Επιστροφή στο Forum : Εκτελούνται πάσης φύσεως Ελαιοχρωματισμοί - Μετασκευές - Ανακατασκευές πλοίων !!!
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
Speedkiller
23-06-2009, 16:49
Νissos Chios για τον Stefano P Που το ζήτησε!Ελπίζω να το πέτυχα αυτό που ήθελε...:)
45421
πολύ καλή δουλειά speed,συγχαρητήρια
DimitrisT
23-06-2009, 17:04
Μπράβο στον φίλο stefanosp που το ζήτησε και ένα ακόμα πιο μεγάλο μπράβο φίλε speedkiller που το έφτιαξες,πάρα πολύ καλή δουλειά.
Σιγά μην το κατάφερνες!!! ¶ψογος Κώστα και ωραία δουλειά και του πάει, με 'γειά σας :D
seaways_lover
23-06-2009, 19:58
Speed εισαι εξαιρετικός. Καταπληκτικη μετασκευή. Εύγε και εις ανώτερα :D
Περυση η ΑΝΕΚ εκανε την αρχη να φερει την Αριαδνη στη Σιφνο.Φετος η εταριας μας το τελειωποιη και το στελνει κατευθειας απο Πειραια για Σιφνο Χανια.Με τη μοναδικη ταχυτητα των 24 μιλιων!Το ονομα το ιδιο τα συνιαλα αλλαξαν φυσικα
Φωτο Nikos απο γκαλερυ
Ομολογο πως η ομορφη πλωρακλα τις με δυσκολεψε.:p
Και αλλη μια λεπτομερια ο κυματισμος στα συνιαλα ειναι μπροστα απο το AEGEAN SPEED LINES οπως ειναι και στο SPEEDRUNNER II απο τη μια πλευρα.
45373
καποτε ειχε προταθει η συγκεντρωση υπογραφων για την ενταξη μου στο Δ.Σ. της hsw,τωρα λοιπον προτινω και εγω να συγκεντρωσουμε υπογραφες για να ενταξουμε τον ΘΑΝΟ στο Δ.Σ. της aegean speedlines!!!!
οσο για την μετασκευη....καταπληκτικη!μπραβο θανο..κανε και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ!
Vortigern
24-06-2009, 02:08
καποτε ειχε προταθει η συγκεντρωση υπογραφων για την ενταξη μου στο Δ.Σ. της hsw,τωρα λοιπον προτινω και εγω να συγκεντρωσουμε υπογραφες για να ενταξουμε τον ΘΑΝΟ στο Δ.Σ. της aegean speedlines!!!!
οσο για την μετασκευη....καταπληκτικη!μπραβο θανο..κανε και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ!
Oμολογο Εργη οτι δν το περιμενα να σου αρεσε.Λεω παει θα με σκωτοσει που του εβαψα την κουκλα:p
Oμολογο Εργη οτι δν το περιμενα να σου αρεσε.Λεω παει θα με σκωτοσει που του εβαψα την κουκλα:p
κοιτα σαν μετασκευη μου αρεσει..σαν εργασια..αλλιως σαν ιδεα....ενα σου λεω..μπηκες στην μαυρη μου λιστα.....:D:D
ChiefMate
24-06-2009, 12:50
Να κ μια εκδοχη της Λευκα Ορη με τα σινιαλα της ΝΕΛ για τους φιλους εδω που ειναι fans της ΝΕΛ...
45556
Vortigern
24-06-2009, 13:18
Για τον Εργη που το ζητησε.Η φωτο ειναι δικια μου.
Το κρανος δν μου αρεσει οπως εγινε προσπαθησα για κατι καλυτερο.
Η εταιρια μας προοριζει το πλοιο για Ραφηνα Ανδρο-Τηνο-Μυκονο για να κανει παρεα στην Ποπη.
45563
ChiefMate
24-06-2009, 14:22
One more.........
45570
Speedkiller
24-06-2009, 14:37
Να κ μια εκδοχη της Λευκα Ορη με τα σινιαλα της ΝΕΛ για τους φιλους εδω που ειναι fans της ΝΕΛ...
45556
Mόνο να μεγάλωνες λίγο την γραμματοσειρά στο πλευρο κ όλα οκ!:wink:
Μιας και γράφτηκα που γράφτηκα:p να πώ ένα μπράβο σε όλους τους καλλιτέχνες! Μήπως είναι εύκολο να κάνετε και το ΝΕΦΕΛΗ στα χρώματα της ΝΟVA???? Ευχαριστώ
Ενώ η παγκόσμια οικονομία έχει πρόβλημα και στον ναυπηγο-επισκευαστικό τομέα, εδώ οι παραγγελίες πέφτουν βροχή :D
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
25-06-2009, 09:48
Μιας και γράφτηκα που γράφτηκα:p να πώ ένα μπράβο σε όλους τους καλλιτέχνες! Μήπως είναι εύκολο να κάνετε και το ΝΕΦΕΛΗ στα χρώματα της ΝΟVA???? Ευχαριστώ
Λες να του πηγαίνει το κοκκινάκι; :p
Οι καλλιτέχνες της παρέας κάντε του τη χάρη για να το δει τουλάχιστον μέσω σχεδίου όπως το θέλει, διότι από του χρόνου μάλλον θα βάφεται σε μπλε - κιτρινάκι.
giorgos_249
25-06-2009, 10:17
Δεν είμαι εγώ ο καλλιτέχνης που ζητάτε αλλά έκανα μια προσπάθεια στα γρήγορα. Τελικά του πάει πολύ το κόκκινο. Φωτογραφία από τη γκαλερί. ( Υ.Σ. Το μετονόμασα σε Φοίβος ΙΙ)
45649
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
25-06-2009, 10:30
Μπορεί να μην είσαι καλλιτέχνης , όπως δηλώνεις, αλλά πάρα πολύ καλή η προσπάθεια!!!
Speedkiller
25-06-2009, 11:44
Oρίστε κ η δική μου εκδοχή για το φίλο που το ζήτησε!:)
45661
EDIT:και μια άλλη εκδοχή μόνο για τον stefanop επειδή είχαμε μια συζήτηση περί αυτού!
πςςςςς φυσάει η μετασκευη που έκανες πολύ ωραίο είναι !!!
εγώ όσες φορές έχω πάει να κάνω κάτι μου σπάει τα νεύρα :p
giorgos_249
25-06-2009, 11:46
Να και ο καλλιτέχνης που λέγαμε.....
ChiefMate
25-06-2009, 14:32
Εκλεισε κ αυτη η ομορφη γιαπωνεζα...
45682
Speedkiller
25-06-2009, 14:36
Εκλεισε κ αυτη η ομορφη γιαπωνεζα...
Πισω οκ!Μπροστά μην μου τις κλείνετε!!!:)
Oρίστε κ η δική μου εκδοχή για το φίλο που το ζήτησε!:)
45661
EDIT:και μια άλλη εκδοχή μόνο για τον stefanop επειδή είχαμε μια συζήτηση περί αυτού!
Oυααααααου!! ΤΕΛΕΙΟ!!
Τέτοια να βλέπω....:cool::p
ChiefMate
25-06-2009, 15:23
Φρεσκαρησα λιγο την κοπελια...
Δεν πιστευω να θυμωσουν οι φανατικοι της.....
45690
Αγαπητοί giorgoς 249 και speedkiller σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Ομορφη δουλειά και κάτι διαφορετικό που ίσως και να δούμε......!!~!
Αγαπητοί giorgoς 249 και speedkiller σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Ομορφη δουλειά και κάτι διαφορετικό που ίσως και να δούμε......!!~!
Μήνυμα ελήφθη, δεν το σχολιάζω ....;)
Leonardos.B
25-06-2009, 22:50
Μετά απο τόσες μετασκευές,και μιάς και μου περίσσευαν κάτι ψιλά,εδωσα εντολή στον συνασπισμό Ελλήνων κατασκευαστών,να μου κατασκευάσουν με σχέδια δικά μου,το υποφαινόμενο σκάφος.
Μέγεθος,για Κυκλάδες
Μηχανές οικονομικές
Μπαλκόνια και παράθυρα μεγάλα,για τους εραστές του ταξιδιού.
Ονομα πλοίου,και καραβοκύριδες,εξαρτώνται απο εσάς.
Δεκτή πάσα αλλαγή.
Με σεβασμό για την καραβολατρεία σας,Λεονάρδος
45748
ndimitr93
25-06-2009, 22:51
Μετά απο τόσες μετασκευές,και μιάς και μου περίσσευαν κάτι ψιλά,εδωσα εντολή στον συνασπισμό Ελλήνων κατασκευαστών,να μου κατασκευάσουν με σχέδια δικά μου,το υποφαινόμενο σκάφος.
Μέγεθος,για Κυκλάδες
Μηχανές οικονομικές
Δεκτή πάσα αλλαγή.
Αριστούργημα!!!!!! Μπράβο!!!
Speedkiller
25-06-2009, 22:54
Μέγεθος,για Κυκλάδες
Μηχανές οικονομικές
Δεκτή πάσα αλλαγή.
O αντικαταστάτης του Κοραή???:)
seaways_lover
26-06-2009, 00:01
Μέγεθος,για Κυκλάδες
Μηχανές οικονομικές
Δεκτή πάσα αλλαγή.
Καταπληκτικό σκαρί!!!!! Χίλια Μπράβο!!!!! Ηδη φαντάζομαι φωτογραφικές μηχανές παντου και μαγικά ταξίδια στο ονειρο!!!!!
Vortigern
26-06-2009, 00:21
Καταπληκτικο Λεοναρδος....και με τα συνιαλα τις Aegean ακομα ποιο ωραιο:D
Για τον Εργη που το ζητησε.Η φωτο ειναι δικια μου.
Το κρανος δν μου αρεσει οπως εγινε προσπαθησα για κατι καλυτερο.
Η εταιρια μας προοριζει το πλοιο για Ραφηνα Ανδρο-Τηνο-Μυκονο για να κανει παρεα στην Ποπη.
45563
θανο εισαι απιστευτος....
αντε και προεδρος στην εταιρια βρε.....;).
σευχαριστω:D
Μέγεθος,για Κυκλάδες
Μηχανές οικονομικές
Δεκτή πάσα αλλαγή.
45748
Συγχαρητήρια, πριν αρχίσει η μαζική κατασκευή του πλοίου και η διάθεση του στην αγορά θα πρότεινα στον ναυπηγό (προσωπική μου γνώμη) τα εξής τρία σημεία να βελτειωθούν.
1. Μεγαλύτερο βολβό (τύπου Ν. Μύκονος, Ν. Χίος)
2. Χαμηλά οι άγκυρες όχι τόσο ψηλά (θα γδέρνει την πλώρη και θα κάνει τρεξίματα).
3. Πρύμη με τελείωμα τύπου Παλατιών, μεγάλων Μπλού Στάρ 1/2 (μια και είναι κάθετη)
καλή επιτυχία!
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
26-06-2009, 09:06
Μήνυμα ελήφθη, δεν το σχολιάζω ....;)
Προς το παρόν δεν παίζει αυτό πάντως. Αλλού ψαρεύει για μπαρμπούνια....:p
Leonardos.B
26-06-2009, 12:18
Απάντηση στον αγαπητό LEO.
Εφτιαξα (οσο μπορούσα) ,σύμφωνα με τις υποδείξεις.
Μιάς και όποτε ταξιδεύω,την βγάζω στα μπαλκόνια και στις περαντζάδες,δέν πολυπείραξα τούς ανοικτούς χώρους.
