Επιστροφή στο Forum : Cruise Europa
giannisk88
16-01-2010, 12:29
Ωραιος φίλε.;)Α κάτι τελευταίο, το άλλο με τη τροφοδοσία που λέγατε τί εννοούσατε ακριβώς?
Πολυ απλα εννοώ οτι ειναι κακή ποιότητα φαγητού που σερβίρεται στα εστιατόρια. Δεν χρειάζονται καν φωτογραφίες, αυθεντική απόδειξη είναι επιβάτες που ταξείδεψαν μετα τα Χριστούγεννα. Τι να κάνουμε βρε παιδιά αυτή είναι η πραγματικότητα, οσο και ενοχλεί ορισμένους, αφου η 'Γκριμαλντοποίηση' των Μινωικών δεν βγήκε σε καλό. Στο κατα-κατω της γραφής, γιατί δεν ακούγονται παράπονα για οποιοδήποτε Ελληνικό πλοίο της εταιρείας ?.
MILTIADIS
16-01-2010, 20:36
Ενδιαφερον..ποσο μαλλον απο την στιγμη που την τροφοδοσια την εχει αναλαβει γνωστη εταιρεια προμηθειων με εδρα την πατρα!:rolleyes:κριμα που οι 70 Ελληνες ναυτικοι(συνολο 50% του πληρωματος)του ξενοδοχειακου του κρουιζ ευρωπη,δεν κανουν καλα τη δουλεια τους,οπως την εκαναν τοσα χρονια..
μηπωs δεν φταινε οι 70 και πιεζονται απο καποιουs ανωτερουs μη Ελληνεs!!!!
Τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν με αυτό το πλοίο (ματιασμένο φαινεται το στείλανε στις Μινωικές). αφου σύμφωνα με πληροφορίες έχει χτυπήσει στροφαλο η μια μηχανή με συνέπεια να έχει μονίμως μειωμένη ταχύτητα, αρα και καθυστερήσεις στις αφιξοαναχωρήσεις.
MARGARITIS24
19-01-2010, 21:50
δε νομιζω να ειχε στροφαλο κ να πηγαινει με 25μιλια!!!κατευθειαν επισκευη πρεπει...αρα μακρια απο το ραδιο αρβυλα
giannisk88
19-01-2010, 22:15
Φίλε Despo απο που το έμαθες?
Κι'ομως αυτό συμβαίνει, ειναι έγκυρη διασταυρωμένη πληροφορία. Λέτε το πλοίο να διαθέτει μια η δύο μόνο μηχανές και να μην μπορεί να βγάλει μια υποφερτή ταχύτητα ?. Παρ'όλα αυτά οι καθυστερήσεις είναι μόνιμες πια στο πλοίο, αρκει να μάθετε τι ωρα έφυγε σήμερα απο την Πάτρα με κανονική ωρα αναχώρησης 19.00.
.voyager
19-01-2010, 22:52
Φίλε Despo απο που το έμαθες?
Καλέ έχει βουήξει ο τόπος, διαδικτυακός και μη! Ο κόσμος το
έχει τούμπανο, που λέει κι ο λαός :)
giannisk88
19-01-2010, 22:52
Πρώτη φορά βλέπω βαπόρι πάντως που να έχει πρόβλημα με στρόφαλο και να πηγαίνει με 25,+....Εστω και για ασφάλεια πίστευα οτι θα το πήγαιναν "κομμένο"....Βρε βρε...Θεριό ο Κρουιζ
Κι' ομως είχε ξανασυμβεί πριν 2 χρόνια με άλλο πλοίο της γραμμής Πάτρας - Ιταλίας, το οποίο λειτουργούσε κανονικά ολη την περίοδο, μεχρι που αποκατέστησε το πρόβλημα στην ετήσιά του.
MILTIADIS
19-01-2010, 23:11
Δεν πειραζει,θα κανει την διανυκτερευση του στην πατρα μεθαυριο και θα λυθει το προβλημα των καθυστερησεων,θα παει και για επισκευη συντομα..εδω αλλα κι αλλα πλοια που δεν ειχαν προβλημα στον στροφαλο(Βλ.Αγουδημος)και εκαναν το πειραια-δωδεκανησα σε 22ωρες..το κρουιζ ευρωπη που ανεβαινει κοτζαμ αγκωνα σε 23 μας πειραξε?
Να είμαστε λίγο σοβαροί Αγαπητέ Μιλτιάδη, να συγκρίνουμε καράβια 30 + ετων
με νεότευκτο η' να συγκρίνουμε πλοίο που έχει 3-4 λιμάνια τουλάχιστον με πλοίο που ισα-ισα μια Ηγουμενίτσα πιάνει ?.
MILTIADIS
20-01-2010, 15:36
Να είμαστε λίγο σοβαροί Αγαπητέ Μιλτιάδη, να συγκρίνουμε καράβια 30 + ετων
με νεότευκτο η' να συγκρίνουμε πλοίο που έχει 3-4 λιμάνια τουλάχιστον με πλοίο που ισα-ισα μια Ηγουμενίτσα πιάνει ?.
δηλαδη κατα τη γνωμη σου οι επιβατες της σαμου για παραδειγμα εχουν αλλα δικαιωματα απο αυτους που πανε αγκωνα?αντι να λες παλι καλα που ενα τετοιο πλοιο δρομολογηθηκε στην ελλαδα καθεσαι εδω και 3μηνες και το θαβεις συστηματικα..και με το που γινει μια ζημια αμεσως να το''λιθοβολισεις''δεν εχω δει να γινεται κατι παρομοιο σε θεματα που αφορουν τα 40χρονα-τριτοκοσμικα-πλοια της ga..τις 30 ωρες που ηθελε καποιος για να παει ροδο τις ξεχασες?και μην λεμε για νεοτευκτα..οταν παθαινανε βλαβες το δημητρουλα,η ροδανθη κ τα αλλα τοτε ξεραμε να λεμε''πλοια ειναι και χαλανε κ αυτα''τωρα το κρουζ ευρωπη τι ειναι?τον διασυρμο των μινωικων γραμμων που αναφερεις συχνα πυκνα επισης που τον ειδες??
τελος για να το κλειοσουμε εδω το θεμα,οι επιβατες που ταξιδευουν με το εν λογω πλοιο ειναι ενημερωμενοι για τις αλλαγες στα δρομολογια εκ των προτερων.
Βιάζεσαι να κλεισεις αρον-αρον το θέμα επειδή (οπως καταλαβα) ενοχλεισαι απο τα γραφόμενα για το συγκεκριμένο πλοίο, που ουτως η' αλλως ειναι πραγματικά/αληθινά. Τελος για να σου διευκρινίσω και να κλείσω, δεν έχω αναλάβει νομικός σύμβουλος κανενός πλοίου/εταιρείας.
και μια φώτο μπαίνοντας στην Ηγουμενίτσα :D
πολύ κρύο μπρρρρ!
74729
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ !
diagoras
27-01-2010, 22:54
Ωραιος ο Νικολας:cool:
giannisk88
28-01-2010, 01:06
Φίλε Νίκο ψώφος-ψώφος αλλά άξιζε όμως αν κρίνω εκ του αποτελέσματος!!;);)
χαχα σας ευχαριστώ !!
να δούμε ακόμα 3 φώτο κατά την είσοδό του στην Ηγουμενίτσα !
74756
74757
74758
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ :mrgreen:
giannisk88
28-01-2010, 13:04
Χαχα να είσαι καλά Νικολιό.
Ωραίες φωτο.
diagoras
28-01-2010, 15:30
Ευχαριστω πολυ Νικολα.Ωραιες φωτογραφιες
πριν ενα λεπτο απο το μπαλκονι του σπιτιου μου. Αφιερωμενη στον φιλο Νικολα;)....και κατι ακομα η προγραμματισμενη ωρα αφιξηs του πλοιου στην Ηγουμενιτσα ηταν 12:30 και η ωρα τωρα ειναι 16:30 μαλλον το προβλημα του πλοιου συνεχιζεται αμειωτο:( http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=74764&stc=1&d=1264688821
σε ευχαριστώ για την αφιέρωση αλλά δεν βλέπω την φώτο μόνο σε μένα το κάνει ??
giannisk88
28-01-2010, 21:01
Κάτι έχει γίνει με τη φωτό γιατί ούτε εμένα μου την εμφάνιζε
Dimitrisvolos
29-01-2010, 15:17
πριν ενα λεπτο απο το μπαλκονι του σπιτιου μου. Αφιερωμενη στον φιλο Νικολα;)....και κατι ακομα η προγραμματισμενη ωρα αφιξηs του πλοιου στην Ηγουμενιτσα ηταν 12:30 και η ωρα τωρα ειναι 16:30 μαλλον το προβλημα του πλοιου συνεχιζεται αμειωτο:( http://www.nautilia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=74764&stc=1&d=1264688821
Τη Δευτέρα εφυγε απο Αγκώνα λιγο πριν τις 1 το βράδυ ... Εγω ταξίδευα με το Αριάδνη το οποιο εφυγε 4 παρα ......
Ξέρει καποιος για ποιο λογο καθυστερησαν ???
Υπαρχουν και φωτο αλλα υπαρχει ενα προβλημα για το ανεβαμα ..... Μαλλον θα ανεβουν ομως
MILTIADIS
29-01-2010, 15:23
Οπως εχουμε πει και παραπανω το πρωτο καθυστερησε λογω βλαβης και το δευτερο(αριαδνη)λογω της μικρης του ταχυτητας(σε σχεση με τα τσαμπιον/σπιριτ).
Dimitrisvolos
29-01-2010, 15:26
Οπως εχουμε πει και παραπανω το πρωτο καθυστερησε λογω βλαβης και το δευτερο(αριαδνη)λογω της μικρης του ταχυτητας(σε σχεση με τα τσαμπιον/σπιριτ).
Για το Αριαδνη νομιζω εχουν βαλει τα ωραρια σε σχεση με την ταχύτητα του ...ηταν να φυγει 20.00 ... τελοσπαντων
να μην συνεχισω το Off Topic ....
76752
To Κρουιζ στην Ανκώνα στις 9/1/10
Και μιας και διάβασα σε προηγούμενα ποστς για το φαγητό στο πλοίο να πώ και την άποψη μου μιας και έκανα 2 ταξίδια.
Έχει λιγότερη ποικιλία σε σχέση με τα ΠΑΛΑΣ είναι η αλήθεια, τουλάχιστον στο Self Service. Αυτό δεν σημαίνει ότι το φαγητό είναι απαίσιο.
Είναι Ιταλικό στυλ φαγητού και σίγουρα είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθήσει σε πλοίο με σηνιάλα των Μινωικών.
Από εκεί και πέρα δεν μου άρεσε ο καυγάς μεταξύ οδηγού και μάγειρα (Έλληνες είναι στα εστιατόρια εκτός από τα ταμεία) γιατί δεν είχε κοτόσουπα :p Ούτε στρουθοκάμηλο είχε δυστυχώς :p
Επίσης σήμερα πάλι χτύπησε στο λιμάνι της Πάτρας :cry:
koumparos
12-02-2010, 18:24
to cruise xtipise stin patra panw ston ntoko ????
any news ?????????
Αν και προερχόταν το πλοίο απο διανυκτέρευση και έπρεπε να φύγει στις 4 το απόγευμα απο την Πάτρα, απότι φαίνεται ουτε που έχει ακόμα ξεκινήσει. Μετά είναι μη λές ?.
ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ blog troktiko ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ . ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ... ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ...
koumparos
12-02-2010, 18:49
apo oti ma8ainw iparxei rigma oxi megalo sto ipsos tis isalou
Εντάξει βρε παιδιά καταλαβαίνω οτι υπήρχαν άσχημες καιρικές συνθήκες και θα μπορούσα να καταλάβω εν μέρει πλοίο που πάει να δέσει σε ενα οποιοδήποτε λιμάνι να έχει -ενδεχομένως- ενα μικρό ατύχημα. Αλλωστε και το Αριάδνη έστω και με καθυστέρηση (ουτως η αλλως εφεδρικό και οχι μόνιμο στη γραμμή Ιταλίας ειναι) έδεσε στο λιμάνι. Αλλά ξεκινώντας ενα πλοίο και μάλιστα τελευταίας τεχνολογίας να προσκρούσει πανω στο λιμάνι, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Dimitrisvolos
12-02-2010, 19:26
Εντάξει βρε παιδιά καταλαβαίνω οτι υπήρχαν άσχημες καιρικές συνθήκες και θα μπορούσα να καταλάβω εν μέρει πλοίο που πάει να δέσει σε ενα οποιοδήποτε λιμάνι να έχει -ενδεχομένως- ενα μικρό ατύχημα. Αλλωστε και το Αριάδνη έστω και με καθυστέρηση (ουτως η αλλως εφεδρικό και οχι μόνιμο στη γραμμή Ιταλίας ειναι) έδεσε στο λιμάνι. Αλλά ξεκινώντας ενα πλοίο και μάλιστα τελευταίας τεχνολογίας να προσκρούσει πανω στο λιμάνι, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Ναι αλλα και τι μεγέθους καραβι .... και λιμανι .....
