Επιστροφή στο Forum : Blue Star Myconos [Νήσος Μύκονος - Nissos Mykonos]
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Speedkiller
20-11-2008, 14:48
Σωστός Γίωργο!:D,η σάλα δεν είναι το στοιχείο μου,πάντως ένα άλλο μεγάλο θέμα με αυτούς τους βολβούς είναι η υδροδυναμική συμπεριφορά τους και πως επιδρούν στη μείωση της αντίστασης του πλοίου,είναι ιδιαίτερα 'ψαγμένοι' κυρίως λόγω της προεξοχής τους στην ίσαλο
Nα είμαι ειλικρινής θα ήθελα να δω τις ροές του νερού που δημιουργούνται από τον βολβό και πως χωρίς γιατί να είμαι ελικρινής δεν έχω καταλάβει γιατι ο βολβός δημιουργεί καλύτερη υδροδυναμική από μια απλή "V" καρίνα!
Nα είμαι ειλικρινής θα ήθελα να δω τις ροές του νερού που δημιουργούνται από τον βολβό και πως χωρίς γιατί να είμαι ελικρινής δεν έχω καταλάβει γιατι ο βολβός δημιουργεί καλύτερη υδροδυναμική από μια απλή "V" καρίνα!
speedkiller σε πάω γιατί σου αρέσει να μαθαίνεις:D
βασικά η V γάστρα δεν μπαίνει επειδή ο σχεδιαστής την επιλέγει,αντί της κλασσικής,το να βάλεις γάστρα V εκεί που δεν χρειάζεται δεν είναι θετικό και δεν βοηθάει καθόλου,υπάρχει μια σχέση στην οποία εμπλέκεται το μήκος και η ταχύτητα,όταν αυτή η σχέση δώσει αποτέλεσμα πάνω απο ένα συγκεκριμένο αριθμό τότε αυτόματα το πλοίο χρειάζεται γάστρα V,τύπου κεντέρη για παράδειγμα γιατί με συμβατική γάστρα δεν πρόκειται να πλησιάσει τη ταχύτητα που θέλουμε
Για να σου δώσω ένα πάραδειγμα το μικρό κεντέρης πάει 32 και έχει γάστρα v ενώ το κνωσσός πάει 32 και έχει συμβατική γάστρα εκτοπίσματος,ο κεντέρης λοιπόν στο μήκος που έχει δεν θα μπορούσε με τίποτα να πάει 32 χωρίς γάστρα V
τώρα όσον αφορά το βολβό γενικά να ξέρεις πως δουλεύει για να αποσβέσει όσο είναι αυτό δυνατό κάποιους απο τους κυματισμούς που δημιουργεί η γάστρα κάτα τη κίνηση της
Giorgos_D
20-11-2008, 23:52
Να συμπληρώσω στα πολύ σημαντικά που γραφει ο Στέφανος, κατι που ειναι απλό και κατανοητό για τη λειτουργία του βολβου. Το σχημα του σωματος με τον μικροτερο συντελεστη αντιστασης σε ρευστό ειναι αυτο της σταγόνας (αυτο το σχημα αποκτά μια μικρη ποσοτητα νερού όταν εκτελει ελευθερη πτωση). Με αυτή τη μορφη μοιάζει και ο βολβος των πλοίων.
Σε μια ημεριδα που θα οργανωσει το ΕΛΙΝΤ τις επόμενες ημερες, περιλαμβανει εκτος των αλλων και ομιλία με θέμα τη σχεδιαση βολβων.
Βγηκαμε λίγο εκτος θέματος, αλλά ηταν μια καλη αφορμη να γραφτουν καποια ομορφα πραγματακια.....
Το πλοίο έπεσε από την δεξαμενή και βρίσκεται στον Ν.Μ.Δ
το μυκονος σημερα εκανε τα δοκιμαστικα του!!πλησιαζει η ωρα μου φαινεται...
Speedkiller
28-11-2008, 14:42
το μυκονος σημερα εκανε τα δοκιμαστικα του!!πλησιαζει η ωρα μου φαινεται...
Και είναι αραγμένο δίπλα στο Πρεβελης τώρα...
Speedkiller
29-11-2008, 12:20
Χθεσινή φώτο (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=1215) στην προσωρινή του θέση στον Πειραιά...
Αυτό θα πει φόρα!!! Speed πήρες φόρα ζωγράφιζες εχθές στο λιμάνι??? Πολύ όμορφες όλες(και στο άλλο θέμα)!!!
για take a look εδω http://www.symbol.gr/cam_index.htm στην Ε6
Speedkiller
29-11-2008, 14:29
Αυτό θα πει φόρα!!! Speed πήρες φόρα ζωγράφιζες εχθές στο λιμάνι??? Πολύ όμορφες όλες(και στο άλλο θέμα)!!!
Ευχαριστώ να σαι καλά!!!Το κατα δύναμιν...(μεταξύ μας αλλά τα χω άχτι αυτά τα νήσος)
dimitris
29-11-2008, 16:05
Και μετα την ωραια νυχτερινη φωτογραφια του "Νησος Μυκονος" απο τον φιλο Speedkiller να το δουμε και μερα!
διπλα στο "Κρητη ΙΙ" και ποιο μπροστα το "Λατω"
23490
για δειτε την θεση του μυκονος...:p:p:p:p
dimitris
30-11-2008, 11:41
για δειτε την θεση του μυκονος...:p:p:p:p
Εργη εχει παρει την θεση του μπροστα απο τις πετρινες δεξαμενες...
νομιζω αυριο ξεκινα παλι κανονικα τα δρομολογια του
φίλε δημήτρη τι ώρα έβγαλες την φωτογραφία?? εγώ όταν πέρασα είχε καταιγίδα....
dimitris
30-11-2008, 14:05
φίλε δημήτρη τι ώρα έβγαλες την φωτογραφία?? εγώ όταν πέρασα είχε καταιγίδα....
η ωρα που εβγαλα την φωτογραφια ηταν περιπου 16:25;)
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΡΟΣ - ΝΑΞΟΣ 19:00
23658
23659
23660
23661
ωραιες φωτογραφιες μαλιστα στην τελευταια ειναι σαν να εχει πλαγιo δεξιο καταπελτη σαν την αριαδνη
ωραιες φωτογραφιες μαλιστα στην τελευταια ειναι σαν να εχει πλαγιo δεξιο καταπελτη σαν την αριαδνη
πραγματικά... και εγώ σκάλωσα στην αρχή
parianos
02-12-2008, 22:24
Mitni, την τριτη φωτο ειναι το λιμανι της Παρου, διακρυσα λιγο διοτι μου λειπει αυτο το νησι, σε ευχαριστω πολυ.....
Maroulis Nikos
03-12-2008, 07:39
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΡΟΣ - ΝΑΞΟΣ 19:00
Σε ευχαριστούμε Minthi να είσαι καλά, την Παρασκευή θα ταξιδέψω και εγώ πλήρως εξοπλισμένος όποτε καταλαβένετε ;)
Προσοχή προσοχή , υπάρχουν χιλιάδες πρίζες διάσπαρτες στο βαπόρι, κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.
Maroulis Nikos
03-12-2008, 12:50
Προσοχή προσοχή , υπάρχουν χιλιάδες πρίζες διάσπαρτες στο βαπόρι, κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.
Σε ευχαριστώ για την ενημ'ερωση θα προσέχω ;);););)
Σε ευχαριστώ για την ενημ'ερωση θα προσέχω ;);););)
Αν βρεις καμία γράψε το νούμερο της θέσης.
τι μπριζες ρε παιδια;;:confused:
Thanasis89
03-12-2008, 23:31
Φίλε έργη αν ταξιδεύεις με το καράβι και έχεις 9 ώρες μπροστά σου, μια πρίζα είναι απαραίτητη... Με καταλαβαίνεις ; ;)
Mixalhs_13
04-12-2008, 11:25
Mitni, την τριτη φωτο ειναι το λιμανι της Παρου, διακρυσα λιγο διοτι μου λειπει αυτο το νησι, σε ευχαριστω πολυ.....
Το ξερω οτι σου λειπει αλλα εισαι τυχερος που θα εισαι εκει καθε Πασχα και καθε Καλοκαιρι :cool:
Εμενα ομως μου λειπει πολυ !
Ειναι απο τα καλυτερα νησια μας και θα ξαναπαω οταν μπορεσω , αν μπορεσω δηλαδη... :(
giorgosss
04-12-2008, 13:10
Πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες Mitni!
Μάλιστα στη δεύτερη μοιάζει σα να έχει καβαλήσει τον ντόκο!
panpeggy
04-12-2008, 15:56
Τέλεια φώτο!!!!
Υπέροχη!!!!
Φανταστική!!!!
Θεσπέσια!!!!
Πανέμορφη!!!!
Σπάνια!!!!
Μοναδική!!!!
ΥΠΕΡΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ καταπληκτική!!!!
Ας μπει ένα όριο επιτέλους στις ευχαριστίες στις φωτογραφίες και στις αφιερώσεις.......Είναι κρίμα ένα πολύ ωραίο δομημένο και οργανωμένο forum να γίνεται πεδίο ανταλλαγής φωτογραφιών αφιερώσεων και ευχαριστιών.
Σε όποιο θέμα κι αν μπω τα ίδια και ίδια. Κάποιοι να ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες από πλοία που έχουμε δει ποια σε όλες τις οπτικές γωνίες και οι άλλοι να τον ευχαριστούν λες και πήρε το ανώτατο ναυτικό βραβείο...
Όποιος θέλει τόσο πολύ να ανεβάσει φώτο υπάρχει και το gallery. Όλες οι κατηγορίες γεμίσανε ποια από φωτογραφίες που στο κάτω κάτω ποια δεν εχουν να μας δείξουν και τίποτα.
Μήπως τελικά το nautilia.gr είναι forum που διαγωνίζονται επαγγελματίες φωτογράφοι με ειδικότητα στις φωτογραφίσεις πλοίων?:(
Ας μπει ένα όριο επιτέλους στις ευχαριστίες στις φωτογραφίες και στις αφιερώσεις...
Συμφωνώ μαζί σου ας αλλάξουμε θέμα λοιπόν … αυτό είναι το τρένο που έχασες
Ας μπει ένα όριο επιτέλους στις ευχαριστίες στις φωτογραφίες και στις αφιερώσεις...
