Επιστροφή στο Forum : Μπλου Σταρ 2 [Blue Star 2]
Apostolos
07-09-2009, 15:14
Και η συνέχεια
Ευγε κ. Πλοίαρχε παρέδωσες μαθήματα...
55507
5550855509
55510
55511
raflucgr
07-09-2009, 15:18
congratulations for these great pics Apostolos.
AegeanIslands
07-09-2009, 15:22
Τοσα Χρονια στο νησι το'χα καημο να δω μια Αριστερη...
Κριμα να μην ειμαι στο μουραγιο να το χαρω,ευτυχως που εισασταν εκει τουλαχιστον εσεις τυχερακιδες!
o cpt γιαννης κοντοπουλος ειναι αυτος. μανουβραδορος απο τους λιγους. 180 μετρα βαπορι γυρναει και τα πρωτα μετρα που ακους απο την πρυμη ειναι 20. που να τα βλεπατε και απο το σημειο το οποιο βρισκεται οταν παιζει με το blue star 2...;)
παναμορφες φοτο φιλε mpakos. μου ξυπνας αναμνησεις απο το αγαπημενο μου καραβι.
Ευχαριστω πολυ φιλε Kailas
dokimakos21
07-09-2009, 16:59
o cpt γιαννης κοντοπουλος ειναι αυτος. μανουβραδορος απο τους λιγους. 180 μετρα βαπορι γυρναει και τα πρωτα μετρα που ακους απο την πρυμη ειναι 20. που να τα βλεπατε και απο το σημειο το οποιο βρισκεται οταν παιζει με το blue star 2...;)
φίλε μου συμφωνώ ότι ο καπτα ΓIANNHΣ είναι φοβερός μανούβραδορος αλλά αυτές τις μέρες πλοίαρχος του πλοίου είναι ο επίσης εξαιρετικός ΔHMHTPHΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ
......
Καθώς ξεκουράζεται σήμερα....
Nissos Mykonos
13-09-2009, 16:31
Το Μπλε Αστέρι 2 λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά την Κυριακή 12/7/2009 την ώρα συνάντησης με το Έλυρος....
Αφιερωμένη εξαιρετικά σε ένα εκλεκτό μέλος από την Λέρο και φυσικά ένα πολύ καλό φίλο μου ο οποίος δεν είναι άλλος εκτός από τον Eliasaslan....
56509
eliasaslan
13-09-2009, 16:46
(Δυστυχώς το έγραψα δύο φορές.. Αν μπορεί ένας moderator / administrator να το διαγράψει :-?.. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση)
eliasaslan
13-09-2009, 16:49
Δεν είναι δυνατόν να μην απαντήσω σε αυτό το τοπίο που μου αφιέρωσε ο φίλος μου.. Είναι ένα από τα τοπία που δεν έχω χορτάσει καθόλου.. Μία φωτογραφία που με ταξιδεύει λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά με την.. μηχανή στα χέρια! :p.. Γιάννη, ότι και να πω θα είναι συνιθισμένο..
Αφιερωμένη, λοιπόν, η παρακάτω φωτογραφία σε σένα φίλε :D;).. Κλασσικά, λίγω έξω από το λιμάνι της Λέρου!.. :)
56512
.voyager
13-09-2009, 16:57
ΩΩΩ!!!!! Καταπληκτική!!!! :cool:
Nissos Mykonos
13-09-2009, 17:59
Δεν είναι δυνατόν να μην απαντήσω σε αυτό το τοπίο που μου αφιέρωσε ο φίλος μου.. Είναι ένα από τα τοπία που δεν έχω χορτάσει καθόλου.. Μία φωτογραφία που με ταξιδεύει λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά με την.. μηχανή στα χέρια! :p.. Γιάννη, ότι και να πω θα είναι συνιθισμένο..
Αφιερωμένη, λοιπόν, η παρακάτω φωτογραφία σε σένα φίλε :D;).. Κλασσικά, λίγω έξω από το λιμάνι της Λέρου!.. :)
56512
Ηλία τι να πω τώρα ???Και να ήθελα να σχολιάσω την φωτογραφία δεν μπορώ να βρω την κατάλληλη λέξη για να την περιγράψω...
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση!!!Να είσαι πάντα καλά!!
leonidas
13-09-2009, 20:27
Δεν είναι δυνατόν να μην απαντήσω σε αυτό το τοπίο που μου αφιέρωσε ο φίλος μου.. Είναι ένα από τα τοπία που δεν έχω χορτάσει καθόλου.. Μία φωτογραφία που με ταξιδεύει λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά με την.. μηχανή στα χέρια! .. Γιάννη, ότι και να πω θα είναι συνιθισμένο..
56512
Αφισα, δαγκωτο!:D
ndimitr93
13-09-2009, 20:35
56512
Ηλία για ακόμα μία φορά αναδεικνύεις το ταλέντο σου στην φωτογραφία......Δεν υπάρχουν σχόλια για την φωτογραφία καθώς υπερβαίνει το κάθε επίθετο του λεξιλογίου μας.....Ευχαριστούμε!!!!
eliasaslan
14-09-2009, 14:01
ΩΩΩ!!!!! Καταπληκτική!!!!
Ηλία τι να πω τώρα ???Και να ήθελα να σχολιάσω την φωτογραφία δεν μπορώ να βρω την κατάλληλη λέξη για να την περιγράψω...
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση!!!Να είσαι πάντα καλά!!
Αφισα, δαγκωτο!
Ηλία για ακόμα μία φορά αναδεικνύεις το ταλέντο σου στην φωτογραφία......Δεν υπάρχουν σχόλια για την φωτογραφία καθώς υπερβαίνει το κάθε επίθετο του λεξιλογίου μας.....Ευχαριστούμε!!!!
Για τους παραπάνω εκλεκτούς φίλους θα ήθελα να αφιερωθεί η παρακάτω φωτογραφία γιατί με συγκίνησαν ακόμη μία φορά με τα σχόλιά τους :). Α, και να μην ξεχάσω τον πιο δραστήριο νεαρό της παρέας ο οποίος είναι φανατικός bluestarakias. Δεν είναι άλλος από τον cptn Leo :p:cool:..
Σας περιμένω να πάμε παρέα σε εκείνο το σημείο ;)..
56635
ndimitr93
14-09-2009, 14:09
Για τους παραπάνω εκλεκτούς φίλους θα ήθελα να αφιερωθεί η παρακάτω φωτογραφία γιατί με συγκίνησαν ακόμη μία φορά με τα σχόλιά τους :). Α, και να μην ξεχάσω τον πιο δραστήριο νεαρό της παρέας ο οποίος είναι φανατικός bluestarakias. Δεν είναι άλλος από τον cptn Leo :p:cool:..
56635
Ουδέν σχόλιον......
ndimitr93
14-09-2009, 14:17
Ντρέπομαι που θα ανταποδώσω με μία τόσο φτηνή φωτογραφία του πλοίου, αλλά δεν έχω πολύ υλικό.....Ηλία μου σε ευχαριστώ και σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι!!!!!!
Blue Star 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=11087) λοιπόν αφήνοντας τον Πειραιά στις 23-04-09.....
Αφιερωμένη στον Ηλία......
cpt babis
14-09-2009, 14:18
56635
Φιλε Ηλια, εξαιρετικες ολες σου οι φωτογραφιες, εξαιρετικα λογια
τι να πω? Οπως λει ο Νικος ουδεν σχολιον.
eliasaslan
14-09-2009, 14:38
Φιλε Ηλια, εξαιρετικες ολες σου οι φωτογραφιες, εξαιρετικα λογια
τι να πω? Οπως λει ο Νικος ουδεν σχολιον.
Αγαπητέ cptn babis, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :D. Να είσαι καλά :cool:
Nissos Mykonos
14-09-2009, 15:00
56635
Δεν σχολιάζω.....απλά ΘΑΥΜΑΖΩ την φωτογραφία σου Ηλία!!!!!!Να 'σαι πάντα καλά!!!!Ευχαριστώ!!!
leonidas
14-09-2009, 15:01
56635
Ηλια 2 πραγματα θα πω.
1) ερχομαι για παρεα
2) ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για την φωτογραφια !!!
diagoras
14-09-2009, 15:16
56635
Ερχομαι ευχαριστως Ηλια.Υπεροχη.Ευχαριστουμε
Natalia_gr
14-09-2009, 17:13
Καλησπερα...
Εαν επρεπε να χαρακτηρισω αυτη την φωτογραφια στ αγγλικα, μονο μια λεξη πιστευω της αρμοζει... BREATHTAKING!!!!!!!!
Νομιζω πως θα μπορουσα να κατσω ωρες ατελειωτες εκει και να χαζευω το περασμα...
Απλα, απιστευτο...
Φιλια,
Ναταλια_
nickosps
14-09-2009, 20:00
Ηλία για ακόμη μια φορά δεν υπάρχουν λόγια για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας χαρίζεις, αλλά πάνω απ' όλα ξεχωρίζεις για τον χαρακτήρα σου! Σε ευχαριστούμε πολύ!
Naias II
14-09-2009, 22:01
Βρε τι πέρασμα είναι αυτό;;;.......πωπωπω φανταστικό
Τρομερό μέρος, μαγευτικό
Karavostasis
14-09-2009, 23:34
Φιλε Ηλια για τη μαγικη φωτογραφια σου τα ειπανε ολα οι προηγουμενοι συνφορουμιτες.Εγω απλα θελω να σε ρωτησω εαν εχεις σκεφτεις να ακολουθησεις και επαγγελματικα την τεχνη του φωτογραφου, γιατι πραγματικα το σπορ το κατεχεις οσο λιγοι:)
Σας περιμένω να πάμε παρέα σε εκείνο το σημείο ..
Ηλία, ένα ευχαριστώ δεν φθάνει.....
μπορεί να μην το θυμάσαι, αλλά μαζί με τις αμέτρητες φωτογραφίες που μου έχεις στείλει από την Λέρο, υπήρχε και μια που είσαι παιδί με ανοιχτά τα χέρια, πάνω σ' ένα ένα βουνό (ίσως αυτό το ίδιο). Με σγκίνηση, στην Αυγουστιάτικη συνάντηση μας, διαπίστωσα ότι το παιδί μεγαλώνει..... Όσο λοιπόν μεγαλώνει κερδίζει όλο και περισσότερο την εκτίμηση μου γιατί ξέρει να κάνει φίλους.
Σ ευχαριστώ για όλα καλέ μου φίλε Ηλία και να είσαι σίγουρος ότι θα περπατήσουμε μαζί μέχρι εκείνο το σημείο για να φωτογραφήσουμε και το Hellenic Voyager (http://www.kerdos.gr/Default.aspx?id=1083963&nt=103) ;) (όπως θα μετονομαστεί τότε) και ότι άλλο έχει η γραμμή !!!
Mαγική φωτογραφία Ηλία!!
Να 'σαι πάντα καλά να μας χαρίζεις μοναδικές...!!!
eliasaslan
15-09-2009, 16:10
Ουδέν σχόλιον......
Ντρέπομαι που θα ανταποδώσω με μία τόσο φτηνή φωτογραφία του πλοίου, αλλά δεν έχω πολύ υλικό.....Ηλία μου σε ευχαριστώ και σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι!!!!!!