Με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με πληροφορία απο Πάτρα μου ανέφεραν κ για μικρή κλίση του πλοίου!!!
Ξαναλέω δεν ξέρω αν κ κατα πόσο ευσταθεί η το μπάταρησαν επίτηδες απο την άλλη πλευρά απο αυτήν του ρίγματος!!!
Ενταξει δεν μπορεί να πει κανεις οτι το λιμάνι της Πάτρας είναι τέλειο, αλλά σίγουρα δεν είναι απο τα χειρότερα.
Με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με πληροφορία απο Πάτρα μου ανέφεραν κ για μικρή κλίση του πλοίου!!!
Ξαναλέω δεν ξέρω αν κ κατα πόσο ευσταθεί η το μπάταρησαν επίτηδες απο την άλλη πλευρά απο αυτήν του ρίγματος!!!
Θα συμφωνησω με το Konigi και μενα οι πληροφοριες μου λενε για κλιση του πλοιου αλλα το πιο πιθανο ειναι για να αποφυγουν την εισροη υδατων.Ελπιζω να καταφερουμε να εχουμε και καποιες γενικες φωτογραφιες του πλοιου και δεν αναφερομαι στο χτυπημενο σημειο.
einai akoma sthn Patra, den efyge...
episkevazetai h ... trypa
koumparos
12-02-2010, 20:47
exei megali zimia ??????
MILTIADIS
12-02-2010, 20:53
Ρηγμα 15εκατοστων πανω απο την ισαλο γραμμη..
υγ.μην αρχισετε να πανηγυριζετε μερικοι..δεν προκειται να βουλιαξει;):D
καλά.........τι να πανηγυρισουμε πλέον δεν έχω τι να πω ποια γι αυτό το πλοίο και τα ατυχηματα που έχει σε διάφορα λιμάνια !
και άλλα πλοία έχουν μπει στην πάτρα και ποιο παλιά και ποιο μεγάλα και ούτε γρατζουνιά
μάλλον κάτι δεν πάει καλά :D
Επειδή ταξίδεψα κι εγώ ... γενικά ο τρόπος που δένει το πλοίο, είναι πολύ περίεργος... Δεν ξέρω ποιός φταίει αλλά σίγουρα όχι το πλοίο! Μάλλον ο οδηγός!!!
Το αριστερό μέρος του πλοίου, στο δεξί του ντόκου, όλος ο καταπέλτης στον αέρα και να πηγαίνει όλο το πλοίο γλύφωντας τον ντόκο από τα δεξιά στα αριστερά μέχρι να έρθει στην σωστή θέση και να κατέβει ο καταπέλτης... Δεν μπορεί να κεντράρει; και δεν φυσούσε κιόλας :-?
nikosdet
12-02-2010, 22:36
υγ.μην αρχισετε να πανηγυριζετε μερικοι..δεν προκειται να βουλιαξει;):D
axaxa
Έγραψες απλά!! Respect! :D
Νομίζω ότι πλέον οι Μινωικές πρέπει να σκεφτούν τι θα κάνουν με τον καπετάνιο... Δεν τον κατηγορούσαμε τόσο καιρό γιατί δεν είμαστε ειδικοί για να τον κρίνουμε τον άνθρωπο, αλλά όταν γίνεται και ξαναγίνεται η ίδια ιστορία κάτι δεν πάει καλά...
Το ποιος φταίει ας το κοιτάξουν οι αρμόδιοι, οπου και σε όποια θέση βρίσκονται. Ομως το συμπέρασμα είναι οτι η εταιρεία δυσφημείται συνεχώς απο τη στιγμή που ξέφυγε ο έλεγχος απο τις ίδιες τις Μινωικές.
giannisk88
12-02-2010, 23:11
Και εσύ ρε Δέσπο όμως έχουμε πάρει χαμπάρι οτι αντιπαθείς το πλοίο αλλά μη το δείχνεις με κάθε σου πόστ. Και μιλάω για τα προηγούμενα!!:?
Οποτε γίνει μία στραβή το πρώτο αρνητικό και αποδοκιμαστικό σχόλιο είναι το δικό σου....Και άν θέλεις να πείς οτι δημοκρατία έχουμε και οτι θέλει λέει ο καθένας, συμφωνώ αλλα με ένα μέτρο..Ακουστηκε η γνώμη σου ξανακούστηκε ξανακούστηκε ας ακουστουν και οι υπόλοιπες...................
Για να κλείσω τη παρένθεση θα πώ πως το το Κρούιζ είναι ένα πραγματικά μεγάλο πλοίο και βαρύ, άλλο το Αριάδνη άλλο το Κρούιζ....... Σε μία κακοκιαρία ποιό θα δέσει πιό εύκολα? το πιο βαρύ ή το πιο ελαφρύ?
To πιο μανιτζέβελο...:cool::cool::cool:
Πάντως πρέπει να έφυγε πολύ αργά από Πάτρα γιατί λίγο μετά τις 8 το πρωί έβγαινε από την Ηγουμενίτσα...
υγ. να πω κ εγώ μια κακία :D
Αυτά παθαίνεις όταν έχεις πλοίο με Μινωικά σηνιάλα και δεν του κάνεις αγιασμό και εγκαίνεια στην Κρήτη :p
giannisk88
13-02-2010, 11:00
Σωστός ο φιλος Μινόαν χαχα..
Σε αυτό έχει να κάνει πιστεύω όμως και το νηολόγιο του βαποριού:(
Ε ρε και να ρχόταν Ηράκλειο θα κάναμε κάτι πάρτυ με τον Αρτέμη και τους άλλους Ηρακλειότες!!!
dokimakos21
13-02-2010, 12:47
CRUISE EUROPA-Εχ8ες στην Πατρα πριν γινουν τα γεγονοτα..
76914
hayabusa
13-02-2010, 13:06
ποια γεγονότα ;
...διάβασε λίγο πιο πρίν και θα ενημερωθείς...;)
T.S.S. APOLLON
13-02-2010, 13:12
CRUISE EUROPA-Εχ8ες στην Πατρα πριν γινουν τα γεγονοτα..
76914
Φιλε dokimakos21 Ζωγραφια η φωτογραφια σου!
πω ωραία φώτο μπράβο φίλε !!
αλλά να πω κάτι δεν ξέρω αν είναι μπαρούφα αλλά θα το πω !
δείτε στην φώτο του φίλου δοκιμάκος πόσο πίσω πρέπει να έρθει το βαπόρι για να πέσει σωστά ο καταπέλτης
δείτε πόσο κοντά είναι αυτό το εξόγκομα(δεν ξέρω πως αλλιώ να το πω:mrgreen: ) που έχει κάτω από τους καταπέλτες από τον ντόκο
ίσως παίζει και αυτό ένα ρόλο στα διάφορα που έχουν γίνει και όχι ο καπετάνιος
ίσως ποιο μεγάλοι καταπέλτες να έκαναν κάτι
diagoras
13-02-2010, 14:14
Το εξωγκομα λεγεται φλαπ νομιζω Νικολα;).Δεν πιστευω οτι φταιει αυτο παντως...
Σωστός ο φιλος Μινόαν χαχα..
Σε αυτό έχει να κάνει πιστεύω όμως και το νηολόγιο του βαποριού:(
Ε ρε και να ρχόταν Ηράκλειο θα κάναμε κάτι πάρτυ με τον Αρτέμη και τους άλλους Ηρακλειότες!!!
Σωστά... Αν δεν κάνω λάθος θα ήταν Ν.Η. 39 αλλά τα θέλανε και τα πάθανε :p
Πόσος κόσμος άραγε πήγε στα εγκαίνεια στην Πάτρα και πόσος πήγαινε στα Παλάτια στο Ηράκλειο :confused:
76923
εδώ φαίνεται πόσο κοντά πάει στην προβλήτα και είναι κ εδώ χτυπημένο :eek:
Από 17/2 εως 22/2 προφανώς βγαίνει από τα δρομολόγια για να αλλάξει στρόφαλο
Θα συνεχίζει όμως να πηγαίνει και μετά με 3 μηχανές ενώ εν-πλω θα ταξιδεύουν και οι μηχανικοί της Warstila μέχρι να δώσουν το ελεύθερο να ξαναγυρίσει στις 4 μηχανές
Επίσης ο big-boss Grimaldi ψάχνει νέο καπετάνιο μιας και αυτές τις μέρες ο συγκεκριμένος δεν θέλει να συνεχίσει λόγω των στούκων!
malkostas
15-02-2010, 18:57
Επίσης ο big-boss Grimaldi ψάχνει νέο καπετάνιο μιας και αυτές τις μέρες ο συγκεκριμένος δεν θέλει να συνεχίσει λόγω των στούκων!
Ζήσαμε να το ακούσουμε και αυτό.......
giannisk88
15-02-2010, 21:49
Εγώ νόμιζα οτι μόνο στο ποδόσφαιρο γινόταν αυτό με τους προπονητές χαχα!!!
Για να δούμε τι άλλο θα δούμε!! Πάλι καλά που το καταλαβε πάντως ο κάπτεν γιατί είχε κόψει μερικά μέτρα απο το βαπόρι, χωρίς να φταίει αποκλειστικά αυτός και χωρίς να ξέρω ποιος ακριβώς φταίει, πάντως εγώ δε το στούκαρα..
Γενικά ο συγκεκριμένος καπετάνιος δεν τα πήγε πολύ καλά με την διοίκηση!
Όσο υπάρχει το πρόβλημα με τον στρόφαλο είχε αποφασιστεί να πάει Βενετία όπως είχε γίνει και στο παρελθόν με το Παλάς. Ανένδοτος. Δεν πάει! Φοβάται.
Στο προχθεσινό ατύχημα η επισκευή κράτησε 1 ώρα αλλά έφυγαν με 5 ώρες καθυστέρηση γιατί δεν ήθελε να βγει από την Πάτρα!!!
Ενημερώνει ότι θα πάρει πετρέλαια στην Ηγουμενίτσα και τελικά παίρνει στην Πάτρα. Γενικά μεγάλη ασυνενοισία!!!
MILTIADIS
15-02-2010, 21:57
Στο προχθεσινό ατύχημα η επισκευή κράτησε 1 ώρα αλλά έφυγαν με 5 ώρες καθυστέρηση γιατί δεν ήθελε να βγει από την Πάτρα!!!
Μηπως ηθελε να κατσει στο καρναβαλι ο cpt Antonino?:mrgreen::mrgreen:
το πλοιο σημερα δεν επιασε Ηγουμενιτσα πηγε straight Αγκωνα
Την βραδια (http://www.nautilia.gr/gallery.asp?ContentType=Gallery&ContentId=14600) του συμβαντος στο λιμανι της Πατρας και ενω περιμενε να τελειωσουν τα διαδικαστικα για να αναχωρησει.
hayabusa
16-02-2010, 23:20
εχει πάρει κλίση ή δεν βλέπω καλά ;
diagoras
16-02-2010, 23:21
Με προλαβες.Αυτο θα εγραφα.Οχι μαλλον μια χαρα βλεπεις κι εσυ κι εγω
Αποτι μου ειπε και ο αδερφος μου ο οποιος τραβηξε και την φωτογραφια ναι το καραβι ειχε παρει καποια κλιση, αλλα οχι απο εισροη υδατων για να μην παρεξηγηθουμε.
Η κλιση ήταν για να κλείσουν την ζημιά χωρίς να τους ενοχλεί το νερό...
Και χθές δεν έπιασε Ηγουμενίτσα για να μην μαζέψει κι άλλη καθυστέριση να πάει Ανκώνα για αλλαγή στροφαλου
Captain_Nionios
18-02-2010, 08:17
77661
Λιγο πριν το ατυχημα στις 12/2/2010 πανω απο Superfast XI κατα τον αποπλου του τελευταιου. Αφιερωμενη σε ολο το nautilia!!!
