Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Cruise Ausonia [Σουπερφάστ XII - Superfast XII]

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

ndimitr93
23-06-2009, 15:40
Από πότε δρομολογήθηκε το 11 στο Ηράκλειο και δεν το μαθα???:lol::lol::confused:

nickosps
23-06-2009, 15:59
Ωραίες φωτογραφίες sylver! Και μια απορία: ποιο καράβι είναι στα δεξιά της πρώτης φωτο? Είναι της ίδιας εταιρείας που έχει τον Απόλλωνα?

sylver23
23-06-2009, 16:55
Ευχαριστώ παιδιά!!Το καραβι ειναι το ιονις στα δεξια το οποιο επεσε σημερα απο την δεξαμενή βασιλειάδη.Ειναι της european seaways οπως ο απολλωνας.

Ανέβασα κάποιες φωτογραφίες ακόμα εδώ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=222152#post222152)σε ενα θεμα ξεχασμένο.

Ας δουμε και μία ακομα εδω.

Πισινα με θέα την θάλασσα

45430

f/b kefalonia
23-06-2009, 16:57
Συλβερ βγαλε και μια την τσιμινιερα να την ανεβασεις!!!!!:DΞερεις ειναι ο ερωτας!!!!:D

sylver23
23-06-2009, 17:13
Γιαννη ,ο έρωτας σου!Χαλάω εγω χατίρι

45437

45438

f/b kefalonia
23-06-2009, 17:16
Αυτα ειναι!!!!!!!!!!:DΑψογος Συλβερ!!!!!!!!

Maroulis Nikos
23-06-2009, 17:26
καλό ταξίδι να έχεις, δεν υπάρχει κανένας να σε ρίξει στην πισίνα :D

sylver23
23-06-2009, 19:54
Κακέ άνθρωπε!

Ο ήλιος σιγά σιγά δύει στο πέλαγος και το ταξίδι σε μια ωρα θα έχει τελειώσει.

Τα απονερα των 28+ κομβων

45465

Μπαλκόνι με θέα..

45466

45467

ndimitr93
23-06-2009, 22:18
Αυτό θα πει ενημέρωση εν πλω!! Sylver καλώς ήρθες!!!!:p

Leo
23-06-2009, 22:25
Αυτό θα πει ενημέρωση εν πλω!! Sylver καλώς ήρθες!!!!:p

Κι αυτό θα πει Κρητική φιλοξενία :)

f/b kefalonia
23-06-2009, 22:44
Δεν υπαρχει αλλου τετοια φιλοξενια....!!!!!;)

dokimakos21
23-06-2009, 22:47
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΒΕΡ....!!!ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...!!

giannisk88
23-06-2009, 22:47
Αν είναι κατι που καμαρώνουμε εμεις οι κρητικοί είναι για τη φιλοξενία μας και χαιρόμαστε απιστευτα οταν αυτο αναγνωρίζεται!!
Οποιος θέλει όποτε θέλει είναι ευπρόσδεκτος στην πόλη μας!!!
Κερνάμε και ρακοβραδυές!!!!;)
Καλως ορισες λοιπον Συλβέστρο και ευχαριστούμε για το ρεπορτάζ(προς το παρόν)

Nissos Mykonos
23-06-2009, 23:18
Άψογος ο Συλβέστρος!!Σε ευχαριστούμε πολύ για το live ρεπορτάζ!!!

ndimitr93
23-06-2009, 23:42
Ε λοιπόν το επόμενο ταξίδι μου για Πειραιά θα το κάνω με το 12 (αν δεν έχει έρθει ωστόσο το 11 εδώ!!!)....Το λάτρεψα και σε αυτό οφείλεται ο sylver.....!!!!!!:p:cool:

orisibios
24-06-2009, 01:37
Ε λοιπόν το επόμενο ταξίδι μου για Πειραιά θα το κάνω με το 12 (αν δεν έχει έρθει ωστόσο το 11 εδώ!!!)....Το λάτρεψα και σε αυτό οφείλεται ο sylver.....!!!!!!:p:cool:

Off topic:

Aκουγετε τιποτα τετοιο?Aν ναι για ποτε?

diagoras
24-06-2009, 01:54
Eε ακουγεται κατο τετοιο αλλα περισσοτερο για χανια τωρα για ποτε....λογικα οταν ερθει το new superfast 2

f/b kefalonia
24-06-2009, 13:24
Συλβεστρο η φωτογραφια ειναι για παρτι σου!!!!!:)

45564

Vortigern
26-06-2009, 13:16
Superfast XII (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=8792) στον Περαια!

vinman
27-06-2009, 23:04
Αναχώρηση σήμερα το μεσημέρι....
(φωτογραφία απο κινητό)

46153

....και εν πλώ...πάλι απο κινητό....

46154

leonidas
29-06-2009, 21:02
Πρωτη φορα στη ζωη μου που ειδα Superfast !
Το ευχαριστηθηκα πραγματικα !
Σημερα 15:31 :p
Αφιερωμενες στον Θανο και στη Φανουλα :D
46534

46535

diagoras
29-06-2009, 21:03
Πολυ ωραιες φωτογραφιες:wink:.Μπραβο Λεωνιδα

dokimakos21
29-06-2009, 21:06
Πρωτη φορα στη ζωη μου που ειδα Superfast !
Το ευχαριστηθηκα πραγματικα !
Σημερα 15:31 :p
Αφιερωμενες στον Θανο και στη Φανουλα :D
46534

46535

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑ...!!

vinman
29-06-2009, 21:14
Προχθές το Σάββατο πραγματοποίησα το δεύτερο ταξίδι μου απο Πειραιά με το πλοίο για Ηράκλειο.
Όπως ίσως κάποιοι να θυμάστε είχα ξαναταξιδέψει στο πρώτο του εμπορικό ταξίδι προς Ηράκλειο τον Μάρτιο όπου μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα.
Δυστυχώς όμως τρείς μήνες μετά τα πράγματα δεν ήταν όπως τότε....
Η εξυπηρέτηση έχει πέσει σε επίπεδα κάτω του μετρίου και μαζί με αυτήν και η ευγένια που ήταν άξια λόγου στα πρώτα του ταξίδια...
Θυμάμαι στο πρώτο ταξίδι απο την είσοδο σου στο πλοίο μέχρι και την ρεσεψιόν πρέπει να μας χαιρέτησαν και να μας ευχήθηκαν καλό ταξίδι τουλάχιστον 10 άνθρωποι....Στα μπάρ η ευγένια,ο πληθυντικός και η εξυπηρέτηση ήταν κάτι που σε έκανε να νιώθεις οικείος με το καράβι...Τώρα?Το μόνο που άκουσα ανεβαίνοντας τις κυλιόμενες ήταν ''έχε το νού σου μάστορα μην παραπατήσεις με τη βαλίτσα και πως θα σε σηκώσουμε μετά....''......
Πολλά τα περιστατικά που χάλασαν τελείως την εικόνα μου...Θα αναφερθώ μόνο στα πιο σημαντικά...
Έκανα το λάθος να θέλω να φάω με την γυναίκα μου στο ala carte εστιατόριο όπως συνηθίζουμε και σε άλλα πλοία όταν ταξιδεύουμε.Αυτό που γνώριζα εώς τώρα ήταν ότι έβρισκες ακριβώς την ίδια ποικιλία σε φαγητό με το self service,απλά πλήρωνες λίγο παραπάνω για τις παρεχόμενες υπηρεσίες....Αμ δέ....Στο Superfast μάλλον την είδαν πεντάστερο εστιατόριο...Κατάλογος με 4 είδη ζυμαρικών (αστακομακαρονάδα η μία εξ'αυτών),4 είδη κρεατικών και κάποια είδη ψαριών....Τιμές?
Μία σαλάτα χωριάτικη,ένα ψαρονέφρι,ένα στήθος κοτόπουλο πανέ και ένα μπουκάλι κρασί της σειράς (γιατί κάποια άλλα έγραφαν 70 ευρώ στον κατάλογο),58,60 ευρώ!!!!!
Δεν θα μιλήσω για το service...εντελώς ερασιτεχνικού επιπέδου...το πιο χαρακτηριστικό όταν πήγε ο σερβιτόρος να βάλει την πετσέτα στα πόδια της γυναίκας μου....χωρίς βέβαια να τα καταφέρει αφού η Σοφία του αρνήθηκε ευγενικά μεν αλλά με απόλυτο τρόπο δε...Ήθελα να ήξερα πως θα αντιδρούσε αυτός αν έκαναν το ίδιο στη γυναίκα του σε κάποιο εστιατόριο...Είναι δυνατόν άντρας να πάει να αγγίξει τα πόδια γυναίκας??............
Μπαίνουμε στο κατάστημα με τα περιοδικά να πάρουμε κάτι για να περάσει η ώρα και όπως είναι φυσικό χαζεύαμε και λίγο.Η ώρα ήταν 16.55 και έκλειναν στις 17.00...Στις 16.58 η υπάλληλος που ήταν στο ταμείο μας λέει με ύφος διευθύντριας εμπορικού κέντρου...''αν δεν έχετε σκοπό να πάρετε κάτι συντομεύετε γιατί θέλω να κλείσω...''........
Κατεβαίνει η Σοφία απο το deck 8 που ήταν η καμπίνα στο μπάρ να πάρει καφέ,κοκά κόλα και νερό.Ζητάει να της βάλουν τον ελληνικό σε πλαστικό αλλά της είπαν ότι δεν έχουν και θα πρέπει να πάει στο μπάρ της πισίνας(!!).Της τον σερβίρουν κανονικά σε φλυτζάνι,της δίνουν και μία κόκα κόλα και ένα μπουκάλι νερό,πληρώνει και ζητάει κάτι για να τα μεταφέρει.Γιατί το ζήτησε όμως?Ο κατα τα άλλα ευγενέστατος μπάρμαν της είπε ότι δεν διαθέτει κουτί μεταφοράς.Τότε ζήτησε έναν δίσκο σερβιρίσματος και εκείνος της απάντησε ''δεν φτάνει που σε αφήνω να πάρεις το φλυτζάνι στην καμπίνα θές και δίσκο?Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα μαντάμ....''.
Το αποτέλεσμα,πήρε πρώτα τον καφέ και τον έφερε στην καμπίνα και μετά ξαναγύρισε να πάρει κόκα κόλα και νερό.......
Το αποκορύφωμα ήταν το βράδυ που φτάσαμε στο Ηράκλειο....Εγώ ήμουν στο κατάστρωμα και έβγαζα φωτογραφίες απο την αναχώρηση του Φαιστός.Αφού τέλειωσα πήρα την βαλίτσα μπήκα πίσω απο την ρεσεψιόν και συνέχισα προς τις κυλιόμενες σκάλες.Πρίν προλάβω να κάνω λίγα βήματα ακούω κάποιον να μου λέει ''Απο την άκρη να περάσεις και στις μύτες των ποδιών σου γιατί μόλις σφουγγαρίσαμε...και μην σέρνεις και τη βαλίτσα σου με τα ροδάκια γιατί θα αφήσεις σημάδια και θα πρέπει να το ξανακάνουμε...''................!!!!!!!!!
Το κακό για μένα είναι ότι θα ξαναταξιδέψω στο μέλλον με το ίδιο καράβι γιατί με βολεύει η ώρα αναχώρησης απο τον Πειραιά....Κάποιον όμως που δεν τον νοιάζουν οι ώρες δεν νομίζω πως θα ξαναμπεί ούτε σαν επισκέπτης αν η συμπεριφορά τους είναι όπως την βρήκα εγώ.
Ειλικρινά στις επιστροφές απο Ηράκλειο θα παίρνω Μινωικές ή Ανεκ και ας χάνω την έκπτωση του 20% που θα είχα αν γύριζα με το ίδιο...

orisibios
29-06-2009, 21:38
Υπερβολικα τα βρισκω αυτα.Εχε το νου σου μαστορα μην πεσεις και μη σερνεις την βαλιτσα γιατι σφουγγαρισαμε:confused: ....τι να πω?Και με κανενα φορτηγατζη να διαπληκτιστεις δεν θα μιλαγε ετσι..
Τα 58.6 ευρω πως προεκυψαν?

gtogias
29-06-2009, 21:50
Προχθές το Σάββατο πραγματοποίησα το δεύτερο ταξίδι μου απο Πειραιά με το πλοίο για Ηράκλειο.
Όπως ίσως κάποιοι να θυμάστε είχα ξαναταξιδέψει στο πρώτο του εμπορικό ταξίδι προς Ηράκλειο τον Μάρτιο όπου μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα.
Δυστυχώς όμως τρείς μήνες μετά τα πράγματα δεν ήταν όπως τότε....
Η εξυπηρέτηση έχει πέσει σε επίπεδα κάτω του μετρίου και μαζί με αυτήν και η ευγένια που ήταν άξια λόγου στα πρώτα του ταξίδια...
Ειλικρινά στις επιστροφές απο Ηράκλειο θα παίρνω Μινωικές ή Ανεκ και ας χάνω την έκπτωση του 20% που θα είχα αν γύριζα με το ίδιο...

Κρίμα και πάλι κρίμα. Είναι παράδοξο όμως πως μέσα σε τόσο λίγο διάστημα άλλαξαν τόσο πολύ τους τρόπους τους.

Σε συνδυασμό και με το πρόσφατο video στο youtube:
http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=en-GB&v=WjZS_LTAX_U

σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη διαφήμιση για τα κόκκινα. Με τέτοια εικόνα πως θα μπει στα Χανιά?

MILTIADIS
29-06-2009, 21:50
:shock::shock::shock:απιστευτο!!αλλα οχι και ανεξιγητο..ειναι λογικο τον πρωτο καιρο να δειχνουν τον καλυτερο τους εαυτο για να εντυπωσιασουν,αλλα πλεον μετα απο 4 μηνες στη γραμμη που πανω-κατω ολοι εχουν γνωρισει το πλοιο και τα μεριδια κινησης του εχουν ουσιαστικα οριστικοποιηθει,ειναι πιο χαλαροι!
αυτο παντως που με απογοητευει περισσοτερο στα λεγομενα σου,τα οποια προσωπικα τα πιστευω,ειναι οτι αυτη η συμπεριφορα ειναι εμφανης απο το συνολο σχεδον του πληρωματος και οχι απο 1-2 ατομα μεμονομενα..

orisibios
29-06-2009, 22:00
Ας επιβεβαιωσει και καποιος αλλος που ταξιδευει συχνα με αυτο το πλοιο να το διασταυρωσουμε.Μπορει ο ανθρωπος να επεσε στην περιπτωση που ειχαν νευρα ολοι, αδικαιολογητα, αλλα ολα γινονται.

f/b kefalonia
29-06-2009, 22:04
Παντως να πω την αληθεια κι εγω ταξιδεψα οταν πρωτομπηκε και ολο το πληρωμα ηταν στην τσιτα και ευγενεστατο!Τωρα που ταξιδεψα πριν 20 μερες μου φανηκε κι μενα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με τους τροπους βεβαια δεν εδωσα και πολυ σημασια!

DimitrisT
29-06-2009, 22:14
Με τέτοια συμπεριφορά και εφόσον υπάρχουν και άλλες εταιρίες στη γραμμή τα κόκκινα........... μαυρίστε τα :wink:

vageliss23
29-06-2009, 22:32
Δοκιμάσατε να γράψετε γράμμα στη SUperfast? Εγώ έγραψα αναλυτικότατες παρατηρησεις στο φυλλάδιο, μαζί με τις προτάσεις μου και πήρα μια πάρα πολύ ωραία απαντητική επιστολή

f/b kefalonia
29-06-2009, 22:34
Η οποια τι ελεγε???Σε ικανοποιησε αυτο που σου απαντησαν???

vinman
29-06-2009, 22:39
Δοκιμάσατε να γράψετε γράμμα στη SUperfast? Εγώ έγραψα αναλυτικότατες παρατηρησεις στο φυλλάδιο, μαζί με τις προτάσεις μου και πήρα μια πάρα πολύ ωραία απαντητική επιστολή

Είναι το επόμενο βήμα που θα κάνω πολύ απλά γιατί δεν μου αρέσει να παίζει κανένας με την νοημοσύνη μου τη στιγμή μάλιστα που πληρώνω χωρίς να απολαμβάνω τις υπηρεσίες που μου υπόσχονται....

sylver23
30-06-2009, 11:26
Σε προηγουμενο ποστ μου μέσα απο το σουπερφαστ είχα γράψει οτι το πλήρωμα ήταν ευγενικο.Φυσικά αναφέρομαι σε όσους μίλησα.
Μπορώ ομως να πω οτι υπήρχαν και κάποιες εξαιρέσεις.
Η μια ηταν οταν ρώτησα στο πλωριό σαλονι αν μπορώ να καπνίσω σε ενα τραπέζι που ειχε αυτοκολλητο για μη καπνίζοντες αλλα ήταν διπλα σε αλλο που επιτρεπονταν.Ο κυριος που ρώτησα μου λεει
--ε αμα είναι ετσι θα καπνίζουνε μετα και στο πιο δίπλα και πιο διπλα...
με ένα τονο ειρωνίας.
Του απαντησα καταλλήλος οτι -δεν σου πα και τπτ ,ηρέμησε.
Προτιμούσα ενα απλο -Οχι κυριε/φιλε απαγορεύεται.

Η δευτερη εξαιρεση είναι σχεδον ίδια με αυτή του μανώλη.
Πηγα στο μπαρ στο 7ο ντεκ και ζήτησα καρτα ινερνετ και καφε σε πλαστικο.
Μου ειπε και εμενα να πάω στο μπαρ της πισινας.
Του ζήτησα την κάρτα και μου απαντησε οτι έχει και στο πάνω μπαρ (ο κυριος ήταν ευγενέστατος φυσικά και ηταν και λογικο να με παραπέμψει και για την κάρτα στο επάνω αφου ετσι και αλλιως θα επερνα και καφέ απο εκει)
Ανεβηκα στο 9ο καταστρωμα και οταν ζήτησΑ καρτα μου λένε οτι δεν πιανει ιντερνετ εδω΄.
Τους ειπα οτι εγω καρτα θέλω.
3 φορές ζητησα κάρτα και μου απαντησε οτι δεν πιάνει εκει.
Του εξήγησα οτι το ξέρω και οτι κάθομαι κάτω και η απάντηση ήταν γιατι δεν την αγόρασα απο το κάτω μπαρ.
Εξήγησα και πάλι οτι δεν είχαν καφέ σε πλαστικο για αυτό ηρθα εδω.
Και μου απάντησε οτι την κάρτα μπορουσα να την παρω απο κάτω και να ανεβω για τον καφέ εκει.
Το οτι πρέπει να απολογούμαι και να εξηγώ για να δώσω λεφτά ,δεν μπορώ να το καταλάβω αλλα υπερισχυσε το -καλή καρδια ,δεν πειράζει ,παω διακοπες και δεν θα χαλαστώ.

Μεμονωμένα βέβαια περιστατικά ,διοτι αλλα μέλη του πληρώματος ήταν ευγενέστατα.

