PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρέβελης [Prevelis, Preveli, Ferry Orange 2]

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

deahtlighreaper
17-08-2017, 15:36
Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς ποιός ειναι πλοίαρχος του Πρέβελης αυτή τη περίοδο?

karavofanatikos
17-08-2017, 16:19
O Cpt Βαγγέλης Στουραΐτης και ο Cpt Κώστας Δρίβας.

deahtlighreaper
17-08-2017, 17:32
Ευχαριστώ O Cpt Βαγγέλης Στουραΐτης ειναι πολλα χρόνια στη γραμμή θα έχει γινει καταπληκτικός

pantelis2009
03-11-2017, 16:48
Το Πρέβελης που από την Δευτέρα έκανε μια μικρή ακινησία στο Νο 2 μόλο της ΝΑΥΣΙ αναχώρησε πριν λίγο με προορισμό τον Πειραιά. Καλή συνέχεια σε όλους.

karavofanatikos
11-12-2017, 11:35
Αναλυτικά το τροποποιημένο πρόγραμμα δρομολογίων του Πρέβελης, ενόψει της προσεχούς χριστουγεννιάτικης περιόδου.

ΠΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 (http://www.anek.gr/anek_prod/pdf/Brochures/Brochures_300_el_v53.pdf)

Θερμές ευχές για Καλές Γιορτές σε όλο το πλήρωμα του ηρωικού πλοίου.

karavofanatikos
21-12-2017, 14:56
Η όμορφη ευχετήρια κάρτα του πληρώματος του Πρέβελης για τις γιορτές. Καλά Χριστούγεννα και καλοτάξιδο το νέο έτος 2018!

185945

karavofanatikos
11-03-2018, 15:58
Ο πίνακας με τα τροποποιημένα δρομολόγια του Πρέβελης, ενόψει των αγίων ημερών του Πάσχα.

187224

karavofanatikos
14-03-2018, 16:21
Το πλοίο απ' τις 14 έως τις 17 Μαΐου θα βρεθεί στη μεγάλη πλωτή δεξαμενή του Περάματος για τον καθιερωμένο δεξαμενισμό του.

leo85
14-03-2018, 18:34
Νεκτάριε τώρα θα πρέπει να τη λέμε μεσαία δεξαμενή :friendly_wink:.

thanos75
15-03-2018, 08:44

Έτσι...έτσι πολύ σωστά και μακάρι από την ερχόμενη περίοδο να βλέπουμε στο Πέραμα αλλά και γενικά σε ελληνικά ναυπηγεία όλα τα πλοία της ακτοπλοιας μας....συγγνώμη για το off-topic:chuncky:. Ως προς το ΠΡΕΒΕΛΗΣ, πολύ σύντομος δεξαμενισμός νομίζω. Να υποθέσω πως και για εκείνο το διάστημα δεν θα υπάρχει αντικαταστάτης του στην Κασοκαρπαθία ε? Η μήπως προβλέπεται κάτι?

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
15-03-2018, 10:44
Έτσι...έτσι πολύ σωστά και μακάρι από την ερχόμενη περίοδο να βλέπουμε στο Πέραμα αλλά και γενικά σε ελληνικά ναυπηγεία όλα τα πλοία της ακτοπλοιας μας....
Κ εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσουν αλλά από την στιγμή που έχουν πιά πιάσει άκρες με τη Μάλτα,το βλέπω δύσκολο.

karavofanatikos
15-03-2018, 10:49

Έτσι...έτσι πολύ σωστά και μακάρι από την ερχόμενη περίοδο να βλέπουμε στο Πέραμα αλλά και γενικά σε ελληνικά ναυπηγεία όλα τα πλοία της ακτοπλοιας μας....συγγνώμη για το off-topic:chuncky:. Ως προς το ΠΡΕΒΕΛΗΣ, πολύ σύντομος δεξαμενισμός νομίζω. Να υποθέσω πως και για εκείνο το διάστημα δεν θα υπάρχει αντικαταστάτης του στην Κασοκαρπαθία ε? Η μήπως προβλέπεται κάτι?

Σωστοί παίδες. Οι Κινέζοι φαίνονται να έχουν πάρει ζεστά το θέμα της ανάστασης της ελληνικής ναυπηγοεπισκευής.

Όσον αφορά το Πρέβελης, δεν νομίζω να υπάρξει αντικαταστάτης. Η εταιρεία εξάλλου κανονίζει το πλοίο να πραγματοποιεί συνήθως τις mini συντηρήσεις και τον δεξαμενισμό, από Δευτέρα πρωί έως Παρασκευή πρωί, έτσι ώστε να χάνεται μόνο ένα δρομολόγιο. Άρα, εκτός απροόπτου την Παρασκευή 18/5 θα επιστρέψει κανονικά στα δρομολόγιά του.

Πάντως σε βάθος χρόνου η εταιρεία ίσως αντιμετωπίσει πρόβλημα, όταν το πλοίο κλιθεί να κάνει πολυήμερες γενικευμένες επισκευές, όπως στις αρχές του 2015 και στα τέλη του 2016, καθώς τότε υπήρχε ο φιλότιμος Κορνάρος, όμως τώρα δεν υπάρχει, καθώς η εταιρεία τον έχει παρατήσει στη μοίρα του.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
15-03-2018, 10:54
Πάντως σε βάθος χρόνου η εταιρεία ίσως αντιμετωπίσει πρόβλημα, όταν το πλοίο κλιθεί να κάνει πολυήμερες γενικευμένες επισκευές, όπως στις αρχές του 2015 και στα τέλη του 2016, καθώς τότε υπήρχε ο φιλότιμος Κορνάρος, όμως τώρα δεν υπάρχει, καθώς η εταιρεία τον έχει παρατήσει στη μοίρα του.
Πού ξέρεις...μπορεί να προστρέξουν στη Seajets γιά το ΑQUA BLUE.

thanos75
15-03-2018, 14:06
Πού ξέρεις...μπορεί να προστρέξουν στη Seajets γιά το ΑQUA BLUE.

Κοινώς "πλοία υπάρχουν", κατά το λεφτά υπάρχουν:cupcake::cupcake::cupcake: που είπα κάποτε κάποια ψυχή!

OfTheHighSeas
26-03-2018, 15:49
Το marinetraffic δείχνει το πλοίο στο ύψος του Παλαίκαστρου με πορεία προς Κάτω Ζάκρο.
Είναι άραγε λόγω καιρού (πρόβλεψη 6b και ύψος κύματος 1.8m) ή συμβαίνει κάτι άλλο;
187509

thanos75
27-03-2018, 09:56
Μάλλον λόγω καιρού γιατί δεν έπιασε και στη Χάλκη νωρίτερα...χτες γενικά είχε πολύ θυελλώδεις ανέμους σε θάλασσα Ρόδου και Καρπάθιο

pantelis2009
27-03-2018, 10:06
Να και η ανακοίνωση από το ΥΕΝ.
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χάλκης, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” Ν. Ρεθύμνου, το οποίο προερχόταν από Ρόδο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Χάλκης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα Διαφανίου.
Στο εν λόγω πλοίο δεν επέβαινε κανείς προς αποβίβαση και στο λιμένα Χάλκης δεν ανέμενε κανείς προς επιβίβαση.
ΠΗΓΗ (http://hcg.gr/node/17439)

Espresso Venezia
21-04-2018, 08:48
ΠΡΕΒΕΛΗΣ, στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

187873
17/04/2018

gpap2006
14-05-2018, 11:51
Ξεκίνησε 5νθημερη ακινησια με δεξαμενισμό..Επανέρχεται στα δρομολόγια το Σάββατο το απόγευμα.

pantelis2009
15-05-2018, 09:13
Ήδη έχει μπει στη δεξαμενή του Περάματος. Καλή συνέχεια.

pantelis2009
18-05-2018, 12:03
Ενώ το AIS του το δείχνει ακόμη στη μεσαία δεξαμενή Περάματος το Πρέβελης αποδεξαμενίστηκε στις 10.30 π.μ. Δεν ξέρω αν είναι τώρα μέσα στον Πειραιά η κάνει κανένα δοκιμαστικό στον Αργοσαρωνικό. Όποιος ξέρει ....ας μας ενημερώσει. Καλή συνέχεια.

188350

Amorgos66
01-06-2018, 19:55
...μια σταση εδω....
188567

OfTheHighSeas
01-06-2018, 21:05
...μια σταση εδω....
188567
Η ταχύτητα ήταν 0kn από 16:19-17:55 αλλά το πλοίο προχώρησε περίπου 30nm στο διάστημα αυτό,όπως δείχνει το ίχνος του. Σφάλμα του AIS όχι βλάβη.

threshtox
01-06-2018, 22:33
Δύο τα τινά..

Α. Στάση και κατέβηκε να πάρει τσιγάρα ο τιμονιέρης στο παραπλέον περίπτερο..

Β. Μπήκε στη ζώνη του λυκόφωτος...

ancd
02-06-2018, 08:40
Η ταχύτητα ήταν 0kn από 16:19-17:55 αλλά το πλοίο προχώρησε περίπου 30nm στο διάστημα αυτό,όπως δείχνει το ίχνος του. Σφάλμα του AIS όχι βλάβη.

Εχθές ήταν μια παράξενη μέρα για το σύστημα. Πολλά πλοία τα έδειχνε με 0.0 knots, με στίγμα μίας ώρας πριν και πολλά άλλα... Άμα το χρησιμοποιούσε κάνεις για ναυσιπλοΐα θα είχαμε σίγουρα ατύχημα!

VASILIS CRETA
02-06-2018, 20:17
Εχθές ήταν μια παράξενη μέρα για το σύστημα. Πολλά πλοία τα έδειχνε με 0.0 knots, με στίγμα μίας ώρας πριν και πολλά άλλα... Άμα το χρησιμοποιούσε κάνεις για ναυσιπλοΐα θα είχαμε σίγουρα ατύχημα!

Αν αναφέρεσαι στον παροχέα Marinetraffic, οι ίδιοι το επισημαίνουν στους όρους χρήσης και εγγραφής ότι ο σκοπός του σάιτ είναι ενημερωτικός και (λόγω πιθανών σφαλμάτων, καθυστέρησης, μη επαρκούς κάλυψης κλπ) δε συνίσταται να χρησιμοποιείται για σκοπούς ναυσιπλοϊας.

andria salamis
14-06-2018, 16:48
Με φόντο την Κάσο,και ο Ήλιος κόντρα δεν το πρόλαβα στα Πηγάδια!
188745

andria salamis
21-06-2018, 05:52
Οταν ολοι έπεσαν για υπνο.
Πρύμη Πρεβελης.Παμε για την Ανάφη.
188869

threshtox
21-06-2018, 06:31
188869

Ευλογημένες ώρες..:tennis:

andria salamis
21-06-2018, 06:37
Ευλογημένες ώρες..:tennis:
Πολύ σωστα φιλε,δεν θελω κόσμο για παρα πολλούς λόγους,ισως ειμαι παράξενος!:congratulatory:

Akis Dionisis
21-06-2018, 06:57
...........δεν θελω κόσμο για παρα πολλούς λόγους................

Αερίζεσαι πιο εύκολα και δε σε ακούει κανένας...... Greek φασολάδα....

andria salamis
21-06-2018, 11:12
Αερίζεσαι πιο εύκολα και δε σε ακούει κανένας...... Greek φασολάδα....
Ετσι φίλε καλα τα λες :congratulatory:

Ferdinard
22-06-2018, 09:42

Φίλε andria salamis, είναι καταπληκτική φωτογραφία. Δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί εδώ φωτογραφία που να έχω ζηλέψει, και να μετανιώνω τόσο που δε σκέφτηκα να την τραβήξω εγώ ενώ έχω μπορέσει...

Παραθέτω κι εγώ μια στο ίδιο κλίμα από το κατάστρωμα του πλοίου, με την αυγή να ροδίζει επάνω από τη Σαντορίνη, ενώ τα φορτηγά το ένα πίσω από το άλλο μοιάζουν με πολύβουο μηχανικό φίδι που σέρνεται ανηφορίζοντας στις φουρκέτες ακόμα μέσα στο σκοτάδι.

188882188883188884188885

andria salamis
22-06-2018, 15:17
Φίλε andria salamis, είναι καταπληκτική φωτογραφία. Δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί εδώ φωτογραφία που να έχω ζηλέψει, και να μετανιώνω τόσο που δε σκέφτηκα να την τραβήξω εγώ ενώ έχω μπορέσει...

Παραθέτω κι εγώ μια στο ίδιο κλίμα από το κατάστρωμα του πλοίου, με την αυγή να ροδίζει επάνω από τη Σαντορίνη, ενώ τα φορτηγά το ένα πίσω από το άλλο μοιάζουν με πολύβουο μηχανικό φίδι που σέρνεται ανηφορίζοντας στις φουρκέτες ακόμα μέσα στο σκοτάδι.

188882188883188884188885
Εχεις βγαλει όμορφες φωτογραφίες και εσυ φιλε μου. Εβγαλα αρκετες απλα αυτήν εβαλα.

VASILIS CRETA
22-06-2018, 17:19
Ο γλάρος στον ιστό, όλα τα λεφτά βέβαια....:D

aigaion1
11-07-2018, 20:36
Γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο τωρινός πλοίαρχος του Πρέβελης; Το παρακολουθώ στα Πηγάδια τις τελευταίες εβδομάδες και ενώ όσο το πήγαινε ο Cpt Βαγγέλης κυριολεκτικά ζωγράφιζε και έδενε μέσα σε λίγα λεπτά , πλέον χρειάζεται από 15 μέχρι 20 λεπτά για να δέσει ακόμα και χωρίς καιρό. Σε όλα τα λιμάνια επειδή το ταξίδεψα και πριν κάποιες μέρες , αρχικά στρίβει με πολύ δρόμο , ύστερα αφού βάλει το προπελάκι του ξεφεύγει ο δρόμος στο ανάποδα , και στο τέλος καταλήγει να βρίσκεται ευθυγραμμισμένο με τον ντόκο αλλά 20-30 πιο δεξιά ή πιο αριστερά. Είναι φανερό όταν το ταξιδεύει κάποιος που το ξέρει ή όταν το βλέπει από το λιμάνι ότι έχει κάποιον καινούργιο ''πάνω'' ο οποίος λογικά δεν έχει εξοικειωθεί ακόμα με τα πολλά και ιδιαίτερα ''χούγια'' του συγκεκριμένου καραβιού ( εξωστρέφεια , ένα τιμόνι , ασθενικό προπελάκι κλπ...) και προφανώς κάνει ότι καλύτερο μπορεί ώστε να τα συνηθίσει. Δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο , προς θεού! Απλά με έχει παραξενέψει ο ανορθόδοξος τρόπος με τον οποίο δένει σε όλα τα λιμάνια.

aigaion1
19-07-2018, 18:26
Ο Cpt Νίκος Ξυλογιαννόπουλος είναι πλέον ο πλοίαρχος του Πρέβελης. Ρωτάω και απαντάω μόνος μου :tranquillity::courage:

pantelis2009
20-07-2018, 15:26
Καλοτάξιδος Cpt. Νίκο.

pantelis2009
30-07-2018, 11:22
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” Ν.Ρ. 06, ότι 52χρονος ημεδαπός, μέλος πληρώματος του εν λόγω πλοίου, χρήζει άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
¶μεσα από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε το Εθνικό Κέντρο ¶μεσης Βοήθειας, προσωπικό του οποίου διαπίστωσε το θάνατό του 52χρονου, με τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Ρόδου.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
ΠΗΓΗ (http://hcg.gr/node/18348)

leo85
16-08-2018, 22:44
Το Πρέβελης σε μια πρωινή του άφιξη στο μεγάλο λιμάνι.

189796

4-06-2018

pantelis2009
14-09-2018, 08:23
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, ότι το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν. Ρεθύμνου 06, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Ανάφης για λιμένα Θήρας, επιστρέφει στον λιμένα Ανάφης για να παραλάβει έναν 32χρονο τραυματία, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στη Θήρα και στη συνέχεια δια εναέριου μέσου στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» .
ΠΗΓΗ (http://www.hcg.gr/node/18678)

Ellinis
14-09-2018, 15:39
Άφιξη του ΠΡΕΒΕΛΗΣ στην Κάσο, με κάπως ξεθωρισμένα τα χρώματα στο σκαρί του
190236

Το τέλος της μανούβρας με τον απίθανο κ.Γιάννη να μαζεύει το βιλάι
190235

Τέλος σεζόν και το καράβι ήταν σχεδόν άδειο τόσο στα καταστρώματα
190234

και μετά την Κάρπαθο και στο κυρίως γκαράζ
190237

Δείνει την εντύπωση πως "περισσεύει χώρος" για τη γραμμή που κάνει. Στην Κάσο τα παράπονα ήταν αρκετά τόσο για τις πολλές ώρες που κάνει το πλοίο, όσο και για το κόστος. Οι περισσότεροι προτιμούν πλέον το αεροπλάνο που κλείνοντας από νωρίς τα εισητήρια είναι φθηνότερο. Όσο για το αυτοκίνητο, το στέλνουν ασυνόδευτο και τότε προτιμητέο είναι το εκάστοτε BLUE STAR που είναι πιο οικονομικό από το ΠΡΕΒΕΛΗΣ.

thanos75
14-09-2018, 16:57
190236

190235

190234

190237

Δείνει την εντύπωση πως "περισσεύει χώρος" για τη γραμμή που κάνει. Στην Κάσο τα παράπονα ήταν αρκετά τόσο για τις πολλές ώρες που κάνει το πλοίο, όσο και για το κόστος. Οι περισσότεροι προτιμούν πλέον το αεροπλάνο που κλείνοντας από νωρίς τα εισητήρια είναι φθηνότερο. Όσο για το αυτοκίνητο, το στέλνουν ασυνόδευτο και τότε προτιμητέο είναι το εκάστοτε BLUE STAR που είναι πιο οικονομικό από το ΠΡΕΒΕΛΗΣ.

Το κακό βέβαια είναι ότι η Κασος συ νδεεται αεροπορικώς μόνο με Ρόδο, Κάρπαθο κ Σητεία. Να υποθέσω ότι εννοεις πως οι Κασιωτες πηγαίνουν αεροπορικώς στην Κάρπαθο κ από εκεί με πλοίο? Επίσης το blue star (για την ιστορία το Νήσος Χίος φέτος) έπιανε κ Κάσο φέτος? Νομίζω πώς μόνο Κάρπαθο έπιανε η κάνω λάθος?

gpap2006
14-09-2018, 17:15
Να υποθέσω ότι εννοεις πως οι Κασιωτες πηγαίνουν αεροπορικώς στην Κάρπαθο κ από εκεί με πλοίο? Επίσης το blue star (για την ιστορία το Νήσος Χίος φέτος) έπιανε κ Κάσο φέτος? Νομίζω πώς μόνο Κάρπαθο έπιανε η κάνω λάθος?
Υπαρχει και το kasos princess που συνδεει τα 2 νησια μεταξυ τους. Το Ν.ΧΙΟΣ μόνο Πηγάδια Καρπάθου επιανε όπως κ το patmos τωρα.

thanos75
14-09-2018, 18:23
Υπαρχει και το kasos princess που συνδεει τα 2 νησια μεταξυ τους. Το Ν.ΧΙΟΣ μόνο Πηγάδια Καρπάθου επιανε όπως κ το patmos τωρα.

Το γνωρίζω φίλε μου...κ μεταξύ μας αυτό φαντάστηκα ότι εννοούσε ο Ellinis: τη μετεπιβιβαση στο princess από το αεροπλάνο. Περισσότερο η αναφορά του στο blue star με παραξένεψε γιατί ήξερα ότι δεν πιάνει Κάσο :anonymous:

Ellinis
14-09-2018, 20:12
Το κακό βέβαια είναι ότι η Κασος συ νδεεται αεροπορικώς μόνο με Ρόδο, Κάρπαθο κ Σητεία. Να υποθέσω ότι εννοεις πως οι Κασιωτες πηγαίνουν αεροπορικώς στην Κάρπαθο κ από εκεί με πλοίο? Επίσης το blue star (για την ιστορία το Νήσος Χίος φέτος) έπιανε κ Κάσο φέτος? Νομίζω πώς μόνο Κάρπαθο έπιανε η κάνω λάθος?
Οχι με πλοίο, εννοούσα οτι πάνε με αεροπλάνο στην Αθήνα, είτε με ενδιαμεση σταση στην Κάρπαθο, είτε με χρήση του ΚΆΣΟΣ ΠΡΙΝΣΕΣ.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
15-09-2018, 10:46
190236

190235

190234

190237

Πολύ ενδιαφέρον το φωτορεπορτάζ φίλε.
Στη Νο4 φαίνεται στο βάθος κ η φρακτή που μπαίνει λόγω εναρμόνισης με την Στοκχόλμη.

eytyhis128
15-09-2018, 11:01
Η φρακτη για ποιο λόγο μπήκε τι εξυπηρετεί

ancd
15-09-2018, 11:20
Χθεσινή άφιξη στο μεγάλο λιμάνι της χώρας μας.
Πολύ εντυπωσιακή μανούβρα, αφού σταματήσα και το χάζευα! Γύρισε την πλώρη του από τη πλώρη του Blue Galaxy και την πρυμνη Blue Horizon στα 5-10 μέτρα! Συγχαρητήρια στο πλοίαρχο και στο πλήρωμα!

Στη Νο4 φαίνεται στο βάθος κ η φρακτή που μπαίνει λόγω εναρμόνισης με την Στοκχόλμη.

Αυτές οι φρακτες ήταν που δυσκόλεψαν στο Ελ. Βενιζέλος τους πυροσβέστες να φθάσουν στην φωτιά και να απομακρύνουν τα φορτηγά μέσα από το γκαράζ!

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
15-09-2018, 11:38
Η φρακτη για ποιο λόγο μπήκε τι εξυπηρετεί
Προστέθηκε σε όλα τα παλιά βαπόρια ενώ τα καινούργια είναι χτισμένα βάσει άλλων κανονισμώνμ.Πρόκειται γιά πόρτες που μπαίνουν στο γκαράζ ώστε να το χωρίσουν αφού ό,τι πιό χειρότερο είναι να κστακλυστεί από νερά τα οποία όταν φθάσουν σε ορισμένο ύψος προκαλούν την ανατροπή του πλοίου.
Πρέπει να γνωρίζουμε ότι όλα τα πλοία που φορτοεκφορτώνουν με την μέθοδο ro-ro είναι ευάλωτα σε κινδύνους εκτός από τη φωτιά αλλά κ από την ανεξέλεγκτη μετατόπιση του νερού σε μιά ενιαία επιφάνεια όπως είναι τα γκαράζ.

eytyhis128
15-09-2018, 11:45
Ευχαριστώ πολύ

pantelis2009
24-09-2018, 17:09
Ανεκτέλεστα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ λόγω καιρικών συνθηκώνhttps://i0.wp.com/seazoom.org/wp-content/uploads/2018/08/DSC_0139.jpg?resize=885%2C500 (https://i0.wp.com/seazoom.org/wp-content/uploads/2018/08/DSC_0139.jpg?fit=750%2C498)
Η ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν, το δρομολόγιο με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ, την Τρίτη 25/09/2018 από Πειραιά πρός Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Κάσο- Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο καθώς και η επιστροφή του από Ρόδο τη Πέμπτη 27/09/2018 θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.
Το πλοίο θα επανέλθει στα εγκεκριμένα δρομολόγια από την Παρασκευή 28/09/2018.
ΠΗΓΗ (http://seazoom.org/2018/09/24/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%C F%83%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%C E%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5-%CE%B3-%CE%BF-%CE%B3-%CF%80%CF%81%CE%B5%CE%B2/)

ancd
24-09-2018, 21:44
Πρώτη φορά βλέπω εταιρεία να βγάζει ανεκτέλεστο δρομολόγιο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες. Δηλαδή για μια κακοκαιρία που δεν έχει δείξει ακόμα σημάδια στη χώρα μας, απλώς την περιμένουμε! Με λίγα λόγια φύλαγε τα ρούχα σου! Αχχχ, έχουν να πέσουν ανεκτέλεστα δρομολόγια το χειμώνα!
Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν βγουν πραγματικές οι προβλέψεις θα είναι δύσκολες οι θαλάσσιες συγκοινωνίες στο κεντρικό Αιγαίο μέχρι και την Κυριακή τουλάχιστον!

thanos75
24-09-2018, 22:49
Πρώτη φορά βλέπω εταιρεία να βγάζει ανεκτέλεστο δρομολόγιο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες. Δηλαδή για μια κακοκαιρία που δεν έχει δείξει ακόμα σημάδια στη χώρα μας, απλώς την περιμένουμε! Με λίγα λόγια φύλαγε τα ρούχα σου! Αχχχ, έχουν να πέσουν ανεκτέλεστα δρομολόγια το χειμώνα!
Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν βγουν πραγματικές οι προβλέψεις θα είναι δύσκολες οι θαλάσσιες συγκοινωνίες στο κεντρικό Αιγαίο μέχρι και την Κυριακή τουλάχιστον!
Το δρομολόγιο της Κασοκαρπαθιας είναι ίσως το πιο ιδιαίτερο δρομολόγιο άγονης στη χώρα μας. Ο χρονος που απαιτειται για την κάλυψη κ των 2 σκελών του είναι 3 μέρες κ σε αυτό το διάστημα περιλαμβάνεται ο διάπλους του πιο ανεμοδαρμενου ίσως πελάγους μας: του Καρπαθιου! Και επιπλέον παραμονές σε κατ'ευφημισμό "λιμάνια"! Νομίζω πως η εταιρεία ορθώς πράττει κ το ακυρώνει a priori.

