PDA

Επιστροφή στο Forum : Καλοκαιρινές Διακοπές - Καλοκαιρινές Αποδράσεις (Summer hollidays)

Σελίδες : 1 [2]

navigation
29-07-2008, 19:35
Επειδή δεν μπορώ να αλλάξω τον τίτλο του θέματος απλά να συμπληρώσω......

ΓΥΡΗΣΑΤΕ??? ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ!!!

mastropanagos
29-07-2008, 23:37
Φίλοι μου , την κοπανάω σήμερα να ξεκουραστώ και εγώ !Που θα παω ?στην βάρκα μου κάπου στον νότιο Ευβοϊκό, σε διαφορετικούς κάβους κάθε μέρα .Εκεί ξεκουράζομε εγώ .Παω να κάνω reset την CPU μου για να μπορέσουμε να βγάλουμε και τον ερχόμενο χειμώνα .Να στε καλά , και να στε ..φρόνιμοι !Καλές διακοπές σε αυτούς που φεύγουν σήμερα και κουράγιο σε αυτούς που θα φύγουν αργότερα .
Κανονισε να σε πετυχω πουθενα mastrokosta,απο εκει θα βολοδερνω και εγω..(οπως λενε και στο χωριο μου)...:D:D

evridiki
30-07-2008, 09:35
Μετα απο ενα περασμα σε Παρο και Μυκονο λεω να παω προς Λιβαδι Παρνασσου και Λιμνη Πλαστηρα....ειναι το καλυτερο μερος για υπνο, φαι, ηρεμια, υπνο, φαι, ηρεμια.......;)
Μην ανυσηχειτε!!! για μια εβδομαδα θα ειναι μονο...μετα εχει αλλα το προγραμμα!

mastrovasilis
30-07-2008, 17:24
μην ξεχάσεις να βγάλεις και καμία φωτό από τις λιμνίσιες βαρκούλες.... χιχιχιχιχι (πλάκα κάνω).

sylver23
30-07-2008, 18:20
μαλλον θα φτγω για λιγο ικαρια.μαλλον.αλλα εχω προβλημα.αμα φυγω τωρα 4 του αυγουστου θα προλαβω το πανηγυρι του χωριου μου.μετα ομως στις 12 ειναι το παρτυ του συλλογου της νεολαιας,μετα ομως ειναι 15αυγουστος που ολη η ικαρια εχει πανηγυρια κ γινεται χαμος,μετα ομως θα πρεπει να περιμενω κ 2-3 μερες να βρω εισητηριο να γυρισω.ειμαι σε τριλλημα:p:pτο προβλημα ειναι οτι εχω την πτυχιακη οποτε μαλλον θα αρκεστω στο πανηγυρι του χωριου μου κ θα γυρισω

sylver23
31-07-2008, 20:55
ΛΟΙΠΟΝ 5 ΑΥΓ ΑΝΑΧΩΡΩ ΓΙΑ ΙΚΑΡΙΑ.αρα καμμια βδομαδα μετα να περιμενετε ρεπορταζ απο το νησι

fotini86
01-08-2008, 08:46
Υπάρχει καμιά θέση και για μένα???? :) :) :)

OLYMPIC
01-08-2008, 12:08
Διακοπές πήγαμε,
περάσαμε τέλεια.
ξεκινήσαμε με το φουσκωτο μας απο Λαύριο
και πήγαμε Ψαρά-Χίο-Οινούσες, στην επιστροφή κάναμε 2μερη στάση στην Ανδρο.
τα νησάκια μας είναι πανέμορφα.

λίγες φωτο απο Ψαρά

OLYMPIC
01-08-2008, 12:16
Οινούσσες .....π α ν ε μ ο ρ φ α νησάκια

OLYMPIC
01-08-2008, 12:19
συνέχεια....

OLYMPIC
01-08-2008, 12:26
Χίος ....ενα όνειρο....

OLYMPIC
01-08-2008, 12:32
Χίος........ συνέχεια

OLYMPIC
01-08-2008, 12:40
και για το τέλος ......Ανδρος

καλές διακοπές , σε όσους φεύγουν τώρα..
ΟΧΙ δεν λεω καλό χειμώνα, σε όσους γύρισαν....
εχουμε ακόμα καλο καιρό για πολλά -πολλά μπανάκια

Κουμπαρος
01-08-2008, 14:11
Εγώ λέω να 'οργώσω' σιγά σιγά όλα τα νοτιο-ανατολικό-δυτικά παράλια της Κύπρου με το σκάφος, οικογενειακός, διάφορα Σ/Κ, 3-μερα και γενικά σε μικρά ταξιδάκια.
Ήδη έπαιξαν 2 ταξιδάκια, το ένα 160 μίλια (80+80 συνολικά) και το άλλο 50 (25+25). Αύριο ελπίζω να φύγω για Σ/Κ πάλι.

erwdios
04-08-2008, 14:00
Περιμένω την άδεια για να πάω Κουφονήσια. Φέτος ακτοπλοϊκώς και ελπίζω την επόμενη χρονιά με σκάφος και καλή παρές να γυρίσουμε όλες τις μικρές Κυκλάδες.

sylver23
04-08-2008, 21:53
επειδη αυριο το πρωι δεν νομιζω να προλαβω να μπω..διοτι αναχωρω στη 1 για ευδηλο ικαριας με το μυκονος...λοιπον ευχομαι καλο καλοκαιρι ,καλα να περασουμε οσοι φευγουμε.πιστευω να περασανε καλα οσοι γυρισαν.κ τελος οσοι μεινουν αθηνα ,δεν πειραζει.υπαρχουν κοντινα μερη για εκδρομουλες.καλη διαθεση να υπαρχει.
τα ξαναλεμε σε...να πω την αληθεια παιζεται.απο βδομαδα μεχρι κ 15 μερες.πιστευω να γυρισουμε ολοι με πολυ υλικο.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ
και θυμηθειτε-οχι σκουπιδια ,οχι πλαστικα σε θαλασσες κ ακτες:p:p:)

STRATHGOS
05-08-2008, 02:31
και για το τέλος ......Ανδρος

καλές διακοπές , σε όσους φεύγουν τώρα..
ΟΧΙ δεν λεω καλό χειμώνα, σε όσους γύρισαν....
εχουμε ακόμα καλο καιρό για πολλά -πολλά μπανάκια
OINOSSES EINAI PANEMORFA ALLA OXI KAI TON XIMONA MONO TO KALOKERI GIA MPANAKIA STO MPILALI [PARALIA] XI XI:eek: NA PATE KAI META ELATE KAI STH LESVO EINAI PERIPOU 3 ORITSES DILADI ENA TSIGARO!;)

iletal1
05-08-2008, 09:06
Οσοι από εμάς μείναμε στην Αθήνα ας το απολαύσουμε βρε παιδιά. Γιατί μη νομίζετε ότι κι εδώ δεν υπάρχουν ωραία μέρη(έτσι για να παρηγοριόμαστε) , και για του λόγου το αληθές σας ανεβάζω φωτό από χθεσινή έξοδο για καφεδάκι σε....... γνωστό στέκι παραλιακό.