Blue Star 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=11087) λοιπόν αφήνοντας τον Πειραιά στις 23-04-09.....
Αφιερωμένη στον Ηλία......
Ξέχασα φίλε μου Νίκο να σχολιάσω την φωτογραφία σου.. Θέλω να σου ξαναπώ πως μία τέτοια εικόνα, όσο συνιθισμένη και αν φαίνεται σε εσένα, για εμένα παίρνει μία ιδιαίτερη ομορφιά, καθώς δεν έχω απολαύσει καθόλου παρόμοιες στιγμές.. Σε ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και για την πολύ όμορφη φωτογραφία που μου χάρισες!..
Δεν σχολιάζω.....απλά ΘΑΥΜΑΖΩ την φωτογραφία σου Ηλία!!!!!!Να 'σαι πάντα καλά!!!!Ευχαριστώ!!!
Φιλαράκι μου, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σου οφείλω για όλα.. (Το δωράκι δεν το ξέχασα.. Ξέρεις εσύ, το φυλάω για το βραδάκι..!)
Ηλια 2 πραγματα θα πω.
1) ερχομαι για παρεα
2) ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για την φωτογραφια !!!
Λεονίδα έλα όποτε μπορείς για παρέα, καθώς είναι πολύ βαρετό να πηγαίνω ως εκεί μόνος μου..!!
Ερχομαι ευχαριστως Ηλια.Υπεροχη.Ευχαριστουμε
Γιάννη, να είσαι καλά φίλε.. Άντε, περιμένουμε πλέων με την νέα φωτογραφική να μας τρελάνεις!..
Καλησπερα...
Εαν επρεπε να χαρακτηρισω αυτη την φωτογραφια στ αγγλικα, μονο μια λεξη πιστευω της αρμοζει... BREATHTAKING!!!!!!!!
Νομιζω πως θα μπορουσα να κατσω ωρες ατελειωτες εκει και να χαζευω το περασμα...
Απλα, απιστευτο...
Φιλια,
Ναταλια_
Αγαπητή Ναταλία, με τιμάει πολύ το σχόλιό σου και σε ευχαριστώ πολύ, καθώς δεν έχεις τίποτα άλλο να γνωρίζεις από εμένα εκτός από το "eliasaslan".. Σε αυτό που λες στο τέλος συμφωνώ απολύτως.. Είναι ένα από τα μέρη στο νησί μου στο οποίο μπορώ να πω πως με μία καλή παρέα μπορώ να καθήσω αγναντεύοντας αμέτρητες ώρες με φόντο τον κόλπο του λιμανιού, την νότια Κάλυμνο και τα ανατολικά παράλια της Αμοργού....
Ηλία για ακόμη μια φορά δεν υπάρχουν λόγια για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας χαρίζεις, αλλά πάνω απ' όλα ξεχωρίζεις για τον χαρακτήρα σου! Σε ευχαριστούμε πολύ!
Αγαπητέ κ. Nickosps ένα μεγάλο χαμόγελο νομίζω πως επαρκεί για να καταλάβετε το περιεχόμενο της απάντησης . :D
Βρε τι πέρασμα είναι αυτό;;;.......πωπωπω φανταστικό
Τρομερό μέρος, μαγευτικό
Είναι αγαπητέ NaiasII.. όντως είναι μαγευτικά..
Φιλε Ηλια για τη μαγικη φωτογραφια σου τα ειπανε ολα οι προηγουμενοι συνφορουμιτες.Εγω απλα θελω να σε ρωτησω εαν εχεις σκεφτεις να ακολουθησεις και επαγγελματικα την τεχνη του φωτογραφου, γιατι πραγματικα το σπορ το κατεχεις οσο λιγοι
Φίλε Karavostatis, οφείλω να σου πω πως με ξάφνιασε το σχόλιό σου! - πάντα με την καλή έννοια φυσικά. Δεν έχω ούτε στην άκρη του μυαλού μου την σκέψη να ακολουθήσω το επάγγελμα του φωτογράφου και οι λόγοι είναι πολλοί και αυτονόητοι.. Η εσωτερική ευχαρίστηση που μου προσφέρει το κάθε αξιόλογο κλικ της φωτογραφικής μου μηχανής, πιστεύω πως θα χάσει το χρώμμα και την ομορφιά της αν σκέπτομαι ότι το κάνω με σκοπό να βγάζω όλο και περισσότερα χρήματα.. Η φωτογραφία έχει γίνει συνώνυμη για εμένα με την λέξη μεράκι και πιστεύω πως δεν χρειάζεται να αλλάξει, μιας και - δόξα τον Θεό - υπάρχουν πάρα πολλά επαγγέλματα τα οποία με ενδιαφέρουν.. Επίσης, ένας από τους κυριότερους λόγους που με έκαναν να αποκλείσω αυτή την επιλογή είναι ότι έχω - όπως και όλοι μας - την μεγάλη τύχη και τιμή να βρίσκομαι σε αυτό το μοναδικο διαδικτυακό τόπο και να απολαμβάνω φωτογραφίες που δεν περιγράφονται με την Νέα Ελληνική από άτομα τα οποία όντως δικαιούνται να ονομάζονται φωτογράφοι :). Έχω δηλαδή μπροστά μου το τέλειο, οπότε δεν χρειάζεται να κοπιάσω για να προσπαθήσω να το περάσω.. Δεν γίνεται και δεν χρειάζεται!... Σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια...
Ηλία, ένα ευχαριστώ δεν φθάνει.....
μπορεί να μην το θυμάσαι, αλλά μαζί με τις αμέτρητες φωτογραφίες που μου έχεις στείλει από την Λέρο, υπήρχε και μια που είσαι παιδί με ανοιχτά τα χέρια, πάνω σ' ένα ένα βουνό (ίσως αυτό το ίδιο). Με σγκίνηση, στην Αυγουστιάτικη συνάντηση μας, διαπίστωσα ότι το παιδί μεγαλώνει..... Όσο λοιπόν μεγαλώνει κερδίζει όλο και περισσότερο την εκτίμηση μου γιατί ξέρει να κάνει φίλους.
Σ ευχαριστώ για όλα καλέ μου φίλε Ηλία και να είσαι σίγουρος ότι θα περπατήσουμε μαζί μέχρι εκείνο το σημείο για να φωτογραφήσουμε και το Hellenic Voyager (http://www.kerdos.gr/Default.aspx?id=1083963&nt=103) (όπως θα μετονομαστεί τότε) και ότι άλλο έχει η γραμμή !!!
Τα συνιθισμένα και πάλι.. ένα σχόλιο του cptn Leo, χίλιες λέξεις για εμένα που είναι γραμμένες πίσω του και άλλα τόσα συναισθήματα..
Η συγκίνηση και η εκτίμηση μου αγαπητέ Captain είναι απολύτως αμοιβαία σε όλα τα θέματα. Όσο για το Hellenic Voyager.. το περιμένω πως και πως.. Ανυπομονώ να αντικρύσω το θέαμα που θα προκύψει βλέποντάς το να σχίζει τα νερά στο λιμάνι της Λέρου.. Φυσικά και θα πάμε μέχρι εκεί captain μόλις μας έρθεις!. Το πως, επιλέγεις εσύ..! Ξαναλέω και δεν θα κουραστώ να πω και για αρκετές φορές ακόμη πως η τύχη μου χαμογέλασε πάρα πολύ και της είμαι ευγνόμων που με βοήθησε να επισκεφθώ το www.nautilia.gr (http://www.nautilia.gr).. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο συμπαθώ την ιστοσελίδα και τα μέλη που με χαρά γνώρισα.
(Όσο για την φωτογραφία, φυσικά την θυμάμαι captain.. Να σου πω όμως πως δεν είναι τραβηγμένη από αυτό τον λόφο..!)
Mαγική φωτογραφία Ηλία!!
Να 'σαι πάντα καλά να μας χαρίζεις μοναδικές...!!!
Ευχαριστώ πολύ φυσικά και τον αγαπητό Κρητικό - και όχι μόνο - κατάσκοπο κ. Vinman για το σχόλιό του!..
Και έπειτα από τις απαντήσεις στα ξεχωριστά σχόλια των παραπάνω εκλεκτών μελών, θα ήθελα να περάσουμε σε εκόμη μία φωτογραφία του βάπορα μας.. το λιμάνι συνιθισμένο, οι γνωριμίες περιττές.. ο βάπορας επιβλητικότατος όπως πάντα σχίζει τα νερά!
Δεν μένει λοιπόν τίποτα πέρα από το να απολαύσουμε μερικές γαλανές αποχρώσεις από τον κόλπο του Λακκίου Λέρου.. Μία Κυριακή του καλοκαιριού.. :cool:
Αφιερωμένη εξεραιτικά στα παραπάνω εκλεκτά άτομα, όπως και στους ζωγράφους Trakman, .voyager, polykas, dokimakos21, sylver23, pontios_thessaloniki, DimitrisT, Maroulis Nikos, Giannisk88, Rocinante, Laz94, Mastrokostas και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ μας που αγαπούν παρόμοια τοπία...
56734
Με εκτίμηση και συμπάθεια,
Ηλίας - Λέρος..
Μια ακόμα καταπληκτική φωτογραφία από τον αγαπημένο φίλο μας από τη Λέρο... Συνέχισε να μας χαρίζεις ομορφιές Ηλία!!!;)
Ηλία πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγραψω αυτες τις φωτογραφίες!
Και τα καλύτερα λόγια να πω θα τις αδικήσω!
Εχω να πω μόνο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!;)
Σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση Ηλία!!:D
Υ.Γ. Τωρα την είδα την αφιέρωση;)
Nissos Mykonos
15-09-2009, 17:04
Ακόμα μία υπέροχη ζωγραφία από τον καλό μας φίλο από την Λέρο!!!!
Να 'καλά Ηλία!!!Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό να μας χαρίζεις φωτογραφίες από το πανέμορφο νησί σου!!!
cpt babis
15-09-2009, 17:07
Αλλη μια υπεροχη φωτογραφια του Ηλια!!!!!
thanos75
15-09-2009, 20:27
56635
Προσωπικά εισηγούμαι στους εκλεκτούς moderators τη διοργάνωση τριήμερης (το λιγότερο) εκδρομής στη Λέρο, κατά προτίμηση την ερχόμενη άνοιξη.
Ηλία μου, τί να πω! Δεν φωτογραφίζεις απλά, ζωγραφίζεις!!! Να΄σαι καλά
eliasaslan
15-09-2009, 21:18
Προσωπικά εισηγούμαι στους εκλεκτούς moderators τη διοργάνωση τριήμερης (το λιγότερο) εκδρομής στη Λέρο, κατά προτίμηση την ερχόμενη άνοιξη.
Ηλία μου, τί να πω! Δεν φωτογραφίζεις απλά, ζωγραφίζεις!!! Να΄σαι καλά
Αγαπητέ Θανάση, αφού πρωτού σε ευχαριστήσω πολύ για το σχόλιό σου, να σε διαβεβαιώσω πως η πρότασή σου δεν είναι καθόλου ανέφικτη για μία μονοήμερη, ή διήμερη εκδρομή στην Λέρο μέσα στο 2010, ή στο 2011. Το θέμα για μία εκδρομή, λοιπόν, του nautilia.gr στο νησί της Άρτεμις είναι και θα είναι συνεχώς ανοικτό προς συζήτηση μέχρι την υλοποίηση αυτής της ιδέας :D;)..