Dream Star Glaros
25-09-2018, 08:15

Και πολύ καλά κάνει και το βγάζει ανεκτέλεστο. Φαντάζεσαι το σενάριο να ξεκινήσει το πλοίο και μετά την επιδείνωση του καιρού να το κρατήσουν π.χ. στην Ανάφη; Θα είναι καλύτερα για τους επιβάτες; Προφανώς όχι… Έχω ζήσει τέτοιο σενάριο, με το BS Ithaki (νυν Fundy Rose), τρεις μήνες μετά την τραγωδία του "Σαμίνα", να ξεκινά το δρομολόγιο και να βγαίνει απαγορευτικό στη Σύρο, όπου και μείναμε, περιμένοντας κάθε έξι ώρες την απόφαση του Λιμεναρχείου. Τελικά στις έξι το πρωί της επόμενης ημέρας φύγαμε, αλλά όταν αυτό δεν το ξέρεις από πριν,είναι ολίγον μαρτύριο. Και, φαντάσου, μιλάμε για τη Σύρο, που όλο και κάτι μπορείς να κάνεις…

OfTheHighSeas
25-09-2018, 12:09
Το εντυπωσιακό χαμηλό της εικόνας είναι για την Κυριακή 30.09 21:00, το πλοίο από την Παρασκευή 27.09 θα ταξιδεύει. Το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται συνήθως μεταξύ Σαντορίνης και Μήλου.
Είναι εντυπωσιακή επίσης η διαφορά μεταξύ των προγνώσεων από διαφορετικές πηγές:
190404
Το GFS22km δίδει μια ειδυλλιακή εικόνα. Επίσης στην νεότερη πρόβλεψη του ECMWF το χαμηλό είναι νοτιότερα, βορείως του Ρεθύμνου αντί της Μυκόνου.

OfTheHighSeas
30-09-2018, 20:14
Είναι εντυπωσιακή επίσης η διαφορά μεταξύ των προγνώσεων από διαφορετικές πηγές:
190404
Το GFS22km δίδει μια ειδυλλιακή εικόνα. Επίσης στην νεότερη πρόβλεψη του ECMWF το χαμηλό είναι νοτιότερα, βορείως του Ρεθύμνου αντί της Μυκόνου.
Και εδώ η εικόνα όπως παρουσιάζεται στην ίδια ιστοσελίδα (windy.com) στις 2018-09-30 21:00.
190481
Μολονότι η ένταση του φαινομένου ήταν η προβλεφθείσα, το χαμηλό κινήθηκε βορειότερα και γρηγορότερα κατά μια ημέρα εν σχέσει με την πρόβλεψη της 25ης Σεπτεμβρίου.
Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτό δεν σημαίνει λάθος πρόβλεψη αλλά καταδεικνύει την περίπλοκη δυναμική του καιρού.

OfTheHighSeas
10-12-2018, 07:25
Η τεθλασμένη πορεία του Πρέβελη το βράδυ της ενάτης Δεκεμβρίου 2018 λόγω καιρού, υπήρχε Δελτίο Θυελλωδών Ανέμων για το Δυτικό Κρητικό. Είναι 68.8νμ, η επ΄ευθείας πορεία είναι 61.1νμ.
191476

sparti
30-12-2018, 12:43
Μια απο το εσωτερικο της γεφυρας του πλοιου και μια δεμενο στη γνωστη του θεση

OfTheHighSeas
16-02-2019, 13:48
Η ασυνήθιστη πορεία του Πρέβελης την 15,16.02.2019, εκτός από την Τζιά, πέρασε δυτικά και νότια της Μήλου.
Γενικά όλα τα κρητικά πλοία, λόγω καιρού, απέκλιναν από την συνηθισμένη πορεία.
192241

ancd
15-03-2019, 14:01
Σήμερα το πρωί κάνοντας ανάποδα για να δέσει στον Αγ. Διονύση.
192579192580
Πειραιάς 15/03/2019

pantelis2009
27-03-2019, 06:51
To Πρέβελης αναχώρησε εχθές από τον Πειραιά και ήδη έχει βγει για το δεξαμενισμό του στη Σύρο. καλή συνέχεια.

karavofanatikos
27-03-2019, 09:55
Σήμερα το ηρωικό Πρέβελης συμπληρώνει ακριβώς 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην άγονη γραμμή της Κασοκαρπαθίας!

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, πέρασαν απ' την γέφυρά του μεγάλα ονόματα της ακτοπλοΐας, έδεσε με τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες στις πιο επικίνδυνες προβλήτες του Αιγαίου, έλαβε διθυραμβικούς επαίνους, αλλά έγινε και αντικείμενο χλευασμού απ' του θαμώνες των παραλιακών καφενείων στις άτυχες στιγμές που οπωσδήποτε υπήρξαν.

Αναλογιζόμενος λοιπόν κανείς, τις τόσες ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου πλοίου και τις μεγάλες δυσκολίες της γραμμής, καταλήγει αναμφίβολα στο συμπέρασμα πως το γεγονός της δεκαετούς παρουσίας του, αποτελεί από μόνο του έναν άθλο κι ένα κατόρθωμα που σίγουρα οφείλεται στο πείσμα, την θυσιαστική προσφορά και τις ηρωικές προσπάθειες όλου του πληρώματος.

Παρά τις αλλαγές που συντελούνται στην ελληνική ακτοπλοΐα, το Πρέβελης είναι ακόμη εδώ, στέκει αξιοπρεπές και αγέρωχο, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία στην πιο δύσκολη και απαιτητική άγονη γραμμή του Αιγαίου.

Τέλος, ας δούμε και τον πίνακα με τα τροποποιημένα δρομολόγια, ενόψει των αγίων ημερών του Πάσχα.

192722

lissos
27-03-2019, 20:53
Τι εικόνες μπορεί να σου προσφέρει ένα τέτοιο ταξίδι!

andria salamis
28-03-2019, 09:13
Τι εικόνες μπορεί να σου προσφέρει ένα τέτοιο ταξίδι!
Εγω το εκανα προσφατα μεχρι το διαφανι,και χωρις καμπίνα.Απο τα καλύτερα που εκανα.

fourtounakis
02-04-2019, 08:44
Οι προσευχές μου εισακούστηκαν ! Το Πρεβελης αποχωρίστηκε επιτέλους αυτή την απαίσια μπλε - κίτρινη κορδέλα !

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
02-04-2019, 09:01
Οι προσευχές μου εισακούστηκαν ! Το Πρεβελης αποχωρίστηκε επιτέλους αυτή την απαίσια μπλε - κίτρινη κορδέλα !
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.:smile-new:
Το θέμα είναι,την έχουν όλα ή κανένα κ γραμματοσειρά η ίδια,βλέπε φοσενάκια.

express adonis
02-04-2019, 09:21

Ποσο σωστος...ομορφυνε το πλοιο....ετσι πρωτοειχα μπει οταν εκανε τον κορμο της δωδεκανησου...μου φαινεται ναυλωμενο απο την δανε...

VASILIS CRETA
02-04-2019, 12:16
Σε φωτό από το Shipspotting είναι ακριβώς όπως το 2000. Χωρις πλαϊνά σινιάλα, μόνο στα φουγάρα. Που μακάρι να τα άλλαζαν και αυτά. Γενικώς όσον αφορά τα σημερινά σινιάλα (ναι μεν υπάρχουν άλλες προτεραιότητες αλλά) πρέπει επιτέλους κάποτε να υπάρξει ομοιομορφία.

fourtounakis
02-04-2019, 12:21
Το θέμα είναι,την έχουν όλα ή κανένα κ γραμματοσειρά η ίδια,βλέπε φοσενάκια.
Το σαιτ ειναι καραβολατρικο. Το θυμομαστε ετσι;

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
02-04-2019, 12:36
Το σαιτ ειναι καραβολατρικο. Το θυμομαστε ετσι;
Tι εννοείς φίλε μου; Eίπα εγώ το αντίθετο;
Γιά κάθε πράγμα υπάρχουν διάφορες απόψεις.
Εγώ έθιξα το θέμα της ομοιομορφίας που πρέπει να διακρίνει σοβαρές εταιρείες.

thanos75
02-04-2019, 13:48
Προσωπικά δεν με χάλαγε η ρίγα στο συγκεκριμένο σκαρί, αλλά έτσι ολόλευκο που το ξαναβλέπω είναι τόσο ρετρό η διάθεση που αποπνέει που θα έλεγα πως μου αρέσει περισσότερο:tan::courage:

threshtox
02-04-2019, 13:57
Tι εννοείς φίλε μου; Eίπα εγώ το αντίθετο;
Γιά κάθε πράγμα υπάρχουν διάφορες απόψεις.
Εγώ έθιξα το θέμα της ομοιομορφίας που πρέπει να διακρίνει σοβαρές εταιρείες.

Μεγάλο το θέμα των σοβαρών εταιρειών, φίλε Βίκτωρα και το τι πρέπει να κάνουν αυτές, γενικά. Και, εννοείται, ότι συμφωνώ μαζί σου.

ΥΓ. Ον τόπικ, το προτιμώ έτσι, με τη ρετρό αισθητική.

karavofanatikos
03-04-2019, 10:39
Το Πρέβελης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη δεξαμενή του Νεωρίου είχε μινιαριστεί στις μπάντες κυριολεκτικά "απ' την κορφή, έως τα νύχια" με αναπόφευκτο αποτέλεσμα να χαθεί η πολύχρωμη κορδέλα. Ύστερα, το έβαψαν όλο λευκό και λόγω πίεσης χρόνου δεν πέρασαν καθόλου σινιάλα, καθώς έπρεπε να έρθει άμεσα στο Πέραμα για την συντήρηση στις μηχανές. Τέλος, πιστεύω ότι στις τελευταίες πινελιές, δεν αποκλείεται να περαστεί ξανά η πολύχρωμη κορδέλα πάνω στο λευκό φόντο, η οποία κατά την γνώμη μου του πηγαίνει πολύ.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
03-04-2019, 10:40
Μεγάλο το θέμα των σοβαρών εταιρειών, φίλε Βίκτωρα και το τι πρέπει να κάνουν αυτές, γενικά. Και, εννοείται, ότι συμφωνώ μαζί σου.

ΥΓ. Ον τόπικ, το προτιμώ έτσι, με τη ρετρό αισθητική.
Να δεις που θα ξαναγράψουν αλλά χωρίς την κιτρινομπλε κορδέλα.Υποτίθεται την έβαλαν δοκιμαστικά όπως κ στον Μπένυ αλλά έμεινε γιά χρόνια.Λες κ δεν μπορούσαν να την δουν στον υπολογιστή.
Επειδή είμαι καραβολάτρης εδώ κ 56 χρόνια,το λέω γιά τον φίλο fortounakis,έβλεπα από παλιά τα βαπόρια στην Ευρώπη να έχουν επιγραφές στις πάντες κ είχα...καημό που δεν είχαν τα δικά μας.Εδώ το ξεκίνησε ο Βεντούρης αλλά μερικά τα έχουν κάνει καραγκιόζη.

Espresso Venezia
03-04-2019, 15:16
Τέλος, πιστεύω ότι στις τελευταίες πινελιές, δεν αποκλείεται να περαστεί ξανά η πολύχρωμη κορδέλα πάνω στο λευκό φόντο, η οποία κατά την γνώμη μου του πηγαίνει πολύ.

Συντάσσομαι απόλυτα φίλε μου. Και εγώ πιστεύω ότι αυτό το μοτίβο χρωμάτων ομόρφαινε πολύ το ΠΡΕΒΕΛΗΣ, όπως βέβαια μου άρεσε πολύ και στο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Να δεις που θα ξαναγράψουν αλλά χωρίς την κιτρινομπλε κορδέλα.Υποτίθεται την έβαλαν δοκιμαστικά όπως κ στον Μπένυ αλλά έμεινε γιά χρόνια. Λες κ δεν μπορούσαν να την δουν στον υπολογιστή.

Μα φυσικά και την είχαν δει πριν την υλοποίηση της, είτε σε υπολογιστή είτε σε σχέδια – μακέτα. Είναι ποτέ δυνατόν να ….πιάσουν οι μπογιατζήδες τα πινέλα κι όποιον πάρει ο χάρος ??? https://forum.nautilia.gr/images/icons/icon7.png Και για να παραμείνει αυτό το (μπελαλίδικο στην συντήρηση του) μοτίβο επί τόσα χρόνια, πάει να πει ότι και τους άρεσε. Αν δεν τους άρεσε, τι το πιο εύκολο να είχε σβηστεί νωρίς – νωρίς.

Απλά είναι τα πράγματα και …δημοκρατικά !!! Το να μην αρέσει κάτι σε κάποιον (απόλυτα σεβαστό) δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν πρέπει να αρέσει και σε κανέναν άλλον.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
04-04-2019, 08:33
Φίλε ΕV, εάν τους άρεσε θα την είχαν βάλει κ στα άλλα βαπόρια.Στο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ σβήστηκε με την ναύλωση στους Γάλλους.Σε αυτό εδώ με αφορμή που το πέρασαν αυτό το χρώμα,primer αν δεν κάνω λάθος,νομίζω ότι δεν θα ξαναβαφτεί η κορδέλα.

2ND OFF
04-04-2019, 21:08
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα πήγαινε στα υπόλοιπα του στόλου της εταιρίας , όπως επίσης δεν υπάρχει και ομοιομορφία στα φουγάρα τους εκτός από το Έλυρος και τα φοσενάκια.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
05-04-2019, 07:43
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα πήγαινε στα υπόλοιπα του στόλου της εταιρίας , όπως επίσης δεν υπάρχει και ομοιομορφία στα φουγάρα τους εκτός από το Έλυρος και τα φοσενάκια.
Noμίζω αν ήθελαν θα το έβαζαν σε όλα.Όντως υπάρχει ομοιομορφία σινιάλων ανάμεσα ΕΛΥΡΟΣ κ φοσενάκια αλλά κ στα άλλα το "παλιό" σινιάλο έχει διαφορές μεταξύ τους ανάλογα τα φουγάρα.

naxos1
12-04-2019, 14:38
To Πρέβελης στον Πειραιά στις 9 Απριλίου.

192944 192945 192946

manos75
12-04-2019, 17:40
ομορφη ειναι και η πρεβελαρα ασπρη αλλα επειδη την ειχαμε συνηθισει με την κορδελα μας κακοφαινεται.τωρα μοιαζει σαν να το γδυσανε :highly_amused:.

lissos
12-04-2019, 18:04
Τι γραμματάκια είναι αυτά. Του Polaris ήταν μεγαλύτερα :beguiled:

leo85
12-04-2019, 19:07
Κουκλί έγινε.:sneakiness:

pantelis2009
18-04-2019, 07:05
Στο λιμάνι της Καρπάθου προσέκρουσε το «Πρέβελης»
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 19:00

https://www.zougla.gr/assets/images/2645177.jpg (https://www.zougla.gr/assets/images/2645177.jpg)

(https://www.zougla.gr/greece/article/sto-limani-tis-karpa8ou-prosekrouse-to-prevelis#)1 (https://www.zougla.gr/greece/article/sto-limani-tis-karpa8ou-prosekrouse-to-prevelis#)
(https://www.zougla.gr/greece/article/sto-limani-tis-karpa8ou-prosekrouse-to-prevelis#)
(https://www.zougla.gr/greece/article/sto-limani-tis-karpa8ou-prosekrouse-to-prevelis#)

Στο λιμάνι Διαφάνι της Καρπάθου προσέκρουσε με την πρύμνη και κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρέβελης» χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.
Το πλοίο στο οποίο επέβαιναν 82 επιβάτες και 75 άτομα πλήρωμα πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιά, Μήλο, Θήρα, Ανάφη, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδο. Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, από την πρόσκρουση το πλοίο υπέστη μικρό ελαφρά ρήγμα πάνω από την ίσαλο γραμμή, ενώ απαγορεύθηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς.
Οι επιβάτες με προορισμό τη Χάλκη και τη Ρόδο προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με άλλο πλοίο της γραμμής
ΠΗΓΗ (https://www.zougla.gr/greece/article/sto-limani-tis-karpa8ou-prosekrouse-to-prevelis)

pantelis2009
18-04-2019, 12:34
H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τα δρομολόγια με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣτην Πέμπτη 18/04/2019 από Ρόδο πρός Χάλκη-Διαφάνι-Κάρπαθο-Κάσο-Ανάφη-Σαντορίνη-Μήλο-Πειραιά και την Παρασκευή 19/04/2019 από Πειραιά πρός Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Ηράκλειο-Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

fourtounakis
18-04-2019, 16:19
Ας δούμε τη ρέτρο Πρεβελάρα σήμερα, στη Ρόδο.
Όπως θα δείτε, έγινε και ένα retouch στα σινιάλα στις τσιμινιέρες.

193072193073193074

pantelis2009
19-04-2019, 07:35
Έφυγε από την Ρόδο με προορισμό το Πέραμα. Αυτή την ώρα νότια από την Κύθνο. Καλή συνέχεια.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
19-04-2019, 07:58
Έφυγε από την Ρόδο με προορισμό το Πέραμα. Αυτή την ώρα νότια από την Κύθνο. Καλή συνέχεια.
Mε τα κ...λολιμάνια ακόμα δεν πρόλαβε το βαπόρι να βγει από την επισκευή κ να πάλι.
Κ να σκεφθείτε ότι μας έρχονται από Ιαπωνία με μιά λαμαρίνα...τζάμι.

ΑΡΗΣ
19-04-2019, 09:37
Mε τα κ...λολιμάνια ακόμα δεν πρόλαβε το βαπόρι να βγει από την επισκευή κ να πάλι.
Κ να σκεφθείτε ότι μας έρχονται από Ιαπωνία με μιά λαμαρίνα...τζάμι.

Ετσι ειναι...αλλα στελνουμε και μεις τα "γαιδουρακια" στον ιπποδρομο...Γινεται?

karavofanatikos
21-04-2019, 16:36
Επιστρέφει κανονικά από αύριο Μ.Δευτέρα 22/4 το Πρέβελης στα πασχαλινά του δρομολόγια. Καλή Ανάσταση σε όλο το πλήρωμα του πλοίου!

193149

thanos75
22-04-2019, 07:54
Επιστρέφει κανονικά από αύριο Μ.Δευτέρα 22/4 το Πρέβελης στα πασχαλινά του δρομολόγια. Καλή Ανάσταση σε όλο το πλήρωμα του πλοίου!

193149

Μικρό το κακό ευτυχώς...καλή Ανάσταση και καλό κουράγιο σε όλο το πλήρωμα και από εμένα, αλλά και πολλές ευχές για Καλό Πάσχα σε όλους τους φίλους ειδικά από Κασο, Κάρπαθο, Χάλκη, και Ανάφη, που διαβάζουν αυτό το φορουμ, και που τόσες δυσκολίες αντιμετωπίζουν τους χειμώνες.

pantelis2009
22-04-2019, 15:55
Ας δούμε το Πρέβελης με την άσπρη φορεσιά του φωτογραφημένο σήμερα το πρωί από την Κυνόσουρα στην ΝΑΥΣΙ που ήταν. Πλέον έχει πάει στον Πειραιά στην Ακτή Κονδύλη για να ξεκινήσει τα δρομολόγια του. Καλή συνέχεια.

193163

leo85
02-05-2019, 21:12
Το όμορφο Πρέβελη φρεσκοβαμμένο, περιμένοντας της πρωινές αναχώρησης για να μπει στο λιμάνι.

193298 193299 193300

25-4-2019.

npapad
04-05-2019, 16:14
Άφιξη στο Ηράκλειο στις 13-4-2019
193333

pantelis2009
09-07-2019, 06:27
Ξέρει κανείς γιατί το Πρέβελης επιστρέφοντας Πειραιά έδεσε στην Ακτή Βασιλειάδη δίπλα στη δεξαμενή? Να και η φωτο από χθες. Καλή συνέχεια.

194146

karavofanatikos
09-07-2019, 10:09
Το Πρέβελης κάθε Δευτέρα έχει προγραμματισμένη άφιξη στον Πειραιά στις 11:55 κι ύστερα αναχώρηση στις 18:00.

Όμως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών, λόγω των εκλογών, η ΑΝΕΚ είχε τροποποιήσει τα ωράρια του κυριακάτικου δρομολογίου με αποτέλεσμα να έχει προγραμματισμένη άφιξη στις 14:40. Όμως, λόγω της αυξημένης κίνησης στα λιμάνια είχε και μια περαιτέρω καθυστέρηση με αποτέλεσμα να φτάσει γύρω στις 17:30 και να έχει άμεση αναχώρηση στις 20:00. Όμως χθες είχε έκτακτο ημερήσιο και το Χανιώτικο με αποτέλεσμα να θέλει να φορτώσει και αυτό άμεσα ακριβώς δίπλα για τα Χανιά.

