Επιστροφή στο Forum : Διαγόρας [Diagoras, Lindos, Panagia Skiadeni, New Tosa]
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
douzoune
19-09-2009, 11:50
57191
57192
και μια βιαστική που πρόλαβα να βγάλω στην Θεσσαλονίκη...
57193
diagoras
19-09-2009, 11:57
57191
57192
57193
Πολυ ομορφες φωτογραφιες φιλε douzoune.Ενα ταξιδι με τον βαπορα ειναι μια εξαιρετικη εμπειρια και προτεινω σε οσους δεν το εχουν δοκιμασει τα το κανουν.Σε ευχαριστω και για την αφιερωση
Giovanaut
19-09-2009, 12:39
57191
57192
57193
Ευχαριστω πολυ για την αφιερωση douzoune...
Αλλα και για κατι ακομα....
Βλεπουμε φωτογραφιες του πλοιου σε ενα πολυ σπανιο λμανι, αυτο του Σιγριου...!!!
Να εισαι καλα....!!!
DimitrisT
19-09-2009, 12:43
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε douzoune για τις υπέροχες φωτογραφίες και την αφιέρωση,να σαι καλά.
Akis Dionisis
19-09-2009, 13:21
Thanks για την αφιέρωση.. Μαμάτες οι φώτος..:cool:
douzoune
19-09-2009, 13:49
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι που σας άρεσαν. Αν αναρωτιέστε πως πάει από κίνηση κοιτάξτε την πρώτη φωτό....Τρία λεωφορεία περίμεναν τους επιβάτες. Από το Σίγρι πήρε γύρω στα 10 Ι.Χ και 1-2 φορτηγά. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση για επιβάτες καθώς μπήκα από τους πρώτους και το καράβι έφυγε αστραπιαία. Μέχρι να αφήσω την βαλίτσα, να ανέβω επάνω και να βγώ έξω στην πρύμνη είχε φύγει!!!
Στην δεύτερη φωτό μπορείτε να δείτε το λιμάνι του Σιγρίου.
57203
57204
nickosps
19-09-2009, 13:52
Ευχαριστούμε πολύ για την σπάνια ανταπόκριση!!!
Ευχαριστω πολυ φιλε μου και για την σπανια ανταποκριση σου απο το νησι.:D:o
Speedkiller
19-09-2009, 15:50
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι που σας άρεσαν. Αν αναρωτιέστε πως πάει από κίνηση κοιτάξτε την πρώτη φωτό....Τρία λεωφορεία περίμεναν τους επιβάτες. Από το Σίγρι πήρε γύρω στα 10 Ι.Χ και 1-2 φορτηγά. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση για επιβάτες καθώς μπήκα από τους πρώτους και το καράβι έφυγε αστραπιαία. Μέχρι να αφήσω την βαλίτσα, να ανέβω επάνω και να βγώ έξω στην πρύμνη είχε φύγει!!!
Στην δεύτερη φωτό μπορείτε να δείτε το λιμάνι του Σιγρίου.
Κατ αρχας να σε ευχαριστήσω φίλε douzoune για την αφιέρωση!Κατα δεύτερον μήπως έχεις βγάλει καμια πανοραμική φώτο του σιγρίου???Θα φαινεται λογικά ωραίο απο το πλοίο!
douzoune
19-09-2009, 16:16
Κατ αρχας να σε ευχαριστήσω φίλε douzoune για την αφιέρωση!Κατα δεύτερον μήπως έχεις βγάλει καμια πανοραμική φώτο του σιγρίου???Θα φαινεται λογικά ωραίο απο το πλοίο!
Έχω βγάλει αρκετές φωτό Speed μιας και ταξίδια όπως αυτό από το Σίγρι είναι σπάνια (τουλάχιστον για μένα). Οπότε φρόντισα να φωτογραφίσω σχεδόν τα πάντα:D. Αυτές για σένα(αν κατάλαβα καλά κάτι τέτοιο εννοείς).
Ζητώ συγνώμη από τους moderators αν βγαίνουμε εκτός θέματος αλλά πιστεύω ότι αξίζει.
57237
57238
Speedkiller
19-09-2009, 16:24
Έχω βγάλει αρκετές φωτό Speed μιας και ταξίδια όπως αυτό από το Σίγρι είναι σπάνια (τουλάχιστον για μένα). Οπότε φρόντισα να φωτογραφίσω σχεδόν τα πάντα:D. Αυτές για σένα(αν κατάλαβα καλά κάτι τέτοιο εννοείς).
Ζητώ συγνώμη από τους moderators αν βγαίνουμε εκτός θέματος αλλά πιστεύω ότι αξίζει.
Εχεις και το ναυάγιο στην ξέρα???:)Ααν θες μπορείς να τις ανεβάσεις στις θαλασσινές εικόνες κ τοπια!;)
Αναχωρηση του Διαγορα απο τον πειραια 5/8/09
eliasaslan
21-09-2009, 15:54
Ευχαριστώ κι εγώ προσωπικά τον φίλο douzoune για το σπάνιο φωτορεπορτάζ του από το πανέμορφο ταξίδι Σιγρί Λέσβου - Θεσσαλονίκη που πραγματοποίησε με τον άρχοντα Διαγόρα...
Ας ταξιδέψουμε στα ίδια νερά του Αιγαίου και πάλι πάνω στο ίδιο μοναδικό καράβι, αυτή τη φορά με αντίθετο προορισμό.. Ήρθε, λοιπόν, επιτέλους η ώρα που διαθέτω τον απαραίτητο χρόνο για να συνεχίσω το μήνυμα 739 (http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=249933&postcount=739)...
Οι φωτογραφίες που μας επιτρέπεται να συμπεριλαμβάνονται σε ένα μήνυμα είναι 5.. Πράγμα που σημαίνει ότι τις περισσότερες εικόνες πρέπει να τις φανταστείτε για να ταξιδέψετε...
Η θεσσαλονίκη πλέον είναι πολύ πίσω μας.. Γνωρίζω ότι δεν θα την ξαναδώ μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο, αλλά η προσωρινή λύπη μεταφράζεται αμέσως σε χαρά και απόλαυση όταν συνειδητοποίησα πόσο όμορφα μπορεί να περάσει ένας επιβάτης στον Διαγόρα..
Αφού, λοιπόν, χάζεψα για πάρα πολλά λεπτά τον ήλιο να δύει, είπα να δοκιμάσω μερικές γεύσεις από το self service του πλοίου, με την υπόσχεση στον εαυτό μου ότι το γεύμα του Σαββάτου θα το απολάμβανα στο εστιατόριο του πλοίου.. Με την συνείδησή μου... ήσυχη, λοιπόν, ικανοποίησα προσωρινά το στομάχι μου και τα μάτια μου τρώγοντας αυτό το καθόλου παχυντικό πιάτο..
57564
Το οποίο για να χονευθεί χρειάστηκε το ακόλουθο - αυτή τη φορά πιο υγιεινό - πειρασμό...
57566
(Με συγχωρείτε για την ποιότητα των φωτογραφιών, τις τράβηξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, καθώς όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονταν γύρω μου με έβλεπαν λες και ήμουν εξωγήινος :mrgreen:....)
Δεν θα επιμείνω άλλο με γεύσεις, τις υπόλοιπες παραγγείλτε τες μόνοι σας ανάλογα με τα γούστα σας!... (Προτείνω πάντως για παγοτάκι Nirvana μπισκότο, το δοκίμασα και είναι φανταστικό :p)
Έπειτα από μία σιερά από πολύ όμορφα πιάτα, ήρθε η ώρα της ξεκούρασης για εμένα και προς μεγάλη μου τύχη με περίμενε ένα ζεστό κρεββάτι πάνω από το οποίο το φινιστρίνι με θέα την πλώρη με προκαλούσε να το κοιτάζω όλη τη νύχτα... Γύρω στις 12, όμως, οι διακόπτες έκλεισαν, οι μπαταρίες άδειασαν και το επόμενο πρωί με αμέτρητες καραβολατρικές εικόνες με περίμενε...
Η ώρα πήγε 5.25.. Το ξυπνητήρι χτύπησε στην ώρα του. Αναμανώμενη ώρα άφιξης στο Σιγρί Λέσβου 5.30. Το πλοίο έφτασε 2 λεπτά νωρίτερα στον προορισμό του.. Αυτό τα λέει όλα.. Ευτυχώς πρόλαβα να φτάσω έγκαιρα στο κατάστρωμα και να απολαύσω ένα εντελώς άγνωστο τοπίο.. Αφού περιμέναμε την αναχώρηση του Ταξιάρχη, τελικώς ο καταπέλτης ανοιξε στις 5.33 στο λιμάνι του Σιγρίου.. Οι πρώτες ενδείξεις ότι η ημέρα πλησιάζει ήρθαν την ίδια ώρα που έφευγε κορναριστός ο Ταξιάρχης.. Μοναδικές στιγμές.. Τίποτα το ιδιαίτερο από κίνηση.. Το ιδιαίτερο στοιχείο βρίσκεται σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας, αρκεί ένας καραβολάτρης να είναι γεμάτος θετική ενέργεια και καλή διάθεση στο ταξίδι του ;)
57567
Στις 5.51 οι κάβοι έλυσαν.. οι εντυπώσεις από το Σιγρί πολύ όμορφες.. Το ταξίδι φυσικά γίνεται όλο και πιο όμορφο και συναρπαστικό και συνεχίζεται με επόμενο προορισμό το λιμάνι της Χίου..
57568
57569
Για όλους τους καλούς φίλους που παρακολουθούν το θέμα του βάπορα,
Με εκτίμηση και συμπάθεια, από τον μικρός σας συμφορουμίτη από την Λέρο. :D
diagoras
21-09-2009, 15:58
Ηλια ευχαριστουμε για το ρεπορταζ και για τις υπεροχες φωτογραφιες.Οσο για το εξωγηινος το εχω αισθανθει πολλες φορες.Περιμενουμε την συνεχεια.Και παλι ευχαριστουμε
douzoune
21-09-2009, 16:12
υπέροχα λόγια, μοναδική περιγραφή,"χορταστικές" (κυριολεκτικά και μεταφορικά) φωτογραφίες.
cpt babis
21-09-2009, 16:35
Εξαιρετικα λογια ,εικονες.....
Εξαιρετικος οπως παντα ο φιλος Ηλιας!!!!
Akis Dionisis
21-09-2009, 17:40
Δώσε γκάζια "μίκρε" και δώσε φώτος στον λαό..