Εντυπωσιακή λήψη, μοναδική στο είδος της. Οι εκπλήξεις άρχισαν.... πάρτε κανα υπογλώσσιο...:D
Captain_Nionios
18-02-2010, 14:01
Αλλη μια!!!
77724
Ωχ,ο Διονύσης άρχισε τους πυροβολισμούς!!
Πραγματικά μία λήψη που δεν έχουμε ξαναδεί..!!!
Να'σαι καλά!!
T.S.S. APOLLON
18-02-2010, 14:06
Καταπληκτικες ληψεις Captain Nionios!!!
dokimakos21
18-02-2010, 18:40
Nionio οτι και να πω ειναι λιγο....Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η....Σε ευχαριστουμε πολυ...
artmios sintihakis
18-02-2010, 21:06
Το CRUISE EUROPA σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Πάτρας μπαταρισμένο.....εργασίες επισκευης!!!
77794
77795
by MILTIADIS(οι φωτό)
Πάντως αν οι κόκκινες πλαϊνές γραμμές συνέχιζαν και πίσω στους καταπέλτες ή ακόμα καλύτερα αν οι καταπέλτες ήταν κόκκινοι όπως είναι τα αδερφάκια Roma/Barcelona από πίσω θα ήταν ομορφότερο :p
.voyager
19-02-2010, 01:01
Το CRUISE EUROPA σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Πάτρας μπαταρισμένο.....εργασίες επισκευης!!
Βλέπω και το αυτοκίνητό μου στη φώτο; Μάλλον κάπου εκεί θα ήμουν :rolleyes:
MILTIADIS
19-02-2010, 01:08
Ε κι εγω οπως βλεπεις!γιατι δεν εβαλες καμια φωνη βρε .voyager?:)
το ρηγμα παντως επιδιωρθωθηκε..ο στροφαλος τωρα ειναι το θεμα..που θα επισκευαστει ξερουμε?
.voyager
19-02-2010, 01:13
Εσύ πρέπει να τα ξέρεις αυτά!
Highspeed 3
19-02-2010, 06:10
Γιατί έχει πάρει τόση κλίση;
Thanasis89
19-02-2010, 09:36
Τον έχουν γράψει τα παιδιά στην προηγούμενη σελίδα και το λένε μέχρι το μήνυμά σου.
Ρε Χρήστο κι εσύ δεν έβαλες καμιά φωτογραφία... Ξέρεις πόσα Astra μαύρα κυκλοφορούν ; :cool:
Ευχαριστούμε πολύ Μιλτιάδη καθώς και τον Αρτέμη.
.voyager
20-02-2010, 17:30
To Jumbo ferry στην Πάτρα. Από το "Λιοντάρι" με καλή παρέα...
78023
MILTIADIS
20-02-2010, 21:54
εξαιρετη!!!!:Dτο καλυτερο σημειο στην Πατρα για φωτο πιστευω!!εσυ βεβαια τα ξερεις καλυτερα αυτα!:p
και για να απαντησω στο προχθεσινο μου ερωτημα να πω οτι το πλοιο εδω την βγαζει τελικα!;)
αυτό θα πεί καραβολάτρης,ακόμα και οταν πάει για καφέ ποστάρει φώτο;):p:p
Thanasis89
20-02-2010, 23:25
Παρεπιτόντως, μην ξεχάσουμε ότι οι Μινωικές ανήκουν στον φίλτατο κ. Grimaldi...
Αυτό το σημαιάκι στο αλμπουράκι της πλώρης δεν μπορώ να το καταπιώ πάντως !
Dimitrisvolos
21-02-2010, 18:29
Κατα την φόρτωση στο λιμάνι της ANCONA στις 25 Ιανουαρίου 2010
78278
78279
Captain_Nionios
21-02-2010, 19:07
78023
Φιλε voyager βαζεις μια καταπληκτικη φωτογραφια, γιατι την καταστρεφεις με το υδατογραφημα μεσ' τη μεση; Βαλτο με μικρα γραμματα καπου χαμηλα η μην το βαλεις καθολου οπως, σχεδον, ολοι μας. Πραγματικα ειναι τοσο καλη που ειναι κριμα να πηγαινει στραφη!!!
agathi2010
21-02-2010, 19:12
Φιλε voyager βαζεις μια καταπληκτικη φωτογραφια, γιατι την καταστρεφεις με το υδατογραφημα μεσ' τη μεση; Βαλτο με μικρα γραμματα καπου χαμηλα η μην το βαλεις καθολου οπως, σχεδον, ολοι μας. Πραγματικα ειναι τοσο καλη που ειναι κριμα να πηγαινει στραφη!!!
συμφωνω με το φιλο captain Nionio......αυτο το υδατογραφημα κατεστρεψε ολη τη φωτογραφια.........κριμα φιλε μου....:confused::confused::confused:
theofilos-ship
21-02-2010, 20:08
78023Γεια σου ρε Χρηστακο με τα ωραια σου...:p
Thanasis89
21-02-2010, 22:32
Το New Holland όλα τα λεφτά... :p
Υ.Γ. Για όσους δεν γνωρίζουν το New Holland είναι τρακτέρ... :D
έμαθα ότι άλλαξε και τον στρόφαλο στην ΠΑΤΡΑ.;)
giannisk88
22-02-2010, 00:44
Να ρωτήσω κι'ολας παιδιά η αλλαγή στρόφαλου πόση ώρα παίρνει περίπου, είναι δύσκολη εργασία δηλαδή?
Να ρωτήσω κι'ολας παιδιά η αλλαγή στρόφαλου πόση ώρα παίρνει περίπου, είναι δύσκολη εργασία δηλαδή?
Από τις δυσκολότερες ζημιές που μπορεί να πάθει κανείς.... χρονικά δεν έχει όρια, εξαρτάται από το πόσο παλίο είναι ένα πλοίο και είναι κάτι που συνήθως δεν το βρίσκεις στις αποθήκες των κατασκευαστών. Το κατασκευάζουν αυτοί ή άλλοι για λογαριασμό τους, και παίρνει χρόνο. Ας μιλήσουν οι μηχανικοί με περισσότερες λεπτομέρειες.
Αύριο πάντως 23/2/10 έχει ξανά δρομολόγιο σύμφωνα με το online booking της Minoan Lines
giannisk88
22-02-2010, 11:16
Από τις δυσκολότερες ζημιές που μπορεί να πάθει κανείς.... χρονικά δεν έχει όρια, εξαρτάται από το πόσο παλίο είναι ένα πλοίο και είναι κάτι που συνήθως δεν το βρίσκεις στις αποθήκες των κατασκευαστών. Το κατασκευάζουν αυτοί ή άλλοι για λογαριασμό τους, και παίρνει χρόνο. Ας μιλήσουν οι μηχανικοί με περισσότερες λεπτομέρειες.
Ευχαριστω πολύ Λεό.
Κατλάλαβα πως πάει η δουλειιά.
79842
Η εκφόρτωση στην Ανκώνα, θέλει πολύύύύ ώρα όταν είναι γεμάτο!!!
79841
Και το φουγάρο του!!!
Άφιξη στην Πάτρα!
Αφιερωμένες στον Μιλτιάδη, στους φίλους των Παλατιών και στους φίλους από το Ηράκλειο!
80130
80131
MILTIADIS
03-03-2010, 21:47
Αυτο το βαπορι μου αρεσει καθε μερα ολο και περισσοτερο σε οτι εχει να κανει με τη σχεδιαση του!Αρχισα να συνηθιζω την''χοντροκομμενη''του σιλουετα φαινεται..:)ευχαριστω Trakman!
Δένοντας στην Πάτρα τον Οκτώβριο
Αρχικά μπαίνει στο λιμάνι
80136
Μετά κάνει μια περίεργη στροφή αρκετά μακρια απο τον ντόκο
80137
80140
80142
Και τελικά δένει...(ευτυχώς δίχως πρόβλημα)
80146
nikosdet
03-03-2010, 22:15
Εξαιρετικός mch! Ευχαριστούμε!
T.S.S. APOLLON
03-03-2010, 22:57
Φιλοι μας Trakman και mch καταπληκτικες οι φωτογραφιες σας!!!
artmios sintihakis
04-03-2010, 09:11
Αυτο το βαπορι μου αρεσει καθε μερα ολο και περισσοτερο σε οτι εχει να κανει με τη σχεδιαση του!Αρχισα να συνηθιζω την''χοντροκομμενη''του σιλουετα φαινεται..:)ευχαριστω Trakman!
Φίλε μου MILTIADI είναι όμορφο διότι exei πάνω το Brand της MINOAN LINES...κ ένας λόγος παραπάνω είναι κ αυτός που αρέσει κ σε εμένα..
Να σαι καλά Trakman,οι φωτό σου τα σπάν!!!
Αφού σας άρεσαν ορίστε κι άλλες
Εξω από την Ηγουμενιτσα
80222
80223
80224
80225
80226
και μια φωτο λιγο εξω απο την Αγκωνα
80249
MILTIADIS
04-03-2010, 18:16
Φίλε μου MILTIADI είναι όμορφο διότι exei πάνω το Brand της MINOAN LINES!
Και ομως αυτος ο λογος ειναι το λιγοτερο!Εννοω οτι μου αρεσει σαν πλοιο,σχεδιαστικα,ειδικα οταν το βλεπω απο ψηλα..καλα για το εσωτερικο του τι να πει κανεις?βαζει κατω οχι μονο οσα πλοια κυκλοφορουν στη μεσογειο,αλλα μπορει να συγκριθει καλιστα και με τα γνωστοτερα κρουαζιεροπλοια..
Φιλοι mch και CORFU πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σας!
offtopic
παιδια αν λεμε το cruiz europa κουτι που επιπλεει,αυτα τι τα λεμε???
/offtopic
BULKERMAN
06-03-2010, 08:35
offtopic
παιδια αν λεμε το cruiz europa κουτι που επιπλεει,αυτα τι τα λεμε???
/offtopic
Ε μάλλον είναι λίγο άτοπο το ερώτημα σου...!!! Άλλη η δουλειά του ενός τύπου πλοίου και άλλη αυτού που μας έδειξες...
γι αυτο και την εκανα απο μονος μου offtopic....
Μπορεί να είναι βαρετό και για κάποιους ενοχλητικό, αλλά τι να κάνουμε βρε παιδιά η κατάσταση δεν νομίζω να έχει προηγούμενο, το πλοίο της ταλαιπωρίας (δεν νομίζω να αμφιβάλει πια κανεις με τον χαρακτηρισμό) την Κυριακή 7/3 έφτασε στην Πάτρα 1 ώρα μετά την προγραμματισμένη ωρα αναχώρησης, έφτασε δε στην Αγκώνα με ΜΟΝΟ 4 ωρες καθυστέρηση.
Φυσικό είναι όταν πάει μόνο με 25knots
Είπαμε για ένα μήνα μετά την αλλαγή στροφάλου θα πηγαίνει έτσι
Γι'αυτό υπομονήήήήήήήήή
giannisk88
13-03-2010, 10:17
Φυσικό είναι όταν πάει μόνο με 25knots
Είπαμε για ένα μήνα μετά την αλλαγή στροφάλου θα πηγαίνει έτσι
Γι'αυτό υπομονήήήήήήήήή
Εχω βαρεθεί να τα λέω φιλε Μινόαν.
Καθε 3 και λίγο πάντα "ΓΙατί αργεί το βαπόρι, γιατί καθυαστερεί να φτάσει γιατι γιατι γιατι .....".
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ και ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ το.
Είτε σας αρέσει είτε δε σας αρέσει μερικών αυτό είναι, αυτή είναι η ομορφιά του και αυτές είναι οι καθυστερήσεις του προς το παρόν, τι να κάνουμε δηλαδή? να το κραζουμε συνέχεια? υπάρχουν και άλλα πλοία της ακτοπλοίας που πραγματικά αξίζει να τα κράζουμε αλλά δε το κάνουμε.
Καλή συνέχεια και ας ελπίζω όχι άλλα παράπονα..:twisted:
Thanasis89
31-03-2010, 14:22
Άφιξη στην Ανκόνα... Στους Αρτέμη, Μιλτιάδη στους συνταξιδιώτες και στον Μάνο !