Ετσι αποφασίστηκε για να μην υπάρξει συμφόρηση και για να έχουν οι νταλίκες των δύο πλοίων τον απαιτούμενο χώρο για μανούβρες, να πάει το Πρέβελης για φόρτωση στις δεξαμενές.

pantelis2009
09-07-2019, 10:58
Ευχαριστώ Νεκτάριε.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
05-08-2019, 12:20
194552

To κορεάτικο κονταδελφό SHIDAO (1989/17022 κοχ) πήγε γιά σκραπ στο Πακιστάν.

helatros68
06-08-2019, 10:52
Άφιξη του Πρεβελης στην Κασο στις 4/7/2019
194604194603

Christoforou
20-09-2019, 19:48
Στις 18 του αυγούστου η ΠΡΕΒΕΛΑΡΑ μπήκε στην Κάσο με 7 μποφόρτς και κάτι ... Χειροκροτήματα, κορνάρισματα ως και η καμπάνα του Αγιου Σπυρίδωνα χτυπούσε. Στιγμές αξέχαστες.
Αλλά από τον νοέμβριο και ύστερα, από ότι ακούεται, εύτασε το τέλος ???
https://forum.nautilia.gr/image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQEASABIAAD/2wBDAAYEBQYFBAYGBQYHBwYIChAKCgkJChQODwwQFxQYGBcUFh YaHSUfGhsjHBYWICwgIyYnKSopGR8tMC0oMCUoKSj/2wBDAQcHBwoIChMKChMoGhYaKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKC goKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCj/wAARCAKAAd8DASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJ xFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3O Dk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIW Gh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx 8jJytLT1NXW19jZ2uHi4 Tl5ufo6erx8vP09fb3 Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREAAgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRM iMoEIFEKRobHBCSMzUvAVYnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2N zg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hpanN0dXZ3eHl6goO EhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPEx cbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3 Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDmaO9KB60AelfYJHzAhFGKdjijrTAbjNH anUlKwCUYpePQ0vakA3nFFKaDQAg5opSKXntQA3FFLSdRQAUlL g0Dk470AAHPNJTu3FJ0 lAriYoxSkUUAxKMGlA59qWgQ2il/nQBzQNBikp1If1oGIOaUijFL0oAT2ox6Ue9HeiwBg0d6U9aSgT Yd6DQaXFACUlOHHag9aLBYPxpMUuO1LQITH5UY5oxzS9eaAExQ KXFAoAKTFLilxQAnSjHvQKWgBO9AHSl60DrQPYQ0YpcUCgLhRR RQFxMdaXHFLSUBsHFGKO9BoGFApaDQK4mOaWjFGKBje3vSnpSE UtUAlLiiigAo60UtACYxQfagUuKAE4oxRS9 9SA2gUtFACAZoFLRQAlHSlNHbmm0JiUlOpO9IQmKKd60YosFht H4UuOaDTsOwlB60tBp2HYQ0UooApWAKTPpS9KMUWAKT6UuKMc0 wEpcUtFACD3ox70oooAKTFLS4496AExQKWilYTEopRQaVhDacB RS07AJSd6dRTsCG4paKXFA9BPpQKUUUAJRilooGJ9aMUooxzRY WglGKXFBpWAQ9KWjFGKLBoFFLikxRYA7UmKUigilYQhFIKcetJ 0qigo/GlxRigBDRS0UAJ360dBS0UAJjNGKXmigBMUUtFACcUmMU6igBK MUtGKAEpKcBzSUABpOKXigCgBKU0UuOlADaDxS0YoASilo tACYopaKAACgUUUAFJS0AUAIBQOlOoxQK4goFLijtQIKKKXFAC UYpR1ooASilpcUAN70Ype1FIBPailxRTAB0ooooAKCKXFB7UAN pe9LigigBKOlO7Ue1ADaMd6cKMc9qAGnrRTsUCgBopeO9LQKVw G0gpaKYXCiilFA7iUUUdqAuB60fyo tFAhOtGKX60uKB3ExxRRS45oC4lAo9KMc0CCkNLRQAUnUU7tR2 FAXG4opxFJigBMUUtH4UAJRS0UAJ9aKWigaEFGKWilcQnWilop 3ASilopAFH0oxSimAlBFKOvNGOKAEpcZpcUc9qAG0vQUtGKkBM flRzmlApcUAIRRS 1FADfpSkUuPWimAlC0tGKLAHaijt3oosAYopfrRzTATFFKaKAE opaKAA0lLiikA0e4pTSjrSikAwDFBpaAKoBOtGKWigBMfnQR9a PWikgExk0uKWgChgJRS0dqEAgHFCilo5pgFJRS4qQGntil4FLS Y4 tUAe1FKBQeKAEx780DpS 9GMdKAENFHaii4B2pMU6k7VICY4op1IPWgBMcUAc0tGBQAnHej FLRigAxzSd6XpS4FNAJRS0CmAlLilpKACil7UfQUAJ3oHSlApa AGjpS96MUUrAHbmj2o70tCQCCjrS0daYCUYpaKAAfrRRRQACig dKXvQAlHb0pcetFABSUoFJQIOelGKWkoAKAKKWlcLjaKWimMQ0 UuKKAEo7f40tFACUAUtFACUUtFACUdaKX8qAEoxx70tFFgEopa SgAopaKAENBpcUdKAG0tBoqWAUY9aDS0AJSEU6koAQCj VLRQAlL2oooAKKBR3oAMUUtAp3AKMetAoouAY5o4NFFK4gGKB0 ooouFwopaKLhcSiloxVBcKKKXtQISilooASiloFA7iUvagUv0o GNxS0vfpR0NAhKKMYFFK4riUtFApAB96B19qWgigQ2jFL9aMVR YlFLSUAJS0UYoAKSlpcd6AEooxxRQAUUo60YoATpRS4oxQAmKO 1LjigjpQAlJS0UAFFGKDQAlLRRRYBMUYpcUUrAJRilpKLABoxR RSAMUUtFOwCYxRS0YosAlL2oxRg0WASlopaAEIopcUUhCYoxSn p1owaAEpcUuKMUCG0tLzQQaBiUHrSgYpcUCsNA/KgCn9qTFMdhuKUUuKKEgQhoP4Uv60DOaYxMUtAooACOaTFOFBp WATAowMelLRiiwCUcfWlxRQgGUop2PSkxzTATGKMU7FIelACY5 oxTsUdDigBvainAUYoAb FFOAoxxQA0CjvS4NLg9qAG/hQAcU7HrSAetACUU7FJ1NACdRQR70tHtQA3FGOKdiigBuMmjFL S45oAaBQad9KKAG9KMClx6UDpQAmKSnc0YoATvRil60uMikwG4 xRzS4o7U0wEIpaOaWgBOfSlIoFFFgAjJoxS 9GKAExQKUUYoATtS0uKB70AJ6UEUtGKAE780tApcUANxQRS0uK AGiinUUAJ9KKXFAoATFFKKKSYDcUAY6U6ihsBKPrSnpRikA2in YooATFGKXFHNUAlGKX6UUAJRS0YoASjFLRQAhpKdRQAlFLSUAJ S0YoxQAgox6U6kPWgBPwope9GKAEFApTRQAmKKWg/SgBAMUYo70tACAUEUUUmwEHNLijFFIAxR1oOaOnTpQAdKCKKO9 ACfypcUvaj6U7gJjijtS0UJgFH1o5o/lTuAUveiii4B0oooqbgBoxQPelp3ATtRRilpAJS4oop3AMUYpf rRSATFFLRigBuKXFLQOooCwmKKX60UBYb3paX6CjHFACcikxxT uaDQAhox6UtFUAmKPwxTgKQigBKKWjFACY4oxRzS0AIOnSilFH brQA2jqaX VAoASiloFACUYpaMUAIKKKKAA0nal7UDpzQAfSkFKO9FK4CHrQ KUUnehsA6UZpaT6UhCGlxzRRikAlLRRTAKOKU0UDEopaOtACCl o70Y9RQACjFFLigLCdqMUtHOKB2CjvRiigLCd6Wl70lAhRSUuK UCgBKP5UtGKACg80ooPFA7CfhS/WjFFAxDRTsUmKAEHSlpccUCgBCPakp1AFACDNGKWigBBRmiiqJ DNHUUd80YoATp0oNL0NJigYlGPSlooAMU2nGjtQITGBR2o60va i4CUUvakpAA60UUYpAJiilxS0ANopaSgApDxS0UAJRR/KigAooooAKT6UtHegAo6UfhS0AJiloooAKSlpaAG4NLjNLQKAC kopRQO4lKKKWgVxMUDrS0oxQO4mKKWkoAXvRg0DrSigdhB09qM A0tAoAMUUCigAooooAKKKO3WkAtJQPalxQAYoxRRQAlKaTPpS0 DG470e/FLSEVVyLAPSl lFJ3pXCwH3ooFFAWEoNHalPtTCwhpRx1pPzoI6UgsGaO9FKaAs J796Peig0BYTr2oFLjFGOKAsB60DpRRQFhD1pKdjikoCwlFKcU lAWCilxSUgsFHQUvvSUBYKKKPT0oKFPWkxS/SjrTE0JS4oH0ooEFAHNLijB5wDjv7UAhDSgUgZdxUMNwAJGeRn pxTgKVx2E7mil60d6YwxRR3pBQTYKU80AUtA7BSY5paO3vSGBp M0D3pKAFzkUuab0pwxTABmg0GkpDFoNIOaCaYDqKaD60ooAXrR SUtIAFFFFAg6HFFJSikAlFFGaoYUe1Ao96BCd tHpRRj0oAMfnRS9BSGgAo4o7UfWgA4oOM0HpRQAUGjFA6UAGKP 5UlKaQCDpQeaMUUAFFFFAB2ooz6UUAJ2opf5Un0oAMHFFL NJ tAATQKKXHOKAExS9BR0NL3xQAlFLSEA0BYmtY1kkYEjO04BONx 44/nUs8lpYrGLia2iicgDc2dxHTnP1qqDjpkVBqL7bCeR0EwjXcsb jcGbgAAHuSQKyqJ7pmkLbWJoIRJarcLf6ebmW8yLeMqzPFyAoK Z5AA 8c nNaDWcixHdBImcEYU/ruA/nXLx6RpmoTfaLO2imtIo0gR1UsGZVG8kc8lic59K0oo4ba4Q2/7iYBiRE5TeDgZZQccYwOB1Nc1H2jje501eRPYsOpRipwcHt3pK RnLMWYszHqSck00sa7UzjY mn9KAfWgntTATPvShqYetL0pXCxJ1wB1qpZaha36zGzmWURSGJ yARhh1HNSzStDDJIgBZFLgMcAkDPXtXKfDNT/AGBLIwOZbh3L5HzHjt2/ vUOdpKPc0VO8HLtY7AUH2poNKemKszsHalBFHajFMAzRnpTaSk Ow/NJmmk0maLhYkBzS0wU44zQFhc80tJntSUCsO tKKaDS55ouAtFFJnNABRR1o4piCkPXmjsM0dqACjpR2o75oGHa j2oHNLmgBtFLijvxQIO9FLSGgA60lKKKAEo60tFABSUvekPvQA UUHOaKQxaSk lFAhelJx60dTSdDRcBaOaR3WNC0jKqKMsx6KPU1q/2ba8Aa7oxbGcGd1/mlRKpGO5cYOWxmYzSrwfwrUXR9/ q1TRpD/s36D/ANCxTh4c1B2HlNZTDr 7vYW/9nqPb0 5XsZ9jIUg78MMpt3DPIDZwT/3yfypx6ZFdBpHhjVoru78/SzLDKY2yskbFsLtPQ54Azirt14Puo50kitLrylTaQIGJJOec9O hP1wKxljacW7s6I4KpK1upyNGK0W8P6tasUnt3lzufzEjKIoyc LhuS3A ufas8BmaVVVv3Z2uSMAH05raFeE1dMxlQnB2aG9DVLVTKNPnkg m8mSEecjlQw3IdwyDwRlf69qvTRSxpE 1gsiGRHIwGGcZHqPeuW1DWoUuLvRo45fN3GNHYcOCckn0 XB565NOpJWs9mFOEr3XQ2vCl9eT6Y0k0tlBJ5rNuiTyDz13bRt JPXIOfWrkonkuHZt8wVB 937 Mk7R346ntzXLw6taadLFbzu0eSx3FTsBz03Y689K7bwho58T3Z ks9QigiijYFy VfOMqcemFPPf6VzU5Rpw32NpxlOWvUoAccUgHNWLqzubKYxXn2 YyDBzbOzxsD0ZS3OCKYqZJA7DNdcZJq6OZxadhvag9adt2tzx6 0KNzY5qrisNPNNp O/86bIUjQvI6oNwUbjjJOeB RouFmUtan zaRfTgMfLgcjaM4O08/T3rO8DoI/CmnKM/cLHKkZJYnv17c03x02PCmpEjgIoH1LAA1oaFALTSLG3AwFgT89 oJH5nNZXvU Rslal6s0BindqQUZrUwFFIetGaY7AD60DFzg0hNIDnpThRcaEN NPFPqNgc0h2Hhqd2qNTinZzRcQ/NBNNFLTEKO2ad2po9KXtQIdniikozTEJmlpO1L75oHYKXNIOTz S4zQFhM0UuKXHtQFhBxRjij8aKLhYKO/FFJmgLC4pO9Heii4WCiiigVgooopXCwnekNLmkNAWFPFJnPGaT ik4oLsToqHHzU2WPZz2qKjcT3JoCxLEVU5PWlcKeelQ5HrS5BF IEitqhxpl5/wBcX/lWVBb6lcMYobIFFRijLHIThduCcdjk9K2bpUeB0lDFGAU4OOCQ K7LQoF1ZnMDWpMIG9xyCT05XvgVz4h2szWkt0eVyJfRuUNpGz7 1XILquCGOTlcg/L tZra8q2tvMLCR/NErELKo2iNgpOSBnrXtuvpf2C2Edn9kluLq5SBY2llGVP3iAPQ cknoBVmTR9S82Uqlm9uT8iu2/aNvI59W56DiuVzv1N0u6PDZ/FdlZ3MMMlvOJJo45FKhDw4BGefetS28WRLqzWEN1fR3SyNDhQV XK5zgg9ODXq8/h6O5Kvd6NBNOoGG8mFsEemckAHoKrP4S0xrv7Y2hx/a9xYzfY/mJPUkr1zk1Lk31D3ezOBsPH0xjL2 vahHEsZlLO8q4QEAn8Mj35q/b/Eu7aGSWLxMZIIyFdpnJVSc4B3Dvg1uL4C8PxCdBpGxZo2ik2wz L8hIOBzxyBVJ/h14YFlcWiwzwxTMkjHzpAcrnGCQcdTS17Id4d2KnxBvLq3jM2p aZPDkojTRQOnbIGR9MgU6XVoJLzzpdK8NXsmQxuFtEPtncpHas jUPhp4fOkxWcdzcBY5maNvtCsS0gA5 XoMD tVbj4W6dZaPcWiapO32m4hIJSPIYbgBwR3bP4Utb2sO8bX5jqL 29sXlK3nhrSpSfmzC8qg57/K KNNvNAsreSKDQ7q1WR/NYwag4Ibn 8DxyeDxXLP8KbtdGt7Sx1vbJDPJK0hidQdwUAfIxPGP1pLr4f KIYLOKx1dXeO3aN2aWaMFyxIboegIHPpRp1X4h6SOzebw/ctmX 2Y3J674pP6LVzRm0LTdUt7yHVLyN4WLKstkr4JGM5D /pXnWpeGfG6XqHTL63a1EcSt /TlgoDnDLnk5NPl07xmPEKRR2aPpDXGDIFiOIt3XIOelVzu3LrY Sj10PTPEk2na7qT3ia/p8RZAmJIJIyQPXAIP1rGXQWeZvI1bRJk2jbi72MTznhgK88sbj xZ/aLx6joEkdsqSv5n2eRc7VJUZyRyQB NPh1XUl0iTUdQ0kQRLC0oRZHD/KyjBDJgZz6npVQquK5U/wCdNt3a/E9NsvCN6SaNZo1GQlrPHKz/k1YniPSNQjNqLnRZrW3FwrKZISoG3JGWI6npj3NcVoniYahDLO mnXKCNlCqHVi5O4fL06bTXeaFq0o0i4kuJ7m3hyFZHOSueMEAk Z6USq1JK6f4FQjCEvfRg6ppH9oaVNYXEW1pgvzSnKbs5xlW3Z7 9MVLcKLa1DSkxqrBFYgkbhxjgVzGr313abja6lJqduDlXdmWQf XPWp9P1c6jvjaNJJvLLCNyVYHg8DIyeBXnxxWJoTbqK6Z67wuD xMEqUrNHRA5Ga5/xb4ibRDbRwQLNNMC53thQoOO3OSe/wBa6qSK2NpHPFIRJIEYxZDAErkkHr19R NcV4k8N3Wv6tJNBc20UVvFHFiXdnJJJ6A tepPH0Y0faylZbHkfUakK3spK73M0 NLh9QjLWyJYsAO7OD3PHbrxXUaXqFtqYkNrcCUx43gAgrnpnP0 Nc/qvw71vToVmYWk8YIH7mbJ/IgVu FrL7HpEYaMpNKzPICOc5wPyAFThcXSxLvQmpIWIoOkvejZmso4 p1GOKMV6BxCE0nOadikNFgGHijINOIpNuDSEOU0tIBTqYmLRnH FBo60wD9KM4NFBoAM0ZxUZagtQUSowzhqsoVXoao5pDJg8UMaL rjJzQVGDziqPnuOmKkFyR95c/SkVYnMdIY2xx/OmrcAjpS aMUXFYaQ2MGkOR1pTIKjLelFwsOzS7uKizzS7qBWH7qN1MLUma YrEmaN3vURcCmiTPHNAWJiaaz/jTCxNJSuNRFMn0phlPNIwHemY fikOyHh3J 9T1OB1pnQ04YAoAUml3ACmNg0wg tAyyrjrXe/DpALC6mIyGn2n6Ko/8Ar154n1r0LwleWeleGLeW/uoLZJ5n2NPIEDMScAZ78dK5sU/cNaS94r ArDXIrrUrnxLJPLIGVbTz3D WhBLhT2BO0H6V2UK5lkOO2M/jj/2Wo1uYPtBtlmh 0BdxhLjeB67c5x71JaMCjHqCcdfx/rXnPVnUjkviBrmr6Rd6VDokUMjXLkS bAZB95VXkEY6muyYBSR2BIpxztyAwU9 1IBxz tACgnGMmud8beLI/Cllb3E1rcXazSMm2KQKV2rnPPWuiAyOtUtU0qx1SJE1G0huVQ5 QSDO0n0pgWQsc8aNLCh3KGw6BiMjNc8uu HrjxVJ4c8pG1WIFzGbT5cBQxO7GOhrpwOlYlt4U0u28UTeIIo5 BqUyMjuZCVw2M4HboKLsaS6l/wDsrT2Yn7FAD6qm0/pTTotgeRE6n/Ymcf1rQBx9aUGjmYnBdjJbSbUSqi3d0jgcILnn8jTToQPS ucdfnVG/mKxtf8ACL6r460nXTLB5NmYsxsDvOwseDjHUiuxA6U Zh7OJw/iq31PSbSFrC9Se4uryOKMT2wKoCQCPl6DHI75zW42l33Tz7Zxk 8EOM/8Aj1bkgBTlQzL8ygjPI6Y96434dDxFu1A Jpbxv9WIUuQvyn5i20gDI 760 bQXIie602489Y7mG2ZCMkryQO2Mj1965PxOllY28ulWVrdfbbu F5YmWMmEMM4 foGB5xVz4wanc28ltDY3EsDl/meJyjAKucAg9yw/Ksrw7cXl5oFsdVkuZy CBK5YtuchffpsP41aVkQ7XPKnkuLa5khunUouMswJxkZAHb8/Sp0mi2gGeMHqFJx vSt3VYIbXxHKttKslvfQmWOGA4fylBU/KwILKUYYbgjPIzkRXHhubw9MrvaC tQomR5F2svqQeScd0OcZ7jmpitbNlSVtS/4fN bXyZ7iY2SD91EzhlDeo74H1xyarS6pq1tfsuk6ct35ly28NkZ2/KADkdea1IL1miimlt5NrLvDRMJFK oPFbPg2I7rAshJYtMT7kk15XENanh8NGKSabv B2Zap1arlJ7Ih1vVLrVvDwjms3sb6TazQs5G09wDxVS1VltoVc 5cIMn3rV I1q98lpBbzGCZH8xXHbBwc/gTVAIQANh49q5 E Xlk46X6fMrOG3ZMSigRSAjtX2lzwRQaPpSA0hOKAHYpDTdwoLi kOw8UZ6VHvGOtG gVmSUUzfShge9MLDs0U3NHehANzimlgO9MZifpTT9aYx 7PTim9BR70nNK47C5oJJppPy47Umc0hkgNO3HFRj1pc0AO3 po381Gx5o3ACgB/mcdKTdz6000dOaAH/nRnr6Uwnim7jQApIJpwx3qMk0biKBEwNNMnXHNRZJHNB6ck0Du PBz1pRxTEKg85p5dT3oAO/FJzmnUHFADCaKVutIAScUAOzgZ9K6jXvC19r3h3wnbWwi8i2uI 7m5Ej7TtO0nHrxurlyjMGVeTtY/gBk16nrutxeGPDsN5PDPdQx XFtgwW5B554wMVx4t6JHRR3uYlr4fv8A/hbOq IbiBRYmxENvJuBJbCgjHUdGpPiVot9q/8AwjNtZW88tsuoebcPGOI0BVct6DGa7Cxuxf6Va3caPGlzGkqp IAGUMAcHHfBqrN4i0yz1yy0OeWQajcIpjj8pmVtwJ 8BgdD1rg6nRc52 iez8eyatbRXtzuR4HtYZCQ7HAB29AQAeuOvWq9ne6mfiZ4gmml vE0u100ypbuxMYfgdPu7vlbp6131tjyE2cB/mIHfJz/Wq9hqmn6oJRYX1tdiPAkEMofYTnGQOnQ9fSn6iucR8Kda1SH95 qut3ktzOstwyPLjKoijA4HqDWKPHWvWnwhXxDcSwTanLd VEzwAKU91GM9G5r1sxx WUKL5ZBDDAxg9ciqtzomlXdgllcWNpLZod6wNGNgPPIA47mjYd 02c5428UXnhnwRDqywQT37eSrRuCELMuW6HI702/8AGVxZeJvDOjGwjkm1aFZZXEpXyMjnAxyOD1x0rpda0TTtcsRZ 6pbLcWwYMELEAEdDwaguPDWmXHiGz1uWJzqFpH5UTCQhVXBH3e n8RoGmijrviuHSfEmi6K9rNPPqbbUdHAEfJGWB5I4J4qTR/FtlqvibVtCtYrgXWmjM0jKPLPIHBznqe47VPqHhmyvvE na7K0wu7FSsagjYRhhyOv8RNVfDXhG30LX9b1VLmWebVZA7h1A EYDM2Bjry36Urgti9b JNMudbv8ASopnN7YoZLhTEwVVGMkN0PWptC1rTvEFgbvR7tLq2 DmMyICBuGMjkD1FY8HhAwaj4hvo7lRcarbtCG2n92SWOf8Ax4f lUnw58MyeE/C0WlzSxzTLNJK8kecNuPHX2Ap gG Lu2W8Fo1xD9qK7hD5g8zHrt64qeNkkcBCpwf4TmuIt/Dd 3xfl8Q3MSf2fHaCGF9wJJ2AHjqOrU/4Y H7nRLrxDc38JikvLhZRkY3DDMf1YimBzvxUxIkkjFWP2ggeuNp/wAKtaeZI7Kz8zDyCJD8w77B6enFcz8Vppo9LEkMsitPfoqnOeG Dk4zx0IH4Uy01rU4W0C0kt7e6lvI18xmJiK7pCi4C8cKATxz7V u5RsjDkb1RgeMbD yrp9WiupIYYmjEYhTDruDdCPoSfXNaMF/eWnhuVVSUSQukEG9gyyOGdyxVQNn31GO D71a1PVtH1DTr2TVtPmW2hukh8yWISbyCWG3Yc4wG m73rRmt9NvGvLGyvBb3MbK80cZ5iJYtkg4x97HB7AdqhpO1jXn aWpj2HiOKTT5BqdtZzx2nlsqRoUQoC27cFxlSwB4xxniuu0/xHZXN5bXEmmR6RA8O2No4ZBHKc9ckAADn8652w8Iw2GhCyeZbg kq5aRMbnDMc9xgkrx04qbWNS8WW1pNbR2X2/SWdSYItjFRj5sBeV6EZx3FcmJwNPFxdKotDWniHRkpQepL4r1v TkvxuvoVJhBXcSuQfQng1qWOiWF9FiG3sZ5EC YY3 YErnkjHJ61xXiSyg1ZrVp7aSAxokYS6tsZCZyOmQCSen41rReM 9F8O20C6bb21v9rl8 6W4JkVgwCkgZGMAevYAVngsBDA6Ub2HWxDxHxbnS3Hh5Fjfbay pgE/upmyP/Hq59rWWJyiCeTHJLDcwz9K6E31neJH/AGPqt5Ov2ebzI5YSuzKkqwIJBwWGAeeRVKPw8 p3ECrdW/nphpWuMB1XkB BlhkY4r1KeIt8RxypX2MV9yth9yn0IIppNLfxpZ67PaT3CXCQI vly2xZ0kLAnk46jAHaos prthNTWhjKPLoyTd dIXFRlueKQnPWrIJMgg0Kai3YHajcaBE aaTg81EXIFG80BcmV8d6mDZ6dapbuaXzCPagkkLU3NA6UtMoUD