Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Νel Lines fans

Σελίδες : 1 2 [3]

moutsokwstas
07-05-2009, 20:12
αριστουργημα! εχουμε παρει φορα!

douzoune
07-05-2009, 20:15
ο φίλος nikosnasia ξαναχτυπά:D. Έναν-έναν θα μας εξοντώσει....άλλος καρδιά, άλλος εγκεφαλικό.....:mrgreen::mrgreen: Να σε ευχαριστήσω και εγώ για τις πανέμορφες φωτογραφίες!!!!

vinman
07-05-2009, 20:17
Aν και δεν είμαι Νελίτης,οφείλω να ομολογήσω πως ο φιλος Nikosnasia μας χαρίζει καθημερινά πολύ όμορφες και συνάμα σπάνιες φωτογραφίες!!;)

sylver23
07-05-2009, 23:09
Ο nikosnasia μας εχει ανεβασει απιστευτες φωτο το τελευταιο καιρο!!Ιδιαιτερα οι 2 με φουλ στα νελοπλοια ηταν το κατι αλλο.

Εδω ομως θελω να πω ενα παραπονο.
Συμφωνω οτι συζητατε σε πολυ ωραιο επιπεδο τα περι της νελ σε αυτο το θεμα αλλα εχω ενσταση για τις φωτο.Πιστευω οτι θα επρεπε να μπαινουν στα αντιστοιχα θεματα τους.
Δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα αλλα γενικα σε πολλες φωτο που εχετε ανεβασει εδω.
Ιδιαιτερα ιστορικες φωτο καλο θα ηταν να ειναι στα θεματα τους.Μην ξεχναμε οτι πολλα μελη δεν μπαινουν σε ολα τα θεματα παρα μονο σε αυτα που τους ενδιαφερουν.
Μην πεσετε να με φατε.Την γνωμη μου ειπα.Σκεφτειτε το και κρινετε αναλογως

scoufgian
08-05-2009, 05:29
Ο nikosnasia μας εχει ανεβασει απιστευτες φωτο το τελευταιο καιρο!!Ιδιαιτερα οι 2 με φουλ στα νελοπλοια ηταν το κατι αλλο.

Συμφωνω οτι συζητατε σε πολυ ωραιο επιπεδο τα περι της νελ σε αυτο το θεμα αλλα εχω ενσταση για τις φωτο.Πιστευω οτι θα επρεπε να μπαινουν στα αντιστοιχα θεματα τους.
Δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα αλλα γενικα σε πολλες φωτο που εχετε ανεβασει εδω.
Ιδιαιτερα ιστορικες φωτο καλο θα ηταν να ειναι στα θεματα τους.Μην ξεχναμε οτι πολλα μελη δεν μπαινουν σε ολα τα θεματα παρα μονο σε αυτα που τους ενδιαφερουν.
σωστη η αποψη σου φιλε sylver .ευτυχως φωτογραφιες που εχουν μπει εδω και επρεπε να ειναι καπου αλλου ειναι λιγες.Οποτε ας παρακαλεσουμε καποιον Moderator που δεν εχει αλλεργια με τη NEL :mrgreen::mrgreen: να ερθει σε επαφη μαζι μου ή με το Stefano και να τα φτιαξουμε

Leo
08-05-2009, 07:18
Στέφανε μην ακούς τα κακά παιδία τι λένε ;). Για ότι θέλετε είμαι στην διάθεση σας.

MYTILENE
08-05-2009, 08:35
Kαλημέρα,με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω και γώ το φίλο nikosnasia για τα κειμήλια που μας χαρίζει καθημερινά και να τον καλοσωρίσω και γώ στη μεγάλη παρέα των ΝΕΛΙΤΩΝ.Και πάλι ευχαριστώ

Speedkiller
08-05-2009, 09:22

Συμφωνώ με την προυπόθεση να μπει ένα λινκ που να συνδέει τα δυο θέματα σε αυτά τα σημεία!Ωστε να μπορεί κανείς να τις βλέπει κ απο δω κ απ το αντίστοιχο θέμα!Οι φωτογραφίες κατα τη γνώμη μου που ανέβηκαν εδώ όσο ανήκουν στο θέμα αυτό ανήκουν κ στα άλλα αντίστοιχα!Δεν είναι σωστό να απογυμνώσουμε το θέμα μιας και δημιουργήθηκε γι αυτό το σκοπό!Εν τέλει με παρόμοιο σκεπτικό όλες οι φώτο εδώ θα πρεπε να μπουν στο θέμα της ΝΕΛ η των πλοίων της!;)

Giovanaut
08-05-2009, 13:34
Παιδια τα λογια στερεψαν....!!!

Naias II
08-05-2009, 14:16

Συμφωνώ και εγώ το ίδιο σκέφτηκα. Απλά έτυχε και μπήκα τυχαία στο θέμα και είδα τις φωτογραφίες του nikosnasia και έτριβα τα μάτια μου. Μετά άρχισα να ψάχνω και τις άλλες σελίδες μην έχασα καταστάσεις :D
Θα μπορούσαν να μπουν στο "Συναντήσεις πλοίων"

nikosnasia
08-05-2009, 23:16
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ RECEPTION ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
http://www.nautilia.gr/images/content/Pict1997_80482942009.jpg

marsant
08-05-2009, 23:50
Πραγματικα σε υπερευχαριστουμε για τα μοναδικα ντοκουμεντα που ανεβαζεις!Εισαι απιστευτος...

dimitris
08-05-2009, 23:59
τις τελευταιες μερες εχουμε χασει την μπαλα ο φιλος nikosnasia και ο TSS APOLLON "χτυπανε" οπου βρουνε!

Giovanaut
09-05-2009, 09:50
Η γνωστη και υπεροχη φωτο που ολοι θαυμαζουμε οταν ανεβαινουμε πανω στην ΜΥΤΙΛΗΝΑΡΑ...

Εσυ ησουν ο αυτουργος...???

Πολλα Ευχαριστω....!!!!

Νaval22
09-05-2009, 11:01
εκτός απο τη reception του Μυτιλήνη υπήρχε και στο εξόφυλλο του εφοπλιστή,φεβρουαρίου του 98 στο αφιέρωμα του μυτιλήνη με τίτλο,
"Αλλο πιστοί και άλλο ερωτευμένοι";)

Giovanaut
09-05-2009, 11:06
εκτός απο τη reception του Μυτιλήνη υπήρχε και στο εξόφυλλο του εφοπλιστή,φεβρουαρίου του 98 στο αφιέρωμα του μυτιλήνη με τίτλο,
"Αλλο πιστοί και άλλο ερωτευμένοι";)

Εχεις δικιο....
και το συγκεκριμενο τευχος μαζι με αυτο του ΣΕΠΤ 98 που ειχε αφιερωμα στη "Βασιλωμητωρ" ΣΑΠΦΩ, ειναι απο τα πιο πολυτιμα τευχη του ναυτιλιακου περιοδικου.....

geokou72a
09-05-2009, 12:03
SPEECHLESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikosnasia
09-05-2009, 13:19
ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΦΙΛΜ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ.

nikosnasia
09-05-2009, 13:23
ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΟΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ!!! ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.
38382

Giovanaut
09-05-2009, 15:31
ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΟΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ!!! ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.
38382

Αυτο το σκαρι ειναι ερωτας.... κι εμενα μου λειπει, αυτο αγαπησα παρα πολυ και ειναι το κριμα μου που ειχε κι αυτο το γνωστο τελος.....

theofilos-ship
09-05-2009, 16:28
"Αλλο πιστοί και άλλο ερωτευμένοι";)Και του λογου το αληθες.Μπραβο παιδια.Και στην αποστολη του με την 'φιλη' Τεσση οικονομοπουλου.
38418
38420

nikosnasia
09-05-2009, 22:27
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.
38520

nikosnasia
09-05-2009, 23:02
6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2001 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
38529

scoufgian
09-05-2009, 23:09
δεν μου λες Νικο!!!πλακα μας κανεις βραδιατικα?τι αλλο να πω .........:confused::confused:με την ευκαιρια να πω οτι πολλα ατομα ειχαν ξεγραμμενους τους Νελιτες.αλλα για κακη τους τυχη δυστυχως χασανε.:rolleyes:

nikosnasia
09-05-2009, 23:27
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΠΦΩ & ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.
38537

38538

Speedkiller
09-05-2009, 23:30
38537

38538

Tι να πει κανείς???Τι????:shock:

scoufgian
09-05-2009, 23:43
38537

38538
Νικο ειπες δυο λογια που πιστευω οτι χαρακτηριζουν ολους τους Νελιτες.οσο για το ντοκουμεντο no comments

douzoune
10-05-2009, 02:30
εδώ νομίζω οτι πρέπει να θέσουμε ένα όριο στον φίλο Νίκο. Να ανεβάζει ας πούμε 1 φωτογραφία ανά 6 ώρες.....δεν την παλεύω με τα χάπια:mrgreen::mrgreen::mrgreen: να σε ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για ό,τι μας χαρίζεις.

scoufgian
10-05-2009, 07:41
πιστευω οτι ηρθε η στιγμη, να λυσουμε μια παρεξηγηση που εχει δημιουργηθει γυρω απο την εννοια Νελιτης.Νελιτης ειναι αυτος που αγαπαει τη NEL LINES και τα πλοια της.Πολλοι βεβαια εχουν συνδεσει την λεξη Νελιτης με τον κατοικο της Λεσβου ή της Μυτιληνης.Δεν ειναι ετσι.ο Νελιτης μπορει να ειναι κατοικος του νησιου αλλα μπορει και οχι.Αυτο να το διευκρινησουμε γιατι πολλοι λενε, απο που κι ωσπου να σαι Νελιτης, αφου δεν εισαι απο το νησι.Μεγαλο λαθος το οποιο πολλοι το χρησιμοποιουν σαν εναυσμα, για να τη "πουν" σε οποιοδηποτε φιλο αισθανεται Νελιτης,θελει να γραφτει στο club και να μοιραστει τη χαρα του με εμας.Βεβαια λογικο ειναι, μεσα εδω, να υπαρχουν ατομα γραμμενα, που αισθανονται λιγοτερο ή περισσοτερο Νελιτες.Κι αυτο διοτι δεν εχουν ζησει τα πλοια απο κοντα,δεν ετυχε να ειναι σε καποιο προορισμο της NEL LINES οποτε να τα ζουν καθημερινα,ειτε για πολλους αλλους και διαφορους λογους.Ειναι ομως Νελιτες!!!!Οποτε παρακαλω να σταματησει αυτη η φιλολογια και να χαρουμε ολοι ,Νελιτες και μη,μεσα απο αυτο το χωρο,την ιστορια,το παρων και το μελλον αυτης της εταιριας.