Μ εκτίμηση Λεονάρδος
45830
Για τα δικά μου μάτια καλύτερο τώρα και ευχαριστώ για το κόπο σου συνονόματε !! :D
Vortigern
26-06-2009, 12:32
Λεοναρδος θελω να κλεισω την συμφωνια με τα ναυπηγια σου για να φτιαξουμε αυτο το πλοιο με αυτα τα συνιαλα.Ναι το αγοραζω....σε 15 μηνες κοντα σας το νεοτευκτο
:p:p:D
45831
Vortigern
26-06-2009, 12:54
Για τον Nissos Mykonos το Νησσος Σιφνος!!!
Εργη μη με σκωτοσεις....καποιος να διωρθοση την πλωρη γιατι δν τα καταφερνω καλα εκει. (Speed για εσενα παει αυτο το μηνυμα μιας και εισαι expert!!)
45834
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
26-06-2009, 12:56
¶ντε με το καλό. Καλοτάξιδο να είναι το βαπόρι σου Vorti.
Και σε άλλα με υγεία :D.
Vortigern
26-06-2009, 12:59
¶ντε με το καλό. Καλοτάξιδο να είναι το βαπόρι σου Vorti.
Και σε άλλα με υγεία :D.
Το Νησσος Σιφνος απευθειας απο Πειραια για Φολεγανδρο-Σικινο-Αναφη και 3 φορες την εβδομαδα Πειραιας-Σεριφος-Σιφνος-Φολεγανδρος-Σικινος-Αναφη
Nissos Mykonos
26-06-2009, 13:01
Εργη μη με σκωτοσεις....καποιος να διωρθοση την πλωρη γιατι δν τα καταφερνω καλα εκει. (Speed για εσενα παει αυτο το μηνυμα μιας και εισαι expert!!)
45834
Ωραίο το έκανες Θάνο!!Του πάνε τα σινιάλα της Aegean!!:wink:Καλοτάξιδο να είναι στη νέα του γραμμή!
Εργη μη πεις τίποτα στον Θάνο δικιά μου επιθυμία ήταν, άμα θες σκότωσε εμένα...:lol:
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
26-06-2009, 13:01
Το Νησσος Σιφνος απευθειας απο Πειραια για Φολεγανδρο-Σικινο-Αναφη και 3 φορες την εβδομαδα Πειραιας-Σεριφος-Σιφνος-Φολεγανδρος-Σικινος-Αναφη
Αυτός είναι ο σωστός ο Πλοιοκτήτης !!!!!!!!!!
Vortigern
26-06-2009, 14:26
Απο σημερα Διοριζο Προεδρο τον Κ.ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ και τον αφηνω να φτιαξει το προγραμμα και να δρομολοφησει τα πλοια μας σε οποιες γραμμες θελει.Σε μια βδομαδα που θα γυρισω θα δω το προγραμμα και ελπιζω σε κατι καλο,και μην ξεχνας ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ σκεφτομαστε πρωτα τις Μικρες Κυκλαδες και τις Αγονες-->που θα τις κανουμε γονιμες:D:p
Καλα να περναται παω να παραλαβο την τριτη το Speedrunner III:p
ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
26-06-2009, 14:37
Ω! Ευχαριστώ που με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας!!!
Φυσικά και οπωσδήποτε το πρώτο μας μέλημα είναι οι της άγονης γραμμής Κυκλάδες μας, δια τις οπίες το πρόγραμμα των δρομολογίων θα είναι κάτι ανεπανάληπτο :).
Καλά να περάσεις φίλε και φυσικά περιμένουμε φωτό από την άφιξη του ΙΙΙ.
Vortigern
26-06-2009, 14:39
Ω! Ευχαριστώ που με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας!!!
Φυσικά και οπωσδήποτε το πρώτο μας μέλημα είναι οι της άγονης γραμμής Κυκλάδες μας, δια τις οπίες το πρόγραμμα των δρομολογίων θα είναι κάτι ανεπανάληπτο :).
Καλά να περάσεις φίλε και φυσικά περιμένουμε φωτό από την άφιξη του ΙΙΙ.
Nα σε καλα ενωητε οτι θα δειτε φωτο αλλα οταν επιστρεψω!!!!
ndimitr93
26-06-2009, 15:20
Θάνο την έκανα εγώ την πλώρη;)
45840
45834
αυτο παραπαει νομιζω....:mad::mad:;)
Speedkiller
26-06-2009, 23:13
45834
Eκανα μια προσπαθεια ωστόσο άμα αλλαχτεί τελείως η εικόνα δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνουν πειστικές διορθώσεις!
45892
leonidas
27-06-2009, 09:22
Η πλωρη του μου θυμιζει αρτεμις...
Οχι οτι εγω μπορω να την κανω καλυτερα αλλα ετσι το λεω...:p
agnostos
27-06-2009, 15:19
Οριστε και απο εμενα το El Venizelos με λιγο παραλαγμενη και πιο καλαισθητη-πιστευω-τσιμινιερα
(c) Leo
46037
Finnpartner_1966
27-06-2009, 16:01
Κατι απο μενα, ή καλυτερα μια παραγγελια απο εμενα, ενα απο τα μεγαλα της Blue Star, με ονομα και σινιαλα που δεν υπαρχουν πια.
Δια χειρος Speedkiller... Eνα Blue Star 1/2 σε Ιαλυσος!
46056
Αν και το προτιμω περισσότερο ως blue star πρεπει να πω οτι η προσπάθεια είναι εξαιρετική όπως και το αποτέλεσμα...:wink:
minoan.festos_palace
28-06-2009, 02:12
αφου ξεπριστηκε κ με μερικες αλλαγες το vera...........
46174
Λίγα σχόλια από μένα για όσα έγιναν κατα την απουσία μου, μιας και είμαι ένθερμος φίλος του θέματος.
agnoistos: El Venizelos δεν με χαλάει η προσπάθεια σου αλλά δεν μου κολλάει κιόλας. Σαφώς είναι θέμα συνήθειας, γιατί ότι περισεύει πάνω από τις πολυκατοικίες στον Πειραιά ειναι η τσιμινιεράκλα του Ελ Βενινιζέλου :D. Συγχαρητήρια.
Finnpartner_1966: έτριβα τα μάτια μου πρωί πρωί :o, θεώρησα εντελώς παράτομλο να παραγγείλεις εσύ ένα τέτοιο πλοίο :D. Για την δουλειά του Κωστή δεν χρειάζεται να ξαναπούμε ότι είναι κρουφή. Μαέστρος του είδους δεν το συζητώ.
minoan.festos_palace: Ε ναί ότι αλλάζει όψη αλλάζει... και το έκανες μια εποχή που από την δίαιτα που έχει πέσει (χωρίς δρομολόγια) φαίνεται ουσιαστικά αδυνατισμένο. Μπράβο
Finnpartner_1966
28-06-2009, 10:03
Λίγα σχόλια από μένα για όσα έγιναν κατα την απουσία μου, μιας και είμαι ένθερμος φίλος του θέματος.
Finnpartner_1966: έτριβα τα μάτια μου πρωί πρωί :o, θεώρησα εντελώς παράτομλο να παραγγείλεις εσύ ένα τέτοιο πλοίο :D. Για την δουλειά του Κωστή δεν χρειάζεται να ξαναπούμε ότι είναι κρουφή. Μαέστρος του είδους δεν το συζητώ.
Καλημερα Leo! Nα σου πω το λογο που το ζητησα. Τα στοιχεια του πλοιου που ΘΑ εφτιαχνε η ΔΑΝΕ, ηταν περιπου, ιδια με αυτα των μεγαλων Σιτηρων. Το εριξα σαν ιδεα στον Speedkiller, και μετα απο κανα μισαωρο, ειδα το αποτελεσμα! Δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε! Αλλοιμονο δηλαδη! Παντως, τα μεγαλα Σιτηρα, τα γουσταρω πολυ. Αρα, δεν εγινε τυχαια η επιλογη! ;)
ndimitr93
28-06-2009, 14:26
Εγώ αυτό που θα ζητήσω για πολλοστή φορά είναι να βλέπουμε αρχική φωτογραφία σε κάθε μετασκευή και ελαιοχρωματισμό......Δεν είναι δύσκολο.....;)
giorgosss
28-06-2009, 14:43
Το ιταλικό νεότευκτο της Aegean Speed Lines, ΝΗΣΟΣ ΣΙΦΝΟΣ8-)
Αφιερωμένη στους Vortigern, Leo, και όλους τους ελαιοχρωματιστές του n@utilia:D
Η φωτό είναι του φίλου nickosps
[/URL][URL="http://f.imagehost.org/view/0504/aegeanknossos"]http://f.imagehost.org/0504/aegeanknossos.jpg (http://f.imagehost.org/view/0504/aegeanknossos)
nickosps
28-06-2009, 22:49
Το ιταλικό νεότευκτο της Aegean Speed Lines, ΝΗΣΟΣ ΣΙΦΝΟΣ8-)
Αφιερωμένη στους Vortigern, Leo, και όλους τους ελαιοχρωματιστές του n@utilia:D
Η φωτό είναι του φίλου nickosps
Χαχαχα ωραίο φίλε μου, απλά αντί για μωβ βάλε μπλε!
giorgosss
28-06-2009, 23:58
βασικά έβαλα το ίδιο χρώμα με τα σινιάλα για να ταιριάζει:pαλλα θα δοκιμάσω
giorgos....
30-06-2009, 03:41
εγώ μια αλλαγή σινιάλων έχω κάνει και είναι το νέο απόκτημα της VENTOURIS SEA LINES..
46581
Speedkiller
30-06-2009, 08:10
εγώ μια αλλαγή σινιάλων έχω κάνει και είναι το νέο απόκτημα της VENTOURIS SEA LINES..
46581
Του πάνε γάντι τα συνιάλα πραγματικα!!!!:D
Σαν πραγματικό είναι!!:shock:
Μπράβο!
giorgos_249
01-07-2009, 12:03
Ο Αρχάγγελος σε 2 εκδοχές , στη μία ως ΕΓ/ΟΓ και στην άλλη ως...τάνκερ.
Η αυθεντική μη μετασκευασμένη φωτογραφία προέρχεται από το Nautilia Gallery.
minoan.festos_palace
02-07-2009, 02:52
η minoan αποφασισε να ναυπηγησει ενα πιο μκικρο πλοιο για να εξυπηρετει τη γραμμη θεσαλονικη-ηρακλειο με ενδιαμεσους σταθμους!!
giorgos_249
02-07-2009, 09:53
Πολύ ωραίο, του πανε τα χρώματα, αλλά σβήσε το "Νήσος Μύκονος" από την πινακίδα στη γέφυρα.
minoan.festos_palace
02-07-2009, 11:01
Πολύ ωραίο, του πανε τα χρώματα, αλλά σβήσε το "Νήσος Μύκονος" από την πινακίδα στη γέφυρα.
δικιο εχεις!! δεν τ προσεξα!
giorgos_249
02-07-2009, 11:06
Τώρα είναι τέλειο. Ένα όμορφο πλοίο στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο!
minoan.festos_palace
02-07-2009, 12:06
αφου η attica αποφασισε να δρομολογησει τ superfast xii σε γραμμη εσωτερικου, το πλοιο βαφτηκε στα χρωματα της blue star και μετονομαστηκε σε blue star 12!!!
giorgos_249
02-07-2009, 12:36
Τελικά βλέπω ότι τα σούπερφαστ είναι πολύ πιο όμορφα με τα χρώματα της Blue Star.
giorgos_249
02-07-2009, 12:46
Το νέο απόκτημα της "ΚΑΡΥΣΤΙΑ Ν.Ε.", ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ από Ραφήνα για Μαρμάρι και ¶νδρο. Εδώ το πλοίο στη Ραφήνα. Μοιάζει λίγο με στρατιωτικό πλοίο κυρίως λόγω του γκρι χρώματος στο οποίο επέλεξε η εταιρεία να το βάψει.