ilpmeaXJpDBjjg02lPTJpA2KAH7eKQnFN3mmg880CFJNFITRxj g5NAC7s0c0gYUMwoAUsfSjPApu40n1xQIfxSHAHWmg/nTSeaAHBuKM5pvOaSgB5PGMilXA70zNLnHSgdx 7B6U8sMDkVBmlBz1oC5KSKaGI71HRnFArnQ CnDeIFEig4hYhsnKkkL0H1r0WUQXtw9lLEWWLBYAsMfLxyPY tfPOr3t9a3Xn219LbDPlqsUxRyep4HYcck96zxrmrB9/9rajuPf7VJ/jXBXhzzumdMJqKsz6dWWJES3SRMxIQUB5UBeBj8RVG507Tp9ZT WPMVrq3BVGBU8bdvpnoT0NfOn9tao6Or6nfMj8urXDEN35yeea 0IPFWvRuzjVbhmbrvCPnOM9V9hWPsX3K9qrH0jaSF0EcaYVVAV t2T057dqyvC/h6Dw6btLdg5uGR2Owr90EAcsfU14lpfjbX7CYSx33nYBASdN6j JzwMjFb0XxT8QLcLK/2YpkFolTapx253EfgaXspD9pE9h1aE32k39ojKrTwvECTjG4Ee h9fQ1k B9BHhvSHshgs07SnDZwCFAGcDsvpXF2vxXwHNxpDszEH5bkEDH blRxV7Tvifpr30jXkdzDbkHCi2ViDxjlT2Gef0qHCXYpSi p6JMzfZ5TGDv2NtA9cHH61y/w5tPENpaaoPE91c3En2kC3MzZxHtHT8T lT2fjvwvdSIn9pxxF/wDnvG8QH1JGB dVl8dafDpurXl26uls7eWIcYYAZ2jkk9huxg9qiTtujSKvsdPr FzJaaTe3EBXzooHeMMONwB259s4rK8D6lqWq6TJcaytsk4naNP IGAVCryeTzkmsDSPinoV9DNI8d3bvbxJLOjLuKbhnjA5GeM8fh XeQSxXUUM9vKrwyKHRhyHBGQQaLpoOVrczvFGsS6LpyXEFk167 SBPKWTYcbWYnOD0C/rV3TLlr3TrS7aFoDPEspiY5KbhnBPrWTrd/Cz2UT20U0cryqwnUjG0AZXsc5xmrdrdLFNb2kUGBgINrYAH0 gqvMRHrfinS9E1Gzsb8zrcXYHleXCXHLbRkjpzWrfyeVYXLnC7 UbJzjHFVJ9Ot765S4kQ ZGVCEqCflOe4JHOazPEWoBtMltkmVnmHlkdTjByfbsKa3C mpxmt2EWr2VpHCU8hZUnDYDDbjggep4x9adJZ27X8N0EAuIQFQ ngKB0GPareNsQVDtVVCqPQAYH5VCsIi RH3RqFjVST0HGefXI/Kt hgZN1olvJZwWgRliS5Fw5Dbi/GMe3eruj2sVvqWrXN26/6bNvXKFsLzwfzq00EsZYNh2HCkDG4gYJ4989Ka4YEkg8EY4zkc c/rUSimh8zJks0kmh2EB5m2kK4JBxnoOhrmbybVBeXESSq0MuqRW cCywghECkuQRgk9OSTiuhwFO4xAA92Qj/9dG0B1OG3K2Vbdyp9RUcrtoyuZJ6omliMakCSQclcbsjB9jmsH XbDTxpsl3qVhDeW8Ck7GtkZl6D5emT VdC7eZHh2IIP3jyTVC7RZ7VrWYhoWOSORnnOM1pZ2IT1uVINRW zAsYYXixKlmqNAcE7A4GQTwABk/hzWBqMWg3l/PeTXMqSqZkmKTTxqDEAX42kYAxyOPTJrqGVWuPO8tBJ50k d5GWddufwHQVknSIBbyxuwxIswbMwyfNZWc9P9kCs3zdi4yS6k Ol/YrG2ltrG5c Ur4Rn3HIHOTtHPz/rWf0GK3biKNLS7lC/PIHOd4IG Tcf5gfhWDg5PrXbhE1F3RjWab0HY4ozSAn1pGbFdZgKemaQnPH amg560tAC596Qnig0nWgBc0hPNGBRj/8AVQInyFBFJnim5zR FBVxy0px61HuNIx9KAuOJ4OKb FGKBSEHJpQhJGeBR24NAY0wHMoAHX603HFLyetGM0DEoAFBHsa TbnmkDQMfSkP15oINN/WmIduppoooAKKM570maBC0ufzpKM0DFx7UvFN3ds0oNAhcegpr dadupCwoGcX4mieDWC5JKTAOvH4Efnz NUQea7DW4BNZltoLRndn27/ANK4SGfZeT2kh dDlD/eXr ma5Kvuy16msfeWnQ0EPHFSpmoYulWFpWJJI KlDVGvJqZRxQAu7kD1o/CkC80EUgH7gCeoz6VFcTmEb0jMjdPl4I7 npkfUjtmgkKpJIAA5JOAPqaijmjmj8yFhKmSAUOQcelTLVWuVH vY6LRdMj1W1aZIWlbcUeNlXOMZJGG3EZ46dq9K0fVdXsLeOFrm QxIoVY7i3VgoAwAMgHp714BNBdrM8j7snlmjY/uxyeAe/09B61dh1nUrdA4vblTt34EzAKCcKo6dfesltaR0uL3iz2O6sLu 71ltRTVZ0O1VS2QlYogMcIAeM4GRXXeHU8qCN5r S8v2LYMjDO08D5R0IPBPNeC2vjDWre3Mkl602w/dZQ/A65zkjHA6101h8QNZtrEwyR2pBO75AVZD1 VuR155FRUg3H3BxnZeteFtcN7FdS3GIBDy 8KoLc5wwOG6frXNPqMgtrm58ocXLxRqpPMEYJz3JJNc3o3xDFt pAsbywOdu0vblQuM54Q4A9K07PxDpV9gRzGM5BEc0ZGCDkYPI6 89amlGaV2gqVIXsjVebdcSQjBZFUk7ePmzgA/8AAf5VFvjljBjKkEnkHrg4P5GljuLaR2MM0Rc4yN4zx04pI0WO MIinA6HPTnJ/M4rcxuhUxGeCR7jtS7myGByQNoz6elMdUDLt7Etj1J6/zNSRQ5lSNX3ZOBx3yef8 lJgt9C39pjkkLeQ6YiKABg D2PbiqaqPl4wRzn3q3c2vluYmznAPTac9qYsbbASMtuxyT NRFLoOV72ZG4GDsGFJ4HpVdiihtxO7Bxx37VdZeMdqgnizJiPO OBz6mruSisWj6KTyF6jAz3pl9DAl26iTKrgZB3Z4B6inxQmaQr 8xyMjp36Uv2R2nMeDnO3j64qdL7la22KeqmCPw8CkiNK8oyufm Ayx5HboK5omt/X4hFp8JBY737/Q/wBK57NduHVoGVR6gW/CmUpP5UlbmQuRnvR1pKKAA0Ee9GaKAAAnpQRxzmn7Rt4NNwR9K BDs54FKMjrQOOlLu5oKsFJjHJoLDPalLDFA7DCeeaUc9qaacBk UAAXNPVQPrR0HFKDSuMawJ6UgA7jJp2cUHB96YWEwB06/WlzgUh6cUhoAUkHqKY2OeKdnimsaBWGkHtQFNKDmnKRnk0CsN2 HvRsOeKfzxikAOQcUD5QCH1p4jFAP50pb5fei47DGjP8P5ZqMg qcEVKx49KHII9eKCXEh5pO1Obg4zTcg9 aBDJGVV/elQGO3k4yT2rzTxfavYahFcrnIbbn3Xp YNenOqtGyuEKsMFX5VvYj0ryTxOmpWtz9k1OczKhDxsCWUgjA2 k84wMYPpXHjXaOx14SN5XublrIsiB1PysAR NXo lYXh5y1iu7op2c 1baFWHUAEEc1MJc0UzKrHlk0Tg81MoqOFPlUHsMVPjC1ZmNNY2 s65FpzmGJBNdAcgn5U vqfYVrSsUhkdeSilgPcDNeZu5kYu7FmY5JPcmuWvVcFaJ14aip u8uhav9Su9Qb/SZSVzxGvyoPoBXY Gk26La rAt bGuItoXuJ4okBy7BQfT3r0WzjSG2iih/1aKAv0rHDtuTbN8VaMFFE B0oKhgc80pIyR6UM3FdqPPIPIhz/AKmI4bd9wdfWnMxJ60jNSKCzUBckjBLZrSsmMUsfl9c5JqoqbV q5pvMhyOD3q0iGzobVvNIbjOe9a3luYv3bvE OChIzWNYqRJtHQ109hFuXBGc 9D0GtSnaTXIIDSM5/wBsA1qwyvwSFz6jII/KgWgQ52tg/jU6RDPB/Ss5WZaTHi4j4SUzPNKeMtnAA6knn2xUyKCc/MMVHHEO M tXIoyBUWL1ImQY78VRuCfMJ3MD7cYrUdQBWXc4DtgimIrRytDM siMdy9CQD06cGs7XNSa0VJtjSyzTLGFDbOXYDt25zirpyScc1j 6z 91PR7f 9cGU/8AAEZv54pSQ4kOsXBfy4vm2rkjLZrMJpPE oCzvEjCKzFQQC2Cck xrDn10xMUktCrqcEM MH8q7YNKNjG0pam5nI4oFc//wAJEpX/AI91B/66H/CkXxEmULwFUJ YqdxA9hx/Or50LkZ0GeacDXOReIh 88y3JG35Nh7/AO1nt9KjPidl62yZHUbiP1o50PkZ0/Q0oNcxJ4pLEslpGinookLY/E81GviK8kGEgjB9snPt1o50PkZ1maQ h71zkN/rNxOkUVtGGY9DEwwPUknFS6vd6npqk3KQoucAnbn2OA5PP44o5 0PkZo/2vYmLzDcxIuSMs4Bz/u/e/TFV5NdsA xZw7E4G0Zz9K5CONHjQzSyA5yU8sHj67gTUpuJo45IraRoYZBh 41bKtz3BzzU87H7i6nUJrtiwYq0rbRk4iJwKsW ppc3TW1tb3cs6qXZFi5CgZzya4o20RhY apk7KCf8MVXNmWI VMehIo5mJcnU7L/hJLAYyZumf9X lNXxPZcYWbnsFH NcrJbSEK5jVQ3QIRj dNSMg4OOe5OKXMwbidnba4t0cW9ndy84O0Dj8c4/Wo4vEUMiyER7Qi7j5syIcew7/Qc 1colnHMyoxiyTgbiAv4k8Cti3ebT7Vore5sYmVtyyRNE0oPfEg BYfQGk5MFKBcPimHA2Q5J4yZcAfXipP8AhJoAhLxEkHGI3DD65 xzXOmWT7S8hdHZ/ld3y 4e56/lzUC2zEsqykj1VTg0czDmgdKfFEPlAiL94f4Dnj8cfSoz4ozF5 ggiGDjYZSG/DjmuefTwJMCU4/wBpefyFTS6SY0VxODzzlSNp9OetPmYc9M3l8WRb5P8AQCRxsBn JPuDhefrxVV/Fchbi2j2/7xrINkSxb7QNxP8ADx/KpjZh1jUQKoTqyB8v9ck/pii7D2lMvDxTcHcBbwk57bv8antvE58wG7gIix92EfOT7bsj9K gkWIsoGm2iY6BxM fwL/0rQ0y 1WECTR7KwRkIYm206Msp9CSCR9M0uaQc9PoUR4mvHuBugVYs4A Vfm/XjNMl8VXBA8lFDH728DH4f/Xq/rGpalq0Ya9WyQxMUMipHE5PcHnJ6elY8dnG7HLxqRxkjg1V/MTqxXQlj8R35bB2H0Couf1qU JrkRlSsiyAk7lKc xBU4roLbw7o1rpV 13qJfVBFvjhCuEY4ztz3rlVtlVztRCe/WpTuDqxXQlPiTUMNhwR2JUcfpzUX/CQ6jjm5OfYAZrYs4Y5op1j0OxnbaMsgkJTHccnFOtdHmkmJh0M SMp/1Zglbd7EUXfcPbQ7GGuuXsoObsL/ALx6/pT49buhCxkvQ7A8RmDJI9c8D8DXUSeHL27kd30KeJ26IbNwo nFEfhrUhukXwus4H8RtmCDHX5cjn6/lRfzEq0f5TGbxRfabK32DVYp94WTzYrZY2U90XemVI74yPrWXf a9falcSvf3t3MsrBnBZfmx0OMBcj1xXQXGizxuXn0qW3ZiOPs3 lhT7AjGPp NDeFr0jKWgfPICqrE59gaVu4fWV0RzUM8Mqy7hHGyqW8yQ4d/RflGCf5etTW0se/CPuQ9MjB/GtWbw1qEcgVtJuNx7eQaJvD9 iD/iXXUbBdwVo8ZwOcCpcewe2U3sV5CwG4bWUDpkZJpgeQrnOxz2J yBVFdZtZIwUS49OYT/SmPqtsF 8/PcxsP6VzOfY3VKXVFyaSUBwZMKRtJ2j9K4ubTXjlKqQUHQk8kf St2e93Rl1Z/LzgtsbH54qsA7oJESQoxwG2HBP5VzVE5s6qX7tGdDbTRuhxvVW DbCcA101rq E2ywsjgcEEMKypLe5ABaNlySOSM5/Oo1hmZmG1iR19qIU5RCpONRanRWt7ZogBuFBJJYtkZJ71Y 1QucRyxt9GFcq9vOg ZD BBqMQzFgBE7E8AbSa3UmlaxzunF63OrSUySyBV/dpxu9T3q1HxtzjmuMzNGxVVdWXggZBFWYL66XgSyD2LZ/nTVTuS6XZnaQDzZFTHB6/Suk07TgR8oJGM59K4HTL69aRBtyScbmAFd/oVxeAKkn2XbnHIIP8605zJ03c07G0YzYx0rq7e1Kxg4qnp8 nW02b29s4H7LJMq5/M10bahosMQ8zUrNBjOTMuPzzUyqX2KjFLVjbWDfHgio7qwZDna SOxqP/hLvC9pcCN9ZtmYj/lmGdevTcoIzSnx94Ua48n 14FKk53o4HHvjFTdvZGnuiRW7jgKT9avpB 75zxzjFVU8beDpNuNctFJ/vBl/mKfH4y8Jztth1yzBHZyU/mBRr2JujnfGV9cWUsUdpIykQtI6r1OXRV/LLGsPRV1K5a/muLu5eOKHcqSfL87g449AAMf72a6XWNY8JTzST3GvWXmMuzMUg b5eMDgHuM/iapWHibwlBFJB/a8LBlCncWAIH 0VxWvN7tkiOpx1zp2qXOoSQF717cTqD5c5T5SUB/TPTvXYSeHrufXI7xY8wW1vJkjsWIGcfQH86mtPF/hA3DzSXtvC0Jwm1Jn3n1Hy4ouPipo n3G63ihvFb OHduI9wwXB9uaifNJqy2KUlFas53xD4J1jVr6S6tLCQwIiqLgI R06gHOD VeeatpL2s/lyNN5gHz bjr7Y7dOte42Xxi0VxGGe4tm53BoSVA7Abc/yrM8RfEDwXfWpjkgubnecusdoEz/AMCbFaRlLZoiVre7I8Zt7GEwu816kTKcBPLdmb6YGPzNV2tUYj BbPf3rZ1XUdGlui2naZcRQgn5ZbrJP5Dj86ZDq nouw6Naqp6yGSSVx9NzAVqZc8u5jNaDGdzAfpUf2RQ3JbHtW7c a8iygt7WDBUiONd7j/aYf0Apkmswy2 yTTLESBdqvGrJ JAPJ9yaBc8u5jeQNu3Jx706O0idwHdVXuSCf0FXIdTkt1kWOG0 2yLtbzLdHOPqRx FV57mSY5YIvtHGEH5CmHPLuSTWNnCwFvcRXHHJMDKB/30Kri1hdyVWMDuUXGPyoR5OFQk54wBU9xqN7dKi3FxLIsY2opO Ao9ABxQHNLuVhj 8fypzPk4yT9aizuIClmY9gvNN3c9adxWJuAOaQkA9RUW73qW3t p7uXy7WGWeTGdsaFj QouFh4lwpU7QD145NJlCMkg4qvj14NAbjG0fXFFw5ScSIeOfwF IXXsfzqLnGf603PFFwsWgY2GNwBz1waVpGXKrK7KD B/CqoBPAIH1OKfHKEUjZG3IPzLmkOxN5owRtHPfvQjxtkSL9CKgD dTgDPoKC3qadybE0ezOMMCeh3YA tDTMTjfJj2c1Bke1O7f1pDsSGU7shmPpls1NbX91bOr287xupy GTAIPse1VixkfLd/QYpfMURsgRck/fyc/4U7XAdJcSyyNJI5aRmLFm6kk5JrQ0vX9T0iXzNNuzayMNu5FXJ Hpkj9Ky45NjbgRkeoB/Q1NFctArG3nClxhgq849OlJoaXU6Y/ELxULo3A1m4WXGDhExj0I281XvfGuv3Jlzf T5o2yfZoo4C4/2iigmudWbbuBAzjgnqKIpSjlo3KtgjIOOD1oUF2C7NbTvE u6bbfZ9P1a t4OnlxzEL69KZdeI9cu4zHc6xqMsZ6q1y5B/Wsjf2zTixxxz74o5UF2WhqmoJGY01C9WM9VFw4H5ZqqGP95wPQ E800tzg0u7NHKguwlkklI81nkwMDzGLYH49KajFB 7G3/c4/lTs59MUp4A4NHKPmYw5VwzruYHI3/N/OkwDyFAPqOMVMkzokiKx2yDawwDkZz3 lR/z/Klyj5mLvcL99s5znJpBI4yA7gH3pemOMn61JJgxriHaR1IJOfw o5RXIw8hGCzkfWkOSehz055qRkdfvKRTBuzwDRyiuNCdcip2d5 I0RiAiZ2gAACosnrSjPajlHcnfyjGcJ 8JGCpwqjvxznP1pg3DA3NgdBmhVOMlsDPQDk/jSMw42qR9TT5RXuSbiOhwfUnFOR1B5KjPU54qqSTkljmlblAuO nOfWjlAvyBVVAZEkLAHbGdxHscd/ao3ZEOwbUPcuc81TijLMMOEPqTinMq7jlgR6rzmjkAk3Bc/OpGeqjrSKyAcYB lRxIHPzSJGP7zZ/oKHXBO1twH8QBFFgsT aSD8xIqeBUu5j9ovYoML96UMeAOANoPPtxWcBQQM5Oc 1OwJE7MnZmI9 KaSDzuNMVgFOVzxx9aaWFFgsXUib7M02Y2TOMNIA3PH3c5P1qE 4/h3VJZ3FvEW8y088sMEmTbx6D5Tj6inajc21w6fZbCOzCjBCSvJ u9zuJ/SlqHLoMd432iKKRWA5Jk3A/oMVIyQhECygNjDl QD7YGcVTZvQkEdeaYMH3p2CxJuBpyEudoBJNMA/CkPB5PFOwrEzKF4d1XnBGckfgKR/LVmCOXx0bGAfz5psqwKimN3dyTkbMAD2OefyqMAe9Fh2Jd6gcK c0sssblTFEUAUAhn3ZPr0GPpUX0peB/wDXNMQvmccrn0zUqzgspeFGVf4QSufrjmoDz3oA9xSsBPdXCyS K0VtHAAMbULEE p3EmoS7HLFAB7cCg/d60znFKw9xC2Dwx9j0NNyc8fzpXwmMj8jSpjPTPHQHFIuwuGzg kDIzzUhWRMqsqlSOdjnBpJ5nKJG0SoByMR7SfcnqaiBIAOTTQW sOxgVf09dMMhXVJ7uKM9Hto1cqfUqSMj8c1nMzP1J/GjODj lAkTGRY92whs8Dco6evsaYHwGAAJIxkjpTDz1NGD2xTsA7 dA453D6U0HnBIoJ5OSPwpBYUEnG5unSnKEz97n6VGSoI5z FBOemB9KYWHYGTzUlu0asC67xnkZxxVdT8w3Nx7VetL22hgnjm sIrkyDCyvI6vH7rg4/MGkx2HXc0FzLvSGK0AUArEGIJ9cEnB/HFVWKAAoxzn0ximSOrsSqqgP8Iz/WmjGe1PYLXLpNqsZwbiSTBwGCooPr1JP6VPeXNtdxRhLZbYxqF BEm7IA6EBRznnJNZRI7HPHpSggUW6jJPlH196cp3YGRioNxLcU NWkOFjdz2Cjmi5PKXGjt9g2XDtJ3UxYA49dxqsQfX8zTQ6chlO R74pN6g/dJGP72KAsyeNC24Ax/KMnJx WaYHIJCNjt0pbeF52wTHEO7SyBFH4mo5o0hlKebHLj KJty/nRcfL1FHGRTvMcYIbFRJIEYERh8H I8GjzHLbjyffmjqHKTLI c7ufWnDdJvcyxqwGcNwW57cU1bliB5kUb474x/KmFwTkIv03GgVh68A/MfwpGck5LsTUkV0kRDC1tGI/56IXH5E1NqWoNe WHt7WHyxjFvCIwfcgd/8ACgLFLcwPBNOVmxwzD15qPgc0ZJHDflQFiTIHfP1pM46HmmqC emTSMPVsUBYkVjnO6nA5/wBY PTjOagUZ6EfjT h4IFAWLEUUs7bbeN5X7hFLY/KmXdvPazNFcxSwyjkpIpUj8DRBeXFuC4lif 9G5Q/pSXNxLdStLcySSyN1d2LE/UmjULEYJxkHp3NBbnlhn2pm0etKcdMAUDsiQHsWwKC46BjiowO OgpCKBWHM4yMUK2TgZJpoznoaeYpdnmeXJ5Z/i2nB/GhDsWnjWAot05BODiLD4Hvz19qgkZd7bCWTPBIwSPpUQ/wB00uMDr dMVhSc lG4jpTeScCjDmkFhSec0oJJAC5J4ApuGBGetBHPJx9KYEr70Zl dCrD EjBH4UzJNIW5ySxPqTmmmQetAW7EmDgAYGO MZo5B7e9NMi7AFU57nPX8KYG9v1oCxKrAdWwPbmrlrHbSqTNdL Cu4LllJP1wKz9ykDIxxTSckYB/OkPlNa hgV4hDfWs6kH5grR7f97IGT9M1VhjaVzHHlzyRsBO76cU ytBMytNNFDFnG58nH5Amr11Z2aSbYNQMi9FmEZEYOe RkD8PzoE0jMmR4GAlR4yeRvXGaZwe5/Gr8tvqNs0m3MqKNzbMOoB7nqBms7B9Dn6UCsQgNnvTlLDkHH40 KXHQgCgs55Zs1JoOkeZyGmd2JGAXJJ/Wmr700sc888UqyMPunHtQFiTcTgogQr/ABKTmmEEHJyfc0peQjrjHtQZnAAYg/WmLUaTxnNSw280 7yVD4AJ YcD86jD8/Mqn6irl3qMt3BBFJHaokGdnkwLGecZyQOenei7GikQw6g/lSfNTmlBPNG4NjbxQAgUmnCM0jMTjk8e9aAsrRInebVISy4xHH G7s3qBwBx9eaL2CxQMZHpmkWNj0I/OnTmESMIDKy5wGbAyPXHb6U3nrn8M0aMNhQjA8c/WkCPzlackrqSF4/GkzzyRQLUWWJ4SomR42YbgGGMjsaYCTj5Rx6d6C4GAAB9BQsxU 4xT9R27D1TJBGQakRNvIlK/SoxIT2AobOOOaYtSRzwF37gOnFM78fypqGRGDIWVlIII4IPrTi 5LE5O48n60gsObsSST9OlRuffFAfnOc06MBzgsq 7HAouK1hqrkff8A6UEKBg7iewzVjECy484uo6tGufyziopiVZt m7yW/vEbse9Fxq4bQmN64B70hKdByKYxTJKdPc800kdQT VFwsSE5Hy4FMOc85pVYYxgUuM56fnRcNhQ2F2jOKQn1FKoLMAD 19TSD7uTn8aLgN5zgcfTigRnr1 ppytg9KT7 Mk/QCloMUcHkfrTt6gcnn2pRHGEYyMyyfwrs4P49qj2ntincVh3mA 07e3OKYmAw35x7GneYMkANt96Lg0AJ7/rQeewoYnGQOPXFAyexoERk4oGeOo/CpCQox39RVoX0n2RrYJbBW6uIF8z/vrGaTGUgpzyDU0ckkasqyOFYYKhiAw9CO9NV2R8hzmlDuA2xyC euD1poTAHr8p598UDJIH86NhGDuXnvTykgH3RzzxTEMwQSBj8K UqxGaU aNuFYMe54odd8ZPmRLswMA8tn dK4JDjA5Azjk4GXHWojkdRTYkUMMyKvOMtn gp0qhRxIGx6Dj9aEx2DNIG9x VC 4p5QgA4OPpTEKrKFLMdzDouOv1q9JrEj6eLRrOwEYJKuLf8AeD P 0Tms7aQ3Y9 tKvBG4Fh6ZxSsMcpB5KA07zIcANDz7NiocA9WA/Wl424G3juF5NMVhWMYOVBAPXmhcMcpv/OlEeEO9kXIyAW5P4CrWn27yMRHtBSNpMlgMADr3/lSuNoiha6iyYFmjDDBKBgCPqKI3YYV2UKOm7tWhp9zqUKSRpNe vDONpjS7Ko eu4DqKqGGKNmW5eSNx/AI/wCtJMHYz41OzcduM496dhejdPamM7MAMDA9qZznrxSuXYUquet Jt6YFTxQklRIPLDDcDIwUEevNMYoPuYIz69aA1EAI9Pr1qQRFs lcD9KIowyliyqo9TyfoKaRjG1lOemRjFAhSNpzkfnTS/oAKcYyrDc8QJOMbgcflSSKY22kox9QcimFhjEFuf0p21BjDdRn jt7UZdlIPIJyQPWk2kc7T NIY8bTx5gWkODxkn0pAGyMLn6UEYAyrAfWmIGJAzlfxoErDnCt kEcjP40oCEZzj2JqJ2XPy0gQ9nZ5STtjPXAGAKk3tIQMM7dAFX JNQI4B aPcPTOKljmZJN8RMTdsHkfjQNonu7V7R1WYIrlQ23erEA uDx9DzVYhD1H5UMc8l1J9OlJuznAVePWqQWAYGcZ/Og9eOlKM5H9Kds3cgr dFhMQk7TycDrimjj7rH27U5UyTkU4IBnIwPXFTuFyNgN2WfcT3 zml28grj1qaWFomAcMrEZw64NRMFJ4/LGadgvcXk9WX8KQpk8npSjYFJYEnt2H40hw dgVAB3JNILBwDjikwu8ZYj3NRnd3H6UpcjnaDxRcdh5I6byR9K QbWP3uPTNCSbiN4xjv1q611NeLsPlP24iRTz9AKFqGxVXHQUoC kje21e561eh0bUZvOaG1llWIZfYAwA/A/yqrNsVOWj3ezZJ/CgkdMlksIaK4lkl7qYNo/PJ/lVfBK5XO3OM0hdMgKGIx34qUXErRCLzH8teiE5UfhQMYcjgt VSG2dYWkZlCqQCCwDc g71ESO5H8qNwPG5cehoDUVCOoBP40m12YFIzge2aVJGjz5YjGe AT vSnPPLIEUxwnb3EYBb6nv8AjRqMtXWppdWsETWtrG8Q2iWKLYz j0YA4P1xmqYZCAd/X1HSo2jJ6rj8KFjYnGQB70ahZEhIBx1 jUpOBnBqNQwIIAJ/3c1Jl M7j69BQKyE3n2/GmmU9v0p 