Συμφωνώ μαζί σου ας αλλάξουμε θέμα λοιπόν … αυτό είναι το τρένο που έχασες...
23797
Nautikos II
04-12-2008, 17:34
Μήπως τελικά το nautilia.gr είναι forum που διαγωνίζονται επαγγελματίες φωτογράφοι με ειδικότητα στις φωτογραφίσεις πλοίων?:(
Θα μου επιτρεψεις να σου πω, οτι στο nautilia.gr δεν υπαρχει διαγωνισμος φωτογραφιας αναμεσα σε επαγγελματιες φωτογραφους, τωρα οσο για τις ""αρκετες"" φωτογραφιες, η απαντηση ειναι οτι καθε μελος μπορει να ανεβασει στο Gallery εως και 4 φωτογραφιες την ημερα, οποτε οταν καποιος εχει εναν αριθμο φωτογραφιων, μονο ετσι μπορει να τις ανεβασει
Τέλεια φώτο!!!!
Υπέροχη!!!!
Φανταστική!!!!
Θεσπέσια!!!!
Πανέμορφη!!!!
Σπάνια!!!!
Μοναδική!!!!
ΥΠΕΡΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ καταπληκτική!!!!
Ας μπει ένα όριο επιτέλους στις ευχαριστίες στις φωτογραφίες και στις αφιερώσεις.......Είναι κρίμα ένα πολύ ωραίο δομημένο και οργανωμένο forum να γίνεται πεδίο ανταλλαγής φωτογραφιών αφιερώσεων και ευχαριστιών.
Σε όποιο θέμα κι αν μπω τα ίδια και ίδια. Κάποιοι να ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες από πλοία που έχουμε δει ποια σε όλες τις οπτικές γωνίες και οι άλλοι να τον ευχαριστούν λες και πήρε το ανώτατο ναυτικό βραβείο...
Όποιος θέλει τόσο πολύ να ανεβάσει φώτο υπάρχει και το gallery. Όλες οι κατηγορίες γεμίσανε ποια από φωτογραφίες που στο κάτω κάτω ποια δεν εχουν να μας δείξουν και τίποτα.
Όλα τα παραπάνω θα μπορούσες καλέ μου φίλε να τα διατυπώσεις με λίγο πιο ήπιο τρόπο....προσβάλλεις αρκετό κόσμο έτσι....
Επίσης μην ξεχνάς ότι δεν είναι ένα απρόσωπο φόρουμ για να μην υπάρχουν και οι ευχαριστίες...
Maroulis Nikos
04-12-2008, 18:43
Θα σας παρακαλούσα να επανέλθουμε στο θέμα μας που είναι το Ν. Μύκονος.
http://www.nautilia.gr/images/content/DSC01378_53136122008.gif
σημερινη αφιξη
http://www.nautilia.gr/images/content/DSC01372_53136122008.jpg
http://www.nautilia.gr/images/content/DSC01439_53136122008.gif
και εδω αλλες 2...
.voyager
06-12-2008, 15:14
Όμορφο πλοίο, όμορφος-μουντός καιρός, όμορφο τοπίο...
dimitris
06-12-2008, 16:26
σημερινη αφιξη
Μπραβο φιλε Εργη!!!;)
πινακας ζωγραφικης θα μπορουσα να πω...
αριστερα η "Πορταρα" δεξια το "Νησος Μυκονος" και στο βαθος η Παρος!
Σημερα θα κοντραρει το Ιθακη.Ολοι στο ais!!παλι ητα θα φαει η blue star:p:p:p.Σημερα θα ταξιδεψουν και κατι δικοι μου με το Μυκονος οποτε αυτη τη φορα θα μαθουμε με μεγαλυτερη σιγουρια ποιο θα φτασει πρωτο
Σημερα θα κοντραρει το Ιθακη.Ολοι στο ais!!παλι ητα θα φαει η blue star:p:p:p.Σημερα θα ταξιδεψουν και κατι δικοι μου με το Μυκονος οποτε αυτη τη φορα θα μαθουμε με μεγαλυτερη σιγουρια ποιο θα φτασει πρωτο
κατα τι ωριτσα θα εχουμε το ματς???:razz:
sylver23
07-12-2008, 18:38
το ιθακη προ 5 λεπτων αναχωρησε απο ναξο ενω το μυκονος μολις εδεσε...κοντρα μην περιμενετε.απλα το μυκονος θα περασει μπροστα....αφου του ριχνει 3 μιλακια λογικο ειναι
Λυπαμαι που το λεω αλλα πιστευω οτι ειναι δυσκολο να το περασει....:(:(εχουν αρκετη ωρα διαφορα νομιζω...περισσοτερη απο την πρωτη του κοντρα με το παρος...
AΠO Πάρο έφυγε 19:40 αντί :35 ,TO θέμα EINAI NA βγω AΠO δεξιά η AΠO αριστερά για φωτογράφηση
εισαι μεσα;;;το ιθακι πηγε ααπο το νοτιο μερος της κυθνου ενω το μυκονος απο το βορειο.δεν θα δουμε μαχη πλωρη με πλωρη...ΑΝ προσπερασει θα προσπερασει στο σουνιο δεξια του ιθακι...ΑΝ....26,1 το μυκονος 22,7 το ιθακι...δεν ξερω...
μετρησα την αποσταση της διαδρομης παρος-πειραιας και απο τις 2 μεριες(βορεια και νοτια της κυθνου)απο την βορεια οπου παει το μυκονος ειναι 103 μιλια ενω απο τα νοτια οπου παει το ιθακι 105!εξυπνη κινηση απο το μυκονος...
Ήδη, προσπέρασε το NISOS MYKONOS! Το στοίχημα είναι αν θα το προσπεράσει και το NISOS XIOS που έρχεται φορτσάτο ...
sylver23
07-12-2008, 21:07
η ρομιλντα λετε να προσπεραση και αυτη??χαχαχαχαχαχα:p:p:p
Δεν EXEI περάσει ακόμα EINAI μισό μίλι πίσω , σε 10 λεπτά
Στις αναμενόμενες αφίξεις του Πειραιά, αυτή τη στιγμή δίνει:
BLUE STAR ITHAKI 07/12/2008 23:24
NISSOSMYKONOS 07/12/2008 23:40
και...
ROMILDA 07/12/2008 23:29,
μάλλον θα την αφήσουν να περάσει...:???:
Speedkiller
07-12-2008, 21:30
Στις αναμενόμενες αφίξεις του Πειραιά, αυτή τη στιγμή δίνει:
BLUE STAR ITHAKI 07/12/2008 23:24
NISSOSMYKONOS 07/12/2008 23:40
και...
ROMILDA 07/12/2008 23:29,
μάλλον θα την αφήσουν να περάσει...:???:
Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο...Για ποιό λόγο να περιμένουν τη ρομίλντα να μπει πρώτη ύστερα από τόσην ώρα ενώ δε θα υπάρχει κίνηση στο λιμάνι???
Από ευγένεια, σε μιά κυρία , κάποιας ηλικίας!!
Σίγουρα λάθος έχουν γράψει..
Και σύμφωνα με τον ΚΟΚ, την έκανε απο τα αριστερά τελικά την προσπέραση...
ΠΑΙΔΕΣ!ΤΠ ΒΑΠΟΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!!!!ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...:p:p:pΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!Zητω η νεα τεχνολογια!!!
7/12/08 23:14
24075
Αυτά για σήμερα... αύριο η συνέχεια
7/12/08 23:14
24075
Αυτά για σήμερα... αύριο η συνέχεια
καταπληκτηκη φωτογραφια....συγχαρητηρια!:wink:
ανεβασα στο you tube την χθεσινη αφιξη και αναχωρηση του μυκονος απο την ναξο....ειναι απιστευτο καραβι...
http://www.youtube.com/user/karavolatris
Σε ευχαριστούμε Minthi να είσαι καλά, την Παρασκευή θα ταξιδέψω και εγώ πλήρως εξοπλισμένος όποτε καταλαβένετε ;)
Νικο,ακομα περιμενουμε τις φωτο που μας εταξες....ποτε θα τις δουμε;;:confused::confused:
ρε παιδια για δειτε λιγο το μυκονος....πυ παει απο κει....και το νταλιανα προχτες απο κει πηγε....
sylver23
11-12-2008, 01:28
μηπως δεν θα προσεγγισει παρο και ναξο και παει κατευθειαν ευδηλο??
στο δρομολογιο του λεει παρο ναξο κτλ....δεν ξερω...παντως ο καιρος εδω ειναι λαδι..δεν νομιζω να πηγε απο κει για να γλυτωσει απο κακοκαιρια
sylver23
11-12-2008, 01:38
nai to ειδα αυτο.τι ωρα ειχε κανονικα δρομολογιο σημερα??γιατι απο οτι βλεπω εφυγε περιπου στις 23.30.για αυτο λεω μηπως λογω της απεργιας απεπλευσε πιο αργα κ για να προλαβει το αυριανο δρομολογιο παει απλα μονο ευδηλο και σαμο
19.00 για π-ν-ε-κ-β αλλα αποτι φαινεται παει κατευθειαν στην σαμο για να προλαβει την αυριανη επιστροφη....
sylver23
11-12-2008, 11:32
εργη αν εφυγε 7 σε ρωτησα .οχι αν ηταν εκεινη την ωρα το δρομολογιο.τσπ προφανως εφυγε αργα και δεν προσεγγισε παρο ναξο λογω απεργιας και για να προλαβει το σημερινο
f/b kefalonia
13-12-2008, 13:58
Και μια μακρινη του Νησος Μυκονος!!!!
24555
parianos
20-12-2008, 17:04
Μια ερωτηση παιδια, μολις τωρα ειδα στο ais το πλοιο εδεσε τωρα στη Ακτη Βασιλειαδη, η ερωτηση μου ειναι γιατι δεν δενει στην Ακτη Μαιουλη; Λογω της γραμμης Παροναξιας, αν δενει εκει στην Βασιλειαδη τοτε πολυ δυσκολα θα πηγαινουν εκει οι Παριανοι και οι Ναξιωτες διοτι δεν μας συμφερει μακρια απο τα λεωφορεια και το ηλεκτρικο....ελπιζω στο αμεσο μελλον να το βαλουν αλλου...
