Επιστροφή στο Forum : Βιτσέντζος Κορνάρος [Vitsentzos Kornaros, Pride of Winchester, Viking Viscount]
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
kostastzo
12-03-2009, 11:58
Ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες sedix, ειχε κοσμο,αυτοκινητα ?
Κατεβηκαν καμια 40αρια ατομα .
Αυτοκινητα δε μπορεσα να δω γιατι υπηρχε μπροστα μια μεγαλη νταλικα και δεν εβλεπα στο βαθος.
Η γυναικα μου που ταξιδευε , μου ειπε οτι ειδε καμια 20αρια αμαξια. ;)
dimitris
12-03-2009, 22:38
φιλε μου Ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες! και κακος εμεινε τοσο καιρο χωρις συνδεση με τον Πειραια:mad:
Captain_Nionios
13-03-2009, 22:21
Αυριο με το καλο στις 14:00 θα φυγουμε με το Θαναση απο Ρεθυμνο για Κισσαμο ενα ταξιδι 3,5 ωρων. Θα πειτε ευλογα ποιος ο λογος να πατε απο την Κρητη στην Κρητη; :D:rolleyes: Απλα πραγματα, για να ταξιδεψουμε το βαπορι, να κανουμε την ιδιαιτερα σπανια διαδρομη Ρεθυμνο-Κισσαμο και να αδιασουμε λιγο τα μυαλα μας απο την καθημερινοτητα... Αν δεν ξεχασουμε να παρουμε τις φωτογραφικες :-P θα εχουμε και υλικο αυριο το βραδυ...
sea world
13-03-2009, 22:25
Αυριο με το καλο στις 14:00 θα φυγουμε με το Θαναση απο Ρεθυμνο για Κισσαμο ενα ταξιδι 3,5 ωρων. Θα πειτε ευλογα ποιος ο λογος να πατε απο την Κρητη στην Κρητη; :D:rolleyes: Απλα πραγματα, για να ταξιδεψουμε το βαπορι, να κανουμε την ιδιαιτερα σπανια διαδρομη Ρεθυμνο-Κισσαμο και να αδιασουμε λιγο τα μυαλα μας απο την καθημερινοτητα... Αν δεν ξεχασουμε να παρουμε τις φωτογραφικες :-P θα εχουμε και υλικο αυριο το βραδυ...
Exei kai aksiologo plhrwma;)
Thanasis89
13-03-2009, 22:58
Τι ; Φεύγω με τον Κορνάρο ; Ρε παιδιά γιατί δεν μου λέει ποτέ κανένας τίποτα... Μα πάντα το ίδιο πρόβλημα ! :p
Πρώτα ο Θεός αύριο Δίονύση θα πίνουμε καφέ στο πλωριό σαλόνι... Κάτι μου λέει ότι θα είναι απολαυστικότατο το αυριανό ταξίδι μας μιας και η θάλασσα δεν θα είναι και τόσο ήρεμη... :cool:
Ανυπομονώ να ξημερώσει ! :D
ndimitr93
13-03-2009, 23:02
Τι ; Φεύγω με τον Κορνάρο ; Ρε παιδιά γιατί δεν μου λέει ποτέ κανένας τίποτα... Μα πάντα το ίδιο πρόβλημα ! :p
Πρώτα ο Θεός αύριο Δίονύση θα πίνουμε καφέ στο πλωριό σαλόνι... Κάτι μου λέει ότι θα είναι απολαυστικότατο το αυριανό ταξίδι μας μιας και η θάλασσα δεν θα είναι και τόσο ήρεμη... :cool:
Ε, άντε να ξεκουραστείτε γιατί αύρι είναι δύσκολη μέρα με το πλοίο όπως καλά είπες Θανάση....και πριν Διονύση που είπες αν δεν ξεχάσετε τις φωτογραφικές....εννοείτε πως δεν θα τις ξεχάσετε.....:D
Φωνάζανε για το καμένο το βαπόρι που πήγε στο Ρέθυμνο για να δούμε εαν γίνει αυτό πιστεύω να είναι ευχαριστημένοι:D:D
http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=7696 (http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=7696)
(κακά τα ψέματα και ποιός δεν θα είναι;)
ndimitr93
13-03-2009, 23:12
Φωνάζανε για το καμένο το βαπόρι που πήγε στο Ρέθυμνο για να δούμε εαν γίνει αυτό πιστεύω να είναι ευχαριστημένοι:D:D
http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=7696 (http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=7696)
(κακά τα ψέματα και ποιός δεν θα είναι;)
Λοιπόν για το Ρέθυμνο δεν νομίζω να βάλει πλοίο τέτοιου μεγέθους γιατί δεν χωράει, οπότε μάλλον πρέπει να αγοράσει κάποιο μικρότερο...
Captain_Nionios
13-03-2009, 23:16
Ναι για το Ρεθυμνο ειναι δυσκολο να μπει μεγαλο βαπορι κυριως λογω της μικροτερης ζητησης και οχι τοσο λογω λιμανιου. Αν παει εκει ο Βγενοπουλος πρεπει να το κανει με καποιο μικροτερο βαπορι, αλλα ποιο;
MILTIADIS
13-03-2009, 23:18
Ναι για το Ρεθυμνο ειναι δυσκολο να μπει μεγαλο βαπορι κυριως λογω της μικροτερης ζητησης και οχι τοσο λογω λιμανιου. Αν παει εκει ο Βγενοπουλος πρεπει να το κανει με καποιο μικροτερο βαπορι, αλλα ποιο;
ισως με καποιο απο τα καινουρια που θα αγορασει..:?:
μπορεί να το κάνει και με blue star!! Superferry ή Blue Star Paros/Naxos/Ithaki (λιγότερο πιθανό)
ndimitr93
13-03-2009, 23:33
μπορεί να το κάνει και με blue star!! Superferry ή Blue Star Paros/Naxos/Ithaki (λιγότερο πιθανό)
Τα τριδυμάκια λίγο δύσκολο γιατί δεν έχουν καμπίνες....
ισως με καποιο απο τα καινουρια που θα αγορασει..:?:
Πλέον όταν κάποιος αγοράζει πλοίο...πόσο μάλλον νεότευκτο δεν είναι μικρό....τα καινούργια που αν αγοράσει θα είναι μεγάλα....σαφώς για την Αδριατική....μικρό καινούργιο δύσκολο...αλλά είδομεν!!!:D;)
mike_rodos
13-03-2009, 23:35
Μήπω λέω μήπως το θέμα που έχετε ανοίξει δεν αφορά στον ΚΟΡΝΑΡΟ, αλλά την ATTICA...
sea world
13-03-2009, 23:36
MHPWS EXETE VGEI EKTOS THEMATOS, KATHWS EDW GINONTE OI SYZHTHSEIS GIA TO PLOIO VITSENTZOS KORNAROS???:?:
MILTIADIS
13-03-2009, 23:38
Τα τριδυμάκια λίγο δύσκολο γιατί δεν έχουν καμπίνες....
Πλέον όταν κάποιος αγοράζει πλοίο...πόσο μάλλον νεότευκτο δεν είναι μικρό....τα καινούργια που αν αγοράσει θα είναι μεγάλα....σαφώς για την Αδριατική....μικρό καινούργιο δύσκολο...αλλά είδομεν!!!:D;)
βγηκαμε λιγο off-topic βεβαια..στη συνεντευξη παντως ειπε οτι θελει 2 πλοια για το αιγαιο..μπορει κ να παρει και τυπου νησος μυκονος,κανεις δν ξερει.
sylver23
14-03-2009, 01:42
Αυριο με το καλο στις 14:00 θα φυγουμε με το Θαναση απο Ρεθυμνο για Κισσαμο ενα ταξιδι 3,5 ωρων. Θα πειτε ευλογα ποιος ο λογος να πατε απο την Κρητη στην Κρητη; Απλα πραγματα, για να ταξιδεψουμε το βαπορι, να κανουμε την ιδιαιτερα σπανια διαδρομη Ρεθυμνο-Κισσαμο και να αδιασουμε λιγο τα μυαλα μας απο την καθημερινοτητα... Αν δεν ξεχασουμε να παρουμε τις φωτογραφικες θα εχουμε και υλικο αυριο το βραδυ...
Τι ; Φεύγω με τον Κορνάρο ; Ρε παιδιά γιατί δεν μου λέει ποτέ κανένας τίποτα... Μα πάντα το ίδιο πρόβλημα !
καλη βολτα παιδια..θελω φωτο το πομολο θανο...ξερεις εσυ!!
νιονιο ξεχνα την μηχανη και τα λεμε μετα.θα με αναγκασεις να κατεβω κρητη να σε ριξω στο κρητικο πελαγος.
θανο κατι για σαλονια ακουω και δεν μαρεσουν...καφεδακι απο το μπαρ του πλοιου,φωτογραφηση το εσωτερικο και δρομο για καταστρωμα!!
καλα να περασετε!!
dimitris
14-03-2009, 22:36
Ωραια αρχη για συνεχισε Διονυση...
αυτος ο κυριος εδω διπλα στην σημαια ξεκινησε την παρασκευη το μεσημερακι απο Πειραια με το πρωτο εμπορικο ταξιδι του Superfast ΧΙΙ
32562
cpt babis
15-03-2009, 16:57
Υπεροχες οι φωτο σας παιδια μπραβο!!!
ndimitr93
22-03-2009, 17:13
Λοιπόν....σήμερα επισκέφτηκα το Ρέθυμνο εν' όψει Κορνάρου.....αφού τρέλανα τον ταξιτζή(πατέρας μου) έβγαλα πολλές και υπέροχες φωτογραφίες.....μετά από την φωτογράφιση καθίσαμε στο στέκι του Ζήση (για όσους ξέρουν) για φαγητό και 10 λεπτά πριν φύγουμε σκάει μύτη η Βροχοπούλου!!! Μάλιστα.....!!! Φεύγουμε λοιπόν και πεταγόμαστε μέχρι τον Τίμιο Σταυρό για αφ' υψηλού (κυριλεκτική σημασία της λέξεως) φωτογραφίες....συνεχίζοντας φτάσαμε και στην πάνω-πάνω μεριά του Ρεθύμνου, κοντά στο Ατσιπόπουλο όπου ο Κορνάρος μας έμοιαζε με ψείρα.....τρία μέρη λοιπόν, 15 φωτογραφίες, αφιερωμένες στους Leo, konigi, Thanasis89, Captain Nionios και στον Vinman οι οποίοι μας έχουν χαρίσει εξίσου ωραίο υλικό.....τελικά δεν χτυπάω μόνο από Σούδα, και όχι πάντα με ποδήλατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p:p
33534
33535
33536
33537
33538
ndimitr93
22-03-2009, 17:17
Συνεχίζουμε....
Μέσα από το λιμανάκι.....
33544
Εγώ χαζεύοντας το πλοίο.....
33545
Και μία φοβερή πλώρη....
33546
33547
33548
ndimitr93
22-03-2009, 17:23
Και οι τελευταίες....Οι αφ΄υψηλού που λέγαμε....
Από τον Τίμιο Σταυρό....
33549
33550
Και ακόμα πιο πάνω.....
33551
33552
33553
ΤΕΛΟΣ
cpt babis
22-03-2009, 17:56
Υπεροχες οι φωτο του ποιητη στο Ρεθυμνο ΜΠΡΑΒΟ!!!
Nissos Mykonos
22-03-2009, 17:58
Νίκο πολύ καλή δουλειά μπράβο σου!!!Πολύ όμορφες όλες οι φωτογραφίες αλλά πιο πολύ μου άρεσαν αυτές από το Τίμιο Σταυρό!!!Να είσαι πάντα καλά!!!Σε ευχαριστούμε!!
dimitris
22-03-2009, 18:02
Μπραβο Νικο για τις ωραιες φωτογραφιες σου και την βολτα στο Ρεθυμνο!!!
Την τελευταία εβδομάδα το Ρέθυμνο και ο Κορνάρος είχαν την τιμητική τους!!!
Πολύ ωραίες φωτογραφίες Νίκο!!
Σε ευχαριστώ και για την αφιέρωση!!
valerios
22-03-2009, 22:26
Από τον Τίμιο Σταυρό....
33549
33550
Και ακόμα πιο πάνω.....
33551
33552
33553
ΤΕΛΟΣ
Πολύ ομορφες φωτογραφίες και του πλοίου και από το λιμάνι του Ρεθυμνου. Μας ταξίδεψες ολους στο όμορφο Ρέθυμνο με αυτες τις φωτογραφίες!
Vortigern
22-03-2009, 22:38
Mπραβο Νικο!!!!Ομορφες φωτογραφιες!!!Επομενος σταθμος Ηρακλειο...Next stasion Heraclion!!!Ξερεις εσυ αυτο το κοκκινο και το μπλε-πλωρατη;)
giannisk88
22-03-2009, 23:35
Πολύ ωραίο το φωτορεπορτάζ φίλε ndimitr93!!!!
Αψογος!!!Ευχαριστούμε πολύ!!!
Captain_Nionios
23-03-2009, 01:57
Νικο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Δεν εχω λογια. Εξαιρετικες ληψεις απο πολλα διαφορετικα μερη. Το ευχαριστω δεν φτανει να 'σαι καλα. Τελος να πω πως χαιρομαι ιδιαιτερα που ενας μη διαφημισμενος ηρωας της ακτοπλοιας μας, επιτελους αποκτα την αιγλη που του αξιζει. Το θεμα του εχει ζωη και ελπιζω να συνεχισει να εχει γιατι μην ξεχναμε πως το πλοιο αγωνιζεται με τεραστια συνεπεια απο τα τελη του 1994, 15 σχεδον χρονια...
Φίλε Νίκο, σ' ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση και μπράβο για την δουλειά σου. Να μην σου πω ότι θα έχει σκάσει ο Θανάσης που πήγες στο Ρέθυμνο τώρα που έλειπε...;):D
ndimitr93
23-03-2009, 14:46
Φίλε Νίκο, σ' ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση και μπράβο για την δουλειά σου. Να μην σου πω ότι θα έχει σκάσει ο Θανάσης που πήγες στο Ρέθυμνο τώρα που έλειπε...;):D
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.....ωστόσο επειδή στο Ρέθυμνο δεν πάω κάθε μέρα φρόντισα να πάω παντού.....Ο Θανάσης πρέπει να σκάσει γιατί του την έφερα!!! Πήγα όταν δεν ήταν εκεί και έκανα την δουλειά που θα έκανε αυτός!!! Όσο για τον επόμενο σταθμό Θάνο είναι το Ηράκλειο στις 9 Απριλίου...προγραμματισμένο....όμως έχω και ένα δίλημα και θα μου πείτε εσείς.....τι προτιμάτε: Παλάτι στη Σούδα στις 11/4 ή Παλάτια,Κρήτη,Λατώ και κόκκινο 9-11/4;; Είμαι σε δίλλημα....εκτός αν στείλω τον konigi για Παλάτι στη Σούδα.....