nikosnasia
10-05-2009, 10:23
Κάποτε αρκετά χρόνια πριν παρέδωσα στην ΝΕΛ ένα λεύκωμα αφιερωμένο στο ΣΑΠΦΩ.Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου ή αν το πέταξαν. Έχω φυσικά αντίγραφο και σε ηλεκτρονική μορφή το περιεχόμενο του.Στο να κάνω αυτό το λεύκωμα δεν με οδήγησε καμμία ΝΕΛ αλλά ο "έρωτας" μου για τα καράβια. Βέβαια τυχαίνει να ζω πολλά χρόνια στη Μυτιλήνη και μεγάλωσα και αγάπησα τα συγκεκριμένα καράβια.Πιστεύω πάντως ότι το ίδιο θάκανα για το ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ άν ζούσα στην Σύρο ή για το ΝΑΙΑΣ ΙΙ, ή για το CANDIA ή για το ΑΡΙΑΔΝΗ, ή για το ΝΗΡΕΥΣ κλπ κλπ. Δεν είναι λοιπόν ΝΕΛΙΤΙΣΜΟΣ αυτό που νοιώθω αλλά "έρωτας" για τα καράβια, γιατί τα θεωρώ ζωντανούς οργανισμούς και όχι άψυχα αντικείμενα.
Επειδή νομίζω ότι στο site επικρατεί ένα μικρό "χάος" καλό θα ήταν να δημιουργηθεί μια ενότητα όπου θα μπορεί κανείς εύλολα να βρεί ιστορικά στοιχεία και φωτό από όλα τα πλοία της Ελληνικής ακτοπλοίας, τα λιμάνια, και τις σπάνιες συνατήσεις μεταξύ τους ώστε κάποιος επισκέπτης να έχει μιά πλήρη εικόνα για την διαδρομή του κάθε καραβιού στην Ελλάδα.
Σας στέλνω την πρώτη σελίδα του λευκώματος από το αφιέρωμα στο ΣΑΠΦΩ.
Νίκος
38575

scoufgian
10-05-2009, 11:25
Επειδή νομίζω ότι στο site επικρατεί ένα μικρό "χάος" καλό θα ήταν να δημιουργηθεί μια ενότητα όπου θα μπορεί κανείς εύλολα να βρεί ιστορικά στοιχεία και φωτό από όλα τα πλοία της Ελληνικής ακτοπλοίας, τα λιμάνια, και τις σπάνιες συνατήσεις μεταξύ τους ώστε κάποιος επισκέπτης να έχει μιά πλήρη εικόνα για την διαδρομή του κάθε καραβιού στην Ελλάδα.
38575
Νικο επειδη δεν θελω να αδικουμε καποιον αδικα,μεσα στο forum υπαρχουν σχεδον ολες οι ενοτητες που λες παραπανω.Αναλογα με τη κατασταση του πλοιου,εαν αυτο υπαρχει ακομα κοντα μας ή οχι,εχει τοποθετηθει στην ελληνικη ακτοπλοια ή στα ιστορικα αντιστοιχα.Επειδη βρισκομαστε στο τομεα της NEL να σε ενημερωσω οτι υπαρχουν thread σχεδον για ολα τα πλοια που εχουν υπηρετησει τη NEL LINES.Χαρακτηριστικα σου παραθετω το ΣΑΠΦΩ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=14250&page=39&highlight=%F3%E1%F0%F6%F9) καιτο ΟΜΗΡΟΣ (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=22092&page=7&highlight=%CF%CC%C7%D1%CF%D3).Λιγο ψαξιμο χρειαζεται.Το απογευμα θα συγκεντρωσω ολες τις δνσεις των πλοιων της NEL LINES που βρισκονται μεσα στο forum και θα τις παραθεσω εδω

nikosnasia
10-05-2009, 11:51
Μάλλον δεν καταλαβες τι εννοούσα.Εγώ λέω για κάτι σαν ελληνικό facta ,να ανεβαίνουν όλες οι φωτό ,τα στοιχεία , τα στατιστικά, οι αλλαγές, τα δρομολόγια, οι τυχόν βλάβες κλπ του κάθε πλοίου εκεί και στα μηνύματα να επισυνάπτονται από εκεί ώστε να υπάρχει μια ενιαία εικόνα της περιόδου του κάθε πλοίου στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή π.χ.υπάρχουν στοιχεία για το ΜΥΤΙΛΗΝΗ στην ενότητα ΜΥΤΙΛΗΝΗ, στην ΟΙ ΝΕΛΙΤΕΣ, στην ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ , ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ , στην photo gallery κλπ.
Μια άποψη εκφράζω αν δεν είναι πραγματοποιήσημη πάω πάσο.
Φιλικά Νίκος.

nikosnasia
10-05-2009, 12:03
Η παρακάτω φωτό του 2000 που θα είναι καλύτερο να ανεβεί ? Στις συναντήσεις πλοίων ίσως?
38583
Express Aris ,Marina, Mytilene, Saturnus συναντήθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Νικόλας
10-05-2009, 12:14
ΠΩ ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟ ΦΙΛΕ
βρε παιδιά εγώ δεν θυμάμαι ας μας πει κάποιος άλλος τώρα βλέπω το Saturnus στην Μυτιληνη:confused: τι γυρελυει εκεί οεο??

Νaval22
10-05-2009, 12:40
αυτό έγινε το 2000 στις εκλογές,το Μαρίνα το SATURNOS και το ΕΞΠΡΕΣ ΑΡΗΣ είχαν φέρει ψηφοφόρους,πράγματικά μεγάλες στιγμές για το λιμάνι της Μυτιλήνης,ακόμα θυμάμαι την εκπλήξη μου όταν γύρισα στη Μυτιλήνη για να φύγω για πειραιά με τη καραβάρα και είδα όλα αυτά τα βαπόρια μαζεμένα,δυστυχώς τότε δεν έβγαζα φώτογραφίες :mad::(

Νικόλας
10-05-2009, 12:45
ααα κατάλαβα ευχαριστώ φίλε
όντως μεγάλες στιγμές σε μεγάλες εποχές

scoufgian
10-05-2009, 13:55
Μάλλον δεν καταλαβες τι εννοούσα.Εγώ λέω για κάτι σαν ελληνικό facta ,να ανεβαίνουν όλες οι φωτό ,τα στοιχεία , τα στατιστικά, οι αλλαγές, τα δρομολόγια, οι τυχόν βλάβες κλπ του κάθε πλοίου εκεί και στα μηνύματα να επισυνάπτονται από εκεί ώστε να υπάρχει μια ενιαία εικόνα της περιόδου του κάθε πλοίου στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή π.χ.υπάρχουν στοιχεία για το ΜΥΤΙΛΗΝΗ στην ενότητα ΜΥΤΙΛΗΝΗ, στην ΟΙ ΝΕΛΙΤΕΣ, στην ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ , ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ , στην photo gallery κλπ.
Μια άποψη εκφράζω αν δεν είναι πραγματοποιήσημη πάω πάσο.
Φιλικά Νίκος.
προσωπικα να σου ζητησω συγνωμη γιατι ισως δεν καταλαβα εγω καλα.

moutsokwstas
10-05-2009, 13:57
Η παρακάτω φωτό του 2000 που θα είναι καλύτερο να ανεβεί ? Στις συναντήσεις πλοίων ίσως?
38583
Express Aris ,Marina, Mytilene, Saturnus συναντήθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
τι εργα ειναι αυτα που μας ανεβαζεις! σε πρωτη προβολη μαλιστα.

nikosnasia
10-05-2009, 23:07
Στις 16/1/2002 ΑΛΚΑΙΟΣ & ΑΙΟΛΟΣ EXPRESS II για πρώτη και τελευταία φορά μαζί στη Μυτιλήνη.
38676

Naias II
10-05-2009, 23:12
Να με συμπαθάτε Νελίτης δεν είμαι και έτσι στο συγκεκριμένο θέμα δεν έμπαινα, αλλά από την ώρα που διάλεξε ο φίλος nikosnasia να βομβαρδίζει με υπέροχες αναμνήσεις μπήκα στην πρίζα.....:D

douzoune
10-05-2009, 23:24
τελικά φαίνεται πως οι εκλογές είναι η χαρά του καραβολάτρη φωτογράφου. φίλε Νίκο ότι και να πω για το υλικό που μας χαρίζεις καθημερινά είναι λίγο. Συνέχισε και....όποιος αντέξει:D:D

nikosnasia
10-05-2009, 23:45
15/6/1997.ΘΕΟΦΙΛΟΣ-ΑΝΕΜΟΣ
Αφιερωμένη εξαιρετικά στον μη Νελίτη Naias 2.
38682

Naias II
11-05-2009, 15:19
Υπέροχη φωτογραφία, ευχαριστώ για την αφιέρωση :cool:

BULKERMAN
11-05-2009, 15:26
BAM BOOM, BAM BOOM . . .BΑΡΑΤΕ ΝΕLΙΤΕΣ!!!! ΟΥΤΕ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ!!!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο nickosnasia......