Και κάτι ακομα.Παρατήρησα στο Ηράκλειο οτι στην αποβίβαση λειτουργούσε η κυλιώμενη σκάλα.
Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται σωστο αλλα εγώ τουλάχιστον δεν το έχω δει να γίνεται σε αλλα πλοια και ο λόγος είναι οτι λόγω συνοστισμού του κόσμου μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα.

aegeanspeedlines
30-06-2009, 15:44
φοβερό πλοίο!!! ταξίδεψα της προάλλες μαζι του!!!!!!!!!!!

Naias II
30-06-2009, 17:11
Η μια ηταν οταν ρώτησα στο πλωριό σαλονι αν μπορώ να καπνίσω σε ενα τραπέζι που ειχε αυτοκολλητο για μη καπνίζοντες αλλα ήταν διπλα σε αλλο που επιτρεπονταν.Ο κυριος που ρώτησα μου λεει
--ε αμα είναι ετσι θα καπνίζουνε μετα και στο πιο δίπλα και πιο διπλα...
με ένα τονο ειρωνίας.

Εγώ να πω κάτι άσχετο βέβαια με την ευγένεια του πληρώματος. Όταν το τραπέζι μη καπνίζοντων είναι δίπλα με τους καπνίζοντες, ο καπνός δεν μεταφέρεται στους μη και σε όλο το χώρο που δεν επιτρέπεται; Επομένως αυτό που σου είπε sylver ο κύριος είναι τελείως άτοπο.
Οπότε μιας και αύριο ισχύουν οι νέοι κανονισμοί για το κάπνισμα, τέτοια μέτρα δεν βοηθάνε τους μη καπνιστές. ή ναι ή όχι ή βάλτε μια μεσοτοιχία.

Και να προσθέσω και κάτι ακόμα στα παράπονά σας να τους γράφετε στις πρόσθετες επισημάνσεις να τους πληρώνουν καλύτερα και να μην τους αντιμετωπίζουν σαν τα σκυλιά, ο σεβασμός είναι μεταδοτικός! ;)

vinman
30-06-2009, 20:08
Aφιερωμένες στους φίλους Nikos V,Trakman,Voyager,Leo,Eliasaslan,Thanasis89,Sylver 23,Rocinante και Polykas...!!

Ανοιχτά του Φαλήρου
46743

Μισή ώρα πριν το Ηράκλειο
46744

Μπαίνοντας στο λιμάνι του Ηρακλείου
46745

Ξημέρωμα στον Σαρωνικό
46746

ΓιαννηςΤ
30-06-2009, 20:50
καταπληκτικες

leonidas
30-06-2009, 20:57
Παρα πολυ ομορφες ληψεις Μανο.
Καταπληκτικα χρωμματα , ευχαριστουμε !:D

diagoras
30-06-2009, 21:29
Η τεταρτη φωτογραφια ειναι φοβερη(οχι πως και οι αλλες δεν ειναι απλως αυτη που αρεσε περισσοτερο)μπραβο πολυ ωραιες οι ληψεις σου;)

dokimakos21
01-07-2009, 21:41
Η ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ F/B KEFALONIA..!!

46938

f/b kefalonia
01-07-2009, 23:22
Σε ευχαριστω πολυ φιλε δοκιμακο!!!!!Τωρα με τρελανες!!!!Ο ερωτας μου!!!!!:D

xidianakis
02-07-2009, 14:44
Aφιερωμένες στους φίλους Nikos V,Trakman,Voyager,Leo,Eliasaslan,Thanasis89,Sylver 23,Rocinante και Polykas...!!

Ανοιχτά του Φαλήρου
46743

Μισή ώρα πριν το Ηράκλειο
46744

Μπαίνοντας στο λιμάνι του Ηρακλείου
46745

Ξημέρωμα στον Σαρωνικό
46746
τελειο φωτορεπορταζ vinman! ομορφες φωτογραφιες!

parianos
02-07-2009, 23:00
Στο λιμανι του Πειραια...

47278

stelios
02-07-2009, 23:07
Από ότι φαίνεται η γραμμή πάει καλά και έτσι η εταιρεία ζήτησε έγκριση δρομολογίων και την σεζόν Νοέμβριος 2009-Οκτώβριος 2010 με μόνη αλλαγή την ώρα αναχώρησης από Πειραιά στις 15.00.

Thanasis89
02-07-2009, 23:10
Δεδομένων των συνθηκών, σκίζει ! Μακάρι να βλέπατε τι γίνεται κάθε φορά στην άφιξη του στο Ηράκλειο...

vinman
03-07-2009, 02:55
Δεδομένων των συνθηκών, σκίζει ! Μακάρι να βλέπατε τι γίνεται κάθε φορά στην άφιξη του στο Ηράκλειο...

Η αλήθεια είναι ότι μαζεύει αρκετό κόσμο το πλοίο μιας και το δρομολόγιο του απο Πειραιά είναι βολικό για αρκετούς!!
Και μιας και ο λόγος,άφιξη στο Ηράκλειο...και ανάποδα για να πλησιάσει στην προβλήτα...;)

47370

vageliss23
03-07-2009, 06:42
Επίσης, με την παρατεταμένη παρουσία σιγά σιγά θα πειστούν και οι μεταφορικές να τους προτιμήσουν. Αν μάλιστα μπει και το αδερφάκι στα Χανιά θα υπάρξει ακόμα περισσότερη "συνέργεια"

nikosdet
03-07-2009, 09:20

Καλά, κόψε κάτι! :p
Όχι ότι δεν πηγαίνει καλά, μια χαρά πάει!
Απλώς μην υπερβάλλουμε! Μην ξεχνάς ότι μόλις φτάσει Ηράκλειο διώχνουν αμέσως τον κόσμο γιατί πρέπει να ξαναφύγει! ;) Σε αντίθεση με τα άλλα που αρκετή σχετικά ώρα μετά την άφιξη εξακολουθείς να βλέπεις κόσμο..

Πάντως στο "κατέβασμα" για Κρήτη όντως πρέπει να πηγαίνει καλύτερα από την άνοδο.

Vortigern
03-07-2009, 20:32
Δν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται ολο αυτο το θεμα με το πλοιο,το πλοιο ειναι μια χαρα δν χρειαζεται να κανουμε κακη διαφημησι.Οσο για το βιντεο θα ηθελα να βγει απο το φορουμ αφου ολοι ειμαστε μαρτυρες οτι αυτα γινονται σε καθε πλοιο,δν εχει ο καθενας την οικονομικη ανεσει να περνει καμπινα.Και στο Ιεραπετρα γινοταν αυτο και στο Αγιος Γεωργιος και γενικα σε αλλα πλοια.

Speedkiller
03-07-2009, 21:43
Δν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται ολο αυτο το θεμα με το πλοιο,το πλοιο ειναι μια χαρα δν χρειαζεται να κανουμε κακη διαφημησι.Οσο για το βιντεο θα ηθελα να βγει απο το φορουμ αφου ολοι ειμαστε μαρτυρες οτι αυτα γινονται σε καθε πλοιο,δν εχει ο καθενας την οικονομικη ανεσει να περνει καμπινα.Και στο Ιεραπετρα γινοταν αυτο και στο Αγιος Γεωργιος και γενικα σε αλλα πλοια.

Εγώ πάλι δεν βλεπω γιατί θα πρέπει να κάνουμε μόνο θετική διαφήμιση κ όχι δυσφημιση όταν κάτι όντως μας ενοχλησε η δεν ήταν όπως θα πρεπε να ναι...:rolleyes:Να λέμε τα καλά να λέμε κ τα κακά!Κ αφού όντως γίνεται αυτό σε όλα τα βαπόρια δεν νομίζω πως στάθηκε κανείς τόσο σε αυτό!Αυτά που είπε ο Vinman και ο sylver κλπ κλπ καλά κάναν και τα είπαν!!!Γνώμη μου είναι πως δικαίως μιλούν όχι επαινετικά με αυτά που συνέβησαν!!!

Vortigern
03-07-2009, 21:49
Εγώ πάλι δεν βλεπω γιατί θα πρέπει να κάνουμε μόνο θετική διαφήμιση κ όχι δυσφημιση όταν κάτι όντως μας ενοχλησε η δεν ήταν όπως θα πρεπε να ναι...:rolleyes:Να λέμε τα καλά να λέμε κ τα κακά!Κ αφού όντως γίνεται αυτό σε όλα τα βαπόρια δεν νομίζω πως στάθηκε κανείς τόσο σε αυτό!Αυτά που είπε ο Vinman και ο sylver κλπ κλπ καλά κάναν και τα είπαν!!!Γνώμη μου είναι πως δικαίως μιλούν όχι επαινετικά με αυτά που συνέβησαν!!!

Κωστα και παλι δν συμφωνο,ομως αυτη ειναι η γνωμη σου.Παραπανω διαβασα κατι για 58,60Ε στο εστιατοριο του πλοιου και θελω να πω οτι με αυτα που πηρατε λογικο ειναι να φτασει η τιμη εκει πανω,ολοι ξερουμε οτι το ψαρονεφρι δν πεφτει κατω απο τα 9€ σε κανενα εστιατοριο αν μητε αλλο στο καραβι που παντα εχουν παραπανω τιμες ολα τα πλοια.Και στο κατω κατω ας μην κατσεις να φας στο πλοιο,φαε ενα σαντουιτς....Πατε και σε αλλα πλοια να δειτε τιμες...

Speedkiller
03-07-2009, 21:56
Κωστα και παλι δν συμφωνο,ομως αυτη ειναι η γνωμη σου.Παραπανω διαβασα κατι για 58,60Ε στο εστιατοριο του πλοιου και θελω να πω οτι με αυτα που πηρατε λογικο ειναι να φτασει η τιμη εκει πανω,ολοι ξερουμε οτι το ψαρονεφρι δν πεφτει κατω απο τα 9€ σε κανενα εστιατοριο αν μητε αλλο στο καραβι που παντα εχουν παραπανω τιμες ολα τα πλοια.Και στο κατω κατω ας μην κατσεις να φας στο πλοιο,φαε ενα σαντουιτς....Πατε και σε αλλα πλοια να δειτε τιμες...

Δηλαδη οι τροποι ήταν καλοί έτσι??????:rolleyes:Εδώ δεν είμαστε μόνο για να επαινούμε κ να αποθεώνουμε..Είμαστε για να λέμε τα πράγματα με τη δική μας σκοπιά φυσικα με κάποια τεκμηρίωση κ ποσο μαλλον απο προσωπικά βιώματα!!!

Vortigern
03-07-2009, 21:57
Δηλαδη οι τροποι ήταν καλοί έτσι??????:rolleyes:Εδώ δεν είμαστε μόνο για να επαινούμε κ να αποθεώνουμε..Είμαστε για να λέμε τα πράγματα με τη δική μας σκοπιά φυσικα με κάποια τεκμηρίωση κ ποσο μαλλον απο προσωπικά βιώματα!!!

Ουτε ομως να σαμποταρουμε την εταιρια με αυτο τον τροπο..

Speedkiller
03-07-2009, 22:00
Ουτε ομως να σαμποταρουμε την εταιρια με αυτο τον τροπο..

Ποιος σαμποτάρει???Πραγματικά εκπλήσσομαι με αυτά που ακούω....:shock:Οχι δηλαδη θα μας προσβάλλουν έτσι και θα βγαινουμε να λέμε τι ωραίο το superfast και τι ωραία που περάσαμε για να μη....σαμποτάρουμε την εταιρεία...:confused::twisted:

Vortigern
03-07-2009, 22:10
Speedkiller,δν διαφωνω με αυτα που λες,αλλα υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα,αυτο που ηπωθηκε για το συγκεκριμενο καραβι να λεγεται και στα υπολοιπα post και για τα υπολοιπα πλοια,πολλες φορες εχω δει post που αναφεροντε σε κακες καταστασης που επικρατουν σε πλοια και τα κανουμε γαργαρα κι εδω ενα παρομοιο θεμα το χουμε κανει πρωτοσελιδω...αυτο ηθελα να πω κι οποιος καταλαβε ........

Speedkiller
03-07-2009, 22:17
Speedkiller,δν διαφωνω με αυτα που λες,αλλα υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα,αυτο που ηπωθηκε για το συγκεκριμενο καραβι να λεγεται και στα υπολοιπα post και για τα υπολοιπα πλοια,πολλες φορες εχω δει post που αναφεροντε σε κακες καταστασης που επικρατουν σε πλοια και τα κανουμε γαργαρα κι εδω ενα παρομοιο θεμα το χουμε κανει πρωτοσελιδω...αυτο ηθελα να πω κι οποιος καταλαβε ........

Bρε κατάλαβα...Κ συμφωνώ σε αυτό!Αλλα όχι όμως να μην μπορεί κάποιος να πει όλα αυτά που ειπώθηκαν!Ειχαν κάθε λόγο και δίκιο να το κάνουν!!!

vinman
03-07-2009, 23:24

Καταρχήν Θάνο μου έχω ταξιδέψει ήδη 4 φορές με το πλοίο οπότε έχω και μία πιο σφαιρική άποψη.
Κατά δεύτερον όπως τόνισα τα θετικά του στοιχεία στο πρώτο ταξίδι μου έτσι κατέγραψα και τα αρνητικά του στο τελευταίο μου ταξιδι...
Όπως λοιπόν έγραφα για τα θετικά του έχω κάθε δικαίωμα να ασκησω και κριτική καλόπιστη και καλοπροαίρετη και για τα άσχημα που συνάντησα.
Επειδή αναφέρθηκες στο φαγητό και επειδή είπες ότι με το ψαρονέφρι που διάλεξα τι περίμενα να πληρώσω θα ήθελα να σου πώ πως αν μου βρείς εσύ φθηνότερο φαγητό στο κατάλογο ευχαρίστως θα στο κεράσω....
Ο κατάλογος περιείχε μόνο ''μπούρδες'' και κανένα φαγητό απο αυτά που όλοι μας ξέρουμε...
Κάνω το χρόνο περιπου 20 ταξίδια με διάφορα πλοία και εταιρείες και δεν το έχω συναντήσει πουθενά αυτό.
Μινωικές και Ανεκ στα εστιατόρια τους έχουν όλη την ποικιλία που εχουν και στα σέλφ σέρβις με μία πολύ μικρή επιβάρυνση για την εξυπηρέτηση που σου παρέχουν.
Εν ολίγοις με 25-30 ευρώ τρώνε δύο άτομα του σκασμού...
Στο Σούπερφαστ είχες να επιλέξεις αναμεσα σε αστακομακαρονάδες και ψαρονέφρια που στα χρέωναν για χρυσό...
Και για να αντιπαρέλθω το φαγητό (ως γνωστόν σε πολλούς απο εσάς τι να μου κάνει ένα σαντουιτσάκι...?:p) την αγενή συμπεριφορά γιατί πρέπει να την αφήσω στην άκρη?
Απο την στιγμή που πληρώνω και δεν εξυπηρετούμε σωστά,είτε αγοράζω τυρόπιτα απο φούρνο είτε ταξιδεύω με πλοίο θα διαμαρτυρηθώ...
Δεν δυσφημώ λοιπόν εγώ κανέναν...απο μόνοι τους δυσφημουνται...απο τις πράξεις και τα έργα τους...
Και πίστεψε με είναι αποκλειστικά στο χέρι τους οι πράξεις και τα έργα τους να γίνουν καλή διαφήμιση...

orisibios
05-07-2009, 00:10
Δεν δικαιολογω το πληρωμα του σουπερφαστ αλλα οπως και να το κανουμε τρωνε ασχημο ζορισμα με τετοια δρομολογια(σαν λεωφορειο πανω - κατω ενα πλοιο)
Ετσι εμενα δεν με παραξενευει και πολυ τετοια συμπεριφορα απο μερικα μελη του πληρωματος....

sylver23
05-07-2009, 00:29
Δεν θεωρω οτι δυσφιμίζουμε ενα πλοίο οταν περιγράφουμε με κόσμια λόγια κάποια περιστατικά που συνέβησαν χωρίς να προσβάλουμε κανέναν.
Δεν νομίζω οτι το κάναμε πρωτοσέλιδο καθώς για τα περιστατικά αυτά υπήρξαν 6-7 ποστ απο τα οποία το ενα ήταν του βινμαν και το άλλο δικό μου που περιγράφαμε το τι έγινε και μετά κάποιες ερωτήσεις και απαντήσεις.Το θέμα σταμάτησε εκει μέχρι που κάποιος το έκανε πρωτοσέλιδο.
Εδω είμαστε για να λέμε τα ωραία και τα άσχημα και όχι μόνο να χαιδολογάμε πλοια και εταιρίες.
Στην μέχρι τώρα πορεία μου στο φόρουμ και απο οτι μπορώ να κρίνω και στην πορεία του Βινμαν ποτε δεν είμασταν κολλημένοι με ένα πλοίο και μία εταιρία.
Οταν το πλήρωμα ενος πλοίου είναι αψογο το τονίζουμε και με το παραπάνω.
Φυσικά τέτοια περιστατικά θα τα αναφέρω αμα τα συναντήσω και σε άλλο πλοίο.

Προς απάντηση στον φίλο orisibio -Καταλαβαίνω την κούραση αυτών των πληρωμάτων αλλα σαν πελάτης θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται όπως τους συμπεριφέρομαι.Δεν με ενδιαφέρουν οι πληθυντικοί ευγενείας και να κρατάνε τους τύπους αλλα να μιλάνε οπως πρέπει.
Ο καθένας μπορεί να είναι κουρασμένος ,αυτο όμως δεν πάει να πει οτι χάνεται στον δρόμο η ευγένεια.

Vortigern
05-07-2009, 02:43
Δεν θεωρω οτι δυσφιμίζουμε ενα πλοίο οταν περιγράφουμε με κόσμια λόγια κάποια περιστατικά που συνέβησαν χωρίς να προσβάλουμε κανέναν.
Δεν νομίζω οτι το κάναμε πρωτοσέλιδο καθώς για τα περιστατικά αυτά υπήρξαν 6-7 ποστ απο τα οποία το ενα ήταν του βινμαν και το άλλο δικό μου που περιγράφαμε το τι έγινε και μετά κάποιες ερωτήσεις και απαντήσεις.Το θέμα σταμάτησε εκει μέχρι που κάποιος το έκανε πρωτοσέλιδο.
Εδω είμαστε για να λέμε τα ωραία και τα άσχημα και όχι μόνο να χαιδολογάμε πλοια και εταιρίες.
Στην μέχρι τώρα πορεία μου στο φόρουμ και απο οτι μπορώ να κρίνω και στην πορεία του Βινμαν ποτε δεν είμασταν κολλημένοι με ένα πλοίο και μία εταιρία.
Οταν το πλήρωμα ενος πλοίου είναι αψογο το τονίζουμε και με το παραπάνω.
Φυσικά τέτοια περιστατικά θα τα αναφέρω αμα τα συναντήσω και σε άλλο πλοίο.