(Πηγή φυσικά administrator του φόρουμ :cool:)
Καλό βράδυ σε όλα τα μέλη του www.nautilia.gr... Από Λέρο ;)...
56759
nickosps
15-09-2009, 23:02
:DΓεια σου Ηλία ΑΡΧΟΝΤΑ!!!:D
Apostolos
17-09-2009, 20:24
Ο Ηλίας εκτός απο καταπληκτικές φώτο που κυριολεκτικά μας έχουν καθηλώσει έχει και καλές ιδέες!
Τώρα αρκεί κάποια εταιρία να μας κάνει κάποια έκπτωση...
eliasaslan
18-09-2009, 12:17
Ας παραμείνουμε στην Λέρο αγαπητοί φίλοι, για να δούμε ακόμη μία εντυπωσιακή Κυριακάτικη άφιξη του Blue Star 2 στο λιμάνι του Λακκίου.
Ένα πλοίο το οποίο χωρίς αμφιβολία θα γίνει θρύλος αν παραμείνει στην γραμμή.. Η αγάπη και η συμπαθεια του κόσμου της Λέρου προς αυτό μεγάλη.. Η Λέρος το σέβεται, το ευχαριστεί αυτό και το αδελφάκι του για την τεράστια αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης και ποτέ δεν θα το ξεχάσει.. Αυτά που σας λέω τα ακούω καθημερινά από τους κατοίκους του νησιού, και ειδικότερα όταν φοράω τα μπλουζάκια με το όνομα της εταιρίας ;)..
Πάντα θα θυμάμαι ότι το Blue Star 2 είναι το πλοίο που με έκανε να αγαπήσω τα καράβια και την ναυτιλία..
Η παρακάτω φωτογραφία είναι χαρισμένη σε όλους όσους το αγαπούν πραγματικά :D;)..
57074
Ας παραμείνουμε στην Λέρο αγαπητοί φίλοι, για να δούμε ακόμη μία εντυπωσιακή Κυριακάτικη άφιξη του Blue Star 2 στο λιμάνι του Λακκίου.
Ένα πλοίο το οποίο χωρίς αμφιβολία θα γίνει θρύλος αν παραμείνει στην γραμμή.. Η αγάπη και η συμπαθεια του κόσμου της Λέρου προς αυτό μεγάλη.. Η Λέρος το σέβεται, το ευχαριστεί αυτό και το αδελφάκι του για την τεράστια αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης και ποτέ δεν θα το ξεχάσει.. Αυτά που σας λέω τα ακούω καθημερινά από τους κατοίκους του νησιού, και ειδικότερα όταν φοράω τα μπλουζάκια με το όνομα της εταιρίας ;)..
Πάντα θα θυμάμαι ότι το Blue Star 2 είναι το πλοίο που με έκανε να αγαπήσω τα καράβια και την ναυτιλία..
Η παρακάτω φωτογραφία είναι χαρισμένη σε όλους όσους το αγαπούν πραγματικά :D;)..
57074
Πολύ όμορφη! Ευχαριστουμε Ηλία!!!:D
diagoras
18-09-2009, 14:34
57074
Υπεροχη Ηλια.Το βαπορι ειναι υπεροχο και μεσα απ την φωτογραφια σου αναδικνειεται ακομα περισσοτερο.Ευχαριστουμε
giannisk88
19-09-2009, 00:51
Ηλία είσαι άρχοντας!!!
Αυτο και μόνο αρκεί.......:D
leonidas
22-09-2009, 18:59
BLUE STAR 2
SYROS PORT 14/8/09 :D
57754
leonidas
22-09-2009, 19:01
BLUE STAR 2
Λαοθαλασσα...:eek::p
57757
BLUE STAR 2
57754
Λεωνίδα πανέμορφη φωτο! Μπράβο!!;)
αιγαιοπλόος
23-09-2009, 12:55
Βάπορας πραγματικός. Ωραία η φωτό Λεωνίδα.
Εξαιρετικά ευέλικτο το "2", παρά το μέγεθός του.
Καμιά φορά όταν λέμε να βγούμε βραδάκι για φαγητό και είναι Δευτέρα ή Τετάρτη ή Παρασκευή προτείνω στην παρέα να πάμε για πίτσα στο "ΑΜΒΥΞ". Οχι μόνο για την καλή πίτσα αλλά κυρίως για να απολαύσω τη μανούβρα του μεγάλου Blue Star. :D
Βάπορας πραγματικός. Ωραία η φωτό Λεωνίδα.
Εξαιρετικά ευέλικτο το "2", παρά το μέγεθός του.
Καμιά φορά όταν λέμε να βγούμε βραδάκι για φαγητό και είναι Δευτέρα ή Τετάρτη ή Παρασκευή προτείνω στην παρέα να πάμε για πίτσα στο "ΑΜΒΥΞ". Οχι μόνο για την καλή πίτσα αλλά κυρίως για να απολαύσω τη μανούβρα του μεγάλου Blue Star. :D
Και αυτό περνάει εύκολα αφού η οικογένεια απολάμβάνει τα γεγονότα το ίδιο ζεστά με τον "αρχηγό" :D
Καλησπέρα σε όλους... μια ερώτηση για το αστεράκι το νούμερο 2.....ξέρει κανείς γιατί είναι αραγμένο από τις 12 το μεσημέρι σήμερα στο λιμάνι της Κω?:confused::confused::confused:
Ευχαριστώκαι καλό σας απόγευμα...
Καλησπέρα σε όλους... μια ερώτηση για το αστεράκι το νούμερο 2.....ξέρει κανείς γιατί είναι αραγμένο από τις 12 το μεσημέρι σήμερα στο λιμάνι της Κω?:confused::confused::confused:
Ευχαριστώκαι καλό σας απόγευμα...
έφυγε και επιστρέφει πάλι Ρόδο....περίεργο....
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=57875&stc=1&d=1253721924
αιγαιοπλόος
24-09-2009, 10:48
Και αυτό περνάει εύκολα αφού η οικογένεια απολάμβάνει τα γεγονότα το ίδιο ζεστά με τον "αρχηγό" :D
Ετσι. Και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εγώ απολαμβάνω τη μανούβρα του "2" και οι υπόλοιποι τη ζεστή πίτσα :D
Ο ΦΑΡΟΣ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΝΙΔΟΥ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ....Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΩΚΑ ΤΗΣ ΚΩ ...
57958
dokimakos21
25-09-2009, 05:09
ΓINOTAN ENA ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΓΙΑΤΡΏΝ ΣTHN KΩ Κ EIXE ΑΝΑΛΆΒΕΙ THN ΜΕΤΑΦΟΡΆ TOYΣ AΠO THN POΔO.... KAI ENA AΣXHMO NEO ΓIA TO ΠΛOIO TO ΟΠΟΊΟ AΠO XΘEΣ TO BPAΔY ΠΛΈΕΙ ME ΜΕΙΩΜΈΝΗ ΤΑΧΎΤΗΤΑ ΛOΓO ΒΛΆΒΗΣ TIΣ ΜΙΑΣ ΚΥΡΊΑΣ ΜΗΧΑΝΉΣ...:(
Σπέσιαλ αφιερωμένο στον καλό μας dokimakos21 που έχει σήμερα τα γεννέθλια του... Χρόνια πολλά, να είσαι καλά και καλά ταξίδια πάντα.. :D
58672
Nick_Pet
05-10-2009, 10:25
Πειραιάς, 31 Ιουλίου 2009.
59389
Dimitrisvolos
05-10-2009, 11:29
φανταστικη ...........!!!!!!!!
ndimitr93
10-10-2009, 12:55
Ε/Γ-Ο/Γ Μπλού Σταρ 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=11879)
Πειραιάς, 23-04-09...
http://www.nautilia.gr/images/content/P4234405_38639102009.jpg
Αφιερωμένη στον καλό μου φίλο Ηλία...:D;)
cpt babis
10-10-2009, 13:15
Για τους φιλους Νικο(ndimitr93) και Ηλια(eliasaslan)
60047
eliasaslan
10-10-2009, 13:32
Ανταποδίδω στους μοναδικούς ndimitr93 και cpt babis με μία καλοκαιρινή αναχώρηση από την Λέρο αυτή τη φορά.. :D:cool: Το zoom στο τέρμα και... φύγαμε!
60060
cpt babis
10-10-2009, 13:36
Ανταποδίδω στους μοναδικούς ndimitr93 και cpt babis με μία καλοκαιρινή αναχώρηση από την Λέρο αυτή τη φορά.. :D:cool: Το zoom στο τέρμα και... φύγαμε!
60060
Υπεροχη !!!!
Σε ευχαριστω πολυ Ηλια!!!!
Να εισαι καλα!!!!
ndimitr93
10-10-2009, 13:47
60060
Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό!!!!!:D Σε ευχαριστώ!!!!
eliasaslan
13-10-2009, 22:14
Έπειτα από 2 ημέρες, η βλάβη του ίντερνετ αποκαταστάθηκε στον Η/Υ μου.. Έπεσε σε μία πολύ άσχημη χρονική περίοδο, καθώς την Κυριακή που μας πέρασε ο πολύ καλός μου φίλος Nissos Mykonos είχε τα γενέθλιά του και είχα ετοιμάσει ένα πολύ όμορφο δώρο για αυτόν και τον άλλο μοναδικό συμοφουμίτη μας που ακούει στο Nickname dokimakos21, ο οποίος γιόρταζε λίγα εικοσιτετράωρα πριν.. Δύο μέλη - διαμάντια χωρίς αμφιβολία με γνωστή προσωπικότητα στην πλειοψηφία των ανθρώπων που βρίσκονται στην παρέα του nautilia.gr. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ και στον Συλβέστρο, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στους εορτάζοντες. Δυστυχώς δεν είχα την χαρά να τον συναντήσω από κοντά. Ελπίζω όμως να το κάνω σύντομα!
Τους εύχομαι ολόψυχα έστω και καθυστερημένα Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά και κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουν βάλει.. Δεν θα γεμίσω αυτό το μήνυμα με παραπάνω ευχές. Είναι αυτονόητο ότι εφόσον υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα, αυτά θα συνεπάγονται με τις αντοίστιχες ευχές.. Θα ήθελα όμως να τους ευχαριστήσω ξεχωριστά για λόγους που γνωρίζουν..
Το δώρο που τους ετοίμασα ήταν διαφορετικό από αυτό που θα δούμε στην συνέχεια. Ο λόγος είναι απλός. Στις 21.30 περίπου, τελείωσα τις μαθητικές μου υποχρεώσεις και, όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου έπειτα από δύο ημέρες απουσίας, μπήκα αμέσως στο nautilia.gr. Έγραψα ένα αντοίστιχο μήνυμα με ευχές και εικόνες για τους δύο μας φίλους σε αυτό ακριβώς το θέμα. Μόλις το τελείωσα, πάτησα προεπισκόπηση για να το δω ολοκληρωμένο. Η ώρα έφτασε 21.44.
Αυτό το λεπτό λοιπόν, ακούω μία πολύ δυνατή κόρνα. Έπειτα άλλη μία. Στην τρίτη κόρνα σηκώνομαι από τον υπολογιστή με το μήνυμα εν αναμωνή του τελευταίου κλικ. Ανοίγω την κουρτίνα της βεράντας... Το θέαμα με άφησε πραγματικά άναυδο..