vinman
08-08-2008, 07:26
Εγώ φέτος πήγα 6 μέρες Κρήτη...φυσικά με Κνωσσός επί δύο!!!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι συγκρατημένες τιμές που υπήρχαν φέτος σε σύγκριση με άλλες χρονιές...
Αν εξαιρέσουμε την βενζίνη που ήταν πανάκριβη (είχα προνοήσει και είχα γεμίσει το ρεζερβουάρ απο τον Πειραιά)όλα τα υπόλοιπα ήταν σε αρκετά φυσιολογικά πλαίσια.
Για παράδειγμα στο κέντρο του Ηρακλείου κλείστο πάρκινγκ 2 ευρώ οι τρείς ώρες και 50 λεπτά για κάθε παραπάνω ώρα πέρα των τριών.
Αντίστοιχα το υπόγειο πάρκινγκ του ΟΛΠ στον Πειραιά (Αγ.Νικόλαο) έχει 7 ευρώ η πρώτη ώρα και συνήθως πληρώνω 14 ευρώ απο το πρωί μέχρι το απόγευμα...Χαώδης διαφορά.
Δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα σε πλήρως οργανωμένη παραλία του Ηρακλείου 5 ευρώ και 1,5 το φραπεδάκι.
Αντίστοιχη παραλία της Αττικής...7 ευρώ ανά άτομο είσοδος,5 ευρώ πάρκινγκ,10 ευρώ για ξαπλώστρες και ομπρέλα και απο 4 ευρώ ο καφές...σύνολο 30 ευρώ....Επίσης χαώδης διαφορά...
Και για να μην σας κουράζω άλλο ακόμα και στο φαγητό οι διαφορές είναι τεράστιες!!!

triad
21-08-2008, 13:52
Ικαρια-Σαμο με αναχωρηση μεθαυριο... Επιτελους!

sylver23
22-08-2008, 23:51
μην λες τετοια κ τα ακουω εγω που ημουν ικαρια.λοιπον διακοπες για εμενα γιοκ.τα κεφαλια μεσα

Antwnhs16
24-08-2008, 00:28
se teTrahmeRo rave paRty sthN asproBalta sto: Aurora Festival 21,22,23,24 August / Greece (http://forum.psychedelic.gr/viewtopic.php?f=4&t=12485&start=0&st=0&sk=t&sd=a) tesseriS sunexomeNes hmeres xoros kai mousikh. http://forum.psychedelic.gr/viewtopic.php?f=4&t=12485 :cool::cool::cool:

Antwnhs16
24-08-2008, 00:29
a ksexaSa na pw oTi h perioxh eiNai Gia ypai8rio campinG

x-cruiser
29-08-2008, 15:07
:cool: Μήλος υπέροχος τόπος! Μια βδομάδα ήταν λίγο όμως! Για όλους όσους αγαπούν τη θάλασσα είναι το κατάλληλο μέρος. Οι κάτοικοι φιλόξενοι με καταπληκτικό φαγητό όπου κι αν πήγαμε. Έχουν κι εκείνα τα ιστιοπλοικά τους αραγμένα στο λιμάνι που δεν ξέρεις ποιό να πρωτοδιαλέξεις για ημερήσια κρουαζιέρα. Φιλιά στον καπετάν Μιχάλη με το ιστιοφόρο του, τις γαριδομακαρονάδες και τις υποβρύχιες φωτογραφίες του!!

erwdios
31-08-2008, 19:05
Οι φετινές μου διακοπές σημαδεύτηκαν από ένα γεγονός που δεν τιμάει τον ελληνικό τουρισμό και δείχνει τις νοοτροπίες που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα. Είχα κλείσει λοιπόν δωμάτιο για τα Κουφονήσια 13 με 18 Αυγούστου, με πληρωμένη προκαταβολή, φαξ, τηλέφωνα επιβεβαίωσης και τα σχετικά. Κάθώς ταξίδευα για Κουφονήσια, μίλησα στο τηλέφωνο να ρωτήσω αν θα μπω στο δωμάτιο το πρωί, ή τα ξημερώματα που έφτανε το πλοίο και πως θα τους βρω. Η απάντηση που πήρα ήταν ότι θα μπούμε κατευθείαν στο δωμάτιο και πως θα υπάρχει άνθρωπος στο λιμάνι να μας παραλάβει.
Φτάνωντας στο νησί στις 3 τα ξημερώματα και συναντώντας τους ανθρώπους του δωματίου, γυρνάνε και μας κάνουν πως δεν υπάρχει κράτηση στο όνομά μας (Ήδη με το που πρωτοσυναντηθήκαμε μας ρώταγαν αν ψάχνουμε το σωστό όνομα γιατί στο νησί είναι συχνό αυτό το όνομα που ζητάγαμε). Με το που δείχνουμε την απόδειξη της κατάθεσης, αλλάζουν μερικά χρώματα και μας λένε να πάμε μαζί τους να δούμε πως θα βολευτούμε το υπόλοιπο της βραδιάς που έμενε και να δούμε πως θα μας τακτοποιήσουν.
Με τα πολλά φτάσαμε στο σημείο να μας έχουν βρει δωμάτιο για 3 μέρες μόνο (με παραπάνω λεφτά απ' ότι είχαμε βρει). Εμείς ξεκαθαρίσαμε ότι είχαμε εισιτήρια είχαμε ως τις 18/8 και δεν είχαμε σκοπό να ψάχνουμε πάλι να βρούμε εισιτήρια μέσα στο 15Αύγουστο για να γυρίσουμε Πειραιά. Δωμάτιο στο νησί δεν υπήρχε βέβαια, μας έδωσαν την προκαταβολή πίσω βέβαια, μας δώσανε δίκιο, αλλά αυτή που είχε κάνει το μπέρδεμα (η κόρη) είχε εξαφανιστεί από την ώρα που είδε την απόδειξη.
Φυσικά βγάλαμε τη βραδιά στην παραλία, αλλά 5 μέρες στην παραλία πήγαινε πολύ. Δωμάτια δεν υπήρχαν σε όλο το νησί και αναγκαστικά πήραμε τον Σκοπελίτη και πήγαμε Νάξο, όπου βρήκαμε δωμάτιο αμέσως, με την καλύτερη εξυπηρέτηση.
Αρνητική διαφήμιση και να αρχίσω να λέω ποιά ήταν τα δωμάτια δεν υπάρχει λόγος να γίνει. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα να μάθει. Έγινε κανονική καταγγελία στον ΕΟΤ, όχι για κανέναν άλλο λόγο, τα λεφτά ήταν το λιγότερο, αλλά γιατί σπαταλήσαμε 1 μέρα από τις ολιγοήμερες διακοπές ταξίδεύοντας (με άσχημη ψυχολογία τελικά) και γιατί πρέπει όποιος δεν έχει όρεξη να δουλέψει όπως πρέπει να πάψει να το κάνει.

sylver23
31-08-2008, 23:22
δυστυχως συμβαινουν κ αυτα.τουλαχιστον αποζημιωθηκατε στην ναξο απο οτι καταλαβα

triad
18-09-2008, 15:17
Λοιπον τοσο η Ικαρια οσο και η Σαμος μου αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις. Στην Ικαρια βεβαια πρεπει ναχεις κανει και λιγο camel trophy για να τη γυρισεις (το 50% του νησιου ειναι χωματοδρομοι ειδικης διαδρομης, απαραδεκτο για το 2008)- εχει αγρια ομορφια. Ασχημη εντύπωση κανουν και τα σκυλακια που βρισκεις μεσα στην ερημια δεμενα για να φυλανε τα χωραφια-καποια στιγμη πρεπει να σταματησει το φαινομενο.
Η Σαμος απο την αλλη, πιο ηρεμη στα τοπια της, συνδυαζει διασκεδαση και ησυχια.
Πανεμορφα νερα, και οι ανθρωποι και στα δυο νησια πολυ φιλικοι, προθυμοι να σε πληροφορησουν για ο,τι μπορούν.
Εχω τα καλυτερα να θυμαμαι...

sylver23
18-09-2008, 16:41
ta skylakia τα βαλανε οι κτηνοτροφοι για να φυλανε τα αγριοκατσικα.παλια υπηρχαν ποριες (δηλ πορτες) σε αυτα τα σημεια.σε αυτες επρεπε να βγαινεις απο το αμαξι να τις ανοιγεις να περνας και να τις ξανακλεινεις.δυστυχως μαλλον καποιοι το βρηκαν βαρετο και ετσι εβαλαν στην θεση τους σκυλια τα οποια ειναι αταιστα και φυσικα φοβισμενα διοτι ειναι δεμενα εκει μεχρι να ψωφησουν απο την πεινα.προσωπικα σαν ικαριωτης με λυπει αυτο.διαμαρτυριες εχουν γινει αλλα....με τους δρομους που λες τωρα.πλεον εδω και 5 περιπου χρονια ευτυχως εχουν φτιαχτει πολλοι δρομοι με ασφαλτο.και οι χωματοδρομοι ειναι σε καλη κατασταση.αυτο θα σου φανει γελοιο που λεω αλλα αν ερχοσουν παλαιοτερα θα καταλαβαινες.επρεπε κυριολεκτικα να σπασεις το αυτοκινητο σου σε οσους δρομους μπορουσες να πας

triad
19-09-2008, 08:20
Καλημερα, οσες φορες βρηκα σκυλακια δεμενα τουλ. ειχαν νερο και φαγητο, αλλα με μια αλυσιδα στο 1,5 μετρο - και το κακο ειναι οτι η συγκεκριμενη "συνηθεια" υπαρχει και σε αλλα νησια
. Απ΄την αλλη, αν ο δρομος για Καρκιναγρι, που για να παμε εσπασαν και τα 2 ελατηρια στα πισω παραθυρα, ήταν ακομα χειροτερος, τι να πω... Απαραδεκτο...

τοξοτης
29-03-2009, 21:25
Ο χρόνος δε σταματά , το 2008 έφυγε το 2009 ήρθε μπήκε ή Άνοιξη και σε λίγο θα έρθει το καλοκαίρι .
Θα ήθελα λοιπόν να ακούσω (διαβάσω) προτάσεις για διακοπές .
Πληροφοριακά αναφέρω ότι είμαστε 2 ζευγάρια (κουμπάροι , όχι οι γνωστοί) που έχουμε καβατζάρει λίγο το μισό της ζωής , οι απαιτήσεις μας είναι καθαρές και ήσυχες (από πολύ κόσμο) παραλίες , τίποτα καλά και απλά ταβερνάκια για καλό φαΐ-κρασί ή ουζάκι και κανένα ήσυχο μπαράκι.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε επισκεφθεί , με αρχή το παλαιότερο Μυτιλήνη-Σίφνο-Κύθηρα-Κύθηρα-Σάμο για τα οποία μπορώ να πω ότι μας ικανοποίησαν το καθένα με τις δικές του ομορφιές (να δώσω λίγο προβάδισμα σε Κύθηρα και Σάμο)
Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.

Α να μη το ξεχάσω ; Απαραίτητη προϋπόθεση η μετακίνηση να γίνεται με πλοίο , γιατί αν δε μπούμε σε καράβι δε καταλαβαίνουμε ότι πάμε διακοπές.

efouskayak
30-03-2009, 09:51
Καλημέρα, η Αλόννησος είναι ενας πολύ όμορφος προορισμός και νομίζω οτι έχει όλες τις προυποθέσεις για αυτό που ψάχνεις !!!

sylver23
30-03-2009, 14:09
εγω θα πω κατι που δεν εχω ξαναπει..ΙΚΑΡΙΑ!!
Για τα υπολοιπα νησια ας πει οποιος θελει.
Στην ικαρια μπορεις να συνδιασεις θαλασσα και βουνο .Εχει πολλες ωραιες παραλιες -αλλες με πολυ κοσμο και αλλες ησυχες μεχρι και ''ατομικες''
Πολλα και ωραια χωρια τα περισσοτερα ορεινα.
Καλο κρεας στα περισσοτερα μαγαζια-ψαρια σε επιλεγμενα.
Φαραγγια -λιμνες πισω απο καθε παραλια -φραγματα στα οποια οι λιμνες εχουν γινει βιοτοποι.
Πολυ πρασινο απο την βορεια μερια και αγριο τοπιο απο την νοτια.
Επισης οι φουρνοι ειναι διπλα οποτε ειναι ευκολο να κανετε μια μονοημερη εκδρομη (αναλογα με τις μερες που θα κατσετε

Για μπανιο
μεσσαχτη,καμπος,λιβαδι,νας,σευχελες -οι πιο γνωστες και οπως ειπα πολλες ακομα πιο ησυχες (αγ γεωργιος,φαρος).βεβαια λογω του χαλαρου του νησιου (ο χρονος δεν παιζει ρολο -τα ρολογια τα πεταμε) αμα πας νωρις στις παραλιες δεν υπαρχει ψυχη ,ο κοσμος παει μετα τις 3 το μεσημερι

Για φαι
ταβερνακια στον ευδηλο,αρμενιστη,στον να κά.Για καλο κρεας καλυτερα στα ταβερνακια των ορεινων χωριων(πχ αγιος πολυκαρπος).Στον φαρο ειναι 2 ταβερνες που τις θεωρω απο τις καλυτερες του νησιου (πανω στην παραλια )

Διαμονη καλυτερα στην βορεια μερια του νησιου

για οποιαδηποτε πληροφορια θελεις για το νησι μην διστασεις .στειλε ενα πμ και θα σε κατατοπισω.