3/ZH4mpfLJTiPJp6iukVtxJ9qkLED5QxpHSVT/q8UhkYH5lGfejVD3JPOcg8sc8HPNNbcR14pquShA2D1ynP50ql VGNybjxnZnAouFhuCec8UqQtJ93p3J4A pqzZWwuVlC3MMIRc5lbbu9hUDxuj7DscKeqnIP40bgJPbeS5Uy RuRjmNtw6dM01CwPSnjbnOGB maCAec4P0oSC4hPPNKWXHSkK8nkc lN2MTlT VMWg78CKacc5BJ7c0eW2euT9TTxE56J NLUehHtHQlVpCuT94GpvJYjdkY9MUgQAcIWNKwXGKWTndg oarEc87Et5rNgY Y5NQbJAcBAppVXnlvm79qYMdFhJAWiLgdj0qaaSOdI40thDtzl lcsW uen4UqwxsvEpB9CpqMwKgOHyOnQ0 UlSQySPcw3HOBgE5NRdDgKCPpU Cqfe49CKjVU3fM4wfalYdxyt/dGMD2pCznJ2sy/SngRqQRJF VaNppWo3zf6HYXcwxu SI4x9TxQ7B6GVuPG4EfWkYqejYP0qRoWRmEkcqMCR80fOfxo8r GcqeOvFIexGZMp2J9Nv9aYHXeNygL6LVgRIff2xSm3GOEB79ea fKw5kMjKbc/N/31SSEE5wdvqTUgdYx9wMfyqvNIzHOzbQ9hRV2PWNWUEKcfWpRB kcLj37VVinaN8knB4OOePxp6zndkMR9aSaG4voWUi28eWpPs1K 8JzkxE/jTUuQT 8H4rj tPV1 8Z3B9Ccf0q1YjUiaAHgqV/SkWBFHzE/iKkklGco4 oJJoJXIOwk rc5oC7DyoyAFA5GcgE4 tMKqMFSzDtxjNJI7NwCoHftSeYQMMxA/2aBhvHZGJ96cTM6gBPl9NtNjldW/dyE57Eg/zqyJ5cks 0EYIoB6DVSQqN0W7HqKYYHySqsMdxnip3JIDLLggdl/nTHiuHQKZyy4wAxPSgSfmVW3BsGTnpyaRd27Hm/lzQ9sUJDMo/GpEgTZlnTHtU2uXdEcikSMBIGGcAtxkfTtR5DjllJHqBkVLKiA YjXJ9armWZBhd4GaGu4029hrEZ4BP1pdzMCGCgEdhUi3DkYcBs 9yBmpYghYMGww6EAUkgbtuGnXNxYXAmsZ3t5cY3xvtP0p1zcid 2a4CtIxyz45PvSNbR9DKD9KYYokP sGKdrE8yYqywAcQ8/pUheMj5A4 gFV3KZAVs/QUGUgYUD8uaLhyku73J/AGmiRM/Ptz7pmmea2OF/MUmZSc5/kKGwSJX2HBXb/3zikG0ZzjI7etIjZI3MGPselTmF33gYIVSxyAMAdaaDyI2ZMLt GSRzkdP8ajLEfdH6VJsiU7TN PYUwMoYATAKT1IqbjsN81 mf0pQ543MacHjYgPKQPZMmmCWJVKgOWzwdwAH6c0cwWuPDpnjI/CpGlYDGQo9c4pBeRLDt8tmlyMP5mBjnjGOvTvUf2uQ/3QPpmnzC5WPLAkZk3/AI1G7YP3Bj3OTT45iVwTz61Oits3KqMR1 UU9xPTcqLIgzujDZ9CaCy8hIj9etWuTyVKt7DFNZVH98N7N1os HMiGMNn/AFb/AICpY1kOdpbJ4HHenoJXQAJKwOcHrnHWovLB/wBZFIp9xQA4CZTgsvHcoKX94eCQ30AFRTxqjb1mbcecc5oQORy Mg98YoG9rkrKQeAyjvSL3wxz70n2eTOeVz71HIWQ4bcxpitfYl ATdy3P0zSSRBgT8zj8qiSYA4bcv4Cp0kWQffYk9BRe4NNFYw4P I2j86aQox1OPTirbxM3oPrUXkMOSygfUVLQ1LuV2284U/UmlV9o UYP1qYxoMfMD7gU4QQsMmQKfSjlY ZHTX0fheEKtk2rzEAku2yMN6DB5GOhI/Wsa8lsWYG2hliHdGlEmD7HAOPrVYQAjJYEf79AgQ/dQYHXmmk0S2uoYtn/gfPcs/FDRW4zhycdsgUptQV3eSduevSmtEFOFgDE8jvTaFddyez1F7By 9tFbNJn70kQkP68e1bd543127hjSS6MaomxFjUKAO3Tvx1rnBG 4PEYU 60xg5PzqST6Gp5V1Kv0JbiV7iVpriR5ZmOWd3ySah3RrgkfrRg rkiLIx3oT5i3mQg5XAxkEH1o22Ba7k0DLKSrXKwDI5IOP0pIbw Qo8bQwTA87nTcQfY1WaJgeEIpyQsT90/lU6j0FaSIjOwrn05pwlhZQmNuOrbev15oEGT900eQ2eI3/AAWq1FdCOIz90huPTFRlYs/MrAe3WrAgcjDJIo9MYpqxEPxuJ9xStcOZIYsKyyLHaeY8jMEWP qzk gAo/wBU2JVcH0IxU32V3JUxncO2MGmtYzBPlVselNRaG5Re49ntwiE bSWGTn H2xTPMB43bQegUYqFY54ySm4HBU4HY9aZtccbTn0pXfULLoaOY/Jwqu0v 0BimYZUwYkBzyc9qqK0igjkA lPSQg5Ofx5p3JaHhecvHlf9haWHBOFDflilXGNynn0qZFd2Cpu dm/hAOaoTegASKuDyn95l5pyR5XbuZvyqQo6KRK wem45I lKtxZrsWRJyo6ukgBPpwQQPSncnVlWWB88Qkgep/wqIwy8bY1UfTNbFskNwpjit7xnGZC7Shcr1wo24Jx61ltOVfA8 thnoynP4mle5SutCEQynhiKVoynUg/rVjzT3iC/TkU4OMHO38Y6LIXM pTw5BIx QoCS9wvNWt8Y6hD654pfLUjgxj8aLD5iFUdT9wjjnvmpysCzOy W8jw8hRJ1HHfB60oDZP3QPY0xi2ceYSf8AeosTzMY0ERHy5RTx l 35VG1swJ8so/8Au5qyGZSAXwcZwT1o858ZBAPrxRZD5mVAZFGAmDjjnvTAZCfm TcfQjIq1JIc5bAHsajzBjLMCT9c1LRSfkRhpkOBHFlu2BTDDI5 zKzE1cj2kHy4wy4zyKma3nQKJLd4t33Qwxn6UW7hztbGf9nRcf vFJ7jFNZF9f0q264Yg5BBwRUZjB6Fs0 VBzlYRbj8ozSmEjqCKsxQ7WJDk vGKnI28jdz7g0coc7M/yh6j86cIUJ5KjHvVow55DMPYig24xgSA/8Bo5Q5/MhCxL0ZOPXrT/OC8K B7DrTjbgdSpprQjtt/OizQrpkbzhh98n6Co1YDnLbvrUvkFjgEU42xAdnYAKfm3HmlZs aaWxX71KrED7xqVLcEA/eHqOal8sKvCn8qaQnJEKM2OgI9cUoV SEXpx8pp7ITyNwpgi ccuD9c0xJobyOGwT6CkMiKdrx8jrk1OLYhcbf0pv2TuVwPUmjU OaIJ9ndQG2p6kJn tMZYVJwmR2IXFP8lRyOfxp2wBeSB9TTsFxmE4KkD6imnr9xT9a cWiHdT dKpTGcqKAGmQnOEQDsOeKcsh6FV2 yjj86VioH3lz6UxZkB52n/eP FIFqSjaMFk/ELTvN4wQgHtmoVjnxgNJ FAtpicl2z7jNGotOrJPtMSHiMuen3iBTkuIJGBlhcJnnY Dj8aga3IxvkI/KozHAjDJkfHXihtlWj0J2uLcZQRTMeq5k6fXiiCZkkVzDHKqsC UfOGHocU1ZLMHoxHpjmiSaLrESvPQDpSD5FjcDv8AldIgfl3FS 2PftmmiSzJw7TKPXA/oaqsSQRvPXPNAUquScg9qd2FkWHNupPlyl8dNwK0LPDs 8Wf0x/Wq/lqwyNpPoeDUZjxyC6/hSuw5Uy/HtPJjBHfmpQ8LHAVV9ypNUosBAd8m726VKLnGMxlvqeaq5m4lg hTwDCfpwf1pklvM5wNxwO3NMNwGGY7bDe7E8U OadDzGq56nDLkUXCzQxLaYMBsJ oxVhrS65YyuFPctkfrUMt3dSlleWPrk5OT0 taFvrk9t5bwW meag VjCAwOMbvr/jU38irPuU7hpXwHkJIAUkyMc49f8ACo4YTM/ljcXJxhSSfyqzJq10IyhisD1w4gQsMO1OTWtXREjgkREUAARKF zgg8kDOeKLvsO3mXLfwxqs6Ax2b7AM5fC vTJ56Gr8PgrWi4ElgsQwSXmkVQMHocZPv8ASsOTUtSJVncKQuz JlI45/wDim/Oqkk0s6oJrpiqrtUGQkAeg9qluTGlFG/NYWdmrrf6hp8Uigho4ZWlbd6bVA/MnvWLNqNvGXEARiOFYgjd2zg1nNAm44fI9hThbRgfeJ9sU0pB7 hLNevLEsbeQFXngZOeOcn6fSkildMlBuY452jjnORTRGIx90D6 09kbbwRVJCbXQW9urq5m8y7nlmkwBl33ED09qr5Riflb/GnNbnPzKwpnkYOQWpWY7ruTRPCuA3X2JFPV4S2Q5 jAGothA5DH6il2wuMFGB9RimLQmndDgqqA9 KYhHXapprWYABU8Uv2ZMZLYHqSaNRe6POB95SD24oG1jggYzUI REIAkQ/nSCUA/dB7ZouDj2HmGPcSIyAP8AaAp6SIARtU m45qMyqRjYoPrjNRuWJ4x VA7N7k7hJDnauPYUwRKT/q2x7Co95XAYAe9Bf0DH8KWg0mibG9syDLA8EknillwDzjA4HBq ETFRhSSaRriXIIO3HTFF0LlZOeRwR BpAcdOv1pI7tyCJkV/qtI0qdTGQP8AYNF0KzQ8zbsLK2VHQsDx VRN5S8gg wo82EA5eVW9wKcHiOcYYepFFyrWGmeJQNpO76cU8SEjI3fypVC k9h9Fp6xo3BYn8QKZLsQPJgZJQH3Oaqu27 JmP0rT8uJTjYD GaYfLIBC9f9mhq5UZJdCnE8u35C4x0NPQy7y0jE57nmpSOeFP5 08YKEnsKVgcvIi2hTkkVKrEjBOajVkD5ZEdfQkj VOyjt 7AX2PP600J6kgJA 9 ApyqzZO44H 1UeR0Y4P6UqsUI2spx6mmSSbwgI3c0wyY 8xNKJWwQ6gg9gwp26IDOyUfTbRcLEbSsfusT7c1EyylvurUxlj 54f8qjd0x8qn8eKGNEbouBu8tPxyaj2L/C5P0GKnEhOev4Ck2E8EFT15OKRSbGMsuAQAR781HtkU5Z8H3NW A8K8SynaM/cXJz OKryXAKlY0AB6k8k1LaLVywxuARtVl/E1DK1wSNwP5VdjdurKuR71ICXyNpH4HFVYy57dDLVJDkHJOasp ExAygz6irixHnAAOO4qOSQIMbsnvtUU1GwnNy2ImQqBlAPqKDu X/Vqhwc5K/wBKHu2z8qrnpkik 1ybcl9oz0HU0roaUhHWWR2Y7Vz2RAB AoW3dcszEH3OKmjuuPlOc tBG5s4bn 8tOyFzS6kCvtbkhxj1FEbABt5CnHHOKlaI91 XvzimG3AH3f0JpDugRySBlGPTNTByuCQM0yOLHTHvnAqUuioAJ 8E9QBnH400S9dh6yyMOM/hionY5/eqx rU5SvUsHA/vDFJIsIBKAAk/wB6mLYgLKDwAuf9rNMeYKRmLPPqc4qfbG3RlBPSh7Z pLcVNilJESzurEoqAYIw/wA2M9/rUI80cHDZ96svGCo5ZjTPKK9sD60WKUkRpHJkAkj6nipQM91z lKGx2Yn2oLZHzRMR/tUWsK7Y8Ie/wClPWMk/uxu985qJZCAMRlRjHHeno7YHlgjHOKZLuDxKW Ynd6lqVYoyMBkbHbfmnK8rschievODR5SsCWIU/lTFe24F/LAUeWV hpPPjX765/3WINPEXTDt LCkkiIyPx5Ip6hoCizdTuEwP8Av7hTRHAOI3P/AHzg01h8n8P4HNNDFTgKp opD17iuIweM8d2PWoGXzM5bH0qVg3UFV gpVWYjqM9uKVhp2Ky2xGdu4DHNSiDAzkmpPLlGfn5P4Uwxy4wX YClYfM31IyuCQHYe2KayBsDmpTbSZOORThC4XBQZPQmiw ZdyDG0cqTUcrszZxirPk5HRR NBgAHHH4UnFgpIp7nyf0A7U5WlGMdvarBUA/4Cggn7xpcpXOVmEhySevpTmkmaRnY5ZuvH FTBV59v8Aap4CdxRyBzksWrXscDRfumUqFUugYoM/wk9M960F1xbycNqOmW0vy7QYRsx6HHf6VmKYgPmjY/jQZU3/ACEIO3ejkSE5X6F1ryKOEhbSFcptJcFnz6ryAPris6W5mkZtrY U8bcAUyaQbmC7mA6MRjP4VHvYoF2557n9MUm w1HuSrJKykbhgc9elKpbG9wxjyRkHvioYS8U0cqbd6MGG5QwyP UHIP0NO3O8xklHmseu7j VF2VZFgeWUDK8e7uhyCP6GoWmZTjAA96aFY4 X8OtPZV2jcgBz1B/pTVyNEPS5wvIU57YpwdGb7i/yqEQg8qcfWniPb1UmnqJpdCTz1Aw0f5NmmGRWGRGwHqRQwP8Ac ekKnGNn50O4aEec/eXFKCAOCB FGOeVFP2p/FhfoaEO43cf74P/AAGpEkAHzNg yiovkJ /n8KeI0BKYMYxlY/wCsI9hTGjYfecfic1YGzD9KlgtZbp9sCbj7sBj86VgUimI1wMu OfQdKeIFwTnIpWAABL8HptIpYmUnDs358UA2xqySE/Ln6nJoZ5s5MjfhVhpAWwiEnPc5phLk8RD8c0xX8iAk/xPzTMkc5JqyysQflWmeW OAB FJoakiLcW69PalA9/0p5 U4kcZ9AKUbcZBNSFxhLD7vX6U0tN3Zj9TQ0mON5/HinxySMONrD6U73HqhgVycknNSBSDyzH6GhpHzhlwfan9AC2Qf pmmhNscPo3404k8cVGHjGS2Sf93imtOm4ldwHpTuRyskJJH IpuCOgX8BUfntnjB/CpFcPwQM govcdmh4Vz/CPwp2 VMD5h7CoiAvIfYfTFQFQx5cmi4JXLId/wC69L56jAKOPXIzSQhVXiQKfQnFBduPuk/jQKyHC4hJ6f8AjtNkuME7Uc8Y9KXzGQnhAD6ilWZM/eQZ9B0oC3kQI7sfufpU/mMMA4wPSmySqRwZCB34qIumR3 tK47X6FkS5QqD1IPA5/OpI0WNle7QpCRuG5iC49qo e/RWA54wvNJMJNm QSMu7ZvYHGeuM vtUuRSgdHe2 n31mLjSWtE8tAZLdpCs2e/wArdR/uk1jxmBsq4kRh6rkVS3RooXbvbPLZ4A46DHXrV2C2mZQS0USlt vmTOqqB2yfX8 1JTsU6d9h4 zr9x3/75pPNjIwpYtnkbKq3EscZbyRKGzgCRgSuD144z7VGl1KCDvPHO Ccj8qftCfZF1n4ILHP0xRukCkgk/wDAqz5JHdiSSc9aVJHUY 8Penzh7MnZpGIO5uKcHmAJ8wgCmK eoxn0NBkKkEk8fjTuKxLHctnBl3Z9RU6y7uGB/pUS3EbHldv 7xUjSwLjbGSO4JzVXIav0JNoxn5T9eKiYfNjy1 oNRNfAHAt0P4YphvpiNoSNV9AOv40cyBQkWNuR9wYPvTTGDxtF MW9OACqDn0x tR/aVJOVGPelzIfJIkKDj5QPwpwQ q5qNZFI4Xj2c09WAwOcem6i4mhGhP99Qfoab5LYzuB/CpiyEYHB9MA0GVVQjYWPUZGMUDuyERkN1oKEEZ78ZxSSSvgbNq n1FNjnkRvmww96Q7PccQFPzEY/nQrIScN lTGRZFGFFAkK/d2D8KYrkDNzgIxHqaRo/MGQMGrHmHPKxt9aafmPQD24oGmVfJYHg1PGrg4ZePrUoVcEFRn 8qkDheCqD8eaLCcrkW0fxD9aCeBsjB/GpxMADtBI maa0hP8G32FMm5XbdzlEX8aZgsTwD7gGpxIw3BSAT3NNMpIx5i/nSKTIWhJIyeKcIQhyWXH 9mnbcg4YHHvTXBAI3Ln60FXY2QqXz8o9gMClEaMMBl pFIHYAYZCfTFODH IKPoaA1JEgjAwXQ/jTxFGvG5SfY4qIKpHBGad5WeST FBPzICVK5Dg4PTvS7lH3WbP0pNsuc7f6U4W8zckEGlqW7EkbfJ zmkcA9ckH3NH2eTq0uB9KcIwRkTZNMjzIwkQHKj6kGkOA2R VT7JOu/d9eKifeOqNRYdyMiJidwVTUbdB8xx7CpfkY/MpzQWiUcBgfbpUspMrlcn72TT4w6HcjsCOhB6U8iNujGgoozlu R60rFXGsXIwWyPQk03bgc4/KpkUHo2afhAPU07E8xVBfPAP4Uuxs5xt/GrBAycg0qp7kH6Ciw Yrbf7xJp/QDHAA/OrDQqp cMxP1x lBRCQNv/juaLCciqDKfuqSPYUpWT1IqyY1/v4PoM0q7R1cgfSiwcxTI9WpcAfxVe/dHHDEdjimvDEwJEgU/XFPlBSKY287mwPr1prBSTipmtm7EMPrQLdgBkD86mw ZEHl59qTYcYJOM5xV1bc46N VMkh2/eOB7mjlBT6FQpSBOc459cVPsBbCZf8A3acEboBj1yaXKVzFYIS OB09BThE3tVsABcOwJ9xihmHZyVH90dKOUXMVgjDGadgqejE/Spt0K87m/IUr3CvhMHaDkfl/9amK7GBJCM7do/KkC88zIPq1SgxlMK6HPOXBo2xgcpEw9jimFxTbfLuaZAD/ALQpiWxfIjKP6e9G5AcpGqexGaZvkAIV O KBaitBJGMNGPxGKeIn2qxjwG5XIxke3rVOQOeWYk 5prtI7ZcljjGWOcD2qb2NOW 7Loh3dv0o8qNRyDVTzGxyxPanAyPklmJPvTuTyvuTjyh1Bz70M Ex8qA 9KgdDuJX8akkG8AtFg9cr0pokgT5TnBHvUqsCTwCT3OaVRgEEY/Cnhgo /nHoKYmM3YPyjPsBTmY8feHsSKRnTAO7PoMU0yx9DuPqBigQzed 3 sB lMZs55NSb0IzsIHtSFosdGFJlkGBnvn61YSZwBwuB680LGrBSh 5bO33x1qa2t3nA8mWPJJ4JAxgEnr2wDSvYbV90KtxkHdFgeqc0 wfeyG/BlqLe2RlCR7CnmdwpEURI3dSO1VzEcvYcyyN04pnlyZyeadE7M xLjb9DxStIezg4/2aLi1Wg1oSR0waia2POSKnEiMeSAccnOKevlE4EmOP7wosh3ki mLfFOwV9fyzUzRqP8AltnHoRTSVHVmOO9LYd2xivtzkZ opwkU5ypo81FOCc04SpkbQBmhCfoB2sMDcD7CmGNifvP/AN9VYX3P5UhUHkMfpTEpWFEmVIBwfr0qJi3GSAPY1CsyAHdF83 Y5zSiZyDtKgf7ozUtlKNiWMsoO15D NSm5mSQNlg2Sc7Rn VVfPuChUP8AL9AKQtI/3t3T1pXHYsGdzkndnPajz2dwdwB4HTFRoHByqsfqadtZuDgfie Kq4rIBIrsQzsT6AcUHazFmZifpSeWVB/eKAPTvQZUU4JLD2peoeg7YGABD46Cn5hCgYLY981CX3sSifkef 1pQ8g/i2j/aUUJg0x8joBnbgegNM8/YfkXt1A/SmF2P8ef8Ad4pmSeAp/E4ouNJdSZZ3OMNt9cinmRgT 9znuO/6VAF45H9aQ4Vtyh1b1GeKLhZE24nrvapI3U5BLA 5/wAagjlZRjewzwTjrQ0 WO47vcjFHMLlLJVDjZtz3zSE7Cc4H0qDMe0ncvTtUHm46hiPTN PmBQuXMgk8A/U0hC55gU/Sm29xajcJoJmz0ZZACv4EHNWZL3TxH 6srksS/wDrLjjB 70APHJ96XOilBohVAx4iVfcnGKd9nLxs6k WpAJHY1cg1u2t4SkWl2bF9u8zBpScEHjJ45B6djiqF9q808jlA sKksdsShAAxzjA7VHtH2Dk8xgMAPMrOfbOKN8O/Cpu/wBo5NU42Qt83yjHXGad5oVsBAQD1GafMPkL6o2AQN2ecDn9KrS lgCqpJ IxQLpifkiIH1JIqRJpGblSPcsP61XMibNbkESSZyIyw9MEU7BV iGSVfUCrDzBBtL5PYBs1B9qcSA84HqaWhV2xDHn B/xFCsY8smV7ZAqykscgGHCt3Bpjr6MT9BTsSm pXVo RyPrTgB/Cf8Avkg1KG2kfLKffbSPP/sEY7baFYYB5AcMxP8AvLmpI1ZufLBHqBULXWR9xj PFIbqVslAQP8AZoE4tk0kDMflB/EYqMQMBzj dMeVieQf BVKkrcZVB7nB/nQ2CTQqwAH5yqn3xSsI9vyhm/2iMChjI G85c/3StQSW0hchnXk5zRfsCXdj/J Y4C56/M3Sk3sBhpBtH91ciojagH5m6dzThCq/8ALQ/z/lSuytCTzQer8AdwBQbhW4JU 5WotsXoWP5Uh9lVaLsVkTkxD7wXjrgUE2wGSx57DvVY89c0seE kVnjEig5KEkBh6HHNA0kTSyRKw8pWb3/pUM0hlw/yod2cKP1/ t2o8xVZiqquc4HXH0zTVKk4ycVL13KWmwstzPLu82VnLKEJY5 UHIA9BmogQODzUj Xj5d5bPU8DFRkemamxV7kqTlBwMHsadLdyyZ3vwRzgYz VQ7aTbmndk2RYjuQiqCO/OFGcfXvUouIxzuBGejR4I/KqYU0YHqPzppsLJmlF5c2QgXOOqnr dJjAyYyFz3A5qgEGR82Pxp6ymI8FmHpTT7kcvYu QZAzKCFHXGBQ1k4YJsZnboM1XiuRn5wR NTi5VsDP5np dO6JtJEHkyZOYs496lRWUHbGAAeAeTUm4k5BgKjuzdKSS424Hn KAOyUA23oPjSSQZCt9VFNZjj5sL9TUDXKk8 a/1bAqJrhiMIirjv1NFwUGyMDPfNKq4OckVIHgxyfyFKJU5whApF 3Yo9 T7iguVPy8fSlLDJCgHHfJqReg/1Y98U0TtuRETyYA8w/jSG1kAyUNXAWGCsg9juApj7sDcwx/vZptCUmQfZzgYIBpDDhd0jnP5U9i54jIA9jUJjctyCf1pDV 4MhBK0sckkQwrED0IyKdhgPmXp2pfMAXDYoHcN8mM7U/75xUbyyjGMD8OtTedGxw276g8U9VRh8vTr1zQK9t0U/OkHQgHuQKcJpf73NWHiB/8ArCmiD1z VKzHzIjWR89ifdc1IMP9 MH3HFHkqvO5s mMU6KNt/8AEfxpibQnkx9QGqN48dENWyBxnCn3NRSMiNjeSe 3tTEmyv5SnqP1pREnoSfrUyyqcDaT9RU2YdoBGT1J28iloO7Kg RFz 7yfpSEOR8qAD6VcLxbQqEZz9BipVj3LvDJgeuSP50WQuYoRxuM lj QzUoXA 7J QFSvDPt3oInUngq3 NJ5sg V4GB9WzTVhttlZipODuz35zSGJOT85q2HY8NHsPYquRTDMwxuX Pp8tGgXZAIVPUcfWniGIev509rgbvuDOecU15WydoX2G7mloGo vlxMPuk4pypEo4Ug uM1DKZcsAQT6q1MWScRyKQh3fxFeR9DT5h2b6llpyAQAxFRm5J BAjI pzUMnmyHhVQeig/15oWGQcmQD8am7DlSHiQlhuBA74pVfJxlc9sjmhUAOWlLY9BUi LC7cRs3uTjFMLoRw/XcpJ7FaidpVPKR8dwtTgWuM7T9BnNNf5j 4QoB6nk/hQCIQzkcoMewoJkU4CY/CnrvY7S6qR60jySLwshI9QMUhgqy5zg56kY4p4jmIPyqfYrUAl bIClsdepqcXE6DKNJjsQ5FMNRVgl3Afus m08VIbWQsPujv904qs078l3bPpuJzSCdyeJGX2FFxNMt/Y2zyVX68U02RY/Kc/nUQe4xnz3H/AAKpVec8mbOPXmnoLVdRp05vWmNZlf4uKsrI7ZJkiPHTFRsXJy zr BFFkK8iubcA9aTyl6Z/WrIDeuc 9DBs4MefwzSsPmZW8kHpS TjqDirAK5wY2H0FHGB8rj6iiyC7KbRr2BqMxirxdR1wfwqJpQR 8sZJpNDUmVCCMjOBSgkintuyNxVc84HNKrrj5uT6EVBoNKYzg5 9wOKXa55zmjeC39MUjOAeCTznpQIe4eQjec4AUewpyxrtByPTB ODTnuvNm3yKzHAVsBRwABwAAOg/xqEzOQBjGO9CYWZOqKSQqhm7d6kWEvuKIWUfpSG6gEZEdqyuEw HaVmJbjk4wB36CqiTyxqRHI6A9drEZ9qfMDh5jwWB4OfpRu5 Ymodp96XZ6mi4WRKZEHUbvqaUzEouwrljjaByKh2cdqcImI3Dh emSe9S2wSQSOxO3fkYHfNCOyEjAJ9 1NETdR9aCjqASMA9M96SbHoWI2CqdxJb2xinEgZxICfY1XCkH5 hikJA7frV8xLjcuKV5ywJ tMk8nJzjI9DVbAAzip7KBJ3w8scYwThicnHoAOf/rGlzgoCFkzwOKfHOE58kH3JqBQhXIcZ64zyP6UfIDjefWjmBxL Ju8nO1R GaDeLjguT7cVX3r2OaYWH40 YXIuxZiutu75WPpk4NI8qyD592fZ/wClVyw2 poaRjEseX2AlgmeASACcfQD8qXMUoosweUo eM/VetSrJCXOQ6fTmqCyFeg4qeHbO6xqrB2OB8wwfxNNSE4lhnjPd