Το Blue Star 2 βρίσκεται στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας καμαρωτό και αλύγιστο όπως πάντα. Πέρασαν 4 λεπτά για να ξεκολλήσω και να βρω την φωτογραφική μηχανή. Τελικά πρόλαβα στις 21.49 να βγάλω 3 φωτογραφίες πρωτού αναχωρήσει με αξιοζήλευτη ακρίβεια στις 21.50. Έτσι λοιπόν αλλάζουν οι φωτογραφίες του μηνύματος και στην θέση των προηγούμενων μπαίνει μία από αυτές. Δεν γνωρίζω αν ήταν τυχαίο το λεπτό που αντιλήφθηκα το βαπόρι, μιας και ήμουν μόνος στο σπίτι.. Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι το nautilia.gr είναι και θα είναι παντού :p;)
Γιάννη, Φώτη και Συλβέστρο, είναι περιττό να πω πως είναι δική σας :D. (Με συγχωρείτε για την ποιότητα, πρέπει να σας είναι γνωστό ότι με τις νυκτερινές φωτογραφίες έχω τσακωθεί χρόνια τώρα:p)
Λιμάνι Αγίας Μαρίνας Λέρου. Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009. Λίγα δευτερόλεπτα πριν την αναχώρηση για Πάτμο - Πειραιά. Το πλήρωμα του πλοίου εύχεται καλό ταξίδι στους επιβάτες, και χρόνια πολλά στους Nissos Mykonos, dokimakos21 και sylver23..
60519
dokimakos21
14-10-2009, 07:59
Ηλια μου σε ευχαριστω παρα πολυ για την αφιερωση σου...Η φωτογραφια ειναι τελεια..!!Να εισαι παντα καλα κ να τραβας παντα ομορφες φωτογραφιες...:p
sylver23
14-10-2009, 16:26
Τσακώθηκες με τις νυχτερινές αλλά μάλλον νικησες...:p
Η φώτο εμένα μαρέσει πάρα πολύ ,σε ευχαριστώ για τις ευχές και σίγουρα κάποια στιγμή θα συναντηθούμε.
Nissos Mykonos
14-10-2009, 18:26
Hλία μου καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την φωτογραφία που μου αφιέρωσες και για τις ευχές σου!!
Εδώ όμως θα ήθελα να σου πω ότι δεν έχει σημασία που δεν μπόρεσες να μου πεις τα χρόνια πολλά την Κυριακή!!!Όμως θυμήσου αυτό:Κάλιο αργά Παρά ποτέ!!!;)
Για την φωτογραφία επίσης θα ήθελα να σου πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ γιατί συνδυάζει και το υπέροχο τοπίο της Αγίας Μαρίνας και τον υπέροχο βάπορα Blue Star 2!!!!
Σε ευχαριστώ και πάλι Ηλία!!Να είσαι πάντα καλά !!!!
Οι πληροφοριες θέλουν, μετά την ακύρωση της Σύρου για το Superfast I, να πηγαίνει δεξαμενισμό στη Σύρο την 1 Νοεμβρίου, ενώ θα αντικατασταθεί στην γραμμή της Ρόδου απο το Blue Horizon.
dokimakos21
17-10-2009, 14:40
Οι πληροφοριες θέλουν, μετά την ακύρωση της Σύρου για το Superfast I, να πηγαίνει δεξαμενισμό στη Σύρο την 1 Νοεμβρίου, ενώ θα αντικατασταθεί στην γραμμή της Ρόδου απο το Blue Horizon.
Οπως ακριβως τα λες ειναι Leo..Απο 1/11 μεχρι στις 23/11 που θα αντικαταστισει το BLUE STAR 1...
Παιδιά τι έπαθε το blue star 2???
thanos75
18-10-2009, 17:55
Κάτι πήρε το αυτί μου για βλάβη, όπως έγραψα και σε άλλο post. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, όποιος φίλος ξέρει κάτι ας ενημερώσει
Περιμένω να δώ αν ξεκινήσει δρομολόγιο σήμερα, οι πληροφορίες μου λένε ότι ίσως αύριο να πάει για δεξαμενισμό. Ο thanos75 καλά τα λέει..... θα επανέλθουμε.
61123
Μια φωτογραφία απο τον ιστό του πλοίου. Το ψυλότερω σημείο.
hayabusa
18-10-2009, 20:25
oι πληροφορίες σας είναι έγκυρες ;)
http://marinews.gr/article.asp?NewID=9778
eliasaslan
18-10-2009, 21:44
To χιλιοστό μου μήνυμα μαζί με την προαγωγή μου θα ήθελα να βρίσκεται στο θέμα όπου έγραψα και το πρώτο. Στο αγαπημένο μου πλοίο, το οποίο έχει ήδη γράψει την δική του μικρή ιστορία στην ακτοπλοία εδώ στην Λέρο.
Είναι αφιερωμένη σε όλους τους φίλους που δημιούργησα σε αυτό το υπέροχο site, στον captain Leo ο οποίος με παρότρυνε να συμμετέχω ενεργά, και φυσικά στον κ. Νίκο Μαρούλη, χωρίς τον οποίο δεν θα είχα την χαρά και την τιμή να σας γνωρίσω :D;)... Συνεχίζω λοιπόν με επόμενο στόχο όχι αριθμούς μηνυμάτων, αλλά μηνύματα ποιοτικά τα οποία δεν θα βλέπετε και θα σχολιάζετε αναγκαστικά, αλλά ευχάριστα. Να είστε σίγουροι ότι ο ανταποκριτής σας από την Λέρο σας έχει πάντα στο καραβολατρικό του μυαλό, και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να σας μεταφέρει στα Δωδεκάνησα :).
Με ένα στιγμυότυπο από μία άφιξη του βάπορα στην Λέρο.....
61156
Και ένα ακόμη από την αντίστοιχη επιβλητική αναχώρησή του,
61157
Σας καληνυχτίζω, με την ευχή ότι θα σας έχω για χρόνια ακόμη συντροφιά σε αυτό το υπέροχο, το μοναδικό www.nautilia.gr (http://www.nautilia.gr) :D
Να τα εκατοστήσεις (100.000), Ανθυπολοίαρχε eleiasaslan σου εύχομαι γιατί κι εμείς θέλουμε να διαβάζουμε τις ομορφίες που γράφεις..... :D
diagoras
18-10-2009, 21:51
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.Ηλια οι φωτογραφιες σου ειναι απιθανες.Το σημειο ληψης το βαπορι και το ταλεντο σου συνθετουν αυτην την υπεροχη εικονα.Ευχομαι κι εγω να σε εχουμε για πολλα χρονια ακομα στην παρεα μας.
cpt babis
18-10-2009, 22:06
Ηλια οι φωτογραφιες και τα λογια σου ειναι υπεροχα!!!
Να εισαι καλα φιλε!!!!
Nissos Mykonos
18-10-2009, 22:09
Ανθυποπλοίαρχε Ηλία καταρχάς συγχαρητήρια για την προαγωγή σου!!!!Και εις ανώτερα!!!
Τώρα για τις φωτογραφίες τι να πω ???Είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!
Να είσαι πάντα καλά και να συνεχίσεις με το ίδιο μεράκι την παρουσία σου στο υπέροχο φόρουμ μας!!!! :D;)
Ηλία μόλις είδα τις φωτογραφίες σου έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!
Μπράβο!!
Φανταστικές!!!;)
Άφιξη στην Σύρο και δεξαμενισμός σε εξέλιξη αυτή την ώρα:
61198
nickosps
19-10-2009, 10:03
Ηλία καταπληκτικές φωτογραφίες! Να 'σαι πάντα καλά και συγχαρητήρια!
DimitrisT
19-10-2009, 10:07
Και εις ανώτερα φίλε Ηλία.Υπέροχες φωτογραφίες!!!Μπράβο.Να σαι καλά,σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.
To χιλιοστό μου μήνυμα μαζί................
..............Σας καληνυχτίζω, με την ευχή ότι θα σας έχω για χρόνια ακόμη συντροφιά σε αυτό το υπέροχο, το μοναδικό www.nautilia.gr (http://www.nautilia.gr) :D
Εκπληκτικός όπως πάντα!!!;)
thanos75
19-10-2009, 15:27
To χιλιοστό μου μήνυμα μαζί με την προαγωγή μου θα ήθελα να βρίσκεται στο θέμα όπου έγραψα και το πρώτο. Στο αγαπημένο μου πλοίο, το οποίο έχει ήδη γράψει την δική του μικρή ιστορία στην ακτοπλοία εδώ στην Λέρο.
Είναι αφιερωμένη σε όλους τους φίλους που δημιούργησα σε αυτό το υπέροχο site, στον captain Leo ο οποίος με παρότρυνε να συμμετέχω ενεργά, και φυσικά στον κ. Νίκο Μαρούλη, χωρίς τον οποίο δεν θα είχα την χαρά και την τιμή να σας γνωρίσω :D;)... Συνεχίζω λοιπόν με επόμενο στόχο όχι αριθμούς μηνυμάτων, αλλά μηνύματα ποιοτικά τα οποία δεν θα βλέπετε και θα σχολιάζετε αναγκαστικά, αλλά ευχάριστα. Να είστε σίγουροι ότι ο ανταποκριτής σας από την Λέρο σας έχει πάντα στο καραβολατρικό του μυαλό, και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να σας μεταφέρει στα Δωδεκάνησα :).
Με ένα στιγμυότυπο από μία άφιξη του βάπορα στην Λέρο.....
Ολοζώντανες πραγματικά φωτογραφίες Ηλία μου. Για μια ακόμα φορά χίλια μπράβο. Να αναφέρω επίσης ότι το βαπόρι-μια που πήγε πρόωρα λόγω βλάβης για δεξαμενισμό- θα αντικατασταθεί στη γραμμή Θήρα-Κω-Ρόδο από το Blue Horizon
ndimitr93
19-10-2009, 17:38
Ηλία πάντα τέτοια και καλή συνέχεια στο έργο σου από μία μικρή αλλά τόσο σημαντική πολιτεία της Δωδεκανήσου, την όμορφη Λέρο...Δεν χρειάζεται να είσαι στο άστυ για να δείχνεις την μεγαλοπρέπεια και την ομορφιά του...αρκεί ένα μικρός επίγειος παράδεισος στην Ελλάδα...Η ΛΕΡΟΣ......
T.S.S. APOLLON
19-10-2009, 21:10
F/B Μπλου Σταρ 2...Πειραιας 18-10-2009.
61263
χαρισμενη στον φιλο okimakos21.
Άφιξη στην Σύρο και δεξαμενισμός σε εξέλιξη αυτή την ώρα:
61198
Απο οτι βλεπω ειχαμε την ιδια σκεψη.Εγω απλα την ωρα που ξυπνησα βγηκα στην βεραντα και ειδα τον βαπορα να μπαινει στο λιμανι.Ετσι λοιπον ειπα το καθηκον με καλει!!!!!!
Ωρα 06.39 γραμμη για την Βιολαντο.
61261
61262
Για τον eliasaslan:D;)
......:shock::shock::shock:
Πραγματικά μαγευτικές!!!
Nissos Mykonos
19-10-2009, 21:31
:shock::shock:Απλά καταπληκτικές!!!!