Speedkiller
02-07-2009, 12:47
αφου η attica αποφασισε να δρομολογησει τ superfast xii σε γραμμη εσωτερικου, το πλοιο βαφτηκε στα χρωματα της blue star και μετονομαστηκε σε blue star 12!!!
Τα χρώματα Θυμίζουν το jean Nicoli όταν είχε ναυλωθεί απ την ΑΝΕΚ!Σε blue star θα πρεπε να βάλεις πιο σκούρα απόχρωση!;)
minoan.festos_palace
02-07-2009, 12:51
Τα χρώματα Θυμίζουν το jean Nicoli όταν είχε ναυλωθεί απ την ΑΝΕΚ!Σε blue star θα πρεπε να βάλεις πιο σκούρα απόχρωση!;)
εχει ηλιο για αυτο φαινεται πιο ανοιχτο!!:mrgreen::wink:
minoan.festos_palace
02-07-2009, 12:55
Τελικά βλέπω ότι τα σούπερφαστ είναι πολύ πιο όμορφα με τα χρώματα της Blue Star.
μπορει να φαινονται πιο ωραια με τ χρωματα της blue star γιατι το μπλε ειναι τ χρωμα της θαλασσας και μας ειναι πιο οικειο! πιστευω οτι κοκκινα ειναι πολυ ωραια!
ποιο καλο παιδι θα φτιαξει το Ροδανθη με τα χρωματα της Blue Strar?Θα τον χρυσωσω οποιος το φτιαξει:mrgreen:
Dimitrisvolos
02-07-2009, 14:12
Εκανα το βασικό .Προσπάθησα .Αλλα ας βάλει καποιος το αστέρι στην τσιμινιέρα και να κάνει το ΙΟΣ οπως το έχει και η blue star στα πλοια της
47140
Speedkiller
02-07-2009, 14:45
ποιο καλο παιδι θα φτιαξει το Ροδανθη με τα χρωματα της Blue Strar?Θα τον χρυσωσω οποιος το φτιαξει:mrgreen:
Ελα Marsant ετοιμοπαράδοτη η κούκλα...;)
47160
Nissos Mykonos
02-07-2009, 15:03
47158
Ωραίος ο Κώστας (όπως πάντα άλλωστε)!!Κατά την γνώμη μου της πάνε τα σινιάλα της Blue Star. Marsant συμφωνείς??:rolleyes:
seaways_lover
02-07-2009, 16:13
47160
Θεούλη μου!!!! Πόσο ομόρφηνε!!! Καταπληκτική δουλειά!!! Βαποράκλα σωστή!!! Και το μπλέ σιρίτι στα παράθυρα, εξαιρετικό!!! Χίλια Μπράβο!!!
Φιλε Κωστα δεν παιζεσαι την εκανες και origιnal Blue Star!
Φιλε Κωστα δεν παιζεσαι την εκανες και origιnal Blue Star!
οτι κανει αυτο το original πιστευω δεν κανει ολη η μετασκευη!!!:D:D:D
φοβερο το βαπορι κωουτς...εισαι πρωτος;)
giorgos....
02-07-2009, 20:36
47160
απίστευτο.. ελπίζω να το δώ έτσι την επόμενη φορά που θα κατέβω στο λιμάνι..
Speedkiller
02-07-2009, 21:19
Κατ αρχάς να ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια!!!:DΚατα δέυτερον απλά θέλω να πω πως ότι κάνω σε αυτό το Thread δεν έχει σκοπό να κάνω επίδειξη στη χρήση του Photoshop!!!Για μένα είναι σαν παιχνίδι και μου αρέσει να ασχολούμαι και να πειράζω τα χρώματα στα βαποράκια...Όσο για το σήμα του..... clopyright :p στο οποίο αναφέρεστε (αν κατάλαβα καλά) αρχικά σκεφτόμουν να μην το βάλω...Δεν φανταζόμουν πως θα σας κάνει τόση εντύπωση!:D
Εδά παιδιά χαλαρώνουμε.... παίξετε , διασκεδάστε κι εμείς μαζί σας. Μπράβο σε όλους σας..... :D
nickosps
02-07-2009, 23:18
Ωραία η Ροδανθάρα! Τα ομορφοβάπορα βέβαια δεν τα κάνουν τα σινιάλα!
seaways_lover
03-07-2009, 00:20
Κατ αρχάς να ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια!!!:DΚατα δέυτερον απλά θέλω να πω πως ότι κάνω σε αυτό το Thread δεν έχει σκοπό να κάνω επίδειξη στη χρήση του Photoshop!!!Για μένα είναι σαν παιχνίδι και μου αρέσει να ασχολούμαι και να πειράζω τα χρώματα στα βαποράκια...Όσο για το σήμα του..... clopyright :p στο οποίο αναφέρεστε (αν κατάλαβα καλά) αρχικά σκεφτόμουν να μην το βάλω...Δεν φανταζόμουν πως θα σας κάνει τόση εντύπωση!:D
Φίλε Speedkiller. Προσωπικά δεν το είδα σε καμμία περίπτωση επίδειξη γνώσεων Photoshop. Απλούστατα εγώ ειδα κατι που μ΄άρεσε πολύ. Και δεν έιναι θέμα προτίμησης σινίαλων. Θα μ΄αρεσε να ηταν βαμμενη και στην πραγματικότητα έτσι και με τα σινιάλα της εταιριας της. Το thread αυτο σίγουρα είναι ένα πολύ νόστιμο παιχνίδι αναμεταξύ μας και έτσι πιστευω αντιμετωπίζεται απο ολους οσους συμμετεχουν. Οσο για το σημα (R) εγώ δεν το προσεξα καν. Νόμιζα πως έτσι είναι τα σινιάλα της Blue Star στην πραγματικότητα.
Ωραία η Ροδανθάρα! Τα ομορφοβάπορα βέβαια δεν τα κάνουν τα σινιάλα!
Σίγουρα δεν τα κάνουν τα σινιάλα. Ένας ασχημος ελαιοχρωματισμος όμως, όπως αυτος της πραγματικης Ροδάνθης -πάντα κατα την ταπεινη μου αποψη- μπορει να αφαιρεσει απο την ομορφια ενός βαποριου. Αυτο το τρικολόρ δεν μου λέει -εμενα προσωπικά- απολυτως τίποτα.
Speedkiller
03-07-2009, 07:41
Οσο για το σημα (R) εγώ δεν το προσεξα καν. Νόμιζα πως έτσι είναι τα σινιάλα της Blue Star στην πραγματικότητα.
Eτσι είναι!Προσπαθησα να μιμηθώ τα Blue star όσο περισσότερο γινόταν!Για αυτό το έβαλα και το σημαδάκι για να μαι πιο πειστικός!;)
Κωστα αμα εχεις χρονο καντο και σε HSW εκδοση να μας αποτρελανεις τελειως:mrgreen:
Speedkiller
03-07-2009, 09:18
To μεσημεράκι με απογευματάκι γιατί τώρα πρέπει να διαβάσω!;)
EDIT:Τελικώς επειδή είχα την προηγούμενη μετασκευη ήταν πολύ εύκολο να γίνει σε HSW!Ιδού αν και προσωπικά δεν μ'αρεσει καθόλου έτσι!Δεν μου κάθεται κάτι καλά!:?
47421
Dimitrisvolos
03-07-2009, 13:17
EDIT:Τελικώς επειδή είχα την προηγούμενη μετασκευη ήταν πολύ εύκολο να γίνει σε HSW!Ιδού αν και προσωπικά δεν μ'αρεσει καθόλου έτσι!Δεν μου κάθεται κάτι καλά!:?
47421
Χρειάζεται λίγο μπλε στο πανω μερος της τσιμινιέρας οπως και τα αλλα συμβατικά της εταιρειας.Το υπόλοιπο ειναι τέλειο
47421
υπεροχο-καταπληκτικο!!!αν και του πηγαιναν πιο πολυ της μπλου σταρ....
Εγώ έχω την εντύπωση ότι αυτό το βαπόρι ότι και να του φορέσεις του πάει και το εννοώ... είναι βέβαια και ο καλλιτέχνης που το περιποιείται ανάλογα ;)! Μπράβο σου Κώστα ... εξαιρετικός!
cpt babis
03-07-2009, 16:33
47421
Μπραβο Κωστα εξαιρετικη!!!!
ΓιαννηςΤ
03-07-2009, 16:44
καταπληκτικες
αντε και μια ανεκ ολολευκο και ειμαστε κομπλε
Αρχοντας εισαι κωστα για αλλη μια φορα μοναδικος!
leonidas
04-07-2009, 12:49
Ας δουμε και το Μπλου Οράιζον με μετασκευη για Αιγαιοπελαγιτικα νερα...:D
Η φωτογραφια (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9106) ειναι του φιλου ελμεψη.
47563
Speedkiller
04-07-2009, 13:14
Η φωτογραφια (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9106) ειναι του φιλου ελμεψη.
47563
Ωραιότατο!!!Μπράβο Λεονίδα!!!:D
leonidas
04-07-2009, 13:49
Ωραιότατο!!!Μπράβο Λεονίδα!!!:D
Να σαι καλα Κωστα...
Αυτη για σ'ενα τζακ μπαμ...:D
Διαγορας
η φωτο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=8184) του φιλου DimitrisT
47575
Λεωνίδα, εύγε κι από εμένα! Το έτσι κι αλλιώς κουκλί Blue Horizon το έκανες κουκλάρα!!!! Η άποψη Διαγόρα με προβλημάτισε... ;):D
Πολυ καλη φιλε μου η μετασκευη σου,μην σου πω θα το προτημουσα ετσι.:D
minoan.festos_palace
04-07-2009, 14:12
Ο ομιλος attica αποφασισε να αλλαξει σινιαλα στα πλοια του!
leonidas
04-07-2009, 14:25
Λεωνίδα, εύγε κι από εμένα! Το έτσι κι αλλιώς κουκλί Blue Horizon το έκανες κουκλάρα!!!! Η άποψη Διαγόρα με προβλημάτισε... ;):D
Ευχαριστω παρα πολυ Λεο !
Λοιπον η κουκλαρα σε σμικρυνση για την Συροτηνομυκονια (για να χωραει στην Τηνο...:p)
47577
Οφειλω να ομολογησω οτι παει και το ασπρο στα μπλουσταρ 1,2 .Λετε καποια στιγμη να τα δουμε και σε αυτα τα χρωματα.Βασικα αν κρινω και απο το διαγορας, προσωπικη μου αποψη το ασπρο του πηγαινε καλυτερα και εδειχνε καλυτερα το πλοιο.Επομενως,οι δημιουργοι ας κανουν κατι στα μπλουσταρ σε ασπρο edition.
Speedkiller
04-07-2009, 15:04
Οφειλω να ομολογησω οτι παει και το ασπρο στα μπλουσταρ 1,2 .Λετε καποια στιγμη να τα δουμε και σε αυτα τα χρωματα.Βασικα αν κρινω και απο το διαγορας, προσωπικη μου αποψη το ασπρο του πηγαινε καλυτερα και εδειχνε καλυτερα το πλοιο.Επομενως,οι δημιουργοι ας κανουν κατι στα μπλουσταρ σε ασπρο edition.
Εχω κανει blue star 2 αλλα Ιαλυσσος της ΔΑΝΕ σε προηούμενα Post!
Εχω κανει blue star 2 αλλα Ιαλυσσος της ΔΑΝΕ σε προηούμενα Post!