z6c03EW5ScqO/OTUEiCN2RlcMpwQRgg0gZABlSadxcpZMiZ/iIHQ4FO 0Hp5e5cY5GKijZSwVFckkD5Tnr/M0tw6JPIsQaSNWIDsu0kepHb6UcwuXyFaUhsgY9zUsRZxzMwHs mRUHnr/dGB2pyMF ZlIyeoHNO4rEw3I2VdD/wEipGlcr8yxY/2gSKrGXPSUY9Gz tKjtu5xj1WncTXUewUj5vK5/ugimi3XnG0Z9MnFOdOMlm/Ko/K352u59RSBMc0MQ4Ytn34oQRAZDHH0phtWH3i9N8lP72PZjTuP 5jmdFyd fSmNOT15HsKcEUc/L FG5R0Az7UrghvmOy4CEj60ASMchADQ0mVJBGR270wSsRzuP40X KsSsjnh3A9qidTu4yfpxQZH7DFRncT70mwSHpDIWO0ZUckqCcC pXaNSQoZiDxuHX8Kq7X9/wA6QqQckGlcppE7SEjARQfam ayqRtH1zUYwfX8adlQOlFxDllOPuATUqZP3VP4CoQVP97PtTiW X/AJZ 3zGi9g3JhGx5Kue9BbB5Urj8ahLSKMmOPHr/AJNAZzglFA9zTUkHKTCRQc7Vz9Kd5qD/AJZBj24qDcMf8sgfpk0wt/tfyochcpYBBbOCp9ulS78AZkYeny1VWQgcc/jSvLLgLkqDRzC5bkrMN3Lykn0 WnxhJU2pAztnqTVRI5WcgA5AJJP8IHUmrrFXhWR5Dt27FyVySO pwDkcHgd/Wocy Q1bnwxqUdnbXdpEl1BcKChgQtg4yV57jocZGeKzVsmtUF1qUFz Jbkldqny9xxxzjjnHbnmptC8SarocyPYXTmBWyYZBlG554PTOO orX1/wAXLrFggMZSdiVlgx 72jkHJ 8eevBGPeldsdrHORQQXayNbo8LqWdkJ3KkYAOQepPUYPtzzRqV tElpaXVuz XLujZW6hlx09iGH0OfarGiXiWQmNxbxXVuy4eF22Fh7Ec9ulVN Tlt59n2OKSGMEko778Z9/wD61LVDuUgwHuCKmiKleB8w61X20oDA5HUU0xNJlsDPJGfcHNL t445H0qASE qt6ipovMY4BD/Q1omQ0NaPuKY8ZX7wxU JD/yyY 4YUojlP/LOT8gaYDPJLDIQge9NaHHrx2HNeiS/CvxAieZKbI 32tSf1wKms/hdrkaLc3Volxj/AJdY7gLu rg4/lXMsTSf2jo rVVujzVYcdWK57d62tL0 0jUz6hInlYOFZsfme1dZJ8PPE7SJMmnWFssJHlxG6RiO/OSR lJ/wAK18T3yu9zLpoctvYtceYzH0JAOBUvE011D6tUfQ5e2kgllKt bwC1BDFVh fH 8eR VW9M1DTdPKLdQW80dw37ySFQRCueOCMt61tav8PvFFtp48uSK4 j 6YbJxkDGOQcFhwB3rm4vBHiIsF/sq8ByMkqAB9TngVMcRTl1CWGnHdEfiZLJtQ87TXga1lHyRxLgL 7f/AK eaxjEOu1hXRr4K8Rkr/xKrnjlSMHJ7Z54HvV/UNIvbPSlhu9AuLaR3bEynzGTsoB5O09cHqenStVWg9EyXRmtbH FMiE9aQRDBxzV37JP54hDBpC20Rsh3bvTHXNdDY BvFF6ubfQ7xucFmjKAH8cVTlGO7IUZP4UccYeuRQY8knA gr0RPhR4xO1n0 NAf4TcRj/2ar9v8HfEskYaVbCMn Frpcj8s1m61JdTVUavY8ve3ClQrq4I6rxj25pnlNnA5NexRfBH WnCGS906I45BkZsH8Fq5B8D74n97q1mp9Fjdv6VP1ikuo/YVX0PEdvr lP8ALYqSp o9K93t/gW5Y/atbjx/0zgOT ZraHwX01oEhN/KsKnJWOIEs2OpJOTS tUl1K q1ex82mI0rwMpZQQy qng19LRfBHQwOL 8bno0aH tKPgroSsP9LvGB5xsWp uUivqlU avJ54yfqMU8QsSMso7ZNfSx CugFjuu9SA/ujyxj8cVJH8GfDiuN0l/KOgDSqP5LR9dpLuH1Kp5HzKlsxwQSO QaVlAJ3ZLH15NfV1t8LPClsuTpXmtjo8kh/kcVL/wrvwsi7TotqPdg7H/0Kp vQ7D pT7nyQYh0 cZ/wBmlSML0l2 3Svq2T4aeFZWYnRocnuryr/Jqqz/AAt8M4wNGJ/3bp8fqaFjodg pT7ny9tyeSp/GniEY5DY7cV9JH4YeFVcCbQp1Pq102P0NTJ4E8JDATRAFTji6k H9af1 HYX1Gfc aRDwCvmEewIprGNDh1k/765r6bHgrw1Gyuuh2h2jgzu8g/Ikir8GgaPGuItE0sDGPlth/hUyzBdEUsC3uz5T86LaQqt65LAf0pnmFZAAVY qnNfXVv4e0fqui6cpH/Ton9RVldB0rBxpelb/AHtV6flS v8AkP6j5nyAkqvnON2eM8DFSKhILMoYf7NfYi6HpBGG0rTf/AZP8Knj0fSUG0adY7R2W3Qf0o v QfUfM L3kYscDA7dKCw25LDOOmK 0G0vSm4/s2yYf8AXshx lPSz06LHk2NohHTbboP6UfX/IawK7nxW0yhAPL57kkikSRSCSg/A19mTaVp8jeY l6ez/3jbxlv5VmT F9CmkDvoWnu6nIP2Vf6Dmj 0PIPqHmfI6vwfvA9gFBzTXuCFdVVWyRh2GGGPQDjn39K uNS8M6FfwGG90ixKdAPJCEduCACK5ef4UeEZmzHa3sOP7lycfj kGmscnuhPBNbM bllQsvmR/Ln5tvBI9vSpJDAqjy8DK5 ZGJHXjoB/wDqr6CHw28FNsEEd5cdSTBO8g49SBjqCOKW6 Efh 6ihe2srq33KCRJcOrjPsQeR3HFH12Avqcj53uFETExXKSgn FWXj8RUQIbJZiD9DXutz8E7BnYwanfRLt4V4FfB oI4/CoIvgdCcGTW5AB1/0UAke2WqvrdPuL6rPseHnBwB9ckc0rBNhO9i eBt4x9c19DW3wW8PpKfOudUmTHCl0Q5 oWlm DfhwOGEmqRpjkGVDn8dtS8ZTH9UmfO 0ntSYPoc19M2Hws8JwIN1lLO3rLO5/litmDwV4YWMxjQ9NyP70RJ/OpeOj0RSwcurPk9Q2CBnBqQeZjBZsdOtfWkXhHwvHGY28P6eTn O5YP8AE0kGg6FayrJb6FYxSJ0KwLkfielL6/HsNYKT6nynHZTyLuSGVx6qhIqT z7rH/HtPj3jP FfXSNyRjCjoFcjH4A0/wC1SAcPMw6Yyaj 0P7pX1DzPkaLSLthkWk5HtEx/pQ9hcxcG1nB648pv8K wWupwilncbumJB/Q0x7m6QqW3gHkbsjd NH9oP8AlH9QXc PHt58EtBOOe8bYqNbaZlwtvOz57Ken0xX2Gbudm aRvXAP/16FnkzkSOpPAIyKP7QfYPqC7nyJDpt4VVjazhGJUHymOSOvb3q c6RdAk/Y7gr6iJv8K uPOmjIMjK/uHB/kaZNqMgIPKgdlJwaazB/yi oJ9T5EbTrpD81ldj/ALZE/wBKkjtrpM4srj6mFv8ACvrX 1CQd6N LZqNtRIGdgZfQucfpR/aL7C/s9dz5MuILhNpmtrhQwyP3WMioGZkAPkuD7givrFdQQ8MHB9Mbv 505r2JhtaBCPUxDP61X9ovsL z13LX2SBHQpvJGSPmLAe9SyfOF3bMjuPlz tMMakEiFwB7d6Z9n/eEFZGH6H6V5rPQF zGRgEKjrySOaJbQgfvCgIwOHXP6VWQRxybjblDIoYgnG0j1GeP w60r3TCON0iQbmAO/AAHYkHGc/nyKLDuP8A7NgkO0jIJx97ANPXSbZVChVRRyBvxj6UyS/2sN8e6RjyqDIB/u8d6imn84p5blVPzYYFenQUWC7J5tIsX2NKANhOCHxisS90yw0 GRlLQ2oB3CKXG3gnjOQevfH41PcXbrC0sYRwpIHzZ5z1LMeM9e 3BFFtocvih5HmZ002RmQBF5I6cE9AeeevJ4707CH DNB0a7EWpTWdjc3rKMucOw7gnPU4wSTzz Fd2bdHIznPpmlsLCDT4FhtYEhjUYwoAz9atgfNwAfwq/Ugp/ZIjnKrmkNogHCD8RV0KxPygnPtSsNhKsTn2p2EUhbouDhBn2xU oAAxx FWFYPkORx3oCnsB FKwyoy5OQWPsBimKGUnEcjD1xV5lxIcqAKTaGX7gz70rDTKQCj JALH024oXeeCMD0xVwR4JyoFPGUPzqcY4BosHMVNhz9446YHAp PJbja6 /arTqOAARSbdwAKqMHtRYLlYxMp Ytz VAQ4 bPPtmrLYJwxBOMUj7igBICjuAM/n1osFyJYk4GX6eooEC4ACkk lXEkVIwPkJH8QGM0hn3g4Vfy/nT5QuyoYkCY8td3uSab5aDO5B7EdvrUrK7dMKc9hxSvG 0c5NICHy14I59MU10A3buR/eYA04o5KjeRj2FSOrhuAv8A3xg0BcqGKMLkrj8BUDxKDgZJ nStBfMByB07EUo83acRDr6dKAuZu3A9abhh3OKuzoSMbSO QuKrFcEgkE/WlawXITnPfNLgEkk1J5Z7g5PpTWjIA5IzQMAuARtB9z2oTI42g 570iqQeCaTaxORQAShpEOBhjxknd/Os640e2uZGe6RpicEBpGCrj0AOPr61pqrHrilKn/ZFILkMStGuxPlUdAoApdjBgc4p5GT97p6CkKsR7CgBGDn MkfSojG54yAD1yKm2nt0x VKVkccyFh9aLDuQldhAXc3vio8yBeCcf7Sf1qzsbnr dO bj5WNKwFKUuUHIHqCKhaFm6qv5VoAEZyv6U7YT0Un8KLDuZYtg 6lTwPrgfzqBrNQMAk/rW55Dc/JjP8As0nkAfwgY9qXKNSMM22BgnGab5RBJDAH3Ga2mt4tuSo5N RmCIdExU8rHzIy4YtiERYAzktk/1NSNGSuQc/jkVpJHEijEf4lqQhG6qv5VSixORliPBw23jv60hGBhAc/Xr FaZWLui5 lNMMZXJRcUWFcy9hLABMHHUt1prIoPzhyR6NWs0UX8KAD6UFUU fKiD8KXKwuZSwrIQIk2sf7xAoktpYwTgt7oc1rqw242CpDKmMG ID3U4NPlC5hWti87MWLxqOpYHmrK6NFn/AFp/KtQSKMbQ6kd92c0pmTBJDE/7XNNRFzFL7RE21ULE4zyP8aclzblWYuDg4OEP41rnTtPXnyF5G 3hjjH0zUM1vpgj a3VlyOPu5OeOSKuwrmZFe20rlFcYBxgjOf51F9stXJJPQ/KVAIwOM56Ut3DAzSxJDDCMEghQXPHRT0Hcf5FWLDSILy1jeTej qu3ehCs3GPmUfLkDoe1ICuLiNsqpO7B5x/XpWfNdpBIzymZQnC5QDeVGTtGTkYBPauuTR7ACMNAknljA80ls/UdD VWGsbEjDWlv02kiJRken0osFzzy1jfV72CS 2/Y3YOFbO4kdMhRyDwcnjAxmu4spreGJY4rgMQdpd5N3Pp7VdSC3 iRVigijQADaiDGB04oZU242Io7DaKLCuNW4QP8ANMfrsyPrzik bUYOFL4Zj8oxgkU8njopPqaCoHPloTRqGgJeho2ZJo9oxjDcfg KZ9sUBmYMR2OaerKDny1znsKcXzx8w iAinqGgxtQT5fKw575GMH3pv9oRhV8xZN5PMaIT Z79e1PaQJyZEHrkYpdwcDDgjt0P9aLsNB32uEIx3oTnA5PBqud QhWT9529eM1Ivyk4I684TrSB8kgt BXFGohTqeH3LEAucYx7UPehl3FfvDqGxj2x1oMhHAJ59qgklfs SD/ALtF2NIRdThdWYNkA7RtBY59OOn40z 1VEmFRn7kAZwO5AqIyzZO5mJPoop4kkwOCfqKNR2Q86vbqgfYE yM7SGJH5A5PtThqiHlYsE9AV5qMSSj7oYD2o3zkffYD2NF2Fi0 2o/LIWAQAfKWXp7mojqoRxGjRSTFNwA4PT09M1GC cl2BpkkO7/lpIPXB60XCw6bWm8rOI0bI79fUc9DUZ1aVQMIp2/MQQQdp75Hp9KQQ46NIfqc08AL3x9RSCw4am6qWC7wOSVB/yfwqK28S20rLHMjRsSFzJuTLHoBkY7Gnkg9SKjKgkln6/wC0aabFZFyXVrcyIm6OIM20M7nk melRT6sQyKiSDOfnX5gMdzVbK9E b8aXzQp 7 VFx2B9aaNOF 0hlLHayqf14P4UqaqrquI/L3dCe9ILk/wxtjrk03ziy/6sewwKLsVgbU8 YHWNVQD505Hvk9sVAmuQl/LbyAzY2hnw2D32nmnMjHpGB9KZ9lDrgxxAdclc5p3EWBqUbLvj VMYztcMCR0JH elLFqsDRq yEqQerY/EeopgtunzNx6CnLCQ2Q3I7FRSbGkJFr1kZQJraSFWYqrOwAJHo D1zVuHU7GeOT7OUco21trg7T3BAPB9qgMQbl8H8M0z7PGGJChc 9cKBSuFixJqEEZUPBJhj95CG/PkUxtUskdVdVAc4TnBJ9KYI0X1/OmusTIyPGjqeoZQQf8adx2GHUY2jZo4kyvUEkZwO1LDq9syN/ocpmVS2xnAz PSmKsUPCRxop7ImKb5Nru3iBQ Qd2MdOlLULEz6pGUUpbRKWIBDPnGfccU9NRi8zZLb8jghScjPT 8KrxJbQqAkaxgHgKCPellS1OTICTjqC2f0oAkXUYQJEkhjMq/whiAPqTSJqsLIwFpztyrCUhSexBwePyqqYbY4ARivXktj8iaij t7eFBEqSMnYNK7Y9uSaYi5NqPkwvKsKuFI3bJS20dyeKedTjKl VEhYEAjr1qlOtm6sskBBYYO044qubKyCpsafCLsAMpPHoc9aAN f7fAImd4JyUXcUYgEVENX05nVFRmcrv2xuH X1yOMVCsbSlQrSkrnA2g54xVW5sYH2q0XlurbxJGAjA mfSgDXiubaZj5cMm1QC7FuFz0z9ah1a8ttPG Rk8vpksAcY6j1rPtojbquPnIGNz8lvrjFQanYRajEqzgrg5Vk4 Kn29KALQ1axdmVZ23JjI8lucgEEcc9RSjUrP5QLhCW4AwR/Mfn6Vkz HxJDGsN5KjRcxsQCw7Y7ZGOo7iodE0y8W u2luYwjzN/qFJaRR8pJ3fdJwOOenvSY0dPEFlGVZAhGd3ajy1BwST/wGpLfyrZcxmZTjbgKMYpyFJJPMeeRuwDDAHtgUhkKxgk/I2R tHldPlc8/lWgkivtXfblyfuqm0/n1qWOy887miKrj70chP6GmkTcyirHH7p1468YHtVdxKWx9mnYD oVK/yJBrflsYMEBpgB361ELRV/iJH0p2YrmNrN69uVUusaSEJG4Ocsegx/kds1SS4kzbQzSrMshLMEjIAPBUkk5AyBjrkg1pHw/9ol8y6vpAcZ8uNRhWI55PUexFaaaTahI0mzcKgAUzAHGO MdaLMd0VdJ06NHa6kuBds33WdBgfT1/ tWxgvym30xmmLaRImFVVHbC4/Kk8kE8Oq/hk1ViR5VlJ3YA9z1pvyg8MKJdjbRycDuuaj8pOSWx9aLASMuVw sgDdjgGmwxOozI4k57IBSrEmPlO78Kf5QOFIJHuelFgHlEzjaT 9BSGLJyOBQLdCcMnHqDiniJU 6oB tFgI/JzyxcH2pDCBk7zn0qUc9CD9KgkJ3cgY tJoZC/mZIDSBR6ECoWhDZ Vi3ru5qZwzHnn8cVH5Z5IYr36mkUhgidVyEbjp84OaE8z 7MuPUj/ABp6pLn72fqx/pSlWJ5Ygj0H NIYAOTnJNNKkdcUj7yMs5/H/wCsKjwwziTIx3//AFUCJdoxUcjKqkjGfSmMHA4OffAwagctkthCO5K0ASLKx6xE59 lPBJ/gKmqguGXLFkCjsF/rmpFuGmzsX5R60AWcH1pW3j 6PqarMzqRlCT9aY93KqY8gHjk7gPyoAssSvV1/Ooy5xlRu h4qh5KSkM0ARhz8j4z VTywoQuAwx6nNK7GStcHHAUe5bpUE05h/eTyrGg6liAPzpqwIc7sEegWpQypgKcDHpTuKw3z94yIsr2Yc5/WpFdioJUj2pS6sc5 vamADOMgjrzRcB53nnaB7GmrvzyBn2p2TkfKoH409XbPzlAPai 4ETGYn7ox9aPnBDLGT7ZqfeuOQpYdhUbSnPUAnsRRcBPNlYgeQ 4HrmnYk7pj/gVIXYdG/SnKWz1yfQ4ouADceoYf8Cp3TqTTS0mcfIKk3ShSuUKnt60gG/Keqkj3phx2Vj7ccVJuOeVB lBdfTBoAh25/hx9aa0ajkn/AMdzSuzFwdzAD2pxOT8rYHr3p3Ar5AbIlPTpjAFL5xLARtz70j QOzszTy4PYEAUoQAY8wn0zQAx3lBG6UZPamBpcjcQ3rgc090bg rLGT/tJn VEeV5yN3fGaABGPOefcrSMeSQpB74XNSgnGAwzSHfgjcKAGKMf NvOPQqaSSQZ5bP1HSkcy54wT71CUkOdzjnqMCmJkhZSQM8 gp6xqfutx15NQoxjIXcMd KmV93ABNAhtzN9ltJbgYbZGz4Dc4A6gdTziqegxzpasJRGGJ4A Xy1J6nAPJOe5p vMYrCMDezTSpEQi5O0nJx X4VZgi2Rx72 cdec4qWWiyhMhw33uoG8cgVNBO8Yw8EHXAAGePfNVVjy5YN2we T/LpUjrEyqrE5PHfJpXsOxqRKkw3EJjOcLj VXbe5AXbHMjD34x ArmQYhgs2xE4LPkH8v8AGpLc26nhmYjklcgZ vpVqRDidDey2 Azxlz6r/SsobpCRGHwO2AKYt3EikrGuR3JB/qDSC6DYV4sDqcf/rpt3EkaQvxn5UA44 SkN 5GdpY/7pqsdvcEsfWmbQegx70cwWJ2vXJ5VB/vHn8qPt2MdMAdcgVUCbSSdufUmnttY/KgJ9hSuOxP/aiY4OBns3Wk/tS3Bw5bkdM1VaBG /F7/Nik yQ4H7xQD2FHMFi0dSiCqVjLjtt5/pSjUoyebeXae/FQKiKflDenBxSbfmwAD7lRRzBYuf2lDt WJgfcUwalG 35wPXdiqTxszc4IH1FVZbDzlJUlG7FcH dHMOxsLfxHkyLj2UVJ9vgcYEsefpmsMQeWvznLdMtwKAq9I9o5 64wKXOwsby3MOeHUnsAtNkugD95fyArnxHLuGGXJPLBTn8s/rVjy7gg73fHI5x83 FHMFjTe8ckbW2rS/apCPmZmH1xVBUSMZ4zjqTn dRzZK/KYlz9OaVx2NI3C5yY3Y zVDLcxjLFJBnAxuGPwrLEe5eJ0J9eT/I0iW687DJJKe4J/qaANCa93DZDHz3bPSoGkkY7RgjvnnNU3tZ84ETgH1ySKhlSaIM qK fUAmncC7JLtIXaG54X3q5EFjQDkHqSD3rHihliYM7P5jdBjpSv cTBiqJMx9hmkBtM42/M RUR2EAmMsvXITdVCKSUj95C PVhj8KSWSXIMQYKOwGKQF9XjQ/LHtA7EAZp0k8bDpgVkRXdwWICyK3bg/wBabLc3gCnzGbrwBn dMDTaaPcNoB hpskyjO7aM/nWO11cCMFwgGMnfEox lSw6l5a7pI4NnbAIb/69AGiDEzfMfc4B4pVKclHOM96qR3k04DJaHYRy7fKo/P VWBcwLjbEZGPUhSAPzp2EWI8YJY/L14PWkMqeWCsZ5H97NU7i9XaC0H/AH0QAP1pq3geMBIU9itIZbjJO7cgU9s1IrKj5ZQw9N2M1TSRA5 zt6dOTUc19bRnDFRjsQTQBqBUJyPlz2BzRsjU538/WsqO jUYRoQuf4lxj9am 2tkFRGT1AOf8aANBmUDhj VRszdM/TIqit8WB3RrweQP/wBdSqXlUlYgQR3LAUATFpR/Hkf7tMZ8L 8ZV9xTP3oA SMn/gX NM8zB eFMDpgmgQ9mIOA/frT2kc42lQPQioWYDny157Fv/rUsdwjZVYmyecg8fyoGS72P8OfxqLzZsZMQAHrzT3mIH rd8ejAVC9yVYAxhCf77E4/KgByuW6pj3A6UMqgjOT HQ0zz0MO4wqST0XP50NNGGGY15570xEwdFGDwKXfGTkMPzqqzA su1AQewz tPWVFX5olCnp15oGSsY1JDSIG67c8gUzdESGLg/XNV5XjfgwrgjkZPXtSlwkZMcQ44PzUCLTNEWOMVIgUnOB16Vn7 DIXLCTJ5zuOB7e1Xonk8jKKS OEY7c/jzigLGP4hkU6xpiPK8QhWSYsqk8H5QM/gfWtmB7UxIFnHI4LZ/qK49L06zrtw8llNaTadK9sQdreZwGAY/dJAOVx2J5PStOC5FxI21wypgBUYdO 4DkEHrkDFTcqx0It1UblYFfQMD lOCgsQ7AMeN3tWQpeVWa1d9xZcuhwNo47jnoe9NluruzKfaXIj fPLnBznGPp0o0Fqak0JyypOrA425/mRUPkXCgKJlYDn5hVH7VG0KPE8twjA4kXC5HQEZ68/0oheVnCuC3yHdkgsPbj86YF8RRjdIwAx3wAKHjkwfK2g8YyOBV FXX7Mkplf5gFGWUZP14yTTEmyxLl1GSCH4I/Dr6UCOiOo2jAbQAPoRmovt1o6/u3UDPU5/qKqyXgJ6RMB2ZRUf2uJultDnGMqx5FUFjQW8gUEBgze3 FNFyXf5bg7euzYB/WqYkjMYKwKGPuaONjApEv8AwL/GkBdJ6lj JFMKL1LD8jVSIAFfLdtw6FccVHKZGJxcSDkdGGD9aQy75SMPk2 4Ayc00cc5P8qzszpIxW6ZwTxuwPyqxJK4Q7J3Bz1YA4oAuLknj n8aVlbB2nB vFZDXlyBzMrYOOFoTVZUfa8Qb/d4pWA1QZORjP60wQyM5ZioB7KOv59KpjWlyAY v 2KYdet1Yghh2455osBpx bGDjp3zilM4xg8H2FZn9tRGMksfl4OeDTRq9t3eEH0396LAaDk SDrn8Kh2ZPK7ec5JGaz31USELGYzkHo4x/Om21yskvEbuepYspB/EGiwGnuG7CkZPHbmpgsgIIChO5JqqJbaNd4XYc/eJJp3m YNxlXZ/dweaYE3mypkQRnGeqnBqwjkDLksx65aoLe6eEhgqn225H41aj1 WWVxGFj55OF7d6aExrPDt/wBWyk9w1QO8C8DzMn/Zyf0qG 1OQblWJX4H3CoP61Xa KoSEAyP48gfyzRYLltWQ8lSMd2U0sk6gELgn8f8Ko/bw2MhecDABzUn7yRlaFSwPYDgfWlYZYWYhDskjPc4cD dRiVwMbTuI6CVf51DKZIh/qYC4AJBdup9hTRdzqNzRwICOfLTH86BF1I5sYKMo65ZgcUyWRg m1BFkdM/4mqqXMjyZIcAD7ytgVOl5LnDyMEzwMrQAvnzHarSFgvA6Y/8ArUoDl8sA4I6gdan 0gHBXPPZAaU3fpCOP9gUwK7W4Yn9wgHrzVUQqp2yEDjvxWo1w5 X7kYJ9j/jSySQOckOvryDSAyvs8ZGQQT7Zpn2WQP8ALI4VuAuBgVpARDcQ H/HHP5VCTbkDeSPYsR/KmBmpZOJUAQjqDuAq0tlMFAaRcjPBWnSPZuRnkA5ALP1q19qhI SRACMjHPFIZWjspSf3nlyH0VTSS2KowDErj3xVpZWC8Ocnpxim KWcfvCW/T/GgCp9mWPAjwE9n/wDr1ISYl4CdeOT1qYhHA7ewxVa4AJIXY Oo3bce9IYw c7gAhVP91v8aTZPGckgk8/eJxT43RiAAFB5HOc1YRowNwBPrk4xRcQ2JrhgS7JjOASDRKsxX khu4ATn6elSrLhScKqj1PFNa4AAzkMOu3mgCFFmAzIqjPb0p7S DaMoARxljUqPxuXewPOc0iXkRwGXGehPOaYWI0yrdVC/XApW2hSNxK5znrVgzRFc7k47dxUZeEkAMCPTFAFcGP5slMg9GI qFX/ej5lVccYPWrBlh5G5RnrkYpAbdwG3IMjgkA0ARosZPys5z1z3q 5GdqYJPFRReUrlg6N2wKde3ECWUpdvs5CtiSMfMuAeefTr FAI422nju9Z1xYvmkF yDZtJB2qA3HOcKec9D FbY061BV2WSXYoXcBsHHGcD8TjoTWb4V1eK/sIBFItw6xZeTymjDuT2z7g5PNbbSyM7BoG8oKCJc/dOOg7n61KKZXa0hliihUSIIk/c4lZSD eT NS20FvbXDGBUXcSMknd GTmlkR5duAwDEt8xO4DHB6daiMcmxi0e51XICy/OzZyR6Y6U7CGx2VsJEllJyTko5IXHOMJ0GM9vWrVrtKFBE4U4J GMY/D2qi8pE8TvJcKN2AGwVxjlcgce3Q 9WVtJ45Q4kb5xkIr5wAPUYwT PPegRdktzsVYgFjABAHqOmKrorNGYoyq7Tt3YDEYPuOf/AK1J/pBkZ1ll XI8tSwzke/BPWhrdxGJEAz/ALTZH6UwP//Z