Νίκο σε ευχαριστούμε πολύ για το πρωινό ρεπορτάζ από το λιμάνι της Σύρου!!!
Να είσαι πάντα καλά!!!
Απο οτι βλεπω ειχαμε την ιδια σκεψη.Εγω απλα την ωρα που ξυπνησα βγηκα στην βεραντα και ειδα τον βαπορα να μπαινει στο λιμανι.Ετσι λοιπον ειπα το καθηκον με καλει!!!!!!
Ωρα 06.39 γραμμη για την Βιολαντο.
61261
61262
Για τον eliasaslan:D;)
Υπερωρίες Νίκο.Σε ευχαριστούμε πολύ...:D
61305
Να και κάτι ξεχωριστώ...Χαρισμένη στο φίλο απο την όμορφη Λέρο.
Άγρυπνος φρουρός της Ερμούπολης ο φίλος μας ο Νίκος.........;)
61308
Αν και μικρά... μαγικά.
leonidas
26-10-2009, 11:47
Το Blue Star 2 αυτη τη στιγμη στο λιμανι της Ερμουπολης με πλωρη τον ντοκο
στην Πυροσβεστικη!!!
Ανταποκριτες τρεξτε!!! :D
62103,
Πηγη (http://213.16.178.88:8080/cam/Video01.jpg)
dokimakos21
26-10-2009, 12:07
BLUE STAR 2 ...Στην Τηνο....
62109
Χαρισμενη στην παρεα της Τηνου....:p
f/b kefalonia
26-10-2009, 12:52
Γειτονα πολυ ομορφη φωτογραφεια σε ευχαριστουμε πολυ!!!!!
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΩ.....26/03/2005
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=62625&stc=1&d=1256815287
.voyager
29-10-2009, 14:05
Πανέμορφα...
thanos75
29-10-2009, 15:03
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΩ.....26/03/2005
Μια πανέμορφη φωτο από ένα νησί που αγαπώ ιδιαίτερα
Το μεγάλο αστέρι της Blue Star μόλις έχει περάσει το φανάρι και στρίβει για ένα ακόμη ταξίδι στο Αιγαίο. Άντε να το δούμε (έστω και το αδερφάκι του) και στο Βόρειο Αιγαίο:
63332
diagoras
02-11-2009, 20:21
Καταπλκτικη φωτογραφια φιλε μου
BEN BRUCE
02-11-2009, 22:08
BLUE STAR 2 στη ροδο το 2006.
63366
Αφιερωμενη στους TSS APOLLON & gtogias
63366
Ένα ακόμη ευχαριστώ στον φίλο Ben Bruce για την υπέροχη φωτό και την αφιέρωση.
T.S.S. APOLLON
03-11-2009, 09:13
63366
Ευχαριστω για την αφιερωση της ομορφης φωτογραφιας του καλλιτεχνη Ben Bruce!
sylver23
04-11-2009, 12:20
To Blue star 2 απο το πρωί ανέβηκε στην δεξαμενή στην Σύρο.
Φωτογραφικό ρεπορτάζ απο τον Νίκο V αργότερα.
leonidas
04-11-2009, 16:13
Βρε παιδια πως γινεται και βγαζει καπνους ενω ειναι πανω στην δεξαμενη?
63579
Πηγη (http://213.16.178.88:8080/cam/Video01.jpg)
MARGARITIS24
04-11-2009, 16:45
δουλευουν οι ηλεκτρογενητριες που παραγουν ρευμα για να δουλευουν τα φωτα κ τα οργανα του πλοιου
To Blue star 2 απο το πρωί ανέβηκε στην δεξαμενή στην Σύρο.
Φωτογραφικό ρεπορτάζ απο τον Νίκο V αργότερα.
Να λοιπον το Μπλου Σταρ 2 στην δεξαμενη σημερα το πρωι!
63580
mitsakos
04-11-2009, 17:08
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΠΕΛΑ:confused::confused::confused::confused:
manoubras 33
04-11-2009, 17:10
Ωραία Φώτο!Γνωρίζουμε γιατί ξανανέβηκε στην δεξαμενή? Παντός από κοντά είδα η δεξιά προπέλα να λείπει. Να υποθέσουμε ότι δεν θα έχουν τελειώσει οι εργασίες του?
δουλευουν οι ηλεκτρογενητριες που παραγουν ρευμα για να δουλευουν τα φωτα κ τα οργανα του πλοιου
Και από πού αναρροφά θάλασσα για την ψύξη της ;
Έχουν κανα σύστημα παροχής θαλάσσιου ύδατος στις αναρροφήσεις;
MARGARITIS24
06-11-2009, 23:23
περνει κ απο τις δεξαμενες νερου του πλοιου
Διαφημιστικό του Μπλου Σταρ 2 απο την εποχή που έκανε Πειραιά Χανιά...
Γύρω στο 2004
dokimakos21
10-11-2009, 09:28
Απο την Παρασκευη 13/11/2009 το πλοιο επανερχεται στα δρομολογια του...!!Το πλοιο ομως αναμενετε στον Πειραια την Πεμπτη...
Το πλοίο την Κυριακή 15/11/09 σε έκτακτο δρομολόγιό του επισκέφτηκε το λιμάνι της Τήνου!!! Αφού δεν υπάρχουν ρεπόρτερς που να το έπιασαν με το φωτογραφικό τους φακό, τουλάχιστον το αναφέρω!!! Δυστυχώς εγώ δεν κατάφερα να το φωτογραφίσω, αλλά μεγάλη μας χαρά που μας επισκέπτηκε και ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες εκπλήξεις!!!
ndimitr93
16-11-2009, 16:01
Το πλοίο την Κυριακή 15/11/09 σε έκτακτο δρομολόγιό του επισκέφτηκε το λιμάνι της Τήνου!!! Αφού δεν υπάρχουν ρεπόρτερς που να το έπιασαν με το φωτογραφικό τους φακό, τουλάχιστον το αναφέρω!!! Δυστυχώς εγώ δεν κατάφερα να το φωτογραφίσω, αλλά μεγάλη μας χαρά που μας επισκέπτηκε και ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες εκπλήξεις!!!
Ε μα Φανούλα μισές δουλειές κάνεις!!!:D Την επόμενη φορά θα σε ενημερώσουμε.....;):D Να το ξέρεις ότι θα σκάσει πάλι μύτη....τα κάνει κάτι τέτοια.....;-)
Ε μα Φανούλα μισές δουλειές κάνεις!!!:D Την επόμενη φορά θα σε ενημερώσουμε.....;):D Να το ξέρεις ότι θα σκάσει πάλι μύτη....τα κάνει κάτι τέτοια.....
Μα είδες το άτιμο:D?? Μας πιάνει απροετοίμαστους!!!
Είστε σίγουροι ότι την Κυριακή, το Blue Star 2 πέρασε από την Τήνο?? Ούτε στο site της εταιρίας αναφέρεται τίποτα, ούτε στο openseas εμφανίζεται δρομολόγιο, ούτε και στο ais στα λιμάνια, εμφανίζεται το πλοίο στο λιμάνι της Τήνου (μετά τις 11:00). Αντιθέτως, ο Διαγόρας πέρασε σίγουρα από την Τήνο και έχει αναφερθεί και στο αντίστοιχο θέμα...
T.S.S. APOLLON
20-11-2009, 21:59
F/B Μπλου Σταρ 2...Συρος 14-8-2009.
65628
χαρισμενη στον φιλο dokimakos 21
Amorgos66
20-11-2009, 22:14
....τα μεσανυχτα Κυρακής προς Δευτέρα 23/11/09 και περι ώρα 01.15
το πλοίο προερχόμενο απο Ροδο-Κω-Λερο-Πάτμο θα προσεγγισει εκτάκτως
στα Κατάπολα για να παραλάβει τους προσκυνητές της Παναγίας
Χοζοβιώτισσας,πριν συνεχίσει το δρομολόγιό του για Συρο-Πειραια....
Είστε σίγουροι ότι την Κυριακή, το Blue Star 2 πέρασε από την Τήνο?? Ούτε στο site της εταιρίας αναφέρεται τίποτα, ούτε στο openseas εμφανίζεται δρομολόγιο, ούτε και στο ais στα λιμάνια, εμφανίζεται το πλοίο στο λιμάνι της Τήνου (μετά τις 11:00). Αντιθέτως, ο Διαγόρας πέρασε σίγουρα από την Τήνο και έχει αναφερθεί και στο αντίστοιχο θέμα...
Τότε μάλλον θα έκανα λάθος! Το είδα από μακριά, δεν ήμουν σπίτι και δεν μπορούσα να κοιτάξω το ais. Με συγχωρείτε για την παραπληροφόρηση!!!
Για τον φίλο dokimakos21.
Πειραιάς 20-11-2009.
65650
65651
65652
dokimakos21
21-11-2009, 10:10
Blue Star 2 -Συρος 14-08-09
65700
Χαρισμενη στους φιλους TSS APOLLON,POLYKAS
φρεσκο φρεσκο το πλοιο!!!! χρονια πολλα σημερα στην αμοργο
(γιορταζει η παν. χοζοβιωτισσα)
Στο νέο λιμάνι της Μυκόνου!!!
65979
dokimakos21
24-11-2009, 11:27
BLUE STAR 2 -Πατμος 2/7/09
66120
HIGHSPEED 4
07-12-2009, 00:46
γνωριζει κανεις τι ταχυτητα εχει το blue star 2 στο 100%..
οι 28 κομβοι ειναι υπερεσιακη του ταχυτητα? γτ ειδα στο ios hellas ais στο ιστορικο και στατιστικα οτι στις 3/12/09 ειχε πιασει 29,2 κομβους
Το πλοίο αυτό αναχώρισε απο τον Πειραιά στις 00:15 σήμερα λόγω απεργίας με αφιξοαναχωρίσεις στα εξής λιμάνια:
Θήρα (05:25-06:10)
Κώ (10:15-10:55)
Ρόδο (13:30)
Στο λιμάνι του Πειραιά
http://i800.photobucket.com/albums/yy281/meligeor/Fwto%20ploiwn/BlueStar213.jpg
mike_rodos
22-12-2009, 20:28
BLUE STAR 2 στη Ρόδο στις 11/7/09...
Αφιερωμένη στο μέλος Notis και στο φίλο marsant!
69728
Και by night o φιλος mike χτυπα και ειναι παντα παρων!Ακομη και δεμενος ο ερωτας σου εχει μια λαμψη, να σαι καλα!
To BLUE STAR 2 στην γνωστη του θεση πρωτοχρονια.:D
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=71083&stc=1&d=1262359074
Για τον dokimakos21 που σήμερα γιορτάζει με ευχές για Χρόνια Πολλά και καλή πρόοδο και σταδιοδρομία στις γέφυρες της ακτοπλοΐας.
Εδώ άφιξη στην Σύρο στις 08.06.09 που και ο ίδιος είναι επιβάτης στο πλοίο επιστρέφοντας από την Ρόδο.
71713
dokimakos21
06-01-2010, 20:50
Σε ευχαριστω πολυ Leo μου κ για τις ευχες κ για την φωτογραφια..!!
Nissos Mykonos
06-01-2010, 21:09
Φώτη Χρόνια Πολλά και από εμένα!!Καλά ταξίδια να έχεις!Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!