Προς απάντηση στον φίλο orisibio -Καταλαβαίνω την κούραση αυτών των πληρωμάτων αλλα σαν πελάτης θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται όπως τους συμπεριφέρομαι.Δεν με ενδιαφέρουν οι πληθυντικοί ευγενείας και να κρατάνε τους τύπους αλλα να μιλάνε οπως πρέπει.
Ο καθένας μπορεί να είναι κουρασμένος ,αυτο όμως δεν πάει να πει οτι χάνεται στον δρόμο η ευγένεια.

Συλβερ οπως γνωριζεις ημουν Πειραια και τα μυνηματα τα ειδα λιγο καθυστεριμενα.Τοσο καιρο οταν ταξιδευε Πατρα κανεις δν βγηκε να πει κατι για το πλοιο....τωρα γινονται ολα.

vinman
05-07-2009, 03:02
Συλβερ οπως γνωριζεις ημουν Πειραια και τα μυνηματα τα ειδα λιγο καθυστεριμενα.Τοσο καιρο οταν ταξιδευε Πατρα κανεις δν βγηκε να πει κατι για το πλοιο....τωρα γινονται ολα.

Θάνο,έτσι όπως το γράφεις φαίνεται σαν να είμαστε βαλτοί για να δυσφημήσουμε το πλοίο...
Τι πάει να πεί ότι τώρα γίνονται όλα?
Τώρα ταξιδέψαμε και τώρα τα είπαμε....
Θα παρακαλούσα λοιπόν να σταματήσουν τα υπονοούμενα όσον αφορά εμένα προσωπικά...

Vortigern
05-07-2009, 03:03
Θάνο,έτσι όπως το γράφεις φαίνεται σαν να είμαστε βαλτοί για να δυσφημήσουμε το πλοίο...
Τι πάει να πεί ότι τώρα γίνονται όλα?
Τώρα ταξιδέψαμε και τώρα τα είπαμε....
Θα παρακαλούσα λοιπόν να σταματήσουν τα υπονοούμενα όσον αφορά εμένα προσωπικά...

Μανωλη δν πεταω υπονοουμενα,αν ηθελα να πω κατι θα στο ελεγα πρωσοπικα.

nikosdet
05-07-2009, 04:40
Μανωλη δν πεταω υπονοουμενα,αν ηθελα να πω κατι θα στο ελεγα πρωσοπικα.

Ρε φίλε το παράκανες.. Μόνος σου το έκανες πρωτοσέλιδο!
Τόση εμμονή δλδ με την εταιρεία που εθελοτυφλείς;
Δλδ είναι όλοι βαλτοί ή κολλημένοι με ανταγωνιστή (κι εσύ όχι; :p) που τα λέμε επίτηδες;

Καταλαβαίνω αν για κάποιο λόγο θες να υπεραστιστείς την εταιρεία ή το πλοίο, όπως πιθανώς θα θέλαμε κατά περίπτωσει οι περισσότεροι και σε άλλα posts, αλλά από τη στιγμή που βλέπεις αναλυτικά τι έγινε και τόσο σχόλια από αρκετούς συμφορουμίτες, επιμένεις; Με αυτά που είπε ο vinman πού διαφωνείς;;
Πες τη γνώμη σου όπως όλοι, αλλά μέχρι εκεί! Μη μας την επιβάλεις κιόλας!

Τέλος, επειδή βλέπεις "χτυπήματα" να σου θυμίσω ότι τους ίδιους ανταγωνιστές είχε και στην Ιταλία.. Εκτός κι αν εμείς εδώ είμαστε οι "τρελοί".
Τέσπα, τη γνώμη μου είπα και δε θέλω να το πάω σε διαμάχη, οπότε εγώ σταματώ εδώ και sorry αν τυχόν σε παρεξήγησα.

Ηριδανός
05-07-2009, 08:29
Τα όσα αναφέρει σε προηγούμενο του ποστ ο vinman, θα πρέπει σίγουρα να τύχουν της ανάλογης προσοχής από την εταιρεία του πλοίου αν θέλει βέβαια να συνεχίσει να έχει την καλή φήμη που είχε πάντα για το service της. Είναι όμως τουλάχιστον άκομψο και σοβαρό ολίσθημα το να κατηγορείς επαγγελματίες χωρίς πρώτα να γνωρίζεις το αντικείμενο της δουλειάς τους και τις υποχρεώσεις τους.

......Δεν θα μιλήσω για το service...εντελώς ερασιτεχνικού επιπέδου...το πιο χαρακτηριστικό όταν πήγε ο σερβιτόρος να βάλει την πετσέτα στα πόδια της γυναίκας μου....χωρίς βέβαια να τα καταφέρει αφού η Σοφία του αρνήθηκε ευγενικά μεν αλλά με απόλυτο τρόπο δε...Ήθελα να ήξερα πως θα αντιδρούσε αυτός αν έκαναν το ίδιο στη γυναίκα του σε κάποιο εστιατόριο...Είναι δυνατόν άντρας να πάει να αγγίξει τα πόδια γυναίκας??......

Το συγκεκριμένο service στο οποίο αναφέρεσαι φίλε vinman, ή μάλλον καλύτερα, η συγκεκριμένη ενέργεια του σερβιτόρου, ήταν εντελώς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΎ επιπέδου. Σε όποιο ακριβό και "μεγάλο" εστιατόριο και αν πας για φαγητό, ο σερβιτόρος είναι υποχρεωμένος να σου "βάλει", "απλώσει" πετσέτα στα πόδια. Και αυτό μπορείς πολύ εύκολα να το διαπιστώσεις πηγαίνοντας είτε σε κάποιο μεμονωμένο μεγάλο Restaurant, είτε σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο (HILTON, INTERCONTINENTAL, ΑΣΤΕΡΑ κλπ.). Άρα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος σερβιτόρος θα αντιδρούσε διαφορετικά από εσένα αν έκαναν το ίδιο στην γυναίκα του... Εκτός πια αν υποστηρίζεις τη νάποψη ότι στα πόδια των γυναικών θα έπρεπε να απλώνουν τις πέτσέτες ...γυναίκες σερβιτόροι.

Τώρα αν ρωτάτε την προσωπική - ταπεινή μου γνώμη, θεωρώ ένα τέτοιου είδους service εξεζητημένο και φέρνον στην δουλοπρέπεια. Θα με ενοχλούσε και εμένα μία τέτοια ενέργεια (όχι βέβαια γιατί θα ...αγγίζαν τα πόδια της γυναίκας μου), αλλά γιατί με κάνει γενικά να αισθάνομαι αμήχανος το service των ακριβών εστιατορίων. Από το να μην τολμάς να αγγίξεις το ποτήρι σου με το νερό και κάποιος "μπάστακας" από πάνω σου να το ξαναγεμίζει αμέσως, μέχρι το να σου κάνουν δεκάδες υποκλίσεις από την ώρα που θα μπείς σε έναν τέτοιο χώρο μέχρι και να φύγεις. Προτιμώ (ασυζητητί) τις ταπεινές ταβέρνες και τα απλά εστιατορια. Άλλο όμως αυτό και άλλο να κατηγορούμε έναν επαγγελματία επειδή πολύ απλά έκανε αυτό που ήταν υποχρεωμένος από τα καθήκοντα του να κάνει.

vinman
05-07-2009, 09:06
Τα όσα αναφέρει σε προηγούμενο του ποστ ο vinman, θα πρέπει σίγουρα να τύχουν της ανάλογης προσοχής από την εταιρεία του πλοίου αν θέλει βέβαια να συνεχίσει να έχει την καλή φήμη που είχε πάντα για το service της. Είναι όμως τουλάχιστον άκομψο και σοβαρό ολίσθημα το να κατηγορείς επαγγελματίες χωρίς πρώτα να γνωρίζεις το αντικείμενο της δουλειάς τους και τις υποχρεώσεις τους.

Το συγκεκριμένο service στο οποίο αναφέρεσαι φίλε vinman, ή μάλλον καλύτερα, η συγκεκριμένη ενέργεια του σερβιτόρου, ήταν εντελώς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΎ επιπέδου. Σε όποιο ακριβό και "μεγάλο" εστιατόριο και αν πας για φαγητό, ο σερβιτόρος είναι υποχρεωμένος να σου "βάλει", "απλώσει" πετσέτα στα πόδια. Και αυτό μπορείς πολύ εύκολα να το διαπιστώσεις πηγαίνοντας είτε σε κάποιο μεμονωμένο μεγάλο Restaurant, είτε σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο (HILTON, INTERCONTINENTAL, ΑΣΤΕΡΑ κλπ.). Άρα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος σερβιτόρος θα αντιδρούσε διαφορετικά από εσένα αν έκαναν το ίδιο στην γυναίκα του... Εκτός πια αν υποστηρίζεις τη νάποψη ότι στα πόδια των γυναικών θα έπρεπε να απλώνουν τις πέτσέτες ...γυναίκες σερβιτόροι.

Τώρα αν ρωτάτε την προσωπική - ταπεινή μου γνώμη, θεωρώ ένα τέτοιου είδους service εξεζητημένο και φέρνον στην δουλοπρέπεια. Θα με ενοχλούσε και εμένα μία τέτοια ενέργεια (όχι βέβαια γιατί θα ...αγγίζαν τα πόδια της γυναίκας μου), αλλά γιατί με κάνει γενικά να αισθάνομαι αμήχανος το service των ακριβών εστιατορίων. Από το να μην τολμάς να αγγίξεις το ποτήρι σου με το νερό και κάποιος "μπάστακας" από πάνω σου να το ξαναγεμίζει αμέσως, μέχρι το να σου κάνουν δεκάδες υποκλίσεις από την ώρα που θα μπείς σε έναν τέτοιο χώρο μέχρι και να φύγεις. Προτιμώ (ασυζητητί) τις ταπεινές ταβέρνες και τα απλά εστιατορια. Άλλο όμως αυτό και άλλο να κατηγορούμε έναν επαγγελματία επειδή πολύ απλά έκανε αυτό που ήταν υποχρεωμένος από τα καθήκοντα του να κάνει.

Καλέ μας φίλε Ηριδανέ
Επειδή ασχολούμαι επαγγελματικά με τους χώρους μαζικής εστίασης εδώ και 10 χρόνια κατέχοντας διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες του χώρου,και έχοντας παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδευτικών διημέρων θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ένας σωστός επαγγελματίας οφείλει να είναι διακριτικός πάνω απο όλα.
Σε όλα τα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει τονίζεται επανειλημένως ότι την πετσέτα στα πόδια γυναίκας την τοποθετεί μόνο γυναίκα σερβιτόρος.
Επίσης σύντομα και επιγραμματικά αναφέρω ότι ούτε πρέπει να κάθονται σαν μπάστακες πάνω απο το κεφάλι σου,ούτε να είναι ιδιαίτερα γλοιώδεις...
Πολύ απλά πρέπει να ακολουθούν απλούς και συγκεκριμένους κανόνες που δυστυχώς δεν τους ακολουθούν για διαφορετικούς λόγους στην κάθε επιχείρηση (ελλειπής εκπαίδευση προσωπικού,άγνοια κανόνων σερβιρίσματος,υπερβάλλων ζήλος κ.ο.κ.).
Οπότε τα περί σοβαρού ολισθήματος χωρίς να γνωρίζω δεν μπορώ να τα δεχτώ γιατί όχι μόνο τα γνωρίζω αλλά τα διδάσκω κιόλας σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις που πραγματοποιώ σαν Διευθυντής Λειτουργίας καταστημάτων μεγάλης αλυσίδας στον χώρο της εστίασης!

HIGHSPEED 4
05-07-2009, 10:29
παντως γεωικότερα το superfast12 εχει δειξει πολυ καλη εικόνα και τις περισσοτερες φορες τηρηση των δρομολογιων επακριβως η ακομα και πιο γρηγορα..εχει τειχει να ταξιδεψω αρκετες φορες επειδη σπουδαζω κρητη και το προσωπικο του ηταν υποδειγματικο.. και το πλοιο σε αριστη κατασταση..πεντακαθαρο..

nikosdet
05-07-2009, 12:56
παντως γεωικότερα το superfast12 εχει δειξει πολυ καλη εικόνα και τις περισσοτερες φορες τηρηση των δρομολογιων επακριβως η ακομα και πιο γρηγορα..εχει τειχει να ταξιδεψω αρκετες φορες επειδη σπουδαζω κρητη και το προσωπικο του ηταν υποδειγματικο.. και το πλοιο σε αριστη κατασταση..πεντακαθαρο..

Καλά κάνεις φίλε και το αναφέρεις για να μη δημιουργήσουμε μία άσχημη εικόνα του πλοίου και το αδικούμε! :D
Απλώς όπως είπαν κι αρκετοί νωρίτερα, καλό είναι -και πρέπει- να αναφέρουμε τόσο τα θετικά (που ευτυχώς είναι πολλά) όσο και τα αρνητικά κάθε πλοίου/εταιρείας/κατάστασης γενικότερα - στην τελική για να διορθώνονται!

sylver23
05-07-2009, 15:06
Ζητάω συγγνώμη απο κάποιους που παρεξηγήθηκαν επειδή είπα αλήθειες.Να στε σίγουροι οτι θα το ξανακάνω.
Πιστέυω οτι όλοι μας είπαμε την γνώμη μας.
Οπότε προτείνω να πάμε παρακάτω αν δεν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι.

Αναχώρηση απο Πειραιά

47799

Αφιξη στο Ηράκλειο..

47800

..με το Παλάτι να μας υποδέχεται

47801

HIGHSPEED 4
05-07-2009, 15:38
παιδια θεωρω οτι καλυτερο τον πλουραλισμο αποψεων..εδω αλλωστε λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και δεν ειμαστε για να διαφημιζουμε εταιριες!!οποτε οσο περισσοτερες γνωμες τοσο το καλυτερο!!!!
παντως η σουπερφαστ ολο και κερδιζει κοσμο για κρητη και ειδικα φοιτητητες ηρακλειου και ρεθυμνου!!! και θεωρω πιο ειλικρινες να λεει 6 μισι ωρες και να κανει λιγοτερο παρα να λεει 5 κ 45 οπως η μινοαν και να κανει παντα 6 κ 15 στην καλυτερη περιπτωση.. αυτο δεν το λεω για να μειωσω την μινοαν της οποιας τα πλοια ειναι αξιοπλοα, καινουργια και γρηγορα..αδιαμφισβητητα...σαν φοιτητης στο ρεθυμνο ευχομαι να μπει και τι 11 στη σουδα που ειναι και πιο κοντα, αφου φετος δεν εβαλαν καραβι ρεθυμνο πλην του megajet μονο σαββατο και κυριακη τον κορναρο που κανει 13 ωρες..που δυσκολα θα το παρει ενας φοιτητης..καλα που ηταν περυσι με τα ταχυτατα highspeed 4 +5..

Υ.Σ παρα πολυ ωραίες οι φοτο...

Ηριδανός
05-07-2009, 17:41
Καλέ μου φίλε vinman να σε ευχαριστήσω για την απάντηση.
Θα μου επιτρέψεις να επιστρέψω στην συζήτηση (αν και το θέμα της είναι κάπως επουσιώδες για ένα φόρουμ καραβολατρών), γιατί μετά και το μήνυμα σου σε απάντηση μου, όπου ξεκάθαρα πλέον λες ότι ο συγκεκριμένος σερβιτόρος ...εποφθαλμιούσε τα πόδια επιβάτιδας η οποία στο αναφερόμενο συμβάν τύχαινε να είναι η σύζυγός σου :

...
Σε όλα τα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει τονίζεται επανειλημένως ότι την πετσέτα στα πόδια γυναίκας την τοποθετεί μόνο γυναίκα σερβιτόρος...!

ελοχεύει ο μεγάλος κίνδυνος (φαντάζομαι τον διαβλέπεις και εσύ) να περαστεί ένα μήνυμα του στυλ : "Mην ταξιδεύετε με το SUPERFAST XII ή και γενικότερα με πλοία της ATTICA, γιατί υπάρχει κίνδυνος κάποιοι από το πλήρωμα να εποφθαλμιούν τα πόδια της συντρόφου σας !!!"

Να σε ρωτήσω ευθέως λοιπόν. Όταν λες : την πετσέτα στα πόδια γυναίκας την τοποθετεί μόνο γυναίκα σερβιτόρος, μήπως αναφέρεσαι σε κάποιες άλλες χώρες στις οποίες ο γυναικείος πληθυσμός δεν απολαμβάνει ελευθερίες αυτονόητες (πχ. Αραβικές χώρες, Αραβικά Εμιράτα κλπ.) ??? Το λέω αυτό γιατί λόγω της δικής μου εργασίας έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές σε μεγάλα ξενοδοχεία (μερικά ανέφερα πίο πάνω) στα οποία έχω παρακολουθήσει δεκάδες φορές με τα ίδια μου τα μάτια (εννοώ ότι δεν τα έχω παρακολουθήσει σε σεμινάρια), μαιτρ αλλά και απλούς σερβιτόρους (άντρες φυσικά) να απλώνουν πετσέτες στα πόδια γυναικών.

Μήπως να το "μαζέψουμε" λίγο το πράγμα, μιας και αρχίζει να διαφαίνεται μία κάποια εμπάθεια για το πλοίο και το πλήρωμα του, και να αφήσουμε και τους κακόμοιρους τους σερβιτόρους - ναυτικούς στην ησυχία τους ???

Με εκτίμηση, Ηριδανός Αλεξίου.

nikosdet
05-07-2009, 18:06
Μήπως να το "μαζέψουμε" λίγο το πράγμα, μιας και αρχίζει να διαφαίνεται μία κάποια εμπάθεια για το πλοίο και το πλήρωμα του, και να αφήσουμε και τους κακόμοιρους τους σερβιτόρους - ναυτικούς στην ησυχία τους ???

Μη λέτε για εμπάθειες και για παρακινήσεις να μην ταξιδεύουμε με το εν λόγω πλοίο. Μα πού τα είδατε αυτά;;; Ο vinman αν παρακολουθήσετε λίγο τα posts του κάθε λίγο και λιγάκι ανεβοκατεβαίνει Ηράκλειο με το Superfast XII! Οπότε να προσέχετε παραπάνω όλοι όταν μιλάτε.
Και σε παρακαλώ μην επικεντρώνεις μονάχα σε ένα υπάλληλο, δεν είναι θέμα ενός υπαλλήλου, αλλά εταιρείας!
Τέσπα, πολλή συζήτηση έγινε για το θέμα και κατατέθηκαν όλες οι απόψεις, ας πάμε παρακάτω.

Leo
05-07-2009, 18:15
Στι θέμα βάζουμε τελεία εδώ.... πολύ συζήτηση για τό τίποτα. Συνεχίζουμε χωρίς καμιά αναφορά στο παραπάνω. Οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό θα διαγράφεται.

HIGHSPEED 4
05-07-2009, 18:32
χτες το superfast ετρεξε για τα καλα..29,5...

orisibios
05-07-2009, 18:36
χτες το superfast ετρεξε για τα καλα..29,5...