Το εχω δει φιλε μου και το εχεις κανει πανεμορφο,απλα το ειπα για να το δουμε και σε διαφορετικες στιγμες,εν πλω ας πουμε:D
seaways_lover
04-07-2009, 15:11
Δεν είναι κακό!!!! Καθόλου κακό μάλιστα!!!! Πολύ ωραία έμπνευση!!!! ¶λλο πράγμα το λευκό βρε παιδί μου!!!! Ανοίγει το μάτι σου :wink: .Και τα σινιάλα, εξαιρετικά!!!! Μπράβο φίλε minoan.festos_palace.
leonidas
04-07-2009, 15:43
BLUE STAR 1 εν πλω με χρωμματα της Attica Group.
Η φωτογραφια (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=3613) ειναι του φιλου gtogias.
Αν και ειμαι χαλια ελαιοχρωμματιστης σας στο παρουσιαζω. :rolleyes:
47587
cpt babis
04-07-2009, 15:49
Η φωτογραφια (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=3613) ειναι του φιλου gtogias.
47587
ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΟΝΙΔΑ!!!
λετε αυτο το πολυ ωραιο αποτελεσμα να το δει καποιος στην attica και να δουμε τα superfast και τα blustarakia ασπρα???:rolleyes:
Speedkiller
04-07-2009, 15:51
Μπαααα...
Δεν παίζει αυτό....:cool:
minoan.festos_palace
04-07-2009, 15:59
Δεν είναι κακό!!!! Καθόλου κακό μάλιστα!!!! Πολύ ωραία έμπνευση!!!! ¶λλο πράγμα το λευκό βρε παιδί μου!!!! Ανοίγει το μάτι σου :wink: .Και τα σινιάλα, εξαιρετικά!!!! Μπράβο φίλε minoan.festos_palace.
ευχαριστω πολυ!!:D
Αυτο εννοουσα φιλε μου,καταπληκτικη δουλεια,παντως τα πλοια θα εδειχναν πολυ ετσι.Παντως ετσι φερνουν πολυ στα δυο μεγαθηρια της ΑΝΕΚ,τα οποια ειναι πολυ ωραια.Μακαρι καποια στιγμη να τα καμαρωσουμε στα λευκα:rolleyes:
minoan.festos_palace
04-07-2009, 17:18
επειδη αρεσε τ blue star 1 στα λευκα, εκανα κ superfast vi στα ιδια χρωματα!
ελπιζω να ανταποκρινεται στισ προσδοκιες σας!
47599
τις διαθλασεις και τις καμπυλες ρε παιδια στην πλωρη πως τις κανετε???
minoan.festos_palace
04-07-2009, 18:17
και 1 μικρο bluestar στα λευκα!
δν μου πετυχε και τοσο, αλλα.......... τελος παντων!
minoan.festos_palace
04-07-2009, 18:42
τις διαθλασεις και τις καμπυλες ρε παιδια στην πλωρη πως τις κανετε???
εγω χρησιμοποιω ενα προγραμμα του σκανερ το photostudio, εχει ενα χερακι το οποιο αναμιγνιει τα χρωματα που ειναι σε διπλανες επιφανεις! βεβαια δν πατυχαινω παντα! τις περισσοτερες φορες το μονο που καταφερνω ειναι να δημιουργησω 1 θολουρα! :wink:
Vortigern
04-07-2009, 18:50
Ηρθε η ωρα να σας παρουσιασουμε το προγραμμα μας για τη φετινη περιοδο οπως το ορισε το Σ.Α.Σ (Σας Αγαπαμε Σιγουρα)
Speedrunners II,III,IV τα γνωστα δρομολογια
Αρτεμωνας-->Πειραιας-Κυθηρα-Αντικυθηρα-Γυθειο-Κισσαμο αναχωρηση στις 14:00 και επιστροφη απο Κισσαμο 06:00 τις επομενης
Νησσος Σιφνος-->Πειραια-Κυθνο-Σεριφο-Σιφνο-Κιμωλο-Μηλο καθε μερα στις 07:30 και επιστροφη απο Μηλο στις 12:45
Κιτριανη-->Πειραιας-Παρο-Ναξο-Ιο-Θηρα-Αναφη 07:35 και επιστροφη απο Αναφη 15:00
Μεροπη-->Πειραιας-Πατμο-Λερο-Λειψους-Καλυμνο-Ροδο στις 16:00 και επιστροφη απο Ροδο στις 10:00 τις επομενης
Πρ.Ηλιας-->Πατρα-Ανκονα στις 15:00 και επιστροφη απο Ανκονα στις 14:00 τις επομενης
Αγ.Αθανασιος-->Θεσσαλονικη-Τηνο-Σιφνο-Ηρακλειο στις 09:00 και επιστροφη απο Ηρακλειο στις 20:00
Τσελεμεντες-->Πειραιας-Σιφνος-Φολεγανδρος-Σαντορινη-Ροδο στις 10 και επιστροφη απο Ροδο στις 22:00 χωρις την Σαντορινη.
Πηγασος-->Πειραιας-Σεριφος-Σιφνος-Φολεγανδρος-Σικινο-Ιος-Αναφη στις 18:00 και επιστροφη απο Αναφη στις 07:00 τις επομενης.
Μigato (Η παντοφλα μας)-->Περαμα-Σαλαμινα καθε 20''
Ι.Γρυπαρης-->Πειραιας-Κυθνος-Παρος-Ναξος-Ιο στις 09:00 και επιστροφη απο Ιο στις 16:00
Αριαδνη-->Πειραιας-Χιο-Μυτηληνη 13:30 και επιστροφη απο Μυτηληνη στις 23:59
Αγιος Γεωργιος-->Πειραιας-Βαθυ Σαμου-Καρλοβαση-Ικαρια στις 12:00 και επιστροφη στις 23:30 απο Ικαρια
Speedkiller-->Τοπικο δρομολογιο απο Πλατυ γυαλο Σιφνου-Παρο-Αντιπαρο με αναχωρηση απο Σιφνο καθε μια ωρα απο τις 08:00 μεχρι και 21:00
Τελος να σας παρουσιασουμε το νεο πλοιο μας ΚΙΤΡΙΑΝΗ και να σας ενημερωσουμε οτι στοχος μας ειναι να φερουμε και αλλα πλοια και να τα δρομολογισουμε σε διαφορα μικρα νησια αλλα και σε Συρο-Τηνο-Μυκονο και Καταπολα-Σχοινουσα-Ηρακλεια-Αστυπαλαια.
Με εκτιμηση το επιτελειο τις Aegean Speed Lines
Vortigern
AΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
47632
Πολυ καλο!!
Ηρθε η ωρα να σας παρουσιασουμε το προγραμμα μας για τη φετινη περιοδο οπως το ορισε το Σ.Α.Σ (Σας Αγαπαμε Σιγουρα)
Αρτεμωνας-->Πειραιας-Κυθηρα-Αντικυθηρα-Γυθειο-Κισσαμο αναχωρηση στις 14:00 και επιστροφη απο Κισσαμο 06:00 τις επομενης
Νησσος Σιφνος-->Πειραια-Κυθνο-Σεριφο-Σιφνο-Κιμωλο-Μηλο καθε μερα στις 07:30 και επιστροφη απο Μηλο στις 12:45
Μεροπη-->Πειραιας-Πατμο-Λερο-Λειψους-Καλυμνο-Ροδο στις 16:00 και επιστροφη απο Ροδο στις 10:00 τις επομενης
Πρ.Ηλιας-->Πατρα-Ανκονα στις 15:00 και επιστροφη απο Ανκονα στις 14:00 τις επομενης
Αγ.Αθανασιος-->Θεσσαλονικη-Τηνο-Σιφνο-Ηρακλειο στις 09:00 και επιστροφη απο Ηρακλειο στις 20:00
Τσελεμεντες-->Πειραιας-Σιφνος-Φολεγανδρος-Σαντορινη-Ροδο στις 10 και επιστροφη απο Ροδο στις 22:00 χωρις την Σαντορινη.
Πηγασος-->Πειραιας-Σεριφος-Σιφνος-Φολεγανδρος-Σικινο-Ιος-Αναφη στις 18:00 και επιστροφη απο Αναφη στις 07:00 τις επομενης.
Ι.Γρυπαρης-->Πειραιας-Κυθνος-Παρος-Ναξος-Ιο στις 09:00 και επιστροφη απο Ιο στις 16:00
Αγιος Γεωργιος-->Πειραιας-Βαθυ Σαμου-Καρλοβαση-Ικαρια στις 12:00 και επιστροφη στις 23:30 απο Ικαρια
Speedkiller-->Τοπικο δρομολογιο απο Πλατυ γυαλο Σιφνου-Παρο-Αντιπαρο με αναχωρηση απο Σιφνο καθε μια ωρα απο τις 08:00 μεχρι και 21:00
Τελος να σας παρουσιασουμε το νεο πλοιο μας ΚΙΤΡΙΑΝΗ και να σας ενημερωσουμε οτι στοχος μας ειναι να φερουμε και αλλα πλοια και να τα δρομολογισουμε σε διαφορα μικρα νησια αλλα και σε Συρο-Τηνο-Μυκονο και Καταπολα-Σχοινουσα-Ηρακλεια-Αστυπαλαια.
Vortigern
AΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
47632
¶ψογο το επιτελείο. Ή να έχεις φιλοδοξίες ή να μην έχεις.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Τι έκανε πάλι το άτομο!!!! Και η Migato κάθε 20 δευτερόλεπτα δρομολόγια?!?!?! Αυτό θα πει ταχύπλοο!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Φίλιππος Αίγιο
04-07-2009, 22:43
Tο ΛΙΣΣΟΣ με μια μετασκευη στην πρυμνη και τα σινιαλα της NEL LINES.
47664
Speedkiller
05-07-2009, 00:10
47599
Αυτό έχει γίνει κουκλί!!!!:eek:Μπραβο!!!
Vortigern
05-07-2009, 02:46
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Τι έκανε πάλι το άτομο!!!! Και η Migato κάθε 20 δευτερόλεπτα δρομολόγια?!?!?! Αυτό θα πει ταχύπλοο!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Γραψε λαθος φανουλα καθε 20 λεπτα ηθελα να πω:D
Vortigern
AΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
Φίλοι ομολογουμένως άψογη η χάρτα με τις εξαγγελίες .... Όμως για να αξιολογήσουμε σωστά τις εξαγγελίες σας θα ήθελα να μας πείτε, αν και ποιές γραμμές είναι επιδοτούεμνες. Η δρομολογήσεις είανι σε ετήσια βάση? Τα ταχύπλοα θα τρέχουν όλο τον χρόνο? Γενικά τέτοιες πληροφορίες για να σας προτιμήσουμε ή να κρατήσουμε μικρά καλαθάκια.... :p:D
Vortigern
05-07-2009, 11:57
Φίλοι ομολογουμένως άψογη η χάρτα με τις εξαγγελίες .... Όμως για να αξιολογήσουμε σωστά τις εξαγγελίες σας θα ήθελα να μας πείτε, αν και ποιές γραμμές είναι επιδοτούεμνες. Η δρομολογήσεις είανι σε ετήσια βάση? Τα ταχύπλοα θα τρέχουν όλο τον χρόνο? Γενικά τέτοιες πληροφορίες για να σας προτιμήσουμε ή να κρατήσουμε μικρά καλαθάκια.... :p:D
Oλες οι γραμμες ειναι απο ''Καλης Καρδιας'' και οχι επιδοτουμενες.Ειναι σε ετησια βαση εκτος απο τα ταχυπλοα που θα σταματανε Ιανουαριο-Φεβρουαριο για ετησια συντηρηση και μπλα μπλα μπλα:D
Rocinante
05-07-2009, 12:08
μετα απο παρα πολυ καιρο ειπα να παιξω και εγω λιγο.