(πηρα παλι φορα και λεω για το νησι μου.....τι να πω??του εχω αδυναμια:p:p)

sonia24
31-03-2009, 09:08
Καλημέρα, η Αλόννησος είναι ενας πολύ όμορφος προορισμός και νομίζω οτι έχει όλες τις προυποθέσεις για αυτό που ψάχνεις !!!

Καλημερα! αν αρχισαμε απο τωρα να σκεφτομαστε το καλοκαιρι καηκαμε!!!! Θα φαμε τα δρογκαλα στις δουλειες μεχρι να ερθει η αδεια! Αν και για να ειμαι ειλικρινης και εγω εχω κανει καποιες σκεψεις για Αλόνησσο, και λιγο tour στις υπόλοιπες Σποραδες. Φυσικα να ειμαστε καλα μεχρι τοτε!

efouskayak
31-03-2009, 09:13
Καλημερα! αν αρχισαμε απο τωρα να σκεφτομαστε το καλοκαιρι καηκαμε!!!! Θα φαμε τα δρογκαλα στις δουλειες μεχρι να ερθει η αδεια! Αν και για να ειμαι ειλικρινης και εγω εχω κανει καποιες σκεψεις για Αλόνησσο, και λιγο tour στις υπόλοιπες Σποραδες. Φυσικα να ειμαστε καλα μεχρι τοτε!

Καλώς την !!!!!! :p

cataman
04-04-2009, 23:06
Φέτος θα περάσω σίγουρα 3-4 μέρες από την όμορφη Μονεμβασία. Το μέρος που έζησα για δυο χρόνια και που με κέρδισε αμέσως.

MASTEF
05-04-2009, 00:22
paxous sou proteino.... oi apoloites diakopes...!!!!!!!!!!!!!!!

efouskayak
06-04-2009, 09:14
Για να μην γίνει μπέρδεμα άνοιξα ξεχωριστό θέμα.

Morgan
06-04-2009, 11:35
Για να μην γίνει μπέρδεμα άνοιξα ξεχωριστό θέμα.

STHN IO THA PAW

IOS ISLAND

efouskayak
06-04-2009, 11:37
STHN IO THA PAW

IOS ISLAND

Καλά στην περίπτωση σου δεν μπερδευόμαστε !!!! Πάντα στην Ιο πάς !!!!!!

Morgan
06-04-2009, 11:44
KANA PROVLHMA?

efouskayak
06-04-2009, 11:46
Εγώ όχι !!! Για το νησί δεν ξέρω χαχαχαχαχαχαχαχα

fotini86
06-04-2009, 11:46
Εγώ λέω να επισκεφτώ το Djibouti!! :D :D :D

efouskayak
06-04-2009, 11:51
Εγώ λέω να επισκεφτώ το Djibouti!! :D :D :D

Fotini τι λέμε τόσο καιρό? διακοπές στην Ελλάδα φέτος !!!!! :p

Morgan
06-04-2009, 11:53
Εγώ όχι !!! Για το νησί δεν ξέρω χαχαχαχαχαχαχαχα

TA XOUME VREI

fotini86
06-04-2009, 11:54
Αααα! Στηρίζουμε Ελλάδα δηλ φέτος;;; :p ΟΚ τότε .... θα επιλέξω την όμορφη Κω!

kostastzo
06-04-2009, 14:40
Εγω σχεδιαζω φετος για ΘΑΣΟ , εχει κανεις να μου πει κατι !!!

fotini86
06-04-2009, 14:48

Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι κατά νου...Το μόνο που ξέρω είναι ότι μιας που θα επισκεφτείς το νησί φεύγοντας μην ξεχάσεις να πάρεις ή έστω να δοκιμάσεις γλυκό του κουταλιού καρυδάκι το οποίο είναι τέλειο!!!

Απόστολος Αλατάς
09-04-2009, 11:04
Στη Θάσο πήγαινα τρία συνεχόμενα χρόνια ως φοιτητής (1982, 83 και 84), μέχρι που γνώρισα (στο νησί αυτό) την γυναίκα μου, τον Ιούλιο του 1984.
Έκτοτε δεν ξαναπήγαμε γιατί μεταφέρθηκε η έδρα μας στην Αθήνα και μας έπεφτε λίγο μακριά!
Πάντως ήταν ένα εξαίρετο νησί! Εδικά το μισό, βορεινό του κομάτι, που ήταν και καταπράσινο! Η δε παραλία της Χρυσής ακτής, όπου είχαμε κατασκηνώσει ήταν υπέροχη, μαζί και η έξοχη θάλασσά της! Ελπίζω και τώρα να είναι το ίδιο μαγευτική!
Της γυναίκας μου πάντως τα αγαπημένα νησιά είναι η Μήλος και η Αλόννησος! Η Αλόννησος ακολουθεί τις γενικές προδιαγραφές των τριών νησιών της σειράς (Σκιάθος, Σκόπελος και Αλόννησος), αλλά σαν πιο απομακρυσμένο έχει τον λιγότερο τουρισμό από τα τρία.
Θεωρώ ότι η Ελλάδα μας είναι γεμάτη ομορφιές! Ξεκινώντας από την Σαμοθράκη και καταλήγοντας στη Γαύδο, περνώντας από τα Ιόνια και τα Δωδεκάννησα : Τρομερό το μπάνιο στους Αντίπαξους, υπέροχη η ομορφιά της Κέρκυρας, άφθαστη γαλήνη και εκπληκτικό το μπάνιο στην Χάλκη, έξοχος ο συνδυασμό των διαφορετικών φυσικών καλονών της Ρόδου, γλυκιά η Κως, "ειδική" η ομορφιά της Νισύρου!
Παρ' όλα αυτά εγώ το καλοκαίρι θα το περάσω στην Τήνο μας, όπου, από το 2003, έχω το εξοχικό μου! Στον Άγιο Σώστη, απέναντι από την Μύκονο (αυτό το νησί ποτέ δεν μου άρεσε λόγω της γκλαμουριάς, αλλά αυτές οι παραλίες του ...δεν παίζονται)!

sylver23
10-04-2009, 17:18
Πολλα!!!
Αρχικα να ξερεις οτι ειναι πολυ μικρο νησι που μπορεις να το γυρισεις ανετα σε 2 μερες.
Βεβαια ολα τα μερη αμα κατσεις παραπανω καιρο ανακαλυπτεις πραγματα που δεν μπορεις σε ενα γρηγορο γυρισμα.
Η χρυση ακτη παραμενει μια πανεμορφη παραλια και θεωρειτε και απο τις πιο τουριστικες.
Αλλη παραλια που εμενα με κερδισε ειναι η αλυκη (ή αλυκες) .Πολυ ωραια νερα και θα σου προτεινα να κανεις μια γυρα απο το μονοπατι στα αριστερα της παραλιας να δεις περιεργες μορφες που εχουν παρει τα βραχια-σαν γουβες που προφανως εκει γινονταν περισυλλογη αλατιου.
Στην πολη της θασου εχει ωραια αρχοντικα και γενικα ειναι πολυ γραφικη.
Ο πρινος δεν λεει κατι.
Γενικα τα ομορφα μερη του νησιου ειναι απο την πολη της θασου μεχρι και τα λιμεναρια.Απο κει μεχρι πρινο τα παραλιακα μερη δεν λενε κατι το ιδιαιτερο.
Καταπληκτικα ειναι και τα ορεινα χωρια τα οποια ειναι λιγα σε αριθμο και ολα πολυ κοντα στην θαλασσα.
Αν και κανω διαφημιση στην χρυση ακτη εχει κατι δωματια πολυ κοντα στην παραλια αλλα μεσα στο πρασινο.Βιλα δημητρα λεγονται.(δεν εχω κανενα οφελος απο τα συγκεκριμενα απλα ειχα κοιταξει και εκει για να μεινω και μου αρεσαν ,τελικα εμεινα πευκαρι)
Επισης στην χρυση ακτη ειναι η καλυτερη επιλογη διαμονης διοτι εισαι και κοντα στην πολη της θασου ,αλλα και κοντα στα πιο ομορφα μερη της θασου για εξορμησεις.
Τελος λιμεναρια -πευκαρι -και αλλο ενα χωριο διπλα σε αυτα που μου διαφευγει το ονομα ειναι πολυ καλες επιλογες για διασκεδαη και φαι .Ταβερνακια ,καφετεριες και μπαρακια διπλα στην θαλασσα.
Ελπιζω να βοηθησα .Οτι αλλο θελεις μπορεις να με ρωτησεις

kostastzo
10-04-2009, 21:38
Ευχαριστω πολυ τους φιλους Αποστολο και Syiver23 για τις πληροφοριες που μου δινουν .Εχω ερθει σε επικοινωνια με δωματια στην Παναγια και Ποταμια δεν ξερω ακομα που θα κλεισω,ειναι κοντα απο εκει η χρυση ακτη?

sylver23
10-04-2009, 22:52
απο αυτα τα χωρια εχεις θεα στην χρυση ακτη ή πιο σωστα χρυση αμμουδια.Δεν πρεπει να ειναι πανω απο 2 χλμ αποσταση.
Εισαι μεσα στο δασος και τα νερα,εχεις απιστευτη θεα και εισαι κοντα στην παραλια .Πολυ καλες επιλογες και τα 2 χωρια
Για να παρεις μια ιδεα δες την παρακατω φωτο..

35278

kostastzo
10-04-2009, 23:06
απο αυτα τα χωρια εχεις θεα στην χρυση ακτη ή πιο σωστα χρυση αμμουδια.Δεν πρεπει να ειναι πανω απο 2 χλμ αποσταση.
Εισαι μεσα στο δασος και τα νερα,εχεις απιστευτη θεα και εισαι κοντα στην παραλια .Πολυ καλες επιλογες και τα 2 χωρια
Για να παρεις μια ιδεα δες την παρακατω φωτο..

35278

Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!

Απόστολος Αλατάς
13-04-2009, 15:15
Συμβουλέψου έναν χάρτη από το google. Εκεί πιθανόν να βρεις και ιστοσελίδες με την ιστορία του νησιού, τα αξιοθέατα κλπ.

triad
21-04-2009, 15:00
Για Ιονιο μας βλεπω φετος, μαλλον Ιθάκη & Παξούς... κ αντε μετα να γυρίσεις Αθήνα!!

mastrokostas
21-04-2009, 15:04
Για Ιονιο μας βλεπω φετος, μαλλον Ιθάκη & Παξούς... κ αντε μετα να γυρίσεις Αθήνα!!

Σε χάλια μέρει θα πατε !!!:D

triad
21-04-2009, 15:21
Σε χάλια μέρει θα πατε !!!:D

κοιτα, περσι ικαρια - σαμο, προπερσι σκοπελο-αλονησσο, αντιπροπερσι σιφνο -συρο, ειπαμε να παμε και απτην αλλη μερια...

κατι που προτεινεις να μην το χασουμε? (αξιοθεατο, παραλια , φαγητο-ποτό?)

mastrokostas
21-04-2009, 15:34
Έχω περάσει μόνο απο το Κιονη στην Ιθάκη ,και έπαθα μόνο που το είδα το μέρος .
Για Παξούς αν και δεν έχω παει ,αλλά δεν έχω ακούσει ούτε έναν που να μην έχει περάσει καλά . Αν όλα πανε καλά θα παω και εγώ φέτος με σκάφος !:rolleyes:
Καλή παρέα να έχεις, και όπου και αν πας ,καλά θα περάσεις .

Maverick76@in.gr
07-07-2009, 10:20
ξερει κανεις για ενοικιαση σκαφων ιστιοπλοιας εχω διπλωμα ανοιχτης θαλασσης κ καμια φορα ψαχνομαι στο αγνωστο αναμεσα σε κυριακουλη κ βερνικο μπλεγμενος

help!!!

Απόστολος Αλατάς
08-07-2009, 10:36
κατι που προτεινεις να μην το χασουμε? (αξιοθεατο, παραλια , φαγητο-ποτό?)

Κατά τη γνώμη μου ότι οι παραλίες των Αντίπαξων είναι must γιατί δεν συναντώνται συχνά. Εάν πας στους Παξούς να περάσεις οπωσδήποτε απο Αντίπαξους για μπάνιο!