Για σένα λοιπόν μία φωτογραφία του δεύτερου μεγάλου Μπλε Αστεριού, λίγο πριν την άφιξη του στο λιμάνι του Πειραιά το πρωινό της 12ης Ιουλίου.
71716
diagoras
06-01-2010, 22:08
Φωτη Χρονια πολλα και απο εμενα.Μια φωτογραφια του Blue star 2 στον Πειραια.Καλα ταξιδια να εχεις
71720
Blue Star 2 - Blue Star Ithaki προχθές στον Πειραιά
http://i800.photobucket.com/albums/yy281/meligeor/Fwto%20ploiwn/DSC01797.jpg
Tasos@@@
17-01-2010, 00:00
Λιγες μερες πριν αλλαξει ο χρονος στο μεγαλο λιμανι...
Αφιερωμενη σε ολους τους φιλους του πλοιου
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_3615.jpg
Αν φαντάζεται ό φίλος μου ο rocinante ότι σήμερα θα του χάριζα μια φωτογραφία στην αγαπημένη του Πηνελόπη και την Τήνο γελάστηκε. Φέτος προτίμησα να του αφιερώσω κάτι διαφορετικό, δυνατό, σύγχρονο και Συριανό.
Χρόνια Πολλά Αντωνάκη μας να σε χαιρεμάστε... και η επιθυμία μας να σε δούμε την Δευτέρα στην συνάντηση, να γίνει πραγματικότητα :D
73137
Κατα την άφιξή του στο λιμάνι της Ρόδου στις 1-10-2009 απο τον ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ...
Λίγο πριν περάσει τα φανάρια...
73176
Μπαίνοντας στο λιμάνι...
73177
Στρίβοντας...
73178
Ο μικρός καταπέλτης που δεν έχω καταλάβει σε τι χρησημεύει...
73179
Λίγο μετά την αναχώριση του ΕΛ. ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ δηλαδή στις 14:05
73180
Αφιερωμένες σε όλους τους φίλους του πλοίου.
Rocinante
17-01-2010, 22:33
Αν φαντάζεται ό φίλος μου ο rocinante ότι σήμερα θα του χάριζα μια φωτογραφία στην αγαπημένη του Πηνελόπη και την Τήνο γελάστηκε. Φέτος προτίμησα να του αφιερώσω κάτι διαφορετικό, δυνατό, σύγχρονο και Συριανό.
Χρόνια Πολλά Αντωνάκη μας να σε χαιρεμάστε... και η επιθυμία μας να σε δούμε την Δευτέρα στην συνάντηση, να γίνει πραγματικότητα
Και εσυ καλε μου φιλε εδω που μου ευχεσε πιστευεις οτι θα το εντοπιζα χωρις να μου το πει ενα πουλακι :D
Αφου ξερεις οτι πλεον δεν βλεπω ολα τα θεματα. Παλι καλα που το βλεπω σημερα πριν περασουν βδομαδες;).
Σε ευχαριστω για τις ευχες σου και θα τα πουμε αυριο.
Ηθελα ομως να σε παρω τηλεφωνο διοτι σημερα που εορταζω ειχαμε πολυωρο μπλακαουτ στο φορουμ. Γιατι αραγε:rolleyes::D
Και εσυ καλε μου φιλε εδω που μου ευχεσε πιστευεις οτι θα το εντοπιζα χωρις να μου το πει ενα πουλακι :D
Αφου ξερεις οτι πλεον δεν βλεπω ολα τα θεματα. Παλι καλα που το βλεπω σημερα πριν περασουν βδομαδες;).
Σε ευχαριστω για τις ευχες σου και θα τα πουμε αυριο.
Ηθελα ομως να σε παρω τηλεφωνο διοτι σημερα που εορταζω ειχαμε πολυωρο μπλακαουτ στο φορουμ. Γιατι αραγε:rolleyes::D
Προβοκάτσια ..... επειδή δεν μου είχες πει ευχαριστώ!!!!!
manolis m.
18-01-2010, 14:05
To Blue Star 2 στον Σαρωνικο φετος το καλοκαιρι...
73323
Κλείνοντας την πόρτα των επιβατών. Κώς. 1/10/2009.Απο τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
73464
stratoscy
19-01-2010, 19:03
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ε-Σ
Το blue star 2 και απο πίσω το SUPERFAST XII απο τον ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ- 30/11/2009
73668
Τι θα μπορούσαμε δηλαδή να πούμε γι'αυτή τη φωτογραφία???? :shock::shock: Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η
Apostolos
26-01-2010, 10:14
Τότε (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=249932&postcount=767)είχαμε βάλει την μανούβρα απο φώτο (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=249935&postcount=768)... Τώρα και το Βίντεο (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=14305)!
gigeorgi
26-01-2010, 13:35
Τότε (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=249932&postcount=767)είχαμε βάλει την μανούβρα απο φώτο (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=249935&postcount=768)... Τώρα και το Βίντεο (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=14305)!
Μπράβο Απόστολε
Η απίθανη ΑΡΙΣΤΕΡΗ στροφή του βάπορα στο λιμάνι της ΠΑΤΜΟΥ!!! Ως το μοναστήρι ακούγονταν οι αλαλαγμοί του finnpartner!!!! Ποιός θα μου κάνει την επεξεργασία του σχετικού βίντεο? Ειναι σε High Definition και δέν έχω κατάλληλο πρόγραμμα...
5550255503555045550555506
Πρωί - πρωί και να ξυπνάει όλη η Πάτμος........:D:D:D
Captain_Nionios
26-01-2010, 21:24
Αποστολε αψογος, μαζι με το αλλο βιντεο στο θεμα του Σαπφω εχεις σκισει!!!
dokimakos21
28-01-2010, 08:51
Blue Star 2-Στην Ροδο το 2005
Φωτο:Γ.Παντζοπουλος
74749
T.S.S. APOLLON
28-01-2010, 09:55
Ομορφη φωτογραφια με καταπληκτικη γωνια ληψης! Ευχαριστουμε τους dokimakos21 και Γ. Παντζοπουλο.
gigeorgi
10-02-2010, 18:10
Μια ερώτηση για τους γνώστες παρακαλώ: Αυτή τη στιγμή στον κόλπο των Τριαντών της Ρόδου κόβει βόλτες από το πρωί το BLUESTAR 2 και πιο εκεί έχει αγκυροβολήσει και ο PROTEUS. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν ξέρω από τι ώρα έχει αγκυροβολήσει στην καινούργια λεκάνη του λιμανιού της Ρόδου αρκετά μέσα, αφήνοντας χώρο στη γνωστή θέση για το BLUESTAR 2. Το ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ. ερχόμενο από Σύμη συνάντησε σύμφωνα με το http://www.shiptracking.eu θάλασσα 9Β και παρόλα αυτά έδεσε στις 18:30 στο παλιό λιμάνι, στη στραβιά προβλήτα, που είναι και πιο εκτεθειμένη. Να υποθάσω ότι το μήκος και το ύψος του BLUESTAR 2 το εμποδίζουν να δέσει; Περιμένω τις απόψεις των ειδικών παρακαλώ.
φιλε ειδα στο ais οτι το πλοιο εφτασε το πρωι κανονικα και μετα απο ωρα βγηκε απο το λιμανι και πηγε στον κολπο των Τριαντων σε λιγο νομιζω οτι καποιοs φιλοs απο το νησι τηs Ροδου θα σχολιασει και θα μαs λυση την απορια.
αραχτο συμερα το πλοιο διπλα στο ξαδερφακι του...
76490
mike_rodos
10-02-2010, 20:40
φιλε ειδα στο ais οτι το πλοιο εφτασε το πρωι κανονικα και μετα απο ωρα βγηκε απο το λιμανι και πηγε στον κολπο των Τριαντων σε λιγο νομιζω οτι καποιοs φιλοs απο το νησι τηs Ροδου θα σχολιασει και θα μαs λυση την απορια.
Όντως το πλοίο μπήκε στο λιμάνι της Ρόδου στις 08:00, και περίπου στις 13:00 έλυσε κάβους για να απαγγιάσει στα δυτικά του νησιού, λίγο έξω από το αεροδρόμιο...
αραχτο συμερα το πλοιο διπλα στο ξαδερφακι του...
76490
Το blue star 2 φίλε σήμερα είναι στη Ρόδο.. Μήπως είναι το blue star 1???
να ρωτησω κατι φιλε ΜΙKE σε εκεινο το σημειο δεν μπορει ενα πλοιο να φουνταρει παρα να κοβει βολτεs ολη μερα?
mike_rodos
10-02-2010, 20:59
να ρωτησω κατι φιλε ΜΙKE σε εκεινο το σημειο δεν μπορει ενα πλοιο να φουνταρει παρα να κοβει βολτεs ολη μερα?
Λόγω φουσκοθαλασσιάς και θαλάσσιων ρεμάτων, δεν μπορεί να φουντάρει!
Όντως το πλοίο μπήκε στο λιμάνι της Ρόδου στις 08:00, και περίπου στις 13:00 έλυσε κάβους για να απαγγιάσει στα δυτικά του νησιού, λίγο έξω από το αεροδρόμιο...
Το blue star 2 φίλε σήμερα είναι στη Ρόδο.. Μήπως είναι το blue star 1???
ναι φιλε μου απο κεκλυμενη ταχυτητα το ποσταρα στο 2...ειναι το blue star 1...αν καποιος mod μπορει ασ το μεταφερει στο σωστο θεμα παρακαλω
σε λιγο το πλοιο κλεινει 24 ωρεs στο να κανει βολτεs ωραια πραγματα τι να πουμε.......
Το πλοιο αναχωρησε κανονικα απο το λιμανι της Ροδου στις 17.00. Η αναχωρηση του απο ψηλα. Αφιερωμενες οι παρακατω φωτο στους λατρεις του πλοιου και ειδικα στον dokimakos 21 και Mike Rodos.
76617
76616
76618
Όποτε έεο φουρτούνα στο Αιγαίο, πάντα αυτό γίνεται στη Ρόδο..... Το Blue Star και γενικά όλα τα πλοία, κάουν βόλτες συνηθώς έξω από τα Τριάντα μέχρι να κοπάσει ο καιρός γιατί ο λιμάνι της Ρόδου είναι πολύ ευαίσθητο στους καιρούς.... Το 'πιάνει' εύκολα ο αέρας.... Όσο για το Ιεράπετρα Λ. δεν ξέρω... Μπορεί να ξέρουν οι φίλοι από τη Ρόδο περισσότερα όπως ο Mike Rodos
mike_rodos
11-02-2010, 18:28
Το πλοιο αναχωρησε κανονικα απο το λιμανι της Ροδου στις 17.00. Η αναχωρηση του απο ψηλα. Αφιερωμενες οι παρακατω φωτο στους λατρεις του πλοιου και ειδικα στον dokimakos 21 και Mike Rodos.
ευχαριστώ πολύ Νικόλα!!!! Βλέπω χτυπάμε και μακρυνές τώρα... :p;) Καλορίζικια ρε φιλε και καλές λήψεις!!!!
pantelis2009
12-02-2010, 21:08
To Blue Star 2 σήμερα το πρωΐ στο μεγάλο λιμάνι.
mike_rodos
15-02-2010, 13:33
Μετά την αναχώρηση του blue star 1, αμέσως μπήκε μέσα το blue star 2 που περίμενε για αρκετά λεπτά ανοιχτά του λιμανιού.... Το blue star 2 πλαγιοδέτησε στο γνώριμο Γ της Ακαντιάς.