82157
Εκπληκτική Θάνο...!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
(Υ.Γ. Έχεις άλλες 498 να ανεβάσεις...:D)
MILTIADIS
31-03-2010, 15:05
Καταπληκτικη φιλε θαναση!σ ευχαριστω παρα πολυ!!ο βαπορας επισκυαζει τα παντα!!:pπραγματικο βουνο!!
giannisk88
31-03-2010, 15:20
Β-Α-Π-Ο-Ρ-Α-Σ!!!
Τέλεια φωτο Θάνοοοο!!! Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα το μέγεθος του!!!
Appia_1978
31-03-2010, 22:28
Καταπληκτικά φωτογραφία!!!
Ορίστε και μία εκ μέρους μου. Μου προκάλεσε τρομερή εντύπωση, το πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα και τα μεγέθη των πλοίων στην Αδριατική τα τελευταία 30 χρόνια!!!
Το Egitto Express δεν είναι και κανένα μικρό καράβι, αλλά απέναντι στο Cruise Europa είναι σα νάνος ...
82325
Καταπληκτικά φωτογραφία!!!
Ορίστε και μία εκ μέρους μου. Μου προκάλεσε τρομερή εντύπωση, το πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα και τα μεγέθη των πλοίων στην Αδριατική τα τελευταία 30 χρόνια!!!
Το Egitto Express δεν είναι και κανένα μικρό καράβι, αλλά απέναντι στο Cruise Europa είναι σα νάνος ...
82325
σαν πατερας και ιος ειναι......μοιαζουν πολυ.και τα 2 ειναι γεματα βαπορια...
artmios sintihakis
01-04-2010, 01:36
Άφιξη στην Ανκόνα... Στους Αρτέμη, Μιλτιάδη στους συνταξιδιώτες και στον Μάνο !
82157
Thanasis89 RESPEEEEECTTTTTTT.......έλεος λυπησου μας!!!Σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση κ για την ευκαιρεία που μου εδωσες να δω κατι το απολύτως μοναδικό!!Μια απιστευτη φωτό!!!Respeeeect!
82325
Το αδερφάκι του Πήγασου δεν είναι αυτο????
giannisk88
01-04-2010, 14:17
Το αδερφάκι του Πήγασου δεν είναι αυτο????
Πολυ σωστοοοοος...
Είναι μια διαφορετική εκδοχή του αγαπημενου μας espresso venezia (http://www.faktaomfartyg.se/espresso_venezia_1977.htm)
Aναχώρηση του ''γίγαντα'' χθές γύρω στις 8 παρατέταρτο το βραδάκι πάνω απο το Κεφαλλονιά!
Για τους φίλους Trakman,Thanasis89,Αλκυόνη,Leo,Artmios sintihakis,giannisk88!
83420
Τέλεια φώτο!
Παρατηρόντας το θηρίο στο AIS τα δυο τελευταία του δρομολόγια, ταξίδευε με 22-23knots κάποιες στιγμές!!! Όχι δεν έχει κανένα πρόβλημα μην αρχίσουν πάλι κάποιοι!!! Αλλά είναι λίγο πριν το ωράριο άφιξης στον προορισμό του!!!!
...άλλη μία- αν και η ώρα δεν βοήθησε ιδιαίτερα - απο την έξοδο του απο την Πάτρα!
Για τους Trakman,Thanasis89,dokimakos21,Artmios sintihakis!
83609
dokimakos21
08-04-2010, 02:09
CRUISE EUROPA-Αφιξη στην Ανκονα 27/3/2010
83611
Thanasis89
10-04-2010, 01:16
Έξω στο Πέλαγο... Στον Φωτάρα, στον Νικόλα (Nikos_V) και στον Μάνο...
83986
Μιας και έχουμε αρκετές φωτογραφίες εξωτερικού περιεχομένου να βάλουμε και μερικές εσωτερικές από πρόσφατο ταξίδι :p
84491
84493
84492
Βοηθητικές πινακίδες για τον λαβύρινθο :)
84498
Ο διάδρομος από το πάρκινγκ των ΙΧ στο deck 7 προς την reception...
84499
Να και η reception ...
84496
Και η καμπίνα, εσωτερική, δίκλινη... Ναι είπαμε είναι πιο μικρές από των παλατιών... Και ο πρίγκιπας τυπωμένος παντού!!!
Έξω απο την Πάτρα λίγο πριν το σούρουπο..!!
84511
84523
To bar...
84525
Το self service...
84524
Το εστιατόριο...
Έξω στο Πέλαγο... Στον Φωτάρα, στον Νικόλα (Nikos_V) και στον Μάνο...
83986
Θαναση σε ευχαριστω παρα πολυ:D
Οι φωτογραφιες σας ειναι καταπληκτικες.
Ελπιζω να δω και εγω απο κοντα το πλοιο καποια στιγμη.
Thanasis89
12-04-2010, 19:33
Όπως μόλις έγραψα και αλλού Νίκο... Κοντός ψαλμός... ;)
Να είσαι καλά !
HIGHSPEED 4
14-04-2010, 16:11
εχει κανεις φωτο απο τις αεροπορικες θεσεις του πλοιου της κατηγοριας bussines class???τις ειδα σε ενα φυλλαδιο της Μινοαν που ελεγε καποιες πληροφοριες για το cr.europa αλλα δυστυχως το εχασα..
Giovanaut
16-04-2010, 20:04
CRUISE EUROPA-Στην Ηγουμενιτσα, σε μια διαφορετικη ποζα...!!!
Η φωτο ειναι ενος πολυ καλου φιλου...
85181
nikosdet
16-04-2010, 20:34
CRUISE EUROPA-Στην Ηγουμενιτσα, σε μια διαφορετικη ποζα...!!!
Η φωτο ειναι ενος πολυ καλου φιλου...
85181
Εξαιρετικός! Μπράβο σε σένα και το φίλο σου! :)
Thanasis89
16-04-2010, 20:43
Άφιξη στον Βορρά της Αδριατικής...
85186
Στους Μάνο, Φώτη, Αρτέμη, Φανούλα, Μιλτιάδη, minoan και nikosdet...
MILTIADIS
17-04-2010, 20:01
Σ ευχαριστω πολυ φιλε 8αναση!η φωτογραφια σου ειναι υπεροχη!!
artmios sintihakis
17-04-2010, 20:05
Θάνο mercy...;)
nikosdet
18-04-2010, 00:34
Όντως υπέροχη φωτογραφία! Ευχαριστούμε!!
MILTIADIS
18-04-2010, 16:37
Σημερα το πλοιο θα μεταφερει τον περισοτερο κοσμο που εχει δεχθει τους εξι μηνες που βρισκεται στη γραμμη πανω απο 2500 επιβατες,οι περισοτεροι εκ των οποιων προερχονται απο...το αεροδρομιο των Σπατων!!:Dγι αυτο η οποια καθυστερηση σημερα(αν παρουσιαστει)δικαιολογημενη..;)
Όπως λέει και πιο πάνω ο MILTIADIS το πλοίο ταξιδεύει σχεδόν γεμάτο λόγω της ηφαιστειακής τέφρας που έχει καθηλώσει την αεροπορία! Η όση καθυστέριση είναι δικαιολογιμένη μιας και από Πάτρα έφυγε σχεδόν 1 ώρα αργότερα γιατί δεν είχε μπει όλος ο κόσμος που περίμενε!!!
Μια απορία όποιος μπορεί να μου την λύσει... Γιατί έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας σταματάει να στέλνει στο AIS σε κάθε δρομολόγιο; :confused:
Επειδή στο σημείο εκείνο χάνει το σήμα του το ΑΙS.
Οχι μόνο αυτό!! Όλα!!!
Αλλα και όχι μονο το Κρούιζ.
Η περιοχή είναι έξω απο τα Σύβοτα.
Φαντάσου οτι χάνεται ακόμα και το σήμα στο GPS,οπότε επικρατεί στη γέφυρα ένας κακός χαμός!!!
Αλληλουχία γεγονότων.
nickosps
19-04-2010, 11:02
Μια απορία όποιος μπορεί να μου την λύσει... Γιατί έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας σταματάει να στέλνει στο AIS σε κάθε δρομολόγιο; :confused:
(off topic) Ίσως φταίει ότι εκεί κοντά είναι το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, η αρχαία είσοδος για τον Κάτω Κόσμο:evil:... Χαχαχα σκοτεινές δυνάμεις...:D
(off topic)
Διά τον κύριον Αθανάσιον (Athanasion89)...:D
85732
Thanasis89
20-04-2010, 01:09
Ψίτ παληκάρι ένας είμαι... Η παρακάτω λήψις περικαλώ, είναι για το καλόπαιδο που με αποκάλεσε "κύριο" ! Τσ...
85733
Ίσα μάγκα... :D
nickosps
30-04-2010, 00:15
Το "θηρίο" Ε/Γ-Ο/Γ Cruise Europa:
87493
Αφιερώνεται στους trakman, vinman και dokimakos21 για το ρεσιτάλ φωτογραφιών των τελευταίων ημερών, στους thanasis89 και Captain_Nionios για την "τρέλα" τους και την κάλυψη της άφιξης του "Sfakia I" στη Κρήτη και στους φίλους giannisk88, artmios sintihakis, MILTIADIS, Nissos Mykonos, minoan και nikosdet!
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Υπέροχη φωτογραφία!
Το "θηρίο" Ε/Γ-Ο/Γ Cruise Europa:
87493
Αφιερώνεται στους trakman, vinman και dokimakos21 για το ρεσιτάλ φωτογραφιών των τελευταίων ημερών, στους thanasis89 και Captain_Nionios για την "τρέλα" τους και την κάλυψη της άφιξης του "Sfakia I" στη Κρήτη και στους φίλους giannisk88, artmios sintihakis, MILTIADIS, Nissos Mykonos, minoan και nikosdet!
Αναμφίβολα επιβλητική φωτογραφία Νίκο!!! Σ'ευχαριστούμε!!!;)
nickosps σ' ευχαριστούμε για την φώτο του θηρίου!!!
Thanasis89
30-04-2010, 13:09
Νίκο σ' Ευχαριστώ πολύ ! Εξαιρετική λήψη ! Μπράβο ! Να είσαι καλά !
nikosdet
30-04-2010, 22:29
Ευχαριστούμε! :D
Πραγματικά επιβλητικό!
dokimakos21
04-05-2010, 21:11
CRUISE EUROPA-Μια καταπλωρη στην Ανκονα για ολους εσας...!
88371
giannisk88
05-05-2010, 01:52
Φίλε dokimakos αυτό θα πεί κατάπλωρη!!!
Εντελώς ευθυγραμισμένη η πλωράκλα!:D
erenShip
09-05-2010, 20:35
έμαθα ότι έχουν φτιάχνουν το δίδυμο αδερφάκι του. ποιο είναι?
aegeanspeedlines
09-05-2010, 20:45
έμαθα ότι έχουν φτιάχνουν το δίδυμο αδερφάκι του. ποιο είναι?
Το Cruise Olympia!
erenShip
09-05-2010, 20:50
Το Cruise Olympia!
είναι έτοιμο?
aegeanspeedlines
09-05-2010, 20:53
είναι έτοιμο?
Απ' ότι ξέρω στα δοκιμαστικά είναι
Αναχώρηση από Πάτρα
89094
Maroulis Nikos
11-05-2010, 09:54
Αναχώρηση από Πάτρα
89094
Μια εικόνα 1000 λέξεις .....
BEN BRUCE
11-05-2010, 12:22
Επαγγελματικες οι φωτο σου Trakman
Nissos Mykonos
12-05-2010, 21:21
Το θηρίο στην Πάτρα στις 12-2 λίγη ώρα πριν το ατύχημα που είχε εκείνη την μέρα..Η φωτογραφία είναι μιας φίλης μου (με την δικιά μου φωτογραφική) που ταξίδευε εκείνη την μέρα για Αγκώνα με το Σουπερφαστ ΧΙ...
Αφιερωμένη στος φίλους Vinman,Trakman,Thanasis89,Captain_Nionios,Miltiadi s και Nikosps...
89327
BULKERMAN
12-05-2010, 21:56
Το θηρίο στην Πάτρα στις 12-2 λίγη ώρα πριν το ατύχημα που είχε εκείνη την μέρα..Η φωτογραφία είναι μιας φίλης μου (με την δικιά μου φωτογραφική) που ταξίδευε εκείνη την μέρα για Αγκώνα με το Σουπερφαστ ΧΙ...
Αφιερωμένη στος φίλους Vinman,Trakman,Thanasis89,Captain_Nionios,Miltiadi s και Nikosps...
89327
Φίλε Nissos Mykonos η φίλη σου πήγε Πάτρα με το αυτοκινητάκι το μαύρο που βλέπουμε εδώ μπροστα??:D
Δεν πρέπει να ναι καλό αμάξι..δεν κυκλοφορούν πολλά...:lol:
xidianakis
16-05-2010, 23:18
εγω δεν εχω καταλαβει ακομα, το πλοιο φοραει απλα τα χρωματα των μινωικων και ανηκει στον ιταλο ή ανηκει στο στολο της minoan ως ιδιοκτητο?
επισης πιο ειναι το κοστος του πλοιου?
nikosdet
16-05-2010, 23:59
εγω δεν εχω καταλαβει ακομα, το πλοιο φοραει απλα τα χρωματα των μινωικων και ανηκει στον ιταλο ή ανηκει στο στολο της minoan ως ιδιοκτητο?
επισης πιο ειναι το κοστος του πλοιου?
Ανήκει στον Γκριμάλντι και είναι ναυλωμένο από τις Μινωικές.
Το κόστος νομίζω ότι ήταν 140 εκ.ευρώ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...
Το Κρουιζ σε μια άφηξη του στην Ηγουμενίτσα !
89914
89915
89916
Αφιερωμένες στους φίλους του πλοίου !
SEA_PILOT
20-05-2010, 18:05
Το ‘θηρίο’ CrEu είναι μια απόλαυση [άφιξη κ απόπλους στη Ηγουμενίτσα]
http://www.youtube.com/watch?v=Vy3ia1SMMdU
Super Jet
20-05-2010, 19:22
Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ε-Σ!!!!!!!!
nikosdet
20-05-2010, 19:41
Εξαιρετικό βίντεο! Πολύ ωραία μουσική, εξαιρετικές εικόνες και μοναδικό βαπόρι-θηρίο! :D
Θα ήθελα πολύ να δω φωτογραφίες/βίντεο το θηρίο σε σχέση με τα "παλιά" γνωστά μας πλοία (παλάτια, κόκκινα και champion/spirit), όπως εδώ γίνεται λίγο με το τελευταίο..
http://www.youtube.com/watch?v=Vy3ia1SMMdU (http://www.youtube.com/watch?v=Vy3ia1SMMdU)
Πολύ όμορφες λήψεις φίλε SEA PILOT...;)!!!Ευχαριστούμε πολύ!
Το Κρουιζ σε μια άφηξη του στην Ηγουμενίτσα !
89914
89915
89916
Αφιερωμένες στους φίλους του πλοίου !
Όμορφες εικόνες από τον φίλο Νικόλα και τον SEA_PILOT.Ευχαριστούμε πολύ...:D
SEA PILOT τέλειο το βίντεο για το θηρίο!
Tasos@@@
26-05-2010, 17:57
Αφιξη στην Πατρα στις 16-5 για ολους τους φιλους του θεριου!!
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_4604.jpg
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_4613.jpg
http://i585.photobucket.com/albums/ss299/TasosDave/IMG_4624.jpg
pantelis2009
26-05-2010, 18:30
Φίλε Tasos@@@ για να σου δείξει τι θηρίο είναι σε πιτσίλισε?:p:D
Tasos@@@
26-05-2010, 19:02
Αυτο ακριβως φιλε Παντελη!!Λουτσα με εκανε!!:p:D:D
Thanasis89
12-06-2010, 16:35
Χρόνια Πολλά Μιλτιάδη ! Οι επιθυμίες σου Ευχές μου ! Υγεία και Ευτυχία στην ζωή σου !
93348
MILTIADIS
12-06-2010, 17:01
Χιλια ευχαριστω για τις ευχες και τη φωτογραφια Θανο!!!:Dνα σαι καλα κ εσυ και να μας ανεβαζεις παντα τετοιες υπεροχες εικονες!!κ παλι ευχαριστω!!:smile:
Nissos Mykonos
12-06-2010, 17:07
Μιλτιάδη Χρόνια σου Πολλά! Ότι επιθυμείς με υγεία πάνω απ' όλα!
93354
MILTIADIS
12-06-2010, 18:20
Σ ευχαριστω Γιαννη!!να σαι καλα!!;)ο,τι καλυτερο κ σε σενα!!
Αναχωρηση του θηριου απο την Πατρα.
94618
Apostolos
24-06-2010, 10:49
Τι ατσούμπαλο πράμα βρε παιδί μου!!!
nikosdet
24-06-2010, 21:50
Τι ατσούμπαλο πράμα βρε παιδί μου!!!
Δεν έχεις ακόμη βαρεθεί να μπαίνεις στο συγκεκριμένο θέμα και να αναφέρεσαι με τα καλύτερα λόγια για το πλοίο; :p
Tasos@@@
25-06-2010, 04:24
Δεν έχεις ακόμη βαρεθεί να μπαίνεις στο συγκεκριμένο θέμα και να αναφέρεσαι με τα καλύτερα λόγια για το πλοίο; :p
Ε η αληθεια να λεγεται φιλε Νικο....;)Καλο,χρυσο αλλα....ΔΕΝ.......:D
Ε η αληθεια να λεγεται φιλε Νικο....;)Καλο,χρυσο αλλα....ΔΕΝ.......:D
+1000 και τωρα θα διπλωσει το κακο...:D
Θα παρακλέσω να μην το κάνουμε γαϊτανάκι. Αν κάτι δεν σας αρέσει κρατήστε το για σας και μην το σχολιάζετε. Αλλιώς θα πρέπει να ανεχθείτε κι εσείς πικρόχολα σχόλια για τα δικά σας αγαπημένα πλοία. Δεν είναι όμως ο σκοπός του φόρουμ αυτός, δηλαδή να μην χάνουμε ευκαιρία να την λέμε πέρα δώθε.... Παρακαλώ στο φόρουμ να συζητάμε ουσιαστικότερα πράγματα. Ευχαριστώ
Σήμερα στις 17.20, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «CRUISE EUROPA» σημαίας Ιταλίας, ότι είχε παρουσιαστεί βλάβη στο πρυμναίο αριστερό καταπέλτη, ενώ το πλοίο είχε σήμερα προγραμματισμένο δρομολόγιο 17.30 για Ηγουμενίτσα – Αγκόνα, 223 επιβάτες.
Ο απόπλους του πλοίου επετράπη στις 19.15 ύστερα από την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
ΠΗΓΗ: ΥΕΝ
Για φανταστείτε έχει που έχει σε μόνιμη πλεον βάση (εκτος φυσικά οταν προέρχεται απο διανυκτερεύσεις) 3 με 4 ώρες καθυστερήσεις, τυχαίνουν καθε τόσο και τέτοια περιστατικά, στο τέλος το βλέπω φορτηγατζίδικο και θα ψάχνουν αυτό και το νεοαφιχθέν αδελφό του με τα κυάλια τους επιβάτες.
hayabusa
04-07-2010, 12:22
συγνώμη κιόλας αλλά εχει καταντήσει γραφικό. κάθε φορά που βλέπω ότι ποστάρεις εσύ ξερω εκ των προτέρων τι θα διαβάσω. έλεος...όχι άλλο κάρβουνο...
συγνώμη κιόλας αλλά εχει καταντήσει γραφικό. κάθε φορά που βλέπω ότι ποστάρεις εσύ ξερω εκ των προτέρων τι θα διαβάσω. έλεος...όχι άλλο κάρβουνο...
+1
Έλεος ρε despo δηλαδή έλεος
Ο φίλος despo παιδιά έχει δίκιο... Εγώ εως τώρα είχα κρατήσει ουδέτερη στάση για το πλοίο επειδή δεν είχα ξαναταξιδέψει.Τώρα που ταξίδεψα και έχω ολοκληρωμένη άποψη λέω πως αν ξαναταξιδέψω με τις Μινωικές στην Αγκώνα θα γίνω βαπόρι!!!Καταρχάς το πλοίο είχε 4 ώρες παρα 10 λεπτά καθυστέρηση με αποτέλεσμα να φτάσω στην Πάτρα πολύ αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα και να έχω σημαντικό πρόβλημα.Δεύτερον, όταν είδα τον χώρο που υπήρχε μεταξύ των δυο κραβατιών έμεινα έκπληκτος!!!Ο χώρος είναι ο μισός απο τον χώρο που υπάρχει στα Ολυμπία-Ευρώπη!!!!Τρίτον, έκατσα να φάω στο a la carte και πέρα από το ότι η διακόσμηση δεν είχε καμία σχέση με αυτήν του Ίκαρου και των υπόλοιπων παλατιών, οι μερίδες ήταν εξαιρετικά μικρότερες και το φαγητό ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΤΑΝ!!!Τέταρτον, σε πολλά σημεία του πλοίου δεν υπήρχε κλιματισμός! Και κάτι τελευταίο, όταν δημοσιεύτηκε πως οι Μινωικές δεν θα αγόραζαν τελικά το πλοίο στενοχωρήθηκα. Τώρα πια λέω ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!
Δεν πειράζει φίλε Mch, ας έχω κατηγορηθεί κατ' επανάληψη, κάποιοι νομίζουν οτι εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία (παραμένω ομως επώνυμος με πλήρη συναίσθηση ευθυνης για το τι γράφω) θα μπορουσα ισως να γράφω αρλούμπες. Ομως αυτά που έχω ηδη αναφέρει, είναι πλήρως διασταυρωμένα.
Δεν πειράζει φίλε Mch, ας έχω κατηγορηθεί κατ' επανάληψη, κάποιοι νομίζουν οτι εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία (παραμένω ομως επώνυμος με πλήρη συναίσθηση ευθυνης για το τι γράφω) θα μπορουσα ισως να γράφω αρλούμπες. Ομως αυτά που έχω ηδη αναφέρει, είναι πλήρως διασταυρωμένα.
Το ξέρω, καθως τα έζησα και ο ίδιος!:-(
giannisk88
14-07-2010, 14:53
Μια μεγάλη διαφορά όμως είναι φίλε mch ότι απλά εσύ είπες τη γνώμη σου τη διαβάσαμε καταλάβαμε τι αρνητικά έχει το βαπόρι και ευχαριστούμε που μας έδωσες μία εικόνα. Το να βγαίνουν κάποιοι και να κράζουν το βαπόρι κάθε που θα πάθει βλάβη και ξέρει πολύ καλά εκείνος όπου αναφέρομαι είναι γραφικό και είναι και εκτός της φιλοσοφίας του φόρουμ. Εδώ δεν είμαστε για να κράζουμε ΣΥΝΕΧΩΣ το βαπόρι που δε μας αρέσει αλλα να λέμε τα θετικά και τα αρνητικά του ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
Αυτά ήθελα να πώ και κάτι τελευταίο ότι δε χρειάζεται να διασταβρώσεις κάτι κύριε despo ώστε να την "πείς" για άλλη μια φορά για το πλοίο, ούτε κρύβεται κανείς στην ανωνυμία και το ξέρεις πολύ καλά....
Καλή τύχη να ευχηθούμε στο πλοίο καλό κακό άσχημο όπως θέλετε πείτε το, είναι πλοίο μεταφέρει ψυχές κάθε μέρα και δέν είναι για το θέαμα μόνο...Καλό απόγευμα
Δεν είναι όμως απαράδεκτο για ένα πλοίο του 9 μόλις μηνών να έχει αυτά τα αρνητικά?? Τα 3 τελευταία πράγματα που είπα για το πλοίο δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε καν για δείγμα στο "Καλύτερο Cruise Ferry της Μεσογείου". Φαντάζεστε να ταξίδευε κανείς πρώτη φορα στην Ιταλία με "το καλύτερο Cruise Ferry της Μεσογείου" και να αντίκριζε την κατάσταση που επικρατεί?? Τι γνώμη θα σχημάτιζε για τα υπόλοιπα πλοία της εταιρίας, αλλα και για τα υπόλοιπα ελληνικά πλοία που πλέουν στα νερά της Αδριατικής, τα οποία είναι όλα εξαιρετικά?? Ένας σερβιτόρος μου είπε να ξεχάσω τις Μινωικές που ήξερα και να ταξιδεύω από 'δω και πέρα με την ΑΝΕΚ ή μόνο στην Βενετία μέχρι να φύγουν η Ολυμπία με την Ευρώπη! Ακόμα θα ήταν καλύτερο για την εξυπηρέτηση το υ κοινού η εταιρία να τροποποιήσει τα δρομολόγια σύμφωνα με την καθυστέρηση του πλοίου και όχι να ξέρω πως θα αναχωρήσψ από το λιμάνι στις 17:30 και το πλοίο να δένει στις 17:10! Και κάτι τελευταίο, το πλοίο κάνει το δρομολόγιο σε περίπου 23 ώρες, πράγμα που σημαίνει πως γυρνάμε πάνω από 15 χρόνια πίσω!! Και επειδή θα μου πείτε πως 15 χρόνια πίσω τα πλοία δεν μετέφεραν 3000 επιβάτες σας απαντώ εκ των προτέρων πως το "Καλύτερο Cruise Ferry της Μεσογείου" θα έπρεπε να συνδιάζει ταχύτητα, άνεση, πολυτέλεια και μεταφορά μεγάλου αριθμού επιβατών!