Ο ΔΙΑΓΌΡΑΣ τελευταία αναχώρηση από Θεσσαλονίκη έχει τελικά αυτή τη Παρασκευή στις 25/09 και όχι στις 31/09 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί αν δεν κάνω λάθος..
O Giovanaut να ετοιμάζεται αυτή την Παρασκευή για φραπεδούμπα στον ΔΙΑΓΌΡΑ λέγω!!! :cool:
eliasaslan
21-09-2009, 21:34
Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητοί φίλοι για τα άμεσα σας σχόλια που με τιμούν ιδιαίτερα. Συνεχίζω σήμερα που έχω χρόνο, μιας και η υπόλοιπη εβδομάδα αναμένεται πολύ κουραστική..
Η αναχώρησή μας από το Σιγρί αγαπητοί φίλοι ήταν σχεδόν ταυτόχρονη με την ανατολή του ηλίου.. Πράγμα που σήμαινε ότι η λέξη ύπνος για εμένα ταυτόχρονα εξαφανίστηκε από το λεξιλόγιό μου το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου! Οι προσπάθειες του πατέρα μου να με πείσει να κοιμηθώ βούλιαξαν... στα νερά λίγο έξω από την λέσβο, μιας και οι μοναδικές εικόνες που αντίκρυσε τον απορρόφησαν και τον κράτησαν και τον ίδιο στα καταστρώματα του πλοίου.. Η τρέλα δεν πάει στα βουνά φυσικά αγαπητοί φίλοι.. Φυσικά τρέλα δεν είναι ένας καραβολάτρης να βρίσκεται στα καταστρώματα λίγο πριν τις 6. Τρέλα είναι όμως να το κάνει αυτό, ενώ η εξωτερική καμπίνα του τον περιμένει :p.. Εν πάση περιπτώση, δεν το μετάνιωσα καθόλου, μιας και το τοπίο με αντάμειψε και με το παραπάνω..
Ίσως να τα έβλεπα όλα με μία υπερβολική ευχαρίστηση, αλλά σας διαβεβαιώ πως και τώρα που κάνω ένα come back σε αυτό το ταξίδι, μόνο όμορφες αναμνήσεις μου έρχονται στο μυαλό ;)...
Πάμε να δούμε μερικές εικόνες που συνέλαβε ο φακός μου λίγο έξω από το Σιγρί λέσβου :cool:...
Κύριο θέμα τους προτίμησα να είναι το φως αυτή τη φορά.. Το τεχνητό φως υποκλίνεται στην αρχοντιά και στην αναμφισβήτιτη δύναμη του ηλίου... Αφιερωμένες σε όλους τους συμφορουμίτες που αγαπούν τοπία άκρως καραβολατρικά σαν αυτά... Τις ανεβάζω στο θέμα που ανήκουν.. στο πλοίο που χωρίς αυτό δεν θα υπήρχαν.. ;)
57621
57620
pontios thessaloniki
21-09-2009, 21:40
Αψογος οπως παντα,να εισαι καλα Ηλια.
nickosps
21-09-2009, 21:45
Ηλία είσαι και ο πρώτος! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις μαγικές εικόνες που μας χαρίζεις!
diagoras
21-09-2009, 21:54
Ηλια ευχαριστουμε πολυ.Πραγματικα καθε φωτογραφια σου εχει κατι διαφορετικα.Περιμεμουμε με ανυπομονησια την συνεχεια
Nissos Mykonos
21-09-2009, 22:00
Hλία τι να πω ???Η περιγραφή του ταξιδιού σου με τις φωτογραφίες και τα λόγια είναι καταπληκτική και φυσικά άκρως καραβολατρική, με τα λόγια σου νιώθουμε ότι είμασταν όλοι εμείς στα καταστρώματα του ΔΙΑΓΟΡΑ και απολαυμβάναμε την κάθε μοναδική στιγμή!!!!Να 'σαι πάντα καλά Ηλία!!!!Σε ευχαριστούμε!!!
με ποιο προγραμμα φτιαχνονται τα 3d models?
Giovanaut
21-09-2009, 23:28
Να εισαι καλα ρε Ηλια, ταξιδεψαμε κι εμεις λιγακι....
Κανεις φοβερη δουλεια....
κι συνεχισε ετσι....
Περιμενουμε και τα υπολοιπα...!!!!!!
Akis Dionisis
25-09-2009, 16:28
Καραμπινάτη προπορεία σήμερα ο βαπόραρος στην τελευταία του εμφάνιση για φέτος στη Θεσσαλονίκη...
Πριν από λίγό (1 λεπτό) πέρασε την είσοδο του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης και ο φίλος Giovanaut είναι εκεί και με περιμένει...:D
Ως το βράδυ θα έχετε φωτογραφικό υλικό..
Τα λέμε...
nikosnasia
25-09-2009, 21:03
Αφιξή στο Καρλόβασι 19/9/2009.
58120
nikosnasia
25-09-2009, 21:06
Αραγμένο στο λιμάνι
58121
diagoras
25-09-2009, 21:21
Καταπληκτικες φιλε nikosnasia.Eυχαριστουμε
nikosnasia
25-09-2009, 21:28
Το ρεμέτζο του στο Καρλόβασι τραβηγμένο από ψηλά από την Αγία Τριάδα.
58126
58127
58128
diagoras
25-09-2009, 21:29
Καταπληκτικες!!!Ευχαριστουμε φιλε μου
Nissos Mykonos
25-09-2009, 22:18
Φίλε Νίκο υπέροχες οι φωτογραφίες του πλοίου από το Καρλόβασι!Σε ευχαριστούμε πολύ για το φωτορεπορτάζ,από το νησί του Πυθαγόρα..!!Να είσαι πάντα καλά !!!!
Giovanaut
25-09-2009, 23:29
Καραμπινάτη προπορεία σήμερα ο βαπόραρος στην τελευταία του εμφάνιση για φέτος στη Θεσσαλονίκη...
Πριν από λίγό (1 λεπτό) πέρασε την είσοδο του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης και ο φίλος Giovanaut είναι εκεί και με περιμένει...:D
Ως το βράδυ θα έχετε φωτογραφικό υλικό..
Τα λέμε...
Χαιρετε-Χαιρετε...
Πριν λιγα λεπτα γυρισα στο σπιτι, μετα την εξορμηση που καναμε με τον Akis_D κι εναν φιλο του στο ΔΙΑΓΟΡΑΣ....
Τελευταιο δρομολογιο του για φετος, και λιγο πριν απο την αναχωρηση στο πλοιο υπηρξε ενας μικρος μπουφες....
Κατα γενικη ομολογια η παρουσια του πλοιου στη γραμμη μας θεωρειται απιτυχημενη, ενω πολυ πιθανον ειναι να μας ερθει ξανα του χρονου...!!!
Λιγο μετα τις 20.00 το πλοιο μας αποχαιρετησε με το τριπλο του σφυριγμα.
Στο σημειο αυτο να ευχηθουμε καλο χειμωνα στο βαπορι και το ευγενεστατο πληρωμα του, ελπιζοντας να το δουμε και παλι του χρονου στα φιλοξενα νερα μας.... (με μια προσδοκια, να προσεγγιζει και στην πολυπαθη Λημνο...)
Δυστυχως λογω αναποδιας εγω δεν εχω φωτογραφικο υλικο, πραγμα ομως για το οποιο φροντισε ο Ακης, ο οποιος απο στιγμη σε στιγμη φτανει στο σπιτι του και θα postαρει.....
Υ.Γ. Μπραβο nikosnasia, απιστευτες φωτογραφιες....
Akis Dionisis
26-09-2009, 00:56
Συνήθως χαρακτιρίζομαι "εγγλέζος" επειδή είμαι επιοικείς στα ραντεβού μου, αλλά σήμερα μία ώρα στησίματος την έπαθε ο Giovanaut λόγο "τεχνικού" προβλήματος...:mrgreen:
Αν και δεν το πείραξε διότι χάζευε ένα "ωραίο θέμα" που θα το δείτε κι εσείς παρακάτω..
Σήμερα τελευταία αναχώρηση του ΔΙΑΓΌΡΑ από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και πολλά άτομα από τα μέλη του πληρώματος βγήκανε μία βόλτα στην πόλη να προμηθευτούνε γλυκά από την πόλη μας για τους συγγενείς τους και τις οικογένειες τους..
Βέβαια υπήρξαν και κάποια άτομα από το πλήρωμα όπως ο φίλος μας ο Τάσος που τον γνωρίσαμε κυρίως εγώ προσωπικά που δεν τα κατάφερε..
Τέλος πάντων, του χρόνου ελπίζουμε να είναι τυχερός...;)
Ξεκινάμε λοιπόν..
Με το που πάω στο Λιμάνι με τον φίλο μου τον Γιώργο συναντήσαμε το θηρίο...
http://img35.imageshack.us/img35/8544/98248022.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/842/49250832.jpg
Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά παραπάνω από 2-3 φωτογραφίες σε ένα ποστ δεν μπορώ να ανεβάσω οπότε συνεχίζω και με άλλα ποστς..
Θα παρακαλούσα την διαχείρηση να το ελέγξει λίγο...
Συνεχίζεται..
Akis Dionisis
26-09-2009, 00:58
Συνέχεια...
Για κάποιους λόγους δεν ανεβήκαμε επάνω στο πλοίο και να σας πω την αλήθεια δεν πολυψινόμασταν κιόλας.. Μόνο που τον χαζεύαμε αυτό μας ευχαριστούσε...
http://img121.imageshack.us/img121/366/93543261.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/1867/89394742.jpg
http://img190.imageshack.us/img190/7745/21998822.jpg
Συνεχίζεται...:cool:
Akis Dionisis
26-09-2009, 01:03
Συνέχεια..
http://img33.imageshack.us/img33/6369/82419945.jpg
Να κι ένας τετράποδος καραβολάτρης..:mrgreen:
http://img30.imageshack.us/img30/9689/87105509.jpg
Και αφού επιβηβάστηκαν όλοι οι επιβάτες, τα αυτοκίνητα και οι νταλίκες ήρθε η δύσκολη ώρα του αποχωρισμού..
Αφού αποχαιρετηθήκαν το πλήρωμα με τους τοπικούς Τουριστικούς Πράκτορες το πλοίο αποκολήθηκε από τον ντόκο...
http://img9.imageshack.us/img9/4235/75687156.jpg
Συνεχίζεται...
Akis Dionisis
26-09-2009, 01:11
Συνέχεια..
Και αφού απομακρύνθηκε από τον ντόκο, έριξε τρεις καραμπινάτες σφυριξιές και μας αποχαιρέτησε και μας υποσχέθηκε να μας ξανάρθει του χρόνου...