77164
77165
77166
agathi2010
15-02-2010, 17:06
καμια φωτο απο το δεσιμο του στην ακαντια εχουμε?
mike_rodos
15-02-2010, 17:42
καμια φωτο απο το δεσιμο του στην ακαντια εχουμε?
Σημερινή όχι... αλλά από προηγούμενες φορές πάρα πολλές... Μπορείς να τις δει αν γυρίσεις στο παρόν θέμα πολλές σελίδες πίσω...
agathi2010
15-02-2010, 17:47
Σημερινή όχι... αλλά από προηγούμενες φορές πάρα πολλές... Μπορείς να τις δει αν γυρίσεις στο παρόν θέμα πολλές σελίδες πίσω...
σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια αλλα θα ηθελα να το βλεπα στη σημερινη του προσπαθεια........:rolleyes:
Ετοιμο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=14590) να συναντησει το αδερφακι του σηκωνοντας λιγη θαλασσα και επειτα με επειδεξιες κινησεις να οδηγηθει με ασφαλεια στην θεση προσδεσης του.Αφιερωμενη στο Mike Rhodes που φωτογραφιζε λιγα μετρα πιο περα;).
mike_rodos
16-02-2010, 16:25
Ετοιμο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=14590) να συναντησει το αδερφακι του σηκωνοντας λιγη θαλασσα και επειτα με επειδεξιες κινησεις να οδηγηθει με ασφαλεια στην θεση προσδεσης του.Αφιερωμενη στο Mike Rhodes που φωτογραφιζε λιγα μετρα πιο περα;).
Thank you Νίκο! Μας τα χάλασε η μουντάδα της ατμόσφαιρας.. Αλλά τα καλύτερα έρχονται... ;)
dokimakos21
17-02-2010, 17:08
Blue Star 2-Λιγο εξω απο την Συρο..
77574
Μετά την αναχώρηση του blue star 1, αμέσως μπήκε μέσα το blue star 2 που περίμενε για αρκετά λεπτά ανοιχτά του λιμανιού.... Το blue star 2 πλαγιοδέτησε στο γνώριμο Γ της Ακαντιάς.
77164
77165
77166
Φοβερές λήψεις φίλε Mike.....
Speedkiller
23-02-2010, 18:43
Για τον Μike και τον Nikos V!Βluestaroσυνάντηση στον πειραιά!
78645
Με ταχυτητα 26,8 knots και σε αποσταση περιπου 6 μιλιων απο την ακτη περνουσε το μεσημερι του Blue Star 2 καθηστερημενο λογω της χθεσινης απεργιας για το λιμανι της Ροδου.Μια φωτο απο πολυ μακρυα...
78883
...μαακρινή μεν,πανέμορφη δε...!!!
Σε ευχαριστούμε Νίκο!!!
Captain_Nionios
25-02-2010, 16:24
Πολυ πολυ ομορφη φωτογραφια να σαι καλα!!!
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες Νίκο, νομίζω μάλιστα ότι η Ρόδος "σου πάει", συνδιασμός πολλών δραστηριοτήτων :D.
mike_rodos
25-02-2010, 20:12
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες Νίκο, νομίζω μάλιστα ότι η Ρόδος "σου πάει", συνδιασμός πολλών δραστηριοτήτων :D.
Κάπτεν δεν λες ότι ήρθε στη Ρόδο και τραβάει και μένα μαζί του στα λιμάνια μέσα στην άγρια νύχτα και μέσα στο κρύο...
Μήπως πρέπει να το σκεφτεί να ξαναγυρίσει στη Πάτρα... :p Πλάκα κάνω Νικόλα!
agathi2010
25-02-2010, 20:13
Με ταχυτητα 26,8 knots και σε αποσταση περιπου 6 μιλιων απο την ακτη περνουσε το μεσημερι του Blue Star 2 καθηστερημενο λογω της χθεσινης απεργιας για το λιμανι της Ροδου.Μια φωτο απο πολυ μακρυα...
78883
αυτο ειναι φιλε μου.εγραψες!!!!!bs2 πλεει στον θαλασσιο διαδρομο και σε κοντινο πλανο ο αεροδιαδρομος........μοναδικη φωτογραφια.μπραβο
Ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια, το προσπαθω καπετανιε να τα συνδυαζω ολα γιατι δεν γινεται να κοψουμε τις "κακες" συνηθειες.Οσο για σενα Μιχαλη θα τα πουμε συντομα να δεις τι σου ετοιμαζω.... Αgathi2010 οντως ηταν διπλα στον αεροδιαδρομο το μονο που ελειπε απο την φωτο ηταν μια προσγειωση η απογειωση :)
Κάπτεν δεν λες ότι ήρθε στη Ρόδο και τραβάει και μένα μαζί του στα λιμάνια μέσα στην άγρια νύχτα και μέσα στο κρύο...
Μήπως πρέπει να το σκεφτεί να ξαναγυρίσει στη Πάτρα... :p Πλάκα κάνω Νικόλα!
Η αλήθεια είναι ότι λόγω υποχρεώσεων η Πάτρα χαλάρωσε. Πήγε ο dokimakos21 και μας την θύμισε, για να δούμε για να δούμε ποιός άλλος θα πάει....;), μέσα στην άγρια νύχτα :p
agathi2010
25-02-2010, 20:20
Αgathi2010 οντως ηταν διπλα στον αεροδιαδρομο το μονο που ελειπε απο την φωτο ηταν μια προσγειωση η απογειωση :)
λιγα μετρα πιο εκει ημουν κι εγω και παρακολουθουσα την ιδια σκηνη....εκεινη την ωρα δεν ειχε πτησεις.....:rolleyes:
Μια φωτο μερικο καιρο πριν απο τα ψηλα της Ροδου, τον λοφο του Μοντε Σμιθ οπου βλεπεις το μεγαλυτερο μερος της πολης καθως και το λιμανι.Αφιερωμενη στους vinman, Captain_Nionios, Leo, mike_rodos, agathi2010, dokimakos 21, thanasis 89.
78921
Y.Σ Το Σαββατο στο λιμανι θα υπαρξει συνεχεια...
Captain_Nionios
25-02-2010, 20:50
Παρα παρα πολυ καλη, μαγικα χρωματα φιλε μου!!!
mike_rodos
25-02-2010, 20:54
Μια φωτο μερικο καιρο πριν απο τα ψηλα της Ροδου, τον λοφο του Μοντε Σμιθ οπου βλεπεις το μεγαλυτερο μερος της πολης καθως και το λιμανι.Αφιερωμενη στους vinman, Captain_Nionios, Leo, mike_rodos, agathi2010, dokimakos 21, thanasis 89.
78921
Y.Σ Το Σαββατο στο λιμανι θα υπαρξει συνεχεια...
Ωραία φώτο Νικόλα... Αλλά πολύ ψηλά μου πας τελευταία... Ευχαριστώ και για την αφιέρωση... ;)
dokimakos21
25-02-2010, 20:59
Ακομα μια εξαιρετικη φωτογραφια ...!!Σε εθχαριστουμε πολυ Νικο...!!Να μας πατε κ εμας εκει...;)Χαχαχα...!
Ακόμα μία πανέμορφη αλλά και διαφορετική απο τις συνηθισμένες φωτογραφία!!
Να'σαι καλά Νίκο!!
dokimakos21
05-03-2010, 06:34
BLUE STAR 2-Αναχωριση απο τον Πειραια...!
Για ολους εσας.!
80333
mike_rodos
10-03-2010, 18:22
Παρενόχληση είχαμε χθες στο blue star 2 λίγο πριν την άφιξη του στο λιμάνι της Ρόδου, από τουρκική πυραυλάκατο...
Διαβάστε ΕΔΩ (http://www.rodiaki.gr/article.php?id=24350&catid=1&subcatid=5) το άρθρο της εφημεριδάς ΡΟΔΙΑΚΗ.
Από μένα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον πλοίαρχο του Blue star 2.
Παρενόχληση είχαμε χθες στο blue star 2 λίγο πριν την άφιξη του στο λιμάνι της Ρόδου, από τουρκική πυραυλάκατο...
Διαβάστε ΕΔΩ (http://www.rodiaki.gr/article.php?id=24350&catid=1&subcatid=5) το άρθρο της εφημεριδάς ΡΟΔΙΑΚΗ.
Από μένα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον πλοίαρχο του Blue star 2.
Και βλέπουμε ότι δεν έχουν το Θεό τους, ούτε καν σε επιβατηγά πλοία...... ΜΠράβο στους ναυικούς μας και βέβαια ένα μεγάλο μπράβο κι από μένα στον καπετάνιο......
pantelis2009
10-03-2010, 19:50
Είδαν τον όγκο του!!:D πήραν και αυτή την απάντηση απο τον Καπετάνιο:p και το έβαλαν ....στα πόδια οι Τουρκαλάδες;).
Rocinante
10-03-2010, 20:15
Αυτη την εποχη δεν τους παιρνει να κανουν και πολλα.
Καθε τους κινηση βρισκεται κατω απο το μικροσκοποιο συμμαχων και μη.
Οτι και να γινει δεν θα τους πιστεψει κανεις μετα τις τρομερες αποκαλυψεις για σχεδιο πραξικοπηματος που οδηγησε σχεδον το μισο στρατευμα πισω απο τα καγκελα.
Αντε να εχουμε και καμια ψιλοπαραβιαση παντως θα περασει αρκετος καιρος (Ευτυχως για μας) για να συνελθουν.
Βασικα εβγαλαν τα ματια τους μονοι τους...
thanos75
10-03-2010, 21:06
Αυτη την εποχη δεν τους παιρνει να κανουν και πολλα.
Καθε τους κινηση βρισκεται κατω απο το μικροσκοποιο συμμαχων και μη.
Οτι και να γινει δεν θα τους πιστεψει κανεις μετα τις τρομερες αποκαλυψεις για σχεδιο πραξικοπηματος που οδηγησε σχεδον το μισο στρατευμα πισω απο τα καγκελα.
Αντε να εχουμε και καμια ψιλοπαραβιαση παντως θα περασει αρκετος καιρος (Ευτυχως για μας) για να συνελθουν.
Βασικα εβγαλαν τα ματια τους μονοι τους...
Συμφωνώ απόλυτα με την προσέγγισή σου φίλε μου. Δεν τους παίρνει για πιο πολλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάτι τέτοιες "παρενοχλήσεις" θα μπορούσαν να προκαλέσουν ατυχηματα (τόσο σε πλοία όσο και αεροπλάνα). Από αυτή μόνο την άποψη χρειάζεται προσοχή!
nissos_mykonos
31-03-2010, 14:58
στον πειραια 18/03/2010
82205
82206
...λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σημερινή του αναχώρηση απο τον Πειραιά..!!
Για τους φίλους Leo,Trakman,Thanasis89,mike_rodos,eliasaslan,dokim akos21,
Captain_nionios,Rocinante,ελμεψη,TSS APOLLON,Nissos Mykonos,diagoras,
Nikos Maroulis,mastrokostas,douzoune,Φανούλα!
82498
Ιδιαίτερη, ξεχωριστή φωτογραφία!!! Πολλά μπράβο Μάνο!!!!