Και ως συνηθως κατι αιρετικο :rolleyes:
47759
Vortigern
05-07-2009, 12:10
47759
Mε πισσα το εχεις περασει απεξω,σαν την κιβωτο του Νωε??Νεος στην ακτοπλοια?Που δραστηριοποιησε?:p
Speedkiller
05-07-2009, 12:15
47759
Ως συνήθως κάτι διαφορετικό ο Rocinante!!!:DΕιναι ο νέος ανταγωνιστής του μπρούφα???(battle of salamis vlepo:p)
Finnpartner_1966
05-07-2009, 12:39
Ως συνήθως κάτι διαφορετικό ο Rocinante!!!:DΕιναι ο νέος ανταγωνιστής του μπρούφα???(battle of salamis vlepo:p)
Aνταγωνιστης ή οχι, εγω με αυτο παω Σαλαμινα! Σιγα μην παω με τα αλλα καρυδοτσουφλα!! ;-)
Rocinante
05-07-2009, 13:17
Ειπαμε. Αυτα που κανω ειναι αιρετικα.
Μη με προκαλειτε να συνεχισω :D
Speedkiller
05-07-2009, 13:23
Να συνεχίσεις φυσικά!!!!:D;)
εξ-αιρετικα :shock: και προκαλώ.... Μην το παρα.... :rolleyes:. Εδώ χαλαρώνουμε, μη μας ψυχοπλακώσεις και μας ανοίξεις σχολή των black & purple :p.
Rocinante
05-07-2009, 23:40
εξ-αιρετικα :shock: και προκαλώ.... Μην το παρα.... :rolleyes:. Εδώ χαλαρώνουμε, μη μας ψυχοπλακώσεις και μας ανοίξεις σχολή των black & purple :p.
Ενταξει φιλε μου.
Για σενα λοιπον η <Μαχη των Γαυγαμηλων>:D
47868
sylver23
05-07-2009, 23:42
Βρε σαν να της πανε τα χρωματα....
Speedkiller
05-07-2009, 23:53
Βρε σαν να της πανε τα χρωματα....
Οχι σαν!!!Τις πάνε!!!!:p:D
minoan.festos_palace
06-07-2009, 00:12
Οχι σαν!!!Τις πάνε!!!!:p:D
Ε! άμα είναι ωραιο το καραβι.........
ολα τα χρωματα του πανε!!!:mrgreen:
Ομολογώ ότι ομορφότερη δεν την έχω δει την Ανθή Μαρίνα.
Nick_Pet
06-07-2009, 08:27
Όντως! Τελικά θέλει σκούρο χρώμα για να αναδειχθεί!
Ομολογώ ότι ομορφότερη δεν την έχω δει την Ανθή Μαρίνα.
και ουτε νομιζω οτι θα την δεις ποτε ξανα....:p σαν να εχει βαλει η Γεωγια Βασιλιαδου make up ειναι! κριβει ατελειες και σε κανει 10 χρονια πιο νεα:lol:8-)
Rocinante
06-07-2009, 17:09
Ηταν λοιπον ενα πειραμα. Αν στο πιο παρεξηγημενο πλοιο (αδικα? :D) βαλουμε το πιο παρεξηγημενο χρωμα. Στους περισσοτερους αρεσε.
Βεβαια δεν νομιζω οτι καποιος πλοιοκτητης θα παρει το ρισκο και θα βαψει τα πλοια του μαυρα. Η Easy βεβαια το τολμησε με πινελιες πορτοκαλι. Και θα μπορουσε ανετα να ειχε βαψει τα πλοια της πορτοκαλι σαν το χρωμα της εταιρειας. Το τωρινο αποτελεσμα ομως προσωπικα μου αρεσει.
Ειδαμε ομως και το παναθλιο αποτελεσμα που ειχε το βαψιμο σε ενα αγαπημενο μας πλοιο. Το Αριαδνη (Tor Hollandia) που σαν F. Diamont μοιαζει σαν σκια (κυριολεκτικα) της ενδοξης ιστοριας της. Τες πα.
ΠΡΟΣΕΧΩΣ : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ...
giorgos_249
06-07-2009, 20:05
Εδώ η Ανθή Μαρίνα μετά από μια μετασκευή. Η φωτογραφία προέρχεται από το Nautilia Photo Gallery.
Εδώ η Ανθή Μαρίνα μετά από μια μετασκευή. Η φωτογραφία προέρχεται από το Nautilia Photo Gallery.
αυτα τα χρωματα μηπως τελικα την αδικουν??? καποιος να δοκιμασει το λευκο η το μπλε....
giorgos_249
06-07-2009, 21:05
αυτα τα χρωματα μηπως τελικα την αδικουν??? καποιος να δοκιμασει το λευκο η το μπλε....
Δε νομιζω να την αδικούν , παρ' ολ' αυτά θα δοκιμάσω αύριο να την κάνω με κοκκινάκι .
minoan.festos_palace
06-07-2009, 21:45
ενα ακομα πλοιο της μινοαν δραστηριποιειται στην γραμμη της Πατρας-Ιταλιας
minoan.festos_palace
06-07-2009, 21:46
ενα ακομα πλοιο της μινοαν δραστηριποιειται στην γραμμη της Πατρας-Ιταλιας
ξεχασα τη φωτο
Rocinante
06-07-2009, 21:59
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την ευκαιρια της αποπερατωσης του υπερσυγχρονου Λιμενος Τηνου οικονομικοι παραγοντες του Νησιου μας ενωσαν τις δυναμεις τους και ιδρυσαν μια νεα ναυτιλιακη εταιρεια που εχοντας σαν εδρα την Τηνο ευελπιστει οτι θα δωσει μια νεα ωθηση στον τουρισμο ολων των Κυκλαδων αλλα και της ευρυτερης ανατολικης μεσογειου. Κυριο μελημα της εταιρειας οι μετακινησεις των επιβατων με ασφαλεια ταχυτητα και οικονομια αρχικα στα γειτονικα νησια (Ανδρος , Συρος , Ικαρια , Μυκονος, Δηλος , Ρηνεια , Γυαρος ) και κατοπην με την αγορα και νεων πλοιων ακομα μακρυτερα.
Σας παρουσιαζουμε με υπερηφανια λοιπον το νεο μας αποκτημα που θα στολιζει απο φετος το νεο μας Λιμανι που με απαραμιλη στοργη θα αγκαλιασει και τα αλλα πλοια του στολου μας αλλα και αλλων εταιρειων ανεξαρτητου μεγεθους με απολυτη ασφαλεια.
Καλω λοιπον ολους σας να χαιρετησετε την νεα εταιρεια αλλα και το καμαρι μας και ιδιαιτερα οι Τηνιακοι και οσοι εχοντες σχεση με την Τηνο.
Η εταιρεια μας ειναι η EXOMBURG LINES.
Και το καμαρι μας ονομαζεται PRIDE OF BERDEMIAROS.
48137
Speedkiller
06-07-2009, 22:02
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την ευκαιρια της αποπερατωσης του υπερσυγχρονου Λιμενος Τηνου οικονομικοι παραγοντες του Νησιου μας ενωσαν τις δυναμεις τους και ιδρυσαν μια νεα ναυτιλιακη εταιρεια που εχοντας σαν εδρα την Τηνο ευελπιστει οτι θα δωσει μια νεα ωθηση στον τουρισμο ολων των Κυκλαδων αλλα και της ευρυτερης ανατολικης μεσογειου. Κυριο μελημα της εταιρειας οι μετακινησεις των επιβατων με ασφαλεια ταχυτητα και οικονομια αρχικα στα γειτονικα νησια (Ανδρος , Συρος , Ικαρια , Μυκονος, Δηλος , Ρηνεια , Γυαρος ) και κατοπην με την αγορα και νεων πλοιων ακομα μακρυτερα.
Σας παρουσιαζουμε με υπερηφανια λοιπον το νεο μας αποκτημα που θα στολιζει απο φετος το νεο μας Λιμανι που με απαραμιλη στοργη θα αγκαλιασει και τα αλλα πλοια του στολου μας αλλα και αλλων εταιρειων ανεξαρτητου μεγεθους με απολυτη ασφαλεια.
Καλω λοιπον ολους σας να χαιρετησετε την νεα εταιρεια αλλα και το καμαρι μας και ιδιαιτερα οι Τηνιακοι και οσοι εχοντες σχεση με την Τηνο.
48137
Μοναδικός Ο Rocinante όπως πάντα!!!!:eek::DΕίναι που ναι δεινόσαυρος σε λευκό,το έβαψες και πράσινο και έγινε με τα όλα του!!! χα χα χα χα χα
sylver23
06-07-2009, 22:51
ΠΡΟΣΕΧΩΣ : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ...[/quote]
Με αφορμή αυτό το ποστ πήρα τηλ τον ροσι και του ειπα:
ο'ι' ,ο'ι' ,ο'ι' τι θα δουν παλλλι τα ματια μου!!
Ε μολις ξεκινησε!!
Vortigern
07-07-2009, 02:29
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
48137
Νομιζω πως εχω να κανω με ενα σκληρο ανταγωνιστη....παω να παρω πινελα και να σηκωσο λεφτα να παρω και αλλα πλοια....εφυγααααα:lol:
Είστε "τρελοί" :D .... να προσέχτε με το ρόσι που μπλέξατε :eek:. Ταλεντάρα.... Ο Vortigern μπήκε στο drydock για να ανασυγκρότηση δυνάμεων.... Φοβού speedkiller τους Δαναούς "και δώρα φέροντες" :rolleyes:
giorgos_249
07-07-2009, 11:37
Δε νομιζω να την αδικούν , παρ' ολ' αυτά θα δοκιμάσω αύριο να την κάνω με κοκκινάκι .
Το είχα υποσχεθεί .
leonidas
07-07-2009, 19:44
Mega Jet λιγο πιο συμμαζεμενο :)
48300
minoan.festos_palace
10-07-2009, 13:39
αφου η μινοαν εχει σκοπο να πουλησει το πλοιο, τα αγορασα, το μετονομασα σε black pearl και το ενεταξα στην νεα ναυτιλιακη εταιρεια μου, pirate lines!!! το πλοιο θα εξυπηρετει τη γραμμη πειραιας-χανια!!
48727
ndimitr93
10-07-2009, 13:44
αφου η μινοαν εχει σκοπο να πουλησει το πλοιο, τα αγορασα, το μετονομασα σε black pearl και το ενεταξα στην νεα ναυτιλιακη εταιρεια μου, pirate lines!!! το πλοιο θα εξυπηρετει τη γραμμη πειραιας-χανια!!
Τιμή μας και χαρά μας να έχουμε ένα τέτοιο βαπόρι στα νερά μας...:mrgreen:
minoan.festos_palace
13-07-2009, 00:42
η aegeanspeedlines αγορασε το jetferry1 και το μετονομασε σε speedrunner V
48955
Vortigern
13-07-2009, 01:46
η aegeanspeedlines αγορασε το jetferry1 και το μετονομασε σε speedrunner V
Μπα δν νομιζω!!!Φημες!!Δν το αγορασαμε!:p
minoan.festos_palace
13-07-2009, 13:02
δν βλεπω μετασκευες τελευταια! διακποπες εχετε παει ολοι? κ εγω ειμαι ακομα εδω!?:(
Vortigern
13-07-2009, 13:23
δν βλεπω μετασκευες τελευταια! διακποπες εχετε παει ολοι? κ εγω ειμαι ακομα εδω!?:(
Τωρα καλοκαιρι φιλε μου δυσκολα ολα.....Δουλεια,beach bar,Δουλεια,Night club!!!Aυτο το προγραμμα εχω εγω οποτε λιγος ο χρονος για το pc ποια:D
giorgos_249
13-07-2009, 13:53
Με την ευχή να το δούμε του χρόνου να σφυρίζει στη Ραφήνα.