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΠΦΩ!!!!ΤΙ ΠΛΩΡΑΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???

cpt babis
11-05-2009, 19:28
38682
τα δυο αγαπημενα πλοια μου.......ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟ!!!!!!!!

theofilos-ship
12-05-2009, 01:29
38682Κοιτα φωτο και το ΑΝΕΜΟΣ στα γκρι..ομορφες εποχες.(αλλα ο θεοφιλος ποιο ωραιος):mrgreen::mrgreen:

nikosnasia
12-05-2009, 21:07
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ, ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΧΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΕΔΩ :
38953

XINELIS TAKIS
12-05-2009, 21:38
Τι να πει κανείς φίλε μου, αρκεί να δει κανείς στην Φώτο με τη βασιλοβαπορο (Σαπφώ) δούλευε η γραμμή Πειραιά – Μυτιλήνη, και με τη δούλευε η γραμμή για Κρήτη (minos).
Τράβηξε μια φωτογραφία σήμερα στον Πειραιά να δεις τι πλοία ταξιδεύουν για Κρήτη και τι για Μυτιλήνη .όλοι έχουν βάλει το χεράκι τους για αυτή την κατάντια ‘μικροί’ –‘μεγάλοι’ .

douzoune
13-05-2009, 15:00
τα είπες όλα,η απόλυτη κατάντια,και όλο αυτό απλά αποδεικνυει την ικανότητα των κρητικών που έπιασαν κάρβουνο και το έκαναν χρυσό,και την ανικατότητα των μυτιληνιών που έκαναν το αντίθετο ΚΡΙΜΑ και μόνο ΚΡΙΜΑ τπτ άλλο,πάντως δεν είναι τυχαία η γενική κατάντια αυτού του τόπου που λέγεται Λέσβος,και η ΝΕΛ είναι απλά ένας κρίκος της αλύσιδας και ένα κομμάτι του πάλζ.
Μυτιλήνη-Μυτιλήνη που σε κατέστρεψαν τα κτήνη.....;) αυτό έχω να πώ αλλάζοντας λίγο ένα στιχάκι που έλεγε ο παππούς μου.....;)
Πόσο δίκιο έχετε και οι δύο. Απλά να πω ότι για την κατάντια του νησιού υπεύθυνος είναι και το κράτος με τις εκάστοτε επιλογές του(χωροταξικός σχεδιασμός κλπ κλπ). Με 12-13 ώρες απόσταση από Πειραιά, 14+ από Θεσσαλονίκη και 10-11 από Καβάλα τί να περιμένεις? Κάθε πέρυσι και καλύτερα φτάσαμε να λέμε. Η Κρήτη ήταν πάντα ψηλότερα στις κρατικές επιλογές, κακά τα ψέματα. Τώρα για την ΝΕΛ τι να πούμε. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Κάποιοι ανεύθυνοι έκαναν εγκλήματα και κάποιοι περισσότερο ανεύθυνοι αρέσκονταν στο να τους παρακολουθούν.

gtogias
13-05-2009, 15:12
Πόσο δίκιο έχετε και οι δύο. Απλά να πω ότι για την κατάντια του νησιού υπεύθυνος είναι και το κράτος με τις εκάστοτε επιλογές του(χωροταξικός σχεδιασμός κλπ κλπ). Με 12-13 ώρες απόσταση από Πειραιά, 14+ από Θεσσαλονίκη και 10-11 από Καβάλα τί να περιμένεις? Κάθε πέρυσι και καλύτερα φτάσαμε να λέμε. Η Κρήτη ήταν πάντα ψηλότερα στις κρατικές επιλογές, κακά τα ψέματα. Τώρα για την ΝΕΛ τι να πούμε. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Κάποιοι ανεύθυνοι έκαναν εγκλήματα και κάποιοι περισσότερο ανεύθυνοι αρέσκονταν στο να τους παρακολουθούν.

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Και επί ημερών μονοπωλίου ΝΕΛ (με τον Κεντέρη) και επί ημερών ανταγωνισμού (HSW-ΑΝΕΚ και ΝΕΛ) είδαμε ότι οι χρόνοι μπορούν να κατέβουν αρκετά πιο κάτω. Για να μη αναφέρουμε και τα απευθείας δρομλόγια του καλοκαιριού.

Έπίσης υπάρχει πάντα η επιλογή του Λαυρίου για ακόμη πιο χαμηλούς χρόνους. Εδώ μέχρι και η ΝΕΧ με το Νήσος Χίος από Ραφήνα 30 χρόνια πριν έδινε καλύτερους χρόνους (τουλάχιστον για Χίο).

Η δική μου εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστική ευθύνη της κεντρικής διοίκησης αλλά μάλλον των τοπικών κοινωνιών και των προτεραιοτήτων τους.

douzoune
13-05-2009, 16:03
Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Και επί ημερών μονοπωλίου ΝΕΛ (με τον Κεντέρη) και επί ημερών ανταγωνισμού (HSW-ΑΝΕΚ και ΝΕΛ) είδαμε ότι οι χρόνοι μπορούν να κατέβουν αρκετά πιο κάτω. Για να μη αναφέρουμε και τα απευθείας δρομλόγια του καλοκαιριού.

Έπίσης υπάρχει πάντα η επιλογή του Λαυρίου για ακόμη πιο χαμηλούς χρόνους. Εδώ μέχρι και η ΝΕΧ με το Νήσος Χίος από Ραφήνα 30 χρόνια πριν έδινε καλύτερους χρόνους (τουλάχιστον για Χίο).

Η δική μου εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστική ευθύνη της κεντρικής διοίκησης αλλά μάλλον των τοπικών κοινωνιών και των προτεραιοτήτων τους.
Τί να το κάνω όμως φίλε gtogias που ο Κεντέρης μείωνε τις ώρες αφού η εταιρεία "έμπαινε μέσα"? Δώρο-'Αδωρο που λένε. Όσο για την HSW τροποποιώντας το δρομολόγιο έφτασε στα ίδιες περίπου ώρες πάλι. Για την κεντρική διοίκηση δεν διαφωνώ. ¶λλωστε αν πρόσεξες, στο ποστ μου γράφω "και το κράτος". Φυσικά και δεν είναι αποκλειστικός υπεύθυνος. Παίζει τον ρόλο της όμως!

Naias II
13-05-2009, 16:33
Εδώ θα πρέπει να σκεφτούμε τι προόδους έκαναν οι παλιότεροι άνθρωποι και έβαζαν για την εποχή τους σπουδαία καράβια. ¶ξια επιχειρηματικά μυαλά.
Και ερχόμαστε στην εποχή του 2009 και αντί να προοδεύουμε πάμε πίσω.
Μόνη εξέλιξη στη γραμμή το Νήσος Χίος. Αν είναι δυνατόν 17 χρόνια από την δρομολόγηση του Μυτιλήνη με την παλιά καλή ΝΕΛ την εταιρεία λαικής βάσεως έχουμε δει μόνο ένα σύγχρονο πλοίο και αυτό από την HSW.
Για ποια πρόοδο και εξέλιξη μιλάνε; Μήπως εννοούν την δικιά τους πρόοδο στα Χρηματιστήρια και στις άγονες γραμμές;
Μήπως ακόμη εννοούν το δώρο του κράτους για την άρση ορίου ηλικίας; Διότι γι' αυτό μιλάμε αν δεν τους τα χάριζαν θα βλέπαμε 10 τουλάχιστον νέα πλοία.

Υ.Γ1: Εννοείται πως αναφέρομαι μόνο στη πρόοδο της ναυτιλίας και όχι για λόγους τεχνικούς-ασφαλείας κλπ.
Υ.Γ2: Ζητάω συγνώμη από τους Νελίτες για το off-topic

XINELIS TAKIS
13-05-2009, 17:02
Πάρα πολύ σωστός .αυτό πάλι με την άρση ορίου ηλικίας ήταν ότι χειρότερο μπορούσαν να κάνουν, τουλάχιστον είχαμε κάτι να υπερηφανευόμαστε ότι ο στόλος της ακτοπλοΐας δεν υπερέβαινε τα 30-35 χρόνια ,…τώρα θα γίνουμε και εμείς Τανζανία με πλοία υπερήλικα που θα σκέπτεσαι να μπεις μέσα. Γιατί κακά τα ψέματα λίγες θα είναι οι σοβαρές εταιρείες που θα μπαίνουν στην διαδικασία να ανανεώνουν τον στόλο τους .

douzoune
13-05-2009, 17:09
ρίξτε καμιά καλή φωτογραφία για να αλλάξουμε συζήτηση!!!! (προτείνω να αλλάξουμε συζήτηση ή τουλάχιστον να μεταφερθούμε στα ανάλογα θέματα)

AIOLOS KENTERIS II
13-05-2009, 17:13
Πάρα πολύ σωστός .αυτό πάλι με την άρση ορίου ηλικίας ήταν ότι χειρότερο μπορούσαν να κάνουν, τουλάχιστον είχαμε κάτι να υπερηφανευόμαστε ότι ο στόλος της ακτοπλοΐας δεν υπερέβαινε τα 30-35 χρόνια ,…τώρα θα γίνουμε και εμείς Τανζανία με πλοία υπερήλικα που θα σκέπτεσαι να μπεις μέσα. Γιατί κακά τα ψέματα λίγες θα είναι οι σοβαρές εταιρείες που θα μπαίνουν στην διαδικασία να ανανεώνουν τον στόλο τους .Μα τι λετε ρε παιδια καλα εκαναν και κταταργισαν τι 35ετια γιατι ετσι προλαβαμε ακομα κατι ωραια σκαρια να ταξιδεψουν απλος το μονο που πρεπει να γινεται ειναι να περνανε τα παλια βαπορια απο αυστιρους ελεγχους και σε καλους νιογνομονες γιατι εδω στιν ελλαδα βλεπουμε τα χαλια μας και ενα βοπορι σαν το μιλενα περναει το νιογνομονα τωρα πως τον περναει ολοι ξερουμε και τερμα εδω γιατι βγενουμε εκτος θεματος...

moutsokwstas
13-05-2009, 20:10
να σας θυμησω οταν εγινε αποπειρα αποδρομολογησης του νεοτευκτου πλοιου, πως ξεσηκωθηκαν ολοι οι τοπικοι φορεις και παραγοντες του νησιου. παιζονται πολλα και κανεις δεν θελει να χασει και ειναι λογικο αυτο. οι καιροι εχουν αλλαξει και ο καθεις κοιτα το συμφερον του πλεον, οι συναισθηματισμοι και αλλα παρεμφερη μας εχουν τελειωσει. καποιοι αλλοι ας ειχαν φροντισει να λαβουν γνωση.