Nissos Mykonos
01-04-2010, 23:10
Μανώλη σε ευχαριστώ και ανταποδίδω...;)
82518
...έξω πλέον απο το λιμάνι για τους φίλους ελμεψη,mike_rodos,eliasaslan,Leo,
Nikos_V,Rocinante,Trakman,Thanasis89,dokimakos21,s ylver23!
82699
mike_rodos
02-04-2010, 17:21
Mάνο συνέχισε.... Τέλειες φώτο!
...άλλη μία...για τον Θανάση που είχε μείνει απο μπαταρία (:D) αλλά και για τους mike_rodos,eliasaslan,ελμεψη,Leo,BULKERMAN,douzoun e,dokimakos21,
Trakman,Rocinante,Φανούλα,Nikos_V,Nissos Mykonos,diagoras,Καρολος,TSS APOLLON,aegeanspeedlines!
82855
aegeanspeedlines
03-04-2010, 14:09
...άλλη μία...για τον Θανάση που είχε μείνει απο μπαταρία (:D) αλλά και για τους mike_rodos,eliasaslan,ελμεψη,Leo,BULKERMAN,douzoun e,dokimakos21,
Trakman,Rocinante,Φανούλα,Nikos_V,Nissos Mykonos,diagoras,Καρολος,TSS APOLLON,aegeanspeedlines!
82855
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωση!!!! Πολύ ωραία φωτό!!!!
82855
Εσύ με το φορτιστή στο χέρι ήσουνα:D??
Άψογος Μάνο, ευχαριστώ πολύ και γι αυτή και για όλες τις αφιερώσεις σε διάφορα θέματα!!!
mike_rodos
04-04-2010, 23:22
Παραμονή σήμερα το βράδυ στο λιμάνι της Ρόδου για το blue star 2, με αναχώρηση αύριο το πρωί στις 08:00... Η θάλασσα γυάλιζε στην όψη του μεγάλου μπλέ αστεριού...! Αφιερωμένη στο μέλος Vinman που καθημερινά μας τρελένει με τα post του και του ανταπωδίδω μία βραδυνή του πλοίου στη Ρόδο.! Όπως επίσης και στον ΕΛΜΕΨΗ ο οποίος με την σειρά του θα μας τρελάνει με τις ομορφιές από ένα πανέμορφο νησί... ;)
83031
Παραμονή σήμερα το βράδυ στο λιμάνι της Ρόδου για το blue star 2, με αναχώρηση αύριο το πρωί στις 08:00... Η θάλασσα γυάλιζε στην όψη του μεγάλου μπλέ αστεριού...! Αφιερωμένη στο μέλος Vinman που καθημερινά μας τρελένει με τα post του και του ανταπωδίδω μία βραδυνή του πλοίου στη Ρόδο.! Όπως επίσης και στον ΕΛΜΕΨΗ ο οποίος με την σειρά του θα μας τρελάνει με τις ομορφιές από ένα πανέμορφο νησί... ;)
83031
Σε ευχαριστώ πολύ για την πανέμορφη φωτογραφία Μιχάλη!!
Πραγματικά υπέροχη...!!!
Για σένα και τον φίλο ελμεψη η αναχώρηση της Μ.Πέμπτης!
83044
Thanasis89
10-04-2010, 01:00
Στον Φωτάρα που ήρθε μόλις τώρα στην νυχτερινή παρέας μας... Η φωτογραφία κι αυτή τις μεγάλες ώρες ! Παράλληλα και σ' αυτούς που ήταν δίπλα μου εκείνο το πρωινό ! ;)
83982
dokimakos21
10-04-2010, 01:05
BLUE STAR 2-Καλοκαιρινη πρωινη αναχωριση απο την Συρο...!!
Για τους Nikos V.,Thanasis89,Vinman
83984
Στον Φωτάρα που ήρθε μόλις τώρα στην νυχτερινή παρέας μας... Η φωτογραφία κι αυτή τις μεγάλες ώρες ! Παράλληλα και σ' αυτούς που ήταν δίπλα μου εκείνο το πρωινό ! ;)
83982
BLUE STAR 2-Καλοκαιρινη πρωινη αναχωριση απο την Συρο...!!
Για τους Nikos V.,Thanasis89,Vinman
83984
Ευχαριστω και θα σας ανταποδοσω συντομα;)
Για τους Nikos_V,dokimakos21,Thanasis89,giorgos...,Φανούλα!
83999
..για τον καπετάνιο του Ναυτιλία Νίκο Μαρούλη...!!
84967
Ένα πρωινό του Απρίλη στον Πειραιά.
85905
85906
dokimakos21
21-04-2010, 06:54
Blue Star 2-Εν πλω....
Για ολους εσας...!;)
85916
Λίγο πριν δέσει..σήμερα το πρωί!
Για τους φίλους Trakman,Nikos_V,Thanasis89,Leo,dokimakos21,Sylver2 3,
TSS APOLLON,Nissos Mykonos,diagoras,Tasos@@@,Captain_nionios,ελμεψη,
mike_rodos,eliasaslan!
86366
dokimakos21
24-04-2010, 15:05
Blue Star 2 -Σημερινη αφιξη στον Πειραια...!!
Για ολους εσας...!
86414
aegeanspeedlines
24-04-2010, 15:08
Blue Star 2 -Σημερινη αφιξη στον Πειραια...!!
Για ολους εσας...!
86414
Πολύ ωραία φωτό! Και διαφορετική από τις άλλες! Μπράβοοοο!
Aπίστευτες/οι και οι δυο!!!
Για όλους τους φίλους της χθεσινής υποδοχής μας στη Σούδα...για τον Φώτη αλλά και για τους Ροδίτες φυσικά...!
86441
diagoras
24-04-2010, 18:37
Blue star 2
86442
Aφιερωμενη στους vinman,thanasis89
Χθεσινή άφιξη του αστεριού στο λιμάνι της Κω...
http://www.nautilia.gr/forum//attachment.php?attachmentid=86754&stc=1&d=1272262628
dokimakos21
26-04-2010, 13:35
BLUE STAR 2-Πρωινη αφιξη στον Πειραια 24.04.2010...!
86780
BLUE STAR 2-Πρωινη αφιξη στον Πειραια 24.04.2010...!
86780
...και απο άλλη γωνία...!!
86911
pantelis2009
27-04-2010, 08:04
...και απο άλλη γωνία...!!
86911
Ωραία φωτο φίλε vinman. Και απο πίσω φωταγωγημένο και το Gemini.
Λογω της χθεσινης απεργιας το πλοιο αναχωρηση 3 ωρες μετα απο το συνηθησμενο δρομολογιο του, στις 20.00 δλδ. Καλο για εμας μιας και ο φωτισμος διαφορετικος και βγαλαμε μερικες διαφορετικες φωτο. Αφιερωμενη σε ολους σας.
87036
raflucgr
27-04-2010, 22:22
just perfect
nickosps
27-04-2010, 22:42
Λογω της χθεσινης απεργιας το πλοιο αναχωρηση 3 ωρες μετα απο το συνηθησμενο δρομολογιο του, στις 20.00 δλδ. Καλο για εμας μιας και ο φωτισμος διαφορετικος και βγαλαμε μερικες διαφορετικες φωτο. Αφιερωμενη σε ολους σας.
87036
Πολύ ωραία φωτογραφία φίλε έλμεψη!!!
Tasos@@@
27-04-2010, 23:49
87036
Πολυ ανετα μπορει να γινει το επομενο μου φοντο στο pc...φιλε ελμεψη απλα...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!:shock:
dokimakos21
28-04-2010, 16:21
Blue Star 2-Αφιξη στον Πειραια 24.04.2010 πανω απο τον Οριζοντα...!
Για ολους εσας...!
87170
Tasos@@@
29-04-2010, 15:47
Αφιερωμενη σε ολους τους φιλους....
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_3417.jpg
T.S.S. APOLLON
29-04-2010, 15:51
Υπεροχα χρωματα! Εξαιρετικη φωτογραφια! απο τον φιλο Tasos@@@
αιγαιοπλόος
04-05-2010, 13:55
20 Ιουνίου 2005. Μανούβρα του βάπορα στο λιμάνι της Ερμούπολης.
Για τους Leo, Nikos V., Vinman και για όλους τους αγαπώντες το καλύτερο βαπόρι των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.
88272
88273
f/b kefalonia
04-05-2010, 22:58
πολυ ομορφες φιλε μοΥ!!!κι η δημητρουλα απο πισω οταν ακομα εκανε σουλατσο στο αιγαιο!!!!:rolleyes:
dokimakos21
05-05-2010, 22:32
Blue Star 2-Πριν απο λιγο στον Πειραια...!
Για τους Vinman,Artmios sintihakis,ελμεψη,
mike_rodos,marsant,Thanasis89,Trakman, Leo,Captain,!
88527
Tasos@@@
07-05-2010, 18:01
Blue Star II σημερα για ολους τους φιλους
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_6296.jpg
Εν πλω πάνω από το Βενιζέλος
89089
Apostolos
16-05-2010, 22:29
Πολύ δρόμο το εργαλείο...
89767
diagoras
18-05-2010, 17:08
Αναχωρηση απ το μεγαλο λιμανι
89899
Χθες βραδυ στο λιμανι της Συρου
89956
dokimakos21
18-05-2010, 22:48
BLUE STAR 2-Πριν παει χθες στην Συρο και στον zozef...
89983
89984
καλα ρε Φωτη,το Πειραιας-Χανια το εχεις καμει Κολιατσου-Παγκρατι εσυ???παλι πανω στο horizon ησουν???
leonidas
19-05-2010, 09:58
Τηλεφώνημα για βόμβα στο πλοίο Blue Star 2 (http://www.skai.gr/news/greece/article/143736/tilefonima-gia-vomva-sto-nloio-blue-star-2/)
DeepBlue
20-05-2010, 10:58
Εξαιτίας της φάρσας εχθές έφτασε στον Πειραιά το μεσημέρι.Για τους pantelis2009, captain, giorgos.... και όλους τους φίλους του ;) 90149
90150
DeepBlue
29-05-2010, 13:29
Άλλη μια από την ίδια μέρα... 91518
T.S.S. APOLLON
29-05-2010, 18:04
F/B Μπλου Σταρ 2...Πειραιας 29-5-2010.
91565
Χαρισμενη στον φιλο dokimakos21
diagoras
29-05-2010, 18:40
Αποπλους για μερη γνωστα και αγαπημενα
91575
T.S.S. APOLLON
31-05-2010, 20:22
F/B Μπλου Σταρ 2...Πειραιας 29-5-2010.
91904
DeepBlue
31-05-2010, 20:46
Άφιξη και μανούβρα στο λιμάνι του Πειραιά...;) 91907
91908
SEA_PILOT
09-06-2010, 14:07
ΤΟ BS 2 ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
http://www.youtube.com/watch?v=BstHTlqWM_A
jasonbourne
12-06-2010, 08:47
http://img810.imageshack.us/img810/9641/img6969.jpg
http://img824.imageshack.us/img824/3706/img6967.jpg
http://img810.imageshack.us/img810/3643/img6966.jpg
pantelis2009
17-06-2010, 09:35
To Blue Star 2 στις 16-06-2010 στον Πειραιά την ώρα του φαγητού. Χαρισμένη σε όλους τους φίλους του.:p
93941
diagoras
18-06-2010, 15:20
BLUE STAR 2
94103