Πηγή μη μετασκευασμένης φωτογραφίας Nautilia Photo Gallery.
Και επιτέλους η Blue Star Ferries αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στην γραμμή του Σαρωνικού...
καθημερινα για Αίγινα - Μέθανα - Πόρο - Ύδρα - Σπέτσες και ένα απογεματινο για Αίγινα - Πόρο (:p:mrgreen:)
49021
Η φωτογραφία είναι του Leo από την gallery.
Και επιτέλους η Blue Star Ferries αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στην γραμμή του Σαρωνικού...
καθημερινα για Αίγινα - Μέθανα - Πόρο - Ύδρα - Σπέτσες και ένα απογεματινο για Αίγινα - Πόρο (:p:mrgreen:)
49021
Η φωτογραφία είναι του Leo απόι την gellery.
¶ψογος. Συγχαρητήρια.
¶ψογος. Συγχαρητήρια.
Σε ευχαριστώ gtogias!!;)
leonidas
13-07-2009, 15:53
49021
Η φωτογραφία είναι του Leo από την gallery.
Χαχαχα πολυ καλο...Μπραβο :p
Χαχαχα πολυ καλο...Μπραβο :p
Ευχαριστώ Λεωνίδα!!;)
Πάντως αν η Blue Star έβαζε πλοίο στον Αργοσαρωνικό, κάθε μέρα στην Αίγινα θα πήγαινα (που λέει ο λόγος)....με Φοίβο και Blue Star.....:p:mrgreen:
Vortigern
13-07-2009, 16:27
2 νεες αγορες.Η γραμμη τους συζητιεται.
Οι φωτο ειναι απο τη γκαλερυ
49029
49030
leonidas
13-07-2009, 16:28
Το Highspeed 1 μετασκευαστηκε και μοιαζει λιγο με τα αλλα Highspeed! :o
49031
leonidas
13-07-2009, 16:30
2 νεες αγορες.Η γραμμη τους συζητιεται.
Οι φωτο ειναι απο τη γκαλερυ
49029
49030
Χαχαχαχαχα ... Α ρε Θανο...:p
Ειναι τελεια αλλα ειδικα το πρωτο ... φανταστικοο...:mrgreen:
Κανε καμια disco στο Verycoco club να ταιριαζει και με το ονομα του...:p
Leonardos.B
13-07-2009, 17:43
Κύριοι,ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με αυτό το καράβι.
Σήμερα στον Πειραιά το είδα με αυτά τα χρώματα,και με αυτές τις μετασκευές.
(Οι πληροφορίες που εχω απο Νάξο,λένε για ανασύσταση ναυτιλιακής.Μάλλον πρέπει ν αληθεύουν,γιατί και τ ονομα εκεί παραπέμπει).
leonidas
13-07-2009, 18:44
SPEEDRUNNER I οπως θα ηταν τωρα αν ανηκε στην ASL ...:rolleyes::D
49064
Vortigern
13-07-2009, 18:44
Αυτο ειναι το Νονα μαιρη σε μια ολικη σχεδον αλλαγη.Η φωτο ηταν/ειναι του nikosnasia
Νταξει τη να πω....αριστουργημα...καποιος να του βαλει τα συνιαλα τις ΣΑΟΣ δν αντεχω αλλο!
49065
Αυτο ειναι το Νονα μαιρη σε μια ολικη σχεδον αλλαγη.Η φωτο ηταν/ειναι του nikosnasia
Νταξει τη να πω....αριστουργημα...καποιος να του βαλει τα συνιαλα τις ΣΑΟΣ δν αντεχω αλλο!
49065
Το σχεδόν τι το ήθελες ρε Θάνο???
Μόνο λίγο από τα καταστρώματα κράτησες...όλο το υπόλοιπο το άλλαξες...:mrgreen:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:-D
Vortigern
13-07-2009, 19:07
Το σχεδόν τι το ήθελες ρε Θάνο???
Μόνο λίγο από τα καταστρώματα κράτησες...όλο το υπόλοιπο το άλλαξες...:mrgreen:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:-D
E μην το λες η γαστρα απο κατω ειναι η ιδια....και εσωτερικα μερικοι χωροι και το γκαραζ ειναι ιδια..δν τα αλλαξα:D
ndimitr93
14-07-2009, 12:48
Και ο καθρέφτης έμεινε ίδιος;):mrgreen:
Vortigern
14-07-2009, 12:58
Και ο καθρέφτης έμεινε ίδιος;):mrgreen:
ο καθρεπτης κανει μπαμ οτι ειναι απο το Αγιος Γεωργιος.Για την πρυμνη εμπνευστικα απο το Ιεραπετρα μιας και θεωρο οτι ειναι απο τις καλυτερες.
leonidas
14-07-2009, 13:28
49065
Αυτο σημαινει μιξη !!! :p
Μπραβο Θανο...χαχαχαχα :mrgreen:
minoan.festos_palace
16-07-2009, 12:06
το νεο πλοιο της ανεκ για ν κανει παρεα στηον ελυρο!
49468
49469
sea world
16-07-2009, 12:38
PAIDIA DEN KANETE KAI TO HELLENIC VOYAGER MIA METASKEYOYLA KAI ME TA XRWMATA THS ANEK, NA PAIRNOYN IDEES SIGA-SIGA..........??
minoan.festos_palace
16-07-2009, 18:42
το νεο πλοιο της ανεκ για ν κανει παρεα στηον ελυρο!
49468
49469
κ μ τσιμινιερα τυπου "ελυρος"
49517
minoan.festos_palace
17-07-2009, 00:02
PAIDIA DEN KANETE KAI TO HELLENIC VOYAGER MIA METASKEYOYLA KAI ME TA XRWMATA THS ANEK, NA PAIRNOYN IDEES SIGA-SIGA..........??
φιλε sea world, ελπιζω ν σ αρεσει!;)
49566
49566
Αν εξαιρέσεις το cargo, μάλλον κάπως έτσι θα γίνει. Και του πάει κιόλας.:mrgreen:
sea world
17-07-2009, 16:04
49566
S'euxaristw file minoan.festos_palace!!;) M'aresei pou to kanes leuko, an fugei kai to Cargo kai kanoume kamia proektasi to prumnio deck, tha exoume ta sxedia prin to teliko stadio metaskeuis tou ploiou!!;):)
minoan.festos_palace
17-07-2009, 16:34
S'euxaristw file minoan.festos_palace!!;) M'aresei pou to kanes leuko, an fugei kai to Cargo kai kanoume kamia proektasi to prumnio deck, tha exoume ta sxedia prin to teliko stadio metaskeuis tou ploiou!!;):)
καπωσ ετσι, ας πουμε?;)
sea world
17-07-2009, 16:39
καπωσ ετσι, ας πουμε?;)
Nai, nomizw einai kalutero twra!!!:p
ndimitr93
17-07-2009, 20:24
Φίλε sea world, έκανα και εγώ μια προσπάθεια...;) Η αρχική φωτογραφία (που έχουμε πει ότι πρέπει να την αναφέρουμε) είναι αυτή (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=30372&d=1235396745)...
49778
sea world
17-07-2009, 23:17
Φίλε sea world, έκανα και εγώ μια προσπάθεια...;) Η αρχική φωτογραφία (που έχουμε πει ότι πρέπει να την αναφέρουμε) είναι αυτή (http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=30372&d=1235396745)...
49778
Polu kalo kai auto, an kai leipei i proektasi tou deck pros ta pruma!!;)
Giati i metaskeui pou 8a ginei, einai gia na doulepsei gia logariasmo tis ANEK ws EG/OG ki oxi ws RO/RO opws twra!!;)
Opote na to doume kai oloklirwmeno EG/OG!!
Zhtaw polla???:-P
leonidas
18-07-2009, 08:32
Polu kalo kai auto, an kai leipei i proektasi tou deck pros ta pruma!!;)
Giati i metaskeui pou 8a ginei, einai gia na doulepsei gia logariasmo tis ANEK ws EG/OG ki oxi ws RO/RO opws twra!!;)
Opote na to doume kai oloklirwmeno EG/OG!!
Zhtaw polla???:-P
Εκανα εγω μια αποπειρα...:D
49861
ndimitr93
18-07-2009, 09:55
Κάπως έτσι νομίζω ότι ταιριάζει σε Ε/Γ-Ο/Γ;)
49869
το νεο πλοιο της ανεκ αφου μετασκευαστηκε σε υπερπολυτελες ro-pax ειναι ετοιμο να αντικαταστησει το λατω και να δρομολογηθει στην γραμμη των χανιων :D . :eek::eek::eek:!!!!!!!!!!!!!
49887
sea world
19-07-2009, 11:09
minoan.festos palace - ndimitr93 - leonidas & TOM
SAS EYXARISTW PARA POLY GIA TA ERGA SAS!!!:p
NOMIZW OTI DWSATE ARKETES IDEES. TWRA MENEI NA DOYME TO XEIMWNA PWS 8A METAMORFW8EI AYTOS O OMORFOS BAPORAS;)
Apostolos
19-07-2009, 20:36
Απο κούκλα σε ανεκοπανούκλα! Ιδικά αν πάρουν παράδειγμα απο τον ΤΟΜ τότε την πατήσαμε! Ρε αφήστε τα μπαλκονάκια στην θέση τους και τις πλώρες μακριές τι κακή μανία σας έχει πιάσει? Εχει πρύμες να χτίσετε, φουγάρα να αλλάξετε, τι ειναι αυτό το πράμα αμέσως να κλείσουμε την πλώρη???
[quote=ndimitr93;232714]Κάπως έτσι νομίζω ότι ταιριάζει σε Ε/Γ-Ο/Γ;)
49869[
οχι αλλο ελυρος παιδια....
Η Εταιρία Skyros Shipping που έχει ήδη το πλοίο "Αχιλλεας" απόφάσισε να αγοράσει ένα ακόμα πλοίο.....
Ετσι αγόρασε το Νεφέλη με καθημερινα δρομολόγια από Κύμη για Σκύρο και Σκύρο - Αλλόνησο........:p
Η φωτογραφία είναι του dokimakos21
50093
ndimitr93
20-07-2009, 14:00
[quote=ndimitr93;232714]Κάπως έτσι νομίζω ότι ταιριάζει σε Ε/Γ-Ο/Γ;)
49869[
οχι αλλο ελυρος παιδια....
Γιώργο είχα σκοπό να βάλω και την αντίστοιχη τσιμινιέρα, αλλά κρατήθηκα....:mrgreen: Να λες καλα....;)
giorgos_249
21-07-2009, 12:38
Η Εταιρία Skyros Shipping που έχει ήδη το πλοίο "Αχιλλεας" απόφάσισε να αγοράσει ένα ακόμα πλοίο.....
Ετσι αγόρασε το Νεφέλη με καθημερινα δρομολόγια από Κύμη για Σκύρο και Σκύρο - Αλλόνησο........:p
Η φωτογραφία είναι του dokimakos21
50093
Και έτσι είναι πολύ όμορφο. Αλλά στις τσιμινιέρες του πάει καλύτερα το κόκκινο κατά τη γνώμη μου. Πάντως η μετασκευή είναι πολύ καλή.
Και έτσι είναι πολύ όμορφο. Αλλά στις τσιμινιέρες του πάει καλύτερα το κόκκινο κατά τη γνώμη μου. Πάντως η μετασκευή είναι πολύ καλή.
Σε ευχαριστώ Γιώργο!!;)
Εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ λευκη αν είχε τα λευκα της Saronikos Ferries που είχε πριν λίγα χρόνια.
Τώρα όμως που είναι στα μπλε, συμφωνώ μαζι σου!!;)
giorgos_249
22-07-2009, 12:51
ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ Α.Ν.Ε.Ρ. ,ΝΕΟΤΕΥΚΤΟ ΠΛΟΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ. ΠΗΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΩΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΚΑΡΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΛΑΣ EDIT: Το ολυμπία παλάς . ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ NAUTILIA GALLERY.
minoan.festos_palace
22-07-2009, 13:07
ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ Α.Ν.Ε.Ρ. ,ΝΕΟΤΕΥΚΤΟ ΠΛΟΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ. ΠΗΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΩΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΚΑΡΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΛΑΣ . ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ NAUTILIA GALLERY.
πολυ ωραιο!!! ν υποθεσω οτι σαν βαση χρησιμοποιησες καποιο απο τα ευρωπη/ολυμπια παλας? η κανω λαθος?
giorgos_249
22-07-2009, 13:14
Το Ολυμπία Παλάς χρησιμοποίησα σαν βάση.
Τσιμινιέρα: Ionian Queen
Γέφυρα: Κνωσός Παλάς
Παράθυρα γκαράζ: Ευρώπη Παλάς
Μαύρη λωρίδα: Σούπερφαστ ?
Λέμβοι: Ευρώπη Παλάς
Και η πισίνα πήγε λίγο πιο μπροστά.
giorgos_249
22-07-2009, 13:16
Το Ολυμπία Παλάς χρησιμοποίησα σαν βάση.
Τσιμινιέρα: Ionian Queen
Γέφυρα: Κνωσός Παλάς
Παράθυρα γκαράζ: Ευρώπη Παλάς
Μαύρη λωρίδα: Σούπερφαστ ?
Λέμβοι: Ευρώπη Παλάς
Και η πισίνα πήγε λίγο πιο μπροστά.
giorgos_249
22-07-2009, 13:17
Παρακαλώ να διαγραφεί το παραπάνω μήνυμα και αυτό. (22/7/09 , 14:16) #1198
& 22/7/2009 ,14:17 #1199
leonidas
23-07-2009, 14:25
Το SPEEDRUNNER II οπως θα πρεπει να ειναι σε σχεση με του ελαιοχρωματισμους των αδερφων του... :D
Η φωτογραφια (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9507) ειναι του Λεο...
50494
Το Θάσος VIIΙ περίπου όπως θα το βλεπουμε στον Πειραια σε 1-2 μήνες μιας και το πλοίο έχει ήδη πωληθει...
Όνομα δεν του έβαλα γιατι δεν γνωρίζω πώς θα το ονομάσει η εταιρία...
Η φωτογραφία ειναι από το rallisphoto.blogspot.com.
Την βρήκα τυχαία από αναζητηση στο google
Συγνώμη που πήρα την φωτο από άλλο site αλλα δεν βρήκα στην gallery και ήθελα να δείτε πως θα το βλέπουμε από εδω και μπρος....
πιστεύω οτι του πάει.....
50727
To "Hellenic Voyager" ως συμβατικό. Δυστυχώς δεν κατάφερα να κανω κατι καλύτερο:rolleyes:.
Έκανα αλλαγή στην πρύμη και σε αρκετα παραθυρα.
Η φωτογραφία ειναι του scoufgian.
minoan.festos_palace
27-07-2009, 18:57
Ο αιολος με τ σινιαλα της ΑΝΕΚ.
Φίλιππος Αίγιο
28-07-2009, 09:33
Φαινεται αρκετα ωραιος ο ΑΙΟΛΟΣ με τα χρωματα της ΑΝΕΚ.Το ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μετασκευασμενο και με τα σινιαλα της NEL LINES.Η φωτο ειναι του BEN BRUCE.
50843
Φαινεται αρκετα ωραιος ο ΑΙΟΛΟΣ με τα χρωματα της ΑΝΕΚ.Το ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μετασκευασμενο και με τα σινιαλα της NEL LINES.Η φωτο ειναι του BEN BRUCE.
50843
νομιζω ειναι ενα ιδανικο ro-pax!συγχαρητιρια Φιλ!!καταπληκτικη μετασκευη:D
minoan.festos_palace
30-07-2009, 00:51
το νεο συμβατικο της aegeanspeedlines!
diagoras
30-07-2009, 02:34
O Διαγορας οπως επρεπε να ειναι οντας ''μεταχειρισμενο''πλοιο της blue star
50996
Y.Γ. δεν εχω photoshop οποτε εκανα προσπαθεια πεσω της ζωγραφικης
ndimitr93
03-08-2009, 16:41
Πριν κανεις σας να το παρει είδηση, το Superfast XΙ (http://www.nautilia.gr/forum//attachment.php?attachmentid=32441&d=1237026660), ήρθε μια βόλτα μέχρι την Σούδα......:mrgreen:
Το φόντο ανήκει σε μένα....;)
51484
Vortigern
03-08-2009, 16:46
Βρε κοιτα να δεις κουμπομα πανω στο μολο ουτε σιρταρι να ηταν:mrgreen:
ndimitr93
03-08-2009, 16:47
Βρε κοιτα να δεις κουμπομα πανω στο μολο ουτε σιρταρι να ηταν:mrgreen:
Η Αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο στραβή η φώτο του φίλου Χάρη αλλά την ίσιωσα για να είναι όπως το λιμάνι;):mrgreen::mrgreen:
giorgos_249
06-08-2009, 10:03
Μια εκδοχή του ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ (Αυθεντικό : φωτογραφία από το Nautilia Gallery)
Δεν προλαβε η νοβα φερρις να αγορασει το φαιδρα αγορασε και το πρωην πλατυτερα και μαρια μπουονο και το ονομασε αθηνα.[φωτο του voyager]
51824
Δεν προλαβε η νοβα φερρις να αγορασει το φαιδρα αγορασε και το πρωην πλατυτερα και μαρια μπουονο και το ονομασε αθηνα.[φωτο του voyager]
51824
χαχαχα!! Πολύ καλό!!:-D
leonidas
22-08-2009, 10:56
Αντε σιγα σιγα να ξαναπαιρνει φωτια το θεμα...
Τι εγινε το ξεχασαμε???:D
Εγω κανω την αρχη με το EUROVOYAGER ετοιμο για τη γραμμη Ικαροσαμιας...:)
53328
αρχικη φωτο (http://shipping.sh.funpic.de/htmls/eurovoyager.html)
Αντε σιγα σιγα δ=να ξαναπαιρνει φωτια το θεμα...
Τι εγινε το ξεχασαμε???:D
Εγω κανω την αρχη με το EUROVOYAGER ετοιμο για τη γραμμη Ικαροσαμιας...:)
53328
αρχικη φωτο (http://shipping.sh.funpic.de/htmls/eurovoyager.html)
Λεωνίδα πολύ καλή δουλειά!
Αν γίνει κάπως έτσι θα είναι σίγουρα πιο όμορφο απότι τώρα!
Αν σου είναι εύκολο μπορεις να κάνεις μια επιμικυνση???(ή αν μπορεί κάποιος άλλος)....γιατι αν το κάνω εγώ θα γίνει πιό άσχημο από οτι είναι τώρα στην πραγματικότητα....:mrgreen:
leonidas
22-08-2009, 12:18
Λεωνίδα πολύ καλή δουλειά!
Αν γίνει κάπως έτσι θα είναι σίγουρα πιο όμορφο απότι τώρα!
Αν σου είναι εύκολο μπορεις να κάνεις μια επιμικυνση???(ή αν μπορεί κάποιος άλλος)....γιατι αν το κάνω εγώ θα γίνει πιό άσχημο από οτι είναι τώρα στην πραγματικότητα....:mrgreen:
Eγινε...
Επισης θα γινει και μια μικρη αλλαγη προς το καλυτερο...
Αναμαινεται...:D
Σε αυτό το πόστ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=244399&postcount=9) του θέματος για το Celebrity Equinox (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=69200&page=2), ο Αγγλόφωνος φίλος μας, αναφέρει ότι κυρίως οι τσιμινιέρες στα καρουαζιερόπλοια αυτής της σειράς δεν του αρέσουν και προσπάθησε να παρέμβει. Επίσης έχει παρέμβει και λίγο στην κατασκευή της πλώρης.
Ένας άλλος φίλος μας , ο Aegean Islands σχολίασε ότι ίσως θα ήταν ίσως καλύτερο μιά μόνο τσιμινιέρα. Έχει κανείς από τους μετασκευαστές, ελαιοχρωματιστές μας κάμια καλή ιδέα?
Όποιος ξεκινήσει ένα τέτοιο εγχείρημα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός γιατί το πλοίο είναι ακόμη στο παρθενικό του ταξίδι και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ακρίβεια στον σχεδιασμό και όχι τσαπατσουλιές.
Περιμένουμε λοιπόν τις απόψεις σας.;):D
Akis Dionisis
24-08-2009, 19:37
Στο άσχετο μου ήρθε η εξής σκέψη..
Βρείτε το ΕΛ ΓΚΡΈΚΟ και το ΔΑΊΔΑΛΟΣ σε δύο ωραίες φώτος και κάντε τους μία αλλαγή συνιάλων με τα χρώματα της Blue Star Ferries..
Έχω παρατηρήσει πως κάποιοι έχετε ταλέντο στις μετασκευές και στις αλλαγές συνιάλων...:cool:
seaways_lover
26-08-2009, 02:18
Η προταση του φιλου Λεωνίδα για το Eurovoyager με την επιμηκινση που ζητησε ο φιλος Λαζαρος σε χρωματα και σινιαλα της Hellenic Seaways. Του εδωσα το ονομα Nissos Ikaria και ελπιζω να σας αρεσει. Φυσικα, περιμενουμε την αντιπροταση του Λεωνίδα...:D
53816
seaways_lover
26-08-2009, 02:46
Η δική μου πρόταση για το Celebrity Equinox. Οι τσιμινιέρες είναι οντως μικρες για τον ογκο του πλοιου και βρίσκω πως με μια και μεγαλυτερη θα φαινοταν πιο ομορφο (οχι οτι δεν ειναι...!!!).
Παντως αν μπορουσα να κανω μια κρουαζιερα με το συγκεκριμενο πλοιο, δεν θα με ενοχλουσαν οι τσιμινιερουλες του....;):-D
53817
diagoras
26-08-2009, 02:49
Ειναι αψογο φιλε seaways_lover.Μακαρι να ηταν ετσι στην πραγματικοτητα.Παντως στειλτο στην εταιρια.Ποτε δεν ξερεις μπορει να αλλαξουν γνωμη αν δουν την μετατροπη σου
seaways_lover
26-08-2009, 02:57
Ειναι αψογο φιλε seaways_lover.Μακαρι να ηταν ετσι στην πραγματικοτητα.Παντως στειλτο στην εταιρια.Ποτε δεν ξερεις μπορει να αλλαξουν γνωμη αν δουν την μετατροπη σου
:D Φιλε Διαγορα σε ευχαριστώ για τα ενθουσιωδη σχολια σου. Να ΄σαι καλα. Για το Equinox λες ή για το Eurovoyager? Για να ξερω σε ποια εταιρεια να στειλω την "προταση"!!! ;)
diagoras
26-08-2009, 02:58
Για το EQUINOX.Αλλα και το αλλο δεν παει πισω.Να διπλωσει το Νησος Μυκονος στην Ικαροσαμια
Καλημέρα seaways_lover, είναι και οι δύο προτάσεις σου πολύ ενδιαφέρουσες.
Το Νήσος Ικαρία είναι καλασική γραμμή και αξία για το Αιγαίο.
Το Celebrity Equinox είναι η καλύτερη πρόταση απ όσα έχω δει μέχρι τώρα. Επειδή έχει κολλήσει το μυαλό μου ότι η σειρά Summit, Galaxy (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=828&highlight=Millenium&page=5) κλπ είχαν ένα άλλο τύπο τσιμινιέρας, ίσως πςερισσότερο ογκώδη, αλλά κατά την γνώμη μου πιο εντυπωσιακό και όμορφο, μήπως τα κάναμε ένα τεστ ;):D ??
Η προταση του φιλου Λεωνίδα για το Eurovoyager με την επιμηκινση που ζητησε ο φιλος Λαζαρος σε χρωματα και σινιαλα της Hellenic Seaways. Του εδωσα το ονομα Nissos Ikaria και ελπιζω να σας αρεσει. Φυσικα, περιμενουμε την αντιπροταση του Λεωνίδα...:D
53816
Μπράβο Γιώργο! Πολύ καλό! Και τα σινιάλα της hsw του πάνε πολυ!
Εγώ θα συμφωνήσω με τον diagoras....στείλτο στην εταιρία μπας και αποφασίσει να το κάνει καράβι και αφού το κάνει ας μας το φέρει!!:lol:(δεν ζητάω πολλά....)
seaways_lover
26-08-2009, 10:16
Καπετανιο μου, η προταση σου υλοποιημενη παρ' αυτα!!!! Νομιζω πως ειναι ακομα πιο ομορφο τωρα. :D
53843
.voyager
26-08-2009, 10:22
Πάααρα πολύ καλό... Έτσι θα έπρεπε να είναι, με ένα φουγάρο και μάλιστα τέτοιας σχεδίασης, της σειράς Galaxy.
seaways_lover
26-08-2009, 10:24
Μπράβο Γιώργο! Πολύ καλό! Και τα σινιάλα της hsw του πάνε πολυ!
Εγώ θα συμφωνήσω με τον diagoras....στείλτο στην εταιρία μπας και αποφασίσει να το κάνει καράβι και αφού το κάνει ας μας το φέρει!!:lol:(δεν ζητάω πολλά....)
Λαζαρέ μου σιγουρα δεν ζητας πολλα!!! :lol: Εστειλα την προταση ως προσχεδιο. Περιμενουμε και την προταση του φιλου Λεωνιδα :D
Seaways_lover, να είσαι καλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου και βεβαίως προσυπογράφω το σχόλιο του .voyager α σ υ ζ η τ η τ ί... Το αποτέλεσμα μιλάει μόνο του!
seaways_lover
26-08-2009, 12:27
Πάααρα πολύ καλό... Έτσι θα έπρεπε να είναι, με ένα φουγάρο και μάλιστα τέτοιας σχεδίασης, της σειράς Galaxy.
Seaways_lover, να είσαι καλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου και βεβαίως προσυπογράφω το σχόλιο του .voyager α σ υ ζ η τ η τ ί... Το αποτέλεσμα μιλάει μόνο του!
Καλοί μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Να είστε πάντα καλά. :-D
leonidas
26-08-2009, 14:06
F/B EVDILOS
A.N.E.I LINES
Ανωνυμη Ναυτιλιακη Εταιρια Ικαριας
Voila... :D
53863
Oh la la!!! (κατά το γαλλικόν)... Ένας άξιος αντικαταστάτης της Βέρας που χάσαμε.... Είναι σύγχρονο πλοίο μόνο με ΜΕΣ χωρίς βάρκες ;).. κρίμα που φθάνει στο λιμανι και δνε βλέπουμε αν είναι γρήγορο σαν τον Νήσος Μύκονος :p:D
leonidas
26-08-2009, 15:11
Oh la la!!! (κατά το γαλλικόν)... Ένας άξιος αντικαταστάτης της Βέρας που χάσαμε.... Είναι σύγχρονο πλοίο μόνο με ΜΕΣ χωρίς βάρκες ;).. κρίμα που φθάνει στο λιμανι και δνε βλέπουμε αν είναι γρήγορο σαν τον Νήσος Μύκονος :p:D
Χαχαχα ναι Λεο...
Εχω παρει στοιχεια του Νησος Μυκονος και του Σουπερφερυ ΙΙ.
Θα παρει τη γραμμη του Μυκονος και την ταχυτητα του Σουπερφερυ...:p
F/B EVDILOS
A.N.E.I LINES
53863
Μπράβο Λεωνίδα! Πολύ καλό!;)
leonidas
26-08-2009, 18:29
Μπράβο Λεωνίδα! Πολύ καλό!;)
Ευχαριστω Λαζαρε :D
Αξιζε γιατι πηρε πολλες μερες δουλειας και εγιναν πολλες αλλαγες πριν το τελικο αποτελεσμα...
Nissos Mykonos
26-08-2009, 20:18
F/B EVDILOS
A.N.E.I LINES
53863
53816
Πάρα πολύ όμορφες μετασκευές και από τους δύο σας!Αν και ξέρεται πόσο αγαπάω την Hellenic Seaways θα προτιμούσα να το δω με τα χρώματα του Λεωνίδα κατά κύριο λόγο για να δούμε και κάτι καινούριο στην Ικαροσαμία...;)Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο για τις υπέροχες μετασκευές σας!!!
Καπετανιο μου, η προταση σου υλοποιημενη παρ' αυτα!!!! Νομιζω πως ειναι ακομα πιο ομορφο τωρα. :D
53843
Υπέροχο!!!Θα του πήγαινε πάρα πολύ αν είχε αυτήν την τσιμινιέρα!!!Συγχαρητήρια Γιώργο για την επιτυχιμένη μετασκευή!!!
seaways_lover
26-08-2009, 23:47
F/B EVDILOS
A.N.E.I LINES
53863
Φιλε μου Λεωνιδα τα θερμα μου συγχαρητηρια για την μετασκευή σου. Πολύ όμορφο και αρμονικό σχεδιο και πανεξυπνη η ιδεα της δημιουργιας νεας εταιριας!!! Η πολυφωνια στην ακτοπλοϊα δεν εβλαψε ποτε κανεναν μας αλλωστε!!! Και πάλι μπράβο!!! :D
seaways_lover
26-08-2009, 23:51
Πάρα πολύ όμορφες μετασκευές και από τους δύο σας!Αν και ξέρεται πόσο αγαπάω την Hellenic Seaways θα προτιμούσα να το δω με τα χρώματα του Λεωνίδα κατά κύριο λόγο για να δούμε και κάτι καινούριο στην Ικαροσαμία...;)Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο για τις υπέροχες μετασκευές σας!!!
Υπέροχο!!!Θα του πήγαινε πάρα πολύ αν είχε αυτήν την τσιμινιέρα!!!Συγχαρητήρια Γιώργο για την επιτυχιμένη μετασκευή!!!
Φιλαράκι Γιαννη σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια. Να είσαι καλά. :D
Ολοι να ειστε καλα!!! :D
Nissos Mykonos
27-08-2009, 01:39
Στο άσχετο μου ήρθε η εξής σκέψη..
Βρείτε το ΕΛ ΓΚΡΈΚΟ και το ΔΑΊΔΑΛΟΣ σε δύο ωραίες φώτος και κάντε τους μία αλλαγή συνιάλων με τα χρώματα της Blue Star Ferries..
Έχω παρατηρήσει πως κάποιοι έχετε ταλέντο στις μετασκευές και στις αλλαγές συνιάλων...:cool:
Μιας και είχα δουλειά στα ναυπηγεία Giannis & Nikos SHIPyards,είπα φίλε ¶κη να πραγματοποιήσω την επιθυμία σου!
Το Ελ Γκρέκο με τα χρώματα της Blue Star Ferries.
53902
Η φωτογραφία (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=70736&postcount=12) ανήκει στο καλό φίλο Polykas.
Akis Dionisis
27-08-2009, 02:01
Μιας και είχα δουλειά στα ναυπηγεία Giannis & Nikos SHIPyards,είπα φίλε ¶κη να πραγματοποιήσω την επιθυμία σου!
Το Ελ Γκρέκο με τα χρώματα της Blue Star Ferries.
53902
Η φωτογραφία (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=70736&postcount=12) ανήκει στο καλό φίλο Polykas.
Πολύ ωραία.. Συγχαρητήρια φίλε μου..
Η παρατήρηση και η ερώτησή μου είναι.. Μήπως θα του πήγαινε και μία μαύρη γραμμή στα παράθυρα??:rolleyes:
Speedkiller
27-08-2009, 12:40
Πολύ ωραία.. Συγχαρητήρια φίλε μου..
Η παρατήρηση και η ερώτησή μου είναι.. Μήπως θα του πήγαινε και μία μαύρη γραμμή στα παράθυρα??:rolleyes:
Ορίστε ¶κη!Ελπίζω να σε κάλυψα!
53938
H φώτο είναι του T.S.S. APOLLON
53938
γι ακομα μια φορα απιστευτος! καλο χειμωνα κωστα...;)
Speedkiller
27-08-2009, 12:51
γι ακομα μια φορα απιστευτος! καλο χειμωνα κωστα...;)
Να σαι καλα Αλέξη!καλώς σας βρήκα!;)
.voyager
27-08-2009, 13:32
Επέστρεψε ο Speed, προσοχή! :cool:
Τέλεια τα έργα σου!
Speedkiller
27-08-2009, 15:26
Να και ο El Greco...
53967
Φώτο του Απόστολου!
seaways_lover
27-08-2009, 15:57
53938
Να και ο El Greco...
53967
Φώτο του Απόστολου!
SPEEDKILLER!!! THE ONE AND ONLY!!! Καταπληκτικοι ελαιοχρωματισμοί απο τον απόλυτο "μαστορα"!!! Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α φιλε μου :D:D
Nissos Mykonos
27-08-2009, 16:31
Να και ο El Greco...
53967
Φώτο του Απόστολου!
¶ψογος!!!Συγχαρητήρια Κώστα!!!
Nissos Mykonos
27-08-2009, 18:31
Μιας και σύμφωνα με το ποστ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=245635&postcount=129) του φίλου citsoc η HELLENIC SEAWAYS φημολογείται ότι αγόρασε ένα από τα αδελφά πλοία των Speedrunner III και IV για την ακρίβεια το ταχύπλοο VIKING (http://www.faktaomfartyg.se/superseacat_two_1997.htm) πρώην SUPERSEACAT TWO, αποφάσισα να το βάψω με τα χρώματα της HELLENIC SEAWAYS..
53988
Tην φωτογραφία (http://www.faktaomfartyg.se/viking_2000_b_1.htm) την βρήκα στο faktaomfartyg.
Akis Dionisis
27-08-2009, 20:01
Είστε άψογοι..!! Συγχαρήτήρια σε όλους... :cool:
leonidas
27-08-2009, 23:05
Μιας και σύμφωνα με το ποστ (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=245635&postcount=129) του φίλου citsoc η HELLENIC SEAWAYS φημολογείται ότι αγόρασε ένα από τα αδελφά πλοία των Speedrunner III και IV για την ακρίβεια το ταχύπλοο VIKING (http://www.faktaomfartyg.se/superseacat_two_1997.htm) πρώην SUPERSEACAT TWO, αποφάσισα να το βάψω με τα χρώματα της HELLENIC SEAWAYS..
53988
Tην φωτογραφία (http://www.faktaomfartyg.se/viking_2000_b_1.htm) την βρήκα στο faktaomfartyg.
Πολυ καλη προσπαθεια Γιαννη, μπραβο..
Παντως εγω δεν θα ηθελα ενα monohull και πιο πολυ να ειναι πιο αργο απο τα υπολοιπα να ειναι το περιφημο Highspeed 6...:rolleyes: