PDA

Επιστροφή στο Forum : Κεφαλονιά [Nissos Kefalonia, Kefalonia, Venus]

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7

Captain_Nionios
14-03-2010, 23:01
Οταν λεω θα προτιμουσα εννοω οτι εφοσον θα αλλαξουν που θα αλλαξουν κατι ας το κανουν οπως μου ταιριαζει πιο πολυ στο ματι. Ε και μου ταιριαζει οπως ειναι στη δευτερη φωτογραφια που εβαλες πιο πανω με μονη επιφυλαξη για τη μασκα της γεφυρας. Αν αυτη η αλλαγη μου αρεσει σε σχεση με το σημερα η το χθες αυτο δεν μπορω να τω πω μιας που δεν το εχω δει.

ιθακη
14-03-2010, 23:23
Νιονιο ειδικα αυτη τη μασκα της γεφυρας δεν θα ηθελα να τη δω...και οσο για το αλλο μαζι σου...αν ειναι να βαψουν κατι,ας βαψουν και τον καθρεφτη....τι να πω,εγω προσωπηκα περιμενω με πολυ αγονια να δω αν θα εχουμε αυριο καμια ποιο διαφοτηστικη φωτο....

ιθακη
31-03-2010, 15:23
εδω και πολυ καιρο ακουγοντε φιμες περι αγορας νεου πλοιου απο την stritzis ferries για δρομολογιση του στην γραμη Ιθακη-Σαμη-Πατρα και να μετακινηθει το Κεφαλονια απο Κυλλινη για Αργοστολι και Λιξουρι

οριστε και σχετικο κειμενο
http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=11323&Itemid=38

απο τοτε που ηρθε το πλοιο για δεξαμενισμο που μιλουσα με τον καπεταν Αργυρη μου ειπε γι αυτο το σκεπτηκο που ακουγετε στην εταιρια,αλλα για δρομολογιση του στο ΑΙΓΑΙΟ....σε μια αμιλια που ειχε ο ξαδερφος μου με τον πρακτορα της εταιριας στην Πατρα που παλια ηταν μετοχος στην εταιρια,του ειπε οτι δεν υπαρχει κατι επισημο γι αυτο,αλλα μονο φιμες και πανω απ ολα για το Αιγαιο...οτι μαθω και αυριο απο το πλοιο θα σας τα πω....

trelaras
31-03-2010, 15:47
να μην παει το κεφαλονια πουθενα!το θελουμε εδω!!!
Κ το επτανησος τι θα το κανει?

ιθακη
31-03-2010, 15:51
φιλε μου αν παρουν νεο πλοιο σιγα μην το βαλουν σε μας...στο Αιγιαο θα το βαλουν και κατα 90% αν μπει τελικα απο εκει θα μπει Ραφηνα στην γραμη που ειχε καποτε ο ΘΡΥΛΟΣ τις οικογενειας...ετσι κι αλλιως δεν πιστευω οτι ενδιαφερεται να βγαλει το αγαπημενο μας πλοιο απο τα επτανησα,μια χαρα κρατιεται το θυριο....μεγαλυτερο πλοιο για μας θα ειναι περιττο...ασε που και το βαθυ δεν εχει υποδομη για να το δεχτει για διανυχτερευση....τον ανταγωνισμο στο παλιο τους πλοιο πιστευω οτι θελουν να χτυπισουν,to superferry 2

Appia_1978
31-03-2010, 22:12
Για να δούμε παιδιά τι θα γίνει ... Ελπίζω πάντως και εγώ, να μείνει στα δικά μας μέρη ;)

Επισυνάπτω δύο φωτογραφίες του από τη σύντομη εξόρμηση στην πατρίδα. Ελπίζω την επόμενη φορά να καθίσω περισσότερο για να μπορέσουμε ίσως να τα πούμε και από κοντά!

Πάντως, για να ασκήσουμε και λίγο κριτική, όσο καλό είναι μέσα, άλλο τόσο χρειάζεται λίγη περιποίηση το άνω εξωτερικό κατάστρωμα. Αυτές οι πλαστικές καρέκλες ρε παιδιά, θέλουν οπώσδήποτε μια αλλαγή ή έστω ένα καθάρισμα ...

1. Παρέα με το Άντζελα

82315

2. Στον Πατραϊκό ορμώντας για την Κεφαλλονιά! Ειδικά αφιερωμένη στους Κεφαλλονίτες και Θιακούς φίλους και όλα τα υπόλοιπα καλά παιδιά :D

82316

Φίλιππος Αίγιο
31-03-2010, 23:27
Πολυ ωραιες φωτο φιλε APPIA. Βλεπω του εβαλαν και μπλε ριγα στα παραθυρα.Ωραιο φαινεται αλλα πιστευω θα φαινοταν καλυτερο αν του εβαφαν και τα πλωρια παραθυρα και τα παραθυρα κατω απο τις βαρκες.

trelaras
31-03-2010, 23:31
εμενα παντως μου θυμιζει τον ζορο :-) λες κ φοραει την μασκα του!!!

ιθακη
31-03-2010, 23:41
Για να δούμε παιδιά τι θα γίνει ... Ελπίζω πάντως και εγώ, να μείνει στα δικά μας μέρη ;)

Επισυνάπτω δύο φωτογραφίες του από τη σύντομη εξόρμηση στην πατρίδα. Ελπίζω την επόμενη φορά να καθίσω περισσότερο για να μπορέσουμε ίσως να τα πούμε και από κοντά!

Πάντως, για να ασκήσουμε και λίγο κριτική, όσο καλό είναι μέσα, άλλο τόσο χρειάζεται λίγη περιποίηση το άνω εξωτερικό κατάστρωμα. Αυτές οι πλαστικές καρέκλες ρε παιδιά, θέλουν οπώσδήποτε μια αλλαγή ή έστω ένα καθάρισμα ...

1. Παρέα με το Άντζελα

82315

2. Στον Πατραϊκό ορμώντας για την Κεφαλλονιά! Ειδικά αφιερωμένη στους Κεφαλλονίτες και Θιακούς φίλους και όλα τα υπόλοιπα καλά παιδιά :D

82316

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΩΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΒΑΠΟΡΑΡΟΣ...ευχαριστουμε για της φωτο Μαρκο....αν και να πω την αμαρτια μου ποιο πολυ μου αρεσε χωρις την ριγα....

Υ.Γ Μαρκο συγνωμη που ο ανεπροκοπος δεν μπορεσα να μαθω τα δρομολογια του Αντζελα τοσο καιρο,αυριο που παω κατω θα στα εχω αναλυτικα παντως

Πολυ ωραιες φωτο φιλε APPIA. Βλεπω του εβαλαν και μπλε ριγα στα παραθυρα.Ωραιο φαινεται αλλα πιστευω θα φαινοταν καλυτερο αν του εβαφαν και τα πλωρια παραθυρα και τα παραθυρα κατω απο τις βαρκες.

για δες το εδω σε μια προ μηνων μετασκευη που του ειχα κανει,οταν δεν ειχε μπει καν στην δεξαμενη...
http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=298600&postcount=1669

δεν ξερω ισως να γινομαι λογο γκρινιας,αλλα αρχιζω να γινομαι οπαδος αυτου που ειχε πει καποτε καποιος εδω μεσα πως "γιαπωνεζικα και ριγες δεν συμβαδιζουν,ειδικα στην γεφυρα..."

Appia_1978
01-04-2010, 23:05
Μεγάλη μου χαρά, που σας αρέσανε οι φωτογραφίες!

Μην ανησυχείς φίλε μου, εσύ να σαι καλά και χρόνο έχουμε :D

Εγώ πάλι πρέπει να ομολογήσω, ότι εάν φέρουν τη ρίγα γύρω γύρω, δε θα φαίνεται και άσχημο ;)

Πάντως συμβουλεύω όποιον είναι να έρθει στην Κεφαλλονιά, να χρησιμοποιήσει τα πλοία του Στρίντζη. Όχι για τοπικίστικους λόγους, αλλά λόγω της εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης των κέικ που προσφέρουν, μηλόπιτα, καρυδόπιτα, κτλ. :D

Appia_1978
01-04-2010, 23:08
Συγγνώμη, ξέχασα να ανεβάσω μερικές εικόνες του πλοίου ...

1. & 2. Στη Σάμη

82515

82516

3. Τα καινούργια καθίσματα αεροπορικού τύπου

82517

ιθακη
02-04-2010, 03:56
καλο μηνα παιδια σε ολους και καλη ανασταση να εχουμε....σημερινη μου αναχωριση απο Πατρα και ρεπορταζ μεχρι την αναχωριση απο τη Σαμη,γιατι μετα θα σας εξηγησω τι εγεινε.....
αφιερωμενες σε thanasis89,pantelis2009,appia1978,f/b kefalonia,trelaras,captain nionio και σε οσους ξεχναω

με το που φτανω στην αριστερη βαρδιολα,ακουω τον καπεταν Αργυρη να μου φωναζει να παω μεσα....
με γνωριζει με τους δυο πλοιαρχους μας,που ηξεραν οτι εχω βγαλει ολο το δεξαμενισμο σε φωτο,και ο καπτεν Παναγης Νεοφυτος που ειναι εξησου τρελαμενος με το πλοιο θελησε αντιγραφα για το αρχειο του,που και σαφως του εδωσα (και αυτος μου ανταπεδωσε ενα μοναδικο δωρο και του οφειλω ενα τεραστιο ευχαριστω....μια φωτο του θρυλικου Επτανησος κατα την αλλαγη σινιαλλων στην τζιμινιερα για παραδωση του στον Βεντουρη.που θα ανεβασω κιολας)

μετα βγαλαμε αναμνηστικη με τους καπετανιους

82569
απο τα δεξια προς τα αριστερα ο καπτεν Αγαπιος Παριανος,εγω,η θεια μου,και ο ανθυποπλοιαρχος Αργυρης Παυλατος (τραβουσε ο καπτεν Παναγης)

82570
εδω τραβουσα εγω...οι πλοιαρχοι Αγαπιος Παριανος και Παναγης Νεοφυτος kai ο καπτεν Αργυρης

και μια το ρανταρ περνοντας Οξεια και Γρομανα
82572

ιθακη
02-04-2010, 04:06
στην συνεχεια εκει που μιλουσαμε μου λεει ο καπτα Αργυρης "αντε αφου πηγες και εβγαλες και τον καθρεφτη απο την πλωρη,δεν υπαρχει σημειο που να μην εχεις παει..." και του λεω "υπαρχει,πανω στα ρανταρ..."
και λεει "ΑΝΕΒΑ"

μια που το ειπε και μια που εφυγα σφαιρα

μοναδικη η θεα μπορω να πω

82573

82574

και η μπουρου μας που δεν ηξερα που ειναι
82575

82576

82577

ιθακη
02-04-2010, 04:08
και μια μονη της για της πλωρης αφ υψηλου

82579

ιθακη
02-04-2010, 04:15
φτανοντας Σαμη ειχαμε την καθιερωμενη μεσημεριανη συναντηση με το ιονιο πελαγος

82580

και σε ερωτηση του καπεταν Αγαπιου προς το ιονιο πελαγος για το αν θα μας αφησει να περασουμε ο καπτα Διονυσης λεει χαρακτηριστικα "μπορω να κανω και αλλιως???"
82581

82582

82583

και μια απο της λιγες φορες που το βλεπω να κανει πρυμοδετηση
82584

ιθακη
02-04-2010, 04:20
τελικα μας αφησε πισω του σφυριζοντας ειρωνικα,και εφυγε πρωτο για να κανει βραδυνο με καυσιμα απο Αστακο

82585

εδω δυστιχως μου τελειωσε η φωτογραφικη περιλιψη,γιατη πριν αναχωρισουμε ο Καπτεν Αγαπιος μου λεει"εσυ τι κανεις ολη την ωρα εδω χωρις να βοηθας,αντε για πιασε γρηγορα της μηχανες και κανε αυτα που σου λεω..."

παιδια,μοναδικη εμπειρια και τον ευχαριστω απο τα βαθυ της καρδιας μου που με αφησε να το κανω,αν και τα ποδια μου ετρεμαν απο το αγχος μηπως κανω κανενα λαθος...

συνεχεια αυριο με φωτο απο την πρωινη του αναχωριση

ιθακη
02-04-2010, 04:24
Παιδες σε αυτο το link http://www.strintzisferries.gr/strintzis/fbkefalonia.html (http://www.strintzisferries.gr/strintzis/fbkefalonia.html)

λεει οτι το βαπορι ειναι 123.78 μετρα και οτι παιρνει 220 αυτοκινητα, στον σουηδο γραφει οτι εινει 120.8 μετρα και οτι παιρνει 260 αυτοκινητα. Ξερω οτι ο σουηδος δεν ειναι ο πιο αξιοπιστος αλλα θυμαμαι απο παλιες μπροσουρες της Strintzis Lines να γραφει οτι παιρνει γυρω στα 250 που ειναι πιο κοντα σε αυτο που λεει ο Σουηδος. Απο κει και περα για το μηκος θα μας ηταν χρησιμο να μας ενημερωνε καποιος γνωστης!!!