Γεια χαρά..........
http://img30.imageshack.us/img30/2045/33aw.jpg
http://img121.imageshack.us/img121/8199/74490264.jpg
Τελειώνοντας θέλω να πω, πως πιάσαμε κουβεντούλα με κάποιον αξιωματικό του πλοίου και μου είπε πως η εταιρία έμεινε υπέρ-ευχαριστημένη από την κίνηση από τους Θεσσαλονικείς και μακάρι να είχαν περισσότερο μυαλό να έβαζαν βαπόρι όλο το χρόνο από Θεσσαλονίκη και όχι μόνο αλλά γενικά από την Βόρειο Ελλάδα..
Σε αυτό το σημείο εγώ κλείνω την ανταπόκριση μου για φέτος από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τον ΔΙΑΓΌΡΑ...
Του χρόνου πάλι.. :cool:
DimitrisT
26-09-2009, 10:31
Σας ευχαριστούμε πολύ φίλοι μου Akis D & nikosnasia για τις ωραίες φωτογραφίες ,να στε καλά.
9.28 έγινε η τελευταία αναχώρηση του Δαγόρα από την Χίο.Ελπίζω να ξαναέχουμε την χαρά να δούμε τον Διαγόρα στην Χίο έως τότε καλά ταξίδια να έχει ο Διαγόρας και το πλήρωμα του.
Ο Διαγόρας δεμένος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11525) στο λιμάνι της Χίου αναχώρηση και δυστυχώς έρχεται η ώρα της αναχώρησης (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11526).
Giovanaut
26-09-2009, 15:11
Συνέχεια..
Και αφού απομακρύνθηκε από τον ντόκο, έριξε τρεις καραμπινάτες σφυριξιές και μας αποχαιρέτησε και μας υποσχέθηκε να μας ξανάρθει του χρόνου...
Γεια χαρά..........
Τελειώνοντας θέλω να πω, πως πιάσαμε κουβεντούλα με κάποιον αξιωματικό του πλοίου και μου είπε πως η εταιρία έμεινε υπέρ-ευχαριστημένη από την κίνηση από τους Θεσσαλονικείς και μακάρι να είχαν περισσότερο μυαλό να έβαζαν βαπόρι όλο το χρόνο από Θεσσαλονίκη και όχι μόνο αλλά γενικά από την Βόρειο Ελλάδα..
Σε αυτό το σημείο εγώ κλείνω την ανταπόκριση μου για φέτος από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τον ΔΙΑΓΌΡΑ...
Του χρόνου πάλι.. :cool:
Πολυ καλα τα ειπες και τα εδειξες Ακη....
Αντε με το καλο να ξανατρεχουμε του χρονου....!!!!!
Αυτό όμως εγώ το θεωρώ κακομοιριά. Δεν είναι δυνατό η δέυτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας να μην συνδέεται με την υπόλοιπη νησιωτική χώρα, παρά μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα το καλοκαίρι :rolleyes:. Δηλαδή εμπορικά (διακίνηση αγαθών) δεν υπάρχει? Αυτό ισχύει και για της άλλη γραμμή που αφήσανε φέτος εκτός οι αρμόδιοι. Αυτή της των Σποράδων, Κυκλάδων, Κρήτης. Είμαστε για κλάματα κατά την γνώμη μου και λυπάμαι πολύ..:cry:
eliasaslan
26-09-2009, 18:41
Το ρεμέτζο του στο Καρλόβασι τραβηγμένο από ψηλά από την Αγία Τριάδα.
58126
58127
58128
Συνέχεια..
Γεια χαρά..........
Του χρόνου πάλι..
Σας ευχαριστούμε πολύ φίλοι μου Akis D & nikosnasia για τις ωραίες φωτογραφίες ,να στε καλά.
9.28 έγινε η τελευταία αναχώρηση του Δαγόρα από την Χίο.Ελπίζω να ξαναέχουμε την χαρά να δούμε τον Διαγόρα στην Χίο έως τότε καλά ταξίδια να έχει ο Διαγόρας και το πλήρωμα του.
Ο Διαγόρας δεμένος (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11525) στο λιμάνι της Χίου αναχώρηση και δυστυχώς έρχεται η ώρα της αναχώρησης (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11526).
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχουμε μοναδικούς ανταποκριτές σε όλο το Αιγαίο... Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν, στους συνεπέστατους συμφορουμίτες μας Gionaut, Akhs_D, Dimitris T και nikosnasia για τα πανέμορφα φωτογρεπορτάζ τους από τα αντίστοιχα λιμάνια (Θεσσαλονίκης, Χίου, Καρλοβασίου Σάμου).. :D. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα προσωπικά..
Επειδή λοιπόν, ταξιδέψαμε στην Θεσσαλονίκη με την βοήθεια των Gionaut και Akhs_D, φτάσαμε στο Σιγρί λέσβου χάρη στις πολύ όμορφες και προσεγμένες φωτογραφίες των φίλων Speedkiller και douzoune, μεταβείκαμε στο λιμάνι της Χίου με τις επιλεγμένες φωτογραφίες του Dimitris T, έπειτα βάλαμε πλώρη για να προσεγγίσουμε το λιμάνι του Καρλοβασίου Σάμου, όπου μας ταξίδεψαν οι ZAIMIS και nikosnasia (εάν υπήρξε άλλος ανταποκριτής που δεν θυμάμαι, συγχωρέστε με)....
Επειδή δεν θέλω καθόλου αυτό το υπέροχο ταξίδι να σταματήσει στο καρλόβασι Σάμου, ανεβάζω 1 ενδεικτική φωτογραφίες από τον επόμενο προορισμό του δρομολογίου, που δεν είναι αλλος από την Κάλυμνο.. Αφιερωμένη σε όλους τους ανταποκριτές μας από την Σάμο, την Χίο και την Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και σε όλοτς τους καλούς φίλους που συμμετέχουν σε αυτό το θέμα... :cool:
(ιδιαίτερα στον φίλο thanos75 που περίμενε φωτογραφίες από την Κάλυμνο πως και πως) ;)
Κάλυμνος... Λίγα μόλις λεπτά πέρασαν από τις βόλτεςμου στα καταστρώματα του Διαγόρα, και όμως μου έλειψαν! Πρέπει να συμβιβαστώ και να σεβαστώ τον νόμο που λέει ξεκάθαρα ότι σε κάθε όμορφη εμπειρία υπάρχει ένα τέλος.. Εν αναμωνή της επόμενης, λοιπόν!
58225
Giovanaut
26-09-2009, 20:10
Να εισαι καλα ρε Ηλια, εισαι απιστευτος...!!!!
DimitrisT
26-09-2009, 22:58
Να σαι καλά φίλε Ηλία για τα καλά σου λόγια.Καταπληκτική φωτογραφία όπως όλες όσες έχεις ανεβάσεις,να σαι καλά σε ευχαριστούμε.
Rocinante
26-09-2009, 23:04
Καταπληκτικη δουλεια απ ολους.
Υπερευχαριστουμε και παντα τετοια ;)
opelmanos
27-09-2009, 10:42
Ο Διαγόρας ΕΙΣΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.Φίλε diagoras δικές σου
58322
58323
58324
58326
58327
opelmanos
27-09-2009, 10:45
Και άλλες 2 απ'το λιμάνι
58328
58329
diagoras
27-09-2009, 10:45
Φιλε opelmanos σε ευχαριστω πολυ.Ειναι πραγματικα ολες πανεμορφες!!!!Να σαι παντα καλα.
Speedkiller
27-09-2009, 10:47
Ο Διαγόρας ΕΙΣΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.Φίλε diagoras δικές σου
58322
58323
58324
58326
58327
Να και κάτι διαφορετικό...Μπράβο Μάνο!
nickosps
28-09-2009, 21:42
Είσαι ωραίος ρε Μάνο! Μπράβο σου!
Και άλλες 2 απ'το λιμάνι
58328
58329
Mπράβο Μάνο όμορφες οι φωτογραφίες σου...:D
opelmanos
29-09-2009, 11:34
Mπράβο Μάνο όμορφες οι φωτογραφίες σου...:DEυχαριστώ παιδιά για τα καλά σας σχόλια να στε πάντα καλά.
DimitrisT
29-09-2009, 13:51
Σε ευχαριστούμε φίλε Μάνο για τις υπέροχες φωτογραφίες από την Χίο,να σαι καλά.
Το Διαγόρας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11619) κατά την τελευταία παρουσία στο λιμάνι της Χίου.
Μια παλιότερη προσέγγηση του πλοίου στην Χίο λίγο πριν μπει στο λιμάνι (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=11618) από την πρύμη του Οινούσσαι ΙΙΙ .
hayabusa
05-10-2009, 23:32
μια απίστευτη λήυψη του βάπορα που αλίευσα από το ΑΙΣ
http://syros-observer.aegean.gr/ais/showphoto.aspx?photoid=106061
cpt babis
10-10-2009, 12:57
Για τους φιλους diagoras και nkr;)
60040
diagoras
10-10-2009, 12:59
Για τους φιλους diagoras και nkr;)
60040
Αυτος εισαι Μπαμπη.Σε ευχαριστω παρα πολυ.Ελπιζω να ανταποδωσω αυριο
Ευχαριστω πολυ Μπαμπη!!!:D
Το Διαγορας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=12132) σε μια καλοκαιρινη εισοδο του στο λιμανι της Ροδου.
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ
ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ
60871
ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ
60872
diagoras
17-10-2009, 10:11
Πανεμορφες....
leonidas
17-10-2009, 10:19
DIAGORAS
PIRAEUS PORT 30/8/09 :D
60907
xidianakis
17-10-2009, 17:14
σε ποια γραμμη θα μπει το πλοιο με τη νεα χρονια??
BEN BRUCE
17-10-2009, 22:45
LINDOS για εμενα πιο ευηχο ονομα απο το σημερινο.Φρεσκο φρεσκο μολις εχει ερθει απο ιαπωνια, μπορω να πω
60988
diagoras
17-10-2009, 22:48
LINDOS για εμενα πιο ευηχο ονομα απο το σημερινο.Φρεσκο φρεσκο μολις εχει ερθει απο ιαπωνια, μπορω να πω
60988
Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Η,ιστορικοτατη και πανεμορφη.Και διπλα το ΑΡΚΑΔΙ αλλα επικεντρονομαι πιο πολυ στον βαπορα μου.Τρομερο ντοκουμεντο ben.Χιλια ευχαριστουμε
Παρατήρησα στο site της Blue Star Ferries, στα δρομολόγια του Διαγόρα, πως το πλοίο είχε την προηγούμενη Κυριακή έκτακτο για Πάρο, σήμερα έκτακτο για Νάξο και την Κυριακή 1/11 έχει έκτακτο για Τήνο... Μήπως ξέρετε γιατί αυτά τα έκτακτα; :confused:
Και κάτι άλλο... Ποιο πλοίο θα το αντικαταστήσει στην ακινησία του? Blue Star Paros/Naxos?
ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.
nickosps
19-10-2009, 09:59
Μπράβο σου Ben για την ιστορικότατη φωτογραφία του βάπορα!
thanos75
19-10-2009, 15:46
Παρατήρησα στο site της Blue Star Ferries, στα δρομολόγια του Διαγόρα, πως το πλοίο είχε την προηγούμενη Κυριακή έκτακτο για Πάρο, σήμερα έκτακτο για Νάξο και την Κυριακή 1/11 έχει έκτακτο για Τήνο... Μήπως ξέρετε γιατί αυτά τα έκτακτα; :confused:
Και κάτι άλλο... Ποιο πλοίο θα το αντικαταστήσει στην ακινησία του? Blue Star Paros/Naxos?
Πέρσι πάντως είχε αντικατασταθεί από το Blue star Paros
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχουμε μοναδικούς ανταποκριτές σε όλο το Αιγαίο... ......
(ιδιαίτερα στον φίλο thanos75 που περίμενε φωτογραφίες από την Κάλυμνο πως και πως)
Κάλυμνος... Λίγα μόλις λεπτά πέρασαν από τις βόλτεςμου στα καταστρώματα του Διαγόρα, και όμως μου έλειψαν! Πρέπει να συμβιβαστώ και να σεβαστώ τον νόμο που λέει ξεκάθαρα ότι σε κάθε όμορφη εμπειρία υπάρχει ένα τέλος.. Εν αναμωνή της επόμενης, λοιπόν!
58225
Σέυχαριστώ Ηλία μου έστω και λίγο καθυστερημένα. Γνωρίζεις μήπως εάν αυτό το ταβερνάκι στην Κάλυμνο φτιάχνει καλούς ψαρομεζέδες?:D Ειλικρινά υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από ουζάκι, φρέσκο ψαράκι, καλή παρέα και συνάμα για φόντο ένα τόσο όμορφο πλοίο?
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ Δ.Α.Ν.Ε. ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΛΛΑ......
ΜΕ ΡΟΤΑ ΓΙΑ ΚΩ.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=61448&stc=1&d=1256124215
dokimakos21
23-10-2009, 07:10
Απο μικρος παντα τραβουσα φωτογραφιες με μια φωτογρφικη με φιλμ που μ ειχαν παρει οι γονεις μου...Καποια στιγμη ανοιξα το συρταρι με τις φωτογραφιες κ διαλεξα μερικες...Με την βοηθεια του πολυ καλου φιλου TSS APOLLON οι φωτογραφιες σκαναριστικαν και πλεον μπορω να τις μοιραστω μαζι σας.....
Ε/Γ-0/Γ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Ρόδος 09.05.2004
61671
Χαρισμενη στον φιλο tss apollon k ston diagora....
diagoras
23-10-2009, 15:07
Φιλε Φωτη σε ευχαριστω παρα πολυ για την αφιερωση.Η φωτογραφια σου ειναι πανεμορφη.Να σαι καλα.Απ τις πιο ομορφες που μου εχουν αφιερωσει
Maroulis Nikos
24-10-2009, 14:50
Διαγόρας μόλις έχει δέσει στο λιμάνι του Πειραιά, το οποίο χτές προσέγγισε εκτάκτως την Νάξο.
61817
thanos75
25-10-2009, 17:41
Απο μικρος παντα τραβουσα φωτογραφιες με μια φωτογρφικη με φιλμ που μ ειχαν παρει οι γονεις μου...Καποια στιγμη ανοιξα το συρταρι με τις φωτογραφιες κ διαλεξα μερικες...Με την βοηθεια του πολυ καλου φιλου TSS APOLLON οι φωτογραφιες σκαναριστικαν και πλεον μπορω να τις μοιραστω μαζι σας.....
Ε/Γ-0/Γ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Ρόδος 09.05.2004
61671
Χαρισμενη στον φιλο tss apollon k ston diagora....
Τελικά νομίζω πως τα χρώματα της ΔΑΝΕ του έδιναν άλλη φινέτσα
MΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ
62063
62064
leonidas
26-10-2009, 11:40
F/B DIAGORAS
PIRAEUS PORT 18/10/09 :D
62102
T.S.S. APOLLON
27-10-2009, 19:39
F/B Διαγορας...Πειραιας 18-10-2009.
62333
χαρισμενη στους φιλους dokimakos21,diagoras και polykas.
diagoras
27-10-2009, 19:41
Ευχαριστω παρα πολυ δασκαλε για την αφιερωση.Να σαι καλα.Απ οτι βλεπω το βαπορας πρεπει να παει για δεξαμενισμο
Akis Dionisis
28-10-2009, 00:00
Ευχαριστω παρα πολυ δασκαλε για την αφιερωση.Να σαι καλα.Απ οτι βλεπω το βαπορας πρεπει να παει για δεξαμενισμο
Αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα τoν Ιανουάριο θα πάει.. Έχω ενημερωθεί..;)
Αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα τoν Ιανουάριο θα πάει.. Έχω ενημερωθεί..;)
Είναι έτσι όπως τα λέει ο Akis_D. Το τελευταίο Blue, εκτός αποροόπτου, που θα επισκευθεί την Σύρο για δεξαμενισμό. Μετά θα αρχίσουν τα κόκκινα.
Χθεσινή αναχώρηση του πλοίου απο Πειραιά.
diagoras
02-11-2009, 22:27
F/B DIAGORAS
63372
Xαρισμενη στους ben bruce,tss apollon
douzoune
02-11-2009, 22:34
Διαγόρας φτάνοντας στο Σίγρι Λέσβου.
Για τον φίλο diagoras...
63377
diagoras
02-11-2009, 22:38
Ευχαριστω πολυ φιλε Δημητρη.Ωραια φωτογραφια του βαπορα
sylver23
04-11-2009, 15:01
Εγκρίθηκαν, από το τμήμα Άγονων Γραμμών της Διεύθυνσης Μεταφορών της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, τα επιδοτούμενα δρομολόγια του Ε/Γ «Διαγόρας» στη δρομολογιακή γραμμή Θεσσαλονίκη- Σίγρι-Χίος-Καρλόβασι-Κάλυμνος-Κώς-Ρόδος και επιστροφή, για το χρονικό διάστημα από 31-5-2010 μέχρι 26-9-2010 (Τουριστική περίοδος).
Με απόφαση της ίδιας Υπηρεσίας, μετά από πρόταση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου και του Δήμου Φούρνων και μέχρι την οριστικοποίηση των διαγωνισμών της 10ης και 20ης Νοεμβρίου 2009, τροποποιούνται τα δρομολόγια του Ε/Γ-Δ/Ρ “BLUE VELVET” της Πέμπτης και του Σαββάτου ούτως ώστε να υπάρχει ανταπόκριση με το «Νήσος Χίος ή Νήσος Μύκονος» στο λιμάνι του Καρλοβάσου.
Με αυτή την προσωρινή τροποποίηση δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους των Φούρνων πρόσβασης προς και από τον Πειραιά άλλες δυο ημέρες της εβδομάδας εκτός αυτής της Τρίτης που το πλοίο της γραμμής προσεγγίζει το νησί τους.
Πηγή:Ικαριακή εφημερίδα Καβο Πάπας (http://www.kavopapas.gr/press/index.php?option=com_content&view=article&id=185:2009-11-04-10-56-18&catid=1:latest-news&Itemid=55)
leonidas
04-11-2009, 18:29
Είναι ωραία να έχεις ένα πλοίο αγαπημένο...ξεχωριστό...:D
Γιάννη, δική σου ! ;)
63606
Πειραιάς 30/8/09 :cool:
diagoras
04-11-2009, 18:41
Λεωνιδα μου σε ευχαριστω πολυ.Να σαι παντα καλα και θα ανταποδωσω στο αγαπημενο σου πλοιο.Η φωτογραφια ειναι υπεροχη και η δικια μου θα ειναι καπως ετσι;)
douzoune
04-11-2009, 19:01
Εγκρίθηκαν, από το τμήμα Άγονων Γραμμών της Διεύθυνσης Μεταφορών της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, τα επιδοτούμενα δρομολόγια του Ε/Γ «Διαγόρας» στη δρομολογιακή γραμμή Θεσσαλονίκη- Σίγρι-Χίος-Καρλόβασι-Κάλυμνος-Κώς-Ρόδος και επιστροφή, για το χρονικό διάστημα από 31-5-2010 μέχρι 26-9-2010 (Τουριστική περίοδος).
Πηγή:Ικαριακή εφημερίδα Καβο Πάπας (http://www.kavopapas.gr/press/index.php?option=com_content&view=article&id=185:2009-11-04-10-56-18&catid=1:latest-news&Itemid=55)
Πολύ ευχάριστο που θα μας ξαναέρθει!!! Giovanaut και Akis_D ετοιμαστείτε από τώρα!!!:D
Μερικές εσωτερικές για τον Γιάννη...
63616
63617
63618
diagoras
04-11-2009, 19:03
Ευχαριστω πολυ Δημητρη.Να σαι καλα.
leonidas
04-11-2009, 19:07
Πολυ ομορφο το πλοιο μεσα...:D
Το διατηρεις μια χαρα Γιαννη ! :mrgreen:
diagoras
04-11-2009, 19:08
Ειδες αγαπη???Ουτε κοκος σκονης:mrgreen:
leonidas
04-11-2009, 19:21
Χαχαχα...Πλακα πλακα ειναι αριστης ταξεως βαπορι...
Το καλοκαιρι μια φιλη μου ταξιδεψε φισκα απο Ναξο για Πειραια (εξου και οι φοτος μου:p) και της αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις!Της αρεσε πιο πολυ και απ το Ναξος...
Αλλα να ερθουμε στο θεμα, μπραβο στην εταιρια που το διατηρει ετσι και λαμπει ! :D
diagoras
04-11-2009, 19:34
Το βαπορι οπως ειπες Λεωνιδα ειναι αριστο.Κανενα παραπονο απο επιβατες δεν εχω ακουσει και στο ταξιδι μου το τελευταιο ειχε χτυπησει πρωτοκολο και ηταν σαν να ηταν αδειο.Μπραβο και στην εταιρια μπραβο και στο πληρωμα
DimitrisT
05-11-2009, 11:23
Καλημέρα φίλοι μου.Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του Διαγόρα για τη γραμμή Ρόδος- Θεσσαλονίκη (http://www.bluestarferries.gr/site/routes.asp?rid=43&loc=1).