Γιατι αραγε?Ειχε καθυστερηση?

HIGHSPEED 4
05-07-2009, 18:38
οχι, αλλα ειναι μια απο τις πολλες φορες που εφτασε πιο νωρις απο την ωρα αφηξης..ευχομαι να το δουμε να πηγαινει και παραπανω..γτ μπορει

nikosdet
06-07-2009, 08:42
οχι, αλλα ειναι μια απο τις πολλες φορες που εφτασε πιο νωρις απο την ωρα αφηξης..ευχομαι να το δουμε να πηγαινει και παραπανω..γτ μπορει

Μήπως το δοκιμάζουν στην πράξη ώστε σε λίγο καιρό να ανακοινωθούν μειωμένες ώρες από την εταιρεία και να κάνει όσο και τα Παλάτια στα ημερήσια (5:45 ως τον προλιμένα, δλδ κάπου στις 6-6:15); ;)

ndimitr93
06-07-2009, 08:47
Μήπως το δοκιμάζουν στην πράξη ώστε σε λίγο καιρό να ανακοινωθούν μειωμένες ώρες από την εταιρεία και να κάνει όσο και τα Παλάτια στα ημερήσια (5:45 ως τον προλιμένα, δλδ κάπου στις 6-6:15); ;)
Και τώρα 6,5 ώρες κάνει....15 30 με 22 00.....λίγες φορές φτάνει πιο μετά από τις 22... Σήμερα ταξιδεύει συγγενής μου, τον οποίο έχω αγγαρέψει για φώτο.....για να δούμε τι θα κάνει............;):lol:

nikosdet
06-07-2009, 09:06
Και τώρα 6,5 ώρες κάνει....15 30 με 22 00.....λίγες φορές φτάνει πιο μετά από τις 22... Σήμερα ταξιδεύει συγγενής μου, τον οποίο έχω αγγαρέψει για φώτο.....για να δούμε τι θα κάνει............;):lol:

χεχε τους μαθητεύεις!
Το ξέρω ότι κάνει 6,5, αυτό λέω! Ισως θέλουν να το μειώσουν κι άλλο (λίγο φυσικά, είναι κοντά στα όρια τόσες ώρες για τη γραμμή). Βέβαια αν κάνουν κάτι τέτοιο μπορεί να χάσουν την αξιοπιστία τους στη διάρκεια ταξιδιου καθώς δε θα έχουν πολλά περιθώρια από ενδεχόμενες καθυστερήσεις και καλύτερα αν είναι έτσι να συνεχίσουν όπως σήμερα. Αλλά είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και η διαφήμιση πάντα είναι σημαντική (μιλάμε φυσικά για όσους δεν κάνουν πολλά/τακτικά ταξίδια) ;)

HIGHSPEED 4
06-07-2009, 09:16
τις περισσότερες φορες που εχω ταξιδεψει εκανε λιγότερο απο 6 μισι ώρες..

naftopoulo
07-07-2009, 12:56
Σημερα στον πειραια...

48247

vageliss23
09-07-2009, 08:21
Πάντως εγώ όποτε μπορώ στηρίζω το SF 12 στην πράξη. Δεν ξέρω αν τα πράγματα στην εξυπηρέτηση έχουν αλλάξει(και περιμένω τα τέλη Ιουλίου για να το διαπιστώσω), πάντως θεωρώ εξαιρετικά έντιμο το να ανακοινώνουν 6 30 ώρες αντί του τελείως παραπλανητικού 5 (μεγάλα γράμματα) 3/4 (μικρά).

HIGHSPEED 4
09-07-2009, 10:42
μα εγω επειδη λογω σπουδων ταξιδευω συνεχεια το εχω διαπιστωσει από πρωτο χερι..οσες φορές εχω παει με ημερισιο μινοαν κανει γυρω στις 6 κ 15 ++++++ ενω το σουπερφαστ που λεει 6μισι παντα μου εχει τυχει να κανει λιγοτερο

nikosdet
09-07-2009, 10:47
μα εγω επειδη λογω σπουδων ταξιδευω συνεχεια το εχω διαπιστωσει από πρωτο χερι..οσες φορές εχω παει με ημερισιο μινοαν κανει γυρω στις 6 κ 15 ++++++ ενω το σουπερφαστ που λεει 6μισι παντα μου εχει τυχει να κανει λιγοτερο

Μα και η ΜΙΝΟΑΝ κάνει όσο λέει, απλώς έχει μικρά γράμματα που δεν είναι και το πιο ωραίο αλλά πρέπει από την άλλη και ο επιβάτης να το βλέπει. Κάνει 5:45 έως τον προλιμένα, οπότε 6:15 είναι το λογικό με φυσιολογική κίνηση στο λιμάνι. Τα κόκκινα από την άλλη κάνει 6:30. Οπότε και οι 2 είναι συνεπείς, απλώς στη μία περίπτωση έχουμε τα μικρά γράμματα.

HIGHSPEED 4
09-07-2009, 11:01
εγω απλα λεω οτι το σουπερφαστ κατα το 90% φτανει πιο νωρις απο οτι λεει

giannisk88
09-07-2009, 12:23
εγω απλα λεω οτι το σουπερφαστ κατα το 90% φτανει πιο νωρις απο οτι λεει
Και θα συμφωνήσω καθώς το έχω παρατηρήσει και εγώ!!

vinman
09-07-2009, 14:40
Η αλήθεια είναι ότι στις ώρες του είναι κάτι παραπάνω απο συνεπέστατο.
Και στα δύο κυκλικά ταξίδια που έχω κάνει μαζί του στις 22.00 δεν έμπαινε απλά στον προλιμένα αλλά είχε δέσει κιόλας και αποβιβαζε τον κόσμο...
Το ίδιο και στον Πειραιά...06.15 και τις δύο φορές είχε δέσει....
Θα το διαπιστώσω για τρίτη φορά και μεθαύριο Σάββατο που θα ξαναταξιδέψω μαζί του...;)

ndimitr93
09-07-2009, 19:18
Για να τελειώσει το θέμα με τις ώρες...όλες οι εταιρείες, ως ώρες αφιξοαναχωρήσεων αναφέρουν την είσοδο ή την έξοδο του πλοίου από την είσοδο του λιμανιού, στην περίπτωσή μας του Ηρακλείου και του Πειραιά...Και τα δύο πλοία που τα έχω παρατηρήσει, τηρούν τις αφιξοαναχωρήσεις τους...
Τέλος το off....;)

vinman
12-07-2009, 00:31
Και σήμερα ήταν συνεπέστατο στους χρόνους ταξιδιού το πλοιο...
Φύγαμε 15.30 απο Πειραιά και 22.00 ακριβώς κατέβασε καταπέλτες για την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων....!!!!
Μάλιστα πιστεύω πως σίγουρα μπορεί να επιτύχει και χρονους κοντά στις 6 ώρες μιας και απο τις 21.15 είχε μειώσει σημαντικά την ταχύτητα του....

HIGHSPEED 4
12-07-2009, 01:52
χαλαρα μπορει 6..

diagoras
12-07-2009, 01:56
Κανεις δεν ειπε οτι δεν μπορει.Τωρα τελευταια ανοιγει και παραπανω οποτε λογικο να μπορει να φτανει πιο νωρις αλλα μιας και ειναι πιστο στις αφιξοαναχωρισεις του μειωσε την ταχυτητα του για να φτασει στην ωρα του οπως επρεπε

HIGHSPEED 4
12-07-2009, 02:00
εμενα στο πλοιο οταν ειχα ρωτησει γτ δεν το πανε παραπανω μ ειχαν πει οτι ιφιστανται περιορισμους...αλλα δεν ρωτησα παραπανω..μ ειχαν πει επισης οτι παει μεχρι 32 μεγιστη αλλα εγω ξερω για 31,25

giannisk88
12-07-2009, 10:51
εμενα στο πλοιο οταν ειχα ρωτησει γτ δεν το πανε παραπανω μ ειχαν πει οτι ιφιστανται περιορισμους...αλλα δεν ρωτησα παραπανω..μ ειχαν πει επισης οτι παει μεχρι 32 μεγιστη αλλα εγω ξερω για 31,25
Ε το 32 είναι προφανώς στρογγυλοποίηση προς τα πάνω!!
Παντως απο οτι έβλεπα χθές στα στατιστικά του σε κάποιο ΑΙΣ είδα οτι μέσα στον Ιούλιο κάποιο απόγευμα είχε φτάσει και τα 29,5. Η μέγιστη που έχω δεί σε αυτή τη γραμμή στο συγκεκριμένο πλοίο.
Τωρα οι περιορισμοί είναι απο διάφορες μεριές που ανέφερες φίλε μου που οσο και να πιθανολογήσουμε μπορεί και να μή τις βρούμε.

HIGHSPEED 4
12-07-2009, 12:07
ναι για το 29,5 το ειχα αναφερει πριν λιγες μερες οτι το επιασε...και εγω για στρογγυλοποιηση καταλαβα γιατι στα χαρτια της σουπερφαστ 31,25 λεει..παντως 30+ μπορει να παει αν το θελει..Φιλε giannisk88 μπορεις να μου πεις πιο ειναι το site που μπορεις να δεις τα στατιστικα στο ais ?

vageliss23
12-07-2009, 12:09
Μην ξεχνάτε ότι η κατανάλωση αυξάνει δυσανάλογα σε σχέση με την ταχύτητα. Η Superfast εκτιμώ ότι ακολουθεί μια απλά ορθολογιστική πολιτική. Γενικά πάντως το 12 θα πρέπει να καταναλώνει σημαντικά λιγότερο από τα παλάτια

HIGHSPEED 4
12-07-2009, 12:15
ναι έτσι εχω ακούσει κ εγώ..βεβαια αυτα τα οποία καταναλώνουν απίστευτους τόνους πετρελαίου ειναι τα highspeed

giannisk88
12-07-2009, 15:10
ναι για το 29,5 το ειχα αναφερει πριν λιγες μερες οτι το επιασε...και εγω για στρογγυλοποιηση καταλαβα γιατι στα χαρτια της σουπερφαστ 31,25 λεει..παντως 30+ μπορει να παει αν το θελει..Φιλε giannisk88 μπορεις να μου πεις πιο ειναι το site που μπορεις να δεις τα στατιστικα στο ais ?
Είναι φίλε μου αυτο το AIS
http://www.ios-hellas.gr/ais/
Αφού επιλεξεις την περιοχή της Ελλάδας πατάς πάνω στο πλοίο που ενδιαφέρεσαι και επιλέγεις "ιστορικό και στατιστικά".

Sorry για το Offtopic!

HIGHSPEED 4
13-07-2009, 03:41
σε ευχαριστω παρα πολυ φιλαρακι!!!!!!!!!!!!!

vinman
13-07-2009, 06:45
Για τους φίλους ndimitr93,konigi και giannisk88....

Χθές το βράδυ στο Ηράκλειο
48968

Η πλώρη μέσα απο την καμπίνα
48969

giannisk88
13-07-2009, 08:34
Καταπληκτηκές φίλε Μάνο!!
Ευχαριστούμε πολύ!!
Αχ αυτη η θέα της καμπίνας!!ΑΠίστευτη!!

konigi
13-07-2009, 11:52
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ φίλε VINMAN...:-D
Ευελπιστώ να ανταποδώσω λείαν συντόμος...;)

ndimitr93
13-07-2009, 14:56
Αχ, και σε λίγες μέρες θα το συναντήσω!!! Μανώλη, όπως πάντα υπέροχος!!;)

ChiefMate
13-07-2009, 15:30
Απιστευτες κ φωτο κ απιστευτα βαπορια.......
Ενας λογος για να γινει καποιος ακτοπλοος ειναι τα Superfast!

vinman
13-07-2009, 21:28
Για όλους τους φίλους του Ναυτιλία,Σάββατο 11 Ιουλίου...

Καμπίνα Lux στο deck 8 στην πλώρη
49128

Το ταξίδι μόλις άρχισε....
49129

49130

Καμπίνα με θέα στο απέραντο γαλάζιο..!!
49131

Συνάντηση με τα κύματα ανοιχτά της Μήλου
49132

Notis
13-07-2009, 22:09
Είναι η πρώτη μου φωτογραφία που ανεβάζω, παρακαλώ για την ελαστικότητά σας στην κριτική..

diagoras
13-07-2009, 22:10
Ειναι πολυ ωραια και με πολυ ωραια χρωματα:-D

Dimitrisvolos
14-07-2009, 11:57
Είναι η πρώτη μου φωτογραφία που ανεβάζω, παρακαλώ για την ελαστικότητά σας στην κριτική..
Μα γιατί ? Ειναι πολύ καλή φωτο . Μπράβο !!!

ΩΡΙΩΝ
14-07-2009, 13:02
Για όλους τους φίλους του Ναυτιλία,Σάββατο 11 Ιουλίου...

Καμπίνα Lux στο deck 8 στην πλώρη
49128

Το ταξίδι μόλις άρχισε....
49129

49130

Καμπίνα με θέα στο απέραντο γαλάζιο..!!
49131

Συνάντηση με τα κύματα ανοιχτά της Μήλου
49132

Απο τις εντυπωσιακότερες φωτογραφίες που έχουμε δει (και όχι μόνο στο θέμα του ΣΦ12). Ευχαριστούμε vinman. Όσο για την καμπίνα και την θέα της, τι να πώ... ΟΝΕΙΡΟ!!!

hsw
16-07-2009, 06:06
Superfast XII (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9499) στον Πειραιά

theofilos-ship
17-07-2009, 07:55
Απο Ηρακλειο για Πειραια...

49656

49657

49658

49659

49660

theofilos-ship
17-07-2009, 07:58
49661

49662

49663

49664

49665

HIGHSPEED 4
17-07-2009, 11:48
μπραβο για τις φωτογραφιες σου φιλε theofilos-ship

radioactive
18-07-2009, 02:50
Άγνωστοι με χρήση βεγγαλικών και πέτρες επιτέθηκαν στο πλοίο SUPERFAST XII, εγκλωβίζοντας μέσα πλήρωμα και επιβάτες! Η άμεση ανταπόκριση του πληρώματος απότρεψε τα χειρότερα. Οι πέτρες και τα βεγγαλικά εκσφενδονίζοντας συνεχώς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς ελαφρά, τρία μέλη του πληρώματος. Παρόλα αυτά το πλοίο αναχώρησε στην καθιερωμένη του ώρα σαν να μην συνέβη τίποτα.

HIGHSPEED 4
18-07-2009, 03:05
κριμα απλα κριμα να συμβαινουν τετοια πραγματα.....

xidianakis
18-07-2009, 07:12
πιστευω πως δεν ειναι τυχαιο και οτι εχει σχεση με τις αντιπαλες εταιριες στο ηρακλειο.. λυπαμαι πολυ για λογαριασμο τους..

dokimakos21
18-07-2009, 07:20
πιστευω πως δεν ειναι τυχαιο και οτι εχει σχεση με τις αντιπαλες εταιριες στο ηρακλειο.. λυπαμαι πολυ για λογαριασμο τους..

Δυστυχως φιλε xidianakis τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες κ ειναι κριμα..!!

meco
18-07-2009, 10:14
Δυστυχως φιλε xidianakis τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες κ ειναι κριμα..!!
Παιδιά καμία σχέση. Οι συγκεκριμένοι ήταν οπαδοί του ΟΦΗ που προφανώς τα έβαλαν με το πλοίο επειδή ανήκει στον Βγενόπουλο ο οποίος είναι μέτοχος του Παναθηναϊκού.

HIGHSPEED 4
18-07-2009, 12:00
τι να πεις...κατι απο ιεραπετρα μου θυμιζει, μονο που ευτυχως δεν πηραν τετοια εκταση τα επισοδεια.. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι

gtogias
18-07-2009, 12:14
Παιδιά καμία σχέση. Οι συγκεκριμένοι ήταν οπαδοί του ΟΦΗ που προφανώς τα έβαλαν με το πλοίο επειδή ανήκει στον Βγενόπουλο ο οποίος είναι μέτοχος του Παναθηναϊκού.

Άλλο πάλι και αυτό. Να ρωτήσω κάτι. Πετροβολούν και τα Goodys, τα ψυγεία της Δέλτα, τα ζαρζαβατικά Μπάρμπα Στάθης και γω δεν ξέρω τι άλλο ανήκει στον όμιλο της Marfin?

Τι άλλο θα δούμε πια.

HIGHSPEED 4
18-07-2009, 12:15
απλα αυτα τα κανουν κατι κολλημενα φανατισμενα ατομα..αντι να κανουν και το σταυρο τους που τους εβαλαν και σουπερφαστ

MILTIADIS
18-07-2009, 13:56
οπως ειπε και ο meco οτι εγινε εχθες δεν εχει καμια σχεση με τον ακτοπλοικο ανταγωνισμο της γραμμης,αλλα πιστευω ουτε και με τον βγενοπουλο..απλα ηθελαν να σπασουν κατι αυτοι οι ''ανθρωποι''.οποιο πλοιο κι αν ηταν στο λιμανι το ιδιο θα συνεβαινε(ειδικα αν ηταν τα χανιωτικο ΚΡΗΤΗ Ι/ΙΙ);)ζημιες εγιναν και στους γυρω δρομους απο οτι εμαθα.

HIGHSPEED 4
18-07-2009, 14:02
μα ναι δεν τιθεται θεμα επ αυτου!!!δεν λεω οτι ειχαν κατι προσωπικο με το σουπερφαστ, αλλα οσο να ειναι κατσε καινουργιο καραβι στην πολη τους εβαλαν , δεν βλαπτει λιγη λεπτοτητα στην συμπεριφορα..

meco
18-07-2009, 15:13
οπως ειπε και ο meco οτι εγινε εχθες δεν εχει καμια σχεση με τον ακτοπλοικο ανταγωνισμο της γραμμης,αλλα πιστευω ουτε και με τον βγενοπουλο..απλα ηθελαν να σπασουν κατι αυτοι οι ''ανθρωποι''.οποιο πλοιο κι αν ηταν στο λιμανι το ιδιο θα συνεβαινε(ειδικα αν ηταν τα χανιωτικο ΚΡΗΤΗ Ι/ΙΙ);)ζημιες εγιναν και στους γυρω δρομους απο οτι εμαθα.
To πιθανότερο είναι ότι μάλλον έχεις δίκιο εσύ, διότι δεν νομίζω να ισχύει και τόσο αυτό που είπα. Απλά προσπαθούσα να βρω ένα λόγο για τον οποίο θα ξεσπούσαν στο superfast και η μόνη λογική εξήγηση που βρήκα ήταν αυτή.
Το κουφό είναι ότι τα επεισόδια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκίνησαν, από τη στιγμή που χθες το βράδυ, όπως φάνηκε τουλάχιστον, δόθηκε λύση στο πρόβλημα του ΟΦΗ. Ίσως τελικά απλά να ήταν ταραξίες που γύρευαν ευκαιρία. :?:

aris A
18-07-2009, 15:41
10/7/09 τραβηγμενη απο τον ΑΓΙΟ ΓΙΩΡΓΗ

aris A
18-07-2009, 15:43
10/7/09 στον πειραια

artmios sintihakis
18-07-2009, 16:14
απλα αυτα τα κανουν κατι κολλημενα φανατισμενα ατομα..αντι να κανουν και το σταυρο τους που τους εβαλαν και σουπερφαστ
Ε οχι να κάνουμε κ το σταυρό μας που μας έβαλαν κ σουπερφαστ...δοξα συ ο θεός δεν είχαμε κ ανάγκη απο νέο πλοίο...έχουμε νέο πλοίο κ μάλιστα το μεγαλύτερο,ταχύτερο κ πιο πολυτελές απο όλα οσα κυκλοφορούν στο Αιγαίο κ ίσως στην Μεσόγειο.(Κάνω το σχόλιο αλλα δεν εχω καμία απολύτος επαφη με τα επεισόδια που έγιναν κ μάλιστα τα έμαθα απο εδώ)

HIGHSPEED 4
18-07-2009, 17:55
δεν ειχατε αναγκη αλλα σκιζει το σουπερφαστ απο την προτιμηση του κοσμο..εννοεις ταχυτερο απο τα cruise ferries οχι γενικα γτ κατι τετοιο δεν ισχυει προς θεου

konigi
18-07-2009, 18:02
Μια ερώτηση λίγο άσχετη με το όλο θέμα, γιατι λένε τα κουτια cruise ferries?Μήπως παραπέμπει κάπου αλλού μελοντικα?Cruise Europa, Cruise Olympia, Cruise Festos...:rolleyes:
Aπο απορία ρωτάω,μην παρεξηγηθώ!!!Παρακαλώ τους κ.κ Administrators να τοποθετήσουν το μύνημα στο σωστό θέμα..Ευχαριστώ πολύ..

HIGHSPEED 4
18-07-2009, 18:05
ισως επειδη εχουν υποδομη για να κανουν μεγαλα ταξιδια κρουαζιερας..δεν εχω ιδεα ετσι το λεω

sylver23
18-07-2009, 21:17
Τα πλοία που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό επιβατών αλλα και έχουν πολλά γραμμικά μέτρα γκαράζ (οσο δηλ των ro/pax )έχει επικρατήσει να λέγονται cruise ferries.

artmios sintihakis
18-07-2009, 22:13
δεν ειχατε αναγκη αλλα σκιζει το σουπερφαστ απο την προτιμηση του κοσμο..εννοεις ταχυτερο απο τα cruise ferries οχι γενικα γτ κατι τετοιο δεν ισχυει προς θεου
Φίλε Highspeed 4 στο οτι εχει προτιμησει ο κοσμος στο σουπερφαστ συμφωνω μαζι σου αλλα εχεις τύχει σε αναχωρηση του απο Ηράκλειο να δεις οτι μεσα στο γκαραζ του πάιζεις μπάλα για τον λόγο οτι φεύγει σχεδον κενο φορτίου,αντε να εχει τρεις νταλίκες μέσα????Το λέω αυτό διοτι για σχεδόν μια εβδομαδα παρακολουθούσα την αναχωρηση του για τον ακριβως παραπάνω λόγο κ να σου πω την αλήθεια,εκει που το βλέπω με άδειο γκαράζ,ξέρεις τι λέω απο μέσα μου???''Κρίμας που ένα τέτοιο καράβι με τέτοιες δυνατότητες ανεβοκατεβαίνει σχεδόν κενό φορτίου,κρίμας''.Τέλος να σου πω κ κάτι τώρα είναι καλά που είναι καλοκαίρι....το χειμώνα??

xidianakis
18-07-2009, 23:44
και σημερα, οπως και σχεδον καθε μερα, ηρθε κ εφυγε στην ωρα του με ακριβεια 2λεπτου... επισης θελω να αναφερθω στη συζητηση του αρτεμη με τον highspeed4.

για τον λογο του οτι εχω σχεση με τα φορτηγα, οι ιδιοκτητες μεταφορικων εταιριων, εχουν ως πρωτη επιλογη τις ΑΝΕΚ και τις μινωαν, γιατι αυτες οι εταιριες εχουν ενα παρελθον στο νησι και τις θεωρουν δεδομενες. σε αντιθεση με τη σουπερφαστ που ειναι καινουρια στην γραμμη.
θελω να καταληξω στο συμπερασμα, πως η καθε μεταφορικη εταιρια προτιμαει τις πιο παλιες ναυτιλιακες στην γραμμη αυτη, για τον λογο οτι ειναι μονιμες, ενω η σουπερφαστ μπορει να τα μαζεψει αυριο και ετσι να μεινουν τα φορτηγα τους χωρις πλοιο, γιατι εαν επιστρεψουν μετα την αποχωριση της σουπερφαστ στη παλια τους ναυτιλιακη ( π.χ στις μινωαν), θα υπαρχει προβλημα για τους ιδιοκτητες μεταφορικων εταιριων.

απο την αλλη πλευρα ομως, οι ιδιωτες-οδηγοι φορτηγων (δηλαδη αυτοι που δεν εχουν δικη τουν μεταφορικη, αλλα ειναι απλοι επαγγελματιες) προτιμουν την σουπερφαστ για τον λογο του πιο οικονομικου εισητηριου.

ελπιζω να σας εδωσα μια πρωτη γευση, με ενα μερος απο το παρασκινιο που υπαρχει σχετικα με το αδειο γκαραζ.

radioactive
19-07-2009, 01:16
Φίλε Highspeed 4 στο οτι εχει προτιμησει ο κοσμος στο σουπερφαστ συμφωνω μαζι σου αλλα εχεις τύχει σε αναχωρηση του απο Ηράκλειο να δεις οτι μεσα στο γκαραζ του πάιζεις μπάλα για τον λόγο οτι φεύγει σχεδον κενο φορτίου,αντε να εχει τρεις νταλίκες μέσα????Το λέω αυτό διοτι για σχεδόν μια εβδομαδα παρακολουθούσα την αναχωρηση του για τον ακριβως παραπάνω λόγο κ να σου πω την αλήθεια,εκει που το βλέπω με άδειο γκαράζ,ξέρεις τι λέω απο μέσα μου???''Κρίμας που ένα τέτοιο καράβι με τέτοιες δυνατότητες ανεβοκατεβαίνει σχεδόν κενό φορτίου,κρίμας''.Τέλος να σου πω κ κάτι τώρα είναι καλά που είναι καλοκαίρι....το χειμώνα??
Αγαπητε φιλε artmios sintihakis, με παραξενευει το γεγονος οτι μπορεις και γνωριζεις πραγματα στα οποια εισαι σιγουρος! Αυτα που παρατηρεις νομιζω οτι τα ερμηνευεις με καπως αρνητικο τροπο. Οταν εισαι εξω απ τον χορο απο εικασιες αλλο τιποτα!!! Να σε ενημερωσω λοιπον οτι ακομη δεν εχεις καταλαβει δυο πραγματα, το SUPERFAST XII απο τις μεχρι τωρα στατηστικες παρουσιαζει ομαλα αυξηνομενη κινηση σε επιβατηκο κοινο και νταλικες και επισης πρεπει να καταλαβεις οτι ανηκει σε εναν απο τους μεγαλυτερους ομιλους της ευρωπης! Οι επιβατες να ξερεις καταλαβαινουν την διαφορα ποιοτητας σε σχεση με την τιμη και για αυτο το λογο επιλεγουν το πλοιο αυτο, επισεις σιγα σιγα πανε και οι νταλικες!
Ο ανταγωνισμος ειναι καλος για ολους μας. Το πλοιο αυτο πηγε στην Κρητη και εκανε αμεσως την διαφορα!

HIGHSPEED 4
19-07-2009, 01:27
λογικο να εχει περισσοτερες νταλικες γιατι εχουν κλεισει συμφωνια με ανεκ- μινοαν μη ξερωντας οτι θα μπει το σουπερφαστ..σε ενα 6μηνο θα δειτε τα ποσοστα του σουπερφαστ στα φορτηγα και θα τριβεται τα ματια σας!!ο βγενοπουλος αγοραζει και πουλαει ολο τον κοσμο αν θελει!!ωστοσο ολο και περισσοτεροι επιβατες το προτιμουν...ηδη την ανεκ την εχει φαει λαχανο στο επιβατικο κοινο

nikosdet
19-07-2009, 01:29
Δεν μπορώ να σας καταλάβω ορισμένους...
Προφανώς και το πλοίο είναι πολύ καλό όπως και η εταιρεία του, αλλά μην υπερβάλλουμε!!! Όπως ειπώθηκε και από τον Αρτέμη, η γραμμή δεν είχε ανάγκη από άλλο πλοίο, αν και η έλευση του βελτίωσε τα πράγματα (εννοώ κι από την αντίδραση των ανταγωνιστών).
Η γραμμή είχε κι έχει τα γρηγορότερα, πολυτελέστερα και μεγαλύτερα πλοία της Ελλάδας κι όχι μόνο!!! Αν πήγαινε αυτό το πλοίο σε οποιοδήποτε άλλο δρομολόγιο της Ελλάδας (εξαιρώντας τη σύνδεση Ελλάδας-Ιταλίας) θα έκανε τη διαφορά, εδώ όμως δεν την κάνει!!
Εδώ σύμφωνα με τα σχόλια παραπάνω θα μας κάνετε να πιστέψουμε ότι η Σούπερφαστ είναι η 1η εταιρεία στη γραμμή! Για να επανέλθουμε λίγο στην πραγματικότητα όμως... :mrgreen:
Δε λέω ότι δεν πάει καλά λαμβάνοντας υπόψιν μας τα δεδομένα και ότι είναι ακόμη νέα στη γραμμή, αλλά μιλάτε λες και ήρθε κι έφερε τα πάνω κάτω.
Άλλο ότι είναι καλό πλοίο και έχει κάνει μια ικανοποιητική αρχή κι άλλο ο τρόπος που παρουσιάζεται από κάποιους...

ΥΓ. Επειδή αυτή η συζήτηση ξεκίνησε από το θέμα των ψιλοεπεισοδίων, αυτά είχαν να κάνουν με λίγους οπαδούς του ΟΦΗ μετά από συλλαλητήριο που υπήρχε στην πόλη για άλλους λόγους (καθαρά σε σχέση με τον ΟΦΗ). Λίγοι από αυτούς μετά κατέβηκαν προς το λιμάνι κι έγιναν τα επεισόδια στο πλοίο και με άλλους οπαδούς του Ολυμπιακού. Προφανώς δεν έχει σχέση με τον ανταγωνισμό (τι άλλο θα ακούσουμε;!) ούτε με τον Βγενόπουλο.

HIGHSPEED 4
19-07-2009, 01:38
μα ναι τα επισοδεια δεν ειχαν σχεση με τον ανταγωνισμο..αλλα κανεις δεν ειπε οτι εφερε τα πανω κατω , η οτι εινα στην πρωτη θεση
παει ομως πολυ καλα και ολο και ανεβαινει..αρα ο κοσμος το αγκαλιασε!!!οσο για τα μινοικα δεν ειναι πιο και τοσο πιο γρηγορα.. 31,25 το σουπερφαστ και 31,6 το μινοαν

MILTIADIS
19-07-2009, 01:38
Οι επιβατες να ξερεις καταλαβαινουν την διαφορα ποιοτητας σε σχεση με την τιμη και για αυτο το λογο επιλεγουν το πλοιο αυτο
εδω υπερβαλεις λιγακι φιλε radioactive!καταρχην οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες και στις τρεις εταιριες.κατα δευτερον οταν μιλας για ποιοτητα σε τι ακριβως αναφερεσαι?στην ΑΝΕΚ μπορει κανεις να καταλογισει χιλια δυο παραπονα,αλλα απο αποψη εξυπηρετησης και υπηρεσιων μεσα στα πλοια της πιστευω οτι ειναι πραγματικα αξιοζηλευτη!!οσο για τις μινωικες ενταξει..κανε μια βολτα στο παλατια,κανε μετα και μια στο σουπερφαστ και ελα μετα να μιλησουμε παλι για ποιοτητα/ανεση/πολυτελεια/εξυπηρετηση/παρεχομενες υπηρεσιες.

δεν μειωνω σε καμια περιπτωση τις δυνατοτητες του σουπερφαστ χιι,αλλα δεν πιστευω πια οτι θα πρεπει οι ηρακλειωτες να αναβουν και λαμπαδες στη χαρη του βγενοπουλου,οπως πολλοι υπενεισονται,επειδη τους εβαλε πλοιο..
η εν λογω εταιρεια,εχει πονταρει στην ταχυτητα...τις στατιστικες(του 15-25%) ας τις δουμε το σεπτεμβρη καλυτερα..
γιατι καμια φορα οποιος βιαζεται σκονταφτει....με μονο τρεις νταλικες στο γκαραζ του;)

HIGHSPEED 4
19-07-2009, 01:48
καλα δεν εχει και 3 νταλικες χαλαρωστε!!απο αυτοκινητα παει πολυ καλα ομως και απο κοσμο πηγαινοερχεται σχεδον γεματο

vageliss23
19-07-2009, 01:55
Πάντως εγώ έχοντας κάνει άπειρα "ανεβοκατεβάσματα" στην Κρήτη τόσα χρόνια, ψηφίζω SF12 δαγκωτό, και μακάρι να μπει και το αδερφάκι του στα Χανιά.

HIGHSPEED 4
19-07-2009, 01:58
εγω εχω ταξιδεψει 8 φορες με το 12 και παντα ηταν γεματοοοο..το αδιαχωρητο στα σαλονια..και παντα στην ωρα του και πιο νωρις

MILTIADIS
19-07-2009, 02:04
και επισης πρεπει να καταλαβεις οτι ανηκει σε εναν απο τους μεγαλυτερους ομιλους της ευρωπης!
δεν νομιζω να ισχυριστηκε κανεις το αντιθετο...
αλλα και καποια αλλη εταιρεια που δραστηριοποιειται σ'αυτην τη γραμμη ανηκει σε εναν κολοσσιαιο ομιλο,που διαθετει 120 πλοια και ο οποιος ελεγχει και μεγαθηρια οπως η finnlines,εκτος των υπολοιπων!

HIGHSPEED 4
19-07-2009, 02:11
παιδια οσο περισσοτερος ανταγωνισμος τοσο καλυτερο για εμας...καλυτερη παροχη υπηρεσιων και καλυτερα δρομολογια

radioactive
19-07-2009, 05:26
εδω υπερβαλεις λιγακι φιλε radioactive!καταρχην οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες και στις τρεις εταιριες.κατα δευτερον οταν μιλας για ποιοτητα σε τι ακριβως αναφερεσαι?στην ΑΝΕΚ μπορει κανεις να καταλογισει χιλια δυο παραπονα,αλλα απο αποψη εξυπηρετησης και υπηρεσιων μεσα στα πλοια της πιστευω οτι ειναι πραγματικα αξιοζηλευτη!!οσο για τις μινωικες ενταξει..κανε μια βολτα στο παλατια,κανε μετα και μια στο σουπερφαστ και ελα μετα να μιλησουμε παλι για ποιοτητα/ανεση/πολυτελεια/εξυπηρετηση/παρεχομενες υπηρεσιες.

δεν μειωνω σε καμια περιπτωση τις δυνατοτητες του σουπερφαστ χιι,αλλα δεν πιστευω πια οτι θα πρεπει οι ηρακλειωτες να αναβουν και λαμπαδες στη χαρη του βγενοπουλου,οπως πολλοι υπενεισονται,επειδη τους εβαλε πλοιο..
η εν λογω εταιρεια,εχει πονταρει στην ταχυτητα...τις στατιστικες(του 15-25%) ας τις δουμε το σεπτεμβρη καλυτερα..
γιατι καμια φορα οποιος βιαζεται σκονταφτει....με μονο τρεις νταλικες στο γκαραζ του;)
Αγαπητε φιλε MILTIADIS σου απαντω!
i)Αν δεν ερχοταν το SUPERFAST XII στο Ηρακλειο οι τιμες θα ηταν ακομη στα υψη!
ii)Δεν μπορεις να μου μιλησεις αντικειμενικα (...γιατι αν δεν τιμησεις το σπιτι σου, θα πεσει να σε πλακωσει)
iii) Διαβαζεις στο φορουμ αρθρα που αναφεροντε στην Superfast!
iv)Αναφερομαι σε "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" εταιρια!
v)Ολοι οι ελληνες θα πρεπει να αναβουν λαμπαδα στον Βγενο, γιατι τους κρατησε την ολυμπιακη στην Ελλαδα και σιγα σιγα κανει οσα οι εκαστοτε κυβερνησεις δεν καταφεραν.
...και κατι τελευταιο, αν ειναι να μπαινω στα παλατια και να με ξεφτιλιζουν για ενα ασημαντο γεγονος, προτιμω τo SUPERFAST XII που με κανουν να απολαμβανω το ταξιδι αξιοπρεπως!

minoan.festos_palace
19-07-2009, 06:08
πραγματικα δν καταλαβαινω την υπερβολικη προσυλωσει κ τν 2 πλευρων για τ ποιο πλοιο ειναι καλυτερο κ προσπαθεια τ ενος ν πεισει τν αλλο! θεωρω οτι κ οι δυο εταιρειες εχουν τ πιο συγχρονα πλοια στην Ελλαδα κ ο καθε επιβατης εχει την ευκαιρια ν επιλεξει αναλογα μ τν τσεπη τ, τις ωρες των δρομολογιων η ακομα κ τν προτιμηση τ σε καποια απο τις εταιρειες!
Στο κατω κατω βρε παιδια δν νομιζω οτι απο καποιος εσας εχει ν κερδισει κτ απο τν καθε εταιρεια! εκτος κ αν καποια απο τις 2 του ανηκει κ δν τ ξερουμε!:D
Υ.Γ: ελπιζω ν μν σας εσπασα τ νευρα!;)

artmios sintihakis
19-07-2009, 10:55
Αγαπητε φιλε artmios sintihakis, με παραξενευει το γεγονος οτι μπορεις και γνωριζεις πραγματα στα οποια εισαι σιγουρος! Αυτα που παρατηρεις νομιζω οτι τα ερμηνευεις με καπως αρνητικο τροπο. Οταν εισαι εξω απ τον χορο απο εικασιες αλλο τιποτα!!! Να σε ενημερωσω λοιπον οτι ακομη δεν εχεις καταλαβει δυο πραγματα, το SUPERFAST XII απο τις μεχρι τωρα στατηστικες παρουσιαζει ομαλα αυξηνομενη κινηση σε επιβατηκο κοινο και νταλικες και επισης πρεπει να καταλαβεις οτι ανηκει σε εναν απο τους μεγαλυτερους ομιλους της ευρωπης! Οι επιβατες να ξερεις καταλαβαινουν την διαφορα ποιοτητας σε σχεση με την τιμη και για αυτο το λογο επιλεγουν το πλοιο αυτο, επισεις σιγα σιγα πανε και οι νταλικες!
Ο ανταγωνισμος ειναι καλος για ολους μας. Το πλοιο αυτο πηγε στην Κρητη και εκανε αμεσως την διαφορα!
Εγω μιλάω ισως με ''σιγουριά'' διοτι λέω αυτο που βλέπουν τα μάτια μου κ αυτο που βλέπουν τα ματια μου είναι ενα χσεδόν αδειο γκαραζ.Τέσπα tο μόνο καλό που εκανε σε εμας το σουπερφαστ ειναι οτι επεσαν κατα πολύ οι τιμές!!!!Και αυτη είναι η μοναδικη διαφορα που εφερε το σουπερφαστ στην γραμμή μας!Τέλος φίλε Highspeed 4 μαλλον εχεις δίκιο οτι δεν είναι τα μεγαλύτερα της Μεσογείου τα Palace μας,ξέχασα οτι υπάρχουν Cruise Roma/Cruise Barcelona!!!

nikosdet
19-07-2009, 11:36
Εγω μιλάω ισως με ''σιγουριά'' διοτι λέω αυτο που βλέπουν τα μάτια μου κ αυτο που βλέπουν τα ματια μου είναι ενα χσεδόν αδειο γκαραζ.Τέσπα tο μόνο καλό που εκανε σε εμας το σουπερφαστ ειναι οτι επεσαν κατα πολύ οι τιμές!!!!Και αυτη είναι η μοναδικη διαφορα που εφερε το σουπερφαστ στην γραμμή μας!Τέλος φίλε Highspeed 4 μαλλον εχεις δίκιο οτι δεν είναι τα μεγαλύτερα της Μεσογείου τα Palace μας,ξέχασα οτι υπάρχουν Cruise Roma/Cruise Barcelona!!!

Κι έρχονται τα Cruise Europa & Cruise Olympia! :mrgreen:
(αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και τέλος εδώ)

vageliss23
19-07-2009, 12:15
Το SF12 έφερε καλές τιμές στο Ηράκλειο και μικρότερο χρόνο ταξιδιού. Σιγά μην κατέβαζαν οι Μινωικές τα παλάτια σε 6 ώρες(με λιγάκι παραπλανητική διαφήμιση) υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Ναι, το SF12 δεν είναι συντριπτικά καλύτερο από τα Palace(θα έλεγα αλλού καλύτερο, αλλού χειρότερο), όπως και να έχει όμως είναι γεγονός ότι η γραμμή αναβαθμίστηκε από την παρουσία του, γι' αυτό κι εγώ προσωπικά το στηρίζω όσο περισσότερο μπορώ.

Μακροπρόθεσμα μάλιστα αν όντως ισχύει η σημαντικά μικρότερη κατανάλωση πετρελαίου, ο εξαναγκασμός των Μινωικων να "λιώσουν" στα 6ωρα ημερήσια ίσως τους δημιουργήσει προβλήματα.

HIGHSPEED 4
19-07-2009, 12:28
αδειο γκαραζ δεν εχει παντως παιδια...μπορει να μην ειναι τοσο γεματο οσο τα μινωικα αλλα αδειο δεν ειναι...και εξηγω ειναι λογικο οι εταιριες να εχουν κλεισει με ανεκ-μινοαν αφου δεν ηξεραν οτι θα μπει το 12...οταν ληξουν οι συμβασεις θα γινουν ανακαταταξεις!!!αλλα θεωρω οτι δεν πρεπει να τα συγκρινουμε γιατι και τα palace ειναι παρα μα παρα μα παρα πολυ καλα πλοια!!!!αλλα και το σουπερφαστ ειναι φοβερο..εμεις κερδισμενοι ειμαστε με τον ανταγωνισμο..να το ξανα πω

MILTIADIS
19-07-2009, 12:45
Αγαπητε φιλε MILTIADIS σου απαντω!
i)Αν δεν ερχοταν το SUPERFAST XII στο Ηρακλειο οι τιμες θα ηταν ακομη στα υψη!
ii)Δεν μπορεις να μου μιλησεις αντικειμενικα (...γιατι αν δεν τιμησεις το σπιτι σου, θα πεσει να σε πλακωσει)
iii) Διαβαζεις στο φορουμ αρθρα που αναφεροντε στην Superfast!
iv)Αναφερομαι σε "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" εταιρια!
v)Ολοι οι ελληνες θα πρεπει να αναβουν λαμπαδα στον Βγενο, γιατι τους κρατησε την ολυμπιακη στην Ελλαδα και σιγα σιγα κανει οσα οι εκαστοτε κυβερνησεις δεν καταφεραν.
...και κατι τελευταιο, αν ειναι να μπαινω στα παλατια και να με ξεφτιλιζουν για ενα ασημαντο γεγονος, προτιμω τo SUPERFAST XII που με κανουν να απολαμβανω το ταξιδι αξιοπρεπως!
επειδη πολλοι φιλοι θεωρησαν οτι με προηγουμενα ποστ μου απλως προπαγανδιζω θα ηθελα να πω τα εξης τελευταια σχολιαζοντας τα 5 σημεια που εθειξε ο φιλτατος radioactive!
ι)γι αυτο με τις τιμες συμφωνουμε απολυτα
ιι)η δουλεια δεν ειναι ντροπη!:mrgreen:
ιιι)και που ειναι το προβλημα στο οτι διαβαζω αρθρα για τη σουπερφαστ:confused:
ιv)ειπες κατα λεξη ''ευρωπαικος ομιλος'' γι αυτο το σχολιασα
v)εδω μιλαμε για καραβια και οχι για αεροπλανα,τραπεζες η' γαλατα μια χαρα επιχειρηματιας ειναι ο κυριος βγενοπουλος,προς θεου...
αλλα για να κλεισω,ενταξει πας τριτος σε μια γραμμη και περιομενεις και θαυματα??;)ας πηγαινε ρεθυμνο,χανια(με το καλο),μυτιληνη οπου ειναι γραμμες με τα μαυρα τους τα χαλια και μετα ας μιλησουμε για ανατροπες δεδομενων
καλο σας μεσημερι!:)
Υ.Γ οταν ειπα για τρεις νταλικες,δεν εννοουσα κυριολεκτικα τρεις βρε παιδια!!!αλλα λιγοτερες απο δεκα,οταν οι αλλες δυο εταιρειες εχουν φορτηγα καθε βραδυ μεχρι τη μπουκαπορτα!

artmios sintihakis
19-07-2009, 22:06
αδειο γκαραζ δεν εχει παντως παιδια...μπορει να μην ειναι τοσο γεματο οσο τα μινωικα αλλα αδειο δεν ειναι...και εξηγω ειναι λογικο οι εταιριες να εχουν κλεισει με ανεκ-μινοαν αφου δεν ηξεραν οτι θα μπει το 12...οταν ληξουν οι συμβασεις θα γινουν ανακαταταξεις!!!αλλα θεωρω οτι δεν πρεπει να τα συγκρινουμε γιατι και τα palace ειναι παρα μα παρα μα παρα πολυ καλα πλοια!!!!αλλα και το σουπερφαστ ειναι φοβερο..εμεις κερδισμενοι ειμαστε με τον ανταγωνισμο..να το ξανα πω
Και η συμβάσεις τους να λίξουν, την σουπερφαστ κ πάλι δεν θα την επιλέξουν για τον εξής λόγο:δεν βολέυει η ώρα αναχωρησης του...23:45 ειναι πολύ αργα...Έχω μιλήσει με οδηγούς(καθως ο πατέρας μου οδηγουσε νταλίκα κ εχω σχεσεις με μεταφορικές εταιρείες),αυτό που ειπάν ξέρεις τι ήταν?Δεν βολέυει το δρομολόγιο διοτι ο οδηγός που φορτώνει π.χ. απο τυμπάκι, το μεσημέρι είναι ηράκλειο κ ειναι αναγκασμένος να περιμένει μεχρι τις 23:00 για να φορτώσει τον τράκτορα,αντιθέτος με τα άλλα δυο πλοία ΑΝΕΚ κ ΜΙΝΟΑΝ με το που φτάσει Ηράκλειο οτι ώρα κ να είναι εχει ξεκοτσάρει το βαγόνι μεσα στο πλοίο κ εχει σχολάσει ο άνθρωπος κ εχει πάει για ξεκούραση...Εκτος τώρα αν κ αλλάξουν την ώρα αναχώρησης...Μπορεί ο λόγος να είναι χαζός αλλα αυτό επικαλούνται όλοι οι οδηγοί.Εμένα πλέον ξέρεις τι με εχει ευχαριστήσει?Οτι πάω στην Αθήνα πιο οικονομικά απο ποτέ......

HIGHSPEED 4
19-07-2009, 22:10
επειδη δεν εχω γνωση του θεματος παραπανω δεν μπορω να πω κατι αλλο..αλλα τουλαχιστον ο κοσμος το τιμα (σχεδον γεματο τις περισσοτερες μερες) και ιδιαιτερα οι φοιτητες απο ηρακλειο και εμεις απο ρεθυμνο που δεν εχουμε καραβι, και ολοι εχουν την καλυτερη εικονα γ αυτο..περιμενουμε και το 11 στα χανια που θα μας βολευει καλυτερα..

radioactive
20-07-2009, 01:25
*Το SUPERFAST απο Σεπτεμβριο αλλαζει ωρα!

HIGHSPEED 4
20-07-2009, 01:33
νομιζω 3??

mpokos
20-07-2009, 03:06
Για σας παιδιά ,θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την γνώμη μου για το super fast 12.Βλέπω ότι γράφεται μερικά πράγματα τα όπια με προβληματίζουν ,όπως ο αριθμός τον φορτηγών που βάζει καθημερινά το πλοίο, μα φίλοι μου το πλοίο έχει 4 μήνες στην γραμμή και παρόλα αυτά έχει κατορθώσει να πάρει σημαντικό αριθμό φορτηγών και επιβατών από τις άλλες 2 εταιρίες και μάλιστα σε σημείο η ΜΙΝΟΑΝ να αλλάζει {τροποποιεί} τα δρομολόγια τις για να μπόρεση να ακόλουθη αυτό το καινούριο δρομολόγιο που έφερε το 12 στην Κρήτη. Τώρα για τιμές στα φορτηγά των εισιτήριων αστό καλύτερα την μίση τιμή από τι είχαν μέχρι τώρα έφερε η super fast στην Κρήτη και ακλουθήσανε και άλλοι 2 κατεβάζοντας στις τιμές, ας περιμένουμε λιγάκι ακόμα πριν καταδικάσουμε κάτι διαφορετικό που έφερε η θα φέρει η super fast στην ΚΡΗΤΗ

radioactive
20-07-2009, 05:21
Κάλα Ταξίδια!

giorgos_249
21-07-2009, 10:16
Χτες το πρωϊ στον Πειραιά. Οι τρεις πρώτες απο το BLUE STAR 2.

50241

50242

50243

50244

mpokos
21-07-2009, 15:15
;)super foto eyxaristo grigori kala taxidia naxis me to super fast panta.

HIGHSPEED 4
21-07-2009, 19:51
να ρωτησω επειδη ειπωθηκε και σε προηγουμενο post οτι το 12 θα αλλαξει ωρες δρομολογιου , γνωριζει κανεις ποιες θα ειναι αυτες??

ndimitr93
21-07-2009, 20:24
να ρωτησω επειδη ειπωθηκε και σε προηγουμενο post οτι το 12 θα αλλαξει ωρες δρομολογιου , γνωριζει κανεις ποιες θα ειναι αυτες??
Δεν ισχύει προς το παρόν κάτι τέτοιο...

HIGHSPEED 4
21-07-2009, 20:31
βασικα φιλε μου ndimitr93 συμφωνω απολυτα μαζι σου, γτ οταν αναφερθηκε πριν μερες κοιταξα στο ιντερνετ και μεχρι τελη οκτωβριου εχει τις ιδιες ωρες που εχει και τωρα..αλλα ελεγα μηπως ξερει καποιος κατι που δεν γνωριζουμε εμεις και το δημοσιοποιησει αργοτερα η εταιρια

HIGHSPEED 4
22-07-2009, 13:03
κανενα νεοτερο απο το 11 για τα χανια??παιζει απο σεπτεμβρη να ξεκινησει??το 2 ποτε θα παραδωθει?

diagoras
22-07-2009, 13:56
Το 11 κανενα νεο ακομη το 2 θα παραδοθει το Σεμπτεμβριο

radioactive
23-07-2009, 01:45
Το SUPERFAST XII θα αλλαξει ωρα αλλα οχι τωρα, σε περιπου δυο μηνες!

HIGHSPEED 4
23-07-2009, 11:46
γνωριζεις μηπως ωρες φιλε radioactive?

radioactive
24-07-2009, 04:50
γνωριζεις μηπως ωρες φιλε radioactive?
Ξερω φιλε HIGHSPEED 4!!!

vinman
24-07-2009, 06:16
Παίξτε λίγο ακόμα την κολοκυθιά να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό...:mad:

giannisk88
24-07-2009, 09:22
Ελα ντέ!!!
Οποιος ξέρει εδώ παιδιά λέει.
Αν ξέρεις φίλε radioactive πές μας χωρίς να ταλεπωρείς τα μάτια μας αν δε θέλεις να πεις να είσαι καλά.

diagoras
24-07-2009, 09:25
Σωστα.Ας μην ανακυκλωνουμε την ιδια συζητηση χωρις να υπαρχει κατι ουτε καν απ την εταιρια.Αν ανακοινωθει μην ανυσηχειτε θα το μαθουμε

radioactive
25-07-2009, 19:14
Εχουν περασει εννεα μερες απο την επιθεση στο SUPERFST XII. Σας στελνω μια φωτο που εχει τραβιχτει λιγο μετα την απομακρινση των ταραξιων.

giannisk88
26-07-2009, 01:13
Εχουν περασει εννεα μερες απο την επιθεση στο SUPERFST XII. Σας στελνω μια φωτο που εχει τραβιχτει λιγο μετα την απομακρινση των ταραξιων.
Ευχαριστούμε φίλε!!
Φαίνεται στα δεξιά της φωτό κάτω απο τη πρύμνη ο χαμός.

HIGHSPEED 4
26-07-2009, 03:27
Πεταει το superfast..εδω και αρκετη ωρα παει με 29,6

vageliss23
28-07-2009, 17:02
Ξαναταξίδεψα χτες βράδυ με το SF12 και οι εντυπώσεις παραμένουν άριστες. Με μεγάλη μου χαρά είδα μάλιστα ότι ειχε και κάμποσα φορτηγα(τόσο στο ανέβασμα όσο και στο κατέβασμα), κάτι που ίσως δείχνει ότι αρχίζουν να το προτιμούν ολοένα και περισσότερο

ndimitr93
28-07-2009, 17:07
Κυριακή 26-07-09 και περιμένω στο λιμάνι του Ηρακλείου τον κόκκινο γίγαντα...21:45 κάνει μανούβρα μπροστά μου.................

Υλικό από μεθαύριο!!:p:p:mrgreen::mrgreen:

Harry14
28-07-2009, 17:23
Eπειδη ελειπα και δεν πηρα χαμπαρι μπορει καποιος να ξαναπει τι συνεβει;

HIGHSPEED 4
28-07-2009, 20:25
οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτεροι θα το προτιμουν..

ndimitr93
04-08-2009, 14:59
Σήμερα η πρώτη καθυστερημένη αναχώρηση του πλοίου...Δέκα λεπτά.....:mrgreen::mrgreen:

jumpman
06-08-2009, 01:27
Καλησπέρα παιδιά απο το Superfast XII. Σήμερα η κίνηση από φορτηγά ήταν αρκετή, σημάδι ότι η κίνηση σε φορτηγά αυξάνεται.Είδα τουλάχιστον 30 με 40 φορτηγά τα συν ότι είχε φορτώσει πριν πάω στο πλοίο.Πήγα 30 λεπτά πριν φύγει.Από κόσμο δεν έχει και πάρα πολλά πράγματα μπορώ να πω.Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφική μηχανή για φωτογραφίες.

radioactive
06-08-2009, 04:35
Σήμερα η πρώτη καθυστερημένη αναχώρηση του πλοίου...Δέκα λεπτά.....:mrgreen::mrgreen:
Η αφιξη του ηταν 07:00!!! και δεν νομιζω να ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο!

ndimitr93
06-08-2009, 11:51
Η αφιξη του ηταν 07:00!!! και δεν νομιζω να ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο!
Η πρώτη....;) Οφείλεται στην αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά.....

nickosps
11-08-2009, 12:14
Superfast 12 στον Πειραιά, από μια διαφορετική γωνία λήψης...
52107

olympiacos7
11-08-2009, 13:39
Δεν μπορώ να σας καταλάβω ορισμένους...
Προφανώς και το πλοίο είναι πολύ καλό όπως και η εταιρεία του, αλλά μην υπερβάλλουμε!!! Όπως ειπώθηκε και από τον Αρτέμη, η γραμμή δεν είχε ανάγκη από άλλο πλοίο, αν και η έλευση του βελτίωσε τα πράγματα (εννοώ κι από την αντίδραση των ανταγωνιστών).
Η γραμμή είχε κι έχει τα γρηγορότερα, πολυτελέστερα και μεγαλύτερα πλοία της Ελλάδας κι όχι μόνο!!! Αν πήγαινε αυτό το πλοίο σε οποιοδήποτε άλλο δρομολόγιο της Ελλάδας (εξαιρώντας τη σύνδεση Ελλάδας-Ιταλίας) θα έκανε τη διαφορά, εδώ όμως δεν την κάνει!!
Εδώ σύμφωνα με τα σχόλια παραπάνω θα μας κάνετε να πιστέψουμε ότι η Σούπερφαστ είναι η 1η εταιρεία στη γραμμή! Για να επανέλθουμε λίγο στην πραγματικότητα όμως... :mrgreen:
Δε λέω ότι δεν πάει καλά λαμβάνοντας υπόψιν μας τα δεδομένα και ότι είναι ακόμη νέα στη γραμμή, αλλά μιλάτε λες και ήρθε κι έφερε τα πάνω κάτω.
Άλλο ότι είναι καλό πλοίο και έχει κάνει μια ικανοποιητική αρχή κι άλλο ο τρόπος που παρουσιάζεται από κάποιους...

ΥΓ. Επειδή αυτή η συζήτηση ξεκίνησε από το θέμα των ψιλοεπεισοδίων, αυτά είχαν να κάνουν με λίγους οπαδούς του ΟΦΗ μετά από συλλαλητήριο που υπήρχε στην πόλη για άλλους λόγους (καθαρά σε σχέση με τον ΟΦΗ). Λίγοι από αυτούς μετά κατέβηκαν προς το λιμάνι κι έγιναν τα επεισόδια στο πλοίο και με άλλους οπαδούς του Ολυμπιακού. Προφανώς δεν έχει σχέση με τον ανταγωνισμό (τι άλλο θα ακούσουμε;!) ούτε με τον Βγενόπουλο.