MILTIADIS
23-03-2009, 18:32
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.....ωστόσο επειδή στο Ρέθυμνο δεν πάω κάθε μέρα φρόντισα να πάω παντού.....Ο Θανάσης πρέπει να σκάσει γιατί του την έφερα!!! Πήγα όταν δεν ήταν εκεί και έκανα την δουλειά που θα έκανε αυτός!!! Όσο για τον επόμενο σταθμό Θάνο είναι το Ηράκλειο στις 9 Απριλίου...προγραμματισμένο....όμως έχω και ένα δίλημα και θα μου πείτε εσείς.....τι προτιμάτε: Παλάτι στη Σούδα στις 11/4 ή Παλάτια,Κρήτη,Λατώ και κόκκινο 9-11/4;; Είμαι σε δίλλημα....εκτός αν στείλω τον konigi για Παλάτι στη Σούδα.....
πιστευω οτι μια φωτο με παλατι στη σουδα επιβαλεται!;):)
ndimitr93
23-03-2009, 18:47
πιστευω οτι μια φωτο με παλατι στη σουδα επιβαλεται!;):)
Θα σου απαντήσω εδώ αλλά μετά ας συνεχίσουμε εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=36870&page=2).....Παλάτια θα έρθουν και στις 3-4 και στις 7-4 θα πάω στο λιμάνι....αλλά στις 11 είναι δρομολόγιο με επιβάτες όχι μόνο για σχολεία όπως τις άλλες μέρες....Α! και μην ξεχάσω.....μπορεί να ξαναπάω Ρέθυμνο λίαν συντόμως........:p:p
Thanasis89
24-03-2009, 15:52
Νίκο όλα τα ξέρεις ! Βλέπω δεν σου ξέφυγε σημείο. Τον πατέρα σου σκέφτομαι :p... Έκανες υπέροχη δουλειά ! Μπράβο !
Όσο για το παλάτι και τα υπόλοιπα Κρητικά δέχομαι και δημόσια την πρόκληση... Τα υπόλοιπα κατ' ιδίαν... ;) Να μην τους τα πούμε όλα από τώρα ! Να τους φάει η αγωνία ! :D
Υ.Γ. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν είχα επαφή με υπολογιστή
Από τον Τίμιο Σταυρό....
33549
33550
Και ακόμα πιο πάνω.....
33551
33552
33553
ΤΕΛΟΣ
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ndimitr93...:D
sylver23
26-03-2009, 19:13
Μια φωτο απο 23/03/2009 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5461) την ωρα που αναχωρουσε ο θανασης με το Φαιστος.
Αφιερωμενη στον θαναση και τον νιονιο!
Captain_Nionios
29-03-2009, 00:43
Αψογος για αλλη μια φορα ο μαγος της νυχτας που δεν θα μπορουσε να ειναι τιποτα αλλο εκτος απο Ικαριωτης. Να σαι καλα Συλβεστρο.
Maroulis Nikos
29-03-2009, 00:47
Να είσαι καλά sylvestro σε ευχαριστούμε ;)
sylver23
29-03-2009, 00:55
σας ευχαριστω και εσας και τα παιδια στην γκαλερι για τα σχολια σας!!!
Διαβασα στον <ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ> οτι σε δυο χρονια θα πρεπει να αντικαθαστηθει απο ενα νεοτερο καραβι ισχυει?
opelmanos
29-03-2009, 20:38
Διαβασα στον <ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ> οτι σε δυο χρονια θα πρεπει να αντικαθαστηθει απο ενα νεοτερο καραβι ισχυει?
Σε ποιο τέυχος το γράφει αυτό και σε ποιά σελίδα?
ndimitr93
29-03-2009, 20:43
Σελ. 115 και λέει για 3 χρόνια όχι για 2!!:p
τωρα ο κορναροσ παει με 18.5 σταθερα απο ρεθυμνο για κυθηρα
opelmanos
29-03-2009, 21:47
Σελ. 115 και λέει για 3 χρόνια όχι για 2!!:pΣωστός φίλε μου Δημήτρη.Για να δούμε κατά πόσο θα επαληθευτεί
kostastzo
29-03-2009, 21:58
τωρα ο κορναροσ παει με 18.5 σταθερα απο ρεθυμνο για κυθηρα
ειναι η πρωτη φορα απο οταν μπηκε σ αυτη την γραμμη που ξεπαιρνα τα 18!
Καλα κραταει ακομα ο ποιητης..
Captain_Nionios
30-03-2009, 01:14
Ο ποιητης ειναι πολυ πολυ καλος σε ολα του και αν και εμενα με συμφερει να ειναι σε αυτη τη γραμμη ωστε να τον απολαμβανω στα περασματα του απο Κρητη νομιζω πως θα μπορουσε να εξυπηρετει πολυ καλα αλλες γραμμες που διψανε για ενα τετοιο βαπορι. Η τωρινη του γραμμη θα μπορουσε να εξυπηρετειτε απο αλλο μικροτερο και να μην πηγαινει χαραμι η ικανοτητα του... Τουλαχιστον ομως μενει πιστος στην παραδοση που τον θελει συνεπη εργατη της αγονης γραμμης.;)
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ πλοιων εμφανιζονται στα Κυθηρα !
Δειτε αυτο :
http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=PIR&to=KTH&date=03%2F04%2F2009&Submit.x=17&Submit.y=8
και αυτο :
http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=KTH&to=*&date=04%2F04%2F2009&Submit.x=15&Submit.y=8
και δεν εγινε πρωταπριλια , αλλα στις 3 και 4 απριλιου 2009 !! :sad:
Naias II
05-04-2009, 14:46
Παναγιά μου!!! :roll::roll::roll:
cpt babis
05-04-2009, 14:59
Το μοσχανθη τι ωρα φευγει :confused: ΕΛΕΟΣ:p
valerios
05-04-2009, 21:46
Ο ποιητης ειναι πολυ πολυ καλος σε ολα του και αν και εμενα με συμφερει να ειναι σε αυτη τη γραμμη ωστε να τον απολαμβανω στα περασματα του απο Κρητη νομιζω πως θα μπορουσε να εξυπηρετει πολυ καλα αλλες γραμμες που διψανε για ενα τετοιο βαπορι. Η τωρινη του γραμμη θα μπορουσε να εξυπηρετειτε απο αλλο μικροτερο και να μην πηγαινει χαραμι η ικανοτητα του... Τουλαχιστον ομως μενει πιστος στην παραδοση που τον θελει συνεπη εργατη της αγονης γραμμης.;)
ΓΙΑΤΙ? ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΑΡΑΒΙΑ? ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΜΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ? ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΑ? ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙΩΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΩΝΕΙΑ?:-x
Speedkiller
05-04-2009, 21:55
ΓΙΑΤΙ? ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΑΡΑΒΙΑ? ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΜΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ? ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΑ? ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙΩΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΩΝΕΙΑ?:-x
Αν κατάλαβα καλά ο Captain εννοεί πως είναι μεγάλο το πλοίο για τη γραμμή!Οχι πως η γραμμή ειναι πολύ ντεμοντέ για να την κάνει!
sylver23
05-04-2009, 22:04
ο θανασης 89 ταξιδευει αυτη την στιγμη απο ρεθυμνο για πειραια με τον κορναρο.Ειναι κατενθουσιασμενος απο το πληρωμα για ακομη μια φορα.
Τον εχουν κανει να νιωθει λες και ειναι ''μελος''τους.
Περισσοτερα απο εκεινον αυριο!!
Καλο ταξιδι να εχει!
valerios
05-04-2009, 22:17
Αν κατάλαβα καλά ο Captain εννοεί πως είναι μεγάλο το πλοίο για τη γραμμή!Οχι πως η γραμμή ειναι πολύ ντεμοντέ για να την κάνει!
ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΠΤΕΝ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ Γ'ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ! Η ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΑΖΕΤΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΒΙ! ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!
Speedkiller
05-04-2009, 22:25
ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΠΤΕΝ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ Γ'ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ! Η ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΑΖΕΤΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΒΙ! ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!
To τι είναι κ τι δεν ειναι δεν το γνωρίζω και γι αυτό δεν το σχολιασα πουθενά!Αν το έκανα θύμησε μου που,αφου "αυτά λεω"!Εγώ απλώς έρμηνευσα το πως νομίζω πως εννοούσε το χαραμι ο captain Nionios...
dimitris
05-04-2009, 22:30
Σωστα ετσι ερχεται η αναπτυξη σε ενα μερος, οταν ξερει ο αλλος οτι εκει που θελει να παει υπαρχουν σταθερα δρομολογια κι ενα σωστο καραβι και ο Κορναρος ειναι απο τα βαπορια που δεν εχει προκαλεσει ποτε αρνητικη δημοσιοτητα πανω του, επισης κανενας πολιτης δεν πρεπει να νοιωθει Β' κατηγοριας στο 2009 και ξεχασμενος και να εχει να δει συνδεση με τον Πειραια πεντε μηνες οπως συνεβη στα Κυθηρα φετος αλλα και σε πολλα αλλα νησια μας και να μαθαινουν μια με δυο μερες πριν το δρομολογιο, με ολα αυτα και οι τελευταιοι που εχουν απομεινει σε καποια απο τα νησια αυτα θα τα παρατησουν και θα φυγουν...:(
Captain_Nionios
05-04-2009, 22:38
Καταπληκτικο το παληρημα σου μιας και δεν εκανες καν τον κοπο να κατανοησεις τι λεω. Τα Κυθηρα ειναι πανεμορφα απ' οσο εχω δει τουλαχιστον απο φωτογραφιες και ως απομακρο νησι της αγονης γραμμης εννοειται πως τα αγαπω περισσοτερο απο αλλα που δεν εχουν αυτη την γοητεια του απομακρισμενου. Ασχετα με το αν ειναι ομορφα, ΕΧΟΥΝ τα ιδια δικαιωματα με καθε αλλο νησι στην Ελλαδα και η συγκοινωνια τους ΠΡΕΠΕΙ να ειναι συνεπης, ποιοτικη και ασφαλης. Απλα θεωρω οτι ενα βαπορι 130 μετρων σαν τον Κορναρο αν ταξιδευει σχεδον κενο επιβατων ολη τη χρονια εκτος των τριων μηνων του καλοκαιριου ειναι λιγο υπερβολη σε μια περιοδο που αλλα νησια με περισσοτερες αναγκες δεν μπορουν να τον εχουν. Στη θεση του Κορναρου θα μπορουσε να ειναι ενα βαπορι της ταξης των 100 μετρων το οποιο ομως να ειναι συνεπες, ταχυ και ασφαλες. Δηλαδη ενα ειδος Κοραη με λιγες παραπανω καμπινες. Θα σε χαλουσε κατι τετοιο; Γιατι ετσι ο Κορναρος θα μπορουσε να ειναι σε αλλες γραμμες και να ειναι πιο αποδοτικος χωροταξικα... Την επομενη φορα να εισαι πιο ηρεμος.
Thanasis89
06-04-2009, 15:27
Δεν μπορώ να πω ότι έχω ταξιδέψει με πολλά καράβια. Αλλά κατάφερα επιτέλους να βρω την διαφορά ανάμεσα στα στιβαγμένα σίδερα και στο βαπόρι. Η διαφορά είναι η ψυχή και η ψυχή του πλοίου είναι το πλήρωμα και ο καπετάνιος του. Μπόρείς να δεις ποστάλια που να λειτουργούν σαν εργοστάσια και άλλα που λειτουργούν σαν οικογένεια. Ένα τέτοιο βαπόρι είναι και ο Βιτσέντζος Κορνάρος, λειτουργεί σαν οικογένεια. Μεγάλο πράγμα...
Δεν θέλω να πω περισσότερα. Ελπίζω να σας μετέφερα το συναίσθημα που νιώθω. Κι αν δεν το κατάφερα συγνώμη. Δεν μπορώ να καλύτερα.
Τελειώνοντας θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον καπετάνιο, στους αξιωματικούς και στο πλήρωμα και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν έτσι για πολλά χρόνια ακόμα. Τους εύχομαι ότι καλύτερο και να συνεχίσουν να κρατάνε τον "παππού" τόσο ψηλά όσο σήμερα ! Να 'στε όλοι καλά ! Ευχαριστώ πολύ !
helatros68
06-04-2009, 15:46
Εγω προσωπικα καταλαβαινω απολυτα αυτα που λες διοτι ειχαμε τον Κορναρο 14 χρονια στην Κασο και οσα ειπες ισχυουν. Με την παροδο του χρονου τα προσωπα μπορει να αλλαζαν αλλα ο χαρακτηρας του πλοιου (εταιρειας) ηταν παντα ο ιδιος. Τα ιδια ισχυουν και για το Ιεραπετρα.
prutanis
06-04-2009, 16:23
Λιμανι Πειραια (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=5820)20/03/2009
Συμφωνω και εγω με την αποψη οτι το πληρωμα του ΚΟΡΝΑΡΟΥ ειναι καταπληκτικο εχω ταξιδεψει και εγω για τα Κυθηρα και ξερω.Παντως αυτη η γραμμη δεν ειναι ουτε ντεμοντε ουτε τιποτα ειναι σιγουρα μια δυσκολη γραμμη και αγονη και ετσι δεν μπορει να εξυπηρετηθει απο ενα πλοιο σαν τον ΚΟΡΝΑΡΟ.
kostastzo
11-04-2009, 11:39
Στο χθεσινο [10-4-ο9] δρομολογιο απο Πειραια για Ρεθυμνο μεσω Κυθηρων το πλοιο ηταν γεματο δεν υπηρχαν θεσεις για να κατσεις και το πληρωμα οπως παντα αψογο!!!. Αυτες οι πληροοφοριες ειναι απο γνωστο μου ατομο που ταξιδεψε.
ndimitr93
11-04-2009, 11:41
Στο χθεσινο [10-4-ο9] δρομολογιο απο Πειραια για Ρεθυμνο μεσω Κυθηρων το πλοιο ηταν γεματο δεν υπηρχαν θεσεις για να κατσεις και το πληρωμα οπως παντα αψογο!!!. Αυτες οι πληροοφοριες ειναι απο γνωστο μου ατομο που ταξιδεψε.
Δηλαδή όλοι οι επιβάτες ήταν για Ρέθυμνο?:confused:..λογικό, Πάσχα έχουμε...:p;)
kostastzo
11-04-2009, 12:18
Οι επιβατες ηταν λιγο περισσοτεροι για Ρεθυμνο ,αλλα η κινηση θα ξεκινησει τεταρτη, και τοτε θα δουμε τις αντοχες του ποιητη !!
sea world
11-04-2009, 21:14
Οι επιβατες ηταν λιγο περισσοτεροι για Ρεθυμνο ,αλλα η κινηση θα ξεκινησει τεταρτη, και τοτε θα δουμε τις αντοχες του ποιητη !!
Το ψάρι, βρωμάει πάντα απ'την κεφαλή!! Η κεφαλή όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ολόφρεσκη (και συνεπώς και το σώμα-πλήρωμα), οπότε δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα;)
Thanasis89
13-04-2009, 13:10
Μην Φοβάστε ρε παιδιά ! Εδώ έχουμε να κάνουμε με βάπορα και πλήρωμα ! :D Πιστεύω ότι θα τα βγάλουν μια χαρά πέρα μιας και αυτή η γραμμή μποστά στην άλλη είναι "παιχνιδάκι"... Μακάρι να συνεχίσουν έτσι (για το οποίο είμαι σίγουρος) !
kostastzo
20-04-2009, 20:24
Βλεπω στο ΑΙS οτι το πλοιο δεν εχει φυγει απο Ρεθυμνο και εμαθα[χωρις να το εχω μεχρι τωρα επιβεβαιωσει]οτι τηλεφωνησαν οτι υπαρχει βομβα στο πλοιο και γινεται ελεγχος!
kostastzo
20-04-2009, 20:33
Βλεπω στο ΑΙS οτι το πλοιο δεν εχει φυγει απο Ρεθυμνο και εμαθα[χωρις να το εχω μεχρι τωρα επιβεβαιωσει]οτι τηλεφωνησαν οτι υπαρχει βομβα στο πλοιο και γινεται ελεγχος!