Αφιερωμενη στους diagora και Νικο Μαρουλη:D;)!!!
64408
diagoras
09-11-2009, 21:33
Εξαιρετικη.Και τα χρωματα και η γωνια ληψης.Ευχαριστω και θα ανταποδωσω σε αλλο θεμα φιλε Νικο
nickosps
10-11-2009, 08:57
Πανέμορφη και θα συμφωνήσω για την ωραία γωνία λήψης!
Giovanaut
10-11-2009, 16:40
Πολύ ευχάριστο που θα μας ξαναέρθει!!! Giovanaut και Akis_D ετοιμαστείτε από τώρα!!!:D
Μερικές εσωτερικές για τον Γιάννη...
63616
63617
63618
Να εισαι καλα ρε Δημητρη...!!!
Οι καμερες συντηρουνται για να ειναι ετοιμες...!!!
Akis Dionisis
10-11-2009, 16:55
Να εισαι καλα ρε Δημητρη...!!!
Οι καμερες συντηρουνται για να ειναι ετοιμες...!!!
Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη καθώς επίσης ετοιμάζομαι για το καλοκαίρι να κάνω την τρέλα μου..
Τρένο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και Περαιά..
Blue Star 1 ή ΔΙΑΓΌΡΑΣ από Πειραιά για Ρόδο..
ΔΙΑΓΌΡΑΣ από Ρόδο προς Πειραιά..
Θα βγάλω ανακοίνωση δημοσίως το καλοκαιράκι να κάνουμε αυτό το 3ήμερο πάρτυ...:cool:
Και μία φώτο από το καλοκαιράκι που μας πέρασε με τον ΔΙΑΓΌΡΑ στη Θεσσαλονίκη στο δεύτερο του δρομολόγιο..
http://img17.imageshack.us/img17/3290/dsc01097ua.jpg
BULKERMAN
15-11-2009, 19:32
Τι εκανε αποψε το Διαγορας στην Τηνο????κατι εκτακτο??
diagoras
15-11-2009, 19:33
Ναι φιλε bulkerman κανει καποια εκτακτα στην Τηνο καποιες φορες
Προσκυνηματικά ταξίδια, όπως γίνονται από όλη την Ελλάδα..., στην Τήνο πάνε και οι Δωδεκανήσιοι ;)
Amorgos66
23-11-2009, 12:02
...Kυριακή βραδυ 22/11 κατα τις 22.00 προσέγγισε εκτάκτως
στα Κατάπολα ο Διαγόρας προερχόμενος
από Πειραια και πήρε γύρω στα 70 άτομα επι το πλείστον
Αστυπαλίτες που είχαν βρεθεί στην Αμοργό για την γιορτή της
Παναγίας Χοζοβιώτισσας....
θελω φοτο απο τα καταπολα με το διαγορα!!
DimitrisT
23-11-2009, 19:41
To Διαγόρας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=13267) αναχωρεί απο το λιμάνι της Χίου μια μέρα του Αυγούστου. Αφιερωμένη στους φίλους diagoras,Giovanaut,akis d,Nikos v και φυσικά σε όλους τους φαν του πλοίου.
Akis Dionisis
24-11-2009, 00:16
To Διαγόρας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=13267) αναχωρεί απο το λιμάνι της Χίου μια μέρα του Αυγούστου. Αφιερωμένη στους φίλους diagoras, Giovanaut, Αkis_D, Nikos v και φυσικά σε όλους τους φαν του πλοίου.
Ωραία φώτο..
Αντε να μας έρθει το καλοκαιράκι.. :cool:
Giovanaut
24-11-2009, 00:24
To Διαγόρας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=13267) αναχωρεί απο το λιμάνι της Χίου μια μέρα του Αυγούστου. Αφιερωμένη στους φίλους diagoras,Giovanaut,akis d,Nikos v και φυσικά σε όλους τους φαν του πλοίου.
Μοναδικος ο βαπορας....!!!
Να εισαι καλα Δημητρη για την αφιερωση..!!!!
Ευχαριστουμε πολυ...!!!!!
Akis_D για σένα και τον Giovanaut. Ξεκινήσαμε, πάμε να πάρουμε τον Έργη κι ερχόμαστε...:D
http://www.nautilia.gr/images/content/PICT7752_213719112009.jpg
Akis Dionisis
24-11-2009, 20:25
Ελάτε και σας περιμένουμε...:cool:
Giovanaut
24-11-2009, 21:56
Akis_D για σένα και τον Giovanaut. Ξεκινήσαμε, πάμε να πάρουμε τον Έργη κι ερχόμαστε...:D
Πολυ ομορφη η φωτο Leo.... Ευχαριστουμε...!!!!!!!!!
Να εισαι καλα και να περνας ακομα καλυτερα...!!!!
cpt babis
27-11-2009, 11:24
Diagoras (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=13360)
66475
για τους φιλους diagoras,eliasaslan,Giovanaut και Akis D ;)
diagoras
27-11-2009, 11:54
Μπαμπη ευχαριστω πολυ.Υπεροχη η φωτογραφια του βαπορα.Να σαι καλα
Giovanaut
27-11-2009, 14:46
Diagoras (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentID=13360)
[/ATTACH]
για τους φιλους diagoras,eliasaslan,Giovanaut και Akis D ;)
Να εισαι καλα cpt....!!!!
Πολυ ομορφος...!!!!
Μιλαει το βαπορι....!!!!!
aegeanspeedlines
27-11-2009, 16:58
Διαγόρας, στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2007
66515
diagoras
27-11-2009, 16:59
Πολυ καλη:cool:
aegeanspeedlines
27-11-2009, 17:03
Πολυ καλη:cool:
Ευχαριστώ πολύ!!!
douzoune
27-11-2009, 17:08
Ο Διαγόρας στο Σίγρι Λέσβου
Για τους φίλους Giovanaut, AkisD, Cptbabis, aegeanspeedlines και φυσικά στον diagoras
66517
aegeanspeedlines
27-11-2009, 17:13
Για τους φίλους Giovanaut, AkisD, Cptbabis, aegeanspeedlines και φυσικά στον diagoras
66517
Ευχαριστούμε πολύ!!! Θεϊκή φωτό!!!
diagoras
27-11-2009, 17:15
Ευχαριστω πολυ Δημητρη.Να σαι καλα.Υπεροχη η φωτογραφια του βαπορα
Giovanaut
27-11-2009, 17:22
Πολυ ομορφες οι φωτο σας παιδια...!!!!
Δημητρη να εισαι καλα για την αφιερωση...!!!!
cpt babis
27-11-2009, 17:38
66517
Yπεροχη !!!
Να εισαι καλα Δημητρη !!!
Σε ευχαριστω πολυ!!!
Akis Dionisis
27-11-2009, 18:12
Πάρα πολύ ωραίες οι φώτος σας παίδες...
Το έρχόμενο καλοκαίρι θα σας ανταπωδώσουμε..;)
Όσοι θέλετε έχω το πρόγραμα για θέματα για κινητά Sony Ericsson
και όταν έχω ελεύθερο χρόνο κάνω μερικά θεματάκια με δικές μου φώτος και κανα δυο με δικές σας
ΠΆΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΧΡΉΣΗ..
Όποιος θέλει μου στέλνει Π.Μ. και το email του και του στέλνω..
Ακόμα και μέσω μσν..;)
BEN BRUCE
27-11-2009, 21:13
DIAGORAS στην ναξο τον σεπτεμβριο του 2007.Για ολους τους καλους φιλους
66559
diagoras
27-11-2009, 21:35
Πολυ ομορφη φωτογραφια ben.Ευχαριστουμε
cpt babis
27-11-2009, 21:50
DIAGORAS στην ναξο τον σεπτεμβριο του 2007.Για ολους τους καλους φιλους
66559
Eννοειται πως η φωτο ειναι πανεμορφη!!!
Ξερουμε ποσο καιρο εκατσε ο καπτεν Κωστας Τζωρτζης στο βαπορι;
diagoras
27-11-2009, 22:03
Σκατζαροντας τον cpt Γιαννη Πασχαλη ο cpt Κωστας ειχε κατσει λιγο καιρο στον ΔΙΑΓΟΡΑ,νομιζω 2,5 μηνες αν θυμαμαι καλα:oops:.Αν καποιος ειναι σιγουρος καλυτερα να μας διαφωτισει εκεινος
BEN BRUCE
27-11-2009, 22:11
Εγω τον ειχα δει στη ροδο νοεμβριο του 2006 οποτε εκει ηταν και η υπηρεσια του στο βαπορι.
cpt babis
28-11-2009, 08:24
Σκατζαροντας τον cpt Γιαννη Πασχαλη ο cpt Κωστας ειχε κατσει λιγο καιρο στον ΔΙΑΓΟΡΑ,νομιζω 2,5 μηνες αν θυμαμαι καλα:oops:.Αν καποιος ειναι σιγουρος καλυτερα να μας διαφωτισει εκεινος
Εγω τον ειχα δει στη ροδο νοεμβριο του 2006 οποτε εκει ηταν και η υπηρεσια του στο βαπορι.
Σας ευχαιστω για τις απαντησεις σας:D;)
DimitrisT
30-11-2009, 18:19
Χτεσινή αναχώρηση του Διαγόρα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=13446) από το λιμάνι του Πειραιά,φωτογραφία από το λιμενοβραχίωνα του κόκκινου φάρου.Αφιερωμένη σε όλους τους φίλους του πλοίου.
DimitrisT
03-12-2009, 15:12
29/11 Ο Διαγόρας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=13550) ξεκινάει το ταξίδι του.....
stratoscy
03-12-2009, 17:47
29/11 Ο Διαγόρας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentID=13550) ξεκινάει το ταξίδι του.....
Δέν έχω λόγια να την περιγράψω γι αυτό δε θα το κάνω;)
diagoras, Γιάννη για τα γεννέθλια σου εύχομαι χρόνια πολλά με μια φωτογραφία από το αγαπημένο σου καράβι στις 19.11.09 μόλις έχει βγει απο το μεγάλο λιμάνι. Σε ευχαριστούμε για την παρουσία σου στο φόρουμ μας.
Να τα εκατοστήσεις....
68435
DimitrisT
12-12-2009, 10:49
Φίλε diagoras χρόνια σου πολλά και καλά,να τα εκατοστήσεις,καλή πρόοδο στο σχολείο και οτι επιθυμείς να πραγματοποιειθεί.