Την προηγουμενη φορα εγραψα αυτο το μηνυμα για το που δενει το καραβι αυτο. Τωρα φανηκαν τα αποτελεσματα, χθες γυρισαν οι συγγενεις μου και ο πατερας μου απο Παρο και μου ειπαν οτι βλακεια τους που εδεσε τοσο μακρια (στο Υπουργειο Ναυτιλιας) και δεν ξαναπανε παλι στο ιδιο καραβι και θα πηγαινουν με τα Blue star που βρισκονται κοντα στο ηλεκτρικο σταθμο, το μονο που εκπληξανε ειναι η ταχυτητα του 3 ωρες και 45 λεπτα απο φαναρι (Αγ. Φωκα) σε φαναρι (πρασινο). Τα ειδατε, σας το ελεγα και πιο πριν οτι δεν συμφωνω να δενει εκει και ουτε ο κοσμος δεν πιστευω να παει τοσο μακρια απο τα λεωφορεια και ηλεκτρικο, ξερω θα μου πειτε για τα λεωφορεια του ΟΛΠ αλλα δεν θα τους συμφερει....τα σχολια δικα σας....
Speedkiller
20-12-2008, 18:05
Την προηγουμενη φορα εγραψα αυτο το μηνυμα για το που δενει το καραβι αυτο. Τωρα φανηκαν τα αποτελεσματα, χθες γυρισαν οι συγγενεις μου και ο πατερας μου απο Παρο και μου ειπαν οτι βλακεια τους που εδεσε τοσο μακρια (στο Υπουργειο Ναυτιλιας) και δεν ξαναπανε παλι στο ιδιο καραβι και θα πηγαινουν με τα Blue star που βρισκονται κοντα στο ηλεκτρικο σταθμο, το μονο που εκπληξανε ειναι η ταχυτητα του 3 ωρες και 45 λεπτα απο φαναρι (Αγ. Φωκα) σε φαναρι (πρασινο). Τα ειδατε, σας το ελεγα και πιο πριν οτι δεν συμφωνω να δενει εκει και ουτε ο κοσμος δεν πιστευω να παει τοσο μακρια απο τα λεωφορεια και ηλεκτρικο, ξερω θα μου πειτε για τα λεωφορεια του ΟΛΠ αλλα δεν θα τους συμφερει....τα σχολια δικα σας....
Χωρίς καμμία επιθετική διάθεση να ξαναπουμε πως τόσος και τόσος κόσμος κατεβαίνει εκεί απο Ικαρία σάμο κλπ...Επίσης υπάρχουν άλλοι που χρησιμοποιούν και τα μεγάλα Blue star για δωδεκάνησα από ακόμα πιο μακριά...Μόνο εσείς οι Παριανοί και ναξιώτες δεν μπορείτε δηλαδη?Οι άλλοι πως τα καταφέρνουν?:rolleyes:Μηπως γινόμαστε λίγο υπρβολικοί στις απαιτήσεις μας???:rolleyes:
Charlie Haas
20-12-2008, 18:23
Συμφωνώ και εγώ τον Speedkiller , είναι λίγο υπερβολικό αυτό , με τους Συριανούς δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα που γνώριζα έαν πολλοί βέβαια είχαν αμάξι που ήξερα.Το μόνο αρνητικό που υπήρχε ήταν ότι αμλα δεν ξέρεις ακριβώς κατά που πέφτει ψάχνεις , αλλά μετά το βρήσκεις , και είνναι όλα οκ...
Y.Σ συμφωνώ ότι πρέπει να ήταν ποιοι κοντά , στα blue star paros , naxos και απο εκει γτ εμάς τους Κυκλάδίτες μας βολευει καλυτερα απο εκει
sylver23
20-12-2008, 18:59
εγω προτεινω να κανουν μια γεφυρα και να μπαινει το τρενο μεσα στο βαπορι και να αδειαζει.ρε παιδια μην ειμαστε υπερβολικοι.δηλαδη αμα ειναι ετσι ολα τα βαπορια θα επρεπε να δενουν απεναντι απο τον ησαπ??αλλα ξαναλεω αλλη μοιρα εχουν τα νησια βορειοανατολικου αιγαιου και δωδεκανησα και αλλη τα κυκλαδονησια .εμεις ειμαστε κατωτεροι.....
moutsokwstas
20-12-2008, 19:01
Χωρίς καμμία επιθετική διάθεση να ξαναπουμε πως τόσος και τόσος κόσμος κατεβαίνει εκεί απο Ικαρία σάμο κλπ...Επίσης υπάρχουν άλλοι που χρησιμοποιούν και τα μεγάλα Blue star για δωδεκάνησα από ακόμα πιο μακριά...Μόνο εσείς οι Παριανοί και ναξιώτες δεν μπορείτε δηλαδη?Οι άλλοι πως τα καταφέρνουν?:rolleyes:Μηπως γινόμαστε λίγο υπρβολικοί στις απαιτήσεις μας???:rolleyes:
μπορει στη θεση του μυκονος να ηταν καποιο αλλο πλοιο αλλης εταιριας, πως θα γινει δηλαδη. μηπως καλομαθαμε και με την πεζογεφυρα? λεω μηπως...γι αυτο υπαρχουν τα λεωφορεια στο λιμανι, για να εξυπηρετουν τους επιβατες. δεν γινεται να τα εχουμε ολα δικα μας.
σημαντηκο ρολο πιστευω πως θα παιξει και μια διαφημιση.λ.χ.αφισες κτλ.αν το πλοιο διαφημιστει λιγο ακομα θα ξεπεραστουν οι αντιληψεις αυτες περι αποστασης....συμφωνω με τον συλβερ και ας ειμαι ναξιωτης....
Σου χαρίζανε ένα Γάιδαρο και τον κοίταζες στα δόντια...
Σε απαντηση του SYLVER23 θελω να του πω οτι οι Μυτιληνοι Χιωτες και Δωδεκανησιοι δεν εχουν αλλη λυση . Πρεπει υποχρεωτικα να πανε οπου βρισκεται το βαπορι. Οι Κυκλαδιτες ομως που εχουν την ευκολη λυση των Λεμοναδικων γιατι να ψαχνουν. Εξ αλλου μια παροιμια λεει " η ευκολια κανει τον κλεφτη" Σε καθε περιπτωση λοιπον ασχετα αν υπερτερει σε πολλα σημεια των ΒS πρεπει να ερθη πιο κοντα στον ηλεκτρικο
Speedkiller
21-12-2008, 09:38
Σε απαντηση του SYLVER23 θελω να του πω οτι οι Μυτιληνοι Χιωτες και Δωδεκανησιοι δεν εχουν αλλη λυση . Πρεπει υποχρεωτικα να πανε οπου βρισκεται το βαπορι. Οι Κυκλαδιτες ομως που εχουν την ευκολη λυση των Λεμοναδικων γιατι να ψαχνουν. Εξ αλλου μια παροιμια λεει " η ευκολια κανει τον κλεφτη" Σε καθε περιπτωση λοιπον ασχετα αν υπερτερει σε πολλα σημεια των ΒS πρεπει να ερθη πιο κοντα στον ηλεκτρικο
Τότε νομίζω πως ο Sylver θα προτιμήσει να μείνει το πλοίο εκεί που είναι η να παει δίπλα στα δωδεκανήσια...:p Καλά τα λέω sylver?;)
sylver23
21-12-2008, 12:29
μην σου πω και στον κοκκινο.καλα τα λες κωστα .πολυ καλα.
βεβαια ο ναξος καταλαβα πως το εννοει.οτι αφου εχουν διπλα τους τα μπλουσταρακια γιατι να τρεχουν...
sylver23
28-12-2008, 00:27
και μια φωτο του μυκονος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=2141) εκει μακρια στην Ε2 στον βροχερο πειραια
Nissos Mykonos
28-12-2008, 00:39
και μια φωτο του μυκονος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=2141) εκει μακρια στην Ε2 στον βροχερο πειραια
Συλβερ ως φανατικος αυτου του πλοιου θελω να σε ευχαριστησω για την ομορφη φωτο που ανεβασες !!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
leonidas
28-12-2008, 09:37
Πολυ ωραια φωτο Συλβεστρο!;)
Ωραια ποζα και φυσικα τελειο φοντο !:p
Nissos Mykonos live trip...
25791
25792
25793
nickosps
30-12-2008, 12:13
Ειλικρινά δεν έχω δει πιο φανταστικές φωτογραφίες!! Ειδικά η τελευταία!!:shock:;)
Speedkiller
30-12-2008, 12:15
Nissos Mykonos live trip...
25791
25792
25793
Πρεπει να βάλουν υαλοκαθαριστήρες εκεί μπροστα...:)Απαράδεκτο...:p:p
Mixalhs_13
30-12-2008, 12:18
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΑΑΦΙΕΣ !!
ΖΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ !!!
:) :D :p :cool:
Nissos Mykonos
30-12-2008, 12:26
Πραγματικα οι φωτογραφιες ειναι απιστευτες!!!!
leonidas
30-12-2008, 13:13
Αυτο σημαινει ταξιδι.Να εχει τα ολα του.
Καταπληκτικες και πολυ ζωντανες φωτογραφιες...:shock:
ΜΠΡΑΒΟ !
Nick_Pet
30-12-2008, 14:01
Μπράβο mitni, μούσκεμα μας έκανες :D :D :D
Live trip update ... Ευχαριστώ και ανταποδίδω από το ψηλότερο σημείο
25811
25813
25814
25815
apollo_express
30-12-2008, 15:25
Αυτές οι τελευταίες από τη γέφυρα είναι τέλειες!
Nissos Mykonos
30-12-2008, 15:30
Live trip update ... Ευχαριστώ και ανταποδίδω από το ψηλότερο σημείο
25811
25813
25814
25815
Φιλε Mitni οι φωτογραφιες ειναι καταπληκτικες!!!!Σε ευχαριστουμε...!!!
sylver23
30-12-2008, 15:33
δεν μπορω και εγω εδω να μην πω ενα μεγαλο ευχαριστω...να σαι καλα πολυ ωραιες.αντε να δουμε θα το πετυχω ετσι και εγω καμμια μερα
25826
25828
25824
25827
25825
Nick_Pet
30-12-2008, 17:39
Mitni έχεις αναλάβει να αντικαταστήσεις τον Αη Βασίλη φέτος? Τι δώρα είναι αυτά που φέρνεις παραμονές του νέου έτους?