pantelis2009
28-09-2019, 17:35
Μήπως πρέπει να κάνουν κανένα....ευχέλαιο???
Πρόσκρουση του «Πρέβελης» στο λιμάνι της Σητείας – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

28/09/2019

http://milosvoice.gr/wp-content/uploads/2016/02/prevelis.jpg (http://milosvoice.gr/wp-content/uploads/2016/02/prevelis.jpg)
Απαγόρευση απόπλου εκδόθηκε για το πλοίο «Πρέβελης» εξαιτίας πρόσκρουσης, στον λιμένα Σητείας, κατά τη διαδικασία κατάπλου του.
Στο πλοίο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μήλο – Θήρα – Ανάφη – Ηράκλειο – Σητεία – Κάσο – Κάρπαθο – Διαφάνι – Χάλκη – Ρόδο, επέβαιναν 184 άνθρωποι.
ΠΗΓΗ (http://milosvoice.gr/proskroysi-toy-prevelis-sto-limani-tis-siteias-talaiporia-gia-toys-epivates/?fbclid=IwAR08F50HJ641X_00Y3ZhSvHOw5NPr7ECoBfsT2sR Rg9LpEzxo-dhzjAHULc)

leo85
24-10-2019, 18:46
Το Πρέβελης έξω από το υπουργείο.

195747

22-10-2019

pantelis2009
24-11-2019, 12:42
Πρόσκρουση του πλοίου «Πρέβελης» στο λιμάνι της Κάσου
24/11/2019
📷
Στον προβλήτα του λιμανιού της Κάσου προσέκρουσε κατά τη διάρκεια χειρισμών πρυμνοδέτησης, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρέβελης» με 220 επιβάτες, 27 φορτηγά και ένα δίκυκλο.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ το πλοίο αναμένεται να επιθεωρηθεί προκειμένου να συνεχίσει το δρομολόγιό του.
Το “Πρέβελης” είχε αναχωρήσει από τη Ρόδο για Χάλκη, Διαφάνι, Κάρπαθο, Κάσο, Σητεία, Ηράκλειο, Ανάφη, Θήρα, Μήλο, Πειραιά.

http://milosvoice.gr/proskroysi-toy-ploioy-prevelis-sto-limani-tis-kasoy/?fbclid=IwAR2qLuHczJVu0J-F_k1TTUzZBi-We7PSSoXoY7BJyRwAGWIWPU87YDhPfB4 (http://milosvoice.gr/proskroysi-toy-ploioy-prevelis-sto-limani-tis-kasoy/?fbclid=IwAR1rQchWjcNERD0pJob8XpalJE0yVps3DKPsM0gD IAgaI5-vbcl51VYzW3s)

196017

fourtounakis
27-02-2020, 09:26
Ξέρουμε στο περίπου πότε θα ανακοινωθούν τα δρομολόγια του;

despo
27-02-2020, 22:11
Πριν 1 βδομάδα που είχα τηλεφωνήσει στην Ανεκ για κάποιον γνωστό μου απο το εξωτερικό, μου είπαν για αρχές Απρίλη !

karavofanatikos
02-03-2020, 11:18
Απ' την Τρίτη 3 Μαρτίου η Σητεία προστίθεται ως προορισμός και στο κοντοτάξιδο δρομολόγιο του Πρέβελης. Ετσι, η Κάσος και η Κάρπαθος αποκτούν μία ακόμη σύνδεση με την Κρήτη.

Επίσης, το διάστημα 4 - 11 Μαΐου το πλοίο θα βρεθεί στη μεσαία πλωτή δεξαμενή του Περάματος για τον καθιερωμένο δεξαμενισμό του.

aigaion1
03-03-2020, 23:51
Γνωρίζουμε εάν θα κατέβει στην ΚασοΚαρπαθία κάποιο άλλο πλοίο για να αντικαταστήσει το Πρέβελης όσο αυτό θα απουσιάζει;

sparti
23-04-2020, 13:51
Η όμορφη πλώρη του πριν κάμποσα χρονιά στο πειραια

threshtox
14-06-2021, 15:44
(συνέχεια από το νήμα του Νήσος Σάμος)

Ακριβώς έξω από το λιμάνι περνάει μπροστά μας η Πρεβελάρα, για να μπει στο μεγάλο λιμάνι.

200335

Εδώ η συνάντηση ήταν πιο διακριτική και σαφώς πιο ήρεμη..

200336 200337

Ακολούθησαν οι (επίσης παρατεταμένοι) χαιρετισμοί και ο καθένας μας τράβηξε το δρόμο του..

200338 200339

Την Κυριακή στην επιστροφή είχαμε άλλη μια κοντινή συνάντηση με το Αριάδνη..άρα πάμε και στο αντίστοιχο νήμα σε λίγο...

eytyhis128
04-12-2021, 14:24
Πότε επιστρέφει στα δρομολόγια

OfTheHighSeas
21-12-2021, 16:04
Το πλοιο, μετα απο ενα συντομο δοκιμαστικό κατα το οποιο εφθασε τους 14 κομβους, μολις εδεσε στον Πειραια. Κατα το openseas.gr θα αναχωρησει στις 2021-12-23 18:00 για Μ-Σ-Α-Η-Σ-Κ-Κ-Χ-Ρ.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
22-12-2021, 07:55
Το πλοιο, μετα απο ενα συντομο δοκιμαστικό κατα το οποιο εφθασε τους 14 κομβους, μολις εδεσε στον Πειραια. Κατα το openseas.gr θα αναχωρησει στις 2021-12-23 18:00 για Μ-Σ-Α-Η-Σ-Κ-Κ-Χ-Ρ.
Επτάψυχο το βαπόρι,ο πηγασάκος με μία προσάραξη τον έστειλαν!

ΑΡΗΣ
22-12-2021, 13:40
Επτάψυχο το βαπόρι,ο πηγασάκος με μία προσάραξη τον έστειλαν!

Ισως εκει δεν αρπαξε μονο αξονας.....

Ellinis
22-12-2021, 17:29
Ισως εκει δεν αρπαξε μονο αξονας..... συν του ότι το ΠΡΕΒΕΛΗΣ είναι δέκα χρόνια νεότερο

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
23-12-2021, 07:10
συν του ότι το ΠΡΕΒΕΛΗΣ είναι δέκα χρόνια νεότερο
3 χρόνια, 1977 1980.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
23-12-2021, 07:12
Ισως εκει δεν αρπαξε μονο αξονας.....
Ισως ευκαιρία να το ξεφορτωθούν,από την άλλη η ΑΝΕΚ το΄χει ανάγκη γιά την άγονη...

OfTheHighSeas
23-12-2021, 22:27
Αναχωρηση απο τον Πειραια στις 2021-12-23 18:43, ταχυτητα 17 κομβοι

Markosm
11-07-2022, 21:48
Τελευταίο του ταξίδι σήμερα από Κασοκαρπαθία , έχει δέσει στην Ε1.
Ξέρει κανένας για το άμεσο μέλλον του; Θα πάει Πέραμα, ΝΜΔ ή στην γραμμή
Πειραιάς - Ρέθυμνο ? :disturbed: όπως το παλαιό καλό καιρό...:D

lissos
12-07-2022, 07:37
https://www.youtube.com/watch?v=Aufsbp4ZBiE

threshtox
23-07-2022, 09:09
Ελάτε καλοί μου φίλοι, ας πούμε την αλήθεια. Ποιος δε χάρηκε με την επιστροφή του πλοίου στη γραμμή του;;;

Ellinis
23-07-2022, 20:57
Ελάτε καλοί μου φίλοι, ας πούμε την αλήθεια. Ποιος δε χάρηκε με την επιστροφή του πλοίου στη γραμμή του;;;
Oι μέτοχοι της SeaSpeed... :apple:
Ασφαλώς το ΠΡΕΒΕΛΗΣ είναι ανώτερο του ΟΛΥΜΠΟΥΣ, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ήταν προδικασμένη η πορεία του στη γραμμή. Αν η εταιρία του είχε φανεί πιο σοβαρή στα θέματα ασφάλειας του πλοίου ίσως και να τα κατάφερενε.

thanos75
01-08-2022, 08:22
Το Πρεβελης έχει πολύ καλύτερο ξενοδοχειακό από το Olympus. Επιπλέον το Olympus είναι και αρκετά δύσκολο στη μανούβρα, και ειδικά για λιμάνια τύπου Κάσου. Οπωσδήποτε το Πρεβελης είναι πιο κατάλληλο για την άγονη της Κασοκαρπαθίας, όμως δεν παύει και το Πρεβελης να έχει πολλά χρόνια ξεζουμίσματος στην πλάτη του, Τον Ιούνιο (πριν γίνει η απόπειρα ανάληψης της γραμμής από το Olympus) πραγματικά σερνόταν και γενικά οι ταχύτητές του ήταν αρκετά χαμηλές. Τις προάλλες είδα στο ais ευτυχώς κάτι 18+. Γενικά όμως η γραμμή θέλει κάτι άλλο πια...Μακάρι όπως έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση :hypnotysed: να τρέξουν τον ερχόμενο χειμωνα διαδικασίες για καλύτερα πλοία στη γραμμή. Κρατάω πάντως μικρό καλάθι, αλλά μακάρι να εκπλαγούμε ευχάριστα

panthiras1
26-09-2022, 21:07
To ΠΡΕΒΕΛΗΣ τελικά θα πάει στην ΑΤΤΙΚΑ ή παραμένει στην ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ;

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
27-09-2022, 07:51
To ΠΡΕΒΕΛΗΣ τελικά θα πάει στην ΑΤΤΙΚΑ ή παραμένει στην ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ;
Η ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ δεν είναι πλοιοκτήτρια αλλά εταιρεία της ΑΝΕΚ γιά να παίρνει την Κασοκαρπαθία
Επομένως όπως όλα της ΑΝΕΚ πάει στην ΑΤΤΙΚΑ.

karavofanatikos
27-09-2022, 10:43
Η ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ δεν είναι πλοιοκτήτρια αλλά εταιρεία της ΑΝΕΚ γιά να παίρνει την Κασοκαρπαθία
Επομένως όπως όλα της ΑΝΕΚ πάει στην ΑΤΤΙΚΑ.

Η Αιγαίον Πέλαγος όταν δημιουργήθηκε δεν είχε μόνο το Πρέβελης, αλλά ήταν ένα συνονθύλευμα μεταξύ ΑΝΕΚ και HSW. Επίσης, ανήκε το Νήσος Μύκονος, το Ιεράπετρα Λ. και αν θυμάμαι καλά, κάποια περίοδο ήταν και το Εξπρές Σαντορίνη.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
27-09-2022, 12:45
Η Αιγαίον Πέλαγος όταν δημιουργήθηκε δεν είχε μόνο το Πρέβελης, αλλά ήταν ένα συνονθύλευμα μεταξύ ΑΝΕΚ και HSW. Επίσης, ανήκε το Νήσος Μύκονος, το Ιεράπετρα Λ. και αν θυμάμαι καλά, κάποια περίοδο ήταν και το Εξπρές Σαντορίνη.
K τα Κρήτη επίσης. Διαχειρίστρια είναι.

sparti
12-02-2023, 13:53
Το Πρεβελης στη θεση του τη περασμενη παρασκευη

karavofanatikos
27-03-2023, 13:04
Το ηρωικό Πρέβελης συμπληρώνει σήμερα ακριβώς 14 χρόνια (27/3/2009 - 27/3/2023) αδιάλειπτης παρουσίας στην άγονη γραμμή της Κασοκαρπαθίας!

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, πέρασαν απ' την γέφυρά του μεγάλα ονόματα της ακτοπλοΐας, έδεσε με τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες στις πιο επικίνδυνες προβλήτες του Αιγαίου, έλαβε διθυραμβικούς επαίνους, αλλά έγινε και αντικείμενο χλευασμού απ' τους θαμώνες των παραλιακών καφενείων στις άτυχες στιγμές που οπωσδήποτε υπήρξαν.

Αναλογιζόμενος λοιπόν κανείς, τις τόσες ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου πλοίου και τις μεγάλες δυσκολίες της γραμμής, καταλήγει αναμφίβολα στο συμπέρασμα πως το γεγονός της δεκατετραετούς παρουσίας του, αποτελεί από μόνο του έναν άθλο κι ένα κατόρθωμα που σίγουρα οφείλεται στο πείσμα, την θυσιαστική προσφορά και τις ηρωικές προσπάθειες όλου του πληρώματος.

Η πρόθεση του νέου σχήματος Attica Group - ANEK είναι από τις 20/4 να ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή της Κασοκαρπαθίας το Blue Star Chios με 3 δρομολόγια εβδομαδιαίως από/προς Πειραιά. Μια πραγματική αναβάθμιση σε θέμα χρόνου και υπηρεσιών. Βέβαια, υστερεί αριθμητικά στον τομέα των καμπινών. Έτσι, μετά το Πάσχα, άγνωστο παραμένει το μέλλον του Πρέβελης στην ελληνική ακτοπλοΐα.