Συγνώμη για την πολυλογία μου και καλό απόγευμα.
BULKERMAN
14-07-2010, 15:58
Δεν είναι όμως απαράδεκτο για ένα πλοίο του 9 μόλις μηνών να έχει αυτά τα αρνητικά?? Τα 3 τελευταία πράγματα που είπα για το πλοίο δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε καν για δείγμα στο "Καλύτερο Cruise Ferry της Μεσογείου". Φαντάζεστε να ταξίδευε κανείς πρώτη φορα στην Ιταλία με "το καλύτερο Cruise Ferry της Μεσογείου" και να αντίκριζε την κατάσταση που επικρατεί?? Τι γνώμη θα σχημάτιζε για τα υπόλοιπα πλοία της εταιρίας, αλλα και για τα υπόλοιπα ελληνικά πλοία που πλέουν στα νερά της Αδριατικής, τα οποία είναι όλα εξαιρετικά?? Ένας σερβιτόρος μου είπε να ξεχάσω τις Μινωικές που ήξερα και να ταξιδεύω από 'δω και πέρα με την ΑΝΕΚ ή μόνο στην Βενετία μέχρι να φύγουν η Ολυμπία με την Ευρώπη! Ακόμα θα ήταν καλύτερο για την εξυπηρέτηση το υ κοινού η εταιρία να τροποποιήσει τα δρομολόγια σύμφωνα με την καθυστέρηση του πλοίου και όχι να ξέρω πως θα αναχωρήσψ από το λιμάνι στις 17:30 και το πλοίο να δένει στις 17:10! Και κάτι τελευταίο, το πλοίο κάνει το δρομολόγιο σε περίπου 23 ώρες, πράγμα που σημαίνει πως γυρνάμε πάνω από 15 χρόνια πίσω!! Και επειδή θα μου πείτε πως 15 χρόνια πίσω τα πλοία δεν μετέφεραν 3000 επιβάτες σας απαντώ εκ των προτέρων πως το "Καλύτερο Cruise Ferry της Μεσογείου" θα έπρεπε να συνδιάζει ταχύτητα, άνεση, πολυτέλεια και μεταφορά μεγάλου αριθμού επιβατών!
Συγνώμη για την πολυλογία μου και καλό απόγευμα.
Φίλε mch θα πω τη γνώμη μου τώρα γιατί κάποι πράγματα φτάσανε στο αμήν και τόσο καιρό δεν μιλάω...
Υπάρχει μια άποψη σε ορισμένα μέλη του φόρουμ ότι δεν πρέπει κατά διάνοια να θίγουμε συγκεκριμένα θέματα.Π.χ cruise olyumpia κ πιο πριν cruise europa μιας και είμαστε σε αυτό το θέμα γιατί γίνεται και αλλού αυτό!!
Όταν οι απόψεις είναι με παραδείγματα και εμπεριστατωμένες σαν τη δική σου η άλλων φίλων τότε θα πρέπει να τις ΑΚΟΥΝΕ ΘΈΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!
Δεν κατάλαβα???Μόνο τα καλά θα λέμε?? Μήπως κύριοι και παιδάκια έχετε παρακολουθήσει συζητήσεις σε ξένα φόρουμ να δείτε τι γράφουν και πως κριτικάρουν τα πλοία??Συζητάνε τα πάντα,ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας βγάζει τα συμπερισματά του χωρίς να του λένε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΛΛΑ!!.Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ!!
Τι ειρωνεία και απαγόρευση είναι αυτή?Από πότε κάνετε κουμάντο στις γνώμες των άλλων?
Δηλαδή με το ζόρι θα υποστηρίζουμε τις απόψεις σας?
Σε χίλια άτομα για παράδειγμα υπάρχουν αρκετές κοινές απόψεις αλλά και πάρα πολλές διαφορετικές!Μόνο τα πρόβατα ακολουθούν το ένα το άλλο και πάνε όπου πάει το πρώτο!
Αλλά μάλλον τη λέξη διάλογο δεν την ξέρουν κάποιοι και θα πρέπει να εκθειάζουμε με μπράβο και συγχαρητήρια κάθε τι χωρίς αντιρρήσεις!
Και για να μην παρεξηγηθώ από ορισμένους όλα αυτά που είπα ισχύουν μόνο όταν ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ Ή ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ !!
Φίλε mch θα πω τη γνώμη μου τώρα γιατί κάποι πράγματα φτάσανε στο αμήν και τόσο καιρό δεν μιλάω...
Υπάρχει μια άποψη σε ορισμένα μέλη του φόρουμ ότι δεν πρέπει κατά διάνοια να θίγουμε συγκεκριμένα θέματα.Π.χ cruise olyumpia κ πιο πριν cruise europa μιας και είμαστε σε αυτό το θέμα γιατί γίνεται και αλλού αυτό!!
Όταν οι απόψεις είναι με παραδείγματα και εμπεριστατωμένες σαν τη δική σου η άλλων φίλων τότε θα πρέπει να τις ΑΚΟΥΝΕ ΘΈΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!
Δεν κατάλαβα???Μόνο τα καλά θα λέμε?? Μήπως κύριοι και παιδάκια έχετε παρακολουθήσει συζητήσεις σε ξένα φόρουμ να δείτε τι γράφουν και πως κριτικάρουν τα πλοία??Συζητάνε τα πάντα,ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας βγάζει τα συμπερισματά του χωρίς να του λένε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΜΗΝ ΛΕΣ ΑΛΛΑ!!.Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ!!
Τι ειρωνεία και απαγόρευση είναι αυτή?Από πότε κάνετε κουμάντο στις γνώμες των άλλων?
Δηλαδή με το ζόρι θα υποστηρίζουμε τις απόψεις σας?
Σε χίλια άτομα για παράδειγμα υπάρχουν αρκετές κοινές απόψεις αλλά και πάρα πολλές διαφορετικές!Μόνο τα πρόβατα ακολουθούν το ένα το άλλο και πάνε όπου πάει το πρώτο!
Αλλά μάλλον τη λέξη διάλογο δεν την ξέρουν κάποιοι και θα πρέπει να εκθειάζουμε με μπράβο και συγχαρητήρια κάθε τι χωρίς αντιρρήσεις!
Και για να μην παρεξηγηθώ από ορισμένους όλα αυτά που είπα ισχύουν μόνο όταν ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ Ή ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ !!
Συμφωνώ απόλυτα! Εγώ τόσο καιρό κρατούσα ουδέτερη στάση, καθώς δεν είχα ολοκληρωμένη άποψη για το πλοίο. Τώρα που κατάλαβα περι τίνος πρόκειται το σχολίασα όπως θα έπρεπε. Αν κάποιοι δεν θέλουν να δεχτούν το πλοίο με τα κακά που έχει δεν φταίω, γιατί πιστεύω πως όποιος ταξίδεψε με το πλοίο αυτά που έγραψα τα παρατήρησε! Αυτά είχα να πω!
giannisk88
14-07-2010, 16:40
Να πώ οτι δε περίμενα τέτοια αντίδραση Bulkerman θα πώ ψέματα.
Ενα θελω να συμπληρωσω όμως. Η γνώμη αυτή που εξέφρασα δεν είναι μόνο δική μου αν πατηρήσεις σε άλλες σελίδες και σε άλλα θέματα..Δεν είναι θέμα οτι είναι το κρουιζ ή το δημητρούλα ή το ρομίλντα και αν σε αυτο που γράφεις αναφέρεσε και σε εμένα εγώ απλά σε παραπέμπω να διαβάσεις το μήνυμα μου και να παρατηρήσεις ΤΙ ακριβώς θέλω να πώ. Οτι θελουμε να ακουμε γνώμες το εχουμε πει εκατοντάδες φορές, ότι θελουμε να ακουμε διαφορετικές γνώμες σαν αναγνώστες του φορουμ ειναι αυτονόητο το ότι θέλουμε να διαβαζουμε συνεχώς την αρνητική γνώμη κάποιου ατόμου μετά απο κάθε βλάβη δε νομίζω να είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει..
Εχουμε συμπάθειες αντιπάθειες κλπ εγώ προσωπικά τα κρούιζ δε μου αρέσουν σα βαπόρια και το λέω ειλικρινά πλέον μετά και απο την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και με θέμα των προβλημάτων και με θέμα ομορφιάς αλλά δε βγαίνω κάθε φορά να το θάβω..αυτή είναι η διαφορά μας.
giannisk88
14-07-2010, 17:10
Οσο για αυτό που αναφέρεις MCH φυσικά και είναι απαράδεκτο καινουρια πλοία και να παθαίνουν τόσες βλάβες όπως και να έχουν κακό service. Τη στιγμή μάλιστα που ενώ είναι καινούρια πρέπει να το αποδείξουν ότι είναι δυνατά πλοία και μπορούν να μεταφέρουν τον επιβάτη με ασφάλεια και συνέπεια. Τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει τόσα πολλά άσχημα για πλοίο της πράγμα όπου πρέπει με κάποιο τρόπο να το αλλάξει ο Ιταλός γιατί οι επιβάτες πληρώνουν για να μπουν και απαιτούν (και υποχρεούνται να απαιτούν) και ανάλογη καλή μεταχείρηση απο το πλοίο/εταιρία όποια και να είναι αυτή.
Tasos@@@
14-07-2010, 17:37
Παιδια δεν θα παρω το μερος κανενος ,ουτε γραφω για να κανω τον δικηγορο του διαβολου.Δεν πιστευετε και εσεις ομως οτι κουραστηκε το θεμα?Ο Α η Β αναγνωστης που θα μπει να δει και ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ και ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ του καραβιου,να δει φωτογραφιες του η το οτιδηποτε,βλεπει 10 + post λογω διαφωνιας,με σποντες.Δεν ειναι αδικο και κριμα αυτο?Κανεις δεν εθιξε κανεναν και δεν υπαρχει και λογος κανεις να θιξει κανεναν.:D:D
opelmanos
14-07-2010, 17:39
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΙΑ!!!ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΕΝΤΑΣΗ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΓΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ.ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΗΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΠΕΙΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΟΜΠΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ Κ.Τ.Λ )ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΒΓΑΔΩΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.
Το θέμα είναι ότι κάποιοι κρίνουν ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ κάποια καράβια/εταιρείες/συνφορουμίτες και έχουν μια κακία στην άκρη των δακτύλων τους ανα πάσα στιγμή. Και εγώ ταξίδεψα με το πλοίο και είπα και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Κάποιοι άλλοι όμως έχουν μόνο αρνητικά χωρίς κάν να έχουν ταξιδέψει κρίνοντας από άλλους ή ακόμα και από το AIS για την καθυστερίση (τρέχον καυγάς)!
Στο θέμα του Ικάρου έθιξα την απογραφή και κάποιος συνφορουμίτης απάντησε "ότι δεν έχει μεταφερθεί ούτε ένα φακελάκι ζάχαρι". Δεν το συνέχισα γιατί θα αρχίζαμε και εκεί έναν νέο καυγά. Δεν ξέρω που το ξέρει ακριβώς αλλά οι δικές μου πληροφορίες που δεν είναι του αέρα αλλά είναι με τα μάτια μου άλλα λένε.
Συμφωνώ με τον opelmanos ότι πρέπει να μπεί λίγο νερό στο κρασί κάποιων, αλλά οι κύριοι υπεύθυνοι συνεχίζουν και βάζουν κρασί και όχι νερό.
Όσο για την τροποποίηση των δρομολογίων του, mch συμφωνώ και εγώ ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία των επιβατών.
Μια παράμετρος των καθυστερίσεων που δεν αναφέρεται πουθενά όμως είναι και το λιμάνι της Ancona. Είναι το ίδιο από το 90 χωρίς καμμία βελτίωση με αποτέλεσμα όταν φτάνουν πλοία με σύνολο 10000 γραμμικά μέτρα γκαράζ να μπροκάρει! Και όποιος πραγματικά έχει κάνει ταξίδι θα το διαπιστώσει έτσι κι αλλιώς και στο ανέβασμα σε κάποιο πλοίο και στο κατέβασμα. Οι ουρές είναι ατελείωτες με μια μόνο έξοδο από το λιμάνι η οποία παραμένει κλειστή όταν περνάνε κάποια τρένα!
Όσο για το επόμενο μήνυμα του MILTIADIS συμφωνώ ότι αν είχε ελληνική σημαία, ελληνικό πλήρωμα και δεν ήταν πλοίο του Grimaldi πολλά πικρόχολα σχόλια θα απουσίαζαν!!!
Ούτε σε εμένα ούτε σε κανένα αρέσουν οι καθυστερίσεις σε ένα ταξίδι, αλλά όταν ταξίδεψα μαζί του αν δεν είχε καθυστέριση θα το είχα χάσει με τα απαγορευτικά των εσωτερικών γραμμών!!!
MILTIADIS
14-07-2010, 18:52
@BULKERMAN
Κατ αρχην φιλε bulkerman αιτια που ξεκινησε αυτη η κουβεντα δεν ηταν τα οσα ανεφερε ο mch για τα οποια κανεις δεν του απαγορεψε να τα πει η' τα αρνηθηκε για να εκφραζεσαι με αυτον τον τροπο.Οι μετεπειτα τοποθετησεις οι δικες σου και του despo ηταν αυτες που για ακομα μια ακομα φορα προκαλεσαν.Δεν τις λογοκρινω αλλα μιας και ειμαι πολυ καιρο στο φορουμ και τυχανει να εχω συμμετασχει σε ολες τις κατα καιρους συζητησεις που εχουμε στο θεμα του συγκεκριμενου πλοιου εχω καταλαβει-οπως και πολλοι αλλοι-οτι αφορμη για τετοιου τυπου σχολια δεν ειναι οι καραβολατρικες προτιμησεις και τα γουστα των 2-3 ατομων που συνεχως διαμαρτυρεστε,αλλα πολιτικες και συνδικαλιστικες σας αποψεις.
Σας ενοχλει προφανεστατα η ιταλικη σημαια που δεν ειναι ελληνικη(διαολε δα δε μας πηρανε και την ακροπολη,ενα ιταλικο ρημαδοπλοιο ειναι απο τα ΔΕΚΑΔΕΣ ιταλικα που εχουν περασει απο την αδριατικη τις τελευταιες δεκαετιες)και το γεγονος οτι το πλοιο δεν εχει ελληνες αξιωματικους,τι πιο λογικο βεβαια απο τη στιγμη που ειναι ναυλωμενο απο αλλη χωρα.
Ειμαι σιγουρος παντως οτι αν το συγκεκριμενο πλοιο ερχοταν στα νερα μας 10χρονια πριν υπο τη διοικηση κληρονομου,ελληνικη σημαια,με ολους μεσα ελληνες,αλλα με προβληματα στο σερβις και με καθυστερησεις ωρων δεν θα γινοταν ουτε λογος για ολα αυτα τα ασχημα και θα ηταν για ολους μας το καλυτερο κρουζ φερρυ της μεσογειου,το υπερ-πλοιο μας,το καμαρι μας!ετσι απλα,για την Ελλαδα ρε γαμωτο και επειδη νομος ειναι το δικιο του εργατη!!:mrgreen::mrgreen:
BULKERMAN
14-07-2010, 19:25
@BULKERMAN
Κατ αρχην φιλε bulkerman αιτια που ξεκινησε αυτη η κουβεντα δεν ηταν τα οσα ανεφερε ο mch για τα οποια κανεις δεν του απαγορεψε να τα πει η' τα αρνηθηκε για να εκφραζεσαι με αυτον τον τροπο.Οι μετεπειτα τοποθετησεις οι δικες σου και του despo ηταν αυτες που για ακομα μια ακομα φορα προκαλεσαν.Δεν τις λογοκρινω αλλα μιας και ειμαι πολυ καιρο στο φορουμ και τυχανει να εχω συμμετασχει σε ολες τις κατα καιρους συζητησεις που εχουμε στο θεμα του συγκεκριμενου πλοιου εχω καταλαβει-οπως και πολλοι αλλοι-οτι αφορμη για τετοιου τυπου σχολια δεν ειναι οι καραβολατρικες προτιμησεις και τα γουστα των 2-3 ατομων που συνεχως διαμαρτυρεστε,αλλα πολιτικες και συνδικαλιστικες σας αποψεις.
Σας ενοχλει προφανεστατα η ιταλικη σημαια που δεν ειναι ελληνικη(διαολε δα δε μας πηρανε και την ακροπολη,ενα ιταλικο ρημαδοπλοιο ειναι απο τα ΔΕΚΑΔΕΣ ιταλικα που εχουν περασει απο την αδριατικη τις τελευταιες δεκαετιες)και το γεγονος οτι το πλοιο δεν εχει ελληνες αξιωματικους,τι πιο λογικο βεβαια απο τη στιγμη που ειναι ναυλωμενο απο αλλη χωρα.
Ειμαι σιγουρος παντως οτι αν το συγκεκριμενο πλοιο ερχοταν στα νερα μας 10χρονια πριν υπο τη διοικηση κληρονομου,ελληνικη σημαια,με ολους μεσα ελληνες,αλλα με προβληματα στο σερβις και με καθυστερησεις ωρων δεν θα γινοταν ουτε λογος για ολα αυτα τα ασχημα και θα ηταν για ολους μας το καλυτερο κρουζ φερρυ της μεσογειου,το υπερ-πλοιο μας,το καμαρι μας!ετσι απλα,για την Ελλαδα ρε γαμωτο και επειδη νομος ειναι το δικιο του εργατη!!:mrgreen::mrgreen:
Φίλε Μιλτιάδη τα συνδικαλιστικά ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!Αυτά έχουν καταστρέψει τη χώρα και μας έχουν γ......σει...!!!!!Αντιθέτως αν δεις άλλα θέματα που υπάρχει αναφορά σε απεργίες,καμποτάζ κ.λ.π τα μηνύματα μου δείχνουν το αντίθετο!!
Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν έχει Ελληνικά σημαία η Ιταλική( από τη στιγμή που είναι Ιταλός ο ιδιοκτήτης καλά κάνει )
Και να σου πω?Το πλοίο και Ελληνική σημαία να χε πάλι άχαρο και άσχημο θα το θεωρούσα.
Για τη συμπεριφορά ορισμένων εδώ μίλησα και αυτό με ενοχλέι πάρα πολύ!
Τώρα αν σας πείραξε τόσο και δεν δεχόσαστε άλλη άποψη τι να πω??
giannisk88
14-07-2010, 19:34
Το θέμα φίλε Bulkerman ξέρεις ποιο είναι ότι ενώ εξηγούμε τί μας ενοχλεί μερικοί επιμένετε ότι είμαστε fun του βαποριού και δε δεχόμαστε άλλη άποψη. Εφόσον δε μπορούμε να σας πείσουμε ότι μας ενοχλεί κάποιος τρόπος και όχι η αρνητική άποψη δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Επίσης το καυγαδάκι που αναφέρθηκε επουδενί δεν είχα σκοπό να το ξεκινήσω. Εξέφρασα τη γνώμη μου και τη γνώμη και άλλων γνωστών στο φόρουμ. Αν ήθελα να τσακωθώ με κάποιον σίγουρα δε θα τα έβαζα με τον bulkerman και με τον despo ή οποιοδήποτε απο το φόρουμ.Δεν υπάρχει κακία δηλαδή όύτε μίσος..Υπάρχει στη συζήτηση και η αντίδραση......
BULKERMAN
14-07-2010, 19:39
Το θέμα φίλε Bulkerman ξέρεις ποιο είναι ότι ενώ εξηγούμε τί μας ενοχλεί μερικοί επιμένετε ότι είμαστε fun του βαποριού και δε δεχόμαστε άλλη άποψη. Εφόσον δε μπορούμε να σας πείσουμε ότι μας ενοχλεί κάποιος τρόπος και όχι η αρνητική άποψη δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Επίσης το καυγαδάκι που αναφέρθηκε επουδενί δεν είχα σκοπό να το ξεκινήσω. Εξέφρασα τη γνώμη μου και τη γνώμη και άλλων γνωστών στο φόρουμ. Αν ήθελα να τσακωθώ με κάποιον σίγουρα δε θα τα έβαζα με τον bulkerman και με τον despo ή οποιοδήποτε απο το φόρουμ.Δεν υπάρχει κακία δηλαδή όύτε μίσος..Υπάρχει στη συζήτηση και η αντίδραση......
Για να τελειώνει το θέμα επειδή το κουράσαμε να πω ότι η χρήση του υπολογιστή αυτά τα αποτελέσματα έχει!Σε μια συζήτηση σε παρέα αυτό θα ήταν κάτι απλό και θα χε τελειώσει.Το απρόσωπο οξύνει τα πνεύματα!!
giannisk88
14-07-2010, 19:41
Για να τελειώνει το θέμα επειδή το κουράσαμε να πω ότι η χρήση του υπολογιστή αυτά τα αποτελέσματα έχει!Σε μια συζήτηση σε παρέα αυτό θα ήταν κάτι απλό και θα χε τελειώσει.Το απρόσωπο οξύνει τα πνεύματα!!
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και σε διαβεβαιώ οτι αυτές οι δυό σελίδες θα γίνονταν σε ένα χαλαρό volume με πειράγματα.
sylver23
14-07-2010, 19:52
Επειδή δεν θέλω να επεκταθώ και να απαντήσω σε διάφορα που ακούστηκαν ,μπαίνει μία τελεία εδώ και παρακαλώ να συνεχίσει να ποστάρει μόνο όποιος θέλει να πει κάτι σχετικό με το πλοίο.
Ευχαριστώ .
mitsakos
19-07-2010, 15:41
Το θέμα είναι ότι κάποιοι κρίνουν ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ κάποια καράβια/εταιρείες/συνφορουμίτες και έχουν μια κακία στην άκρη των δακτύλων τους ανα πάσα στιγμή. Και εγώ ταξίδεψα με το πλοίο και είπα και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Κάποιοι άλλοι όμως έχουν μόνο αρνητικά χωρίς κάν να έχουν ταξιδέψει κρίνοντας από άλλους ή ακόμα και από το AIS για την καθυστερίση (τρέχον καυγάς)!
Στο θέμα του Ικάρου έθιξα την απογραφή και κάποιος συνφορουμίτης απάντησε "ότι δεν έχει μεταφερθεί ούτε ένα φακελάκι ζάχαρι". Δεν το συνέχισα γιατί θα αρχίζαμε και εκεί έναν νέο καυγά. Δεν ξέρω που το ξέρει ακριβώς αλλά οι δικές μου πληροφορίες που δεν είναι του αέρα αλλά είναι με τα μάτια μου άλλα λένε.
Συμφωνώ με τον opelmanos ότι πρέπει να μπεί λίγο νερό στο κρασί κάποιων, αλλά οι κύριοι υπεύθυνοι συνεχίζουν και βάζουν κρασί και όχι νερό.
Όσο για την τροποποίηση των δρομολογίων του, mch συμφωνώ και εγώ ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία των επιβατών.
Μια παράμετρος των καθυστερίσεων που δεν αναφέρεται πουθενά όμως είναι και το λιμάνι της Ancona. Είναι το ίδιο από το 90 χωρίς καμμία βελτίωση με αποτέλεσμα όταν φτάνουν πλοία με σύνολο 10000 γραμμικά μέτρα γκαράζ να μπροκάρει! Και όποιος πραγματικά έχει κάνει ταξίδι θα το διαπιστώσει έτσι κι αλλιώς και στο ανέβασμα σε κάποιο πλοίο και στο κατέβασμα. Οι ουρές είναι ατελείωτες με μια μόνο έξοδο από το λιμάνι η οποία παραμένει κλειστή όταν περνάνε κάποια τρένα!