Nissos Mykonos
30-12-2008, 18:07
Για εμενα ηταν παντως το καλυτερο δωρο παρολο που εχω ταξιδεψει αρκετες φορες με αυτο το καραβι αλλα ποτε δεν εχω μπει στην γεφυρα του...Σε ευχαριστω πολυ Mitni να εισαι παντα καλα!!!!!
Ευχαριστώ Χρόνια πολλά
25829
parianos
30-12-2008, 20:37
Μπραβο Mitni, αυτα ηθελα να δω και ακομη την τελευταια φωτο το μηχανοστασιο πως ειναι, σε ευχαριστω πολυ....
moutsokwstas
30-12-2008, 20:43
ωραιες φωτο τοσο αυτες με το κυμα, οσο και της γεφυρας και του μηχανοστασιου, σε ευχαριστουμε!
karystos
30-12-2008, 20:49
Καταπληκτικές φίλε mitni. Ψηλωμένοι πάνω στην Κέα είσαστε;
Καταπληκτικές φίλε mitni. Ψηλωμένοι πάνω στην Κέα είσαστε;
Ναι είχε φουρτούνα
25836
leonidas
30-12-2008, 22:39
Εξαιρετικες φωτοραφιες!!!!:shock:
Πανεμορφο ρεπορταζ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!:D
livanistiri
31-12-2008, 21:35
ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΤΝΙ Καταπληκτικο το ρεπορταζ σου. ΠΟΛΥ ωραια και η καρτα σου με το καικι.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΑΛΗΝΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
Merikes foto tou nisos mykonos apo ikaria
http://img142.imageshack.us/img142/2779/dscn0114pu8.jpg (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/5228/dscn0025kb9.jpg (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/dscn0025kb9.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img142/dscn0025kb9.jpg/1/)
sylver23
01-01-2009, 20:09
βρε καλως την πατριδα!!!
hayabusa
01-01-2009, 20:51
οι φωτογραφίες του φίλου Mitni είναι πραγματικά καταπληκτικές.
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν εργάζεσαι στο πλοίο ή "χαριστικά" σε άφησαν να ανέβεις στη γέφυρα :)
Apostolos
02-01-2009, 09:45
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν εργάζεσαι στο πλοίο ή "χαριστικά" σε άφησαν να ανέβεις στη γέφυρα :)
Μήν ρωτάς τέτοια πράματα!!!
Speedkiller
02-01-2009, 15:48
Χρονια πολλά Sylver!!!;)
(Παραμονή πρωτοχρονιας) (http://www.nautilia.gr/forum//attachment.php?attachmentid=26089&stc=1&d=1230915304)
Ελπίζω πως τωρα την ανοιγει...:-)
sylver23
02-01-2009, 16:01
κωστα σε ευχαριστω πολυ.οτι επιθυμεις και συ και καλη χρονια
για την φωτο βγαζει μνμ οτι δεν υπαρχει συννημενο
manolis m.
03-01-2009, 13:30
Sylver mia phwto tis agapimenis sou....
26149
manolis m.
03-01-2009, 13:55
kai alli mia...
26162
Nissos Mykonos
03-01-2009, 14:51
Μανωλη πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σου.!!!! Σε ευχαριστουμε!!!
sylver23
03-01-2009, 15:27
σε ευχαριστω μανωλη .πολυ ομορφες οι φωτο.ειδικα η πρωτη με το βροχερο τοπιο και τα συννεφα ετσι οπως ειναι
Μερικές φωτογραφίες από την σημερινή άφιξη στο μεγάλο λιμάνι...
26204
26206
26207
26210
Και μερικές ακόμη...
26213
26215
26218
26219
Welcome to the Club NikosP. Εμ δεν πρόσεχες που καθόσουεν προχθές, αναάμεσα στον giorgos.... και τον dimitris. Ας πρόσεχες ...:D. Ευχαριστούμε πολύ
και Ποιοτικότατος ο Νίκος..... Μπράβο.
sunflower
03-01-2009, 18:57
Ωραιες φωτο Νικο!!!
Nissos Mykonos
03-01-2009, 20:32
Νικο πολυ ωραιες φωτογραφιες!!!!Σε ευχαριστουμε..!
leonidas
03-01-2009, 23:09
Νικο πραγματικα ειναι φοβερες και πολυ ζωντανες οι φωτο σου!!!:D
sylver23
04-01-2009, 01:25
οπως λεει και ο λεο .καλως ηρθες στο κλαμπ σαν τα μουτρα μας.εξαιρετικες οι φωτο σε ολα τους.!!
μήπως ξέρει κάποιος γιατί στο openseas και στο site της εταιρίας δεν εμφανίζονται δρομολόγια για το πλοίο (για πάρο, νάξο, ικαρία, σάμο) από τα τέλη Ιανουαρίου και μετά?
IΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
και να το πανε πιο κοντα στα μπλου σταρ για να τα κοντραρει;;
parianos
06-01-2009, 11:21
και να το πανε πιο κοντα στα μπλου σταρ για να τα κοντραρει;;
Μπορει να το αναχωρησουν το πλοιο στις 18:00 το απογευμα, θα το δουμε αυτο.....
σημερα παντως το δινει 18.05
parianos
06-01-2009, 11:57
σημερα παντως το δινει 18.05
Το καταλαβα, εχω μια απορια. Φτανει Πειραια στις 16:45 απο Παροναξια και θα φευγει στις 18:05, θα προλαβαινει να ξεφορτωνει και να φορτωνει, το καλοκαιρι τι γινεται με την πολυκοσμια;
άμα όμως το πλοίο αναχωρεί στις 18:00 για Πάρο Νάξο Ικαρία και Σάμο, τότε θα αλλάξουν και οι ώρες των αντίστροφων δρομολογίων (Σάμος, Ικαρία, Νάξος, Πάρος Πειραιάς). πάντως ούτε για το Νήσος Χίος βγάζει δρομολόγια...:confused:
μπορει να κανει το αντιστοιχο δρομολογιο με το μπλου σταρ...δηλαδη...απο πειραια μιση ωρα αργοτερα απο το μπλου σταρ στις 18.00 και να εχει πρωι αναχωριση απο σαμο σε τετοια ωρα ωστε να φευγει μιση ωρα αργοτερα απο το μπλου σταρ απο ναξο.μαλιστα απορω γιατι δεν το εκανε απο την αρχη..οσο για την πολυκοσμια,στην ε2 δεν εχει κινηση καθως ειναι απομακρισμενο απο το "κεντρο" του πειραια οποτε θα ειναι πιο ανετα πιστευω..κατσε ομως να ερθει το καλοκαιρι γιατι μεχρι τοτε....πολλα γινονται..και μιλαω για το ποσοστο του ιταλου στην hsw που οπως εχει πει πολλακις δεν τον ενδιαφερει.
sylver23
07-01-2009, 02:03
ας δουμε ενα βιντεακι (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=2393)που εφτιαξα με μιξη φωτογραφιων ,βιντεο και μουσικης για το νησος μυκονος εν πλω προς ικαρια.
το βιντεο συνοδευεται με παραδοσιακη μουσικη της ικαριας.εδω θελω να πω δυο λογια.το πρωτο κομματι που ακουγεται ειναι ο ικαριωτικος και το δευτερο το χιλια καλως ορισατε.
ολοι γνωριζουμε τον ικαριωτικο ως το τραγουδι που λεει -χρονια και χρονια τωρα τριγυρνω .......-το οποιο το εβγαλαν οι κονιτοπουλεοι και μετα το τραγουδησε ο παριος.
ΛΑΘΟΣ
ο ικαριωτικος δεν εχει λογια.ειναι ορχηστρικο κομματι.και φυσικα δεν ειναι ο παραπανω (χρονια και χρονια).αυτο ειναι απλα ενα τραγουδι για την ικαρια.
ελπιζω να μην σας κουρασα.σας αφηνω λοιπον να δειτε το βιντεο ακουγοντας τον γνησιο:p:p;)
γεια σου ρε σιλβερ!φοβερο φοβερο φοβερο.....συγχαριτιρια
και εγω με την σειρα μου θα βαλω ενα βιντεο με την αφιξη του μυκονος..τετοια μανουβρα ουτε καραβια 123,80 μετρων δεν κανουν...ναμην λεμε και ονοματα...
http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?contentid=2436
Nissos Mykonos
07-01-2009, 15:13
Εργη και Συλβεστρο τα βιντεο σας ειναι πολυ ωραια!!!!Μπραβο και στους δυο σας !!!!!;)
MARGARITIS24
07-01-2009, 15:17
κανουν γρηγοροτερη!
ας δουμε ενα βιντεακι (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=2393)που εφτιαξα με μιξη φωτογραφιων ,βιντεο και μουσικης για το νησος μυκονος εν πλω προς ικαρια.
το βιντεο συνοδευεται με παραδοσιακη μουσικη της ικαριας.εδω θελω να πω δυο λογια.το πρωτο κομματι που ακουγεται ειναι ο ικαριωτικος και το δευτερο το χιλια καλως ορισατε.
ολοι γνωριζουμε τον ικαριωτικο ως το τραγουδι που λεει -χρονια και χρονια τωρα τριγυρνω .......-το οποιο το εβγαλαν οι κονιτοπουλεοι και μετα το τραγουδησε ο παριος.
ΛΑΘΟΣ
ο ικαριωτικος δεν εχει λογια.ειναι ορχηστρικο κομματι.και φυσικα δεν ειναι ο παραπανω (χρονια και χρονια).αυτο ειναι απλα ενα τραγουδι για την ικαρια.
ελπιζω να μην σας κουρασα.σας αφηνω λοιπον να δειτε το βιντεο ακουγοντας τον γνησιο:p:p;)
Sylver23 πραγματικά απίστευτο βιντεάκι!!
Τα συγχαριτήριά μου!!
sylver23
07-01-2009, 16:56
σας ευχαριστω παρα πολυ ολους εδω αλλα και τον εργη και τον φροστ για τα καλα τους λογια στα σχολια στην γκαλερι.:p:cool:
.......και η αναχωρηση του το ιδιο βραδυ....
http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=2473
Το Μυκονος παει με 26,8!!!!!!κατω απο την τζια
σημερα εχουμε πολυ μεγαλη κοντρα.....νησος μυκονος μπλου σταρ παρος ρομιλντα...
kavodetis
11-01-2009, 20:00
σημερα εχουμε πολυ μεγαλη κοντρα.....νησος μυκονος μπλου σταρ παρος ρομιλντα...
Βάλε και τον Αδαμάντιο με Σύρο Κύθνο Κέα Σούνιο
πολυ τρελες πορειες εχουν τα καραβια μας σημερα..
το Νήσος Μύκονος έφτασε σήμερα τους 26,6 κόμβους!!
επισης πρεπει να σημειωσουμε οτι καλυψε διαφορα 37 λεπτων απο το παρος και λιγο πριν το τραφικ κοντεψε να το προσπερασει.αν δεν ειχε κακοκαιρια θα το προσπερνουσε σιγουρα...ειμαστε πολυ υπερηφανη γιατο καμαρι μας εμεις της hsw.συγχαρητιρια στην εταιρια
Speedkiller
12-01-2009, 10:10
Χωρίς καμμία κακόβουλη διάθεση δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος για την ταχύτητα του Νήσος Μύκονος!:confused:Το πλοίο είναι νεότερο και ταχύτερο των blue star!!!Δεν βλέπω κάτι τόσο φοβερό στις "κόντρες" αυτές...Το πλοίο έχει υπηρεσιακή τους 26.5 και μέγιστη τους 28 νομίζω?Δεν κάνει κάτι φοβερό!Κανονικα πηγαίνει...Αν θέλει σωνει κ καλά να προσπεράσει μπορέι!
Έχει δίκιο o speedkiller, η σύγκριση είναι ανόμοια και τα πλοία το μόνο που έχουν κοινό είναι η γραμμή στο κομμάτι Πειραιά - Πάρο - Νάξο. Την ίδια γραμμή κάνουν και άλλα όπως ο Πρέβελης και ο Κοράης. Όμως δεν τα συγκρίνετε με το Νήσος Μύκονος παρά μόνο με τα μπλουσταράκια. Μήπως γινόμαστε μονόπλευροι?
Mixalhs_13
12-01-2009, 10:46
Πολυ σωστος ο Speedkiller !
Ειπε το αυτονοητο !
πρεπει ομως νασας υπενθυμισω φιλοι μου οτι πριν την μεταδρομολογηση του νησος μυκονος στην παροναξια τα μπλου σταρ ειχαν φτασει σε σημειο να αναχωρουν απο ναξο μεχρι και 18.45...απο τοτε που ηρθε το μυκονος φευγουν 18.00τι συμαινει αυτο;;ανταγωνισμος.επισης εντελως τυχαια μαλλον η ταχυτητα των μπλου σταρ απο 22 μιλια που ηταν πριν εκτιναχθηκε στα 23 με 24κατα μεσο ορο.το ειχαν παρακανει.επρεπε να γινει μια τετοια κινηση και μονο ενας πιο "γρηγορος" θα μπορουσε να το κανει αυτο.οπως το νησος μυκονος.τελικη ταχυτητα εχει 27,5..μια φορα το ειχα πετυχει αναμεσα σε ανδρο και χιο με 27,1...δεν πιστευα στα ματια μου...οτι και να λεμε παντως το καραβι αυτο εδωσε ξανα πνοη και στην γραμμη (που πριν ηταν μονοπολειο) και ανταγωνισμο.συγχαρητιρια στο καραβι και στηνεταιρια του.:D:D:mrgreen:
dimitris
12-01-2009, 15:15
πρεπει ομως νασας υπενθυμισω φιλοι μου οτι πριν την μεταδρομολογηση του νησος μυκονος στην παροναξια τα μπλου σταρ ειχαν φτασει σε σημειο να αναχωρουν απο ναξο μεχρι και 18.45...απο τοτε που ηρθε το μυκονος φευγουν 18.00τι συμαινει αυτο;;ανταγωνισμος.επισης εντελως τυχαια μαλλον η ταχυτητα των μπλου σταρ απο 22 μιλια που ηταν πριν εκτιναχθηκε στα 23 με 24κατα μεσο ορο.το ειχαν παρακανει.επρεπε να γινει μια τετοια κινηση και μονο ενας πιο "γρηγορος" θα μπορουσε να το κανει αυτο.οπως το νησος μυκονος.τελικη ταχυτητα εχει 27,5..μια φορα το ειχα πετυχει αναμεσα σε ανδρο και χιο με 27,1...δεν πιστευα στα ματια μου...οτι και να λεμε παντως το καραβι αυτο εδωσε ξανα πνοη και στην γραμμη (που πριν ηταν μονοπολειο) και ανταγωνισμο.συγχαρητιρια στο καραβι και στηνεταιρια του.:D:D:mrgreen:
Ειναι κατι που το ειπαμε το ξαναειπαμε και το ξανα ειπαμε απο την ημερα που ξεκινησε το καραβι να κανει αυτη την γραμμη και κουραζει πλεον
εχει δικιο και ο Leo και ο Speedkiller...
kavodetis
13-01-2009, 19:51
Συγκέντρωση υπογραφών να μπει ο Έργης στο Δ.Σ της Hellenic Seaways
Keep hellenic Έργη
νε νε.....:mrgreen::mrgreen:
τελικά το Νήσος Μύκονος θα συνεχίσει τα δρομολόγιά του μέχρι τις 30/03 όπως είναι τώρα σύμφωνα με το open seas και το online booking της εταιρίας
χαιρομαι πολυ συναδελφε....:mrgreen:
γιατί παλιά το πλοίο έδενε κοντά στα πλοία του αργοσαρωνικού (δεν ξέρω τις πύλες) ενώ τώρα δένει ανάμεσα στης Χίου-Λέσβου και Δωδεκανήσων; Επειδή τώρα πια πάει και Πάρο-Νάξο;
captain 83
13-01-2009, 23:48
Στου Βασιλειάδη δένει πολύ πρίν μπεί η Πάρος και η Νάξος στο δρομολόγιό του.
sylver23
14-01-2009, 00:47
στην βασιλειαση δενει απο τοτε που κανει το δρομολογιο με τελικα νησια ικαρια και σαμο.δεν αλλαξε κατι απο τοτε.
Captain_Nionios
14-01-2009, 02:06
επισης πρεπει να σημειωσουμε οτι καλυψε διαφορα 37 λεπτων απο το παρος και λιγο πριν το τραφικ κοντεψε να το προσπερασει.αν δεν ειχε κακοκαιρια θα το προσπερνουσε σιγουρα...ειμαστε πολυ υπερηφανη γιατο καμαρι μας εμεις της hsw.συγχαρητιρια στην εταιρια
Χωρις να θελω να δυναμητισω το κλιμα (Leo βαλε με στην ταξη οπου το κρινεις σωστο) φιλε Εργη καπου το χανεις και ο τροπος που υποστηριζεις την HSW ειναι οπαδικος. Το Μυκονος ειναι ενα νεο, ταχυτατο και ικανοτατο βαπορι, κατα τη γνωμη καλυτερο απο τα παντα συνεπη Blue Star. Αυτο ομως δε σημαινει οτι καθε φορα που, το εξ'ορισμου ταχυτερο κατα περιπου 3 κομβους σε υπηρεσιακη ταχυτητα, Νησος Μυκονος περναει η κοντραει καποιο Blue Star πρεπει να βγαινεις με ντουντουκες. Δεν ειναι οπαδικο το θεμα. Οπως και να το κανουμε ΝΑΙ οι κοντρες μας αρεσουν και κανουμε και την πλακα μας (ακουτε Roci και Leo, Ποπη και SF II; ) αλλα μεχρι ενος σημειου. Αλλο να αναφερεις την κοντρα και αλλο να πεις τους σκισαμε, τους πατησαμε, τους λιωσαμε, μπραβο στον Kimi που εκανε fastest lap...
ΥΓ: Ενταξει δεν ειπες τους σκισαμε, τους πατησαμε, τους λιωσαμε. Απλα υπερεβαλα λιγο για να σου δωσω να καταλαβεις το πως φαινεται το κειμενο σου.
Capatian Nionios, ευχαριστώ. Έχουμε ανταλλάξει απόψεις με τα παιδιά κατ ιδίαν. Νεανικοί ενθουσιασμοί :D.... Όλα θα πάνε καλά... ... Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλα τα παληκαρία για την αυτοσυγκράτιση και την κατανόηση τους ;).
μετα απο ενα 2ημερο με αστατες ωρες το νησος μυκονος επανερχεται στις ωρες του...σας παραθετω καποιες φωτογραφιες απο την σημερινη του αφιξη στην ναξο οπου παρεπιπτοντως δεν αραξε στο κεφαλι.....
27170
27171
Nissos Mykonos
17-01-2009, 17:41
μετα απο ενα 2ημερο με αστατες ωρες το νησος μυκονος επανερχεται στις ωρες του...σας παραθετω καποιες φωτογραφιες απο την σημερινη του αφιξη στην ναξο οπου παρεπιπτοντως δεν αραξε στο κεφαλι.....
Γιωργο πολυ ομορφες οι φωτογραφιες!!!!!Σε χιλιοευχαριστω!!!!
dimitris
17-01-2009, 18:02
27170
27171
Εργης πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου!
θα ηταν πολυ καλυτερο να τις βλεπαμε στην galery;)
27170
27171
Καταπληκτικές φωτογραφίες! Χίλια μπράβο Έργη!!
τις εχω ανεβασει αλλα δεν ξερω γιατι δεν εμφανιζονται...:confused:
dimitris
17-01-2009, 18:09
τις εχω ανεβασει αλλα δεν ξερω γιατι δεν εμφανιζονται...:confused:
θελει καποιο χρονο η διαχειριση δεν ανεβενουν αυτοματα
υπομονη και ολα θα γινουν!;)
και αλλες 2
http://www.nautilia.gr/images/content/DSC01768_53131712009.jpg
http://www.nautilia.gr/images/content/DSC01809_53131712009.jpg
πολύ ωραίες και φωτεινές φωτογραφίες μ' ένα πανέμορφο πλοίο. Μπράβο Έργη! πώς πάει από κίνηση στο νέο του δρομολόγιο; παίρνει καθόλου κόσμο από πάρο και ναξο;
πολύ ωραίες και φωτεινές φωτογραφίες μ' ένα πανέμορφο πλοίο. Μπράβο Έργη! πώς πάει από κίνηση στο νέο του δρομολόγιο; παίρνει καθόλου κόσμο από πάρο και ναξο;
Απ' ότι είχα ακούσει πάει καλύτερα από πριν. Σε αντίθεση με το Ν.Χίος...