To πλοιο δεν μπορουσε να παει σε καμια αλλη γραμμη εκτος της κρητης,τι νομιζεις αυτοι δεν θελουν να βαλουν πλοιο στη γραμμη Χιου-Μυτηληνης η Ικαριας-Σαμου??Θελουν αλλα δεν μπορουν γιατι πολυ απλα δεν εχουν τα καταλληλα πλοια λογω μεγεθους και βυθισματος...

giannisk88
11-08-2009, 13:53
Superfast 12 στον Πειραιά, από μια διαφορετική γωνία λήψης...
52107
Πολύ ωραία φωτό και όπως ειπες διαφορετική!!

HIGHSPEED 4
13-08-2009, 02:18
Εγiνε κατι με το superfast???απ οτι δειχνει το syros observer εγυγε στις 23κ53 απο ηρακλειο αλλα γυρισε πισω...και εφυγε παλι στις 02κ18...Αυτο μπορειτε να το διαπιστωσετε ολοι πατωντας στο vessel's track...

mitilinios
13-08-2009, 02:22
Εγiνε κατι με το superfast???απ οτι δειχνει το syros observer εγυγε στις 23κ53 απο ηρακλειο αλλα γυρισε πισω...και εφυγε παλι στις 02κ18...Αυτο μπορειτε να το διαπιστωσετε ολοι πατωντας στο vessel's track...

Μάλλον πρόκειται για κάποιο επείγον περιστατικό που έχριζε άμεσης ιατρικής βοήθειας. Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και περαστικά!:rolleyes:

HIGHSPEED 4
13-08-2009, 02:26
και εγω αυτο σκεφτηκα και απο οτι φαινεται αυτο επεστρεψε ηρακλειο γκαζομενο πολυ...μακαρι να ειναι ολα καλα...σ ευχαριστω φιλε για την αμεση ανταποκριση σου!!!

αιγαιοπλόος
13-08-2009, 09:07
To πλοιο δεν μπορουσε να παει σε καμια αλλη γραμμη εκτος της κρητης,τι νομιζεις αυτοι δεν θελουν να βαλουν πλοιο στη γραμμη Χιου-Μυτηληνης η Ικαριας-Σαμου??Θελουν αλλα δεν μπορουν γιατι πολυ απλα δεν εχουν τα καταλληλα πλοια λογω μεγεθους και βυθισματος...
Χίος - Μυτιλήνη και Ικαρία - Σάμος δεν έχουν και την απαιτούμενη επιβατική - μεταφορική κίνηση για να μπορέσουν να κρατήσουν ένα πλοίο σαν το Superfast 12. Μόνο Χανιά και Κώ- Ρόδο θα μπορούσε ίσως να επιβιώσει το πλοίο (εκτός από το Ηράκλειο εννοείται).

vinman
16-08-2009, 20:18
Το πλοίο σήμερα στις 16.45 πηγαίνοντας για Ηράκλειο και περνώντας αρκετά μακριά απο το Κρήτη ΙΙ που είχε κατεύθυνση τον Πειραιά...Πάρα πολύ αέρας σε σημείο να είναι αρκετά δύσκολο να φωτογραφίσεις...

52593

diagoras
16-08-2009, 21:59
Παρα πολυς ο αερας αλλα και παρα πολυ ομορφη η φωτογραφια.Ευχαριστουμε πολυ

Nissos Mykonos
16-08-2009, 23:10
To Superfast XII πηγαίνοντας για Ηράκλειο στις 24/7/2009 (φωτογραφία πάνω από το Λατώ).Αφιερωμένη εξαιρετικά στον vinman!!
52606

Tsikalos
16-08-2009, 23:18
και εγω αυτο σκεφτηκα και απο οτι φαινεται αυτο επεστρεψε ηρακλειο γκαζομενο πολυ...μακαρι να ειναι ολα καλα...σ ευχαριστω φιλε για την αμεση ανταποκριση σου!!!

Στις ειδήσεις είπαν για μία έγκυο γυναίκα η οποία είναι πλέον καλά στην υγεία της

vinman
17-08-2009, 06:16
To Superfast XII πηγαίνοντας για Ηράκλειο στις 24/7/2009 (φωτογραφία πάνω από το Λατώ).Αφιερωμένη εξαιρετικά στον vinman!!
52606

Πανέμορφη Γιάννη!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!

Chris_Chania
23-08-2009, 10:39
Περιμένοντας στον Πειραιά....

ΓιαννηςΤ
24-08-2009, 13:45
15αυγουστος πανω απο το λατω

http://img36.imageshack.us/img36/7165/krhth09012.jpg (http://img36.imageshack.us/i/krhth09012.jpg/)

http://img29.imageshack.us/img29/6227/krhth09014.jpg (http://img29.imageshack.us/i/krhth09014.jpg/)

vinman
24-08-2009, 19:03
Διαδικασία πρόσδεσης (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=10549) στο λιμάνι του Ηρακλείου προχθές το βραδάκι!!

vinman
24-08-2009, 21:09
O ήλιος έτοιμος να άγγιξει την θάλασσα....!
Σάββατο 22 Αυγούστου εν πλώ για Ηράκλειο..!

53691

meco
26-08-2009, 00:38
http://www.patris.gr/articles/163790?PHPSESSID=1hseme5bper3ldapojdbg6tha4

capten4
26-08-2009, 01:20
ΜΜΜ....ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΠΟΝΕΣΕ" Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ....

giannisk88
26-08-2009, 01:24
Και εγώ αυτο σκέφτηκα όμως το επιχείρημα που έθεσε ο ΟΛΗ με το οτι επιρεάζει το βάθος της προβλήτας οπου αράζει φαίνεται αληθινό.
Αλλα να πώ και κάτι? και τα παλάτια μπαίνουν με μεγαλη ταχύτητα μέσα (πολύ πιο πάνω απο τα 5 μίλια που λέει) αλλα δεν εχω ακούσει τον ΟΛΗ να παραπονιέται............

diagoras
26-08-2009, 01:29
Και εγώ αυτο σκέφτηκα όμως το επιχείρημα που έθεσε ο ΟΛΗ με το οτι επιρεάζει το βάθος της προβλήτας οπου αράζει φαίνεται αληθινό.
Αλλα να πώ και κάτι? και τα παλάτια μπαίνουν με μεγαλη ταχύτητα μέσα (πολύ πιο πάνω απο τα 5 μίλια που λέει) αλλα δεν εχω ακούσει τον ΟΛΗ να παραπονιέται............
Αυτο ηθελα αν ρωτησω.Τα παλατια μπαινουν με ταχυτητα αλλα κανενας δεν εχει παραπονεθει.Αλλα και τα Κρητη δεν πιστευω πως μπαινουνε με ταχυτητα 5 κομβων

capten4
26-08-2009, 01:40
ΕΙΠΑΜΕ...Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ"...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ -ΣΕ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ- "ΠΑΣ ΜΗ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΒΑΡΒΑΡΟΣ"....ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

konigi
26-08-2009, 03:59
http://www.patris.gr/articles/163790?PHPSESSID=1hseme5bper3ldapojdbg6tha4

Τους πειράζει, όντως!!!33109 κόρους είναι? ;)τι να κάνουμε? έχουμε όγκο...:mrgreen:

vinman
26-08-2009, 06:21

Όντως έτσι είναι...
Μεγάλη διάκριση σε βάρος του Superfast XII η επιστολή αυτή μιας και τα Παλάτια μπαίνουν και βγαίνουν με ταχύτητες ίσες ή και μεγαλύτερες του Superfast ΧΙΙ...
Δηλαδή τα παλάτια που είναι και λίγο μεγαλύτερα δεν επηρεάζουν το βάθος της προβλήτας??
Γελοιότητες μου ακούγονται όλα αυτά απο πλευράς Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου...

Giwrgos1980
26-08-2009, 08:42
Σόρυ που θα μιλήσω λίγο χύμα αλλά όλα αυτά είναι λαλακίες στο τετράγωνο.......σιγά μην δημιουργεί και πρόβλημα στα τσιμέντα του λιμανιού του Ηρακλείου.......δλδ θέλουν να μας πούν οι αρχές ότι τα Παλάτια και τα Κρήτη Ι και ΙΙ μπαίνουν με λιγότερο από 10-11 μίλια στο λημάνι:confused: Τι άλλο θα ακούσουμε......

artmios sintihakis
26-08-2009, 09:39
Δουλειά δεν εχουν κ ψάχνονται να ασχολούνται....τι είναι αυτοι ρε,δεν παλευονται!!!!Εχθές ήμουν στο λιμάνι κ το SUPERFAST XII έφυγε με σχεδόν γεμάτο γκαράζ...Τίγκα στη νταλίκα!!!Μπ΄ραβο του,αρχίζει κ πέρνει τα πάνω του ο βάπορας!

aeroplanos
26-08-2009, 09:44
Συμφωνα με το ΑΙS το Κνωσσος Palace μπηκε με 12.7 κομβους μεσα στο λιμανι του Ηρακλειου σημερα το πρωι.... Ελπιζω να μην σπασανε καβοι, βουλιαξαν καραβια και γκρεμιστηκαν λιμανια...:-D:-D

Περα απο το χιουμορ...το θεμα ειναι οτι οντως μπορει να υπαρχει προβλημα...Ομως αυτο πρεπει να παρουσιαζεται με αντικειμενικο και αμεροληπτο τροπο.

ΥΣ. Το Superfast XII δεν το βρηκα για να τσεκαρω την ταχυτητα του. Μαλλον εχει κλειστο το ΑΙS του.

NikosP
26-08-2009, 12:12
Πειράζει που είσαι και πολύ βαπόραρος... πειράζει????
Μάλλον τους πειράζει.....

diagoras
26-08-2009, 12:32
Εγω να ρωτησω και κατι.Πειτε πως αυτο με την ταχυτητα το βλεπει κανεις με καλο ματι μπορει να δει και την επιθεση αγνωστων εναντιον του πριν λιγες εβδομαδες???

laz94
26-08-2009, 12:44
Πειράζει που είσαι και πολύ βαπόραρος... πειράζει????
Μάλλον τους πειράζει.....

Χαχαχα! Το σχόλιο που ταιριάζει απόλυτα!!:-D

meco
26-08-2009, 14:32
Αν προσέξατε το σημαντικό πρόβλημα είναι κατά την αναχώρηση του πλοίου όπου φεύγει με ταχύτητα και τα απόνερα χαμηλά πιθανόν να δημιουργήσουν σπηλαιώσεις.
Δεν έχει τύχει να δω το SFXII να αναχωρεί αλλά δε νομίζω να είναι εσφαλμένες οι παρατηρήσεις. Το να υποκινείται το λιμεναρχείο από τον "Ιταλό" ή το "Χανιωτη" κατά του "Αθηναίου" χλωμό το κόβω.

xidianakis
26-08-2009, 18:03
για μισο λεπτο παιδια! δηλαδη τοσα χρονια στην πατρα γιατι δεν ειχε προβλημα?? στον πειραια γιατι δεν εχει προβλημα? το οτι ειναι 2 μετρα πιο βαθια στον πειραια, δεν παιζει ρολο. η δυναμη του νερου ειναι τεραστια και δεν το σωνει το λιμανι αν ειναι λιγο πιο βαθυ..
εκτος αυτου, τις περισσοτερες φορες που εχω δει το πλοιο να μπαινει στο λιμανι παιρνει πιλοτο απο το βαρκακι του ΟΛΗ που το περιμενει στην εισοδο του λιμανιου..

αλλα και οι αναχωρισεις του δεν ειναι αποτωμες απο 2 ταξιδια που εχω κανει με το πλοιο..

vinman
26-08-2009, 18:33
Αν προσέξατε το σημαντικό πρόβλημα είναι κατά την αναχώρηση του πλοίου όπου φεύγει με ταχύτητα και τα απόνερα χαμηλά πιθανόν να δημιουργήσουν σπηλαιώσεις.
Δεν έχει τύχει να δω το SFXII να αναχωρεί αλλά δε νομίζω να είναι εσφαλμένες οι παρατηρήσεις. Το να υποκινείται το λιμεναρχείο από τον "Ιταλό" ή το "Χανιωτη" κατά του "Αθηναίου" χλωμό το κόβω.

Έχω κάνει 8 ταξίδια φέτος με το XII και σε διαβεβαιώ ότι τα παλάτια φεύγουν πιο γρήγορα απο ότι αυτό...

orisibios
26-08-2009, 20:08
Πω πω λασπη που ριχνουν στο Superfast!!!!
Ήρθε ο βαπορας να τα γκρεμισει ολα!!χαχαχαχα

artmios sintihakis
26-08-2009, 21:46
Παιδιά το βαπόρι κατα την αναχωρηση του ξεκολλάει απο τον ντόκο πάρα πολύ γρήγορα!!!!!!Σε σημειο να βγαζει νερα πάνω στην προβλήτα!!Εχω τυ΄χη σε τρεις αναχωρήσης του κ τις τρεις φορες απομακρυνθηκα για να μην βραχώ!!Για του λόγου το αληθές το βαπόρι οταν φευγει,φευγει με δυναμη,βεβαια αυτο που λέω αφορα μόνο κατα την διαδικασια αποκολλησεις του απο την προβλητα κ μεχρι να στρίψει....

ndimitr93
26-08-2009, 22:15
Συγνώμη δηλαδή.....Πρέπει να φέρνουμε ρυμουλκά να δένουν και να λύνουν το βαπόρι? Πρέπει ο πλοίαρχος να ξεκολλάει το πλοίο από τον ντόκο με ρυθμό χελώνας? Ή μήπως πρέπει να γίνει αυτό και στα παλάτια? Ποιός έχει περισσότερη δύναμη κύριοι? Νομίζω τα παλάτια....αυτό είναι ένα άστοχο άρθρο με το οποίο προσπαθούν να μαυρίσουν την εικόνα του πλοίου....Εγώ έχω δει και τα παλάτια να μπαίνουν με 13,6.....Και ο κύριος που του έσπασαν οι κάβοι, να προσέχει και να δένει σωστά το σκαφάκι του, και οι δημοσιογράφοι να επιβεβαιώνουν το κάθε περιστατικό πριν το καταγράψουν:evil:.....Άντε γιατί πολύ φόρα πήραμε.....

HIGHSPEED 4
26-08-2009, 22:16
συμφωνω και εγω εχω κανει 10 ταξιδια με το superfast και θεωρω υπερβολες και λασπολογια αυτα που λενε γ αυτο...Οτι πουλαει μπαινει στο στοχαστρο..παλιο το κολπο

orisibios
26-08-2009, 22:17
Τοσα παιδια που ειστε καθε τοσο στο λιμανι και μοιραζεστε μαζι μας τις φωτογραφιες στο φορουμ, τραβηξτε και ενα βιντεο κατα την αναχωρηση να δουμε και μεις πως φευγει...

artmios sintihakis
26-08-2009, 23:19
Συγνώμη δηλαδή.....Πρέπει να φέρνουμε ρυμουλκά να δένουν και να λύνουν το βαπόρι? Πρέπει ο πλοίαρχος να ξεκολλάει το πλοίο από τον ντόκο με ρυθμό χελώνας? Ή μήπως πρέπει να γίνει αυτό και στα παλάτια? Ποιός έχει περισσότερη δύναμη κύριοι? Νομίζω τα παλάτια....αυτό είναι ένα άστοχο άρθρο με το οποίο προσπαθούν να μαυρίσουν την εικόνα του πλοίου....Εγώ έχω δει και τα παλάτια να μπαίνουν με 13,6.....Και ο κύριος που του έσπασαν οι κάβοι, να προσέχει και να δένει σωστά το σκαφάκι του, και οι δημοσιογράφοι να επιβεβαιώνουν το κάθε περιστατικό πριν το καταγράψουν:evil:.....Άντε γιατί πολύ φόρα πήραμε.....
Φιλοι μου συμφορουμιτες ας λυξουμε το θεμα εδω κ ας αφησουμε τον βαπορα να φευγει οπως θελει...μα ετσι κ αλλιως εμενα μου αρεσει με τον τροπο που αναχωρει καθε φορα κ με εντυπωσιαζει κ ουτε καν ειχε περάσει απο το μυαλο μου οτι ισως να μπορουσε να δημιουργησει προβλήματα στην προβλήτα.Κ ναι κ τα παλάτια μπάινουν με φορα μεσα στο λιμάνι ειδικα κατα την επιστροφη τους μετα απο ημερησιο κ σηκωνουν κατι απονερα μεχρι εκει πάνω........Απλά ρε φιλαράκια ψάχνονται κ δεν θα σταματησουν να ψάχνονται μεχρι να τον εκτοπίσουν τον τρίτο παίχτη απο το παιχνίδι!!!!Κ το παραπάνω που ανεφερα....το ανέφερα διοτι αυτο βλέπω,χωρίς ιχνος κακίας κ να κακολογισο το σουπερφαστ!!!!Το πλοίο ηρθε κ θα μείνει διοτι αρχίζει κ χοντροτσιμπάει απο τις αλλες δυο....εχθές εφυγε με σχεδον γεμάτο γκαραζ!!:D

HIGHSPEED 4
26-08-2009, 23:39
να ρωτησω γνωριζει κανεις γιατι το πλοιο εχει κλειστο το ais?

diagoras
26-08-2009, 23:47
να ρωτησω γνωριζει κανεις γιατι το πλοιο εχει κλειστο το ais?
Μπορει να καταλαβε ο ΟΛΗ την σηζυτηση μας και να εκλεισε το αις για να μην δουμε με ποσους κομβους μπαινει στο λιμανι;):p

HIGHSPEED 4
26-08-2009, 23:59
Απο 1 Νοεμβριου 2009 το Superfast XII αλλαζει ωρα συμφωνα με τα δεδομενα του travelplanet.. θα εχει ωρα αναχωρησης απο Πειραια στις 3 το μεσημερι με ωρα αφιξης στις 9 κ μιση στο Ηρακλειο και απο το Ηρακλειο αναχωρηση στις 11 με αφιξη στον Πειραια στις 5 κ 30 το πρωι...

giannisk88
27-08-2009, 00:24
Απο 1 Νοεμβριου 2009 το Superfast XII αλλαζει ωρα συμφωνα με τα δεδομενα του travelplanet.. θα εχει ωρα αναχωρησης απο Πειραια στις 3 το μεσημερι με ωρα αφιξης στις 9 κ μιση στο Ηρακλειο και απο το Ηρακλειο αναχωρηση στις 11 με αφιξη στον Πειραια στις 5 κ 30 το πρωι...

Καλό αυτό γιατι το χειμώνα ποιος θα φεύγει στις 12 απο το Ηράκλειο!
Ενώ 11 είναι καλύτερα.

Αρτέμιε πάντως πιστεύω και εγώ πως σιγα σιγα αρχίζει και στεριώνει και αυτο.
Εμεις οι Ηρακλιώτες θέλουμε κάποιο χρόνο να προσαρμοστούμε. Γιατι απο εκει που μας είχαν συνιθήσει στις αναχωρήσεις στις 21.00-21.30-22.00 τα άλλα 2, έρχεται αυτό με όλο το "ρίσκο" να ανεβάσει τον πύχη στις 12 παρα τεταρτο!