nikosnasia
13-05-2009, 20:34
Πιστεύω ότι όλα είναι καθαρά θέμα κέρδους των επιχ/τιών εφοπλιστών. Και δεν νομίζω ότι από αυτή την γραμμή δεν κερδίζουν. Αλλοιώς πως εξηγείται ότι η γραμμή έχει καθημερινά τρία πλοία. Το θέμα είναι ότι βολεύονται με τα πλοία αυτά και δεν έχουν διάθεση να επενδύσουν.Δεν ενδιαφέρονται για την εξυπηρέτηση του κόσμου αλλά για το πόσα φορτηγά θα πάρουν,γιαυτό και οι οδηγοί έχουν ιδιαίτερα καλή μεταχείρηση από τις εταιρίες. Δεν πιστεύω η ΑΝΕΚ να "τολμούσε" ποτέ σήμερα να βάλει το ΛΙΣΣΟΣ στην Κρήτη , εδώ όμως το έβαλε και πολλοί είπαν και "ευχαριστώ". η δε HSW μας γύρισε πίσω στη δεκαετία του 1960 με δρομολόγια ανεπίτρεπτα (τρία ενδιάμεσα λιμάνια) και ώρες άφιξης απαράδεκτες και με ένα πλοίο με καλό "ξενοδοχειακό" αλλά πολύ κακό σε συμπεριφορά στη θάλλασα. Δυστυχώς οι Μυτιληνιοί χάσαμε το παιχνίδι και δεν υπάρχει "φως στο τούνελ". Έτσι θα ταλαιπωρούμαστε πάντα.
Δείτε αυτό για να καταλάβετε τι εννοώ.
39052

moutsokwstas
13-05-2009, 20:40
ανοιχτα μυαλα δεν υπαρχουν με φρεσκες ιδεες....οι αλλοι βρισκουν και τα κανουν απλο ειναι. παλι τα ιδια συζηταμε δυστυχως.

XINELIS TAKIS
14-05-2009, 18:29
σημερα μασ επισκευθηκε στην Μυτιληνη το θηριο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

scoufgian
14-05-2009, 18:41
σημερα μασ επισκευθηκε στην Μυτιληνη το θηριο ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
sorry φιλε μου αλλα θα ταν καλυτερα το post σου να γραφτει στο Δελτιο Μυτιληνης.Το περιεχομενο του post σου δεν ανταποκρινεται στο τιτλο της θεματικης ενοτητας.

Apostolos
14-05-2009, 19:10
Γεια σας φιλοι. Σορυ αλλα η εργασία μου με κρατα μακρια απο τα Ελληνικα νερα... Χαιρετίσματα σε όλους!

scoufgian
14-05-2009, 19:18
Να σαι καλα Αποστολε!!!;);)

XINELIS TAKIS
14-05-2009, 19:22
Απλά ήθελα να ενημερώσω τους φίλους της ενότητας που δεν μένουν στην Μυτιλήνη .Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο .Εάν κατά κάποιο τρόπο σε έθιξε το post φίλε scuofgian ζητώ συγγνώμη (χωρίς ίχνος ειρωνείας )

scoufgian
14-05-2009, 19:26
Απλά ήθελα να ενημερώσω τους φίλους της ενότητας που δεν μένουν στην Μυτιλήνη .Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο .Εάν κατά κάποιο τρόπο σε έθιξε το post φίλε scuofgian ζητώ συγγνώμη (χωρίς ίχνος ειρωνείας )
και βεβαια δεν μ εθιξε απλα εδω μεσα προσπαθουμε να ειμαστε καπως συγκεκριμενοι,να ασχολουμαστε με τα θεματα της NEL.

XINELIS TAKIS
14-05-2009, 20:13
Απλά φίλε sgoufgian η (επαναφορά μου στο θέμα της ενότητας )θα μπορούσε να γίνει με ποιο κομψό τρόπο . θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης . και ας έρθουμε στα δικά μας …κανένα νέο από τον Θεόφιλο έχουμε ? πότε με το καλό ξεκινά?

Giovanaut
15-05-2009, 18:45
Μια φωτο που καιρο ειχα βαλει στο ματι...
Την ειχα δει στο λιμενικο φυλακιο στο λιμανι της Θεσσαλονικης και σημερα καταφερα να την τραβηξω, για ολους τους Νελιτες που αυτες τις μερες ζουνε μεγαλες στιγμες.....

Ομορφες Εποχες.... και Ομορφα Βαπορια
Αφιερωμενη...

39385

moutsokwstas
15-05-2009, 20:55
τι να πω τα χτυπηματα συνεχιζινται, βαρατε νελιτες...

alcaeos
15-05-2009, 21:13
Μια φωτο που καιρο ειχα βαλει στο ματι...
Την ειχα δει στο λιμενικο φυλακιο στο λιμανι της Θεσσαλονικης και σημερα καταφερα να την τραβηξω, για ολους τους Νελιτες που αυτες τις μερες ζουνε μεγαλες στιγμες.....

Ομορφες Εποχες.... και Ομορφα Βαπορια
Αφιερωμενη...
Σε ευχαριστούμε φιλε Giovanaut η φωτογραφία είναι πανέμορφη ,όντως αυτές οι εποχές ήταν και οι καλύτερες

nikosnasia
16-05-2009, 11:56
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΝΕΛ.
39499

MILTIADIS
19-05-2009, 23:18
ρε παιδια,μηπως σ αυτο το ομορφο fan club που εχετε δημιουργησει εσεις οι νελιτες ειναι μελος και ο επιτιμος?;):lol:δυο πλοια σας τρακαρανε μονο σημερα..:rolleyes:

Vortigern
19-05-2009, 23:19
ρε παιδια,μηπως σ αυτο το ομορφο fan club που εχετε δημιουργησει εσεις οι νελιτες ειναι μελος και ο επιτιμος?;):lol:δυο πλοια σας τρακαρανε μονο σημερα..:rolleyes:

το ενα το ξερουμε το αλλο?

MILTIADIS
19-05-2009, 23:21
ΘΕΟΦΙΛΟΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ:(

Vortigern
19-05-2009, 23:22
ΘΕΟΦΙΛΟΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ:(

Exω χασει επεισοδια μου φαινετε.Που στουκαρε ο Ταξιαρχης?

MILTIADIS
19-05-2009, 23:29
Exω χασει επεισοδια μου φαινετε.Που στουκαρε ο Ταξιαρχης?
δες εδω..http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?p=207735#post207735

nikosnasia
31-05-2009, 17:24
Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ.
ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΠΙΑ!!!!!!
41769

douzoune
31-05-2009, 18:31
καταπληκτική φωτό. μου προκαλεί εντύπωση ο καταπέλτης επιβατών του Αλκαίου:rolleyes: μπροστά από την βασιλομήτωρ ποιό πλοίο είναι αλήθεια???

nikosnasia
31-05-2009, 18:48
καταπληκτική φωτό. μου προκαλεί εντύπωση ο καταπέλτης επιβατών του Αλκαίου:rolleyes: μπροστά από την βασιλομήτωρ ποιό πλοίο είναι αλήθεια???
ΤΟ ΡΟΔΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ.

alcaeos
31-05-2009, 18:56
ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΠΙΑ!!!!!!
41769
Φίλε σε ευχαριστούμε παρά πολύ για τις φωτογραφίες που μας έχεις χαρίσει μέχρι τώρα !!!!!

moutsokwstas
01-06-2009, 20:53
ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΠΙΑ!!!!!!
41769
αυτη ακριβως τη φωτο που ειναι πλαγιοδετημενο το σαπφω θυμηθηκα τωρα, οταν κατεβαινα στο λιμανι με τον συμμαθητη μου και ανεβασμενοι στα ποδηλατα μας περιμεναμε να δεσει το πλοιο που ερχοταν και να αρχισει να αποβιβαζει οχηματα κι επιβατες. εκεινη την εποχη του `80 δεν ειχε δημιουργηθει ακομα η θεση που ειναι δεμενος ο αλκαιος στη φωτο, υπηρχαν τα μπλοκια και οι λακουβες με τις λασπες. αξεχαστες στιγμες μετα απο δυο και βαλε, δεκαετιες!

passage
02-06-2009, 12:13
ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΠΙΑ!!!!!!
41769
Ε ρε εκείνες οι καμπίνες του Σαπφώ.. Κάπου έχω μια φωτό..:lol:

Giovanaut
08-06-2009, 16:21
Η φωτο απιστευτη χιλια μπραβο..!!!

Nikos_V
09-06-2009, 18:23
Αφιερωμενη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=8254) σε ολους τους Νελιτες!!!;)

douzoune
09-06-2009, 19:00
Αφιερωμενη (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=8254) σε ολους τους Νελιτες!!!;)
Ε ανεβάζεις ωραίες φωτό γενικά αλλά αυτή μόνο και μόνο που δείχνει Νελίτικο πλοίο είναι το κάτι άλλο...:D:D Σε ευχαριστούμε πολύ, πάρα πολύ όμορφη ;)

Nikos_V
15-06-2009, 22:58
Μια ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΗ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8548)....συναντηση!!!!!!!!:D;)

Speedkiller
15-06-2009, 22:59
Μια ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΗ (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=8548)....συναντηση!!!!!!!!:D;)

No comments...:cool:

nikosnasia
05-07-2009, 22:35
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΛΙΤΕΣ;ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΧΟ!!!!!!!!
47854
ΦΩΤΟ Γ.Δ.

alcaeos
05-07-2009, 22:57
47854
ΦΩΤΟ Γ.Δ.

πανεμορφη φωτογραφια φιλε !!!! οπως παντα ... :D σε ευχαριστουμε πολυ

Speedkiller
06-07-2009, 11:47
47854
ΦΩΤΟ Γ.Δ.

Kατ Αρχάς να σε αυχαριστήσω ξανά για όλη σου την συνεισφορά σε όλα τα θέματα της NEL!Kατα δεύτερον έχεις δίκιο....Χαθήκαμε...Για πολλούς και δίαφορους λόγους!Η αγάπη για τα Νελόπλοια παραμένει όμως!!!!;):)

47962
47964

cpt babis
06-07-2009, 13:45
Εξαιρετικες φωτο μπραβο φιλοι μου.

douzoune
06-07-2009, 22:33
Δεν χαθήκαμε!!! Παρακολουθούμε σιωπηλά, γεμίζουμε την φωτογραφική και όποτε έχουμε χρόνο θα αρχίσουμε να ανεβάζουμε....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Μήπως να κανονίζαμε καμιά συνάντηση Νελιτών???
Συγχαρητήρια για τις φωτό σας. Εξαιρετικές!!!