Αναχωρηση απο ρεθυμνο ειχε την 19.00
Nissos Mykonos
20-04-2009, 20:41
Μόλις μίλησα με έναν φίλο του πατέρα μου ο οποίος είναι αξιωματικός στο πλοίο και με ενημέρωσε ότι όντως έγινε ένα τηλεφώνημα για την ύπαρξη βόμβας μετά όμως από έλεγχο σε όλο το πλοίο διαπιστώθηκε ότι ήταν φάρσα.Αυτήν την ώρα οι επιβάτες επιβιβάζονται στο πλοίο και σε λίγα λεπτά θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Ρεθύμνου!
ndimitr93
20-04-2009, 20:42
Μόλις μίλησα με έναν φίλο του πατέρα ο οποίος είναι αξιωματικός στο πλοίο και με ενημέρωσε ότι όντως έγινε ένα τηλεφώνημα για την ύπαρξη βόμβας μετά όμως από έλεγχο σε όλο το πλοίο διαπιστώθηκε ότι ήταν φάρσα.Αυτήν την ώρα οι επιβάτες επιβιβάζονται στο πλοίο και σε λίγα λεπτά θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Ρεθύμνου!
Γιάννη αναχώρησε πριν από λίγο.....Αίσιο τέλος:)
dimitris
20-04-2009, 21:41
Μπαλκονι με θεα...;)
36170
opelmanos
20-04-2009, 22:06
Ενα άλλο ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
ρε παιδια ,γιατι εχει τοσο παραξενει πλωρη αυτος ο κορναρος, σε τι του χρησιμευε.:confused:
Στην γραμμη πως πηγαινει ο ΚΟΡΝΑΡΟΣ?
kostastzo
21-04-2009, 11:18
Στην γραμμη πως πηγαινει ο ΚΟΡΝΑΡΟΣ?
Εμαθα οτι τα Κυθηρα ειχαν παρα πολυ κοσμο το πασχα και κατα ενα μεγαλο μερος οφειλεται και σ αυτο το πλοιο με τα σταθερα του δρομολογια,την καθαριοτητα,την ευγενεια του πληρωματος.Αν συνεχιστει αυτο το καλοκαιρι τα Κυθηρα θα βουλιαξουν απο κοσμο.
Πολυ ευχαριστα νεα για το καραβι αλλα και για το νησι.Ευχαριστω για τις πληροφοριες.:D
nickosps
21-04-2009, 12:45
Ενα άλλο ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
Μα είναι αδέρφια;)!
Ήμουν Κύθηρα το Πάσχα, και ταξίδεψα και γω όπως και οι περισσότεροι τελικά με τον ποιητή! Μια χαρά πλοίο για Κύθηρα, είχε και τον περισσότερο κόσμο! δεν ξέρω αν τελικά εξυπηρετεί κάποιον για Ρέθυμνο με 12 ώρες ταξίδι και ενδιάμεση στάση!;)
Διαγωνισμός κάνει λόγο για αντιθκατάσταση του πλοίου ΕΝΤΟΣ τριών ετών. Συνεπώς τα τρία έτη είναι το μέγιστο. Δύναται όμως η ΛΑΝΕ να αλλάξει τον "Ποιητή" ακόμα και αύριο. Κανένας περιορισμός δεν υπάρχει απ' αυτού.
Από όσον γνωρίζω υπάρχει σχεδιασμός και σκέψη για σύντομη αντικατάσταση με σύγχρονο βαπόρι περίπου 10 ετών γύρω στα 20+ knots που θα εξυπηρετεί τη γραμμή του Ρεθύμνου "διπλωμένα", 3 φορές την εβδομάδα!
Good news για το Ρέθυμνο που φαίνεται ότι τελικά για φέτος (εκτός καλοκαιρινού διμήνου) θα επωφεληθεί από την επιδοτούμενη αυτή γραμμή καθολικά. Σε αυτή τη περίπτωση Να δούμε
Άλλο άγονη γραμμή κι άλλο … άγονα μυαλά!
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=925
T.S.S. APOLLON
27-04-2009, 22:23
Το F/B Βιντσέντζος Κορνάρος στο λιμάνι του Πειραιά νεοφερμενο...
36948
T.S.S. APOLLON
27-04-2009, 23:38
F/B Βιντσέντζος Κορνάρος,γιορτινός και πανέτοιμος προς δρομολόγηση...
36958
sea_serenade
28-04-2009, 09:47
Ομολογώ πως την είχα ξεχάσει εντελώς αυτή τη φορεσιά του Κορνάρου. Μπράβο T.S.S. APOLLON που φροντίζεις να φρεσκάρεις τη μνήμη μου!!!!
PS: Το βαπόρι δένει απόλυτα χρωματικά με τα φορτηγά ψυγεία της ΦΑΓΕ που βρίσκονται πλώρα του!!!
Για αλλη μια φορα ο φιλος Τ.S.S APOLLON μας χαριζει ξεχωριστες φωτογραφιες!
f/b kefalonia
28-04-2009, 09:58
Για αλλη μια φορα φιλε απολλων να πω οτι εισαι αψογος!!!τελεια φωτο!!!πιστευω του πηγαιναν τελεια αυτα τα χρωματα!!!προσωπικα μου αρεσει πολυ!!!!Να ανεβασω κι εγω φωτο με τον κορναρο και την υπολοιπη παρεα στον πειραια!!!!
37006
37007
DimitrisT
28-04-2009, 11:30
Μπράβο και στους 2 σας για τις φωτο ,πολύ ωραίες :D
Και τα δυο τα χρωματα ταιριαζουν στον ποιητη της θαλασσας,μπραβο και στους δυο που μας χαριζεται πολυ ωραιες φωτογραφιες.:D
Για τους καλούς φίλους Thanasis89 και Captain nionios,ο Κορνάρος αναχωρεί χθές απο τον Πειραιά!
37317
37318
37319
Φανταστικη η καλυψη σου χθες απο τον Πειραια.:D:);)
scoufgian
01-05-2009, 09:00
F/B Βιντσέντζος Κορνάρος,γιορτινός και πανέτοιμος προς δρομολόγηση...
36958
φιλε T.S.S. APOLLON εισαι απιστευτος.Μπραβο!!!
AIOLOS KENTERIS II
01-05-2009, 10:29
Φοβερες φοτο!!!Σε ευχαριστουμε πολλοι:p
DimitrisT
01-05-2009, 11:06
καλό μήνα.Για αλλή μια φορά φοβερές φωτο :p φίλε vinman.
ndimitr93
02-05-2009, 14:27
Να τος ο ποιητής αυτή την ώρα περνώντας μπροστά από τον κόλπο της Σούδας.....φωτογραφημένος από το χωριό μου (Καλύβες)......:);)
37472
37473
37474
37475
37479
Captain_Nionios
02-05-2009, 16:43
Για τους καλούς φίλους Thanasis89 και Captain nionios,ο Κορνάρος αναχωρεί χθές απο τον Πειραιά!
37315
37316
37317
37318
37319
Εκπληκτικες Μανο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω για τον κοπο σου και τη διαθεση για αφιερωση. Οτι καλυτερο για φαρμακο στο αγχος.;)
DimitrisT
02-05-2009, 17:01
πολύ καλές οι φωτο σας φίλοι μου,να στε καλά ,σας ευχαριστώ.
Thanasis89
02-05-2009, 20:11
Μανώλη ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση ! Πραγματικά εκείνη την ημέρα στο Ρέθυμνο ήσουν τόσο κοντά ! Ελπίζω να τύχει ξανά κάτι τέτοιο και να ταξιδέψουμε μαζί ! Να 'σαι καλά !
Να τος ο ποιητής αυτή την ώρα περνώντας μπροστά από τον κόλπο της Σούδας.....φωτογραφημένος από το χωριό μου (Καλύβες)......:);)
37472
37473
37474
37475
37479
ωραιος ο Νικος !!!!μπραβο για τις φοτο!!
kostastzo
03-05-2009, 07:09
Χθες ταξιδεψα με το πλοιο,ηταν ολα υπεροχα,ενα μονο δεν δεν μου αρεσε...Καθομουνα σε σαλονι μη καπνιστων,εκει μεταξυ μας καθοτανε ενα ζευγαρι που δεν σεβαστηκαν το χωρο και καπνιζαν σαν φουγαρα,οταν αρχισε η μεταδοση του αγωνα ηρθαν δυο του πληρωματος και εκει που περιμενα να τους πουν να πανε στο διπλα σαλονι των καπνιστων καθησαν και αρχισαν και αυτοι το παφ πουφ.Να μην τα πολυλογω σε λιγο ηρθαν αλλοι 3 και το σαλονι εγινε καπνιστηριο.Εφυγα και πηγα διπλα στο σαλονι των καπνιστων ειδα τον αγωνα εκει, και το περιεργο εκει δεν καπνιζε κανεις!!!
ndimitr93
03-05-2009, 10:37
Χθες ταξιδεψα με το πλοιο,ηταν ολα υπεροχα,ενα μονο δεν δεν μου αρεσε...Καθομουνα σε σαλονι μη καπνιστων,εκει μεταξυ μας καθοτανε ενα ζευγαρι που δεν σεβαστηκαν το χωρο και καπνιζαν σαν φουγαρα,οταν αρχισε η μεταδοση του αγωνα ηρθαν δυο του πληρωματος και εκει που περιμενα να τους πουν να πανε στο διπλα σαλονι των καπνιστων καθησαν και αρχισαν και αυτοι το παφ πουφ.Να μην τα πολυλογω σε λιγο ηρθαν αλλοι 3 και το σαλονι εγινε καπνιστηριο.Εφυγα και πηγα διπλα στο σαλονι των καπνιστων ειδα τον αγωνα εκει, και το περιεργο εκει δεν καπνιζε κανεις!!!
Ε ρε γλέντια....:mrgreen::mrgreen:
kostastzo
03-05-2009, 20:02
Στη συνεχεια της παραπανω εγγραφης μου τα σχολια μου δεν ειναι για το πληρωμα του πλοιου αλλα στο σημειο του μηνυματος που εχω χρωματισει δηλαδη οτι στον χωρο καπνισματος δεν καπνιζε κανενας ,αθανατε ελληνα!!!!
Vortigern
05-05-2009, 22:15
Για τους καλους φιλους Captain Nionios και Thanasis89!!!!
Αναχωρωντας απο Πειραια (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6662)
για την αγονη....... (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6663)
Thanasis89
06-05-2009, 00:21
Θάνο να 'σαι καλά ! Την αγάπη για το κάθε τι δεν την κερδίζει μόνο η εξωτερική ομορφιά, αλλά το σύνολο ! Σ' ευχαριστώ !
ndimitr93
09-05-2009, 17:37
Ο ποιητής (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6809) στο Ρέθυμνο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=6810) στις 22-03-09.....Αφιερωμένες στο δίδυμο Thanasis89 και Captain_Nionios!!:p
Thanasis89
10-05-2009, 00:18
Ο εις εκ των δύο σ' ευχαριστεί !
Captain_Nionios
10-05-2009, 00:37
Ευχαριστει πολυ και ο δευτερος. Να σαι παντα καλα, εξαιρετικες και πολυ ζεστες οι φωτογραφιες του βαποριου. Ρεθυμιωτες παρτε το βαπορι οποιο Σαββατο θελετε και πηγαιντε ως Κισσαμο για εκδρομη, ειναι οτι καλυτερο.Το εχουμε γραψει και το εχουμε ζησει...
ndimitr93
10-05-2009, 11:09
Ευχαριστει πολυ και ο δευτερος. Να σαι παντα καλα, εξαιρετικες και πολυ ζεστες οι φωτογραφιες του βαποριου. Ρεθυμιωτες παρτε το βαπορι οποιο Σαββατο θελετε και πηγαιντε ως Κισσαμο για εκδρομη, ειναι οτι καλυτερο.Το εχουμε γραψει και το εχουμε ζησει...
Εγώ μάλλον θα κάνω το αντίθετο!! Από Κίσσαμο έως Ρέθυμνο!!:p;)
Ειδα απο το ais οτι το πλοιο ειναι δεμενο στον Πειραια(εκτος και αν κανει λαθος το ais).Noμιζω οτι ειχε το δρομολογιο στις 19.00 για Κυθηρα-Αντικυθηρα.Γνωριζει κανεις γιατι δεν εχει φυγει και ειναι ακομα στον πειραια?
παιδια βρηκα αυτο το αρθρο !!
ξερει κανεις τι συμβαινει ???
http://kithiraikanea.blogspot.com/2009/05/blog-post_20.html
Vortigern
20-05-2009, 21:22
Και το δρομολογιο του Κορναρου θα εκτελεστη αποψε απο το Ιεραπετρα....
ndimitr93
20-05-2009, 21:25
Και το Ιεράπετρα που είναι??
kostastzo
20-05-2009, 22:11
Το Λιμεναρχειο που πηρα μου ειπε οτι το δρομολογιο θα μεινει ανεκτελεστο,λογω καποιας κατασχεσης ,ακριβως ετσι!
Μηπως μπορεις να μας δωσεις τη πηγη αυτης της πληροφοριας ??
οταν λες αποψε , δηλαδη τι ωρα εννοεις ?? :rolleyes:
DimitrisT
20-05-2009, 22:47
δεν νομίζω να κάνει δρομολόγιο το Ιεράπετρα γιατί είναι στο Πέραμα
Vortigern
20-05-2009, 23:35
Λοιπον υπηρχε σκεψη να εκανε το Ιεραπετρα σημερα το δρομολογιο του Κορναρου.Το θεμα ναυαγησε και οπως ειπατε ποιο πισω το θα μεινη ανεκτελεστο.Αμα θελεται να σας πω την πηγη καλυτερα να μου στειλεται πμ
Συμφωνα με πληροφοριες απο το λιμεναρχειο , το Κορναρος δεν εκανε το δρομολογιο γιατι εγινε κατασχεση απο τους προμηθευτες πετρελαιου !!! :confused:
δεν ειχαν πληρωθει εδω και καιρο και τα φεσια ειχαν φτασει στα υψη !!
Οριστε και αρθρο απο την ημερησια !!
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&tag=9464&pubid=10101231
το τι θα γινει απο δω και περα ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ . αν εχει κανεις νεωτερα ας απαντησει ...
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=1164
εκ της Συντακτικής Ομάδας
Mόλις με κάλεσε στο τηλέφωνο ο κ. Μανώλης Γαλανάκης (Διευθύνων Σύμβουλος ΛΑΝΕ) ο οποίος μας ενημέρωσε "από πρώτο χέρι" ότι σε 5 λεπτά λύνουν κάβους (Βιτσέντζος Κορνάρος) και αναχωρούν για τη πραγματοποίηση του ακυρωθέντος χθεσινού δρομολογίου για τα Κύθηρα.
Αναγνώρισε την ταλαιπωρία των Κυθήριων αλλά δυστυχώς όπως μας ανέφερε ήταν κάτι αναπόφευκτο.