Διονυση η απαντηση σου σε αυτο το ερωτημα ειναι πως με δεδομενο οτι τα σημερινα αυτοκινητα ειναι ποιο μεγαλα,συνηθως φορτωνει 206 ιχ αντε βια 210 αν εχει και smart

εγω ξερω οτι ειναι 123.78. τουλαχιστων αυτο λεει στα χαρτια του στη γεφυρα.

δεν το λεει αυτο πουθενα στην γεφυρα...στην γεφυρ λεει μονο αυτο

82591

pantelis2009
02-04-2010, 09:14
υπέροχο φωτο-ρεπορτάζ Ιθάκη. ευχαριστώ για την αφιέρωση

trelaras
02-04-2010, 09:43
φιλε ιθακη φοβερες οι φωτο!να σε ευχαριστησω κ εγω πολυ για την αφιερωση!!!:-)

Thanasis89
02-04-2010, 15:07
Γιώργο να είσαι καλά ! Είναι όλες πολύ διαφορετικές ! Σ' Ευχαριστώ πολύ !
Σύντομα θα χαρώ ένα ταξιδάκι μαζί του !

ιθακη
02-04-2010, 23:10
να ειστε καλα παιδια....

σημερινες τωρα απο την πρωινη,καθυστερημενη λογο μπλεξιματος της αγκυρας του,αναχωρηση...

82767

82768

ετσι εκατσε ακινιτο κανα δεκαλεπτο
82769

και το ρευμα το εστρεψε κοιταζοντας το λαζαρετο,δινοντας μου την ευκαιρια να φωτογραφισω την νεα ριγα που απεκτησε στον καθρεπτη του...
82770

και τελικα 7 και 26 ξεκινησε να φευγει
82771

xidianakis
02-04-2010, 23:20
να ειστε καλα παιδια....

σημερινες τωρα απο την πρωινη,καθυστερημενη λογο μπλεξιματος της αγκυρας του,αναχωρηση...

82767

82768

ετσι εκατσε ακινιτο κανα δεκαλεπτο
82769

και το ρευμα το εστρεψε κοιταζοντας το λαζαρετο,δινοντας μου την ευκαιρια να φωτογραφισω την νεα ριγα που απεκτησε στον καθρεπτη του...
82770

και τελικα 7 και 26 ξεκινησε να φευγει
82771
φιλαρακο εχεις κανει παρα πολυ καλη δουλεια! σ' ευχριστουμε για τις φωτο απο ενα πολυ καλο κλασικο σκαρι.... ομολογουμενως θα ηθελα να το ταξιδεψω αλλα μεχρι και τον σεπτεμβρη δε νομιζω να με βγαλει ο δρομος προς την πατρα....

ιθακη
02-04-2010, 23:21
και λιγες τελευταιες...

82776

82777

82778

82779

82780

να δηλωσω οτι θελω να ευχαριστισω τον admin μας,τον mastrokosta,που λογο μιας συναντησης που ειχαμε στο φαναρι του Πειραια,μου εμαθε πως να τραβαω φωτο οταν δεν εχει ηλιο και ετσι τα καταφερα σημερα

....
επεισης παιδια εχω να σας δηλωσω οτι σκεφτοντε πολυ σοβαρα να βαλουν και δευτερη ριγα στη κατω σειρα παραθυρων,οπως και πιθανον και στην γεφυρα,οπως ακριβως το ειχα κανει σε εκεινη μου την μετασκευη στο αντιστοιχο θεμα...ετσι λοιπον εδωσα στο ν κ Νεοφυτο τις αντοιστιχες φωτο να τις δουνε αν θα τους αρεσε το θεαμα και να πραξουν αναλογως....

να ευχηθω ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολυς σας και θα επιστρεψω με νεες φωτο

trelaras
02-04-2010, 23:55
Για δευτερη φορα το μερος 2ο των φωτογραφιων σου φιλε ιθακη φοβερες!!!αν θες δοκιμασε κ με τριποδο θα δεις που οι φωτο σου θα βγουν ακομη καλυτερες(η γνωμη μου)!

αιγαιοπλόος
03-04-2010, 00:51
Ενδιαφέρουσες οι φωτογραφίες σου, φίλε "Ιθάκη".
Εντυπωσιακός ο κόλπος στο Βαθύ της Ιθάκης. Μοιάζει με φιόρδ. Απόλυτα ασφαλές αγκυροβόλιο.
Είχα έρθει πρόπερσι στην Ιθάκη, με το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και έπαθα τρελή πλάκα, όταν είδα να δένει το πλοίο στον Πισαετό.

Appia_1978
03-04-2010, 01:23
Καταπληκτική περιγραφή και εικόνες φίλε μου και πατριώτη!!!
Πρέπει να αισθάνεσαι πολύ τυχερός και ευτυχισμένος μετά από ένα τέτοιο γεγονός :D
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για την αφιέρωση!

Απόλαυσα ιδιαίτερα το ταξίδι μου με το όμορφο πλοίο μας και ειλικρινά ανυπομονώ για το επόμενο. Πρέπει να κανονίσουμε κάποτε καμιά συνάντηση του φόρουμ στο πλοίο καθώς ταξιδεύει για την όμορφη Κεφαλλονιά και Ιθάκη.

Υ.Γ.: Και τους χαιρετισμούς μου, στην όμορφη θεία σου! (μη με παρεξηγήσεις σε παρακαλώ!) ;)

Appia_1978
03-04-2010, 01:33
Περασμένη Παρασκευή, έξω από τον Άραξο

82797

ιθακη
03-04-2010, 04:10
ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια....

φιλε trelaras φαντασου οτι της φωτο αυτες τις εβγαλα πανω απο οικοδομη με χρονοδιακοπτη στην καμερα και στερεομενη πανω στις σκαλωσιες....

φιλε αιγαιοπλοε ολα τα φυσικα λιμανια της Ιθακης ειναι "κλειστα" (Βαθυ,κιονι,φρικες-οχι και τοσο- ακομα και το μικρο για ψαροκαικα λιμανακι της αρχαιας ΄Πολης)

φιλε Μαρκο δεν παρεξηγω ποτε,εκφρασου ελευθερα...

και παιδια εγω εννοειτε πως ειμαι μεσα σε μια πιθανη συναντηση των κεφαλονιτων-θιακων εν πλω

trelaras
03-04-2010, 08:35
Σε μια πιθανη συναντηση συμφωνω κ εγω!!!
αντε καλη αντασταση κ καλο πασχα να εχουμε ολοι μας!!!

pantelis2009
03-04-2010, 08:36
φίλε Ιθάκη φοβερές φωτο και υπέροχα φιόρδ. Εχω επισκευτεί την Ιθάκη, αλλά πρίν 15-20 χρόνια. Πρέπει να ξανα έλθω.:)

Appia_1978
03-04-2010, 16:16
Είναι λίγο κρίμα (ή ευτυχία, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς :mrgreen:), ότι για να απολαύσει κανείς την είσοδο/έξοδο από το λιμάνι της πρωτεύουσας θα πρέπει να διανυκτερεύσει στο νησί ...
Κρίμα που το απόγευμα δεν πηγαίνει πια στο Βαθύ. Αλήθεια, πόσο χρόνο ταξιδέματος γλυτώνουν περίπου;

ιθακη
04-04-2010, 13:43
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ παιδια σε ολους σας....

φιλε pantelis 2009 οποτε θες ερχεσε να βοηθησεις και με της φωτο,μιας που δεν ειμαι και ο καλυτερος ρεπορτερ,και μακαρυ να ειμαι κι εγω εδω να σε παω στα ποιο απιθανα μερη (στο μαρμαγκα για παραδειγμα που απεναντη βλεπεις Λευκαδα,και τα πλοια περνανε σε αποσταση αναπνοης...)

Είναι λίγο κρίμα (ή ευτυχία, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς :mrgreen:), ότι για να απολαύσει κανείς την είσοδο/έξοδο από το λιμάνι της πρωτεύουσας θα πρέπει να διανυκτερεύσει στο νησί ...
Κρίμα που το απόγευμα δεν πηγαίνει πια στο Βαθύ.καθε Σαββατο που εχει 1 δρομολογιο κατα την χειμερινη περιοδο,μπαινει Βαθυ ( Αλήθεια, πόσο χρόνο ταξιδέματος γλυτώνουν περίπου;

Μαρκο εγω παλι εχωνα το λεω,δεν κοιμαμαι ποτε αν δεν αναχωρισει πρωτα το καραβι (λογο ξενυχτιου στα μαγαζια).....ειδικα το καλοκαιρι που ανατελει ο ηλιος 6 και οχι 7 ειναι ονειρο...
το καραβι γλιτωνει παραπολυ ωρα...κανοντας τον κυκλο για να μπεις βαθυ θες 55 λεπτα με 1 ωρα....

σας αφιερωνω λοιπον την παρακατω αναχωριση,απο το πισω αετο για την καθιερομενη διανυχτερευση της Λαμπρης στη Σαμη....που συνοδευτικε και απο πολλαπλα σφυριγματα....

http://www.youtube.com/watch?v=aC5C72QaP1M

και να ξερετε οτι καποιοι αμυαλοι και στα 2 νησια εκαμαν παραπονα στα λιμεναρχεια μας προκυμενου να μην σφυριζει το βαπορι σε σαμη και βαθυ γιατι τους ξυπναει....εδω ομως εχουμε τον καπεταν Αγαπιο που ειναι λατρεις της μπουρου,και στον πισω αετο το ευχαριστιεται

εδω και το ρεμετζο στον πισω αετο
82955

82956

82957

82958

82959

xidianakis
04-04-2010, 18:47

φιλε pantelis 2009 οποτε θες ερχεσε να βοηθησεις και με της φωτο,μιας που δεν ειμαι και ο καλυτερος ρεπορτερ,και μακαρυ να ειμαι κι εγω εδω να σε παω στα ποιο απιθανα μερη (στο μαρμαγκα για παραδειγμα που απεναντη βλεπεις Λευκαδα,και τα πλοια περνανε σε αποσταση αναπνοης...)

Μαρκο εγω παλι εχωνα το λεω,δεν κοιμαμαι ποτε αν δεν αναχωρισει πρωτα το καραβι (λογο ξενυχτιου στα μαγαζια).....ειδικα το καλοκαιρι που ανατελει ο ηλιος 6 και οχι 7 ειναι ονειρο...
το καραβι γλιτωνει παραπολυ ωρα...κανοντας τον κυκλο για να μπεις βαθυ θες 55 λεπτα με 1 ωρα....

σας αφιερωνω λοιπον την παρακατω αναχωριση,απο το πισω αετο για την καθιερομενη διανυχτερευση της Λαμπρης στη Σαμη....που συνοδευτικε και απο πολλαπλα σφυριγματα....

http://www.youtube.com/watch?v=aC5C72QaP1M

και να ξερετε οτι καποιοι αμυαλοι και στα 2 νησια εκαμαν παραπονα στα λιμεναρχεια μας προκυμενου να μην σφυριζει το βαπορι σε σαμη και βαθυ γιατι τους ξυπναει....εδω ομως εχουμε τον καπεταν Αγαπιο που ειναι λατρεις της μπουρου,και στον πισω αετο το ευχαριστιεται

εδω και το ρεμετζο στον πισω αετο
82955

82956

82957

82958

82959
ευχαριστουμε παρα πολυ και παλι!! υπεροχες!..

pantelis2009
04-04-2010, 20:39

Φίλε ιθακη Χριστός Ανέστη και σε σένα και όλους του φίλους. Μην νομίζεις ότι και γώ είμαι ..... ό ρεπόρτερ. Μία φωτογραφική 5,1 έχω και της έχω βγάλει τον αδόξαστο. Μακάρι να μπορέσω να έλθω, θα δούμε.

Appia_1978
04-04-2010, 23:06
Χριστός Ανέστη παιδιά!!!

Σε ευχαριστώ και προσωπικά για αυτό το αναπάντεχο δώρο με το βίντεο του Κεφαλονιά :D :D :D Καταπληκτικό!!!

Πρέπει να ομολογήσω (και μη με αρχίσετε στις κλωτσιές ...), ότι τελευταία φορά που ήρθα στην όμορφη Ιθάκη ήταν με το Θιάκι από Αγία Ευφημία για Βαθύ. Το ταξίδι μου φάνηκε πολύ σύντομο, αλλά μπορεί να οφειλόταν και στο γεγονός, ότι απολάμβανα κάθε ξεχωριστό λεπτό αυτού του ταξιδιού :D

Ελπίζω να καταφέρω επιτέλους φέτος, να περάσω μια βόλτα από το νησί του Οδυσσέα.

seaways_lover
06-04-2010, 00:52
Από την σημερινή μου βόλτα στο λιμάνι της Πάτρας. Αντιμέτωπος με μια εξαιρετική δύση και τον κατάπλου του «Κεφαλονιά» από το πολυαγαπημένο μου νησί, την πανέμορφη Κεφαλονιά. Οι φωτο χαρισμένες σε όλους τους φίλους του «Ναυτιλία», ιδιαίτερα στους Κεφαλλονίτες της όμορφης παρέας μας και ειδικά στους λάτρεις του πλοίου που φέρει το όνομα του νησιού μας. Μακάρι και ένα άλλο πλοίο, μικρότερο και παλαιότερο αλλά πολύ αγαπημένο, με το ίδιο όνομα αλλά στην καθαρεύουσα, να ήταν ακόμα μαζί μας…..