εγω περιμενα πολλα περισσοτερα....καλουτσικα παει....πασχει ομως στα φορτηγα...σημερα δεν πηρε ουτε ενα και χθες 2 αν θυμαμαι καλα
leonidas
17-01-2009, 20:26
Εργη αριστουργημα ειναι οι φωτο σου...:D
Καθομαι και χαζευω το gallery σου 1 ωρα!!!
Δεν παιζεσαι φιλε...:cool:
Captain_Nionios
17-01-2009, 20:33
Εχω μια απορεια και ζητω συγνωμη αν εχει απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες και εγω δεν το εχω δει. Το βαπορι φευγει απο Πειραια για Παρο στις 19:00 και εχει δηλωμενη την Παρο στις 23:15. Μιλαμε λοιπον για 4 ωρες και 15 λεπτα αλλα εδω ειναι το θεμα. Επειδη το προγραμμα δεν εχει συγκεκριμενα τις ωρες αφιξης και αναχωρησης απο την Παρο μηπως το 23:15 ειναι η αναχωρηση απο Παρο και οχι η αφιξη;Το λεω αυτο γιατι η αποσταση Πειραια-Παροικιας ξερω οτι ειναι 95 ναυτικα μιλια και το βαπορι βλεπω οτι παει με μεση ταχυτητα γυρω στο 25,5. Ο καθαρος χρονος ταξιδιου (χωρις τη μανουβρα στη Παρο) πρεπει να ειναι συμφωνα με τους υπολογισμους μου 3 ωρες και 45 λεπτα. Συνηθως οι εταιρειες αυτο το χρονο δηλωνουν. Αν λοιπον αρχιζει τη μανουβρα του στην Παροικια μετα απο 3:45 και επειδη ειναι και ταχυτατο στη μανουβρα οι 4:15 που δηλωνει η εταιρεια φαινονται υπερβολικα απαισιοδοξες. Αν βεβαια το παραπανω ειναι αναχωρηση απο Παροικια και οχι αφιξη τοτε ο χρονος ειναι απολυτα λογικος.
Εχω μια απορεια και ζητω συγνωμη αν εχει απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες και εγω δεν το εχω δει. Το βαπορι φευγει απο Πειραια για Παρο στις 19:00 και εχει δηλωμενη την Παρο στις 23:15. Μιλαμε λοιπον για 4 ωρες και 15 λεπτα αλλα εδω ειναι το θεμα. Επειδη το προγραμμα δεν εχει συγκεκριμενα τις ωρες αφιξης και αναχωρησης απο την Παρο μηπως το 23:15 ειναι η αναχωρηση απο Παρο και οχι η αφιξη;Το λεω αυτο γιατι η αποσταση Πειραια-Παροικιας ξερω οτι ειναι 95 ναυτικα μιλια και το βαπορι βλεπω οτι παει με μεση ταχυτητα γυρω στο 25,5. Ο καθαρος χρονος ταξιδιου (χωρις τη μανουβρα στη Παρο) πρεπει να ειναι συμφωνα με τους υπολογισμους μου 3 ωρες και 45 λεπτα. Συνηθως οι εταιρειες αυτο το χρονο δηλωνουν. Αν λοιπον αρχιζει τη μανουβρα του στην Παροικια μετα απο 3:45 και επειδη ειναι και ταχυτατο στη μανουβρα οι 4:15 που δηλωνει η εταιρεια φαινονται υπερβολικα απαισιοδοξες. Αν βεβαια το παραπανω ειναι αναχωρηση απο Παροικια και οχι αφιξη τοτε ο χρονος ειναι απολυτα λογικος.
καπετανιο καθησα και μετρησα γραμμη προς γραμμη την πορεια του πλοιου καθε φορα απο παρο για πειραια και βγηκε 110 μιλια ακριβως.αν το διαιρεσουμε λοιπον με το 25,5 βγαινει 4,33 δηλαδη 4 ωρες και 20 λεπτα
Εργη αριστουργημα ειναι οι φωτο σου...:D
Καθομαι και χαζευω το gallery σου 1 ωρα!!!
Δεν παιζεσαι φιλε...:cool:
σευχαριστω πολυ λεω:mrgreen:
Captain_Nionios
17-01-2009, 20:51
καπετανιο καθησα και μετρησα γραμμη προς γραμμη την πορεια του πλοιου καθε φορα απο παρο για πειραια και βγηκε 110 μιλια ακριβως.αν το διαιρεσουμε λοιπον με το 25,5 βγαινει 4,33 δηλαδη 4 ωρες και 20 λεπτα
Οχι οχι δεν ειναι τοσα καθαρα ειναι σιγουρα 95 αντε 96 ναυτικα μιλια, αν θελουν ας μας πουν και οι γνωστες της γραμμης, αλλα σου λεω ειναι εκει 95-96 μιλια.
Οχι οχι δεν ειναι τοσα καθαρα ειναι σιγουρα 95 αντε 96 ναυτικα μιλια, αν θελουν ας μας πουν και οι γνωστες της γραμμης, αλλα σου λεω ειναι εκει 95-96 μιλια.
101 μιλια ειναι η ελαχιστη αποσταση απο την μια προβλητα στην αλλη.οχι σαν πορεια του πλοιου αλλα σαν μια ολοισια ευθεια απο το ενα λιμανι στο αλλο.μπορεις να το μετρησεις και εσυ αν θες μεσω του google earth
Captain_Nionios
17-01-2009, 21:05
Μπορει να το λεει το google earth, αλλα και οι ναυτικοι που ταξιδευουν τη γραμμη και λενε οτι ειναι 95-96 ναυτικα μιλια κατι ξερουν. Επισης το επιβεβαιωνει και η ταχυτητα των βαποριων. Παλια ο Απολλωνας πηγαινε 19 κομβους και σε ταξιδι μου απο Παροικια για Πειραια ειχα κανει ακριβως 5 ωρες απο το ντοκο της Παροικιας μεχρι τα φαναρια του Πειραια. Αρα μιλαμε για 19*5=95, πραγμα που επιβεβαιωνει αυτο που λενε οι ναυτικοι. για να κανει 110 μιλια σε 5 ωρες επρεπε να πηγαινει ο Απολλωνας με 22 κομβους και πιστεψε με δεν πηγαινε. Επισης σε ταξιδι μου το 2006 απο Παροικια για Πειραια εκανε το Blue Star Naxos μεχρι τα φαναρια του Πειραια 4 ωρες και 10 λεπτα πραγμα που δειχνει οτι καλυψε την αποσταση των 95 μιλιων με μεση ταχυτητα 23 κομβων, κατι απολυτα λογικο.
αν το λενε οι ναυτικοι ενταξει...δεν ειμαι ναυτικος και δεν μπορω να επιμεινω..οι υπολογιστες κανουν και λαθη....
Το βαπορι φευγει απο Πειραια για Παρο στις 19:00 και εχει δηλωμενη την Παρο στις 23:15.
Άφιξη στην Πάρο 23:00 (http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=PIR&to=PAS&date=17%2F01%2F2009&Submit.x=15&Submit.y=7)
Φτάνει βέβαια και 22:45 καμιά φορά
Nice pics Έργη
Το google earh μετράει miles, km + nautical miles
1 kilometer = 0.621371192 mile
1 kilometer = 0.539956803 nautical mile
apollo_express
18-01-2009, 00:31
Συντοπίτη Εργή ζωγράφησες!!!!!
Captain_Nionios
18-01-2009, 02:52
Άφιξη στην Πάρο 23:00 (http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=PIR&to=PAS&date=17%2F01%2F2009&Submit.x=15&Submit.y=7)
Φτάνει βέβαια και 22:45 καμιά φορά
Nice pics Έργη
Οπως λες ακομα και το 22:45 ειναι σωστο με την ταχυτητα που παει. Απλα η Hellenic στο site της δηλωνει Παρος: 23:15 και εννοει αναχωρηση, βλεπεις ειναι πολυ δυσκολο να προσδιορισουν ωρα αφιξης και ωρα αναχωρησης (η τελευταια εξαρταται και απο τη κινηση στο λιμανι)... Στο κατω κατω ρε μαγκες της HSW θα κανετε και διαφημιση στο βαπορι που κανει καθαρο χρονο 3:45...
ας δουμε και την αλλη πλευρα...οι επιβατες οταν βγουν απο το καραβι α λενε "φοβερο το καραβι,φτασαμε πιο γρηγορα απο την ωρα μας!"
αφιερωμενες στον φιλο trakman για την βοηθεια του και σο καταπληκτικο αυτο φορουμ που σημερα γιορταζει και ολα τα μελη του!;);)χρονια πολλα:mrgreen:
αφιερωμενες στον φιλο trakman για την βοηθεια του και σο καταπληκτικο αυτο φορουμ που σημερα γιορταζει και ολα τα μελη του!;);)χρονια πολλα:mrgreen:
Σ'ευχαριστώ πολύ Έργη για την αφιέρωση!! Να'σαι καλά φίλε μου!!!;)
εχω ανεβασει και στο γκαλερι κιαλλες νικο-ndimitr93..και εχω πολλες ακομα να ανεβασω...;);)
.voyager
20-01-2009, 21:07
Σημερινός κατάπλους (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3068) στον Πειραιά του Nissos Mykonos. Κι εδώ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3069) μια φώτο στη φάση που προσεγγίζει το λιμένα.
Nissos Mykonos
20-01-2009, 21:31
Σημερινός κατάπλους (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3068) στον Πειραιά του Nissos Mykonos. Κι εδώ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3069) μια φώτο στη φάση που προσεγγίζει το λιμένα.
Voyager καταπληκτικες οι φωτογραφιες σου!!!!Σε ευχαριστω πολυ προσωπικα...!!!!
απίστευτες οι φωτό σου voyager!ευχαριστούμε!
.voyager
22-01-2009, 00:49
Και μια en face (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3136) του πλοίου, για τους fans του ;)
αυτα ειναι....μας κακομαθαινεις voyager....προσεχε...ηδη την ψηφησα....ην ρωτησεις ποσα αστερια...
Nissos Mykonos
22-01-2009, 13:12
Και μια en face (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3136) του πλοίου, για τους fans του ;)
Γεια σου ρε Voyager με τα ωραια σου!!Σε ευχαριστω για την πρωρατη φωτο της Μυκοναρας....να σαι παντα καλα!!!