Από ότι μας ενημέρωσε ο ίδιος ύστερα από ένα δικαστικό θρίλερ ήρθαν σε συμβιβασμό με τις πετρελαϊκές εταιρίες, κατάσχεσε πλέον δεν υπάρχει και τα δρομολόγια επί του παρόντος θα συνεχιστούν κανονικά.
Είπαμε και άλλα πολλά τα οποία θα τα διαβάσετε στο σχετικό δημοσίευμα που θα αναρτηθεί σήμερα αργά το βράδυ μιας και το ρεπορτάζ είναι ακόμα σε εξέλιξη.
Το Nautilia.gr όμως ενημερώνεται πριν τα νέα ... δημοσιευτούν!;)
Το Σάββατο το πρωί ο Κορνάρος θα είναι στο Ρέθυμνο.
Περισσότερα το βράδυ....
Βασίλης Κασιμάτης
Εκδότης Διευθυντής Δημοσιογράφος
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ndimitr93
21-05-2009, 18:28
Mόλις με κάλεσε στο τηλέφωνο ο κ. Μανώλης Γαλανάκης (Διευθύνων Σύμβουλος ΛΑΝΕ) ο οποίος μας ενημέρωσε "από πρώτο χέρι" ότι σε 5 λεπτά λύνουν κάβους (Βιτσέντζος Κορνάρος) και αναχωρούν για τη πραγματοποίηση του ακυρωθέντος χθεσινού δρομολογίου για τα Κύθηρα.
Αναγνώρισε την ταλαιπωρία των Κυθήριων αλλά δυστυχώς όπως μας ανέφερε ήταν κάτι αναπόφευκτο.
Από ότι μας ενημέρωσε ο ίδιος ύστερα από ένα δικαστικό θρίλερ ήρθαν σε συμβιβασμό με τις πετρελαϊκές εταιρίες, κατάσχεσε πλέον δεν υπάρχει και τα δρομολόγια επί του παρόντος θα συνεχιστούν κανονικά.
Είπαμε και άλλα πολλά τα οποία θα τα διαβάσετε στο σχετικό δημοσίευμα που θα αναρτηθεί σήμερα αργά το βράδυ μιας και το ρεπορτάζ είναι ακόμα σε εξέλιξη.
Το Nautilia.gr όμως ενημερώνεται πριν τα νέα ... δημοσιευτούν!;)
Περισσότερα το βράδυ....
Βασίλης Κασιμάτης
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Ευχαριστούμε πολύ....αλλά τα δρομολόγια τροποποιήθηκαν....κανονικά έχει και αύριο δρομολόγιο από Πειραιά....ξέρετε μήπως πώς θα διαμορφωθούν??
<< Αρχικό μήνυμα απο villy http://www.nautilia.gr/forum/images/buttons1/viewpost.gif (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=208611#post208611)
Το Nautilia.gr όμως ενημερώνεται πριν τα νέα ... δημοσιευτούν!:wink:
Περισσότερα το βράδυ....
Βασίλης Κασιμάτης
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ >>
Μακαρι !!! :wink:
Maroulis Nikos
21-05-2009, 18:38
Σχετικά με τα δρομολόγια δείτε εδώ (http://www.nautilia.gr/content.asp?contentid=7469)ακολουθεί δελτίο τύπου της Λ.Α.Ν.Ε
Απο οτι βλεπω στο AIS εχει ξεκινησει !!
ειναι εξω απο το λιμανι του πειραια !!! :p
Rocinante
21-05-2009, 18:57
Σχετικά με τα δρομολόγια δείτε εδώ (http://www.nautilia.gr/content.asp?contentid=7469)ακολουθεί δελτίο τύπου της Λ.Α.Ν.Ε
Μπραβο αμμεση ενημερωση......:D
kostastzo
21-05-2009, 19:47
Μπραβο αμμεση ενημερωση......:D
Πεταει η ναυτιλια!!!!!
Οπως σας το έταξα...
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=1173
Thanasis89
27-05-2009, 13:20
Αναχώρηση ! Κυριακή 24-05-2009 ! Χαιρετώντας (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=7716) !
και 2 φωτογραφιες του Κορναρου απο το λιμανι των Αντικυθηρων !!
εδω : http://kithiraikanea.blogspot.com/2009/05/blog-post_34.html
Maroulis Nikos
27-05-2009, 22:45
Αναχώρηση ! Κυριακή 24-05-2009 ! Χαιρετώντας (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=7716) !
Πολύ όμορφο Βίντεο φίλε Θανάση σε ευχαριστούμε μα είσαι καλά.
Thanasis89
27-05-2009, 23:47
και 2 φωτογραφιες του Κορναρου απο το λιμανι των Αντικυθηρων !!
εδω : http://kithiraikanea.blogspot.com/2009/05/blog-post_34.html
Ευχαριστούμε πολύ ! Σύντομα θα μοιραστώ μαζί σας φωτογραφίες από το λιμάνι των Αντικυθήρων ! Πρέπει αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες να ανήκουν στον πρόεδρο του Νησιού ! Να 'ναι καλά !
ndimitr93
28-05-2009, 11:19
Φοβερή μανούβρα του πλοίου!! Δεν ήξερα ότι είναι τόσο στενά!! Μπράβο!!:p;)
scoufgian
28-05-2009, 11:36
κι απο μενα ενα μπραβο στο Θαναση για το πολυ ωραιο βιντεακι που μας εφτιαξε.....;);)
Nautikos II
28-05-2009, 11:50
"Εξαιρετικο" φιλε Thanasis89
f/b kefalonia
28-05-2009, 13:13
Πολυ ομορφο βιντεο φιλε Θανάση!!!!
Καλησπέρα σε όλους!!!Σήμερα λέω να κανω την διαφορα!!! Όπως λέτε και εσεις,ολο Σουδα Σουδα Σουδα σας βαρέθηκα!!!;):p
Να λοιπόν που πήγαμε και στο Καστέλι!!!
Βιτσέντζος Κορνάρος λοπόν λίγο μετά τις 10 το πέωι την ώρα της ανάπαυσης του...
41226
41227
41228
41229
41230
ndimitr93
28-05-2009, 19:45
Καλησπέρα σε όλους!!!Σήμερα λέω να κανω την διαφορα!!! Όπως λέτε και εσεις,ολο Σουδα Σουδα Σουδα σας βαρέθηκα!!!;):p
Μπράβο-μπράβο....αφού εδέησες και έβαλες βενζίνα επήγες και στο Καστέλι....well done Kosta!!;)
scoufgian
28-05-2009, 20:48
πολυ ωραιος ο φιλος koniqi. βιτσεντζος κορναρος στο καστελι...........Μπραβο;)
Thanasis89
28-05-2009, 23:42
Πρώτος ! Και δια θαλάσσης... Μια χαρά ! Ευχαριστούμε Κωστή ! :D
hayabusa
29-05-2009, 00:01
σε ευχαριστώ και εσένα φίλε Enh. τώρα που το κοιτάω πιο προσεκτικά είναι πασιφανές, απλά πριν δεν εκανα τον κόπο να δω πάνω από τη μέση :lol:
nickosps
29-05-2009, 09:04
Μπράβο φίλε για την ανταπόκριση από το Καστέλλι! Τι θυμήθηκα. Έχω να πάω από το 2001...
41226
41227
41228
41229
41230
Mπράβο και από μένα στον φίλο konigi.
fourtounakis
31-05-2009, 11:28
'ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΥΡΙΟ Ο ΚΟΡΝΑΡΟΣ 17:00 ΓΙΑ ΛΕΙΨΟΥΣ ΠΑΤΜΟ ΛΕΡΟ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΩ ΡΟΔΟ
Finnpartner_1966
31-05-2009, 11:58
Φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!! Και δεν ειμαι Πατμο να βγαλω φωτο!!!!! Damn! Θα επαναληφθει αραγε?
mike_rodos
31-05-2009, 12:40
Φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!! Και δεν ειμαι Πατμο να βγαλω φωτο!!!!! Damn! Θα επαναληφθει αραγε?
Φίλε finnpartner_1966 και εγώ σχεδόν την ίδια ατυχία θα έχω, γιατί δείνει άφιξη στο λιμάνι της Ρόδο στις 12:35 και αναχώρηση στις 13:30, δυστιχώς δεν θα καταφέρω να είμαι εκεί, να το δώ και να το φωτογραφίσω.... ελπίζω σε μία 2ώρη καθυστέρηση του!!! :D
Υ.Γ. πρώτη φορά παρακαλάω να έχει καθυστέρηση πλοίο...
Giannis...
31-05-2009, 13:21
Μηπως ξερει κανεις το λογο που θα κανει αυτο το δρομολογιο? Θα υπαρξει γενικη αλλαγη στα δρομολογια του ή επειδη καθεται απο Δευτερα ως Τεταρτη στον Πειραια ειπαν να το στειλουν βολτα στο ανατολικο Αιγαιο?
Σύμη δεν θα πάει?? Επίσης, στο site του υπουργείου έχει τη Νταλιάνα την Τρίτη στις 17:00 για Πάτμο, Λειψούς, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Σύμη, Ρόδο αλλά για τον Κορναρο τίποτα...
mike_rodos
31-05-2009, 13:34
Σύμη δεν θα πάει?? Επίσης, στο site του υπουργείου έχει τη Νταλιάνα την Τρίτη στις 17:00 για Πάτμο, Λειψούς, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Σύμη, Ρόδο αλλά για τον Κορναρο τίποτα...
Στο openseas δείχνει αναχώρηση από Σύμη την Τρίτη 2/6 στις 11:00 :wink:
fourtounakis
31-05-2009, 13:50
ΠΑΡΑΛΟΓΟ:ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΥΜΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ.:confused:.ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΩ;)
mike_rodos
31-05-2009, 13:53
ΠΑΡΑΛΟΓΟ:ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΥΜΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ.:confused:.ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΩ;)
Σωστό και αυτό... Ποιος ξέρει! Μήπως θα επιβιβαστούν οι επιβάτες και τα οχήματα από Σύμη για Πειραιά καθώς κατεβαίνει για Ρόδο.. γιατί Ρόδο κάθεται μόνο 55 λεπτά!
kostastzo
31-05-2009, 14:05
Αμα φυγει αυριο στις 17.00 ,θα προλαβει να ειναι πισω την τεταρτη στις 19.00 που εχει δρομολογιο την αγονη?
mike_rodos
31-05-2009, 14:09
Αμα φυγει αυριο στις 17.00 ,θα προλαβει να ειναι πισω την τεταρτη στις 19.00 που εχει δρομολογιο την αγονη?
Την Τετάρτη 3/6 στις 08:25 θα είναι Πειραιά,οπότε μια χαρά προλαβαίνει!
παιδια για ποιο λογο εγινε αυτο το συγκεκριμενο δρομολογιο ??
ξερει κανεις ?? :o
captain 83
01-06-2009, 20:49
Aφού δεν έχει δρομολόγιο ο καπτα Μάκης, πρέπει με κάποιο τρόπο να εξυπηρετηθούν και τα νησιά αυτά. Όσο για τα περασμένα δρομολόγια του ΝΤΑΛΙΑΝΑ στο site του ΥΕΝ.....το copy paste παει σύννεφο.
eliasaslan
02-06-2009, 09:44
Καλημερίζω και εγώ με τη σειρά μου το φόρουμ! Δεν έχω κάτι να προσθέσω στις πληροφορίες σας είναι ολοκληρωμένες! θα προσπαθήσω λοιπόν να είμαι στο λιμάνι του Λακκίου (που θα είμαι δηλαδή :p) για να φωτογραφήσω τον Βιτσέντζο Κορνάρο που θα επισκευθεί το νησί μας νομίζω για πρώτη φορά στην ιστορία του :cool::D...
Vortigern
02-06-2009, 09:50
Καλημερίζω και εγώ με τη σειρά μου το φόρουμ! Δεν έχω κάτι να προσθέσω στις πληροφορίες σας είναι ολοκληρωμένες! θα προσπαθήσω λοιπόν να είμαι στο λιμάνι του Λακκίου (που θα είμαι δηλαδή :p) για να φωτογραφήσω τον Βιτσέντζο Κορνάρο που θα επισκευθεί το νησί μας νομίζω για πρώτη φορά στην ιστορία του :cool::D...
Θα εισαι οχι θα προσπαθησεις.....τελος:p
Μπορει να μην προλαβα την πρωινη αφιξη του καραβιου στη Συμη,αλλα την κατεγραψα την επιστροφη. Και μιας και δεν ημουνα εκει για να το βγαλω εγω,χρησιμοποιησα την live καμερα του symivisitor που δειχνει το λιμανι.Στην παρακατω φωτο ολο το χρονικο της προσεγγισης και της αναχωρησης.Η ποιοτητα ειναι φτωχη απλα το παραθετω για οσους θελουν να του ριξουν μια ματια.
Πηγη: Live Camera Symivisitor
eliasaslan
02-06-2009, 21:07
Αφού ευχαριστήσουμε τον φίλο ελμεψη για την ανταπόκρισή του από τη Σύμη, να σας πω ότι φυσικά και βρέθηκα στο λιμάνι του Λακκίου, εδώ στη Λέρο, για να φωτογραφήσω τον ποιητή μας... :-);).
Για σήμερα θα ήθελα να σας δώσω μία γεύση για το τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες... Από Λέρο, με αγάπη και εκτίμηση :cool:
42042
Nissos Mykonos
02-06-2009, 23:00
Αφού ευχαριστήσουμε τον φίλο ελμεψη για την ανταπόκρισή του από τη Σύμη, να σας πω ότι φυσικά και βρέθηκα στο λιμάνι του Λακκίου, εδώ στη Λέρο, για να φωτογραφήσω τον ποιητή μας... :-);).
Για σήμερα θα ήθελα να σας δώσω μία γεύση για το τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες... Από Λέρο, με αγάπη και εκτίμηση :cool:
42042
Ηλία σε ευχαριστούμε πολύ που βρέθηκες στο Λακκί για να φωτογραφίσεις τον ποιητή! Βλέποντας την φωτογραφία σου φαντάζομαι τι μας περιμένει τις επόμενες μέρες που θα ανεβάσεις και τις υπόλοιπες φωτογραφίες του ποιητή....
eliasaslan
04-06-2009, 19:20
Και αφού δεν υπάρχει πρόβλημα, πλέων, ας αρχίσω να σας παρουσιάζω τις φωτογραφίες που τράβηξα από την πρώτη άξιξη του Ε/Γ Ο/Γ Βιτσέντζος Κορνάρος στην Λέρο. Ένα πλοίο που μπορεί στο μέγεθος να μην είναι εντυπωσιακό, αλλά με αυτά τα σινιάλα αναδικνύεται ακόμη περισσότερο η πλούσια ομορφιά που το διακρίνει.
Έτσι, λοιπόν, σαν διάλειμμα από το διάβασμα, την Τρίτη που μας πέρασε (2/04/09) επέλεξα να κάνω μία βόλτα στο λιμάνι του Λακίου Λέρου, όχι φυσικά ασκόπως, αλλά για να δω τον ποιητή να σχίζει τα νερά του νησιού μου....
Το εντυπωσιακό είναι ότι καθυστέρησε περίπου 15 λεπτά από την προγραμματισμένη του άφιξη, συμβάν αξιοσημείωτο διότι να σας πω ότι δεν έχει επαναληφθεί πλοίο της άγωνης γραμμής να φτάνει στο νησί με τόσο μικρή απόκλιση. Παραδείγματος χάρη, χωρίς σε καμία περίπτωση δυσφίμησης του πλοίου (είμασταν όλοι ευγνόμων που εξυπηρετούσε τη γραμμή) , έπρεπε να πάω με την οικογένειά μου στο νησί των Λειψών μία Τετάρτη του Χειμώνα για ένα άκρως έκτακτο γεγονός, και το νωρίτερο μέσο ήταν το Νταλιάνα. Να μην σας τα πολυλογώ, με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 04.30 από την Λέρο έφυγε τελικά στις 10.05... τα σχόλια περιττά...
Για να μην βγω off topic, λοιπόν, να σημειώσω ότι εκτός από τεράστια συνέπεια στην άφιξη είχε και στην αναχώρηση που έφυγε καθηστερημένο μόλις με 5 λεπτά. Στην διαδρομή έφτασε τους 18 κόμβους και απ' ότι άκουσα από πολλούς κατοίκους του νησιού, μόνο καλά σχόλια έχουν να πουν για αυτόν τον " άγωνο λυτρωτή " όπως γίνεται συχνά.
Ας περάσουμε λοιπόν έπειτα από αρκετή λογοδιάρρεια (:rolleyes:) στο κυρίως πιάτο. Στις 20.37 για την ακρίβεια έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του το πλοίο έξω από το λιμάνι του Λακκίου... Η ανυπομονησία μου μεγάλη και ο φακός πήρε μπροστά...
Με συγχωρείτε για την ποιότητα ορισμένων φωτογραφιών, δυστυχώς το φως είχε πέσει :mad:...
Οι επιλεγμένες φωτογραφίες που έκρινα εγώ ότι μπορούν να ανέβουν στο www.nautilia.gr (http://www.nautilia.gr) είναι 80, οπότε καταλαβαίνετε ότι τώρα θα πάρετε μία μικρή γεύση και όχι ακόμη τις πιο όμορφες στιγμές που έζησαν οι Λεριοί εκείνες τις ώρες...
Εικόνα 1. Η Λέρος καλωσορίζει με ζεστασιά τον ποιητή του Αιγαίου στο ασφαλές λιμάνι της :). Στην αρχή το τοπίο γκρίζο και "άγωνο"...
42321
Εικόνα 2. Καθώς πλησιάζει το πλοίο φεύγει από τον γκρίζο ουρανό που ήταν βαμμένος έτσι εκείνη την ημέρα και με την είσοδό του στο λιμάνι βρίσκει χρώμματα... χρώμματα αποχαιρετισμού του ηλίου...
42322
Εικόνα 3. Η μανούβρα αρχίζει και ο καπετάνιος βγάζει όλη του την εμπειρία και την περίσσια γνώση που έχει σε ένα άγνωστο γι' αυτόν λιμάνι...
42323
Εικόνα 4. Το συμβάν για την λήψη φωτογραφιών με καθυστέρησε αρκετά και στην ουσία το "ζουμερό" κομμάτι της μανούβρας χάθηκε... μέσα στα παραθυράκια των νόμων περί ασφάλειας... Να σημειώσω ότι η παραπάνω πρόταση δεν περιέχει καμία δόση ειρωνίας. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όλα είναι στη ζωή. Αν δεν υπήρχαν νόμοι δεν νομίζω πως θα υπήρχε το Βιτσένζτος Κορνάρος εκείνη τη στιγμή στο λιμάνι της Λέρου!! Σεβαστοί λοιπόν και αυτοί και οι εκπρόσωποί τους. Πλέον, με διακριτηκότητα και αρκετά πιο μακριά από το σημείο όπου ήμουν, σας παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία...
42324
Εικόνα 5. Το Βιτσέτζος Κορνάρος κοντεύει να φτάσει για δεύτερη φορά στην "ζωή του στη Λέρο". Νομίζω για όλους τους υπόλοιπους Λεριούς δεν είχε καμία διαφορά με τα άλλα πλοία. Εγώ, όμως, που πέρασα μαζί του 21 ώρες από Θεσσαλονίκη - Κάλυμνο έχω ίσως κάτι παραπάνω να μοιραστώ μαζί του και νομίζω πως να το αγνοήσω ήταν αδιανόητο!
Η συνέχεια αναμένεται πολύ πιο όμορφη... ;) Ελπίζω το πρώτο μέρος της ανταπόκρισης από Λέρο να ανταπεξέλθηκε σε ένα μέρος από τις προσδοκίες σας. Να σας πω ότι η ώρα και το φως ήταν πολύ άσχημα, αλλά στην συνέχεια θα μετατραπούν σε ιδανικά!
42325
Από Λέρο, λοιπόν, αφιερώνονται σε όλη την καλή παρέα που έχω αποκτήσει στο nautilia.gr Γνωρίζετε εσείς ποιοί είστε! Να είστε πάντα καλά και ο καθένας.. από τα μέρη του να ομορφαίνει όσο περισσότερο γίνεται αυτό το καταπληκτικό site...! (Σας κούρασα, επιτέλους τελείωσα!!!)
kostastzo
04-06-2009, 19:50
Μπραβο eliasaslan !!! εισαι καταπληκτικος συγχαρητηρια!!!!
Vortigern
04-06-2009, 20:25
Σου βγαζω το καπελο!!!Αψογος!!!
Nissos Mykonos
05-06-2009, 00:16
Hλία είσαι απίστευτος για ακόμα μία φορά.Σου δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια!!
Thanasis89
05-06-2009, 09:18
Ηλία μπράβο και μην σκας ! Άστους να χαίρονται τις δικιές τους καρέκλες "εξουσίας" γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο που να τους γεμίζει ! ;)
Και πάλι μπράβο ! Να 'σαι πάντα καλά να μας χαρίζεις υπέροχες φωτογραφίες !
leonidas
05-06-2009, 12:12
Και αφού δεν υπάρχει πρόβλημα, πλέων, ας αρχίσω να σας παρουσιάζω τις φωτογραφίες που τράβηξα από την πρώτη άξιξη του Ε/Γ Ο/Γ Βιτσέντζος Κορνάρος στην Λέρο. Ένα πλοίο που μπορεί στο μέγεθος να μην είναι εντυπωσιακό, αλλά με αυτά τα σινιάλα αναδικνύεται ακόμη περισσότερο η πλούσια ομορφιά που το διακρίνει.
Έτσι, λοιπόν, σαν διάλειμμα από το διάβασμα, την Τρίτη που μας πέρασε (2/04/09) επέλεξα να κάνω μία βόλτα στο λιμάνι του Λακίου Λέρου, όχι φυσικά ασκόπως, αλλά για να δω τον ποιητή να σχίζει τα νερά του νησιού μου....
Το εντυπωσιακό είναι ότι καθυστέρησε περίπου 15 λεπτά από την προγραμματισμένη του άφιξη, συμβάν αξιοσημείωτο διότι να σας πω ότι δεν έχει επαναληφθεί πλοίο της άγωνης γραμμής να φτάνει στο νησί με τόσο μικρή απόκλιση. Παραδείγματος χάρη, χωρίς σε καμία περίπτωση δυσφίμησης του πλοίου (είμασταν όλοι ευγνόμων που εξυπηρετούσε τη γραμμή) , έπρεπε να πάω με την οικογένειά μου στο νησί των Λειψών μία Τετάρτη του Χειμώνα για ένα άκρως έκτακτο γεγονός, και το νωρίτερο μέσο ήταν το Νταλιάνα. Να μην σας τα πολυλογώ, με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 04.30 από την Λέρο έφυγε τελικά στις 10.05... τα σχόλια περιττά...
Για να μην βγω off topic, λοιπόν, να σημειώσω ότι εκτός από τεράστια συνέπεια στην άφιξη είχε και στην αναχώρηση που έφυγε καθηστερημένο μόλις με 5 λεπτά. Στην διαδρομή έφτασε τους 18 κόμβους και απ' ότι άκουσα από πολλούς κατοίκους του νησιού, μόνο καλά σχόλια έχουν να πουν για αυτόν τον " άγωνο λυτρωτή " όπως γίνεται συχνά.
Ας περάσουμε λοιπόν έπειτα από αρκετή λογοδιάρρεια (:rolleyes:) στο κυρίως πιάτο. Στις 20.37 για την ακρίβεια έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του το πλοίο έξω από το λιμάνι του Λακκίου... Η ανυπομονησία μου μεγάλη και ο φακός πήρε μπροστά...
Με συγχωρείτε για την ποιότητα ορισμένων φωτογραφιών, δυστυχώς το φως είχε πέσει :mad:...
Οι επιλεγμένες φωτογραφίες που έκρινα εγώ ότι μπορούν να ανέβουν στο www.nautilia.gr (http://www.nautilia.gr) είναι 80, οπότε καταλαβαίνετε ότι τώρα θα πάρετε μία μικρή γεύση και όχι ακόμη τις πιο όμορφες στιγμές που έζησαν οι Λεριοί εκείνες τις ώρες...
Εικόνα 1. Η Λέρος καλωσορίζει με ζεστασιά τον ποιητή του Αιγαίου στο ασφαλές λιμάνι της :). Στην αρχή το τοπίο γκρίζο και "άγωνο"...
42321
Εικόνα 2. Καθώς πλησιάζει το πλοίο φεύγει από τον γκρίζο ουρανό που ήταν βαμμένος έτσι εκείνη την ημέρα και με την είσοδό του στο λιμάνι βρίσκει χρώμματα... χρώμματα αποχαιρετισμού του ηλίου...
42322
Εικόνα 3. Η μανούβρα αρχίζει και ο καπετάνιος βγάζει όλη του την εμπειρία και την περίσσια γνώση που έχει σε ένα άγνωστο γι' αυτόν λιμάνι...
42323
Εικόνα 4. Το συμβάν για την λήψη φωτογραφιών με καθυστέρησε αρκετά και στην ουσία το "ζουμερό" κομμάτι της μανούβρας χάθηκε... μέσα στα παραθυράκια των νόμων περί ασφάλειας... Να σημειώσω ότι η παραπάνω πρόταση δεν περιέχει καμία δόση ειρωνίας. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όλα είναι στη ζωή. Αν δεν υπήρχαν νόμοι δεν νομίζω πως θα υπήρχε το Βιτσένζτος Κορνάρος εκείνη τη στιγμή στο λιμάνι της Λέρου!! Σεβαστοί λοιπόν και αυτοί και οι εκπρόσωποί τους. Πλέον, με διακριτηκότητα και αρκετά πιο μακριά από το σημείο όπου ήμουν, σας παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία...
42324
Εικόνα 5. Το Βιτσέτζος Κορνάρος κοντεύει να φτάσει για δεύτερη φορά στην "ζωή του στη Λέρο". Νομίζω για όλους τους υπόλοιπους Λεριούς δεν είχε καμία διαφορά με τα άλλα πλοία. Εγώ, όμως, που πέρασα μαζί του 21 ώρες από Θεσσαλονίκη - Κάλυμνο έχω ίσως κάτι παραπάνω να μοιραστώ μαζί του και νομίζω πως να το αγνοήσω ήταν αδιανόητο!
Η συνέχεια αναμένεται πολύ πιο όμορφη... ;) Ελπίζω το πρώτο μέρος της ανταπόκρισης από Λέρο να ανταπεξέλθηκε σε ένα μέρος από τις προσδοκίες σας. Να σας πω ότι η ώρα και το φως ήταν πολύ άσχημα, αλλά στην συνέχεια θα μετατραπούν σε ιδανικά!
42325
Από Λέρο, λοιπόν, αφιερώνονται σε όλη την καλή παρέα που έχω αποκτήσει στο nautilia.gr Γνωρίζετε εσείς ποιοί είστε! Να είστε πάντα καλά και ο καθένας.. από τα μέρη του να ομορφαίνει όσο περισσότερο γίνεται αυτό το καταπληκτικό site...! (Σας κούρασα, επιτέλους τελείωσα!!!)
Υποκλινομαι σε αυτο το απιστευτο ρεπορταζ και στα μαγικα σου λογια που καθε λεπτομερεια εχει και την δικια της χαρη.
Εισαι αστερι !
χωρις ΚΟΡΝΑΡΟ τα κυθηρα απο τις 15 Ιουνιου !!
ειναι δυνατον ρε παιδια ?? :confused:
διαβαστε το παρακατω αρθρο !!!
http://www.theseanation.gr/news/ferries/xoris-ploia-ta-kithira.htm
opelmanos
09-06-2009, 18:55
Eυκαιρία να κάνει το ΝΤΟΥ το Μυρτιδιώτισσα!!
Thanasis89
09-06-2009, 19:29
Μηδέ προ του τέλους μακάριζε ! ;)
Ας έρθει πρώτα η 15η Ιουνίου. Υπάρχει και το Πορφυρούσα αν θυμάμαι καλά. Δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά είναι μια λύση. Στα Δωδεκάνησα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα. :)
kostastzo
09-06-2009, 19:43
Ειναι δυνατον ρε παιδια να εχει υπογραφει συμβαση για τοσα χρονια και να μην υπογραφει το Υπουργειο τα δρομολογια τοσα αναξιωπιστο καταντησανε πια το κρατος οι φωστηρες δεν υπαρχει τσιπα πια! ουτε στην ουγκαντα να ειμαστε!!!
thanos75
09-06-2009, 20:39
Είναι προφανές ότι ασκούνται πιέσεις προκειμένου να μπει το πλοίο στην άγονη της Δωδεκανήσου (με Λειψούς και Σύμη δηλαδή), σε περίπτωση που τα πράγματα με την GA Ferries δεν πάνε καλά, και αποχωρήσει και από την συγκεκριμένη άγονη (ήδη την προηγούμενη εβδομάδα η GA άφησε την διεκδίκηση της γραμμής Κρήτης-Ρόδου)! Και βέβαια με αυτό τον τρόπο ο όμιλος ΑΝΕΚ μπαίνει για τα καλά στα Δωδεκάνησα που πολύ το επιθυμεί:rolleyes:
kostastzo
09-06-2009, 22:40
Ναι ρε φιλε thano75 αλλα οι συμβασεις που υπογραφονται τι γινεται ολα στο αερα δηλαδη, αλλα λεμε το πρωι και αλλα το βραδυ, η πολιτεια πως αντιδρα,μπαστε σκυλοι αλεστε! υπαρχει κρατος !οχι βεβαια πως κοπτομαι για τη γραμμη δεν εχω συμφερονται αλλα για το γαμωτο δηλαδη!!
Naias II
10-06-2009, 10:12
Και να σκεφτείτε ότι τα Κύθηρα υπάγονται στη Νομαρχία Πειραιά.....
Φανταστείτε σε τη υπόληψη τους έχουν, φανταστείτε τι τραβάνε οι κάτοικοι άμα χρειαστούν ένα χαρτί για διάφορους λόγους και πρέπει να πάνε στο Πειραιά να το βεβαιώσουν............:mad:
Speedkiller
10-06-2009, 10:19
Πάντως αν και αυτό που είπε ο opelmanos πέρασε στο ντούκου εμένα δε μου φαίνεται καθόλου μα καθόλου απίθανο...:cool:Ο καλύτερος τρόπος για να επαναφέρουν τη Μυρτιδιότισσα....:rolleyes:
opelmanos
10-06-2009, 10:22
Το θέμα είναι όμως αν η εταιρία έχει πλέον τη δύναμη και τις οικονομικές λύσεις να το δρομολογήσει.Μακάρι πάντως..
xidianakis
10-06-2009, 11:50
θελω να ρωησω 2 πραγματα γι' αυτο το βαπορι..
1. εχει καμια σχεση με τη ΡΟΜΙΛΝΤΑ?
2. εχει την δυνατοτητα να αναλαβει την ηρακλειο-κυκλαδες-σποραδες-θεσ/νικη?
eliasaslan
10-06-2009, 12:35
Σοβαρό το θέμα, όντως... Πολύ σημαντική είναι αυτή η περίοδος που σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα καλοκαιρινά δρομολόγια των πλοίων... Εμείς προς το παρών εδώ στα Δωδεκάνησα απολαμβάνουμε το πλοίο πάρα πολύ και είμαστε όσο ευχαριστημένοι ήσασταν εσείς φίλοι από τα Κύθηρα για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την συνέπεια αυτού του μοναδικού πλοίου...
Μετά από μία απολύτως επιτυχημένη ημέρα, γεμάτος όρεξη και ενέργεια θα προσπαθήσω να γεμίσω αυτό το μήνυμα με χιούμορ και ξεχωριστές στιγμές... Να συνεχίσω, λοιπόν, το φωτογραφικό ρεπορτάζ, αγαπητοί φίλοι από την δεύτερη άφιξη του βάπορα στο λιμάνι της Λέρου... :D. Δεν ξέρω σε ποιον να τις πρωτοαφιερώσω.. Για να σας χωρέσω όλους σας δεν θα μου φτάσει ένα μήνυμα, οπότε είναι αφιερωμένες στον άγνωστο Έλληνα καραβολάτρη.. Σε αυτόν που όταν βλέπει ένα καράβι το κοιτάζει πέρα από τις λαμαρίνες και την σκουριά του... Που βλέπει σε αυτό μνήμες, συναισθήματα και εμπειρίες... :cool:
Εικόνες 1, 2. Σε αυτές τις εικόνες ομολογουμένως δεν υπάρχει τίποτα το αξιοσημείωτο... Τις παραθέτω όμως για κάποια μέλη που βρίσκουν όμορφα σημεία μέσα σε αυτές...
43120
43122
Εικόνα 3. Εδώ αγαπητοί φίλοι σας παρουσιάζω τον σύντροφο και συνεργάτη μου... Όπως φαίνεται τρελός καραβολάτρης... Ξέφυγε από το φορτηγό όπου επιβαινόταν για να χαζέψουμε παρέα τον ποιητή... Ταλαιπώρησε λίγο τους κρεατεμπόρους, αλλά τουλάχιστον πρόλαβε να χαζέψει το Βιτσέντζος Κορνάρος :mrgreen:...
43121
Εικόνες 4-5. Τώρα ας περάσουμε σε δύο από τις εικόνες που ήταν το καλύτερο δώρο για μένα... αυτες που με αντάμειψαν για να προτιμήσω να κατέβω στο λιμάνι παρά να πάω στον αγώνα μπάσκετ που κανονίσαμε.. Όταν σας λέω τις απόλαυσα... Χάζευα απεριόριστα... Πόσο άραγε μπορούν δύο "λαμαρινένια και άψυχα" κατασκευάσματα να ομορφαίνουν τόσο το τοπίο και να το κάνουν καθαρά καραβολατρικό... Από εδώ αρχίζει το όμορφο κατά την άποψή μου φωτογραφικό υλικό που σας ετοίμασα...
Η μία λοιπόν σε σκοτεινή άποψη...
43124
Και η επόμενη σε μία πιο φωτεινή "έκδοση"...
43125
Να σημειώσω ότι τις μεγαλύτερες εκπλήξεις σας τις φυλάω για αργότερα...
Speedkiller
10-06-2009, 13:25
θελω να ρωησω 2 πραγματα γι' αυτο το βαπορι..
1. εχει καμια σχεση με τη ΡΟΜΙΛΝΤΑ?
Τη σχέση δεν τη γνωρίζω ακριβώς ωστόσο τα σκαριά είναι πολύ παρόμοια τουλάχιστον όσον αφορά τα ύφαλα!Πλωριαία πηδάλια και στα 2 (στον κορνάρο βέβαια το χουν κολλήσει όπως κ στο Ρομίλντα) και πολύ παρόμοιο κόψιμο της πλώρης!3πρόπελλα και τα 2!Πολλές ομοιότητες τέτοιου τύπου με το αδερφό Σαμοθράκη και το Ανθή Μαρίνα!
xidianakis
10-06-2009, 14:38
ευχαριστω για την απαντηση φιλε speedkiller.. θελω να προσθεσω ακομη πως και τα δυο σκαρια ειναι πολυ ομορφα!!.. επισης θα ηθελα να μαθω εαν το βαπορι αυτο μπορει να αντεξει στη γραμμη ηρακλειο-θεσ/νικη?
δηλαδη αν σταματηση ο κορναρος την αγονη των κυθηρων τα αντικυθηρα θα μεινουν με ενα δρομολογιο την εβδομαδα καλοκαιριατικα και αυτο απο νεαπολη λακωνιας?:shock:
cpt babis
10-06-2009, 19:29
δηλαδη αν σταματηση ο κορναρος την αγονη των κυθηρων τα αντικυθηρα θα μεινουν με ενα δρομολογιο την εβδομαδα καλοκαιριατικα και αυτο απο νεαπολη λακωνιας?:shock:
Εκτος αν μπει η Μυρτιδιωτισσα......χλωμο...
thanos75
10-06-2009, 20:38
Ναι ρε φιλε thano75 αλλα οι συμβασεις που υπογραφονται τι γινεται ολα στο αερα δηλαδη, αλλα λεμε το πρωι και αλλα το βραδυ, η πολιτεια πως αντιδρα,μπαστε σκυλοι αλεστε! υπαρχει κρατος !οχι βεβαια πως κοπτομαι για τη γραμμη δεν εχω συμφερονται αλλα για το γαμωτο δηλαδη!!
Δυστυχώς φίλε μου αυτό που έχω καταλάβει γενικά είναι πως στην ακτοπλοια ισχύει το "ουδέν μονιμώτερον εκ του προσωρινού"! Και από παραθυράκια η ελληνική νομοθεσία...να φαν' και οι κότες:rolleyes:
Θανάση.... τον πάτησε το Σάββα! Ξέρεις εσύ!!:wink:
Φοβερό το βιντεάκι σου.:roll:
Σχετικά με τα δρομολόγια, μίλησα σήμερα με τον Διευθ. Σύμβουλο, κ. Γαλανάκη.
Όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Το πιθανώτερο αύριο το μεσημέρι νάχουμε νεώτερα και τελικές ρυθμίσεις του δρομολογίου. Εξατάζονται πολλές παράμετροι και απατούνται όπως μου ανέφερε λεπτοί χειρισμοί.
Θα επανέλθουμε.
Βασ. Κασιμάτης
xidianakis
11-06-2009, 05:37
ειπε τιποτα για το προς τα που θα τον βαλουν τον Κορναρο?
Maroulis Nikos
11-06-2009, 07:32
Σοβαρό το θέμα, όντως... Πολύ σημαντική είναι αυτή η περίοδος που σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα καλοκαιρινά δρομολόγια των πλοίων... Εμείς προς το παρών εδώ στα Δωδεκάνησα απολαμβάνουμε το πλοίο πάρα πολύ και είμαστε όσο ευχαριστημένοι ήσασταν εσείς φίλοι από τα Κύθηρα για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την συνέπεια αυτού του μοναδικού πλοίου...
Μετά από μία απολύτως επιτυχημένη ημέρα, γεμάτος όρεξη και ενέργεια θα προσπαθήσω να γεμίσω αυτό το μήνυμα με χιούμορ και ξεχωριστές στιγμές... Να συνεχίσω, λοιπόν, το φωτογραφικό ρεπορτάζ, αγαπητοί φίλοι από την δεύτερη άφιξη του βάπορα στο λιμάνι της Λέρου... :D. Δεν ξέρω σε ποιον να τις πρωτοαφιερώσω.. Για να σας χωρέσω όλους σας δεν θα μου φτάσει ένα μήνυμα, οπότε είναι αφιερωμένες στον άγνωστο Έλληνα καραβολάτρη.. Σε αυτόν που όταν βλέπει ένα καράβι το κοιτάζει πέρα από τις λαμαρίνες και την σκουριά του... Που βλέπει σε αυτό μνήμες, συναισθήματα και εμπειρίες... :cool:
Εικόνες 1, 2. Σε αυτές τις εικόνες ομολογουμένως δεν υπάρχει τίποτα το αξιοσημείωτο... Τις παραθέτω όμως για κάποια μέλη που βρίσκουν όμορφα σημεία μέσα σε αυτές...
43120
43122
Εικόνα 3. Εδώ αγαπητοί φίλοι σας παρουσιάζω τον σύντροφο και συνεργάτη μου... Όπως φαίνεται τρελός καραβολάτρης... Ξέφυγε από το φορτηγό όπου επιβαινόταν για να χαζέψουμε παρέα τον ποιητή... Ταλαιπώρησε λίγο τους κρεατεμπόρους, αλλά τουλάχιστον πρόλαβε να χαζέψει το Βιτσέντζος Κορνάρος :mrgreen:...
43121
Εικόνες 4-5. Τώρα ας περάσουμε σε δύο από τις εικόνες που ήταν το καλύτερο δώρο για μένα... αυτες που με αντάμειψαν για να προτιμήσω να κατέβω στο λιμάνι παρά να πάω στον αγώνα μπάσκετ που κανονίσαμε.. Όταν σας λέω τις απόλαυσα... Χάζευα απεριόριστα... Πόσο άραγε μπορούν δύο "λαμαρινένια και άψυχα" κατασκευάσματα να ομορφαίνουν τόσο το τοπίο και να το κάνουν καθαρά καραβολατρικό... Από εδώ αρχίζει το όμορφο κατά την άποψή μου φωτογραφικό υλικό που σας ετοίμασα...
Η μία λοιπόν σε σκοτεινή άποψη...
43124
Και η επόμενη σε μία πιο φωτεινή "έκδοση"...
43125
Να σημειώσω ότι τις μεγαλύτερες εκπλήξεις σας τις φυλάω για αργότερα...
Να είσαι καλά Ηλία μου σε ευχαριστούμε για όλα .
ειπε τιποτα για το προς τα που θα τον βαλουν τον Κορναρο?
Nαι αλλά δεν είναι κάτι δημοσιεύσιμο ακόμα. Λίγο υπομονή.
Nαι αλλά δεν είναι κάτι δημοσιεύσιμο ακόμα. Λίγο υπομονή.
τι δεν ειναι δημοσιευσιμο ?? :confused:
δεν εχει παρει επιδοτηση η συγκεκριμμενη γραμμη ?
ειναι δυνατον να μεινουν χωρις πλοιο τα κυθηρα (ακομη χειροτερα τα αντικυθηρα ) μεσα στο καλοκαιρι ??
valerios
11-06-2009, 10:03
Μα καλά σε μιά περίοδο που η οικονομική κρίση είναι στο ζενίθ και όλοι περιμένουμε το καλοκαίρι σαν μια σανίδα σωτηρίας απ την καταστροφή, είναι ποτέ δυνατόν να μην εχουν εγκριθεί ακομα τα δρομολόγια για την καλοκαιρινή περίοδο για τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, τη στιγμή που ολοι οι ενδιαφερομενοι τουρίστες το πρωτο που κοιτουν ειναι τα δρομολογια και μετα προχωρουν στην κρατηση του δωματιου φυσικα! αυτο ειναι το κρατος μας που εχει δωση τη γραμμη στον Κορναρο για 8 χρονια και τωρα να μην εγκρινει ακομα τα δρομολογια? τι παιζει πισω απο αυτο? μα φυσικα ολοι καταλαβαινουν οτι κατι παιζει για την φραση "τι να κανουμε τωρα ας μπει το Μυρτιδιώτισσα για να μην μεινουν τα Κυθηρα χωρίς καραβι". αυτο ειναι το χαλι του Ελληνικου κρατους και λεω του ελληνικου κρατους και ενοω με καθε κυβερνιση και με καθε κομμα! τα μικρα μερει ειναι παντα γραμμενα στα παλια τους τα παπουτσια! ειμαστε χειροτεροι και απο τριτοκοσμικα κρατη της Αφρικης και πολιτες 15 κατηγοριας! Ας ξηπνισουμε ολοι μαζι να πουλισουμε τις περιουσιες μας και να φυγουμε απο αυτα τα νησια και να ξεκινησουμε τη μεταναστευση οπως εκαναν οι παπουδες και πατεραδες μας σε καποια ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ και οχι στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ που δυστιχος οι διοικούντες απο τον πρωτο ως τον τελευταιο το μονο που ξερουν ειναι να παιζουν ολων των ειδων τα παιχνίσια στην πλατη μας! ΝΤΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΗΣ Ετσι μας καταντησατε κύροι ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ να ντρεπομαστε για τη χώρα μας
Speedkiller
11-06-2009, 10:37
Φίλε μου είναι ολοφάνερο πως δεν μπορεί το κράτος να τα βάλει με τους απατεώνες μιας κ το ίδιο είναι μια απάτη από μόνο του...Οι συμβάσεις που υπογράφονται είναι γραμμένες σε χαρτί........ softex......:twisted:Καταλαβαίνεις...Μιας χρήσης...............................:twisted:
kostastzo
11-06-2009, 12:06
Φιλε βαλεριε, οτι και να πω ειναι λιγο,λυπαμαι και εγω για την καταντια αυτου του κρατους,για την καταντια των κυβερνωντων,των τοπικων αρχοντων,των εκαστοτε βεβαια, γιατι το προβλημα δεν ειναι χθεσινο χρονια και χρονια κραταει αυτο το αισχος!.Διερωτωμε ομως τι κανουν οι πολιτευτες του νησιου ,εκτος και εαν το νησι το γνωριζουν ΜΟΝΟ την προεκλογικη περιοδο,εμεις ομως γιατι τους δεχομαστε τοτε να μας μιλανε και με το μικρο μας ονομα λες και μας ξερουν απο χρονια,και δεν τους στελνουμε στο δ.......λο και ποιο περα , μονο τους ανεχομαστε,γιατι δεν τους κυνηγαμε με αυγα μολις πατησουν το ποδι τους στο νησι,τι εχουν προσφερει πεσμου κατι,συγκοινωνια,δασικο,οδικο δικτυο τι?,οι τοπικοι αρχοντες!,αντι για να κοιταξουν αυτα τα φλεγοντα θεματα,ασχολουνται να φτιαξουν κανενα δρομο κοντα στο χωραφι τους,για να παρει αξια,και να ριχνουν και κανενα πυριτεχνημα για διασκεδαση ισως,δεν ξερω.Γιατι δεν περνουν τον λαο μαζι τους να φωναξουν,να κανουν καταληψεις στις υπηρεσιες σαςλιμανια στο αεροδρομιο και εν τελει να παραιτηθουν ρε αδελφε για να δειξουν οτι πονανε τον τοπο τους δεν ειναι μονο για την καρεκλα και το μηνιατικο!!.Λυπαμαι και εγω φιλε βαλεριε αλλα αυτο ειναι το κρατος, το κρατος που εμεις αγαπαμε αλλα ολοι αυτοι το ξεφτιλισανε γιατι σκυβουν το κεφαλι για να γλειφουν τα λαμογια τρομαρα τους και ντροπη τους!!!!!
alekoskit
11-06-2009, 16:34
[quote=kostastzo;216652]οι τοπικοι αρχοντες!,αντι για να κοιταξουν αυτα τα φλεγοντα θεματα,ασχολουνται να φτιαξουν κανενα δρομο κοντα στο χωραφι τους,για να παρει αξια,και να ριχνουν και κανενα πυριτεχνημα για διασκεδαση ισως,δεν ξερω.quote]
Και ανεμογεννήτριες και ανεμογεννήτριες...:mad:
τα δρομολογια που εκτελουσε μεχρι τωρα θα συνεχιστουν εως 22/6 συμφωνα με την λανε
Οντως πηραν αλλη μια βδομαδα παραταση τα δρομολογια του Κορναρου !!
http://kythira.info/lane3.htm
(http://kythira.info/)
κατι ειναι και αυτο ... :rolleyes:
diakopes2009
11-06-2009, 18:10
Παιδιά γειά σας
Παρακολουθώ την συζήτηση στο forum γιατί με ενδιαφέρει να ταξιδέψω απο Κίσσαμο για Κύθηρα.Έψαχνα αρκετό καιρό να δώ ποιό πλοίο κάνει το δρομολόγιο Κάσο Καρπαθο Ροδο κλπ απο Ηράκλειο γιατί πρώτη μου επιλογή για φέτος ήταν η Συμή αλλά δεν εβρισκα τίποτα και τελικά αποφάσισα να ταξιδέψω στα Κύθηρα και να περάσω εκεί τις διακοπές μου.
Αφού βρήκα ξενοδοχεία κανόνισα άδεια κλπ. πήρα σήμερα στην ΑΝΕΚ για να κλείσω εισητήρια και μου είπαν ότι επιστροφή έχει μόνο μέχρι 22/6.
Αναρωτιέμαι να το ρισκάρω? Υπάρχει περίπτωση ενώ θα βρίσκομαι στα Κυθηρα να κοπεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο και να μην μπορώ να γυρίσω πίσω?
Αν ξέρετε κάτι παραπάνω θα σας παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε.
Ευχαριστώ
Στα Κυθηρα να ερθεις γιατι ειναι πολυ ομορφα και θα περασεις καλα !!
τωρα , αν θα φυγεις με τον Κορναρο μετα τις 22 ειναι αγνωστο ..
στην εσχατη περιπτωση υπαρχει και η Πορφυρουσα , με οτι συνεπαγεται αυτο ... ;)
http://www.kythera.gr/gettinghere/porfyrousa.php
kostastzo
11-06-2009, 20:35
ΛΑΝΕ: Δεν αφήνουμε τη γραμμή των Κυθήρων -UPD
11/06/09 13:23
Η ΛΑΝΕ δεν αποποιείται της 8ετούς σύμβασης που έχει υπογράψει με το υπουργείο για να εκτελεί δρομολόγια προς τα Κύθηρα, αλλά το αρμόδιο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας (ΥΕΝ) ενέκρινε τα δρομολόγια έως την 15η Ιουνίου, υποστήριξαν κύκλοι της εταιρείας ύστερα από το σχετικό δημοσίευμα του TheSeaNation ότι μετά τις 12 Ιουνίου τα Κύθηρα μένουν χωρίς πλοίο.
Κύκλοι της ΛΑΝΕ ανέφεραν ότι για το πρόβλημα δεν ευθύνεται η εταιρεία, η οποία υπέβαλλε δρομολόγια έως και την 31 Οκτωβρίου 2009, αλλά λόγω της γενικότερης ανακατωσούρας που επικρατεί στην ακτοπλοΐα από την αδυναμία άλλων ακτοπλοϊκών εταιρειών να εκτελέσουν τα δρομολόγιά τους, το ΥΕΝ ενέκρινε δρομολόγια μόνο έως την 15η Ιουνίου, προκειμένου να αξιοποιήσει το πλοίο της εταιρείας για να καλύψει άλλες ανάγκες του.
«Εμείς περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να εγκριθούν τα επόμενα δρομολόγια ώστε το πλοίο μας να ξαναβάλει ρότα για τα Κύθηρα» ανέφεραν κύκλοι της ΛΑΝΕ στο TheSeaNation.
Να σημειωθεί πάντως ότι στο επίσημο site του ΥΕΝ στα δρομολόγια από Πειραιά προς Κύθηρα και Αντικύθηρα υπάρχουν δρομολόγια μόνο έως και την 12η Ιουνίου 2009.
Με επιστολή του προς τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Παπαληγούρα, παρενέβη ο Νομάρχης Πειραιά κ. Μίχας ζητώντας την διασφάλιση της αξιόπιστης ακτοπλοϊκής σύνδεσης των Κυθήρων και των Αντικυθήρων με τον Πειραιά.
Στην επιστολή του ο κ. Μίχας τονίζει ότι το κράτος λειτουργεί με προχειρότητα και ζημιώνει τον τουρισμό, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην εθνική οικονομία, σε μια περίοδο που το έχει ιδιαίτερη ανάγκη.
«Είναι δυνατόν την ίδια στιγμή που στη Νομαρχία Πειραιά καταβάλλουμε μια τεράστια προσπάθεια για την προβολή των τουριστικών μας προορισμών, την ίδια στιγμή που καλούμε όλο και περισσότερους ξένους και Έλληνες επισκέπτες να έρθουν στα νησιά μας, τα δρομολόγια της θερινής περιόδου για τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα αρχές Ιουνίου να μην έχουν καθοριστεί ακόμα;» αναφέρει ο κ. Μίχας, προσθέτοντας ότι τα υπάρχοντα δρομολόγια που καλύπτουν τη σύνδεση των Κυθήρων με τον Πειραιά γίνονται μόνο μεταμεσονύκτιες ώρες, γεγονός που ταλαιπωρεί τους κατοίκους και λειτουργεί αποτρεπτικά στην προσέλκυση νέων επισκεπτών στο νησί, πράγμα για το οποίο έχει ενημερωθεί το Υπουργείο από την σχετική Επιτροπή που έχει συσταθεί από φορείς και κατοίκους του νησιού.
Καταλήγοντας στην επιστολή του και απευθυνόμενος στον υπουργό ο Νομάρχης Πειραιά τονίζει ότι «Επειδή δεν είναι πρώτη φορά και πολύ φοβόμαστε ότι δεν θα είναι και η τελευταία που η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυθήρων και των Αντικυθήρων παρουσιάζει προβλήματα που επιδρούν αρνητικά στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.
Και επειδή η διασφάλιση της απρόσκοπτης, αξιόπιστης και ασφαλούς ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών αποτελεί προϋπόθεση για την ευημερία και πρόοδο του νησιωτικού μας χώρου, πράγμα που το Κράτος οφείλει να εγγυάται με κάθε μέσο με κάθε πρόσφορο τρόπο.
Ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας ώστε να διασφαλίσετε αυτά τα ελάχιστα ζητούμενα για τους συμπολίτες μας στα Κύθηρα και στα Αντικύθηρα και να μεριμνήσετε ώστε να μην εμφανιστούν στο μέλλον ανάλογα προβλήματα που μαρτυρούν έλλειψη σωστού σχεδιασμού και προγραμματισμού και ζημιώνουν τις νησιωτικές μας κοινωνίες».
xidianakis
11-06-2009, 20:59
μπορω να κανω μια μικρη παρατηρηση- επισημανση, διοτι εχουμε αρχισει να ξεφευγουμε απο το θεμα του βαποριου? καλυτερα να μην αρχισουμε να μιλαμε για πολιτικα θεματα και ΕΔΩ στο φορουμ! θα πεσουμε στο επιπεδο τους αν συνεχισουμε... λοιπον, εφοσον βλεπουμε τα ρεζιλικια τους στις τηλεορασεις και δεν παιζουν κατι αξιολογο τα καναλια, θα πρεπει να φιλαξουμε εναν χωρο, στον οποιο να λεμε την αποψη μας, να κανουμε γνωριμιες, να συζηταμε, να διασκεδαζουμε, να μαθαινουμε για τη ναυτιλια -και οχι μονο-, να χαλαρωνουμε και να φευγουμε λιγακι απο το αγχος της ημερας... αυτη ειναι η γνωμη μου. ευχαριστω.
Vortigern
11-06-2009, 22:24
μπορω να κανω μια μικρη παρατηρηση- επισημανση, διοτι εχουμε αρχισει να ξεφευγουμε απο το θεμα του βαποριου? καλυτερα να μην αρχισουμε να μιλαμε για πολιτικα θεματα και ΕΔΩ στο φορουμ! θα πεσουμε στο επιπεδο τους αν συνεχισουμε... λοιπον, εφοσον βλεπουμε τα ρεζιλικια τους στις τηλεορασεις και δεν παιζουν κατι αξιολογο τα καναλια, θα πρεπει να φιλαξουμε εναν χωρο, στον οποιο να λεμε την αποψη μας, να κανουμε γνωριμιες, να συζηταμε, να διασκεδαζουμε, να μαθαινουμε για τη ναυτιλια -και οχι μονο-, να χαλαρωνουμε και να φευγουμε λιγακι απο το αγχος της ημερας... αυτη ειναι η γνωμη μου. ευχαριστω.
Aυτη ειναι οι γνωμη σου,οι παραπανω ανθρωποι ομως με ολα αυτα που εχουν παθει και ακουνε δν εχουν ουτε ορεξη για ψυχαγωγια ουτε για διασκεδαση.Καραβι θελουν,καραβι να πανε στις δουλειες τους καραβι για το νησι τους που περιμενουν τους τουριστες που θα πανε διακοπες να βγαλουν λεφτα για να ζησουν το χειμωνα.Τιποτα παραπανω δν ζητανε....
Και το θριλερ δεν τελειωνει εδω ! :confused:
Ακουστε και δειτε το παρακατω ρεπορταζ απο το ΝΕΤ ΤV της Καλαματας !!
http://www.net-tv.gr/
sylver23
11-06-2009, 23:40
Δεν νομιζω οτι κανεις το γυρισε σε πολιτικο το θέμα.Το παραπαω καταρχην ειναι δημοσιευμα εφημερίδας.
Δεν υπηρξε καμμια κοντρα για κομματα κτλ.
Απλα αναφερθηκαμε στα χαλια του κρατους που συνδέοντε αμεσα με την ναυτιλια.
Οποτε προχωραμε παρακατω..
Θα συμφωνήσω και εγώ με την άποψη του Silver και του εταίρου συνφορουμίτη.
Η ενημέρωση για αρκετούς είναι ιερό αγαθό και ο μόνο τρόπος να την λάβουν - αντικειμενική και ουσιώδη τουλάχιστον όσων αφορά τα ναυτιλιακά, είναι το Nautilia.gr το οποίο δεν είναι κομματοποιημένο.
Συνεπώς θεωρώ ότι ο φίλος μας ο xidianakis δεν έχει δίκιο μιας και δεν διεξάγεται πολιτική συζήτηση εδώ.
Όσο για την ιστορία με το Κορνάρο και τα Κύθηρα αυτή εντάσσεται στο μεγάλο θέατρο του παραλόγου που παίζεται στο πάλκο του ναυτιλιακού χώρου και ταλανίζει το κοσμάκι αφάνταστα και ποικιλόμορφα. Τεράστια ευθύνη φέρει κατά αποκλειστικότητα το ΥΕΝ το οποίο πρέπει να δώσει τις λύσεις εδώ και τώρα ούτως ώστε να διαφυλαχτεί η τουριστική σαιζόν μιας περιοχής όπως τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα που ούτως ή άλλως έχει ξεκινήσει εντελώς "κουτσά" εφόσον δεν ανακοινώνονται τόσο καιρό τα δρομολόγια.
Ελλάς στο μεγαλείο σου!
Β.Κ.
xidianakis
12-06-2009, 08:32
ενταξει, μπορει η συζητηση να μην εχει πολιτικο χαρακτηρα σε μεγαλο βαθμο -ετσι οπως διαβασα την συζητηση χθες βραδυ, μου περασε το μυνημα πως πηγαινε στο πολιτικο θεμα κ ζητω συγνωμη που δεν το αφομειωσα σωστα-, αλλα πιστευω οτι η συζητηση αυτη θα ειχε καλυτερη θεση στο θεμα της γραμμης των Κυθηρων ή στο θεμα της εταιριας LANE και οχι τοσο εδω.
Απ όσο καταλαβαίνω η συζήτηση σταματάει εδώ και άρα δνε συντρέχει λογος μεταφοράς της. Όταν επέλθουν οι αναμενόμενες εξελίξεις θα συνεχιστεί στο ανάλογο θέμα και όχι στον Κορνάρο, αν δεν τον αφορά. Ευχαριστώ.
T.S.S. APOLLON
13-06-2009, 16:06
F/B Βιντσέντζος Κορνάρος... Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά 12 Ιουνίου 2009.
43502
43503
xidianakis
13-06-2009, 17:03
η πρωτη φωτο ειναι τελεια, στην δευτερη ο φωτισμος δεν ειναι κ ο καλυτερος! μπραβο t.s.s apollon!
T.S.S. APOLLON
13-06-2009, 17:04
F/B Βιντσεντζος Κορναρος...
43510
Speedkiller
13-06-2009, 17:25
η πρωτη φωτο ειναι τελεια, στην δευτερη ο φωτισμος δεν ειναι κ ο καλυτερος! μπραβο t.s.s apollon!
O ήλιος σε αυτές τις λήψεις δεν βοηθά!;)
Για τους φίλους Leo,Thanasis 89,Trakman,Captain Nionios και T.S.S APOLLON,σήμερα το βραδάκι...!!
43915
Rocinante
15-06-2009, 22:28
Παει και ο Vinman...:D:D
Thanasis89
15-06-2009, 23:21
Ωχ... Τώρα μπλέξαμε ! Μανώλη γράφεις αυτή τη στιγμή ! Κολλάς τον ιό ! Λοιπόν σου χαρίζω αυτό ! Και στον Συλβέστρο !
43944
Η θέα από το μπαλκόνι μου !
sylver23
15-06-2009, 23:38
Τετοια δειχνε μου...6 μεινανε!
Captain_Nionios
15-06-2009, 23:42
RESPECT παιδες.
Thanasis89
16-06-2009, 00:03
RESPECT παιδες.
Μην με τρελαίνεις τώρα, μην με κολλάς τα μυαλά (που λέει και μια ψυχή στον βορρά) ! Ποιος πρέπει να σεβαστεί ποιον ; :D
Συλβέστρο πρλαβαίνεις να το μετανιώσεις ! :p
sylver23
16-06-2009, 00:52
Τρελλος εισαι ??να το μετανιωσω?τωρα ειναι που θα ερθω με χιλια!!!
T.S.S. APOLLON
16-06-2009, 01:05
Για τους φίλους Leo,Thanasis 89,Trakman,Captain Nionios και T.S.S APOLLON,σήμερα το βραδάκι...!!
43915
Πανεμορφη φωτογραφια φιλε vinman ευχαριστουμε!
Ωχ... Τώρα μπλέξαμε ! Μανώλη γράφεις αυτή τη στιγμή ! Κολλάς τον ιό ! Λοιπόν σου χαρίζω αυτό ! Και στον Συλβέστρο !
43944
Η θέα από το μπαλκόνι μου !
...μα ειναι θέα μπαλκονιού αυτή??:D
Απαράδεκτη...:D
(Ζηλεύω.....)
Νωρίτερα κατέβηκα στο λιμάνι (ΒΣ Ιθάκη) και απο τον δρόμο φαινόταν η μπαλκονάρα του Κορνάρου, την ζήλεψα τόσο όσο και την θέα του μπαλκονιού του Θανάση που δεν βλέπει τίποτα..... Να είστε καλα όλοι!!! ;)
sylver23
17-06-2009, 18:02
Σημερα εχουμε 17/6
Χθες είχαμε 16/6
Τα δρομολογια του κορναρου είναι περασμένα μεχρι 16/6
Απο μωρα μαθαμε τις ημερομηνιες.Μηπως πρεπει κάποιος να κανει ιδιαίτερο μάθημα στους κυρίους/ες του υπουργείου μπας και τις μάθουν και αυτοι??
Ο Κορνάρος δηλ συμφωνα με το συστημα κρατήσεων και το υπουργείο αυτήν την στιγμή είναι πλοίο φάντασμα??
Δρομολόγια απο χθές κάνει??
Ευλογες απορίες νομιζω
Σημερα εχουμε 17/6
Χθες είχαμε 16/6
Τα δρομολογια του κορναρου είναι περασμένα μεχρι 16/6
Απο μωρα μαθαμε τις ημερομηνιες.Μηπως πρεπει κάποιος να κανει ιδιαίτερο μάθημα στους κυρίους/ες του υπουργείου μπας και τις μάθουν και αυτοι??
Ο Κορνάρος δηλ συμφωνα με το συστημα κρατήσεων και το υπουργείο αυτήν την στιγμή είναι πλοίο φάντασμα??
Δρομολόγια απο χθές κάνει??
Ευλογες απορίες νομιζω
Αυτη τη στιγμη ταξιδευει προς Κυθηρα , Αντικυθηρα , Κρητη . :)
Το βραδυ που θα φτασει Κυθηρα θα ειμαι στο Διακοφτι επειδη περιμενω κοσμο και θα προσπαθησω να βγαλω καμμια φωτο ( αν και μες στο σκοταδι το βλεπω λιγο δυσκολο )
Επισης εγω εχω βγαλει εισητηριο με τον Κορναρο απο Κυθηρα για Πειραια τη Κυριακη το βραδυ .
Οποτε οπως καταλαβαινετε τα δρομολογια γινονται κανονικα !!
για το συστημα κρατήσεων και για τα δρομολογια του υπουργείου δεν ξερω τι συμβαινει ... ΕΛΛΑΔΑ ειμαστε ολα ειναι δυνατα !!
Σε συνομιλια που ειχα με ανθρωπο του πρακτορειου που βγαζει εισητηρια για τον Κορναρο εδω στα Κυθηρα , μου ειπε πως αυριο - μεθαυριο βγαινουν τα καινουργια δρομολογια , τα οποια θα ειναι μεχρι μεσα Σεπτεμβριου σχεδον !
κοιταξτε εδω :
http://kythira.info/fpindexgr.htm
Επισης μου ειπε οτι το ολο θεμα που συζηταγαμε τη προηγουμενη εβδομαδα ( περι διακοπης δρομολογιων του Κορναρου κλπ ) ηταν ανοησιες ενος δημοσιογραφου !!!
Αυτα τα ολιγα για τον Κορναρο !!
ndimitr93
17-06-2009, 20:24
Θανάσης ακούει?? Θα βρίσκεσαι στο Ρέθυμνο?? Μπορεί να μην ξαναέρθει ο Κορνάρος...είχα προγραμματίσει την Κυριακή να πάω αλλά μου έτυχε κάτι...οπότε θα ήταν καλό κάποιος να πάει;)
Σημερα εχουμε 17/6
Χθες είχαμε 16/6
Τα δρομολογια του κορναρου είναι περασμένα μεχρι 16/6................
..........................Δρομολόγια απο χθές κάνει??
Η σημερινή αναχώρηση για τους Sylver23,Thanasis 89 και Captain nionios!!!
44228
44229
44230
44231
44232
sylver23
17-06-2009, 21:45
Θανάσης ακούει?? Θα βρίσκεσαι στο Ρέθυμνο?? Μπορεί να μην ξαναέρθει ο Κορνάρος...είχα προγραμματίσει την Κυριακή να πάω αλλά μου έτυχε κάτι...οπότε θα ήταν καλό κάποιος να πάει;)
μα απο οτι καταλαβα τα δρομολογια θα συνεχιστουν κανονικοτατα..
Θα παμε με τον θαναση αλλα στις 28 μια και καλη για Αθηνα.Παιζει να ειναι και αλλο μελος μαζι μας.
Η σημερινή αναχώρηση για τους Sylver23,Thanasis 89 και Captain nionios!!!
44232
Να σαι καλα μανωλη.Ελπιζω να το γνωρισω και σε ταξιδι επιτελους
Vortigern
17-06-2009, 22:53
Sylver νομιζω τα δρομολογια εχουν παρει παραταση μεχρι 22/6
Δες 2 σελιδες πισω ποστ 482
sylver23
17-06-2009, 22:56
Οτι και να ναι θανο θα επρεπε να εχουν περαστει για ολο το καλοκαιρι.
Θελω να ταξιδέψω 28 για αθηνα.Θα περιμένω δηλ τελευταία στιγμη??
Βασικά οπως ειπαν και αλλοι φιλοι ποιος θα κανονισει να κατεβει κυθηρα κτλ αμα δεν ξερει τα δρομολογια?Μετα λεμε γιατι ο τουρισμος μας παει απο το κακο στο χειροτερο.
Με τον τουρισμο θα μπορουσαμε να βγαζουμε ΤΑ ΛΕΦΤΑ σαν κρατος αλλα......
Thanasis89
17-06-2009, 22:57
Εδώ Ρέθυμνο Εδώ Ρέθυμνο :D ! Όπως είπε και ο Συλβέστρος έχουμε κανονίσει με το καράβι και τα δρομολόγια φαίνοντα να μην σταματούν μιας και δείχνει να ομαλοποιείται η κατάσταση με τον Καπτα Μάκη ! Ας ελπίσουμε ότι θα μεταβούμε με τον αγαπημένο μας Κορνάρο στον Πειραιά ! Over ! :D
Να 'σαι καλά Μανώλη ! Είναι υπέροχες οι φωτογραφίες σου !
Vortigern
17-06-2009, 22:59
Μα διαβαστε λιγα ποστ πισο απο το 482 να δειτε τι εχουμε πει.Το υπουργειο ειχε δωσει εγκριση μεχρι και τις 16/6 οχι οτι δν εχουν περασει τα δρομολογια στο συστημα απλως οτι υπαρχη προβλημα.
sylver23
17-06-2009, 23:01
Μα επειδη δεν εχει δώσει εγκριση δεν εχουν περαστει τα δρομολογια.
Vortigern
17-06-2009, 23:02
Μα επειδη δεν εχει δώσει εγκριση δεν εχουν περαστει τα δρομολογια.
Nαι αυτο ενωο,απλα νομιζα οτι δν ηξερες την ολοι φαση.Ενταξει τοτε.
sylver23
17-06-2009, 23:11
Μπλεξαμε τα μπουτια μας!!!:D:DΛογικο με αυτα που ακουμε απο το υπουργειο ναυτιλιας
Μπλεξαμε τα μπουτια μας!!!:D:DΛογικο με αυτα που ακουμε απο το υπουργειο ναυτιλιας
..εσύ άσε τα μπούτια σου και το υπουργείο και επικεντρώσου στο πλώριο μπαλκονάκι της φωτογραφίας!!
Φωνάζει sylver απο μακριά!!!
44302
sylver23
17-06-2009, 23:35
Ηδη μανωλη σκεφτομαι αυτο το μπαλκονακι (τι μπαλκονακι δηλαδη -βεραντα ολοκληρη ειναι ) για αυτο ανησυχω αμα τα καταφερω να ταξιδεψω με αυτο.
........καφε/μπυρα......ηλιοβασιλεμα .....και αραγμα εκει ....πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Vortigern
17-06-2009, 23:37
Kατσε να παρω τηλ να τους πω να κλειδωσουν τις πορτες να μην μπορειται να βγητε εξω.Αμα με ρωτησουν το λογο θα πω οτι υπαρχη μεγαλο ενδεχομενο να κυκλοφορησουν βλαβερες φωτογραφιες στην καρδια θαλασσινες εικονες και μη....:p
Thanasis89
17-06-2009, 23:44
Τώρα Θάνο είναι αργά ! Ο Συλβέστρος ήδη ταξιδεύει στο μπαλκόνι... :p
Captain_Nionios
17-06-2009, 23:48
Το βαπορα τον εχουμε κανει την πλωτη καφετερια-μπυραρια-κοπανα-στεκι μας. Αλλα με τετοια καραβολατρικη δομη και τετοιο πληρωμα πως να μην τον κανουμε; Σωστα Θανο;:rolleyes:
Vortigern
17-06-2009, 23:52
Το βαπορα τον εχουμε κανει την πλωτη καφετερια-μπυραρια-κοπανα-στεκι μας. Αλλα με τετοια καραβολατρικη δομη και τετοιο πληρωμα πως να μην τον κανουμε; Σωστα Θανο;:rolleyes:
Nαι ρε παιδια!!!Ζηλευω αυτα τα ταξιδια που κανεται τωρα γιατι τα εκανα τοσα χρονια.Ειδικα την Αγονη γραμμη η οποια θα μου ληψει παρα πολυ τωρα....Αχ και αυτο το πληρωμα τι χιουμορ πω πω..αφασια ολοι τους...!
Thanasis89
18-06-2009, 00:02
Επειδή δεν ξέρω ποιον Θάνο λες θα απαντήσω κι εγώ ! :p
Διονύση συμφωνώ μακάρι όλα τα καράβια από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα να είχαν κάτι από αυτή τη μαγεία (και νιώθω ότι πολλά την έχουν) ! Ένα τόσο μικρό καράβι μια τόσο δυνατή ψυχή ! Ανυπομονώ να ξαναπερπατήσω στους χώρους του ! Να δω τα παιδιά μέσα ! Και να κάτσω να πιω τον ελληνικό μου με τους άπαιχτους καπεταναίους και μηχανικούς ! Τίποτ' άλλο... Τι 12, τι 15 εγώ όταν πήγαινα Πειραιά ένιωσα σαν να ήταν 1 ώρα ταξίδι ! Άλλο πράγμα...
xidianakis
18-06-2009, 13:12
κατι πηρε το αφτι μου οτι ο κορναρος θα μπει σε μια γραμμη ηρακλειο-κυκλαδες-(αγνωστο) δεν γνωριζω τελευταιο λιμανι.. ισχυει κατι τετοιο?
Vortigern
18-06-2009, 13:14
κατι πηρε το αφτι μου οτι ο κορναρος θα μπει σε μια γραμμη ηρακλειο-κυκλαδες-(αγνωστο) δεν γνωριζω τελευταιο λιμανι.. ισχυει κατι τετοιο?
Tι να υσχυει ετσι οπως τα εχουν κανει!!!
xidianakis
18-06-2009, 13:17
εχει καταντισει αηδια πια το ολο θεμα!! ειμαστε προς τα τελη ιουνη κ δεν ξερουμε που θα εχουμε καραβια και που θα ειναι πραγματικα αγονη γρμμη!
T.S.S. APOLLON
18-06-2009, 13:25
43915
Πανεμορφη νυχτερινη ληψη,ευχαριστουμε.
Thanasis89
18-06-2009, 14:32
Απλά είχε τεθεί ένα θέμα, να υπάρχει προέκταση για Μήλο με κεντρικό λιμάνι αυτό του Ρεθύμνου ! Δηλαδή θα ερχόταν 1-2 μέρες πιο νωρίς Ρέθυμνο και θα έκανε και ένα ημερήσιο για Μήλο (καταπληκτικό θα ήταν αυτό).
Αφήστε επιτέλους κάτι και για την υπόλοιπη Κρήτη...
Ηράκλειο - Χανιά ! Ήμαρτον μένει κι αλλού κόσμος εκτός από εκεί ! Η τουλάχιστον διορθώστε (τι να πρωτοδιορθώσεις δηλαδή) το τρισάθλιο οδικό δίκτυο !
Υ.Γ. Αυτό δεν είναι επίθεση προς τον φίλο και συμφορουμίτη xiniadakis, αλλά έκρηξη θυμού και αγανάκτησης για αυτήν την κατάσταση !
Maroulis Nikos
19-06-2009, 15:01
Θερινά δρομολόγια του Βιντσεντζου Κορνάρου
http://www.nautilia.gr/content.asp?contentid=8738
sylver23
19-06-2009, 15:05
Αμεση ενημέρωση!!ΜΕγάλη η χαρά μου!
Παλι καλά διότι δεν πήγαινε αλλο.
Thanasis89
19-06-2009, 15:10
Τώρα ηρέμησα απίστευτα... Άντε και από εδώ και πέρα καλό μας ταξίδι ! :D
eliasaslan
20-06-2009, 12:26
Με την άγονη Δωδεκανήσου τώρα μήπως γνωρίζει κανείς τι θα γίνει?
xidianakis
20-06-2009, 12:29
το ιεραπετρα λ, ή το πρεβελης, τα περιμενουμε απο την επομενη εβδομαδα (29 ιουνη και μετα).. τουλαχιστον ετσι μου ειπαν σημερα απο τα κεντρικα της ανεκ που πηγα..
eliasaslan
20-06-2009, 12:51
Εύχομαι να αποκατασταθεί το πρόβλημα της γραμμής, διότι για τους Λειψούς που γνωρίζω σίγουρα (με την Σύμη δεν έχω σχέση με τους κατοίκους) το ακτοπλοϊκό έχει γίνει το κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλο το νησί.. Μακάρι, λοιπόν να λυθεί... :)
Maroulis Nikos
20-06-2009, 21:43
χτες το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά...
44921
opelmanos
21-06-2009, 13:46
Με τα παλιά χρώματα τις ΛΑΝΕ
45079
45080
MILTIADIS
21-06-2009, 14:19
πιο ωραιος ηταν τοτε!
Thanasis89
21-06-2009, 14:57
Δεν θα συμφωνήσω φίλε μου ! Ο παππούς μας είναι μια χαρά έτσι ! Πιο όμορφος ! Πιο καλαίσθητος... ;)
Maroulis Nikos
22-06-2009, 15:50
Η Λ.Α.Ν.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι προς κάλυψη συγκοινωνιακών αναγκών, το Ε/Γ – Ο/Γ/ Βιτσέντζος Κορνάρος θα εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο σήμερα Δευτέρα 22/06/2009 από Πειραιά προς Φούρνους Καρλόβασι Αγιο Κύρηκο Βαθύ.
Περισσότερα δείτε στο ακόλουθο λινκ .
http://www.nautilia.gr/content.asp?contentid=8850