Τέλος, ας δούμε και τον πίνακα με τα τροποποιημένα δρομολόγια, ενόψει των αγίων ημερών του Πάσχα.

203023

thanos75
29-03-2023, 14:14
Ειλικρινά πιστεύω πως αν υπάρχει βούληση από πλευράς εταιρείας μπορεί να αξιοποιηθεί και φέτος το καλοκαίρι. Συγκοινωνιακές ανάγκες θα υπάρξουν (ήδη ίσως διαφαίνονται) σε κάποια νησιά

Ellinis
13-04-2023, 17:56
Άφιξη του πλοίου στην Ανάφη πριν από δυο ημέρες, με μιάμιση ώρα καθυστέρηση που μάζεψε στη Σαντορίνη.
203143

Και εδώ πλησιάζονται τις ακτές του Λασιθίου, ίσως για μια από τις τελευταίες φορές στην μακρά παρουσία του στο Αιγαίο.
203142

thanos75
13-04-2023, 23:23
Άφιξη του πλοίου στην Ανάφη πριν από δυο ημέρες, με μιάμιση ώρα καθυστέρηση που μάζεψε στη Σαντορίνη.
203143

Και εδώ πλησιάζονται τις ακτές του Λασιθίου, ίσως για μια από τις τελευταίες φορές στην μακρά παρουσία του στο Αιγαίο.
203142
Κατά πως φαίνεται πάντως, και σύμφωνα κ με το σύστημα κρατήσεων, μέχρι τις 5 Μαΐου περίπου θα είναι στη γραμμή

sparti
14-04-2023, 20:18
Το Πρεβελης στη θεση του πριν δυο εβδομαδες

thanos75
09-05-2023, 13:03
Δεν πρόλαβε να φύγει από την Κασοκαρπαθία και ξανακαλείται το βαπόρι να "βγάλει τα κάστανα" σε έτερη άγονη των Δωδεκανήσων (αυτή που κάνει το Patmos) λόγω των σκαντζών της BSF. Στην αρχή ήταν να κάνει τη σκάντζα ο Διαγόρας, και το Πρέβελης να μπει για 2 εβδομάδες στη Χίο-Μυτιλήνη, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις και "έπεσαν τηλέφωνα":distress:

tolaras
09-05-2023, 13:58
Δεν πρόλαβε να φύγει από την Κασοκαρπαθία και ξανακαλείται το βαπόρι να "βγάλει τα κάστανα" σε έτερη άγονη των Δωδεκανήσων (αυτή που κάνει το Patmos) λόγω των σκαντζών της BSF. Στην αρχή ήταν να κάνει τη σκάντζα ο Διαγόρας, και το Πρέβελης να μπει για 2 εβδομάδες στη Χίο-Μυτιλήνη, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις και "έπεσαν τηλέφωνα":distress:

Υπήρξαν οι γνωστές αντιδράσεις για την ταχύτητα και την ηλικία του πλοίου... καλόμαθε η γριά στα σύκα σαν να λέμε και τον βάλανε για μια μέρα μόνο... και μετά επιστρέφει ο Διαγόρας... ή τουλάχιστον έτσι άκουσα...

tolaras
09-05-2023, 14:22
Το Πρέβελης, σε μία και μοναδική εμφάνιση στην πόλη μας, δεμένο καταμήκος του λιμενοβραχύονα του λιμανιού μας... Δεν γνωρίζω αν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στα μέρη μας, αλλά εγώ πρώτη φορά το είδα εχθές, όταν ήρθε για να αντικαταστήσει τον Διαγόρα, αλλά σήκωσε αντιδράσεις και το απέσυραν γρήγορα...

Πρέβελης λοιπόν σε διάφορες πόζες...
203259203260
Ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να δω τέτοια φιλιστρίνια... μάλλον από την εποχή της ΝΕΛ έχει να έρθει τέτοιο πλοίο, με εξαίρεση το AQUA BLUE, για να μεταφέρει λάθρο.
203261203262
Επίσης, τέτοια φουγάρα, φέρνουν θύμησες και ξυπνούν αναμνήσεις στο μυαλό, όσων είχαν την τιμή να ταξιδέψουν με πλοία της εποχής του. Είναι ένα συναίσθημα, που δεν το νιώθεις στα σημερινά πλοία ή είναι αλλοιωμένο...

thanos75
10-05-2023, 08:01
Πάντα όμορφος και αρχοντικός ο Πρέβελης και με ακόμα άκρως περιποιημένο ξενοδοχειακό. Οι αντιδράσεις νομίζω είχαν να κάνουν με την ταχύτητα, που δυστυχώς κακά τα ψέμματα δύσκολα πια ξεπερνάει τα 16 με 17 μίλια την ώρα. Θεωρώ πάντως πως ακόμα μπορεί να "ξελασπώσει" καταστάσεις και να "μπαλώσει τρύπες" σε διάφορες ακτοπλοικές μας γραμμές

tolaras
10-05-2023, 18:20
Πάντα όμορφος και αρχοντικός ο Πρέβελης και με ακόμα άκρως περιποιημένο ξενοδοχειακό. Οι αντιδράσεις νομίζω είχαν να κάνουν με την ταχύτητα, που δυστυχώς κακά τα ψέμματα δύσκολα πια ξεπερνάει τα 16 με 17 μίλια την ώρα. Θεωρώ πάντως πως ακόμα μπορεί να "ξελασπώσει" καταστάσεις και να "μπαλώσει τρύπες" σε διάφορες ακτοπλοικές μας γραμμές
Δεν αντιλέω, απλώς δύσκολα βρίσκεις γραμμή για να το βάλεις μόνιμα, λόγω ηλικίας. Επίσης, όταν το επιβατικό κοινό έχει μάθει και έχει συνηθίσει σε πλοία τύπου Blue Star 1/2, Blue Star Myconos, Nissos Samos και Διαγόρας, δύσκολα να δεχτεί να επιστρέψει σε τέτοια πλοία.
Όσον αφορά τις ταχύτητες, αυτό δεν έχει μεγάλη διαφορά από ότι ήταν παλιά. Τώρα τα πλοία για άγονη γραμμή έριξαν την ταχύτητα, αλλά το εισιτήριο παραμένει υψηλό και αυτό το έκαναν προφανώς για λόγους εξοικονόμησης καυσίμων και χρημάτων. Όταν είχαν πρωτοέρθει στο νησί μας, έριξαν κατά πολύ το χρόνο ταξιδίου. Τέτοιες ταχύτητες και σύντομο ταξίδι, είχαμε δει μόνο από τους Κεντέρηδες, μέχρι τότε...
Η μείωση της ταχύτητας, ξεκίνησε από την κρίση των καυσίμων με τον πόλεμο, αλλά διατηρείται και σήμερα, παρότι τα καύσιμα δεν είναι πλέον τόσο ακριβά.
Το Νήσος Σάμος, παρότι νεότερο δεν είναι πολύ γρηγορότερο από τα παλιά πλοία του νησιού μας...

Όταν όμως μια τοπική κοινωνία έχει ένα Νήσος Σάμος και ένα Διαγόρας και του βάλεις ξαφνικά, έστω και για δύο μόνο εβδομάδες το Πρέβελης, τότε πρέπει να περιμένεις τέτοιες αντιδράσεις... Οι Λέσβιοι κάτι τέτοια τα βλέπουν σαν πισωγυρίσματα και αρχίζουν κλασσικά να διαμαρτύρονται...

karavofanatikos
10-05-2023, 19:14
Πάντως, μια ανοιξιάτικη καραβολατρική "κρουαζιέρα" με το Πρέβελης μέχρι το ακριτικό Καστελλόριζο είναι μούρλια...! :chuncky:

tolaras
23-05-2023, 13:50
Πάντως, μια ανοιξιάτικη καραβολατρική "κρουαζιέρα" με το Πρέβελης μέχρι το ακριτικό Καστελλόριζο είναι μούρλια...! :chuncky: Με δεδομένη την μικρή ταχύτητα πλεύσης του και την ηλικία του, που θα έκανε τον κόσμο να θυμάται παλαιότερες εποχές και να νιώσει ξέγνοιαστος... και το ότι δεν υπάρχει πλέον χώρος για τέτοια βαπόρια στα δρομολόγια, παρά μόνο κάτι άγονες, τότε ναι, μια κρουαζιέρα, σαν κι αυτές του κοινωνικού τουρισμού, στο Αιγαίο, μέχρι το Καστελόριζο θα ήταν ότι πρέπει...

karavofanatikos
26-05-2023, 20:22
Δεν πρόλαβε καλά καλά το Πρέβελης να περάσει στην νέα διαχείριση της Attica Group και η εταιρεία το έθεσε σε άμεση "επιστράτευση", λειτουργώντας ως πασπαρτού για όλες τις σκάντζες και μπαλώνοντας "τρύπες" όπου προκύπτουν.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση των δρομολογίων στην άγονη γραμμή των Δωδεκανήσων θα πάρει σκυτάλη για την άγονη του Β.Α. Αιγαίου, φτἀνοντας η χάρη του μέχρι την Θεσσαλονίκη!

Αγαπητοί μας φίλοι, Akis Dionisis και alkeos, περιμένουμε φωτό της λατρεμένης μας Πρεβελάρας απ' το λιμάνι της συμπρωτεύουσας!

tolaras
27-05-2023, 12:07
Δεν πρόλαβε καλά καλά το Πρέβελης να περάσει στην νέα διαχείριση της Attica Group και η εταιρεία το έθεσε σε άμεση "επιστράτευση", λειτουργώντας ως πασπαρτού για όλες τις σκάντζες και μπαλώνοντας "τρύπες" όπου προκύπτουν.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση των δρομολογίων στην άγονη γραμμή των Δωδεκανήσων θα πάρει σκυτάλη για την άγονη του Β.Α. Αιγαίου, φταΌ€νοντας η χάρη του μέχρι την Θεσσαλονίκη!

Αγαπητοί μας φίλοι, Akis Dionisis και alkeos, περιμένουμε φωτό της λατρεμένης μας Πρεβελάρας απ' το λιμάνι της συμπρωτεύουσας!
¶ρα θα το δούμε σύντομα στο λιμάνι της Μυτιλήνης δεμένο... Θα είναι μια αλλαγή, που θα φέρει πάλι θύμησες μιας άλλης εποχής...:distress:

Akis Dionisis
06-06-2023, 23:38
Ζήτησα εσκεμμένα ρεπό αυτή τη Κυριακή βασικά για το ΔΙΑΓΟΡΑΣ, αλλά ας όψεται...ΠΡΕΒΕΛΗΣ...
Να τονίσω ότι το πλοίο έχει έρθει ξανά στο παρελθόν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τα σινιάλα της Creta, για εκδρομή κάπου κοντά στο 2000.

Akis Dionisis
14-06-2023, 10:13
ΠΡΕΒΕΛΗΣ μετά από 20+ χρόνια ξανά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Είχε έρθει στα τέλη της δεκαετίας του 90 με τα σινιάλα της CRETAN FERRIES σε τουριστικό δρομολόγιο.

Εν πλω στον Θερμαϊκό....
203350

Μανουβράροντας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα βρίσκεται και το Celestyal Crystal στο λιμάνι....
203351

ΠΡΕΒΕΛΗΣ και Celestyal Crystal με φόντο το λιμάνι και τη πόλη της Θεσσαλονίκης....
203352

Το πλοίο είναι μια χαρά!!! Του λείπει λίγο η συντήρηση και να αυξήσει τη ταχύτητά του.
Κατά τ'άλλα με τη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, μας θύμισε πολύ έντονα εποχές ΛΙΣΣΟΣ....

Ellinis
14-06-2023, 11:46
To πλοίο είναι πράγματι αξιοπρεπές αν και στο ξενοδοχειακό του δεν έχει γίνει κάποια ανανέωση. Έχει όμως άπλετους κοινόχρηστους χώρους, πολλές καμπίνες και θεωρώ οτι μπορεί να σταθεί ικανοποιητικά σε αρκετές γραμμές. Αν και δεν είναι στο επίπεδο των σύγχρονων Blue Star, ο επιβάτης έχει μεγαλύτερη άνεση να κινηθεί και να απολαύσει το ταξίδι αρκεί να μην κάθετε να μετράει τα μίλια...

Εδώ βλέπουμε την πρυμνιά υποδοχή που δεν λειτουργεί
203360

Το πλωριό κλιμακοστάσιο
203361

Πλωριό σαλόνι με το μπαρ
203359

Αίθουσα με καθίσματα πούλμαν όπου το vibration είναι αρκετά έντονο
203358

tolaras
14-06-2023, 14:37
Πόσο καιρό έχω να δω τέτοιους χώρους; Πόσες θύμησες μου φέρνουν οι φωτό! Ειδικά τα συστήματα εξαερισμού, μου θυμίζουν έντονα το Μυτιλήνη. Οι σκάλες στην άλλη φωτο, μου θύμισαν το κλιμακοστάσιο του Θεόφιλος, ακριβώς πίσω από τον διάδρομο με τους καθρέφτες, νομίζω εκεί ήταν τα μαγαζιά του πλοίου...
Η διαρύθμιση, είναι σχεδόν ίδια με τα πλοία της γενιάς του, κάτι που θα κάνει τους παλαιότερους νησιώτες, να αισθάνονται οικεία όταν ταξιδεύουν με το πλοίο, φέρνοντάς τους συναισθήματα νοσταλγίας, για μια άλλη εποχή, τότε που ταξιδεύαμε με τα δικά μας πλοία...:sorrow::sorrow:

Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε για τις φώτο

threshtox
14-06-2023, 15:08
Πραγματικά, έχουμε ξεχάσει πώς είναι να ταξιδεύει κάποιος άνετα στην Ελλάδα. Για να δούμε τι νέο θα φέρουν οι γέροντες από τη Σκανδιναβία...

Zakynthos
28-06-2023, 20:16
Από 30/06 έως 20/07 στις Δυτικές Κυκλάδες ναυλωμένο από την Aegean Sea Lines (Σέριφο-Σίφνο-Μήλο και Σίφνο-Ίο-Θήρα),μέχρι να ετοιμαστεί ο Άνεμος.

rjjjh2004
29-06-2023, 19:52
Πάντως συνεχώς βρίσκει έναν ρόλο!

jasonbourne
30-06-2023, 16:16
Πόση ώρα θα κάνει για Σέριφο?
Μόλις μα ήρθε ειδοποίηση

thanos75
30-06-2023, 17:53
Πόση ώρα θα κάνει για Σέριφο?
Μόλις μα ήρθε ειδοποίηση

4 ώρες και 35 λεπτά. Π.χ αύριο που φεύγει στις 08.10, θα φτάσει 12.45. Είναι πιο αργό από τον ¶νεμο. Τα δρομολόγια του Ανέμου είναι υπολογισμενα κάπου στα 17+ μιλια την ωρα και του Πρέβελης στα 15,5 με 16.

jasonbourne
07-07-2023, 09:31
Εντάξει το ταξίδι ήταν απάλευτο .Πρέπει να ήταν το πιο αργό ταξίδι που εχω κάνει απο εποχή Ιαλυσός ,αν και νομίζω οτι το Ιαλυσός ήταν πιο γρήγορο...Αιώνες μεχρι να δέσει στο λιμάνι...
Φυσικά η επιστροφή αλλάχθηκε με champion Jet2.
Οι εσωτερικοί χώροι αξιοπρεπεις ,το γκαραζ ελεεινό.
Μεγάλο ατόπημα της εταιρείας.Εγω δε ξαναβάζω τα παιδιά μου σε τετοιο χρέπι.

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
12-07-2023, 07:59
Ταξίδεψα προχθές με το ΠΡΕΒΕΛΗΣ γιά Σέριφο Το ταξίδι ήταν απολαυστικό με το προσεγμένο ξενοδοχειακό του πλοίου κ το χαρακτηριστικό "κελάδημα" των μηχανών Βuick,συγγνώμη Pielstick,να με συντροφεύει Εγώ δεν είδα κανένα χρέπι κ σαν πραγματικός καραβολάτρης δεν θα το άλλαζα ποτέ με κανενα "ταχύπλοο" κουτί!

karavofanatikos
12-07-2023, 08:53
Βίκτωρ, το ωραίο πλωριό σαλόνι συνεχίζουν να το πουλούν ως οικονομική θέση και στις Δυτικές Κυκλάδες, όπως στην Κασοκαρπαθία;;

threshtox
12-07-2023, 10:51
Ταξίδεψα προχθές με το ΠΡΕΒΕΛΗΣ γιά Σέριφο Το ταξίδι ήταν απολαυστικό με το προσεγμένο ξενοδοχειακό του πλοίου κ το χαρακτηριστικό "κελάδημα" των μηχανών Βuick,συγγνώμη Pielstick,να με συντροφεύει Εγώ δεν είδα κανένα χρέπι κ σαν πραγματικός καραβολάτρης δεν θα το άλλαζα ποτέ με κανενα "ταχύπλοο" κουτί!

Μετάνιωσα που δεν έκανα μονοήμερη τη Σέριφο με το βαπόρι. Έχοντας εστιάσει στο να κάνω το ίδιο με τη Ροζέλα, υποψιάζομαι ότι έχασα εμπειρία. Και δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με την Πρεβαλάρα.
Δεν είναι όλα ταχύτητα, αδέρφια..

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
12-07-2023, 20:24
Βίκτωρ, το ωραίο πλωριό σαλόνι συνεχίζουν να το πουλούν ως οικονομική θέση και στις Δυτικές Κυκλάδες, όπως στην Κασοκαρπαθία;;
Nεκτάριε δεν κατάλαβα,μιά βόλτα έκανα να γνωρίσω το καράβι μέσα έξω κ την άραξα στο κατάστρωμα .

karavofanatikos
23-07-2023, 12:44
Η παραμονή του Πρέβελης στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων, παρατείνεται τουλάχιστον μέχρι τις 3 Αυγούστου.

Ευκαιρία για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί του... Άραγε, λειτουργεί το εστιατόριο self-service;

threshtox
25-07-2023, 09:22
Σήμερα πάντως, δεν έκανε το δρομολόγιο, ενώ το σύστημα της εταιρίας δίνει από Παρασκευή το Άνεμος. Όχι ότι λέει κάτι αυτό...

rjjjh2004
26-07-2023, 16:29
To openseas.gr δίνει ακόμα για την Κυριακή 30/7 το ¶νεμος. Και, παράλληλα, το Πρέβελης έχει διακόψει τα δρομολόγια... Τί να υποθέσει κανείς;

thanos75
29-07-2023, 11:42
Αυτή τη στιγμή στο σύστημά κρατήσεων εμφανίζεται ο Πρεβελης μέχρι την 1η Αυγούστου και από Τετάρτη 2 Αυγούστου ο ¶νεμος

rjjjh2004
04-08-2023, 10:28
Του δόθηκε κι άλλη παράταση ή Κυριακή 6/8 ξεκινάει ο Άνεμος;

sparti
10-08-2023, 19:25
Το πλοιο ξερουμε γιατι εδεσε τη σαλαμινα δεν θα συννεχισει σε καποια γραμμη ;

ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
11-08-2023, 22:49
Το πλοιο ξερουμε γιατι εδεσε τη σαλαμινα δεν θα συννεχισει σε καποια γραμμη ;
Aφού δεν έχει γραμμή;; Που ξέρεις μπορεί να προκύψει καμιά σκάντζα...

sparti
21-02-2024, 18:42
Εντονες εχουν γινει οι φημες οτι το πλοιο θα φορεσει τα σινιαλα τησ hellenic seaways,
θα μετανομαστει σε Νησος Λημνος και οτι θα παρει καποια γραμμη του βορειου αιγαιου.

sparti
21-02-2024, 18:47
Εντονες εχουν γινει οι φημες οτι το πλοιο θα φορεσει τα σινιαλα τησ hellenic seaways,
θα μετανομαστει σε Νησος Λημνος και οτι θα παρει καποια γραμμη του βορειου αιγαιου.

thanos75
23-02-2024, 19:08

Να υποθέσω στις γραμμές που κάνει τα καλοκαίρια ο Διαγόρας και τώρα το BsMyconos?

Ellinis
23-02-2024, 21:56
Mάλλον για την επιδοτούμενη Λαύριο-Λήμνος-Καβάλα προορίζεται. Σχετικά και στο https://www.stonisi.gr/post/69792/tha-paei-sthn-lhmno-to-nhsos-lhmnos?fbclid=IwAR3upk_fy7cNd7ZNnaxlJMKQr-kZOT1-KMhTKo_6SQEgSjdYh1n7RKESa_A
Στο μεταξύ το ¶ΝΕΜΟΣ επιστρέφει σε δρομολόγια στις Δυτικές Κυκλάδες από τις 9 Απριλίου, οπότε "δένει το γλυκό" :nevreness:

karavofanatikos
24-02-2024, 10:20
Ας ελπίσουμε, ότι δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στο λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου. Λογικά, τους καλοκαιρινούς μήνες θα συμπεριλάβει και τα Μεστά Χίου.

thanos75
25-02-2024, 22:17
Mάλλον για την επιδοτούμενη Λαύριο-Λήμνος-Καβάλα προορίζεται. Σχετικά και στο https://www.stonisi.gr/post/69792/tha-paei-sthn-lhmno-to-nhsos-lhmnos?fbclid=IwAR3upk_fy7cNd7ZNnaxlJMKQr-kZOT1-KMhTKo_6SQEgSjdYh1n7RKESa_A
Στο μεταξύ το ¶ΝΕΜΟΣ επιστρέφει σε δρομολόγια στις Δυτικές Κυκλάδες από τις 9 Απριλίου, οπότε "δένει το γλυκό" :nevreness:
Μα την άγονη εκεί την έχει η Seajets με το Aqua Blue. Νομίζω μάλιστα σε λίγες μέρες θα γίνει διαγωνισμός για τις άγονες και αν θυμάμαι καλά είναι μέσα κ η Λαύριο- Λημνος- Καβάλα. Δεν θα κατεβει η Seajets η άλλη εταιρία στο διαγωνισμό?

kapas
22-03-2024, 09:46
ποιος ξερει να μας πει νεοτερα για το πλοιο?

karavofanatikos
22-03-2024, 11:37
Το πλοίο θα κρατήσει κανονικά το ίδιο όνομα και τα σινιάλα της ΑΝΕΚ.

https://www.anek.gr/el-gr/o-stolos-mas/prevelis

Μένει να δούμε σε ποια γραμμή θα δρομολογηθεί...

thanos75
22-03-2024, 19:02
Το πλοίο θα κρατήσει κανονικά το ίδιο όνομα και τα σινιάλα της ΑΝΕΚ.

https://www.anek.gr/el-gr/o-stolos-mas/prevelis

Μένει να δούμε σε ποια γραμμή θα δρομολογηθεί...

Η λογική πάντως λέει ότι θα πήρε την άγονη Αη- Στρατή/Λήμνου, εάν κατέβηκε όντως στο διαγωνισμό, δεδομένου ότι είναι νεώτερο πλοίο

sparti
09-11-2024, 17:29
Το πλοίο εχθές το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά

thanos75
14-11-2024, 10:58
Η λογική πάντως λέει ότι θα πήρε την άγονη Αη- Στρατή/Λήμνου, εάν κατέβηκε όντως στο διαγωνισμό, δεδομένου ότι είναι νεώτερο πλοίο

Και κοίτα να δεις που με 6 μήνες καθυστέρηση επληρώθη το ρηθέν μου:sneakiness: αφού, στω και χωρίς τοον Αη Στράτη, το Πρέβελης αναλαμβάνει τη γραμμή Λαύριο-Λήμνος-Καβάλα προσωπρινά. Πάντως ο Αη-Στράτης βλέπω να περνάει άσχημο δίμηνο αφού πια η μόνη του διασύνδεση με τον έξω κόσμο θα είναι το Αιολίς κλασσικά για το τοπικο με το Λήμνο και το BsMyconos που εκτάκτως, και λόγω μη δυνατότητας προσέγγισης του Πρέβελης στον Αη-Στράτη (νομίζω έχει αβαθή το λιμάνι) θα κάνει εκτακτες προσεγγίσεις στο νησί στα δρομολόγια σιδηρόδρομος της Τρίτης και Παρασκευής από Πειραιά