Οσο για το Αις μπορει να είναι πρόβλημα μπορεί όμως και να σκέφτηκε ο καπετανιος πως μετα απο αυτο που εγινε με τον ΟΛΗ δε θέλει να δίνει δικαιώματα για κριτικές και κουβεντούλες σε εμάς που παρακολουθούμε απο ΑΙΣ. Ξερουν πολύ καλά οτι τους παρακολουθούμε και εμείς οι απλοί καραβολάτρες και όχι μονο..

radioactive
27-08-2009, 05:29
Αγαπητοί φίλοι, λίγο πολύ όλοι έχετε καταλάβει τι συμβαίνει με τα οικονομικά συμφέροντα κάποιων! Μια ο ερχομός του πλοίου, μια η συρρίκνωση των τιμών και τώρα η αύξηση της κίνησης...την έχουν ακούσει για τα καλά!

Leo
27-08-2009, 05:39
Το AIS παιδιά δεν είναι ένα κουτάκι που είναι στην διακριτική ευχέρια του καπετάνιου να το ανοίγει και να το κλείνει, πάιζοντας κρυφτούλι με τα λιμεναρχεία, άλλα πλοία κλπ. Για διάφορους λόγους μπορεί να μην δουλέψει μια δεδομένη στιγμή ή για βλάβη 1-2 μέρες ή γιατί η θεση της κεραίας του πάνω στο πλοίο μπορεί να σκιάζεται απο κάτι και να μηνε ίναι ορατό απο τον σταθμό σε δοδομένη στιγμή και πορεία κλπ, κλπ. Απο εκεί και πέρα το AIS δεν είναι το εργαλείο πάνω στο οποίο το κάθε λιμανρχείο στηρίζεται για να ρίξει πρόστιμο σε ένα πλοίο. Υπάρχουν και άλλα μέσα του τα λιμεναρχεία μπορούν να ελέγχοθν την ταχύτητα των πλοίων ότνα βρίσκονται στην περιοχή ελέγχου των. Όπως υπάρχουν και διάφοροι λόγοι που ένας καπετάνιος μπορεί να παραβεί το όριο ταχύτητας εισόδου και πλού μέσα στο λιμάνι όταν συντρέχουν κάποιοι λόγοι ασφαλείας. Αυτά τα αναφέρω για να μην αρχίσουμε να κάνουμε τους τροχονόμους από το ΑIS μέσα στα λιμάνια, αυτό δεν παίζει και δεν έχει κάμια ακρίβεια πληροφορίας.....

Θα συμφωνήσω με τον Αρτέμη ότι το θέμα το αναλύσαμε τα είπαμε, ακούστηκαν όλες οι απόψεις και καλό είναι το κλείσουμε εδώ. Μην το κουράζουμε άλλο....

vinman
27-08-2009, 07:03
Αλλαγή πλέυσης λοιπόν στο θέμα....με μία φωτογραφία εν πλώ το περασμένο Σάββατο 22 του μήνα..!

53919

f/b kefalonia
27-08-2009, 11:11
Πολυ ωραια φωτο φιλε μανωλη!!!Πιστευω πως αυτο το σημειο του πλοιου ειναι το ωραιοτερο οταν ταξιδευω περναω αρκετες ωρες εκει!!!!!

ndimitr93
27-08-2009, 12:02
Εγώ με το που άκουσα αλλαγή ώρας, άλλο ήρθε στο μυαλό μου.....;) Δεν λέω τίποτα...Ο καιρός θα δείξει......;)

aeroplanos
27-08-2009, 12:44

Οχι μονο του travelplanet αλλα και του site της Βluestarferries. Οπως φαινεται η αλλαγη ειναι λοιπον σιγουρη

meco
27-08-2009, 13:51
Τα ίδια φαίνονται και στην εφαρμογή που κόβονται τα εισιτήρια.
Οπότε είναι βέβαιο.
Επαναλαμβάνω λοιπόν:
Από 01-11-2009:
Αναχώρηση από Πειραιά στις 15:00 άφιξη στο Ηράκλειο στις 21:30.
Αναχώρηση από Ηράκλειο στις 23:00 άφιξη στον Πειραιά στις 05:30.

MILTIADIS
27-08-2009, 14:52
Εγώ με το που άκουσα αλλαγή ώρας, άλλο ήρθε στο μυαλό μου.....;) Δεν λέω τίποτα...Ο καιρός θα δείξει......;)
λες να πανε δυο στο ηρακλειο και να μεινουμε με την ΑΝΕΚ στο χερι και για φετος στα χανια?:cry:(ρητορικη ερωτηση,μην βγουμε εκτος συζητησης)

οσο για την αλλαγη των ωραριων....οποιος ζοριζεται,αναδιοργανωνεται φιλοι μου...:rolleyes:

aeroplanos
27-08-2009, 15:08
λες να πανε δυο στο ηρακλειο και να μεινουμε με την ΑΝΕΚ στο χερι και για φετος στα χανια?:cry:(ρητορικη ερωτηση,μην βγουμε εκτος συζητησης)

οσο για την αλλαγη των ωραριων....οποιος ζοριζεται,αναδιοργανωνεται φιλοι μου...:rolleyes:

Δεν στεκει λογικα...με τετοια ωραρια να μπει το ΧΙ στο Ηρακλειο. Η αλλαγη απλα δειχνει οτι το ΧΙΙ καθεται για τα καλα Ηρακλειο. Οποτε μετακινηση του στα Χανια δεν υφισταται και ετσι αν οντως η Superfast απαγκιστρωθει μερικως απο Αγκωνα, τοτε το ΧΙ παει πιθανως προς Χανια μερια.

Μαλλον αυτο υπονοει ο φιλος ndimitri. Το βρηκα???:confused::p

ndimitr93
27-08-2009, 15:10

Δεν στεκει λογικα...με τετοια ωραρια να μπει το ΧΙ στο Ηρακλειο. Η αλλαγη απλα δειχνει οτι το ΧΙΙ καθεται για τα καλα Ηρακλειο. Οποτε μετακινηση του στα Χανια δεν υφισταται και ετσι αν οντως η Superfast απαγκιστρωθει μερικως απο Αγκωνα, τοτε το ΧΙ παει πιθανως προς Χανια μερια.

Μαλλον αυτο υπονοει ο φιλος ndimitri. Το βρηκα???:confused::p
Πάμε στο θέμα της Γραμμής Χανίων (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=245662#post245662)....;)

radioactive
28-08-2009, 20:12
Προσωπικη μου αποψη παντως ειναι οτι το SUPERFAST XII πηγαινει πολυ καλυτερα απο οτι πιστευαν καποιοι κακοπροαιρετοι(:evil:) και ξερει να κερδιζει μαχες(κυριολεκτικα). Οσο για τους ανταγωνιστες του, ξερουν κι αυτοι να βγαζουν την χασουρα απο τα πληρωματα τους!:cool: (ο νοων νοειτω/no more needs to be said)...

nikosdet
28-08-2009, 20:41
Ώρες ώρες απορώ όταν διαβάζω στο φόρουμ.
Λογικό να υπάρχουν ιδιαίτερες συμπάθειες σε πλοία ή εταιρείες (κι εγώ δηλώνω φανατικός των Μινωικών), αλλά με μέτρο.
Επίσης μη βλέπετε παντού φαντάσματα.
Όπως είπε κι ο Μιλτιάδης, όποιος ζορίζεται αλλάζει δρομολόγια!!!
Όπως λοιπόν οι Μινωικές έπαιζαν μόνο με ΑΝΕΚ και μόλις ήρθε το κόκκινο άλλαξαν δρομολόγια, έτσι τώρα το κόκκινο "προσαρμόζεται" (δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν το είπα ευγενικά :rolleyes:), αν και προσωπικά το προτιμούσα να φεύγει 23:45 παρά 23:00.

Αυτό λοιπόν που λέω είναι τα στοιχεία:
Από την αρχή των δρομολογίων του στο Ηράκλειο (12 Μάρτη) μέχρι 30 Ιουνίου (δηλαδή το α' εξάμηνο) κι έχοντας το 30% των δρομολογίων της γραμμής κατέκτησε, σύμφωνα με στοιχεία της ίδιας της Superfast, 24% σε επιβάτες, 21% σε ΙΧ και 14% σε φορτηγά.
Αντίθετα, οι Μινωικές έχοντας το α' εξάμηνο το 39,5% των ταξιδιών πέτυχε 61,7% σε επιβάτες, 58,7% σε ΙΧ και 44,7% σε φορτηγά. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με ανακοίνωση των Μινωικών, κατά τους δύο πρώτους μήνες του β' εξαμήνου σημειώνεται περαιτέρω αύξηση τόσο στη διακίνηση επιβατών όσο και Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Επίσης, τον Ιούλιο το κόκκινο βρέθηκε 3ο στη γραμμή, έχοντας ένα ποσοστό της τάξεως του 15% σε επιβάτες και φορτηγά (δεν έχω στοιχεία για ΙΧ) έναντι 65% και 41% των Μινωικών και 20% και 44% της ΑΝΕΚ αντίστοιχα.

Όλα αυτά δεν τα λέω για να υποτιμήσω το πλοίο ή ο,τιδήποτε τέτοιο. Πλοίο-κόσμημα είναι, αλλά μη θεωρούμε δεδομένα όσα απλά εμείς θα θέλαμε να είναι!! :cool:
Κι εγώ θα ήθελα τις Μινωικές ακόμη Κρητικές ή έστω ελληνικές και να αγόραζαν όντως το Cruise Europa, αλλά δυστυχώς... :cry: (να πω και τον πόνο μου :p)

MILTIADIS
28-08-2009, 21:50
Προσωπικη μου αποψη παντως ειναι οτι το SUPERFAST XII πηγαινει πολυ καλυτερα απο οτι πιστευαν καποιοι κακοπροαιρετοι(:evil:) και ξερει να κερδιζει μαχες(κυριολεκτικα). Οσο για τους ανταγωνιστες του, ξερουν κι αυτοι να βγαζουν την χασουρα απο τα πληρωματα τους!:cool: (ο νοων νοειτω/no more needs to be said)...
ωχουυυυ!!!!δεν μπορω παλι τα ιδια!ποια χασουρα αγαπητε μου???!!!γεματα φευγουν καθε βραδυ και μεσημερι τα παλατια!!!!κι αν εγω ειμαι κακοπροαιρετος η' αν νομιζεις οτι μεροληπτω πηγαινε στο λιμεναρχειο και ρωτα!:cool:
και τι εννοεις οτι την βγαζουν απ τα πληρωματα???!!οτι τους αφηνουν απληρωτους???!ο χριστος κ η παναγια!!!!!

HIGHSPEED 4
28-08-2009, 22:17
Πιστευω οτι η ΑΝΕΚ περασε την SUPERFAST λογω τον ημερισιων δρομολογιων..πολλοι που θα πηγαιναν δαικοπες στην κρητη θα ηθελαν να φτασουν οσο νωριτερα γινεται και οχι στις 10 το βραδυ που φτανει το κοκκινο...Ομως κατι μου λεει οτι παλι τωρα θα περασει μπροστα H SUPERFAST με τοσο φοιτητικοσμο να ανεβοκατεβαινει.

radioactive
29-08-2009, 05:20
ωχουυυυ!!!!δεν μπορω παλι τα ιδια!ποια χασουρα αγαπητε μου???!!!γεματα φευγουν καθε βραδυ και μεσημερι τα παλατια!!!!κι αν εγω ειμαι κακοπροαιρετος η' αν νομιζεις οτι μεροληπτω πηγαινε στο λιμεναρχειο και ρωτα!:cool:
και τι εννοεις οτι την βγαζουν απ τα πληρωματα???!!οτι τους αφηνουν απληρωτους???!ο χριστος κ η παναγια!!!!!
Κανεις δεν ειπε οτι τα παλατια φευγουν αδεια φιλε μου!!! Μα αληθεια πιστευεις οτι εννοουσα οτι τους αφηνουν απληρωτους:-?. Τα πληρωματα ξερουν καλυτερα!

HIGHSPEED 4
29-08-2009, 14:59
To AIS του πλοιου σημερα λειτουργει και παλι κανονικα

ndimitr93
31-08-2009, 13:01
Κυριακή 26 Ιουλίου 2009
Ώρα 21:52
Λιμάνι Ηρακλείου…
Το SUPERFAST XII (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=10677) μπαίνει στο λιμάνι του Ηρακλείου…
Το πλοίο μοιάζει τόσο μεγάλο, που η χαρακτηριστική τσιμινιέρα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=10699) του είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτόν τον όγκο.
Μανουβράρει (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=10690), και λίγα λεπτά αργότερα, οι τρείς καταπέλτες (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=10678) που βρίσκονται στην πρύμη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=10693) ακουμπούν τον ντόκο του λιμανιού του Ηρακλείου.
Το πλοίο συναντιέται (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=10692) με τον ανταγωνιστή του, που ετοιμάζεται για αναχώρηση.
Η αποβίβαση τελειώνει λίγα λεπτά μετά τις 22:10 και αρχίζει η επιβίβαση.
Καλό Ταξίδι…

speedrunner
02-09-2009, 17:43
Αυτή την στιγμή το πλοίο μπαίνει στην Μήλο. Λογικά κάποιος επιβάτης χρειάζεται άμεση ιατρική βοήθεια.:confused:

f/b kefalonia
02-09-2009, 17:45
φιλε με προλαβες!!!Μολις αυτο πηγαινα να γραψω....!

Thanasis89
02-09-2009, 17:46
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το πλοίο προσέγγισε στην Μήλο λόγω γέννας.

ndimitr93
02-09-2009, 18:12
Η αλλαγή πορείας έγινε στο ύψος της Ύδρας οπότε τότε θα έσπασαν τα νερα;):cool:

radioactive
02-09-2009, 18:55
Πληροφορια απο εγκυρη πηγη: Το πλοιο παει για επισκευη στα καινουρια ναυπηγεια της Μηλου!! Ολα τα αλλα ειναι παραπληροφορηση!!

ndimitr93
02-09-2009, 18:57
Πληροφορια απο εγκυρη πηγη: Το πλοιο παει για επισκευη στα καινουρια ναυπηγεια της Μηλου!! Ολα τα αλλα ειναι παραπληροφορηση!!
Έλα μου???:confused:

vinman
02-09-2009, 19:02

Τρία πουλάκια κάθονταν.......:evil:

ndimitr93
02-09-2009, 19:56
Φτασαμε τους 29,2 ενώ η άφιξή του στο Ηράκλειο προβλέπεται λίγα λεπτά μετά τις 23:00......

Amorgos66
02-09-2009, 23:41
...είμαι μέσα στο SUPERJET,...18.45 δεμένοι στον Αδάμαντα,έχοντας
πριν προσπεράσει το Πρεβέλης κ επιβιβάζονται επιβάτες προς Πειραιά...
Και εκει που περιμένω να δω το Πρεβέλης να προσεγγίζει,βλέπω ξαφνικά
την πλώρη του SUPERFAST...!!!
Αψογη κ ταχεία πρυμνιοδέτηση...!!!
Δυστυχώς μέσα από το κλουβί που ήμουνα
οι φωτο που τραβηξα βγήκαν θολές ελέω...τζαμιού!!!
Το Πρεβέλης από οτι κατάλαβα ,καθως φεύγαμε είχε παραχωρήσει προτεραιότητα....
Ελπίζω να πήγαν όλα καλά με τη γέννα...
κ το όνομα αυτού/ής Αδάμαντας/Αδαμαντία....

giannisk88
02-09-2009, 23:46
...είμαι μέσα στο SUPERJET,...18.45 δεμένοι στον Αδάμαντα,έχοντας
πριν προσπεράσει το Πρεβέλης κ επιβιβάζονται επιβάτες προς Πειραιά...
Και εκει που περιμένω να δω το Πρεβέλης να προσεγγίζει,βλέπω ξαφνικά
την πλώρη του SUPERFAST...!!!
Αψογη κ ταχεία πρυμνιοδέτηση...!!!
Δυστυχώς μέσα από το κλουβί που ήμουνα
οι φωτο που τραβηξα βγήκαν θολές ελέω...τζαμιού!!!
Το Πρεβέλης από οτι κατάλαβα ,καθως φεύγαμε είχε παραχωρήσει προτεραιότητα....
Ελπίζω να πήγαν όλα καλά με τη γέννα...
κ το όνομα αυτού/ής Αδάμαντας/Αδαμαντία....
Σε ζηλεύω φιλε μου!!!
Αν γεννούσε αυτή η κυρία πριν απο 4 μέρες θα είχαμε και φωτογραφικό ρεπορτάζ κανονικό στο νησί απο εμενα....Αλλα!!!Αργησε!!!:rolleyes::(

HIGHSPEED 4
03-09-2009, 00:43
Καλημερα σε ολους..μολις εφτασα ρεθυμνο, ταξιδευοντας μεσω ηρακλειου με το superfast xii...Πραγματι το ταξιδι μας σημερα διηρκησε μια ωρα παραπανω λογω τοκετου αλλοδαπης γυναικας , με αποτελεσμα το πλοιο να αναγκαστει να προσεγγισει το λιμανι της μηλου..
ειναι η 11 φορα που ταξιδευω με το συγκεκριμενο καραβι και οι εντυπωσεις μου παραμενουν οι καλυτερες..Ευγενεστατο πληρωμα,πεντακαθαρο πλοιο, αψογο service..
Σημερα εφυγε καθυστερημενα λιγο μετα τις τεσσερις παρα εικοσι..ειχε κανονικο κοσμο για την εποχη..γενικοτερα σημερα το δρομολογιο του το εκτελεσε με ιδιαιτερα υψηλες ταχυτητες τοσο πριν να προσεγγισουμε το λιμανι της μηλου, οσο και μετα το περιστατικο που κρατησε για αρκετη ωρα απο 28.8 μεχρι 29+ φτανοντας και τους 29,3 κομβους..

xidianakis
03-09-2009, 12:12
το 12αρι κατα τη γνωμη μου, με τα ταξιδια που εχω κανει εως τωρα με το πλοιο αυτο (8 στον αριθμο), ειναι απο τα καλυτερα πλοια της ακτοπλοιιας μας. οπως και τα μπλε αστερακια φυσικα. γενικως οσα ταξιδια κανω καθε χρονο ολα τα πλοια της αττικα μου αφηνουν τις καλυτερες εντυπωσεις απο ολες τις πλευρες (συνεπεια στο δρομολογιο, καθαριοτητα, ευγεννια)..

δεν θελω να κατηγορησω καμια εταιρια και κανενα μελος πληρωματος για την κατασταση που εχουν μερικα πλοια, γιατι υπαρχουν πολλοι και διαφοροι λογοι (π.χ. λογο συνεχων δρομολογιων) που μερικα πλοια δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση.. απλα οπως λεμε τα κακα, να λεμε και τα καλα.

απο το προσφατο ταξιδι μου, που εκανα πριν απο 3 μερες απο ναξο για ηρακλειο, θελω να συγχαρω το πληρωμα του πλοιου s.f.12 (οπως και του b.s. naxos).