29/11 Περαιάς........
68479
Αφιερωμένη στον φίλο Γιάννη (diagoras)
nickosps
12-12-2009, 11:39
Φίλε diagoras σου εύχομαι χρόνια πολλά, πολύχρονος και καλή πρόοδο! Για σένα, ο βάπορας εισέρχεται στο λιμάνι της Πάρου, 16/8/2008.
68485
diagoras
12-12-2009, 13:20
Καπετανιε,Δημητρη και Νικο σας ευχαριστω πολυ:oops:.Να ειστε παντα καλα.Οι φωτογραφιες του βαπορα μου ειναι υπεροχες
Akis Dionisis
12-12-2009, 13:53
Φοβερές φώτος...
Άντε και τον περιμένουμε το καλοκαιράκι τον βαπόραρο..:cool:
mike_rodos
17-12-2009, 20:41
ΔΙΑΓΟΡΑΣ στις 4 Αυγούστου 2009, προερχόμενος από Καστελόριζο....
Έτοιμος να φουντάρει τις άγκυρες.....
Για όλα τα μέλη του nautilia.gr
69084
diagoras
17-12-2009, 20:47
Απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.Απ τις ωραιοτερες φωτογραφιες του βαπορα
ΔΙΑΓΟΡΑΣ στις 4 Αυγούστου 2009, προερχόμενος από Καστελόριζο....
Έτοιμος να φουντάρει τις άγκυρες.....
Για όλα τα μέλη του nautilia.gr
69084
Εξαιρετική! Μπράβο Μιχάλη!;)
Και το πλοίο πανέμορφο όπως πάντα!
nickosps
17-12-2009, 23:07
Γεια σου ρε mike με τα ωραία σου!
Στις 00:40 αναχώρισε απο τον Πειραιά το ΔΙΑΓΟΡΑΣ λόγω απεργίας με αφιξοαναχωρίσεις στα εξής λιμάνια:
Πάρος (05:45-06:40)
Κάλυμνο (11:55-12:55)
Κώ (13:55-14:10)
Νίσυρο (15:40-16:05)
Τήλο (17:20-17:40)
Ρόδο (19:30-20:40)
Τήλο (22:30-23:20)
Νίσηρο (00:25-01:20)
Κώ (03:00-03:30)
Κάλυμνο (04:35-05:30)
Πειραιά (14:45)
BEN BRUCE
18-12-2009, 16:33
DIAGORAS στη ροδο με απαγορευτικο.Πλοιαρχος Κωστας Τζωρτζης
69196
diagoras
18-12-2009, 16:36
Πανεμορφη φωτογραφια ben και ο καπτα Κωστας στον ΔΙΑΓΟΡΑ.Αυτα ειναι:cool:
Tasos@@@
18-12-2009, 17:14
Αψογη φωτο Ben.Τρομερος πλοιαρχος,ονομα βαρυ....χτεσινη αναχωρηση του Διαγορα μετα την απεργια...μολις εχει λυσει καβους.
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_3270.jpg
mike_rodos
19-12-2009, 15:49
ΔΙΑΓΟΡΑΣ μπουκάροντας στο δύσκολο σε νοτιάδες λιμάνι της Ρόδου στις 11/11/09 με 8άρι γεμάτο Νοτιά! Μπράβο στον κάπταιν που κατάφερε και το έδεσε, διότι την ώρα της μανούβρας ξέσπασε καταιγίδα με περιορισμένη ορατότητα....
69346
Για όλους τους καλούς φίλους.!
diagoras
19-12-2009, 15:52
Πολυ καλη φωτογραφια φιλε mike_rodos.Ευχαριστουμε
Tasos@@@
19-12-2009, 16:03
Φιλε mike_rodos πολυ ομορφη φωτογραφια και ενα μπραβο ακομα στον πλοιαρχο απο εμενα!:D
ΔΙΑΓΟΡΑΣ μπουκάροντας στο δύσκολο σε νοτιάδες λιμάνι της Ρόδου στις 11/11/09 με 8άρι γεμάτο Νοτιά! Μπράβο στον κάπταιν που κατάφερε και το έδεσε, διότι την ώρα της μανούβρας ξέσπασε καταιγίδα με περιορισμένη ορατότητα....
69346
Για όλους τους καλούς φίλους.!
Μπράβο Μιχάλη!!! Η φωτογραφία σου πραγματικά δεν παίζεται!!:shock::shock::shock:
mike_rodos
19-12-2009, 18:52
Πολυ καλη φωτογραφια φιλε mike_rodos.Ευχαριστουμε
Φιλε mike_rodos πολυ ομορφη φωτογραφια και ενα μπραβο ακομα στον πλοιαρχο απο εμενα!:D
Μπράβο Μιχάλη!!! Η φωτογραφία σου πραγματικά δεν παίζεται!!:shock::shock::shock:
Eυχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.... Θα ανεβούν και άλλες πολλές φώτο στο φόρουμ μας από το νησί των Ιπποτών.. Και όχι μόνο!!!
Mετα τις εκπληκτικες φωτο του Mike(προσωπικα οι καλυτερες που εχω δει για το πλοιο) με τον ομορφο ΔΙΑΓΟΡΑ,εδω θα τον δουμε στον Αθηνιο Σαντορινης και την αφιερωνω στον φιλο diagoras που εχει καψουρα με τον βαπορα:wink:
http://img96.imageshack.us/img96/3634/p1011090ok.png (http://img96.imageshack.us/my.php?image=p1011090ok.png)
diagoras
20-12-2009, 21:27
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ:shock:.Φιλε Μαρινο με αποτελειωσες.Τρομερη φωτογραφια.Σε ευχαριστω πολυ για την αφιερωση
Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η-!-!-!
T.S.S. APOLLON
21-12-2009, 22:22
F/B Διαγορας...Πειραιας 20-12-2009.
69691
Για τον φιλο diagoras
diagoras
21-12-2009, 22:26
Δασκαλε πανεμορφη φωτογραφια του βαπορα.Ευχαριστω πολυ και ανταποδιδω
69692
BEN BRUCE
27-12-2009, 21:01
DIAGORAS αναχωρηση απο το λιμανι του πειραια
70397
Για τους ΤSS APOLLON, Apostolos, tasos @@@ & Diagoras
diagoras
27-12-2009, 22:22
Ευχαριστω πολυ ben.Η παρακατω για σενα και τους φιλους mike_rodos και marsant
70408
mike_rodos
31-12-2009, 16:53
F/B ΔΙΑΓΟΡΑΣ στην Ρόδο...
Αφιερωμένη σε όλα τους φίλους του φόρουμ και να τους ευχηθώ.. Καλή Χρονιά!!!
70958
Καλή Χρόνια και σε όλα τα πληρώματα που καθημερίνα μας ταξιδεύουν!!!
To DIAGORAS στην γνωστη του θεση στην Ε1 την πρωτοχρονια.:D
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=71085&stc=1&d=1262359490
"MΠΟΥΚΑΡΕΙ " ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ
71171
T.S.S. APOLLON
02-01-2010, 12:53
F/B Διαγορας...Πειραιας 31-12-2009.
71183
Για τον diagoras
diagoras
02-01-2010, 17:08
Εξαιρετικη ληψη και διαφορετικη απο αυτες που δεν βλεπουμε συχνα.Ευχαριστω πολυ για την αφιερωση
DimitrisT
07-01-2010, 13:51
Χρόνια πολλά και καλά φίλε Γιάννη (Diagoras),να χαίρεσαι τη γιορτή σου,καλή πρόοδο στο σχολείο και ότι επιθυμείς.
Πειραιάς 29/11......
71769
Αφιερωμένη στον εορτάζοντα Diagoras.
diagoras
07-01-2010, 15:31
Φιλε Δημητρη σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και για την φωτογραφια.ΔΙΑΓΟΡΑΣ σε αανχωρηση του απ τον Πειραια.Αφιερωμενη στον cpt του βαπορα στον υπαρχο του και στον υποπλοιαρχο του που γιορταζουν σημερα.
71783
T.S.S. APOLLON
07-01-2010, 22:22
F/B Διαγορας...Πειραιας 31-12-2009.
71831
Φιλε diagoras Χρονια σου Πολλα
Το Διαγορας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=14106) στο λιμανι της Ροδου εν αναμονη της μεσημεριανης του αναχωρησης. Αφιερωμενη στον φιλο Διαγορας και Mike_Rodos.
xidianakis
09-01-2010, 23:39
παντως, το πλοιο -κατα τη γνωμη μου- ειναι απο τα πιο αξιολογα στην ακτοπλοϊα. κλασσικο σκαρι, καλο δρομο, καθαρο και καλοταξιδο! ο,τι ζηταει ο καθε ταξιδιαρης...
T.S.S. APOLLON
10-01-2010, 18:44
F/B Διαγορας...Πειραιας 10-1-2009.
72264
karystos
10-01-2010, 19:42
Ό,τι ζητάει ο κάθε ταξιδιάρης κι ό,τι δε ζητάει ο κάθε καπετάνιος. Εκπληκτικό ξενοδοχείο, σίγουρα μεσα στα τρία καλύτερα στον Πειραιά. Από την άλλη μπαταριστές μηχανές, εσωστρεφείς προπέλλες, περίεργη γάστρα, "εφιάλτης στη μανούβρα". Πολλές φορές πάει κυριολεκτικά όπου του κατέβει κι ο καπετάνιος ιδρώνει κυριολεκτικά για να το μαζέψει. Ιδίως φέτος με τους νοτιάδες τους έχει ξεπατώσει.
Ό,τι ζητάει ο κάθε ταξιδιάρης κι ό,τι δε ζητάει ο κάθε καπετάνιος. Εκπληκτικό ξενοδοχείο, σίγουρα μεσα στα τρία καλύτερα στον Πειραιά. Από την άλλη μπαταριστές μηχανές, εσωστρεφείς προπέλλες, περίεργη γάστρα, "εφιάλτης στη μανούβρα". Πολλές φορές πάει κυριολεκτικά όπου του κατέβει κι ο καπετάνιος ιδρώνει κυριολεκτικά για να το μαζέψει. Ιδίως φέτος με τους νοτιάδες τους έχει ξεπατώσει.
Οσο για τις μηχανες μη φοβαστε,εχει Πρωτο μαγκιορο.
diagoras
10-01-2010, 21:23
Ακριβως οπως τα ειπες φιλε karystos...
Στην πλωτή δεξαμενή ''ΕΡΜΟΥΠΟΛΙΣ'' Νεωρείου Σύρου κάνει την ετήσια του το πλοίο...:D
Kαι με την πλώρη προς την πόλη της Ερμούπολις ,σύμφωνα με πληροφορία ενός φίλου καραβολάτρη από την όμορφο νησί...:D
Στην πλωτή δεξαμενή ''ΕΡΜΟΥΠΟΛΙΣ'' Νεωρείου Σύρου κάνει την ετήσια του το πλοίο...:D
Kαι με την πλώρη προς την πόλη της Ερμούπολις ,σύμφωνα με πληροφορία ενός φίλου καραβολάτρη από την όμορφο νησί...:D
Γιωργη και για εσενα (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=27197&page=138) φυσικα!!!!!!!!!
BEN BRUCE
14-01-2010, 22:12
DIAGORAS την ημερα των εγκαινειων του το 2001 στον πειραια
72805
Tasos@@@
14-01-2010, 22:14
72805
Αποδειξη οτι οι σουπερ ιστορικες φωτογραφιες δεν χρειαζεται να ειναι 40 χρονια πισω για να θεωρουνται ιστορικες!;)
diagoras
14-01-2010, 22:26
72805
Απιθανη.Συμφωνω με τον Τασο.Το αρχειο σου πραγματικα ειναι φοβερο.Σε ευχαριστουμε
BEN BRUCE
14-01-2010, 22:28
Aπο πισω ειχε τα γνωστα τοξα απο μπαλονια που βλεπουμε σε πολλα εγκαινεια πλοιων και κυριως της ΑΝΕΚ η οποια ηταν και ουσιαστικη αιμοδοτης της ΔΑΝΕ και της εδωσε μια παραταση ζωης
nickosps
15-01-2010, 00:20
Ιστορικότατη φωτογραφία με τα σινιάλα που με έκαναν 7 ετών (1991 Ιαλυσσός) να αγαπήσω τα καράβια!
Έπεσε το πλοίο από την δεξαμενή...:D
Οι τελευταιες πινελιες στον βαπορα..........
73611
73612
Για τον diagora:D
diagoras
20-01-2010, 21:04
Απιθανες.Εξαιρετικες φωτογραφιες Νικο απ τον καλλωπισμο του βαπορα.Ευχαριστω πολυ.
Giovanaut
23-01-2010, 14:53
Dionis-Aki..... Χρονια πολλα και να σε χαιρομαστε...!!!!
Παρε το δωρακι σου...
Καλοκαιρινος ΔΙΑΓΟΡΑΣ στη Θεσσαλονικη...!!!!
Και ξερεις εεε...??? Ο Φλεβαρης κι αν φλεβισει, καλοκαιρι θα μυρισει...;):p
Ετοιμασε τη North μου και εφτασα...;);)
73978
73979
Akis Dionisis
23-01-2010, 15:06
Παρε το δωρακι σου...
Και ξερεις εεε...??? Ο Φλεβαρης κι αν φλεβισει, καλοκαιρι θα μυρισει...:p
Ετοιμασε τη North μου και εφτασα...;)
Eυχαριστώ πολύ φίλος και εσύ ότι επιθυμείς..
Να είσαι καλά...!!!!!!!!!!!!!
Την έχω έτοιμη την North....;)
Χρόνια Πολλά κι από μένα Άκη;)!!! Ότι επιθυμείς!!! Ο Διαγόρας εξέρχεται καμαρωτός καμαρωτός από το λιμάνι του Πειραιά ένα καλοκαιρινό μεσημέρι:p:p...
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=74007&stc=1&d=1264261639
Akis Dionisis
23-01-2010, 18:15
Σ'ευχαριστώ πολύ Φανούλα μου, να είσαι καλά...;)
Παρε το δωρακι σου...
Και ξερεις εεε...??? Ο Φλεβαρης κι αν φλεβισει, καλοκαιρι θα μυρισει...;):p
Ετοιμασε τη North μου και εφτασα...;);)
73978
73979
Σε ευχαριστούμε φίλε για τις όμορφες φωτογραφίες σου.
theofiloss
31-01-2010, 18:16
75183
καλοκαιρι στο σιγρι συγνωμη για την ποιοτητα αλλα ειναι απο κινητο
speedrunner
03-02-2010, 08:28
Τέλος η ξεκούραση για φέτος, αυτή την στιγμή κατευθύνεται προς Πειραιά και απο αύριο ξεκινάει δρομολόγια.
diagoras
03-02-2010, 12:53
Καλα του ταξιδια και παλι:D
Giovanaut
03-02-2010, 14:36
Τον περιμενουμε το καλοκαιρακι για μεγαλες συγκινησεις...!!!!
Akis Dionisis
03-02-2010, 16:47
Να έχεις και χαρτομάντηλα μαζί...:cool:
mike_rodos
15-02-2010, 13:42
Να έχεις και χαρτομάντηλα μαζί...:cool:
Για τους 2 φίλους από την Θεσσαλονίκη τους αφιερώνω τις φώτο από την σημερινή άφιξη και άμεση αναχώρηση του Διαγόρα... Επίσης αφιερωμένες στον ΕΛΜΕΨΗ και στον πολύ καλό φίλο marsant!
77169
77170
77171
77172
77173
Thanasis89
15-02-2010, 22:54
Αυτός είσαι Μιχάλη ! Τέλειες... Σ' Ευχαριστούμε Πολύ !
Akis Dionisis
15-02-2010, 23:17
Οι φωτογραφίες είναι απλά Φ Ο Β Ε Ρ Έ Σ!!!!!
Να'σαι καλά φίλε μου..;)
Γιατι τα ωραια πραγματα (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=14597) πρεπει να τα δειχνουμε.Αφιερωμενη στον Vinman και στο Διαγορα.
diagoras
16-02-2010, 23:19
Δεμενο στον Πειραια.
77451
Στους ελμεψη,vinman,marsant,mike_rodos
Giovanaut
17-02-2010, 00:41
Για τους 2 φίλους από την Θεσσαλονίκη τους αφιερώνω τις φώτο από την σημερινή άφιξη και άμεση αναχώρηση του Διαγόρα... Επίσης αφιερωμένες στον ΕΛΜΕΨΗ και στον πολύ καλό φίλο marsant!
Πραγματικα απιθανες.....!!!!
Ευχαριστω για την αφιερωση....!!!!
Αρα ξςχωρίζουν πλεον οι καινούργιες φωτογραφίες απο τις παλιές, αφου το πλοίο 'απονηολογήθηκε' απο τη Ρόδο.
BEN BRUCE
17-02-2010, 23:00
Αρα ξςχωρίζουν πλεον οι καινούργιες φωτογραφίες απο τις παλιές, αφου το πλοίο 'απονηολογήθηκε' απο τη Ρόδο.
Αυτη η λεπτομερια μου εχει ξεφυγει
T.S.S. APOLLON
21-02-2010, 19:34
F/B Διαγορας...Πειραιας 31-10-2009.
78312
χαρισμενη στον diagoras
diagoras
21-02-2010, 20:00
Ευχαριστω πολυ για την ομορφη φωτογραφια δασκαλε
Thanasis89
26-02-2010, 15:19
Η απόδειξη... Όχι κύριε vinman που δεν βλέπατε 200 μέτρα βαπόρι έξω από το λιμάνι... ;) :p
Ο Διαγόρας εν πλω... Σε όλους τους καλούς φίλους μα κυρίως στον vinman (Βινμαν), Φώτη (dokimakos21) άπιστοι Θωμάδες ! :D :p
79008
Η απόδειξη... Όχι κύριε vinman που δεν βλέπατε 200 μέτρα βαπόρι έξω από το λιμάνι... ;) :p
Ο Διαγόρας εν πλω... Σε όλους τους καλούς φίλους μα κυρίως στον vinman (Βινμαν), Φώτη (dokimakos21) άπιστοι Θωμάδες ! :D
79008
... δεν το έβλεπα γιατί γνωστός και μη εξαιρετέος επιβάτης είχε πατήσει το κουμπάκι της κάλυψης και είχε δημιουργήσει παραπέτασμα καπνού γύρω απο το πλοίο...:D
Πολύ όμορφη φωτογραφία Θανάση....Να'σαι καλά να μας χαρίζεις πάντα διαμάντια...!!!!
Είστε τρελοκομεία!!!!! Απίθανοι!!!!
Πανέμορφη φωτογραφία Θανάση!!!!!
T.S.S. APOLLON
26-02-2010, 15:53
Φιλε Thanasis89 Εξαιρετικη φωτογραφια!
Ο Διαγόρας εν πλω... Σε όλους τους καλούς φίλους μα κυρίως στον vinman (Βινμαν), Φώτη (dokimakos21) άπιστοι Θωμάδες !
79008
Είπα κι εγώ:D:D....!!!!
diagoras
26-02-2010, 17:31
Mπραο φιλε Θαναση.Ομορφη φωτγραφια του βαπορα
Ακριβης στην ωρα του ο Διαγορας και με το που εδειξε το ρολοι 15.00 ελυσε καβους για την αγονη γραμμη του.Μια φωτο ανοιχτα του ενυδρειου της Ροδου.
79056
dokimakos21
27-02-2010, 00:57
Αυτο θα σου ελειπε να μην το εβγαζες κιολας...!!
Νικολα υπεροχη φωτογραφια...!
Αναμονή έξω απο το λιμάνι σήμερα το πρωί...!
Αφιερωμένες στους φίλους ελμεψη,diagoras,Thanasis89,mike_rodos,Rocinante,Φα νούλα,Giovanaut!
79140
79141
79142
Naias II
28-02-2010, 14:27
Μια απεικόνιση του Διαγόρας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=14737)
Για τους φίλους diagoras,Leo,TSS Apollon,Κάρολος,trakman,Thanasis89,cpt babis,φανούλα και ελμεψη
mike_rodos
28-02-2010, 14:38
Αναμονή έξω απο το λιμάνι σήμερα το πρωί...!
Αφιερωμένες στους φίλους ελμεψη,diagoras,Thanasis89,mike_rodos,Rocinante,Φα νούλα,Giovanaut!
Ευχαριστώ πολύ Μάνο... Το πλοίο μας φτάνει αργά στον Πειραιά και το αφήνετε απ έξω να περιμένει τις αναχωρήσεις...
diagoras
28-02-2010, 14:42
Μανωλη και Σπυρο σας ευχαριστω πολυ για τις εξαιρετικες φωτογραφιες του βαπορα που μου αφιερωσατε
Giovanaut
28-02-2010, 15:00
ΔΙΑΓΟΡΑΣ, εισερχομενος στο λιμανι της Θεσσαλονικης το περασμενο καλοκαιρι...!!!