Nikos_V
06-07-2009, 23:00
Καλημερα παληκαρια ο Αιολος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?contentid=9088) ξυπνησε.....

Νaval22
06-07-2009, 23:00
47854
ΦΩΤΟ Γ.Δ.

Νίκο οι Νελίτες όντως έχουν χαθεί,για προσωπικούς η για κοινούς λόγους:wink:
εγώ πάντως βλέποντας τις φωτογραφίες που ανεβάζεις κάθε φορά δεν έχω παρά να σού πω ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ,λυπάμαι που η φράση αυτή ακούγεται τόσο κοινότυπη μέσα σε αυτό το φόρουμ,και θα πώ επίσης με γνωση πως πάλι ίσως να θεωρηθώ κακός απο ορισμένους ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζεις εσύ και άλλοι τρεις-τέσσερις άνθρωποι εδώ μέσα "χάνονται" στη γενική αναμπουμπούλα και είναι κρίμα αυτό :(

nikosnasia
06-07-2009, 23:45
εγώ πάντως βλέποντας τις φωτογραφίες που ανεβάζεις κάθε φορά δεν έχω παρά να σού πω ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ,λυπάμαι που η φράση αυτή ακούγεται τόσο κοινότυπη μέσα σε αυτό το φόρουμ,και θα πώ επίσης με γνωση πως πάλι ίσως να θεωρηθώ κακός απο ορισμένους ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζεις εσύ και άλλοι τρεις-τέσσερις άνθρωποι εδώ μέσα "χάνονται" στη γενική αναμπουμπούλα και είναι κρίμα αυτό :(
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΑΣΗΜΟ" ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

sylver23
07-07-2009, 01:50
Για αυτο μια λύση είναι να ανεβαινουν και αυτές οι φώτο στην photo gallery (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery) του nautilia , ωστε ανα πάσα στιγμή να μπορoούμε να ανατρέχουμε εκεί και να τις θαυμάζουμε!!

Speedkiller
07-07-2009, 05:46
Για αυτο μια λύση είναι να ανεβαινουν και αυτές οι φώτο στην photo gallery (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery) του nautilia , ωστε ανα πάσα στιγμή να μπορoούμε να ανατρέχουμε εκεί και να τις θαυμάζουμε!!

Δεν θα το λεγα αυτό sylver!Πραγματικά δεν θα το λεγα....

theofilos-ship
07-07-2009, 06:33
εγώ πάντως βλέποντας τις φωτογραφίες που ανεβάζεις κάθε φορά δεν έχω παρά να σού πω ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ,λυπάμαι που η φράση αυτή ακούγεται τόσο κοινότυπη μέσα σε αυτό το φόρουμ,και θα πώ επίσης με γνωση πως πάλι ίσως να θεωρηθώ κακός απο ορισμένους ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζεις εσύ και άλλοι τρεις-τέσσερις άνθρωποι εδώ μέσα "χάνονται" στη γενική αναμπουμπούλα και είναι κρίμα αυτό :(ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ...καπως ετσι.

Speedkiller
07-07-2009, 17:31
Αναχώρηση του Μytilene ενώ στο πλάι φαίνεται κ ο Θεόφιλος!

Για τον nikosnasia...

48261

theofilos-ship
07-07-2009, 17:52

Για τον nikosnasia...

48261Μπραβο ρε Κωστα...σ'ευχαριστουμε θερμα για την καταπληκτικη φωτο:D.:cool:

Roi Baudoin
07-07-2009, 17:56
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον καλό φίλο nikosnasia για τις μαγικές εικόνες που μας χαρίζει καθημερινά.
Είναι σίγουρο ότι όλοι τις βλέπουν, τις θαυμάζουν και τις καμαρώνουν.

Ας θυμηθούμε τώρα την άφιξη του "Αρίωνα" στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΝΕΛ, όπως καταγράφηκε στο εξαιρετικό περιοδικό "ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ" της εποχής.
Την καταχώριση στα "ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ" την βρήκαμε με τον φίλο Ellinis.
Και σκεφτήκαμε για μία ακόμα φορά ότι αυτή η εταιρεία έφερε στην Ελλάδα ορισμένα από τα ωραιότερα πλοία που ταξίδεψαν ποτέ στα ελληνικά νερά.

Τιμής ένεκεν για τον nikosnasia, για όλους τους Νελίτες και βέβαια για τον BEN BRUCE, τον T.S.S. APOLLON, τον Finnpartner1966, τον Απόστολο, τον Α. Μώλο, τον Έσπερο, τον gtogias, τον Rocinante, τον Leo, τον seaways_lover, τον Appia 1978, τον Νάξος και τον Νίκο V.

48271

Ας δούμε το σχέδιο και ξεχωριστά.

48275

Speedkiller
07-07-2009, 18:02
Θεόφιλος στην γνωστή του θέση ολόλευκος!
Επίσης Νissos Mykonos-Rodanthi (στα λευκά) κ express αφροδίτη αν δεν κάνω λάθος?

48283

Speedkiller
07-07-2009, 18:05
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον καλό φίλο nikosnasia για τις μαγικές εικόνες που μας χαρίζει καθημερινά.

Ας θυμηθούμε τώρα την άφιξη του "Αρίωνα" στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΝΕΛ, όπως καταγράφηκε στο εξαιρετικό περιοδικό "ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ" της εποχής.
Και σκεφτήκαμε για μία ακόμα φορά ότι αυτή η εταιρεία έφερε στην Ελλάδα ορισμένα από τα ωραιότερα πλοία που ταξίδεψαν ποτέ στα ελληνικά νερά.

Τιμής ένεκεν για τον nikosnasia, για όλους τους Νελίτες και βέβαια για τον BEN BRUCE, τον T.S.S. APOLLON, τον Finnpartner1966, τον Απόστολο, τον Α. Μώλο, τον Έσπερο, τον gtogias, τον Rocinante, τον Leo, τον seaways_lover, τον Appia 1978, τον Νάξος και τον Νίκο V.

48271

48275

Nα σαι καλα Αντώνη!!!Πάντα κάτι σπανιο κ μοναδικό να προσθέσεις!!!Σε ευχαριστούμε πολύ!!!:D

Finnpartner_1966
07-07-2009, 18:11

OΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΑΡΙΩΝ POWER!!!!! Kαλα, Lurline&Roi, Γ Ρ Α Ψ Α Τ Ε παλι!!!!!

nikosnasia
07-07-2009, 21:53
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Roi Baudoin ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ.
ΑΡΙΩΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑ.
ΕΔΩ Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ ΤΟ 1976.
48342

cpt babis
07-07-2009, 22:05
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ !!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

nikosnasia
07-07-2009, 22:13

Για τον nikosnasia...

48261
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.

Giovanaut
10-07-2009, 21:22
Οι Νελιτες δεν χανονται και δεν ξεχνουν ποτε.....!!!!!

theofilos-ship
20-07-2009, 23:25
ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΛΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟ.ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΦΙΛΕ.ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑ-ΝΕΛ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΝΑΣ ΝΑΥΠΗΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Apostolos
21-07-2009, 06:34
Αντε και του χρόνου πρόεδρος της νεο-ΝΕΛ!

Νaval22
21-07-2009, 11:40
ευχαριστω νελίτες για τις ευχές και το ποίημα να είστε καλά

Giovanaut
25-07-2009, 22:05
ευχαριστω νελίτες για τις ευχές και το ποίημα να είστε καλά
Λιγο καθυστερημενα Στεφανε, αλλα σου ευχομαι οτι καλυτερο, χρονια πολλα και απιστευτες στιγμες σε ντοκους και καταστρωματα...!!!!

Speedkiller
28-07-2009, 17:27
Afieromeni se olous tous nelites...

50891

Νaval22
28-07-2009, 20:23
Λιγο καθυστερημενα Στεφανε, αλλα σου ευχομαι οτι καλυτερο, χρονια πολλα και απιστευτες στιγμες σε ντοκους και καταστρωματα...!!!!

επίσης λίγο καθυστερημένα σε ευχαριστώ Γιάννη
50897

cpt babis
28-07-2009, 21:11
Afieromeni se olous tous nelites...

50891
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

Giovanaut
31-07-2009, 16:25
Αθάνατα τα βαπορια μας....

Ξεκιναω ανταποκρισεις απο Λημνο....!!!

douzoune
04-08-2009, 16:50
Αθάνατα τα βαπορια μας....

Ξεκιναω ανταποκρισεις απο Λημνο....!!!
Μια φωτό για όλους του Νελίτες αλλά ιδιαίτερα για σένα. Ο Ταξιάρχης έχοντας βάλει πλώρη για Αϊ Στράτη φωτογραφημένος από την παραλία του Θάνους στην Λήμνο.
51574

Leo
05-08-2009, 14:48
Τα νιάτα (το μέλλον) της ΝΕΛ στην Ερμούπολη το πρωινό της 4.8.09. Για όλους τους φίλους της ΝΕΛ.

51654

Leo
05-08-2009, 15:02
Μόλις μου προέκυψε και αυτό από την βεράντα μου πριν 5 λεπτά :D.

Αιολος Κεντέρης Ι από Δυτικές Κυκλάδες για Σύρο
Αιολος Κεντέρης ΙΙ (στο βάθος) απο Πάρο για Σύρο.
Λυπάμαι η ατμόσφαιρα δεν έχει διαύγεια σήμερα λόγο της νοτιαδούρας.

51655

cpt babis
05-08-2009, 15:21
Τα νιάτα (το μέλλον) της ΝΕΛ στην Ερμούπολη το πρωινό της 4.8.09. Για όλους τους φίλους της ΝΕΛ.

51654
Φιλε Leo ειχε διανυκτερευση ο Α.Κ2 για αυτο ειναι πλαγιοδετημενος?

Leo
05-08-2009, 15:25

Σωστά, ενίοτε και οι δύο είνα πλαγιοδετημένοι όταν το ¶ρτεμις είναι στην θέση του ΑΚ Ι. Η

Leo
05-08-2009, 15:25

Σωστά, ενίοτε και οι δύο είνα πλαγιοδετημένοι όταν το ¶ρτεμις είναι στην θέση του ΑΚ Ι. Η θέση αυτή χρεισημοποιείται εναλλάξ και από τα τρία πλοία,

cpt babis
05-08-2009, 15:29
Σωστά, ενίοτε και οι δύο είνα πλαγιοδετημένοι όταν το ¶ρτεμις είναι στην θέση του ΑΚ Ι. Η θέση αυτή χρεισημοποιείται εναλλάξ και από τα τρία πλοία,
Σε ευχαριστω ;)

nikosnasia
05-08-2009, 15:31

51655
LEO ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΕΙΑ ΚΑΚΑ". ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ RED SEA I ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΙΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.

Leo
05-08-2009, 15:37
LEO ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΕΙΑ ΚΑΚΑ". ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ RED SEA I ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΙΟΣ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.

Εύχομαι να γίνει αυτό που επιθυμείτε φίλε μου. Εκτός απο θέμα γοήτρου της ΝΕΛ είναι ίσως και θέμα ουσίας. Μακάρι...

Giovanaut
05-08-2009, 18:06

51655

Mπραβο leo, δεν μας τα λεγες οτι εχεις τετοια θεα.....!!!!
Καλες διακοπες και φωτογραφισεις...!!!

Giovanaut
05-08-2009, 18:10
Το ενδεχομενο δηλαδη ο ερχομος του ΚΕΝΤΕΡΗ να φερει πισω στη γραμμη σας εναν αλλο αγαπημενο, δεν ειναι ευχαριστο...???

Γιατι αν γινουν οσα ακουγονται, εγω λεω στον ΚΕΝΤΕΡΗ ευχαριστω, δεν θα παρω....
Τα πραγματα θα θελα να μεναν ως εχουν...

Giovanaut
05-08-2009, 18:20
Μια φωτό για όλους του Νελίτες αλλά ιδιαίτερα για σένα. Ο Ταξιάρχης έχοντας βάλει πλώρη για Αϊ Στράτη φωτογραφημένος από την παραλία του Θάνους στην Λήμνο.
51574

Φιλε douzoune, χιλια ευχαριστω.
Προχθες περασα απο Θανος, πηγαινοντας για Νεβγατη

Ανταποκρισεις απο Λημνο για:
ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ

...coming soon

Giovanaut
06-08-2009, 13:53
http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=238524&postcount=2082
http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=238526&postcount=2083

Speedkiller
31-08-2009, 15:32
Στο Λιμάνι της Μυτιλήνης...Για τον πρόεδρο Mytilene!!!;)

54540

Giovanaut
31-08-2009, 15:44
Στο Λιμάνι της Μυτιλήνης...Για τον πρόεδρο Mytilene!!!;)

54540

Μπραβο speed....
Απιστευτη η φωτο....

Για ξυπνηστε Νελιτες.....
Εχουμε χαθει λιγακι......

Speedkiller
31-08-2009, 19:59
Θεόφιλος μπαίνωντας στο λιμάνι της Μυτιλήνης...

Για ολους τους Νελίτες!!!

54559

douzoune
31-08-2009, 20:25
για όλους τους Νελίτες και ιδιαίτερα σε Speedkiller και Giovanaut
04.45 και ο Θεόφιλος φτάνει στην Μύρινα....
54561

nikosnasia
31-08-2009, 20:37
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΛ ΠΡΙΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΠΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ......

54566

opelmanos
31-08-2009, 21:42
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΛ ΠΡΙΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΠΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ......54566Πω πω τι μας κάνεις βραδιάτικα πατριώτη:(

Leo
31-08-2009, 22:45
Συλλεκτική φωτογραφία!!! Μοναδικό ντοκουμέντο, ευχαριστούμε nikosnasia :D

Νaval22
01-09-2009, 05:31
πολύ συγκινητικό για όλους εμάς που μεγαλώσαμε μαζί με αυτά τα καράβια στην καλή εποχή τους και τα αγαπήσαμε πολύ,όσες τέτοιες φωτογραφίες και να δώ ποτέ δεν θα χορτάσω,ευχαριστούμε..!!

Speedkiller
01-09-2009, 08:30
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΛ ΠΡΙΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΠΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ......

54566

Πάντα διαμάντια....:eek:Ευχαριστούμε!!!

Giovanaut
01-09-2009, 13:59
Καλο μηνα-Καλο φθινοπωρο Νελιτες...

Ευχαριστω πολυ για την αφιερωση douzoune.... (παιζει να ημουν κι εγω παρων.. πες μου ημερομηνια...)

Ολες οι φωτο σας Νελιτες τελειες....
Ευχαριστουμε..

Τωρα που χειμωνιαζει να βρουμε τη φορμα μας...
Κυριως απευθυνομαι στον εαυτο μου...!!!

douzoune
01-09-2009, 14:23
Καλο μηνα-Καλο φθινοπωρο Νελιτες...

Ευχαριστω πολυ για την αφιερωση douzoune.... (παιζει να ημουν κι εγω παρων.. πες μου ημερομηνια...)

Ολες οι φωτο σας Νελιτες τελειες....
Ευχαριστουμε..

Τωρα που χειμωνιαζει να βρουμε τη φορμα μας...
Κυριως απευθυνομαι στον εαυτο μου...!!!
Giovanaut είναι 4-8-2009...
Να ευχηθώ και εγώ καλό μήνα και καλό φθινόπωρο με μια Μυτιληνάρα φωτογραφημένη πάνω από τον Θεόφιλο για όλους τους Νελίτες...
54629

Giovanaut
01-09-2009, 14:33
Giovanaut είναι 4-8-2009...
Να ευχηθώ και εγώ καλό μήνα και καλό φθινόπωρο με μια Μυτιληνάρα φωτογραφημένη πάνω από τον Θεόφιλο για όλους τους Νελίτες...
54629

Ημουν εκει...!!!
Χα-Χα-Χα

Speedkiller
01-09-2009, 15:04
N-E-L .....:cool:

54630

nikosnasia
01-09-2009, 22:46
ΑΣΠΡΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥ 1998.
54707

opelmanos
01-09-2009, 23:09
54707Kάτι μου θυμίζει αυτή η φωτό φίλε μου;)Τέλεια πάντως

Giovanaut
01-09-2009, 23:13
54707

Αυτο το λιμανι εχει ζησει απιστευτες στιγμες....
Υπεροχη η Μυτιληνη με τα παλατακια μας....

Παλι μας τρελανες....

nikosnasia
01-09-2009, 23:21
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠ΄ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
1995 ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ.
54722

theofilos-ship
02-09-2009, 02:54
1995 ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ.
54722Βαπορες με τα ολα τους...:cool:

Νaval22
02-09-2009, 05:49
Αυτο το λιμανι εχει ζησει απιστευτες στιγμες....
Υπεροχη η Μυτιληνη με τα παλατακια μας....

σκέψου πόσα ακόμα παλατάκια θα είχαμε δεί,αν δεν έρχονταν ποτέ οι αίολοι,:( και πόσα όνειρα ακόμα θα είχαμε κάνει κάτω απο τα μπλέ φουγάρα τους.

Speedkiller
02-09-2009, 12:01
Ενα μεγάλο ευχαριστώ που αλλόυ???Στον Nikonasia για τις πραγματικά ανεπανάληπτες εικόνες που μας δίνει!

Να αφιερώσω στο φίλο μου τον rambo:mrgreen: theofilos ship αυτή εδώ:

Θεόφιλος προς Λήμνο με φόντο τα παράλια της Τουρκίας...

54814

και στους υπόλοιπους Νελίτες και ιδίως τον nikosnasia την ακόλουθη!Δεν το έχω σε λευκό αλλά είπα να κάνω ένα μοντάζ!Ελπίζω να πλησιάζει λίγο την πραγματικότητα:

Μυτιλήνη εν πλω προς Χίο...

54815

DriFterPanos
02-09-2009, 14:00
Ωραίος Κώστα!!! ιδικά η δεύτερη έχει μια μαγία!! Ίσως είναι τα χρώμα…!

Giovanaut
02-09-2009, 14:18
σκέψου πόσα ακόμα παλατάκια θα είχαμε δεί,αν δεν έρχονταν ποτέ οι αίολοι,:( και πόσα όνειρα ακόμα θα είχαμε κάνει κάτω απο τα μπλέ φουγάρα τους.

Τουλαχιστον αυτο Στεφανε παρ ολα οσα εχουν γινει, ακομη δεν μας το απαγορευσε κανεις....

Ολοι ελπιζουμε πως μια μερα θα ερθει το καλυτερο.....
Ακομη κι αν ξερουμε οτι ονειροπολουμε...!!!

Giovanaut
02-09-2009, 14:20
Ενα μεγάλο ευχαριστώ που αλλόυ???Στον Nikonasia για τις πραγματικά ανεπανάληπτες εικόνες που μας δίνει!

Να αφιερώσω στο φίλο μου τον rambo:mrgreen: theofilos ship αυτή εδώ:

Θεόφιλος προς Λήμνο με φόντο τα παράλια της Τουρκίας...

54814

και στους υπόλοιπους Νελίτες και ιδίως τον nikosnasia την ακόλουθη!Δεν το έχω σε λευκό αλλά είπα να κάνω ένα μοντάζ!Ελπίζω να πλησιάζει λίγο την πραγματικότητα:

Μυτιλήνη εν πλω προς Χίο...

54815

Ο ΤΕΟ τα δινει ολα στο δειλινο...
Πολυ ομορφες και οι δυο ομως...!!!!

Speedkiller
08-09-2009, 21:48
Λιμένας Μυτιλήνης...

55791

nikosnasia
08-09-2009, 22:56
ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ, ΙΔΙΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ.ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1995.
55795

Roi Baudoin
08-09-2009, 23:02
Σταθερές αξίες τόσο το "Μυτιλήνη", όσο και το "Θεόφιλος".

Επιτρέψτε μου, όμως, να κάνω τον παραλληρισμό: σταθερές αξίες και ο Nikosnasia και ο Speedkiller.

Πάντα τέτοια.

nikosnasia
08-09-2009, 23:08
22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1996.ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ.ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΟΦΙΛ.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ n@utilia ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ Roi.
55800

55801

Speedkiller
08-09-2009, 23:44
Tι μπορεί να πει κανείς άραγε με όλα αυτα?:eek:Νομίζω οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

Mια φώτο όχι τόσο καλής ποιότητας...Ολόλευκος λιγο πριν αναχωρήσει απο Πειραιά...