Όσο για το επόμενο μήνυμα του MILTIADIS συμφωνώ ότι αν είχε ελληνική σημαία, ελληνικό πλήρωμα και δεν ήταν πλοίο του Grimaldi πολλά πικρόχολα σχόλια θα απουσίαζαν!!!
Ούτε σε εμένα ούτε σε κανένα αρέσουν οι καθυστερίσεις σε ένα ταξίδι, αλλά όταν ταξίδεψα μαζί του αν δεν είχε καθυστέριση θα το είχα χάσει με τα απαγορευτικά των εσωτερικών γραμμών!!!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΩ ΚΑΒΓΑ ΦΙΛΕ ΜΙΝΟΑΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Βραδυ Κυριακής και μια γνωστή φιγούρα ξεπροβάλει ξαφνικά δίπλα μας στον Πατραικο.
99821
99822
Βραδυ Κυριακής και μια γνωστή φιγούρα ξεπροβάλει ξαφνικά δίπλα μας στον Πατραικο.
Πάλι χωρίς φώτα στο φουγάρο :shock:
Αναχώρηση από Πάτρα
101025
pantelis2009
05-08-2010, 06:29
Υπέροχη φίλε Trakman. Τα σάρωσες όλα:mrgreen:
pantelis2009
12-08-2010, 08:35
To Cruise Europa την Αγκόνα στις 03/08/2010. Χαρισμένη σε Trakman, konigi, minoan, sylver23, giannisk88, mitsakos & BULKERMAN:D.
101841
giannisk88
12-08-2010, 10:49
Ευχαριστούμε πολύ φίλε Παντελή, όμορφη φωτό απο ισως τη καλύτερη γωνία λήψης για το πλοίο.
Ευχαριστούμε φίλε Παντελή!!!
artmios sintihakis
12-08-2010, 13:53
To βαπόρι εξωτερικά έχει τα μάυρα του τα χάλιααααα.....'Ελεος!!!
Αυτην την στιγμή με 23knop και πορεία έξω από Μπάρι, ξέρουμε τίποτα γιαύτο???
giannisk88
23-08-2010, 11:00
Καλημέρα, πολλοί και διάφοροι μπορεί να είναι οι λόγοι, αέρας, κίνηση πλοίων, κυμματισμός κλπ η πορεία που έχει τώρα πάντως δεν είναι προς μπάρι και γενικότερα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Έχουμε πει και σε άλλα μέρη του φόρουμ ότι είναι ανάλογα με την κρίση του καπετάνιου αυτό που βλέπουμε απο το αίς οπότε ουδέν σχόλιο.;)
Εχει μόνιμο πρόβλημα το πλοίο με αλλεπάλληλες καθυστερήσεις.
xidianakis
23-08-2010, 12:51
Αυτην την στιγμή με 23knop και πορεία έξω από Μπάρι, ξέρουμε τίποτα γιαύτο???
θα ηταν καλυτερο να κραταμε τις αποριες μας -οσον αφορα το ais-, να μη τις δημοσιευουμε και αν εχει γινει κατι θα το μαθαινουμε ειτε απο εδω ειτε απο site με ειδησεις. το οτι πηγαινει με 23 knots δεν λεει τιποτα, ουτε αν δεις π.χ. το Ιθακη με 30 knots σημαινει οτι εγινε κατι. ;)
Κάποιοι μπορούν μα με κατηγορήσουν για εχθρό του πλοίου, αλλά επειδή πιστεύω οτι πρεπει να γράφουμε εδω μέσα την αλήθεια, έχω να πώ οτι σε γνωστό μου που ταξειδευει σήμερα απο Αγκώνα, ειδοποιήθηκε οτι το πλοίο αντι στις 17.00, θα αναχωρήσει 3 ωρες αργότερα δηλαδή στις 20.00. Μπαίνω λοιπον στο ΑΙΣ για να δώ (20.30 ωρα Ιταλίας) αν έχει ηδη φύγει και βλέπω έκπληκτος οτι ακομα δεν έχει καν μπει στο λιμάνι της Αγκώνας !
giannisk88
23-08-2010, 20:39
Η αλήθεια είναι ότι κάτι πρέπει να κάνουν με αυτό το θέμα ΕΛΕΟΣ!!!
Συνεχώς καθυστερεί!!! Νομίζω οτι πιά καταντάει κοροιδία για το επιβατικό κοινό να κλείνει εισητήριο με ένα πλοίο, να έχει κανονίσει τις διακοπές/δουλειές του και ξαφνικά να βγαίνει ανακοίνωση οτι το πλοίο θα καθυστερήσει ούτε μισή ούτε μία αλλά 3 ώρες να ξεκινήσει.......
Πραγματικά,αυτό το θέμα με τις καθυστερήσεις πρέπει να ρυθμιστεί από την εταιρία όχι μόνο επειδή αποτελεί κοροιδία,αλλά και για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των επιβατών.:|
Και έτσι θα είναι μέχρι αποκαταστάσεως της φρέσκιας βλάβης τέλη του μήνα...
Apostolos
24-08-2010, 13:42
Μιλάμε για καταπληκτικό σκάφος με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, πολυτελής χώρους (με πλαστικό δάπεδο Ιταλικής φινέτσας) και άριστα εκπαιδευμένο πλήρωμα.
Σύντομα θα μας έρθει και το ρεπορτάζ απο την Ιταλία!
Πάντως επιταχύνονται οι αλλαγές στο προσωπικό...
Όποιος ταξίδεψε με το Ολυμπία και το Ευρώπη έχει να λέει ότι στο Ολυμπία είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.
Όσο για το πλαστικό δάπεδο που λέει ο Apostolos... Πάλι καλά που δεν αφήσανε σκέτες τις λαμαρίνες :p
Μιλάμε για καταπληκτικό σκάφος με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, πολυτελής χώρους (με πλαστικό δάπεδο Ιταλικής φινέτσας) και άριστα εκπαιδευμένο πλήρωμα.
Φίλε Απόστολε,όσων αφορά την ποιότητα κατασκευής, τους πολυτελείς χώρους και το άριστα εκπαιδευμένο πλήρωμα θα πρέπει να κάνεις πλάκα!Έτσι?
Captain_Nionios
30-08-2010, 21:30
Ο γιγαντας με τα πολλα προβληματα στις 12/2/2010 στο λιμανι τις Πατρας. Δεν μπορω να το πω ομορφο αλλα ειναι σιγουρα επιβλητικο!!!
103975
Ο γιγαντας με τα πολλα προβληματα στις 12/2/2010 στο λιμανι τις Πατρας. Δεν μπορω να το πω ομορφο αλλα ειναι σιγουρα επιβλητικο!!!
103975
Καταπληκτική φωτογραφία, που αναδεικνύει την τεράστια πλώρη του!!!
Πραγματικα αλλη διασταση! Μπραβο!!!!
103975
Γίγαντας αλλα με καρδια κ ψυχή μικρου παιδιου!!!!
Χωρίς να υπονοώ κάτι για τον φωτογράφο!!!
Το ξέρει νομίζω άλλωστε!!!!
GameManiacGR
05-09-2010, 22:34
Cruise Europa,σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι της Πάτρας
http://i51.tinypic.com/2lc5xfo.jpg
http://i53.tinypic.com/sv4cax.jpg
Το ''θηρίο'' με πορεία την Ηγουμενίτσα τη Δευτέρα 13/09 το πρωί!
Για τους φίλους Artmios sintihakis,giannisk88,nikosdet,MILTIADIS,Laz94,
DeepBlue,nkr,nautical96,douzoune,Giovanaut,Akis_di onisis,opelmanos,
DimitrisT!
106376
giannisk88
16-09-2010, 16:33
Λεπτομερέστατη φωτο φίλε Μάνο.Ευχαριστούμε πολυ!!
Μέχρι και τα τρεξίματα φαίνονται :p ..Επίσης παρατηρώ στη πλώρη και ένα τρύψιμο της άγκυρας αν διακρίνω καλά λίγο πάνω απο τη μπάλα.;) Λεπτομερειες..........
Akis Dionisis
16-09-2010, 17:07
DeepBlue,nkr,nautical96,douzoune,Giovanaut,Akis_Di onisis,opelmanos,
DimitrisT!
106376
Φοβερή φωτογραφία!!:shock: Δεν έχω λόγια...:cool:
DeepBlue
17-09-2010, 12:20
DeepBlue,nkr,nautical96,douzoune,Giovanaut,Akis_di onisis,opelmanos,
DimitrisT!
106376
Πάντα εντυπωσιακος φίλε vinman.Ευχαριστώ πολύ.;)
Cruise Europa,σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι της Πάτρας
μαντεω οτι η πρωτη ειναι πανω απο το κεφαλονια...
Ποτέ δεν έχω δεί πλοίο των Μινοϊκών με τόσα πολλά τρεξίματα, κρίμα γιατί η εικόνα της εταιρείας είναι άλλη όσον αφορά την εμφάνιση των πλοίων της
SEA_PILOT
21-09-2010, 21:24
Στη 'ΓΩΝΙΑ' μετα το Διαυλο Ηγουμενιτσας
SEA_PILOT
21-09-2010, 21:35
Ποτέ δεν έχω δεί πλοίο των Μινοϊκών με τόσα πολλά τρεξίματα, κρίμα γιατί η εικόνα της εταιρείας είναι άλλη όσον αφορά την εμφάνιση των πλοίων της
ΙΔΟΥ ΠΛΩΡΕΣ ΜΙΝΩΙΚΩΝ!!!
ΔΕ ΣΕ 'ΚΟΝΤΡΑΡΩ' ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ / ΧΡΟΝΟΙ κτλ - ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ!
GameManiacGR
23-09-2010, 14:22
Το Cruise Europa στο λιμάνι της Πάτρας στις 14/9
http://i53.tinypic.com/15ripg4.jpg
Και αλλη μια σήμερα το πρωί στην ίδια θέση
http://i51.tinypic.com/23vj94z.jpg
Αφιερωμένες σε όλους τους φίλους του πλοίου!
IONIAN STAR
23-09-2010, 15:06
Εξαιρετικες φοτο..!!!
Φίλε SEA PILOT στην πλώρη όλα μα όλα τα πλοία έχουν σκουριές όταν κάνουν δρομολόγια απαιτητικά όπως Πάτρα - Ανκώνα. Αλλά το υπόλοιπο σκαρί κανένα πλοίο των Μινοϊκών δεν ήταν τόσο χάλια. Για παράδειγμα δες την τζιμινιέρα και θα καταλάβεις.
1,5 χρόνο χωρίς ετησία μιας και από τότε που μπήκε στα δρομολόγια δεν σταμάτησε, ίσως και να το δικαιολογούν εν μέρη, θα δείξει όταν την κάνει φέτος!
Αλήθεια που ακριβώς θα την κάνουν τα ΚΡΟΥΙΖ άραγε;
μηπως εκει που πανε και τα 2 αδερφια τους???
Ανοιχτά της Κέρκυρας στις 13 Σεπτέμβρη!
Για τους giannisk88,MILTIADIS,Artmios sintihakis!
107759
Ανοιχτά της Κέρκυρας στις 13 Σεπτέμβρη!
Για τους giannisk88,MILTIADIS,Artmios sintihakis!
107759
τι ομορφο πλοιο!!!!ομως ο μινωας με ιταλικη σημαια δεν κολαει....
MILTIADIS
29-09-2010, 12:48
Σ ευχαριστω πολυ Μανο!!!;)
Apostolos
29-09-2010, 13:37
τι ομορφο πλοιο!!!!ομως ο μινωας με ιταλικη σημαια δεν κολαει....
Πάλι θα με μαλώσετε αλλα θα το πώ. Φίλε μου πρέπει να μην έχεις εμπειρία απο όμορφα πλοία για να λές αυτήν την κατασκευή όμορφη... Λειτουργική, εντυπωσιακά μεγάλη και γρήγορη μπορεί, ομορφο τώρα αυτό τι να πω...
hayabusa
29-09-2010, 13:44
συμφωνώ απολύτως με τον Απόστολο. Αν τρώγεται κάτι ειναι από την πλώρη μέχρι τον καθρέφτη. Από εκεί και πίσω βλέπουμε απλά ένα πλεούμενο μπαούλο...
Όμορφα ήταν άλλα, που είχαν και κανονικά ονόματα, τότε που αφεντικά δεν ήταν κάτι απρόσωπα ΔΣ αλλά ο Αντώνης, ο Μάκης, ο Βασίλης κλπ...