Για ολους εσας που ομορφαινετε το θεμα με τις υπεροχες φωτο σας και κυριως για τον Μανο, απαντωντας και ευχαριστωντας τον για την υπεροχη του αφιερωση...!!!
79370
Thanasis89
28-02-2010, 17:48
Σπύρο σ' ευχαριστώ πολύ ! Ιδιαίτερη... Να είσαι καλά !
Apostolos
28-02-2010, 17:52
Έτσι ζεί στις καρδιές μας...
Στην ανάσταση του... 28/7/06
79417
Μια απεικόνιση του Διαγόρας (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=14737)
Για τους φίλους diagoras,Leo,TSS Apollon,Κάρολος,trakman,Thanasis89,cpt babis,φανούλα και ελμεψη
Φίλε Σπύρο αρκετά καλή προσπάθεια συγχαρητήρια !!!
mike_rodos
28-02-2010, 20:51
Έτσι ζεί στις καρδιές μας...
Στην ανάσταση του... 28/7/06
Απόστολε μας γυρνάς χρόνια πίσω... :p
nickosps
28-02-2010, 21:56
Πολύ όμορφη φωτογραφία, αλλά στο λινκ είναι ο Ορίζοντας!
Να ευχαριστησω πολυ τους καλους φιλους vinman,Naias ΙI, mike_rodos, Apostolos για τις πανεμορφες φωτογραφιες που μου αφιερωνουν. Επιφυλασσομαι να απαντησω σε μερικες μερες απο την ομορφη Ροδο.
Naias II
01-03-2010, 14:09
Πολύ όμορφη φωτογραφία, αλλά στο λινκ είναι ο Ορίζοντας!
Διορθώθηκε. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση ;)
Amorgos66
02-03-2010, 12:45
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=109984&cid=4
mike_rodos
04-03-2010, 16:36
F/B ΔΙΑΓΟΡΑΣ κατά την χθεσινή του αναχώρηση από την Ρόδο περίπου στις 18:15. Για όλους τους φίλους του πλοίου...
80233
Akis Dionisis
04-03-2010, 16:40
Ωραία νυχτερινή φώτο..;)
Σήμερα το μεσημεράκι,αφιερωμένη στους φίλους eliasaslan,mike_rodos,ελμεψη,diagoras,dokimakos21, Thanasis89!
80241
Thanasis89
04-03-2010, 17:52
Λοιπόν, πες μου με πόσα ανέβαινες στο δρόμο ! Αυτό μόνο ! :p
Για την φωτογραφία δεν λέω τίποτα... Έτσι συμπαράσταση στον φώτη ! :D :p
Υ.Γ. Τέλεια !
dokimakos21
04-03-2010, 18:18
ΔΙΑΓΟΡΑΣ-Σημερινη αναχωριση για τους vinman,eliasaslan,mike_rodos,ελμεψη,diagoras,Thana sis89!
80253
diagoras
05-03-2010, 17:49
Μανωλη και Φωτη σας ευχαριστω για τις εξαιρετικες φωτογραφιες σας.
DIAGORAS.Αφιερωμενη στους ανταποκριτες στην Ροδο με τις μαγευτικες εικονες τους.:D
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=80384&stc=1&d=1267811507
mike_rodos
05-03-2010, 19:07
DIAGORAS.Αφιερωμενη στους ανταποκριτες στην Ροδο με τις μαγευτικες εικονες τους.:D
Eυχαριστούμε πάρα πολύ Νίκο.... Υπέροχη φωτογραφία του DIAGORA... :D
4-3-10 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
για ολους τους fun του πλοιου
80444
80445
80446
80447
80448
diagoras
06-03-2010, 00:08
Ομορφες φωτογραφιες απ τους φιλους nkr και ιθακι
mike_rodos
06-03-2010, 06:04
F/B DIAGORAS πλαγιοδετημένος στο λιμάνι της Ακαντιάς Ρόδου την Τετάρτη 3 Μαρτίου. Το λιμάνι μας ακόμη και με τον Βορειοδυτικό δυστιχώς έχει κυματισμό μέσα και κάνει το έργο το πληρώματος ακόμη πιο δύσκολο.... Με νοτιά βέβαια είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, λόγω έντονης θουσκοθαλασσιάς!
80483
Πειραιάς 4 Μαρτίου..!!
80505
80506
F/B DIAGORAS πλαγιοδετημένος στο λιμάνι της Ακαντιάς Ρόδου την Τετάρτη 3 Μαρτίου. Το λιμάνι μας ακόμη και με τον Βορειοδυτικό δυστιχώς έχει κυματισμό μέσα και κάνει το έργο το πληρώματος ακόμη πιο δύσκολο.... Με νοτιά βέβαια είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, λόγω έντονης θουσκοθαλασσιάς!
80483
Πειραιάς 4 Μαρτίου..!!
80505
80506
Άψογες οι φωτογραφίες σας!!!!
douzoune
06-03-2010, 12:26
Πάμε στα βόρεια "λημέρια" του Διαγόρα...στο Σίγρι της Λέσβου
Ελπίζω αυτό το καλοκαίρι πρώτα Θεός να έχω και πάλι ανταπόκριση!!!
Για τους φίλους Giovanaut, Akis Dionisis, Speedkiller, opelmanos, vinman, Nikos_V, Leo, Apostolos, T.S.S Apollon, Trakman, Nissos Mykonos, diagoras, dokimakos21, nkr και όλους τους φίλους που πιθανόν να ξέχασα!!!
80517
Akis Dionisis
06-03-2010, 13:00
Για τους φίλους Giovanaut, Akis Dionisis, Speedkiller, opelmanos, vinman, Nikos_V, Leo, Apostolos, T.S.S Apollon, Trakman, Nissos Mykonos, diagoras, dokimakos21, nkr και όλους τους φίλους που πιθανόν να ξέχασα!!!
80517
Ελά και πλησιάζει ο Ιούνιος που θα τον ξαναδούμε λέμε....:cool:
Για τους diagoras, douzoune, Akis Dionisis, Giovanaut αλλά και σε όλους τους BlueStarίτες που αγαπούν αυτό το πλοίο...
Σημερινή μανούβρα άφιξης στο ντοκ 3.
80524
Τον opelmano δεν τον ξέχασα, του έχω άλλη που καπνίζουν και οι δυο τσιμινιέρες...
Akis Dionisis
06-03-2010, 13:42
Για τους diagoras, douzoune, Akis Dionisis, Giovanaut αλλά και σε όλους τους BlueStarίτες που αγαπούν αυτό το πλοίο...
80524
Τον opelmano δεν τον ξέχασα, του έχω άλλη που καπνίζουν και οι δυο τσιμινιέρες...
Εγραψε και πάλι ο Leo..
Μην ανεβάσεις άλλη με τις τσιμενιέρες να καπνίζουν, γιατί και από εμένα τα Marlboro πάνε σύνεφο...:p
Και αλλη μια φωτο του ΔΙΑΓΟΡΑ μας απο τον Πειραια.Αφιερωμενη στους leo,donzoune,diagoras και Akis dionisis.
http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=80580&stc=1&d=1267893862
Ευχαρσιτώ Νίκο (nkr) για σένα!!!!!
80582
Akis Dionisis
06-03-2010, 17:56
Eτσι μπράβο, φτιάξτε μας το κέφι Σαββατιάτικα..:cool:
Giovanaut
06-03-2010, 19:49
80517
80524
Ευχαριστω για τις ομορφες αφιερωσεις σας...!!!
diagoras
07-03-2010, 13:26
Leo και nkr ευχαριστω για τις ομορφες φωτογραφιες σας και ανταποδιδω
80688
dokimakos21
08-03-2010, 14:11
DIAGORAS-Αναχωριση απο τον Πειραια 4/3/2010...
Για τους Douzoune,Vinman,Leo,Thanasis89,Diagoras,Polykas,Ak hs Dionysis,Gionavaut,Mike rodos,ελμεψη...!
[80856
Υ.Γ. Μακαρι Δημητρη(douzoune) να ξαναερθει και τωρα που πηραμε το κολλαει να το κανουμε και αυτο το ταξιδι...!
Για τους Douzoune,Vinman,Leo,Thanasis89,Diagoras,Polykas,Ak hs Dionysis,Gionavaut,Mike rodos,ελμεψη...!
[80856
Υ.Γ. Μακαρι Δημητρη(douzoune) να ξαναερθει και τωρα που πηραμε το κολλαει να το κανουμε και αυτο το ταξιδι...!
...Φώτη σε ευχαριστώ και ανταποδίδω..!!!
Επίσης για τους φίλους douzoune,Akis Dionysis,Thanasis89,Giοvanaut,mike_rodos,ελμεψη!
80858
douzoune
08-03-2010, 14:21
80856[/ATTACH]
Φώτη, πλησιάζει ο Ιούνιος όπως λέει και ο Άκης.... και τότε θα τον περιποιηθούμε αναλόγως!!!:D Φωτογραφικά σίγουρα, πολύ πιθανόν και ταξιδιωτικά ;) Ευχαριστώ για την αφιέρωση εσένα όπως επίσης και τον Μάνο!!!
diagoras
08-03-2010, 20:53
[80856
Ευχαριστω πολυ Φωτη για την αφιερωση.Πολυ καλη φωτογραφια του βαπορα
mike_rodos
08-03-2010, 23:22
Επίσης για τους φίλους douzoune,Akis Dionysis,Thanasis89,Giοvanaut,mike_rodos,ελμεψη!
Ευχαριστώ πάρα πολύ Φώτη και Μάνο.... Συνεχίστε να μας τρελένετε...! ;)
Giovanaut
09-03-2010, 22:29
[80856
80858
Υπεροχες και οι δυο...
Να ειστε καλα...!!!
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Μια φωτο του Διαγόρα τραβηγμένη τον 10/2009 απο το Φαίδρα.
81316
mike_rodos
13-03-2010, 15:35
Σπάνια βλέπουμε τον ΔΙΑΓΟΡΑ, Σάββατο μεσημέρι να αναχωρεί από την Ρόδο, αλλά λόγω της απεργίας της Πέμπτης τα δρομολόγια του πήγαν μία μέρα πίσω. Σημερινή αναχώρηση του πλοίου από την Ρόδο, βάζοντας πλώρη για Τήλο... Για τους φιλους pantelis2009, vinman, maroulis nikos, Leo, dokimakos21, thanasis89, marsant, artmios, Trakman και Ελμεψη.
81558
Γιατί τα μέλη nautilia.gr είναι παντού και πάντα... ;)