πάρα πολύ ωραία φωτογραφία! Το πλοίο φαίνεται μικρό από μπροστά ή είναι η ιδέα μου;
ιδεα σου ειναι συναδελφε:D
giorgos....
23-01-2009, 00:07
έργης και nissos mykonos.. το βαπόρι σας σήμερα στον πειραιά
27645
27646
27647
27648
εισαι μςγαλος μαστορας....να σαι καλα τζωρτζ:D:D
Nissos Mykonos
23-01-2009, 14:02
έργης και nissos mykonos.. το βαπόρι σας σήμερα στον πειραιά
27645
27646
27647
27648
Γιωργο πολυ ομορφες φωτογραφιες ευχαριστω πολυ..!!!!
giorgos....
25-01-2009, 11:11
έργης και νήσος μύκονος, απο την ίδια μέρα live (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=3231) το νήσος μύκονος δένωντας στη γνωστή του θέση..
αφιερωμένο για εσάς που ξέρω οτι γουστάρετε το πλοίο αυτό αλλά και για όλους του φίλους στο φόρουμ..
Nissos Mykonos
25-01-2009, 11:45
έργης και νήσος μύκονος, απο την ίδια μέρα live (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=3231) το νήσος μύκονος δένωντας στη γνωστή του θέση..
αφιερωμένο για εσάς που ξέρω οτι γουστάρετε το πλοίο αυτό αλλά και για όλους του φίλους στο φόρουμ..
Γιωργο να σαι παντα καλα σε ευχαριστω!!!Το βιντεο ειναι καταπληκτικο σε ευχαριστω και παλι!!
sylver23
25-01-2009, 16:35
5 νταν ε??μονο που οι εκκλησιες πρεπει να συγχρονισουν τα ρολογια τους...
ωραιο βιντεο γιωργο...!!
MARGARITIS24
25-01-2009, 18:10
http://www.youtube.com/watch?v=uEvs1aC_26Y
http://www.youtube.com/watch?v=G6qNsbxPlQo
http://www.youtube.com/watch?v=7fDBXQtF1vY
3βιντεακια του μυκονος κ απο μενα
Vortigern
25-01-2009, 19:34
http://www.youtube.com/watch?v=uEvs1aC_26Y
http://www.youtube.com/watch?v=G6qNsbxPlQo
http://www.youtube.com/watch?v=7fDBXQtF1vY
3βιντεακια του μυκονος κ απο μενα
Kαλο θα ηταν αν ειναι δικα σου τα βιντεο να τα ανεβαζες στην γκαλερυ μας....
προχτες δευτερα ταξιδεψα με τον βαποραρο...ημουν αποφασισμενος να μπω στην γεφυρα ομως δεν τα καταφερα....καθομουν εξω απο την πορτα χτυπησα αλλα δεν μου ανοιξε κανενας.ηταν μεγαλη η απογοητευση:(:(.τι πρεπει να κανω για να μπω μεσα;;;:confused:
dimitris
28-01-2009, 13:07
προχτες δευτερα ταξιδεψα με τον βαποραρο...ημουν αποφασισμενος να μπω στην γεφυρα ομως δεν τα καταφερα....καθομουν εξω απο την πορτα χτυπησα αλλα δεν μου ανοιξε κανενας.ηταν μεγαλη η απογοητευση:(:(.τι πρεπει να κανω για να μπω μεσα;;;:confused:
ν αλλαξεις γουστα...:p
27995
Vortigern
28-01-2009, 13:29
Nα ταξιδεψης με Αγιος Γεωργιος να σου ανοιξει ο Καπτα-Νικος απο μονος του να μπεις μεσα.....:D
Να μου στείλεις pm όταν είναι να ταξιδέψεις και δεν θα χεις κανένα πρόβλημα.
(άσε που εκεί που είναι η πόρτα σε σχέση με τη γέφυρα δεν την ακούνε)
hayabusa
28-01-2009, 15:01
ωραία, θα σε έχω και εγώ στα υπόψην λοιπόν :D :D :D
sylver23
29-01-2009, 21:06
το μυκονος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3417) εχθες στον πειραια δεμενο αναποδα...........(συνεχιζετε)
Nissos Mykonos
29-01-2009, 21:08
το μυκονος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=3417) εχθες στον πειραια δεμενο αναποδα...........(συνεχιζετε)
Συλβεστρο η φωτογραφια σου ειναι πολυ ομορφη !!!Ομως γιατι ηταν δεμενο αναποδα??:confused::confused:
giorgos....
29-01-2009, 21:17
άντε και το μύκονος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3413) δεμένο στη σωστή του θέση
ήταν δεμένο αλλιώς γιατί επερνε πετρέλαια όπως δείχνει και η φωτογραφία του sylver..
φυσικά θα υπάρξει και το σχετικό βιντεάκι..
dimitris
29-01-2009, 21:36
άντε και το μύκονος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3413) δεμένο στη σωστή του θέση
ήταν δεμένο αλλιώς γιατί επερνε πετρέλαια όπως δείχνει και η φωτογραφία του sylver..
φιλε giorgos.... δεν ηταν ο λογος αυτος που ηταν γυρισμενο ετσι, αλιμονο αν σε καθε πετρελευση επρεπε να γυριζει το βαπορι;)
αν ξερει καποιος φιλος να μας πει πως λεγονται αυτα που εχω βαλει σε κυκλο παρακατω σε δικη μου φωτογραφια λιγο νωριτερα απο τις δικες σας και που εχουν να κανουν με τα σωστικα του, αυτα αλλαζαν.
28113
sylver23
29-01-2009, 21:40
α μαλιστα δημητρη.και εγω ετσι νομιζα.τσπ κατι για τα mes -marine evacuation systems- ειναι.
μα δεν τα ξερεις??ο μπομπ ο σφουγγαρακης που τοσο αγαπας δεν εχει?
Speedkiller
29-01-2009, 21:41
φιλε giorgos.... δεν ηταν ο λογος αυτος που ηταν γυρισμενο ετσι, αλιμονο αν σε καθε πετρελευση επρεπε να γυριζει το βαπορι;)
αν ξερει καποιος φιλος να μας πει πως λεγονται αυτα που εχω βαλει σε κυκλο παρακατω σε δικη μου φωτογραφια λιγο νωριτερα απο τις δικες σας και που εχουν να κανουν με τα σωστικα του, αυτα αλλαζαν.
28113
Tα συρματοσχοινα λες Δημητρη?Να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανουν...Ελεγα μην ειναι κατι σαν γειωση...:???:
dimitris
29-01-2009, 21:44
α μαλιστα δημητρη.και εγω ετσι νομιζα.τσπ κατι για τα mes -marine evacuation systems- ειναι.
μα δεν τα ξερεις??ο μπομπ ο σφουγγαρακης που τοσο αγαπας δεν εχει?
στον Μπομπ φιλε Συλβερ σου δινουν κατευθειαν μασκα και βατραχοπεδιλα:D:p
Κωστα νομιζω πως δεν ειναι συρμα αλλα καποιο αλλο υλικο που απ'εξω εχει και καποιο προστατευτικο
Vortigern
29-01-2009, 21:45
στον Μπομπ φιλε Συλβερ σου δινουν κατευθειαν μασκα και βατραχοπεδιλα:D
Κωστα νομιζω πως δεν ειναι συρμα αλλα καποιο υλικο που απ'εξω εχει και καποιο προστατευτικο
Τελη για τα ρουχα ειναι:):p:D
Speedkiller
29-01-2009, 21:53
Για δες καλυτερα τωρα...
28115
dimitris
29-01-2009, 21:56
οκ Κωστα παντος εξωτερικα ειναι καλυμα πλαστικο ή κατι τετοιο;)
σημασια εχει οτι καταλαβαμε γιατι ηταν γυρισμενο το βαπορι:D
giorgos....
29-01-2009, 21:58
πάντως να σου πώ την αλήθεια δημήτρη, όση ώρα ήμασταν εκεί δεν παρατήρησα κάτι σχετικό με τα mes..
και νόμιζα πως το νήσος μύκονος μπορεί μόνο απο τη μια πλευρά να πάρει πετρέλαιο..
dimitris
29-01-2009, 23:35
και αφου λυσαμε καποια τεχνικα προβληματα με τον φιλο Trakman τον οποιο ευχαριστω παρα πολυ!!!
2 φωτογραφιες απο το χθεσινο "γυρισμα" του Μυκονος που το φωτογραφισαμε απ ολα τα σημεια του Πειραια...:D
φωτο 1 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3442)
φωτο 2 (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=3436)
.voyager
31-01-2009, 00:21
Μια απ' τα ίδια (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=3465), αλλά μου άρεσαν τα χρώματα, οπότε την ανέβασα...
Captain_Nionios
31-01-2009, 04:22
Καθαροαιμο πενταρι.
Καθαροαιμο πενταρι.
...συμφωνώ απόλυτα...;)
Nissos Mykonos
31-01-2009, 16:30
Πενταρι και απο εμενα στην πολυ ομορφη φωτο του Voyager!!!
Πολυ καλη.Τελεια χρωματα.
.voyager
31-01-2009, 20:48
Σας ευχαριστώ όλους...
αλλαγή στα δρομολόγια του Νήσος Μύκονος σύμφωνα με το site της εταιρίας. Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου και μόνο, αναχώρηση από Πειραιά στις 21:00, για Πάρο (01:00-01:15), Νάξο (02:00-02:15), Εύδηλο (04:30-05:00), Καρλόβασι (06:05-06:30) και Βαθύ άφιξη στις 07:05. Από Βαθύ την Τρίτη 3 Μαρτίου όπως τις Κυριακές (13:30-23:35). Γιατί αυτή η έκτακτη αλλαγή και μόνο για μια μέρα;;
captain 83
01-02-2009, 13:34
Kαθαρά Δευτέρα.....Γι΄ αυτό αυτή η αλλαγή.Θα φύγει Δευτέρα πρωί από Βαθύ στις 09:00 της Δευτέρας και πάει πίσω η αναχώρηση από Πειραιά.
σωστά... δεν το είχα σκεφτεί. ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
sylver23
01-02-2009, 22:46
και το σχετικο βιντεακι ανεβηκε. (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=3481)
28/01/2009 το νησος μυκονος ειναι δεμενο αναποδα.λυνει καβους.μανουβραρει και δενει κανονικα.
αφιερωμενο απο τον giorgo...(τελειες) και εμενα σε ολο το ναυτιλια
Nissos Mykonos
01-02-2009, 23:08
και το σχετικο βιντεακι ανεβηκε. (http://www.nautilia.gr/vgallery.asp?ContentType=Videos&ContentID=3481)
28/01/2009 το νησσος μυκονος ειναι δεμενο αναποδα.λυνει καβους.μανουβραρει και δενει κανονικα.
αφιερωμενο απο τον giorgo...(τελειες) και εμενα σε ολο το ναυτιλια
Παιδιά το βίντεο ειναι φοβερό!!!Μπράβο και στους δύο!!5 αστεράκια από εμένα!!!!
Vortigern
10-02-2009, 18:12
Για τον φιλο μου τον Nissos Mikonos!!
Απο τα γνωστα μου λημερια....:rolleyes:;) 29405
Nissos Mykonos
10-02-2009, 18:22
Για τον φιλο μου τον Nissos Mikonos!!
Απο τα γνωστα μου λημερια....:rolleyes:;) 29405
Ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαινες στα γνωστά σου λιμέρια...!Αλλά ότι θα ήσουν εκεί και θα έβγαζες φωτο την μυκονάρα την ώρα που θα ερχόταν η μυκονάρα δεν το περίμενα!!!Σε ευχαριστώ πολύ Θάνο για την φανταστική φώτο!!!!Να είσαι πάντα καλά!!!
sylver23
10-02-2009, 20:18
και να ηταν μονο εκεινη την ωρα εκει..3 μερες εκατσε αθηνα και οποτε μιλησαμε στο τηλ και ρωτουσα που ειναι επαιρνα την κλασσικη πλεον απαντηση
-στα σπριντερ..
Vortigern
10-02-2009, 20:22
και να ηταν μονο εκεινη την ωρα εκει..3 μερες εκατσε αθηνα και οποτε μιλησαμε στο τηλ και ρωτουσα που ειναι επαιρνα την κλασσικη πλεον απαντηση
-στα σπριντερ..
Για τιμωρια την επομενη φορα που θα παω εκει εσυ και ο αλλος ο σουρουκλεμες θα ερθεται στα Σπριντερ και θα κατσουμε εκει απο την αναχωρηση του Αγιου Γεωργιος ως και την Αφηξη του Σουπερφερρυ:D
dimitris
12-02-2009, 19:40
Αλλη μια για ολους τους φιλους του...
29584
Nissos Mykonos
12-02-2009, 20:54
Αλλη μια για ολους τους φιλους του...
29584
Δημήτρη η φώτο σου είναι πολύ όμορφη και με τον πράσινο να δίνει έναν όμορφο τόνο στην φώτο!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Να είσαι καλά!!!
μετα απο αρκετο καιρο να μαι παλι και σε αυτο το θεμα...
καλοριζικες και καλοταξιδες οι καινουριες μηχανες του nautilia..τις ειχε αναγκη:D:D:D
σας παραθετω 2 φωτογραφιες απο την χθεσινη αφιξη του νησος μυκονος στο λιμανι της ναξου.στο βιντεο γκαλερι θα ανεβει και το σχετικο βιντεο.στο βαθος στα ψαλιδια της παρου φαινεται και το μπλου σταρ ναξος.
30361
30362
Nissos Mykonos
23-02-2009, 14:04
καλοριζικες και καλοταξιδες οι καινουριες μηχανες του nautilia..τις ειχε αναγκη:D:D:D
σας παραθετω 2 φωτογραφιες απο την χθεσινη αφιξη του νησος μυκονος στο λιμανι της ναξου.στο βιντεο γκαλερι θα ανεβει και το σχετικο βιντεο.στο βαθος στα ψαλιδια της παρου φαινεται και το μπλου σταρ ναξος.
30361
30362
Καλορίζικες οι καινούριες μηχανές του nautilia..
Γιώργο πολύ όμορφες φωτογραφίες και οι δύο!!Όσο για το βίντεο που θα ανεβάσεις περιμένω να το δω....
scoufgian
23-02-2009, 15:30
30361
30362
πολυ ωραια η πρωτη φωτογραφια.Μπραβο!!!
rjjjh2004
24-02-2009, 10:45
Αυτό που με χαλάει πάρα πολύ είναι δεν έχει σαλόνια με καναπέδες αλλά 1000 αεροπορικά καθίσματα 8O 8O για τους επιβάτες της οικονομικής. Προσωπικά βλέπω να γίνεται η άτιμη πατέντα της Blue Star με τα 2 ευρώ παραπάνω για να κάτσεις σε αριθμημένο. Για να μην το γκαντεμiάσω όμως, μου αρέσει πάρα πολύ η πλώρη του. Καταπληκτική γέφυρα (θυμίζει λίγο ΑΡΕΤΟΥΣΑ) η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις ελεηνές σε σχεδιασμό των Blue Star Paros, Naxos, Ithaki. Tα κρεββάτια που διαθέτει είναι πάρα πολύ λίγα για τη γραμμή που πάει να μπει κι έτσι είναι προφανές ότι απλά ανοίγει το δρόμο στην εταιρία και στο αδερφό του (το οποίο θα ονομαστεί ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ) και θα έχει περισσότερα κρεββάτια. Οι δύο γραμμές που παίζουν για μετά είναι η Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος και η Πειραιάς - Ικαροσαμία με πιθανότερη τη δεύτερη.
Καλοτάξιδο να είναι και χωρίς προβλήματα πάνω απ'όλα!!!!Den exw dei ploio me xeiroterh diarru8mish eidika oson afora toys epibates ths prwths 8eshs (me kampina). O monos xwros poy mporoyn na kathisoun einai ta abola kathismata tou bar. An kanw lathos as me diorthwsei kapoios.
sylver23
24-02-2009, 19:02
βασικα μαλλον κανεις λαθος καθως το μυκονος στο σαλονι της πρωτης θεσης εχει και πολλα αεροπορικα καθισματα και καμποσες πολυθρονες και απο οτι θυμαμαι εκτεινεται σε δυο καταστρωματα.
rjjjh2004
24-02-2009, 20:23
Ποια απο αυτά τα καθίσματα προορίζονται για τους επιβάτες που έχουν πληρώσει πρώτη θέση και καμπίνα;;; Τα αριθμημένα πάντως όχι. Το πλήρωμα υποδεικνύει τα τραπεζάκια και τις καρέκλες (αυτά πολυθρόνες δεν λέγονται) του καφέ... Αν κάποιος λοιπόν για διάφορους λόγους δεν αντέχει την καμπίνα του, την πάτησε!!!!!!!!
sylver23
25-02-2009, 15:01
αν υπαρχει διαχωρισμος στους επιβατες με Α θεση με καμπινα και χωρις δεν το ξερω.το σαλονι παντως της πρωτης θεσης αν εννοεις αυτο εχει πολυθρονες και αεροπορικα.τα υπολοιποα σαλονια του πλοιου εχουν αεροπορικα κατα κυριο λογο και καποια τραπεζακια με πολυθρονες και καρεκλες στα μπαρ μονο.
πάντως αν είχαν αλλάξει λίγο τη γενική διάταξη θα μπορούσαν να βγάλουν ένα σαλονάκι α θέσης στη πλώρη που θα είχε και υπέροχη θέα απο τα παράθυρα του καθρέφτη,και τα VIP αεροπορικά να πήγαιναν σε ένα άλλο δικό τους χώρο
Nissos Mykonos
27-02-2009, 15:10
Το πλοίο όπως φαίνεται εδώ (http://www.marinetraffic.com/ais/default.aspx?mmsi=240389000¢erx=25.55317¢ery=37.36934&zoom=10&type_color=6) δεν θα προσεγγίσει τα λιμάνι της Νάξου και της Πάρου..Γνωρίζει κανείς γιατί δεν θα προσεγγίσει αυτά τα δύο λιμάνια??:confused::confused:
Ακόμα να προσθέσω ότι σήμερα έχει αναχώρηση στις 21:30 και όχι στις 19:00 για το γνωστό δρομολόγιο του.
BULKERMAN
27-02-2009, 15:38
αμα δεις και την πορεια του νησος χιος θα δεις οτι και αυτο παει κατευθειαν πειραια.μαλλον για να προλαβουν τους ταξιδιωτες του τριημερου.
Nissos Mykonos
27-02-2009, 15:46
αμα δεις και την πορεια του νησος χιος θα δεις οτι και αυτο παει κατευθειαν πειραια.μαλλον για να προλαβουν τους ταξιδιωτες του τριημερου.
Όντως και το Νήσος Χίος πάει απευθείας Πειραιά το πιθανότερο για το λόγο που ανέφερες.Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση!
Μια τριαδα στο Βαθύ της Σάμου.
Απο ένα φίλο που μου την έστειλε,
με δυσκόλεψε λίγο γία το σε πιό πλοίο να το βάλω.
Το Nissos Mykonos (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=4242) τον Ιούνιο του 2007, που έκανε ακόμα δρομολόγια Χίου-Μυτιλήνης,αραγμένο στο λιμάνι της Μυτίληνης και φωταγραφιζόμενο από εμένα σε μία από τις πολλές εξόδους μου απο το στρατόπεδο..:shock:
Απο την χθεσινη μου αποδραση στην θαλασσα.περασε απο διπλα μας.απιστευτες στιγμες.θα ανεβουν και οι σχετικες στη γκαλερι....ειναι απιστευτος ο βαπορας αυτος....
31239
31240
scoufgian
04-03-2009, 17:08
Απο την χθεσινη μου αποδραση στην θαλασσα.περασε απο διπλα μας.απιστευτες στιγμες.θα ανεβουν και οι σχετικες στη γκαλερι....ειναι απιστευτος ο βαπορας αυτος....
η δευτερη φιλε Εργη ειναι ολα τα λεφτα.........;););)
Επρεπε να το δεις απο κοντα..........απιστευτη συγκινηση.:D:D
scoufgian
04-03-2009, 17:14
Επρεπε να το δεις απο κοντα..........απιστευτη συγκινηση.:D:D
ενα πακετο χαρτομαντηλα στο κυριο.δηλαδη εμεις τι να πουμε αμα ξαναμπει στο Πειραια ο μπαρμπα ΤΕΟ?:p:p