83152

83153

83154

83155

83156

Λιμάνι Πάτρας 5/4/2010 - 19:40

Appia_1978
06-04-2010, 10:53
Φίλε seaways_lover, ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Ανταποδίδω με μια φωτογραφία τραβηγμένη από το δρόμο προς την Αντίσαμο

83220

seaways_lover
06-04-2010, 14:05
Φίλε seaways_lover, ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Ανταποδίδω με μια φωτογραφία τραβηγμένη από το δρόμο προς την Αντίσαμο

Φιλε Appia_1978 σε ευχαριστώ για την αναταποδωση. Καταπληκτικη λήψη απο εξαιρετικο σημειο!!! Αχ! Πρεπει να κανω ενα ταξιδακι στο νησι. Μου 'χει λειψει τόσο πολυ.......

ιθακη
06-04-2010, 22:11
μια μικρη γευση απο το πικρο ταξιδι της επιστροφης σημερα 6-4-2010

83335

83336

83337

αφιερωμενες σε ολους τους λατρεις του πλοιου...σορυ που δεν τραβηξα κατι το σημαντικο αλλα πιστευω οτι το να ξαναεπαναλαβω ξαναποσταρισμενες φωτο απο την γεφυρα και τους χωρους ειναι ανουσιο...επειδη ηθελα λοιπον κατι που δεν εχουμε ξαναδει μολις τελειωσει το upload στο youtube,για αρχη,σας ερχοντε με αγαπη τα βιντεο

Appia_1978
06-04-2010, 23:35
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ :D :D :D
Πάρα πολύ ενδιαφέρουσες.

Συγγνώμη για τη μεγάλη ασχετοσύνη, αλλά ποια η διαφορά μεταξύ βάθους και μέγιστου βυθίσματος; :oops:

ιθακη
07-04-2010, 00:05
Μαρκο νομιζω πως ειναι αυτο που περιγραφω στην εικονα (δεν μου βγαινει να το πω με λογια) παρακατω,αν δεν κανω λαθος

83378

ΒΑΘΟΣ - ΒΥΘΙΣΜΑ

αν ειμαι λαθος παρακαλω διορθωστε με

ιθακη
07-04-2010, 01:51
θελω να πω ενα μεγαλo δημοσιο ευχαριστω στους καπετανιους μας,τους κυριους Αγαπιο Παριανο και Παναγη Νεοφυτο,που αυτες τις δυο μερες με ξεναγησαν πληρος στην γεφυρα και με αφησαν να παρακολουθησω ξανα μετα απο πολυ καιρο την διαδικασια προσργγησης των λιμανιων μας

vinman
07-04-2010, 11:18
Φτάνοντας χθές το απόγευμα στην Σάμη!
Αφιερωμένη στους συνταξιδιώτες Trakman,Thanasis89,Αλκυόνη αλλά και στους
Leo,Nikos Maroulis,Captain_nionios,Frost,Ιθακη,Seaways_lover ,Appia_1978!

83411

ιθακη
07-04-2010, 12:47
ωραιος vinman...κριμα που εγω ημουν με το πρωινο και δεν ημουν κι εγω στην παρεα σας.....

Appia_1978
07-04-2010, 13:35
@Ιθάκη

Σε ευχαριστώ! :D

@Vinman

Ήσουνα/Είσαι στην Κεφαλλονιά; :D

Thanasis89
07-04-2010, 15:20
Μάρκο για δες (http://www.nautilia.gr/forum/showthread.php?t=97061&page=3) τα εισητήρια μας... ;)

vinman
07-04-2010, 17:31
Μία διαφορετική εικόνα πάνω απο το Κεφαλλονιά την ώρα που δέναμε στην Πάτρα..!!!
Αφιερωμένη στους φίλους Trakman,Thanasis89,Αλκυόνη,Leo,Nikos_V,Rocinante,
Captain_nionios,Nikos Maroulis,Roi Baudoin,seaways_lover,douzoune,Appia_1978,
Nissos Mykonos,diagoras,mastrokostas!

83498

Captain_Nionios
07-04-2010, 17:37
Mπηκα στο forum για ενα πενταλεπτο το Μεγαλο Σαββατο και τωρα ξανα απο περιστασιακο internet μεχρι να κατεβω στα Χανια. Εχω χασει παρα πολλα και ομορφα που εχουν μπει. Επιφιλασσομαι για τη μονιμη επιστροφη μου ωστε να δω ολες τις ομορφιες. Προς το παρον ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που πηγαν στο νησι μου και μας χαρισαν υπεροχες εικονες αλλα και στο φιλο ιθακη που μερικες σελιδες πριν μας εδειξε για πρωτη φορα ολοκληρομενο το Κεφαλονια με τη νεα του μπλε γραμμη. Παιδες να ειστε καλα.;)

ιθακη
07-04-2010, 18:18
Mπηκα στο forum για ενα πενταλεπτο το Μεγαλο Σαββατο και τωρα ξανα απο περιστασιακο internet μεχρι να κατεβω στα Χανια. Εχω χασει παρα πολλα και ομορφα που εχουν μπει. Επιφιλασσομαι για τη μονιμη επιστροφη μου ωστε να δω ολες τις ομορφιες. Προς το παρον ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που πηγαν στο νησι μου και μας χαρισαν υπεροχες εικονες αλλα και στο φιλο ιθακη που μερικες σελιδες πριν μας εδειξε για πρωτη φορα ολοκληρομενο το Κεφαλονια με τη νεα του μπλε γραμμη. Παιδες να ειστε καλα.;)
καλα καπτα νιονιο εσυ λειπεις και η τυχη σου δουλευει...ψαξε και τα προσωπηκα σου μυνηματα....και που να το δειτε,αν τελικα το κανουν αυτο που λενε,με την δευτερη μπλε ριγα και........................
πιθανος με νεα τζιμινιερα στα προτυπα της παλιας υπεραγαπημενης.....

vinman
08-04-2010, 17:40
Λίγο πριν την αναχώρηση του για Ιθάκη προχθές την Τρίτη απο Σάμη!!
Για τους φίλους Maroulis Nikos,Trakman,Thanasis89,Αλκυόνη,dokimakos21,
Captain_nionios,Leo,Ιθακη,Appia_1978!

83678

ιθακη
08-04-2010, 20:59
αψογος vinman,εγραψες παλι,ευχαριστω πολυ

Appia_1978
08-04-2010, 22:58
Για τους φίλους Ιθάκη και Vinman

83744

ιθακη
08-04-2010, 23:02
υπεροχος Μαρκο,και απο μια σπανια οπτικη γωνια που δεν το εχουμε συνηθησει...σε ευχαριστω πολυ

Appia_1978
08-04-2010, 23:03
Ευχαρίστηση και ηθική υποχρέωσή μου, για τα τόσα που προσφέρετε!!!

υπεροχος Μαρκο,και απο μια σπανια οπτικη γωνια που δεν το εχουμε συνηθησει...σε ευχαριστω πολυ

ιθακη
08-04-2010, 23:11
Ευχαρίστηση και ηθική υποχρέωσή μου, για τα τόσα που προσφέρετε!!!

ελπιζω η ανφορα στο τριτο πλυθηντικο να απευθηνετε σε οσους συνησφερουν σε αυτο το θεμα....

αν παλι απευθυνεσε σε μενα στον πλυθηντικο,τοτε να ξερεις οτι προτημω το πρωτο ενικο που ειναι ποιο οικιο,και δεν με μεγαλωνει....;)
παντα φιλικα Μαρκο

vinman
09-04-2010, 01:59
Για τους συνταξιδιώτες μου Trakman,Thanasis89,Αλκύονη...αλλά και για τους
Leo,Nikos Maroulis,Captain_nionios,Appia_1978,Ιθακη!

83778

diagoras
09-04-2010, 02:01
Απ τα ομορφοτερα καραβια της ακτοπλοοιας.Πανεμορφες οι φωτογραφιες ολων

ιθακη
09-04-2010, 12:13
ευχαριστω πολυ vinman για την αφιερωση με τον βαποραρο

Apostolos
09-04-2010, 15:56
Μακάρι να του ξηλώσουν το προσθετο της τσιμινιερας, θα αλλάξει κατα πολύ το πλοίο... Επίσης αυτό το σκέτο Σ κάτι δεν μου παει καλα... Μια γραμούλα στη μεση κάτι σχέδιο βρε παιδί και θα έπερνε φωτιά το βαπόρι απο φώτο!!!

ιθακη
09-04-2010, 20:54
Μακάρι να του ξηλώσουν το προσθετο της τσιμινιερας, θα αλλάξει κατα πολύ το πλοίο... Επίσης αυτό το σκέτο Σ κάτι δεν μου παει καλα... Μια γραμούλα στη μεση κάτι σχέδιο βρε παιδί και θα έπερνε φωτιά το βαπόρι απο φώτο!!!
καλομελετα Αποστολε και ειναι πολυ πιθανο να αλλαξει το σχεδιο αυτο.....το προσθετο παλι δεν νομιζω να αλλαξει,ασε που προσωπικα εμενα μου αρεσει....

Appia_1978
09-04-2010, 22:42
Μην ανησυχείς, εννοούσα όλα τα καλά παιδιά που προσέφεραν όμορφες εικόνες του αγαπημένου μας πλοίου. Αν και θα το άξιζες και εσύ μόνος σου, για τα καταπληκτικά σου ρεπορτάζ :D

@Vinman

Πολύ ζωντανή φωτογραφία, όπως μου αρέσουν. Ευχαριστώ πολύ!

ελπιζω η ανφορα στο τριτο πλυθηντικο να απευθηνετε σε οσους συνησφερουν σε αυτο το θεμα....

αν παλι απευθυνεσε σε μενα στον πλυθηντικο,τοτε να ξερεις οτι προτημω το πρωτο ενικο που ειναι ποιο οικιο,και δεν με μεγαλωνει....;)
παντα φιλικα Μαρκο

vinman
09-04-2010, 22:43
...πλοίο που δεν χρειάζεται συστάσεις...:D

83943

Trakman
10-04-2010, 14:28
Σημερινή άφιξη στην Πάτρα
Για τους vinman, Τhanasis89, Leo, ιθακη, Appia

84075

Thanasis89
10-04-2010, 14:58
Γιώργο ένα μόνο ευχαριστώ θα σου πω... Η ποιότητά σου η γνωστή ! Να είσαι καλά !

ιθακη
10-04-2010, 17:40
Σημερινή άφιξη στην Πάτρα
Για τους vinman, Τhanasis89, Leo, ιθακη, Appia

84075

thanks συνονοματε...να εισαι παντα καλα που μας ενημερωνεις για τον βαποραρο εμας που ειμαστε μακρυα του...

Trakman
10-04-2010, 18:35
Άλλη μια για τον Θανάση και τον Γιώργο (ιθακη)

Να πω με την ευκαιρία μιας και ταξιδέψαμε μαζί του με τον Θανάση και το Μάνο ότι είναι πολύ καλοτάξιδο βαπόρι, και με εξαιρετικό καπετάνιο. Στη Σάμη που οι συνθήκες ήταν δύσκολες λόγω του δυνατού αέρα και του κυματισμού, έδεσε άνετα, με ασφάλεια και ταχύτητα.
Καλά ταξίδια στον καπετάνιο, στους αξιωματικούς και το πλήρωμα!

84114

harlek
10-04-2010, 21:07
Θα υπάρξω ωμός:

Η μπλε λουρίδα το χάλασε πολύ! Δεν προσφέρονται όλα τα πλοία για "μπλουσταριές". Στο Aqua, τους βγήκε μια χαρά. Εδω, όχι.

Captain_Nionios
10-04-2010, 21:10
...πλοίο που δεν χρειάζεται συστάσεις...:D

83943

Παιδες οτι εχετε βαλει αυτες τις μερες ειναι υπεροχο, το θεμα εχει παρει φωτια και ο βαπορας με τη περιμετρικη μασκα του εχει αρχισει να μου αρεσει πολυ. Οι φωτογραφιες ολων ειναι εξαιρετικες αλλα η καταπλωρη του Trakman και η παραπανω του vinman ειναι ΜΑΓΙΚΕΣ!!!

Appia_1978
10-04-2010, 22:57
Συμφωνώ απολύτως! Η κατάπλωρη είναι φανταστική, όπως βεβαίως και οι υπόλοιπες :D
Και το πλοίο ολοένα και μου αρέσει περισσότερο με την μπλε ρίγα ;)

Παιδες οτι εχετε βαλει αυτες τις μερες ειναι υπεροχο, το θεμα εχει παρει φωτια και ο βαπορας με τη περιμετρικη μασκα του εχει αρχισει να μου αρεσει πολυ. Οι φωτογραφιες ολων ειναι εξαιρετικες αλλα η καταπλωρη του Trakman και η παραπανω του vinman ειναι ΜΑΓΙΚΕΣ!!!

vinman
11-04-2010, 00:48

Να πω με την ευκαιρία μιας και ταξιδέψαμε μαζί του με τον Θανάση και το Μάνο ότι είναι πολύ καλοτάξιδο βαπόρι, και με εξαιρετικό καπετάνιο. Στη Σάμη που οι συνθήκες ήταν δύσκολες λόγω του δυνατού αέρα και του κυματισμού, έδεσε άνετα, με ασφάλεια και ταχύτητα.

84114

Μαγική φωτογραφία Γιώργο...μαγική...;)
Για σένα αλλά και τους
Captain_nionios,Appia_1978,Ιθακη,Leo,Thanasis89!!

84164

ιθακη
11-04-2010, 02:06

84114

Γιωργο πραγματικα απιθανη φωτο...σε ευχαριστω παρα πολυ....χαρακτηριστικη η εικονα απο την γεφυρα του βαποραρου με τον cpt Αγαπιο Παριανο,εναν απο τους κορυφαιους πλοιαρχους που ταξιδευουν σημερα (μην ξεχναμε το πλυθος των δοκιμων που εχει εκπεδευσει,ειδικα στο Μιλενα),τον cpt Παναγη Νεοφυτο,απο τους αξιοτερους εν ενεργεια πλοιαρχους που εχει η ναυτικη οικογενεια της Κεφαλονιας,και τον γερολυκο στις εταιριες του Στριτζη (απο το ιοnian sun) ανθυποπλοιαρχο Αργυρη Παυλατο (κοιτοντας απο την αριστερη βαρδιολα)....
Μην ξεχναμε βεβαια και τον αξιοτατο υπαρχο που εχει το καραβι,τον cpt Δημητριο Βουτσινα,και τον υποπλοιαρχο Δημοσθενη Μανια....ολοι τους απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο μεσα σε αυτο το πλοιο ειναι εξυπηρετικοτατοι,και πολυ αγαπιτοι στους λαους των 2 νησιων...

οχι μονο εσυ Διονυση,αλλα και η περισσοτερη αυτου του ποστ μερα με την μερα την συμπαθουν περισσοτερο αυτη τη ριγα....μαζι και εγω....αντε να δουμε και με την δευτερη αν θα γινει τελικα

Μαγική φωτογραφία Γιώργο...μαγική...;)
Για σένα αλλά και τους
Captain_nionios,Appia_1978,Ιθακη,Leo,Thanasis89!!

84164

vinman σε ευχαριστω πολυ για την αφιερωση

trelaras
11-04-2010, 21:32
κ μερικες φωτογραφιες απο εμενα για το αγαπημενο μας πλοιο!
εν πλω απο το καταστρωμα του F/B Ionio Pelagos!

http://www.nautilia.gr/forum/picture.php?albumid=117&pictureid=327

http://www.nautilia.gr/forum/picture.php?albumid=117&pictureid=326

http://www.nautilia.gr/forum/picture.php?albumid=117&pictureid=325

http://www.nautilia.gr/forum/picture.php?albumid=117&pictureid=324

Appia_1978
11-04-2010, 23:13
Ευχαριστούμε πολύ φίλε Τρελάρα!
Ωραία να το βλέπεις έξω στο πέλαγος.

Captain_Nionios
11-04-2010, 23:47
Πολυ ωραιο θα ελεγα και ξαναλεω οτι η γραμμη μου αρεσει πολυ αν και θα ηθελα να περασει και κατω απο τις βαρκες γιατι φαινεται λιγο ασχημα που κοβεται. Για παραδειγμα τα Superfast XI-XII τη μαυρη τους γραμμη την εχουν και στα παραθυρα που ειναι στις βαρκες και βρισκονται λιγο πιο χομενα. Ποια η γνωμη σας;

Captain_Nionios
11-04-2010, 23:55
Περασμένη Παρασκευή, έξω από τον Άραξο

82797

RESPECT τελος!!!

vinman
12-04-2010, 00:02
...για όλους τους φίλους του πλοίου...!!

84418

ιθακη
12-04-2010, 09:12
Πολυ ωραιο θα ελεγα και ξαναλεω οτι η γραμμη μου αρεσει πολυ αν και θα ηθελα να περασει και κατω απο τις βαρκες γιατι φαινεται λιγο ασχημα που κοβεται. Για παραδειγμα τα Superfast XI-XII τη μαυρη τους γραμμη την εχουν και στα παραθυρα που ειναι στις βαρκες και βρισκονται λιγο πιο χομενα. Ποια η γνωμη σας;

η γνωμη μου Διονυση....ΝΑΙ το θελει...
δες και εσυ,αλλα θελω και τις γνωμες των υπολοιπων....
http://www.nautilia.gr/forum/showpost.php?p=331613&postcount=1883

Trakman
12-04-2010, 21:20
Για την παρέα της Κεφαλονιάς και τους Captain_Nionios, rocinante, ιθακη, Appia, trelaras

84587

Thanasis89
12-04-2010, 21:24
Θεϊκό θέαμα επί της γής... Τόσο μαγική ! Μπράβο Γιώργο !

Captain_Nionios
12-04-2010, 21:36
Απλα Trakman, σ'ευχαριστω παρα πολυ. Μια εξαιρετικη φωτογραφια και μαλιστα απο τις πρωτες του ειδους με τη ριγα. Γιωργο πηγαινε καμια στη Strintzis Ferries για τα φυλλαδια τους!!!

trelaras
12-04-2010, 21:42
Trakman, σ'ευχαριστω πολυ για την αφιερωση!
η φωτογραφια τρομερη!!!! :-)

vinman
12-04-2010, 21:44
Για την παρέα της Κεφαλονιάς και τους Captain_Nionios, rocinante, ιθακη, Appia, trelaras

84587

Χρυσή λήψη απο το ''χρυσό παιδί'' της φωτογραφίας!!!
Σε ευχαριστώ Γιώργο...χάρμα οφθαλμών..;)

Rocinante
12-04-2010, 21:44

84587
Ασε μας ρε Trakman...
Ασε μας και συ ρε Vinman...
Μας εχετε μουρλανει τις τελευταιες μερες με αυτα που ανεβαζετε. Και καλα εσυ ρε Γιωργο αλλα ο Μανωλης καλο παιδι ηταν πως χαλασε ετσι :D
Βλεπω Vinman και λεω να κλικαρω, να μην κλικαρω , ας κλικαρω ,ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ !!!!!!!
Δε μπορω αλλο, παω να δω τι κανει η ομαδα μου στο χαντμπολ......

ιθακη
13-04-2010, 00:43

84587

να εισαι καλα ρε Γιωργαρε που νας τον θυμηζεις εμας που ειμαστε μακρυα....χρυσος ο βαπορας....μια εικονα 1000 λεξεις

Thanasis89
13-04-2010, 00:57
Και θα σας πω καληνύχτα με μια φωτογραφία του Κεφαλονιά σε άφιξη του στην Σάμη... Στους Ιθάκη, Appia_1978, Captain Nionios, Corfu και στην παρέα που περάσαμε τόσο υπέροχα μαζί !

84635

Καληνύχτα !

ιθακη
13-04-2010, 01:33
τι chiquita και πρασινα αλογα μου λενε εμενα...αυτη ειναι η ποιο ωραια "μπανανα" του πλανητη.Να εισαι καλα ρε Θαναση,καληνυχτα

vinman
13-04-2010, 06:25
Την καλημέρα μου στην παρέα του ταξιδιού στην Κεφαλλονιά και στους φίλους Leo,Ιθάκη και Captain_nionios!

84644

Captain_Nionios
13-04-2010, 14:15
Με μια εξαιρετικη φωτογραφια!!!

ιθακη
13-04-2010, 21:25
η ποιο ωραια καλημερα ειναι αυτη vinman ευχαριστουμε

Appia_1978
14-04-2010, 11:08
Πανέμορφες!!! Το θέμα έχει απογειωθεί για τα καλά :D

trelaras
14-04-2010, 14:45
Καταπληκτικες ολες οι φωτογραφιες!!!!

vinman
14-04-2010, 22:12
...για τους πολλούς θαυμαστές του πλοίου αλλά και για τους συνταξιδιώτες μου Thanasis89,Trakman,Αλκυόνη!!

84874

vinman
19-04-2010, 23:07
...και άλλη μία...!

85716

Appia_1978
19-04-2010, 23:56
Παιχνιδιάρη, εσύ ... :mrgreen:

...και άλλη μία...!

85716

ιθακη
20-04-2010, 00:53
...και άλλη μία...!

85716
ωραιος ο παιχτης....

Trakman
23-04-2010, 16:01
Για τον φίλο ιθακη που γιορτάζει!!

86204

ιθακη
23-04-2010, 16:24
Για τον φίλο ιθακη που γιορτάζει!!

86204

για τον φιλο Trakman που επεισης γιορταζει

ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΩΝΤΕ ΓΙΩΡΓΟ

86208

f/b kefalonia
24-04-2010, 11:28
Τελειος ο βαπορας με το νεο look!!!πολυ ομορφες φωτογραφιες απο ολους!

Trakman
25-04-2010, 10:40
Για τους Vinman, Thanasis89, ιθακη, Captain Nionios, f/b Kefalonia!

86579

ιθακη
25-04-2010, 15:11
THANKS GEORGE

Captain_Nionios
25-04-2010, 18:31
Δασκαλε να σαι καλα, σ'ευχαριστω πολυ. Παντα αψογος μερα και νυχτα!!!

vinman
25-04-2010, 22:49
Πολύχρονος Μάρκο!!
Πάντα με υγεία,ευτυχία και ότι καλύτερο επιθυμείς!

86712

Appia_1978
25-04-2010, 23:29
Σε ευχαριστώ θερμά Μάνο!

Πολύχρονος Μάρκο!!
Πάντα με υγεία,ευτυχία και ότι καλύτερο επιθυμείς!

86712

johny18
27-04-2010, 23:07
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ(ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ) ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΣΑΜΗ ; ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Trakman
29-04-2010, 22:26
Για τον Captain Nionio, τον ιθακη και τον trelara

87475

ιθακη
29-04-2010, 22:38
ευχαριστω παρα πολυ συνονοματε....πολυ μου εχει λειψει ο βαπορας....ποτε θα παρω αδεια να κατεβω ετσω μεχρι Πατρα να τον δω!!!

trelaras
30-04-2010, 09:00
Για τον Captain Nionio, τον ιθακη και τον trelara

87475

Trackman σ'ευχαριστω πολυ για την φωτογραφια κ την αφιερωση!πλου ομορφη!!!:D

trelaras
02-05-2010, 21:38
Ο βαπορας μας ερχόμενο από Πισαετό για να δέσει στο λιμάνι της Σάμης για το απογευματινό του δρομολόγιο!Αφιερωμένες σε όλους όσους το αγαπάνε!:)

http://www.nautilia.gr/forum/picture.php?albumid=117&pictureid=382

http://www.nautilia.gr/forum/picture.php?albumid=117&pictureid=384

trelaras
02-05-2010, 21:40
http://www.nautilia.gr/forum/picture.php?albumid=117&pictureid=385

http://www.nautilia.gr/forum/picture.php?albumid=117&pictureid=387

ιθακη
02-05-2010, 22:02
πολυ ομορφο αυτο το βαπορι....να εισαι καλα trelaras...παλι πανω στο Ιονιο Πελαγος ησουν???

trelaras
02-05-2010, 22:04
πολυ ομορφο αυτο το βαπορι....να εισαι καλα trelaras...παλι πανω στο Ιονιο Πελαγος ησουν???

Ναι φίλε Ιθάκη!!!:D :D :D

pantelis2009
03-05-2010, 08:01
Υπέροχες φωτο φίλε trelaras. Σ' ευχαριστούμε:p

Trakman
10-05-2010, 23:22
Κεφαλονιά στην Πάτρα

89091

f/b kefalonia
10-05-2010, 23:36
Τελεια σε ευχαριστουμε πολυ φιλε Τρακμαν!!!!!

ιθακη
10-05-2010, 23:37
ωραιος Γιωργο,τελεια ληψη...να ρωτησω τι εχει πεχτει,του αλλαξαν αγκυροβολιο???Δεν μου φαινετε να ειναι στον μολο της Αγιου Νικολαου αυτη!!!

konigi
10-05-2010, 23:42
να ρωτησω τι εχει πεχτει,του αλλαξαν αγκυροβολιο???Δεν μου φαινετε να ειναι στον μολο της Αγιου Νικολαου αυτη!!!

Είναι ακριβώς μπροστά στην δυτική είσοδο του λιμανιού.

Trakman
10-05-2010, 23:42
Είναι στην προβλήτα της Γούναρη, δένει εκεί πολύ συχνά όταν υπάρχει άλλο πλοίο στην Αγίου Νικολάου ;)

ιθακη
10-05-2010, 23:52
Είναι στην προβλήτα της Γούναρη, δένει εκεί πολύ συχνά όταν υπάρχει άλλο πλοίο στην Αγίου Νικολάου ;)
καλα μηλαμε τοσα χρονια,απο το 95 που μπηκε στην γραμμη μας μεχρι σημερα που ταξιδευω συνεχεια μαζι του,να μην το εχω πετυχει ποτε εκει....Παντα το πετυχενα στις δυο μεριες του μολου την Αγιου Νικολαου...σε ευχαριστω Γιωργο που μου εμαθες οτι αραζει κι εκει

Appia_1978
11-05-2010, 23:47
Ευχαριστούμε πολύ Γιώργο, για την πανέμορφη φωτογραφία :D

ιθακη
18-05-2010, 22:24
οπως ειπε και ο φιλος mastrokostas στο θεμα του αγαπημενουμου υπερωκεανιου,...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ
ρεμετζο στην αριστερη της Αγιου Νικολαου

αφιερωμενη στους το ζωγραφο Διονυση (captain nionios),Μαρκο(Appia1978),τον Μανο(Vinman),τον Γιωργο (Trakman) με τις υπεροχες φωτο που μας εχει χαρισει και τον Konigi καθως επεισης και ενα μεγαλο ευχαριστω στην αδερφη μου την Φανη που πηγε και το φωτογραφησε σημερα

89964

89965

89966

89967

89969

συγχωρεστε την για την ποιοτητα αλλα ειναι απο το κινητο της

Υ.Γ μην ακουσω κανενα σχολιο του τυπου "Ρε Γιωργο η αδερφη σου τελικα βγαζει καλυτερες φωτο απο σενα..." σας εφαγα:cool:

Appia_1978
19-05-2010, 12:58
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αδερφή σου, Γιώργο, για τον κόπο της!

vinman
20-05-2010, 06:55
Φτάνοντας στην Σάμη..!!

90138

johny18
05-06-2010, 15:54
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ . ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ ΑΚΟΜΑ .

92389

92390

92391

Appia_1978
08-06-2010, 00:03
Ο ήλιος δίνει στις φωτογραφίες κάτι το ξεχωριστό! Ευχαριστούμε πολύ :D

ιθακη
08-06-2010, 14:19
Ο ήλιος δίνει στις φωτογραφίες κάτι το ξεχωριστό! Ευχαριστούμε πολύ :D

οριστε λοιπον Μαρκο μια με τον απογευματινο ηλιο στις 18-05-10 απο το κινητο της αδερφης μου

Για σενα,τον καινουργιο της παρεας του πλοιου (johny 18 ) και στους υπολοιπους γνωστους,και μη εξερετεους, τρελαμενους με αυτο το πλοιο;)

92827

ελμεψη
08-06-2010, 15:23
Μια που πιασατε το πλοιο σε ηλιολουστες στιγμες να θυμηθουμε μερικες παλαιοτερες φωτο του στην Πατρα. Αφιερωμενες στον Ιθακη που τρελενεται με το πλοιο και σε ολα τα μελη που τους αρεσει.

http://www.nautilia.gr/images/content/DSC07359_2769672009.JPG

http://www.nautilia.gr/images/content/DSC03897_27693152009.JPG

http://www.nautilia.gr/images/content/DSC03902(1)_27691142009.JPG

ιθακη
08-06-2010, 21:58
σε ευχαριστω πολυ man!!!

Appia_1978
09-06-2010, 18:10
Χίλια ευχαριστώ στο Γιώργο, στην αδερφή του και στον Ελμεψη :D

trelaras
09-06-2010, 19:01
Αλλο ενα ευχαριστω κ απο εμενα!!!!:D

konigi
11-06-2010, 19:54
Σημερινή άφιξη του πλοίου στην Σάμη μετά την αναχώρησή του απο Ιθάκη.
Για όλους αλλα ιδιαιτέρως για τον φίλο Ιθάκη, μιας και βρίσκομαι στο ομόνυμο νησί...

93199

93200

93201

ιθακη
11-06-2010, 22:16
ευχαριστω πολυ konigi,πραγματικα σε ζηλευω...εσυ στο νησι μου και εγω στην εξεταστικη....anyway να εισαι καλα

konigi
11-06-2010, 23:57
Άλλη μια για σένα!!!
Πριν απο λίγο στο λιμάνι του νησιού σου.

93293

ιθακη
12-06-2010, 00:13
Άλλη μια για σένα!!!
Πριν απο λίγο στο λιμάνι του νησιού σου.

93293
βλεπω δεν εχασες ευκαιρια,αμεσως στα "απεναντη" οπως λεμε για ποτακι (στου λαλα),και για κρεπα στην κρεπερι (στο μυλο)...
βασικα η ληψη σου ειναι μετα το βεντζιναδικο προς το ξενοδοχειο Ομηρικον

διαλεξες και καλη εποχη,ο πατερας μου που ειναι κατω λεει οτι εχει καλο καιρο,χωρις πολυ βαβουρα απο τουριστες!!!οτι πληροφορεια θελησεις στειλε μου

Captain_Nionios
12-06-2010, 01:04
Πραγματικα πολυ ομορφες φωτογραφιες του βαπορα. Να σαι καλα!!!

konigi
12-06-2010, 03:53
η ληψη σου ειναι μετα το βεντζιναδικο προς το ξενοδοχειο Ομηρικον

Η λήψη μου είναι πάνω απο μια θαλαμηγό ονόματι INSIGNIA.;)

johny18
20-06-2010, 10:40
ΑΦΙΞΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΟΝΙΑΝ ΚΙΝΓΚ - ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ !!!:)

94336

94337

ελμεψη
22-06-2010, 16:52
Μετα απο πολυ καιρο ειχα την τυχη να φωτογραφισω το Κεφαλονια στο λιμανι της Πατρας. Εφτασα λιγο αργα για να προλαβω να βγαλω την αναχωρηση του αλλα κατι προλαβα απο την εξοδο του.Αφιερωμενη σε ολους σας!!!

94615

manolis m.
22-06-2010, 17:06
Captain Nionio για εσενα ειδικα...Eδω ειναι ''μαμα'' ακομα...χωρις ''φτιαξιματα''...χαχαχα!!!

94620

(πηγη yahoo.blogs.jp)

ιθακη
22-06-2010, 22:20
Μετα απο πολυ καιρο ειχα την τυχη να φωτογραφισω το Κεφαλονια στο λιμανι της Πατρας. Εφτασα λιγο αργα για να προλαβω να βγαλω την αναχωρηση του αλλα κατι προλαβα απο την εξοδο του.Αφιερωμενη σε ολους σας!!!

94615

φιλε ελμεψη,σε ευχαριστω πολυ,ειναι μια ευχαριστη νοτα μεσα στην πικρια του αποκλεισμου μας

Captain Nionio για εσενα ειδικα...Eδω ειναι ''μαμα'' ακομα...χωρις ''φτιαξιματα''...χαχαχα!!!

94620

(πηγη yahoo.blogs.jp)

Μανωλη,τι ειναι αυτο????θησαυρος.... να εισαι καλα

Appia_1978
23-06-2010, 09:28
Φίλε Ελμεψη, τι καταπληκτική φωτογραφία είναι αυτή; Μπράβο!

Captain_Nionios
23-06-2010, 13:39

94615

Πραγματικα υπεροχη φωτογραφια του βαπορα με το χρυσαφι χρωμα του δειλινου που μας χαριζουν οι αναχωρησεις αυτης της εποχης. Να σαι καλα

94620

(πηγη yahoo.blogs.jp)

Πολυ σπανια και ιδιαιτερη φωτογραφια του βαπορα. Να σαι καλα ρε Μανο!!! Να χαμε και τα υπολοιπα αδερφακια ε;

manolis m.
23-06-2010, 15:21
Πολυ σπανια και ιδιαιτερη φωτογραφια του βαπορα. Να σαι καλα ρε Μανο!!! Να χαμε και τα υπολοιπα αδερφακια ε;

Συντομα θα ανοιξω ενα θεματακι γι αυτα !!

ιθακη
23-06-2010, 16:25
Να σαι καλα ρε Μανο!!! Να χαμε και τα υπολοιπα αδερφακια ε;

ποια ειναι αυτα βρε Διονυση????

Captain_Nionios
23-06-2010, 17:54
Ο Μανωλης θα μιλησει γι'αυτα μιας που κατεχει τα της Ιαπωνιας. Απ' οσο ξερω εγω το Κεφαλονια εχει αλλα δυο αδερφακια!!!

manolis m.
23-06-2010, 21:38
O Διονυσης μιας και εχουμε ταξιδεψει μαζι και ειχαμε την ευκαιρια να τα πουμε για αρκετες ωρες του ειχα μιλησει για τα δυο ''αφανη'' αδελφακια του Κεφαλονια που παρεμειναν Ιαπωνια ! Συντομα θα ανοιξω ενα θεμα για αυτα !

ιθακη
23-06-2010, 22:19
πραγματικα Μανωλη ειναι κατι για το οποιο ειχα και εξακολουθω να εχω τελειως αγνοια....σε ευχαριστω που μου το εμαθες και περιμενω με αγονοια

manolis m.
23-06-2010, 22:43
Mia πρωτη γευση...με τα χρωματα της πρωτης της εταιαριας το πρασινο Venus ( Kεφαλονια ) το κοκκινο Seikan 6 και το μπλε Seikan 7 ! Οι ελαχιστες διαφορες εστιαζονται στα ανοιγματα στο ντεκ στον πλωριο καταπελτη (τα αλλα δυο δεν ειχαν)....Για τον Nionio kai ton Ithaki !!

94759
(πηγη yahoo.blogs.jp)

Captain_Nionios
23-06-2010, 22:48
Μπραβο ρε Μανο, πρωτη φορα τα βλεπω τα βαπορια!!! Εξαιρετικη αποκαλυψη!!! Το κοκκινο Seikan 6 δεν εχει και διαφορετικη γεφυρα απο το Κεφαλονια; Το μπλε Seikan 7 επειδη δεν φαινεται μπορεις να μας ενημερωσεις αν εχει ιδια η παρομοια γεφυρα με το Κεφαλονια;

manolis m.
23-06-2010, 22:53
Nαι σωστη η παρατηρηση σου Καπτεν ..ειναι η διαφορα που μου διεγυγε !! Τa seikan 6 & 7 ειχαν μια διαφορα στα παραθυρα της γεφυρας !!

ιθακη
23-06-2010, 23:57
Nαι σωστη η παρατηρηση σου Καπτεν ..ειναι η διαφορα που μου διεγυγε !! Τa seikan 6 & 7 ειχαν μια διαφορα στα παραθυρα της γεφυρας !!

:oτα λογια ειναι περριτα....δεν εχω λογια...και που σου διεφυγε βρε Μανωλη(δεν ειναι ομως η μονη,διαφορα εχουν και στην θεση του δευτερου αλμπουρου-το κεφαλονια το εχει μπροστα απο τις τζιμινιερες,ενω τα αλλα 2 απο πισω-καθως και στην προεκταση του ρεμεντζου της πρυμνης και καλα),συγχωρησε λογο της ανακαλυψης σου....τη βομβα μεγατοννων ειναι αυτη που εσκασε σημερα....σε ευχαρηστω απο τα βαθυ της καρδιας μου....

ιθακη
24-06-2010, 00:43
εντομεταξι Μανωλη,αν δεν κανω λαθος καπου στον παλιο υπολογιστη μου,εχω φωτογραφιες και απο τα 2 τους που της ειχα βρει κατα τυχην οταν εψαχνα την ιστορια των ξαδερφων του Κεφαλονια,Μυτηληνη και Ροδανθη,και τις αποθηκευσα γιατι μου θυμηζαν παρα πολυ το Κεφαλονια....αν δεν κανω λαθος το seikan 7 εχει μετονομαστει σε safara κατι (η καπως ετσι)...οταν καταθερω να ανοιξω τον απαρχαιομενο παλιο μου υπολογιστη θα το ψαξω

manolis m.
24-06-2010, 12:06
Σιγουρα ειναι πολυ ομορφα πλοια και ''μετρανε'' πολυ !! Μακαρι να τα περναμε πακετο και αυτα τα 2...θα ηταν ενα τριο που σκοτωνε ! Σιγουρα δεν ονομαζονται ακομα Seikan 6 & 7 αλλα τα υπολοιπα για να μην βγουμε και off topic στο θεματακι τους συντομα ! Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια !:D

samurai
24-06-2010, 13:40
Τα πλοία δεν είναι απόλυτα αδελφά. Το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (1975) είναι η μεταγενέστερη και πιο εξελιγμένη έκδοση των δυο SEIKAN (6 kai 7) κατασκευής 1973. Σήμερα το SEIKAN No7 ονομάζεται SAFIRA NUSANTARA και ανήκει στην ινδονησιακών συμφερόντων Prima Vista. :D
94828

manolis m.
24-06-2010, 16:36
Exω την εντυπωση πως το ενα ειναι τον 10/1973 και το αλλο τον 11/1973http://http://www41.tok2.com/home/varuna/Natukashi-ferry/Natukasi%20ferry%20top.htm...O Samurai panta kserei to kati parapanw !!! Se euxaristoume poli kai pali gia ta stixeia s !!!

samurai
24-06-2010, 19:48
Έχεις δίκιο Μανώλη είναι και τα δυο το 1973. Σήμερα, το SEIKAN No 6 λέγεται MORNING STAR 9 και δραστηριοποιείται για λογαριασμό της Prima Bridge Island μέ έδρα τη Σιγκαπούρη. ;)

ιθακη
24-06-2010, 20:46
Τα πλοία δεν είναι απόλυτα αδελφά. Το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (1975) είναι η μεταγενέστερη και πιο εξελιγμένη έκδοση των δυο SEIKAN (6 kai 7) κατασκευής 1973. Σήμερα το SEIKAN No7 ονομάζεται SAFIRA NUSANTARA και ανήκει στην ινδονησιακών συμφερόντων Prima Vista. :D
94828

σωστος φιλε samurai,αυτο ειναι το ονομα που δεν μπορουσα να θυμηθω....οσο ποιο "παλια" μοντελα απο το κουκλι μας,αλλα ειναι εξισου ομορφα.....

Appia_1978
25-06-2010, 09:33
Σαε ευχαριστώ και εγώ πολύ παιδιά με τη σειρά μου :D
Καταπληκτικές φωτογραφίες και άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για κάτι που μου ήταν μέχρι τώρα, παντελώς άγνωστο!!!
Χίλια ευχαριστώ για τους κόπους σας

Captain_Nionios
07-07-2010, 05:57
Χαζευοντας το βαπορα στο fakta για να συγκρινω ιπποδυναμεις με το Εξπρες Αθηνα πριν δυο μερες επεσε το ματι μου στην ημερομηνια που ξεκινησε τα δρομολογια στη γραμμη που υπηρετει με τεραστια επιτυχια και συνεπεια τοσον καιρο. Για την ακριβεια λοιπον το ημερολογιο εγραφε 7/7/1995 και τα χρονια του στη γραμμη γινονται σημερα 15 !!! Χρονια πολλα λοιπον στο αειθαλη βαπορα με την ευχη για οσο ζει να ειναι στην καλυτερη δυνατη κατασταση, οπως στις μερες μας δηλαδη. Φιλοι ιθακη και Appia_1978 να το χαιρομαστε!!! ;)

Appia_1978
07-07-2010, 07:26
Έχεις απόλυτα δίκιο!
Χρόνια του πολλά, λοιπόν :D
Πάντα γερός και τυχερός.

ιθακη
07-07-2010, 08:25
Ποπο,Διονυση εχεις απολυτο δικιο...σαν χθες ηταν που θυμαμαι πριν 15 χρονια το ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ να μπαινει στο λιμανι,ακολουθοντας μια ποιο διαφορετηκη γραμη απο την πορεια που ακολουθουσε ο καπτα Μακης (μιας και δεν ηταν αυτος στη γεφυρα του)...μετα ακολουθησε μια σειρα απο σφυριγματα κλασσικα οταν περνουσε διπλα απο το λαζαρετο και εδενε στην διαγωνια προβλητα...και οπως καθομαι με τον πατερα μου στην βεραντα και το βλεπουμε να εχει τελειωσει το ρεμεντζο του,το ματι μας ξαφνικα πεφτει στο πορτο που ειδαμε να σκαει μυτη ενα μεγαλο καραβι για τα δεδομενα του νησιου...με το που εφτασε το καραβι στον τυπικα προλιμενα του λιμανιου,χαλασε ο κοσμος απο σφυριγματα...και τοτε ο καπτα Μακης,με χειρουργηκη ακριβεια εδεσε το πλοιο στην καθετη προβλητα (εκει που εδενε και το τωρα επτανησος) κρυβοντας πληρως απο το οπτικο μας πεδιο και το ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ αλλα και το Λαζαρετο....στην αρχη εγω νομιζα πως ηρθαν και τα 2 για να μεινουν,σε διαφορετικες γραμμες βεβαια,αλλα που τετοια τυχη...μετα απο λιγο ακολουθησε μια πραγματηκα δυσκολη στιγμη,οταν ακουσαμε το απερχομενο ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ να αποχαιρετα το νησι και τον νεο αντικαταστατη του με τρια δυνατα σφυριγματα,στα οποια εννοειτε πως το Κεφαλονια και απαντησε...μια ενδοξη εποχη εδυε,με την αποχωρηση του ΘΡΥΛΟΥ,και μια νεα εποχη αγαπης ξεκινουσε...στο πλοιο ακολουθησε δεξιωση για τα εγκαινια του,στο οποιο ηταν η πλοιοκτητρια οικογενεια του Γ Στριντζη και αν δεν κανω λαθος πρεπει να ηταν και ο νεος μετοχος της τοτε εταιριας ο Παναγοπουλος,με φαγητο,ποτο και χορους μεχρι αργα το βραδυ....χιλιοχρονο να ειναι το καραβι μας,να εχει καλα ταξιδια και ο αι Νικολας να το προσεχει παντα,αυτο και το αξιο πληρωμα του...

Υ.Γ τυχαινει να γυρναει η μητερα μου σημερα απο το νησι,αρα αυτο σημαινει οτι θα εχω αναμνηστικο το εισιτηρειο της 15ετειας....

Captain_Nionios
07-07-2010, 15:30
Γιωργο να σαι καλα φιλε μου για την πολυ ομορφη και συναισθηματικη περιγραφη. Εισαι τυχερος θα εχεις και εισητηριο 15ετιας. Εχω καιρο να ταξιδεψω με το βαπορα γιατι δυστυχως οι υπερβολικα υψηλες τιμες της εταιρειας, αναλογες ομως του αψογου service και των πολλων καθημερινων δρομολογιων, με αναγκαζουν να πηγαινω στο νησι απο Κυλληνη μιας που συνηθως εχω αυτοκινητο. Αναλογικα με την αποσταση στην Κυλληνη ειναι ακομα πιο ψηλες οι τιμες αλλα συνολικα σου βγαινει λιγοτερο. Παντως θελω αυτο το καλοκαιρι να το ταξιδεψω και αν κατσει να τα πουμε και στο πλοιο. Κανενα νεο εχεις απο το νησι; Πως παει ο βαπορας απο κινηση φετος;

ιθακη
07-07-2010, 19:04
τυχερος Διονυση θα ημουν αν ημουν στο πλοιο σημερα,τωρα ειμαι τυχερος απο σποντα...απο κινηση μια χαρα τα παει απ οσο μου λενε,ασχετα που το εισητιριο για ΙΧ πλησιαζει τα 62.90 ευρα+17.80 το ατομο=80.70 και αν το κλεισεις μετ επιστροφη 50.30+14,2=64,50 (δλδ 20% εκπτωση)...Διονυση εγω το δηλωνω,31/07 θα ταξιδεψω μαλλον με το πρωινο,ψηνεσε???εμενα το ξερεις οτι ειναι χαρα μου σε σε πετυχω...

Captain_Nionios
07-07-2010, 19:42
Τελικα αυτο το βαπορι με τις τιμες που εχουν τα εισητηρια του χρονια τωρα συναμα με την υπεροχη καταναλωση του πρεπει να εχει βγαλει τρομερα κερδη τοσα χρονια. Οσο παει και γεμιζει περισσοτερο. Ριξτε μια ματια και στο παρακατω pdf... Πλακα πλακα εχει και 64 κρεβατια σε 21 καμπινες, εκτος αν μερικες απο αυτες εχουν αφαιρεθει απο τοτε που φτιαχτηκε το pdf μεχρι σημερα. Γιωργο η ημερομηνια που λες ειναι πολυ κοντα σε αυτη που σκεφτομαι και εγω αλλα δυστυχως παλι δεν ειμαι σιγουρος... Μακαρι να μπορεσουμε.

96517

ιθακη
07-07-2010, 19:59
Διονυση με σιγουρια σου λεω οτι εδω και 15 χρονια το μονο που εχει αφαιρεθει απο το πλοιο ειναι η παιδικη χαρα,πισω απο το καταστημα και τωρα ειναι τραπεζια,και ενας μουσαμας που εχει καλυψει το αιθριο που ηταν στο πρωτο σαλονι οπως ανεβαιναμε...οι καμπινες ειναι οσες και πριν...

ελμεψη
07-07-2010, 22:53
Μια διαφορετικη ληψη του Κεφαλονια...
96544

Captain_Nionios
07-07-2010, 22:57
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Απαιχτη, να σαι καλα!!!

diagoras
07-07-2010, 23:03
RESPECT Νικο......

Appia_1978
08-07-2010, 08:35
Καταπληκτική φωτογραφία :D

Με το Κεφαλονιά, πρωτοταξίδεψα 1-2 χρόνια μετά την άφιξή του ...
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, πόσο "καινούργιο" μου φάνηκε απέναντι στα Επτάνησος/Δήλος! Η πολυτέλεια στο εσωτερικό δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τα πλοία της Αδριατικής και όσο για το πλήρωμα, ότι και να πω θα είναι λίγο. Για εμένα προσωπικά, μετά από άπειρα ταξίδια στην Αδριατική, το πλήρωμα του Κεφαλονιά φιγούραγε στα TOP 5!!!

Και μου κάνει ιδιαίτερη χαρά να ομολογήσω, ότι μετά από 15 πλέον χρόνια, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, οι προσδοκίες μου εκπληρώνονται κάθε φορά εκ νέου, όταν ταξιδεύω με το καμάρι μας :D

Εάν μου επιτρέπεται και λίγη κριτική, το μόνο που κάπου κάπου σε ενοχλεί λίγο, είναι η ξύλινη επένδυση στις τουαλέτες η οποία χρειάζεται λίγη φροντίδα. Βέβαια και με τη σημερινή κατάσταση, είναι μίλια μπροστά από πολλά άλλα μεγαλύτερα πλοία διεθνών πλοών!

Για σκεφτείτε, ότι εάν ίσχυαν ακόμα οι παλίοι νόμοι, θα αποχαιρετούσαμε φέτος το πλοίο!!! Απίστευτο!!!

ιθακη
08-07-2010, 10:53
Καταπληκτική φωτογραφία :D

Με το Κεφαλονιά, πρωτοταξίδεψα 1-2 χρόνια μετά την άφιξή του ...
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, πόσο "καινούργιο" μου φάνηκε απέναντι στα Επτάνησος/Δήλος! Η πολυτέλεια στο εσωτερικό δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τα πλοία της Αδριατικής και όσο για το πλήρωμα, ότι και να πω θα είναι λίγο. Για εμένα προσωπικά, μετά από άπειρα ταξίδια στην Αδριατική, το πλήρωμα του Κεφαλονιά φιγούραγε στα TOP 5!!!

Και μου κάνει ιδιαίτερη χαρά να ομολογήσω, ότι μετά από 15 πλέον χρόνια, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, οι προσδοκίες μου εκπληρώνονται κάθε φορά εκ νέου, όταν ταξιδεύω με το καμάρι μας :D

Εάν μου επιτρέπεται και λίγη κριτική, το μόνο που κάπου κάπου σε ενοχλεί λίγο, είναι η ξύλινη επένδυση στις τουαλέτες η οποία χρειάζεται λίγη φροντίδα. Βέβαια και με τη σημερινή κατάσταση, είναι μίλια μπροστά από πολλά άλλα μεγαλύτερα πλοία διεθνών πλοών!

Μαρκο συμφωνω απολυτα μαζι σου,και επεισης οι τουαλετες περνανε και ενα μυνημα ευσυνηδισιας...αναφερομαι στο μηχαμημα που εχουν απεναντη απο την πορτα...:D

Για σκεφτείτε, ότι εάν ίσχυαν ακόμα οι παλίοι νόμοι, θα αποχαιρετούσαμε φέτος το πλοίο!!! Απίστευτο!!!

κουφια η ωρα που το ακουει αυτο χριστιανε μου...Μαρκο τωρα το συνηδιτοποιω,δεν το ειχα σκεφτει ποτε ξανα πριν

Captain_Nionios
08-07-2010, 14:56
Μαρκο συμφωνω σε πολλα εκτος απο ενα. Οταν μπηκα πρωτη φορα μεσα στο Κεφαλονια δεν μου εκανε μεγαλη αισθηση. Το Επτανησος μπορει να ειχε λιγο παλαιοτερη διακοσμιση αλλα τα υφασματα στις πολυθρονες-καναπεδες ηταν αρκουντως ποιοτικα, επισης το κυριοτερο ατου του Επτανησος ηταν οτι ειχε πολυ περισσοτερες θεσεις επιβατων, δεν μιλαω για πρωτοκολλο γιατι δεν εχει σημασια, μιλαω για μετρημενες θεσεις. Αλλωστε οι εσωτερικοι κοινοχρηστοι του Επτανησος εκτεινονταν σε δυο ντεκ ενω του Κεφαλονια σε ενα. Αν θες σου λεω αναλυτικα τι και πως αλλα η ουσια ειναι οτι εσωτερικες θεσεις το Επτανησος ειχε περιπου 668 και το Κεφαλονια 514. Στους εξωτερικους χωρους και παλι το Επτανησος ειχε περισσοτερες θεσεις ειδικα με την πληθωρα απο αυτα τα υπεροχα ασπρα παγκακια διπλης οψης που επαιρναν 6 ατομα, τρια απο τη μια και τρια απο την αλλη με κοινη πλατη. Συνολικα στους εξωτερικους χωρους το Επτανησος ειχε γυρω στις 500 θεσεις ενω το Κεφαλονια εχει γυρω στις 300. Για να το τονισω μιλαω παντα για σταθερες βιδωμενες θεσεις και οχι για καρεκλες του γυφτου που ειχαν και τα δυο η αυτες τις χρωματιστες με τα σιδερενια ποδια που ειχε μονο το Επτανησος. Οποτε το Κεφαλονια το αγαπησαμε σιγα σιγα για την εξαιρετικη ταχυτητα του, την τρομερη συνεπεια του, την ασυλληπτη αξιοπιστια του, το ταξιδεμα του, την καθαριοτητα του και το πληρωμα του. Το εχω ξαναγραψει οτι υστερει σε ποσοτητα και οχι σε ποιοτητα χωρων και αυτο ειναι κατι που φανηκε απο την πρωτη στιγμη σε σχεση με το Επτανησος.