55820

Αυτό που μου κάνει εντύπωση ξανακοιτώντας την είναι πως έχει ρίξει άγκυρα!:-?

Leo
08-09-2009, 23:58
Αυτό που μου κάνει εντύπωση ξανακοιτώντας την είναι πως έχει ρίξει άγκυρα!:???:

Η άγκυρα Κώστα χρησιμοποιείται για επί τόπου στροφή (στροφή επ αγκύρα). Βασικά την βιράρει για να ανοίξει την πλώρη (βοήθεια και στο bow thruster). Μπορεί να την έχει μέσα στο νερό κατά την μανούβρα περιστροφής, με μικρό έκταμα καδένας, να του κρατάει την πλώρη (ενώ η άγκυρα ξεσέρνει ενίοτε μέσα στο νερό), για να μην έχει μεγάλη (γρήγορη) προχώρηση. Όπως και να το κάνουμε ο Θεόφιλος είναι βαρύ βαπόρι και μάλλον αργό στην μανούβρα του. Επειδή αυτό δεν γίνεται τακτικά, τη συγκεκριμένη μέρα μπορεί και να μην δούλευε το προπελάκι (υπόθεση).

cpt babis
09-09-2009, 07:33
Συγχαρητηρια στους nikosnasia και speedkiler!!!!!
Οι φωτο σας ειναι εξαιρετικες!!!!!

Apostolos
09-09-2009, 09:25
Νίκο τι μου θυμίζεις τώρα...
Τι ¶για χρόνια...

Naias II
09-09-2009, 10:41
Πωπω παιδιά λησμονήσαμε εποχές. Φοβερά ντοκουμέντα και η ΝΕΛ στις δόξες της....

Speedkiller
09-09-2009, 16:49
Tαξιάρχης αναχωρώντας από Πειραιά για Χιο-Μυτιλήνη...(Σκατζάριζε τότε κάποιο εκ των Μυτιλήνη/Θεόφιλος δε θυμάμαι πιο όμως)

55882

Speedkiller
09-09-2009, 17:39
Aίολος Κεντέρης ΙΙ Αίολος Κεντέρης Ι από Πειραιά...
55886

DriFterPanos
09-09-2009, 21:37
Έτσι… Φοβερό στιγμιότυπο… έτυχε να είμαι κ εγώ με τον Speed φάρο εκείνη την στιγμή… ;)!!!!!!

theofilos-ship
10-09-2009, 03:29
Κωστα και ΝικοςΝασια ειστε φοβεροι.Ευχαριστω Κωστη για την αφιερωση οπως επισης και τον φιλο ΝικοΝασια.Παλι καλα που υπηρχαν ανθρωποι με υλικο απο ΝΕΛ στις ομορφιες της.Μιας και τοτε εμεις ημασταν (παιδαρελια) :rolleyes:

Apostolos
10-09-2009, 10:11
Μπορεί να είμασταν παιδαρέλια και μωρέλια αλλα βγάζαμε και καμιά παιδική φώτο...
55963

theofilos-ship
10-09-2009, 12:56
Κατι καναμε και εμεις τοτε.Αφιερωμενες στους Rampo(speed)-stefanosp-nikosnasia apostolos-leo

55988

55989

Speedkiller
10-09-2009, 12:59
Nα σαι καλά Μανώλη!!!Σε ευχαριστούμε πολύ!!!:D

Giovanaut
10-09-2009, 19:50
Για αλλη μια φορα φοβερο το υλικο σας παιδια...

Νελιτες για παντα....!!!!

Speedkiller
10-09-2009, 21:40
Τα ταχύπλοα της NEL στο Πέραμα.... (Σύγκριση μεγεθών ;) )

56054

opelmanos
14-09-2009, 07:03
O ΤΕΟ εισέρχεται στο λιμάνι της Μυτηλήνης ύστερα από ετήσια επισκευή.

5660604-06-2003

Νaval22
14-09-2009, 22:37
και πριν η μέρα τελιώσει να ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε μια νελίτικη ψυχή τον MYTILENE,χρόνια πολλά φίλε :D με δύο άσπρες καραβάρες υπάρχουσες και με μια ας ελπίσουμε μελλοντική....:D
56675

56676

56677

Speedkiller
14-09-2009, 22:44
Χρόνια πολλά και από μένα στον πρόεδρο...:)
56681

Giovanaut
15-09-2009, 13:30
Χρόνια πολλα και ταξιδια ομορφα εστω και λιγο καθυστερημενα προεδρε....
Να σε χαιρομαστε...!!!

MYTILENE
15-09-2009, 18:59
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

NICK LESVOS
09-10-2009, 17:09
ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ?????

Apostolos
12-10-2009, 14:34
Εισαι ήδη!!!

NICK LESVOS
12-10-2009, 15:02
Α ΡΕ ΝΕΛ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΑΛΑΛΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΩΤΕΡΑ ΚΑΡΑΒΙΑ
ΣΑΠΦΩ
ΟΜΗΡΟΣ
ΑΡΙΩΝ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
ΑΛΚΑΙΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΟΛΟΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

gnikles
16-10-2009, 15:28
ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!
60808
60809

Giovanaut
16-10-2009, 17:57
ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!
60808
60809

Σ ευχαριστουμε φιλε gnikles....
Να εισαι καλα...!!!!

Υπεροχη η Μυτιληνη απο ψηλα, με τα στολιδια μας!!!!!!!!!

mary22
08-11-2009, 14:12
Κι εγώ θέλω να γίνω μέλος του fanclub!!!
Αγαπάμε ΝΕL!!!!
Και στα καλά και στα άσχημα..

Apostolos
12-11-2009, 13:38
Για όλους τους Λέσβιους και όχι μόνο
http://www.mesotopites.gr/gr/olsa/olsa_1.html

Naias II
25-11-2009, 11:23
Σύρος
66218
Αφιερωμένη φυσικά στο φαν κλαμπ της ΝΕΛ

Giovanaut
25-11-2009, 13:46
Σύρος
Αφιερωμένη φυσικά στο φαν κλαμπ της ΝΕΛ

Να εισαι καλα Naias II, πολυ ομορφη η φωτο σου...!!!!!!

MYTILENE
01-12-2009, 16:30
Για όλους τους Λέσβιους και όχι μόνο
http://www.mesotopites.gr/gr/olsa/olsa_1.html
Την έχουμε καιρό τώρα....συγχωριανέ;)

douzoune
01-12-2009, 16:42
Δίπλα είμαστε.....;) :D:D:D
http://www.agralefka.webs.com/

gnikles
27-12-2009, 19:49
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!
70381

Giovanaut
27-12-2009, 21:47

Να εισαι καλα gnikles, μου εφτιαξες την διαθεση....

Αστερι το ΛΕΣΒΟΣ....!!!!
Επιφυλασσομεθα...!!!!

mitilinios
30-12-2009, 21:39
70381

Καταπληκτικό!!!:p:p
Μακάρι να ήταν και αληθινό.:rolleyes::rolleyes:

Νaval22
06-01-2010, 21:37

είναι πάρα πολύ όμορφο πολλά συγχαρητήρια:D,το μόνο που θα σου επισήμενα (λόγω ειδικότητας) είναι να το περιστρέψεις ώστε η πλώρη να κοιτάζει δεξιά για να είναι πιο ναυπηγικό :p μπράβο και πάλι

Amorgos66
06-01-2010, 22:29
1995 ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ.
54722
....αυτη η φωτο μου εφερε στο μυαλό ενα γεγονος που συνέβει τέτοιες γιορτινές μέρες πρίν απο πολλά ,...πάρα πολλά χρόνια....
Ηταν παραμονή Πρωτοχρονιάς μπαινοντας στο σωτήριον έτος 1979....
Το Σαπφω ήταν δεμένο εκει που είναι ο Θεόφιλος και το Αρίων εκει που
ειναι ο Αλκαίος αλλά όχι πλαγιοδετημένο....Ηταν κανονικά δεμένο με την πρύμη...Στα πλοια είχε μεινει μεσα το πληρωμα ασφαλείας(οι μη Μυτηληνιοί).Οι υπόλοιποι ήταν στα σπίτια τους για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά......
Μεσα στα δυο πλοία υπήρχαν και μελη των οικογενειων των πληρωμάτων
που είχαν ταξιδεψει μαζι για τη Πρωτοχρονιά....
Ο καιρός απο το απόγευμα ειχε αγριέψει,από οτι θυμάμαι Γαρμπής....
Μετα την αλλαγη του χρόνου ,τα σφυριγματα,τα βεγγαλικά κτλ,...ακολουθησε λουκουλειο γευμα στις τραπεζαρίες των πλοίων για όλους τους παραμένοντες σε αυτά......(με χρυσα κουτάλια που λεει ο λόγος έτρωγαν και έπιναν όλοι....)
...Κατά τις 3.30 τη νυχτα...έφτασε τα 8-9 με αποτέλεσμα να ξεσύρει τις
αγκυρες του Αρίων να σπάσουν οι δεξιοι κάβοι και το πλοιο πριν προλάβει
να αντιδράσει κανείς να διπλώσει επάνω στο Σαπφώ...
Χτυπησε συναγερμός!!!,...βγηκαν όλοι επάνω,ρίξαν μέχρι και συρματόσχοινα για να συγκρατήσουν το πλοίο.....
Θυμάμαι ότι εσπασαν ακόμα και μπίντες στην πρυμη του πλοίου.....
Το Αρίων έμεινε σε αυτη τη θέση μέχρι το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς,οπότε έπεσε ο αέρας,...ήρθε ένα μεγάλο αλιευτικό και τράβηξε κάβο από την πλώρη,και σιγα σιγα βοηθούντος και του εργάτη της δεξιάς άγκυρας το πλοίο ήρθε στα ίσα του....
....Ευχομαι σε όλους Ευτυχισμένο το 2010.....

sg3
07-01-2010, 10:37
φιλε gnikles μολις τωρα ειδα το πλοιο σου:shock: (λεσβος) τελειοοοοοοοο;)
δεν εχω λογια:eek: μπραβο σου!

taxman
07-01-2010, 10:44
teleio file antne na to doyme stin mytilini...........

gnikles
07-01-2010, 22:02
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!

gnikles
07-01-2010, 22:18
είναι πάρα πολύ όμορφο πολλά συγχαρητήρια:D,το μόνο που θα σου επισήμενα (λόγω ειδικότητας) είναι να το περιστρέψεις ώστε η πλώρη να κοιτάζει δεξιά για να είναι πιο ναυπηγικό :p μπράβο και πάλι
71830
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!

stratoscy
08-01-2010, 22:31
Όμορφο βαπόρι το οποίο θα ομορφίζει παραπάνω το λιμάνι της Λέσβου

mitilinios
07-02-2010, 13:22
Συμπληρώνετια σχεδόν μήνας από το τελευταίο μήνυμα οπότε είπα να κάνω μία αρχή με μία φωτογραφία του ΜΥΤΙΛΗΝΗ στις 17-01-2010.

nikosnasia
07-02-2010, 14:05
Αλκαιάκος του 2000.
76028

MYTILENE
07-02-2010, 15:50
Αλκαιάκος του 2000.
76028
Χτυπημένο πρωτόκολλο,ο τελευταίος τράκτορας να χτυπάει στο καταπέλτη σε όλο το ταξίδι και ο ΑΛΚΑΙΑΚΟΣ(ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ-επειδή ήταν τεράααστιος:p), να έρχεται φουριόζος για ΜΥTILENE;)!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚ-ΝΑΣ:p;)

A/B ENGINEER
10-02-2010, 15:34
ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΠΦΑΡΑ ΜΑΣ...............................

A/B ENGINEER
10-02-2010, 21:13
η πλωρη που σκοτωνει....σαπφαρα μου ομορφη.............

A/B ENGINEER
10-02-2010, 22:04
και με διαφορα....η πλωρακλα της σαπφαρας μας......ειναι μιλια ομορφοτερη και απο τις αλλες........

Νικόλας
11-02-2010, 15:04
μην με παρατε με τις πέτρες που γράφω εδώ:mrgreen:
αν θυμάμαι καλά κάποιος φίλος είχε βάλει μια σχεδόν ίδια φώτο με την πρώτη αλλά δεν θυμάμαι ποιος
ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΕΛ(κοσμούσε το δωμάτιο μου επί Β διαχειριστικής:mrgreen:)
76604

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙ
76605

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΛΙΤΕΣ

A/B ENGINEER
07-03-2010, 12:53
.....Ηρθες....με τις καλυτερες περγαμινες.........σε εφεραν ατομα που ηταν πραγματικοι μυτιληνιοι (ΔΣ της τοτε μεγαλης ΝΕΛ) και αγαπουσαν το τοπο μας.....εδωσες στη γραμμη σαρκα-οστα-αιμα και παλμους............εκανες ολους εμας περυφανους.....ησουν-εισαι και θα εισαι το καλυτερο ποσταλι που περασε απο την Ελλαδα μας........μεχρι το 1991,,,και φυσικα πριν την αλλαγη των μηχανων ειχες την ατυχια να κουβαλας ασχετους μηχανικους και απο 22 μιλια καταντησες στα 13 με καιρο πρυμα..........
ειχες ενα μηχανοστασιο μαυρο....σκοτεινο και απο τα λαδια εκαναν πατιναζ οποιοι κατεβαιναν.....ειχες την ατυχια προς το τελος της καριερας σου να σε εχουν στο περιθωριο οι ''μεγαλοι'' της της σημερινης μικρης ΝΕΛ ......ειχες την τυχη απο το 1991 κ μετα να εχεις πληρωμα μηχανης τοι καλυτερο στην ΕΛΛΑΔΑ και το ΕΝΝΟΩ
............που πραγματικαν σε αγαπησαν και αυτο φανηκε τοσο στη συντηρηση των μηχανων σου οσο και στη φωτια......που εδωσαν την ναυτοσυνη τους γιανα σωθεις.......
ΣΑΠΦΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.......................

A/B ENGINEER
11-03-2010, 08:35
τι να πει κανεις...για τουτη τη τζιμινιερα;;;απλα ...τελεια..........ΣΑΠΦΑΡΑ ΜΟΥ....ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ.....

leo85
13-03-2010, 16:22
ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΝΕΛΙΤΕΣ ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ foto ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ:rolleyes:

81568

nikosnasia
09-04-2010, 22:39
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΛ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1991 ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΦΩ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΙΣΜΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ 8/1/1991.
83942

nikosnasia
20-04-2010, 21:39
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου στο nautilia.gr επιλέγω αυτό το θέμα για μιά φωτό από τα παλιά, τα όμορφα,τα αξέχαστα.
85853

A/B ENGINEER
20-04-2010, 22:12
μονο που κοιτας αυτη τη πλωρη.....φτανει.....
σαπφαρα ζειςςςςςςςςςςςς

A/B ENGINEER
06-06-2010, 21:57
Οταν η ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΛ τοτε εφερνε ναυτικα καραβια...οι αλλες εταιριες μετασκευαζαν τα γκαζαδικα σε ποσταλια.......σημερα αυτοι ειναι μαγκες με τα μεγαθυρια που εχουν φερει και η σημερινη νελ....εχει βγαλει τα ματια της μονη της....
τιποτα αλλο.........παντως το DNA της ΝΕΛ ειναι οτι δε θα σβησει ποτε.....γιατι η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ

PALERMO
06-06-2010, 23:14
καλησπερα παιδια ξερετε μηπως επειδη ειχα ξαναπαει κανα 2 φορες στην νελ.πολυ καλη εταιρεια 2 φιλαρακια μου δουλευουν ηδη και χωρις βυσμα μπηκαν,μηπως ξερετε αν παιρνουν αυτο το καιρο πληρωματα κουζινα κτλ???ειμαι μαγειρας με προυπηρεσια 3 χρονια και δεν βρισκω αλλου δουλεια

Giovanaut
06-06-2010, 23:44
καλησπερα παιδια ξερετε μηπως επειδη ειχα ξαναπαει κανα 2 φορες στην νελ.πολυ καλη εταιρεια 2 φιλαρακια μου δουλευουν ηδη και χωρις βυσμα μπηκαν,μηπως ξερετε αν παιρνουν αυτο το καιρο πληρωματα κουζινα κτλ???ειμαι μαγειρας με προυπηρεσια 3 χρονια και δεν βρισκω αλλου δουλεια

Μιλοντας μονο απο προσωπικη εκτιμηση και χωρις να εχω ακουσει κατι, επειδη η εταιρεια ξεκινησε νεα βαπορια και θα ξεκινησει κι αλλα πολυ συντομα, ισως να υπαρχει ζητηση....!!!

PALERMO
07-06-2010, 01:11
πολυ ευγενικη η γραμματεια παντως σε αυτη την εταιρεια...νεα βαπορια???για πες μεσα στο καλοκαιρι κτλ?για πειτε ρε παιδια νεος 25 ειμαι,με υπηρεσια εξω και προσπαθω να μπω σε κανα βαπορι να δουλεψω εστω σαν χυτροκαθαριστης για αρχη

Giovanaut
07-06-2010, 15:27
πολυ ευγενικη η γραμματεια παντως σε αυτη την εταιρεια...νεα βαπορια???για πες μεσα στο καλοκαιρι κτλ?για πειτε ρε παιδια νεος 25 ειμαι,με υπηρεσια εξω και προσπαθω να μπω σε κανα βαπορι να δουλεψω εστω σαν χυτροκαθαριστης για αρχη

Το μονο που θα μπορουσα να προσθεσω ειναι να επικοινωνησεις με το τμημα πληροματων που βρισκεται στον Πειραια...!!!

PALERMO
07-06-2010, 18:01
Το μονο που θα μπορουσα να προσθεσω ειναι να επικοινωνησεις με το τμημα πληροματων που βρισκεται στον Πειραια...!!!

ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ...

A/B ENGINEER
09-06-2010, 22:22
OLA TA LEFTAAAAAAAAAAAAAA

douzoune
22-06-2010, 19:47
Το nautilia και οι Νελίτες είναι παντού!

Νελάρα παντού!!!!! (και στα δύσκολα....)

Αφιερωμένη στον πρόεδρο MYTILENE στον οποίο ανήκει και το σύνθημα!!! :D
Λίγες ώρες πριν με προορισμό την Λήμνο!!!!
94641

(Η φωτό είναι επεξεργασμένη με photoshop)

nikosnasia
22-06-2010, 20:17
ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΝΕΛ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΑ. ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

MYTILENE
25-06-2010, 21:06
Το nautilia και οι Νελίτες είναι παντού!

Νελάρα παντού!!!!! (και στα δύσκολα....)

Αφιερωμένη στον πρόεδρο MYTILENE στον οποίο ανήκει και το σύνθημα!!! :D
Λίγες ώρες πριν με προορισμό την Λήμνο!!!!
94641

(Η φωτό είναι επεξεργασμένη με photoshop)
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ;)

Giovanaut
13-07-2010, 13:45
Για ολους τους Νελιτες...!!!
Η Καβαλα στηριζει NEL LINES......:D

97523

97524

97525

douzoune
13-07-2010, 15:00
Για ολους τους Νελιτες...!!!
Η Καβαλα στηριζει NEL LINES......:D

Που να δεις στην Μυτιλήνη τι γίνεται! Σε λίγο θα πιάσουμε και τα υπεραστικά λεωφορεία! :cool::p ΝΕΛ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥ!!!!:D
Γιάννη ευχαριστούμε για όλες τις ανταποκρίσεις από την όμορφη Καβάλα αλλά και από Σαλόνικα με την Μυτιληνάρα!

chiotis
25-09-2010, 15:08
γραψτε και εμενα μεσα ειμαι πολυ φανατικος της νελαρας :grin:!!!!!

Η Χιος στιριζει παντα nel lines...

Nicholas Peppas
18-11-2010, 06:19
...............

Σημείωση : Ψάχνω φωτό από δύο πλοία τα οποία την δεκαετία του 1960 περνούσαν από την Μυτιλήνη ταξιδεύοντας την άγονη. Το ένα είναι το "ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φ" και το άλλο το ¨ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ".

Εδω εχουμε το θεμα για το πλοιο Γεωργιος Φ http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=125262 καθως και μια φωτογραφια του

115894

PANOS 164
05-08-2014, 12:58
:encouragement::encouragement::encouragement::enco uragement::encouragement: