόντο στον υπολογιστή!! Ελπίζω να μην σε πειράζει...!Oxi βέβαια αν με πείραζε δεν θα ανέβαζα καν.Πάρε μια και απ'τη Σούδα την Κυριακή του Πάσχα του 2004

45112

laz94
21-06-2009, 15:41
Oxi βέβαια αν με πείραζε δεν θα ανέβαζα καν.Πάρε μια και απ'τη Σούδα την Κυριακή του Πάσχα του 2004

45112

Θέλω να δω μέχρι που θα φτάσεις φίλε μου!!:lol::lol:
Η φώτο πολύ καλη! Σπάνια βέπουμε φωτο του πλοίου από τα Χανιά...

ndimitr93
22-06-2009, 11:21
Θέλω να δω μέχρι που θα φτάσεις φίλε μου!!:lol::lol:
Η φώτο πολύ καλη! Σπάνια βέπουμε φωτο του πλοίου από τα Χανιά...
Εγώ τότε δεν ήμουν όπως είμαι τώρα....ούτε φωτογραφική δεν είχα.....ταξίδεψα βέβαια και μαζί του...!!!

laz94
22-06-2009, 11:26
Εγώ τότε δεν ήμουν όπως είμαι τώρα....ούτε φωτογραφική δεν είχα.....ταξίδεψα βέβαια και μαζί του...!!!

Don't worry!!!
Που ξέρεις, μπορει να ξαναέρθει.....
Ποτέ δεν είναι αργά

Vortigern
22-06-2009, 12:15
Βασικα η εταιρια θα ερθει ξανα αλλα με κοκκινο αυτη τη φορα.:lol:

dokimakos21
22-06-2009, 12:32
ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
45269

45270

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟΒΙΒΑΣΕ 750 ΕΠΙΒΑΤΕΣ Κ 50 ΙΧ

45271

45272

marsant
22-06-2009, 13:34
Πολυ ωραιες φωτογραφιες φιλε, ειναι αληθεια οτι το μισο πλοιο αδειαζει στην Σαντορινη.

Leo
25-06-2009, 20:02
Σήμερα μου σφύριξε ένα πουλάκι..... ότι ο Ηλίας εκτός από καλό παιδί και τέλειος φωτογράφος είναι και άριστος μαθητής. Σαν μεγλύτερος θα ήθελα να του πω ένα μεγάλο Μπράβο!! από καρδιάς και να του ευχηθώ καλή πρόοδο.

Μιά φωτογραφία απο ένα αγαπημένο του πλοίο:

45719

και
περιμένουμε να σε καλωσορίσουμε στη Σύρο στις φετεινές διακοπές σου :D

45720

Συγχαρητήρια!!!!!

eliasaslan
25-06-2009, 23:31
Δυκτιακός τόπος: www.nautilia.gr. Θέμα: Blue Star 2. Μήνυμα 666. Δημιουργός: Leo.

Ένα φαινομενικά απρόσωπο σχόλιο σε ναυτιλιακό φόρουμ... Για μένα οφείλω να πω ότι ήταν ένα σχόλιο... που δεν μπορώ να σχολιάσω με την ελληνική γλώσσα. Δεν βρίσκω, ούτε και θα κάτσω να ψάξω λέξεις που να περιγράφουν τα συναισθήματα που με πλημμύρισαν όταν το διάβασα. Δεν είναι μόνο οι ευχές, αλλά βασικά η πρόθεση και η στάση του... Ίσως είμαι υπερβολικός. Ίσως χρησιμοποιώ σε κάποιες φάσεις περισσότερα κοσμητικά επίθετα απ' όσο χρειάζεται... Αλλά, πιστέψτε με, ένα τέτοιο σχόλιο ήταν αρκετό για να νιώσω εκτός από χαρά και συγκίνηση, ευγνομωσύνη για την τύχη μου που με παρέσυρε σε αυτό το φόρουμ και γνώρισα τόσους ανθρώπους με ήθος, αρχές και αληθινές αξίες. Ο σημαντικότερος από αυτούς είναι ο μοναδικός captain Leo.

Θέλω να ξέρετε πως δεν αφιέρωσα 20 λεπτά γράφοντας αυτό το μήνυμα για να κολακέψω και να ευχαριστήσω τον cptn. Τα αφιέρωσα για τα του πω κι εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο, αυτή τη φορά όχι για τα μαθήματα :p, αλλά για την προσωπικότητα που έχει η οποία είναι πραγματικά χιλιάδες φορές πιο σημαντική από τους βαθμούς των εξετάσεων.

Για να μην βγω εκτός τόπικ, θα ήθελα να του αφιερώσω τις παρακάτω φωτογραφίες από την Λέρο :D.

Captain, σε ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά και για το καλύτερο δώρο που πήρα αμέσως μετά την χαρά των γονέων μου :cool:. Να είσαι πάντα καλά και εσύ, αλλά και όλα τα εξεραιτικά μέλη του www.nautilia.gr! :wink:

45750

45751

45752

45753

(δεν γνωρίζω εάν το μήνυμα περιέχει πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να περιέχει... Εάν συμβαίνει αυτό, να εκφράσω την συγνώμη μου και εάν κριθεί από τους administrators, ή moderators ότι πρέπει να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή σε λέξεις που περιέχονται σε αυτό να γίνει αυτόματα...)

eliasaslan
26-06-2009, 07:03
Kαι... επειδή πήρα μονότερμα τον captain :p, θα ήθελα να αφιερώσω σε όλο το φόρουμ την παρακάτω - διαφορετική από τις προηγούμενες - φωτογραφία :D;)..

Λέρος, Μάιος 2009...

45797

ελμεψη
28-06-2009, 02:02
Το Blue Star 2 στην ακαντια της Ροδου πλαγιοδετημενο.
46173

f/b kefalonia
28-06-2009, 08:12
Φιλε μου Ηλια εξαιρετικες η φωτογραφιες σου!Ενα μεγαλο μπραβο!!!Σε ευχαριστουμε πολυ!!!!!

diagoras
01-07-2009, 21:09
Μια φωτογραφια εν πλω μεταξυ Λαυριου-Κεας
46932

.voyager
01-07-2009, 22:13
Aυτά είναι!! 'Ενας καράβαρος εν πλω! Θέλω ταξίδι στα ελληνικά νερά τώρα!

BEN BRUCE
01-07-2009, 22:50
SURERFERRY PACIFIC λιγο πριν αλλαξουν τα σχεδια και γινουν τα γνωστα μας blue star.To μοντελο αυτο ειναι το ιδιο που εμφανιζεται στις διαφορες εκθεσεις και τα σινιαλα που βλεπετε εχουν καλυφθει σχετικα προχειρα.Αφιερωμενο στον capten 4 γνωστο λατρη της παλιας οικογενειακης εταιρειας και του dokimakos 21

46947

46948

46949

46950

46951

πηγη Ships Nostalgia

dokimakos21
02-07-2009, 08:55
SURERFERRY PACIFIC λιγο πριν αλλαξουν τα σχεδια και γινουν το γνωστο μας blue star.To μοντελο αυτο ειναι το ιδιο που εμφανιζεται στις διαφορες εκθεσεις και τα σινιαλα που βλεπετε εχουν καλυφθει σχετικα προχειρα.Αφιερωμενο στον capten 4 γνωστο λατρη της παλιας οικογενειακης εταιρειας και του dokimakos 21

46947

46948

46949

46950

46951

πηγη Ships Nostalgia

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΠΕΝ...!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ...!!ΑΝ Κ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗ8ΕΙΑ ΣΑΝ bLUE STAR EINAI ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΑ..!!:wink:

BEN BRUCE
02-07-2009, 10:16
Ναι αλλα σαν strintzis lines ηταν διαφορετικα ομορφα!

thanos75
02-07-2009, 15:01
Πρεμιέρα σήμερα του πρωινού δρομολογίου της Πέμπτης για Πάτμο-Λέρο-Κω-Ρόδο...Ένα δρομολόγιο που θα εξυπηρετήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους των 3 πρώτων νησιών

sg3
02-07-2009, 18:36
με την καλυμνο ομως τι γινεται?πατμος-λερος 4 δρομολογια,καλυμνος 2:confused:

eliasaslan
02-07-2009, 18:38
Όντως έτσι και έγινε αγαπητέ φίλε thanos75... Φυσικά βρέθηκα για ακόμη μία φορά στο λιμάνι και φωτογράφησα το πλοίο. Να σας πω την αλήθεια, περίμενα να έχει αρκετό κόσμο στο λιμάνι του Λακκίου, καθώς οι ώρες βολεύουν πολύ για το νησί, μιας και επιτέλους περνάει μεσοβδόμαδα "ανθρώπινη" ώρα και όχι 3.15 τα ξημερώματα.. Δεν έγινε όμως έτσι, η κίνηση ήταν ελαχιστότατη, τα ΙΧ πολύ λίγα και μόλις 3 νταλίκες επιβηβάστηκαν... Εντάξει, ας μην ξεχνάμε πως ήταν Πέμπτη και οι νταλίκες, καθώς και πολλοί επιβάτες έχουν κλείσει εισιτήριο για ένα από τα γνωστά δρομολόγια για μας... ;) Όπως και να χει, σημασία έχει που ήρθε πάλι ένα BS και ξαναζωντάνεψε με την μοντέρνα γοητεία του την Λέρο :D

Dimitrisvolos
02-07-2009, 18:39
με την καλυμνο ομως τι γινεται?πατμος-λερος 4 δρομολογια,καλυμνος 2:confused:
Και αλλα δυο το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ. = 4 . Αρα ισοπαλία

sg3
02-07-2009, 18:43
συμφωνω με αυτο!αλλα μιλαω μονο για την blue star που αυξησε δρομολογια για πατμο λερο κω ροδο ενω η καλυμνος εμεινε σαν τη νισυρο και την τηλο!(να πουμε σαν αγονη?)

laz94
02-07-2009, 18:43
Και αλλα δυο το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ. = 4 . Αρα ισοπαλία

Το θέμα είναι όμως οτι δεν είναι πολλόι αυτοί που επιλέγουν να πανε Καλυμνο με το Ιεράπετρα μεσω Κρήτης όταν ο Διαγορας περνα από λιγότερα ενδιάμεσα νησιά και μάλιστα ταξιδεύει και λιγο γρηγορότερα....:wink:

Dimitrisvolos
02-07-2009, 18:47
Το θέμα είναι όμως οτι δεν είναι πολλόι αυτοί που επιλέγουν να πανε Καλυμνο με το Ιεράπετρα μεσω Κρήτης όταν ο Διαγορας περνα από λιγότερα ενδιάμεσα νησιά και μάλιστα ταξιδεύει και λιγο γρηγορότερα....:wink:
Μα το Ιεραπετρα δεν παει μεσω κρήτης .Πατμο Λερο και Λειψους περνα και παει και αρκετα γρηγορα

laz94
02-07-2009, 18:48
Μα το Ιεραπετρα δεν παει μεσω κρήτης .Πατμο Λερο και Λειψους περνα και παει και αρκετα γρηγορα

ΑΑΑ!!! Συγνώμη.....δεν το γνώριζα αυτό......αρα ΟΚ!!!:wink:

Dimitrisvolos
02-07-2009, 18:51
Και η διαφορά ειναι το ΔΙΑΓΟΡΑΣ φτανει μια ωρα πιο γρήγορα .Μικρη η διαφορα

eliasaslan
02-07-2009, 18:55
Να συμφωνήσω με τον dimitrisvolos στο ότι δεν περνάει το Ιεράπετρα από Κρήτη και να συμπληρώσω ότι το δρομολόγιο της άγωνης που εξυπηρετεί είναι Πειραιάς - Πάτμος - Λειψοί - Λέρος - Κάλυμνος - Κως - Σύμη - Ρόδος, οπότε τα δρομολόγια που εξυπηρετούν την Λέρο και την Πάτμο είναι 6 την εβδομάδα, και την Κάλυμνο 4. Ας μην ξεχνάμε όμως κάτι πολύ σημαντικό που δεν αναφέραμε προηγουμένως αγαπητοί φίλοι. Η Κάλυμνος συνδέεται σε τακτικότατα διαστήματα με την Κω (Νομίζω περίπου κάθε 2 ώρες χωρίς να είμαι σίγουρος) με τις παντόφλες τις ΑΝΕΜ... οπότε με μόλις 2 ευρώ το άτομο και 9 το αυτοκίνητο (πηγή κάτοικος της Καλύμνου, ο οποίος επιβηηάστηκε χθες στην παντόφλα) μπορούν να βρίσκονται καθημερινά στην Κω και από εκεί να επιβηβάζονται στα μεγάλα Blue Star για να πάνε στον προορισμό τους. Γνωρίζω πως τα 9 ευρώ του αυτοκινήτου δεν είναι ένα εντελώς ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά να σημειώσουμε ότι σε περιπτώσεις ανάγκης για άμεση μεταφορά στο λιμάνι του Πειραιά οι κάτοικοι της Καλύμνου έχουν μεγάλο προνόμιο, καθώς αν προσθέσουμε και τα δρομολόγια της Κω, φτάνουμε τα 11 την εβδομάδα. Προνόμιο που το σημείωσα, γιατί δεν το έχει η Λέρος και η Πάτμος (για να το αποκτήσει το κόστος είναι πολύ υψηλό)... ;)

thanos75
02-07-2009, 19:33
Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον φίλο sg3...η Κάλυμνος κατ'ουσίαν κοντεύει να γίνει σαν άγονη! Και μάλιστα (το είχα αναφέρει σε άλλο thread) πριν κανένα μήνα είχαν υπάρξει στο νησί διαμαρτυρίες μέσω του τοπικού τύπου! Και φυσικά πριν το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (που ξεκίνησε τα δρομολόγια μόλις πριν 1 βδομάδα μέσω Λειψών) τα δρομολόγια για την Κάλυμνο ήταν όντως δύο την εβδομάδα από Πειραιά με κάκιστες μάλιστα ώρες αφίξεων στο νησί (αφού ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ πάει πια μέσω Παροναξίας και Αστυπάλαιας:mad:)...Κοινώς Κάλυμνος (15000 μόνιμοι κάτοικοι)= Νίσυρος (1000 μόνιμοι κάτοικοι)...Ευτυχώς που τουλάχιστον μπήκε και το αξιοπρεπές ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ και έγιναν 4 τα δρομολόγια την εβδομάδα, όμως προσωπικά θεωρώ πως για ένα νησί με τόσο πληθυσμό θα έπρεπε τα δρομολόγια να ήταν τουλάχιστον 6 την εβδομάδα.
Και όσο για τη λύση μέσω Κω, μάλλον ταλαιπωρία μου κάνει ειδικά στον πηγαιμό! Άφιξη συνήθως χαράματα στην Κω, οδήγηση στο Μαστιχάρι (ή -ακόμα χειρότερα- αναμονή για το πρώτο ΚΤΕΛ για Μαστιχάρι που φεύγει μετά από πολλή ώρα από την πόλη της Κω, ή με ταξί το οποίο κοστίζει γύρω στα 25 ευρώ), αναμονή στο Μαστιχάρι για την παντόφλα και έφτασες μετά από 1 ώρα περίπου Κάλυμνο...
Με αυτές τις συνθήκες μπορεί άραγε να δελεαστεί εύκολα τουρίστας να επισκεφθεί το νησί? Ευτυχώς να λέμε που το νησί έχει και αεροδρόμιο!

sg3
02-07-2009, 19:55
σιγουρα οι κατοικοι θα ειναι απογοητευμενοι απο την blue star!
ki an toy xronoy mpei to ariadnh, blepw oi katoikoi na 'rixoun' thn blue star!

parianos
02-07-2009, 22:39
Το περασμενο Σαββατο ταξιδεψα για πρωτη φορα με αυτο το πλοιο προς Σαντορινη...οι φωτο μου....

47256

47257

47258

47260

47261

parianos
02-07-2009, 22:45
Και η συνεχεια....

47263

47265

47266

47267

47268

parianos
02-07-2009, 22:52
Συνεχεια αλλες φωτο ακομη....

47270

47271

47272

47273

47275

parianos
02-07-2009, 22:56
Αλλες δυο τελευταιες φωτο...

47276

47277

Rocinante
02-07-2009, 22:56
Parianos σε ευχαριστω πολυ γιατι φωτογραφησες τα μερη του πλοιου που ηθελα να δω για να βγαλω μερικα συμπερασματα.

parianos
02-07-2009, 22:58
Parianos σε ευχαριστω πολυ γιατι φωτογραφησες τα μερη του πλοιου που ηθελα να δω για να βγαλω μερικα συμπερασματα.

Να σαι καλα φιλε μου....

dokimakos21
03-07-2009, 11:40
Αλλες δυο τελευταιες φωτο...

47276

47277

Πολυ ομορφο ρεπορταζ φιλε μου απο τον αγαπημενο βαπορα...!!χαχα Παρεπιπτοντοσ διακρινω εμενα κ τον πατερα μου στην φωτο που το πλοιο ειναι δεμενο στην σαντορινη...

dokimakos21
05-07-2009, 13:00
Καλήμερα σε όλους ...!!Εβγαλα καποιες φωτο του πλοιου στην πατμο..!!
Αφιερωμένες στους eliasaslan,poluka,ben bruce κ φυσικα στον cpt Leo.!47769

47771

47772

47773

477748-)

f/b kefalonia
06-07-2009, 14:45
Πολυ ομορφες φωτογραφιες γειτονα!!!!Ειδικα η τελευταια ολα τα λεφτα!!!!;)

Leo
06-07-2009, 14:53
Από την θέση αφιέρωσης δικαιωματικά θα κρατήσω την τελευταία φωτογραφία για μένα που έχει και το κάτι τις της :D, σ ευχαριστώ πολύ dokimakos21.....

leonidas
06-07-2009, 15:04
Καλήμερα σε όλους ...!!Εβγαλα καποιες φωτο του πλοιου στην πατμο..!!
Αφιερωμένες στους eliasaslan,poluka,ben bruce κ φυσικα στον cpt Leo.!47769

47771

47772

47773

477748-)

Ευχαριστουμε για τις ομορφες ληψεις dokimako :p:D

DimitrisT
07-07-2009, 10:29
Blue Star 2 στον Πειραιά (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9323).

f/b kefalonia
08-07-2009, 23:16
Μια φωτογραφια ειδικα αφιερωμενη στον γειτονα(dokimakos21) αλλα και στους απανταχου καραβολατρες του ναυτιλια!!!!

48542

BEN BRUCE
08-07-2009, 23:43
Blue star η γεφυρα.Μια ειδικη αφιερωση στον dokimakos 21

48546

dokimakos21
08-07-2009, 23:57
Blue star η γεφυρα.Μια ειδικη αφιερωση στον dokimakos 21

48546

Αμετρητα ταξιδια πανω σε αυτη την γεφυρα...!!!Ευχαριστω πολυ κΚωστα...!!

DimitrisT
10-07-2009, 10:56
το BS 2 αναχωρεί από τον Πειραιά
48695

48696

48697

DimitrisT
12-07-2009, 07:08
Πειραιάς 3/7
48889

48890

HIGHSPEED 4
12-07-2009, 12:20
τα bluestar 1/2 έχουν μέγιστη 28 ή υπηρεσιακή??πάνε και παραπάνω?

HIGHSPEED 4
12-07-2009, 12:22
παιδια οι φωτο σας ειναι κορυφή!! Μ Π Ρ Α Β Ο σας!!!!!!!!!!!!

diagoras
12-07-2009, 12:22
Εχουν μεγιστη 28 και υπηρεσιακη γυρω στους 25,6-27,2

HIGHSPEED 4
12-07-2009, 12:29
σ΄ευχαριστώ φίλε diagoras για την άμεση απάντησή σου..

diagoras
12-07-2009, 19:11
Σημεριννη αναχωριση για Σαντορινη-Κω-Ροδο,συγνωμη για την ποιοτητα αλλα η ψηφιακη μου θελει αλλαγη
48930

eliasaslan
12-07-2009, 21:07
Εχουν μεγιστη 28 και υπηρεσιακη γυρω στους 25,6-27,2

Φίλε diagoras, να σε διορθώσω λίγο - χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία - μόνο στην τελική η οποία είναι ανάμεσα στους 29.6 με 30 κόμβους, γιατί το είχα παρατηρήσει σε ένα ταξίδι αστραπή όταν είχε πολλές καθυστερήσεις που έφτασε τους 29,5 :):rolleyes:

diagoras
12-07-2009, 21:14
Φιλε Ηλια για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις απο μενα.Δεν εχω ταξιδεψει με τα πλοια οποτε ηξερα οτι μεγιστη ταχυτητα ειχαν 28 κομβους απ το διαφημηστικο φυλλαδιο της εταιριας.Αλλα επειδη φαινεσαι σιγουρος και νομιζω οτι ξερεις τα καραβια δεν αντιλεγω και συγνωμη για την παραπληροφορηση

eliasaslan
12-07-2009, 21:29
Φίλε doagora, αν βασιστούμε και εσύ και εγώ στις πληροφορίες του ais, τότε όντως, έτσι είναι! Το σίγουρο είναι πως δεν είναι η μέγιστή τους 28, γιατί σε ένα από τα ταξίδια μου είδα στον ψηφιακό χαρτη του πλοίου 28,2 :) :D

diagoras
12-07-2009, 21:54
Δεν βασιζομαι στο ais αλλα επειδη εχει ταξιδεψει ενας γνωστος μου συνεχεια με το πλοιο μου λεει οτι αυτες ειναι οι συνηθεις ταχυτητες του πλοιου.Λεω να κλεισει εφω το off-topic για το πλοιο και την ταχυτητα του οταν δεν υπαρχει λογος.Παντα φιλικα;)

eliasaslan
12-07-2009, 21:59
Ναι, μωρέ, φυσικά να κλείσει δεν υπάρχει πρόβλημα!

DimitrisT
15-07-2009, 00:00
3/7 στον Πειραιά
49290

DimitrisT
23-07-2009, 00:47
Το Bs2 αναχωρεί από τον Πειραιά (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=9838).

DimitrisT
10-08-2009, 19:36
Δύο τούρκους ναυαγούς εντόπισε και ανέσυρε το πλήρωμα του Blue Star 2. Το πλοίο είχε αποπλεύσει από τη Ρόδο με προορισμό την Κω. Στην διάρκεια του πλου, ο καπετάνιος εντόπισε ημιβυθισμένο ισιτιοφόρο και δίπλα του μία σωσίβια λέμβο στην οποία επέβαιναν δύο τούρκοι.

Το πλοίο έκανε όλους τους απαραίτητους ελιγμούς και περισυνέλεξε σώους τους ναυαγούς για να τους μεταφέρει στην Κώ..

Πηγή : http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=9170
(http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=9170)

ελμεψη
11-08-2009, 14:06
Αναχωρηση (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=10243) του Blue Star 2 απο την Ροδο στις 24/7/2009.Και το κρυφτουλι που επεξε με τα βραχια και τον φαρο του Αγιου Νικολαου.Αφιερεμενες στον eliasalsan.

52117

52118

52119

eliasaslan
12-08-2009, 13:03
Αναχωρηση (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=10243) του Blue Star 2 απο την Ροδο στις 24/7/2009.Και το κρυφτουλι που επεξε με τα βραχια και τον φαρο του Αγιου Νικολαου.Αφιερεμενες στον eliasalsan.

52117

52118

52119

Το Blue Star 2 φωτογραφημένο αυτη τη φορά από το νησί μου, την Λέρο. Αφιερωμένη φυσικά στον ελμεψη :D. Να είσαι καλά Νίκο! ;):cool:..

52168

Nissos Mykonos
13-08-2009, 09:41
To Blue Star 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=10287) φωτογραφημένο αυτή την φορά εν πλω.(Φωτογραφία πάνω από το Έλυρος.)Αφιερωμένη στους eliasaslan,laz94.leonidas και ελμεψη.

laz94
13-08-2009, 10:50
To Blue Star 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=10287) φωτογραφημένο αυτή την φορά εν πλω.(Φωτογραφία πάνω από το Έλυρος.)Αφιερωμένη στους eliasaslan,laz94.leonidas και ελμεψη.

Γιάννη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση!:D
Πολύ ωραία η φωτογραφία σου!!
Να 'σαι καλά!!;)

Enalia
20-08-2009, 12:04
Μετά από τις πολύ ωραίες πραγματικά φωτογραφίες που φιλοξενούνται εδώ, και ιδιαίτερα από τις πολύ όμορφες καλλιτεχνικές φωτογραφίες του φίλου eliasaslan, που ομολογώ ότι τιμούν το φόρουμ, ας προσθέσω κι εγώ μερικές από μια κρύα μέρα των περσινών χριστουγέννων (21.12.2008 ) που το πλοίο ήταν στη Ρόδο και με θέμα, τί άλλο, αφού εκείνη την ημέρα ήταν αρκετά κρύο, από φωτογραφίες του εσωτερικού του πλοίου.

http://img269.imageshack.us/img269/7471/bluestar2211220081.jpg

http://img196.imageshack.us/img196/5941/bluestar2211220082.jpg

http://img196.imageshack.us/img196/1441/bluestar2211220083.jpg

...Συνεχίζεται

Enalia
20-08-2009, 12:06
http://img41.imageshack.us/img41/6796/bluestar2211220084.jpg

http://img229.imageshack.us/img229/8492/bluestar2211220085.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/1818/bluestar2211220086.jpg

...Συνεχίζεται

Enalia
20-08-2009, 12:08
http://img196.imageshack.us/img196/299/bluestar2211220087.jpg

http://img229.imageshack.us/img229/7572/bluestar2211220088.jpg

http://img525.imageshack.us/img525/1963/bluestar2211220089.jpg

...Συνεχίζεται

Enalia
20-08-2009, 12:14
http://img190.imageshack.us/img190/2305/bluestar22112200810.jpg

http://img199.imageshack.us/img199/6585/bluestar22112200811.jpg

http://img259.imageshack.us/img259/9786/bluestar22112200812.jpg

...Συνεχίζεται

Enalia
20-08-2009, 12:15
http://img195.imageshack.us/img195/5348/bluestar22112200813.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/1221/bluestar22112200814.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/9057/bluestar22112200815.jpg

...Συνεχίζεται

Enalia
20-08-2009, 12:17
http://img256.imageshack.us/img256/7452/bluestar22112200816.jpg

http://img195.imageshack.us/img195/89/bluestar22112200817.jpg

http://img256.imageshack.us/img256/4615/bluestar22112200818.jpg

...Συνεχίζεται

Enalia
20-08-2009, 12:18
Κι η τελευταία που είναι στο πνεύμα εκείνων των ημερών :)

http://img256.imageshack.us/img256/9931/bluestar22112200819.jpg

eliasaslan
20-08-2009, 12:24
Enalia, ένα μεγάλο ευχαριστό από εμένα και όλο το φόρουμ για τις πολύ όμορφες εσωτερικές φωτογραφίες του πλοίου που μοιράστηκες μαζί μας :D. Να είσαι πάντα καλά και να συνεχίσεις την καραβολατρική τρέλα που μας ενώνει όλους στο www.nautilia.gr (http://www.nautilia.gr)! :mrgreen::)

Η παρακάτω φωτογραφία εξεραιτικά αφιερωμένη σε εσένα :D.

Μία κρύα αναχώρηση του βάπορα από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας Λέρου.. Χειμώνας 2008..

53018

nickosps
20-08-2009, 12:30
Εξαιρετική ξενάγηση Enalia! Συγχαρητήρια!

Nissos Mykonos
20-08-2009, 12:33
Να σε ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου Εnalia για το πλήρες φωτορεπορτάζ από το εσωτερικού του Μπλε Αστεριού!!Να ΄σαι πάντα καλά!

Maroulis Nikos
20-08-2009, 12:38
Enalia σε ευχαριστούμε πολύ, καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας ;)

Enalia
20-08-2009, 12:43
Νίκο, ευχαριστώ, καλώς σας ξαναβρήκα ;) Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια.
Μετά τις πολλές περιπέτειες που περάσαμε στην εταιρεία από την αρχή του χρόνου, επιτέλους λίγος ελεύθερος χρόνος.
eliasaslan, άψογος όπως πάντα!

diagoras
20-08-2009, 13:10
Εnalia υπεροχο το φωτορεπορταζ σου.Ευχαριστουμε πολυ

αιγαιοπλόος
20-08-2009, 17:57
Μία κρύα αναχώρηση του βάπορα από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας Λέρου.. Χειμώνας 2008.

[

Δένει συχνά στην Αγ. Μαρίνα αντί για το Λακκί;

leonidas
20-08-2009, 17:59
Φιλη enalia εσκισες...
Ευχαριστουμε πολυ για το αφιερωματακι στην βαποραρα :D
Να εισαι καλα και καλη συνεχεια !

kailas
20-08-2009, 18:36
εχω την εντυπωση πως οι φωτογραφιες ειδικα αυτη της κεντρικης κονσολας της γεφυρας ειναι απο το BLUE STAR 1 και οχι απο το BLUE STAR 2.

eliasaslan
21-08-2009, 10:12
[/QUOTE]

Δένει συχνά στην Αγ. Μαρίνα αντί για το Λακκί;

Φίλε αιγαιοπλόος, τα μεγάλα Passenger Ferry δένουν στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μόνο σε πολύ δυνατούς νοτιάδες. Στον μόνο καιρό δηλαδή που υποφέρει από κακοκαιρία ο κλειστός κόλπος του Λακκίου.. Φέτος έδεσαν τα Blue Star 6 φορές στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας που ομολογουμένως είναι πολύ πιο όμορφο και ζωντανό... Ελπίζω να σε κάλυψα. ;)

TOM
23-08-2009, 10:27
αυριο θα ταξιδευσω με το πλοιο για συρο .επειδη ομως ειμαι συνηθησμενος στα βαπορια του ιονιου μηπωσ θα μπορουσε κανεις να πει αν οι θεσεις ειναι οπωσ π.χ στην μινοαν απο κερκυρα -πατρα η σαν κατι πο ξερω οτι εχουν τα καραβια στις κυκλαδες κατι σαν οικονομικη,vip και αλλα τετοια τα οποια δεν εχω συναντισει ποτε μου. επισης ΜΗΠΩΣ να προμιθευτω δραμαμινη;

Leo
23-08-2009, 10:52
Το πλοίο που θα ταξιδέψεις είναι βάπορας, έχεις το ελεύθερο να κυκλοφορείς σε όλο το πλοίο εκτός της Διακεκριμένης θέσης και να καθίσεις σε αριθμημένο κάθισμα πούλμαν. Σαλονάρες παντού και σέρβις προδιαγραφών του Ιονίου. Πήγαινε νωρίς και καλό ταξίδι, καλά να περάσεις στο νησί μου.

dokimakos21
23-08-2009, 13:27
Αναχωριση του BLUE STAR 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=10518) απο την Συρο στις 14/08/09..!
Αφιερωμενη εξαιρετικα στον Leo και στους TSS APOLLON,POLYKA,LEONIDA,ELIASASLAN:p

T.S.S. APOLLON
23-08-2009, 13:35
Αναχωριση του BLUE STAR 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=10518) απο την Συρο στις 14/08/09..!
Αφιερωμενη εξαιρετικα στον Leo και στους TSS APOLLON,POLYKA,LEONIDA:p
Ευχαριστω σου ανταποδιδω
F/B Blue Star 2...Συρος 14-8-2009.

53516

leonidas
23-08-2009, 15:49
Αφιερωμενη εξαιρετικα στον Leo και στους TSS APOLLON,POLYKA,LEONIDA,ELIASASLAN:p

Ευχαριστω παρα πολυ Φωτη για την αφιερωση σου...

Εννοειται οτι σου ανταποδιδω...με κατι ξεχωριστο :D

53538

eliasaslan
24-08-2009, 11:24
Ήρθε η σειρά μου να ανταποδώσω στον φίλο Φώτη... Ήθελα να του αφιερώσω μία ξεχωριστή φωτογραφία από τις υπόλοιπες που έχω τραβήξει στην Λέρο.. Οπότε σκέφτηκα να.. πάρω τα βουνά και να βγάλω τον βαπόραρο από σημεία όπως το παρακάτω..:p Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω.. Ελπίζω να την απολαμβάνεις όσο εγώ, αν και την έχεις ήδη δει :mad::p.

Blue Star 2, λίγο έξω από τον κόλπο του Λακκίου :cool: (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=10523)

mpakos
27-08-2009, 12:59
Το Blue Star 2 φτανοντασ στο λιμανη της Κω και αρχιζοντας τις μανουβρες για να δεσει στο λιμανι

mpakos
27-08-2009, 13:00
Συνεχιζω με αλλες 2 φωτογραφιες

Nissos Mykonos
27-08-2009, 13:24
O Βάπορας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=10288) με το όνομα Blue Star 2 εν πλω λίγο έξω από τον Πειραιά!(Φωτογραφία από το ΕΛΥΡΟΣ.)
Αφιερωμένη στους eliasaslan,leonidas,laz94,T.S.S APOLLON,dokimakos21 και mpakos..

laz94
27-08-2009, 16:45
O Βάπορας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=10288) με το όνομα Blue Star 2 εν πλω λίγο έξω από τον Πειραιά!(Φωτογραφία από το ΕΛΥΡΟΣ.)
Αφιερωμένη στους eliasaslan,leonidas,laz94,T.S.S APOLLON,dokimakos21 και mpakos..

Γιάννη σε ευχαριστώ!!! Πανέμορφη! Να 'σαι καλά!:D

TOM
28-08-2009, 14:33
ποτε βγηκε η φωτον φιλε nissos mykonos.

Nissos Mykonos
28-08-2009, 14:36
ποτε βγηκε η φωτον φιλε nissos mykonos.
H φωτογραφία φίλε ΤΟΜ βγήκε στις 12/7/2009...;)

TOM
28-08-2009, 15:17
α γιατι εγω φωτογραφισα την ιδια συναντιση των 2 πλοιων τις 24/8 αλλα απ'την αντιθετη πλευρα[ελυρος επιστρεφει απο ημερισιο και μπλου σταρ 2 19:00 για συρο-δωδεκανησα]σωστα?

Nissos Mykonos
28-08-2009, 15:49
α γιατι εγω φωτογραφισα την ιδια συναντιση των 2 πλοιων τις 24/8 αλλα απ'την αντιθετη πλευρα[ελυρος επιστρεφει απο ημερισιο και μπλου σταρ 2 19:00 για συρο-δωδεκανησα]σωστα?
Την συγκεκριμένη μέρα που ταξίδευα εγώ(Κυριακή 12/7/2009)το Blue Star 2 έφτανε στον Πειραιά στις 12:50, ενώ ο Έλυρος έφευγε για το ημερήσιο ταξίδι για Χανιά στις 12:00, άρα συναντήσαμε το Blue Star 2 λίγο έξω από τον Πειραιά...
Ελπίζω να σε κάλυψα..;)

Leo
04-09-2009, 23:01
Αφιερωμένη στο καλό μου φίλο leonidas. Δεν είναι η πλατεία Συντάγματος ούτε η πλατεία Μιαούλη στην Σύρο.... Είναι το σημείο που πρέπει να προσγειωθεί και να αποβιβασθεί από τις καλοκαιρινές διακοπές .... Τα ψέμματα τελείωσαν... :p:D

55141

T.S.S. APOLLON
04-09-2009, 23:49
F/B Μπλου Σταρ 2...
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ

55146
χαρισμενη στον φιλο dokimakos21.

kailas
04-09-2009, 23:52
Συνεχιζω με αλλες 2 φωτογραφιες
παναμορφες φοτο φιλε mpakos. μου ξυπνας αναμνησεις απο το αγαπημενο μου καραβι.

kailas
04-09-2009, 23:53
F/B Μπλου Σταρ 2...
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ

55146
σου βγαζω το καπελο... υπεροχη.

nickosps
05-09-2009, 00:08
F/B Μπλου Σταρ 2...
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ
Πολύ όμορφη φωτογραφία δάσκαλε! Αλλά επειδή με πιάνεις αδιάβαστο, από που είναι?

kailas
05-09-2009, 00:27
Πολύ όμορφη φωτογραφία δάσκαλε! Αλλά επειδή με πιάνεις αδιάβαστο, από που είναι?
φιλε nickosps απο την παναμορφη ancona ειναι η φοτο.

T.S.S. APOLLON
05-09-2009, 10:27
φιλε nickosps απο την παναμορφη ancona ειναι η φοτο.
Σωστα η φωτο ειναι απο το λιμανι της Αncona.

T.S.S. APOLLON
05-09-2009, 10:42
F/B Μπλου Σταρ 2...14-8- 2009.

55180
χαρισμενη στους φιλους dokimakos21,Kailas,Nickosps.

nickosps
05-09-2009, 10:53
Ευχαριστώ για την αφιέρωση TSS, ευχαριστώ και εσάς παιδιά για την απάντηση!

dokimakos21
05-09-2009, 13:09
F/B Μπλου Σταρ 2...
Φωτο ΛΕΑΝΔΡΟΣ

55146

Πω πω ντοκουμεντα του βαπορα....Αυτος ο λολος ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ειναι παντου...!!
Ευχαριστω πολυ δασκαλε κ ανταποδιδω....
BLUE STAR 2 στην Συρο...

55193

Apostolos
07-09-2009, 15:12
Η απίθανη ΑΡΙΣΤΕΡΗ στροφή του βάπορα στο λιμάνι της ΠΑΤΜΟΥ!!! Ως το μοναστήρι ακούγονταν οι αλαλαγμοί του finnpartner!!!! Ποιός θα μου κάνει την επεξεργασία του σχετικού βίντεο? Ειναι σε High Definition και δέν έχω κατάλληλο πρόγραμμα...
5550255503555045550555506