ιθακη
08-07-2010, 15:24
συμφωνω απολυτα μαζι σου Διονυση...αυτο ετυχε να συζητουσαμε πριν λιγες ωρες με εναν καλο φιλο που ειναι στην δεξαμενη και ειχε δεξαμενηση πολλες φορες και το Επτανησος...αυτο μου ειπε κατα λεξη:Γιωργο το καλο σε αυτο το πλοιο ειναι το μεγεθος του γκαραζ του και η μηχανες του...που παρεπηπτοντος φετος εγινε τρελα αψογη δουλεια,αν λαβουμε υποψην οτι το πλοιο ακομα και αυτη την περιοδο ταξιδευει με 20+ μιλια μεσο ορο ενω αλλες χρονιες τετοια εποχη μετα την παροδο 5 μηνων απο το δεξαμενησμο αρχιζε να πεφτει...εγω αυτο που λεω Διονυση ειναι οτι δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε γιατι τον καιρο του Επτανησος δειναν μεγαλη συμασιαστα σαλονια και στους πολλους χωρους επιβατων,ενω το κεφαλονια επεσε σε μια μεταβατικη εποχη που αρχησαν να κοιταν και το θεμα των γκαραζ....
αν νομιζεις οτι εχω λαθος διορθωσε με

Captain_Nionios
08-07-2010, 16:20
Οχι οχι δεν εχεις κανενα απολυτως λαθος, απλα θεωρω πως μπορουμε να τα συγκρινουμε, να συγκρινουμε τα υπερ και τα κατα του καθενος και την φιλοσοφια κατασκευης (μετασκευης για το Κεφαλονια) τους. Το παλιο Επτανησος ηταν πιο ομορφο (οχι μονο απο το Κεφαλονια), απειρως πιο μανουβρατζιδικο, καλοταξιδο, με περισσοτερους χωρους για επιβατες, εξαιρετικα καραβολατρικο με πολλα σημεια σκετη απολαυση που απολαμβανες τον απιστευτο ηχο της τσιμινιερας, την θαλασσα αλλα και βεβαια σημεια με απλετη θεα την πλωρη. Ακομα θυμαμαι τα υπεροχα παγκακια πισω απο τις βαρδιολες που μπορεις να δεις στο βιντεο του φιλου karystos στο 2:37 σε αυτο το link http://www.youtube.com/watch?v=On8SoKkzOB4 . Καθοσουν χαζευες πλαγια τη θαλασσα απο ψηλα και οποτε ηθελες πηγαινες με δυο βηματα στη βαρδιολα να χαζεψεις μπροστα... Δεν γραφω αλλα σημεια γιατι θα μου παρει ωρα... Το Κεφαλονια τωρα εχει τα πλεονεκτηματα του μεγαλου και ευκολου γκαραζ (σε αντιθεση με τα κρεμαστα παταρια με συρματοσχοινα του Επτανησος), της εξαιρετικης ταχυτητας με σχεδον ιδια καταναλωση λιτρων/μιλι με το Επτανησος, ειναι ακομα πιο καλοταξιδο και ακομα πιο αξιοπιστο. Αυτη ειναι γνωμη μου, ελπιζω να μην υπερβαλλω λογω της καψουρας μου για το Επτανησος.

Appia_1978
09-07-2010, 07:57
Γιώργο και Διονύση,

βεβαίως και έχετε δίκιο ότι το Επτάνησος ήταν το κάτι άλλο και σίγουρα (και μη μου ξεχνάτε και το καημένο το Δήλος ;)), δε θα ξαναπεράσει τέτοιο πλοίο από τις γραμμές μας.
Κυριότερο μειονέκτημα για εμένα, όπως λέτε και εσείς, ήταν το γκαράζ του. Το πλοίο σίγουρα θα μπορούσε να ταξιδεύει και σήμερα. Αλλά για σκεφτείτε τι θα γινόταν με τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά/λεωφορεία! Σκέτη φασαρία.
Το ξανατονίζω πάντως, σε σχέση με κάτι άλλα, το εσωτερικό του Κεφαλονιά σκίζει! Έπειτα, κάτι που είναι επίσης σημαντικό και που το αναφέρετε και εσείς, αποπνέει μια στιβαρότητα. Ταξιδεύεις με αυτό και ούτε με τον πιο άσχημο καιρό, δε σου έρχονται σκέψεις στο μυαλό!

Ελπίζω να μείνει για πολύ ακόμα κοντά μας και να μη μας έρθει π.χ. κανένα παράξενο ταχύπλοο ή κάτι παρόμοιο ...

Captain_Nionios
09-07-2010, 23:04
...Το ξανατονίζω πάντως, σε σχέση με κάτι άλλα, το εσωτερικό του Κεφαλονιά σκίζει!...

Μα ναι εννοειται δεν το αρνηθηκε κανεις. Το εσωτερικο ειναι σε υπεραψογη κατασταση και μοντερνο για την ηλικια του βαποριου. ;)

Appia_1978
10-07-2010, 08:14
Συγγνώμη Διονύση,
δεν ήθελα να φανώ υπερβολικός :oops: Αφού συμφωνούμε όλοι, όλα εντάξει ;)
Παιδιά, έχω και μια απορία. Μπορεί το πλοίο να μπει στο παλιό λιμάνι της Σάμης, εκεί όπου παλαιότερα έδενε κάπου κάπου το Ιονίς;

ιθακη
10-07-2010, 11:32
μου φεναιτε οχι Μαρκο,οσα χρονια το θυμαμαι δενει παντα στον βραχιονα,σε διαφορετικα σημεια βεβαια,αλλα θα το ρωτησω τωρα που θα φυγω....Διονυση 30 βραδυνο εκλεισα!!!!!

Trakman
05-08-2010, 00:27
Για τους φίλους ιθακη, Captain Nionios, Appia_1978

101028

vinman
06-08-2010, 07:19
...για τους φίλους Ιθάκη,Trakman,Captain_nionios,Appia_1978..!!

101202

ιθακη
06-08-2010, 20:49
ευχαριστω vinman kai trakman και ανταποδηδω με μια φωτο τραβηγμενη απο την "κανατα" 4-8-10 λιγο πριν την αναχωριση του
101276

χαρισμενη επεισης σε appia1978,captain nionio και trelara

pantelis2009
07-08-2010, 08:17
Aπλά καταπληκτική φίλε ιθάκη;):p

ιθακη
07-08-2010, 13:32
Παντελη θα υπαρξει και συνεχεια,αρκει να εχω ιντερνετ....

ιθακη
10-08-2010, 23:10
αναχωριση 4-8-10
χαρισμενη σε captai nionio,appia1978,pantelis2009,trelaras,thanasis 89 και σε ολους τους φιλους του

101714

pantelis2009
11-08-2010, 07:05
Kαλημέρα Ιθάκη με τα ωραία σου. Ευχαριστώ για την αφιέρωση;).

trelaras
11-08-2010, 09:33
Kαλημέρα κ απο εμενα Ιθακη!ευχαριστω πολυ για την αφιερωση!

poliv21
12-08-2010, 14:19
ΦΙΛΕ ΙΘΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ?

Captain_Nionios
15-08-2010, 07:22
Πολλα πολλα ευχαριστω στους Trakman, vinman και ιθακη. Πολυ ιδιαιτερες εικονες!!!

ιθακη
18-08-2010, 19:14
ΦΙΛΕ ΙΘΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟ?
σωστος....

Captain_Nionios
18-08-2010, 20:21
Το Κεφαλονια προσεγγιζει το λιμανι της Σαμης στις 4/8/2010 κατα την αφιξη του απο Πισαετο. Το ατιμο δενει πανεμορφα με την καταπρασινη φυση του νησιου. Επισης να πω οτι βλεποντας και απο κοντα τη μπλε λωριδα επιβεβαιωνω οτι του παει πολυ. Για τον ιθακη!!!

102464

ιθακη
18-08-2010, 20:48
μπα...πιστευω οτι ποιο πολυ ταιριαζει με το πρασινο του ορμητιριου του...:mrgreen:

Για σενα captain nionio
102467

Captain_Nionios
18-08-2010, 20:51
Μηπως ομως ειναι πρασινο απο την ιδια κουτρα οποτε ταιριαζει και στα δυο λιμανια; Να σαι καλα για τη φωτογραφια!!!

ιθακη
18-08-2010, 20:59
χαχαχα:lol:...εγραψες

pantelis2009
18-08-2010, 23:21
Υπέροχες φωτο και απο τους δύο σας, ευχαριστούμεεεεεεεεεεε;):p.

trelaras
21-08-2010, 10:49
Από την παραλία στην Αντίσαμο(συγνώμη για την θολούρα αλλά είχα ξεχάσει τον φακό της μηχανής):

http://a.imageshack.us/img695/1788/p8200336.jpg

trelaras
27-08-2010, 20:29
Στο λιμάνι της Σάμης έτοιμο για το πρωινό του δρομολόγιο!Αφιερωμένη σε όλους!

http://a.imageshack.us/img837/8811/p8270504.jpg

http://a.imageshack.us/img829/5464/p8270507.jpg

http://a.imageshack.us/img829/3025/p8270508.jpg

ιθακη
27-08-2010, 23:29
ποπο μου ελειψε κιολασς το κουκλι.....

GameManiacGR
05-09-2010, 21:30
Σήμερα ταξίδεψα 1η φορά με το Κεφαλονιά απο Σάμη για Πάτρα και είπα να βγάλω και μερικές φωτογραφίες για του φίλους του πλοίου!Πάμε λοιπόν

Εδώ στο λιμάνι της Σάμης
http://i56.tinypic.com/2wf8qp3.jpg

http://i51.tinypic.com/o8k2.jpg

http://i54.tinypic.com/10q9wl5.jpg

GameManiacGR
05-09-2010, 21:41
Εδώ μια εν πλω για Πάτρα
http://i51.tinypic.com/10s9f94.jpg

Και εδώ στο λιμάνι της Πάτρας
http://i51.tinypic.com/w816ra.jpg

IONIAN STAR
05-09-2010, 21:44
Πολυ ωραιες οι φοτο σου φιλε μου !!!!

GameManiacGR
05-09-2010, 21:45
Αφιερωμένες σε σένα και στους φαν του πλοιου

ΥΓ:Ξέχασα να το γράψω,σκότωσέ με! χαχα

BEN BRUCE
05-09-2010, 22:59
Για να δουμε τι βλεπουν οι αξιωματικοι και οι (2) πλοιαρχοι του κεφαλονια

104662

ιθακη
05-09-2010, 23:46
καλα κυριε Κωστα αυτη τη στιγμη με φτιαξατε τρελα....αυτο το μπαλκονακι ειναι ολα τα λεφτα....

ασ δουμε και μια αποψη πως θα ηταν αν υπηρχε ντεκ επιβατων πανω απο την γεφυρα,στην κοντρα γεφυρα...
104665

ειδικα αφιερωμενη σε σας κυριε Κωστα

Captain_Nionios
29-09-2010, 00:51
Ο Γιαπωνεζος γεροντας με τις απλες και βαπορισιες γραμμες κανει αναποδα στην Πατρα την 23/9/2010. Αφιερωμενη στον ιθακη, τον Appia τον Roi Baudoin και τον cpt Παναγη Νεοφυτο.

108220

Appia_1978
29-09-2010, 10:06
Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση!

ιθακη
30-09-2010, 18:31
Ο Γιαπωνεζος γεροντας

108220

μακαρι Διονυση να στεκονταν ολα τα "γεροντια" της ηλικιας του στην ιδια μηχανικη,και ξενοδοχιακη κατασταση με τον βαπορα μας.....

ευχαριστω και ανταποδιδω με την συνηθησμενη αφηξη του Βαπορα στις 11.09.10 υπο καταμαυρο ουρανο,τον cpt Παναγη στο κουμαντο,που μετα οταν πηγα στον καταπελτη βραχηκα μεχρι το κοκαλο

108425

108426

108427

αφιερομενη στην ποιο καταπληκτικη,ζεστη,φιλοξενη γεφυρα του Ιονιου και οχι μονο (cpt Παναγη Νεοφυτο,cpt χρηστο Μοραϊτη <αντικαθηστα τον cpt Αγαπιο Παριανο>,cpt Δημοσθενη Μανια και τον cpt Αργυρη Παυλατο) οπως επισεις στου captain nionio,appia1978,trelaras,thanasis89,roi baudoin

Thanasis89
01-10-2010, 01:11
Φωτογραφία αφιερωμένη στον Γιώργο (Ιθάκη) αλλά και στους vinman, trakman, αλκυόνη, appia_1978, captain nionios και trelaras...

Αναχώριση από Σάμη ! Υπέροχο μέρος, αρσενικό γιαπωνέζικο σκαρί !

108479

ιθακη
01-10-2010, 01:39
thanks Θαναση....ελπιζω και στο επομενο σου ταξιδι να περασεις και απεναντη σε μας...
η παρακατω πρωινη αναχωρηση απο Βαθυ για σενα...
108481

Thanasis89
01-10-2010, 01:53
Γιώργο σε Ευχαριστώ πολύ για την όμορφη ευχή σου... Ο απόλυτος συνδυασμός... ;)

Appia_1978
07-10-2010, 13:08
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις όμορφες φωτογραφίες.
Δεν ξέρω πώς το βλέπετε εσείς, αλλά εγώ προσωπικά, κάθε φορά που ανεβαίνω στο Κεφαλονιά (και ειδικά το χειμώνα με καιρό), αρχίζω και αισθάνομαι ασφαλής! Στο υποσυνείδητο πιστεύω, ότι δεν μπορεί να σου συμβεί τίποτα με αυτό το πλοίο, όσο άσχημα και να είναι ο καιρός ;)

ιθακη
07-10-2010, 17:57
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις όμορφες φωτογραφίες.
Δεν ξέρω πώς το βλέπετε εσείς, αλλά εγώ προσωπικά, κάθε φορά που ανεβαίνω στο Κεφαλονιά (και ειδικά το χειμώνα με καιρό), αρχίζω και αισθάνομαι ασφαλής! Στο υποσυνείδητο πιστεύω, ότι δεν μπορεί να σου συμβεί τίποτα με αυτό το πλοίο, όσο άσχημα και να είναι ο καιρός ;)

αυτο εννοειτε,το ιδιο λεγαμε και χθες το βραδυ με εναν πατριωτη σου,φοιτιτη στα Χανια,ψες το βραδυ στο τηλεφωνο:rolleyes:

Captain_Nionios
07-10-2010, 20:29
Αν αυτο το βαπορι ταξιδευε στο Αιγαιο που οι καιροι ειναι συχνοτερα δυσκολοι, θα ειχε κλεισει παρα πολλα στοματα με το ταξιδεμα του!!! ;)

ιθακη
07-10-2010, 21:59
μην λετε τετοια και τα ακουσει κανενας και μας το παρει...

trelaras
09-10-2010, 16:00
3 φωτογραφιες του Κεφαλονια κατα την πρωινη του αφιξη στο λιμανη της Σαμης!Εξαιρετικα αφιερωμενες στο φιλο Ιθακη αλλα κ στους appia1978,thanasis89,roi baudoin

http://img685.imageshack.us/img685/7677/dsc02669m.jpg

http://img100.imageshack.us/img100/1139/dsc02670x.jpg

http://img830.imageshack.us/img830/1467/dsc02671ml.jpg

ιθακη
09-10-2010, 16:36
ομολογουμενος απο μια πολυ πρωτοτυπη οπτικη γωνια...μαντευω οτι για μια ακομα φορα εισαι πανω στο ιονιο πελαγος...ευχαρηστω πολυ μαν

Appia_1978
10-10-2010, 11:28
Ευχαριστούμε πολύ Φάνη!

ithakos
12-10-2010, 14:22
ωραίες φωτογραφίες παιδιά.......

ιθακη
12-10-2010, 14:31
εδωσε ο θεος επιτελους και εγραψες.....καλωσηρθες ξαδερφε

ithakos
12-10-2010, 14:48
3-4-2010 στον πίσω αετό ιθάκης.......
΄Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι εργασίες επέκτασης του λιμανιού.
110922

ιθακη
12-10-2010, 14:51
ωραιος ρε ξαδερφε....

pantelis2009
12-10-2010, 18:01
καλοσόρισες φίλε ithakos στην παρέα μας. Ωραία και η φωτο σου;):p.

Appia_1978
16-10-2010, 22:17
Αφιερωμένη σε όλους τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς του φόρουμ:

111542

Captain_Nionios
16-10-2010, 22:26
Μπορει να μην ειναι κατανα αλλα ειναι πλωραρα!!! Πολυ ομορφη και αψογη ληψη!!!

ιθακη
16-10-2010, 23:11
Αφιερωμένη σε όλους τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς του φόρουμ:

111542

πλισιαζουν οι μερες που θα το ξαναδωωωω....Μαρκο τωρα κατεβηκες????

Appia_1978
17-10-2010, 09:34
Πατριώτη, χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε η εικόνα!
Γιώργο, δυστυχώς όχι, είναι πιο παλιά

Captain_Nionios
17-10-2010, 10:16
Τι λετε καθομαστε εδω να πιουμε τον καφε μας και να τα πουμε; Ο κλασικος αγαπημενος κυκλικος καναπες πισω απο το κεντρικο πλωριο παραθυρο!!!

111594

Appia_1978
17-10-2010, 12:55
Βγάζω εισιτήριο και φτάνω :D

ιθακη
17-10-2010, 22:00
εγω στα σοβαρα ειμαι μεσα στο να κανονισουμε συναντηση επτανησιων και μη στο κεφαλονια....αντε ψιθητε και οι υπολοιποι

trelaras
18-10-2010, 08:10
εγω στα σοβαρα ειμαι μεσα στο να κανονισουμε συναντηση επτανησιων και μη στο κεφαλονια....αντε ψιθητε και οι υπολοιποι

ειμαι κ εγω μεσα!!!!:D

ιθακη
23-10-2010, 11:24
photo απο τον ithakos,που δεν μπορε να ανεβασει ο ιδιοε λογο αντιμετοπησης καποιον τεχνικων προβληματων,στις 22-20-10 εν πλω για Πατρα με τον ηλιο να θελει να κρυφτει πισω απο τον Αινο
112209
αφιερωμενη σε ολους τους φιλους του πλοιου

GameManiacGR
31-10-2010, 11:40
Ωρίστε κι ένα ρεμέντζο του Κεφαλονια στη Σάμη στις 5/9

http://www.youtube.com/watch?v=j2GF4FOBh1g

Αφιερωμένο στους Ionian Star,pantelis2009,appia 1978,trakman,ιθακη,polykas και σε όλους τους φίλους του πλοίου!

pantelis2009
31-10-2010, 18:45
Ωραίος ο φίλος GameManiacGR ευχαριστώ για την αφιέρωση. Και στο βάθος το Angela;):D.

IONIAN STAR
31-10-2010, 18:48
Εξαιρετικο βιντεο !!! Ευχαριστω για την αφιερωση...!!!! :D

ιθακη
31-10-2010, 19:23
Ωρίστε κι ένα ρεμέντζο του Κεφαλονια στη Σάμη στις 5/9

http://www.youtube.com/watch?v=j2GF4FOBh1g (http://www.youtube.com/watch?v=j2GF4FOBh1g)

Αφιερωμένο στους Ionian Star,pantelis2009,appia 1978,trakman,ιθακη,polykas και σε όλους τους φίλους του πλοίου!

ωραιος μαν,ευχαριστω για την αφιερωση

Ωραίος ο φίλος GameManiacGR ευχαριστώ για την αφιέρωση. Και στο βάθος το Angela;):D.

αν εννοεις Παντελο το πλοιο που φαινετα στο 1'.32'' ειναι το Ιονιο Πελαγος

GameManiacGR
31-10-2010, 19:24
Να στε καλά παιδιά!.Φίλε Παντελή είναι το Ιόνιον Πέλαγος

pantelis2009
31-10-2010, 22:21
Γράψτε λάθοςςςςςςςςςςςςς:rolleyes:.

GameManiacGR
03-11-2010, 15:31
Το Κεφαλονιά σήμερα το πρωί στην Πάτρα

http://i52.tinypic.com/21llrgp.jpg

http://i56.tinypic.com/fc5y6q.jpg

Αφιερωμένες στους Ionian Star,ιθακη,appia 1978,polykas,Trakman,pantelis2009 και σε όλους τους φίλους του βαποριού!

Appia_1978
04-11-2010, 13:04
Ευχαριστώ!

ιθακη
04-11-2010, 20:26
σημερινη αποψη απο την δεξια βαρδιολα του βαπορα με μια επιπλεον αποψη των υπολοιπων πλοιων

114091

αφιερωμενες στους appia1978,captain nionio,trelara,GameManiacGr,ithako και ολους τους φιλους του

GameManiacGR
04-11-2010, 20:28
Ευχαριστώ πολύ φίλε ιθακη για την αφιέρωση.Φοβερή λήψη!

IONIAN STAR
04-11-2010, 20:31
Ευχαριστω πολυ για την αφιερωση φιλε gamemaniac,να σαι καλα..!!! :D

Appia_1978
04-11-2010, 20:34
Ευχαριστούμε, Γιώργο!

Είσαι στο νησί πάλι; ;) (Α ναι, εκλογές, ξέχασα)

ιθακη
06-11-2010, 16:05
λογο εκλογων λοιπον Μαρκο σημερα Σαββατο αντι της καθιερομενης διανυχτερευσης απο το μεσημερι στο Βαθυ,ο βαπορας επιασε στο λιμανι του Πισω Αετου και αναχωρησε αμεσως για το λιμανι της Σαμης με 3 αποχαιρετιστηρια σφυριγματα....(ειχαμε και μια ωραια συγκριση μεγεθων με το costa fortuna)
114278

αφιερωμενη πανω απ ολα στον υπεροχο καπετανιο μας τον cpt Αγαπιο Παριανο που σημερα κλεινει 1 χρονο παρουσια στην γραμμη μας,με τις θερμοτερες ευχες μου για να τα χιλιασει τα χρονια του εδω και να γραψει την νεα ιστορια του πλοιου,αλλα και στους ithako,captain nionio,Leo,appia1978,trelaras,GameManiacGr,thanasi 89 και σε ολους του νομου

συγνωμη για την πιοτητα αλλα ηταν απο κινητο και με τον ηλιο να τυφλωνει

Υ.Γ Φανη περιμενουμε φωτο απο την σπανια διανυχτερευση στην Σαμη

GameManiacGR
06-11-2010, 16:58
Ευχαριστούμε για την αφιέρωση φίλε ιθάκη!

trelaras
06-11-2010, 19:34
λογο εκλογων λοιπον Μαρκο σημερα Σαββατο αντι της καθιερομενης διανυχτερευσης απο το μεσημερι στο Βαθυ,ο βαπορας επιασε στο λιμανι του Πισω Αετου και αναχωρησε αμεσως για το λιμανι της Σαμης με 3 αποχαιρετιστηρια σφυριγματα....(ειχαμε και μια ωραια συγκριση μεγεθων με το costa fortuna)
114278

αφιερωμενη πανω απ ολα στον υπεροχο καπετανιο μας τον cpt Αγαπιο Παριανο που σημερα κλεινει 1 χρονο παρουσια στην γραμμη μας,με τις θερμοτερες ευχες μου για να τα χιλιασει τα χρονια του εδω και να γραψει την νεα ιστορια του πλοιου,αλλα και στους ithako,captain nionio,Leo,appia1978,trelaras,GameManiacGr,thanasi 89 και σε ολους του νομου

συγνωμη για την πιοτητα αλλα ηταν απο κινητο και με τον ηλιο να τυφλωνει

Υ.Γ Φανη περιμενουμε φωτο απο την σπανια διανυχτερευση στην Σαμη

Φιλε Γιωργο απο εμενα περιμενεις φωτογραφια της διανυχτερευσης του πλοιου?ή υπαρχει κ αλλος Φανης εδω μεσα?
Ευχαριστω πολυ κ για την αφιερωση!:D

ιθακη
06-11-2010, 21:04
Φιλε Γιωργο απο εμενα περιμενεις φωτογραφια της διανυχτερευσης του πλοιου?ή υπαρχει κ αλλος Φανης εδω μεσα?
Ευχαριστω πολυ κ για την αφιερωση!:D

ναι trelara μου,εσενα εννοω....βασικα οποιος μπορεσει

trelaras
06-11-2010, 23:18
ναι trelara μου,εσενα εννοω....βασικα οποιος μπορεσει

Φιλε μου δυστηχως δεν ειμαι στο νησι...:-(

BEN BRUCE
07-11-2010, 07:30
KEFALONIA το 1995 μολις ειχε ερθει απο την ιαπωνια.

114403

Μια αλλη αποψη....

ιθακη
12-11-2010, 11:03
το "στροφομετρο" του βαπορα εν πλω,και χωρις ιδιετερο ζορισμα με 19,3 πηγεναμε,στις 4-11-10

115105

για τον captain nionio και τον appia1978

Appia_1978
12-11-2010, 11:31
Ευχαριστώ πολύ, Γιώργο :D

το "στροφομετρο" του βαπορα εν πλω,και χωρις ιδιετερο ζορισμα με 19,3 πηγεναμε,στις 4-11-10

115105

για τον captain nionio και τον appia1978

kailas
12-11-2010, 12:38
115113
μια συννεφιασμενη μερα στη σαμη...

trelaras
14-11-2010, 15:58
http://img574.imageshack.us/img574/4576/dscn27451.jpg