Λόγω αγοράς ακινήτου, εγώ παραθερίζω πάντοτε στην Τήνο, από το 2003 και μετά, με μικρές ημερήσιες εκδρομές στα γύρω νησιά.

τοξοτης
08-07-2009, 12:53
[quote=triad;195699]κοιτα, περσι ικαρια - σαμο, προπερσι σκοπελο-αλονησσο.......................................... ...............

Πέρυσι ήμουν και γω Σάμο και φέτος πάμε Αλόννησο
Καμια καλή πληροφορία για καλές παραλίες και ταβερνάκια για ουζάκι ή κρασάκι ??????

cataman
08-07-2009, 22:16
Εμείς θα πάμε λιγές μέρες Λακωνία (Σπάρτη, Μολάους, Μονεμβασιά, Γύθειο) και μετά το μονοήμερο της Σίφνου, λίγες μέρες.................(θα δούμε)!!!!!!

sylver23
08-07-2009, 22:45
Εγω θα παω καπου που δεν εχω παει πανω απο 26 φορες.Στην Ικαρια.Πρωτοτυπο!!!!
Εισητηρια ετοιμα.Αναχώρηση 4 αυγουστου /επιστροφή 30
Να προλαβω και ολα τα πανηγυρια.
Καλα να περασουμε ολοι

cataman
08-07-2009, 23:46
Εγω θα παω καπου που δεν εχω παει πανω απο 26 φορες.Στην Ικαρια.Πρωτοτυπο!!!!
Εισητηρια ετοιμα.Αναχώρηση 4 αυγουστου /επιστροφή 30
Να προλαβω και ολα τα πανηγυρια.
Καλα να περασουμε ολοι

Χόρεψε και κάνα Ικαριώτικο για μας!!!!
Που θα δουλεύουμε τον Αύγουστο:(

Απόστολος Αλατάς
09-07-2009, 09:59
[quote=triad;195699]κοιτα, περσι ικαρια - σαμο, προπερσι σκοπελο-αλονησσο.......................................... ...............

Καμια καλή πληροφορία για καλές παραλίες και ταβερνάκια για ουζάκι ή κρασάκι ??????

Πολύ ωραίο και γλυκό νησάκι η Αλόννησος!
Πήγα δύο φορές το 1997 και το 1999 και μου άρεσε πολύ! Λυπήθηκα μόνο που δεν πήγα τουρ να δω την μονάχους - μονάχους καθώς και το νησάκι της Κυρά - Παναγιάς! Έχει πολύ λιγότερο κόσμο σε σχέση με τα άλλα δύο, αλλά δεν υστερεί καθόλου σε ομορφιά!
Θεωρώ ότι στο google θα βρεις και χάρτη και τις πληροφορίες που θέλεις.

sylver23
09-07-2009, 16:20
Χόρεψε και κάνα Ικαριώτικο για μας!!!!
Που θα δουλεύουμε τον Αύγουστο:(
Φυσικα !!Οσους θέλεις!

mastrokostas
09-07-2009, 16:51
Φυσικα !!Οσους θέλεις!

Ναι !σιγά μην κτυπήσεις !
Βλέπω πάλι στην άγονη θα κάνεις φετος διακοπές !!!

cataman
09-07-2009, 20:37
Ναι !σιγά μην κτυπήσεις !
Βλέπω πάλι στην άγονη θα κάνεις φετος διακοπές !!!
Τί να κάνει ο άνθρωπος, πρέπει να τιμήσει και το νησί του.
Αλίμονο σε μας που δεν έχουμε ούτε ένα νησί να πάμε και ευτυχώς που υπάρχει και το Nautilia.gr και πάμε και μια Σίφνο έστω για μια μέρα!!!!

mastrokostas
09-07-2009, 21:36
Τί να κάνει ο άνθρωπος, πρέπει να τιμήσει και το νησί του.
Αλίμονο σε μας που δεν έχουμε ούτε ένα νησί να πάμε και ευτυχώς που υπάρχει και το Nautilia.gr και πάμε και μια Σίφνο έστω για μια μέρα!!!!
Δεν πειραζει !Εσυ εχεις ολα τα νησια της Ελλαδος !!!
Ευτηχως εγω εχω ,και ειναι και μεγαλο ,οχι σαν τον βραχο την Ικαρια !:-D

cataman
09-07-2009, 22:16

Βράχος ξε βράχος έχουν βρεί το μυστικό της μακροζωίας οι Ικαριώτες!:p
Εμείς θα πάμε ή από το νέφος της Αθήνας ή από τον καπνό του τσιγάρου ή από εξασθενές χρώμιο:confused:.

mastrokostas
09-07-2009, 22:22
Βράχος ξε βράχος έχουν βρεί το μυστικό της μακροζωίας οι Ικαριώτες!:p
Εμείς θα πάμε ή από το νέφος της Αθήνας ή από τον καπνό του τσιγάρου ή από εξασθενές χρώμιο:confused:.

Το μυστικό είναι ένα !ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!:-D

cataman
09-07-2009, 22:44
Το μυστικό είναι ένα !ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!:-D
Σωστοοοός!!!
Βούρ για διακοπές λοιπόν να πάρουμε καμιά γερή δόση καθαρού αέρα παρέα με αρκετούς ουζομεζέδες:D

north star
09-07-2009, 23:37
στην Αλόνησσο θυμάμαι μια ωραία ταβέρνα όπως ανεβαίνεις απο το λιμανι επανω δεξιά με μια αυλή γεμάτη δέντρα στο δεξί σου χέρι ...δύσκολα δεν θα την καταλάβεις έχει πάντα κόσμο....

διακοπές φέτος....μια εβδομάδα εξορμησα στο χωριό της γυναίκας μου....Πύργος Σαντορίνης....και .Αυγουστο 15 μέρες Αμμουλιανή Χαλκιδικής και πολλες ημερήσιες με σκάφος.....και πάντα περιμένω προτάσεις γιά κάτι καλό.....

όσο για της μονάχους μονάχους ..δεν είναι και τόσο εύκολο να δεις ....είναι λίγες και σε μεγάλη έκταση.....ωραία είναι τα νησάκια που υπάρχουν διάσπαρτα σε Αλόνησσο Σκόπελο και Σκιάθο.....

sylver23
10-07-2009, 01:45
:p
Να περάσεις υπεροχα Κωστα στο μαγευτικο Αλιβέρι και τα γύρω κατσικοχώρια.!!!
Αλήθεια στο νησί σου παει και πλοίο ή μόνο με γέφυρα??
Νησι σου λέει ο αλλος...:p

Απόστολος Αλατάς
10-07-2009, 10:34
ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
Να με συγχωρέσει ο Κώστας, αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ!

Eng
10-07-2009, 10:41
Διακοπές?? μμμ... Στη Κίνα???? :rolleyes:
Να περασετε ολοι καλα και το σημαντικο ΧΑΛΑΡΑΑΑ (κατα τον Μαστροκώστα) και.. διακοπες σημαινει να ζησετε σο ΠΑΡΟΝ οπου και να ειστε. Κλειστε λοιπον τη Κυρια Μηχανη, βαλτε μια ηλεκ/νη..ετσι για τις βασικες αναγκες οπως ειναι η after Ουζάκια κατασταση. Και απολαυστε τη στιγμη!!!
Καλο Καλοκαιρι!!

efouskayak
10-07-2009, 11:15

Οχι νησί !!! Νήσαρος!!!! Η γέφυρα εξυπηρετεί η αλήθεια ειναι αλλα αν θές πάς και κολυμπώντας να το ευχαριστηθείς χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το νου σου μόνο στα τρελά νερα !!!

sylver23
10-07-2009, 11:51
Αλλο και αυτο παλι με τα νερα.Τρελλάθηκαν και αυτα.Μια πανω μια κατω....εχω ζαλιστει...αναποφασιστα και αυτα.Να κάτσουν να φυγουν .....

Vortigern
10-07-2009, 13:47
Eγω λεω φετος να παω στο VERYCOCO...Για οσους δν ξερουν πολυ απλα μπορουν να παρουν ενα απο τα πλοια που εξυπηρετη τη γραμμη των Δυτικων Κυκλαδων να κατεβει ΣΙΦΝΟ και να ερθει να με ψαξει στο VERYCOCO....:D:p

Σιφνος και παλι Σιφνος!!

sylver23
10-07-2009, 16:10
Κατι σε beach bar μου κανει αυτο σωστα?

Vortigern
10-07-2009, 16:11
Κατι σε beach bar μου κανει αυτο σωστα?

Οχι βεβαια το μπαρακι οπου τη βγαζω καθε βραδυ!!!Χειμωνα μονο Σαββατα καλοκαιρι κλεισιμο το μαγαζι στις 12 το βραδυ και κατευθειας για ποτο..!

cataman
10-07-2009, 23:29
Οχι βεβαια το μπαρακι οπου τη βγαζω καθε βραδυ!!!Χειμωνα μονο Σαββατα καλοκαιρι κλεισιμο το μαγαζι στις 12 το βραδυ και κατευθειας για ποτο..!

Αυτά είναι όταν μένεις σε τουριστικό μέρος. Είσαι σε μόνιμες διακοπές!! Απλά κάνεις διαλύματα των διακοπών σου για να δουλέψεις.
Τα ίδια τραβούσα και εγώ όταν έμενα στην Μονεμβασιά. Μετά την δουλειά κατευθείαν στην προβλήτα με τα καλάμια για ψάρεμα, αναστενάξανε οι γόπες!!(παλιοζωή:???:)

diagoras
12-07-2009, 01:09
Ρεθυμνο με ελυρο ως τα Χανια κ μετα με αυτοκινητο κ επιστροφη απο χανια με λατω

τοξοτης
17-07-2009, 09:43
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αύριο πουρνό πουρνό φεύγουμε για Αγ.Κων/νο και μετά Αλόννησο για μπανάκι , ουζάκι ή κρασάκι και τα σχετικά.
Δε θέλω ζήλιες και στεναχώριες , αρχές Αυγούστου πάλι μαζί.

Απόστολος Αλατάς
17-07-2009, 12:06
Εύχομαι να περάσετε καλά! Ούτως ή άλλως η Αλόννησος είναι ένα υπέρχο νησί!

τοξοτης
17-07-2009, 13:32
Ευχαριστώ το φίλο Απόστολο για τις ευχές του όπως ευχαριστώ προκαταβολικά και τους χιλιάδες Φορουμιστες για τις ευχές που θα στείλουν και δε θα μπορώ να απαντήσω !!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Απόστολος Αλατάς
17-07-2009, 14:12
Όχι χιλιάδες, μυριάδες!!
(όχι σε αριθμό, αλλά σε ένταση συναισθημάτων!!)

Nikos_V
30-07-2009, 20:17
Την τελευταια εβδομαδα του Αυγουστου Μυτιληνη:-D

cpt babis
30-07-2009, 20:50
15 Αυγουστου παω ......
ΚΥΘΗΡΑ!!!!!

xidianakis
30-07-2009, 21:08
ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου να περασετε ολοι σας καλα, να ξεκουραστητε και να επιστρεψετε με δυναμεις για αλλη μια χρονια!!!

εγω λογικα θα παω στο νησι μου για 15αυγουστο.. οχι για πολλες μερες... 4-5, ισα ισα για να διακοψω την ρουτινα...

Απόστολος Αλατάς
31-07-2009, 10:58
Στο νησί σου; Ποιό εννοείς; Τον Σκορπιό;

xidianakis
31-07-2009, 14:47
Στο νησί σου; Ποιό εννοείς; Τον Σκορπιό;
εχω καταγωγη απο ναξο...:wink:

efouskayak
31-07-2009, 16:12
Αναχωρώ εντός λίγων ωρών για τα Πολιτικά Ευβοίας !!!! Καλές διακοπές και καλή συνέχεια σε όλους :D

diagoras
31-07-2009, 16:13
Ααααχ αυτη η γριπη μας εφαγε.Τωρα θα πρεπε να μουν στον ΕΛΥΡΟ:(:(:(

erwdios
31-07-2009, 19:32
Μετά τις 15/8 για Ρόδο - Χάλκη - Σύμη.

τοξοτης
02-08-2009, 22:54
15 Αυγουστου παω ......
ΚΥΘΗΡΑ!!!!!

Αν δεν έχεις ξαναπάει Καλαδί,Χαλκός Μελιδώνι (λίγο δυσκολος χωματόδρομος για ΙΧ) και Καψάλι (όταν έχει καιρό είναι πισίνα ) για μπάνιο - Κυρά Μαρία στα Λογοθετιάνικα για καλό φαί (μη σε ξεγελάσει η εμφάνιση του μαγαζιού εμείς 2 χρονιές που πήγαμε στα Κυθηρα όποτε πήγαμε στην Μαρία τα φαγητά της ήταν απίθανα)

τοξοτης
02-08-2009, 22:57
Γύρισα μετά από 15 μέρες στην Αλόννησο.
Ηταν φανταστικά και θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που την πρότειναν.

cpt babis
03-08-2009, 08:28
Αν δεν έχεις ξαναπάει Καλαδί,Χαλκός Μελιδώνι (λίγο δυσκολος χωματόδρομος για ΙΧ) και Καψάλι (όταν έχει καιρό είναι πισίνα ) για μπάνιο - Κυρά Μαρία στα Λογοθετιάνικα για καλό φαί (μη σε ξεγελάσει η εμφάνιση του μαγαζιού εμείς 2 χρονιές που πήγαμε στα Κυθηρα όποτε πήγαμε στην Μαρία τα φαγητά της ήταν απίθανα)
Εχω παει πολλες φορες επειδη ειμαι απο τον καραβα!!!
Αυλεμονα εχεις παει?

cataman
03-08-2009, 09:02
Εγώ πάντως φίλε Μπάμπη δυο χρόνια που έμενα Λακωνία (Σπάρτη) κατέβαινα δυο φορές την ημέρα λόγο της δουλείας μου Νεάπολη για να παραλάβω πράγματα από την "Μυρτιδιώτισσα" ή τον ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΙ. Δεν βρήκαμε καθόλου χρόνο όμως με την σύζυγο να επισκεφτούμε το όμορφο νησί σου και το έχουμε μετανιώσει.
Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια!!! Τώρα κατεβαίνουμε Λακωνία για διακοπές.

Και κάτι άλλο που έχω μετανιώσει (δεν ήμουν τότε στο Nautilia.gr) είναι ότι δεν έχω τραβήξει καθόλου φωτογραφίες από όλα αυτά τα δρομολόγια του Αντρέα II ή της Μυρτιδιώτισσας. Μιλάμε από 0 μποφόρ έως οριακό απαγορευτικό με δέσιμο στο λιμανάκι του παλαιόκαστρου. ΑΧΧΧΧΧ!!!!

cpt babis
03-08-2009, 09:21
Εγώ πάντως φίλε Μπάμπη δυο χρόνια που έμενα Λακωνία (Σπάρτη) κατέβαινα δυο φορές την ημέρα λόγο της δουλείας μου Νεάπολη για να παραλάβω πράγματα από την "Μυρτιδιώτισσα" ή τον ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΙ. Δεν βρήκαμε καθόλου χρόνο όμως με την σύζυγο να επισκεφτούμε το όμορφο νησί σου και το έχουμε μετανιώσει.
Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια!!! Τώρα κατεβαίνουμε Λακωνία για διακοπές.

Και κάτι άλλο που έχω μετανιώσει (δεν ήμουν τότε στο Nautilia.gr) είναι ότι δεν έχω τραβήξει καθόλου φωτογραφίες από όλα αυτά τα δρομολόγια του Αντρέα II ή της Μυρτιδιώτισσας. Μιλάμε από 0 μποφόρ έως οριακό απαγορευτικό με δέσιμο στο λιμανάκι του παλαιόκαστρου. ΑΧΧΧΧΧ!!!!
Ποτε δεν ειναι αργα!!!

cataman
03-08-2009, 09:47
Ποτε δεν ειναι αργα!!!

Σίγουρα. Και αυτή την φορά συντροφιά με την φωτογραφική μηχανή.

cpt babis
03-08-2009, 09:58
:D
Σίγουρα. Και αυτή την φορά συντροφιά με την φωτογραφική μηχανή.
ΕΤΣΙ ;):D

τοξοτης
03-08-2009, 20:17
Εχω παει πολλες φορες επειδη ειμαι απο τον καραβα!!!
Αυλεμονα εχεις παει?

Πολύ όμορφο μέρος (αν και τις 2 χρονιές που πήγαμε Κύθηρα εκεί δε κάναμε μπανιο μόνο μαμ)
Εκτός Αυλέμονα πάρε και λίγο θαλασσοταραχή ανοικτα της Πλ.Αμμου από Μηνά με Μυρτιδιωτισσα στο Βάθος και λίγη Πλ.Αμμο (εκεί μέναμε)

cpt babis
03-08-2009, 22:07
Πολύ όμορφο μέρος (αν και τις 2 χρονιές που πήγαμε Κύθηρα εκεί δε κάναμε μπανιο μόνο μαμ)
Εκτός Αυλέμονα πάρε και λίγο θαλασσοταραχή ανοικτα της Πλ.Αμμου από Μηνά με Μυρτιδιωτισσα στο Βάθος και λίγη Πλ.Αμμο (εκεί μέναμε)
να σαι καλα φιλε μου!!!;)

τοξοτης
03-08-2009, 23:13
να σαι καλα φιλε μου!!!;)

Να προσθέσω μερικές ακόμη (άσχετες με Ναυτιλία)
Δε μπορώ όμως να θυμηθώ τη τοποθεσία

cpt babis
04-08-2009, 07:58
Να προσθέσω μερικές ακόμη (άσχετες με Ναυτιλία)
Δε μπορώ όμως να θυμηθώ τη τοποθεσία
στη φονισσα ειναι,στον μυλοποταμο!!!

τοξοτης
04-08-2009, 08:27
στη φονισσα ειναι,στον μυλοποταμο!!!

ΣΩΣΤΟΣ !!!!

Απόστολος Αλατάς
04-08-2009, 11:06
Παλικάρια ζούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙ στην ομορφότερη χώρα του κόσμου! Κάθε νησί έχει τις δικές του αμέτρητες ομορφιές!
Όσα νησιά έχω γυρίσει βρήκα πολλές ομορφιές και παρέλειψα να δω, λόγω άγνοιας ή χρόνου, άλλες τόσες!
Από το 2003 και μετά πηγαίνω μόνο Τήνο λόγω εξοχικού και - πρώτα ο Θεός - αναχωρώ το Σάββατο με τον Θεολόγο Π.
Καλά να περάσουμε όλοι και καλό Φθινόπωρο οι επιστρέψαντες!

τοξοτης
04-08-2009, 13:02
[QUOTE=Απόστολος Αλατάς;237880]Παλικάρια ζούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙ στην ομορφότερη χώρα του κόσμου! Κάθε νησί έχει τις δικές του αμέτρητες ομορφιές!......................................... ......................
QUOTE]

Απόστολε με όλη μου την καρδιά καλά να περάσεις/σετε.
Επειδή δε ξέρω ότι θα πας ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ το λέω άναψε ένα κεράκι στη Χάρη Της για όλους εμάς του Nautilia.

Απόστολος Αλατάς
04-08-2009, 13:39
Έγινε! Θα ανάψω ένα κεράκι για όλα τα μέλη του φόρουμ!

τοξοτης
04-08-2009, 21:09
Να σαι καλα Απόστολε

triad
12-08-2009, 13:13

sorry, τωρα ειδα το μνμ σου, εχω καιρο να μπω στο φορουμ...
ειδα οτι περασες ωραια.αντε και του χρονου!